Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
LS nie nakrecaja filmikow, a nim sie camuch zalogowal to babolek padl.
Ostatnio jakiemus szwedowi probowalem wytlumaczyc jak sie sciaga tibia auto, ale wolal wlasnie tego BlackD, 5 euro za rok, a tam magebomb, combo, cave etc...nie zbeym popieral boty, ale ten jest dobry a tani...
Nie zebym sie wymadrzal, ale Aylitha, uzupatorka i dray nie zdazyli dobiec.. HWL za szybko zareagowalo:P Te 3 osoby bardzo by pomogly...;/ Jeszcze bylo kilku ED i ja, ale myslelismy ze tak jak ostatnio bedzie to na d lair i nie w ta strone lecielismy...;/ A nasze sio 1000+- by moglo troche dac...
Ty nawet nie umisz czytac uwaznie, pare postow wczesniej ktos podawal linka jak marduc kreci -,-
No dziś na Galane zagościł The Old Widow ;-d
Knight Cosworth nie miał szczęścia
Xioss, Blooc,Febb i Febbul zabili brzydala;d
No dziś na Galane zagościł The Old Widow ;-d
Knight Cosworth nie miał szczęścia
Xioss, Blooc,Febb i Febbul zabili brzydala;d
Biedny Knight Cosworth :(
Beawulf_Okrutny
24-02-2007, 16:49
Heh przynajmniej cos się dzieje na tej Galanie (wykluczając wojne), TOW to skubana bestia... w dodatku używa paralise... ciężko się ucieka...
Nie zebym sie wymadrzal, ale Aylitha, uzupatorka i dray nie zdazyli dobiec.. HWL za szybko zareagowalo:P Te 3 osoby bardzo by pomogly...;/ Jeszcze bylo kilku ED i ja, ale myslelismy ze tak jak ostatnio bedzie to na d lair i nie w ta strone lecielismy...;/ A nasze sio 1000+- by moglo troche dac...
mialem cie ignorowac, ale czasem nie daje rady. moja wypowiedz jest do xairaxa zreszta nawet chyba nie zrozumiales tresci mojego posta.
Nalesnik102
24-02-2007, 21:36
Ktoś tam powiedzial niedawno ,ze pomagal Luke of Galana. Prawda, dostal nawet Inva ale nie o to mi chodzi.Wielkie gz rowniez dla Rubbin Huda ,ktory poswiecil sie i padl bez blessów ,aby przynajmniej na chwile zblokowac HWl. Wielkie Dzieki mu za to.
Konda i Skopo free acc:/
Beawulf_Okrutny
24-02-2007, 22:02
Pozdrowienia dla frajerów środkowym palcem! Konda i Skopo sux!
Xairax_pl
25-02-2007, 00:18
mialem cie ignorowac, ale czasem nie daje rady. moja wypowiedz jest do xairaxa zreszta nawet chyba nie zrozumiales tresci mojego posta.
To prawda malo ich bylo na ekranie, ale jak mozesz zauwazyc sciagaja 125 ek na ue combo. Do tego z tych 15 co tam stalo to mogly tylko 2 osoby ich bic.
Edit:
http://rapidshare.com/files/18122093/aaaaaa.rec
Ktoś tam powiedzial niedawno ,ze pomagal Luke of Galana. Prawda, dostal nawet Inva ale nie o to mi chodzi.Wielkie gz rowniez dla Rubbin Huda ,ktory poswiecil sie i padl bez blessów ,aby przynajmniej na chwile zblokowac HWl. Wielkie Dzieki mu za to.
Dolaczam sie do tego.. milo ze sa tacy ludzie wsrod nas :)... i bardzo nie milo ze sa sprzedawczyki ;(
@krupnik
Jakby mnie ta guild bolala to bym do niej chcial wrocic ^^.
Ja sie na kogo szykowalem? huhuh
Nie porownuj sie do mnie BO JA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE NIE ZAPLACILEM!
I NIE KIWNOLEM -.- jak juz kiwnĄc -.-. na marginesie to bylo analfabeto.
Na gc wam narzwucalem i to cie tak zezloscilo, ze kick ^^. I nie mow ze nie, pamietam jak wtedy ten - lord hybrid skillowal i powiedzial, no wreszcie skillowanie nie jest nudne.
Hahaha a przypominasz sobie jak mowiliscie
Jest pokoj bo dzieki akcjom organizowanym przez PN bali sie expic. Jaka byla prawda? ^^
Jesus, wlasnie zauwazylem kolejny blad ort. zanim cos napiszesz to przeczytaj to.
Nigdy nie mowilem ze jestem nieomylny, nikt nie jest ^^
Chesz zebym ja zamiast czytac tego co napisales szukal ortografow? Nic trudnego, sam ich mase robisz, ale to nie ma sensu.
Znow zaczynasz wymyslac sobie swoje historie, ty mozesz powiesciopisarzem zostaniesz? Nigdy nie poiwedzalem ze dzieki PN. Oni bali sie expic bo ty wielki PA Revarton jeszcze "grales" na Galanie. :<
Ty w przeciwenstwie do mnie nie zaplaciles, zgadza sie tylko ty w przeciwenstwie do mnie nie grasz, poza spamowaniem idotycznymi i wyssanymi z palca historii. No ale tego graniem nie mozna nazwac :<
Robisz z siebie niewiadomo jakiego kozaka a byles i jestes nikim. Z guildy wyleciales bo planowales akcje na jednego membersa, ahhh moze to byl 2 owner? No coz masz prawo niepamietac w takim wypadku.
P.S Jak masz zamiar znow wymyslic sobie nowa histoie jaki to niezajebisty jestes a reszta to "pionki" to sobie oszczedz bo nie bede tego juz komentowal. Szkoda czasu.
Poznanski Rycerz
25-02-2007, 10:36
@krup
Mam nadzieje ze tam padaczki nie dostales ^^.
Ja przynajmniej nie kryje sie z tym ze sharowalem -.-...
Ty grasz, a ja mam co robic w RL YO! Btw. Koledze dalem chara to bedzie teraz grac ^^ HWL mnie nie huntuje, wiec moze grac spokojnie :]
Na kogo cos planowalem? Teraz ci napisze wersje dla idioty. Powodow do wyrzucenia mnie z gildi bylo duzo, ale bezposrednim bylo to, ze wam wrzucalem na guild chacie !!
Co wymyslilem? Bo jedyny ARGUMENT jaki uzywasz brzmi : Klamiesz, wymyslasz!
/ Pokaz mi moje orty ^^
@krup
Mam nadzieje ze tam padaczki nie dostales ^^.
Ja przynajmniej nie kryje sie z tym ze sharowalem -.-...
Ty grasz, a ja mam co robic w RL YO! Btw. Koledze dalem chara to bedzie teraz grac ^^ HWL mnie nie huntuje, wiec moze grac spokojnie :]
Na kogo cos planowalem? Teraz ci napisze wersje dla idioty. Powodow do wyrzucenia mnie z gildi bylo duzo, ale bezposrednim bylo to, ze wam wrzucalem na guild chacie !!
Co wymyslilem? Bo jedyny ARGUMENT jaki uzywasz brzmi : Klamiesz, wymyslasz!
/ Pokaz mi moje orty ^^
Z ta padaczka - glodnemu chleb na mysli. Aff i tak pewnie nie zrozumiesz/zrozumiales.
Glupi jestes czy tylko czytac nie potrafisz? Przedchwila powiedzalem ze wymysliles sobie kolejna historie, podajac przyklad "Hahaha a przypominasz sobie jak mowiliscie Jest pokoj bo dzieki akcjom organizowanym przez PN bali sie expic"
Spytaj 2 ownera kogo chcial zabic bo tylko tyle mogl/moze, chciec.
Pozatym jak bys byl troche bardziej rozgarniety to zauwazyl bys ze nie gram od dawna, loguje sie czasem pogadac. A co do mojego RL to nie narzekam, nie musze zabijac czasu spamujac idotycznymi wypowiedzami jak ty :<
Tak nam na GC wrzucales ze dalej chlopaki nie moga dojsc do sibie niektorzy :< A na powaznie to jedyne co robiles bedac w Relictus to spamowanie GC idotyzmami, kolejny przyklad czegos wymyslonego przez Ciebie. Dowartosciowujesz sie w ten sposob? Jezeli tak to pisz wiecej, bedzie Ci lepiej
Pozdro
Poznanski Rycerz
25-02-2007, 11:06
@krup
Jakbym byl bardziej rozgarniety? Jakbys ty mnie interesowal.
Powiedz mi kogo chcialem zabic? :]
Krupniczku, ja sie pytalem na gc, dlaczego jest pokoj, wtedy sfrustrowany dzieciak z bylego PN wylecial : Bo takie akcje zorganizowalismy!!
W przeciwienstwie do ciebie nie jestem wielkim pasjonatem tibii i sie nudzilem troche jak gralem, to wolalem cos pisac na gc.
Jesus masz 13 lat?
Argument CHYBA TY po prostu mnie rozbil^^ hqahahah ver. dla idioty:
nawiazanie do glodnemu chleb na mysli :]
@krup
Jakbym byl bardziej rozgarniety? Jakbys ty mnie interesowal.
Powiedz mi kogo chcialem zabic? :]
Krupniczku, ja sie pytalem na gc, dlaczego jest pokoj, wtedy sfrustrowany dzieciak z bylego PN wylecial : Bo takie akcje zorganizowalismy!!
W przeciwienstwie do ciebie nie jestem wielkim pasjonatem tibii i sie nudzilem troche jak gralem, to wolalem cos pisac na gc.
Jesus masz 13 lat?
Argument CHYBA TY po prostu mnie rozbil^^ hqahahah ver. dla idioty:
nawiazanie do glodnemu chleb na mysli :]
Jezus a nie Jesus :) Masz swojego ortografa, jak widzisz daleko nie musze szukac.
Jak sie mogles na GC pytac skoro zostales wywalony? Kupy sie cos to nie trzyma.
"Argument chyba ty" Gdzie ja cos takiego napisalem?
Lat mam prawdopodobnie troche wiecej od Ciebie, ale tu lata nie maja nic do rzeczy, tylko to co masz w glowie. Po twoich postach jak i wypowiedziach na GC mozna wywnioskowac ze nie za duzo ;/
Poznanski Rycerz
25-02-2007, 12:01
@krup
Jesus- z angielskiego. Btw. to nie jest OrToGrAfIcZnY, a jak juz to II stopnia :***
Debilu, zeby zostac wywalonym z gildi musze w niej byc, w tym czasie mam dostep do GC -.- Wiec chyba twoja historyjka sie nie 3ma kupy...
Masz nawiazanie napisane do argumenty CHYBA ty... CHODZI O GLODNEMU CHLEB NA MYSLI ... sam nie wiesz co piszesz?
@krup
Jesus- z angielskiego. Btw. to nie jest OrToGrAfIcZnY, a jak juz to II stopnia :***
Debilu, zeby zostac wywalonym z gildi musze w niej byc, w tym czasie mam dostep do GC -.- Wiec chyba twoja historyjka sie nie 3ma kupy...
Masz nawiazanie napisane do argumenty CHYBA ty... CHODZI O GLODNEMU CHLEB NA MYSLI ... sam nie wiesz co piszesz?
CO ty wogule piszesz czytam te twoje posty i nic nie rozumie -,- tylko "GC", "chleb", "wywalony" taki smietnik ze glowa boli -,-
Pozdrowienia dla frajerów środkowym palcem! Konda i Skopo sux!
To, że mam facc na Skopie nie oznacza, że nie było mnie na tej akcji. Poza tym jak masz jakiś problem to do mnie napisz o co Ci chodzi. Nabijasz posty czy po prostu chcesz być fajny?? Jak znam życie jesteś jakimś 13-letnim frajerem, który ma 140cm wzrostu i waży 40kg.:baby: A teraz idź się zapytaj mamy czego jesteś takim debilem. Jak mi kupisz pacc'a to będę walczył dalej:o Jakoś nie ciągnie mnie żeby wydawać rl siano na pacc'a, żeby od czasu do czasu wylecieć na jedną akcje i żeby jakiś pajac [mowa tu o tobie] zaczął mnie szanować:)
Nalesnik102
25-02-2007, 13:13
@Celmir
Niezamiezasz kupic pacca? szkoda;( Szoterów ciągle brakuje a na facc nieposzalejesz. Padniesz i 10% expa nie masz;(
@Celmir
Niezamiezasz kupic pacca? szkoda;( Szoterów ciągle brakuje a na facc nieposzalejesz. Padniesz i 10% expa nie masz;(
Wiesz moze co to sa blessy ? -,-
mimo wszystko brak promocji i blessa od eremo daje ostro po dupsku :]
mimo wszystko brak promocji i blessa od eremo daje ostro po dupsku :]
No chyba ze kupil za czasow pacc'a ;]
Nalesnik102
25-02-2007, 14:05
Konda i Lovize bez gildi. O co chodzi?:confused:
Konda i Lovize bez gildi. O co chodzi?:confused:
A co Cie to interesuje ? xD
Nalesnik102
25-02-2007, 14:26
Straszny kozak sie zrobiles jeny nie chcesz nie mów....
