Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
aragorn uczciwy
10-03-2007, 14:33
Zna sie ktos na grafice troche? potrzebuje kogos kto by mi zrobil guild logo;]
PS. 1 vicek need^^
Raziel kosiaz
10-03-2007, 14:35
Invite Evoul Vincent bedziecie miali vicka
tylko jak mówiłem nie mam nic na nim.
Raziel wbij sie druidem do gildi
Raziel kosiaz
10-03-2007, 15:14
Doszedłem już do gildi ale nieliczcie że będe za wami biegać bo nie mam z czym :P
P.S : Zna ktoś jeszcze jakieś tematy z galany oprucz wydarzenia z galany?
Ja znam jeszcze jedno jak wpiszesz w szukaj Gangsta Crew
Mlecziii
10-03-2007, 16:15
No ładna gildia sie robi:D
Jak moge pomuc to mam 29d na galanie .
almeno459
10-03-2007, 19:11
http://img61.imageshack.us/img61/3702/uo0001rf8.jpg
aragorn uczciwy
10-03-2007, 20:17
How We Lole nie zapominajcie o Guild CHat OPen!!!
Z uwagi na to ze powstala taka gildia chetnie bym dolaczyl do How We Lole
Sorcerer
LVl:24
mlvl:25
Boltina89
10-03-2007, 22:48
:o Czy to prawda, ze byles hacked?
Chodza takie pogloski. Jesli tak to mozesz na mnie liczyc =(
Poinformuj mnie, lub skontaktuj sie ze mna na gg =/
Nie ma to jak plan "geniusz dzumiora" jedno ue i nie ma sumonow -,-
Robiac Ue zabjasz :( przewaznie takiego 25 druid-sorc =ban
Ale jak na przejsciu w venore na dragach na tym mostku mozna zabjac ue all sumony ? bloker robi swoje a reszta tylko na malym skrawku siedzi widocznie malo ogladam filmikow z trapami
Ide Peczyc 0:00 :) zobaczymy czy mi sie poszczesci team 5 osoby :)
Czyżby Zocha Hydraulik okazał się zdrajcą?;/
Od poczatku byl szpiegiem i o wszystkim donosil ! To przez niego kazda nasza akcja konczyla sie niepowodzeniem ;(
Robiac Ue zabjasz :( przewaznie takiego 25 druid-sorc =ban
Ale jak na przejsciu w venore na dragach na tym mostku mozna zabjac ue all sumony ? bloker robi swoje a reszta tylko na malym skrawku siedzi widocznie malo ogladam filmikow z trapami
Ale w koncu musisz zrobic pz -,- i wtedy on walnie ue
:o Czy to prawda, ze byles hacked?
Chodza takie pogloski. Jesli tak to mozesz na mnie liczyc =(
Poinformuj mnie, lub skontaktuj sie ze mna na gg =/
Teraz juz prawda odzyskalem dzisiaj rano passy. Nie wiem kto nie wiem jak wiem ze nie mam eq. TYLKO EQ. Pozostale rzeczy <nawet z cap> nie zginely.
Wiec bolcia jak mozesz to wyslij mi moja kaske teraz przyda sie jak nigdy.
Mar 11 2007, 10:58:13 CET Killed Kusiu Lubin at Level 32 with a fire elemental unjustified
No no dajemy rade ;D koles byl ptd by sir babolek
Mar 11 2007, 10:58:13 CET Killed Kusiu Lubin at Level 32 unjustified
Mar 11 2007, 10:58:17 CETKilled Dard Barus at Level 28
with a fire elemental unjustified
omfg a ich opisy na tibia.com
-Sir Babolek (My Best PRO)=)
-Sir Babolek (is coooool)
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Cataclism
11-03-2007, 13:17
to sie nazywa glupota dojsc do wojny pasc raz i sie wyplacic ....
to sie nazywa glupota dojsc do wojny pasc raz i sie wyplacic ....
Jak sie placi 50 k to mozna w kazdej odejsc ;]
Powiem wam śmieszną historyjke jakto kumpel 7+lvl zabija Camuha ( miałem już to wcześniej powiedzieć ale zapomniałem):
Kiedy Camuh expił na warlockach muj kumpel musiał powkużać HWL .
Zaczoł wysyłać do Camuha message o treści :
SPAM SPAM SPAM..(na cały ekran)
Po pewnej chwili odezwał się Camuh i napisał mu hunted.
Camuh padł na warlocku ponieważ nie zauważył ile miał hp (tak mi się zdaje).
Teraz mój kumpel zaliczył fraga :D
Było to 4 marca camuh padł przez ogień :D
Raziel mialem 11lvl tak i prawdobodobnie przyczynilem sie do tego ze padl:p
A i mam jeszcz jedna prosbe do Boltiny dlaczego uwazasz ze moj noob char Tadzik the druid jest kolega asslickera riki tigera ja z nim nigdy nie gadalem chyba ze spamowalem:) chce dojsc do gildi nie jestem zadnym spy zreszta zapytaj szakala on mnie protowal kiedys jak gralem na kenn farus knight on potwierdzi ze nie jestem spy i nie znam riki tigera mam na sd i nie boje sie pasc bo zmieniam serv ale chce w jaki kolwiek sposob pomoc LS ;)
Beawulf_Okrutny
11-03-2007, 13:59
Jesteście na przegranej pozycji...
Jesteście na przegranej pozycji...
WOW jak ty to odkryles ? :D
Cataclism
11-03-2007, 14:08
TO GENIUSZ MISIEK GENIUSZ !!! buziaki co tam ?XD
TO GENIUSZ MISIEK GENIUSZ !!! buziaki co tam ?XD
To co zawsze lipa w hu~ xD
Beawulf_Okrutny
11-03-2007, 21:05
Jestem spostrzegawczy x . X
Raziel kosiaz
11-03-2007, 21:07
@Fajkowy
Daj inva gościowi o nicku "Sonseba" to jest char, ktorym teraz bede walczyl
Tylko go nie rooknij , a i Kenn ani slowa sebe oo sonsebie :D Bo może burać :)
Aha i macie kolejny cel postatram sie wam pomoc :
20:09 You see Rush Sath (Level 32). He is an elder druid. He is Vice-Leader of the Rulo Guild (Pro By Febb).
aragorn uczciwy
11-03-2007, 21:36
1. Szukam osoby ktora mi zrobi guild logo
2. Jak ktos chce dojsc to smg boltina, ja tu nie rzadze
3. boltina niech ktos z was(NL) idzie an vicka i neich sprawdza osoby, bo ja sie boje o spy, i malo kogo invam
4. NAJWAZNIEJSZE! DO AKCJI UZYWAMY VENTRILLO!!!
5. Libner, Adelao czekam na next akcje i jeszcze raz sry za dzisiaj;/
6. DRUGA WAZNA RZECZ DO ALL Z HOW WE LOLE: OD RZADZENIA JEST BOLTINA, NIE WY!!! I SLUCHAC CO SIE DO WAS MOWI^^(sciagnijcie se ventrillo)
Szkoda ze nie napiszecie kogo chcecie zabic...
