zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Agnieszka21
23-10-2006, 17:25
You have left the guild.

Po huj nam gildia jak i tak nic nie robimy :D

To Ci sie udalo :)Gratz8o

Adelao
23-10-2006, 18:07
To Ci sie udalo :)Gratz8o

Poczekam jak będzie coś bardziej zorganizowano B)

Kurier
23-10-2006, 18:42

to sie nie doczekasz.. odeszlismy juz z Galany..
Ci co zostali albo mieli maly kontakt z gra albo wcale nie wiedza co sie dzieje bo ich nie ma i uchodza za tych co jeszcze "sa"...

pawlon
23-10-2006, 19:05

lol, boisz sie wziasc za cos odpowiezdialnosc? sami mozecie cos zorganizowac, nic nie stoi na przeszkodzie, a nie jak nie ma mnie i krupnika to juz narzekacie ze sie nic nie dzieje. nikt nie bedzie za was wszsytkeigo robil, a juz na pewno nie ja xD

EDIT:
color twoj post tutaj sie ma nijak do tego co ci napisalem w PM, sprawdz skrzynke ;)

Adelao
23-10-2006, 19:15
lol, boisz sie wziasc za cos odpowiezdialnosc? sami mozecie cos zorganizowac, nic nie stoi na przeszkodzie, a nie jak nie ma mnie i krupnika to juz narzekacie ze sie nic nie dzieje. nikt nie bedzie za was wszsytkeigo robil, a juz na pewno nie ja xD

EDIT:
color twoj post tutaj sie ma nijak do tego co ci napisalem w PM, sprawdz skrzynke ;)

W dupie to mam co ty będziesz robił B) A jak masz 120 lvl powinenies mieć na tyle doświadczenie aby coś zorganizować :evul:

Kurier
23-10-2006, 19:18
W dupie to mam co ty będziesz robił B) A jak masz 120 lvl powinenies mieć na tyle doświadczenie aby coś zorganizować :evul:

Lvl nie ma nic do rzeczy..
Zorganizuj ludzi cwaniaku...:baby:

Adelao
23-10-2006, 19:30
Lvl nie ma nic do rzeczy..
Zorganizuj ludzi cwaniaku...:baby:

Oki :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

pawlon
23-10-2006, 19:31

haha, no i organizowalismy z krupnikiem, do czasu... i byly to jedyne akcje w tej wojnie, nie liczac raidow solo kondy i lovize, bo reszta z was sama jest niezdolna do dzialania, no moze nie wszyscy, ale wiekszosc. a mi sie znudzilo zaaltwainie wszsytkiego za innych, zeby oni potem mogli sobie wrocic grac w pokoju, na wojnie gra 10 osob, nastaje pokoj i nagle 35, cos w tym jest co?
ale mi to rybka bo z ta gra nie jestem juz zwiazany, a co ty zrobisz ze swoim charem to mnie nie bardzo interesuje :) czy potrafie cos zorganizowac - przeszloscp okazala ze tak, czy chce? sam sobie odpowiedz :P

Colorion
23-10-2006, 19:44
Masz swojego ripleja nubaj, endżoj

nie podoba mi sie to co robia z solution. Moi ostatni kumple powoli sie zabieraja z tego servka.
No ale life goes on

Lord Hybrid
23-10-2006, 20:29

Czasem 60 lvl z gildii która "robi coś dobrego lub złego" ma większe doświadczenie niż taki 120 lvl z neutral gildii który jedyne "unjusty" łapie na potworkach ;)

Ceapoznan
23-10-2006, 20:48
Czasem 60 lvl z gildii która "robi coś dobrego lub złego" ma większe doświadczenie niż taki 120 lvl z neutral gildii który jedyne "unjusty" łapie na potworkach ;)

Jednak taki 60lvl nie stworzy nic kreatywnego jeśli wszyscy ci, którzy mogli by coś zdziałać siedzą i nic nie robią. A raczej tylko gadają o działaniu.

Jak oglądałem dzisiaj aktywność poszczególnych graczy to stwierdzam ze smutkiem, ze duza część znaczących osób nie odwiedza już swoich kont od dawna. Czy to jest początek końca??

Poznanski Rycerz
23-10-2006, 21:15
Tharrin bull shyt
Jak bylem w dominion
To tak demiphant zorganizowal massloga "keekz padl
Jak Nuskei klepal Potempik silny to polecialem mu pomoc lal mnie keekz riveen sir imp i nuskei przylecial kondon i dobil nuskei'a z ue i dla niego frag ;(.
Jak Lord angel (prawdziwy owner byl) to HWL zrobilo massloga wszyscy polecielismy i rozpokonane HWL.!!Jeszcze troche tego bylo ale na ciebie szkoda sie pluc bo ty zawsze poowiesz, ze ktos nic ty wszystko!!
Dziekuje! Teraz moze czesc sie domysli kim jestem:*.

Kurier
23-10-2006, 21:16
Jednak taki 60lvl nie stworzy nic kreatywnego jeśli wszyscy ci, którzy mogli by coś zdziałać siedzą i nic nie robią. A raczej tylko gadają o działaniu.

Jak oglądałem dzisiaj aktywność poszczególnych graczy to stwierdzam ze smutkiem, ze duza część znaczących osób nie odwiedza już swoich kont od dawna. Czy to jest początek końca??

Tia.. szkoda ze jak my bylismy gotowi po 12 godzin dziennie to chmara takich 60 lvli siedziala nie wiadomo gdzie i ich nie bylo..
Moze zrobic cos kazdy jak ma z kim.. tuaj nie bylo z kim..
jest moze z 10 osob co chca.. ale maja malo czasu i z 5 co maja czas i chca.. ale 5 osob duzo nie zdziala..

Vienek
23-10-2006, 21:36

ale nie każdy 100+ LVL pójdzie za takim 60 lvl bo może uważac że jest lepszy i to on będize lepiej dowodzić :P

Ajron 88
23-10-2006, 22:16
Ja wsumie juz chyba w tibie grać nie będę, niepowiem czasem mam ochote wyskoczyć puknąć jakiegoś questa ,albo węszyć w rejonach kazordoon w poszukiwaniu tego co "nieodkryte" , niestety ta wojna uniemożliwia mi robienie większości rzeczy które lubię.. Brakuje mi terz ochoty na zaczynanie gdzie indziej czy levelowanie nowej postaci.. ehh jeśli będziecie chcieli coś powalczyć (mówie tu do "moich" ludzi) dajcie znać zawsze moge pograć troche i pomóc wam , nic innego poza wami nie trzymało mnie w tej tibi od kiedy wojna wybuchła na nowo.

Postów pożegnalnych nie robie zarówno tu jak i na tibi.com bo nigdzie nie znikam , poprostu nie gram.

Macie do mnie kontakt więc "..wszystko postaremu , thc uzdatniacz tlenu w płucach , w tle gra rap nuta.." i niech każdy se dopisze co mu tam w duszy gra :)

pawlon
23-10-2006, 22:20
ale nie każdy 100+ LVL pójdzie za takim 60 lvl bo może uważac że jest lepszy i to on będize lepiej dowodzić :P

lev nie ma nic do rzeczy

ludzie pojda za tym ktory ich przekona ze wie co robi, ktoremu zaufaja bo sie w taki czy inny sposob wykazal, badz tez wzbudza zaufanie, HWL dowodzi alex - 15 latek ktory nawet nie gra wlasnym charem, i co? i nic, pokazal ze cos umie i zostal zaakceptowany, ktory z was kiedykolwiek sprbowal sie tak wykazac?

gadac kazdy potrafi, tak jak skopo, anevarix czy nawet rumcio, a teraz nagle juz nie expia po 12h na dobe, siedza i expia second charami badz tez wcale, a tez potrafili duzo gadac. dokladnie jak wy;) jak przychodzi co do czego to trzeba wami kierowac jak kukielkami, bo w przeciwnym razie nie jestescie zdolni do dzialania.

poza tym jeszzce nie postawilismy kropki nad "i" ;)

color amsz reply na skrzynce.

Poznanski Rycerz@
lol ja od poczatku wiem kim jestes, poczytaj wczesniejsze posty, w ktoryms jak ci odpisywalem to masz mala sugestie ;) ale co z tego? dla mnie nic nie pokazales poza pyskowka i "duza gadka". na wiecej cie nie stac?

Lord Hybrid
23-10-2006, 22:40
lev nie ma nic do rzeczy

ludzie pojda za tym ktory ich przekona ze wie co robi, ktoremu zaufaja bo sie w taki czy inny sposob wykazal, badz tez wzbudza zaufanie, HWL dowodzi alex - 15 latek ktory nawet nie gra wlasnym charem, i co? i nic, pokazal ze cos umie i zostal zaakceptowany, ktory z was kiedykolwiek sprbowal sie tak wykazac?

gadac kazdy potrafi, tak jak skopo, anevarix czy nawet rumcio, a teraz nagle juz nie expia po 12h na dobe, siedza i expia second charami badz tez wcale, a tez potrafili duzo gadac. dokladnie jak wy;) jak przychodzi co do czego to trzeba wami kierowac jak kukielkami, bo w przeciwnym razie nie jestescie zdolni do dzialania.

poza tym jeszzce nie postawilismy kropki nad "i" ;)

color amsz reply na skrzynce.

Poznanski Rycerz@
lol ja od poczatku wiem kim jestes, poczytaj wczesniejsze posty, w ktoryms jak ci odpisywalem to masz mala sugestie ;) ale co z tego? dla mnie nic nie pokazales poza pyskowka i "duza gadka". na wiecej cie nie stac?

Własnie w tym problem że masz "swoich ludzi" jak krupnik. on natomiast ma swoich PN i tyle. Do nich idzie info co sie planuje itd. a do reszty albo nic ie dochodzi albo: "zaloguj sie o tej porze i sie wszystkiego dowiesz". Wole już zalogować sie na kiblu na posiedzeniu rady ministrów....

Albo all równi i wszystko wiedzą albo informujcie tylko swoich zaufanych kilku ludzi. :)

Ceapoznan
23-10-2006, 22:40
Nie chodzi tu przecież o wiek graczy. Alex po prostu miał dobre pvp i zmysł taktyczny wiec nie ma się czemu dziwić, że potrafil organizowac wszystko. Ale może po prostu od osób takich jak ty Tharrin, też się tego powinno domagać bo przeciez lvl'u na bocie nie wbiłeś i powineneś być w temacie obeznany... Ale to nie jest tak, że teraz ty masz wszystko na głowie.

I jak już pare razy mówiłem warto, zebyście byli lepiej zgrani pograć troche wspólnie na OTS. Nie mówie, ze tego nie robice ale warto zwołac ekipa tych jak kurier mówil 5-10 osób i poćwiczyć... Zreszta z tego co pamiętam to Hybrid kiedyś tak robił...

Poznanski Rycerz
23-10-2006, 22:51
Dzieki tharrin ze mnie poznales
Ale od poczatku jak prosilem zeby mnie zawiadamiac ze jakas akcja to w dupie.
Teraz moglbym w sumie powalczyc ale nic sie nie dzieje ^^.
galana to nuda neutrale zyskuja sile expia i expia ;}

Ajron 88
23-10-2006, 23:00
Nie chodzi tu przecież o wiek graczy. Alex po prostu miał dobre pvp i zmysł taktyczny wiec nie ma się czemu dziwić, że potrafil organizowac wszystko. Ale może po prostu od osób takich jak ty Tharrin, też się tego powinno domagać bo przeciez lvl'u na bocie nie wbiłeś i powineneś być w temacie obeznany... Ale to nie jest tak, że teraz ty masz wszystko na głowie.

I jak już pare razy mówiłem warto, zebyście byli lepiej zgrani pograć troche wspólnie na OTS. Nie mówie, ze tego nie robice ale warto zwołac ekipa tych jak kurier mówil 5-10 osób i poćwiczyć... Zreszta z tego co pamiętam to Hybrid kiedyś tak robił...

Nawet największy wojownik może być koszmarnym taktykiem , level NAPRAWDE nie ma tutaj nic do rzeczy , otwórz oczy człowieku.

Lord Hybrid
23-10-2006, 23:58
Nawet największy wojownik może być koszmarnym taktykiem , level NAPRAWDE nie ma tutaj nic do rzeczy , otwórz oczy człowieku.

Mu nie chodziło tyle o lvl co o doświadczenie. Nawet powiem więcej. Mniejsze lvle mniej obawiają się o utrate czegoś podczas deda niż tacy z wyższymi choć niewątpliwie łatwiej paść. No ale ryzyko jest wliczone zawsze w tą gre (nawet w depo gdy rzucasz na skrzynie armor by sie pochwalić a noob może zrobić cie w bambuko) ;)

Co do Tharrina. Zawiodłem się i pewnie nie tylko ja. Z zapału jaki miał kiedyś na początku wojny został tylko mały dymek podobny do tego jaki wypuszcza Cea~~ zaciągając sie co nowszym skunem z jego rodzimego miasta Poznań.
Nie ma już myśli przywódczej takiej jak niegdyś - pewnie seria niepowodzeń i świadomośc tego, że nie może juz polegać na swoich guild mates spowodowała totalną depresje paranoidalną.

Dodatkowo przeprowadzone na pewnej próbie badania dały mi zaskakujące wyniki. Gdy wojna all wylogowani. I dzien pokoju już koło 80% zalogowanych i expi, skilla itp. Znowu wojna i nikogo nie ma. Są tego niewątpliwe plusy - poświęcają wiecej czasu temu co naważniejsze - życiu w RL. Dlatego nie można mieć za złe takiemu Tharrinowi, Krupnikowi, że nie mają czasu na gre i nic nie robią. Doskonale rozumiem, że studia są ważniejsze i tibia to czysta rozrywka w wolnych chwilach gdy totalna nuda.

