PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

pawlon
26-11-2006, 23:07
ja sie nie dziwie ze oen sie rzuca, hwl potrzebuja kasy, stad ten cyrk z paymentami i dhq, widocznie to dla nich dosc wazne :P

Ty sie o zoche nie martw bo ma utarte miejsce w tym konflikcie, Ancha tez mial proiblemy z hwl wiec nie dolaczy a ty po tej akcji z paymentem tez nie sadze :P
Jak nie bedzie hwl to maffersi dopiero pokaza pa, hwl to pikuś, maffersi istnieja po to, by robic PA, hwl i ich wojny to juz troche bardziej "cywilizowany sposob"

lol nie wiesz co mowisz... wierz jakie zycie maja teraz ci ktorzy nie liza dupy HWL? zadne -.-

maffersi i pa? a co by mieli paowac? kasy kondzie nie brak...

Lukus
26-11-2006, 23:13
o0 Colorion widze ze wchodzisz w dupe Szwedom ;]

"hwl to pikuś, maffersi istnieja po to, by robic PA"

Mmhm według mnie na galanie żylo się lepiej gdy rzadził Konda i jego Patriots niz teraz gdy rzadzi Hwl

Poznanski Rycerz
26-11-2006, 23:16
Gdyby patriots rzadzili to bym paowal ;]

Boltina widac jaki z ciebie.... najlepszy dhq w historii tibi? co ty o niej mozesz wiedziec ... echhhh.

JEsli dla zimpa to takie wazne to go z tym zostawcie

Vienek
26-11-2006, 23:20
Mmhm według mnie na galanie żylo się lepiej gdy rzadził Konda i jego Patriots niz teraz gdy rzadzi Hwl

Najlepiej żądził Jejihev który trzymał całe BM w ryzach

Lukus
26-11-2006, 23:32
@Vienek
Przyznaje ci 100% racji tyle ze niegralem na galanie za czasow jejiheva ;p

Colorion
26-11-2006, 23:40
Hmm, tharrin pewnie wiesz co mowili na poczatku ci co zalozyli maffers. Reszta moze tez wie. To jest wlasnie to, co mowilem, moze nie zwrociliscie na to uwagi, albo rozni sie interpretacja.

Moze nie doslownie ale "guild is created to have fun, we will not care about what others think, we will just have fun. We will kill h lvls, also hwl because we dislike them. They will soon make us free because we willl keep killing them" Moze i beda to robic jak hwl zniknie . Zreszta to wszedzie widac jak okazuja swoja ignorancje, tez wobec sojusznikow

Tak, strasznie wchodze im w tylek, mzoe w koncu nie bede mial hunta, trzeba sobie radzic i dostosowywac do otoczenia w ktorym zyje. Czasami mi juz nawet odpisuja, znak ze dobrze mi idzie. Btw moez mi ktos wyslac p arma do liberty? Nuskei chcial pozyczyc eq zeby zrobic ssa

PA sie robi dla zabawy a nie kasy. Kasa jest ytylko po to zeby moc sie "zabawic"

o0 lukus widze ze wchodzisz w dupe kondzie;]

Lukus
26-11-2006, 23:48
Huh wole wchodzic w dupe Kondzie niz Hwl ;)

Celmir
27-11-2006, 00:00
Huh wole wchodzic w dupe Kondzie niz Hwl ;)

Ja naprzykład nikomu wole w dupe nie włazić bo śmierdzi:( .
Pozdro:D

Lukus
27-11-2006, 00:03
Ja tez nikomu nie wchodze ,colorion tak twierdzi ;]

Colorion
27-11-2006, 00:06
Ja naprzykład nikomu wole w dupe nie włazić bo śmierdzi:( .
Pozdro:D

Kto jak kto ale ty wiesz ze smierdzi :D

Lukus sam mowiles ze wolisz, a to juz pierwszy krok

A tak na serio i o filmiku z DH

Hwl chyba rzeczywiscie nic kasy nei maja, koncza im sie mwalle, koncza sie sd i mf, az pozyczaja odtych co na questa weszli. Bardzo to wszystko dziwne, zawsze ich uwazalem za bajecznie bogatych.
ciekawe tez, ze team kondy tak dlugo tam stal a ze strony hwl zadnego massloga ani wsparcia, co onni se mysla robic questa jak tak malo od nich ludzi dostepnych, caly team kondy mogli wybic bez problemu w wiekszej liczbie

pawlon
27-11-2006, 00:16
Kto jak kto ale ty wiesz ze smierdzi :D

Lukus sam mowiles ze wolisz, a to juz pierwszy krok

A tak na serio i o filmiku z DH

Hwl chyba rzeczywiscie nic kasy nei maja, koncza im sie mwalle, koncza sie sd i mf, az pozyczaja odtych co na questa weszli. Bardzo to wszystko dziwne, zawsze ich uwazalem za bajecznie bogatych.
ciekawe tez, ze team kondy tak dlugo tam stal a ze strony hwl zadnego massloga ani wsparcia, co onni se mysla robic questa jak tak malo od nich ludzi dostepnych, caly team kondy mogli wybic bez problemu w wiekszej liczbie

dostana swierza gotowke od consensus.

Bartol1
27-11-2006, 00:19
Juz dostali

Lukus
27-11-2006, 00:28
Nom dostali juz okolo 300k

Boltina89
27-11-2006, 00:30
@Poznanski Rycerz..

Moze wiele DHQ na oczy nie widzialem, ale mi tu chodzilo o przenosnie... Nie wiem gdzie na innym serwie doszlo do ataku 2 guildii , a na koncu pada od nich drugi lvl na Serwie...

@Colo~

Tez sie zastanawiam nad tym, czemu tak bardzo zalezy hwl na sianie... Chyba poprostu sie konczy??? Nie, wystarczy popatrzec na chaty lub eq... To oznacza, ze wiele maja jeszcze na sell...

@Uwazam, ze gdyby rzadzil Konda i Maffersi etc bylo by podobnie... Moze troche lepiej, bo to oni wkoncu sa hlvl i nie musza nikogo gonic... Mam nadzieje, ze kiedys nastapi dzien, ze logujac sie na Galana poczujesz spokoj i pokoj ^^

Pozdro i dobranoc :P

Lukus
27-11-2006, 00:33
@Boltina

"Mam nadzieje, ze kiedys nastapi dzien, ze logujac sie na Galana poczujesz spokoj i pokoj ^^"

No to sobie poczekasz troche na ten dzien :p

pawlon
27-11-2006, 00:57
za niedlugo prawdopodobnie bedziecie mieli okazje zoabczyc efekt duelu

tharrin - toxo~

sliver
27-11-2006, 01:26
duel jak duel, raczej pytanie kto bedzie mial weicej run i mniej spocone palce zeby wciskac hotkeye ;-)

pawlon
27-11-2006, 01:27
duel jak duel, raczej pytanie kto bedzie mial weicej run i mniej spocone palce zeby wciskac hotkeye ;-)

nie zabije go na [pewno chyba ze da dupy, bo inaczej to gran hur i go nie ma... w zyciu go nie dogonie nawet na t ringu, natomiast ja nie wierze zeby on sieo dwazyl walczyc solo.

Boltina89
27-11-2006, 13:50
Ja tak tylko cichaczem wspomne o sobie :)

Ale nie przeszkadzam w dalszej dyskusji..

Pozdro~

Adelao
27-11-2006, 14:40
Po obejrzeniu filmiku stwierdzam jedna rzecz. MAM wiekszy szacunek do Boltiny niz do Blooc'a co za jebany asslicker :D I chocby z tego powodu nie bede placil ;)

A o to koment Parencikos na tibia.com Hail United Souls (Peace). :baby:

Morbom
27-11-2006, 15:03
Po obejrzeniu filmiku stwierdzam jedna rzecz. MAM wiekszy szacunek do Boltiny niz do Blooc'a co za jebany asslicker :D I chocby z tego powodu nie bede placil ;)

A o to koment Parencikos na tibia.com Hail United Souls (Peace). :baby:
Nie wiem co masz do blooca, a ja ci powiem, że blooc miał juz dawno do Lithium wstąpić, bo jakiś tydzień temu Anarchist mu powiedział, że jest hunted od Maffersów, tylko, że sprawa się uspokoiła, a to co zrobił blooc to jego zdanie...

I kto tu gada o assliskingu ;o
Wiem troche jego zachowanie bylo dziwne ale to po andrzejkach, niektorzy nie siedzą caly czas online i maja rl zycie, nie prawda?

A jeszcze dodam, Bloocowi chodzi o to zeby walczyc z Maffersami, no ale jak sa Maffersi to sa i AS, dzialaja wspolnie, wiec trudno...

sliver
27-11-2006, 17:39
ja wyrazil bym sie tak

blooc wylizal im dupe do czysta - metafora taka :D

Poznanski Rycerz
27-11-2006, 18:13
sluchac was sie nie da.

Wiem ze jestescie po stronie relictus ale sie od niego odwalcie. Chcial dolaczyc i to zrobil? Wolelibyscie dolaczyc do AS? WATPIE... w wiekszosci kto to powiedzial
ma ledwo 50 lvl- a te lvle uwazam za najwieksze asslicki
Blooc lizal bo chcial zeby go przyjeli, a boltina lizal bo jest noobem nic nie zdziala sam.

Przyganial kociol garkowi!

Ciekawe za co mozna miec szacunek do boltiny -.-
Osoby ktore sie wyplacily" HAIL LOYALITY takich to tylko pozabijac hahaha ale LOYAL

# Wrobel mlody master 102
# Lord Hybrid 103
# Xairax 81
# Stone Reaver 103
# Tharrin 120
# Krupnik 100
# Tiplik 72
# Navoxiv 109
# Rostek-Horn 73
# Ascario 88
# Dravenor 92
# Xando 93
# Lord Krupa 70
# Wedrownik 75
# Zarize 53

Te osoby niech sie po prostu nie wypowiadaja... wiem zla organizacja itp . n/c
Stracilem caly szacunke. 30k to sie skusili Tharrin wypowiadales sie o paymentach?

sliver
27-11-2006, 18:39
ja nigdy nikomu w dupe nie wlazlem. nawet tym co mnie huncili jesze jechalem bo nie mam takiego zwyczaju aby sie podlizywac by byc free. moze dlatego na tym swiecie nic nie osiagnolem?

a i nie jestem po zadnej stronie napewno juz nie relictus poprostu pisze to co zaobserwowalem. a zaobserwowalem ze blooc probowal wejsc w dupe hwl'a

Zimpa
27-11-2006, 19:06
Tharrin wypowiadales sie o paymentach i o tym ze nie mozna ufac Lithium?? jakis komentarz moze??

Bru666
27-11-2006, 19:13
Ehh... może i to już było, ale powtórzę jeszcze raz (zwracam się do zwolenników alliance): co się tyczy Blooca.. wybrał naszą stronę to jest asslicker.. gdyby wybrał waszą byłby "ten dobry, który walczy z PA".. Po prostu żal:baby:
A na komentarz Tharrina też czekam z niecierpliwością:p Czy to oznacza, że nie będzie duelu z Toxem, który zapowiadałeś?:(

Poznanski Rycerz
27-11-2006, 19:14
Do duelu nigdy by niedoszlo, bo do duela trzeba jaj ;]
@ up
mamy to samo zdanie. po prostu wiekszosc osob na forum jest za relikami.

sliver
27-11-2006, 19:15
nie, nie chodzi o to ze jes asslicker tylko dlatego ze sie chcial przylaczyc do hwli.
mogl to zrobic normalnie i jakos ustalic a nie jak nob 12 letni "boltina anha we will fight" "kom kom mi mi mi fajt mi fajt i will fajt" "botina dalej oni wygraja jak pomozemy fajt fajt fajt" to jest dopiero zal.pl

DfJ
27-11-2006, 19:20
Hail Relictus... Wannabe Tharrin, tak się wypowiadałeś, że na 110% nie zapłacicie, a conajmniej ty...

Gratz

Signed
/Dawid

Bru666
27-11-2006, 19:29

Jeszcze jeden powód dla którego nie warto brać na serio słowa Tharrina:) :D

Kurier
27-11-2006, 19:39
sluchac was sie nie da.

Wiem ze jestescie po stronie relictus ale sie od niego odwalcie. Chcial dolaczyc i to zrobil? Wolelibyscie dolaczyc do AS? WATPIE... w wiekszosci kto to powiedzial
Blooc lizal bo chcial zeby go przyjeli, a boltina lizal bo jest noobem nic nie zdziala sam.

Osoby ktore sie wyplacily" HAIL LOYALITY takich to tylko pozabijac hahaha ale LOYAL

# Lord Hybrid 103
# Xairax 81
# Stone Reaver 103
# Tharrin 120
# Krupnik 100
# Tiplik 72
# Navoxiv 109
# Rostek-Horn 73
# Ascario 88
# Dravenor 92
# Xando 93
# Lord Krupa 70
# Wedrownik 75
# Zarize 53

Stracilem caly szacunke. 30k to sie skusili Tharrin wypowiadales sie o paymentach?

Ja sie sam nie splacalem to po pierwsze..
Po 2gie dowiedzialem sie ze ktos mnie splacil z 15 minut po tym...
Osobiscie mi to lata.. i tak nie gram..
Wrocilemz retirementa dla kumpli ktorzy potrzebowali wsparcia.. wierzylem ze walcza w dobrej sprawie.. teraz to nie ma juz sensu i tyle..
Lithium wygralo i bedzie szerzylo swoje ataki na innych...
Na szczescie odchodze z podniesiona glowa- ZEGNAM!
PS. jedynymi 2 osobami z Lithium ktore sznuje wciaz pozostaja- keekz~ i xioss!
Reszta- mozecie sobie siedziec w tym wirtualnym swiecie do konca waszych dni ;]

Mlecziii
27-11-2006, 19:49
Hail Relictus... Wannabe Tharrin, tak się wypowiadałeś, że na 110% nie zapłacicie, a conajmniej ty...

/Dawid
Widać zbrakło im kasy i nie mają zamiar zbierać podczas pa i kradieży (ty hyba coś wiesz o tym)

DfJ
27-11-2006, 19:52
@up O co Ci biega koleś, znam Cię w ogóle? I o co Ci chodzi z kradzieżami i PA...?

Mlecziii
27-11-2006, 20:01
Up Fajnie stracileś DH przez 1 nubaj jak coś to priv.

Wi5nia
27-11-2006, 20:55
Heh nie jestem z Galany, znam parę osób z re co tam grają i wypowiadają się tutaj [ lecz nie zdradzę które to gdyż jest to nie potrzebne ]

Widzę że że sytuacja na Galanie jest fatalna swe przejęło inicjatywę i nic nie prowadzi do tego żeby miało to się zmienić. Szkoda serwera który z początku był taki "polski" Iż zbliżają się święta a razem z nimi owe serwery mam pytanie kto myślał o przeniesieniu się. Bo wg. mnie puki konda i inni nie będą retrired albo hacked to długo na Galanie nie wylogujecie się bez informacji o kolejnych pwned'ach

/pozd.

Traktujcie tego posta jako rozwiniecie tematu ; d

Ajron 88
27-11-2006, 20:58
Heh nie jestem z Galany, znam parę osób z re co tam grają i wypowiadają się tutaj [ lecz nie zdradzę które to gdyż jest to nie potrzebne ]

Widzę że że sytuacja na Galanie jest fatalna swe przejęło inicjatywę i nic nie prowadzi do tego żeby miało to się zmienić. Szkoda serwera który z początku był taki "polski" Iż zbliżają się święta a razem z nimi owe serwery mam pytanie kto myślał o przeniesieniu się. Bo wg. mnie puki konda i inni nie będą retrired albo hacked to długo na Galanie nie wylogujecie się bez informacji o kolejnych pwned'ach

/pozd.

Traktujcie tego posta jako rozwiniecie tematu ; d

żadne "swe" nie przejeło inicjatywy , pierd****z takie głopoty jak wszystkie noobki w 2003 , co drugi temat na forum "pol-swe" war , ludzie kiedy wwy z tego wyrośniecie ?

a i tak btw. Nie będzie nowych serverów.

VeE
27-11-2006, 21:01
Czy mógł by ktoś zrobić rehosta Tego filmiku albo najlepiej na tibicams wystawić.

Wi5nia
27-11-2006, 21:10
a i tak btw. Nie będzie nowych serverów.
Niby czemu ? Jeśli można wiedzieć wujek steve Ci tak powiedział :< ?

Na www.tibia.com nic nie pisza o nowych serwach nigdy + polowa serwów jest pusta np. jak istara gdzie w godziny szczytu jest 300 platers max bo jest tam samo PA+ clipsoft nie dostanie nowch paców jak ludzie beda odchodzic, a nowi nie beda przychodzic+ od 2001r rok w rok sa nowe serwery w świeta = jestes idiotą ; ) ? servery beda na 99 %

Ajron 88
27-11-2006, 21:13
Wujek www.tibia.com + polowa serverow jest pusta + cipsoft placi za utrzymanie i modernizacje wszystkich serverow + to że nowe servery = wieksze wydatki i ten sam przychód.

Yuge
27-11-2006, 21:20
Tharrin = śmiech i żal

wiekszosc Twoich slow tutaj byla pusta a splacenie sie to ich potwierdzenie

Colorion
27-11-2006, 21:22
ehh jak slysze cokolwiek na temat "jebane swe rzadzi servem'', kto tzyma ze "swe" jest "zdrajca kraju" "pl vs swe", "server polski czy szwedzki" to od razu mi sie slabo robi

Blx grow up

Vienek
27-11-2006, 21:32
@ up

widocznie większośc tak ;] ale ja jestem w mniejszości xD

a co do paymentów dwa słowa: big lol

Bru666
27-11-2006, 21:42
widocznie większośc tak ;] ale ja jestem w mniejszości xD

Rośnie ta nasza mniejszość:D

Arkuss
27-11-2006, 21:50
Ostatni promyk nadziei zgasl... zaczoł sie inny czas (ale rym xD)

No to teraz nie wiem co bedzie z Galana... Jednakze wojna juz wszystkich zmeczyla i czasami jest czas zeby przystopowac chociaz na troche, albo na wieki. Oby nic gorszego nie spotkalo tego servera

aragorn uczciwy
27-11-2006, 22:03
Chlopaki nie smucie sie:P Czytalsicie na hunted.pl ze na jakims servie wojna trwala 1,5 roku i znowu ja zaczeli?:P mysel ze na galanie ebdzie to smao, chyba ze wkoncu jakas guildia sie rozsypie i all starzy membersi tej guildi pujda grac na inny serv:P

Poznanski Rycerz
27-11-2006, 22:05
Echhh kurier ciebie lubie.... chociaz ciezko mi w to uwierzyc, wierze.

Tharrin ostatnie resztki szacunku dla ciebie ... poszly w zapomnienie. Wypowiedz sie... Tak sie zachowuja ci****, ktorym bardzo zalezy na grze. zrob retired zamiast placic
Zal.pl
Dlatego szwedzi sa lepsi, nie wyplacaja sie tak szybko jak ALMIGHTY THARRIN
Tylko nie pisz " to przez organizacje konda z lovize i tamtymi poszli sie bic ty nie -.- zal

Vienek
27-11-2006, 22:15
Rośnie ta nasza mniejszość:D

ja od początku byłem w mniejszości nie zapominaj :P

Bru666
27-11-2006, 22:23
ja od początku byłem w mniejszości nie zapominaj :P

A ja to nie?:D
Widzę, że Tharrin zawiódł obecnych tu szanownych "polaczków", ohh jaka szkoda:( :baby: ;(

Boltina89
27-11-2006, 22:26
[QUOTE=Poznanski Rycerz;1101089]sluchac was sie nie da.

Ciekawe za co mozna miec szacunek do boltiny

@Poznanski~

Ty wez sie ode mnie odp******
Uczepiles sie jak... Co Ty wiesz o mnie, mojej grze i wiedzy??? Bo chara na allegro sellnac probujesz? Tym sie pochwal.

Co do splacania sie... Widac kto dba o chary i chce grac. Samo splacenie sie nie jest bledem, ale jesli sie wczesniej mowilo, ze sie tego nie zrobi , a sie zrobilo....Hum to juz blad...

Chcialbym, aby ten swiat byl spokojny. Jednak szansa na to jest mala...

I rozmawiajmy tutaj w spokojnej atmosferze

Pozdro~:]

Bru666
27-11-2006, 22:30
Peace guys..:p

Niestety!! Na galanie kolejna wojna!!;( http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1458978

Poznanski Rycerz
27-11-2006, 22:45
@boltina - 7 owner
Lizales tyleczek na DHQ, kupiles chara i to juz odtraca.
Tak sprzedaje chara, zapraszam do lictyacji. ;]
Co do placenia, to jest noobowe, co za frajer placi? Macie duzo kasy?
Boltina, wole byc retired niz placic...
Dla frajerow pogarda....

