PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25

aragorn uczciwy
01-04-2007, 12:01
Haha, ja sie smieje, cati Huntuj mnie Fajkowy-Lolus mam nick^^ Niby go szkoda, ale byl strasznie pewny siebie, i nie lubil polakow.... Dobrze mu tak

Ps. z tego bedzie war... tak mi sie zdaje:P
Gdyby grali uczciwie do tego by nie doszlo...

Kuczer88
01-04-2007, 12:08
kazdy kto bedzie sie z zazka nabijal i bede znal tego kogos nick w tibi jest hunted baj

HAHAHAHAHAHA Zazek hacked xD ale sie ciesze i co mi teraz zrobisz?:baby:

Morbom
01-04-2007, 12:10
A ja mu współczuje, a wy kurwa zamknijcie mordy którzy się cieszycie, w końcu też troche czasu poświęcił na tą gre, wy byście płakali jakby wasze 70+lvle zostały zrookowane.
Wyjebane, że expił na bocie na tortoisach ale zawsze za to wszystko mógł miec troche kasy w rl, a teraz nic nie ma :(

Sogerd_Galana
01-04-2007, 12:20
Szkoda mi zazka, weszłem na rooka i napisałem do niego to sie nieodzywa ;]

Moze sam sie zrokowal, ale wlasciwie dobrze mu, byl szwedem.

aragorn uczciwy
01-04-2007, 12:20
A ja mu współczuje, a wy kurwa zamknijcie mordy którzy się cieszycie, w końcu też troche czasu poświęcił na tą gre, wy byście płakali jakby wasze 70+lvle zostały zrookowane.
Wyjebane, że expił na bocie na tortoisach ale zawsze za to wszystko mógł miec troche kasy w rl, a teraz nic nie ma

Sprzedawanie charow, oraz gra na botach jest nielegalna, wiec duzo nie stracil^^ to tylko gra noobqu, ewentualnie szkoda kasy ktora sie na pacc wydaje... Bottowal-Hack normalne, dobrze mu tak.

Sogerd_Galana
01-04-2007, 12:21

Szwed tez czlowiek

Toca
01-04-2007, 12:30

Szwed tez czlowiek

WSZEDELM, a nie weszlem -,-

@catri~ czy to oznacza ze stracil all itemy z Poi? (chodzi mi o ayli~)

Cataclism
01-04-2007, 12:40
HAHAHAHAHAHA Zazek hacked xD ale sie ciesze i co mi teraz zrobisz?:baby:

tobie nic nie tzeba robic bo dzisiaj poraz 3ci masz hacka ;p

Toca
01-04-2007, 12:46
hohoh, sytuacja na forum wraca do normalnosci xD

aragorn uczciwy
01-04-2007, 12:53
Odezwał się evul pro player który nawet nie umie zrobić 40 lvl, siedzieć na forum to sobie możesz ty gówno wiesz bo ledwo co 28 lvl zrobiłes więc zamknij swój jebany ryj, kurwa jak bym chętnie cię na rl dopadł dzieciaku ;d

@down
Bo mnie w*****ają takie ciecie które kurwa gówno wiedzą o tibii, robią 30 lvl pół roku... to kurwa aż skręca jak się takich posty czyta

To idz pobic mame krzeslem, moze to ci pomoze sie uspokoic^^ To tylko gra...^^

@DOwn
Wez mnie nie przezywaj bo sie poplacze? Jak nie grasz w tibie to po co sie wypowiadasz?8o :o

Morbom
01-04-2007, 12:55
To idz pobic mame krzeslem, moze to ci pomoze sie uspokoic^^ To tylko gra...^^
A co takie taktyki w domu masz?
Widze doświadczony jesteś.
Szczerze ja w Tibie nie gram od miesiąca i nie potrzebuje twoich pomocy i nie będe twoich sposobów stosował, więc thx, bye idź się jebnij tym krzesłem w łeb ;d

aragorn uczciwy
01-04-2007, 13:00
I sie podniose po tym hacku i pokarze ludzia jeszcze jak sie expi dobrze ze go shackowali bo tak samo jak ja uzywal bota .... i to jest wlasnie zajebiscie fair... ja sie nauczylem i wiecej nie popelnie tego bledu a On polowe lvli wbil na tym bocie. Tak prawda jest taka ze To nie przez bota ale ja wszystkie lvl zrobilem sam... bota wzielem tylko na wojne i nawet nie wiedzialem jak sie nim obslugiwac wiec go wylaczylem.... I bardzo sie ciesze bo ten kolo nie mial szacunku nawet do Ciebie Tylko ze ku*** Ty tego nie widzisz a ja temu sie przeciwstawilem

Racja;] Ciekawe kto teraz bedzie bloekrem HWL.... Cati ponoc "retired"

@Down
Cos bym ci powiedzial, ale nie bede karmic "Trolla"

Morbom
01-04-2007, 13:03
Racja;] Ciekawe kto teraz bedzie bloekrem HWL.... Cati ponoc "retired"
No ja głosuję na Fajkowy-Lolus, przecież to evul player wszystko potrafi ;)
Dobra ide z tąd cya Fajkowy-Lamusie.

Cataclism
01-04-2007, 13:05
I sie podniose po tym hacku i pokarze ludzia jeszcze jak sie expi dobrze ze go shackowali bo tak samo jak ja uzywal bota .... i to jest wlasnie zajebiscie fair... ja sie nauczylem i wiecej nie popelnie tego bledu a On polowe lvli wbil na tym bocie. Tak prawda jest taka ze To nie przez bota ale ja wszystkie lvl zrobilem sam... bota wzielem tylko na wojne i nawet nie wiedzialem jak sie nim obslugiwac wiec go wylaczylem.... I bardzo sie ciesze bo ten kolo nie mial szacunku nawet do Ciebie Tylko ze ku*** Ty tego nie widzisz a ja temu sie przeciwstawilem

wbiles sam powiadasz ? lol a ja slyszalem ze maciek z wlocka tez expil lol XD

Kuczer88
01-04-2007, 13:07
wbiles sam powiadasz ? lol a ja slyszalem ze maciek z wlocka tez expil lol XD

hahahhah cos bym powiedzial na temat Twojego chara ale Ty to dobrze wiesz wiec prosze nie odzywaj sie

Cataclism
01-04-2007, 13:16
hahahhah cos bym powiedzial na temat Twojego chara ale Ty to dobrze wiesz wiec prosze nie odzywaj sie

a czy ja mowie ze sam wbilem lol

aragorn uczciwy
01-04-2007, 13:18
Zmieniam tresc bo mi Adelao Kazal :(

Black_Cat
01-04-2007, 13:43
http://images20.fotosik.pl/187/ccb78f930a6d651f.jpg

Trzeba to opić B)

Dla tych co fotosik laguje
http://img144.imageshack.us/img144/2074/zazekst1.jpg

Toca
01-04-2007, 13:56
Zmien tresc tego posta =)

Edit: Thx =)

Ajron 88
01-04-2007, 15:01
Troche informacji , Zazka ponoć hacknoł Tobbe , co na to wskazuje ? Że jako pierwszy fragował Zazka swoim lv 39 ms (Zazek miał 156 wtedy) , pozatym w Ankh w temple "Zazek" mówił ze to właśnie jest Tobbe i że zrobił to za :

"He shouldn't be an idiot to me and my mates".

Co do tych wszystkich @Szkoda mi Zazka , nie róbcie z siebie klownów , kogo wam szkoda ? Cheatera ? A jak Policja likwiduje mete , pełną nie legalnej wódy która się pół dzielnicy potruło to też wam szkoda bo meliniarz wsadził kupe pracy w prowadzenie mety ? Czy wy jesteście normalni ?

Karma chłopaku, każdy dostanie to na co sobie zapracował.

EDIT: Nie bieżcie filmu z PoI Zero"wyliże ci odbyt to zbliże siędo władzy"wolve , kolega mój i Zero zresztą też dostał odniego błyszczący pliczek ***** , nie wiem czy był tam keylogger, ale ja bym nie ufał temu człowiekowi.

Cyran_13
01-04-2007, 17:06
No właśnie, co jest z org.pl ? ( prima aprilis? )

No nie... czlowieku... DAJCIE MU NAGRODE ZA TO ZE TAKI MONDRY JEST...

na 20:00 planuje wielki final

hmm czyzby ogloszenie ze dzis prima aprilis i rzadnego haksiora nie bylo ;> :baby:

Black_Cat
01-04-2007, 17:43
Ktoś kto popełnia takie błędy nie miał by szans aby się "włamać" w taki sposób że oni rzekomo nie mogą odzyskać dostępu do ftp haha...
"Przywracają forum" w momencie gdy "on" ma nadal dostęp do ftp, gratuluję wiarygodności i dalszego "powiększania" poziomu tegoż serwisu. PHI!
Ludzie są jednak głupi... Stwierdzam po tym co przeczytalem gdy zaczęły się pojawiać wiadomości Prima Apylisowe na Game-Chat.

Mlecziii
01-04-2007, 18:41
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1599808
0.o

Celmir
01-04-2007, 18:49
O lol.... wspołczuje zazkowi.... ja bym sie w*****ł.. tyle pracy poszlo na marne.... ciekawe jak on sie teraz czuje...

Gówno się napracował....Wszystko wbił na bocie. Sharers and cheaters=always hacked.:D Bardzo dobrze frajerowi.

Black_Cat
01-04-2007, 19:10
Mlecziii, 1 kwietnia mamy :)

Gówno się napracował....Wszystko wbił na bocie. Sharers and cheaters=always hacked.:D Bardzo dobrze frajerowi.

I kto to mówi?

Xulorin
01-04-2007, 21:14
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1599808
0.o

Spójrz w kalendarz i zobacz jaki mamy dzień :).

Poznanski Rycerz
01-04-2007, 21:33
Skopo, to zabrzmi jak moja spowiedz ale sluchaj

Sharowalem - to chyba kazdy wie ze mam ownera wiecej niz 1 xD tzw Raverton ma.

Cheatowalem - eee botow chyba nie uzywalem ... Ale na pewno cos sie tam znajdzie xD drugi owner mial ... i nic?

I NIE MAM HAKA !!
NIGDY NIE MIALEM

Black_Cat
01-04-2007, 21:41
Skopo, to zabrzmi jak moja spowiedz ale sluchaj

Sharowalem - to chyba kazdy wie ze mam ownera wiecej niz 1 xD tzw Raverton ma.

Cheatowalem - eee botow chyba nie uzywalem ... Ale na pewno cos sie tam znajdzie xD drugi owner mial ... i nic?

I NIE MAM HAKA !!
NIGDY NIE MIALEM

Tylko że "Skopo" może wszystko co powiedział o Zazku w mniejszym czy większym stopniu dopasować do siebie z tego co wiem.

A Zazek nie byl hacknięty przez bota.

Cataclism
01-04-2007, 23:34
http://rapidshare.com/files/23715612/Poiroxsux.rec

poi krecony przez xioss jak sie nie myle nie wiem nie ogladalem ;p

Shelag
01-04-2007, 23:42
B) nie jestem w temacie i juz nie gram na galanie ale obejrzalem dzisiaj jakies 330 stron tego co gadaliscie i proboje odgadnac kto jest kim i jakbyscie mi pomogli i powiedzieli kto jest krupnik tharrin etc tutaj to bede wdzieczny xDa co do rumcia to czemu trzymasz z hwl?? i ty cataclism -.-(nie jestem w temacie od dluzszego czasu :PP wiec prosze o wyrozumialosc :]B) )

edit: o lol juz sie pogubilem elakingarna to dawna hwl?:P
edit2: Name: Zazek
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Galana
Residence: Rookgaard
nice a jesli ktos go haknal to mogl chociaz troche pograc albo cos a nie od razu rook xd
w 2 godziny rookgard zaliczyl :/

Poznanski Rycerz
02-04-2007, 18:42
BUMP !! xD

Czemu nikt sie juz nie gryzie?

Black_cat skopcia zostaw w spokoju

Black_Cat
02-04-2007, 19:55
za latwy quest :p hihihih 144 ek bloknol pol questa :p

Po obejrzeniu filmiku stwierdzam że srał a nie "bloknol" pół questa ;)

18:52 Aylitha [149]: fucking rumcio

Hail Kuczer

Cataclism
02-04-2007, 21:55
Po obejrzeniu filmiku stwierdzam że srał a nie "bloknol" pół questa ;)

18:52 Aylitha [149]: fucking rumcio

Hail Kuczer

ALE TY ZABAWNY HUAHAUHAHUAHAHAUHAHUAUAHUAHAUH juz ?