Co do Relictus
Mieliśmy okazje wyjścia z gildii jak tylko padł Konda i Lovize. Tylko ta dwójka +Kiggan i Kardear miała hunta 4 ever> podjeliśmy suwerenna decyzje o zostaniu i nie opuszczaniu ich i naszego kochanego Krupniczka. Co mamy teraz?? Konda wyszedł z gildii zrobił własną mniejszą ale pewniaków. Krupnik to samo i nie interesuje go co robią np. Duo da Jah, Zemus itd. bo po co.
Jednym słowem walczyliśmy za nic i nic sie nie zmieni w przyszłości. Inni sie pospłacali bo było to lepsze rozwiązanie niż kiszenie ogóra w pz następne 2 miesiące. przez duuużo krótszy czas odrobią tego paymenta z zyskiem + naexpią sie dowoli gdyż obie strony konfliktu boją się expić (zyskują tu przewagę neutral players). Dodatkowo wydaje mi sie, że większośc po prostu sie poddała, napisała temat "good bye" albo "retired" na forum i czeka aż sytuacja sama sie rozwiąze albo poprostu wkońcu HWL zacznie nawalać między sobą i dołączą do którejś ze stron lub wogóle bedą neutral (jak zrobił kiedyś Corlic po appendix)

Co do wojny

Mam taką nadzieję, choć pewnie większośś z was powie że głupią, ale licze na to, że padnie za free jeszcze pare osób jak np. Gan da jah z Solution i może jakieś inne hlvl z innych gildii. Tylko takie coś może sprawić, że powstanie jakiś mass opór przeciw PA hwl i wkońcu all zacznie ich klepać. A tak narazie, widzimy sytuacje, gdy pada tom-rek, kupuje nowe blessy i aola, 100k w plecy i wszsytko gra. Bo kto ma coś powiedzieć że jest źle skoro się boją. Teraz po tym jak padł leader nowej gildii, all bedzie posłuszna jak baranki i nie będzie sapać jako coś nie będzie pasować.

Pozostało nam tylko czekać.......

pawlon
24-10-2006, 00:12
Co do Tharrina. Zawiodłem się i pewnie nie tylko ja. Z zapału jaki miał kiedyś na początku wojny został tylko mały dymek podobny do tego jaki wypuszcza Cea~~ zaciągając sie co nowszym skunem z jego rodzimego miasta Poznań.
Nie ma już myśli przywódczej takiej jak niegdyś - pewnie seria niepowodzeń i świadomośc tego, że nie może juz polegać na swoich guild mates spowodowała totalną depresje paranoidalną.

heh, niepowodzen w sumie za bardzo nie bylo, kazdy jeden przeprowadzony atak sie udal, rzecz w tym ze ja juz od dawna myslalem o opuszczeniu tej gry, celem byl tlyko anni, na razie sie nie udalo ale to nie koniec xD
potem sie logowalem tylko na wojne, dosc szybko sie zorientowalem ze z "sily" jaka mamy 90% to tylko gadka - szmatka i obecnosc w gildii, po prostu nie mozna bylo na ludziach polegac. a reszty jest po prostu za malo;)

dlaczego wy na sile usilujecie narzucic nam odpowiedzialnosc za swoje chary i przegrana wojne? ja pomyslow mam sporo, mapy znam i kryjowki dobrze, niektorzy cos niecos o tym wiedza, ale nie lubie stac na czele, wole byc z boku i podsuwac pomysly, poza tym nie czuje sie zobowiazany walczyc dla tych wzssytkich ktorzy w wojnie tak naprawde nic nie robia i nagle zaczynaja grac jak jest pokoj, z tad te nowe gildie, ludzie ktorzy chca z nami ciagle wspolpracowac sa z nami w kontakcie, a reszta jak nie chce pomagac to niech sie sama troszczy o siebie, z tym sie chyba ze man zgodzisz? a duo itp sami sie zdecydowali splacic bo uznali ze ebz kondy, lovize i rattena z ama~ nie mamy juz nic do roboty.

Xando
24-10-2006, 00:22
Własnie w tym problem że masz "swoich ludzi" jak krupnik. on natomiast ma swoich PN i tyle. Do nich idzie info co sie planuje itd. a do reszty albo nic ie dochodzi albo: "zaloguj sie o tej porze i sie wszystkiego dowiesz". Wole już zalogować sie na kiblu na posiedzeniu rady ministrów....

Albo all równi i wszystko wiedzą albo informujcie tylko swoich zaufanych kilku ludzi. :)

I Agree.
Ktoś tam jeszcze wspomniał chyba Tharrin , że mogliśmy robić własne akcje , nie potrzebowaliśmy was (liderów Krupnik , vice Tharrin) . I tu się z tobą nie zgodzę bo jak my chcieliśmy coś robić to zawsze Krupnik nam nie pozwalał i mówił , że bez zgody liderów nic nie mamy robić , a prawda jest taka , że się nie logowaliście za czesto no to staliśmy w dp..A Krupnik straszył , że jak zrobimy coś bez zgody lidera to kick z gildii.

pawlon
24-10-2006, 02:47
I Agree.
Ktoś tam jeszcze wspomniał chyba Tharrin , że mogliśmy robić własne akcje , nie potrzebowaliśmy was (liderów Krupnik , vice Tharrin) . I tu się z tobą nie zgodzę bo jak my chcieliśmy coś robić to zawsze Krupnik nam nie pozwalał i mówił , że bez zgody liderów nic nie mamy robić , a prawda jest taka , że się nie logowaliście za czesto no to staliśmy w dp..A Krupnik straszył , że jak zrobimy coś bez zgody lidera to kick z gildii.

lol z tym to juz przesada, mowa byla o nie robieniu glupich pz lockow jak to niektorzy mieli w zwyczaju, i beznadziejnych akcji w stylu napadnijmy i zbaijmy 100+EK w 5 EK co jest niewykonale(no hcyab ze w 5h). albo zabijmy mr X i nie wazne ze jest neutralny ale zna kogos tam z HWL, nikt niegdy nie przedstawil jakiegos konstruktywnego planu jzu nie mowiac o tym zeby nie dostal na niego zgody. i nie mow ze tak nas wszyscy sluchaliscie bo miales bana za random PK co tez bylo zabronione.

Adelao
24-10-2006, 07:49

A kto posłucha 60levela?

Adelao
24-10-2006, 07:53
haha, no i organizowalismy z krupnikiem, do czasu... i byly to jedyne akcje w tej wojnie, nie liczac raidow solo kondy i lovize, bo reszta z was sama jest niezdolna do dzialania, no moze nie wszyscy, ale wiekszosc. a mi sie znudzilo zaaltwainie wszsytkiego za innych, zeby oni potem mogli sobie wrocic grac w pokoju, na wojnie gra 10 osob, nastaje pokoj i nagle 35, cos w tym jest co?
ale mi to rybka bo z ta gra nie jestem juz zwiazany, a co ty zrobisz ze swoim charem to mnie nie bardzo interesuje :) czy potrafie cos zorganizowac - przeszloscp okazala ze tak, czy chce? sam sobie odpowiedz :P

Byłem napewno na więcej akcjach od Ciebie, Krupnik ma moje gg i mi dawał znać o akcjach :confused:

thewojtek
24-10-2006, 08:14
Byłem napewno na więcej akcjach od Ciebie, Krupnik ma moje gg i mi dawał znać o akcjach :confused:

Wiec, to jest poprostu zalosne, zobaczcie jak bylo w poprzedniej wojnie 2-3 miechy nic sie nie dzialo, potem PN + kilka osob (3-4, w tym JAAAA) wziely sie do roboty kilka sprawnych akcji, 1 czy 2 fragi, Kondzie sie przypomnialo o tibi, potem jak pokoj byl to huj wie z kad wszyscy odrazu wrocili, bylo po ~20 osob online dzien w dzien, wybuchla nowa wojna i znow all retired albo expie na innych swiatach/charach, wiec ja sie nie dziwie im ze poprostu to pierdola + Krupnik studiuje a Tharrin "oducza sie grac" .......

za poprzednia wojne WIELKIE DZIEKI, bo to byla niezla zabawa z Wami, siedzenia na tsie od 4 rano....

Tragicall
24-10-2006, 10:33
Przestańcie się licytować, kto zrobił więcej, a kto mniej, bo taka dyskusja do niczego nie prowadzi. Trza się zastanowić czy warto tu grać i podejmować jakieś działania, czy też po prostu porzucić tę grę w cholerę albo zasilić inne światy. Jeżeli deklaracja Gaostica nie jest żartem to są już dwie mini gildie, które będą zabijały dla funu i nic tego nie zmieni. Hwl też pewnie zaraz się rozpadnie na mniejsze jednostki, jak stało się z Relictus.
Btw. Wojnę przegrała cala gildia i nie ma co rozliczać poszczególnych jednostek, bo zaraz powołacie do życia komisję śledczą do zbadania tej sprawy;) Pozdrawiam i życzę wszystkim dobrego dnia.

Ajron 88
24-10-2006, 12:52
Chciałem tylko odwołać sie do dwóch postów tutaj..

@Hybrid

Pamiętaj o tym że w Relictus nikt kórwa mać nie został dla Krupnika , zostałeś dla tych którzy już byli udupieni (Konda~ etc.) lub dla władzy / z lojalności czego kolwiek innego , ale nie wierze że zostałeś dla kogoś kto mógł w każdej chwili wyjść tak jak ja czy ty.

@Adelao

Myślisz że posluchają facc'owego mid level knighta ? słuchali kiedy tego potrzebowałem , tak samo słuchali by ciebie , nie liczy sie level a smykałka do roboty.

Warzne jest to że póki co nie poddaliśmy sie , nadal stoimy twardo.

"Tak jak wszyscy za jednego tak Ja sam jeden za wszystkich"

Lord Hybrid
24-10-2006, 13:14
Tylko problem w tym, że wszyscy mówią "stoimy twardo" , "jeszcze to nei koniec" , "nie postawiliśmy kropki nad i" itd. a prawda jest taka, że stoimy w depo i zapuszczamy korzenie :)

Ceapoznan
24-10-2006, 13:34
Tylko problem w tym, że wszyscy mówią "stoimy twardo" , "jeszcze to nei koniec" , "nie postawiliśmy kropki nad i" itd. a prawda jest taka, że stoimy w depo i zapuszczamy korzenie :)

I tutaj niestety sie z Hybridem zgodze bo najczęściej mówi się o tym co planujecie, niż o efektach, których nie ma... I chiałbym podkreślić, ze ja od nikogo niczego nie wymagam, bo sam przecież od dawna nie gram i nie robie nic by coś zmienić.

Po prostu staram się zrozumieć, wyjaśnić, że taki Toxo, który bez ogródek wali gracza w twarz, że zabił dla zabawy lub dla siana, którego ma przecież tak mało O.o... Nie chciałbym, żeby ten server przepadł doszczętnie i zamienił się w Pvp-enforced, oczywiście jedno stronne. Bo tak gra przeciez nie polega na Rómciowaniu (czyt. expieniu po 12h na dobe). Dlatego szkoda byłoby, żeby takie skrajne przypadki niedopieszczonych, zdołowanych ludzi psuło wszystkim zabawę!

Kurier
24-10-2006, 14:03

Nie tylko my.. tyle ze ich jak jest on wiecej niz 10 to expia.. a nas nie ma online wiecej niz 3 na raz.. wie co zrobimy?-.^
1gp dla tego kto zwola wszystkich.. ja tez probowalem kilka razy cos zorganizowac- efekt taki ze z 20 osob pojawialo sie 5 knightow i palek-.-
Wiec nie mowicie mi kogo sluchaja ludzie a kogo nie..
Szacunek dla tych co byli zawsze gotowi..
Call me if you need me...!

Poznanski Rycerz
24-10-2006, 20:48
Czasy dominion kiedy demiphant byl liderem byly o niebo lepsze.
Sam organizwalem massloga. Wtedy bylo latwiej bo zawsze okolo 2 HWL sie logowalo. A ze wtedy mielismy przewage nasze logi byly skuteczne i wielu padalo ^^.

Kurier jak czegos bedzieta potrzebtowali to zapytaj tharrina o moj nick i keep in touch with me.

Celmir
24-10-2006, 21:30
Coś tam Tharrin pisał że nie gram po 12h. Nie gram bo cierpie ostatnio na brak czasu i tym to jest spowodowane. Do tego dochodzi wojna, a pozatym mam chwilowy odpoczynek od Tibi:] Jak wróce to będe:p

Poznanski Rycerz
24-10-2006, 21:37
Hrhr czekamy na powrot ^^.
Na galanie nic sie nie dzieje ;(

Kurier
24-10-2006, 23:35
Czasy dominion kiedy demiphant byl liderem byly o niebo lepsze.
Sam organizwalem massloga. Wtedy bylo latwiej bo zawsze okolo 2 HWL sie logowalo. A ze wtedy mielismy przewage nasze logi byly skuteczne i wielu padalo ^^.

Kurier jak czegos bedzieta potrzebtowali to zapytaj tharrina o moj nick i keep in touch with me.

Nick znam nie boj zaby:evul:
Nie trudny byl;]

@Celmir~ czyli robisz co reszta chowasz dupe za czasow wojny:baby:

Reflux
25-10-2006, 15:55
Wreszcie troche spokoju a nie tylko wojny ,wojny i wojny :P

Poznanski Rycerz
25-10-2006, 19:09
Panowie nawalajcie sie ^^. Tego mi brakuje. Gorzej ze nie moge walczyc,a teraz mam czas a char mi nie potrzebny!!

Celmir
25-10-2006, 21:27
Nick znam nie boj zaby:evul:
Nie trudny byl;]

@Celmir~ czyli robisz co reszta chowasz dupe za czasow wojny:baby:

Spoko w weekend znajde chwile czasu to dobije lv. Nie chowam dupy tylko nie mam czasu siedzienie przy kompie bo mam szkołe, dziewczyne, treningi jak zawsze. Ostatnio mamy sporo do nauki więc czas spędzany przy kompie sie zwęża. Ale nadrobie:P

Poznanski Rycerz
25-10-2006, 22:55
Watpie ze cos expa wbijesz ^^
Szkoda zycia na to gowienko.
HWL raczej juz wygralo ta wojne to taka moja opinia nie ma co dalej sie naparzac.

