Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
Dragon86
08-07-2006, 00:45
Polish hunted irl... Ja jestem za HWL, Demi 100lvl- and bye bye Galana
Wiesz zastanawiam sie o co ci chodzi, masz jakies problemy a nie masz powodow i sie zucasz. Do tego nie wszyscy polacy sa jednakowi jest wielu ktorzy sie ciesza szacunkiem i sa powazani, a na marginesie skoro nienawidzisz polakow to nienawidzisz samego siebie ^^.
Satan666
08-07-2006, 00:52
Wiesz zastanawiam sie o co ci chodzi, masz jakies problemy a nie masz powodow i sie zucasz. Do tego nie wszyscy polacy sa jednakowi jest wielu ktorzy sie ciesza szacunkiem i sa powazani, a na marginesie skoro nienawidzisz polakow to nienawidzisz samego siebie ^^.
Tomek, czy ja powiedzialem, ze nienawidze Polakow?? 60% to noobki tylko mowie, a Demi kiedys wyrzadzil mi krzywde i nie zapomne tego...
Dragon86
08-07-2006, 00:56
Tomek, czy ja powiedzialem, ze nienawidze Polakow?? 60% to noobki tylko mowie, a Demi kiedys wyrzadzil mi krzywde i nie zapomne tego...
Wiesz jak mialbym brac do siebie karzda krzywda wyrzadzona przez polakow to juz dawno bym nie gral w ta gre ;) wiec czsami warto dac se troche luzu bo nie po to gramy razem by miec co chwila do siebie urazy ^^.
Ps. Napisalem ze nienawdzisz polakow poniewaz napislaes "polish hunted irl" a nie "Deimphant...or else" :P
Satan666
08-07-2006, 01:07
Wiesz jak mialbym brac do siebie karzda krzywda wyrzadzona przez polakow to juz dawno bym nie gral w ta gre ;) wiec czsami warto dac se troche luzu bo nie po to gramy razem by miec co chwila do siebie urazy ^^.
Ps. Napisalem ze nienawdzisz polakow poniewaz napislaes "polish hunted irl" a nie "Deimphant...or else" :P
Mowilem do PolishDrinkera :D-.-
Taa rzucał exive, i co z tego?
Pibby pisal ze mna na privie. Wszystko było gotowe czekaliśmy tylko na Anevarixa, ktory z początku wykazywał inicjatywę... Jednak gdy juz biegliśmy juz po Huyiberta, Anevarix nie wyszedł ze świątyni -.-. Pytaliśmy sie go czemu nie idzie, a on powiedział że już go nie ma w wojnie i nie zamierza nikogo bić, bo bedzie płacił.
A z gsami po świątynią się biega jak jakiś niższy lv chce sobie pobić (tam może uciec po schodach) i tam są najlepsze drzewka do biegania z gsem w kółko :p i inne gsy sie nie zlurują w tamtym miejscu.
Nie wiem nic o rzadnym loocie Sinida.
Loot byl Hard Edge'a , ale Sinid po niego przylazl bo Hard sie bal ze znowu jakis idiota bedzie z Gs'em pod temple latal , a tak btw. kolo swiatyni jst taki gąszcz potworow , ze bieganie tam z gsem to glopota.
anyway , wyjde z mala inicjatywa , jak bede miec niedlugo czas pojde tam jakims noob charem , bede stal pod temple , i jak zobacze kogos tam z gs'em , porzucam mu skrzyneczki albo m walle pod nogi , milej zabawy.
Demi cos mi sie zdaje ze juz nic nie zdolacie zrobic , hwl ma przerazajaca przewage nad wami a wy nic nie mozecie zrobic , nawet polacy wychodza z gildii(chociaz wiadomo bylo od poczatku ze tak zrobia) a konda i inni w ogole nie graja. Do tego dochodza haki venezuelczykow , wszystko sie wam sypie :/
Musisz zaczac dzialac szybko bo potem bedzie za pozno , polacy odchodza bo nic sie nie dzieje w tej gildii
Co ty na to Demi na odejscie Rumcia , Jeffreya i innych (to sa najwieksi tchorze) , jak to traktujesz jako zdrade , bez honoru ?
aha btw. kto slyszal plotke ze Konda haknal Van hellsinghsa?
Satan666
08-07-2006, 13:39
Demi cos mi sie zdaje ze juz nic nie zdolacie zrobic , hwl ma przerazajaca przewage nad wami a wy nic nie mozecie zrobic , nawet polacy wychodza z gildii(chociaz wiadomo bylo od poczatku ze tak zrobia) a konda i inni w ogole nie graja. Do tego dochodza haki venezuelczykow , wszystko sie wam sypie :/
Musisz zaczac dzialac szybko bo potem bedzie za pozno , polacy odchodza bo nic sie nie dzieje w tej gildii
Co ty na to Demi na odejscie Rumcia , Jeffreya i innych (to sa najwieksi tchorze) , jak to traktujesz jako zdrade , bez honoru ?
aha btw. kto slyszal plotke ze Konda haknal Van hellsinghsa?
Plotkarz, ehh wiadomo bylo ze Anevarix ztchórzy, jak bylem kiedys palkiem w d lair Venore, expilem z kolegami na dlach to przylazl i zaczal nas tloc, a jak zobaczyl ze Oen sie kreci to zwial, on jest mocny tylko do slabszych... a reszta n/c Raa nie wytrzymal juz psychicznie, Knightz of Zeuz ma za slabe pvp zeby z nimi walczyc, wystrzaszyl sie po 2-3 dedach i zaplacil, Blooc nie ma pacca i boi sie ze jak padnie straci 3 lvle..., Rumcio chce sobie spokojnie poexpic, ahh jego żenadne skile ja nawet nie wiem jak on mogl zrobic tego anni..., Konda i Oen nie graja, Lovize ma bana, wiec Demi jestes w kropce, ja bym jeszcze wyciagnal resztki honoru z siebie, zebral ekipe i wygral jakas walke bo to co na razie prezentujecie to żenada... takie jest moje stanowisko
konda nie hacknal van hellsingha to bzdura jest. co wy w kazde plotki wierzycie? :D
a co do demiego to keidy w y w koncu zrozumiecie ze on nigdy nie byl takim "wojownikiem" za jakiego go macie? on juz dawno spisal ten serwer na straty i gra z bratem gdzie indziej. zreszta tak samo z nim bylo w prawie kazdej wojnie w ktorej bral udzial.
Satan666
08-07-2006, 14:28
konda nie hacknal van hellsingha to bzdura jest. co wy w kazde plotki wierzycie? :D
a co do demiego to keidy w y w koncu zrozumiecie ze on nigdy nie byl takim "wojownikiem" za jakiego go macie? on juz dawno spisal ten serwer na straty i gra z bratem gdzie indziej. zreszta tak samo z nim bylo w prawie kazdej wojnie w ktorej bral udzial.
ja probuje z Demiego wykrzesac cos jeszcze, ale watpie zeby sie udalo..., Konda nie hacknal Vana, zgadzam sie to toalny absurd
PolishDrinker
08-07-2006, 15:26
Plotkarz, ehh wiadomo bylo ze Anevarix ztchórzy, jak bylem kiedys palkiem w d lair Venore, expilem z kolegami na dlach to przylazl i zaczal nas tloc, a jak zobaczyl ze Oen sie kreci to zwial, on jest mocny tylko do slabszych... a reszta n/c Raa nie wytrzymal juz psychicznie, Knightz of Zeuz ma za slabe pvp zeby z nimi walczyc, wystrzaszyl sie po 2-3 dedach i zaplacil, Blooc nie ma pacca i boi sie ze jak padnie straci 3 lvle..., Rumcio chce sobie spokojnie poexpic, ahh jego żenadne skile ja nawet nie wiem jak on mogl zrobic tego anni..., Konda i Oen nie graja, Lovize ma bana, wiec Demi jestes w kropce, ja bym jeszcze wyciagnal resztki honoru z siebie, zebral ekipe i wygral jakas walke bo to co na razie prezentujecie to żenada... takie jest moje stanowisko
Raa nie chciał grać, od dawna było wiadomo, że jest już znudzony tą grą.
Knight of Zeuz słabe pvp? No i nawet jeśli to co z tego, jak nawalają 10 osobami w niego i tylko sd za sd. Idzie paść łatwo.
Co do Rumcio. Jego sprawa jakie ma skille. Ma mu gra sprawiać przyjemność i mają mu wystarczać do gry. Skoro wbił taki lvl i zrobił ani wychodzi na to, że mu wystarczają.
Zoabczymy co będzie na servie za jakis kilka tygodni, może mniej. Ale obawiam się, ze to będzie PA server. A co do hunted irl. Ja jestem nie jestem za Dominion. Nie chcę tylko, żeby 1 gildia miała całkowitą władzę(chociaż bywało tak już). A tylko czlonkowie z Dominion mogą się sprzeciwstawić. Zostaw gre z daleka od spraw w rl. Bo wiesz dobrze, że i tak zawsze obrywasz;)
Jeszcze do Demiego. Moze byłoby rozwiązaniem pass leadership do jakiegoś lepszego taktyka, nawet Kondy:>
Demiphant
08-07-2006, 15:43
Jakby użyć inteligencji byście zobaczyli,że gildia ma kilku liderów,każdy odpowiada za jakąś grupe i ma zastępców,ja odpowiadalem za polaków,którzy dawali zawsze loga jak HWL się pojawiało,a magicznie wracało po tym jak udawało mi się ściągnąć osoby ze Szwecji i VEnezueli.W tej chwili mam problem z kasą na galanie jak chcecie wiedzieć bo Lord Angelowi pożyczyłem ponad 200k przed jego hackiem,tak samo Oen.
Ps.Chciałbym zobaczyć was w mojej sytuacji gdzie połowa osób nie umie słuchać tego co się do nich mówi.Przy akcji w Carlin z Camuhem,3 polaków dostalo rozkaz trzymac pz locka roffu i zobaczcie jak wyszło.Jak padł Sir Imp 2 osoby miały lać Zazek żeby loga nie dał ale oni woleli stać obok i patrzeć jak lejemy Sir Impa.Wróci Lovize zaczniemy masslogi.I ciekawe kiedy ludzie zaczną nam znowu pomagać już ktoś z IR padł chyba;]
Wiem,że nic nie robimy teraz bo nie ma jak skoro nawet nie mamy sorca jednego aktywnego tylko xalade loguje się czasami wieczorem.
Pawlon powiem ci jeszcze raz,że jeżeli chcesz krytykować kogoś musisz sam mieć jakieś osiągnięcia albo doświadczenie w sprawie,którą krytykujesz,jeżeli nie masz to jesteś tylko mocny w gębie i dużo gadasz a sam nic nie umiesz.
Ktoś napisał,że Camuh i Gaostic pkowali sami nocą i że nikt ich nie lał.W większości przypadków oni liczyli na to,że zaatakujemy.Oczywiście kilka sytuacji nam przepadło przez to ale tak to już jest.
Pamiętam jak zaczynałem grać na galanie... władze miało Patriots i był święty spokój jedna gilda , żadnych wojen itp. a teraz kurde leci 20 druid na skulu i nawet ubić nie można bo ma protekcje u 20 high lvli, poexpić nie można bo wpieprzy sie jakiś ciul i zacznie cie nawalac ,każdy robi co chce, 40 ms z redskulem normalnie sobie expi . Kiedyś tak nie było - był porządek . Pewnie według was to co gadam to sie nie znam na rzeczy i wogóle nie wiem o co chodzi ale według mnie jak było Patriots galana była lepszym serverem...
Harry Xin
08-07-2006, 16:27
Pamiętam jak zaczynałem grać na galanie... władze miało Patriots i był święty spokój jedna gilda , żadnych wojen itp. a teraz kurde leci 20 druid na skulu i nawet ubić nie można bo ma protekcje u 20 high lvli, poexpić nie można bo wpieprzy sie jakiś ciul i zacznie cie nawalac ,każdy robi co chce, 40 ms z redskulem normalnie sobie expi . Kiedyś tak nie było - był porządek . Pewnie według was to co gadam to sie nie znam na rzeczy i wogóle nie wiem o co chodzi ale według mnie jak było Patriots galana była lepszym serverem...
Powinieneś pograć trochę na Hibernie to rozjaśniłby Ci się nieco umysł. Tam nawet jak zabijesz jakiegoś 8. druta to mozesz zostać zrookowany (miedzy innymi Blackwik tak szalał 2. ownerów temu a bronił nawet swoic byłych uhmakerów; podkreślam, że to nie on nimi grał).
Ale bywa także, że zadrzesz z 50 lvl i nikt się do tego nie wtrąca (nicku nie podam bo postać już została zrookowana).
Owszem przy Patriotach było nieco porządku ale zauważ, że wtedy mieliśmy kilku Polaków (np. Boltan, Boltina) w znacznie ściślejszej czołówce a Konda był jeszcze dopiero 4. pod wzgledem lvl. :)
Zdecydowanym liderem był jeszcze Atnaz (miał wtedy chyba 127 lvl). Albicelestyn jeszcze był wtedy low-lvlem, Adrianoss miał 35 lvl a Sir Picarlhos (po zmianie nicku i płci Sira Shier) szalał jeszcze na 60 lvl nie angażując się w żadne wojny i pomagając nowym graczom (nie wiem dlaczego).
Obecnie na Galanie mając 35 lvl możesz spokojnie sobie chodzić ze skullem po mieście. Z zabijaniem jest już nieco gorzej. :p
Satan666
08-07-2006, 17:34
. Zostaw gre z daleka od spraw w rl. Bo wiesz dobrze, że i tak zawsze obrywasz;)
zartuje, a ty mozesz oberwac nie ja :p
Kto z IR padl i za co? :confused:
Może Mayer zrobi lepsza?? bo mi bardzo ona pomogła ;) thx :D
Tak zrobilbym 10x lepsza ale mi sie nie chce. Bardzo ci pomogla ?? hehehe raczej zaszkodzila ^^... np. SKull Staff wg. niego chodzi po 5k... a u djinna mozna za 6k sellnac... war hammer wg. niego 800 gp ... a u djinna mozna za 1,2k sellnac itd itp nie chce mi sie all wymieniac.
Satan666
08-07-2006, 18:21
Tak zrobilbym 10x lepsza ale mi sie nie chce. Bardzo ci pomogla ?? hehehe raczej zaszkodzila ^^... np. SKull Staff wg. niego chodzi po 5k... a u djinna mozna za 6k sellnac... war hammer wg. niego 800 gp ... a u djinna mozna za 1,2k sellnac itd itp nie chce mi sie all wymieniac.
boshe noobie sprzedaje sie po mniej niz u djinna
"haha" i ty mnie noobem nazywasz :>?
Btw. Jeffrey Kinta i chyba RUmcio sie splacili heheheh najlepsze jest to ze wczesniej jeffrey mial w opisie "Loyal for guild Dominion" zal i tyle nie wiem wogole po co takie osoby dochodza do wojen jak i tak w trudniejszych chwilach sie splacaja xd.
Ludziom sprzedaje sie mniej niz u Djina ? zapraszam cie do pogrzebania w zakamarkach przeszlosci i znalezienia informacji PO CO DODANO DO TIBII DJINY (kupcow) , dam ci podpowiedz, po to zeby ceny naserverach nie spadly do smiesznych sum.
Pozatym ja wole isc do djina napisac "hi , sell 5 knight armor , yes" niz stac 3 godziny online , probowac sprzedac te armory , i co 5 minut dostawac wyzwiska na private "omg noob , idiot it's worth 3 k , i know" itd.
Albo daje ogloszneie na trade channel , i pierwsze co widze na ekranie to niebieski napis " xx : pl?" i mnie h*j strzela.
Eh szkoda gadac , dzieki bogu sa djiny i zadko kiedy sprzedaje cos po ludziach (2 x medusa shield dzisiaj).
heheheh najlepsze jest to ze wczesniej jeffrey mial w opisie "Loyal for guild Dominion" zal i tyle nie wiem wogole po co takie osoby dochodza do wojen jak i tak w trudniejszych chwilach sie splacaja xd.
Jeffrey Own3d 100%! 'loyal to guild Dominion" ha ha ha a to dobre , sorry ze to musze napisac ale jestes F-R-A-J-E-*-*-Manie lojalnym czlowikiema ten Rumcio to juz mnie calkiem rozbil xDDD , pamietam kiedy konda dostal wtedy bana na miesiac to bylo bodajze 20 maja , Rumcio wtedy padl od Keekza i kogos tam jeszcze i na 2 dzien odrazu zaplacil za wolnosc im zamiast walczyc hahahaha , nie minelo pare dni a nasz pan "choragiewka" Rumcio znowu sie przylaczyl do wojny o.0 tym razem do gildii furions pozniejsze dominion , ponaduzywal sobie sily troche na nizszych lvlach , pa blzz , gdy dominion mialo przewage a hwl sie w ogole nie logowalo a kiedy juz sie sytuacja pogorszyla to znowu odchodzi i placi , juz 2 raz ! :D:D:D
Brawa dla tego pana! :cup: Jestes the best Mr Choragiewka, cooo przestraszylem sie co? o swoj lvlek? ja nie chce tracic lvli, ja chce odejsc , w 4 literach mam lojalnosc ja sie martwie o siebie w 4 literach mam przyjaciol z guild cooo?
