Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
Grudgie pinguje hwli
Ja , Gaostic i Zazek Głupie szmaty nie umieja inaczej to tak próboja
A juz bylo 12% do 121:P kurw...
Juz kiedys probowales wszystkim mowic ze ktos cie spingowal i padles, dosyc dawno ale nvm, watpie zeby to bylo prawda ale nawet jesli jest to teraz sami padacie od wlasnej broni... Mam przypomniec historie Rikiego? Podobno z Grudging to samo bylo ale tego nie moge potwierdzic. Po prostu oni prowadza wojne dokladnie w taki sam sposob jak wy. Tyle ze gdy wy to robiliscie to mysleliscie ze jestescie zajebiscie sprytni i pomyslowi w prowadzeniu wojny, a gdy oni to robia to sa je*** oszustami i nie potrafia walczyc bla bla bla itd
0 obiektywizmu
EDIT: Jak pewnie zauwazyliscie od niedawna jestem facc i to raczej jest koniec grania w tibie, ale senior tutora dalej mam wiec uwazajcie co piszecie na trade i innych publicznych channelach ;)
Grudgie pinguje hwli
Ja , Gaostic i Zazek Głupie szmaty nie umieja inaczej to tak próboja
A juz bylo 12% do 121:P kurw...
Tak to sobie tłumacz ty glupi czlowieku....;(
Omg Rumcio nie kompromituj sie.. jak hwl pingowalo to jakos tak nie narzekales i nie wyzywales swoich kolegow z gildii od glupich szmat.
GALLana_ANONIM
30-12-2006, 20:01
Wy tak walicie te posty na forum sharing bla bla bla taka prawda byl jest i bedzie chyba ze cipsoft ustali ze mozna sie logowac z 1 ip to neostrada odapada tez byly takie pomysly
Wczesniej bylo ze
Tharrin kupiony byl Rotfl
Dravenor tez jakas bajka krazyla
Dzumiora ze selniety ja wiem jak bylo czy byl czy nie byl i mowie ze Dzumior Nie byl Sprzedawany ani kupowany <SHARING> Z osobami z rl znaczy dokladnie z 1 osoba Tomkiem ktory poszedl razem z Haldir The SIlver Na WOW ja nie poszedlem gram/gralem dalej i wroce
A piszac na forum nic nie zmienisz tutaj cos powiesz o catrishia to zaraz hunted w tibi za forum to mnie rozwala i jest smieszne ale na kazdego cwaniaka jest cwaniak Catrishia tez jak mi wiadomo ktorys owner i tak bedziecie gadac
Aylithia-2 macikow czy juz postac zostala sprzedana tego nie wiem bo nie gram
Bon Devil on ma moje passy ja mam jego i otwarcie mowie Bon Devil mozna kupic za 800-900zl mpa-mms-bs-rh=k legi-bohy-aol+ iles tam uhow i kasy
Ktos komus ufa graja w 2-3-4 itd dojda szybciej do np bariery lvlowej 150+ i tyle masz wiekszy lvl w top jestes czujesz wladze tak jak czul ja Konda
Jeijhev sharowaniem doszedl tak daleko i co sie stalo ? Hacked przez kogo to nie pamietam napisac na forum to dobra rzecz ale w tibi nic nie zmienisz postami tutaj najwyzej jak focha strzeli Catrishia to masz hunta
nooooooo chlopie xD sie interesowalem czy Bon Devil na sell, tylko kurwa, pierdole jakieś mpa, k legi, rh, mms, jak nie ma sova, nie bede grac 130 knightem bez sova, bez przesady.
aragorn uczciwy
30-12-2006, 21:17
@Anonim
SOVA zawsze mozesz kupic... ostatnio troche duzo ich na allegro, mzoe po wojnie HWL maja jakeis na sell;]
Co to Jest "pinguje", "pinking" itp
@Anonim
SOVA zawsze mozesz kupic... ostatnio troche duzo ich na allegro, mzoe po wojnie HWL maja jakeis na sell;]
Co to Jest "pinguje", "pinking" itp
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ping_flood
przykład, który znalazłem:
http://img394.imageshack.us/img394/7338/pingat9.jpg
GALLana_ANONIM
30-12-2006, 21:49
Morbom, ten Twój przykład jest słaby xD lekkie lagi może i będą przy takim czymś
Ceapoznan
30-12-2006, 22:17
Byłeś człowieku w szkle podstawowej ? nauczyli cie tam czytac? tak ? to kurwa ma przeczytaj zasady tibi , i tam pisze wyrażnie że jeśli więcej niż jedna osoba ma dostęp do konta (zna passy) to jest to account sharing i jest to nielegalne (wbrew zasadą tibii) ihuj kogolwiek obchodzi czy ty to uważasz za sposób na zmniejszenie czegokolwiek ,to jest łamanie reguł które uderza w każdego pożądnego gracza więc nie pierdol farmazonów.
Rumcio sharowal , i to jest fakt do którego sam sie przynzal na tym forum , jest 0 i koniec tematu.
O moje wyksztalcenie się nie bój. Nie mam zamiaru się kłucić bo nie mam do tego nastroju. Jednak zrozum, ze zasady mi sa znane ale patrze na wszystko jak facet, ktory nigdy nie mial zamiaru tracic duzo czasu na gre. Nigdy niczego wielkiego w Tibi nie osiągnałem i prawde mówiac nie przemawialy we mnie jakies wielkie ambicje bo zycie mnie satysfakcjonuje kompleksów nie mam i "nie buduje sobie namiociku" w grach(słowa pewnej psycholoszki).
Macie po kilkanscie lat, -escia, -esci i nie mówcie, ze skoro regulamin mówi ze nie wolno to tego nie robicie. Nie kaze łamac zasad i przeginac jak zrobil powiedzmy Tetro z kyry... Ale czy grzechem jest gra z bratem, kumplem czy przyjacielem. Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze...
Zreszta po co bede sie rozwodzic, jednak powiem, ze w dzisiejszych czasach tworza sie takie pokolenia dzieci komputera, ktore wpychaja słodycze przed monitorem zamiast latac i kopac pilke majac 10 lat... Ja chociaz komputer mam od ponad 14 lat to wspominam dziecinstwo, w ktorym latalem z kumplami po 8h dziennie kopiac pilke i robiac inne głupty nigdy przy tym sie nie nudzac.
A teraz to tacy przychodza do siebie podlaczaja sie pod neta i sru w swiat nowej generacji... Ahh:/
GALLana_ANONIM
30-12-2006, 22:23
Prawda jest taka że prawie wszyscy sharują, używają mc, i chuj wie co jeszcze a potem pierdolą mi tu o jakims lamaniu zasad xD
jedziecie sobie jak jakies zjeby po wykształceniu, po rl life, po rodzicach itp, a chuj o tym wiecie i chuj ma to do galany
moze troche najebany ale dobrze gadam i pozdro dla moderatora bo jak tu zajrzy to mam dilejta ;> elo
Ajron 88
30-12-2006, 23:34
Macie po kilkanscie lat, -escia, -esci i nie mówcie, ze skoro regulamin mówi ze nie wolno to tego nie robicie. Nie kaze łamac zasad i przeginac jak zrobil powiedzmy Tetro z kyry... Ale czy grzechem jest gra z bratem, kumplem czy przyjacielem.Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze...
To co pisze w regulaminie można spokojnie pokpic i olac, do czasu.. aż zgadzasz się na warunki , każdy znas który stworzyl konto , zgodzil sie , i teras w praniu wychodzi ile warte jest wasze slowo w tak smiesznej sprawie jaka jest rozrywka.
Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze...
Chcesz miec kupe kasy w rl ? to czemu nie ograniczyc czasu spedzonego na edukowaniu sie i pozniejszej pracy, tylko isc i ojebac bank ? postrzelic kogos na ulicy dla zawartosci portfela ?
Lamanie danego slowa "bo ja chce miec lv" to juz jest uzaleznienie.
Co do godzin spedzonych przed kompem , to ten powiedzmy 100 lv bezproblemu mozna wbic grajac godzinke dziennie albo i mniej , tak wiem ze to potrwa dlugo , ale tutaj odpowiadasz sobie na pytanie czy grasz dla przyjemnosci , czy dla cyferki , czy grasz bo lubisz , czy dlatego ze sie uzalezniles.
Ja gram bo lubie , a wy ?
Navoxiv wez sie zamknij niegrasz na galanie wiec ten temat niejest dla Ciebie.
a co do twoich wątpilowsci Grudg~~ sie przynal/la wiec stfu..
Zpingowanie = ded xD niechce mi sie tłumaczyc xP
Pozdro...
Dla waszej wiadomosci moja Postac to Sir deathe byla juz sprzedalem w rl jak wan wiadomo jak bon devil mial 50-60 lvl jeszcze jak nie bylo soul potionow to ja mialem mc na kompie OGHOHOHO tak zwana Farma Druidow na fibuli na domku bona to moja moja i bona ja 10-11h robilem uhy i on na nocke stawial u siebie jak sie wtedy dorobislismy to szok
Kazdy z was tak wrzuca na kazdego bo zazdrosci i tyle zajmujcie sie soba a nie kims tez tak zajdziecie jak np aytliha byl boltan jest juz 144 ek xD
dzumior,wiesz co to jest interpunkcja?
thewojtek
31-12-2006, 00:32
Pozdro...
Grudgiee nie spingowala "was"
rotfl, a moze nie wiesz co to i płaczesz ze Cie spingowali przy kazdym malutkim lagu;o, chociaz trudno by było sie nie dowiedziec na czym to polega majac tylu fanow ping-ponga w gildi....
i to tak btw.
"=" oznacza rownoważność => co oznacza ze kazdy ded=ping i kazdy ping=ded ;o a to nie prawda
rumcio wyjdz rumunie jeden :D
rumcio wyjdz rumunie jeden :D
haha ow3d ! Muahuahauha!You rox!
"Rumcio ty rumunie" muahuaha nie no nie moge xD
Ajron 88
31-12-2006, 04:06
Dla waszej wiadomosci moja Postac to Sir deathe byla juz sprzedalem w rl jak wan wiadomo jak bon devil mial 50-60 lvl jeszcze jak nie bylo soul potionow to ja mialem mc na kompie OGHOHOHO tak zwana Farma Druidow na fibuli na domku bona to moja moja i bona ja 10-11h robilem uhy i on na nocke stawial u siebie jak sie wtedy dorobislismy to szok
Kazdy z was tak wrzuca na kazdego bo zazdrosci i tyle zajmujcie sie soba a nie kims tez tak zajdziecie jak np aytliha byl boltan jest juz 144 ek xD
Hmmm , odebralem ten post jako skierowany do mnie.. w mojej glowie rodzi sie pytanie , czego mam ci zazdroscic ? wirtualnych pieniarzkow w grze komputerowej ? tego ze twoja postac ma wieksza cyferke w tabelce experience od mojej ? nie no z calym szacunkiem , niewiem jakim czlowiekiem musialbym byc zeby takie cos wzbudzalo we mnie zazdrosc..
Tak wlasciwie to jakby patrzec na to z mojej strony.. mozesz mi czegos zazdroscic , bo nie kazdy ceni wyzej swoje slowo nad cyferke.
Grudgiee nie spingowala "was"
rotfl, a moze nie wiesz co to i płaczesz ze Cie spingowali przy kazdym malutkim lagu;o, chociaz trudno by było sie nie dowiedziec na czym to polega majac tylu fanow ping-ponga w gildi....
i to tak btw.
"=" oznacza rownoważność => co oznacza ze kazdy ded=ping i kazdy ping=ded ;o a to nie prawda
Wczoraj do pucola nawet grund~ napisala aby przyszedl naa liberty bay i zaczol bic zer~, bil ja a nikt z hwl nawet nie przyszedl bo boja sie ze ich "ktos" zpinguje xDDDD
P.s Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie :)
Channel saved at Sun Dec 31 10:46:34 2006
10:37 Xuokvic [15]: :O
10:38 Xuokvic [15]: dobra gildie masz
10:38 Xuokvic [15]: ile chcesz za pro/?
10:39 Ziomek Rivo [53]: 2 bp uh
10:39 Xuokvic [15]: a ty bedziesz walczyl w wojnie
10:39 Xuokvic [15]: ?
10:39 Ziomek Rivo [53]: nom
10:39 Ziomek Rivo [53]: specjalnie to tej gildi wlazlem
10:39 Ziomek Rivo [53]: xD
10:39 Xuokvic [15]: a jestes tera u nich na vent?
10:40 Ziomek Rivo [53]: nom
10:40 Xuokvic [15]: :o
10:40 Xuokvic [15]: i o czym rozmawiacie?
10:40 Xuokvic [15]: ;p
10:40 Ziomek Rivo [53]: o wojnach
10:40 Ziomek Rivo [53]: xD
Omfg zal mi nie ktorych ludzi ;( ;( ;(
Pozdro...
Twoje błyskotliwe wypowiedzi pozostawiam bez komentarza B)
Ceapoznan
31-12-2006, 11:44
@Ajron
Masz racje jednak widzisz ja nie traktowalem nigdy tej gry tak by byc najlepszym, wyznaczalem sobie male cele i do nich dazylem. Prawda jest taka, ze nie uzywalem zadnych mc, botów itp. do czasu gdy zaczelem napotykac nieprzyjaznych mi ludzi. Pamietam jak kiedys wbilem uczciwie 20lvl i napotkalem sir zemusa i szakala jego kumpla z rl mowa tu oczywiscie o pierwsyzch ownerach, bo sir zemus mial chyba wtedy 50+lvl. Zaczeli mnie na*******ac nie wiem czy dla zabawy jednak takich typkow spotykalem coraz wiecej, co sprawilo, ze zaczelo mnie w*****ac to, iz oni moga namiatac z runek na bocie a ja mecze sie jak debil i padam.
Po prostu to jest przystosowanie sie do rzczywistosci taki instynkt samozachowawczy. A co do dzielenia konta regulamin to regulamin jednak coz to indywidualna sprawa i nie porównuj gier do prawdziwego zycia bo ja nigdy nie staralem sie tego robic.
Cataclism
31-12-2006, 11:48
haha ow3d ! Muahuahauha!You rox!
"Rumcio ty rumunie" muahuaha nie no nie moge xD
smutne masz zycie chyba ze takie cos cie bawi ;/
Trialowiec
31-12-2006, 12:19
smutne masz zycie chyba ze takie cos cie bawi ;/
Za to Twoje zycie przepelnione jest radoscia i miloscia.
To co pisze w regulaminie można spokojnie pokpic i olac, do czasu.. aż zgadzasz się na warunki , każdy znas który stworzyl konto , zgodzil sie , i teras w praniu wychodzi ile warte jest wasze slowo w tak smiesznej sprawie jaka jest rozrywka.
Chcesz miec kupe kasy w rl ? to czemu nie ograniczyc czasu spedzonego na edukowaniu sie i pozniejszej pracy, tylko isc i ojebac bank ? postrzelic kogos na ulicy dla zawartosci portfela ?
Lamanie danego slowa "bo ja chce miec lv" to juz jest uzaleznienie.
Co do godzin spedzonych przed kompem , to ten powiedzmy 100 lv bezproblemu mozna wbic grajac godzinke dziennie albo i mniej , tak wiem ze to potrwa dlugo , ale tutaj odpowiadasz sobie na pytanie czy grasz dla przyjemnosci , czy dla cyferki , czy grasz bo lubisz , czy dlatego ze sie uzalezniles.
Ja gram bo lubie , a wy ?
Twoje metafory dotyczące tego co robi sie na tibii a co w rl, sa zupełnie bez sensu. Słowa osoby ktora swiata po za grą nie widzi...
Grasz bo lubisz, czy grasz bo musisz?? 8o
dzumior,wiesz co to jest interpunkcja?
Wiem ale nie uzywam na forum na h... uzywac chyba ze komus to przeszkadza to bede robil "-.-,-?-! znaki jak bede chcial krzyczec to na koncu walne ! Rotfl ok na nowy rok sie poprawie xD
Twoje metafory dotyczące tego co robi sie na tibii a co w rl, sa zupełnie bez sensu. Słowa osoby ktora swiata po za grą nie widzi...
Grasz bo lubisz, czy grasz bo musisz?? 8o
naucz sie czytac ze zrozumieniem...
moim zdaniem nie ma osoby w tibii ktora w zyciu zadnego cheata nie uzyla, jednak z czego tu byc dumnym? ze zeby cos osiagnac w grze to trzeba kupic kase na allegro? albo miec 10 mc druidow? to jeszcze nic, skoro takie z was byly mastachy to czemu wystarczylo napasc takiego bonka jakimkolwiek charem,k azac mu placic za cheatowanie i on od razu wyskakiwal z kasy? o ile dobrze pamietam to ze 2x tak placil. jak sie umie grac to sie zarobi duza kaske bez cheatowania :p
Ajron 88
31-12-2006, 13:43
@Ajron
Masz racje jednak widzisz ja nie traktowalem nigdy tej gry tak by byc najlepszym, wyznaczalem sobie male cele i do nich dazylem. Prawda jest taka, ze nie uzywalem zadnych mc, botów itp. do czasu gdy zaczelem napotykac nieprzyjaznych mi ludzi. Pamietam jak kiedys wbilem uczciwie 20lvl i napotkalem sir zemusa i szakala jego kumpla z rl mowa tu oczywiscie o pierwsyzch ownerach, bo sir zemus mial chyba wtedy 50+lvl. Zaczeli mnie na*******ac nie wiem czy dla zabawy jednak takich typkow spotykalem coraz wiecej, co sprawilo, ze zaczelo mnie w*****ac to, iz oni moga namiatac z runek na bocie a ja mecze sie jak debil i padam.
Po prostu to jest przystosowanie sie do rzczywistosci taki instynkt samozachowawczy. A co do dzielenia konta regulamin to regulamin jednak coz to indywidualna sprawa i nie porównuj gier do prawdziwego zycia bo ja nigdy nie staralem sie tego robic.
Sam sobie wystawiles cenzurke , oszukujesz bo "inni moga a ja nie" czyli zazdrosc (o cos w gierce , ladnie ladnie) albo uzalzeznienie bo "ja musze".
Widzisz i tutaj jest problem , bo jak chcesz uniknac porownan do prawdziwego zycia gry , ktory jest jedyna gra w takim stopniu symulujaca prawdziwe srowdowisko w jakim sie obracamy (nie nie chodzi mi o smoki i goblin) , tutaj tak samo jak wrzyciu sa gropy zadzace , sa szaraczki muszace sie dostosowac , to gracze maja wladze l, cip'ki ci nie pomoga jak sie wjebiesz w problemy tak jak w prawdziwym zyciu bog czy inna istota wyzsza nie pomoze ci.
Pozatym gdybym swiata za gra niewidzial , pewnie bym gral teras, albo sharowal zeby w trakcie mojego braku zainteresowania poziom mojej postaci rosl. Ale jak sie okazuje od 2 tygodni siadam do kompa , wlaczam tibie , loguje sie popatrze dookola i sie wylogowuje , bo nie mam poprostu ochoty.
Chciałem sobie ostatnio pograć na galanie bo pacc sie marnuje ale niestety Wielki dajmos mi nie pozwala ; /
Log rozmowy z nim:
Channel saved at Sun Dec 31 14:08:50 2006
13:23 Xmazy [51]: Mam nadal hunta ; p
13:23 Xmazy [51]: ?<
13:23 Wielki dajmos [60]: a jak myslisz
13:23 Wielki dajmos [60]: ?