Colorion
26-10-2006, 07:50
Watpie ze cos expa wbijesz ^^
Szkoda zycia na to gowienko.
HWL raczej juz wygralo ta wojne to taka moja opinia nie ma co dalej sie naparzac.

Ja jestem badziej hauntinged od skopa a bije exp. tesh powinienes sprobowac, dobrze ci to zrobi

Lord Hybrid
26-10-2006, 14:32
Nic sie nie dzieje na Galanie czy dostałem jakiegoś bana i nie moge czytać waszych postów? :P

Poznanski Rycerz
26-10-2006, 16:56
Ja to rzucilem, nie bawie sie w te klocki ^^. Ten 100lvl to kwestia 3 dni.
Btw zauwazylem ze cos tam expa ci leci ;]

Xulorin
26-10-2006, 17:59
@ up

Jak możesz to poddaj mi nick na prywatnej wiadomości, bo chciałbym o coś zapytać.

Poznanski Rycerz
26-10-2006, 18:20
Nie zlapiesz mnie w tibi bo sie nie loguje chyba nawet usunalem wal na prywatnej wiadomosci ^^

sliver
26-10-2006, 20:06
Prawda jest taka że w Poznaniu nie ma lasek...

laski sa, ale trzeba umiec je znalezc ;d

Poznanski Rycerz
26-10-2006, 21:37
powiedz nam gdzie

Azenus
27-10-2006, 13:37
powiedz nam gdzie

http://*********/super_laska

Ceapoznan
27-10-2006, 14:58
Hyhy Czy to prawda, że na Galanie kompletnie nic się nie dzieje, że jedyna atrakcją są laski z Poznania???

The best City all over the World:D

P.S Wiecie co jest nasmutniejsze, że na Galanie nie jestesmy wstanie podskoczyć nowym Boss'ą, które odwiedzają servki... Taka Furora nie dość, że młodsza to jeszcze silnijsza:/

Rybzor
27-10-2006, 15:15
Hyhy Czy to prawda, że na Galanie kompletnie nic się nie dzieje, że jedyna atrakcją są laski z Poznania???

No pewnie, że to prawda..

Ale i tak na śląsku są najlepsze laski! ;d

Poznanski Rycerz
27-10-2006, 16:09
Jakby gracze z furory wpadli na galane to rownie szybko by z niej wylecieli ^^
Jakbys widzial Patriots to bys wiedzial
Proud ex-member of Patriots ^^

Zimpa
27-10-2006, 19:18
Toxo polegl
Oct 27 2006, 18:51:11 CEST Killed at Level 97 by Tharrin
and by Sir Zemus

Widac Relictus ma jeszcze sile i wiare

pawlon
27-10-2006, 19:25
Toxo polegl
Oct 27 2006, 18:51:11 CEST Killed at Level 97 by Tharrin
and by Sir Zemus

Widac Relictus ma jeszcze sile i wiare

tego fraga chcialem najbardziej, co za nooberski dead xD

szkoda ze nie ma filma :/ tzn nie ma jak sie skalda, w ogole dal ciala jak malo kto.. mistrz pvp...

gz panowie, troche chaotycznie, ale udanie :D

till the next time...

Ajron 88
27-10-2006, 19:33
Gratuluje :*

Xulorin
27-10-2006, 19:34
tego fraga chcialem najbardziej, co za nooberski dead xD

szkoda ze nie ma filma :/ tzn nie ma jak sie skalda, w ogole dal ciala jak malo kto.. mistrz pvp...

gz panowie, troche chaotycznie, ale udanie :D

till the next time...

To jak nie ma filmiku może chociaż opowiedz jak to było :P

Zimpa
27-10-2006, 19:34
a zapodaj to co macie wazne zeby jakis filmik byl moze ktos inny ma ostatnie hity

pawlon
27-10-2006, 19:46
a zapodaj to co macie wazne zeby jakis filmik byl moze ktos inny ma ostatnie hity

rostek nagrywal i go nie ma, moze jutro bedzie...

w duzym skrocie: toxo zrobil pz locka na nobie naszym, polecial na fibule, dorwalem go tam, zaczal uciekac do thais, reszta doszla kolo thais od nas, toxo wpadl an brame zachodznia n gore, tam trapnelismy wyjscie, zostali ludzie na dole, ja i zemus na gore, tam toxo tankowal manasy, dostal 3 sd, 1 na mana shield 2 na hp, potem zemus exori i dead. nawet sie nie uhnal 1. a mana shield mu zjechalismy po drodze z fibuli do thais, to tak w skrocie.

no i zeby nie bylo, to zemus to planowal, potem troche chaos ale on zebral ludzi, reszta to troche spontan,wiec widzicie panowie, chciec to moc, nie musicie czekac na mnei czy krupnika, bo ja jak mowilem an razie nie chce sie angazowac w planowanie i w ta gre, ale na akcje moge sie logowac ;)

Poznanski Rycerz
27-10-2006, 20:09
Inforumujcie mnie o akcjach bo chce pomoc ^^

Zimpa
27-10-2006, 21:03
Toxo ladna panike zaprezentowal

Kiedy next taka akcja bedzie??

Ceapoznan
27-10-2006, 21:16
Inforumujcie mnie o akcjach bo chce pomoc ^^

Ciekawi mnie czemu jako poznaniak jesteś taki skryty i nie chcesz wprost określać siebie, a raczej powiedzieć jaką postacią na Tibi operujesz...
Ogolnie nie jest trudno zgadnąć ale sam fakt...WHy??

A tak w ogole wielkie gratulacje za ubicie Toxo, mozna by powiedzieć, że zasłuż chociazby tym, że smiał mnie zabić jak latalem po haku ze spike swordem w p secie... Brak kultury u tych szwedasów. Jeszcze raz wielkie Grat:P

P.S Hybrid możesz mi odpowiedzieć na priv na pytanie związane z posiadaniem swej postaci, oraz przyszłych planach posiadania. Bo doszły mnie pewne słuchy...

Poznanski Rycerz
27-10-2006, 22:36
Hybrid ty tez sellujesz chara?
Jestem strasznie tajemniczy... ci co maja wiedziec wiedza ci co nie nie wiedza! tak dla sprostowania, na Prywatnej wiadomosci podaj swoja propozycje mojego nicka ^^.

pawlon
27-10-2006, 22:38
Ciekawi mnie czemu jako poznaniak jesteś taki skryty i nie chcesz wprost określać siebie, a raczej powiedzieć jaką postacią na Tibi operujesz...
Ogolnie nie jest trudno zgadnąć ale sam fakt...WHy??

A tak w ogole wielkie gratulacje za ubicie Toxo, mozna by powiedzieć, że zasłuż chociazby tym, że smiał mnie zabić jak latalem po haku ze spike swordem w p secie... Brak kultury u tych szwedasów. Jeszcze raz wielkie Grat:P

P.S Hybrid możesz mi odpowiedzieć na priv na pytanie związane z posiadaniem swej postaci, oraz przyszłych planach posiadania. Bo doszły mnie pewne słuchy...

taie male sprostowanie, oryginalny toxo to alan - holender, gra nim alex - anglik, a skad ty wzailes tego szweda? xD

Poznanski Rycerz
27-10-2006, 22:56
Alan- Wanos elstar
Kiedy wanos dostala bana za cos, zaczal grac na toxo i robic PA, raz sie lognalem na jakiegos 30 pala to od razu sie do mnie sprul ^^

pawlon
27-10-2006, 23:15
Alan- Wanos elstar
Kiedy wanos dostala bana za cos, zaczal grac na toxo i robic PA, raz sie lognalem na jakiegos 30 pala to od razu sie do mnie sprul ^^

alex to wanos, potem mu sie znudzilo granie knightem bo byl bezuzyteczny przy pkowaniu i walkach, wiec zaczal sharowac z alanem - toxo~, alan potem dosc szybko poszedl retired, zreszta nigdy nei gral duzo, i zostal tylko alex na postaci, alan na toxo to rzadkosc. oczywiscie jak alex siedzial na toxo to alan na wanosie i na odwrot.

dressu
28-10-2006, 00:56
Jak tylko zdobyliscie fraga to juz odrazu ciekawiej zrobilo sie na forum :)
Oby tak dalej! Odrazu wiedzialem , ze to Zemus zaplanowal..on zawsze rwal i rwie sie do walki :cup: Gildia moze na niego liczyc bo na Krupnika watpie :p

Ascario
28-10-2006, 11:58
Nie mozna na niego liczyc poniewaz ma szkole...
Akcja byla zaplanowana inaczej, ale sie udalo i to jest najwazniejsze :P

bojlakalele
28-10-2006, 14:15
Widziałem juz ten filmik.
Nic ciekawego, to co zawsze na galanie to PA.
Teraz jest spokój, ale mimo wszystko mam niecheć do gry na galanie mam a mam tam 60 palka =\

zauwazcie ze ofiara zapłaciła armorem, i mimo wszystko padla ... no fear

scanig @up

Service load:
0% 100%
File: 60pally.rec
Status:
OK (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
MD5 c1857e9a70035dfda146a69f3a7ebbeb
Packers detected:
-
Scanner results
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing

Ceapoznan
28-10-2006, 15:14
taie male sprostowanie, oryginalny toxo to alan - holender, gra nim alex - anglik, a skad ty wzailes tego szweda? xD

Aham dzięki, mój bład:P No ale coż nie gram od dawna wiec moje poinformowanie nie jest zbyt dobre. Ale co do Alexa to słyszałem, że rzekomo z niego niesamowity mistrz pvp, zreszta widziałem jego kilka filmików z wojny to sobie jak na knighta ladnie radził. Ale jak widać to był błędny tok myślenia:D

A o tym sherowaniu i Alanie to nie słyszałem.. Ile to się człowiek nauczy hyhy

No coż teraz tylko czekać na kolejne działania wojenne.

P.S Najbardziej boli mnie to, że na Galanie jest dużo niegrajacych, którzy by mogli coś pozytywnego swoimi postaciami wnieść do wojnny.

Krod
28-10-2006, 16:19
Tharrin bedzie jakiś film na tibicam jak pada Toxo?????

Celmir
28-10-2006, 17:13
Alan grał Toxem jak się przewrócił.Alex nie jest taki inteligentny żeby pz'ta robić w czasie wojny na jakimś noob charze.;)
Alex jest zajebis**m taktykiem i ma dobre pvp.:]

Celmir
28-10-2006, 17:14
Niech Rostek wrzuci film.Kur.. double posta napisałem...

pawlon
28-10-2006, 18:29
Alan grał Toxem jak się przewrócił.Alex nie jest taki inteligentny żeby pz'ta robić w czasie wojny na jakimś noob charze.;)
Alex jest zajebis**m taktykiem i ma dobre pvp.:]

znam alana tak samo jak znam alexa, nigdy nie bylo tajemnica ze sharuja, i ja osobiscie wierze ze to byl alex na postaci, on sie nigdy nie przyzna ze zostal zabity, jest na to zbyt arogancki. rozmawialem z nim zaraz po zgonie, i to na 99.9% byl alex, i to doslownie jak sie zalogowal zaraz po zgodnie wiec nie ma tu mowy zeby padl alan a zalogowal sie alex...

taktykow w tibii dobrych jest naprawde wielu, powaznie, o wiele ciezej wykonac zalozenia, a im smielszy plan tym ciezej go wykonac bo sie ludzie boja o postacie, albo sobie nie ufaja ;) co do pzlocka zrobilby na 100%, nie raz robil nie jeden z nich, bo sie juz poczuliscie panowie nietykalni, doszlo do tego ze jak sie zaloguje to np przedwczoraj dostalem msg od zazka "too late my 15 min pz lock just ended" itp, szkoda ze jak przychodzi co to czego to zaden juz nie jest taki "super".

na filmie jest tylko fragment, rostka nei byo na pietrze na ktorym toxo padl.

Mlecziii
28-10-2006, 20:55
Padł rembik na pz .Zal mi go bo ładnie sie pluł

Agnieszka21
28-10-2006, 20:59
20:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rembik. He was killed by Crown Merfolk.

It is not good;/

Azenus
28-10-2006, 21:57
Ehh ten gs na dachu :P

Hani2006
28-10-2006, 22:09
20:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rembik. He was killed by Crown Merfolk.

It is not good;/

Przepraszam bardzo ale mogl nie bic mojego rl.

Ceapoznan
28-10-2006, 22:16
Hehe co do Rembika tego Noobka pamietam jak został hakniety przez moich dwoch rl kumpli na 20lvl, ktorzy z tego co wiem niezle sie z niego oblowili:D Dawne czasy nabierania noobkow na Gildie, ah ten Rembik :P

Azenus
28-10-2006, 22:19
@up: Jesli juz o hackach rozmawiamy to wypadałoby Ci zmienić comment :P

Ceapoznan
28-10-2006, 22:44
Po prostu jestem szczery, mówiac o tym, że Rembik byl tak hakniety podkreslam, ze nie przezemnie. Wspominam tylko stare czasy jak to sie nabierali.
Ale to nie zmienia faktu, ze sam zostalem w wakacje hakniety tylko, ze w inny sposob taki juz los:/

Poznanski Rycerz
28-10-2006, 22:51
Smierc rembika nie zostanie zapomniana... Takiej rzeczy nei podaruj wczesniej cyz pozniej.

