Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
Colorion
05-10-2006, 17:57
Ech jakbym miał możliwość to bym pomógł : / Tym razem wygrajcie : ] Licze na Was × D
Doggie
P.S. Sorry za off topa jak możecie ocencie stronke, która z Catrishią robimy : ] pod względem graficznym ; )
animacje sliczne ale questy tylko z rooka :P
Macie zamiar robic questy samodzielnie czy sciagac pierwszy lepszy co sie natrafi?
@Colorion
Hehe dzięki : ) troszku się namęczyłem : D Mmm Spiegol będzie robił questy na mainie też jak założy neta w akademiku i jego postacią będą kręcone filmy. Chcemy wszystko ładnie profesjonalnie zrobić bez żadnych śmichów chihów itp. noo a jak będzie wyższy lvl taki 100+ to robimy sklep i własne questy dla ludzi : ] Full RPG ^^
Doggie
P.S. Noo ale i tak jeszcze dużo z grafy musze poprawić : /
Colorion
05-10-2006, 18:05
@Colorion
Hehe dzięki : ) troszku się namęczyłem : D Mmm Spiegol będzie robił questy na mainie też jak założy neta w akademiku i jego postacią będą kręcone filmy. Chcemy wszystko ładnie profesjonalnie zrobić bez żadnych śmichów chihów itp. noo a jak będzie wyższy lvl taki 100+ to robimy sklep i własne questy dla ludzi : ] Full RPG ^^
Doggie
P.S. Noo ale i tak jeszcze dużo z grafy musze poprawić : /
Powiedzialbym ze moge zrobic dla was filmy, noo ale.....
po prostu nie moge :P
Pewnie zaraz post wyleci z hukiem, niech tylko jakis mod zobaczy
Ja też chciałem kręcić to Cati mnie prawie zjadł : P Powoli do wszystkiego się dzojdzie : ]
Doggie
Ech jakbym miał możliwość to bym pomógł : / Tym razem wygrajcie : ] Licze na Was × D
Doggie
P.S. Sorry za off topa jak możecie ocencie stronke, która z Catrishią robimy : ] pod względem graficznym ; )
Animacje ładne, tylko niektore zupelnie niepotrzebne, co odbija sie na pracy strony. Troche wiecej php by sie przydalo i hiperłączy na ppm.
@Ryba
Jak się znasz dobrze na php to chętnie Cię przygarne : D Jak coś gg obok : P Ja tylko grafoman jestem dlatego we flashu robie : ]
Doggie
@Ryba
Jak się znasz dobrze na php to chętnie Cię przygarne : D Jak coś gg obok : P Ja tylko grafoman jestem dlatego we flashu robie : ]
Doggie
Ja za grafiką nie przepadam, chyba bardziej mi programowanie podchodzi;p. W sumie php to nic trudnego, htlm, lub lepiej xhtml też teraz mozna nauczyć sie nawet samemu, a przyda wam sie to na strone. Chętnie pomoglbym w projekcie, ale raz, że nie mam za bardzo czasu na pisanie bazy i kodów do stronki (narazie bardziej skupiam sie na programowaniu, podporzadkowujac sie wymaganiam szkolnym;p), a dwa to takie tam ; p. W kazdym razie powodzenia.
U mnie z czasem też kiepsko bo pracuje : / a jeśli chodzi o hiperłącza ppm z tego co wiem we flashu nie da się zrobić takich : p a przerabiać kod na php albo html i zapisywać każde przyciski osobno jako *.swf to thx : /
Doggie
U mnie z czasem też kiepsko bo pracuje : / a jeśli chodzi o hiperłącza ppm z tego co wiem we flashu nie da się zrobić takich : p a przerabiać kod na php albo html i zapisywać każde przyciski osobno jako *.swf to thx : /
Doggie
No trudno, nie ma ładnych i funkcjonalnych stron jednoczesnie bez wpakowania duzej ilosc pracy i zmarnowania czasu. W sumie nie jest źłe jak na poczatek, musi sie tylko jakos rozwinąc ; p
Lord Hybrid
05-10-2006, 19:53
Na moim łączu w akademiku zobaczyłem głowną stronę po około 8 minutach :) przydało by sie coś w rodzaju "pomiń intro" :)
W sensie, że za nim się intro w gra to, żeby można było wybrać język? : P
Doggie
Tu macie link do filmu jak pada Konda : http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12435
A co do wojny...Jak jedna ze stron ruszy mi membersa albo zacznie insultowac to wbijamy w war.
\../Signed by Skopo\../
WoW...
Sir babolek juz insultowal Krupnika... czekam az go przeprosi =)
Ziutek666
05-10-2006, 22:33
Ja sadze, ze waleczny Riki bedac w Relictus dostal mocno po dupie i teraz chcac dojsc do lepszych postanowil polizac troszke dupek szwedzkich i holenderskich. Tym sposobem znalazl sie w Aeternitas:]
Ps.Ciekawe jak samkuje szwedzka i holenderska czekolada:D Ciekawe czy Riki nam odopowie na to pytanieB)
Haha,i kto to mówi
Czy to aby nie ty,byłeś tym wspanialym przydupasem Febba?
Ech oglądałem movie, żal dupe ściska : / Przynajmniej nie było tekstów hahaha, buahaha, muahaha, etc bo dedzie Kondy... ech
Doggie
P.S. To co oni zrobili to już jest totalne tchórzostwo : /
Tu macie link do filmu jak pada Konda : http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12435
A co do wojny...Jak jedna ze stron ruszy mi membersa albo zacznie insultowac to wbijamy w war.
\../Signed by Skopo\../
wic pilnuj sowich membersow zeby nam nie weszli w droge.. to w ich wlasnym interesie, a jak babolek sie nie ugryzie w jezyk, to osobiscie sie nim zajme - za duzo juz zaczal sobie pozwalac.
PS: nie wiem co jest grane ale ludzuie z "hwl" ccha sie wyplacac... musimy sie nad tym powaznie zastanowic, dostalismy 3 propozycje w ciagu hmm 20 min?
@strona internetowa z questami
naprawde qul ;-) mysllem ze jakas szmelcowata bedzie ale jak wszedlem naprawde sie spodobala mozna rzec profesjonalna ;p
@tharrin
fajnie to brzmi "osobiscie" ;-)
@silver
Hehe dziękuje dziękuje : P nie spodziewałem się, że się spodoba widze, że pomysł się spodobał i jak Spiegol dostanie neta to się ostro weźmiemy do roboty : )
@pawlon
Wypłacać? Lol? Uhuh... śmierdzi mi to czymś.
Hehe weźcie kase i zróbcie to samo co HWL. Nie no żartuje ; )
Doggie
wic pilnuj sowich membersow zeby nam nie weszli w droge.. to w ich wlasnym interesie, a jak babolek sie nie ugryzie w jezyk, to osobiscie sie nim zajme - za duzo juz zaczal sobie pozwalac.
PS: nie wiem co jest grane ale ludzuie z "hwl" ccha sie wyplacac... musimy sie nad tym powaznie zastanowic, dostalismy 3 propozycje w ciagu hmm 20 min?
Babolek za niewyparzony pyszczek i tak oberwie...
Asslicking jak nie bylo wojny.. insulting jak znow jest.. tym razem nie bede darowal kretynom..!!!
Kto to jest ten babolek? : P
Doggie
Lord Hybrid
06-10-2006, 01:59
\../Signed by Skopo\../
Nie zrobisz mi tego :)
Co do paymentow i pokoju to nie ma sensu. Jaką mamy gwarancje że nie powtórzą tego jeszcze raz? Wszyscy do brali udział w fragowaniu kondy i lovize powinni mieć hunta bez możliwości płacenia + tacy co dużo gadają i sie podniecają jak np. Xees
06:35 Cornelia: It's finished! Since you are a man I thought you'd probably want two. Men always want that little extra status symbol. <giggles>
Przynajmniej jestem drugi co skonczyl warrior addons
Colorion
06-10-2006, 07:32
06:35 Cornelia: It's finished! Since you are a man I thought you'd probably want two. Men always want that little extra status symbol. <giggles>
Przynajmniej jestem drugi co skonczyl warrior addons
ee komu ja teraz bede dawal wygorowane ceny za kosci
Hihi az sie boje sobie wyobrazic, xenthor babolek boltina zimpixa rumcio i luke na wojnie :)
Jak was Babolek insultuje to ja z nim pogadam, ale wam napisalem zeby nie bylo. Ostatnio mnie Sir Zemus wkur**l upier*****ac mi membersa noob charami [sd combo]. Zastanawiamy sie teraz nad uku***niem Zemusa.:p
Czy ja kiedykolwiek bylem przydupasem Febb'a??:o Nie sadze:P Chyba, ze kazdy kto byl w PPB byl przydupasem Febb'a.
Jak was Babolek insultuje to ja z nim pogadam, ale wam napisalem zeby nie bylo. Ostatnio mnie Sir Zemus wkur**l upier*****ac mi membersa noob charami [sd combo]. Zastanawiamy sie teraz nad uku***niem Zemusa.:p
Czy ja kiedykolwiek bylem przydupasem Febb'a??:o Nie sadze:P Chyba, ze kazdy kto byl w PPB byl przydupasem Febb'a.
Ja z nim pogadam takze...:evul:
A co do Zemusa to my nie mamy wplywu na to co on robi.. praktycznie sie nie loguje na zemusa.. a poza wygorowanym mniemaniu o swojej wartosci i przydatnosci do Relictus Zemusa to wole sie nawet nie wypowiadac bo mnie to smieszy:baby:
Pisze juz na inny teamt tutaj a wiec:
Baniaq
Baniakovic
Pekuja wczoraj ubili mi kumpla a dzisiaj chcieli ubic mnie -.-
Cos im to nie wychodzi -.- no ale co tam :D
Jezeli nie przestaniecie wysle raporta leaderowi waszej gildi jezeli was nie wyzuci pisze do toxo :D cya
Lord Hybrid
06-10-2006, 11:20
Pisze juz na inny teamt tutaj a wiec:
Baniaq
Baniakovic
Pekuja wczoraj ubili mi kumpla a dzisiaj chcieli ubic mnie -.-
Cos im to nie wychodzi -.- no ale co tam :D
Jezeli nie przestaniecie wysle raporta leaderowi waszej gildi jezeli was nie wyzuci pisze do toxo :D cya
I co toxo zrobi? :) Nie pochawalam zachowania "Baniaków" ale śmiać mi sie chce z ludzi którzy po każdej wojnie zmieniaja protektorów...zauważyłem że po wojnie strasznie dużo ludzi miało nagle protected by camuh, toxo itd. - do czasu.
FFS kto to jest Babolek??!! : <
Doggie
Lord Hybrid
06-10-2006, 11:30
double post ~~
^^ nie jestem ptd by toxo :D ja tylko robie tak ze jak mi ktos podpada place komus za ujebanie go :P
Btw. Hybrid, sin here :P
Kto to jest ten babolek? : P
Doggie
sir babolek z gildii skopa, dawnego ppb. strasznie zarozumialy klamliwy i pyskaty, do tego zdarza mu sie grozic zlym osoba, jednym slowem chlopak powinien zostac ogrodnikiem bo lubi sobie grabic ;)
Celmir@
ty sie lepiej zastanow zanim zaczniesz grozic ktorej ze stron wojna, twoja gildia nie jest swieta, membersi protektuja pk, sami robia PA, i moge podac ladna liste przykladow na ten temat, wiec zanim zaczniesz wygrazac innym to pomysl o wlasnej gildii, na wojnie nikt dobrze nie wychodzi, zwlaszcza ze tak na oko 85% twojej gildii sie do tego nie nadaje. w tym wypadku zgadzam sie z colorem, super by to wygladalo z nimi na wojnie...
Constantine Skopo de'tag (Jebaniec Koreaniec)
A małpce damy banana ×D
Doggie
Mlecziii
06-10-2006, 14:47
śmierc lovize
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12448
Agnieszka21
06-10-2006, 16:41
a ty nie mialas isc retired? jednak wrocilas ? co za pech ;(
a w twoich kryteriach oceniania ludzi babolek powinien byc idealem, to mowi samo za siebie :D moze zostaniecie para? :D
*aj nawet sobie nie wyobrazasz jak mi przykro ze masz pecha w zyciu ...;(
*a jesli chodzi o babolka wybacz ale nie wspominalam nic o idealach...X( naprawde nie trzeba byc idealem zeby byc lepszym od Was :p
*co do tej pary hmmm.. nie skomentuje.. szkoda slow na skomentowanie takiej bzdury:P
No nie, znowu ona, era Agnieszki wraca ! ;/
***Ryba has quit.
sir babolek z gildii skopa, dawnego ppb. strasznie zarozumialy klamliwy i pyskaty, do tego zdarza mu sie grozic zlym osoba, jednym slowem chlopak powinien zostac ogrodnikiem bo lubi sobie grabic ;)
Celmir@
ty sie lepiej zastanow zanim zaczniesz grozic ktorej ze stron wojna, twoja gildia nie jest swieta, membersi protektuja pk, sami robia PA, i moge podac ladna liste przykladow na ten temat, wiec zanim zaczniesz wygrazac innym to pomysl o wlasnej gildii, na wojnie nikt dobrze nie wychodzi, zwlaszcza ze tak na oko 85% twojej gildii sie do tego nie nadaje. w tym wypadku zgadzam sie z colorem, super by to wygladalo z nimi na wojnie...
Hahaha. No to sie usmialem.Pawlon przypomnij mi jaki tam frag mieliscie po open battle na ank?? No i n/c;) Nie ma co...Relictus 4 ever:D Dacie mi jakies lekcje pvp??:D
znowu Relictus baty zbierze ;)
Hahaha. No to sie usmialem.Pawlon przypomnij mi jaki tam frag mieliscie po open battle na ank?? No i n/c;) Nie ma co...Relictus 4 ever:D Dacie mi jakies lekcje pvp??:D
Nom ja sam sie dziwie "Potęga" Galany najwyzsze lvl niby pvp a na kazdej wojnie baty -.-
Nom ja sam sie dziwie "Potęga" Galany najwyzsze lvl niby pvp a na kazdej wojnie baty -.-
Pieknie to ujoles :]
kostooch
06-10-2006, 21:38
konda padl jak mucha poraz kolejny na 175 lvlu ;d
Jak byś widział filmik to byś zauważył że wcale nie padł jak mucha lecz jeszcze się jakoś bronił. Bardziej jak mucha w smole to tam się zochowywał Toxo który prawie padł przez moby. Na jego szczęście Konda nie zauważył jak miał mało hp tam. A tak to moim zdaniem oboje probowali coś zdziałać Lovize i Konda dużych szans nie mieli ale jednak próbowali.
szans nie mieli zadnych poniewaz ataki byly przeprowadzone profesjonalnie przez graczy posiadajacych jakas wiedze o tym a nie jak w przypadku Relictius
do wszystkich ktorzy komentuja smierc kondy i lovize@
wy sie ludzie osmieszacie, oboje mieli trapa, bez szans na wyjscie, robili co mogli, wy byscie pewnie nawet 1 uha nie zuzyli.
skopo@
wy mnie nauczcie pvp, guga, zimpa gladiator itp, hahaha, mialem ich w gildiii dlugooo... guge to chyba z 1.5 roku, jakbym go napadl to by pewnie uha nie uzyl, co zreszta zimpa pokazal w praktyce jak go zabili ;)
chcesz mnie uczyc pvp? moze duelik do smierci? ;)
toxo pokazal jakie ma boskie pvp jak prawie go monstery ubily lol. teraz jak kazdy ma wbudowanego bota a nie tylko oni to nic wielkiego trafiac runka. a co do bitwy na ankh, nie bylo mnie wiec nie skomentuje.
kostooch
06-10-2006, 23:56
Jak byś widział filmik to byś zauważył że wcale nie padł jak mucha lecz jeszcze się jakoś bronił. Bardziej jak mucha w smole to tam się zochowywał Toxo który prawie padł przez moby. Na jego szczęście Konda nie zauważył jak miał mało hp tam. A tak to moim zdaniem oboje probowali coś zdziałać Lovize i Konda dużych szans nie mieli ale jednak próbowali.
jasne, to jego ue bylo zajebiscie przemyslane. jakby pomyslal, to by zaczal spieprzac okrezna droga.
jasne, to jego ue bylo zajebiscie przemyslane. jakby pomyslal, to by zaczal spieprzac okrezna droga.
a tam pierdolisz.. Ty bys akurat pomyslal... -.- tyle ludzi po niego przszylo a on sie probowal ratowac, nie raz widac jak nie trafiaja z ue w niego ... konda nie mial zadnch szans na przezycie
kostooch
07-10-2006, 08:08
a tam pierdolisz.. Ty bys akurat pomyslal... -.- tyle ludzi po niego przszylo a on sie probowal ratowac, nie raz widac jak nie trafiaja z ue w niego ... konda nie mial zadnch szans na przezycie
hahaha, akurat ta droge ucieczki znam z autopsji. poza tym, skoro jest taki zajebisty i w ogole to powinien to sam wymyslic...
szans nie mieli zadnych poniewaz ataki byly przeprowadzone profesjonalnie przez graczy posiadajacych jakas wiedze o tym a nie jak w przypadku Relictius
To byl profesjonalizm?? To dziwne bo ten sorc prawie padlby od stworkow tak jak ktos wyzej napisal, a Konda tego nei zauwazyl. Obaj Ci panowie dobrze sie bronili chociaz musze przyznac ze ten 135ms lepiej. Jakby ten owner z 135msa siedzial na Kondzie to prawdopodobnie by uciekl albo chociaz kogos zabil. Konnda nie potrzebnie na poczatku walnal 2x ue ktore pozbawily go many, w ogole mogl probowac bez manashielda sie bronic bo tak to nie ma sensu, manashield tylko przedluza smierc i niz wiecej a jak sie skonczy to nawet strong haste nie mozna wrzucic a bez manashielda mogl cos zrobic, na pewno duzo wiecej.