I tak nic nie wiesz bo z tego co widze to z gildi wyleciales wiec stfu-.-
Segalczuk
25-02-2007, 15:01
Powiem wam jedno mozecie mnie zbluzgac jak kazdego , wy hcecie byc zorganizowani...? i w ogule jak wy sie porostu jedziecie 1 na 2 to potem rozumiem ze ktos zwiewa nie wierzy ci etc. a jak hcecie sie zgrac to all uhaja zamiast sd nawal ;o i dotej pory co widzialem na filmikach to 2-3 osoby leja , hwala im zato gdyby knighta nie lali tylko sorca np. camuha , boltina jedynie pomyslala a inni to up-down i mysleli "Jak nie dostac z gfb".Co do szwedow zauwazyliscie zeby sie bluzgali nie? Krzyczycie ze maja boty no to "Jak kuba bogu tak bog kubie".I jestem ciekaw kto wymyslil to na edron ^^ mysleliscie ze ujebiecie tak samo zazka czy tam kogos jak taifuna ;p? zauwazcie ze z vision byl taifun jakis ed i jakis ms a tu prawie cale hwl i zauwazcie ze parenascie % osob nie ma pacc'a to walczcie na facc area ... fibula to nawed ja sie hetnie dolacze.
Nieobhodzi mnie co omnie pomyslicie , i o moich blendach poprostu hcialem wam to powiedziec.
aragorn uczciwy
25-02-2007, 16:43
Wow, jestem pod wrazeniem dzisiajszej akcji... LS mieli spora sile SD, jedyne co nie wypailo, to to ze HWL nei przyszlo:( Mam nawet filmik ale nie zamieszcze z wiadomych przyczyn:P(kto byl ten wie)
Straszny kozak sie zrobiles jeny nie chcesz nie mów....
I tak nic nie wiesz bo z tego co widze to z gildi wyleciales wiec stfu-.-
LOL? Ja wyszedlem na chwile tylko, bo bylem w gildi z pehava nie wiesz nie komentuj -,-
@aragorn uczciwy....I mojego rs xD
aragorn uczciwy
25-02-2007, 17:36
@aragorn uczciwy....I mojego rs xD
Taa:P Ja se tlyko 2 fragi nabilem an jakis noobach xD Nie wiem skad sie tam tyle ludzi wzielo...
Powiem wam jedno mozecie mnie zbluzgac jak kazdego , wy hcecie byc zorganizowani...? i w ogule jak wy sie porostu jedziecie 1 na 2 to potem rozumiem ze ktos zwiewa nie wierzy ci etc. a jak hcecie sie zgrac to all uhaja zamiast sd nawal ;o i dotej pory co widzialem na filmikach to 2-3 osoby leja , hwala im zato gdyby knighta nie lali tylko sorca np. camuha , boltina jedynie pomyslala a inni to up-down i mysleli "Jak nie dostac z gfb".Co do szwedow zauwazyliscie zeby sie bluzgali nie? Krzyczycie ze maja boty no to "Jak kuba bogu tak bog kubie".I jestem ciekaw kto wymyslil to na edron ^^ mysleliscie ze ujebiecie tak samo zazka czy tam kogos jak taifuna ;p? zauwazcie ze z vision byl taifun jakis ed i jakis ms a tu prawie cale hwl i zauwazcie ze parenascie % osob nie ma pacc'a to walczcie na facc area ... fibula to nawed ja sie hetnie dolacze.
Nieobhodzi mnie co omnie pomyslicie , i o moich blendach poprostu hcialem wam to powiedziec.
Około 40 błędów ortograficznych. Ja Ci proponuje wyłączyć komputer, otworzyć okno i wyrzucić go. Po wykonaniu zadania ubierz się ciepło i idź na korepetycje z polskiego. A co do strzelania w Camuha to max 2 osoby mogłyby to robić. Daje sobie rękę uciąć, że Ty, jakbyś tam był to byś osrał cały pokój na widok HWL'i. Pozdro dla dzieci neo:baby:
Nalesnik102
25-02-2007, 18:00
Ma ktos filmik prócz Fajkowego-noobusia ,ktory niemoze wystawic filmu poniewaz jechac na bocie?B)
Ma ktos filmik prócz Fajkowego-noobusia ,ktory niemoze wystawic filmu poniewaz jechac na bocie?B)
Dla Ciebie nie ma.
Nalesnik102
25-02-2007, 18:18
Ej stary idz w hu* bo w oczy kole jak czytam twoje posty:] Wielki Wazniak .ktory byl na 1 akcjii i wbil rsa na 10lvlach. Twoje sd to 150? Rzeczywiscie rozkminiasz;p
Dla Ciebie nie ma.
a dlaaaa mnie? xD
Ej stary idz w hu* bo w oczy kole jak czytam twoje posty:] Wielki Wazniak .ktory byl na 1 akcjii i wbil rsa na 10lvlach. Twoje sd to 150? Rzeczywiscie rozkminiasz;p
Rofl, bylem znacznie wiecej akcjach niz tylko na tej, wiecej nie bede pisal na ten temat, bo zara sie zacznie xD
I pewnie moje sd jest silniejsze od Twojego z 3 razy ;]
@Azenus Gdyby byl to pewnie tak xD
aragorn uczciwy
25-02-2007, 18:47
a dlaaaa mnie? xD
Daj na priv swoj nr gg, albo MSNa to ci przesle, albo najlepiej maila:P
Ma ktos filmik prócz Fajkowego-noobusia ,ktory niemoze wystawic filmu poniewaz jechac na bocie?
Po 1 bym ci nie dal bo za duzo szpiegow HWL, po 2 nie bylo cie tam to nie wiesz dlaczego nie chce dac nieznajomym tego filma... only LS i Rl:P
Vlachyslav
25-02-2007, 18:49
[QUOTE=aragorn uczciwy;1286111]LS nie nakrecaja filmikow, a nim sie camuch zalogowal to babolek padl.
Filmików było kilka np. mój ;p
może później dam link
i Camuh a nie Camuch ;p każdemu może sie zdażyć ale już któryś raz widze jak ludzie tak piszą
Poznanski Rycerz
25-02-2007, 18:57
@Up
STary dobry potempik!
Jeden z najlepszych, najwierniejszych graczy ^^
@adel
Nie moja wina, ze jestes tepy, nie bede pisac rozleglych zdan, bo nie rozumiesz.
aRagorn
Jesu jaki ty jestes glupi... nie pojmuje...
Fajnie ze masz SMN'a -.-
Użytkowników czytających ten temat: 14 (zarejestrowanych: 10, gości: 4)
8o
Wykorzystując taką popularność chciałbym pozdrowić całą rodzinę xD
//Fajko~ dawaj film na SMN ;)
@Up
STary dobry potempik!
Jeden z najlepszych, najwierniejszych graczy ^^
@adel
Nie moja wina, ze jestes tepy, nie bede pisac rozleglych zdan, bo nie rozumiesz.
aRagorn
Jesu jaki ty jestes glupi... nie pojmuje...
Fajnie ze masz SMN'a -.-
Odezwal sie Pan "inteligetny" hahaha
Poznanski Rycerz
25-02-2007, 19:11
Up
jEstes tak uposledzony, ze tobie nawet odpisywac nie bede. Jak brazol sie zachowujesz HUASHUASHU
aragorn uczciwy
25-02-2007, 19:34
o.O No to Wielkie Glosowanie: Kto jest bardziej uposledzony!
1.)Adelao
2.)Rycerzyk
Ja glosuje na siebie xD
o.O No to Wielkie Glosowanie: Kto jest bardziej uposledzony!
1.)Adelao
2.)Rycerzyk
Ja glosuje na siebie xD
Jeśli głosujesz na siebie, dodaj się do ankiety :D Wow, wygrywasz :P
//Widział żem film :P
Cyran_13
25-02-2007, 20:15
Azenus to się podziel
aragorn uczciwy
25-02-2007, 20:28
nie ma czym
Nie badz glupi, nie dawaj:P
Jeśli głosujesz na siebie, dodaj się do ankiety Wow, wygrywasz
//Widział żem film
I co posobal sie?:> Ja nie msuze byc w ankiecie zbey wygrac^^
Cyran_13
25-02-2007, 20:28
No wiesz....:confused: ;(
Czyli filmik nie będzie puszczony w obieg?
Nalesnik102
25-02-2007, 20:35
Nie badz zyla zapodaj ten filmik..... Wystaw najlepiej na tibicams
aragorn uczciwy
25-02-2007, 21:09
@up, 2up
Mowilem ze nie dam filmiku... a wogule po co wam on? nikogo prucz noob charow sie tam nie zabija, HWLe sie boja przyjsc....
Poznanski Rycerz
25-02-2007, 21:48
Szymon 19:03:04
18:52 Garmie [110]: pay 40k or hunted
Szymon 19:03:12
18:51 You lose 436 hitpoints due to an attack by Garmie.
hahaha
walnal ue, zobaczyl ze jego solo masslog nie daje rady, to sie sfrustrowal i pay :] haha
Walil to ue jak mial max hp :] on by chyba nawet 40 sorca nie zabil...
aragorn uczciwy
25-02-2007, 21:51
Szymon 19:03:04
18:52 Garmie [110]: pay 40k or hunted
Szymon 19:03:12
18:51 You lose 436 hitpoints due to an attack by Garmie.
hahaha
walnal ue, zobaczyl ze jego solo masslog nie daje rady, to sie sfrustrowal i pay haha
Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi...
Poznanski Rycerz
25-02-2007, 21:53
Up
Kumpel expil na pohu ( moim charem) i podlecial garmie i 15 kratek od temple walnal ue na max hp :]
thewojtek
25-02-2007, 23:09
Co do dzisiaj to mielismy 3,5k sd powera i "wielkie" HWL nie odwazylo sie przyjsc i nas poubijac ; )
Btw. Tez mam ponad 1h+ filmik z dzis ^^
Vlachyslav
25-02-2007, 23:13
Chcieliście filmik jak babol pada to macie ;p
szkoda że skończyły mi sie runki :D
http://rapidshare.com/files/18277286/edron_babolek.rec.html
Vlachyslav
25-02-2007, 23:15
Na Galanie wielka nuda więc trzeba jakoś zabijać czas ;p
np. ja i Gran postawiliśmy na hydry i niezle nam się zwróciło :D
Pozdro Wojtek
thewojtek
26-02-2007, 08:37
^^ : * Potempik uber bloker ^.^
Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi...
On tak pisze ze nie wiadomo o co chodzi -,-
Ajron 88
26-02-2007, 16:45
Może ktoś wrzócic film potempika na Tibicams.com , .nu albo na uploaded.to ? Czy jaki kolwiek inny host z którego da sie sciągać , jakiś kutas z sieci coś sciaga w kółko i nie moge nic zassać z Crapidshare.
Nalesnik102
26-02-2007, 18:38
Vearo
feb 25 2007, 22:48:00 CET Killed at Level 82 by Levandero Gamblino
and by Xioss
Oni juz sami siebie zabijaja xD
Cyran_13
26-02-2007, 20:18
Vearo
feb 25 2007, 22:48:00 CET Killed at Level 82 by Levandero Gamblino
and by Xioss
Oni juz sami siebie zabijaja xD
Nigdy nic nie trwa wiecznie.... w koncu hwl przestanie istniec, powstana klotnie podziela ich na dwie rozne grupy i nie beda juz tacy silni...
aragorn uczciwy
26-02-2007, 20:18
Fajkowy-Lolus
Banished: until Mar 05 2007, 11:13:00 CET because of offensive statement
Co to znaczy? Rano se normlanie gralem, przychodze ze szkoly a tu ban...:P
Cyran_13
26-02-2007, 20:43
Fajkowy~
bana dostałes za agresywne/rasistowsie wypowiadanie sie ;] czyli co, 7 dni odpoczynku od lolusia :D ?
aragorn uczciwy
26-02-2007, 21:07
Fajkowy~
bana dostałes za agresywne/rasistowsie wypowiadanie sie ;] czyli co, 7 dni odpoczynku od lolusia ?
