zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

aragorn uczciwy
19-11-2006, 11:32
To niech sie cobra nie martwi ja mam hunta od dajmos juz od poczatku pazdziernika a dopiero po dzisiejszym wjezdzaniu na niego mnie zaatakowal xD

Umiejetnosci bojowe Dajmosa sa takie jak...Brak porownania xD

Arkuss
19-11-2006, 11:35
Nie ma co na narzekac ze tyle fragow itp.
Walka była pierwsza klasa, tylko ta patologia ze strony Grudging mi sie nie podobała taki misssclick i czy jest mozliwe strzealc dwoma albo trzema sdkami naraz?8o
Dotego mam hunta od Lithium hihih xD

Bru666
19-11-2006, 12:07
Kolega ma hunta za to ze kupił bohy X( i jak tu grać na tej naszej Galanie. ;(

Nie ma hunta.

Colorion
19-11-2006, 12:54
ehh z tego filmu gaostica bitwa wcale nie wyglada na wyrownana, hwl robili z was miazge az musieliscie sie w ab schowac. Co kto padal to noobchary trapowaly, ciekawe kiedy sie nauczycie ze nie wolno na faccu :p

zycze dalszych sukcesow

GALLana_ANONIM
19-11-2006, 13:46
Doprowadziliście Macieja[Aylitha] do deep red.<--Pozytywne zaskoczenie:P
Buhahahah dla mnie to idiotyzm, jak by takie kombo chociaż raz wywalili w jakiegos palla lub sorca... to by chociaz mieli honorowego fraga

12:50 Dravenor [91]: tego dostana becki
12:50 Colorionticostes [110]: zimp mi smsmem napisal zenbym wpadal, opewnie mial nadzieje ze padne w bitwie
12:50 Dravenor [91]: -.-
12:50 Colorionticostes [110]: chca was w huja zrobic i tyle
12:50 Dravenor [91]: no kurwa
12:50 Dravenor [91]: ja to pierdole
12:50 Dravenor [91]: miala byc na goromie
12:50 Colorionticostes [110]: nie dajcie im, moga se mowic ze tchorzycie ale lepsae to niz rzez
12:50 Colorionticostes [110]: :)
12:50 Dravenor [91]: nie przyszli na gorome
12:50 Dravenor [91]: tam by nie mieli nobow
12:50 Colorionticostes [110]: na goromie dobrze bo nooby by nie weszly
12:50 Colorionticostes [110]: nom
12:50 Dravenor [91]: i sofftmuoparny
12:50 Dravenor [91]: czyli oni na nas
12:50 Dravenor [91]: ale sie boja
12:50 Dravenor [91]: i cha facc area
12:50 Dravenor [91]: zeby miec
12:50 Dravenor [91]: wchuj nobow
12:50 Dravenor [91]: po ich stronie
12:50 Dravenor [91]: -.
12:50 Colorionticostes [110]: xD
12:50 Colorionticostes [110]: tak sie walczy zebywygrac

Catrishia
19-11-2006, 14:01
Po tym jak ogladnalem filmik moge powiedziec 2 rzeczy
Pierwsza: Gratulacje dla Lithium, walka byla calkiem niezla.
Druga: Nie wiem czy tez to zauwazyliscie, ale prawie kazdy noob char ktory tam byl przesuwal czlonkow AS, widzialem filmik nagrywany przez Rostka i na nim widac tylko naszych. Tak nie moze byc, trzeba teraz zorganizowac battle na pacc area i mysle ze bedzie troszke lepiej. Tylko czy Lithium sie na to zgodzi? Dzisiaj gadalem z Aylitha po battle i on twierdzi ze nie ma szans walki na Ankh bo : "nie bedziemy biegac za konda i lovize" ale moim zdaniem to jest glupie wytlumaczenie, poprostu licza na pomoc noobkow. Nie oznacza to ze wygrali ta walke tylko dzieki nim jednak sporo im pomogli;]

To nie jest glupie wytlumaczenie... czemu uparliscie sie na pustynie Ank? Maja racje bo juz tam byly bitywy i rozwalili was bez pomocy noobkow, ale Konda i Lovize faktycznie biegali w kolko nic nie mogli im zrobic.

Wiec ja proponuje neutralny teren i skoro wy chcecie pacc area, a oni nie chca Ank to proponuje np. Edron miasto. Wtedy wszystkim bedzie pasowalo, wam nie beda przeszkadzac noobki z faccem a im Konda biegajaca w kolko ;)

Celmir
19-11-2006, 14:03
Buhahahah dla mnie to idiotyzm, jak by takie kombo chociaż raz wywalili w jakiegos palla lub sorca... to by chociaz mieli honorowego fraga

12:50 Dravenor [91]: tego dostana becki
12:50 Colorionticostes [110]: zimp mi smsmem napisal zenbym wpadal, opewnie mial nadzieje ze padne w bitwie
12:50 Dravenor [91]: -.-
12:50 Colorionticostes [110]: chca was w huja zrobic i tyle
12:50 Dravenor [91]: no kurwa
12:50 Dravenor [91]: ja to pierdole
12:50 Dravenor [91]: miala byc na goromie
12:50 Colorionticostes [110]: nie dajcie im, moga se mowic ze tchorzycie ale lepsae to niz rzez
12:50 Colorionticostes [110]: :)
12:50 Dravenor [91]: nie przyszli na gorome
12:50 Dravenor [91]: tam by nie mieli nobow
12:50 Colorionticostes [110]: na goromie dobrze bo nooby by nie weszly
12:50 Colorionticostes [110]: nom
12:50 Dravenor [91]: i sofftmuoparny
12:50 Dravenor [91]: czyli oni na nas
12:50 Dravenor [91]: ale sie boja
12:50 Dravenor [91]: i cha facc area
12:50 Dravenor [91]: zeby miec
12:50 Dravenor [91]: wchuj nobow
12:50 Dravenor [91]: po ich stronie
12:50 Dravenor [91]: -.
12:50 Colorionticostes [110]: xD
12:50 Colorionticostes [110]: tak sie walczy zebywygrac

Chcieli spróbowac sfragować Macieja[Aylitha], ponieważ byłby to jeden lecz jak zajebisty frag.
Co do walki na Goromie, sądze że jest to pomysł do dupy, a skoro HWL używaja noob charów to i wy zacznijcie.

Poznanski Rycerz
19-11-2006, 15:22
Walka jednostronna dlaczego? Bo tharrina nie bylo;]
No nooby im pomagaly i to dosc mocno... ale to dlatego sie nie lata wszedzie tylko od razu trzA BYLO do ab i tam czekac i kampic
Oen Stara jaga Sira shier oni blokowali by nooby by was nie pchaly a shootery wala a pozostale knighty lecza, na aurei byla taka fajna akcja... poszukacjie sobie macie (as i cons) wyzsze lvl na sorcach to by dobrze wyszla.
Musicie troche ludzi szczegolnie tych knightow do walki zmusic bo bedzie bieda. zrobcie jakies masslogi bo ciezko wam to idzie wszystkop;*

Najpierw musicie zabrac stara jaga/ tom-rek i shire

aragorn uczciwy
19-11-2006, 15:41
@poznanski
Stara jaga nie walczyla, i wogule slyszales plyneli juz inni do nich statkiem z tylu by ich zaszli-.-

A nastepnym razem se tez zaltwcie noob chary (ja juz z 10-20 osob znalazlem co by wam pchala HWL do was:P)

Poznanski Rycerz
19-11-2006, 15:45
Mowie zeby na nastepny raz ich zaangazowac

Raziel kosiaz
19-11-2006, 16:42
Powiem wam ze zajebista byla walka.
Nastepna walke polecam w edron.
Lepsze miejsce i wiecej taktyk mozna zrobic.
I wescie takie miejsce gsdize nie jest wolne pole tylko np miasto
I stancie wsyzscy razem i tylko jak kogos zobacyzcie full atak w niego dostanie ostrego comba.
I polecam atakowac tych pierwszych albo sorkow
Ale najlepiej tych pierwsyzch bo wtedcy wszyscy beda wiedzieli w kogo lac.

FajerWarjor
19-11-2006, 17:26
Raverton to jak widze najodpowiedniejsza osoba do obmyslania taktyki.. zeby tylko chcialo mu sie grac to moglibyscie wysoko wygrac..

Poznanski Rycerz
19-11-2006, 17:39
@up
-.-. Duzo znam taktyk chociazby z filmow. I mam wlasne pomysly ffs. Jakby byl ktos odwazniejszy kto opusci pz, to by wiekszosc wypalila ;] taktyki podobne do tych jak zabilo mnie HWL ;] w maju ;] Btw odwal sie z ta ironia tam napisalem prowizorycznie jak to powinno wygladac

Raverton: ? Sautis Nantico: u are hunted by me Raverton: ok Sautis Nantico: new owner? Raverton: nope Raverton: There will be soon .. maybe Sautis Nantico: fun for him to be hunted Raverton: I am scared of u... Raverton: Atm u are loosing war so keep ur mouth closed... Sautis Nantico: if i win Sautis Nantico: u will get really hunted

Ludzie tharrina mnie zabija hhrhrhr

@tharrin
Co do kicka z gldi
Z pa'owalem wyzej wymieniona osobe. Wy mi kazaliscie placic. Placilem przez dlugi czas;] , duzo gadaliscie to wam nawrzucalem na gc i dostalem excluda

pawlon
19-11-2006, 18:42
@up
-.-. Duzo znam taktyk chociazby z filmow. I mam wlasne pomysly ffs. Jakby byl ktos odwazniejszy kto opusci pz, to by wiekszosc wypalila ;] taktyki podobne do tych jak zabilo mnie HWL ;] w maju ;] Btw odwal sie z ta ironia tam napisalem prowizorycznie jak to powinno wygladac

Raverton: ? Sautis Nantico: u are hunted by me Raverton: ok Sautis Nantico: new owner? Raverton: nope Raverton: There will be soon .. maybe Sautis Nantico: fun for him to be hunted Raverton: I am scared of u... Raverton: Atm u are loosing war so keep ur mouth closed... Sautis Nantico: if i win Sautis Nantico: u will get really hunted

Ludzie tharrina mnie zabija hhrhrhr

@tharrin
Co do kicka z gldi
Z pa'owalem wyzej wymieniona osobe. Wy mi kazaliscie placic. Placilem przez dlugi czas;] , duzo gadaliscie to wam nawrzucalem na gc i dostalem excluda

tharrin jak chce kogos zabic to robi to sam jesli da rade, a jak nie to zkims ale osobiscie :P poza tym nie ma zcegos takiego jak "moi ludzie" ;)

na bitwie mnie nie bylo glownie dlatego ze powiedzialem ze dopoki "nasi" nie wyciagna pewnych wnioskow to po prostu dla mnie to nie ma sensu...
co do taktyk naprawde troche wiedzy(nieduzo) + troche wyobrazni i mozliwosci jest sporo... tyle ze ja osobiscie zrezygnowalem z angazowania sie w planowanie jak stwierdzilem ze nawet jak porobilem ssy z objasnieniami co i jak w niektorych miejscach to malo kto byl zainteresowany wykonaniem. fakt faktem po zrobieniu ze 2 zrezygnowalem z tego.

co do bitwy:
ja bym osobiscie odradzal edron z roznych wzgledow, pustynia nie jest zla
ayl~ to nie ma sensu na free acc tez nie dorwiecie kondy, bo za szybki ejst, a skoro wam pustynia tylko dlteg nie pasuje to sie dziwie, mielisbyscie jak piszezs 10 fragow na nas, to powinno was zadowolic, ja osobiscie preferuje free area ze wzgledu na duza roznorodnosc, kupe mozliwosci, trzeba tylko znac mape itp :)

noobki oczywcie nie HWL(w znaczeniu second chary) ale roznego rodzaju kumple i supporterzy ofc, normalne noobki idace patrzec nie nosza potow i magic walli. poraz kolejny narzucili nam warunki bitwy, mimo ze juz nie raz bylo mowione ze tak byc nie moze, no ale to jeden z wnioskow przez ktore mnie nei bylo :P

raverton@
nie bylo mnie wtedy jak dostales kicka, ale to nie znaczy ze o tym nie wiedzialem, a twoje slownictwo wynikalo z naszej reakcji na twoje pa i pk, ja nigdy bie ukrywalem ze tego nie toleruje, moze daltego tak ciezko mi sie zrozumiec z wiekszoscia z was ale ja swoich pogladow raczej nie zmienie na ta sprawe.

PS:
naprawde nie rozumiem tychfragow na koniec w HG... to jest super miejsce, bylo nas duzo, shooterzy itp, tamci nie mieli prawa nas sfragowac, nie wiem co sie dzialo na vent, ale ten kto dowodzil nie potrafil wykorzystac panujacych tam warunow, co nie jest zbyt drudne, naprawde tego nie rozumiem :/

Somos
19-11-2006, 18:55
tharrin jak chce kogos zabic to robi to sam jesli da rade, a jak nie to zkims ale osobiscie :P poza tym nie ma zcegos takiego jak "moi ludzie" ;)

na bitwie mnie nie bylo glownie dlatego ze powiedzialem ze dopoki "nasi" nie wyciagna pewnych wnioskow to po prostu dla mnie to nie ma sensu...
co do taktyk naprawde troche wiedzy(nieduzo) + troche wyobrazni i mozliwosci jest sporo... tyle ze ja osobiscie zrezygnowalem z angazowania sie w planowanie jak stwierdzilem ze nawet jak porobilem ssy z objasnieniami co i jak w niektorych miejscach to malo kto byl zainteresowany wykonaniem. fakt faktem po zrobieniu ze 2 zrezygnowalem z tego.

co do bitwy:
ja bym osobiscie odradzal edron z roznych wzgledow, pustynia nie jest zla
ayl~ to nie ma sensu na free acc tez nie dorwiecie kondy, bo za szybki ejst, a skoro wam pustynia tylko dlteg nie pasuje to sie dziwie, mielisbyscie jak piszezs 10 fragow na nas, to powinno was zadowolic, ja osobiscie preferuje free area ze wzgledu na duza roznorodnosc, kupe mozliwosci, trzeba tylko znac mape itp :)

noobki oczywcie nie HWL(w znaczeniu second chary) ale roznego rodzaju kumple i supporterzy ofc, normalne noobki idace patrzec nie nosza potow i magic walli. poraz kolejny narzucili nam warunki bitwy, mimo ze juz nie raz bylo mowione ze tak byc nie moze, no ale to jeden z wnioskow przez ktore mnie nei bylo :P

raverton@
nie bylo mnie wtedy jak dostales kicka, ale to nie znaczy ze o tym nie wiedzialem, a twoje slownictwo wynikalo z naszej reakcji na twoje pa i pk, ja nigdy bie ukrywalem ze tego nie toleruje, moze daltego tak ciezko mi sie zrozumiec z wiekszoscia z was ale ja swoich pogladow raczej nie zmienie na ta sprawe.

PS:
naprawde nie rozumiem tychfragow na koniec w HG... to jest super miejsce, bylo nas duzo, shooterzy itp, tamci nie mieli prawa nas sfragowac, nie wiem co sie dzialo na vent, ale ten kto dowodzil nie potrafil wykorzystac panujacych tam warunow, co nie jest zbyt drudne, naprawde tego nie rozumiem :/

Prawda jest taka ze jak uciekaliscie na HG mogliscie tam sie klepac z takimi shooterami:Lovize,Konda,Rattzor,Grudging ,Xairax.
Jak zobaczyliscie na filmiku nie bylo nas wielu w tym HG ale prawda jest taka ze Konda robi posta ze gra for fun a pewnie srał sie ile jeszcze pza mu zostało.(ofc kiedy mu zniknął LOG tym samym skazał na smierć Dauthis~,Rattzora,Marduca,Potempika i kogos tam jeszcze)
Niech nikt mi nie mówi ze bez Kondy nie wygracie-.-bo on myśli tylko o sobie i jego best qmplach.

Btw~~ Kardear taki kozak a jakos nigdzie go nie widzialem:)

Kuczer88
19-11-2006, 18:57
up@
Tak ale na main landzie mozemy go zagonic w rób. Na darashi sobie biega przegiegnie całą darashie albo ank a my pół co pozwala mu na zniwelowanie pzta. Jeżeli chcecie walczyc to tylko main land wchodzi w gre. Każdy tutaj pisze o noob charach. Dziwne że jak wbiłem skulla nagle sie pojawiło 10 yellow skulli i mnie trapowały.

pawlon
19-11-2006, 19:04
up@
Tak ale na main landzie mozemy go zagonic w rób. Na darashi sobie biega przegiegnie całą darashie albo ank a my pół co pozwala mu na zniwelowanie pzta. Jeżeli chcecie walczyc to tylko main land wchodzi w gre. Każdy tutaj pisze o noob charach. Dziwne że jak wbiłem skulla nagle sie pojawiło 10 yellow skulli i mnie trapowały.

strasznie nas lekcewarzysz, uwierz mi, jakby to byly nasze noob chary nie robily by yellowa tylko by trapowaly, co to za sens robic yellowa? zabijasz wtedy nooba i po sprawie. i jakby te noobki byly nasze to by byly o tym poinsturowane, tak samo jak o innych rzeczach :) na pewne czesc z nich nas wspierala, nei watpie w to, ale jestem przekonany ze duza czesc tych noobkwo byla zwolana przez was do pomocy(m walle, poty) miedzy innymi dlatego tyle na was czekali z ta bitwa.

co do kondy to normalka on nie gra w teamie, nie bylem na vent nie che tego przesadzac, ale uwazam ze nitk nie mial pomyslu co z tym HG, albo jak ktos mial to go nikt nie sluchal, konda zoabczyl ze nie ma zadnego planu a jak zostanie to zginie, i dal loga, to jest zrozumiale, natomiast nie rozumiem czemu taka sytuacja w ogole wyniknela, HG to naprawde super miejsce! stwarza wiele mozliwosci i spokojnie mozna sie tam bylo bic, i na pewno z dorbym dla nas skutkiem! no ale slowa jedno.. to co ludzie robia to ddrugie, i jesli naprawde ktos chce myslec o zwyciestwie to to sie musi zmienic, inaczej to jest po prostu dno.