Demiphant
07-10-2006, 09:29
SKopo po co ty się wypowiadasz o wojnie??Do tej pory pamiętam twoje teksty zostańmy z KOndą nikt nas nie ruszy,będzie zajebiście,wasz PAing jak byliśmy w akademii itd itp zrobiło się ciężko wyłożyłeś laske a teraz czujesz się jak pan Galany bo grozisz jednej i drugiej stronie,że dojdziesz przeciwko nim na war jak cię ruszą.Prędzej czy później war się skończy i pomyśl co wtedy będzie.
Jakby to było profesjonalne to by Konda padł tam w kilka sekund. I nawet kilku by padło jakby Konda wcześniej zareagował. Bo jak było widać na filmiku byli bardziej zajęci atakiem na Konde niż leczeniem siebie.
Hmmm jak chcesz mogę Ci przypomnieć jak Ty padłeś i się wykupiłeś i poszedłeś do Teh Polacks : <
Hail you!
@kostooch
No tak 8 (czy ilu ich tam było bo nie wiem) na 1 no to kurde yhm, Konda noob bo nie uciekł przed nimi : < jak to sie mówi? żal.pl - -
Doggie
Ajron 88
07-10-2006, 10:36
Jak dlamnie to w tej akcji ani Konda ani Lovize nie zrobili nieczego nadzwyczajnego.. ale na 150 % nie dali dupy.
To byl profesjonalizm?? To dziwne bo ten sorc prawie padlby od stworkow tak jak ktos wyzej napisal, a Konda tego nei zauwazyl. Obaj Ci panowie dobrze sie bronili chociaz musze przyznac ze ten 135ms lepiej. Jakby ten owner z 135msa siedzial na Kondzie to prawdopodobnie by uciekl albo chociaz kogos zabil. Konnda nie potrzebnie na poczatku walnal 2x ue ktore pozbawily go many, w ogole mogl probowac bez manashielda sie bronic bo tak to nie ma sensu, manashield tylko przedluza smierc i niz wiecej a jak sie skonczy to nawet strong haste nie mozna wrzucic a bez manashielda mogl cos zrobic, na pewno duzo wiecej.
jedyny wazniejszy blad jaki zrobil konda to walniecie tych ue glownie na knightow, no ale skad mogl wiedziec ze toxowi many braklo, na anni room nie mogl zwiac po mial magic walle, a potem to juz nie ma czasu sie zastanawiac, zreszta co tu duzo mowic, nie spodziewal sie ataku a to duza roznica czy wiesz ze po ciebie ida czy nie... jak wa czytam to wy sami eksperci jestescie, dziwi mnie wiec ze nie rzadzicie galana ;) z taka wiedza i doswiadczeniem...;D
co do mana shielda, to odruch kazdego sorca ze jak cie atakuje niokreslona liczba przeciwnikow to walisz mana shield, i to jest dobry odruch. skad mogl wiedziec ilu ich czeka na gorze itp? a raz wlaczonego mana shielda juz sie nie da wylaczyc.
do wszystkich ktorzy komentuja smierc kondy i lovize@
wy sie ludzie osmieszacie, oboje mieli trapa, bez szans na wyjscie, robili co mogli, wy byscie pewnie nawet 1 uha nie zuzyli.
skopo@
wy mnie nauczcie pvp, guga, zimpa gladiator itp, hahaha, mialem ich w gildiii dlugooo... guge to chyba z 1.5 roku, jakbym go napadl to by pewnie uha nie uzyl, co zreszta zimpa pokazal w praktyce jak go zabili ;)
chcesz mnie uczyc pvp? moze duelik do smierci? ;)
toxo pokazal jakie ma boskie pvp jak prawie go monstery ubily lol. teraz jak kazdy ma wbudowanego bota a nie tylko oni to nic wielkiego trafiac runka. a co do bitwy na ankh, nie bylo mnie wiec nie skomentuje.
tharrin przestan rozkopywac dawne smieci sam sie dales sprapowac jak sierota ja starajac sie uciec napotkalem sciane hwl probowalm wyjsc ale juz sie nie wyuhalem wiec nie wpieraj mi ze 1 uha bym nie zdarzyl
@ up
po to cipsoft dal jeszcze cos takiego jak energy ring
jedyny wazniejszy blad jaki zrobil konda to walniecie tych ue glownie na knightow, no ale skad mogl wiedziec ze toxowi many braklo, na anni room nie mogl zwiac po mial magic walle, a potem to juz nie ma czasu sie zastanawiac, zreszta co tu duzo mowic, nie spodziewal sie ataku a to duza roznica czy wiesz ze po ciebie ida czy nie... jak wa czytam to wy sami eksperci jestescie, dziwi mnie wiec ze nie rzadzicie galana ;) z taka wiedza i doswiadczeniem...;D
co do mana shielda, to odruch kazdego sorca ze jak cie atakuje niokreslona liczba przeciwnikow to walisz mana shield, i to jest dobry odruch. skad mogl wiedziec ilu ich czeka na gorze itp? a raz wlaczonego mana shielda juz sie nie da wylaczyc.
Po pierwsze nie gram na galanie, tylko skomentowalem ten filmik. Nie mowie ze ja bym to zrobil lepiej ale powiedzialem ze moznaby zrobic to lepiej i podejrzewam ze gdyby gral konda taki owner jak na tamtym 135 masterze to pewnie by im tak latwo nie poszlo z 175ms. Po za tym mogl uciec na anni bo tam nie bylo zadnych m walli na poczatku, tylko 1 ktory zostal i tak krzywo postawiony :p a po za tym przeciez konda widzial ze ich tam troche idzie to mogl od razu na anni zwiewac a nie probowac wyjsc :> A co do manashielda to tak jak kolega up powiedzial jest cos takiego jak energy ring, taki maly seledynowy piersscien :P
Mlecziii
07-10-2006, 12:55
Po pierwsze nie gram na galanie, tylko skomentowalem ten filmik. Nie mowie ze ja bym to zrobil lepiej ale powiedzialem ze moznaby zrobic to lepiej i podejrzewam ze gdyby gral konda taki owner jak na tamtym 135 masterze to pewnie by im tak latwo nie poszlo z 175ms. Po za tym mogl uciec na anni bo tam nie bylo zadnych m walli na poczatku, tylko 1 ktory zostal i tak krzywo postawiony :p a po za tym przeciez konda widzial ze ich tam troche idzie to mogl od razu na anni zwiewac a nie probowac wyjsc :> A co do manashielda to tak jak kolega up powiedzial jest cos takiego jak energy ring, taki maly seledynowy piersscien :P
I co według ciebie by zrobil na anni???Oprucz zagonienia sie w kąt.
Tragicall
07-10-2006, 12:56
Znów strzępicie języki na darmo. Obaj padli, a dywagacje czy dało się to zrobić lepiej czy gorzej nie mają sensu po zaszłym fakcie. Każdy z tych filmików może wyciagnąć wiedzę dla siebie i starczy. O gustach sie nie dyskutuje, jak również o osobach, które nie mogą sie bronić. Trochę szacunku dla innych proszę.
Skopo
Jak chcesz naprawiac świat zaczynaj od siebie - póki Twoi membersi nie bedą fair w stosunku do innych, nie groź tu ludziom, bo tylko swój i tak nienajlepszy wizerunek psujesz.
Pozdrawiam wszystkich. Pora chyba wrócic do gry:)
@up
prawda, nie wiem czy wy byscie w takiej sytuacji potrafili tak wszystko pieknie i wogule wymyslec .... pozatym jak juz jebnol to ue to co by zrobil w ani roomie?
tharrin przestan rozkopywac dawne smieci sam sie dales sprapowac jak sierota ja starajac sie uciec napotkalem sciane hwl probowalm wyjsc ale juz sie nie wyuhalem wiec nie wpieraj mi ze 1 uha bym nie zdarzyl
@ up
po to cipsoft dal jeszcze cos takiego jak energy ring
tak, no i co ze dal? i dal tez ssa i konda na pewno mial, i co z tego? to teraz:
-rozgladaj sie po ekranie
-patrz na swoje hp
-zakladaj pierscien badz go zdejmuj
-lecz sie
-oceniaj hp przeciwnika kogo by tu dobic na ue i gdzie by tu zwiac
i rob to wszsytko rownoczesnie bez jakis botow a bedziesz boski - jak sie znajdzie taka osoba ktora siwetnie to zrobi bez zajakaniecia bedac zaatakowana z zaskoczenia to sie chetnie naucze od niej pvp, a poki tego jak sadze nie potraficie, nie oceniajcie innych w ten sposob, nikt nie jest perfekcyjny, a fakt faktem konda do jakis super pvperow nie nalezy co niestety nie raz sie potwierdzilo - zrobil co mogl, nic dodac nic ujac.
+
nie majac mana shielda konda MUSI sie uhac co ture inaczej padnie, wiec uh 2 sec wali ue 2 sec uh = 4 sec przerwy w leczeniu = po 2 sd kazdego z ich shooterow w tym czasie(+ moze nwet ewenutalne ue sorcow) = 100% dead, czysta matematyka panowie.
do anii rooma moglby zwiac i byc moze by go to ocalilo, ale wystarczy ze 1 knight bylby zdolny tam wejsc, np favete bo on moze, i mogl by konde trzymac na pzcie tak dlugo jak trzeba by bylo na sciagniecie wiekszej liczby osob mogacych tam wejsc, nie wiem jak teraz w aet~ ale w dawnym hwl bylo takich osob ponad 7
zimp@
mialem pz locka, bili mnie ponad 25 min i bylo ich chyab ze 12, strapowali mnie tylko dlatego ze braklo dfow mi na koniec a ty stales i sie patrzyles, no i padles w hmm... 10 sec(?) po mojej smierci? i nawet jak sam mowiles sie raz nie uhnales.. wiec moje 25 min a twoje 10 sec, to jak ty masz mnie uczyc pvp to ja podziekuje, ale chetnie zareklamuje twoje nauki playerom z aet~ :D
PS: nie mogles napotkac "sciany hwl" bo wszsycy stali dookola mnie trapujac i strzelajc czym sie da, ty stales za nimi daaaaaleko, wiec odwrot miales wolny, wiec kto tu jest sierota jak nie byles w stanie przezyc tej max 1 minutowej drogi do dp? nie mowiac o tym ze jako ze nikogo nie biles mogles po prostu dac loga. no ale jak chcesz zapraszam na wojne i naucz mnie jak sie walczy :) zeby nie bylo watlpiwosci byly juz wtedy boty to bylo swierzo po updacie, nawet hotkeya nie potrafiles wcisnac :)
KONIEC tego tematu z mojej strony no hcyab ze znow jakies niedorzeczne bzdury napiszesz.
Agnieszka21
07-10-2006, 16:18
Boltan Oct 07 2006, 16:00:15 CEST Killed at Level 59 by Potempik silny
and by Demiphant on Galana
Kochane Relictus ...Nie ma co nie przebieracie w srodkachX(
mniej niz zero tyle powiem
Byla taka piosenka nawet.. Mniej niz zeroooo, mniej niz zerooooo oooooo:D
Osobiscie bylem w tym czasie online i nic nie wiedzialem ze ktos jest atakowany..
Szkoda go ale co tam.. Aylitha nawet po wojnie atakowal np. Zentrasa mimo iz to nasz kumpel i on o tym dobrze wiedzial.....
Jakby mogl to by go wtedy ubil tak jak teraz padl boltan..
Nic dodac nic ujac..
Zawisc rodzi zawisc, pozostaje wobec tego obojetny..
Tragicall
07-10-2006, 16:53
Dostosowujemy sie do zasad gry, które wy ustaliliście. Skoro wy gracie niehonorowo, to dlaczego od nas wymagacie tego :confused:
Xalade Shielyna
Oct 05 2006, 19:30:17 CEST Killed at Level 99 by Xees
and by Camuh
a teraz porownaj daty smirci? kto zaczal pierwszy? xalade nie byla u nas, nie miala kasy, nie zamierzala dojsc, zginela za nic. kto mieczem wojuje od miecza ginie.
nie podoba mi sie zgon boltana, i pewnie bym kazal go splacic gdyby nei nastawienie jego "przyjaciol" teraz nie zamierzam nawet kiwnac palcem.
Agnieszka21
07-10-2006, 17:24
Byla taka piosenka nawet.. Mniej niz zeroooo, mniej niz zerooooo oooooo:D
Osobiscie bylem w tym czasie online i nic nie wiedzialem ze ktos jest atakowany..
Szkoda go ale co tam.. Aylitha nawet po wojnie atakowal np. Zentrasa mimo iz to nasz kumpel i on o tym dobrze wiedzial.....
Jakby mogl to by go wtedy ubil tak jak teraz padl boltan..
Nic dodac nic ujac..
Zawisc rodzi zawisc, pozostaje wobec tego obojetny..
Wy atkowaliscie mnie a Aylitha Zentrasa 1vs1 . tyle na ten temat
Wy tzn kto?? Ja.. czy boltan .. czy kto???
wy = strona przeciwna wraz z supporterami jak ty, oni zabili xalade i co? i nie sa "be"? nie widzialem twojego posta najezdzajacego na nich za zabicie xalade.. ano wlasnie, bo to ok jak padaja nasi znajomi, no to teraz odbijamy pileczke. cya ;)
Wy atkowaliscie mnie a Aylitha Zentrasa 1vs1 . tyle na ten temat
Taaa bardzo inteligentnie to napisalas- 140 lvl atakuje 30+ wtedy sorca buahahahahaha!
Idz dziewcze do szkoly lepiej...
A co do motywu ataku Maciusi na Zentrasa- skoro on byl anszym supporterem, a ty bylas ich suporterem ( i do tego z wielkim pyszczkiem na forum) to to jest ta sama sytuacja tyle ze tym razem nie nasz kumpel padl tylko jeden z waszych...!
Kto mieczem~, ten~!:baby:
Agnieszka21
07-10-2006, 17:54
wy = strona przeciwna wraz z supporterami jak ty, oni zabili xalade i co? i nie sa "be"? nie widzialem twojego posta najezdzajacego na nich za zabicie xalade.. ano wlasnie, bo to ok jak padaja nasi znajomi, no to teraz odbijamy pileczke. cya ;)
wystarczy ze Wy na nich najezdzacie ja nie musze... hmmm i tak znajomi znajomych itd..i caly server jest mieszany w wojne ktora jest miedzy wami.. a nie pomysleliscie o tym.. ze moze zajmijcie sie soba ( zarowno jedna jaki i druga strona) a reszcie dajcie spokojnie pograc...
wystarczy ze Wy na nich najezdzacie ja nie musze... hmmm i tak znajomi znajomych itd..i caly server jest mieszany w wojne ktora jest miedzy wami.. a nie pomysleliscie o tym.. ze moze zajmijcie sie soba ( zarowno jedna jaki i druga strona) a reszcie dajcie spokojnie pograc...
nom ciagle o tym mysle.. a ty w tym samym czasie piszesz ze aylithya ma prawo atakowac zentrasa za free... rozumiesz znaczenie slowa dwulicowosc? or paradox? bo wyglada na to ze nie... koniec z graniem fair wtedy kiedy oni zabiijaja naszych znajomych za free, teraz jak powiedzialem, kto od miecza wojuje od miecza ginie. sami sie o to prosili, jesli to sa twoi tacy przyjaciele, to bylo z nimi pogadac zeby tak nie robili, wtedy nikt z ich znajomych nei bylby zagrozny, to nie nasza wina za boltan padl, to ich wlasna poprzez swoje akcje.
Agnieszka21
07-10-2006, 18:04
Taaa bardzo inteligentnie to napisalas- 140 lvl atakuje 30+ wtedy sorca buahahahahaha!
Idz dziewcze do szkoly lepiej...
A co do motywu ataku Maciusi na Zentrasa- skoro on byl anszym supporterem, a ty bylas ich suporterem ( i do tego z wielkim pyszczkiem na forum) to to jest ta sama sytuacja tyle ze tym razem nie nasz kumpel padl tylko jeden z waszych...!
