Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
Pewnie powiesz ze to nie moja sprawa i bedziesz mial calkowita racje, ale Twoja zlamana reka nie tlumaczy odpowiedzi po angielsku na polskie pytania a jakby nie bylo nic oprocz tego 5 lv chara to by cie nie wywalili. Moge sie mylic ale zawsze mi sie wydawalo ze tylko leader moze wywalac, a vice od invitow.
A ci z preliator noxis chyba mniej walcza o "wladze" i bycie waznym niz o prawo do spokojnej gry
Colorion ty chyba sam zapominasz jak kiedys nie odpisywales a wszystko co mowiles bylo po angielsku<pomijam to ze bylo widac ze to ty>
pozatym jewstes chyba niedoedukowany panie tutor
kto ma dostep na Nargor jeszcze chyba griffinclaw kwitnie<to do tych ktorym chce sie zbierac na addon misiek na glowe 100 demon dust<srednio 3.000 demonkow>>
Eeee to wyglada na to ze Xisso sie sprzedaje za 5.000 czegos...
http://www.blocket.se/vi/9211745.htm?ca=9_s
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1360038
btw xisso zamazal nick na zdjeciu ale nie zamazal nicka na defaut czy on jest az takim kretynem??
Hybrid sluchaj ja osobiscie nie wiem co jest z toba ale na guild chacie wczoraj conajmniej dziwnie sie zachowywales.. mowisz reka zlamana.. ale po szwedzku, angielsku i jakiemys tam zes bazgrolil..
nie sadze zebys byl poliglota...-.-
Moze ktorys z vice sledzil twoje zachowanie i doszedl do wniosku ze lepiej cie usunac.. nie wiem..
Najlepiej jakbys napisal do mnie w grze a moze sie dogadamy.. tylko ze po polsku a nie szwedzku-.-(ewentualnie angielsku badz niemiecku)X(
Zimpa- na cholere ci misiek na glowie?-.^
sorry all ale wlasnie wrocilem z biby:D i moge byc lekko wciety wiec sorka za bledy;)
Colorion
01-09-2006, 09:34
Moze to nie xisso sprzedaje tylko ktos z relictus napisal aukcje bo zeby nie zmazac na defeault musi byc cos naprawde z glowa niedobrze
@zimp
Dosc jestem doedukowany na swoje potrzeby a nie mowie kto tu wtapial tutor examy swoje i trzech kumpli z paccem co 2 miechy
to nie pytanie to wezwanie tych ktorzy dostep maja a do czego jest napisane pozniej ystarczy czytac ze zrozumieniem<na addon misiek na leb>
A to zedytuj bo z siebie analfabete zrobiles, moze juz to widzisz moze nie
Ceapoznan
01-09-2006, 09:40
Widze kurier, ze nie jestes dosc bystry....
Powiem tylko tyle, ze Galana Zostanie niedlugo opanowana przez HWL A to głownie dlatego, ze Euro ma o wiele lepszy kurs niz złotówki... Dlatego szwedzi z tego korzystaja<Patrz. Corlic>
Kto zrozumial aluzje nie bedzie potrzebował Odpowiedzi Adama<Hybrida>..
Jego przyszłosc to laseczki a moze powinienem powiedzieć ich przyszłosc to laseczki ..:P
Cea//
Lord Hybrid
01-09-2006, 10:31
...
Najlepiej jakbys napisal do mnie w grze a moze sie dogadamy..
.....
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajemnica :p
Profesja: Elite Knight
Gildia: Relictus
Świat: Galana
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
Oki zagadam :)
btw. nie sądzisz że powinien najpierw zapytać jakiś vice i pogadać ze mna?
Widze kurier, ze nie jestes dosc bystry....
Skoro tak twierdzisz;)
Powiem tylko tyle, ze Galana Zostanie niedlugo opanowana przez HWL A to głownie dlatego, ze Euro ma o wiele lepszy kurs niz złotówki... Dlatego szwedzi z tego korzystaja<Patrz. Corlic>
Jak dobrze pojdzie to nie zdaza wykupic tylu tych postaci zeby nam dokopac!
Kto zrozumial aluzje nie bedzie potrzebował Odpowiedzi Adama<Hybrida>..
Jego przyszłosc to laseczki a moze powinienem powiedzieć ich przyszłosc to laseczki ..:P
Cea//
No tak.. tylko pytanie jedno sie pojawia- czy on bedzie te laseczki nie wiem "robil"(czyt. strugal) czy ich szukal?:baby:
Naprawde zaczynam tracic tutaj czas an tym forum takze zaczela sie pojawiac propaganda.. niestety nic wam z niej nie wyjdzie...
P.S.Kto zdradzi bedzie ginac wiec osobiscie szkoda by bylo sprzedawac postacie na rzez;]
Lord Hybrid
01-09-2006, 16:59
Dokladniej chodzi o laski<czyt. Kobiety>... zapewne wszyscy znaja zamiłowanie Adama to kobiet wiec nei ma sie czemu dziwic...
Powiem szczerze, ze sie sam w tym gubie i jedyne co mi przychodzi do głowy to to, ze Adam bedac na wakacjach bawil sie tak wysmienicie, ze gdy wrocil chcac przelac ta radosc zrobil taki zart.... Jednak sam tego wszystkiego nie lapie... CZasami liczy sie u ludzi szczerosc i gdy jej zabraknie dzieja sie wlasnie takie rzeczy...
Hybrid sprecyzuj to co robisz lub to co masz zamiar robic nie mowie tu o calym forum ale o najblizszych znajomych ... wtedy to oni beda w stanie cie wytlumaczyc w takich porywach...
Jak bym odchodził to byś na bank o tym wiedział i bym się pożegnał :**
@pawlon
to że mnie nie ma i rozmawiam np. z ratten czasami po szwedzku to znaczy że just jestem nowy owner? czy ktoś z was zapytał mnie chociaż raz jak byłem online czy " ja to ja" ??? tak samo w czasie wakacji mam czasem przerwy w logowaniu kilu dniowe i to wynika z tego że robię w tym czasie coś innego przyjemnego a nie szukam nowego ownera do Ku..wy nędzy.
hybrid to ja cie wywalilem
Z Polskich vice jest tylko Tharrin. Thx bo nawet nie wiedziałem :*
wolisz obrazac innych i jeczec na forum zamiast normlanie zalatwic spraawe jak dorosly czlowiek za ktorego przecierz sie uwarzasz?
Nie jestem jakaś marionetka żeby ktoś mnie wywalał z gildii bez nawet rozmowy ze mną o tym a potem go prosić o to by mnie przyjął znowu. Ja przeciw HWL walczyłem dłużej niż Ty i nie zamierzam zmienić strony czy to będac w gildii czy bez. A Ty jako vice powinieneś sam zapytać mnie "czy jestem nowy owner" i potem podjąć decyzje. Widocznie vice leaderzy Relictus są jak narazie niekompetentni do sprawowania takiej funkcji.
Został mi tylko Krupnik z którym można normalnie pogadać i który nie zrobi Cie w bambuko.....
Jak bym odchodził to byś na bank o tym wiedział i bym się pożegnał :**
@pawlon
to że mnie nie ma i rozmawiam np. z ratten czasami po szwedzku to znaczy że just jestem nowy owner? czy ktoś z was zapytał mnie chociaż raz jak byłem online czy " ja to ja" ??? tak samo w czasie wakacji mam czasem przerwy w logowaniu kilu dniowe i to wynika z tego że robię w tym czasie coś innego przyjemnego a nie szukam nowego ownera do Ku..wy nędzy.
Z Polskich vice jest tylko Tharrin. Thx bo nawet nie wiedziałem :*
Nie jestem jakaś marionetka żeby ktoś mnie wywalał z gildii bez nawet rozmowy ze mną o tym a potem go prosić o to by mnie przyjął znowu. Ja przeciw HWL walczyłem dłużej niż Ty i nie zamierzam zmienić strony czy to będac w gildii czy bez. A Ty jako vice powinieneś sam zapytać mnie "czy jestem nowy owner" i potem podjąć decyzje. Widocznie vice leaderzy Relictus są jak narazie niekompetentni do sprawowania takiej funkcji.
Został mi tylko Krupnik z którym można normalnie pogadać i który nie zrobi Cie w bambuko.....
a powinienes wiedziec, ignorant ;)
walczyles dluzej niz ja? no to spoko, to ja Ci powiem ze walczylem wiecej niz Ty ;D w ogole dominion mialo samych wojownikow co widze teraz majac niektorych w gildii, nie ma sie co dziwic ze nie byliscie w stanie nawet 1 udanego ataku przeprowadzic.
nie widzialem Cie gadajacego po szwdzku, za to widzialem Twoj profil(obecnie detale ukryte) wyraznie mowiacy o lokacji szwedzkiej i szwedzkim imieniu wlasciciela postaci + wlanie inne Twoje zachowania o ktorych mnie poinformowali inni, tak wiec zrobilem jak zrobilem i na ten moment byla to sluszna decyzja. i jak juz powiedzialem widzac Twoja reakcje teraz to nie zaluje.
PS: tak... mialem spytac potencjalnego szpiega czy jest nowym ownerem i szpiegiem...jestem pewien ze taki czlowiek od razu by sie przyznal :D
Lord Hybrid
01-09-2006, 17:44
a powinienes wiedziec, ignorant ;)
walczyles dluzej niz ja? no to spoko, to ja Ci powiem ze walczylem wiecej niz Ty ;D w ogole dominion mialo samych wojownikow co widze teraz majac niektorych w gildii, nie ma sie co dziwic ze nie byliscie w stanie nawet 1 udanego ataku przeprowadzic.
nie widzialem Cie gadajacego po szwdzku, za to widzialem Twoj profil(obecnie detale ukryte) wyraznie mowiacy o lokacji szwedzkiej i szwedzkim imieniu wlasciciela postaci + wlanie inne Twoje zachowania o ktorych mnie poinformowali inni, tak wiec zrobilem jak zrobilem i na ten moment byla to sluszna decyzja. i jak juz powiedzialem widzac Twoja reakcje teraz to nie zaluje.
PS: tak... mialem spytac potencjalnego szpiega czy jest nowym ownerem i szpiegiem...jestem pewien ze taki czlowiek od razu by sie przyznal :D
Nawet bym nie pomyślał że to Ty mogłeś zrobić Tharrin..............Albo nie jesteś tym Tharrinem którego kiedyś szanowałem
gdybyś mnie dłużej znał to byś wiedział że gram Hybridem od początku i nie opchnął bym chara nikomu nie mówiąc.....
Wydalo sie!!!
Tharrin ma nowego ownera!!
:confused: :confused: :confused: :fool:
Colorion
01-09-2006, 17:49
Nawet bym nie pomyślał że to Ty mogłeś zrobić Tharrin..............Albo nie jesteś tym Tharrinem którego kiedyś szanowałem
Trzeba było powstrzymac szacunek zanim go naprawde poznasz. Tharrin to ten sam owner ale ciezko sie na nim poznac zanim "cos" sie stanie :p
Wydalo sie!!!
miales nikomu nie mowic :(
gdybym Cie znal.. dokladnie, ale nie znam, wiec o co Ci chodzi? bylo dosc faktow zeby podjac taka decyzje i to zrobilem. kto Ci kazal edytowac caly profil udajac szweda? jak juz powiedzialem, sam jestes sobie winny...
color@
co sugerujesz? ja nigdy nie udawalem kogos innego i wprost mowilem co mysle i co robie/zamierzam zrobic, jesli sugeruejsz jakas moja dwulicowosc to ciekawy jestem na jakiej podstawie?
Lord Hybrid
01-09-2006, 18:09
gdybym Cie znal.. dokladnie, ale nie znam, wiec o co Ci chodzi? bylo dosc faktow zeby podjac taka decyzje i to zrobilem. kto Ci kazal edytowac caly profil udajac szweda? jak juz powiedzialem, sam jestes sobie winny...
color@
co sugerujesz? ja nigdy nie udawalem kogos innego i wprost mowilem co mysle i co robie/zamierzam zrobic, jesli sugeruejsz jakas moja dwulicowosc to ciekawy jestem na jakiej podstawie?
Ja nie wierze że Ty mnie wywaliłeś bo Tharrin by mi tego nie zrobił. DLatego siedź cicho i niech prawdziwy Tharrin mi tu napisze albo w grze :)
Ja nie wierze że Ty mnie wywaliłeś bo Tharrin by mi tego nie zrobił. DLatego siedź cicho i niech prawdziwy Tharrin mi tu napisze albo w grze :)
:(
widzicie powiedzialem takiemu zsczerze i wprost a jeszcze mi nie wierzy :p
a potem taki color mi powie ze sie na mnie nie mozna poznac xD
EDIT: zrobilby to i zrobil jako ze profuil byl wyedytowany + co najmniej 3 osoby pisaly do mnie o Twoich dziwnych zachowaniach typu gadanie po szwedzku itp. jakbys byl on line to pewnie ze bym to dokladnie sprawdzil, ale nie byles a nie bylo czasu an czekanie jakio ze myslelismy o ataku na ailythe i nie moglismy podejmowac ryzyka ze jestes nowym ownerem i ze mozemy wpasc w trapa :p
Colorion
01-09-2006, 18:27
color@
Sprawiasz wrazenie uczciwego, inteligentnego i milego, znam troche ludzi, wlasnie tak cie postrzegaja a nie bardzo cie znaja. Nie wiem czy to robisz specjalnie ale na takiego wygladasz a potem sie okazuje ze popelniasz takie bledy jak w przypadku moim czy hybrida i nic cie to nie obchodzi.
Z "wierzchu" wygladasz troche inaczej niz od srodka i na pewno jest w tym zdaniu wiecej prawdy niz mysle.
A jak hybrida nie bylo to nie stanowil zagrozenia a jak byl to dalo sie zalatwic inaczej, tak to wyglada z mojej strony, ale pewnie miales swoje powody ktorych nie chcesz podac na forum bo to sie qpy nie 3ma
Sprawiasz wrazenie uczciwego, inteligentnego i milego, znam troche ludzi, wlasnie tak cie postrzegaja a nie bardzo cie znaja. Nie wiem czy to robisz specjalnie ale na takiego wygladasz a potem sie okazuje ze popelniasz takie bledy jak w przypadku moim czy hybrida i nic cie to nie obchodzi.
Z "wierzchu" wygladasz troche inaczej niz od srodka i na pewno jest w tym zdaniu wiecej prawdy niz mysle.
A jak hybrida nie bylo to nie stanowil zagrozenia a jak byl to dalo sie zalatwic inaczej, tak to wyglada z mojej strony, ale pewnie miales swoje powody ktorych nie chcesz podac na forum bo to sie qpy nie 3ma
Color przestan sie wreszcie klucic z zimpa bo mam tego delikatnie mowiac dosc!
Po drugie Hybrid~ Bylem obecny na guild chat kiedy jedyne slowo jakie bylo(mozna przypuszczac w innym jezyku niz szwedzki)to bylo "oko", choc wciaz chyba bylo zamierzone "ok" . A to raczej nic nie zmienia gdyz to znaczy to samo.. taki wplyw innego jezyka na twoj ojczysty.. Na privie sam do mnie napisales w obcym, mimo iz obaj moglismy spokojnie po polsku porozmawiac.. zgrywales totalnie nie zaznajomionego z historia swojej postaci i przypomne, ze 2 razy zapytalem cie co ty robisz i czemu sie dziwnie zachowujesz...