Black_Cat
02-04-2007, 22:38
Ależ wystosuj swoje argumenty drogi chłopcze.

Cataclism
02-04-2007, 22:58
Ależ wystosuj swoje argumenty drogi chłopcze.

alez ty musisz byc dorosly chlopcze lol powiedz mi co zle robilem na tym quescie
to moze z toba poprowadze dyskusje

Wrobelmm
02-04-2007, 23:22
ayl~ hacked poraz 3 ;/
zazek ukradl mi d-arm z nuskeim do czego sie przyznal 30 min temu mi tobbe znalazl d-arm w domku wiec go zrookowal i oddal mi d-arm

Ta, żeby ten d-arm jeszcze był twój to rozumiem, sam go ukradles wiec tez sie zrookuj, chara tez zajebales to tym bardziej cioto

Black_Cat
02-04-2007, 23:39
ALE TY ZABAWNY HUAHAUHAHUAHAHAUHAHUAUAHUAHAUH juz ?

Tu zachowales sie jak male dziecko po pierwsze.
Po drugie nic nie zrobiłeś źle, poważniejszego. Tylko za chuja nie było to pół questu ;]

Xando
03-04-2007, 00:06
Mi go wcale nie jest szkoda . Jakby gral uczciwie to by nie stracil tych lvli. Zreszta nigdy go nie lubialem. I co Cati? Mam hunta?
I jeszcze dodam iz zabawie sie w Nostradamusa i przepowiadam wam , ze nie dlugo kolejny hwl's member "poleci" . Tylko pytanie kto? :S

Cataclism
03-04-2007, 00:13
Tu zachowales sie jak male dziecko po pierwsze.
Po drugie nic nie zrobiłeś źle, poważniejszego. Tylko za chuja nie było to pół questu ;]

blokowalem 3 seale z 7 plus na sam konec powatarzlem jedno dla ludzi co nie zrobili czyli zrobilem 4 z 7 wiec chyba ty nie umiesz liczyc chlopcze

thewojtek
03-04-2007, 09:51
blokowalem 3 seale z 7 plus na sam konec powatarzlem jedno dla ludzi co nie zrobili czyli zrobilem 4 z 7 wiec chyba ty nie umiesz liczyc chlopcze

"Chlopcze" to chyba Ty nie umiesz liczyc 4/7 to nie jest 50% ("puł") -,-

Cataclism
03-04-2007, 10:12

wlasnie masz hunta XD

Cyran_13
03-04-2007, 10:16
wlasnie masz hunta XD

Cartri czy ty czasem czytacz to co piszesz ? :D twoje teksty sa czasem tak absurdalne ze chuj ;d hahahha jak czasem Cie ktos poprawi to nie powod zeby go huntowac jak ktos kiedys powiedzial "to tylko kilka pixeli" (czy jakos tak xD)

Cataclism
03-04-2007, 10:37
Cartri czy ty czasem czytacz to co piszesz ? :D twoje teksty sa czasem tak absurdalne ze chuj ;d hahahha jak czasem Cie ktos poprawi to nie powod zeby go huntowac jak ktos kiedys powiedzial "to tylko kilka pixeli" (czy jakos tak xD)

ty tez hunted tylko daj nick xD

Toca
03-04-2007, 12:33

Nie badz taki EVUL xD

Black_Cat
03-04-2007, 13:45
Cataclism a ja? A ja?

Poznanski Rycerz
03-04-2007, 14:27
Raverton tutaj - retired anyway

Twoje grozby brzmia bardziej jak zart niz jak grozba

Wiec juz nie badz taki zly i nie huntuj pol serva

Cyran_13
03-04-2007, 15:41

Hmm juz nie gram ;{ (kiedys lord cyrek ;] on deleted ;] xD)

thewojtek
03-04-2007, 17:03
yyyy Catri, zalosny jestes.... dobrze ze juz nie gram na tym poje*anym servie...

Cataclism
03-04-2007, 17:15
Cataclism a ja? A ja?

zapomnialem o tobie daj nick xD uhahuAUauhuha

ad~ ciebie to kocham pamietaj xD

Neqromantha
03-04-2007, 17:39

To jest ponad 50%.

Czytam, ten temat od ok. 500 strony (ale wy szybko to stukacie) i zauważyłem, że przeciwko ciągle krytkowanej Catrishi (sorry, ale mogłeś grać charem płci męskiej) nie został postawiony żaden argument. Nikt nie potrafi powiedzieć, co zrobił źle w POI, komu ukradl chara (rozmawiałem z osobą, od której go otrzymał), jak ukradl d-arma. Po prostu wszystkim Polaczkom z Galany żal rzyć ściska, że jest Polakiem i włada Galaną (oczywiście nie sam).

PS. Hunta kogokolwiek się nie boję, gdyż nie gram już na Galanie.

FajerWarjor
03-04-2007, 18:10
To jest ponad 50%.

Czytam, ten temat od ok. 500 strony (ale wy szybko to stukacie) i zauważyłem, że przeciwko ciągle krytkowanej Catrishi (sorry, ale mogłeś grać charem płci męskiej) nie został postawiony żaden argument. Nikt nie potrafi powiedzieć, co zrobił źle w POI, komu ukradl chara (rozmawiałem z osobą, od której go otrzymał), jak ukradl d-arma. Po prostu wszystkim Polaczkom z Galany żal rzyć ściska, że jest Polakiem i włada Galaną (oczywiście nie sam).

PS. Hunta kogokolwiek się nie boję, gdyż nie gram już na Galanie.

lol, ty to ejstes..
w poi neiwiem co zrobil zle niewidzialem movie, ukradl chara i tyle wazne ze wszyscy wiedza jak i komu ciebie to juz niepowinno obchodzic ;]
Galana on nie wlada tylko jego gildia, kiedy nie maja zazka to ich jedyny hlv knight dla blokowania a on dla tej gildii poza wojna jest tak wazny ze hoho :D

Edit: Zapomnialem dodac ze chamsko ukradl d-arma
Edit2: Zapomnialem dodac ze zazek jest sharerem i frajerem a tacy zwykle sa hacked jestem hunted :(((((( nie noooo ;(

Black_Cat
03-04-2007, 18:24
zapomnialem o tobie daj nick xD uhahuAUauhuha

ad~ ciebie to kocham pamietaj xD

Ale ja jestem protektet by konda jak skopo B)

hahahaha :D :D :D

Neqromantha
03-04-2007, 18:30
lol, ty to ejstes..
w poi neiwiem co zrobil zle niewidzialem movie, ukradl chara i tyle wazne ze wszyscy wiedza jak i komu ciebie to juz niepowinno obchodzic ;]
Galana on nie wlada tylko jego gildia, kiedy nie maja zazka to ich jedyny hlv knight dla blokowania a on dla tej gildii poza wojna jest tak wazny ze hoho :D

Edit: Zapomnialem dodac ze chamsko ukradl d-arma
Edit2: Zapomnialem dodac ze zazek jest sharerem i frajerem a tacy zwykle sa hacked jestem hunted :(((((( nie noooo ;(

Po kolei. Skad wiesz, że ukradł chara? Masz dowody? Rozmawiałem z byłym właścicielem tego chara, oddał go dobrowolnie. Glidia, to nie jest przedmiot, rzecz, lecz ludzie, więc nie popełniłem błedu piszać, że włada wraz z kilkunastoma osobami Galaną.

Skoro, wiesz, jak ukradł to powiedz jak. Tylko nooby rzucają słowa na wiatr, tak jak ty.

Black_Cat
03-04-2007, 18:42
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1602447

Aylitha hacked again? :S

thewojtek
03-04-2007, 19:22
@up

Tak

@Catri

W sposob hamski i nie godny normalnego czlowieka ukradl d hemlet i d armor Lady slodziutkiej

Yuge
03-04-2007, 20:08
cati noob :D

Cataclism
03-04-2007, 20:08
@up

Tak

@Catri

W sposob hamski i nie godny normalnego czlowieka ukradl d hemlet i d armor Lady slodziutkiej

widze ze malo wiesz i masz ochote na pussy madzi lol

Eskimos
03-04-2007, 20:32
Mam pytanie:
Jestem elite knigtem ze skillami 70/70. Na czym wedlug was najlepiej skilowac z takimi skilami, czy skilowac z crowbara a moze cluba( bije z broni obuchowych) i czy skilowac na full defie, czy na balance??

Z gory dziekuje za odpowiedz;)

Lord Hybrid
03-04-2007, 20:41
Mam pytanie:
Jestem elite knigtem ze skillami 70/70. Na czym wedlug was najlepiej skilowac z takimi skilami, czy skilowac z crowbara a moze cluba( bije z broni obuchowych) i czy skilowac na full defie, czy na balance??

Z gory dziekuje za odpowiedz;)

Napisz do mnie w grze. Wytłumacze Ci

aragorn uczciwy
03-04-2007, 20:56
Mam pytanie:

Z gory dziekuje za odpowiedz

Na HWLach skilluj, bierzesz avengera jak walisz z clubow i bijesz catrishie, to najlepszy sposob na skillowanie bez hunta.

Po kolei. Skad wiesz, że ukradł chara? Masz dowody? Rozmawiałem z byłym właścicielem tego chara, oddał go dobrowolnie. Glidia, to nie jest przedmiot, rzecz, lecz ludzie, więc nie popełniłem błedu piszać, że włada wraz z kilkunastoma osobami Galaną.

Skoro, wiesz, jak ukradł to powiedz jak. Tylko nooby rzucają słowa na wiatr, tak jak ty.

Typowy przyklad na to, ze po ziemi stapaja nooby... wiemy i juz! idz z forum jak nie garsz na galanie...

PS. Cati a ja tez chce hunta:( Fajkowy-Lolus

Neqromantha
03-04-2007, 21:29
A pod, którą część defincji nooba podpadam? Nie znam cię, ale już wiem, ze jesteś noobem, bo wybrałeś noobowy nick.

Nie będę ci tłumaczył, kto to jest noob, bo z takim doświadczeniem w grze (głównie staniu w depo, tyle czasu mieć taki badziewny level) już powinneś to widzieć. Najważniejsze, noobem nie jest ktoś, kto ma inny zdanie od ciebie, zapamiętaj to sobie.

PS. Newbie się, grzecznie pyta o pomoc, a ty się z niego nabijasz.

Mlecziii
03-04-2007, 22:06
O d arm już pisano wcześniej .Po Cati wszyscy tak jadą bo była w HWL gdzie prawie wszyscy byli rasiśtami .Dla newbie są inne działy .

Co robi to już jego sprawa.

Poznanski Rycerz
03-04-2007, 22:24
Cati doszla do wojny w jej polowie ^^ wiec juz go tak nie wywyzszaj xD

Btw. Ukradl demon arm

sliver
03-04-2007, 22:33
to juz tutaj chyba bylo ze 3 razy roztrzesione. Cataclism mial pasy do lady slodziutkiej, a gdy go w*****la zajebal itemki. shakowal zazka za to, ze ukradl (wczesniej skardzionego armora) wiec taki z tego wniosek, ze powinno go spotkac to samo. Dodajac do tego kradziez chara na 120 levelu poprzez hmm... zastraszenie prawdziwego ownera kolegami z podworkowego trzepaka powinno sie go powiesic??

Poznanski Rycerz
03-04-2007, 22:36
@up

Nic dodac nic ujac. Ale czy to on zazka jebnal?