DObrze boltina sprobuje byc normalnym ;]

Arkuss
27-11-2006, 22:50
Dobra tez sie splacilem, albo tak mi sie wydaje :P

Boltina89
27-11-2006, 22:56
@boltina - 7 owner
Lizales tyleczek na DHQ, kupiles chara i to juz odtraca.
Tak sprzedaje chara, zapraszam do lictyacji. ;]
Co do placenia, to jest noobowe, co za frajer placi? Macie duzo kasy?
Boltina, wole byc retired niz placic...
Dla frajerow pogarda....

DObrze boltina sprobuje byc normalnym ;]

Czy Ty nie mozesz zrozumiec pewnej kwestii ??? Boltina to nie Twoj char i nie powinienes zabierac glosu w jej sprawach. Taki jestes madry, kup pacca i w 3 dzien, gdzie jest 87 days left padnij od Lithium... Zobaczylbym jak sie pucujesz. Albo nie grasz w ogole. Na to samo wychodzi. Wiec najpierw znajdz sie w podobnej sytuacji, potem pokaz jak sie zachowasz, a na koncu komentuj innych.

Frajerstwo to komentowanie innych, gdy Ci maja twardy orzech do zgryzienia. Jest im glupio, moze maja obawy i stres. Wkoncu kazdy w swojego chara troche serca wklada. Ty tu probujesz nam pokazac jaki z Ciebie B) Gangsta...
Dbanie i zabieganie o dobro swojego characktera to nic zlego. Takie jest moje zdanie. I prosze Cie, nie probuj mnie przekonywac do Twoich racji...

Aha, zadnych podlizywan i upodoban na DHQ nie bylo. Obejrzyj filmik w spokoju i pokaz jeden moment jak sie podlizuje. Napisalem im, ze przeciwko LOEM nie bede walczyl...A Oenowi napisalem , ze na questa ide , bo chce pieniadze dla siebie, nie po to by wielce pomagac Lithium.

A juz tak konczac to wielu z tych ludzi to spoko gracze, tyle tylko , ze oni traktuja to jak zabawe na serio, a nie zycie na serio....

Nic dodac nic ujac... Pozdro~

Poznanski Rycerz
27-11-2006, 22:59
"oen write to me plx"....
Placenie jest bez sensu... Jak jestes zmaniaczony to wolisz zaplacic proste. Padlem tez na poczatku pacc, retired, pomimo, ze Nuskei pozwolil mi odejsc za darmo. LANS LANS LANS. Tu chodzi o zasade ze sie nie placi

Morbom
27-11-2006, 23:10
Blooc kiedy chciał mógł wstąpić do Lithium i nie musiał lizać dupy ;s

nie, nie chodzi o to ze jes asslicker tylko dlatego ze sie chcial przylaczyc do hwli.
mogl to zrobic normalnie i jakos ustalic a nie jak nob 12 letni "boltina anha we will fight" "kom kom mi mi mi fajt mi fajt i will fajt" "botina dalej oni wygraja jak pomozemy fajt fajt fajt" to jest dopiero zal.pl
A co powiesz na temat, że Maffersi chcieli huncić tych co poszli z Lith~~ na DHQ ?
Jak to jest żal.pl to ty jesteś żal.br :<

A tak wogóle to płaczecie, że jest wojna, a sami byście się nudzili expiąc gdyby jej nie było, server bez wojen to nuda i tyle...

A btw Rav~ odjeb się od Boltiny, żal ci dupe ściska bo ty nie możesz grać ?
On chociaż wbija lvle i nie ma problemów z Lithium, widzisz jednak da się grać,tylko trzeba wiedzieć jak ;)

@Down
Najs ^^

Ajron 88
27-11-2006, 23:23
22:21 You see a blue gem.It weighs 0.30 oz.

Ascario , Khalran i Sinid , Ascario niestety padl i Khalran z Sinidem konczyli final room dijn questa.. kupa zabawy ponoć była nie ma co poszczęściło się chłopakom :)

pawlon
27-11-2006, 23:30
sluchac was sie nie da.

# Lord Hybrid 103
# Xairax 81
# Stone Reaver 103
# Tharrin 120
# Krupnik 100
# Tiplik 72
# Navoxiv 109
# Rostek-Horn 73
# Ascario 88
# Dravenor 92
# Xando 93
# Lord Krupa 70
# Wedrownik 75
# Zarize 53

moja lojalnosc nalezy do tych ktorym jestem to winien, nie ma ich w tej wojnie wiec nei ma i mnie.
Tharrin wypowiadales sie o paymentach i o tym ze nie mozna ufac Lithium?? jakis komentarz moze??

komentarz jest taki ze nadal im nei ufam.

Ehh... może i to już było, ale powtórzę jeszcze raz (zwracam się do zwolenników alliance): co się tyczy Blooca.. wybrał naszą stronę to jest asslicker.. gdyby wybrał waszą byłby "ten dobry, który walczy z PA".. Po prostu żal:baby:
A na komentarz Tharrina też czekam z niecierpliwością:p Czy to oznacza, że nie będzie duelu z Toxem, który zapowiadałeś?:(

duel na 99% bedzie o ile toxo bedzie mial an tyle jaj zeby to byl duel a nie ja vs cale lithium.

@ up

jaj to ty nie masz komentujac i siedzac w pz, nie grasz? jestes retired? co to ty robisz na forum dzien w dzien?
Tharrin = śmiech i żal

wiekszosc Twoich slow tutaj byla pusta a splacenie sie to ich potwierdzenie

np jakie slowa? zauwazyles ze jak ja zadeklarowalem sie tutaj na forum ze nie walcze bo zalamka jak patrze co nasi robia(bitwa thais it) to od tego czasu nei bylo ani jednej akcji poza wypadami kondy i sorcow? no i bitwa w ab ale to bylo ustawione, poza tym hwl expi jak chce i nikt nie przeszkadza.

ktos tam mowil o kasie, zaplacilem za 3 kumpli + mam jeszzce ok 300k w dp, nie kase mam, ale owszem nie zarabialbym przez PA.

splacilem sie bo splacili sie jedyni ludzie przez ktorych bylem w tej wojnie odp oczatku, sorki ale nie bede walczycl dla ludzi co maja mnie w duipe, a tak to wyglada z tymi co zostali w wojnie. i szczerze mwiac malo mnie onbchodzi co napiszecie, ja wiem swoje a klocic sie lubie :D

Poznanski Rycerz
28-11-2006, 00:05
nie gram bo chara sprzedaje losiu.
Zalosny jestes wiedzialem ze powiesz cos w tym stylu zero szacunku dla takiej postawy ;]

Ajron 88
28-11-2006, 00:20
nie gram bo chara sprzedaje losiu.
Zalosny jestes wiedzialem ze powiesz cos w tym stylu zero szacunku dla takiej postawy ;]

Zadaliście w temacie pytania , odpowiedział wam na nie krótko i konkretnie i co najważniejsze z sensem , ale ty i tak narzekasz, prawdziwych "polaczków" nigdy nie usytysfakcjonjuesz.. dopóki nie zatańczysz jak ci karzą , a na to jak widać Tharrin sie nie godzi.

Zimpa
28-11-2006, 01:35
rozmawialem z tharrinem in game i sadze ze jego wytlumaczenie jest fair wiec jego temat zostawiamy

ile chcecie za tego blue gema?? pisac na prv albo lapac w grze

Colorion
28-11-2006, 08:24
np jakie slowa? zauwazyles ze jak ja zadeklarowalem sie tutaj na forum ze nie walcze bo zalamka jak patrze co nasi robia(bitwa thais it) to od tego czasu nei bylo ani jednej akcji poza wypadami kondy i sorcow? no i bitwa w ab ale to bylo ustawione, poza tym hwl expi jak chce i nikt nie przeszkadza.

ktos tam mowil o kasie, zaplacilem za 3 kumpli + mam jeszzce ok 300k w dp, nie kase mam, ale owszem nie zarabialbym przez PA.

splacilem sie bo splacili sie jedyni ludzie przez ktorych bylem w tej wojnie odp oczatku, sorki ale nie bede walczycl dla ludzi co maja mnie w duipe, a tak to wyglada z tymi co zostali w wojnie. i szczerze mwiac malo mnie onbchodzi co napiszecie, ja wiem swoje a klocic sie lubie :D

Moze ci sie nei chce walczyc ale co z tymi wszystkimi zapewnieniami ze "jestes zbyt dumny zeby cokolwiek zaplacic" i ze wolales zmienic serv. Nie chce ci sie walczyc to idz teraz zmienic serv wg tego co powiedziales
I co zrobiles po tej calej propagandzie na temat "lithum bija tych co placili"
Jednak ta twoja górnolotna gadka nic nie warta
I ja tez wyszedlem bo mnie wszyscy w dupie mieli i juz "spostrzegli" ze bylem szpiegiem.

ja ci powiem, skopo predzej zobaczy dr leppera niz kase od nas jakas xD

ja mam tylko nadzieje ze nikt nie bedzie na tyle naiwny by to zaplacic...
i tak bedzie traktowany jak szmata... a do tego preczej czy pozniej padnie za byle powod, no chyba ze naprawde by robil za pomiotlo i sie by taki nie wychylal. ale ja nie potrafie tak grac, udawac ze nie wiedze jak ich kumple bija moich za friko, albo wychodzic ze spawna bo oni akurat maja ochote poexpic.

O zmianie swiatow nie ma na tym forum zdaje sie

mi sie juz splacic nie pozwola, pewnie za duzo dostali od consensus :p

pawlon
28-11-2006, 12:06
Moze ci sie nei chce walczyc ale co z tymi wszystkimi zapewnieniami ze "jestes zbyt dumny zeby cokolwiek zaplacic" i ze wolales zmienic serv. Nie chce ci sie walczyc to idz teraz zmienic serv wg tego co powiedziales
I co zrobiles po tej calej propagandzie na temat "lithum bija tych co placili"
Jednak ta twoja górnolotna gadka nic nie warta
I ja tez wyszedlem bo mnie wszyscy w dupie mieli i juz "spostrzegli" ze bylem szpiegiem.

zgadza sie tyle ze nie przewidzialem wtedy opcji ze wszyscy kumple sie zdecyduja splacic :p

a o zmianie serwa nigdy nic nie naipsalem, moge sie o to z kazdym zalozyc, ja powiedzialem ze tharrin to ostania postac juz z rok temu i tak jest i bedzie.

Cataclism
28-11-2006, 12:14
Dobra tez sie splacilem, albo tak mi sie wydaje :P

splaciles tylko musisz poczekac az dorwe dajmosa dont worry :*

Poznanski Rycerz
28-11-2006, 14:25
Ajron
Na was to mi brakuje slow. Typowy polaczek PLACI za wojne... Najpierw jest tak a ja mam gdzies tibie, obracam 7 lasek na imprezie itp, zaplacilem bo nic sie nie dzialo. Czemu nie poszliscie z konda i lovize walczycie na demon helmet ? Jakby bylo was wiecej to Hwl by baty zebralo ... Ale tharrinek woli gadac, ze nie robia zadnych akcji. tak wygodniej. Jaj to ty nie masz zeby skonczyc z tibia. Najlepsza jest twoja propaganda nie placice bo tamto i siamto. I teraz ten swoj jad na hwl wreszcie zamkniecie w sobie. BOltina ma racje kazdy wklada troche serca w chara, ale bez przesady nie placi sie w wojnie ... ;/

@catri
Huntuj dajmosa ;]

Adelao
28-11-2006, 15:39
Ajron
Na was to mi brakuje slow. Typowy polaczek PLACI za wojne... Najpierw jest tak a ja mam gdzies tibie, obracam 7 lasek na imprezie itp, zaplacilem bo nic sie nie dzialo. Czemu nie poszliscie z konda i lovize walczycie na demon helmet ? Jakby bylo was wiecej to Hwl by baty zebralo ... Ale tharrinek woli gadac, ze nie robia zadnych akcji. tak wygodniej. Jaj to ty nie masz zeby skonczyc z tibia. Najlepsza jest twoja propaganda nie placice bo tamto i siamto. I teraz ten swoj jad na hwl wreszcie zamkniecie w sobie. BOltina ma racje kazdy wklada troche serca w chara, ale bez przesady nie placi sie w wojnie ... ;/

@catri
Huntuj dajmosa ;]

Konda chciał isc swoja ekipa to poszedl...Wiec nie pierdol o czyms o czy mnie masz pojecia...;)

Bartol1
28-11-2006, 15:45
Ajron

@catri
Huntuj dajmosa ;]

Konda nikomu nie powiedzial o tym ataku, gdyby dal znac poszedlbym na 100%

A tekstem obracam 7 panienek na imprezie to mnie rozwaliles :D
Najlatwiej stac z boku i krytykowac, ale gdy przyjdzie do zrobienia czegos to wszyscy z wielkimi japami nagle znikaja...

Boltina89
28-11-2006, 17:50
Sluchajcie , prawda jest taka, iz Konda po OpenBattle gdy zobaczl jak to wszystko wyglada stwierdzil, ze woli isc swoja paczka i byc bardziej zgranym, a nizeli walczyc razem z noobami(nie ze jestescie noobami, ale on moze tak myslec).

Bylem na DHQ i wiem, ze gdyby przyszlo 5-8 osob wiecej ( A BYLO DUUUZO CZASU) to Lith~ raczej nie mialo by szans. Dlatego tym bardziej nie rozumiem dzialan Kondy. Czy on chce to wygrac czy nie. Bo robi nie tak by wygrac, ale by bylo mu wygodnie. Lith~ nie patrzy jaki kto ma lvl, kazdy sie przyda. Dajmosa biora na akcje. A tu nie chca brac Tharrina albo Navo~... Akurat tu dostrzegam nutke olewania reszty team'u. Wiele osob zginelo i zaplacilo zyciem dla pewnej sprawy. A gdy rodzi sie szansa obrocenia losow wojny w druga strone Konda postanawia isc na polowe Lith~ 6 osoba z Sira Shier Gru~ i Rattzorem co sami widzicie jakie maja PVP. Widzialem co pisalo Lith~ , ze najpierw walic Gru~ bo to najwiekszy noob... Niech sie lepiej zastanowia jak chca ta wojne wygrac...

Tharrin zrobil jak chcial. Moze i stracil reszte Waszego szacunku, ale dajmy temu juz spokoj. Widzieliscie jak padali Cons~ i AS na battle's??? Byli olewani przez reszte zespolu i skazywani na smierc bez pomocy, dlatego rozumiem, ze mogli sie oburzyc zdenerwowac i odejsc...

Pozdro*troche sie rozpisalem :D

Adelao
28-11-2006, 18:13
Sluchajcie , prawda jest taka, iz Konda po OpenBattle gdy zobaczl jak to wszystko wyglada stwierdzil, ze woli isc swoja paczka i byc bardziej zgranym, a nizeli walczyc razem z noobami(nie ze jestescie noobami, ale on moze tak myslec).

Bylem na DHQ i wiem, ze gdyby przyszlo 5-8 osob wiecej ( A BYLO DUUUZO CZASU) to Lith~ raczej nie mialo by szans. Dlatego tym bardziej nie rozumiem dzialan Kondy. Czy on chce to wygrac czy nie. Bo robi nie tak by wygrac, ale by bylo mu wygodnie. Lith~ nie patrzy jaki kto ma lvl, kazdy sie przyda. Dajmosa biora na akcje. A tu nie chca brac Tharrina albo Navo~... Akurat tu dostrzegam nutke olewania reszty team'u. Wiele osob zginelo i zaplacilo zyciem dla pewnej sprawy. A gdy rodzi sie szansa obrocenia losow wojny w druga strone Konda postanawia isc na polowe Lith~ 6 osoba z Sira Shier Gru~ i Rattzorem co sami widzicie jakie maja PVP. Widzialem co pisalo Lith~ , ze najpierw walic Gru~ bo to najwiekszy noob... Niech sie lepiej zastanowia jak chca ta wojne wygrac...

Tharrin zrobil jak chcial. Moze i stracil reszte Waszego szacunku, ale dajmy temu juz spokoj. Widzieliscie jak padali Cons~ i AS na battle's??? Byli olewani przez reszte zespolu i skazywani na smierc bez pomocy, dlatego rozumiem, ze mogli sie oburzyc zdenerwowac i odejsc...

Pozdro*troche sie rozpisalem :D

Kurwa kolejny kretyn ktory komentuje rzeczy o ktorych nie ma pojecia, tharrin nie byl na vent w sumie nie widzialem go od momentu kiedy padl (Bo powiedzial ze nie ma ochoty do walki.) to ma pecha, navoxiva tez nie bylo wiec na co on narzeka? Wiec ty nie mow ze konda nie chciał isch wziasc na akcje bo np. Sira Shier ktora nie widzial nic o akcji dowiedzial sie jak juz wszyscy byli wylogowani na hero, a jednak doszedl. A ci ktorzy nie mieli 100+ byli na noob charach aby blokowac...

P.s.
17:00 Wielki dajmos [57]: 16:44 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE BANIAQ. HE WAS KILLED BY WIELKI DAJMOS.
17:00 Ale Maciek [55]: Podnieca Cię to ?
17:01 Wielki dajmos [57]: nie nudzilo mi sie
17:01 Wielki dajmos [57]: smutny dzien
17:01 Wielki dajmos [57]: kolejna laska z fizyki
17:01 Wielki dajmos [57]: juz 3 mam ^^
17:01 Ale Maciek [55]: co za kretyn :S

Widac, że dla nie których tibia wazniejsza niz szkola :D

Boltina89
28-11-2006, 18:25
Kurwa kolejny kretyn ktory komentuje rzeczy o ktorych nie ma pojecia, tharrin nie byl na vent w sumie nie widzialem go od momentu kiedy padl (Bo powiedzial ze nie ma ochoty do walki.) to ma pecha, navoxiva tez nie bylo wiec na co on narzeka? Wiec ty nie mow ze konda nie chciał isch wziasc na akcje bo np. Sira Shier ktora nie widzial nic o akcji dowiedzial sie jak juz wszyscy byli wylogowani na hero, a jednak doszedl. A ci ktorzy nie mieli 100+ byli na noob charach aby blokowac...

Nie jestem zadnym kretynem. Powiedzialem co uwazalem za sluszne, a Ty mogles spokojnie wytlumaczyc, a nie sie tu oburzac na cale forum. Myslalem, ze jesli potrafili byc na noobcharach to potrafiliby wejsc na main chary i walczyc etc.

Pozdro

Bartol1
28-11-2006, 18:27
Nie bylo mnie bo bylem w pubie na piwku... Ale gdyby mi dal znac wczesniej (od rana do godz 16 bylem na MSN) to zorganizowalbym sobie reszte dnai tak zeby byc na akcji,a potem rozrywki :p
A po drugie to nie byl pierwszy raz gdy Konda i spółka robią akcje na własną ręke...

Bartol1
28-11-2006, 18:29
Nie jestem zadnym kretynem. Powiedzialem co uwazalem za sluszne, a Ty mogles spokojnie wytlumaczyc, a nie sie tu oburzac na cale forum. Myslalem, ze jesli potrafili byc na noobcharach to potrafiliby wejsc na main chary i walczyc etc.

Pozdro

Tam jest bramka levelowa... :p

Adelao
28-11-2006, 18:30
Nie bylo mnie bo bylem w pubie na piwku... Ale gdyby mi dal znac wczesniej (od rana do godz 16 bylem na MSN) to zorganizowalbym sobie reszte dnai tak zeby byc na akcji,a potem rozrywki :p
A po drugie to nie byl pierwszy raz gdy Konda i spółka robią akcje na własną ręke...

Nie ma pretensji do Ciebie o to i w 100% Cie rozumie ;)

@Boltina! Aby moc wejsc Na Demon Helmet Qest trzeba miec 100 lvl !!!!

Azenus
28-11-2006, 19:18
Nie ma pretensji do Ciebie o to i w 100% Cie rozumie ;)

@Boltina! Aby moc wejsc Na Demon Helmet Qest trzeba miec 100 lvl !!!!

Masz wątpliwości że ktoś tutaj/on tego nie wie?

Poznanski Rycerz
28-11-2006, 19:45
@up
Kolego, Adelado tylko to wiedzial wiec nie udawaj.

@Navoxiv
Wiedzialem, ze ktos napisze cos w tym w stylu, chociaz nie watpie, ze byles w pubie. ^^ chociaz jeden

@All
Konda jest taki zly i nikomu nie mowi, no popatrzcie ;(... Taka konspiracje z tego robil ze to masakra.

@Adelado
Okresik? Tak tym jadem plujesz. Dzieki, ze nam powiedziales, ze jest bramka lvlowa!! <OK>

@boltina
Lithium by dalo loga jakby ich wiecej bylo ^^

@ironia
Miec kogos takiego w gildi jak tharrin, co placi, ale za wszystkich to wielkie szczescie. ^^ haha

Arkuss
28-11-2006, 19:49
Skończcie juz tą żenade i pier******* o tym jaki kto jest i w ogole... nikogo nie znacie tak naprawde bo to jest wirtualny świat i każdy zachowuje sie odmiennie do zwykłego, szarego życia... Zajmijmy sie teraz prawdziwymi wydarzeniami z Galany, bo mało polakow w tej chwili walczyc itd.

