Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
Cataclism
19-12-2006, 22:29
@2,3 up
Wyluzujcię, wbił tego sworda i gz dla niego, niech się cieszy :P
ja tylko zartowalem lol ;p
Ceapoznan
19-12-2006, 22:52
Po pierwsze wielkie GZ dla Adam za wbicie sworda, trzymam kciuki masz jeszcze 3 lata nauki wiec 100 wbijesz na luzie:D
Adeleoo czy jakos tak smiesznie, co ty mozesz wiedziec o szacunku ludzi ulicy mieszkajac w Złotoryji, przeciez jak ja przez to raz przejezdzalem to jedyne co pamietam to jakas buda zabita deskami...
Co do sytuacji na Galanie Bida z nyndza, tak nuda powiewa, ze szkoda gadac. Bo niczego konstruktywnego nie wynioslem z waszych postow od dawna.
PS. Adeleao czy jakos tak:D Nie przyjmuj mojej opini zbytnio do serca...
PS2. Taki kawal na faktach wam opowiem.
Przychodzi typowy zul do sklepu i mówi:
-Poproszę denaturat
-Sprzedawca wyciąga spod lady, lekko okurzony granatowy eliksir i podaje Zulowi.
A Zul na to:
-A mógłbym prosic z niezniszczoną etykietką bo to na prezent dla kolegi na urodziny:D
Lord Hybrid
19-12-2006, 23:47
On chce zeby mu gratulowac...
Możesz mi nawet postawić....
ja tylko zartowalem lol ;p
30% do shielda :)
gz hybrid :D
wybaczam Ci że mnie ubiles podczas waszego pkowania
Po pierwsze wielkie GZ dla Adam za wbicie sworda, trzymam kciuki masz jeszcze 3 lata nauki wiec 100 wbijesz na luzie:D
Co z tego skoro musze grać z biblioteki bo nie ma neta w akademiku albo jak jest to 1kb/s:P
wybaczam Ci że mnie ubiles podczas waszego pkowania
A mnie? Ja Ci nie pogratuluje :(
ryba moge Ci odstapic moje odpuszczenie grzechow ;p sorka ci*. a Hybrid spoko z Ciebie gosc nawet zaluje ze CI sorka urypalismy. btw pamietasz jak w zeszlym roku dokladnie przed swietami ryba pod*****l itemki temu wharewa ~~ cos tam (dziwny mial nick) potem stales z ekipa pod jego chata.. miales wtedy z 66 level ;p
a nie sorry twojim planem jest propaganda bo juz ci sie nudzi w pz i przegrales wojne
To ze przegralem wojne no ok bywa gdyby ktos inny gral sorcami...., ale pz mi sie wcale nie znudzil kupilem sobie nawet ostatnio pacca :) Ale zobaczymy czy spelni sie to co wiem :p
Ajron 88
20-12-2006, 13:26
Adeleoo czy jakos tak smiesznie, co ty mozesz wiedziec o szacunku ludzi ulicy mieszkajac w Złotoryji, przeciez jak ja przez to raz przejezdzalem to jedyne co pamietam to jakas buda zabita deskami...
Niewiem co rozmiar miasta ma do tego czy są tam ludzie ulicy czy nie , ja mieszkam w małym mieście (30 000 mieszkańców) i coś mi sie wydaje że tutaj "ludzi ulicy'" jest znacznie więcej niż w takim Poznaniu (w skali % do rozmiarów miasta).
Ceapoznan
20-12-2006, 14:31
Niewiem co rozmiar miasta ma do tego czy są tam ludzie ulicy czy nie , ja mieszkam w małym mieście (30 000 mieszkańców) i coś mi sie wydaje że tutaj "ludzi ulicy'" jest znacznie więcej niż w takim Poznaniu (w skali % do rozmiarów miasta).
Ma chociazby to do tego, ze na moim osiedlu, a nie mieszkam w centrum jest kolo 8tys osob tak mniej wiecej. To ja tam znam wiekszosc ludkow w moim wieku , starszych i mlodszych. Jednak nie moge o zadnym z nich powiedziec, ze sa ludzmi ulicy mimo tego, ze ewenementy zyjace z cpania. A prawdziwymi ludzmi ulicy sa niestety bachory z patologicznych rodzin, zyle, bezdomni itp. A tak sie sklada, ze takich najwiecej w duzych miastach...
Co z tego skoro musze grać z biblioteki bo nie ma neta w akademiku albo jak jest to 1kb/s:P
no i co z tego :D nie marudź ze ci tak źle ;P tylko wbijaj mi tam 100/100 :D
tak ogólnie pozdrawiam Ciebie i Thorina ;) no i jeszcze te fajne laski z akademika :evul:
Ajron 88
20-12-2006, 16:49
Ma chociazby to do tego, ze na moim osiedlu, a nie mieszkam w centrum jest kolo 8tys osob tak mniej wiecej. To ja tam znam wiekszosc ludkow w moim wieku , starszych i mlodszych. Jednak nie moge o zadnym z nich powiedziec, ze sa ludzmi ulicy mimo tego, ze ewenementy zyjace z cpania. A prawdziwymi ludzmi ulicy sa niestety bachory z patologicznych rodzin, zyle, bezdomni itp. A tak sie sklada, ze takich najwiecej w duzych miastach...
"ludize ulicy" to w moim mniemaniu ludzie wychowani przez ulice , lub zmuszeni do życia "na ulicy" a nie byle bachor z patoglogicnej rodziny. (sam z takiej pochodze i bywało że nocowałem na dworcu , co nie znaczy że jestem " z ulicy")
I możliwe że takich jest najwięcej w dużych miastach (dużo ludzi , większy odsetek) , ale stwierdzenie "co ty możesz na ten temat wiedzieć skoro Złotoryja to zadupie" jest bardziej niż błędne.
16:51 You lose 30 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 444 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 4 hitpoints due to an attack by Zytene.
16:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by Zytene.
Chcieli mi maciusia zabic ;( Ale ja zwykle master pvp Toxo Yeangus popisal sie swoim pvp hahahah i na koncu jak biedni nautrali gracze nie blokneli statku napisal
16:51 Toxo Yeangus [99]: BLOCK GBOAT
16:51 Toxo Yeangus [99]: kk
16:51 Toxo Yeangus [99]: all hunted
Brak slow :( :( :( :(
Jak juz naprawde nie bede mnial co tu robic powiem mu kim jestem napewno pamieta mnie z innego chara xDD
Cataclism
20-12-2006, 18:26
16:51 You lose 30 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 444 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 4 hitpoints due to an attack by Zytene.
16:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by Zytene.
Chcieli mi maciusia zabic ;( Ale ja zwykle master pvp Toxo Yeangus popisal sie swoim pvp hahahah i na koncu jak biedni nautrali gracze nie blokneli statku napisal
16:51 Toxo Yeangus [99]: BLOCK GBOAT
16:51 Toxo Yeangus [99]: kk
16:51 Toxo Yeangus [99]: all hunted
Brak slow :( :( :( :(
Jak juz naprawde nie bede mnial co tu robic powiem mu kim jestem napewno pamieta mnie z innego chara xDD
omg jestes master pvp !! uciekles do pz !! gz
Poznanski Rycerz
20-12-2006, 19:13
Catrishia ty bys ich zaatakowal?
@ajron
Hahahah, zlotoryja to wioska w porownaniu do poznania. W p-n jest kilka patolskich dzielnic i tam sa " ludzie ulicy". Peja mieszka na jezycach, wiec latwo sie domyslic, ze o nich chodzi. W miastach 30 000 sa tak zwani WANNABE PENER ^^.
@adelado
Jestes super, co ty bys zrobil na miejscu toxa?
@topic
Waherwa berlinus - moj rl friend ^^
HWL robi co im sie podoba. Tak powinna robic gildia, ktora rzadi ^^ To jest to samo, co za czasow patriots ale bez kondy i jego rl friends ...
Boltina89
20-12-2006, 19:24
@Adelaoo
Uciekl i koniec. Zrobil to co do niego nalezalo czyli nie padl. Toxo tez robil co powienien , ale jak juz mu nie wyszlo to zwyczajnie chcial sie wyrzyc :)
@Poznanski~
Peja wywodzi sie z Jezyc, niewatpliwie tak. On jednak spiewa o tej calej spolecznosci, ktora przesiaduje lub nawet mieszka na ulicy. Smutne, ze w tak wielkim panstwie dochodzi do takich sytuacji.
@Hybrid
Gratuluje Skilla :)
Na Galanie powiewa nuda - Buy Beholder Eye's , Demon Dust's and FishFins
Poznanski Rycerz
20-12-2006, 19:58
Boltina.
Raz mialem mozliwosc rozmowy z Peja - tym kwadratem. Rozmowa polegala na tyM"
Czego mlodzi sluchacie?
Wymienanie polskie zespoly hh
(chcialem zagaic rozmowe) Co ja nie wydaje? ZAara ci zajebie ... za 2 tygodnie wychodzi moja plyta... Plyta wyszla troche pozniej
Peja jest dziwny ;] w RL wyglada na takiego Kwadrata ;]
Gorala tez spotkalem... wszyscy chodza czasem po miescie ... akurat sie zlozylo ze w streeta gralem.
Lord Hybrid
20-12-2006, 20:00
@topic
Waherwa berlinus - moj rl friend ^^
Waherwa berlinus - mój pierwszy char
Cataclism
20-12-2006, 20:03
chodzilo mi o to ze sie chwali czyms co jest normalne jest w wojnie jest hunted itd wiec o co tu wogle chodzi ?
Lord Hybrid
20-12-2006, 20:05
chodzilo mi o to ze chwali czyms co jest normalne jest w wojnie jest hunted itd wiec o co tu wogle chodzi ?
Nie chwale sie tylko wkleiłem awans skilla. A hunted jestem od admina w akademiku który ciągle neta odcina. Totalny kataklizm bo nie moge grać ;)
Colorion
20-12-2006, 20:32
Waherwa berlinus - mój pierwszy char
o,o to ty byles tym imbecylem co sie wszystkim lizal czy char juz potem poszedl na sell?
Cataclism
20-12-2006, 20:44
Nie chwale sie tylko wkleiłem awans skilla. A hunted jestem od admina w akademiku który ciągle neta odcina. Totalny kataklizm bo nie moge grać ;)
to nie bylo do ciebie .... tylko do wielkiego Adelaoo
20:47 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Ankrahmun to steal all presents, beware! 8o
@up
to już 3 najazd jak dobrze licze dzisiaj
co do wydarzeń:
Delewu stracił SCA, przez błąd, co to alkohol robi z ludźmi :(
Bodajże włożył do osoby którą zabił, teraz Followers of Za~ jest w posiadaniu jego SCA ...
Lord Hybrid
20-12-2006, 21:17
o,o to ty byles tym imbecylem co sie wszystkim lizal czy char juz potem poszedl na sell?
to był mój pierwszy char jakim zacząłem grać na poważnie i to było jakieś 2 lata temu jak miał jeszcze 30 lvl. Następny owner to już inna bajka.
Btw powinieneś troche panowac nad emocjami bo zachowujesz sie czasami jak gówniarz wypowiadając takie opinie :p
aragorn uczciwy
20-12-2006, 21:19
@Topic
Why tych workow z goblinow nie da sie otworzyc??
@Offtopic
http://s59.photobucket.com/albums/g299/Fajkowy-Lolus/
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/
Why na Tharrina mozna wejsc normlanie a na moj nie?;/ Plx HElp xD
to nie bylo do ciebie .... tylko do wielkiego Adelaoo
Wiem ze jestem wielki ty moj kalulnie :) bronisz toxa? bron dalej :D
Lord Hybrid
20-12-2006, 21:54
Wiem ze jestem wielki ty moj kalulnie :) bronisz toxa? bron dalej :D
Obrażać kogos na forum to wszystko co potrafisz?
Raziel kosiaz
20-12-2006, 22:21
Czemu wy sie zawsze wyzywacie?
Najczesztsze wyzwisko to "lizesz dupe" :confused:
Spokojnie chlopcy,to tylko gra :D
haha pamietam jak spadlo z niego bp sd vamp shield woi i co s jeszcze. hybrid gral wtedy juz hybridem a ten koles co gral wh~~ b~~~to byl niezly dupoliz :D
Ajron 88
21-12-2006, 02:09
@ajron
Hahahah, zlotoryja to wioska w porownaniu do poznania.
Niepowiedzałem że Złotoryja to nie jest "..wioska w poruwnianiu do.." , powiedziałem że to nie rozmiar miasta wplywa na to czy są tam ludzie ulicy czy nie , wiadomo więcej ludzi większy odsetek tych na dnie (więcej jabłek , więcej robaczywek , więcej samochodów , więcej zepsutych aut itd.).
W miastach 30 000 sa tak zwani WANNABE PENER
Co ty pierdzielisz ? Chcesz mi wmówić że wszytkie te elementy społeczne które spotykam na codzień to są "wannabe" ? Że oni sie lansują na ludzi z dużych miast ? Rozmiar miasta nie ma najmniejszego znaczenia w tej kwesti , tutaj "na moim zadupiu" widzałem takie hardcory w kwestii podejścia do życia..
np. Matka mojego kolegi , niegdyś świetna dyrektor szkoły w Bytomiu czy Przedszkola u nas , teras śpi w śmietniku i doi denaturat.. , czy znany wszystkim Jurand , śpiący w zabytkowej lokomotywie nieopodal dworca (to akurat jest śmieszne :D). Albo okolica gdzie mieszka Nihell z Galany , menele złodzieje , zabójcy (wprawdzie tylko dwóch ale sie liczy) itd. Duża część nie ma domów itd. Niechcesz mi mówić że to są "wannabe" coś tam.
Obrażać kogos na forum to wszystko co potrafisz?
Jesli dal Ciebie to co teraz napisanie jest obrazaniem kogos to jestes zajebisty :baby:
Jesli dal Ciebie to co teraz napisanie jest obrazaniem kogos to jestes zajebisty :baby:
no prawienie komplementow to to nie jest.
Double~ :PPP
Przeciez nie bede mowil komplemetow, bo trzeba miec :p , a wady latwo wyszukac xDD
Przez te forum nie jest do tego aby komus komplementy prawic...
no po to zeby sie wyzywac i mowic, w ktorym miesscie jest wiecej patologii to chyba tez nie jest.
toxo wbil setke.
i ogolnie kupe glupich rzeczy jest teraz na glowie, a na nic nie ma czasu :P
color@
tym postem w topicu o delewu sca to zes mnei zalamal, i ty sugeruejsz ze ja cie blednie oceniam? nie sadze...
I sca poszło się za przeproszeniem jebać!!!!!
14:23 Delewu [97]: 14:17 Darkseer [61]: just sold it for dsm mpa dh boh and bs :p
Jebać FoZ...
Ten kto kupił to Vintra...
Jeśli ktoś ma jakieś info o np jego main charze prosze priv me ;s
Boltina89
21-12-2006, 14:52
Tak z zupelnie innej beczki ;)
Troche sie nazbierac musialem :)
Poza tym LvL Up, zblizaja sie Swieta, nic tylko sie cieszyc^^
Tego samego zycze Wam :)
Nalesnik102
21-12-2006, 15:18
yoyo :)
Dawno nie gralem co spowodowalo ze nie znam obecnej sytuacji na Galanie.Czy mozecie mi ja po krotce przedstawic?;)
Colorion
21-12-2006, 15:24
to był mój pierwszy char jakim zacząłem grać na poważnie i to było jakieś 2 lata temu jak miał jeszcze 30 lvl. Następny owner to już inna bajka.
Btw powinieneś troche panowac nad emocjami bo zachowujesz sie czasami jak gówniarz wypowiadając takie opinie :p
Jakbys widzial co ten waherwa robil to bys mnie nazwal lagodnym
no po to zeby sie wyzywac i mowic, w ktorym miesscie jest wiecej patologii to chyba tez nie jest.
Lol ani jedengo posta nie napsailem na temat tego w ktorym miescie jest wiecej patalogi, bo szkoda slow na takich debili co komentuja to...
Ajron 88
21-12-2006, 17:38
Lol ani jedengo posta nie napsailem na temat tego w ktorym miescie jest wiecej patalogi, bo szkoda slow na takich debili co komentuja to...
Dla twojej informacji pajacu nikt tutaj nie dyskutował na temat w jakim mieście jest więcej patologii , tylko rozmawialiśmy o tym czy rozmiar miasta ma wpływ na to czy są tam ludzie ulicy czy nie.
