zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25

Toca
18-02-2007, 16:47
Z nim się zawsze tak dyskutuje...

Jest takie powiedzenie: "Mów do d*py to Cię osra", to się tyczy to Fajkowego...

To jest mało powiedziane to jest taki noob ze glowa boli :S

Rumcio
18-02-2007, 17:33
Um... mowisz ze shooterzy byli tlyko po to zeby uhac, to mwoie ze uhaniem nie wygraja^^

Czmeu ciebie tam nie bylo?:> Wez idz na jakies szwedzkie forum i tam se mow ze 95% szwedow to nooby, a te 5% to polacy mieszkajacy w szwecji^^

bo bylem na innej postaci :) so shut up...

Pozdro

Cataclism
18-02-2007, 17:54
jak patrze na avatara "aragorn uczciwy" to nie wiem czemu ale kurde przypomina mi sie kuczer bez obrazy misiek :* XDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Sogerd_Galana
18-02-2007, 18:17
EeEe..Kto wczoraj wygral wojne w thais? tzw. szwedzi vs polacy - zdawalo mi sie ze przegrywamy o 22;30 dalej niewiem bo poszlem grac w co innego?

Uzu
18-02-2007, 19:00
jak patrze na avatara "aragorn uczciwy" to nie wiem czemu ale kurde przypomina mi sie kuczer bez obrazy misiek :* XDDDDDDDDDDDDDDDDDd

ja tym bardziej nie wiem .. moze powinienes sie zglosic do okulisty??
Chociaz moim zdaniem problem lezy w Twojej glowie ... wiec po drodze psychiatre tez odwiedz ^^

aragorn uczciwy
18-02-2007, 19:15

Bardziej mi o HWL chodizlo....;/

Brak slow, skad ty sie wyklułeś ? Dam Ci 10 k na galanie jak nie napiszesz ani jedengo slowa na forum.

Z soczystej kapusty, Fajkowy-Lolus Ankrahmun i zamilkne na wieki^^

Kuczer88
18-02-2007, 19:34

o Ku.. graboś jaki Ty jestes prymitywny. Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale może ja Ci pojade. Hummmm ja wieku 18 lat nie mowie głosem damskim.... Może Ci coś odceili?? Ja na akcjach na vencie kiedy mnie bili nie płakałem a każdy słyszał jak Ty to robiłeś.... I na koniec to nie ja gram skradzioną postacia hahahahahahaha

Cataclism
18-02-2007, 19:37
o Ku.. graboś jaki Ty jestes prymitywny. Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale może ja Ci pojade. Hummmm ja wieku 18 lat nie mowie głosem damskim.... Może Ci coś odceili?? Ja na akcjach na vencie kiedy mnie bili nie płakałem a każdy słyszał jak Ty to robiłeś.... I na koniec to nie ja gram skradzioną postacia hahahahahahaha

omg mam juz plakac ? lol jestes zalosny jak ja sie ciesze ze straciles chara ktorego nawet sam nie zrobiles buziaki XD

Ps. vent jest od tego zeby wszystkim mowic co sie dzieje :p ale ty tego nie rozumiesz :p a co do glosu to mam normalny chyba tylko tobie sie cos jeblo na uszy :p

FajerWarjor
18-02-2007, 19:52
Dziwne ze wyzywasz dobrego znajomego od "zalosnych" Widac zamiast przyjaciol wybrales lvle i te szmaty z hwlB)

Edit: to Ty jestes zalosny ze trzymasz z takimi frajerami i tak cie ubija predzej czy pozniej..... zobaczysz wtedy ze sie myliles , dalej znos te rasistowskie teksty "przyjaciol z hwl"

Cataclism
18-02-2007, 19:55
Dziwne ze wyzywasz dobrego znajomego od "zalosnych" Widac zamiast przyjaciol wybrales lvle i te szmaty z hwlB)

Edit: to Ty jestes zalosny ze trzymasz z takimi frajerami i tak cie ubija predzej czy pozniej..... zobaczysz wtedy ze sie myliles , dalej znos te rasistowskie teksty "przyjaciol z hwl"

sorry ale juz nie dlugo nawet nie bede mial czasu sie logowac :p wiec nie zobacze tego a do tego czasu sobie jeszcze pozabijam szalonych polakow XD

Sogerd_Galana
18-02-2007, 19:56
Ehh...tak wogole to poco byla ta wojna? bezsens...poalcy vs szwedzi jak dzisaj ide na kopy a tam 3 polskich pk - bezsensu to wszystko ;)

Azenus
18-02-2007, 20:03

Chmmmm nie wiem co trzeba mieć z mózgiem żeby znosić na vencie krzyk dzieci z hwl "aaaaa fucking polacks!", ja miałem dość :]

Catarishiasmierdzijajcami
18-02-2007, 20:14
@cataclism
S-S-I-J balwanie jestes taki glupi ze wogole wyjdz juz z tego forum

FajerWarjor
18-02-2007, 20:57
Cataclism jezeli nie bedziesz mial czasu sie logowac to mozesz odejsc z honorem przechodzac do LS. Chetnie bym skrytykowal hwl tutaj ale co, napiszesz zaraz ze "huahauha ale my pk, PA itd niee no lubimy zabijac itd" a wiesz czemu? bo nie mozesz zaprzeczyc ze hwl wlasnie tak robi i starasz sie to zalatwic odpowiedziami ktore sa fajne(dla ciebie) Kiedys przejzales na oczy i odszedles z hwl a potem zaraz kilka dni pozniej Catrishia znowu w hwl. Dziwi mnie ze dla lvlowania potrafisz sie wyrzec kumpli, coz lvl wazniejszy lol. Kuczera masz w rl przynajmniej a z takim Toxem spotkasz sie w rl? Wypijesz z nim? Kuczer ma honor dlatego stworzyl LS a ty dla lvla potrafisz tak dupe lizac, zaloze sie ze gdyby cie zaatakowal taki Dredix to bys mu zaplacil nawet gdy jestes w jego gildii lol. Przemysl wszystko jeszcze raz.....

aragorn uczciwy
18-02-2007, 21:31
Jak chcecie sie wyzywac to na PW, a co do wydarzen z galany, to konda dzisiaj sie zalogowal na chwile:P

Webi
18-02-2007, 21:35
Nie wiem jakie sa stosunki miedyz wami dokladnie, ale samo jechanie na Cataclism za to ze trzyma z HWL to co najmniej smieszna sprawa. To, ze ktos nie tryzma z polakami tylko z kim innym to juz jakas super zla sprawa? Ja osobiscie tez w wiekszosic wypadkow wole trzymac z ludzmi zza granicy, takze ptorafie zniesc gadanie "stupid polacks" bo sam tka czesto mowie. Ukryc sie tego nie da, ze wiekszosc polakow jest niezbyt rozwinieta w tibii, a ci normalni po zakumplownaiu sie z ludmzi zza granicy potrafia tylko powiedziec "zdradzil, frajer" itd. Ja rpzygode z Galana dopiero zacyznam a jak sie wszyskto potoczy to sie ejszcze przekonamy.

Cataclism
18-02-2007, 21:38
Cataclism jezeli nie bedziesz mial czasu sie logowac to mozesz odejsc z honorem przechodzac do LS. Chetnie bym skrytykowal hwl tutaj ale co, napiszesz zaraz ze "huahauha ale my pk, PA itd niee no lubimy zabijac itd" a wiesz czemu? bo nie mozesz zaprzeczyc ze hwl wlasnie tak robi i starasz sie to zalatwic odpowiedziami ktore sa fajne(dla ciebie) Kiedys przejzales na oczy i odszedles z hwl a potem zaraz kilka dni pozniej Catrishia znowu w hwl. Dziwi mnie ze dla lvlowania potrafisz sie wyrzec kumpli, coz lvl wazniejszy lol. Kuczera masz w rl przynajmniej a z takim Toxem spotkasz sie w rl? Wypijesz z nim? Kuczer ma honor dlatego stworzyl LS a ty dla lvla potrafisz tak dupe lizac, zaloze sie ze gdyby cie zaatakowal taki Dredix to bys mu zaplacil nawet gdy jestes w jego gildii lol. Przemysl wszystko jeszcze raz.....

honor w grze hummmm czegos takiego nie ma po drugie nie expie juz od dawna po trzecie kuczer nie jest mojim rl tylko pierwszy owner maciek z wloclawka a po czwarte mam was w d.... i wasz patryiotyczne tekst po piate juz dwa razy bilem sie z takim lutore i jakos nie placilem i bylo wiecej sprzeczek ale wszystko zostalo ugadane bez problemu

PolishDrinker
18-02-2007, 22:16
o czym jak o czym ale o honorze, lojalnosci to w tej grze mowic mozemy napewno i sam Catrishia o tym dobrze wiesz, wiec nie mam pojecia czemu takie glupoty piszesz. 2 fakt to jego osobista sprawa po jakiej stronie jest, jesli nie przeszkadza mu obrazanie Polakow to jego sumienie. predzej czy pozniej powiedzmy ze przyjdzie sad ostateczny xD jesli cos mu sie zacznie nie powodzic to znaczy ze nie mial racji, jesli bedzie dla niego dobrze - albo robil dobrze, albo glupi, bo glupi ma zawsze szczescie:) bez urazy oczywiscie:) i na koniec

Valencia - Barcelona 2-1:):):) Amunt Valencia!!!!!!!<3<3<3

Webi
18-02-2007, 22:41
o czym jak o czym ale o honorze, lojalnosci to w tej grze mowic mozemy napewno i sam Catrishia o tym dobrze wiesz, wiec nie mam pojecia czemu takie glupoty piszesz. 2 fakt to jego osobista sprawa po jakiej stronie jest, jesli nie przeszkadza mu obrazanie Polakow to jego sumienie. predzej czy pozniej powiedzmy ze przyjdzie sad ostateczny xD jesli cos mu sie zacznie nie powodzic to znaczy ze nie mial racji, jesli bedzie dla niego dobrze - albo robil dobrze, albo glupi, bo glupi ma zawsze szczescie:) bez urazy oczywiscie:) i na koniec

Valencia - Barcelona 2-1:):):) Amunt Valencia!!!!!!!<3<3<3

Mi w wiekszosci przypadkow to, ze ktos wyzywa Polakow rowniez nie rpzeszkadza. I nie dotyczy to wcale jakeis patriotyzmu, tylko trzezwego spojrzenia na to sie dzieje. TO czy catrishii przeszkadza wyzywanie polakow to tez smieszny powod do teog, ze ma zmienic walczaca strone. Wybral wg nieog storne dobra, moze ma tma wiecje kumpli, albo uwaza, ze to oni lepiej ebda rzadizli serwem albo czym sie kieruje. Nic sie nie dzieje bez powodu. A mowienie, ze przyjdzie sad ostateczny to twoj tkai placz cyz cos w tym stylu?
Ze niby zazdroscisz, ze on tu gr ai was ownuje, a wy musicie mowic, ze jest frajer bo ze szwedami i angolami, z ei tka go ujebia. Szcerze mowiac to szwediz wykauzja sie wieksza lojalnoscia wobec znajomych niz polacy. I jets to spojrzenie obiektywne.

Cataclism
18-02-2007, 22:44
@up
100% racji tylko popraw literowki zanim ci to wypomna

ButcHer-Szalony
18-02-2007, 22:49

/hummm walka z polakami dobreeee dolaczyc do nich bo Catrishia nie ma honoru co za koles z ciebie ..... to jest gra ... a ze kuczer wybral miłosc ;( z chlopakiem to juz jego sprawa wprost jest szalony .... Aga dajcie sobie looz na galanie bo nie pograsz Ema !! :D :*:*:* ;( ;( ;( ;( ;(

ButcHer-Szalony
18-02-2007, 22:52
Jak chcecie sie wyzywac to na PW, a co do wydarzen z galany, to konda dzisiaj sie zalogowal na chwile:P

Konda sie logowal cos nowego by znowu isc na ziemie spac?:( Woja To jest przerywnik w expieniu ;) Ema ;*

PolishDrinker
18-02-2007, 22:53
to ze napisalem o sadzie ostatecznym bylo trzezwym spojrzeniem na zachowanie Catrishii i wypowiedziach wszystkich osob, ktorzy go krytykuja czy popiweraja. jesli myslisz, ze ja placze z powodu jakies gierki, to chyba sam to robisz i teraz innym chcesz wmowic czy przepraszam ironicznie zapytac. nie mam czego zazdroscic, sam nie sam nie wiem jak doszedl do takiego lvl jego sprawa, jego sumienie. a zazdroscic czegos w takiej gierce, lol dziecko powalasz takimi tekstami. to co napisales do mnie w tym poscie jest przynajmnij smieszne.

pozdro:)

Xairax_pl
18-02-2007, 22:56
Raltios nie jest w hwl ,9;0

Bla, bla, bla.
Wiedzialem ze to napiszesz.
RALTIOS BYL W HWL i na filmikach widac jakie sa miedzy wami relacje wiec stfu.

To co robicie to sie nazywa propaganda, bo teraz kazdy patrzy i mowi "ale te LS to nooby, nic nie robia" itp, ale po co to tu piszesz jak tu was nikt nie trawi.

Webi
18-02-2007, 23:05
to ze napisalem o sadzie ostatecznym bylo trzezwym spojrzeniem na zachowanie Catrishii i wypowiedziach wszystkich osob, ktorzy go krytykuja czy popiweraja. jesli myslisz, ze ja placze z powodu jakies gierki, to chyba sam to robisz i teraz innym chcesz wmowic czy przepraszam ironicznie zapytac. nie mam czego zazdroscic, sam nie sam nie wiem jak doszedl do takiego lvl jego sprawa, jego sumienie. a zazdroscic czegos w takiej gierce, lol dziecko powalasz takimi tekstami. to co napisales do mnie w tym poscie jest przynajmnij smieszne.

Majac 17 lat nie mow do mnie dziecko. Jak wyzje pisalem, na galane przneioslem sie kilka dni temu, nie znam stosunkow miedyz ludzmi, mam tylko generalne spojrzenie na swiat przekazane mi przez kumpli. A post, ktory napisalem to raczej niezgoda na "twoj swiatopogla polaka-patrioty w grze".

Edit: A co do placzu, byla to metafora, trudne slowo,i gwoli wyjasnienia chodzilo o twoja rozpacz z tego powodu, ze prawdopodobnie lecisz z serwera i probujesz pokazac tu innym jaki to ty byles hero, ze zostales z polakami, a jakis kilku pedalow-polakow poszlo sobie do hwl. I raczej przeciwko sobie mowisz, ze oni z serwa wyleca, a uwierz mi, ze dopoki nie odjebia nic, co by skutkowlao ich huntem to ebda sobie grali i grali :)

DfJ
18-02-2007, 23:23
Majac 17 lat nie mow do mnie dziecko. Jak wyzje pisalem, na galane przneioslem sie kilka dni temu, nie znam stosunkow miedyz ludzmi, mam tylko generalne spojrzenie na swiat przekazane mi przez kumpli. A post, ktory napisalem to raczej niezgoda na "twoj swiatopogla polaka-patrioty w grze".

Edit: A co do placzu, byla to metafora, trudne slowo,i gwoli wyjasnienia chodzilo o twoja rozpacz z tego powodu, ze prawdopodobnie lecisz z serwera i probujesz pokazac tu innym jaki to ty byles hero, ze zostales z polakami, a jakis kilku pedalow-polakow poszlo sobie do hwl. I raczej przeciwko sobie mowisz, ze oni z serwa wyleca, a uwierz mi, ze dopoki nie odjebia nic, co by skutkowlao ich huntem to ebda sobie grali i grali :)

A ty ile masz lat? 12?

PolishDrinker
18-02-2007, 23:26
i tego wlasnie ci brakuje. znajomosci sytuacji na serwerze. nigdy nie pisalem jaki to bylem hero jak to walczylem za polske itd. metafora... hmmm... trudne slowo? moze dla 2latka, nie dla mnie. i przykro mi, ze nie porafisz dostrzec, ze pierdolisz od rzeczy, tlumaczysz sobie moje posty jakos na swoj sposob, w ogole nie zwiazany z trescia wypowiedzi. wiec jeli masz takie rzeczy gadac to nie agdaj w ogole albo pisz na pm to wtedy powymieniamy opinie na swoj temat i swoje poglady. raz jeszcze powtorze ci, ze wypowiedzialem tutaj jedynie TRZEZWE spojrzenie na sytuacje Catrishii, wcale nie udupiajac polakow w hwl, wcale nie obrazajac Cati i nie broniac tych co sa "patriotami" jak to mowisz. i dziecko... moze i nie jestes wiekwo, ale jesi bedziesz tak odbieral moje posty, umocnisz mnie w tym co powiedzialem wczesniej.