Poznanski Rycerz
19-11-2006, 19:24
Kur** musze sie zgodzic z tharrinem.
Hell gate to dobre miejsce do walki. Duzo korytarzym, tam wstawiacie Oen'a on blokuje, Jakies knighty stoja za nim i sie uhaja wszyscy nawzajem. Reszta shooterow z tylu dostaja komende przesuwaja się do przodu i robia combo na aylthia, catrishia ten knight ktory bedzie najblizej itd.

Cataclism
19-11-2006, 20:07
ahhhh te wasze taktyki :)

jak na moj gust edron mi pasuje ;pp

PolishDrinker
19-11-2006, 20:41
jest nowa osoba ktora rzadzi i dzieli na galanie, ktora ma decydujacy wplyw na losy poszczegolnych ludzi, niemalze nowy lider, wodz galany, autorytet dla wszystkich - WIELKI DAJMOS, najsmieszniejszy albo wrecz najzalosniejszy czlowiek jakiego kiedykolwiek spotkalem na galanie odkad tutaj gram, a raczej gralem, czyli od poczatku.

jak to tylko troche wystarczy by stac sie czolowym palanetem gry. omg zal mi takich ludzi. po takich meczach jak polska grala z belgia czy portugalia:P jestem dumny, ze moj kraj to polska, ale jak widze takich ludzi to sie wstydze

Poznanski Rycerz
19-11-2006, 20:42
Ze knight z przodu i to najlepiej oen z sira i stara jaga bo maja wysokie lvl'e, a nie tak jak krupnik...
Najlepsze sa waskie korytarze ;]

haha WIelki dajmos to mistrz, i kazdy sie go boi to prawda

Adelao
19-11-2006, 20:55
Name:Atnaz

Nov 19 2006, 19:07:54 CETKilled at Level 121 by Konda and by Duo Da Jah

DED !

FajerWarjor
19-11-2006, 21:24
taaaaa dajmos.. wyobrazcie sobie ze raz dajmos pisze "hunted" pytam za co a on "spytaj 2 ownera"
Buhahahahahaaaaaaahahaha
ROX!! nawet niewie za co hunci to jakies dziecko musi byc

Lukus
19-11-2006, 21:50
Gratz fraga :) oby tak dalej :p

Cataclism
19-11-2006, 21:53
Grudging

Nov 19 2006, 20:27:42 CET Killed at Level 124 by Camuh and by Gaostic

chcecie bitwe na pacc area
no to czekalismy w LB a tu nic ;/ xD

Poznanski Rycerz
19-11-2006, 22:02
Wreszcie moj kochany Duo sfragowal i to jeszcze THE LEGEND OF GALANA
Atnaza- THE NEW OWNERA ;]
Grudging sie nie przejmuje dedami ;]

DfJ
19-11-2006, 22:26
Cóż poradzic nic się nie da robić na tej Galanie :/ Złapałem hunta od Cuddlesnooze za to, że nie chciałem sprzedać mu iron ore, od Thork (noob) the Hunter za to, że przelicytowałem mu domek, i jak tu grać? Wbije chyba 40 lvl jeśli mi się uda i będzie: Bye Galana

A co do dzisiejszego ustawiania się do battle, to Consesus, All Saints i League~ stali pierw na piramidach w ank, a później na statku w Liberty Bay, więc nie ma mowy o wygranej jeśli stoicie tylko w pz, Grudging wyszła z pz i nikt nie ruszył się za nią... To się nazywa solidarność... Nie ma co... Zróbcie coś z tym bo nigdy nie wygracie, chodźby się cała Galana zebrała, to i tak zabraknie organizacji...

Yuge
19-11-2006, 22:27
Jestem zaskoczony ze nie probowal ukrytc sie w domku keekza. Czy mial pz?

Ajron 88
19-11-2006, 22:55
Ma ktoś film jak pada Atnaz i Grudging (nie sprawdziłem jescze WoT).

Chętnie bym obejrzał.

EDIT:

haha , sekundka szukania i prosze co mamy

http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=103173

Panowie z HWL mówią ze Grudging została z pingowana , ale to nie oni i niewiedzieli o tym (tak oczywiście)

dla tych co z WoT'em nie mieli styczności , -Paddy- = Roffu , Twistah = Camuh.

Ascario
19-11-2006, 23:43
Cóż poradzic nic się nie da robić na tej Galanie :/ Złapałem hunta od Cuddlesnooze za to, że nie chciałem sprzedać mu iron ore, od Thork (noob) the Hunter za to, że przelicytowałem mu domek, i jak tu grać? Wbije chyba 40 lvl jeśli mi się uda i będzie: Bye Galana

A co do dzisiejszego ustawiania się do battle, to Consesus, All Saints i League~ stali pierw na piramidach w ank, a później na statku w Liberty Bay, więc nie ma mowy o wygranej jeśli stoicie tylko w pz, Grudging wyszła z pz i nikt nie ruszył się za nią... To się nazywa solidarność... Nie ma co... Zróbcie coś z tym bo nigdy nie wygracie, chodźby się cała Galana zebrała, to i tak zabraknie organizacji...

Czekalismy na walke, jezeli o czyms nie wiesz to sie na ten temat nie wypowiadaj.

Komandos Strong
20-11-2006, 09:52
ooo widze ze cos sie zaczyna dziac na galanie :P zreszta nie tylko LKS wygral z wisla :o fajne zakonczenie rundy jesienne bierzcie przyklad i pookonajcie HWL :) good luck :D

Arkuss
20-11-2006, 17:33
Od dluzszego czasu jakis zastuj sie zrobil na tym forum nic ciekawego nie mozna wyczytac...

A co do wojny :D ja jestem hunted by Wielki Dajmos xD i juz nie mam co grac na tym serverze8o ... mowi sie, trudno, ale zyje sie dalej :)

aragorn uczciwy
20-11-2006, 17:45
Byla w koncu wczoraj ta walka?? Jak tak to prosilbym o linka z filmikiem:P
heh gz ubicia Atnaza jeszcze uwalcie Nuskei i Wielkiego Dajmosjada to bedziecie dobzy;]

Bartol1
20-11-2006, 19:30
Byla w koncu wczoraj ta walka?? Jak tak to prosilbym o linka z filmikiem:P
heh gz ubicia Atnaza jeszcze uwalcie Nuskei i Wielkiego Dajmosjada to bedziecie dobzy;]
Dajmos raz juz padl, jeszcze zanim doszedl do wojny. Chyba gdzies na forum ktos zamiescil filmik, nie jestem pewien.

FajerWarjor
20-11-2006, 19:42
ta arkus szkoda :( dajmos evul wszyscy wiedza.. kazal placic za nic , powiedzialem ze zaplace, razem z nim wpadlo pol hwl haha kazali placic bohy koledze za nic, powiedzialem ze zaplace ale mam kaske w innym miescie, oni : ok chodz z nami" przy statku rumcio anevarix i dajmos zaczynaja lac i omg nawet honoru niemaja -.- edit: ofc zwialem bo niejestem taki noob zeby pasc od superfightera galany chociaz niebylo by sie czym wstydzic superwarrior rox

Kurier
20-11-2006, 19:47
hahah ten daj~ chyba naprawde mysli ze cos znaczy...
Tibia dzieki takim jak on nabiera, ze tak powiem... smaczku;D

Somos
20-11-2006, 19:54
ta arkus szkoda :( dajmos evul wszyscy wiedza.. kazal placic za nic , powiedzialem ze zaplace, razem z nim wpadlo pol hwl haha kazali placic bohy koledze za nic, powiedzialem ze zaplace ale mam kaske w innym miescie, oni : ok chodz z nami" przy statku rumcio anevarix i dajmos zaczynaja lac i omg nawet honoru niemaja -.- edit :ofc zwialem bo niejestem taki noob zeby pasc od superfightera galany chociaz niebylo by sie czym wstydzic superwarrior rox

Gdyby anevarix jeszcze cie lal to bys juz padl wiec nie pisz tu glupot jak to wspaniale uciekles. Klepaly cie 2 knighty i przez 15min nie umiales wejsc na statek bo poty rzucali (lol)

aragorn uczciwy
20-11-2006, 20:21
Oka filmika juz mam;]
Heh mi sie smiac chcialo jak ten 100ms krecil filmik patrze a w label moj name xD haha

Dajmos i sir-dudi mnie bili i tez mnie nie umieli zabic -.-

Kuczer88
20-11-2006, 21:24
hahah ten daj~ chyba naprawde mysli ze cos znaczy...
Tibia dzieki takim jak on nabiera, ze tak powiem... smaczku;D

Ehhhhh następny raz pokazałeś jaki jesteś głupiutki. Daruj sobie komentarze tego typu bo niby co Ty znaczysz na tym serwie?Nic..... wiecz milcz.

Rybzor
20-11-2006, 21:50
Od dluzszego czasu jakis zastuj sie zrobil na tym forum nic ciekawego nie mozna wyczytac...

Co Ty gadasz, jest masa ciekawych rzeczy... wystarczy cofnąć się pare stron...

Co do Galany, to jak tam morale chlopaki? jakaś bitwa sie szykuje?:> ;'p

Cataclism
20-11-2006, 21:56
Ehhhhh następny raz pokazałeś jaki jesteś głupiutki. Daruj sobie komentarze tego typu bo niby co Ty znaczysz na tym serwie?Nic..... wiecz milcz.

100% racji :*

Kurier
20-11-2006, 22:00

czyli znacze tyle samo co ty... xD

P.S rómcio ci korki z polskiego udziela?:D

Kuczer88
20-11-2006, 22:15
czyli znacze tyle samo co ty... xD

P.S rómcio ci korki z polskiego udziela?:D

Skoro znaczysz tyle co ja ,to znaczysz tyle co dajmos. Więc nie masz prawa go oceniac. Najlepiej by było jakbyś schował tą swoją wyższosc do kieszeni. Nom ale ludzie twojego pokroju uważają że wiec odzwierciedla ich stan intelektualny ,no dobra wiec skoro już to napisałem to prosze Cie ,grzecznie Cie prosze żebyś nie wytykał innym błędów ani nie sądził jacy są ... ble ble ble bo to swiadczy o Tobie.

pawlon
20-11-2006, 22:30
Skoro znaczysz tyle co ja ,to znaczysz tyle co dajmos. Więc nie masz prawa go oceniac. Najlepiej by było jakbyś schował tą swoją wyższosc do kieszeni. Nom ale ludzie twojego pokroju uważają że wiec odzwierciedla ich stan intelektualny ,no dobra wiec skoro już to napisałem to prosze Cie ,grzecznie Cie prosze żebyś nie wytykał innym błędów ani nie sądził jacy są ... ble ble ble bo to swiadczy o Tobie.

phi, ale wy wszsycy glupoty gadacie, kazdy wie ze tylko JA sie licze ;D

tez macie problemy, sam nikt nic nie znaczy, tak samo Ty, ja, jak kazdy inny, rzecz w tym ze taki dajmosik to naprawde przegina pale, a jak Ty tego nie widzisz to juz mi naprawde rece opadaja... zastanow sie czasem co piszesz... dla mnie dajmosik "the master" to dno totalne, jezeli dla Ciebie on jest wartosciowym playerem to ja nie chce wiedziec pod jakimi kryteriami Ty ludzi oceniasz.. ale to Twoja sprawa, kazdy sie otacza takimi ludzmi jacy mu odpowiadaja, widocznie Tobie on imponuje ;)

Kuczer88
20-11-2006, 22:44

tez macie problemy, sam nikt nic nie znaczy, tak samo Ty, ja, jak kazdy inny, rzecz w tym ze taki dajmosik to naprawde przegina pale, a jak Ty tego nie widzisz to juz mi naprawde rece opadaja... zastanow sie czasem co piszesz... dla mnie dajmosik "the master" to dno totalne, jezeli dla Ciebie on jest wartosciowym playerem to ja nie chce wiedziec pod jakimi kryteriami Ty ludzi oceniasz.. ale to Twoja sprawa, kazdy sie otacza takimi ludzmi jacy mu odpowiadaja, widocznie Tobie on imponuje ;)

Tylko zobacz że jest jeden malutki problem kochaniutki. On inaczej sie zachowuje w stosunku do was jak do mnie. Ja tak samo mógłbym na tym forum oceniac Ascario ,ale po co? No właśnie nie robie bo mnie takie rzeczy nie bawią(dravenora najwyraźniej tak). Wiem Wiem jestes najlepszy zawsze o tym wiedziałem :P(pozdro)Ty mi imponujesz ale wstydziłem sie tego zawsze powiedziec teraz wiem :P

Wapivos
20-11-2006, 22:45

Maj master 8o Aj łyl obej ju xD

Kurde widze ze jak sie na tydzien z obiegu wypadnie to jest pozniej co nadrabiac:o Filma z battle ogladne jak do domu wroce. Moze cos ciekawego w koncu poogladam. Swoja droga nie wiem jak wam ale mi filmiki z Galany najbardziej sie podobaja... Ta akcja... Tyle watkow... A bohaterowie... Po prostu rezyserski majstersztk xD

Ajron 88
20-11-2006, 22:48
Tylko zobacz że jest jeden malutki problem kochaniutki. On inaczej sie zachowuje w stosunku do was jak do mnie. Ja tak samo mógłbym na tym forum oceniac Ascario ,ale po co? No właśnie nie robie bo mnie takie rzeczy nie bawią(dravenora najwyraźniej tak). Wiem Wiem jestes najlepszy zawsze o tym wiedziałem :P(pozdro)Ty mi imponujesz ale wstydziłem sie tego zawsze powiedziec teraz wiem :P

Nikogo znas przynajmniej nie nazywaja "pet polack" rofl.