Jeszcze raz brawa dla Polakow w szczegolnosci dla Rumcia ktory kochal swoja gildie , dobrze sie bawil "za czasow panowania Dominion" a nagle odszedl
Pozdrowienia!
Ja jak zobaczylem ze oni sie splacili to pol dnia smialem:D To co zrobili jest zalosne, nawet nie przegrali wojny tylko ona dalej tra a tu juz all placa :D Nie chce byc zlym prorokiem ale Konda i Lovize sie wam odwdziecza tak jak Anurchy gdy znowu opanuja serwer :)
A teraz mozecie sie cieszyz bo expicie i cala galana z was smieje :]
up@
dobrze powiedziane (albo raczej napisane) :p
taaak cala galana sie z was smieje i cale hwl ktorzy obrazaja polakow pod kazdym wzgledem hahahaha Jeszcze raz brawa dla tych panow :cup: , Oni wybrali wlasciwa droge wg nich! Gz! hahahaha
a tak na powaznie ojjj liderzy Dominion sie strasznie wkurzyli na to co odstawiacie , oni wam tego nie popuszcza , pogracie sobie ten miesiace czy mniej ale jak juz dojdzie dominion do wladzy to sie wam odwdzieczy jeszcze
Fabolous
08-07-2006, 20:58
Szkoda tylko ze potem taka opinia tyczy sie wszystkich polakow.
Szkoda tylko ze potem taka opinia tyczy sie wszystkich polakow.
Dokladnie tak jest. Ja tego wogole nie moge zrozumiec... dobra n/c szkoda na to slow i nerwow hehe =p
Hani2006
08-07-2006, 23:00
Powinieneś pograć trochę na Hibernie to rozjaśniłby Ci się nieco umysł. Tam nawet jak zabijesz jakiegoś 8. druta to mozesz zostać zrookowany (miedzy innymi Blackwik tak szalał 2. ownerów temu a bronił nawet swoic byłych uhmakerów; podkreślam, że to nie on nimi grał).
Ale bywa także, że zadrzesz z 50 lvl i nikt się do tego nie wtrąca (nicku nie podam bo postać już została zrookowana).
Owszem przy Patriotach było nieco porządku ale zauważ, że wtedy mieliśmy kilku Polaków (np. Boltan, Boltina) w znacznie ściślejszej czołówce a Konda był jeszcze dopiero 4. pod wzgledem lvl. :)
Zdecydowanym liderem był jeszcze Atnaz (miał wtedy chyba 127 lvl). Albicelestyn jeszcze był wtedy low-lvlem, Adrianoss miał 35 lvl a Sir Picarlhos (po zmianie nicku i płci Sira Shier) szalał jeszcze na 60 lvl nie angażując się w żadne wojny i pomagając nowym graczom (nie wiem dlaczego).
Obecnie na Galanie mając 35 lvl możesz spokojnie sobie chodzić ze skullem po mieście. Z zabijaniem jest już nieco gorzej. :p
tak sie sklada ze na hibernie ja gralem teraz gram na galanie i owszem bardziej podobaly mi sie zady patriots a ty nie poruwnuj galany z hiberna bo to zupelnie 2 inne swiaty chocairz by pod wzgledem pvp niewiem czy widziales jak na ts'ie kilku ppl z hiberny rozwalili kilku 100+ z galany :>
Nowosci: padl Zerohs z Dominion a takze dziwny post Grunni na forum tibia com , co o tym myslicie?http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1295922
tak sie sklada ze na hibernie ja gralem teraz gram na galanie i owszem bardziej podobaly mi sie zady patriots a ty nie poruwnuj galany z hiberna bo to zupelnie 2 inne swiaty chocairz by pod wzgledem pvp niewiem czy widziales jak na ts'ie kilku ppl z hiberny rozwalili kilku 100+ z galany :>
Polska mowa byc trudna...
Zamiast grac w tibie podszlifuj ortografie dziecko-.-
Nowosci: padl Zerohs z Dominion a takze dziwny post Grunni na forum tibia com , co o tym myslicie?http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1295922
Ze co? ktos zterroryzowal kolesia nozem w kafejce? bulszit ! ; P
W konwersacji ogolnie chodzi o to ze Toxo ni by zhakowal Langaniarzy co jest zartem , toxo wypiowiada sie tam z dozą sarkazmu , czego jego rozmow ca nie potrafil wychwycic (wada mózgu czy cos).
nic nowego , nic ciekawego.
Vana shackował Mopsmaster :) który teraz gra na Lord Tiriusie. Chwalił się tym odrazu po hacku Vana, co było głupie bo przez to będzie miał napewno problemy na servie. Skąd to wiem?!? Sam widziałem jak się chwalił Grudging kim jest i jak to zrobił :). Grał wtedy na Tirius Wife czy jakimś innym low lvlu.
Satan666
09-07-2006, 15:07
Dzisij Bubkez zakonczyl swoja gre na tym charze, zabil rl frienda Gain Tiny i ma placic 200k, albo bye bye... Jednak nie chce placic, napisal ze predzej da delete char niz zaplaci im kase
btw ten Bubkez to ... nie umie po ang w ogole gadac
Vana shackował Mopsmaster :) który teraz gra na Lord Tiriusie. Chwalił się tym odrazu po hacku Vana, co było głupie bo przez to będzie miał napewno problemy na servie. Skąd to wiem?!? Sam widziałem jak się chwalił Grudging kim jest i jak to zrobił :). Grał wtedy na Tirius Wife czy jakimś innym low lvlu.
LOL, mops taki jest, to była pewnie ironia, ja tez moge lognac na 6 lvla powiedziec kim jestem i ze haknalem vana i co tez bys uwierzyl? Znam juz go troche i jakos mi sie tym nie chwalil, wiem tylko ze odinstalowal Tibie wczoraj ;P, nie sadze aby on haknal vana...
Harry Xin
09-07-2006, 18:09
Jak to mozliwe, że hakują ludzi z innych krajów bo ja tego nie rozumiem. Wiem, iż w kafejce internetowej można podrzucić keyloggera. Ale to trzeba być na miejscu. A tu jak?
Jak to mozliwe, że hakują ludzi z innych krajów bo ja tego nie rozumiem. Wiem, iż w kafejce internetowej można podrzucić keyloggera. Ale to trzeba być na miejscu. A tu jak?
Podać się za gorącą blondynke i wysłać plik? Naprzykład zdjęcie, ale z tego co jeszcze mówił Hacker (ponieważ no fakt że to nie musi być Mops) keylogger był w formacie mdf. A dokładnie jak to zrobił to nie wiem. Może za pomocą strony internetowej jest dużo możliwości.
@ Ryba
No możliwe że to nie on. Btw czym Mops się załamał że jest retired?
@ Ryba
No możliwe że to nie on. Btw czym Mops się załamał że jest retired?
Nie wiem.. ale on byl juz 50 razy retired pewnie wroci po 2 dniach
Mopsmaster
09-07-2006, 18:40
Tirius Wige to nie moj char i zostal zhakowany >.<
Korzen_82
10-07-2006, 02:24
Dawno nie gralem i widze że troche sie zmieniło. Ktoś mi powie dlaczego kilka osób jak Rumcio czy najwiekszy lizus kondy Skopo de'tag i anevarix itd. ( z majestic i Academy) nagle zwiało i zapłaciło ??? Czy Polacy zawsze w oczaich innych bedą takimi leszczami i tchórzami?? żałosne..... 0 szacunku do nich
Mlecziii
11-07-2006, 00:27
Przybył kolejny 100 na galanie a jest nim master slatan :cup: :cup: :cup:
Crusader'Phoenix
11-07-2006, 02:04
11 lipca ok godziny 2 w nocy Demodras buszuje przed venore i rozwala każdego po kolei.
http://www.youtube.com/watch?v=dR2Rn7XfsTk
FIlmik jak sie zarabia na galanie! xD made by mopsmaster
http://www.youtube.com/watch?v=dR2Rn7XfsTk
FIlmik jak sie zarabia na galanie! xD made by mopsmaster
hahah dobre :)
właśnie co tam na galanie i co z tym pseudo Demodrasem?
11 lipca ok godziny 2 w nocy Demodras buszuje przed venore i rozwala każdego po kolei.
demodrasa zlurowalo hwl , chyba veccia , a demodras juz "buszowal" kolo venore okolo godziny 00:00, czyli ponad 2h+
Niezaciekawa sytuacja na galanie jest teraz , nic sie nie dzieje, atakowalo kogos hwl bez powodu ?
Galana jak galana :P Za wiele się nie dzieje wakacje teraz mamy :D Swoją drogą też mieliście wczoraj takie lagi :/ wogóle nie dało się grać pytałem się kilku ludzi i mieli to samo nie wiem może problemy neo lub tpsa :/. Hwl jak na razie dzierży władzę czy jest dobrze czy źle ?? no cuż jak dla mnie mid lvla raczej bez zmian. Nie można nikogo trącać (przykład bubkeza) nawet jakiś noobków z niskim lvlem bo zaraz rl friend kogoś z HWL (ale podobnie było i wcześniej tylko wtedy z dominion ).
Ta mialem tez lagi ledwo doszedlem z Thais do Venore na piechote.....
Same here. Lagi od wczoraj wieczora mi sie zaczely. Ale to chyba problemy jakies z 'tepsa'. Az sie dziwie ze udalo nam sie z navkiem dzis ornamenta bez zgonow wyczyscic ;p
Harry Xin
11-07-2006, 18:57
HWL jednak atakuje... Padł Dzumior Dela'Vega (obecnie 74 ED).
Oto dowód:
Jul 10 2006, 18:36:12 CET Killed at Level 75 by Camuh
and by Rivenn
Jeog comment jest jednoznaczny:
"13:09 Camuh: your hunted forever"
HWL jednak atakuje... Padł Dzumior Dela'Vega (obecnie 74 ED).
Oto dowód:
Jul 10 2006, 18:36:12 CET Killed at Level 75 by Camuh
and by Rivenn
Jeog comment jest jednoznaczny:
"13:09 Camuh: your hunted forever"
Trzeba także dodac ze w ten sam dzien (albo dzien wczesniej) Dzumior zaplacil HWL za swoja wolnosc (wykupil sobie wyjscie z wojny) , po czym padl i jest polowany.. kocham takie sytuacje :D
p.s. Dzumior byl pierwszym sorcem/druidem (o ile sie nie myle) ktory sie wykupil i jako pierwszy padl z tych "wolnych" , wydaje mi sie ze HWL bedzie zabijac kazdego sorca/druta ktory sie wykupi , zeby wyeliminowac wrgow na przyszlosc.. wkoncu to oni sa najwiekszym zagrozeniem.. i najlatwiejszym celem :)
Fabolous
11-07-2006, 22:35
Taka sama sytuacja miala miejsce, gdy Patsi po wygranej wojnie zabili Zarize ktory wczesniej zaplacil 100k.
Ajron 88
12-07-2006, 12:40
Wo ho , kolejny ban mi sie skonczyl :D (na forum , nie w grze)
Kolejny Polak z 100 lvl Sir-Inek
Big Gratz!!!
Kolejny Polak z 100 lvl Sir-Inek
Big Gratz!!!
Nawet go nie znam a gram juz dlugo... cicha woda?-.^
Co do dzuma to wiem tyle- mial walczyc do smierci, a jednak placil...
Za to czekala go niespodzianka i tak czy inaczej padl..
Czul sie pewnie, odwaznie... a teraz placze na forum ze go ubili...
Kolejny polski dzieciak ktory myslal ze lvl i gildia rzadzaca da mu wszystko..- oby sie reszta o tym przekonala:evul:
Nawet go nie znam a gram juz dlugo... cicha woda?-.^
Poprostu bezkonfliktowy czlowiek w bezkonfliktowej gildii ;P, no i czesto retired. Gratki dla Inka, że potrafi tak szybko przyexpic po dlugiej przerwie ;).
Przez ostatnie 2 dni ja też mam straszne lagi:P
mam pytanie
co to ma byc?
nowy owner?
Name: Lord angel of fires
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 132
World: Galana
Residence: Venore
Guild membership: Private of the How We Livin
Last login: Jul 13 2006, 17:32:02 CET
Comment: Playing in memory of Donkihote :P
Bloodbrother: Rivenn
I marrie with grudging yeah xD
21:01 Rivenn: Lord angel of fires will u take grudging as husband?
21:02 Lord angel of fires: yes
21:02 Rivenn: do you take lord angel of fires as lovely husband.... yes/ yes?
21:02 GRUDGING: YES
21:02 Rivenn: now kiss the bride
21:02 Lord angel of fires: =**
21:03 Grudging: :*
Account Status: Premium Account
Account Information
Real name: Nguyen Van Hoai
Created: Sep 12 2004, 04:13:18 CET
Ta Bo hacker nie mial nic innego do roboty tylko pisac jakis durny wierszyk z ceremoni slubnej lol ;d
poza tym
Character Information
Name: Rivenn
Profession: Master Sorcerer
Level: 92
Residence: Venore
House: Wood Avenue 7 (Edron) is paid until Jul 17 2006
Guild membership: Warlord of the How We Livin
Last login: Jul 13 2006, 22:14:11 CET
Comment: Bloodbro to: Lord angel of fires
Ready to die.
Rest in peace to Farren Nandur
That's right, it's goin on
Right here, Super Smash Brothers
God bless the dead
When they turn out the lights, I'll be down in the dark
Better an enemy that you can trust than a friend who you can't.
Account Status: Premium Account
ktos chyba kupil tego chara :P
Ajron 88
14-07-2006, 09:43
poza tym
ktos chyba kupil tego chara :P
Watpie zeby sie tak afiszowali z tym ze postac zostala kupiona , Rivenn nie jest tak wielkim idiota zeby oznajmiac to na forum.. w tymjest jakis chaczyk.
Grudging
Inhabitant of Galana
Level: 100
Legend of the How We Livin (Man Eater)
Angry GRRRRRRRRRR
Welcome to the guild lord, But I am NOT your wife. It was not Right of Certain people to Sell me. GRRRRRR
Ta Bo hacker nie mial nic innego do roboty tylko pisac jakis durny wierszyk z ceremoni slubnej lol ;d
Czyli uważasz że Lord sam to sobie wpisał, czy sprzedał chara ? lol
Ajron 88
14-07-2006, 14:40
Grudging
Inhabitant of Galana
Level: 100
Legend of the How We Livin (Man Eater)
Angry GRRRRRRRRRR
Welcome to the guild lord, But I am NOT your wife. It was not Right of Certain people to Sell me. GRRRRRR
Oni odstawiaja tutaj jakis teatrzyk.. moze poznamy wkoncu odpowiedź na pytanie , o co tutaj chodzi ?
Wydaje mi sie ze trzeba czekac, albo wypytywac znajomych w HWL.