Webi
18-02-2007, 23:55
i tego wlasnie ci brakuje. znajomosci sytuacji na serwerze. nigdy nie pisalem jaki to bylem hero jak to walczylem za polske itd. metafora... hmmm... trudne slowo? moze dla 2latka, nie dla mnie. i przykro mi, ze nie porafisz dostrzec, ze pierdolisz od rzeczy, tlumaczysz sobie moje posty jakos na swoj sposob, w ogole nie zwiazany z trescia wypowiedzi. wiec jeli masz takie rzeczy gadac to nie agdaj w ogole albo pisz na pm to wtedy powymieniamy opinie na swoj temat i swoje poglady. raz jeszcze powtorze ci, ze wypowiedzialem tutaj jedynie TRZEZWE spojrzenie na sytuacje Catrishii, wcale nie udupiajac polakow w hwl, wcale nie obrazajac Cati i nie broniac tych co sa "patriotami" jak to mowisz. i dziecko... moze i nie jestes wiekwo, ale jesi bedziesz tak odbieral moje posty, umocnisz mnie w tym co powiedzialem wczesniej.

Zeby bronic kolesia, ktoreog tu jedziecie za to, ze nie jest z Polakami nawet nie musze wiedziec jak sie server nazywa. To raz.

dwa: Piszac, ze dla kogos przyjdza sad ostateczny jasnym jest, ze nie masz na mylsi teog, ze zrobia z niego ldiera, tylko go wypier**la z serwa. I dodam, ze nie jest to nadinterpretacja.

trzy: Mowisz "nie obrazalem Cathii", a ja ci powiem: cofnij sie troche i rpzeczytja co napisales.

cztery:Mowisz "jezlei nie rpzeszkadza mu to, ze w HWL obrazaja polakow, jeog sumienie" (moze byc niedokladnie),a pozniej ze nie udupiasz polakow w HWL. wymaga komentarza cyz pan dorosly zrozumie co mam na mysli?

piec: mowisz, ze nie potrafie odczytac twoich postow. Zgadzam sie "to ze napisalem o sadzie ostatecznym bylo trzezwym spojrzeniem na zachowanie Catrishii i wypowiedziach wszystkich osob, ktorzy go krytykuja czy popiweraja.". kompletnie ie rozumiem drugiej czesci tego zdania.

Cataclism
19-02-2007, 00:00
Uzupatorka

Feb 18 2007, 22:49:09 CET Killed at Level 74 by Keekz'Lorenzo

PolishDrinker
19-02-2007, 00:33
dobra skonczmy ta bezsensowna klotnie, bo skoro pierdolisz od rzeczy to nei chce mi sie dyskutowac. bo gdzie w zdaniu "jezlei nie rpzeszkadza mu to, ze w HWL obrazaja polakow, jeog sumienie" obrazam polakow w hwl? a jesli nie rozumiesz niektorych slow czy prostych konstrukcji gramatycznych to radze wrocic sie do sszkoly. na sile wmawiasz mi, ze jestem zle nastawiony do kogokolwiek na tym forum. no i moze masz racje, ale nie jest to ani catrishia, ani zaden polak z hwl tylko ty. powtarzam po raz wtory. dodalem TRZEZWA opinie na temat tego co sie dzieje, nie obrazajac NIKOGO.

ButcHer-Szalony
19-02-2007, 08:30
Uzupatorka

Feb 18 2007, 22:49:09 CET Killed at Level 74 by Keekz'Lorenzo

chyba agusie zabolalo ?:> i po co wam byla war ?hehe pozdrawiam kuczera małego dresika B) :(

Webi
19-02-2007, 10:09
dobra skonczmy ta bezsensowna klotnie, bo skoro pierdolisz od rzeczy to nei chce mi sie dyskutowac. bo gdzie w zdaniu "jezlei nie rpzeszkadza mu to, ze w HWL obrazaja polakow, jeog sumienie" obrazam polakow w hwl? a jesli nie rozumiesz niektorych slow czy prostych konstrukcji gramatycznych to radze wrocic sie do sszkoly. na sile wmawiasz mi, ze jestem zle nastawiony do kogokolwiek na tym forum. no i moze masz racje, ale nie jest to ani catrishia, ani zaden polak z hwl tylko ty. powtarzam po raz wtory. dodalem TRZEZWA opinie na temat tego co sie dzieje, nie obrazajac NIKOGO.

1) Gdzie w tym jets obrazanie? Mowisz o sumieniu ludzi, poniekad sugerujac, ze ich nie maja skoro potrafia zyc z tym, ze obraza sie Polakow.
2) Jezeli tamto byla prosta konstrukcją gramatyczną to mi to wytłumacz, bo dla mnie to jest po prostu blad jezykowy. Druga czesc zdania blyo kompletnie oderwana od pierwszej, wrecz jakby wyrwana z innego zdania i doklejona. Takze nie ow, ze to ja powinienem sie cofnac do szkoly, moze po prostu ty w niej dluzej zostan, bo jak to moj dyrektor mowil "klasy maturalnej nie trzeba konczyc w cyklu jednorocznym".
I skoro odpowiadanie argumentami czy zarzutami, na twoje slowa jest wg ciebie pierdo**niem od rzeczy to...<tu wpisz co uwazasz za sotosowne>

Uzu
19-02-2007, 10:48
chyba agusie zabolalo ?:> i po co wam byla war ?hehe pozdrawiam kuczera małego dresika B) :(

Nie nie ded w tej grze nie boli ^^ to byla moja wina bo zrobilam pz( bo ktos mniewyprowadzil z rownowagi ) i liczylam sie z tym ze za chwilke moge pasc... zastanawia mnie tylko kwestia kto sprzedal keekzowi ze mam skulla ...hmmm

dressu
19-02-2007, 12:25
Nie nie ded w tej grze nie boli ^^ to byla moja wina bo zrobilam pz( bo ktos mniewyprowadzil z rownowagi ) i liczylam sie z tym ze za chwilke moge pasc... zastanawia mnie tylko kwestia kto sprzedal keekzowi ze mam skulla ...hmmm

solo cie rozwalil?

DendarSaraloker
19-02-2007, 12:26
Jakie 9:1?? Przeciez Lovize zabil 2x jakis HWL, i konda chyba malaksa, wiec jest 9:4

Ja widzialem to samo, waliliscie wogole w HWL? Moze mi umklo, albo Xairax inny filmik ogladal, ale wy tam tlyko staliscie i sie patrzyliscie jak wasi padaja... Moze czekaliscie na posilki?

Sory, że dopiero teraz to piszę, ale przez pewien czas niezaglądałem tutaj, a muszę to skomentować.Fajkowy loluś czy jakoś tak jest żałosny.:baby: :baby: :baby:

Tak Xax oglądał inny filmik... zesrał się, nawet niewiesz jacy byli na d lair shoterzy. Widziałem całą akcję z pozycji LS i jakoś niezauważyłem, żeby sie sd niesypało. I ten tekst typu: "blyo ich malo ale nikt nie walil w hwl tylko chyba jedynie tych 3 co blokowalo rpzejscie" jak mieli walić w innych typków z hwl, skoro ich niewidzieli, pozatym część cffaniaków stała piętro niżej.

Oryginalnie napisane przez Xsasero
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"

Tak, masz racje, Xax powinien być cwaniakiem , zostać, napier*alać się z połową hwl żeby tamci mieli więcej fragów, znakomicie. Pozatym niewiesz poco on na niewidce leciał na skorpy więc zamknij dupe,wkur**ają mnie takie txty, objeżdżacie typa, a niemacie pojęcia o całej taktyce.

Uzu
19-02-2007, 12:30
solo cie rozwalil?

od nich prawie cala ekipa byla online, od nas zaledwie kilka osob wiec robienie czego kolwiek nie mialo sensu, a rozwalil mnie solo bo rzucilam bp i eq ldziom z guild wiec to logiczne ze automat ded

ampse
19-02-2007, 13:42
Zazek dolaczyl do HWL... Ciekaw jestem teraz kto bedzie nastepny Febb? Febbul? Malakas? Xioss? a moze Kardear i Grimheim =/

Zazek to noob jak całe HWL Cioty ktos im musi raz a pozadnie wjebać!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(

Ajron 88
19-02-2007, 14:30
Sam właściwie niewiem co mam tutaj napisac , tak sobie mysle , co do tego honoru i wyzywaniu polaków , wiesz Cataclism , jak ktos mowi ze np. twoja mama smierdzi , to bijesz w ryj ,a nie podajesz reke , jak ktos smieje sie z twojego kraju i narodowosci (nie mowiac tego zartem , tylko powaznie) , to sie podaje reke temu komus zamiast bi w ryj ? Tlumaczyc mozna ze to gra , sorry ale to nie "gra" cie wyzywa a czlowiek , trzymac znim ? hańba , pomagac mu ? żałośc.

"tak sie nie robi , co ty o tym nie wiesz ?"

pzdr.

p.s. Ja mialem dosyc tego wszystkiego , niewazne jakie forum , tibia.de / tibia.com czy jakiekolwiek inne ,w co 2 temacie "damn polaks" "polaks don't deserve it" "polaks lose as always" "polaks sux" "omg this dude suckecked, i can bet he was a pl" , mam dosyc czytania takich gownianych z dupy wzietych opini , latwo jest im oceniac nas na podstawie 50 000 dizeci w wieku 7-13 lat grajacych w tibie z ktorych 90 % (wiecej?) nie jest jeszcze do konca rozwinietych psychicznie (jak inaczej to wytlumaczyc ?).

Jak juz mowilem , ja mialem dosyc. 3 lata pracowalem na opinie polaka , gdy gralem na dolerze , zlego slowa nikt nie powiedzial o polaku , szwed , holender, kanadyjczyk , brazylijczyk , venezuelczyk , peruwianczuyk , amerykanin , wietnamczycy , wszyscy mnie szanowali a co za tym idze reszte polakow na serverze , nawet kiedy nie potrafilem sie wyslowic po angielsku na g/c czy ventrillo , gdy moja gramatyka byla zalosna , ktos sie zasmial , powiedzial mi co zrobilem zle i co bylo w tym smieszne , po czym poprawil. Nikt nie powiedzial "fucking pl can't even speak proper english , go to school fool".

To co sie dzieje w HWL i ogólnie w tibii ostatnimi czasy.. powodzenia bo bedzie wam potrzebne.

PolishDrinker
19-02-2007, 14:59
po tej decyzji kuczer mysle, ze wielu osobom zaimponowales. ze nie bezczynnie stales w miejscu i przyjmowales te obelgi na siebie. moze i wojny sie nie uda wygrac, ale sam fakt, ze majac pewna pozycje w szeregach hwl odlaczyles od nich i pokazales, ze nie jestes jakims damn polackz i ze nie dasz soba tak pomiatac. mysle, ze wsrod osob w tej grze z psychika dobrze funkcjonujaca jak to nazwales:) wzbudziles szacunek nawet po tym, jak Cie nienawidzili. u mnie wzbudziles:)

spodziewam sie jakis komentow od Webiego, ale tym razem prosze, daruj sobie

peace & love:):):)

ButcHer-Szalony
19-02-2007, 15:41
po tej decyzji kuczer mysle, ze wielu osobom zaimponowales. ze nie bezczynnie stales w miejscu i przyjmowales te obelgi na siebie. moze i wojny sie nie uda wygrac, ale sam fakt, ze majac pewna pozycje w szeregach hwl odlaczyles od nich i pokazales, ze nie jestes jakims damn polackz i ze nie dasz soba tak pomiatac. mysle, ze wsrod osob w tej grze z psychika dobrze funkcjonujaca jak to nazwales:) wzbudziles szacunek nawet po tym, jak Cie nienawidzili. u mnie wzbudziles:)

spodziewam sie jakis komentow od Webiego, ale tym razem prosze, daruj sobie

peace & love:):):)

hummmm .... odlaczyl bo chcial zrobic guild z innymi jak byl by z Hwl to by do agi nikt nie mial ale..... wybral inna droge.. Zobacz w hwl tez sa polacyi i jakos ich nie wyrabali ... jesli jestes spoko dla nich oni sa tacy sami dla ciebie ...no ale teraz wszyscy maja troszke pozamiatane... zycie :( :confused:

Cataclism
19-02-2007, 15:55
Hail HWL?:evul: co tam braciszku ;)?;)

hwd tez dobre do momentu kiedy ty byles liderem :>

Cataclism
19-02-2007, 16:02
hrhrhr sie gra sie ma :D hummmmm ja teraz juz nie bede pil alko~ bo to jest złe ....:baby:

ale piwo to nie alkohol co nie ?XD uhAuhAUHA

Bambus'Latino
19-02-2007, 16:29
Sory, że dopiero teraz to piszę, ale przez pewien czas niezaglądałem tutaj, a muszę to skomentować.Fajkowy loluś czy jakoś tak jest żałosny.:baby: :baby: :baby:

Tak Xax oglądał inny filmik... zesrał się, nawet niewiesz jacy byli na d lair shoterzy. Widziałem całą akcję z pozycji LS i jakoś niezauważyłem, żeby sie sd niesypało. I ten tekst typu: "blyo ich malo ale nikt nie walil w hwl tylko chyba jedynie tych 3 co blokowalo rpzejscie" jak mieli walić w innych typków z hwl, skoro ich niewidzieli, pozatym część cffaniaków stała piętro niżej.

Oryginalnie napisane przez Xsasero
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"

Tak, masz racje, Xax powinien być cwaniakiem , zostać, napier*alać się z połową hwl żeby tamci mieli więcej fragów, znakomicie. Pozatym niewiesz poco on na niewidce leciał na skorpy więc zamknij dupe,wkur**ają mnie takie txty, objeżdżacie typa, a niemacie pojęcia o całej taktyce.

Zgadzam się z nim. Luuzik czaje każdy jak chce może byc w hwl polacy czy szwedzi ale nie czaje jak możecie walczyc z nimi jak obrażają wasz naród i to nie chodzi że to tylko gra tylko właśnie piszą to tacy ludzie jak my Ja myśle po prostu że polacy idą do hwl bo wiodą spokojne życie w tibi. I chociaż souls może wygrac tą wojnę to bez dobrego ledera tego nie dokona kto ma byc liderem boltina?? hahah ucieka do pz jak zobaczy kogoś z hwl. Bo w hwl tych liderów jest co najmniej 5 i reszta się ich słucha a w souls ...... każdy robi co chce i dlatego nie ma zgrania wogle. Ostatnia walka na moście i co padł szakal i dray i co uciekali asz ...... zamiast rzucic m wall i pomuc dla anylitha i jak został trapnięty ktoś wrócił haha wiadomo bo się boją że stracą swuj piękny lvl ;p jeny spubójcie może by się udało go uwolnic z trapa jenyy to tylko gra co wam szkodzi stracic pare lvl.

ButcHer-Szalony
19-02-2007, 16:31
Nudzi wam się? Piszcie sobie na pm albo na gg...

niom nudzi sie .... jak niechcesz to nie czytaj B) szalony ;) hrhr

Webi
19-02-2007, 16:34
Zgadzam się z nim. Luuzik czaje każdy jak chce może byc w hwl polacy czy szwedzi ale nie czaje jak możecie walczyc z nimi jak obrażają wasz naród i to nie chodzi że to tylko gra tylko właśnie piszą to tacy ludzie jak my Ja myśle po prostu że polacy idą do hwl bo wiodą spokojne życie w tibi. I chociaż souls może wygrac tą wojnę to bez dobrego ledera tego nie dokona kto ma byc liderem boltina?? hahah ucieka do pz jak zobaczy kogoś z hwl. Bo w hwl tych liderów jest co najmniej 5 i reszta się ich słucha a w souls ...... każdy robi co chce i dlatego nie ma zgrania wogle. Ostatnia walka na moście i co padł szakal i dray i co uciekali asz ...... zamiast rzucic m wall i pomuc dla anylitha i jak został trapnięty ktoś wrócił haha wiadomo bo się boją że stracą swuj piękny lvl ;p jeny spubójcie może by się udało go uwolnic z trapa jenyy to tylko gra co wam szkodzi stracic pare lvl.

Powtorze, jezlei ktos zachowuje sie jak pajac to obrazanie go moze nie jest najbardziej elokwentnym sposobem na pokazanie mu tego, ale ma racje bytu. A ze wiekszosc polakow jest taka, a nie inna to juz sie rpzyjelo, ze mowi sie na nich tka a nie inaczej. I kazdy kolejny polak, ktory sie pokaze i "noobi" to jest traktowany rowniez tak, a nie inaczej. Moim zdaniem sprawa normalna, ale wy wszyscy ejstescie tibijskimi patriotami i uwazacie inaczej, ot co.