13:23 Wielki dajmos [60]: ;]
13:23 Xmazy [51]: juz nic nie musle
13:23 Xmazy [51]: nie mysle*
13:25 Wielki dajmos [60]: chcesz byc free?
13:26 Xmazy [51]: ta
13:26 Wielki dajmos [60]: 2 bp uh
13:26 Wielki dajmos [60]: daj
13:26 Wielki dajmos [60]: i gitara
13:26 Wielki dajmos [60]: xd
13:26 Xmazy [51]: nie mam nic z i=uhow i kasy bo przeciez padlem ; p
13:26 Wielki dajmos [60]: to daj cos z eq
13:26 Wielki dajmos [60]: masz good
13:26 Wielki dajmos [60]: :>
13:36 Wielki dajmos [60]: lacisz?
13:51 Xmazy [51]: kurde przeciez padlem i wystarczajaco zaplacilem
13:51 Xmazy [51]: skille,mlvl,lvl, itp
13:52 Xmazy [51]: a chcialem pograc bo pacc sie marnuje nie po to wydalem 90 zl zeby teraz nie grac ;/
13:58 Xmazy [51]: i co? : P
13:58 Wielki dajmos [60]: padniesz znow jesli niezobacze 2 bp uh
13:59 Wielki dajmos [60]: or 10k
13:59 Wielki dajmos [60]: lub k legow
13:59 Xmazy [51]: tia
14:00 Wielki dajmos [60]: a wiec?
14:01 Xmazy [51]: nie zaplace nie mam juz kasy na nic wole nie grac jak juz
14:05 Xmazy [51]: chujowo
14:08 Xmazy [51]: a wiec?
14:08 Wielki dajmos [60]: 2 bp uh
14:08 Wielki dajmos [60]: lub k legi
14:08 Wielki dajmos [60]: albo bye
14:08 Xmazy [51]: oko nara
Ceapoznan
31-12-2006, 15:05
Sam sobie wystawiles cenzurke , oszukujesz bo "inni moga a ja nie" czyli zazdrosc (o cos w gierce , ladnie ladnie) albo uzalzeznienie bo "ja musze".
Widzisz i tutaj jest problem , bo jak chcesz uniknac porownan do prawdziwego zycia gry , ktory jest jedyna gra w takim stopniu symulujaca prawdziwe srowdowisko w jakim sie obracamy (nie nie chodzi mi o smoki i goblin) , tutaj tak samo jak wrzyciu sa gropy zadzace , sa szaraczki muszace sie dostosowac , to gracze maja wladze l, cip'ki ci nie pomoga jak sie wjebiesz w problemy tak jak w prawdziwym zyciu bog czy inna istota wyzsza nie pomoze ci.
Pozatym gdybym swiata za gra niewidzial , pewnie bym gral teras, albo sharowal zeby w trakcie mojego braku zainteresowania poziom mojej postaci rosl. Ale jak sie okazuje od 2 tygodni siadam do kompa , wlaczam tibie , loguje sie popatrze dookola i sie wylogowuje , bo nie mam poprostu ochoty.
Ojjj to jest nadinterpretacja.... Po pierwsze pisalem o przeszlosci i o danych momentach, czyli o tym co sobie myslalem jak mi ubijali tego pamperka. Jestem szczery piszac, ze gdy wbilem okreslony lvl, a pozniej przyszedl ktos i mnie ubil to bylem zly. A co mialem pomyslec, a co tam posiedze kolejne 2h i znowu wpadnie. Pisze racionalnie i tak jak myslalem wtedy, czyli z jakies 1.5 roku temu. Po pewnym czasie człowiek nabiera dystansu do wszystkiego i chociazby uczy sie na bledach, zreszta bedac noobkiem nie wiem, ze powiedzmy 20 lvl jest sie w stanie wbic w kilka dni. Wtedy zajmowalo mi to z 2 tyg.
To jest tak jakbym kupil sobie loda na patyku i od razu po otwarciu spada mi na ziemie. Jestem zly ze nie zjem sobie loda i pewnie nastepny lod jakiego bym kupil to jakis bez tego wstretnego patyka. Szuka sie sposobu na ominiecie błędów i sposoby, w jaki mozna sobie pomoc czy chociazby podlozenia taleza pod loda a w Tibi posiadanie BOta, ktory cie uleczy. Moze troche teoretyzuje ale chce ci uswiadomic, ze taka jest ludzka psychika a to co pisałem jest jakby odzwierciedleniem myśli jakie posiadalem wtedy siedzac przed monitorem i patrzac na napis YOU ARE DEAD
A tak btw. Tharrin i ajron cokolwiek piszecie chyba nie mozecie powiedziec, ze pomojajac kwestie przyjemnosci czerpanej z gry, bo takowa ja bynajmiej mialem ale tu raczej wplatal sie watek rozmow na Gc i innych glupotach a nie expieniu. Ale pomijajac to chyba kazdy mial cos takiego ze chcial awanasowac na wyzszy lvl nie koniecznie byc najlepszym, ale moc powiedzmy widziec 5 zamiast 4 z przodu. to tylko sie tak mowi ale badz co badz ta cala Tibia na tym sie opiera i zawsze w naszych glowach jakie kolwiek wyksztalcenie bysmy mieli to zawsze jest cos z checi bycia lepszym, nawet w celu przelamania swoich granic czyli powiedzmy wbicia nawet 60 sworda bo zawsze mialo sie tylko 50+
I korzystajac z okazji chcialbym złozyc wszystkim Tibijczyka i innym, ktorzy powli odrywaja sie od tej "magi" Tibii, by kolejny rok przyniósł wiele radosci, miłości, która w koncu tez jest wazna. SO, HAPPY NEW YEAR:D
Cataclism
31-12-2006, 15:10
Wszystkiego Najjjjjj W Nowym Roku Xd Buziole Xd
P.s zycze wam wypasinych imprezek XD
Cataclism
31-12-2006, 15:13
Za to Twoje zycie przepelnione jest radoscia i miloscia.
musze przyznac ze tak xD zycie jest piekne xD
pewnie ze na tym sie opiera, w duzej mierze na rywalizacji z innymi o statsy itp, po to to jest, cipsoft wiedzial co robi. tylko co ot za satysfakcja jak widzis ze wyprzedziels mr X w statsach o pare miejsc, bo powiedzmy ze ci na tym zalezalo, zeby mu udowodnic ze go miniesz, jak mr x gra sam a ty w 6? to naprawde Ty cos osiagnales? bo w takim wypadku moim zdaniem nie ma zadnej satysfakcji i nie iosiagnales dokladnie nic. poza marna proba oszustwa innych i samego siebie.
ja nei wiem, przecierz to jest hipokryzja, najpierw piszecie ze to tylko gra i was nic nie obchodzi a chwile potem piszecie ze sharujecie zeby szybciej osiagnac lev itp, skoro was nie obchodzi to jeszze raz pytam po co ten wyzszy lev? ;) wszsytko mozna osiagnac samemu i miec z tego duzo wiecej satysfakcji. a ta gra wcale nie olega tylko na expieniu, ja mialem swoja zabawe, jak chcialem expic i zrobicm ale pg, to robilem, jak chcialem explorowac ot latalem 5h po jaki podziemiach przekopujac cale kilofem - pewnie polowa z was by wlaczyla ng bota i by wiezdiala gdzie kopac- ale dla mnie to nie to samo. a jak chcialem pomoc komus bo byl pkowany to robilem, i reszta mogla mi naskoczyc :p padlem to trudno, zawsze bralem odpowiezdialnosc za to co robie i przewaznie nie zalowalem swoich decyzji :) i chyba o to w tym chodzi no nie? a w tibii wazna jest spolecznosc, jak was interesuaj tylko cyferki w stylu levela i to was trzyma w tej grze, karze expic itp, to to jest naprawde uzaleznienie :p
szczesliwego nowego roku, in iesiedzcie przy tibii o polnocy ! lol
Trialowiec
31-12-2006, 15:28
musze przyznac ze tak xD zycie jest piekne xD
Nie mowilem o Tibii. :o
xD
Chciałem sobie ostatnio pograć na galanie bo pacc sie marnuje ale niestety Wielki srajmos mi nie pozwala jestem "Hantót" przez niego. :D
Log rozmowyz nim:
Channel saved at Sun Dec 31 14:08:50 2006
13:23 Xmazy [51]: Mam nadal hunta ; p
13:23 Xmazy [51]: ?<
13:23 Wielki dajmos [60]: a jak myslisz
13:23 Wielki dajmos [60]: ?
13:23 Wielki dajmos [60]: ;]
13:23 Xmazy [51]: juz nic nie musle
13:23 Xmazy [51]: nie mysle*
13:25 Wielki dajmos [60]: chcesz byc free?
13:26 Xmazy [51]: ta
13:26 Wielki dajmos [60]: 2 bp uh
13:26 Wielki dajmos [60]: daj
13:26 Wielki dajmos [60]: i gitara
13:26 Wielki dajmos [60]: xd
13:26 Xmazy [51]: nie mam nic z i=uhow i kasy bo przeciez padlem ; p
13:26 Wielki dajmos [60]: to daj cos z eq
13:26 Wielki dajmos [60]: masz good
13:26 Wielki dajmos [60]: :>
13:36 Wielki dajmos [60]: lacisz?
13:51 Xmazy [51]: kurde przeciez padlem i wystarczajaco zaplacilem
13:51 Xmazy [51]: skille,mlvl,lvl, itp
13:52 Xmazy [51]: a chcialem pograc bo pacc sie marnuje nie po to wydalem 90 zl zeby teraz nie grac ;/
13:58 Xmazy [51]: i co? : P
13:58 Wielki dajmos [60]: padniesz znow jesli niezobacze 2 bp uh
13:59 Wielki dajmos [60]: or 10k
13:59 Wielki dajmos [60]: lub k legow
13:59 Xmazy [51]: tia
14:00 Wielki dajmos [60]: a wiec?
14:01 Xmazy [51]: nie zaplace nie mam juz kasy na nic wole nie grac jak juz
14:05 Xmazy [51]: chujowo
14:08 Xmazy [51]: a wiec?
14:08 Wielki dajmos [60]: 2 bp uh
14:08 Wielki dajmos [60]: lub k legi
14:08 Wielki dajmos [60]: albo bye
14:08 Xmazy [51]: oko nara
O kurcze mr Wielki Dajmos back !!!!!! HALP !!!!! ;( ;(
Cataclism
31-12-2006, 16:46
Nie mowilem o Tibii. :o
xD
ja tez nie, ze mam 137 lvl nie znaczy ze nie mam rl ale lozz nie bede ci jechal w sylwka xD
no bo ty ukradles chara na 120 levelu ;p to moze i masz rl bo nie musiales spedzac czasu na expieniu
Zycze wam
W 2007 roku zycze Tobie ognia w kroku, rwania dupek gdzies na boku, bys w sobote i w niedziele topil ptaszka winnym ciele Muua :**
No i abym dozyl jutra :)
Bez kaca sylwek niemozliwy ,ale bez sniegu tez chu....nia w Łodzi
Tak na dobry początek roku...
Dray'Hubertos
Jan 01 2007, 13:32:52 CET Killed at Level 102 by Hakzim
Potempik silny
Jan 01 2007, 13:28:18 CET Died at Level 86 by a demon
Owned.....
Pozdro
Yo ! Galana rox . Moj kumpel tam nabil w tydzien 35 lvl !! Nick : Cirexis . Ja tez tam bede gral , ale nie mam czasu . Nick : Norexin . PZDR
Dray'Hubertos
Potempik silny
Owned.....
Pozdro
Jak to sie stało ? B)
Yo ! Galana rox . Moj kumpel tam nabil w tydzien 35 lvl !! Nick : Cirexis . Ja tez tam bede gral , ale nie mam czasu . Nick : Norexin . PZDR
w tydzien 35? no to gratuluje 3 ownerow albo totalniej glupoty i uzaleznienia :)
w tydzien 35? no to gratuluje 3 ownerow albo totalniej glupoty i uzaleznienia :)
Mój rl w 3 dni zrobil 33 ms bez sharowania, wiec tydzien to normalne....
PolishDrinker
01-01-2007, 18:14
nie rozumiem jak mozna tyle wytrzymac przed kompem i expiac w dodatku od 0 przeciez to nudne
nie rozumiem jak mozna tyle wytrzymac przed kompem i expiac w dodatku od 0 przeciez to nudne
Tez tego nie rozumie ale sa tacy ludzie :p
pewnie ze sie da, "no lifer style" zycze szczescia takiemu "dziecku tibii" xD
omg nie koniecznie, jezeli ma sie paca i chce sie szybko zrobic ten 30 level zeby potem ze spokojem na tombach posiedziec, to mozna poswiecic jeden tydzien by po pare godzin dziennie na larvach siedziec. sam tak kiedys zrobilem ..
omg nie koniecznie, jezeli ma sie paca i chce sie szybko zrobic ten 30 level zeby potem ze spokojem na tombach posiedziec, to mozna poswiecic jeden tydzien by po pare godzin dziennie na larvach siedziec. sam tak kiedys zrobilem ..
pare godzin? to trzeba siedziec z 10h na dzien, zdecydowanie za duzo jesli ma sie cos innego do roboty poza tibia.
Hepi niu jer panowie.
Hail vodka, hail how we drinking
Dray'Hubertos
Potempik silny
Owned.....
Pozdro
Potempikowi i Hubertowi, a także całemu LOEMowi życzymy roku równie dobrego jak jego pierwszy dzień! ^^
pare godzin? to trzeba siedziec z 10h na dzien, zdecydowanie za duzo jesli ma sie cos innego do roboty poza tibia.
ale jezeli poswiecisz raz np po 8 godzin dziennie na tibie przez tydzien a potem grasz normalnym cyklem przypuscmy takim jak Twoj to nie znaczy odrazu, ze jestes maniakiem i nie masz nic innego do roboty..
wilderwein
01-01-2007, 23:14
co jest z galany gospodarką? czemu nikt nie chce nic kupić? wszyscy tylko sprzedają ... ;/
Trialowiec
02-01-2007, 02:51
ja tez nie, ze mam 137 lvl nie znaczy ze nie mam rl ale lozz nie bede ci jechal w sylwka xD
Czy ja mówiłem, że nie masz rl life?
Analfabetyzm wtórny says: friends?
Cataclism says: yes <3
ale jezeli poswiecisz raz np po 8 godzin dziennie na tibie przez tydzien a potem grasz normalnym cyklem przypuscmy takim jak Twoj to nie znaczy odrazu, ze jestes maniakiem i nie masz nic innego do roboty..
33 lvl to pol miliona expa przez tydzien jak bys chcial zrobic musial bys siedziec kolo 6 h ;)
thewojtek
02-01-2007, 07:35
mmmm czy ja nie mam zycia? ;o ostatnio zrobilem 36 lv w 11 dni ;)
Cataclism
02-01-2007, 13:26
Czy ja mówiłem, że nie masz rl life?
Analfabetyzm wtórny says: friends?
Cataclism says: yes <3
to nie ja nie gram juz na galanie i nadal pisze glupoty na forum no lifer style ?
Co tu duzo mowic ja w hmm na oko chyba tak jakby policzyc 7-9 dni zrobilem 36 podajrze ms na Selena mam p seta tylko i zyje all szlo na mg lvl i expilem praktycznie scaraby xD
Dwarfy jak kasy nie bylo
od 33 inferno wand hydry 2h 2-3 lvl up +exori vis i skonczylem grac i zyje xD
Niekotrzy graja 10h i wbija 1-2 lvl mi styknie 5-7h na wbicie 1-2-3
To zalezy jak kto gra a go'thia ? jakie pg walnal w miech 70+ms xD
Ajron 88
02-01-2007, 16:20
Co tu duzo mowic ja w hmm na oko chyba tak jakby policzyc 7-9 dni zrobilem 36 podajrze ms na Selena mam p seta tylko i zyje all szlo na mg lvl i expilem praktycznie scaraby xD
Dwarfy jak kasy nie bylo
od 33 inferno wand hydry 2h 2-3 lvl up +exori vis i skonczylem grac i zyje xD
Niekotrzy graja 10h i wbija 1-2 lvl mi styknie 5-7h na wbicie 1-2-3
To zalezy jak kto gra a go'thia ? jakie pg walnal w miech 70+ms xD
Taa , Go'thia , w jeden dzien na lv 66 byl online 22,5 godziny.. to jest normalne ? :D
w Czerwcu mial na koncie ponad 251 godzin online , co daje name mniejwiecej troche ponad 8 godzin dziennie (wiadomo ze raz byl dluzej raz krocej online , ale to jest usredniony wynik) , 8 h dziennie przez miesiac to tez nie jest normalne (niech nikt nie przytacza niejakiego Taifuna , bo on tutaj zadnym wyznacznikiem normalnosci nie jest :D).
Nalesnik102
02-01-2007, 16:22
@Dzumior
Go'thia miala 70lvl w 3 tygodnie a nie w miecha :p
A co do go'thii to gra na Selenie i ma 117ms juz ;o
@Dzumior
Go'thia miala 70lvl w 3 tygodnie a nie w miecha :p
A co do go'thii to gra na Selenie i ma 117ms juz ;o
Co do Go'thii ta postac miala 2 ownerow. Wiem ze jeden jest stosunkowy mlody (14 lat bodajze) bo mam znajomego z ich miasta (Debica)
co jest z galany gospodarką? czemu nikt nie chce nic kupić? wszyscy tylko sprzedają ... ;/
Ehh dsm już widze, chodzi po 60k, g arm po 30k, no cóż na Galanie zawsze się tak wahało, za jakieś 2 tygodnie powinno wrócić do normy
Taa , Go'thia , w jeden dzien na lv 66 byl online 22,5 godziny.. to jest normalne ? :D
w Czerwcu mial na koncie ponad 251 godzin online , co daje name mniejwiecej troche ponad 8 godzin dziennie (wiadomo ze raz byl dluzej raz krocej online , ale to jest usredniony wynik) , 8 h dziennie przez miesiac to tez nie jest normalne (niech nikt nie przytacza niejakiego Taifuna , bo on tutaj zadnym wyznacznikiem normalnosci nie jest :D).
Ja nie byłem 8h w ani jednym dniu a w 4 dni wbiłem 600k expiąc w samym cyclo.
Ajron 88
02-01-2007, 17:26
Ja nie mowie o tym ile mogl ktos wbic xp w ile godzin , tylko ile faktycznie godzin postac Go'thia byla online , żródło z ktorego zaczerpnelem informacje to strona www.Pskonejott.com , i w moim mniemaniu jest ona wiarygodna.
Poznanski Rycerz
02-01-2007, 17:29
Hhaha catrishia,
24 godziny przed kompem w tygodniu to malo? w tym wczoraj 5 godzin po sylwestrze?
213 godzin w miesiacu...
Porazka
gothia miala 2-3 ownerow + nie zaczynal/a od zera. mieli kase z ioma i duzej ilosci pkingu + pewnie co nieco od slodziutkiej tez.
to zaden problem zpgowac postac magczina.
PS:
poza tym glownym czunnikiem jest czas spezdony on line, ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc.