Rumcio
28-10-2006, 23:20
Gan da jah die...
Nastepna gildia w wojnie hehe?

pawlon
29-10-2006, 00:19
Gan da jah die...
Nastepna gildia w wojnie hehe?

lol... solution nie pojdzie na wojne chodzby nie wiem co... oni sie po prostu do tego nie zbiora...

poza tym czemu sie cieszysz? sam biegasz i expisz noob charem xD

haslo miesiaca:
00:41 Toxo Yeangus [97]: Tell me a Time and a Place, You, Ascario, Krupnik, vs Me.

hahaah, ale mnie rozbawil, mam nadzieje ze kiedys sie uda go dorwac na fair solo style, i zobaczymy co pokaze xD

Ascario
29-10-2006, 10:18
Wczesniej toxo do mnie pisal, i byla tam mowa o troszke innym skladzie Ja, Tharrin i navo :D On sie uwaza za mistrza pvp ^^
A co do rumcia to sam zobacz jak expi na noobku :D Name: Sopter :P

Bartol1
29-10-2006, 10:38
Z tego szybko zrobilby sie maly open battle, ostatio byl duel Marduc-Styp i widac bylo jak HWL potrafi(albo nie potrafi) przestrzegac zasad... Skoro z Toxo taki master PVP to czego nas nie pozabijal jak mial Pzta ? :<

pawlon
29-10-2006, 11:52
Z tego szybko zrobilby sie maly open battle, ostatio byl duel Marduc-Styp i widac bylo jak HWL potrafi(albo nie potrafi) przestrzegac zasad... Skoro z Toxo taki master PVP to czego nas nie pozabijal jak mial Pzta ? :<

bo to byl wtedy 543 owner ;)

wiesz to normalka, juz mi lavendalo pisal ze solo~ napadlem go pare razy w czasie wojny, i widzialem tylko utani gran hur, to samo slyszlaem keidys od vallianto grajacego na grudging, nawet mnie napadl.... i nie trafil z ue xD

to sa prawdziwi mistrzowie, az strach sie bac :(

Ascario
29-10-2006, 12:43
A ja to kiedys ten tego jak mialem lvl 34 to ócieknołem Nuzarame, on mniał wtedy lvl 78, walil mnie z boltof i z sd. Ucieklem z tombu do pz. Nie wiem czy to wazne ale czuje sie dumny z tego powodu

LucasQ
29-10-2006, 12:50
EEE Galan to najgłupszy Świat na jakim grałem....

sliver
29-10-2006, 13:21
oO grudging tez sharuje ? ciekawe czy te wszystkie levele wbila Aliesha czy vallianto

Dragon86
29-10-2006, 13:30
Szczerze mowiac jestem nieco zszokowany Gan Da Jah Kiled by Keekz~
czy byl jakis powod dlaktorego padl? :confused:

Xulorin
29-10-2006, 14:01
Bo podobno jesteśmy znajomymi Kondy :). I dlatego już 5 osób z naszej gildii padło.

Co do Toxo to gra nim A... (ten z Anglii :P) czyli chyba Alex. Alan nie ma dostępu do acc'a i wogóle nie gra.

Rumcio
29-10-2006, 14:59
Ascario jara Cie zabice 25 lvla? fajnie jest nie? wiem... mi to loto czy znasz moje noobchary i czy je bedziesz zabijasz i tak Twoj 1 Zgod = z 20 moich zgonow na noob charze....
a itak nieznasz Imienia mojego evoul druta 41:> hrhrh

Pozdro.

Ascario
29-10-2006, 16:07
Rómcio is good !!
Bede Cie zabijal noobkiem bo mi to sprawia przyjemnsc :D A o co chodzi z tymi zgonami bo nie czaje? jak mozesz mnie zajebac skoro ja mam pzeta na noobie ? :|
Na koniec chcialbym powiedziec ze Twoj drucik zostanie namierzony :D

pawlon
29-10-2006, 16:48
Ascario jara Cie zabice 25 lvla? fajnie jest nie? wiem... mi to loto czy znasz moje noobchary i czy je bedziesz zabijasz i tak Twoj 1 Zgod = z 20 moich zgonow na noob charze....
a itak nieznasz Imienia mojego evoul druta 41:> hrhrh

Pozdro.

jakby cie to nie obchodzilo ze cie zabil to bys nie pisal o tym na forum, bolesna prawda, pojecie hunted oznacza hunted an kazdym charze o ktorym sie dowiemy, nie zdajesz sobie z tego sprawy?

Heelto
29-10-2006, 21:00
Co do Rembika, to należał mu się dead, ostatnio za bardzo kozaczył...

Mam pytanko...
Ma ktoś name main charów Redeye Master, Anastasia'Druid ?
PM me plz ;)

Poznanski Rycerz
29-10-2006, 21:35
Mam gdzies w jakiej gildi jest zabojca rembika.., Na pewno zginie ^^.

Solution nie dojdzie do wojny bo sie boja >

pawlon
30-10-2006, 00:09
potempik, xulorin, xulorox, padli od noob charow HWL, mowilem jestescie z nimi albo przeciw, innej opcji nie ma...chyba ze lizanie tylka grudging ;)

Heelto
30-10-2006, 01:04
Verdax, Sira Shier, Somaros też padli ;s

Ajron 88
30-10-2006, 01:17
Po mnie terz byli pare minut temu , naszczęście dostałem wpore ostrzeżenie od znajomego i zaczełem przemieszczać sie bliżej pz. :P

pawlon
30-10-2006, 02:49
Verdax, Sira Shier, Somaros też padli ;s

somaros comment:
Blood-brother to Aylitha and Motirax

heh, ktos chyba olal aylithe, nie ma to jak liczenie sie z kazdym membersem gildii...ciekawe jak dlugo jeszcze reszta zamierza stac z boku i czekac na swoja kolej na zgon...? badz patrzec jak gina wasi przyjaciele? dla mnie ta cena byla za wysoka, jak dla wielu z nas, i dlatego jestesmy tu gdzie jestesmy...

a wy panowie gdzie jestescie...?

Colorion
30-10-2006, 06:15
potempik, xulorin, xulorox, padli od noob charow HWL, mowilem jestescie z nimi albo przeciw, innej opcji nie ma...chyba ze lizanie tylka grudging ;)

Buu gadalem z potempikiem pare h przed deadem, mowil ze zaplacil i narazie go zostawili :P

Niby placa a padaja czesciej ode mnie :P

Adelao
30-10-2006, 07:48
Name: Naldear
Oct 29 2006, 02:52:36 CEST Killed at Level 75 by Cuddlesnooze and by
Folxs

Name: Darkness Zoldier
Oct 29 2006, 22:50:11 CET Killed at Level 73 by Jazzie Fizzleand by Master Dubi

Name: Potempik silny
Oct 29 2006, 22:09:34 CET Killed at Level 87 by Taazeezo the Elite and
by Master Dubi

Name: Xulorin
Oct 29 2006, 22:21:11 CET Killed at Level 90 by Sarcex and by Heaomondoz

Name: Baniakovic
Oct 29 2006, 23:04:22 CET Killed at Level 72 by Jazzie Fizzle
and by Xecutan

Name: Xulorox
Oct 29 2006, 22:21:32 CET Killed at Level 81 by Elnoble'Rachmar
and by Templan

Name: Pehawa
Oct 29 2006, 23:33:51 CET Killed at Level 79 by Xecutan
and by Teekla

Name: Sira Shier
Oct 29 2006, 23:47:18 CET Killed at Level 133 by Rica Thim
and by Master Nick

Name: Slicerz
Oct 29 2006, 02:27:21 CET Killed at Level 82 by Folxs
and by Kire Zethyn

Name: Pehava
Oct 29 2006, 23:25:23 CET Killed at Level 89 by Sarcex
and by Ax'Cent

Wszystkie fragi Softmupparna z wczoraj :evul: Nawet jak wygramy wojne to będą nas jakieś noob chary niepokoiły :confused:

Hani2006
30-10-2006, 09:21
Mam gdzies w jakiej gildi jest zabojca rembika.., Na pewno zginie ^^.

Solution nie dojdzie do wojny bo sie boja >

Crown Merfolk juz zaplacil i jest free.

pawlon
30-10-2006, 12:16
Name: Naldear
Oct 29 2006, 02:52:36 CEST Killed at Level 75 by Cuddlesnooze and by
Folxs

Name: Darkness Zoldier
Oct 29 2006, 22:50:11 CET Killed at Level 73 by Jazzie Fizzleand by Master Dubi

Name: Potempik silny
Oct 29 2006, 22:09:34 CET Killed at Level 87 by Taazeezo the Elite and
by Master Dubi

Name: Xulorin
Oct 29 2006, 22:21:11 CET Killed at Level 90 by Sarcex and by Heaomondoz

Name: Baniakovic
Oct 29 2006, 23:04:22 CET Killed at Level 72 by Jazzie Fizzle
and by Xecutan

Name: Xulorox
Oct 29 2006, 22:21:32 CET Killed at Level 81 by Elnoble'Rachmar
and by Templan

Name: Pehawa
Oct 29 2006, 23:33:51 CET Killed at Level 79 by Xecutan
and by Teekla

Name: Sira Shier
Oct 29 2006, 23:47:18 CET Killed at Level 133 by Rica Thim
and by Master Nick

Name: Slicerz
Oct 29 2006, 02:27:21 CET Killed at Level 82 by Folxs
and by Kire Zethyn

Name: Pehava
Oct 29 2006, 23:25:23 CET Killed at Level 89 by Sarcex
and by Ax'Cent

Wszystkie fragi Softmupparna z wczoraj :evul: Nawet jak wygramy wojne to będą nas jakieś noob chary niepokoiły :confused:

proowali zabic tez rattena, i kogos od gildii grudging tez, takze od yuperdo... widizalem rozmowe w dp.. przeprosili yuperdo o to ze prawi mu ubili membersa... i yuperdo powiedzial ze nie widzi problemu... zarabisty z niego leader -.-

Erasmus
30-10-2006, 12:46
Ktos moglby w skrocie opowiedziec co tu sie sie dzialo przez 6-7 miesiecy jak mnie nie bylo?? :) bylbym bardzo wdzieczny :) Niedawno znowu zaczalem grac i jak czytam forum na tibia.com zastanawiam sie czy dobrze zrobilem ze wrocilem akurat na galane.. Widze ze zamiats lepiej jest gorzej..

Pozdrawiam :)

P.S Gdzie jest Moj pacc :P

Adelao
30-10-2006, 13:49
lolz, a na tibia.com większość postow są na temat Softmupparna -,-
Ciekawe ile to bedzie trwało...

Skaton
30-10-2006, 15:24
Przed chwila mnie tez lali ludzie z Softmupparna w thais, na szczescie nie dali rady ; o

Ajron 88
30-10-2006, 16:23
zabili Shi-nji'ego , laptop mu sie zrestartowal kolo wolftower i padl :l

Lord Hybrid
30-10-2006, 18:20
Ja no to wszystko patrze i aż mi sie chce brechtać jakie CIOTY grają na tej galanie. Padają od HWL (noob charów), jest wszystko dobrze i każdy sie boi coś zrobić. Co za problem zrobić gildie i huncic HWL razem z ich gildią noob charów?? Jeżeli teraz każdy to olewa to oni pkują, zbierają hajs i coraz więcej expią. Niedługo będzie za pózno na jaką kolwiek zmianę. Patrzeć na dedy to już 15 osoób któe pało od nich powinno walczyć przeciw HWL. NIKT KTO zapłacił lub jets neutral nie będzie free.

Albo coś zrobimy i się połączymy albo możemy sobie gadać na tym forum dalej o bzurach i patrzeć na ich nowe fragi.

Komandos Strong
30-10-2006, 20:12
@up
Dobrze gada :P

jak cos to moge pomoc w wojnie :D tylko napiszcie PM albo na moje gg 2350635

Nimuro
30-10-2006, 20:31
Sinida mi bili :(
Ale pawlon ma racje najlepiej niech wszystkie high i middle lv polączą siły i razem coś zaczną działać bo tak to leża i kwiczą że tak powiem ;p
Paymenty będą spłacą się i padną i tak wkółko.

Poznanski Rycerz
30-10-2006, 20:57
Moge dolaczyc do wojny przeciwko tym noobow ktorzy zabili shire Oo...
Duzo ich tam musi latac ...;./

Komandos Strong
30-10-2006, 21:03
kto bil Sinida -.-

Erasmus
30-10-2006, 21:53
Strong wracasz do gry??:)

Hmm tez bym sie do tego dolaczyl ale musi byc maksymalna mobilizacja.. trzeba skonczyc z tym bezsensownym pk... to nie ma nic wspolnego z zabawa..

Komandos Strong
30-10-2006, 22:11
no niewiem czy wracam czy co :P ale w kazdym razie ogladam to forum i ludzie narzekaja ze nikogo do pomocy nie ma takze chce zapoczatkowac to zeby ludzie ktorzy sa retired i im wisi na charach zrobili cos moze pozytecznego a jak nam sie uda to spoko po moze kilka osob wroci i bedzie spokoj na galanie a jak przegramy to trudno bedzie to znaczyc ze galana = Toxo, Camuh etc. ;p

Erasmus, kim jestes ?? jak sie wstydzisz to PM plx

Lord Hybrid
30-10-2006, 22:27
Tharrin zjednoczy wszystkich bo pewnie zna sporą część tych osób z neutral gildii. Przynajmniej mam taką nadzieję i nie ma co pisać o szczegółach na tym forum.....

Ascario
30-10-2006, 22:32
I tak skonczy sie na slowach :P ta wojna bedzie trwala jeszcze bardzo dlugo...

Komandos Strong
30-10-2006, 22:38
Wojtek (Gran) mam sprawe msg me na gg

23:03 You advanced from level 188 to level 189.
fajnie, nie :P

Ajron 88
31-10-2006, 00:38
Widze że dzisaij po godzinie 23 (wsumie to już wczoraj) Mupparna zabiła Xavides'a który następnie sie zrookował jak mniemam..