Edit:
Wszyscy, mialem na mysli tych co sie nie zgadzaja z moimi pogladami:)

Webi
19-02-2007, 16:51
A moim zdaniem tak pisza ludzie, ktorym po prostu skonczyly sie argumenty. Poza tym : nigdzie nie pisalem o towim iq, nigdzie nie pisalem o tym, ze masz zla ortografie(napisales o mojej to po prosut wkleilem jedno twoje zdanie). Mojej dumy nie uraziles.
Powtorze sie, ale co mi tam. To, ze gram krotko nie znaczy, ze nie moge zabrac glosu w dyskusji na temat "czy to zle ze polak nie jest razem z polakami?" Bo to jednak nie trzeba grac na galanie, zeby o pewnych rzeczahc meic swoje zdanie.
Mimo wszyskto ironia twa jest slaba:)

Bambus'Latino
19-02-2007, 17:04
Moim zdaniem souls powinni wybrac godnego lidera ktury da rade nimi zawładnąc. Nie wiem kto może nim byc ale za duży harmider jest w souls i zero zgrania. Konda,Boltina odpada. Oto moji kandydaci Uzupatorka,Lovize,Lord Anarchist, Aylitha mogą byc doskonałymi liderami tylko potrzebna jest chęc całej gildi do ich wysłchania, lider jak coś powie taktyke itd to cała gildia ma go słuchac a nie w battle pajacowac i się rozbiegac.I nie uciekac albo jak trapną wam kumpla to pomurzcie a nie s*******acie zara kto mnie popiera :D

Dzumior
19-02-2007, 17:14
Patrząc na tą wojne Rumcio,Catrishia <New Ownerze> Rotfl 1 słowem jesteście z nimi bo potrzebuja knightow 120-150 lvl bo sam zazek nic nie zdziała Gratz dla Aylitha tyle czasu z Hwl co się stało ????
Catrishia widac że masz mózg 2 latka daje ci 1 miesiąc góra i padasz xD Potem ty bedziesz płakać ,na waszym miejscu przeszedł bym już do Ayl~~ i walczył
Czas pokaże ze stoijcie na przegranych miejscach.:baby:

PolishDrinker
19-02-2007, 17:18
ty jestes slaby, ie moja ironia. udowadniasz cos, o czym nie ma mowy. tak jak w jednym z postow napisales ze robilem z siebie hero itd. kiedy mnie to nawet przez mysl nie przeszlo. skonczyly mi sie argumenty powiadasz. nie, nie skonczyly sie, ale ty na kazdy argument, na kazdy fakt dorabiasz swoja teorie. ja jestem na galanie od jej poczatku, na forum tez dosyc dlugo, ale nie udzielalem sie zbyt duzo. teraz zabralem zdanie. w sumie nawet nie zabieralem zdania tylko napisalem jeden skromny post. ale uczepiles sie jak rzep psiego ogona.

no ale przepraszam, to moja ironia jest slaba brak mi argumentow.

a jesli jeszcze bys chcial opinie powymieniac to nie robmy tego tutaj. mowie, napisz na pm dam gg pogadamy.

Webi
19-02-2007, 17:27
Gg mam dla kumpli:) A na kazde twoje slowo po prostu odpowiadam, np ty obrazasz mnie , a ja tylko ciebie cytuje i w ten sposob ciebie osmieszam. Napisales jeden post, ktory nie ma nic wspolneog z rzeczywistoscia to odpowiedzialem, ot co. Zawsze tak robie jezeli mam czas i ochote, a swojego zdania bronic potrafie, to juz niestety moja wina nie jest.

Poznanski Rycerz
19-02-2007, 18:39
@up
jak czytam to co piszesz. JEsus maria kurcze blade, nie grasz na tym servie to zamilknij, TO FORUM PUBLICZNE, ale sa granice. NIE MADRUJ SIE

@ Catrishia
i rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006 :]. Pisz dluzsze posty -.-

@Topic
Propaganda dziala tylko na noobow. Btw. To ze sie konda zalogowal na pewno nie jest wydarzeniem z galany.

szkodi
19-02-2007, 19:21
Patrząc na tą wojne Rumcio,Catrishia <New Ownerze> Rotfl 1 słowem jesteście z nimi bo potrzebuja knightow 120-150 lvl bo sam zazek nic nie zdziała Gratz dla Aylitha tyle czasu z Hwl co się stało ????
Catrishia widac że masz mózg 2 latka daje ci 1 miesiąc góra i padasz xD Potem ty bedziesz płakać ,na waszym miejscu przeszedł bym już do Ayl~~ i walczył

to walcz :) i walcz jak dawniej walczyles. z depo a pozniej paymenty. no dalej dzumek.

Webi
19-02-2007, 19:24
@up
Zygam jak czytam to co piszesz. JEsus maria kurcze blade, nie grasz na tym servie to zamilknij, TO FORUM PUBLICZNE, ale sa granice. NIE MADRUJ SIE

@ Catrishia
Pierdoleni rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I kurwa tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006 :]. Pisz dluzsze posty -.-

@Topic
Propaganda dziala tylko na noobow. Btw. To ze sie konda zalogowal na pewno nie jest wydarzeniem z galany.

Po peirwsze gram, ale niedlugo. Poza tmy juz tlumaczylem na cyzm rzecz polega, nie mieszkam w USA, ale mam sowje zdanie na temat ich polityki, nie gram dlugo na galanie, ale moge sie wypowiadac na jej temat, tymbardziej, ze padaja tu pewne stweirdzenia, ktore w mojej opinii nie sa rpawdziwe.

Poznanski Rycerz
19-02-2007, 19:26
@Up
to idz na swoj swiat. Tutaj wiele stwierdzen jest falszywych, wiec ameryki nie odkryles. Bye!

Webi
19-02-2007, 19:41
To przeczytaj jeszcze raz posta, ktoreog napisalem ja i ptoem zobacz co napisales. Kthxbye

Kenseji
19-02-2007, 19:42
już samo czytanie tego forum powoduje że w 100% rozumiem szwedów ; D

aragorn uczciwy
19-02-2007, 20:04
Pierdoleni rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE.

To wez sie zaloguj, i zauwazysz ze wojna udziela sie u wszystkich lvli, barwy szwedzkie bija barwy polskie^^ ja sam dzisiaj se wbilem rsa na 2 charach i ubilem 7 szwedow;](9lvle:P)

Azenus
19-02-2007, 20:07
...

Heh, dokładnie, przy następnej pierwszej lepszej okazji kiedy nie będą potrzebni, powiedzą cokolwiek sprzecznego z resztą lub "czołówce" hwl będzie się nudzić ._.

@up: idiot plx?

Vienek
19-02-2007, 20:27
@ Catrishia
Pierdoleni rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I kurwa tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006 :]. Pisz dluzsze posty

No to nie jest wojna pol vs swe ale hwl niektórzy gracze wykonują akcje rasistowskie :P np Zazek, czy Levandero

Formow
19-02-2007, 20:36
Gg mam dla kumpli:) A na kazde twoje slowo po prostu odpowiadam, np ty obrazasz mnie , a ja tylko ciebie cytuje i w ten sposob ciebie osmieszam. Napisales jeden post, ktory nie ma nic wspolneog z rzeczywistoscia to odpowiedzialem, ot co. Zawsze tak robie jezeli mam czas i ochote, a swojego zdania bronic potrafie, to juz niestety moja wina nie jest.

Ośmieszasz to tylko siebie, jeśli grasz na Galanie od kilku dni (?), to po co się wypowiadasz, nie grasz od 2-3 lat kiedy ona się rozwijała, więc najpierw przestudiuj sytuacje na tym servie, a nie pisz tu bezsensownych postów.

PS. Nekromanta dzięki za bana, inni przeklinają, jak przeklnełem raz i od razu bana dostałem

Webi
19-02-2007, 21:05
Multinickowanie jest zabronione na tym forum, takze spodziewaj sie drugiego bana.

Poza tym powtorze poraz 4? Albo cos kolo tego. Zeby miec swoje zdanie na pewne tematy nie musze wiedziec tego kto tu wyszedl pierwszy na maina. Zrozum to w koncu.

ButcHer-Szalony
19-02-2007, 21:20

.....kto kogo nazywa dzieciakiem....jak nie wiesz wszystkiego o catrishi to nie gadaj :) napisz mi co zrobia sami ek na War? jakos Cari~ jest juz znimi ponad 7 miechow ...wprost jestes wspanialy ;)

Cataclism
19-02-2007, 23:14
dzialo sie cos dzisiaj ?XD

Rumcio
19-02-2007, 23:19
cati faza od piątku jescze?? xD!
Aga jaktam sie gryzlo ziemie?

Pozdro

Dzumior
19-02-2007, 23:31
@up
Zygam jak czytam to co piszesz. JEsus maria kurcze blade, nie grasz na tym servie to zamilknij, TO FORUM PUBLICZNE, ale sa granice. NIE MADRUJ SIE

@ Catrishia
Pierdoleni rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I kurwa tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006 :]. Pisz dluzsze posty -.- ]

@Topic

Wierny ? to chyba cos ci sie pomylilo. Wierny to jest Sir Zemus jako jedna osobak ktora nie opuscila guildi a wrecz nie zmienila guild jak Rumcio-Catrishia

A co Poznanski mi powiesz moze sobie expisz na galanie ? pg zrobisz male padniesz jak inni taki Verdax padl za to ze bil lvl i sprzedal eq i mial duzo kasy to jest 1 z powodow wlasnie przez takie rzeczy ze polacy zamiast trzymac sie raze to predzej upierdola polaka niz sweda Ja wiem swoije Jeszcze 1-2 miechy potem mozna powiedziec cya galana camuh-toxo-nuski-keekz wbija po 150 lvl to mozecie smialo powiedziec papa
Bo jezeli teraz nie mozecie sie sprzeciwstawic to potem nie macie na co liczyc

Nireek
19-02-2007, 23:31
Legendary soul maja szanse wygrac war jezeli zaczna myslec bo narazie to jakies nieudane kamikadze robia

Dzumior
19-02-2007, 23:33
.....kto kogo nazywa dzieciakiem....jak nie wiesz wszystkiego o catrishi to nie gadaj :) napisz mi co zrobia sami ek na War? jakos Cari~ jest juz znimi ponad 7 miechow ...wprost jestes wspanialy ;)

7 miechow to naucz sie liczyc gdzie ty miales Wrzesien 7 Miechow temu

Btw ja jestem dzien w dzien online przynajmniej 1h

aragorn uczciwy
19-02-2007, 23:39
Legendary soul maja szanse wygrac war jezeli zaczna myslec bo narazie to jakies nieudane kamikadze robia

To idz im pomoc^^ ciagle jest anszych malo online, a jak sa i wiedza ze bitwa ebdzie, to daja loga i mowia ze nie mieli czasu etc, widac ze z calego LS online ejst dziennie max 5osob. Chociaz ostatnio tez cos malo HWL online^^ koeyds zawsze min 15, a teraz z bieda do 10 dochodzi:P Rano dzisiaj tlyko Febb byl, ale online bylo 2 knightow i Uzu bez eq xD

Formow
19-02-2007, 23:39
Multinickowanie jest zabronione na tym forum, takze spodziewaj sie drugiego bana.

Poza tym powtorze poraz 4? Albo cos kolo tego. Zeby miec swoje zdanie na pewne tematy nie musze wiedziec tego kto tu wyszedl pierwszy na maina. Zrozum to w koncu.

Mnie nie chodzi o to kto pierwszy wyszedł na main tylko, że brak Ci wiedzy o tym serverze...

Webi
20-02-2007, 00:04
Powtorze po raz 5, zeby komentowac takie wakti, jakie komentowalem wiedza o serwie jest mi niepotrzebna, rzeklbym ma sie jak piernik do wiatraka.

Cataclism
20-02-2007, 00:05
Wierny ? to chyba cos ci sie pomylilo. Wierny to jest Sir Zemus jako jedna osobak ktora nie opuscila guildi a wrecz nie zmienila guild jak Rumcio-Catrishia

A co Poznanski mi powiesz moze sobie expisz na galanie ? pg zrobisz male padniesz jak inni taki Verdax padl za to ze bil lvl i sprzedal eq i mial duzo kasy to jest 1 z powodow wlasnie przez takie rzeczy ze polacy zamiast trzymac sie raze to predzej upierdola polaka niz sweda Ja wiem swoije Jeszcze 1-2 miechy potem mozna powiedziec cya galana camuh-toxo-nuski-keekz wbija po 150 lvl to mozecie smialo powiedziec papa
Bo jezeli teraz nie mozecie sie sprzeciwstawic to potem nie macie na co liczyc

hummm kiedy ja zmienilem gildie ? dolonczylem jakos we wakacje do hwl a przed bylem neutral wiec bede sie trzymal znimi zawsze i przynajmniej jestem loyalny :>

Toca
20-02-2007, 08:30
Powtorze po raz 5, zeby komentowac takie wakti, jakie komentowalem wiedza o serwie jest mi niepotrzebna, rzeklbym ma sie jak piernik do wiatraka.

DObra nie powtarzaj tego samego 100 razy widocznie nikt nie chce Cie sluchac.

Zazek jest chory umyslowo nie dosc ze rasista to w dodatku nie normalny.

@Do all prosze nie komentowac postow aragorna w koncu mu sie znudzi =)

Bambus'Latino
20-02-2007, 08:33
I myslicie dlaczego Polacy idą do hwl bo z takimi nobami nie da się walczyc niekturzy usłyszą tylko battle i logut no i jak tu walczyc w 6 osub gdzie w hwl jak jest battle to dzwonią do siebie i all się loguje :P A jak już jest battle to souls dużo niezdziala 6 vs 12 ale nie powiem że nie mają szans to wygrąc bo mają po pierwsze 1.Znaleśc dobrego lidera . 2.Robic mass logi. 3.Nie bac się o swuj lvl.
4.Opracowywac taktyke i nie rozbiegac sie na wojnach albo jak ktoś padnie z waszych to nie s*******ac do dp odrazu . I ważne jest słuchac się lidera to co pisałem wcześniej dobrym liderem aylitha lub uzupatorka moim zdaniem tylko trzeba ich wysłuchac a nie pajacowac ;p A jeśli chodzi o Polakuw w hwl to sami o tym decydują chociaż ja bym nie walczył dla nich jak muwią polacy sux poland noobs ^^. Wiem że polska to taka wieś ;p z deka ale macie chyba dumę narodową że jesteście polakami. Niektórzy mogą powiedziec przecież to tylko gra
owszem ale za ekranów komputera piszą to tacy ludzie jak my więc przemyślcie to. Z drugiej strony zasłużyliśmy se na taką opinie nobuw. Na wojnach s*******amy do pz 90% dajemy się oszukiwac 1-40 lvl psują też tą opinie zachowując się jak nooby. Polacy mówią że br to nooby haha to br to nam dużo brakuje. I myślę że jak przyjdą młodziaki knightci -szzwedzi i wbiją 120 lvl to rumcio i reszta se tam nie posiedzą długo ale to tyko moje przypuszczenie może na tyle zdobyli zaufania hwl itd .

Sogerd_Galana
20-02-2007, 08:48
ten temat z tymi gildiami jest nieskonczony...ciagle bedziecie o nich gadac :/

Bambus'Latino
20-02-2007, 09:05
A o czym mamy gadac jak się nic nie dzieje. Te rozmowy o guild to również polityka galany a że battle jest raz na miesiąc to już nie moja wina a mass logi na souls już mi się znudziły niech souls zacznie coś robic ;p Wiem że jest nauka itd dziewczyna ,kumple ale umuwcie się ( SOULS) na jakomś godzine i mass log i jedziecie ich ;p

Dzumior
20-02-2007, 11:18
Ja jestem polakiem i mam tez takze friendsow swed-br-ger
Ale to chodzi teraz tylko grac bic sie na maxa albo nie grac.
Jesli pamietacje wojne zza czasow Corlica ktory mowil cytuje "Macie tak walczysz i sie nastawic jakbyscie zgineli"
Takie podejscie zza czasow Corlic-Jejihev-Isacilia itd bylo good bo liczyl sie honor i loyalnosc a teraz ?
Aylitha vs konda poniewaz Boltan zostal przez niego zrokowany i rozumiem ze walczy vs niemu a teraz nagle wyrzucaja polakow ? Rumek potrzebny im jest co zrobia bez blokerow ? NIC
Bo takie Zazek moze sobie podlubac w nosie
Ja tylko czytam na forum co 2 dni
Im leaving from this server...
Why ?

23:38 Korth [67]: why im hunted ?
23:39 Toxo Yeangus [109]: cause no one likes u
23:39 Toxo Yeangus [109]: and ur cocky

just HWl is pa all hwl xD

Coraz wiecej osob odchodzi to nawet poswiecic swoje 2-3 deady i wygrac wojne niz mowic my nie mamy szans my nie wygramy bo takim podejsciem sobie mozecie wiecie sami co zrobic.