Cataclism
03-04-2007, 22:44
to juz tutaj chyba bylo ze 3 razy roztrzesione. Cataclism mial pasy do lady slodziutkiej, a gdy go w*****la zajebal itemki. shakowal zazka za to, ze ukradl (wczesniej skardzionego armora) wiec taki z tego wniosek, ze powinno go spotkac to samo. Dodajac do tego kradziez chara na 120 levelu poprzez hmm... zastraszenie prawdziwego ownera kolegami z podworkowego trzepaka powinno sie go powiesic??

jestes takim bez mozgiem ze szkoda gadac chara dostalem na 107 lvlu mozesz pogadac ze spiegolem na tym forum ma konto zazka hacknol tobbe(dredix) glupi debilu co nic nie wie nie wypowiadaj sie, a d-arm mialem reson zeby zabrac wkoncu nawet sam robilem nia ani~ a nawet jak bym nie mial to mam wyjebane na all polakow bo to najgorszy kraj jaki moze byc idz do roboty i pracuj za 1 tys na miecha juz cie nie nazwe bo dostane banna BAJ

ButcHer-Szalony
03-04-2007, 22:45

//// hummm pass mial itemki zabral za obraze.... hack zazka co za debil z ciebie jak nie umiesz czytac to idz do mamy zeby ci poczytala (przytulanke) a pozniej walniesz jej graty na klate i siema :] a aaaaaa co do zabrania postaci jak nie wiesz to nie pisz glupot ..... koles dostal 1 sztuke i zaczol uciekac :P i bylem sam :P emaaaa pety

Wrobelmm
03-04-2007, 22:46
Catrishia jaki kozak, wszystkich huntuje, aż smierdzi gownem na tym forum bo sie wszyscy boja teraz tego zlodzieja

PS. Huted? ;p

Wrobelmm
03-04-2007, 22:50
jestes takim bez mozgiem ze szkoda gadac chara dostalem na 107 lvlu mozesz pogadac ze spiegolem na tym forum ma konto zazka hacknol tobbe(dredix) glupi debilu co nic nie wie nie wypowiadaj sie, a d-arm mialem reson zeby zabrac wkoncu nawet sam robilem nia ani~ a nawet jak bym nie mial to mam wyjebane na all polakow bo to najgorszy kraj jaki moze byc idz do roboty i pracuj za 1 tys na miecha juz cie nie nazwe bo dostane banna BAJ

"mam wyjebane na all polakow bo to najgorszy kraj"

Prawdziwy Patriota! Matki tez nienawidzisz?
No, chyba, że jesteś jakimś murzynem tylko, że w Polsce mieszkasz.

Black_Cat
03-04-2007, 22:52
Catrishia jaki kozak, wszystkich huntuje, aż smierdzi gownem na tym forum bo sie wszyscy boja teraz tego zlodzieja

PS. Huted? ;p

Masz rację, przy okazji chciałem Ci pogratulować wszechprzeszkadzającego debilizmu na poi :*

"Catri" powiedz na osiedlu dla koleżków że masz na nich wyjebane (o ile ich masz) wszystkich bo są Polakami ;]
Wrobel co Ty pierdolisz o murzynach jako jego idolach jak sam masz w avatarze xD

aragorn uczciwy
03-04-2007, 22:59
Prawdziwy Patriota! Matki tez nienawidzisz?

Tak ja kocha, ze codzien nawala ja metalowym krzeslaem, bo all drewiane jzu pewnie polamal, najlepiej jedz do szwecji, tam masz "kumpli"

zazka hacknol tobbe(dredix)

Wow, myslalem ze dredix to idiota, ale okazalo sie, ze nie jest taki zly..:P

Racja

To nie ejst Newbie, tylko pewnie nie chce mu sie sprawdzic czy idzie lepiej na defie, czy na balance, i walnol posta na forum...

A pod, którą część defincji nooba podpadam?

Wszystkie przeczytaj ten teamt od poczatku, a puzniej sie wypowiadaj, na all twoje n00bowskie pytania byly juz odpowiedzi

Ps. Klałny jedne xD

Poznanski Rycerz
03-04-2007, 23:34
@up
Najwiekszym clownem jestes ty. 12 latku zaslepiony gra. Twoj subiektywizm tak ci zaslepia postrzeganie ludzi ze to masakra. Catrishia nie zhakowal zazka ty trollu forumowy. TO po grzyba piszesz racja pod tym co napisal sliver. Catrishia nie jest taki jak go malujesz. Kiedys bylem z nim/albo drugim na hydrach, i byl w porzadku wiec zamknij morde. Ty jestes tak zalosny, ze nawet fraga na ciebie bym na noob charku nie zmarnowal.

@catri
1000 zlotych? eee... Zalezy jakie sie ma wyksztalcenie, z zawodowym albo podstawowym to gdzies tyle sie wykreca. Ale jako palacz na gorzelni wyciagasz 1200 przy 8 godzinnym trybie pracy z nockami ^^

Black_Cat
03-04-2007, 23:38
Z BARDZO dobrym wykształceniem wyciągasz 10.000, nawet w małym mieście ;]

Poznanski Rycerz
03-04-2007, 23:43
Zara o pensjach zaczniemy gadac. BEz matury do 1500 jakos tam dojedziesz.
Chyba ze bedziesz pracowac w stajni i bedziesz instruktorem to wtedy moze nawet wiecej- tam nie potrzeba inteligencikow. Jakbys np. Duzo tirem jezdzil tez bys ladnie ssal kasy. Albo kradl ... tu mozna wiecej

Black_Cat
03-04-2007, 23:49
Cataclism pierdoli jakie to my mamy złe warunki ;]
Bez nauki taaaaa, a jak jedziesz do Londynu sprzątać to oni się śmieją bo to dla nich grosze ;) Tak jak by do nas przyjechał ktoś z biedniejszego dalekiego wschodu. U nas to grosze i śmiech na sali, u nich duże pieniądze, podobna sytuacja jak z nami i zachodem. A więc o czym Ty pieprzysz Cat~?

sliver
04-04-2007, 00:04
dobra zdawalo mi sie ze z tym hackiem, to na tym forum gdzies pisales jakies 10 stron temu "Ze ktos tam znalazl demon arma w domku zazka i to bylo podstawa do hackowania zazka przez kogos tam" moglem zle to zrozumiec czy cos. wiec nie sugerowac sie ta czescia mojego posta. a czytajac twoja "Cieta riposte" chce mi sie smiac bo wpadasz w jakies dzikie furie chyba i rzucasz we wspolokatorow taboretami jak 12 latek chodz tego tez nie jestem pewien ;) poprostu zal. ;p

i nie kazdy kurwa Polak bedzie pracowal za 1000 zeta miesiecznie, reprezentujesz soba poziom przedszkolaka wypisujac takie bzdury, normalnie az zal to komentowac -.-' . tobie sie juz calkiem we lebie przewrocilo sam tylko nie wiem od czego, chyba od przebywania wiecznego wsrod szweduchow. powiedz swoim rodzica przy obiedzie, ze sa pojebani bo sa polakami a sadzisz tak bo ci zazek z toxo na gc wmowili, wyrob sobie zawod w tehnikum wyjedz na zachod pracowac najepiej do szwecji bedziesz szczesliwy, zmienisz paszport nie worcisz juz, a wszyscy beda zadowoleni "baj" >.< (zeby nie bylo ze sie czepiam na forum rodzicow, bo do nich nic nie mam tylko zwracam uwage na pojechana w dupsko wg. mnie wyznawana przez cataclisma)

Cataclism
04-04-2007, 00:23
dobra zdawalo mi sie ze z tym hackiem, to na tym forum gdzies pisales jakies 10 stron temu "Ze ktos tam znalazl demon arma w domku zazka i to bylo podstawa do hackowania zazka przez kogos tam" moglem zle to zrozumiec czy cos. wiec nie sugerowac sie ta czescia mojego posta. a czytajac twoja "Cieta riposte" chce mi sie smiac bo wpadasz w jakies dzikie furie chyba i rzucasz we wspolokatorow taboretami jak 12 latek chodz tego tez nie jestem pewien ;) poprostu zal. ;p

naucz sie czytac po pierwsze po drugie mam rodzine w irlandi i tam zarabija 4 razy wiecej niz tu w przyjemnej pracy robia to co lubia ale ty jestes zbyt pust zeby to zrozumiec mam nadzieje ze zostaniesz w polsce i bedziesz pracowac za te pieniadze co sa i bedziesz wesoly buziaki

sliver
04-04-2007, 00:31
naucz sie czytac po pierwsze po drugie mam rodzine w irlandi i tam zarabija 4 razy wiecej niz tu w przyjemnej pracy robia to co lubia ale ty jestes zbyt pust zeby to zrozumiec mam nadzieje ze zostaniesz w polsce i bedziesz pracowac za te pieniadze co sa i bedziesz wesoly buziaki

skomentowal bym to czy naprawde "robia to co lubia" i czy sa tacy tam ze wszystkeigo zadowoleni. jezeli sie w nich w rodziles to nawet nie chce myslec na czym tyle zarabiaja podpowiedz: [cataclism zlodziej].

Ale...
w dupie mam zyciorys twoich rodzicow, co nie zmienia faktu ze jestes jakis ograniczony w kolko pierdolisz jakies bzdury o zarabianiu i o tym ze wszyscy poalcy to pojeby. nie chce mi sie z toba gadac.

Cataclism
04-04-2007, 00:39
skomentowal bym to czy naprawde "robia to co lubia" i czy sa tacy tam ze wszystkeigo zadowoleni. jezeli sie w nich w rodziles to nawet nie chce myslec na czym tyle zarabiaja podpowiedz: [cataclism zlodziej].

Ale...
w dupie mam zyciorys twoich rodzicow, co nie zmienia faktu ze jestes jakis ograniczony w kolko pierdolisz jakies bzdury o zarabianiu i o tym ze wszyscy poalcy to pojeby. nie chce mi sie z toba gadac.

piszesz jaki jestem a nawet nie znasz mnie w grze jestes beznadziejny jak sie ciesze ze tempie takich jak ty

sliver
04-04-2007, 00:44
skad mozesz wiedziec jaki jestem w grze skoro od pol roku nie gram na galanie. znam cie, bo widze jakie glupoty wypisujesz na forum i jak glupkowato sie zachowujesz. tepic to ty mozesz sobie insekty w domu. tak btw. bo zabijajac "pare pikselkow" na ekranie monitora (co nie bylo akurat Ci dane w moim przypadku) nikogo nie wytepisz. w dodatku znowu piszesz jak przedszkolak.

Heelto
04-04-2007, 00:48
Dobra bede szczery Catrishia jebiesz zgniłym jajem i tak cię tu nikt nie lubi więc wy*******aj !

Cataclism
04-04-2007, 00:50
Dobra bede szczery Catrishia jebiesz zgniłym jajem i tak cię tu nikt nie lubi więc wy*******aj !

hunted menz

Cataclism
04-04-2007, 00:51
skad mozesz wiedziec jaki jestem w grze skoro od pol roku nie gram na galanie. znam cie, bo widze jakie glupoty wypisujesz na forum i jak glupkowato sie zachowujesz. tepic to ty mozesz sobie insekty w domu. tak btw. bo zabijajac "pare pikselkow" na ekranie monitora (co nie bylo akurat Ci dane w moim przypadku) nikogo nie wytepisz. w dodatku znowu piszesz jak przedszkolak.

przejmujesz sie ta gra jak by to bylo twoje zycie dzieciaku

Morbom
04-04-2007, 00:53
nie ten użyt~

Chciałbym dodac żebyś wy.p.i.e.r.d.a.lał do swe może wyliżesz im dupsko i bedziesz mial pro by they for ever ;)

btw. nie gram na galanie

Cataclism
04-04-2007, 00:56
nie ten użyt~

Chciałbym dodac żebyś wy.p.i.e.r.d.a.lał do swe może wyliżesz im dupsko i bedziesz mial pro by they for ever ;)

btw. nie gram na galanie

ciesze sie

sliver
04-04-2007, 01:05
przejmujesz sie ta gra jak by to bylo twoje zycie dzieciaku

omg,moje slowa nie odnosza sie do gry tylko do twojej postawy, jestes glupi :o dobranoc

Cataclism
04-04-2007, 01:10
omg,moje slowa nie odnosza sie do gry tylko do twojej postawy, jestes glupi :o dobranoc

nom poznales mnie po postawie w grze gratz widocznie ty w rl biegasz i zabijasz spidery lol

Cataclism
04-04-2007, 01:12
z tego co widze to nawet nie mozesz isc spac tak cie rozmowa wciagnela bo nadal jestes na forum ziomek radze ci sie ogarnac w rl i nie grac juz w tibie bo cie psuje lol

ps. ide spac i mam wyjebane na to co wy mowicie wiec piszcie dalej bo smiesznie sie was czyta pety ;p

Morbom
04-04-2007, 01:13
z tego co widze to nawet nie mozesz isc spac tak cie rozmowa wciagnela bo nadal jestes na forum ziomek radze ci sie ogarnac w rl i nie grac juz w tibie bo cie psuje lol
Tobie już poczucie tożsamości narodowej popsuło ;(((

Toca
04-04-2007, 09:10

ps. ide spac i mam wyjebane na to co wy mowicie wiec piszcie dalej bo smiesznie sie was czyta pety ;p

Hmm, mowisz do wszystkich, ze przez gre nie maja zycia w rl, w zyciu zabijaja spidery, ty grajac w ta gre zmieniles nastawienie do swoich rodakow...