Cyran_13
21-12-2006, 17:43
Jakbys widzial co ten waherwa robil to bys mnie nazwal lagodnym
moglbys po trochu przedstawic mi co on robil? Jestem bardzo ciekaw
Poznanski Rycerz
21-12-2006, 18:57
Sprzedawal loot bon devila, jako jeden z niewielu nei wyplacil sie z wojny ! Unbreakables Vs Patriots
Sprzedawal loot bon devila, jako jeden z niewielu nei wyplacil sie z wojny ! Unbreakables Vs Patriots
i reprezentowal swoim zachowaniem poziom 10 latka grajacego na rooku.
kurde ale sie zamotlaem w te klotnie o tego delewu SCA an forum, troche chaotycznie mi to wychodzi ale nie mam zcasu porpprawiac postow :D spadam do kumpla. by mnie ktos tam popral a nie...
color@
ty juz lepiej tam nie postuj sepie jeden. a ja napisalem ze nie mam nic przeciwko zebs sie wyplacil z wojny i jeszcze cie bornilem czemu poszedles an bitwe guildless na forum,wiecej tego bledu nie popelnie..
Demiphant
21-12-2006, 21:07
Niestety ale Waherwa wcale nie był taki super bo po tym jak Bon miał wolność to lał tych co zostali w wojnie,tych samych z któymi był wcześniej w gildi;] A tak w ogóle co ciekawego na galanie wersje skróconą poproszę;p
i reprezentowal swoim zachowaniem poziom 10 latka grajacego na rooku.
kurde ale sie zamotlaem w te klotnie o tego delewu SCA an forum, troche chaotycznie mi to wychodzi ale nie mam zcasu porpprawiac postow :D spadam do kumpla. by mnie ktos tam popral a nie...
color@
ty juz lepiej tam nie postuj sepie jeden. a ja napisalem ze nie mam nic przeciwko zebs sie wyplacil z wojny i jeszcze cie bornilem czemu poszedles an bitwe guildless na forum,wiecej tego bledu nie popelnie..
Witam wszystkich po 2 tygodniach nieobecnosci.. nic sie nie zmienilo jak widze ostatnie 2 strony...:(
No coz..
Postanowilem sie wypowiedziec na temat Sca o ktorym wiesci mnie doszly..
Biorac pod uwage iz nie wiadomo czemu nie moge oddac replaya na tibi.com to skieruje tutaj swoje slowa:
@Cat~ otoz nie koniecznie cie trawilem i wciaz twierdze ze jestes zalosna osoba to jednak biorac twoja odpowiedz w poscie o Sca nalezacym do Delewu pod uwage- 100% sie zgadzam! Pospolity zlodziej z tego Dark~ i nalezy mu sie hunt..
Tymbardziej ze Delewu jest naprawde szanowana przeze mnie osobiscie osoba!
@Thar~ poparl bym cie ale nie wiem czemu nie moge postowac na tibi com-.-
P.S. pozdro z Edenburga :)
p.s.2. szczegolne pozdro dla zimpy i ascario ktorzy jak widze wlasnie takze sa na forum :p
Dla twojej informacji pajacu nikt tutaj nie dyskutował na temat w jakim mieście jest więcej patologii , tylko rozmawialiśmy o tym czy rozmiar miasta ma wpływ na to czy są tam ludzie ulicy czy nie.
OmFG klaulnie umisz czytac ze zrozumieniem? ja tylko powiedzialem ze nie pisze na ten temat postow, a ktos wczesniej napisal ze wy mowicie o tym...wiec czytaj ze zrozumieneim klualnie :D
co do Delewu to nie jest on taki swiety jak piszecie, 2 moich kumpli wyjebal na pacci dali mu 120k, ale i tak uwazam ze gosciu powinien mu oddac tego sca.
Komandos Strong
22-12-2006, 13:15
Wow naprawde ja tez sie nie wyplacilem a grlem dalej powiedzcie ze jestem the best
pozdro for Friends :*
Co nie zabije to wzmocnji teraz jest mala nauczka komu porzyczac komu nie nie kotrzy ludzie porzyczaja poczym sprzedaja postac bo koncza i chca sie dorobic :) ale to tylko leci reputacja u znajomych i ludzi grajacych typu Szkodi-Dog ojebal Bon Devila z sova ma mu oddac kase albo sova ale ja tego jakos nie widze tak samo moglem sie dorobic duzo kasy dh sov itd Rumcia porzyczyc od innych tez sovy itd i dac dluga ale nie zrobilem bo jestem uczciwy i nie chce aby pamietali ludzie Dzumior Dela'Vega za Thiefa
Oen nie ojebal mnie nigdy wysylalem po 20 bp uhow kase zawsze otrzymywalem
Kardear- wyruchal mnie na sd na demach<nie mial runek na demy szedl bic40-50 lvl :) widzial bohy u kumpla w domku wciskal kit ze noob charem mial rs i go ludzie bili i wrzucil do chaty i chce odzyskac bylem hunted 10 minut poczym s*******al>
Barlog The Death-Hacked dsm-bohy-25 bp uh-10cc stracilem lezalo w domku nie wiem czy hacked czy nie ale mam do niego zaufanie i wierze mu na slowo
Poznanski Rycerz
22-12-2006, 14:19
Hahahahaha
Widac ze o kardearze napisales prawde, na bank przed toba uciekal hahaha.
Na bank, znam Kardeara, paowalem z nim i wiem kiedy odpuszcza.
I ja tez nie oddawalem run, jak ktos mi dal na huncie.
@komandos
To pieknie ^^. Jestem moim guru
Szczerze mowiac
Nie oddalbym SCA, wolabym miec hunta ^^, znam kupcow za 2kk i na bank bym im sprzedal i dal 1kk na payment i 1kk do przodu ^^. NAwet jakbym mial oddac cale SCA, to bym czekal do nastepnej wojny ... ;], anyway nie gram, a na allegro sca by troche kosztowalo ;].
Nalesnik102
22-12-2006, 14:46
Co do thiefowania na Galanie mialem okazje przekonac sie na wlasnej dupie.
Mowa oczywiscie o znanym juz z tego Lordzie Anarchiscie :D a wiec bylo tak:
zaproponowal mi pacca za 120k, nie znalem go wczesniej wiec myslalem ze jest oczcciwym facetem bo na takiego wygladal dopuki nie dostal kasy.A pacca jak nie bylo tak nie ma... :/
Omfg nie wiem jak mozna kogos okrasc w glupiej grze :baby:
Poznanski Rycerz
22-12-2006, 15:14
@up
jestes na to za malo bystry
Kardear odposcil bo Krupnik z Qreew zaczeli go stukac to uciekal :) na skullu kardear odpuszcza jak widzi ze wieksza grupa sie zbiera grac nie umierac nie 1 osoba okradziona i nie ostania ja sie przekonalem wiem kto co i jak :)
co do Delewu to nie jest on taki swiety jak piszecie, 2 moich kumpli wyjebal na pacci dali mu 120k, ale i tak uwazam ze gosciu powinien mu oddac tego sca.
Możesz napisać kogo wyjebał?
Szczerze mowiac
Nie oddalbym SCA, wolabym miec hunta ^^, znam kupcow za 2kk i na bank bym im sprzedal i dal 1kk na payment i 1kk do przodu ^^. NAwet jakbym mial oddac cale SCA, to bym czekal do nastepnej wojny ... ;], anyway nie gram, a na allegro sca by troche kosztowalo ;].
Haha, za 2 kk ŻaL ;s
Btw zapłaciłbyś i znów byś był hunted, gdybyś ofc ty miał te SCA ;d
aragorn uczciwy
22-12-2006, 16:06
Jak chcecie Sca to Sautis Nantico ma na sell za 1,1kk... a nie 2k xD
Stara Jaga tez pozyczyla komus sova a on z 100+ lvla 30~ xD Wiec "Dobry zwyczaj, nie pożyczaj!!!"
Naldear:
Dec 22 2006, 04:55:18 CET Killed at Level 77 by Lutore and by Camuh
Poznanski Rycerz
22-12-2006, 20:52
@up
Jakbys debilu umial czytac ze zrozumieniem... I jak pozniej tacy jak ty maja pisac egzamin gimnazjalny...
@dzumior
Kardear bynajmniej nie mial powodu zeby sie bac krupnika... sa takie osoby jak konda i oen wiec krupnik by wiele nie zrobil... W dodatku kardear ma znacznie wieksze plecy.
@up
Jakbys debilu umial czytac ze zrozumieniem... I jak pozniej tacy jak ty maja pisac egzamin gimnazjalny...
Hah żal mi Ciebie i nie będe Ciebie komentował, a btw egzamin gimnazjalny mam już dawno za sobą więc please stfu ;)
Ajron 88
22-12-2006, 21:50
OmFG klaulnie umisz czytac ze zrozumieniem? ja tylko powiedzialem ze nie pisze na ten temat postow, a ktos wczesniej napisal ze wy mowicie o tym...wiec czytaj ze zrozumieneim klualnie :D
Człowieku zanim napiszesz jakąś głópte sprawdż najpierw co pisałeś wcześniej :
"bo szkoda slow na takich debili co komentuja to..."
Jednym z "debili" komentujących to byłem ja , nazywając mnie dobilem niepowinieneś być zdziwiony że skomentuje to przy najbliższej okazji.
Co do twojego nadużywania słowa "klaun" , chciałbym tylko powiedzieć że jesteś hipokrytą używając tego słowa w określeniu do innych osób , bo niestety (lub "stety") , ty jesteś największym błaznem/ klaunem tego forum i każdy ci to powie.
@up
@dzumior
Kardear bynajmniej nie mial powodu zeby sie bac krupnika... sa takie osoby jak konda i oen wiec krupnik by wiele nie zrobil... W dodatku kardear ma znacznie wieksze plecy.
Hmm Konda i Oen nie grali w Sierpniu w wakacjie poczym Kardaer robil pa w thais i atakowal ludzi wymyslal bajki ze to jego eq u kogos w domku poczym jechal ludzi do reda placisz albo hunted krupnik z ascarios sie wkur..... bo tez zaczal pluc sie do nich to go zalapali miedzy thais a venore na cykach kardaer ma plecy jak konda online i Oen kazdy twardy w grupie pojedyncza w pz sam wiem :) mam chec grac na galanie jestem neutral tak 80+ wbic i sie pobic troszke co mi tam szkodzi nom i 1 moj cel wrocic na top mg lvl bo z 3 miejsca chyba troche spadlem xD
Poznanski Rycerz
22-12-2006, 22:10
@mor....
Wiem, nie rozumiesz w dalszym ciagu... ;]
Dzumior
Krupnik i Ascario by sie bali go zaatakowac
jak juz weszlismy na taki troche offtop kradniecia i znajdywania itemkow to powspominam sobie, chodz i tak to nikogo nie interesuje zapewne ;-)
kiedys gdy mialem jeszcze moj pierwszy 17 level w tibii poszedlem na spacer do kazo na farmy. tam kolo stawu jest domek nagle patrze na dachu lezy giant sword crown set i pare ringow ucieszony pobieglem po parcele wzialem wszystko i bylem prawie 100 k do przodu (wtedy gs byl wart 50k), myslalem ze chwycielm pana boga za jaja i co tydzien sprawdzalem ten dach jakoby ktos znowu nie wyrzucil zadnego itemka ;p
z mniej uczciwych i chwalebnych spraw, skroilem kiedys rembika z bohow i gsa gdy padl, a on biedaczek sie nie skapnal ze 5 minut po jego dedzie ja uciekam do pz w venore . jednak swoja postawa nie wzbudzil we mnie litosci i nie oddalem mu itemkow mial wtedy z 40 level .
z mniej uczciwych i chwalebnych spraw, skroilem kiedys rembika z bohow i gsa gdy padl a on biedaczek sie nie skapnal ze 5 minut po jego dedzie ja uciekam do pz w venore . jednak swoja postawa nie wzbudzil we mnie litosci i nie oddalem mu itemkow mial wtedy z 40 level .
Ta...i potem mnie, nas w sumie Haldir scigał po całej Tibii nubek : D. A i jeszcze zapomniales jak skroiles kumpla ktory padl w drodze powrotnej z hero xD.
@down
Ty wyjales bezposrednio itajmsy z ciała, ja tylko przechowałem xD. Zreszta potem i tak oddalem : ( : P
Ta...i potem mnie, nas w sumie Haldir scigał po całej Tibii nubek : D. A i jeszcze zapomniales jak skroiles kumpla ktory padl w drodze powrotnej z hero xD.
wharewe Ty skroiles zapomniales? xD ...
Poznanski Rycerz
22-12-2006, 22:44
Z takiego "kradziejstwa" to ok :
Zabilismy Adrianossa zajebalem z niego bohy ^^
Kradlem bolty z plecakow lezacych na pohu ^^.
Nigdy nie znalazlem nic cennego na ziemi...
A z lootowania wiary to roznie bylo ;]
Blue robe bohy medusa shield z 30 lvl knight, jakos to wyszlo ze cos z tego mial w bp ;]... chyba meduske
Jesli to nie byly trupy, ktore ja tam umiescilem to rzadko mi sie zdarzalo i raczej oddawalem bo to byly trupy high lvli ^%^
A z tych osob co zabiłem z revem, jesli juz o tym mowa... to..
Pare boh, kilka bsów, pare k legow, demonki jakies, jakies skull staffy, wpizdu runek i takie tam, ale to sie chyba nie zalicza do kradziejowania ? : D. No ale o czyms trzeba rozmawiac : P.
o itemach z random pkingu nawet nie w spominam bo szkoda czasu na to toroche tego bylo.. z 75 najcika jeszcze demonka w dp lezy chce ktos kupic tak btw?
@mor....
Wiem, nie rozumiesz w dalszym ciagu... ;]
Może mnie olśnisz ''mistrzu'' ? ;d
Gdy konczylem z tibia na galanie jak widac na avatarze stwierdzilem sobie popekuje wiec co dzumior zrobil dalem dluga do kazo patrze 65 kngiht ciagnie loota to go jade w pupe ostro pokrecil sie miedzy drzewami zablokowalem mg walem 2fe+sd pald looot byl zajebisty p legi p armor serpent sword +bp 1 bp uhow i 3 bp ihow to sie nazywa knight na 65 lvl
Poznanski Rycerz btw krupa i qreew bili kardear on uciekal baby wiem bo wiedzialem a jak nie widziales tego to nie mow mi ze tak nie bylo
Polacy nigdy nie beda good zawsze ktos bedzie ze swed tak jak polacy juz jada taifuna powoli xD kto rzadzi ten przejmuje swiat i robi pa taka prawda kto to by nie byl czuje wladze i wymusza
Bubble padlo to cofany server byl jak ty padniesz nie cofna to tez jest w pewnym sensie wladza tak jak bys gral na ots xD
adam1234
23-12-2006, 08:24
A z tych osob co zabiłem z revem, jesli juz o tym mowa... to..
Pare boh, kilka bsów, pare k legow, demonki jakies, jakies skull staffy, wpizdu runek i takie tam, ale to sie chyba nie zalicza do kradziejowania ? : D. No ale o czyms trzeba rozmawiac : P.
gowno mnie obchodzi lole co macie z pk dzis padlem od tego stona i reszty smieci (camuh lutore) galana smierdzi i bedzie smierdziala dopoki hwl tu bedzie a macie poryte banie gnojki zacznijcie sie czyms innym zajmowac bo wam tibia muzgi wyzera...............
@Ajron Żal mi Ciebie omg jak taki czlowiek jak ty moze grac w tibie? I slow moge uzywac jakie mi sie podoba. :baby:
@Reverton Ty to juz naprawde brak slow, rece obadaja jak czytam co ty piszesz.