Lithium rzadzi i zobaczymy jak bedzie!

@Cat~
Dziekuje :)

@up
Mozesz juz skonczyc? sprobuj na forum tibia.com tam jest wiecej czytelnikow

Kenseji
28-11-2006, 19:50
Hehe poznanski rycerz,jestes kompletnym idiotą.

Na galanie nic sie nie dzieje specjalnego,nooby placa,konda sie loguje od czasdu do czasu,nic ciekawego.

Poznanski Rycerz
28-11-2006, 20:38
@up
Twoj stary ^^

zeby mi posta nie usuneli ;]

Duzo osob z united soul przechodzi do lithium sa tak zwanymi POWERSEEKERAMI.

Adelao
28-11-2006, 20:48
@Poznanski~, Ja to mowilem boltinie poniewaz mowila zeby zamiast noob charmi isc mainami co jest nie mozliwe tam :S Bo jest bramka lvl ;)

Bru666
28-11-2006, 21:21
Adelao.. możesz mi jakoś racjonalnie wytłumaczyć waszą "taktykę"? Ci, co nie mieli 100+ poszli blokować.. noobcharami.. a co wy chcieliście nimi blokować? huntery? No wiesz, w sumie to wasza sprawa jeśli woleliście tylko stać i blokować zamiast włączyć się do ewentualnej walki mainami..
Zaraz się posypią bluzgi, że po ch** taki post, przecież mogli paść, a ty taki, a ty nietaki..
Dead w zamian za możliwego fraga/fragi to chyba mała cena skoro i tak za bardzo tu nie gracie?;) No chyba, że powiedzieć komuś, że ma się 60 ms i się nim nie gra jest lepsze od tego, że ma się 58/9 ms i padło się, ale za to zdobyło fraga..:o

Boltina89
28-11-2006, 21:21
@Poznanski~, Ja to mowilem boltinie poniewaz mowila zeby zamiast noob charmi isc mainami co jest nie mozliwe tam :S Bo jest bramka lvl ;)

Ale juz za bramka lvl gdzie mozna spokojnie bylo przyprowdzic lithium....
Poza tym nie wiem czy wiesz, ale Oen padl poza bramka lvl. I juz tak konczac wywod, jak sam napisal Navo~ mozna ich bylo powiadomic to by tez poszli...Navoxiv Tharrin etc...

Arkuss ma racje. Skonczmy oceniac i oczerniac innych skoro ich nie znamy z rl... Chociaz potencjal inteligencji mozna tez wyczuc ooprzez rozmowy pisane, patrz Colorion Zimp...Ludzie na poziomie, bez klotni i zawsze sluza pomoca. Szkoda, ze tylko tak malo ppl jest ok .Reszta to sie lubi popisywac jak to trzeba zrobic, co placic i gdzie bramki lvl... NVM...

Zacznijmy madrzejszy temat...Np.....Polska Rosja (19-25 19-25 25-23 25-21 15-11) :P

@Bru popieram Twoje zdanie i wlasnie o to mi chodzilo piszac o DHQ...

Colorion
28-11-2006, 22:22
Ale juz za bramka lvl gdzie mozna spokojnie bylo przyprowdzic lithium....
Poza tym nie wiem czy wiesz, ale Oen padl poza bramka lvl. I juz tak konczac wywod, jak sam napisal Navo~ mozna ich bylo powiadomic to by tez poszli...Navoxiv Tharrin etc...

Arkuss ma racje. Skonczmy oceniac i oczerniac innych skoro ich nie znamy z rl... Chociaz potencjal inteligencji mozna tez wyczuc ooprzez rozmowy pisane, patrz Colorion Zimp...Ludzie na poziomie, bez klotni i zawsze sluza pomoca. Szkoda, ze tylko tak malo ppl jest ok .Reszta to sie lubi popisywac jak to trzeba zrobic, co placic i gdzie bramki lvl... NVM...

Zacznijmy madrzejszy temat...Np.....Polska Rosja (19-25 19-25 25-23 25-21 15-11) :P

@Bru popieram Twoje zdanie i wlasnie o to mi chodzilo piszac o DHQ...

Nie pisz na tym forum ze ja na poziomie bo zaraz wyjada 10 stron przeciw tobie :P
A tego bysmy niechcieli
Co do wydarzen z galany peacebringer of galana wrocil po 3dniowej nieobecnosci :cup: i payment mi spadl do 200k:cup: :cup:

Nie pytajcie po co to pisze, strasznie mi sie nudzi

aragorn uczciwy
28-11-2006, 22:24
Ja mam pytanie...na jakim lvlu przyjmujecie do AS? Royal Palka??(Mozecie sie smiac, plakac mnie to i tka nie ruszy... to powazne pytanie:P)

@down
nick zajefajny xD tlyko tak sie pytam jaki RP by sie im przydal:P 40-60 lvl? i jaki dist:P

Poznanski Rycerz
28-11-2006, 22:37
@up
zalezy od nicku ^^ i czy cie znaja ;*

Boltina89
28-11-2006, 23:19
Ide spac...Colorion, kazdy wie , ze jestes pomocny i wiekszosc Cie lubi. Nie jestes zadnym asslickerem i nigdy nie byles unloyal..

Pozdro chlopaki...Jutro kolejny dzien na Galanie :)

pawlon
28-11-2006, 23:32
ale sie produkujecie, wraca czlowiek z pracy i tyle do odpisania xD

Ajron

@catri
Huntuj dajmosa ;]

konda slowa nie powiedzial ze idzie, jakby powiezdial to bym byl, myslal ze sami zalatwia sprawe i zgarna "chwale" a tymczasem dostali po dupie. jak mu to wygarnalem ze znow nic nie powiedzial to odpisal ze "nie mogl mnie zlapac" a szkoda, ma moj MSN, zarowno on jak 90% jego gildii czyli Oen, maila, trio ,rateen ,kardear etc etc...

P.s.
17:00 Wielki dajmos [57]: 16:44 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE BANIAQ. HE WAS KILLED BY WIELKI DAJMOS.
17:00 Ale Maciek [55]: Podnieca Cię to ?
17:01 Wielki dajmos [57]: nie nudzilo mi sie
17:01 Wielki dajmos [57]: smutny dzien
17:01 Wielki dajmos [57]: kolejna laska z fizyki
17:01 Wielki dajmos [57]: juz 3 mam ^^
17:01 Ale Maciek [55]: co za kretyn :S

Widac, że dla nie których tibia wazniejsza niz szkola :D

tez mowisz o rzeczach o ktorcyh nie masz pojecia wiec innym nie wytykaj ;) powiedzialem jasno ze nie pojde na open battle dopoki ludzie nie pokarza dyscypliny i naprawde zaczna byc gotowi na to ze padna a nie trzesc dupskiem o chara, powiedzialem takze ze na zaplanowane sneak attacki sie zjawie jak dadza znac... zadnego nie bylo. ile mozna czekac? jak ja organizowalem kazdy narzekal, jak ja i krupnik nie organizujemy to nic nie ma...
@up
Kolego, Adelado tylko to wiedzial wiec nie udawaj.

@Navoxiv
Wiedzialem, ze ktos napisze cos w tym w stylu, chociaz nie watpie, ze byles w pubie. ^^ chociaz jeden

@All
Konda jest taki zly i nikomu nie mowi, no popatrzcie ;(... Taka konspiracje z tego robil ze to masakra.

@Adelado
Okresik? Tak tym jadem plujesz. Dzieki, ze nam powiedziales, ze jest bramka lvlowa!! <OK>

@boltina
Lithium by dalo loga jakby ich wiecej bylo ^^

@ironia
Miec kogos takiego w gildi jak tharrin, co placi, ale za wszystkich to wielkie szczescie. ^^ haha

tak konda robi konspiracje, to jeden z glownych powodow czemu mielismy dosc, nie mozna bylo z nim nic ustalic, wszsytyko robil sam i nie dalo sie na niego liczyc. a ty tylko gadasz i gadac a w zyciu nic nie opkazales...

Ide spac...Colorion, kazdy wie , ze jestes pomocny i wiekszosc Cie lubi. Nie jestes zadnym asslickerem i nigdy nie byles unloyal..

Pozdro chlopaki...Jutro kolejny dzien na Galanie :)

tu tez sie wtrace xD color i lojalnosc to 2 rozne rzeczy niestety... i nie nie jest to opinia zbudowana na wydarzeniach tej wojny...

a teraz ide jesc koalcje :D

Bartol1
28-11-2006, 23:48
Z natury nie jestem zlosliwy ale jak to zobaczylem to padlem ze smiechu
Jest to aukcja na allegro postaci o nicku Raverton. Zwracam uwage na screen ktory pokazuje domek... Osoba wystawiajaca zamazala nick postaci, zostawiajac go w Default Channel 8o Na forum tibia.pl starasz sie byc osoba jakze "genialną" a tu taki klops :D Brawo :cup: Nie wspominajac juz o nazwie licytacji...
Ja mysle ze Kononowicz nie chcialby tej postaci :P

Wiecej pod tym adresem
http://www.allegro.pl/item144453049_96_palladin_tibia_galana_kononowicz_ tez_go_chce_.html

pawlon
28-11-2006, 23:52
Z natury nie jestem zlosliwy ale jak to zobaczylem to padlem ze smiechu
Jest to aukcja na allegro postaci o nicku Raverton. Zwracam uwage na screen ktory pokazuje domek... Osoba wystawiajaca zamazala nick postaci, zostawiajac go w Default Channel 8o Na forum tibia.pl starasz sie byc osoba jakze "genialną" a tu taki klops :D Brawo :cup: Nie wspominajac juz o nazwie licytacji...
Ja mysle ze Kononowicz nie chcialby tej postaci :P

Wiecej pod tym adresem
http://www.allegro.pl/item144453049_96_palladin_tibia_galana_kononowicz_ tez_go_chce_.html

Cena Kup Teraz: 629,99 zł
buahhaahha

PS:
on juz sie sprzedaje ze miesiac albo 2 nikt go nie chce? ;)

dressu
29-11-2006, 00:06
Bloocowi wyszlo asslickerstwo na dobre i mamy o to efekty ;

Nov 28 2006, 22:23:11 CET Killed at Level 101 by Rattzor

masslog maffersow i lezal , powiem nawet wiecej : dlugo sie nie trzymal , moment sie wylozyl xD co za nabber gra na nim nie no ja nie moge xD

pawlon
29-11-2006, 00:12
Grudgiie
23:08 You see a dead human (Vol:10). You recognize Grudgiie. She was killed by Konda.

dressu
29-11-2006, 00:16
ahahahaha nie no ja nie moge , Konda juz po swoich jedzie :p
swoja droga ciekawe jak to sie stalo ma ktos moze filmik i co sie dzieje tam dzieje? jakas walka?

sliver
29-11-2006, 01:38
swoja droga ciekawe jak to sie stalo ma ktos moze filmik i co sie dzieje tam dzieje? jakas walka?

dupa a nie jedzie zapewne nie wytrzymala spamu ue. a poznanski

@rycerz~~

jak czytam Twoje wypowiedzi to mi wstyd ze jestes z poznania:D

Lord Hybrid
29-11-2006, 09:47

To było wczoraj na pustyni na ankh gdy Konda Grudgiie i Rattzor wyszli za miasto troche pobiegać. Poszło za nimi +/- 10 Lilithum i ewidentnie nie wyszło Kondzie UE :)

Adelao
29-11-2006, 13:15
To było wczoraj na pustyni na ankh gdy Konda Grudgiie i Rattzor wyszli za miasto troche pobiegać. Poszło za nimi +/- 10 Lilithum i ewidentnie nie wyszło Kondzie UE :)

Z tego co slyszalem to, nie ze kondzie nie wyszlo Ue Tylko gdy w trrzech mieli zrobic spam ue, Grudgiie Zapomniala Utamo vita^^ To sie nazywa pvp :p Omfg 4 blessy + 4 razy bohy + jakies runy, Lekkie plecy ;)

Azenus
29-11-2006, 16:44
Z tego co slyszalem to, nie ze kondzie nie wyszlo Ue Tylko gdy w trrzech mieli zrobic spam ue, Grudgiie Zapomniala Utamo vita^^ To sie nazywa pvp :p Omfg 4 blessy + 4 razy bohy + jakies runy, Lekkie plecy ;)

Heh, nie tylko utamo vity ale też ssa... xd

Ajron 88
29-11-2006, 16:49
Levandero Gamblino ;*

domyślcie się o co chodzi :)

Adelao
29-11-2006, 18:52
Nov 29 2006, 17:43:02 CET Killed at Level 73 by Konda and by Rattzor

DED !

P.s
18:03 Rogue'Lorenzo [11]: Bez ttych cieciuchow
18:03 Rogue'Lorenzo [11]: co sie splacili
18:03 Rogue'Lorenzo [11]: idzie lepiej

hahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Cataclism
29-11-2006, 19:29
film jak grud pada http://www.youtube.com/watch?v=JFgDy7WT2kU

a co do fragow juz all maja rozkaz nie chodzic na ank i dara wiec konec fragow dla was no chyba ze juz sie nie bedziecie bac i skoczycie na edron albo do innego miasta ;p

Poznanski Rycerz
29-11-2006, 19:30
Nie ja wystawialem aukcje ^^
Zobaczcie na adres... On chyba zostawil otwarty folder RAVE SS czy jakos tak...
Zapraszam do licytowania ;]
@tharrin
Mowilem mu zeby dal 500 kup teraz ;], bo wiecej nie da rady za tego chara.

@
Konda zaczal robic sneaki? Haha pvp grudgiie jest niesamowite ;] haha nie moge z niego 5 deadow juz?

@silver
Uzywaj glowe zamiast dupy do myslenia. Bys napisal o co chodzi. WIelki poznaniak .... jesus mieszkasz w poznaniu, i zgubil bys sie w tym miescie jak bys wszedl w tramwaj innych, niz ten ktory prowadzi do szkoly twojej.

Bartol1
29-11-2006, 20:06
film jak grud pada http://www.youtube.com/watch?v=JFgDy7WT2kU

a co do fragow juz all maja rozkaz nie chodzic na ank i dara wiec konec fragow dla was no chyba ze juz sie nie bedziecie bac i skoczycie na edron albo do innego miasta ;p

Ona jest chyba poprostu slepa... Przeciez byla na yellow hp i mogla sie Uhnac, mana shiedl wlaczyc, ubrac SSA lub cokolwiek innego... Gdyby walnela z UE to zabilaby Cue Cumbera bo mial ladnego reda

aragorn uczciwy
29-11-2006, 21:52
Hmm.. moze sie myle... ale jakby ten Cue Cember dostal UE od kondy+rattzora to by siadl...:P;]

Ceapoznan
29-11-2006, 22:00
@tharrin

@
Konda zaczal robic sneaki? Haha pvp grudgiie jest niesamowite ;] haha nie moge z niego 5 deadow juz?

@silver
Uzywaj glowe zamiast dupy do myslenia. Bys napisal o co chodzi. WIelki poznaniak .... jesus mieszkasz w poznaniu, i zgubil bys sie w tym miescie jak bys wszedl w tramwaj innych, niz ten ktory prowadzi do szkoly twojej.

Raverton zastanów się co piszesz o Silverze:/ Nie wiem o co ci chodzilo z tym zagubieniem ale tylko sie skompromitowales. Ja chodze juz od ponad 4 lat do mojej budy, ktora jest od razu przy starym Browarze, czyli w cetrum miasta i jakos sie nie uwazam, za wielkiego znawce Poznania. Biorac pod uwage, ze od centrum mieszkam 30 min drogi.

A co do Kondy to jak dla mnie lepiej jest dzialac grupka znajomych niz badna nieposlusznych. Sam parokrotnie przekonalem sie jakie moze byc irytujace pouczanie kogos, zeby czegosc nie robil a on mimo tego to robi:p

A Grudii lepsza nie jest, na wojnie przy Ab sama Arkussa z sd pozamiatala, tlumaczac sie ze nie trafila we wroga na battle:/

sliver
29-11-2006, 22:01
@tharrin

@

@silver

heh, piszac takie bzdury tylko potwierdzasz to jaki jestes infantylny i bezrozumny. nic o mnie nie wiesz a porywasz sie na takie glupie stwierdzenia nie poparte zadnymi argumentami ;p widac tez, ze sam uzywasz dupy a nie glowy do myslenia bo nawet nie umiesz dobrze mojego nicku przeczytac i napisac. mysle ze dalsze moje komentarze w tej sprawie sa zbedne wiec nie bede nic pisac na ten temat bo i tak chyba wiekszosc na tym forum widzi jakie bzdury wypisujesz

Bru666
29-11-2006, 22:02
Hmm.. moze sie myle... ale jakby ten Cue Cember dostal UE od kondy+rattzora to by siadl...:P;]

Nie znasz pvp tych fighterów... była sytuacja, że konda, rattzor, xalade i ktoś tam jeszcze nie mogli go ubić, pomimo spam ue:cup:

Morbom
29-11-2006, 22:04
Chcecie się kłucić to zróbcie to na PM...

sliver
29-11-2006, 22:07
sorka, ja juz nie bede bo nie ma sie o co klocic

Poznanski Rycerz
29-11-2006, 22:52
Jakbys mistrzu widzial tez nie argumentujesz swoich wypowiedzi. Powiedzialem ci to samo co ty mi teraz. I wiesz co to ironia? -.-

Ajron 88
29-11-2006, 22:59
Nie znasz pvp tych fighterów... była sytuacja, że konda, rattzor, xalade i ktoś tam jeszcze nie mogli go ubić, pomimo spam ue:cup:

Pewnie dlatego że to nie Cue gra tylko Twistah.. Czym sie tutaj szczycić ? dzieleniem konta ?

Somos
29-11-2006, 23:13
Pewnie dlatego że to nie Cue gra tylko Twistah.. Czym sie tutaj szczycić ? dzieleniem konta ?

Pff nie udawaj cwaniaka,nawet nie wiesz kto to Twistah.
Idz i dobij ten swoj 20lvl~ bo soba nic nie reprezentujesz:)
(moze biede):D

Ceapoznan
29-11-2006, 23:31

Po pierwsze nie bądz taki ordynardy w stosunku do innych osob i nie cytuj Peji, bo w tym przypadku tylko się ośmieszasz. Może często mówie o osmieszaniu ale na prawdę czasami lepiej przemilczeć bo to co wydaje sie śmieszne w waszych kregach towarzyskich nie ma odbicia chociazby tutaj na forum:/

Wiec skupcie się proszę na Galanie a nie na docinkach innym. Zresztą co jest takiego piękne w obrazaniu kogos przez ekran monitora :D Prosze chociażby o troszkę kultury i wyrafinowania w tym co piszecie.

BTW. zna ktoś może plany Lithium i innych znaczących graczy na Galanie. Czy sa jakieś konkretne założenia dotyczace przyszlych dni??

Kurier
30-11-2006, 00:02
Po pierwsze nie bądz taki ordynardy w stosunku do innych osob i nie cytuj Peji, bo w tym przypadku tylko się ośmieszasz. Może często mówie o osmieszaniu ale na prawdę czasami lepiej przemilczeć bo to co wydaje sie śmieszne w waszych kregach towarzyskich nie ma odbicia chociazby tutaj na forum:/

Wiec skupcie się proszę na Galanie a nie na docinkach innym. Zresztą co jest takiego piękne w obrazaniu kogos przez ekran monitora :D Prosze chociażby o troszkę kultury i wyrafinowania w tym co piszecie.

BTW. zna ktoś może plany Lithium i innych znaczących graczy na Galanie. Czy sa jakieś konkretne założenia dotyczace przyszlych dni??

Tak.. ja wyjezdzam za granice i odchodze ;]

Ajron 88
30-11-2006, 00:09

Twistah to Valliants/Vallianto , a takze typek ktory walczyl Camuh'em do tej pory (nie glowny owner) , teras gra Cue na wojnach.

20 dobijam faktycznie kolejnym makerem.. a zanim powiesz cos na moj temat , popatrz co ty soba reprezentujesz.

Colorion
30-11-2006, 00:16
Nie wiem kto to twistah ale cue cumber rzeczywiscie inny jest niz przedtem, wydaje sie fajniejszy i ciekawszy z tego co widac na filmikach

Ajron 88
30-11-2006, 00:18
Nie wiem kto to twistah ale cue cumber rzeczywiscie inny jest niz przedtem, wydaje sie fajniejszy i ciekawszy z tego co widac na filmikach

Ogolem ogladajac filmiki doszedlem do wniosku ze to nie jest nasz maly bojazliwy Cue tylko ktos inny, na poczatku myslalem ze to Alex nim gra z racji bana na koncie ktore zwykle uzywa (oczywiscie terz nie swoje) , ale potem przyokazji wypuszczenia jednego filmu na WoT forum , Twistah klocil sie z Kejisey'em na temat tego kto mu pozwolil poscic kamerke w publike.. no i powiedzial "to ja nagrywalem ten film" , i wszystko mialo sens.