PolishDrinker
02-01-2007, 17:42
Ehh dsm już widze, chodzi po 60k, g arm po 30k, no cóż na Galanie zawsze się tak wahało, za jakieś 2 tygodnie powinno wrócić do normy
to zaden wyczyn, jesli tylko sie chce expic to nic trudnego pamietam raz w zyciu wbilem 450k czy cos ponad nawet w 2 dni ale to bylo masakrycznie nudne a ty nieraz potrafisz tak przyPG w godzinach przed komepm jak mozna to tak nazwac:P
moj rekord skromny to 9h przed kompem w jeden dzien nie przed tibia ale ogolnie. ale w sumie w mlodym wieku nie kazdy chyba potrafi jeszcze dostrzec ze jest duzo lepszych rzeczy do robienia niz siedziec przed kompem, nieraz pewnie mozna bo w koncu po to on jest ale po co pozdro no i roku nowego dobrego
wilderwein
02-01-2007, 18:02
nie rozumiem was, co obchodzi kogo ile kto siedzi przy pc ? jeśli chce to niech gra i tyle. Dlaczego obrazacie kogoś kto siedzi 10h~ przy pc ? jeśli ktoś wybiera jakąś drogę to jego sprawa i wcale nie jest gorszy od was.
a tam zaprzeczacie sobie sami, Tharrin twierdzi, ze wbicie w tydzien 30~~ levela zonacza brak rl zycia, znajomych, zainteresowania czym kolwiek innym niz tibia a nastepnie mowi ze w 3 tygodnie wbil 50 level . Z tego mozna wywnioskowac, ze gdy wbijal te levele nie mial nic innego w glowie jak Tibia.
a tam zaprzeczacie sobie sami, Tharrin twierdzi, ze wbicie w tydzien 30~~ levela zonacza brak rl zycia, znajomych, zainteresowania czym kolwiek innym niz tibia a nastepnie mowi ze w 3 tygodnie wbil 50 level . Z tego mozna wywnioskowac, ze gdy wbijal te levele nie mial nic innego w glowie jak Tibia.
z wami to trzeba jak w przedszkolu - wszystko krok po kroczku, no to jeszze raz:
po 1.
napisalem ze nie mial zycia badz sharowal koles ktory wbil lev 33 w 3 dni, nie w tydzien, to taka "delikatna" roznica
po 2.
napisalem takze sam - wiec twoja blyskotliwa dedukcja nie jest tu potrzebna - ze mialem pelno wolnego czasu + sprawialo mi to przyjemnosc (mialem do tego zapal). dodaj to sobie i da ci to lev 50 na luzie w 3 tygodnie - grajac efektywnie - a tak gralem(czyl;i caly czas on line = tylko i wylacznie train or exp, zadnego stania pod dp itp) wystarczy do tego ok 6-7 h na dzien, wypisac ci to z detalami czy tak ci wystarczy? ;) dodam do tego ze byl to grudzien + swieta, ale w sumie to nie bylo decydujace :)
a teraz ty mi z detalami wyjasnij w ktorym momencie sam sobie zaprzeczylem? :)
PolishDrinker
02-01-2007, 20:34
nie rozumiem was, co obchodzi kogo ile kto siedzi przy pc ? jeśli chce to niech gra i tyle. Dlaczego obrazacie kogoś kto siedzi 10h~ przy pc ? jeśli ktoś wybiera jakąś drogę to jego sprawa i wcale nie jest gorszy od was.
owszem jego sprawa i wcale nie uwazam ze jest gorszy dziwi mnie tylko jak mozna tyle czasu poswiecic na granie, czy w ogole siedzienie przed kompem a w dodatku wbijanie tych 500k expa zczynajac od poczzatku od zera to takie nudne i monotonne bleb le blebleblebleble bo w sumie pozniej to easy jest i moze nawet frajde przyniesc wbic takie 500k przy waste co sprawia najwieksza radosc czy nawet bez jednak kasa waste kasa waste kasa waste rOOOOx
GALLana_ANONIM
02-01-2007, 20:41
Nie zapominajmy że dla tharrina rl life jest 100razy ważniejsze niż tibia, a ten lvl to wbil grając po godzinkę dziennie, w koncu jest super przystojniakiem B)
inteligencja forum :*
Nalesnik102
02-01-2007, 20:46
@Navoxiv
Chlopie ty mnie do grobu doprowadzasz! :/
kto Ci powiedzial ze go'thia byla sharowana?buahaha splamiles sie teraz poważnie... gral Pastuch i raz na jakis czas wbil jego mlody ale on nie expil wiec mi tu synu niepierdol bo plakac sie chce co ty mowisz...
Bo masz kolege z Debicy... buahahahhaa daje glowe ze chodzi o Perma Coloriona albo hetnanoza... tyllko ze oni w rl wogule sie nie znaja:]
Nalesnik102
02-01-2007, 20:47
Z gothia oczywiscie(pisze to bo moglbys tego niewykapic) xD
Fejkowiec
02-01-2007, 20:49
Potempik silny, pamietam jak on mial 50lvl~ i dalem mu golden armora, jakies inne rzeczy [nie pamietam juz, to bylo z 1,5 roku temu] i troche kasy xD
Galana stare czasy xD
@Navoxiv
Chlopie ty mnie do grobu doprowadzasz! :/
kto Ci powiedzial ze go'thia byla sharowana?buahaha splamiles sie teraz poważnie... gral Pastuch i raz na jakis czas wbil jego mlody ale on nie expil wiec mi tu synu niepierdol bo plakac sie chce co ty mowisz...
Bo masz kolege z Debicy... buahahahhaa daje glowe ze chodzi o Perma Coloriona albo hetnanoza... tyllko ze oni w rl wogule sie nie znaja:]
huahuahauahauahauahuaahbuahua sam sie splamiłeś idioto
Ziom Eternal Crew znasz? sharował i to ostro, i to on grał go'thią w sumie to było ich 3 :P
i nie mów że to nieprawda :P
Nie zapominajmy że dla tharrina rl life jest 100razy ważniejsze niż tibia, a ten lvl to wbil grając po godzinkę dziennie, w koncu jest super przystojniakiem B)
inteligencja forum :*
nie, ten level wbil grajac na galanie 2 lata z przerwami. co do bycia przystojniakiem, wiesz mi jesli nie preferuejsz lalek barbie, to 90% normlanych dziewczyn zwraca uwage na inne aspekty osobowosci. ale pewnie sie tego jeszzce nie nauczyles, wszsytko przed toba(oby ;)) nie mam kompleksow pod wzgledem wygladu, najwyrazniej ty masz, moje zdjecia sa ogolnie dostepne w photobuckecie, a gdzie sa twoje?
nalesnik to ty sie osmieszasz, sam nie wiesz o czym mowisz, mysle ze duza czesc z nas tutaj sie zmieje z tego co piszesz
gothia graly co namniej 2 osoby, dostep miala takze lady slodziutka i nie tylko.
kazdy kto byl w temacie i mial jakies pojecie o tym co sie dzieje na serwerze to wie.
Poznanski Rycerz
02-01-2007, 21:36
Wydaje mi sie ze to co napisal gall do tharrina podloze do pewnej zasady
NAjwiecej na pewien temat (w tym przypadku wygladu) gada osoba,ktora sama ma z tym problem. Nie mozna stwierdzic, ze tharrin nie ma kompleksow,bo pokazuje foty,ale jak sam tak mowi, to nalezy ufac albo przjesc obojetnie. Zaloze sie, ze jestes taki bazyl,ze zadna laska cie nie chce i dlatego tak gadasz.
Jaka bedzie twoja riposta
Hahaha poznanski, wyruchalem 1207y7 lasek i nie pamietam ich imion taki maczo ze mnie.
Jako ja
nie chce zebys mi odpisywal, bo ja widze twoje infantylne, bezpodstawne komentarze to moge stwierdzic MAM DO CZYNIENIA Z DZIECIEM NEOSTRADY>
RL life moze byc wazniejszy nie wazniejsze. Jakbys trollu czytal, tharrin nie napisal ze gra godzine dziennie. w 2 lata zrobil 120, ja w niecaly rok zrobilem 95 wiec... Osiagnalem to dzieki sharowaniu, przyznaje bez bicia. Jak bym nie przestal grac w maju to bym mial wyzszy lvl niz tharrin... bo bylem przed cue cumber'em w expie i expilem okolo 50k exp wiecej niz on.
Nie wiem czy jakas osoba jest w stanie wy3mac 22 godziny przed kompem i nie usnac... Sharing
Dam se reke uciac ze tharrin jest 72 razy ladniejszy od galana anonim.
Hehe i tak jestes lepszy ode mnie;)
Ja przez 2 lata z malym okladem nawalilem 41 lvl:p
Widze, ze na Galanie dalej jajca=) Huehuehue...
Same good, old sh*t.
Cos mi sie wydaje ze jak w koncu zaloze neta to wroce jak do domu:) Ci bija tych a tamci jeszcze innych... W kolko to samo.
Heh... Az sie lezka w oku kreci xD
GALLana_ANONIM
02-01-2007, 22:23
nie, poznanski slabo mnie oceniasz, a tak na serio....
to trzeba miec chociaz troche wdzieku, potem czas na wnętrze ;D
taaaaa, mam problemy z wyglądem, jestem przeciętny, ale to starczyło żeby zbajerować 5000 lasek poznanski huh......
bo mam juz dosc flamowania inteligencji kazdego pokolei przez tharrina i jego pseudo madrych tekstow, to tyle, pomijajac fakt ze nienawidze wszystkiego co sie rusza w PN wiec nie jestem obiektywny
Poznanski Rycerz
02-01-2007, 22:29
Haha myslisz ze ja ich toleruje?
Wrzucalem im na guild chacie i mnie z gildi wywalili, ale mam na nich zwis... Jak bedzie mi sie chcialo to dorwe jednego poza pz z kims i go zabije ^^ . Ale jakos nie chce mi sie tibi sciagac.
Btw Dzieki ze mnie nie zawiodles i napisales o tych laskach. Uwierz mi ze jak laska jest pijana to nie musi byc wdzieku ^^.
Tez mnie irtyuje wymadrzanie sie tharrina, ale mu nie jade, zakopalismy topor wojenny, bo wiemy co o sobie myslimy.
Tak wiec, "juz dosyc swiat nie jest zly" jakos tak to szlo= slowa dody ^^ haha
Nalesnik102
02-01-2007, 22:42
Prawda.Ziomem gralo nawet , ale ziom to byl ziom a go'thia gral pastuch sam.
Prawda ze lady miala dostep mial tez Corlic ale oni nie grali tym. wiec ze ktos ma pasy do kogos to jest sharing? najz I wes juz niekomentuj glupio wszystkich po kolei bo masz sie za kto wie co a tak naprawde jestes jakas cipeczkaB)
nie, poznanski slabo mnie oceniasz, a tak na serio....
to trzeba miec chociaz troche wdzieku, potem czas na wnętrze ;D
taaaaa, mam problemy z wyglądem, jestem przeciętny, ale to starczyło żeby zbajerować 5000 lasek poznanski huh......
bo mam juz dosc flamowania inteligencji kazdego pokolei przez tharrina i jego pseudo madrych tekstow, to tyle, pomijajac fakt ze nienawidze wszystkiego co sie rusza w PN wiec nie jestem obiektywny
jak tu nie najechac komus na inteligencje, albo raczej wiedze, jak nie rozumie slow jakich uzywa? ;( ja po prostu lubie odpisywac na wasze posty :D
flaming to jest dokladnie to co robisz, moje posty, kazdy z osobna, sa poparte jakimis argumentami i juz samo to powoduje ze ciezko je nazwac flamingiem, tak dlugo jak trzymaja sie kupy i zachowuja logiczna calosc ;),
chocbym sie staral jak moge ciezko to powiedziec o twoich ;( ale to moze dla tego ze nie staram sie za bardzo i latwo sie zniechecam ;)
a co do PN, jestem tam od bardzo niedawna, ale zakladam ze zabilem cie w czasie pa, pkingu lub ci to po prost uniemozliwilem, dzieki, twoja zlosc to dla mnie satysfakcja ;*
z wami to trzeba jak w przedszkolu - wszystko krok po kroczku, no to jeszze raz:
po 1.
napisalem ze nie mial zycia badz sharowal koles ktory wbil lev 33 w 3 dni, nie w tydzien, to taka "delikatna" roznica
po 2.
napisalem takze sam - wiec twoja blyskotliwa dedukcja nie jest tu potrzebna - ze mialem pelno wolnego czasu + sprawialo mi to przyjemnosc (mialem do tego zapal). dodaj to sobie i da ci to lev 50 na luzie w 3 tygodnie - grajac efektywnie - a tak gralem(czyl;i caly czas on line = tylko i wylacznie train or exp, zadnego stania pod dp itp) wystarczy do tego ok 6-7 h na dzien, wypisac ci to z detalami czy tak ci wystarczy? ;) dodam do tego ze byl to grudzien + swieta, ale w sumie to nie bylo decydujace :)
a teraz ty mi z detalami wyjasnij w ktorym momencie sam sobie zaprzeczylem? :)
a no wg mnie chodzby w tym momencie gdy krytykujesz kogo kolwiek za to ze siedzial po 8 godzin dziennie by wbic 30 level w tydzien a nastepnie chwalisz sie tym ze grales kiedys po 6-7 godzin dziennie
Jezeli potrzebujesz moge Ci wstawic pare cytatow ktore wg mnie o tym swiadcza :
"w tydzien 35? no to gratuluje 3 ownerow albo totalniej glupoty i uzaleznienia"
"ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc."
sam mozesz latwo dostrzec, iz stwierdziles ze wbijajac 35 level w tydzien trzeba miec 3 ownerow, byc totalnie glupim albo totalnie uzaleznionym.
Nastepnie kilka postow dalej wpisales ze wbiles w tygodnie 50 level co mniej wiecej mozna porownac do wbica w tydzien 35 co jest jednoznacznym wg mnie, iz sam sie okresliles.
P.S - dopiero teraz to zauwazylem, moj blad. Ty sobie nie zaprzeczyles Ty sie sam okresliles ;-) sorrrrry.
P.S 2 chociaz nie ja juz sam nie wiem jak to nazwac i o co Ci wlasciwie chodzi
Haha myslisz ze ja ich toleruje?
Wrzucalem im na guild chacie i mnie z gildi wywalili, ale mam na nich zwis... Jak bedzie mi sie chcialo to dorwe jednego poza pz z kims i go zabije ^^ . Ale jakos nie chce mi sie tibi sciagac.
Czekam robaczku :P
a no wg mnie chodzby w tym momencie gdy krytykujesz kogo kolwiek za to ze siedzial po 8 godzin dziennie by wbic 30 level w tydzien a nastepnie chwalisz sie tym ze grales kiedys po 6-7 godzin dziennie
Jezeli potrzebujesz moge Ci wstawic pare cytatow ktore wg mnie o tym swiadcza :
"w tydzien 35? no to gratuluje 3 ownerow albo totalniej glupoty i uzaleznienia"
"ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc."
sam mozesz latwo dostrzec, iz stwierdziles ze wbijajac 35 level w tydzien trzeba miec 3 ownerow, byc totalnie glupim albo totalnie uzaleznionym.
Nastepnie kilka postow dalej wpisales ze wbiles w tygodnie 50 level co mniej wiecej mozna porownac do wbica w tydzien 35 co jest jednoznacznym wg mnie, iz sam sie okresliles.
P.S - dopiero teraz to zauwazylem, moj blad. Ty sobie nie zaprzeczyles Ty sie sam okresliles ;-) sorrrrry.
P.S 2 chociaz nie ja juz sam nie wiem jak to nazwac i o co Ci wlasciwie chodzi
nigdy nie napisalem ze nei bylem uzalezniony, lev 50 byl moim celem priorytetowym wtedy, bo zalezalo mi na tibii, wiec poswiecalem temu dosc duzoo wolnego czasu (poza weekendami bo wtedy zawsze mialem inne plany).
przykro mi ze cie rozczaruje ale ja nie wstydze sie do tego przyznac :) ba, zdazalo sie nawet ze bylem on line 10+ h na dzien, ale nigdy 7 dni w tygodniu przez 31 dni w miesiacu, nie wysiedzialbym tyle. poza tym po lev 50 ci co mnie wtedy znali wiezda jak wygladalo moje expienie, zdarzalo sie ze robilem w tydzien 2 levele a zdarzalo sie ze robilem 1 lev na miesiac, wszsytko zalezalo od nastroju, bo czas by sie znalazl ;)
PS:
przy granicy tego lev, z lev 49-50 potrzeba prawie 113k expa, przy dobrym tempie spawnow jest to ok 3.5h na pohu(liczac ze ma sie lev 49)
zeby nie bylo, nie mam nic do tego. To jest Twoja sprawa i za bardzo mnie to nie obchodzi dlaczego tyle siedziales bo to totalnie nie moj interes . Poprostu nie rozumiem jak mozesz krytykowac kogos ze siedzial/siedzi tyle godzin skoro sam tak robiles. Nie wazne mniejsza, w sumie.
Nie chce mi sie juz wyliczac kto ile siedzial ile expa zrobil, to nie potrzebne.
Trialowiec
03-01-2007, 14:21
Co do Go'thii ta postac miala 2 ownerow. Wiem ze jeden jest stosunkowy mlody (14 lat bodajze) bo mam znajomego z ich miasta (Debica)
Mylisz sie. Go'thi to jeden i ten sam owner.
Trialowiec
03-01-2007, 16:21
to nie ja nie gram juz na galanie i nadal pisze glupoty na forum no lifer style ?
Musialem Cie zainteresowac skoro sprawdzales moj comment albo ilosc godzin online ;)
Co moj retired ma wspolnego z forum? Nic.
Narka Szparka
FajerWarjor
03-01-2007, 17:25
LOL galana anonim, wszystko co sie rusza w PN hahaha
A jakos spojrz na loyal people.. PN niesa az takimi dupowlazami
Kisiel Paladyn
03-01-2007, 17:33
ja najbardziej lubie pythere i gitarra
Ajron 88
03-01-2007, 17:43
wiec ze ktos ma pasy do kogos to jest sharing?
Dokładnie tak.
nienawidze wszystkiego co sie rusza w PN
Hehe brzmisz jak Sir Babolek. Może to ty? :D
PN niesa az takimi dupowlazami
PN wogole nie sa dupowlazami.
Pawlon jak pierdolnie posta tutaj albo w rl to wszystko jasne i <cicho siedzisz bo cie zatkalo>
Btw Pawlon powinienn isc na prawo :P
GALLana_ANONIM
03-01-2007, 19:00
LOL galana anonim, wszystko co sie rusza w PN hahaha
A jakos spojrz na loyal people.. PN niesa az takimi dupowlazami
Nie chodzi o bycie dupowłazami, nienawidze PN od zawsze na zawsze. Powody? Prawdopodobnie takie same jak reszty ludzi o podobnych "upodobaniach"
Sir Babolek? Nie, to nie ja.
HAHA Wielkie brawa dla Pana który stwierdził że Tharrin powinien iść na prawo :D You made my day!