@Dzumior wiem chyba o jaka akcje ci chodzi, Kardear pekowal noob charem zajebal kogos kogo protektowal krupnik, wiec krupnik z ascario w*****li sie wiedzieli ze to noob char kardeara, ascario mnail fraga wtedy na nim kolo dwarf bridge, kardear sie zalogowal na main chara i zaczol bic ascario, uciekli gdzies w pojedyncze przejscie krupnik bloknol kardear przyszedl i mowi do krupnika aby sie ruszyl or hunted krupnik tego nie zrobil, wiec kardear zajebal z 3 sd i sobie poszedl ;)
Jest mozliwosc wygrania wojny na luzie tylko catrishia-rumcio-aylitha i reszta polakow i tak tego nie zrobi
3 dni temu byla akcja na Antice Wyjebalem Dluga z Dark Side mielismy spy w guildi cuz napisal koles hydry wiec 3-4 osoba ekipa dala dluga na hydry poczym nasz spy przylecial 1 xD wszedl na gore jak wiadomo na hydrach latwo trapowac 1 osoba zablokowala a my zrobilismy swoje
Tak samo alythia-catrishia-rumcio i reszta jkby np powiedzieli ze pomocy na hydrach potrzebuje bo ktos tam jest camuh toxo i reszta leci wchodza na gore 1 osoba blokuje schody i sie klepie ich poczym dochodzi do guildi grudiie
ale wiem ze to na galanie nie mozliwe bo musi byc zawsze jakis frajer ktory trzyma druga strone spotkalem sie wielo krotnie leje sweda koles z unbrekabl~~ zaczal mnie na*******ac najlepsze to ze byl Polakiem nicku nie powiem i tak nie ufam polakom zbytnio
Btw czy to hwl czy League of Extreme Maffers kto rzadzi ten i tak robi pa
ciesze sie ze hwl wygrywa bo jak by League of Extreme Maffers wygrywalo to wiem co Kardear by robil razem z innymi a przynajmniej w hwl nie robi az takiego pa masz wladze masz wszystko lasuje ci sie mozg od tej gry chcesz miec wiecej wiecej wiecej
Nawet polacy juz taifuna w dupe jada jak widac polak polaka zajebie ale tak aby polak sweda to ciezko co wy macie pociag taki do swedow to ja nie wiem
aragorn uczciwy
23-12-2006, 11:02
Ale z nas rasiści(nie wiem jak to sie pisze)... W sumie polakow coraz mniej na galanie wiec powinni sie trzymac razem... ale jak swoj swojego nap******* to no comment:(;( :(;(
Jest mozliwosc wygrania wojny na luzie tylko catrishia-rumcio-aylitha i reszta polakow i tak tego nie zrobi
3 dni temu byla akcja na Antice Wyjebalem Dluga z Dark Side mielismy spy w guildi cuz napisal koles hydry wiec 3-4 osoba ekipa dala dluga na hydry poczym nasz spy przylecial 1 xD wszedl na gore jak wiadomo na hydrach latwo trapowac 1 osoba zablokowala a my zrobilismy swoje
Tak samo alythia-catrishia-rumcio i reszta jkby np powiedzieli ze pomocy na hydrach potrzebuje bo ktos tam jest camuh toxo i reszta leci wchodza na gore 1 osoba blokuje schody i sie klepie ich poczym dochodzi do guildi grudiie
ale wiem ze to na galanie nie mozliwe bo musi byc zawsze jakis frajer ktory trzyma druga strone spotkalem sie wielo krotnie leje sweda koles z unbrekabl~~ zaczal mnie na*******ac najlepsze to ze byl Polakiem nicku nie powiem i tak nie ufam polakom zbytnio
Btw czy to hwl czy League of Extreme Maffers kto rzadzi ten i tak robi pa
ciesze sie ze hwl wygrywa bo jak by League of Extreme Maffers wygrywalo to wiem co Kardear by robil razem z innymi a przynajmniej w hwl nie robi az takiego pa masz wladze masz wszystko lasuje ci sie mozg od tej gry chcesz miec wiecej wiecej wiecej
Nawet polacy juz taifuna w dupe jada jak widac polak polaka zajebie ale tak aby polak sweda to ciezko co wy macie pociag taki do swedow to ja nie wiem
Dzumiorrrr w ktorym ty swiecie zyjesz? xDDD Na hydrach jest tera potrojne wejscie haahahha :cup: nie pisz juz nic bo wyskocze zara z butow xDDD
Ajron 88
23-12-2006, 12:36
@Ajron Żal mi Ciebie omg jak taki czlowiek jak ty moze grac w tibie? I slow moge uzywac jakie mi sie podoba. :baby:
Nie mam zamiaru z tobą rozmiawiać bo ty niestety jesteś zbyt ograniczony by pojąc sens moich postów i sam sobie wymyślasz drugie znaczenie (gdzie ja ci zabroniłem używania słów ?).
Pozatym , przy najbliższej okazji porozmawiam z moderatorami , bo ban za multi konto ci sie należy , myślałem o tym wcześniej ale teras doszedłem do wniosku że twoja obecność nie wniesie nic dobrego do tego tematu, a formalnie rzecz biorąc nie powinno ciebie tutaj być.
p.s. Wejście na Hydry jest podwójne , ale potrzeba 3 osób żeby zablokować (śmiganie w tibie po skosie.. tak nie żeczywiste).
Nie mam zamiaru z tobą rozmiawiać bo ty niestety jesteś zbyt ograniczony by pojąc sens moich postów i sam sobie wymyślasz drugie znaczenie (gdzie ja ci zabroniłem używania słów ?).
Pozatym , przy najbliższej okazji porozmawiam z moderatorami , bo ban za multi konto ci sie należy , myślałem o tym wcześniej ale teras doszedłem do wniosku że twoja obecność nie wniesie nic dobrego do tego tematu, a formalnie rzecz biorąc nie powinno ciebie tutaj być.
p.s. Wejście na Hydry jest podwójne , ale potrzeba 3 osób żeby zablokować (śmiganie w tibie po skosie.. tak nie żeczywiste).
Bobek co ci da ze mnie zbanuja ? nawet nie maja za co :) :cup: Jaki ty masz nick na tibi albo jak ktos wie niech napisze B)
Bobek co ci da ze mnie zbanuja ? nawet nie maja za co :) :cup: Jaki ty masz nick na tibi albo jak ktos wie niech napisze B)
juz 2 bany dostales, predzej czy pozniej sie doigrasz trzeciego.... :) czekam na ta chwile :D
juz 2 bany dostales, predzej czy pozniej sie doigrasz trzeciego.... :) czekam na ta chwile :D
Jedengo nawet dostalem na Ip ale neo wystarczylo zresetowac :p
z tego co mi wiadomo istnieja sposoby na zablokowanie dynamicznego IP, ale nie dam glowy nie ejstem informatykiem :p
Nie ma to jak dzieci neostrady :D:baby: :baby: :cup:
Ajron 88
23-12-2006, 15:28
nawet nie maja za co :)
Już ci napisałem że mają za co bobku , multi konto , kiedy twój profil na forum jest zbanowany nie można zakładać nowego , grozi to banem na IP który już dostałeś , założyłeś 3 profil ale jestem pewien że znajdą sposób na ciebie.
Co do mojego nicku jestem poza twoim zasięgiem pionku.
Nie ma to jak dzieci neostrady :D:baby: :baby: :cup:
HAHAHAHA ale zabawne, hahaahhah dzieci neostrady 90 % ludzi ktorzy maja neta 8o
Już ci napisałem że mają za co bobku , multi konto , kiedy twój profil na forum jest zbanowany nie można zakładać nowego , grozi to banem na IP który już dostałeś , założyłeś 3 profil ale jestem pewien że znajdą sposób na ciebie.
Co do mojego nicku jestem poza twoim zasięgiem pionku.
Jak jestem poza twoim zasiegiem to powiedz nick, pionka szukaj sobie w rodzinie ;)
to sie nazywa wydarzenia z galany xD wydarzenia kto ile banow nar...chal
Nalesnik102
23-12-2006, 15:51
Rozmawiacie tu o dupie marynie... Czytam to forum i az mnie skreca.Klocicie sie kto ile dostal banow etc~.Moze lepiej Pogadac o czyms ciekawszym np:o sytuacji na galanie?:>
Rozmawiacie tu o dupie marynie... Czytam to forum i az mnie skreca.Klocicie sie kto ile dostal banow etc~.Moze lepiej Pogadac o czyms ciekawszym np:o sytuacji na galanie?:>
Przeciez nikt Ci nie kaze czytac tego :D
OMFG !!! ROTFL xDDDD
Ajron 88
23-12-2006, 17:15
Jak jestem poza twoim zasiegiem to powiedz nick, pionka szukaj sobie w rodzinie ;)
Hard Edge , lv 30-31 rp (czest deady na kickach).
Ajron 88
23-12-2006, 17:17
Nikt sie tutaj nie wykłócał o to ile kto dostał banów , niewiem po lekturze którego forum napisałeś ten post..
aragorn uczciwy
23-12-2006, 17:44
@Nalesnik
jak ci sie nie podoba to wyjdz. Na galanie sie nic nie dzieje wiec nie ma o czym pisac^^
@Adelaoo
Jestes klałnem
@offtopic
Zazek za protekcje chce 5k od roku.... ALbo se jaja robil xD
Raziel kosiaz
23-12-2006, 17:51
Ja mu zaplacilem 20 k na rok ...
ale sczeze mowionc niepolecam go.:p
Poznanski Rycerz
23-12-2006, 18:07
@all
Protektora sie nie kupujcie, kupujcie taniej runy odsprzedawajcie mu to tez was zacznie protektowac.
@ajron
pisze sie RZeczywiscie a nie zeczywiscie taki btw.
@adeladoo(jakos tak)
tak jestes typowym dzieckiem neostrady... i bez kompa nie mozesz zyc ...
Nikomu nic nie zrobisz tym swoim 60 sorcererkiem ^^
wilderwein
23-12-2006, 20:42
z wydarzen; perm i lord of the soliders 100 lvle GZ!
GALLana_ANONIM
23-12-2006, 21:23
@all
Protektora sie nie kupujcie, kupujcie taniej runy odsprzedawajcie mu to tez was zacznie protektowac.
@ajron
pisze sie RZeczywiscie a nie zeczywiscie taki btw.
@adeladoo(jakos tak)
tak jestes typowym dzieckiem neostrady... i bez kompa nie mozesz zyc ...
Nikomu nic nie zrobisz tym swoim 60 sorcererkiem ^^
a co ty zrobisz swoim 90 paladynkiem? pfffffff
@UP: Perm zlodziej ------------.---------------
Wszytskiego najlepszego all na swieta.....
co do neo to wystarczy zobaczyc mojego deda :) xD
Pozdro
z tego co mi wiadomo istnieja sposoby na zablokowanie dynamicznego IP, ale nie dam glowy nie ejstem informatykiem :p
Istnieją, ale wtedy mozna zbanować nawet całe miasto przypadkiem. =P
Jogurtorto
24-12-2006, 00:03
Elo Ludziska i gracze tibi xD
Widze same znajome nicki hrhrhr kamikadze nomalnie
xD:)
Poznanski Rycerz
24-12-2006, 00:04
@gall
A co ma piernik do wiatraka? Zrobie 3 razy wiecej niz ty ...
@rumcio
Ale niab ^^. A bylo 10 % ;/
Jogurtorto
24-12-2006, 00:19
,*,
,*•*,
,*•*•*,
"""[ ]"""
Thank you and Meeey Christmas XD
HYHY Jak to mówią święta święta i po świętach
Ale NajlepszegoB)
Istnieją, ale wtedy mozna zbanować nawet całe miasto przypadkiem. =P
no mysle ze ludzie ktorzy znaja sie an rzeczy nie popelniaja takich bledow :p
z wydarzen z galany wlasnie mialem mala walke z zevia, zerovolwe bolt'legend i kims tam jeszcze, zabili mi rl kumpla i drugiego ktory pomscil jego smierc, niestety po pare min walki musialem ustapic zeby uniknac guild war ;/ juz bylo 4 na 1 inni w drodze to nie mialo sensu zwlaszcza ze kumpel retired i mu nie zalezy. niestety random pk znowu gora ;(
Segalczuk
24-12-2006, 01:02
Hehe , jestem se na venore d lair a tu nagle atnaz , xees nuskei i te inne smiecie bylo ich hyba z 13 i zaczeli mnie pekowac a ze mam 23 bp uh przy sobie bo na galanie jest war to im zwialem only gz for lithium! a dzisiaj takie cos widze jak kumple napisali 00:58 Atnaz : u free , kocham ta nasza galane , sry za blendy ale mi sie reka trzesie bo asz z venore d lair ucieklem do thais ^^ (5 minut temu to sie zdarzylo) . Gz PA i PG for atnaz ktory nie mugl rozwalic tym swoim teamem 71 lv'a !! yeah!
@down , niedlugo bendzie akcja xD niech se zrobia skula na mnie ja ich zaprowadze w pewne miejsce i zrobi sie mass loga i mass sd i bendzie po klopocie ^^
@pawlon , ohh ehh juz mnie 70% z tych osub przeprosilo ^^ ale i tak zemsta jest slodka;p
@pawlon2x pytaj sie lord oski mag mediv byli ze mna bylo ich od 10-15 i najmiejszy lv to byl 60 ...
atnaz , xees , nuskei , febbul , febb i pare noobow
Jogurtorto
24-12-2006, 01:02
hmm widzialem przed 20 minutami ta bande pk scigajaca tharrina ;/
Ehh samowolka na galanie coraz gożej sie dzieje niedlugo gra na tym serweze niebedzie miala sensy
Za gre bedzie trzeba placic lithX( um
hmm widzialem przed 20 minutami ta bande pk scigajaca tharrina ;/
Ehh samowolka na galanie coraz gożej sie dzieje niedlugo gra na tym serweze niebedzie miala sensy
Za gre bedzie trzeba placic lithX( um
jakby nie to ze keekz sie wlaczyl to by sie to skonczylo regularna walka, on zatrzymal swoich a ja przestalem ich lac, i sie rozeszlismy :p
Segalczuk@
nie jest bezpiecznie pisac tu takie rzeczy wiec lepiej tego wiecej nie rob.
PS: chyba troche przesazdiles, w 13 by CIe dorwali, zwlaszcza na d lair...
Jogurtorto
24-12-2006, 01:25
Pawlon
Pwenie masz racie ale jesli co tu robic jesli taki przykladowy
Levandero wczoraj napisal do mojego kumpla
"you atac levance" gdzie kumpel sie dopiero zalogowal i on mu wpiera ze 5 minut temu hcial go zabic noto neiwme ja twierdze ze z niekturymi z lithum nieda se normalnie gadac.Przez to stracilem juz 1 postac ktura cenilem mialem kolegów itp a tu nagle cya galana "glupim pomyslem bylo dolanczanie do woiny na 55 lvl kamikadze"
hyhy
:P
Hehe , jestem se na venore d lair a tu nagle atnaz , xees nuskei i te inne smiecie bylo ich hyba z 13 i zaczeli mnie pekowac a ze mam 23 bp uh przy sobie bo na galanie jest war to im zwialem only gz for lithium! a dzisiaj takie cos widze jak kumple napisali 00:58 Atnaz : u free , kocham ta nasza galane , sry za blendy ale mi sie reka trzesie bo asz z venore d lair ucieklem do thais ^^ (5 minut temu to sie zdarzylo) . Gz PA i PG for atnaz ktory nie mugl rozwalic tym swoim teamem 71 lv'a !! yeah!
@down , niedlugo bendzie akcja xD niech se zrobia skula na mnie ja ich zaprowadze w pewne miejsce i zrobi sie mass loga i mass sd i bendzie po klopocie ^^
@pawlon , ohh ehh juz mnie 70% z tych osub przeprosilo ^^ ale i tak zemsta jest slodka;p
@pawlon2x pytaj sie lord oski mag mediv byli ze mna bylo ich od 10-15 i najmiejszy lv to byl 60 ...
atnaz , xees , nuskei , febbul , febb i pare noobow
dzieki ze mowisz : )
Pozdro >hahaa<
Pawlon czekaj na mnie ja wracam powoli jestem neutral wbije 80 i sie pobawie z wami tylko nie chce znowu solo rivenn+camuh z okazji swiat mogli by kur.. wlaczyc no-pvp xD
Długo nie śledziłem tego forum i dobrze zrobiłem, bo grupa idiotów sie powiększa.... Ponieważ są święta życze wszystkim normalnym użytkownikom tego forum żeby Ci idioci znikli....:evul:
pozdro
Jogurtorto
24-12-2006, 11:46
ludzie masakra czy ta woina jest warta świeczki ????
Kazdy kazdego gania ciekaw jestem kiedy sie to wam znudzi albo tym co przegrywaja ;/
Jedyne co wynioslem z woiny to przekonanie że wiecej niehce czegos takiego Moglem zrobic to jak szakal edek neytral i pewnie teraz bym mial z 70 lvl a tu tylko z depo wylaziktos od Mafersów albo jakis kto niby jest z nimi i odrazu pare 50lvl od litkum z cudlesnoze na czele tyra go za free jakby niepatrzyl to dobra strategia na wykonczenie rzeciwnika ale jesli wykonczycie all to na galanie niebedzie zabawy :( .
Zostana sami szwedzi i paru polaków któzy sa z nimi i co za tym idzie nudny serwer albo obcia ze szweda cos odwali i wybija reszte polaków ;(
W nowym roku zycze Wam ognia w kroku rwania dupek gdzieś na boku bys w sobote i w niedziele topił ptaszka w innym ciele.Pozdro
Jogurtorto
24-12-2006, 12:02
Códowny poczatek dnia xd
12:01 You advanced in sword fighting. <78>:p
@Rumcio pisales z miesiac temu ze juz nic wiecej na galanie nie mosisz zrobic poniewaz wbiles 115 lvl, a znow zaczoles grac co sie stalo ? :o
z wydarzeń
Aylitha wbił 8 mlvl :>
Dwin Vestieri 100 lvl
12:50 Rumcio [119]: Sell PROTECTION FOR 40 BAGS !
aragorn uczciwy
24-12-2006, 12:42
@ktos tam napisal co ma piernik do wiatraka:
Tyle smao liter xD
@
40% osob z galany to nooby
40% to PK
20% Retired
Heh jak ktos se robi chara na galanie to chyba tlyko po to zeby pocwiczyc pvp xD
Jogurtorto
24-12-2006, 13:13
HAHAHAH zgadzam sie z aragornem fakt na galanie to tylko pvp ostatnio xD
Códowny poczatek dnia xd
12:01 You advanced in sword fighting. <78>:p
"Códownie" by było jakbys sie troche ortografii pouczył przez przerwe świąteczną i prosze nie tłumacz ze masz jakomkolwiek z dysfunkcji mózgowych, bo każdą da sie wyleczyc, trzeba tylko chcieć...