aragorn uczciwy
11-03-2007, 23:03
Daj ktoś linka do Vent~bo nigdy jeszcze go nieuzywałem wiec nie wiem co i jak
Libner i Adelao maja
Ps. Nie dawjacie na forum name osob ktore maja pro by HWL... Od tego jest GC i ventrillo
http://www.ventrilo.com/download.php
@UP , dokladnie nawet przypadkowi ludzie podaja mi nicki ludzi ptd by hwl PISAC MI NA PW
czy ja mowie ze to nie jest wina hwl ? tak wiem ze to jest wina hwl ale mi to nie przeszkadza dla mnie resp jest wystarczjacy a pozatym zadko expie :P a co do zabijania to tez nie przepadam za tym ale czasami tzeba :p
Tak, to prawda. Ja też nie przepadam za zabijaniem, ale czasami "tŻeba" jak to Catri napisał.8o
ButcHer-Szalony
12-03-2007, 00:20
Od poczatku byl szpiegiem i o wszystkim donosil ! To przez niego kazda nasza akcja konczyla sie niepowodzeniem ;(
hummm.. niepowodzenie jak cos to chyba on(a) byla na 1 bitwie na edron ... jak sie nie myle jak cos to sorka za pomylke ;) to wiadomo bylo ze war Nie Wygracie ! :D buziaki ;*:*:*
ButcHer-Szalony
12-03-2007, 00:24
3. boltina niech ktos z was(NL) idzie an vicka i neich sprawdza osoby, bo ja sie boje o spy, i malo kogo invam
6. DRUGA WAZNA RZECZ DO ALL Z HOW WE LOLE: OD RZADZENIA JEST BOLTINA, NIE WY!!! I SLUCHAC CO SIE DO WAS MOWI^^(sciagnijcie se ventrillo)
/pieknie wam sie w glowach pomieszalo :( nio ale bede mial co zabijac :D ale mam zwale ......... no to co Powodzenia 8o
hummm.. niepowodzenie jak cos to chyba on(a) byla na 1 bitwie na edron ... jak sie nie myle jak cos to sorka za pomylke ;) to wiadomo bylo ze war Nie Wygracie ! :D buziaki ;*:*:*
To byla ironia :) Znam Zoche z rl i jest ostatnia osoba, ktora bym posadzil o szpiegowanie :) a te buziaczki wsadz sobie w odbyt :P nie sa mi do niczego potrzebne :]
Cataclism
12-03-2007, 11:53
To byla ironia :) Znam Zoche z rl i jest ostatnia osoba, ktora bym posadzil o szpiegowanie :) a te buziaczki wsadz sobie w odbyt :P nie sa mi do niczego potrzebne :]
te buziaki to byla tylko ironia i wsadz sobie w odbyt swoja postac XD
te buziaki to byla tylko ironia i wsadz sobie w odbyt swoja postac XD
To nie ja jestem idiota, ktory daje sie obrazac zeby pograc sobie w gierke :D mam swoj honor ^^ Ty go nie masz bo jestes zlodziejem :D
Nic nie trwa wiecznie, wiec przyjda czasy kiedy Ty bedziesz w pz siedzial :D Mi narazie nie zalezy na wygraniu wojny^^ a moja postac jest duzo bardziej szanowana niz Twoja (mam taka nadzieje:D) gdyz mam jeszcze kilku kumpli ;)
Kur.. czemu mnie boltina do gildi wziąść nie chcesz :confused: Dlaczego podejrzewasz ze jestem spy na jakiej podstawie!!! pogadaj z Szakalem edkiem albo z razielem oni potwierdza ze nie jestem zadnym pier..... SPY!!! spamowalem camuha padl spamowalem wszystkich co sa online na tibi z hwl chce w jaki kilwiek sposob pomoc LS i chce dojsc do gildi nick noob chara Tadzik the druid msg me plz
Kur.. czemu mnie boltina do gildi wziąść nie chcesz :confused: Dlaczego podejrzewasz ze jestem spy na jakiej podstawie!!! pogadaj z Szakalem edkiem albo z razielem oni potwierdza ze nie jestem zadnym pier..... SPY!!! spamowalem camuha padl spamowalem wszystkich co sa online na tibi z hwl chce w jaki kilwiek sposob pomoc LS i chce dojsc do gildi nick noob chara Tadzik the druid msg me plz
CTRL+W i nie ma tego twojego spamowania ;>
Boltina89
12-03-2007, 16:26
Ok, ja nie jestem od podejmowania takich decyzji. Nie jestem leaderem tej guildii i daleko mi do tego, gdyz ta guildia miala zajmowac sie pomaganiem No Lifersom w zdobywaniu run,moneys etc. Zabijanie As*licker to drugorzedna sprawa. I duzo mniej istotna
@Ascario -
Takie podejscie "narazie mi nie zalezy na wygraniu wojny" jest dla mnie nie tyle sporym zaskoczeniem, co smutna informacja. Zapewniam Cie, majac do dyspozycji cala guildie na Ventrillo w momencie, o ktory leader by prosil, jestesmy w stanie zabic kazdego z naszych rywali - moze nie liczac Zazka, ktory ma blisko do pz z zolwi<haha>
Nasz problem to ZGRANIE SIE W JEDNYM CZASIE CALYM TEAMEM I TROCHE WIECEJ ZAPALU, WICEJ WOLI WALKI. Wiemy dobrze czym dysponujemy, wiemy, ze po kilku bardziej udanych akcjach ludzie spojrza na to w inny sposob. Moze ktos potraktuje to powazniej. Moze ktos do nas dolaczy. Brakuje tej drugiej polowy serwera, ktora i tak padnie(lub juz padla)gdy przyjdzie na to pora. Nie bede wyglaszal jakis apeli o dolaczanie do niby przegranej juz wojny. Ale moze kiedys sie uda, lecz wtedy wszyscy Ci, ktorzy nas olewaja, nie beda tu grac.
Zycze wszystkim milego dnia, nie traktowania tej gry az tak powaznie :)
Pozdro/
Ok, ja nie jestem od podejmowania takich decyzji. Nie jestem leaderem tej guildii i daleko mi do tego, gdyz ta guildia miala zajmowac sie pomaganiem No Lifersom w zdobywaniu run,moneys etc. Zabijanie As*licker to drugorzedna sprawa. I duzo mniej istotna
@Ascario -
Takie podejscie "narazie mi nie zalezy na wygraniu wojny" jest dla mnie nie tyle sporym zaskoczeniem, co smutna informacja. Zapewniam Cie, majac do dyspozycji cala guildie na Ventrillo w momencie, o ktory leader by prosil, jestesmy w stanie zabic kazdego z naszych rywali - moze nie liczac Zazka, ktory ma blisko do pz z zolwi<haha>
Nasz problem to ZGRANIE SIE W JEDNYM CZASIE CALYM TEAMEM I TROCHE WIECEJ ZAPALU, WICEJ WOLI WALKI. Wiemy dobrze czym dysponujemy, wiemy, ze po kilku bardziej udanych akcjach ludzie spojrza na to w inny sposob. Moze ktos potraktuje to powazniej. Moze ktos do nas dolaczy. Brakuje tej drugiej polowy serwera, ktora i tak padnie(lub juz padla)gdy przyjdzie na to pora. Nie bede wyglaszal jakis apeli o dolaczanie do niby przegranej juz wojny. Ale moze kiedys sie uda, lecz wtedy wszyscy Ci, ktorzy nas olewaja, nie beda tu grac.
Zycze wszystkim milego dnia, nie traktowania tej gry az tak powaznie :)
Pozdro/
To samo moga ludzie powiedziec o Tobie czemu ty nie dolonczyles do wojny gdy bylo Relictus lub LoEM, wtedy bylisimy znacznie blizej ich niz tera...
Sorry kochanie, ale CO TY KURWA OD*******ASZ IDIOTO, podaj jeszcze IP na venta tutaj, to jest publiczne forum, przypominam Ci że każdy to czyta -.- OMFG
Nie wiem co wy tu jeszcze robicie ;) Galana to skończony serwer, zero respa. Online są tylko nooby z Carlin, Thais itp HWL + ich przydupasy.
Serwer jest zniszczony, a stare czasy nie wrócą.
Bycie przydupasem HWL to niestety jedyny sposób aby grać na tym serwerze (co nie ma sensu). Prawda Zosia? :*
Sorry kochanie, ale CO TY KURWA OD*******ASZ IDIOTO, podaj jeszcze IP na venta tutaj, to jest publiczne forum, przypominam Ci że każdy to czyta -.- OMFG
Nie wiem co wy tu jeszcze robicie ;) Galana to skończony serwer, zero respa. Online są tylko nooby z Carlin, Thais itp HWL + ich przydupasy.
Serwer jest zniszczony, a stare czasy nie wrócą.
Bycie przydupasem HWL to niestety jedyny sposób aby grać na tym serwerze (co nie ma sensu). Prawda Zosia? :*
Ja to zrobie za niego =)
netjumper.net
38888
=)
Kurwa na publicznym forum moja droga gildia obgaduje i się kłóci jakiego to my nie mamy zgrania ;/ wescie, ja wam chyba postawie phpbb u siebie na serwerze i tam sie bedziecie kłócić, bo żal, no ja pierdole ........:confused:
aragorn uczciwy
12-03-2007, 17:01
@No Lifers
Ja juz nie chce byc leaderem, ide chyba na kyre^^ Taki Dejwidek mysli ze How We Lole to asslickerzyHWl i ich noob chary^^ ja pierd** z takimi zjeba** to wy wojny nie wygracie^^
@up: zamknij morde
// Wchodzenie na to forum może doprowadzić do zaburzeń psychicznych, bye.
Akcje How We Lole niemaja juz wiekszych szans na sukces;/ poniewaz wszystkie lepsze postacie z naszej gildi sa w vipach HWLs np; Daero byl w 3min po tym jak zaczelismy klepac jakiegos asslickera noi wiadomo jak sie skonczylo;/
Albo koles mial poprostu pro by Daero -,- i do niego napisal :s
nalesnik mala podpowiedz -.-' jak kogos lejesz to tylko wtedy kiedy jego pro offline -.-' omg
aragorn uczciwy
12-03-2007, 22:53
How We Lole
Honor - Zyc nie umierac HWLami sobie w dupie grzebac...
Jak sie podoba?:> COs na szybko wymyslalem.... Guild Logo by Mysterious...
Starczy klucenia sie :D moze wrocimy do starych czasow? wiem ze to nie temat z ss ale po co new robic :D
Powspominajmy troche :D Marduc pamietasz mnie? xD
http://images20.fotosik.pl/122/48175dfbc6654df4.jpg (www.fotosik.pl)
jakis tam Naginata qest :D
http://images20.fotosik.pl/122/6be9188e3ec96142.jpg (www.fotosik.pl)
Moja ukochana gildia =** dla wszystkich z ToS
http://images20.fotosik.pl/122/8210dbf2aa9fdb55.jpg (www.fotosik.pl)
Jakies tam BARDZO stare UE xaxa :D
http://images20.fotosik.pl/122/fbdae844a557aa96.jpg (www.fotosik.pl)
Ostatnia fota bo all zaspamuje xD Jakies tam hero z Ryba-Knight i Revils =**
http://images22.fotosik.pl/46/8a94caf3f5a994a2.jpg (www.fotosik.pl)
Kiedys jeszcze bedzie trzeba wzucic ss'y z Iustus xD
Raziel kosiaz
13-03-2007, 10:09
Uup:
Pieekne Stare Czasy :d
http://i13.tinypic.com/2ii8i7m.jpg
http://i9.tinypic.com/4fy5auo.jpg
http://i12.tinypic.com/2eelxes.jpg
http://i3.tinypic.com/2a7iuet.jpg
http://i9.tinypic.com/43za77n.jpg
http://foteka.pl/pokaz.php?id=6681
(http://foteka.pl/pokaz.php?id=6681)
http://foteka.pl/pokaz.php?id=6683
(http://foteka.pl/pokaz.php?id=6683)
stare dobre czasy ;) ehh ten hack jejiheva ;p
Beawulf_Okrutny
13-03-2007, 15:30
Władujcie foty z Iustus, fajna guildia była :P...