Odpowiedni wygląd, poglądy, język, potrafi sie przypierdolic do wszystkiego i stanąć przeciwko każdemu, no może powinien umiec jeszcze dochowac tajemnicy i miec honor, ale to sie wypracuje. (Czekam na "mądry" wykład na temat ostatniego zdania Panie profesorze)
Poznanski Rycerz
03-01-2007, 19:39
Nauczylem sie go ignorowac. Jakbym chcial sie przyczepiac to znalazl bym w kazdym jego poscie jakis blad logiczny albo jakikolwiek.
On jest tzw wrzut ^^. Jak ja zwyklem go nazywac KATOLIK
@up - no Ty nie jestes wcale jak "wrzut" ----> wrzód (wrzód bo wrzody) ;-)
Poznanski Rycerz
03-01-2007, 19:48
wrzut= od wrzucania komus ^^
hahaha lol a ja myslalem ze chodzi o wrzoda/wrzód na dupie xD
aragorn uczciwy
03-01-2007, 19:51
Taa dobry pomysl zeby ignororwac tego nalesnika i anonima
Co to jest PN?xD
Poznanski Rycerz
03-01-2007, 19:52
Spoko, nie boje sie napisac magicznego slowa DUPA na forum haha.
Wybaczam Ci.
Ale prawda, tharrin to wrzod i wrzut haha, bo nie dosc ze sie przyczepia to pisze jakies glupoty o tobie ^^.
Taa dobry pomysl zeby ignororwac tego nalesnika i anonima
Co to jest PN?xD
Yyyyyy... Prawa Noga?;)
Btw Dzieki ze mnie nie zawiodles i napisales o tych laskach. Uwierz mi ze jak laska jest pijana to nie musi byc wdzieku ^^.
Tak wiec, "juz dosyc swiat nie jest zly" jakos tak to szlo= slowa dody ^^ haha
ttaaaa dziewczyna pijana dupa sprzedana hahaha X D
Rave rox
Pozdro
Poznanski Rycerz
03-01-2007, 20:23
Mlocie odpisz mi na gadu albo cie zniszcze ^^
Mam kozacki plan
Toxo organizuje POI quest, moze ktos jest zainteresowany?
Tharrin jest najszybciej mowiaca osoba na swiecie Belived me xD Cuz jak sie nie gra to sie patrzy na tibie wogule z innej strony bardziej konserwatywnie moim zdaniem nie gram i moge oceniac ale jak bym gral wiadomo robil bym pod siebie czyli ze ta i ta moja guildia to i to najlepsze sami wiecie o co chodzi aby wyjsc z glowa uniesiona do gory robic z siebie jak to sie mowi Macho
A jak sobie tak pocichu patrzysz co sie dzieje mozesz ocenic to z innej strony jak walczysz vs konda to mowi sie hwl the best ja taki on taki itd <tak mowia osoby z hwl > Hunted bede mial <nie wypowiadac sie na temat hwl bo zaraz catrishia was hunted> Rotfl
Odwalic sie od Przydupasow ;p najlepiej kogos krytykowac niz wypowiedziec sie wlasnym pomyslem lub walnac jakis temat bo odrazu pomyslisz sobie hmmmm nie zrobie posta bo zaraz tharrin bedzie jechal pomnie ze ja debil ? co mam zrobic pisac jak chcesz cos powiedziec i tak zawsze ktos cie skrytykuje ;(
FajerWarjor
03-01-2007, 20:24
Nie chodzi o bycie dupowłazami, nienawidze PN od zawsze na zawsze. Powody? Prawdopodobnie takie same jak reszty ludzi o podobnych "upodobaniach"
Sir Babolek? Nie, to nie ja.
HAHA Wielkie brawa dla Pana który stwierdził że Tharrin powinien iść na prawo :D You made my day!
Odpowiedni wygląd, poglądy, język, potrafi sie przypierdolic do wszystkiego i stanąć przeciwko każdemu, no może powinien umiec jeszcze dochowac tajemnicy i miec honor, ale to sie wypracuje. (Czekam na "mądry" wykład na temat ostatniego zdania Panie profesorze)
nie :), ja poprostu uwazam ze to 3\4 LP jest dupowlazami
Ceapoznan
03-01-2007, 20:51
nigdy nie napisalem ze nei bylem uzalezniony, lev 50 byl moim celem priorytetowym wtedy, bo zalezalo mi na tibii, wiec poswiecalem temu dosc duzoo wolnego czasu (poza weekendami bo wtedy zawsze mialem inne plany).
przykro mi ze cie rozczaruje ale ja nie wstydze sie do tego przyznac :) ba, zdazalo sie nawet ze bylem on line 10+ h na dzien, ale nigdy 7 dni w tygodniu przez 31 dni w miesiacu, nie wysiedzialbym tyle. poza tym po lev 50 ci co mnie wtedy znali wiezda jak wygladalo moje expienie, zdarzalo sie ze robilem w tydzien 2 levele a zdarzalo sie ze robilem 1 lev na miesiac, wszsytko zalezalo od nastroju, bo czas by sie znalazl ;)
PS:
przy granicy tego lev, z lev 49-50 potrzeba prawie 113k expa, przy dobrym tempie spawnow jest to ok 3.5h na pohu(liczac ze ma sie lev 49)
Oj Tharinku jak dla mnie to zdarzaly ci sie dni po 14h on line nawet pare miesiecy temu(wywnioskowalem to z screena, ktorego raczyles zamiescic w Photobuckecie) nie wiem czy chodzi po prostu Ci Neo 15 h dziennie i cos sciagasz i po porsty wchodzisz na Kompa ale jak dla mnie to tam lamales pewne sfery czasowe:D
PS Jesli sie pomyslilem to przepraszam, zamiezam byc mily w tym roku :P
aragorn uczciwy
03-01-2007, 20:59
Tharrin jest najszybciej mowiaca osoba na swiecie Belived me xD Cuz jak sie nie gra to sie patrzy na tibie wogule z innej strony bardziej konserwatywnie moim zdaniem nie gram i moge oceniac ale jak bym gral wiadomo robil bym pod siebie czyli ze ta i ta moja guildia to i to najlepsze sami wiecie o co chodzi aby wyjsc z glowa uniesiona do gory robic z siebie jak to sie mowi Macho
A jak sobie tak pocichu patrzysz co sie dzieje mozesz ocenic to z innej strony jak walczysz vs konda to mowi sie hwl the best ja taki on taki itd <tak mowia osoby z hwl > Hunted bede mial <nie wypowiadac sie na temat hwl bo zaraz catrishia was hunted> Rotfl
Odwalic sie od Przydupasow ;p najlepiej kogos krytykowac niz wypowiedziec sie wlasnym pomyslem lub walnac jakis temat bo odrazu pomyslisz sobie hmmmm nie zrobie posta bo zaraz tharrin bedzie jechal pomnie ze ja debil ? co mam zrobic pisac jak chcesz cos powiedziec i tak zawsze ktos cie skrytykuje
Nie zebym ci cos wypominal jak inni, ale w tym roku miales zaczac uzywac znaczkow interpunkcyjnych;] A przynajmniej postaraj sie kropki i przecinki
Poznanski Rycerz
03-01-2007, 21:05
ty tez o takowym zapomniales. A napisane z wielkiej litery po SMAJLU not good ^^
Pan Devon
03-01-2007, 21:10
Mlocie odpisz mi na gadu albo cie zniszcze ^^
Mam kozacki plan
Toxo organizuje POI quest, moze ktos jest zainteresowany?
Moja teoria? Jeśli nie zbierze więcej niż 10 osób kase zatrzyma i jej nie odda. Co najwyżej rozdzieli w gildii. Bo 200k to dosyć duży payment.
Oh zapomnialem ,ale juz bede stawial :)
Wroce okolo wakacji na Galane teraz szkola 3x 1 w Technikum musze trcohe popracowac nad soba ,bo tibia chleba mi nieda.
:baby:
Pawlon jak pierdolnie posta tutaj albo w rl to wszystko jasne i <cicho siedzisz bo cie zatkalo>
Btw Pawlon powinienn isc na prawo :P
jak pozadajesz za mnie examy to pojde ;) i nie u nas bo u nas prawo z tym co masz na mysli to nie ma nic wspolnego. ale za to studenki z parwa sa the best :D
Oj Tharinku jak dla mnie to zdarzaly ci sie dni po 14h on line nawet pare miesiecy temu(wywnioskowalem to z screena, ktorego raczyles zamiescic w Photobuckecie) nie wiem czy chodzi po prostu Ci Neo 15 h dziennie i cos sciagasz i po porsty wchodzisz na Kompa ale jak dla mnie to tam lamales pewne sfery czasowe:D
PS Jesli sie pomyslilem to przepraszam, zamiezam byc mily w tym roku :P
phi, moje neo chodzi i nie raz po 20h na dobre, u mnie w sumie komp chodzi prawie caly dzien, wylaczam tylko na noc. jak nie ja korzystam - to siorka, jak nie siorka to czasem matka, a nawet jak nikt nie korzysta to cos sciagam albo leci muza, bo innego sprzetu grajacego niz komp w pokoju nie posiadam ;( ale nie obraze sie jak mi jakis sprawiecie ;)
GALLana_ANONIM @
ty mnie naprawde rozbrajasz, jak jzu wczesniej zwrocielm uwage rzucasz samymi ogolnikami i nic nie potratisz uargumentowac swoich wypowiedzi.
tzn jakie? nie podales ani jednego, i o jakich upodopadniach tego tez nie napisales.
a co do tego prawa, to sorry, ale chyba cos ci nie wyszlo, jak kiedys pomyslisz o studiowaniu - kto wie moze ci taka mysl przyjdzie do glowy - to sie zorientujesz, ze prawo + medycyna to sa najtrudniejsze mozliwe keirunki studiowana w polsce i najbardziej wymagajace, jesli uwazasz ze sie nadaje, to dzieki, mozna to uznac tylko i ywlacznie za komplement ;D
a honor sie ma albo nie ma, nie da sie "wypracowac". jak kiedys pojmiesz znaczenie tego slowa w 100% to to zrozumiesz.
Poznanski Rycerz
03-01-2007, 22:01
Tharrin
Mozna UARGUMENTOWAC?
ZAARGUMENTOWAC
ty akurat wiesz jakie sa studentki prawa, moze ci sie podobaja, ale zadnej nie dotknales ^^
Ajron 88
03-01-2007, 22:06
Niewiem co wiekszosc ludzi mysli o tym PoI quescie ktory chce zrobi "za was" hwl , powiem wam ze to nie tak , to oni chca go zrobic "za wasze pienidze" , bo nieoszukujmy sie ze jak znajdzie sie 10 osob co zaplaca po 200 k , to HWl sobie spokojnie za "friko" walnie questa + nie bedzie problemu z zapasami bo kukielki beda za nimi lecialy i taszczyly wszystko (kto z was chcial kiedykolwiek robic za osla / mula jucznego ? macie szanse ! a nagrody sa warte 3 miliony ! [nie na galanie , ale tego Toxo nie napisal co?]).
Osobiscie nie poszedlbym , dlaczego ?
1. nie mam 200 k
2. nie dalbym im 200k
3. nie ma w tym quscie zadnej interesujacej mnie nagrody
4. Nie lubie jak ktos robi za mnie questa bo wtedy trace cala przyjemnosc, a lazenie za kims kilka godzin to zadna zabawa
5. Oni i tak zrobia questa posilkujac sie filmem Herganona czy moze tym z Novy (jesli takowy zostal nakrecony).
0 fun , 0 zarobku (chyba ze uzywacie sword/club/xbow bo te 3 bronie sa lepsze od dostepnych na teras).
Oczywiscie kazdy niech zadecyduje sam, milej zabawy :).
Tharrin
Mozna UARGUMENTOWAC?
ZAARGUMENTOWAC
ty akurat wiesz jakie sa studentki prawa, moze ci sie podobaja, ale zadnej nie dotknales ^^
doslownie? tak dotknalem - ba chodzilem z jedna do podstawowki, i nic poza tym, podobaja mi sie z wygladu, osobiscie znam ze 3 i z charakteru nie przypadly mi do gustu :p
PS:
sprawdz w slowniku jesli juz chcesz poprawiac innych, to moja forma jest poprawna :)
Ajron 88
03-01-2007, 22:12
doslownie? tak dotknalem - ba chodzilem z jedna do podstawowki, i nic poza tym, podobaja mi sie z wygladu, osobiscie znam ze 3 i z charakteru nie przypadly mi do gustu :p
PS:
sprawdz w slowniku jesli juz chcesz poprawiac innych, to moja forma jest poprawna :)
nie "twoja forma" , tylko "uzyta przez ciebie forma" jest poprawna :D
nie no zartuje , nie jestem na tyle dobry z gramatyki zeby zkimkolwiek tutaj sie wyklocac hrhr.
Lord Hybrid
03-01-2007, 22:16
Oh zapomnialem ,ale juz bede stawial :)
Wroce okolo wakacji na Galane teraz szkola 3x 1 w Technikum musze trcohe popracowac nad soba ,bo tibia chleba mi nieda.
W technikum nie ma za nauki a w dodatku nie jest wcale pewne ze po ukończeniu "da ci chleb". :p
@Tharrin
dzięki Tobie uwaliłem tutor exam. thx
@Tharrin
dzięki Tobie uwaliłem tutor exam. thx
np, powiedzialem ci ze nie popieram cheatowania na examie przez niekogo i za nikogo nie bede rozwiazywal tego testu, wlaczajac w to ciebie, jesli nie zdales, trudno, powodzenia next time :)
Lord Hybrid
03-01-2007, 22:38
np, powiedzialem ci ze nie popieram cheatowania na examie przez niekogo i za nikogo nie bede rozwiazywal tego testu, wlaczajac w to ciebie, jesli nie zdales, trudno, powodzenia next time :)
Ale tak to powiedziales ze nei wiedziałem czy zaznaczyć TAK czy NIE :p i wogóle straciłem na Ciebie 20 minut...
Poznanski Rycerz
03-01-2007, 23:04
@tharrin
Ops, zwracam honor. Masz racje! Nie sprawdzilem, teraz wrocilem do chaty i chcialem sprawdzic czy dobrze napisalem, ale mnie uprzedziles ^^
Zwracam honor
GALLana_ANONIM
04-01-2007, 10:15
jak pozadajesz za mnie examy to pojde ;) i nie u nas bo u nas prawo z tym co masz na mysli to nie ma nic wspolnego. ale za to studenki z parwa sa the best :D
phi, moje neo chodzi i nie raz po 20h na dobre, u mnie w sumie komp chodzi prawie caly dzien, wylaczam tylko na noc. jak nie ja korzystam - to siorka, jak nie siorka to czasem matka, a nawet jak nikt nie korzysta to cos sciagam albo leci muza, bo innego sprzetu grajacego niz komp w pokoju nie posiadam ;( ale nie obraze sie jak mi jakis sprawiecie ;)
GALLana_ANONIM @
ty mnie naprawde rozbrajasz, jak jzu wczesniej zwrocielm uwage rzucasz samymi ogolnikami i nic nie potratisz uargumentowac swoich wypowiedzi.
tzn jakie? nie podales ani jednego, i o jakich upodopadniach tego tez nie napisales.
a co do tego prawa, to sorry, ale chyba cos ci nie wyszlo, jak kiedys pomyslisz o studiowaniu - kto wie moze ci taka mysl przyjdzie do glowy - to sie zorientujesz, ze prawo + medycyna to sa najtrudniejsze mozliwe keirunki studiowana w polsce i najbardziej wymagajace, jesli uwazasz ze sie nadaje, to dzieki, mozna to uznac tylko i ywlacznie za komplement ;D
a honor sie ma albo nie ma, nie da sie "wypracowac". jak kiedys pojmiesz znaczenie tego slowa w 100% to to zrozumiesz.
zdaje se sprawe i wybieram ten 2 kierunek :]
Lord Hybrid
04-01-2007, 17:56
1 Strycnine (*) History Harmonia Sorcerer 139 +10,000,000
a. Wbił równo 10 mln czy erig pokazuje do tylu?
b. jak zrobic by erig zliczał nei 24h tylko 36h expa.
Z innego tematu:
24 Tower Shield x 8k = 192k
20 Royal Helmet x 30k = 600k
7 DSM x 70k = 490k
292 Leather + 88 Scale x 1k = 380k
222 Saphhire = 50k~
19 Fire Sword x 4k = 76k
6 Infero x 3k = 18k
+ cash 390k
Na 1000bp mf loot warty: 2196k~
Screen loota:
http://img412.imageshack.us/img412/5476/lootscreenbestjpegxv0.jpg
thewojtek
04-01-2007, 18:35
@up
Odezwij sie na gg/tibi to Ci powiem;)
Edit:
Ancha
Jan 03 2007, 15:57:45 CET Killed at Level 107 by Marshall San Daron
Sir Babolek
Jan 02 2007, 22:22:26 CET Killed at Level 100 by Atharias
and by Seraph La'Mort
^^ Nie ma to jak nie nosic uhow na Sobie.... rotfl
+ Roffu ded od ds i Febbul od draga
;o chyba ktos zaczol trenowac ping-ponga;o
Tibia Forum Message
The forum is temporarily closed.
0o no i mi zabrali najwieksze zrodlo wiedzy co i jak=(
Cos sie CIP nie popisuje jesli chodzi o forum...
Ja po krotkiej rozmowie wiem co i jak z ping pongiem znasz ip wysylasz plik koles mysli ze to restart tibi ,albo tibia stoij w miejscu...........
A tutaj nagle Kick+log in =Temple Na Ventr~~ Gru~~ rozmawiala itd mowila zreszta zawsze na tibia.br mozna sobie poczytac :)
thewojtek
04-01-2007, 20:07
@UP
nie plik ;P zadnego pliku nie przesylasz
Poznanski Rycerz
04-01-2007, 20:34
Hahaha widac ze wiecie co to pingowanie.
Samo pingowanie = podlaczanie do komputera.
Jak do czyjegos kompa kilka osob naraz sie podlaczy, wtedy moze kicknac.
Btw Pinguje sie tak trudno
Ping (adres IP) FINITO.
Pingowanie to niektore inteligenty w tej grze zrobily. Dajcie mi swoje ip to wam troszke bym kompa zalagowal ;]
Samo w sobie pingowanie nie jest nielegalne itp.
Da rade samemu ale trza wtedy wiekszy pakiet wyslac
Ze znasz kogos ip to nie wysztko Plik trzeba wyslac przez taki Program ja ci dam moje ip prosze sproboj baby cos zrobic Your IP Is 83.10.113.170
WhatIsMyIP.com is the fastest and easiest way
to determine your IP address.
Ze znasz kogos ip to nie wysztko Plik trzeba wyslac przez taki Program ja ci dam moje ip prosze sproboj baby cos zrobic Your IP Is 83.10.113.170
WhatIsMyIP.com is the fastest and easiest way
to determine your IP address.
burdel masz na pulpicie
// off ;(
Trialowiec
04-01-2007, 20:57
Hahaha widac ze wiecie co to pingowanie.
Samo pingowanie = podlaczanie do komputera.
LoL xD aż sie bułką zaksztusiłem...
Pingowanie ma na celu sprawdzenie połączenia do jakiegoś komputera. Mówi Ci coś Packet Internet Groper? (ICMP)? echo request?
Podłączyc to sobie możesz siusiaka do nosa.
Twój komputer wysyła echo by sprawdzić czy jest lączność pomiedzy nim a komputerem wysyłającym.
Drugi komp odpowiada echem.