...taki jakis tam szwed nie dosc ze ma caly rok zimno, to nie pije polskiej wodki na codzienn :king: xD

Lord Hybrid
04-04-2007, 09:39
Hmm, mowisz do wszystkich, ze przez gre nie maja zycia w rl, w zyciu zabijaja spidery, ty grajac w ta gre zmieniles nastawienie do swoich rodakow...

...taki jakis tam szwed nie dosc ze ma caly rok zimno, to nie pije polskiej wodki na codzienn :king: xD

Piszecie tu takie głupoty i oceniacie kogoś na podstawie głupiej gierki. Nie sądzicie, że ktoś może grać dla przyjemności i żeby troche odreagować..? W Rl może być miły, mieć wiele ciekawych zajęc, ale nikt go nie zmusza jaki ma być w grze, może robić co mu sie podoba i nikt go do nieczego nie zmusza.. tak samo niektóre rzeczy które w grze przejdą nie da się zrobić w RL. Więc jaki macie problem i czepiacie sie kogokolwiek skoro to tylko gra? Czy on Ci w RL coś ukrał? Pobił Cie czy coś? Gra sobie każdy dla siebie, ma swoje cele i zasady, a gadanie "dlaczego robisz to a nie tamto" nic nie daje... I napewno nie ocenicie nikogo tylko po tym jak sie zachowuje w grze..

A jeżdzenie po kimś, że np. zdrajca i nie jest z Wami w wojnie (bo po co skoro wiadomo że zgranie do dupy jak zawsze mimo że średnia lvla zawsze wyższa) albo że kogoś tam zabił.... wkońcu chyba skoro zdecydował sie na taki serwer i ma chara to co ma nim robić? Tylko chodzić, expić i patrzeć na cyferki czy ma 129 czy juz 130? Trzeba mieć jakieś rozrywki i korzystac z wszystkich elementów gry skoro to sprawia danej osobie przyjemność..

Wszyscy co tu tak piszą na kogoś że jest taki zły i wogóle zazdroszczą, że nic nie osiągneli i obecnie się z nimi nikt nie liczy. Sami sprawdzcie kto z tych co sie tu ciągle kłóci to gra atm? sliver? fajkowy? ( bez urazy dla Was :** )
Jedyne co im pozostało to czepiać sie innych i sobei popłakać na tym forum jaki to X jest zły i niedobry.

Gz

Toca
04-04-2007, 09:49
Piszecie tu takie głupoty i oceniacie kogoś na podstawie głupiej gierki. Nie sądzicie, że ktoś może grać dla przyjemności i żeby troche odreagować..? W Rl może być miły, mieć wiele ciekawych zajęc, ale nikt go nie zmusza jaki ma być w grze, może robić co mu sie podoba i nikt go do nieczego nie zmusza.. tak samo niektóre rzeczy które w grze przejdą nie da się zrobić w RL. Więc jaki macie problem i czepiacie sie kogokolwiek skoro to tylko gra? Czy on Ci w RL coś ukrał? Pobił Cie czy coś? Gra sobie każdy dla siebie, ma swoje cele i zasady, a gadanie "dlaczego robisz to a nie tamto" nic nie daje... I napewno nie ocenicie nikogo tylko po tym jak sie zachowuje w grze..

A jeżdzenie po kimś, że np. zdrajca i nie jest z Wami w wojnie (bo po co skoro wiadomo że zgranie do dupy jak zawsze mimo że średnia lvla zawsze wyższa) albo że kogoś tam zabił.... wkońcu chyba skoro zdecydował sie na taki serwer i ma chara to co ma nim robić? Tylko chodzić, expić i patrzeć na cyferki czy ma 129 czy juz 130? Trzeba mieć jakieś rozrywki i korzystac z wszystkich elementów gry skoro to sprawia danej osobie przyjemność..

Wszyscy co tu tak piszą na kogoś że jest taki zły i wogóle zazdroszczą, że nic nie osiągneli i obecnie się z nimi nikt nie liczy. Sami sprawdzcie kto z tych co sie tu ciągle kłóci to gra atm? sliver? fajkowy? ( bez urazy dla Was :** )
Jedyne co im pozostało to czepiać sie innych i sobei popłakać na tym forum jaki to X jest zły i niedobry.

Gz

Pokaz mi jedengo posta w ktorym napislem ze jest np. noobem, bo jest po innej stronie, nighdy nie ocenialem po grze tylko po tym co ty pisze napisal ze "polska to najgorszy rod..." mowil ty nie tylko o polaczkach w grze, ale tez na rl...

Cataclism
04-04-2007, 11:38
Pokaz mi jedengo posta w ktorym napislem ze jest np. noobem, bo jest po innej stronie, nighdy nie ocenialem po grze tylko po tym co ty pisze napisal ze "polska to najgorszy rod..." mowil ty nie tylko o polaczkach w grze, ale tez na rl...

napisalem pod wzgledem kasy w rl ... boze przeciez nie mowie ze polska to syff oprucz tego ze nie ma kasy w rl i w tibi 90% polakow nie ma pvp i zgrania to jest gutes XD

Ajron 88
04-04-2007, 11:42
mam wyjebane na all polakow bo to najgorszy kraj jaki moze byc idz do roboty i pracuj za 1 tys na miecha

W moim małym mieście , jak masz nosa to jako praktykant kosisz koło 800 zł na miesiąc.. Niewiem jak jest u was z zarobkami , ale "ten pojebany kraj" ma to do siebie że tutaj wcale nie jest tak źle , wystarczy troche pokombinować , i można osiągnąć wiele. Problem w tym że nie każdemu sie chce (wielu polaków woli być obiektem żartów za granicą) , ja sam może w okresie wakacyjnym skocze do Holandii na miesiąc lub dwa, skocze do pracy nie dlatego że tutaj jest "gnój" tylkp dla tego że moja sąsiadka załatwia przejazd a kaske oddam po powrocie (odrobie szybko za bilet a potem bym poszalał ;) ).

Ok , koniec offtopa. Acha Cataclism , z tym calym charem to nie było tak że jak była możliwość zmiana rec key'a to drugi owner oszukał Spiegola i zmienił konto na siebie , niechciał oddać mój passów , po jakimś czasie dał passy tobie (trzeciemu ownerowi) , ty zaproponowałeś passy Spiegolowi bo to wsumie jego konto , ale on odmówił bo i tak już niechciało mu sie grać.

Jeśli ktoś ma zapędy masochistyczne , może cofnąć sie do strony 1 tego tematu i zacząć czytać , na 100 % będa gdzieś posty Spiegola potwierdzające domniemaną wersje którą przedstawiłem powyżej.

Wystarczy bablania.

Wrobelmm
04-04-2007, 15:10
Masz rację, przy okazji chciałem Ci pogratulować wszechprzeszkadzającego debilizmu na poi :*

"Catri" powiedz na osiedlu dla koleżków że masz na nich wyjebane (o ile ich masz) wszystkich bo są Polakami ;]
Wrobel co Ty pierdolisz o murzynach jako jego idolach jak sam masz w avatarze xD

Naucz sie czytać zanim coś napiszesz bo Wroblem nie gram od poczatku tego roku :DD

Wrobelmm
04-04-2007, 15:13
@up
Najwiekszym clownem jestes ty. 12 latku zaslepiony gra. Twoj subiektywizm tak ci zaslepia postrzeganie ludzi ze to masakra. Catrishia nie zhakowal zazka ty trollu forumowy. TO po grzyba piszesz racja pod tym co napisal sliver. Catrishia nie jest taki jak go malujesz. Kiedys bylem z nim/albo drugim na hydrach, i byl w porzadku wiec zamknij morde. Ty jestes tak zalosny, ze nawet fraga na ciebie bym na noob charku nie zmarnowal.

@catri
1000 zlotych? eee... Zalezy jakie sie ma wyksztalcenie, z zawodowym albo podstawowym to gdzies tyle sie wykreca. Ale jako palacz na gorzelni wyciagasz 1200 przy 8 godzinnym trybie pracy z nockami ^^

"Kiedys bylem z nim/albo drugim na hydrach, i byl w porzadku wiec zamknij morde."

Gadasz a nawet niewiesz z kim byłęś na hydrach :D
Zreszta jak raz byles to jzu pewno zajebiste ziomale jesteście i best frjends

Toca
04-04-2007, 15:55
napisalem pod wzgledem kasy w rl ... boze przeciez nie mowie ze polska to syff oprucz tego ze nie ma kasy w rl i w tibi 90% polakow nie ma pvp i zgrania to jest gutes XD

Poiwedz swoj argument dlaczego tak myslisz ( ze polacy nie maja pvp ) wtedy ja powiem co o tym sadze i powiem swoje =)

Wrobelmm
04-04-2007, 16:08
"napisalem pod wzgledem kasy w rl"

Piniondze to nie fszystko!

Poznanski Rycerz
04-04-2007, 16:11
Wrobel
Niedorozwoju, uzyje madrego slowa bo tylko taki mi przychodzi do glowy, nie nadinterpretuj tego co napisalem. BYL W PORZADKu - W GRZE ZACHOWYWAL SIE OK rozumiesz jaki z tego jest wniosek bambusie? Prosze cie wyjdz, widzialem jak sie na POI zachowywales -.-

Raziel kosiaz
04-04-2007, 16:51
Ehh dalej sie wyzywacie :D
Zna ktoś babolka ?:D
Opowiem wam fajna historie o nim.
Poznałem go w depo ank dzieki temu że moj rl kumpel go znal (krzyzu kosiaz).
Sam domnie babol zagadał i gadalismy z soba z 1miesiac pomagal mi w qestach i wogule kase dawal itp.Niedawno sobie zrobilem retired dochodzi do 2miesiac wchodze na tibie a ten przylatuje z chaosa i za nic pierdolneli mi ue combo. :P

Jednym słowem babol to dzieciak i psychol. Niewiem kto leje kumpli zadarmo.

Poznanski Rycerz
04-04-2007, 17:05
Ja go znam i jest zajebisty wiec nie pisz o nim tak. Hunted!

Toca
04-04-2007, 17:13
Sam domnie babol zagadał i gadalismy z soba z 1miesiac pomagal mi w qestach i wogule kase dawal itp.Niedawno sobie zrobilem retired dochodzi do 2miesiac wchodze na tibie a ten przylatuje z chaosa i za nic pierdolneli mi ue combo. :P

Moze sobie zasluzyles... te forum to nie www.skargi/zazalenia.pl -.-

aragorn uczciwy
04-04-2007, 17:50
Ehh dalej sie wyzywacie
Zna ktoś babolka ?
Sam domnie babol zagadał i gadalismy z soba z 1miesiac pomagal mi w qestach i wogule kase dawal itp.Niedawno sobie zrobilem retired dochodzi do 2miesiac wchodze na tibie a ten przylatuje z chaosa i za nic pierdolneli mi ue combo.

Babolek jest spoko, chosa tez. CHaosa, jesli piszesz na tym forum, powiesz mi jak cie hunter mogl zabic...? Moj rl tam byl z toba i do teraz sie glowimy jak ty to zrobiles...

Piniondze to nie fszystko!

Yeah, to bedzie moje motto zyciowe! Piniondze to nie fszystko!! Pamietajcie!

Czy on Ci w RL coś ukrał?

d arm na allegro by ladnie poszedl... (to nie legalne! nie robcie tak!B) )

napisalem pod wzgledem kasy w rl ...

Polska jest na 23 miejscu w PKB (produkt krajowy brutto) na calym swiecie. Uwzgledniajac PKB normalne twoj ojczysty kraj "Szwecja" jest na 20 miejscu, z nieduza przewaga... wiec jak widzisz takiej duzej roznicy nie ma.... Moze sie nie znam bo gowniarz jestem, ale nie ejst tak zle jak nam sie wydaje;]

Cataclism
04-04-2007, 17:57
Babolek jest spoko, chosa tez. CHaosa, jesli piszesz na tym forum, powiesz mi jak cie hunter mogl zabic...? Moj rl tam byl z toba i do teraz sie glowimy jak ty to zrobiles...