Beawulf_Okrutny
13-03-2007, 15:32
http://foteka.pl/pokaz.php?id=6681
(http://foteka.pl/pokaz.php?id=6681)
http://foteka.pl/pokaz.php?id=6683
(http://foteka.pl/pokaz.php?id=6683)
stare dobre czasy ;) ehh ten hack jejiheva ;p
Ja tam lubiłem Jejiheva... żal mi go było jak załapał hacka...
Ozwald biznesmen Wielki w HWL ;] Co za Kretyn...
Czemu jest kretynem?
Bo ma takie samo IQ jak Ty ?
Cataclism
13-03-2007, 20:33
Ozwald biznesmen Wielki w HWL ;] Co za Kretyn...
on nawet nie jest polakiem jak ci o to chodzi kretynie XD
o kurde to hero z ssa bylo chyba milion lat swietnych temu ;p wtedy to sie fajnie gralo teraz
Could not find character
Character revils does not exist.
;p
Teraz to Keekz~ dowalil <lol> zeby sie nie kryc z PA i zeby Galana byla lepsza mozesz zaplacic za to 20k i bedziesz FREE i sprawa zalatwiona mozesz dalej stac w PZ :P<hahaha> :(
I kto pierwszy zaplacil :cup: Magic Neonq Yeah brawo dla niego :(
Bye...
1. Pierwsze osoby zaczely sie juz wyplacac w tym Boltina (?)
2. Colorionticostes z deka sie rooknal ( do 32 lvla) , wczesniej wystawil swoje cale eq na darmowej loterii .. respekt dla niego _/
aragorn uczciwy
14-03-2007, 08:12
Nawet jak sie cale LS i No Lifers splaci, to ja dalej bede pkwoac z How We Lolami xD Poki mnie nie zrookuja :D
Bo ma takie samo IQ jak Ty ?
Ciebie sie pytalem?...NIE, to po co sie odzywasz BALWANIE -,-
BRAWO!!! Zajebista decyzja -.- wyplacac sie kurwa omg i ta sa ci ludzie ktorzy mowili ze bd walczyc do konca to sa ci co kazali nie placic i kazali tez walczyc do konca... to sie nazywa walka o przetrwanie... tak tak HAIL FREE GALANA i co myslicie ze jak zaplcicie to za jakies 2tyg nie bedzie znowu hunted? Jestescie w bledzie... Kurde ludzie czy nie ma na tym swiecie tych ktorzy walczyli by do konca? mi to jebie serio... ja dalej zostaje w how we lole i bd dalej pekowal. Pierdole ze to nie ma sensu ale wole wogole nie grac jak mam lizac dupe hwl...
To wszystko co mam wam do powiedzenia na tym servie juz PRAWIE nie ma prawdziwych graczy =/
Cataclism
14-03-2007, 16:02
po raz kolejny mam z was zwale lol ale tak czy inaczej milo wiedziec kilka osob spowrotem i buziaki dla nich XDD
BRAWO!!! Zajebista decyzja -.- wyplacac sie kurwa omg i ta sa ci ludzie ktorzy mowili ze bd walczyc do konca to sa ci co kazali nie placic i kazali tez walczyc do konca... to sie nazywa walka o przetrwanie... tak tak HAIL FREE GALANA i co myslicie ze jak zaplcicie to za jakies 2tyg nie bedzie znowu hunted? Jestescie w bledzie... Kurde ludzie czy nie ma na tym swiecie tych ktorzy walczyli by do konca? mi to jebie serio... ja dalej zostaje w how we lole i bd dalej pekowal. Pierdole ze to nie ma sensu ale wole wogole nie grac jak mam lizac dupe hwl...
To wszystko co mam wam do powiedzenia na tym servie juz PRAWIE nie ma prawdziwych graczy =/
Nie badz taka mruda...
aragorn uczciwy
14-03-2007, 18:37
Nie badz taka mruda...
Właśnie Libner... Nie badz taka mruda xD Sa osoby ktore rowniez zostana pkowac;](who's next? mzoe w weekend poszalejemy?;])
po raz kolejny mam z was zwale lol ale tak czy inaczej milo wiedziec kilka osob spowrotem i buziaki dla nich XDD
po raz kolejny bylo wiadomo, ze to sie tak skonczy;p
Z jednego powodu mam do Ciebie szacunek a mianowicie Ty przynajmniej od poczatku do konca walczysz po tej samej stronie :P
Ceapoznan
14-03-2007, 22:08
Po pierwsze siemka Komar juz myslalem, ze przestales grac w Tibe:P
Wiecie co mnie smieszy... Od 3 miechow nie wchodzilem na ta stronke nie mowiac o tym kiedy ostatnio w ogole logowalem sie w grze... Ale chodzi o to, ze przez ten caly czas nic sie nie zmienilo:D Wciaz nie wiem o co wy sie klucice...
Ciagle jeden wyzywa drugiego, pociski na rodzine, na wiedze itp. Tak na prawde jeden nie jest lepszy od drugiego... Wreszcie w koncu zrozumcie ze to gra, specydicznego rodzaju ale gra i czerpcie z niej przyjemnosc kazdy na swoj sposob. Zamiast tego kazdy chce mowic jak powinno sie postepowac.
Pzdr
Cea//
21 osób na liście x 20 k + paymenty innych osób, nowa gildia, to wszystko śmierdzi ;)
Po pierwsze siemka Komar juz myslalem, ze przestales grac w Tibe:P
Wiecie co mnie smieszy... Od 3 miechow nie wchodzilem na ta stronke nie mowiac o tym kiedy ostatnio w ogole logowalem sie w grze... Ale chodzi o to, ze przez ten caly czas nic sie nie zmienilo:D Wciaz nie wiem o co wy sie klucice...
Ciagle jeden wyzywa drugiego, pociski na rodzine, na wiedze itp. Tak na prawde jeden nie jest lepszy od drugiego... Wreszcie w koncu zrozumcie ze to gra, specydicznego rodzaju ale gra i czerpcie z niej przyjemnosc kazdy na swoj sposob. Zamiast tego kazdy chce mowic jak powinno sie postepowac.
Pzdr
Cea//
Powiesz mi kto tu sie wyzywa? Gdzie byl najazd na rodzine or something?
Jednego nie rozumiem,wszystkie polaczki zaraz pobiegły do gildii Keekza jak napisał że wstęp maja osoby co w wojnie były.
A zobaczycie to na tym się nie skończy niedługo znajdą nowy reason ;)
Yiubhurden
15-03-2007, 12:19
Na Galance zawsze bedzie Pa Hwl etc wywalą wszystkich palków z serva proste ;]
IntoTheRain
15-03-2007, 13:36
Dla mnie to jest zalosne ze tak postepuja...odrazu placa itd. zalosne tak samo jak to ze bierze sie eq od gracza ktory zaufal aby je sprzedac i aby bylo na runy a w zamian nie otrzymuje nic, a ludzie ktorzy mieli otrzymac ten hajs wyplacaja sie:/ nie dziwie sie ze tepia Polakow, chociaz sam nim jestem to jak widze takie s*****elstwo to az sciska:/ ale coz moze to kwestia wychowania albo wieku bo srednia ~15 lat daje do myslenia.
Dla mnie to jest zalosne ze tak postepuja...odrazu placa itd. zalosne tak samo jak to ze bierze sie eq od gracza ktory zaufal aby je sprzedac i aby bylo na runy a w zamian nie otrzymuje nic, a ludzie ktorzy mieli otrzymac ten hajs wyplacaja sie:/ nie dziwie sie ze tepia Polakow, chociaz sam nim jestem to jak widze takie s*****elstwo to az sciska:/ ale coz moze to kwestia wychowania albo wieku bo srednia ~15 lat daje do myslenia.
OMG ja mam 15 lat i nie zdaje mi sie ze kazdy 15-latek jest glupi czy nie ma swojego umyslu...
IntoTheRain
15-03-2007, 17:09
Tiaa Plusdron ale nie mowie o Tobie chociaz ciekawi mnie to co sie stanie z tym eq co Ci dalem zeby poszlo na support dla LS skoro sie wyplacili
Wszytsko oprucz Demon Shielda zostalo sprzedane a kase mam w dp msg do mnie w grze i ci dam :P
Poznanski Rycerz
15-03-2007, 21:07
HWL juz przypieczetowalo los kondy i jego friendsow :]
Calkowicie rozumiem Lovize, z takimi ludzmi nie chcialbym walczyc u boku, powinni zrobic kilka sneakow, KTO SIE NIE WYPLACIL?
Keekz sprytnie zrobil gildie ze niby sa bezpieczni haha
aragorn uczciwy
15-03-2007, 21:33
HWL juz przypieczetowalo los kondy i jego friendsow
Calkowicie rozumiem Lovize, z takimi ludzmi nie chcialbym walczyc u boku, powinni zrobic kilka sneakow, KTO SIE NIE WYPLACIL?
Biedyny lovize znowu se nie pogra;/ Stara Jaga sie nie wyplacil chyba, bo gra na Uniterze...;/
OMG ja mam 15 lat i nie zdaje mi sie ze kazdy 15-latek jest glupi czy nie ma swojego umyslu...
Ja tez mam 15 lat... glupota nie zawsze zalezy od wieku... taki 10 latek ze szwecji nie umie pewnie kompa wlaczyc, a poslki 10 latek gra se w tibie...