P.S. Jak dobrze zliczyłem zrobiło nam sie około 100 osób ktore maja 3 cyfrowy lvl :) czyli nie jest tak zle z ta Galaną, rośnie w siłe!
aragorn uczciwy
24-12-2006, 14:40
Arkus jak sie tak wszytskiego czepiasz to sie mowi trzy cyfrowy level a nie trzy liczbowy...
Jogurtorto
24-12-2006, 15:57
Arkus kazdy pisze jak umie ja sie ciebie nieczepiam wiec wyluzuj albo niepisz na forum 8o
sie nie dziwie, ze koles sie czepia bo tego sie nie da czytac... jeden tutaj pacjent juz nawet niku nie pamietam w kazdym zdaniu 5 beldow i to takich, ktorych dzieci w 3 klasie podstawowki ucza.. opamietajcie sie ludzie bo to az zal. bledy typu "woIna" jeszcze sie da przezyc ale raza strasznie w oczy..
tak poza tematem zycze wszystkim uzytkownika tego forum zdrowych, wesolych i pogodnych swiat Bozego Narodzenia, usmiechu na codzien oraz szczescia i pomyslnosci w prawdziwym zyciu.
Arkus jak sie tak wszytskiego czepiasz to sie mowi trzy cyfrowy level a nie trzy liczbowy...
Dziekuje za uwage ;) poprawiłem, mój błąd!
@Jogurtorto
hyhy... żeby korzystac z forum trzeba umieć pisać chociaż w sposób zrozumiały dla innych, a sam widzisz jak to u Ciebie wygląda... sam nie jestem wielkim specjalistą w ortografii itp. ale próbuje używać słów które potrafie napisać poprawnie... wystarczy poczytać coś wiecej niz tylko "historie Tibii" o ile ją w ogóle przeczytałeś ;)
Jogurtorto
25-12-2006, 09:52
To od dziś wezme lekcje ortografi I sie poucze ale nieiwem już pare razy tego próbowalem i wszystko spalilo na panewce
Yugekomi - Dec 25 2006, 15:14:35 CET Killed at Level 85 by Folxs
and by Camuh <--- Owned :D
Cataclism
25-12-2006, 17:23
there'll be more:baby:
wOOt ? XD omigut
cachero is mine rl brother he kill yu
Edit
a tak w ogole to na galanie nic sie nie dzieje : (
@Rumcio pisales z miesiac temu ze juz nic wiecej na galanie nie mosisz zrobic poniewaz wbiles 115 lvl, a znow zaczoles grac co sie stalo ? :o
a co zazdroscisz ze moge wyjsc z dp a Ty nie? :0
Poprostu wygralismy wojne ,wiec stwierdzialem ze wbije jescze troszke.
Duzo osob wyprzedzilo mnie przez wojne musze nadrobic straty :)
hmmm Aylitha wbil 8 mlv? chyba Ci cos soe pomylilo z tego co wiem ma 6%:)
chyba ze wypil pod dp doooozo manasow a raczej kasy na to niema...
ale itak go kocham jak nikogo (w grze)xD
Pozdro...
Pozdro...
muahauahauah wydalo sie ! w czasie wojny mowiles ze nie masz zamiaru wiecej lvl wbijac ze to ci wystarcza a jak skonczyla sie wojna to znow zaczales expic ...czyli po prostu jak kazdy Polak (bez obrazy) bales sie o strate swojego chara i swojego lvla mUAHAUAHAUAHAU
Pozdro...
Moje pytanie bylo pytajace bez grosza zlosliwosci, wiec nie rozumie dlaczego u Ciebie jest odrazu tyle gniewu. Ale opowiem Ci na pytanie, nie gram wiec Ci nie zazdroszcze bo gdyby tak bylo splacil bym sie ;)
to co było nazywasz wojną?
to bylo raczej masowe uciekanie z pola bitwy,co najlepiej odzwierciedlają fragi.
Wojna z konda,grudgiie i lovize nadal trwa,tyle ze konda jest retired.
to co było nazywasz wojną?
to bylo raczej masowe uciekanie z pola bitwy,co najlepiej odzwierciedlają fragi.
Wojna z konda,grudgiie i lovize nadal trwa,tyle ze konda jest retired.
hmm, ja to nazywam wojna, ze poki nam sie chcialo grac, nikt z HWL nie byl w stanie isc na expa, i bal sie tego. nie wierzysz? spytaj sie ich :D albo poczytaj to forum ze 30 stron wczesniej. a ze niektorym przestalo zalezec to to sie zmienilo :p
muahauahauah wydalo sie ! w czasie wojny mowiles ze nie masz zamiaru wiecej lvl wbijac ze to ci wystarcza a jak skonczyla sie wojna to znow zaczales expic ...czyli po prostu jak kazdy Polak (bez obrazy) bales sie o strate swojego chara i swojego lvla mUAHAUAHAUAHAU
lol ... wojna sie nieskonczyla... o chara sie nie boje nie musialem wchodzic do wojny mogłem zostac i wbijac zasrany lv i juz bym mial 135... wiec niemow mi ze boje sie o swojego chara bo doszedlem do Hwl gdy nikt niewierzyl ,ze wygraja.
Doszedłem do swoich kumpli chodz nie musialem. Walczyłem jak umialem chodz pewnie zaraz ktos powie ze jestem słaby itp. ale nieprzejme sie tym tak jak Ty bo zrobilem to co uwazam za słuszne i nierzałuje tego i nierzałowalbym gdybysmy przegrali. WIec odpierd** się.
Co do kondy. od jego smierci lognol sie z 3 -4 razy boi sie walczyc chodz niema juz nic do stracenia no ale jego sprawa...Woli miec ten swoj 175 lv i byc najlepszym. Chodz napewno chetnie by sobie poexpil ... zreszta Lovize tez...
Pozdro...
lol ... wojna sie nieskonczyla... o chara sie nie boje nie musialem wchodzic do wojny mogłem zostac i wbijac zasrany lv i juz bym mial 135... wiec niemow mi ze boje sie o swojego chara bo doszedlem do Hwl gdy nikt niewierzyl ,ze wygraja.
Doszedłem do swoich kumpli chodz nie musialem. Walczyłem jak umialem chodz pewnie zaraz ktos powie ze jestem słaby itp. ale nieprzejme sie tym tak jak Ty bo zrobilem to co uwazam za słuszne i nierzałuje tego i nierzałowalbym gdybysmy przegrali. WIec odpierd** się.
Co do kondy. od jego smierci lognol sie z 3 -4 razy boi sie walczyc chodz niema juz nic do stracenia no ale jego sprawa...Woli miec ten swoj 175 lv i byc najlepszym. Chodz napewno chetnie by sobie poexpil ... zreszta Lovize tez...
Pozdro...
"nie chcem ale muszem" na to odpisac :D
rumcio co do wojny... musiales do niej dojsc, bo po tym jak napadliscie nas na d lair, bylo jasno powiedziane, przeze mnie jako vice leadera relictus + pare innych osob, ze Ty i anevarix macie hunta. i nie miales wyboru, wieczne stanie w dp badz tez wojna + HWL wtedy nie przegrywalo, to oni expili a my musielismy robic sneake attacki :D i nie sprzeczaj sie bo na 99% mam saved convo z Toba :D
tak ale moglem odrazu sie splacic za niska sume xD pamietam jescze smsa do krupnika pisales czy cos : D <heh wiedzialem ze to napiszesz jak zobaczylem ze jestes na forum> XD
ale nikt nie mysalel ze hwl wygra tak mi sie wydaje... sam w ta wątpilem .... a w d lair nikogo nie bilem pamietam to jak dzis spie sobie telefon nagle kuczer w trapie d lair odrazu wbilem na pc i tam polecialem wkoncu to moj najlepszy kumpel....
ide spac. xD
Pozdro
tak ale moglem odrazu sie splacic za niska sume xD pamietam jescze smsa do krupnika pisales czy cos : D <heh wiedzialem ze to napiszesz jak zobaczylem ze jestes na forum> XD
ale nikt nie mysalel ze hwl wygra tak mi sie wydaje... sam w ta wątpilem .... a w d lair nikogo nie bilem pamietam to jak dzis spie sobie telefon nagle kuczer w trapie d lair odrazu wbilem na pc i tam polecialem wkoncu to moj najlepszy kumpel....
ide spac. xD
Pozdro
no nie biles, bo nasz noob char blokowal przejscie magic walle, tylko anevarixowi sie udalo przejsc i mnie zaatakwoac bo zostale najdluzej, ale i tak sie mu wymknalemi dalem loga... co do tego czy HWL wygra, oni od poczatku byli grupa kumpli, i to dzieki temu wygrali, a my bylismy zbieranina losowych ludzi walczacych z roznych powodow, dla niektorych wojna to nie byla walka, dla nich wojna = retired :(
payment wysoki nie byl to fakt, ale wiesz tutaj tez wchodzi sprawa przyznania sie do bladu badz do porazki, a to jest zawsze najciezsze... sam cos o tym wiem ;)
pozdro, ide jakis film obejrzec a potem lulu ;)
Pawlon ty jak cos powiesz to zal mi dupe sciska ide po Browara xD
Pamietam to jak dzis Hwl 1 miesiac wakacji nic nie robilo my expilsimy konda i oen cya baby Hwl zaczelo atakowac moja opcjia 1 aby wygrac wojne kazdemu musi zalerzec na grze itd a nie reitred albo gram aby pograc i pobic sie dobrze moge nawalac glowa w sciane na to samo wyjdzie przynajmniej klawiatury nie rozjebie jak padne xD bo juz 2 wymienialem jak mnie camuh i rivenn ujebali ctrl+enter i spacja sie rozjebala a Vobisa rzeczy nie sa tanie ;)
Czasem nawet zatyka mnie patrzac co sie dzieje brak slow juz nie mowie aby przelknac sline bo to nie idzie..... takie cuda tu sie dzieja jeszcze smial bym sie jakby za 3-4 miechy guildie 40-50 lvl przejely server xD
Jeszcze Pozwole sobie porownac tibie do rl nie kapuje np zmian polak idzie do Swedow czy innej guildi opuszcza swoja
Tak jakbym ja Oposcil Widzew i poszedl do Lks Jako Zawodnik i jako Kibic
1.W Rl wpierdol bym taki dostal ze n/c
2.1 Klub 1 Miasto Widzew Lodz
3.Loaylnosc
4.Moje zdanie o osobach ktore sa w Hwl to Frajerzy poniektorzy jedyna osoba ktora rozumiem to Aylitha po Shakowaniu Boltana to ma dlamnie wytlumaczenie to jest tak hwl wygrywa potem bedzie przegrywac i dojda do Kondy zawsze tak bylo i bedzie Byc z tymi co wygrywaja bo cieplucho i dupcia nie boli bo nie masz sie czm martwic ze cie zabija
Konda i tak przejmie server predzej czy pozniej
Taifuna zajebali tez polacy pomagali w tym ale co im to da ze padl 1 raz ? potem mozna powiedziec cya z serverem jesli ma ktos zamiar grac i expic przedzej czy pozniej taifun czy jego ekipa rozbje kazdego odniego z rl gra z 20 osob i to juz jest konkretna liczba aby miec wladze na serverze
Ja tam dziwie sie stwierdzeniu "polak idzie do szwedow" bla bla,kiedy konda zaczal przegrywac wszyscy "polacy" z jego gildi poszli retired,Konda przejechal sie na polaczkach pare razy i nie dziwie mu sie ze wolal sam zrobic te pare akcji z lovize/grud niz z banda polakow ktorzy boja sie o swoje lvle i wola siedziec caly dzien w pz niz wyjsc i walczyc,wezmy taki Lord Hybrid poszedl w retired jak Konda zaczal przegrywac jak jeszcze bylo Right~ ,potem nagle zmienil gildie,na tych ktorzy byli jego przeciwnikami,Tak samo bylo z calym Langanem,Pamietam jeszcze na krotki czas przed banem kondy,Demiphant i ta cala banda,ktora przeniosla sie na Saphire,kiedy wrocili doszli do Kondy zamiast do HWL,a potem siedzieli w pz bo ich garstka noobkow rozwalila,czyż nie?
Kazdy polak martwi sie tylko o wlasna dupe,dlatego tak jest a nie inaczej,a nawet jelsi ktos sie poswieca,to sa to wyjatki potwierdzające regule(Tharrin)
Ja tam dziwie sie stwierdzeniu "polak idzie do szwedow" bla bla,kiedy konda zaczal przegrywac wszyscy "polacy" z jego gildi poszli retired,Konda przejechal sie na polaczkach pare razy i nie dziwie mu sie ze wolal sam zrobic te pare akcji z lovize/grud niz z banda polakow ktorzy boja sie o swoje lvle i wola siedziec caly dzien w pz niz wyjsc i walczyc,wezmy taki Lord Hybrid poszedl w retired jak Konda zaczal przegrywac jak jeszcze bylo Right~ ,potem nagle zmienil gildie,na tych ktorzy byli jego przeciwnikami,Tak samo bylo z calym Langanem,Pamietam jeszcze na krotki czas przed banem kondy,Demiphant i ta cala banda,ktora przeniosla sie na Saphire,kiedy wrocili doszli do Kondy zamiast do HWL,a potem siedzieli w pz bo ich garstka noobkow rozwalila,czyż nie?
Kazdy polak martwi sie tylko o wlasna dupe,dlatego tak jest a nie inaczej,a nawet jelsi ktos sie poswieca,to sa to wyjatki potwierdzające regule(Tharrin)
Musze to napisac, czy wy wszyscy jestescie tacy glupi czy tylko udajecie? nie rozumisz ze tych 4 sorcow nie dalo rady dogonic,wiec po co im np. taki 80 ek strapuja go w 5 min i tylko fragi free..., a tak szli w 3,4 i probowali spam ue albocos... Potem przez np. 20 min biegali po putsyni i nie maja szans dac sie strapowac(sa wyjatki :p)... Wiec nie mowicie ze konda robil ataki bez nas bo nie chcial tylko robil tak zebysmy my nie padali jak jestesmy nie potrzebi w danej akcji...
Tyc waszych akcji za wielu nie bylo razem z Konda,zabraklo wam chęci.
Tyc waszych akcji za wielu nie bylo razem z Konda,zabraklo wam chęci.
No moze i tak ale to nie dlatego ze checi nie mielismy tylko konda nie byl aktywny...
No moze i tak ale to nie dlatego ze checi nie mielismy tylko konda nie byl aktywny...
No tak masz racje mistrzu xDDD
A gdy byl konda juz aktywy zobacz sobie wtey co blooc padl w ten sam dzien padl levan~ i Blooc ;)
Graty dla Tharrina za wygranie konkursu na największego PA' roku 2006!!!!
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1493047
xDDDD
bTw.. : P
Ok, so tharrin thinks of himself as a huge power abuser, as he posted on all of his noob chars, i think Lithium should kill tharrin seeing as hes bragging about how much hes power abusing, and hes even in a pathetic guild.
Wonder where he got the cash to pay out of the war?
And...
Rofl&lol!
> The biggest pA is..
>
> Lord Hybrid with him nice internet
> huehueu
Leave me alone. Is it hard to understand??
Vote for Tharrin.
13:59 You lose 29 hitpoints due to an attack by Zazek.
13:59 Dawid from Jaworzno [44]: Utamo Vita
13:59 You lose 77 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 Using one of 135 vials...
13:59 Using one of 134 vials...
13:59 You lose 12 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 Dawid from Jaworzno [44]: Utani Gran Hur
13:59 You lose 22 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 You lose 63 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 You lose 34 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 You lose 52 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 You lose 51 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 Using one of 133 vials...
13:59 Using one of 132 vials...
13:59 You lose 49 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 Using one of 131 vials...
13:59 Using one of 130 vials...
13:59 You lose 53 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 130 vials...
14:00 Using one of 129 vials...
14:00 Using one of 128 vials...
14:00 You lose 15 mana blocking an attack by a dwarf soldier.
14:00 Using one of 127 vials...
14:00 You lose 85 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 126 vials...
14:00 You lose 18 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 125 vials...
14:00 You lose 45 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 124 vials...
14:00 Using one of 123 vials...
14:00 You lose 60 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 122 vials...
14:00 Dawid from Jaworzno [44]: Utani Gran Hur
14:00 You lose 35 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 You lose 9 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 121 vials...
14:00 Using one of 120 vials...
14:00 You lose 53 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 119 vials...
14:00 Using one of 118 vials...
14:00 Dawid from Jaworzno [44]: Exura Gran
14:00 Dawid from Jaworzno [44]: Utamo Vita
14:01 Dawid from Jaworzno [44]: Utani Gran Hur
14:01 You lose 54 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 Zazek [151]: utani hur
14:01 You lose 57 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 48 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 14 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 41 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 61 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 7 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 37 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 80 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 38 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 Using one of 117 vials...
14:01 You lose 26 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 Using one of 116 vials...
14:01 Using one of 115 vials...