Yeah, to bedzie moje motto zyciowe! Piniondze to nie fszystko!! Pamietajcie!

d arm na allegro by ladnie poszedl... (to nie legalne! nie robcie tak!B) )

Polska jest na 23 miejscu w PKB (produkt krajowy brutto) na calym swiecie. Uwzgledniajac PKB normalne twoj ojczysty kraj "Szwecja" jest na 20 miejscu, z nieduza przewaga... wiec jak widzisz takiej duzej roznicy nie ma.... Moze sie nie znam bo gowniarz jestem, ale nie ejst tak zle jak nam sie wydaje;]

kiedy ja k**** napisalem ze mam zamiar kiedy kolwiek jechac do swe lol wes sie ogarni dzieciaku i idz do szkoly

Cataclism
04-04-2007, 18:06
z tego co zauwarzylem to nie lubicie mnie tylko dlatego ze trzymam ze swe i wladam serwem no i ze mialem resone zajebac d-arm czego to nawet ja nie zrobilem wiec sie wrescie odjeb~

Trialowiec
04-04-2007, 18:31

No to won do Irlandi!! Musisz być bardzo dumny z rodziny posiadajacej "przyjemna prace" polegajacej na zbieraniu truskawek.
Jestes przykladem zwyklego prostaka, ktory jest zaslepiony stereotypami "bajki zachodu" z powodu swojej glupoty i totalnym braku oczytania. Moja mama mowi na takich ludzi "prymitywy" : P
Jeżeli myslisz ze w tym kraju nie mozna zarobic calkiem przyjemnych pieniedzy to niestety jestes w bledzie. Wszystko jest kwestia ambiji i mobilizacji. Nikt Ci nie zabrania sie uczyc pamietaj! ;)

Trialowiec
04-04-2007, 18:34
z tego co zauwarzylem to nie lubicie mnie tylko dlatego ze wladam serwem

LoL xD Ty?
Najpierw naucz sie władac swoja ortografia ; ]

Xando
04-04-2007, 18:50
Szwedzi zrobili mu pranie z mozgu , Catrishia probuje byc takim jak oni , probuje "wkupic sie w ich laski" .. Zostawcie go :)

"Trzymam sie ze Szwe i wladam serwem"

HAHAHAHAHA you made my day xD! You roxior troxior koxior poxior!

Hi Xen =)

libner
04-04-2007, 22:00
Omg Omg :D:D tak dzisiaj przczytalem ostanie 10 stron :P kurde po huj wy sie klucicie? i o co? o to kto gdzie pracuje jak zarabia? Jedno do cati: pfff nie pierdole ze polacy to jakis tam hujowy narud/narod (nie wiem jak sie pisze) btw. jaki miales powod zeby podjebac d arm? bo piszesz ze masz i ogolnie to proponuje skonczyc dyskusje na temat pracy, pkb etc. (btw. praca jest tylko robic sie nie chce) Omg xD dzisiaj zauwzylem ze jakies 2 tyg. temu mi shakowali 2 chary xD

Wisnia_14
04-04-2007, 22:34
Omg Omg :D:D tak dzisiaj przczytalem ostanie 10 stron :P kurde po huj wy sie klucicie? i o co? o to kto gdzie pracuje jak zarabia? Jedno do cati: pfff nie pierdole ze polacy to jakis tam hujowy narud/narod (nie wiem jak sie pisze) btw. jaki miales powod zeby podjebac d arm? bo piszesz ze masz i ogolnie to proponuje skonczyc dyskusje na temat pracy, pkb etc. (btw. praca jest tylko robic sie nie chce) Omg xD dzisiaj zauwzylem ze jakies 2 tyg. temu mi shakowali 2 chary xD

:D Zgadzam sie z taba w 100% jesli hodzi o prace :) A w polsce mozna dobrze zarodic tylko trzeba chciec... :o

Poznanski Rycerz
04-04-2007, 22:58
Banished: until May 04 2007, 11:33:48 CEST because of account sharing

Nie ma to jak dostac bana bedac retired od ponad roku ^^. A to wszystko bo ironicznie napisale na forum ze mam dostep do wszystkich kont z jakiejs gildi. I ban za acc sharing ^^ I nie moge sie odwolywac bo od Supporta dostalem.

CHociaz slusznie ban, bo kiedys jak sie gralo to sie sharowalo ^^

sliver
04-04-2007, 23:17

Gz

nie przekrecaj, bzdury wypisujesz

po 1 nie kloce sie ciagle bo napisalem pare postow wczoraj od dobrych paru miesiecy.

2 niczego nikomu nie zazdroszcze co mozesz wywnioskowac z moich wypowiedzi, gdzies mam co catrishia odwala na galanie kim rzadzi z kim trzyma i dlaczego z swe... ustosunkowalem sie jedynie do glupich moim zdaniem i stojacych na przedszkolnym poziomi wypowiedzi na temat polakow, zycia codziennego i takicha tam roznych pierdol w tym guscie, ktore zreszta nie powinny byc przedmiotem dyskusji w tym temacie.

Wrobelmm
05-04-2007, 00:22
Wrobel
Niedorozwoju, uzyje madrego slowa bo tylko taki mi przychodzi do glowy, nie nadinterpretuj tego co napisalem. BYL W PORZADKu - W GRZE ZACHOWYWAL SIE OK rozumiesz jaki z tego jest wniosek bambusie? Prosze cie wyjdz, widzialem jak sie na POI zachowywales -.-

Naucz sie czytac glupi idioto ze wsi zabitej deskami, że wróbel to nie moj char od około 10 STYCZNIA 2007r.

aragorn uczciwy
05-04-2007, 12:23
Yeah, Zazek 2 lvl... To sie nazywa PG;]

Toxo tez nice PG huahahaha

Zgadzam sie z taba w 100% jesli hodzi o prace A w polsce mozna dobrze zarodic tylko trzeba chciec...

"hodzi" OMG

PS twoja interpunkcja tez rox... Nie, zebym ja nie robil bledow, ale ebz przesady xD

Raziel kosiaz
05-04-2007, 13:18
Moze sobie zasluzyles... te forum to nie www.skargi/zazalenia.pl -.-

Umnisz czytać?
Zadarmo dostałem i bede dalej go wyzywał bo najpierw sie kumplujemy i to dobrze a puźniej mnie deda..
Może i na rl jest fajny ale tibia mu już odbija..

Poznanski Rycerz
05-04-2007, 13:29
Jak mi minie ban to przyloze reke zebys padl one more time

Toca
05-04-2007, 13:40
Umnisz czytać?
Zadarmo dostałem i bede dalej go wyzywał bo najpierw sie kumplujemy i to dobrze a puźniej mnie deda..
Może i na rl jest fajny ale tibia mu już odbija..

...zycie bywa czasem straszne ;(

Sir-Babolek
05-04-2007, 15:04

Nibede wyjaśniał na forum o co poszło bo g*** to obchodzi osoby trzecie, jeżeli masz jakieś niedojaśnienia pisz na priv...
Kolejna sprawa zgłoś sie po payment, miałem ci już odpuścić ale to co czytam na forum ( obelgi namnie ) wymagają grzywny.

Toca
05-04-2007, 15:46
Bon Devil na Allegro ? :>

"Ponadto akceptuje ITEMKI LUB CASH na swiecie GALANA, takze mozliwa jest zaplata w tej formie:>"

Segalczuk
05-04-2007, 15:55
5 stron jechania catrischi za to powiedziala 1 zdanie ... rekord , ale ma w pewnym stopniu racje poszukajcie na forum ile jest noobow , ile tematow "powysmiewajmy sie z noobow" i setki postow jak polacy sie noobuja , niedlugo przewyzszymy br.No ale powinnismy sie starac to naprawic a nie dolowac sie nawzajem ^^ ."Pieniandze to fszystko...".Zbluzgajcie mnie plx~

Sir-Babolek
05-04-2007, 16:28

"Ponadto akceptuje ITEMKI LUB CASH na swiecie GALANA, takze mozliwa jest zaplata w tej formie:>"

Boltina pewnie też... kupili SOV'a od pewniej osoby zapłacili 100k za pierwszą rate i udają że nie wiedzą o co chodzi ... takie osoby powinno się tępić

@@@ Edit

Po rozmowie z Boltina wyjaśniłem pare spraw, więc zwracam honor i odwołuje się od tej wypowiedzi

Toca
05-04-2007, 16:31
Boltina pewnie też... kupili SOV'a od pewniej osoby zapłacili 100k za pierwszą rate i udają że nie wiedzą o co chodzi ... takie osoby powinno się tępić

Boltiny puki co nie ma =)

P.s Selling house Salvation Street 3 (Venore) / 82 square, two beds. :D

NOHAS
05-04-2007, 17:11
Powie mi ktos ile mozna sie nie logowac na konto zeby nie dostac deleted?:]

Toca
05-04-2007, 17:36
Powie mi ktos ile mozna sie nie logowac na konto zeby nie dostac deleted?:]

To nie tylko od tego chyba zalezy =)

Wisnia_14
05-04-2007, 17:41
"hodzi" OMG

PS twoja interpunkcja tez rox... Nie, zebym ja nie robil bledow, ale ebz przesady xD

Ja nic nie chce mówic/muwic ale ty nie wiesz ile to 7*8 B)

Today's Death List for players on their worlds' Top 300 by Experience listing:

13 Toxo Yeangus Galana Sorcerer 117 -1,467,038 XP B)
no..no czyżby to pechowa 13 ___ Galana coraz wyrzej w rankingu Lost Experience *** gogo Power rengers***8o

Shiddyr
05-04-2007, 17:41

Wszystko ladnie ukryte ale na ss jest inny zegar oraz przestawiony jezyk
pisowni . :) Chyba ze Bon Devil mieszka w angli no to sie zgadza
ze to On. :PP

aragorn uczciwy
05-04-2007, 18:46
Ja nic nie chce mówic/muwic ale ty nie wiesz ile to 7*8

56

Ps. macie jakeis itemki na sell na Celesice?:P

Toca
05-04-2007, 19:06
56

Ps. macie jakeis itemki na sell na Celesice?:P

Kalkulator blx?

Komandos Strong
05-04-2007, 19:33
kurde ludzie nie macie juz o czym gadac ...
w Polsce bedzie praca juz duzo miejsc sie zwolnilo bo duzo osob wyjechalo takze cat~ nie mow ze jest zle bo bedzie wspaniale :D

Wisnia_14
05-04-2007, 21:25
Kalkulator blx?

Mozliwe B) Eh a ten aragorn jest Ciagle online taki maniak ;)

Eskimos
05-04-2007, 21:45
Eh a ten aragorn jest Ciagle online taki maniak

I on jeszcze mowi, ze niektorzy to zycia poza Tibia nie widza i wogole rl life nie maja:p I kto to mowi...B)

Wisnia_14
05-04-2007, 22:00
Fajkowy czy mi sie zdaje czy juz nie masz 29 lvl??
Eh Jak Palladynami Ten mlvl Powoli Idzie

NOHAS
05-04-2007, 22:13
Adelao:) To powiec mi czy jak nie bede sie logowal na konto przez 1 miech lub wiecej to usuna mi je czy nie?:p :p

Poznanski Rycerz
05-04-2007, 22:29
@up
Jasne, i cie w ogole zbanuje za BEING INACTIVE

aragorn uczciwy
05-04-2007, 22:36
Kalkulator blx?

3h liczylem to pisemnie... a ty mowisz ze kalkulatora uzylem ;( ;( ;( ;( ;(

Fajkowy czy mi sie zdaje czy juz nie masz 29 lvl??

