Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
No nic w sumie, meli chłopcy łeb na karku bo potrafili niby takimi najtami zabić całkiem ładne lvle, a to, że ktoś się dał w trapa złapać z windą to już nikt tego nie pamięta... ;)
@Lord Of The Soliders
No ładnie ładnie...
A czy Pasterz~ i Tehec & Tahac to nie Ci sami 2 ludzie?
pierwsze slysze zeby siali postrach jesli to o nich mowa. jedyne co potrafili robic to wykorzystywac uh trapy w kazo elevator. a ci co tam padli musze powiedziec ze zasluzyli, kazdy wiedzial ze to trap a jak wchodzili to sami sa sobie winni. i nic poza tym, zreszta sam ich tam keidys zabilem o dziwo w duecie z kardearem(!) w ich wlasnym trapie :P z tego co wiem to sa te same osoby co pasterz itp... takze ziom~
tak ziom eternal~ latał z nimi, pamietam jak bodajże była tibia 7.4 ( gdzie jeszcze antiluringu nie było ) skillowałem sobie na monku niedaleko veno, a tehec czy tam tahac ( nie pamietam bo było to dawno ) z ziomem ciągneli 3 gsy do zachodniej bramy venore ;d no nic ja nie padłem, ale monk maker tak i 2 moich ziomków knightów którzy sobie tam skillowali ^^
Arturo Soprano
18-01-2007, 16:12
Lord Of The Soliders - z tego samego miasta co ja i Corlic, ma tez 100 rp na Furorze, nick Yiubh Do'Urden :p
@down
Nie chodzilo mi oto zeby sie pochwalic wiec nie wiem czego sie czepiasz....
Lord Hybrid
18-01-2007, 16:17
Lord Of The Soliders - z tego samego miasta co ja i Corlic, ma tez 100 rp na Furorze, nick Yiubh Do'Urden :p
O tak. jesteś zajebisty bo jesteś z tego samego miasta co Corlic. Gz
Trialowiec
18-01-2007, 18:11
Panowie, mam takie pytanie...
Zbieram info na temat takich oto osób:
Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders
Interesuje mnie życiorys tych postaci, kto nimi gra/grał itd.
Ahh jeszcze jedno - jak się nazywali 2 knighci którzy na początku Galany siali postrach, mieli coś koło 50 lvli i podobne imiona... pamięta ktoś?
Pozdrawiam wszystkich.
PM jesli chcesz coś więcej wiedzieć o tych panach.
Trialowiec
18-01-2007, 18:17
pierwsze slysze zeby siali postrach jesli to o nich mowa. jedyne co potrafili robic to wykorzystywac uh trapy w kazo elevator. a ci co tam padli musze powiedziec ze zasluzyli, kazdy wiedzial ze to trap a jak wchodzili to sami sa sobie winni. i nic poza tym, zreszta sam ich tam keidys zabilem o dziwo w duecie z kardearem(!) w ich wlasnym trapie :P z tego co wiem to sa te same osoby co pasterz itp... takze ziom~
Co Ty się ich tak czepiasz? To chyba lepszy sposób na fragi niż używanie botów jak HWL. Duża część tych fragów nie była robiona w uh trapie więc jak nie wiesz to nie komentuj.
Tym panom należy sie pokłon za ubicie tylu szwedzkich ku**.
W przeciwieństwie co do niektórych nie bali sie o swoje postacie. :baby:
Boltina89
18-01-2007, 18:23
Sytuacja gdy Lagi nie pozwalaja na normalna gre staje sie coraz to bardziej nie do zniesienia. Mimo to stara sie kazdy z nas cos w tej Tibii ulepszym etc.
Ja bym chcial umiescic tutaj swoje ogloszenie ;)
BUY ALL EYES PATCHES HOOKS AND PEG LEGS ...
Poza tym z dobrych i zaufanych zrodel wiem, ze na sell za kase w Tibii badz kase w rl jest 100+ LvL na Galanie i na pewno nie ma hunta...
Tak poza tym dawno nie gralem, bylem retired, a gdy chcialem wrocic przywitaly mnie lagi. Takze poucze sie jeszcze ten czas poki nie skoncza sie lagy i potem witamy PG ;)
Pragne wszystkich pozdrowic i pogratulowac Catri Barabian Outfita... Pozdro
aragorn uczciwy
18-01-2007, 19:06
Boltina ja mam na sell hak i peg leg:P Offer?:>
Taa, lagi sa nie do zniesienia..;/ DLa tego sobie zabijam czas na candi:P
Raziel kosiaz
18-01-2007, 20:00
O.o Weście jeszcze powiedzcie coś o tych 2 strasznych pannach :)
Lubię historie galanay
Boltina89
18-01-2007, 21:15
Cannot connect to a login server.
Error:Disconnected from server
For more information take a look at the FAQsin the guide section at www.tibia.com
A na Tibii.com
Nie wiem co sie dzieje z Tibia, ale dzieje sie coraz gorzej. Na dodatek to zniecheca graczy. Trzeba (CipSoft?) cos z tym zrobic...
BUY ALL PEG LEGS HOOKS AND EYES PATCHES
PoZdRo
Boltina89
18-01-2007, 21:16
Error:Disconnected from server
For more information take a look at the FAQsin the guide section at www.tibia.com
A na Tibii.com
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.
Nie wiem co sie dzieje z Tibia, ale dzieje sie coraz gorzej. Na dodatek to zniecheca graczy. Trzeba (CipSoft?) cos z tym zrobic...
PoZdRo
Segalczuk
18-01-2007, 21:32
Poza tym z dobrych i zaufanych zrodel wiem, ze na sell za kase w Tibii badz kase w rl jest 100+ LvL na Galanie i na pewno nie ma hunta...
Na sell jeste egeenetoo , nieprawdaz ;o ? Search gild.
Mozna sie dowiedziec ile kosztuje?:p Bo gra Master Sorkiem mnie juz nudzi zawsze lubilem grac Knight:D Jezeli to o Ege~ chodzi:P
aragorn uczciwy
18-01-2007, 22:05
Errorisconnected from server
A na Tibii.com
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.
PoZdRo
ja mam na sell hook i peg leg... Offer?
Racja czesto ostatnio w tibi sa widywane lagi, kicki, oraz czasami servery sa offline... Tibia teraz jest jzu prawie jak OTS^^ Kiedys to nie bylo tyle problemow z tibia..;/
Co Ty się ich tak czepiasz? To chyba lepszy sposób na fragi niż używanie botów jak HWL. Duża część tych fragów nie była robiona w uh trapie więc jak nie wiesz to nie komentuj.
Tym panom należy sie pokłon za ubicie tylu szwedzkich ku**.
W przeciwieństwie co do niektórych nie bali sie o swoje postacie. :baby:
czepiam sie bo niektorzy wielbia ajkies glupoty, a oni botow tez uzywali. nie trzeba byc zadnym ekspertem w pvpv zeby we 2-3 kogos spkowac, potem wlezc do windy bez wyjscia i nawet jejihebv mogl im tam naskoczyc, to sie nazywa game weakness abuse. jesli juz mialbym wyroznic jakiegos uh trapera to w thais bylo 3 takich, nie pamietam nickow, ale lev 20-30, zabilio yahela 2x, rainfangera, i wielu innych, i w przeciwienstwie do Twoich 2 idoli nie robili tego w miejscach gdzie nikt ich nie mogld dostac, bylo o wiele wiecej finezji i o wiele bardziej kombinacyjnie. Twoi 2 panowie sie do niech nie umywali :p
ganialem i jednych i drugich wiec cos o tym wiem, co do bania sie o postacie, tez mi bohaterstwo, wyzsze lev zaczei zabijac bedac retired na sowich charach i wiedzac ze jzu niebeda tu grac, wiec co sie mieli martwic? w ten sposob zaden random pk sie nie boi, poza tym w elevatorze byli nie do zabicia(do momentu) ;)
boltina za ile mozna kupic twOJOM protekcje bo zdaje sie ze sprzedajesz ;p
boltina za ile mozna kupic twOJOM protekcje bo zdaje sie ze sprzedajesz ;p
Rotfl,
Na sell jest eggeneto potem "bracia" sharing Boltiny GL :):):):)
"Niewiadomo co
niewiadomo gdzie
niewiadomo kiedy" xDDDDd
Rotfl,
Na sell jest eggeneto potem "bracia" sharing Boltiny GL :):):):)
Tak cię to boli ?, to nie twój problem, niech robi co chce...
Lord Hybrid
19-01-2007, 00:10
Sytuacja gdy Lagi nie pozwalaja na normalna gre staje sie coraz to bardziej nie do zniesienia. Mimo to stara sie kazdy z nas cos w tej Tibii ulepszym etc.
Ja bym chcial umiescic tutaj swoje ogloszenie ;)
BUY ALL EYES PATCHES HOOKS AND PEG LEGS ...
Tak poza tym dawno nie gralem, bylem retired, a gdy chcialem wrocic przywitaly mnie lagi. Takze poucze sie jeszcze ten czas poki nie skoncza sie lagy i potem witamy PG ;)
Pragne wszystkich pozdrowic i pogratulowac Catri Barabian Outfita... Pozdro
Moze to nie o Egee chodzi =) NOHAS msg me
Parencikos
Jan 19 2007, 09:17:38 CET Killed at Level 95 by Konda
09:19 Konda [176]: im back ;)
Czyzby wielki wodz konda przestal sie bac i powrocil do walki :o ( ktorej i tak nigdy nie wygra)???.. Dla mnie bardziej prawdopodone ze wychylil glowke z norki bo sie bal ze ludzie o nim zapomnieli... i znowu sie schowa8o
Lord Hybrid
19-01-2007, 11:30
Parencikos
Czyzby wielki wodz konda przestal sie bac i powrocil do walki :o ( ktorej i tak nigdy nie wygra)???.. Dla mnie bardziej prawdopodone ze wychylil glowke z norki bo sie bal ze ludzie o nim zapomnieli... i znowu sie schowa8o
Był 10 minut w nocy... wiadomo po co. A potem z rana 5 + 15 minut i logout.
