zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Isildur's Earl
11-10-2006, 20:48
Siema!
Jestem tu nowy.
Chcialbym zrobic nowa postac na Galanie.
I oto moje pytanie :
Czy warto?

Poczytaj troche wydarzenia z Galany a się dowiesz, ewentualnie zrób tego chara i pograj ze 3 dni na mainie, tez sie dowiesz

Colorion
11-10-2006, 21:49
Eodjina
Oct 11 2006, 21:27:38 CEST Killed at Level 44 by Colorion Zabijaka

teraz name pasuje
szkoda ze potem
Oct 11 2006, 21:44:23 CEST Killed at Level 36 by Cryn Kalius

Agnieszka21
11-10-2006, 22:34
Oo How We Livin back:confused:

Zimpa
11-10-2006, 22:40
Oct 11 2006, 21:39:28 CEST Killed at Level 76 by Lutore
and by Roffu

Duo sie polozyl

Swietujmy zwyciestwo Polski i zastanowmy sie jak tam na wojnie... OPS mnie wojna nie dotyczy jaka ulga wewnetrzna co by nie bylo powodzenia zycze

Adelao
12-10-2006, 07:19
Oo How We Livin back:confused:

A więc zaczynamy wojne ? ;)

thewojtek
12-10-2006, 07:34
huhu zobaczymy co z tego wyniknie, brakuje jeszcze kilku osob ale pewnie na dniach dojda, Good Luck both sides!

Celmir
12-10-2006, 09:42
A więc zaczynamy wojne ? ;)

Jaki z Ciebie jest idio*a.... Wojna trwa caly czas i juz sie waszych 2 czy 3 poskladalo:p Musze przyznac ze calkiem dobrze wam idzie zabijanie naszych:)
Macie fragi na Deviladon'ie ale on odejdzie od nas bo ma za maly lv i jest latwym fragiem:]

Co do Rostka to padl za to ze siedzial u was w vencie \ponoc/.

Btw.Sir Babolek nie jest fragiem wojennym.

Celmir
12-10-2006, 09:53
o wielka mordeczka doggie sie odezwal. czlowiek ktory okradl 3 osoby z rla na okolo 4 tysiace zlotych, overtake'nal konta kumplom z okolo pol rokiem pacc. czego chciec wiecej? i Ty masz dzieciaku godnosc sie odzywac? hf irl ;]

Doggie Ty kradzieju !!!1111oneoneone!!11!
Powiem mamie bedzie lanie.:baby:

Monr
12-10-2006, 09:58
siema, nie gram na galanie, ale kiedys gralem, nie moglem nigdzie znalezc, powiedzcie co sie stalo z corlic'iem.

Celmir
12-10-2006, 10:00
jak już zapłaciłem 55zł i 35 MS x)

P.s Przynajmiej nie mam 3 ownerów B)

Wez wyjdz bo zal.....;(

Dragon86
12-10-2006, 10:02
siema, nie gram na galanie, ale kiedys gralem, nie moglem nigdzie znalezc, powiedzcie co sie stalo z corlic'iem.
Delete za bany

Doggie
12-10-2006, 10:33
@Celmir

Double post is thx : < ech och zaczyna się, że już 3 chłopów z Relictus się położyło i co jara Cię to? No tak idź do mamy : < Najwięcej to Ty zrobiłeś i zaraz będzie, że wszystko dzięki Tobie.
Pozdro i poćwicz.

Doggie

Celmir
12-10-2006, 10:57
Ehh maly Doggie.....Jaki Ty glupi jeszcze jestes:]
Wez juz dorosnij....I zmien wiek w profilu bo po Twoich wypowiedziach wnioskuje, ze masz okolo 15 lat:confused:

Doggie
12-10-2006, 11:00
Przepraszam : < Z tego co wiem czytać uczyli już w 1 klasie jak nie w domu. No chyba, że u Ciebie ciężka sytuacja nie wiem, nie wiem nie w nikam.
GG no re.

Doggie

P.S. Ty to jesteś strasznie dorosły, podejmujesz pełne dojrzałe decyzje. ROTFL śmianie z Ciebie dziaciaku. ×D

Celmir
12-10-2006, 11:08
Przepraszam : < Z tego co wiem czytać uczyli już w 1 klasie jak nie w domu. No chyba, że u Ciebie ciężka sytuacja nie wiem, nie wiem nie w nikam.
GG no re.

Doggie

P.S. Ty to jesteś strasznie dorosły, podejmujesz pełne dojrzałe decyzje. ROTFL śmianie z Ciebie dziaciaku. ×D

Koncze wymiane zdan bo nam temat zamkna za zbedne gadanie.

Lord Hybrid
12-10-2006, 12:26
Jak by nie patrzeć zaczęło sie znowu pz camping po obu stronach tylko że HWL ma jakiś pomysł na gre i zdobywanie fragów. U nas Leder i Vice nie wykazują żadnej inicjatywy do planowania czego kolwiek. Tak samo memberzy gildii jak była wojna nie logowali sie wogóle, a jak nastał pokój to odrazu frekwencja prawie 100%. Teraz znowu wojna i nikogo nie ma. Jednym słowem 0 organizacji. Dlatego pewnie jeszcze nie raz zobaczymy, że ktoś z Relictus pisze, że oni mogą expic itd. a padają jak muchy po zorganizowanym mass logu przez HWL.

U nas coś takiego nie ma racji bytu i jeszcze dluuuuuugo nie będzie. Spowodowane jest to tym, że za dużo w gildii jest "obcych" czego następstwem są informacje dla HWL od jakiegoś/jakiś szpiegów w gildii. Dlatego też, wcale sie nei zdziwie jak HWL bedzie sobie nawet siedzieć w tym pz, a i tak jakieś fragi zdobywać z dobrze zaplanowanych akcji.

Mówiąc w skrócie - znowu będzie war w dupe.

Btw. Polecam strone http://www.pskonejott.com/otc_display.php

Sądze że czas online 15 minut przez 4 dni to świetny wynik jak na leader gildii która jest w war. Przez 15 minut to nawet nie da sie wysrać na kiblu.

Korzen_82
12-10-2006, 12:37
Jak by nie patrzeć zaczęło sie znowu pz camping po obu stronach tylko że HWL ma jakiś pomysł na gre i zdobywanie fragów. U nas Leder i Vice nie wykazują żadnej inicjatywy do planowania czego kolwiek. Tak samo memberzy gildii jak była wojna nie logowali sie wogóle, a jak nastał pokój to odrazu frekwencja prawie 100%. Teraz znowu wojna i nikogo nie ma. Jednym słowem 0 organizacji. Dlatego pewnie jeszcze nie raz zobaczymy, że ktoś z Relictus pisze, że oni mogą expic itd. a padają jak muchy po zorganizowanym mass logu przez HWL.

U nas coś takiego nie ma racji bytu i jeszcze dluuuuuugo nie będzie. Spowodowane jest to tym, że za dużo w gildii jest "obcych" czego następstwem są informacje dla HWL od jakiegoś/jakiś szpiegów w gildii. Dlatego też, wcale sie nei zdziwie jak HWL bedzie sobie nawet siedzieć w tym pz, a i tak jakieś fragi zdobywać z dobrze zaplanowanych akcji.

Sądze że czas online 15 minut przez 4 dni to świetny wynik jak na leader gildii która jest w war. Przez 15 minut to nawet nie da sie wysrać na kiblu.

Może konda powinien być leaderem. On ma 45minut online przez tydzień :)

pawlon
12-10-2006, 12:41

swietnie, wnioskuje ze wzorowal sie na tobie... jak byl pokoj treniles po 12h na dzien... a teraz gdzie sie podziales? aaa chronisz skille w dp :D

wlasnie takie nastawienie jak twoje powoduje ze nikogo nie ma, co jaksa leaderzy to ty masz zakaz myslenia?

Lord Hybrid
12-10-2006, 13:06
swietnie, wnioskuje ze wzorowal sie na tobie... jak byl pokoj treniles po 12h na dzien... a teraz gdzie sie podziales? aaa chronisz skille w dp :D

wlasnie takie nastawienie jak twoje powoduje ze nikogo nie ma, co jaksa leaderzy to ty masz zakaz myslenia?

Nadal siedze, robie UHY i explo na zmiane i patrze kto jest online. Jakos mi sie wydaje, że ja chyba wiem lepiej kto sie loguje w ciągu dnia, kto chce cos zrobić a kto ma gdzieś i czeka aż sie samo poprawi ;)

Adelao
12-10-2006, 14:38
Jaki z Ciebie jest idio*a.... Wojna trwa caly czas i juz sie waszych 2 czy 3 poskladalo:p Musze przyznac ze calkiem dobrze wam idzie zabijanie naszych:)
Macie fragi na Deviladon'ie ale on odejdzie od nas bo ma za maly lv i jest latwym fragiem:]

Co do Rostka to padl za to ze siedzial u was w vencie \ponoc/.

Btw.Sir Babolek nie jest fragiem wojennym.

To czemu nie ma Open battle ? :confused:

Qreew
12-10-2006, 15:10
Hybrid siedzac na noobach bardzo nam pomagasz:)
A co do krupnika, uwazasz iz powinien rzucic szkole zeby wygrac ta wojne?

Lord Hybrid
12-10-2006, 15:14
Hybrid siedzac na noobach bardzo nam pomagasz:)
A co do krupnika, uwazasz iz powinien rzucic szkole zeby wygrac ta wojne?

Ja też mam studia, więc nie mam zamiaru sie tłumaczyć i go rozumiem :p Tylko z tego co wiem to krupnik nie ma kompa tam gdzie jest, więc po co nam "przywódca" który jest offline cały czas. Leader powinien wykazywać inicjatywe, planować jakieś akcje i pokazać, że sie interesuje gildią.

Co do siedzenia na noob charach to z Wami nie ma nic lepszego do roboty. Tak przynajmniej porobie sobie explo i UHy - może kiedyś sie przydadzą jak wkońcu coś zaplanujecie. A chętnie się zaloguje jak bedzie po co, bo narazie zgrania jest zerowe, a nasze forum to jedno wielkie gówno. Nie ma tam ani JEDNEGO tematu zwiazanego z planowaniem jakieś akcji. Są same pierdoły typu RULES, których i tak nikt nie przestrzega. Czy taka gildia zasługuje na wygraną ??..... Chyba w bierki

Z drugiej strony jaki jest sens pisania i planowania na forum jakiś akcji skoro mamy na bank jakiegos szpiega, który i tak doniesie wszystko do HWL. Najlepiej siedzieć jak Wy i patrzeć jeden na drugiego. i mysleć - "A może jak raz się sam problem roziwąze". gz

Krod
12-10-2006, 15:39
Od dluzszego czasu nie gralem w tibie ale kiedy teraz zrobilem formata kompa i sie zalogowalem to ekran gry byl bardzo maly a deufalt jest prawie na caly monitor!! Najgorsze jest to ze nie moge powiekszyc obrazu poprzez rozszerzenie!!! Czy ktos wie i moze mi powiedziec jak powiekszyc ekran gry????
:( :( :( :(

Lord Hybrid
12-10-2006, 15:56
Od dluzszego czasu nie gralem w tibie ale kiedy teraz zrobilem formata kompa i sie zalogowalem to ekran gry byl bardzo maly a deufalt jest prawie na caly monitor!! Najgorsze jest to ze nie moge powiekszyc obrazu poprzez rozszerzenie!!! Czy ktos wie i moze mi powiedziec jak powiekszyc ekran gry????
:( :( :( :(

bardzo prosto. Wejdź:

OPTIONS>>>>GRAPHICS>>>ADVANCED

i odznacz opcje

don't Stretch/Shrink Game Window

Powinno działać już ;)

Tarnos
12-10-2006, 16:07
Dawno mnie tu nie bylo ;p

Wracam do gry tylko innym charem chyba ;D niepotrzebnie zrookowalem tego 58 rp xD

co sie stalo ze skopo i jego gildia ? :P

Maniek Master
12-10-2006, 17:00
Life is Life ;p
Mam pytanko do Reluctis? Co ma cie do Princess Agusi ???

dressu
12-10-2006, 17:14
Jesli lider nie ma czasu na gre i na swoja gildie (w tym przypadku Krupnik) to nie sadzicie ze Relictus powinno zmienic lidera takiego ktory ma zawsze czas na gildie i na gre? Ktory umie zaplanowac jakas akcje , ktory ma zdolnosci przywodcze ?Moim zdaniem Relictus powinno zmienic lidera..skoro nie ma czasu na gre .
Moim zdaniem Hybrid ma racje , pokazcie ze sie nie boicie ich , nie dajcie sie zagonic znowu do pz'ta.....

@Pucol
dobrze sie czujesz?

Signed,
Anonim

Rumcio
12-10-2006, 19:08
ojejku Pucol co Ci sie stało moze poczebujesz pomocy?

Prawda w Oczy Kole... B)

Pozdroo

Ajron 88
12-10-2006, 19:39
Jesli lider nie ma czasu na gre i na swoja gildie (w tym przypadku Krupnik) to nie sadzicie ze Relictus powinno zmienic lidera takiego ktory ma zawsze czas na gildie i na gre? Ktory umie zaplanowac jakas akcje , ktory ma zdolnosci przywodcze ?Moim zdaniem Relictus powinno zmienic lidera..skoro nie ma czasu na gre .
Moim zdaniem Hybrid ma racje , pokazcie ze sie nie boicie ich , nie dajcie sie zagonic znowu do pz'ta.....

@Pucol
dobrze sie czujesz?

Signed,
Anonim

Hybrid , a kogo bys typowal na nowego leadera ? bo ja w ostatnim tygodniu (teras moze nie bo nie ma mnie na chacie) siedzialem online 7 h + , 85 % z tego na main charze.. i jakos nigdy niewidzialem nikogo w gildi kto bylby "dosyć" dlugo online , każdy narzeka ze nikt sie nie loguje (np. Kardear) a sam jest online mniej niz moj noob char...

Kurier
12-10-2006, 19:43
Hybrid , a kogo bys typowal na nowego leadera ? bo ja w ostatnim tygodniu (teras moze nie bo nie ma mnie na chacie) siedzialem online 7 h + , 85 % z tego na main charze.. i jakos nigdy niewidzialem nikogo w gildi kto bylby "dosyć" dlugo online , każdy narzeka ze nikt sie nie loguje (np. Kardear) a sam jest online mniej niz moj noob char...

Tu znow czuje sie niedostrzegany;(
Ja jestem online ponad 10h dziennie.. ale co sam zrobie??
Nic jak nie ma ludzi online albo na nobach a na ventrillo widze 4-6 osob od nas..(choc zdaza sie i nawet 10+ tylko w momencie jak nie ma naszych sorcow online)X(

Yuge
12-10-2006, 22:25
a moze jakies swieze info z galany byscie przedstawili, a nie klucicie sie na temat lidrea ;)

Poznanski Rycerz
12-10-2006, 23:05
@tharrin
PO prostu wyjdz. Nie dobrze sie robi od twoich postow, w ktorych najpierw sie wywyzszasz a pozniej gadasz. Boze ty widzisz i nie grzmisz. Wystarczajaco sie nasluchalem na guildchat prosze cie zgin przepadnij. Jakie ty musisz miec kompleksy to jest masakra.

Co do wojny.
ZAWSZE JESTEM ZA DOMINION, NIE relictus bo relictus to preliator ktory sfragowal kilka osob, wcale nie za sprawa kondy. PN to frajerzy jakich malo ktorzy uzwazaja sie za super.
Mam nadzieje ze relictus przegra" Konda, kardear, lovize i kiggan i reszta was zdradza dojda do HWL i KRUPNIKA ZRUKUJA RAZEM z tharrinem i bedzie spokoj.