Taa, juz to zmieniam, a nie ma juz takiej guldi jak How We Lole;]

Komandos Strong
05-04-2007, 23:07
NOHAS rzadzisz "powiec" nam co u Ciebie slychac jeszcze :D ej zacznijcie chodzic do szkoly plz

NOHAS
05-04-2007, 23:07
@up
Jasne, i cie w ogole zbanuje za BEING INACTIVE

Ale smieszne:baby: :baby: Ja sie pytam powaznie i oczekuje powaznej odpowiedzi:p :p

Toca
06-04-2007, 09:24
Ale smieszne:baby: :baby: Ja sie pytam powaznie i oczekuje powaznej odpowiedzi:p :p

Oen sie np. nie loguje i watpie, aby go usuneli, zalezy tez to od lvl =)

libner
06-04-2007, 11:47
OMG -.-' ja masz 10 lvl to po 10 miesiacach bez logowania ci usuna jak masz 150 to po 150 mies~ -.-

Zimpa
06-04-2007, 12:46
ja mam pytanie nie do konca zwiazane z galana ale wiem ze niektorzy z tu obecnych znaja sie na pc wiec:

czy jest program ktory "rozdziela" lacze na dane programy??
<np. 30% lacza na E-mule, 70% na Przegladarke internetowa>

bylbym wdzieczny za wiadomosci prv lub on board

Toca
06-04-2007, 13:22
@Galana czy w dzis znow zaczeliscie miec te lagi ? ;(

Morbom
06-04-2007, 15:35
ja mam pytanie nie do konca zwiazane z galana ale wiem ze niektorzy z tu obecnych znaja sie na pc wiec:

W eMule masz ile ma łącza wykorzystywać, zobacz na max transfer i wylicz 30% i sobie ustaw ;d

Shiddyr
06-04-2007, 18:26
Dray'Hubertos
Apr 06 2007, 13:26:16 CEST Killed at Level 101 by Garmie

Rumcio
06-04-2007, 18:33
biedny dray :S

~Pozdrooo

aragorn uczciwy
06-04-2007, 20:24
o... new war..? Kazdego znudzonego Galana zapraszam na Celeste, jak chcecie do mojej guildi to MSG me na PW.

Wisnia_14
06-04-2007, 21:39
o... new war..? Kazdego znudzonego Galana zapraszam na Celeste, jak chcecie do mojej guildi to MSG me na PW.

Celesta Sux Secura and Galana Rox
A po 2 Kto by sie chcial z Aragornem użerac/urzerac...:confused:

Poznanski Rycerz
06-04-2007, 23:22
Jak to mozliwe, nasz najlepszy, najwierniejszy i w ogole gracz sie wyplacil? WIelki Tharrinie

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1605577

Czyzby nalog?

aragorn uczciwy
06-04-2007, 23:30
Celesta Sux Secura and Galana Rox
A po 2 Kto by sie chcial z Aragornem użerac/urzerac...

Nie chce cie smucic ale nie jestes smieszny:( :confused: ;(

ps. Tharrin mogl sie wczesniej wyplacic, by mial arbalista~ ;]

Pan Devon
07-04-2007, 09:52

spróbuj NetLimitera albo [jak przypomne sobie nazwe to wyedytuje] :p

Cyran_13
07-04-2007, 10:33
Ile na galanie kosztuje beholder eye?

P.S - Smacznego jajka ;) i mokrego dyngusa :]

Sir-Babolek
07-04-2007, 21:12
Oen sie np. nie loguje i watpie, aby go usuneli, zalezy tez to od lvl =)

Name: Maoz Valoren
Profession: Royal Paladin
Level: 114
Last login: Dec 11 2005, 17:03:02 CET

Powyżej 100lv + CIP nie usuwa charów o to jeden z przykładów :d

Cataclism
07-04-2007, 22:02
Name: Maoz Valoren
Profession: Royal Paladin
Level: 114
Last login: Dec 11 2005, 17:03:02 CET

Powyżej 100lv + CIP nie usuwa charów o to jeden z przykładów :d

no no jasne ze nie logowal sie 114 miechow xD haha ale ty glupi jestes XD

Cataclism
07-04-2007, 22:20
laggggggzor

Bartol1
07-04-2007, 22:20

Po raz pierwszy od baardzo dawna w 100% sie z Toba zgadzam ;]

Cataclism
07-04-2007, 22:25
Po raz pierwszy od baardzo dawna w 100% sie z Toba zgadzam ;]

normalnie jestem dumny XD

aragorn uczciwy
07-04-2007, 22:47
normalnie jestem dumny XD

Dumna w pełni, mokra w kroku, lekko w szkoku?8o 8o :evul: :cup:

Raziel kosiaz
07-04-2007, 23:21
Nibede wyjaśniał na forum o co poszło bo g*** to obchodzi osoby trzecie, jeżeli masz jakieś niedojaśnienia pisz na priv...
Kolejna sprawa zgłoś sie po payment, miałem ci już odpuścić ale to co czytam na forum ( obelgi namnie ) wymagają grzywny.

Ohh ludzie i tak nie zaplace bo jakbys czytal to bys wiedzial dlaczego ale pogadam z toba o co poszlo :)

Cataclism
08-04-2007, 00:10
Dumna w pełni, mokra w kroku, lekko w szkoku?8o 8o :evul: :cup:

zmieniles server ? wiec zmien i forum

Sir-Babolek
08-04-2007, 02:46

Niebęde tego komentować bo po co :d. Moim domysłem było że chary powyżej 100lv nie są deletowane ale widze 1lv więcej to 1 miech bez delet więcej :d.

@@ Navoxiv

Niekozacz tak depo-okupowaczu :)

Ohh ludzie i tak nie zaplace bo jakbys czytal to bys wiedzial dlaczego ale pogadam z toba o co poszlo :)

Jeśli niezapłacisz to będziesz miał powtórke...

DeJWidEk
08-04-2007, 16:19
Niebęde tego komentować bo po co :d. Moim domysłem było że chary powyżej 100lv nie są deletowane ale widze 1lv więcej to 1 miech bez delet więcej :d.

@@ Navoxiv

Jeśli niezapłacisz to będziesz miał powtórke...

Babol ROOX!
:D:D

Poznanski Rycerz
08-04-2007, 17:47
Babol masz wpierdol

@dejwidek
Konflikt z wielkim Berlinusem!

Bartol1
08-04-2007, 19:49
@@ Navoxiv

Dziecko
po 1 nie gram w Tibie
po 2 to Ty zwiewales przedemna na piramide az sie kurzylo, a nie ja ;)
po 3 jak ja gralem w Tibie to Ty sie mnie bales a nie ja Ciebie (tak sie nie zmienilo w moim wypadku)
po 4 to nie ja sie splacilem po moim 1 dniu wojny(10min po smierci)
po 5 to nie ja jestem postrzegany jako balwan ;)

Wszelkie idiotyczne odpowiedzi z Twojej strony beda ignorowane, nie mam zamiaru prowadzic z Toba dyskusji

Wrobelmm
08-04-2007, 20:29
Dziecko
po 1 nie gram w Tibie
po 2 to Ty zwiewales przedemna na piramide az sie kurzylo, a nie ja ;)
po 3 jak ja gralem w Tibie to Ty sie mnie bales a nie ja Ciebie (tak sie nie zmienilo w moim wypadku)
po 4 to nie ja sie splacilem po moim 1 dniu wojny(10min po smierci)
po 5 to nie ja jestem postrzegany jako balwan ;)

Wszelkie idiotyczne odpowiedzi z Twojej strony beda ignorowane, nie mam zamiaru prowadzic z Toba dyskusji

Haha brawo :*
Babolek ciota, jakby kazdy z ownerow gral samodzielnie to zadnem by z rooka niewyszedl pewnie :D

Lord Hybrid
08-04-2007, 22:38
Babol masz wpierdol

@dejwidek
Konflikt z wielkim Berlinusem!

TO nie konflikt tylko drobne nie porozumienie spowodowane noobkiem 55 lvl o nicku Zanceps..... Dejwa znam ponad 2 lata więc naprawde dużooooo trzeba żeby zrobić coś głupiego

@Babolek
potem wymyśle...

Raziel kosiaz
09-04-2007, 00:52
Babol idź lepiej łopatę wez i kopaj doły.
Mówić jak do psychola że już nie gram tylko wysłuchuje was a ty ciagle chcesz abym płacił :P

Rumcio
09-04-2007, 01:31
a coo zazdrosciecie babolwi ze was wszystkich powypszedza?? hauhauah takie zycie : )) jagbyscie Wy mieli taki lv to wielki zachwyt ale jak ktos jest od Was lepszy to juz was to meczy...
jeb*&e nooby odczepcie sie od niego bo wAs dojade x )
Navoxiv role sie odwrociliy? i teraz Ty mozes przed kims spieD&*#c
btw moj poznaniaku kc xD* hrhr

Aaaa nooo i Dejwidek jak bylo w Median ?? szkoda ze Cie wyzucili po 3 minutach :))

PozDDRoooo!

thewojtek
09-04-2007, 09:20
http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi40.photobucket.com%2Falbums%2 Fe218%2FXevantos%2FPlock%2520Rl%2520meeting%252017 %2520March%25202007%2FDSC00129.jpg&searchterm=[object%20HTMLInputElement]

Comment Catrishi ; o

"We know more about war that we know about peace, more about killing that we know about living."

"ok"

Cataclism
09-04-2007, 10:11
http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi40.photobucket.com%2Falbums%2 Fe218%2FXevantos%2FPlock%2520Rl%2520meeting%252017 %2520March%25202007%2FDSC00129.jpg&searchterm=[object%20HTMLInputElement]

Comment Catrishi ; o

"We know more about war that we know about peace, more about killing that we know about living."

"ok"

moze chcesz wiecej mojich fotke ? http://www.fotka.pl/profil/grabolek87/ masz tylko sie nie pal*j

Bartol1
09-04-2007, 10:31
Po 1 juz mnie "wypszedzil"
Po 2 "jagbym" chcial to bym mial taki lvl jak on
po 3 skorzystaj ze slownika albo nie pisz nic wiecej bo jeszcze bardziej sie skompromitujesz ^^

Nastepny na mojej liscie ignorowanych tzn nie odpowiadam na Twoje blyskotliwe posty

Korzen_82
09-04-2007, 10:39
Aaaa nooo i Dejwidek jak bylo w Median ?? szkoda ze Cie wyzucili po 3 minutach :))

Widocznie nikt nie słucha Catrishii w Median i jeśli nawet da inva Dejwidkowi to mogą go wywalić bez problemu =) jesteś prawdziwym władcą serwa ;) pozatym all wiedzą że jest noobem to po co tylko dawać inva i patrzeć na lvl

Cataclism
09-04-2007, 10:42
Widocznie nikt nie słucha Catrishii w Median i jeśli nawet da inva Dejwidkowi to mogą go wywalić bez problemu =) jesteś prawdziwym władcą serwa ;) pozatym all wiedzą że jest noobem to po co tylko dawać inva i patrzeć na lvl

po pierwsze inva dal nuskei
po drugie problem polegal ze byl przeciwko nam w wojnie i komus to nie odpowiadalo
po trzecie tak wladam servem i nie placz juz bo jestes zerem

Korzen_82
09-04-2007, 10:49
[QUOTE=Cataclism;1359776]po pierwsze inva dal nuskei
po drugie problem polegal ze byl przeciwko nam w wojnie i komus to nie odpowiadalo
po trzecie tak wladam servem i nie placz juz bo jestes zerem[/QUOTE

po pierwsze ja zrobiłem chara od zera i ejstem z tego dumny
po drugie jesteś głupim złodziejem i jednym wielkim gównem
po trzecie na fotkach wyglądasz na ciote i normalnie ma sie chęć Ci wpier***
po czwarte nie podniecaj sie jaki to jestes wspaniały po każdy na tym forum uważa Cie za JEDNA WIELKĄ CIOTE... nie widzisz tego?? to sobie okulary zmien na mocniejsze

Cataclism
09-04-2007, 10:56

po czwarte nie podniecaj sie jaki to jestes wspaniały po każdy na tym forum uważa Cie za JEDNA WIELKĄ CIOTE... nie widzisz tego?? to sobie okulary zmien na mocniejsze

ale mi pojechales omigut juz mam plakac ?
btw fajnie ze jestes dumny z siebie bo zrobiles postac w tibi na non pvp gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Korzen_82
09-04-2007, 10:59
[QUOTE=Korzen_82;1359786]

ale mi pojechales omigut juz mam plakac ?

Nie chodziło o to żeby po kimś pojechać tylko o to żeby pokazać że nie tylko inni są źli a Ty taki wspaniały.... bo masz za wysokie mniemanie o sobie.. i mam nadzieje w RL sie nie podniecasz w rozmowach z kolegami że "Władasz serwem" bo to jest chore...

