Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
Dressu
po 1 padlem z 10 minut po wytoczeniu wojny o ktorej nawet nie wiedzialem
po 2 niewyszedlem odrazuz Re~~~tylko uczestniczylem w wojnie pokazac Ci ss?
Wyplaiclem sie jak wszytscy zaczeli to robic... to bylo pod konicec wakacji...
wiec nie pierd** mi tu ze sie splacilem po 1 dniu jak padlem bo tak niebylo:)
Odswierz sobie pamiec..... zapytaj Slodziutkiej Demiego Etc....
stfu...
Tharrin
co masz do Martimo?
jakis problem? niby co on robi ze zasłguje na miano the best nooba? to ze jest moim dobrym znjomym oO.. ?
Pozdro
pod koniec wakacji to sie wyplaciles drugi raz. Pierwszy jak byles w Right~ Academy jeszcze po tym dedzie pytali sie na gc Ciebie "co zamierzasz zrobic? dolaczasz do wojny? a Ty na to odparles "nie wiem , ide spac teraz musze to przemyslec przez noc". Na drugi dzien juz Ciebie nie bylo w gildii Right~ ehh.
Nic ci to nie dalo bo pare dni pozniej znowu byles we wojnie bo neutralne Furions z Demim na czele i vnzla team dolaczylo do Right~. Miesiac pozniej wymiekla Ci dupa i poleciales razem ze swoim kumplem rl Verdaxem .
Ostrzeszow team ROX! Hail Sir Babolek! Hail RUmcio! Hail Verdax!
jak nie zalujesz swojej decyzji to po co placzesz tutaj na forum? poza tym co ty myslisz ze oni maja nikoncace sie unjusty? wiekszosc z nich ma rsa, nie moga zabijac kazdego kogo napadna, ale niektorzy za bardzo trzesa dupskiem o swoj char zeby to zrozumiec i na trzezwo ocenic.
wolalbym pasc i nie raz padlem - i zachowac swoja godnosc.
raverton@
phi ciagle robie blad w tym slowie, moze jestem niewyuczalny? a swoja droga pomorze to calkiem ladna kraina :)
xmazy@
to zdaje sie ty pisales ze "wiem najlepiej", moze tak to brzmi tutaj, ja po prostu jasno wiem co bym zrobil w danej sytuacji, i to co uwazam za wlasciwe, i nie mam co do tego watlpiwosci. wiec odnosnie mojego zachowania, tak wiem co najlepiej by bylo dlam nie zrobic, z kazda inna decyzja niz taka ktora uwazam za sluszna czylbym sie zle. a ze to tylko gra to moge tu sobie pozwolic na luxus podejmowania zawsze tej decyzji ktora uwazam za sluszna(i nie zawsze rozsadna). a moj post cie zabolal bo ty wlasnie jestes kolejnym osobnikiem ktory potrafi tylko narzekac i nawet nie usiluje nic zmienic, bo "po co". a potem jest plakanie na forum.
PS:
im dluzej czytam ten topic tym mniej przestaje mnie bulwersowac huntowanie niektorcyh ludzi za to co pisza i za to jak to pisza.
W wakacje Rivenn byl hardcore jak podlecial domnie i zaczal pa robic dzieki Rahili bo kasy nie mieli zaplacilem poczym 3 dni pozniej mialem przyjemnosci zobaczyc ekipe 5x wieksza to chuj do wojny dochodze jak rivenn byl taki hardy i chcialem solo to s*******al w Edron mi po dachach 1x soulfire msn konda log in oni tylko sa twardzi w grupie a tak naprawde sa nikim w pojedynke mnie ruchali we 2 ? i padlem trudno nie zaplace juz nigdy stracilem tyle juz ze wole dednac i kupic blessy niz placic za free i mam Naucze i sie trzymam tego
pod koniec wakacji to sie wyplaciles drugi raz. Pierwszy jak byles w Right~ Academy jeszcze po tym dedzie pytali sie na gc Ciebie "co zamierzasz zrobic? dolaczasz do wojny? a Ty na to odparles "nie wiem , ide spac teraz musze to przemyslec przez noc". Na drugi dzien juz Ciebie nie bylo w gildii Right~ ehh.
Nic ci to nie dalo bo pare dni pozniej znowu byles we wojnie bo neutralne Furions z Demim na czele i vnzla team dolaczylo do Right~. Miesiac pozniej wymiekla Ci dupa i poleciales razem ze swoim kumplem rl Verdaxem .
huh nie palcilem po dedzie... wyszedlem Maciek mi zalatwil ze niebylem hunted... i nic nieplacilem...
Potem stwierdzilem ze skopiemu im dupy a tak sie niestało i wyszedłem płacąc...
masz cos do ostrza? jak tak to wpadaj zobaczysz co sie robi z takimi jak Ty...
Dziumek wracaj palo a nie gadaj >hrhr<
Pozdro
Czekamy z niecierpliwieniem na Ciebie frajerze dressu...
kozak w chu* jestes widze...
huh nie palcilem po dedzie... wyszedlem Maciek mi zalatwil ze niebylem hunted... i nic nieplacilem...
Potem stwierdzilem ze skopiemu im dupy a tak sie niestało i wyszedłem płacąc...
masz cos do ostrza? jak tak to wpadaj zobaczysz co sie robi z takimi jak Ty...
Dziumek wracaj palo a nie gadaj >hrhr<
Pozdro
hahahahhaah, wpadaj i zobaczysz co robimy z takimi ludzmy xDDDd nie cwaniakuj tyle czlowieczku... Przyjedz na pucola 18-stke z teego co wiem zapraszali cie :)
Galane odwiedził GM:
16:12 You see GM Dazetih Galana (Level 2). He has no vocation.
Pobiegał trochę w dp i sie zmył ;d
nie wiem czy już ktoś o tym pisał, jak tak to nvm, ale:
Pucol:
Jan 07 2007, 00:07:05 CET Killed at Level 86 by Levandero Gamblino and by Zevia
Marduc:
Jan 08 2007, 02:28:31 CET Killed at Level 92 by Lutore
hahahahhaah, wpadaj i zobaczysz co robimy z takimi ludzmy xDDDd nie cwaniakuj tyle czlowieczku... Przyjedz na pucola 18-stke z teego co wiem zapraszali cie :)
lol ja cwaniakuje ? wez chlopie niepisz na tym forum juz nic...
btw nic o Was niemowie wiec niewpie****** sie w nieswoje sprawy....
zal.pl...
Pozdro
Wanos dostał bana za macro use. Ponoć na tym własnie sorcu którym cfaniakował - 29 lv Xilain Elstar. Tak mi bynajmniej Febb powiedział..
@Tharrin
Widzisz, a jednak przyznałeś mi racje, że jednak knight wygra ;p
Pozdrawiam!
Poznanski Rycerz
08-01-2007, 17:17
@dressu
Nie wiem jaki masz nick itp. Jak bys nie wiedzial, to rumcio mial swoje powody. Po co mial siedziec w inactive guild? Nic. Zaplacil? Z tego co pamietam nuskei oferowal free za darmo, ja przynajmniej mialem taka mozliwosc.
Najwieksza oferma w wojnie byl jeffrey kinta- zaplacil, HWL zobaczyl to zamiast pomoc uciekal i takie tam
Bede go bronic bo malo wiesz. Ja nie zaplacilem, chociaz 70% tego forum to zrobilo lub leavnelo guild za nic.
Adelao
Cioto. Tak boje sie pucola, bo ma palce 90stopni w dol od grania na kompie. Jestescie tak przerazajacy, ze az mnie to drazni. Takich plackow jak wy... 10 na 1 wyskocza ale juz 3 na 1 nie. Sam bym wam taki lomot spuscil ze matka by was nie poznala. Znajac zycie walnal bym jednemu drugi by spogladal nie pomogl.
Wiec zamknij swoja gebe, bo nikomu nie imponujesz swoim frajerskim, zalosnym, infantylnym kozaczeniem sie na forum.
Przyjedzcie do poznania, wyjde na was sam i was nie ma. xD ( riposta ala Adealo)
@Topic
Kozaki... odwalcie sie od rumcia bo
primo Tharrin i reszta tez sie wyplacili
Secundo On na was sie nie rzuca
Btw. Adealo ty najlepiej zamkilknij...
Dressu kim ty w ogole jestes? Podaj mi swoj nick...
Dopisek
Adelao nie prosze cie o odpowiedz. Wole zebys to przemilaczal, pomyslal troche zanim napiszesz, pozniej przeczytaj post 2 razy przed wyslaniem, A DOPIERO wtedy zaszczyce cie odpowiedzia ^^.
CALY TEN POST JEST IRONIA, NAWIAZUJACA DO POZIOMU ADELADO
Ajron 88
08-01-2007, 17:22
@wszyscy Ci co sobie grożą pobiciami w rl.
Nie powiem że jesteście żałośni bo to słowo przewineło się 500000 razy przez ostatnie 400 stron tego tematu, jesteście poprostu.. jedyni w swojej kategorii.
thewojtek
08-01-2007, 17:25
omg, Verdax, Rumcio, Jeffrey, Anevarix i ktos tam jeszcze zaplaciliscie na poczatku tzn. jak zaczelismy dostawac w dupe coraz bardziej, wiec teraz nie pierdolcie jacy wy kozacy jestescie
Zrobiliscie co zrobiliscie teraz to juz nie wazne.... Mnie tylko w*****lo to ze po 3 miechach walczycliscie przeciwko swoim dawnym guildmate, a wydawalo mi sie ze bylismy znajomymi ;<
@dressu
Adelao
Cioto. Tak boje sie pucola, bo ma palce 90stopni w dol od grania na kompie. Jestescie tak przerazajacy, ze az mnie to drazni. Takich plackow jak wy... 10 na 1 wyskocza ale juz 3 na 1 nie. Sam bym wam taki lomot spuscil ze matka by was nie poznala. Znajac zycie walnal bym jednemu drugi by spogladal nie pomogl.
Wiec zamknij swoja gebe, bo nikomu nie imponujesz swoim frajerskim, zalosnym, infantylnym kozaczeniem sie na forum.
Przyjedzcie do poznania, wyjde na was sam i was nie ma. xD ( riposta ala Adealo)
Skoro jestes taki silny no to zapraszam do nas :)
Podczas wojny kompletnie nic nie zrobiles, poza zabiciem rl ratena. Teraz placzesz ze nie zostawiles gildi. Kiedy Hwl zaproponowalo nam pokoj, zaczales expic, ale podczas walki nigdy Cie nie bylo, wiec przestan rozprawiac na temat wojny, bo nie masz do tego prawa. Mnie nie obchodzi co bylo wczesniej, kiedy demi byl liderem, moze wtedy sie angazowales, ale pozniej nie bylo z Ciebie zadnego pozytku.
Taki z Ciebie Rycerz jak z koziej dupy trąbka...
Hail!
//Adelao mamusia Ci poprawia stylistykę, ortografię i poziom postów? xD
jak już Złote ryjki bedą jeździć po Polsce to zachaczcie o nas, my was uleczymy po Poznaniu :*
Podczas wojny kompletnie nic nie zrobiles, poza zabiciem rl ratena. Teraz placzesz ze nie zostawiles gildi. Kiedy Hwl zaproponowalo nam pokoj, zaczales expic, ale podczas walki nigdy Cie nie bylo, wiec przestan rozprawiac na temat wojny, bo nie masz do tego prawa. Mnie nie obchodzi co bylo wczesniej, kiedy demi byl liderem, moze wtedy sie angazowales, ale pozniej nie bylo z Ciebie zadnego pozytku.
Na Kazdego Cfaniaka jest cfaniak uwierz mi ja male manto spucilem 1 ,ale potem koles z 2 gimnazjum spocil mi wpierdol.
Jak kolesi 26-35 latow klada 16-18 latki n/c moze tak rumcio nie pozornie wyglada inni tez moze jak dzieci ,ale to nie znaczy ,ze jest mega ciota
Zza klawiatury ,kazdy ma moc w gebie gorzej sie sprawdza na rl cuz ja juz nie raz becki po meczu dostalem i palowanie i zyje Morda Nie Szklanka Widze Łodzianka xD
Ludzie, zastanówcie się jak wy byście postąpili gdyby was klepało 2 gości z hwl zdala od pz i kazaliby płacić. Nie zapłacilibyście napewno? To byłoby pewne, że padniecie. Wolelibyście stracić skills, mlv etc? I tak by spadł napewno bp i możliwe, że jeszcze coś z eq + do tego oczywiście jeszcze lvl, mlvl, skills. Nie lepiej stracić te bohy niż to wszystko?
Ja bym biegł to pz aż by mi się uhy nie skończyły, a nie, a tak nawiasem mówiąc to porażająco dużo masz tych uhów, aż 2 bp, ja na 30 lvlu knightem chodziłem z 5 bp nigdy nie płaciłem, chociaż mnie tyle razy huntowali i od 20 do 60 lvla nie padłem... Tylko później mi się nie chciało grać to sobie dedłem 2x i mój knight ma 56 lvl.
wilderwein
08-01-2007, 17:52
wie ktoś może czy na galanie sprzedaje ktoś SOV'a ? jak tak to kto i za ile ;>
Poznanski Rycerz
08-01-2007, 17:52
ascario
CZytanie ze zrozumieniem nie boli. Napisalem RIPOSTA ALA ADELAo
Ja zaczalem expic? Wbilem 20% do 96 i na tym sie skonczylo, potem zabilem Sautis Nantico, dobry lvl, loot i latwy do randoma.
Trudno zebym w trakcie pokoju podejmowal jakies akcje cieniasie. Jak mowilem zebysmy my pierwsi ich zaatakowali, daj spokoj ... szkoda zycia. W dodatku nie wymagaj ode mnie, ze caly dzien bede na kompie czekac, az ktos sie zlituje i sprobujemy massloga.
Nie robie z siebie kozaka, tylko mnie smieszy jak on od razu PRZYJEDZ NA 18STKE PUCOLA, NIE BEDZIE ZADNYCH DZIEWCZYN> ^^
Podczas wojny bylem nieaktywny podczas wakacji, no niestety ale tej ja mam RL life, i nie spedze waksow na akcje odbywajaca sie raz na tydzien .xD
Mam wiecej praw do gadania o wojnie niz ty. BO zrobilem w niej wiecej niz ty!! ZApytaj sie frajerka tharrina jak mowilem zeby dal mi msn to sie zaangazuje. Tharrin nie dal, bo myslal ze jestem spy albo hakier ^^ xD haha
Pozniej powrzucalem PN na gc i dostalem kicka ;] i za random jeszcze.
Cataclism
08-01-2007, 18:01
Marduc:
Jan 08 2007, 02:28:31 CET Killed at Level 92 by Lutore
byl jakis resone ? ;p bo nie jestem w temacie ;p
zal.pl...
Pozdro
Jak masz do kogos problem w rl to nie pisz tu tylko na priv....
@Poznanski Rycerz Kim ty jestes czlowieku ze takiego cos piszesz? Sam by nam lomot sposcil , prosze nie bij nas!! Omfg jebany cwaniak przed komputerem !! :S:S:S:S
zal.pl...
Pozdro
Jak masz do kogos problem w rl to nie pisz tu tylko na priv....
@Poznanski Rycerz Kim ty jestes czlowieku ze takiego cos piszesz? "Sam by wam lomot sposcil" , prosze nie bij nas!! :( Omfg jebany cwaniak przed komputerem !! :S:S:S:S
byl jakis resone ? ;p bo nie jestem w temacie ;p
Podpisuje sie pod tym. Za co padl Marduc?
Wrobel Mlody Master ma juz nowego ownera.
ascario
Ja zaczalem expic? Wbilem 20% do 96 i na tym sie skonczylo, potem zabilem Sautis Nantico, dobry lvl, loot i latwy do randoma.
Trudno zebym w trakcie pokoju podejmowal jakies akcje cieniasie. Jak mowilem zebysmy my pierwsi ich zaatakowali, daj spokoj ... szkoda zycia. W dodatku nie wymagaj ode mnie, ze caly dzien bede na kompie czekac, az ktos sie zlituje i sprobujemy massloga.
Nie robie z siebie kozaka, tylko mnie smieszy jak on od razu PRZYJEDZ NA 18STKE PUCOLA, NIE BEDZIE ZADNYCH DZIEWCZYN> ^^
Podczas wojny bylem nieaktywny podczas wakacji, no niestety ale tej ja mam RL life, i nie spedze waksow na akcje odbywajaca sie raz na tydzien .xD
Mam wiecej praw do gadania o wojnie niz ty. BO zrobilem w niej wiecej niz ty!! ZApytaj sie frajerka tharrina jak mowilem zeby dal mi msn to sie zaangazuje. Tharrin nie dal, bo myslal ze jestem spy albo hakier ^^ xD haha
Czytanie ze zrozumieniem nie boli, ale Twoje posty ranią me oczy :P
Jezeli akcje byly raz na tydzien, mogles to pogodzic z innymi rozrywkami. Dziwne, ze gdy nastal pokoj nagl,e znalazles czas na expienie, i nie mow ze tego nie robiles, bo pamietam jak po hell gate smigales ;]To czy u Pucola beda dziewczyny, Ciebie nie powinno obchodzic, gdyz nie jestes zaproszony :)
Jezeli tharrin jest frajerkiem to jak Ciebie nazwac?
Jezeli podales swoje prawdziwy wiek (czyt. 16 lat) to mam brata w Twoim wieku i wiem ze przechodzisz trudny okres w swoim zyciu :) Dla mnie zawsze byles nikim i tak pozostanie :D Rycerzyku .... :confused:
Poznanski Rycerz
08-01-2007, 21:07
Na hell gate chcialem beho helm wylootowac cielakov. Gralem przez tydzien i skonczylem kumasz to?
Hahaha na 18stce beda dziewczyny, jesli tylko ty i adelado dobrze sie przebierzecie.
Sluchaj tego;
Ja jetsem frajer, ty zaplaciles ^^
CO wiecej
Debilu pisze ci 3 raz moze wystarczy PYTALEM WASZEGO KROLA THARRINA CZY JEST JAKAS AKCJA W NAJBLISZYM CZASIE i mi NIE ODPOWIEDZIAL CIELAKU!!!!
Moj wiek o niczym nie swiadczy, ale z pewnoscia jestem bardziej dojrzaly niz ty. Wasze infantylne txty w stylu, cho do nas na 18stke sklepiemy ci mache o tym swiadcza.
Hahahah nie jestem zaproszony? jaka lipa... tej....
A ty na moja tez nie jestes ( mistrz cietej riposty Ascario)
Btw. Mistrzu, bardzo mi zalezy zeby byc KIMS w twych oczach, jestes moim guru, jestes taki boski i placisz zeby moc dalej poglebiac kat 90 stopni na rekach od grania. Jestes tak zalosny, ze nawet argumentow nie umiesz przeczytac i zinterpretowac odpowiednio. PROSZE NIE ROBCIE MI NALOTU NA CHATE!!! PROSZE!!! ASCARIO juz mam pelne gacie.
Azenus
Ascario ubierze stroj kroliczka... A chlopaki beda wiedzialy co zrobic z takim prezentem. RAR, gay parade w ZLOTORYJI 18TKA PUCOLA... WSZYSTKICH CIEPLYCH ZAPRASZAJA.