Celmir
30-11-2006, 00:50
Zmieniając całkiem temat chciałem wam pokazać piękne wejście z partyzanta w twarz:D
http://www.youtube.com/watch?v=1j3C2k7z25s
Nie ma to jak dostać oklep HAhahAha :)
To nie ja oczywiście żeby nie było:P
Pozdro:]

pawlon
30-11-2006, 02:48
ten wasz caly twistah to albert, dawny vallianto, gosc ktory gral na grudging w poprzedniej wojnie(haha iteraz ja zabil) i ten sam ktory raz goniac mnie solo przed wojna nie trafil z ue :D pogrywal tez camuhem dopoki go nie wykopali z chara teraz pogrywa cue~

co do tego jak sie walczy po czyim zaplaceniu... do kogo te slowa? przecierz nadal nitk z was dupy nie ruszyl z pz, to cigle sa akcje samych sorcow.... owszem grudging niesamowicien oobi i pada ale sie nei boi ryzykowac :D

niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie ;)

ide spac, 3mka :P

Adelao
30-11-2006, 08:24
ten wasz caly twistah to albert, dawny vallianto, gosc ktory gral na grudging w poprzedniej wojnie(haha iteraz ja zabil) i ten sam ktory raz goniac mnie solo przed wojna nie trafil z ue :D pogrywal tez camuhem dopoki go nie wykopali z chara teraz pogrywa cue~

co do tego jak sie walczy po czyim zaplaceniu... do kogo te slowa? przecierz nadal nitk z was dupy nie ruszyl z pz, to cigle sa akcje samych sorcow.... owszem grudging niesamowicien oobi i pada ale sie nei boi ryzykowac :D

niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie ;)

LOL, akcje na levandero~ robilismy w 7 i nie bylo tam samych sorcow "tych 100+". a na Rash'nor robilsimy pomimo ze to byla godzina kiedy oni ze szkoly wrocili i na vent nas max 10, a to wszystko dzieki temu ze nie ma Ciebie, bo pewnie gdybys byl to by bylo nie attakowac ich jest na vent 100 :D

P.S Jak ja kocham ludzi ktorzy wypowiadaja sie na temat ktory nie maja pojecia :p

aragorn uczciwy
30-11-2006, 09:24
niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie

Ja tam bylem pk charem chcialem ich poblokowac ale uciekli... a wczoraj to stalismy w ankh w przejsciu.. Ja i 3 kumpli je blokowlaismy a z tylu Lovize, Konda, Ratzzor i ten MS na X~:P wiec nie mwocie ze nie blyo zadnego polaka xD

Ajron 88
30-11-2006, 11:12

Tak to nasz kochany Albert "spudłowałem 3 UE Camuh'em ale i tak mam najlepsze pvp w całej tibi" XD

Ja mówie po prostu Twistah bo łatwiej skojarzyć zapamiętać ;)

sliver
30-11-2006, 12:06
Albert nigdy nie mial doskonalego pvp ale za to mial doskonale plecy dzieki czemu mogl sobie tym 40~ levelem z 2 fe smigac dowoli ;p

pawlon
30-11-2006, 12:57
LOL, akcje na levandero~ robilismy w 7 i nie bylo tam samych sorcow "tych 100+". a na Rash'nor robilsimy pomimo ze to byla godzina kiedy oni ze szkoly wrocili i na vent nas max 10, a to wszystko dzieki temu ze nie ma Ciebie, bo pewnie gdybys byl to by bylo nie attakowac ich jest na vent 100 :D

P.S Jak ja kocham ludzi ktorzy wypowiadaja sie na temat ktory nie maja pojecia :p

moj blad ;)

no to teraz pokazcie cos bez kondy lovize i rattena ;) albo inaczej, namowcie ich na akcje nie na pustyni, i wtedy zoabczymy, na ankh to konda mogl sam lavendaro ubic i biegac w kolo do woli co nie raz pokazal, namow go na walke gdzie indziej ;)

sliver@
tez tak sadze, po prostu ludziek toych atakowal sie go bali i tyle, no ale tak to jest, "mistrzowie" pvp czesto najbardziej noobersko gina ;)

Kurier
30-11-2006, 15:01
Zmieniając całkiem temat chciałem wam pokazać piękne wejście z partyzanta w twarz:D

Szczerze to łódzka gościnność!
Kręcone przy wejsciu do Kaliskiej...
Pełno drechow z małymi mużdżkami...
Zapraszam :)

P.S. to bardzo stare akcja miala miejsce jakos z 2 lata temu...

Ceapoznan
30-11-2006, 15:27

Jesli ci to imponuje to mi jest przykro... W Poznaniu takich debili tez jest pelno. Zreszta sam parokrotnie bylem swiadkiem takich motywow. Jednak z tego co widzialem na filmiku to Ci kolesi wygladali na takich, ktorzy tylko w grupie sa tacy cwani...Szkoda gadac

Co do Galany to ja czekam, az zrobicie cos tworczego bo ta dominacja Lithum jest nudna:/

Somos
30-11-2006, 15:39

LOL ty to tam najbardziej jestes potrzebny:)
Smieszny jestes jesli myslisz ze dla kondy i lovize "coś" znaczysz:)

Adelao
30-11-2006, 15:41
moj blad ;)

no to teraz pokazcie cos bez kondy lovize i rattena ;) albo inaczej, namowcie ich na akcje nie na pustyni, i wtedy zoabczymy, na ankh to konda mogl sam lavendaro ubic i biegac w kolo do woli co nie raz pokazal, namow go na walke gdzie indziej ;)

sliver@
tez tak sadze, po prostu ludziek toych atakowal sie go bali i tyle, no ale tak to jest, "mistrzowie" pvp czesto najbardziej noobersko gina ;)

Ale panie tharrin czemu mamy cos pokazywac bez kondy ? My jestesmy w koncu gildia a nie jak bylo kiedys ;) I konda ma tu glowne zdanie gdzie i jak ma byc walka a nie my, my mu tylko pomagamy.

Adelao
30-11-2006, 15:42

A czy ja tak napisalem? :baby:

Adelao
30-11-2006, 15:42

Double srry ;*

Dauthislayer
30-11-2006, 16:45
Nie rozumiem o co niektorym w ogole chodzi - Ze nie potrafimy zrobic nic bez Kondy, Lovize, Rattena itp. ?? Tu juz nawet nie chodzi o to, czy umiemy czy nie. Po prostu nie mamy takiej mozliwosci. Mam pojsc ja, Marduc, Adelao, Potempik i Zemus i co mamy wedlug was zrobic? Co mamy takiego udowadniac? Ze jestesmy super Polacy i ownujemy wszystkich?
Kazdy wie jakby sie to skonczylo, wiec po co o tym gadac.

A to czy jestesmy przydatni czy nie... Nie twierdze ze odgrywamy duza role, bo nie odgrywamy. A juz na pewno nie ja. Ale nie uwazam tez, ze bez nas wszystko szlo by im tak idealnie. Po prostu kazdy ma przypisana role - oni wala comba my pomagamy trapowac. I przynajmniej jakos to zaczyna wychodzic.

A i na ventrilo jest teraz zupelnie inaczej.

@Catrishia
Rozumiem to co mowisz, z tym ze ostatnio probujemy zabijac ludzi tylko na ank-dara. Ale czy nie na tym polega wojna, zeby wykorzystywac swoje mocne strony?

Rybzor
30-11-2006, 17:46
Wracając troche ; p

Z tego co mi mówil Cue, to go wcale nie wykopali, tylko postanowił nie grac juz Camuhem ;P

Ajron
Tak to nasz kochany Albert "spudłowałem 3 UE Camuh'em ale i tak mam najlepsze pvp w całej tibi" XD

16:42 Vallianto [42]: the one that said i missed 3 ues, Try doing better with 8-10 fps and trying not to hit gaostic with it.
Dla tych co nie czają ang..
Ten co powiedzial, ze nie trafilem 3 razy z UE, spróbuj zrobic lepiej z 10 fpsami i nie ominięciem gaostica xP.

Maffer
30-11-2006, 17:56
>.< Vallianto poprostu nie potrafi stworzyc swojej postaci tylko musi sharowac... Jesli jest to kogos idol etc.. to bez kitu czuje do kolesia respekt -.- Pvp tak ma dobre, ale jest niczym bez swojej postaci ... To tyle..

Rybzor
30-11-2006, 18:07
>.< Vallianto poprostu nie potrafi stworzyc swojej postaci tylko musi sharowac... Jesli jest to kogos idol etc.. to bez kitu czuje do kolesia respekt -.- Pvp tak ma dobre, ale jest niczym bez swojej postaci ... To tyle..

Ty spedzasz czas na expieniu, a dlaczego ja mialbym expic kiedy moge mieć dostęp do większych lvli bez expienia?

Hah ;p.....

DfJ
30-11-2006, 22:14
Wielki Lord Anarchist się odezwał, na pewno ma lepsze pvp od Ciebie

Poznanski Rycerz
30-11-2006, 22:30
Nie mowcie mi o ich pvp. Kiedys stalem przed domkiem spalajac mane i keekz stal obok piszac COME OUT COME OUT ;]
Online byli camuh gaostic i toxo chcieli zrobic ue spam na mnie stojacego przed domkiem - ze stone skinem i tylko gaostic trafil mnie z ue bo zdazylem bez problemu wejsc do domku - tak super hiper dobre bylo lithium na poczaktu ^^.

Nie mozna stwierdzac jakie vallianto ma pvp... na pewno duzo se pozwala ale nie mozna wiele zrobic 40 sorcem - mozna oczywiscie zabic wyzszo lvlowe sorce ;]
Vallianto czesto zbieral duza liczbe osob i robil random pamietam jak chcieli mnie zabic full osob tylko ze kazdy 20 lvl -.-.

W/w nie ma na celu mowienia jakie mam dobre pvp - bo wejscie do domku po oberwania jednego ue, kiedy po 10 minutach polecialo drugie, albo uciekniecie 20 20lvlowym pkerom tez nie jest trudne.

Tharrin
Ty mistrzuniu. Nie wypowiadaj sie od czasu do czasu. Czy naprawde w kazdej walce musi brac udzial Polak? Na podstawie tego, mowisz, ze boja sie o chary... przytocze przyklad zemusa ktory uratowal Rattzora. TY woliles zaplacic, a oni wola lojalnie pozostac retired. Kto jest lepszy placacy czy nic nie robiacy w wojnie? I pomysl, bo ty jestes taki taktyk, sam zawsze gadales ze jest tyle i tyle na ich ventrilo i jak wracaja ze szkoly jest ich 10 jak sam mowiles. To ty bys tylko po to zeby Polak walczyl, kazal wyjsc 60 masterowi i wbic pz zabijac 76 master - gdzie bylo konda -170 ms grud rattzor- 120? Czy ty kiedys myslisz? Jakby Polacy mieli high lvl sorca to moze by poszli.

@ryba
Vallianto zawsze byl perfidny nawet te jego odwazne ataki na mnie i na vidente solo z hmm'ami ^^

Morbom
30-11-2006, 22:39
@up
Mistrzu się znalazł :-D

Ajron 88
30-11-2006, 22:47
Ten co powiedzial, ze nie trafilem 3 razy z UE, spróbuj zrobic lepiej z 10 fpsami i nie ominięciem gaostica xP.

Zapytaj sie go kogo niechciał trafić jak spódlował UE w Konde (akcja rozpoczynająca nową wojne) i kogo nie chciał trafić z UE w bitwie w thais (spudłował wtedy w Dravenor'a).

A co do jego FPS , dziwne że mając 10 fps jest wstanie dotrzymywać kroku reszcie wysokolevelowych postaci w Lithium , bo żadna znich nie narzyka na fps..

Polemizować znim nie będe bo mało go znam , ale widziałem kiedyś jak na WoT ktoś nazwał go legendą pvp , a ztego co widziałem na filmach.. daleko mu do legendy.

pawlon
30-11-2006, 23:50
Nie rozumiem o co niektorym w ogole chodzi - Ze nie potrafimy zrobic nic bez Kondy, Lovize, Rattena itp. ?? Tu juz nawet nie chodzi o to, czy umiemy czy nie. Po prostu nie mamy takiej mozliwosci. Mam pojsc ja, Marduc, Adelao, Potempik i Zemus i co mamy wedlug was zrobic? Co mamy takiego udowadniac? Ze jestesmy super Polacy i ownujemy wszystkich?
Kazdy wie jakby sie to skonczylo, wiec po co o tym gadac.

A to czy jestesmy przydatni czy nie... Nie twierdze ze odgrywamy duza role, bo nie odgrywamy. A juz na pewno nie ja. Ale nie uwazam tez, ze bez nas wszystko szlo by im tak idealnie. Po prostu kazdy ma przypisana role - oni wala comba my pomagamy trapowac. I przynajmniej jakos to zaczyna wychodzic.

A i na ventrilo jest teraz zupelnie inaczej.

@Catrishia
Rozumiem to co mowisz, z tym ze ostatnio probujemy zabijac ludzi tylko na ank-dara. Ale czy nie na tym polega wojna, zeby wykorzystywac swoje mocne strony?

o to ze wiekszosc z was razem z marduciem. toba, zemusem itp zawsze wrzucala mi i innym jak mowilem ze nie robimy ataku bo mamy 3 shooterow i np 9 knightow i nie ubijemy nikogo chyba ze bedzie mial 15 min pzta... a wy na to zawsze cytuje "srasz sie cos zrobic bez kondy" no i teraz macie, ja nie raz atakowalem z pN bez kondy w ogole i bez was i byly tego efekty.. a wy teraz co? "sracie sie bez kondy"? czy wrescie jakeis "mUzgi" z ventrilllo zrozumialy ze nie zabijecie 130 EK w 5 knightow ? xD
Ale panie tharrin czemu mamy cos pokazywac bez kondy ? My jestesmy w koncu gildia a nie jak bylo kiedys ;) I konda ma tu glowne zdanie gdzie i jak ma byc walka a nie my, my mu tylko pomagamy.

gildia nigdy nei byliscie i nie bedziecie, w dobrej sensownej gildii padnie kazdy za kadego i akzdy sobie ufa, u was tak nie ejst, nie bylo w relictus, nei bylo w AS i raczej z takim skaldem nigdy nie bedzie...
Nie mowcie mi o ich pvp. Kiedys stalem przed domkiem spalajac mane i keekz stal obok piszac COME OUT COME OUT ;]
Online byli camuh gaostic i toxo chcieli zrobic ue spam na mnie stojacego przed domkiem - ze stone skinem i tylko gaostic trafil mnie z ue bo zdazylem bez problemu wejsc do domku - tak super hiper dobre bylo lithium na poczaktu ^^.

Nie mozna stwierdzac jakie vallianto ma pvp... na pewno duzo se pozwala ale nie mozna wiele zrobic 40 sorcem - mozna oczywiscie zabic wyzszo lvlowe sorce ;]
Vallianto czesto zbieral duza liczbe osob i robil random pamietam jak chcieli mnie zabic full osob tylko ze kazdy 20 lvl -.-.

W/w nie ma na celu mowienia jakie mam dobre pvp - bo wejscie do domku po oberwania jednego ue, kiedy po 10 minutach polecialo drugie, albo uciekniecie 20 20lvlowym pkerom tez nie jest trudne.

Tharrin
Ty mistrzuniu. Nie wypowiadaj sie od czasu do czasu. Czy naprawde w kazdej walce musi brac udzial Polak? Na podstawie tego, mowisz, ze boja sie o chary... przytocze przyklad zemusa ktory uratowal Rattzora. TY woliles zaplacic, a oni wola lojalnie pozostac retired. Kto jest lepszy placacy czy nic nie robiacy w wojnie? I pomysl, bo ty jestes taki taktyk, sam zawsze gadales ze jest tyle i tyle na ich ventrilo i jak wracaja ze szkoly jest ich 10 jak sam mowiles. To ty bys tylko po to zeby Polak walczyl, kazal wyjsc 60 masterowi i wbic pz zabijac 76 master - gdzie bylo konda -170 ms grud rattzor- 120? Czy ty kiedys myslisz? Jakby Polacy mieli high lvl sorca to moze by poszli.

@ryba
Vallianto zawsze byl perfidny nawet te jego odwazne ataki na mnie i na vidente solo z hmm'ami ^^

lol ja mowie tylko o tym ze bez kodny rattena itp jako shooterow nie sa zdolni do zorganizowania akcji... i prosze cie nie przytaczaj mi argumentow zewtey nie maja shooterow tylko samych knightow.. albo ze 60 sorc sam, nic nie zrobi... bo jak ja tak mowilem to sie wszsycy ze mnie smiali. czekam na realizacje smialych planow naszych "mistrzow" sorka catrishia to czyta, ale zdradze wam:jak pojda w 5+ knightow i paru low leveli, otocza catrishie, to 2 bloknie, 3 hity po 100 beda wchodzic, + sd z tych low leveli i ich zabija, bo wg jakiegos tam kalkulatora catrishia czy aylitha sie z tego nie wyuha! gz panowie :D tak to jest jeden z pomyslow na fragowanie przeciwnika pewncyh "mistrzow"

vallianto i jego fpsy to bzdura, na 10 fpsach to by lev 50 nie dogonil a on smialo sie sciga z 100+, nie wierzycie to zlimitujcie sobie fpsy na 10 i sprawdzcie :D

adela0 i raverton@
co do waszych gadek ze jestesmy nielojalni itp... ze sie splacamy albo "nic nierobilismy w wojnie", co wy zrobilsicie keidykolwiek? sadze ze nic. ja juz chyba z miesiac temu napisalem tutaj ze mam dosc i zaprzestaje prob organizowania akcji... pokazcie mi jedna akcje od tamtej pory do czasu az zaplacilismy... mam na mysli akcje wasza a nie wypad samych sorcow... nie bylo zadnej? oj dziwne... jak my organizowalismy to bylo zle, nie robimy to nie ma wcale, i co? poczekajcie zaraz sie kondie uraodiz dziecko i tyle go zoabczycuie, chcialbym wasza walke wtedyzoabczyc xD

PS:
znow powtorze ze potraficie tylko pkowac na noob charach, nie dawno desdperados zlozone glownie z was zabilo mi kumpla, jak to sie powtorzy to mam to w nosie po cyzjej stornie jestescie i te chary powybijam. takie z was mastahy to pokazcie klase i bijcie dawne soft? oni ciagle pkuja tylko jzu bez gildii... ale nie.. opni nie sa bezbronii.. wiec tego jzu nie potraficie... n/c

Dauthislayer
01-12-2006, 00:23
@Tharrin

I tu sie troche nie zgadza. Nigdy nie zarzucilem Tobie tego, ze nie chcesz gdzies wchodzic, nie pamietam momentu zebym powiedzial, ze "srasz sie zrobic cos bez Kondy". Takiej sytuacji po prostu nie bylo jakkolwiek bys tego nie kontr argumentowal. Troche tutaj przesadziles. Jedyna osoba, ktorej zdarzalo sie cos takiego mowic (choc pewnie tez nie w ten sposob jaki przytoczyles) byl obecnie grajacy Pehava, gosc ktory nigdy nie mial czym walczyc i pewnie dlatego tak latwo przychodzilo mu zachecanie nas do podjecia jakichs akcji.

My po prostu wiedzielismy ze bez ryzyka nie ma fragow. Ale nie bylismy samobojcami.I nie hiperbolizuj tak z tym 130EK, bo nikt z nas nie poszedl by w 3 shooterow na kogos takiego.

Ja najwidoczniej mam troche inne wspomnienia z vent, i dobrze pamietam jak siedzielismy wiele dni w pz, bo nie moglismy zgrac wystarczajcej liczby shooterow w tym samym czasie. (Nie moglismy, albo raczej malo kto probowal.)

A dowodem, ze zdobycie fraga bez Kondy bylo mozliwe jest ded Rainfangera.

pawlon
01-12-2006, 01:07
@Tharrin

I tu sie troche nie zgadza. Nigdy nie zarzucilem Tobie tego, ze nie chcesz gdzies wchodzic, nie pamietam momentu zebym powiedzial, ze "srasz sie zrobic cos bez Kondy". Takiej sytuacji po prostu nie bylo jakkolwiek bys tego nie kontr argumentowal. Troche tutaj przesadziles. Jedyna osoba, ktorej zdarzalo sie cos takiego mowic (choc pewnie tez nie w ten sposob jaki przytoczyles) byl obecnie grajacy Pehava, gosc ktory nigdy nie mial czym walczyc i pewnie dlatego tak latwo przychodzilo mu zachecanie nas do podjecia jakichs akcji.