Harry Xin
14-07-2006, 15:01
Moim zdaniem to zawarli jakiś pakt i chcą na siebie zwrócić uwagę, podczas gdy ich kumple odwalą jakiś numer... :p
Tu może chodzić nawet o zwykły trapp. ;)
Lord Hybrid
15-07-2006, 15:20
Hehe... dawno mnie na tej grze nie było i widze że troche sie pozmieniało no ale wkońcu mamy wakacje =) co do Lorda Angel~~ to Vidente jego RL napisał że opchnął chara po tym jak poraz kolejny miał hacka i stracił kolejny raz eqp w tym sova (mi by też sie odechciało). Więc mamy nowego ownera który wybrał strone HWL patrząc jedynie na fragi.... - no jakoś trzeba zacząć i to odrazu w war :)
btw. mam nadzieje że nie wszyscy tracą czas tylko i wyłącznie na tibie skoro są wakacje. :* Ja sam może za jakieś 2 miechy wróce do gry
Hehe... dawno mnie na tej grze nie było i widze że troche sie pozmieniało no ale wkońcu mamy wakacje =) co do Lorda Angel~~ to Vidente jego RL napisał że opchnął chara po tym jak poraz kolejny miał hacka i stracił kolejny raz eqp w tym sova (mi by też sie odechciało). Więc mamy nowego ownera który wybrał strone HWL patrząc jedynie na fragi.... - no jakoś trzeba zacząć i to odrazu w war :)
btw. mam nadzieje że nie wszyscy tracą czas tylko i wyłącznie na tibie skoro są wakacje. :* Ja sam może za jakieś 2 miechy wróce do gry
Mam nadzieje ze jak juz wszyscy wrocicie to wygracie ta wojne ale wtedy bede mial polewke z jeffreyow rumciow itd. xD wciaz sie zastanawiam na cholere oni sie splacali hmmm moze bez tibii zyc nie moga ? xDDDDD
Grudging
Character Deaths
Jul 16 2006, 22:08:09 CET Killed at Level 100 by Rivenn
Rivenn
Character Deaths
Jul 16 2006, 22:01:52 CET Killed at Level 92 by Grudging
Camuh
Character Deaths
Jul 16 2006, 22:01:52 CET Killed at Level 80 by Grudging
Jul 14 2006, 03:22:42 CET Killed at Level 80 by Grudging
Brawa dla nich:cup: Dominion nie musi walczyc z Hwl oni sami sie pozabijaja:D
A jesli chodzi o galane to poprostu zeszla na psy i szkoda nerwow marnowac zeby grac na tym servieX(
Hwl coś kręci bo to za głupie jest. Nowy owner i zmienia strone? :confused: i od razu ma bloodbro rivenn
No to podejzliwie wyglada.Nowy owner i odrazu bloodbro to rivenn.Hwl cos szykuje :confused:
hah Dominion nie musza wcale walczyc , hwl sami sie wybijaja miedzy soba hahah
Harry Xin
17-07-2006, 15:51
Mnie się tam wydaje, że to Rivenn odegra tu znaczącą rolę. I pewnie będą chcieli zająć się najpierw najgroźniejszym przeciwnikiem-Kondą. Pewnie znowu coś wykombinował. Raz ją ubił. A po pewnym czasie przyjęła go do gildii (wtedy Patriots). :p
Mnie się tam wydaje, że to Rivenn odegra tu znaczącą rolę. I pewnie będą chcieli zająć się najpierw najgroźniejszym przeciwnikiem-Kondą. Pewnie znowu coś wykombinował. Raz ją ubił. A po pewnym czasie przyjęła go do gildii (wtedy Patriots). :p
Wtedy Rivenn ubił Kondę, a potem konda go przyjął ale to do All Saints :D
Harry Xin
17-07-2006, 16:09
Wtedy Rivenn ubił Kondę, a potem konda go przyjął ale to do All Saints :D
Nic mi o tym nie wiadomo. Ale na pewno w zeszłe wakacje w lipcu po ubiciu Konda Rivenn był w Patriotach!!
Nic mi o tym nie wiadomo. Ale na pewno w zeszłe wakacje w lipcu po ubiciu Konda Rivenn był w Patriotach!!
Ja wtedy zaczynałem gre na Galanie. Pamietam ze w community wpisałem Konda. Zauważyłem że padł od kogoś. Kliknąłem na nick (Rivenn) i pokazało że byli obaj w All Saints to pomyślałem że ubił go niechcący na jakimś huncie ;).
Satan666
17-07-2006, 22:43
Ja wtedy zaczynałem gre na Galanie. Pamietam ze w community wpisałem Konda. Zauważyłem że padł od kogoś. Kliknąłem na nick (Rivenn) i pokazało że byli obaj w All Saints to pomyślałem że ubił go niechcący na jakimś huncie ;).
no i po co sie klocic AS a Patsi to to samo tylko pod inną nazwą...
Ajron 88
18-07-2006, 02:57
no i po co sie klocic AS a Patsi to to samo tylko pod inną nazwą...
Nie wydaje mi sie zeby oni sie klocili , chyba ze dla cibie kazda wymiana zdan miedzy dwoma cywilizowanymi osobnikami to klotnia :l
Demi wbil 100 dist.Gz dla niego:cup:
Xairax_pl
18-07-2006, 13:30
Demi wbil 100 dist.Gz dla niego:cup:
Fixi ale z ciebie noob -.-
Demi wbił 100 dista ponad miecha temu, potem go stracił, a po miesiącu jakiś noob podbił posta.
Fixi ale z ciebie noob -.-
Demi wbił 100 dista ponad miecha temu, potem go stracił, a po miesiącu jakiś noob podbił posta.
Życzymy mu tego znowu ;) Jest osobą która naprawde stara się o Galane bez PA itd. Oby Dominion wygrało!! :)
ehh nie nawidze wojny ale cuz zycie jest jak g.wno -.-. Wczoraj siedzę sobie na necro juz 1h jak zwykle nic nie wypada (jakies smiecie +500gp) widze ktos sie zjawil Deviladon z red sqlem patrzę 40 lvl e tam expie dalej pyta sie jak dlugo (nie chcailo mi sie juz siedzie pomyslalem sobie wybije jeszcze ze 2-3 spawny) napisalem 30 minut. Ok wybijam 1 spawn i cos mie zdziwilo bo podchodzil za blisko mysle cos kombinuje moze chce cos z loota zwinąć ale co mi tam expię dalej. Ide jak zwykle 2 necro na raz się zrespiły zabijam 1 i po ponad godzinie huntu wypadł w końcu mystic turban podnoszę go patrze co do diaska 2 fe za plecami. Combo pare razy vite rzucilem mana shield utani gran hur ale niestety nie udalo się (380 hp to nie wiele za malo zeby się zdążyć uhnąć bez boota przy takim combie -.-) Myślę sobie załatwie gościa ale nim doszedłem minęło 15 minut i dał loga ktoś mi powiedział żeby lepiej go nie ruszać bo ma qmpli w hwl ( a parę osób znam które przez podobne sytuacje mieli hunta-.-) Nic co było a nie jest ... myślę odrobię raz dwa. Dzisiaj płynę do veno (spadł mi k armor a w veno mam parę p armow ) wychodzę z depo idę na zachód i ... deviladon zytane i wojtix -.- tu już niestety nawet do depo nie zdążyłem dojść wzięli mnie na combo. Nie rozumiem ludzi ani nie obrażam zawsze gram fair i ... i jak zwykle galana jest do bani. Nie rozumiem po co psuć zabawę innym :/ retired forever 9lub do zwycięstwa dominion :) cya all :D
ehh nie nawidze wojny ale cuz zycie jest jak g.wno -.-. Wczoraj siedzę sobie na necro juz 1h jak zwykle nic nie wypada (jakies smiecie +500gp) widze ktos sie zjawil Deviladon z red sqlem patrzę 40 lvl e tam expie dalej pyta sie jak dlugo (nie chcailo mi sie juz siedzie pomyslalem sobie wybije jeszcze ze 2-3 spawny) napisalem 30 minut. Ok wybijam 1 spawn i cos mie zdziwilo bo podchodzil za blisko mysle cos kombinuje moze chce cos z loota zwinąć ale co mi tam expię dalej. Ide jak zwykle 2 necro na raz się zrespiły zabijam 1 i po ponad godzinie huntu wypadł w końcu mystic turban podnoszę go patrze co do diaska 2 fe za plecami. Combo pare razy vite rzucilem mana shield utani gran hur ale niestety nie udalo się (380 hp to nie wiele za malo zeby się zdążyć uhnąć bez boota przy takim combie -.-) Myślę sobie załatwie gościa ale nim doszedłem minęło 15 minut i dał loga ktoś mi powiedział żeby lepiej go nie ruszać bo ma qmpli w hwl ( a parę osób znam które przez podobne sytuacje mieli hunta-.-) Nic co było a nie jest ... myślę odrobię raz dwa. Dzisiaj płynę do veno (spadł mi k armor a w veno mam parę p armow ) wychodzę z depo idę na zachód i ... deviladon zytane i wojtix -.- tu już niestety nawet do depo nie zdążyłem dojść wzięli mnie na combo. Nie rozumiem ludzi ani nie obrażam zawsze gram fair i ... i jak zwykle galana jest do bani. Nie rozumiem po co psuć zabawę innym :/ retired forever 9lub do zwycięstwa dominion :) cya all :D
Zawsze najgorsi sa frajerzy z niskim lvlem zaslaniajacy sie kims wyzszym, ktorzy cwaniakuja...
Coz miales pecha.. nic dodac nic ujac.. czysta galana...
chcieliscie by hwl wygralo? tak narzekaliscie na Dominion ze PA? To teraz macie swoja lepsza galane kiedy hwl jest przy wladzy , obyscie sie skarżyli teraz , tak jechaliscie na dominion
chcieliscie by hwl wygralo? tak narzekaliscie na Dominion ze PA? To teraz macie swoja lepsza galane kiedy hwl jest przy wladzy , obyscie sie skarżyli teraz , tak jechaliscie na dominion
Ja nikogo nie jechalemB)
Dla scislosci dla mnie bez roznicy kto wygra.. w zasadzie i tak mam spokoj...
Co nie zmienia faktu ze w Dominion mam wiecej znajomych..
Dla mnie najlepiej bylo by gdyby byly 2 gildie rzadzace.. obie silne lecz na tyle slabe b sie zniszczyc wzajemnie.. wtedy bylo by lepiej dla ogolu i zachowana byla by rownowaga..
Hani2006
19-07-2006, 23:21
Podaj mi swoj nick zalatwie zeby cie nie bil :>
OMG Deviladon Vallianto.. to frajerzy bija ludzi bez powodu.. niedługo padną zobaczycie(noobcharami z fe :)).. polacy nie lepsi Agardo itd to to samo tylko w polskim wydaniu (czyt :Gorsze)
Konda padł, podobno go otoczyli z HWL. Nastały chyba cięzkie czasu dla do Dominiom??
Konda
Jul 20 2006, 00:07:14 CET Killed at Level 174 by Chazed
and by Wanos Elstar
Padl dzis Konda:(
PS: Ma ktos moze filmik jak go ubijaja??
Fabolous
20-07-2006, 01:24
~~Dominion~~
Lady Jah
Jul 20 2006, 00:18:15 CET Killed at Level 76 by Grudging
and by Begger inco
Kiggan
Jul 20 2006, 00:23:49 CET Killed at Level 99 by Nuskei
and by Gaostic
Grunni
Jul 19 2006, 23:46:50 CET Killed at Level 45 by Nuskei
Bebe-galana
Jul 20 2006, 00:04:55 CET Killed at Level 92 by Grudging
and by Begger inco
Raven Proitzen
Jul 20 2006, 00:03:00 CET Killed at Level 95 by Nuskei
and by Begger inco
Konda
Jul 20 2006, 00:07:14 CET Killed at Level 174 by Chazed
and by Wanos Elstar
~~HWL~~
Rivenn
Jul 20 2006, 00:03:19 CET Killed at Level 91 by Oen
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10084
konda raczej nie mial szans, wpakowal sie w szambo i za to zaplacil, widac nawet ladne fragi ;)
Harry Xin
20-07-2006, 10:36
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10084
konda raczej nie mial szans, wpakowal sie w szambo i za to zaplacil, widac nawet ladne fragi ;)
Padli tacy dobry gracze, że możemy już powoli żegnać spokojną grę na Galanie. ;(
Kolejna open batle przegrana:( Hwl ma ogromna przewage,jesli Dominon nie wezimie sie do roboty to moga pozegnac sie z servem.
OMG Deviladon Vallianto.. to frajerzy bija ludzi bez powodu.. niedługo padną zobaczycie(noobcharami z fe :)).. polacy nie lepsi Agardo itd to to samo tylko w polskim wydaniu (czyt :Gorsze)
pewnie tutorem nie jestes zapozycze ci ladny ss polazujacy ze fe to staroc
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=180826&stc=1
draggy dostal za 400 i za 300 a poison to cos wali do 20 wiec do boju
Water massive elemental -700 mana summon /800 exp do boju dzielni PK
@up
Tylko na tescie można to summować, bo jest za silne....
@up
Tylko na tescie można to summować, bo jest za silne....
poco mieli by robis summony na Tescie skoro na RL tibii mialo by tego nie byc to bedzie normalny potworek do summonowania a jego sila bedzie mogla zagrazac wlascicielowi poison jak widac na ss ma duzy zasieg wave tez
sadze ze tego naprawde mozna sie spodziewac na rl tibii
Oj Zimpa mylisz się widziałem 2 ssy Modernatora na forum tibia.org.pl jak miał summonowane 2 WME, napisał on, że taki 50 lvl MS padał w pare sekund..
Jeszcze myśląc, taki ,,pker" może walić Sdki na battle to by wyolbrzymiło magiczne postacie, tibia stała by się beznadziejna, nie było by knightów, paladynów :)
Dzis moglem sie przekonac ze Hwl to pk and pa.Moj kumpel szedl sprzedac loota do Ven i podrodze zaczeli go klepac Knight of martz i Xilain Elstar.Chcieli go uuwielbiam jeść bananyac dla run bo to drut ale on w ostatniej chwili przed dedem wszystko wywalil do wody.
Sama zmiana lidera nic nie pomoze................. Musza zmienic wiele innych rzeczy
Dominon powinno miec lepsza organizacje i taktyke bo ta ktora teraz jest,jest po prostu zalosna.
Co do organizajci teraz na Open battle była lepsza niż ta poprzednia co all z Dominion biegali sami i Hwl pokolei ich wybijało.Szkoda ,że Konda dał sie trapnać.:(
Starszy Kerilleto: Demi,Hybrid and Oen dp veno.
Starszy Kerilleto: Demi dont have bless.
Starszy Kerilleto: Toxo if u need me i come and trap them.
Starszy Kerilleto: GOGO HWL.
Oto polak asslickier:D .Wchodzi im w dupe bo wygrywaja wojne ale mam nadzieje ze jeszcze pare razy za to padnie od Dominion.
Wiem ze to juz po fakcie ale zawsze wiadomo bylo ze Konda wykorzystywal swoja szybkosc. Zastanawialo mnie co bylo przyczyna tego ze wpadl w trapa
wg mnie jak widac na filmie zapomnial poprostu ze po tych krzaczkach nie da sie biegac ale od kolegi Ryby uslyszalem ze on nie jest tak glupi jak ja :D:D:D
Wydaje mi sie, ze hwl specjalnie wybrala walke na edron, gdzie Konda i inni maja mniejsze mozliwosci manewrowe i latwiej strapowac, jak widac ladnie to wykorzystali
11:30 Najkas: plz
11:30 Najkas: master
11:30 Najkas: i love you
To przykład Polaka który liże Dupe Begger inco ;/.Miejmy nadzieje ,że Dominion wygra to wtedy ja sam all takich noobów co liżą dupe wybije!!
Co do tego ,że all zabije co liżą dupe to był Joke.NIe ubije ich bo mam za niski lvl.Ale ja nie rozumiem tylko jednego czemu Polacy nas zdradzaja :(
Hani2006
21-07-2006, 13:53
A kto lubi takich "polaczkow"? Ja tam wole hwl
Demiphant wozi sie bo ma konde w gildi
Lord Hybrid mysli ze sie boje jak podbil do kazo i txt domnei czy nieche wpizde
Sir Zemus gz pvp :D
Lady Slodziutka jak sama powiedziala sux pvp
Potempik~ help fast
Rumcio sharerze uwielbiam cie szczegulnie tego 7 ownera
PLX HUNT ME PLX
Potempik~ help fast
PLX HUNT ME PLX
To zobaczymy jak hwl wygra ;) chyba że ich znasz bo ja niemam zamiaru padac za free od np Deviladona -.- potem niemoge sie odwdzięczyć bo on ma ziomków w HWL :D
Fabolous
21-07-2006, 14:23
Co do tego ,że all zabije co liżą dupe to był Joke.NIe ubije ich bo mam za niski lvl.Ale ja nie rozumiem tylko jednego czemu Polacy nas zdradzaja :(
zdradzaja ??
Rozumiem gdyby to byla wojna polsko jakas tam. Poza tym kazdy ma prawo do wyboru strony.
A komu maja byc wierni polakom takim jak Sir Zemus, Dray'Hubertos ?? im ??
Jedyne co od nich mozna dostac to hunta za byle gowno.
Hani2006
21-07-2006, 14:33
To zobaczymy jak hwl wygra ;) chyba że ich znasz bo ja niemam zamiaru padac za free od np Deviladona -.- potem niemoge sie odwdzięczyć bo on ma ziomków w HWL :D
owszem znam deviladona to moj dobry kolega -.-" zreszta jak polowa hwl
-.- To ty nie rozumiesz ze jak Hwl wygra to Galana spadnie na psy ;/
Ajron 88
21-07-2006, 15:16
owszem znam deviladona to moj dobry kolega -.-" zreszta jak polowa hwl
Kiedy HWL zrobi rozpiżdziel na serverze zwiekszy sie liczba ludzi ktorzy odejda / przestana traktowac Galana powarznie , co bedzie mialo wplyw na drastyczny wzrost random pk'erów , niechce być zlym prorokiem ale każdy dostanie w p***e , czy zna HWL czy nie.
Pare postów Up :
Zapomniałes dodac ze Sir Zemus gra na Potempiku Silnym.