Ascario jeszcze raz wybacz dorosly, inteligentny,silny mezczyzno.
@adel
Jak mnie cytujesz, to nie poprawiaj moich bledow, ktorych tam nie ma, sprawiajac wrazenie, ze pisze jak debil(czytaj ty).
Kretynie juz napisalem, ze to jest stylizacja. Probowalem napisac post na twoim poziomie, tj. chodz kozaku spuszcze ci lomot! Zobacz co napisales do Rumcia. Ty piszac do Rumka o 18-stce Pucola, to doslownie zabrzmialo groza. Bedziecie rozmawiac o tibii WOW. JUPI XD! EUFORIA, SZAL.
I nie jestem tak zalosny by grozic komus przez neta, bo do niczego nigdy nie dojdzie. Ty jestes frajer, bo zaprosiles rumka na 18stke, na ktorej nie bedzie dziewczyn.
Dziekuje, TO JEST TZW> AUTOIRONIA ten wczesniejszy post BUCU xD
Wiec jak pisalem do rumcia to po huj sie odzywasz ? Hmm, jak Ciebie nie bedzie na 18stce to nie znaczy ze nie znajda sie inne dziewczyny. OWNED ! xDD
PolishDrinker
08-01-2007, 21:42
te wasze posty to jest smiech tez na sali
Poznanski Rycerz
08-01-2007, 21:44
Ale jak mi adela tak jedzie?
Ja mu cos napisalem, a on mi odpisuje na zasadzie TY SAM haha
OWNED
Podpisuje sie pod tym. Za co padl Marduc?
Może za to, że zabił noob chara Wanos Elstara ( X~ Elstar, 29 lvl ) ?xD
Poznanski Rycerz
08-01-2007, 22:04
Ochhh.
Jesus maria, mowie ci poraz 4 w wakacje jestem poza domem, nie tak jak ty.
Do czerwca gralem. I uczestniczylem w walkach losiu.
Mielismy przewage, ale w przeciwienstwie do PN, HWL organizowalo masslogi bambusie, a nasza gildia expila... i jakbys cokolwiek wiedzial, to oni nie chcieli wyjsc na openka.
PN jest takie a srakie, w kazdym razie chyba kazdy Former member of PN wyplacil sie wiec STFU ^^ haha jedyne co umeisz to placic
Dressu
po 1 padlem z 10 minut po wytoczeniu wojny o ktorej nawet nie wiedzialem
po 2 niewyszedlem odrazuz Re~~~tylko uczestniczylem w wojnie pokazac Ci ss?
Wyplaiclem sie jak wszytscy zaczeli to robic... to bylo pod konicec wakacji...
wiec nie pierd** mi tu ze sie splacilem po 1 dniu jak padlem bo tak niebylo:)
Odswierz sobie pamiec..... zapytaj Slodziutkiej Demiego Etc....
stfu...
Tharrin
co masz do Martimo?
jakis problem? niby co on robi ze zasłguje na miano the best nooba? to ze jest moim dobrym znjomym oO.. ?
Pozdro
do martimo mam to ze jak widzi ze bija niewinnego kolesia za nic, to sie przylacza tylko i wylacznie dla tego ze to ludzie z hwl bili, i tylko i wylacnzie po to zeby sie podlizac, nei znajac reason itp i nie majac pojecia co sie dzieje.
@dressu
Nie wiem jaki masz nick itp. Jak bys nie wiedzial, to rumcio mial swoje powody. Po co mial siedziec w inactive guild? Nic. Zaplacil? Z tego co pamietam nuskei oferowal free za darmo, ja przynajmniej mialem taka mozliwosc.
Najwieksza oferma w wojnie byl jeffrey kinta- zaplacil, HWL zobaczyl to zamiast pomoc uciekal i takie tam
Bede go bronic bo malo wiesz. Ja nie zaplacilem, chociaz 70% tego forum to zrobilo lub leavnelo guild za nic.
@Topic
Kozaki... odwalcie sie od rumcia bo
primo Tharrin i reszta tez sie wyplacili
Secundo On na was sie nie rzuca
Btw. Adealo ty najlepiej zamkilknij...
Dressu kim ty w ogole jestes? Podaj mi swoj nick...
wyplacilismy sie po walce, nie zanim sie ona zazcela. rucmcio po co mial siedziec w inactive guild? wedlug twoich spammerskihc postow z czsow kidy bylem w wonie, wy RZADZILISCIE, expiliscie i w ogole byliscie De Bestestest w czasie keidy rumcio odszedl z gildii. raz jeszcze cie prosze(jzu keidys pisalem) skoro tak robilsicie mass logi, open balttle itp a my nic, daj mi jakies filmiki z tego? prosze poakz nam te akcje :)
bingo :)
ascario
twoja historia rosnie z kazdym postem! niezly z ciebie bajkopisarz, gowno zes robil i nigdy cie nie bylo, pol relictus nei ma moejgo MSNa a jakos ci co mieli byc to byli. nigdy nie pwoeidzialem ze jestes hakerem, po prostu nie daje sowjego msna tym z ktorymi nie mam ochoty sie kontaktowac, proste. no i tym z ktorych nigdy nie ma pozytku.
Ochhh.
Jesus maria, mowie ci poraz 4 w wakacje jestem poza domem, nie tak jak ty.
Do czerwca gralem. I uczestniczylem w walkach losiu.
Mielismy przewage, ale w przeciwienstwie do PN, HWL organizowalo masslogi bambusie, a nasza gildia expila... i jakbys cokolwiek wiedzial, to oni nie chcieli wyjsc na openka.
PN jest takie a srakie, w kazdym razie chyba kazdy Former member of PN wyplacil sie wiec STFU ^^ haha jedyne co umeisz to placic
w czerwcu mistrzu to w HWl bylo moze z 8 osob jako membersi, boski jestes ze sie ciebei bali i nie chcieli isc na bitwe w 8 na 30, a i tak was fragowali :D
zabawny jestes czlowieczku
wiec raz jeszcze i nie ostani!
DAJ NAM TE EXTRA FILMIKI Z WASZYCH WIELKICH AKCJI KTORE "CO CHWILA" PODEJMOWALISCIE I Z TYCH MASS LOGOW ITP ITD albo sie wreszcie zamknij :)
Złote Ryjki sponsorują dzisiejszy humor na forum, gratulujemy.
Rycerz, to nie koniec atrakcji na 18 Pucola zapewne xD
@Osobista wycieczka do Pucola: A mydełko będzie? Bo jak dziewczyn nie ma to lubrykanty potrzebne wam na gay party.
do martimo mam to ze jak widzi ze bija niewinnego kolesia za nic, to sie przylacza tylko i wylacznie dla tego ze to ludzie z hwl bili, i tylko i wylacnzie po to zeby sie podlizac, nei znajac reason itp i nie majac pojecia co sie dzieje.
Smieszny Tharrinku To Tylko gra... a sikasz jak aldeo..
To co gra ma sie skladac z expienia expienia i expienia ? to juz jego problem czy sie podlizuje czy nie... wiec moze odpierdolicie sie od ludzi ? hee ? :D pozdro wielkie =***
Smieszny Tharrinku To Tylko gra... a sikasz jak aldeo..
To co gra ma sie skladac z expienia expienia i expienia ? to juz jego problem czy sie podlizuje czy nie... wiec moze odpierdolicie sie od ludzi ? hee ? :D pozdro wielkie =***
i to moj problem i moja decyzja jak to oceniam, wiec zastosuj sie do wlasnego posta;)
byle idiota potrafi sie podlizac i robic to co robi silniejszy zeby miec spokoj, ale juz nie kazdy potrafi miec wlasne zdanie i sie postawic. a skoro to tak luzno traktujesz to czemu cie martwi jak cie ktos zabija? co to za rpoblem dla ciebie? ;)
i to moj problem i moja decyzja jak to oceniam, wiec zastosuj sie do wlasnego posta;)
byle idiota potrafi sie podlizac i robic to co robi silniejszy zeby miec spokoj, ale juz nie kazdy potrafi miec wlasne zdanie i sie postawic. a skoro to tak luzno traktujesz to czemu cie martwi jak cie ktos zabija? co to za rpoblem dla ciebie? ;)
Nie ma problemu... bo już przestałem grac w ta 13 MB pixelową grę… a co ja jeszcze tutaj robię ? śmieję się z was.. bo jesteście jak nasz rząd = robicie niezły cyrk na kółkach.. a to co robią inni mogłbyś zostawic dla Siebie... ich sprawa (zgadzam sie z toba mozna miec wlasne zdanie a wrecz wypadaloby je miec ;P ) pozdro :*
Nie ma problemu... bo już przestałem grac w ta 13 MB pixelową grę… a co ja jeszcze tutaj robię ? śmieję się z was.. bo jesteście jak nasz rząd = robicie niezły cyrk na kółkach.. pozdro :*
jak nie grasz w ta to grasz w inna ;)
a nie wiem czy tu jest sie z czego smiac, raczej zalamac rece nad dzisiejsza "nowa generacja".
jesli grales w tibie powiedzmy 3 lata temu to wiesz ze wtedy wszsytko wygladalo inaczej.
Ajron 88
08-01-2007, 23:11
Na hell gate chcialem beho helm wylootowac cielakov. Gralem przez tydzien i skonczylem kumasz to?
Hahaha na 18stce beda dziewczyny, jesli tylko ty i adelado dobrze sie przebierzecie.
Sluchaj tego;
Ja jetsem frajer, ty zaplaciles ^^
CO wiecej
Debilu pisze ci 3 raz moze wystarczy PYTALEM WASZEGO KROLA THARRINA CZY JEST JAKAS AKCJA W NAJBLISZYM CZASIE i mi NIE ODPOWIEDZIAL CIELAKU!!!!
Moj wiek o niczym nie swiadczy, ale z pewnoscia jestem bardziej dojrzaly niz ty. Wasze infantylne txty w stylu, cho do nas na 18stke sklepiemy ci mache o tym swiadcza.
Hahahah nie jestem zaproszony? jaka lipa... tej....
A ty na moja tez nie jestes ( mistrz cietej riposty Ascario)
Btw. Mistrzu, bardzo mi zalezy zeby byc KIMS w twych oczach, jestes moim guru, jestes taki boski i placisz zeby moc dalej poglebiac kat 90 stopni na rekach od grania. Jestes tak zalosny, ze nawet argumentow nie umiesz przeczytac i zinterpretowac odpowiednio. PROSZE NIE ROBCIE MI NALOTU NA CHATE!!! PROSZE!!! ASCARIO juz mam pelne gacie.
Azenus
Ascario ubierze stroj kroliczka... A chlopaki beda wiedzialy co zrobic z takim prezentem. RAR, gay parade w ZLOTORYJI 18TKA PUCOLA... WSZYSTKICH CIEPLYCH ZAPRASZAJA.
Ascario jeszcze raz wybacz dorosly, inteligentny,silny mezczyzno.
Nie żebym miał coś do Ciebie , czy chciał wszczynac następną kłótnię , ale z chaotyczności tego postu wnioskuje że zaplułeś caly monitor tocząc piane z pyska w trakcie pisania tego postu. Joke ^.-
Ludzi skąd w was tyle jadu i nienawiści , kłócicie sie o to co kto zrobił w grze :D
EDIT : Co do Tibii , moja ma 115 MB :D
Poznanski Rycerz
08-01-2007, 23:15
@Up
troszke sie sfrustrowalem ^^
Na 18stce pucola bedzie wiele atrakcji.
Rzut pilka do kosza
Ukladanie puzzli
Labirynt na komorce
takie tam zabawy
Tharrin to ze ty jestes taki oporny to nie moja wina. I nie mowcie mi ze mnie nie lubicie albo cos bo mam na to wala ^^.
Kto co zrobil? Tharrin top fraggerem ejst i w ogole
ale mial chwile slabosci i sie wyplacil ja nie ^^
Placicie bo sie boicie o swoje chary ^^ prawda w oczy kole...
Tak tharrin ty to nazywasz walka? Ucieczka z thais do ab? Co prawda ucieczka masowa ^^ haha
jak nie grasz w ta to grasz w inna ;)
a nie wiem czy tu jest sie z czego smiac, raczej zalamac rece nad dzisiejsza "nowa generacja".
jesli grales w tibie powiedzmy 3 lata temu to wiesz ze wtedy wszsytko wygladalo inaczej.
Dokladnie Znam troche... moze 3 lata nie gralem ale tak z 2 bedzie ponad no moze pod 3 bo 2007 juz wskoczylo ale czy to wazne ? :P i wiem ze nie bylo warto... no jedynie ten + ze poznalem wspanialych ludzi z ktorymi od czasu do czasu moge sie spotkac ;)) nowa generacja zgadzam sie ;p same "lole" rosna w tym swiecie haha :P
Falcmoon
08-01-2007, 23:17
Nie ma problemu... bo już przestałem grac w ta 13 MB pixelową grę… a co ja jeszcze tutaj robię ? śmieję się z was.. bo jesteście jak nasz rząd = robicie niezły cyrk na kółkach.. a to co robią inni mogłbyś zostawic dla Siebie... ich sprawa (zgadzam sie z toba mozna miec wlasne zdanie a wrecz wypadaloby je miec ;P ) pozdro :*
Ciekaw jestem co zatem robisz gdy nie wlepiasz gał w monitor... najlepiej zrób rząd i ..... stąd.
To co się dzieje na galanie to jest przykład nie tylko tego jak dzieje się w polsce, lecz jacy wszyscy jesteśmy. Tak, MY. Potrafimy tylko sobie skakać do gardeł.
Na szczęście jest jeszcze parę osób na Galanie którym ufam i które są GODNE tego zaufania. Bo znam je od początku i wiem na co je stać. Jedną z nich jest właśnie Tharrin.
Możecie pokazywać na siebie palcami wytykając kto ile zrobił w wojnie itp. Oby polepszyło to wam wasze samopoczucie. W końcu w życiu liczy się tylko wygrywanie wojen w tibii... Mam nadzieję, że w szkole pani was palcem nie wytyka mówiąc: "<tu sobie wstawcie swoje imię> najgorzej zrobiłeś zadanie domowe. Popatrz na innych, postarali się"
Na koniec tego posta życzę wam abyście w semestrze zimowym nie byli z niczego zagrożeni, studenci zaliczyli sesję zimową a ci co pracują niech dostaną pełną "trzynastkę" ;)
Ciekaw jestem co zatem robisz gdy nie wlepiasz gał w monitor... najlepiej zrób rząd i ..... stąd.
To co się dzieje na galanie to jest przykład nie tylko tego jak dzieje się w polsce, lecz jacy wszyscy jesteśmy. Tak, MY. Potrafimy tylko sobie skakać do gardeł.
Na szczęście jest jeszcze parę osób na Galanie którym ufam i które są GODNE tego zaufania. Bo znam je od początku i wiem na co je stać. Jedną z nich jest właśnie Tharrin.
Możecie pokazywać na siebie palcami wytykając kto ile zrobił w wojnie itp. Oby polepszyło to wam wasze samopoczucie. W końcu w życiu liczy się tylko wygrywanie wojen w tibii... Mam nadzieję, że w szkole pani was palcem nie wytyka mówiąc: "<tu sobie wstawcie swoje imię> najgorzej zrobiłeś zadanie domowe. Popatrz na innych, postarali się"
Na koniec tego posta życzę wam abyście w semestrze zimowym nie byli z niczego zagrożeni, studenci zaliczyli sesję zimową a ci co pracują niech dostaną pełną "trzynastkę" ;)
Spoko misq... NIe martw sie Co robie... to moja sprawa... Chyba jest wiele lepszych rzeczy niz tibia.. wkoncu dowiesz sie jak podrosniesz i zrozumiesz to... bo widze ze jeszcze malo wiesz... btw.. u mnie w szkole wszystko ok :) pozdr..
...studenci zaliczyli sesję zimową a ci co pracują niech dostaną pełną "trzynastkę" ;)
Ehh... Za cos takiego oddalbym reke:(
@Topic
Widze ze teraz na forum nastala era Zlotoryji...
Nie no nie ma to jak wszystkie servy wylaczone.
Ajron 88
08-01-2007, 23:40
servy stoją.
zlootowalem present bagi z potworów , z jednego wypadl mi piggi bank (wnim zaś 1111 gp) a zdrugiego party cake udekorowane XD , szukam dalej tych ekstremalnych nowości.
Falcmoon
08-01-2007, 23:43
Spoko misq... NIe martw sie Co robie... to moja sprawa... Chyba jest wiele lepszych rzeczy niz tibia.. wkoncu dowiesz sie jak podrosniesz i zrozumiesz to... bo widze ze jeszcze malo wiesz... btw.. u mnie w szkole wszystko ok :) pozdr..
To co ja robię to też moja sprawa. Ale zawiewa mi tu hipokryzją z góry.
A następnym razem przeczytaj dokładnie co ludzie piszą, zanim zaczniesz wnikać. Bo z mojego postu nie wynika jakoby Tibia była lepsza od tych "wielu innych rzeczy" którymi się zajmuję. W przeciwieństwie do niektórych ja nie muszę dojrzewać aby od Tibii odwyknąć. Ja po prostu lubię od czasu do czasu pograć. I nie lubię gdy ktoś mi przeszkadza robić to co lubię. Ale w końcu najlepiej odwrócić kota ogonem i próbować zmienić temat rozmowy. A jeszcze lepiej zarzucić komuś o kim nie ma się bladego pojęcia, coś o czym nie ma się zielonego pojęcia. Kolorowych snów Ci więc życzę dziubasku.
@Up
troszke sie sfrustrowalem ^^
Na 18stce pucola bedzie wiele atrakcji.
Rzut pilka do kosza
Ukladanie puzzli
Labirynt na komorce
takie tam zabawy
Tharrin to ze ty jestes taki oporny to nie moja wina. I nie mowcie mi ze mnie nie lubicie albo cos bo mam na to wala ^^.
Kto co zrobil? Tharrin top fraggerem ejst i w ogole
ale mial chwile slabosci i sie wyplacil ja nie ^^
Placicie bo sie boicie o swoje chary ^^ prawda w oczy kole...
Tak tharrin ty to nazywasz walka? Ucieczka z thais do ab? Co prawda ucieczka masowa ^^ haha
wyplaclem sie bo umiem sie przyznac do porazki i tyle, a ty sie nie wyplaciles tylko dltego ze skorzystales z okazji i odszedles za darmo <lol> i w zyciu nie wialem z thais do ab ale spoko, get your facts stragiht ^^
dobra niech Ci bedzie nie placiles za pierwszym razem ale sie przyznales cioto.
Dali Ci szanse za free wyjsc to moment wyje*ales z gildii! Taki Ty lojalny jestes! Dalbym sobie reke uciac , ze jakby Ci kazali okrasc dobremu kumplowi domek to bys to zrobil bo Ty dla mnie jestes frajerem. I nawet mi nie groz tu zyciem rl , nie bede sie znizal do Twojego poziomu ale powiem jedno , że tacy jak wy to moga nam ssac fiuty .
Mia@
Frajerem nie jestem , slowa frajer uzyles w zlym czasie i zlym miejscu. Smiem nawet twierdzic iz nie masz pojecia co to znaczy.