I 7 dni pacca w dup*, nie radze pisac na help: "Fukcing Swe" xD, chcialem to do dredza psiac, bo all polakow napirdalal(sanczi the mass, mezisto elven..ETC) Ale nie chacy nacisnolem tab:P
I 7 dni pacca w dup*, nie radze pisac na help: "Fukcing Swe" xD, chcialem to do dredza psiac, bo all polakow napirdalal(sanczi the mass, mezisto elven..ETC) Ale nie chacy nacisnolem tab:P
Wiec sie nie dziw ze jebneli Ci bana. Znam duzo bardziej glupie powody dla ktorych ludzie dostawali bany, w niektorych wypadkach delety. :evul: Tak jeszcze dodam ze to nie ja jebalem reporta.
aragorn uczciwy
26-02-2007, 23:08
Wiec sie nie dziw ze jebneli Ci bana. Znam duzo bardziej glupie powody dla ktorych ludzie dostawali bany, w niektorych wypadkach delety. Tak jeszcze dodam ze to nie ja jebalem reporta.
Ale napsialem odrazu:
sry, miss click..
Wow, forumowa inteligencja (wszyscy wiemy o kogo chodzi ;) )
napisała przez jedeń dzień tylko 2 strony!
Wow, bez większych najazdów na siebie :confused:
Pozdrawiam, załamany swoim lvlem Azenus :'(
(tak jak to wmówił mi Vaero xD)
aragorn uczciwy
27-02-2007, 15:12
Stara Jaga:
Feb 27 2007, 04:19:00 CET Killed at Level 130 by Hakzim
and by Favete
Trap na żółwiach;/
Hmm...Stara Jaga się nie logował jak rozpoczęła się wojna, ale w końcu nie wytrzymał presji, że nie może expić i poleciał na piękne żółwie. Gratzzz noob:o
aragorn uczciwy
27-02-2007, 15:38
Hmm...Stara Jaga się nie logował jak rozpoczęła się wojna, ale w końcu nie wytrzymał presji, że nie może expić i poleciał na piękne żółwie. Gratzzz noob
Jak sie nie logowal, jak bylo z LS w thais na trollach:P
Na żółwiach to on expil codziennie rano, jak blyo malo HWL, ale dzisiaj sie nie udalo...:P Jest on jedyna osoba z LS ktora expi(ostatnio potempnik i Gran tez expili:P)
Jak sie nie logowal, jak bylo z LS w thais na trollach:P
Na żółwiach to on expil codziennie rano, jak blyo malo HWL, ale dzisiaj sie nie udalo...:P Jest on jedyna osoba z LS ktora expi(ostatnio potempnik i Gran tez expili:P)
I to jest blad wiekszosci ludzi po co oni expia w czasie wojny nie lepiej splacic sie za te 100k i expic sobie normalnie -,-
P.s A zwaszcza jak sie w takiej gildi jak nasza xD
aragorn uczciwy
27-02-2007, 16:34
I to jest blad wiekszosci ludzi po co oni expia w czasie wojny nie lepiej splacic sie za te 100k i expic sobie normalnie -,-
Po co sie spalcac jak chce byc w wojnie?:P
Po co sie spalcac jak chce byc w wojnie?:P
Powiedz mi z 2 agrumenty dlaczego warto byc w wojnie ;]
aragorn uczciwy
27-02-2007, 17:52
Powiedz mi z 2 agrumenty dlaczego warto byc w wojnie ;]
1 Honor
2 zeby byc z kumplami
3 zeby byc przeciwko szwedom
4 zeby walczyc o prawidzwe dobra
5 to tylko gra, same expienie byloby nudne, dlatego nie gram na swiatach non-pvp, na Galanie jest PA, PKing, puzniej ded hunetd wojna.... jakos czas leci:P
1 Honor
2 zeby byc z kumplami
3 zeby byc przeciwko szwedom
4 zeby walczyc o prawidzwe dobra
5 to tylko gra, same expienie byloby nudne, dlatego nie gram na swiatach non-pvp, na Galanie jest PA, PKing, puzniej ded hunetd wojna.... jakos czas leci:P
1. Jak dostajesz w dupe 25 do 0 to nazywasz honorem?
2. Kumpli mozesz poszukac w innych krajach, a nawet nie wszyscy polacy sa hantowani.
3. Jestes rasista?
4. Myslisz ze jak my wygramy to bedzie inaczej ? -,-
5. To w sumie prawda ;]
aragorn uczciwy
27-02-2007, 20:36
1. Jak dostajesz w dupe 25 do 0 to nazywasz honorem?
2. Kumpli mozesz poszukac w innych krajach, a nawet nie wszyscy polacy sa hantowani.
3. Jestes rasista?
4. Myslisz ze jak my wygramy to bedzie inaczej ? -,-
5. To w sumie prawda ;]
1 Przegrana, lecz z honorem^^
2 Tu mam dobrych kumpli
3 Nie, mam kilku znajomych z innych krajow, jednak szwedzi z How We Livin jakos dzialaja na mnie "odpychajaco"
4 tak, jak wygraja bedzie inaczej
5 ;]
Aylitha
Feb 27 2007, 19:03:43 CET Killed at Level 148 by Levandero Gamblino
and by Elmano
;/
1 Przegrana, lecz z honorem^^
2 Tu mam dobrych kumpli
3 Nie, mam kilku znajomych z innych krajow, jednak szwedzi z How We Livin jakos dzialaja na mnie "odpychajaco"
4 tak, jak wygraja bedzie inaczej
5 ;]
Aylitha
Feb 27 2007, 19:03:43 CET Killed at Level 148 by Levandero Gamblino
and by Elmano
;/
Aylitha padl zeby reszta mogla dac loga.. po raz kolejny poswiecil sie w tej wojnie.. i mam nadzieje ze poraz ostani .. bo to nie ma sensu
aragorn uczciwy
27-02-2007, 21:42
Aylitha padl zeby reszta mogla dac loga.. po raz kolejny poswiecil sie w tej wojnie.. i mam nadzieje ze poraz ostani .. bo to nie ma sensu
A ubiliscie jakiegos HWLa mass logiem...? Lepiej jeden, niz cala ekipa, ale to na prawde nie ma sensu...;/(CHyba ze kogos zabiliscie, ded za ded)
Nalesnik102
27-02-2007, 22:06
@Uzupatorka
Mozesz przedstawic jak to bylo albo jakis film moze? bo oglondalem tylko ten .ktory krecil Camuh a tam widac tylko jak kuczer pada:/
Gran tez padl :/
A ja ci podam 7 Argumentow dlaczego nie oplaca sie placic
1.Jesli 1x zaplaciles i widza ze masz slaba psyche <placic bedziesz >
2.1x zaplacisz masz moze 1-2 tygodnie luuz i tak znowu cos wymysla
3.Jestes Polakiem
4.Masz chyba zobowiazania wobec przyjaciol i guildi <aby nie placic>
5.Oni potrzebuja kasy
6.Masz honor ?
7.Jesli cie puszcza po np zaplaceniu 300k :) tak ja ja +dead aol-blessy+kupic od nowa to ja wyszlem hmmm 500k w 1 dzien xD powah troche sie w*****lem to moj blad byl powiedza ci free a za 2 dni przyjda albo troszeczke pozniej.
Ja 4 ever bylem ale jakos wyszlo ze free poniewaz w top mg lvl podajze 4-5 bylem a teraz to xD moga mi naskoczyc bo nie gram dzumkiem ;p
Camuh podajze ma 1 albo 2 bany 1 wiecej i delet xD
To wszsszystko bylo przygotowane, wiec albo mamy spy albo oni maja takie dobre wyczucie, szkoda mi aylithi bo wszyscy mielismy uciekac... a kazdy po kolei dawal loga, w sumie sie w*****lem i dalem x looga ;]
@Dzumior
Do wygrania wojny jest potrzebne 5-8 osob moze nie do robienie mass logow ale snaek attackow ;] i mam nadzieje ze pokaze nie dlugo cos xD
aragorn uczciwy
28-02-2007, 09:21
snaek attackow
Co to jest "sneak attack"?
Camuh podajze ma 1 albo 2 bany 1 wiecej i delet xD
Ja i Xairax znalezmy "sposob" na to, trzeba by go bylo keidys wyprobowac.
Co to jest "sneak attack"?
Ja i Xairax znalezmy "sposob" na to, trzeba by go bylo keidys wyprobowac.
-,- MASS LOG
Ogladam duzo filmow praktycznie all wojny
Widzialem jak zabjali jakiegos ek nie pamietam nicku na antice wlasnie w cave ale hwl juz znalo to z filmu wiec cos trzeba wymyslec nowego:
1. Sprawa jaka jest uzywanie tak zwanych slabych punktow gry jesli ktos z was pamieta Rivenn mial delet lecz po 2 dniach gral poniewaz napisali chyba na gm bo~~ nie pamietam post w ktorym opisal sytuacjie ta akcja byla zaplanowana juz ze icarus ~~ robi pz etc a rivenn go klepie konda loguje robi pz w tym momencie na ventri~~ hwl loguje sie na noob charach aby rivenn wbil bana i nie padl z red skullem od kondy tak wyszlo rivenn baned <zaplanowana akcjia z gory>
Konda pz hwl mass log a dalej sami mozecie sie domyslec
Hwl ma slaby punkt 1 ale pisac tutaj nie bede bo sa frajerzy typu catri ktorzy czytaja tutejsze forum proponuje wam pogladac filmy z antica-Elysia sporo ciekawych rzeczy ktorych nie bylo jeszcze na galanie
Ogladam duzo filmow praktycznie all wojny
Widzialem jak zabjali jakiegos ek nie pamietam nicku na antice wlasnie w cave ale hwl juz znalo to z filmu wiec cos trzeba wymyslec nowego:
1. Sprawa jaka jest uzywanie tak zwanych slabych punktow gry jesli ktos z was pamieta Rivenn mial delet lecz po 2 dniach gral poniewaz napisali chyba na gm bo~~ nie pamietam post w ktorym opisal sytuacjie ta akcja byla zaplanowana juz ze icarus ~~ robi pz etc a rivenn go klepie konda loguje robi pz w tym momencie na ventri~~ hwl loguje sie na noob charach aby rivenn wbil bana i nie padl z red skullem od kondy tak wyszlo rivenn baned <zaplanowana akcjia z gory>
Konda pz hwl mass log a dalej sami mozecie sie domyslec
Hwl ma slaby punkt 1 ale pisac tutaj nie bede bo sa frajerzy typu catri ktorzy czytaja tutejsze forum proponuje wam pogladac filmy z antica-Elysia sporo ciekawych rzeczy ktorych nie bylo jeszcze na galanie
To napisz mi na priv chetnie soe dowiem jaki twoim zdaniem maja slabypunkt ;]
Może mi ktoś coś powiedzieć odnośnie postaci o nicku Szalony Spirytus z góry dziekuje
Może mi ktoś coś powiedzieć odnośnie postaci o nicku Szalony Spirytus z góry dziekuje
Nom, przy lepszej okazji zabije go ;] przez niego padl Ale Maciek ;(
aragorn uczciwy
28-02-2007, 16:50
Niecaly rok temu mial fjany domeq na kazo
To napisz mi na priv chetnie soe dowiem jaki twoim zdaniem maja slabypunkt ;]
Dla mnei tez PW plz:P, chyba ze chdozi o to ze HWl ma dobrych shooterow a 1 dobrego bloekra, ale to juz all wiemy:P
-,- MASS LOG
Jesli Sneake attack to mass log, to jaki sens ma twoje zdanie:
nie do robienie mass logow ale snaek attackow
?;/ Z gory dziekuje:P
przez niego padl Ale Maciek
Szczere wspolczucia ;(;(;(
Niecaly rok temu mial fjany domeq na kazo
Dla mnei tez PW plz:P, chyba ze chdozi o to ze HWl ma dobrych shooterow a 1 dobrego bloekra, ale to juz all wiemy:P
Jesli Sneake attack to mass log, to jaki sens ma twoje zdanie:
Szczere wspolczucia ;(;(;(
Musialo mi sie cos pojebac ;]
Postac zostala sprzedana , gra nim teraz jakies dziecko co ma 11?12? lat.
enjoy
Snake Attack-to nie mass log co w podobie jak sama nawza mowi to dla twej wiadomosci sorc-druid leca na takie cos Lovize robil snake attacki z gru-konda-rattzor i to jest wybierana osoba wczesniej i przylapana na expieniu albo momencie gdzies tam daleko od pz-depo
A filmik poszukam bo ma pare dni a ja z dniem mam ciagle nowe i troche duzo tego jest Toca nie wiem kto ty jestes aby ci przeslac to ale moj pomysl nie jest taki zly nom i ciezki troche do zrealizowania xD bo aylitha musial by robic pz i lurowac ich wszystkich xD
enjoy
Wiesz moze kiedy dokladnie zostala sprzedana ?