Hail Dominion and former-Patriots

pawlon
12-10-2006, 23:27
@tharrin
PO prostu wyjdz. Nie dobrze sie robi od twoich postow, w ktorych najpierw sie wywyzszasz a pozniej gadasz. Boze ty widzisz i nie grzmisz. Wystarczajaco sie nasluchalem na guildchat prosze cie zgin przepadnij. Jakie ty musisz miec kompleksy to jest masakra.

Co do wojny.
ZAWSZE JESTEM ZA DOMINION, NIE relictus bo relictus to preliator ktory sfragowal kilka osob, wcale nie za sprawa kondy. PN to frajerzy jakich malo ktorzy uzwazaja sie za super.
Mam nadzieje ze relictus przegra" Konda, kardear, lovize i kiggan i reszta was zdradza dojda do HWL i KRUPNIKA ZRUKUJA RAZEM z tharrinem i bedzie spokoj.

Hail Dominion and former-Patriots

buahahahah
to zes mnie rozbawil :D
gdyby nie ja, krupnik i PN to twoje ukochane dominion do tej pory kisilo by ogora w dp, jak zreszta robi to od.. hmm.. kwietnia?

a kardear pod tym wzgledem ma wiecej honoru niz polowa z aws razem wzietych :( milej nocy :D

ledrick na prezydenta! ;)

Vienek
12-10-2006, 23:52
To czemu nie ma Open battle ? :confused:

heheh open battle chłopcze to nie wyspy owcze, kupiłes postać doszedłeś do relictusa i kozaczysz szkoda że tylko tu na forum :)

jestem neutralny co do tej wojny ale większośc osób z tego forum jest z relictus lub popiera relictus. Ale obrazujecie to tylko patrząc ze swojej strony, zrobiliście dwa fragi na 50 sorcu który ma ile 500 hp ??
to tyle co do mojej wypowiedzi a lidera powinniście też zmienić, żeby zrobić jednego mass loga i nabić fraga wcale nie potrzeba zawalać szkoły :)

buahahahah
to zes mnie rozbawil :D
gdyby nie ja, krupnik i PN to twoje ukochane dominion do tej pory kisilo by ogora w dp, jak zreszta robi to od.. hmm.. kwietnia?

co zrobiłeś dla relictus?? tyle że dodaliście im osób na 70+ lvl??
nie widziałem żadnego twojego fraga?
a do tego pamiętaj że dominion to i relictus wiec hmm... chyba razem kisicie ogóra w depo
Rumcio może nie ma najlepszego pvp ale z tego co widziałem po filmach z waszych battle wy też nie jesteście super mega hiper i wogóle...

to tyle :)

pawlon
13-10-2006, 00:02
heheh open battle chłopcze to nie wyspy owcze, kupiłes postać doszedłeś do relictusa i kozaczysz :)

jestem neutralny co do tej wojny ale większośc osób z tego forum jest z relictus lub popiera relictus. Ale obrazujecie to tylko patrząc ze swojej strony, zrobiliście dwa fragi na 50 sorcu który ma ile 500 hp ??
to tyle co do mojej wypowiedzi a lidera powinniście też zmienić, żeby zrobić jednego mass loga i nabić fraga wcale nie potrzeba zawalać szkoły :)

to tyle

powiem to tylko raz, czytaj ze zrozumieniem, krupnik w miescie w ktorym ma szkole nie ma netu, wiec nie moze sie zalogowac nawet na 5 min, a do mass loga trzeba ludzi, a niektorzy potrafia tylko PKowac nobow, chyba nie musze mowic kto...no i sa mocni w gebie, a jak juz co do czego przychodzi to uciekaja - przyklad jak padl xairax.

a co do wojny:
no wybacz ale nie da sie zabic kogos kto jest w pzcie, juz udowodnilismy w poprzedniej wojnie ze samym PN mozemy fragowac, rzecz w tym ze nikt z HWL nie expi, a jak expi to sa w 20 on line wiec nie damy rady, ale ciesze sie ze sie tak o nas troszczysz, nie martw sie, nas czas nadejdzie ;)

PS:
chcialem zaznaczyc ze jedyne frago wojenne HWL to chetos~ i xairax, a reszta to tylko zdrady i atakowanie niewinnych ludzi, jak xalade, rostek~
duo~ owszem zginal ale zginal glownie od ludzi nie bedaych w wojnie, bo to jest jedyne co HWL potrafi, atakowac niespodiewajacych sie niczego, a potem tylko propaganda na forum. i owszem to jest punkt widzenai czlonka relictus ale nie ma sie chyab co dziwic ;)

EDIT:
kolega up@
fraga moga miec 2 osoby, to ze zadnego nie mam to zadna nowosc dla doswiadczonego gracza, najwyrazniej takim nie ejstes, to oczywiste ze fragi maja glownie sorce jako ze maja niesamowite dmg, i nie, relictus to nie dominion, ludzie z dominion nawet w tych kilku fragach ktore mielsimy nie mieli zadnego udzuialu, moze z 1 wyjatkiem ;)

dressu
13-10-2006, 00:34
No to teraz zes mnie rozwalil swoja wypowiedzia Tharrin , ze tylko pn fraguje.
Tylko czemu nie powiesz calej prawdy? No napisz to na forum , wy po prostu nie ufacie reszcie gildii (procz was pn) zawsze jak byly jakies masslogi to tylko pn robilo bo nikomu innemu nie mowiliscie o tym. to byla wasza tajemnica , wiec sie nie dziw ze tylko pn fraguje. Wy uwazacie ze kazdy inny z gildii moze byc zdrajca dlatego nikomu nie mowicie o planowanych akcjach.

A teraz sie wychwalasz ze dominion nic nie robi tylko pn? daj szance reszcie gildii!!!X( X( X( X(

Jestescie po prostu egoistami ktorzy nie ufaja nikomu procz sobie!!!!!CI co sa w relictus (nie pn) wiedza o czym mowie..

pawlon
13-10-2006, 00:48
Tylko czemu nie powiesz calej prawdy? No napisz to na forum , wy po prostu nie ufacie reszcie gildii (procz was pn) zawsze jak byly jakies masslogi to tylko pn robilo bo nikomu innemu nie mowiliscie o tym. to byla wasza tajemnica , wiec sie nie dziw ze tylko pn fraguje. Wy uwazacie ze kazdy inny z gildii moze byc zdrajca dlatego nikomu nie mowicie o planowanych akcjach.

A teraz sie wychwalasz ze dominion nic nie robi tylko pn? daj szance reszcie gildii!!!X( X( X( X(

Jestescie po prostu egoistami ktorzy nie ufaja nikomu procz sobie!!!!!CI co sa w relictus (nie pn) wiedza o czym mowie..

nie zaprzecze po czesci amsz racje, ale.. ehm uwazasz ze nie ufamy im ot tak sobie? a moze mamy powod? poza tym poweidzialem z wyjatkami, np taki gran~ byl na naszych akcjach, czemu? bo nie bylo podstaw zeby mu nie ufac to samo np marduc i ludzie od niego, nawet hybrid sie zjawil :p a jesli reszta nam dala podstawy zeby im nie ufac, to juz ich wlasna wina. i nie mow ze nie mieli szansy, prawie z kazdym rozmawialem w poprzedniej wojnie, zbieralem gg, MSNy itp. taki hybrid byl dla nas nowy, tak samo jak marduc, nigdy wczesniej o nim nie slyszalem, dostali szanse, skorzystali z niej. poza tym zdaje sie wiesz wiecej na ten temat ode mnie? aha i nie mow "was PN" ja nigdy nie bylem PN, i nie bez powodu ;)

PS:
egoista dba tylko o siebie... wydaje mi sie ze akurat moj sposob grania tharrinem do tej definicji w zaden sposob nie pasuje, czy ty aby na pewno wiesz co piszesz? wiekoszsc z was jest w tej wojnie bo musi, ja drav i paru innych kumpli jestesmy bo tak uznalismy za sluszne.

ciagle nie rozumiem, czemu ciagle piszesz tak jakby beze mnie albo krupnika reszt gildii nie mogla nic zrobic, nie widze problemu, macie vent itp, zaplanujcie akcje i wykonajcie, wedlug was jestesmy bezuzyteczni, wiec czemu nie mozecie dzialac bez nas? wykazcie panowie troche inicjatywy :) ja tego nie bede mial nikomu za zle tak dlugo jak to ebdzie mialo sens a nie jakeis gluoty ktorych sie do tej pory nasluchalem w stylu zabijmy 120+ EK w 5 EK itp...

Kurier
13-10-2006, 00:52

A ja cos dodam.. nie ma sensu robic mass logow bo nie ma z kim..
Ogolnie gildia jest martwa.. Ja moge byc online przez 15h dziennie
ale co to da jak inni sa po 10 minut..
czesc czeka na ponowny pokoj i tyle!
licza ze my zrobim z anich wszystko bedziemy ryzykowac i tyle , wroca na gotowe.. ale tak nie bedzie...
ja tez wracam do bycia retired..
Szkoda czasu..
bye...

dressu
13-10-2006, 00:57
ja nie jestem w relictus , po prostu mam dobre informacje z dobrego zrodla ^^
ja tylko mowie zebyscie przestali sie z tym kryc i zaczeli informowac cala gildie a nie mala grupke osob , mowie tu o jakims poscie na gc o planowanym ataku zeby wszyscy z gildii wiedzieli ale nie co tam przeciez wy macie szpiegow w gildii

stara spiewka...ehh ajj a tak w ogole to ide spac , jutro znowu szkola
cya

Vienek
13-10-2006, 07:44
@up

heheh no nie gram już na galanie :) loguje sie tylko żeby pogadać ze znajomymi :)
ale co do sytuacji na galanie jestem bardzo dobrze poinfromowany :)

Rumcio
13-10-2006, 11:55
zeby zrobic z Ciebie nooba jak i z calej reszty? Wezcie Zrobice sobie all Retired i bedzie spokooj...: )

Pozdrooo x )

Vienek
13-10-2006, 14:21
@up To po h** się wtrącasz -,- :evul:
zeby zrobic z Ciebie nooba jak i z calej reszty?

ehh powiedzmy że spędziłem 1.5 roku na galanie, wiec chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie, i nie robie z was noobów każdy gra jak woli i tyle :)
@pawlon/tharrin
co do wczorajszego posta poniosło mnie troche love and peace ;)

PolishDrinker
13-10-2006, 14:23
zeby zrobic z Ciebie nooba jak i z calej reszty? Wezcie Zrobice sobie all Retired i bedzie spokooj...: )

Pozdrooo x )

z Ciebie nawet nie trzeba robić nooba...: )

Pozdrooo x )

Bru666
13-10-2006, 14:43
@Vienek. Ohh debilu nie kozacze tylko na forum, daj swój nick na Galanie i zobaczymy co da się zrobić =)

Bla bla bla. Teraz poprzyj to czynami. Najpierw sie odgrazasz jak jest was ok. 10 online (chociaz nawet wtedy nie jestes na tyle.. chetny.. zeby cos 'zrobic'), jak jest mniej to pz albo not online. Dobrze powiedziales, ze 'zobaczymy'.. gdybys napisal, ze 'zobaczysz' mialbym wieksze pianie ;) Zobaczy sie czym sie wslawisz jesli dojdzie do open battle :)

Adelao
13-10-2006, 15:03
z Ciebie nawet nie trzeba robić nooba...: )

Pozdrooo x )

Co racja to racja :p

Pozdroooo :D

Krod
13-10-2006, 15:04
A ty Rumcio tak nie kozacz bo nie tylko Relictus chce cie uje....... Wiec lepiej sie przygotuj bo za tydzien lub dwa bedziesz mial nie mila niespodzianke jak ci wpadna na exp!!!!

To samo dotyczy tego "mistrza pvp" Skopa!!!
Pilnujcie sie!!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Satan666
13-10-2006, 15:05
Up zgadzam się z wami xD rÓmcio analfabeta+ noob who I ever seen

Celmir
13-10-2006, 15:13
Adelao idź na allegro sobie kase i chary kupować, a nie się czepiasz Rumcia.
Może on lubi pisać z błędami??8o

Lukus
13-10-2006, 15:28
Rumcio zamiast grac w tibie zapisz sie na dodatkowe lekcje j.polskiego;)

Doggie
13-10-2006, 16:16
Patrz Celmir najpierw się mnie czepiałeś i sam zacząłeś ładnie pisać : ) Widzisz to nie jest wcale takie trudne ^ ^ Btw. jak ktoś chce kupować chary i kase na allegro to co nie może, bo jest gorszy? Po to ludzie sprzedają "gp" za real kase, żeby zarobić. Ktoś musi to kupować : P

Celmir
13-10-2006, 16:20
Patrz Celmir najpierw się mnie czepiałeś i sam zacząłeś ładnie pisać : ) Widzisz to nie jest wcale takie trudne ^ ^ Btw. jak ktoś chce kupować chary i kase na allegro to co nie może, bo jest gorszy? Po to ludzie sprzedają "gp" za real kase, żeby zarobić. Ktoś musi to kupować : P

Masz racje, ale ja się smieje z takich ludzi którzy wydają rl kase na tibie8o

Luka Wars
13-10-2006, 16:35
Mam dylemat czy nie wrócić na ten wspaniały serwer. Czy jest w miarę spokojnie jak rok temu? Czy Konda jeszcze szaleje?

PS. Stare konto ktoś mi ukradłX(

Doggie
13-10-2006, 16:39
@Celmir

Tu się z Tobą zgodzę : P Ja tam mogę sprzedawać ×D ale nigdy kupować : P W końcu to jest Polska znaczy się "Kaczogród" może jak ktoś jest zarobasem : P Jak kto lubi ^ ^

Doggie

Adelao
13-10-2006, 17:15
Masz racje, ale ja się smieje z takich ludzi którzy wydają rl kase na tibie8o

Ja więcej kasy na tibi zarobiłem niż wydałem na tą postać;) A tak a propo przeciez ty kupywałeś kase na allegro :D

Celmir
13-10-2006, 17:37
Mam dylemat czy nie wrócić na ten wspaniały serwer. Czy jest w miarę spokojnie jak rok temu? Czy Konda jeszcze szaleje?

PS. Stare konto ktoś mi ukradłX(

Stary widze że z Lublina jesteś:] Może skoczymy na browarka??:)

Wapivos
13-10-2006, 18:19
A ja cos dodam.. nie ma sensu robic mass logow bo nie ma z kim..
Ogolnie gildia jest martwa.. Ja moge byc online przez 15h dziennie
ale co to da jak inni sa po 10 minut..
czesc czeka na ponowny pokoj i tyle!
licza ze my zrobim z anich wszystko bedziemy ryzykowac i tyle , wroca na gotowe.. ale tak nie bedzie...
ja tez wracam do bycia retired..
Szkoda czasu..
bye...

To po co takich w gildii trzymac? Kick i niech sie sami martwia...

Rumcio
13-10-2006, 20:57
A ty Rumcio tak nie kozacz bo nie tylko Relictus chce cie uje....... Wiec lepiej sie przygotuj bo za tydzien lub dwa bedziesz mial nie mila niespodzianke jak ci wpadna na exp!!!!

To samo dotyczy tego "mistrza pvp" Skopa!!!
Pilnujcie sie!!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

hehe u rox dajesz dajesz ale widze ze masz stare informacje ...
Jagbys niewiedzial jest wojna? i Raczej nie expie na ale cuz...
Nie Strasz mnie tak bo nie będe mugł spac...