Colorion
31-10-2006, 05:58
Roflando, robia z was miazge

Idzcie wszyscy walczyc pod wodza wspanialego tharrina ktory nie umie sie przymknac i odbiera mi ochote do walki, moze sie muppy wami zajma i bede mial okazje przyexpic

thewojtek
31-10-2006, 07:36
Wojtek (Gran) mam sprawe msg me na gg

23:03 You advanced from level 188 to level 189.
fajnie, nie :P

oki =*
wczoraj nie mialem jak bo remont w domq ;o

Motirox
31-10-2006, 10:06
Jeśli chcecie zobaczyć część ich działania:

http://s37.photobucket.com/albums/e67/Motirax/HWL/

Moim zdaniem tylko thcórze co na siłe chcą zepsuć uczciwym graczom gre tak się zachowują, nie wchodzi tutaj w gre chęć loota, bo na takim serwerze jak galana prawie kazdy 60lvl + nosi AOL'a

Komandos Strong
31-10-2006, 10:42
o ku..a jestem zaskoczony ;o ale wiesz Komar chyba nie wroce bo ... mi sie nie chce a w wojnie zawsze mozna pomoc :D mam 77 lv na wojne :P zobaczymy jak to bedzie :P trzymajcie sie

Lord Hybrid
31-10-2006, 13:20
Widze że dzisaij po godzinie 23 (wsumie to już wczoraj) Mupparna zabiła Xavides'a który następnie sie zrookował jak mniemam..

Szkoda że nie wiesz o tym że Xavides to second char Skopo de'Tag. Kilka dni temu owalił go na eqp DSM, C-legs, f axe, DS i BOHY Dolter.

Ajron 88
31-10-2006, 14:11
Szkoda że nie wiesz o tym że Xavides to second char Skopo de'Tag. Kilka dni temu owalił go na eqp DSM, C-legs, f axe, DS i BOHY Dolter.

To że go okradli to wiem , to że to Skopo , niewiedziałem i mało mnie to interesuje.

13:55 Beware, beware the halloween hare.

powtórka z zeszłego roku czy może coś nowego wymyślili ? niechce mi sie nawet iść szukać .

Ceapoznan
31-10-2006, 14:14

Dziwie się , że nie wiedzieliście, że to char Skopo biorąc pod uwagę, że się z tym nigdy nie krył odwalając typową szpanerkę... Przelogowując się na Skopa:/ Typowa noobowska zagrywka.. ALe coż nie wszyscy sa idealni:P

dressu
31-10-2006, 14:21
up@
Ajron ty jestes dyslektykiem? bo w kazdym twoim poscie jest masa bledow ortograficznych nie zebym sie czepial ale wiesz...

co do colorionticostes czy jakos tak dla mnie to bardzo dziwne..niby masz hunted a dzien w dzien po 100 k expa wbijasz..hwl dzien w dzien sa online i nawet ciebie nie rusza? przyznaj sie wreszcie ze sie splaciles..bo to nie mozliwe bo jestes co dzien po pare h online i expisz a hwl nawet ciebie nie tyka..co o tym myslicie? ja mysle ze colorion sie splacil tylko nie chce sie do tego przyznac

Arkuss
31-10-2006, 15:12
@Cea gdzies juz widzialem to z tą jedyną religia na swiecie :P ale niech Ci bedzie...

Co do tego "wielkiego zjednoczenia" przeciwko HWL to cos mi sie wydaje ze nie wypali bo teraz kazdy lize im "pupe" i jak juz ktos dołączy do Tharrina i spółki to bedzie to zwykły konfident, ale coz zawsze mozna sprobowac, wiec nie wiem jakie sa kryteria przyjmowania ale zgłosze sie na ochotnika jezeli sie uda, bo mnie denerwuja te ich noobchary... w tych czasach nawet po Venorze nie mozna sobie spokojnie pochodzic bo zawsze sie rzucaja i kozaczą nie miłosiernie X( a i tak nie mam pomyslu na przyszłość na tym serverze...

Colorion
31-10-2006, 15:21
up@
Ajron ty jestes dyslektykiem? bo w kazdym twoim poscie jest masa bledow ortograficznych nie zebym sie czepial ale wiesz...

co do colorionticostes czy jakos tak dla mnie to bardzo dziwne..niby masz hunted a dzien w dzien po 100 k expa wbijasz..hwl dzien w dzien sa online i nawet ciebie nie rusza? przyznaj sie wreszcie ze sie splaciles..bo to nie mozliwe bo jestes co dzien po pare h online i expisz a hwl nawet ciebie nie tyka..co o tym myslicie? ja mysle ze colorion sie splacil tylko nie chce sie do tego przyznac

dlaczego mialbym ukrywac to ze sie splacilem? Zapytaj hwl czy jestem hunted, moze oni sa w zmowie ze mna?
Zapytaj zoche i gana czy przyszli po mnie na hydrach.
Toxo tez sie kolo mni kreci caly czas i ue testuje
Prawda jest taka ze wstaje kolo 4 rano i za malo ich zeby isc, a expie na draconii zolwiach i malpach, exiva caly czas dziala i pz dosc blisko. Mam tez dostep do miejsca gdzie hwl nie wejda, no moze 1-2 z nich ale mnie nie zsoluja.

Po prostu im nie zalezy, dalem do zrozumienia ze nie zamierzam walczyc ani placic, a jak myslisz co wybiora? Ubicie knighta z aolem ktory caly czas exivuje i w niekorzystnych dla nich miejscach expi czy zabicie kogos nieswiadomego i zrzucajacego loota w miejscu co jest jednym wielkim trapem

Z reszta teraz popelnilem blad ktory mnie kosztuje czekanie 2 dni na minimalizacje ryzyka.

Zimpa
31-10-2006, 16:40
colorion drobne sprostowanie HWL na dostep do tego miejsca co mowisz sam niektorym to polecalem bo bardzo blisko do pz i w ogole

Azenus
31-10-2006, 17:00

Nie wypowiadaj się o czymś o czym nie masz żadnego pojęcia!

pawlon
31-10-2006, 17:40
colorion drobne sprostowanie HWL na dostep do tego miejsca co mowisz sam niektorym to polecalem bo bardzo blisko do pz i w ogole

tzw asslicking...
tak to jest jak tibia jest dla kogos calym zyciem i nie ma nic poza nia, pod tym wzgledem z colorem wciarz macie to samo zdanie: tibia above all ;)
color chcial sie wykupic od hwl za itemy na addony, a zimpa zaraz jak padl po moim zgonie, to dzien pozniej jak zaplacil sie pytal czy moze dolaczyc potem do HWL xD

Ceapoznan
31-10-2006, 17:47
tzw asslicking...
tak to jest jak tibia jest dla kogos calym zyciem i nie ma nic poza nia, pod tym wzgledem z colorem wciarz macie to samo zdanie: tibia above all ;)
color chcial sie wykupic od hwl za itemy na addony, a zimpa zaraz jak padl po moim zgonie, to dzien pozniej jak zaplacil sie pytal czy moze dolaczyc potem do HWL xD

Widze Tharrin, że miałes wene bo w tekscie widoczny jest nieład spowodowany prawdopodobnie burzą myśli w twojej głowie. Jedno jest pewne to, ze mówisz, iz dla niektórych Tibia jest calym swiatem to tekst czesto wypowiadany przez osoby, ktore same się nie przyznają, że do takich należa. Oczywiście bez podtekstów:P

A co do Azenusa, nie wiem dlaczego sie tak oburzyłeś to, ze Dolter kantował, iz sprzedaje PACC'a za siano i itemki z tibi to jest raczej przez obeznanych w temacie znane. A to, że Skopo grał Xavidesem również, więc oburzenie może wynikać jedynie z faktu, że dwie osoby graja na jednym koncie albo maja passy do Skopa:D

pawlon
31-10-2006, 18:15
Widze Tharrin, że miałes wene bo w tekscie widoczny jest nieład spowodowany prawdopodobnie burzą myśli w twojej głowie. Jedno jest pewne to, ze mówisz, iz dla niektórych Tibia jest calym swiatem to tekst czesto wypowiadany przez osoby, ktore same się nie przyznają, że do takich należa. Oczywiście bez podtekstów:P

A co do Azenusa, nie wiem dlaczego sie tak oburzyłeś to, ze Dolter kantował, iz sprzedaje PACC'a za siano i itemki z tibi to jest raczej przez obeznanych w temacie znane. A to, że Skopo grał Xavidesem również, więc oburzenie może wynikać jedynie z faktu, że dwie osoby graja na jednym koncie albo maja passy do Skopa:D

hehe, tibia dla mnie nie byla nigdy calym zyciem, mam studia, zycie towarzyskie, mecze w pile, owszem byl taki czas ze gralem nalogowo, ale zawsze bez jakis wiekszych wyrzeczen, w zyciu nie wstalem o 4 tylko po to zeby poexpic, albo nie podlizywalem sie komus kto mnie zabil dzien wczesniej po to zeby zyskac jakas "pozycje" albo raczej osmieszyc sie w oczach wszsytkich. spedzanie czasu on line to jedno,expienie, exlporowanie(to co najbardziej lubilem w tibii), ale "sprzedawanie" sie w ten sposob zeby cos zyskac to jzu cos innego.. zreszta nvm, kazdy ma inne zdanie na ten temat, moje chyba wszsycy znaja :P

Azenus
31-10-2006, 18:35

Nie mowilem nic o kantach o Pacca za gp itd.
Tylko lekko mnie wkurza że nagle się zwaliliście na Skopa.
Mowicie jakimi charami to gra i jak to on sharuje a nic o tym nie wiecie i pierdolicie głupoty.

thewojtek
31-10-2006, 19:09
Colorion, Zimpa o jakim miejscu mowicie? ;o
Jezeli nie chcecie tego Tu pisac, napiszcie mi PM

Azenus
31-10-2006, 19:19
Colorion, Zimpa o jakim miejscu mowicie? ;o
Jezeli nie chcecie tego Tu pisac, napiszcie mi PM

Jak się idzie na draconię to stoją te dsy na przejściu, a przy nich jest pz, dlatego trzeba je bić z dystansu, bo blokują drogę, o to chodzi jeśli się nie mylę ;> Co jak co, ale ciekawy pomysł.

PolishDrinker
31-10-2006, 20:01
Nie mowilem nic o kantach o Pacca za gp itd.
Tylko lekko mnie wkurza że nagle się zwaliliście na Skopa.
Mowicie jakimi charami to gra i jak to on sharuje a nic o tym nie wiecie i pierdolicie głupoty.

wiemy ze sharuje. to wystarczy

Zimpa
31-10-2006, 20:21
tzw asslicking...

tharrin to co napisales o mnie bylo prawda pare miechow temu nawet nie wiesz jak bardzo sie zmienilem...

Z HWL chcialem miec po prostu spokoj ale nie to zeby dolaczyc...

@ ktostam pytajacy

ja mowie o forbidden islands gdzie sa hydry dla sorcow gs dla palkow i bonebeasty dla wlasciwie nikogo ;D

Lord Hybrid
31-10-2006, 21:01
A co do Azenusa, nie wiem dlaczego sie tak oburzyłeś to, ze Dolter kantował, iz sprzedaje PACC'a za siano i itemki z tibi to jest raczej przez obeznanych w temacie znane.

Dolter już nie będzie kantował na pacce bo dałem mu nauczkę ;)

Ajron 88
31-10-2006, 22:15
up@

Jeśli popełniam masę błędów ortograficznych to byłaby to dysortografia (tak to sie nazywa ?) a czy jestem osobą chorą na tą przypadłość ? niewiem , papierka na to nie mam ani nigdy sie o takowy nie ubiegałem , w moim mniemaniu poprostu jestem słaby z ortografi (i gramatyki) i tyle , staram sie pisać wmiare poprawnie (nie to żebym siedział przed kompem z rozwartym słownikiem) ale zazwyczaj zastanawiam sie 2 razy zanim napisze jakiś cobardziej skomplikowany wyraz.

:D

Ceapoznan
31-10-2006, 22:59
Jeśli popełniam masę błędów ortograficznych to byłaby to dysortografia (tak to sie nazywa ?) a czy jestem osobą chorą na tą przypadłość ? niewiem , papierka na to nie mam ani nigdy sie o takowy nie ubiegałem , w moim mniemaniu poprostu jestem słaby z ortografi (i gramatyki) i tyle , staram sie pisać wmiare poprawnie (nie to żebym siedział przed kompem z rozwartym słownikiem) ale zazwyczaj zastanawiam sie 2 razy zanim napisze jakiś cobardziej skomplikowany wyraz.

:D

Nie jesteś sam, oj nie jesteś sam...:D Za każdym razem widzę dostając prace z Polaka Ort, ort, ort ... :P

@Hybrid
I prawidłowo frajerów i oszustów trzeba tępic, nawet w Tibi:D

A co do miejsca z tymi DS'ami faktycznie ciekawe miejsce sam pierwszy raz jak się z nim spotkałem byłem zaskoczony, holerstwo nieźle przemyślane i bądź co bądź można to wykorzystać:P

Morbom
01-11-2006, 00:12
A wy żałośni jesteście ;o
Po 1 Skopo to nie Xavides i nie mylić

Po 2:
23:47 Dolter [62]: SAM MOWILES ZE DLA NICH OJEBALES WIEC IM KUWRA ODDAJ WALKARZU KURWa
23:47 Lord Hybrid [103]: teraz to jzu za pozno
23:47 Lord Hybrid [103]: straciles
23:46 Lord Hybrid [103]: skopo powiedzial ze sam od ciebie wyciagnie hahah wiec ja jestem freee

To co lord nam teraz powiesz? ;)

Motirox
01-11-2006, 00:15
Jakies nowe fragi soft mupparna od wczoraj?

pawlon
01-11-2006, 00:24
A wy żałośni jesteście ;o
Po 1 Skopo to nie Xavides i nie mylić

Po 2:
23:47 Dolter [62]: SAM MOWILES ZE DLA NICH OJEBALES WIEC IM KUWRA ODDAJ WALKARZU KURWa
23:47 Lord Hybrid [103]: teraz to jzu za pozno
23:47 Lord Hybrid [103]: straciles
23:46 Lord Hybrid [103]: skopo powiedzial ze sam od ciebie wyciagnie hahah wiec ja jestem freee

To co lord nam teraz powiesz? ;)

ja ci powiem, skopo predzej zobaczy dr leppera niz kase od nas jakas xD

Ajron 88
01-11-2006, 01:32
Jakies nowe fragi soft mupparna od wczoraj?