Tharrin nowy owner.. znow sie zaczyna-.-
Dlaczego nikt nie mowi o mnie takich bajek ze mam kilku ownerow..:(
Colorion
01-09-2006, 19:59
Hihihi moze tharrin twierdzi ze knight w gildii nie potrzebny wiec sie pozbywa zeby podzial paymentow byl wiekszy na glowe :D :D
Lord Hybrid
01-09-2006, 20:13
Hihihi moze tharrin twierdzi ze knight w gildii nie potrzebny wiec sie pozbywa zeby podzial paymentow byl wiekszy na glowe :D :D
Tharrin nie dostanie ani gp z paymentów bo wszystko zabierze mu konda tak jak zabrał w poprzednim war Grudging :p
Poza tym nie wydaje mi sie by mu o paymenty chodziło :P
@tharrin
ten ciagle robi ten sam blad
@kurier
ja moge przestac ale to zalezy tylko od przeciwnej strony
@colorion~
moze i tharin sie myli ale na pewno nie we wszystkim trzeba mu troche racji o tobie przyznac
Colorion
01-09-2006, 20:31
@tharrin
ten ciagle robi ten sam blad
@kurier
ja moge przestac ale to zalezy tylko od przeciwnej strony
@colorion~
moze i tharin sie myli ale na pewno nie we wszystkim trzeba mu troche racji o tobie przyznac
Tak, tharrin ma zwykle racje ale to go utwierdzilo w przekonaniu ze racje ma zawsze
a ktory robi ciagle ten sam blad i co to za blad wogole?
hmm chociaz moze tharrin wie o co ci chodzi i nie powinienem nawet wiedziec, ale miloby bylo
Satan666
01-09-2006, 20:50
Wydalo sie!!!
Hmm, wczesny jesteś, to juz od jakiegoś 90 lvla
Dragon86
01-09-2006, 20:54
Hmm, wczesny jesteś, to juz od jakiegoś 90 lvla
A ty skad to mozesz wiedziec?:p
_PiteroS_
01-09-2006, 20:55
Tak, tharrin ma zwykle racje ale to go utwierdzilo w przekonaniu ze racje ma zawsze
a ktory robi ciagle ten sam blad i co to za blad wogole?
hmm chociaz moze tharrin wie o co ci chodzi i nie powinienem nawet wiedziec, ale miloby bylo
chlopaki ale wy jestescie lolki. mysle ze tak PN tak i tharr, ktory defakto byl czlonkiem PN, w taj wojnie nie chodzi o paymenty, tylko o mozliwosc spokojnego grania w Tibie, nawet jesli na wojnie wyjdzieny na minusie ale bedziemy mogli spokojnie grac bez obawy ze ktos przyjdzie i zacznie nas byc i zadac paymentow to juz bedzie wielki krok i dla tego warto sie poswiecac, i dlatego ludzie ktorzy byli nautralni zaczeli walczyc, i dla tego walczymy, my nie chemy zadzic galana my chcemy wszczepic ludzia nasz sposob gry jesli man sie to uda to dobzre a jesli nie to sorry ale napewno zaden z bylychczlonkow PN niebedzie PAowal ani PKowal, nigdy tego nie robilismy i niebedziemy robic. a jesli tak sei stanie ze ludzie z dawnego PN bede PAowac i PKowac to sam osobiscie zrookuje swa postac bo sensu gry juz widziec nie bede, a wy ?
Colorion
01-09-2006, 20:59
chlopaki ale wy jestescie lolki. mysle ze tak PN tak i tharr, ktory defakto byl czlonkiem PN, w taj wojnie nie chodzi o paymenty, tylko o mozliwosc spokojnego grania w Tibie, nawet jesli na wojnie wyjdzieny na minusie ale bedziemy mogli spokojnie grac bez obawy ze ktos przyjdzie i zacznie nas byc i zadac paymentow to juz bedzie wielki krok i dla tego warto sie poswiecac, i dlatego ludzie ktorzy byli nautralni zaczeli walczyc, i dla tego walczymy, my nie chemy zadzic galana my chcemy wszczepic ludzia nasz sposob gry jesli man sie to uda to dobzre a jesli nie to sorry ale napewno zaden z bylychczlonkow PN niebedzie PAowal ani PKowal, nigdy tego nie robilismy i niebedziemy robic. a jesli tak sei stanie ze ludzie z dawnego PN bede PAowac i PKowac to sam osobiscie zrookuje swa postac bo sensu gry juz widziec nie bede, a wy ?
hmmm narazie to ja nie widze powiazania miedzy twoim postem a tym co cytujesz i nie bede sie czepial tlumaczac co znaczy slowo lol
Tharrin cokolwiek zamierzasz, ten jest pierwszym krokiem do udowadniania
Dragon86
01-09-2006, 20:59
Obys mial racje, juz nieraz widzialem jak wojny zmieniaja ludzi;)
Dajesz mi marny powod zeby przestac :confused:
Nigdy nie mowilem ze jestes obludny, a co do opinii, "na sile" probowales miec taka a nie inna, udalo ci sie to, ale bardziej przez swoj wybor a nie moje zachowanie. Nie przekonam cie ze jest konkretny powod zebys zmienil opinie bo go nie ma, a nawet jakby byl to nic sie nie da zrobic bo ty wiesz ze zawsze masz racje.
A jak juz widziales ze hybrid to jednak ten sam owner, trzeba bylo go jednak przywrocic o gildii, ale z pewnoscia wielki tharrin nie bedzie sie przyznawal do bledu, lepiej dac duzo argumentow, powiedziec ze jego wina i na tym skonczyc.
Moze i wtedy powinienes go wywalic bo miales powod ale jak widzisz ze narobiles gowna to posprzataj po sobie
do tej pory nie rozmawialem z hybridem, ciagle nie wytlumaczyl np czemu mial caly profil zrobiony na szwedzki i jakim cudem mowil po szwedzku? tak brdzo chcesz mi tutaj wykazac ze zrobilem zle i ze sie nie umiem do tego przyznac ze nie widzisz prostych faktow. bo jak dotad nic mi nie wiadomo zeby hybrid znal szwedzki, ale moze sie myle? moim zdaniem robicie z igly widly, a ja jak wiadomo zdania latwo nie zmienie ;)
a co do Ciebie, no coz skad sie wziela moja opinia o Tobie i jkaim cudem "na sile"? bazuje opinie na tym co widze, czasem na tym co ktos mi powie, a nie na nicku z gry, nie usialem przed compem i nie stwierdzilem, o color - sadzac po nicku to to bedzie sep dla ktorego tibia to cale zycie i nie bedzie zdolny nic dla nikogo zaryzykowac. a wiesz czemu tak? bo nick jest za dlugi i ciezki do zapamietania, to jest decydujace o charakterze playera ;D widzisz? od razu widac roznice, np tharrin, krupnik, navoxiv ;D krotkie latwe dzwieczne i wszystko jasne ;D (a w ogole widzizs? wymienilem siebie jako pierwszego, to swiadczy o tym ze jestem nickowym rasista i ze jestem lepszy od innych, po prostu narcyz, no ale jakze moze byc inaczej jak zawzse mam racje :D)
PS: takie glupoty to moznanapisac tylko wtedy jak sie szuka ukrytego sensu tam gdzie go nie ma "na sile".
Lord Hybrid
01-09-2006, 21:12
do tej pory nie rozmawialem z hybridem, ciagle nie wytlumaczyl np czemu mial caly profil zrobiony na szwedzki i jakim cudem mowil po szwedzku? tak brdzo chcesz mi tutaj wykazac ze zrobilem zle i ze sie nie umiem do tego przyznac ze nie widzisz prostych faktow. bo jak dotad nic mi nie wiadomo zeby hybrid znal szwedzki, ale moze sie myle? moim zdaniem robicie z igly widly, a ja jak wiadomo zdania latwo nie zmienie ;)
a co do Ciebie, no coz skad sie wziela moja opinia o Tobie i jkaim cudem "na sile"? bazuje opinie na tym co widze, czasem na tym co ktos mi powie, a nie na nicku z gry, nie usialem przed compem i nie stwierdzilem, o color - sadzac po nicku to to bedzie sep dla ktorego tibia to cale zycie i nie bedzie zdolny nic dla nikogo zaryzykowac. a wiesz czemu tak? bo nick jest za dlugi i ciezki do zapamietania, to jest decydujace o charakterze playera ;D widzisz? od razu widac roznice, np tharrin, krupnik, navoxiv ;D krotkie latwe dzwieczne i wszystko jasne ;D (a w ogole widzizs? wymienilem siebie jako pierwszego, to swiadczy o tym ze jestem nickowym rasista i ze jestem lepszy od innych, po prostu narcyz, no ale jakze moze byc inaczej jak zawzse mam racje :D)
PS: takie glupoty to moznanapisac tylko wtedy jak sie szuka ukrytego sensu tam gdzie go nie ma "na sile".
jestem prawie cały dzień online i wciąż czekam aż sie zalogujesz żeby to Ci wytłumaczyć więc nawet nie myśl żeby mi powiedzieć "że nic nie robie w tym kierunku" ;)
Colorion
01-09-2006, 21:19
Nie mowie ze zrobiles zle wywalajac go ale mowie o tym co bylo potem, no bo jakie to ma znaczenie czy opis jest szwedzki czy nie jesli owner wiesz ze jest ten sam.
I bynajmniej nie twierdze ze ci sie nick nie spodobal, pewnie zrobilem raz cos zle a potem zaczales wszystko co widzisz i slyszysz interpretowac na swoj skrajny sposob.
Albo moze jak wbijalem sobie rekordy eriga stwierdziles ze dla takiego nie ma nic od chara wazniejszego
I chocbym nie wiem jak bardzo zapchal to forum nie naucze sie pisac takich ladnych postow jak ty :p
Nie mowie ze zrobiles zle wywalajac go ale mowie o tym co bylo potem, no bo jakie to ma znaczenie czy opis jest szwedzki czy nie jesli owner wiesz ze jest ten sam.
I bynajmniej nie twierdze ze ci sie nick nie spodobal, pewnie zrobilem raz cos zle a potem zaczales wszystko co widzisz i slyszysz interpretowac na swoj skrajny sposob.
Albo moze jak wbijalem sobie rekordy eriga stwierdziles ze dla takiego nie ma nic od chara wazniejszego
I chocbym nie wiem jak bardzo zapchal to forum nie naucze sie pisac takich ladnych postow jak ty :p
spore ma znaczenie, jak pisalem wczesnije, 3 osoby do mnie pisaly o tym ze gada po szwdzku, + opis i rl name i location szwedzkie, a to juz dosc dobra postawa, a sa tylko 2 opcje wyrzucic albo nie, nie ma wersji posrednich, zdecydowalem wyrzucic i tyle.
Colorion
01-09-2006, 21:34
spore ma znaczenie, jak pisalem wczesnije, 3 osoby do mnie pisaly o tym ze gada po szwdzku, + opis i rl name i location szwedzkie, a to juz dosc dobra postawa, a sa tylko 2 opcje wyrzucic albo nie, nie ma wersji posrednich, zdecydowalem wyrzucic i tyle.
Jak juz pisalem, to, ze go wyrzuciles jest ale potem sam sie przekonales ze twoja "podstawa" jest nic nie warta bo sie nie zmienil owner a nie probujesz go sciagnac spowrotem do gildii. Zupelnie tak jakbys mial gdzies czy ten sam owner czy inny i wywalasz jak tylko sie trafia podejrzane okolicznosci.
Jak juz pisalem, to, ze go wyrzuciles jest ale potem sam sie przekonales ze twoja "podstawa" jest nic nie warta bo sie nie zmienil owner a nie probujesz go sciagnac spowrotem do gildii. Zupelnie tak jakbys mial gdzies czy ten sam owner czy inny i wywalasz jak tylko sie trafia podejrzane okolicznosci.
czytaj ze zrozumieniem, od czasu kiedy go kicknalem NIE SPOTKALISMY SIE ON LINE wiec oczywiscie ze z nim nie gadalem ani w ten ani w inny sposob, za to gadam z nim teraz. nie mow o rzeczach o ktorych nic nie wiesz ;)
edit: wszystko w miare wyjasnione.
Lord Hybrid has been invited.
nie powiem ze sorka za to bo byl colora rozczarowal i miglby miec zalamanie psyhiczne, a tego chyba nie chcemy? :D
Colorion
01-09-2006, 21:40
czytaj ze zrozumieniem, od czasu kiedy go klicknalem NIE SPOTKALISMY SIE ON LINE wiec oczywiscie ze z nim nie gadalem ani w ten ani w inny sposob, za to gadam z nim teraz. nie mow o rzeczach o ktorych nic nie wiesz ;)
To prawda ze malo o tym wiem, ale wiem ze albo mnie zle poinformowano albo wy macie bardzo duze problemy ze spotykaniem sie online w relictus :p
Nawet jesli Hybrid ma nowego ownera To poco usuwac go z Wojny??
Hybrid byl od początku wojny i chciał zostac do konca a jakis idiota wywalil go bo zobaczyl ze na tibia.com ze sie zmieniaja dane to go kiknol dziwne trohe... No Hyba ze Rec~~ mysli ze juz po wojnie i 100ek sie na nic nieprzyda :)
Robcie Tak Dalej.. ^^
Harry Xin
01-09-2006, 22:43
Nie wie ktoś może jak stoi Konda, Demi~, Corlic, Rivenn, Gran Deah, Lovize, Ayitha (chyba dobrze napisałem :p) i Lord Hybrid (tu może odpowiedzieć sam zainteresowany) z unjastified murderami? I czy dla kogoś z nich ban oznacza deleta?
Colorion
01-09-2006, 22:44
Hybrid byl od początku wojny i chciał zostac do konca a jakis idiota wywalil go bo zobaczyl ze na tibia.com ze sie zmieniaja dane to go kiknol dziwne trohe... No Hyba ze Rec~~ mysli ze juz po wojnie i 100ek sie na nic nieprzyda :)
Robcie Tak Dalej.. ^^
Nie JAKIS idiota bo dokladnie wiesz kto
a relictus rzeczywiscie mysli ze 100 ek sie nie przyda, moze pisales z ironia ale tak jest :P
nie bardzo wiem czy slyszales kiedykolwiek takie slowo jak szpieg i moze ci sie obilo o uszy ze hwl masowo kupuje chary, no nic mozna to przeoczyc a glupawy post to formalnosc i obowiazek, musisz trzymac reputacje na odpowiednim poziomie
Harry zamierzasz stepowac po fb?
Wiem Ze Hwl kupuja ale moze wypadalo to sprawdzic a nie odrazu kiknoc Hybrida?? No hybrida Miejscu dolonczylbym do HWL lol xP
Chlopak Szanuje gildie walczy do konca a Wy go kikacie normalnie SUpERRRR .. xD
eheh a Co do unjest~~ niemartw sie narazie rs nikomu nie grzoi
AndreaPyrlo
01-09-2006, 22:59
Robcie Tak Dalej.. ^^
niedlugo szkola wiec moze rómcio pozna slowo "szpieg" i podszkoli sie "troHe" z ortografii, choc opanowal ja prawie do perfekcji
jezeli pisal to 10-letni owner to nie jest zle ;)
Paw~~ Bys Sie przyznal jesli to ty go kikles ze zjeb.... sprawe.
Poprostu teraz Ci glupio i Tyle..
Colorion
01-09-2006, 23:01
No hybrida Miejscu dolonczylbym do HWL lol xP
Typowy jestes, pastowac buty jezykiem tym , przeciw ktorym walczyles tylko po to zeby cos udowodnic bylym sojusznikom a potem pewnie zaplacic obu stronom
Pawlonowi glupio ...
Cos czego nigdy nie zobaczysz wiec nie ludz sie, on dobrze wie co robi
niedlugo szkola wiec moze rómcio pozna slowo "szpieg" i podszkoli sie "troHe" z ortografii, choc opanowal ja prawie do perfekcji
jezeli pisal to 10-letni owner to nie jest zle ;)
Hmm Widzisz wazne ze przekazlem to co chcialem a ze sa błędy to mnie to wali. Jak Ciebie to Tak bulwersuje To moze upominaj wszytkich a nir tylko mnie. widac ze tylko mozesz sie czepiac innych bo swoja wiedza nic niewniesziesz do tego tematu bo jej niemasz...
Wald_Kerius Edytuj posty
[quote=Colorion;968633]Typowy jestes, pastowac buty jezykiem tym , przeciw ktorym walczyles tylko po to zeby cos udowodnic bylym sojusznikom a potem pewnie zaplacic obu stronom
Nikomu niebede płącic bo niegram juz w na Galanie...