Tharrin-Ja-Dravenor-Grzbieciq I sporo innych osob z lodzi czy takze virtual friendsow moze wrocic i pomoc w wojnie tylko to zalzy odwas jakie podejscie bedziecie miec do wojny bo narazie to stoijmy na przegranych miejscach

Catrishia a ty tak sobie myslisz ze oni cie nie ubija ? to sie misieq mylisz podpadniesz im predzej czy pozniej wbijesz 150-160 moze a Zazkowi nie bedzie sie to podobac i innym ze polak lepszy od nich a Potem sam bedziesz plakac bebebe zabili mnie a tyle im pomagalem w wojnie czy blokowalem demony etc Dlamnie jestes Owned

Sry za interpunkcje,bledy itd bo pisze z szkoly i sie z lekka spiesze

Jeszce 132 dni do wakacji czyli dla polakow malo zostalo czasu aby cos zdialac albo teraz albo nigdy

Ja moge byc dlawas Noobem ale ja raczej wolalem pasc isc na wojne niz pytac sie Dzumek zyjesz ? hetnan~~ zyje ? przezyl ? bo to sa polacy knight na koncu sorc-druid na przodzie i jedziesz albo polowa osob mowi ja musze spadac etc 1-2 minuty przed wojna to juz tragedia
Imagram tez byl z polakami a teraz zaluje tego co zrobil takie zycie dlamnie Catrishia stoijsz w takiej samej sytuacji jak On
Co do Rumka to nie wypowiem sie bo gra jego brat a nie ten owner z ktorym ja gralem

Polacy dochodzacy do swedow to sa gowna boja sie o lvl skile i ze padna jakby kazdy mial takie podejscie to watpie czy kto kolwiek oporcz swe-br-ger gral by na tym servie to lepiej zrobic ots i grac samemu w domu i bic sobie lvl i masz swiadomosc ze cie nikt nie zabije bo jestes sam i ty tu jestes God

Teraz to Ots lepszy od rl tibia xD dlamnie chociaz na ots na wojnach to ludzie nie biora udzialu to mi juz sie ...........chce jak ktos pisze ja nie ide na war itd ale to tylko ots masz tam exp wiekszy skile pacca etc i sie nawet na ots boja bic n/c to po co grac na rl tibia ? chyba ze grac bo grac na no-pvp

Uzu
20-02-2007, 11:32
I myslicie dlaczego Polacy idą do hwl bo z takimi nobami nie da się walczyc niekturzy usłyszą tylko battle i logut no i jak tu walczyc w 6 osub gdzie w hwl jak jest battle to dzwonią do siebie i all się loguje :P A jak już jest battle to souls dużo niezdziala 6 vs 12 ale nie powiem że nie mają szans to wygrąc bo mają po pierwsze 1.Znaleśc dobrego lidera . 2.Robic mass logi. 3.Nie bac się o swuj lvl.
4.Opracowywac taktyke i nie rozbiegac sie na wojnach albo jak ktoś padnie z waszych to nie s*******ac do dp odrazu . I ważne jest słuchac się lidera to co pisałem wcześniej dobrym liderem aylitha lub uzupatorka moim zdaniem tylko trzeba ich wysłuchac a nie pajacowac ;p A jeśli chodzi o Polakuw w hwl to sami o tym decydują chociaż ja bym nie walczył dla nich jak muwią polacy sux poland noobs ^^. Wiem że polska to taka wieś ;p z deka ale macie chyba dumę narodową że jesteście polakami. Niektórzy mogą powiedziec przecież to tylko gra
owszem ale za ekranów komputera piszą to tacy ludzie jak my więc przemyślcie to. Z drugiej strony zasłużyliśmy se na taką opinie nobuw. Na wojnach s*******amy do pz 90% dajemy się oszukiwac 1-40 lvl psują też tą opinie zachowując się jak nooby. Polacy mówią że br to nooby haha to br to nam dużo brakuje. I myślę że jak przyjdą młodziaki knightci -szzwedzi i wbiją 120 lvl to rumcio i reszta se tam nie posiedzą długo ale to tyko moje przypuszczenie może na tyle zdobyli zaufania hwl itd .

Lider jest dobry tylko niech reszta nauczy sie go sluchac.. niestety kazdy w LS ma cos do powiedzenia w najbardzej nie odpowiednim momecie.. ciezko jest wspolpracowac i podejmowac jakies konkretne decyzje.. jesli do tygodnia czasu ludzie sie nie naucza pewnych rzeczy to bedzie mozna zaczac sie splacac bo robienie czego kolwiek w takim chaosie nie ma sensu.. pomyslow na mass logi jest duzo bardzo ciekawych ale gorzej z realizacja..pomimo wszystko mam nadzieje ze uda sie LS jakos zorganizowac .. ale ja nie mam zamiaru sie w*****ac i do tego czasu bye bye LS

DendarSaraloker
20-02-2007, 11:51
No niby ktoś tam ma racje że Cat i Rumcio są w hwl bo mają szacunek do tej gildi, a gildia ma do nich. Ale Szwedom niechodzi o żaden zasrany szacunek. Jak było z Parenem?? Wydawało się, że mu zawsze pomogą, a tu JEB. Ubili go. Dotego ten wydyganiec z początku bał się dołączyć do LS. Z Cat i Rumciem może być tak samo jak w hwl będzie więcej knightów. Wcale bym się niezdziwił i napewno wielu innych graczy też

DendarSaraloker
20-02-2007, 12:22
Webi, dopiero zaczynasz grać na galanie? Welcome to the hell.

:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Uzu
20-02-2007, 12:32
Webi, dopiero zaczynasz grać na galanie? Welcome to the hell.

:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Galana is Funny .. Peace and Love .. Revenge and Death .. Pole and Swede...

Toca
20-02-2007, 14:01
Lider jest dobry tylko niech reszta nauczy sie go sluchac.. niestety kazdy w LS ma cos do powiedzenia w najbardzej nie odpowiednim momecie.. ciezko jest wspolpracowac i podejmowac jakies konkretne decyzje.. jesli do tygodnia czasu ludzie sie nie naucza pewnych rzeczy to bedzie mozna zaczac sie splacac bo robienie czego kolwiek w takim chaosie nie ma sensu.. pomyslow na mass logi jest duzo bardzo ciekawych ale gorzej z realizacja..pomimo wszystko mam nadzieje ze uda sie LS jakos zorganizowac .. ale ja nie mam zamiaru sie w*****ac i do tego czasu bye bye LS

U nas jest sie ciezko zorganizowac, bo do byle jakies akcji musi byc power sd, a 70~ soracmi ciezko.Gdyby te szwedzkie nooby z naszej gildi daly nam postacie, to wystarczy 3 i jest taka sila sd jak my w 10 osob -.- A taki debil zazek powie Ci ze konda nie jest noobem, bo walczy z polakami w gildi i dlatego mu nie idzie -,- Wiec niech pojda Konda, Lovize, Grunding(anglik zeby jakis glupi fajkowy lolus nic nie pisal) Oen i juz maja sile sd +-1100.

P.s Moim zdaniem Ci co doszli do wojny "bo mysleli ze wygraja ja" moga sie powoli splacac =)

Nalesnik102
20-02-2007, 14:24
Jeszcze sie wojna dobrze niezaczela a ty juz o splacaniu mów.......
Jeszcze moze duzo osób dolączyc do wojny np; Rattzor Colorion~ Xelede~Parencikos(chociaz watpie) Grzbieciq Amazonfiskes Oen
kilka sorców typu Zielok Sorcerer , Korth Bon devil(kto wie;p)
i inni...Wiec nieprzesadzaj wszystkiego

Toca
20-02-2007, 14:46
Jeszcze moze duzo osób dolączyc do wojny np; Rattzor Colorion~ Xelede~Parencikos(chociaz watpie) Grzbieciq Amazonfiskes Oen

No i co to da? Jak oni maja z 5 najlepszych sorcow -,-

P.s Patrzcie co za debil, brak slow przez gre znienawidzil swoich rodakow. Wy tam musicie miec jakies testy lub cos ze wam tak banie zryli -.-

13:30 Sopter [26]: stiupid polacks
13:34 Sopter [26]: narqa polska szmato

Dla mnie mozna byc nawet z "br", "Swe" z byle kim w gildi, bo to tylko gra, ale jak mozna wyzywac swoich rodakow.

Uzu
20-02-2007, 14:46

jesli Ci co sa nie zaczna normalnie sie zachowywac i robic czegos sensownego to nikt nie dojdzie..
ps. Colorion~ powidzial ze szybciej by doszedl do hwl niz do nas ... ciekawe dlaczego.. ;p

Cataclism
20-02-2007, 14:52
No i co to da? Jak oni maja z 5 najlepszych sorcow -,-

P.s Patrzcie co za debil, brak slow przez gre znienawidzil swoich rodakow. Wy tam musicie miec jakies testy lub cos ze wam tak banie zryli -.-

Dla mnie mozna byc nawet z "br", "Swe" z byle kim w gildi, bo to tylko gra, ale jak mozna wyzywac swoich rodakow.

moze rumcio ma juz dosyc waszego gadania glupot ....

Nalesnik102
20-02-2007, 14:53
Myśle ze 2-3 ladne fragi dla nas i by doszlo kilka nowych;p

Toca
20-02-2007, 15:28
moze rumcio ma juz dosyc waszego gadania glupot ....

No i co nawet gdybsmy mu robili bog wie co to nie powinien obrazac polakow, bo nim jest, ale zryli wam juz tak pychike ze glowa boli i nie chodzi mi o to ze jestescie z szwedami tylko o to co piszecie.

Cataclism
20-02-2007, 15:36
No i co nawet gdybsmy mu robili bog wie co to nie powinien obrazac polakow, bo nim jest, ale zryli wam juz tak pychike ze glowa boli i nie chodzi mi o to ze jestescie z szwedami tylko o to co piszecie.

jak wy mowicie non toper zdracjcy itd a nawet nie wiecie jak jest w naszej gildi to nie dziwie sie ze uwarza was za bez mozgich polakow :>

Uzu
20-02-2007, 15:49
jak wy mowicie non toper zdracjcy itd a nawet nie wiecie jak jest w naszej gildi to nie dziwie sie ze uwarza was za bez mozgich polakow :>

ja akurat wiem jak to jest w waszej guild .. i nie zaprzeczysz ze obrazanie Polakow jest tam codziennoscia i nie chodzi tylko o obrazanie w sensie gry w tibie..
Rumcio mowiac "stupid polaks" bynajmiej przyznaje sie do swojej glupoty ...
Rumek moze powinienes zmienic obywatelstwo ..

Toca
20-02-2007, 16:48

Ja nakurat tak nie mowilem, wiec czemu obraza mnie wraz z innymi ludzmi ktorzy go tak nie nazywali. I wogule co ma ta glupia gra do tego co on pisze na polakow.

P.s Do rl friends rumcia, niech ktos to zglosi jego rodzicom, bo to moze byc tak ze zacznie zabijac swoich kolegow itp. Jak mu Zazek powie, ze jak zabije polaka to dopiero bedzie kozak. xDDD Narazie jest to poczatek choroby "wanna be SWE lub Zazek"

Cataclism
20-02-2007, 16:51
jak na moj gust to on to mowil o "STUPID" jak uwarzasz sie za glupiego polaka to chyba ze tak

Egeenetoo123
20-02-2007, 16:58
Do Aragorna i tych noobów ktorzy caly czas mowia "Umówcie sie na Jakas godzine i MassLogg" Omg skad ty mozesz wiedziec..-.- moze bys pomyslal troche zanim cos napiszesz aha i co do tego ze niby LS sie wykrecaja zachowaj to dla siebie "ciagle jest anszych malo online, a jak sa i wiedza ze bitwa ebdzie, to daja loga i mowia ze nie mieli czasu etc" BO GOWNO WIESZ!...
Moze zastopujmy temat Catrishii -.- Jesli on sobie pozwala na takie traktownie (wysluchiwanie tekstow etc) nie nasz problem =]

@Cati
Zdziwi sie jak te **** Szwedy przegraja wojne i bedzie mial czas na gre to zacznie blagac i dopiero wtedy zrozumie ze popelnil blad ... (zawsze tak jest)

Nalesnik102
20-02-2007, 17:27
Ale wtedy bedzie za pozno:p

Cataclism
20-02-2007, 17:39
za bardzo jestescie pewni siebie

IntoTheRain
20-02-2007, 17:47
up
...co podnosi morale i daje wiare ale czesto jest zgubne...(zaraz bedzie asslicker madafaker zdrajca Polski[ tak dzieci z duzej litery sie pisze]) bo przyznal Cat racje, ale taka jest prawda, swoja droga szkoda ze Galana tak zeszla na psy kiedys jakby nie patrzec bylo lepiej ale milo ze ludzie staraja sie by zapanowal pokoj.
"war isn't about who's right, but about who left"

Toca
20-02-2007, 17:58
jak na moj gust to on to mowil o "STUPID" jak uwarzasz sie za glupiego polaka to chyba ze tak

Lol, on mowil to o wszystkich polakach, gdyby pisal do mnie to by bylo stupid adelao -,-I nie kraj swiadczy o pvp tylko wiek ^^, bo gdy ma ktos juz 18lat~ ma to w dupie i jak ktos go nie ustawi to nic nie robi ;]

P.s Pewnie sie juz szwedzkiego uczy debil =) CO TEN ZAZEK MU ZROBIL !!

Azenus
20-02-2007, 17:59

Z całym szacunkiem takiego prania mózgu to ja już dawno nie widziałem 8o

aragorn uczciwy
20-02-2007, 18:04
Do Aragorna i tych noobów ktorzy caly czas mowia "Umówcie sie na Jakas godzine i MassLogg"

Jak zacytujesz mi jakis watek, ze tak napisalem to jestes dobry, a bajki to se mozesz wymyslac gdzies indziej.

Wiec niech pojda Konda, Lovize, Grunding(anglik zeby jakis glupi fajkowy lolus nic nie pisal) Oen i juz maja sile sd +-1100.

Nastepny co sie mnie upierd**** jak rzep psiego ogona^^ Wiec ja sie czepie rowniez ciebie, owiedz mi od kiedy Oen wali z sd? Moze egeneeto ci jakas bajke rowniez wcisl?

NOHAS
20-02-2007, 18:09
Aragorn niemasz rozumu?:baby: Chodzi o Oena jako blokera dla twojej wiadomosci8o 8o

Toca
20-02-2007, 18:14
Jak zacytujesz mi jakis watek, ze tak napisalem to jestes dobry, a bajki to se mozesz wymyslac gdzies indziej.

Nastepny co sie mnie upierd**** jak rzep psiego ogona^^ Wiec ja sie czepie rowniez ciebie, owiedz mi od kiedy Oen wali z sd? Moze egeneeto ci jakas bajke rowniez wcisl?

Brak slow tempy ty ze glowa boli -,-

aragorn uczciwy
20-02-2007, 18:26
Aragorn niemasz rozumu? Chodzi o Oena jako blokera dla twojej wiadomosci

Jak mu chodzilo o Oena jako bloekra, to neich to napisze, a nie psize ze jakby lovize, kodna grudgiie i oen poslzi to maja sile sd +-1100

Cataclism
20-02-2007, 18:27
Jak mu chodzilo o Oena jako bloekra, to neich to napisze, a nie psize ze jakby lovize, kodna grudgiie i oen poslzi to maja sile sd +-1100

boze czemu ty jestes taki tempy ..............

Toca
20-02-2007, 18:28

Wiekszosc ludzi na tym forum jest na tyle inteligenty ze nie musze takiego czegos pisac :S Alez ty chodzisz do podstawowki to sie nie dziwie.

Azenus
20-02-2007, 18:31

Dobra zamknij morde i wyjdź już robić swoje uhy i addony.

//@up, up: Tępy kurwa, TĘPY!

Cataclism
20-02-2007, 18:34
Dobra zamknij morde i wyjdź już robić swoje uhy i addony.

//@up, up: Tępy kurwa, TĘPY!

OJJJ WYBACZ MI !!!! PROSZEEE

Azenus
20-02-2007, 18:41
Nie miałem tu na myśli rozpoczynanie kolejnej dyskusji na temat wykształcenia które zwykle są "bardzo inteligentne" ^^

---
Miłość ci wszystko wybaczy! 8o Wybaczam kochanie :* :D :D :D hahahahahaha

Cataclism
20-02-2007, 18:42
Nie miałem tu na myśli rozpoczynanie kolejnej dyskusji na temat wykształcenia które zwykle są "bardzo inteligentne" ^^

---
Miłość ci wszystko wybaczy! 8o Wybaczam kochanie :* :D :D :D hahahahahaha

:* nie ma to jak stare dobre czasy hwd :p

aragorn uczciwy
20-02-2007, 19:30
Wiekszosc ludzi na tym forum jest na tyle inteligenty ze nie musze takiego czegos pisac :S Alez ty chodzisz do podstawowki to sie nie dziwie.

Poprostu przyczepilem sie twoejgo bledu bo ty sie moich czepiasz^^ dostrzegasz drzazge w oku innego, a nie dostrzegasz kłody we własnym oku...Jakos tak to bylo:P

@down
Ja stawiam ze za 3 meichy tak bedzie... chyba ze przestana go potrzebowac wczesniej...