Ascario
20-11-2006, 22:57
Ja tak samo mógłbym na tym forum oceniac Ascario ,ale po co?
Ocen mnie.... zawsze na to czekalem :) Ja Ci powiem co o Tobie mysle. Jestes dla mnie frajerem, meczyles mi dupe o demonach, huntach etc a pozniej przyszedles, zajebales mnie i krupnika. Dobrze wiesz ze gdybys wtedy za mna nie polecial to bym uciekl, ale olevka. Chcesz mnie ocenic po tym jak Cie wyzywam? prosze bardzo i tak mam w dupie to co o mnie sadzisz :P

PolishDrinker
20-11-2006, 23:00

ale kolego popatrz na zachowanie dajmosa ledwo z pieluch wyrosl a co to on jest rzadzi sie jakby to on teraz porzadek trzymal na tej galanie. ma nic nie liczacego sie chara wiec nawet sam wiele nie zdziala tylko lize dupy lithium jestr frajerem jakich malo. czasem to sie zastanawiam czy smiac sie czy plakac.

a tak btw. ja nie wiem jak on sie dogaduje z tym szwedami jak on podstaw angielksiego nie zna...

taka prawda, sorki za ofensywe ale nie mozesz zaprzeczyc, bo wiem ze w tym wypadku po prostu mam racje

Kuczer88
20-11-2006, 23:20
Ocen mnie.... zawsze na to czekalem :) Ja Ci powiem co o Tobie mysle. Jestes dla mnie frajerem, meczyles mi dupe o demonach, huntach etc a pozniej przyszedles, zajebales mnie i krupnika. Dobrze wiesz ze gdybys wtedy za mna nie polecial to bym uciekl, ale olevka. Chcesz mnie ocenic po tym jak Cie wyzywam? prosze bardzo i tak mam w dupie to co o mnie sadzisz :P

Ehhhh sądze tak samo o Tobie ,ale no cóz jakby to powiedziec to nie ja Cie meczyłem o demony bo miałem to w du... i to nie ja Cie zabiłem wiec Twoje założenia są bezpodstawne :P a ja o Tobie mogę wiele myslec po konwersacjach z Toba ,ale to nieważne.

sliver
20-11-2006, 23:40
Ryba gratz tibia.pl supporta :D

Yuge
20-11-2006, 23:44
Wielki Dajmos to z tego co wyczytalem wasz nowy mistrz i wzor do nasladowania :D :cup:

pawlon
20-11-2006, 23:51

dobrze, czyli jednym slowem jest obludny albo dwulicowy ;) albo sie jest soba albo nie, albo ma sie kulture osobista albo nie, moglbym tak wymieniac bez konca... jesli ktos kogos okradnie, ale nie okradnie Ciebie bo akurat Cie lubi to nie zmienia to faktu ze ten ktos jest zlodziejem, to tylko przyklad ale mozesz go latwo przlozyc na kupe sytuacji z tibii... zamykajac oczy na wszsytko inne dookola i oceniajac jeden tylk aspekt jego zachowania nie tylko idziesz mocno na latwizne, ale chyba takze oszukujesz sam siebie... tez mialem z nim pare sytuacji zanim "doszedl" do wojny wiec wiem jak zmienia sie jego zachowanie, nie mowiac o tym ze dotyczylo to tego ze mnie prosil o pomoc... ass lickerstwo to ass lickerstwo, jestes pewien ze odnoil by sie tak samo do Ciebie jakbys nei mial lev 100+ tylko na 25 i nie bylbys w silnej gildii? przekonaj sie kiedys latwo to sprawdzic ;)

Poznanski Rycerz
20-11-2006, 23:55
on jest Wannabe Kardear, Sir zemus, Raverton, Dray, Anevarix, Old owner skopo, Potempik silny, rivenn keekz - czytaj PA.
Dorwal sie do wladzy ... poki co... ja z drayem i potempikiem PA robilem podczas wojny i jestem z tego dumny, a nie siedze w dp i charcham ;]- taki neologizm ... polowa i tak nie zrozumie.
WIelki dajmos to osoba ktora nie umie po angielsku, na bitwy chodzi zeby z tylu poogladac. Ale jak do pa'owania to pierwszy. Ja jak robilem pa to sie z tym tak nie obnosilem i nie latalem i pay boh tylko chodzilem na kopalnie zabijalem reason- insult i koniec.
To jest tak zwana "ciota"- przepraszam za wulgaryzm- sam nic nie moze to od razu sie zaslania tym i tym.
Co do galany jak to HWL juz mialo w przeszlosci PING ;]
Walka to walka oni mowia o honorze bo grudging im chate obrobil a o tym ze catrishia uwalila demon arma od lady to nic i keekz ktory cala chate kardeara posprzatal.
Komedia jak ktos tam wczesniej napisal.

Sincerely urs
Wannabe tibia.pl support

pawlon
21-11-2006, 00:02
Banished: until Dec 20 2006, 22:57:39 CET because of macro use

czekalem na tego GMa i czekalem az sie doczekalem, dobra to ide spac ;D

Alex zagis jakby ktos sie pytal :P

Kurier
21-11-2006, 00:02
@up- swiete slowa w zasadzie co do wydarzen z galany..;]

@kuczer- ot niestety ja zawsze chcialem galane oczyscic z takich low lvl kozakow ktorzy znaja tego czy tamtego i laza i inne lov badz mid lvle "hunca" bo zaraz moga sie chowac za swoimi "panami" xD

Sam fakt ze na forum zaczal ostatnio sie ostro udzielac w kazdym poscie robiac z siebie niewiadomo jakiego mastaha... smieszne, tudziez zalosne ;]

Ale widzisz co chcesz widziec, reszta widzi co innego ;]

sliver
21-11-2006, 00:04
pamietam gdy bylem liderem ir, wyrabalismy dajmosa z gildi za glupkowate teksty na gh i niski iloraz intelignecji ale nie wiem czy to ten sam owner..

Ascario
21-11-2006, 00:27
Ehhhh sądze tak samo o Tobie ,ale no cóz jakby to powiedziec to nie ja Cie meczyłem o demony bo miałem to w du... i to nie ja Cie zabiłem wiec Twoje założenia są bezpodstawne :P a ja o Tobie mogę wiele myslec po konwersacjach z Toba ,ale to nieważne.

Tym samym przyznajesz sie do sharowania :)

Celmir
21-11-2006, 01:12
on jest Wannabe Kardear, Sir zemus, Raverton, Dray, Anevarix, Old owner skopo, Potempik silny, rivenn keekz - czytaj PA.
Dorwal sie do wladzy ... poki co... ja z drayem i potempikiem PA robilem podczas wojny i jestem z tego dumny, a nie siedze w dp i charcham ;]- taki neologizm ... polowa i tak nie zrozumie.
WIelki dajmos to osoba ktora nie umie po angielsku, na bitwy chodzi zeby z tylu poogladac. Ale jak do pa'owania to pierwszy. Ja jak robilem pa to sie z tym tak nie obnosilem i nie latalem i pay boh tylko chodzilem na kopalnie zabijalem reason- insult i koniec.
To jest tak zwana "ciota"- przepraszam za wulgaryzm- sam nic nie moze to od razu sie zaslania tym i tym.
Co do galany jak to HWL juz mialo w przeszlosci PING ;]
Walka to walka oni mowia o honorze bo grudging im chate obrobil a o tym ze catrishia uwalila demon arma od lady to nic i keekz ktory cala chate kardeara posprzatal.
Komedia jak ktos tam wczesniej napisal.

Sincerely urs
Wannabe tibia.pl support

Ja już nie mogę tego znieść.NIE MA ŻADNEGO NOWEGO OWNERA SKOPA. Weź idź się pierdolnij w czache i zacznij pisać z sensem. Jak mam Ci udownodnić, że nie ma new ownera. Pamietasz jak biliśmy Sir Impa i HWL dojebało mass loga i ja i Ty się poskładaliśmy.....Z tego co wiem to Ty Rav mialeś wielu ownerów. Jak sam po dedzie powiedziałeś "inni ownerzy już wiedzą i jest looz".:baby:
A słowo "ciota" jakiego użyłes to jak dobrze wiem oznacza "miesiączke u kobiet" lecz jest to wulgarne określenie.

Ajron 88
21-11-2006, 01:37
Co do Dajmosa , co oni widza wnim ? proste , jego zacowanie to typowy przyklad stereotypu polaka jaki wykrztalcil sie w umyslach ludzi , dla nich to taki wlasny okaz "pl?!" , i moga sie cieszyc nim na codzien bez ryzyka ze bedzie ich spamowal żebrząc o itemy przez pol dnia..

@Kurier

Żałosne to za slabe slowo.

Do tych co zaras zaczna pisac cos o zazdrosci , powim tyle ze na dolerze spelnialem kiedys podobna funkcje kiedy rzadzilismy serverem , low level , nie bralem udzailu w bitwach glownie ze wzgledu na lagi , ale do k*rwy nedzy nikt w gildi nie powiedzial by na mnie "pet" , ludzie mnie szanowali mimo miernych (wtedy) umiejetnosci poslugiwniaa sie jezykiem angielskim..

Dajmos to typowa pacynka , znudza sie nim , powiedza ze niechca low lv w gildi i Dajmos zostanie na lodzie , chyba ze mnie zadziwqi i tak wypoleruje odbyty ze bedzie "Lithium 4 life" itd. hah XD

Kurier
21-11-2006, 02:10
pamietam gdy bylem liderem ir, wyrabalismy dajmosa z gildi za glupkowate teksty na gh i niski iloraz intelignecji ale nie wiem czy to ten sam owner..

chyba na GC(guild chat) :p
all saints i Consensus expi caly dzien- Lithium w pz...

00:14 You advanced from Level 91 to Level 92.

over and out...

sliver
21-11-2006, 08:13
moj blad ;D

_PiteroS_
21-11-2006, 08:54

over and out...

witak po dluuuuuuuugiej przerwie.
Kurier to ze oni siedza w pz to jest jakas genialna strategia znanego wielkiego stratega nijakiego dajmosa

Cataclism
21-11-2006, 13:54

over and out...

hummmm gz expienia +41,183 naprawde zaraz wbijesz 100 lvl lol
all saints jedynie rattzor wbil okolo 150 k reszta - 0
consensus ty i dray po ogromne 50 k expa gratulacje

edit: i jeszcze widze rostek-horna ktory poexpil strasznie XD -400k expa comment: Retired

Kurier
21-11-2006, 14:37
hummmm gz expienia +41,183 naprawde zaraz wbijesz 100 lvl lol
all saints jedynie rattzor wbil okolo 150 k reszta - 0
consensus ty i dray po ogromne 50 k expa gratulacje

edit: i jeszcze widze rostek-horna ktory poexpil strasznie XD -400k expa comment: Retired

przy twoim skromnym +3,259 to i tak imponujace osiagniecie..
Od wiekow wole stac i gadac ze znajomymi bardziej niz expic.. ale co ty mozesz o tym wiedziec...
lazilem sobie poltorej godziny gdzie od was online byl keekz,camuh, gaostic, grimheim(z tych wazniejszych) i ty i dajmos( z tych mniej waznych xD)
Jakos nikt sie nie pofatygowal zeby do mnie przyjsc..
Szkoda bo od nas byly 2 osoby w tym czasie;]
Ale tak to juz jest nie wyjdziecie jak nie ma was 15+..
powodzenia zuczku! :)
P.S. zebym mial tyle samozaparcia, ktore mialem kilka miechow temu to bym juz dawno mial 100 lvl..
Tyle ze mnie to nudzi.. Spytaj kazdego kto mnie zna jak wyglada u mnie expienie i po jakim czasie mam dosc...
Bylem wczoraj 6h online z czego 5h poza pzetem (i nawet nie bylem blisko depo) wiec gdzie ty byles cwaniaczku?

Cataclism
21-11-2006, 14:58
przy twoim skromnym +3,259 to i tak imponujace osiagniecie..
Od wiekow wole stac i gadac ze znajomymi bardziej niz expic.. ale co ty mozesz o tym wiedziec...
lazilem sobie poltorej godziny gdzie od was online byl keekz,camuh, gaostic, grimheim(z tych wazniejszych) i ty i dajmos( z tych mniej waznych xD)
Jakos nikt sie nie pofatygowal zeby do mnie przyjsc..
Szkoda bo od nas byly 2 osoby w tym czasie;]
Ale tak to juz jest nie wyjdziecie jak nie ma was 15+..
powodzenia zuczku! :)
P.S. zebym mial tyle samozaparcia, ktore mialem kilka miechow temu to bym juz dawno mial 100 lvl..
Tyle ze mnie to nudzi.. Spytaj kazdego kto mnie zna jak wyglada u mnie expienie i po jakim czasie mam dosc...
Bylem wczoraj 6h online z czego 5h poza pzetem (i nawet nie bylem blisko depo) wiec gdzie ty byles cwaniaczku?

ja wczoraj bylem online 0h 15m a gdzie bylem hummm na dworze karaluchu xD

Bartol1
21-11-2006, 15:07
Przestancie sie klocic...
Wasze wypowiedzi o zukach, karaluchach i robaczkach sa tragiczne.
To jest temat o wydarzeniach z Galany, a nie bug huntach -.-

Ascario
21-11-2006, 15:40
ja wczoraj bylem online 0h 15m a gdzie bylem hummm na dworzu karaluchu xD

Na dworze :D

Cataclism
21-11-2006, 16:02
Na dworze :D

o jezu kiedy przestaniesz robic z siebie debila wiesz co to dysortografia czy jak to sie pisze
wydarzenia z galany: ludzie ciagle gina za nic i nikt nic nie moze zrobic XDD

Cataclism
21-11-2006, 16:03
Przestancie sie klocic...
Wasze wypowiedzi o zukach, karaluchach i robaczkach sa tragiczne.
To jest temat o wydarzeniach z Galany, a nie bug huntach -.-

hehehe wygrales tym XDDDD

Ascario
21-11-2006, 16:40
o jezu kiedy przestaniesz robic z siebie debila wiesz co to dysortografia czy jak to sie pisze
wydarzenia z galany: ludzie ciagle gina za nic i nikt nic nie moze zrobic XDD

To Ty robisz z siebie debila, popelniajac taki blad nie ja ;)

Komandos Strong
21-11-2006, 16:47
ludzie dajcie sobie spokoj z tibia a jak nie z tibia to przynajmniej z galana bez tibii mozna duzo fajnych rzeczy robic np. spotykac sie z przyjaiolmi etc. a jak juz nie mozecie odkleic swoich oczu od tibii to idzcie na jakis normalnty serv :P bedzie sie Wam przyjemnie gralo i bez zadnych problemow i noobkow jakich ostatnio coraz wiecej, przyklad miesiaca Wielki Dajmos :D :D :D no nic gl :P

PS.
gratz dla Lukasza, Karola, Filipa i Waldka za to ze sie przeniesli :* moze tez tam stworze chara do gadani tylko :D

pawlon
21-11-2006, 16:55
ludzie dajcie sobie spokoj z tibia a jak nie z tibia to przynajmniej z galana bez tibii mozna duzo fajnych rzeczy robic np. spotykac sie z przyjaiolmi etc. a jak juz nie mozecie odkleic swoich oczu od tibii to idzcie na jakis normalnty serv :P bedzie sie Wam przyjemnie gralo i bez zadnych problemow i noobkow jakich ostatnio coraz wiecej, przyklad miesiaca Wielki Dajmos :D :D :D no nic gl :P

PS.
gratz dla Lukasza, Karola, Filipa i Waldka za to ze sie przeniesli :* moze tez tam stworze chara do gadani tylko :D

ee patrzysz bardo stereotypowo, mozna grac w tibie i jednoczesniej miec dosc bujne zycie towarzyskie, wszsytko zalezy od playera ;) zresztaja w sumie i tak nie gram wiec mi to bez roznicy ;)

Poznanski Rycerz
21-11-2006, 18:26
@skopo uwielbiam sie z toba droczyc :***
Ale wiesz, ze ameryke odkryles z tym ze sharowalem? no nie wierze ^^.

@cataclism
Moj kolega ma dysleksje ale nie robi tylu bledow i nie zrzuca winy na dysleksje za kazdym razem i na pewno nie pisze na DWORZU? w ogole jak to brzmi. Mowisz o tym ze byles na "dworzu" jak o czyms wielkim. Pierwszy raz w zyciu?

Na galanie lipa ostatnio caly czas sie naparzali a teraz nic ;(

Kurier
21-11-2006, 18:36
ee patrzysz bardo stereotypowo, mozna grac w tibie i jednoczesniej miec dosc bujne zycie towarzyskie, wszsytko zalezy od playera ;) zresztaja w sumie i tak nie gram wiec mi to bez roznicy ;)

Przyklad bujnego zycia bez tibii-

17:23 Wielki dajmos [56]: 13% do lvl
17:23 Wielki dajmos [56]: niechce mi sie dobijac
17:23 Wielki dajmos [56]: aff
17:23 Wielki dajmos [56]: w*****ony chodze
17:23 Wielki dajmos [56]: laske z fiizy
17:23 Wielki dajmos [56]: dostalem
17:23 Wielki dajmos [56]: znowu
17:23 Wielki dajmos [56]: ...
17:23 Wielki dajmos [56]: zagrozony jestem
17:23 Wielki dajmos [56]: :S
17:23 Wielki dajmos [56]: ahh
17:24 Wielki dajmos [56]: ja chce sie na*******ac
17:24 Wielki dajmos [56]: nudzi mi sie
17:24 Wielki dajmos [56]: :o

Moj koment- malutki lazi i tak za reszta z rómciem na szarym koncu wiec gdzie jego nap*** sie?-.^

P.S . jak to pisze rómcio:
Pozdro
i pocwicz.. (fiize) rotfl xD

P.S2. Catrishia~( terazniejszy owner) dysleksji to ty na oczy nie widziales...
Zadziwiajace jak szybko rosna dyslektycy w polsce.. a moze to poprostu wina tibii i braki w wyksztalceniu? O.o

Ajron 88
21-11-2006, 18:38

Moj koment- malutki lazi i tak za reszta z rómciem na szarym koncu wiec gdzie jego nap*** sie?-.^

Pozdro

jadowita bestia z ciebie Kurier ;)

Poznanski Rycerz
21-11-2006, 18:55
Nasz polinteligent Wielki dajmos ma zagrozenie.
Z fizyki rozumiem... nie mowie ze mam ale rozumiem

@kurier
Odwal sie od rumcia, bo tez moge ci poszukac bledow. Ty mi tez znajdziesz brak przecinkow, ale zaloze sie, ze jestes 6 razy glupszy od rumka. To ze przegywasz wojne nie znaczy, ze od razu musisz mu wrzucac. Ja rozumiem ze wam w open battle nie wychodzi ale daruj se twoje zalosne, przegadane, nudne teksty. SMieszne to by bylo powiedziane 2-3 razy ale nie za kazdym razem i nie przytaczaj watku rumcia do polinteligenta dajmosa. Btw. jakbys chociaz ty cos zdzialal w tej wojnie? Tylko twoje bezsensowne gadanie na forum. Myslalem, ze normalny jestes, a nie prymityw.