Hmm Widzisz wazne ze przekazlem to co chcialem a ze sa błędy to mnie to wali. Jak Ciebie to Tak bulwersuje To moze upominaj wszytkich a nir tylko mnie. widac ze tylko mozesz sie czepiac innych bo swoja wiedza nic niewniesziesz do tego tematu bo jej niemasz...
ale zna zasady pisowni "nie z rzeczownikami i z czasownikami" polecam slownik ort pod redakcja Skorupki :D
widzisz tu chodzi o to ze polacy spedzaja bardoz duzo czasu na tibii i zaniedbuja przez to podstawowa nauke, i to bardzo podstawowa. to raczej do ogoly niz tylko do ciebie ;)
nie jest mi glupio bo uwazam ze decyzja byla sluszna,sprawa wyjasniona, hybrid wrocil do nas, co tu wiecej mowic? jesli hybrid ma do mnie o to zal to trudno, mozna to zorzumiec, ale obecnie mamy wazniejsze sprawy na glowie niz takie pierodly i obaj to wiemy a wewnetrze konflikty nam niepotrzebne :)
Colorion
01-09-2006, 23:15
polecam slownik ort pod redakcja Skorupki :D
wystarczy przez worda przepuscic, wam obu by nie zaszkodzilo :)
ale rumcio skad ty takie slowo jak "bulwersuje" wziales
Jak chciales komus zaimponic to sie udalo
wystarczy przez worda przepuscic, wam obu by nie zaszkodzilo :)
ale rumcio skad ty takie slowo jak "bulwersuje" wziales
Jak chciales komus zaimponic to sie udalo
zaimponowac* :D
ja ide robic kolacje bo zglodnialem :p
color ja nawet jak widze swoje bledy to przewaznie ich nie poprawiam bo mi sie nie chce :D no ale zdarza sie tez czasem ze zrobie blad i nie zauwaze :P
teraz moge wam zdradzic wielka tajemnice !
to ja kazałek Tharrinowi rzycuci Hybrida z Relictus B)
i nadal nie wiem o co chodzi...
thewojtek
02-09-2006, 00:02
Nie wie ktoś może jak stoi Konda, Demi~, Corlic, Rivenn, Gran Deah, Lovize, Ayitha (chyba dobrze napisałem :p) i Lord Hybrid (tu może odpowiedzieć sam zainteresowany) z unjastified murderami? I czy dla kogoś z nich ban oznacza deleta?
JEstem slawny czy my sie poprostu znamy?
100% do wykorzystania xDD
teraz moge wam zdradzic wielka tajemnice !
to ja kazałek Tharrinowi rzycuci Hybrida z Relictus B)
i nadal nie wiem o co chodzi...
lol "kazales"...
rozczaruej cie, wyrzucilem go zanim napisale, przecierz ci to mowilem, i byles jakas 3 osoba piszaca w jego sprawie ;)
dobra koniec z tym hybridem bo za popularny sie robi ;)
no juz sie nie spinaj tharinek B) specjalnie tak napisalem B)
i moglbys wyjasnic o co chodzilo z hybridem. bo ja jakos doczegac konkretnej wersji zadarzen sie nie moge. nie wiem moze poprostu "nie zasługuje"...
lol "kazales"...
rozczaruej cie, wyrzucilem go zanim napisale, przecierz ci to mowilem, i byles jakas 3 osoba piszaca w jego sprawie ;)
dobra koniec z tym hybridem bo za popularny sie robi ;)
ja go naucze pisac to slowo
wyszly 4 posty z 6 stron chyba sie opuszczam
Btw colorion ban jest do 8 potem zobaczy sie jego dp co tam wlasciwie jest<niestety nie mam rec keya wiem nie wiem czy bede 1
a tak zupelnie dla rozbawienia... tibia.pl organizuje pacc za sms i znam goscia ktory wyslal 59 sms<3 zl each> i nie wygral- to jest szczescie opatrznosc nie chce zeby zaczal grac w te "szatanska" gre... jak kto jest to niesz napisze bo nudno........
Lord Hybrid
02-09-2006, 01:04
O lol 1 raz widze takiego noob fraga.
Nie było nikogo z HWL online a Little Pibby wyszła sobie za temple POH i (zmieniała outfit podobno ale może wymówka) gdy nagle 10 osób z HWL sie logneło i złapali fraga zaledwie po kilku sekundach (+/- 8 sec) od mass loga. o LOL
To chyba najszybciej zdobyty frag po mass logu. :)
Sep 02 2006, 00:52:03 CEST Killed at Level 70 by Keekz'Lorenzo
gz frago daju :P
no wiesz little pibby chyba nie gra najlepiej i jak sam powiedzial wszystko mu wisi... ale przyznac trzeba frag imponujacy to jakis sprinterski czas jaki rekord guinessa albo cos
Dubo i bobelek zna ktos main chary??
Colorion
02-09-2006, 09:13
omg zimp nie chce widziec ani slowa od ciebie na temat czytelnosci, 4 posty pod rzad!!!
A po co ci dubo i bobelek, zabili cie?
Ceapoznan
02-09-2006, 10:36
Temat wzbogacił się o pare stron waszych dewagacji na temat Adama...
A może przyszła pora skonkretyzować plany co do pokonania HWl... Szwedzi cwaniaki skupuja polskie postacie, gdyż jak wiadomo Euro do złotówki ma się jak kij do parówki<lol>...
Nie wiem ale może jakiś Wspólny Ots byście zmontowali do trenowania pvp i taktyki... JEst paru graczy, ktorych pvp jest ładne...<ostanio xax mnie zaskoczył jak podskoczył z pvp od pierwszej swojej wojny na Galanie :p>
Ale badż co badz Galana sporo się ociaga z lvl chyba to wszytko przez te wojny jakis 200 by sie przydal. Moze Hybrid przywalisz jakies PG w tym semestrze pozniej nadgonisz materiał :D
No ale Ja bynajmniej nie chciałbym by jakies Bląd włose lolki <szwedzi:/.. Szwedki sa nawet apetyczne :*> opanowały Galane i nie pozwalały grac nawet nupkom..
Aaa własnie a co do sherowania jak dla mnie to nic złego... Jesteśmy ludzmi po co siedizec przy grze 10h dziennie... Zreszta Konda z Oenem tez sie dzielili swoim postaciami<odniołem wrazenie, ze kiedy Kondz padał to grał Oen na nim>
Harry Xin
02-09-2006, 10:38
Liczyłem na większą ilość odpowiedzi...
@Gran Deah
To skomplikowana sprawa... Huntuje mnie char A, który jest huntowany przez chara B, którego Ty "niby" huntujesz co oczywiście nie jest mi na rękę. :p
Podobnie rzecz się ma co do innych charów, o które pytałem (poza Konda, o którego pytam z ciekawości ;)).
Colorion
02-09-2006, 10:59
Temat wzbogacił się o pare stron waszych dewagacji na temat Adama...
A może przyszła pora skonkretyzować plany co do pokonania HWl... Szwedzi cwaniaki skupuja polskie postacie, gdyż jak wiadomo Euro do złotówki ma się jak kij do parówki<lol>...
Nie wiem ale może jakiś Wspólny Ots byście zmontowali do trenowania pvp i taktyki... JEst paru graczy, ktorych pvp jest ładne...<ostanio xax mnie zaskoczył jak podskoczył z pvp od pierwszej swojej wojny na Galanie :p>
Ale badż co badz Galana sporo się ociaga z lvl chyba to wszytko przez te wojny jakis 200 by sie przydal. Moze Hybrid przywalisz jakies PG w tym semestrze pozniej nadgonisz materiał :D
No ale Ja bynajmniej nie chciałbym by jakies Bląd włose lolki <szwedzi:/.. Szwedki sa nawet apetyczne :*> opanowały Galane i nie pozwalały grac nawet nupkom..
Aaa własnie a co do sherowania jak dla mnie to nic złego... Jesteśmy ludzmi po co siedizec przy grze 10h dziennie... Zreszta Konda z Oenem tez sie dzielili swoim postaciami<odniołem wrazenie, ze kiedy Kondz padał to grał Oen na nim>
Relictus z tego co wiem twierdza ze wygraja, wiec nie trzeba im sharowania i otsow
Jesli ci char nie potrzebny to mozesz sharowac, na szczescie niektorzy sa madrzejsi.
Relictus z tego co wiem twierdza ze wygraja, wiec nie trzeba im sharowania i otsow
Jesli ci char nie potrzebny to mozesz sharowac, na szczescie niektorzy sa madrzejsi.
Otsy sa..
Sharowania nie ma i nie bedzie...
A Hwl jak widzicie zaczynaja sie bac i straszyc nas mass logami od wczoraj.. niech siedza online 24/7i sie mecza.. my idziemy na impreze:D
Catrishia
02-09-2006, 12:15
najlepiej olac tibie wogole i korzystac z zycia :D pamietajcie ze was ostrzegalem... ;) ja tam 3 lata grania w tibie uwazam za kompletnie stracony czas...
najlepiej olac tibie wogole i korzystac z zycia :D pamietajcie ze was ostrzegalem... ;) ja tam 3 lata grania w tibie uwazam za kompletnie stracony czas...
Ja gram niecaly rok i nie zmienilem mojego trybu zycia ;) Chodze na imprezy, a wolny czas ktory posiadam przeznaczam na tibie ;) Prawda jest, ze mozna sie wciagnac, ale nie kazdy musi tego doswiadczyc.
da sie grac i miec czas na wszsytko inne.. problem w tym ze trzeba umiec sie kontrolowac. jeszcze nie bylo tak zebym przepuscil jakies wyjscie czy impreze, albo meczyk w pile ze wzgledu na tibie :P i raczej tak sie nie stanie :)
omg zimp nie chce widziec ani slowa od ciebie na temat czytelnosci, 4 posty pod rzad!!!
A po co ci dubo i bobelek, zabili cie?
nie mnie tylko lanzarcka
<w ktorymstam poscie powiedzialem co bylo przyczyna tylu postow...>
Colorion
02-09-2006, 13:31
nie mnie tylko lanzarcka
<w ktorymstam poscie powiedzialem co bylo przyczyna tylu postow...>
Ten twoj powod byl glupkowaty
Mozesz ich bic (i tak tego nie zrobisz), nie wygladaja mi oni na hwl
A co jeszcze lan~ robi na galanie ?
Niezle musial znubic przy tym deadzie:D
Ceapoznan
02-09-2006, 13:34
Ja odnosze takie wrażenie i cały czas się w nim utwierdzam, że Tibia powinna mieć ograniczenie wiekowe tak jak inne zabawki... Mlodsi ludzie sa zbytnio podatni na uzależnienie od jakich kolwiek nałogów... A w tym wypadku, Tibei nałogiem mozna nazwać... jednak tylko dla tych, ktorzy nie potrafia odróznic rzeczywistosci od normalnego zycia.... I tym kimś sa dzieci... Jak dla mnie powinni w ta gre grac osoby, ktore ukonczyly edukacje. Dzieki temu może wykształcenie w Polsce wzrośnie.... Tylko tez Bezrobocie wzrośnie ;P
A co do sharowania rozumiem, ze to nie uczciwe ale wolałbym, zeby maluchy w wieku 12 lat graly po 3h dziennie z 3 kolegami niz po 9 samemu..:./
Cati nie mow, ze lata stracona w pewnym stopniu na pewno jednak czasami mozna poznac wartosciowych ludzi, z ktorymi kontak trzymasz nie przez okienko Guild chatu...
Your's Cea//
Satan666
02-09-2006, 13:48
Ja odnosze takie wrażenie i cały czas się w nim utwierdzam, że Tibia powinna mieć ograniczenie wiekowe tak jak inne zabawki... Mlodsi ludzie sa zbytnio podatni na uzależnienie od jakich kolwiek nałogów... A w tym wypadku, Tibei nałogiem mozna nazwać... jednak tylko dla tych, ktorzy nie potrafia odróznic rzeczywistosci od normalnego zycia.... I tym kimś sa dzieci... Jak dla mnie powinni w ta gre grac osoby, ktore ukonczyly edukacje. Dzieki temu może wykształcenie w Polsce wzrośnie.... Tylko tez Bezrobocie wzrośnie ;P
A co do sharowania rozumiem, ze to nie uczciwe ale wolałbym, zeby maluchy w wieku 12 lat graly po 3h dziennie z 3 kolegami niz po 9 samemu..:./
Cati nie mow, ze lata stracona w pewnym stopniu na pewno jednak czasami mozna poznac wartosciowych ludzi, z ktorymi kontak trzymasz nie przez okienko Guild chatu...
Your's Cea//
Boże, możesz się utkać synek? Bo jak widze co piszesz to mi się nie dobrze robi...
O lol 1 raz widze takiego noob fraga.
Nie było nikogo z HWL online a Little Pibby wyszła sobie za temple POH i (zmieniała outfit podobno ale może wymówka) gdy nagle 10 osób z HWL sie logneło i złapali fraga zaledwie po kilku sekundach (+/- 8 sec) od mass loga. o LOL
To chyba najszybciej zdobyty frag po mass logu. :)
Sep 02 2006, 00:52:03 CEST Killed at Level 70 by Keekz'Lorenzo
gz frago daju :P
online byl amazonfisken, ratten, gran deah lognal sie w momencie gdy padla i jeszcze okolo 6 osob z relictus. nie wprowadzaj ludzi w blad.
Cyran_13
02-09-2006, 14:07
online byl amazonfisken, ratten, gran deah lognal sie w momencie gdy padla i jeszcze okolo 6 osob z relictus. nie wprowadzaj ludzi w blad.
A gdzie jest mowa o kims z relictus ?? 8o on powiedzial ze nie ma nikogo z HWL no i ta koleska poszla hucic a hwl zrobilo mass loga i ona padla :confused: takie trudne :cup: ??
Xairax_pl
02-09-2006, 14:11
Czytaj ze zrozumieniem.:baby: Czy Hybrid pisal cos o ludziach z Relictus?
Lord Hybrid
02-09-2006, 14:18
Czytaj ze zrozumieniem.:baby: Czy Hybrid pisal cos o ludziach z Relictus?
Nie zrozumiał bo napisałem po szwedzku. W końcu jestem nowy owner nie? :)
maly pokaz pvp relictus rotfl :D
http://rapidshare.de/files/31682775/kill_pka_rev_vabo.rec.html
Ceapoznan
02-09-2006, 15:45
Satan666 wiesz co cie boli...... To, ze jestes jednym z tych, o ktorych mowie...
A jesli Ku**a cos ci sie nie podoba to to moze wyraz to troche w inteligentnejszy sposob...
Albo daj Ignored przynajmniej jak cie spotkam gdzies na Ulicy, albo imprezie nie bedziesz musiał literek znad mojej głowy czytać....
Sorki zapomnaiłem, ze ty nie chodzisz na Imprezy bo przecież lvl'u bys nie dobil....
Fuck of you all....:P
P.S A synek to możesz do mnie mówic jak podrosniesz...
n/c
A ja sobie wbilem bana bawiac sie noob charem:p
Przczytalem chyba ze 40 stron topicQ i musze powiedziec ze czyta sie rownie przyjemnie jak ciekawa ksiazke:)
\../Skopo\../
Co do filmu: WoW !!! Super pvp !!! Ja tez tak chce umiec !!! Naucz mnie blz.....noob ;)
co do filmow to nie mial byc moj pokaz tylko relictus ;) czytaj uwaznie palko
co do filmow to nie mial byc moj pokaz tylko relictus ;) czytaj uwaznie palko
Czytam czytam tylko sie smieje bo na filmie jakies noobki sa zabijane i wywoluje to u mnie smiech :D
Bylo by sie czym chwalic gdyby sie zabijalo o 2x wieksze lv:>
Np.Aug 28 2006, 13:27:23 CEST Killed at Level 54 by Skopo Druid
and by Djan Adon. :p
jezus maria czlowieku albo zupalem zly film (zaraz to obadam) albo nie wiem tu nie chodzi o to kogo ja zabilem tylko kto mnei nie zabil :D
EDIT : wydaje sie spoko obejrzales go do konca?