Pytasz czy mam cos do Ostrzeszowa? Odpowiadam , ze nie mam nic. Mam za to do waszego teamu. W moich oczach jestescie ciotami , pierd******* sharerami i Bog wie kim jeszcze. W tibii zawsze lizaliscie dupe , sharowaliscie wyplacaliscie sie . Swiadcza m.in. o tym wasze commenty z "friendami" typu old Patriots oczywiscie od ktorych pozniej padaliscie. Nie lubie was i pewnie duzo ludzi was nie lubi na tym forum. Mowilem o Rumciu? Ok to teraz moze cos na temat waszego Sir Babolka. Gowniarz jak mial maly level to lizal kazdemu dupsko ale kiedy RUmcio dolaczyl do Hwl ( do swoich friends :p) to sie za bardzo rozcfaniakowal. Wbil 100 lvl oczywiscie na sharowaniu. Skonczyles z tibia? Chwala ci za to przynajmniej o jednego mniej.
Tharrin@
Byly masslogi ze strony Furions . M.in. jak padla Lady Jah kiedy keekz byl pewny swego ze konda ma bana. Biegal sobie biegal a tu zonk Konda sie loguje :p
Inny przyklad? Kiedy bylo nas malo to hwl wyszlo wreszcie z pz'ta i zaczelo nas trzaskac . Porobili sobie pz locked a tu zonk masslog. Tym co sie skonczyl pz locked to wylogowali sie. Padl wtedy m.in. Sir Imp (gz Sir Zemus :p) i Pozar. Bylo jeszcze wiecej masslogow ale musialbym siegnac pamiecia a teraz nie mam do tego glowy.
mi chodzi o te z udzialem mighty ravertona ;)
Tam ta da DAMMMMMMMM!!!!
Tibia.com znowu dziala xD
Huehuehue...
thewojtek
09-01-2007, 07:53
wyplaclem sie bo umiem sie przyznac do porazki i tyle, a ty sie nie wyplaciles tylko dltego ze skorzystales z okazji i odszedles za darmo <lol> i w zyciu nie wialem z thais do ab ale spoko, get your facts stragiht ^^
Ehs, sorka ale dla Mnie to wygladalo jakbyscie uciekli z tonacego statku, zamiast probowac go naprawiac....bez slowa odeszliscie. Szanse jeszcze byly a Oni dali Wam tak niskie paymenty bo wiedzieli ze jak odejdziecie to juz Nas to dobije i odpuscimy....probowalismy jeszcze potem ale to juz bylo bez z sensu z sd powerem >1000, gdybyscie zostali to do tej pory bysmy walczyli, moze bysmy nie wygrywali jakos bardzo ale hwl nie expili by i napewno by tak nie PA'owali ludzi ;<
Witam wszystkich!
Chopaki już nie pamiętacie jak nam na tydzień zamknęli forum? Może już starczy wyzywania się?
btw. 11:51 You see a party hat (Arm:1). It weighs 7.50 oz.
;]
heheheh csiiiiii bo modek wpadl
czeeeeesc Nekromanta co slychac ?:cup:
Lord Hybrid
09-01-2007, 16:29
wie ktoś może czy na galanie sprzedaje ktoś SOV'a ? jak tak to kto i za ile ;>
Ja mam na sell + eqp + ch...... msg na priv :p
W akademiku zostały odcięte all porty więc łączenie z tibia jest nie możliwe =) To tyle po mnie. Pozostanie mi tylko sie klócic tu z Wami na forum i po sobie jeżdzić, bo nic innego na tym forum sie nie dzieje innego.
@dressu
nosisz dresy? i to pewnie z dwoma paskami =)
@Tharrin
ma swoje zasady i nie robi wyjątków od nich nawet dla kumpli. Dzięki Twojej pomocy mam kolejne 2 miesiące w plecy =) Jak tylko mi sie uda to dam Ci namelocka w prezencie :p
Jak czytamy:
Rule 1c
Illegal - > Names that obviously do not describe a person. Your name should always clearly refer to a person.
Tharrin= Thar + rin
from http://pl.wikipedia.org/wiki/Thar
Pustynia Thar znajduje się w Radżastanie w północno-zachodnich Indiach, a w części także w Pakistanie. Położona na osłoniętej przez Wyżynę Dekan części Niziny Indusu, w jej lewobrzeżnej części. Powierzchnia ok. 300 tys. km2 . Rozciąga się z kierunku północno-wschodniego na południowy zachód, na długości ok. 850 km. W większości pokryta piaszczystymi równinami z barchanami.
Rin - drobna, brązowa moneta japońska bita w latach 1873 - 1919, o wartości 1/1000 jena.
Twój nick nie opisuje osoby tylko brązową monetę znalezioną na Wyżynie Dekan w Indiach.
wkrótce bedą następni.......
@Atlas
chyba najwiecej wydałeś RL kasy na tibie ze wszystkich na galanie
@Tharrin
ma swoje zasady i nie robi wyjątków od nich nawet dla kumpli. Dzięki Twojej pomocy mam kolejne 2 miesiące w plecy =) Jak tylko mi sie uda to dam Ci namelocka w prezencie :p
Jak czytamy:
Rule 1c
Illegal - > Names that obviously do not describe a person. Your name should always clearly refer to a person.
Tharrin= Thar + rin
Pustynia Thar znajduje się w Radżastanie w północno-zachodnich Indiach, a w części także w Pakistanie. Położona na osłoniętej przez Wyżynę Dekan części Niziny Indusu, w jej lewobrzeżnej części. Powierzchnia ok. 300 tys. km2 . Rozciąga się z kierunku północno-wschodniego na południowy zachód, na długości ok. 850 km. W większości pokryta piaszczystymi równinami z barchanami.
Rin - drobna, brązowa moneta japońska bita w latach 1873 - 1919, o wartości 1/1000 jena.
Twój nick nie opisuje osoby tylko brązową monetę znalezioną na Wyżynie Dekan w Indiach.
Ciężko mi stawać po stronie Tharrina ale jesteś żałosny w tym momencie, bez obrazy. O_o
//wymyśl coś na mnie, pośmiejemy sie
Poznanski Rycerz
09-01-2007, 16:56
@tharrin
Z gildi mnie wywali nie odszedlem. Btw. Na temat wojny rozmawialem z konda xD, on wie... biorac me fakty "STRAGIHT" , nie umiesz sie przyznac do bledu. Przyznaj sie ze zaplaciles bo bales o chara, a nie do porazki.
@lizus
Pozdro dla nekromanty.
Ta... zlotoryja wymiata na internecie ^^
@berlinus
a gdzie tam jezdzic... ^^ ale jedna osoba wiecej xD haha 4 fun xD...
Galana ruszyla, zazek przegonil o cale 4 POZIOMY, legende galany OEN'a
Tharrin ma zasade, jest oporny na argumenty jak malo kto ^^ uznaje tylko swoja racje haha
Lord Hybrid
09-01-2007, 16:59
Ciężko mi stawać po stronie Tharrina ale jesteś żałosny w tym momencie, bez obrazy. O_o
//wymyśl coś na mnie, pośmiejemy sie
Szkoda mi czasu na Ciebie dzieciaczku..... poćwicz
Szkoda mi czasu na Ciebie dzieciaczku..... poćwicz
Zawsze Cie uwazalem za jakiegos normalnego czlowieka ale sie mylilem ;D
Tanie odzywki Panie studencie?
Lord Hybrid
09-01-2007, 17:04
Zawsze Cie uwazalem za jakiegos normalnego czlowieka ale sie mylilem ;D
Tanie odzywki Panie studencie?
Nigdzie nie pisałem, że uważam się za kogoś wyższego z tego powodu =) po prostu czasem trzeba się czymś pożegnać i utopić gdzieś myśli =)
Nigdzie nie pisałem, że uważam się za kogoś wyższego z tego powodu =) po prostu czasem trzeba się czymś pożegnać i utopić gdzieś myśli =)
O czym Ty mowisz? Z jakiego powodu? Z czym pożegnać? Lol
A ten powod do namelocka jest tak glupi (i sam prawdopodobnie zdajesz sobie z tego sprawę) ze nie moglem stac obok niego obojetnie, lol!
Lord Hybrid
09-01-2007, 17:09
O czym Ty mowisz? Z jakiego powodu? Z czym pożegnać? Lol
A ten powod do namelocka jest tak glupi (i sam prawdopodobnie zdajesz sobie z tego sprawę) ze nie moglem stac obok niego obojetnie, lol!
Nie mówie o namelocku..... :p
Btw.
widzę że już zbiera się sama "śmietanka" tego forum =)
Nie mówie o namelocku..... :p
Btw.
widzę że już zbiera się sama "śmietanka" tego forum =)
Najpierw nazywasz mnie dzieciakiem "pocwicz", a potem mnie cytujesz i piszesz coś zupełnie z innej beczki, co nie ma nic wspolnego z tym co napisalem a do tego wyglada jak wyrwane z kontekstu... Wtf?
Rzeczywiście swoisty masslog na forum, rotfl.
Co sądzicie o nowym design strony?
Lord Hybrid
09-01-2007, 17:19
Najpierw nazywasz mnie dzieciakiem "pocwicz", a potem mnie cytujesz i piszesz coś zupełnie z innej beczki, co nie ma nic wspolnego z tym co napisalem a do tego wyglada jak wyrwane z kontekstu... Wtf?
Rzeczywiście swoisty masslog na forum, rotfl.
Co sądzicie o nowym design strony?
z 10 minut smiałem sie z demona z "trąbką" po lewo. CIekawe czy tez będą spiewać jak sie do nich pójdzie
Poznanski Rycerz
09-01-2007, 17:27
@berlinus
Brawo, cieszymy sie ze jestes od nas starszy. Btw to o niczym nie swiadczy, wrecz przeciwnie, pokazuje jak bardzo infantylny jestes... I skoncz gadac te podniecajace teksty ze jestes studentem, bo kazdy wie i juz tym zygam
Nie wiem czy bylo pisane wczesniej bo nie czytam ostatnio na biezaco tego forum, ale dodam cos od siebie.
Postac Wrobel Mlody Master ma nowego ownera. Postac zostala sprzedana.
EDIT: Sorry ale juz napisalem to wczesniej, ale cos mi net szwankowal i myslalem ze tamtego psota nie ma. Moj blad :P
@berlinus
Brawo, cieszymy sie ze jestes od nas starszy. Btw to o niczym nie swiadczy, wrecz przeciwnie, pokazuje jak bardzo infantylny jestes... I skoncz gadac te podniecajace teksty ze jestes studentem, bo kazdy wie i juz tym zygam
Heh to moze wszyscy zacznijmy sobie pisac po nazwisku xD
Navoxiv pisałeś :]
Ajron 88
09-01-2007, 17:37
Hybrid jakbyś znalazł chwile czasu , spróbuj znaleśc coś na Sinid'a , on by dał wiele za namelocka , swego czasu pamiętam jak zrobił chara po pijaku , bodajże 2 dni pózniej dopiero sie skapnoł że zle napisał (miało byc Sin Id XD).
Wrazie pytań czy on faktycznie chce namelocka złap go w grze (jeśli masz taką możliwośc) napewno potwierdzi to co tutaj napisałem.
pzdr.
aragorn uczciwy
09-01-2007, 18:30
Znajdzcie cos naKonde xD Moze po Tajlandzku to przeklenstwo^^
Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu nadal to samo drążycie jeden i ten sam temat - jechanke po innych.... większosc jak zawsze udaje inteligentow, a reszta cały czas pierdzieli bzdury... nieliczni ktorych mozna na palcach jednej reki zliczyc gadają od rzeczy.... zmiencie płyte jak możecie :D
a co do strony to wygląda strasznie... gorzej ju nie mogli zrobic, przypomina mi jakąś okładke gry dla 7 latka, dzieciniada, kogo oni tam zatrudniaja do tego CipSoftu? no ale cóż wkońcu to niemcy :/
@Hybrid
mam propozycje dla Ciebie Thorinka i innych tam "Tosiaków" :D ale lepiej na gg to obgadac, tylko daj znac kiedy jestes, bo nigdy nie wiem ;)
Znajdzcie cos naKonde xD Moze po Tajlandzku to przeklenstwo^^
ana konda -.-
rotfl
Cataclism
09-01-2007, 18:38
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16697 inwazja na dara :P
Lord Hybrid
09-01-2007, 20:00
Kilka postów wcześniej.......
Nigdzie nie pisałem, że uważam się za kogoś wyższego z tego powodu =)
@berlinus
Czytaj że zrozumieniem moje posty albo wróć się do przedszkola Wielki Inteligencie
@Arkus
Zaxuhe, Xairax, Brat Thorina i Thorin graja na innym servie. Thorin mieszka dalej ze mną w pokoju al ena weekend jeździ do kumpli żeby normalnego neta mieć do gry a nie jak tu 1 kb/s... zrobił sorca juz 76 lvl w miecha i ostatnio wbił 1,6 mln w ciągu dnia....
Nie wiem czy było pisane wcześniej bo nie czytam ostatnio na bieżąco tego forum, ale dodam cos od siebie.
Postac Wrobel Mlody Master ma nowego ownera. Postać została sprzedana.
EDIT: Sorry ale juz napisałem to wcześniej, ale cos mi net szwankował i myslalem ze tamtego psota nie ma. Mój błąd :P
Przed Senior Tutorem nic sie nie ukryje... :(
@Arkus
Zaxuhe, Xairax, Brat Thorina i Thorin graja na innym servie. Thorin mieszka dalej ze mną w pokoju al ena weekend jeździ do kumpli żeby normalnego neta mieć do gry a nie jak tu 1 kb/s... zrobił sorca juz 76 lvl w miecha i ostatnio wbił 1,6 mln w ciągu dnia....
Candia, nonpvp, mimo to ladne pg robi Yqa ^^
Zaxuhe => Zaxuhe ^^
Twojego nicku nie znam ;P
Lord Hybrid
09-01-2007, 21:44
Candia, nonpvp, mimo to ladne pg robi Yqa ^^
Zaxuhe => Zaxuhe ^^
Twojego nicku nie znam ;P
Zaxuhe= Zaxue :p
Yqa, Yqe, Yqi, Yqo
btw.
są takie spoty, gdzie wystarczy coś obczaić i wbijasz tyle expa bez problemu.. i to bez blockera...
Ehs, sorka ale dla Mnie to wygladalo jakbyscie uciekli z tonacego statku, zamiast probowac go naprawiac....bez slowa odeszliscie. Szanse jeszcze byly a Oni dali Wam tak niskie paymenty bo wiedzieli ze jak odejdziecie to juz Nas to dobije i odpuscimy....probowalismy jeszcze potem ale to juz bylo bez z sensu z sd powerem >1000, gdybyscie zostali to do tej pory bysmy walczyli, moze bysmy nie wygrywali jakos bardzo ale hwl nie expili by i napewno by tak nie PA'owali ludzi ;<
no sorry ale bez nas nikt nie mogl walczyc? na nasze akcje kazdy anrzekal poza Toba i paroma innymi, doslownie moze 2-3 osobami, reszta po ans jezdzila, a teraz na nas zwalacie wine za porazke? nasze akcje to byly JEDYNE akcje i to dzieki nam konda kupil pacca z lovize i wrocili do gry.
W akademiku zostały odcięte all porty więc łączenie z tibia jest nie możliwe =) To tyle po mnie. Pozostanie mi tylko sie klócic tu z Wami na forum i po sobie jeżdzić, bo nic innego na tym forum sie nie dzieje innego.
@dressu
nosisz dresy? i to pewnie z dwoma paskami =)
@Tharrin
Jak czytamy:
Rule 1c
Tharrin= Thar + rin
@Atlas
stawiam czteropak warki special badz tyskiego na to ze mnie nie zname lockujesz, przyjmujesz? powiedzmy w 3 miesiace ;) jak cos browar mozesz wyslac poczta :D
@tharrin
Z gildi mnie wywali nie odszedlem. Btw. Na temat wojny rozmawialem z konda xD, on wie... biorac me fakty "STRAGIHT" , nie umiesz sie przyznac do bledu. Przyznaj sie ze zaplaciles bo bales o chara, a nie do porazki.
@lizus
Pozdro dla nekromanty.
Ta... zlotoryja wymiata na internecie ^^
@berlinus
a gdzie tam jezdzic... ^^ ale jedna osoba wiecej xD haha 4 fun xD...
Galana ruszyla, zazek przegonil o cale 4 POZIOMY, legende galany OEN'a
Tharrin ma zasade, jest oporny na argumenty jak malo kto ^^ uznaje tylko swoja racje haha
lol. ja sie boje o chara? xD haha, w przeciwienstwie do ciebie niokomu nigdy duipy nie lzialem o protekcje <hint> konda <hint> zawsze mowie to co mysle, robie to co uwazam za sluszne, gdzie tu miejsce na strach o chara?
jakby mnie interesowal tylko moj char to bym go expil? to bym nie opmagal krupnikowi i nie doszedl wo wojny, to bym doszedl do hwl jak mnie nuskei kilka razy osobiscie zapraszal? i wiele, wiele innych, ale wlasnie mam swoje zasady i dlatego jestem tu gdzie jestem, tobie sie podobac neio musza, to ja sie nimi kieruje a nie ty/wy.
Poznanski Rycerz
09-01-2007, 23:06
Hahah zasady ze opuszczasz wojne?
Wow, jakby tylko tobie Nuskei to proponowal ^^ hahaha, teraz bodajze jest new owner so stfu.
Kondzie dawalem bursty ktore nie byly mi potrzebne, lizanie dupy?
thewojtek
09-01-2007, 23:10
no sorry ale bez nas nikt nie mogl walczyc? na nasze akcje kazdy anrzekal poza Toba i paroma innymi, doslownie moze 2-3 osobami, reszta po ans jezdzila, a teraz na nas zwalacie wine za porazke? nasze akcje to byly JEDYNE akcje i to dzieki nam konda kupil pacca z lovize i wrocili do gry.
Jezeli uzywasz slowa "NaszE" mowiac o akcjach z udzialem osob z poza PN to sie zgodze, mmm walczylismy, probowalismy jakbys tego nie zauwazyl, mielismy Catrishie w trapie, xeesa i kogos tam jeszcze, ale nie mial juz kto walczyc... za maly sd powah.... co mozna zrobic 4 najtami i 5 sorcami?;o i nie zwalam na nikogo winy za porazke, ale uwazam ze za wczesniej sie poddalisscie i nie dzieki "Wam" (jak rozumiesz slowo "My"?) bo ja tez poczuwam sie do tego ze bralem udzial we mmm wszystkich akcjach tworzonych przez Ciebie? ;o po czym konda laskawie kupil pacc
Hahah zasady ze opuszczasz wojne?
Wow, jakby tylko tobie Nuskei to proponowal ^^ hahaha, teraz bodajze jest new owner so stfu.