30 minut temu zebrali się sporą grópą żeby dropnąć kogoś na poh'u , prawdopodobnie Naldear'a , ale chłopak nie jest w ciemię bity więc w pore sie zorientował i siedział w pz (razem ze mną :D).

Colorion
01-11-2006, 07:52
Jak się idzie na draconię to stoją te dsy na przejściu, a przy nich jest pz, dlatego trzeba je bić z dystansu, bo blokują drogę, o to chodzi jeśli się nie mylę ;> Co jak co, ale ciekawy pomysł.

Ani ty ani zimp nie mowicie o tym miejscu co ja zdaje sie:P
Na draconii hwl mogli wetknac nopobchary w jednokratkowe mosty i czekac az tam wejde, potem relog trap i rip

A tharrin jak zwykle czyta moje posty swoja wlasna polszczyzna wiec wychodzi mu co innego niz ja pisze

100k expa dziennie to 2,5h, wystarczy ze hwl sa offline przed szkola i to mam

Kuczer88
01-11-2006, 12:06
11:44 Lovize [136]: COMBo 11:44 Lovize [136]: on 3
Nic dodac ,nic ując. :p brawo panowie xD

pawlon
01-11-2006, 12:19
11:44 Lovize [136]: COMBo 11:44 Lovize [136]: on 3
Nic dodac ,nic ując. :p brawo panowie xD

hakzim
Nov 01 2006, 11:23:51 CET Killed at Level 78 by Lovize

nie bardzo wiem za co to, moge si domyslac ze za to zesiewczoraj pojawil z calym hwl po nas ;) no i jakby nie bylo kazdy wie ze to byl second char febba = hwl

garmie
Nov 01 2006, 11:53:49 CET Killed at Level 62 by Tharrin

12:01 Rica Thim [55]: THE REASON FOR KILL GARMIE
12:01 Tharrin [121]: Fun FUn FUn FUn xD

Ajron 88
01-11-2006, 12:30
hah Tharr , dobrze dojebałeś Rica Thim'owi , bardzo dobrze.

Azenus
01-11-2006, 13:07
Hakzim = Febb? Oo

Komandos Strong
01-11-2006, 13:24
:D:D:D:D:D:D hakzim to nie febb :)

Colorion
01-11-2006, 13:38
:D:D:D:D:D:D hakzim to nie febb :)

Wiem napewno ze to byl febb kiedy mnie wywalal z hydr. Pokazal mi wtedy ten sam koles(najprawdopodobniej febb) ze ma passy do febbula febba xiossa evenie i hakzima

PolishDrinker
01-11-2006, 15:30
hakzim to postac, ktora febb sharuje z kumplem z rl. przynajmniej sharowal jeszcze jakies 2 tygodnie temu. co teraz nie wiem

Azenus
01-11-2006, 16:01
Gdy go spytałem uznał mnie za agenta Krupnika 8o

Ascario
01-11-2006, 16:30
No to nie badz zaskoczony jak Cie muppa sciagnie ;)

Komandos Strong
01-11-2006, 19:38
Hakzim = old Xisso, Febb kilka razy tylko wbijal na Hakzima ale to nie jest jego char na 10000% :D to tyle, a co na galanie ?? :)

Azenus
01-11-2006, 20:17
20:10 Catrishia [133]: sell ded krupnik ! msg me

Agnieszka21
01-11-2006, 20:17
20:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize Krupnik. He was killed by Roffu.

Aj .. chlopcze jak Ty to zrobiles ;/

PolishDrinker
01-11-2006, 20:19
Hakzim = old Xisso, Febb kilka razy tylko wbijal na Hakzima ale to nie jest jego char na 10000% :D to tyle, a co na galanie ?? :)

wiecej niz kilka razy. duzo wiecej.

Colorion
01-11-2006, 20:48
Hmm, wiecie co to znaczy desperate?
Colorion wam pokaze

http://s63.photobucket.com/albums/h126/colorion/?action=view&current=Colorion.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Tylko ssa zdazyem :)

FajerWarjor
01-11-2006, 21:04
Somaros padles i nic nie robisz by zapobiec next deadowi
Zrobcie jakas gildie recrutujaca od 50 lvla (bo kazdy 50+ byl napie**** przzez softmupparne) zeby ludzie czuli sie bezpiecznie dotkeliby nas wtedy i takie mid lvle moglibysmy ich niezle pojechac ,Consensus niema zadnego wsparcia znowu padl krupnik , gan da jah moglby dolaczyc do wojny wkoncu bo padnie nastepny raz i trzeci itd
a z Verdaxa mozna sie tylko posmiac i deada gratulowac :D:D bravo! dalej be neutral plx

Vienek
01-11-2006, 21:25
dalej be neutral plx

go home plx :>

a z Verdaxa mozna sie tylko posmiac i deada gratulowac :D:D bravo!

ja bym powiedział że ty jesteś funny :) fajnie to jest kiedy cie leje kilka-kilkanaście sorców ;s zwłaszcza teraz z aim botem ;]

Azenus
01-11-2006, 21:36
Colorion wam pokaze

http://s63.photobucket.com/albums/h126/colorion/?action=view&current=ts0001.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

hahahahahha nie moge przestac sie smiac :D hahahahahhaha

edit: tasker plx?

thewojtek
01-11-2006, 21:39
Colorion wam pokaze

http://s63.photobucket.com/albums/h126/colorion/?action=view&current=ts0001.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

ROTFL! mogles prubowac d helmet :P

Rumcio
01-11-2006, 21:54
Nov 01 2006, 20:02:32 CET Killed at Level 102 by Grimheim
and by Roffu
ajajaj uwarzaj na mostach next time :) hahah ale zwala...
Krupnik co to od mrozu Ci paluszki zdrentwialy ze sie uhles 2x ?
Next time uwazaj <lol>

Pozdrooo

Motirox
01-11-2006, 22:47
Somaros padles i nic nie robisz by zapobiec next deadowi
Zrobcie jakas gildie recrutujaca od 50 lvla (bo kazdy 50+ byl napie**** przzez softmupparne) zeby ludzie czuli sie bezpiecznie dotkeliby nas wtedy i takie mid lvle moglibysmy ich niezle pojechac ,Consensus niema zadnego wsparcia znowu padl krupnik , gan da jah moglby dolaczyc do wojny wkoncu bo padnie nastepny raz i trzeci itd
a z Verdaxa mozna sie tylko posmiac i deada gratulowac :D:D bravo! dalej be neutral plx

Co ja moge zrobic? Muglbym stworzyc guild, ale skad pewnosc, ze jak zajebia mnie te nooby akurat beda moji ludzie online, a jak beda moji ludzie online czy soft~ wyjda z pz?? :(

Komandos Strong
01-11-2006, 23:16
colorion fajnie tak uzywac tbi i taskera ?? :)

szkoda ze Krupnik padl kiedys bylem za HWL teraz jestem bardziej za Relictus czy tam jakas inna gildia niewiem bo z 10 razy juz name zminiali i sie pogubilem ;p

thewojtek
01-11-2006, 23:39
Ehhh, na forum tibia.com ostra klotnia + pogrozki ad. rl zycia... ;o cos tu idzie w zla strone, Hakzim po tym jak padl od Lovize, grozi ze dojebie jutro Lovize w rl ;oo ciekawe jak to sie potoczy...

Motirox
01-11-2006, 23:46
Lamerstwem jest mieszac tibie do RLA

thewojtek
02-11-2006, 00:45
Lamerstwem jest mieszac tibie do RLA

Nom=[ ale wam w Ostrzeszowie tez sie to zdarzalo....

pawlon
02-11-2006, 02:32
and by Roffu
Next time uwazaj <lol>

Pozdrooo

rómek my jestesmy nooby a ty to bossu, tylko czemu juz nie expisz? ;(
chcialbym zoabczyc ile razy ty sie uhniesz, jak na razie z tego waszego hwl tylko aylitha i catrishia umie sie uhac :) reszta tylko duzo gada...

Colorion
02-11-2006, 05:49
colorion fajnie tak uzywac tbi i taskera ?? :)

Na rooku tylko :P
ale zdjecie zajebiste, xioss dh na ziemie :P

Rumcio
02-11-2006, 07:48
Tharrin po 1 chcialem wbic na tym serve 115 lv zrobilem to i mi starczy wiec nawet po wojnie niebede siedzial po 5h ty6lko od czasu do czasu for fun wiec mi to nieprzeszkadza....
a uhac sie umiem

Thewojtek

co masz do Ostrzeszowa?

thewojtek
02-11-2006, 08:38
@Rumcio

Napisałem ze Wam w Ostrzeszowie tez sie zdarzalo mieszac Real Life i tibie....
(wanka dostal 2x chyba wpierdol, + jeszcze kilka osob slyszalem) ^.-

Hani2006
02-11-2006, 09:48
Why nieda sie lognac?

Azenus
02-11-2006, 12:12
@up: mi nie dziala tylko tibia.com, logac moge -.^ wtf

FajerWarjor
02-11-2006, 14:23
go home plx :>

ja bym powiedział że ty jesteś funny :) fajnie to jest kiedy cie leje kilka-kilkanaście sorców ;s zwłaszcza teraz z aim botem ;]

taa niech softmupparna robi co chce a ty co zrobiles dla galany jak narazie to widze ze tylko pier***lic umiesz

Rumcio
02-11-2006, 15:00
@Rumcio

Napisałem ze Wam w Ostrzeszowie tez sie zdarzalo mieszac Real Life i tibie....
(wanka dostal 2x chyba wpierdol, + jeszcze kilka osob slyszalem) ^.-

Poprostu w naszej malej miesjcowosci wszyscy sie znają ,ze ktos walki robi dostaje wpier**l a Wanka to długa historia....

pawlon
02-11-2006, 15:01
widze wiekszosc z was ostro wkrurza softmupparna, ta sama wieksozsc z was ma sama pk chary, albo tez nie gra, abdz gra duzo, wiec w czym problem?

- zbierzcie sie w kilku
- wbijcie lev 28 zeby mozna bylo robic zerki
- wyposazcie chary w troche runek i manasy
- i jazda na nich, sorce lev ~50 to bardzo latwy cel, zwlaszcza jak ich zaskoczycie i dorwiecie w tombie

jesli zgina kilka razy moze to ich zniechecic do levelowania, ginac na noob charze tracicie 2h gry, zadna strata, a mozliwy zysk bardzo duzy, wiec przestancie tylko narzekac jak typowi polacy, i sie wezcie do roboty, nitk tego za was nie zrobi!!! to nic trudnego, co macie do stracenia?

thewojtek
02-11-2006, 15:05
Poprostu w naszej malej miesjcowosci wszyscy sie znają ,ze ktos walki robi dostaje wpier**l a Wanka to długa historia....

malej? ja tam planuje do "Was" niedlugo podbic ;P

IntoTheRain
02-11-2006, 16:29
Howdy Fellas
mam pytanie wiece moze jaki jest main char typa o nicku huckle'berryfin(60lvl knight) czy jakos tak bo wczoraj jak loota robilem na guardach kolo kazz to przechodzil i mi loota podwalil,fakt malo tego bylo, akurat zwrot za manasy ale potem z ryjem do mnie ze potrzebuje kwitu i ma 120+chara...eh smutne to jest.
Gogogo Tharrin and otherz ja nawet pacca nie mam wiec nie pomoge zbytnio a i lvl chyba za maly:(
.....i jeszcze keylogger w filmach od soft...lamah.pl, a co do zalatwiania spraw silowo to u nas w Koszalinie tez kolesie przyszli bic do szkoly jednego typa chyba za dedy, do czego to doszlo ehh, ale dobrze im tak bo wylapali nieprzecietnie. Hail BJJ
@down
nie wiem wczoraj po prostu napisal mi ze main chara 120+ i sie cieszyl whateva zreszta i tak nic mu nie zrobie bo i lvl za maly a nawet jesli to pz lock i reszta jego "praworzadnych" kolegow by sie zbiegla.ukrasc komus 3k na 60 lvl to trzeba jednak miec nasrane pod kopula..

Azenus
02-11-2006, 17:00
Huckle byl w hwl, tym charem. I jakos nie zdawalo mi sie nigdy ze to tylko noobchar...

PolishDrinker
02-11-2006, 17:05
and by Roffu
Next time uwazaj <lol>

Pozdrooo

no to jak chcesz kogos ostrzec panie rómcio to jak trzeba napisać? uwarzaj czy uważaj? bo obie formy pan uzył panie rómcio. czy moze oba te slowa znacza co innego? prosze o odpowiedź.

FajerWarjor
02-11-2006, 17:20
Żeby zaatakować softmupparne trzeba mieć z kim a narazie Niema :/

Vienek
02-11-2006, 18:15
taa niech softmupparna robi co chce a ty co zrobiles dla galany jak narazie to widze ze tylko pier***lic umiesz

:) a ty coś zrobiłeś?? że mówisz do mnie?? :>

typowe gadanie :) więcej kreatywności :P

Arkuss
02-11-2006, 18:23
widze wiekszosc z was ostro wkrurza softmupparna, ta sama wieksozsc z was ma sama pk chary, albo tez nie gra, abdz gra duzo, wiec w czym problem?

- zbierzcie sie w kilku
- i jazda na nich, sorce lev ~50 to bardzo latwy cel, zwlaszcza jak ich zaskoczycie i dorwiecie w tombie

jesli zgina kilka razy moze to ich zniechecic do levelowania, ginac na noob charze tracicie 2h gry, zadna strata, a mozliwy zysk bardzo duzy, wiec przestancie tylko narzekac jak typowi polacy, i sie wezcie do roboty, nitk tego za was nie zrobi!!! to nic trudnego, co macie do stracenia?