Adelao
Ta wiadomość została usunięta przez Nekromanta. Powód: Ponizej poziomu

hehe widzisz kto tu jest noob :)

Pozdroo

Doggie
13-10-2006, 21:20
@Rumcio

Jak się przyznasz, że jesteś dyslektykiem to Ci wybacze : P

Doggie

Rumcio
13-10-2006, 21:43
tak jestem :) heh juz od podstawowkiii xD

Pozdroo

Azenus
13-10-2006, 22:04
Wlasnie zauwazylem ze pewien czlonek Relictus wymyslil nowy sposób na spędzanie wolnego czasu na wojnie, stanie pod depo z kumplem (40+ knight rs) który bije wszystko co sie rusza, oczywiscie czlonek Relictus nie zrobi sobie Pz Locka sam, tylko od*******a ch** wie co na 20 lvlach, protektujac wszelkie dzialania kolezki.

Dragon86
13-10-2006, 22:16
To po co takich w gildii trzymac? Kick i niech sie sami martwia...

hahaha teraz pojechales :p jak 3/4 gildi dostanie kicka to jaka sila maja dac rade hwl (moze padna ze smiechu?) ;)

Wapivos
13-10-2006, 22:24
hahaha teraz pojechales :p jak 3/4 gildi dostanie kicka to jaka sila maja dac rade hwl (moze padna ze smiechu?) ;)

Siedzeniem w dp nie zalapiesz fraga tak samo jak logowaniem sie po 10-15 minut dziennie. Zastanowcie sie jak mozecie zmotywowac ludzi do logowania sie bo jak tak dalej pojdzie to wojna potrwa jeszcze kupe czasu.
Deviladon poza free... Na kim teraz fragi bedziecie klepac? ;)

Colorion
14-10-2006, 11:42
im wiecej siedzimy w dp tym mniej padamy => wojna jest dluzsza i bardziej nudna.
Hwl sie wkoncu znudzi bo nie bedzie kogo bic a expic tez nie bardzo bo padna wiec zaczna sie nam wyplacac :cup: :cup:

A tak na serio to hwl wiecej w dp siedza niz my, tylko knighci ida expic jak nas malo bo im trudno glowe oderwac.

Rumcio
14-10-2006, 11:51
no rzeczywiscie tylko knighci expia a roffu to nie przypadkiem sork? wbil lv pod waszymi oczami :)

Pozdro

Ajron 88
14-10-2006, 12:26
faktycznie , Roffu wbil level , expil jak opetany

14 Oct 2006 +61,293 194 79 7,624,537

61k xp to ile dla sorca ? 30 minut? daj spokoj , ja z Dravem skilowalem 8-10 h dziennie , chodzilem afk zapalic itd. nic sie nie stalo , w mintwallin moze nie duzo expilem ale spory loot zebralem..

Jesli przykladem na to ile kto siedzi w pz ma byc Roffu , to my zdecyydowanie mniej campiny..

ale jak by nie bylo , dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia.

sliver
14-10-2006, 13:29
Wlasnie zauwazylem ze pewien czlonek Relictus wymyslil nowy sposób na spędzanie wolnego czasu na wojnie, stanie pod depo z kumplem (40+ knight rs) który bije wszystko co sie rusza, oczywiscie czlonek Relictus nie zrobi sobie Pz Locka sam, tylko od*******a ch** wie co na 20 lvlach, protektujac wszelkie dzialania kolezki.

ta, Ledrick roxor :D

pawlon
14-10-2006, 15:13
"mighty skopo" zniszczony przez demony jak w panice przed nami uciekal. gratz! nie ma to jak doswiadczony player ktory wszedl an 5 demonow mimo iz jak twierdzi wiedzial ze tam sa :)

gz, keep exping guys :)

Adelao
14-10-2006, 15:17
"mighty skopo" zniszczony przez demony jak w panice przed nami uciekal. gratz! nie ma to jak doswiadczony player ktory wszedl an 5 demonow mimo iz jak twierdzi wiedzial ze tam sa :)

gz, keep exping guys :)

A mówił ze nigdy go nie ujebiemy :D

pawlon
14-10-2006, 15:40
A mówił ze nigdy go nie ujebiemy :D

no bo my go nie ubilismy, demony byly szybsze;)

Harry Xin
14-10-2006, 16:48
Tyle, że jakby udało mu się przebiec dalej to spadły by one Wam na głowę i dopiero byłby hardcore. :p

Azenus
14-10-2006, 17:18
; ( nieciekawie

Fabolous
14-10-2006, 18:18
Chciał dobrze, jeśli by mu się udało pewnie uciekłby wam. Jeśli ktoś z was zdecydowałby sie pojść za nim musiał się liczyć też ze śmiercią. No i loot, który z niego wyleciał nie trafił (chyba) do was, to też sukces.

pawlon
14-10-2006, 19:01
Chciał dobrze, jeśli by mu się udało pewnie uciekłby wam. Jeśli ktoś z was zdecydowałby sie pojść za nim musiał się liczyć też ze śmiercią. No i loot, który z niego wyleciał nie trafił (chyba) do was, to też sukces.

wierz mi jestescie w bledzie, wszsytko bylo zaplanowane, on by padl :)

Fabolous
14-10-2006, 19:08

Przynajmniej wy na tym nic nie zyskaliście.

Azenus
14-10-2006, 19:57
wszsytko bylo zaplanowane

aż trudno uwierzyć.

Harry Xin
14-10-2006, 20:06
Czyli mam rozumieć, że go tam zwabiliście czy czekaliście aż uda się w tamtą stronę i śledziliście go na exivie?

Yuge
14-10-2006, 22:19

jakos trudno w to uwierzyc

Celmir
14-10-2006, 22:36

Ochh królu nie masz fraga:( Mistrzu wybacz mi że nie dałem się wam zabić;(
Prosze Cię wybacz mi ;( Zrobie dla Ciebie wszystko Kochanie ;( Jesteście zajebiści.

P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms :D
Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga :P

PolishDrinker
14-10-2006, 22:42
za pewne uciekałby

Celmir
14-10-2006, 22:45
za pewne uciekałby

Zapewne stałby w miejscu bo nagły napływ adrenaliny, sprawiłby, że Tharrin dostałby padaki i nie byłby w stanie nic zrobić8o
Starałem sie przelecieć przez demony bo mialbym "jakieś" szanse ucieczki lub wylogowania się.:evul:

Ajron 88
14-10-2006, 23:44
Ochh królu nie masz fraga:( Mistrzu wybacz mi że nie dałem się wam zabić;(
Prosze Cię wybacz mi ;( Zrobie dla Ciebie wszystko Kochanie ;( Jesteście zajebiści.

P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms :D
Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga :P

Niewiem czy wiesz "mistrzu" ale wlarzenie do parchementa ma tyle samo sensu co rzócenie fire bomby i skakanie po niej ,wieksze szanse przezycia imalbys robiac X loga , jedyna sluszna sytacja w kotrej nalerzy pojsc do parchement room to ta keidy goni cie banda niedorozwoji ktora zwarta gropa podarzy za toba do pomieszenicza.. prosty i oczywistym jest, ze napewno NIE WSZYSCY WLZELI BY TAM ZA TOBA, co znacyz ze jakbys wylazl z tamtad zywy i potem udal sie do "kratki wentylacyjnej" i tak na dole czekalo by na ciebie "pare" osob gotowych zatrzymac cie na czas arz resta dolaczy , kiedy ktos cie zlapie w hero cave na edron , jedynymi opcjami jest :

A. ucieczka z hero cave
B. wylogowac sie
C. wejscie do Anni / DH ques room (jesli agresorzy nie maja takiej mozliwosci)
D. zrobienie z siebie idioty i zabicie sie samemu (ta opcje ty wybrales)

Jesli myslisz ze "nie dopuszczenie przeciwnej gildi do sfragowania sie bylo leprzym wyborem od walki o zycie (pamietaj o tym ZE ZAWSZE JEST SZNASA NA PRZERZYCIE DOPOKI NIE WIDAC NAPISU "YOU ARE DEAD") to sie gleboko mylisz , pamietaj o tym ze my dopielismy swego , chcielismy ciebie ujebac, padles , co stracilismy ? nic , zaoszczedziles nam run i unjust'ów , w swoje obronie pewnie poraz kolejny zaczniesz krzyczec ze nie "zdobylismy fraga" , ale odpowiec sobie sam , kogo to tak wlasciwie obchodzi ?

Bru666
15-10-2006, 00:10
Ajron... kiedy masz zamiar skończyć podstawówkę? Albo w słownik zainwestować? Bo już nawet Rumcio popełnia mniej błędów od ciebie.. Żal.

ŻaQ
15-10-2006, 00:21
Ludzie... Starajcie się być bardziej tolerancyjni bo znowu zamkną nam temat ;s. To, że ktoś jest dyslektykiem/dysortografem nie oznacza, iż jest gorszy... Wiem - to denerwuje i są słowniki, ale czy Wam chiałoby się tak cały czas szukać danego słowa? :/

Ajron 88
15-10-2006, 00:31
Ajron... kiedy masz zamiar skończyć podstawówkę? Albo w słownik zainwestować?

nigdy , masz z tym jakiś problem ? napisz do Przyjaciółki.

p.s. z tego co wiem zdań nie zaczyna się od "albo" , proponóje więc wrócic do podstawówki .

pawlon
15-10-2006, 00:44
Zapewne stałby w miejscu bo nagły napływ adrenaliny, sprawiłby, że Tharrin dostałby padaki i nie byłby w stanie nic zrobić8o
Starałem sie przelecieć przez demony bo mialbym "jakieś" szanse ucieczki lub wylogowania się.:evul:

tak sie skalda ze jak padlem na rozpoczeciu poprzedniej wojny to ponad 12 membersom HWL zabralo 25 min zabicie mnie mimo iz mialem 15 min pz locka, wez od nich filmik jak maja i naucz sie jak to sie robi.

nie probuj teraz cwaniakowac bo dales dupy masakrycznie, padles bo narobiles w gatki i taka jest prawda :) jestes tylko mocny w gebie i tyle, jak przyszlo do akcji to pokazales "klase" gratuluje, frag na tobie kosztowal nas 1 soulfire :) strasznie duzo jak na 100+ rp ;D

skopo milych snow mam nadzieje ze sie nie rozplaczesz :)

Kurier
15-10-2006, 02:28
Biedny skopo.. soul fire za 50k na nowe blessy.. zgadnij kto z nas wyszedl na tym lepiej??
Coz byles asslickerem.. teraz padles (nie dajac fraga) mimo iz all wiemy ze i tak bys padl..
Co to zmienia..
Nic!
powodzenia na przyszlosc.. ty maly kawalku miesa armatniego;]

Colorion
15-10-2006, 10:31
Zemus fragged

hmm, zna ktos szczegoly?

Celmir
15-10-2006, 11:13
tak sie skalda ze jak padlem na rozpoczeciu poprzedniej wojny to ponad 12 membersom HWL zabralo 25 min zabicie mnie mimo iz mialem 15 min pz locka, wez od nich filmik jak maja i naucz sie jak to sie robi.

nie probuj teraz cwaniakowac bo dales dupy masakrycznie, padles bo narobiles w gatki i taka jest prawda :) jestes tylko mocny w gebie i tyle, jak przyszlo do akcji to pokazales "klase" gratuluje, frag na tobie kosztowal nas 1 soulfire :) strasznie duzo jak na 100+ rp ;D

skopo milych snow mam nadzieje ze sie nie rozplaczesz :)

Po 1: Fraga nie macie.
Po 2: Przeżyłbym gdyby nie to, że 3 sqm od schodów wyłapałem freez'a, dostałem combo i się poskładałem.
Po 3: Mam w dupie co myślicie :]

Krod
15-10-2006, 12:04
Rattzora klepalo hwl a ten poszedl mu pomoc.Uratował go ale sam padl.

:( :(

Adelao
15-10-2006, 12:23
Rattzora klepalo hwl a ten poszedl mu pomoc.Uratował go ale sam padl.

:( :(

Skąd wiesz?

Rybzor
15-10-2006, 12:42
Ludzie... Starajcie się być bardziej tolerancyjni bo znowu zamkną nam temat ;s. To, że ktoś jest dyslektykiem/dysortografem nie oznacza, iż jest gorszy... Wiem - to denerwuje i są słowniki, ale czy Wam chiałoby się tak cały czas szukać danego słowa? :/

To nie wyjasnienie, jest nakładka do firefoxa poprawiająca błędy, nie trzeba pisac ARZ, RZÓCAĆ itp.
-.-"

Agnieszka21
15-10-2006, 13:51
Kochane Rel~ Ad. do dzisiejszej rozmowy na Ven.. chcialam sparwdzic czy naprawde jestescie takim glabami jak tu pokazujecie.. czy jednak cos soba reperezentujecie.. Nie bylam zaskoczona ( mowie tylko o ludziach ktorzy uczesniczyli w tej pasjonujacej konwersacji) niestety 70% z Was wykazalo sie wspaniala znajomoscia wulgaryzmow i brakiem kultury osobistej.. nic dodac nic ujac.. pozdro..:p

Doggie
15-10-2006, 14:08
@Celmir

Nigdy nie mów nigdy...
+ taki dla Rel~ bo padłeś, nie ważne jak, ale padłeś
- chyba tylko to, że nie jesteś fragiem wojny

@Agnieszka21

Jak byłem w HWL i siedziałem na Ventrilo to dzieciaki też się nie wykazywały zbytnio kulturą : P Ale jakoś angielskie przekleństwa tak inaczej brzmią, w końcu do wszystkiego można się przyzwyczaić ; )

Doggie

Colorion
15-10-2006, 14:54
Widze ze tibia quest movies dobry tylko poczatek, juz zero aktualizacji :P

Bartol1
15-10-2006, 15:02
Kochane Rel~ Ad. do dzisiejszej rozmowy na Ven.. chcialam sparwdzic czy naprawde jestescie takim glabami jak tu pokazujecie.. czy jednak cos soba reperezentujecie.. Nie bylam zaskoczona ( mowie tylko o ludziach ktorzy uczesniczyli w tej pasjonujacej konwersacji) niestety 70% z Was wykazalo sie wspaniala znajomoscia wulgaryzmow i brakiem kultury osobistej.. nic dodac nic ujac.. pozdro..:p

Na zachowanie Maciusia juz przymykasz oko... ;) Owszem, byly wyzwiska ale Wy nie byliscie lepsi...

Doggie
15-10-2006, 15:34
@Coloroion

To miał być tylko lekki pokaz : P o czym w ogóle ma być strona ; ) Wciąż jednak pracuje nad intrem/grafą/php no i czekam aż Spiegol mi powysyła filmiki ; ) nic się nie bój wszystko jest pod kontrol : ]

Doggie

Agnieszka21
15-10-2006, 15:46
Na zachowanie Maciusia juz przymykasz oko... ;) Owszem, byly wyzwiska ale Wy nie byliscie lepsi...

Maciek dostosowal sie do Waszego poziomu.. ja tego nie zrobilam... i nie wydaje mi sie zebym kogos obrazala.. sklinala itp. wiec nie pisz "Wy"

Bartol1
15-10-2006, 16:38
Maciek dostosowal sie do Waszego poziomu.. ja tego nie zrobilam... i nie wydaje mi sie zebym kogos obrazala.. sklinala itp. wiec nie pisz "Wy"

huhu, a popatrz teraz na to z innej perspektywy.. Moze to my dostosowalismy sie do poziomu Maciusia? Nieeee Nieeeemozliwe... Macius przeciez jest taki koffany i wspanialy...