Ilosc straconych pakietów (echa) + czas odpowiedzi tzw. round-trip jest dla nas informacją o połączeniu.
To jest właśnie pingowanie czyli potoczna nazwa slowa "ping" w wielkim skrócie.
W ten sposób pomagalo sobie HWL w ubijaniu kondy 2x na Edron.
A tak na marginesie to nie kazdy komput da sie spingowac.
Poznanski Rycerz
04-01-2007, 21:28
Wiedzialem ze sie przyczepisz ^^
O to mi chodzilo... Ale w pewnym sensie sie podlaczasz... Tak, slyszalem o takim czyms.
Ale zeby kogos spingowac trza wyslac dosyc duzy pakiet... xD. Chyba im sie nie udalo go pingowAC...
LoL xD aż sie bułką zaksztusiłem...
Pingowanie ma na celu sprawdzenie połączenia do jakiegoś komputera. Mówi Ci coś Packet Internet Groper? (ICMP)? echo request?
Podłączyc to sobie możesz siusiaka do nosa.
Twój komputer wysyła echo by sprawdzić czy jest lączność pomiedzy nim a komputerem wysyłającym.
Drugi komp odpowiada echem.
Ilosc straconych pakietów (echa) + czas odpowiedzi tzw. round-trip jest dla nas informacją o połączeniu.
To jest właśnie pingowanie czyli potoczna nazwa slowa "ping" w wielkim skrócie.
W ten sposób pomagalo sobie HWL w ubijaniu kondy 2x na Edron.
A tak na marginesie to nie kazdy komput da sie spingowac.
z tego co mi wiadomo to kazdy, zalezy jak sie do tego zabierzesz, ale moge byc w bledzie.
i pingowanie nie jest takie proste jak wam sie wydaje, tzn jest proste jak jzu wiesz co i jak, natomiast wiekszosci was jak widze do tego daleko :D no i dobrze :)
ja w teorii niby wiem co i jak ale poniewaz w praktyce nie sprawzdalem to nie bede sie wypowiadal :)
thewojtek
Baol wygiol sie na combo masz flimik
http://www.youtube.com/watch?v=zNPJQQCLl5c
Ancha siedzial w trapie niemial szans (mieli reason )
Roffu Febbul Zytene Kicks nie pingowanie niemaja ich ip...
dzisaj na galanie nic sie nie dzialo
oprocz mass kikoww polowy servera:P
prawie padlem na moim najlepszym przyjacielu dlu xD 198 hp xD i wbil babol xD
HAil Kicks xD;p
Pozdro
thewojtek
04-01-2007, 23:42
thewojtek
Roffu Febbul Zytene Kicks nie pingowanie niemaja ich ip...
dzisaj na galanie nic sie nie dzialo
oprocz mass kikoww polowy servera:P
prawie padlem na moim najlepszym przyjacielu dlu xD 198 hp xD i wbil babol xD
HAil Kicks xD;p
Pozdro
Wiem jak padl, co nie zmienia faktu ze jest nOObem, nie nosic uhow na Sobie ;o (widzialem filmik w formie *.rec)
ad. reszty mmm jezeli tak uwazasz to fajnie ;P rotfl zreszta Mnie nie obchodzi juz galana tralallalala ^.^
thewojtek
No reason babola był taki że wbił 100 lvl przed levandero~
n/c
Lord Hybrid
05-01-2007, 09:16
No reason babola był taki że wbił 100 lvl przed levandero~
n/c
Babolek był przypadkowy. Bawiło sie pod depo w pking 2 gości i dowalili w siebie raz gfb tak że dostało 3 osoby oprócz nich. Zauważyli że babolkowi zszedl blood hit a nie z many niebieski. Więc zebrali szybko na vent jeszcze 3 osoby, obserwowali babolka czy nie uzywa czaru na M shield a potem combo.... Odkąd jest vent~ to i knight sie składa na combo a co mówić o sorcu. To już nie te czasu gdy sie klepało knighta na 100 lvlu dotąd aż skonczą mu sie uhy.
thewojtek
05-01-2007, 09:52
@up
mmm nie było ventrillo?! ;o to ciekawe mmmm sadze ze od dawna sa dostepne programy typu ventrillo/ts a nawet jestem pewien tylko kiedys malo kto tego uzywal z roznych powodow (slaby komp\lącze, brak zgrania, bariera jezykowa)
Tragicall
05-01-2007, 11:37
Rzecz moim zdaniem idzie o coś zupełnie innego. Cipsoft ostatnimi updatami rozwalił wcześniej świetnie funkcjonujący system, bowiem przed nimi każda profesja posiadała naturalne ograniczenia. Teraz postacie magiczne zostały ich pozbawione. Expią szybko, nie muszą skupiać się nad mlvlem, jedyną ich blokadą tak naprawdę jest czas poświecony na grę. Palek i knight, nie mają najmniejszych szans im dorównać, czego wynikiem jest maksymalne rozpasanie tych pierwszych.
Ja osobiście czuję się z deka oszukany, dorobiłem się przyzwoitych skilli poświęcając na to mnóstwo czasu, jednak w przełożeniu na mechanikę gry nic mi one już nie dają. Mało tego lepiej jest porzucić swą pierwotna postać i rozpocząć karierę magika. Przykre, ale prawdziwe. Nic widać trza czekać na lepsze czasy, aż ktoś w końcu pójdzie po rozum do głowy.
Pozdrawiam
Rzecz moim zdaniem idzie o coś zupełnie innego. Cipsoft ostatnimi updatami rozwalił wcześniej świetnie funkcjonujący system, bowiem przed nimi każda profesja posiadała naturalne ograniczenia. Teraz postacie magiczne zostały ich pozbawione. Expią szybko, nie muszą skupiać się nad mlvlem, jedyną ich blokadą tak naprawdę jest czas poświecony na grę. Palek i knight, nie mają najmniejszych szans im dorównać, czego wynikiem jest maksymalne rozpasanie tych pierwszych.
Ja osobiście czuję się z deka oszukany, dorobiłem się przyzwoitych skilli poświęcając na to mnóstwo czasu, jednak w przełożeniu na mechanikę gry nic mi one już nie dają. Mało tego lepiej jest porzucić swą pierwotna postać i rozpocząć karierę magika. Przykre, ale prawdziwe. Nic widać trza czekać na lepsze czasy, aż ktoś w końcu pójdzie po rozum do głowy.
Pozdrawiam
Bardzo dobrze powiedziane...
Zrobic teraz niezlego sorca (60-100lvl) to kwestia checi, nie trzeba do tego wielkich umiejetnosci ani pokladow czasu. Ogolnie boty wprowadzone przez CIPy zmienily cala mechanike wojen, stad powszechne uzywanie Ventrillo.
Bardzo dobrze powiedziane...
Zrobic teraz niezlego sorca (60-100lvl) to kwestia checi, nie trzeba do tego wielkich umiejetnosci ani pokladow czasu. Ogolnie boty wprowadzone przez CIPy zmienily cala mechanike wojen, stad powszechne uzywanie Ventrillo.
Jak mnie to denerwuje jak ktos cos takiego pisze ze sorc najlepszy i wogule, jakos kiedys na starych servach bylo 85% knightow i nic nie mowilisice o tym...
I jak tak mowicie 60-100 sorc to kwestia czasu to zbierzscie sie w 8-10 osob zrobice takich sorcow i serv wasz -.- GL
Tragicall
05-01-2007, 13:28
Jak mnie to denerwuje jak ktos cos takiego pisze ze sorc najlepszy i wogule, jakos kiedys na starych servach bylo 85% knightow i nic nie mowilisice o tym...
I jak tak mowicie 60-100 sorc to kwestia czasu to zbierzscie sie w 8-10 osob zrobice takich sorcow i serv wasz -.- GL
Primo: Podstawą RPG jest ciągłość grania jedną postacią, aby ją doskonalić i wznosić na wyżyny. Nie jest więc moim zamiarem robienie sobie nowej postaci w wypadku kolejnego update’u, ponieważ szanuje swoją pracę i wysiłek jaki wkładam w to co robię.
Secundo: Knightow mogło być i 90% i więcej, póki istnieli w postaci defensywnej o niczym to nie świadczyło. Pkowanie i paowanie samymi knightami nigdy nie było dobrym rozwiązaniem, ponieważ każda profesja miała środki do obrony przed nimi. Sytuacja teraz wygląda diametralnie inaczej, ponieważ żaden rycek nie ma szans na obronę przed combo.
Tetrio: W grach might and magic jedni lubią grać postaciami walczącymi wręcz inni magicznymi. Ja osobiście nie preferuje tych drugich, czy to oznacza, że mam se dać spokój z grami rpg? Trzeba mieć zloty środek na wszystko i tego w tej chwili mechanice Tibii brakuje
Pozdrawiam
Primo: Podstawą RPG jest ciągłość grania jedną postacią, aby ją doskonalić i wznosić na wyżyny. Nie jest więc moim zamiarem robienie sobie nowej postaci w wypadku kolejnego update’u, ponieważ szanuje swoją pracę i wysiłek jaki wkładam w to co robię.
Secundo: Knightow mogło być i 90% i więcej, póki istnieli w postaci defensywnej o niczym to nie świadczyło. Pkowanie i paowanie samymi knightami nigdy nie było dobrym rozwiązaniem, ponieważ każda profesja miała środki do obrony przed nimi. Sytuacja teraz wygląda diametralnie inaczej, ponieważ żaden rycek nie ma szans na obronę przed combo.
Tetrio: W grach might and magic jedni lubią grać postaciami walczącymi wręcz inni magicznymi. Ja osobiście nie preferuje tych drugich, czy to oznacza, że mam se dać spokój z grami rpg? Trzeba mieć zloty środek na wszystko i tego w tej chwili mechanice Tibii brakuje
Pozdrawiam
Ale knightem expisz masz kicka i nic a sorcem jak masz kicka to mozesz sobie myslec o nowych blessach, i do tego sorcem jak chcesz szybko expic przewaznie masz plecy, a i jeszcze jedno popatrz jak malo hp ma sorc...
Ale knightem expisz masz kicka i nic a sorcem jak masz kicka to mozesz sobie myslec o nowych blessach, i do tego sorcem jak chcesz szybko expic przewaznie masz plecy, a i jeszcze jedno popatrz jak malo hp ma sorc...
No to też prawda, sorec zawsze ma dużo kasy.
Tragicall
05-01-2007, 14:01
Argument, że sorc ma mało hp jest w sumie nic nie warty, ponieważ spójrz ile rycek ma many, a mana shielda i tak mu poskąpili.
W sprawie kickow to szansa na przeżycie zazwyczaj jest taka sama. Po prostu zależy na czym expisz i na czym cię wywali. Knight kickniety w sytuacji, gdy ma długi ogon padnie szybciej niż ty na jednym monsterze.
Btw. Jeżeli uważasz że wszystko jest w mechanice w porządku to zrób knighta lub palka w dwa miechy tak, aby efektem końcowym był setny level, nawet mając plecy.
Pozdrawiam
Podpisuje sie pod tym. Sam Knight (a nawet kilku) nie jest w stanie zdzialac wiele zlego, a juz taka sama ilosc Sorcow(nawet ze slabszymi lvlami) jest w stanie zdzialac duzo wiecej. Po ostatnich update'ach palkowie zostali daleko w tyle, knighci tez moga czuc sie poszkodowani, a Sorcowie wyszli an tym najlepiej (bardzo szybki i malo kosztowny exp, maszyna do zabijania w wojnach)
jak juz sie kazdy rozpisal o tych magach, to tez cos dorzuce:
- tansze i bardziej wydajne manasy
-rozdzki
-hydry
i wszsytko jasne, cofnijcie mi te 3 i zoabczymy kto tu jest the best ;)
a ja i tak najbardziej lubie grac palkiem, ale przegieli z ograniczeniem zasiegu kuszy i te beznadziejnie kiepskie hity z bolcow...:/
jak juz sie kazdy rozpisal o tych magach, to tez cos dorzuce:
- tansze i bardziej wydajne manasy
-rozdzki
-hydry
i wszsytko jasne, cofnijcie mi te 3 i zoabczymy kto tu jest the best ;)
a ja i tak najbardziej lubie grac palkiem, ale przegieli z ograniczeniem zasiegu kuszy i te beznadziejnie kiepskie hity z bolcow...:/
Te 3 rzeczy mialem na mysli piszac bardzo szybki i tani exp... Do tego jeszcze doszly dragi z visow (duzo szybsze zabijanie ich niz palkowie) za pol darmowe manaski itp
moze to czysta kalkulacja ze strony cip shitu? Teraz wiekszosc gra sorkami a sork bez paca nie pociagnie, knajtem palem z dobrymi skilami jeszcze czasem na guardach wysiedzisz, dlatego wszystkie postacie magiczne musza posiadac pacca praktycznie non stop jezeli chca grac i to sie bardzo oplaca cip softowi.
Wiec nie marudzcie tylko zacznijcie robic sorcow bedziecie miec maszyny do zabijania, duzo many, rozdzki, szybki exp, i duzo kasy. Wiem ze zara napiszecie ze szkoda chara no ale ktos napisal ze 100 lvl to tylko chec do gry :)
moze to czysta kalkulacja ze strony cip shitu? Teraz wiekszosc gra sorkami a sork bez paca nie pociagnie, knajtem palem z dobrymi skilami jeszcze czasem na guardach wysiedzisz, dlatego wszystkie postacie magiczne musza posiadac pacca praktycznie non stop jezeli chca grac i to sie bardzo oplaca cip softowi.
O z tym sie nakurat zgodze xDDD Sama prawda :)
Ktos wie cokolwiek na ten temat?
Hakzim
Jan 04 2007, 23:18:08 CET Killed at Level 82 by Dredix
Dredix aka Cuddlesnooze
Jan 04 2007, 23:20:18 CET Killed at Level 65 by Rica Thim
Az tak im sie nudzi? ;)
Pucol
Jan 05 2007, 19:40:01 CET Killed at Level 87 by Gain Tina
and by Favete
Poznanski Rycerz
05-01-2007, 20:40
finally, nasz forumowy walczak adelao padl
Wielkie gratz dla mojego plywaka rumcia za fraga LUV YA :*
Jan 05 2007, 20:34:45 CET
Killed at Level 60 by Rumcio
and by Favete
Co wyscie w tej Zlotej popili czy co?
Ehhh... Bywa i tak:p
Raz pod wozem a raz z wozem na plecach xD
Cos mi sie widzi ze CIP Soft nam szykuje jakas niespodziewanke na 10 urodzinki gry. Forum dalej nie aktywne... Nie ma jak pokomentowac:p
Btw...
@ up and upper x)
To ze chlopaki z LOEM padli to chyba normalene jak walcza...
Te fragi wczesniej to akurat HWL sie nudzi:p
;o Alex znowu gra na Wanosie ;d
Adelao
Jan 05 2007, 21:22:27 CET Killed at Level 59 by Sir Babolek
and by Dejwidek
Ehh...
Agnieszka21
05-01-2007, 22:30
Nie bede sie rozpisywac bo i tak tu nikt nie bedzie za mna tesknic..;(
Ogolnie z powodow osobistych koncze gre na czas nieokreslony..
Mam nadzieje ze z czasem zmieni sie sytuacja na galanie i ta gra bedzie sprawiac wiecej przyjemnosci graczom.. Pozdrawiam Wszystkich .. Nie klocie sie tyle..X(
Milej Zabawy :* Bye Bye;)
Masterio
05-01-2007, 23:08
Co do wątku o równości profesji ludzie przypomnijcie se czasy kiedy to nie było rodów ani wandów a magowie i druidzii męczyli się jak knight i palladyn który skiluje bezustannie tylko po to żeby jego hit był o te kilka % celniejszy i mocniejszy . Wtedy to jeszcze było zachowana jakakolwiek równość profesji na nowych serwerach ludzie zaczynali grać pallem albo knightem bo najszybciej się expiło …
Sorc mógł Se bić roty do 50 levela z jakiegoś mieczyka i właśnie w tym momencie odczuwałem równość profesji bo potem sorc na wysokil levelu miał lepiej z expem. No, ale wszystko jak dlamnie zaczęło się psuć po update z manasami za pół ceny dającymi naprawdę sporo many za małe pieniądze zaczęło się bicie z visa , Rodami i Wandami. Różyczka zawsze trafia i zawsze zadaje podobnego hita nie wymaga skilowania ani jakiegokolwiek poświęcenia czasu jedynie zabiera mane a w tym czasie knight idzie se expić i
i jak w losowaniu lotto albo trafi albo chmurka.
Następny przypadek równości profesji zakładając ze 100 lev palladyn lub knight bije się z sorcem do momentu aż jeden z nich padnie oczywiście, kto wygra sorc, który wysadzi kilka SD i w odpowiednim czasie walnie UE.
Weźmy pod uwagę trening postaci maga lub druida stawia się na bota robi se runki i treni sobie mlevel przyjemnie z pożytecznym, bo i kasa i magiczny rośnie a ty w tym czasie jesteś w szkole albo śpisz. Knight i pall nie dość, że skillują długie noce i dnie to ani z tego przyjemności ani kasy i nie piście mi nie gadaj tu smutków, bo to w końcu forum i wszyscy mają prawo do swoich poglądów i wypowiedzi …
Bo w końcu po coś w tibi są te 4 profesje ale jak już kolega wyżej napisał na co coś poprawić w fizycznych postaciach skoro można dać coś więcej sorcom zainteresować ludzi tą profesją i mieć z tego zysk na pacc ,bo gra sorcem bez czarów które są dostępne z konta na pacc w końcu jest bez sensu i gracz zdecyduje się na jego kupno. Ta gra staje się czystą komercją grą robioną dla zysku a przecież kiedyś robili tą grę z sercem żeby zachęcić ludzi i przyciągnąć ich do swego projektu szkolnego i nie było to robione dla kasy. Nawet ten update pokazał, że nowo dodane POI to miejsce dla sorca, który wbija 10 m expa w 35 h, co w tym czasie knight wbije 2 m expa miało to miejsce na świecie non-pvp, ale to akurat tylko przykład. Miejmy nadzieje, że to się zmieni, bo na obecną chwilę to co stało się z Tibią coraz bardziej skłania ludzi do grania na ots typu Armia Karpacki gdzie profesje są równe i gra się przyjemniej.
Trialowiec
06-01-2007, 02:12
Hail dla Masterio
Tibia idzie naprzód, a czas pokaże czy w dobrym kierunku.
Co do komercji, popatrz w jakim świecie żyjemy. Tu pieniadz odgrywa główna rolę a nie zasady.
P.S.
Ja też tesknie za czasami gdy knighta solo nikt nie mógł wziąść.:(
Następny przypadek równości profesji zakładając ze 100 lev palladyn lub knight bije się z sorcem do momentu aż jeden z nich padnie oczywiście, kto wygra sorc, który wysadzi kilka SD i w odpowiednim czasie walnie UE.
Knight - 100 lv /7 ml - 1565 hp - 2770 cap
Pallek - 100 lv /18 ml - 1105 hp (1415 mp) - 2310 cap
Sorcerer - 100 lv / 66 ml - 645 hp (2795 mp) - 1390 cap
@Knight
Przy pełnym EQ może zabrać ok. 40 bp UH & 5 bp MF & po bp GFB/HMM/EXPLO/RINGI etc.