No more fun
Z cyclopow na pohu do poh temple, Rica Thim i Vaero ;d
15:54 You lose 500 hitpoints due to an attack by Rica Thim.
15:58 Rica Thim [103]: wanna play in peace?
15:58 Heelto [60]: why not?
15:58 Rica Thim [103]: ok give me boh then
15:58 Heelto [60]: i would like to quit
15:58 Heelto [60]: never will pay you for free
15:59 Rica Thim [103]: wanna pay or not
xDDD jakby nie bylo było trochę funny ;d
Beawulf_Okrutny
28-02-2007, 23:08
No bez przesady..... co za objawy PA xD.... Dawno się z czymś takim nie spotkałem ale od dawna nie gram na Galanie x . X
Wiesz moze kiedy dokladnie zostala sprzedana ?
Na poczatku tego miesiaca (luty) badz pod koniec stycznia , dokladnie nie pamietam
Arturo Soprano
01-03-2007, 14:36
enjoy
Tak ta postać została sprzedana ale nie gra nim 11 letnie dziecko :p.
Lord Hybrid
01-03-2007, 18:28
Jakoś ostatnio żadnych nowości nie widze na tym forum... nikt sie nie kłóci =) to chyba dlatego że w końcu wszechwiedzący Tharrin nas opuścił =)
Dredix
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
:cup: Teraz moze kolej na Camuha, Toxo albo Levandero~
Chiałbym zacząć grę na Galanie. I chciałbym dowiedzieć się o ogólnej sytuacji servera PA, ceny, itp. Pozdrawiam
Chiałbym zacząć grę na Galanie. I chciałbym dowiedzieć się o ogólnej sytuacji servera PA, ceny, itp. Pozdrawiam
nie Warto ;p Jedynie ze jestes Hardcore.. to Welcome ;]
Raziel kosiaz
01-03-2007, 19:47
Siemka chciałbym powrócić do tibii , lecz potrzebna mi wasza pomoc.
Zna ktoś może dobrze Yuperdo?
Bo mam hunta od niego.
Jakoś ostatnio żadnych nowości nie widze na tym forum... nikt sie nie kłóci =) to chyba dlatego że w końcu wszechwiedzący Tharrin nas opuścił =)
Mozesz mi powiedziec co robiles w cave na edron ze skullem gdy cale LS padalo?
Odkad Dravenor pojechal do Szkocji to my skonczylismy grac i tak jakos all padlo xD ,ale mam dobra wiadomosc stwierdzil ze za 3x anihilator musi sie udac xD
No i ma Senior Tutka ;p
Moze sytuacjia sie zmieni na galanie i przejdzie hwl bo juz pieniazkow zaczyna im brakowac a co to za gra bez wojen mogli by dac sobie luz na pol roku <chociaz to jest nie realne>
Ja tylko czekam na moment az wyruchaja Catrishia doczekam sie z pewnoscia :)
Bo mam hunta od niego.
Ja go znam niezle, koles wporzadku ale ma swoje fazy. :P
Lord Hybrid
01-03-2007, 22:44
Yuperdo jest nie obliczalny. Stoisz, bloczysz pharo a ten Ci nagle z e-wave kilka razy żeby było szybciej =)
Boltina89
01-03-2007, 23:00
Odpowiedz na wyzej zadane pytanie Ascario.
aragorn uczciwy
01-03-2007, 23:08
Dredix
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Yeaaah, i dobrze... All HWl tak skacza, ludzie przestaja im placic, a ci co placili juz aksy nie maja, koles im nie zaplaci to go ubija, ale zapominaja fragow liczyc^^
Bo mam hunta od niego.
Ja go znam, tez mam od niego hunta:cup: A od kogo nie mam?:P:evul: :D
Na statku sie mnie pytal jak sie "przedrzec", to mu powiedzialemz e nie da rady, bo zazek kolo dp, to on pobiegl, mysle se padnie naabek... polecialem na "battle" jak juz byla droga wolna, wpadam patrze hybrid ze skullem wsrod HWLi, a oni mu nic nie robia... dluzej sie nie przygladalem bo dostalem sdka i ded xD:cup: ;(
Cos sie zmienilo na galanie?:P do 5 marca mam spokoj xD ale se all nadrobie...:P
Lord Hybrid
02-03-2007, 00:01
Przyszedłem popatrzeć na skutki suuuuper planu i wiania gdzie popadnie bez przemyślenia :p
Mówisz, że gdy "całe LS padało":
jakoś nie mogłem sie dopatrzeć wsród Was twórców tego planu, którzy zapewne stali na statku edron =) Co do skulla to macie na bank filmiki, więc wklej mi tutaj chociaż 1HP który ktoś stracił...
Są osoby w LS które darze wielkim szacunkiem jak Zocha, Xairax itd i których bez względu na nic bym nie ruszył. Ale są też tacy jak Lynkia co jak krowa dużo ryczy a mało pomocy wam daje xD
Co do gry to mam gdzie indziej chara a tu sie bawię w Questy jak np. hota czy pogadać z kumplami =) Nawet ostatnio zaliczyłem pierwszego swojego deda. Ale motywacja ;p
@Fajkowy-Lolus
ja do Ciebie nic nie mam, ale wiele osób Cię nie lubi za to że outfit zrobiłeś i cwaniakowałeś :(
Cataclism
02-03-2007, 00:35
widze ze juz starciliscie nadzieje i nic nie piszecie haha nie no zwale mam siliczna z was gratulacje jedyna osoba co mi jej szkoda to kuczera ktory umie cos wymyslec ale mam papcie a nie postacie pod komenda
sorry za moj polski ale jestem pijany i bez tego robie bledy XD
widze ze juz starciliscie nadzieje i nic nie piszecie haha nie no zwale mam siliczna z was gratulacje jedyna osoba co mi jej szkoda to kuczera ktory umie cos wymyslec ale mam papcie a nie postacie pod komenda
sorry za moj polski ale jestem pijany i bez tego robie bledy XD
WoW, jestes pijany :baby: chwalisz sie czy zalisz ? -,-
Cataclism
02-03-2007, 09:40
WoW, jestes pijany :baby: chwalisz sie czy zalisz ? -,-
ani to ani to tylko tlumacze sie za blady co jest napisane wyzej ...
Lol, po co ty nam sie tlumaczysz -,-
alkohol nie jest wytlumaczeniem glupoty
Cataclism
02-03-2007, 12:51
alkohol nie jest wytlumaczeniem glupoty
twojej glupoty to nic nie wytlumaczy :*
FajerWarjor
02-03-2007, 15:25
@Cataclism
Brak mi slow.. Slyszales ze nie sztuka jest sie najebac w 3 dupy tylko wypic i sie nie najebac?
Nie ma to jak dziewczynie jechac ;]
@Cataclism
Brak mi slow.. Slyszales ze nie sztuka jest sie najebac w 3 dupy tylko wypic i sie nie najebac?
Dobra rada nie odzywaj sie ;] tak apropo jutro 18-stka prawdziwego Pucola :D
Beawulf_Okrutny
02-03-2007, 16:55
POZDROWIENIA OD Beawolfa :D aka Rose aka Lotha~. Napisz co tam u Ciebie na PW :>
Powiadam wam ludzie... będzie rozpad HWL i powstną dwa nowe fronty a co za tym idzie- sami się wybiją wzajemnie!
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1561642
Nie pisze tutaj, ale pisze na tibia.com i zdaje sie ze napisal cos tam do Ciebie... cos nie widac Twojego reply :D
A co do tej akcji na edron- to nie Twoj interes jak organizujemy akcje. Poprostu nie wpier... sie tam gdzie nie jestes mile widziany. Jezeli uderzysz kogos z naszych, mozesz za to słono zaplacic- drugim dedem;) To ze nie mozemy ubic hwl nie znaczy ze Tobie nie damy rady. W przeciwienstwie do CIebie oni nie sa pipkami, dlatego tak ciezko z nimi sie walczy :)
Lord Hybrid
02-03-2007, 19:35
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1561642
Nie pisze tutaj, ale pisze na tibia.com i zdaje sie ze napisal cos tam do Ciebie... cos nie widac Twojego reply :D
A co do tej akcji na edron- to nie Twoj interes jak organizujemy akcje. Poprostu nie wpier... sie tam gdzie nie jestes mile widziany. Jezeli uderzysz kogos z naszych, mozesz za to słono zaplacic- drugim dedem;) To ze nie mozemy ubic hwl nie znaczy ze Tobie nie damy rady. W przeciwienstwie do CIebie oni nie sa pipkami, dlatego tak ciezko z nimi sie walczy :)
Nie drugim tylko trzecim :)
On na moje też nie odpowiedział:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1542473&pagenumber=12
Co do postu tharrina to zapomniał o kilku akcjach jak na edron gdy ja byłem w trapie z Zemusem a Tharrin sobie stał w pz =) gdzieś mam filmik ;p
Nie drugim tylko trzecim :)
On na moje też nie odpowiedział:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1542473&pagenumber=12
Co do postu tharrina to zapomniał o kilku akcjach jak na edron gdy ja byłem w trapie z Zemusem a Tharrin sobie stał w pz =) gdzieś mam filmik ;p
Czekam na filmik, o ile takowy powstal. Nie pamietam takiej sytuacji:)
A co do Twojego reply to Aylitha nie jest takim noobem jak stara jaga, gdyz nie da sie pasc w ten sposob, jezeli masz uhy, chyba ze sie leczyl exura? ;). Aylitha nie padl na venore, ale za to padl na d lair ankh gdzie sd combo bylo 2x wieksze niz w venore. Trzymal sie dlugo.
Zdanie na moj temat -takiego prymitywa jak Ty -nie bardzo mnie obchodzi ^^ Lepiej idz sie napij swiat bedzie piekniejszy ..Pozdro
Raziel kosiaz
02-03-2007, 20:15
Ok ,ok każdy zna Yuperdo ale może ktoś mi pomoże z huntem?
Btw. opowiem historie hunta :
Jak zostałem haknięty haker podczas hakowania wysłał Yuperdo link z Keyylogerem i teraz Yuperdo się pluje.
Ktoś pomoże?
Jak zostałem haknięty haker podczas hakowania wysłał Yuperdo link z Keyylogerem i teraz Yuperdo się pluje.
Ktoś pomoże?
•PROTECTED BY:
•- Dredix
•- Femuz Angel
•- Zazek
Niech oni Ci pomogą?
aragorn uczciwy
02-03-2007, 22:52
Ktoś pomoże?
Moja rada, idz go uwalic:P
Ps. CHyba rozumiem tok myslenia, i walczenia... Bedziecie padac az all HWL dostana delete, i wtedy bedziecie mieli z 20 lvli mniej, ale serwer bedzie czysty...:P w sumie to nie takie glupie...
Moja rada, idz go uwalic:P
Ps. CHyba rozumiem tok myslenia, i walczenia... Bedziecie padac az all HWL dostana delete, i wtedy bedziecie mieli z 20 lvli mniej, ale serwer bedzie czysty...:P w sumie to nie takie glupie...