Jak sama widzisz kij ma zawsze 2 konce, i nie jestescie wcale lepsi od nas.
Tyle w tym temacie, nie mam zamiaru dluzej ciagnac tej rozmowy bo prowadzi do nikad.
Swoja droga Maciek na naprawde glos jak Zordon :D :D

Kuczer88
15-10-2006, 16:42
huhu, a popatrz teraz na to z innej perspektywy.. Moze to my dostosowalismy sie do poziomu Maciusia? Nieeee Nieeeemozliwe... Macius przeciez jest taki koffany i wspanialy...

Tyle w tym temacie, nie mam zamiaru dluzej ciagnac tej rozmowy bo prowadzi do nikad.

Ty Chyba słyszałeś inną rozmowe bo skoro uważasz że "Macius" miał niski poziom to jak nazwac poziom zemusa i innyc kozaczków n/c.
Widac kto ogląda bajki .... :P:baby:
Ty masz glos jak dziecko i ja sie nie czepiam :)

Agnieszka21
15-10-2006, 16:42

nie.. bo to Wy zaczeliscie.. swoje wybitne hasla rzucac first..X(

ja tez nie mam zamiaru juz ciagnac..8o

a co do glosu.. maciek ma juz dojrzaly meski glos.. a nie jak wiekszosc z Was jak dzieciaczki:)

Bartol1
15-10-2006, 16:48
Ty Chyba słyszałeś inną rozmowe bo skoro uważasz że "Macius" miał niski poziom to jak nazwac poziom zemusa i innyc kozaczków n/c.
Widac kto ogląda bajki .... :P:baby:
Ty masz glos jak dziecko i ja sie nie czepiam :)

Wczytaj sie w co napisalem. Ja napisalem ze Macius wcale nie odstawal od poziomu osob z naszej gildii a nie ze Macius jest zly a my wspaniali...

Agnieszka21
15-10-2006, 17:45
Wczytaj sie w co napisalem. Ja napisalem ze Macius wcale nie odstawal od poziomu osob z naszej gildii a nie ze Macius jest zly a my wspaniali...

Co jak co tibia to gra... a jakie sa relacje nasze w grze to kazdy wie.. jednak nalezy pamietac ze poza gra ( a tak jast np na ven.. kiedy sie rozmawia) jestesmy ludzmi.. i nalezy sie jakis szaczunek do drugiego czlowieka.. Dla Was to chyba za trudne do zrozumienia...bo ten Wasz poziom.. no jest taki jak pokazaliscie.. godny pozalowania

PolishDrinker
15-10-2006, 18:00
fajnie zaczelas pisac, szkoda ze dodalaś:

Dla Was to chyba za trudne do zrozumienia...bo ten Wasz poziom.. no jest taki jak pokazaliscie.. godny pozalowania

Lord Hybrid
15-10-2006, 18:12
Zupełnie jak dzieci............

Agnieszka21
15-10-2006, 18:15
fajnie zaczelas pisac, szkoda ze dodalaś:

Wbrew pozorom.. wolala bym nie miec powodow.. zeby cos takiego dodawac.. niestety mam .

Lord Hybrid
15-10-2006, 18:18
Ja tam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.....

pawlon
15-10-2006, 18:30
Po 1: Fraga nie macie.
Po 2: Przeżyłbym gdyby nie to, że 3 sqm od schodów wyłapałem freez'a, dostałem combo i się poskładałem.
Po 3: Mam w dupie co myślicie :]

dobra to podsumujmy zeby nie bylo watpliwosci:
-napadl cie noob char z soulfire
-stwierdziles ze ma "super power" i pobiegles sie zabic :)
-zadnego z nas nawet na ekranie nie zobaczyles

PS:
gubisz sie w swojej wersji, w grze zaraz po zgonie pisales mi ze cie demony trapnely w rogu, a teraz ze padles 3 sqm od schodow? to jakim cudem biegles od wejscia do wyjscia majac "rog" po drodze? chyba ze zes kazda sciane zwiedzal biegnac :)

panowie agusie to trzeba ignorowac, ona i tak "wie" swoje ;) ja tak robie :)

Wapivos
15-10-2006, 19:12
Hehehe... Kiedys byl na forum temat "Monsters vs Dominion (czy HWL)" nie pamietam jak dokladnie to lecialo ale moze powinniscie znowu zrobic cos w tym stylu ;)
Ewentualnie mozna dodac deda Skopa do "War Related Deaths"

@Lord Hybrid
Lakoniczne ale prawdziwie odzwierciedla cale to fourm ;)

Deviladon hacked... Tylko czy na pewno:P

Ceapoznan
15-10-2006, 19:16
Co jak co tibia to gra... a jakie sa relacje nasze w grze to kazdy wie.. jednak nalezy pamietac ze poza gra ( a tak jast np na ven.. kiedy sie rozmawia) jestesmy ludzmi.. i nalezy sie jakis szaczunek do drugiego czlowieka.. Dla Was to chyba za trudne do zrozumienia...bo ten Wasz poziom.. no jest taki jak pokazaliscie.. godny pozalowania

Agnieszka powiem Ci, że czytałem wasze kłutnie od dłuższego czasu i za każdym razem dziwiło mnie to ile satysfakcji sprawia wam obraza drugiego i udowadnianie swoich racji.., które tak na prawdę są strasznie płytkie nie mówiąc już o sposobie dewagacji jaka prowadzicie...

Zresztą wymawianie komuś, że ktoś zachowuje się jak dziecko mija sie z celem. Kazdy z nas jest dzieckiem.

I powiem tak samo jak Hybrid nie rozumiem tego co próbujecie sobie udowdnić. Ale wiem, że to nei ma najmniejszego sensu. Prosze nie zaśmiecajecie tym Forum.

BTW. Styp sprzedaje chara na allegro. Może kogoś to zainteresuje

Agnieszka21
15-10-2006, 19:21
Ja tam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.....

.. tym lepiej dla Ciebie :) tharrin tez nie wie.. a wyjezdza ze swoja ignorancja :P

Wapivos
15-10-2006, 19:30
BTW. Styp sprzedaje chara na allegro. Może kogoś to zainteresuje

Daj linka bo po wyplacie jestem xD
A tak na prawde to szkoda... Podobno calkiem fajny gosciu z niego byl.

Azenus
15-10-2006, 19:36
Deviladon hacked... Tylko czy na pewno:P

niestety tak

Lord Hybrid
15-10-2006, 20:24

PS:
gubisz sie w swojej wersji, w grze zaraz po zgonie pisales mi ze cie demony trapnely w rogu, a teraz ze padles 3 sqm od schodow? to jakim cudem biegles od wejscia do wyjscia majac "rog" po drodze? chyba ze zes kazda sciane zwiedzal biegnac :)

Jakoś nie chce mi sie wierzyć że to było zaplanowane. i nawet gdyby przeszedł to by nie zwiał... na jego miejscu lepiej było prObować iść przez parch~~ room niż stać jak ciota i dać sie zabić przez 15 ludu ;) przynajmniej nikt nie ma przyjemności ze zdobycia fraga

Bartol1
15-10-2006, 21:15
Jakoś nie chce mi sie wierzyć że to było zaplanowane. i nawet gdyby przeszedł to by nie zwiał... na jego miejscu lepiej było prObować iść przez parch~~ room niż stać jak ciota i dać sie zabić przez 15 ludu ;) przynajmniej nikt nie ma przyjemności ze zdobycia fraga

hmm, Nie bylo wtedy Ciebie online wiec nie wiesz... ;) A tak pozatym mam filmik ze smiercia Skopo wiec nie wpierajcie ze nic nie bylo zaplanowane.

Ceapoznan
15-10-2006, 21:23
Daj linka bo po wyplacie jestem xD
A tak na prawde to szkoda... Podobno calkiem fajny gosciu z niego byl.

Teraz tylko budzi sie wątpliwość czy mówisz o byłym ownerze czy aktualnym a raczej aktualnych dwóch ownerach, którzy pozbywaja się Stypa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=134597304

Co jak co ale jak dla mnie ważne, że Skopo padł bo zasłużył za swoja argancje i wyniosłość.

Lord Hybrid
15-10-2006, 21:30
hmm, Nie bylo wtedy Ciebie online wiec nie wiesz... ;) A tak pozatym mam filmik ze smiercia Skopo wiec nie wpierajcie ze nic nie bylo zaplanowane.

Sry ;) Nie moja wina że biblioteka otwarta tylko od poniedziałku do piątku i to do 19:00. W weekendy moge was wspierać tylko duchowo a tak jestem bez użyteczny. Thx :***** ,że jeszcze mnie nie wywaliliście no ale kto wie co sie może stać jak Tharrin dojdzie do władzy w gildii ;) Co do skopa, to też musiecie rozrózniać o którym mówicie :p Ten z Lublina jest całkiem cool :p

sliver
15-10-2006, 22:06
ja sie nawet nie wyzywalem ze swoimi osiedlowymi wrogami w piaskownicy gdy mialem 8+ lat, tak jak wy przez gre internetowa miedzyinnymi tutaj na forum.. :D

Azenus
15-10-2006, 22:10
Zgadzam się.

Lord Hybrid
15-10-2006, 22:13
Pozdrawiam Qreewa, który nie może nic powiedzieć a chyba bardzo chce :**

Wyloguj sie i zaloguj jeżeli sie cieszysz ;)

Doggie
15-10-2006, 22:16
Niepełnosprawni umysłowo? Pełnosprawni w pracy!

Doggie jest chory (co widać na zdjęciu), ma dwie lewe ręce, ale wie, że jego miejsce jest pod stołem : <

http://goshnar.googlepages.com/Resizeof002.jpg

P.S. To Skopo ma paru ownerów? : o

Lord Hybrid
15-10-2006, 22:22
[i]Niepełnosprawni umysłowo? Pełnosprawni w pracy!

P.S. To Skopo ma paru ownerów? : o

ups..........

Doggie przez Twoją fote strona 188 forum ładuje mi sie 12 minut dłużej. thx :(

Colorion
16-10-2006, 07:39
Słyszałem na teamspeaku czy vent (thx zimp za kanal) jak mowia o skopo
To bylo jeszcze przed wojna, koles mowil ze ten a ten zalogowal sie na skopo, a drugi mu odpowiedzial (chyab zimp) ze Colorion ejst tutorem :p

Rumcio
16-10-2006, 09:20
Sir Zemus
Oct 15 2006, 03:07:45 CEST Killed at Level 99 by Keekz'Lorenzo and by Favete.

lalalala

Pozdro

Isildur's Earl
16-10-2006, 09:31
Sir Zemus

lalalala

Pozdro

"RÓmcio" gruszyłeś się jak się dowiedziałeś o tym? Lame -.-'

Ajron 88
16-10-2006, 10:04
z mojej strony tylko tyle ze Zemus'a nigdy nie lubialem , ale po tym jak pokazal ze ma jaja wyjsc na pewna smierc zeby kogos uratowac... szacunek i nic wiecej.

Celmir
16-10-2006, 10:36
Zdaniem paru osób zachowałem się jak c**ta próbując przelecieć przez parch~ room, a pare osób stwierdza, że to nie był wcale taki głupi pomysł.
Moim zdaniem było to najlepsze wyjście, ponieważ gdybym uciekał na edron to daje sobie głowe uciąć, że most byłby strapowany. Gdybym uciekał na anni to i tak Lovize, Navoxiv i jeszcze paru ludzi by tam wpadło i bym sie poskładał.
To że się poskładałem na demonach przyczyną jest mojego świetnego internetu (128kb/s).
Pozdro.:)

pawlon
16-10-2006, 12:30
Zdaniem paru osób zachowałem się jak c**ta próbując przelecieć przez parch~ room, a pare osób stwierdza, że to nie był wcale taki głupi pomysł.
Moim zdaniem było to najlepsze wyjście, ponieważ gdybym uciekał na edron to daje sobie głowe uciąć, że most byłby strapowany. Gdybym uciekał na anni to i tak Lovize, Navoxiv i jeszcze paru ludzi by tam wpadło i bym sie poskładał.
To że się poskładałem na demonach przyczyną jest mojego świetnego internetu (128kb/s).
Pozdro.:)

omg przestan juz, nie masz wiedzy technicznej zeby mowic takie bzdury, w tibie mozna grac na necie 32 kb, wiem bo sam gralem, i to bez lagow - wystarczy przekroczyc limit neo ;D

co do anni room, nie miales pz locka, wiec skad wiesz ze by wpadli zanim bys dal loga?

a co do zemusa tez mnie tym zaskoczyl, punkt dla niego.

Krod
16-10-2006, 16:11
Sir Zemus

lalalala

Pozdro

I z czego się tak cieszysz gamoniu? On przynajmniej poszedł pomóc koledze.A tobie by pewnie się nie chciało dupy ruszyć!!

Celmir
16-10-2006, 16:14
omg przestan juz, nie masz wiedzy technicznej zeby mowic takie bzdury, w tibie mozna grac na necie 32 kb, wiem bo sam gralem, i to bez lagow - wystarczy przekroczyc limit neo ;D

co do anni room, nie miales pz locka, wiec skad wiesz ze by wpadli zanim bys dal loga?

a co do zemusa tez mnie tym zaskoczyl, punkt dla niego.

QRWA MAĆ!!!!! MAM CHUJO***O NETA I MAM LAGI I KICKI CZĘSTO.PADAŁEM SPORO RAZY PRZEZ NETA.CO DO PZ'TA TO JAK MIAŁEM DAĆ LOGA JAK MIALEM SF.JESTEŚ ALBO GŁUPI ALBO JEST TO WYPOWIEDŹ 2 OWNER'A KTÓRY NIE WIE ŻE DOSTAŁEM SF W MORDE.:baby:

Colorion
16-10-2006, 17:05
QRWA MAĆ!!!!! MAM CHUJO***O NETA I MAM LAGI I KICKI CZĘSTO.PADAŁEM SPORO RAZY PRZEZ NETA.CO DO PZ'TA TO JAK MIAŁEM DAĆ LOGA JAK MIALEM SF.JESTEŚ ALBO GŁUPI ALBO JEST TO WYPOWIEDŹ 2 OWNER'A KTÓRY NIE WIE ŻE DOSTAŁEM SF W MORDE.:baby:

Ehh teraz to nawet nie probujesz udawac madrzejszego niz jestes.
Prosze sie skopo, probuj i nie poddawaj sie bo ciezko jest czytac jak wszystko duzymi literami. No dobra juz masz kicki, nie wymysliles ich sobie, uwierze juz we wszystko jesli tylko przestaniesz krzyczec:(
Tym bardziej ci wierze jesli masz neostrade bo z tibia chodzi 0 lag

Kurier
16-10-2006, 18:44

I po raz kolejny dzieciak nie wie co rzucic to pisze o urojonych ownerach..
Rotfl:D
Jakbys byl madrzejszy to wiedzial bys jak o zrobic.. ale skoro nie jestes..
Masz efekt..

pawlon
16-10-2006, 19:03

dobar, akurat miales kicka jak mielismy cie zabic, kiedy byles trapniety przez demony w rogu (po drodze z wejscia do wyjscia gdzie rogu nie ma). spoko wszsytko jasne :)

co do soulfire, no coz ja cie pvp nie bede uczyl, ale powiem ci jedno: masz podstawowe braki w wyksztalceniu na ten temat :)

Ajron 88
16-10-2006, 19:50
dobar, akurat miales kicka jak mielismy cie zabic, kiedy byles trapniety przez demony w rogu (po drodze z wejscia do wyjscia gdzie rogu nie ma). spoko wszsytko jasne :)

co do soulfire, no coz ja cie pvp nie bede uczyl, ale powiem ci jedno: masz podstawowe braki w wyksztalceniu na ten temat :)

Chodzi o to że firebomba / firefield / fire wall przerywają działanie soulfire? I trzeba tylko odczekac działanie jednego z 3 wyżej wymienionych a następnie można dac loga? Pytam głównie dlatege że sam pewien nie jestem , nidgy nad tym się nie zastanawiałem ale zawsze mam w plecaku kilka fire field'ów na wypadek jakbym soul fire'm dostał. xD

Rumcio
16-10-2006, 21:08
wg.
Jak nawet wejdziesz w sewgo ff to oni moge w niego wejsc i masz pz... : >
wiec nic ci to nieda : >

Pozdro

PolishDrinker
16-10-2006, 21:31
łał, ale ty mądry jesteś panie rómcio... freinds plx?