14:01 Using one of 114 vials...
14:01 You lose 42 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 Using one of 113 vials...
14:01 Using one of 112 vials...
14:01 You lose 9 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 18 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 97 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 56 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 19 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 You lose 19 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 You lose 18 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 Dawid from Jaworzno [44]: Utani Gran Hur
14:02 You lose 45 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 You lose 79 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 You lose 6 mana blocking an attack by Zazek.
Hail Galana!
Uciekałem z 2 poziomu cyclo ehh
13:59 You lose 29 hitpoints due to an attack by Zazek.
13:59 Dawid from Jaworzno [44]: Utamo Vita
13:59 You lose 77 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 Using one of 135 vials...
13:59 Using one of 134 vials...
13:59 You lose 12 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 Dawid from Jaworzno [44]: Utani Gran Hur
13:59 You lose 22 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 You lose 63 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 You lose 52 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 You lose 51 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 Using one of 133 vials...
13:59 You lose 49 mana blocking an attack by Zazek.
13:59 You lose 53 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 130 vials...
14:00 Using one of 129 vials...
14:00 Using one of 128 vials...
14:00 You lose 15 mana blocking an attack by a dwarf soldier.
14:00 Using one of 127 vials...
14:00 You lose 85 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 You lose 18 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 125 vials...
14:00 You lose 45 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 124 vials...
14:00 Using one of 123 vials...
14:00 You lose 60 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 122 vials...
14:00 You lose 35 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 You lose 9 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 121 vials...
14:00 Using one of 120 vials...
14:00 You lose 53 mana blocking an attack by Zazek.
14:00 Using one of 119 vials...
14:00 Using one of 118 vials...
14:00 Dawid from Jaworzno [44]: Exura Gran
14:00 Dawid from Jaworzno [44]: Utamo Vita
14:01 You lose 54 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 57 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 48 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 14 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 41 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 61 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 7 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 80 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 38 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 26 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 Using one of 116 vials...
14:01 Using one of 115 vials...
14:01 Using one of 114 vials...
14:01 You lose 42 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 Using one of 113 vials...
14:01 Using one of 112 vials...
14:01 You lose 9 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 18 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 97 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 56 mana blocking an attack by Zazek.
14:01 You lose 19 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 You lose 19 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 You lose 18 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 Dawid from Jaworzno [44]: Utani Gran Hur
14:02 You lose 45 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 You lose 79 mana blocking an attack by Zazek.
14:02 You lose 6 mana blocking an attack by Zazek.
Hail Galana!
Uciekałem z 2 poziomu cyclo ehh
Widze ze wszytko wraca powoli do normy :):):):) hwl zajebalo perma, zaczyna bic neutral players i wyrzucac ich z expa ;) brakuje jeszcze jednej rzeczy i to co wiem spelni sie xDDDDD
ryba@
jeszcze nie wygralem ale jestem blisko :D
Poznanski Rycerz
26-12-2006, 19:50
Hahahah tharrin PA?
Made my day ^^
PA najwiekszy to Kardear i koniec
Nalesnik102
26-12-2006, 20:04
Dzis wraz z qmplami z cholernych nudow wybralismy sie pkowac nooobiszami..popekowalismy chwilke padlo kilka 20-30lvli lloooota 0 ale i tak dawna suftuamppa nas zaje**** Juz tak bedzie Perm padl za freee grudggie lovize konda nie sa w stanie nic narazie zrobic.Zapewne gdy pojawi sie New serv wiekszosc polakow z LOEM i PN pojdzie na niego i tyle bedziemy ich widziec:P A HWL bedzie sobie expilo ile sil w klawiaturze :/ Szkoda ze to nie te czasy kiedy wszyscy Polacy trzymali sie razem i bylo elegancko:P Mam nawet zdiecie jak wszyscy polacy 80+ wraz z boltanem siedziali na statku i boltan powiedzial "Jest Nas Wielu,Nas Nie Pokonacie" czy cos takiego ale Boltan hacked i wiemy jak wyszlo...
Pozwole sobie jeszcze cos powiedziec:P
Dlaczego tak jest ze ludzie opuszczaja Galane dla innego serva np:
Zmarszczony fred - 100+ Berylia czy tam Refugia:P
Anurchy - 130 Berylia
Ziom Eternal Crew - 135 Furora 120 Selena
Dohid - 130 Aldora i wiele wiele innych...
Jogurtorto
26-12-2006, 21:26
Hmmm mym zdaniem niepowinno byc litosci dla takich ludzi ktuzy wszystko potrafia sobie wyobrazic wielkie trapy itp.
A jak jez cos kminia zeby rypnac tego trapa to nagle kazdy ma jakes zajecia inne byle tylko nie isc na trapa.......
Wiem sam mialem zdeka pietra jak stalismy wszyscy przed Ab a tu tylko deviladon przylazl i zabili go kolo latajacego dywanu...
Stojac tak parenascie minut zostal zucony pomysla by isc bo niebedzie juz nic wec polowa wymyslila soebie ruzne preteksty a to ktos na grzyby idzie a to ten w niedziee musi samohód umyc itp ...
i wy tu mówicie o dzialaniu..
wedlug mnie na szacunek zasluguje pare osob
miedzyinnymi Marduc ktury na pustyni w ankrahmund despercko zucil sie w byle hwl i szoterzy sie rozbiegli <to by bylo nieglupie gdyby ktos zanim pobiegl zamiast sluchac sie krupika i spierd.......
nom poza marducem sa jeszcze szoterzy ktuzy tam se biegali i kogos prubowali ubic a reszta knaici stali na piramidkach w pz i tylko piszali co sie dzieje.....<i tak ma wygladac praca zespolowa> Wedlóg polaków
X(
Polacy boja dupe na ots nawet typu Sinteria ...........
Bylo i bedzie stacc w depo i sie pytac co sie dzieje macius macius co sie stalo ??
Hetnan~~ bija w Venore co sie stalo co sie stalo co sie dzieje na gc leja go
co sie stalo co sie stalo ile ich tam jest rivenn+camuh+nuksie+sir imp+thum thum
Kto mu pomoze all w pz 30 sekund pozniej co sie dzieje hetn~~ zyjesz zyjesz ?? zyjesz co ? co ? Dzumior pomogl przezucili sie na niego na priv 10 sekund pozniej jak hetan~~ dzielnie wspinal sie po drabinkach w domach kolo depo gora dol i dal log out 6x spam na priv dzumior co sie dzieje co sie stalo co sie stalo ?
Ue na ryj dostalem........ co co co ?
Help !!!!!!
Dray z rs padl go rozumiem ze stracil all i nie pomogl ale reszta w depo spamujac pyta sie co sie dzieje co sie dzieje bylo i bedzie jakbym zaliczyl morda w ziemie to bylo by na priv dzumior zyjesz ? Nie padlem o kurwa ch....wo pomogliscie ?
3 osoy napisaly by free fragi jestesmy
2 osoby lagi mam
4 nie moge robic pz ide do kosciola
3 nastepne cos wymysla
Jakbym Padl pomagajac ale tak akurat dalem dluga jesli padl bym i rzucil haslo kto mi pomoze aol+blessy chociaz same blessy nie nie mamy zrzuta bo ded <Nikt nie ma kasy zawsze tak jest>
Najlepiej dajcie all dluga do Hwl Konda i Oen i loyalni ludzie zostana ale i tak predzej czy pozniej zacznac bic innych bo nie ma wojny jest peace nie ma kogo bic zaczepki trzeba znalesc i miec rozrywke
Polacy boja dupe na ots nawet typu Sinteria ...........
Bylo i bedzie stacc w depo i sie pytac co sie dzieje macius macius co sie stalo ??
Hetnan~~ bija w Venore co sie stalo co sie stalo co sie dzieje na gc leja go
co sie stalo co sie stalo ile ich tam jest rivenn+camuh+nuksie+sir imp+thum thum
Kto mu pomoze all w pz 30 sekund pozniej co sie dzieje hetn~~ zyjesz zyjesz ?? zyjesz co ? co ? Dzumior pomogl przezucili sie na niego na priv 10 sekund pozniej jak hetan~~ dzielnie wspinal sie po drabinkach w domach kolo depo gora dol i dal log out 6x spam na priv dzumior co sie dzieje co sie stalo co sie stalo ?
Ue na ryj dostalem........ co co co ?
Help !!!!!!
Dray z rs padl go rozumiem ze stracil all i nie pomogl ale reszta w depo spamujac pyta sie co sie dzieje co sie dzieje bylo i bedzie jakbym zaliczyl morda w ziemie to bylo by na priv dzumior zyjesz ? Nie padlem o kurwa ch....wo pomogliscie ?
3 osoy napisaly by free fragi jestesmy
2 osoby lagi mam
4 nie moge robic pz ide do kosciola
3 nastepne cos wymysla
Jakbym Padl pomagajac ale tak akurat dalem dluga jesli padl bym i rzucil haslo kto mi pomoze aol+blessy chociaz same blessy nie nie mamy zrzuta bo ded <Nikt nie ma kasy zawsze tak jest>
Najlepiej dajcie all dluga do Hwl Konda i Oen i loyalni ludzie zostana ale i tak predzej czy pozniej zacznac bic innych bo nie ma wojny jest peace nie ma kogo bic zaczepki trzeba znalesc i miec rozrywke
Czytaja Twojego posta rozumiem moze 20%, pisz skladnie:)
Poznanski Rycerz
27-12-2006, 01:09
@up
Prawda
Prosimy o polska wersje jezykowa ^^
Na galanie jak zwykle od dłuższego czasu zamęt i bałagan. Czy to się kiedyś zmieni? Wątpie, ale juz mnie to nawet nie interesuje. Zamieszczam mój film w którym sie żegnam z galaną http://www.MegaShare.com/89400 B)
Mam cichą nadzieję, że się wam spodoba.
Hahahah tharrin PA?
Made my day ^^
PA najwiekszy to Kardear i koniec
a co watpisz we mnie? zobacz kazdy an forum uwaza ze ja to pa :D
ale mam ubaw jak czytam te ich posty, zobaczcie jak to roffu boli ze na mnie jako PA zaglosowali :D juz mam prawie lapac "hutna" za PA, i mowia to goscie co sami nie maja pojecia co to fair play, niezla hypokryzja co? :D
Hmmm mym zdaniem niepowinno byc litosci dla takich ludzi ktuzy wszystko potrafia sobie wyobrazic wielkie trapy itp.
A jak jez cos kminia zeby rypnac tego trapa to nagle kazdy ma jakes zajecia inne byle tylko nie isc na trapa.......
Wiem sam mialem zdeka pietra jak stalismy wszyscy przed Ab a tu tylko deviladon przylazl i zabili go kolo latajacego dywanu...
Stojac tak parenascie minut zostal zucony pomysla by isc bo niebedzie juz nic wec polowa wymyslila soebie ruzne preteksty a to ktos na grzyby idzie a to ten w niedziee musi samohód umyc itp ...
i wy tu mówicie o dzialaniu..
wedlug mnie na szacunek zasluguje pare osob
miedzyinnymi Marduc ktury na pustyni w ankrahmund despercko zucil sie w byle hwl i szoterzy sie rozbiegli <to by bylo nieglupie gdyby ktos zanim pobiegl zamiast sluchac sie krupika i spierd.......
nom poza marducem sa jeszcze szoterzy ktuzy tam se biegali i kogos prubowali ubic a reszta knaici stali na piramidkach w pz i tylko piszali co sie dzieje.....<i tak ma wygladac praca zespolowa> Wedlóg polaków
X(
CZLOWIEKU !!!! MAM DLA CIEBIE SUPER PROPOZYCJE DAM CI 10 K NA GALANAIE JAK NIE NAPISZESZ JUZ ZADNEGO POSTA TU PLXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
@Dzumior szkoda ze nie bylem z toba w gildi jak byla pierwsza wojna, chyba ze vent nie mieliscie ale guild chat by starczyl to i tak musailbyc polew taki ze glowa boli hahahah
@Preliator Noxis Slyszalemze przedluzuli wam jeszcze na miesiac bramke levelow, GRATZ !!! :):):):):):)
Pisalem to w nocy trcohe zmeczony bylem i po paru piwach xD stary ma problem z kamieniami na nerce byl pijany nie dal rady w tramwaju wytrzymac lal na drzwi kondukora xD pompe mialem taka ze ...... xD next time skladnie walne
Ludzie zawsze sie boja <polacy> stoja w depo i dupa nic nie robia na priv albo gc pisza pytaja sie co sie stalo
Jak mnie z ue nawalali camuh+rivenn poczym mieli pz wiesz ile osob mi pomoglo ?
1 Rumcio z blessami 1 osoba na 10 online okolo ktory przybiegla rzucila cos reszta tylko nie ma lovize=kondy malo nas jak takie podejscie ma sie do walki to pogratulowac
Z wojny nie pamietam jakiej na tibia.cam jest film ktory ukazuje co swed potrafi zrobic sam na ank oczywiscie guildia stoij na piramidach bylo 6 vs 10
ktos zrobil pz przylecialo ta 6 osobowa ekipa lecz wrogowie pochwili dostali sygnal i przylecialo 10 kolesi 2 minuty pozniej po walce 4 osoby uciekly zostaly 2:10
swed dal dluga na hydry 120 paladyn i 103 podajrze najt pobiegli w strone hydr oczywiscie ta 10 za nimi swed nie bal sie ze padnie nawrzucal na gc ze sie pekaja bo ta 4 ktora uciekla to polacy byli poczym na moscie najt bloczyl pal rzucal mg wale za 1 osoba ktora szla i tak jak 3 padlo reszta zrezygnowala
2 osoby podjely walke na 10 padlo 3 poczym ta 4 polakow nawet nie probowala pomoc zajsc od tylu
Jogurtorto
27-12-2006, 10:34
Ade~
Czlowieku to lepiej ty nic niepisz mo masz niezłe historie a Wiec ze widzialem cie pare razy jak zemus walil z tharonem toxa ze zdzisiem fisiem i manczero tylko kurwa my we 3 i to każdy z nas ledwo 50 lvl poszlismy trzymac maciusia aylithe w pz zeby niewylazl z ab. jak juz sie kazdy dowiedzial ze toxo ded to nagle kazdy pisal hura
hura
niezla akcie zrobilismy podkreslam <Zrobilismy> a ci co to pisali w pz cala akcie spędzili !!
Z tej strony niemówcie ze tharin noob albo cos
zaloze sie ze tym 1 wyczynem ma teraz wiekszy szacunek w oczach wroga niz wy tymi dziennymi przesiadywaniami w pz !!8o
Poznanski Rycerz
27-12-2006, 11:28
@tharrin
Widze jak ich to boli. Cudels~ tam juz nie moze gada ze swoimi noob charami glosujesz haha lmao :]
@tharrin
Widze jak ich to boli. Cudels~ tam juz nie moze gada ze swoimi noob charami glosujesz haha lmao :]
haha, ale powaga to nie moje nooby :D swoich jeszcze nie uzylem, bed na czarna godzine ;)
dobry mialem pomysl co? :D
aragorn uczciwy
27-12-2006, 13:09
Wiem ze jestem noobem i ze sie ebdizecie ze mnie smiac ale co to jest "PA"? xD
Pawlon nie stresuj sie az taki pa nie jestes xD
Wiem ze jestem noobem i ze sie ebdizecie ze mnie smiac ale co to jest "PA"? xD
PA = power abuser - osoba naduzywajaca "wladzy" czyli wzsyscy ci huntujacy innych bez powodu, zabijajacy za friko tylko dlatego ze maja plecy, wymuszajacy haracze itp itd...
chlopaki wyglada na to ze nei zamkna glosowania dopoki ktos nie bedzie mial wiecej glosow niz ja. poglosjcie troche na mnie :D gdzie ta solidarnosc? ;)
edit:
hahah, ale dzialam komus na nerwy, teraz ten "dupowlaz" co zaczal post wykluczyl mnie z glosowania ;) i tak jestem gora a efeekt przerosl moje oczekiwania :D
Ade~
Czlowieku to lepiej ty nic niepisz mo masz niezłe historie a Wiec ze widzialem cie pare razy jak zemus walil z tharonem toxa ze zdzisiem fisiem i manczero tylko kurwa my we 3 i to każdy z nas ledwo 50 lvl poszlismy trzymac maciusia aylithe w pz zeby niewylazl z ab. jak juz sie kazdy dowiedzial ze toxo ded to nagle kazdy pisal hura
hura
niezla akcie zrobilismy podkreslam <Zrobilismy> a ci co to pisali w pz cala akcie spędzili !!
Z tej strony niemówcie ze tharin noob albo cos
zaloze sie ze tym 1 wyczynem ma teraz wiekszy szacunek w oczach wroga niz wy tymi dziennymi przesiadywaniami w pz !!8o
Po pierwsze nic nie wiedzilaem otej akcji 30 min po akcji przychodzi na miasto krupnik i chwali sie ze toxo padl...