Boltina89
19-01-2007, 12:17
Cos mi sie wydaje, ze nudy na Galanie to juz przeszlosc ;)
Smutno mi, ze padlo na Polaka, bo zadnemu z HWL zle nie zycze...
To dowod dla niedowiarkow, ze niby Konda to noob itd. Jesli chodzi o mnie to nie mam do nikogo zadnych "ALE", ale w sposob w jaki traktuje sie takiego gracza jak Konda mnie smieszy. To wkoncu The Best LvL on Galana World...
BUY ALL HOOKS,EYE PATCHES,PEG LEG ... PLEASE MSG ME WITH OFFERS... REALLY NEED THAT - tak poza wszystkim
PozDrO
To dowod dla niedowiarkow, ze niby Konda to noob itd. Jesli chodzi o mnie to nie mam do nikogo zadnych "ALE", ale w sposob w jaki traktuje sie takiego gracza jak Konda mnie smieszy. To wkoncu The Best LvL on Galana World...
BUY ALL HOOKS,EYE PATCHES,PEG LEG ... PLEASE MSG ME WITH OFFERS... REALLY NEED THAT - tak poza wszystkim
PozDrO
Nudy na Galanie dalej beda bo watpie zeby to chwilowe pokazanie sie kondy cos zmienilo..
..to ze ma najlepszy lvl to nie znaczy ze nie noob.. Ci co tak twierdza na czyms to opieraja.. a wystarczy poogladac kilka filmikow z war.. zwrocic uwage na postawe kondy i wyciagnac wnioski...
ps. Mala poprawka. Konda to nie noob ... Konda (postac) jest bardzo dobra Konda (czlowieczek co nia gra) to noob XD
Parencikos
Ok lets go to next frags !! :evul:
Szkoda ze sie cieszysz z fraga kondy a nie jakigos swojego.. czyzby to bylo nie realne8o
Raziel kosiaz
19-01-2007, 13:56
Nie wiem co macie do kondy moim zdaniem jest dobry.
Także w PvP. Widzałęm dużo filmów z wojny z nim moim zdaniem gildia kondy jest bardziej zgrana lecz nie jestem po nikogo stronie bo tam i tam mam kumpli..
Boltina89
19-01-2007, 13:59
Mimo wszystko zachowanie Kondy na Battle's nie bylo dobre. Powiedzialbym , ze sral ;) i to bradzo...
Moze jednak teraz wszystko przemyslal i poswieci sie grze jak kiedys(nie w sensie czasu , ale ze bedzie mial olew na dedy)
Jesli to, ze urodzilo mu sie dziecko to prawda to teraz pewnie ma w dup** Takie cos jak Tibia, bo dziecko to wspaniala rzecz dla kazdego...
Pozdro ;)
Raziel kosiaz
19-01-2007, 14:39
"Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution."
~Wiadomość z tibia.com
Naprawiają problem z lagami :D
Choc teraz jak gram nie ma już takich dużych lagów :D
PozDrO
level o niczym nie swiadczy, pograsz troche wlasnym nie kupionym charem to zrozumiesz ;)
ta, a gdzie ty wtedy byles? jak zwykle chyba tylko na forum ;)
Nie wiem co macie do kondy moim zdaniem jest dobry.
Także w PvP. Widzałęm dużo filmów z wojny z nim moim zdaniem gildia kondy jest bardziej zgrana lecz nie jestem po nikogo stronie bo tam i tam mam kumpli..
to jan ie wiem co ty za iflmiki widziales O.o
Mimo wszystko zachowanie Kondy na Battle's nie bylo dobre. Powiedzialbym , ze sral ;) i to bradzo...
Moze jednak teraz wszystko przemyslal i poswieci sie grze jak kiedys(nie w sensie czasu , ale ze bedzie mial olew na dedy)
Jesli to, ze urodzilo mu sie dziecko to prawda to teraz pewnie ma w dup** Takie cos jak Tibia, bo dziecko to wspaniala rzecz dla kazdego...
Pozdro ;)
a co ty wiesz jak bylo kiedys? konda zawsze masakrycznie przejmowal sie akzdym jednym dedem, co najmniej 3x byl retiored bo padl, wiec nie mow "przestanie sie przejmowac jak kiedys" bo nie wiesz o czym mowisz.
chyba ze to keidys to jak byl na rooku ;)
Szkoda ze sie cieszysz z fraga kondy a nie jakigos swojego.. czyzby to bylo nie realne8o
OMFG Co za kretyn, sila sd kondy jest 2.5 krotnie silnijsza od mojego...
Panie tharrin wiesz co to jest szkola? a nawet jak bym byl wtedy na tibi to po co mnial by mi konda mowic o akcji?
Widze ze ten 70 sorc wyrasta na nastepnego MASTERA (chodzi mi o tego Uzu~) i w dodatku mysli ze jest w wojnie. Hmm czyzby uzupatorka sprzedala chara? confused:
Trialowiec
19-01-2007, 16:39
nie trzeba byc zadnym ekspertem w pvpv zeby we 2-3 kogos spkowac,
Dlatego Ty mialeś mnóstwo fragow.
jesli juz mialbym wyroznic jakiegos uh trapera to w thais bylo 3 takich, nie pamietam nickow, ale lev 20-30, zabilio yahela 2x, rainfangera, i wielu innych,
W takim razie nie widziales listy fragow THC team xD
Twoi 2 panowie sie do niech nie umywali :p
Dlatego THC team zna prawie cala galana a Twoich chlopkow nikt?
co do bania sie o postacie, tez mi bohaterstwo, wyzsze lev zaczei zabijac bedac retired na sowich charach i wiedzac ze jzu niebeda tu grac
Jeśli mi się dobrze wydaje to byłes w podobnej sytuacji a jednak nie szalałes.
Skoro to dla Ciebie nie jest niczym szczególnym to powinieneś jako pierwszy walczyc Wybawco Uciśnionych Graczy Na Galanie.
Ostatecznie wykupiłeś swojego chara jednak, co nie zmienia faktu że i tak cie uwala xD
poza tym w elevatorze byli nie do zabicia
Jak mówiłem już wczesniej duża część fragów nie byla robiona w windzie.
Swoje teorie uzasadniasz na wymyslonych podstawach o których pierwsze słysze mimo ze znam tych ludzi od 4 lat.
Chciałbym jednocześnie zdementować informacje o sharingu.
Tahac, Tehec, Got'hia nie dzielili nigdy konta.
I wracając do tematu windy.
Jeśli Cie interesuje to jestes w posiadaniu filmiku który był robiony po update który uniemożliwiał robienie uh trapów.
Na filmiku tym widać jak Pasterz the Axemaster aka Got'hia soluje w ciasnym pomieszczeniu 9 graczy z 100+ lvlem. Z czego połowa to sorcowie i paladyni.
Nawet najlepszy uh bot nie wyuha cie z tak masowego UE. Ubił połowe z nich i jeszcze zdązyl uciec.
Nie wiem skąd sie bierze taka pogarda dla ludzi u Ciebie. Kolesie dobrze robili, ubijali tych co ostatnio trzymali Cie w pz campie.
Panie tharrin wiesz co to jest szkola? a nawet jak bym byl wtedy na tibi to po co mnial by mi konda mowic o akcji?
Don't worry. Przyzwyczaj sie ze jesli nie byłeś online caly dzien jak Tharrin wtedy gdy byłes potrzebny to u niego juz jesteś noobem albo Bóg wie kim.
Wszystko musi być według zasad Wielkiego Wybawiciela Świata.
Oczywiście gratuluje mu ambicji. xD
Skoro to dla Ciebie nie jest niczym szczególnym to powinieneś jako pierwszy walczyc Wybawco Uciśnionych Graczy Na Galanie.
Ostatecznie wykupiłeś swojego chara jednak, co nie zmienia faktu że i tak cie uwala xD
Swoje teorie uzasadniasz na wymyslonych podstawach o których pierwsze słysze mimo ze znam tych ludzi od 4 lat.
Jeśli Cie interesuje to jestes w posiadaniu filmiku który był robiony po update który uniemożliwiał robienie uh trapów.
Na filmiku tym widać jak Pasterz the Axemaster aka Got'hia soluje w ciasnym pomieszczeniu 9 graczy z 100+ lvlem. Z czego połowa to sorcowie i paladyni.
Nawet najlepszy uh bot nie wyuha cie z tak masowego UE. Ubił połowe z nich i jeszcze zdązyl uciec.
Nie wiem skąd sie bierze taka pogarda dla ludzi u Ciebie. Kolesie dobrze robili, ubijali tych co ostatnio trzymali Cie w pz campie.
Don't worry. Przyzwyczaj sie ze jesli nie byłeś online caly dzien jak Tharrin wtedy gdy byłes potrzebny to u niego juz jesteś noobem albo Bóg wie kim.