To dla Rumcia mojego sexownego plywaka :*** i dla Adriana od Skopa tez :**
I jak to mowi kurier:
Pozdro dla little pibby

ASSLICKING to sie nazywa bibi. Spojrz na siebie

Kurier
21-11-2006, 19:02
Nasz polinteligent Wielki dajmos ma zagrozenie.
Z fizyki rozumiem... nie mowie ze mam ale rozumiem

@kurier
Odwal sie od rumcia, bo tez moge ci poszukac bledow. Ty mi tez znajdziesz brak przecinkow, ale zaloze sie, ze jestes 6 razy glupszy od rumka. To ze przegywasz wojne nie znaczy, ze od razu musisz mu wrzucac. Ja rozumiem ze wam w open battle nie wychodzi ale daruj se twoje zalosne, przegadane, nudne teksty. SMieszne to by bylo powiedziane 2-3 razy ale nie za kazdym razem i nie przytaczaj watka rumcia do polinteligenta dajmosa. Btw. jakbys chociaz ty cos zdzialal w tej wojnie? Tylko twoje bezsensowne gadanie na forum. Myslalem, ze normalny jestes, a nie prymityw.

To dla Rumcia mojego sexownego plywaka :*** i dla Adriana od Skopa tez :**
I jak to mowi kurier:
Pozdro dla little pibby

ASSLICKING to sie nazywa bibi. Spojrz na siebie

No rómcio w moim poscie wystapil goscinnie- jako ten od "Treningow" xD
co do 6 razy glupszego... moze 2 ale nie az 6, dlaczego mnie tak surowo oceniasz? ;(

Nie czaje twojego watku little pibby.. co ten maly zlodziejaszek ma tu do rzeczy?-.-
Bylbym dzwieczny (tak "DŹWIĘCZNY") jakbys mnie oswiecil w tej kwestii ;]
pozdro dal daj~
17:53 Wielki dajmos [56]: przyznawac sie ktory to Dravenor O.o
Rotfl xD

Poznanski Rycerz
21-11-2006, 19:09
Little pibby to moj dobry kumpel.

Nie przytaczaj ze sie tak wyraze brutalnie TEGO IDIOTY na forum. Juz nie moge patrzec na tego "agresora" ktory nic nie zdziala w pojedynke.

@kurier
ODwal sie od rumcia? wystarczy? Oceniam cie tak nisko bo rumcio sie nie poniza i za kazdym razem nie pisze kórier? Wygraj wojne, zamiast na niego naskakiwac.

@do mojego poprzedniego postu
WATKU

Carl Fry
21-11-2006, 19:16
@ Komandos Strong

Wiesz... tak wlasciwie to nie wiem czy ta przeprowadzka z servera to dobry pomysl :P dla mnie najlepszym rozwiazaniem bylo by rzucenie tibi, jednakze u mnie to bedzie dosc ciezkie :) Bardzo ciesze sie ze Ty znalazles wieksze szczescie i radosc poza komputerem :) Miej na uwadze, ze zawsze bedziesz u mnie naprawde zaufanym kolega. (Filip mnie popiera :D )

Kurier
21-11-2006, 19:19
naprawde cie nie rozumiem.. serio ;(
1." I jak to mowi kurier:
Pozdro dla little pibby" <---- wytlumacz plax!
2. ASSLICKING to sie nazywa bibi.<--- to tez plax bo nie wiem czy do mnie to czy o "jakze wielkim Daj~" xD
3.
Little pibby to moj dobry kumpel.

Nie przytaczaj ze sie tak wyraze brutalnie TEGO IDIOTY na forum. Juz nie moge patrzec na tego "agresora" ktory nic nie zdziala w pojedynke.

Ano jako 1 osoba nikt tutaj nic nie zdziala..
No moze gaostic, levandero i toxo ktorzy wciaz twierdza ze potrafia solowac 90+ EK.. lolz xD

@Down~ to edytuj posta stary bo napisales nie kórier tylko kurier... dlatego mylnie sie odbiera intencje ;S

Poznanski Rycerz
21-11-2006, 19:23
Oni w ogole sa the best.

Nie spotkalem sie z przypadkiem, ze sie komus podlizujesz. Dajmos to asslicker.

Tak jak ty piszesz jak to rumcio mowi pozdro zrobilem to samo tylko ze z kórierem.

Bartol1
21-11-2006, 20:40
19:37 Boltina [125]: Masz 56 lvl nazywaja cie od pet polackz 19:37 Wielki dajmos [56]: lol 19:37 Wielki dajmos [56]: bo ja to lubie 19:37 Wielki dajmos [56]: xd

hahaha

Poznanski Rycerz
21-11-2006, 21:11
Taki maly masonek ;] i nie kuma jak se z niego beke robia

Cataclism
21-11-2006, 21:26
to nasz pupilek ;/ zostawcie juz go ;/

pawlon
21-11-2006, 21:31
Taki maly masonek ;] i nie kuma jak se z niego beke robia

zmiencie temat, on nie zasluguej na az tyle uwagi :D chlopak sie dowartosciuje jak to poczyta, a pisanie rómek" ma sowje podstawy, zauwazyliscie ze jak tylko suie komuc uwage zwroci na blad to od razu "ma" dysgrafie, dyslekcje, i wszystko co mozna? HIV tez ma?

w 90% to sa tylko i wylacznie braki w oczytaniu i w wyksztalceniu ogolnym....a kazdy sie od razu zalasnia dysgrafia... zaswiadczenie o dysgrafii to ja moge zdobyc bez problemu idac do odpowiedniej poradni, i jakos nie znaczy to ze ja mam... po prostu panowie czytac ksiazki...a nie tylko tibia.pl forum, przy okazaji pomorze wam to pozbyc sie zagrozen ;D

PS:
jest tu ktos z was z gimnazium itp bez zagrozen? przecierz to jest chore, jak mozna miec zagrozenie w gimnazium? zwlaszcza ze bez obrazy ale powola z was ma w nim pewnie beznadziejny poziom, bo niestety gimnazja u nas w polsce to tragedia... zreszta tak samo jak niektore LO... ;)
no dobra koniec wykladu, wyciaganc wnioski i spadac z tibii!! :P

Kurier
21-11-2006, 21:41
zmiencie temat, on nie zasluguej na az tyle uwagi :D chlopak sie dowartosciuje jak to poczyta, a pisanie rómek" ma sowje podstawy, zauwazyliscie ze jak tylko suie komuc uwage zwroci na blad to od razu "ma" dysgrafie, dyslekcje, i wszystko co mozna? HIV tez ma?

w 90% to sa tylko i wylacznie braki w oczytaniu i w wyksztalceniu ogolnym....a kazdy sie od razu zalasnia dysgrafia... zaswiadczenie o dysgrafii to ja moge zdobyc bez problemu idac do odpowiedniej poradni, i jakos nie znaczy to ze ja mam... po prostu panowie czytac ksiazki...a nie tylko tibia.pl forum, przy okazaji pomorze wam to pozbyc sie zagrozen ;D

PS:
jest tu ktos z was z gimnazium itp bez zagrozen? przecierz to jest chore, jak mozna miec zagrozenie w gimnazium? zwlaszcza ze bez obrazy ale powola z was ma w nim pewnie beznadziejny poziom, bo niestety gimnazja u nas w polsce to tragedia... zreszta tak samo jak niektore LO... ;)
no dobra koniec wykladu, wyciaganc wnioski i spadac z tibii!! :P

cicho dzony te lata liceum juz dawnoooooo za nami;]

Poznanski Rycerz
21-11-2006, 21:56
A ja wlasnie przezywam te lata liceum Oo. Pochwale sie " nie mam zagrozen ^^
@pawlon
Masz racje moze sie dowartosciuje ale posmiac sie zawsze mozna z takiego polintelgenta
I jak dobrze zauwazyles polowa forum pisze jakby maila dysleksje- NIE DYSGRAFIE haha ty sie doucz... dysgrafia to jak ktos brzydko pisze ;]
Oj braki w wyksztalceniu ;]

pawlon
21-11-2006, 22:02
@pawlon
Masz racje moze sie dowartosciuje ale posmiac sie zawsze mozna z takiego polintelgenta
I jak dobrze zauwazyles polowa forum pisze jakby maila dysleksje- NIE DYSGRAFIE haha ty sie doucz... dysgrafia to jak ktos brzydko pisze ;]

nie, oni tak o sobie pisza, poszukaj iles tam postow wstecz, zreszta wiesz o co mi chodzi wiec nie ma to specjalnej wiekszej roznicy... gz z braku zagrozen ;)

sliver
21-11-2006, 22:03

Pozdro

P.S2. Catrishia~( terazniejszy owner) dysleksji to ty na oczy nie widziales...
Zadziwiajace jak szybko rosna dyslektycy w polsce.. a moze to poprostu wina tibii i braki w wyksztalceniu? O.o

nie wiem tam do jakiej szkoly on chodzi, ale np u mnie w liceum waystwaiaja zagrozenie jezeli masz oceny 4+,5,1 bo wg glupkowatych regul gdy teraz nie wystawi Ci zagrozenia to nawet gdybys jechal samymi szmatami do konca semestru to musi Ci go zaliczyc. takim sposobem mam zagrozenie z matmy :D . ale kogo to obchodzi :D

Cataclism
21-11-2006, 22:14
bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee czy wy umiecie tylko wymieniac kogos bledy ?
tak was to bawi ? i jak uwarzacie sie za takich wspanialych to moze wezcie sie juz za rodziny bo tibia juz nie jest dla was chyba ....
teraz powiecie "powiedzial 19 latek grajacy w tibie" w tibie gram w wolnym czasie ktorego mam ostatnio duzo a zreszta nawet nie znacie 90% ludzi ktorych komentujecie w rl wiec co wy mozecie o kims takim wiedziec ... bez kitu
ale jak zawsze kazdy widzi to inaczej i zaczniecie jak kazdy post komentowac "jaki ty tempy itd" wracajac do wydarzen hummm lovize expi na demonie itd ale i tam dlugo sobie nie poexpi

PS. dajcie date kolejnej bitwy i miejsce ;> propozycje mile widziane

Kurier
21-11-2006, 22:17
tak was to bawi ? i jak uwarzacie sie za takich wspanialych to moze wezcie sie juz za rodziny bo tibia juz nie jest dla was chyba ....
teraz powiecie "powiedzial 19 latek grajacy w tibie" w tibie gram w wolnym czasie ktorego mam ostatnio duzo a zreszta nawet nie znacie 90% ludzi ktorych komentujecie w rl wiec co wy mozecie o kims takim wiedziec ... bez kitu
ale jak zawsze kazdy widzi to inaczej i zaczniecie jak kazdy post komentowac "jaki ty tempy itd" wracajac do wydarzen hummm lovize expi na demonie itd ale i tam dlugo sobie nie poexpi

Blad- oceniamy postepowanie jakie pokazujemy wszyscy nawzajem na tym forum jak i w grze.. Ktorej czesci nie rozumiesz?;]

kolejna bitwa?? lol
Goroma/ weekend/ bez waszej armii nobow - wy na nas!
Co wy na to?;]

pawlon
21-11-2006, 22:21

nie krytykuje kogos rl bo jej nie znam, natomiast jestes pewien ze mozesz spokojnie powiedziec ze nic z tego co napisalem nie tyczy sie Ciebie? jesli nie tyczy to w czym problem? a jesli tak to moze czas to przemyslec zamiast sie oburzac? ;) chcesz mi cos porzarzucac to nei widze problemu, ja lubie dyskutowac (jak widac:D) tylko postaraj sie to jakos uzasadnic :)

aragorn uczciwy
21-11-2006, 22:32
Ankh-duze pole manewru, mozna miec szerokie szyki obtoczyc przeciwnika, naprawede ejst w czym wybierac i nie mowicie anwet ze wam ktos ucieknie bo jak go na ankh nie dogonicie to na innych teranach tez nie...-.- a bitwe ustalcie troche wczesniej bo niektorzy musza sie przygotowac...

Poznanski Rycerz
21-11-2006, 22:45
@pawlon
Jesli zrobiles to swiadomie to oddaje honor.

Wow Catri jaki ty bojowy
Dajmos to nasz pupilek i nie sposob nie gadac o nim. To co on gada, robi brak slow na niego. Mam taka teorie, ze najwiecej o real gada ten, kto ma z tym problemy. A z twoich poprzednich wypowiedzi kiedy chwaliles sie ze byles na dworze WOW nikt z nas tego nie robi. Z Zemusa tez duzo osob sie smieje ale nikt sie tak nie bulwersi. Przyznaje ja sie zbulersowalem jak kurier po raz kolejny nabijal sie z mojego sexownego plywaka rumcia. Ale na boga rumcio nie jest tak uposledzony jak dajmos, bo wcale nie jest. W ogole nikogo nie powinno sie porownywac z tym polinteligentem. Ja nie wierze jak mozna byc tak ograniczonym. Wymienami bledy dajmosa, bo sa one wyrazne... Napisz ktory z nas jest tak ograniczony, zeby do kazdego PEJ ARMOS OD DAJ

@kurier
Goroma wykluczy ich noobow ale tez troche ludzi od was, bo niestety ale duzo z was nie ma juz pacca.

@aragorn
Czytaj forum i zobacz dlaczego HWL nie chce walczyc na ankh. Powodzenia!

_PiteroS_
21-11-2006, 23:00
@pawlon

:baby:
w kwesti malego wyjasnienia:
dysgrafia - klopoty z czytelnym pisaniem
dyslekcja - to zaburzenie objawiające się trudnościami w nauce czytania i pisania
dysortografia - trudności z opanowaniem poprawnej pisowni, pomimo znajomości podstawowych zasad ortografii
:baby:
jak na czyms sie nieznasz to po co sie odzywasz!!
a jak masz jakas wade napisana powuzej to ja udowodnij :D
bo sa odpowiednie papierki na to.
wiem bo je mam :D od 199~roku :D

Poznanski Rycerz
21-11-2006, 23:12
Jakbys byl troszke bardziej inteligentny. TO bys wiedzial ze dysortografia czesto chodzi w parze z dysleksja. I jedno wynika z drugiego
A u wiekszosci osob z forum wystepuje dysleksja + dysortografia, , chociaz przewaza liczba osob ktore nie potrafia po polsku pisac. Nie czytaja zadnych ksiazek i pozniej nie potrafia pisac piekna poprawna polszczyzna. I nie mam zadnej dysfunkcji.

_PiteroS_
21-11-2006, 23:46
Jakbys byl troszke bardziej inteligentny. TO bys wiedzial ze dysortografia czesto chodzi w parze z dysleksja. I jedno wynika z drugiego
A u wiekszosci osob z forum wystepuje dysleksja + dysortografia, , chociaz przewaza liczba osob ktore nie potrafia po polsku pisac. Nie czytaja zadnych ksiazek i pozniej nie potrafia pisac piekna poprawna polszczyzna. I nie mam zadnej dysfunkcji.

nie trzeba miec dysortografii by byc dyslektykiem i na odwrot, " nie proboj byc szerszy od koszuli"
i nie ucz ojca dzieci robic,
jestes smiesznym dzieciakiem ktory malo wie o zyciu, a chcesz sie wozic,
moge sie zalozyc ze lubisz bardo lizac rzycie, jestes w tym bardzo dobry,
wnioskuje to czytajac twoje posty :D

Demiphant
21-11-2006, 23:47
Przestańcie dzielić życie na coś typu rl life i Tibie,Tibia jest częścią prawdziwego życia poznajemy w niej ludzi z którymi później możemy się spotkać w barze np,poświęcając czas na gre wcale nie znikam z naszego "rl life" i w tej grze to wciąż jesteśmy my,a nie wymyślony człowiek.Oczywiście zdarzają się przypadki,że osoby z kompleksami starają się spełnić swoje skryte pragnienia typu bycia szanowym,a nie poniżanym i spotykająć się z nimi jesteśmy zaszokowani jak bardzo różniło się nasze wyobrażenie o tej osobie ale to są wyjątki.Zabierając coś w grze nie można powiedzieć,że wcale złodziejem nie jesteś bo to gra.W krajach lepiej rozwiniętych niż Polska takie rzeczy są karalne i można dostać za to grzywne lub wyrok.

Co do dyskusji na temat gramatyki wg. mnie to głównym powodem takich głupich błedów typu:wiencej,którendy itd jest właśnie Tibia ponieważ bez znaków ą,ę,ż,ź itp trudno jest zrozumieć wypowiedź kogoś więc zostaje użyta forma fonetyczna,a potem wpada ktoś na forum i po 3-4 godzinach pisania na Tibi pisze z przyzwyczajenia tak głupio albo osoby czytające takie wyrazy podświadomie je zapamiętują i popełniają takie same błędy.

Co do Galany to pogratulować wyrzucania coraz większej liczby graczy;p Ciekawe kiedy Lithium i część przeciwnej strony zrozumie,że za chwile nie będą mieli o co walczyć.W takim tempie ucieczki graczy z Galany po wygranej wojnie będzie 400 osób online max w godzinach szczytu i respik będzie tak wielki,że z nudów odejdziecie z tego serva albo zapragniecie powrotu do starych czasów gdy było z kim pogadać,szybko się expiło nie czekając na resp.Ale wtedy będzie za późno.