Bartol1
20-02-2007, 19:41
Rumcio mowiac "stupid polaks" bynajmiej przyznaje sie do swojej glupoty ...
Rumek moze powinienes zmienic obywatelstwo ..

Podpisuje sie pod tym w 100%
Za jakis czas bedzie znowu akcja podobna do tej ktora miala miejsce na poczatku powstania HWL, a mianowicie slynny comment Rumcia
"Friends
keekz~
Zazek"
itp" a zaraz po smierci

"I dont have friends" :D

Dzumior
20-02-2007, 19:50
Mnie chce sie walczyc mam chec ale cuz empty wkur.... sie i rozdalem eq cale jakie mialem jak bym mial eq to bym mial motywacje do kupienia pacca czyli dziennie 3-4 bp uhow i bym jakos splacicl eq wraz zemna wrocilo by troche osob tak na oko 4-6 zalezy czy przekonali by sie wraz zemna i nastawili na walke ja sie splacilem nie Pierwszy jak wy tu piszecie tylko 1 z ostanij bo w wakacjie ludzie sie splacali Verdax nie byl wpisany na liste Payment bo tak ustalil z reszta aby nie bylo ze sie splacil to byla 1 osoba z czolowki catrishia uwierz mi jeszcze posmakujesz tak jak ja 1 miesiac wakacji w pz-temple-depo albo bedziesz expic i Welcome to Temple twardy jestes z nimi swe a samemu jestes pipa 1 slowem niczym smieciem w oczach polakow jeszcze zobaczysz ze nie bedziesz z hwl to wtedy bedziesz chcial do kondy-lovize etc to wtedy my powiemy ci to samo co piszesz teraz bo przyjazn sie buduje latami a w 1 sekunde mozna ja zniszczyc <ze ty new owner to ja wiem> Maciek nie sprzedal postaci Aylitha chyba mial taki zamiar a czy to zrobil to ja nie wiem a tak samo Bon Devil to nie Jacek ktory gral tylko teraz new owner sry 2 ownerow Grzbieciq co prawda gralem z nim tylko kicki-freez po update aol-blessy 2x dead i psycha mi i jemu siadla
Czas Pokaze moge cie Catr~~ porownac z Imagram 1x ci sie udalo a potem bedziesz zalowac

Ajron 88
20-02-2007, 20:30
psize ze jakby lovize, kodna grudgiie i oen poslzi to maja sile sd +-1100

Bo mają ? Neiważne czy Oen może strzelac z Sd czy z dupy , ta czwórka ma taką siłę Sd +/- .

aragorn uczciwy
20-02-2007, 20:51
Bo mają ? Neiważne czy Oen może strzelac z Sd czy z dupy , ta czwórka ma taką siłę Sd +/- .

A czy mowie ze nie maja? Iwy i ja mamy racje, jedyne czego nie rozumiem, to why adelao do osob walacych z sd wcisnol oena^^ powiedzmy ze byl to missclick i skaczmy ten glupi tamat^^

aragorn uczciwy
20-02-2007, 21:59
Aragorn weź wyjdź z tego forum, bo jesteś kretynem i tyle, brak słów na ciebie i na twoje komentarze, ledwo nabił 28 lvl zrobił sobie super cool addona i myśli, że dużo wie o Tibii, w ogóle patrząc na twoje teksty i styl pisma to widać, że jesteś bardzo wykształconym człowiekiem ;-d
O twoich taktykach też wspomnę, niedługo na pewno polecisz sam na Camuha o.o

A ten Avatar, wyobrażam sobie jakby to był twój ryj

po1 jak cos sie nie podoba to wyjdz
po2 jak brak slow na mnie to po hu** cos psizesz?
po3 nabilem 29 lvl
po4 gdzie ja mwoie ze wiem duzo? idz sie zbadaj
po5 no comennt
po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto
po7 to jest twoj "ryj"
po8 nie odpisuje na twoje komentarze panie "wykRZtalcony i mONdry"

@Topic
Rumcio hacked?

Egeenetoo123
20-02-2007, 22:00
Koleś bez przesady Avatar idealnie pasuje tam gdzie ma pasowac :P (Chyba kazdy wie o co mi chodzi)
Zaraz pewno zaczna cie wyklejanki teksciczkow ze robie bledy i itp :)
Aha co do mojego ostatniego posta looknij Page 505-507 dokladnie nie pamietam tam napisales o LS :) ze sie wykrecaja etc

PS:Rumcio rzadzi z tym Comentem =D
Szkoda ze go juz nie ma :(
"I dont have friends" :cup: :cup:

Poznanski Rycerz
20-02-2007, 22:03
@up
Ty wygladasz mi na jakiegos sfrustrowanego, samotnego downa.

Idioto - mowiles o taktyce UHANIA sie tylko
WYtykanie ci ortow to po prostu syzyfowa praca
prawdziwa gra zaczyna sie duzo pozniej niz na 29 lvl- widziales kiedys zielonego smoka/
WSZYSCY CIE ZE TAK powiem PROSZA zebys nie pisal, uszanuj nasza wole.
Nie interesuj sie rumkiem

Genehuk
20-02-2007, 22:08
@aragorn
moze to i smutne, ale nikt cie tu nieche ;( ;p mam nadzieje, ze wkoncu to do ciebie dotrze ;]

Egeenetoo123
20-02-2007, 22:17
@LoLuS
"po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto"

-Po Pierwsze "Egeenetoo" =]
-Po Drugie o jakie taktyki Ci chodzi czlowieku?? Oo czy ja cos pisalem na temat taktyk -.- Pisalem zebys sie nie wypowiadal czy sie wykrecaja "BO GOWNO WIESZ"
-Po Trzecie Z kazdym postem pogarszasz swoja sytuacje na fourm, o ile mozna ja juz w ogole pogorszyc ^^ :]

sliver
20-02-2007, 23:07
jesli Ci co sa nie zaczna normalnie sie zachowywac i robic czegos sensownego to nikt nie dojdzie..
ps. Colorion~ powidzial ze szybciej by doszedl do hwl niz do nas ... ciekawe dlaczego.. ;p

taaak Ty o tym wiesz najlepiej. nie moja wojna, nie obchodzi mnie ona ale taka mala dygresja z mojej strony - nie wiem czy wbijanie skulla w srodku wojny i nabijanie fragow przeciwnika bo "ktos Cie zdenerwowal" jest sensowne. wiec stfu

Egeenetoo123
20-02-2007, 23:15
Feb 20 2007, 09:01:06 CET Killed at Level 46 by Gran Deah

Widac ze boja sie pza nabijac =/ -.-.....

Dla tych co nie znaja powodu "Rl Keekza" :]

Egeenetoo123
20-02-2007, 23:18
Czegos zapomnialem:
Name: Waroz

^^ Double Post Rox ^^

Kenseji
20-02-2007, 23:20
oh egee nr 3253253 ,moge cie dotknac?

aragorn uczciwy
20-02-2007, 23:39
@LoLuS
"po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto"

-Po Pierwsze "Egeenetoo" =]
-Po Drugie o jakie taktyki Ci chodzi czlowieku?? Oo czy ja cos pisalem na temat taktyk -.- Pisalem zebys sie nie wypowiadal czy sie wykrecaja "BO GOWNO WIESZ"
-Po Trzecie Z kazdym postem pogarszasz swoja sytuacje na fourm, o ile mozna ja juz w ogole pogorszyc ^^

Wypowiadac sie ebde zeby zrobic wam na zlosc, sie nei rozumielismy, pisalem ze kiepsko cos walili w HWLi, a ktos napsial ze byli tam po to zeby Uhac aylithe...^^ wiec napisalem ze samym uhaniem wojny nie wygraja a wy cos o taktykach pierdolcie^^ moze skaczymy ten temat...?

prawdziwa gra zaczyna sie duzo pozniej niz na 29 lvl- widziales kiedys zielonego smoka/
WSZYSCY CIE ZE TAK powiem PROSZA zebys nie pisal, uszanuj nasza wole.
Nie interesuj sie rumkiem

Gralem na charach powyzej 50+ lvla, ten drut to moja postac, ktora gram sam... a widzialem nawet czerwonego smoka, jesli cie to interesuje^^ nawet mam filmik z orshabaala...

Egeenetoo123
20-02-2007, 23:40
Nastepny o.o
Widac ze na tym forum lepiej sie nie wypowiadac niz potem wysluchiwac od takich ***** (-.-) glupich tekstow

PS: Tylko tacy jak ty pasuja do hwl :)

A tak w ogole o co z tym chodzilo bo nie zabadzo rozumiem co chciales mi czy nam przez to powiedziec ?? <lol> 8o 8o

dressu
21-02-2007, 03:59
czytaliscie regulamin? pisze jak wol "NIE KARMIC TROLLA" bo za to tez sa bany!
Ignorujcie lolusia ! Nie karmcie go! BO on tego wlasnie chce! Jak mu odpowiadacie to sie czuje taki najedzony ze chce wiecej..i wiecej.. i jeszcze wiecej..

Toca
21-02-2007, 08:46
Wypowiadac sie ebde zeby zrobic wam na zlosc, sie nei rozumielismy, pisalem ze kiepsko cos walili w HWLi, a ktos napsial ze byli tam po to zeby Uhac aylithe...^^ wiec napisalem ze samym uhaniem wojny nie wygraja a wy cos o taktykach pierdolcie^^ moze skaczymy ten temat...?

Gralem na charach powyzej 50+ lvla, ten drut to moja postac, ktora gram sam... a widzialem nawet czerwonego smoka, jesli cie to interesuje^^ nawet mam filmik z orshabaala...

Ty myslisz ze wiesz o co chodzi w tibi, ale tak naprawde jestes takim noobem ze glowa boli. Idz dalej ogladac filmiki jak zabijaja orshabala -,-

Morbom
21-02-2007, 09:35
Ty no ej kurwa gratz, brawo 8o

aragorn uczciwy
21-02-2007, 10:08
czytaliscie regulamin? pisze jak wol "NIE KARMIC TROLLA" bo za to tez sa bany!
Ignorujcie lolusia ! Nie karmcie go! BO on tego wlasnie chce! Jak mu odpowiadacie to sie czuje taki najedzony ze chce wiecej..i wiecej.. i jeszcze wiecej..

Wlasnie nie karmim trolla^^

Ty myslisz ze wiesz o co chodzi w tibi, ale tak naprawde jestes takim noobem ze glowa boli. Idz dalej ogladac filmiki jak zabijaja orshabala -,-

Chodzi chyba o frajde...jak cie glowa boli to wez ibuprom. Po co ogladac filmiki jak tam byłem?8o :baby: Hum... to bylo wtedy jak cwiczyels pz locka:baby:

DendarSaraloker
21-02-2007, 13:09
na trollach to on expi -.-

Genehuk
21-02-2007, 14:58
@Egeenetoo123
123 to chyba numer ownera ;> ale myslalem ze wiecej ich bylo ^^

Azenus
21-02-2007, 16:05
Rumcio haxored? ;(

Toca
21-02-2007, 16:12
Rumcio haxored? ;(

Greetings

Started :Dec 30 2005, 23:43:00

Feb 20 2007:Lost 2,5kk in items

Feb 20 2007:Retired. On lv 128 and 8 mlv...

Thanks for this one-year-time-waste fun.

Bye I Don't Back...

hahahahhahahhahahahhahahah xDDDDDD

@Lulus Badz pewny ze na Tobie zrobie sobie pz ;)

Egeenetoo123
21-02-2007, 16:52
Cos Ci sie nie podoba -.- nikt cie nie prosil o wypowiedz na temat "Liczby ownerow Egee"
Ciekaw jestem ktory ty masz lvl w ogole ze tak tu sie rozpisujesz??
60,70,80?+ <haha>
Skad mozesz wiedziec jakie mialem chary, na jakich swiatach gralem.....

ps: Powinienes miec minimum 100+ mieszkajac na jakims zadupiu -.-
gdzie pewno nie ma nic do roboty :D :D :D

Genehuk
21-02-2007, 17:16
Cos Ci sie nie podoba -.- nikt cie nie prosil o wypowiedz na temat "Liczby ownerow Egee"
Ciekaw jestem ktory ty masz lvl w ogole ze tak tu sie rozpisujesz??
60,70,80?+ <haha>
Skad mozesz wiedziec jakie mialem chary, na jakich swiatach gralem.....

ps: Powinienes miec minimum 100+ mieszkajac na jakims zadupiu -.-
gdzie pewno nie ma nic do roboty :D :D :D

przynajmniej zrobilem swojego chara ;] a ciebie ktos prosil o wypowiedz ;> to jest forum i kazdy moze wyrazac swoje zdanie a to, ze boli cie prawda to nie moja wina ^^

Zimpa
21-02-2007, 17:23
Hu Hu dowiedzialem sie co nieco

PONOC<za poprawnosc informacji nie odpowiadam>

Cati stracil d arma, Rumek stracil wszystko co w chatce, "levandero tez w chuj stracil"

To by bylo na tyle. Szkoda jedynego na galanie d arma ciekawe kto go bedzie miec

Boltina89
21-02-2007, 17:24
Czytajac Was mozna odniezc wrazenia,ze nie macie pojecia o czym tu mowa.

Aragorn-

jakim prawem chcesz wypowiadac sie na temat wojny,taktyk etc skoro nigdy nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl na Galanie.

Catrishia -

wiem,ze latwiej jest w guildii gdzie szansa na odniesienie zwyciestwa jest wieksza,ale odrobine honoru mozna by bylo zachowac. jestes Polakiem, a skoro widzisz jak traktowani jestesmy przez czlonkow hwl,to od razu powinienes im podziekowac za wspolprace.

LS -

my sie nie poddamy, bedziemy walczyc i chcemy ,aby dolaczali do nas nowi membersi. Np Colorion majac hunta, np Perm, ktory padl bez powodu...
Jest wiele przykladow...

Teraz czekam na ciekawe odpowiedzi.

Pozdro

Egeenetoo123
21-02-2007, 17:27
Hahaha D armor Lost :))) Ciekaw jestem jak teraz sie cieszy Cat~ :P
@Gehenuk czy jak tam masz
28 lvl to ja w 1-2 dni nabilem "SWOIM CHAREM"
Buahahha

Toca
21-02-2007, 17:37
Czytajac Was mozna odniezc wrazenia,ze nie macie pojecia o czym tu mowa.

Aragorn-

jakim prawem chcesz wypowiadac sie na temat wojny,taktyk etc skoro nigdy nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl na Galanie.

Catrishia -

wiem,ze latwiej jest w guildii gdzie szansa na odniesienie zwyciestwa jest wieksza,ale odrobine honoru mozna by bylo zachowac. jestes Polakiem, a skoro widzisz jak traktowani jestesmy przez czlonkow hwl,to od razu powinienes im podziekowac za wspolprace.

LS -

my sie nie poddamy, bedziemy walczyc i chcemy ,aby dolaczali do nas nowi membersi. Np Colorion majac hunta, np Perm, ktory padl bez powodu...
Jest wiele przykladow...

Teraz czekam na ciekawe odpowiedzi.

Pozdro

To mozesz kupic pacca na nastepne 2 lata i czekac az cos sie stanie, wielu czlonkow z ls konczy sie pacc i watpie, aby ktos kupil nowego.
Bez kondy nie da rady wygrac wojny ;] wiec hwl gratz next war win !! xD

Boltina89
21-02-2007, 18:35
Mnie nikt narazie nie infromowal o tym, ze niby konczy mu sie PaCC. Poza tym to, ze Konda nie bedzie gral wie chyba kazdy. Tzn gral w sposob aktywny. On nie ma zamiaru nikogo informowac o swoich planach dzialan.

Jesli chodzi o kilka osob to wiem, ze zalezec im bedzie na zdobyciu chocby kilku fragow, tylko po to, by dolozyc HWL.

Jesli o mnie chodzi, niejednokrotnie juz podkreslalem, ze w naszej ekipie mozna cos zrobic

PozDrO

Genehuk
21-02-2007, 18:36
Hahaha D armor Lost :))) Ciekaw jestem jak teraz sie cieszy Cat~ :P
@Gehenuk czy jak tam masz
28 lvl to ja w 1-2 dni nabilem "SWOIM CHAREM"
Buahahha

28 lvl to ja mam na Dolerze ;] tam bys nawet 15 lvla nie wbil ;p

Toca
21-02-2007, 18:55
Mnie nikt narazie nie infromowal o tym, ze niby konczy mu sie PaCC. Poza tym to, ze Konda nie bedzie gral wie chyba kazdy. Tzn gral w sposob aktywny. On nie ma zamiaru nikogo informowac o swoich planach dzialan.

Jesli chodzi o kilka osob to wiem, ze zalezec im bedzie na zdobyciu chocby kilku fragow, tylko po to, by dolozyc HWL.