Kto mieczem~, ten~!:baby:
jesli chodzi o szkole... o to sie nie martw.. ty ne posiadasz 20% mojej wiedzy
a jesli chodzi o moj pyszczek i forum ..to hmmm wiem wiem ze za to padlam.. nie mogliscie mi dac rady slowami to zaczeliscie sila .. ehh typowe niemeskie zagranie... ale was na nic innego nie bylo stac .. rozumie
Agnieszka21
07-10-2006, 18:13
nom ciagle o tym mysle.. a ty w tym samym czasie piszesz ze aylithya ma prawo atakowac zentrasa za free... rozumiesz znaczenie slowa dwulicowosc? or paradox? bo wyglada na to ze nie... koniec z graniem fair wtedy kiedy oni zabiijaja naszych znajomych za free, teraz jak powiedzialem, kto od miecza wojuje od miecza ginie. sami sie o to prosili, jesli to sa twoi tacy przyjaciele, to bylo z nimi pogadac zeby tak nie robili, wtedy nikt z ich znajomych nei bylby zagrozny, to nie nasza wina za boltan padl, to ich wlasna poprzez swoje akcje.
zacytuj gdzie napisalam ze mial prawo?? podalam only powod wiec nie mow mi nic o dwulicowosci.. uwierz to do mnie nie pasuje.. Kto powiedzial ze Aeternitas to moi przyjaciele i ze ja mam im cokolwiek do powiedzenia.. za przyjaciela uwazam tylko Macka ( no i jeszcze jedna osoba nicku ne podam bo sie jego tez czepicie) a jesli chodzi o reszte z jego guild to ich ne znam.. i jakos hmmm nie jest mi przykro z tego powodu...
ps. sry ne chodzilo mi 1vs1 tlko 1:1.. moj blad..
a jesli chodzi o moj pyszczek i forum ..to hmmm wiem wiem ze za to padlam.. nie mogliscie mi dac rady slowami to zaczeliscie sila .. ehh typowe niemeskie zagranie... ale was na nic innego nie bylo stac .. rozumie
Co do twojej wiedzy- masz niezle ego szkoda ze blednie oceniasz rzeczywistosc:( Poza tym nie oceniaj mnie pod wzgledem wiedzy bo ja ci jej nie wytykalem, tylko napisalem zebys lepiej tam poszla niz siedziec tutaj!
Powod dla ktorego padlas jest mi nieznany- jak wiesz nie bylo mnie tam i szczerze mowiac twoja smierc mnie nie interesuje..
Skoro maciek to twoj przyjaciel- chcial po wojnie zabic naszego i probowal kilka razy.. bez powodzenia.. to moze mogas sie tym zainteresowac wczesniej a nie teraz an forum?
P.S. akurat ty mojej meskosci oceniac nie bedziesz... Nie stac cie na fachowa ocene :p
P.S. 2.18:19 Duo Da Jah [75]: 18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik
Masz maciusia.. wraca do swoich sztuczek;]
zacytuj gdzie napisalam ze mial prawo?? podalam only powod wiec nie mow mi nic o dwulicowosci.. uwierz to do mnie nie pasuje.. Kto powiedzial ze Aeternitas to moi przyjaciele i ze ja mam im cokolwiek do powiedzenia.. za przyjaciela uwazam tylko Macka ( no i jeszcze jedna osoba nicku ne podam bo sie jego tez czepicie) a jesli chodzi o reszte z jego guild to ich ne znam.. i jakos hmmm nie jest mi przykro z tego powodu...
ps. sry ne chodzilo mi 1vs1 tlko 1:1.. moj blad..
18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik
to mowi za siebie, jesli ona straci chociarz 1 hp z jego winy, nikt kogo znam jako znajomego aylithyi nie bedzie bezpieczny, macie moje slowo. jesli to was przyajciel jak poweizdialem, to pomysli o was zanim ja zaatakuje.. a jesli nie, hah, no to wtedy co z niego za przyjaciel?
co do tego ze tylko maciek to twoj przyjaciel, no to wlasnie masz przyklad jego standardowego zachowania, co do twojej smierci, nie poweidzial bym zebys wygrala z kims na tym forum badz w dyskusji w grze, wrecz przeciwnie, logika do ciebie nie przemawia...ale ty wiesz swoje;)
Agnieszka21
07-10-2006, 18:31
Co do twojej wiedzy- masz niezle ego szkoda ze blednie oceniasz rzeczywistosc:( Poza tym nie oceniaj mnie pod wzgledem wiedzy bo ja ci jej nie wytykalem, tylko napisalem zebys lepiej tam poszla niz siedziec tutaj!
Powod dla ktorego padlas jest mi nieznany- jak wiesz nie bylo mnie tam i szczerze mowiac twoja smierc mnie nie interesuje..
Skoro maciek to twoj przyjaciel- chcial po wojnie zabic naszego i probowal kilka razy.. bez powodzenia.. to moze mogas sie tym zainteresowac wczesniej a nie teraz an forum?
No ok.. nie wnikam juz w Twoja wiedze..
Hmm ja miesiac temu opuscialam Galane.. wszyscy chyba wiedza dlaczego.. i nie wnikalam w to co sie tu przez ten czas dzialo, wiec
Mackowi nic na ten teamt nie mowilam bo co mnie to.... slyszlam ze hmmm wojna sie skonczyla itd.. a to ze znowu macie wasza sprawa.. chodziaz hmmm nie jest mi smutno z powodu smierci kondy:P
Agnieszka21
07-10-2006, 18:41
18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik
to mowi za siebie, jesli ona straci chociarz 1 hp z jego winy, nikt kogo znam jako znajomego aylithyi nie bedzie bezpieczny, macie moje slowo. jesli to was przyajciel jak poweizdialem, to pomysli o was zanim ja zaatakuje.. a jesli nie, hah, no to wtedy co z niego za przyjaciel?
co do tego ze tylko maciek to twoj przyjaciel, no to wlasnie masz przyklad jego standardowego zachowania, co do twojej smierci, nie poweidzial bym zebys wygrala z kims na tym forum badz w dyskusji w grze, wrecz przeciwnie, logika do ciebie nie przemawia...ale ty wiesz swoje;)
Znam Macka na tyle.. ze smierc jego znajomych nie zmusi go do pz , wiem dlaczego ( i to popieram)a Wy na szczascie nie i lepiej nie komentujcie tego swoimi domyslami.. wiec przyjmijcie troche inna taktyke
hehe wspomniales cos o logice.. hmm nie zaczynaj bo w tym nie wygrasz.. chyba ze chcesz pogadac o matrycach:)
Znam Macka na tyle.. ze smierc jego znajomych nie zmusi go do pz , wiem dlaczego ( i to popieram)a Wy na szczascie nie i lepiej nie komentujcie tego swoimi domyslami.. wiec przyjmijcie troche inna taktyke
hehe wspomniales cos o logice.. hmm nie zaczynaj bo w tym nie wygrasz.. chyba ze chcesz pogadac o matrycach:)
Wyuczona wiedza a wrodzona inteligencja i umiejetnosc "dobierania odpowiednich argumentow" w dyskusji tudziez wymianie pogladow- to dwie rozne .. ehh.. dobra nie wazne..;]
Demiphant
07-10-2006, 18:56
Aylitha huntuje mojego rl frienda,powiedział mi o tym wczoraj w szkole(rl friend) za friko to czemu ja nie mogę jego kolegów lać??A tak w ogóle podstawą wygranej wojny jest zniszczenie zaplecza przeciwnika czyli w przypadku tibi runmakerów,przyszłych członków strony przeciwnej.
Jeśli opuściłaś Galanę to co robisz na tym forum?
Idź lepiej pokazywać to i owo na photobucket :confused:
Popieram Azenusa bye bye ;)
Agnieszka21
07-10-2006, 20:11
Jeśli opuściłaś Galanę to co robisz na tym forum?
Idź lepiej pokazywać to i owo na photobucket :confused:
Hmmm.. gdybym nie wrocila na Galane.. nie pisala bym na forum.. co to photo ja nie wstydze sie tego jak wygladam.. "to i owo" hmm sesji prono nie robie.. wiec nie wiem czego dotyczy ten komentarz
Wyuczona wiedza a wrodzona inteligencja i umiejetnosc "dobierania odpowiednich argumentow" w dyskusji tudziez wymianie pogladow- to dwie rozne .. ehh.. dobra nie wazne..;]
*wyuczona wiedza (+ doswiadczenie)- bardzo pozyteczna rzecz w zyciu czlowieka, dzieki ktorej mozna mowic o jakiejs inteligencji
*wrodzona inteligencja- hmm podobno doda ma barodzo wysoki iloraz .. no coment
*niestety tu hmm bardzo malo osob ma tendencje do dobierania odpowiednich argumentow w dyskusji
Ps.. Chyba za bardzo zaczynacie wnikac w moja osobe a odbiegacie o tematu.. hallo tu temat"wydarzenia z galnay" ( ja zaczelam od smierci boltana) a nie " jak pojechac Agusi" .. Agusia is good girl :)
Colorion
07-10-2006, 20:40
Hmmm.. gdybym nie wrocila na Galane.. nie pisala bym na forum.. co to photo ja nie wstydze sie tego jak wygladam.. "to i owo" hmm sesji prono nie robie.. wiec nie wiem czego dotyczy ten komentarz
*wyuczona wiedza (+ doswiadczenie)- bardzo pozyteczna rzecz w zyciu czlowieka, dzieki ktorej mozna mowic o jakiejs inteligencji
*wrodzona inteligencja- hmm podobno doda ma barodzo wysoki iloraz .. no coment
*niestety tu hmm bardzo malo osob ma tendencje do dobierania odpowiednich argumentow w dyskusji
Ps.. Chyba za bardzo zaczynacie wnikac w moja osobe a odbiegacie o tematu.. hallo tu temat"wydarzenia z galnay" ( ja zaczelam od smierci boltana) a nie " jak pojechac Agusi" .. Agusia is good girl :)
No widzisz jak slicznie wyglada jak wkladasz 2 quoty do 1 posta? 3maj sie tego.
You advanced from Level 44 to Level 45.
kto chce sd providera? 6k per bp
Agnieszka21
07-10-2006, 20:51
No widzisz jak slicznie wyglada jak wkladasz 2 quoty do 1 posta? 3maj sie tego.
You advanced from Level 44 to Level 45.
kto chce sd providera? 6k per bp
ucze sie.. :)
Satan666
07-10-2006, 22:06
Agnieszka21 won mi z tego forum, o ile dobrze mi wiadomo grasz na Thori, więc co tu robisz? Wiecie może to żałosne co o mnie piszą na tibia.com, tak chce dołączyć do Relictus, tak pytałem się Demiego, tak jestem idiotą... I co to w ogóle kogo interesi, ale jeśli będzie open battle, zapamiętajcie nick Tyb i jeśli będe online napiszcie do mnie jak morzecie, bo po prostu na tym servie nie da się grać pełno ass lickerów takich jak Deviladon- bije Cię a ty nic nie możesz zrobić, po prostu Relictus musi wygrać, tyle z mojej strony
22:21 You advanced in distance fighting.[70]
Jeszcze parę skilli i trzeba zacząć expić ;)
Ej mam pytanie co musze muwic na edron do tego kolesia zeby miec ten outfit z mf na pasnie??:> plx fast!!
22:47 Trio Da Jah [102]: Demiphant on Galana has been excluded.
tyle...
P.S. pewnie hi
addon
badz hi
lottery
nie wiem nie probowalem:>
Agnieszka21
07-10-2006, 23:07
Agnieszka21 won mi z tego forum, o ile dobrze mi wiadomo grasz na Thori, więc co tu robisz? Wiecie może to żałosne co o mnie piszą na tibia.com, tak chce dołączyć do Relictus, tak pytałem się Demiego, tak jestem idiotą... I co to w ogóle kogo interesi, ale jeśli będzie open battle, zapamiętajcie nick Tyb i jeśli będe online napiszcie do mnie jak morzecie, bo po prostu na tym servie nie da się grać pełno ass lickerów takich jak Deviladon- bije Cię a ty nic nie możesz zrobić, po prostu Relictus musi wygrać, tyle z mojej strony
naucz sie czytac!!!.. a garc moge na 10 servach jesli bede miala ochote.. i pisac na kazdym forum
a jesli to cos zmieni to zrobie change w profilu
Hmm Pawlon Jako ze ja jestem Kumplem Aylithi to mam rozumiec jetsem hunted after war? : > a ze ja mam kumpli to oni beda hunted etc?
huhu juz niedajecie rady a jescze malo wam wrogów?
Satan666
07-10-2006, 23:22
Byłem z tobą kiedyś w gildi, powiem Ci nic się nie zmieniłaś dalej jesteś zadziorna
Agnieszka21
07-10-2006, 23:24
Byłem z tobą kiedyś w gildi, powiem Ci nic się nie zmieniłaś dalej jesteś zadziorna
ehh poznales mnie z tej lepszej strony :)
Lol to, że jesteś dziewczyną tzn. że masz jakieś większe prawa czy jak, inne przywileje? Nie wolno Cię dotykać bo od razu "typowy mężczyzna", a co prawdziwy dżentelmen by Cie nie dotknął... lmao - - i najlepiej tłumaczyć, nie moc w odegraniu się słowami, śmierc w Tibi...
Pozdro i poćwicz - -
Doggie
Hmm Pawlon Jako ze ja jestem Kumplem Aylithi to mam rozumiec jetsem hunted after war? : > a ze ja mam kumpli to oni beda hunted etc?
huhu juz niedajecie rady a jescze malo wam wrogów?
nie dajemy rady? ja sobie dzisiaj siedzialem outside pz tyle ile chcialem, bylem tez sporo afk w dp, jakos nikt z "hwl" nie odwazyl sie nawet wyjsc na hunta. a co do twojego pytania, wszsytko jest mozliwe jesli aylitha zacznie zabijac ludzi ktorzy znaja kogos w relictus na randomie jak o mnie chodzi mi zadnych wrogow nie potrzeba, no moze paru bo by bylo nudno ;) ale jedno sie ze mna zmienilo, juz nie bede mowil nie wazne jak oni graja wazne zebym ja byl fair, jesli oni zagraja w ten sopsob, odplace tym samym i mozecie byc pewni ze z % - inaczej sie z wami nie da.
23:26 You advanced in shielding.
jak na nie dawanie rady to niezle nie dajemy- 9 godzin semi afk training:>
Agnieszka21
08-10-2006, 00:09
Lol to, że jesteś dziewczyną tzn. że masz jakieś większe prawa czy jak, inne przywileje? Nie wolno Cię dotykać bo od razu "typowy mężczyzna", a co prawdziwy dżentelmen by Cie nie dotknął... lmao - - i najlepiej tłumaczyć, nie moc w odegraniu się słowami, śmierc w Tibi...
Pozdro i poćwicz - -
Doggie
Wyrywasz jeden wyraz z kontekstu i piszesz na ten temat historie.. wrzuc na looss.. czy ja pisalam cos o tym ze.. ze wzgledu na to ze jestem dziewczyna itp. ..
Wyrywasz jeden wyraz z kontekstu i piszesz na ten temat historie.. wrzuc na looss.. czy ja pisalam cos o tym ze.. ze wzgledu na to ze jestem dziewczyna itp. ..
loooossss, taaaa 8o //wyrafinowane slownictwo
to po co pokazujesz cycki stojac przy monitorze gdzie jest otwarta tibia? zeby sie przypodobac komus? lol
panowie proponuje wstawianie zdjec w bokserkach z wypietymi klatami na wasze galerie haha ;D
pozdro
thewojtek
08-10-2006, 00:16
23:26 You advanced in shielding.
jak na nie dawanie rady to niezle nie dajemy- 9 godzin semi afk training:>
Gratki;*
@rumcio
to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!)
Agnieszka21
08-10-2006, 00:24
loooossss, taaaa 8o
to po co pokazujesz cycki stojac przy monitorze gdzie jest otwarta tibia? zeby sie przypodobac komus? lol
panowie proponuje wstawianie zdjec w bokserkach z wypietymi klatami na wasze galerie haha ;D
pozdro
lol ty lepiej idz do kosciolka..
*przy monitorze hmm bo ktos kiedys mnie poprosil zebym mu udowodnila ze to ja gram w tibie a nie ze ktos sie podszywa..
* "cycki" takim slangiem to do swoich kolezanek nie do mnie.. a jesli zyjesz w erze noszenia golfow w 35 *C to juz nie moja wina .
*.poogladaj sobie "kubusia puchatka" albo cos takiego moze Cie nie zgorszy
* eh uwierz nie chciala bym ogladac Twojej klaty
lol ty lepiej idz do kosciolka..
*przy monitorze hmm bo ktos kiedys mnie poprosil zebym mu udowodnila ze to ja gram w tibie a nie ze ktos sie podszywa..
* "cycki" takim slangiem to do swoich kolezanek nie do mnie.. a jesli zyjesz w erze noszenia golfow w 35 *C to juz nie moja wina .