Colorion
16-10-2006, 21:34
wg.

Pozdro

Bądź moim mentorem
Albo raczej ...
Wiem ze czytanie wymaga 100% twojej uwagi, ale poswiec troche czasu, aby zmiescilo sie w niej jeszcze rozumienie.

Btw slyszalem ze Colorion odsprzedaje lootbagi i shita do djina, handluje shitem od addonow i robi runki za life ringi, moze warto to sprawdzic na forum tibia.com8o

Colorion
16-10-2006, 21:45
Hahaha to się staruszek odezwał. Z tego co mi wiadomo masz 16 lat, a więc zamilcz mlodzieńcze....
Co do mojego neta...Mam LAN'a...np.Grając w CS'a mam 3000 pingu, a więc wywnioskujcie jakie lagi mogą u mnie występować w Tibi.
Jak widze sami profesorofie od Tibi tu się znajdują...Skoro macie taką wiedze zdajcie test na tutora, następnie senior~ a potem zobaczymy was w roli GM'ów.
Żal.pl...Wychodze bo jak czytam wasze posty to się zastanawiam nad tym kto was spłodziłB)

Na rodzicow sie tu nie najezdza, chociaz pewnie do tego nie dorosles. Nie wiem kto ci dopisal te 17 lat w opisie, moze chciales sie dowartosciowac. A z testem na tutora zadnych problemow nie bylo, zdalem 2 razy, moge i 3ci bo z inactivity mnie zalatwili:p

Kurier
16-10-2006, 22:15
Hahaha to się staruszek odezwał. Z tego co mi wiadomo masz 16 lat, a więc zamilcz mlodzieńcze....

Buahahahahahahahaha
Jezeli ja mam miec 16 lat to chyba twoj asslicker cie oklamal, albo masz bardzo nieswieze informacje MALUTKI:baby:
hahaha wciaz nie moge pisac dalej bo smiech mnie powstrzymuje:D :D :D
Zanim cos napiszesz najpierw sprawdz prawde..
A skoro dzieciaczku nie jestes jeszcze nawet pelnoletni, to dodaj sobie conajmniej 3/4te dekady do swojego wieku a moze bedziesz blisko mojego..
Jezeli biedaku wiesz co to "dekada":confused:

Zimpa
16-10-2006, 22:24
Bądź moim mentorem
Albo raczej ...
Wiem ze czytanie wymaga 100% twojej uwagi, ale poswiec troche czasu, aby zmiescilo sie w niej jeszcze rozumienie.

Btw slyszalem ze Colorion odsprzedaje lootbagi i shita do djina, handluje shitem od addonow i robi runki za life ringi, moze warto to sprawdzic na forum tibia.com8o

a jak ja tak pisalem to mowiles ze jest to zalosne czyli co mam rozumiec stales sie zalosny czy moze przyznasz mi racje ze wiecej ludzi zwroci na to uwage?? :)

Colorion
16-10-2006, 22:35
a jak ja tak pisalem to mowiles ze jest to zalosne czyli co mam rozumiec stales sie zalosny czy moze przyznasz mi racje ze wiecej ludzi wrcowi na to uwage?? :)

Co to jest wrcowi?
I w ktorym miejscu tak powiedzialwem bo nie bardzo pamietam. Jesli nie masz co robic to quote, pewnie cos bardzo z kontekstu wyrwales :P
ide spac

Doggie
16-10-2006, 22:47
Dravenor Ty masz 16 lat?! Aahahahaha!! Czekaj, to Tharrin będzie miał z 15 czy 17? ×D

@Celmir

Z tego co wiem Tharrin jest Senior Tutorem, a przynajmniej nim był...

Doggie

Isildur's Earl
16-10-2006, 23:32
@Celmir

1. Niektórzy ludzie mający po 16 lat są dużo dojrzalsi od Ciebie i wierz mi, 16
a 17 lat to nie jest żadna przepaść dziecko drogie :baby: :baby: :baby:
2. Nie ma testu na Senior Tutora ;)

Kurier
17-10-2006, 01:07
Dravenor Ty masz 16 lat?! Aahahahaha!! Czekaj, to Tharrin będzie miał z 15 czy 17? ×D

@Celmir

Z tego co wiem Tharrin jest Senior Tutorem, a przynajmniej nim był...

Doggie

Doggi ze zrozumieniem czytaj...
16 mialem tak dawno ze nie pamietaj nawet jakie piwo wtedy pijalem..
Tharrin jest senior tutorem...

Doggie
17-10-2006, 08:30
Drav ja wiem tylko tak żartuje : P

Doggie

Poznanski Rycerz
17-10-2006, 11:31
Skopo latwo poznac ze tharrin ma jednego ownera. Caly czas ten sam styl pisania. Spedzil wiekszosc zycia w tibii. I zawsze te jego teskty jaki to on super mega hiper wielki. Tharrin tak skoksowal swoj net ze z 32kb/s ma teraz 1one!gb/s. Wlasnie dzieki temu jak go kiedys konda chcial zabil to tharrin mu uciekl bo mial tak szybki net i go konda nie mogl dogonic. Zara tharrin mi powie ze internet nie wplywa na szybkosc chodzenia. BRawo. Tharrin masz kolegow w rl> Ktos cie lubi? calowales sie z kims>
Tharrinku wiemy wiemy Krupnik cie lubi. Fajnie nie?
NAsz mistrz pvp i niesamowity haker raz mial slaby dzien. Zabily go 4-5 dragow.
Tak, nie wiem jak to zrobily, zabily. 4 dragi? Na moje nieszczescie, tez nie wiem jak to zrobilem, wybilem dragi. Ale niestety Tharrin nasz bogacz mial AoL.
Teraz na forum probuje sie wysmiewac ze skopo ze padl na podobnej liczbie demonow, a przeciez to prawie samo. Bo zielone smoki wala 170 z ognia WOW. A Tharrin na nich solo expil. Co powie tharin? NO WONTPIE. Nie mam tego w deadliscie i co cwaniaku? Dobrze Tharrinku my wiemy. Na pewno na nich nie padles bo przeciez jestes super. HWL mialo wielkie problemy z zabiciem cie. Br?
Btw tharrin jest taki zajeBONGO mastah pvp.
Pozdrawiam was wszystkich ;] ciebie Tharrinku najserdeczniej
Moze domyslisz sie kim jestem buzi buzi
Co do wojny. HWL rozwalcie tylko preliatorow xD

Lord Hybrid
17-10-2006, 11:42
Skopo latwo poznac ze tharrin ma jednego ownera. Caly czas ten sam styl pisania. Spedzil wiekszosc zycia w tibii. I zawsze te jego teskty jaki to on super mega hiper wielki. Tharrin tak skoksowal swoj net ze z 32kb/s ma teraz 1one!gb/s. Wlasnie dzieki temu jak go kiedys konda chcial zabil to tharrin mu uciekl bo mial tak szybki net i go konda nie mogl dogonic. Zara tharrin mi powie ze internet nie wplywa na szybkosc chodzenia. BRawo. Tharrin masz kolegow w rl> Ktos cie lubi? calowales sie z kims>
Tharrinku wiemy wiemy Krupnik cie lubi. Fajnie nie?
NAsz mistrz pvp i niesamowity haker raz mial slaby dzien. Zabily go 4-5 dragow.
Tak, nie wiem jak to zrobily, zabily. 4 dragi? Na moje nieszczescie, tez nie wiem jak to zrobilem, wybilem dragi. Ale niestety Tharrin nasz bogacz mial AoL.
Teraz na forum probuje sie wysmiewac ze skopo ze padl na podobnej liczbie demonow, a przeciez to prawie samo. Bo zielone smoki wala 170 z ognia WOW. A Tharrin na nich solo expil. Co powie tharin? NO WONTPIE. Nie mam tego w deadliscie i co cwaniaku? Dobrze Tharrinku my wiemy. Na pewno na nich nie padles bo przeciez jestes super. HWL mialo wielkie problemy z zabiciem cie. Br?
Btw tharrin jest taki zajeBONGO mastah pvp.
Pozdrawiam was wszystkich ;] ciebie Tharrinku najserdeczniej
Moze domyslisz sie kim jestem buzi buzi
Co do wojny. HWL rozwalcie tylko preliatorow xD

Chyba spędziłeś połowę informatyki w szkole aby to napisać? Czy pani nie postawiła Ci jedynki, że nie skupiasz sie na temacie lekcji?

Poznanski Rycerz
17-10-2006, 13:45
Musze cie zaskoczyc ale nie ;]
Mam tydzien wolny od szkoly ;****
Dobrze jest juz nie sluchac tharrina na guild chacie. Lord nie podniecaj sie ze ejstes starszym bo bynajmniej nie sprawia to ze jestem lepszym ;**

pawlon
17-10-2006, 16:25
Musze cie zaskoczyc ale nie ;]
Mam tydzien wolny od szkoly ;****
Dobrze jest juz nie sluchac tharrina na guild chacie. Lord nie podniecaj sie ze ejstes starszym bo bynajmniej nie sprawia to ze jestem lepszym ;**

jak to nie? bylem tam wczoraj caly wieczor, a ty gdzie byles? aaaa po 19 juz bylo dobranocka sie skonczyla a wiec: raczki w kroczek i na boczek - spac ;D

a sadzac po poziomie slownictwa to chyba ostanie 5 lat miales "wolne od szkoly" :D

ahh zastanawiam sie cy ci odpisac znow na posta poprzednigo bo moderator usunal, wiec moze pomine twoja osobe ale przedstawie ci kilka faktow z tibii:

- aola nosze tylko i wyalcznie na wojnie kazdy o tym wie(kto mnie zna)
- zielone smoki sa w stanei walnac combo max do 300 hp, w pojedynczym hicie bez combo uderzenie z ognia nie przekroczy 150, ahh ta matematyka...
- nigdy nie padlem na 4 smokach, za to zdarzalo sie na jednym ;D

PS:
nie chce cie rozczarowac wiec:
INTERNET NIE WPLYWA NA SZYBKOSC CHODZENIA ale WONTPIE zebys o tym wiedzial, jedyne co moze na to wplynac to obciarzenie lacza po drodze, routery itp, sama predkosc netu do tibii nie wymaga wiecej niz 30kb, popatrz na obciarzenie swojego zlacza jak grasz jesli oczywiscie wiesz jak to sprawdzic :)

nie wiem skad ci sie wzielo z tym hakerem, ale w tibii nie ma czegos takiego jak hakerzy, sa tylko lojtki ktore cheatuja badz tez odwiedzajac rozne podejrzane stronki i w ten sposob sciagaja sobie keylogerry na dysk, no i oczywiscie sharerzy. w gre moze tez wchodzic odebranie plikow od "kumpla", ale z hakerstwem w zadnej nawet najbardziej prymitywnej formie to to nie ma nic wspolnego. ja zreszta tez bo informatykiem nie jestem ;)

i nie smieje sie ze padl na demonach smieje sie a tego jakie chore wymowki robi zeby to usprawieliwic, a zgon jest przecierz czyms normalnym, kazdy ginie raz na jaksi czas. problem w tym ze jedni mowia trudno zrobilem blad, a inni opowiadaja o "rogach w srodku pokoju" zeby tylko nie bylo ze ktos padl z wlasnej winy.

a i jeszzce cos doloze, owszem zdarza mi sie sugerowac ze jestem w czyms lepszy od innych, ale trudno tego nie robic jak mistrz pvp skopo~ "super dosiwadczony gracz z przejsciamy po wojnach" nie wie jak sie pozbyc soulfire - a co wiecej jeszcze nas prowokuje ze nigdy nie padnie itp i sie przechwala, no to trzebago bylo sprowadzic na ziemie :D - ja wiem, wiec czy to nei znaczy ze wiem na ten temat wiecej niz on? sam sobie odpowiedz, natomiast nigdy nie mowilem ze jestem lepszy od wszsytkich, zawsze w porownaniu do konkretnych sytuacji i osob i zawsze argumentuje moja opinie, a czy ty sie z tym zgadzasz i inni czy nie to juz wasz wybor.

Jva'sven zaplacil a co za tym idzie nie jest dluzej huntowany przez Relictus.

thewojtek
17-10-2006, 16:30
Tharrin! Nie klam, smoki wala bez problemu 300+ combo xPP kLAMCA! I 150 + z wave

(tylko na mnie nie krzycz jezeli zle zinterpretowalem twoj tok myslenie :P)

Celmir
17-10-2006, 16:33
Tharrin nie chce mi się już więcej nic pisać bo na każda wypowiedź masz jakieś "ale" bo jesteś przecież "Mastah pvp".Fraga nie macie, ja jestem happy,a wy nie i koniec tematu.Długo jeszcze bedziesz przeżywał to że padłem na demonach??:D
Btw.Tharrin przystojniaczek z Ciebie na rl i masz fajne sofiksy Nike'a:D

Tharrin and friends : http://s77.photobucket.com/albums/j65/Tibia-time/Rl%20pic%20of%20Tibia%20friends/?action=view&current=IMG_3121.jpg

Poznanski Rycerz
17-10-2006, 16:46
Prezes wiedzialem ze sie wykrecisz od tego zgonu. Acha moje slownictwo jest zbyt prymitywne? Nie staram sie pisac skladniej bo polowa tutaj 18 latkuf na tym foróm w ten sposob pisze.
Tak wiec argumentuj swoja opinie bez popierania swoimi przykladamim, bo padles na 4 dragach. Dobra moze bylo ich 5, teraz sie przyznasz twardzielu?
I zamiast chwytac za slowka, spojrz na siebie. TO ze sie DA GRAC NA 30 KB to prawda. I z pewnoscia nie masz wtedy lagow?
Uzylem slowa haker bo uznalem je za najbardziej adekwatne do stwierdzenia o neostradzie ze 32 wystarczy ale trzeba umiec przekroczyc limit sth like this.
Musze sie zgodzic ;( hakerow nie ma w tibii.
Smiejesz sie ze skopa, ale chyba nerwy zrobily troche swoje i nie zawsze sie mysli racjonalnie, a przejscie przez CZERWONE DEMONY bylo w miare dobrym wyjsciem. On sie glupio tlumaczy deadem na demonach a ty sie nawet do deada nie przyznajesz. Odczep sie od mojego slownictwa bo jak juz wspominalem tutaj polowa doroslych 18 latkow pisze KALI JESC KALI PIC. -.-
Pozdrawiam cie misiek :****

Na galanie smiech na sali nic sie nie dzieje. Zadnych nowych fragow nie przybywa. ;] Good luck. Niech wygraja lepsi a Preliator zrukuja.;]

Dragon86
17-10-2006, 17:03
@Poznanski Rycerz
hmm... zauwazylem ze masz cos do PN ciagle im zyczysz ponownego wyladowania na rooku, moze uzasadnisz swoja wrogosc do tych ludzi (nie mowie ze sa swieci) ale wiesz ja nawet takich wrogom nie zycze az tak zle :p

Colorion
17-10-2006, 17:19
Tharrin nie chce mi się już więcej nic pisać bo na każda wypowiedź masz jakieś "ale" bo jesteś przecież "Mastah pvp".Fraga nie macie, ja jestem happy,a wy nie i koniec tematu.Długo jeszcze bedziesz przeżywał to że padłem na demonach??:D

Tharrin and friends : http://s77.photobucket.com/albums/j65/Tibia-time/Rl%20pic%20of%20Tibia%20friends/?action=view&current=IMG_3121.jpg

Nom tharrin sliznie wyglada, tylko zupelnie glos nie pasuje, a drav to juz calkiem wypas

@Poznanski rycerz
Skad ty sie tu wziales? Strasznie przyglupiasty jestes...
Dlaczego tharrin ma sie przyznawac do deada ktorego nie bylo? Moze padl na jednym a reszta sie zrespila/podlurowala, a nawet jesli tak sie stalo to co z tego?? Co wogole zamierzasz udowodnic
I co chcesz od ludzi z pn? Moze chociaz sie uszczegolowisz zamiast wkladac all do jednego worka? Sa tam tacy, ktorych milo by bylo zobaczyc na rooku, ale nie powod zeby czepiac sie reszty.