Moge wiedziec ile masz lat tak orientacyjnie ;)
Jogurtorto
27-12-2006, 16:40
Niewiem poco ci mój wiek
Powiem ci tylko ze jestem z ekipy MKW I jeśli bedziesz u pucka na 18 to sie dowiesz bo jade z ekipa tam jego zrobwie oblewac xD
Polish wódka you cant fly ^^
Bądz znajomości warto utrwalać:D
Pawlon ale w rl Pa to ty nie robisz xD
Raczej Miszu xD
Jak znajde passy na Dzumka to votne na ciebie xD
Pawlon ale w rl Pa to ty nie robisz xD
Raczej Miszu xD
Jak znajde passy na Dzumka to votne na ciebie xD
Ohhh.. Ahhh... Duma mnie rozpiera :)
Ma sie warunki w rl to sie je wykorzystuje :D
Pozdro sylwestrowe!!
Zycze wszystkim szczesliwego nowego roku!!
(robie to teraz bo nie bede mial kiedy pozniej juz :()
Ohhh.. Ahhh... Duma mnie rozpiera :)
Ma sie warunki w rl to sie je wykorzystuje :D
Pozdro sylwestrowe!!
Zycze wszystkim szczesliwego nowego roku!!
(robie to teraz bo nie bede mial kiedy pozniej juz :()
chyba sadlo na brzuchu i miesien piwny :D
no ale tam w szkocji juz pewnie schudles, tak to jest ja sie zyje na zupkach chinskich ;)
>>karaoke>>> twoja strata ze cie nie ma ;]
na galanie nuda, znowu jakeis tam zmiany w skladach gildii, dupowlaz zerovolwe coraz blizej "wladzy" <lol>
aragorn uczciwy
28-12-2006, 14:32
Hmm ostatnio cos mowicie o zabiciu Toxa, ale nic nie widze na tibia.com zeby zaliczyl jakiegos deda...
Jak tam Miszu ci sie wiedzje na + wychodzisz narazie czy na 0 ?
Mysle ze jak wrocisz to jak pykniemy w pilke to mnie dogonisz i nie bedzie przerwy na fajke xD
Nie zmieniaj sie az za bardzo tak zebym mogl cie rozpoznac w miare mozliwosci xD
Galana Sux Counter Strike 1.5-1.6 Rox no i Dzumior xD
Eeee Miszu jak tam masz blisko do kogos z galany od swe albo wiesz to Wpierdol przy okazji i pozdorwienia z Łodzi ^^
Jak tam Miszu ci sie wiedzje na + wychodzisz narazie czy na 0 ?
Mysle ze jak wrocisz to jak pykniemy w pilke to mnie dogonisz i nie bedzie przerwy na fajke xD
Nie zmieniaj sie az za bardzo tak zebym mogl cie rozpoznac w miare mozliwosci xD
Galana Sux Counter Strike 1.5-1.6 Rox no i Dzumior xD
Eeee Miszu jak tam masz blisko do kogos z galany od swe albo wiesz to Wpierdol przy okazji i pozdorwienia z Łodzi ^^
@Thar~ nie zupki chinskie... chociaz przypomne ci ze zaklad przegrales o browca bo za funta masz chlebek i 2 zupki :P
Sadlo?? O.o Ja nie Godyl XD
Co do karaoke... no nic zaluje.. zebys wiedzial jak.. ale nie wazne.. wroce to was jeszcze za jakis cza spokatuje swoim skrzeczeniem po pijaku:cup:
@Dzum~ ogolnie jestem jeszcze na 0 zeby osiagnac stan kasy z jakim tu przyjechalem musze jeszcze z 2-3 tyg normalnie pracowac.. niestety okres swiateczny sie zaczal i jakos nikomu sie nie garnie do zatrudniania ludzi..
Ale luzna na poczatku stycznia zaczynam ochrone;]
I wyrabiam sobie SIA licence bo polska licencja nie jest tutaj horowana niestety:( I zaczynam trzepac kaske :)
A co do pilki.. tego mi tez brakuje chol... Jakos tak nudno bez pykania co jakis czas..:(
Agnieszka21
28-12-2006, 18:29
Ctrishia chce Ci powiedziec jedno po dzisiejszej akcji zero to za duzo zeby okreslic Ciebie...Wielki obronco kolegi od flaszki ("17:44 Catrishia [137]: and he is my drinking partner") stales sie moim mistrzem w odstwianiu szopek .. Podziwiam Cie :) Cya
Ps. 17:44 You lose 38 hitpoints due to an attack by Catrishia. haha nice hit
Powstalo Hwl wie ktos czemu ?xDD
Agnieszka21
28-12-2006, 19:10
Powstalo Hwl wie ktos czemu ?xDD
Bo im sie nazwa podoba.. i toxo poszedl na lidera
Cataclism
28-12-2006, 19:16
Ctrishia chce Ci powiedziec jedno po dzisiejszej akcji zero to za duzo zeby okreslic Ciebie...Wielki obronco kolegi od flaszki ("17:44 Catrishia [137]: and he is my drinking partner") stales sie moim mistrzem w odstwianiu szopek .. Podziwiam Cie :) Cya
Ps. 17:44 You lose 38 hitpoints due to an attack by Catrishia. haha nice hit
nie przeginasz ? po pierwsze mowienie ze nic mu nie zrobilas a zbilas mu fe
jak chcesz to mozesz byc zerem na galanie tylko powiedz jeszcze slowo jebie mnie to czy jestes kobita w rl czy nie ja wieze rl a nie tobie
p.s bardzo zabawne 38 dmg knightem ktory moze zabrac 0 gdyz nie mial updata juz od 2-3 lat
Agnieszka21
28-12-2006, 20:04
nie przeginasz ? po pierwsze mowienie ze nic mu nie zrobilas a zbilas mu fe
jak chcesz to mozesz byc zerem na galanie tylko powiedz jeszcze slowo jebie mnie to czy jestes kobita w rl czy nie ja wieze rl a nie tobie
p.s bardzo zabawne 38 dmg knightem ktory moze zabrac 0 gdyz nie mial updata juz od 2-3 lat
Zabilam mu fe bo na*******al wszystkich po koleji.. hehe A Cwniaku powiedz czemu dedrixa nie lales.. ktory faktycznie bil Ci kumpla.. co dupcia ci zmiekla.. chciales pokazac jaki jestes silny lejac mnie za nic supermenie..
Cataclism
28-12-2006, 20:27
Zabilam mu fe bo na*******al wszystkich po koleji.. hehe A Cwniaku powiedz czemu dedrixa nie lales.. ktory faktycznie bil Ci kumpla.. co dupcia ci zmiekla.. chciales pokazac jaki jestes silny lejac mnie za nic supermenie..
bo dedrix powiedzial odrazu okej jak napisalem ze rl ? a ty z pizda wyskoczylas ?
ostatnia szansa zwies pizde albo bedziesz hunted
Agnieszka21
28-12-2006, 21:09
bo dedrix powiedzial odrazu okej jak napisalem ze rl ? a ty z pizda wyskoczylas ?
ostatnia szansa zwies pizde albo bedziesz hunted
ze z czym wyskoczylam.. czlowieku nawet sie nie odezwalam.. fantazja Cie ponosi ?? niby kiedy dedrix powidzial okej jak mnie juz lales.. odpowiedz mi wprost czemu nie biles dedrixa skoro faktycznie bil Twojego kumpla.. tylko mnie gdzie ja mu nic kompletnie nie zrobilam..
"ostatnia szansa zwies pizde albo bedziesz hunted" po 1 pizde zawieszac to moze twoja laska.. po 2 hunted.. humm nie zmusisz mnie sila do tego zebym nie skrytykowala takiego noobstwa jak odstawiles..po 3 Prawda jest taka mnie sie uczepliles za nic bo chciales pokazac jaki niby silny jestes , bo ja Ci nic nie moge zrobic.. a derdrixa sie boisz..
Cataclism
28-12-2006, 21:17
ze z czym wyskoczylam.. czlowieku nawet sie nie odezwalam.. fantazja Cie ponosi ?? niby kiedy dedrix powidzial okej jak mnie juz lales.. odpowiedz mi wprost czemu nie biles dedrixa skoro faktycznie bil Twojego kumpla.. tylko mnie gdzie ja mu nic kompletnie nie zrobilam..
"ostatnia szansa zwies pizde albo bedziesz hunted" po 1 pizde zawieszac to moze twoja laska.. po 2 hunted.. humm nie zmusisz mnie sila do tego zebym nie skrytykowala takiego noobstwa jak odstawiles..po 3 Prawda jest taka mnie sie uczepliles za nic bo chciales pokazac jaki niby silny jestes , bo ja Ci nic nie moge zrobic.. a derdrixa sie boisz..
jestes slepa tyle ci powiem bilem cie bo jak przybieglem tak czy inaczej nikt go nie bil a ty bylas blizej uderzylem cie dwa razy powiedzialem stop bo to rl ded~ odrazu powiedzial okej a ty ze jestem zerem wiec jestes hunted
Wyjasnijcie sobie to na priv a nie nabijacie tu strone bezsensownych postow...
A zeby nei bylo offtopic to Nuskei zrobil DHQ, a filmu chyba nie ma.
Nalesnik102
28-12-2006, 22:11
Ty sie panie Navoxiv czy jak Ci tam nie wymadrzaj bo dla mnie NIC nie zrobiles w wojnie poza zaje***** mi noobchara za free-.^I tak sie dziwie ze miales odwage wbic 15min pz:cup: ale to chyba dlatego ze kilka tygodni w pz dalo Ci w dupcie i wkoncu wyszles.Poprostu szal macicy co ty soba prezentujesz...
Mowicie Na Nas Rzydzi Ale Nas Nie Pokonacie! Bo Jest Nas Wielu i Rady Nam Nie Dacie!
Agnieszka21
28-12-2006, 22:14
jestes slepa tyle ci powiem bilem cie bo jak przybieglem tak czy inaczej nikt go nie bil a ty bylas blizej uderzylem cie dwa razy powiedzialem stop bo to rl ded~ odrazu powiedzial okej a ty ze jestem zerem wiec jestes hunted
nie nie jestem slepa.. widzialam dokladnie co sie dzieje.. mogles to wyjasnic rozmowa a nie robic chore sceny... i jechac z tekstami typu zebym sie cieszyla ze exori nie dostalam.. humm mam byc hunted bo jestes zerem no coz to nie moja wina ze sie zachowujesz jakbys byl Bogiem w stosunku do ludzi ktorzy nic Ci nie moga zrobic.. a lizesz pupcie komus kto bije Twojego RL..
_PiteroS_
28-12-2006, 22:27
Ty sie panie Navoxiv czy jak Ci tam nie wymadrzaj bo dla mnie NIC nie zrobiles w wojnie poza zaje***** mi noobchara za free-.^I tak sie dziwie ze miales odwage wbic 15min pz:cup: ale to chyba dlatego ze kilka tygodni w pz dalo Ci w dupcie i wkoncu wyszles.Poprostu szal macicy co ty soba prezentujesz...
obawiam sie ze NAVO wiecej prezentuje swoja postacia i postawa niz ty!
nie jestem adwokaten NAVA ale wiem co zrobil, i w jakich akcjach btal udzial, w taki czy inny sposob,
mam taki pomysl moze ludzie ktorzy nie brali czynnego udzialu w wojnie, lub sa tylko zwyklymi ludzmi lubiacymi lizac RZYCIE innych, niech sie nei wypowiadaja na tematy lub zdarzenia przy ktorych ich niebylo. :evul:
Lotarkilla
28-12-2006, 22:27
Zajrzyj czasem do nas fochu.
Selenko <3
Kuczer88
28-12-2006, 22:34
HUmmm jeżeli uważasz że reason do zaatakowania Agi był prawidłowy(tzn jak TY to mówisz że była bliżej to swiadczy o Twojej głupocie). Przyznał byś że nie uderzyłeś dredixa bo bałeś sie o swoją pozycje w gildi. Mnie ta pozycja nie obchodzi i mam głeboko to czy mnie wyjebią czy nie, ale jak ją tkniesz to nie będe już taki miły. Mówiłeś mi na tibi że nikt nie będzie Cie nazywac zerem , taki honorowy jestes? A może przypomnisz sobie Jak ku*** zawsze byłem za Toba i Ci pomagałem na tyum głupim edron mogłem Cie zostawic w pizdu i pobiec do Depo . Skoro Ty nie umiesz przygasic swojego honoru do osoby którą najbardziej cenie na tibii to nie wiem po co ja to wszystko dla Ciebie robiłem. Zawsze mówiłeś że nie lubisz PA PK i tak dalej ble ble ble , to dlaczego pozwazasz na PK twojego kumpla z rl jak Ty to prymitywnie nazwałeś (Friend of ddrinking) hahaha. I jeszcze te Twoje teksty "Ciesz sie że nie dostałaś z exori "smieszne bardzo smieszne. Bardzo dobrze wiesz że Aga jest moją dobrą znajomą to nie mogłeś przystopowac? Ja Ci nie bije kumpli i to nie chodzi o pierdolony jeden czy 2 hity tylko sam tego fakt i nie dziwie sie jej że zareagowała tak jak zareagowała. Radze Ci odpuscic tego smiesznego hunta bo napewno Ci na to nie pozwole. koniec
Nalesnik102
28-12-2006, 22:37
Obawiam sie ze nie masz racji :) A co do tego czy bral udzial w akcji czy nie widac na jego photobucketcie.... Screeny robione sa z innych charow np douthislayera ktorego bardzo cenie.Wiec niepier*** mi ze on cos zrobil X(
Trialowiec
28-12-2006, 22:40
Huntowanie ludzi za wypowiedzi na forum to lamerstwo.
Nalesnik102
28-12-2006, 22:40
hyhy Kuczer88 mozna wiedziec kto ty?:p Czyzby Aylitha?:>
hyhy Kuczer88 mozna wiedziec kto ty?:p Czyzby Aylitha?:>
strzał w stopięćdziesiątke ;d
Agnieszka21
28-12-2006, 23:09
Zajrzyj czasem do nas fochu.
Selenko <3
Hehehe Lotarek a zajrze sprawdzic co tam slychowac na thori ..milo ze jeszcze o mnie pamietasz
_PiteroS_
28-12-2006, 23:48
Obawiam sie ze nie masz racji :) A co do tego czy bral udzial w akcji czy nie widac na jego photobucketcie.... Screeny robione sa z innych charow np douthislayera ktorego bardzo cenie.Wiec niepier*** mi ze on cos zrobil X(
lol
chlopie nie mow mi ze nie mam racji bo w tej wojnie bralem udzial !!
ale niestety wyszlo jak wyszlo ....
Agnieszka21
29-12-2006, 00:02
Wyjasnijcie sobie to na priv a nie nabijacie tu strone bezsensownych postow...
Posluchalam Twojej rady sprawa wyjasniona na priv.. zeby zakonczyc ta chora faze.. Catri~` sorki.. przesadzilam z niektorymi tekstami.. :(
Kuczer Thx for all..;)
Pozdro
Lord Hybrid
29-12-2006, 00:07
dokładnie!!!!! dlatego expienie to strata czasu gdy co kiak hitów walisz draga w okolicach 5 dmg lub niżej... osobiście wole potrenic i poczekać aż może wkoncu przy nastepnym update bedzie wiekszy pozytek ze skilli..... knight sux
Wspomnij o ekipie z polski ktora dzisiaj nie zrobiła. Widać wszyscy sa lepsi nie tylko w war ale i questach od naszych...
Dejwidek
Dec 28 2006, 15:23:10 CET Died at Level 118 by a banshee
Comar
Dec 28 2006, 15:42:08 CET Died at Level 100 by a demon
Ancha
Dec 28 2006, 15:42:28 CET Died at Level 106 by a banshee
Albicelestyn
Dec 28 2006, 15:42:26 CET Died at Level 104 by a banshee
Zycia Polka
Dec 28 2006, 15:42:24 CET Died at Level 101 by a demon
Sami EK. Może w nastepnym update beda w stanie walic SDkami zeby zsolowac tego questa bez schooterow =(
aragorn uczciwy
29-12-2006, 00:24
I dobze ze Zycia Polka padla^^ wisi mi od stycznia 5,4k i nie chce oddac... Powrzucalbym na nia ale mi sie chce spac;] Cu
Agnieszka21
29-12-2006, 00:25
I dobze ze Zycia Polka padla^^ wisi mi od stycznia 5,4k i nie chce oddac... Powrzucalbym na nia ale mi sie chce spac;] Cu
omg skad Ty taaki majatek dorwales zeby mu pozyczyc:p wcale nie dobrze ze padla ;(
zmykam z tego siesznego forum.. greet for all
Ajron 88
29-12-2006, 00:33
Huntowanie ludzi za wypowiedzi na forum to lamerstwo.