*.poogladaj sobie "kubusia puchatka" albo cos takiego moze Cie nie zgorszy
* eh uwierz nie chciala bym ogladac Twojej klaty
o kurde, ale mi dokopalas, odnosze wrazenie ze rozmawiam z kims o poziomie intelektualnym mniejszym niz ten odpowiedni do wieku (?) przedstawionego w nicku.
Bylbym zadowolony gdyby w Polsce bylo "35 *C" i zeby wszystkie panie chodzily "bez golfów"
Zdjecia masz do asslickingu i tyle :]
@Agnieszka21
Mówisz, że wyrywam jeden wyraz z kontekstu, ehm tylko, że z tego co napisałaś to właśnie wynika, że uważasz się za taka osobę. A co do cycków ok. piersi? : E bosh. żal.pl : / idźcie umówcie się w realu z liścia po twarzy i z głowy - - bida z nędzą robi się z tego forum : /
Doggie
Dragon86
08-10-2006, 01:33
>.<
czy jest sens prowadzenia tej rozmowy dalej? wiadomo ze podczas kazdej wojny h-lvli gina ludzie ktorzy nie sa bezporednio w nia zamieszani, a to ze Ater~ bilo kumpla relictus nie swiadczy ze Relictus musi postepowac tak samo (wiem, wiem zniszczyc zaplecze wroga:p ) ale czy kazda osoba ktora jest przyjacielem wroga odrazu zanczy ze mu pomaga <niesadze> wiec kazda ze stron powinna pokazac ze ma troche honoru i szacunku do siebie i niehuntowac ludzi ktorzy tak naprawde niemaja/ nmiechca miec nic wspolnego z ta wojna.
Demiphant
08-10-2006, 08:11
HWL ubijało moje drugie postacie na war i nie było co skamlać,Maciek nadal ma dostęp do BOltana.
@rumcio
to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!)[/QUOTE]
a moze i widzialem... Wez juz niesciemniaj ze go blokowalem bo on nawet na mostek nie wszedl..
A co do widoków nie są złe...:)
Pwnd. Może nie długo będziemy świadkami jak Ty sobie padasz? : <
Pozdro i poćwicz : E
Doggie
Agnieszka21
08-10-2006, 10:53
@Agnieszka21
Mówisz, że wyrywam jeden wyraz z kontekstu, ehm tylko, że z tego co napisałaś to właśnie wynika, że uważasz się za taka osobę. A co do cycków ok. piersi? : E bosh. żal.pl : / idźcie umówcie się w realu z liścia po twarzy i z głowy - - bida z nędzą robi się z tego forum : /
Doggie
Ja juz zwracalam uwage na to czy to sa "wydarzenia z galany " czy "jak pojechac Agusi" to nie moja wina ze sami robicie "bide z nedza" z tego forum..
Hmm.. z liscia po twarzy.. za dobrze by mu bylo... :D zreszta nie naleze do agresywnych ludzi 8o i szkoda by mi bylo czasu w RL na spotkanie z kims takim:p
Dragon86
08-10-2006, 11:00
Ja juz zwracalam uwage na to czy to sa "wydarzenia z galany " czy "jak pojechac Agusi" to nie moja wina ze sami robicie "bide z nedza" z tego forum..
Hmm.. z liscia po twarzy.. za dobrze by mu bylo... :D zreszta nie naleze do agresywnych ludzi 8o i szkoda by mi bylo czasu w RL na spotkanie z kims takim:p
a wiesz co znaczy "nie karmic trolla"? wiec ta bida jest miedzy innymi przez ciebie bo oni jada po tobie a ty odpowiadasz im proste? :p
Colorion
08-10-2006, 11:12
Jak ktos jest zainteresowany loteria z sd i hmm, http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=11870043#post11870043
@Agnie~~
Wypier%#^% z tego forum bo tylko zamieszanie wprowadzilas >.<
Colorion podsumował PWND ×D
Doggie
omg agnieszka zal.pl
idz sobie zamet wprowadzasz i tyle :S
dzisiaj spotkalem sie na ankh z czyms czego jeszcze nie wiedzialem ... moze to nie jest dziwne ale zobaczylem babolka ktory zajmuje oba respy dragow oO
Agnieszka21
08-10-2006, 12:19
@Agnie~~
Wypier%#^% z tego forum bo tylko zamieszanie wprowadzilas >.<
Tak do Ciebie i do calej reszty.. nie ja zamieszanie wprowadzilam tylko Wy! gdybycie nie chcieli.. po prostu ignore w stosunku do moich postow i no problem.. a to ze mieliscie ochote sobie pogadac to nie moja wina...
Zreszta to forum jest nudne z tego wzgledu iz wypowiada sie glownie jedna strona.. wiekszosc z was ma staly kontakt na tibi... tu chcecie pokazac jacy jestescie dobrzy i w ogole... chyba strasznie Was boli to ze ktos ma odmienne zdanie.. jesli nie poraficie tego zaakceptowac to nie moj problem..X(
Wszystko pięknie, ładnie, tylko gorzej jak Relictus znowu dostanie na tej wojnie w ciry : /
Doggie
tak, no i co ze dal? i dal tez ssa i konda na pewno mial, i co z tego? to teraz:
-rozgladaj sie po ekranie
-patrz na swoje hp
-zakladaj pierscien badz go zdejmuj
-lecz sie
-oceniaj hp przeciwnika kogo by tu dobic na ue i gdzie by tu zwiac
i rob to wszsytko rownoczesnie bez jakis botow a bedziesz boski - jak sie znajdzie taka osoba ktora siwetnie to zrobi bez zajakaniecia bedac zaatakowana z zaskoczenia to sie chetnie naucze od niej pvp, a poki tego jak sadze nie potraficie, nie oceniajcie innych w ten sposob, nikt nie jest perfekcyjny, a fakt faktem konda do jakis super pvperow nie nalezy co niestety nie raz sie potwierdzilo - zrobil co mogl, nic dodac nic ujac.
+
nie majac mana shielda konda MUSI sie uhac co ture inaczej padnie, wiec uh 2 sec wali ue 2 sec uh = 4 sec przerwy w leczeniu = po 2 sd kazdego z ich shooterow w tym czasie(+ moze nwet ewenutalne ue sorcow) = 100% dead, czysta matematyka panowie.
do anii rooma moglby zwiac i byc moze by go to ocalilo, ale wystarczy ze 1 knight bylby zdolny tam wejsc, np favete bo on moze, i mogl by konde trzymac na pzcie tak dlugo jak trzeba by bylo na sciagniecie wiekszej liczby osob mogacych tam wejsc, nie wiem jak teraz w aet~ ale w dawnym hwl bylo takich osob ponad 7
zimp@
mialem pz locka, bili mnie ponad 25 min i bylo ich chyab ze 12, strapowali mnie tylko dlatego ze braklo dfow mi na koniec a ty stales i sie patrzyles, no i padles w hmm... 10 sec(?) po mojej smierci? i nawet jak sam mowiles sie raz nie uhnales.. wiec moje 25 min a twoje 10 sec, to jak ty masz mnie uczyc pvp to ja podziekuje, ale chetnie zareklamuje twoje nauki playerom z aet~ :D
PS: nie mogles napotkac "sciany hwl" bo wszsycy stali dookola mnie trapujac i strzelajc czym sie da, ty stales za nimi daaaaaleko, wiec odwrot miales wolny, wiec kto tu jest sierota jak nie byles w stanie przezyc tej max 1 minutowej drogi do dp? nie mowiac o tym ze jako ze nikogo nie biles mogles po prostu dac loga. no ale jak chcesz zapraszam na wojne i naucz mnie jak sie walczy :) zeby nie bylo watlpiwosci byly juz wtedy boty to bylo swierzo po updacie, nawet hotkeya nie potrafiles wcisnac :)
KONIEC tego tematu z mojej strony no hcyab ze znow jakies niedorzeczne bzdury napiszesz.
1. nie bylo cie tam nie widziales co sie dzialo
2. mialem battle od ognia...
3. stalem ponad 5 minut
4. zapomniales o ludziach typu aylitha ktora przy tobie nie stala ale mnie przyblokowala do tego jeszcze noobki gdzies sie febb zapodzial<potem mnie prawie uratowal>
5. nie twierdze ze mam dobrze pvp tez robilem co moglem ale wierz mi kiedy wychodzilem z tych schodow na gorze szla sciana na cala szerokosc i grubosc 2 playerow wiec nie mialem co za bardzo zrobic
6. nie wypowiadaj sie o czym czego nie widziales a jedynie starasz sobie wyobrazac
Agnieszka21
08-10-2006, 12:56
Wszystko pięknie, ładnie, tylko gorzej jak Relictus znowu dostanie na tej wojnie w ciry : /
Doggie
Hmmm.. Teraz Rel~` ma troche wieksze szanse.. bo Aeternitas to nie to samo co HWL (zmiejszyla sie liczba osob) i Rel~` mialo czas na wyciagniecie wnioskow ze wczesniejszych porazek..
.. czy to zrobili.. watpie..
A jak dostana "w ciry" to znowu bede miala z nich zwale.. pogadac sobie lubia.. gorzej z dzialaniem :P
5. nie twierdze ze mam dobrze pvp tez robilem co moglem ale wierz mi kiedy wychodzilem z tych schodow na gorze szla sciana na cala szerokosc i grubosc 2 playerow wiec nie mialem co za bardzo zrobic
6. nie wypowiadaj sie o czym czego nie widziales a jedynie starasz sobie wyobrazac
no sorry. korytarz kazo kolo wiezienia gdzie padlem ma na oko 4 sqm szerokosci jak sie wyjdzie na gore ze schodow... czyli sciana HWl na grubosc "2 playerow" daje nam 8 playerow, + okolo 12 obecnych przy mojej smierci.. no wybacz ale tylko to ludzi aktywnych w HWL nie bylo nigdy... na bitwe w ankh ledwo tyle uzbierali. jeszcze raz matematyka :)
febb nie byl tam by nikogo bic. zreszta uhnac sie i tak mogles a tego nie zrobiles, a czemu nie miales might ringa? a moze stone skina? albo energy ringa? CIPSoft po cos to wymyslil ;)
agnieszka@
super wyrazaj swoje opinie, ale w jakis sensowny sposob, bo to co ty robisz to tylko tzw flaming uwzgledniajacy tylko 1 strone konfliktu, pomijajac kompletnie druga strone i idealizuajc ja, a to bzdury.
omg agnieszka zal.pl
idz sobie zamet wprowadzasz i tyle :S
dzisiaj spotkalem sie na ankh z czyms czego jeszcze nie wiedzialem ... moze to nie jest dziwne ale zobaczylem babolka ktory zajmuje oba respy dragow oO
i co w tym dziwnego? ze ktos zajmuje sobie 2 respy dragow to odrazu powod zeby na forum pisac? wileka rzecz sie stała babol expi na 2x respach dragow omg idz sie mamusi wyzal...
Agnieszka21
08-10-2006, 13:07
agnieszka@
super wyrazaj swoje opinie, ale w jakis sensowny sposob, bo to co ty robisz to tylko tzw flaming uwzgledniajacy tylko 1 strone konfliktu, pomijajac kompletnie druga strone i idealizuajc ja, a to bzdury.
Pawlon.. ja robie to samo co Wy.. widzicie wszystko tylko z perspektywy swojej strony..a ja chce pokazac druga .. W ktorym miejscu "idealizowalam"
Aeternitas ????
agnieszka@
Pawlon.. ja robie to samo co Wy.. widzicie wszystko tylko z perspektywy swojej strony..a ja chce pokazac druga .. W ktorym miejscu "idealizowalam"
Aeternitas ????
moze zle to ujalem, przemilczasz i udajesz ze nie znasz albo nie dostrzegasz ich prowokacji i ich uczynkow ktore wywolluja nasza reakcje. np zabicie neutralnej xalade ==> zabicie boltana
rumcio@
prosta sprawa bo to sa 2 rozne spawny? to tak samo jak ja bym expil jednoczesnie na dragach w edron i venore, lol, no i jeszcze zabijal do tego GSy na pohu ;D
ja nie wiem jakbym cos takeigo zoabczyl u kogokolwiek to bym wysmial, i nie zalezni od mojego levelu i levelu osoby tam expiacej.
@tharrin
ty wez w ogole febb mnie nie uhnal a zaluje jedyne co zrobil to m walla ustawil w dobrym miejscu a ja sie nie uhnalem kiedy po skosie przeszedlem
jak juz powiedzialem sciane ludzie nie tworzyli tylko hwl<febb jakies noobki> wiec to bylo mozliwe
@tharrin
ty wez w ogole febb mnie nie uhnal a zaluje jedyne co zrobil to m walla ustawil w dobrym miejscu a ja sie nie uhnalem kiedy po skosie przeszedlem
jak juz powiedzialem sciane ludzie nie tworzyli tylko hwl<febb jakies noobki> wiec to bylo mozliwe
no wczesniej mowiles o scianie "HWL" no ale dobra, to w takim razie zignales od comba "sciany noobkow" i nawet sie nie uhnales:D
dobra ode mnie to tyle, juz na zaden post z tym zwiazany nie odpisze nawet jak wymyslisz w zwiazku z tym jakas super tajna pvp bron przez ktora padles bez szans ;/
PolishDrinker
08-10-2006, 13:28
oj Aga ostra z Cibie laska, ale moze wrzuc ma looz trocjhe, tak jak inni. to nie topic zeby sie obrazac. dobrze jedna strona ma swoje zdanie druga strona swoje. ale nie powod zeby sie obrazac ludzie-.-
Agnieszka21
08-10-2006, 13:52
oj Aga ostra z Cibie laska, ale moze wrzuc ma looz trocjhe, tak jak inni. to nie topic zeby sie obrazac. dobrze jedna strona ma swoje zdanie druga strona swoje. ale nie powod zeby sie obrazac ludzie-.-
To nie ja zaczelam ich obrazac.. zarowno na forum jak i w grze... ja nie wypisuje hamskich tekstow na temat kogokolwiek z Rel~`.. a oni na mnie tak.. przyklad? Dostalam wczorajsze teksty Ascario na moj temat..i taki ad. do tego.. jesli masz cos do powiedzenia na temat mojej osoby napisz mi to wprost a nie napie** za moimi plecami...a tak sie mozesz wypowiadac o dziewczynkach typu Lady S... a nie o mnie, bo nie masz zadnych podstaw do tego.. i to sie tez tyczy reszty...
Pawlon
"moze zle to ujalem, przemilczasz i udajesz ze nie znasz albo nie dostrzegasz ich prowokacji i ich uczynkow ktore wywolluja nasza reakcje. np zabicie neutralnej xalade ==> zabicie boltana"
"dostrzegam" i "przemilczam" ..bo Wy uwazacie sie za lepszych a robicie dokladnie to samo :p
"dostrzegam" i "przemilczam" ..bo Wy uwazacie sie za lepszych a robicie dokladnie to samo :p
aha, a wiesz czemu sie czesc z nas uwaza za lepszych? bo ja np moge jako jeden z niewieliu w tej grze powiedziec ze nigdy nie ubilem nikogo na randomie bo mialem zly dzien albo cos. i zawsze mowilem: patrzcie zebyscie to wy byli w porzadku, a nie na to co oni robia bo bedzuiecie tacy sami, zrezsta to samo opwiezdialem jak sie dowiedzialem o smierci boltana, ale nastepna rzecza byly insulty, grozby na priv od aeternians, maciusia i innych, pod adresem moich znajomych, no coz macie pecha, moi kumple z rl poza dravem all retired, ciekawe jak ich zabijecie ;) ale powiedzialem sobei ze mam tego dosc co napisalem pare postow wczesniej, bo jesli ja bede fair i nie dam im zadnej nauczki, to oni nie wyciagna z tegozadnych wnioskow ani konsekwencji, a tak tego nei zostawie. wiec lepiej niech sobie przemysla bilans czy im sie to oplaci.
Tharrin looz wiem wiem ale na ank wiesz ze sux resp i dużo osob bierze 2x respy a poprostu Silver ma kur.. jakis problem ale niewiem skod próbuje go zaatakowac ale brak mu argumentow... Takich bzdetów nie pisze sie na forum...
@Rumcio
Ja też nie wiem "skod" on to wytrzasnął : /
@pawlon
Hah potwierdzam, noż ten człowiek ma swoje gadane : P (bez obrazy) ale fakt nigdy nikogo nie zabił na random PK : P przynajmniej nie przypominam sobie, a praktycznie od początku byłem z Tobą na Galanie ; )
@Relictus
Nie chce tutaj nikogo obrażać, ale dużo osób jest pewne siebie "znowu!" jak byłem w HWL to mi sam Sir Zemus pisał żebym wyszedł, bo dostaniemy po dupie. I owszem wyszedłem, ale z innego powodu, a i bez mojej pomocy, która i tak pewnie by nic nie zmieniła Relictus dostało... Według mnie dobrze, że Relictus zabiłoBoltana, bo potrafią pokazać też, że się nie boją i też potrafią zabić bez skruchy. Gadanie teraz, że Relictus PK, PA dla mnie by było śmieszne, a HWL robi to non-stop i jakoś każdy się do tego przyzwyczaił. Jeśliby nawet teraz Tharrin zaczął sobie pekować kolegów HWL, od tak za frajera to bynajmniej nie miałbym nic przeciwko temu, ani nie nazywałbym go PA, etc. Według mnie można to nazwać "słodką zemstą".
"Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie."
Doggie
i co przeszkadza ci to jak pisze? bo mnie to jebi* :) zreszta poco tu komentujesz skoro grasz na Lunarze? Spier**laj Tam i nie wracaj
Tak przeszkadza mi to zadowolony? Bo to m.in. świadczy o Twojej osobie i w paru procentach o Twoim poziomie inteligencji. Dobra zmienie opis, że gram w WoWa i co nadal będziesz twierdził, że mnie nie ma na Galanie?
Pozdro i poćwicz
Doggie
ahh wlasnie nam uciekl lavendalo~ :(
no nic, nastepnym razem ;)
rumcio@
spawny sa wolne bo malo osob gra, na co wojna ma swoj wplyw, ale to nie powod zeby zajmowac 2 spawny. zobacz powiedzmy ze jest on line 50 osob na lev 80+ i ze kazdy chce expic, to teraz zoabcz ile jest spawno dobrych dla 80+? nie znow tak wiele, a doloz do tego jakby kazdy bral po 2 spawny...
chyba rozumiesz o co mi chodzi...
a co do wojny, dog sam wiesz ze walk pvp mialem sporo ale nigdy na masowa skale - w duzych grupach - tego sie dopiero ucze, ja i wielu innych, bo walki 4 na 4 czy 4 na ilus tam to nei to samo co 20 an 20 na bitwie :P
no ale jak to sie mowi "practice makes perfect"
Doggie
no widzisz to jak ci tak przeszkadza to sobie pisz ja z tego sobie nic nie robie :)
ten Twoj Tekst "poćwicz" juz nudy sie robi wez cos nowego wymysl
Tharrin : Moze i masz racje ale wiesz jak jest... kto 1 ten lepszy xPa te respy uwierz mi czesto są zajmowane przez 1 osobe .. i nikt sie nie czepia ..
@Rumcio
To sobie z tego nic nie rób mnie to ryba : P ja po prostu wiem jakim jesteś człowiekiem ^^ no i of course mnie to stary sprawia taką radoche, że każdemu będę wytykał głupie błędy, bo forum pasowałoby, żeby było przejrzyste a nie zasyfione, 90% jak nie 100% ludzi jest już w takim wieku, że powinni wiedzieć jak się pisze, niektóre słowa, nawet jak ktoś jest dyslektykiem, to umiejętność czytania i wyłapywania konkretnych trudnych słów też nie powinna zajmować dużo czasu, a poświęcić 5 minut, żeby spojrzeć w słownik jeszcze nikomu nie zaszkodziło : o
Nowy tekst podsumowujący Cie: "gg no re" happy? ×D
@pawlon
Szlachetnie to brzmi ^^
P.S. Bynajmniej nie będę miał do nikogo żalu jak mnie ktoś wytknie jakiś błąd ortograficzny, który popełnie : ) Człowiek się uczy na własnych błędach, a w końcu większość z Was zobaczy jak cudownie kąpać się we własnych brudach i nie chodzi mi tutaj wyłącznie o forum ale również o życie.
Doggie
a co do wojny, dog sam wiesz ze walk pvp mialem sporo ale nigdy na masowa skale - w duzych grupach - tego sie dopiero ucze, ja i wielu innych, bo walki 4 na 4 czy 4 na ilus tam to nei to samo co 20 an 20 na bitwie :P
no ale jak to sie mowi "practice makes perfect"
Dla wielu z nas to takze pierwsze starcia wojenne na taka skale wiec jak napisal Tharr~ uczymy sie!
@Aga~
Skoro "my" sie uwazamy za lepszych to dzieki ci bardzo za te mile slowa..
Choc masz racje- JA jestem lepszy od polowy bylego HWL i obecnego Ae~ a wiesz pod jakim wzgledem?
Bo mam honor!
Mimo iz mogli bysmy teraz zabijac tych co Ae~ opuscili to tego nie robimy szanujemy ich wybor, skoro nie chca walczyc to nie walcza i my ich nie zaatakujemy...
W przeciwienstwie do atakow na np. Xalade~
To sie pewnie na nas za jakis czas zemsci ale przynajmniej mamy swiadomosc ze bylismy fair(przynajmniej garstka mi najblizszych na tym serwerze)
I jezeli dojdzie do tego ze go opuszcze to przynajmniej z twarza a nie spuszczona glowa...
Pozostawie moze nawet po sobie pozytywne wspomnienia w wiekszej liczbie glow playerow niz ktorykolwiek z Ae~!
Przynajmniej mam duzo lepsza opinie wsrod graczy a to sie dla mnie bardziej liczy niz wladza na serwerze..
Doggie
no widzisz widocznie mam cos warzniejszego niz paczenie w słownik...
hmm niewiem czy mamy jeszcze oczym gadac bo juz wiesz jakim jestem człowiekiem... szybko poznajesz ludzi. tak na przyszłosc ludzi po pismie sie nie poznaje...
Doggie
hmm niewiem czy mamy jeszcze oczym gadac bo juz wiesz jakim jestem człowiekiem... szybko poznajesz ludzi. tak na przyszłosc ludzi po pismie sie nie poznaje...
nie mow tego grafologom i tym z dziedziny psychologii ktorzy sie specjalizuja w analizach pisma bo cie zlinczuja :P
dobra ide pograc w pilke ;)
rumcio chyba ty pisales o tym ze nei dajemy rade, jak na razie jakos tego nie widze, nie ma kogo bic bo wszsycy w dp albo pod dp, wiec fragow brak.
Widzisz Rumcio i tu po raz kolejny pokazujesz na co Cię stać ×D. Bo jakbyś umiał dokładnie czytać to napisałem, że w paru procentach pokazujesz kim jesteś : ]
Doggie
Tragicall
08-10-2006, 15:58
Doggie
Dobór właściwych argumentów, dobry styl, brak ortografów potrafią zasugerować z jaką osobą ma się do czynienia. Oczywiście nie oddadzą przebogatego wnętrza człowieka po drugiej stronie monitora, ale będziesz wiedział chociaż czy jest pokroju dresa czy też ma jednak jakieś wartości w życiu. Po tym już można wnioskować czy warto dalej kontynuować rozmowę i czy ma ona jakikolwiek sens.
W spawie wojny wiem jedno, człowiek uczy się na błędach, możemy przegrać szereg potyczek, a wygrać wojnę. Pozdrawiam wszystkich.
Ps: Każdy ma prawo do wypowiedzenia własnego zdania, uprasza się więc o nie wyrzucanie innych z powodu nieprzynależności do społeczności Galany. Zawsze mogą rzec coś pożytecznego.;)
Zostafcie Rómcia wspokojó i pszestancie paczec na jego obżydliwe błendy..
On ma 115 lvl i jest fajny. Ja trzymam jego strone. Do zobaczenia
Krótko, zwięźle i treściwie. ROTFL ×D
Doggie
Padl deviladon :D
Oct 08 2006, 18:01:32 CEST Killed at Level 50 by Lovize
Deviladon
Oct 08 2006, 18:01:32 CEST Killed at Level 50 by Lovize
Agnieszka21
08-10-2006, 18:39
Bezan Daron Oct 08 2006, 18:02:16 CEST Killed at Level 53 by Sinid
and by Xairax
Czyli to koniec wojny Relictus vs Aeternitas
teraz jest Relictus kills fiends Aeternitas vs Aeternitas kills friends Relictus *kto wiecej wybije graczy ktorzy nie sa w wojnie.. to wygra i bedzie mial wladze nad servem.. do tego dazycie???X(
A czy HWL przez większość wojny nie robiła tego samego? : /
Doggie
P.S. Może panowie mieli jakiś powód hmm? : >
and by Xairax
teraz jest Relictus kills fiends Aeternitas vs Aeternitas kills friends Relictus *kto wiecej wybije graczy ktorzy nie sa w wojnie.. to wygra i bedzie mial wladze nad servem.. do tego dazycie???X(
O.o a to niby kto ma byc?
Sorka na meczu bylem i nie nadazam...-.-
Gz fraga panowie;]
Ajron 88
08-10-2006, 19:09
and by Xairax
To moze ja to wyjasnie , wsumie napisalem w grze twojemu Maciusiowi "o co poszlo" ale on wykazal sie niesamowita kultura osobista "na huj do mnie piszesz" "na huj sie tlumaczysz" , i wogole umiejetnoscia czytania...
no ale nic , historia wyglada tak , moj poniekad znajomy , zabawny chlopaczek imieniem Hard Edge , wbil sobie lv 28 , poszedl do depo w venore, po porcje strzal zeby epxic dalej ,w depo zaczepil go pewien gracz ze szwecji i poprosil o pomoc w desert quescie, Edge , ze klawy zniego gosc z usmiechem an twarzy zgodzil sie , pod warunkiem ze dadza mu 1 roh :D.
Druzyna jak to bywa zwykle oszukala go i dala loga w quest room'ie , Edge ze leszczem nie jest , byl napakowany runkami to se tam kampowal , chodzac afk na papieroska itd. po jakims czasi , panowie sie zalogowali (oszusci) , dostali bencki , konkretnie jeden lv 23 druid (typu "gadula/cwaniak") , zemsta byla dokonana , Edge poszedl do poczty na trasie Dwarven Bridge - Thais Bridge , zakupil parcel i zaczol odsiadywac pz lock'a , wpadl pan Bezan Daron i bez pytania zaczol bic Edge'a , nasz wesoly przyjaciel uhnol sie z 3 razy , po czym stwierdzil ze i tak padnie , wiec wyslal wiekszosc run do depo i dal sie zabic... potem do akcji wkraczam ja , tak jak Bezon bez gadania zaatakowal , tak ja nie patyczkowalem sie , po jakims czasie na pomoc Bezanowi wpadla Aylitha blokujac mnie dosyc skutecznie, ale nasczescie zawczasu poprosilem o wsparcie na GC , wpadl Xairax no i pan Bezan padl :((.
Loot : Blue robe , sd'ki , uh'y (pasc z 3 bp uh na sobie.. no no) , manasy itd.
Zabicie go to nie byl zaden "random" , nie bylo to terz wymierzone w Aeternitas, poprostu niewiedzialem ze to "ich" kolega...
EDIT : Do Agusi czy jak ją zwał , w grze napisalem do Aylith'i wlasnie po to zeby takich postow "relictus bije neutralnych !!!" nie czytac potem na forum , a jak pisalem do niego to juz widzialem twoje komentarze... po czym wchodze na tibia. pl i widze twoj post , radosci przysporzylas mi niesamowitej.
Acha , i na nastepny raz zanim chcesz domagac sie wyjasnien na forum czy czegokolwiek zapytaj "denata" w tym wypadku Bezan'a , czy aby napewno padl za darmo.
Pzdr
p.s. bledy ortograficzne nie sa wynikiem niskiego ilorazu inteligencji tylko tym ze pisalem tego posta w posiechu , nie mam teras czasu na poprawki , ale moze kiedsy to zrobie ;D
Agnieszka21
08-10-2006, 19:21
O.o a to niby kto ma byc?
Sorka na meczu bylem i nie nadazam...-.-
Gz fraga panowie;]
A co nie wiecie kogo bijecie??ehh jeszcze lepiej :P
Ps.Ajron kazdy powod jest dobry.. ciesze sie ze tak ze szczegolami opisales sytuacje i thx za wyjasnienie...ale teksy typu "twojemu Maciusiowi" zachowaj dla sie bie bo sa nie na miejscu...
A co nie wiecie kogo bijecie??ehh jeszcze lepiej :P
Boze sluchaj!
Chcialem byc neutralny wobec twojej postawy ty mala glupia "dziew..czynko"-.-
Ale juz mnie draznisz i to pozadnie!
Od kiedy ja mam wiedziec kto kogo bije skoro do Ku*** nedzy mnie nie ma nawet online bo mialem mecz-.-
Docenil bym jakby twoje posty skierowane do mojej osoby byly adresowane do mnie, jezeli maja cos ze man wspolnego!
Ja nie jestem "wy", "my" czy "oni" tak trudno to pojac?-.^
P.S. widac tutaj kolega juz wyjasnil tobie jak i mnie o co poszlo wiec sadze, iz koniec tematu..
I zastanow sie nad twoimi odpowiedziami bo taki podejscie wlasnie o ile pamietam przypieczetowalo twoja smierc kiedys tam..
(zeby bylo jasne zaczynam wierzyc w wiekszosc tego co o tobie tutaj pisza inni, mimo iz staralem sie sam zrozumiec twoje podejscie i motywy.. Jak widac jest to niewykonalne ze wzgledu na twoje slepe i jednostronne spojrzenie-.-)
Nie pozdrawiam...
Ajron 88
08-10-2006, 19:44
Ps.Ajron kazdy powod jest dobry..
Brzmi to troche jak byś starała sie powiedziec ze powod mialem naciagany.. niestety fakty mowia same za siebie , Edge zrobil to do czego mial prawo , a ja zrobilem to co nalerzalo.
ale teksy typu "twojemu Maciusiowi" zachowaj dla sie bie bo sa nie na miejscu...
Niewiem czy ja jakis ograniczony jestem czy co , ale prosze cie uprzejmie żebyś mi wytłumaczyła dlaczego tekst typu "twój Maciuś" jest nie na miejscu ? Z góry dzięki.
Agnieszka21
08-10-2006, 19:58
Boze sluchaj!
Chcialem byc neutralny wobec twojej postawy ty mala glupia "dziew..czynko"-.-
Ale juz mnie draznisz i to pozadnie!
Od kiedy ja mam wiedziec kto kogo bije skoro do Ku*** nedzy mnie nie ma nawet online bo mialem mecz-.-
Docenil bym jakby twoje posty skierowane do mojej osoby byly adresowane do mnie, jezeli maja cos ze man wspolnego!
Ja nie jestem "wy", "my" czy "oni" tak trudno to pojac?-.^
P.S. widac tutaj kolega juz wyjasnil tobie jak i mnie o co poszlo wiec sadze, iz koniec tematu..
I zastanow sie nad twoimi odpowiedziami bo taki podejscie wlasnie o ile pamietam przypieczetowalo twoja smierc kiedys tam..
(zeby bylo jasne zaczynam wierzyc w wiekszosc tego co o tobie tutaj pisza inni, mimo iz staralem sie sam zrozumiec twoje podejscie i motywy.. Jak widac jest to niewykonalne ze wzgledu na twoje slepe i jednostronne spojrzenie-.-)
Nie pozdrawiam...
Oo ty wielki madry chlopczyku.. nie denerwuj sie tak:*.. myslalam ze sie wymieniacie informacjami w guild.. a nie tak kazdy sobie :P jak tam mecz?? wyloozuj..
ehh.. a pamietam jak sie wypieraliscie ze to nie za forum.. zreszta nvm..
a jak chcecie mozecie mnie znowu ubic, jesli wam sie lepiej zrobi.. .teraz mam wbic na chara ???lol!!
"Niewiem czy ja jakis ograniczony jestem czy co , ale prosze cie uprzejmie żebyś mi wytłumaczyła dlaczego tekst typu "twój Maciuś" jest nie na miejscu ? Z góry dzięki.:confused: " Ajron tez nie woiem czy jestes ograniczony.. ale co rozumiesz pod tymi slowami?? czemu "moj" bo co? bo jest moim kolega??
@Ajron_88
Wybaczam! Rozgrzeszenie:
Napiszesz mi 100x "zaczął" i "w ogóle" ×D
Doggie
Ajron 88
08-10-2006, 20:24
myslalam ze sie wymieniacie informacjami w guild..
Juz to widze, Kurier biegnie z pilka nabramke... nagle dzwiek telefonu , on odbiera i co slyszy ? "Czarnuchu , Sinid ubil jakiegos pallka" "Swietnie, dzieki za informacje"
czemu "moj"
A "czemu" by nie ?
Ha Kurier widzisz?! Nie wywiniesz się teraz. Już wszystko wiadomo! Wiedziałeś o wszystkim i teraz zgrywasz takiego, takiego, normalnie nie mogę się wysłowić, zejdź mi z oczu! : <
Doggie
Loot : Blue robe , sd'ki , uh'y (pasc z 3 bp uh na sobie.. no no) , manasy itd.
buy sds :D
widzisz agusia to nie takie proste, np dzisiaj expijac moim druidem an rotach dostalem hunta od goscia ktory sie tez zaslanial aet~, oczywiscie nie wie on ze to ja, a hunt za to ze nie zgodzilem sie wyjsc z jakisni jak bylem pierwszy, no i widzisz zaraz sie zaloguje tylko zrobie kolacje, wrzuce goscia na vipa, i przy pierwszej okazji dostanie zgona, i nie za to ze jest kolega aet~, tylko za to ze chcial mnie PA, grozil mi, wyzywal i mnie "huntuje" a to ze nie jestem tylko niskko levelowym druidem jak on sadzil, to juz jego problem - moze to go nauczy szanowania innych.
problem z toba jest taki, ze ty usilnie robisz wszystko zeby nie dostrzec calego tla historii... bierzesz jej wasi wycinek - w przypadku sinida jest to zgon kogos kto zna kogos a aet~ - i na tej podstawie oceniasz cala sytuacje. a kiedy sinid tutaj ladnie wszsytko wyjasnil, i 100% wykazal ze osadzilas sytuacje zle, to nawet sie nei przyznasz do bledu, nie przeprosisz, a jeszcze bedziesz robila "ciche sugestie" ze jego historia jest naciagana. po prostu brakuje ci obiektywizmu, to w sumie malo powiedziane, jestes w 100% subiektywna z klapkami na oczach na reszte swiata. pomysl nad tym moze kiedys to dostrzezesz.