Kondzie dawalem bursty ktore nie byly mi potrzebne, lizanie dupy?
nom lizanie, jakby tobie proponowal to bys przyjal xD
a z nowym ownerem znam sie lepiej niz ty z ktorymkolwiek ;)
a co maja zasady do puszczania wojny? nie mam zasady "nigdy nie opuszaj wojny" jesli o to ci biega :D
ps:
kochalem takie akcje:
wpada taki raverton na d lair, widzi expiacego mnie, o dziwo nie wie ze ja polak i:
rav: i hunt here
ja: not really, i was first
rav" leave i hunt
i itp
ze 3 x tak probowal, w koncu keidys nie wtrzymalem, wygarnalem mu op polsku ostro(jak poszukam to moze mam saved convo) i potem juz bylo "expisz? za ile konczysz?" :D i niestety twoj napisz na plecach protected by konda mnien ie przerazal :)
Jezeli uzywasz slowa "NaszE" mowiac o akcjach z udzialem osob z poza PN to sie zgodze, mmm walczylismy, probowalismy jakbys tego nie zauwazyl, mielismy Catrishie w trapie, xeesa i kogos tam jeszcze, ale nie mial juz kto walczyc... za maly sd powah.... co mozna zrobic 4 najtami i 5 sorcami?;o i nie zwalam na nikogo winy za porazke, ale uwazam ze za wczesniej sie poddalisscie i nie dzieki "Wam" (jak rozumiesz slowo "My"?) bo ja tez poczuwam sie do tego ze bralem udzial we mmm wszystkich akcjach tworzonych przez Ciebie? ;o po czym konda laskawie kupil pacc
Chodzi o to ze ludzie jak raverton mowia o tym, ze PN nic nie wnioslo,a nawet jestesmy winni wszystkiemu zlemu, co sie wydarzylo. Czy ja mam walczyc za konde? Mi na tym nie zalezy zeby on gral. Wy sami do niego dolaczyliscie, bo mieliscie potezna przewage, lecz kiedy Hwl zaczelo przejmowac inicjatywe, ludzie od was sie splacali. Nastepnie my zostalismy zmuszeni do wojny, ale w imie czego mamy walczyc? Pozwolili nam sie splacic i mi to wystarczy, paymenty byly bardzo niskie. Nie zalezy mi na władzy dlatego nie musze wygrywac zadnych wojen, poprostu gram zeby, czerpac z tego przyjemnosc.
thewojtek
09-01-2007, 23:20
@up
wnioslo wnioslo, nigdy nie zapomne jak sfragowalismy Rainfangera czy aylithi ;))
a co do wyjscia z wojny to zostawiliscie mmm guildmates (qmpli?!) bez wyjscia odchodzac :<< poprostu skazaliscie nas na kleska:|
Kuczer88
09-01-2007, 23:25
Ehhhhh Ascario pierwszy Raz musze Ci przyznac racje. Zmieniłeś sie chyba albo mnnie polubiłeś (kto mnie nie lubi:P) ale nvm. W tym poscie napisałeś wiele mądrych rzeczy i chwała Ci za to. Gratuluje przejrzenia na oczy. Ciagle Ci to tłumaczyłem teraz do Ciebie doszło, mam nadzieje ze bedzie wam sie miło grało :). (pozdro) A Ty Wojtek dobrze wiesz że mogłeś sie spłacic tak samo jak Oni. TYlko ze oni mieli dosyc tego że od*******ali wszystko za konde i mieli racje teraz zostałeś w tym gównie i narzekasz.
A co do mojego fraga no coż byłem afk jak zrobiliscie mass loga i już byłem w trapie :P zdarza Sie ale to co konda wtedy zrobił swiadczy o jego głupocie. Może przybliże całą sytuacje , byłem na dragach w ank i strapował mnie rattzor z amazonem przybiegł konda i reszta co zrobił konda jak probowałem uciekac? Zaczał byc krupnika Ktory omało nie padł HAHAHAHAHA ale dobra to nieważne :P
Cataclism
09-01-2007, 23:31
@up
szkoda ze nikt z poza hwl i znajomych tu nie moze sobie milo grac niestety :p ale co zrobic ludzie sie nie zmieniaja
nasz = PN + te pare osob ktore cos robily, reszta tylko "byla" w wojnie ale do walki to im bylo daleko.
tak jak ascario napisal, my walczylismy bo musielismy, i pokazalismy hcyba ze cos nie cos tez potrafimy, i nie mow o malym sd powerze bo takim wlasnie malym prawie dostalismy aylithie raz i raifangera zlozylismy. to ze aylithii wtedy nie zabilismy to lipa, ale ten atak wiele nam dal, zwlaszcza w wojnie "psychologicznej" ;)
licza sie checi a kombinujac naprawde duzo mozna. przypominam ze wojna "trwala" od kwietnia, my dloszlismy pod koniec lipca.
poza tym to wojna a nie wieczna deklaracja na jedna ze stron, byliosmy z konda tylko dlatego ze to zwiekszalo nasze szanse, i nikt tego nie ukrywal, nawet przed konda. to nie byl nasz "radosny wybor" w walce o wladze. mialem paru przyjaciol w hwl, ciagle uwazam ze 1 moze 2 mam, i mysle ze mimo ze iwelu z nich nienawidzi moich postow i tego jak gram(staje przeciw nim, krytykuje itp) to pare osob wciaz mnie szanuje.
thewojtek
09-01-2007, 23:44
Ehhhhh Ascario pierwszy Raz musze Ci przyznac racje. Zmieniłeś sie chyba albo mnnie polubiłeś (kto mnie nie lubi:P) ale nvm. W tym poscie napisałeś wiele mądrych rzeczy i chwała Ci za to. Gratuluje przejrzenia na oczy. Ciagle Ci to tłumaczyłem teraz do Ciebie doszło, mam nadzieje ze bedzie wam sie miło grało :). (pozdro) A Ty Wojtek dobrze wiesz że mogłeś sie spłacic tak samo jak Oni. TYlko ze oni mieli dosyc tego że od*******ali wszystko za konde i mieli racje teraz zostałeś w tym gównie i narzekasz.
A co do mojego fraga no coż byłem afk jak zrobiliscie mass loga i już byłem w trapie :P zdarza Sie ale to co konda wtedy zrobił swiadczy o jego głupocie. Może przybliże całą sytuacje , byłem na dragach w ank i strapował mnie rattzor z amazonem przybiegł konda i reszta co zrobił konda jak probowałem uciekac? Zaczał byc krupnika Ktory omało nie padł HAHAHAHAHA ale dobra to nieważne :P
mmm Maciek, proponowales Mi to 3-4 razy w czasie wojny i naprawde dziekuje ;** ale jak juz Ci kiedys powiedzialem nie gram na galanie.... i nie wroce tu mam nadzieje nigdy a z ta decyzja dojrzewala we Mnie od czasu gdy musialem uderzyc bardzo dobrego qmpla o ile nie przyjaciela (ktorym na pewno wtedy byles) bo byl po "drugiej" stronie....
@Tharrin
Tak, maly sd powah + podejscie pl do wojny "ehs ja mam rl life i nie bede go wastowal na tibie"
@up
wnioslo wnioslo, nigdy nie zapomne jak sfragowalismy Rainfangera czy aylithi ;))
a co do wyjscia z wojny to zostawiliscie mmm guildmates (qmpli?!) bez wyjscia odchodzac :<< poprostu skazaliscie nas na kleska:|
To konda was skazal na kleske, a nie my. Napisz mu zeby sie zalogowal bo bedzie akcja. Na 99% Cie oleje- robil tak praktycznie zawsze. Dlaczego wszyscy maja sie do niego ustawiac? Zreszta kiepski z niego lider. Ty mowisz ze na xeesa miales za maly sd damage, a nie pamietasz jkak AYlithe na d lair strapowaliscie? sd bylo okolo 1k+ fe, ale wtedy kazdy mial checi i wiare ze takie akcje moga cos zmienic, niestety pozniej wszystko sie zmienilo. Kilka osob chcialo walczyc, a reszta czekala na zbawienie. Podczas pokoju bylo po 25 osob online a podczas wojny 5-10. To jest chyba duza roznica.
@Tharrin
Tak, maly sd powah + podejscie pl do wojny "ehs ja mam rl life i nie bede go wastowal na tibie"
No o tym wlasnie mowie, popatrz na posty tego pustaka ravertona, kazdemu to zarzuca, a sam co soba reprezentuje? "mniej niz zero" 16 latek wyładowuje swoje flustracje na forum gry... smieszne :)
To konda was skazal na kleske, a nie my. Napisz mu zeby sie zalogowal bo bedzie akcja. Na 99% Cie oleje- robil tak praktycznie zawsze. Dlaczego wszyscy maja sie do niego ustawiac? Zreszta kiepski z niego lider. Ty mowisz ze na xeesa miales za maly sd damage, a nie pamietasz jkak AYlithe na d lair strapowaliscie? sd bylo okolo 1k+ fe, ale wtedy kazdy mial checi i wiare ze takie akcje moga cos zmienic, niestety pozniej wszystko sie zmienilo. Kilka osob chcialo walczyc, a reszta czekala na zbawienie. Podczas pokoju bylo po 25 osob online a podczas wojny 5-10. To jest chyba duza roznica.
Ciebie nigdy nie było na vent, puki Cie Krupnik łaskawie nie poprosil, a Twoja glowna wymowka bylo "nie bede siedzial na tym vent poniewaz denerwoja mnie osoby...np. Starszy~" itp. co to za problem, ja jak zawsze siedzialem to poprsotu na inny kanal i nie musialem go sluchac -.-
Wystarczy, aby konda byl aktwny i fragi to kwestia godzin...
Ciebie nigdy nie było na vent, puki Cie Krupnik łaskawie nie poprosil, a Twoja glowna wymowka bylo "nie bede siedzial na tym vent poniewaz denerwoja mnie osoby...np. Starszy~" itp. co to za problem, ja jak zawsze siedzialem to poprsotu na inny kanal i nie musialem go sluchac -.-
Ja bylem ba Ventr praktycznie zawsze, jesli nie gadalem to siedzialem na kanale afk. I cos mi to dalo? Na tym Ventrillo zawsze byla ekipa z NDM+ kilka innych osob, a Konda byl tam tak czesto jak Qreew. Pojawil sie raz na tydzien od biedy, kiedy ktos inny cos wymyslil...
Skoro wszyscy maja taka pamiec do wojny przypomnijcie sobie ile zrobiliscie fragow bez naszego udzialu... Toxo byl pomyslem Zemusa i za to mu chwala :D A pozatym kto? Chyba tylko Levandero i Blooc jak nas juz nie bylo. Nie mowie ze bylismy nie do zastapnienia, ale to wlasnie my staralismy sie wniesc najwiecej, ale do czasu.
:D i niestety twoj napisz na plecach protected by konda mnien ie przerazal :)
Pawlon ,ale jak by mial na plechach Protected by Dzumior Delva'Vega to bys uciekal ;) xD Owned-Powah xD
Ja bylem ba Ventr praktycznie zawsze, jesli nie gadalem to siedzialem na kanale afk. I cos mi to dalo? Na tym Ventrillo zawsze byla ekipa z NDM+ kilka innych osob, a Konda byl tam tak czesto jak Qreew. Pojawil sie raz na tydzien od biedy, kiedy ktos inny cos wymyslil...
Skoro wszyscy maja taka pamiec do wojny przypomnijcie sobie ile zrobiliscie fragow bez naszego udzialu... Toxo byl pomyslem Zemusa i za to mu chwala :D A pozatym kto? Chyba tylko Levandero i Blooc jak nas juz nie bylo. Nie mowie ze bylismy nie do zastapnienia, ale to wlasnie my staralismy sie wniesc najwiecej, ale do czasu.
I na tym blad polegal gdyby taki ascario byl w hwl i 2-3 razy nie lognal by sie na vent poprostu kick z gildi i nara, a u nas takiego czegos nie bylo. Poniewaz nie bylo lidera takiego ktory mnial by decydujacy glos, nie bede mowil szczegolow, nie chce sie klucic....
Oczywiscie jest to moje prywatne zdanie :p
Nie siedzialem na vent ale zemus i reszta maja moje gg i jezeli tylko cos sie dzialo ro wbijalem na vent i szedlem na akcje. Adelao Ty mi nic nie mow o wojnie bo ja nie widzialem zebys chociaz jednego sdka w kogos wystrzelil, nie mowiac o organizowaniu akcji. KOnda lovize ratten etc mieli swoje osobne vent i kazdy o tym wiedzial, a ja nie mialem zamiaru przez 6h sluchac rozmow, ale do walki bylem zawsze gotowy.
Nie siedzialem na vent ale zemus i reszta maja moje gg i jezeli tylko cos sie dzialo ro wbijalem na vent i szedlem na akcje. Adelao Ty mi nic nie mow o wojnie bo ja nie widzialem zebys chociaz jednego sdka w kogos wystrzelil, nie mowiac o organizowaniu akcji. KOnda lovize ratten etc mieli swoje osobne vent i kazdy o tym wiedzial, a ja nie mialem zamiaru przez 6h sluchac rozmow, ale do walki bylem zawsze gotowy.
Gdyby tak kazdy myslal jak ty to by nikogo na vent nie bylo. Nie dziwie sie ze nigdy nie widziales jak sd strzelam jak Ciebie nigdy nie bylo xDDD I moge sie zalozyc ze wiecej sd od Ciebie wystrzelalem od kiedy wstapilem do wojny niz ty w tym samym czasie.
Gdyby tak kazdy myslal jak ty to by nikogo na vent nie bylo. Nie dziwie sie ze nigdy nie widziales jak sd strzelam jak Ciebie nigdy nie bylo xDDD I moge sie zalozyc ze wiecej sd od Ciebie wystrzelalem od kiedy wstapilem do wojny niz ty w tym samym czasie.
Nie mnie nazywali pz camper ;) Nie zmusisz mnie siedzenia na ventrilo, bo mam Cie w dupie. Bylem gotowy do akcji i jak mi ktos pisal to wtedy wbijalem. Ciekawe kiedy Ty strzelales go kogos z sd. Od kiedy pamietam to wszedzie knightem biegasz ;]
Arturo Soprano
10-01-2007, 18:58
Post do skasowania :p
Poznanski Rycerz
10-01-2007, 19:19
Hahah tharrin jestes boski
Wiesz, ze ja ciebie tez sie nie balem? Acha, gdybys zeskoczyl ze swojego ego na iq to niewatpliwie bys zmarl.
Policz ile PN zrobilo fragow...
@ascario
Jestes boski bo jestes starszy. Haha zwal cala wine, ze przegraliscie na konde. ZAUWAZ GLUPKU, ze To JEST PIERWSZA WOJNA KTORA KONDA PRZEGRAL TROLLU. Piszesz tak od rzeczy, ze ci juz nie bede odpisywal, bo jestes toporny na argumenty.
Tak, jestescie zajefajni, wy jak do wojny doszlisci to HWL sie balo...
Moglibyscie pokazac chociaz klase, a nie odwolywac sie do waszego wiek = 17 lat max, robiac z tego tajemnice, bo poziom postow jest na hmm NIZSZY, zeby nikogo nie obrazic.
Watpie, ze zrobili POI, ciezki quest, potrzebny high lvl drut.
na zyczenie hunshela melduje...
19:56 Hunshel [67]: 19:56 You see a stuffed dragon. It weighs 8.50 oz.
poszczescilo mu sie na rajdzie prymitywow...
ja sie tylko pochwale drugim violet gemem to narazie tyle...
Nie mnie nazywali pz camper ;) Nie zmusisz mnie siedzenia na ventrilo, bo mam Cie w dupie. Bylem gotowy do akcji i jak mi ktos pisal to wtedy wbijalem. Ciekawe kiedy Ty strzelales go kogos z sd. Od kiedy pamietam to wszedzie knightem biegasz ;]
Bylem na 2 open battle rashnor, Ciebie tylko pamietam jak szlismy na skopo, Moze na open battle nie walczylem z pelnym poswieceniem, ale staralem sie .
Pz camping mówili tak ponieważ nie udało się im mnie zabić lub dlatego ze nie chodziłem expic , no ale po co miałem expic jak hwl mogło mnie noob charami zajebać...free frag :S Wiec skończmy ta gadkę, bo się kompromitujemy tylko.
I jeszcze jedno w dupie miałes 90 % gildi no może prócz "PN"....
Wiesz, ze ja ciebie tez sie nie balem? Acha, gdybys zeskoczyl ze swojego ego na iq to niewatpliwie bys zmarl.
@ascario
Jestes boski bo jestes starszy. Haha zwal cala wine, ze przegraliscie na konde. ZAUWAZ GLUPKU, ze To JEST PIERWSZA WOJNA KTORA KONDA PRZEGRAL TROLLU. Piszesz tak od rzeczy, ze ci juz nie bede odpisywal, bo jestes toporny na argumenty.
Tak, jestescie zajefajni, wy jak do wojny doszlisci to HWL sie balo...
Moglibyscie pokazac chociaz klase, a nie odwolywac sie do waszego wiek = 17 lat max, robiac z tego tajemnice, bo poziom postow jest na hmm NIZSZY, zeby nikogo nie obrazic.
Watpie, ze zrobili POI, ciezki quest, potrzebny high lvl drut.
Nie konda wygrywal wczesniejszych wojnen, tylko cala jego gildia, czyli osoby ktore teraz walcza przeciw niemu. Jak widzisz sam nie potrafi nic zrobic, a to jak padl na d lair w veno to juz byl szczyt. Szczerze mowiac to ja zwatpilem po tym jak byl pokoj, gdzie taki camuh wbil 15 lvli a konda 1? Lovize stanal na wysokosci zadania i caly czas expil, ale co to dalo?
Protected by Konda :D nono bursty rowie dobrze mogles mu sprzedawac, ale przeciez lepiej w dupke wejsc ;)
A Troll to sobie mozesz mowic do kogos z rodziny, a nie do mnie dzieciaczq.
Poznanski Rycerz
10-01-2007, 20:47
W dupe to mi PN wchodzilo
Wbiegalem na poh mowilem im zeby wypier*** i wszyscy z podkulonym ogonem wychodzili?
Dalem mu 100 burstow haha, ja sie nie boje do tego przyznac, btw z konda w grze prawie nigdy nie gadalem ... glownie na msn o taktyce...
Wbiegalem na poh mowilem im zeby wypier*** i wszyscy z podkulonym ogonem wychodzili?
Dalem mu 100 burstow haha, ja sie nie boje do tego przyznac, btw z konda w grze prawie nigdy nie gadalem ... glownie na msn o taktyce...
ojjj tu sie mylisz...
MNIE NIGDY NIE WYJEBALES Z POH. Pamietam sytuacje kiedy wyjebales Lorda krupe z Pohu, on mowil ze jest spoko, ale tak nie bylo. To ja sobie przyszedlem na POH poexpic na zlosc Tobie... I mimo ze cos marudziles nikt mnie nie wyjebal, wiec teraz nie zgrywaj takiego PA.
Jesli odpowiesz w sposob idiotyczny to zignoruje Twoj post
Poznanski Rycerz
10-01-2007, 21:07
Nie mowie ze wszyscy.
Ale byl w PN i polecial, wiekoszsc tak robila
ojjj tu sie mylisz...
MNIE NIGDY NIE WYJEBALES Z POH. Pamietam sytuacje kiedy wyjebales Lorda krupe z Pohu, on mowil ze jest spoko, ale tak nie bylo. To ja sobie przyszedlem na POH poexpic na zlosc Tobie... I mimo ze cos marudziles nikt mnie nie wyjebal, wiec teraz nie zgrywaj takiego PA.