ButcHer-Szalony
09-04-2007, 11:01

/ no ba jak gadasz ze jest ciota.. a wiesz co to znaczy?? jak tak piszesz all czas to widze ze chyba w torbe walisz....ciekawe czy bys mi dal rade :] 8o

Cataclism
09-04-2007, 11:01
[QUOTE=Cataclism;1359797]

Nie chodziło o to żeby po kimś pojechać tylko o to żeby pokazać że nie tylko inni są źli a Ty taki wspaniały.... bo masz za wysokie mniemanie o sobie.. i mam nadzieje w RL sie nie podniecasz w rozmowach z kolegami że "Władasz serwem" bo to jest chore...

w rl nie gadamy o tibi mamy inne zajecia ale widze ze ty to wyklady dzieciaka na podworku dajesz co to jest tibia bo tak cie ona jara

Toca
09-04-2007, 11:02

O jest wielki wszechwiedzacy korzen, i co stalo sie cos o poi ty idioto ? mowiles ze pokazesz filmik itp, ale chyba sie lekko zgasiles ;(

Cataclism
09-04-2007, 11:04

O jest wielki wszechwiedzacy korzen, i co stalo sie cos o poi ty idioto ? mowiles ze pokazesz filmik itp, ale chyba sie lekko zgasiles ;(

on myslisz ze duzo wie a nie wie nic xD misiu xD

Korzen_82
09-04-2007, 14:50

to nie filmik tylko dwa filmiki i byly na tym forum jakies 20 stron wcześniej.... szkoda tylko że moderator usuwa linki to takich rzeczy :p jak cos pisz na priv i dostaniesz

@Catrishia
nie gram tylko na harmonii ale mam tu też +80 lvl. Ale z powodu takiego zjeba jak Ty nie podam Ci nicka bo jesteś gówniarzem którego all równa z gównem w RL i musisz odreagować w tibii ;) pozdro

Morbom
09-04-2007, 15:00
moze chcesz wiecej mojich fotke ? http://www.fotka.pl/profil/grabolek87/ masz tylko sie nie pal*j
Moje cechy
dowcipny, inteligentny, miły, przyjacielski, przyjazny, wyluzowany
BUHAUAHUHAUA inteligentny....

Mia~
10-04-2007, 01:51
ale modek pojechal xD

Zimpa
10-04-2007, 02:17
moze teraz przestaniecie sie klocic...

Nawet nikt nie napomnial ze Keekz przezyl dhq solo style ani tego ze dray~ padl od lexity also solo style ;/ tyle ze nadal nie wiem jak to sie stalo

BTW. nadal jestem pod poteznym wrazeniem wiec zareklamuje film "wykolejony"<derailed> naprawde dobry film

Edit:
Modek tez z wroclawia normalnie piwo mu postawie
@ Mia~
Kto od kogo zkopiowal location/lokalizacja????

Ascario
10-04-2007, 02:24
A moze ktos sie wypowie na temat akcji Yuperdo podczas robienia 8 misji banuty?;) Wczesniej chyba nikt o tym nie wspomnial.

Ajron 88
10-04-2007, 03:10
Zamiast wydażenia chciałem odesłać wszystkich do tematu na forum tibia.com w dziale Galany, temat nazywa sie @Vaero , założył go Toxo yeangus , można sie nieźle uśmiać jak ktoś jedzie na kogoś za cheatowanie a post poniżej dana osoba też jest besztana za to.. ot obraz Galany ;D

libner
10-04-2007, 03:29
LoL? Wam sie nudzi smiac sie z kogos jak wyglada na rl? -.- macie moje foty moze wam sie lepiej zrobi jak sie posmiejecie http://laybner.fotka.pl

http://youtube.com/watch?v=xf8gs3BsUsE << a tu ja na dzien wiosny xD

Btw. ktos tam napisal ze "all" maja Cati za ciote -.- ps. ja nie mam -.- nie lubie go bo trzyma z hwlczykami i w*****l mnie tym ze napisal ze polska to bagno czy cos tam ale nie mam go za ciote -.-

Toca
10-04-2007, 20:10
CO SIE STALO? Xd

Adminowi nie chcialo sie pewnie kasowac pojedynczo postow to usunol wszystkie xD

FajerWarjor
10-04-2007, 20:55
galanawar.no-ip.org ip do ots galana war

Cataclism
11-04-2007, 00:01
nie napisalem ani jednego bluzga i wykasowano moje posty wiec pewnie adminowi sie poprostu nie chcialo czytac ktore sa obrazliwe

Slovik
11-04-2007, 00:05
Ciekawy jestem jak tam z serwikiem na którym jestem retired od dawna, lecz niedawno wróciłem i znowu Retired ;>

libner
11-04-2007, 08:18
Ciekawy jestem jak tam z serwikiem na którym jestem retired od dawna, lecz niedawno wróciłem i znowu Retired ;>

Niesamowicie inteligentny post -.-' nvm

Ajron 88
11-04-2007, 12:33
Tibia.pl troche dojebała z tymi tematami "Wydarzenia z.." , powinny być tematy / dzały dla serverów , służące tylko i wyłącznie do komunikowania sie ludzi z tych serverów (odpowiednik tych z tibia.com) , chociaż jak na to spojrzeć , to te "Wydarzenia z.." już wyglądają jak chat'y , a nie informatory :P.

Marowakk
11-04-2007, 17:15
Co to ma byc myslalem ze jak wojna sie skonczy to wiecej ludzi zacznie gra?
a tu 350 online.nawet pozadnie nie mozna expic

Trialowiec
11-04-2007, 18:00

_/

Korzen =**

Ajron 88
11-04-2007, 18:50
Downgraded a nie rooked...

ButcHer-Szalony
11-04-2007, 20:01
Bon devil hacked and rooked

muahahah :D dobrze mu tak ;)

Poznanski Rycerz
11-04-2007, 20:37
@Up
zawistny cienias

Szkoda bona jesli to ten sam stary dobry owner

Cataclism
11-04-2007, 20:45
@Up
zawistny chuj.

Szkoda bona jesli to ten sam stary dobry owner

w tym problem ze nie :p ten owner byl strasznym noobem np na poi poszedl bez uhow XD no ale tak czy inaczej nie zycze tego nikomu

Poznanski Rycerz
11-04-2007, 21:13
To nie jacek?

Shiat ^^, anyway zawistny jest... pamietam ze byl dobrym graczem...

Cataclism
11-04-2007, 21:38
To nie jacek?

Shiat ^^, anyway zawistny jest... pamietam ze byl dobrym graczem...

on mi mowil ze jest kuzynem jacka czy cos w tym stylu ale pewnie to jakies bajki

Poznanski Rycerz
11-04-2007, 21:49
@up
w koncu to rl boltiny, znany buyer acc Boltiny i BOn devil to jego kumpel pewno

Poznanski Rycerz
11-04-2007, 22:00
O otsach sie tutaj nie pisze TROLLU>

Warna mu, bo przez takich nam temat zamkna

Ja tez offtop no wiec

Bon devil hacked- bral udzial w wojnie Pats vs Unbreaks i padl w bitwie na edron jak Nuskei i reszta zdradzili Unbreak, przypomne wam jak dlugo patsi meczyli sie z Vidente

Poznanski Rycerz
11-04-2007, 23:41
Idioto, ots to ots, kogo obchodzi czego on dotyczy. Zrobie ots jak to sie mowi RPG nazwe go galana to bedziesz o nim napiszesz.
Wyjdz TROLLU

Konda juz nie expi, lovize chyba tez nie ;/

Zimpa
12-04-2007, 00:19
A ja chacka Bona skomentuje tak:

Od rl Bona <nie wiem ktorego ownera> dowiedzialem sie ze hack nastapil przy uzyciu rec keya... Tenze rec key mial byc wykradniety podczas imprezy u Bona... Eh jesli to prawda to do bani Bon ma kumpli

Mia~
12-04-2007, 01:17
jak to ktos powiedzial w niemczech.. Czasami bywa i tak.. xD

Lord Hybrid
12-04-2007, 11:26
Patologia =) Już nawet na imprezach sobie dzieci wykradają chary =)

Rumcio
12-04-2007, 23:31
22:24 You see a helmet of the ancients (Arm:8). enjoy ; )
3 team ? huh

Pozdro

Mia~
12-04-2007, 23:32
22:24 You see a helmet of the ancients (Arm:8). enjoy ; )
3 team ? huh

Pozdro

no gratzik : )))

Cataclism
12-04-2007, 23:37
A JA A JA ? XD lol beznadziejny ten helm xD nawet nie chce mi sie go robic :P

Iwanek18
12-04-2007, 23:43
A JA A JA ? XD lol beznadziejny ten helm xD nawet nie chce mi sie go robic :P

zal.pl!!!!!!!!

Slovik
12-04-2007, 23:45
Zrobili HoTa... a to ciekawe...

Babol cos gadał na priv że robią ale nie wiedzialem ze zrobili... ciekawe

libner
13-04-2007, 00:04
Patologia =) Już nawet na imprezach sobie dzieci wykradają chary =)

LOL? hahah xD a pamietasz jak 2 lata temu sie na sylwka najebales sie z kumplami i oni sie logowali na twojego chara i mnie prawie ubiles? xDDD Potem marta znalazla 110k na statku i wandy sorca ale to juz inna historia ;p

Lord Hybrid
13-04-2007, 07:26
LOL? hahah xD a pamietasz jak 2 lata temu sie na sylwka najebales sie z kumplami i oni sie logowali na twojego chara i mnie prawie ubiles? xDDD Potem marta znalazla 110k na statku i wandy sorca ale to juz inna historia ;p

taa wbili na 20 druta i to czysto dla rozrywki sobie popeczyć :p

Poznanski Rycerz
13-04-2007, 21:37
@up + rumcio i reszta

Good job xD

FajerWarjor
14-04-2007, 15:23
Jaki byl reason ubicia Boltiny i Anarchista?

Toca
14-04-2007, 16:06

Boltiny nie wiem, ale Anarchist padl za to ze nie chcial ustapic dragow =)

Toca
14-04-2007, 16:39
Boltiny nie wiem, ale Anarchist padl za to ze nie chcial ustapic dragow =)

Edit: Tak apropo tych hakow

"Nareszczie proevul hacker skończył rozpowszechniać program "Owntibia" który nie wykrywał żaden any-vir oraz wall ,teraz wszyscy co zdobyli program nie mogą go używać co nareszcie zmniejszy fale crackerów na nasyzm forum. Prawdopodobnie spowodowane jest tym iż dane osobowe autora programu zostały opublikowane miejmy nadzieje że dostanie nauczkę a forum.tibia.pl pozbędzie się crackerów"

Czy to tego uzywali schakowani ludzie :D?
Wiecej: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=115357 :P

Sogerd_Galana
14-04-2007, 18:36
lubie ciastka a galana to suki i tyle nawet nieda sie 20 lvla wbic bo kurwa poszlem na trolle pod ab (na 8 lvlu) to kurwa przylecial jakis 27 rs palladyn i mnie zajebal i kurwa odrobilem i potem kurwa znow jakis pallek ale 15 i kurwa taka gra na tej jebanej galanie kurwa

ZAZEK TO NIUB

Toca
14-04-2007, 19:38
lubie ciastka a galana to suki i tyle nawet nieda sie 20 lvla wbic bo kurwa poszlem na trolle pod ab (na 8 lvlu) to kurwa przylecial jakis 27 rs palladyn i mnie zajebal i kurwa odrobilem i potem kurwa znow jakis pallek ale 15 i kurwa taka gra na tej jebanej galanie kurwa

ZAZEK TO NIUB

<załamka> ;(;(;(

Lord Hybrid
14-04-2007, 22:03

Za trefne pacce... Coś jeszcze? Moim zdaniem sprawiedliwe

aragorn uczciwy
14-04-2007, 23:42
@Adelao
Opowiedz mi cos na PW o sowim pieknym miescie "Zlotoryja", to dostane 6 z geci, i dam ci scale arma na galanie:D :cup:

Zimpa
15-04-2007, 01:36
Co do boltiny to:

jak sie dowiedzialem padl za wqrzanie coponiektorych pozatym poleciala plotka <nie wiem czy prawdziwa> ze boltina zakosil sova Zochy hydraulik no i powstal powod

edit
haha i kto bedzie pierwszy...

sir babolek, toxo~, camuh, levandero~
oto pierwszy mage anni team ktory chyba w ogole sie odwazyl i na dodatek przezyl

Slyszalem ze jest drugi demon armor ;D

aragorn uczciwy
15-04-2007, 10:22
sir babolek, toxo~, camuh, levandero~
oto pierwszy mage anni team ktory chyba w ogole sie odwazyl i na dodatek przezyl

Ale chyba na Galanie^^ Na swiatach non-pvp sorki na anhi sa dobre...:P Ue,Ue.... i Demony popadaja xD

libner
15-04-2007, 10:54
Tutaj takie male pytanie do cati~ czy moglbys sie spytac na gc czy ja jestem hunted czy co? -.- bo chce wrocic na sorca...