Ha Kurier widzisz?! Nie wywiniesz się teraz. Już wszystko wiadomo! Wiedziałeś o wszystkim i teraz zgrywasz takiego, takiego, normalnie nie mogę się wysłowić, zejdź mi z oczu! : <
Doggie
Masz racje akcja jest, dzwoni telefon.. pilka sie w locie zatrzymuje biegne odebrac i co slysze?
"Jakis czarnuch krzyczy , ze zabil innego czarnucha" jak to napisal ajron...
no nic racja moj wywiad zawsze dziala..-.-
@Agusia- Wielki- tak, madry- niekoniecznie, Zdenerwowany - jak najbardziej!
co ma znaczyc to cale "Jak chcecie"?-.^
potrafisz czytac ze zrozumieniem, poniewaz mi sie nie wydaje..-.-
Radze przeczytac moj post jeszcze raz- szczegolnie jego srodkowa czesc!!!!!!!!!!!!
Satan666
08-10-2006, 21:01
Dravenor nie tylko Ciebie ona w.k.*.r.w.i.a, czepia się wszystkiego... Ajj szkoda słów, tylko Aga proszę nie huntuj Maćkiem bo i tak sikam na niego
Jestem ciekaw kiedy Aylithia i Catrishia zrozumieją, że oni w końcu też zostaną "wydaleni" z Aet~ : S
Doggie
Agnieszka21
08-10-2006, 21:26
Dravenor nie tylko Ciebie ona w.k.*.r.w.i.a, czepia się wszystkiego... Ajj szkoda słów, tylko Aga proszę nie huntuj Maćkiem bo i tak sikam na niego
Jakie hunty Mackiem.. Tobie cos sie stalo?? .. hallo.. nie jarze o co Ci biega
Jakie hunty Mackiem.. Tobie cos sie stalo?? .. hallo.. nie jarze o co Ci biega
A ja zadam inne pytanie. Co Ty robisz na tym forum?
To samo co każdy : P ma swoje zdanie na jakiś temat, a mnie to ryba : P tak samo ja znęcam się nad biednymi dySlektykami : < EVUL!
Doggie
Colorion
08-10-2006, 22:03
pierwszy assassin head piece na galanie
21:57 Erayo: Thanks. That's it, you're done. Good job, Colorionticostes. I keep my promise. Here's my old assassin head piece.
SS
http://s63.photobucket.com/albums/h126/colorion/?action=view¤t=headpiece.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
pierwszy assassin head piece na galanie
21:57 Erayo: Thanks. That's it, you're done. Good job, Colorionticostes. I keep my promise. Here's my old assassin head piece.
Congratulations, screen plax plax plax
Agnieszka21
08-10-2006, 23:30
Masz racje akcja jest, dzwoni telefon.. pilka sie w locie zatrzymuje biegne odebrac i co slysze?
"Jakis czarnuch krzyczy , ze zabil innego czarnucha" jak to napisal ajron...
no nic racja moj wywiad zawsze dziala..-.-
@Agusia- Wielki- tak, madry- niekoniecznie, Zdenerwowany - jak najbardziej!
co ma znaczyc to cale "Jak chcecie"?-.^
potrafisz czytac ze zrozumieniem, poniewaz mi sie nie wydaje..-.-
Radze przeczytac moj post jeszcze raz- szczegolnie jego srodkowa czesc!!!!!!!!!!!!
"jak chcecie " no to raczej tyczy sie Twojej kochane guild nie ciebie zuwaz ze tylko pierwsza czesc mojego posta dotyczyla Twojej osoby.. wiec moze Ty lepiej naucz sie czytac ze zrozumieniam
Doggie studiujesz polonistyke czy poprostu jesteś kretynem i lubisz poprawiać błędy innych?? Idź poderwij laske jakąś bo z nudów już Ci się we łbie zaczyna pier***ić8o
"jak chcecie " no to raczej tyczy sie Twojej kochane guild nie ciebie zuwaz ze tylko pierwsza czesc mojego posta dotyczyla Twojej osoby.. wiec moze Ty lepiej naucz sie czytac ze zrozumieniam
To moze odnosnik zrobisz do relicrus??
P.S. cos mi sie wydaje ze spamm bedzie niedlugo usuwany...
@Celmir
Idź poczytaj regulamin to będziesz wiedział co mam na myśli ×D Zresztą nie tylko ja to widze, a tak poza tym spróbuj dostrzec kiedy mówie serio, a kiedy żartem ; )
RISPEKT Celmir : <
Doggie
Powiem Wam jedno...
Dawno mnie tu nie było ale chyba zacznę regularnie czytać forum :D
Takich błyskotlwych tekstów i niespodziewanych zwrotów akcji nie widzialem od studniówki 8o
Ogólnie to widzę, że jedna osoba kręci całym forum. I kto mi teraz powie, że kobiety nie przejmują kontroli nad światem :)
Gdzie macie jakieś wiadomości z wojenki? Pogubiły się czy co?
Btw... Powiedzcie czemu tak jest, że jak ktoś z Dwarfhooda ubije "random" kolesia to lament na całe forum?
O! I jeszcze jedno... Być może w najbliższym czasie dojdzie do fuzji dwóch z najstarszych gildii na Galanie;)
@Doggie
Mam nadzieję, że nie dopatrzysz sie większych błedów w mojej wypowiedzi :P
I tak należą ci się ukłony. Przez ciebie musiałem przypomnieć sobie gdzie zostawiłem Słownik języka polskiego a to nie udało się nikomu przez ostatnie 15 lat mojej edukacji;)
Dawidoseczek
09-10-2006, 07:45
Jak by to kogos interesowalo to :
Oct 09 2006, 06:36:47 CEST Died at Level 106 by a demon-Almighty swat
Oct 09 2006, 06:42:21 CEST Died at Level 113 by a demon-Tom-rek
Oct 09 2006, 06:42:43 CEST Died at Level 105 by a demon-ja :P
Oct 09 2006, 06:42:50 CEST Died at Level 116 by a demon-Szakal edek
n/c :P
http://rapidshare.de/files/36052408/aniihilator.rec.htm <--- ;( ;( ;(
Ajron 88
09-10-2006, 09:47
Jak by to kogos interesowalo to :
Oct 09 2006, 06:36:47 CEST Died at Level 106 by a demon-Almighty swat
Oct 09 2006, 06:42:21 CEST Died at Level 113 by a demon-Tom-rek
Oct 09 2006, 06:42:43 CEST Died at Level 105 by a demon-ja :P
Oct 09 2006, 06:42:50 CEST Died at Level 116 by a demon-Szakal edek
n/c :P
http://rapidshare.de/files/36052408/aniihilator.rec.htm <--- ;( ;( ;(
hehe wlasnie bylem ciekaw, widizalem Alimight'iego szykujacego sie do anni z 2 dni wcześniej , dzieki za info , szkoda ze wam sie nie udalo chlopaki..
co do filmu , moze ktos go wrzocic na www.uploaded.to ? to jest bardzo dobry darmowy host.. dzieki (z rapida sciagac nie moge niestety)
@Wapivos
Dzięki, dzięki aż miło mi się zrobiło : P Mmm a jeśli chodzi z tym moim punktem o ortografie to poprostu, że fajniej jest czytać przejrzyste forum a poza tym kiedyś sami zobaczycie jak Wasze dzieci będą popełniać te same błędy, bo połowa uważa, że to błachostka, a jednak później to coś oznacza. Co? Sami sobie odpowiedźcie na to pytanie
Annihilator: (na prośbę Ajron_88)
http://uploaded.to/?id=6c6256
Doggie
P.S. Fajny movie, a miało być tak pięknie : ] (gl next time)
Btw... Powiedzcie czemu tak jest, że jak ktoś z Dwarfhooda ubije "random" kolesia to lament na całe forum?
O! I jeszcze jedno... Być może w najbliższym czasie dojdzie do fuzji dwóch z najstarszych gildii na Galanie;)
Ten ktos ubil na randomie mojego rl frienda wczesniej czy pozniej za to beknie!
Niech sie tylko skonczy wojna...
A co do wojenki.. nic sie nie dzieje bo w pz siedza..:baby:
@Anni team~ przykro mi chlopaki ze wam sie nie udalo:(
Better luck next time;)
Ajron 88
09-10-2006, 11:20
Annihilator: (na prośbę Ajron_88)
http://uploaded.to/?id=6c6256
Doggie
Big thx :D
1 osoba? ty chyba wlasnej gildii nie znasz, mala rada, zrobcie sobie zebranie jakeis gdziekolwiek, i policz red skulli w gildii, a potem mi powiedz, ze te wszsytkie nooby nie maja tych RSow za random PK tylko ze "zabijaly" innych w slusznej sprawie. Dwarf~ wbrew pozorom nigdy, powtarzam jeszcze raz, nigdy nie bylo tak pokojowa gildia za jaka chcialo uchodzic, masz teraz przyklad random PK i 0 reakcji ze strony gildii, nawet nie oddali lootu. nazywasz to pokojowym rozwiazaniem? dlaczego leader dwarf~ dawny czyli yupedo znalazl sie w wojnie? bo mu sie znudzilo, dlaczego ZAWSZE odkad pamietam prawie biegal z red skullem? bo zbijal ludzi za byle powody, ja pelno ludzi zabijalem grajac aktywnie, nigdy na randomie, mimo ze nie raz unjusty, i jakos z rsem mnie nikt niegdy nie widzial. yuperdo to typowy cwaniaczek, jak niestety iwekszosc holendrow ostanio - wierz mi pozory myla - nie byles z nimi i jemu podobnymi - w takich sytuacjach w jakich ja bylem, a femuza mialem w gildii przez dlugi czas, i cos nie cos o nim wiem. jedno ci powiem, jakby takie samo random pk stalo sie w naszym dawnym Corentiros, dostalby warninga, musial by oddac loot i moze nawet splacic koelsia, a juz na pewno przeprosic, i zrobilby to albo by wylecial, takie mielsimy zasady, a dwarf~~ sie do tego nie umywa, jestescie "pokojowi" bo nie macie zadnej sily i mozliwosci podawania sie za innych ;)
Agnieszka21
09-10-2006, 12:46
Ten ktos ubil na randomie mojego rl frienda wczesniej czy pozniej za to beknie!
Niech sie tylko skonczy wojna...
A co do wojenki.. nic sie nie dzieje bo w pz siedza..:baby:
@Anni team~ przykro mi chlopaki ze wam sie nie udalo:(
Better luck next time;)
poprawka .. bo w pz "siedzimy" zarowno jedna jak i druga strona!!!
haha, u nas kazdy robi to co chce, ci co chca to expia, ci co nie chca siedza i gadaja albo sie obijaja, ale nitk nas w pzcie nie trzyma :)
Buahaha szkoda ze ja trenilem sobie cala sobote, potem troche expilem tak samo jak dzis i nie mam wcale problemu..
Moze jutro wbije lvl jak mi sie bedzie chcialo.. zostalo jakies 70k expa.. tyle ze exp mnie nudzi:(
Agnieszka21
09-10-2006, 13:48
Buahaha szkoda ze ja trenilem sobie cala sobote, potem troche expilem tak samo jak dzis i nie mam wcale problemu..
Moze jutro wbije lvl jak mi sie bedzie chcialo.. zostalo jakies 70k expa.. tyle ze exp mnie nudzi:(
nie mowielam o tobie.. a nie chce mi sie wymieniac.. ale w kazdym pz mozna spotkac kogos z Was...
Oct 09 2006, 13:29:28 CEST Killed at Level 36 by a fire elemental of Robbin Hud hahah.. wlasnie sie dowiedzialam ze mam hunta bo jestem kolezanka Ayl.. lol chyba sie poplacze:p starcilam blanki i food 8o;( ale mam z was zwale teraz :cup: jestescie najlepsi
nie mowielam o tobie.. a nie chce mi sie wymieniac.. ale w kazdym pz mozna spotkac kogos z Was...
Oct 09 2006, 13:29:28 CEST Killed at Level 36 by a fire elemental of Robbin Hud hahah.. wlasnie sie dowiedzialam ze mam hunta bo jestem kolezanka Ayl.. lol chyba sie poplacze:p starcilam blanki i food 8o;( ale mam z was zwale teraz :cup: jestescie najlepsi
buahahahah
nie zginelas za to ze kogokolwiek znasz, tylko za swoj random PK jak bylas retired. bylo pomyslec o konsekwencjach zanim sie zaczelo pkowac na randomie. wmawiaj sobie co chcesz, mnie twoje bzdury przestaja obchodzic bo masz niesamowicie okrojone mozliwosci pojmowania rzeczywistosci.
PS: powinni na tym forum wprowadzic funcke ignora uzytkownika :)
Agnieszka21
09-10-2006, 14:01
buahahahah
nie zginelas za to ze kogokolwiek znasz, tylko za swoj random PK jak bylas retired. bylo pomyslec o konsekwencjach zanim sie zaczelo pkowac na randomie. wmawiaj sobie co chcesz, mnie twoje bzdury przestaja obchodzic bo masz niesamowicie okrojone mozliwosci pojmowania rzeczywistosci.
PS: powinni na tym forum wprowadzic funcke ignora uzytkownika :)
nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie
nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie
buahhaahm, a co ty myslisz ze ty i ailytha to pepki swiata ? gowno nas obchodzi kogo ty znasz, oficjal msg? od kogo? hahaha, jedyne oficjalne statmenty naszej gildii moga pochodzic tylko i wylacznie od krupnika, mnie, kondy i trio, wiec swoje bajki zachowaj dla sibeie... ja nie moge dawno nei widzialem takiej egocentryczki. tak koncza random pk i tyle.
o0 Czyzby Demi wyplacil sie z wojny?;)
Agnieszka21
09-10-2006, 15:43
buahhaahm, a co ty myslisz ze ty i ailytha to pepki swiata ? gowno nas obchodzi kogo ty znasz, oficjal msg? od kogo? hahaha, jedyne oficjalne statmenty naszej gildii moga pochodzic tylko i wylacznie od krupnika, mnie, kondy i trio, wiec swoje bajki zachowaj dla sibeie... ja nie moge dawno nei widzialem takiej egocentryczki. tak koncza random pk i tyle.
"gowno nas obchodzi kogo ty znasz" zacytuj gdzie pisalam kogo ja to niby znam ???
od kogo dostalam msg to moja prywatna sprawa.. powiem Ci tyle jak juz cos piszecie to wymyslcie sobie jedna wersje...
"pempki swiata " "egocentryczka " moj drogi to nie ja slyne w tibi z tego ze uwazam sie za kogos najnajnaj.. ze wszystko wiem najlepiej i mam zawsze racje... oceniajac kogos spojrz najpierw na siebie....
"gowno nas obchodzi kogo ty znasz" zacytuj gdzie pisalam kogo ja to niby znam ???
od kogo dostalam msg to moja prywatna sprawa.. powiem Ci tyle jak juz cos piszecie to wymyslcie sobie jedna wersje...
"pempki swiata " "egocentryczka " moj drogi to nie ja slyne w tibi z tego ze uwazam sie za kogos najnajnaj.. ze wszystko wiem najlepiej i mam zawsze racje... oceniajac kogos spojrz najpierw na siebie....
lol, jak to towja prywatna sprawa do zachowaj to dla siebie a imienia mojej gildii w to nie mieszaj, jasne? a kogo pisalas ze ansz? np aylithe, i piszesz bzdury usilujac przekonac wszsytkich ze to przez to padlas co jest bezpodstawnym klamstwem.
jakas aluzja do mnie? ciesze sie ze slyne w tibii :) ja przynajmniej zachowuje lgoike w tym co pisze i jakis ciag przyczynowo skutkowy, a ty chyab zes sie naogladala jakis telenowel i dramatyzujesz.
Agnieszka21
09-10-2006, 16:45
lol, jak to towja prywatna sprawa do zachowaj to dla siebie a imienia mojej gildii w to nie mieszaj, jasne? a kogo pisalas ze ansz? np aylithe, i piszesz bzdury usilujac przekonac wszsytkich ze to przez to padlas co jest bezpodstawnym klamstwem.
jakas aluzja do mnie? ciesze sie ze slyne w tibii :) ja przynajmniej zachowuje lgoike w tym co pisze i jakis ciag przyczynowo skutkowy, a ty chyab zes sie naogladala jakis telenowel i dramatyzujesz.
omg czlowieku.. Ja napisalam ze dostalam msg, ze padlam bo jestem kolezanka Ayl~`.. a nie ze znam Aylithe.. ale ok.. juz nie bede w to wnikac nie ma sensu malo istotne....