P.S. Maniek znalazłeś jakieś moje nowe chary??;p

NOHAS
21-11-2006, 23:58
Mam takie pytanko gdzie sie sprawdza kto ile expa wbil itp?;(

Demiphant
22-11-2006, 00:00
www.erig.net

Trialowiec
22-11-2006, 09:14
Dajmos <3

horniok
22-11-2006, 15:44
nasz pupilek wielki dajmos znowu zaszalal z tego co widzialem to grozil boltinie i kazal jej placic chlopak przegina totalnie X(

Arkuss
22-11-2006, 16:20

z tym HiVem przesadziłes, bo to nie jest temat do nasmiewania sie... a moze ta choroba i Ciebie dopaść jak każdego... poczytaj troche o tej chorobie to zrozumiesz...

btw. pochwalcie sie na jakich serverach gracie moze sie dołącze, bo na Galanie mam hunta i jak to pare postow temu skopiowalem wypowiedz Wielkiego Dajmosa ("nie grasz juz tu") nie moge grac na tym serverze xD
Wolałbym grać tam gdzie większa część graczy z Galany sie przeniosła by czuc sie jak u siebie a nie na odosobnieniu... Czekam na odp.

Pozdrawiam

Cataclism
22-11-2006, 16:39
z tym HiVem przesadziłes, bo to nie jest temat do nasmiewania sie... a moze ta choroba i Ciebie dopaść jak każdego... poczytaj troche o tej chorobie to zrozumiesz...

btw. pochwalcie sie na jakich serverach gracie moze sie dołącze, bo na Galanie mam hunta i jak to pare postow temu skopiowalem wypowiedz Wielkiego Dajmosa ("nie grasz juz tu") nie moge grac na tym serverze xD
Wolałbym grać tam gdzie większa część graczy z Galany sie przeniosła by czuc sie jak u siebie a nie na odosobnieniu... Czekam na odp.

Pozdrawiam

z tego co wiem sporo na lunarze i na thori a co do dajmosa moge znim pogadac bo znajac zycie nie mial powodu :P

Ascario
22-11-2006, 17:06
To pogadaj z reszta gildi zeby mnie juz nie bili :<

Boltina89
22-11-2006, 17:08
Witam Wszystkich ;)

Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi.....I stwierdzilem, iz takze zaczne brac udzial w wielu ciekawych dyskusjach.

Tylko prosze Was oszczedzajcie mnie i jesli moge na wstepie cos zaznaczyc to nie lubie przeklenst i oszczerstw w swoim kierunku , bo sam tego nie robie.

Pozdro ^^

Arkuss
22-11-2006, 17:08
z tego co wiem sporo na lunarze i na thori a co do dajmosa moge znim pogadac bo znajac zycie nie mial powodu :P

Nie pomozesz, bo pomagałem chłopaką z Cons~ i AS w bitwie :P i probowalem skompletowac ludzi do walki z Softmupp~
Najlepsze jest to ze pomagalem a padlem na bitwie od Grudging, ale to juz inna bajka...

aragorn uczciwy
22-11-2006, 17:39
I stwierdzilem, iz takze zaczne brac udzial w wielu ciekawych dyskusjach.

Haha tu nie ma ciekawych dyskusji prucz najezdzania na siebie...

Poznanski Rycerz
22-11-2006, 18:26
Dobra warcholy
Ten co ma herb pogoni
ktora dostala niezle baty od leszka 3;0 bez 9 podstawowych zawodnikow.

CZESTO- widac ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem.
Nigdy nie przytaczam kontekstu o rl bo nikt nie wie o moim, a ja nie wiem o twoim np. ale jak juz mowilem najwiecej gada o rl ten co ma z tym problemem.
Taki btw prawie w ogole nie rozumiem tFOjego posta -.- polski nie boli a mozna przeciwdzialac dysortografii.

Boltina
to czy beda na ciebie najezdzac zalezy od tego co bedziesz mowic.... poprzesz HWL bedzie ci relictus jechac i na odwrot. Uniwersalnym i bezpiecznym temtem jest dajmos bo tylko catrishie to bulwersuje.

Arkuss
On to powiedzial na zasadzie przykladu i mial na celu podkreslenie glupstw jakie wygaduja, a nie nasmiewanie sie z tego wirusa... Jak chcesz pomagac to sie zadeklaruj zeby uniknac takich nieporozumien.

Topic
Nie za bardzo bym sie przejmowal dajmosem ... jakby HWL nie bylo online, a by byl poza dp to z checia bym go dorwal ... chociazby solo, bo wydaje mi sie ze jego pvp ograniczyloby sie do wielkiej paniki nie wiedzac co robic. Demiphant ale ty expert tych stron jestes ;].

Vlachyslav
22-11-2006, 18:35
eee stary jak bedziesz to odezwij sie w grze ;]

Potempik

Poznanski Rycerz
22-11-2006, 18:40
To bylo do mnie kozaczku?
Pamietam jak nuskei cie klepal i almighty XxX has come and save ur ass. ;]
Pamietam jak razem z drayem paowaliscie i jakos tak fajnie wyszlo ze moglem sie dolaczyc ;] to bylo w trakcie wojny - napisalem to bo dajmos tylko gada xD
Dobra pa sie robi z zytene bo ona sie godzi na fragowanie tzw ten koles co kiedys gral na zytene ;[ co chcial moje passy zeby postzelac z boltow- nowy owner;]

Bartol1
22-11-2006, 19:02
Thunder of Skys
Nov 22 2006, 17:34:52 CET Killed at Level 97 by Rattzor

A z wczoraj:
Rattzor
Nov 21 2006, 23:24:31 CET Killed at Level 121 by Nuskei and by Keekz'Lorenzo

Poznanski Rycerz
22-11-2006, 19:11
Rattzor chyba nie umie wysiedziec w pz tyle deadow wylapuje ;/

Boltina89
22-11-2006, 19:21
Thunder to new owner.
Z poprzednim ownerem bardzo dobrze sie dogadywalem i byl z Wenezueli.

Jesli chodzi o Rattzora to jest bardzo dobry gracz jesli chodzi o exp. Ale, ze dzisiaj sfraguje to sie nie spodziewalem.

Battle nabiera coraz ciekawszych ksztaltow. Juz nie jest takie oczywiste kto wygra tymbardziej , ze Konda wzial sie za fraggs.

@Dajmos

Wczoraj kolejny raz zapytal mnie o Boots of Haste for him. Bardzo mi przykro , ale bohow za free nikomu nie dam. Bo jak wielu pewnie wie to Wielki~ ma bujna wyobraznie. Twierdzi, ze robilem PA i za to sie placi. Tyle tylko, ze ja pz nie nabije , bo wiem kto na to czeka. Nothing to say...

Pozdro

sliver
22-11-2006, 19:25
hahahah, a "boltina89" bo taka masz nazwe na tym forum to rozumiem numer ownera?:D

Boltina89
22-11-2006, 19:33
Nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Numer ownera ???

Jesli chodzi o moja wypowiedz na temat ownera Thundera to zrobilem to dlatego, ze old owner byl moim dobry znajomym , a ten gdy do niego napisalem
odpowiedzial mi - "Buy for me Premium Account , i need it for today's battle"

Pozdro~

sliver
22-11-2006, 19:34
lol jak nie rzozumiesz? no chyba nie powiesz mi ze jestes pierwszym wlascicielem ;d to byl taki zarcik sytuacyjny rzekl bym ;p

Boltina89
22-11-2006, 19:42
Odpowiem bardzo dyplomacyjnie

Boltina ma sie dobrze, nie wiem o czym mowisz.

Apropos wojny wie ktos kiedy next open battle bedzie ??

Cataclism
22-11-2006, 19:44
lol jak nie rzozumiesz? no chyba nie powiesz mi ze jestes pierwszym wlascicielem ;d to byl taki zarcik sytuacyjny rzekl bym ;p

hummm pierw dwuch braci odemnie z włocka potem jakas dziewczyna z toruna potem ktos z angli potem ktos jeszcze i teraz on :P

Rybzor
22-11-2006, 19:45
Są jakies filmy ze zgonu rattzora, albo jak to sie stało?:>

A dla tych ktorzy jeszcze nie widzieli jak Atnaz pada :
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14334

Apropos wojny wie ktos kiedy next open battle bedzie ??
Nom za 2 dni przy wolftower, rozpowiadajcie noobcharom.

Btw. Boltina ma sie dobrze? ale ocoho?

Mia~
22-11-2006, 19:47
i smell nóp up :<

Boltina89 przyznaj sie lepiej ile kasy wtopiles w ten shit.. a nie xDDD dobre i to xDDDDDD

Boltina89
22-11-2006, 19:56
I byla jeszcze Krystyna z gazowni.

Nie mam zamiaru dyskutowac na temat chara o nicku Boltina.

Kazdy wie swoje i na tym skonczy te dyskusje.

@Ryba-
nie wiem do kogo bylo to z tymi noobcharami , ale mnie sie to nie tyczy. Owszem bylem noob charem na wojnie, jednak nie zrobilem niczego co jakies ze stron by przeszkodzilo.

Arkuss
22-11-2006, 19:58
Arkuss
On to powiedzial na zasadzie przykladu i mial na celu podkreslenie glupstw jakie wygaduja, a nie nasmiewanie sie z tego wirusa... Jak chcesz pomagac to sie zadeklaruj zeby uniknac takich nieporozumien.

To czy to bylo dla przykladu czy nie to mnie nie obchodzi i zdeklarowalem sie dawno a to byl missclick dla Twoich wiadomosci. I mnie tu synuś nie pouczaj...

@Boltina
Mowisz ze nie dasz bohow a Keekzowi czy tam komus to kto placil?

Boltina89
22-11-2006, 20:02
Keekzowi zaplacil chyba Boltina czy sie myle?

Wszyscy potrafia sie nasmiewac z tych co placa. A jednak tym co placa chodzi tylko o to, by mogli sobie w spokoju grac.

Przyznam , ze sie mylilem , bo z tego placenia wiele nie wyniknelo.

Jest jednak takie stare polskie przyslowie
"Czlowiek uczy sie na bledach"
Jeszcze lepsze to:
"Czlowiek madry uczy sie na bledach swoich, a czlowiek genialny na bledach czyis"

Genialny nigdy nie bylem :D

Poznanski Rycerz
22-11-2006, 20:04
@up
Wrazliwy jak jajko, to napisz ojcze, ze to byl missclick a nie, piszesz jak w slynnej gazecie zwanej jako Fakt!! Jak cie to nie obchodzi to sie nie udzielaj

@Co do boltiny
Robi co chce , gra jak chce, kazdy zna historie tego chara :]

Arkuss
22-11-2006, 20:09
O jakiś ty mądry... pisac moge co zechce i mi nie zabronisz, bo po to jest forum... a jak masz zamiar odwalac jakies pyskowki to lepiej nie pisz nic.

Poznanski Rycerz
22-11-2006, 20:14
Jesus prawdziwy mistrz cietej riposty?
Umiesz czytac ze zrozumieniem? zabranialem ci sie wypowiadac? To co napisalem dotyczylo tamtej sytuacji polinteligencie.
I moge napisac ci to samo...
To jest forum moge pisac co chce.
Widzisz jakie to zalosne? echhh Idz organizuj armie na souft przynajmniej mniej pisales

Arkuss
22-11-2006, 20:23
Jesus prawdziwy mistrz cietej riposty?
Umiesz czytac ze zrozumieniem? zabranialem ci sie wypowiadac? To co napisalem dotyczylo tamtej sytuacji polinteligencie.
I moge napisac ci to samo...
To jest forum moge pisac co chce.
Widzisz jakie to zalosne? echhh Idz organizuj armie na souft przynajmniej mniej pisales

Tak ogolnikowo to slyszalem ze nie grasz? To dlaczego wypowiadasz sie na tematy Ci nieznane? Dla Twoich blizszych wiadomosci Soft~nie istnieje juz...
nigdy nie chcialem czegos złego pisac o poznaniakach bo sam nim jestem, wiec sie nie wypowiem dalej...

aragorn uczciwy
22-11-2006, 20:26
Boltina po co ci wiedziec keidy walka? i tak nie walczysz... a popatrzec to se mozesz na filmiku...

@edit
boltina ile mam wkoncu Ci placic za hunta?? bo w tibi nie odpisujesz;/

Poznanski Rycerz
22-11-2006, 21:09
Bo chce ogladac na zywo tak jak sie oglada mecz w telewizji moze komus pomoze uhajac ;]

Rumcio oglada temat
<macha> wow ;]

Zimpa
22-11-2006, 22:05
A ja tu tylko taki maly symboliczny epizodzik

PROSZE MNIE NIE MYLIC Z TYPKIEM O NICKU REIN SECOND... NICK PODOBNY ALE TO NIE JESTEM JA TYLKO TYP CO MIESZKA 2 ULICE DALEJ ODEMNIE dzisiaj ktos na vent zucil chodzmy na zimpe i to nie bylo hwl tylko dlatego pisze bo powodem mialobyc to ze blokowalem ich na Open Battle dlatego to sprostowanie

Poznanski Rycerz
22-11-2006, 22:06
Niech sprobuja cie tylko ruszyc...

Na galanie nic sie nie dzieje... tylko rattzor bezsensowne deady zalicza chyba

pawlon
22-11-2006, 22:20
Niech sprobuja cie tylko ruszyc...

...to nikt palcem nie kiwnie :D

boltina@
chcesz byc szanowanym ale o to bedzie ci ciezko na kupionym charze, zwlaszcza ze jak na razie zaslynales tylko z prob PA i z placenia HWL ;)

Poznanski Rycerz
22-11-2006, 22:43
Jak pojdziecie na niego to zobaczycie jak was zniszcze. Zpinguje wszystkich i walne gfb spam? ha?

Boltina89
22-11-2006, 23:35
...to nikt palcem nie kiwnie :D

boltina@
chcesz byc szanowanym ale o to bedzie ci ciezko na kupionym charze, zwlaszcza ze jak na razie zaslynales tylko z prob PA i z placenia HWL ;)

Slynac mozna z czegos innego. Ja staram sie expic i nie miec wrogow. To sie jednak obraca przeciwko mnie. Nie wiem jednak o jakich probach pa mowisz Pawlon. Takich prob nie bylo , gdyz na nabicie przeze mnie pz czekaja tylko w Lith~.

Ide smacznie spac. Dzisiaj na Galanie spokoj byl(tylko Thunder of skys padl)

Moze wiecej bedzie takich dni...

Pozdro~

Ascario
22-11-2006, 23:40
Ide smacznie spac. Dzisiaj na Galanie spokoj byl(tylko Thunder of skys padl)

Moze wiecej bedzie takich dni...

Pozdro~

Dla Ciebie tylko, dla nas az ;)

sliver
23-11-2006, 00:34
lol, nie mam nick do chara o nazwie boltina . poprostu jak spojrzalem na nazwe urzytkownika "boltina89" to mi sie smiac zachcialo. nie, ja sie za smialem na glos bo juz wiesz z czym to mi sie skojarzylo :D

Xulinor
23-11-2006, 10:49
Hum Ale Wy Nobowscy Jestescie Najezdzacie Na Boltine bo co bo nie chce waliczyc...? bo nie chce miec Paymenta?? Bo ma to w dupie i chce lvl bic..? Pomyslcie co piszcie jestescie smieszni.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Power Sd By Kay'en =))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:cup:

sliver
23-11-2006, 11:25
to fakt, zdaje sie ze boltina naprawde ma sie lepiej niz za poprzednich ownerow. (nie mowiac o pierwszym, ktory wbil te levele)

NOHAS
23-11-2006, 15:02
Gdzie jest wolftower X( Bo chce pomuc noob charem :)
Najezdzacie ze Boltina kupila chara....ale popatrzcie na siebie:D
Zadroscicie jemu ze mial tyle kasy zeby kupic chara??:baby:

pawlon
23-11-2006, 15:21

lol, czego? chyba glupoty, raz ze nim nie pogra bo mu hwl nie da a dwa wydac tyle kasy za chara w jakeijs grze? zreszta co to za radocha? 100x bardziej wolalbym wlasny lev 50 niz kupiony 100... a co do tego ze woli gracv w pokoju.. to co? ja tez wole, ale hwl nie woli xD w tym rzeczz ze dla mnie to + bo pomaga mi to w utrzymaniu mojegho statusu retired XD takto by mnie kusilo an granie a tak mam to w nosie :D

Ceapoznan
23-11-2006, 15:30

Wolftower jest pomiedzy Thais a Venore przy pustyni. A taka zreszta nie latwiej sprawdzic na Tibia.com badz innych polsko jezycznych stronach fanowskich.

Co do Boltiny zrozum, ze na osoby, które kupuja chara sie nie jedzie z zazdrosci tylko za to, ze trzeba miec na prawde nasrane, zeby tracic powiedzmy 700zl na gre. Nie chodzi o to czy to Tibia czy inna gierka ale o sam fakt... Jednak mówie tu o Polakach, bo dla powiedzmy Szweda, ktory ma w portfelu Euro to jesli zakupi chara od Polaka to zaplaci 4.5 raza mniej... Czyli powiedzmy taki koles traci mniej wiecej 150Euro. Logicznie patrzac to dla niektorych dzieciakow to jest jedno kieszonkowe a czasami nawet mniej. A taki polski dzieciak nie dostaje 700zl miesiecznie chyba, ze jego starzy sa w 100 najbogatszych Polakow.