Lord Hybrid
17-10-2006, 17:59
Tharrin jak bosko wyglada hahaha nie moge ze smiechu.
Pogadamy w grze bo tutaj mi sie nie chce.
Skopo gdzie dorwales to zdjecie ? ;> Wymiata po prostu xD

Dobrze że ja nikomu nie podaje photobucketa, nikt nie widział i nie znajdzie :) bo po co to komu....

Colorion
17-10-2006, 18:03
Dobrze że ja nikomu nie podaje photobucketa, nikt nie widział i nie znajdzie :) bo po co to komu....

hehe zimp mi zrobil zdjecie z pol roku temu jak gadalismy z kamera i dopiero niedawno sie dowiedzialem ze istnieje taki upload na photobucket :P
Dodam jeszcze ze strasznie glupio wygladam, normalnie glupio wygladam co w polaczeniu z tym zdjeciem daje ciekawy efekt

Wniosek ; pij mleko i nie ufaj nikomu

Korzen_82
17-10-2006, 18:38

haha całkiem sprytnie. Wkońcu nikt by nie wpadł, żeby w wyszukiwarce photobucketa wpisać lordhybrid a nie lord hybrid ;)

oto efekt:

http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/Real%20Life/

pawlon
17-10-2006, 18:38

lol, a co to za problem? jakbym nie chcial zeby ktos widzial moje zdjecia to by ich nie bylo na photobuckecie. odkryl skopo "wielki sekret" ;D

Ajron 88
17-10-2006, 19:15
wg.

Pozdro

To zalerzy czy wiesz kiedy mozna uzyc tego FF a kiedy nie.. pozatym po pewnym czasie (nijestem pewien ale chyba 10-15 sekund ) jak ktos wejdzie w twojego FF nie zalicza tego już jako twój atak na tą osobe , anyway co do sytuacji Skop'a , niewiem jak to tam było z odległościami agresorów do ofiary , ale mógł skorzystac z płomieni w Anni Room'ie..

p.s. co do prędkości złącza , sam gram od prawie 3 lat na 120 kb's (12 kilobajtów) , i niepowiem żeby jakoś świetnie sie sprawdzało , ale nie miałem problemów z kierowaniem postaciami lv 140+ , a co do kicków to nie zalerzy to od prędkości twojego złącza a od jego stabilności (jeśli sie myle , śmiało mnie poprawcie , webmasterem nie jestem ani żadnym crack'erem , więc moge sie mylic ) .\

EDIT :

Zgłaszam wniosek do moderatora o zbanowanie Poznańskiego Rycerza i typa imieniem Korzen_82 , dlaczego ? czy naprawde w temacie "wydarzenia z galany" obchodzą kogoś czyjeś zdjęcia ? a tymbardziej głópie komentarze na ich temat? myśle że nie , o ile jakieś kłótnie na temat wydarzeń mogą byc tolerowane (zawsze wnoszą jakieś nowe informacje do omawianego tematu) tak te posty o zdjęciach są tak totalnym zejściem z tematu że nie powinno to byc tolerowane.

Lord Hybrid
17-10-2006, 19:40
To zalerzy czy wiesz kiedy mozna uzyc tego FF a kiedy nie.. pozatym po pewnym czasie (nijestem pewien ale chyba 10-15 sekund jak ktos wejdzie w twojego FF nie zalicza tego już jako twój atak na tą osobe) , anyway co do sytuacji Skop'a , niewiem jak to tam było z odległościami agresorów do ofiary , ale mógł skorzystac z płomieni w Anni Room'ie..

p.s. co do prędkości złącza , sam gram od prawie 3 lat na 120 kb's (12 kilobajtów) , i niepowiem żeby jakoś świetnie sie sprawdzało , ale nie miałem problemów z kierowaniem postaciami lv 140+ , a co kicków to nie zalerzy to od prędkości twojego złącza a od jego stabilności (jeśli sie myle , śmiało mnie poprawcie , webmasterem nie jestem ani żadnym crack'erem , więc moge sie mylic ) .

Tak sie składa, że od tamtego roku studiuje i mieszkam w akademiku. Poza duża ilością plusów ;) jest wielki minus - beznadziejny internet (przynajmniej na mojej uczelni jest najgorszy net w całej Wa-wie). To sie nazywa pech. Łącze jest do akademika doprowadzone drogą radiową potem po kablach na all korytarze na pietrach i znowu drogą radiową do pokoi. Efekt? gdy wszyscy wrócą z wykładów transfer koło 1kb/s w godzinach innych nie przekracza 5kb/s. na tym internecie nawet zwykły trening sprawia problemy, gdyż co chwila dostaje kicka.

Jak czytamy na tibia.com w manual:

"As to the required connection speed, any internet connection of 28.8k or faster will work."

Domyślam sie że podane jest w kilo bitach co w przeliczeniu na kilobajty daje 3,6kb/s. 4 razy szybsze łącze i będe mógł normalnie grać w tibie ;)

narazie sobie radzę chodząc od czasu do czasu do biblioteki ale ta otawrta jest od pon. do pt w godzinach 9:00-19:00 co się gryzie z godzinami wykładów. Dlatego taki do dup** ze mnei PGer :p Nie to co Rumcio. pozdro dla all ^^

Zimpa
17-10-2006, 19:45
- zielone smoki sa w stanei walnac combo max do 300 hp, w pojedynczym hicie bez combo uderzenie z ognia nie przekroczy 150, ahh ta matematyka...

A ja sie odniose do tego

1 drag jest wstanie walnac za 410 hp- wiem bo padlem moim palkiem

Kurier
17-10-2006, 20:30

Thar~ skopo ci zazdrosci wygladu:D
Masz juz fana:D
A co do foty niezle wyszla.. prawie.. zeby nie glupie miny, ale tak to jest po weekendzie loozu i paru kratach browara;D

Tragicall
17-10-2006, 22:29
Tak, zazdroszcze Tharrinowi tego, że od komputera już ślepnie i nosi okulary, tego że ma piękna bawełniana koszulke i tego, że ma buty z przemytu dla powodzian, no i przepiękny wyraz twarzy.
I love You Przystojniaczku :p

Wiem jedno, jak ludziom zaczyna brakować argumentów w dyskusji zaczynają obrażać innych. Najprostszą drogą jest ich wygląd, a co ci do tego jak on się nosi i czy ma dobry wzrok czy zły. Zastanawiam się czy potrafiłbyś odpowiedzieć na pytanie, czy masz guza na mózgu, bo raczej rezonansu nie robiłeś. Jeżeli ucisk jest zbyt duży doradzam badania jednak, oby nie było za póżno. Zdrowia życzę.

Lord Hybrid
17-10-2006, 22:52
Wiem jedno, jak ludziom zaczyna brakować argumentów w dyskusji zaczynają obrażać innych. Najprostszą drogą jest ich wygląd, a co ci do tego jak on się nosi i czy ma dobry wzrok czy zły. Zastanawiam się czy potrafiłbyś odpowiedzieć na pytanie, czy masz guza na mózgu, bo raczej rezonansu nie robiłeś. Jeżeli ucisk jest zbyt duży doradzam badania jednak, oby nie było za póżno. Zdrowia życzę.

Wreście ktoś pokazał jak tragiczne są wydarzenia na tym forum. Tragicznie sie to wszystko czyta i często jest to w małym stopniu związane z wydarzeniami z Galany. A co do wyglądu każdy ma swoją opinie o czyimś tragicznym wyglądzie i nie powinniśmy sie obrażać wzajemnie z powodu tej tragicznej i głupiej gierki. Co do fotek to może tharrin jest tragicznie nie fotogeniczny a jak go spotkasz w RL to już całkiem całkiem. Ale nie ma to znaczenia w odniesieniu do gry w jaką gracie i przede wszystkim do tragicznych wydarzeń z Galany.

Wapivos
17-10-2006, 23:02
...kazdy ginie raz na jaksi czas.

Czyżbyś odkrył tajemnicę nieśmiertelności? 8o

dressu
17-10-2006, 23:34
Jva'sven zaplacil a co za tym idzie nie jest dluzej huntowany przez Relictus.

Nurtuje mnie jedno pytanie..ciekawe kto cala kasa zagarnia? Bo zaden z membersow Relictus nie widzial jeszcze kasy z paymentow..Kto ja zagarnia?Mozesz odpowiedziec na te pytanie?Nie sadzisz ze gildia powinna sie dzielic takimi informacjami?Pewnie sami liderzy sie ciesza bo maja free kase a o innych nie dbaja..

Doggie
17-10-2006, 23:59
Celmir, a jajka golisz? ×D

@Colorion

Nie jesteś sam! Pamiętaj, że istnieje akcja niepełnosprawni umysłowo, pełnosprawni w pracy mnie już ona pomogła! Zatrudnili mnie i pracuje pod stołem! ×D

Doggie

sliver
18-10-2006, 00:01
Tak, zazdroszcze Tharrinowi tego, że od komputera już ślepnie i nosi okulary, tego że ma piękna bawełniana koszulke i tego, że ma buty z przemytu dla powodzian, no i przepiękny wyraz twarzy.
I love You Przystojniaczku :p

omg tu pokazales jak infantylnie sie zachowujesz nie trzeba nic mowic to widac napierwszy rzut oka .

Moim zdaniem latwo sie nabijac z kogos nie majac swojego zdjecia umieszczonego w internecie moze czas abys je dodal i porownal ze zdjeciami innych?

co do okularow sam ich nie nosze ale kiedys nosilem a wzrok mi sie wyleczyl.. wade mialem od urodzenia a piszac teksty w stylu "oslepl od tibii i daltego nosi okulary" pokazuja tylko jakim debilem jestes bo inaczej sie tego nazwac nie da.

za braklo Ci argumentow to wyjechales z pohotbucketem n/c chlopie w******j z tego forum bo przez takich jak Ty to forum czyta sie jak kupe z maslem ... (przepraszam za wulgaryzmy ale nie znosze takiego czegos co tutaj kolega [celmir] odwala ;/)

i jak takie cos widze nasowa sie pytanie tylko co z ta polska mlodzieza ;< zero totalne zero

Agnieszka21
18-10-2006, 10:41
:o ooooooo co co co sie stalo ze Kondy nie ma w Rel ~:D :D :p

Lord Hybrid
18-10-2006, 11:13
:o ooooooo co co co sie stalo ze Kondy nie ma w Rel ~:D :D :p

A przyciął w h***. Przed wojną zanim powstało drugi raz HWL, Roffu pisał do nas że zostawmy Konde,Lovize, Kiggana i Kardeara i jestesmy free. jakoś nikt wtedy ich nie zostawił i pozostał w gildii. A teraz Konda poprostu sobie odszedł, zrobił inną gildie i pewnie się zaloguje za kilka miesięcy, lub będzie czekał aż wszystko przycichnie.....

natomiast z tego co się domyślam pare osób mu nie nie odpuści i nei myśle o HWL tylko o samych członkach Relictus.

Ajron 88
18-10-2006, 16:58
Xioss

Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda

Nie rozumiem Kondy..

Agnieszka21
18-10-2006, 18:44
Xioss

Nie rozumiem Kondy..

Tez nie rozumie...Cos mi tu nie gra... Hehe ciekawe co dalej.. Co teraz Rel~ zrobi :P8o :confused: ....

Dragon86
18-10-2006, 19:56
Xioss

Nie rozumiem Kondy..

moze nie ma zaufania do niektorych czlonkow relictus;) i chce stworzyc wlasn jednostke skladajaca sie z "elity" godnej zaufania (niniejszy tekst jest tylko opinia nie stwierdza faktow:D )

Azenus
18-10-2006, 20:58
moze nie ma zaufania do niektorych czlonkow relictus;) i chce stworzyc wlasn jednostke skladajaca sie z "elity" godnej zaufania (niniejszy tekst jest tylko opinia nie stwierdza faktow:D )
W sumie jeśli w gildii nie ma zgrania to może to i dobra decyzja?

Agnieszka21
18-10-2006, 21:08
News :
20:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Levandero Gamblino. He was killed by Lovize.

20:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Xendyn. He was killed by Konda.

Ajron 88
18-10-2006, 21:09
Świerzy news , LEvandero Gamblino i Xendyn gryzą piach.. Konda i Lovize dostali wiatru w skrzydła od kiedy "olali" swoje postacie.. oby tak dalej chłopaki.

Edit : Niemiałem odświerzonej storny i niewiedzialem że ktoś już podał.

Edit2 : 21:08 Aylitha [142]: To nie Ma kurwa sensu
21:08 Catrishia [132]: i dziwisz sie

wiem że to mało warzne ale jakoś strasznie rozbawiły mnie te dwa wersy. XD

wilderwein
18-10-2006, 22:13
Konda nie chciał wygranej relictus. On chciał być liderem guild trzymającej władzę. Teraz stworzył własną i nikt się mu nie upomni ani nie sprzeciwi ]. co do fragów, pamietacie Patriots? Kto najwiecej fragów miał? dwóch sorców wystarczy by dużo osób zabić snake attakami.

smutne ale prawdziwe.

mogę się mylić ale wg mnie Konda jakby chciał wygranej relictus to by się tak nie "bał".. i pewnie by wygrał..

pozdro

Ajron 88
18-10-2006, 22:21
Konda nie chciał wygranej relictus. On chciał być liderem guild trzymającej władzę. Teraz stworzył własną i nikt się mu nie upomni ani nie sprzeciwi ]. co do fragów, pamietacie Patriots? Kto najwiecej fragów miał? dwóch sorców wystarczy by dużo osób zabić snake attakami.

smutne ale prawdziwe.

mogę się mylić ale wg mnie Konda jakby chciał wygranej relictus to by się tak nie "bał".. i pewnie by wygrał..

pozdro

Ja mam inną teorię na ten temat, duża częśc Relictus ( w tym moja postac) była najzwyczajniej w świecie balastem dla Kondy , przykładem może by dzisiejsza potyczka w trakcie której Konda i Lovize nie musieli kompletnie sie martwic o nic oprócz swoich tyłków. Jestem więcej niż pewien że pare osób z Relictus zostanie zaproszonych do współpracy.. wyeliminuje to domniemanego (fikcyjnego ?) szpiega, a także pozwoli działac gildi swobodnie (pozbycie sie balastu , szorstko mówiąc) , jako "balast" nie mam nic przeciwko , ze swojej strony nie mam jak im pomóc a świadomośc ze mogłem im szkodzic swoją obecnoscią jest przytłaczająca...

na koniec.. co tu dużo gadac

"Niech się dzieje wola Nieba , z nią sie zawsze zgadzac trzeba" , ktoś pamięta skąd ten cytat? :)

Agnieszka21
18-10-2006, 22:24

smutne ale prawdziwe.

pozdro

Jak zrobil swoja guild.. szybko sie przestal bac:P

Juan
18-10-2006, 22:26
@up
Rejent Milczek "Zemsta" A. Fredro:P

Ajron 88
18-10-2006, 22:35
@up
Rejent Milczek "Zemsta" A. Fredro:P

Punkt dla Ciebie , widze że nie tylko "pospólstwo" odwiedza to forum hehe (taki żarcik sytuacyjny).