Na Galance zawsze bedzie Pa Hwl etc wywalą wszystkich palków z serva proste ;]
Em... "wywala palkow z serva"... czemu akurat palkow a nie sorkow? Idz na swoj serv i sie nie odzywaj ;]
Korzen_82
15-03-2007, 23:42
Z HWLami chodzi tylko o to że gdy LS było hunted nie mogli zebrać paymentów za POI Quest. Więc Toxo Yeangus z Keekzem wpadli na pomysł by zrobić temat o "POI date set" i drugi temat o "Free Galana". Teraz pozostało im zebrać 20k za war paymenty + 300k za POI po czym all polacks ZNOWU WÓCICIE DO PZ
TO smutne że was tak robią w bambuko ale ile razy możecie wyciagać wnioski?? Może czas najwyższy przejżeć na oczka? Jak zobacze że już część z Was popłaciła za questa to przedstawie wam tu oficjalny filmik (li z niego screeny) na którym "przypadkiem" została zarejestrowana rozmowa o tym podczas niewinnego questa ( i na szczęście zdążyłem go zgrać zanim autor go usunął). Ale narazie by mieć zbite poczekam aż popłacicie. Pozdro all. Galana nie ma przyszłości
Em... "wywala palkow z serva"... czemu akurat palkow a nie sorkow? Idz na swoj serv i sie nie odzywaj ;]
Literowka :P mialo byc "polakow" a nie "palkow" tak mi sie zdaje :D
HWL juz przypieczetowalo los kondy i jego friendsow :]
Ja sie nie wyplacilem B)
Z HWLami chodzi tylko o to że gdy LS było hunted nie mogli zebrać paymentów za POI Quest. Więc Toxo Yeangus z Keekzem wpadli na pomysł by zrobić temat o "POI date set" i drugi temat o "Free Galana". Teraz pozostało im zebrać 20k za war paymenty + 300k za POI po czym all polacks ZNOWU WÓCICIE DO PZ
TO smutne że was tak robią w bambuko ale ile razy możecie wyciagać wnioski?? Może czas najwyższy przejżeć na oczka? Jak zobacze że już część z Was popłaciła za questa to przedstawie wam tu oficjalny filmik (li z niego screeny) na którym "przypadkiem" została zarejestrowana rozmowa o tym podczas niewinnego questa ( i na szczęście zdążyłem go zgrać zanim autor go usunął). Ale narazie by mieć zbite poczekam aż popłacicie. Pozdro all. Galana nie ma przyszłości
Zgadzam się, poproszę o filmik ^^
gadalem z szakalem edkiem i on tez tak jak ty nie ma zamiaru sie wyplacac za to RESPECT DLA WAS trzeba miec swoj honor nawet w grze
Cataclism
16-03-2007, 23:12
gadalem z szakalem edkiem i on tez tak jak ty nie ma zamiaru sie wyplacac za to RESPECT DLA WAS trzeba miec swoj honor nawet w grze
dobra zwies lol xD hahaha
A kiks mi mówił że jeszcze tylko ja zostałem ;P
Cóź pozostaje mi powiedzieć, to zaszczyt być respektowanym przez tak zacnego człowieka jak Ty mój drogi przyjacielu, kimkolwiek jesteś :D B)
: *
A kiks mi mówił że jeszcze tylko ja zostałem ;P
Cóź pozostaje mi powiedzieć, to zaszczyt być respektowanym przez tak zacnego człowieka jak Ty mój drogi przyjacielu, kimkolwiek jesteś :D B)
: *
A Sir Zemus zapomniales o nim ? z tego co pisze na forum nie zaplacil xD
aragorn uczciwy
17-03-2007, 10:49
Vikcel:
Mar 17 2007, 05:20:59 CET Killed at Level 61 by Lovize
Lovize dzisiaj nabil na HWL tyle fragow, co wy przez cala wojne;] (Jesli sie liczy Vickela do HWL...xD)
Lovize dzisiaj nabil na HWL tyle fragow, co wy przez cala wojne;]
0wned :'(
bb
Mlecziii
17-03-2007, 16:38
Tu jest film z vikcel
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20693
Nikt nie robi nikogo w bambuko i nikt nie jest glupi.. my dokladnie wiemy ze piekna free galana nie jest mozliwa i ze hwl zrobilo to bo bylo im to na reke.. ale zaplacenie 20 k za mozliwosc poexpienia przez tydzien 2 czy miesiac bylo i tak oplacalna propozycja dla osob bedacych w wojnie .. 20 k mozna w 1 dzien zarobic.. a to daje mozliwosc podbicia lvli nam i zarobienia pieniazkow w razie ponownego ataku hwl na nas .. jaki sens bycia w war bez pieniazkow na runy blessy mf ssa itd..co do lovize to jest mi przykro ze go zostawilismy .. ale tylko ze wzgledu na niego nie moglismy odpuscic takiej okazji.. lovize i tak wiecej nie bylo niz byl z nami.. co do kondy n/c
Komandos Strong
18-03-2007, 10:46
@ up
jestem ciekaw kto wiecej naexpi heh hwl w jakims stopniu zrobili free galane po to zeby lepiej im sie expilo przypomne ze czym wiecej ludzi online tym szybszy spawn
co do kondy n/c
Konda dzwoni do Lovize "Nie chce mi się na nich czekać, idę się sam napie'rdalać po czym pada jak szmata, więc nie ma co na niego nigdy liczyć :]
Galana 396 GER
Bravo juz prawie 400 -.- pierwszy raz od miesiaca -.-' Moze niedlugo bedzie 450? O.o
Galana 396 GER
Bravo juz prawie 400 -.- pierwszy raz od miesiaca -.-' Moze niedlugo bedzie 450? O.o
Zaczelo wiecej ludzi grac i sie lagi zrobily :S
Apropo lagow przeprowadze sonde, niech kazdy napisze jaki ma net i czy ma lagi =)
Ciekawe co to oznacza:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1584168
#edit
21:22 Stiven Paladynek [18]: KONDA JEST W SWIATYNI W THAIS !!!!!!! CHODZICE DO THAIS
żal
mam neo,na galanie mam gigantyczne lagi,zaś na selenie 0 lagów
OMG wlascwie to zaczelo mnie to all jebac -.- Tak przemyslalem i najwiekszy szacunek mam do Azenusa, ktory jako jedyny nie zaplacil... omg juz wole HWL niz tych co zaplacili -.-' Boltina jaki koles byl jak chcial szmal na wojne, jak proponowal wszystkim wstep do how we lole... teraz to jak sie zapytalem czy serio zaplacil to byla cisza... pffff... chyba wracam do gry... widze ze nie ma sensu na nikim tutaj polegac poprostu zal.pl -.-
Ja tez sie nie splacilem :P W ostatniej war nie walczylem, ale hunta mam i tak :D
Poznanski Rycerz
18-03-2007, 23:04
Ja nie zaplacilem -.-
Vlachyslav
18-03-2007, 23:23
Zemus jest caly czas ten sam i nie jest w tej gildii.
Cataclism
18-03-2007, 23:36
Konda i Lovize free choc nie za 20 k :P
Konda i Lovize free choc nie za 20 k :P
Może powiesz za ile, też jesteśmy ciekawi ;)
Poznanski Rycerz
19-03-2007, 00:09
Wyplacili sie? Omigot -/-
OMG oni tez -.-' @up sry za pomylke ;p kurde czyli 3 osoby sie nie wyplacily? :P mi lutore kazal placic ale zrobilem new chara :P
mam neo,na galanie mam gigantyczne lagi,zaś na selenie 0 lagów
Ten serv jest stracony jak nie wojna to jakies glupie lagi xD
Konda & Lovize free? Ups, to ten sam scenariusz co poprzednio :'(
Mam neo 2mb, lagi od godziny 14 do 20~ potem mozna grac
Mam neo 2mb, lagi od godziny 14 do 20~ potem mozna grac
Mam dokladnie taki sam problem :S
Komandos Strong
20-03-2007, 11:30
neo sux :) ja mam netie 1 mb i nie narzekam 0 lagow
Niestety ja tez mam neo i nie da sie grac od kilku dni :) a neta raczej nie zmienie gdyz nie mam innej opcji- tylko neostrada :P Znajac zycie po kilku dniach/tygodniach to minie.
Ja mam neo i nie mam lagów. Mam doskonałą metodę ^^
Podziel sie nia z nami ;)
_PiteroS_
20-03-2007, 22:42
w TP S.A i UPC zaczely sie lagi, spowodowanie jest to tym iz zostal podniesiony szlaban na limit sciaganych plikow
i jak to przystalo na robowitych polakow zaczelo sie ostre sciaganie plikow
pliki sie sciagaja fajnie ale powstaja lagi...
Cataclism
20-03-2007, 23:46
nie mam neo a i tak mam lagi od 2-3 dni ;p
Podziel sie nia z nami ;)
Nie gram na Galanie :* Niezawodne, czyż nie?
Niestety ja tez mam neo i nie da sie grac od kilku dni :) a neta raczej nie zmienie gdyz nie mam innej opcji- tylko neostrada :P Znajac zycie po kilku dniach/tygodniach to minie.