Widzialem ten filmik kiedys i z tego co pamietam zabil 5 osob, 4 sorcow i palka :) to byly dwa 100+ lvl jeden jaikies 90, 80 i jakis tam jeszcze, jak znasz pasterza to spytaj sie czy nie ma tego filmiku gdzies jeszcze :P
Ajron 88
19-01-2007, 17:05
Xenthorku troche sie zagalopowales , jesi twierdzisz ze z tego zaden bot by go nie wyuhal.. to jak on sie wyuhal ? :P , pozatym majac w pamiecie ta akcje Pasterza~ w windzie PO update, jestem gotow stwierdzic ze to byl uh bot, on za duzo pisal , za duzo pm'ow otwieral uhajac sie jednoczesnie , ja wiem ze sie da , ale jesli atak byl na tyle zmasowany jak mowisz , to to raczej jest niemozliwe.
co do Kondy, wielu z was psioczy na niego , ale trzeba sobie otwarcie powiedziec, Konda bogiem pvp nie jest , slaby tez nie jest , wiec o co biega ? Ilu z was jest znanymi talentami w pvp ? swietnymi taktykami ? mala czesc z was to sredniaczki , lwia czesc was to zwyczajni nieudacznicy , wiec jakim prawem probujecie zbesztac kogos lepszego od was o przynajmniej klase ?
a co ty wiesz jak bylo kiedys? konda zawsze masakrycznie przejmowal sie akzdym jednym dedem, co najmniej 3x byl retiored bo padl, wiec nie mow "przestanie sie przejmowac jak kiedys" bo nie wiesz o czym mowisz.
chyba ze to keidys to jak byl na rooku ;)
ja mu sie tam nie dziwie ze sie wkurza bo ile mozna razy padac, ile razy kupowac nowe blessy, ile razy probowac cos od nowa. z tego co pamietam to ostatni ded mial 3 minuty potym jak sie zalogowal ale nie jestem tego dokladnie pewien, chyba sie myle, co nie zmienia faktu ze konda padl ostatnimi czasy chyba z 7 razy.
OMFG Co za kretyn, sila sd kondy jest 2.5 krotnie silnijsza od mojego...
Widze ze ten 70 sorc wyrasta na nastepnego MASTERA (chodzi mi o tego Uzu~) i w dodatku mysli ze jest w wojnie. Hmm czyzby uzupatorka sprzedala chara? confused:
1. Nie musisz nikomu uswiadamiac jaka masz sile a jaka konda.( to przeciez oczywiste )
2. Nie mysle ze jestem w wojnie... ( chyba ze ty lepiej wiesz o czym ja mysle)
3. Sprzedaz chara... ( potrzebuje kogos do opowiadania bajek, mysle ze sie nadajesz)
Pozdro
Xenthorku troche sie zagalopowales , jesi twierdzisz ze z tego zaden bot by go nie wyuhal.. to jak on sie wyuhal ? :P , pozatym majac w pamiecie ta akcje Pasterza~ w windzie PO update, jestem gotow stwierdzic ze to byl uh bot, on za duzo pisal , za duzo pm'ow otwieral uhajac sie jednoczesnie , ja wiem ze sie da , ale jesli atak byl na tyle zmasowany jak mowisz , to to raczej jest niemozliwe.
co do Kondy, wielu z was psioczy na niego , ale trzeba sobie otwarcie powiedziec, Konda bogiem pvp nie jest , slaby tez nie jest , wiec o co biega ? Ilu z was jest znanymi talentami w pvp ? swietnymi taktykami ? mala czesc z was to sredniaczki , lwia czesc was to zwyczajni nieudacznicy , wiec jakim prawem probujecie zbesztac kogos lepszego od was o przynajmniej klase ?
lol, powiedz mi dzieku komu teraz toxo, xioss, febb itp moga sobie grac?
Kuczer88
19-01-2007, 18:59
lol, powiedz mi dzieku komu teraz toxo, xioss, febb itp moga sobie grac?
Ja pie... jaki Ty jestes koles głupi( brak mi słow na twoja osobe)-.-. A powiedz mi dzieki komu konda mogł grac ? Nie znasz odpowiedzi na to pytanie i na inne pytania dotyczące tego serwera. Wiec prosze Cie nie udzielaj sie tu wiecej bo to tetam właśnie o galanie -.-. Nie będe Ci tłumaczył o co mi chodzi bo ludzie ktorzy sie znają wiedza o czym mówie.
haha, zabijali tych co mnie trzymali w pzcie teraz? nie, zabijali ludzi na randomie, w tym moich kumpli(no i moich niedawnych wrogow sila rzeczy tez), takie z nich mastachy? to jakim cudem 2 vs 2 paldi ode mnie i kardeara? jeden padl w wlasnym uh trapie(winda) bo go wyprzedzil kardear a drugiemu w tym samym trapie(juz nie uh trap) braklo uhow.
i nie mowi mi o tym kto ile mial fragow, ja swoim sorcem w samym listopadzie mialem prawie 40(i wszsystkie justified, kto widzial mojego sorca wie ze nie ma rsa), i o czym to swiadczy? o niczym. zabic kogos kto nie umie grac albo nie spodziewa sie ataku to zadna sztuka, nawiazujesz do moich fragow? ja walczylem w wojnie z przeciwnikiem dobrze przygotowanym i bardo dobrze zorganiowanym(dodam ze to byla moja pierwsza wojna, walki 2 vs 2 cz 1 vs 1 to co innego niz 10 an 10), a nie z random nobami w kopalniach kazo. jak nie widzisz roznicy to idz sie naucz grac, i chce ten filmik na msnie jak on solo zalatwia 5 graczy na raz, i to bez bota ;) wez moze daj im swojego xenthorka jesli ejszcze mazs do niego dostep i niech nas anucza walczyc? i zsoluja cale hwl? :) jest ich 2 to razem wg ciebie 10 moga zabic, kazdy po 5. dadza rade, an 2x ich wezma i hwl ma pzresrane,
got'hia nie byla sharowana? spytaj cos na ten temat mojej "dobrej" kolezanki lady slodziutkiej, albo kolegi zioma.
moze i nie jestem super fighterem ale probuje, a ty jak wiekszosc polakow tylko gadasz, kiedy to bylo? z miesiac temu jak mi na msnie pisales jak to ty z kumplami ktorym juz nic nie zalezy bezdiecie eliminowac wrogow bo nie macie nic do stracenia? ilu uibiles? zadnego? tak wlasnie sadzilem. a i zapomnialem jak to nam miales pomagac w wojnie, tylko nie barzdo wiem na czym ta pomoc polegala bo nic nie zrobiles.
a co do siedzenia on line, nie gadaj o czyms o czym nie masz nawet malenkiego pojecia, akurat mnei bylo najmniej, logowalem sie glownie na akcje, i to mi niektorzy zarzucali, np ze nei bylo mnie na vent ;) spytaj adelao :D
a o moich noobach z thais nikt nie slyuszal? pewnie dlatego ze 3/4 to trade chary teraz - ci coktorzy by mogli ich pamietac, a twojego teheca i tahaca moze skojarzyly tu ze 4 osoby?
PS:
przypomnialem sobie jednego "nooba" memphis black, 2x yahel, raz rainfanger + wielu innych, w thais w miejscach gdzie sa wyjscia i gdzie mozna go zbaic, nie tak jak kazo elevator gdzie chowajac sie po pK twoi "mistrzowie" byli nietykalni.
PS2:
co do zabicia tych ilus tam solo "bez bota" kazo elevator to trap, jak tutaj zdaje sie atlas prowadzil wywody, knight obladowany uhami jesli tylko jest zdolny sie wyuhac zawsze wygra, a przeciwnik nie mial mozliwosci manewru pewnie, ale tylko zgaduje, czekam an ten filmik o "mistrzach" :)
Poznanski Rycerz
19-01-2007, 20:07
co mnie przeraza ? glupota tharrina
Nie wytykaj wszystkim ze nic nie robili bo naprawde GOWNO zrobiles... NIC nie zrobiles a nie sorry zaplaciles wiec zamknij sie bo sie tego sluychac nie da.
Wszyscy wiedza jakie twoje pvp jest ( a jakie w twojej skromnej opini)
Jest zerowe co pokazales na openbattle THAIS-AB na ktorym padles...
Ale jestes madry hahahaha " jesli knight jest zdolny sie wyuhac to wygra " Odkryles tajemnie hahaha jaki ty jestes zalosny
Pasterz wtedy na bank mial bota... xD otwieral bp i jednoczesnie pisal :] w miare szybko i zgrabnie xD
THarrin wiadaomo ty kiedys konde zabiles ale akurat deadlisty nie dzialaly, twoje pvp jest rowne 0. Kiedy duel z toxo?
Cataclism
19-01-2007, 20:09
omg co za historie XD jedno jest prawda ! konda to masta xD
1% do m lvl a tu kicha xD nie moge nawet isc na behe co 20 min kick ;p
Poznanski Rycerz
19-01-2007, 20:11
@up
Konda akurat na wojnach zazwyczaj ze swoich rol sie wywiazywal ... pvp ma dobre, na pewno nie jakies wybitne jak Tharrin, ale zazwyczaj robilo co powinien
Cataclism
19-01-2007, 20:16
@up
Konda akurat na wojnach zazwyczaj ze swoich rol sie wywiazywal ... pvp ma dobre, na pewno nie jakies wybitne jak Tharrin, ale zazwyczaj robilo co powinien
uciekal i zostawial all zeby padli ? czy o cos innego chodzi ?
co mnie przeraza ? glupota tharrina
Nie wytykaj wszystkim ze nic nie robili bo naprawde GOWNO zrobiles... NIC nie zrobiles a nie sorry zaplaciles wiec zamknij sie bo sie tego sluychac nie da.
Wszyscy wiedza jakie twoje pvp jest ( a jakie w twojej skromnej opini)
Jest zerowe co pokazales na openbattle THAIS-AB na ktorym padles...