Co więcej można napisac o Galanie żeby uniknąc zgubnego wpływu Moderatora na moje posty , HWL jest skonsternowane i zpewnością częśc znich jest zagubiona..

^^

Rumcio
18-10-2006, 22:46
no niestety niema sily na spam z ue... 2 sorkow^^sam sie przekonałem na własnej skoorze bo prawie padlem...
Mysle ze wyciągniemy wnioski i juz wiecej im sie to nie uda...
Sami Wojny nie wygrają...
Gaoastic u nas brakuje yuperdo i Grud~~ : >

Pozdro

Tarnos
18-10-2006, 22:49
Jak Maciek szpula dawał hah ;D

Wapivos
18-10-2006, 23:06
...u nas brakuje yuperdo i Grud~~ : >
Pozdro

Yup na pewno nie wroci do HWL :p I bardzo dobrze...

Konda, Kardear, Malia, Vidente, Lovize, Trio Da Jah i z tego co widze Oen maja zamiar skonczyc z Galana. Nawet ktos ostatnio na forum o tym pisal. Ja to bym tam na nich uwazal bo jak sie cos odwidzi to moga namieszac;)

sliver
18-10-2006, 23:24
konda lovize wystarczy ze sa na otwartym terenie i umiejetnie uciekaja i raczej strapowac ich nie dadza rady. Pamietam jeszcze za czasow um~ i desperados vs patriosts byl moment pewnego przelomu kiedy patriots zostalo zepchniete do pz'ta wszyscy sie bali wyjsc. Wtedy zalogowal sie konda zrobil pz w poscig ruszylo za nim pol um~ a on na ugh + prawdo podobnie t ring chodz i to nie bylo konieczne miedzy drzewkami kolo thais sobie sprawnie uciekal z pz na 15 minut ;p

Rumcio
19-10-2006, 07:54
Yup na pewno nie wroci do HWL :p I bardzo dobrze...

poczekamy zobaczymy... Taa konda za szybki jest ; [

aragorn uczciwy
19-10-2006, 18:47
Wczoraj Konda i jej paczka zaszaleli czyli:
Xioss:Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda
Levandero Gamblino:Oct 18 2006, 20:56:01 CEST Killed at Level 72 by Konda
and by Lovize

Oraz powstała nowa Guildia:League of Extreme Maffers
w ktorej sa:
Ultra deluxe Maffer
Konda (Mafferness himself) Oct 18 2006
Kardear (Maffertastic) Oct 18 2006
Malia Arkwin (Mafferness herself) Oct 18 2006
Sabrio (Sexy Maffer) Oct 18 2006
Vidente (Baby Maffer) Oct 18 2006
Kiggan (Maffer at saying Devilry) Oct 19 2006
Lovize (Maffer Devilry) Oct 18 2006

oraz oen ktoren jest invitniety tlyko narazie nie doszedl:P..... Ja tam wolalem patriotow za ich dawnego panowania...

Dragon86
19-10-2006, 19:11
Wczoraj Konda i jej paczka zaszaleli czyli:
Xioss:Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda
Levandero Gamblino:Oct 18 2006, 20:56:01 CEST Killed at Level 72 by Konda
and by Lovize

Oraz powstała nowa Guildia:League of Extreme Maffers
w ktorej sa:
Ultra deluxe Maffer
Konda (Mafferness himself) Oct 18 2006
Kardear (Maffertastic) Oct 18 2006
Malia Arkwin (Mafferness herself) Oct 18 2006
Sabrio (Sexy Maffer) Oct 18 2006
Vidente (Baby Maffer) Oct 18 2006
Kiggan (Maffer at saying Devilry) Oct 19 2006
Lovize (Maffer Devilry) Oct 18 2006

oraz oen ktoren jest invitniety tlyko narazie nie doszedl:P..... Ja tam wolalem patriotow za ich dawnego panowania...

Ale zes wyskoczyl jak filip z konopi... :D czytaj wczesniejsze posty zanim cos napiszesz, bo to mozna nazwac spokojnie "spam"

dressu
19-10-2006, 22:32
Relictus sie rozpadlo..A Krupnik ma w dupie pozostalych membersow gildii oczywiscie oprocz swojego ukochanego Pn , no i nie moze zabraknac tam Tharrina.. a co z posostalymi ?Mozecie nam wyjasnic?

Vienek
19-10-2006, 22:44
Relictus sie rozpadlo..A Krupnik ma w dupie pozostalych membersow gildii oczywiscie oprocz swojego ukochanego Pn , no i nie moze zabraknac tam Tharrina.. a co z posostalymi ?Mozecie nam wyjasnic?

dressu właśnie to jest dobre pytanie co z pozostałymi?? czy mają płacić paymenta?? czy mają założyć własną gildie i walczyć, tylko jeśli nawet założa to po co??

ciekawi mnie to czemu rozpadło się relictus

Poznanski Rycerz
19-10-2006, 22:47
Niech ktos sprobuje ruszyc little pibby!!
Typowo krupnikowe zachowanie ^^. Wojna trwa dalej, tera beda paymenty wiec lekka lipa moze byc dla relictus. Mam nadzieje ze Krupnik i tharrin pamietaja ze HWL wypowiedzialo takze wojne PN !! ^^

Ajron 88
19-10-2006, 23:00

Otwórz oczy człowieku , Relictus w takim stanie jakim było i tak nie miało szans walczenia w tej wojnie.. 2 aktywnych sorców (Ascario i Adelao) , 2 nie aktywnych (Xairax [nie ma kompa] , Pibby [nie mam pojęcia]) , co będzie dalej nikt tego niewie.

Wapivos
20-10-2006, 00:11
Mam nadzieje ze Krupnik i tharrin pamietaja ze HWL wypowiedzialo takze wojne PN !! ^^

Tharrin nie za bardzo mi pasuje do PN... Predzej do FS:p
Co do sytuacji exRelictus to nie zazdroszcze...

@Rumcio
Yup znalazl wlasny sposob na gre takze do HWL go nie ciagnie. Zreszta Rivenn tez sie raczej nie bedzie udzielal:P

Tragicall
20-10-2006, 00:25
Z tego co słyszałem rozpadło się, aby oczyścić szeregi z nieaktywnych graczy. Trzeba zrobić małą reorganizację i spróbować powalczyć, nie o zwyciestwo, tylko o przetrwanie.
Osoby, które należały do gildii wyrażające chęć prowadzenia dalszych działań wojennych powinny zgłosić się do Krupnika i z nim wszystko ustalić.

Kurier
20-10-2006, 02:03
Z tego co słyszałem rozpadło się, aby oczyścić szeregi z nieaktywnych graczy. Trzeba zrobić małą reorganizację i spróbować powalczyć, nie o zwyciestwo, tylko o przetrwanie.
Osoby, które należały do gildii wyrażające chęć prowadzenia dalszych działań wojennych powinny zgłosić się do Krupnika i z nim wszystko ustalić.

Bro nie lam sie ja juz tez dolaczylem;)
Kazda pora dnia i nocy mozecie tylko dac znac i wroce na Galane:evul:

Xulorin
20-10-2006, 09:00
Niech ktos sprobuje ruszyc little pibby!!

Jak dla mnie to Little Pibby to przegrana osoba... z tego co wiem ukradł/a SoV'a Jeffreya Kinty.

sliver
20-10-2006, 15:54
jak dla mnie jeffrey kinta to tez byla przegrana osoba ;p

ŻaQ
20-10-2006, 19:15
Ehh... Czyżby Relictus znów sie poddało? :confused:

PS Buy bear paws and iron ore :P.

Poznanski Rycerz
20-10-2006, 20:44
Little pibby czy ukradla tego sova to nie wiem. Bylem wtedy retired z reszta od maja jestem ^^. Od kiedy padlem od HWL ;].
Widzew " Lech 2;2 ^^ 15 minut do konca a przegrywal lech 2;0
Wedlug mnie teraz bedzie albo mass-retired albo mass paymenty ^^.

Bartol1
20-10-2006, 21:15
Little pibby czy ukradla tego sova to nie wiem. Bylem wtedy retired z reszta od maja jestem ^^. Od kiedy padlem od HWL ;].

Albo mass logi ;)

ŻaQ
20-10-2006, 21:17

Widzew wygrał :D:D 3:2 :P:P. Little pibby ukradła SoV'a :d.

thewojtek
20-10-2006, 21:38
Widzew wygrał :D:D 3:2 :P:P. Little pibby ukradła SoV'a :d.

OOOOOOOOOOO Lodzki Widzew OLE OLE OLE OLE OLE LODZKI WIDZEW OLE!

;]]]

z nowosci na galanie:

coraz wiecej osob placi z Relictus =[[

Colorion
20-10-2006, 22:11
Ale mnie ktos nie lubi w hwl, 8o sova8o kazali placic

pawlon
20-10-2006, 22:18
Ale mnie ktos nie lubi w hwl, 8o sova8o kazali placic

a ja myslalem juz ze zaplaciles....
jeszcze nie? bo widze w gildii cie nie ma...

widzew 3:2 farta mieli chlopaki, nawet ogladalem mecz w pubie wlsnie wrocilem :D gogogo Widzew :D

a mass paymentow to raczej nie bedzie ;)

sliver
20-10-2006, 22:20
kurwa widzew wygral ;< wystawilem lep na balkon i slyszalem ryk zawiedzionych poznanskich kibicow ;< w zeszlym tygodniu dali taki pokaz teraz dupa ;<

Kurier
20-10-2006, 22:41
OOOOOOOOOOO Lodzki Widzew OLE OLE OLE OLE OLE LODZKI WIDZEW OLE!

;]]]

z nowosci na galanie:

coraz wiecej osob placi z Relictus =[[

OOOOOOOOOOOO~ ~OLE!:evul:

Color~ sova mowisz?
No to chyba juz nie pograsz...
A niech niewierni placa...
My tam i tak jeszcze tu cos zrobimy;]

pawlon
20-10-2006, 23:00

PS:

kurwa widzew wygral ;< wystawilem lep na balkon i slyszalem ryk zawiedzionych poznanskich kibicow ;< w zeszlym tygodniu dali taki pokaz teraz dupa ;<

Ha! LKs mogli naklepac 4:0 ale teraz jasno im pokazalismt ze LKS to nei Widzew :D niech sie chlopaki naucza, bylismy mistrzami Polski i jeszcze bedziemy ;) ladny meczyki, zwlaszcza pierwsza polowa, potem troche gozej. a na galanie mamy maly chaos, tak czy siak ja raczej placic nie bede, bo to bledbne kolo.

Xulorin
20-10-2006, 23:30
Goń się Tharrin! X D Farta mieliście, 5min więcej meczu i by było 3:3 :P.

ŻaQ
20-10-2006, 23:35
Colorion wylootował Phoenix Shielda, Fruity~ kończy grę, zapłacili HWL za wolność:
Odin Swordmaster
Rattzor
Demiphant on Galana
Thorin Frosthammer
Sparrow The Evill
Amazonfisken
Dauthislayer
Potempik silny.

Czyli jak zawsze nic się nie dzieje ;].

PS Tharrin jesteś z Łodzi? xD
PS 2 ŁKS gra równiej niż Widzew... Ale tak szczerze to sądze, iż Widzewiacy mają większy potencjał :P.

sarm
21-10-2006, 01:55
"widzew 3:2 farta mieli chlopaki, nawet ogladalem mecz w pubie wlsnie wrocilem :D gogogo widzew" - nie umiem cytowac wiec poprostu przekleilem..... a pamietacie 3:2 na lazienkowsiej? Mialas juz berlo, mialas korone i mistrza polski zdobywalas, nie ma juz berla nie ma korony................................
btw chyba juz czas zeby grzelak dostal powolanie do kadry?!

sliver
21-10-2006, 02:18
ale za to bedziemy mieli najlepszy stadion ! :D

sarm
21-10-2006, 02:24
[QUOTE=sliver;1040371]ale za to bedziemy mieli najlepszy stadion !
sliver idz juz spac bo pozno :P

btw kto zacheci do powrotu na galane, bo wiekszosc znajomych albo dala sobie spokoj, albo retired, a ja wlasnie mysle czy nie kupic paaca i nie pograc troche zacheta/zniechecenie plz ;p

Wapivos
21-10-2006, 06:08
[QUOTE=sliver;1040371]ale za to bedziemy mieli najlepszy stadion !
sliver idz juz spac bo pozno :P

btw kto zacheci do powrotu na galane, bo wiekszosc znajomych albo dala sobie spokoj, albo retired, a ja wlasnie mysle czy nie kupic paaca i nie pograc troche zacheta/zniechecenie plz ;p

Zniecheta... ;) Trudno sie polapac powoli kto chce sie lac a kogo juz zlali:p Ogolnie to tak jak Tharrin napisal... Chaos:p
Troche organizacji chlopaki xP

ŻaQ
21-10-2006, 06:48

Jeśli nabijesz ~70 lvl to będziesz musiał wybrać - albo HWL albo Relictus... Inaczej będziesz mieć hunty - zresztą każdy mid-lvl który nie ma pro jest huntowany...

Colorion
21-10-2006, 07:37
a ja myslalem juz ze zaplaciles....
jeszcze nie? bo widze w gildii cie nie ma...

W gildii mnie nie ma bo mialem zamiar dolaczyc do kondy ale chlopaki mnie trohe w huja zrobili :p
a do consensus mialem imec od wczoraj invita ale chyuba bedzie to samo co z konda :P

Xulorin
21-10-2006, 10:37
Jeśli nabijesz ~70 lvl to będziesz musiał wybrać - albo HWL albo Relictus... Inaczej będziesz mieć hunty - zresztą każdy mid-lvl który nie ma pro jest huntowany...

Jakoś nie zauważyłem problemu nie dołączając do tych gildii. Ja i niektórzy znajomi są neutral i grają bez problemów.

ale za to bedziemy mieli najlepszy stadion ! :D

Aight :D

Ceapoznan
21-10-2006, 16:02
Co do wydarzeń z Galany uważam, ze w tym wszystkim jest za dużo gadania za mało działań... Po akcji Kondy i Lovize widać, kto aktualnie tak na prawde zna się dobrze na pvp. Ale jedno jest pewne dzięki temu, ze wszyscy się kitraja gracze neutralni mają wolne miejsca do expienia :D

Co do meczu Lecha jedno jest pewne, że Lech przegrał przez nieudolnosć naszych obrońców. A gdy dojdzie Arbuleda to sie zmieni hyhy:P

Xulorin zgadzam się z wami Stadion na Bułgarskiej i Kibice to sfera dla wielu nieosiągalna w Polsce.