Nakurat na nastepna wojne :p
aragorn uczciwy
21-03-2007, 16:59
Ma ktos mzoe 15 ape fur na sell?;] MSG me in game, albo najlepiej PW;] A i dobrze by bylo, jakby byla normalna cena....;]
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUU
Co tu taka cisza xDDD
FajerWarjor
21-03-2007, 20:51
Czemu padl Balwyn od Garmie?
aragorn uczciwy
21-03-2007, 22:47
Ledrick:
Mar 20 2007, 22:55:12 CET Killed at Level 104 by Toxo Yeangus
and by Dredz
... frga z wczoraj... nie wiecie za co padl?;]
@up: Pay out plx? ;>
Even if he paid out in last war, they dont remember? :cup:
Korzen_82
22-03-2007, 11:15
Ledrick:
and by Dredz
Jeszcze kilka dni i Wam coś tu umieszcze. Tylko popłaćcie za POI :)
Zastanawiam się czemu tylko my na tym forum to widzimy ;>
Falcmoon
22-03-2007, 11:56
czy oprócz mnie i bartola ktoś jeszcze się nie spłacił?
Ajron 88
22-03-2007, 12:00
Falcmoon :))))
Korzen_82
22-03-2007, 13:16
Zastanawiam się czemu tylko my na tym forum to widzimy ;>
,,Bo każdy Polak mądry po szkodzie" ... a potem znowu będzie płacz "dlaczego mnie zabili skoro zapłaciłem'' hyhyh
Wrobelmm
22-03-2007, 15:10
to umiesc odrazu a nie sie bawisz w gierki jakies Korzonku :)
,,Bo każdy Polak mądry po szkodzie" ... a potem znowu będzie płacz "dlaczego mnie zabili skoro zapłaciłem'' hyhyh
Jak jestes taki kozak to pokaz tera lub nie pisz tu nic wiecej :S
Ledrick:
and by Dredz
łaaaaaaaaah for free? :p
czy oprócz mnie i bartola ktoś jeszcze się nie spłacił?
Nie wiem jaki jest sens mówienia że ktoś się splacił z wojny jak nawet w niej nie walczyl... Po prostu miał hunta od poprzedniej wojny? O_o
Ja się nie wypłaciłem, ktoś jeszcze? ;>
aragorn uczciwy
22-03-2007, 21:58
Ja się nie wypłaciłem, ktoś jeszcze? ;>
Libner, niby w LS nie byl, ale walczyl.... Chyba ze ja sie licze, to ejszcze ja sie nie wyplacilem xD Jak payment 100+ lvla wynosil 20k, to moj pewnie.. 500gp?xD
Aragorn nie koniecznie :P ja mialem placic lutore +20k :P ale jebie mnie to xD
Juz prawie +30 lvl palkiem :D
gratz szkodi kupienia rahilli na 72 i pasc na 70 to trzeba miec klase 2 deady w 2 dni
po jakims czasie cos tu przeczytam i usmialem sie po pachy :) na 70 :< o mi so sorry men :P jestes infantylniejszy niz myslalem ;] imho na rahim gralem ohohoho i jeszcze dluzej i nie od 70ego ale od 30ego do ktorego byl tak naprawde runemakerem :P i wierz mi spasc tam jakies 2 lvle to nic ;] zreszta nie obchodzi mnie to zbynio bo w tibie gram tyle co pale jointy (a tego nie robie). papa i powodzenia galano :) mam nadzieje ze bedzie lepsze jutro :]
aragorn uczciwy
23-03-2007, 08:20
Juz prawie +30 lvl palkiem
Gz;] Ja juz 25+- Level i nie nazekam;] Zaniedlugo na hyderki, a tam bedzie szybki exp xD
Wrobelmm
23-03-2007, 14:26
O no widze, że niezły PGing sie zaczął na Galanie :D
Powodzenia ;p
Gz;] Ja juz 25+- Level i nie nazekam;] Zaniedlugo na hyderki, a tam bedzie szybki exp xD
gz stracenia outfitu.
Dawno nie zaglądałem na to forum ani na tibie a dzisiaj mnie jakos tak naszło ;)
Co tam ciekawego sie dzieje na tej wspaniałej Galanie?? Zyjecie spokojnie czy wojny jak zawsze?? Kłucicie sie o bzdury na tym forum czy nastapily jakies radykalne zmiany?? Tharrin nadal pisze swoje "kazania" bezsensowne i nie prawdziwe?? 8o
P.S Ktoś mnie pamięta?? :D
Dawno nie zaglądałem na to forum ani na tibie a dzisiaj mnie jakos tak naszło ;)
Co tam ciekawego sie dzieje na tej wspaniałej Galanie?? Zyjecie spokojnie czy wojny jak zawsze?? Kłucicie sie o bzdury na tym forum czy nastapily jakies radykalne zmiany?? Tharrin nadal pisze swoje "kazania" bezsensowne i nie prawdziwe?? 8o
P.S Ktoś mnie pamięta?? :D
Arkus jak bym cie mogl nie pamietac xD (sin here) xDno szybko mowiac nie ma tak jakby wojny bo prawie all zaplacili :P tharrin nie pisze na forum xD teraz ja jestem od kazan xD
BTW....
Dzien wiosny rox xD jak chcecie sie posmiac co ja robilem tutaj link:
http://youtube.com/watch?v=xf8gs3BsUsE
Ta rOoOsHoW@ Sw33t lady to ja xD
Arkus jak bym cie mogl nie pamietac xD (sin here) xDno szybko mowiac nie ma tak jakby wojny bo prawie all zaplacili :P tharrin nie pisze na forum xD teraz ja jestem od kazan xD
Hehe :) to widze ze nawet dobrze :D ty zawsze duzo gadałes :P wiec sie nie dziwie ;P
http://youtube.com/watch?v=xf8gs3BsUsE <---- jesus christ! :D ale laska! <sciana> :D
Podejrzewam, ze prawie wszyscy Ci co sie posplacali doszli do guild New Galana.
Pozniej gildia sie rozpadnie a cala kasa tych co sie posplacali pojdzie do HWL na nowa wojne. I wten sposob HWL kolejny raz wygra...
Korzen_82
23-03-2007, 22:15
Podejrzewam, ze prawie wszyscy Ci co sie posplacali doszli do guild New Galana.
Pozniej gildia sie rozpadnie a cala kasa tych co sie posplacali pojdzie do HWL na nowa wojne. I wten sposob HWL kolejny raz wygra...
Blisko jesteś... 8 days left =)
Widocznie nie zwrocilem na to uwagi;D OMG...
PoI bedzie zabawny ^^
True, true.
aragorn uczciwy
24-03-2007, 08:00
Ja to bym zaplacil za PoI, dopiero po jego wykonaniu... mam nadzieje ze all HWL popadaja na PoI;]
Edit:
Sir Zemus:
Mar 24 2007, 07:10:42 CET Killed at Level 94 by Balwyn
Mar 24 2007, 07:08:07 CET Died at Level 95 by fire
Balwyn:
Mar 24 2007, 05:44:57 CET Killed at Level 90 by Lovize
Lovize:
Mar 24 2007, 06:35:15 CET Killed at Level 142 by Parencikos
and by Dray'Hubertos
Mar 24 2007, 00:31:59 CET Died at Level 143 by a demon
ZA PRZEPROSZENIEM, ALL WAM SIE W GLOWACH POPIERDOLILO?
Kiggan:
Mar 24 2007, 07:26:01 CET Killed at Level 98 by Kiggan
and by a spider
Sir Zemus:
Mar 24 2007, 07:34:22 CET Killed at Level 92 by Lovize
and by Kiggan
<Sir Zemus> gratz 90 lvl ;)
Pan Devon
24-03-2007, 09:03
Masowy hack:(
Lovize, Kiggan, Sir Zemus, Potempik silny, pehava, tom-rek, dray'hubertos, parencikos
guidee, dead cerber...
z tych co pasów nie mogą odzyskać: Aylitha
Teraz mi tylko wytłumaczcie jak można było hacknąć ~ 10 osób w przeciągu 5h?
aragorn uczciwy
24-03-2007, 09:06
Teraz mi tylko wytłumaczcie jak można było hacknąć ~ 10 osób w przeciągu 5h?
Ponoc jzu keya mzoan do .rec wpakowac...;/
Ps. Ale DZIWNE ze 0 hwl online bylo, jak ich hakowali, i ze nikogoz z HWl nie hakli.....^^
PSs.AYlitha & Lovize ban;/, ?catrishia? Hacked? bo slyszlaem ze z aylitha biegal i pkowal^^
Wszyscy mowia ze to przez NG ja w to nie wierze =) poniewaz tego bota uzywa z 20% ludzi ktorzy graja w tibie ;]
P.s Shakowali tez lovize na xerenie ;( "Skullita"
hackedgalana
24-03-2007, 10:53
Dejwidek hacked tezX(
Luki Defender tez
i jeszcze troche ludz, nie wymieniles wszystkich :D
Mam nadzieje ze ugada sie z gmami zeby cofneli save server
Poznanski Rycerz
24-03-2007, 11:01
ta cofke zrobia -.-.
Szkoda mi bardzo Lovize i Kiggan, chociaz oni sa jedna osoba. Lovize jest zajebisty, najbardziej go chyba szanowalem z tych graczy z Dominion.
Nie wiem jak to zrobili, ze tyle osob, fajna sprawa ^^<faja>
W ogole nie zaluje tylko : Pehavy.
Reszta ludzi jest wporzo.
Szkoda ludu, tyle czasu spedzonego przed gra.