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd.
Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina...
Nasza wina poniewaz walczymy zeby nie miec hunta?
Gralismy sobie normalnie, zostalismy zmuszeni do walki i w tym samym czasie Macius(śrubokret) ukradl eq krupnika. Tym czynem stal sie moim najwiekszym wrogiem :D
Jezeli ten server umiera to przez takich jak macius, a nie nas =)
Isildur's Earl
09-10-2006, 16:55
Do tej pory czytałem te Twoje wypowiedzi Aga i starałem się obchodzić z nimi obojętnie, ale Ty jesteś poprostu żałosna, no sorki, ale tak jest. Pewnie i tak się tym nie przejmiesz co mnie akurat mało obchodzi, lecz jest tak jak już tutaj ktoś o Tobie napisał. Wybierasz poszczególne zdania/słowa z kontekstu i się ich czepiasz jak rzep psiego ogona, tworzysz spam na forum, zdania pozbawione sensu, uczepisz się czegoś i lecisz po tym. Nie rozumiesz słów takich jak ironia czy sarkazm. To tyle z mojej strony. Think about it :baby:
omg czlowieku.. Ja napisalam ze dostalam msg, ze padlam bo jestem kolezanka Ayl~`.. a nie ze znam Aylithe.. ale ok.. juz nie bede w to wnikac nie ma sensu malo istotne....
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd.
Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina...
DEFINITYWNIE moj ostani reply na toj post.
prosta sprawa - napisalas ze ejstes kolezanka ayl~ ==>> znasz ja, to jedno i to samo, nie napisalem ze si przechwalasz ta znajomoscia, to jzu sobie dopowiedzialas.
a propo klamstw" "dostalas wiadomosc" za co padlas, sugerujesz ze od nas, ale kto to napisal to "wielka tajemnica" i "prywatna sprawa" i jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal
co do faktow to nie znasz znaczenia tego slowa, masz tu apre faktow:
bylas retired ==> PKowalas na randomie, wbilas red skulla ==> zabilas znajomego membersa relictus ==> wrocilas na galane ==> przy pierwszej okazji padlas za to.
to sie nazywa ciag przyczynowo skutkowy, komentowac nie bede, kazda sensownie myslaca osoba sama wyciagnie wnioski.
jak ktos z relictus sobie za duzo pozwala to ma rozmowe na ten temat, demi i raverton jzu wylecieli za swoja postwe, ty natomiast nawet nie potrafisz przytoczyc imienia osoby ktora do ciebie napisala - nie dajac nam w ten sposob mozliwosci weryfikacji twoich klamstw - bo albo to nie mialo miejsca, albo to nie bylo od nikogo z relictus.
KONIEC
Agnieszka21
09-10-2006, 17:43
Nasza wina poniewaz walczymy zeby nie miec hunta?
Gralismy sobie normalnie, zostalismy zmuszeni do walki i w tym samym czasie Macius(śrubokret) ukradl eq krupnika. Tym czynem stal sie moim najwiekszym wrogiem :D
Jezeli ten server umiera to przez takich jak macius, a nie nas =)
ehh...Z tego co pokazujecie Wasza walka o to zeby nie miec hunta juz sie dawno temu skonczyla... a wina lezy po obu stronach.. i nie zaprzeczaj temu... zachowujecie tak jak druga strona wiec nie uwazajcie sie za lepszych i tyle... ciekawe czy teraz chcecie pokoju czy wladzy nad servem ...
ps. Isildur's Earl ehh trzeba bylo zostac obojentym... a jesli o czyms piszesz to plix konkrety .. trzeba bylo zacytowac te zdania pozbawione sensu.. itd to bym mogla Ci cos na ten temat powiedziec.."Think about it" gdybys dal czym kolwiek w swojej wypowiedzi mi powody do myslenia.. napewno bym to zrobila.. . ale jakos zadnej rewelacji w niej nie widze.. pozdro
ps .Pawlon(" jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal") czy ja napisalam ze to byla oficjanla deklaracja waszej guild?? wybacz nie przypominam sobie.. po prostu po moim dedzie ktos taki podal powod i tyle..
ps .Pawlon(" jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal") czy ja napisalam ze to byla oficjanla deklaracja waszej guild?? wybacz nie przypominam sobie.. po prostu po moim dedzie ktos taki podal powod i tyle..
nothing to add. bye
Agnieszka21
09-10-2006, 18:08
nothing to add. bye
sry dalej nie widze gdzie napisalam ze to byla oficjal deklaracja Relictus..
jesli dla ciebie msg ktora pisze osoba.. wyjasniajaca powod mojego hunta.. jest oficjalna deklaracja waszej guild to ok masz racje...
i tak dla wyjasnienia... na forum pisaliscie ze beda padac przyjaciele Ayl.. pozniej padlam.. a pozniej .. ktos tak wyjasnia moja smierc.. mysle ze mialam wystarczajace powody zeby napisac to co napisalam....
Skoro pawlon mówi, że oficjalne powody, etc. (nie wiem jak to wytłumaczyć) dostaje się od tych konkretnych osób, które wypisał, to w takim razie to co reszta osób z guildi mówi to według mnie powinno się olać : E
@pawlon (wybacz ale musze ×D)
Ni psz tak szbko bo si zmczysz i co wdy bdzie : P
Doggie
NIE! NO NIE MOGE JUZ Z NERWOW WYTRZYMAC! Przeciez ona nie widzi swiata poza BOltanem! Wszystko co on robi to jest najlepsze, godne pochwaly , on niewinny , a to co Relictus robi to jest najgorsze! Przeciez w Relictus to najgorsze PA! A Hwl to pokojwa gildia! Hail Aylitha! HAIL HAIL HAIL!
Niestety taka prawda jest m wszystko co zrobia hwl to jest dobre..
Tylko przypomne ci jedno..Relictus gral w pokoju..za pierwsze lepsze pa wylatywali ludzi , albo dostawali ostrzezenia..
Ale zadam pytenie retoryczne sama sobie odpowiedz na to pytanie :KTO WYPOWIEDZIAL PONOWNIE WOJNE PRZECIW RELICTUS!?KTO ZABIL KONDE I LOVIZE BEZ POWODU?NO KTO? KOMU SIE NUDZILO NA GALANIE I MUSIAL WYPOWIEDZIEC TA WOJNE? RELICTUS?! RELICTUS?!
jeszze jedno ..WROcilas na forum , zrobilas poploch tak? O to ci chodzilo tak? Ty nawet nie wiesz co piszesz!
Isildur's Earl
09-10-2006, 19:59
ps. Isildur's Earl ehh trzeba bylo zostac obojentym... a jesli o czyms piszesz to plix konkrety .. trzeba bylo zacytowac te zdania pozbawione sensu.. itd to bym mogla Ci cos na ten temat powiedziec.."Think about it" gdybys dal czym kolwiek w swojej wypowiedzi mi powody do myslenia.. napewno bym to zrobila.. . ale jakos zadnej rewelacji w niej nie widze.. pozdro
No chyba po coś się siliłem, żeby pisać tego posta nie? ^^ Popatrz na swoje wypowiedzi i się domyśl, a nie chodzisz z klapkami na swoich cudnych oczętach ;] Nie muszę przytaczać żadnych fragmentów bo w każdym Twoim poście znajdzie się to i owo :>
Tyle ode mnie ;)
Lord Hybrid
09-10-2006, 20:00
sry dalej nie widze gdzie napisalam ze to byla oficjal deklaracja Relictus..
jesli dla ciebie msg ktora pisze osoba.. wyjasniajaca powod mojego hunta.. jest oficjalna deklaracja waszej guild to ok masz racje...
i tak dla wyjasnienia... na forum pisaliscie ze beda padac przyjaciele Ayl.. pozniej padlam.. a pozniej .. ktos tak wyjasnia moja smierc.. mysle ze mialam wystarczajace powody zeby napisac to co napisalam....
Prawdziwa feministyczna psi......... Mysli że jak ma okragłą dupe i jędrne cyce to już każdy musi sie z nią zgadzać i ulegać jej pierdo...... Czytałem już kilka dni to forum i to co pisze, jak sie do innych odnosi i już qwa nie moge wytrzymać...... wyłącze to badziewie na kilka dni..
Btw. popieram pomysł wprowadzenia ignora na posty jakiegoś uzytkownika. Dzięki temu nie bede zwracał każdego posiłku po jakim czytam jej posty
@Tharrin
Kiedy ostatnim razem widziales kogos z Dh z rs'em? Z tego co pamietam to ostatni byl Cursed~. Zaliczyl 3 unjusty w 1 dzien. Wytlumaczyl sie (jak chcesz wiedziec wiecej to daj znac:P) i przestal grac z tego powodu.
Jesli chodzi o sile Dh to nie jest ona duza. Tu sie zgodze ale pamietaj ze Dh ma wielu znajomych :P
Co do Yuperda to sytuacja byla troche bardziej skomplikowana niz to sie wydaje w pierwszej chwili (i znowu jak chcesz wiedziec wiecej to sluze informacja).
@Kurier
Z takimi deklaracjami co do Femuza to nie wal do mnie tylko do lidera Dh. Warna dostanie jak wroci z wycieczki (na weekend).
@Tharrin
Kiedy ostatnim razem widziales kogos z Dh z rs'em? Z tego co pamietam to ostatni byl Cursed~. Zaliczyl 3 unjusty w 1 dzien. Wytlumaczyl sie (jak chcesz wiedziec wiecej to daj znac:P) i przestal grac z tego powodu.
Jesli chodzi o sile Dh to nie jest ona duza. Tu sie zgodze ale pamietaj ze Dh ma wielu znajomych :P
Co do Yuperda to sytuacja byla troche bardziej skomplikowana niz to sie wydaje w pierwszej chwili (i znowu jak chcesz wiedziec wiecej to sluze informacja).
@Kurier
Z takimi deklaracjami co do Femuza to nie wal do mnie tylko do lidera Dh. Warna dostanie jak wroci z wycieczki (na weekend).
wiesz mieszkam w greenshore, tam gdzie byl GH gildii, i wiem ze bylo w niej duzo red skulli, teraz nie jestem w stanie podac konkkretow, jako ze prawie nie gram. natomiast jak gralem aktywnie a to nei bylo tak dawno jeszzce w wakacje to te red skulle tam byly :P
co do yuperdo nie twierdze ze wiem wszsytko o nim, ale wiesz ja go spotkalem w roznych sytuacjach, zmienialismy sie na spawnach itp, i wierz mi, on byl co najmniej 3krotnie zrodlem nieporozumien na spawnach, robil zamieszanie, krecil zeby spawna nie przekazac osobie ktora byla next itp, i to wszsytko nie bylo w zadnej wojnie czy cos. zreszta nie raz z nim rozmawialem i mam powody przypuszczac ze nie jest on taki pokojowy za jakiego sie podaje. a jak wynikal problem to czesto mowil ze nie ma czasu i bagatelizowal sprawe...wrecz czesto okazywal sie ignorantem, czlowiek ktory naprawde chce dbac o dobre imie tak nie robi, a tak naprawde "legenda" dwarfoodu narosla za czasow bardzo dawnych, teraz to ma niewiele z tym wspolnego. oni byli "peacefull" bo zawsze mieli jakies uklady i nie mieli problemow przez to, wiec nie miales okazji zoabczyc ich drugiej strony ;)
dog@
reszta osob moze mowic za siebie, np to ze ja kogos huntuje to nie znaczy ze robi to cala gildia, natomiast w imieniu gildii mowic moga tylko leaderzy. oczywiscie jak members poprosi o wsparcie, wyjasni sprawe itp to moze dostac wsparcie od calej gildii(i prawie na pewno dostanie), ale dopoki tak sie nie stanie to to co mowia jakies noob chary blizej nie okreslone, nie jest jednoznaczne ze stanowiskiem gildii.
Omijając te wszystkie kłótnie
info:
next 100 lvl: Dejwidek
i tyle ;)
dog@
reszta osob moze mowic za siebie, np to ze ja kogos huntuje to nie znaczy ze robi to cala gildia, natomiast w imieniu gildii mowic moga tylko leaderzy. oczywiscie jak members poprosi o wsparcie, wyjasni sprawe itp to moze dostac wsparcie od calej gildii(i prawie na pewno dostanie), ale dopoki tak sie nie stanie to to co mowia jakies noob chary blizej nie okreslone, nie jest jednoznaczne ze stanowiskiem gildii.
A co ja niby napisałem? : D W porządku można powiedzieć, że rozwinąłeś moją myśl, bo do końca nie wiedziałem jak to napisać : P
Doggie
Czytałem już kilka dni to forum i to co pisze, jak sie do innych odnosi i już qwa nie moge wytrzymać...... wyłącze to badziewie na kilka dni..
Btw. popieram pomysł wprowadzenia ignora na posty jakiegoś uzytkownika. Dzięki temu nie bede zwracał każdego posiłku po jakim czytam jej posty[/QUOTE]
nic dodac nic ujac, wyraziles moje mysli idealnie....
Jak juz mowilem nie widzialem nikogo z Dh z rs'em poza wspomnianym Cursed~ no i Yupem. A w Dh jestem od stycznia wiec troche juz widzialem:P
Co do tego, ze Dh swoja "legende" zbudowalo znacznie wczesniej to masz racje. Odkad odszedl Mezzy to nie to samo =( No i Priko caly czas retired...
Ehhh... Old times... Duuuzo sie w Dh zmienilo od poczatku roku ale co zrobic.
Aha... "Our guild is based on Friendship, Beer and Dwarves! Hail Dwarfhood, Hail Dwarves, Hail Beer and Hail Durin! Allied with the First Galanian Division."
Gdzie tam jest peacefull?;)
@ Pawlon
Popieram Cie co do Yuperdo wcale taki święty nie jest za jakiego się uważa, nadal pamiętam to co kiedyś chciał zrobić koledze i nie zapomne.
Btw. z czystej ciekawości jaki nick ma nasza ulubiona koleżanka Agnieszka? : >
@ up
DH też święte nie jest :). Wprawdzie tyczy się to Yuperdo kiedy był w DH. No ale kilka nie ciekawych spraw o Peacebringerze usłyszałem i poczytałem na forum (Nick trafny do zachowania).
Demention allied with Aeternitans.
So it begins..
Wcześniej czy później musiało do tego dojść. Zobaczymy co przyniosą kolejne dni:)
Skopo wypowiedzial wojne a ja zgodnie z obietnica opuszczam gildie
Tharrin zeby nie bylo ze jestem potencjalnym przeciwnikinem nie mam odwagi i ochoty stawac w wojnie
Tragicall
09-10-2006, 22:40
Jestem ciekawy czy to była demokratyczna decyzja, bo z ludzi którzy tam są to połowa raczej o wojnie nigdy nie myślała, a druga za naszych szpiegów może robićB)
Lord Hybrid
09-10-2006, 22:56
Jestem ciekawy czy to była demokratyczna decyzja, bo z ludzi którzy tam są to połowa raczej o wojnie nigdy nie myślała, a druga za naszych szpiegów może robićB)
Z tego co widze to już 60% odeszła. A reszta jeszcze nie wie że to jest Skopo's Decrataion aa nie Demention ;) Sami nie będziemy atakwoać demention przez kilak dni żeby nie zabić nie poinformowanych którzy nic złego nie zrobili.
Dodatkowo ciekawe czy pamietacie Skopa w roli leadera Majestic allied do maffers i co zrobił potem - oczywiście zapłacił jako jeden z pierwszych. Nikogo nie oskarżam (ani Skopa) bo to tylko gra i każdy roni co chce. No i Mam nadzieje że niedługo pewnie skoczymy na browca w naszym pięknym mieście ;) pozdro all
Jestem ciekawy czy to była demokratyczna decyzja,
No cóż.. nie do końca ;) Przynajmniej ja się o tym dowiedziałem z forum tibii.com :p
Lord Hybrid
09-10-2006, 23:16
No cóż.. nie do końca ;) Przynajmniej ja się o tym dowiedziałem z forum tibii.com :p
A popierasz leadera i podążasz za nim?
Hahaha Skopo PWND.