Jesli odpowiesz w sposob idiotyczny to zignoruje Twoj post
Niemow o Rave czy z niego jest Pa skoro go nieznasz...
Znam go nie od dzis i moge Ci powiedziec ze zawsze byl za zlaniem komus dupy zawsze on wymyslal reason i sie szło lac xD
To były czasy xD
Pozdro Ravku x D
Pozdroo.
Ludzie po co sie kłocić? Wiecie co powiem na to wszystko... "zczepmy zło, zczepmy zło chłopaki" B)
Kuczer88
10-01-2007, 21:38
Ehhhh O ravertonie:
Przestan już pisac na tym forum prosze Cie. Tak Cie smieszy że byłeś PA ? I teraz nawet nie jestes noobek bo jestes hunted :) i dobrze bo zawsze gadałeś głupoty :P Co do kondy hummm uważasz ze wygrywał każdą wojne , a Corentirios (Del'toro i polaczki) przegrał a wygrywał tylko dzieki wojowniką jak keekz itd
O rumciu :
jak Ci tak to imponowało i podniecałeś sie tym to idz teraz ku.. cieciu zrzec głebe z ravertonem. Wroc do tych czasów tylko nie zapomnij kim teraz byś był -.-. Rzeczywiscie zajebiste jest PAowanie (dzieciaku)
Poznanski Rycerz
10-01-2007, 21:46
Ale sie oburzyles... haha
Ty rzadko kiedy mogles takie cos zrobic...
Spier**** do szkoly "wojowniką" a nie piszesz na forum glupku
Poznański nie mądruj sie bo sam w jednym poście byka walnąłeś, napisałeś "acha" a pisze sie "aha" B)
aragorn uczciwy
10-01-2007, 21:48
Kuczer mówiłeś, że kączysz z tibia.... A jakos zadko aylitha offline...
Co to te PN?? wiem juz co to LOEM i PA:P WIem Jestem Swietny xD
@up PN to Preliator Noxis B)
Poznanski Rycerz
10-01-2007, 21:53
@xmazy
racja, przyzywaczajenie
@Aragorn
Preliator noxis, samozwancza potezna gildia, ktora jedyne co robi to bierze dupe za pas
CHLOPAKI
JUZ DOSYC BO ZAMKNA TEMAT PEACE LOVE i JOGA
Tzw. PN wymiata, ja jestem zly i w ogole, tharrin i zlotoryja to dorosli zamiatacy
NA TYM SIE KONCZY KLOTNIA xD
Cataclism
10-01-2007, 22:01
Ehhhh O ravertonie:
Przestan już pisac na tym forum prosze Cie. Tak Cie smieszy że byłeś PA ? I teraz nawet nie jestes noobek bo jestes hunted :) i dobrze bo zawsze gadałeś głupoty :P Co do kondy hummm uważasz ze wygrywał każdą wojne , a Corentirios (Del'toro i polaczki) przegrał a wygrywał tylko dzieki wojowniką jak keekz itd
O rumciu :
jak Ci tak to imponowało i podniecałeś sie tym to idz teraz ku.. cieciu zrzec głebe z ravertonem. Wroc do tych czasów tylko nie zapomnij kim teraz byś był -.-. Rzeczywiscie zajebiste jest PAowanie (dzieciaku)
ale sie z ciebie bohater robi xD powiem ci jedno nie uratujesz tego serva od pa bo to jest imposible :>
@Kuczer88
zaczyna mi sie podobac twoja postawa ;p
@Cataclism
czemu by nie sprobowac ;> ;p
Pozdro
Nie ma servera bez PA (chyba, że non-pvp) Gdybyście mieli taką władzę też byście tak postępowali! No ale przynajmniej kłótnie na forum można (?) już skończyć.
Kuczer88
10-01-2007, 22:08
Ale sie oburzyles... haha
Ty rzadko kiedy mogles takie cos zrobic...
Spier**** do szkoly "wojowniką" a nie piszesz na forum glupku
Sorki za błedy wszystkich ale jestem troszke zmęczony.
A Co do twojego zdania . Ja nie czerpie przyjemnosci z uprzykrzania gry innym . Jeżeli Ty tak to współczuje.
Kuczer88
10-01-2007, 22:13
Nie ma servera bez PA (chyba, że non-pvp) Gdybyście mieli taką władzę też byście tak postępowali! No ale przynajmniej kłótnie na forum można (?) już skończyć.
Ja mam "władze" (tzn że jestem nom byłem w HWL bo teraz założyłem swoją gildie)Chociaż jej nie nadużywam i nie czerpie przyjemnosci z robienia PA.
na zyczenie hunshela melduje...
19:56 Hunshel [67]: 19:56 You see a stuffed dragon. It weighs 8.50 oz.
poszczescilo mu sie na rajdzie prymitywow...
ja sie tylko pochwale drugim violet gemem to narazie tyle...
noo... farciaże ;)
widać opłaca się uczęszczać w najazdach ;d
@Atlas
Nie, nie wydałem najwięcej kasy rl na tibie ze wszystkich na galanie, ale za to Ty chyba najwięcej sprzedałeś...
Pozdrawiam..
Ehhhh O ravertonie:
O rumciu :
Po 1 Rave niejest hunted...
Ohh Kuczer nic nie powiem bo cie kocham normalnie xD ale zastanow sie co piszesz....i wez sie odczep mi tu od ravka...:< <huh>
Pozdro Papciu
Pozdro xD
thewojtek
10-01-2007, 22:43
i wrocil stary dobry kuczer ;)) respekt za posty... tak ten koles ktory zawsze zostawial w tej pixelowej grze kawalek Siebie i wierzyl w idealy ;o ;))
a co bez kondy to nie laska? my takie "noobki" dzialalismy bez kondy i to lepiej niz z konda ;)
a starszy~ nie tlko ascaio w*****al, mnie tez, jak i te wszsytkie gadki jak to my "pie******" glupoty" a wy jestescie the bestestest w pvp, ale jak mowilem bijcie soft~~ albo foxhuond to juz bylo "przestan truc dupe"
I na tym blad polegal gdyby taki ascario byl w hwl i 2-3 razy nie lognal by sie na vent poprostu kick z gildi i nara, a u nas takiego czegos nie bylo. Poniewaz nie bylo lidera takiego ktory mnial by decydujacy glos, nie bede mowil szczegolow, nie chce sie klucic....
Oczywiscie jest to moje prywatne zdanie :p
taa, najpierw sie naucz sluchac leadera i polecen? patrz taki ravertonek wylecial i do dzis go to gryzie :D
to ciebie niebylo nigdy sorcem, co najwyzej bieglaes knightem bo sorcem sie bales.
cytuje to szlo jakos tak: "raverton jezscze raz zabijezs chociarz 1 mojego smooka bez pytania jak ja tu expie, to mam wdupie kto cie protektuje, czy kodna czy jejihev, za****** cie jak psa" i wtedy to jzu mnie ponioslo bo wpadales mi tak ze 3x w rzedu. a skoro sie nie bales, to czemu jzu potem bylo grzecznie: "za ile konczysz?" wlasnie sprawdzalem niestety nie mamsaved convo, a szkoda bylaby niezla zlewka :)
Bylem na 2 open battle rashnor, Ciebie tylko pamietam jak szlismy na skopo, Moze na open battle nie walczylem z pelnym poswieceniem, ale staralem sie .
Pz camping mówili tak ponieważ nie udało się im mnie zabić lub dlatego ze nie chodziłem expic , no ale po co miałem expic jak hwl mogło mnie noob charami zajebać...free frag :S Wiec skończmy ta gadkę, bo się kompromitujemy tylko.
I jeszcze jedno w dupie miałes 90 % gildi no może prócz "PN"....
wy tez mogliscie ich zabic noob charami, to woleliscie pkowac niewinnych bezbronnych nobow, "mistrzowie", ilu foxhuond zabiles? albo soft? ja solo stracilem 2 z ssoft i sorkiem conajmniej 5 z foxhound nie liczac ze 2 mialo bana za macro fisnihng ;) solo, a was mistrzow bylo z 5? 6? i co? i nic, pozabijaliscie pare noobow i tyle, a jak sie bronili i was kelpali to straszyliscie mainami.
haha, made my day, ciebie to moze by sie conajwyzje adelao wystraszyl :D
Niemow o Rave czy z niego jest Pa skoro go nieznasz...
Znam go nie od dzis i moge Ci powiedziec ze zawsze byl za zlaniem komus dupy zawsze on wymyslal reason i sie szło lac xD
To były czasy xD
Pozdro Ravku x D
Pozdroo.
i zawze byl nic nie warty tak samo jak ludzie reprezentujacy taki poglad. a pvp i wy dwaj to dwie rozne rzeczy.
Ehhhh O ravertonie:
O rumciu :
O.o, to zes mnie zaskoczyl tym postem "+" dla Ciebie ;) konda jest nikim bez innych, co zreszta widac, przegral wojne bo nie mial po swojej stronie fighterow tylko polakow ;)
ale sie z ciebie bohater robi xD powiem ci jedno nie uratujesz tego serva od pa bo to jest imposible :>
kazdy jeden robi roznice, wierz mi ;) pa nie mozna zlikwidowac ale mozna ograniczyc albo zmienijszyc. a przy duzym wkladzie i mozluiwosciach nawet kontrolowac ;)
i tu sie mylisz, to nie level stanowi o tym i wladza czy jestes pa ale to co soba reprezentujesz.
Kuczer88
10-01-2007, 23:04
Co mi po Twoim plusie jak nie mam piwa pod ręka :P
Poznanski Rycerz
10-01-2007, 23:26
Tak thROLLU ja moge CONAJWYZEj .....
poprawic twoj blad ort.
Hahaha ja tez moge wymyslic sobie historie... GLupku patrz co Navo napisal np. Krupa sobie poszedl
BTw. raz widzialem twoje cialo na dragach...
Ofc. Ty akurat wiesz o naszym pvp najwiecej, widzial bys jak padl Sautis, bez ventrilo i w ogole to bys zmienil zdanie. Mamy lepsze pvp od ciebie - sprinterze xD uciekasz tylko...
Lizales dupe to ty kardearowi
Mi sie spruwales o PA a jemu nie bo mu dupke wylizales... "Kardear u are so funny" takie teksty odchodzily...
JEstem znany z tego, ze jak ktos chce kogos zabic to od razu ide, a nie dopytuje sie czy to czy sramto, bo beda klopoty... Tym sie roznimy, ty zawsze jak katolik poprawny, czy macie odpowiedni reason, czy to nie aby znajomy HWL ktorego sie boje...
Powiedzialem ci to co chcialem, i nie gryzie mnie to ze wylecialem, bo juz wtedy nie gralem... Jakbym chcial grac dalej to na pewno bym wam nie zaczal wrzucac na gc. Oddal bym loot z Sautis itp. Ja podalem argumenty, ty podaj swoje, chociaz juz nie chce mi sie z toba polemizowac.
I przestan gadac o tym jak super hiper mega diper jest twoje pvp bo nie jest
TOPORZE jak czlonek twojej gildi potwierdza moja wersje to cos w niej musi byc.
'
NIe chce mi sie z toba na ten temat gadac... ZROZUMIALES? tzw. rozejm
THarrinku masz jak zwykle racje jestes boski pasi? To siedz cicho
@Kuczer
pa;uje sie z wielu powodow
Gowniarz, ktory ma wladze
Dla KAsy
Dla zabawy, pkowania
Ja PA'owalem z tych 3 powodow
mialem rzekoma wladze, chcialem kasy, lubie pkowac fajna frajda...
I j nie chce uprzkrzac gry nikomu... zazwyczaj sie konczylo na rzucaniu bohow... lub placeniu skromnych sumek... Co i tak jest uprzykrzaniem
Mowia, ze paowalem, bo jak ktos mnie prosil o pomoc przy zabiciu kogos to mu pomagalem.
Prawdziwy PA to zemus^^, chociaz to zazwyczaj z nim latalem.
I bynajmniej ale, wywalanie kogos z expowiska nie robi mnie abuserem.
I nie zalezy mi na posiadaniu miana PA, bo to jest bardziej negatywne i osobe ktora to robi mozna odbierac na rozne sposoby.
@tharrin
Poki patrzysz, przynalem ci racje wiec napisz ostatnie wypociny i skoncz ...
poprawic twoj blad ort.
Hahaha ja tez moge wymyslic sobie historie... GLupku patrz co Navo napisal np. Krupa sobie poszedl
Ofc. Ty akurat wiesz o naszym pvp najwiecej, widzial bys jak padl Sautis, bez ventrilo i w ogole to bys zmienil zdanie. Mamy lepsze pvp od ciebie - sprinterze xD uciekasz tylko...
Mi sie spruwales o PA a jemu nie bo mu dupke wylizales... "Kardear u are so funny" takie teksty odchodzily...
JEstem znany z tego, ze jak ktos chce kogos zabic to od razu ide, a nie dopytuje sie czy to czy sramto, bo beda klopoty... Tym sie roznimy, ty zawsze jak katolik poprawny, czy macie odpowiedni reason, czy to nie aby znajomy HWL ktorego sie boje...
Powiedzialem ci to co chcialem, i nie gryzie mnie to ze wylecialem, bo juz wtedy nie gralem... Jakbym chcial grac dalej to na pewno bym wam nie zaczal wrzucac na gc. Oddal bym loot z Sautis itp. Ja podalem argumenty, ty podaj swoje, chociaz juz nie chce mi sie z toba polemizowac.
'
@Kuczer
Dla KAsy
Dla zabawy, pkowania
I j nie chce uprzkrzac gry nikomu... zazwyczaj sie konczylo na rzucaniu bohow... lub placeniu skromnych sumek... Co i tak jest uprzykrzaniem
Mowia, ze paowalem, bo jak ktos mnie prosil o pomoc przy zabiciu kogos to mu pomagalem.
I nie zalezy mi na posiadaniu miana PA, bo to jest bardziej negatywne i osobe ktora to robi mozna odbierac na rozne sposoby.
@tharrin
haha, skad mozesz wiedziec o czym gadalem z kardearem ajk eni bylem NIGDY z toba na 1 vent? to po pierwsze,a po drugie kardear nie mowi po posku, ty nie mowisz po angielsku, wiec jak mozesz wiedziec kto o czym rozmawia? twoj angielski brzmi jak "kali chciec jesc". a poza tym wlasnie z nim sporo gadalem, i akuart nie o tibii, bo w tibii nic nas nie laczy, natomiast gadalem an wiele roznych tematow - zreszt przewaznie pisalem - zrozumienie jego walijskiego akcentu to byl dla mnie koszmar.
a znany to ty jestes conajwyzej z niewyparzonej geby i nooberstwa, reszta to tylko twoje sny :)
Lord Hybrid
10-01-2007, 23:41
Myślałem że koniec z czytaniem długich lektur następuje wraz z ukończeniem szkoły. Niestety pozostają jeszcze posty Thar rina..... =)
poprawic twoj blad ort.
'
@Kuczer
Dla KAsy
Dla zabawy, pkowania
@tharrin
Czyli mozna Cie nazwac legenda Galany ? byles taki niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju :)
Trialowiec
10-01-2007, 23:55
@ascario
Jestes boski bo jestes starszy. Haha zwal cala wine, ze przegraliscie na konde. ZAUWAZ GLUPKU, ze To JEST PIERWSZA WOJNA KTORA KONDA PRZEGRAL TROLLU.
Humm... Coś w tym jest.
Czyli mozna Cie nazwac legenda Galany ? byles taki niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju :)
A żebyś wiedział, że właśnie jest jedną z legend Galany! Ha!
a co bez kondy to nie laska? my takie "noobki" dzialalismy bez kondy i to lepiej niz z konda ;)
a starszy~ nie tlko ascaio w*****al, mnie tez, jak i te wszsytkie gadki jak to my "pie******" glupoty" a wy jestescie the bestestest w pvp, ale jak mowilem bijcie soft~~ albo foxhuond to juz bylo "przestan truc dupe"
taa, najpierw sie naucz sluchac leadera i polecen? patrz taki ravertonek wylecial i do dzis go to gryzie :D
to ciebie niebylo nigdy sorcem, co najwyzej bieglaes knightem bo sorcem sie bales.
cytuje to szlo jakos tak: "raverton jezscze raz zabijezs chociarz 1 mojego smooka bez pytania jak ja tu expie, to mam wdupie kto cie protektuje, czy kodna czy jejihev, za****** cie jak psa" i wtedy to jzu mnie ponioslo bo wpadales mi tak ze 3x w rzedu. a skoro sie nie bales, to czemu jzu potem bylo grzecznie: "za ile konczysz?" wlasnie sprawdzalem niestety nie mamsaved convo, a szkoda bylaby niezla zlewka :)
wy tez mogliscie ich zabic noob charami, to woleliscie pkowac niewinnych bezbronnych nobow, "mistrzowie", ilu foxhuond zabiles? albo soft? ja solo stracilem 2 z ssoft i sorkiem conajmniej 5 z foxhound nie liczac ze 2 mialo bana za macro fisnihng ;) solo, a was mistrzow bylo z 5? 6? i co? i nic, pozabijaliscie pare noobow i tyle, a jak sie bronili i was kelpali to straszyliscie mainami.
haha, made my day, ciebie to moze by sie conajwyzje adelao wystraszyl :D
i zawze byl nic nie warty tak samo jak ludzie reprezentujacy taki poglad. a pvp i wy dwaj to dwie rozne rzeczy.
O.o, to zes mnie zaskoczyl tym postem "+" dla Ciebie ;) konda jest nikim bez innych, co zreszta widac, przegral wojne bo nie mial po swojej stronie fighterow tylko polakow ;)
kazdy jeden robi roznice, wierz mi ;) pa nie mozna zlikwidowac ale mozna ograniczyc albo zmienijszyc. a przy duzym wkladzie i mozluiwosciach nawet kontrolowac ;)
i tu sie mylisz, to nie level stanowi o tym i wladza czy jestes pa ale to co soba reprezentujesz.
1. Myslisz ze mnie starszy nie w*****al, prawie nigdy nie siedzialem z nimi na kanale. Kto zawsze mowil "nie idziemy kondy nie ma"
2. Reverton sie nie liczy. Powiedz mi bylo kiedys polecenie, Kto jest na kompie niech loguje sie na vent? Oczywiscie z wrorem do nasladowania.
3. Powiedz mi na jakiej akcji bylem knightem, jedyna pamietam jak szlismy dajmosa zabic, poniewaz bloknolem most potem.
4. Rzadko pekowalem z nimi noob charami -,-
@Kuczer widze za aga dala Ci duzo do myslenia :)
Ehhhh O ravertonie:
O rumciu :
Kurde... Troche czasu minelo i ludzi nie poznaje... Ktorys juz post piszesz z sensem :D A co do PAowania Ravertona napisalem ze pamietam taką sytuacje jak wyjebales Krupe z POHu... Tylko skoro PAowanie sprawialo CI taka frajde to czemu nie wyjebales tez mnie? Pewnie miales do mnie sentyment ;)
@Lord Hybrid
z tego co sie orientuje masz laptopa, a slyszales kiedys o internecie bezprzewodowym? Bluconnect bodajrze, iPLUS etc?