A no nie obejzalem:p
Obejzalem poczatek i stwierdzilem ze lipa:p
hahahahahaa o boze czlowieku :D skad Ty jestes ?:D ahuahaubauashduhasudhasadhuasdhuasd tej rotfl na ziemi leze nie obejrzal filmu do konca i sie na forum wypowiada HUAHAUHAUHAUAHUAHA
Sir Radzio Angelus
02-09-2006, 16:43
hahahahahaa o boze czlowieku :D skad Ty jestes ?:D ahuahaubauashduhasudhasadhuasdhuasd tej rotfl na ziemi leze nie obejrzal filmu do konca i sie na forum wypowiada HUAHAUHAUHAUAHUAHA
A ty co? Masz jakiś atak? Wypij se meliske to sie uspokoisz -.-"
jestem spokojny radziu :D
Kur*a zobaczylem ze naparzacie noobów to dalem sobie odpust.
Co do pvp relictus: Chlopaki nie obrazajcie sie ale taka lipa ze plakac sie chce:p
\../Skopo\../
A jestem z LBN po lewej pisze "Lokalizacja".
Ja mam lepsze pytanie:"Kto Cie robił?":p
dobra sorka za to pyanie. Prosze Cie nie zaczynajmy sie tu wyzywac bo to nie ma sensu i nie jest moim celem :)
Colorion
02-09-2006, 17:17
16:58 Vabojawuja Bixad [43]: nie ta chata
Buahuahauh rollin on the floor facet wrzucil loota z pk do czyjejs chaty 8o
ale zalosne to bylo ze ich wypuscili a tyle osob przyszlo:confused:
fb\mwall na przelacznik i mozna ich tam solowac
Xairax_pl
02-09-2006, 17:47
@Revils and Ryba
Jakbym chcial marnowac na was unjusta/pz locka to byscie padli w momencie jak rivels uzyl look na mnie.
Tak btw to zalosnie wygladacie na tym filmiku, jak rasowe nooby.
Smieszne bylo tez to jak Ryba pisal ze byl PRAWIE przy carlin i ze PRAWIE uciekl 25 osobom. Nie bilo go wiecej..sorry nie probowalo go trapnac wiecej niz 4 osoby+noobchary, chyba ze potem pod AB. Uciekl nie dalej niz 50 sqm od waspow.
Ps. GRATZ DLA RYBY ZA FRAGA NA 7 LVLU!!11 (unjustified)
Edit: I tak zawsze was mialem za noobow, widze ze sie nie mylilem.
@Revils and Ryba
Jakbym chcial marnowac na was unjusta/pz locka to byscie padli w momencie jak rivels uzyl look na mnie.
Tak btw to zalosnie wygladacie na tym filmiku, jak rasowe nooby.
Smieszne bylo tez to jak Ryba pisal ze byl PRAWIE przy carlin i ze PRAWIE uciekl 25 osobom. Nie bilo go wiecej..sorry nie probowalo go trapnac wiecej niz 4 osoby+noobchary, chyba ze potem pod AB. Uciekl nie dalej niz 50 sqm od waspow.
Ps. GRATZ DLA RYBY FRAGA ZA FRAGA NA 7 LVLU!!11 (unjustified)
Edit: I tak zawsze was mialem za noobow, widze ze sie nie mylilem.
Thx, widze ze wiekszosc nie kapuje o co w tym filmie chodzi i zwraca uwage na pierdoły ; P
Kto to jest rivels?
To po co tam przychodziles jak nie chciales marnowac pz locka? dla ozdoby?
Najbardziej rozwalilo mnie jak nie trafiles 5 razy pod rząd we mnie z energy wave hahaha prawie sie posikalem ze smiechu ;D
hah, prawda my se nobami byc mozemy i mamy slabsze chary to tez prawda .. nie liczymy sie na tym siwcie rowniez prawda .. ale wy (Ty) prowadzicie na tym serwerze wwojne o wladze a pvp nie dorownujecie mnie zalosnemu pachlkowi "nobowi" zwlaszcza ze mielscie przewage liczebna i dogodne polozenie :D ( nie nie nie najezdzajcie na mnie bo nie uwazam sie za boga pvp i napewno nim nie jestem ) nie chciales unjusta marnowac ? lol? a poco Ci unjusty skoro calymi dniami i tak siedzisz w dp? :D
a tak btw to znaym sie wogule ze zawsze uwazales mnie za noba? Ja uwazam Ciebie za noba po dniu dzisiejszym.
Btw spodziewalem sie takiej reakcji poniewaz na tym forum siedze ja ryba relictus i szkodi :D
a i jak my wygladamy jak rasowe noby to wy jako gildia to nie wiem jak co wygladacie :D
jak ktoś moze to niech wrzuci spakowane tibicam (najnowsza wersja) bo mi cos z tibicams~ nie działa.
bede bardzo wdzieczny.
jak ktoś moze to niech wrzuci spakowane tibicam (najnowsza wersja) bo mi cos z tibicams~ nie działa.
bede bardzo wdzieczny.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
Xairax_pl
02-09-2006, 18:37
Poszedlem tam bo nie wiedzialem co sie dzieje, ktos pisal tylko ze bija naszych.
Skad ty mozesz wiedziec co ja robie calymi dniami?
-31 Aug 2006 +91,271 189 76 6,890,308
-You see a dead human (Vol:10). You recognize Brap. He was killed by Xairax.
Fajne mi siedzenie w depo.
Jeffrey Kinta 82 lvl... Hacked again?
-You see a dead human (Vol:10). You recognize Brap. He was killed by Xairax.
Fajne mi siedzenie w depo.
Ale to musialo byc troche dawno, conajmniej 3 miechy temu skoro nie ma tego na tibia.com rotfl ; p. chyba zabiles go 3 miechy temu i wkleiles sobie do word pada fraga dla pociechy xd.
Btw. nie wie ktos czy jejihev przypadkiem nie wrocil na galane?; p
hah, prawda my se nobami byc mozemy i mamy slabsze chary to tez prawda .. nie liczymy sie na tym siwcie rowniez prawda .. ale wy (Ty) prowadzicie na tym serwerze wwojne o wladze a pvp nie dorownujecie mnie zalosnemu pachlkowi "nobowi" zwlaszcza ze mielscie przewage liczebna i dogodne polozenie :D ( nie nie nie najezdzajcie na mnie bo nie uwazam sie za boga pvp i napewno nim nie jestem ) nie chciales unjusta marnowac ? lol? a poco Ci unjusty skoro calymi dniami i tak siedzisz w dp? :D
a tak btw to znaym sie wogule ze zawsze uwazales mnie za noba? Ja uwazam Ciebie za noba po dniu dzisiejszym.
Btw spodziewalem sie takiej reakcji poniewaz na tym forum siedze ja ryba relictus i szkodi :D
a i jak my wygladamy jak rasowe noby to wy jako gildia to nie wiem jak co wygladacie :D
Sluchaj tam byl xalade i xairax, dostajesz po sd i lezysz :) nie widzisz ze poprostu xalade nie chcial Cie zabic? jestes zalosny smiejac sie z czyjegos pvp, bo Twoje jest przecietne. Dobre pvp to ma wanos,kardear i kilka innych osob....
Jak sie skonczy war, to chetnie sie z Toba sprobuje :) zeby Ci udowodnic ze nie jestes tak swietny, za jakiego sie uwazasz :)
Xairax_pl
02-09-2006, 19:23
I fragi znikaja po miesiacu a nie po 3 -.- Jak Kurew napisal to bylo 2 dni temu.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
przecierz piaslem ze te z tibicams~ mi nie dziala.
mozesz zuploadowac swoje tibicam?
Jak sie skonczy war, to chetnie sie z Toba sprobuje :) zeby Ci udowodnic ze nie jestes tak swietny, za jakiego sie uwazasz :)
Qreew czytac ze zrozumieniem potrafisz?:> Btw. nie pisz dwoch postow pod sobą bo za to dostaje sie warny ;)
( nie nie nie najezdzajcie na mnie bo nie uwazam sie za boga pvp i napewno nim nie jestem )
przecierz piaslem ze te z tibicams~ mi nie dziala.
mozesz zuploadowac swoje tibicam?
Tam jest dobre, musisz podmienic plik TibiCAM_7.81.mda z tym swoim starym
I fragi znikaja po miesiacu a nie po 3 -.- Jak Kurew napisal to bylo 2 dni temu.
Aaa sory, moje pvp jest tak beznadziejnie i tak malo ludzi zabijam, że nie zdazylem sprawdzic, widocznie ostatni raz zabilem kogos jak fragi zapisane byly 3 miesiace ;)
Sluchaj tam byl xalade i xairax, dostajesz po sd i lezysz :) nie widzisz ze poprostu xalade nie chcial Cie zabic? jestes zalosny smiejac sie z czyjegos pvp, bo Twoje jest przecietne. Dobre pvp to ma wanos,kardear i kilka innych osob....
kurwwww*** ja peirdole
1 nie jestem swietny i za takiego sie nie uwazam
2 na jakiej podstawie stwierdzasz ze moje pvp jest przecietne ( nie przecze ze takie jest) skoro pomoglem rybie spierdolic z trapa gdzie bylo 7 osob i samemu spierdolic z miejsca gdzie byl jeden nob char jeden 70 eq i jeden 95! ek?
3 jak nie chcieli mnie zabic to na huj tam przyszli :D
4 tlumaczysz ich jak mozesz bo nie jestes wstanie sie przyznac ze Twoi ziomkowie maja pvp 8 latka
5 jestem pewnie ze jestes z relictus lub masz tam kolegow to co masz gadac :D
6 skoro moje pvp jest przecietne to wy nie macie wogule pvp a Ty jestes typowym ogorkiem :D
kurwwww*** ja peirdole
1 nie jestem swietny i za takiego sie nie uwazam
2 na jakiej podstawie stwierdzasz ze moje pvp jest przecietne ( nie przecze ze takie jest) skoro pomoglem rybie spierdolic z trapa gdzie bylo 7 osob i samemu spierdolic z miejsca gdzie byl jeden nob char jeden 70 eq i jeden 95! ek?
3 jak nie chcieli mnie zabic to na huj tam przyszli :D
4 tlumaczysz ich jak mozesz bo nie jestes wstanie sie przyznac ze Twoi ziomkowie maja pvp 8 latka
5 jestem pewnie ze jestes z relictus to co masz gadac :D
6 skoro moje pvp jest przecietne to wy nie macie wogule pvp a Ty jestes typowym ogorkiem :D
To moze zagramy na jakims otsie:> udowodnie Ci ze nie jestem ogorkiem :P
To moze zagramy na jakims otsie:> udowodnie Ci ze nie jestem ogorkiem :P
Nom na otsie bym pogral :D
wpadajcie z calym relictus przeciwczymy ta akcje na sucho nastepnym razem sie uda :D
btw nastepnym razem jak bedziecie mnie gonic stane w koncie i nie bede sie ruszal wogule bedzie latwiej :-) mysle ze dacie sobie rade ;p tylko wezcie sd ;) i zostawcie sobie ujusty ... :P i manasy na exoriii iii no a i o 4 w nocy zeby hwli nie bylo :D
a tak kutwa na powaznie powtarzam ze przestancie sie mnie czepiac bo zadnym tutaj swoim pvp sie nie chwale tylko zwracam uwage na beznadziejne pvp relictus przynajmniej tej czesci ktora tam spotkalem
bo nei chodzi o to co MOGLISCIE ZROBIC na ile SD LEZE czy " MNIE TAM NIE BYLO A JAK BYM BYL TO BYS PADL " tylko my poprostu nie mielismy prawa z tamtad uciec .. nie mielismy
wpadajcie z calym relictus przeciwczymy ta akcje na sucho nastepnym razem sie uda :D
btw nastepnym razem jak bedziecie mnie gonic stane w koncie i nie bede sie ruszal wogule bedzie latwiej :-) mysle ze dacie sobie rade ;p tylko wezcie sd ;) i zostawcie sobie ujusty ... :P i manasy na exoriii iii no a i o 4 w nocy zeby hwli nie bylo :D
a tak kutwa na powaznie powtarzam ze przestancie sie mnie czepiac bo zadnym tutaj swoim pvp sie nie chwale tylko zwracam uwage na beznadziejne pvp relictus przynajmniej tej czesci ktora tam spotkalem
bo nei chodzi o to co MOGLISCIE ZROBIC na ile SD LEZE czy " MNIE TAM NIE BYLO A JAK BYM BYL TO BYS PADL " tylko my poprostu nie mielismy prawa z tamtad uciec .. nie mielismy
Ja bym na Ciebie zulil sdki, m walle, f bomby :) takie rarytasy zostawie sobie na roffu ;)
hah skoro fb to dla Ciebie rarytas to Ty wogule na wojne nie idz :D
hah skoro fb to dla Ciebie rarytas to Ty wogule na wojne nie idz :D
zartowalem sobie oczywiscie ;) a na wojne pojde, jak tylko zakupie pacca =]
Co do otsa napisz jutro w grze, chetnie pogram :)
ahh ten wasz humor i dowcip :D nie zartowales ty poprostu jestes typowym ogorkiem :D
ahh ten wasz humor i dowcip :D nie zartowales ty poprostu jestes typowym ogorkiem :D
Jezeli ja jestem ogorek, to jak Ciebie nazwac? ;)
nazwij sobie jak chcesz ;p to tak samo jak z tym pvp, skoro moje nazywasz przecietnym jak nazwiesz pvp relictus :D
A moze burak? bo wydaje mi sie ze jestes lekko ograniczony :P
dobra mam dosyc pojechales mi 8o hah :D a tak szczerze mowiac nie mam ochoty sie z Toba klocic mysl sobie o mnie co chcesz ;) bo tak jak mowilem nie na klotniach mi zalezy
To tez byl taki maly zarcik ;)
Podsumujmy ten watek
Relictus nie ma szans w tej wojnie o WŁADZE, poniewaz nie maja pvp (badz jest tragiczne)
Silver wysmiewa sie z pvp relictus
Ryba jest klamczuszkiem
Qreew ma slaby zart
Xairax kopiuje fragi ktore sa nieaktualne
DOKLADNIE OOOO GZ sliver twierdzi ze jego pvp+ryby pvp jest lepsze niz pvp 7 czlonkow relictus .. :D bardzo dobrze! hahaha ale sa okolicznosci lagadzace bo 2 msy przyszly tam tylko popatrzec zamist trapowac bo szkoda im bylo sd i warnow
tam na filmie jeden walnal do mnie z sd mogl napisac "test hit" bym odpisal "nice hit!" :D
DOKLADNIE OOOO GZ sliver twierdzi ze jego pvp+ryby pvp jest lepsze niz pvp 7 czlonkow relictus .. :D bardzo dobrze! hahaha ale sa okolicznosci lagadzace bo 2 msy przyszly tam tylko popatrzec zamist trapowac bo szkoda im bylo sd i warnow
tam na filmie jeden walnal do mnie z sd mogl napisac "test hit" bym odpisal "nice hit!" :D
Takim postem upewniasz mnie w przekonaniu iz jestes burak :P
Czas na mnie :) pozdro silver i ryba
take care..
buu xalade to kobieta...
Edite:
ta jakby nie ukrywac kolejna klutnia moglaby osbywas sie popzrez PM nie sadzicie??
Colorion
02-09-2006, 20:47
buu xalade to kobieta...
Edite:
ta jakby nie ukrywac kolejna klutnia moglaby osbywas sie popzrez PM nie sadzicie??
Klocenie sie na pm odbiera cala przyjemnosc i jedyny sens a ktos kilka(nascie) stron wczesniej straszecznie bledy wytykal i uczyl ortografii
szczerze was pytam wiem wiem zaraz stwierdzicie ze podniecam sie w kolko tym filmem ale wcale sie tak naprawde nie podniecilem :D nie chcialem sie klocic ale powiedzcie szczerze czy ja mialem prawo wyjsc z tego zywy ? juz sie zamykam
Colorion
02-09-2006, 20:57
szczerze was pytam wiem wiem zaraz stwierdzicie ze podniecam sie w kolko tym filmem ale wcale sie tak naprawde nie podniecilem :D nie chcialem sie klocic ale powiedzcie szczerze czy ja mialem prawo wyjsc z tego zywy ? juz sie zamykam
Masz radoche, przyznaj :D
I powinienes bo troche kombinowania i szczescia i glupoty przeciwnika i skilla sie ladnie ulozylo, ale i tak siedz cicho i badz wdzieczny ze pobiegli za twoim kumplem i nie trzymali ci pz
Ryba jest klamczuszkiem
Ejj ogórku odwal sie od biednej Ryby xD, moze on poprostu ma taki humor jak Ty. Dobra juz skonczmy sie klocic panowie xd
yes my fault
kolejny film do podniecania sie bo corlic zadko filmy daje
http://rapidshare.de/files/31625461/sorlis.rec
Colorion
02-09-2006, 21:19
yes my fault
kolejny film do podniecania sie bo corlic zadko filmy daje
http://rapidshare.de/files/31625461/sorlis.rec
Co gadasz ze rzadko daje jak to nowy owner i nic o nim nie wiesz ...