Dajcie mi sorca ja chce poSZCZelać ×D
Doggie
Demiphant
09-10-2006, 23:43
Tharrin może i był powód do wywalenia mnie z Relictus ale pamiętaj,że na tych pkowaniach noobami było conajmniej 7-8 osób z Relictus tak samo aktywnych jak Demi Rook a nawet bardziej.Zdażyło się nawet,że Ratten,Amazonfisken i z tego co pamiętam to i Navo uczestniczył w jakimś i to jest z deka nie fair ale cóż trzeba żyć dalej GL.;]
Tharrin może i był powód do wywalenia mnie z Relictus ale pamiętaj,że na tych pkowaniach noobami było conajmniej 7-8 osób z Relictus tak samo aktywnych jak Demi Rook a nawet bardziej.Zdażyło się nawet,że Ratten,Amazonfisken i z tego co pamiętam to i Navo uczestniczył w jakimś i to jest z deka nie fair ale cóż trzeba żyć dalej GL.;]
nie ja cie wyrzucilem, nie bylo mnie wtedy on line, i nie znam szczegolow.. ale musze zaufac Trio. wielokrotnie cie prosilem o przestanie pk,i zebys sie kontrolowal, jeszcze w poprzedniej wojnie, nigdy nei dalo to efektow, to msuialo sie tak skonczyc.
skopo i spolka@
witamy w war.
zimp@
jako leader bym sie na tobie zawiodl co zreszta sie stalo, natomiast z mojej obecnej pozycji mysle ze to dobra decyzja. razi mnie fakt ze ktos w waszej gildii naklamal zeby sklonic ludzi do wojny, wiem bo rozmawialem z guga~ niedawno, i ktos mu niezlego shitu naopowiadal na temat tego co jest napisane na tym forum. ale coz kazdy podejmuje wolne wybory
EDIT: widze ze guga odszedl, dobrze, jest jednym z kilku z ktorymi nie chcialbym walczyc w tej gildii, moze to noober ale go lubie, a 1,5 roku w gildii razem robi swoje :)
so be it.
http://www.younewb.com/index.php/2006/10/05/full-video-of-new-wow-south-park-episode/
A tak, żeby humory poprawić ×D
Doggie
"Teh one who make chaos Skopo de'tag"
EVUL!
SIR BABOLEK
Oct 10 2006, 07:08:50 CEST Killed at Level 78 by Ascario
and by Pucol
A teraz moja rozmowa z nim po dedzie
07:17 Navoxiv [110]: =**
07:17 Sir Babolek [77]: nie smiej sie
07:17 Sir Babolek [77]: -;-
07:17 Navoxiv [110]: haahahah
07:17 Navoxiv [110]: i po co wam to bylo?
07:17 Sir Babolek [77]: kurwa
07:18 Sir Babolek [77]: co ja zrobilem ?
07:18 Navoxiv [110]: posiedzicie w PZ miesiac
07:18 Navoxiv [110]: i wam sie odechce
07:18 Sir Babolek [77]: zrobilem cos ?
07:18 Sir Babolek [77]: lalem was?
07:18 Sir Babolek [77]: nie
07:18 Sir Babolek [77]: za freko
07:18 Sir Babolek [77]: padlme
07:18 Sir Babolek [77]: -;-
07:18 Sir Babolek [77]: wez przestan
07:18 Navoxiv [110]: doszliscie do wojnny
07:18 Sir Babolek [77]: gildia
07:18 Sir Babolek [77]: byla neutralna
07:18 Sir Babolek [77]: potem
07:18 Sir Babolek [77]: bym odszedl tchorz
07:18 Navoxiv [110]: wczoraj doszla do wojny
07:18 Sir Babolek [77]: tchorzem nieceh bcbyc
07:18 Navoxiv [110]: dlatego bedziesz padac
07:19 Navoxiv [110]: nie 1 i nie ostatni raz
07:19 Sir Babolek [77]: pierdole
07:19 Sir Babolek [77]: ochodze
07:19 Sir Babolek [77]: z gildi
07:19 Sir Babolek [77]: chce pograc
07:19 Sir Babolek [77]: troche
07:19 Sir Babolek [77]: ale
07:19 Sir Babolek [77]: nie ide do rel~
ogolnie to dawno sie tak nie usmialem... Nie chce byc tchorz zey za 5min odejsc.. ;)
Lord Hybrid
10-10-2006, 08:42
SIR BABOLEK
Oct 10 2006, 07:08:50 CEST Killed at Level 78 by Ascario
and by Pucol
A teraz moja rozmowa z nim po dedzie
07:17 Navoxiv [110]: =**
07:17 Sir Babolek [77]: nie smiej sie
07:17 Sir Babolek [77]: -;-
07:17 Navoxiv [110]: haahahah
07:17 Navoxiv [110]: i po co wam to bylo?
07:17 Sir Babolek [77]: kurwa
07:18 Sir Babolek [77]: co ja zrobilem ?
07:18 Navoxiv [110]: posiedzicie w PZ miesiac
07:18 Navoxiv [110]: i wam sie odechce
07:18 Sir Babolek [77]: zrobilem cos ?
07:18 Sir Babolek [77]: lalem was?
07:18 Sir Babolek [77]: nie
07:18 Sir Babolek [77]: za freko
07:18 Sir Babolek [77]: padlme
07:18 Sir Babolek [77]: -;-
07:18 Sir Babolek [77]: wez przestan
07:18 Navoxiv [110]: doszliscie do wojnny
07:18 Sir Babolek [77]: gildia
07:18 Sir Babolek [77]: byla neutralna
07:18 Sir Babolek [77]: potem
07:18 Sir Babolek [77]: bym odszedl tchorz
07:18 Navoxiv [110]: wczoraj doszla do wojny
07:18 Sir Babolek [77]: tchorzem nieceh bcbyc
07:18 Navoxiv [110]: dlatego bedziesz padac
07:19 Navoxiv [110]: nie 1 i nie ostatni raz
07:19 Sir Babolek [77]: pierdole
07:19 Sir Babolek [77]: ochodze
07:19 Sir Babolek [77]: z gildi
07:19 Sir Babolek [77]: chce pograc
07:19 Sir Babolek [77]: troche
07:19 Sir Babolek [77]: ale
07:19 Sir Babolek [77]: nie ide do rel~
ogolnie to dawno sie tak nie usmialem... Nie chce byc tchorz zey za 5min odejsc.. ;)
Z tego co wiem to przez babolka głównie dołączył skopo do war to jak on może teraz sie wycofać i być neutral???
Agnieszka21
10-10-2006, 08:50
Nie no ale sie usmialam czytajac kolejne posty... wkur***cie sie z mojego powodu.. kupicie sobie cos na uspokojenie ...bo dla mnie jest to zabawane ze jedna osoba mogla wprowadzic taki zamieszanie na forum...:o
Ehh niestety pewne rzeczy sa za trudne do zrozumienia.. a Wy macie tendencje to przekrecania pewnych rzeczy.. a ja juz pisalam ze jesli byscie nie chcieli wdawac sie w dyskusje ze mna to by bylo ingnore na moje posty.. jakos pokazaujecie cos innego...:]
I to Wy szukacie za wszelka cene czegos w moich wypowiedziach do czego mogli byscie sie przyje...
Zapytalam czy teraz walczycie o pokoj czy o wladze nad servem...nie bylo odpowiedzi.. tylko dalej teksty dotyczace mojej osoby.. o czym za bardzo nie mozecie sie wypowiadac..bo hu.. o mnie wiecie dzieciaczki:)
Pawlon w takim razie czekam na oficjal deklaracje to jestem hunted czy nie :p jesli tak to ile mam zaplacic.. hmm z 200 gp mam w depo wystarczy8o ??
Ps. biedaczek babolek :p
No nie moge .... Sir Babolek jednak jest tylko mocny w gebie...Jak mielismy jeszcze neutral och jaki on byl chetny do klepania ludzi z relictus, a tu nagle sobie upadl i co?? Strach w oczach bo chce sobie pograc :D
Do wojny doszedlem w sumie dlatego ze pare osob z Relictus mnie wku***a no i juz mnie nudzi expienie pallem wiec sobie chce pozabijac for fun. A co do campienia w pz to musze wam powiedziec z przykroscia ze moge sobie expic 24/7 i mnie nie ubijecie :D
Cóż za pewność siebie, a jaki wyrafinowany język ×D
Jestem ciekaw czemu taki butny jesteś i co Cie tak lgnie do tej walki. Ach nie ma to jak wiara we własne siły. No cóż trzeba czekać... a jak padniesz to co wtedy? Z tego co widać też jesteś mocny w gębie i tutaj i na tibia.com
Doggie
Xairax_pl
10-10-2006, 10:47
No nie moge .... Sir Babolek jednak jest tylko mocny w gebie...Jak mielismy jeszcze neutral och jaki on byl chetny do klepania ludzi z relictus, a tu nagle sobie upadl i co?? Strach w oczach bo chce sobie pograc :D
Do wojny doszedlem w sumie dlatego ze pare osob z Relictus mnie wku***a no i juz mnie nudzi expienie pallem wiec sobie chce pozabijac for fun. A co do campienia w pz to musze wam powiedziec z przykroscia ze moge sobie expic 24/7 i mnie nie ubijecie :D
A pytalem sie wczoraj kiedy sam zostaniesz :D
"juz mnie nudzi expienie pallem"
"moge sobie expic 24/7"
Ciekawa to wojna co?
Czekalem tylko na powod zeby go ubic :D
Colorion
10-10-2006, 15:18
Nie sadze zebys mial dostep do miejsca, gdzie rel~ nie ma. A wiec w koncu dasz loga jak sie przejdziemy. Twoja gildia w oczach maleje, ciekawe ci aet~ dadza inva jak sie vice skoncza
Hahaha babolek najz najz sw33t az mi przykro ze mnie tam nie bylo
Nie sadze zebys mial dostep do miejsca, gdzie rel~ nie ma. A wiec w koncu dasz loga jak sie przejdziemy. Twoja gildia w oczach maleje, ciekawe ci aet~ dadza inva jak sie vice skoncza
Hahaha babolek najz najz sw33t az mi przykro ze mnie tam nie bylo
To trwalo 10 sekund :D
To trwalo 10 sekund :D
DLugooo... chuck norris by zrobil to w 1 1/3 sekundy ;p
Padl w jedna ture :P a chuck zrobilby to szybciej bo nie ma exhausted :D
ye, ye, ye, w końcu cwaniak padł :cup:
A Toxo biega bez pacca : <
Doggie
Satan666
10-10-2006, 16:59
Kocham was, wreszcie go ubiliście...
PS. We dwóch tylko biliście?
Kocham was, wreszcie go ubiliście...
PS. We dwóch tylko biliście?
mysle ze rownie obrze moglby byc solo
Deviladon
Oct 10 2006, 17:39:46 CEST Killed at Level 49 by Rattzor
;)
Xairax_pl
10-10-2006, 19:14
mysle ze rownie obrze moglby byc solo
Deviladon
Oct 10 2006, 17:39:46 CEST Killed at Level 49 by Rattzor
;)
On juz chce placic, wiec lognij sie i zgarnij payment.
Agnieszka21
10-10-2006, 20:05
19:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Chetos Wielki. He was killed by Febb.
:) pozdro :**
Oct 10 2006, 19:53:31 CEST Killed at Level 96 by Febb
Chetos Wielki :))
huhu
Rómcio niezrobil blendu ortograficznego :O
no widzisz udalo mi sie <jupi>
A tak na pocieszenie zeby poprawic tu wszystkim Humor
Rostek-Horn
Oct 10 2006, 21:25:40 CEST Killed at Level 76 by Keekz'Lorenzo
and by Levandero Gamblino
Pozdro
Mighty Keekzu powrócił! No czas się wziąść do roboty : P Qreew jak śmiesz śmiać się z tak mądrych ludzi : <
Doggie
Agnieszka21
10-10-2006, 21:54
no widzisz udalo mi sie <jupi>
A tak na pocieszenie zeby poprawic tu wszystkim Humor
Rostek-Horn
Oct 10 2006, 21:25:40 CEST Killed at Level 76 by Keekz'Lorenzo
and by Levandero Gamblino
Pozdro
Rumek.. ja mam bdb humor dzisiaj:) ehh ale jaka cisza na forum .. ciekawe ciekawe :) .. POzdro Rumcio
ehhehe cos dzisaj mało mówni są :) hhahaha...
Pozdro Aga : *
Tak, zrobilo mi sie smutno z powodu Rostka Horna ktory nie byl w Relictus, pozatym codziennie piszemy 100 postow na tym noobowatym forum, a dzisiaj wyjatkowo nie:(. ( 3:2 dla relictus? Deviladonx2 Sir Babolek, chetos,xairax)
Aha zapomnialbym dodac: ju iz rox.
Cóż za pewność siebie, a jaki wyrafinowany język ×D
Jestem ciekaw czemu taki butny jesteś i co Cie tak lgnie do tej walki. Ach nie ma to jak wiara we własne siły. No cóż trzeba czekać... a jak padniesz to co wtedy? Z tego co widać też jesteś mocny w gębie i tutaj i na tibia.com
Doggie
o wielka mordeczka doggie sie odezwal. czlowiek ktory okradl 3 osoby z rla na okolo 4 tysiace zlotych, overtake'nal konta kumplom z okolo pol rokiem pacc. czego chciec wiecej? i Ty masz dzieciaku godnosc sie odzywac? hf irl ;]
Agnieszka21
10-10-2006, 22:20
Tak, zrobilo mi sie smutno z powodu Rostka Horna ktory nie byl w Relictus, pozatym codziennie piszemy 100 postow na tym noobowatym forum, a dzisiaj wyjatkowo nie:(. ( 3:2 dla relictus? Deviladonx2 Sir Babolek, chetos,xairax)
Aha zapomnialbym dodac: ju iz rox.
;( ;( ;( tak jak nam bylo smutno z powodu smierci Boltana.. rozumie Wasz bol 8o
Satan666
10-10-2006, 22:30
Kto mi pomoże ubić Babolka one more time?
Agnieszka21
10-10-2006, 22:44
Kto mi pomoże ubić Babolka one more time?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D lol 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Ja:cup:
;( ;( ;( tak jak nam bylo smutno z powodu smierci Boltana.. rozumie Wasz bol 8o
ja powiedzialem co sadze o zabijaniu neutralnych ludzi, wiec niech tak bedzie, ja dotrzymam danego tutaj slowa.
"gratuleuje" fraga na rostku.
Agusia, rad bylbym czesciej Cie widziec online:P
Oct 10 2006, 19:53:31 CEST Killed at Level 96 by Febb
Chetos Wielki :))
huhu
Jak jesteś taki cwany to spytaj sie kolegów czy open battle chcą ?:baby:
I jak to się stało ze ty fraga nie miałeś z takim pvp jak ty masz? :( :( :(
Agnieszka21
11-10-2006, 08:22
Agusia, rad bylbym czesciej Cie widziec online:P
Nawet sobie nie wyobrazasz jak czesto jestem.. :P
Adelao
Idz na exp :)
a co do open battle poczekamy zobaczymy ...
Jak jesteś taki cwany to spytaj sie kolegów czy open battle chcą ?:baby:
I jak to się stało ze ty fraga nie miałeś z takim pvp jak ty masz? :( :( :(
a tyś taki cwany?? to powiedz za ile kupiłeś postać ?? :>
a tyś taki cwany?? to powiedz za ile kupiłeś postać ?? :>
Ja jej nie kupiłem tylko się zamieniłem, a co żal Ci dupe ściska ze ty nie kupiłeś? =((
@Rumcio a może ty byś poszedł expić a nie w pz siedział :S
ahahaha niema to jak sie "zamienic" pewnie Ty dales 15 sorka dolozyles 150 zl i masz...<zwala>
No widzisz tak sie składa ze jakos niemam natchnienia do expienia... : )
Pozdrooo
ahahaha niema to jak sie "zamienic" pewnie Ty dales 15 sorka dolozyles 150 zl i masz...<zwala>
No widzisz tak sie składa ze jakos niemam natchnienia do expienia... : )
Pozdrooo
jak już zapłaciłem 55zł i 35 MS x)
P.s Przynajmiej nie mam 3 ownerów B)
Rumcio z tego co wiem to sam kupowales kase w tibi za rl wiec sie przymknij, a Twoja gildia "ANTY RELICTUS" tylko pokazuje Twoje glupote i ograniczenie.
Siema!
Jestem tu nowy.
Chcialbym zrobic nowa postac na Galanie.
I oto moje pytanie :
Czy warto?
Isildur's Earl
11-10-2006, 17:57
@up - Nie ^^
@up - Nie ^^
A to czemu???
Zrobiłem nowe intro ale jakieś takie kapryśne mi się wydaje. Nie mam jakoś weny ostatnio : / Sami oceńcie...
http://tibiaquestsmovies.googlepages.com/demo.swf
Doggie
P.S. Po każdym pojawianiu się działu rookgaard, mainland, etc. będę chciał wstawić jakiś krótki film w pomniejszeniu ale chyba za dużo będzie to zajmować i ładowanie potrwa wieki.
Odezwal sie sóper rómcio ktory gra z 2 bracmi, kupuje kase na allegro i jest n... afff!!! <żyga>
Dragon86
11-10-2006, 19:56
wasza konwersacja wyglada bardzo milo ale chya nie chcecie by nam zamkneli temat (znowu) na tydzien?;)
Ja jej nie kupiłem tylko się zamieniłem, a co żal Ci dupe ściska ze ty nie kupiłeś? =((
@Rumcio a może ty byś poszedł expić a nie w pz siedział :S
nie ściska mnie, nie bój się :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.