Ale jestes madry hahahaha " jesli knight jest zdolny sie wyuhac to wygra " Odkryles tajemnie hahaha jaki ty jestes zalosny
Pasterz wtedy na bank mial bota... xD otwieral bp i jednoczesnie pisal :] w miare szybko i zgrabnie xD
THarrin wiadaomo ty kiedys konde zabiles ale akurat deadlisty nie dzialaly, twoje pvp jest rowne 0. Kiedy duel z toxo?
nie bylo mnie w ab mistrzu? padlem na mostku thais, i tylko dlatego ze nikt na vent nie zrobil co im kazalem, tak to jest jak sie ma ludzi twojego pokroju za plecami - duzo gadaj - widza wroga to tylko haste or stronge haste i tyle ich bylo -, ja zrobilem moze i niewiele, ale to i tak 100x wiecej niz ty itobie podobni.
\
duel z toxo? hmm, moja sprawa jest dawno z nim wyjasniona, i osobiscie oferowalem mu duel zeby to rozwiazac, mam an to swiadkow. a ze sobie odpuscil to mi to nie przeszkazda.
wlasnie nie odkrylem tajemnicy z knightem, zdaje sie tylko ze mistrz xenthor tego nie wie, zalosny jestes ty, bo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. i to sa "death listy" - zapomniales wlaczyc slownik tym razem? what a shame :(
a co do mojej glupoty, ja jak na razie studiuje, skoncz gimnazjum to porozmawiamy na temat czyjejs wiedzy, ok? moze ci sie fartnie i cie obejmie amnezja maturalna geniusza edukacji :)
PS:
wciaz czekam na filmiki z akcjami z twoim udzialem z wojny... juz ze 3 miesiace? wszsytko co mowisz to zmyslanie albo puste slowa, a co wiesz o moim pvp? poza tym ze podobno kiedys widziales moje cialo an deragu? i ze padlem na wojnie? ty nie padles bo cie nie bylo jak cos sie dzialo :) albo byles tym co rzucal haste i wial :) a nie pisze skriomnie bo bronie sie przed waszymi atakami, jak mam sie bronic inaczej niz przytaczajac fakty? szkoda ze ty tego nie potrafisz - preferujesz roznego rodzaju insynuacje badz tez klamstwa :)
PS:
dowartosciuje cie, tharrinem na monsterach lazcnie zalapelm ze 30 zgonow, jak nie wiecej. a w pvp moze.. hmm? liczac na lev od 20 w gore to dokladnie
lev 42 - sugusit mnei zdjal z tym knightem - drugim charem xerizezo
i potem 2x wojna
to by bylo na tyle "mistrzu".
ide bo sie spoznie, odpisze na twoje bzdury pozno w nocy albo jturo :P zalezy o ktorej wroce, 3maj sie i owocnej nocy w tworzeniu nowych faktow zycze:)
Poznanski Rycerz
19-01-2007, 22:30
WOW tharrin ale angielszczyzna zajechalo
ur enagalhas pefract are
Od kiedy gastronomiczna to studia? ^^
Nie uzywalem tibicam .. zapytaj kogos czy ma film jak keekz pada albo nuskei whatever
Na dragach padles losiu i miales albo aola albo ktos wczesniej zlootowal twoje cialo ... 3 dragi tam byly lurniete
Twoje argumenty sa takie : ty zmyslasz
infantylny studencik xD
aragorn uczciwy
19-01-2007, 22:36
I znowu zaczeliscie sie obrazac nawzajem...
Nie wiem jak wy, ale ja mam dalej algi na Galanie..;/
Boltina ty slepa palo(nie mam na mysli urazenia cie) pisze ci ze mam ans ell peg leg i hook...
nie bronie tam tharrina ale wymadrzasz sie troszke, moze rzeczywiscie pokaz jaks filmik z tych Twoich dzialan fenomenalnych czy cus, bo tu zionie w kolko tylko Twoim suchym "infntylnym" gadaniem. jak masz cos do tharrina to mu napisz na msn bo to Twoje wyzywanie az sie zenujace robi jak caly ten temat ;s
Boltina nadal nie wiem za ile mozna kupic TwoJOM protekcje, ktora oferujesz na trade channel'u.
Poznanski Rycerz
19-01-2007, 22:40
Ja nie mowie ze jakas role odgrywalem w wojnie, bo wojna glownie trwala w wakacje a wyjechalem wtedy ^^
Ale tharrin tak gada ze smiac sie chce xD
Macie wydarzenie z Galany ..Dzis byl atak na Liberty piratow a wkrotce potem na thais prymitywów..Ktos wie czy moze byl jakis locik z ataku na thais??
Raziel kosiaz
19-01-2007, 22:55
Nom pokażcie jakieś filmy z wojny z galany :)
Lubię oglądać z galany filmy.
P.S : Fajnie jest to ze chociaż się nie lubicie to wszystko tu piszecie :)
Pozdro ;)
nie bylo mnie w ab mistrzu? padlem na mostku thais, i tylko dlatego ze nikt na vent nie zrobil co im kazalem, tak to jest jak sie ma ludzi twojego pokroju za plecami - duzo gadaj - widza wroga to tylko haste or stronge haste i tyle ich bylo -, ja zrobilem moze i niewiele, ale to i tak 100x wiecej niz ty itobie podobni.
\
Padłes bo nie wiedzieć czemu dałeś się wysunąć. Uhałeś się świetnie przyznaje. Jednak pareset postów wcześniej przyznałeś, że nie byla to niczyja wina że "dostałeś combo większe niż masz hp" - czy coś w tym stylu. Odszedłeś? Twoja sprawa. Dla mnie Galana nie ma przyszłości - chyba ze z HWL wypadnie Rica Thim i inni pkerzy.
Xenthor <3
hail Kazordoon~
hail thc team
Trialowiec
20-01-2007, 01:01
Xando <3
Hail Kazordoon~
Hail thc team
Hail Foedus Regum
@Tharrin
Weź Ty się już skończ popisywać jaki supcio to Ty nie jesteś.
Nawet z Ravem sie zgodze chyba pierwszy raz w zyciu ze noob jestes.
I Ty mowisz ze padles 30 razy od monstera lol. Jakie Ty chcesz miec pvp jak potwora nie umiesz zabic. I nie zwalaj ze padasz zawsze przez laga albo kicka. Bo ja jakos mam neostrade na ktora wszyscy narzekaja a od potwora nie padlem przez 78 levele. A w calej swej karierze ubil mnie tylko Konda i Raa a trapow od hwl mialem wiecej niz Ty wlosow na jajach.
Twoje gadanie mozna okreslic jednym slowem "biegunka", nic sie nie czyma kupy, sam sobie wkrecasz jakies wymyslone historie. Nie schizuj sie wyloozuj.
Prawda jest taka ze era palkow gdy dominowalo del toro minela i twoja postac jest nikim mimo ze ma 120 lvl czy ktory tam masz. Daj mi knighta na faccu z 50 lvl a w ciasnym pomieszczeniu zasoluje Cie jak rata.
I skoncz najezdzac na cheaty bo polowa twojej gildi ich uzywala a Ty ich ciagle broniles.
Dobra wracam sie uczyc na psychologie :(
01:29 Something sinister is going on in the desert north of Darashia. :p
Ja pie... jaki Ty jestes koles głupi( brak mi słow na twoja osobe)-.-. A powiedz mi dzieki komu konda mogł grac ? Nie znasz odpowiedzi na to pytanie i na inne pytania dotyczące tego serwera. Wiec prosze Cie nie udzielaj sie tu wiecej bo to tetam właśnie o galanie -.-. Nie będe Ci tłumaczył o co mi chodzi bo ludzie ktorzy sie znają wiedza o czym mówie.
Konda dzieki sobie mogl dalej grac, i nie chodzi mi o ta wojne tylko te wczesniejsze gdzie konda wychodzil i solo potrafil zabic pare osob takich jak np. cieciu pali itp na tibia.com nie moglem znalesclisty fragow tych wojen, bo usuneli chyba. Pewnie widziales te filmiki oladnij sobie jeszcze raz ;>
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/search/1/Guild%20wars//Galana/0
@Trialowiec
Napisałem Ci na PM ze 2 dni temu. Wciąż czekam na odpowiedź.
PS. Piszę tutaj bo chyba nie patrzysz na pm.
Pozdrawiam.
Tharrin pomoz mi napisac prace, bo widze ze jestes swietny w pisaniu wypracowan na pol strony8o Albo nie , sorki odwoluje bo ty duzo piszesz ale z tego nic nie wynika:confused: pomysl czasem o streszczaniu i konkretyzacji:D
Poznanski Rycerz
20-01-2007, 13:30
@uzu
Nie polecam tharrina ^^, robi pelno ortow i bledow wszelkiego rodzaju ^^ tak przezywa ...
Boltina89
20-01-2007, 14:13
Chcialbym poprosic Ravena i Tharrina o zakonczenie monotonnej klotni kto lepszy itd. Oboje mieliscie swoje fraggi , swoj poglad na ta gre, ale co najwazniejsze to to, ze oboje wbiliscie wysokie Levki...
A propos Kondy. To co napisal Adelao to to, co ja chcialem w swoim poprzednim poscie napisac. Ale Tharrin zdazyl mnie zjechac, ze co ja moge wiedziec o przeszlosci skoro chara kupilem....A duzo wiem i pamietam wojny, gdzie Konda po 20 fraggow z czego polowa solo...