Btw. Hakowac musialo kilka osob naraz ^^
Korzen_82
24-03-2007, 11:27
Ponoc jzu keya mzoan do .rec wpakowac...;/
Ps. Ale DZIWNE ze 0 hwl online bylo, jak ich hakowali, i ze nikogoz z HWl nie hakli.....^^
7 days left.... niedługo galana dowie sie prawdy ;) czekajcie plx =) idzie według planu tego co znałem
Cataclism
24-03-2007, 11:59
z tego co wiem to lovize dawal wam schakowane tibia ng (lub dal pierw chaosa ktory dal calej rescie) co dzialalo za free no i teraz macie to czego chcieliscie a catri nie miala hacka tylko mnie trapli all charami :P ale dalem rade wiec jest lozzz sporo osob mi szkoda i to bardzo ale co zrobic cheatuj a dostaniesz za swoje predzej czy puzniej
mam nadzieje ze juz wszyscy wiedza jak to sie stalo ciao :*
Xairax_pl
24-03-2007, 12:13
z tego co wiem to lovize dawal wam schakowane tibia ng (lub dal pierw chaosa ktory dal calej rescie) co dzialalo za free no i teraz macie to czego chcieliscie a catri nie miala hacka tylko mnie trapli all charami :P ale dalem rade wiec jest lozzz sporo osob mi szkoda i to bardzo ale co zrobic cheatuj a dostaniesz za swoje predzej czy puzniej
Jakby to bylo przez tego bota to wiecej osob by mialo chaka xD
Albo to byl fart.
Cataclism
24-03-2007, 12:19
tak czy inaczej mam nadzieje ze nie bedzie zadnej cofki serwa
ps. xairax moze hakerzy juz nie mieli kompow zeby sie logowac na chary XDDDD hahaha
Xairax_pl
24-03-2007, 12:23
Moze...
Nieee, ale to nie jest smieszne :/
Cataclism
24-03-2007, 12:28
Moze...
Nieee, ale to nie jest smieszne :/
smieszne jest to ze all uwarzaja nas ze hacknelismy all
11:23 Sir Zemus [90]: dzieki za hak
itd :P
Vlachyslav
24-03-2007, 12:29
Hacka mieli ludzie ktorzy uzywali bota i Ci ktorzy go nie uzywali.
Za to niektorzy ludzie ktorzy bota mieli nie mieli hacka. Nie wiem jak to wytlumaczyc ale taka jest gra. Jedyne co mnie zastanawia to to czy ludzie hacknieci bede grac jeszcze na galanie? Kto moze prosze o kontakt ze mna
Poznanski Rycerz
24-03-2007, 12:38
Moge sypnac groszem ^^ xD
"Drogie dzieci, nie używajcie bota którego daje wam Lovize"
Nikt nie posłuchal się, i macie -.- Gz
//Nie nie kurwa, to tylko demko, phi.
Cataclism
24-03-2007, 12:41
"Drogie dzieci, nie używajcie bota którego daje wam Lovize"
Nikt nie posłuchal się, i macie -.- Gz
gz gz XD
btw kolejna osoba co napisze do mnie ze jestem hakerem nie wazne czy bedzie w new galana czy bez gildi bedzie hunted baj baj
Ja nie wiem jak to sie stalo ;] bo uzywalem i mnie nie hakli ;> nie bede tu pisal jak to sie stalo (moim zdaniem)
@Korzen_82 omfg jaki ty glupi jetses pisz na swoim no-pvp servie posty a nie smiecie tu jakies piszesz :S
A opis parena~ na tibia.com o ile ustawil go hacker, jest jedna osba na galanie ktora takie cos robi ;]
"Polack" 4ever..
Thx for friends..
Real name: PiTi (POLACK)
Cataclism
24-03-2007, 12:45
Ja nie wiem jak to sie stalo ;] bo uzywalem i mnie nie hakli ;> nie bede tu pisal jak to sie stalo (moim zdaniem)
@Korzen_82 omfg jaki ty glupi jetses pisz na swoim no-pvp servie posty a nie smiecie tu jakies piszesz :S
A opis parena~ na tibia.com o ile ustawil go hacker, jest jedna osba na galanie ktora takie cos robi ;]
"Polack" 4ever..
Thx for friends..
Real name: PiTi (POLACK)
misiu podziel sie swoja opinia
11:41 Elders Druidos [45]: dzieciaku ?
11:41 Elders Druidos [45]: jestem pewnie w twoim wieku
11:41 Elders Druidos [45]: albo starszy
11:42 Catrishia [144]: no to ile masz dzieciaku
11:42 Elders Druidos [45]: 12
lól
KURWA MAĆ! Co za idiotki ja pierdole, mimo że mam hunta od hwl to teraz ich obronie w pizde, no kurwa, taaaaaaaa wszystko co złe to hwl, tylko KTO WAM KURWA DAŁ TEGO BOTA? NO KTO?!
Dodatkowo...... Programowałem trojany jakieś 3 lata i ŻE JAKIŚ ZAJEBANY W DUPSKO BOT NIE JEST WYKRYWANY PRZEZ ANTYWIRA TO NIE ZNACZY ŻE JEST CZYSTY POLACZKI :S
Poznanski Rycerz
24-03-2007, 12:51
Azenus uspokoj sie xD.
Nie imponuje mnie twoj skill programowania xD. Wiec sie nie chwal tym trojanem.
Btw. Spojrz na comment Parencikosa czy jak on ta ma. Imie ... Wyglada na robote Zazka ^^ haha
Ale znajac zycie to zrobil sam Parencikos, wiec nie srajcie tak. Jak jestescie idiotami i sciagacie syf to nie zwalajcie winy na HWL, poszukajcie winy w sobie.
Cataclism
24-03-2007, 12:57
Azenus uspokoj sie xD.
Nie imponuje mnie twoj skill programowania xD. Wiec sie nie chwal tym trojanem.
Btw. Spojrz na comment Parencikosa czy jak on ta ma. Imie ... Wyglada na robote Zazka ^^ haha
Ale znajac zycie to zrobil sam Parencikos, wiec nie srajcie tak. Jak jestescie idiotami i sciagacie syf to nie zwalajcie winy na HWL, poszukajcie winy w sobie.
on mial taki comment od poczatku wojny lol
Szkoda tylko ze nie ma filmikow xDD
Korzen_82
24-03-2007, 13:24
1. gram też na tym serwie ale nicka Ci nie podam
2. anty wir nie jest 100% ochroną. Istnieje coś takiego jak np. wersja VIP do nie których keyloggerów, która kosztuje około 9,99$ i jest nie wykrywalny przez inne anty wiry (jak np. Perfect keylogger v.2.1). Jedyną osłoną w takim przypadku jest firewall
3. zobaczysz za kilka dni =)
btw. co to za problem zrobić mały przekręt i w przypadku gdy zebrałeś po 300k od 20 osób, wykorzystać sytuacje i powiedzieć że też miałeś hacka?
@up: Firewall nie zawsze jest 100% ochroną.
Ajron 88
24-03-2007, 13:52
Szkoda tych których dostęp do konta został skradziony , natomiast kij w dupe tym którzy u używali jakiekolwiek cheaty.. ludzie na co wam to ? Ja nigdy nie używałem ścierwa.. i 4 rok leci jak mnie nie hacknięto.
tak czy inaczej mam nadzieje ze nie bedzie zadnej cofki serwa
Raczej nie bedzie cofniecia serwera... Ostatnio na Luminerze hacknieto jakiegos 175lvl. Stracil on 100 lvl i jakos nie bylo cofniecia serwera!
Wiec na Galanie tez pewnie nie bedzie...
@up: Firewall nie zawsze jest 100% ochroną.
Zgadzam sie, ale sa inne programy do tego zeby nie miec hacka!!
Tylko nie wszyscy o tym wiedza i tego uzywaja...
aragorn uczciwy
24-03-2007, 16:51
@Eskimos
Wiesz co to jest "edytuj"?
Raczej nie bedzie cofniecia serwera... Ostatnio na Luminerze hacknieto jakiegos 175lvl. Stracil on 100 lvl i jakos nie bylo cofniecia serwera!
Wiec na Galanie tez pewnie nie bedzie...
taa, to byla 1 osoba, a na galanie jest z 15....?
i 4 rok leci jak mnie nie hacknięto.
Tez nigdy haka nie mialem;]
Jeszcze nie slyszalem zeby zrobili cofke, tylko dlatego ze hacknieto kilka kont. Zreszta nie daje wam to nic do myslenia ze praktycznie kazdy hackniety, byl w wojnie? Odrazu nasuwa sie na mysl ze uzywali tego samego bota i to jest "KARA" ;) Gdyby to byla robota Hwl to chyba kazda postac mialaby teraz 1 lvl, a szczegolnie lovize :P Nie mozna kazdego zła wiazac z Hwl...
A co do tego ze mozna dac keylogera do .rec to nie wiem czy to jest mozliwe... jezeli tak to tibia.cam straci wielu uzytkownikow ;)
Cyran_13
24-03-2007, 17:24
Mar 24 2007, 16:15:44 CET Killed at Level 33 by Tom-rek
and by Dejwidek
Jebane pojeby.... kurwa mieli haka i sie wyzywaja na 33 lvl.....
aragorn uczciwy
24-03-2007, 17:59
Mar 24 2007, 16:15:44 CET Killed at Level 33 by Tom-rek
and by Dejwidek
Jebane pojeby.... kurwa mieli haka i sie wyzywaja na 33 lvl.....