Harry Xin
21-07-2006, 15:26
-.- To ty nie rozumiesz ze jak Hwl wygra to Galana spadnie na psy ;/
Mimo, iż to HWL obecnie narzuca warunki to jestem za Dominion. Przy nich przynajmniej można jeszcze jakoś grać. :p
Hani2006
21-07-2006, 15:32
Nie sadze ze jak hwl wygra to bedzie gorzej niz jakby Dominion wygralo :)
Trzeba bedzie poprostu nie lapac pz i te uh na hot key'u i uciekac
No właśnie a nie wiem co wy mieliście jak Dominion żądził.Dało się chociaż Exp.A teraz Hwl chodzi swoimi Noobcharami na Pk!Wiem bo sam zostałem zabity.Hwl zabija dla run wiec teraz Druid i Sorcerer nie ma życia jeśli nie ma znajomości w Hwl.
Go!Go!Dominion
@up up gratz kolegi :D Powiem tylko tyle że po tym jak mnie ubił po raz pierwszy przy logoucie (zawinął do depo) napisał coś w stulu f**ng polish noob polish .... itd widać że gościu ma jakiś problem jeśli idzie o Polaków. Poza tym to najzwyklejszy noobek co mocny jest tylko w gębie bo jak chciałem iść na solo odpowiedzią był logout. Denerwuje mnie to bardzo że właśnie przez takich ludzi nie mogę sobie pograć rozumiem jeśli bym się nosił kradł lub po prostu stanął komuś na odcisk ale to ... Lepiej gdyby HWL wygrało hehe nieźle wtedy by było lepiej lol lepiej tego nie chcij bo sam będziesz musiał włazić w tyłek dla swojego "kolegi" oni nie szanują nikogo i niczego. Za panowania patriots był już lepiej. Teraz włazi ci jakiś 40 lvl na spawn ubija cię i jeszcze huntuje bo... bo powinieneś oddać mu wszystko zabić się sam i zrookować chara bo jesteś Polakiem :P Im dłużej siedzę i czytam wypowiedzi w tym topicu coraz bardziej wydaje mi się że czas najwyższy dać sobie spokój i olać to wszystko bo to i tak nie ma sensu. Asslickerzy byli są i będą tego nie zmienisz niektórzy mają takie właśnie podejście do życia zarówno w grze jak i w rl. Kto wygra ?? no cuż jeszcze z miech temu bez wachania odpowiedział bym że dominion a teraz... teraz to kto to wie słabą stroną jest brak zgrania w obozie dominion i to wszystko. Po co przy open battle tak się rozpraszać w końcu w kupie siła a ci rozleźli się na wszystkie strony i jak chcą kogoś strapować kiedy ich nie ma blisko siebie. Powinni coś w końcu zaplanować. Konda ma za sobą tyle wygranych wojen a zachowuje się jakby był na swojej pierwszej. Nie wiem w czym problem idą qpą trapują zabijają i tyle ( w końcu tak robi hwl) i to cała skomplikowana taktyka :/
Kiedy HWL zrobi rozpiżdziel na serverze zwiekszy sie liczba ludzi ktorzy odejda / przestana traktowac Galana powarznie , co bedzie mialo wplyw na drastyczny wzrost random pk'erów , niechce być zlym prorokiem ale każdy dostanie w p***e , czy zna HWL czy nie.
lol, zapomniales dodac, iz gdy nowe update wejdzie w zycie na takich zasadach jak podaly Cipy polowa ludzi na wszystkich serwach przestanie traktowac Tibie na powaznie :D :baby: :cup: 8o gz cip:D
Tak jest właśnie ,że Cipy wprowadzaja jakieś bezsensowne Update ;/.Jeśli Dominion przegra wojne to nie wiem czy jest jeszcze sens gry na Galanie bo nie można expić ,Hwl zabija Forfun.Niech Dominion się wkońcu weźmie w garść i niech troche ponabija fragów.
Go!Go!Dominion!!
i jak ma dominion wygrać jak konda znowu padł ^^ powiedzcie u kogo mieć teraz protekcje żeby cie nie ubili ? :|
Ty sie Już cykasz ,że szukasz już protekcji ;/ No i co z tego ,że Konda Padł??Jak i tak Dominion jak się zgra to może wygrać tą wojne.Ja jestem cały czas za Dominion
no to niech sie zgrywa bo jak narazie nie widać żeby mogło wygrać ^^
@Hani.. Nie każdy ma taką komfortową sytuację :p GoGo Dominion.. Demi jeżeli jeszcze czytasz to forum to widzisz jak wiele osób wierzy w Dominion!! Musicie to wygrać!!i
Spokojnie dominion wygra war po update bo juz nikt z hwl (jak zreszta wiekszosc normalnych graczy) nie bedzie gralo w tibie ; ] Chca usunac z tej gry najlepsze co moze byc - pvp skills, zobaczycie jak po update konda bedzie wymiatal xD Moze tez wprowadza manasowaie sie hotkeyem lol
Konda z sd na battle :D. Są tego plusy i minusy :p
Spokojnie dominion wygra war po update bo juz nikt z hwl (jak zreszta wiekszosc normalnych graczy) nie bedzie gralo w tibie ; ] Chca usunac z tej gry najlepsze co moze byc - pvp skills, zobaczycie jak po update konda bedzie wymiatal xD Moze tez wprowadza manasowaie sie hotkeyem lol
nio nio ziomasqu juz sie da hotkeyem tylko nie da sie przesuwac rzeczy
Ehh jak widzę zawsze ta sama agonia przed upd :D O co wam tak właściwie chodzi??? co runy na battle?? i co do tej pory co 2 sorc miał bota przy pk a teraz bedzie tak jakby wszyscy mięli bota. Ile razy denerwowało cię kiedy ginęłeś bo pker miał boota a ty uh bota nie miałeś (bo grasz fair lub miałeś wyłączonego) teraz boty będą bezużyteczne (no chyba że jakieś automatyczny exp itd ale to raczej makra) Cip soft już nie wie jak ma radzić sobie z oszustami więc idzie wedle zasady nie możesz pokonać przeciwnika przyłącz się do niego :). Loot z potworów co w tym złego ?? praktycznie nic się nie zmieni i nie jest to jakaś wielka rewolucja a nawet lepiej że tak będzie teraz to nie uczciwość knighta będzie miała decydujące znaczenie ale uczciwość shuterów więc czy tak czy siak bez zmian a dla swiatów non pvp to już jest olbrzymie udogodnienie. Stamina hehe na pewno cpsoft tak to zrobi (podobnie jak soulpoints) że ludzie którzy grają normalnie nie odczują różnicy. Ile razy narzekacie : O ten ma xxx lvl bo ma 5 ownerów, gdybym grał w 3 też bym miał taki lvl. Teraz to wszystko się ograniczy w końcu sharowanie przestanie być taką plagą w tibi. Są jeszcze pgerzy którzy gają po kilkadziesiąt godzin no cuż to może być jakieś ograniczenie dla nich ale czy to źle?? powodzenia
Ehh jak widzę zawsze ta sama agonia przed upd :D O co wam tak właściwie chodzi??? co runy na battle?? i co do tej pory co 2 sorc miał bota przy pk a teraz bedzie tak jakby wszyscy mięli bota. Ile razy denerwowało cię kiedy ginęłeś bo pker miał boota a ty uh bota nie miałeś (bo grasz fair lub miałeś wyłączonego) teraz boty będą bezużyteczne (no chyba że jakieś automatyczny exp itd ale to raczej makra) Cip soft już nie wie jak ma radzić sobie z oszustami więc idzie wedle zasady nie możesz pokonać przeciwnika przyłącz się do niego :). Loot z potworów co w tym złego ?? praktycznie nic się nie zmieni i nie jest to jakaś wielka rewolucja a nawet lepiej że tak będzie teraz to nie uczciwość knighta będzie miała decydujące znaczenie ale uczciwość shuterów więc czy tak czy siak bez zmian a dla swiatów non pvp to już jest olbrzymie udogodnienie. Stamina hehe na pewno cpsoft tak to zrobi (podobnie jak soulpoints) że ludzie którzy grają normalnie nie odczują różnicy. Ile razy narzekacie : O ten ma xxx lvl bo ma 5 ownerów, gdybym grał w 3 też bym miał taki lvl. Teraz to wszystko się ograniczy w końcu sharowanie przestanie być taką plagą w tibi. Są jeszcze pgerzy którzy gają po kilkadziesiąt godzin no cuż to może być jakieś ograniczenie dla nich ale czy to źle?? powodzenia
moim zdaniem troche bzdury opowiadasz.... Nie sadze zeby ten updt dalo sie porównywac i tak samo nie mozna porownac "naszej agoni" do poprzednich. PONIEWAZ ten zabija cala idee Tibi nie wiem czy zauwazyles.. hmm to ze co drugi sorc ma aim bota etc to jest gowno prawda fakt to istnieje dosyc bardzo rozpowszechnione ale nie wydaje mi sie zeby wszyscy tak calkiem tego uzywali . czesto po dedzie rozni ludzie sobie tlumacza "a padlem bo on mial aim bota" co w cale prawda defakto byc nie musi.
btw tak samo jest z hwl wielu mowi ze zwyciestwo zawdzieczaja aim botą ... nawet keekz na forum to kiedys pisal- zeczywiscie potrzebujemy evul aim bota zeby zebrac sie w 5-6 osob strapowac kogos i w trapie go zabic a przeciez wiekszosc fragow hwl to fragi expiacych czlonkow Dom~ i to jest fakt ze to ze Dominion przegrywa wiekszosc zaslania wciaz tymi botami.
wyobraz sobie jeszcze jak teraz beda wygladaly bitwy na gh sobie poszczegolnhy strony ustala kolejnasc ludzi do odstrzelenia no bo co to za problem ustawic szereg sorkow na mana shieldzie i pruc z sd ile wlezie... wiec powtazam to nie jest to samo... juz nie wspomne o tym kto wytrwa serie jak z ak 47 kazdy strzal hit po 400 :D lecz Konda to nie wszystko
Jastr a widziales tego ssumona? jak on wejdzie do rl tibii to bedzie masakra... 50 sorce padaja w 2 sekundy, a wyobraz sobie ze stoisz takim 120 rp pod dp wbijaja takie 2 sorce ssumonuja to gowno i jeszcze ciebie z sd nawalaja... acha i to nieprawda ze co 2 sorc ma bota...
@zimpa
TO juz byl jakis mini update? ; p (nie mam tibii na kompie od 2 tygodni)
Potempik~ help fast
PLX HUNT ME PLX
ta w kazo jak sie woziles i mi groziles ale zawsze widac ze male chlopczyki co kupuja chara jak ty sa mocne tylko w gebie:)
sorc jak każda profesja ma + i - fakt łatwo mu ubić profesję z niższym lvlem a teraz z runami na battle jeszcze łatwiej ale zapominacie że każdy kij ma dwa końce-.- najłatwiej też go ubić. Chociaż by mój przykład padłem bo po prostu sorc ma śmiesznie mało hp i tyle. Mialem uhy i mfy ale co z tego kiedy combo msa 40 lvl i 2 fe przewyższa ilość moich hp. Gdybym np był knightem z 770 hp (na 47 lvlu) to bym spokojnie zabił fe wyuhał się i jeszcze dał popalić dla sorca. Po drugie nigdy nie używałem battle po prostu zawsze mam tyle bp otwartych że nie mam miejsca i wątpie żebym po tym upie zaczął używać. Co do bootów nie oszukujmy się z całą pewnością około 20-30 % tibijczyków używa a może nawet i więcej. No i gadki typu zabija całą idee tibi LOL nic podobnego. Najpierw zastanów się co to jest dobre pvp później zobaczsz jak bardzo się mylisz :D celowanie z run to może z 10-20 % reszta to wyczucie, znajomość profesji, terenu i doświadczenie tego nie zastąpi żaden boot żaden hotkey( dlatego ja uważam że mam słabe pvp chociaż z celowaniem z run większych trudości nie mam). No i ostatnia rzecz jeszcze nie ma i już nażekacie i nie piszczie "wtedy to było co innego" bo tak piszecie ZAWSZE spójrz na datę mojego dołączenia do forum parę updatów już przeszedłem i wiem co piszę. Nadejdzie upd wszyscy będą biadolić bo to trawa za zielona niebo za niebieskie hotkeye stamina i co ... dalej będą grać tylko z przekonaniem ehhh gdzie ta stara dobra tibia kiedy każdy po 15 uh makerów miał kasy pełno :) Pożyjemy zobaczymy
hah, to ze juz kilka updatow przezyles to nie znaczy ze wszystko co piszesz jest najlepsze i najmadrzejsze... byc moze zle sie wyrazilem przyznam Ci racje nie zabija idee Tibi tylko idei pvp i temu nie zaprzeczysz ....
A ze nie uzywasz battle list i nie bedziesz uzywal to no comment..
@zimpa
TO juz byl jakis mini update? ; p (nie mam tibii na kompie od 2 tygodni)
@mayer
nie ziomasq ja wiem co jest w update
A ze nie uzywasz battle list i nie bedziesz uzywal to no comment..
pozwolilem sobie zedytowac tego posta/\/\/\
jastr na prezydenta... :cup:
sipver wez sie zatanow od bobrze mowi kto mial bota ten go bedzie uzywac jesli ty niee chcesz prucse zabawy to nie uzywaj co cie to obchodzi jedyne co musisz to uhbot kiedy boter bedzie cie bic przeciez update nie rowna sie nakaz uzywania bota on go tylko daje kazdemu zeby nie narzekaj ze padl bo tamten mial bota a ja nie 8o to nic nie zmieni
@stamina
wypowiem sie raz
7h mozna expic i troche jeszcze byc online ale mi zdara sie byc online 12-16h dziennie<jak mam wene> wiec jest to pewne ograniczenie co nie zmienia faktu ze inne chary na koncie tez mam i wreszcie znajde czas zeby nimi tez pograc zastanowcie sie nad tym... biadola tylko sharerzy ktorym to wybitnie nie pasuje
@loot
shooter bez blokera nic nie moze chociazby na hydrach wiec stawiac sprawe jasno podejdziesz ja nie blocze i sprawa jasna a te 10 sekund cie nie zbawiczekajac na wyciagniecie loota
@wszystko to co powyzej
sadze ze starczy
Ajron 88
22-07-2006, 13:05
sorc jak każda profesja ma + i - fakt łatwo mu ubić profesję z niższym lvlem a teraz z runami na battle jeszcze łatwiej ale zapominacie że każdy kij ma dwa końce-.- najłatwiej też go ubić. Chociaż by mój przykład padłem bo po prostu sorc ma śmiesznie mało hp i tyle. Mialem uhy i mfy ale co z tego kiedy combo msa 40 lvl i 2 fe przewyższa ilość moich hp. Gdybym np był knightem z 770 hp (na 47 lvlu) to bym spokojnie zabił fe wyuhał się i jeszcze dał popalić dla sorca. Po drugie nigdy nie używałem battle po prostu zawsze mam tyle bp otwartych że nie mam miejsca i wątpie żebym po tym upie zaczął używać. Co do bootów nie oszukujmy się z całą pewnością około 20-30 % tibijczyków używa a może nawet i więcej. No i gadki typu zabija całą idee tibi LOL nic podobnego. Najpierw zastanów się co to jest dobre pvp później zobaczsz jak bardzo się mylisz :D celowanie z run to może z 10-20 % reszta to wyczucie, znajomość profesji, terenu i doświadczenie tego nie zastąpi żaden boot żaden hotkey( dlatego ja uważam że mam słabe pvp chociaż z celowaniem z run większych trudości nie mam). No i ostatnia rzecz jeszcze nie ma i już nażekacie i nie piszczie "wtedy to było co innego" bo tak piszecie ZAWSZE spójrz na datę mojego dołączenia do forum parę updatów już przeszedłem i wiem co piszę. Nadejdzie upd wszyscy będą biadolić bo to trawa za zielona niebo za niebieskie hotkeye stamina i co ... dalej będą grać tylko z przekonaniem ehhh gdzie ta stara dobra tibia kiedy każdy po 15 uh makerów miał kasy pełno :) Pożyjemy zobaczymy
Skoro celowanie runami to 10-20 % calego pvp , to nie rozumiem dlaczego wszyscy tak rycza z powodu aimbota ?
Zrozum kolego , jestes zaatakowany przez wysokolewelowego sorca , dostajesz spamm z sd 100 % celnosci , nie uciekniesz bo on jest szybszy , jesli zahcowasz zimna krew masz szanse przezycia , jesli spanikujesz , zginiesz.