Co gadasz ze rzadko daje jak to nowy owner i nic o nim nie wiesz ...
Japierdole czy wy nie macie juz czego sie czepiac ? daj se na luz
Ja na twoim miejscu raczej bym sie poddal...Po prostu nie chcialoby mi sie tak biegac z tymi dzwigniami xD
Lord Hybrid
02-09-2006, 22:38
A ja sobie wbilem bana bawiac sie noob charem:p
Przczytalem chyba ze 40 stron topicQ i musze powiedziec ze czyta sie rownie przyjemnie jak ciekawa ksiazke:)
\../Skopo\../
Co do filmu: WoW !!! Super pvp !!! Ja tez tak chce umiec !!! Naucz mnie blz.....noob ;)
Celmir jaki masz nick w grze? :)
Colorion
02-09-2006, 22:39
Ejj ogórku odwal sie od biednej Ryby xD, moze on poprostu ma taki humor jak Ty. Dobra juz skonczmy sie klocic panowie xd
A jednak sam rozkrecasz klotnie
Japierdole czy wy nie macie juz czego sie czepiac ? daj se na luz
Qreew czytac ze zrozumieniem potrafisz?:> Btw. nie pisz dwoch postow pod sobą bo za to dostaje sie warny ;)
O glupsze rzeczy sie czepiasz i za przeklenstwa warny tym bardziej wiec sam sie zastosuj do swoich rad
Colorion
02-09-2006, 22:40
Moj pierwszy double na jakimkolwiek forum
Dziwne uczucie :D
Celmir jaki masz nick w grze? :)
Teraz siedze na Xavides'ie.
Ale jutro o 13 z kawalkiem konczy mi sie ban na Skopie[Skopo de'tag]:p
Lord Hybrid
02-09-2006, 23:41
Teraz siedze na Xavides'ie.
Ale jutro o 13 z kawalkiem konczy mi sie ban na Skopie[Skopo de'tag]:p
I jesteś z Lublina :>? bo ja też ;]
I jesteś z Lublina :>? bo ja też ;]
No pytanie:D Idziemy na piwo??:P
ryba silver czy kto tam jeszcze@
obraz jeszcze raz cala gildie przez pare osob, albo przez to co Ci sie wydaje ze widziales, i pokaze Ci przecietne pvp naszych sorcow, ktore sa lev o polowe mniejsze od Twojego chara. przezyles? to sie ciesz i siedz cicho bo drugi raz nie bedziesz mial takiego szczescia.
Agnieszka21
03-09-2006, 11:50
Chcialam serdeszcznie pozgenac uzytkownikow forum i ludzi ktorzy cos soba reprezentuja na Glalanie (a jest ich niewielu) oraz w moim ostatnim poscie poruszyc kilka nurtujacych mnie tematow...
Zaczne od ludzi z Relictus(tej calej chorej wojny itd.).ktorzy swoim zachowaniem pokazali swoj niezykly poziom intelektualny.. Ktos kiedys tu napisal ze nie chcieli wojny, chcieli tylko spokojnie grac itd. i ze postwili sie dlatego HWL... Ja nigdy nie popieralam tego co HWL robilo ale teraz jestem pelna szaczunku dla tej guild, gdyz oni nigdy nie upadna tak nisko jak Relictus.
Ja zawsze bylam neutralna osoba, jedyne co zrobilam to napisalam kilka zdan na tym forum w obronie kogos kto na to zasluguje( Pozdro dla Ciebie Aylitha) i w przeciwienstwie do wiekszosci nie ukrywalam sie pod jakims nickiem tylko oficjanie pokazalam kim jestem na Galanie i tu chyba popelnilam blad. Niestety niektorzy nie potrafia zaakceptowac tego ze ktos ma odmienne zdanie i za to wspaniale Relictus zaczelo mnie huntowac noob charami i wyzywac praktycznie bez powodu. Jestescie zalosni ja osobiscie mam gdzies to co tacy ludzie jak Wy o mnie mysla.. ale bynajmiej mogliscie to zrobic na swoich glownych charach.. nie wiem czego sie baliscie.. Bylo tu duzo krytyki ze HWL wypiepsza ludzi z respow , ze nie mona poexpic.. zrobiliscie to samo w stosunku do mnie wic nie uwazajcie sie za lepszych.. Ktos jechal tu na Ayl ze ukradl Krupnikowi eq.. wiec jest ta sama sytuacja rownie dobrze ja mogla bym teraz powiedziec , ze jestescie zlodziejami... tylko ze Krupnik i Ayl byli ze soba w wojnie a ja nie.. Aha no kochane Relictus macie wspaniales taktyki wojenne nie ma co... HWL caly czas chce wyjsc z Wami na open batle a Wy sie chowacie w norkach.. skoro jestescie tacy silni jak to pokazaliscie wbijajac mi sie na tomba pokazcie to w uczciwej walce...
Na koniec powiem tyle nie przypsujcie sobie tego ze z Waszego powodu jestem Retired bo koncze grac glownie dlatego iz wracam na studia i pacc mi sie konczy.. no i w sumie nie mam zamiaru grac wsrod takich prymitywow jak Wy. Oszczedzcie sobie swoich glupkowatych komentow do tego co napisalam bo i tak nie mam zamiaru ich czytac...:]
Aylitha Ty wiesz , ze zawsze bedziemy przyjaciolmi bez wzgledu na to czy gram czy nie.. Jeszcze raz pozdro dla Ciebie i dla calej reszty moich prawdziwych kumpli z tibi!!! BYE BYE GALANA:p
to sie ciesz i siedz cicho bo drugi raz nie bedziesz mial takiego szczescia.
hah, nie byl bym tego taki pewien :d
a tak btw walczycie z pa na Galanie a co od*******acie swoimi nob charami ?
hah, nie byl bym tego taki pewien :d
a tak btw walczycie z pa na Galanie a co od*******acie swoimi nob charami ?
Ja swoim noob charem w spokoju sobie expie(kazdym) i wreszcie mam spokoj skoro to niski lvl to nikt nie zwraca uwagi..
@Agusia~: ogolnie to ja czuje sie urazony.. Tak samo ty jak i ja wypowiadalismy swoje zdanie na lamach forum wiec skoro ty sie rozpisalas to takze ja to jeszcze raz zrobie:
1.My NIE chcielismy wojny!
2.Aylitha nie powiadomil nikogo ze dolaczyl i w wyniku nieporozumiec Tharrin pozwolil mu zbierac eq krupnika... inaczej nic by nie dostal!
3.Open battle- jestes naprawde zalosna:confused: stosujemy taktyke, ktora stosowalo HWL na poczatku wojny z dominion, poza tym nie siedzimy 24/7 online zeby ich wyczekiwac w przeciwienstwie do nich...
Odpowiedz mi czemu chca open battle jak nas jest 3-5 online a gdy jest ponad 20 to siedza all w pz? Sa madrzy jak ich jest wiecej wiec to naturalne ze my takze w wiekszej grupie bedziemy mocniej sie czuli;]
4.Bajeczka, ze nie bedziesz czytac odpowiedzi jest tak samo zgodna z prawda jak ta o twojej wrodzonej inteligenji... Wiele osob juz ci nie raz napisalo to co ja wyszczegolnilem w tym poscie ale jakos ty nie potrafisz tego ujrzec i wciaz piszesz to samo...
Wnioskuje, ze jak na kobiete przystalo nie odpuscisz sobie i odpiszesz...
A z tego co slyszalem to twoja smierc to byl prywatny porachunek kogos...
P.S. Dlaczego wielki wojownik Aylitha zabil tylko summony ale nawet nie ruszyl tych co cie zabili?-.^:baby:
Colorion
03-09-2006, 13:56
To co odstawili ci, ktorzy bili agusie noobcharami jest po prostu zalosne i nie lepsze od tego, co robi hwl. Chocby nie wiem jak bardzo wam jej opinia nie odpowiadala, ma prawo ja wyrazic. Tak, nawet jak lize dupe zdrajcom.
No coz, spodziewalem sie tego po gorszej czesci relictus, ale jak popatrzylem na jej liste deadow, jedna osoba mnie zaskoczyla. Osoba ktora czesto podkreslala ze nie bije ludzi za to co mowia, ale pewnie ma przygotowane tysiac innych powodow, bardziej lub mniej prawdziwych.
Myslalem ze moze jednak jest inny powod ale jak Kurier twierdzi ze prywatny porachunek to jednak pasuje do tego co napisalem
czesc relictus to tacy wojownicy jak z koziej dupy trabka :P
walcza o "niepodleglosc" swoimi nob charami lejac kogo popadnie a potem strasza relogami chodz i z tego niewiele wynika :D
Kuczer88
03-09-2006, 14:12
To co odstawili ci, ktorzy bili agusie noobcharami jest po prostu zalosne i nie lepsze od tego, co robi hwl. Chocby nie wiem jak bardzo wam jej opinia nie odpowiadala, ma prawo ja wyrazic. Tak, nawet jak lize dupe zdrajcom.
No coz, spodziewalem sie tego po gorszej czesci relictus, ale jak popatrzylem na jej liste deadow, jedna osoba mnie zaskoczyla. Osoba ktora czesto podkreslala ze nie bije ludzi za to co mowia, ale pewnie ma przygotowane tysiac innych powodow, bardziej lub mniej prawdziwych.
Myslalem ze moze jednak jest inny powod ale jak Kurier twierdzi ze prywatny porachunek to jednak pasuje do tego co napisalem
Pierwszy raz sie z Toba colorion zgadzam :)Relictus upadli do poziomu Tak niskiego że nawet nie da sie tego okreslic, no ale może wrescie ludzie przekonają sie jacy oni są naprawde.
Pozdro Aga :*(ucz sie ucz )
lol color rozbrajaja mnie Twoje posty ostanio panie "wszsytkowiedzacy", powoli robi sie z Ciebie nic ponad forum spammera, zastanow sie nad tym.
ps:
13:03 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ujinn. He was killed by Toxo Yeangus.
Colorion
03-09-2006, 14:35
lol color rozbrajaja mnie Twoje posty ostanio panie "wszsytkowiedzacy", powoli robi sie z Ciebie nic ponad forum spammera, zastanow sie nad tym.
ps:
13:03 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ujinn. He was killed by Toxo Yeangus.
Tak jest panie "WhatAreYouAfraidOf INeverKillPplForTheirOpinion"
I teraz widze ze jednak jestes obludny
Tak jest panie "WhatAreYouAfraidOf INeverKillPplForTheirOpinion"
I teraz widze ze jednak jestes obludny
no i wlasnie to sie robi w Tobie zalosne, zaczynasz mowic o rzeczach o ktorych nie masz pojecia :) ale nie mam zamiaru Cie oswiecac i mysl sobie co chcesz, nam to wisi i powiewa :) jesli jestes zbyt ograniczony by pojac ze poza Twoim waskim punktem widzenia istnieje cos jeszcze to juz nie jest moj problem :)
PS: co jeszcze uslyszysz pod dp? xD
Colorion
03-09-2006, 14:55
ehhhh bilbag zbanowany
Dragon86
03-09-2006, 15:51
15:31 You lose 31 hitpoints due to an attack by Sir Zemus.
15:31 You lose 33 hitpoints due to an attack by Sir Zemus.
Sweet podobno relictus chcialo mnie zabic za to ze jestem z DH LOL?
Harry Xin
03-09-2006, 16:35
15:31 You lose 31 hitpoints due to an attack by Sir Zemus.
15:31 You lose 33 hitpoints due to an attack by Sir Zemus.
Sweet podobno relictus chcialo mnie zabic za to ze jestem z DH LOL?
To z czego on Cię bił?
Mlecziii
03-09-2006, 17:08
16:56 You see a dead human (Vol:10). You recognize Deviladon. He was killed by Amazonfisken.
17:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Bebe-galana. He was killed by Xees
Sep 03 2006, 17:08:47 CEST Killed at Level 73 by Relies and by Fife element (Chaos Zirius)
Dragon86
03-09-2006, 17:12
2h i nic sie nie dzialo konkretnego hwl chce zalatwic relictus w hg a relictus chce na otwartym terenie wiec tak naprawde sie nie zblizaja do siebie
@Harry Xin
a skad mam wiedziec z czego mnie bil tu nie chodzi z czego tylko o fakt ze bil mnie od tak
Mlecziii
03-09-2006, 17:46
17:44 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Reinhard Battleaxe. He was killed by Camuh.
17:47 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rubbin Hud. He was killed by Rivenn.
17:56 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Riki Tiger. He was killed by Camuh.
18:03 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Navoxiv. He was killed by Tony De'Vito.
z tego co widze hwl wygrywa;]
Krupnik: Aug 06 2006, 15:51:11 CEST Killed at Level 102 by Xisso
and by Chazed
Divine Scar: Sep 03 2006, 17:46:30 CEST Killed at Level 107 by Xees
and by Yuperdo
Huhuhu troche high leveli padlo ;]
Fabolous
03-09-2006, 18:21
z tego co widze hwl wygrywa;]
Krupnik: Aug 06 2006, 15:51:11 CEST Killed at Level 102 by Xisso
and by Chazed
Divine Scar: Sep 03 2006, 17:46:30 CEST Killed at Level 107 by Xees
and by Yuperdo
Huhuhu troche high leveli padlo ;]
Pomyliles sie z fragiem na Krupniku bo on mial miejsce dosc dawno temu. Niezla rzez Hwl sprawilo Relictus :). Jedynie szkoda Divine Scar'a.
Co sie staO ? Co sie staO Hwl bitwe wygralo?
a Mialobyc tak pieknie
Relictus pwned..Ale dostalismy oklep..
Jeszcze chyba ratten dolaczyl to tego grona...
ogolnie podliczenie fragow jakos wyszlo 13:1chyba
Colorion
03-09-2006, 18:58
18:55 Aylitha [136]: Colorion hacked
18:55 Aylitha [136]: Czy sam cchiales byc hunted
18:55 Aylitha [136]: ?
18:55 Colorionticostes [102]: w ktorym miejscu
18:56 Colorionticostes [102]: ssy robilem
18:56 Aylitha [136]: hahah
18:56 Aylitha [136]: Jestes hunted
buu a tak se myslalem sie ssami do photobucketa wkyrece ale nie :)
no w sumie niewiele na bitwie robilem byl tłok wiec warto bylo sprobowac
Przykro to przyznac owner Aylithi ktory teraz najczesciej gra ta postacia to noob, czasami jest tak ze w tibi gadam z 1 ownerem a na gg z 2 i niebo a ziemia. Ten 1 zgrywa sie jak debil. mysli ze jest z hwl to jest kims ^^
2 owner jest bardzo wporzadku i moge powiedziec ze go lubie :D
Slyszalem tez o 3 ownerze......
Bylem noob charem na oppent battle i musze powiedziec ze niezla sieczka byla:D
Na poczatku Rel~~ dawalo rade ale potem..
Mlecziii
03-09-2006, 19:57
Mam nadzieję że ktos kręcił filmik żeby Rel~ mogli sobie go przejżeć by zobaczyć co im zabrakło i wygrac następną wojnę bo pojedyncze fragi mało wnoszą.
Gz chlopaki za samo wyjscie "w teren".
btw... 2 godziny nic sie nie dzialo a patent na marsz motylkow, deerow itp przejdzie do klasyki ^.-
Gz jeszcze raz przynajmniej za tego jednego fraga...