To nie lamerstwo , to jest taka komedia że zrywac boki , gnojek obrażający sie bo ktoś coś napisał na forum na temat tego co działo sie w grze (pól biedy jak ktoś po rodzinie ci pojedzie na forum).
thewojtek
29-12-2006, 02:17
Galana to jedna wielka tragedia, ostatnio sie zastanawialem nad Tym kto z hwl zrobil(nie tylko gral) tego chara od 1 lv,
Toxo Yeangus (Sharing)
Catrishia (Sharing)
Febb (Sharing na początku)
Gain Tina (brak info)
Gaostic (brak info)
Levandero Gamblino (brak info)
Zytene (Trading)
Anevarix (Mały Sharing z rl bratem)
Atnaz (Trading, ktory to juz owner?;o)
Cue Cumber (brak info)
Daero (brak info)
Dredz (brak info)
Febbul (brak info)
Garmie (brak info)
Hakzim (Sharing)
Keekz'Lorenzo (brak info)
Parencikos (brak info)
Rainfanger (Trading, juz pogubilem sie kto Nim teraz gra;o)
Rash'nor (brak info)
Rica Thim (brak info)
Roffu (Trading, former owner byl gdzies z Ameryki)
Rumcio (Sharing)
Taazeezo the Elite (brak info)
Vaero (brak info)
Wanos Elstar (Sharing)
Wielki dajmos (poprostu noob)
Xendyn (brak info)
Xioss (brak info)
Xisso (Trading)
Camuh (brak info)
Grimheim (Trading)
Huyibert (brak info)
Lita Lorenzo (brak info) + Cavebotting
Lutore (Trading)
Skopo de'tag (Trading)
Xees (brak info)
Zazek (brak info)
@Uzupatorka, Aylitha, Catrishia:
Gorzej niz w teneloweli brazylijskiej ;( ;( ;( ale konczy sie dobrze jak zawsze X( X( X(
@Bartol:
A ty gdybys uzywal Tibia NG(80%) lub jakiegos innego bota do podglady respa pokazal bys filmik ?:p
@Catrishia:
Dla mnie jestes zerem bez honoru i w dodatku zlodziejem, Wiec cichutko ;)
@Bartol:
A ty gdybys uzywal Tibia NG(80%) lub jakiegos innego bota do podglady respa pokazal bys filmik ?:p
A dlaczegoby nie? Widzialem film na ktorym 100 RP zrobil DHQ solo... Poproistu sobie stal i sie nie odzywal :D Potem wbiegl do tp i juz z gorki poszlo. I jak mu udowodnisz ze mial bota? Przeczucie mial kiedy wbuec B)
A co do pana ktory wypowiada sie na temat wojny, jego posty pozostawiam bez odpowiedzi
HWL zrobili Banuta Quest, przynajmniej tak ktos napisal na forum Galany.
Poznanski Rycerz
29-12-2006, 10:53
Drogi The wojtku ^^
Pisze sie TRADING nie TREADING ... zmien to....
Febbul = sharing
Z kim rzekomo Rumcio sharuje?
Hahahah Cue cumber? charem gra jakis zupelnie inny koles 1 to byl taki
placi za wojny
expi tylko na pohu
duzo kasy mial
i strasznie trzasl porami o chara ^^ Smialo mozesz napisac TRADING
CZemu nie ma o aylitha?
Sharing
Bartol
wiemy ze uzywasz boty. prosiles mnie nawet zebym w ciebie bil sprawdzil twojego bota przed anni.
Tharrin
Wygrales PA roku?
Roffu tez mozna napisac TRADING SHARING ;]
Adealo
Ty akurat innym nie powinienes nic wytykac bo wiemy ze sie zachowujesz jak 3letnie uposledzone dziecko.
Catrishia
Nie rob z siebie na forum samarytanina ... Kradniesz, paujesz przypomniec wczesniej? Jak nie byles w HWL jak sie bales wszystkiego, z reszta do wojny doszedles po jakims czasie.
Lord hybrid
Jak zauwazyles sami ek.... moze mieli taktyke ze bez zabijania demonow to zrobia ale nie wiem, rumcio i skopo ze swoim noob team dal rade
Ludzie grałem tu kiedyś moze ktos mnie pamienta ;p Balrog the death . Moim zdaniem galana schodzi na psy . Ktoś moze powiedziec ze nie wiem jak to jest teraz na galanie ale mam kumpli i sie dowiaduje oglodam filmy wmv itp. Jesli CHodzi o war zamiast stworzyc 2 potezne gildie albo wogle nie walczyc najlepiej to hight lvl po paru gildiach rozeszly :).
How We Livin
League of Extreme Maffers
Lithium(no chociarz tutaj pomysleli i znuw powstala silna gildia how we livin)
Loyal People
Intervigilium
Preliator Noxis
Ventio Obscurum(no tu skromniejsza gildia ale 4 ludzi 100+)
Solution
lol ja juz nie wiem o co chodzi ;p rozproszyli sie jak ................
kardear niby trzyma z hwl ale jest w innej gildi plx o co chodzi ;p
Chciałbym jeszcze dodać np: ktos jest w trapie powiecmy co byl atak na lovize i konde i co loyal gildia pomogla im LOL nawet jak jest was 5 vs 10 sprubujcie to tylko gra a nie dbacie o wlasnie dupsko mam ten 110 padne i bende musial expic 2 dni . Wogle mi sie nie podobajo wogle te ataki 20 ludzi na 1 dla mnie to honoru nie ma ;/ umuwice sie na battle a nie pojedynczo wybijacie. Sorki za bledy ;p
Wogle ktos ze starych playeruw moze pamienta czasy powerfull girls i patriotuw , desperados to byly czasy ;p polacy vs swe
Respect for old players:
Yahel
Corlic(old owner)
Delewu
Zaxuhe
Boltina
Boltan
Zajebisty Zioom( pozniej zmienil nick na jakis japonski:p)
Bon Devil(best friend)
Morak Miron( drugi best friend)
Huybiert ( zszet na psy troszke ;p)
Blooc(zszet na psy )
o sharowaniu to juz nie wspomne ;p:p to wczesniej ktos napisal kto sharuje to jest po prostu zalosne :)
Galana to jedna wielka tragedia, ostatnio sie zastanawialem nad Tym kto z hwl zrobil(nie tylko gral) tego chara od 1 lv,
Toxo Yeangus (Sharing)
Catrishia (Sharing)
Gain Tina (brak info)
Gaostic (brak info)
Zytene (Treading)
Atnaz (Treading, ktory to juz owner?;o)
Cue Cumber (brak info)
Daero (brak info)
Dredz (brak info)
Febbul (brak info)
Garmie (brak info)
Hakzim (Sharing)
Parencikos (brak info)
Rainfanger (Treading, juz pogubilem sie kto Nim teraz gra;o)
Rash'nor (brak info)
Rica Thim (brak info)
Roffu (Treading, former owner byl gdzies z Ameryki)
Rumcio (Sharing)
Vaero (brak info)
Wanos Elstar (Sharing)
Xendyn (brak info)
Xioss (brak info)
Xisso (treading)
Camuh (brak info)
Grimheim (treading)
Huyibert (brak info)
Lutore (Treading)
Skopo de'tag (Treading)
Xees (brak info)
Zazek (brak info)
chlopie z kąd Ty czerpiesz swoje daremne informacje?
@up
nie zyjemy tutaj przeszloscia... mogła być nawet i mlekiem i miodem płynąca a i tak to nic nie da... Galana jest jaka jest przez takich co mysla ze tibia to ich zycie (smutne ale prawdziwe)
A tak w ogole po co to wymieniasz jak kazdy grajacy na tym serverze to wie8o
aragorn uczciwy
29-12-2006, 11:59
@Dem~
A w 1 poscie sie nie dalo?? Jak nie grasz na galanie to po gowno sie odzywasz?? I zapomniales o guildi Boltana bodajze Legendary Souls (taki zielony guild logo miala) To byla guildia...
Poznanski Rycerz
29-12-2006, 11:59
wlasnie widze jak znasz galane hahah
Patriots Vs Unbreak
to bylo pl vs swe? hahaha made my day
To bylo bardziej Lan gan vs Swe
ZSZEDL NA PSY
nie zszet
Ale coz jakies nicki tam rzuciles ^^
Pozdrawiam Rumka ^^^ hahah
Ty rumcio sie nie udzielaj bo szarujesz z kumplem wiem to od Baryly :D A co do wojny ty wogle nie pomagalaes hwl ani nie pomagasz wiesz co na jednym ataku cie widzialem jak bloczyles most ;p Jak byl ten atak na Lovize :)
lol poznanski chyba zaczne grac i cie ujebie ;p ja tu juz gralem jak ty brales smoczka do buzi :baby:
Nom poznanski sorki tylko za to ze zle powiedzialem pl vs swe nom niech ci bendzie kto byl zaxuhe, yahel, ktos jeszcze?
aragorn uczciwy
29-12-2006, 12:17
Demi jestes KLAŁNEM nie umeisz tego napsiac w 1 poscie? Tutaj se nie ponabijasz postow^^ Poznanski nie gra w tibie wiec go nie zabijesz... a rumcio jeszcze byl na open battle i blokowal mostek jak zabili konde w d lair wiec zamknij jape KLAŁNIE
Pozdor dla Adwelao za to ze znalazl taki swietne slowojak KLAŁN
Ajron 88
29-12-2006, 12:19
Toxo Yeangus (Sharing)
Catrishia (Sharing)
Gain Tina (brak info)
Gaostic (brak info)
Zytene (Treading)
Atnaz (Treading, ktory to juz owner?;o)
Cue Cumber (brak info)
Daero (brak info)
Dredz (brak info)
Febbul (brak info)
Garmie (brak info)
Hakzim (Sharing)
Parencikos (brak info)
Rainfanger (Treading, juz pogubilem sie kto Nim teraz gra;o)
Rash'nor (brak info)
Rica Thim (brak info)
Roffu (Treading, former owner byl gdzies z Ameryki)
Rumcio (Sharing)
Vaero (brak info)
Wanos Elstar (Sharing)
Xendyn (brak info)
Xioss (brak info)
Xisso (treading)
Camuh (brak info)
Grimheim (treading)
Huyibert (brak info)
Lutore (Treading)
Skopo de'tag (Treading)
Xees (brak info)
Zazek (brak info)
Xees sharing , bo gra nim teras huj wie kto
Camuh Sharing
Rash'nor Cavebot
Parencikos sharing
Cue Cumber sharing
Tak dla małego uzupełnienia.
Nom gratulacje dla rumcia ktury byl na dwuch akcjach ze 100 i blokowal mostek 8o a poznanskiego juz przeprosilem ;p
heh Demi123 szkoda ze Ty to nie demi :) wiec niepotrzywaj sie pod kogos i spier**** : ) bo jagby Cie mamuska nie ucyzła to nieładnie...
Pozdro Rave pyszczku Ty mooj :*
sie nie podszywam przeczytaj se strone 371 napisalem Balrog the death noobie
Poznanski Rycerz
29-12-2006, 12:38
DEmi
LAN GAN TEAM wiesz co to? Oni byli w unbreakables = glowna sila ub
Rainfanger tez byl, ub bylo 2 razy wiecej niz patsow !!
Zapewniam cie, rumcio byl na wiekszosci akcji.
Konda byl chociazby, lovize tez byl, anarchist tez byl. dlugo by wymieniac wiec SKUMAJ BAZE
No dobra moze byl ;p ale malo widoczny nic nie robi lazi tylko w kulko i tyle nom chociarz ich bylo 2 razy wiencej to i tak dostali w dupe ;p jeszcze pamientam jak mnie khazdor , konda, febb, oen ,atnaz , przezylem ale musialem placic 150k za wolnosc ;p bo ubilem Sir Impa
aragorn uczciwy
29-12-2006, 12:48
No i rumcio przed chwila bil solo lovize w ankh ale jakos ciezko mial z dogonieniem jej xD
Poznanski Rycerz
29-12-2006, 12:49
Demi
Lan gan team tak malo znaczacy zabil konde...Echhhh
Jaki ty masz lvl?
Ja miałem 122 ek ale hack ;/ i huj mnie zjebal do 71 lvl i wszystko zajebal sprzedalem chara i tego ziomka znuw chakneli musialem mu oddac kase i tak postac forever retiret :) Balrog the death jak by co ;p
Camuh Sharing
Rash'nor Cavebot
Parencikos sharing
Cue Cumber sharing
Cue~ Z tego co pamietam sharowal postac od dawna.. pozniej sprzedal..
Xioss- Gral czysto, sam, nigdy nie sharowal/sprzedal chara!! Tego jestem pewien!!(i jakby ktos byl tak mily pozdrowic go od Drava~ byl bym dzwieczny[tak dzwieczny a nie 'wdzieczny']) :D
Nalesnik102
29-12-2006, 12:59
Name: Balrog the death
Profession: Elite Knight
Level: 71
Gram na Galanie Prawie Od początku i ku*** nieprzypominam sobie zeby
Balrog the death mial 120+ Chyba ze namelocka miales w co watpie:)
Z tych co potracili Lvle mozna zaliczyc Sun'cheza Jejiheva Atnaza Jeffreya
i nie chce mi sie rozmyslac kogo tam jeszcze:p
Nalesnik102
29-12-2006, 13:06
wielkie wydarzenie w thais wielkie!!!
--------------------------------------------------------------------------------
ludzie muwie do wszystkich i do administratorów jakis koles powiedzial zebym wstapil do gildy zajerestrowalem sie na linku ktury mi dal pisalo ze mam podac swuj numer i haslo podalem pochwili zmienich haslo dal chaslo ale konto zostalo obrabione ukradli mi plate armor plate legs darven shield oraz ruzdzke druga dla druida oraz dark hekmet jestem druidem pisze do was i do administratorów prosze o rozwiazanie problemu i zwrucenie mi rzeczy jestem wsciekly zrubcie cos z tym prosze o zwrot rzeczy administratorzy
pozdro;/ nick muj to juan akus
Sa ludzie klamki i parapety xD
thewojtek
29-12-2006, 13:25
chlopie z kąd Ty czerpiesz swoje daremne informacje?
mmm mam swoje źrodła sharowales z mlodszym bratem/qmplem
@Ajron88
Napisalem tylko te osoby do ktorych mam pewnosc;P
Agnieszka21
29-12-2006, 13:28
qrcze ale nudy;p piszcie cos.. bo nie mam z czego smiac
Mialem 122 ;p noobie widocznie nie grales od poczotku a ps: Sun'chez byl moim dobrym kumplem shackowali go i zjebali mu lvl czy jak to bylo bo wtedy juz nie gralem
to byl cytat mule bagienny ;p
lol agnieszka dlaczego zedytowalas posta?
@Rumcio sharowales w trzech kolejno 13, 15, 17 lat nie wiem ilu tera jest ale tyle bylo kiedys i do tego ten najmlodszy kupowal kase na allegro ;)
@poznanski to ze oceniasz kogos wiek potym co pisze na forum to gz inteligencji ;)
@Nalesnik102 sprzedaj postac i kup sobie slownik jezyka polskeigo wyjdzie ci to na dobre :)
Ceapoznan
29-12-2006, 14:02
Camuh Sharing
Rash'nor Cavebot
Parencikos sharing
Cue Cumber sharing
Do tego dodam, ze Parencikos sharing z bratem po tym jak wbili 100lvl Dejwidkowi.
Febb jest bratem xioss albo xisso juz nie pamietam wiec prawdopodobnie sharing.
Do tego Konda I Oen tez wspolnie wbijali sobie lvl.
Ale to sa przyklady rodzenstwa i czy mozna nazwac sharingiem jesli gra rodzina jedna postacia. A co jesli Mama, Tata syn i córka stworzyli by postac i grali to tez sharing. Nie wiem dlaczego sie tak uczepiliscie tego wspolnego grania. To jest sposob na zmieniejszenie ilosci godzin przed kompem jak dla mnie to nic zlego. Jednak jesli chodzi o kupowanie postaci to jedyne co moge zarzucic to kompletna strata siana i tyle.