UH leczy średnio: 550 HP
HMM: 22-44
40 bp*20 = 800 dalej...800*550hp = 440k HP (!)
@Sorcek
1400 capa starczy na zabranie ok. 16 bp run, 10 bp MF i EQ
UE: 320-640 (śr 480)
HMM: 40-80
SD: 240-340 (śr 290)
Bursty: 33-66 (znając grę nie będą zadawać nawet średniej wartości tych dwóch liczb)
I teraz troche tekstu: O sekwencji SD + UE + UE nie ma mowy bo 340(+66) +640 (+66) + (-550) 640 (+66) (-550) i tak zostanie w najgorszym wypadku około 300 hp najtowi (zauważ że dmg policzyłem maksymalny nawet dla burst arrows). Sekwencja SD + SD + UE + UE też nie wypali bo najt zawsze się będzie leczył na poziomie 900-1000 hp. Cap czyli czas przez jaki najt wytrzyma ciągły ogień (440k hp) przy obrażeniach 290+50 (SD + Burst) daje liczbę ok. 45 minut (tak długo by mógł biegać dookoła sorca lecząc się). Taka ciekawostka tutaj - sorc straciłby podczas tego natarcia 65 bp SD...czyli fizycznie podczas walki 1 vs 1 jest to nie możliwe.
Wniosek z walki sorcerer 100 lv vs knight 100 lv = Sorcerer albo uciekł by z pola walki z powodu braku środków do ataku albo padłby albo z powodu braku środków do ataku albo z powodu braków środków do leczenia ;)
Ogólnie mówiąc walka ta zawsze tak by się kończyła przy głównych założeniach, że:
- Nikt by nie miał freezów/lagów/kicków
- Nikt nie byłby wspomagany runami/MF/zbrojnie/utrudnianiem ruchu etc.
- Oboje gracze byliby w miare doświadczeni (nie jakiś najt co używa exury po ataku UE albo sorc co wiedząc, że bije się tylko z najtem jedzie na mana shieldzie...)
Więc proszę nie pisać mi tu takich pochopnych głupot, że sorc tylko sd sd i w odpowiednim momencie ue..
Co innego jeśli mówimy o atakach grupowych np 2 sorc vs 1 najt etc.
Co do pallka to już nie jest takie oczywiste. Pallek mógł spokojnie przegrać, ale tu nie będę się rozpisywał bo nie znam dokładnie realiów i mogę tylko spekulować.
W dostarczaniu dokładnych danych pomógł mi kalkulator ze strony www.tibia.pl xD
finally, nasz forumowy walczak adelao padl
Wielkie gratz dla mojego plywaka rumcia za fraga LUV YA :*
Jan 05 2007, 20:34:45 CET
Killed at Level 60 by Rumcio
and by Favete
Prostaku postac jest sprzedana, pucol to samo :p przynajmniej jest za co pic xDDD
P.s Jak go zabiliscie, expil czy co?
GALLana_ANONIM
06-01-2007, 11:21
Prostaku postac jest sprzedana, pucol to samo :p przynajmniej jest za co pic xDDD
P.s Jak go zabiliscie, expil czy co?
Co to pierdolisz za głupoty. Poszedles w tombe bo myslales ze jak nikogo nie widac na VIP to nic Ci sie nie stanie. I to nie byl new owner, ten sam idiota.
A Pucol..... Możliwe, możliwe :]
Expilem naTombach swego czasu jeszcze w wakacje bylo nas 12 online expilismy hwl mass log w ciagu 1 minuty toxo i camuh byli jakies 10-15 sekund dalej odemnie dalem log out na vamp hell i tak czekalem 1 caly dzien nastepnego dnia jak sie lognalem to wyszedlem bez 0 many i okolo 250 hp expic na tombach sux
Dopoki Konda+lovize+oen nie wroca do normalnej gry kazdego dnia po 6h jak grali kiedys to niema Bata na wygranie praktycznie
Kuczer88
06-01-2007, 12:01
Nie bede sie rozpisywac bo i tak tu nikt nie bedzie za mna tesknic..;(
Ogolnie z powodow osobistych koncze gre na czas nieokreslony..
Mam nadzieje ze z czasem zmieni sie sytuacja na galanie i ta gra bedzie sprawiac wiecej przyjemnosci graczom.. Pozdrawiam Wszystkich .. Nie klocie sie tyle..X(
Milej Zabawy :* Bye Bye;)
A jednak znajdzie sie ktos kto za Tobą tesknic bedzie bardzo.:(
Przykro mi to stwierdzic ale trzymając sie słow ktore wypowiedziałem i które są i będa prawda musze skonczyc gre również.
Jednym błedem straciłem dużo za dużo i nie ma sensu tutaj dalej pozostawac!
Życze miłej gry.
@Knight
Przy pełnym EQ może zabrać ok. 40 bp UH & 5 bp MF & po bp GFB/HMM/EXPLO/RINGI etc.
@Sorcek
Bursty: 33-66 (znając grę nie będą zadawać nawet średniej wartości tych dwóch liczb)
I teraz troche tekstu: O sekwencji SD + UE + UE nie ma mowy bo 340(+66) +640 (+66) + (-550) 640 (+66) (-550) i tak zostanie w najgorszym wypadku około 300 hp najtowi (zauważ że dmg policzyłem maksymalny nawet dla burst arrows). Sekwencja SD + SD + UE + UE też nie wypali bo najt zawsze się będzie leczył na poziomie 900-1000 hp. Cap czyli czas przez jaki najt wytrzyma ciągły ogień (440k hp) przy obrażeniach 290+50 (SD + Burst) daje liczbę ok. 45 minut (tak długo by mógł biegać dookoła sorca lecząc się). Taka ciekawostka tutaj - sorc straciłby podczas tego natarcia 65 bp SD...czyli fizycznie podczas walki 1 vs 1 jest to nie możliwe.
Wniosek z walki sorcerer 100 lv vs knight 100 lv = Sorcerer albo uciekł by z pola walki z powodu braku środków do ataku albo padłby albo z powodu braku środków do ataku albo z powodu braków środków do leczenia ;)
Ogólnie mówiąc walka ta zawsze tak by się kończyła przy głównych założeniach, że:
- Oboje gracze byliby w miare doświadczeni (nie jakiś najt co używa exury po ataku UE albo sorc co wiedząc, że bije się tylko z najtem jedzie na mana shieldzie...)
Więc proszę nie pisać mi tu takich pochopnych głupot, że sorc tylko sd sd i w odpowiednim momencie ue..
Co do pallka to już nie jest takie oczywiste. Pallek mógł spokojnie przegrać, ale tu nie będę się rozpisywał bo nie znam dokładnie realiów i mogę tylko spekulować.
liczac w ten sposob palek tez z sorcem wygra, ahh the "biedne i bezbronne sorki" ;)
sorry, obudz sie, w tibii sie nigdy nie walczylo 1 vs 1 i teraz tez sie tak nie walczy, chyba ze na malym lev. utani gran hur i tyle zes sorca widzial, a wpadaja we 2 i knight jak nie areaguje w 2 sec(a jest to atak z zskoczenia) to ma zgon ;) no chyba ze botuje jak duza wiekszosc nawet teraz mimo hotkeyow.
prawda jest taka ze sorc ma bardzo duze mozliwosci, trzeba je tylko umiec wykorzystac, jakby nie bylo w tibii knight jest raczej profesja defensywna - i tak bylo od zawsze, updaty go nie pogorszyly, po prostu duzo polepszyly sorcow ;)
Co to pierdolisz za głupoty. Poszedles w tombe bo myslales ze jak nikogo nie widac na VIP to nic Ci sie nie stanie. I to nie byl new owner, ten sam idiota.
A Pucol..... Możliwe, możliwe :]
Ohh, idioto nie expielm przez 4 miesiace, az w pewien dzien poszedelm expic na tomba :o (sorry sir ale nie jestem taki glupi jak ty). No i jak padlem pierwszy raz postanowielm to odrobic? myslenie na poziomie 12latka?
A takie cos napisal mi koles potem
1953417 10:53:39
poszedl expic
1953417 10:53:47
i zajebali z magicznej sciany
P.s "Wannabe Sir Babolek !!!"
Ohh, idioto nie expielm przez 4 miesiace, az w pewien dzien poszedelm expic na tomba :o (sorry sir ale nie jestem taki glupi jak ty). No i jak padlem pierwszy raz postanowielm to odrobic? myslenie na poziomie 12latka?
A takie cos napisal mi koles potem
1953417 10:53:39
poszedl expic
1953417 10:53:47
i zajebali z magicznej sciany
P.s "Wannabe Sir Babolek !!!"
Hmm Nie rozumiem cie Afkwal .. i padl =/
Przykro mi to stwierdzic ale trzymając sie słow ktore wypowiedziałem i które są i będa prawda musze skonczyc gre również.
Życze miłej gry.
OF mi sie zwolni przynajmniej ;D <joke> ;p
Pucol sprzedany na 100%, Adelao nie wiem
Knight nie miałby szans z sorciem, ponieważ ma utani gran hur i wszystko jasne, jeśli sorec by się pilnował z utani gran to knight miałby mu ciężko jakiekolwiek w ogóle hity zadać
Pucol sprzedany na 100%, Adelao nie wiem
Knight nie miałby szans z sorciem, ponieważ ma utani gran hur i wszystko jasne, jeśli sorec by się pilnował z utani gran to knight miałby mu ciężko jakiekolwiek w ogóle hity zadać
Tak abyscie wiedziali Pucol poszedl za mp3, telefon i 20 zl.
A ja sprzedalem za 350 zl :)
thewojtek
06-01-2007, 15:53
Życze miłej gry.
Mmmmm moze nie do konca straconej? Poznales Agnieszke i jeszcze wielu innych mmm znajomych(przyjaciol?!) no coz ja tam tego za bardzo nie odczuje tj. Twojego odejscia... bo juz nie gram na galanie:PP odezwij sie czasem na gg, moze wkoncu uda Mi sie kiedys wpasc do Bydgoszczy;o
liczac w ten sposob palek tez z sorcem wygra, ahh the "biedne i bezbronne sorki" ;)
sorry, obudz sie, w tibii sie nigdy nie walczylo 1 vs 1 i teraz tez sie tak nie walczy, chyba ze na malym lev. utani gran hur i tyle zes sorca widzial, a wpadaja we 2 i knight jak nie areaguje w 2 sec(a jest to atak z zskoczenia) to ma zgon ;) no chyba ze botuje jak duza wiekszosc nawet teraz mimo hotkeyow.
prawda jest taka ze sorc ma bardzo duze mozliwosci, trzeba je tylko umiec wykorzystac, jakby nie bylo w tibii knight jest raczej profesja defensywna - i tak bylo od zawsze, updaty go nie pogorszyly, po prostu duzo polepszyly sorcow ;)
Pawlonie mój drogi, z całym szacunkiem rozpisałem to właśnie po to by uświadomić ludkom jak by wyglądała walka 1 VS 1. Nie wspominałem o tym, że z logicznego punktu widzienia jest to nierealne bo to chyba oczywiste nawet dla nowych, że na h lvlach walka 1 vs 1 jest bez sensowna...więc nie muszę się budzić ;) a poza tym ładnie zaznaczyłem kiedy sorc mógłby wygrać/zremisować, no ni?
BTW. Adelao - co do tego telefonu za którego poszedł (ponoć) Pucol to może to był jakiś SE K800 albo Nokia N73 ?
Pozdro all!
Trialowiec
06-01-2007, 18:19
@Knight
@Sorcek
Zauważ madralo, że knight nie uha sie na za każdym razem jak zejdzie mu 1 hp z maxa. Uha zuzywa w takiej walce mniej wiecej gdy ma 4/5hp(chociaz to i tak zalezy od gracza). Ta sama sytuacja z pallem. Wystarczy ze sorc poczeka az któryś z nich bedzie mial wystarczająca ilość Hp by uderzyć z sd i dobić z ue albo double.
Re UP!
Jesus hooopie! Masz wyraźnie napisane że nawet jeśli jakimś cudem sorcowi by wyszły max hity to i tak najt przetrwa. A uhać się będzie zawsze na poziomie 1000hp~
Tak trudno to zrozumieć? Czytajcie ze zrozumieniem, proszę...
Ajron 88
06-01-2007, 19:22
Wyszedł nowy rewelacyjny mmorpg , polecam sprawdzenie tej gry wszystkim "addictom" Tibii.
http://img503.imageshack.us/img503/3489/outsidecj0.jpg
Poznanski Rycerz
06-01-2007, 19:25
Musisz dolicz stres towarzyszacy walce. I pomysl na chlopski rozum... sorc nie bedzie all the time spamic sdl, bo to sie mija z celem. Zrobiles zalosna symulacje :sorc stoi wali sd i jak zobaczy reda a ue a knight biega. Ty czytaj ze zrozumieniem, jesli knight by sie uhal tak jak napisal XEnthor= to ... knightowi szybciej by sie skonczyly uhy... Czyli nie latal by 45 minut.
+ zauwaz co tharrinb napisal
Sorc strong haste wlacza a knight wacha stopy kumasz? Taka sytuacja zalezy od umiejetnosci pvp gracza. Gra gracz nie knight, gra gracz nie sorc zauwaz to. Jesli knight umie teraz dusic hotkey, to sorc ni uj'a nie zabije go. To samo knight moze sorcowi naskoczyc, bo ten w kazdej chwili mu ucieknie bo zobaczy ze zostal mu bp mf;ow to wrotki wtedy. Prawdopodobnie sorc nie nawalal by czesto z sd = 1 uh knighta(zalozenie) to wtedy i tak sorc odpada.
Ten pojedynek zakonczyl by sie NICZYM, chyba ze ktorys z tych graczy bylby kompletnym debilem. Pamietaj zamiast burstow, ktore sporo waza, sorc nawalal by z wanda, a sd uzywal by sporadycznie... tak na chlopski rozum.
RE UP!
Kolejny pan który nie czytał mojego pierwszego postu.
Cytuję siebie:
Wniosek z walki sorcerer 100 lv vs knight 100 lv = Sorcerer albo uciekł by z pola walki z powodu braku środków do ataku albo padłby albo z powodu braku środków do ataku albo z powodu braków środków do leczenia
...koniec cytatu!
Jedyne do czego się z Tobą zgadzam to wand zamiast BA - tu masz zupełną rację - mój błąd.
Jeszcze raz podkreślam, że była to symulacja walki honorowej 1 vs 1 DO ŚMIERCI. Nie do tego momentu który gracz pierwszy strzeli kleka w gacie i ucieknie z pola walki.
Owszem knight może paść np na huncie - bijąc np dragi nie ma cały czas full hp więc sorc z zaskoczenia mógłby wygrać.
Poznanski Rycerz
06-01-2007, 20:35
Mmm...iNNA OPCJA
Knight rowniez by atakowal za pomoca run robiac sobie exhaust i jest szansa zsolowania go. Nie mozna przyjmowac, z gory ze knight go rozwali i zmasakruje i zniszczy i pozamiata, zabije itp.
Jest mozliwosc ze knight na dobite walnie mu exori i sorc gryzie glebe, tez jest taka mozliwosc, niekoniecznie sorc will hit the ground jak mu sie runy itp skoncza, chociaz to jest najbardziej prawdopodobny scenariusz.
Tak, wiem co napisales, ale GRA CZLOWIEKA, NIE PROFESJA.
ZAlosna symulacja, nie mozna przyjmowac ze knight jak jakis frajer bedzie tylko z melee naparzac. I ze caly jego cap zajma uhy
Tak cycku, jak mam rozumiec nie wspomaganie? nie przynosza im run tak jest? To knight na bank posiada jakies runy ofensywne. DOdatkowo trzeba dodac na jakiej powierzchni walcza, walcza na przeciw siebie i stoja, biegaja na przestrzeni.
Umiem czytac, biegac dookola czyli korytarz wykluczamy xD.
Na pustyni np. sorc ucieknie
Symulacja wymaga sprecyzowania miejsca walki.
Bo z twoich postow wynika, ze stoja 2 pacholy, a sorc moze jak pal z dystansu walic i knight nie bedzie walic z melee kpw?
Co wiecej, dokonales symulacji, wyciagnales wnioski jedynie na korzysc NAJTA.
PRawda taka, nigdy przenigdy( zakladajac ze gracze potrafia cokolwiek) ten pojedynek nie zakonczyl by sie dedem.
20:06 You advanced from Level 49 to Level 50.
Chciałem poinformować, że przez jakiś miesiąc nie będziecie widywać nudnego sorca Dawida from Jaworzno, przerwa do ferii, które zaczynają się 12 lutego, jak na razie żegnam was drodzy użytkownicy i chciałem złożyć szczególne podziękowania Lukaszowi paladynowi i Koniakowi, moim dwóm przejacielom z rl, dzięki za gre! See ya.
A forum będe czytywał jeszcze.
Poznański Rycerzu, "Cycku" to sobie możesz powiedzieć do swojej matki, nie do mnie. Nie obrażaj mnie, bo ja tego nie robie, ok?
Ciągle wspominasz, że gracz gra postacią - tak, ale każda postać jest ograniczona zakresem liczb a gracz może tylko postarać się o ich dobre wykorzystanie.
Oczywiście, że najt nie nosi na codzień 40 bp UH, ale od początku zaznaczyłem (-liśmy), że obie postacie wiedzą, że to będzie duel 1 vs 1. A wiemy oboje, że najt nie zaskoczy w żaden sposób sorca jakimś mega combem bo (i tu kłaniają się ogranicznik knighta - nie gracza) po prostu jest to nie możliwe.
Przeważnie duel rozgrywa się na obszarze 10x10/12x12 etc. i tak też obszar miałem na myśli ew. mogli by się ganiać po jednym mieście. Jeśli bierzemy pod uwagę cały obszar Tibii, to możemy przypuścić że sorc mógłby np zaciągnać najta pod ogień silnych potworków i wtedy mógłby spróbować szczęscia combem SD + UE itd.
Ale ogólnie idea mojego pierwszego postu była uświadomić wam, że sorc nie wygra jeśli nie ma pomocy z zewnątrz - jest ograniczony tym co otrzymał od CiPsOfTu i chodźby nie wiem kto nim grał, nie zwyciężyłby najta.
Ahh i proszę już nie rozważajmy głupich pomysłów typu, że sorc ucieknie najtowi i wskoczy sobie po drodze do dp zabrać pare bp run/mf...
A to, że symulacja przeprowadzona przeze mnie nigdy w rzeczywistej grze się nie wydarzy to chyba każdy z nas wie, no nie? Tu chodzi tylko o racje, że jeśli... (wiemy o co chodzi - nie będe tego tysiak razy powtarzał)
Jeśli dalej ktoś nie wierzy w to co mówię niech sobie sciągnie progsa do tworzenia OTsów i ustawi realia normalnej Tibii i zagra z kumplem.
O wiele ciekawsze byłoby symulowanie walk dwóch czarodzieji. Ostatnio nawet na forum trafiłem na filmik 135 MS w oiachu przez 78 MS (bodajże).
Pozdro dla zaciekłych obrońców magicznych postaci ^.-
Raziel kosiaz
06-01-2007, 22:12
Moim zdaniem tibia się polepsza chociaż była czasami lepsza.
Także myśle że sork na początku jest zjechany a puźniej najlepsza prof.
I nie wiem czy się myle ale tak mi się wydaje.