Moze to haker....? Albo mieliu powod?:P ALbo mysla ze wy myslicie ze to haker?xD
Ps. Tom-rek nie uczestniczyl w wojnie, i watpie zbey uzywam jakiegokolwiek programu od lovize...:P
Jeszcze nie slyszalem zeby zrobili cofke, tylko dlatego ze hacknieto kilka kont. Zreszta nie daje wam to nic do myslenia ze praktycznie kazdy hackniety, byl w wojnie? Odrazu nasuwa sie na mysl ze uzywali tego samego bota i to jest "KARA" ;) Gdyby to byla robota Hwl to chyba kazda postac mialaby teraz 1 lvl, a szczegolnie lovize :P Nie mozna kazdego zła wiazac z Hwl...
A co do tego ze mozna dac keylogera do .rec to nie wiem czy to jest mozliwe... jezeli tak to tibia.cam straci wielu uzytkownikow ;)
Jedno ale gdybys ty znal 10-ciu postaci passy, to dalbys je komus czy shakowal kazda pokolei ? w tym przypadku musailo to byc, albo jakas spółka albo zaufani koledzy =)
taa, to byla 1 osoba, a na galanie jest z 15....?
Tylko ze na Galanie nikt nie stracil 100lvl...
Ps. Tom-rek nie uczestniczyl w wojnie, i watpie zbey uzywam jakiegokolwiek programu od lovize...:P
To ze Tom-rek nie bral udzialu w wojnie nie znaczy ze nie uzywal jakiegokolwiek programu od lovize...
A wogole nikt nie wie w jaki sposob wszystkie te osoby mialy hacka;P
To musi mieć związek z tym jebanym botem.
aragorn uczciwy
25-03-2007, 14:58
Nieiwie ktos czy bedzie ten restart?
Nie ebdzie.... chyba sie nawet nikt nie upomnial
Ajron 88
25-03-2007, 15:24
Tylko ze na Galanie nikt nie stracil 100lvl... Nie chodzi o ilość leveli , a o ilość potecjalnych klientów ilu może stracić Cip Soft , na tym innym serverze to był 1 koleś , + ewentualnie (w skrajnym przypadku) jego koledzy. Na galanie to jest 15 osób (15 pacc'ów) + ewentualni koledzy poszkodowanych (w skrajnych przypadkach) , sam widzisz że sytacja na galanie jest gorsza. Pozatym 15 osób (albo nie wszyscy , niewiem nie było mnie wtedy oonline) udało sie na PK co mogło spowodować zaprzestanie gry kolejnych osób (ktoś mógł paść i sie "obrazić" na tibie ;D)
Jakiś czas temu wiadomoym było że można pod .rec podpiąć virusa (czy jakiś skrypt podobny do virusa~) , ale tego typu program nie był wstanie wyrządzić szkody. (tak słyszałem j akieś 1,5 roku temu).
Nie chodzi o ilość leveli , a o ilość potecjalnych klientów ilu może stracić Cip Soft , na tym innym serverze to był 1 koleś , + ewentualnie (w skrajnym przypadku) jego koledzy. Na galanie to jest 15 osób (15 pacc'ów) + ewentualni koledzy poszkodowanych (w skrajnych przypadkach) , sam widzisz że sytacja na galanie jest gorsza. Pozatym 15 osób (albo nie wszyscy , niewiem nie było mnie wtedy oonline) udało sie na PK co mogło spowodować zaprzestanie gry kolejnych osób (ktoś mógł paść i sie "obrazić" na tibie ;D)
Jakiś czas temu wiadomoym było że można pod .rec podpiąć virusa (czy jakiś skrypt podobny do virusa~) , ale tego typu program nie był wstanie wyrządzić szkody. (tak słyszałem j akieś 1,5 roku temu).
Po pierwsze, jest już za późno na cofkę.
Po drugie, nie da się wsadzić wirusa w rec, debile zmieniali exe na rec i wymyślili kolejny mit, trojana da się niby w to wsadzić, ale nie da się go odpalić z tibicamsa...
Ajron 88
25-03-2007, 18:15
Po pierwsze, jest już za późno na cofkę.
Po drugie, nie da się wsadzić wirusa w rec, debile zmieniali exe na rec i wymyślili kolejny mit, trojana da się niby w to wsadzić, ale nie da się go odpalić z tibicamsa...
Ja nie mówie o tym że będzie cyz powinna być cofka, jestem 100 % za tym żeby niczego takiego nie było , chciałem tylko wytłumaczyć zaciemninym umysłom dlaczego "jakby" do tego doszło , to dlaczego na Galanie a nie gdzieś tam gdzie 1 typka zhakowali.
Co do virusów / trojanów , dla mnie to jedno i to samo , virus to dla mnie program szkodliwy, i o to mi chodziło , że pod rec można "coś" podpiąć , ale nie wyrządzi to szkody na twoim pc.
Ja nie mówie o tym że będzie cyz powinna być cofka, jestem 100 % za tym żeby niczego takiego nie było , chciałem tylko wytłumaczyć zaciemninym umysłom dlaczego "jakby" do tego doszło , to dlaczego na Galanie a nie gdzieś tam gdzie 1 typka zhakowali.
Co do virusów / trojanów , dla mnie to jedno i to samo , virus to dla mnie program szkodliwy, i o to mi chodziło , że pod rec można "coś" podpiąć , ale nie wyrządzi to szkody na twoim pc.
Chyba ze klikniiesz na ten plik 2-wu krotnie =)
Chyba ze klikniiesz na ten plik 2-wu krotnie =)
I krasnoludki przedtem zmienią rozszerzenie ;]
dawno tu nie zagladalem :p cos ciekawego na galanie slychac?
PS: nie dobry hakier cataclism dalej jebie zgnilymi jajcami? :cup:
Ascario wbil 100lvl. Wielkie brawa dla tego pana :cup: :cup:
Bedzie trzeba to oblac :D
Nie koniecznie krasnoludki =)
Nie koniecznie krasnoludki =)
Smerfy? :)
UWAGA! WIELKA ZRZUTA NA PAYMENT AZENUSA XD KAŻDY GP MILE WIDZIANY!
Azenus/Edron
Pomoc najuboższym xD Plax!
GZ ASCARIO!
Dzieki Azenus :P No to teraz tylko pooddaje dlugi i koniec ^^
@navo
No zapraszam do nas, oblejemy moja 100 :)
_PiteroS_
26-03-2007, 01:44
po co moja zmieniac rozszerzenia?? nie widziles filmow *.avi z podpietymi wirusami albo *.jpg z niespodzianka ??
po co moja zmieniac rozszerzenia?? nie widziles filmow *.avi z podpietymi wirusami albo *.jpg z niespodzianka ??
Nie widzialem, hahah :D
To idź odtwórz film używając Worda (przecież trzeba tylko zmienić rozszerzenie!)
@navo
No zapraszam do nas, oblejemy moja 100 :)
Juz Ci pisalem co i jak ;) :evul:
Ascario Wielkie Brawa Oby Tak dalej masz u Mnie nieograniczony Respect ;) Trzymaj sie
B)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Delete Kay'en =-(~:(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Huhu a czym sobie zasluzylem?;)
BUMP (bo spadliśmy na 2 stronę) Nikt nie ma komu jechać bo wojny nie ma.
WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA, WYŚLIJ JAKĄKOLWIEK SUMĘ PIENIĘDZY do Azenus/Edron w imię jego wolności :D
Poznanski Rycerz
26-03-2007, 23:39
Rzadko nie ma wojny na Galance, kwestia czasu, znowu rivenn bedzie bic brata Malii Arkwin, konda wpadni w furie, zabije go i znowu ryz.
Rzadko nie ma wojny na Galance, kwestia czasu, znowu rivenn bedzie bic brata Malii Arkwin, konda wpadni w furie, zabije go i znowu ryz.
A który to brat Malii? O_o I nie wiem czy w następnej wojnie (o ile nie dojdzie do niej przed/po "POI")
nie nastąpi wymieszanie teamów.
Poznanski Rycerz
27-03-2007, 00:17
nikt nie jest w stanie zagrozic HWL xD smutna prawda
EE tam dosc tych stęchów, ide spac bo juz mnie muli xD
Tak apropo tych hakow moze dali sie haknac przez black list xD hahaha xD
10:35 Zarkaderin [37]: Why you in tibia black list?
10:37 Zarkaderin [37]: you know you dotn leave on black lsit you get banishided?
10:37 Zarkaderin [37]: 7 : Adelao Join By Nibe Mar 26 2007 .
xD
Latwiej mozna sie nabrac niz ze stronka Tibia.com xD
Poznanski Rycerz
27-03-2007, 21:18
BUMP xD
Btw. Piszcie cusik...
Galan to lipa, camuh przegoni lovize zaraz ;(
HACKED ;(
bye galana i no back -.-
HACKED ;(
bye galana i no back -.-
oj jak to sie stalo...??
Ascario wbil 100lvl. Wielkie brawa dla tego pana :cup: :cup:
Bedzie trzeba to oblac :D
gratz Ascario.
Kuczer88
28-03-2007, 12:34
Sorry ale nie widzialem tutaj gratulacji dla marduca....
No to ja to zrobie Gratulujemy marducowi 100 lvl :)
Moze w tibi jest wiele juz takich lvli i raczej nie robi to wielkiego wrazenia ale jezeli patrzec oczami gracza ktory wlozyl w to SAM tyle pracy to jest naprawde wielki wyczyn .Jeszcze raz gratuluje i Pozdrawiam.