Falcmoon
11-01-2007, 12:33
@Lord Hybrid
z tego co sie orientuje masz laptopa, a slyszales kiedys o internecie bezprzewodowym? Bluconnect bodajrze, iPLUS etc?
Jak chcesz przez Blue~ itp grać w Tibię to zapomnij. Już to przerabiałem...
Co do stałego tematu poruszanego na forum:
Zamiast rozpamiętywać i wytykać kto co zrobił a czego nie zrobił może czas pomyśleć co zrobić żeby tego PA było mniej, chociaż z drugiej strony tylu widze tu nieaktywnych graczy, że pewnie nie ma to sensu.
Może czas przypomnieć wam jak to wyglądało wszystko w XIV-XIX w.n.e. gdy Polacy dostawali w dupę?
Ależ oczywiście byli też tacy co przechodzili na stronę wroga, uciekali za granicę... to taka mała aluzja.
Lord Hybrid
11-01-2007, 13:28
@Lord Hybrid
Sprawdzałem..... i słuszna jest opinia że net bezprzewodowy rozłącza się sam i nie wiadomo kiedy :)
Wydarzenia z Galany Kali umie Kali zrobi Kali niczego sie nie boj lol
1 Slowem tutaj z tego tematu ,robi sie temat ja ci to-ja ci tamto
Wezcie 1 vs 1 i pokazcie ,co umiecie a nie mowice tu cie nie bylo ,ty sie nie biles stales w pz................ Masz "Honor" koles wyjdz 1 vs 1 i pokaz mu co umiesz a nie kazdy twardy zza klawiatury ja to zrobie tamto Bulshit piszecie ......
Cytuje "to ciebie niebylo nigdy sorcem, co najwyzej bieglaes knightem bo sorcem sie bales. Bales sie to wyskocz a nie pierdolisz glupoty na forum albo piszcie sobie pw
Tragicall
11-01-2007, 14:00
Ludzie piszecie tutaj o swoich zasługach w czasie wojny, a zapominacie o efekcie końcowym. Przegraliśmy i winnych nie ma co szuka. Kiedyś w jakiejś księdze napisano ” kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem”. Rozpamiętywanie starych ran nic nam nie da, a na pewno nie pomoże w budowie nowych celów. Prawda jest taka, że Relictus była zlepkiem wielu różnych osobowości i środowisk. Nie udało się uniknąć konfliktów wewnątrz gildii, ponieważ brak było zaufania do siebie Nie ma w tym nic dziwnego skoro w jednej gildii znalazły się osoby, które chociażby wcześniej były agresorami a inne ofiarami. Jedni kochali PA inni wręcz nienawidzili. Każdy miał inne założenia dotyczące wizerunku gry.
Problemem były też wartości o które walczyliśmy. Duża cześć mi znanych osób pragnęła tylko w pokoju grać, aby nie zdarzały się akcje w stylu Wielkiego Dajmosa, który pomimo braku levelu kozaczył jakby miał trzy cyfrowy numerek obok nicku. Po prostu nikt nie lubi być upokarzany i stąd brał się bunt. Inni natomiast pragnęli władzy, aby móc robić dokładnie to samo co czyni dziś zwycięskie HWL.Tego nie dało się pogodzić.
Patrząc na osobę Kondy jest wielce kontrowersyjna, gość po przez fakt, posiadania najwyższego levelu na serku starał się forsować swoje pomysły, których efekty są wszystkim znane. Akcja na DH quescie czy też pozbycie się połowy swoich membersów, by walczyć na pustyni. Jedni będą go bronić inni atakować, jedno jest pewne popełniał błędy jak my wszyscy.
Obecna sytuacja na Galanie to efekt braku porozumienia wśród graczy z wysokim levelem. Rozpasanie PA, PK odpowiada jednym innym mniej. Widzę jednak światełko w tunelu skoro nawet Kuczer i Cataclizm zaczynają dostrzegać ten problem.
Pozdrawiam...
Ajron 88
11-01-2007, 14:38
Gówno prawda z tym posiadaniem takiej władzy, ta gra jest tak zbudowana że w zasadzie każdy znajdzie sobie kogoś kogo może zmusza do czegoś siłą , co nie znaczy że wszyscy tak robią. Najpiekniejszym przykładem będzie Sinid (<3) który jak bije cycki na poh'u , zamiast wy*******ac te wszystkie lv 15-25 sorce z tamtąd , pomaga im wejśc / wyjśc z pohu (ostatnio tak było że siakiś gringo miał lagi i ladnie zapytal , to sinid całą ich grópke prowadził , śmiesznie to wyglądało).
A co do Raverton'a , to że kiedyś tam Lord Krupa wyszedł z poh'u bo ty mu kazałeś mogło sie zdarzyc , ale to ze wiekszosc PN ztamtad wy*******ales (biorac pod uwage ze wtedy mielismy 3 ? palladynow w gildi (krupa , navoxiv i cue cumber) jest troche naciagane , ja sam pamietam jak twoj kolega Horna~ zabil kolege sinida , przylecielismy z sindem po tego Horne , on zacozl spindalac pod depo kazz bo ty tam byles, kazales przestac Sinidowi bic horne, on cie olal i lal go dopki Zirael~ nie strapowala horny tak ze sinid nie mial dostepu , jedyne co ty robiles "bohaterze" i "tibijski terminatorze" bylo latanie i "stop man , stop" rofl.
Edit: byłbym zapomnial , Raverton wjezdal na Tharrina ze niby wchodzil w dupe Kardear'owi , to co ty powiesz na to jak Kardear odwalal texty do Sinida (na g/c Relictus) "i like you sinid" "you're cool dude" itd itp ? Kardear whodzil mu w dupe ? nie sądze , tak samo jak nie wieze w to ze Tharrin czy ktokolwiek z PN wlazil w Relictus w dupe innym.
Falcmoon
11-01-2007, 15:01
Nie znam Ravertona bo przez okres jak trwała wojna nie grałem. Przed tez nie i potem tez jeszcze miałem przerwe. Ale teraz jak patrze na wywody i wrzuty to sardoniczny usmieszek mi sie pojawia na twarzy...
@Tragicall - dobrze powiedziane <napisane?>
Na darashie byl atack potworkow ,z bosow polecial violet gem z tego co wiem ;p
Falcmoon
11-01-2007, 16:21
Zgadza się. Zlootował Yuperdo i Kelika. Pośrednio bo przez red surprise baga ;p
sorry za offtop ale potrzebuje skontaktowac sie z boltina jak mozesz napisz do mnie in game albo na gg numer masz na prv
Co do violet gemów i teddy bearów to czekam kiedy k...... lootne great shielda z rata! mysle ze wiecie o czym mowie :/
Ajron 88
11-01-2007, 17:57
Masz racje , zbyt wiele "rare" itemów staje sie teras pospolitymi ozdobami , tibia idze za bardzo w strone "easy and fast" :l
aragorn uczciwy
11-01-2007, 18:11
Hmm chyba widze pierwszego polaka z galany na awanasach w tibia.pl... HEtna~ wbil 8 mlvl^^
@up
macie racje troche tibia sie do OTSow upodobnia... ja tam bym wolal zeby byla bardziej trudna.. Kazdy kiedys chcial grac w tibie zeby zdobyc wysoki lvl i jakies fajne rare, ktorych nigdzie nie mzona bylo znalezc.. a teraz taki 100 lvl to bez zadnego problemu w rok wbijesz... nie mowiac jzu ostatnio o rarach... (soft bootsy itp)
Falcmoon
11-01-2007, 18:22
Ja osobiście jestem za tym aby questy np były organizowane dla solo playera.
Co to za frajda jak ktoś komuś czyści questy itp. Pójdzie ekipa ponad 40 osób w tym 70% shooterzy i nic im nie straszne. Co tam taki Juggernaut itp.
Ale jakby w danej chwili mógł wejść np do danego pomieszczenia tylko 1 klient itp to już mogłoby coś to utrudnić i zmniejszyć ilość rare'ów na servie. Powoli zaczyna się to zmieniać w jakąś japońską gierkę... czyżby CipSoft został wykupiony przez mikrusów? :)
Ajron 88
11-01-2007, 18:29
Ja osobiście jestem za tym aby questy np były organizowane dla solo playera.
Co to za frajda jak ktoś komuś czyści questy itp. Pójdzie ekipa ponad 40 osób w tym 70% shooterzy i nic im nie straszne. Co tam taki Juggernaut itp.
Ale jakby w danej chwili mógł wejść np do danego pomieszczenia tylko 1 klient itp to już mogłoby coś to utrudnić i zmniejszyć ilość rare'ów na servie. Powoli zaczyna się to zmieniać w jakąś japońską gierkę... czyżby CipSoft został wykupiony przez mikrusów? :)
Haha , a ja zastanawiałem sie kim jesteś , teras już wiem :D ^.-
Falcmoon
11-01-2007, 18:34
Wielka tajemnica to to nie jest;)
Poznanski Rycerz
11-01-2007, 18:52
@Topic
Thum thum ma teddy bear jednego na bank, w tym roku nie wiem czy ktos dostal...
@navo
bo sie ciebie balem....
@tharrin
moj angielski jest 2 razy lepszy niz twoj, moj 2nd owner = taki sam angielski jak hmm... Lizales dupe kardearowi na gc o to chodzi...
@galana
Konda na bank na tym nie poprzestanie i pozniej moze znowu zacznie grac jak zobaczy ze ma gowno do robienia i nabierze dystansu do gry
Ajron 88
11-01-2007, 19:01
@Topic
Thum thum ma teddy bear jednego na bank, w tym roku nie wiem czy ktos dostal...
@navo
bo sie ciebie balem....
@tharrin
moj angielski jest 2 razy lepszy niz twoj, moj 2nd owner = taki sam angielski jak hmm... Lizales dupe kardearowi na gc o to chodzi...
@galana
Konda na bank na tym nie poprzestanie i pozniej moze znowu zacznie grac jak zobaczy ze ma gowno do robienia i nabierze dystansu do gry
Albo pójdzie po rozum do głowy i zajmie sie dzieckiem zamiast grac w gierki.
Poznanski Rycerz
11-01-2007, 19:14
Jakie znowu dziecko?
To sa plotki... Chociaz, nauczy pewnie dzieciaka grac w to gowienko i da rade. xD
Falcmoon
11-01-2007, 19:16
Proponuję wszystkim posiadającym NEO i mającym od kilku dni koszmarne lagi ZGŁOSIĆ do "pomocy technicznej";p pod numerem 0800102102. Powiedzieć, że połączenie z hostem 62.146.31.167:7171 jest niestabilne i że złożycie reklamację jeśli nie zostanie to naprawione. Niech się wezmą do roboty. Czas zakupić nowe rutery, postawić dodatkowe łącza a nie zwiększać prędkość użytkownikom końcowym >.<
Nie chcę robić wywodów z prawa telekomunikacyjnego ale naprawdę wiele może teraz klient :) TP już dwie kary dostała, niech się doczeka kolejnych...
@up
Mam neostrade i rzeczywiście od kilku dni mam lagi,freezy. :(
Falcmoon
11-01-2007, 19:23
To bierz się do roboty. Łap za telefon. Do dzieła!
@up
A czy to coś da? Wątpie... :(
Poznanski Rycerz
11-01-2007, 19:36
No tak ostatnie kilka dni to neostrada sie rozlaczala...
Wiele to nie da, kiedys zadzownilem to bylo wielkie odsylanie niech pan tam niech pan tam... W koncu dodzwonilem sie do wlasciwiego i nic sie nie dowiedzialem.
Falcmoon
11-01-2007, 19:39
Właśnie, podejście większości: "a czy to coś da?" X( najlepiej zostawić wszystko się samo zrobi... zgadza się? No jasne.
Rany, ludzie zrobiłem to ja zrób ty, wtedy zrobi reszta. Pójdzie masa zgłoszeń to coś wtedy zrobią. A jak wszyscy mają to w d...ie to pewnie że oleją sprawę. Myślą, że wszystko jest ok bo przecież nikt nic nie zgłasza!
@up
Ok, więc zróbmy to! B)
Jakie znowu dziecko?
To sa plotki... Chociaz, nauczy pewnie dzieciaka grac w to gowienko i da rade. xD
Dziecko Kondy to nie sa zadne plotki...
Steffi juz urodzila i to nie jest zadna tajemnica.
Poznanski Rycerz
11-01-2007, 20:40
Nie wiem, nie gadalem z nim dawno...
Ciekawe, ciekawe xD
Kuczer88
11-01-2007, 20:56
Ale sobie temat znalezliscie hahahhahah. Rzeczywiscie inrtygujące :>. Bachor jakiegoś kolesia ktory przenosił Tibie na rl life Kiedy mu coś nie wychodziło. Nie wiem czy pamietacie ale złamał klawiature jak padł na warlocku bodajże na 150 lvl no nvm ale takie zachowanie swiadczy o jego mądrosci. :P GO GO GO dziecko kondy uciekaj od ojca bo staniesz sie "Patriotą" :P
Trialowiec
11-01-2007, 21:12
kiedys zadzownilem to bylo wielkie odsylanie niech pan tam niech pan tam... W koncu dodzwonilem sie do wlasciwiego i nic sie nie dowiedzialem.
Wcale się nie dziwię, jakby do mnie zadzwonil jakiś kretyn to też bym skierował go gdzieś indziej.
@Falcmoon
Zgadzam sie z Tobą co do questów. Gra stała by sie trudniejsza a i ceny na serverze nie byłyby takie niskie.
Ale sobie temat znalezliscie hahahhahah. Rzeczywiscie inrtygujące :>. Bachor jakiegoś kolesia ktory przenosił Tibie na rl life Kiedy mu coś nie wychodziło. Nie wiem czy pamietacie ale złamał klawiature jak padł na warlocku bodajże na 150 lvl no nvm ale takie zachowanie swiadczy o jego mądrosci. :P GO GO GO dziecko kondy uciekaj od ojca bo staniesz sie "Patriotą" :P
Nie bachor tylko "dziecko"- mimo wszystko kultury osobistej zawsze ci brakowalo.. moze w nastepnym poscie nazwiesz to bogu ducha winne dziecie benkartem?-.^
Daj juz spokuj temu dziecku bo naprawde nie wypada..
Co do lamania roznosci- sam nie amsz pojecia ile razy ja mialem chec cos polamac po roznego rodzaju akcjach jakie odwalali gowniarze w tej "grze", ze wspomne tylko rasistowskie hasla niektorych high lvli "przy" wladzy.. I bynajmniej nie byla to chec rozbicia klawiatury a raczej rozbicia czyjejs gowniarskiej glowki..-.-
@Tragicall- trzymaj piecze nad dzieciakami bro bo widac sie ostanio rozbestwili..
@Poznanski~zaczales jakas prywatna wojne z Tharrinem na forum czy co?
@Pawlon~ jak tam karaoke nablet?
@Sinid~ gogo lvl..!! Jezeli kiedys sie zaloguje na swoim kompie w polsce to chce widziec ze masz 100 lvl a nie;]
@Reszta~ przestancie roztrzasac przegrana wojne.. bylem na forum 3 dni temu- od tego czasu 25 stron przybylo z czego 24 o niczym ciekawym tylko wasze klutnie...-.-
@Delewu~ wiem ze tu lookasz wiec pozdro bro i dla ciebie;]
aragorn uczciwy
11-01-2007, 22:07
Lool ja chyba nie w temacie, bo 1 raz slysze, zeby konda mial jakies dziecie...
@Topic
Na galanie nudy, wiekosz osob nie expi bo ma lagi/kicki i to nawet ci ktorzy nie maja neostrady... zauwazylemz e na innych serwerach takich lagow nie ma... Heh widac nawet Galanie sie nie podoba wladza HWL i robi na zlosc wsyztskim kicki...:P(to byl joke^^)
Tibie juz max zjebali :
22:02 The forces of evil are preparing for something evil to invade our plane of existence. Defend the desert north of Darashis from their intrusion.
Po Zabjciu Bones wypada :S to po co na ani~~ taka nagroda tibia schodzi na psy powoli za latwo.........
22:02 You lose 106 hitpoints due to an attack by an undead minion.
22:07 You see a skull helmet (Arm:9).
It weighs 42.00 oz.
22:07 You see a teddy bear.
It weighs 5.90 oz.
@Dzimor
Gratz0r za takie rare;)
Nie wiem jak na innych servach ale na galanie nie da sie grac.
Kick, freez, freez, kick, freez... itp.
Co do TP to dzwonic!!!!! Na pewno to cos da!
Wiem bo kiedys pracowalem w telekomunie ;)
Trialowiec
12-01-2007, 00:43
Tibie juz max zjebali :
22:02 The forces of evil are preparing for something evil to invade our plane of existence. Defend the desert north of Darashis from their intrusion.
Po Zabjciu Bones wypada :S to po co na ani~~ taka nagroda tibia schodzi na psy powoli za latwo.........
22:02 You lose 106 hitpoints due to an attack by an undead minion.
22:07 You see a skull helmet (Arm:9).
It weighs 42.00 oz.
22:07 You see a teddy bear.
It weighs 5.90 oz.
To sa chyba jakieś kpiny.
@Dzumior
Mamy ze soba allied. <3 Widzew Lodz & Ruch Chorzow <3
thewojtek
12-01-2007, 01:13
CZY WYGRYWASZ CZY NIE I TAK KOCHAM CIE!! BO NAJLEPSZY W POLSCE JEST, ŁODZKI WIDZEW, RTS!! <3 Ruch
@topic
Galana sux, rary z najazdow sux
Steffi urodzila jakies 3 tygodnie temu -,-
Konda idzie do wojska!
Konda ma dzieciaka!
Konda idol narodu! chmmmmm? :cygaro:
Żalosne.
Co do innej części tematu jak już pisałem czekam aż lootne Great Shielda z rata.
Cya
Konda idzie do wojska!
Konda ma dzieciaka!
Konda idol narodu! chmmmmm? :cygaro:
Żalosne.
Co do innej części tematu jak już pisałem czekam aż lootne Great Shielda z rata.
Cya
H...a...H...a...H...a...H...a <ironia)
H...a...H...a...H...a...H...a <ironia)
Metafora taka.... co do mojego postu, złotoryjski wieśniaku.
Metafora taka.... co do mojego postu, złotoryjski wieśniaku.
Wiesniakow szukaj sobie wsrod kolegow, ohh sorry zapomanielm ze ich nie masz :/ Placku hahahahhahah ty przystrojona lalko xDDD
Panowie powtarzam po raz kolejny "zczepmy zło, zczepmy zło" Nie kłócić się tu, to nie miejsce na kłótnie. B)
aragorn uczciwy
12-01-2007, 18:00
Xmazy... poprustu ich ignoruj.. to dziala;]
aragorn uczciwy
12-01-2007, 18:16
Proponuję wszystkim posiadającym NEO i mającym od kilku dni koszmarne lagi ZGŁOSIĆ do "pomocy technicznej";p pod numerem 0800102102. Powiedzieć, że połączenie z hostem 62.146.31.167:7171 jest niestabilne i że złożycie reklamację jeśli nie zostanie to naprawione. Niech się wezmą do roboty. Czas zakupić nowe rutery, postawić dodatkowe łącza a nie zwiększać prędkość użytkownikom końcowym >.<
Nie chcę robić wywodów z prawa telekomunikacyjnego ale naprawdę wiele może teraz klient TP już dwie kary dostała, niech się doczeka kolejnych...