My po prostu wiedzielismy ze bez ryzyka nie ma fragow. Ale nie bylismy samobojcami.I nie hiperbolizuj tak z tym 130EK, bo nikt z nas nie poszedl by w 3 shooterow na kogos takiego.

Ja najwidoczniej mam troche inne wspomnienia z vent, i dobrze pamietam jak siedzielismy wiele dni w pz, bo nie moglismy zgrac wystarczajcej liczby shooterow w tym samym czasie. (Nie moglismy, albo raczej malo kto probowal.)

a pomysly takie co do 130 ek byly.. najwidoczniej nie bylo cie akurat wtedy na vent, aspyaj sie drava czy innych ;)

Bartol1
01-12-2006, 08:51
@Tharrin

Podpisuje sie pod Tharrinem... A podac konkretny przyklad? Wylogowanie sie w rogu dp Venore bo catrishia lubi tam siedziec B)
Skoro tak narzekaliscie ze zabranialismy wam robic akcje to teraz macie swietna okazje sie wykazac... Ostatnim i chyba jedynym jesli sie nie myle fragiem ktorego zrobiliscie Wy byl Toxo Yeangus (tutaj chyle czoła przed Zemusem ze udalo mu sie zebrac tyle osob itp)

Cataclism
01-12-2006, 13:55
Wylogowanie sie w rogu dp Venore bo catrishia lubi tam siedziec B)

omg czemu chcieliscie mnie zabic ? XD nie no zartuje co do kondy itd nadal sie boja o postacie bylem ja (15min pz) nuskei i gain tina online a ich 15 (mass log jak wbilem pz) i bali sie wejsc na dragon lair wiem ze mogl to byc trap ale bez przesady .... oni nic nie zrobia poza ank i dara (kto kolwiek cos sprzedaje od nas na trade dostaje msg ok come to ank or dara lol) to jest juz nawet zabawne a co do tego co powiedzial tharrin ze konda bedzie mila dzieciaka i go zaczesto nie zobaczycie to bedzie dopiero hardcore dla was xD ale juz paymenty nie beda po 30 k skonczyly sie dobre dni ci co chcieli odszeli ci co zostali beda do konca

Dauthislayer
01-12-2006, 17:42
@Tharrin
Skoro Navo mowi ze takie pomysly byly to pewnie cos w tym jest (i jesli macie 100% racji to te osoby nie wykazaly sie wyobraznia), ale bardziej prawdopodobne wydaje sie byc to, ze chcieli sie przygotowac az lognie sie wiecej shooterow.

Anyway od dawna wiadomo ze trzeba niezlej sily zeby ubic takiego knighta, z reszta sami wiecie jak bylo z Aylitha.

@Navoxiv
Przeciez wszyscy wiedza, ze sami (prawie?) nic nie zdzialamy wiec, po co to mowic. Jestesmy od nich zalezni i ja sie zdazylem z tym juz pogodzic.

@Catrishia
Pytasz czemu nie zrobimy nic poza Ank i Dara? To moze od razu ustawcie trapa i poproscie nas zebysmy po kolei tam wchodzili. Z pewnoscia sie zgodzimy.

Boltina89
01-12-2006, 17:56
Nie wiem chlopaki( i dziewczeta) czemu wojna wywoluje tutaj tyle spiec. Kazdy ma swoje zdanie i na tym skonczmy. Przeciez Polacy bez pomocy Rattena Lovize i Kondy nie sa w stanie nic zrobic. Tak smao Lithium nie jest wstanie nic zrobic Kondzie, Rattenowi i Lovize w Dara~ Ankh~. Kazdy ma swoje sugestie i zdanie. Tak samo mozna powiedziec, ze przebieg open battle bylby inny, gdyby nie noobchary Lith~.

Nie chce sie za bardzo wypowiadac o kulisach wojny, bo oprocz openbattle i akcji na DHQ nic na zywo nie widzialem. Jednak sam Lovize przyznal mi w rozmowie, ze Gru~ i Sira to noobish in pvp. Grudgiie ma 10 sec na exure vite lub utamo, a tu nic...Kompletny brak kompetencji. Jak pozniej mozna miec pretensje do Kondy, ze sie nie angazuje? Jakby mial w guild only pvp like on albo Kardear to caly czas by byly akcje. Swoja droga dziwne, ze Kardear w ogole nie pomaga. Bo by sie przydal.

@Tharrin

Jesli moge tutaj zabrac slowo to...Wierz mi, ze gdybys mial dobre plany akcji i zawsze dawaly by szanse fragga Konda z pewnoscia by tego posluchal i rozwazyl. A Ty tutaj caly czas narzekasz i na dodatek wygadujesz plany swojej Old Guild, ze niby trap na Catr chcieli... Moim zdaniem sprawy i plany w swoim gronie w owym gronie pozostaja. A Ty teraz probujesz osmieszyc LOEM etc...

Trzeba leciec do 127:) Cu

Poznanski Rycerz
01-12-2006, 18:03
@boltina
Nie chce ci podcinac skrzydel. Ale nie wypowiadaj sie na temat kondy. Kardear nie walczy bo takiego 112 pala z 1100 zycia od razu sciagna -.-. Konda zazwyczaj ufa swoim taktykom, chociaz jakby taktyka rzeczywiscie byla dobra to by poszedl.

@tharrin
Sam sobie zaprzeczasz. Mowisz ze niech zrobia cos bez kondy i tego, a na koncu dodajesz ze w 5ek nie zabija 140 ek -.-.

Wybieraja ankh i dara do bicia bo to dla nich najbezpieczniejsze miejsca.

Cataclism
01-12-2006, 18:09
nie zapomnijcie o Oenie xD ktory juz dwa razy padl jak mielsimy combo 1k XD i jest ich wiecej xD a boltina ty sie nie wypowiadaj o rzeczy o ktorych nic nie wiesz ;p bo nigdy nie byles w wojnie

PS. Dauthislayer my mamy zawsze trap i zawsze po 30 osob na vencie !! xD

Boltina89
01-12-2006, 18:12
nie zapomnijscie o Oenie xD ktory juz dwa razy padl jak mielsimy combo 1k XD i jest ich wiecej xD a boltina ty sie nie wypowiadaj o rzeczy o ktorych nic nie wiesz ;p bo nigdy nie byles w wojnie

Jesli uwaznie przeczytales moja ostatnio wypowiedz to napisalem, ze oprocz dwoch trzech akcji za duzo nie wiem... I napisalem WYDAJE MI SIE... Nie trzeba mnie od razu sprowadzac na ziemie albo podcinac skrzydel :P

Pozdro
Ps O Oenie nie zapominamy :P

Poznanski Rycerz
01-12-2006, 18:13
Za pierwszym razem Oen zrezygnowal bo jego sytuacja wygladala fatalnie a bezsensowne uhanie sie kiedy mial AoL, to se wiesz.

Catrishia
Kto madry, kto ma 15 minutowego pz locka w wojnie ucieka na venore lair, skad nie ma ucieczki? To ze tam byl gotowy trap jest czytelne ^^ ;]

Nekromanta czyta temat
Tom-rek wyplacil sie z wojny. Padl raz po swoim nooberskim zagraniu ^^
Dzisiaj na galanie nie bylo zadnej akcji...

Cataclism
01-12-2006, 18:24
Za pierwszym razem Oen zrezygnowal bo jego sytuacja wygladala fatalnie a bezsensowne uhanie sie kiedy mial AoL, to se wiesz.

Catrishia
Kto madry, kto ma 15 minutowego pz locka w wojnie ucieka na venore lair, skad nie ma ucieczki? To ze tam byl gotowy trap jest czytelne ^^ ;]

no to tak ucieklem tam bo wiedzialem ze tam nie wpadniecie i mialem fuksa xD ze
wy sie gdzie kolwiek bojicie wejsc gdzie nie ma ucieczki dla kondy i reszty XD
juz nie chroni Oena to za drugim razem tez sobie odpuscil czemu nie lol parodia konda zostawia rl brata zeby padl zreszta was tez by zostawil xD a co do tom-reka moge powiedzeci w czym zanoobil ? lol padl z honorem i z glupoty ze sluchal kondy ze przyjda i beda sie bic ciekawe co ty bys zrobil padl w 1 sec czy powiedzial ooooo po co tracic uhy xD lol

PS. a gdzie mialem uciekac na otwarte pole ? gdzie mnie zgasza na ue combo lol tam mialem przynajmniej szanse stanac na mostku i ograniczyc ilosc ludzi ktora by mnie bila

Dauthislayer
01-12-2006, 18:31
Gdyby tam poszli i by padli to bys ich teraz wyzywal od noobow, ze nie potrafia przewidziec najprostszego trapa. To byla tylko czysta logika.
Widzisz, czasem nie warto ryzykowac, kiedy do stracenia jest tak wiele a do zyskanie wrecz przeciwnie. Bo nawet jesli zaliczysz w tej wojnie 10 dedow to sytuacja nie ulegnie zmianie, a wasze combo sd tez nie ucierpi.

Cataclism
01-12-2006, 18:36
znowu tam sama gadka "ale ty nic nie znaczysz" itd xD powoli staje sie to nudne a i jeszcze dodam co do oen i uhow praktycznie o to chodzi zeby zrobic jak najwiekszy waste przeciwnikowi bo sd wiecej kosztuja od uhow ;p

Dauthislayer
01-12-2006, 18:44
Troche nad interpretujesz. Po prostu bilans mozliwych zyskow i strat mowil jasno- nie warto.
Bynajmniej nie chodzilo mi o to, ze nie znaczysz nic jako czlowiek czy tez nic nie znaczysz dla HWL. Szczerze mowiac, w ogole mnie to nie obchodzi i nie mam zamiaru o tym rozmawiac.

Xulorin
01-12-2006, 18:51
Jakby mial w guild only pvp like on albo Kardear to caly czas by byly akcje. Swoja droga dziwne, ze Kardear w ogole nie pomaga. Bo by sie przydal.

Może Twoim zdaniem o coś umie, ale dla mnie to on poprostu boi się o swoją postać. A walczyć będzie tylko wtedy jak to jest 100% pewne że wygrają.

Btw może ktoś hostnąć filmik z DHQ? Bo wiele o nim mówicie, a nie wiem o co biega...

Poznanski Rycerz
01-12-2006, 18:53
@catr
Nie mow do mnie jakbym walczyl w wojnie bo nie walcze ^^
Pomysl logicznie ty bys nie zostawil rl brata i oboje byscie padli czy bys uciekl?

Tom- rek nie wiedzial ze malia arkiwn ma gh na fibulii .... a w dodatku od dawna nie mial pz locka.

Cataclism
01-12-2006, 18:59
@catr
Nie mow do mnie jakbym walczyl w wojnie bo nie walcze ^^
Pomysl logicznie ty bys nie zostawil rl brata i oboje byscie padli czy bys uciekl?

Tom- rek nie wiedzial ze malia arkiwn ma gh na fibulii .... a w dodatku od dawna nie mial pz locka.

nie nie zostawil bym rl brata zreszta lovize plus konda ue i juz nie ma pallow XD ale oni o tym nie wiedzia a co do tom-rek oni mu wyraznie powiedzieli ze beda walczyc a co zrobili nic ... i nie mow mi ze bylo inaczej

Somos
01-12-2006, 19:00

Catrishia

Nekromanta czyta temat
Tom-rek wyplacil sie z wojny. Padl raz po swoim nooberskim zagraniu ^^
Dzisiaj na galanie nie bylo zadnej akcji...

*Skoncz w koncu gadac takie glupoty bo w wojnie nie jestes ,nic nie robisz a madrzysz sie jak bys bym Master of Tibia.

*Konda nigdy nie zaatakuje nikogo jesli nie jest na dara lub ank~

*Tom-rek nie padl jak noob gral przyzwoicie ale jego jedyny blad byl taki ze zaufal kondzie.

Maffer
01-12-2006, 19:01
Tak to prawda ... konda powiedzial ze przyjdzie a nie przyszedl bylem tylko ja Rattzor Kardear i Tom-rek zaczelismy spier**** bo was bylo z 15 nas 4 -.- wiec co bylo do zrobienia ? nic to dalismy loga proste.
Catri to samo bys zrobil ;-)

Adelao
01-12-2006, 19:01
O kurwa jeden glupszy od drugiego, ja pierdole przestanice pisac bo mi sie zle robi X( X( X( X( X( Piscie o czyms ciekawszym ;)

eM A Gie I Ka
eM A Gie I Ka
eM A Gie I Ka
eM A Gie I Ka
eM A Gie I Ka
eM A Gie I Ka

Arkuss
01-12-2006, 19:16
Tak to prawda ... konda powiedzial ze przyjdzie a nie przyszedl bylem tylko ja Rattzor Kardear i Tom-rek zaczelismy spier**** bo was bylo z 15 nas 4 -.- wiec co bylo do zrobienia ? nic to dalismy loga proste.

tak btw. ile osob juz oszukales z pacciem za 100k?? :cup: czekam na odp.

a co do Kondy trzeba mu i tak przyznac ze jest dobrym zawodnikiem, przynajmniej potrafi myslec, a ze ma w guildi "kozakow" co potrafia tylko gadac to woli samemu wszystko robic. Lithium tez w 90% to ludzie myslacy nad swoimi ruchami i przez to sa najlepsi na tym serverze. To jest strategia a nie mysl: "jestem silny, zniszcze wszystkich!" 8o

Poznanski Rycerz
01-12-2006, 19:16
Dobra, to tak. Tom-rek zfragowal stypa i sie przykleil do kondy... nie na odwrot, wbil nie potrzebnie pz locka w trakcie wojny. Ja bym na jego miejscu dal loga jak mi pz zszedl, bo chyba ma oczy i widzi jest tylko on z 3 osobami na 15 -.-.
I jakis czas wczesniej Malia miala tam gh nie wiem czy podczas krecenia go jeszcze miala...

Dalej jak juz go dorwaliscie to zachowywal sie bardzo przyzwoicie to prawda. Uciekl wam z noob trapa itp.

I jakbyscie Kur** umieli czytac to nie napisalem ze tom-rek to noob, tylko noobersko padl - zupelnie niepotrzebnie bez pz'ta itp kumacie to ?
Wina niedomowienia, zlego zgrania.

Somos, owszem konda zaatakowal was na DHQ wiec siarap ^^

Maffer
01-12-2006, 20:40
Z 25 a co ? Zazdroscisz mi :D ?

Azenus
01-12-2006, 21:11
Z 25 a co ? Zazdroscisz mi :D ?

Pozwolę sobie także zadać kilka pytań

A ile osob juz ojebales na zdobywanie zaufania poprzez pozyczanie coraz wiekszych sum, oddawanie ich, po czym pozyczanie czegos bardziej wartosciowego i przywłaszczanie sobie?

Ile bp sdków wyjebałeś na random pking? Bo na mnie 3 (sobie policzyłem na filmiku ;D) ?

pozdro pvp master blaster

Maffer
01-12-2006, 21:44
Go wyjebalem dlatego bo ty jego rl ;)) I sie ciesze wiedzialem ze na to zasluzyl :)) I nie wy*******am moich ziomkow :)) Tylko tych co na to zasluzyli! elo

Azenus
01-12-2006, 22:03
Go wyjebalem dlatego bo ty jego rl ;)) I sie ciesze wiedzialem ze na to zasluzyl :)) I nie wy*******am moich ziomkow :)) Tylko tych co na to zasluzyli! elo

Złodzieje są dla mnie najniższą warstwą społeczną, elo elo, haha.
Brolliego wina jest taka że wpadłeś po mnie na dragon lair without reason, zaczales sypac sdkami, wyjebales 16k w bloto bo jednak mnie nie ujebales, narobiles se wstydu, niebawem sam padłeś na tym samym terenie, to musiałeś opierdolić człowieka który dażył Cię zaufaniem bo jest moim rl? phi
Btw. Wanna cam?

Cataclism
01-12-2006, 22:12
siur that we wanna siur evul menz

Azenus
01-12-2006, 22:31
omigosh menz its 200min dragon hunt + 20 min pvp ;(
skrins better

Cataclism
01-12-2006, 23:18
omigosh menz its 200min dragon hunt + 20 min pvp ;(
skrins better

siur its gut tu bat post muwi tu plxor

pawlon
02-12-2006, 00:06
nie ma to jak wrocic z roboty i opczytac te niektore brednie... :D

@Tharrin
Skoro Navo mowi ze takie pomysly byly to pewnie cos w tym jest (i jesli macie 100% racji to te osoby nie wykazaly sie wyobraznia), ale bardziej prawdopodobne wydaje sie byc to, ze chcieli sie przygotowac az lognie sie wiecej shooterow.

Anyway od dawna wiadomo ze trzeba niezlej sily zeby ubic takiego knighta, z reszta sami wiecie jak bylo z Aylitha.

@Navoxiv
Przeciez wszyscy wiedza, ze sami (prawie?) nic nie zdzialamy wiec, po co to mowic. Jestesmy od nich zalezni i ja sie zdazylem z tym juz pogodzic.

@Catrishia
Pytasz czemu nie zrobimy nic poza Ank i Dara? To moze od razu ustawcie trapa i poproscie nas zebysmy po kolei tam wchodzili. Z pewnoscia sie zgodzimy.

dauti jakby ktos mnie popieral na vent kiedy ja torepdowalem ich beznadziejne pomysly wytykajac bledy to moze bym ciagle byl w tej wojnie... ale zawsze bylem osamotniona jednostka ktora "szuka dziuy w calym". ja wiem ze nie bylo dosc shooterow, nie musisz mi o tym mowic, i wiem jak bylo z aylitha i naszym atakiem na niego bo sami go organizowalismy...ja jestem realista, a oni maja fantazje ;)
Nie wiem chlopaki( i dziewczeta) czemu wojna wywoluje tutaj tyle spiec. Kazdy ma swoje zdanie i na tym skonczmy. Przeciez Polacy bez pomocy Rattena Lovize i Kondy nie sa w stanie nic zrobic. Tak smao Lithium nie jest wstanie nic zrobic Kondzie, Rattenowi i Lovize w Dara~ Ankh~. Kazdy ma swoje sugestie i zdanie. Tak samo mozna powiedziec, ze przebieg open battle bylby inny, gdyby nie noobchary Lith~.

Nie chce sie za bardzo wypowiadac o kulisach wojny, bo oprocz openbattle i akcji na DHQ nic na zywo nie widzialem. Jednak sam Lovize przyznal mi w rozmowie, ze Gru~ i Sira to noobish in pvp. Grudgiie ma 10 sec na exure vite lub utamo, a tu nic...Kompletny brak kompetencji. Jak pozniej mozna miec pretensje do Kondy, ze sie nie angazuje? Jakby mial w guild only pvp like on albo Kardear to caly czas by byly akcje. Swoja droga dziwne, ze Kardear w ogole nie pomaga. Bo by sie przydal.

@Tharrin

Jesli moge tutaj zabrac slowo to...Wierz mi, ze gdybys mial dobre plany akcji i zawsze dawaly by szanse fragga Konda z pewnoscia by tego posluchal i rozwazyl. A Ty tutaj caly czas narzekasz i na dodatek wygadujesz plany swojej Old Guild, ze niby trap na Catr chcieli... Moim zdaniem sprawy i plany w swoim gronie w owym gronie pozostaja. A Ty teraz probujesz osmieszyc LOEM etc...

Trzeba leciec do 127:) Cu

moje plany akcji byly naprawde dobre, moze nawet nie akcji, bo przeciwnik w wojnie tak naprawde jest jedyna zmienna X nie do przewidzenia, ale zachowania po fragu, gubienie pz locka itp... wiesz mi mialem to przygotowane chyba jako jednyny z gildii porozstwialem odpowienio noob chary itp... robilem ssy itd itp, taki dauti cos o tym wie po tym jak mielismy 15 min po rainfangerze... ja nic nie zostawiam przypadkowi...

@boltina
Nie chce ci podcinac skrzydel. Ale nie wypowiadaj sie na temat kondy. Kardear nie walczy bo takiego 112 pala z 1100 zycia od razu sciagna -.-. Konda zazwyczaj ufa swoim taktykom, chociaz jakby taktyka rzeczywiscie byla dobra to by poszedl.

@tharrin
Sam sobie zaprzeczasz. Mowisz ze niech zrobia cos bez kondy i tego, a na koncu dodajesz ze w 5ek nie zabija 140 ek -.-.