A to tak na marginesie =
Boltina [129]: Selling Golden Legs,Skull Helmet,GoldenArm(Acc Cash,Items) Buying B Robe<13k>C Legs<18k> .... Selling House , Venore 130sqm+(only good offeraccept) BUYING PEGS LEGS,EYES PATCHES and HOOKS....
Jakby ktos byl zainteresowany pisac w grze....
PozDro
Boltina89
20-01-2007, 14:41
Boltina nuuub :D
No co? ;)
Do Ciebie to juz na bank nic nie mam
A oferty nadal aktualne ;)
Te ceny sa smieszne zwlaszcza za c legi :cup:
Boltina89
20-01-2007, 14:45
Te ceny sa smieszne zwlaszcza za c legi :cup:
A tam.. Lepiej czasem poczekac i kupic dobrze...
Poza tym wole trudzic sie z cenami, bo i tak w tych lagach nic nie da sie zrobic...
PozDro
Ja nie mowie ze jakas role odgrywalem w wojnie, bo wojna glownie trwala w wakacje a wyjechalem wtedy ^^
Ale tharrin tak gada ze smiac sie chce xD
wlasnie ze pisales, przez te wszytkie postyp isales od samego poczatku ze zrobiles wiece niz my, ze my to dupy wy mielsicie usper akcje itp, od tego to sie wzssytko zaczelo, znow asm sobie zaprzeczasz. PS: wojna trwala kwiecien do teraz, wyjechales na pol roku? O.o to kto pisal za ciebei na forum?
Padłes bo nie wiedzieć czemu dałeś się wysunąć. Uhałeś się świetnie przyznaje. Jednak pareset postów wcześniej przyznałeś, że nie byla to niczyja wina że "dostałeś combo większe niż masz hp" - czy coś w tym stylu. Odszedłeś? Twoja sprawa. Dla mnie Galana nie ma przyszłości - chyba ze z HWL wypadnie Rica Thim i inni pkerzy.
padlem bo nie zdazylem zareagowac jak wpadli na mostek, tylko dlatego ze mialem malego laga, ci co graja wiedza ze jak ci nagle grupa 10 osob wejdzie na screen to tak ejst, nie bede sie klocil i udowadnial, nie wiecie to znaczy ze malo wiecie i tyle :p i to nie zalezy od rodzaju neta. ale mimo wzssytko moglem wyjsc z tego trapa w pare sekund jakby gildia mi pomogla, a tam tylko dravenor probowal dfy uzywac, reszta zwiala i tyle. nie mam zalu ze padlem, zdarza sie takei ryzyko, moglem dac loga a nie probowac nas zebrac na mostku i walczyc, podjalem ryzyko i opleglem, prosta sprawa. wojna to wojna bylem na to gotowy. jedyne na czym sie zawiodlem to tzw "guild mates".
Xando <3
Hail Kazordoon~
Hail thc team
Hail Foedus Regum
@Tharrin
Weź Ty się już skończ popisywać jaki supcio to Ty nie jesteś.
Nawet z Ravem sie zgodze chyba pierwszy raz w zyciu ze noob jestes.
I Ty mowisz ze padles 30 razy od monstera lol. Jakie Ty chcesz miec pvp jak potwora nie umiesz zabic. I nie zwalaj ze padasz zawsze przez laga albo kicka. Bo ja jakos mam neostrade na ktora wszyscy narzekaja a od potwora nie padlem przez 78 levele. A w calej swej karierze ubil mnie tylko Konda i Raa a trapow od hwl mialem wiecej niz Ty wlosow na jajach.
Twoje gadanie mozna okreslic jednym slowem "biegunka", nic sie nie czyma kupy, sam sobie wkrecasz jakies wymyslone historie. Nie schizuj sie wyloozuj.
Prawda jest taka ze era palkow gdy dominowalo del toro minela i twoja postac jest nikim mimo ze ma 120 lvl czy ktory tam masz. Daj mi knighta na faccu z 50 lvl a w ciasnym pomieszczeniu zasoluje Cie jak rata.
I skoncz najezdzac na cheaty bo polowa twojej gildi ich uzywala a Ty ich ciagle broniles.
wow nie padles bo expisz na ratach, ;) palkiem bez tarczy w 5-6 sekund mozesz pasc na malym lagu. aha, i tak w ogole - masz lev 2x mn iejszy, czyli parokrotnie mniej expa = expiles parokrotnie mniej razy, ze 2-3 conajmniej, wiec padles 10 x? to przemnorz to przez 3 to ci wyjdzie 30, poza tym nie liczylem sowich dedow nigdy, tak saobie rzucilem jak napisalem "zeby dowartosciowac ravertonka". jak ci to sprawuia przyjemnosc to moge powiedziec ze padlem 50x :) a aola nigdy nie uzywalem poza wojna, kumple towiedza, a co myslicie wy 2 to mnie nie interesuje. patrzcie jak ravenrton przezywa zewidizal moje cialo na dragu :) zazdrosc? pewnie to bylo wtedy co sobie marzyels ze mnie wykopiesz z dl iar i ci nie wyszlo, do tej poty cie to gryzie? ;) co do deadow - w sumie tak, wiekszosc dedow mialem na kickach, a czy w to wierzysz to twoja sprawa. cos krotko masz ta neo albo do dupy pamiec bo bywaly czasy ze neo kickowala non stoop i dawalo sie grac tlyko nocami, i to tez niepewnie. przyjmuje zaklad, zaloze tarcze i mozesz mi naskoczyc "miernoto";) zablokuje cie jak roota i co wtedy mistrzu? moge tak stac od ssa do ssa i mnie nie ruszysz. gadasz slowa bez pokrycia, tak samo jak to jak ty to bedziesz bil hwl itp, moge wkleic historie z mojego msna, gdzie sa te twoje akcje? gdzie sa jakiekolwiek czyny na oparcie twoich slow? nie ma. zachowujezs sie jak typowy polaczek ktorymi sie tak brzydzis, ja w wojnie odnioslem porazke, zrobilem co moglem dopoki mialem na to checi i motywacje, bo potem po prostu zrezygnowalem, ale jakby nie bylo na poczatku sie staralem,a ty co zrobiles? zdaje sie ze byle nawet po naszej stronie w gildii przez jakis czas ;)
@uzu
Nie polecam tharrina ^^, robi pelno ortow i bledow wszelkiego rodzaju ^^ tak przezywa ...
phi, na tym forum nawet przewaznie interpunkcji nie stosuej bo po co? a co do "bledow" to wow, robilem pare razy w slowie pomoze, i co z tego? zimp mnie w koncu nauczyl a gdzie reszra tych bledow? to jest wg ciebie "pelno"?prosze cie mistrzu pokaz mi je a najlepiej zacznij rozumiec znaczenie slow ktore uzywasz. i nie zapomnij wlaczyc slownika jak bedziesz pisal :)
boltina ja tu gram odkad galana miala hmm z 5 miechow, i nie bylo wojny gdzie konda mialby 20 fragow, moze podasz mi przyklady? co najwyzej jejihev mogl sie tak wykazac, i tylko on.
to co was wkurza to to ze nei potraficie uargumentowac swoich wypowiedzi, a co do streszczen: nie lubisz czytac? to nie czytaj :)
ogolnie to zamierzam zignorowac obu w/w panow bo to sie robi nudne. szkoda was spammowac :) oni wiedza swoje, ja swoje - wiec to do niczego nie prowadzi.
jeszzce malenki PSik:
xenthor czytamy u ciebie "hail fodeus~"
chcialem ci powiedziec, ze twoi idole tehac itp zabili haldira, twojego lidera jesli kiedykolwiek byles w FS, wiec gdzie twoja lojalnosc? sam powinienes ich ganiac. czego jak widac po twoich postach nie robiles, a jesli nie robiles, to stwierdzenie hail FS jest tu conajmniej falszywe.
KONIEC.
nie zamierzam juz nawet tego czytrac bo nic tu nie wczytam ciekawego. wiecej info mam bedac afk w dp przez 10 min :)
Heh.. Niewiem czemu wszyscy ciagle gadaja ze maja lagi ze japier...ja prawie wogole nie mam;).
Boltina89
20-01-2007, 14:58
boltina ja tu gram odkad galana miala hmm z 5 miechow, i nie bylo wojny gdzie konda mialby 20 fragow, moze podasz mi przyklady? co najwyzej jejihev mogl sie tak wykazac, i tylko on.
Jesli dobrze pamietam Patsi przeciwko Unb~ i Desp~....
Wtedy co padl od Van Hell~... Fragow mial powyzej 12... 20 to bylo zaokreglenie , by ladniej wygladalo, ale duzo tego bylo ;)
I raczej wiec niz troche w pojedynke..Tak jak Adelao napisal wychodzil z guild house lecial na fraga i back do gh...
Cos przekrecilem Tharrinku :D ?
Poznanski Rycerz
20-01-2007, 15:14
@tharrin
Im wiecej czytam twoje posty tym bardziej chce mi sie smiac.
Nie pisze ze slownikiem, to ze jestem o ciebie iles tam lat mlodszy robie mniej bledow pomimo ze jestem dysgrafikiem o czyms swiadczy, na pewno nie o tym ze pisze ze slownikiem, bo nei mam na to czasu ^^.
W wojnie nie mowie ze ja robilem, kiedy bylem active dzialo sie wiecej niz ty...
Jak gralem to my chcielismy open battle a nie oni? W maju mnie zfragowali i przestalem expic czekalem tylko na akcje i jakies sporadyczne sie udawaly.