Xenthor : Popieram cię wolałem jak to knighty byly dobre.
Ajron 88
06-01-2007, 23:02
Moim zdaniem tibia się polepsza chociaż była czasami lepsza.
Także myśle że sork na początku jest zjechany a puźniej najlepsza prof.
I nie wiem czy się myle ale tak mi się wydaje.
Xenthor : Popieram cię wolałem jak to knighty byly dobre.
Źle to ujeliście , nie jak knighty były dobre , tylko jak sorc/druid nie był tak przesadnie wypasiony.
Kiedyś sorca sie expiło powoli i mozolnie , do czasu , później rozwijał skrzydła.
Teras najsilniejsza klasa w pvp , jest także najszybszą w expieniu , co moim zdaniem jest absurdalne.
Tibia jaka by nie byla ludzie beda w nia grali
Tibia jest bogiem.
Expienie nalogiem.
Pk zabawa.
Smierc zwatpieniem.
Cala przyjemnosc dlamnie to odkrywac nowe tereny expic a najlepiej co kocham to Wary zreszta mnie ludzie swego czasu znaja jak kamikadze od*******am ;p
Inaczej mowie kocham ten dreszczyk Emocji jak cie w 2-5 bija gonia wojna bojsz sie ze zaraz sie rzuca na ciebie ze bedziesz ich celem i to lubie ale nie lubie jak mi rece lataja w rl i sie w*****am przed pc a jak padne to albo klawiatura do wymianu albo cos ale to jest moj zywiol :)
Kazdy lubi zabjac a nie padac :cup:
podoba mi sie ten nowy mmorpg, gralem w niego jeszcze 20 min temu ;)
co do tych walk, mylicie sie, idac na duel 1 vs 1 do smierci, knightn ie bierze runek ofensywnych, bo to absurdalna strata kasy przy naprawde biednych hitach, a combo i tak nie zrobi i tak bo nie ma jak. ladujesz sie uhami, zcekasz az pzreciwnikowi sie skoncza srodki do walki, capa masz duzo, duzo wiecej, ptoem dobiajs z miecza i tyle. sorc ci ataku nie bloknie:p
co do palka i knighta oraz ich leczenia, przy takiej walce leczysz sie przed poziomem maxymalnego hita przeciwnika, to jest generalna zasada i jedyna ;) ewentualnie mozna sie uleczyc ciut czesciej jesli hit ktory dostales przekracza liczbe tego ile leczysz, bo wtedy nie ma co czekac(w przypadku knighta w przypadku palka to raczej nie wystepuje, hcyab ze przy duzej roznicy lev). tak wiec:
jesli np ja mam 1305 hp, i walcze z sorcem na podobnym lev, on mi wali z sd powiedzmy 320(strzelam na oko) i neich bedzie ue ok 620(ciagle "na oko"), wiec jesli dostane ue - lecze sie od razu bo drugie ue moze mnie wykonczyc, zalezy jak sie trafi, jesli dostane sd za te 320 zostaje mi hp ok 1k, spokojnie moge wykrzystac ten czas na hit z sd, bo nawet jak dolozy z bursta to nie bedzie wstanie w next kolejce mnie zlozyc na ue. sorc przy wykorzystaniu ue traci duzo many, opanowany player nie jedzie na mana shielzdie bo nie jestem w stanie go zabic na combo, noobek tak, wiec musi mane uzupelnic, chcial nie chcial to ejest wtedy "moj" moment bo moze sie latwo zagalopowac w lykaniou manasow;) wiele zalezy od playera, a szczerze mowiac ustawiony z gory duel, przy przygotowaniu i walce tylko i ywlacznie 1 na 1 nie jest zadnym stresem, bo czym sie tu stresowac? jedyne co to dobrze obmyslec jak rozlozyc wykorzystanie capa jako ze bolce sa bardzo ciezkie :p najciekawsze sa duele sorcow 1 na 1, bo reszta to nuda :p
PS:
ale chaotycznie napisalem, w ogole nie stosuje kropek jak tu pisze ;D ale nie chce mi sie na to tracic czas, mozecie to zgonic na moje wrodzon lenistwo(niestety:()
powatpiewam w ten 163 level niby na antice.
Ajron 88
07-01-2007, 01:03
Dajcie namiary na tego nowego MMOrpg'a bo sam nic nie moge znaleźć. Jakiś link pls ;]
Mój pierwszy post na poprzedniej stronie , tam jest link , ale z góry powiem że to był żart dla tych co angielskiego nie znają na tyle dobrze :D
Pawlonie mój drogi, z całym szacunkiem rozpisałem to właśnie po to by uświadomić ludkom jak by wyglądała walka 1 VS 1. Nie wspominałem o tym, że z logicznego punktu widzienia jest to nierealne bo to chyba oczywiste nawet dla nowych, że na h lvlach walka 1 vs 1 jest bez sensowna...więc nie muszę się budzić ;) a poza tym ładnie zaznaczyłem kiedy sorc mógłby wygrać/zremisować, no ni?
BTW. Adelao - co do tego telefonu za którego poszedł (ponoć) Pucol to może to był jakiś SE K800 albo Nokia N73 ?
Pozdro all!
To była nokia NG :p
podoba mi sie ten nowy mmorpg, gralem w niego jeszcze 20 min temu ;)
co do tych walk, mylicie sie, idac na duel 1 vs 1 do smierci, knightn ie bierze runek ofensywnych, bo to absurdalna strata kasy przy naprawde biednych hitach, a combo i tak nie zrobi i tak bo nie ma jak. ladujesz sie uhami, zcekasz az pzreciwnikowi sie skoncza srodki do walki, capa masz duzo, duzo wiecej, ptoem dobiajs z miecza i tyle. sorc ci ataku nie bloknie:p
co do palka i knighta oraz ich leczenia, przy takiej walce leczysz sie przed poziomem maxymalnego hita przeciwnika, to jest generalna zasada i jedyna ;) ewentualnie mozna sie uleczyc ciut czesciej jesli hit ktory dostales przekracza liczbe tego ile leczysz, bo wtedy nie ma co czekac(w przypadku knighta w przypadku palka to raczej nie wystepuje, hcyab ze przy duzej roznicy lev). tak wiec:
jesli np ja mam 1305 hp, i walcze z sorcem na podobnym lev, on mi wali z sd powiedzmy 320(strzelam na oko) i neich bedzie ue ok 620(ciagle "na oko"), wiec jesli dostane ue - lecze sie od razu bo drugie ue moze mnie wykonczyc, zalezy jak sie trafi, jesli dostane sd za te 320 zostaje mi hp ok 1k, spokojnie moge wykrzystac ten czas na hit z sd, bo nawet jak dolozy z bursta to nie bedzie wstanie w next kolejce mnie zlozyc na ue. sorc przy wykorzystaniu ue traci duzo many, opanowany player nie jedzie na mana shielzdie bo nie jestem w stanie go zabic na combo, noobek tak, wiec musi mane uzupelnic, chcial nie chcial to ejest wtedy "moj" moment bo moze sie latwo zagalopowac w lykaniou manasow;) wiele zalezy od playera, a szczerze mowiac ustawiony z gory duel, przy przygotowaniu i walce tylko i ywlacznie 1 na 1 nie jest zadnym stresem, bo czym sie tu stresowac? jedyne co to dobrze obmyslec jak rozlozyc wykorzystanie capa jako ze bolce sa bardzo ciezkie :p najciekawsze sa duele sorcow 1 na 1, bo reszta to nuda :p
PS:
ale chaotycznie napisalem, w ogole nie stosuje kropek jak tu pisze ;D ale nie chce mi sie na to tracic czas, mozecie to zgonic na moje wrodzon lenistwo(niestety:()
Ciekawe ciekawe ja mialem duela Camuh+Rivenn tylko taki duel z panami co mi Kaaaa Boom robili to raczej nie zabawa poczym sie zwinalem a bylem 1 dzien free :)
Tylko camuh mial wtedy lvl 80 a rivenn cos kolo 90.
Dla tego smiecia nie dal bym nawet 3310, nie mówiąc już o N73 :D
powatpiewam w ten 163 level niby na antice.
ja także
Dajcie namiary na tego nowego MMOrpg'a bo sam nic nie moge znaleźć. Jakiś link pls ;]
OWNED!8o hail inteligencja forumowa
22:01 Warning! The murder of Huckle'berryfin was not justified.
im back ;> ehueh hue
ja także
im back ;> ehueh hue
Pucol kazal mi napisac ze jestes...(brak słów/ rece opadaja). Poniewaz nie wchodzi na strony zwiazne z tibia
" a tym bardziej na jakies pedlaskie forum, przepoelnione idiotami " Kazał tez pozdrowic was :)))
P.s Azenus szkoda slow na takiego idiote jak ty...wiec nie bede Cie jechal, jeszcze Ci sie przykro zrobi ;/
Pozdro xDD
Pucol kazal mi napisac ze jestes...(brak słów/ rece opadaja). Poniewaz nie wchodzi na strony zwiazne z tibia
" a tym bardziej na jakies pedlaskie forum, przepoelnione idiotami " Kazał tez pozdrowic was :)))
P.s Azenus szkoda slow na takiego idiote jak ty...wiec nie bede Cie jechal, jeszcze Ci sie przykro zrobi ;/
Pozdro xDD
Rozpłaczę się kiedy błyśniesz swoją inteligencją 13 latka i powiesz na mnie "klaun"
rotfl
ja także
im back ;> ehueh hue
Masz coś do mojej inteligencji? Nie zorientowałem się w pierwszym momencie, że to żart bo nie wczytałem się w to co jest na screenie. Ale ty jesteś przecież wszechwiedzącym super inteligentym użytkownikiem forum to co ja mam pisać :baby:
FajerWarjor
07-01-2007, 13:27
Azenus buahaha , wsadzcie se ta galane w dupe, mozna grac na innym serwie. przynajmniej wszyscy widza jaki z ciebie jest smiec hahahahahyahuhauhauhauhauha AHAUHAUHAUHAU HWD Rox huahuahuahuah powwnniscie byc HWDP a nie HWD bhuayhauha
adelao znajac zycie to sam zes tego mmorpg szukal w googlach
Liczac w ten sposob to twoj char nie wartuje telefonu na korbke :fool:
Rozpłaczę się kiedy błyśniesz swoją inteligencją 13 latka i powiesz na mnie "klaun"
rotfl
<załamka> Powiedz mi co ma klaun do inteligencji 13 latka z uzasadnieniem albo nie pisz nic.
Tharrin o co Ci chodzi, ze co ja znalazlem w necie? :p , bo nie wiem co to jest to mmorpg xddd
<załamka> Powiedz mi co ma klaun do inteligencji 13 latka z uzasadnieniem albo nie pisz nic.
Tharrin o co Ci chodzi, ze co ja znalazlem w necie? :p , bo nie wiem co to jest to mmorpg xddd
To między innymi tibia.
Liczac w ten sposob to twoj char nie wartuje telefonu na korbke :fool:
Ja nie wydaję prawdziwych pieniędzy na grę, w przeciwieństwie do wszystkich tu?
rotfl
Azenus buahaha , wsadzcie se ta galane w dupe, mozna grac na innym serwie. przynajmniej wszyscy widza jaki z ciebie jest smiec hahahahahyahuhauhauhauhauha AHAUHAUHAUHAU HWD Rox huahuahuahuah powwnniscie byc HWDP a nie HWD bhuayhauha
Tak, nie lubię policjantów, czemu nie drogi Pucolku, powodzenia na nonpvp xD
To są wydarzenia z Galany czy "Kto ile dał na tibie?"
Edit: Ajron- głupoty*
Ajron 88
07-01-2007, 16:25
rotfl
Nie nie wszyscy tutaj wydają kase , tak sie składa że odwiedza te forum kilkanaście osób które w Tibii cos osiagneły bez łamania zasad czy (co jest szczytem głópoty oczywiście) kupowania kogoś lub czegoś (związanego z Tibią) na Allegro.zal.pl.
rotfl
Tak, nie lubię policjantów, czemu nie drogi Pucolku, powodzenia na nonpvp xD
Placku czemu mi nie odpiascales na moje pytanie, hmm juz wiem twoje odpowiedzi sa "puste" i jeszcze cos jak piszesz ze wszyscy kupuja kase itp to czemu mowisz o wszystkich? Z tego co wiem kupowales kase na allegro <ziewa>
FajerWArjor, to pucol new owneR? xDD
rotfl
Hmmm a pacc dostales w prezencie pewnie? Albo kupiles za pieniadze Tibijskie ;)
Pan Devon
07-01-2007, 17:44
Czy ktoś wie dlaczego power super gejmer największy pa na galanie nie jest w HWL?
Name: Wielki dajmos
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 60
World: Galana
Residence: Edron
Last login: Jan 07 2007, 00:10:20 CET
Dziwne(?/!/.)
Baz'Astral
07-01-2007, 18:06
Dziś przed chwila miałem zacząc robić Postman Questa i zobaczcie co mnie spotkalo :|
17:46 Keekz'Lorenzo [130]: PAy
17:46 Unded [40]: why
17:46 You lose 31 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 Keekz'Lorenzo [130]: eq
17:46 You lose 32 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 Dredix [68]: now or die
17:46 Unded [40]: ?
17:46 You lose 70 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 Dredix [68]: Exori Vis
17:46 You lose 37 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 You lose 58 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 Keekz'Lorenzo [130]: pay or die
17:46 You lose 36 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:47 You lose 36 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:47 Unded [40]: k
17:47 You lose 33 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:47 You lose 19 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
17:47 Using one of 40 spell runes...
17:47 You lose 56 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
17:47 Unded [40]: w8
17:47 Unded [40]: !
17:47 Dredix [68]: Exori Visok
17:47 Keekz'Lorenzo [130]: stop
17:47 Dredix [68]: now
17:47 Keekz'Lorenzo [130]: and pay now
17:47 Unded [40]: but
17:47 Unded [40]: why
17:47 Dredix [68]: boh
17:47 Unded [40]: ?
17:47 Dredix [68]: becuase we have the power
17:47 Dredix [68]: and u will die if u dont pay
17:47 Keekz'Lorenzo [130]: pay..
Rzucilem bohy i chchcieli armor.Ale Przebiegał jakiś 60+lvl to się na niego przezucili :|
Placku czemu mi nie odpiascales na moje pytanie, hmm juz wiem twoje odpowiedzi sa "puste" i jeszcze cos jak piszesz ze wszyscy kupuja kase itp to czemu mowisz o wszystkich? Z tego co wiem kupowales kase na allegro <ziewa>
FajerWArjor, to pucol new owneR? xDD
"Placku", "klałnie"... to nie wymaga komentarza, wnioski na temat Twojej inteligencji nasuwają się same po różnorodności i poziomie słownictwa ^^
Navoxiv, tu mnie masz co do pacca ;P
A kasy na allegro nie kupowałem.
Dziś przed chwila miałem zacząc robić Postman Questa i zobaczcie co mnie spotkalo :|
Rzucilem bohy i chchcieli armor.Ale Przebiegał jakiś 60+lvl to się na niego przezucili :|
Dredixowi i Keekz'Lorenzo widocznie bardzo się nudzi i wykorzystując swój lvl i to, że sa w takiej "Suupah" "Masstah" niepokonanej gildii mogą robić co chcą z ludźmi, którzy ani nic nigdy nikomu nie zrobili, ani nigdy do nikogo nic nie mieli i nie wychylając się spokojnie grali na galanie. Widocznie nie da się już spokojnie, nie wdając się w żadne konflikty grać na tym servie bo jest on zniszczony przez takich śmieci jak Dredix, Keekz'Lorenzo czy Wielki srajmos. Mam nadzieje, że kiedyś się to zmieni.
W takim sytuacjach nigdy sie nie placi...
Oni zastosowali taktyke "Masz frajera to go dus :D"
Zobaczyli ze dales bohy to chcieli jeszcze arma... :P Miales szczescie ze spotkali kogos innego :P
jak sie jest takim noobem to nie ma sie co dziwic, kazdy by chcial zarabiac 30k w 10 sekund. sami jestescie sobie winni ze placicie, to co ze by cie zabili? ale drugi raz by juz nie opdeszli bo by wiezdieli z nie zaplacisz a szkoad by im bylo unjusta, a tak... do nastepnego razu :D
Dredixowi i Keekz'Lorenzo widocznie bardzo się nudzi i wykorzystując swój lvl i to, że sa w takiej "Suupah" "Masstah" niepokonanej gildii mogą robić co chcą z ludźmi, którzy ani nic nigdy nikomu nie zrobili, ani nigdy do nikogo nic nie mieli i nie wychylając się spokojnie grali na galanie. Widocznie nie da się już spokojnie, nie wdając się w żadne konflikty grać na tym servie bo jest on zniszczony przez takich śmieci jak Dredix, Keekz'Lorenzo czy Wielki srajmos. Mam nadzieje, że kiedyś się to zmieni.
zmien to wiec? narzekanie nic nie pomorze, jakby tak bili kogos obok ciebie to zamiast mu jakos pomoc to bys sie cieszyl ze to nie ciebie leja.
o to ze sam zes szukal tej gry ze screen shota...
a tak w ogole to zalamka, co to mmorpg? -.-
Massive Multi Online Role Playing Game = mmorpg, np tibia, kalonline, lineage, mythwar, WoW i duzo innych...
@pawlon
No tak! Zapomniałem, że przecież ty wszystko najlepiej wiesz "miszczu" B)
Poznanski Rycerz
07-01-2007, 19:01
tharrin
Twe orty mnie porazaja...
"pomorze"/? ta kraina geograficzna czy co?
Frajerzy rzucaja bohy i na koncu i tak padaja
FajerWarjor
07-01-2007, 19:09
Tak, nie lubię policjantów, czemu nie drogi Pucolku, powodzenia na nonpvp xD[/QUOTE]
hauhauhauhuh , jezeli ty nazywasz kogos smieciem tos am nim jestes, old pucol to byl 1 z lepszych graczy na galanie wiec niewyrazaj sie o nim tak, jezeli on jest smiec to kim ty jestes? :baby:
Wiecie co?
Juz wiem czemu akurat to forum ma najwiecej postow i "lookniec" ze wszystkich "wiadomosci ze swiatow"...
Banda rozwydzonych dzieciakow daje (slowny) upust swoim frustracjom nie wnoszacym niczego nowego do tematu forum.
Szkoda tylko ze admin nie zaglada tu czesciej...
Co do Pucola i Adelao to szkoda ze sprzedali chary.
Hehe takich jak oni to jeszcze dlugo na galanie nie bedzie;)
Kolesiu czy ty się dobrze czujesz? W życiu się za takie coś nie płaci ile ja miałem takich sytuacji, nie zapłaciłem i po 2 dniach sprawy nie było, jednym słowem dałeś się wycyckać.
Trialowiec
07-01-2007, 20:19
Pucol kazal mi napisac ze jestes...(brak słów/ rece opadaja).
Tata a Marcin powiedział...
Poniewaz nie wchodzi na strony zwiazne z tibia
" a tym bardziej na jakies pedlaskie forum, przepoelnione idiotami "
ktorym jednym z członków jestes Ty.