Wiec zrozum, ze dla kogos kto Tibie traktuje jako zabawe kupowanie chara to totalny Idiotyzm, pomijajac brak satysfakcji, zwiazanej z tworzeniem od zera.

Zazdrosicic to mozna spodniom Jeniffer Aniston i koszulce Angeliny Jolie:D

NOHAS
23-11-2006, 15:35
Kupil chara to jego sprawa....
On wydal 700 zl na tego chara, a nie wy:baby:
Jezeli czerpie z tego satysfakcje to niech se kupuje i za 2000 zl jego sprawa:baby:

Dobra koniec gadek o kupywaniu i sprzedawaniu postaci...To jest forum o wydarzeniach z galany.

Bartol1
23-11-2006, 16:43
Wielki Dajmos ochodzi z Galany ;( :cup:

aragorn uczciwy
23-11-2006, 17:51
Bartol nawet nie mow!!! NIE!NIE!NIE! jak zmienia server chodzcie zmienmy razem z nim jak to grac na galanie bez pet polackz?

Morbom
23-11-2006, 17:51
Wielki Dajmos ochodzi z Galany ;( :cup:
Tak, będzie nam go bardzo brakowało ;( ;(
HuaHUaHuaHua

Żegnaj Frajerze i AssLickerze

Xmazy
23-11-2006, 17:54
Wielki Dajmos
Nov 06 2006, 17:59:16 CET Killed at Level 57 by Yuris Saillano and by Navoxiv

~buedak :D :p

Cya Noob :baby:

Arturo Soprano
23-11-2006, 18:03
Wielki Dajmos
Nov 06 2006, 17:59:16 CET Killed at Level 57 by Yuris Saillano and by Navoxiv

~buedak :D :p

Cya Noob :baby:

No tak dane to ty masz aktualne haahha, popatrz na date X(

Poznanski Rycerz
23-11-2006, 18:19
DAjmos zmienia server?
W takiej sytuacji to bym kupil chara i bym go z tamtad wywalil ;]

Boltina89
23-11-2006, 19:20
lol, czego? chyba glupoty, raz ze nim nie pogra bo mu hwl nie da a dwa wydac tyle kasy za chara w jakeijs grze? zreszta co to za radocha? 100x bardziej wolalbym wlasny lev 50 niz kupiony 100... a co do tego ze woli gracv w pokoju.. to co? ja tez wole, ale hwl nie woli xD w tym rzeczz ze dla mnie to + bo pomaga mi to w utrzymaniu mojegho statusu retired XD takto by mnie kusilo an granie a tak mam to w nosie :D

@Pawlon

Nie wiem o co Tobie i niektorym ppl z forum chodzi. Dla Was pewnie lepiej by bylo gdyby ten char sie marnowal i siedzial cale zycie na free acc'ku w Carlin. Po drugie jesli chodzi o kwestie finansowe. Nie chce, zeby ktos myslal, ze Bog wie jakis bogaty jestem. Zrobilem tylko good interes... Char i SCA za 5 paczek...Sami sobie odpowiedzcie...

A jesli chodzi o moje podejscie to gry...Gralem na Galance mialem MS'a z 63 lvl i 500k w domku. Niestety hack i 4 lvl down spowodowaly, ze wzialem rozbrat z Tibia. Na szczescie wracam. Do Waru dolacze jesli padne z reki Lithium. A ze na to czekac dlugo nie bede... Bo Ci ludzie ciesza sie czyims nieszczesciem to choroba.

Mam nadzieje, ze wszyscy uszanujecie moja osobe i wkoncu zmienimy temacik ^^

Trzymajta sie :P;)

Celmir
23-11-2006, 19:50
Nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Numer ownera ???

Jesli chodzi o moja wypowiedz na temat ownera Thundera to zrobilem to dlatego, ze old owner byl moim dobry znajomym , a ten gdy do niego napisalem
odpowiedzial mi - "Buy for me Premium Account , i need it for today's battle"

Pozdro~

Tzn., że ten char miał już tylu ownerów, że nie sposób policzyć ilu ich było.
Powiedz nam którym z kolei ownerem jesteś jeżeli potrafisz to określić.;)
Wydaje mi się, że jesteś jednym z najgłupszych ownerów tego chara, ponieważ wystarczy że ktoś krzyknie do ciebie o payment a ty lecisz i dopłacasz jeszcze żeby cie next razem nie ruszali. Żal.pl.br.ven~~

Poznanski Rycerz
23-11-2006, 19:53
Ty powienies najmniej mowic o kupowaniu charow !!

Celmir
23-11-2006, 20:02
Ty powienies najmniej mowic o kupowaniu charow !!

Raverton weź wyjdź z tego forum
Mam Ci opowiedzieć historie gry Skopem od 1lv??
Ktoś kiedyś rzucił hasło "SKOPO MA NEW OWNERA" i tak się podjarałeś, że do tej pory Ci stoi i starasz się aby inni również ulegli podniecie.
Powtarzam Ci po raz tysięczny, że cały czas jest ten sam owner i Skopo nigdy nie był sprzedany lub też kupiony i ja również nie wydałem złamanego grosza na tibie.
Odezwij się na gg w razie jakichkolwiek "ale" i już nie pisz nic bo poprostu jak czytam to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...czuje się zmieszany.
A tak btw. RAVERTON TO NEW OWNER ale chyba umarł i się nie loguje...:baby:

Boltina89
23-11-2006, 20:09
Tzn., że ten char miał już tylu ownerów, że nie sposób policzyć ilu ich było.
Powiedz nam którym z kolei ownerem jesteś jeżeli potrafisz to określić.;)
Wydaje mi się, że jesteś jednym z najgłupszych ownerów tego chara, ponieważ wystarczy że ktoś krzyknie do ciebie o payment a ty lecisz i dopłacasz jeszcze żeby cie next razem nie ruszali. Żal.pl.br.ven~~

Skopo~ prosze Cie skoncz temat. Nie jestem zadnym noobem. Moze kiedy skonczy sie wojna a ty czasem sie bedziesz logowal to sie o tym przekonasz...
Nie mam zamiaru Cie pouczac i namawiac do myslenia jaki to ja dobry.
(Aha ja nie opuszczam guildu w potrzebie-patrz Dominiom)

Wole nie wchodzic do Waru. Jesli mnie jednak Lithium zmusi to co?

Ide zjesc kolacje.

PozdroB)

aragorn uczciwy
23-11-2006, 20:27
Właśnie, odczepcie sie od Boltiny... ja Jej kazałem płacić i jakos mi nie zapłaciła... wiec tu pierdol ani plotek nie gadajcie... chyba ze z was plotkary jak ze starych bab...

Poznanski Rycerz
23-11-2006, 20:38
Skopo a ty dalej swoje

Mowie ze lubie sie z toba droczyc. Nie bede mowic na forum niektorzych rzeczy ale ja tez cie kocham ;] kiedys byles inny ... ty juz wiesz o co chodzi. !!

Lukus
23-11-2006, 21:11
huh Boltina :O

Xulinor
23-11-2006, 21:34
Boze Wy jestescier nie Normalni!! dwalcie sie od Boltiny Czym wam zaszkodzil? to ze nie walczy w war t jego sprawa nie wasza a co do Zmiany Ownera Macie Dowód jakis?;] To sie nie Odzywajcie jak nie wiecie :)

Arkuss
23-11-2006, 22:04
Musze sie wtrącić z mała dygresją...
Dlaczego piszecie "War" :/ czy w naszym wspaniałym słowniku nie ma słowa "wojna"?? Wiem ze sie bedziecie tłumaczyc ze to krotszy zwrot itp. ale to jest polskie forum i nie potrzeba tutaj tego typu wyrazow uzywac.

btw. nie wierze w to odejscie Dajmosa :P

Dubo
23-11-2006, 22:23
btw. nie wierze w to odejscie Dajmosa
Wlasnie to polskie forum, wiec skad ten skrot? Pewnie dlatego, ze tak szybciej :)

@ Galana
Nie ma co teraz grac. Trzeba czekac az Lithium zmadrzeje i zobaczy, ze nie ma juz jak grac samym. Duzo ekip sprzedaje eq i idzie na inne servery.
Co do najezdzania na Boltine nie ma to sensu i tak bedzie robic co chce. Wkoncu on posiada swoj rozum i nie musi sie was sluchac. Zaplacil jego wybor - teraz moga od niego czesciej brac "haracz". Jak sie zachowa? To juz tylko jego kwestia.

Lukus
23-11-2006, 22:29
Boltina to spoko ziomek jest :** xD
Niewiem co od niego chcecie kupil chara do jego sprawa nie wasza ^.^

Celmir
23-11-2006, 22:31
Skopo a ty dalej swoje

Mowie ze lubie sie z toba droczyc. Nie bede mowic na forum niektorzych rzeczy ale ja tez cie kocham ;] kiedys byles inny ... ty juz wiesz o co chodzi. !!

No dobra Misiaczku skoro tak mówisz:p
To kiedy robimy GAY PARTY??;)
I LOVE YA :P

Bartol1
23-11-2006, 22:55
HWL postanowilo pozwolic sie splacac po promocyjnych cenach :D
Oh YEah!!
Mam nadzieje ze nikt nie jest na tyle glupi zeby dac im pieniazki za free i zginac za kilka tygodni, pod pretekstem lvlowania zeby pomoc Kondzie.
Bylo juz kilka taqkich przypadkow :S
Nie moga sie splacac Konda, Kardear, Oen, Lovize, Grudgiie, Rattzor, Kiggan, Sabrio, Lord-Frazzy, Vidente, Xalade~.
Wiecej tutaj
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1455035
Mam nadzieje ze nie znudzilo wam sie siedzenie w PZecie przez te kilka ladnych miechow :D

Colorion
23-11-2006, 23:09
HWL postanowilo pozwolic sie splacac po promocyjnych cenach :D
Oh YEah!!
Mam nadzieje ze nikt nie jest na tyle glupi zeby dac im pieniazki za free i zginac za kilka tygodni, pod pretekstem lvlowania zeby pomoc Kondzie.
Bylo juz kilka taqkich przypadkow :S
Nie moga sie splacac Konda, Kardear, Oen, Lovize, Grudgiie, Rattzor, Kiggan, Sabrio, Lord-Frazzy, Vidente, Xalade~.
Wiecej tutaj
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1455035
Mam nadzieje ze nie znudzilo wam sie siedzenie w PZecie przez te kilka ladnych miechow :D

a ja bym na to poszedl, tylko ze nie jestem war participantem
te 30k bym odrobil na zolwikach zanim by po mnie przyszli, a wystarczy troche exivy zeby im nie wyszlo

Xulorin
23-11-2006, 23:23
A ja nie wiem czemu ale odbieram Boltine bardzo dobrze, sugerując się tym co tu pisze. Nie mam nic do niego i nawet głupie nie jest ;) chłopak, dobrze gada.

Lukus
23-11-2006, 23:29
Nie placcie im bo i tak was znowu zabija

Kurier
23-11-2006, 23:38
osobiscie pomysl nie glupi.. szkoda tylko ze...
Wszysc wiemy ze i tak ci co zaplaca padna wczesniej czy pozniej.. odejdziesz od gildi raz.. juz nie wrocisz..
1 lvl na tydzien gdzie oni beda robic 10+ wiec po 2 miechach nie bedzie juz szans wogole z nimi walczyc..

Powiem za siebie- jestem panem swojego czasu- chce to expie, chce to trenie, chce to robie lvl na dzien przez caly miesiac.. i nikt mi nie bedzie tego regulowal "bo mu sie tak podobna"!
Poza tym duma i honor nie pozwola mi zaplacic nawet 1gp osobom, ktore zyja dla wojny i wlasnie tej kasy z paymentow, bo sami nie potrafia zarobic...
A swoja droga jezeli raz byla juz taka sytuacja ze chcieli male paymenty.. tydzien pozniej- pokoj i brak paymentow...
Deja vu?
Szkoda ze "Oni" zaczeli wojne po raz kolejny, male niewyzyte dzieci rzadne sily i potegi ktorej nie maja w rl...(i raczej nigdy miec nie beda..)
Na moj gust posiedza w pz jeszcze ze 3 miechy i zaczna blagac o to zeby znow zaczac grac.. nawet pewnie zaplaca - przeciez tibia to ich "zycie";]

P.S. Xalade~, Sabrio itd.. to sa naprawde wspaniali ludzie, ktorzy walcza o swoje przekonania.. Nie odszedl bym od gildii zostawiajac ich bez mozliwosci gry tylko dlatego ze ja bym ja otrzymal(na jakis tydzien)
Sad but true!
Heads up!

Poznanski Rycerz
23-11-2006, 23:47
Skopo najlepsze gay party sa z rumciem sexownym plywakiem ;]

@Kurier
Xalade to nei jest dobry przyklad. Nie moze zaplacic bo za szybko expi. Chodzi na jakies walki nie?

Kurier
23-11-2006, 23:58

@Kurier
Xalade to nei jest dobry przyklad. Nie moze zaplacic bo za szybko expi. Chodzi na jakies walki nie?

Xalade~ jest przykladem kogos kto odszedl bo nie chcial wlaczyc i ja i tak ubili..
Wlasnie za takie osoby jak ona miedzy innymi tez tu ejstem..

Morbom
24-11-2006, 00:04
Rav~
Przestań się kłucić, znam skopa od kiedy robiłem Vanas Williama miał wtedy -/+ 30 lvl, kiedyś szliśmy łeb w łeb, ja bodajrze 60 on trochę mniejszy...
No i odcieli mi neta i sprzedałem Vanasa, a na skopie grał ciągle ten sam owner i taki 'noob' Adrian ( ;** )...
A ty ciągle swoje tutaj, że kupił chara, etc -.-

Azenus
24-11-2006, 11:07
Rav~
Przestań się kłucić, znam skopa od kiedy robiłem Vanas Williama miał wtedy -/+ 30 lvl, kiedyś szliśmy łeb w łeb, ja bodajrze 60 on trochę mniejszy...
No i odcieli mi neta i sprzedałem Vanasa, a na skopie grał ciągle ten sam owner i taki 'noob' Adrian ( ;** )...
A ty ciągle swoje tutaj, że kupił chara, etc -.-

True, true.

Rumcio
24-11-2006, 15:12

xD hahah... moze niedulgo sie spotkamy wiesz oczym mowie xD

Pozdro

DfJ
24-11-2006, 15:27
Mam tylko jedną prośbe, Raverton proszę wyjdź...

Co do Galany, zostałem ojeb*ny na 500k :D, tyle o mnie

Co do Dajmosa, jakoś nie wierze w to, że odejdzie, jakaś podpucha albo coś w tym stylu

Boltina nie przejmuj się nimi...
On chce poprostu sobie poexpić, to, że placi to od razu już na niego jedziecie?

sliver
24-11-2006, 16:21
jezeli wolno spytac lub przeoczylem to, o ktorej ta bitwa weekendowa?

Boltina89
24-11-2006, 17:18
;) Widzialem propozycje Lithium. Powiem Wam tak. Ja im moze i wierze, ale po tym jak sam zaplacilem i ponownie mialem to zrobic to mam obawy. Poza tym gdybym walczyl za kondy plecami to teraz bym sie nie obracal przeciwko jemu. A noz wroci do ostrej gry z oenem i sie zrobi nieciekawie.

Co do mojego hunta juz all wyjasnione. Mam looz poki co.

@up

Kiedy opnebattle?

sliver
24-11-2006, 17:25
no wlasnie nie wiem, dlatego pytam

Cataclism
24-11-2006, 18:32
nvm nvm nvm nvm nvm nvm

Agnieszka21
24-11-2006, 18:35
szasami nie warto dawac swojej opini :>

Aj Catri~ ale grozny z Ciebie chlopak XD

oj oj oj pewnych rzeczy nie da sie ukryc

sliver
24-11-2006, 18:54
@up

o jeny znowu Ty :D

pawlon
24-11-2006, 18:57
;) Widzialem propozycje Lithium. Powiem Wam tak. Ja im moze i wierze, ale po tym jak sam zaplacilem i ponownie mialem to zrobic to mam obawy. Poza tym gdybym walczyl za kondy plecami to teraz bym sie nie obracal przeciwko jemu. A noz wroci do ostrej gry z oenem i sie zrobi nieciekawie.

Co do mojego hunta juz all wyjasnione. Mam looz poki co.

@up

Kiedy opnebattle?

placenie za wolnosc to nie to samo co stawanie przeciw kondzie... poza tym to co napisales mowi samo za siebie <lol>

catrishia@
nie podsluchuj! ;) albo nie podgladaj ;)

aragorn uczciwy
24-11-2006, 20:36
19:31 You see a dead human (Vol:10). You recognize Xisso. He was killed by Konda.