Nastepnie byly wakacje ^^... pokaz mi jak duzo postowalem w wakacje :]...
lmao. Nic nie argumentujesz tylko gadasz i mowisz ze tak. Debilu powtarzam ci, kiedys szczyciles sie ze nie padles na dragu to ci mowie ze widzialem twoje puste cialo na dragu. AoL? 2. MOZLIWOSC TROLLU KTOS WYLOOTOWAL TWOJE CIALO...
Losiu sluchaj, sam bym cie nigdy nie zabil chyba ze bys mial koniec uhow i mf'ow, ty sam tez bys mogl mi naskoczyc, a wywalanie cie hmm nie rob z siebie kozaka ze cie nie wywalilem bo ja tylko mowilem LEAVE cos takiego a ty sie podniecasz, i tak czesc z twojej gildi wylecialo :]
Tharrinku twoj ubogi zasob slow mnie zadziwia. Napisalem "zamrozic" od razu wyleciales ze swoim pefrat englash i powiedziales frozen cos tam napisales, a jak ci podalem znaczenia tego slowa to od razu ze slownika uzywam. Powiem ci ze tobie na pewno by sie cos takiego przydalo. Pawlon nie musisz mnie dowartosciowywac- osoba ktora tego potrzebuje jestes ty^^. Nie pisze ze robisz bledy interpunkcyjne bo na necie sam je robie, ale kilka razy walnales orta. Wiedzialem ze napiszesz ze padles przez laga, wczesniej pisales co innego nie chce mi sie wracac do tego bo duzo stron przelecialo ^^ jak chcesz sie obronic to powiedz mi mniej wiecej na ktorych stronach to jest :].
Tharrin swietny pojazdz- EXPISZ NA ratach omg.
Jakos mialem czesto lagi jak gralem i nie umieralem pallem, wiadomo ze kick to dead ale juz tak nie przezywaj tego, wiadomo ze twoje deady sa spowodowane lagami itp. Sam ktos napisal ze dobrze sie uhales... to chce wiedziec hmm... jak to robiles na lagu? SAM SOBIE ZAPRZECZASZ...
Tharrin ty sie na mostku zebrales hahahah SOLO vs HWL, twoje pvp rox nie zwalaj na wszystkich winy ze padles... sprobuj poszukac winy w sobie :].
Mam neostrade i gralem w dzien w nocy i rzadko mialem lagi...
Zeby nie bylo....
@Galana
Dzumior dela vega zrobil topic na tiba com ze "WONNNA" wrocic, jego kaleczacy angielski zostal mu wytkniety, a Irlo pojechal go ze lize dupe keekzowi ^^.
Toxo organizuje POI, a konda znowu zaczyna fragowac zaczal skromnie od 95 lvl ^^
Tematu nam nie zamkna ^^
Lord Hybrid
20-01-2007, 15:55
:)
......
@ Catrishia
Zmień obrazek po lewo bo już nie aktualny :p
Cataclism
20-01-2007, 16:01
Heh.. Niewiem czemu wszyscy ciagle gadaja ze maja lagi ze japier...ja prawie wogole nie mam;).
bo jak bys poczytala tibia.com news to bys wiedziala
[QUOTE=Poznanski Rycerz;1210075]@tharrin
Im wiecej czytam twoje posty tym bardziej chce mi sie smiac.
Nie pisze ze slownikiem, to ze jestem o ciebie iles tam lat mlodszy robie mniej bledow pomimo ze jestem dysgrafikiem o czyms swiadczy, na pewno nie o tym ze pisze ze slownikiem, bo nei mam na to czasu ^^.
W wojnie nie mowie ze ja robilem, kiedy bylem active dzialo sie wiecej niz ty...
Jak gralem to my chcielismy open battle a nie oni? W maju mnie zfragowali i przestalem expic czekalem tylko na akcje i jakies sporadyczne sie udawaly.
Nastepnie byly wakacje ^^... pokaz mi jak duzo postowalem w wakacje :]...
lmao. Nic nie argumentujesz tylko gadasz i mowisz ze tak. Debilu powtarzam ci, kiedys szczyciles sie ze nie padles na dragu to ci mowie ze widzialem twoje puste cialo na dragu. AoL? 2. MOZLIWOSC TROLLU KTOS WYLOOTOWAL TWOJE CIALO...
Losiu sluchaj, sam bym cie nigdy nie zabil chyba ze bys mial koniec uhow i mf'ow, ty sam tez bys mogl mi naskoczyc, a wywalanie cie hmm nie rob z siebie kozaka ze cie nie wywalilem bo ja tylko mowilem LEAVE cos takiego a ty sie podniecasz, i tak czesc z twojej gildi wylecialo :]
Tharrinku twoj ubogi zasob slow mnie zadziwia. Napisalem "zamrozic" od razu wyleciales ze swoim pefrat englash i powiedziales frozen cos tam napisales, a jak ci podalem znaczenia tego slowa to od razu ze slownika uzywam. Powiem ci ze tobie na pewno by sie cos takiego przydalo. Pawlon nie musisz mnie dowartosciowywac- osoba ktora tego potrzebuje jestes ty^^. Nie pisze ze robisz bledy interpunkcyjne bo na necie sam je robie, ale kilka razy walnales orta. Wiedzialem ze napiszesz ze padles przez laga, wczesniej pisales co innego nie chce mi sie wracac do tego bo duzo stron przelecialo ^^ jak chcesz sie obronic to powiedz mi mniej wiecej na ktorych stronach to jest :].
Tharrin swietny pojazdz- EXPISZ NA ratach omg.
Jakos mialem czesto lagi jak gralem i nie umieralem pallem, wiadomo ze kick to dead ale juz tak nie przezywaj tego, wiadomo ze twoje deady sa spowodowane lagami itp. Sam ktos napisal ze dobrze sie uhales... to chce wiedziec hmm... jak to robiles na lagu? SAM SOBIE ZAPRZECZASZ...
Tharrin ty sie na mostku zebrales hahahah SOLO vs HWL, twoje pvp rox nie zwalaj na wszystkich winy ze padles... sprobuj poszukac winy w sobie :].
Mam neostrade i gralem w dzien w nocy i rzadko mialem lagi...
Zeby nie bylo....
Mam tego dosc gowniarzu zamilcz bo to juz przesada...-.-
Po pierwsze nie nazywaj Pawlona debilem, albo sprawdz co znaczy to slowo a wtedy zacnij go uzywac bo chyba go nie rozumiesz..:baby:
Powiem ci cos od siebie, mianowicie mostek i smierc Tharrina przebiegla w taki sposob jaki opisal- bylo polecenie na ventrillo zeby sie na mostek wbili wszyscy ale zwiali..zostalem ja,ascario i spell~ o ile pamietam to we 3 tylko probowalismy cos tam tharrowi pomoc!
Smierc na lagu zdarza sie kazdemu- ja przez 4 miesiace nie expilem nie dlatego ze nie mialem czasu, czy mi sie nie chcialo tylko mialem lagi i kicki tak czeste ze expiac na czyms lepszym niz rooty pewnie wczesniej czy pozniej bym padl na 5+ minutowym kicku.(padlem na lagu na 59 poziomie w tombie gdy ktoregos razu naszlo mnie na expienie..)
Ortografia/interpunkcja-sam robie duzo bledow choc wiem jak poprawnie napisac dane wyrazy badz gdzie wstawic jaki znak przystankowy...ale.. watpie zeby to byl najwazniejszy aspekt zycia choc jestem w stanie sobie dac reke uciac, ze pawlon by cie jeszcze czegos nauczyl, tak samo w pvp imho(in my honest opinion- zebys wiedzial co znaczy ten skrot:confused: ) a bledy sa przewaznie wynikiem szybkiego pisania i braku koncentracji- znajac Thara to pisze posta przewaznie 5 minut przed wyjsciem z domu :)
Co do angielskiego to obaj sie podszkolic musicie i to porzadnie wiec temat zamknijcie i anglika w to nie mieszajcie bo robi sie to juz tak zalosne ze nawet na wymioty sie nie zbiera jak na poczatku-.-
@Tharrin to sie ciebie tez tyczy- tylko bez tego slowka na litere "g"!!
P.S. przeniescie spor na priva albo wezcie na wstrzymanie! Smieszne to bylo jakies 230 stron wczesniej ale teraz moze sami juz nie widzicie jakie to glupie wciaz probowac sobie nawrzucac- a szczerze mowiac obaj gowno za przeproszeniem sobie potraficie wzajemnie udowodnic i uargumentowac-.-
Choc pawlon jest na moj gust gora w tej dyskusji...
Zegnam na kolejny tydzien, moze dwa i obym nie musial znow widziec 100 stron waszych wypocin na te tematy...-.-
Dravenor
@cati
Nie jestem dziewczyna debilu -.-'
Poznanski Rycerz
20-01-2007, 19:52
@kurier
IMHO- IN MY "HUMBLE" OPINION :] taki BY THE WAY ^^ haha
Nic nie mowie na temat jego smierci, ale najpierw mowi to a pozniej tamto :].
@cati
Nie jestem dziewczyna debilu -.-'
Catri Cie chyba ze mna pomylil :confused:
Raziel kosiaz
20-01-2007, 20:52
Uzu..
Mówisz że lagów nie masz..
Można się dowiedzieć jakiego masz neta?
Neostrada?
20:21 Camuh [118]: 20:21 You see a helmet of the ancients (Arm:8). It weighs 27.60 oz. The gem of the helmet is burned out and should bereplaced.
20:21 Toxo Yeangus [104]: 19:21 You see a helmet of the ancients (Arm:11). It weighs 27.60 oz. The gem is glowing with power.
Gratz :p
Uzu..
Mówisz że lagów nie masz..
Można się dowiedzieć jakiego masz neta?