Wreszcie czytam cos sensownego wywodzacego sie z pod Twojej klawiatury :) jest to dobry pomysl i ja chetnie dolacze noobcharem lub main do takiej guildi, ale zasadnicze pytania czy wogole ktos tego chce tak naprawde? czy tylko to zwykle narzekanie?

Komandos Strong
02-11-2006, 18:30

nie no ku..a panowie pisze ze moge pomoc nawet dalem swoje gg na publicznym forum mam 2 postacie 77 knight 28 albo 29 druid -.- pisac kiedy i jestem gotow ... a nie pie...licie ze nikogo nie ma, ja jestem a ekipe mam :D o kazdej porze, tylko ze w weekend mnie nie bedzie :D

Colorion
02-11-2006, 18:53
Jak juz naprawde nikomu sie nie chce to moge zrobic gildie sorcem, ale to bedzie kamikadze style

Problem tylko taki ze wzrosnie mi payment ktorego i tak nie moge zaplacic :D

pawlon
02-11-2006, 19:45
Jak juz naprawde nikomu sie nie chce to moge zrobic gildie sorcem, ale to bedzie kamikadze style

Problem tylko taki ze wzrosnie mi payment ktorego i tak nie moge zaplacic :D

ehh, nie robcie gildii... to sa przecierz podstawowe rzeczy, robiac gildie dajecie asslikerom od nich czy jeszzce innym burakom potencjalny cel i sklad osobowy ofiar, po prostu sie zgadajcie czy cos, a o tym ze na nich polujecie dowiedza sie jak juz na nich napadniecie, w ten sposob nie ubija zadnego z was zanim wy ubijecie ich jak to sie moze stac w przypadku tworzenia gildii ;)

lev 30 char to mozna w tydzien wbic, nizsze lev tez moga byc przecierz, tylko wtedy trzeba wiecej osob i sd...

chetni w teorii sa ale dzialan nie widac, ja sie moze tym zajme zaleznie jak mi wyjdzie z praca ale to i tak raczej bede dzialal solo albo z jakims zaufanym kumplem ;)

Colorion
02-11-2006, 19:56
ehh, nie robcie gildii... to sa przecierz podstawowe rzeczy, robiac gildie dajecie asslikerom od nich czy jeszzce innym burakom potencjalny cel i sklad osobowy ofiar, po prostu sie zgadajcie czy cos, a o tym ze na nich polujecie dowiedza sie jak juz na nich napadniecie, w ten sposob nie ubija zadnego z was zanim wy ubijecie ich jak to sie moze stac w przypadku tworzenia gildii ;)

lev 30 char to mozna w tydzien wbic, nizsze lev tez moga byc przecierz, tylko wtedy trzeba wiecej osob i sd...

chetni w teorii sa ale dzialan nie widac, ja sie moze tym zajme zaleznie jak mi wyjdzie z praca ale to i tak raczej bede dzialal solo albo z jakims zaufanym kumplem ;)

Bez gildii nie widze sily sie zjednoczyc, nie ma tu jakiejs grupy kumpli, losowi ludzie
30 lv char nolifer style
0-15 1 dzien
15-20 2gi
25 3ci
30 4ty

Jakby sie uparl to w 3 dni ale ostrzegam przed nuda

Ascario
02-11-2006, 20:18
No to pora cos zadzialac:) Moj noobek jest gotowy do walki, a ich latwo zlapac na expie: hydry, tomby,guardy etc...

GALLana_ANONIM
02-11-2006, 20:22
Chmmmm Colorion rob ta gildie :D tylko co my tak gadamy publicznie? 8o
Ja juz robie noobchara ktory pozniej mi pozsluzy jako hmm maker ;D
Zakladaj gildie i lecimy ich.

A wy Polisz Najty z Consensus byscie ruszyli uhamkerow ;D

Dzis juz sobie uwalilem 21 sorca (moim 12 sorcem)
Lootnalem p set i 1k wiec to juz jakis poczatek ;p

Komandos Strong
02-11-2006, 20:49
oO cos rusza czy znowu tylko takie pierdzielenie jak cos to msg me na PM albo gg ktore juz kiedys podawalem

Arkuss
02-11-2006, 21:11
No to pora cos zadzialac:) Moj noobek jest gotowy do walki, a ich latwo zlapac na expie: hydry, tomby,guardy etc...

Ja jestem facc wiec moge sie tylko tymi zająć ktoży sie tez na facc landzie bujaja :P

moj 24 uhmaker (w sumie to zaraz 25) moze sie ruszyc wrazie potrzeby

dressu
02-11-2006, 21:35
po co wy w ogole o takim czyms publicznie piszecie...nie zapominajcie ze tu na forum czuwa rómcio , on juz pewnie was dawno podkablowal ^^i nie zapominajmy tez o anevarixie czy skopie czy aylitha czy catrishia

Wapivos
02-11-2006, 21:39
Ten kto ma przeje***e i tak ma przeje***e a reszta sie na pm'ach i gg dogada...
No... To znaczy tak mysle:P

Krod
02-11-2006, 21:53

- zbierzcie sie w kilku

I wtedy ten 50 sorc walnie evave i wszystkie zerki padna.;) ;)

pawlon
02-11-2006, 21:58
I wtedy ten 50 sorc walnie evave i wszystkie zerki padna.;) ;)

hmm, nie sadze, nie bede mowil co i jak, ale jak ktos nie wie jak to sie robi to... ;) zerki sie nie ustawia w linii, poza tym jesli sie nie uleczy tlyko rzuci czar zerki go zdaza po razie tarfic wtedy sd i jest koniec ;)

a co do tego ze to czytaja, to co z tego? xD tym wiekszy wstyd dla nich jesli padna spodziewajac sie ataku xD

Ascario
02-11-2006, 22:18
Niech sobie czytaja:)
Kazdy kto jest zainteresowany Sopter to Rómcio :)

Ceapoznan
02-11-2006, 22:30
Bynajmniej ja widzę to w ten sposob:

Jedna konkretna, chetna i chcąca coś działać osóbka: Powiedzmy Komandos:P
*Dajesz msg na priv do wszystkich, ktorzy sa przeciwko HWL. Sam na pewno bedziesz wiedzial o kogo chodzi.
* Uzgadniasz z kazdym po kolei sile jaka posiada w postaci swego noob chara lub main chcacego wlaczyc.
*bierzesz od wszystkich maila, badz nr gg.
*Uzgadnaicie all
* I punkt najlepszych kopiesz dupe noobka takim jak Romcio, ktorego osobiscie nie znam ale po zachowaniu uwazam za osobe, niezbyt rozgarnieta, badz zbytnio pochlanieta gra, zeby pewne rzczy rozgraniczac i czerpac wiedze z zycia.

Proste:D Aha taka solucja: Romcio chwalil sie swoim 41 druidem. Jak go znalezc? Dajesz msg do wszystkich aktualnie dostepnych kazdego dnia. I analizujesz statystycznie ilosc bledów ortograficznych.

Ascario
02-11-2006, 22:50
Rómcio owned ^^ Takich ludzi jak on za samo istnienie powinni banowac :D

Motirox
02-11-2006, 23:02
Znam Rumcia z rl i mysle ze nie jest az taki zly jak oceniacie ;p , ale muglby walczyc po tej dobrej stronie a nie u boku HWLi

Motirox
02-11-2006, 23:08
Rumcio pamietasz te czasy kiedy za c arma jakas kase i protekcje w tibi dawales mi 50 zł jak grałem bubkezem, a potem jak kupowałeś za rl kase od świerszcza dsma i te sprawy?? :D To było całkiem niedawno jak pamiętam :p

Celmir
02-11-2006, 23:22
po co wy w ogole o takim czyms publicznie piszecie...nie zapominajcie ze tu na forum czuwa rómcio , on juz pewnie was dawno podkablowal ^^i nie zapominajmy tez o anevarixie czy skopie czy aylitha czy catrishia

Zadzieram kiece i lece....Już każdy wie:p Szczerze mówiąc w*****a i mnie ta guild soft~:] Niby noob chary Hwl, ale nie wszyscy....sporo tam pedałów:D

Kurier
03-11-2006, 01:38
Znam Rumcia z rl i mysle ze nie jest az taki zly jak oceniacie ;p , ale muglby walczyc po tej dobrej stronie a nie u boku HWLi

No "muglby":D
Wierze ze znasz go z rl po tej wypowiedzi:)
A swoja droga dzieki takim rómciom 5-6 osobowy trzon tej gildii trzyma sie na topie, reszta robi tylko za miecho armatnie w razie czego.. o tym wszyscy wiemy..
A co do oceny tegoz to osobnika- mialem okazje poznac obu ownerow i kilka sytuacji jak np. trzymanie wedrownika na skullu pare miesiecy temu gdy mial miejsce tzw skullhunting na duza skale.. jego to bawilo a moglo sie skonczyc dedem..
Niestety jak mowilem mu 3 razy zeby przestal to nawet nie zwrocil uwagi..
A jak 2 minuty pozniej jak mu obiecalem ktos po niego przyjdzie to zwial a potem dal noge do pzeta- ot wielki odwaznik..:baby:

Colorion
03-11-2006, 07:05
Ehh nie chce mi sie juz walczyc ale hwl nie maja zamiaru mnie puscic

kto chce poslac mupp do piachu pisac pm albo w grze jak sie skontaktowac, nie zrobie gildii tylko priv chat :P

A jak ktos chce loterie look
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=12094988#post12094988

Komandos Strong
03-11-2006, 08:57
nom wykazuje chec bo juz mam dosyc czytania na forum jak stekacie :D (co niektorzy), Rumcio jest w porzadku jak gralem to nic do niego nie mialem :) a teraz tak jesli chodzi o jakas akcje to napisalem colorionowi moje gg jakby ktos jeszcze chcial to moze zapytac o moj nr w grze Zolwia Alojzego, Carla Fry, Sinida i Gran Deaha lece do szkoly pa :*

Azenus
03-11-2006, 15:59
Nie wiem co sie tak dojebaliscie Rumcia nagle -.^
Ktos ma dysleksję to trudno -.-

Komandos Strong
03-11-2006, 16:03
@Azenus nareszcie ktos dobrze powiedzial takze prosilbym o odczepienie sie od Rumcia i Ajrona o to ze maja bledy bo to juz sie robi meczace -.- btw. nikt nie pisze ;>

Ascario
03-11-2006, 16:39
daj lóciom czaz na wyekzpienie noobuf

sliver
03-11-2006, 17:05

- zbierzcie sie w kilku

hmm co do tego wiem ze wiele nie moge zaoferowac ale mam sorka na 38 levelu mogl bym sie z wami pobawic tak for fun jezeli ktos jest zainteresowany moja pomoca w tym przedsiewzieciu napiszcie mi pm

Ceapoznan
03-11-2006, 18:09
Nie wiem co sie tak dojebaliscie Rumcia nagle -.^
Ktos ma dysleksję to trudno -.-

Jak juz mowilem nie oceniam go jako czlowieka tylko jako osobowosc, ktora prezentuje swym zachowaniem w danych wypowiedziach. Jesli potrafilby w odpowiedzni sposob zargumentowac swoje postepowanie w stosunku do innych graczy stojac po strone HWL wsyztsko bylo by wporzadku. Ale jesli jest prostolinijnosc go ogranicza do takiego stopnia, by skupiac sie na tak blachych przyczynach to trudno.

I po drugie nie mam do niego pretensji, ze tak pisze ale jesli juz siedzi na kompie to moze to napisac w wordzie, a pozniej wkleic do posta, chociaz tyle moglby zrobic. Zreszta sam nie znosze ortografii :D

Arkuss
03-11-2006, 18:12
Licze na to ze zbierze sie ekipa i ruszymy na te muppy :P

tak btw. dzisiaj Legnie Warszawa xD bo Leszek przyjezdza :D

Colorion
03-11-2006, 18:57
18:42 Warning! The murder of Sopter was not justified.

na tym sie zaczyna

Hmm mam prawo stwierdzic ze polacy w hwl sa gowno warci, stoje 15 min bez bp w latwo dostepnym miejscu a nikt sie nie przejal losem biednego rómcia, nawet mupp

EDIT
2gi raz say hello to amber rumcio, ale nie przejmuj sie reda nie wbije
19:04 Warning! The murder of Sopter was not justified.

PolishDrinker
03-11-2006, 20:11
Jak juz mowilem nie oceniam go jako czlowieka tylko jako osobowosc, ktora prezentuje swym zachowaniem w danych wypowiedziach. Jesli potrafilby w odpowiedzni sposob zargumentowac swoje postepowanie w stosunku do innych graczy stojac po strone HWL wsyztsko bylo by wporzadku. Ale jesli jest prostolinijnosc go ogranicza do takiego stopnia, by skupiac sie na tak blachych przyczynach to trudno.

Nic dodać, nic ująć.

Harry Xin
03-11-2006, 20:14
Hmm mam prawo stwierdzic ze polacy w hwl sa gowno warci, stoje 15 min bez bp w latwo dostepnym miejscu a nikt sie nie przejal losem biednego rómcia, nawet mupp

No patrz! Co za pech. :P

Komandos Strong
03-11-2006, 22:55
no super colorion :P ale next time wez cos pisz :P dalem Ci moje gg na PM chyba ze nie doszlo ... :D (czesto niemalze zawsze niewidoczny) :D

Colorion
03-11-2006, 23:04
no super colorion :P ale next time wez cos pisz :P dalem Ci moje gg na PM chyba ze nie doszlo ... :D (czesto niemalze zawsze niewidoczny) :D

Rofl zacznijmy od tego ze nie mam gg :D
bio nie uzywam, msn only ale zaraz sciagne

20:49 You advanced from Level 12 to Level 16.
4h

Galanijczyk
04-11-2006, 08:09
A dlaczego nie użyjecie mainów? myślicie, że ile razy uda wam sie użyć nobów? Jak dla mnie bezsens, padną 1-2 może i nie to, i co wam to da jak w odwecie padną wasze main chary? Co drugi z was to knight, nie wiem na co czekacie. Róbcie noobchary a oni przez ten czas wbiją lvle. Tylko zobaczymy co z tego wyjdzie.