Arturo Soprano
21-10-2006, 16:15
Kolejny 100 lvl na Galanie. GZ Guidee :)

dressu
21-10-2006, 16:21
Robcie cos Relictus..nie stojcie w dp , a w ogole co z pozostalymi osobami z old relictus? duzo osob splacilo sie? i kto w ogole? narazie tylko gadacie ze beda masslogi (slowa navoxiva) .. a i czemu krup nie dasz invita old membersom? jakbys dal to by dolaczyli wiadomo ze sie sami ne zglosza..chyba ze ty chcesz same pn w gildii i tylko co niektre osoby ktorym ufasz , sa masspaymenty bo nic sie nie dzieje , ludzie z relictus zostali na lodzie dlatego placa..zapros ich do gildii i zrobcie cos wreszcie :(

Bartol1
21-10-2006, 16:48
Robcie cos Relictus..nie stojcie w dp , a w ogole co z pozostalymi osobami z old relictus? duzo osob splacilo sie? i kto w ogole? narazie tylko gadacie ze beda masslogi (slowa navoxiva) .. a i czemu krup nie dasz invita old membersom? jakbys dal to by dolaczyli wiadomo ze sie sami ne zglosza..chyba ze ty chcesz same pn w gildii i tylko co niektre osoby ktorym ufasz , sa masspaymenty bo nic sie nie dzieje , ludzie z relictus zostali na lodzie dlatego placa..zapros ich do gildii i zrobcie cos wreszcie :(

Zebysmy zaczeli robic mass logi to HWL musi zaczac expic... A poza Aylitha ktory wbija te ~50k expa dziennie nikt raczej nie wypuszcza sie daleko od PZ.
A co do malej ilosci osob w gildii, nie bedzie wielu osob ze starego Relicuts bo nie potrzebuje osob ktore nic nie robia, osob ktore sa retired, osob ktore tylko potrafia gadac... Wole zeby bylo ich mniej ale zebym mogl na nich liczyc.

Rybzor
21-10-2006, 18:50

Nie graj, jeden nub więcej.. tylko te trolowe expowiska zajmiesz.

Podsumowanie : Wyjdź i nie wracaj. A jak juz wyszedles, to nie wracaj.

Zimpa
21-10-2006, 21:54
moglby ktos zrobic oficjalna liste osob ktore sie wyplacily??

zrobcie jakas rozrobe dzieki wam expowiska swieca pustkami

ŻaQ
21-10-2006, 22:39
moglby ktos zrobic oficjalna liste osob ktore sie wyplacily??

zrobcie jakas rozrobe dzieki wam expowiska swieca pustkami
Lista osób, które zapłaciły za wolność:
Relictus:
Odin Swordmaster
Rattzor
Demiphant on Galana
Thorin Frosthammer
Sparrow The Evill
Amazonfisken
Dauthislayer
Potempik silny
Marduc
HWL:
Deviladon.
Na tibii.com są wszystkie informacje dotyczące wojny ;].

Poznanski Rycerz
21-10-2006, 23:27
LEch poznan DUMNI PO ZWYCIESTWIE WIERNI PO PORAZCE

btw
tak jak mowilem mass paymenty ^^! Konda zabil 2 osoby zrobil sie retired i wygral wojne -.- w jego podswiadomosci. Byla gildia relictus jest ze tak powiem przegrana. HWL opanuje server, ale galana ma to do siebie, ze nie na dlugo.
Little pibby- dotkniety- osoba ktora dotknela- bedzie dotknieta ^^. On powinien wiedziec o kogo chodzi.

Colorion
22-10-2006, 00:31
LEch poznan DUMNI PO ZWYCIESTWIE WIERNI PO PORAZCE

btw
tak jak mowilem mass paymenty ^^! Konda zabil 2 osoby zrobil sie retired i wygral wojne -.- w jego podswiadomosci. Byla gildia relictus jest ze tak powiem przegrana. HWL opanuje server, ale galana ma to do siebie, ze nie na dlugo.
Little pibby- dotkniety- osoba ktora dotknela- bedzie dotknieta ^^. On powinien wiedziec o kogo chodzi.

Taka drobna sugestia, nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz

Tak poza tym to na galanie sie robi troche pusto ;p
Powiedzialbym niz demograficzny

Xulorin
22-10-2006, 09:19
Z jednej strony bajer B) wole expowiska, a z drugiej żal mi każdej osoby która odchodzi z powodu wojny.

Poznanski Rycerz
22-10-2006, 15:18
@colo
Ty sie po prostu zamknij.

Ledrick paid out ^^. Moze znowu pojdziemy na dl'e bo on ma lootluck skubany.

Zimpa
22-10-2006, 18:22
nie zauwazylem tego a sadze ze temat wymaga poruszenia

Tom-rek zostal dzisiaj zabity 10 minut przed SS.<d lair venore>

Czyzby HWL zaczynalo czuc sie bezkarnie?? czy jednak ktos z tu obecnych zna jakis sensowny i potwierdzony powod??

Poznanski Rycerz
22-10-2006, 18:42
mial rs'a? pozniej zapytam na msn albo gg

Dragon86
22-10-2006, 20:21
mial rs'a? pozniej zapytam na msn albo gg

Zeczywiscie rs to powdu do zabicia kogokolwiek... pewnie hwl chcialo darmowej kasy wiec padl :confused:

Komandos Strong
22-10-2006, 20:50
Ha! LKs mogli naklepac 4:0 ale teraz jasno im pokazalismt ze LKS to nei Widzew :D niech sie chlopaki naucza, bylismy mistrzami Polski i jeszcze bedziemy ;) ladny meczyki, zwlaszcza pierwsza polowa, potem troche gozej. a na galanie mamy maly chaos, tak czy siak ja raczej placic nie bede, bo to bledbne kolo.

lol masz racje tharrin :P widzew to nie ŁKS :D:D a dlaczego ... bo widzew jest na 9 a ŁKS na 2 :P aaa i tez bylismy mistrzami kraju nawet w 1998 :P i tez jeszcze bedziemy :) z wydarzen na galanie: mialem wrocic ale cos mi sie odwidzialo :D (nowy ots) :P

Lord Hybrid
22-10-2006, 22:21

Czyzby HWL zaczynalo czuc sie bezkarnie?? czy jednak ktos z tu obecnych zna jakis sensowny i potwierdzony powod??

Powód pewnie prosty. Hlvl, zakładający nową gildie w wiekszości polaków. Trzeba nauczyć respektu żeby nie pomyśleli nawet o buncie... Tak właśnie zrobiło HWL. Teraz nikt z gildii Tom-reka nie będzie sapał bo go to samo spotka. Właśnie w ten sposób kolejna gildia będzie łagodna jak baranki.

Pewnie dodatkowo TOm-rek już nie będzie zajmował d lair bo będzie mu sie kojarzyło z dedem :)

Może to głupie ale ciesze sie jak padają "neutral" bo sami sobie wybrali takie rozwiązanie ;) Wkrótce all bedziecie padać jak szmaty a my będziemy sie smiać i patrzeć, że wojna jest nie tylko przeciw Kondzie i staremu Relictus ale także innym dla zabawy....

czekamy na kolejne dedy for fun ;)

Kurier
22-10-2006, 23:07
Powód pewnie prosty. Hlvl, zakładający nową gildie w wiekszości polaków. Trzeba nauczyć respektu żeby nie pomyśleli nawet o buncie... Tak właśnie zrobiło HWL. Teraz nikt z gildii Tom-reka nie będzie sapał bo go to samo spotka. Właśnie w ten sposób kolejna gildia będzie łagodna jak baranki.

Pewnie dodatkowo TOm-rek już nie będzie zajmował d lair bo będzie mu sie kojarzyło z dedem :)

Może to głupie ale ciesze sie jak padają "neutral" bo sami sobie wybrali takie rozwiązanie ;) Wkrótce all bedziecie padać jak szmaty a my będziemy sie smiać i patrzeć, że wojna jest nie tylko przeciw Kondzie i staremu Relictus ale także innym dla zabawy....

Oj swiete slowa.. swiete..
Pamietam jak kiedys ktos mi powiedzial, ze jeszcze ja bede w wojnie.. wysmialem go..
Efekt- nie ma mnie juz na Galanie..
Pamietam jak przynajmniej 10 osobom co maja teraz 100+ i sa neutrlni mowilem ze kiedys zaczna padac i to odczuja, a nas juz nie bedzie i beda plakac...
Czyzbym mial racje.. zobaczymy..;]

@Edit:
Zapomnialem dodac: do wszystkich czytajacych- Mogliscie nam pomoc sie ich pozbyc z serwera.. niestety wiekszosc sie nie wtracala i teraz pewnie beda skutki.. wiem tle ze na nas raczej juz nie liczcie ze pomozemy wam w wojnie jezeli takowa nastapi...;]

Ajron 88
22-10-2006, 23:18
Nie powiem żeby cieszyła mnie informacja o śmierci "neutralnego" gracza. Ciekaw jestem co teras zrobią Ci "dotknięci".

Czuję że będzie sie działo , oj będzie.

Kurier
22-10-2006, 23:55
Nie powiem żeby cieszyła mnie informacja o śmierci "neutralnego" gracza. Ciekaw jestem co teras zrobią Ci "dotknięci".

Czuję że będzie sie działo , oj będzie.

Naber, wrecz przeciwnie..
Jak zwykle nic nie zrobi nikt tylko skula ogony i beda siedziec cicho.. to typowe zachowanie "Polskich high/neutral lvli"...

Ajron 88
23-10-2006, 00:04
Naber, wrecz przeciwnie..
Jak zwykle nic nie zrobi nikt tylko skula ogony i beda siedziec cicho.. to typowe zachowanie "Polskich high/neutral lvli"...

Nie polemizuj mi tu tylko podrzuć mi swoje imie na Thorii , jest mi potrzebny ktoś z pakiem , bo w wolnych chwilach pogrywam tam teras z nudów :P.

Adelao
23-10-2006, 07:29

HaHAHaHaHa, to są właśnie polskie neutralne cioty :cup:

A teraz tom-rek zapłaci 100k za nic i będzie dalej grał :cup: :cup: :cup:

Ceapoznan
23-10-2006, 08:13

Nie rozumiem cię Adam chcecie oczyścić server itp. Ale sa gracze, którzy nie chcą pomagać gdyż czerpia radość z innego sposobu gry. Po prostu w tej koalicji jest syf i i nie ma efektów więc jak można chciec do czegoś takiego dołaczyć..

Zresztą nie zmieni się mentalności graczy takich jak Skopo, któremu ledwo 100lvl wskoczył to z gościa teoretycznie miłego zrobił się cwaniaczek!!!

BTW. Tharrin widziałem Cię w kościele:D Buahahaha

thewojtek
23-10-2006, 08:40
@up

byłeś w LODZI?!! =[[ i nic nie mowiles? =[[

pawlon
23-10-2006, 11:36
Nie rozumiem cię Adam chcecie oczyścić server itp. Ale sa gracze, którzy nie chcą pomagać gdyż czerpia radość z innego sposobu gry. Po prostu w tej koalicji jest syf i i nie ma efektów więc jak można chciec do czegoś takiego dołaczyć..

Zresztą nie zmieni się mentalności graczy takich jak Skopo, któremu ledwo 100lvl wskoczył to z gościa teoretycznie miłego zrobił się cwaniaczek!!!

BTW. Tharrin widziałem Cię w kościele:D Buahahaha

ta? to masz bujna wyobraznie.. hm w kosciele bylem ostanioo ze...hmm... 3 lata temu? no jakos tak, i nie w lodzi wiec watpie ;D

mysle ze masz jakis "maly" problem, bo juz ci sie tibia miesza z rzeczywistoscia. ale co tam to nie moj problem tylko twoj :D

Kurier
23-10-2006, 11:41
ta? to masz bujna wyobraznie.. hm w kosciele bylem ostanioo ze...hmm... 3 lata temu? no jakos tak, i nie w lodzi wiec watpie ;D

mysle ze masz jakis "maly" problem, bo juz ci sie tibia miesza z rzeczywistoscia. ale co tam to nie moj problem tylko twoj :D

Moze mowil o "Temple" w Tibii?:D
Nie wiem ale w rl to chyba niewykonalne zobaczyc Thara w kosciele...

@Galana~ wlasnie widze na forum tibi com, iz zaczynaja padac membesi "solution".
Kolejni "zawsze" neutral..
A nie mowilem....:baby:

Lord Hybrid
23-10-2006, 13:32
Hail neutral players ;)

more frags plx

Ceapoznan
23-10-2006, 13:52

Hehe No widze, ze nie zrozumiales zartu zresztą się nie dziwie:D Po porostu po ostatniej aferze z twoim zdjęciem na photobuckecie zapamiętałem twoja mordke, a że stał koło mnie kolo do ciebie podobny... tak wyszło:P hyhy

A co do neutralnych powiem wam, że jakbym posiadał nawet 70+ sorka to nie byłbym neutralnym graczem podczas z zadnej z wojen... A to, że neutralni padają, coż nie bedą zabijać dla zarobku przeciwników bo oni sie tego spodziewają wiec najprościej zająć się resztą:)

Adelao
23-10-2006, 13:56
Ohh yeah ! More frags !

Na serwerze nie będzie gry dopóki bedą grać tam toxo, camuh itp =)

Wieć players neutralini powinni to przemyśleć ;)

Kurier
23-10-2006, 14:16
Ohh yeah ! More frags !

Na serwerze nie będzie gry dopóki bedą grać tam toxo, camuh itp =)

Wieć players neutralini powinni to przemyśleć ;)

I ty w to wierzysz?
Rotfl!!!!!
Pokazali nam wiele razy ze nie maja do tego jaj zeby sie postawic.. to sie chyba nazywa przywiazanie i uzaleznienie od postaci...:confused:
Ale racja pui takie osoby jak toxo, camuh czy Roffu sa na Galanie ten swiat juz jest stracony..
Pociesza mnie fakt ze wielkimi krokami nadchodzi koniec Galany..(czyt. zostanie Hwl i ich asslickerzy a to oznacza ze niedlugo zaczna sie miedzy soba tluc ):cup:

Ceapoznan
23-10-2006, 14:22
Prawda jest taka, że jaby przez 2 miesiące nie grali wszyscy uczestnicy wojny to ze średnich lvl powyrastały wysokie i wśród nich znaleźli by się kolejni Toxo i camuh... Wszytsko zależy od ludzi, któzy graja a mentalności sie nie zmieni:/ To jest po prostu ich sposób gry!

Lord Hybrid
23-10-2006, 14:37
Prawda jest taka że w Poznaniu nie ma lasek...

Btw. wie ktoś co z resztą osób co było w Relictus jak Duo da Jah Zemus, Colorionticostes itd??? przeciez nie są chyba wolni a jakoś nie wiadomo co dalej po rozpadzie Relictus

Ceapoznan
23-10-2006, 14:53

Btw. wie ktoś co z resztą osób co było w Relictus jak Duo da Jah Zemus, Colorionticostes itd??? przeciez nie są chyba wolni a jakoś nie wiadomo co dalej po rozpadzie Relictus

Nie ma lasek???? Boshe Adam grzeszysz, grzeszysz:D

Najlepiej poczakać to Colorion sam Ci odpowiem na pytanie:P

Colorion
23-10-2006, 16:25

Nie jestem wolny ale nie mam zamiaru walczyc po stronie krupnika
przeciwstawianie sie hwl to jedno ale ...

Zimpa
23-10-2006, 16:49
2000 postow a na ostatnie 10 o czyta sie wlasciwie o polce noznej i laskach... panowie uspokójcie sie

Adelao
23-10-2006, 17:06
You have left the guild.

Po huj nam gildia jak i tak nic nie robimy :D