Nov 24 2006, 19:32:00 CET Killed at Level 119 by Xalade Shielyna
and by Konda

Heh no to gz...:P tak dalej xD

sliver
24-11-2006, 20:38
szkoda ze konda nigdy zadnych filmow nie robi ;<

aragorn uczciwy
24-11-2006, 20:50
@up
nom szkoda... bo duzo osob z galany sfragowala:P

@Lithium
haha widzialem was na pustyni... juz wiem why nie chcecie tam walczyc:P Poprostu wasza taktyka ejst zajebista xD all uciekaja w jedna strone, a kodna w druga. Wy wielkie litihum lecicie za konda... a dobze wiecie ze jej nie dogonicie:P haha zadzicie:P

Agnieszka21
24-11-2006, 20:50
Xalade Shielyna Nov 24 2006, 19:45:45 CET Killed at Level 99 by Camuh

VeE
24-11-2006, 20:54
Xalade Shielyna Nov 24 2006, 19:45:45 CET Killed at Level 99 by Camuh
Omg co za pech zawsze jak kogos zabijemy to u nas tez kogos zabija;/..., Pewnie pz mial po xisso...
To prawda ze jutro ma byc kolejne open battle??

Czyzby nasza kochana agniesia miala 59 ms'a??

Agnieszka21
24-11-2006, 21:04
Omg co za pech zawsze jak kogos zabijemy to u nas tez kogos zabija;/..., Pewnie pz mial po xisso...
To prawda ze jutro ma byc kolejne open battle??

Czyzby nasza kochana agniesia miala 59 ms'a??

aj kupilam na bazarze za 6.50

Rajmoon Nov 24 2006, 19:15:59 CET Killed at Level 52 by Lovize > Process Nov 24 2006,Nov 24 2006, 19:13:24 CET Killed at Level 23 by Rattzor,
19:32:00 CET Killed at Level 23 by Xalade Shielyna hyhyhy OMFG co za fragi XD no comment

aragorn uczciwy
24-11-2006, 21:26
Co tak wlasciwie oznacza litihum?? jak to skrut to pewnie to:
lithium-luje i tumany huje imbecyle udupy mamlasy

Somos
24-11-2006, 21:43
@up
nom szkoda... bo duzo osob z galany sfragowala:P

@Lithium
haha widzialem was na pustyni... juz wiem why nie chcecie tam walczyc:P Poprostu wasza taktyka ejst zajebista xD all uciekaja w jedna strone, a kodna w druga. Wy wielkie litihum lecicie za konda... a dobze wiecie ze jej nie dogonicie:P haha zadzicie:P

Zamiast pisac bezsensowne posty idz i wbij ten swoj 10lvl.
A co ma robic hwl jak konda i lovize sa 2x szybsi?
Nawet nie wiem z czego sie cieszysz. Moze tylko ze swojej glupoty.

aragorn uczciwy
24-11-2006, 22:13
Zamiast pisac bezsensowne posty idz i wbij ten swoj 10lvl.
A co ma robic hwl jak konda i lovize sa 2x szybsi?
Nawet nie wiem z czego sie cieszysz. Moze tylko ze swojej glupoty

Nie smieje sie z tego ze mogliby gonic kogosc innego, i by go dogonili, trapneli, zabili, a nie uganaic sie za konda jak i tak wiedza ze jej nie dogonia...

Vienek
24-11-2006, 22:28
Nie smieje sie z tego ze mogliby gonic kogosc innego, i by go dogonili, trapneli, zabili, a nie uganaic sie za konda jak i tak wiedza ze jej nie dogonia...

po pierwsze lolku tam nie było nikogo innego prócz Kondy, Rattzora, Lovize i Xalade~ wiec nie wiem jakby mieli ich dogonić na otwartej przestrzeni

nice lol

Zimpa
24-11-2006, 22:38
21:36 Stone reaver [103]: paid out

wiec ludzie zaczynaja placic

Ametystowec
24-11-2006, 23:14
male niewyzyte dzieci rzadne sily i potegi ktorej nie maja w rl...(i raczej nigdy miec nie beda..)
Na moj gust posiedza w pz jeszcze ze 3 miechy i zaczna blagac o to zeby znow zaczac grac.. nawet pewnie zaplaca - przeciez tibia to ich "zycie";]

yyy...jakim prawem Ty mowisz cos o ich RL skoro nie masz o tym bladego pojecia? Zapewne nie wiesz ile oni nawet maja lat...wes sie w garsc człowieku, bo pokazujesz wlasnie swoja wypowiedzia jaki jestes "o zabili mnie to teraz im wbije w rl hahaha ale jestem evul":D

Co do tematu...polaczki przegraly ten server

Cataclism
24-11-2006, 23:23
yyy...jakim prawem Ty mowisz cos o ich RL skoro nie masz o tym bladego pojecia? Zapewne nie wiesz ile oni nawet maja lat...wes sie w garsc człowieku, bo pokazujesz wlasnie swoja wypowiedzia jaki jestes "o zabili mnie to teraz im wbije w rl hahaha ale jestem evul":D

Co do tematu...polaczki przegraly ten server

co do kuriera zgadzam sie w 100%

a co do "polaczkow" to nie wszyscy :P

ale i tak nie widze zabawy w dalszej grze (brak ludzi) ale niektorych lepiej jak nie ma a co do paymentow moge dac moje slowo ze nikt z tych co zaplaca nie padna zanic ani przez wymyslony resone ale i tak zaraz powiecie ze moje slowo nic nie znaczy wiec pa :*

PS. kurier jedyna osoba albo psychiczna albo bez rl jestes ty ... brak mi slow jaki ty glupi jestes..

pawlon
25-11-2006, 00:36

ale i tak nie widze zabawy w dalszej grze (brak ludzi) ale niektorych lepiej jak nie ma a co do paymentow moge dac moje slowo ze nikt z tych co zaplaca nie padna zanic ani przez wymyslony resone ale i tak zaraz powiecie ze moje slowo nic nie znaczy wiec pa :*

PS. kurier jedyna osoba albo psychiczna albo bez rl jestes ty ... brak mi slow jaki ty glupi jestes..

Twoje slowo nic nie znaczy!! :D

ale to pol biedy, wiesz co sie bardziej liczy? toze nie jestes w stanie upewnic sie ze inni z HWL dotrzymaja swojego slowa, jzu sie nie raz przekonalismy ze tego nierobia, zastanow sie... nie dajesz slowa za siebie, dajesz je za cala gildie... masz prawo tak robic? sadze ze nie... wiec jesli rzeczywiscie Twoje slwoo w ogole cos znaczy to to przemysll ;)

Kurier
25-11-2006, 00:48

Ty sie lepiej nie wypowiadaj bo i tak nie amsz argumentow nawet na dyskusje.. <sad>

@Amet~ wiem o ich zyciu wiecej niz ty zapewne.. a te ich przedzialy wiekowe 12-17 wole pozostawic bez komentarza;]

A co do " zabili mnie itd jak to zaczales.. akurat ja mialem od nich (przynajmniej 5) grozby ze dostane w rl wpierdy.. smieszne to bo znajac zycie przedszkolaki z nich ;>
P.S. nie zabili mnie jeszcz i nie zabija.. :p

Cataclism
25-11-2006, 12:06
Twoje slowo nic nie znaczy!! :D

ale to pol biedy, wiesz co sie bardziej liczy? toze nie jestes w stanie upewnic sie ze inni z HWL dotrzymaja swojego slowa, jzu sie nie raz przekonalismy ze tego nierobia, zastanow sie... nie dajesz slowa za siebie, dajesz je za cala gildie... masz prawo tak robic? sadze ze nie... wiec jesli rzeczywiscie Twoje slwoo w ogole cos znaczy to to przemysll ;)

przynajmniej 80% chce spokoju a reszta to pk i pa na maksa ale dzisiaj od rana mialem juz rozmowe o np soft~ ktora powstala i febb itd powiedzili ze jak beda pekowac odejda z gildi oglnie bardzo duzo sie zgodzilo na to ale sa jak zawsze osoby jak zazek ktorzy mowia ooo nudzi mi sie ide kogos zabic ale znajac zycie dostana kicka jak cos takiego zrobia

aragorn uczciwy
25-11-2006, 12:35
To jak wszyscy chca spokoju, to all idzcie do jednej guildi i bedzie spokoj...
Ogloscie jakis rozejm albo cos...

Bartol1
25-11-2006, 12:57
Ta jasne... HWL i spokoj
Przypomniec Ci moja rozmowe z Zazkiem?
Rozmawialismy na temat pokoju itp Byl wyjatkowo mily, gdy powiedzialem ze musze porozmawiac z liderem i innymi vice to napisal ze spoko, poczeka.
Za 20min gdy napisalem mu ze nie bedzie zadnego pokoju i jedyna droga zeby nie byli huntowani sa paymenty to napisal mi ze fajnie ze moja rodzina zginela w komorze gazowej czy cos w tym stylu...
I powiedz mi ze mam im ufac ze bedzie pokoj...
WCHODZENIE W JAKIEKOLWIEK UKLADY Z HWL NIE MA SENSU, RAZ JUZ SIE NA TYM PRZEJECHALISMY...

sliver
25-11-2006, 12:58
k zazek ktorzy mowia ooo nudzi mi sie ide kogos zabic ale znajac zycie dostana kicka jak cos takiego zrobia

...."takie osoby jak zazek" i jak Ty " ktorzy mowia ooo nudzi mi sie ide kogos zabic.."

pawlon
25-11-2006, 12:58
przynajmniej 80% chce spokoju a reszta to pk i pa na maksa ale dzisiaj od rana mialem juz rozmowe o np soft~ ktora powstala i febb itd powiedzili ze jak beda pekowac odejda z gildi oglnie bardzo duzo sie zgodzilo na to ale sa jak zawsze osoby jak zazek ktorzy mowia ooo nudzi mi sie ide kogos zabic ale znajac zycie dostana kicka jak cos takiego zrobia

zadziwia mnie to co piszesz ale nie pod wzgledem tresci ale tego ze Ty w to chyba wierzysz... wiesz chodzi mi o to, moze to Ty jestes z nimi w gildii, moze jestescie jedna wielka "rodzina" ale nie zaopminaj ze my tez tych ludzi znamy... wiekszosc z nich byla ze man w dobrym kontakcie, do HWL nuskei(matthis) chcial mnie invitowac tyle razy ze nie oplicze, gadalismy o tym godzinami... moze ciezko uwierzyc ale naprawde usilowal mnie przekoac, i nawet speecha ma niezlego :P ba wielu mi zyczlo szczescia zebym ich pozabijal na wojnie bo szkoda mnie zebym nie gral ;) ale nie o to chodzi, chodzi o to ze oni mowia duzo rzeczy, a za tydzien, dwa, znudzi im sie expienie znow w "ewentualnym" pokoju i zaczna nowa wojne... naprawde wiele godzin spedzilem rozmawiajac duzo z hwl (hcial nei chcial) rozwiazujac problemy moich przyjaciol z nimi, dyskkutujac na temat ich pa itp znam ich poglady i wiem czego mozna po nich oczekiwac, i wlasnie wielu z nich najbardziej brakuej konsekwencji...

owszem 1 osoby nikt nie zabije, bo sie wam to nie oplaci, ale jakby si splacilo z 10, i potem ich zabic nagle na expie, to juz wam sie opyla ;) i stad ta cala propaganda :P

Cataclism
25-11-2006, 13:02
z tego co widze to juz sotf przegiela pale .... lol

Poznanski Rycerz
25-11-2006, 13:08
Ja wiem, ze skopo nie ma new ownera, po prostu sie z nim drocze.
Rumcio w tak wielkim miescie mozesz sie zgubic.

Wow xalade zaczal walczyc
KONDA TO jest on to ze sie konczy na a to nie znaczy, ze trza pisac NIE DOGONICIE JEJ.
Pokoju z hwl nie bedzie nie warto byc naiwnym, juz wczesniej wiedzialem ze ten pokoj na krotko bedzie.

pawlon
25-11-2006, 13:14
z tego co widze to juz sotf przegiela pale .... lol

no widzisz... padasz ofiara propagandy swojej wlasnej gildii <lol>
oto kolejny przyklad:

w topicu proopsition from lithium na tibia.com~ mpieje wkleja convo z gain tina i nuskei, znam ja i wiem ze nie klamie i to nie fake, i w tym convo wyraznie zarowno nuskei i gain tina obiecuja ze nie beda juz bic solution, po czym ginie member solution od soft~ i gaostic pisze sobei jak gdyby nigdy nic ze on i tak solution bedzie bil... slowo wazsego leadera nic sie wiec nie liczy, kazdy robi co chce, nikt was nie kontroluje, kiedys to moze sobie uswiadomisz, tak naprawde to w calej historii galany tylko jejihev w pelni kontrolowal sowja gildie, jak on mowil ze jestes free albo ze nikt ma cie nie ruszyc, nikt by sie nie odwazyl, albo by poniosl konsekwencje, i to byla sluszna polityka! i ksuteczna! inaczej sie nie da :p

Cataclism
25-11-2006, 13:18
You have left the guild.

gadanie o pokoju i zabiajne ludzi w tym czasie xD moze jak im sie cos zmieni wroce do nich ale w tym czasie popykam na lunarze

pawlon
25-11-2006, 13:34
You have left the guild.

gadanie o pokoju i zabiajne ludzi w tym czasie xD moze jak im sie cos zmieni wroce do nich ale w tym czasie popykam na lunarze

wybacz moj sceptycyzm, ale to dla mnietylko kolejna propaganda... :P poza tym i tak tu nei grales? ;)

Bartol1
25-11-2006, 13:39
You have left the guild.

Tym wlasnie wlasnie sie rozni HWL od nas... U was tak naprade Szwedzi maja w dupie Polakow (aylitha,rumcio,anevarix itp)...
Pamietam jak z tydzien czy 2 tygodnie temu pisales ze cieszyl sie ze tu trafiles bo Cie szanuja i dali Cie nawet na vice... ;) :cup:
Powiem tyle, zyce Ci wiecej takich przyjaciol z gildii.
A co do splacania sie, to my przestrzgamy tego
Przyklad? Sir Babolek
Splacil sie i choc bylo kilka okazji zeby go zabic, sa osoby ktore chcialby to zrobic to ale nie padl...

FajerWarjor
25-11-2006, 13:40
Catrishia, dobry wybór..
Ametysowiec.. Istnieje cos takiego jak szacunek do przeciwnika, to ze oni sa zorganizowani lepiej to fakt, wiec nie rob sobie zabawy rozszyfrowujac skrót "lithium" bo to nie skrót

Cataclism
25-11-2006, 13:45
hummmm propaganda nie wiem po co ja naprawde chcialem normalnie grac ale znimi sie tego nie da
a co do szacunku itd nie wiecie jak bylo i nie bedziecie wiedziec

pawlon
25-11-2006, 14:07
hummmm propaganda nie wiem po co ja naprawde chcialem normalnie grac ale znimi sie tego nie da
a co do szacunku itd nie wiecie jak bylo i nie bedziecie wiedziec

to nam powiedz ;)

ja nie twierdze ze Cie nie szanuja czy cos... ale twierdze ze jestes w tej gildii malutkim trybkiem,i ze mniejszym niz inne ze wzgledu na to ze jestes pl, wiem ze mi nie uwierzysz, ale wiem co mowie, moglbym to udowodnic paroma saved convo, ale akurat uwazam to za bezcelowe, a gildia sie nie zmieni, to ze odszedles nie zmieni nic w HWL, 2-4 osoby tez nic nie zmienia, a w koncu i tak sie zejdziecie bo nie macie wyboru, moge isc o zakald ze wkrotce znoe ebdziesz w HWL(szybciej sie pisze niz lithium, znaczy to samo, wiec sie nie czepiajcie bo wole pisac hwl :P)

Boltina89
25-11-2006, 14:13
You have left the guild.

gadanie o pokoju i zabiajne ludzi w tym czasie xD moze jak im sie cos zmieni wroce do nich ale w tym czasie popykam na lunarze8o

Sam straciles cierpliwosc i kontrole nad tym co tam sie dzieje. Wiem, ze wielu z Was powie, ze sie nie znam, ze sie nie orientuje jak to all wyglada w lithium.

Niestety wiem, bo tam chodzi tylko o zdobywanie nowych wrogow i zastraszanie nowych graczy. Po co nakladaja na mnie payment? Po co chciec po przeciwnej stronie 125 pallka skoro moze byc neautral i nie przeszkadzac? Bo to ich zycie, manipulacje, zastraszanie... Nie powiem, ze im nie wolno, bo to swiat pvp i moga robic co im sie podoba. Ja jednak chce ich kiedys zobaczyc po przegranej wojnie. Ich twarze, ich chec do gry i ich pieniadze tracone na paymenty. To tylko marzenie, ale komu nie wolno pobujac w oblokach ^^ ?

Cat~ moge Ci tylko pogratulowac, bo jestes od nich nie tyle lepszym gracz, ale na pewno lepszym Czlowiekiem !!!