Colorion
03-09-2006, 20:00
haha aylitha is soo eful :D :D
http://i63.photobucket.com/albums/h126/colorion/Player%20vs%20player/killcolorionplease.jpg
Przykro to przyznac owner Aylithi ktory teraz najczesciej gra ta postacia to noob, czasami jest tak ze w tibi gadam z 1 ownerem a na gg z 2 i niebo a ziemia. Ten 1 zgrywa sie jak debil. mysli ze jest z hwl to jest kims ^^
2 owner jest bardzo wporzadku i moge powiedziec ze go lubie :D
Slyszalem tez o 3 ownerze......
tak. niesatety aylithya ma 2342 ownerow i jestem bardzo zaciekawiony jakiego farta musiales miec zeby rozmawiac tylko z 2 :( ja znam 24 mackow, 17 filipow, wojtka, jaska, 4 jozkow i jeszcze kilka dziewczyn gra tym charem. reszty niestety nie pamiuetam bo to taki internacjonalny char na ktoryum graja tez szwedzi, norwedzy, anglicy i ludzie z bangladeszu. okropne! czy ktos moze zglosic to do gm? :]
@colorion : welcome~
Komandos Strong
03-09-2006, 20:02
no dzisiejsza akcja byla przednia HWL ladnie ich pojechalo ...
@ topic
czy sprzeczki miedzy wami to sa wydarzenia na galanie ?? moze w grze na siebie wrzucajcie albo PM
@ topic
czy sprzeczki miedzy wami to sa wydarzenia na galanie ?? moze w grze na siebie wrzucajcie albo PM
czy forum nie nalezy do wymiany pogladow? poinformowanie niektorych osob co i jak? no chyba tez. a informacje rowniez sa chyba zawarte choc popieram - w mniejszej czesci.
Jesli chodzi o filmiik to jest on na forum tibii com;)
Komandos Strong
03-09-2006, 20:18
czy forum nie nalezy do wymiany pogladow? poinformowanie niektorych osob co i jak? no chyba tez. a informacje rowniez sa chyba zawarte choc popieram - w mniejszej czesci.
no tak forum nalezy do wymiany pogladow a nie po to aby obrzucac sie blotem przynajmniej w moim mniemaniu ... a jezeli chca sie poklucic albo pisac 10 stron na temat czy ktos tam ma 10 ownerow moga to robic w tibii na ventrilo/skype badz teamspeaku albo najprosciej wymienic sie informacjami na PM
chciales powiedziec byl
ja mam film gdzie widac jak pada divine marduc navo i prawie camuh
http://rapidshare.de/files/31833945/lll.rec
Pan Devon
03-09-2006, 20:46
Camuha uhnęły 3 osoby (przynajmniej o tylu wiem)
hahahah no nieźle relictus
jak to mówiliście gracie na ots żeby ćwiczyć pvp sorry ale ryba i revils mieli racje
że widocznie niektórzy z relictus mają pvp dziesięciolatków ;]
fakt faktem widocznie nie zgaliście się tylko jesteście zbieraniną ludzi i tyle
jak to mówiliście gracie na ots żeby ćwiczyć pvp sorry ale ryba i revils mieli racje
że widocznie niektórzy z relictus mają pvp dziesięciolatków ;]
fakt faktem widocznie nie zgaliście się tylko jesteście zbieraniną ludzi i tyle
dla przypomnienia pvp o ktorym mowi vienek
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11257
@komandos : prawda prawda bo przeicez po to jest priv msg
dla przypomnienia pvp o ktorym mowi vienek
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11257
@komandos : prawda prawda bo przeicez po to jest priv msg
stwierdzam że jest mizerne, wiecej otsów plx
Colorion
03-09-2006, 21:11
stwierdzam że jest mizerne, wiecej otsów plx
mial byc to sie warny posypaly
Tak Szkodi jeszcze powiedz ze on (Aylitha ) gra sam skoro nawet nie ukrywa tego przedemna ze sharuje ^^
Tak Szkodi jeszcze powiedz ze on (Aylitha ) gra sam skoro nawet nie ukrywa tego przedemna ze sharuje ^^
nikt nie jest swiety ale tez szukaj minusow sharingu po twojej stronie? :D konda? kardear? lady jah? anurchy, demi, kapcom, lovize i grupka polaczkow grajacych po 2-3 osoby na koncie. nikt nie jestswiety navo. nikt...
Dragon86
03-09-2006, 21:59
no na dzisiejszej bitwie relictus sie nie popisalo. Jak zwykle te same bledy sa popelniane w walce ;)
no trzeba uważać żeby nie wyjśc na sharingu jak np Jeffrey Kinta
Omg znowu na Aylithe jedziecie dajcie z 50 stron wstecz to bedzie to samo lolz...
Omg znowu na Aylithe jedziecie dajcie z 50 stron wstecz to bedzie to samo lolz...
oj powrót do korzeni wkońcu ktoś musi zacząć wałkować znów to samo... xD
nom ryba i revils chyba jednak mieli racje :D
nom ryba i revils chyba jednak mieli racje :D
na temat pvp sie nie wyowiem teraz..
Na temat wojny.. jak na open battle to niezle.. HWL kampilo mimo iz umowiona godzina to 15- pojawili sie grubo po 16 gdy wielu z nas nie mialo juz czasu:(
A z open battle tle to mialo wspolnego co nic..(przynajmniej puki jeszcze bylem online...)
Chcieli open battle a bylo chowanie sie jak szczury w hellgate i teleporty.. wyczekali az wielu z nas musialo dac loga by zaczac cos robic a wtedy juz nie bylo jak ich pokonac..
Open battle nieudany.. ale beda sneak attaki mam nadzieje...
Ponad 10 osob musialo opuscic siec...
Reszta nie sluchajac dobrej rady nie wylogowala sie tylko w pedzie emocji poszla na rzez...
Zal poleglych!
:(
Jedno jest pewne - Open battle w tej wojnie zdecydowanie nie jest na ręke relictus.
Colorion
04-09-2006, 00:26
Nom, nieladnie ze strony hwl czekac i sie chowac, ledwo do kosciola zdazylem (5 min spozniony)X(
Rzeczywiscie troche z relictus musialo dac loga i to z tej lepszej czesci
Bedzie jakas ciekawa akcja to powiadomcie, char sie marnuje offline
Nom, nieladnie ze strony hwl czekac i sie chowac, ledwo do kosciola zdazylem (5 min spozniony)X(
Rzeczywiscie troche z relictus musialo dac loga i to z tej lepszej czesci
Bedzie jakas ciekawa akcja to powiadomcie, char sie marnuje offline
no 3 sorcow, 4 palkow i conajmniej 6 knightow:(
Nie mowiac juz o tych co nie mogli byc online w tym czasie..
Co nie zmienia faktu ze bali sie podejsc jak wszyscy bylismy...X(
To trzeba bylo olac i tez sie chowac. Napisz mi jeszcze zaraz, ze Relictus jest honorowe i sie nie chowa ble ble etc. :baby:
To jest wojna i niech wreszcie to slowa dotrze do Ciebie "wojna" tu kazdy bedzie gral jak chcial robil co chcial i kiedy chcial i myslisz ze gadki ze oni robia snejki inne duperele to ich cokolwiek obchodzi. Dostaliscie Cie baty to trzeba sie bronic, a jakbyscie wygrali to by bylo "ahahahahahahahaha" przez polowe postow. Pozdro i pocwicz.
Catrishia
04-09-2006, 08:34
Doggie ma racje, to jest wojna i nikt nie bedzie czekal na rowne sily tylko lał jak popadnie i patrzył czy równo puchnie ;)
Ceapoznan
04-09-2006, 09:47
Rel~ musi w koncu zrozumieć. że wojna to nie ring i na niej nie sa ustalone zasady, ktorych nie mozna łamac... Chodzi o to by w wojnie myslec logicznie i stosować taktyke, która doprowadzi do zwycięstwa...
A co do Ots to może jednak warto wam potrenować w grupie wszyscy razem na jednym Ots..
Cea//
The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That’s her destiny...
The judges will decide
The likes of me abide
Spectators of the show
Always staying low
The game is on again
A lover or a friend
A big thing or a small
The winner takes it all...
Taka jest prawda!
P.S Niechce mi sie tlumaczyc tego dla tych co nie umieją angola... :P
Po obejzeniu filmu z wojny najbardziej rozsmieszyla mnie jedna rzecz. Nie to ze dostali po dupie bo to akurat bylo załosne, tylko tekst Krupnika:
"12:36 Krupnik [102]: 1 bitwa narazie
12:36 Krupnik [102]: ..."
:D
Nastepna bitwe wygracie chlopaki bo to byla 1 !!:D
Pozdrawiam Skopo:)
Jak zaczna myslec, a nie narzekac, ze HWL sie ukrywalo i miala byc bitwa o 15 ble ble to moze moze, ktoz to wie :) Gl and hf anyway.
P.S. Roffu sie wku*wil na Vincento :P
"Shane, for future notice I am the ONLY person in How we livin who grants and clarifys people their freedom. Nobody else."
No narzekaja, no ale to wojna nie obowiązują żadne zasady :D
co do _piterosa_ czy jak mu tam, jeśli już po kimś jedziesz to rodziny się nie tyka to tyle co do tego
Skopo może następną bitwe wygrają kto wie ;) no ale jak sie w pierwszej przegrywa do 13:1 to nie wróży to dobrze
Catrishia
05-09-2006, 14:17
roznie sie zdaza, moze konda z lovize przeztana latac w kolko i tylko pojedyncze sdki walic, wtedy moze sie cos bedzie dzialo ;)
@ Doggie
Popieram :)
@ Wojna
Wojna nie powinna się kończyć na 1 bitwie :).
ma ktoś link do filmu z ostatniej bitwy relictus vs hwl? bo szukalem na tibicams i tu na forum ale nie ma
Po obejzeniu filmu z wojny najbardziej rozsmieszyla mnie jedna rzecz. Nie to ze dostali po dupie bo to akurat bylo załosne, tylko tekst Krupnika:
"12:36 Krupnik [102]: 1 bitwa narazie
12:36 Krupnik [102]: ..."
:D
Nastepna bitwe wygracie chlopaki bo to byla 1 !!:D
Pozdrawiam Skopo:)
A co mial Krupnik napisac? Chlopaki to koniec, poddajemy sie? Nie jestem pewny ale Ty chyba tez byles w Dominion... i zapewne sie splaciles :)
Nikt z PN sie nie splaci i bedziemy walczyc, badz czekac az cos znaczacego sie wydarzy ( konflikt Hwl z kolejna gildia).
A co do bitwy, to byla nasza pierwsza walka, wiec nie oczekujcie zbyt wiele. Czlowiek uczy sie na bledach ;)
@Qreew
Of course good luck w next bitwach ale co do splacania nie bylbym tego taki pewien. "Wszystko sie może zdarzyć..."
@dressu
http://rapidshare.de/files/32052782/ankbattle.rec
Dragon86
05-09-2006, 18:16
Widze, ze ktos w koncu trafnie podsumowal to forum;)
Jak tam nastroje w Relictus po bitwie?:confused:
BTW niech ktos Zemusowi wytlumaczy ze Dwarfhood byl, jest i bedzie neutralny nie zaleznie od tego co zrobil Yup!
uspokoj sie juz :p przeta nic sie nie stalo ;) a co do Relictus jednak powinniscie se to wziasc do serca:D
@Qreew
Of course good luck w next bitwach ale co do splacania nie bylbym tego taki pewien. "Wszystko sie może zdarzyć..."
@dressu
http://rapidshare.de/files/32052782/ankbattle.rec
No masz racje, ale rozmawialismy jush na ten temat i wszyscy zgodnie stwierdzili ze nie placimy :) Ja nie zaplace bo nie mam czym, zreszta nie bede placil Hwl, poniewaz maja taki kaprys... wypowiedzieli wojne bez konkretnego powodu... a ja mam swoj honor i nie zaplace :P
dobijacie mnie, zwlaszcza opinie na temat wojen i bitew...
...szczegolnie ze strony takich "autorytetow" jak skopo czy reszta lojalnych "polacks"
skopo by naipsal nam miejscu krupnika "dobra chlopaki, to co placimy nie? xD" a potem pierwzy text "hello, can i join to your guild?" oczywiscie do HWL :D
btw. narzekacie tu na zemusa czy gogo tam jeszcze, a ktory z was probowal pogadac na ten temat z ktorymkolwiek z leaderow gildii w grze? zaloze sie ze zaden, czemu? bo jestescie typowi, jedyne co potraficie to siedziec i narzekac, bo tak najwygodniej.
PS: nastepna bitwa bedzie nasza :D
btw. narzekacie tu na zemusa czy gogo tam jeszcze, a ktory z was probowal pogadac na ten temat z ktorymkolwiek z leaderow gildii w grze? zaloze sie ze zaden, czemu? bo jestescie typowi, jedyne co potraficie to siedziec i narzekac, bo tak najwygodniej.
Hmm glowy nie dam ale zapewne zostal bym olany i tyle.
Informuje o tym na tym forum bo z tego co wiem to tutaj sa osoby, ktore w tej sprawie moga cos zrobic. A co do siedzienia i narzekania to... nie narzekam bo nie ma na co. No moze poza tym ze ludzie typu Timo'Lorenzo albo Destroyer'Lorenzo robia co im sie podoba. 2 FE i pod dp w Thais na rozpierduche bo co im moze ktos zrobic jak za plecami Keekz stoi? :(
Powodzenia chlopaki na next battle ale... nie widze wiekszych szans jak nie bedziecie mieli w koncu prawdziwego lidera. Moze ty... pawlon?;)
Btw... Wybiera sie ktos do Krakowa w sobote? Moze byc ciekawie ;)
Hmm glowy nie dam ale zapewne zostal bym olany i tyle.
Ciesz sie,ze nie dajesz gowy bo bys ja stracil...
kwestia leadera- moim leaderem zawsze byl i bedzie Tharrin!
Ewentualnie teraz krupnik, choc takze nie ma do tego najlepszej smykalki..
Konda probuje dowodzic i wszyscy widzieli efekt.. Jak sie nie nauczy to poczuje strate expa..
Ciesz sie,ze nie dajesz gowy bo bys ja stracil...
kwestia leadera- moim leaderem zawsze byl i bedzie Tharrin!
Ewentualnie teraz krupnik, choc takze nie ma do tego najlepszej smykalki..
Konda probuje dowodzic i wszyscy widzieli efekt.. Jak sie nie nauczy to poczuje strate expa..
nie poczuje bo za szybki jest zeby go dorwali na otwartej przestrzeni...
ale fakt faktem on w ogole nie chce wspolpracowac a na leadera sie raczej nie nadaje.
co do destroyera, widac ze jeszcze nie napotkal mnie on line na moim sorcu :D
jak go spotkam to zabije :p
juz raz za nim szedlem to loga dal ;(
@Kurier
Pisalem w innej sprawie i olano mnie takze glowa zostanie na swoim miejscu;)
Co do lidera to... Przeczytaj jeszcze raz to co napisales: "moim leaderem zawsze byl i bedzie Tharrin! Ewentualnie teraz krupnik, choc takze nie ma do tego najlepszej smykalki.. Konda probuje dowodzic"
Tharrin, Kurpnik, Konda. No to widze ze wszystko jasne;) Przed i w czsie bitwy, ktorego sluchacie? O to wlasnie chodzi!!!!!!!!! WYBRAC JEDNEGO I 3MAC SIE GO!!!!
@Xulorin and Lord Hybrid
Ujmijmy to tak... Dwarfhood bedzie mial malespotkanie;) Nawet Legend of Ogg sie zapowiedzial:P Every1 is invited ^^ W razie zainteresowania pisac do mnie ingame ;)
Dla Ciebie wszystko jest takie proste? Kondzie i innym z pats zawsze dowodzil wanos, i nikt inny sie za to nie bral. Teraz gdy on jest po drugiej stronie brakuje czlowieka ktory go zastapi :)
Tharrin, Kurpnik, Konda. No to widze ze wszystko jasne;) Przed i w czsie bitwy, ktorego sluchacie? O to wlasnie chodzi!!!!!!!!! WYBRAC JEDNEGO I 3MAC SIE GO!!!!
W walce zawsze Tharrin!