Lukas XD
04-11-2006, 08:39

Jesli My sie niepotrafimy zebrac do Ldz to chociaz ty wpadnij do nas jestes mily widziany XD

Lukas XD
04-11-2006, 08:39

Jesli My sie niepotrafimy zebrac do Ldz to chociaz ty wpadnij do nas jestes mily widziany XD

sry za double

Rumcio
04-11-2006, 10:46
Rumcio pamietasz te czasy kiedy za c arma jakas kase i protekcje w tibi dawales mi 50 zł jak grałem bubkezem, a potem jak kupowałeś za rl kase od świerszcza dsma i te sprawy?? :D To było całkiem niedawno jak pamiętam :p

hmmm zazdroscisz? Wiem ze tak no ale nie moja wina ze grasz na tym servie od początku i dorobiles sie 78 lvla (3 lata gry) No widocznie tak lubiasz na ale to nie moja sprawa... i nie pisze ci tego zeby Cie wkurzyc bo znam cie z rl i nic do ciebie niemialem no ale sam to zaczoles ... ale ja to skoncze...

Colrion
Zabiles mnie 2x na afku i co fajnie bylo? jak dla mnie waste 2x frag jezeli chcecie jakas "wojne" noob charow robic <rofl>

Pozdrooo

Arkuss
04-11-2006, 10:55
Legła Warszawa 3-2 Lech Poznań :( pech totalny ale zwyciestwo Legły nie zasluzone...

btw. wszyscy chca buntu a z tego co wiem to malo osob zglosilo sie do Komandosa....

Colorion
04-11-2006, 12:02
A dlaczego nie użyjecie mainów? myślicie, że ile razy uda wam sie użyć nobów? Jak dla mnie bezsens, padną 1-2 może i nie to, i co wam to da jak w odwecie padną wasze main chary? Co drugi z was to knight, nie wiem na co czekacie. Róbcie noobchary a oni przez ten czas wbiją lvle. Tylko zobaczymy co z tego wyjdzie.

lol o czym ty mowisz koles o to wlasnie chodzi zeby ich zabic a potem kto ma pz na noobie moze pasc, oni wiecej traca a main i tak jest huntowany. Noobow sie "uda uzyc" tyle razy ile bede chcial nie wiem co masz na mysli wogole jesli myslisz o czymkolwiek

Rumcio za 2gim razem nie byles afk, ruszyles sie 1 kratke w bok zamiast do chaty. Mowisz waste frag ale czy kiedykolwiek mialem ich za duzo zeby oszczedzac? A jakbys sie nie przejmowal to by nie bylo tej litanii wyzwisk :P

Motirox
04-11-2006, 12:15
hmmm zazdroscisz? Wiem ze tak no ale nie moja wina ze grasz na tym servie od początku i dorobiles sie 78 lvla (3 lata gry) No widocznie tak lubiasz na ale to nie moja sprawa... i nie pisze ci tego zeby Cie wkurzyc bo znam cie z rl i nic do ciebie niemialem no ale sam to zaczoles ... ale ja to skoncze...

Hmm ja tez nie napisalem ci tego zeby cie wqrzyc bo nic do ciebie nie mam to raz, a dwa wqrza mnie troche to ze zamiast po stronie polaków stoisz po stronie HWL'i -a to ze napisalem o tej protekcji w tibi za kase rl itp to nie ze złośliwości, źle to zrozumiałeś. BTW gram na tym serwie 3 lata ale mi nie zależy aż tak na wysokim lvlu. Ja gram bardziej żeby mieć przyjemność z tej gry, czyli wjebałem m.in. 52lvl na sorcu, 78 lvl na Somarosie (co wcześniej wymieniłeś), 80lvl na Motiraxie i z 2 mln expa na bubkezie. Jakby to dać w 1 chara wszystko (pominąłem inne chary 20-30 lvle) miałbym taki lvl jak ty masz ;]. Taka moja przyjemność z gry, a gra się po to żeby był fun co nie?? To że gram na galanie 3 lata to prawda jak już wspomniałem, ale z tego 2 lata nie miałem internetu w domu i grywałem 4fun w kafejce. GL Rumcio

Adelao
04-11-2006, 12:27

Colrion
Zabiles mnie 2x na afku i co fajnie bylo? jak dla mnie waste 2x frag jezeli chcecie jakas "wojne" noob charow robic <rofl>

Pozdrooo

ROMCIÓ nie podniecaj się ze wbiłeś 116 lvl w trzech :D I w dodatku najmłodzsy kupował wszystko co chciałeś, czyli mogłeś expić duże waste :baby:

Erasmus
04-11-2006, 15:31
Hmm.. jednak nie mam czaus dolaczyc do calego tego przedsiewziecia.. zycie rl malo kiedy jestem online na main charze a co dopiero robic noobka:)

Co do Rumcia.. ciekaw jestem twocih powod czemu jestes po stronie hwl (moze byc z bledami:D ) co do kupowania eq kasy w tibi itd. za kase rl hmm to juz jest indywidualny wybor mi osobiscie jest szkoda wkoncu tibia to zabawa:)

Zycze powodzenia w walce z "mapetami" dla mnie to nie jest istotne czy hwl czy jakas inna gildia ma tam chary do pkowania... Random pk jest jedna z najgorszych rzeczy jakich nie strawie u graczy.. Nie wiem niektorych to kreci.. mnie nie.. nic zabawnego w psuciu zabawy innym..

sliver
04-11-2006, 15:52

Pozdrooo

chlopie smiech na sali... ;d wypominasz komus ze wbil przez 3 lata 78 level a sam jak grasz na tej postaci pewnie wbiles z 70 lub troszeczke wiecej bo reszte wbili Twoi koledzy lub bracia rotfl..

Rybzor
04-11-2006, 17:54
Wtrącajac sie do gildii pk charow, jak ktos sie tym zajął to prosze pm, tez mam nob chara chcącego pozabijać;p

ToksycznyBalwanek
04-11-2006, 19:39
Stworzenie noobcharów to dla większości przecież żaden problem :/ Sam mało gram w Tibię [ piątek i sobota, a i to nie zawsze ] z powodu szkoły, nie mam w niej żadnych znajomych :D Ot tak sobie wyskocze czasem na roty, cyce sorkiem i sądze, że dla was [ czyt. osób mających dostęp do kompa+net 24/h - sql ] wbicie tego 28 sorkiem to niewielki wysiłek... Już nawet nie wspomnę o tym, że gralibyście od razu z przyzwoitym ekwipunkiem i runami. Imo po prostu się wam nie chce [ sporo osób olewa sprawę ] , co więcej z tego, co zdążyłem zaobserwować ostatnimi czasy to nie jesteście w stanie się zgrać [ oprócz paru osób ]. Jakoś Polacy wolą sobie pk'ować tymi swoimi 2x lvl sorcami inne niewinne osoby [ dziś mnie 3 sorków plus pal napadło; wszyscy są polakami ].

sliver
04-11-2006, 19:57
nie powiem, ze sie z Toba nie zgadzam ;d

Goshnar
04-11-2006, 21:00
Wchodze w to ; )

Signed,
Goshnar

Arkuss
04-11-2006, 21:14
Wtrącajac sie do gildii pk charow, jak ktos sie tym zajął to prosze pm, tez mam nob chara chcącego pozabijać;p

to zgłoś sie do Komandosa on narazie jest glowa tej operacji. :)

Dalej ludzie bo malo nas jest, a kazdy podobno chce walczyc...

Colorion
04-11-2006, 21:47
to zgłoś sie do Komandosa on narazie jest glowa tej operacji. :)

Dalej ludzie bo malo nas jest, a kazdy podobno chce walczyc...

Dajcie mi jakies info zebym moglk sie skontaktowac jak mi bedzie 1-2 noobkow potrzebne do combo

Robienie noobka to strasznie zmudna robota, 19lv dopiero /;

Rybzor
04-11-2006, 22:40
W takim razie niech mi komandos da info na pm co i jak, zeby wszystko uzgodnić.

sliver
04-11-2006, 22:46
mnie rowniez

Ceapoznan
04-11-2006, 22:58
mnie rowniez

Jak ktoś chce mogę mu udostepnić noob chara, a raczej go dac. Jest to chyba prawie 12 sork. Zawsz elatwiej takim zaczac bic niz od zera jechac. MOiwe oczywiscie o tych, ktorzy nie posiadaja pacca:D Jakby co msg na priv. Jednak nie myslcie ze dam go byle komu, tylko sprawdzonym osobka:D

pawlon
05-11-2006, 01:59
Exinaz

Nov 05 2006, 01:37:22 CET Killed at Level 50 by Tharrin
and by Xalade Shielyna

lepsze to niz nic ;)

02:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Donzey. She was killed by Tharrin.

co 2 to nie 1 ;D

Dubo
05-11-2006, 02:28
I'll join... just msg me in game if i'm online xD

yours Dubo

Dragon86
05-11-2006, 09:43
hahaha
to wszytko wyglada jak przygotowania do "krucjaty" :p

GALLana_ANONIM
05-11-2006, 13:08
Niedługo cała galana usłyszy o nowej rodzince wkraczającej na serwer roz*******ającej po partyzancku 8o

pawlon
05-11-2006, 13:35
panowie, taka mala zacheta i torche rpg ;) za pare dni oglosze nam tu turniej na zabijanie noobkow hwl i soft~~ ofc z nagrodami, wiec lepiej syzkujcie noobki ;) mam ndzieje ze macie dosc jaj zeby sprobowac xD

Bru666
05-11-2006, 13:48
Brawo panowie. Wojna noob charów rox!
Tylko jedno zastrzeżenie mam: skoro umiecie zorganizować się noob charami, dlaczego nie potraficie tego samego zrobić main charami? Ubijacie soft~, ok, Wasza sprawa;] Ale z tego co widzę nasze mainy na tym nie tracą:)

pawlon
05-11-2006, 13:59
Brawo panowie. Wojna noob charów rox!
Tylko jedno zastrzeżenie mam: skoro umiecie zorganizować się noob charami, dlaczego nie potraficie tego samego zrobić main charami? Ubijacie soft~, ok, Wasza sprawa;] Ale z tego co widzę nasze mainy na tym nie tracą:)

idzcie expic i wtedy to powtorz :D

nie da sie was zabic w dp :/ na lodce tez nie, chyab ze wymysle jak zatopic statek ;)

poza tym nasze noob chary dzialaja niezaleznie, ja napisalem posta dla ludzi z poza wojny ktorzy chca nam pomoc, pomoc sobie bo to oni sa pkowani przez soft ~ a nie my, i przy tym miec troche zabawy i moze nawet zarobku :)

Morbom
05-11-2006, 15:19
To ja też pogadam z ziomkami z rl i zrobimy jakieś noob chary i spróbujemy kogoś ubić, oni lubią takie akcje ^^

Bru666
05-11-2006, 15:42
idzcie expic i wtedy to powtorz :D

~4h expienia na d lair bez żadnej Waszej akcji, a było troche osób od Was online;] Od nas bodajże tylko ja i Zytene.
Dzisiaj jakoś 30 min pz locka, Ty, Krupnik i parę osób online. I to nie pojedyncze takie przypadki, więc nie mów, że ciągle grzejemy siedzenia w pz;)
Były też sytuacje co prawda, kiedy nie wychodziłem z pz, ale ta "wojna" chyba nie polega na tym, żeby wystawić się na pewnego deada. Chyba, że się mylę :P

Arkuss
05-11-2006, 15:52
Widze ze Galana sie zbiera na tą jak to nazywac "krucjate" :D

A tu podsluch z HWL jest teraz i bardziej inteligentny niz wielmożny pan R.
pozdrawiam

Bru666
05-11-2006, 15:58
Podsłuch? Nazywaj to jak chcesz:p Mi chodzi o sprostowaniepewnych nieścisłości, jakie pawlon tu wypisuje;) Np., ten pz-camping.. nie wspomniał, że oni też czasami (żeby nie powiedzieć często) nie wychodzą z dp, nawet przy przewadze liczebnej:)
Pozdro:p

pawlon
05-11-2006, 16:03
Podsłuch? Nazywaj to jak chcesz:p Mi chodzi o sprostowaniepewnych nieścisłości, jakie pawlon tu wypisuje;) Np., ten pz-camping.. nie wspomniał, że oni też czasami (żeby nie powiedzieć często) nie wychodzą z dp, nawet przy przewadze liczebnej:)
Pozdro:p

lol 90% mojego czasu on line jestem afk, tak samo wiekszosc, wiec czego sie spodziewasz? xD ale jak nie jestesmy to wychodzimy na lowy jak np wczoraj :D

to ze raz czy dwa miales pz locka o niczym nie swiadczy, ja sam mialem wczoraj prawie 40 min pzta, nie liczac innych z gildii, bo wyszlo by z godzine, i co sie stlao? nic, a wiem ze sie zbieraliscie xD

PS: wczoraj expiles 4h? mocno watpie, chyba ze nei wiem, od 4 do 8 rano ;)

PS2: to ze jest was 3 on line nie znaczy ze jast was tylko 3 na vent, my swoje zrodla tez mamy ;)

Bru666
05-11-2006, 16:12
lol 90% mojego czasu on line jestem afk, tak samo wiekszosc, wiec czego sie spodziewasz? xD ale jak nie jestesmy to wychodzimy na lowy jak np wczoraj :D

afkowaniem wojny nie wygrasz:D
A z tymi łowami to wg mnie trochę przesadzasz:D
Po 1. bez Kondy i Lovize te "łowy" to rzadkość.
Po 2. większość tego czasu byłem online i niekoniecznie w pz albo jego pobliżu.
Po 3. sam z HWL byłem online i tylko Konda mnie przywitał, Was jakoś tam nie widziałem. Powiesz, że siedzieliśmy na ventrilo.. No i co z tego? Masz od Kondy więcej do stracenia, że nie podjąłeś żadnej akcji?;o