Dobra wydrukowalem to tacie, jak przyjdzie z roboty to zadzwoni... Ale jest pewien problem... Moglbys napsiac co trzeba dokladnie powiedziec tej babce?? (czyli taki monolog napisz:P)
Ametystowec
12-01-2007, 18:20
17:03 Valygar Corthalla [28]: hiho
17:03 Zamzoz The Sorcseres [41]: hi?
17:03 Valygar Corthalla [28]: i can sell 180 burst's to you
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: ok
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: offer ;>?
17:04 Valygar Corthalla [28]: 20gp each
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: 20 gp each arrow`
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: u kidding me ?
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: cya
17:04 Valygar Corthalla [28]: bye
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: u willl die~
17:04 Valygar Corthalla [28]: lol
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: ye
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: we will se~
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: if u dont give me all the arrows
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: u will die ~
17:05 Valygar Corthalla [28]: we will see what deviladon gonna make witch this
17:05 Zamzoz The Sorcseres [41]: ok
17:05 Zamzoz The Sorcseres [41]: we will
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: Wher ru ?
17:06 Valygar Corthalla [28]: hmmm
17:06 Valygar Corthalla [28]: thais depot?
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: i give ya
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: 5 gp
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: eacch arrows
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: k?
17:06 Valygar Corthalla [28]: nah, i have already 3k for 200 arrows so bye
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: yehdie
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: xD
Czy może mu ktoś powiedzieć co ja zrobiłem źle?! :D
Falcmoon
12-01-2007, 18:48
17:03 Valygar Corthalla [28]: hiho
Czy może mu ktoś powiedzieć co ja zrobiłem źle?! :D
Nom. Nie zabiłeś jej po tym wszystkim ;) <joke>
@Aragorn uczciwy
Szczerze to z tego co widzę możesz jej powiedzieć wszystko. Bo widzę, że już nawet ledwo się strony www ładują.
Ogólnie to powiedz jej <jemu>, że parametry łącza jakie ci gwarantowali nie są zachowane (prędkość zmalała, strony się wolno ładują) oraz, że nie trzyma stabilnie protokołu TCP w grach internetowych których servery znajdują się za granicami kraju zwanego Polską... powinno wystarczyć. Dostaniesz numer zgłoszenia które sobie zapisz. Będzie w przyszłości służył za dowód w razie składania reklamacji (lub rozwiązywania umowy). Pod warunkiem, że nie naprawią tego oczywiście. :)
Jeśli coś jeszcze będzie niejasne nie wahajcie się pytać.
Postaramy się coś wymyślić. Aha i pamiętajcie ze nawet umowę określoną na 12,24 itp miesięcy możecie rozwiązać jeżeli tp sa nie będzie w stanie zapewnić takiego łącza jakie powinno być.B)
Nalesnik102
12-01-2007, 19:14
Wie ktos co jest z colorionticostes'em? last login ma w tamtym roku:D
konda Oen i kardear mają hota?
Trialowiec
12-01-2007, 19:36
Wie ktos co jest z colorionticostes'em? last login ma w tamtym roku:D
konda Oen i kardear mają hota?
Colo jest retired z tego co wiem.
Konda, Oen i Kardear maja HOTA.
PalladynHunter
12-01-2007, 19:42
Moze i jestem secura ale licze na galane :P
Dyskusje
itd itp dostepne xD
Maniek Master
12-01-2007, 19:51
Yo. Jak ja dawno tu nie zaglądywałem B) No wiecie Czasu nie mam . Pozdro dla wszystkich z Galany;)
Yo. Jak ja dawno tu nie zaglądywałem B) No wiecie Czasu nie mam . Pozdro dla wszystkich z Galany;)
To jak juz zajrzales mam do Ciebie wielka prosbe : ZMIEN COMMENT NA TIBIA.COM !!!!!!!!! bo sie ludzie ze mnie smieja !!!:p
Maniek Master
12-01-2007, 20:17
Czemu nie mogłaś mi o tym napisać jak byłem online :] ???np dzisiaj:)
aragorn uczciwy
12-01-2007, 20:22
Dear Tibia player,
This is a reminder that your Tibia Premium Account will expire in two
weeks. To extend it simply log into your account and click on "Extend
premium account". If you do not wish to extend it, your account will be
reduced to free status once the Premium Account has expired. Of course,
you are welcome to go on playing as a free player for as long as you
like. However, please remember that all premium benefits will be
suspended unless a new Premium Account is bought.
Kind regards,
Your CipSoft Team
CO to znaczy?:> Poprostu ze mi sie pacc kaczy?
PolishDrinker
12-01-2007, 20:24
kończy, kończy sie kończy
Czy wy niemacie tych cholernych lagów ? ;<
Ja juz 5-ty dzień grac niemoge. Lagi, freezy a na koniec kicki.
To słowa które opisują stan komfortu gry jaki mnie spotyka na Galanie :(
A pacc leci...
Nalesnik102
12-01-2007, 21:42
Czemu Gladiasnos nic a nic nie expi od roku?:D ine chce mu sie juz czy co?:P
aragorn uczciwy
12-01-2007, 21:53
@kilka upow wczesniej
Ja tam se gram na candi, tam 0 lagow chociaz mam neo... na galanie all maja lagi, nawet szwedzi. Spamujcie na help why sa lagi to moze cos z tym zrobia^^
Watpie zeby great shield lecial z rata, ale kto wie czy nie leci z Ferumbulasa teraz^^
Ametystowec
12-01-2007, 21:57
Czy wy niemacie tych cholernych lagów ? ;<
Ja juz 5-ty dzień grac niemoge. Lagi, freezy a na koniec kicki.
To słowa które opisują stan komfortu gry jaki mnie spotyka na Galanie :(
A pacc leci...
U mnie to samo :(
btw
20:53 Amazonfisken [102]: Sell Keekz'lorenzo 50 gp!!!!! BUy PLIX
Czemu nie mogłaś mi o tym napisać jak byłem online :] ???np dzisiaj:)
Sam sobie odpowiedz i nie pisz do mnie na tibi... ani na trade zebym sie odezwala bo przypal robisz;p
aragorn uczciwy
12-01-2007, 23:22
20:53 Amazonfisken [102]: Sell Keekz'lorenzo 50 gp!!!!! BUy PLIX
Buy!Buy! I have only 49.9gp;/ sux!
Poznanski Rycerz
12-01-2007, 23:48
Dear Tibia player,
This is a reminder that your Tibia Premium Account will expire in two
weeks. To extend it simply log into your account and click on "Extend
premium account". If you do not wish to extend it, your account will be
reduced to free status once the Premium Account has expired. Of course,
you are welcome to go on playing as a free player for as long as you
like. However, please remember that all premium benefits will be
suspended unless a new Premium Account is bought.
Kind regards,
Your CipSoft Team
CO to znaczy?:> Poprostu ze mi sie pacc kaczy?
Eee, to znaczy, ze za 2 tygodnie skonczy ci sie pacc, w celu przedluzenia pacca, po prostu masz sie zalogowac na stronie i kliknac magiczny przycisk EXTEND PACC. Jesli nie chcesz przedluzyc swojego platnego konta, twoj status bedzie zmieniony do darmowego konta, oczywiscie, na koncie nieuprzywilejowanym mozesz grac tak dlugo jak zechesz. Jednakze, prosimy abys pamietal ze wszystkie korzysci z pacca beda uniewaznione, zamrozone, dopoki nie kupic nowego premimum account. DOkladnie tak, i niech mi nikt nie mowi ze zle przetlumaczylem, bo tlumaczenie w slowo w slowo konczy sie parodia sthura.
Jak gralem na galanie to nie mialem lagow, niestety to bylo we wrzesniu :P. Z tego co wiem Rumek nie ma lagow... zainstalujcie se zone alarm'a darmowegom zobaczycie ile macie prob wlaman ^^
Cataclism
12-01-2007, 23:59
ajjj juz niedlugo kolejny knight z 8 m lvl :> no i pierwszy barbarian addon :>
Ajron 88
13-01-2007, 00:00
ajjj juz niedlugo kolejny knight z 8 m lvl :> no i pierwszy barbarian addon :>
Kto barbariana uskładał ? :)
Cataclism
13-01-2007, 00:17
Kto barbariana uskładał ? :)
nie chce sie chwalic ale ja XD jeszcze tylko kilka red zostalo
dzisiaj dobry dzien xD axe 90, lvl no i 3% do 8 m lvl left
Poznanski Rycerz
13-01-2007, 00:45
@ catri
no to troche ach ach ach i 8 mlvl xD
Gratz
@Topic
@tharrin
jak twoj angielski jest lepszy od mojego to ja jestem szwedem, lol
Nom. Nie zabiłeś jej po tym wszystkim ;) <joke>
@Aragorn uczciwy
Szczerze to z tego co widzę możesz jej powiedzieć wszystko. Bo widzę, że już nawet ledwo się strony www ładują.
Ogólnie to powiedz jej <jemu>, że parametry łącza jakie ci gwarantowali nie są zachowane (prędkość zmalała, strony się wolno ładują) oraz, że nie trzyma stabilnie protokołu TCP w grach internetowych których servery znajdują się za granicami kraju zwanego Polską... powinno wystarczyć. Dostaniesz numer zgłoszenia które sobie zapisz. Będzie w przyszłości służył za dowód w razie składania reklamacji (lub rozwiązywania umowy). Pod warunkiem, że nie naprawią tego oczywiście. :)
Jeśli coś jeszcze będzie niejasne nie wahajcie się pytać.
Postaramy się coś wymyślić. Aha i pamiętajcie ze nawet umowę określoną na 12,24 itp miesięcy możecie rozwiązać jeżeli tp sa nie będzie w stanie zapewnić takiego łącza jakie powinno być.B)
sorry ael to nie wina tepsy tylko routerow po drodze do niemiec, ja mam neo, max transfer osiagam non stop, a nie wiem czy mam lagi w tibii bo nie gram, al oglnie net chodzi bez zarzutu.
Czemu Gladiasnos nic a nic nie expi od roku?:D ine chce mu sie juz czy co?:P
bo jak sie dowiedzial ze grasz na galanie to zrezygnowal, sluszna decyzja.
@kilka upow wczesniej
Ja tam se gram na candi, tam 0 lagow chociaz mam neo... na galanie all maja lagi, nawet szwedzi. Spamujcie na help why sa lagi to moze cos z tym zrobia^^
Watpie zeby great shield lecial z rata, ale kto wie czy nie leci z Ferumbulasa teraz^^
ta.. spammowanie na helpie n a pewno cos da...jaki bezsens, wez zaspammuj kazdego z twojego gg to moze cos pomoze.
Eee, to znaczy, ze za 2 tygodnie skonczy ci sie pacc, w celu przedluzenia pacca, po prostu masz sie zalogowac na stronie i kliknac magiczny przycisk EXTEND PACC. Jesli nie chcesz przedluzyc swojego platnego konta, twoj status bedzie zmieniony do darmowego konta, oczywiscie, na koncie nieuprzywilejowanym mozesz grac tak dlugo jak zechesz. Jednakze, prosimy abys pamietal ze wszystkie korzysci z pacca beda uniewaznione, zamrozone, dopoki nie kupic nowego premimum account. DOkladnie tak, i niech mi nikt nie mowi ze zle przetlumaczylem, bo tlumaczenie w slowo w slowo konczy sie parodia sthura.
Jak gralem na galanie to nie mialem lagow, niestety to bylo we wrzesniu :P. Z tego co wiem Rumek nie ma lagow... zainstalujcie se zone alarm'a darmowegom zobaczycie ile macie prob wlaman ^^
ladny translator, od kiedy polak przetlumaczyl by text w bezokolicznikach? "dopoki nie kupic"? i to nie moze byc nie "kupisz" misstype bo za cholere nie leza literki kolo siebie, i to 2 ;) i do dobrego, dokladnego tlumaczenia jest temu daleko, takze suspended = zawieszony, zamrozony = freezed ;) zamrozic to sobnie mozesz kurczaka w lodowce ;)
MR mi is the bestestest inglisch
Falcmoon
13-01-2007, 03:36
sorry ael to nie wina tepsy tylko routerow po drodze do niemiec, ja mam neo, max transfer osiagam non stop, a nie wiem czy mam lagi w tibii bo nie gram, al oglnie net chodzi bez zarzutu.
Pawlonku drogi. Rutery "exchange" czyli odpowiadające za trasfer danych między państwami należą do tp sa. Są integralną częścią sieci szkieletowej (polpak z tego co pamiętam obsługuje tp sa). Ponieważ dzierżawcą jest tp sa to oni prawnie odpowiadają za stan i użytkowanie tychże ruterów. Ich obowiązkiem jest ich prawidłowa konfiguracja i reagowanie w sytuacjach kryzysowych (chyba że w umowie dzierżawy jest zaznaczone inaczej). Zrzuć mi swój tracert do servera galany na forum. Zobaczymy którym ruterem idą twoje pakiety w kierunku niemiec. Dzięki temu będziemy mieli lepszy obraz sytuacji jaka jest w naszej pięknej neo.
Niestety prawdopodobnie do wtorku mnie nie ma... :)
Cat~ nieźle Ci poszło z tym outfitem, gdybym nie był sword fighterem też pewnie robiłbym barbariana, a tak od miesięcy szukam dragon claw...;(
Pawlonku drogi. Rutery "exchange" czyli odpowiadające za trasfer danych między państwami należą do tp sa. Są integralną częścią sieci szkieletowej (polpak z tego co pamiętam obsługuje tp sa). Ponieważ dzierżawcą jest tp sa to oni prawnie odpowiadają za stan i użytkowanie tychże ruterów. Ich obowiązkiem jest ich prawidłowa konfiguracja i reagowanie w sytuacjach kryzysowych (chyba że w umowie dzierżawy jest zaznaczone inaczej). Zrzuć mi swój tracert do servera galany na forum. Zobaczymy którym ruterem idą twoje pakiety w kierunku niemiec. Dzięki temu będziemy mieli lepszy obraz sytuacji jaka jest w naszej pięknej neo.
Niestety prawdopodobnie do wtorku mnie nie ma... :)
Cat~ nieźle Ci poszło z tym outfitem, gdybym nie był sword fighterem też pewnie robiłbym barbariana, a tak od miesięcy szukam dragon claw...;(
nie bede sie klocil bo sie dobrze na tym nie znam, ale fakt faktem sa takze routery po niemieckiej stronie, i nie powiesz mi ze za nie tez tepsa odpowiada, takzke jestem 100% pewien ze nie wszystkie routery przez ktore sie laczymy naleza do tepsy, take pamietam afere przed wakacjam z wielkimi lagami, wtedy wlansie kupel udzi namierzalo swoje pokazcenie i postowalo jego przebieg na gm forum, i chcialo nie chcial wiele osob w tym w tamtym czasie np ja z galana laczyklo sie nawet przez francje! wiec nie obarczaj tepsy za "cale zlo na swiecie"
o kurde al napiaslem chjaotycznie, sorka za to ale nie chce mi sie poprawiac, ide spac, do jutra :P
Falcmoon
13-01-2007, 09:00
Pawlonku nie obarczam winą tepsy tylko próbuję namówić ludzi do działania w kierunku usunięcia awarii. Samo się nie zrobi. A to, że z Regensburgiem łączyłeś się przez Francję nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem :) nie raz tak było, polityka ruchu sieciowego. W razie przekroczenia konkretnej metryki protokoły rutingu przełączają ruch. A to że pakiet leci przez Francję wcale nie oznacza, że ma większe opóźnienie. W sieciach komputerowych odległość fizyczna nie ma znaczenia, liczy się tylko ilość skoków lub czas opóźnienia między ruterami (zależy który protokół rutingu obowiązuje w sieci, OSPF, RIPv1, RIPv2 itp).
Wnioski które wyciągnąłem wcześniej oparłem na podstawie tego samego problemu u wszystkich polskich graczy. Jesteś pierwszym któremu Tibia działa w dzień dobrze... farciarz. :) Poza tym skierowanie problemu do tp sa rozwiązuje sprawę nawet jeżeli wadliwy ruter znajduje się za granicą. Mają swoją komórkę odpowiadającą za współpracę z firmami operującymi tamże.
Muszę lecieć, pociąg do Krakowa mi odjedzie... :evul: Do zobaczenia niedługo.
aragorn uczciwy
13-01-2007, 12:35
@cati
nic dziwnego ze masz barabiana, latasz po all miastach patrzysz kto ma red peice of cloth i dodajersz do vip, jak ejst online to poewnie jest cos takeigo: Give me your red peice or hunted... No ale dobry sposob nigdy nie jest zly:P
A jak jzu all sie chwala addonami to:
Ja mam 28 ED i jeszcze 1 rg i 25 hardended i mam full warriora:D 8o :cup: :evul:
@cati
nic dziwnego ze masz barabiana, latasz po all miastach patrzysz kto ma red peice of cloth i dodajersz do vip, jak ejst online to poewnie jest cos takeigo: Give me your red peice or hunted... No ale dobry sposob nigdy nie jest zly:P
Ja mam 28 ED i jeszcze 1 rg i 25 hardended i mam full warriora:D 8o :cup: :evul:
dobry sposob nie jest zly.. jak cie spotkam to mi to oddasz ;)
Cataclism
13-01-2007, 14:08
@cati
sorry ale wszystko kupowalem lub hero hunty ktore zabraly mi spokojnie ze 30 h gry :> ale mowie wam ze red to nie jest czesty loot lol
Pan Devon
13-01-2007, 14:46
ktoś tam pisał o tracert z neostrady. prosze bardzo:
C:\Documents and Settings\.>tracert 62.146.31.167
Trasa śledzenia do 62.146.31.167 przewyższa maksymalną liczbę przeskoków 30
1 15 ms 17 ms 17 ms war-ru7.neo.tpnet.pl [213.25.2.12]
2 17 ms 15 ms 15 ms ge-2-2-9.war-r3.tpnet.pl [212.160.0.53]
3 * * 16 ms ge-6-0-0.war-tr3.tpnet.pl [195.149.232.133]
4 * 40 ms 44 ms so-3-1-0-0.fftcr4.Frankfurt.opentransit.net [193
.251.240.73]
5 41 ms 41 ms 42 ms te10-1.fftse1.FrankfurtAmMain.opentransit.net [1
93.251.241.202]
6 * * 50 ms ge4-3-0-1000M.ar2.FRA3.gblx.net [208.51.74.13]
7 50 ms * 115 ms ge9-1-600.cr1.FRA3.ip-exchange.de [208.48.239.10
]
8 * 56 ms 53 ms srp4-0.cr2.NBG1.content-core.net [212.123.127.18
]
9 60 ms * 54 ms ge1-2-940.rtr2.colo1.NBG1.content-colo.net [212.
123.127.69]
10 * * * Upłynął limit czasu żądania.
11 * * * Upłynął limit czasu żądania.
12 * * * Upłynął limit czasu żądania.
13 * * * Upłynął limit czasu żądania.
14 * * * Upłynął limit czasu żądania.
15 * * * Upłynął limit czasu żądania.