Uwierz mi ze wprowadzenie legalnego aimbota to nie jest "polepszenie" pvp o 10-20 % , teras kazdy noob ktory kupil postac na allegro bedzie wstanie zagrozic doswiadczonym graczom (za jakiego ja sie uwarzam).
pozwolilem sobie zedytowac tego posta/\/\/\
jastr na prezydenta... :cup:
sipver wez sie zatanow od bobrze mowi kto mial bota ten go bedzie uzywac jesli ty niee chcesz prucse zabawy to nie uzywaj co cie to obchodzi jedyne co musisz to uhbot kiedy boter bedzie cie bic przeciez update nie rowna sie nakaz uzywania bota on go tylko daje kazdemu zeby nie narzekaj ze padl bo tamten mial bota a ja nie 8o to nic nie zmieni
zmieni zmieni, Tibia po upie bedzie gowniana gra dla cieniasow ktorzy nie umija kompletnie celowac z run, po kazdym dedzie probuja sobie wmowic ze koles mial aim bota a tak naprawde nie umieja w siebie trafic uhem
Zrozum kolego , jestes zaatakowany przez wysokolewelowego sorca , dostajesz spamm z sd 100 % celnosci , nie uciekniesz bo on jest szybszy , jesli zahcowasz zimna krew masz szanse przezycia , jesli spanikujesz , zginiesz.
tak, przezyjesz o ile bedziesz mial ze soba 20 bp uh zeby do dp zdazyc :D
eee nigdy nie wmawiałem sobie że gościu który mnie zabił miał boota NIGDY zawsze twierdzilem że moje pvp jest do bani (trzęsą mi się ręce przy ataku pk brak logicznego myślenia) jeśli uważasz że sorc teraz to będzie "Pan i władca" to ... graj sorcem zobaczymy przez ile czasu jeszcze tak będziesz uważał. Nie widzę żadnego problemu teksty typu "teraz każdy gościu który kupi postac będzie wymiatał a ja DOŚWIADCZONY gracz będę cierpiał" Ile osób zabije 5-10 zaraz po tym zajdzie za skóre komuś wpływowemu na serwie i będzie padał jak neewbe którym jest. W tej grze zawsze siła była w grupie samemu nawet 174 ms nic nie zdziałasz, poza tym ten topik nie jest o tym więc skończymy ten temat tu i teraz bo to bez sensu żaded z nas zdania nie zmieni. Nie twierdzę że jestem jakiś wszechwiedzący po prostu wiem bo pisałem tak jak ty: sd od 45 lvlu lol przecież teraz to sorce będą padać jak muchy (pamiętasz te czasy kiedy wystarczał chyba 15 lvl i miałeś sd każdy sorc miał minimum bp przy sobie więc każdy agresor musiał się liczyć z możliwością oberwania)soulpointsy po co !!! i tak to nic nie zmieni a ja będę tylko ograniczony robaki przecież teraz nikt nie będzi łowił .... Poczekaj do updatu pograj poznaj oceń a nie jeszcze nie ma usłyszałeś kilka nowinek i już wciągasz wnioski. Cierpliwości panowie cierpliwości.
Over and out Jastr8
tak, przezyjesz o ile bedziesz mial ze soba 20 bp uh zeby do dp zdazyc :D
remember!!
jesli o te same lvl chodzi bto pamietaj 3 jego sd to 2 twoje uhy wiec predzej on sie zniecheci nizz tobie braknie uh jesli masz 8 bp
Harry Xin
22-07-2006, 16:38
remember!!
jesli o te same lvl chodzi bto pamietaj 3 jego sd to 2 twoje uhy wiec predzej on sie zniecheci nizz tobie braknie uh jesli masz 8 bp
W pełni się zgadzam. A poza tym, jeżeli zaistnieją jakieś szanse to zawsze można skontrować i sd będą rzadziej lecieć. :p
ehh ale wy biadolicie, ci co sa cheaterami to i tak maja aimbota i tak(wiekszosc pk i agresorow). smuci wtedy tylko brak czynnika ludzkiego(ze kto moze nie trafic uhem czy sd). w sumie zaden sorc nie powinien miec wiecej sd niz ty uhow, wiec to nie problem, dopoki jestes w stanie sie wyuhac to nic ci nie zagraza.
PS: zaden prawdziwy noob nie zagrozi doswiadczonemu graczowi, nie wazne czy bedzie mial aibota i inny cuda niewidy, to po prostu nie mozliwe, tak jak zawsze doswiadczenie odgrywa i bedzie odgrywac najwazniejsza role.
PS2: zauwazylem ze najwiecej na aimbota narzekaja ludzie ktorzy juz teraz go uzywaja w postaci cheatow, zabawne :D
Harry Xin
22-07-2006, 17:18
PS2: zauwazylem ze najwiecej na aimbota narzekaja ludzie ktorzy juz teraz go uzywaja w postaci cheatow, zabawne :D
Do tej pory mieli przewagę i sprawą jasną jest, że będą chcieli ją nadal utrzymać skoro ryzykują dostaniem bana. :p
Potempik~ help fast
PLX HUNT ME PLX
Crown chyba musimy poważnie porozmawiać:]
Demiphant trzyma z Konda ponieważ zawsze byl przeciwko niemu i na dobre mu to nie wychodzilo.Zemek cisnął na bocie, a przynajmniej sprawiał takie wrażenie.Magdy nie komentuje bo mi sie poprostu nie chce.Rumcio nie sharuje chara, gra z bratem lecz rzadko gra jego brat ponieważ czesto mu sie zdarzalo paść w przeszłości:P
Signed by \Sk0p0/
Crown chyba musimy poważnie porozmawiać:]
Demiphant trzyma z Konda ponieważ zawsze byl przeciwko niemu i na dobre mu to nie wychodzilo.Zemek cisnął na bocie, a przynajmniej sprawiał takie wrażenie.Magdy nie komentuje bo mi sie poprostu nie chce.Rumcio nie sharuje chara, gra z bratem lecz rzadko gra jego brat ponieważ czesto mu sie zdarzalo paść w przeszłości:P
Signed by \Sk0p0/
Ja tam wiem o 3 osobach ktore graja tą postacią :)
Rumcio teraz ma jeden cel na galanie (tak powiedzial), zniszczyc 2 osoby,
a jakie to niech sie juz kazdy domysli ^^
Satan666
22-07-2006, 19:31
Ja tam wiem o 3 osobach ktore graja tą postacią :)
Rumcio teraz ma jeden cel na galanie (tak powiedzial), zniszczyc 2 osoby,
a jakie to niech sie juz kazdy domysli ^^
kogo niby...?
Osiol221
22-07-2006, 21:14
Konda:Jul 20 2006, 00:07:14 CET Killed at Level 174 by Chazed
and by Wanos Elstar
Dragon86
22-07-2006, 21:35
Konda:Jul 20 2006, 00:07:14 CET Killed at Level 174 by Chazed
and by Wanos Elstar
twojej predkosci mozna pozazdroscic :)
@Stan666
czasami im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie ;)
a tak na marginesie dzis zdziwila mnie jedna zecz mianowicie keekz i kardear przybiegli ubic pewna osobe razem myslalem ze sa na wojnie i walcza miedzy soba:p
o ile dobrze pamietam za czasow patriots keekz i kardear to byla slynna para przyjaciol (?) kolegow (?) tak czy inaczej czesto dzialali razem. Byc moze poglady i wojna miedzy ich gildiami tego nie przekreslila?
Satan666
22-07-2006, 22:27
@Stan666
czasami im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie ;)
co masz na mysli, to z Wapivosem?;>
Dragon86
23-07-2006, 00:12
o ile dobrze pamietam za czasow patriots keekz i kardear to byla slynna para przyjaciol (?) kolegow (?) tak czy inaczej czesto dzialali razem. Byc moze poglady i wojna miedzy ich gildiami tego nie przekreslila?
Watpie czy to ze walcza po przeciwnych stronach nic nie zmienia,zreszta z tego co pamietam to podobno keekz okradl domek kardeara ale moge sie mylic :p
Kolejny frag Hwl:
Virtuazo
Character Deaths
Jul 22 2006, 23:38:07 CET Killed at Level 67 by Keekz'Druid
Kolejny frag Hwl:
Virtuazo
Character Deaths
Jul 22 2006, 23:38:07 CET Killed at Level 67 by Keekz'Druid
@up ja tutaj zadnego fraga dla hwl nie widze
Harry Xin
23-07-2006, 11:49
@up ja tutaj zadnego fraga dla hwl nie widze
Fixi zasugerował się tutaj początkiem nicku "Keekz" i tyle. :p Osobiście wątpię by ten druid był zaangażowany w konflikt. ;)
keekz mial chyba jakiegos shit chara ktorymi atakowali slabszych sorkow ale to chyba nie to
Dead Cerber
23-07-2006, 13:53
Keekz'Druid to noob char Keekz'a.
Zabija nim wielu ludzi, prawdopodobnie z nudów :P.
Kardear przyszedl po mnie :P a keekz za nim bo myslal ze kardear mnie zaatakuje i pz zrobi :) watpie aby dalej byli przyjaciolmi, przeciez kard~ stracil 2-3 mln gps jak go okradli :P
Hani2006
23-07-2006, 15:53
Nie zgadzam sie ze Rumcio ma 2 ownerow. W przeszlosci jak gralem charem xxx
to bylismy jednymi z najlepszych friends i znalem jego ownerow bylo ich sporo :)
Nie zgadzam sie ze Rumcio ma 2 ownerow. W przeszlosci jak gralem charem xxx
to bylismy jednymi z najlepszych friends i znalem jego ownerow bylo ich sporo :)
Ma ich conajmniej 3... z tego jeden ktory jeszcze nie ukonczyl szkoly podstawowej :P
No no, powazne oslabienie dla HWL... Moze Dominion jeszcze wygra te wojne? :P
zbiorka 20
rzeczywisty czas 21
done in 100%
Zimpixa Second: 21:30 You have found a magic sword.
21:59 Madame Dark Matter: 13:08 You have found a magic sword.
21:56 Divine Scar: 21:30 You have found a magic sword.
21:57 Stara Jaga: 21:31 You have found a magic sword.
Także MMS zobaczylismy w jednym z demonków
Arturo Soprano
23-07-2006, 22:58
No Gratki panowie. Nastepne 4 SOVy na Galanie :). Chce ktos moze sprzedac ?:D j/k ofc ^^.
EDIT.
Macie moze filmik ?:P
Lord Hybrid
23-07-2006, 23:23
Co do bana rivenna to był efektem akcji HWL. ( niestety kolejny raz bardzo dobrze zaplanowanej). Wszystko zaczęło sie od nabicia pz locka przez BEGGER INCO niedaleko Ab. Była sama z HWL na 3 osoby z Dominion. Poszlismy więc do Ab ja klepać. Podczas tego dołączały sie inne osoby z dominion do tego. Cała akcja skonczyła sie w domku gdzie dostaje sie postman zadania z questu za mostkiem dwarfów w strone Thais. Begger stanela na parterze w samym rogu i tylko sie uhala. My ja otoczylismy+ obserwatorzy noobki. Nagle HWL zrobiło mass liga piętro wyżej zeszlo na dól i dowalili kilka UE po rząd. W efekcie popadali:]
Dead Cerber
24-07-2006, 11:13
Od ue padł Chazed.
Później padł jeszcze Kiggan.
Xairax_pl
24-07-2006, 12:44
Dead Cerber, kolejna osoba wypowiadajaca sie na forum nie znajaca faktow...
Wg ciebie rivenn dostal bana za zabicie Chazeda tak? -.- Oni nie sa az tacy glupi zeby z final warningiem i 1 unjustem do bana ue walic.
od Ue Rivenna same noob chary popadaly z tego co wiem ;]
Dead Cerber
24-07-2006, 15:34
Dead Cerber, kolejna osoba wypowiadajaca sie na forum nie znajaca faktow...
Wg ciebie rivenn dostal bana za zabicie Chazeda tak? -.- Oni nie sa az tacy glupi zeby z final warningiem i 1 unjustem do bana ue walic.
Nie chodzi mi o to że Rivenn dostał bana za ue...
Napisałem tylko że gdy sorcowie z HWL walili ue padł Chazed -.-'
Xairax_pl
24-07-2006, 15:46
od Ue Rivenna same noob chary popadaly z tego co wiem ;]
Jesli Bubkez i Zadix Sastwow to noobchary to same noobchary popadaly ;p
Harry Xin
24-07-2006, 18:28
Jesli Bubkez i Zadix Sastwow to noobchary to same noobchary popadaly ;p
O ile mi wiadomo to przynajmniej Bubkez się ostatnio mocno udziela w konflikcie miedzy Dominion a HWL. ;) O Zadixie Sastowie sie nie wypowiadam bo nie jestem pewien. :p
Skoro popadali to sa noob charami ;) a tak powaznie to o nich nie slyszalem kolega mowil mi ze rivenn przyje... Ue i padlo z 15 noobkow:)
Bubkez się udziela ... bo nie ma wyjścia :/ tak to jest zabił jakiegoś noobchara pojawił się gain tina i ubili go. Uzgodniony był payment (30k) ale bubkez się wq... i powiedział że nie będzie płacił. Wystąpił z naszej gildii (żeby problemów nie było) zabili go chyba jeszcze z raz czy 2 (chyba z 81 lvlu czy z 83 a teraz ma chyba 71). Z racji tego że i tak miał hunta wstąpił do dominion. Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to że po ponad 2 tygodniach okazało się że nasza gildia ma hunta od niektórych członków hwl bo bubkez w niej był hehe niezły powód.
Dragon86
25-07-2006, 00:01
skoro Bubkez padl 3x zanim wstapil do Dominion to czemu na oficjalnej Frag liscie te dedy zostaly zaliczone jako fragi?:confused:
Name: Kardear
Profession: Royal Paladin
Level: 112
Residence: Edron
House: Central Circle 1 (Edron) is paid until Aug 08 2006
Guild membership: Little John of the How We Livin
Last login: Jul 25 2006, 07:07:57 CET
Ehh.. wie ktoś czemu zmienił stronę ?
Dragon86
25-07-2006, 11:29
Moze znudzilo mu sie juz siedzenie w pz ;)
Satan666
25-07-2006, 13:10
Yahel dostał po raz trzeci invita i nie kwapi sie by dolaczyc
Rivenn undeleted , to samo co w przypadku Kondy , wg Cipow Rivenn zostal nieslusznie zdeletowany poniewaz bylo to celowe zagranie ze strony Dominion/lub nnych osob , po prostu wykorzystanie bledu w grze.
Moim zdaniem to jest niesprawiedliwa wojna bo widac ze Hwl ma po swojej stronie Gmow, juz osoba undeleted z ich gildii.
tak czy siak Welcome back Rivenn
Kiedyś słyszałem że Rivenn zna z rl jakiegoś Gma ale niewiem czy to prawda :p
Fabolous
25-07-2006, 15:22
Skoro Konda zostal odbanowany po tym jak sie wydalo ze to bylo zaplnowane wykorzystanie buga to dlaczego Rivenn mialby nie byc odbannowany, gdzie to tez bylo zaplanowane (tak pisal jeden z tych co zostal zabity przez Rivenna na tibia.com.)
Jeff~ Miał Haka stracił sova i all eq, niewiadomo w jaki sposob zostal hakniety.
edit: Dzisiaj Rano Dalem mu w helmet bo mi mowil ze mial hacked, ale niewiem nie jestem pewien na 100% moze kupil mms od ciebie i po kilku godzinach mial hacka a to jest możliwe
Ano zna Gma ktory jest chyba najaktywniejszy na galanie =)
A co do Jeff~ to dzisiaj kupil odemnie mmsa :P skad mial 280k po hacku? :>
Demiphant
25-07-2006, 19:47
Konda był odbannowany ponieważ HWL wyrzuciło kilka osób z domku w momencie kiedy on strzelił z bursta i to było zaplanowane.Rivenn jak i większość MS z HWL zaplanowała walnięcie UE ale nie wzieli pod uwagę tego,że kilka osób z low lvl może pójść za begger i to jest pierdolenie,że byli na jednej kratce przy schodach bo HWL złaziło z góry sorcami i walili UE.
apropo Rivenna:
jego ban byl przypadkowy i nie zaplanowany, po prostu pomylka ze strony HWl, nie przewidzieli ze tak sie moze stac, noob chary piszace an forum ze to bylo zaplanowane, byly charami HWl i bylo to celowe aby byl "dowod" na to ze bann rivena powstal poprzez nadurzycie bldow gry. cipsoft po prostu padl ofiara malej manipulacji.
Potempik~ help fast
PLX HUNT ME PLX
@Crown~
Nie chcę się naprzykrzać ale ostatnio ubiłeś człowieka o nicku Piela...
Gdy spytał Cię za co, odpowiedziałeś mu o ile pamiętam:
"Przecież ja pekuję, nie patrzę na nick"
I dyskutujemy tu o "Polaczkach" ?
@Jastr Zielinski: Biegałeś po Darashii krzycząc że Deviladon ma hunta za 20k, gdy ostrzegłem Cię, wyśmiałeś mnie i wyzwałeś od wieśniaków. Za jakiś czas padłeś drugi raz. Dev~ mówił mi że nie zamierza zaprzestać swoich działań wobec Ciebie. "Chłopy z mojej wioski" (tak jak to powiedziałeś) nie twierdzą że bezpodstawnie.