Neostrada?
Czlowieku !!!! A kiedy ja napisalam ze lagow nie mam ????????? moglbys zacytowac??????????????? :evul:
Raziel kosiaz
20-01-2007, 23:20
Srka walnolo mi sie to jest tylko pare literek :)
Ehh a ty ^ Jakiego masz neta?
Srka walnolo mi sie to jest tylko pare literek :)
Ehh a ty ^ Jakiego masz neta?
Ja mam Neo i od czasu gdy sie zaczely lagi freezy i kicki praktycznie nie gram ;/ bo sie nie da...;(
Boltina89
21-01-2007, 13:50
Ja mam Neo i od czasu gdy sie zaczely lagi freezy i kicki praktycznie nie gram ;/ bo sie nie da...;(
Lagi staja sie nie do zniesienia. Na Galanie nic sie nie dzieje. Jednorazy(jak sie okazuje)wypad Kondy nic w tej kwestii nie zmieni.
A to juz taka klasyka w moim wykonaniu - :)
Selling Market Street 5 , Venore (135 sQm ) , Also Seling MagicPlateArmor(MPA) and Blue Robe.... BUY ALL PEG LEGS HOOKS AND EYES PATCHES ... MsG mE ;)
Pozdo i jkc prosze o kontakt w Tibii :)
20.01.2007r.
Lord Tirius postanowił się zrookować... z lvlu 78 na 8 ^^
Raziel kosiaz
21-01-2007, 17:36
O.on Czemu postanowił się zrookować ?:/
Nie znam go za dobrze ale współczuje mu :(
Mam nadzieje ze powróci.
20.01.2007r.
Lord Tirius postanowił się zrookować... z lvlu 78 na 8 ^^
to z 2 godziny nie jego nie taak latwo sie samemu zrookowac 8o
Cataclism
21-01-2007, 19:52
http://s133.photobucket.com/albums/q66/Graboss/?action=view¤t=8mlvl.jpg
Segalczuk
21-01-2007, 19:58
Gogogo konda next frag plx!
P.S. wy macie tez takie napiecia prandu ? , albo ze wam prand na 0.1 sec wy*******a i komp siada ? ja mam kutwa 3x dzisiaj ;[
@up GZ!! gogogo 9 mlv and 200 lv.
P.S.2 Conquer online polecam , niz tibie ;p
AUAHAUAHA ALE (HYBA) BUG znalazlem wejdzcie na tibia.com > character ... lista fansitow sie wyswietla ^^
Uzu~~ fajna fotka :D
a kokretniej .. o co ci chodzi?
gz Catri~`
Gz cati ^^
@Uzu
http://s145.photobucket.com/albums/r237/Galana_Girls/ [Do not look at external websites.
Falcmoon
21-01-2007, 20:29
Xando <3
Hail Kazordoon~
Hail thc team
Hail Foedus Regum
@Tharrin
Twoje gadanie mozna okreslic jednym slowem "biegunka", nic sie nie czyma kupy, sam sobie wkrecasz jakies wymyslone historie.
ROFL Ty skąd spadłeś? Na pewno nie z księżyca... bo to za blisko. Na psychologii nie uczą ortografii, jaka szkoda... następnym razem, zanim klikniesz "wyślij odpowiedź", przeczytaj swojego posta jeszcze raz. Może unikniesz paru błędów, to raz, dwa: nie zaczynaj pisać czegoś o czym nie masz pojęcia. Cheatował twój ojciec, jak Cię robił.
Aż mi głupio coś takiego pisać, przez Ciebie musiałem złamać swoje zasady. Bo nie zwykłem wyzywać kogoś na forach. Ale jak widzę, że ktoś obraża kogoś kogo nie zna, bezpodstawnie, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Więc zostaw lepiej gildię Tharrina w spokoju. Albo zasięgnij faktów.
Segalczuk tak jest od wczoraj;( ;( ;(
Poznanski Rycerz
21-01-2007, 21:29
@falco
A ty zanim uzyjesz jakiegos skrotu to dowiedz sie co on oznacza. ROFL?? ROFLOWAL to cie twoj stary... ^^ blad logiczny, byc moze to byla literowka :]
Ja ci wytkne twoje bledy
TWOJE ZASADY NIE OBRAZANIA NA FORACH, TO JEST RACZEJ JEDNA zasada... ^^ blad rzeczowy
Interpunckje zostawie w spokoju bo to internet...I sam jejj nei przestrzegam
Nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz jak np. Cheatowac ^^ taki ciekawy neologizm...
POkaz blad w poscie xenthora - czyma- pisze sie tak na necie
Biegunka jest poprawnie hmm dalej NIC ^^
:]
PN nic nie znacza ^^ i moga tylko gadac
aragorn uczciwy
21-01-2007, 21:31
@Uzu
http://s145.photobucket.com/albums/r237/Galana_Girls/ [Do not look at external websites.
I dlatego wlasnie gram na Galanie....:P Gruding ma troche niewyrazna fotke...(o ile to jest gruding)
Poznanski Rycerz
21-01-2007, 21:33
@ catri
OO co ja widze, kradziony demon armor -.-
@falco
A ty zanim uzyjesz jakiegos skrotu to dowiedz sie co on oznacza. ROFL?? ROFLOWAL to cie twoj stary... ^^ blad logiczny, byc moze to byla literowka :]
Ja ci wytkne twoje bledy
TWOJE ZASADY NIE OBRAZANIA NA FORACH, TO JEST RACZEJ JEDNA zasada... ^^ blad rzeczowy
Interpunckje zostawie w spokoju bo to internet...I sam jejj nei przestrzegam
Nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz jak np. Cheatowac ^^ taki ciekawy neologizm...
POkaz blad w poscie xenthora - czyma- pisze sie tak na necie
Biegunka jest poprawnie hmm dalej NIC ^^
PN nic nie znacza ^^ i moga tylko gadac
A ty co mozesz? Wedlug mnie jeszcze mniej ;]
@Xenthor
Masz na mysli PN czy gildie Tharrina, ktorej byl liderem?
Falcmoon
21-01-2007, 21:56
Ty za to tylko gadasz (piszesz) na forum bo z grania nic Ci nie wychodziło.
Nieprzestrzeganie zasad interpunkcji w internecie? Jasne, nie używaj, w końcu po co się ośmieszać, polskich liter też nie używaj, nie ma takiej potrzeby. Lepiej zatrzymać się w rozwoju. Internet sam za Ciebie wszystko zrobi. A organ nieużywany zanika... Pewnie dlatego jesteś taki mały nie tylko w rozumku. Co do moich zasad to jest ich więcej, drugą było nie odpisywanie wcale na posty ludzi pokroju twojego i twoich kolegów. Od teraz obiecuję jej się trzymać... Więc: Rav~ i reszta - ignore.
A jeśli poczujesz się sprowokowany do odpisania. Ależ proszę, czuj się zaproszony. Wyrzuć wszystko z siebie... Niech się to stanie na tym forum. Lepiej tu uciszyć swoją frustrację :) niż na mieście. Jeszcze skoczysz do kogoś większego od siebie i coś Ci się stanie, a tego bym sobie nie wybaczył:p
@aragorn uczciwy
hehe Ale watpie zeby te wszystkie fotki ukazywaly rl ownerow tych postaci ktore w tym photo albumie sa zamieszczone;)
@aragorn uczciwy
hehe Ale watpie zeby te wszystkie fotki ukazywaly rl ownerow tych postaci ktore w tym photo albumie sa zamieszczone;)
z tego co slyszlam to nie Carlla :D
Tragicall
21-01-2007, 23:33
z tego co slyszlam to nie Carlla :D
Up (powyżej), z tego co mi wiadomo to wszystkie fotki są przypisane w odpowiedni sposób do swoich właścicielek, Carlli też:)
Btw (poza tym), na Galanie jest wiele więcej ciekawych dziewczyn, dlatego wartu tu grać.
Ps: Tłumaczenia w nawiasie są dla Ravertona, co by mi nie spamił, że nie potrafię używać poprawnie polszczyzny. Forma wypowiedzi zależna jest bowiem od twórcy, a nie od odbiorcy.
Ps2: Z tego co mi wiadomo, oprócz reguł zawartych w slownikach istnieje coś takiego jak mowa potoczna, gdzie dopuszczalne są sformułowania typu "cheatować" czy też "spamić". Słownik również sie poszerza, reagując w ten sposób na tworzenie się zjawisk mu wczesniej nie znanych.
Pozdrawiam
Poznanski Rycerz
21-01-2007, 23:41
@up
Spoko majonez ^^. JA wytykam bledy tym co robia to innym :] tak mnie od razu bierze :]
@odl ps.2
Cheatowac to neologizm ^^ poprawna forma - chociaz w dalszym ciagu potoczna
Up (powyżej), z tego co mi wiadomo to wszystkie fotki są przypisane w odpowiedni sposób do swoich właścicielek, Carlli też:)
Btw (poza tym), na Galanie jest wiele więcej ciekawych dziewczyn, dlatego wartu tu grać.
Ps: Tłumaczenia w nawiasie są dla Ravertona, co by mi nie spamił, że nie potrafię używać poprawnie polszczyzny. Forma wypowiedzi zależna jest bowiem od twórcy, a nie od odbiorcy.
Ps2: Z tego co mi wiadomo, oprócz reguł zawartych w slownikach istnieje coś takiego jak mowa potoczna, gdzie dopuszczalne są sformułowania typu "cheatować" czy też "spamić". Słownik również sie poszerza, reagując w ten sposób na tworzenie się zjawisk mu wczesniej nie znanych.