16 * * * Upłynął limit czasu żądania.
17 * * * Upłynął limit czasu żądania.
18 * * * Upłynął limit czasu żądania.
19 * * * Upłynął limit czasu żądania.
20 * * * Upłynął limit czasu żądania.
21 * * * Upłynął limit czasu żądania.
22 * * * Upłynął limit czasu żądania.
23 * ^C
aragorn uczciwy
13-01-2007, 15:05
dobry sposob nie jest zly.. jak cie spotkam to mi to oddasz
Oj chyba nie:P
@Cat
Ta, za czesto to z hero nie leci Red Piece... a tez malo osob ma to w domqach..:P
@Pan Devon
Skad ja moge wziasc ten Tracent??
Edit
WLaczam tracenta i wyskakuje mi czarne okienko, i zaraz znika^^
@Pan Devon
Skad ja moge wziasc ten Tracent??
google nie boli
a tracert masz pod nosem
Ajron 88
13-01-2007, 15:40
Freezed.. niewiem co to znaczy i czy jest to poprawna forma (czy taki wyraz wogóle istnieje ? :D)
Zamrożony = Frozen.
<3
p.s. A co do waszego neo to nie żałuje że zostałem przy osiedlowym dostawcy internetu, jak mam lagi tak jak 15 minut temu , biore komórke (lub odpalam fajke i ide spacerem bo to 25 metrów od mojego domu) , dzwonie i mówie że lipa jest z pingiem , i cyk cyk , 5 minut i gramy dalej , fakt faktem że szef firmy to kretyn i chcąc nie chcąc czasem niezłe pierdoły próbuje mi wcisnąc ("ping masz taki wysoki od kilku dni bo ci się kabel poluzował"<:D>) , co by nie mówic wszystko moge załatwic na miejscu od ręki :P.
WLaczam tracenta i wyskakuje mi czarne okienko, i zaraz znika^^
Start => Uruchom polecenie => cmd
i tutaj dopiero pisz
ja tam nie korzystam z windowsa i nie mam problemow ^^
Segalczuk
13-01-2007, 19:18
Kto mnie weznie do gildii bo Champion~ prawie zawsze nikogo nie ma ;p
Poznanski Rycerz
13-01-2007, 20:08
@tharrin
ty jestes tak glupi ze mnie przerazasz. Napisalem, ze nie tlumacze doslownie bo to wychodzi jak parodia sthura, ale do ciebie to jak do dupy mowic.
@tharrin
ty jestes tak glupi ze mnie przerazasz. Napisalem, ze nie tlumacze doslownie bo to wychodzi jak parodia sthura, ale do ciebie to jak do dupy mowic.
Sthura powiadasz??
Fu*k you- tere fere..
Fu*k you too- ty tez tere fere!!
:D
Ludzie nie klucic mi sie tu o cholerne tlumaczenia bo obaj macie biedny ten second language :p
wilderwein
14-01-2007, 00:12
ja tam nie korzystam z windowsa i nie mam problemow ^^
Linux? o yeah ;> nastepny użytkownik linuksa grający w Tibie? ;-)
Linux? o yeah ;> nastepny użytkownik linuksa grający w Tibie? ;-)
Taaaa, chociaż pierdole taką grę... -.- same kłopoty przez to
zbugowany klient
Poznanski Rycerz
14-01-2007, 12:18
zamrozić — zamrażać
1. «poddać coś działaniu niskiej temperatury, doprowadzając do całkowitego lub częściowego zamarznięcia»
2. «silnie schłodzić»
3. «wstrzymać realizację, użytkowanie lub sprzedaż czegoś»
bibliografia ^^: www.pwn.pl
SPOJRZ NA 3 ZNACZENIE> Nie wiem tharrin ale chyba znowu cos ci ne wyszlo ^^, bo kazdy wie, ze sie nie tlumaczy w slowo w slowo tak jak ty. Widze cie w roli tlumacza jakbyś miał tekst, a tam by ci sie idiom zapodział.
Wiec jak nie umiesz polskiego to sie nie zabieraj za angielski, bo jestes znany z brazyliskiej konstrukcji zdania tj. Np Present Simple
Tharrinowe zdanie : Podmiot/ osoba + (odmieniony) to be+ czasownik ^^
Wszyscy sie z tego brechtali ale zaraz sie wyprzesz
mR THE BESTESTESTETS ENGLISH
@kurier
O to mi chodzi^^ wiekszosc polskich tlumaczy robi ten blad, ostatnio ogladalem miasto gniewu z napisami - cos takiego bylo
SHUT THE FU*K UP - POLSKIE TLUMACZENIE - NIE MAM CI NIC DO POWIEDZENIA -.-
@Linux userzy
gratuluje wytrwalosci przy linuxie ^^
zamrozić — zamrażać
1. «poddać coś działaniu niskiej temperatury, doprowadzając do całkowitego lub częściowego zamarznięcia»
2. «silnie schłodzić»
3. «wstrzymać realizację, użytkowanie lub sprzedaż czegoś»
bibliografia ^^: www.pwn.pl
SPOJRZ NA 3 ZNACZENIE> Nie wiem tharrin ale chyba znowu cos ci ne wyszlo ^^, bo kazdy wie, ze sie nie tlumaczy w slowo w slowo tak jak ty. Widze cie w roli tlumacza jakbyś miał tekst, a tam by ci sie idiom zapodział.
Wiec jak nie umiesz polskiego to sie nie zabieraj za angielski, bo jestes znany z brazyliskiej konstrukcji zdania tj. Np Present Simple
Tharrinowe zdanie : Podmiot/ osoba + (odmieniony) to be+ czasownik ^^
Wszyscy sie z tego brechtali ale zaraz sie wyprzesz
ostatnio ogladalem miasto gniewu z napisami
dobra, to pokarz mi gdzie sie "ze mnie wszyscy brechtali"
ja po prostu uwielbiam jak ty przekreczasz i wymyslasz sobie nowe fakty, jak to wchodzilem w dupe kardearowi, a nigdy nie byles na vent ze mna :D i co? wypomnialem to a tu cisza, wymyslasz kolejne gowno
panie kolego, jako ze masz angielski 2x lepszy od moejgo to na cholere ci napisy w filmie?!?! ja jestem w stanie obejrzec bez, a ty co? nie rozumiesz co mowia??!?!!?! nie powiem, czesto chodze na latwizne i uzywam napisow, bo nie znam slownictwa technicznego czy cos, no ale ty??? taki mastah? ktos taki jak ty z angielskim 2x lepszym jak moj to na pewno ma juz advenc'a i nie potrzebuje nic, pewnie myslisz po angielsku ;) szkoda ze jakos nigdy bnie bylo widac twojego angielskigo na forum tibia.com
cos zaczya mi sie wydawac ze ty te posty tutaj piszesz ze slwonikiem, i nie popisujsie definicjami bo twoje tlumaczenie nie bylo jak napisalem ANI dobre ani doslowne. wiec chcac parodiowac sthuhra z doslownym tluamczeniem to ci niewyszlo, jak chciales zrobic dobre tluamczenie to tez nie.
aragorn@
musisz podac parametry, przecierz ten sygnal namierzasz do czegos, czyli np ip galany, samo polecenie ci nie wyczyta z mysli gdzie ono ma sie laczyc :P
PS:
wklej mi przyklad najlepiej z jakiegos forum zdania mojego w present simple napisanego w ten sposob w ktory podales, chociarz raz w zyciu podaj przyklad i udowodnij co mowisz, a nie ciagle cos wymyslasz, to sie robi juz nudne :(
ciagle czekam na filmiki z twoich wielkich akcji na wojnach...
aragorn uczciwy
14-01-2007, 14:17
........................
aragorn uczciwy
14-01-2007, 14:19
Hmm... A etraz z innej ebczki: Mam wirusa w c:/windows/system32/autosys
WIrus dziala tak, ze co chwila sie resetuje mi komp;/ PRubowalem juz wejsc na system32 i usnac go recznie, ale odrazu jak klikne na system32 komp mi siada;/ Antywirusem bylo to samo... avast dolecial do system32 i sie komp resetowal... prubowalem ctr+alt+delete wylaczyc auto sys, ale to tez nic nie dalo.. Moze wy cos wymyslicie?;/ Bylbym bardzo wdzieczny w tibi...:P Bp of Uh dla zwyciezcy konkursu xD
ps. Tylko nie mowic ze mam zformatowac.... bo tyle to aj etz wiem, chodiz mi o usuniecie tego ebz formata
Hmm... A etraz z innej ebczki: Mam wirusa w c:/windows/system32/autosys
WIrus dziala tak, ze co chwila sie resetuje mi komp;/ PRubowalem juz wejsc na system32 i usnac go recznie, ale odrazu jak klikne na system32 komp mi siada;/ Antywirusem bylo to samo... avast dolecial do system32 i sie komp resetowal... prubowalem ctr+alt+delete wylaczyc auto sys, ale to tez nic nie dalo.. Moze wy cos wymyslicie?;/ Bylbym bardzo wdzieczny w tibi...:P Bp of Uh dla zwyciezcy konkursu xD
ps. Tylko nie mowic ze mam zformatowac.... bo tyle to aj etz wiem, chodiz mi o usuniecie tego ebz formata
ale on ci sie resetuje tak normalnie? jak "Twardy reset" ? czy masz jakis monit o bledzie albo odliczanie od minuty czy cos? poza tym sprobuj innym anty virem ;) i masz nowe bazy wirusow do swojego?
aragorn uczciwy
14-01-2007, 15:51
Mam najnowsza abze avasta.. sprawdzalem jeszcze ad-aware se personal, ale roneiz doszlo do system32 i wyskoczylo niebeiskie okienki jakies biale napisy i komp sie wlacza od nowa...;/
edit:
Moze ejst jakeis polecenie zeby nie wylaczalo kompa bezpolecenia...?;/
thewojtek
14-01-2007, 16:16
W awascie jest opcja usuwania zakazonego pliku przed( w czasie?) rozruchem systemu operacyjnego...
Joan_Brave
14-01-2007, 18:25
17:00 Primitives are attacking Thais!- powie mi ktoś do jasnej anielki cio to jest??
aragorn uczciwy
14-01-2007, 19:09
W awascie jest opcja usuwania zakazonego pliku przed( w czasie?) rozruchem systemu operacyjnego...
Txn, powidz dokladnie gdzie:P jak zadziala to amsz bp uh^^
Adrianoss
14-01-2007, 20:35
17:00 Primitives are attacking Thais!- powie mi ktoś do jasnej anielki cio to jest??
nie wiem czy mozna linki wklejac ale wkleje najwyzjej oberwe po uszach
http://tibia.erig.net/Raid#Primitive_raid_on_Thais
Witam!
Mam pytanie, jak stoją christmas tokeny na galanie?:P
Cataclism
15-01-2007, 23:17
ludzie XD jedzemy a nie spimy XD
ferie rox XD hahaha
ferie rox XD hahaha
kto ma ferie ten ma, u mnie ferie dopiero w lutym zagoszczą ;d
_PiteroS_
16-01-2007, 00:29
wie ktos moze dlaczego padl "zero"
nie to zebym plakal z tego powodu pytam z ciekawosci ...B)
Iwanek18
16-01-2007, 00:33
ferie rox XD hahaha
ja mam dopiero 26 stycznia ;/
i tak teraz lagi i nic sie nie da zrobic ;/
Cataclism
16-01-2007, 17:41
16:25 Ajax: Ah! All stuff there. I will start making axes now. Come later and ask me for axe.
jeszcze tylko 2 H ! ;p
Ajron 88
16-01-2007, 17:50
16:25 Ajax: Ah! All stuff there. I will start making axes now. Come later and ask me for axe.
jeszcze tylko 2 H ! ;p
Gratulacje..
Cataclism
16-01-2007, 18:08
Gratulacje..
no cio :( co zrobic chwale sie ;p
Nie no w końcu, gratz, w sumie Galana do reszty światów jest opóźniona troche w addonach, ale miło będzie zobaczyć tą pierwszą osobę w full Barbarianie ;]
ogolnie to galana opozniona jest we wszystkim.. ;\
ktos wie kiedy forum bedzie chodzilo ? :>
Gaucho10
16-01-2007, 18:48
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Galana jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Galanie. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl :p no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.
PS. Sorry za offtopa :p
Raziel kosiaz
16-01-2007, 19:18
Wiesz powiem ci ze jest bardzo dużo PA i dla mnie ten serw to serwer dla twardzieli :D. Ale wydaje mi się ze pytając tu na pewno znajdziesz kupli i zdobędziesz znajomości które ci pomogą przed PA :)
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Galana jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Galanie. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl :p no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.
PS. Sorry za offtopa :p
Prawie jak pvp-enforced ^^
thewojtek
16-01-2007, 20:12
Wiesz powiem ci ze jest bardzo dużo PA i dla mnie ten serw to serwer dla twardzieli :D. Ale wydaje mi się ze pytając tu na pewno znajdziesz kupli i zdobędziesz znajomości które ci pomogą przed PA :)
Chyba lizac dupe Hlv ....
odradzam galane :<
Prawie robi wielką różnicę ;d
Forum działa z powrotem ;D
sluszna uwaga xD
Lord Hybrid
16-01-2007, 23:08
no cio :( co zrobic chwale sie ;p
Bez mojego wsparcia...... psychicznego byś tego nie osiągnał. Gz też dla mnie!!!
Trialowiec
17-01-2007, 15:52
http://contest.mmosite.com/gameofyear/2006/
Pod tym adresem możecie oddać głos na Tibie, która została nominowana w kilku kategoriach przez portal MMOsite.com.
A tu macie Newsa z Galany:D
Aylitha
Jan 16 2007, 17:21:49 CET Died at Level 148 by an undead minion
Cataclism
17-01-2007, 16:32
Aylitha
Jan 16 2007, 17:21:49 CET Died at Level 148 by an undead minion
co za news lol jestes smieszny....
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17050
Przynajmniej jakis news a nie tylko wasze wyzwiska.....:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Lord Hybrid
17-01-2007, 19:38
Idz lepiej na OTSa pobawić sie z kolegami w GMa, a nie czepiasz sie kogoś deda.
Tam jak padniesz pododajesz sobie troche skilli i lvla ~ i bedzie git :p
Poznanski Rycerz
17-01-2007, 20:19
co za news lol jestes smieszny....
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17050
Idz lepiej na OTSa pobawić sie z kolegami w GMa, a nie czepiasz sie kogoś deda.
Tam jak padniesz pododajesz sobie troche skilli i lvla ~ i bedzie git :p
Chlopaki tak mu nawrzucaliscie ze juz wystarczy :P
Jak nie ma nic innego to niech napisze o dedzie aylithi ...
Tera"s" ma takie kompleksy ze masakra
aragorn uczciwy
17-01-2007, 21:01
Cati gz barabiana
Tak galana jest opuzniona
od pvp-enforcet rozni sie tylko tym ze na galanie sa rsy...
tak, zjechaliscie go ladnie, tlyko ze on jako jedyny napisalk wkoncu cos o wydarzeniach z galany... warto powiedziec rowniez ze zazek padl..(dobze mut ak bo to polak powinien miec najwiekszy lvl na galanie, a to mnie juz nie interesuje cyz dopek, czy nie... POLAK TO POLAK!)
CU :*
Ps. pominolem cos?
Lord Hybrid
18-01-2007, 00:47
Cati gz barabiana
Tak galana jest opuzniona
od pvp-enforcet rozni sie tylko tym ze na galanie sa rsy...
tak, zjechaliscie go ladnie, tlyko ze on jako jedyny napisalk wkoncu cos o wydarzeniach z galany... warto powiedziec rowniez ze zazek padl..(dobze mut ak bo to polak powinien miec najwiekszy lvl na galanie, a to mnie juz nie interesuje cyz dopek, czy nie... POLAK TO POLAK!)
CU :*
Ps. pominolem cos?
Pominąłeś: miejsce, czas i spoób deda Zazka :p
Panowie, mam takie pytanie...
Zbieram info na temat takich oto osób:
Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders
Interesuje mnie życiorys tych postaci, kto nimi gra/grał itd.
Ahh jeszcze jedno - jak się nazywali 2 knighci którzy na początku Galany siali postrach, mieli coś koło 50 lvli i podobne imiona... pamięta ktoś?
Pozdrawiam wszystkich.
thewojtek
18-01-2007, 01:56
Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders
Ahh jeszcze jedno - jak się nazywali 2 knighci którzy na początku Galany siali postrach, mieli coś koło 50 lvli i podobne imiona... pamięta ktoś?
Pozdrawiam wszystkich.
Pasterz = Go'thia
o Gothia pierwszy raz slysze
tehac tahec? czy jakos tak? ^^
Adrianoss
18-01-2007, 02:38
a nie przypadkiem tehec i tahac ? a pasterz to nie jest ktorys z nich bo jakos tak mi sie zdawalo
Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders
Pozdrawiam wszystkich.
Pasterz the Axemaster = Go'thia, jest rl friends lord anarchista
Gothia = nie mam pojecia, ale sugurujac sie nickiem ktos z powiazaniem pasterza~
Lord Of The Soliders = sharuja go dwaj bracia, ma tez 100+palka na furorze zapomnialem nicku, walczy przeciwko taifunowi ;>
Nie jestem pewien tych informacji ;)
@Aragon czemu niby polak ma miec najwiekszy lvl na servie ? aha aby levele o polowe mniejsze wygrywaly wojny ;> 80 % polakow sa to noobami ,
1. Nie umia angielskiego.
2. Splacaja sie szybko.
3. Dochodza do gildi ktora wydaje sie byc silniejsza. :)
4. Boja sie o swoje postacie poniewaz DED = 2 dni bez picia
Jedyne co polakom wychodzi to to gdy sa z szwedami w gildi, przykald taki blooc czy parencinkos, ;]
Oczywisicie nie mowie o wszystkich polakach~
aragorn uczciwy
18-01-2007, 09:37
Adelaoo, masz racje, zapomniales powiedziec, ze dla polkaow dojscie do wojny oznacza zmiane serva i bycie retired;] Polacy powinni wymiatac na pvp, wystarczy se tylko pocwiczyc.. a do pocwiczenia sluza otsy pvp-enforcet ktorych jest teraz pelno..;](mowi o realnych otsach,a nie co z exori walisz na caly ekran po 5 tys...)
a wiecie cos wiecej o tahacu i tehecu? znal ich kiedyskolwiek ktos? tez cos o nich slyszalem
ja znalem calkiem dobrze, pamietam czasy jak byliscmy razem w gildi, chyba w friendly ants, albo jeszcze wczesniej, pozniej zrezygnowali z gry na galanie i zabijali swoich wrogow np trapami w windzie kazo :P
a co od nich chcecie?
No nic w sumie, meli chłopcy łeb na karku bo potrafili niby takimi najtami zabić całkiem ładne lvle, a to, że ktoś się dał w trapa złapać z windą to już nikt tego nie pamięta... ;)
@Lord Of The Soliders
No ładnie ładnie...
A czy Pasterz~ i Tehec & Tahac to nie Ci sami 2 ludzie?
A czy Pasterz~ i Tehec & Tahac to nie Ci sami 2 ludzie?
A ja myśle że masz chyba racje co do tej teorii ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.