Konda na priv do pewnego członka How We Livin:
17:13 Konda: Corrupted gm
not true...
@Tirius: Wytrzymasz długo bez tibii? :P Aby napewno?
@Demiphant~ "Word trade my galana yor Morgana" ? --.^
Jeffrey Kinta Hacked... XD nie powiem zebym ubolewal z tego powodu :D
nie nawidze takich ludzi jak on
Dead Cerber
26-07-2006, 15:43
Hetnanoz dostał bana za to że na forum napisał:
"I have 3 owner but everyone is retired"
No nieźle, Gmowie chyba nie mają poczucia humoru :P.
@Crown~
@Jastr Zielinski: Biegałeś po Darashii krzycząc że Deviladon ma hunta za 20k, gdy ostrzegłem Cię, wyśmiałeś mnie i wyzwałeś od wieśniaków. Za jakiś czas padłeś drugi raz. Dev~ mówił mi że nie zamierza zaprzestać swoich działań wobec Ciebie. "Chłopy z mojej wioski" (tak jak to powiedziałeś) nie twierdzą że bezpodstawnie.
eee co o czym ty mowisz?? Poprzestawiało ci się coś chyba ?? Byłem na huncie na necro zpekował mnie pobiegłem do ankh przyłączył się qmpel knight i poszedliśmy po deviladona (przez cały czas pisałem z nim na priv miał czekać). Niestety zanim qpiłem mfy itd i dobiegłem pz już mu minął stałem w depo on zaczął coś tam pisać wyzywać mnie( coś w stylu fa*** polish noob itd i dał loga ja napisałem hunted nic pozatym( RAZ hunted i w depo więc przestań pier... że latałem i krzyczałem i to jeszcze w dodatku o paymencie :/).(nie wiedziałem jeszcze że ma jakieś plecy w hwl i wogóle co to za typek) za parę minut ktoś się podłącza i pisze jaki to deviladon jest straszny i żeby go nie dotykać ( to pisałeś za pewne ty) pomyślałem pewnie on lognął się na drugiego chara i próbuje mnie podejść (jak to część ludzi zabije później loguje się na inną postać pisze że tamten char ma wielkie plecy i żeby lepiej go nie dotykać nie wiedziałem kim on jest polakiem szwedem czy czechem po prostu wydało mi się to podejrzane) z tąd ta gadka o paymencie (z tobą na privie !! więc nie koloryzuj ok dodam tylko że jak tylko sprawdziłem to co mówiłeś podziękowałem ci za ostrzeżenie i tyle i nie wyzywałem cię od wieśniaków więc nie zmyślaj ok ) co do drugiego deda to raczej przykry zbieg okoliczności niż zaplanowana akcja (jak wyszedłem z depo sporo ciał leżało większość killled by wojtix) a oni we 3 pekowali na całego no i stało się :/. Ja jak na razie wbijam nie gram i czekam na obrót wydażeń. Jak hwl wygra i tak bym sobie nie pograł jak dominion wygra to wtedy się wróci do gry i tyle :D Deviladon chce ode mnie kasy :D ubzdurał sobie że jestem w nightfly a w tej gildi był bubkez a on zabił jego brata czy tam kolegę itd (po prostu zwykłe pk a teraz jeszcze pa a ja tam wbijam nie będę płacił ) Swoją drogą mówiłeś że też z nim miałeś problemy więc wiesz co to za typ gracza (noobek z plecami)
Dragon86
26-07-2006, 23:07
Hetnanoz dostał bana za to że na forum napisał:
"I have 3 owner but everyone is retired"
No nieźle, Gmowie chyba nie mają poczucia humoru :P.
Wiesz nie obrazajac nikogo, ale to glupota pisac takie teksty w koncu gm nie musi miec "poczucia humoru" i wg. niego moze to wygladac jak przyznanie sie do winy:p
Wiesz nie obrazajac nikogo, ale to glupota pisac takie teksty w koncu gm nie musi miec "poczucia humoru" i wg. niego moze to wygladac jak przyznanie sie do winy
Jasne, pewnie gm ma 11 lat (i jest przy okazji Twoim rowiesnikiem) i w szkole jescze nie uczyli co moze oznaczc pojecie "poczucie humoru".....
bez komentarza
ps
A moze jego poziom IQ jest "zbyt wysoki" zeby zeby zrozumiec ten nawiasem mowiac niezly zarcik
pss
A moze to poprostu "pewien znajomy gm" chyba wszyscy wiedza o kogo chodzi....
dokladnie, to jego praca i jego p****** poczucie humoru ... ma dowody to banuje.
Niestety swoimi odzywkami pokazujesz kto jest dzieckiem i ma 11 ;at :p
dobra zejdzcie dzieci z biednego GMa jako ze GM to nie mial nic z tym wspolnego. post zostal zreportowany przez senior tutora bezposrednio do Custommer Support i to oni dali bana i od tego nie ma odwolania. poza tym zasady to zasady, a w zasacdach tibii jasno jest napisane ze sharowanie kont jest przeciw regula. sam sie przyznal, i to nie brzmi jak zart, jak nie umiesz zartowac po angielsku to nie pisz gluupot, sam jest sobie winny.
i pisze jaki to deviladon jest straszny i żeby go nie dotykać ( to pisałeś za pewne ty) pomyślałem pewnie on lognął się na drugiego chara i próbuje mnie podejść (jak to część ludzi zabije później loguje się na inną postać pisze że tamten char ma wielkie plecy i żeby lepiej go nie dotykać nie wiedziałem kim on jest polakiem szwedem czy czechem po prostu wydało mi się to podejrzane) z tąd ta gadka o paymencie (z tobą na privie !! więc nie koloryzuj ok dodam tylko że jak tylko sprawdziłem to co mówiłeś podziękowałem ci za ostrzeżenie i tyle i nie wyzywałem cię od wieśniaków więc nie zmyślaj ok )
W tym momencie tych problemów nie mam, sytuacja odwrócona o 180 stopni jak to czasem bywa. I to Ty koloryzujesz.
"i pisze jaki to deviladon jest straszny i żeby go nie dotykać"
Żalosne że w ten sposób mnie cytujesz.
Z resztą bardzo możliwe że mówiłeś to tylko nad depo, bo tam mieszkałem.
W momencie gdy myślałeś że ja to Deviladon, skierowałeś do mnie rózne zwroty :]
I to tyle z mojej strony
W tym momencie tych problemów nie mam, sytuacja odwrócona o 180 stopni jak to czasem bywa. I to Ty koloryzujesz.
"i pisze jaki to deviladon jest straszny i żeby go nie dotykać"
Żalosne że w ten sposób mnie cytujesz.
Z resztą bardzo możliwe że mówiłeś to tylko nad depo, bo tam mieszkałem.
W momencie gdy myślałeś że ja to Deviladon, skierowałeś do mnie rózne zwroty :]
I to tyle z mojej strony
Ok napisałeś "zabił mojego palka na afku później miałem problemy wpadło kilka typków z HWL itd" Wiem że napisałem kilka zwrotów ale raczej nie obraźliwych :) Sam wiesz wyglądało to dziwnie zabija mnie typek daje loga a za chwile podłącza się nieznajomy i ostrzega mnie przed załatwieniem swego oprawcy. Pomyślałem że gościu się spietrał i może się zwróci za deda (k arm bp uh bp hmm 3 bp mf mystic turban i pare innych "śmieci"
Witam "Dorosli Gentelman'i"
1. Lat mam dokladnie tyle ile Sliver i Satan razem wzieci (jak ktos w moim wieku moze sie bawic w Tibie?)
2. Ja nikogo nie oskarzam (popatrz na styl) to tylko moje zabawne przypuszczenia, wiem pewnie to moje "starcze poczucie humoru"
3. Znam Hetnanoza wiem ze on gra sam
4. Satan gzzz za "pierw", (podaj slownik z ktorego korzystasz)
5. Pawlon gratz i thx ze rzeczowe wyjasnienie sprawy (oby wiecej ludzi na tym forum z Twoim poziomem)
"Dojrzali Panowie" -to tylko gra, zabawa, wiecej luzu - po co sie tak "pienic", wiecej "poczucia humoru"...... i bez nerwow chlopaki
PS przepraszam jesli kogos urazilem
W sumie to się zgadzam z Sarmem.
Btw grałem kiedyś na galanie (całkiem niedawno skończyłem) i mogę stwiedzić, że praktycznie cały serw jest zasłany złodziejami, PA, PK i innymi typkami spod ciemnej gwiazdy :(
Mogę to stwierdzić bo widziałem już na żywo niejedną rzeź uczyniną przez kolejnych ownerów Wojtixa, pościgi za Oenem itp. Poza tym nawet ""koledzy"" z rl jak grają to się zachowują jak szmaty a nie koledzy :// Galana zeszła na psy i tylke (jeśli ciągle taka nie była)
Pozdro dla wszystkich którzy czują się urażeni po przeczytaniu tego postu.
Taka jest smutna prawda tak jak każda wojna tak i ta przynosi za sobą pa i pk strony wygrywającej. Gdzie nie pójdziesz pełno ciał zabitych przez członków hwl+ ich noobchary (chociażby dzisiaj w ankh pk xisso i zezhuna) nie można expić, stać pod depo wogóle nie można grać i pomyśleć co to będzie dla mid lvli kiedy oni wygrają wojnę. Podobno konda huntował sorców którzy przekroczą 70 czy tam 80 lvl oni nie pozwolą wyjść sorcom z 50 :/(wiadomo mało hp łatwo ubić i zawsze sporo run mają :P) .Nic, chyba trzeba po raz kolejny (i tym razem ostatni) zerwać z galaną (a może nawet i z tibią) :D
A powiedzcie mi, czy znacie jakiegoś gracza na galanie, który po przekroczeniu 30-40 lvl nie musiał komuś płacić??
For example mój ziomek musiał musiał płacić bodajże Hetnanozowi (ale nie jestem pewien do końca [coś na h]) za to, że inny ziomek rzucił mu (tzn. koledze) na dp steel bootsy. Ten je zobaczył i od razu "pay or hunted: :O
No niestety powody do huntowania są czasami takie naciągane i śmieszne że szkoda gadać. Swoją drogą chyba dominion ma u siebie sporo pa/pk nawet więcej niż hwl. Ja tylko chcę żeby ta wojna w końcu się SKOŃCZYŁA. Im dłużej panuje chaos tym gorzej. Nie wiadomo kto co za co i dlaczego. Członkowie dominion mają już powoli dosyć pzta ale nie wiadomo co robić nie mają za bardzo wyboru albo pament i przyszycie xywki "zdrajca" albo dalej pz(tak tak jest jeszcze walka ale z takim zgraniem to niech lepiej sami zrookują sobie chary chociaż hwl na tym nie zarobi). Na galanie zawsze jest tak cały czas jest jakaś wojna dosłownie galana więcej jest w stanie wojny niż pokoju :/ w ostatnich tygodniach hwl vs dominion wcześniej też non stop już nawet nie chcę wymieniać bo by to trochę trwało. PEACE ~~/~~
Arturo Soprano
29-07-2006, 20:45
A powiedzcie mi, czy znacie jakiegoś gracza na galanie, który po przekroczeniu 30-40 lvl nie musiał komuś płacić??
No ja mam 75 lvl i jescze nikomu nie placilem :). Zyjesz w zgodzie, nie wychylasz sie to cie nikt nie ruszy.
Dragon86
29-07-2006, 20:56
For example mój ziomek musiał musiał płacić bodajże Hetnanozowi (ale nie jestem pewien do końca [coś na h]) za to, że inny ziomek rzucił mu (tzn. koledze) na dp steel bootsy. Ten je zobaczył i od razu "pay or hunted: :O
Oczywiscie ze znam (sam jestem taka osoba) i to duzo takich osob, poprostu gdy sam nie pkojesz nie urzadzasz pa lub nie kradniesz i jestes osoba ktora chce dbac o swoja dobra opinie nie masz takich problemow :p
Galana schodzi na psy dokąd wygrywa hwl.. grać się nieda. Albo poczekam aż wygra dominion albo papa Galano ;)
dobijacie mnie...
dominion wcale nei bylo lepsze, ba, nawet zachowanie polakow w dominion bylo duzo gorsze niz hwl, i nikt ich nie kontrolowal, moze niektorzy z was tutah(ci co narzekaja) mieli kolegow w dominion i sie cieszyli i myslli ze sa "nietykalni" a teraz sie martwia(albo tez placili za protekcje). wiekszosc z was sama nie jest swieta, ilu z was tak naprawde nigdy nie pkowalo? czy to na main charze czy tez na noob charze, 1? 2? zaloze sie ze nie wiecej niz 5 i to i tak mocno bym watpil.
HWl to gildia jak kazda inna, po prostu trzeba sie dostosowac do sytuacji...
masz byc jak woda, przybierac ksztalt naczynia w ktorym sie znajduje :D
PS: nie mylic ze zdradami, ass lickerstwem itp.
Dragon86
29-07-2006, 23:48
dobijacie mnie...
dominion wcale nei bylo lepsze, ba, nawet zachowanie polakow w dominion bylo duzo gorsze niz hwl, i nikt ich nie kontrolowal, moze niektorzy z was tutah(ci co narzekaja) mieli kolegow w dominion i sie cieszyli i myslli ze sa "nietykalni" a teraz sie martwia(albo tez placili za protekcje). wiekszosc z was sama nie jest swieta, ilu z was tak naprawde nigdy nie pkowalo? czy to na main charze czy tez na noob charze, 1? 2? zaloze sie ze nie wiecej niz 5 i to i tak mocno bym watpil.
HWl to gildia jak kazda inna, po prostu trzeba sie dostosowac do sytuacji...
masz byc jak woda, przybierac ksztalt naczynia w ktorym sie znajduje :D
PS: nie mylic ze zdradami, ass lickerstwem itp.
Ja sie przyznaje bez bicia ze nigdy nie pkowalem, ani nie posiadam pk charow :]
Szczerze to jastr zielinski jest moim pierwszym charem i jedynym którym tak na prawdę gram ( na tym koncie są jeszcze 2 inne postacie jastr który był na mainie ale wrócił na rooka i naightmare na xerenie którego stworzyłem dla qmpla bo nie miał vice) Pkować osobiście zabiłem hmm zaraz ze 2 osoby (postacie w tibi oczywiście :P) jeden to był pk który zabił mnie chwilę wcześniej pod depo w venore 2 to jakiś pk knight lvl około 20. Postać dwa razy oddawałem w inne ręce (oddawałe nie sprzedawałem i w danym momencie ja nie grałem) po prostu nie chciało mi się grać a szkoda było mi około 50 dni pacca a qmpel miał hunta za wojnę to oddałem żeby sobie pograł. Teraz od około 3-4 tygodni gram ja. Z 40 wbiłem 47 ale padłem dwa razy. Ci którzy mówią że wystarczy się nie wychylać to hrhrhr za przeproszeniem g* wno prawda. Wystarczy że jesteś w złym miejscu o złym czasie i padasz od noob charów albo nawet samo hwl sę po ciebie pofatyguje. Ja jestem raczej spokojnym graczem który mieszka w miejscowości gdzie nikt oprócz niego nie gra w tibie, nie ma qmpli hi lvli ani nie płaci za protekcje, nie lubi komus włazic w cztery litery tylko dla tego bo ma 2 razy większy lvl ja po prostu lubie chodzć na necro , vampy gadać na gc, od czasu do czasu wyskoczyć na coś większego lub na qesta traktuję tibię tak jak każdą inną grę jak rozrywkę ale niestety przez te ciągłe wojny nie da się grać. W dominion są więksi pa to prawda ale sądze że jak hwl wygra będzie gorzej nie jestem jak woda co się kształtuje jak miska jestem jak dąb którego już nie da rady przesadzić. Prawda jest taka że każdy ma swoich faworytów bo tu ma kolegów tam protekcje a ja... ja mam hunta ze strony hwl więc dominion do boju i to wszystko;)
lol xD
teraz to już się nie dziwie dlaczego mój brat odszedł z Galany xP
Mnie na galanei ostatnio w ciągu 2 dni ubili 3 razy ;| Ale też już tam nie gram..straciłam c-seta i zarobiłam dodatkowo hunta . very TY za taki serv :D
Dziś około godziny 12:00 Veccia i Chaos Hawk urządzili sobie zabawę w kazo polegającą na biciu każdego kto się ruszy z dp ;)
12:05 Chaos Hawk: hail konda.