Wybieraja ankh i dara do bicia bo to dla nich najbezpieczniejsze miejsca.

kardear nie walczy bio wbrew pozorom boi sie pasc... jest jedynym palem obecnie na galanie z 22 mag lev i chce tak zostac.. wszystko inne co mowi to tylko wymowki...masz racje nie ubijesz w 5 140 EK, ale ubiejsz na luzie 70+ palka, msa czy nawet knighta... rzecz tkwi we wlasciwym doboru celu zaleznie od mozliwosci...
no to tak ucieklem tam bo wiedzialem ze tam nie wpadniecie i mialem fuksa xD ze
wy sie gdzie kolwiek bojicie wejsc gdzie nie ma ucieczki dla kondy i reszty XD
juz nie chroni Oena to za drugim razem tez sobie odpuscil czemu nie lol parodia konda zostawia rl brata zeby padl zreszta was tez by zostawil xD a co do tom-reka moge powiedzeci w czym zanoobil ? lol padl z honorem i z glupoty ze sluchal kondy ze przyjda i beda sie bic ciekawe co ty bys zrobil padl w 1 sec czy powiedzial ooooo po co tracic uhy xD lol

PS. a gdzie mialem uciekac na otwarte pole ? gdzie mnie zgasza na ue combo lol tam mialem przynajmniej szanse stanac na mostku i ograniczyc ilosc ludzi ktora by mnie bila

rozni ludzie rozne wersje... czy byl trap czy nie.. nie wazne, wiadomo bylo ze nie wejda, szczescie sprzyja zuchwalym ;)
Gdyby tam poszli i by padli to bys ich teraz wyzywal od noobow, ze nie potrafia przewidziec najprostszego trapa. To byla tylko czysta logika.
Widzisz, czasem nie warto ryzykowac, kiedy do stracenia jest tak wiele a do zyskanie wrecz przeciwnie. Bo nawet jesli zaliczysz w tej wojnie 10 dedow to sytuacja nie ulegnie zmianie, a wasze combo sd tez nie ucierpi.
naprawde tych slow trzeba bylo na vent keidy ja siek lcoilem o niektore akcjie... wszsytk by moglo wtedy wygladac inaczej..

nie nie zostawil bym rl brata zreszta lovize plus konda ue i juz nie ma pallow XD ale oni o tym nie wiedzia a co do tom-rek oni mu wyraznie powiedzieli ze beda walczyc a co zrobili nic ... i nie mow mi ze bylo inaczej

oni o tym wiedza(ue) i wy tez.... po to zawsze biegaja za wami noby bez ktorych sie nie ruszacie... do tego macie ssa.. a jak nie macie to nobuicie :P

ehm? ciebie tam akurat nie pamietam, na fibule dobieglem ja, ratten kardear i konda, konda jak zobaczyl ze polacy z vent w liczbie 15 nie wejda pomoc wybiegl z fibuli w sama pore, reszta dala loga ja wszedlem do pzta(domku kumpla).

tak btw. ile osob juz oszukales z pacciem za 100k?? :cup: czekam na odp.

a co do Kondy trzeba mu i tak przyznac ze jest dobrym zawodnikiem, przynajmniej potrafi myslec, a ze ma w guildi "kozakow" co potrafia tylko gadac to woli samemu wszystko robic. Lithium tez w 90% to ludzie myslacy nad swoimi ruchami i przez to sa najlepsi na tym serverze. To jest strategia a nie mysl: "jestem silny, zniszcze wszystkich!" 8o

odnosnie kondy bardzo sie mylisz.l.. on ma paniczyny strach przed zamiknietymi obszarami niezaleznie od planu, strategii czy czegokolwiek....

Dobra, to tak. Tom-rek zfragowal stypa i sie przykleil do kondy... nie na odwrot, wbil nie potrzebnie pz locka w trakcie wojny. Ja bym na jego miejscu dal loga jak mi pz zszedl, bo chyba ma oczy i widzi jest tylko on z 3 osobami na 15 -.-.
I jakis czas wczesniej Malia miala tam gh nie wiem czy podczas krecenia go jeszcze miala...

Dalej jak juz go dorwaliscie to zachowywal sie bardzo przyzwoicie to prawda. Uciekl wam z noob trapa itp.

I jakbyscie Kur** umieli czytac to nie napisalem ze tom-rek to noob, tylko noobersko padl - zupelnie niepotrzebnie bez pz'ta itp kumacie to ?
Wina niedomowienia, zlego zgrania.

Somos, owszem konda zaatakowal was na DHQ wiec siarap ^^

maila juz nie miala tego GH.. poza tym maili nie bylo... no i do tego ja tez wierzylem ze "nasi" przyjda... potem przejrzalem na oczy.

a tak w ogole jak pewnie niektorzy zauawzyli staram sie byc retired i swietnie mi wychodzi, oby tak dalej :D

Poznanski Rycerz
02-12-2006, 00:57
ty jak tego napiszesz to...
Mowilem ze chyba ma gh ale oddaje honor ^^
Tylko ze zazwyczaj zaden 70 z HWL nie opuszcza pz ani nie wbija pz lock'a
To nie konda zorganizowal sneaka na aylithe? JEsli nie to sorry
Tu tez sie zgodze anarchista nie widzialem na tej fibuli i z jakiej racji robi sobie w ogole nick maffer -.-

Arkuss
02-12-2006, 01:36
@Tharrin
To sie nazywa schizofremia? no bo wie ze tam latwiej trapnac a DHQ to zamknieta przestrzen a jednak przyszedl po Lithium. I tu Cie mam!:cup:

@Maffer
glupszego czlowieka nie bylo tutaj jeszcze, a wiec :cup: dla Ciebie! 8o

pawlon
02-12-2006, 01:51
@Tharrin
To sie nazywa schizofremia? no bo wie ze tam latwiej trapnac a DHQ to zamknieta przestrzen a jednak przyszedl po Lithium. I tu Cie mam!:cup:

@Maffer
glupszego czlowieka nie bylo tutaj jeszcze, a wiec :cup: dla Ciebie! 8o

nie, to sie nazywa super przewaga nad przeciwnikiem i obietnica latwych fragow przy 0 ryzyka(anii room). no ale to trzeba byc konda zeby to zchrzanic...

DfJ
02-12-2006, 11:50
Trzeba być Tharrinem żeby się spłacić

Apropo Anarchista, zgadzam się w 100%

aragorn uczciwy
02-12-2006, 12:29
Widziałem filmik jak tom-rek pada... Missclicka miał na kardeara i wyskoczylo mu PK i on dobil Stypa i miał 15 min pz... Wtedy przylecieli mu pomuc i przez 15 min udało im sie przetrwać.. Ale nagle ktoś(chyba konda) wpadł na genialny pomysl żeby nie dawać loga, tlyko lecieć na Fibule i tam na mostku sie zabarykadować tom-rekiem, a reszta by nawalała odobe najbliżej reka.. tylko że wyszlo jakoś tak, że został sam rek a reszta log.. bronił się dość długo ale wiadomo przewaga liczebna... Filmik jest na www.tibiacam.com(chyba tak)

PS.Evanesence-Lithium.... Ptf juz nie mieli o czym spiewac:P

Azenus
02-12-2006, 12:41
http://img172.imageshack.us/img172/8472/1qw3.gif
groar ^^

Poznanski Rycerz
02-12-2006, 14:19
Arkuss jestes wielki jakbys zobaczyl kilka stron wczsniej to bys widzial, ze to napisalem.

Aragorn z tym swoim slownictwem : WBil PK -.- haha

Anarchist zeby bylo wiadomo
Bycie online to nie fibula, to ze byles online, nie znaczy, ze byles na fibuli a w dodatku srales zeby kogos tam nie zabijac maskotko ^^ Rodzi sie Nowy Dajmos ale po stronie Relictus

Coleman
02-12-2006, 15:03
Orsh na galanie.. tylko kto bloknie...

Adelao
02-12-2006, 15:43
Orsh na galanie.. tylko kto bloknie...

Wielki Dajmos ? :cup:

aragorn uczciwy
02-12-2006, 16:22
Kur** lurnac orsha nie umia... moj filmik trwa juz 68 min i nic... blokuje atnaz.. a kazdy sei boi lurnac:P A najsmieszniejsze jest to:

15:17 Wielki dajmos [58]: ja chcialem bloknac

Buahahahhahahahahahahaha

Poznanski Rycerz
02-12-2006, 16:32
Blokneli w koncu czy nie? Zazek powinien bloczyc ale kit z tym ^^

Rybzor
02-12-2006, 18:21
Blokneli w koncu czy nie? Zazek powinien bloczyc ale kit z tym ^^

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1465343
Na filmie wygladalo to tak, ze Orsh trapnal sie przez wlasne demony i kilka osob z dystansu pociskało SD, nawet blokera nie trzeba było..

A do Was mam małą prośbę, może potraficie mi pomóc ;) --->

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1465370

Adelao
03-12-2006, 11:44
:] Dzis zobaczylem ciekawa rzecz na forum tibia.com

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=780509

Wiem juz dlaczego keekz~ jest taki PA mnial problemy kiedys a teraz proboje sie odegrac :D

I just wanna ask how much is my payout?

//Keko Mistro~

hrhrhr :D :D :D

Poznanski Rycerz
03-12-2006, 12:06
straszne,
o tym jak Konda poszedl do Beggera zeby shakowac go i Boltana sie nie mowi? Wole zaplacic niz rzucac sie na kogos w RL

Ajron 88
03-12-2006, 14:09
straszne,
o tym jak Konda poszedl do Beggera zeby shakowac go i Boltana sie nie mowi? Wole zaplacic niz rzucac sie na kogos w RL

Bo o tym było już tyle gadane że rzygać sie chce jak to słysze , każdy kto chciał i nawet Ci co niechceli znają tą akcje ze szczegółami , czy naprawde trzeba ciągle o tym przypominać ? To jest poprostu nudne.

Poznanski Rycerz
03-12-2006, 14:46
podniecanie sie ze ktos chcial sie wyplacic tez jest nudne wiec STFU

aragorn uczciwy
03-12-2006, 15:11
13:29 You see a dragon claw.
It weighs 12.50 oz.

Chce ktos kupic? jak tak to pisac tu albo w grze(fajkowy-lolus)

@topic
na galanie nic ciekawego...

Ajron 88
03-12-2006, 15:30
podniecanie sie ze ktos chcial sie wyplacic tez jest nudne wiec STFU

Czy ja się podniecałem że ktoś się wypłacił ? Nie ? To STFU.

Tyraael
03-12-2006, 15:38
...robilem ssy itd itp, taki dauti cos o tym wie po tym jak mielismy 15 min po rainfangerze... ja nic nie zostawiam przypadkowi...

Chyba bardziej Tyr~ coś o tym wie ;p

thewojtek
03-12-2006, 15:59
Jva'sven

Dec 03 2006, 13:50:12 CET Killed at Level 83 by Sir Zemus

Ktos zapomnial zaplacic wychodzac z wojny ;o

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14976

Kurier
03-12-2006, 17:24
Jva'sven

najlepsze jest to ze "dajmos" do mnie napisal zebym kumplom powiedzial ze zanim zabija niech pomysla czy nie zaplacil..
Odpowiedz prosta ze to nie moj problem..( bardziej dosadnie XD)
co na to dajmos?
uwazaj co mowisz!
Rotfl
naprawde gowniarz rosnie na najglupszego polaka na tym serwerze..
takiego glaba to naprawde nie widzialem jeszcze..
Dajmos pozdro i pocwicz- fizyke bo chyba nie zdasz.. (znowu?) :baby:

Ascario
03-12-2006, 17:32
Jva'sven

On zaplacil, ale co mnie to teraz interesuje ;)

Cataclism
03-12-2006, 20:33

interesowalo cie jak to my pekowalismy XD

Poznanski Rycerz
03-12-2006, 20:34
Tylko prosze was, pozniej nie mowcie jakie to HWL okropne PA.
Teraz dravenor, navo, tharrin, nie zdziwcie sie jak dead wylapiecie ^^.

Ascario
03-12-2006, 21:03
LAOF przynajmniej poszedl main charami i zabili jedna osobe. Muppa zabila duzo wiecej osob i to najczesciej niewinnych ;)

Kurier
03-12-2006, 21:14
Tylko prosze was, pozniej nie mowcie jakie to HWL okropne PA.
Teraz dravenor, navo, tharrin, nie zdziwcie sie jak dead wylapiecie ^^.

osobiscie HWL moze mi naskoczyc!
nie wroslem w ta gre tak jak oni i moge bez niej zyc :)
Powiedzialem raz- nie bede gral w ta gre juz.. zarobilem co moje i odchodze;]
Wiec straszenie dedem albo cos to splywa po mnie jak po kaczce.. zreszta jak zawsze :>
to tylko gra.. na ktorej sie zarabia jak sie ma leb!
Ja to zrobilem i koncze wiec "FU*K LITHIUM" i najwiekszych kozakow typu - dajmos XD(moze za 3 lata zrobi jakis rozsadny lvl chociaz bo an chwile obecna sam nie widzi jaka jest plotka...)
Poza tym respect dla keekza i xiossa ale to inna bajka :>

Poznanski Rycerz
03-12-2006, 21:29
na pewno sie wkur- zdenerwujesz jak padniesz ... ;] w koncu to iles tam spedzonych godzin w plecy.

pawlon
03-12-2006, 23:03
Chyba bardziej Tyr~ coś o tym wie ;p

sorka my bad, no ale przynajmniej mozesz potwierdzic to co mowie :P

zaplacil za odejscie z hwl, po jakichs 2 tygodniach dolczyl do soft~~ wiec doszedl do wojny ponownie na wlasne zyczenie i stal sie hunted agian.

interesowalo cie jak ty my pekowalismy XD

moja wypowiedz up

Kuczer88
03-12-2006, 23:38
osobiscie HWL moze mi naskoczyc!
nie wroslem w ta gre tak jak oni i moge bez niej zyc :)
Powiedzialem raz- nie bede gral w ta gre juz.. zarobilem co moje i odchodze;]
Wiec straszenie dedem albo cos to splywa po mnie jak po kaczce.. zreszta jak zawsze :>
to tylko gra.. na ktorej sie zarabia jak sie ma leb!
Ja to zrobilem i koncze wiec "FU*K LITHIUM" i najwiekszych kozakow typu - dajmos XD(moze za 3 lata zrobi jakis rozsadny lvl chociaz bo an chwile obecna sam nie widzi jaka jest plotka...)
Poza tym respect dla keekza i xiossa ale to inna bajka :>

Widac koleś ,że nie dorosłeś żeby grac w tą gre. Już raz to walkowalismy że jezeli kogoś nie znasz nie osądzaj go i nie stawiaj go niżej Ciebie .... Skąd Ty wiesz czy ktoś może przestac czy nie...(takie teksty swiadczą o Tobie i o twoim mysleniu). Bardzo dobrze ze odchodzisz przynajmiej jeden "mądry" mniej . Przyznałeś sie że złamałeś regulamin Tibii a taki byłeś swiety. Nie pisz już tutaj na tym forum prosze Cie.

Ajron 88
04-12-2006, 00:21
Widac koleś ,że nie dorosłeś żeby grac w tą gre. Już raz to walkowalismy że jezeli kogoś nie znasz nie osądzaj go i nie stawiaj go niżej Ciebie .... Skąd Ty wiesz czy ktoś może przestac czy nie...(takie teksty swiadczą o Tobie i o twoim mysleniu). Bardzo dobrze ze odchodzisz przynajmiej jeden "mądry" mniej . Przyznałeś sie że złamałeś regulamin Tibii a taki byłeś swiety. Nie pisz już tutaj na tym forum prosze Cie.

Złamał regulamin jakieś 2-3 dni (?) po tym jak skończył grać. Przez czas który był uwarzany za aktywnego gracza nie złamał regulaminu , możesz sie pochwalić takim samym wyczynem ? nie ? żal mi ciebie.

Kurier
04-12-2006, 01:39

tak masz racje nie moge sie cofnac bardziej niz poziom do ktorego wycofalem sie w tym momencie;]
Bylem swiety czego nie mozna powiedziec o was.. myle sie? nie sadze..
Poza tym co nie moge sprzedac itemow za rl kase? czemu? a moze chara tez sprzedac nie moge? czemu?
Nie zaraz zapomnialem tylko twoja gildia ma prawo na galanie handlowac postaciami, itemami i prawem innych do gry :>
Rozczaruje cie odszedlem...
I nie wroce! mozesz byc szczesliwy...
Ale powiem ci jedno- osiagnalem w tej grze wiecej niz ty mianowicie- nigdy sie przed nikim nie plaszczylem, nigdy nie zmienilem frontu, nigdy nie zlamalem zadnej ze swoich zasad/obietnic w grze i kazdy % mojej postaci w lvlu, skilach itp zrobilem sam...(mozesz to powiedziec o sobie dziecko?)

@Poznanski~ jak juz powiedzialem nie padne bo nie beda mieli mozliwosci mnie nawet zaatakowac...
i nie bylo by to trudne gdy mam p seta i nawet nie caly bp uhs;]

Co doreszty.. osiagnalem stan sprzed 1 wojny hwl-pn czyli?- Retirement!
Bye;)

Cataclism
04-12-2006, 12:25
jupi jupi jupi wanna be old man that knows everything juz nie bedzie grac jupi xD

Kuczer88
04-12-2006, 15:52
tak masz racje nie moge sie cofnac bardziej niz poziom do ktorego wycofalem sie w tym momencie;]
Bylem swiety czego nie mozna powiedziec o was.. myle sie? nie sadze..
Poza tym co nie moge sprzedac itemow za rl kase? czemu? a moze chara tez sprzedac nie moge? czemu?
Nie zaraz zapomnialem tylko twoja gildia ma prawo na galanie handlowac postaciami, itemami i prawem innych do gry :>
Rozczaruje cie odszedlem...
I nie wroce! mozesz byc szczesliwy...
Ale powiem ci jedno- osiagnalem w tej grze wiecej niz ty mianowicie- nigdy sie przed nikim nie plaszczylem, nigdy nie zmienilem frontu, nigdy nie zlamalem zadnej ze swoich zasad/obietnic w grze i kazdy % mojej postaci w lvlu, skilach itp zrobilem sam...(mozesz to powiedziec o sobie dziecko?)

@Poznanski~ jak juz powiedzialem nie padne bo nie beda mieli mozliwosci mnie nawet zaatakowac...
i nie bylo by to trudne gdy mam p seta i nawet nie caly bp uhs;]

Co doreszty.. osiagnalem stan sprzed 1 wojny hwl-pn czyli?- Retirement!
Bye;)

Dlaczego jak ja pisze posta nawiązujesz do mojej gildi? Zasady Tibii jasno mówią o tym zeby nie czerpac z tej gry korzysci materialnych na rl? I to Cie sprawia swietym? hahahah Daruj sobie. Może teraz twoj koleżka tharrin powinnien Cie zaraportowac? nie sądze żeby to zrobił.
To jak mówisz o innych ludziach od których jestes starszy o kilka lat ,bo w twoim wieku jeszdcze można byc takim głupim jakim Ty jestes swiadczy o Tobie a nie o tym ,że ja jestem dzieckiem. Ja sie też przed nikim nie plaszczyłem i nie zmieniałem frontów ;P (FOR EVER VS KONDA!)

Idz Już idz bardzo ,sie cieszymy że taka postac opuszcza galane

pawlon
04-12-2006, 17:42
Dlaczego jak ja pisze posta nawiązujesz do mojej gildi? Zasady Tibii jasno mówią o tym zeby nie czerpac z tej gry korzysci materialnych na rl? I to Cie sprawia swietym? hahahah Daruj sobie. Może teraz twoj koleżka tharrin powinnien Cie zaraportowac? nie sądze żeby to zrobił.
To jak mówisz o innych ludziach od których jestes starszy o kilka lat ,bo w twoim wieku jeszdcze można byc takim głupim jakim Ty jestes swiadczy o Tobie a nie o tym ,że ja jestem dzieckiem. Ja sie też przed nikim nie plaszczyłem i nie zmieniałem frontów ;P (FOR EVER VS KONDA!)

cieszymy? "my"? mow za siebie... no chyab ze mowisz w imieniu wszytkich ownerow catrishii... o tym tez cos zasady tibii wspominaja :D wytykal kociol garnkowi....

PS:
do najmadrzejszych sam tez nie nalezysz ;)

Balveni
04-12-2006, 18:17
zastanawiam się właśnie czy nie wrócić na Galane..:P
coś sie tam zmieniło? czy dalej pa rozkwita..?

Dauthislayer
04-12-2006, 18:24
Nie pamietam lepszych czasow na Galanie.

Cecil
04-12-2006, 18:36
Nie pamietam lepszych czasow na Galanie.

dla ciebie napewno:P

Balveni
04-12-2006, 18:39
a ja pamiętam :d
rl protektor...aktualnie 108 ek :P
i było życie na luuzie..:P
ale się skończyło ;( ale Galany się nie zapomina,i chyba tam wróce :D

Mia~
04-12-2006, 18:58
chyba tam wróce :D

Zobaczymy na jak dlugo xDDDDD GL zycze :D 8o

Poznanski Rycerz
04-12-2006, 19:00
catrishia
zamiast THAT = WHO

Kuczer88
04-12-2006, 19:49
cieszymy? "my"? mow za siebie... no chyab ze mowisz w imieniu wszytkich ownerow catrishii... o tym tez cos zasady tibii wspominaja :D wytykal kociol garnkowi....