Wrócisz na rooka :'(
Azenus,ty nie wrocisz bo nigdy nie wyjdziesz z PZ na tym servie
@fajkowy
idz sie utop albo wejdz pod jadacy pociag bo tylko spamujesz to forum shitem ktory czytaja tylko rowni tobie intelektem
@fajkowy
idz sie utop albo wejdz pod jadacy pociag bo tylko spamujesz to forum shitem ktory czytaja tylko rowni tobie intelektem
czyli ty tez do nich nalezysz?:> z tego co tu napisales wnioskowac mozna, ze tak :)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1564765
O byle co muszą się przypluć i o byle jaką kasę
aragorn uczciwy
03-03-2007, 10:21
Wrócisz na rooka :'(
mowie o tych osobach ktore robia akcje, troche was HWL zjada, ale oni delety podostawaja i wygracie:P
@fajkowy
Przyzanels sie do tego ze jestes rowny mi intelektem... Myslem że ze mna nie jest tak zle:(;( :( ;(
Ciekawie sie zapowiada Grimheim
Mar 02 2007, 12:21:19 CET Killed at Level 112 by Yuperdo and by Atnaz
Kolega Hwl pada :( co sie dzieje ?
Ciekawie sie zapowiada Grimheim
Mar 02 2007, 12:21:19 CET Killed at Level 112 by Yuperdo and by Atnaz
Kolega Hwl pada :( co sie dzieje ?
...new owner?
aragorn uczciwy
03-03-2007, 13:20
Knight of zeuz dead too... dlugo sie trzymal^^ prawie dredza zabil...8o
HWLom strasznie brakuje kasy^^ lataja po facc area i bija all 40+ lvle^^ Jak by tak kazdy im nie zaplacil i sie dla zabic to juz by dawno bana dostali, albo przestali, zbey bana nie dostac...
Raziel kosiaz
03-03-2007, 13:32
•PROTECTED BY:
•- Dredix
•- Femuz Angel
•- Zazek
Niech oni Ci pomogą?
Dredix - ban nie gra
Femuz Angel - Stara mi sie pomóc
Zazek - A ten pedal jest tylko zeby inni sie mnie przestraszyli bo on mi kuzwa nawet nie pomaga nic nie odpisuje jak pisze do niego.
Jak narazie moge tylko liczyć na Femuz Angel i wciaż licze na wasza pomoc.
aragorn uczciwy
03-03-2007, 13:43
Dredix - ban nie gra
Zazek - A ten pedal jest tylko zeby inni sie mnie przestraszyli bo on mi kuzwa nawet nie pomaga nic nie odpisuje jak pisze do niego.
Jak mi sie ban skaczy, to sie zoabczy co sie da zrobic... mzoe jakeis sd combo?:P
Raziel kosiaz
03-03-2007, 14:16
Jak mi sie ban skaczy, to sie zoabczy co sie da zrobic... mzoe jakeis sd combo?:P
heh 50+ z twojego sd xD :)
Dzisaj ogladalem te filmiki i jeden z Yuperdo i ten pedal dalej mnie ma na vipach :/ ;p
Dredix - ban nie gra
Miec Zazka w commencie zeby odstraszal ludzi...
Jednym slowem patologia...
Azenus,ty nie wrocisz bo nigdy nie wyjdziesz z PZ na tym servie
http://pr0n.encyclopediadramatica.com/images/1/12/O_RLY.jpg
//Kurwa wyjebali obrazki z bbcode :'(
Beawulf_Okrutny
03-03-2007, 22:37
Miec Zazka w commencie zeby odstraszal ludzi...
Jednym slowem patologia...
Racjaaaa... :] W 100 % popieram...
...new owner?
Dlamnie sie nawet Owner nie liczy czy to on czy nie liczy sie postac ze dead xD
Nalesnik102
04-03-2007, 01:01
Thunder Of Skys DED...
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=106182
Lord Hybrid made my day :*
IntoTheRain
04-03-2007, 14:18
Exeta Res "Yuperdo:D
IntoTheRain
04-03-2007, 17:07
nie nie PL tylko WRC, KGB i FBI na dodatek:confused: , o co Ci chodzi to do screena bylo
Lord Hybrid
04-03-2007, 18:19
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=106182
Lord Hybrid made my day :*
A filmik widziałeś ? =) bo sam screen nie pokazuje tego co było mówione przed TP :p
Lord Hybrid
05-03-2007, 01:06
Exeta nie była odrazu po wejściu bo nie było sensu. Wszedłem pierwszy po to , żeby WRL odrazu mnie atakował. Potem wszedł Zimp i exetnął Faraonca - ja stałem obok Yuperdo. WRL zrobił stone golema, walnałem exeta i zacząłem iść w góre by trapnąć WRL. That's all =) ale screen faktycznie ciekawy i z filmiku pochodzi.. mogł zamieścić inne screeny jak np. staliśmy we dwóch w roomie i sie Faraon zrespił =)
@Zimpuś
Daj znać jakoś bo coś ostatnio sie nie możemy zgrać.....
"zimpuś" daje znac ze przeskrobal cos w szkole i bedzie sie klocic z mamusia... co skutkuje ze zabierze model <jakby to byla kara> wiec hybrid jak bede online w srode to dopiero wtedy ci powiem co dalej z naszym zgraniem...
"zimpuś" daje znac ze przeskrobal cos w szkole i bedzie sie klocic z mamusia... co skutkuje ze zabierze model <jakby to byla kara> wiec hybrid jak bede online w srode to dopiero wtedy ci powiem co dalej z naszym zgraniem...
Pamietaj , ze zawsze masz do dyspozycji krzeslo !
Lord Hybrid
05-03-2007, 23:52
Pamietaj , ze zawsze masz do dyspozycji krzeslo !
Hahaha !! Zrób tam porządek =)
Po co mi krzeslo... Zaraz TVN by mi sie zwalil na glowe ze patologiczne dziecko uzaleznione od komputeraz itp... ja to wole dyplomatycznie nawrzucac - psychika jest zawsze slabsza
Tragicall
06-03-2007, 01:00
Zimp z tego co piszesz to chcesz nawrzucać swojej mamie za to, że masz kłopoty w szkole. Notabene nie z jej powodu, ale z braku trzeźwości umyslu u ciebie <lol>. Gratuluję umiejetności oglądu sytuacji i wyciagnięcia odpowiednich wniosków.
Nah nawrzucac chce jej za jej skapstwo i podbieranie moich, wlasnorecznie zarobionych pieniedzy... A czy ty nazwalbys srednia 4.2 i 11 nieustrawiedliwionych godzin w pierwszym semestrze klopotami?? Ale w/e to jest forum galany a nie klopotow zimpa...
EDIT...
Musze sie porzegnac na jakis miesiac zabieraja mi pc... < wlasciwie to dostane za to 2000 zl... > Mam nadzieje ze nic waznego mnie nie minie CYA
Nah nawrzucac chce jej za jej skapstwo i podbieranie moich, wlasnorecznie zarobionych pieniedzy... A czy ty nazwalbys srednia 4.2 i 11 nieustrawiedliwionych godzin w pierwszym semestrze klopotami?? Ale w/e to jest forum galany a nie klopotow zimpa...
EDIT...
Musze sie porzegnac na jakis miesiac zabieraja mi pc... < wlasciwie to dostane za to 2000 zl... > Mam nadzieje ze nic waznego mnie nie minie CYA
Cóż za stara, kolejny sorc 100 lvl- tym razem Dredz...
aragorn uczciwy
06-03-2007, 18:08
MDW 300lvl... Ale to wydarzenia z galany a nie harmonii...:P
Cóż za stara, kolejny sorc 100 lvl- tym razem Dredz...
Dziwne... jak on mial 65 lvl, to ja mialem 28 lvl, i mi zbieral hardended.... A teraz on ma 100 lvl a ja 26.... COs nie tak xD Jesli do Wakacji czegos nie zrobicie, to juz nie macie co wracaj na galane... Levandero, Rica, Camuch, Toxo, Dredz, Zazek wbija do tego czasu 170-200 lvl^^
@Down
Zawsze mi sie myli... to tak jak chu* i hu*...
MDW 300lvl... Ale to wydarzenia z galany a nie harmonii...:P
Dziwne... jak on mial 65 lvl, to ja mialem 28 lvl, i mi zbieral hardended.... A teraz on ma 100 lvl a ja 26.... COs nie tak xD Jesli do Wakacji czegos nie zrobicie, to juz nie macie co wracaj na galane... Levandero, Rica, Camuch, Toxo, Dredz, Zazek wbija do tego czasu 170-200 lvl^^
Juz tera tak mozna pwoiedziec -,- i pisze sie camuh a nie camuch -,-
Mateusz Dragon Wielki w sierpniu dokladnie 14.08.2006 mial 185 lvl xD
Kurde zdecydowalem ze ten server to jedno wielkie PA -.-'
Mojego sroca huntuje lutore za to ze kogos tam lalem ale nvm z tym...
Ok siedze sobie moim noobcharem Plusdron (sytuacja chyba z przed tygodnia) no i tak stoje pod dp -.- a tu nagle wylatuje mi Amazonfisken czy jakos wali we mnie z sd no trudno byloby sie wyuchac -.- padlem polecialy c legs kasa etc etc. Jakos to przebolalem dzisiaj zadowolony, z odkupionym eq, z uhami za*******am sobie na DC (przez OC) a tu mi wylatuje jakis 51 ek nie pamietam nick z "leave leave" no to ja wracam on mnie tlucze -.- dobiegl tak ze mna pod veno gdzie czekal Vikcel 61 ms oraz jakis 61ek -.- omg ale teraz byl pokaz pvp szwedow bo zjebalem im z trapa (trzymali mnie 10 min, ja bez df i musialem czekac az fb zniknie) przebieglem cale veno na jebanej neo ( thx neostrada =* -.-) i zjebalem na boat now jestem hunted bez wytlumaczenia -.- omfg galana really sux -.-
Mlecziii
06-03-2007, 23:22
Mojego sroca huntuje lutora za to ze kogos tam lalem ale nvm z tym...
Ok siedze sobie moim noobcharem Plusdron (sytuacja chyba z przed tygodnia) no i tak stoje pod dp -.- a tu nagle wylatuje mi Amazonfisken czy jakos wali we mnie z sd no trudno byloby sie wyuchac -.- padlem polecialy c legs kasa etc etc. Jakos to przebolalem dzisiaj zadowolony, z odkupionym eq, z uhami za*******am sobie na DC (przez OC) a tu mi wylatuje jakis 51 ek nie pamietam nick z "leave leave" no to ja wracam on mnie tlucze -.- dobiegl tak ze mna pod veno gdzie czekal Vikcel 61 ms oraz jakis 61ek -.- omg ale teraz byl pokaz pvp szwedow bo zjebalem im z trapa (trzymali mnie 10 min, ja bez df i musialem czekac az fb zniknie) przebieglem cale veno na jebanej neo ( thx neostrada =* -.-) i zjebalem na boat now jestem hunted bez wytlumaczenia -.- omfg galana really sux -.-
Galana 260 GER
Dolera 361 USA PvP-enforced
Widać niedługo bedzie tylko 100 osób grać na galanie
Eee tam, ja tam czekam na pierwszy lepszy nowy pvp świat ;-d
Na galanie nie ma co ;)
Chara już sprzedałem więc mały odpoczynek od tibii przyda się.
Życzę wszystkim powodzenia z ****ami z HwL ;)
Wielki Mancyz
07-03-2007, 08:10
ludzie to jeszcze polacy na galanie siedza ? ostatnio jak tam grałem to swe pieprzone się sadziły może teraz wy ich rozpieprzcie w pył :D
aragorn uczciwy
07-03-2007, 08:14
Widać niedługo bedzie tylko 100 osób grać na galanie
I wiekszosc rookslayerow xD
Szybki jestes^^ Ps. Trzeba bylo dac im sie zabic, by zmarnowali fraga, i nie bili next osoby^^ A najwazniejsze to im nie placic, im mniej noobow zapalci, tym wolniej beda wbijac lvl...
Szybki jestes^^ Ps. Trzeba bylo dac im sie zabic, by zmarnowali fraga, i nie bili next osoby^^ A najwazniejsze to im nie placic, im mniej noobow zapalci, tym wolniej beda wbijac lvl...
No dokladnie xD trapuja mnie a tu "pay armor and boh now!!!" xD
Btw. gdzies tam bylo ze na galanie niedlugo bedzie 100 osob gralo~
Galana 112 GER (new record?) kto tak server potrafi zjebac xD
O to przyklad ;]
7.30
Galana 103 osob
Inferna 55 osob ( pvp-enf )
Isara 89 osob
Antica 331 osob
13.50
Galana 192 osob
Inferna 163 osob ( pvp-enf )
Arcania 502 osob
Potem sprawdze jeszcze wieczor co bedzie sie dzialo ;]
P.s jednym slowem bravo HWL xD
Mlecziii
07-03-2007, 15:49
Galane powiny zrobić pvp-enforced
P.S.