Veccia jak i Chaos maja invite do gildii Rainfangera ;)
pk jest na każdym serwerze ale nie pod depo :P . Wygląda to tak - kilku członków gildii wygrywającej (hwl jak by ktoś nie wiedział) + kilka noob charów (chociaż nie zawsze są one potrzebne) i ... wszyscy którzy nie są w hwl siedzą w depo. Trudno nazwać to pk dla nich jest to po prostu zabawa nie rozumieją że nie wszyscy to tak odbierają. Ciekawe jak oni się by bawili kiedy by mieli 45 lvl sorcem a ja bym się z nimi zabawiał swoim 150 ek + 3 "przyjaciół"
Ajron 88
30-07-2006, 15:17
hmmm , ja to widze tak że po obu stronach sa PA , roznica jest taka ze jak przjebiesz sobie w u Dominion to pol biedy , bo latwo jest umknac z ich "zabojczych" trapow , co do HWL , jesli oni chca cie zabic , to w 95 % sytuacji jestes martwy (chyba ze grzejesz pz).
Ja tymczasowo zostalem pozbawiony komputera (burza, piorun , spalony komputer) , ale jak bede miec mozliwosc grania w domu to mam zamiar zostac na Galanie , gram tutaj juz dosyc dlugo , okolo 2 tygodnie po starcie servera chyba zlozylem pierwsza postac, od tamtej pory zadna z moich postaci nie bylem powarznie polowany (nie liczac grozb Venezuelczykow <lol>) i nigdy nie musialem placic.
To jest server jak kazdy inny , a ci ktorzy mysla ze jak pojda gdzie indzej to odrazu bedzie cudnie , myla sie , wszedzie jest tak samo.. jedyne co ma wplyw na to jak ci sie gra to twoje szczescie..
Eee, nie jest tak zle na Galanie... Zreszta jak powiedziale moj poprzednik, na kazdym servie jest mnostwo pa/pk i nic sie na to nie poradzi... I nie probujcie mi wmowic ze wy nigdy nie pkowaliscie, bo jesli tego nie robiliscie, to nie znacie najwiekszego uroku tibii xD
Dragon86
30-07-2006, 18:13
Eee, nie jest tak zle na Galanie... Zreszta jak powiedziale moj poprzednik, na kazdym servie jest mnostwo pa/pk i nic sie na to nie poradzi... I nie probujcie mi wmowic ze wy nigdy nie pkowaliscie, bo jesli tego nie robiliscie, to nie znacie najwiekszego uroku tibii xD
Hehe "pk najwiekszy urok tibi" coz widac ze jeszcze nie doroslos do tego czym jest bawienie sie w cos bez psucia zabawy innym, aha i osmilem sie niezgodzic tez bo nie na "kazdym" serive jest PA i PK no bo sa jeszcze servy NON-PVP :p
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh......very very sad.
Dominion przegrywa...coż moge powiedzieć...go go Dominion.
Signed,
// Blooc, Zizorah.
Hehe "pk najwiekszy urok tibi" coz widac ze jeszcze nie doroslos do tego czym jest bawienie sie w cos bez psucia zabawy innym, aha i osmilem sie niezgodzic tez bo nie na "kazdym" serive jest PA i PK no bo sa jeszcze servy NON-PVP :p
Tzn. wiesz, nie chodzi mi o psucie zabawy innym, bo tu nie chodzi o to ;]. Ale czy expiac na czymkolwiek caly sie trzesles? Czy expiac na czymkolwiek przezywa sie ogromne emocje? Czy wieksza masz satysfakcje z szybkiego nabijania lvlu czy z lvli zabitych przez ciebie graczy? Dla mnie, pvp jest najwieksza zaleta tibii, no ale kazdy moze miec swoje zdanie ;). No ale z pa i pk na "kazdym servie" masz racje ;p.
Ludvviczek
31-07-2006, 12:35
:D nom pvp to zaleta chociaz dla niskich leveli to kaplica...;)
Komandos Strong
31-07-2006, 14:10
mi sie jeszcze nie zdarzylo zeby hwl albo dominion mieli do mnie jakie kolwiek pretensje, poprostu zawsze bylem z boku nie obchodzilo mnie to co oni robia i jakos sobie dawalem rade teraz tez nie mam zadnych problemow chociaz czasem zdarzy sie ze mam skulla pod dp albo cos, bo idzie sie z nimi dogadac :)
Fan of Slip and SOAD
31-07-2006, 15:55
Zawsze będą skargi na "władzę" servera... Więc gadanie, kto jest dobry, a kto zły nie ma sensu.
Co do problemów, to jak się ktoś nie wychyla to może sie ich nie nabawić... Więc trzeba tylko uważać. :)
Mnie teraz nic nie obchodzi kto wygra... Gram dla siebie i tyle.
Cya in game.
Dead Cerber
31-07-2006, 17:12
Dokładnie, poprostu trzeba unikać kłopotów. Niektórzy myślą że są nie tykalni a jednak w pewnym momencie są hunted. Trzeba stać na uboczu a jeżeli chce się angażować/pomagać w wojnie jednej ze stron należy liczyć na invite :P.
Gówno prawda.
Co wy gadacie że jak się nie wychylasz to nie będziesz maił hunta?! :O
Wystarczy że w złym miejscu staniesz i masz hunta.
Ziomal na galanie dostał hunta for ever albo 60k od hizopiego za to, że stał przed dp i nawet się słówkiem nie odezwał ;(
Wystarczy że jesteś i możesz mieć hunta, że masz dziwny outfit i masz hunta, że masz nick który się komuś nie spodoba - masz hunta, masz jakiegoś itemka rare na dp i masz hunta, kupujesz jakiegoś drogiego itemka na low lvl - hunt, wejdziesz na expowisko i masz hunta. Powodów jest wiele, można godzinami wymieniać ;(
Taki 60 ek itd to se może pprzed dp stać ale trzeba pierwej ten lvl wbić, a na galanie ni ch**a nie wbijesz nic, bo masz hunta :/
Oczywiście hunta można spłacić, ale skąd u diabła 30lvl ma wiząć for example ot tak 30 tudzież 60k (zależy od sytuacji)
Stawiarek
31-07-2006, 20:54
Nie ma sensu kwapić sie na jeden temat. Galana jest jaka jest, masz wysoki lvl to sobie pograsz jak nie to wszystko bedzie zalezalo od twojego farta tudzież znajomosci, a nóż nikt cie nie zhuntuje.
A żeby dowiedziec sie jaka naprawde jest galana wystarczy ze przeczytacie pierwszy post tego tematu, a jaka jest atmosfera na serwerze nastepnych pare stron. I to tyle B)
omg..
ja ostatnio (dawno,ale wtedy gd się logowałam na chara na galanie xD)
zarobiłam hunta za to że ubiłam gościa (jego noob chara) za to że ubił moją postać z niskim lvl (a chciałam nią sobie nią chwile pograć )xD a jak spłacić? ja akuratnie kase posiadałam :) ale są też "przyjaciele" ,(respect 4ever) którzy mi zaoferowali pomoc i chcieli zrobić składke na mnie xP ze sprzedawania uh`ów,gfb,etc.. :)
Gówno prawda.
Co wy gadacie że jak się nie wychylasz to nie będziesz maił hunta?! :O
Wystarczy że w złym miejscu staniesz i masz hunta.
Ziomal na galanie dostał hunta for ever albo 60k od hizopiego za to, że stał przed dp i nawet się słówkiem nie odezwał ;(
Wystarczy że jesteś i możesz mieć hunta, że masz dziwny outfit i masz hunta, że masz nick który się komuś nie spodoba - masz hunta, masz jakiegoś itemka rare na dp i masz hunta, kupujesz jakiegoś drogiego itemka na low lvl - hunt, wejdziesz na expowisko i masz hunta. Powodów jest wiele, można godzinami wymieniać ;(
Taki 60 ek itd to se może pprzed dp stać ale trzeba pierwej ten lvl wbić, a na galanie ni ch**a nie wbijesz nic, bo masz hunta :/
Oczywiście hunta można spłacić, ale skąd u diabła 30lvl ma wiząć for example ot tak 30 tudzież 60k (zależy od sytuacji)
moglbys przestac mocno przesadzac i dramatyzowac? smiac mi sie chce, narzekasz, mocno wyolbrzymiasz, a na zadnym innym serwie pewnie w zyciu nie grales.
hunty za powody takie jak ty wymieniles to dostaja tylko ludzie co od razu jak slysza slowo "hunted" to sraja w gacie, liza komus tylek i blagaja o zycie, tudziesz momentalnie placa. wszystko idzie rozwiazac jak nie przez rozmowe z tym co ci mowi hunted to z jego leaderem badz tez na wiele innych sposobow np forum. przypadki kiedys sie tego nie da zalatwic w sensowny sposob sa RZADKIE!~wiekszosc to sa zarty z noobkow ktorzy tak jak ty od razu panikuja i placa badz ida retired, a po 5 min niekt nie pamieta nawet ze mowil takiemu ze ma hunta, szkoda miejsca na vipie dla takich ;D
chcialbym zaznaczyc ze przykadl z hizopim musi byc bardzo stary bo on od dawna nie gra, a poza tym nawej jak gral to wystarczylo umiec rozmawiac z innymi(i znac angielski) i gowno mogl ci zrobic. pewnie sam nawet tego nie widziales tylko zasyszales jakies ploty wyolbrzymione 10 krotnie. tak czy siak jak sie ktos bal hizopiego i mu placil to sam jest sobie winny xD
moze wpadne do Ciebie moim 8 lev i powiem cio hunted t zarobie darmowe 50k, bo kto wie? moze jestem konda? albo nuskei? i pewnie bys zaplacil XD
Wiesz pawlon... Nie masz racjii do konca ;]. Pamietam ze kiedys mialem hunta od shizopiego za to, ze mialem bohy xD. Klepal mnie kilka razy, za kazdym razem uciekalem bez problemu. Jakis tydzien pozniej wpada hizopi na roty gdzie wbijalem soula i zaczyna mnie bic xD. Zwialem ofc... Powod? - hizopi twierdzil ze chcialem ubic shizopiego xD. Jednak pozniej wszystko zostalo wyjasnione, zaczalem sie kumplowac ze shizopim... a pozniej mial haka i przestal grac :/
Pawlon, przepraszam Cię, czy ja na Ciebie wrzucam??
Skoro ty jesteś taki wielki gracz to po co wogóle piszesz na tym forum. Idź lepiej poganiać paru noobków, to może w końcu będziesz miał to 50k -.-
Mówię tak bo wiem i widziałem co i jak, i tyle. Nie powołuję się na usłyszane historie, bo to raczej nie ma sensu.
Dziękuję, to tyle z mojej strony.
Stawiarek
31-07-2006, 23:17
Pawlon, a gdzie simi napisal ze on zaplacil? to tak btw
Po czesci popieram Pawlona ze wiekszosc huntow to jest wyolbrzymianie noobkow ale to racze Ty, drogi Pawlonie, robisz z tego wielkie halo ;-) (bez urazy oczywiscie)
Z noobkow takich sklada sie nijako wiekszosc Galany wiec nie ma tez co przesadzac. Tak sie sklada ze mam doswiadczenie z innych zerwrow i jest to wiecej niz 2 :-) i niegralem tam tylko postaciami 'nisko' lvlowymi bedocymi na rooku ale takze tymi troszke 'high'. Nie wszystkie sa oczywiscie takie cudne i miodne bo sa swiaty z wiekszym PA niz na galanie wiec tutaj rozniez nie ma co wyolbrzymiac. Mimowszystko odnosze wrazenie ze galana jest typowym zlepkiem tego co moze byc zle w userach grajac w tibie, a ostatnimi czasy jest to Power Abusing. Grajac na Saphirze czy Hibernie łatwiej jest sie zaklimatyzowac grajac od takiego 'noobkowego' (czyt. niskiego) lvla. Na galanie jest on poprostu odpychany, wybluzgiwany itp. itd. A nie raz slyszalem(czytalem) teksty typu: "Ooo... brakuje mi 20 - 40 - 60k na cos tam, musze shuntowac jakiegos 20 - 30 - 40 lvla" i po klopocie. Wg. mnie nie jest to sposob na kase a raczej na 'chodzenie na skroty', bo w sumie po co sie tyle meczyc?
Nie ma co sie rozpisywac na entemat (chociasz juz troche udziergalem %-) )
Moim zdaniem Galana jest swiatem ktory od dnia w ktorym powstal schodzi na psy, ale kto wie, moze kiedys bedzie lepiej :-P
PS. Panowie, nie ma co sie kłócić, forum nie jest od tego, na forum powinno sie jedynie wyperswadowac komus swoja opinie ale bez przesady ;p
no dobra, sorka jak ktos sie poczul urazony, nie mialem zamiaru nikogo obrazac, ale naprawde przesadzacie, wiem bo tez sporo gralem i na innych serwach i na galanie juz dlugo tez gram(rozne levele mam zaleznie od profesji)
napisaliscie ze kto powiedzial ze on placil hizopiemu, no i o to chodzi, oni glownie zeruja na tych ktorzy sie wystrasza i zaplaca zanim sproboja cos z tym zrobic, bo jak juz sie wezmiesz za rozwiazywanie tego problemu to sie bardzo czesto okazuje ze ten co cie ma zamiar "huntowac" to tak naprawde nei ma do tego "mocy". zawsze mozna tez probowac rozzwiazac problem tak jak pisalem na forum gdzie czesto mozna uzyskac pomoc i wsparcie jakiegos wyzszego levela(no ale tu trzeba znac jezyk angielski + rzeczywiscie trzeba miec racje po swojej stronie). najwazniejsze to nie panikowac, nie tracic glowy i zabarc sie do sprawy z rozsadkiem. oczywiscie bez znajomosci angielskiego sprawa jest abrdzo utrudniona, ale nie nie mozliwa do wykonania.
PS: jedyna rzecza co trzeba zmienic to nastawienie playerow, glownie polskich, pk ejst i zawsze bedzie ale sami PK to maly %, reszta to cwaniaki co szukaja latwej kasy albo maja zabawe psujac gre innym. skoro widzisz ludzi piszacych "brakuje mi 30k ide sobei kogos zhuntowac to bede mial" to czemu nie zwrocisz im uwagi? level tu nie ma znaczenia, zawsze mozesz poprosic kogos z wyzszym levelm bo im na to uwage zwrocil, takie zachowania nalezy PIETNOWAC i to jest to od czego trzeba zaczac.
:D
Pawlon nareszcie!!
Żeby więcej było graczy z takim podejściem to Tibia byłaby o wiele przyjemniejsza dla każdego:dance:
Heh...
Jesli chodzi o PA na Galanie to spotkalo mnie to pare razy ale od jakiegos czasu nie mam z tym problemow:P Raz pamietam jak zaliczylem missclicka na Vecci. Crown Helmet poszedl walem :P W sumie to jak ktos w dp nawija tekst pt "Mam malo kasy ide kogos ubic" albo cos w tym stylu to po pierwsze look na goscia. Patrze czy mam cos do powiedzenia. Jak nie za bardzo moge mu zagrozic to raczej staram sie nawinac kogos higher na temat. Jak moge cos zrobic to... No coz... Siedze chwilke w dp i nawijam na guild chacie czy ktos nie ma ochoty dorobicna peku po czym udaje sie z exiva na ustach w blizej nie ustalonym kierunku;] Nie ma z tego kasy i loot raczej kieprawy ale mam satysfakcje z tego ze pomoglem kolejnemu graczowi (troche tego bylo;))
C ya in game:P Maybe u will need some help to;)
@Admins
Me wanna dwarf "smile"!!! xD
Dragon86
01-08-2006, 02:43
Co jak co to ma pawlon racje powino sie pietnowac takie zachowanie ja w/w.
ale czasami ludzie sie boja podejsc tak do tego, dobrze wiem ze "pkowanie" nie jest dla zabawy (bo malo jest pk co pkoja by zabijac se) wiekszosc takich ludzi chce poprostu zrobic latwa kasa na czyims nieszczesciu:(
@Admin
I please for Dwarf "smile" too :p
Buehehe, co wy wogóle gadacie, ja robiłem zawsze te wszystkie złe rzeczy co tu piszecie i nigdy nie miałem prawdziwego hunta. buehhe B) :]
Trzeba umieć radzic se w życiu jak i w Tibi, a jak ktoś se nie radzi to trudno.
Life is brutal.
Signed,
// Blooc, Zizorah
blooc@
bo zawsze chowales dupe za corlicem ktory przewaznie trzymal sie z gildia u wladzy? i nie ruszales ludzi ktorzy by mogli miec wyzej postawionych znajomych, to zes cwaniakowal...
.. ale poczekaj, nosil wilk razy kilka... ;)
Darknes Byku
01-08-2006, 12:29
Co wy piepszycie?!!