Troche masz racji ale niezgadzam sie ze sharing nieprzeszkadza bo wiesz zioomek dobry umiejocy grac w tibie w rok wbije 120 lvl a z sharingiem z 170 oczywiscie bez deduw , wojen itd jest roznica a pozniej wszyscy na konde legenda legenda ma najwyzszy lvl itd bo sharoal . Ja nie jestem jakims maniakiem ale mysle ze wiekszosc chce byc najlepszym w tibi nawet for fun byc najlepszym noo a jak 70 % ludzi sharuje to raczej tym 30% to sie nie uda ;p
Nalesnik102
29-12-2006, 14:39
Ja np sharuje chara z babcia i dziadziem xD Babcia wstaje o 7 z rana idzie wydoić krowe i bieze sie za expienie.Expi okolo 3h co daje nam jakies 250k expa jak na mojego chara bo wiecej babunia niewyciognie poczym zasiada dziadziu i expi tyle samo co babcia a czasami i wiecej:p
Toxo Yeangus (Sharing)
Catrishia (Sharing)
Gain Tina (brak info)
Gaostic (brak info)
Zytene (Trading)
Atnaz (Trading, ktory to juz owner?;o)
Cue Cumber (brak info)
Daero (brak info)
Dredz (brak info)
Febbul (brak info)
Garmie (brak info)
Hakzim (Sharing)
Parencikos (brak info)
Rainfanger (Trading, juz pogubilem sie kto Nim teraz gra;o)
Rash'nor (brak info)
Rica Thim (brak info)
Roffu (Trading, former owner byl gdzies z Ameryki)
Rumcio (Sharing)
Vaero (brak info)
Wanos Elstar (Sharing)
Xendyn (brak info)
Xioss (brak info)
Xisso (Trading)
Camuh (brak info)
Grimheim (Trading)
Huyibert (brak info)
Lutore (Trading)
Skopo de'tag (Trading)
Xees (brak info)
Zazek (brak info)
Xees-trading
huyibert-trading
camuh-sharing (m. in. z alexem i albertem (valliantisem)
xisso-trading
xioss-sharing z febbem
wielki dajmos-trading and sharing
wanos elstar-sharing z alanem
rumcio-sharing (teraz nie wiem)
roffu-trading (gra nim teraz jakis gowniarz 12letni ktory uwaza sie za Boga w grze . Moge sie zalozyc ze jakby go dorwali w rl to by mu zmiekla dupa ) :)
rica thim-gain tina's second char
rainfanger-trading sharing
keekz'lorenzo-sharing (mial nawet bana za to)
zazek-cyborg?uzalenienie?
zazek-cyborg?uzalenienie?
albo br? :D
lol a na screenach go widac, to kto robil ssy o niczym nie swiadczy, za to ze sporo robilem ja na wojnie(ssow) to co od dzis mow do mnie "panie"? ;)
To nie lamerstwo , to jest taka komedia że zrywac boki , gnojek obrażający sie bo ktoś coś napisał na forum na temat tego co działo sie w grze (pól biedy jak ktoś po rodzinie ci pojedzie na forum).
taa powiedz to samo na tibia.com do 99% "hwl" tylko uwazaj bo dostaniesz hunta :D
wielkie wydarzenie w thais wielkie!!!
--------------------------------------------------------------------------------
ludzie muwie do wszystkich i do administratorów jakis koles powiedzial zebym wstapil do gildy zajerestrowalem sie na linku ktury mi dal pisalo ze mam podac swuj numer i haslo podalem pochwili zmienich haslo dal chaslo ale konto zostalo obrabione ukradli mi plate armor plate legs darven shield oraz ruzdzke druga dla druida oraz dark hekmet jestem druidem pisze do was i do administratorów prosze o rozwiazanie problemu i zwrucenie mi rzeczy jestem wsciekly zrubcie cos z tym prosze o zwrot rzeczy administratorzy
pozdro;/ nick muj to juan akus
Sa ludzie klamki i parapety xD
a ty sie do ludzi nie zaliczz, trzeba byc niezlym oslem zeby wpasc na cos takiego.
Mialem 122 ;p noobie widocznie nie grales od poczotku a ps: Sun'chez byl moim dobrym kumplem shackowali go i zjebali mu lvl czy jak to bylo bo wtedy juz nie gralem
w zyciu balrog nie mial takiego lev!
+
da sie grac fair i cos osiagnac, zaczynalem na glaanie jak ten serwer mial z 4 miesiace juz, najwyzsze levele siegaly 80, gralem sam, z wieloma przerwami na bycie retired itp, nigdy nie bylem pg, no i co? swojego czasu przed wakacjami bylem 12 na liscie levela i 2 w discie, teraz troche pospadalem ale bylo troche deadow no i od dawna juz nie gram, a ciagle jestem dosc wysoko, wiec nei mow ze sie nie da, da sie tylko trzeba chciec, i wcale nie tzreba siezdiec po 18h przed kompem, po prostu trzeba byc wytrwalym i cierpliwym.
WyslannikRivendel
29-12-2006, 18:07
Według mnie Galane zniszczyły h-lvl'e, które zaczęły prowadzić "większke" wojny.
Głównie mowa tu o starym HWL.
Wiadomo, wojna=zapotrzebowanie na cash,runy fm'Y itp...
A skąd to brać? Huncic niewinnych graczy.
Wystarczy że się dowiedzą, kto ma jakie finanse czyt. Sumka W dp, eq itp, i od razu łapiesz hunta za free...
Ile razy ja tak miałem, wystarczy, że zobaczyli domek I już szukali wymówek do hunta...
Parę razy zapłaciłem, ale jak już all ucichło i napisałem na tarde channel "buy 4 g arms"
to znów to samo...
Przez parę miesięcy byłem retired, myślałem że all ucichnie, ledwo się zalogowałem i od razu Pm HUNTED,HUNTED,HUNTED i qrwa jak tu grac ?
Powoli już mnie to wqrwia... qmple się odwracają bo sami się boją, że będą ścigani :/ pfff "kumple"...
Zrobiłem new chara, na razie będę nim grac, może kiedyś coś się zmieni to znów logne się na Wysa, chociaż wątpię...
Na pewno nie mam zamiaru sellac chara...
Ps. Witam all
Nom zgadzam sie z wyslanikiem jak pisalem wczesniej jak mnie konda ,oen , febb,
khazdor,atnaz, tak mnie zdziwilo konda latal i lukal se domki w thais. Przybiega pod muj domek luka se pare sekund ja do niego what problem?? on nofing i only look your house bye. Nastepny dzien ide se spokojnie z carlin doveno no i cala brygada, spierdolilem ale musialem placic 150k
^^ to bylo dawno ale widocznie tak jest,bylo i bendzie ;/
All sie zaczelo tak praktycznie od Jeijhev
Febbul nie sharuje konta kto to pisze musi byc lama bo z febbul zaczalem grac na Antice a potem na Galanie
Balrog gdzie kasa w chuj kasy i 20+bp uh hacked i wtedy odszedles a mnie sie odechcialo grac jak mi chate na fibuli ojebali i twoja w thais z moimi runami :S
Wy tak gadacie o Sharingach mnie mozecie wliczyc tez Rumcio mial dzumiora robil uhy Barlog mial dzumiora bo bylem w cafe a pasy musialem zmienic wiec maciek mi zmienil po powrocie do domu zmienilem sobie sam a balroga 15 minut pozniej hakneli
Ja sie bawilem Bon Devil,Grzbieciq etc a wy tak pieprzycie o tych sahringach ktos komus ufa i tyle przyjazn sie buduje latami ale w 1 sekunde mozna ja zniszycz
Bon Devil=Ja=Balrog the death mial bona bo trenili razem na fibuli i jacek mial balroga kto siedzial na pc ten trenil tak samo ja z grzbieciq
Konda=Oen
Lovize=Kiggan i ktos jeszcze ostanio ma bo widzialem po Hotkeyu utani gran hur "" cos tam napisane i ktos to ma jescze
jak zazdrosicicie to sami sharujcie a piszecie tylko wymowka bedzie porsta gram w cafe albo u kumpla i tyle tak Taifun mowi i zyje
heh yo stary zgadzam sie z tobo w 100% ;p a co do kasy jak ja ci jo oddam? ;p
ja czekam na nowy swiat nie wiem jakty juz paccek zakupiony ;p czekam tylko.
PS: hackerzy to huje ;p i pozdrowienia dla jacka i dzuma ;p
Ajron 88
29-12-2006, 21:55
Nie wiem dlaczego sie tak uczepiliscie tego wspolnego grania. To jest sposob na zmieniejszenie ilosci godzin przed kompem jak dla mnie to nic zlego. Jednak jesli chodzi o kupowanie postaci to jedyne co moge zarzucic to kompletna strata siana i tyle.
Byłeś człowieku w szkle podstawowej ? nauczyli cie tam czytac? tak ? to kurwa ma przeczytaj zasady tibi , i tam pisze wyrażnie że jeśli więcej niż jedna osoba ma dostęp do konta (zna passy) to jest to account sharing i jest to nielegalne (wbrew zasadą tibii) ihuj kogolwiek obchodzi czy ty to uważasz za sposób na zmniejszenie czegokolwiek ,to jest łamanie reguł które uderza w każdego pożądnego gracza więc nie pierdol farmazonów.
Rumcio sharowal , i to jest fakt do którego sam sie przynzal na tym forum , jest 0 i koniec tematu.
taa powiedz to samo na tibia.com do 99% "hwl" tylko uwazaj bo dostaniesz hunta :D
Pisałem to wiele razy nie tylko na forum Galany, ale tak sie składa że tylko na Galanie ludzie (czytaj , no life'y) miały z tym problem.
Ja miałem 122 ek ale hack ;/ i huj mnie zjebal do 71 lvl i wszystko zajebal sprzedalem chara i tego ziomka znuw chakneli musialem mu oddac kase i tak postac forever retiret :) Balrog the death jak by co ;p
Nie pierdziel głópot pajacu bo Balrog~ nigdy nie przebiłsie ponad lv 90. Gram na Galanie w zasadzie od początku (powiedzmy 1-2 tyg po starcie servera bo najpierw była Aurea) i moge powiedziec z ręką na sercu że nie wyszedłes ponad lv 90 ( z tego co pamiętam miałeś lv 71-81).
jak zazdrosicicie to sami sharujcie a piszecie tylko wymowka bedzie porsta gram w cafe albo u kumpla i tyle tak Taifun mowi i zyje
Zazdościmy ? rofl , ja gram w Tibie od początku sam , to jest dla mnie rozrywka i nie potrafie zrozumiec lamusa który potrzebuje pomocy (łamania zasad) żeby "wyprzedzic kogos w zabawie" , w chowanego jak grałes za gnojka to też oszukiwałes bo "Jacek z naprzeciwka" znał lepesze kryjówki ? XD
Gram dobre 4-5 lat, te 35-40 milionów expa i wszystkie skille na knigcie wbilem sam , tak wiem jestem jednym z niewielu którzy dotrzymują danego słowa (trzymają sie zasad na które sie zgodzili ) , jestem jednym z niewielu którym Tibia nie zjadła mózgu i nie oszukują dla cyferek.. i kurwa mac jestem , I będę z tego dumny.
Byłeś człowieku w szkle podstawowej ? nauczyli cie tam czytac? tak ? to kurwa ma przeczytaj zasady tibi , i tam pisze wyrażnie że jeśli więcej niż jedna osoba ma dostęp do konta (zna passy) to jest to account sharing i jest to nielegalne (wbrew zasadą tibii) ihuj kogolwiek obchodzi czy ty to uważasz za sposób na zmniejszenie czegokolwiek ,to jest łamanie reguł które uderza w każdego pożądnego gracza więc nie pierdol farmazonów.
Rumcio sharowal , i to jest fakt do którego sam sie przynzal na tym forum , jest 0 i koniec tematu.
I agree !!!!!:) :) :) :) :) :)
Cataclism
29-12-2006, 22:05
boze co wy za bajki piszecie xD
Ajron 88
29-12-2006, 22:29
Rozwiń swoją myśl proszę , ja skocze zapalic do kuchni i zobacze czy ojciec menel z osiedlowcami nie rozjebali czegos i zaras wracam do kompa , jestem lekko wcięty (piwka ze swoimi + pare kielichów z ludzmi ojca w kuchni xD) i troche sie nudze , a nie mam ochoty isc expic w Tibii.
Zapraszam wszystkich do polemiki.
Zazdościmy ? rofl , ja gram w Tibie od początku sam , to jest dla mnie rozrywka i nie potrafie zrozumiec lamusa który potrzebuje pomocy (łamania zasad) żeby "wyprzedzic kogos w zabawie" , w chowanego jak grałes za gnojka to też oszukiwałes bo "Jacek z naprzeciwka" znał lepesze kryjówki ? XD
Gram dobre 4-5 lat, te 35-40 milionów expa i wszystkie skille na knigcie wbilem sam , tak wiem jestem jednym z niewielu którzy dotrzymują danego słowa (trzymają sie zasad na które sie zgodzili ) , jestem jednym z niewielu którym Tibia nie zjadła mózgu i nie oszukują dla cyferek.. i kurwa mac jestem , I będę z tego dumny.
haha to sie nazywa owned , nic dodac nic ujac :D
i tez jestem dumny z tego co osiagnalem i jak to osiagnalem, i tego mi zaden pa-gowniarz nigdy nie zabierze :) a jesli to tylko taka gra to czemu wam tak zalezy zeby sie wybic? haha xD
aragorn uczciwy
29-12-2006, 22:49
Albo mi sie zdaje albo HWL sie powieksza... Wielki Dajmos znowu w HWL;]
Kolejny team zrobil Banuta Quest :
Levandero Gamblino
Zerowolve
Rostek-horn
Xairax
Legorce
Rumcio
Lord Krupa
Marduc
Tiplik
Dejwidek
Dredz
Sabrio
aragorn uczciwy
30-12-2006, 10:07
A co to za quest ten Banuta??:P
No to wielki GZ;]
WyslannikRivendel
30-12-2006, 10:16
Heh...
Jeśli się nie jest po jednej ze stron, to takie są tego efekty.
Wy tak walicie te posty na forum sharing bla bla bla taka prawda byl jest i bedzie chyba ze cipsoft ustali ze mozna sie logowac z 1 ip to neostrada odapada tez byly takie pomysly
Wczesniej bylo ze
Tharrin kupiony byl Rotfl
Dravenor tez jakas bajka krazyla
Dzumiora ze selniety ja wiem jak bylo czy byl czy nie byl i mowie ze Dzumior Nie byl Sprzedawany ani kupowany <SHARING> Z osobami z rl znaczy dokladnie z 1 osoba Tomkiem ktory poszedl razem z Haldir The SIlver Na WOW ja nie poszedlem gram/gralem dalej i wroce
A piszac na forum nic nie zmienisz tutaj cos powiesz o catrishia to zaraz hunted w tibi za forum to mnie rozwala i jest smieszne ale na kazdego cwaniaka jest cwaniak Catrishia tez jak mi wiadomo ktorys owner i tak bedziecie gadac
Aylithia-2 macikow czy juz postac zostala sprzedana tego nie wiem bo nie gram
Bon Devil on ma moje passy ja mam jego i otwarcie mowie Bon Devil mozna kupic za 800-900zl mpa-mms-bs-rh=k legi-bohy-aol+ iles tam uhow i kasy
Ktos komus ufa graja w 2-3-4 itd dojda szybciej do np bariery lvlowej 150+ i tyle masz wiekszy lvl w top jestes czujesz wladze tak jak czul ja Konda
Jeijhev sharowaniem doszedl tak daleko i co sie stalo ? Hacked przez kogo to nie pamietam napisac na forum to dobra rzecz ale w tibi nic nie zmienisz postami tutaj najwyzej jak focha strzeli Catrishia to masz hunta
Wy tak walicie te posty na forum sharing bla bla bla taka prawda byl jest i bedzie chyba ze cipsoft ustali ze mozna sie logowac z 1 ip to neostrada odapada tez byly takie pomysly
Wczesniej bylo ze
Tharrin kupiony byl Rotfl
Dravenor tez jakas bajka krazyla
Dzumiora ze selniety ja wiem jak bylo czy byl czy nie byl i mowie ze Dzumior Nie byl Sprzedawany ani kupowany <SHARING> Z osobami z rl znaczy dokladnie z 1 osoba Tomkiem ktory poszedl razem z Haldir The SIlver Na WOW ja nie poszedlem gram/gralem dalej i wroce
A piszac na forum nic nie zmienisz tutaj cos powiesz o catrishia to zaraz hunted w tibi za forum to mnie rozwala i jest smieszne ale na kazdego cwaniaka jest cwaniak Catrishia tez jak mi wiadomo ktorys owner i tak bedziecie gadac
Aylithia-2 macikow czy juz postac zostala sprzedana tego nie wiem bo nie gram
Bon Devil on ma moje passy ja mam jego i otwarcie mowie Bon Devil mozna kupic za 800-900zl mpa-mms-bs-rh=k legi-bohy-aol+ iles tam uhow i kasy
Ktos komus ufa graja w 2-3-4 itd dojda szybciej do np bariery lvlowej 150+ i tyle masz wiekszy lvl w top jestes czujesz wladze tak jak czul ja Konda
Jeijhev sharowaniem doszedl tak daleko i co sie stalo ? Hacked przez kogo to nie pamietam napisac na forum to dobra rzecz ale w tibi nic nie zmienisz postami tutaj najwyzej jak focha strzeli Catrishia to masz hunta
mmm... Nie wiem nablet skad mnie tam wcisnales...
Pamietam ze jakis dzieciak z HwL mnie oskarzyl o sharing czy cos.. tyle ze niestety jak to typowi gowniarze nie mial zadnego argumentu w dyskusji i rzucil sie na to ze sharuje.. Rotfl!
Grudgie pinguje hwli
Ja , Gaostic i Zazek Głupie szmaty nie umieja inaczej to tak próboja
A juz bylo 12% do 121:P kurw...
aragorn uczciwy
30-12-2006, 12:27
Grudgie pinguje hwli
Ja , Gaostic i Zazek Głupie szmaty nie umieja inaczej to tak próboja
A juz bylo 12% do 121:P kurw...
Co to pinguje(wiem jestem noob)?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.