Poznanski Rycerz
15-04-2007, 11:33
Zimpa

1 demon arm - Van hels~
2 demon arm - Lady slodziutka

WIEC 2 JEST OD DAWNA

Ascario
15-04-2007, 15:10
Poznanski jestes pewny ze van zrobil anni? jezeli tak to powiedz mi z kim, bo z tego co pamietam to Van sklamal :) Nie jestem pewny wiec oczekuje tylko odpowiedzi (wyjasnienia) a nie pojazdow :)

Z tego co widac na filmiku 3 osoby braly d arma, tylko camuh Sca =)

Eskimos
15-04-2007, 15:19
Zimpa

1 demon arm - Van hels~
2 demon arm - Lady slodziutka

WIEC 2 JEST OD DAWNA

Z tego co wiem to na 100% demon arma ma tez sir-babolek oraz levandero~~ :)
Co to do toxo to nie jestem pewien ale prawdopodobnie ascario ma racje...
Wielkie gratz:cup:

Poznanski Rycerz
15-04-2007, 15:24
Poznanski jestes pewny ze van zrobil anni? jezeli tak to powiedz mi z kim, bo z tego co pamietam to Van sklamal :) Nie jestem pewny wiec oczekuje tylko odpowiedzi (wyjasnienia) a nie pojazdow :)

Z tego co widac na filmiku 3 osoby braly d arma, tylko camuh Sca =)

Chyba z Vidente, lan ganem chyba xD
Mial na bank, tak mi sie wydaje, dosc dobrze go znalem xD

Mia~
15-04-2007, 15:47
a czasami Sir Imp nie bral demon armora jako drugi ? cos mi tak swita po glowie bo mial go w domku chyba wylozonego.. ;p ale sobie reki nie dam uciac ;p

Poznanski Rycerz
15-04-2007, 15:59
Imp sie nawet uwaza za 1 ownera demon arma xD ale watpie, van mial szybciej

ButcHer-Szalony
15-04-2007, 18:07
Dla jasności :

1.van hell~
2.Sir imp
3.Lady slodziutka
4. Babolek Toxo Levandero

z sir impem to byl joke... jak robil to zkim ?:> tak samo van he~ :o idioci :]

Kuczer88
15-04-2007, 19:11
Dla jasnosci wszechwiedzacy ravertonie Ktory nic nie wie.... Van nie mial d arma bo robil ze mna Anni i vidente wzial sova :))) Wiec prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia

ButcHer-Szalony
15-04-2007, 19:33
Dla jasnosci wszechwiedzacy ravertonie Ktory nic nie wie.... Van nie mial d arma bo robil ze mna Anni i vidente wzial sova :))) Wiec prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia

aaaaa no tak zapomnialem kuczer xD ze z toba robil xD buziak ;)

Cataclism
15-04-2007, 21:20
aaaaa no tak zapomnialem kuczer xD ze z toba robil xD buziak ;)

dziwne a myslalem ze ja robilem ani~ Aylitha i Lady Slodziutka i trzema innymi XD ale moze sie myle XD

Poznanski Rycerz
15-04-2007, 23:21
Kuczer doprowadziles mnie tym do orgazmu, nie wiem z kim robil van anniego ale on mial 1 demon arma- wg niego trollu.\

To misq powiedz nam co van wzial bo jestes tak madry i napisales co wzial vidente i naprawde nikt by sie nie domyslil co wzial knight ktory walczy w swordach. Przypuszczam ze van robil z lan ganem anni.

Nie frustruj sie tak dziecko

Btw. na annim chyba byl twoj 2 albo 3 owner bo lady robila ani z hybridem xD i nie wiesz co brali ci co robili z toba anni xD

@down
Jeszcze lepiej xD Vidente "wALAC Z AXA" [jenzyk kuczera] wziol se sova [/koniec języku kuczera]

Ascario
15-04-2007, 23:30
Vidente "wali axem" ;))
Nie wazne kto mial pierwszy, wazne ze przybyly 3 nowe.

Cataclism
15-04-2007, 23:56
Kuczer doprowadziles mnie tym do orgazmu, nie wiem z kim robil van anniego ale on mial 1 demon arma- wg niego trollu.\

To misq powiedz nam co van wzial bo jestes tak madry i napisales co wzial vidente i naprawde nikt by sie nie domyslil co wzial knight ktory walczy w swordach. Przypuszczam ze van robil z lan ganem anni.

Btw. na annim chyba byl twoj 2 albo 3 owner bo lady robila ani z hybridem xD

@down
Jeszcze lepiej xD Vidente "wALAC Z AXA" [jenzyk kuczera] wziol se sova [/koniec języku kuczera]

a co do kuczera to pierwszy ani~ co robil to robil maciek pierwszy owner odemnie z wlocka i padl bo zle bota ustawil xD a drugiego ja zrobilem bo mnie prosili xD

wybacz misiek ale to ja robilem nia ani~ ;p
tak jak i ayl~ catri~ pall xofix i Airen Shadowfinder hihihih 100% skutecznosci nikim nie padlem :>

Poznanski Rycerz
16-04-2007, 00:02
Catrishia
Jak kiedys mozne znowu zaczne grac to mi zrobisz haha ^^, annihilator quest service haha

Cataclism
16-04-2007, 00:05
Catrishia
Jak kiedys mozne znowu zaczne grac to mi zrobisz haha ^^, annihilator quest service haha

hehe najgorsze co moze byc to dac komus zrobic ani~ zero zabawy xD a ci powiem ze jest fajnie :p choc tylko na catri lekko sie balem xD a reszta na lozzaka XD
a pozatym nie robilem jeszcze zadnego po updacie a nie chce sobie statystyk psuc xD hiihih

Kuczer88
16-04-2007, 00:31

Btw. na annim chyba byl twoj 2 albo 3 owner bo lady robila ani z hybridem xD i nie wiesz co brali ci co robili z toba anni xD

@down
Ad.1 To ze Ty jestes tak pusty i dales sie wpuscic w maliny to nie moja wina. Najwidoczniej Kazdy Tobie wkreca a Ty wierzysz jak dziecko.
Ad.2 Van wzial sova ..... A co do vinednte to uzywa Axe czyli wzial sca tak samo jak ja (wiec prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia pisze Ci to poraz kolejny) A Twoje przypuszczenia sa bledne wiec nie mysl w ogole bo robili Anni ze mna i z bloocem jeszcze jak Gral nim suchy.
Ad.3 Piszac do mnie dziecko pokazujesz jaki jestes prymitywny.
Ad.4 Tak na Anni byl 15 owner ten wiesz z Nowego Yorku wkoncu tyle ich mialem (Zazdrosc Cie zjada :>hahahaha)I wiem Co brali nie boj zaby Lady D arm Ktorego Maniek sobie wzial (chwala mu za to) Hybrid Sov i Zaxuhe Sov slonko
Ad.5 Nie rozumiem twojej aluzji dziecko nie popelnilem bledu a Ty mi cos smiesz wypominac (czas zebys nas opuscil :D)
papa

Kuczer88
16-04-2007, 00:34
hehe najgorsze co moze byc to dac komus zrobic ani~ zero zabawy xD a ci powiem ze jest fajnie :p choc tylko na catri lekko sie balem xD a reszta na lozzaka XD
a pozatym nie robilem jeszcze zadnego po updacie a nie chce sobie statystyk psuc xD hiihih

O jaaaaaa jestes Zalosny .... hahahahhaah Ale z Ciebie jest prawdziwy kozak hummmm Nie psuj sobie statystyk bo pomysla ze nie umiesz grac i nie jestes Masta PVP :D (Cos bym przypomnial ale bardzo dobrze wiesz o co mi chodzi hahaahah) A Co do Bania to tez moglbym cos przypomniec :) hihihihi Prosze nie rob z Siebie Wielkiego mastera bo nim nie jestes. Nom wiec podsumowujac to co piszesz jest wrecz smieszne :))))
BTW. Dostalem Grypsa od chlopakow ze ludzie Cie nie lubia dlatego ze RZADZISZ SERWEREM AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAH

Cataclism
16-04-2007, 09:29
O jaaaaaa jestes Zalosny .... hahahahhaah Ale z Ciebie jest prawdziwy kozak hummmm Nie psuj sobie statystyk bo pomysla ze nie umiesz grac i nie jestes Masta PVP :D (Cos bym przypomnial ale bardzo dobrze wiesz o co mi chodzi hahaahah) A Co do Bania to tez moglbym cos przypomniec :) hihihihi Prosze nie rob z Siebie Wielkiego mastera bo nim nie jestes. Nom wiec podsumowujac to co piszesz jest wrecz smieszne :))))
BTW. Dostalem Grypsa od chlopakow ze ludzie Cie nie lubia dlatego ze RZADZISZ SERWEREM AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAH

po pierwsze z tymi statystykami byl zart ale ty jestes zbyt pusty :> po drugie to nie ja nie umiem przestac w to grac i to nie ja plakalem o jejku porzycz sca zrob mi ani~ daj cos mialem hacka zachowujesz sie jak dzieciak jak na moj gust juz dawno powinienes sknczyc w ta gre grac i nawet nie umiesz sie przyzanc ze sherowales jestes poprostu do bani ciekawe co teraz wymyslisz zeby mi pojechac no dawaj :*

Toca
16-04-2007, 13:55
Jak tak dalej bedzie zamka temat ;>

Wisnia_14
16-04-2007, 16:06
Mam pytanie chce zmienic rec-kaya no i czy tzeba przelew robic w euro; nie idzie w złotych?? Prosze o odpowiedz bede bardzo wdzięczny...;)

Eskimos
16-04-2007, 16:45
Ma ktos moze filmik jak toxo, levandero, babolek i camuh robia ani~~??

sarna
16-04-2007, 17:48
Ma ktos moze filmik jak toxo, levandero, babolek i camuh robia ani~~??

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22681 prosze bardzo chyba babolek krecil

Poznanski Rycerz
16-04-2007, 18:17
Kuczer

Nazywajac cie dzieciakiem chcialem podkreslic twoje infantylne zachowanie, prymitywnie to bym cie okreslil uzywajac bluzgow.

Misq, zobacz swoj poprzedni post i przeczytaj "Van nie mial d arma bo robil ze mna Anni i vidente wzial sova " jak sam stwierdziles wzial sca wiec mysl i nie mow ze literowka ^^

Jesli ktos mnie nabral - wkrecil, wpuscil w maliny to znaczy ze jestem naiwny a nie pusty misq. Btw. Ja nie mam takiej mani ze mnie ktos oklamuje i ufam w to co mowia ( nie zawsze ) i jakos sie nie przejmuje tym ze nie wzial d-arma/

Mowiac ze ukradli d-arm lady - uznajac to za dobre pokazujesz SWOJA ZAZDROSC ^^

Nie jestem zazdrosny, zaplacil bym 20 k keekzowi i bym mogl grac dalej, ale nie chce mi siei, nie mam czasu, mam co robic poza tibia.

Jak catri zauwazyl, nazwij mnie asslickerem, jestes pusty xD bo nie rozumeisz ironi jak on mowi "STATYSTYKI SE POPSUJE"
Co ma PVP do robienia anni?

Wisnia_14
wydaje mi sie ze w euro, ale jak bedizesz robic przelew przez neta to wystarczy ze zamiast przelewy zlotowe zrobisz PRZELEWY WALUTOWE ^^

Eskimos
16-04-2007, 19:03
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22681 prosze bardzo chyba babolek krecil

Wielkie dzieki;)

Poznanski Rycerz
16-04-2007, 23:39
@Topic

Bump, leavander przescignal konde w magic lvl i ma najwyzszy na servie xD

libner
17-04-2007, 09:03
Dobra Dobra -.- starczy klutni zaraz nam zamkna temat -.-
Ja moge sie pochwalic ze wbilem wlasnie 43 lvl :D wbije 45, skiluje do 80 i pacc xD

Zelizard
17-04-2007, 17:33
Czemu tu sie nic nie dzieje? Gdzie posty od Adelao ?:D