PS:
do najmadrzejszych sam tez nie nalezysz ;)

Mówie za mnie i za ludzi z którymi mam dobre kontakty w tym też Catri~.
Napisałeś wytykał kaciół grankowi.... hummmmm a nie zauważyłeś że twoj super duper kumpel właśnie na tym budował swoje posty i wypowiedzi.... ale nc.
Ps .Nie Ci to oceniac :):baby:

Lord Hybrid
04-12-2006, 19:59
a ja pamiętam :d
rl protektor...aktualnie 108 ek :P
i było życie na luuzie..:P
ale się skończyło ;( ale Galany się nie zapomina,i chyba tam wróce :D

47 Riki Tiger 108
48 Dawidoseczek 108
49 Lord Anarchist 108
Pierwszy z nich podobno sprzedany.
Ostatni podobno oszukuje na paccach.

Zostaje ten drugi czyli Dawidoseczek :)

Demiphant
04-12-2006, 20:43
Kuczer nie chciałbym cię rozczarować ale na początku wojny Aylitha była vice liderem w gildi z Kondą;p I walczyła dopóki HWL/Lithium nie zaczęło robić coraz groźniejszych akcji.

Kurier
04-12-2006, 21:07

ty sie nie plaszczyles? rotfl?
Wspomnial bym pare rzeczy gdy chocby Corlic jeszcze byl "soba" przed wojnami..
Frontow nie zmieniales??
To sie nazywa kompromitacja z twojej strony ;]
P.S jesyny twoj zarzut- moja "glupota" ale odpowiedz mi na moje ktore kilkakrotnie juz byly przedstawione... hmm... ignored?
O tobie to mowi wiecej niz ci sie maly wydaje..

Aha posprzataj swoje podworko;]

@johnny- owned xD

Bru666
04-12-2006, 22:28
Frontow nie zmieniales??
To sie nazywa kompromitacja z twojej strony ;]

Może rozwiniesz swoją myśl? Napisał, że zawsze walczył przeciwko Kondzie, jeśli to ma być kompromitacja to może powiedz dlaczego, jeżeli nie to forgive:p

Konda = no respect.

Kurier
04-12-2006, 23:58
Może rozwiniesz swoją myśl? Napisał, że zawsze walczył przeciwko Kondzie, jeśli to ma być kompromitacja to może powiedz dlaczego, jeżeli nie to forgive:p

Konda = no respect.

jak dla kogo..
dla mnie to 3/4 lithium = no respect! (chociazby dlatego ze nie szanujecie innych, przy czym wymagacie szacunku... rotfl)

a przy okazji skoro juz odpisuje..:

22:39 Aylitha [143]: new owner
22:39 Aylitha [143]: ?
Channel saved at Mon Dec 04 22:47:30 2006
22:40 Dravenor [92]: czlowieku
22:40 Dravenor [92]: czys ty z konia spadl?
22:40 Aylitha [143]: ?
22:40 Dravenor [92]: -.^
22:40 Dravenor [92]: nie jestem w lithium zeby chara sprzedac..
22:40 Aylitha [143]: no na forum napisales mi ze nie bedziesz juz grac
22:40 Aylitha [143]: kurde
22:40 Dravenor [92]: bo nie bede..
22:40 Aylitha [143]: a juz sie cieszylem
22:40 Aylitha [143]: to daj loga
22:40 Dravenor [92]: a co
22:40 Dravenor [92]: wyrzucasz mnie?
22:40 Dravenor [92]: -.^
22:40 Aylitha [143]: Nie ale badz slowny
22:41 Dravenor [92]: bede.. ale za 3 dni;S
22:41 Aylitha [143]: Uuffff
22:41 Aylitha [143]: oki
22:41 Dravenor [92]: a teraz odplyn bo rozmawiam z kumplem
22:41 Dravenor [92]: ;]
22:41 Aylitha [143]: Hahhaha nie wiem jak Ty ale amm rowno pod sufitem i nie plywam w domu
22:42 Dravenor [92]: jak na moj gust czegos mi zazdroscisz skoro tak sie na mnie uparles.. ciekawe czego...
22:42 Aylitha [143]: nie hummm
22:42 Aylitha [143]: Ale smieszne jest to twoje zachowanie
22:42 Aylitha [143]: ile masz lat
22:42 Aylitha [143]: ?
22:42 Dravenor [92]: staram sie zachowywac odpowiednio do wieku ludzi odwiedzajacych ta gre i forum..
22:42 Dravenor [92]: wychodzi;]
22:43 Aylitha [143]: ile masz lat
22:43 Dravenor [92]: wiecej niz ty i 3/4 galany..
22:43 Aylitha [143]: no i co z tego
22:43 Aylitha [143]: ile masz lat
22:43 Dravenor [92]: to ze mnie nudzisz
22:43 Dravenor [92]: wie3c dziecko odejdz
22:43 Dravenor [92]: i zyj swoim marnym zyciem
22:43 Aylitha [143]: hahah
22:43 Dravenor [92]: bye
22:43 Aylitha [143]: omg
22:43 Aylitha [143]: jaki kolo
22:43 Aylitha [143]: masz problemy widac
22:43 Aylitha [143]: to po Tobie
22:43 Aylitha [143]: wypominasz innym cos o czym nie masz pojecia
22:44 Dravenor [92]: jedynym moim problemem jest to ze jak widac
22:44 Aylitha [143]: to wynika pewnie z trudnego dziecinstwa
22:44 Dravenor [92]: lithium zniszczylo gre wielu moim znajomym.. blizszym i dalszym.. i wielu odeszlo przz was
22:44 Aylitha [143]: DObra odplyn dziecko
22:44 Dravenor [92]: a co ty mozesz wiedziec o moim dziecinstwie?-.^
22:44 Aylitha [143]: o co Ty mozesz wiedziec o zyciu innych
22:44 Aylitha [143]: ?
22:45 Dravenor [92]: masz ten sam problem chyba o ktorym wlasnie napisales ;S
22:45 Aylitha [143]: ahahha
22:45 Aylitha [143]: Dobra plyn maly
22:45 Aylitha [143]: To jset Twoj problem
22:45 Dravenor [92]: oo nawet zaczynasz kopiowac to co mowie
22:45 Dravenor [92]: nie widze dla ciebie ratunku;]
22:45 Aylitha [143]: Nie musisz
22:46 Dravenor [92]: poprawka- nie chce*
22:46 Dravenor [92]: ;]

Oj prawda w oczy kole? Nie radzimy sobie z odpowiedzialnoscia za wlasne czyny chyba- 1 nie umiemy sami zrobic postaci o rozsadnym poziomie..
2- widzimy lamiacych zasady gry wszedzie ale nie we wlasnej gildii tudziez siebie...
ladny dorobek musze przyznac;]

Cataclism
05-12-2006, 00:08
tak kochamy pa pk i wszystko z tym zwiazane kochamy kupowac chary kochamy
zlodziejstwo a to co kochamy najbardziej to ze zniszczylismy gre takim ludzia jak ty jestem dumny z siebie lol xD

Kurier
05-12-2006, 01:49
tak kochamy pa pk i wszystko z tym zwiazane kochamy kupowac chary kochamy
zlodziejstwo a to co kochamy najbardziej to ze zniszczylismy gre takim ludzia jak ty jestem dumny z siebie lol xD

ty sie nawet do pk nie nadajesz xD
Mnie nic nie zniszczyles, bo ja i tak dlugo nie gralem.. wrocilem na wojenke;]
A co do postaci jestes najmniej kompetentna osoba do wypowiedzi na ten temat wiec zamilcz;]

P.S. co do jednego masz racje- zlodziejstwo kochasz...
P.S.2. "ludzia" buahahaha ;D

Lord Hybrid
05-12-2006, 09:46
Kłócicie sie tutaj między sobą o jakaś śmieszną gierkę. Macie temat "Wydarzenia z Galany" a tu mało co informacji o tym. Ciągle tylko wypominacie sobie że ktoś kupił chara, lub sharuje albo kogoś tam PK. Każdy gra dla siebie i jeżeli dobrze mu ze swoim charem i z tym co robi to już nie wasz problem. Nie możecie cały czas mówić co ma kto robić lub wypominać i sie kłócić bo coś wam sie nie podoba. To forum staje sie nudne i czasem przez jeden dzien dochodzi po 3-4 strony ale kompletnego szlamu, kłótni i niczego związanego z tematem. Macie przecież priv i inne rzeczy gdzie możecie po sobie jeździć dowoli. Po co tutaj zaśmiecać forum takimi tekstami itd.? Nie zapominajcie że każdy robi co chce, nikt go nie musi zmuszać a kłócicie sie tylko o jakaś gierke lol. Pozdro i przemyślcie

Cataclism
05-12-2006, 13:30
ty sie nawet do pk nie nadajesz xD
Mnie nic nie zniszczyles, bo ja i tak dlugo nie gralem.. wrocilem na wojenke;]
A co do postaci jestes najmniej kompetentna osoba do wypowiedzi na ten temat wiec zamilcz;]

P.S. co do jednego masz racje- zlodziejstwo kochasz...
P.S.2. "ludzia" buahahaha ;D

mam plakac ? ale mi pojechales omg kazdy juz tu wiedziale ze moj polski jest do bani nic nowego nie wymyslisz ? tak czy inaczej jak nie tobie to twojim kumpla zniszczylem gre razem z gildia :> <happy>

PS. pokaz mi dobry peking knightem :>

Nastir
05-12-2006, 14:35
co tam Adasiu u ciebie? :p

Kurier
05-12-2006, 15:12
mam plakac ? ale mi pojechales omg kazdy juz tu wiedziale ze moj polski jest do bani nic nowego nie wymyslisz ? tak czy inaczej jak nie tobie to twojim kumpla zniszczylem gre razem z gildia :> <happy>

jak juz powiedzialem ty akurat nie miales nigdy udzialu w niszczeniu gry moim kumplom...
rozpisal bym sie bardziej ale ide do pracy..
over and out...

Adelao
05-12-2006, 15:36

Masz klopoty z polskim poniewaz jestes tempakiem ktory nie skonczyl szkoly przez tibie :baby:

Ceapoznan
05-12-2006, 15:38
jak juz powiedzialem ty akurat nie miales nigdy udzialu w niszczeniu gry moim kumplom...
rozpisal bym sie bardziej ale ide do pracy..
over and out...

Prosze przestań się wywyzszać nie rozumiem, ze ciagle probujesz udowodnic innym, ze sa głupsi. Ja juz w ta gre nie gram ale rok temu jeszcze grałem. Mam 18 lat chodze, do jednego z lepszych LO w Poznaniu i mam zamiar isc na Studia. A mimo to jak kiedys probowalem z toba powaznie porozmawiac, to wszytsko co napisalem ignorowales. I wciaz dodajesz to jestes starszy od innych itp,itd, I co z tego pozwol innym dac wyrazic swoja opinie. I zrozum wrescie, ze nie wiek swiadczy o czlowieku a to co dzieje sie tutaj jest wirtualne wiec wszyscy sa sobie rowni. I przestan mowic o kompleksach innych bo jesli ktos nawet je ma to jego indywidualna sprawa. A, ze ty np mozesz miec Zespoł Klinefeltera i jestes zamkniety w sobie, to tez nie jest wazne tu jestes tym co soba reprezetujesz...

Prosze o jakies info z Galany bojakos niczego ciekawego ostatni czasy nie przeczytałem:D

P.S I wiedz, ze ja tez nie mam kompleksow tylko pisze to co widze...

Boltina89
05-12-2006, 15:57
Lord~ ma calkowita racje. Klocicie sie o takie bzdury, ze szkoda gadac. Ty Kurier uwazasz, ze Lith~ zniszczylo czerpanie przyjemnosci z gry w Tibie na Galanie Twoim kolega(blizszym i dalszym). Oki, ale to nie oznacza, ze powinienes "zajezdzac" Ayl~ i Catr~. Poza tym uwazam osobiscie, ze chwalenie(czyt.wywyzszanie) sie wiekiem w tej grze chluby nie przynosi. Bo jak sie spojrzy na ta gre dojrzalym okiem to mozna stwierdzic, ze to gra dla malych dzieci lub mlodziezy.

Catr~ moim zdaniem nie powinienes cieszyc sie z tego, ze Twoimi podstawowymi sukcesami sa PK PA i zlodziejstwo. Owszem jest to gra, ale nawet w wirtualnym swiecie nalezy miec szacunek do drugiej osoby, nie zwracajac uwagi na lvl czy ilosc "k" w depo. To tak jakbym do Was powiedzial stare powiedzenie z Biblii "Kyo bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". Zaden z Was tego nie zrobi, gdyz KAZDY ma swoje na sumieniu. Kontynuujac temat Catr~ skonczmy wypominac mu jego ortografie i gramatyke, bo to kolejny przyklad braju tolerancji. "WYDARZRNIA Z GALANY" nie "BLEDY ORTOGRAFICZNE" czy moze "WYSMIEWANIE SIE Z IKSINSKIEGO".
Mysle, ze kazdy z Nas jest na tyle dojrzaly, iz zrozumie o co mi chodzi.

Temat Sharowania czy kupowania chara nie jest mi(niestety) obcy. Ale moge sie do tego przynac, kazdy o tym wie i uwazam osobiscie, ze lepiej, iz jest nowy owner, ktory wklada czastke siebie w postac i chce dla niej jak najlepiej, anizeli postac staje sie freeacc, retired i siedzi w depo w noobmiescie i robi codziennie PA. Poza tym w kontekscie lamania regulaminu kazdy znas moze miec cos za uszami, dlatego ten temat PROSZE WAS skonczmy :)

@Adelao
Uwazam, ze potrafilbys byc na tyle dojrzalym czlowiekiem, aby nie wysmiewac sie z kogos bledow. Nie znasz przyczyny, moze to byc spowodowane jakas wada. Poza tym gra o nazwie TIBIA ma dawac ludziom mozliwosc spedzenia milo wolnego czasu i co za tym idzie czerpania z tego radosci.

@Up

Na Galanie poki co spokoj z PA i Fragami do wojny chociaz to co zrobilo Lithium na Orshabaalu zabijajac jakiegos MS 70+(LOrd-Kullika czy jakos tak) to bylo przegiecie. Jak to napisali FOR FUN. To sa ludzie, ktorzy czerpia radosc z Tibii "inaczej". Moze sprawiajac innym bol, moze cieszac sie z czyjegos nieszczescie. Tego nie zrozumiem nigdy, bo zrozumiec nie chce.

Lece na trening, trzeba zyc czyms innym, a nie "Wydarzeniami z Galany" :P

NOHAS
05-12-2006, 16:02
133 Knight jest dobry peking....
Idziesz na 50 lub 60 palka i go zabijasz...

A na galanie nudyyyyyy......nic nowego:baby:

Dauthislayer
05-12-2006, 16:12
Dobry gracz, mimo problemow, powinien uciec.

PolishDrinker
05-12-2006, 16:27
Temat Sharowania czy kupowania chara nie jest mi(niestety) obcy. Ale moge sie do tego przynac, kazdy o tym wie i uwazam osobiscie, ze lepiej, iz jest nowy owner, ktory wklada czastke siebie w postac i chce dla niej jak najlepiej, anizeli postac staje sie freeacc, retired i siedzi w depo w noobmiescie i robi codziennie PA. Poza tym w kontekscie lamania regulaminu kazdy znas moze miec cos za uszami, dlatego ten temat PROSZE WAS skonczmy :)

jesli ktos nie sprzedaje chara, siedzi w noobmiescie jest freeacc retired i robi codziennie pa to tez jego sprawa

pawlon
05-12-2006, 16:32
Lord~ ma calkowita racje. Klocicie sie o takie bzdury, ze szkoda gadac. Ty Kurier uwazasz, ze Lith~ zniszczylo czerpanie przyjemnosci z gry w Tibie na Galanie Twoim kolega(blizszym i dalszym). Oki, ale to nie oznacza, ze powinienes "zajezdzac" Ayl~ i Catr~. Poza tym uwazam osobiscie, ze chwalenie(czyt.wywyzszanie) sie wiekiem w tej grze chluby nie przynosi. Bo jak sie spojrzy na ta gre dojrzalym okiem to mozna stwierdzic, ze to gra dla malych dzieci lub mlodziezy.

Catr~ moim zdaniem nie powinienes cieszyc sie z tego, ze Twoimi podstawowymi sukcesami sa PK PA i zlodziejstwo. Owszem jest to gra, ale nawet w wirtualnym swiecie nalezy miec szacunek do drugiej osoby, nie zwracajac uwagi na lvl czy ilosc "k" w depo. To tak jakbym do Was powiedzial stare powiedzenie z Biblii "Kyo bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". Zaden z Was tego nie zrobi, gdyz KAZDY ma swoje na sumieniu. Kontynuujac temat Catr~ skonczmy wypominac mu jego ortografie i gramatyke, bo to kolejny przyklad braju tolerancji. "WYDARZRNIA Z GALANY" nie "BLEDY ORTOGRAFICZNE" czy moze "WYSMIEWANIE SIE Z IKSINSKIEGO".
Mysle, ze kazdy z Nas jest na tyle dojrzaly, iz zrozumie o co mi chodzi.

@Adelao
Uwazam, ze potrafilbys byc na tyle dojrzalym czlowiekiem, aby nie wysmiewac sie z kogos bledow. Nie znasz przyczyny, moze to byc spowodowane jakas wada. Poza tym gra o nazwie TIBIA ma dawac ludziom mozliwosc spedzenia milo wolnego czasu i co za tym idzie czerpania z tego radosci.

@Up

Na Galanie poki co spokoj z PA i Fragami do wojny chociaz to co zrobilo Lithium na Orshabaalu zabijajac jakiegos MS 70+(LOrd-Kullika czy jakos tak) to bylo przegiecie. Jak to napisali FOR FUN. To sa ludzie, ktorzy czerpia radosc z Tibii "inaczej". Moze sprawiajac innym bol, moze cieszac sie z czyjegos nieszczescie. Tego nie zrozumiem nigdy, bo zrozumiec nie chce.

Lece na trening, trzeba zyc czyms innym, a nie "Wydarzeniami z Galany" :P

gra dla mlodzierzy i dzieci - brak tolerancji ktora zarzucasz innym. to gra dla kazdego kto ma ochote pograc, jak zreszta kazda gra.

bledy ort - to w 90% braki w wyksztalceniu a nie "wady charakteru"

komentowanie zachowan graczy galany jest niczym innym jak wydarzeniami z galany, no chyba ze slowo "wydarzenia" rozumiesz super doslownie, ale jesli tak to ten topic bylby martwy po 2 dniach.

130+ EK jest dobry do pk wszystko zalezy od doboru celu ;) i nie masz sie czym chwalic, kazdy potrafi pkowac i paowac, to dziecinnie proste zwlaszcza jak sie ma high lev, nie kazdy jednak potrafi osiagnac cos konstruktywnego zamiast destrukcyjnego.

Maffer
05-12-2006, 17:06
Kuczer.. ty tak wszystkich jedziesz na forum itd.. chodz do mnie na rl i zobaczymy czy tak bedzisez mi jechal... w Tibi i w internecie taki kozak ;-) Przekonamy sie wkoncu czy na rl jestes taki kozak. Jak CI obiecalem kiedys sie spotkamy na rl i zobaczymy kto bedzie kozaczyl :D

Cataclism
05-12-2006, 17:32
Kuczer.. ty tak wszystkich jedziesz na forum itd.. chodz do mnie na rl i zobaczymy czy tak bedzisez mi jechal... w Tibi i w internecie taki kozak ;-) Przekonamy sie wkoncu czy na rl jestes taki kozak. Jak CI obiecalem kiedys sie spotkamy na rl i zobaczymy kto bedzie kozaczyl :D

dobra rada skoncza juz z tibia bo jestes zbyt agresywny chlopcze :>

a co do reszty moge sie zapytac po co mam zabijac 60 lvle ? lol boltina coraz bardziej mnie zadziwiasz doskonale wiesz ze nie lubie pa i pk ale nadal mowisz jak bym to robil radze ci pomyslec zanim moje pierwsze pa wylonduje na tobie i czy bedziesz z konda czy neutral mam to w d..... a co do mojego wyksztalcenia hummm moja sprawa ;>

aragorn uczciwy
05-12-2006, 18:12
Kuczer.. ty tak wszystkich jedziesz na forum itd.. chodz do mnie na rl i zobaczymy czy tak bedzisez mi jechal... w Tibi i w internecie taki kozak ;-) Przekonamy sie wkoncu czy na rl jestes taki kozak. Jak CI obiecalem kiedys sie spotkamy na rl i zobaczymy kto bedzie kozaczyl

Wiem, że nie jestem twoim nauczycielem polskiego, ale dam ci małe zadanie domowe: Poszukasz w słowniku synonimów wyrazu "kozak"... Mówicie na Catrishie że ma braki w wykształceniu, a w twojej wypowiedz roi sie od powtorzeń.