Grałem na galanie dlugo praktycznie od samego poczatku, i takiego PA jak tutaj nigdy niewidzialem pamietam gdy powstalo Patriots zabijali kazdego albo dla loot albo dla zabawy.Moge przytoczyc jeden fakt ktory sam widzialem na oczy gdy to Kirdian bezdusznik zrobil sculla bodaize zabil jakiegos zlodzieja i oczywiscie zaraz wpadl Konda Etc. wtedy juz bylo mozna mowic o wielkim PA
potem bylo coraz gorzej jesli niemiales dobrych kumpli w PAtriots albo niebyles jakims providerem niemogles sobie spokojnie pograc. :(
I taka jest Smutna prawda o Galanie :confused: ale no coz trzeba wiezyc ze bedzie lepiej :D
Pozdro for all kto zostal na Galanie :p
Habadaja
01-08-2006, 14:47
Czy tu da sie spokojnie pograc?? Czy chociaz PA sie pomniejszy wątpie! Oto dowody jak Ho'en i Latrop Regdod pkowali przed dp, z trudem wszedlem do dp.
oto ss:
1. http://img106.imageshack.us/img106/1216/uo0004pk2.jpg (http://imageshack.us)
2. http://img64.imageshack.us/img64/1460/uo0008lj3.jpg (http://imageshack.us)
3. http://img106.imageshack.us/img106/7479/uo0010ev6.jpg (http://imageshack.us)
i jak podoba sie>?
Latrop Regdod z tego co wiem moze miec hunta od pare high leveli, zdaje sie np od tharrina i kogos tam jeszcze, wiec next time mozesz probowac do niego pisac i sie zapytac, bo nie jestem pewien, a jesli mam racje to z pz lcokiem nie wyzyje jak tharrin bedzie on line ;)
PS: czego sie spodziewasz mieszkajac w carllin?
Dragon86
01-08-2006, 19:50
Znowu zaczynacie z tym PA? :p na kazdego przychodzi w koncu pora mozes se robic PA ale tak czy siak w koncu przesadzisz i bedziesz miec problem..
@Darknes
Sadze ze na kyrze panuje 5x wieksze PA niz na galanie(wiem bo tez tak gram choc zadko) a ty tuaj masz hunta z paru powodow kturych sam sobie jestes winien ;)
Latrop Regdod z tego co wiem moze miec hunta od pare high leveli, zdaje sie np od tharrina i kogos tam jeszcze, wiec next time mozesz probowac do niego pisac i sie zapytac, bo nie jestem pewien, a jesli mam racje to z pz lcokiem nie wyzyje jak tharrin bedzie on line ;)
PS: czego sie spodziewasz mieszkajac w carllin?
jasne dzis spekowali mojego noob chara co wracal z edron gdzie nabil 29 lv i niebylo szans wiwat update z aimbotem. a po przelogowaniu sie zaczolem ich bic i zgadnijcie co tak wpadło hwl camuch i reszta gdyby nie znajomosci bym padl:)
a tharrin sie boi hwl wiec nic nie zrobi
jasne dzis spekowali mojego noob chara co wracal z edron gdzie nabil 29 lv i niebylo szans wiwat update z aimbotem. a po przelogowaniu sie zaczolem ich bic i zgadnijcie co tak wpadło hwl camuch i reszta gdyby nie znajomosci bym padl:)
a tharrin sie boi hwl wiec nic nie zrobi
hahaa, tak.... to pewnie dlatego thum thum ktory jest i byl od dawna w hwl mu placil za smierc kumpla... pewnie dlatego irlo,slicerz i caly jego team ze 3x wylecial z hwl, pewnie dlatego bil warrior elstara bo ma hunta nawet wtedy kiedy byl w hwl itd... ty jestes tym ktory sie boi postawic, nawet jak cie zbija jak widac jak tylko sie okazalo ze ma tamten kumpli to wolales swoich znajomych zeby ci dupe ratowali, i jedyne co roisz to narzekasz tutaj na forum na pk.
Omigosh...
@ vego8
Jak lejesz to do konca. Widze ze w razie dymow z toba wystarczy zawolac kolegow i mam spokoj. No wiec... PAY AND PREY!!! Buhahahaha
Jak grasz na Galanie troche czasu to wypadalo by miec toche znajomych, ktorzy w razie awarii pomoga ci nawet przeciwko hwl. W necie masz duzo komunikatorow wiec skrzykniecie kilku znajomych nie koniecznie pl nie powinno sprawic wiele trudnosci. Poza tymz tego co wiem to w hwl nie za bardzo lubia random pekow. Slicerz i Warrior Elstar polecieli za to a po drodze dostali po tylku od Yupa.
Sprobuj czasem ruszyc glowa. To nic nie boli adaje wieksze efekty niz uzalanie sie nad soba.
hahaa, tak.... to pewnie dlatego thum thum ktory jest i byl od dawna w hwl mu placil za smierc kumpla... pewnie dlatego irlo,slicerz i caly jego team ze 3x wylecial z hwl, pewnie dlatego bil warrior elstara bo ma hunta nawet wtedy kiedy byl w hwl itd... ty jestes tym ktory sie boi postawic, nawet jak cie zbija jak widac jak tylko sie okazalo ze ma tamten kumpli to wolales swoich znajomych zeby ci dupe ratowali, i jedyne co roisz to narzekasz tutaj na forum na pk.
lol ja troszcze sie o siebie i lalem go i bym zabil gdyby nie przylecialo hwl mu pomagac wiec nie pitol a najbardziej lubie takich nupuw przez p co chowaja postacie bo potrafia jedynie gadac i nie maja nic w spodniach i spelnic potrafia sie jedynie krytykujac innych
:O Pawlon ogarnij się
Sam pisałeś wcześniej że w razie problemów można pogadać z jakimis wyższymi lvl, a teraz wrzucasz na vego8, że wołał znajomków.
Nie ogarniam Cię koleś, serio :O
lol ja troszcze sie o siebie i lalem go i bym zabil gdyby nie przylecialo hwl mu pomagac wiec nie pitol a najbardziej lubie takich nupuw przez p co chowaja postacie bo potrafia jedynie gadac i nie maja nic w spodniach i spelnic potrafia sie jedynie krytykujac innych
troszczysz sie tylko o siebie wiec uciekles, wiec co ty w ogole zarzucasz innym? ze sa tchurzami itp, a sam co robisz? sipeprzasz jak sie tylko problem pojawil. niczym sie nie roznisz od tych ktorych krytykujesz, no moze poza tym ze inni nie narzekali by tak na forum i nie "chwalili" by sie ze maja "plecy" w hwl.
a propo posiadania czegos w spodniach, jakis kompleks wyczuwam? no sorka, na to ci tibia nie pomoze, proponuje wizyte u sexuologa :D
Simi@ oczywiscie ze tak pisalem, ale czy widziales w jakim kontekscie? jak on moze nazywac kogos tchurzem, ze sie boi hwl itp(w tym wypadku tharrina) skoro sam zachowal sie dokladnie tak samo? co z tego ze zaatakoawl gostka? zaatakowal bo nie wiedzial ze to hwl, a jak tylko sie zorientowal to wolal kolegow zeby zalatwili problem w ktory sam sie wpakoawal. taki z niego "macho" a jestes pewien ze zrobilby to samo jakby nie wiedzial ze przyjaciele z hwl mu dupe uratuje gdyby wystapil problem? ja mysle ze nie, a to zadna odwaga udawac rambo wiedzac ze w razie czego mozna wolac kolegow i wyjsc z tego bez szwanku - bo oni zalatwia sprawe za ciebie.
boze, idzcie z placzem do mamy.....
nigdy nie zrozumiecie ze w kolko gadanie o tym ze galana to samo pka/pa nic nie pomoze... tak sam jak z przytaczaniem kolejnych przykladow kto kogo zabil za ile po co i dlaczego? :confused: zacznijcie jakos kombinowac ... chodzby forum na tibia.com bo tego juz nawet zaden liczacy sie grac nie czyta z wyjatkiem pawlona i garstki innych ktorzy maja troche oleju w glowie... i bloocem ktory z skulem lal 15 levele pod dp i teraz mysli ze jest evul ..
Simi@ oczywiscie ze tak pisalem, ale czy widziales w jakim kontekscie? jak on moze nazywac kogos tchurzem, ze sie boi hwl itp(w tym wypadku tharrina) skoro sam zachowal sie dokladnie tak samo? co z tego ze zaatakoawl gostka? zaatakowal bo nie wiedzial ze to hwl, a jak tylko sie zorientowal to wolal kolegow zeby zalatwili problem w ktory sam sie wpakoawal. taki z niego "macho" a jestes pewien ze zrobilby to samo jakby nie wiedzial ze przyjaciele z hwl mu dupe uratuje gdyby wystapil problem? ja mysle ze nie, a to zadna odwaga udawac rambo wiedzac ze w razie czego mozna wolac kolegow i wyjsc z tego bez szwanku - bo oni zalatwia sprawe za ciebie.[/QUOTE]
lol nupie mam znajomych w hwl i dlatego nie padlem nupie a ty jak nic niewiesz to sie lognij i pogadaj ze mna na priv. a sry zapomnialem ze za ciety jezyczek boisz sie zdradzic kim jestes
Tragicall
03-08-2006, 18:00
"lol nupie mam znajomych w hwl i dlatego nie padlem nupie a ty jak nic niewiesz to sie lognij i pogadaj ze mna na priv. a sry zapomnialem ze za ciety jezyczek boisz sie zdradzic kim jestes"
Kiedy brak argumentów trza siegnąć po siłę własnych mięśni, myślenie prawdziwego kibola i dresa, bez urazy...
Lord Hybrid
03-08-2006, 20:05
Hehe...... jakoś nikt tu nie wspomina że jest już po wojnie bo 80% Dominon (byłego) nie chce sie grać a reszta płaci - payment minimalny to 400k wzwyż w zależności od lvlu i udziału :) więc pozostało nam organizować sneak ataki albo poprostu czekać do nastepnej wojny między innymi gildiami...
Ja już się nie wtrącam w to wszystko, bo szkoda słów. Każdy sobie dogaduje zamiast wziąć się w garść i zrobić coś z tym fantem, bo znowu dojdzie do tego że zamkną cały temat na tydzień+ za niecenzuralne słowa itp.
A ja troche z innej beczki
Galana Quests
Pierwsza osoba na wyspie piratów : Colorionticostes
Pierwsza osoba na Goromie, która weszła za bariere :Zimpixa Second
O reszcie nie wiem piszcie piszcie
o to jak funkcjonuje umysl prawdziwego Polaka ;p
16:54 Rembik: wyjazd
16:54 Rembik: kurwa
16:54 Niszczyciel umyslow: bo co?
16:54 Vabojawuja Bixad: co
16:54 Vabojawuja Bixad: czemu?
16:55 Rembik: chesz pasc
16:55 Rembik: ?
16:55 Vabojawuja Bixad: czemu?
16:55 Vabojawuja Bixad: ledwo sie splaciles hwl i znowu cwaniakujesz?
16:55 Niszczyciel umyslow: wbij skula
16:55 Niszczyciel umyslow: msg
16:55 Niszczyciel umyslow: keekz
16:55 Niszczyciel umyslow: albo cos w tym stylu
16:55 Niszczyciel umyslow: i zaplacisz
16:55 Rembik: keekz to moj pro
16:55 Niszczyciel umyslow: nastepne 400k
16:55 Rembik: lol
16:55 Vabojawuja Bixad: to kto inny
16:55 Vabojawuja Bixad: z hwl
16:55 Niszczyciel umyslow: nie podaruja ci
16:55 Niszczyciel umyslow: myslisz ze zaplaciles to jestes ich kolega?
16:55 Rembik: nie poplacz sie
16:55 Niszczyciel umyslow: ja jestem spokojny
16:55 Niszczyciel umyslow: ;p
16:56 Niszczyciel umyslow: xD
16:56 Niszczyciel umyslow: hahahahaha
16:56 Vabojawuja Bixad: hauheuhe
Rembik level 80 chcial se poexpic na katedrze i z tego tytulu nas z niej chcial wyrzucic zanichal po tej ze rozmowie
a tak bylo po paru minutach - 17:02 Rembik is very far to the north.
80 lvl na katedrze? nie moze byc! ;D
Arturo Soprano
04-08-2006, 17:48
Cala Galana :D. Chlopak sie splacic dla HLWi musi nadrobic zaleglosci, dlatego was wyrzucil :]
Lord Hybrid
04-08-2006, 22:06
o to jak funkcjonuje umysl prawdziwego Polaka ;p
16:54 Rembik: wyjazd
16:54 Rembik: kobieta lekkich obyczajówa
16:54 Niszczyciel umyslow: bo co?
16:54 Vabojawuja Bixad: co
16:54 Vabojawuja Bixad: czemu?
16:55 Rembik: chesz pasc
16:55 Rembik: ?
16:55 Vabojawuja Bixad: czemu?
16:55 Vabojawuja Bixad: ledwo sie splaciles hwl i znowu cwaniakujesz?
16:55 Niszczyciel umyslow: wbij skula
16:55 Niszczyciel umyslow: msg
16:55 Niszczyciel umyslow: keekz
16:55 Niszczyciel umyslow: albo cos w tym stylu
16:55 Niszczyciel umyslow: i zaplacisz
16:55 Rembik: keekz to moj pro
16:55 Niszczyciel umyslow: nastepne 400k
16:55 Rembik: lol
16:55 Vabojawuja Bixad: to kto inny
16:55 Vabojawuja Bixad: z hwl
16:55 Niszczyciel umyslow: nie podaruja ci
16:55 Niszczyciel umyslow: myslisz ze zaplaciles to jestes ich kolega?
16:55 Rembik: nie poplacz sie
16:55 Niszczyciel umyslow: ja jestem spokojny
16:55 Niszczyciel umyslow: ;p
16:56 Niszczyciel umyslow: xD
16:56 Niszczyciel umyslow: hahahahaha
16:56 Vabojawuja Bixad: hauheuhe
Rembik level 80 chcial se poexpic na katedrze i z tego tytulu nas z niej chcial wyrzucic zanichal po tej ze rozmowie
a tak bylo po paru minutach - 17:02 Rembik is very far to the north.
hehe...... Rembik to tylko kwestia czasu jak też pewnie padnie. Wydaje się że Nikt z Dominion byłego nie może być free więc chyba nie warto płacić :P Jakieś 7h po zapłaceniu:
Lady Slodziutka
Aug 03 2006, 21:56:28 CEST Killed at Level 117 by Knight of martz and by Chazed
Pan Devon
04-08-2006, 22:56
A ja troche z innej beczki
Galana Quests
Pierwsza osoba na wyspie piratów : Colorionticostes
Pierwsza osoba na Goromie, która weszła za bariere :Zimpixa Second
O reszcie nie wiem piszcie piszcie
http://images1.fotosik.pl/126/b7f12f640a2efee0m.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b7f12f640a2efee0)
Zimp ja bym uważał bo jak bym tam był noob charem a ty te gacie przez przypadek rzuciłes mi to już byś ich nie miał :)
co nie zmienia faktu ze wasza reakcja tez byla typowa dla polakow.
hmm jezeli chodzi Ci o to, ze napisalem mu, ze napisze do keekza lub kogos z hwl ... to moge tylko powiedziec ze tak anparwde tego bym nie zrobil bo keekz by to puscil mimochodem, a kolagemi zadnymi tez sie nie zaslanialem bo ich poprostu tam nie mam ;D to byl ze tak powiem chwyt taktyczny nie wiem czemu ale bylem pewien ze to pomoze... i pomoglo
byc moze taktyka typowa dla polaczkow i niezbyt chwalebna lecz byl to poprostu blef
Szkodi wrocil ?
thewojtek
05-08-2006, 02:09
wiec, nie mialem kompa przez ponad miesiac.... mógł by byc ktos tak mily i strescic mi te 30 kilka stron tego tematu i ogolnie sytuacje galany? :P dzieki :)
03:02 RAYMOND STRIKER: AH, RIGHT! THE PIRATE OUTFIT! HERE YOU GO, NOW YOU ARE TRULY ONE OF US.
pwn3d. first on galana with colorionticostes.
@devon
mam jeszcze 4 chcesz kupic?? ;*
piratki zalatwione teraz hymn.
Hehehe
Rembikowi sie od jakiegos czasu coraz bardziej zbiera:P
W koncu padnie to tylko kwestia czasu;]
Przydala by sie jakas czystka etniczna na galanie xD
Wykosic wszystkich PA, PK, PL... Hehehe...
Szkodi wrocil ?
wrocil nie wrocil :] siedzi w anglii i nie ma zbyt wielkiego dostepu do neta. ale to tylko kwestia czasu xD
TO juz koniec Dominion (chyba), ciekawe jak sie bedzie gralo z hwl :/ , z tej poteznej gildii Dominion (liczylo ponad 60 osob) zostala juz tylko mala garstka , teszta sie splacila a payment jest niemaly bo 400 k przynajmniej ale co to da jak sie zaplaci to i tak sie potem pada przynajmniej raz od hwl
Maniek Master
06-08-2006, 13:48
Dressu
Martwisz sie oto? To tylko Gra B) Jak Inne. O Szkodi Masz pozdro ode mnie :P
A jaka jest teraz sytuacja Na Galanie:>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.