The maximum on this game world was 951 players on Jan 26 2006, 16:30:30 CET.
Stare dobre czasy :D
Raziel kosiaz
07-03-2007, 16:23
Hehe jak bylo te 951 osób wtedy pamiętam na MT siedziałem :)
5,6x lepiej było jak byli stare patriostsy.
Teraz to takie pojeby wjebały się na ten serv : Daero , Vaero , Dredz , Dredix , Camuh , Toxo Yeangus.
I wogule.. odkond to nuskei wyszedl z patsów i zrobił HWL Galana zaczoła się robić nudna :/
Aha i widzieliście kiedyś teksty Zazka?:D
Śmiać się chce mi :D
aragorn uczciwy
07-03-2007, 16:54
Aha i widzieliście kiedyś teksty Zazka?
Śmiać się chce mi
Przeciez to twoj pro xD
Hehe jak bylo te 951 osób wtedy pamiętam na MT siedziałem
Co to MT??
No dokladnie xD trapuja mnie a tu "pay armor and boh now!!!" xD
Przewaznie jest tylko: "Pay boh"
TAK WIDZISLIŹMY
OIAJoAIhjIOAOAIhjaoIhAOIo
TAK WIDZISLIŹMY
OIAJoAIhjIOAOAIhjaoIhAOIo
0o pan jeszcze gra? the best asslicker :D no przez ciebie Lady Mot dostala hunta i skonczyla grac pffff wtedy komu lizales dupe bo nie pamietam? no ale nie klucmy sie bo znowu zamknam nam temat wtedy bylo z tego powodu co nie?
Beawulf_Okrutny
07-03-2007, 17:13
Jak było te 951 osob online siedzialem na dragah na ankh...
Pamietam jak wbilem reda i tak sobie z nim 3 tyg biegalem no ale pewnego dnia przybiegli Anarchist z kolega Tyrandosem i skonczylo sie na tym ze moje bohy wyladowaly we wodzie :], 44 rp vs 105 rp i 80+ ek... Ciekawie było :).
"Co to MT??"
Jednym slowem "zalamka" -,- czemu robisz z siebie takiego nooba ?;(
No rox rox ogolnie :P HWL doprowadzili do takiego stanu jeszcze sobie zadowoleni zrobili liste z cenami na galanie jak itemow nie ma komu sellac :P tydzien sellam 10~ items jak nikt nie kupil tak nikt nie kupil :D ten server to porazka niedlugo hwl nie bedzie mialo z kim walczyc nawet xD sami sie pozabijaja xD
aragorn uczciwy
07-03-2007, 18:17
PojĄŹdziK
plx more,;<<<
? CO ty pierd****??
Jednym slowem "zalamka" -,- czemu robisz z siebie takiego nooba ?
Serio nie wiem co to MT..;/
PS. Adelao ujebales mi Rla^^ Ale on pro by Lord Hybrid, wiec zabiles osobe protektowana przez asslickera HWL xD
? CO ty pierd****??
Serio nie wiem co to MT..;/
To przynajmniej nie ro z siebie takiego debila ;(
Mlecziii
07-03-2007, 18:38
Widać HWL se nową zabawe znalazło i latają z grorlamem po thais :D
Cataclism
07-03-2007, 20:24
Cry Me A Riverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
FajerWarjor
07-03-2007, 20:58
Widać HWL se nową zabawe znalazło i latają z grorlamem po thais :D
No HWL znalazło se nowa zabawę :D
Jakby nie było uwidacznia się nowy hwl asslicker, a jest nim Riki Tiger... te jego komentarze o polakach i w ogóle ten topic:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1571057
jeden wielki żal :(
no ale cóż chłopak boi się o swoją sytuację na Galanie ;s
@kenseji
heh cod mi pisał, że jesteś wporzo ale patrząc po twoich commentach chyba masz coś z deklem
ŻĄL !!!!! Asslicker kkeal plx him no bye mens mi no bak
Cataclism
07-03-2007, 23:56
ŻĄL !!!!! Asslicker kkeal plx him no bye mens mi no bak
why are you so eful menz ?
Omg!!1111oneoneone :P
Mi jest was zal? ladnie mowiac "sprzedajne kurwy" trzymac z tymi co sa u wladzy zeby sie samemu utrzymac tak tak nice idea niby tylko gra ale mnie to bawi. Czy co jakby wybuchla wojna nie walczylibyscie po stronie polskiej bo z gory bylaby zalozona przegrana? Omg to sie nazywa patriotyzm lepiej walczyc razem z szwedami, huj i tak wiadomo ze ten server jest ich tak bylo i bedzie ale najlepiej poddac sie bez walki albo tak jak wy przylaczyc sie do nich? Kenseji z toba bedzie jak z parencikosem xD tak im lizal dupy ze wkoncu go ujebali funny co nie? Teraz przynajmniej walczy po poprawnej stronie ale musial sie przejechac pffff zaraz bedzie tysiac komentarzy "ale z ciebie noob plix tibia to tibia a real to real" huj mnie to btw. zeby nie bylo macie moje nicki w grze Gidnurg the Second oraz Plusdron mozecie mnie sobie huntowac :D bo bedzie ze jestem madry na forum a boje sie podac nick.. ten server nigdy nie bedzie normalny juz lepiej bylo jak byl xerizezo czy jejo u nich przynajmniej nie byl hunted za byle co czy tez placenie za to ze sie idzie na DC -.-' Powodzenia ja wole zmienic server niz wam placic :D eq sellam za cala kase kupuje sd i all idzie do LS tak to jest jasne ze nie wygraja wojny no ale mam nadzieje ze wywalcza "wolnosc" ok cya -.-'
Mi jest was zal? ladnie mowiac "sprzedajne kurwy" trzymac z tymi co sa u wladzy zeby sie samemu utrzymac tak tak nice idea niby tylko gra ale mnie to bawi. Czy co jakby wybuchla wojna nie walczylibyscie po stronie polskiej bo z gory bylaby zalozona przegrana? Omg to sie nazywa patriotyzm lepiej walczyc razem z szwedami, huj i tak wiadomo ze ten server jest ich tak bylo i bedzie ale najlepiej poddac sie bez walki albo tak jak wy przylaczyc sie do nich? Kenseji z toba bedzie jak z parencikosem xD tak im lizal dupy ze wkoncu go ujebali funny co nie? Teraz przynajmniej walczy po poprawnej stronie ale musial sie przejechac pffff zaraz bedzie tysiac komentarzy "ale z ciebie noob plix tibia to tibia a real to real" huj mnie to btw. zeby nie bylo macie moje nicki w grze Gidnurg the Second oraz Plusdron mozecie mnie sobie huntowac :D bo bedzie ze jestem madry na forum a boje sie podac nick.. ten server nigdy nie bedzie normalny juz lepiej bylo jak byl xerizezo czy jejo u nich przynajmniej nie byl hunted za byle co czy tez placenie za to ze sie idzie na DC -.-' Powodzenia ja wole zmienic server niz wam placic :D eq sellam za cala kase kupuje sd i all idzie do LS tak to jest jasne ze nie wygraja wojny no ale mam nadzieje ze wywalcza "wolnosc" ok cya -.-'
Masz u mnie browarka ^^
Stary masz racje, wszystko ladnie i pieknie. Problem w tym ze musimy zaczac fragowac bo samymi checiami nic nie zdzialamy.
Stary masz racje, wszystko ladnie i pieknie. Problem w tym ze musimy zaczac fragowac bo samymi checiami nic nie zdzialamy.
"musimy" , "zdzialamy" ? ;>
Name: Navoxiv
Guild membership: General of the Preliator Noxis
lol wypowiedziamy nic nie zdzialamy niestety... ale mam nadzieje ze tak dluzej nie bedzie ale moge sie zalozyc ze niedlugo hwl bedzie zalowac tego co robia sami nie dadza dac rady na servie komus musza przeciez sellac itemy etc. Ale LS jakos nie daja rady pfff... nie wiem, wola sie wykupowac? no ale trzeba wspierac chlopakow nie wiem dawac szmal nie ma co bo to nic nie da -.- trzeba wspierac poprzez walke no ale ci co chca walczyc (np. ja) maja szmal ale nie maja lvl i latwo nas ubic a nie bd prosil innych h lvls z polski zeby walczyli bo to jest kwestia nastawienia
lol wypowiedziamy nic nie zdzialamy niestety... ale mam nadzieje ze tak dluzej nie bedzie ale moge sie zalozyc ze niedlugo hwl bedzie zalowac tego co robia sami nie dadza dac rady na servie komus musza przeciez sellac itemy etc. Ale LS jakos nie daja rady pfff... nie wiem, wola sie wykupowac? no ale trzeba wspierac chlopakow nie wiem dawac szmal nie ma co bo to nic nie da -.- trzeba wspierac poprzez walke no ale ci co chca walczyc (np. ja) maja szmal ale nie maja lvl i latwo nas ubic a nie bd prosil innych h lvls z polski zeby walczyli bo to jest kwestia nastawienia
Tak, jest to kwestia nastawienia, ktore nie zawsze jest takie jakie powino byc ;]
Kurde :D tak mi sie podoba ta wypowiedz ze musialem ja przerobic i tu skopiowac xD
Galana - server w którym żyję, tfu, gniję,
Na forum wciąż te same zakazane ryje,
I tak sobie myślę, że w tym serverze szykuje się rewolucja,
Nie na ulicach, w głowach, w sposobie myślenia,
W sposobie postrzega rzeczywistości, w świadomości,
To oni nas tego nauczyli,
To oni chcąc nie chcąc nas do tego przygotowali,
A przygotowywali długo, tak więc pewnego dnia
Dzieci rewolucji podniosą dumnie głowy,
Nastąpi przewrót,
Ci którzy będą w pierwszych szeregach pogryzą się o władzę,
Z tymi którzy byli w cieniu, z tymi którzy czekali,
Rewolucja zje swój ogon, historia się powtórzy,
Wszystko i nic ulegnie zmianie,
Zmieni się wszystko i nic,
Równowaga zostanie utrzymana,
To stanie się na twoich oczach,
Tuż obok ciebie,
To od ciebie zależy czy będziesz wiedział kiedy to się stanie,
Bo wiesz, to się dzieje codziennie,
Dzień w dzień na każdym servie,
W tej pojebanej grze,
To się nazywa walka o przetrwanie
IntoTheRain
08-03-2007, 17:42
jestem z wami ppl i z checia zapodam wam co moge by wspomoc bo na 36 lvlu raczej nie pierdne do nich nawet co nie znaczy ze money support sie nie przyda, @uzu PW:)
Raziel kosiaz
08-03-2007, 18:17
Co to MT??
o ya pierdole ;p
MT - Mino Town , Mintwail jak tego nie bedziesz wiedział to ja ..
A tego riki tigera besztaja za ten post na forum :)
A co do użytkownika "libner" :
Popieram , może gdyby to ty miałeś jeden z wyższych lvl może udało by ci się coś zmienić na galanie bo z tym charem nie możesz nic ale przynajmniej umnisz dobrze przemawiać.
No macie racje, brakuje kasy i motywacji. Hwl sa przy wladzy od ponad pol roku przez ten czas sie dorobili kasy poprzez PA etc. w LS chyba kazdemu brakuje kasy, mozna tu przytoczyc przyklad Zemusa ktory walczy bez blessow. Ja nie padlem ani razu, a mimo to jestem goły i wesoly. Ciezko wygrac wojne bez kasy, ale napewno to nie jest glowna przyczyna naszych niepowodzen. Poprostu nie mamy dobrych planow, a jak juz cos wymyslimy ciezko zebrac ludzi.
Xairax_pl
08-03-2007, 18:48
Masz u mnie browarka ^^
Rozpijanie nieletnich?
Btw, siema Sin :*
A co do tego wsparcia, to tez o tym myslalem, zeby ludzie ktorzy nie graja na galanie albo maja hunta wsparli "nas" jak maja czym. Juz kilka razy dostalem jakies runy od ludzi ktorzych pierwszy raz na oczy widze.
Rozpijanie nieletnich?
Btw, siema Sin :*
A co do tego wsparcia, to tez o tym myslalem, zeby ludzie ktorzy nie graja na galanie albo maja hunta wsparli "nas" jak maja czym. Juz kilka razy dostalem jakies runy od ludzi ktorzych pierwszy raz na oczy widze.