Pozdro

Arkuss
25-11-2006, 14:37
Ja mam do spłacenia swojej wolnosci 20k :D za "kozaczenie" na tym forum i pomoc Cons~ w bitwie :D dopóki Xax sie nie podda to ja tez nie, bede z nim do konca!

Chcialem dołączyc do guildi, a tu mnie zignorowano :/, wiem ze 58 knight nic nie zdziala ale lepiej jak on padnie niz jakis 100+ MS prawda?
Ogłaszam sie ze jestem zdolny do samobojczej walki, bo stracilem juz wszystko na tym serverze, została tylko garstka starych dobrych kumpli, ale z nimi kontakt mam i bede mial!

Hail Galana!

P.S Respekt dla Ciebie Cat~ zawsze wiedzialem ze jestes porzadnym człowiekiem :) Wy z Włocławka chyba tak macie :p

Ametystowec
25-11-2006, 14:43
Catrishia, dobry wybór..
Ametysowiec.. Istnieje cos takiego jak szacunek do przeciwnika, to ze oni sa zorganizowani lepiej to fakt, wiec nie rob sobie zabawy rozszyfrowujac skrót "lithium" bo to nie skrót

ale ja niechce nic rozszyfrowywac :D btw. Kurier nie jest moim wrogiem poniewaz w tibie niegram juz od dluzszego czasu ;]

Somos
25-11-2006, 14:50
Tym wlasnie wlasnie sie rozni HWL od nas... U was tak naprade Szwedzi maja w dupie Polakow (aylitha,rumcio,anevarix itp)...
Pamietam jak z tydzien czy 2 tygodnie temu pisales ze cieszyl sie ze tu trafiles bo Cie szanuja i dali Cie nawet na vice... ;) :cup:
Powiem tyle, zyce Ci wiecej takich przyjaciol z gildii.
A co do splacania sie, to my przestrzgamy tego
Przyklad? Sir Babolek
Splacil sie i choc bylo kilka okazji zeby go zabic, sa osoby ktore chcialby to zrobic to ale nie padl...

Tak naprawde to Ciebie kazdy ma w dupie od poczatku serva.Zawsze byles nikim tak jak i teraz:)

Bartol1
25-11-2006, 15:01
Tak naprawde to Ciebie kazdy ma w dupie od poczatku serva.Zawsze byles nikim tak jak i teraz:)

Forma wypowiedzi swiadczy o Twoim mizernym IQ, z nubami nie chce mi sie dyskutowac.
Kazde kolejne twoje posty ignoruje bo odpowiadanie na nie mija sie z celem ;)

Somos
25-11-2006, 15:27
Forma wypowiedzi swiadczy o Twoim mizernym IQ, z nubami nie chce mi sie dyskutowac.
Kazde kolejne twoje posty ignoruje bo odpowiadanie na nie mija sie z celem ;)

Twoje zdanie i tak mnie nie interesuje mowie tylko co o tobie mysle:)

Adelao
25-11-2006, 15:36
You have left the guild.

Jestem pewny Ze szybciej wejdzie niz wyszedl B)

Agnieszka21
25-11-2006, 16:43
Jestem pewny Ze szybciej wejdzie niz wyszedl B)

A ja nie byla bym tego taka pewna... Catri odszedl bo ma swoje zdanie... i calkowicie go popiram... a jesli kidys zmieni sie to co spowodowalo jego odejscie z guild.. to nie widze powodu zeby tam nie wracal...

Adelao
25-11-2006, 17:21
A ja nie byla bym tego taka pewna... Catri odszedl bo ma swoje zdanie... i calkowicie go popiram... a jesli kidys zmieni sie to co spowodowalo jego odejscie z guild.. to nie widze powodu zeby tam nie wracal...

A Aylitha na jak dlugo odeszła z gildi? ;)

Agnieszka21
25-11-2006, 18:06

Jesli chodzi o Aylitha sytuacja jest bardzo podobna sytuacja ...jesli jego znajomi z "exguild" zmienia to co sprawilo ze odszedl.. tez mysle ze wroci... bo w sumie wyboru za duzego nie ma

Zimpa
25-11-2006, 22:22
a ja wiem ze nie na temat

i ja wiem ze pod wplywem % ale w koncu sa andrzejki a jutro 26 listopada 2 lata zimpy mijaja dziekuje z gÓry i w ogole zycze powodzenia

pamietajcie to tylko gra<ja chyba na chwile zapomnialem>

Vienek
26-11-2006, 03:18

panie mistrzu za 150 zł silent plz :)

Adrianoss
26-11-2006, 05:03
sprawy sprawami. ale zimpa obchodzi swoje 2 urodzinki calkiem na galanie, zycze zeby 2gie tyle przezyl tutaj i wreszcie zeby mutacje przeszedl, bo jego glos na vent/tsie potrafi zabic ;p pozdrawiam sciskam i wogole ;p

Agnieszka21
26-11-2006, 11:52
sprawy sprawami. ale zimpa obchodzi swoje 2 urodzinki calkiem na galanie, zycze zeby 2gie tyle przezyl tutaj i wreszcie zeby mutacje przeszedl, bo jego glos na vent/tsie potrafi zabic ;p pozdrawiam sciskam i wogole ;p

Aj Adi nie musiales mu teraz tego wypominac XD no ja tez mam nadzieje ze jeszcze drugi raz tyle tu bedzie.. bo dzieki takim ludziom milo sie gra xD

Azenus
26-11-2006, 13:24
Temat cos przymiera? :P

Cataclism
26-11-2006, 13:27
Temat cos przymiera? :P

siur xD bo nic sie nie dzieje XD

Xmazy
26-11-2006, 14:11
13:06 Wielki dajmos [57]: zanim odeide jeszcze cie ujebe
13:06 Wielki dajmos [57]: ;]

O fajnie ;] :baby: 8o

I'm so scary plzzz no ;p

aragorn uczciwy
26-11-2006, 14:43
Nov 26 2006, 01:52:23 CET Killed at Level 118 by Rattzor
and by Grudgiie

Gościu to ma pecha... juz 2 ded w ciagu ostatnich kilku dni:P

sliver
26-11-2006, 15:31
szkoda ze nawet nie umiesz umiejetnie wklejac bo nie widac kto padl. za takie cos powinny byc warny :confused:

Name: Xisso

Level: 115

Nov 26 2006, 01:52:23 CET Killed at Level 118 by Rattzor
and by Grudgiie

oj, nie zdazyl kupic blessow..

aragorn uczciwy
26-11-2006, 16:13
szkoda ze nawet nie umiesz umiejetnie wklejac bo nie widac kto padl. za takie cos powinny byc warny

Chyba kazdy wie o kogo chodzi-.-... Chyba ze ktos nie gra na galanie, to może nie wiedzieć... Ale to wkoncu "Wydarzenia z Galany"

Kadon_Candia
26-11-2006, 16:16
~~Galana, The Old Times~~

Pozdro 4 all friends : **

Private Greetings:
-Konda
-Atnaz

4ever in my <3

Go Go!

Azenus
26-11-2006, 17:25
Chyba kazdy wie o kogo chodzi-.-... Chyba ze ktos nie gra na galanie, to może nie wiedzieć... Ale to wkoncu "Wydarzenia z Galany"

Jeśli według Ciebie każdy powinien wiedzieć o co chodzi, to po co wklejasz tego fraga? A tym bardziej po co mamy cokolwiek tu pisać? -.-
Chyba że bardzo Cię to cieszy -.-

Poznanski Rycerz
26-11-2006, 17:26
Ja tez chce ci sie podlizac catrishia > jestes super ze odszedles ... to nic nie zmienia bo masz nadal hunta u tamtych wiec nie wiem czy ten protest wiele zmieni, jestes juz z nimi zwiazany.

strona ktora walczy z HWL"ami zaczyna fragowac ;] tym razem rattzor zdazyl uciec .
Adrianoss jak masz cos do glosu zimpy to cie dorwe w cyclopolis i jak kaze rzucic bohy to je rzucisz a pozniej cie zabije i demon shield .... Przezyjmy to jeszcze raz :*

Azenus
26-11-2006, 19:57
18:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Grudgiie. He was killed by Camuh.

18:43 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rattzor. He was killed by Febb.

18:54 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Oen. He was killed by Gain Tina.

DfJ
26-11-2006, 20:16
18:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Grudgiie. He was killed by Camuh.

18:43 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rattzor. He was killed by Febb.

18:54 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Oen. He was killed by Gain Tina.

Pochwal się co noob Xisso zrobił może?

Colorion
26-11-2006, 20:17
Ja tez chce ci sie podlizac catrishia > jestes super ze odszedles ... to nic nie zmienia bo masz nadal hunta u tamtych wiec nie wiem czy ten protest wiele zmieni, jestes juz z nimi zwiazany.

strona ktora walczy z HWL"ami zaczyna fragowac ;] tym razem rattzor zdazyl uciec .
Adrianoss jak masz cos do glosu zimpy to cie dorwe w cyclopolis i jak kaze rzucic bohy to je rzucisz a pozniej cie zabije i demon shield .... Przezyjmy to jeszcze raz :*

Huheauheu zimp ma glos full wypas :D
raz mi sie mama pytala czy mam dziewczyne wreszcie :cup:

zreszta jakbym patrzyl na niego TYLKO od tylu i gadal to bym pomysal ze fajna laska

pawlon
26-11-2006, 20:56
a ja wiem ze nie na temat

i ja wiem ze pod wplywem % ale w koncu sa andrzejki a jutro 26 listopada 2 lata zimpy mijaja dziekuje z gÓry i w ogole zycze powodzenia

pamietajcie to tylko gra<ja chyba na chwile zapomnialem>

sorry ze to powiem ale to zalosne... czy tibia jest ciagle twoi calym zyciem? fajnie ze sie cieszysz ze char am 2 lata.. ale to opijac i to w twoim wieku? jakis czas pare razy sugerowales ze sie zmeinilies.. ze tibia juz nie jest dla ciebie wszsytkim itp... a tu prosze jednak jest :P

opis zimpy na gg:
"Kto zrobi posta na 2 lata zimpy??"

teraz pewnie ktos ci zrobi, mas reklame darmowa ;) rzecz w tym ze jakby ktos sie do tego poczuwal to by juz dawno zrobil... a ty sie tego wrecz domagasz <lol>

Lukus
26-11-2006, 21:01
Sira shier też padl może ktoś wie jak....

Nov 26 2006, 18:39:09 CET Killed at Level 132 by Cue Cumber
and by Febb

Bartol1
26-11-2006, 21:03
SELL IRON ALLEY 1 -- VENORE --

Bardzo ladny domek, jesli ktos jest zainteresowany niech da znac.

aragorn uczciwy
26-11-2006, 21:09
@Bartol
Z ironow to ja kupie iron ore(9) msg me fats plx:P

Czy sa juz filmiki z padniec?:P

@Edit
300 strona yeah xD

Zimpa
26-11-2006, 21:18
sorry ze to powiem ale to zalosne... czy tibia jest ciagle twoi calym zyciem? fajnie ze sie cieszysz ze char am 2 lata.. ale to opijac i to w twoim wieku? jakis czas pare razy sugerowales ze sie zmeinilies.. ze tibia juz nie jest dla ciebie wszsytkim itp... a tu prosze jednak jest :P

tharrin ja sie moge mylic ale chyba w ta sobote byly andrzejki wiesz taki dzien ze zwykle imprezy sie robi stad % a z tibia juz tak zwiazany nie ejstem po ptostu gram jak nie ma nic lepszego do roboty

zeby nie bylo totalnie nie na temat

http://rapidshare.com/files/4930171/EdronDungeon.rec.html
ktostam chcial film

pawlon
26-11-2006, 21:20
tharrin ja sie moge mylic ale chyba w ta sobote byly andrzejki wiesz taki dzien ze zwykle imprezy sie robi stad % a z tibia juz tak zwiazany nie ejstem po ptostu gram jak nie ma nic lepszego do roboty

zeby nie bylo totalnie nie na temat

http://rapidshare.com/files/4930171/EdronDungeon.rec.html
ktostam chcial film

nie wiem czy byly, ja tam swietowalem co innego :P zreszta to twoja sprawa, nie bede jzu tego poruszal wiec nie ma co na ten temat sie rozpisywac ;)

PS:
300 storna jejeje ide sie narabac j\k ;)

Ajron 88
26-11-2006, 21:23
mam wielka prośbe , możę ktos uploadować ten filmik na www.uploaded.to ? z góry dzięki.

EDIT : nie ma to jak pomocna ręka , wielkie dzięki <sarkazm -.->

Boltina89
26-11-2006, 22:16
8o

To byl najprawdopodobniej najciekawszy DHQ w historii wszystkich serwerow Tibii. Tego sie nie da opisac, to trzeba zobaczyc. Film pewnie bedzie dlugi, bo czesto nic sie nie dzialo... Jednak koncow i walki to juz mega hit...

Konda i koledzy chcieli, moim zdaniem, poczynic bardzo zle. Zastraszanie mojej osoby przez Oena bylo kompletnym nieporozumieniem...

"Dont go with HWL to the quest because they can get money"

Cos w tym stylu uslyszalem od Oena.. Zdziwilem sie, bo po co im jeszcze wiecej wrogow. Zdecydowalismy jednak, ze ja Zocha Ancha i Szakal nie bedziemy sie wtracac.

Skonczylo sie jak sie skonczylo....A my nie zaliczylismy DH :P

Pozdro

sliver
26-11-2006, 22:28

jeny jaki Ty jestes glupi. wez wogule wyjdz bo nie moge patrzec na to co wypisujesz.

Rybzor
26-11-2006, 22:36
18:53 You see a dead human (Vol:10). You recognize Oen. He was killed by Gain Tina.

;o

Film troche nudny, ale akcje widać ładna masakra ;d

Ajron 88
26-11-2006, 22:45
Jedyne co widzialem w filmie to :

1. Alliance poraz kolejny pokazalo że nie wie jak używać magic wallii (które tutaj były kluczem do zwycięstwa).

2. Blooc to ćwiek , i dupo właz , jescze 5 minut i by poleciał na kamikadze żeby w dupke Lithium wejść.

3. Na poprzednich filmach dużo obserwowałem Cue Cumber'a , i doszedłem do wniosku że to nie on , nie prawdziwy Cue , na początku myślałem że to Alex/Wanos/drugi Toxo gra, ale teras na tibia.de Twistah (koleś który grał Camuh'em na wojnach , i pewnie pomagał expic go do 100)przyznał się gra teras na Cue , jedno słowo "żałosne" , mam nadzieje że kiedyś cip soft pójdzie po rozum do głowy i sprezentuje Llithium mass delete, bo jak zliczysz na palcach jednej ręki osoby w tej gildi które nie cheatują i nigdy nie cheatowały , to jest dobrze.. ale szczerze wątpie żeby sie komuś taka kalkulacja się powiodła.

Colorion
26-11-2006, 22:46
8o

To byl najprawdopodobniej najciekawszy DHQ w historii wszystkich serwerow Tibii. Tego sie nie da opisac, to trzeba zobaczyc. Film pewnie bedzie dlugi, bo czesto nic sie nie dzialo... Jednak koncow i walki to juz mega hit...

Konda i koledzy chcieli, moim zdaniem, poczynic bardzo zle. Zastraszanie mojej osoby przez Oena bylo kompletnym nieporozumieniem...

"Dont go with HWL to the quest because they can get money"

Cos w tym stylu uslyszalem od Oena.. Zdziwilem sie, bo po co im jeszcze wiecej wrogow. Zdecydowalismy jednak, ze ja Zocha Ancha i Szakal nie bedziemy sie wtracac.

Skonczylo sie jak sie skonczylo....A my nie zaliczylismy DH :P

Pozdro

ja sie nie dziwie ze oen sie rzuca, hwl potrzebuja kasy, stad ten cyrk z paymentami i dhq, widocznie to dla nich dosc wazne :P

Ty sie o zoche nie martw bo ma utarte miejsce w tym konflikcie, Ancha tez mial proiblemy z hwl wiec nie dolaczy a ty po tej akcji z paymentem tez nie sadze :P
Jak nie bedzie hwl to maffersi dopiero pokaza pa, hwl to pikuś, maffersi istnieja po to, by robic PA, hwl i ich wojny to juz troche bardziej "cywilizowany sposob"

Arturo Soprano
26-11-2006, 22:48
@Boltina89

A wy wyszliście stamtąd? Skoro jesteście hunted od Kondy & S-ka to mogliście pomóc Lithium, może by sie od was z deka odczepiło.
EDIT:
Ok już wiem, widzialem Szakala pod koniec movie na statq.
21:42 Wielki dajmos [57]: pet polack welcome u
21:42 Wielki dajmos [57]: xD

No i kto tutaj jest pet polack :p

@Rumcio
Gz addonów :D
EDIT2:
3000 post :p

Yuge
26-11-2006, 23:01
21:52 Wielki dajmos [57]: daj mi tego jebanego ston skina
21:52 Wielki dajmos [57]: plx
21:53 Zocha Hydraulik [100]: omg nie masz kumpli w gildi