I napisalem, ze konda "chce" ale to nie znaczy ze bedzieX(
@pawlon
Tharrin kiedyś słyszałem od Ciebie słowa, że neutralne gildie się zbiorą i wygrają wojnę. To bodajże było wtedy jak Rivenn stworzył HWL. Nie chce tu bluzgać, bo bynajmniej tego nie robie, ale słowa "następna bitwa będzie nasza" jakoś do mnie nie przemawiają, bo to się słyszy non stop. Wszyscy są zbyt pewni siebie, nawet HWL.
W kwestii lidera gildii... nie wiem co Krupnik robi, jakim jest przywódcą, jak się sprawuje i mało mnie to obchodzi, ale mówicie o Kondzie takie i takie rzeczy, praktycznie są to same negatywy. Pogadajcie z ludźmi co Konda robił na Nebuli, jak wyglądała ich gildia i ich zgranie.
P.S. Pomyślcie logicznie dlaczego Was Konda nie słucha, a może uda Wam się dojść do porozumienia...
@pawlon
Tharrin kiedyś słyszałem od Ciebie słowa, że neutralne gildie się zbiorą i wygrają wojnę. To bodajże było wtedy jak Rivenn stworzył HWL. Nie chce tu bluzgać, bo bynajmniej tego nie robie, ale słowa "następna bitwa będzie nasza" jakoś do mnie nie przemawiają, bo to się słyszy non stop. Wszyscy są zbyt pewni siebie, nawet HWL.
W kwestii lidera gildii... nie wiem co Krupnik robi, jakim jest przywódcą, jak się sprawuje i mało mnie to obchodzi, ale mówicie o Kondzie takie i takie rzeczy, praktycznie są to same negatywy. Pogadajcie z ludźmi co Konda robił na Nebuli, jak wyglądała ich gildia i ich zgranie.
P.S. Pomyślcie logicznie dlaczego Was Konda nie słucha, a może uda Wam się dojść do porozumienia...
ja tez od Ciebie slyszalem wiele rzeczy... czas pokazal co z tego pozostalo, prawda wojtus? konda na nebuli byl z calym pats i tam tak samo jak tu alex nimi dowodzil, tak bylo zawsze i jest teraz, tyle ze akurat alex jest po przeciwnej stronie ;)
co do bitwy, nie jestem zbyt pewien siebie, po prostu jestem optymista, jak zawsze :) zreszta nikt nie jest niepokonany, ani konda, ani HWL.
Catrishia
06-09-2006, 09:21
zapewne nie slucha ich bo twierdzi ze planuja bez sensu (zla taktyka)
ale czy nie jest bezsensu to ze biega tylko w kolo i raz na jakis czas walnie sd w kogos na skraju ekranu (przynajmniej tak to na filmiki wygladalo)?
a wiem ze moglo tak byc bo juz na 2 poprzednich wojnach Konda wlasnie w ten sposob walczyl, poprostu zataczal duze kola zeby exiva go bylo ciezko namiezyc i od czasu do czasu tylko sd w kogos jak wlazl na ekran...
a pozatym nie ma co ukrywac konda, oen, kardear i reszta tej paczki jesli wygraja wojne to oleja polakow i innych co waliczyli z nimi i zrobia tylko swoja gildie a im walna akademie albo kaza zrobic swoja gildie i beda allied, ale jak co do czego dojdzie i ktorys podpadnie to i tak mu wklepia
nie to zebym tylko relictus oczernial bo mysle ze po stronie HWL sytuacja bedzie ta sama po wojnie tylko ci najblizsi z nimi zostana w gildi reszta do innej jakies co bedzie allied
a jesli ktos mysli ze bedzie inaczej to sie grubo myli, siedzialem na galanie od samego poczatku, przestalem grac dopiero w kwietniu/maju ale przez te 2 lata okolo bralem udzial w 5-6 moze nawet wiecej wojnach, nawet juz nie potrafie okreslic i zakazdym razem tak bylo, wiec nie wiezcie w obiecanki kondy czy tam keekza...
zawsze tak bylo, jest i bedzie ze tylko wykozystuja innych jako miesa armatnie na wojnie a potem i tak maja swoja gildie ktora wogole sie nie liczy z ich dawnymi sojusznikami, no chyba ze ktos ma osobiste z nimi uklady to wiadomo ze cie nie zleja...
ale sie rozpisalem :P moze ktos chce mnie poprawic? ;)
No wlasnie tharrina tam nie bylo, dlatego bitwa w plecy
Next bedzie dla relictus (o ile "elita" znowu nie da loga :p)
a kto to jest elita dla ciebie w relictus bo ja tam na filmiku nie widzialem zeby duzo hlvli brakowalo tak jak to okresliliscie ze "czekaliscie, czekaliscie, az sporo waszych musialo dac loga"
a kto to jest elita dla ciebie w relictus bo ja tam na filmiku nie widzialem zeby duzo hlvli brakowalo tak jak to okresliliscie ze "czekaliscie, czekaliscie, az sporo waszych musialo dac loga"
Jakbys sledzil to bys wiedzial;)
ponad 10 osob musialo dac loga w tym Tharrin, ktory nomen omen nas prowadzil na ventrillo... Coz mecz w lidze jest wazniejszy niz czekanie az szczury wyjda z hellgate..
A pacc area gdzie czesc ludzi co nie musiala dac loga nie ma wstepu to kretynski pomysl i tyle...
@pawlon
Moje sprawy mają mało wspólnego z wojną, więc nie wiem o co Ci chodzi, zresztą chcesz to mów, mało mnie to jakoś obchodzi. Mnie wystarczy, że ja znam prawde. Już dość się nasłuchałem Twoich wersji.
P.S. Pamiętaj, że nie Ty nie masz zawsze racji i nie zawsze wszystko wiesz...
@Catrishia
"wykozystuja innych jako miesa armatnie" czyli tak zwanych polaków. Tak było, jest i będzie, nie ma co tego ukrywać.
No fakt faktem Konda robi co chce i tak pewnie zostanie, bo ma w dupie polaków. Ech no nic próbujcie...
Pozdro...
Catrishia
06-09-2006, 10:38
Jakbys sledzil to bys wiedzial;)
ponad 10 osob musialo dac loga w tym Tharrin, ktory nomen omen nas prowadzil na ventrillo... Coz mecz w lidze jest wazniejszy niz czekanie az szczury wyjda z hellgate..
A pacc area gdzie czesc ludzi co nie musiala dac loga nie ma wstepu to kretynski pomysl i tyle...
no to dlatego pytam... bo nie sledze... wiec wymien mi te ponad 10 osob! po co tylko liczby i ogoliniki rzucacie? fakty poprosze i bede zadowolony ;)
a co do pacc area czy czekac az wyjda? ktos wam kazal tak robic? nie... przyjeliscie warunki hwl na bitwe bez zadnego ale a teraz nazekacie... to kogo to wina moja? :<
@Catrishia
"wykozystuja innych jako miesa armatnie" czyli tak zwanych polaków. Tak było, jest i będzie, nie ma co tego ukrywać.
No fakt faktem Konda robi co chce i tak pewnie zostanie, bo ma w dupie polaków. Ech no nic próbujcie...
Pozdro...
no wiadomo ze polakow, tak bylo na kazdej wojnie, zreszta juz napisalem cala sytuacje jak bedzie po wojnie, a teraz mi przyszla taka mysl, co by bylo jak by tak polacy i z jednej i z drugiej strony olali hwl i relictus, zrobili swoja gildie i dali sie bic im nawzajem to by byl ciekawy scenariusz ;)
tylko ze teraz to praktycznie niemozliwe bo nasi nie trzymaja sie juz razem i nie utrzymuja dobrych kontaktow z rodakami tak jak to mialo miejsce na poczatku galany i chocby za czasow IS, ehhh wtedy to sie przyjemnie gralo...
i w sumie to jeden z powodow dla ktorych przestalem grac, na pg juz nie mam sil, nudzi mnie ta gra, zal mi na nia czasu i wlasnie przestalo byc ciekawie w grze, kiedys polakow bylo tutaj mase i trzymalismy sie razem, questy, hunty, gildia, klimacik wspolny ktorego teraz juz nie ma i jest nudno :(
ktos wogole pamieta te czasy poza mna? :>
albo chociaz czasy nowego corentiros gdzie tharrin badz ja bylismy liderami i z lutore, fugiar, dwinem, lazuvo, trio da jah i innymi dobrze sie trzymalo, wtedy gra byla przyjemna...
do takiej klimatycznej gry z masa przyjaciol mogl bym wrocic, a to co teraz jest na galanie wcale mnei nei przyciaga
@Catrishia Tak własnie grało się w CoO przez ostatni rok (łącznie z dużą częścią tych wakacji), aż do momentu kiedy Twoja gildia zabiła kilku naszych za free. Skończyło się to tak że część ludzi weszła w wojne, a reszta praktycznie straciła ochotę do gry. To przykre że tęsknisz za rodzajem gry, który sam zabierasz innym ...
Catrishia
06-09-2006, 11:09
to przeczytaj pare stron wczesniej, to nie moja gildia i nie ja zabieram to za czym tesknie, a tak pozatym czy catrishia zabijala za free? ;)
To czy robisz to osobiscie, czy wspierasz siły które to robią nie ma dla mnie większego znaczenia. Nie mam zamiaru tutaj nikogo o nic takze oskarzac, ani wszczynac kłutni. W sumie wogole nie mam zamiaru sie tutaj wypowiadac. Poprostu z zalem stwierdzam co robi HWL. Przez ta wojne, najstarsza gildia na serwerze sie prawie rozpadla ...
Catrishia
06-09-2006, 11:22
pytalem o to dlatego bo myslalem ze zrozumiesz, ale zeby nie trzymac cie w niepewnosci to ci napisze prosto z mostu - nie gram juz catrishia od ponad 4 miesiecy ;) dlatego mowilem ze to nie ja i nie moja gildia
tez nie mam zamiaru sie klucic ;)
mozna mnie teraz spotkac pod nickiem Starin (rzadko ale mozna)
ehh nie przesadzajcie z tym leaderem, ja osobiscie sie nie czuje jakims super leaderem, akurat ja prowadzilem bo ktos to musial robic. na pewno jakbym tam byl nie pozwolilbym sie porozdzielac itp
ktos napisal ze konda nas nei slucha bo mamy beznadziejna taktyke, ehh jakos do tej bitwy nikt na zadnej akcji nei padl i lapalismy fragi, jedyne zgony u ans to ludzie ktorzy cwaniakowali, mysleli ze sa mistrzami, i wpadali na jakis samowolkach lapiac pz locki.
Catri@ poczatkowe czasy kilithyi Corentiros to byl moj najlepszy czas na tym serwerze, mialem pare wlasnych gildii potem, staralem sie dobierac ludzi sensownie, ale co z tego? nigdy juz nie udalo mi sie odbuddowac takiej atmosfery i lojalnosci w gildii. nie wiem jak Ty ale ja wtedy bylem gotow bic sie za kazdego z nas do upadlego, nawet za ralesha ktorego jakby nie bylo strasznie nie trawilem. co do obecniej sytuacji, czy Ty myslisz ze my naprawde chccemy rzazdic tym serwerem? zjednoczylismy sie z konda i staryym dominion, bo to zwieksza nasze szanse(jakby tylko jeszzce wspolpracowal...ehh), po ewentualnej wygranej sami odejdziemy do swoich gildii i bezdiemy sobie grac dalej jak gralsimy, o ile w ogole ktos z nas bezdie wtedy jeszcze gral. a poza tym po co spekulowac? do wygranej droga coraz dluzsza...;)
dog@ oczywiscie moge nie miec racji, sa moje wersje, Twoje, i innych, gdzie lezy prawda? pewnie gdzies posrodku, nie bede przerabial tego na tym forum bo to bez sensu, tylko Ty wiesz co naprawde sie stalo, ale to wcale nie znaczy ze to co glosno mowisz jest z tym zgodne.
@Catrishia W takim razie musze przeprosic za agresywny ton mojej wypowiedzi i zwrocic honor.
@Xulorin and Lord Hybrid
Ujmijmy to tak... Dwarfhood bedzie mial malespotkanie;) Nawet Legend of Ogg sie zapowiedzial:P Every1 is invited ^^ W razie zainteresowania pisac do mnie ingame ;)
Troche daleko jak dla mnie :p A już myślałem że mówicie o Summer Coke Festival i o Jay'u-Z ;).
Catrishia
06-09-2006, 15:46
@Catrishia W takim razie musze przeprosic za agresywny ton mojej wypowiedzi i zwrocic honor.
spoko loko ;)
@pawlon
jasne ze pamietam core za czasow kili, mari, sugusita i inncyh, nie bede juz wspominal bo dlugo by pisac, to byly najlepsze czasy, wtedy kazdy za kazdym by sie wstawil, gildia naprawde zyla i dzialo sie duzo ciekaweych rzeczy, a nawet jak nie bylo co robic to guild chat nie ucichal i byla zawsze zwala, ehhh stare czasy...
No narzekaja, no ale to wojna nie obowiązują żadne zasady :D
co do _piterosa_ czy jak mu tam, jeśli już po kimś jedziesz to rodziny się nie tyka to tyle co do tego
Skopo może następną bitwe wygrają kto wie ;) no ale jak sie w pierwszej przegrywa do 13:1 to nie wróży to dobrze
To byla ironia z mojej strony:P Ja i tak wiem, ze oni tej wojny nie wygraja:P
Jakby mieli wygrac to juz dawno by wygrali i nie dostawali by tak po dupie:D
A co mial Krupnik napisac? Chlopaki to koniec, poddajemy sie? Nie jestem pewny ale Ty chyba tez byles w Dominion... i zapewne sie splaciles :)
Nikt z PN sie nie splaci i bedziemy walczyc, badz czekac az cos znaczacego sie wydarzy ( konflikt Hwl z kolejna gildia).
A co do bitwy, to byla nasza pierwsza walka, wiec nie oczekujcie zbyt wiele. Czlowiek uczy sie na bledach ;)
Odszedlem od nich poniewaz jak mozna byc z kims takim w guild??:P
Po 1 akcji zwatpilem....Byla sytuacja taka gdzie od nas bylo 6 i ja z Ravertonem naparzalismy Sir Impa, ich sie zrobilo nagle 8 i od nas wszyscy wskoczyli do dp i nikt nie pomogl oprucz Demiego, ktory mnie uhal....A reszta siedziala sobie w dp i kisila ogorka zamiast wyjsc i pomoc.:cup:
@Catri
My walczymy z konda poniewaz to zdecydowanie zwieksza nasze szanse na wygrana. Nie mam zamiaru z nimi byc w gildi po wojnie, poniewaz powroce do PN. Konda wykorzystywal polakow i dalej bedzie to robil, a najlepiej wiedza to Ci ktorzy byli w Dominion. Keekz robi podobnie...
@skopo
No i zobacz demi dalej jest w wojnie:) Powiedz mi co krupnik powinien powiedziec po takiej bitwie... totalnie przegranej. Poprostu to byly najlepsze slowa jakie mogl wypowiedziec w danej chwili.
Troche daleko jak dla mnie :p A już myślałem że mówicie o Summer Coke Festival i o Jay'u-Z ;).
Hehehe kto wie, kto wie...;) Zobaczymy gdzie nas nogi poniosa po "mocnym krasnoludzkim" ;)
Co do Kondy i jego probach dowodzenia w bitwie/sposobie walki to wlasnie od takich spraw jest lider. Opieprzyc i powiedziec ze jak nie chce sluchac to kopa dostanie (wiem, latwo mowic):P
Jeszcze tylko jedno pytanie do wszystkich liderow Relictus;) .
Co wam szkodzilo pojsc po HWL jak wszyscy byliscie zalogowani?
Nie wiem czy umawialiscie sie na konkretna lokalizacje bitwy (AB) ale czy to byl problem zeby samemu sie przejsc? (tak tylko pytam... nie jechac za mocno:P)
Colorion
06-09-2006, 16:06
Hehehe kto wie, kto wie...;) Zobaczymy gdzie nas nogi poniosa po "mocnym krasnoludzkim" ;)
Co do Kondy i jego probach dowodzenia w bitwie/sposobie walki to wlasnie od takich spraw jest lider. Opieprzyc i powiedziec ze jak nie chce sluchac to kopa dostanie (wiem, latwo mowic):P
Jeszcze tylko jedno pytanie do wszystkich liderow Relictus;) .