Moze sie w Tobie zakochali tak jak ja !!!!
Xairax_pl
08-03-2007, 19:15
Moze sie w Tobie zakochali tak jak ja !!!!
Z tego co pamietam to ja ci ostatnio dalem runy wiec to ja cie kocham :*
No macie racje, brakuje kasy i motywacji. Hwl sa przy wladzy od ponad pol roku przez ten czas sie dorobili kasy poprzez PA etc. w LS chyba kazdemu brakuje kasy, mozna tu przytoczyc przyklad Zemusa ktory walczy bez blessow. Ja nie padlem ani razu, a mimo to jestem goły i wesoly. Ciezko wygrac wojne bez kasy, ale napewno to nie jest glowna przyczyna naszych niepowodzen. Poprostu nie mamy dobrych planow, a jak juz cos wymyslimy ciezko zebrac ludzi.
Trzeba umiec kombinowac =)
Z tego co pamietam to ja ci ostatnio dalem runy wiec to ja cie kocham :*
Pamietam :D odwdziecze sie w rl :>
Trzeba umiec kombinowac =)
widocznie ja nie potrafie =]
Moim zdaniem ,aby wygrac wojne potrzeba kogos takiego jak Tetro Aurelius wrocil i od razu lepeiej chlopakom idzie ^^ z wojny ktora przegrywali wygrywaja B)
@Asacrio ty nic nie POTRAWISZ ;*
Moim zdaniem ,aby wygrac wojne potrzeba kogos takiego jak Tetro Aurelius wrocil i od razu lepeiej chlopakom idzie ^^ z wojny ktora przegrywali wygrywaja B)
@Asacrio ty nic nie POTRAWISZ ;*
To kup konde i nim graj :]
aragorn uczciwy
08-03-2007, 20:02
Wszysckiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
A niskimi lvlami mozna neizle wspomoc... przypomnacie sobie moze softmupparne?:>
Xairax =*****
No dobra ok wiec jak robimy? Niskolewolowa gildia sorcow od 30~ ktora bedzie pekowal ludzi z hwl (nie wiem jak ale jak z 10 przyjebie naraz z sd to popadaja bo w hwl same msy prawie) Czy robimy dofinansowanie LS? ja pojde za wiekszascia ale jak kazdy mam ochote powalczyc xD tylko to chyba zdeczka sensu nie ma :P ok nvm
Marowakk
08-03-2007, 21:34
Ja się też mogę przyłączyć.:)
aragorn uczciwy
08-03-2007, 21:54
No dobra ok wiec jak robimy? Niskolewolowa gildia sorcow od 30~ ktora bedzie pekowal ludzi z hwl (nie wiem jak ale jak z 10 przyjebie naraz z sd to popadaja bo w hwl same msy prawie) Czy robimy dofinansowanie LS? ja pojde za wiekszascia ale jak kazdy mam ochote powalczyc xD tylko to chyba zdeczka sensu nie ma ok nvm
I to i to
1. Dajcie name guildi
2. Znajdzcie 4 vickow(ja moge byc vice lub leader, bo mam pacc:P)
3. Loot z zabitych noobcharow/asslickerow HWLi idzie do LS
4. Jesli ktos z HWL szczela z burstow/gfb/explo, pchac sie pod to, neich bana dostana;]
Nie wiem czy all sie zgodza ale ja proponuje "Templars of Shadow" nie ma czasu na wymyslanie WSZYSCY Z PACC MSG DO ARAGORNA potrzebni vice i oczywiscie members do gildi damy rade xD
btw. aragorn loognij sie na fajkowego
Zrobcie gildie i zabijajcie ludzi ktorzy maja od nich protekta :) Wtedy moze straca dostawcow runek ;) zreszta ja poki co nie gram- brak pacca, oraz czasu ;) Mysle ze kazda pomoc sie przyda, zwlaszcza ze ludzie protegowani przez HWL czuja sie bezkarni :)
Cataclism
09-03-2007, 00:27
Zrobcie gildie i zabijajcie ludzi ktorzy maja od nich protekta :) Wtedy moze straca dostawcow runek ;) zreszta ja poki co nie gram- brak pacca, oraz czasu ;) Mysle ze kazda pomoc sie przyda, zwlaszcza ze ludzie protegowani przez HWL czuja sie bezkarni :)
racja ! zabic wszystkich !! ;p
Po co kopiowac wasze dzialanie? Wystarczy ze teraz na serwie ludzi online jest 300 +/- ;) Ja nigdy nie zabijalem dla zabawy, no moze babolka raz ;) Dlatego sam nie bede w tym uczestniczyl, ale sama idea jest calkiem niezla :P
Cataclism
09-03-2007, 01:04
Po co kopiowac wasze dzialanie? Wystarczy ze teraz na serwie ludzi online jest 300 +/- ;) Ja nigdy nie zabijalem dla zabawy, no moze babolka raz ;) Dlatego sam nie bede w tym uczestniczyl, ale sama idea jest calkiem niezla :P
czy ja mowie ze to nie jest wina hwl ? tak wiem ze to jest wina hwl ale mi to nie przeszkadza dla mnie resp jest wystarczjacy a pozatym zadko expie :P a co do zabijania to tez nie przepadam za tym ale czasami tzeba :p
Ajron 88
09-03-2007, 02:11
1 uwaga , tutaj nie chodzi o patriotyzm , bo nie za ojczyzne trzeba sie bić , tutaj idze o godność , bo jak ktoś pluje w mojej obecności na mój ojczysty kraj , to ja przepraszam ale przyklaskiwać mu nie będę (chodzi mi tutaj o polską część HWL).
Wszysckiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
A niskimi lvlami mozna neizle wspomoc... przypomnacie sobie moze softmupparne?:>
Mupparna fragowala bo nikt z atakowanych nie spodziewal sie ataku , poprostu patrzac na liste ludzi online nikt nie bral pod uwage ze tych klikunastu leveli 30-50 moze utwozyc zorganizowana grupe , niezapominajmy jednak co sie dzialo gdy Mupparna spotkala sie z srednio zorganizowanym oporem (Ratty i Fisken ratujacy strapowanego Khalrana = 5 osob z Mupparny dead , 0 "naszych" ).
czy ja mowie ze to nie jest wina hwl ? tak wiem ze to jest wina hwl ale mi to nie przeszkadza dla mnie resp jest wystarczjacy a pozatym zadko expie :P a co do zabijania to tez nie przepadam za tym ale czasami tzeba :p
Chodzi o sam fakt ze serwer umiera- jak Selena. Za jakis czas Hwl zateskni za starymi czasami, ale wtedy moze byc za pozno :P Co do respu to tylko tak mowisz, przyjemniej sie expi gdy jest jest szybki. Moze i nie przepadasz za zabijaniem, ale jestes w gildi ktora słynie z wielkiego Pa i tak chyba do konca zostanie.
To kup konde i nim graj :]
Nie chodzi o lvl tylko o zorganizowanie jakie wniosl ;]
Name: Malakas
Mar 09 2007, 03:11:21 CET Killed at Level 113 by Lovize
Bociarz jebany :s
Boltina89
09-03-2007, 09:53
@Malakas
@Ozwald Biznesmen Wielki
Mar 09 2007, 03:35:48 CET Killed at Level 82 by Boltina and by Xairax
Zachecam mniejsze levele do dolaczenia guildii Templars of Shadow.
Taka guildia wiele nam da w dalszym funkcjonowaniu.
Z gory dziekuje.
Milego dnia :)
oświadczenie
W imieniu swoim i nie grajacych juz dawnych i jedynych oryginalnych członkow Templars of Shadows, a tym samym jedynych prawowitych spadkobiercow owej nazwy wyrazam niezadowolenie z faktu wykorzystania nazwy-symbolu dawnych dobrych czasow w odniesieniu do gildii postaci nisko-lvlowych o watpliwych zdolnosciach player vs player a takze czesto intelektualnych.
Nie uwazam iz plamienie honoru dawnego ToS jest teraz na miejscu.
ToS od zawsze kierowal sie zasadami, nigdy nie prowadzil mass invitów, istniala ciezka selekcja, tym bardziej oibecny ToS 'opluwa' zasady u zarania gildii.
Tym samym wnosze o jak najszybszą zmiane obecnie istniejacej i nazywajacej sie gildii ToS.
Uwazam iz nie ma sensu mieszanie starych tradycji w nowe wojny.
signed Nastir.
Raziel kosiaz
09-03-2007, 13:11
oświadczenie
W imieniu swoim i nie grajacych juz dawnych i jedynych oryginalnych członkow Templars of Shadows, a tym samym jedynych prawowitych spadkobiercow owej nazwy wyrazam niezadowolenie z faktu wykorzystania nazwy-symbolu dawnych dobrych czasow w odniesieniu do gildii postaci nisko-lvlowych o watpliwych zdolnosciach player vs player a takze czesto intelektualnych.
Nie uwazam iz plamienie honoru dawnego ToS jest teraz na miejscu.
ToS od zawsze kierowal sie zasadami, nigdy nie prowadzil mass invitów, istniala ciezka selekcja, tym bardziej oibecny ToS 'opluwa' zasady u zarania gildii.
Tym samym wnosze o jak najszybszą zmiane obecnie istniejacej i nazywajacej sie gildii ToS.
Uwazam iz nie ma sensu mieszanie starych tradycji w nowe wojny.
signed Nastir.
Kiedyś Lider ToS zajebał mojemu kumplowi crus helma i medusa shield wiec niech zostanie ta nazwa bo ja za ta gildia nie przepadałem.
A tak wogule gz fraga.
(Co mi się wydaje):
HWL wkoncu sie rozpadnie na 100% bo takie osoby jak :
Knight of Zeuz
Grimheim
Vaero
Byli z nimi a teraz ich tepmia ( co do vaero nie jestem w 100% pewien ale on odszedl od HWL)
I catrishia : ja bym zmienił gildie puki masz czas bop w hwl nie szanuja siebie.
Co do pekowania my mamy team 10-15 osoby z rl coprawda tharrin-godyl-ja etc nie mozemy nigdy sie zebrac w kupe zawsze komus cos wypada w planach mam 2 postacie 25lvl-37mg lvl 30+-40+mg lvl kazda postac jest na strate patrzac naprzyklad na film jak pada 2x 140 ms przez bande noobow jesli ktos z was ogladal film jesli ktos chce moge podac link.
Pekowaniem galany nie uratujecie noob charami jedynie co mozna im troche expienie zwolinic nom i moze kogos uda sie zabic a tak pozatym to nic
Polak zawsze Boji sie pasc-stracic lvl zal mu isc na wojne a na forum wygrac slowami nie wygracie a co do seleny ja tam nie nazekam :)
Catrishia nie ma nic do stracenia bo kupil postac wiec wath ever moze powiesz ze to ty caly czas buahaha
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight.
Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer.
Cataclism
09-03-2007, 14:26
Co do pekowania my mamy team 10-15 osoby z rl coprawda tharrin-godyl-ja etc nie mozemy nigdy sie zebrac w kupe zawsze komus cos wypada w planach mam 2 postacie 25lvl-37mg lvl 30+-40+mg lvl kazda postac jest na strate patrzac naprzyklad na film jak pada 2x 140 ms przez bande noobow jesli ktos z was ogladal film jesli ktos chce moge podac link.
Pekowaniem galany nie uratujecie noob charami jedynie co mozna im troche expienie zwolinic nom i moze kogos uda sie zabic a tak pozatym to nic
Polak zawsze Boji sie pasc-stracic lvl zal mu isc na wojne a na forum wygrac slowami nie wygracie a co do seleny ja tam nie nazekam :)
Catrishia nie ma nic do stracenia bo kupil postac wiec wath ever moze powiesz ze to ty caly czas buahaha
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight.
Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer.
widze ze myslisz ze wiesz duzo a jednak nic lol postac mam za free :> i gram od 107 lvl wiec nie wiem skad masz te wiadomosci albo co palisz ze masz takie loty :P a moze jednak gram od poczatku jako drugi owner ? XD albo to jest moja postac od poczatku ? co ty mozesz wiedziec wszystkie sprawy zostaly zalatwione na rl wiec nikt z was nie wie jak bylo :>
a co do tego zebym zmienil gildie lol smieszne mielismy powody zeby zabic te osoby byly nie loyalne plus przeginaly za duzo razy my tez mamy zasady w gildi :>
widze ze myslisz ze wiesz duzo a jednak nic lol postac mam za free :> i gram od 107 lvl wiec nie wiem skad masz te wiadomosci albo co palisz ze masz takie loty :P a moze jednak gram od poczatku jako drugi owner ? XD albo to jest moja postac od poczatku ? co ty mozesz wiedziec wszystkie sprawy zostaly zalatwione na rl wiec nikt z was nie wie jak bylo :>
a co do tego zebym zmienil gildie lol smieszne mielismy powody zeby zabic te osoby byly nie loyalne plus przeginaly za duzo razy my tez mamy zasady w gildi :>
"zasady" Lider powie tak, a skonczy sie to i tak inaczej ;>
Edit: Vaero i Grim~ poprsotu nie abli sie mowic to co mysla ;]
No fakt Nastir ok nazwa zostanie zmieniona faktycznie ToS byla to gildia z zasadami z grajacych zostal tylko ja xax i pros jak tylko bd mial kontakt z aragornem zostanie all zmienione :D btw. ktos tam napisal ze lider ToS go ojebal... ja nie wierze ze Thorin kogos ojebal :D ok nvm
Ok teraz zaczynamy wojne? xD
Btw. Aragorn prosze o pilny kontakt
EDIT: Dziumor wiec dolacz do gildi tamtymi charami... bedziesz mial z kim lazic
Raziel kosiaz
09-03-2007, 16:08
Siemka , wiem że za ten post moge dostać bana bo nie można na tibia.pl gadać o OTS'ach :
Ale dla wszystkich osób ktoży są juz zmeczeni galaną , robie otsa Galana War.
A dokładnie HWL & Elakigarna vs LS .
Wsyzstkie osoby tam bede ots bedzie bardzo ciekawy wszystkich chetnych prosze pisać pod gg : 2285691
Siemka , wiem że za ten post moge dostać bana bo nie można na tibia.pl gadać o OTS'ach :
Ale dla wszystkich osób ktoży są juz zmeczeni galaną , robie otsa Galana War.
A dokładnie HWL & Elakigarna vs LS .
Wsyzstkie osoby tam bede ots bedzie bardzo ciekawy wszystkich chetnych prosze pisać pod gg : 2285691
Poprostu jak zrobisz podaj ip i tyle =) oby to nie byl ots na tibie 7.6 :s
Raziel... Skoro popierasz moj pomysl moze dolaczysz do wojny?
Nalesnik102
09-03-2007, 17:47
2 pytanka ;p
1.Co ma na celu rozdzielenie LS
2.Za co padl Ozwald
2 pytanka ;p
2.Za co padl Ozwald
A co cie to ?
Padl za to ze jest noobem :D
Nalesnik102
09-03-2007, 17:57
Jeżeli on jest noobem to kim Ty jestes?;>
Przynajmniej ma niezle PG
Dzumior skontaktuj sie ze mna jak najszybciej
Xairax_pl
09-03-2007, 18:03
2 pytanka ;p
2.Za co padl Ozwald
A co tobie do tego? Nie lubimy biznesmanow.
Nalesnik102
09-03-2007, 18:06
Grudgiie tez zrobil nastepna gildie. Ciekawe po co 3 gildie...
Lord Hybrid
09-03-2007, 18:12
@Malakas
@Ozwald Biznesmen Wielki
Mar 09 2007, 03:35:48 CET Killed at Level 82 by Boltina and by Xairax
http://foteka.pl/pokaz.php?id=6449
Zachecam mniejsze levele do dolaczenia guildii Templars of Shadow.
Taka guildia wiele nam da w dalszym funkcjonowaniu.
Z gory dziekuje. Link bezpieczny.
Milego dnia :)
A czYje to takie MC? dRAYA CZY MARDUCA?? :) BAN PLX
A TEN BIZNESMEN:
1. boter
2. kumpel zazka
wiec nie mówcie że ma dobre PG
Szwedzki OTS Galana War LS vs. HWL tibia 7.92
ip : -->galana.sytes.net<--
rzadko co jest wlaczany , najczesciej wlaczaja go w nocy okolo 22+ i tak na okolo 2 h albo mniej :(
Ale pograc sobie mozna :p
Raziel kosiaz
09-03-2007, 18:17
Biznesmen padł bo ma zjechany nick :D
A wedługo mnie się przechwalał.
Co do przystapienia do wojny przyznam sie że "boje dupe o mojego chara"
I wogule nie miałbym jak walczyc bo miałem hacka i nie mam nic opruz plate seta.
Mlecziii
09-03-2007, 18:18
Ma może ktoś film jak padł malakas???
Nalesnik102
09-03-2007, 18:23
17:18 You see Kamilex Hunter (Level 40). He is a paladin. He is Rehearses Angel of the Angel of Dark (Pro by Nuskei). Na pierwszy ogien?:>
Jeżeli on jest noobem to kim Ty jestes?;>
Przynajmniej ma niezle PG
Dzumior skontaktuj sie ze mna jak najszybciej
Ja jestem mastaaaa =)
Bizmesmen~ PG na bocie hahaha.
Aragorn lognij sie -.- mam z 10 members do gildi...
i trzeba zmienic nazwe gildi -.-
Witam wszystkich na forum :) Poczytuje wasze posty od około 200 strony i postanowiłem sie teraz troche poudzielać na wasze tematy :p
No fakt Nastir ok nazwa zostanie zmieniona faktycznie ToS byla to gildia z zasadami z grajacych zostal tylko ja xax i pros jak tylko bd mial kontakt z aragornem zostanie all zmienione :D btw. ktos tam napisal ze lider ToS go ojebal... ja nie wierze ze Thorin kogos ojebal :D ok nvm
Ok teraz zaczynamy wojne? xD
Btw. Aragorn prosze o pilny kontakt
EDIT: Dziumor wiec dolacz do gildi tamtymi charami... bedziesz mial z kim lazic
My mamy swoja plan i chodzimy moimi sciezkami team speak i jazda jak nam sie nie uda trudno ale lepsza pojsc pasc sprobowac niz gadac na forum ja jedynie planuje atak wtedy kiedy jakas osoba z hwl expi na dragon lair w venore wtedy leci tyle osob ile jest online ale nie zawsze mam czas blokera mamy 34-40 lvl i 50+ stawiamy fd-fe i lecimy z koksem dochodzac do guildi zdemaskuje sie all chary :S bez sens wole takie niespodzianki xD
Dzumior@
No fakt ale mi sie na liście niemieszczą all osoby (2 konto pacc) mam wszystkich hwl i ls a co dopiero dopisać gildie noobcharów? Chyba że Zazek na kartce sobie zapisze ;) Myślisz ze z softmupparny ktoś zapisywał wszystkich? Tylko kilku z najwiekszymi lvlami :)
Zaczynamy? xDDD
17:18 You see Kamilex Hunter (Level 40). He is a paladin. He is Rehearses Angel of the Angel of Dark (Pro by Nuskei)
Mar 09 2007, 23:27:39 CET Killed at Level 40 by Gidnurg the Second ( Sd i morthur ROX xDD)
Niby nic no ale koles juz nie placi Nuskei za ptd :D Thx dla askadyna, aragorna i reszty za help :D
00:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lozanic. He was killed by Gain Tina.
No i probujemy "pomagac" hwl nabijac fragi :D zawsze cos xD
Ładna akcja była szkoda że niemam filmiku B)
Czemu zabijacie ludzi co maja PRO od HWL zreszta moze i tak byc. ^^
:cup: :cup: :cup: :cup:
A moze lepiej zabic tych co maja Nick "Malakas Guard, Orre"??
To juz by bylo lepiej ^^. Pomyslcie o tym xD :evul:
My mamy swoja plan i chodzimy moimi sciezkami team speak i jazda jak nam sie nie uda trudno ale lepsza pojsc pasc sprobowac niz gadac na forum ja jedynie planuje atak wtedy kiedy jakas osoba z hwl expi na dragon lair w venore wtedy leci tyle osob ile jest online ale nie zawsze mam czas blokera mamy 34-40 lvl i 50+ stawiamy fd-fe i lecimy z koksem dochodzac do guildi zdemaskuje sie all chary :S bez sens wole takie niespodzianki xD
Nie ma to jak plan "geniusz dzumiora" jedno ue i nie ma sumonow -,-
Zaczynamy? xDDD
17:18 You see Kamilex Hunter (Level 40). He is a paladin. He is Rehearses Angel of the Angel of Dark (Pro by Nuskei)
Mar 09 2007, 23:27:39 CET Killed at Level 40 by Gidnurg the Second ( Sd i morthur ROX xDD)
Niby nic no ale koles juz nie placi Nuskei za ptd :D Thx dla askadyna, aragorna i reszty za help :D
00:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lozanic. He was killed by Gain Tina.
No i probujemy "pomagac" hwl nabijac fragi :D zawsze cos xD
Napisz do mnie na tibi do Adelao ;]
aragorn uczciwy
10-03-2007, 12:20
Czemu zabijacie ludzi co maja PRO od HWL zreszta moze i tak byc. ^^
Zeby nie dawali kasy HWLom
Ładna akcja była szkoda że niemam filmiku
Noom, dobry pomysl z m wallem;] a i sry ze w ktoregos z was SDka walnolem :(
Ps. Nie wiecie co sie stało z Dredix?? Delete?o.O
A moze lepiej zabic tych co maja Nick "Malakas Guard, Orre"??
Na akzdego rpzyjdzie czasB) Narazie robie se runki sorkiem, zbey bylo na jakas akcje:D (libner jak cos to piszxD)
0o Dredix deleted :P a jeszcze wczoraj za nami po*******al po fragu do ab xD
Aragorn sa nowi do gildi ^^
Raziel kosiaz
10-03-2007, 13:03
Ja mam 29 druida z 32mlvl ale nie mam na nim nic :/
aragorn uczciwy
10-03-2007, 13:17
@Raziel
looknij PW
@libner
Dredz ans gonil nie dredix... chociaz nie wiem moze 2;]
Raziel kosiaz
10-03-2007, 13:21
Powiem wam śmieszną historyjke jakto kumpel 7+lvl zabija Camuha ( miałem już to wcześniej powiedzieć ale zapomniałem):
Kiedy Camuh expił na warlockach muj kumpel musiał powkużać HWL .
Zaczoł wysyłać do Camuha message o treści :
SPAM SPAM SPAM..(na cały ekran)
Po pewnej chwili odezwał się Camuh i napisał mu hunted.
Camuh padł na warlocku ponieważ nie zauważył ile miał hp (tak mi się zdaje).
Teraz mój kumpel zaliczył fraga :D
Było to 4 marca camuh padł przez ogień :D
Boltina89
10-03-2007, 13:29
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1574182
Zapraszam Wszystkich.
@Navoxiv,Tharrin
Uwzajcie, bo Toxo poinformowal, iz zostaniecie pozbawieni Waszego Tibijskiego zycia. Zapewne sie tego spodziewaliscie, ale wole Wam to przypomniec.
Jeszcze raz zachecam wszystkich Polakow, ktorzy mogliby pomoc guildii How We LOle. Guildia ta bedzie miala na celu pomagac guildii No Lifers
Pozdrawiam i zycze udanego Weekendu
Nie atakujcie nikogo z Hwl, bo z nimi nie macie najmniejszych szans :) Atakujcie ludzi protegowanych przez Hwl, a jak pytaja o powod to mowcie ze za ich prota :) ludzie szybko zaczna rezygnowac z uslug Hwl ;)
jak sie cos przyda, to napiszcie do mnie mam starego 28 sorca, jednak zero itemow bo juz dawno na galanie nie gram.
Boltina89
10-03-2007, 14:03
Wlaśnie tak robimy:P Oprócz tego wspieramy finansowo LS
Poda ktos chociaz jeden powod czemu LS sie rozdzielilo?;>
8o
Nigdy bym nie pomyslal, ze doszlo do rozdzielenia LS. Po mojej sprzeczce z Toxo na forum Tibii.com, gdzie nazwal membersow z Legendary~ no lifersami, postanowilem zrobic new guild i kazdemu membersowi nadac tytul jednego z prawdziwych no liferow z HWL :)
Calkiem zabawne. Btw Ascario daj leave z LS, zebym mogl wyslac invited do Ciebie.
@How We Lole - kazda pomoc sie przyda, a zabicie 50-60 lvl nie bedzie stanowilo dla takiej ilosci graczy zadnego problemu. Kill As*lickers...
Bye
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.