Vlachyslav
28-03-2007, 14:25
Ja Tez Gratuluje Marducowi :d
Rox Ziooom
Ajron 88
28-03-2007, 17:02
Wszyscy którzy ostatnio wbili setki : Sinid , Ascario i Marduc zasługują na wielkie brawa , niewielu na Galanie odważyło się sięgnąć tak wysoko bez łamania zasad :)
aragorn uczciwy
28-03-2007, 17:58
No i next knight na Galanie z 8 mlvl.... GZ dla tom-reka;] oraz dla tamtych 3 100 lvli;]
Jedno pytanie skad mozna miec tyle kasy
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1277965 ( jezeli jest to nie legalne nie dawaj bana xD )
Pewno jakis haker moze to on haknol na Galanie :D
Xairax_pl
28-03-2007, 19:16
Nie mozna...
Nie mozna...
Chodzilo mi o to, aby pokazac wam ile koles ma kasy 8o i nie dostac bana :p
aragorn uczciwy
28-03-2007, 21:08
@Adelao
Moze to jest kilka osob, ktore graja an danych serverach na botach, dobijaja 20 lvl, robia deserta, przesylaja all kase na 1 chara, i ida pkowac tymi 20 lvlami... A na bocie 20 lvl, to czasem 1-2 dni...
Ps: tu macie linka, do goscia ktoren sprzedaje chara z galany, i w miejscu na pierscien ma 100 dragon hamow... LOL? : http://www.allegro.pl/item178988234_tibia_galana_super_itemki_okazja.htm l
Ps.2. Sprzedawanie, i kupowanie postaci w tibi jest nielegalne.... I malo oplacalne, poniewaz prawie kazdy char ma reca...:P
Ureticon
28-03-2007, 21:15
@Adelao
Moze to jest kilka osob, ktore graja an danych serverach na botach, dobijaja 20 lvl, robia deserta, przesylaja all kase na 1 chara, i ida pkowac tymi 20 lvlami... A na bocie 20 lvl, to czasem 1-2 dni...
Ps: tu macie linka, do goscia ktoren sprzedaje chara z galany, i w miejscu na pierscien ma 100 dragon hamow... LOL? : http://www.allegro.pl/item178988234_tibia_galana_super_itemki_okazja.htm l
Ps.2. Sprzedawanie, i kupowanie postaci w tibi jest nielegalne.... I malo oplacalne, poniewaz prawie kazdy char ma reca...:P
I z tym CAP'em kombinowane coś !
Dragon Ham w slocie na pierścien jest wklejony !
@Adelao
Omfggggggggggggggg, moim zdaniem to robia 8 lvl i wysylaja po 800gp na jedengo chara, gdyby mieli robic tyle desertow to by wbili z 400 lvl -,- ogolem...
@Ureticon to ze jest wklejone to o niczym nie swiadzczy, poniewaz nie jest wystawiona postac tylko itemy =)
Poznanski Rycerz
29-03-2007, 19:44
BUMP
CO tam na mojej starej galance slychac? POI w weekend czyz nie?
Ciekaw jestem nie samego przebiegu POI ale tego co sie stanie potem... Czy HWL czy tam ich stary sklad znowu wypowie wojne?? czy beda randomy tuz po wzieciu nagrody??
beda randomy... wiec becarefull :PP
Lord Hybrid
30-03-2007, 23:08
Można wziąść własnego 600 oz. ( tj. eqp i +/- 6 bp of uh). Więc jak coś to nawet nie bedzie czym wystać =)
Komandos Strong
31-03-2007, 04:20
ech zazek wbil 170 ...
ciekawe jak tam sobie jutro chlopaki poradza na PoI i co bedzie po tym ;) mmm... ciekawe :D
Ja bym nie bral nagrody bez AOLa zalozonego ^^
Komandos Strong
31-03-2007, 11:17
a ja bym nie szedl poczekalbym na kumpli (co i tak robie) i skoczymy jak bedziemy gotowi i tyle bo po 1. duzy payment [po 2. niewiadomo czy sie stamtad wroci :D a jak sie nei wroci niewiadomo przez kogo padniemy ;)
Jak jest ktos zainteresowany kupnem pacca za "k" pisac na tibi =)
aragorn uczciwy
31-03-2007, 14:02
Chaosa:
Mar 31 2007, 12:39:46 CEST Died at Level 80 by a fury
OMG.... Nie chce zapeszac, ale all padniecie;]
Bon Devil
Mar 31 2007, 12:29:48 CEST Died at Level 134 by a phantas
Zazek
Mar 31 2007, 14:18:23 CEST Died at Level 170 by a dark torturer
Sikk:
Mar 31 2007, 09:57:44 CEST Died at Level 80 by a hellfire fighter
Wrobel Mlody Master:
Mar 31 2007, 11:18:06 CEST Died at Level 106 by a dark torturer
go go noobs
Name: Veccia
Mar 31 2007, 14:25:10 CEST Died at Level 113 by a hellhound
Cyran_13
31-03-2007, 15:39
Wie ktos gdzie oni juz sa? wniaskujac po dedach mniej wiecej mysle ze sa oni teraz w tych komnatach z tronami? Nie myle sie?
Sir Babolek jeszcze nie padł.... wow
sa po 5th TP... jeszcze troche.. moze im sie uda.. ;]
Neqromantha
31-03-2007, 15:57
Mam nadzieję, że blokerzy nagrywają film. Bardzo bym chciał go obejrzeć. Nigdy nie widziałem porządnego filmu z PoI. Mam jeden, ale nagrywał go jakiś noobek na 80 lv kilkadziesiąc kratek od potworow.
zero~~ chyba nagrywa demko;p wiec niedlugo moze cos bedzie mozna ogladac ;]
Cyran_13
31-03-2007, 17:49
Czy to juz?
Congratulations to all team who made it. (I am sad ofc)
When we will go again? :>
link do tematu http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1598446
czekamy na filmik ;)
keekz:
15:32 You have found a pair of soft boots.
15:32 You have found an arbalest.
15:32 You have found a stuffed dragon.
15:32 You have found frozen starlight.
15:33 You have found 100 platinum coins.
15:34 You have found a backpack of holding.
camuh:
16:31 You have found the avenger.
Czy to juz?
link do tematu http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1598446
czekamy na filmik ;)
keekz:
15:32 You have found a pair of soft boots.
15:32 You have found an arbalest.
15:32 You have found a stuffed dragon.
15:32 You have found frozen starlight.
15:33 You have found 100 platinum coins.
15:34 You have found a backpack of holding.
camuh:
16:31 You have found the avenger.
Nice =)
P.s 16:38 You advanced from Level 59 to Level 60. xDDDD
Cataclism
31-03-2007, 18:32
za latwy quest :p hihihih 144 ek bloknol pol questa :p
Mlecziii
31-03-2007, 18:34
Jest jakiś filmik z poi ??
Cyran_13
31-03-2007, 18:53
16:38 You advanced from Level 59 to Level 60. xDDDD
gz ;]
własnie bedzie/jest jakis filmik?
Lord Hybrid
31-03-2007, 22:21
za latwy quest :p hihihih 144 ek bloknol pol questa :p
jakoś końcówki nie chciałeś bloknąć mimo że mogliśmy dać nawet 50 bp of uh =P
trudno trzeba poczekać jak pójdzie team z zazkiem i resztą co padła
Mam dla was straszna wiadomosc :( Nasz kochany Zazek zostal zrookowany ;/ :evul:
Cyran_13
01-04-2007, 09:14
O lol.... wspołczuje zazkowi.... ja bym sie w*****ł.. tyle pracy poszlo na marne.... ciekawe jak on sie teraz czuje...
Tylko on nie pracowal na chara... Bot swoje tez poexpil :)
Mam dla was straszna wiadomosc :( Nasz kochany Zazek zostal zrookowany ;/ :evul:
08:46 You see Zazek (Level 1). He has no vocation. He is Leader of the Elakingarna (Borat).
08:46 Zazek [1]: i can maybe get my levels back
08:46 Zazek [1]: im talking to support
Ciekawe czy mu zwroca ;)
To jest prawie niemozliwe. Nie zwroca mu lvli bo zostal zrookowany... Co to obchodzi CIPy. Codziennie duzo osob ma hacki i jakos im lvli nie przywracaja... Na zwrocenie lvli nie macie co liczyc, tzn on nie ma :P
Segalczuk
01-04-2007, 10:18
Huhuhu
Congratz dla Zazka
Kto mieczem walczy od miecza ginie .
Hodzi mi o bocik ^^
aragorn uczciwy
01-04-2007, 10:38
Yeah, wkoncu go zrookowali... Moze Camuh next?;]
Cataclism
01-04-2007, 10:42
kazdy kto bedzie sie z zazka nabijal i bede znal tego kogos nick w tibi jest hunted baj
kazdy kto bedzie sie z zazka nabijal i bede znal tego kogos nick w tibi jest hunted baj
Wiecie kto to juz zrobil ? ;>
doszly mnie sluchy ze zazek nie zostal zhackowany przez bota... W koncu czemu tobbe mialby tez fragi. PONOC po smierci zazek sie zdenerwowal i dal passy old dredixowi. Ten go zrookowal a potem rozwiazal gildie New Galana.
Cataclism
01-04-2007, 11:31
ayl~ hacked poraz 3 ;/
zazek ukradl mi d-arm z nuskeim do czego sie przyznal 30 min temu mi tobbe znalazl d-arm w domku wiec go zrookowal i oddal mi d-arm
Poznanski Rycerz
01-04-2007, 11:42
Ale kurwa smeiszne ze stracil 170 lvli. Wy byscie plakali. Szkoda go bo byl akurat dobrym graczem. ChociAZ go nie lubilem ...
Catri nie zhuncisz polowy galany -.-
Rozumiem hak ale nie rookowanie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.