Jesli o mnie chodzi, niejednokrotnie juz podkreslalem, ze w naszej ekipie mozna cos zrobic

PozDrO

Nie ma nic do znaczenia czy komus zalezy najwazniejsze jest Power SD i plan akcji, bez tego to możesz pomarzyć.

Borut
21-02-2007, 19:03
@Legendary Souls
Weźcie się za siebie bo to żal... słyszałem, że wy ani tsa ani ventrilo nie używacie to jak wy chcecie się zgrać wykorzystując tylko guild chat? -.-

Toca
21-02-2007, 19:07
@Legendary Souls
Weźcie się za siebie bo to żal... słyszałem, że wy ani tsa ani ventrilo nie używacie to jak wy chcecie się zgrać wykorzystując tylko guild chat? -.-

Haahahahaha, teraz to dowaliles. Martw sie lepiej o swoja wojne -,-

Xairax_pl
21-02-2007, 19:09
@Legendary Souls

Mamy vent od poczatku, a reszty nie bede/nie moge komentowac.

Borut
21-02-2007, 19:14
No gadałem z jednym typem od was i sam mi płakał, że z samego gc korzystacie.
Jeśli chodzi o naszą wojne to świenie dajemy sobie rade zwracając uwage na naszą ilość membersów i lvle :)

Xairax_pl
21-02-2007, 19:16
W LS jest kilku takich noobow, ze sobie nawet nie wyobrazasz, i pewnie z jednym z nich gadales.

Edit:
Btw z gc nie kozystamy bo nawet nie mamy kiedy.

Toca
21-02-2007, 19:19
No gadałem z jednym typem od was i sam mi płakał, że z samego gc korzystacie.
Jeśli chodzi o naszą wojne to świenie dajemy sobie rade zwracając uwage na naszą ilość membersów i lvle :)

Pewnie gadaleś z dzumiorem xDD A widziales nasza gildie 15 membersow 70 sorcow jak mozna wygrac wojne ?;]

Poznanski Rycerz
21-02-2007, 20:06
Adel ty smieciu
co w tym smiesznego ze stracil itemy?

I bynajmniej nie mial haka,
nie wiesz?
nie pierdol

@aragorn
widzisz nikt cie nie lubi

@kolo z vision
Wow! Uzywacie VENTRILO? WOW imponujesz nam

Toca
21-02-2007, 20:16
Adel ty smieciu
co w tym smiesznego ze stracil itemy?

I bynajmniej nie mial haka,
nie wiesz?
nie pierdol

@aragorn

@kolo z vision
Wow! Uzywacie VENTRILO? WOW imponujesz nam

Śmiecia masz w gaciach ;] nie obchodzi mnie to jak je stracil wazne ze stracil hahahahahhahaha.

aragorn uczciwy
21-02-2007, 20:33
@aragorn

Ty, adelao i ten noob co mowil ze sie an dolerze 15 lvl ciekzo wbic..:P Za toba w sumei etz tu nie rpzepadaja, dolaczyles do polakow w ostatniej wojnie a oni cie wyje*** na zbity pysk^^

@Adelao
Tylko czekam az zrobisz pz locka xD

@up
Levanderowi sie nalezalo:P Catrishia wyszla na 0 bo to i tak nie jej armor^^ a rumcio... pewnie jeden z 95% noobow go haknol

Uzu
21-02-2007, 20:35
Śmiecia masz w gaciach ;] nie obchodzi mnie to jak je stracil wazne ze stracil hahahahahhahaha.

Mi tam go szkoda ze stracil wszystko na co dlugo pracowal ..
ale z drugiej strony ciekawe gdzie byli jego przyjaciele z hwl jak ktos zakosil mu itemki ... i w sumie mogli by pomoc swojemu koledze w tak kryzysowej sytuacji ;p co do catri nie mam zadnych info na ten temat ale tez go cos tu nie widac ^^

Poznanski Rycerz
21-02-2007, 20:53
@Topic
Rumcio nie dostal haka

@aragorn
wiesz za co kick niedorozwoju?
Wrzucanie preliatorowi, random -.- so stfu ^^ jakbym chcial to bym mogl dolaczyc, gadalem o tym z konda. Tharrin i Krupnik byli po prostu PIONAMI -.-

Ascario
21-02-2007, 21:10
@Topic
Rumcio nie dostal haka

@aragorn
wiesz za co kick niedorozwoju?
Wrzucanie preliatorowi, random -.- so stfu ^^ jakbym chcial to bym mogl dolaczyc, gadalem o tym z konda. Tharrin i Krupnik byli po prostu PIONAMI -.-

Dostales kicka za to ze jestes upartym idiota. Jezeli krupnik i tharrin byli pionami, to kim Ty byles? Zauwazylem ze na kazdym kroku podkreslasz to ze miales, badz tez masz dobry kontakt z Konda, jestes z tego powodu dumny, czy chcesz nam zaimponowac?
Mam MSN KONDY !!!!!11111

Zimpa
21-02-2007, 21:33
Albo ze mna jest cos nie tak albo nie czytaie ze zrozumieniem...

Hakzima hakneli >> obrobil chatke rumcia >> jakos zabral cati d arma >> obrobil chate levandero

Moze teraz wyglada to badziej jasno i czytelnie

EDIT:
poznan look PM

Poznanski Rycerz
21-02-2007, 21:39
@up
Prawda. Hakzim ma nowego ownera.

Ascario
Pokazuje tylko wasza sytuacje w gildii ^^.
Bylem uparty bo lootu nie chcialem oddac, bo jechalem preliatorowi na gc.
Tak, mam dobre kontakty z Konda, ktory moze 6 razy wiecej solo niz cala wasza gildia ^^

Dzumior
21-02-2007, 22:15
Oni musza byc slepi ja mowilem juz wczesniej cuz Catri-Rumcio jeszcze jakby padli 2-3x to moze by cos tam w tej kolepce mozgu sie zmienilo co to znaczy przyjazn

Poznanski Rycerz
21-02-2007, 22:19
@up
na czym polega ich blad?
Lojalnosc wobec gildi -.-
Chociaz cieszy mnie to ze catri stracil demon arma ^^, ktorego ukradl

Kuczer88
21-02-2007, 22:58
@up
na czym polega ich blad?
Lojalnosc wobec gildi -.-
Chociaz cieszy mnie to ze catri stracil demon arma ^^, ktorego ukradl

Na Tym że takie scierwo jak rumcio nie rozumie tego dzieki komu jest ustawiony w tym je... HWL. Prawda jest taka ,że gdyby nie ja to by do teraz był szmatą ,zreszta teraz też jest bo traktuja go jak psa :P Ale w potrzebie zostawił mnie i wolał zostac w gildi w ktorej jest dzieki mnie.

Poznanski Rycerz
21-02-2007, 23:01
Ale, ale ale.
Kto RACZEJ wygra wojne?
HWL...
Wiec ta decyzja byla trzezwa.

Kuczer88
21-02-2007, 23:04
Ale, ale ale.
Kto RACZEJ wygra wojne?
HWL...
Wiec ta decyzja byla trzezwa.

Myslisz że jestem w LS przez trzezwa decyzje? To tylko gra raczej licza sie inne wartosci niz wygrac wojne...

Poznanski Rycerz
21-02-2007, 23:08
@up
To zalezy od osoby... Ja wole byc retired :] niz placic :]

Ascario
21-02-2007, 23:46
@up

Ascario
Tak, mam dobre kontakty z Konda, ktory moze 6 razy wiecej solo niz cala wasza gildia ^^

Ja Ciebie nie pytalem ile konda moze, tylko czy jestes dumny z tego ze go znasz, czy chcesz nam zaimponowac? No i drugie pytanie- kim Ty byles w gildi jezeli tharrin i krupnik to piony?

Poznanski Rycerz
21-02-2007, 23:48
@up
LOJALNYM CZLONKIEM KTORY NIE PLACi

Tak, jesli cie podnieca to, ze znalem konde. To, ze przytoczylem to jako argument, ktory jak widac tak cie podekscytowal ze okresu dostales... przepraszam

sliver
21-02-2007, 23:48
Na Tym że takie scierwo jak rumcio nie rozumie tego dzieki komu jest ustawiony w tym je... HWL. Prawda jest taka ,że gdyby nie ja to by do teraz był szmatą ,zreszta teraz też jest bo traktuja go jak psa :P Ale w potrzebie zostawił mnie i wolał zostac w gildi w ktorej jest dzieki mnie.

rumcio to ciota, co tu duzo gadac typowy polaczek.

Ascario
22-02-2007, 00:31
@up
LOJALNYM CZLONKIEM KTORY NIE PLACi

Tak, jesli cie podnieca to, ze znalem konde. To, ze przytoczylem to jako argument, ktory jak widac tak cie podekscytowal ze okresu dostales... przepraszam

Skad w Twoim tekscie tyle powtorzen?
Myslalem ze jestes nieomylny... :P

Jak mozesz sie nazwac lojalnym skoro nie walczysz?;)
Piszesz juz ktorys raz ze miales gadac z konda na temat wojny, pozniej znow ze z nim gadales, wiec sie zastanawiam po co takie cos wypisujesz? Okres maja kobiety, a ja jestem facetem wiec sie pomyliles.

Morbom
22-02-2007, 09:04
08:00 You lose 3 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:00 You lose 103 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:00 You lose 81 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:00 You lose 16 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:00 You lose 88 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:00 Heelto [58]: ?
08:00 You lose 32 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:00 You see Dejwidek (Level 130). He is an elite knight. He is New of the Legendary Souls.
08:00 You lose 50 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:01 Heelto [58]: exura gran
08:01 You lose 37 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:01 Heelto [58]: exura gran
08:01 You lose 92 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:01 You lose 92 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:01 Heelto [58]: utani hur
08:01 You lose 66 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:01 Gran Deah [64]: Utani Gran Hur
08:01 You lose 41 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:01 You lose 50 hitpoints due to an attack by Dejwidek.
08:01 Dejwidek [130]: utani hur
08:01 You lose 52 hitpoints due to an attack by Dejwidek.

Straszna żałoba, miałem inne zdanie o LS ale żeby bili Polaków którzy nienawidzą HWL -.-

@
Sytuacja działa się pare sekund przed ss

#Edit
08:18 Heelto'Rook [12]: co ty kurwa od*******asz ?
08:18 Heelto'Rook [12]: nie mozesz zabic nikogo z hwl to innych Polaków bez reasonu bijesz
08:18 Dejwidek [130]: bijemy asslickerow hwwli
08:18 Dejwidek [130]: ignored

Ciekawe kogo on nazywa asslickerem

Bambus'Latino
22-02-2007, 09:19
Nom dejwidek to noob ujebal mnie na ss jak szet po ciebie idiota ! a ja mam 20 lvl Dejdwidek gz dla ciebie kolejny frag dla souls yea gz :D a i nie mialem skula przypomne

Mia~
22-02-2007, 09:20
rumcio to ciota, co tu duzo gadac typowy polaczek.

a Ty moze co jestes? frajer z poznania ? n/c

Bartol1
22-02-2007, 11:00
Albo ze mna jest cos nie tak albo nie czytaie ze zrozumieniem...

Hakzima hakneli >> obrobil chatke rumcia >> jakos zabral cati d arma >> obrobil chate levandero

Moze teraz wyglada to badziej jasno i czytelnie

EDIT:
poznan look PM

Jesli to prawda, to zajebiscie. Trzy pieczenie na jednym ogniu ;)

@up

Ascario

No z tymi wypadami solo to bym sie sprzeczal... Ostatnio widac jakie efekty daja te jego solowe akcje.

DendarSaraloker
22-02-2007, 11:20
Bo dejw to noob, wali asslikerów hwli a sam nim jest (był), tak jak jego braciszek...

Cataclism
22-02-2007, 12:51
hihihi d-arm czy mpa co za roznica XD

btw jestem semi-retired

Neco15
22-02-2007, 13:32
Dejwidek
Feb 22 2007, 08:56:53 CET Killed at Level 130 by Levandero Gamblino
and by Elmano

Chaosa
Feb 22 2007, 08:43:45 CET Killed at Level 74 by Hakzim

Skopo de'tag
Feb 22 2007, 08:54:55 CET Killed at Level 114 by Levandero Gamblino
and by Camuh

Sir Zemus
Feb 22 2007, 08:49:25 CET Killed at Level 97 by Levandero Gamblino
and by Camuh

Korth
Feb 22 2007, 08:42:18 CET Killed at Level 67 by Levandero Gamblino

Gran Death
Feb 22 2007, 08:42:19 CET Killed at Level 64 by Camuh
and by Elmano

Krup
22-02-2007, 14:12
@Poznanski~

Dostales kick z guildy za lojalnosc? Moze sie pochwalisz za co zostales wyrzyucony. Bo ja mysle ze powodem bylo planowanie ataku na innego czlonka guildy i podposzczanie innych.

Nic nie zrobiles, robisz a najwiecej gadasz/piszesz. Moze przyszedl czas na pokazanie swoich super umiejetnosci? Bo ja narazie nie zrobiles nic poza gadaniem i obraznaniem innych ludzi.

Ja z Tharrinem bylem pionkami? Nigdy nie mowilem/uwazalem sie za kogos zajebistego, w wojnie bylem bo zostalem do tego zmuszony, i probowalem walczyc za cos co uwazalem/uwazam slucszne. Tak na marginesie jezeli my bylismy pionkami (prawie wszystkie fragi chodz bylo ich nie wiele byly z mojego lub/i Tharrina planu) a ty nawet palcen nie kiwnoles.

Wiec skocz swoje wymyslone historie jak to nie paowales ludzi z PN itp, jak nas obrazales na gc a my jak potulne baranki tego wysluchiwalismy bo jestes smieszny. Panie wielki "PA".

Zostales wyrzucony z guildy, tak Cie to boli? To pokaz nam w koncu ze sie mylimy i ze cos potrafisz bo gadac to nawet Lolus potrafi...

Kenseji
22-02-2007, 14:33
najlepszy byl ded skopa,klasyk

pare sdkow+paralyze = 114 rp deda ,haha
welcome to galana

Formos
22-02-2007, 14:35
Wreszcie Catrishia posmakowała co to jest stracić coś.
Buehehe bardzo się ciesze z tego powodu.

A co do "battle" dzisiejszego- zal.pl

Celmir
22-02-2007, 15:13
najlepszy byl ded skopa,klasyk

pare sdkow+paralyze = 114 rp deda ,haha
welcome to galana

Po.1 jak widziałes nie mogłem sie przez paralyze uhnac
po.2 nie mialem pz i mialem odwage starac sie wziasc ich na siebie zeby Dejwidek uciekl
po.3 na zadnej akcji sie nie wychylasz bo jestes malym gejaszkiem nic nie potrafiacym oprocz wchodzenia szwedom do kiszki stolcowej
po4. pozdro kiepie:baby:

NOHAS
22-02-2007, 15:17
Gzz dla Skopa widac ze sie nie boi pasc...8o 8o 8o
Ale reszta.....kazdy w swoja strone zamiast prubowac cos zrobic:p :p

Toca
22-02-2007, 15:45
Dejwidek
Feb 22 2007, 08:56:53 CET Killed at Level 130 by Levandero Gamblino
and by Elmano

Chaosa
Feb 22 2007, 08:43:45 CET Killed at Level 74 by Hakzim

Skopo de'tag
Feb 22 2007, 08:54:55 CET Killed at Level 114 by Levandero Gamblino
and by Camuh

Sir Zemus
Feb 22 2007, 08:49:25 CET Killed at Level 97 by Levandero Gamblino
and by Camuh

Korth
Feb 22 2007, 08:42:18 CET Killed at Level 67 by Levandero Gamblino

Gran Death
Feb 22 2007, 08:42:19 CET Killed at Level 64 by Camuh
and by Elmano

Omfg, ilez mozna robic pekowanie o tej samej godzinie, bylo pewne ze w koncu przygtuja sie do mass loga :S zwaszcza po tym jak umieszcza sie filmiki na tibicams ;]

Bambus'Latino
22-02-2007, 16:17
Boże najstarszy chwyt świata all się szykuje pare godzin wcześniej i na gg czy gdzieś indziej czekają jedna osoba zostaje i mówi dla jakiegoś kumpla 20 lvl żeby powiedzial dla souls że ma pz on ściąga na siebie i sprowadza do danego miejsca i na ventrilo czy na jakimś innym programie ( wchodzic i papa i wogle ja już nie wieże że souls to wygrajo za duże nobby zamiast lac ich to wy się rozbiegacie lol ale i tak kto tam był sami knighci nie mieliście szans ;p jedynie z grona souls skopo jest godny podziękowań i chociaż nieudało ci się ich odciognąc to na serio umiesz się poświęcic dla kumpli hail ;p Tak wogle noobstwo jest to że złapaliście się na ten mass log ;p

Toca
22-02-2007, 16:26
Boże najstarszy chwyt świata all się szykuje pare godzin wcześniej i na gg czy gdzieś indziej czekają jedna osoba zostaje i mówi dla jakiegoś kumpla 20 lvl żeby powiedzial dla souls że ma pz on ściąga na siebie i sprowadza do danego miejsca i na ventrilo czy na jakimś innym programie ( wchodzic i papa i wogle ja już nie wieże że souls to wygrajo za duże nobby zamiast lac ich to wy się rozbiegacie lol ale i tak kto tam był sami knighci nie mieliście szans ;p jedynie z grona souls skopo jest godny podziękowań i chociaż nieudało ci się ich odciognąc to na serio umiesz się poświęcic dla kumpli hail ;p Tak wogle noobstwo jest to że złapaliście się na ten mass log ;p

Od poczatku bylo wiadomo ze nie ma szans -.- I nie komentuj bo gowno wiesz.