Kazał tez pozdrowic was :)))
Dziekuje za pozdrowienia, nie odwzajemniam
Zapomniałes dodać, że mu tata wchodzi do wanny a mama to kobieta uprawiająca najstarszy zawód świata. To w Twoim przedszkolowym stylu.
hauhauhauhuh , jezeli ty nazywasz kogos smieciem tos am nim jestes, old pucol to byl 1 z lepszych graczy na galanie wiec niewyrazaj sie o nim tak, jezeli on jest smiec to kim ty jestes? :baby:
Ja jestem kurwa Czaczero jak on był jednym z lepszych graczy na galanie, rotfl.
Ja jestem kurwa Czaczero jak on był jednym z lepszych graczy na galanie, rotfl.
Could not find character
Character Czaczero does not exist.
;)
Baz'Astral
07-01-2007, 20:26
Super, 4 razy mi odpowiedzieliście. 3 razy na ten sam temat.Po co pisac pare razy o tym że źle zrobilem :| Zrozumialem, nastepnym razem bede sie telepał i bede probował uciekac 130 pallowi i 63sorcowi.NAPEWNO BYM MIAL WIELKIE SZANSE. 8o JA NIE ŻALUJE SWOJEJ DECYZJI. :)
Trzeba bylo temu 60 lvlowi na przeciw wybiec:p
Ajron 88
07-01-2007, 20:34
mama to kobieta uprawiająca najstarszy zawód świata.
pasterstwo ? 0o
Baz'Astral
07-01-2007, 20:35
AAA no tak ;] Zapomniałem ze jest jeszcze taka opcja - pozabijac ich.
Nastepnym razem walne z ue.
Może być?
Trialowiec
07-01-2007, 20:38
pasterstwo ? 0o
A może to takie bardzo znane powiedzenie?
AAA no tak ;] Zapomniałem ze jest jeszcze taka opcja - pozabijac ich.
Nastepnym razem walne z ue.
Może być?
OMG... Dobrze wiesz ze to nie wystarczy wiec po co takie glupoty piszesz?!!!!
UE+UE+SD+SD+RMF FM+H2O i uciekasz!!!! ;)
Czy ktoś wie dlaczego power super gejmer największy pa na galanie nie jest w HWL?
Name: Wielki dajmos
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 60
World: Galana
Residence: Edron
Last login: Jan 07 2007, 00:10:20 CET
Dziwne(?/!/.)
Biedak, czyżby wyleciał z HWL za zbytnie kozaczenie? ;) /Zaraz będę "hantód" od Wielkiego srajmosa za to, że go na forum oczerniam. (Już raz byłem)
Baz'Astral
07-01-2007, 20:52
Ale jajca ;p
Taa, ale jak ja bym miał taką władzę to był robił to samo. ;>
Chłopcy! Nie nabijajcie sobie postów :D
Taa, ale jak ja bym miał taką władzę to był robił to samo. ;>
Hmm i tu sie roznimy :) Ja to raczej lubie pomagac niz mieszac z blotem ale to juz indywidualna sprawa. Widac Keekz nie nalezy do tego samego typu ludzi co ja:p
@Xmazy
Gdzie jest post counter?;)
Kolesiu czy ty się dobrze czujesz? W życiu się za takie coś nie płaci ile ja miałem takich sytuacji, nie zapłaciłem i po 2 dniach sprawy nie było, jednym słowem dałeś się wycyckać.
Ludzie, zastanówcie się jak wy byście postąpili gdyby was klepało 2 gości z hwl zdala od pz i kazaliby płacić. Nie zapłacilibyście napewno? To byłoby pewne, że padniecie. Wolelibyście stracić skills, mlv etc? I tak by spadł napewno bp i możliwe, że jeszcze coś z eq + do tego oczywiście jeszcze lvl, mlvl, skills. Nie lepiej stracić te bohy niż to wszystko?
Odjebales 1 z najwiekszych Glupot placac Daje ci slowo ze spotkasz ich :) jeszcze raz.
Jak bys mial wladze nie chce ci sie expic,zbierac kasy etc
Pay or Hunted najkrotsza droga :) ,ale poczekaj az Konda i Oen+Lovize zaczna grac kolo wakacji ja tez wroce
FajerWarjor
07-01-2007, 21:49
Odjebales 1 z najwiekszych Glupot placac Daje ci slowo ze spotkasz ich :) jeszcze raz.
Jak bys mial wladze nie chce ci sie expic,zbierac kasy etc
Pay or Hunted najkrotsza droga :) ,ale poczekaj az Konda i Oen+Lovize zaczna grac kolo wakacji ja tez wroce
Taaa, a Demi zapewnial jak zaczna wybijac hwl po banie lovize.
Zle zrobiles ze zaplaciles nigdy nie plac w takich sytuacjach p[otem dalej i tak ejstes hunted bo "we have got power":baby: :baby: :baby:
@ Azenus
Jesli pucol nie to ty tez nie , a jestes napewno gorszym graczem od niego miernoto ;D
Frajerzy rzucaja bohy i na koncu i tak padaja
hahahah taaa Rave to sa dopiero frajerzy hehehehheh i jescze tracą demon shielda hahahahahahahha omg to bylo perfekt :D
PozdrO
Jak czytaszcos forum to placilem 300k mialem najwikeszy payment z calej galany jak gralem w wakacje inni po 100-150k
Zaplacilem i nastepnego dnia ded aol+blessy czyli 400k.
Po smierci musialem kupic blessy+aol 500k i tak w 2 dni poszlo sie jebac
Ale naszczescie jak wroce to Neutral jestem :)
Super, 4 razy mi odpowiedzieliście. 3 razy na ten sam temat.Po co pisac pare razy o tym że źle zrobilem :| Zrozumialem, nastepnym razem bede sie telepał i bede probował uciekac 130 pallowi i 63sorcowi.NAPEWNO BYM MIAL WIELKIE SZANSE. 8o JA NIE ŻALUJE SWOJEJ DECYZJI. :)
jak nie zalujesz swojej decyzji to po co placzesz tutaj na forum? poza tym co ty myslisz ze oni maja nikoncace sie unjusty? wiekszosc z nich ma rsa, nie moga zabijac kazdego kogo napadna, ale niektorzy za bardzo trzesa dupskiem o swoj char zeby to zrozumiec i na trzezwo ocenic.
Ludzie, zastanówcie się jak wy byście postąpili gdyby was klepało 2 gości z hwl zdala od pz i kazaliby płacić. Nie zapłacilibyście napewno? To byłoby pewne, że padniecie. Wolelibyście stracić skills, mlv etc? I tak by spadł napewno bp i możliwe, że jeszcze coś z eq + do tego oczywiście jeszcze lvl, mlvl, skills. Nie lepiej stracić te bohy niż to wszystko?
wolalbym pasc i nie raz padlem - i zachowac swoja godnosc.
raverton@
phi ciagle robie blad w tym slowie, moze jestem niewyuczalny? a swoja droga pomorze to calkiem ladna kraina :)
xmazy@
to zdaje sie ty pisales ze "wiem najlepiej", moze tak to brzmi tutaj, ja po prostu jasno wiem co bym zrobil w danej sytuacji, i to co uwazam za wlasciwe, i nie mam co do tego watlpiwosci. wiec odnosnie mojego zachowania, tak wiem co najlepiej by bylo dlam nie zrobic, z kazda inna decyzja niz taka ktora uwazam za sluszna czylbym sie zle. a ze to tylko gra to moge tu sobie pozwolic na luxus podejmowania zawsze tej decyzji ktora uwazam za sluszna(i nie zawsze rozsadna). a moj post cie zabolal bo ty wlasnie jestes kolejnym osobnikiem ktory potrafi tylko narzekac i nawet nie usiluje nic zmienic, bo "po co". a potem jest plakanie na forum.
PS:
im dluzej czytam ten topic tym mniej przestaje mnie bulwersowac huntowanie niektorcyh ludzi za to co pisza i za to jak to pisza.
No do wakacji to napewno mają po co wracać, zwłaszcza, że HWL cały czas expi ;d
Poznanski Rycerz
07-01-2007, 22:39
@Rumcio
Wiadomo kto w tym maczal palce ^^.
@tharrin
Niereformowalnym byc...
@Topic
Ciezko by tym baranom bylo zabic 40 knighta... jesli umie sie uhac
Cataclism
07-01-2007, 23:18
No do wakacji to napewno mają po co wracać, zwłaszcza, że HWL cały czas expi ;d
100% true :>
Nie wiem co sie dzieje z ta Galana Hunty za FREE... Za to ze moj kumpel stal sobie w domku w Thais... :( . O to fragment rozmowy Lutore i Zazka z moim kumplem:
14:55 Zazek [153]: give boh
14:55 Xxxxxxxx [27]: no
14:55 Zazek [153]: give boh
14:55 Lutore [132]: hunted then
14:55 Xxxxxxxx [27]: no
14:55 Xxxxxxxx[ 27]: Ok
14:55 Lutore [132]: yes
14:55 Zazek [153]: or ded
14:55 Xxxxxxxx [27]: Bye
Dotej pory sie nie odezwali. Odradzam placenia jak sie raz zaplaci to juz tak zostanie :(
Sam nie mam zamiaru na gre na tym Servie!! Czekam na nowe :)
Hehehe... Ostatnio to na Galanie norma:)
Gdzie te czasy jak za missclick na Vecci placilo sie devil helmeta i byl spokoj;)
Teraz to przypuszczam ze za missa "hunfted for efer" byloby.
Widzę, że nie tylko ja zauważyłem jak galana sie zniczyła. Teraz galane uważam za jeden z najgorszych servów.. Mnóstwo PA, hunty za free.. A ja znów chcę tu grać... Nie mam pojęcia dlaczego. Brak mi dawnej Galany.. :(
Widzę, że nie tylko ja zauważyłem jak galana sie zniczyła. Teraz galane uważam za jeden z najgorszych servów.. Mnóstwo PA, hunty za free.. A ja znów chcę tu grać... Nie mam pojęcia dlaczego. Brak mi dawnej Galany.. :(
Hmm... Nie wiem czemu ale jesli chodzi o mnie to nie odczulem za bardzo PA. Moze to przez lvl a moze przez "always FACC" ale jesli chodzi o mnie to gra mi sie calkiem niezle (biorac pod uwage ze nie mam neta w domu;) )
hahahah taaa Rave to sa dopiero frajerzy hehehehheh i jescze tracą demon shielda hahahahahahahha omg to bylo perfekt :D
PozdrO
Ujme to tak.
Ty to sie nawet nie odzywaj na ten temat. Bo zanim trafiles do hwl to sam(i) zawsze sie bales(liscie) o swoja dupe i przy pierwszej lepszej okazji placiles!
Pozwole sobie przypomniec sytuacje a mianowicie pamietasz moze maj 2006?
(zwracam sie takze do calego forum) Byles wtedy w Rightousnes Academy(nie pamietam dokladnej nazwy) czyli alianci prawdziwego Rightousness na czele z Konda. Wtedy powstal bunt przeciwko Kondzie , Konde zbanowali i powstalo hwl ktore pozniej wytoczylo wojne przeciwko Right~. No i oczywiscie po zbanowaniu Kondy (kazdy to pamieta chyba) padles zaraz swoim Rumciem. No i zamiast dolaczyc do wojny bo przeciez aliantem byles to zaraz moment sie splaciles na drugi dzien po swoim dedzie! Kto tu sie boi o wlasne dupsko? Pamietam jeszcze twoj comment na tibia.com -friends:Rivenn,Kardear,Toxo,Keekz'lorenzo etc" ahahah a padles od samego Keekza! A na drugi dzien juz comment sie zmienil i pisales "I dont have friends" muahauha. No dobra wyplaciles sie okay rozumiem i dolaczyles do neutralnej gildii Furions ktora zreszta potem tez dolaczyla do wojny przeciwko Hwl.
Przez pierwszy miesiac siedziales w gildii Furions bo wygrywalo wojne a hwl siedzialo w pz. Ale po miesiacu kiedy hwl zaczelo wygrywac to moment spier*****es z gildii i sie WYPLACILES DRUGI RAZ! MUAHAUAHAUAHA ! Taki Ty wlasnie jestes! Jak czujesz niebezpieczenstwo to moment dupa Ci mieknie!
edit@
Ja to pamietam bo bylem wtedy w tej akademii i pamietam co jeszcze pisales na gc.
Acha i prosba do Ravertona.Prosze nie probuj bronic jak ty go nazywasz "sexownego plywaka" bo pamietasz ta sytuacje na pewno bo tez byles w akademii. Ale Ty chociaz dolaczyles do wojny potem nie tak jak Rumcio ktory sie wyplacil odrazu na drugi dzien jak padl.
Z powazaniem :)
Owned blz?
Trialowiec
08-01-2007, 01:23
Pamietam jeszcze twoj comment na tibia.com -friends:Rivenn,Kardear,Toxo,Keekz'lorenzo etc" ahahah a padles od samego Keekza! A na drugi dzien juz comment sie zmienil i pisales "I dont have friends" muahauha.
MWUAHWAUWH... pamietam ten comment, cala galana nabijala sie z tego.
Tam chyba jeszcze byl Konda jako friend w commencie. =)
No coz Rumcio zawsze byl znany z dwulicowego pyska i sklonnosci do lizania rodzyn ze zwieraczy high leveli.
ehh tak to jest byc pomocnym:
stoje sobie w ab w dp i afkuje, i patrze a tu xilian elstar i 3 innych leje jkiegos kolesia pod dp, gosc ma pz locka i jest w trapie. i wola i jeczy o pomoc(nie mial dfowo). olalem sprawe, ale jeczal i jeczal, mowie odbra kit, mowie chlopakom zeby go puscili, oni zeby zaplacil, dam im bohy, mowie nie dawaj bo i tak cie ubija, normalnie na ogole mu pisze, no nicm zaplacil, a tu "pay more"(co za niespodzianka) w koncu mowie zostawcie go, zaplacil wam, nic, dalej to samo... no to hyc, pare df, raz , dw trzy, uwolnilem goscia z trapa, uhnalem na dowidzenia i mowie teraz to se zwieje (65 lev) tamci jedden 29 i nizej... pare min pozniej patrze na stronie padl, co za noob, i ja tu sie narazam a taki debil nawet uciec nie umie. to po co walczyl z nimi jak go napadli i robil pz lcoka jak nie umie grac? -.-
oczywiscie uslyszalem slawne "hunted", ale tak napawde to who cares? xD
EDIT:
wszytko jasne, to polak byl, powinienem byl sie domyslic ;)
Hehehe tak to tylko nasi potrafia xD
Nie ma to jak kupic chara na allegro (najswiezsze przyklady Pucol & Adelao ;))
Teraz tylko czekac na msg jak ktokolwiek go bedzie lał;)
Nie bylo: "frends?" czy innego "I wil add yuo to frend list"?
Nie?
To bedzie ;D
Hehehe tak to tylko nasi potrafia xD
Nie ma to jak kupic chara na allegro (najswiezsze przyklady Pucol & Adelao ;))
Teraz tylko czekac na msg jak ktokolwiek go bedzie lał;)
Nie bylo: "frends?" czy innego "I wil add yuo to frend list"?
Nie?
To bedzie ;D
na razie tylko hunted od goscia ktory niby jest z hwl
a tak w ogole na czolowego ass lickera polskiego w ab typuje
tada!! <waves>
01:16 You see Martimo (Level 43). He is an elite knight. He is Crazy Pimp of the How We Drinking (My Drunk Friend Rumcio).
naprawde chyba musze zaczac myslec nad napisaniem w commencie ze ejstem swe ;) to juz sie robi wstyd byc polakiem ;(
Hehe
Rob tak jak ja;)
"pl?"
"Nope Dwarvish" ;)
I wszystko jasne :) Hehehe pamietam jak Yuperdo byl liderem Dh mielismy oficjalne pozwolenie na klepanie takich kolesi:p Nikt z tego nie kozystal ale widac ze to plaga galany (jak jest na innych serverach? nie wiem..).
Hehe
Rob tak jak ja;)
"pl?"
"Nope Dwarvish" ;)
I wszystko jasne :) Hehehe pamietam jak Yuperdo byl liderem Dh mielismy oficjalne pozwolenie na klepanie takich kolesi:p Nikt z tego nie kozystal ale widac ze to plaga galany (jak jest na innych serverach? nie wiem..).
niee, nie o to chodzi, nei pytal sie czy jestem pl, to chyba kazdywie ze tak, ale to obciach byc tej samej narodowosci czasem co ludzie ktorzy sie tak zachowuja... niektorym "mlodziencom" ktos zapomnialwpoic jakiekolwiek zasady moralne i tyle.
dobra lece cos porobic innego, za duzo jzu dzis na tibii siedzialem ;)
Dressu
po 1 padlem z 10 minut po wytoczeniu wojny o ktorej nawet nie wiedzialem
po 2 niewyszedlem odrazuz Re~~~tylko uczestniczylem w wojnie pokazac Ci ss?
Wyplaiclem sie jak wszytscy zaczeli to robic... to bylo pod konicec wakacji...
wiec nie pierd** mi tu ze sie splacilem po 1 dniu jak padlem bo tak niebylo:)
Odswierz sobie pamiec..... zapytaj Slodziutkiej Demiego Etc....
stfu...
Tharrin
co masz do Martimo?
jakis problem? niby co on robi ze zasłguje na miano the best nooba? to ze jest moim dobrym znjomym oO.. ?
Pozdro
_PiteroS_
08-01-2007, 11:28
Tharrin
co masz do Martimo?
jakis problem? niby co on robi ze zasłguje na miano the best nooba? to ze jest moim dobrym znjomym oO.. ?
Pozdro
sorki ze sie wtrancam ale mojm zdaniem tharr nie napisalem ze ten koles jest n00bem i ze na takie miano zasluguje.
tada!! <waves>
a tak w ogole na czolowego ass lickera polskiego w ab typuje
01:16 You see Martimo (Level 43). He is an elite knight. He is Crazy Pimp of the How We Drinking (My Drunk Friend Rumcio).
Looozik pomyliło mi sie....
w Takim razie czym zasloguje on na ass lickera??
huh?
Pozdro
"Placku", "klałnie"... to nie wymaga komentarza, wnioski na temat Twojej inteligencji nasuwają się same po różnorodności i poziomie słownictwa ^^
Navoxiv, tu mnie masz co do pacca ;P
A kasy na allegro nie kupowałem.
Jak moze sie cos Tobie nasuwac na ta twoja pusta glowe ?
@Trialowiec
1.Powiedziałem to co chcial pucol jestem jego służącym jak dla Ciebie, poniewaz w twoim otoczeniu nie ma takiego czegos jak "kolega"
2. Nigdy nie bylem, jestem, ani nie bede na czlonkiem tego forum hmm jestem jego wielbicielem xDD
3. ;)
4. Sorry ale nie wyzywam nigdy czyjs rodzicow jezeli z drugiej strony jest nie mile widziane.
@GooDaaL
1.Zaplacisz bohy nie ma honru, ludzi sie z Ciebie smieja.
2.To ze zaplacisz nie daje Ci pewnosci ze Cie nie zabija, jak nie tera to nastepnym razem.
3. W sumie to postepowanie nie glowno cecha polakow :) np. Rumcio, Dzumior, Anevarix, no i moze jeszcze yurpedo z tych wiekszych lvl
@tharrin dalej nie wiem o co Ci chodzi. Leca, leca posty a tu nagle taki smietnik ze glowa boli wyskoczyles z tym omfg !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.