@topic
Na galanie nic, wczoraj rattzor bił jakiegoś 50~ lvla z HWD w ankh, ale on nie miał pz, więc rattzor go nie zabił:P

Poznanski Rycerz
05-12-2006, 18:43
" gra dla mlodzierzy i dzieci " - cytat z tharrina
" bledy ort - to w 90% braki w wyksztalceniu a nie "wady charakteru"
Do bystrych to ty nie nalezysz. Prosze, nie mow o dysfunkcjach i wroc do szkoly dla MLODziERZY!! Jedyny blad jaki u mnie mozesz znalezc, to literowka zamiast napisac : tharrin zdarzy mi sie napisac tharrni.
Do szkoly tharrin, a nie grasz w tibie i tyle czasu tracisz. Wiesz co? Polecam Ci pisanie ze slownikiem. ^^

Zgadzam sie z przedmowca. Anarchist ( samozwanczy maffer ), przestan grac w tibie, bo niedlugo matke krzeslem zaczniesz naparzac - taka agresja. Juz na rl sie umawia haha.

Aragorn
Jak juz chcesz sie przyczepiac do powtorzen. To nie mozna byc nauczycielem polskiego, mozna byc jedynie nauczycielem jezyka polskiego.
Nie mowi sie na kogos tylko O kims ^^
Czemu oddzieliles Na galanie nic? Brakuje tam czasownika. Napisalbys chociaz w rownowazniku...
Dobrze podaj mu synonim slowa kozak. Mi na mysl przychodzi w tej chwili 1 - Chojrak.
Polecenia wydaje sie w trybie rozkazujacym. Nie pisze sie POSZUKASZ, tylko POSZUKAJ.

Ceza do ktorego LO chodzisz?

Szukajcie u mnie bledow, znajdziecie pewnie jakas literowke, wynikajaca z pisania na klawiaturze. Nie uzywam polskich znakow diaktrycznych.
I jak juz koniecznie chcecie pelnic role nauczyciela, pamietajcie, ja na to czekam. I w moich wypowiedziach moga znajdowac sie elementy jezyka potocznego. Nie zawsze uzywam przecinkow.

Prosze was bardzo, do posta kazdej osoby mozna sie przyczepic.

Lord Hybrid
05-12-2006, 19:43
I kolejny raz to samo. Znowu sie kłócą :)

Arkuss
05-12-2006, 20:24
ble ble ble.... czy mi sie wydaje czy Toxo miał inny lvl niz 96? ktos cos wie? Czyzby Tharrin wygrał duel? czekam na odp.

tak btw. mozna uznac ze jestem retired

PolishDrinker
05-12-2006, 20:35
Aragorn
Jak juz chcesz sie przyczepiac do powtorzen. To nie mozna byc nauczycielem polskiego, mozna byc jedynie nauczycielem jezyka polskiego.
Nie mowi sie na kogos tylko O kims ^^
Czemu oddzieliles Na galanie nic? Brakuje tam czasownika. Napisalbys chociaz w rownowazniku...
Dobrze podaj mu synonim slowa kozak. Mi na mysl przychodzi w tej chwili 1 - Chojrak.
Polecenia wydaje sie w trybie rozkazujacym. Nie pisze sie POSZUKASZ, tylko POSZUKAJ.

Ceza do ktorego LO chodzisz?

Szukajcie u mnie bledow, znajdziecie pewnie jakas literowke, wynikajaca z pisania na klawiaturze. Nie uzywam polskich znakow diaktrycznych.
I jak juz koniecznie chcecie pelnic role nauczyciela, pamietajcie, ja na to czekam. I w moich wypowiedziach moga znajdowac sie elementy jezyka potocznego. Nie zawsze uzywam przecinkow.

Prosze was bardzo, do posta kazdej osoby mozna sie przyczepic.

wiec skoro sam uzywasz jezyka potocznego czemu zarzucasz to Aragornowi, ktory ewidentnie robi to samo mowiac np. nauczyciel polskiego a nie jezyka polskiego

Azenus
05-12-2006, 20:49
ble ble ble.... czy mi sie wydaje czy Toxo miał inny lvl niz 96? ktos cos wie? Czyzby Tharrin wygrał duel? czekam na odp.

tak btw. mozna uznac ze jestem retired

Buahha naprawde..... dziwne spekulacje, lol... wtf

Poznanski Rycerz
05-12-2006, 20:52
Chcialem zeby nie wypowiadal innym bledow... SLusznie zauwazyles, ale co jak co jestesmy mlodzi. Po prostu niech nie wypomina innym bledow, w jego postach tez mozna duzo znalezc ^^ to jest internet wiec ... nie wymagajcie od ludzi poprawnej polszyczyzny ^^

Ta... tharrin duelowal toxa hahaha. Gdyby duel sie odbyl tharrin by najpierw narzekal ze go trapneli i robili tak zeby toxo go fragowal, a w dodatku w jego deadliscie zobaczlbys nowy dead ^^

Bartol1
05-12-2006, 20:59
Przestancie Sie Klocic !!

Boltina89
05-12-2006, 21:07

lol boltina coraz bardziej mnie zadziwiasz doskonale wiesz ze nie lubie pa i pk ale nadal mowisz jak bym to robil radze ci pomyslec zanim moje pierwsze pa wylonduje na tobie i czy bedziesz z konda czy neutral mam to w d..... a co do mojego wyksztalcenia hummm moja sprawa ;>

A propos wykszatlecia nie mam do Ciebie zadnych pretensji. A propos wieku jakiegokolwiek gracza rowniez nie mam pretensji. Sam napisales, ze uwielbiasz pa i pk oraz zlodziejstwo, wiec czytajac to uznalem, iz mowisz(czyt.piszesz) prawde ;)

Jesli tak nie jest to chyle czola :P

@Tharrin-ja nie podwazam czyjegos wieku i czyjes decyzji o graniu w ta gre. Mowie o tym, ze ta gra zdawac sie moze zbyt dziecinna dla np 25 latka. Osobiscie uwazam, ze jesli bym nie trenowal tenisa i nie zajmowalo by mi to wiekszej czesci czasu w ciagu dnia to rowniez duzo wiecej czasu poswiecalbym Tibii i graniu w niej.

@Maffer-po pierwsze dziwi mnie Twoj nick na tym forum. Po drugie nie wiem skad Twoje"kozacznie"do Kuczera. Po trzecie nie wiesz do konca czy spotkanie w rl skonczylo by sie dla Ciebie dobrze.
Kolejna sprawa jaka chcialbym Ci przekazac jest taka, ze nie ponawiaj swojej ofertu Egeenetoo o zakupienia pacca za 100k. To tak jakbym chcial kupic zlota branzoletke w Turcji za 3 Euro.

@Poznanski-a Ty co sie taki ciety zrobiles na bledy ortograficzne? Kur*& nie dosc, ze szkola prawie wszystkich tu przesladuje to na dodatek na forum sie zaczynaja kolka jezyka polskiego. Jesli by Cie to interesowalo ja chodze do ZSMS'a :P

BTW kto ostatni z LOEM dal loga na d lairze? :P

Pozdro

Nastir
05-12-2006, 21:10
Co do wydarzen z galany chcialem obwiescic iz:

Hybrid to pimpek

Ceatratus to parówek-morlinek

a Arkus to paskudna pyra

B)

ps.
Kochacie mnie jeszcze ? ;)

Kurier
05-12-2006, 21:43

a co do reszty moge sie zapytac po co mam zabijac 60 lvle ? lol boltina coraz bardziej mnie zadziwiasz doskonale wiesz ze nie lubie pa i pk ale nadal mowisz jak bym to robil radze ci pomyslec zanim moje pierwsze pa wylonduje na tobie i czy bedziesz z konda czy neutral mam to w d..... a co do mojego wyksztalcenia hummm moja sprawa ;>

Robisz sie coraz bardziej zalosny zuczku... Co bedziesz chcial atakowac terazniejszego ownera Boltiny za to ze pisze na forum co mysli?
To sie nazywa dopiero niedowartosciowanie...:confused:
W jednym sie z toba nawet zgodze-twoje wyksztalcenie=twoja sprawa.. ale nie zmuszaj nas do wgladu w twoje niedouczenie...;)

*Maffer~ ogolnie wycieczki w kierunku rl sa conajmniej nie na miejscu, choc przyznac musze ze chetnie bym pare osob spotkal w ciemnej uliczce na peryferiach miasta sam na sam...moglo by byc ciekawie..:D
Badz co badz szkoda by sobie brudzic rece za glupia gre...X(

*Rycerz~ nie razily mnie nigdy braki poslkich znakow, nie zwracam wiekszej uwagi nawet na przystankowe...
Ale niektore "slowotworcze" pomysly tych jakze wyedukowanych jednostek
sa poprostu nie do ominiecia :)

Poznanski Rycerz
05-12-2006, 21:53
Jesus pierwszy raz to zrobilem, bo pieni mnie jak widze poloniste, ktory robi 7 razy wiecej bledow ^^
Nie doczepiajcie sie do bledow, poniewaz kazdy je robi dziekuje

Byla jakas akcja LOEM, ze pytacie kto ostatni loga dal?

Ceapoznan
05-12-2006, 22:03
Robisz sie coraz bardziej zalosny zuczku... Co bedziesz chcial atakowac terazniejszego ownera Boltiny za to ze pisze na forum co mysli?
To sie nazywa dopiero niedowartosciowanie...:confused:
W jednym sie z toba nawet zgodze-twoje wyksztalcenie=twoja sprawa.. ale nie zmuszaj nas do wgladu w twoje niedouczenie...;)

*Maffer~ ogolnie wycieczki w kierunku rl sa conajmniej nie na miejscu, choc przyznac musze ze chetnie bym pare osob spotkal w ciemnej uliczce na peryferiach miasta sam na sam...moglo by byc ciekawie..:D
Badz co badz szkoda by sobie brudzic rece za glupia gre...X(

*Rycerz~ nie razily mnie nigdy braki poslkich znakow, nie zwracam wiekszej uwagi nawet na przystankowe...
Ale niektore "slowotworcze" pomysly tych jakze wyedukowanych jednostek
sa poprostu nie do ominiecia :)

Boshe Kurier co ty wygadujesz. Chcialbys spotkac kogos w ciemnej uliczce za miastem, mi to wyglada na jakies braki. Czy ty sie nie biles nigdy, ze podnieca Cie walka, ktora zawsze chciales stoczyc...?? A moze jestes niedoszlym fighterm z K1 albo marzysz o wlakach w klatce?? A kto to wie:/

@Nastir Koksiku pokocham Cie jak bedziesz miec 50 na kablu na razie moge cię tylko lubić:D buahaha

@ Boltina a ty z Poznania co to za niespodzianka:D Stosunkowo niedaleko jest twoja szkoła od mojej...Jedyny plus w twojej budzie to te gibkie laski:P

@Arkus retired:/ A masz juz NWN?? Moze sie Arkus kiedys spotkamy przy browarku i pogadamy o starych czasach:D hyhy

@Poznanski
A ty widze polonista z zamiłowania. Nigdy nie byłem dobry z ortografii wada wrodzona nabyta samoistna, ale nei udokumentowana. Jednak badz co badz trzeba sie troche przykladac do tego jak sie pisze, dla dobra innych:D

Azenus
05-12-2006, 22:18
Przestancie Sie Klocic !!
SUPERNIANIA?
8o

Morbom
05-12-2006, 22:20
Przestańcie się kłucić przez głupią gre!!

Może niech jakiś modek zrobi znów kare, bo ten dział nie ma sensu ;d

Poznanski Rycerz
05-12-2006, 22:34
ceza jaki numer LO!??

Konda napisal mi na msn o tajnej akcji ^^

Cataclism
05-12-2006, 23:56

poslkich ? cos nowego mam sie smiac ? nie nie bede bo mnie to nie bawi jak ciebie

hummmm co do akcji taka tajna ze wszyscy od rana juz o niej wiedzieli i dlatego nie wypalila ;p za duzo spy macie xD

co do wydarzen z galany uuuu az dwie inwazje :P a pozatym nudy

pawlon
06-12-2006, 00:06
Chcialem zeby nie wypowiadal innym bledow... SLusznie zauwazyles, ale co jak co jestesmy mlodzi. Po prostu niech nie wypomina innym bledow, w jego postach tez mozna duzo znalezc ^^ to jest internet wiec ... nie wymagajcie od ludzi poprawnej polszyczyzny ^^

Ta... tharrin duelowal toxa hahaha. Gdyby duel sie odbyl tharrin by najpierw narzekal ze go trapneli i robili tak zeby toxo go fragowal, a w dodatku w jego deadliscie zobaczlbys nowy dead ^^

nigdy nikomu tu nie ywpomnialem ortografii, zskoda czasu, iowszem popelnilem blad, dziek iza poprawke, next time bardziej zwroce uwage na to slowo, a ty drogi kolego zacznij czytac ze zrozumieniem - kto powiedzial ze moje wyksztalcenie jest pelne? ciagle sie ucze i mam nadzieje ze tak zostanie przez jakies 3 lata jeszcze :)

co do duela: przeczytales sam siebie? tak, to dobrze, a teraz co napisales:
"tharrin by narzekal ze go trapneli" - czytaj to nie bylby duel, w 1 osobe nie da sie nigdzie nikogo trapnac, z gory zkaladasz ze toxo nie zagralby fair i przyprowadzil by przyjaciol na takich czy innych charach - slusznie mniemasz
a co do dead w deathliscie, nie bylbym tego taki pewien, jakbys byl taki "pro" jak sadzisz to bys wiedzial ze nie ma szans zeby mnie zabil chyba ze by mi braklo run itp. a juz moja w tym glowa zeby nie barklo.

Buahha naprawde..... dziwne spekulacje, lol... wtf

to samo up, mam nadzieje ze ciagle znajde checi na to zeby pograc jak go odbanuja na tyle zeby ta wlka sie odbyla, i ze uda mi sie upewnic ze to bedzie duel, a dopiero potem komentujecie ewentualna walke ;) na razie nie gram i nie zamierzam ale mam postanowienie pologowac sie troche jak go odbanuaj zeby mial swoja szanse...

NOHAS
06-12-2006, 00:53
Jakie byly inwazje.:p ?

Cat~ sam mówiles ze 133 knight jest zly do pekowania :P
A co do tego 60 lvl jak narazie to wy takie lvl zabijacie za free....:baby: X(

Kurier
06-12-2006, 03:38
poslkich ? cos nowego mam sie smiac ? nie nie bede bo mnie to nie bawi jak ciebie

hummmm co do akcji taka tajna ze wszyscy od rana juz o niej wiedzieli i dlatego nie wypalila ;p za duzo spy macie xD

co do wydarzen z galany uuuu az dwie inwazje :P a pozatym nudy

Zwykla literowka bo pisane w pospiechu.. co to ma do rzeczy z twoja slowotworczoscia?:baby:
to sie moze zdazyc kazdemu ale twoje "ludzia" to juz chyba slawne sie stalo zuczku;]

@Nohas~ ogolnie oni sie tylko do tego nadaja zeby bic lvle miedzy 40-80...

@Cea~ ogolnie puenta mojej wypowiedzi byla taka ze gdyby byla mozliwosc spotkania 1 na 1 z czescia (ta starsza) z lithium, a przynajmniej z tymi co sadza ze rzadza w kazdej materii to chetnie bym ich czasem uswiadomil..
Pomijajac juz kilka grozb ktore otrzymalem jak to oni przyjada i mnie pobija :"(((
Jakos do teraz czekam i zaden nie wpadl.. no moze za duzo wymagam zeby im kieszonkowego od rodzicow starczylo na taka podroz.. no i jak to tak mozna puscic dzieciaczka samego do obcego miasta czy cos...

Co do galany... nudy... ale co ja wiem bywam z godzine dziennie online..
2 dni left..

Adelao
06-12-2006, 08:55
OK Teraz moje "mysli o was"

1. Wielki Dajmos - Mysli ze nie wiadomo kim jest a tak naprawde jest nikim, przez tibie nie daje rady sobie z szkola :baby:

2. Catr~ - Kolejny polak ktorego nie lubie poniewaz jest tempakiem bez wyksztalcenia i jebany cwaniakmiem bo ma przewage :evul: Ojj zapomnialem jest tez zlodziejem, ktory nie ma sumienia :baby: :baby: Mam dla Ciebie nawet slowa pewnej piosenki "Pragnienie kasy zmienia Twój tok myślenia sny marzenia sposób ich spełnienia"

3.Aylithia - Hmm w sumie nic nie mam do niego ;) Ale i tak nie lubie :p

4.Dravenor - Koles moze byc ale czasem przesadza B)

5.Tharrin - Omfg zawsze mowili ze nie da rady nic zorganizowac, chociaz nigdy nie bylo go na vent (Bylo trzeba go prosic zeby szanownie wszedl na vent) :confused: :confused:

6.Anarchist - Duzo mowi nic nie robi, ale oczywiscie jak kazdy high lvl gdy kondy nie ma, nie wejdzie na vent :cup:

7.Boltina - Nie ma pojecia o niczym a posty na najdluzsze i bez sensu poprostu brak slow X( ;( ;( ;(

8.Navoxiv - Jak dla mnie jeden z najlepszych ziomkow ;)

9.Skopo (ten co pisze na forum tibia.pl) - Nawet sie zakolegowalem z nim, ale dla kolesia nie ma kolegow jest tylko GRA i jak 80% polakow w hwl ma problemy w szkole zawsze jak gadalismy zalil mi sie ze dostal szmate z jakiegos przedmiotu. ZAL :D

10.Ascario - Cipa jak ich malo ;*

11.Poznanski~ - Nie znam ziomka ale widac ze jest takim kretynem jak wiekszosc :)

Jak o kims zapomnailem prosze przypomnic B)

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA CIOTY !!!!!! :dance:

/eM AGie I Ka

Lord Hybrid
06-12-2006, 13:21
o mnie...... :(

Boltina89
06-12-2006, 14:00
OK Teraz moje "mysli o was"

1. Wielki Dajmos - Mysli ze nie wiadomo kim jest a tak naprawde jest nikim, przez tibie nie daje rady sobie z szkola :baby:

2. Catr~ - Kolejny polak ktorego nie lubie poniewaz jest tempakiem bez wyksztalcenia i jebany cwaniak bo ma przewage :evul:

3.Aylithia - Hmm w sumie nic nie mam do niego ;) Ale i tak nie lubie :p

4.Dravenor - Koles moze byc ale czasem przesadza B)

5.Tharrin - Omfg zawsze mowili ze nie da rady nic zorganizowac, chociaz nigdy nie bylo go na vent (Bylo trzeba go prosic zeby szanownie wszedl na vent) :confused: :confused:

6.Anarchist - Duzo mowi nic nie robi, ale oczywiscie jak kazdy high lvl gdy kondy nie ma, nie wejdzie na vent :cup:

7.Boltina - Nie ma pojecia o niczym a posty na najdluzsze i bez sensu poprostu brak slow X( ;( ;( ;(

8.Navoxiv - Jak dla mnie jeden z najlepszych ziomkow ;)

9.Skopo (ten co pisze na forum tibia.pl) - Nawet sie zakolegowalem z nim, ale dla kolesia nie ma kolegow jest tylko GRA i jak 80% polakow w hwl ma problemy w szkole zawsze jak gadalismy zalil mi sie ze dostal szmate z jakiegos przedmiotu. ZAL :D

10.Ascario - Cipa jak ich malo ;*

11.Poznanski~ - Nie znam ziomka ale widac ze jest takim kretynem jak wiekszosc :)

Jak o kims zapomnailem prosze przypomnic B)

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA CIOTY !!!!!! :dance:

/eM AGie I Ka

Jesli chodzi o czyjes pojecie na dany temat to akurat Ty nie powinienes wiedziec za duzo. 60 ms mysli ze jest w guild z Konda i Lovize i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy. Ja sprobuje Cie sprowadzic na ziemie-jak dla mnie jestes na tym serwie nikim. Oczywiscie moge znowu nie miec pojecia co pisze, ale tak wlasnie uwazam i Twoje pouczenia i obrazenia wysylane do innych(lepszych)graczy to smieszna zenada z Twojej strony.

Tyle chcialem napisac do Ciebie ziomku (CIOOOOTAAA):D

Akcja miala byc i moze nawet szkoda, ze sie nie odbyla ;)

Moriento
06-12-2006, 14:06
No nie moge HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa omg co za ludzie po co jest temat zebyscie sie klocili czy zebyscie rozmawiali - opowiadali o swiecie ;]
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa

Pozdrawiam.

Ps: Soory ale ten temat mnie wzruszyl ! HaHaHa !