P.s teraz to juz centralnie jak nooby sie zachowali/smy -,- Zero myslenia, gdybym ja tez zawsze o tej samej porze pekowal tez by mni sciagli -,-

Cataclism
22-02-2007, 16:28
Wreszcie Catrishia posmakowała co to jest stracić coś.
Buehehe bardzo się ciesze z tego powodu.

A co do "battle" dzisiejszego- zal.pl

w ten sam dzien dostalem nowego mpa xD za free wiec sorry ale nic nie posmakowalem :>

Kenseji
22-02-2007, 16:47
ty skopo,lizales dupe szwedom tak mocno ze w koncu padles,typowe gadanie przegranego asslickera ; *

Ajron 88
22-02-2007, 18:25
Cięrzko jest mi pisac , zle zareagowaliście na ten mass log , tak ogladajac filmy mialem otwarte vipy , i w momencie jak HWL zaczelo sie logowac wy zajebiscie szybko sie rozbiegliscie , błąd , trzeba było zrobic kontrolowany odwrót na mostek Ankh -> PH , oni nie mieli high lv knighta, więc obojętnie kto znich by poszedł na przód , padł by , a zanim następny , wy mieliście dosyc sily uh (Dejwidek , Zemus i Skopo) zeby leczyc Dejwidka na bloku i reszta (Chaosa , Korth , Gran Deah i Ascario) do sd'kowania. W miedzyczasie zalogowal sie Lovize , pewnie chetnie by dolaczyl do zorganizowanego ataku.

No nic , wiadomo cisnienie , zaskoczenie (chociarz o zaskoczeniu mówic tutaj nie mozna bo takich zeczy trzeba sie spodziewac i byc na to przygotowanym).

Inna sprawa , Hakzim'em (rzekomo zhackowanym) gra teras Twistah / Albert / Valliants (ten co dzielil Camuh'a , Atnaz'a i jeszcze inna postac) , z tego co mi wiadomo to Hakzim to nie byla jego postac od poczatku , wiec albo go kupil / dostal albo to on zhakowal , wracajac do sedna , niewiem jak tam Rumcio i Catrishia znaja sie z Albertem , ale to moze byc dobry trop w sprawie waszych (lub nie waszych w wypadku D arma) itemow.

Borut
22-02-2007, 19:14
Dajta linkdo filmiku chce oblookać jak te akcje wyglądają, że staty dla LS są takie chujoooowe.

Egeenetoo123
22-02-2007, 19:31
Ku** Ku** Ku** Ku**
Czemu znowu te Je** Szwedy zapunktowali......;( ;(
Szkoda tych fragow bo jak dla mnie "LS" mogli loozem walczyc =/
Gz dla Skopa ktory nie mial pza a poswiecil sie dla kumpla =( =/ "Skopo Rox"
Bylo was chyba tyle samo online? to tylko mi odp czemu nie walczyliscie (chyba tylko sir zemus kogos bil =/) =(
To sie zmieni ale musi byc wiecej osob ON =/
bylo by o 3-4 osoby wiecej by hwl sie balo zaatakowac moim zdaniem no coz
nie bede wiecej o tym mowil bo nie jestem jakims super graczem :(

--> hAiL LS <---

Egeenetoo123
22-02-2007, 19:33
Ku** Ku** Ku** Ku**
Czemu znowu te Je** Szwedy zapunktowali......;( ;(
Szkoda tych fragow bo jak dla mnie "LS" mogli loozem walczyc =/
Gz dla Skopa ktory nie mial pza a poswiecil sie dla kumpla =( =/ "Skopo Rox"
Bylo was chyba tyle samo online? to tylko mi odp czemu nie walczyliscie (chyba tylko sir zemus kogos bil =/) =(
To sie zmieni ale musi byc wiecej osob ON =/
bylo by o 3-4 osoby wiecej by hwl sie balo zaatakowac moim zdaniem no coz
nie bede wiecej o tym mowil bo nie jestem jakims super graczem :(

--> hAiL LS <---

Aha przyklad Je** ** lickera
"17:56 Nevener [46]: 08:51 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sir Zemus. He was killed by Camuh.17:56 Nevener [46]: ROX^^"

Name: Pehava
Guild membership: Nearby of the Few Firefights
Co jest grane o.o?;)

Poznanski Rycerz
22-02-2007, 19:46
@krupnik
Jakby mnie ta guild bolala to bym do niej chcial wrocic ^^.
Ja sie na kogo szykowalem? huhuh
Nie porownuj sie do mnie BO JA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE NIE ZAPLACILEM!
I NIE KIWNOLEM -.- jak juz kiwnĄc -.-. na marginesie to bylo analfabeto.
Na gc wam narzwucalem i to cie tak zezloscilo, ze kick ^^. I nie mow ze nie, pamietam jak wtedy ten - lord hybrid skillowal i powiedzial, no wreszcie skillowanie nie jest nudne.
Hahaha a przypominasz sobie jak mowiliscie
Jest pokoj bo dzieki akcjom organizowanym przez PN bali sie expic. Jaka byla prawda? ^^

Jesus, wlasnie zauwazylem kolejny blad ort. zanim cos napiszesz to przeczytaj to.

Xairax_pl
22-02-2007, 21:48
Dajta linkdo filmiku chce oblookać jak te akcje wyglądają, że staty dla LS są takie chujoooowe.

Statsy sa chujowe bo dajemy im free fragi >.<
Co do dzisiejszej "akcji" to n/c.

Poznanski Rycerz
22-02-2007, 22:02
Up
Widac ze HWL to przygotowalo.
Konda powinien z lovizem i grudgin zaczac chodzic na battle, to wtedy naprawde duzo sie zmieni...

Formos
22-02-2007, 22:04
Up
Widac ze HWL to przygotowalo.
Konda powinien z lovizem i grudgin zaczac chodzic na battle, to wtedy naprawde duzo sie zmieni...

Konda itp sami nic nie zdziałają, w ich szeregach musi być zgranie...

Dzumior
22-02-2007, 22:19
Gratz dla Skopo cuz Catri co ci powiem D armor to D armor A mpa mozesz sobie zlotowaca co do tego ze na wojnie sie rozbiegli jak hwl logowalo sie wiesz to jest psycha nagle myslisz jak dac dluga etc przezyc to jest Impuls tak jak ja mialem czlowiek <Ja przynajmniej> nie jestem w stanie mysliec jak widze 10 hwl online i nagle jade na mnie wtedy wciskal bym hotkeye z exiva i patrzyl kto gdzie i tyle latwo sie mowi ale trudniej z realizacja

Hakzim-Febb ;p

Borut
22-02-2007, 23:33
To dlaczego Konda, Levioze i inne hlvl sorce nie mogą się zgrać -.- Te sorce mają taką siłe, a wystarczy przyszykować jakąś akcje...

Rumcio
22-02-2007, 23:50
bo kondon ma free acc xDD!! haha

pozdro

dressu
23-02-2007, 00:23
A Rumun jest w najlepszej gildii na serwerze , hail Rumcio _/

Ajron 88
23-02-2007, 01:31
Gratz dla Skopo cuz Catri co ci powiem D armor to D armor A mpa mozesz sobie zlotowaca co do tego ze na wojnie sie rozbiegli jak hwl logowalo sie wiesz to jest psycha nagle myslisz jak dac dluga etc przezyc to jest Impuls tak jak ja mialem czlowiek <Ja przynajmniej> nie jestem w stanie mysliec jak widze 10 hwl online i nagle jade na mnie wtedy wciskal bym hotkeye z exiva i patrzyl kto gdzie i tyle latwo sie mowi ale trudniej z realizacja

Hakzim-Febb ;p

To postac Febb'a ? Niewiedzialem , w każdym razie Twistah chwali sie na tibia.de ze to on nim gral na tym battle , a zwykle jak mowi ze gra jakas postacia to tak jest (Camuh , Atnaz , Cue Cumber ).

Celmir
23-02-2007, 02:24
Wyglebiłem się to się wyglebiłem, ale chciałem odciągnąć ich żeby Dejwidek poprostu uciekł. Nie miał stealth ring'a i to był problem bo potwory mu trzymały pz'ta. Moja gleba wyglądała noobowsko, ale przysięgam wam, że nie mogłem się uhnac, zresztą na filmie przed ostatnim sd'kiem widać, że mi chmurka wyskoczyła. Ja się tym nie przejmuje bo mam jeszcze 113lv do stracenia, a wiem, że robie to dla dobra sprawy. Na moim przykładzie można zobaczyć jacy naprawdę są swe. Nie mają szacunku dla polaków wiec wiecie.....Pamiętam jaki byłem kochany jak oni kiedyś dostawali w dupe i potrzebowali pomocy...ohh jaki Skopo był wtedy cudowny omg.
Nie mogę chlopaków zgrać i wyuczyć czegoś takiego, że jak ktoś potrzebuje pomocy to nie ważne czy się ma blessy czy się nie ma tylko się leci i stara pomóc[są wyjatki]. Jak to mowią "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". Ale wypracowanie napisałem hah. Dobra, skacze do wyrka pozdro 4 all.
A i jeszcze jedna sprawa do Kejiseya: Krytykujesz mnie, że padam jak noob czy coś, ale mogę się założyć, że Ty byś dupy do Dejwidka nie ruszył gdybyś był na moim miejscu bo szkoda by Ci było leveli :) Mi bardziej zależy na kumplach niż na levelach:) Level się odrobi, a kumpli trudno odzyskać. Pozdro i pomyśl trochę nad sobą :] Wole przegrywać z Polakami, niż wygrywać ze Szwedami którzy uważają nas za szmaty.
A i Kocham Agusie :D hehehe

Toca
23-02-2007, 08:44
To dlaczego Konda, Levioze i inne hlvl sorce nie mogą się zgrać -.- Te sorce mają taką siłe, a wystarczy przyszykować jakąś akcje...

Nie znasz histori galany, konda jest retired i nie chce mu sie juz grac tak samo lovize, grunding i oen, Wiec jak patrzysz na sile naszego sd to nie licz ich -.-

Egeenetoo123
23-02-2007, 09:15
Potrzebnych jest wiecej takich Membersow =/
Skopo ma jak dla mnie idealne podejscie (ja mam takie same) padniesz co z tego skoro masz jeszcze 100lvl+ do stracenia :)
Dopoki Polacy nie wygraja Galana sie nie zmieni a jak nas/was wybija w pien to zaczna sie znencac na polaczkach bo beda im juz bezuzyteczni(Kejisey,Catr~,Rumek) i moze na poj szwedach wiec to nawet jest w ich interesie zebysmy wygrali...
Ja zawsze bede wierzyl w zwyciestwo mial bym chara bym pomagal =/ :o

Borut
23-02-2007, 09:45
Nie znasz histori galany, konda jest retired i nie chce mu sie juz grac tak samo lovize, grunding i oen, Wiec jak patrzysz na sile naszego sd to nie licz ich -.-

U nas też wojna. Też dużo osób nie gra i wątpie że furora szybko wróci do normalności, ale jednak wszyscy walczą aby dokopać komuś...

DendarSaraloker
23-02-2007, 14:24
To wracaj na swoją furorę, a nie tu się mondrzysz. Tutaj też wszyscy walczą żeby komuś dokopać... chociaż niespecjalnie to wychodzi ;/

Toca
23-02-2007, 17:42
U nas też wojna. Też dużo osób nie gra i wątpie że furora szybko wróci do normalności, ale jednak wszyscy walczą aby dokopać komuś...

ALe Konda itp tacy nie sa -,-

Poznanski Rycerz
23-02-2007, 18:26
@up
Ty kur&& za to jestes najlepszy

Zauwaz to, ze dla kondy ta gildia to hmm, jak to powiedziec nikt specjalny..
Nikogo zbyt nie zna, nikomu pewnie tez ufac wg. niego nei moze ^^ ( moja opinia, nie cytat)

@ten z vision
Na furorze walczysz z noobami, a nie z osobami ktore maja kilka wojen za soba np Gaostic od 42 lvl caly czas w wojnie ^^

Beawulf_Okrutny
23-02-2007, 18:38
Wg. mnie Galana juz nie ma przyszlości... Grałem tam swojego czasu, byłem w Corentiros, nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta tą guildie, swego czasu byli w niej tacy gracze jak Atnaz, Jejihev... ehhh stare dobre czasy.

Potem przyszedl czas gdy liderem Corentiros zostal Tharrin. Jak dla mnie to były najlepsze czasy Core... Guildia była w pełni neutralna i szanowana na servie.

Teraz... co moge powiedzieć... Jedno wielkie szambo :] . Gdy się loguje na VIPach nie ma prawie nikogo. Jeden z lepszych kumpli z Galany nie może grać, ludzie żyją w strachu przed partyzanckimi atakami HWL... Zaglądając na forum też mi sie żal robi...

Pozdrawiam starą ekipe z Galany...

PS
Nie wszyscy szwedzi są źli i żądni krwi... Wielu znam jeszcze z Core... Powiem jedno: wszystko zależy od nastawienia gracza a nie od jego narodowości.

Dzumior
23-02-2007, 18:43
Ja-Tharrin-Dravenor-Godyl i pare inych osob z rl spotkalismy sie na pilkce etc w wakacjie i jakis czas temu i takie podejscie olewki mamy juz od wakacji na galane dopoki Konda-Lovize-Gru nie zacznie im sie chciec grac w tibie to narazie 50% szans ze sie wygra ale jest taka opcja duzo jest ich ja ogladam filmy z antcia jakie tam trapy robia a raczej bym powiedzial zasadzki dla chcacego nic trudnego
Zaloze sie ze jak wyjdzie nowy swiat pvp to 1/2 polakow pojdzie na niego jesli bede mieli chec grac w tibie jeszcze ja mialem zamiar ale 2x pod rzad wychodza narazie no-pvp moze na wakacjie jakis pvp :P bedzie dlamnie to motywacjia na 10-20 lvl grac przynajmniej wiem ze jakies swed na 100 mnie nie upierdoli za nic

Toca
23-02-2007, 18:46
@up
Ty kur&& za to jestes najlepszy

Zauwaz to, ze dla kondy ta gildia to hmm, jak to powiedziec nikt specjalny..
Nikogo zbyt nie zna, nikomu pewnie tez ufac wg. niego nei moze ^^ ( moja opinia, nie cytat)

@ten z vision
Na furorze walczysz z noobami, a nie z osobami ktore maja kilka wojen za soba np Gaostic od 42 lvl caly czas w wojnie ^^

Wiem nie musisz mi tego mowic =)

@Beawulf_Okrutny Zgadzam sie z Toba w 100% xD

Poznanski Rycerz
23-02-2007, 18:56
Prosze Cie bardzo! :*

Raziel kosiaz
23-02-2007, 19:30
Powie mi ktoś po krótce sytuacje z galany?
Kto wygrywa w wojnie ile do ilu?
I czy się coś zmieniło?

Toca
23-02-2007, 19:42
I czy się coś zmieniło?

Od tego masz tibie.com -,-

Formos
23-02-2007, 19:43
I czy się coś zmieniło?

www.tibia.com > forum > world boards > galana > war theard Keliki

Co do sytuacji dalej szajs jak szlak, HWL expi w wolnym czasie o wojny...

Poznanski Rycerz
23-02-2007, 19:48
Niestety koles ktory zrobil ten topic to za HWL jest i nie dodaje fragow LS ;]xD

Formos
23-02-2007, 19:54
Niestety koles ktory zrobil ten topic to za HWL jest i nie dodaje fragow LS ;]xD

podaj mi te fragi LS... był jeden którego nie uznał, reszta była przed wojną

Poznanski Rycerz
23-02-2007, 20:08
Koles na R - nie pamietam jak - zobacz se gdzies 502 - 505 strona...
On nie jest w samej gildi, ale pomaga im w walce.

Formos
23-02-2007, 20:16
Koles na R - nie pamietam jak - zobacz se gdzies 502 - 505 strona...
On nie jest w samej gildi, ale pomaga im w walce.

Raltios, właśnie mówie o tym jednym fragu, więcej ich nie było...