Co wam szkodzilo pojsc po HWL jak wszyscy byliscie zalogowani?
Nie wiem czy umawialiscie sie na konkretna lokalizacje bitwy (AB) ale czy to byl problem zeby samemu sie przejsc? (tak tylko pytam... nie jechac za mocno:P)
Hwl z tego co wiem o umowionej godzinie zamiast wyjsc na otwarta bitwe zajeli takie pozycje ze jakby relictus po nich poszli to by sie jeszcze wieksza rzezia skonczylo
@Arkus of Galana, Nastir
Zgrałem już fotki z mojego pobytu 2 tygodniowego na dupciach we Lwowie. Są zarówno w terenie jak i w domu w sytuacjii..... x) Jak coś to msg me w grze i dam namiary na photobucket :) W grze opis jaki dawałem to nie to samo co zobaczyć real.
no to super, odezwe sie na 100% :D
btw. Konda ma taktyke jakas przynajmniej a reszta relictus leci na zbity pysk(sa wyjatki), a skutki widac po ostatniej bitwie :D ale po co drążyc ten temat, bierzcie sie do roboty, bo chce zobaczyc deady Camuha ^^
@Qreew
Panie mądrala moze pacca bys sobie skombinowal i walczyl normalnie, a tak to rzucasz slowa na wiatr i udajesz wszystko wiedzącego... A co do tego tekstu o szkolach to wiedz ze ja za niecaly rok koncze nastepna szkółke wspaniałym egzaminaem (czytaj. matura) i o laseczkach juz wiem wiele ;D moze nawet wiecej od Ciebie :P
@pawlon
No i tu się z Tobą w 100% zgadzam :] chyba po raz pierwszy w życiu :D
Po tej bitwie to chyba już wiecie, że nie ma co się z HWL ustawiać na bitwy na konkretne godziny, bo jak widać oni czekali tylko aż połowa z Was da loga ;)
Kuczer88
06-09-2006, 18:14
jak bedziemy sie umawiac na walk3e Wojna to Wojna.. :baby: ahhh jakies mecze.. dobry pretekst 8o z tego co ja wiem macie 2 czaty na ventirlonie hahha ;) pisaliscie kiedys ze jest nudno teraz macie wojne to sie bawimy :):) ahh jakos to bedzie chlopaki powodzenia buziaki :evul: no moz3e jak bysmy przegrywali to mamy 1 zagrywke :):) :( // butcher
jak bedziemy sie umawiac na walk3e Wojna to Wojna.. :baby: ahhh jakies mecze.. dobry pretekst 8o z tego co ja wiem macie 2 czaty na ventirlonie hahha ;) pisaliscie kiedys ze jest nudno teraz macie wojne to sie bawimy :):) ahh jakos to bedzie chlopaki powodzenia buziaki :evul: no moz3e jak bysmy przegrywali to mamy 1 zagrywke :):) :( // butcher
Z butchera macius to masz tyle co zakonnica z nocnego trybu zycia:baby:
Wojna "open" to "open" a nie szwedanie sie po kanalach w waszym wykonaniu...X(
A co do meczy- jak nic nie wiesz to sie zamknij!
Mecze szostek ligowych byly zaplanowane duzo wczesnij niz ta "open:rolleyes:" bitwa...
To jeszcze nie koniec cwaniaczku...
@Kurier
Kurier wojna to wojna. Kto Ci powiedział, że jak HWL napisze "Open battle" to tak będzie... stary każdy tutaj gra bez zasad, i (nie konkretnie w Twoim przypadku) gadanie, że ktoś nie ma honoru, itp. to nic nie daje. Jeśli oni cwaniakują, zróbcie to samo...
Catrishia
06-09-2006, 20:58
niewiem czy zauwazyliscie ale od jakiegos czasu to nie macius pisze na kuczera koncie 8o
Komandos Strong
06-09-2006, 21:09
@ kurier
widzisz tu jest problem bo ja niewiem, Ty myslisz (tak przuszczam) ze wojna to sprawa honorowa, tak jest honorowa to Ci przyznam, ale galana = honor? na to pytanie niech sobie kazdy odpowie sam B)
tak tak tak tak kuczer roxor
(...)
Kuczer 22:48:49
Bo ja kocham tharrina
(...)
Gay plx:baby:
@wszyscy- otoz ja liczylem na "ch"onorowe starcie chocby dlatego ze szanuje keekz'a i kilku innych z HWL.. Niestety nawet Alex(wanos/Toxo) pokazuje swoj brak dojrzalosci.. Ale z drugiej strony czego oczekiwac:(
No nic.. szacuneczek dla tych co sa "normalni" na tym forum i kotwica w plecy kuczerowi, byle byla jutro ladna pogoda i karaoke udane:D
Trzeba cos zorganizowac.. ale niestety ludzie sie nie loguja.. a Hwl jak nas wiecej niz 2 online to nawet huncic nie ida dopuki ich kilkunastu online nie ma.. Prawda macius?-.^ :D
P.S. komandos jak cos mozemy komandosa walnac kiedy;)
bobiik to jakis pka char relictus tez? bo pojechali mnie na palku jak psa z takim jednym typkiem ;p
Z tego co slyszalem to jest to trunek eee... halucynogenny ^.-
Milej jazdy ^^
BTW
23:48 Drunk'Runer [11]: even anurchy <hicks> logged in to check out orsha
23:49 Sufatev [20]: wait... Orsh on Galana?
23:49 Sufatev [20]: AGAIN?
23:49 Ol'Waf [9]: hes here
Trzeci raz ;) Ktos tu Galany nie lubi:P
@up liczyc do 4 nie pozwolili w szkole ale to juz 3 raz mamy nawiedzenie...
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1367286
roffu sobie wymyslil paymenty za wojne doslownie wyglada jak wycena ludzi wrecz zalosne<kazdy wyzsz-lvlewy sorc musi jeszcze jakies warunki przyjac>
niby dobrze ze zaplacilem roffu prawie na poczatku bo pogralem sobie chociaz troche podczas wakacji z drugiej strony wyglada jakbym ja i cue cumber przeplacili... coz ze znanych mi opinii reli~ nie ma ochoty placic wiec wojna trwa
Roffu zlozyl obietnice iz CoO i PN -osoby w gildii ktore nie biora udzialu w wojnie- zostaly z niej zwolnione wnioskowac mozna ze hwl narazie nie chce kolejnych sprzymierzencow reli~ albo tez znormalnieli<odpowiedzcie sobie sami w myslach a nie tu>
Lord Hybrid
07-09-2006, 00:26
Co do paymentów to są one troche dziwnie. Poza tym jaki sens było nie grać i teraz pod koniec wakacji płacić jak i tak nie będzie czasu na tibie. Wkońcu są inne rzeczy do robienia a ja chyba nie wbije 100 sworda w tym roku :(
ja mam tylko nadzieje ze nikt nie bedzie na tyle naiwny by to zaplacic...
i tak bedzie traktowany jak szmata... a do tego preczej czy pozniej padnie za byle powod, no chyba ze naprawde by robil za pomiotlo i sie by taki nie wychylal. ale ja nie potrafie tak grac, udawac ze nie wiedze jak ich kumple bija moich za friko, albo wychodzic ze spawna bo oni akurat maja ochote poexpic.
Colorion
07-09-2006, 07:32
50k mi dowalili X( X( X( X( X( X( X(
ktos tam mnie baardzo nie lubi
50k mi dowalili X( X( X( X( X( X( X(
ktos tam mnie baardzo nie lubi
Hehehe no to co ci zostaje poza przylaczeniem sie do Relictus?;)
Paymenta juz masz wyznaczonego:P
Btw... Xalade i Xairax widze ze sie dogadali.
Czy to moze chwyt marketingowy? ^^
@Zimpa
Co so Orsha to ja wiedzialem o 3. Dopiero od niedawna mam znowu neta takze troche do tylu jestem:P
Catrishia
07-09-2006, 09:17
Co to jest 50k dla wiekszosci, pamietam jak w IS walczylismy przeciwko Patriots (Konda) to zaden z nas nie mial paymentu ponizej 100k (a najwyzszy lvl to byl podajrze 90+) a ja sam musialem zaplacic 150k a mialem 70-80 lvl, nie pamietam juz dobrze.
A pozatym niby ladnie pisza o tworzeniu nowej galany, tylko jestem ciekaw jak im to wyjdzie 8o
Colorion ty płaczesz że ci dowalili 50k ?xD ja mam 70~ lv na kyrze i za wojne chcieli payment 150k i nie gadaj że na takim lv jaki ty masz niestać cię.
Colorion ty płaczesz że ci dowalili 50k ?xD ja mam 70~ lv na kyrze i za wojne chcieli payment 150k i nie gadaj że na takim lv jaki ty masz niestać cię.
Nas wszystkich stac.. co nie znaczy ze Hwl zobaczy jakas kase od nas!
Niech oni zaplaca tym co z ich rak zgineli.. Po 50-100k za aole i blessy to pomyslimy.. lacznie to jakos ponad 2 mln juz by bylo;]
Co to jest 50k dla wiekszosci, pamietam jak w IS walczylismy przeciwko Patriots (Konda) to zaden z nas nie mial paymentu ponizej 100k (a najwyzszy lvl to byl podajrze 90+) a ja sam musialem zaplacic 150k a mialem 70-80 lvl, nie pamietam juz dobrze.
A pozatym niby ladnie pisza o tworzeniu nowej galany, tylko jestem ciekaw jak im to wyjdzie 8o
catri no wiesz? Ciebie bym o taka naiwnosc nie podejrzewal;)
PS: nasze paymenty w pierszych dniach wojny wynosily od 100-400k, wic 50k chyba kazdemu powinno sie wydawac podejrzane ;)
Catrishia
07-09-2006, 12:45
catri no wiesz? Ciebie bym o taka naiwnosc nie podejrzewal;)
PS: nasze paymenty w pierszych dniach wojny wynosily od 100-400k, wic 50k chyba kazdemu powinno sie wydawac podejrzane ;)
No to jak myslisz czemu pytam jak im to wyjdzie? :>
ja bym to widzial tak (i pewnie tak to HWL planuje): 1. wezma paymenty, posciemniaja z better galana, dadza chwile spokoju, a potem powykanczaja po kolei pare osob i zacznie sie od nowa :P 2. albo poprostu wezma kase i tak was ubija, 3. albo nikt nie zaplaci i sie dalej trzaskacie ;)
wydaje mi sie ze zostanie przyjeta opcja nr 3 :P
Powiedzmy szczerze:
Po 1 : Corlic chce robic DH questa za 150k od lepka (chore).
Po 2 : Wymyslili sobie paymenty.
Po 3 : Stwierdzam, ze szwedkom zaczyna brakowac kasy :P Jak mi jest przykro ;( hHAhAhAHAHhahh :evul:
Colorion
07-09-2006, 13:27
Powiedzmy szczerze:
Po 1 : Corlic chce robic DH questa za 150k od lepka (chore).
Po 2 : Wymyslili sobie paymenty.
Po 3 : Stwierdzam, ze szwedkom zaczyna brakowac kasy :P Jak mi jest przykro ;( hHAhAhAHAHhahh :evul:
Nawet bez stalego dochodu z paymentow nie sadze zeby im szybko braklo ...
powiedzialbym raczej ze sa pazerni i ciagle im malo
duzo latwiej im bedzie wszystkich wytluc po kolei jak podziela relictus na tych co sie wyplacili i tych co zostali w wojnie
CzerwonyRed
07-09-2006, 13:37
ORSHABAAL NA GALANIE!! Gdy przeglądałem sobie Kill Statistics na www.Tibia.com, zobaczyłem, że dziś Orshabaal się zjawił i jego ofiarami było 6 osób!
Nawet bez stalego dochodu z paymentow nie sadze zeby im szybko braklo ...
powiedzialbym raczej ze sa pazerni i ciagle im malo
duzo latwiej im bedzie wszystkich wytluc po kolei jak podziela relictus na tych co sie wyplacili i tych co zostali w wojnie
No nic.. mysla, ze maja doczynienia z kolejnymi personami pokroju Rómcia czy innego Ane"eb"varixa, ktorzy zobacza mala zaplate i zaraz poleca kase wysylac..
Moze wreszcie udowodnimy, ze jeszcze istnieja polacy z honorem, dla ktorych przyjaznie sa wiecej warte niz kasa, nomen omen lvle w grze..
Zaplaty nie bedze!
Zakonczcie temat!
@Cat~ masz racje 3cia opcja jest najbardziej odpowiednia;)
A co do 1szych dwoch to takze masz racje oni to planuja..
Komandos Strong
07-09-2006, 14:09
jasne jestem otwarty na takie propozycje :evul:
Ale to HWL stalo sie dobroduszne...
A najbardziej rozbawil mnie tekst
"Navoxiv - 50k + Official apoligy to Catrishia"
Mam go przeprosic za to ze nazwalem go zlodziejem (bo nim jest) i idiotą (jak wczesniej :) )
Mysle ze nikt nie da im latwej gotowki.... :P
thewojtek
07-09-2006, 15:56
o,0 mi spadl payment przez 15 dni z 150k do 50 ;o
ale kto im zaplaci?.... mam nadzieje ze nikt....
colorion ty chyba wiesz kto cie w hwl nie lubi nawet ladne zdjecie miales ;]
Xairax_pl
07-09-2006, 16:10
Btw... Xalade i Xairax widze ze sie dogadali.
Czy to moze chwyt marketingowy? ^^
Nie wiem skad ci to przyszlo do glowy. Moze po prostu czas isc na kurs jezyka angielskiego albo czytania ze zrozumieniem?
o,0 mi spadl payment przez 15 dni z 150k do 50 ;o
ale kto im zaplaci?.... mam nadzieje ze nikt....
Ja juz zaplacilem!1 Nie widziales co Wapivos napisal??!!11
Xairax hantet !!
Mi roffu mowil o sumie 150-200k a nagle 50 i to jeszcze bez zadnego "dopisku":D Czuje sie niedoceniony :(
Colorion
07-09-2006, 16:43
colorion ty chyba wiesz kto cie w hwl nie lubi nawet ladne zdjecie miales ;]
Nie sadze zeby ten ktos mial tam duzo do gadania ...
A troche ludzi mi oferuje pomoc z obnizaniem paymenta B)
zejdzie do 30k to place i ide na banshee w weekend z zero :D
Thx Guga za sliczne zdjecie:D :D
Qreew jak dojdzie pacc to cie napewno docenia :)
Colorion
07-09-2006, 17:44
Dżentelmeni z hwl nie byli sklonni do wspolpracy wiec ...
17:40 You see yourself. You are an elite knight. You are Virtus of the Relictus.
Colorion mój bohaterze bierz cep w dlon i na wojne goń:cup:
Kuczer88
07-09-2006, 18:49
Ale to HWL stalo sie dobroduszne...
A najbardziej rozbawil mnie tekst
"Navoxiv - 50k + Official apoligy to Catrishia"
Mam go przeprosic za to ze nazwalem go zlodziejem (bo nim jest) i idiotą (jak wczesniej :) )
Mysle ze nikt nie da im latwej gotowki.... :P
/ kradziej ehhhh :P nie no cos ty... idiota moze jestes nim :D ahh :confused:
Lord Hybrid
07-09-2006, 19:50
kto zapłacił i jest wolny?:p
Pytalem sie Nuskei z jakis miesiac temu ( z czystej ciekawosci) to moj payment wynosil ponad 400 k ;)
Wlasnie kto sie splacil? Nie mam czasu na gre przez szkole i nie wiem co sie dzieje w ogole w gildii .
Colorion
07-09-2006, 21:02
Pytalem sie Nuskei z jakis miesiac temu ( z czystej ciekawosci) to moj payment wynosil ponad 400 k ;)
Wlasnie kto sie splacil? Nie mam czasu na gre przez szkole i nie wiem co sie dzieje w ogole w gildii .
A mowili ze na wakacjach malo ludzi gra bo czasu szkodai sie zacznie walka w rok szkolny, a tu nic tylko zakuwac
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.