Dzumior
23-02-2007, 20:39
Na ch......... gadacie co i jak co wy chcecie wygrac ta wojne tutaj na forum ?
Bo raczej tak sie jej nie wygra trzeba poswiecic 1-2 lvl czy 1-2 deady i wygrac a nie pisac jak bylo albo jak bedzie takie pierdolenie blablableblele Wakacje sie zblizaja teraz nic nie mozecie zrobic ? TO W WAKACJIE NIC NIE ZROBICIE
Macie czas inni pracuja etc nie kazdy online a w wakacjie raczej nikt z was nie poexpi Colr~~ wyplacil sie <jelop> daje ci chlopcze 1-2 tygodnie i padniesz albo bedziesz huntowany ja popelnilem ten blad ale juz go nie popelnie cuz wtedy bylem w top 1-5 mg lvl to byl 1 z powodow a teraz moge wam powiedziec zmiencie server i grajcie na no-pvp zamiast plakac ze ktos padl z was <padles ? ale padles za polakow i za przyjazn> nie walczyles ?<jestes frajerem patrzac czy polacy wygraja nie pomagajac im nic nie zrobisz>
Moge powiedziec Farwell

Formos
23-02-2007, 21:40
A ty walczysz? Nie... więc o co Ci chodzi?

Toca
23-02-2007, 22:02
Na ch......... gadacie co i jak co wy chcecie wygrac ta wojne tutaj na forum ?
Bo raczej tak sie jej nie wygra trzeba poswiecic 1-2 lvl czy 1-2 deady i wygrac a nie pisac jak bylo albo jak bedzie takie pierdolenie blablableblele Wakacje sie zblizaja teraz nic nie mozecie zrobic ? TO W WAKACJIE NIC NIE ZROBICIE
Macie czas inni pracuja etc nie kazdy online a w wakacjie raczej nikt z was nie poexpi Colr~~ wyplacil sie <jelop> daje ci chlopcze 1-2 tygodnie i padniesz albo bedziesz huntowany ja popelnilem ten blad ale juz go nie popelnie cuz wtedy bylem w top 1-5 mg lvl to byl 1 z powodow a teraz moge wam powiedziec zmiencie server i grajcie na no-pvp zamiast plakac ze ktos padl z was <padles ? ale padles za polakow i za przyjazn> nie walczyles ?<jestes frajerem patrzac czy polacy wygraja nie pomagajac im nic nie zrobisz>
Moge powiedziec Farwell

Wiec nara, nara jestes cwe~ wypierd~ jak chcesz grac na no-pvp wiec nie pisz tu. Sam gdybym mial taka wladze bym tak robil wiec mi to odpowiada =)

Signed/
MASTAAAA ~!!!! xD

Specnaz
23-02-2007, 22:34
16:08 You advanced to magic level 7.

Dzumior
23-02-2007, 22:54
A ty walczysz? Nie... więc o co Ci chodzi?

Hmmm nie tym charem btw ja nie tocze bity na forum jak ty tylko na tibi :)

Piszac jakis topic na forum zaraz ktos sie wypowie i wojna a mi takie cos nie opowiada ja nie jestem z tych co mowia ja to ja tamto ale prawde mowiac inaczej sie patrzy zza gry czyli nie gram dzumkiem teraz i inaczej podchodze do sprawy Objektywnie grajac napewno 25-30% robil bym tak zwanie pod siebie czyli moja guildia i czlonkowie sa tacy a hwl tacy nieeee to nie jest tak

Widocznie Rumcio-Aylitha nie poznali sie jeszcze na nich :)
Zytene wbije 120 itd wtedy wam podziekuje ladnie i sami odejdziecie z guildi bo wy Polacks jak to Rumcio mowi xD

Pan Devon
23-02-2007, 23:14
Sir Babolek (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Sir+Babolek):
Feb 23 2007, 22:10:30 CET Killed at Level 106 by Chaosa
and by Spell Solarius

Zaczyna mi się podobać.

Uzu
23-02-2007, 23:16
Sir Babolek (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Sir+Babolek):
Feb 23 2007, 22:10:30 CET Killed at Level 106 by Chaosa
and by Spell Solarius

Zaczyna mi się podobać.

gz chlopaki ^^

Pan Devon
23-02-2007, 23:18
Nie jest niby w How We Livin ale słyszałem, że im pomaga. Na filmiku zresztą walił SD. Jednego asslickera mniej :)8o

Formos
23-02-2007, 23:20
Nareszcie... coś działacie, powiedz mi czym mam walczyć to powalcze, chyba nie tym 15 knightem?

aragorn uczciwy
23-02-2007, 23:37
Kurde nie da sie rpzebic do LS;/ Ke~ nice frag;]

Pan Devon
23-02-2007, 23:37
"Ugiąć się aby zwyciężyć"
Sir Zemus
Feb 23 2007, 22:29:12 CET Killed at Level 96 by Dredz
and by Camuh

Morbom
23-02-2007, 23:49
Kurde nie da sie przebić do LS;/ Ke~ nice frag;]
Feb 23 2007, 22:35:00 CET Killed at Level 27 by Kejisey
Hahahaha ;-d

aragorn uczciwy
23-02-2007, 23:51
@up
Mowie ze nice frag:P Z tittle "Exiva hwl" nie da sie daleko dojsc:P

@down
Gdyby mnie nie chcieli to bym nie wiedzial o masslogu/battle od 16~^^:P

Formos
23-02-2007, 23:52
Przecież jego strasznie chcieli w wojnie... a pada jak mucha

20 stron wstecz pisałeś, że w przeciwieństwiem do kogoś tam chcieli Cię w wojnie, najpierw lizałeś dupe HWL, a teraz "walczysz" przeciwko im? Huntujesz Adelao i mówisz że padnie od HWL

aragorn uczciwy
24-02-2007, 00:06
Em, nie rozumiem cie... Adelao mnie huntuje nie ja go, "walcze" na swoj sposob z HWL, ale z CUe jest smieszna sprawa, bo dalej mam jego pro... Nigdy nie lizalem dupy HWL, jeynie kiedys gadalem z Dredzem i Folxem, to mi hardended bonsy sprzedali. HWL szkoda by bylo fraga na ciebie.

Szakal:
Feb 23 2007, 22:59:50 CET Killed at Level 125 by Camuh
and by Rica Thim

;/

Formos
24-02-2007, 00:09
Em, nie rozumiem cie... Adelao mnie huntuje ja nie go, "walcze" na swoj sposob z HWL, ale z CUe jest smieszna sprawa, bo dalej mam jego pro... Nigdy nie lizalem dupy HWL, jeynie kiedys gadalem z Dredzem i Folxem, to mi hardended bonsy sprzedali. HWL szkoda by bylo fraga na ciebie.

Feb 23 2007, 22:59:50 CET Killed at Level 125 by Camuh
and by Rica Thim

;/

A na Ciebie nie jest szkoda? buahaha, mam 55 sorca więc stfu?

aragorn uczciwy
24-02-2007, 00:14
A na Ciebie nie jest szkoda? buahaha, mam 55 sorca więc stfu?

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Formos
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 14
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4

... nie bede z toba gadal, bo w venore pokazales ile amsz inteligencji;/ Cu

23:07 Sails sighted northwest of Liberty Bay.

Azenus:
Feb 23 2007, 23:12:51 CET Killed at Level 60 by Dredz

;/ nie wiem co blyo nei tak w taktyce...

Zocha:
Feb 23 2007, 23:13:52 CET Killed at Level 103 by Kejisey
and by Folxs

Kejisej gz next fraga^^ ale i tka pewnie zabicie mnie bylo trudniejsze..:P

I po bitwie...;/ Movie Plz;/

Formos
24-02-2007, 00:15
... nie bede z toba gadal, bo w venore pokazales ile amsz inteligencji;/ Cu

O czym ty gadasz kolesiu? Buahaha, nie znasz nicku mojego sorca... nie będę go tu ujawniał żeby takie nooby jak ty go widziały, ja nigdy z tobą nie gadałem na tibii, szkoda czasu

Uzu
24-02-2007, 00:18
ehh no comment :(

aragorn uczciwy
24-02-2007, 00:24
ehh no comment

:( Moze nastepnym razem bedzie lepiej...:/ za duzo HWLI bylo... i duzo naszych nie zdazylo tam doleciec..;/

Ps. Hybrid co ty robiles po stronie HWL?:(

Xairax_pl
24-02-2007, 00:30
Flame us now!

Edit:
http://rapidshare.com/files/17953952/snakeattack.rec.html

Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!

Uzu
24-02-2007, 00:51
:( Moze nastepnym razem bedzie lepiej...:/ za duzo HWLI bylo... i duzo naszych nie zdazylo tam doleciec..;/

Ps. Hybrid co ty robiles po stronie HWL?:(

hybrid dolaczyl do grona asslickerow i skonczy jak babol ...

a my narazie cwiczymy organizacje ^^

Formos
24-02-2007, 00:51
23:48 Fajkowy-Lolus [26]:SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPA

Wiadomość do Camuha <gz noob>

Poznanski Rycerz
24-02-2007, 00:54
@aragorn
Debilu. Nie uzywaj my bo nic nie robisz w tej wojnie, chociaz bardzo bys chcial. Noobie.

Sir babolek powinien byc liczony jako frag.

Cataclism
24-02-2007, 01:00
liczac babola to 23 do 1 ;p
szkoda ze nie macie juz nawet kasy na blessy xD

PS. szukam palka 100+ ktory zrobi ani~ i wymieni sie zemna demon armor za kusze z poi gdyz hwl samo idze na poi :P

Xairax_pl
24-02-2007, 01:05
@aragorn
Debilu. Nie uzywaj my bo nic nie robisz w tej wojnie, chociaz bardzo bys chcial. Noobie.

Sir babolek powinien byc liczony jako frag.

I tak go Kelika nie policzy.

Tak jak po akcji na d lair ktos napisal, co mi sie bardzo spodobalo i podbudowalo mnie: "widac ze chlopaki maja jaja i nie boja sie o swoje chary", tak samo mozna komentowac dzisiejsza akcje. Przynajmniej probujemy cos zrobic, dla wielu ludzi stajemy sie wartoscia i to mnie bardzo cieszy. Byl z nami dzisiaj Luke of Galana i chialbym go na forum pochwalic. Chlopak byl gotowy sie poswiecic, niestety nie bylo dogodnej sytuacji zeby mogl to zrobic.

Formos
24-02-2007, 01:10
liczac babola to 23 do 1 ;p
szkoda ze nie macie juz nawet kasy na blessy xD

PS. szukam palka 100+ ktory zrobi ani~ i wymieni sie zemna demon armor za kusze z poi gdyz hwl samo idze na poi :P

23 do 2, no jeszcze Raltios, nawet dizś na filmiku był

aragorn uczciwy
24-02-2007, 01:13
@aragorn

Moze malo robie ale:
Zmarnowalem fraga keji~
spamowalem kazdego z hwl, to czasem cos daje, ale zadko:P

Wiadomość do Camuha <gz noob>

Napsialem to do kazdego, nie tylko do niegoB)

Uzu
24-02-2007, 01:47
23 do 2, no jeszcze Raltios, nawet dizś na filmiku był

2-23 dokladnie
i bedzie lepiej ^^

Cataclism
24-02-2007, 09:35
2-23 dokladnie
i bedzie lepiej ^^

kupcie sobie blessy bo cos zapominacie ostatnio

Tyraael
24-02-2007, 09:50
Wiem, ze latwo jest siedziec i komentowac wszystko z boku, jednak dalej nie rozumiem dlaczego np, nie biliscie Hakzima- bylo tak wiele sytuacji, kiedy mogliscie go sciagnac. I podstawa w tym trapie jest to, zeby nie dac sie wypedzic z tego korytarza, no wam jednak sie to nie udalo. Radze wam posiedziec sporo czasu na otsach i zaczac myslec logicznie w sytuacjach bardzo stresowych- nie tak jak to bylo podczas ankh battle we wrzesniu? (moge sie mylic, ale jak na moje oko HWL jechalo na ng bocie).

Toca
24-02-2007, 09:55
Wiem, ze latwo jest siedziec i komentowac wszystko z boku, jednak dalej nie rozumiem dlaczego np, nie biliscie Hakzima- bylo tak wiele sytuacji, kiedy mogliscie go sciagnac. I podstawa w tym trapie jest to, zeby nie dac sie wypedzic z tego korytarza, no wam jednak sie to nie udalo. Radze wam posiedziec sporo czasu na otsach i zaczac myslec logicznie w sytuacjach bardzo stresowych- nie tak jak to bylo podczas ankh battle we wrzesniu? (moge sie mylic, ale jak na moje oko HWL jechalo na ng bocie).

Ng jada od poczatku wojny, z tego co widac na filmikach. Oczywiscie nie wszyscy zazwyczaj high lvl sorcy ;]

sliver
24-02-2007, 12:39
I tak go Kelika nie policzy.

Tak jak po akcji na d lair ktos napisal, co mi sie bardzo spodobalo i podbudowalo mnie: "widac ze chlopaki maja jaja i nie boja sie o swoje chary", tak samo mozna komentowac dzisiejsza akcje. Przynajmniej probujemy cos zrobic, dla wielu ludzi stajemy sie wartoscia i to mnie bardzo cieszy. Byl z nami dzisiaj Luke of Galana i chialbym go na forum pochwalic. Chlopak byl gotowy sie poswiecic, niestety nie bylo dogodnej sytuacji zeby mogl to zrobic.

wreszcie jakas super zorganizowana akcja. Nie uwazasz jednak, ze za bardzo was przygnietli? Was w tym pomieszczeniu bylo chyba z 15 a w przesmyku w ktorym byli hwle byl tylko gaostic camuh zazek i jeszcze ze 2 osoby, mozna bylo to jakos lepiej rozegrac.. tylko zeby nie bylo ze sie na forum wymadrzam, mowie poprostu to co widze.

Pan Devon
24-02-2007, 12:52
Ktoś mi wysyłał screena z Hakzimem jak ma odpalone BlackD...
Oni są w bardziej dogodnej sytuacji bo dla nich kupno BlackD z warbotem na rok jest wydatkiem "zaledwie" 10 Euro....

Mogą sie nawet złożyć po te 5 Euro i kupić BlackD na 10 komputerów i już polowa gildii może korzystać :)

Dla nas żyjących w kraju Kaczyńskich gdzie złotówka jest słaba (chociaż względem dolara się umacnia) nie jest to możliwe.

Toca
24-02-2007, 12:57
Oni są w bardziej dogodnej sytuacji bo dla nich kupno BlackD z warbotem na rok jest wydatkiem "zaledwie" 10 Euro....

Mogą sie nawet złożyć po te 5 Euro i kupić BlackD na 10 komputerów i już polowa gildii może korzystać :)

Dla nas żyjących w kraju Kaczyńskich gdzie złotówka jest słaba (chociaż względem dolara się umacnia) nie jest to możliwe.

Jak mozesz pokazac mi tego screnna wyslij mi linka lub podaj swoje gg na priv ;]

Neco15
24-02-2007, 13:19
Ma ktos moze filmik jak Babolek pada?

aragorn uczciwy
24-02-2007, 13:46
Ma ktos moze filmik jak Babolek pada?

LS nie nakrecaja filmikow, a nim sie camuch zalogowal to babolek padl.

Mogą sie nawet złożyć po te 5 Euro i kupić BlackD na 10 komputerów i już polowa gildii może korzystać

Ostatnio jakiemus szwedowi probowalem wytlumaczyc jak sie sciaga tibia auto, ale wolal wlasnie tego BlackD, 5 euro za rok, a tam magebomb, combo, cave etc...nie zbeym popieral boty, ale ten jest dobry a tani...

wreszcie jakas super zorganizowana akcja. Nie uwazasz jednak, ze za bardzo was przygnietli? Was w tym pomieszczeniu bylo chyba z 15 a w przesmyku w ktorym byli hwle byl tylko gaostic camuh zazek i jeszcze ze 2 osoby, mozna bylo to jakos lepiej rozegrac.. tylko zeby nie bylo ze sie na forum wymadrzam, mowie poprostu to co widze.

Nie zebym sie wymadrzal, ale Aylitha, uzupatorka i dray nie zdazyli dobiec.. HWL za szybko zareagowalo:P Te 3 osoby bardzo by pomogly...;/ Jeszcze bylo kilku ED i ja, ale myslelismy ze tak jak ostatnio bedzie to na d lair i nie w ta strone lecielismy...;/ A nasze sio 1000+- by moglo troche dac...

Ajron 88
24-02-2007, 13:49
Zapodaj ktoś tego screena plzzzz <prosi jak noob o itemy>.

Przecież jak to prawda to zrobie pod siebie ze śmiechu.

Twistah , LEGENDA PVP (samozwańcza , ja bym legendą nie nazwał typa co pudłuje 3 UE w sytuacjach gdy nie ma lagów) używa bocika , to już pożyczane postacie nie wystarczają , oj oj oj XDDD