Pozdrawiam
Bro i za to respect!!! :)
Wyedukowana z ciebie bestia nawet jak na hist(e)ryka :P -(joke dla wtajemniczonych)
@poznanski~
PN, hmm... Te dwie litery cos jednak znacza, mianowicie szacunek, przyjazn, honor i jeszcze wiele innych elementow, o ktorych niekoniecznie miales mozliwosc sie przekonac!!
p.s. fotek nie ocenie bo i tak mam swoje 4 typy z galany i bron boze nie ma tam miejsca dla grudging..
hmm... gdzie jest Xalade~??:P
@aragorn uczciwy
Moge Cie zapewnic ze Lonia to rl owner =)
@kurier
Noo widzialem fotke xalade nie zla jest ona :p
http://s67.photobucket.com/albums/h284/Zerowolve/Tibia/Real%20Life%20Pictures/?action=view¤t=70274359.jpg
tu macie xalade~~
@kurier
Noo widzialem fotke xalade nie zla jest ona :p
http://s67.photobucket.com/albums/h284/Zerowolve/Tibia/Real%20Life%20Pictures/?action=view¤t=70274359.jpg
tu macie xalade~~
To akurat kiepskie ujecie:/
Ale tutaj zaznacze ze charakterek idzie w parze z uroda- a takie polaczenie... ahh... sama slodycz!!!;) (to zrobilem dziewczynie reklame :P)
Uwazacie ze te fotki to z RL sa8o 8o
z taniego czeskiego pornosa te fotki
Moge Cie zapewnic ze Lonia to rl owner =)
lol bo stoisz obok niej? :o
@Poznanski Rycerz:
Mowisz w wiekszosci o rzeczach o ktorych nie masz zielonego pojecia, przez co sie kompromitujesz. Zastanawiales sie kiedys co piszesz? Bo czytam to forum od pewnego czasu i chyba zadnej sensownej rzeczy jeszcze nie przeczytalem w twoich postach.
Pozatym duza buzie to masz tylko na forum, czesto wymyslajac niestworzone historie jaki to jestes wspanialy a inni bee, z tym, ze o tych innych nie wiesz nic poza tym co sobie wymyslisz, ubzdurasz.
@Falcmoon:
Jaki masz nick na Galanie? :P
Falcmoon
22-01-2007, 13:57
@Krup
Nie interesuj się, idź pograć w piłkę ;)
@Galana girls
Przynajmniej jedno zdjęcie nie jest przypisane odpowiedniej postaci z galany. Zdjęcie należy do dziewczyny która już nie gra. A jako jedna z niewielu osób grających w Tibię wiedziała co to rpg i rzeczywiście swoją rolę odgrywała.
Ops przepraszam. Tego zdjęcia już tam nie ma. Było na samym początku :) ale ktoś wyrzucił... :)
Ciekaaawe kto?
Maniek Master
22-01-2007, 14:32
Siema.A kto zrobił ten album Galana Girls?A tak pozatym ja jestem po haku ;/.Niestety ale kończe z Tibią.Nie wiem moze se zrobie nowego chara bo na tm kolo mi wbił bana ;/ Pozdro all.
Siema.A kto zrobił ten album Galana Girls?A tak pozatym ja jestem po haku ;/.Niestety ale kończe z Tibią.Nie wiem moze se zrobie nowego chara bo na tm kolo mi wbił bana ;/ Pozdro all.
Wlasnie starm sie tego dowiedziec i jakos kur~` autora nie ma ;/
Żalisz sie czy chwalisz? ;>
Kil'jaden
22-01-2007, 17:41
Jakie suszki omg .:D
aragorn uczciwy
22-01-2007, 17:59
@up
Moze suszi?(jakos tak to sie pisze..:P)
Lord Hybrid
22-01-2007, 22:51
From:
http://www.tibia.com/gameguides/?subtopic=manual§ion=introduction
1.4 What Do You Need to Play Tibia?
As to the required connection speed, any internet connection of 28.8k or faster will work.
28.8k czyli w czym to jest podane?? ;) i jaka opcja neta powinna zapewnić płynna gre... nie mowie o opcjach +1mb/s ;)
jakieś opinie plax
Falcmoon
23-01-2007, 01:00
28,8kb/s było uzyskiwane ze starych modemów dial-up standardu V.34 oraz V.FC
W obecnych czasach praktycznie każde łącze abonenckie powinno zapewnić wystarczające połączenie do gry w Tibię.
Lord Hybrid
23-01-2007, 01:20
28,8kb/s było uzyskiwane ze starych modemów dial-up standardu V.34 oraz V.FC
W obecnych czasach praktycznie każde łącze abonenckie powinno zapewnić wystarczające połączenie do gry w Tibię.
1 bajt to nie 8 bitów?
wiec neo w opcji 128 daje ci 16kbps a 256 daje 32. Więc nie każde.... chyba że z lagami.
Falcmoon
23-01-2007, 03:20
Prędkość transmisji podaje się w b/s czyli w bitach na sekundę. Nie w bajtach. Bajt=B, bit=b. Prędkości neo to: 128kb/s, 256kb/s, 512kb/s itp. Są to prędkości do użytkownika. Uplink zazwyczaj wynosi 1/4 przy połączeniach ADSL. Połączenia DSL i HDSL są symetryczne. To znaczy, ze charakteryzują się taką samą prędkością do jak i od użytkownika.
Tibia wykorzystuje (w zależności od ilości graczy i potworów na ekranie, nie mapie) od 1kb/s do około 10kb/s i w dół i w górę. Więcej nie zauważyłem.
Lagi zazwyczaj nie są spowodowane małą prędkością łącza u użytkownika końcowego lecz utratą ramek w sieci. A że ostatnio sieć POLPAK i POLPAK-T ma problemy z ruterami... Pozostaje się modlić aby coś z tym zrobili albo zmienić ISP. Ja wolę zmienić. Tym bardziej, że TP właśnie dała nam do ręki możliwość rozwiązania umowy w związku ze zmianą regulaminu świadczenia usługi powszechnej i usług telekomunikacyjnych :)
Ajron 88
23-01-2007, 15:39
Prędkość transmisji podaje się w b/s czyli w bitach na sekundę. Nie w bajtach. Bajt=B, bit=b. Prędkości neo to: 128kb/s, 256kb/s, 512kb/s itp. Są to prędkości do użytkownika. Uplink zazwyczaj wynosi 1/4 przy połączeniach ADSL. Połączenia DSL i HDSL są symetryczne. To znaczy, ze charakteryzują się taką samą prędkością do jak i od użytkownika.
Tibia wykorzystuje (w zależności od ilości graczy i potworów na ekranie, nie mapie) od 1kb/s do około 10kb/s i w dół i w górę. Więcej nie zauważyłem.
Lagi zazwyczaj nie są spowodowane małą prędkością łącza u użytkownika końcowego lecz utratą ramek w sieci. A że ostatnio sieć POLPAK i POLPAK-T ma problemy z ruterami... Pozostaje się modlić aby coś z tym zrobili albo zmienić ISP. Ja wolę zmienić. Tym bardziej, że TP właśnie dała nam do ręki możliwość rozwiązania umowy w związku ze zmianą regulaminu świadczenia usługi powszechnej i usług telekomunikacyjnych :)
Tak mnie naszło kolego ty mój , dam ci kiedyś numer telefonu do tosci , zadzwonisz i walniesz właścicielowi takim kombem technicznym , ciekawe co ci powie ? "e myli sie pan" "to jest normalny ping" "tak mają ludie na całym świecie" i mój ulubiony tekst legenda "ma pan wysoki ping bo poluzował się panu kabel".
<3 Tosca
Kil'jaden
23-01-2007, 18:31
Hehehe mam hunta a za co ? To sam dokladnie niewiem moze za to ze stałem w depo.Tylko Zytene to wie jasne wspominała coś że zabiłem jej kolege ehhh ale rzeczywistość jest taka że nic nie zrobiłem rzadko jestem online a jak juz jestem to stoje w depo .Przyznaje ze chciałem teraz sobie troche pograć bo mam ferie ale specjalnie mi nie zalezy przeicez to tylko zabawa znajdzie sie cos innego lub inny serw:) Dodaje moja rozmowe z Zytene niech też inni mają z tego ubaw .....
Channel saved at Tue Jan 23 16:23:48 2007
16:01 XxX [56]: hello im hunted ?
16:01 Zytene [88]: yes
16:02 XxX [56]: for what?
16:02 Zytene [88]: killed
16:02 Zytene [88]: my friend
16:02 Zytene [88]: and the payment
16:02 Zytene [88]: is 10k
16:02 XxX [56]: o.O
16:02 XxX[56]: -.-
16:02 Zytene [88]: send to zytene venore
16:02 XxX[56]: omg what stupid idiot you are
16:02 Zytene [88]: now u are even moore hunted
16:02 XxX[56]: i had a brake for playing this game
16:03 XxX[56]: hahahahaha
16:03 XxX[56]: oki will pay
16:03 XxX[56]: come to ab
16:03 Zytene [88]: parcel
16:04 XxX[56]: come to ab men and i will pay extra second 10k
16:04 XxX[56]: nah i dont trust in parcels
16:04 Zytene [88]: k iam comming
16:05 Zytene [88]: the only one thats stupid
16:05 Zytene [88]: is
16:05 Zytene [88]: u
16:05 Zytene [88]: k now u dont have
16:05 Zytene [88]: a payment
16:06 Zytene [88]: polak nooba
16:06 XxX[56]: im a polako oh lol?
16:06 Zytene [88]: or w8 mabey u are from brazil
16:06 Zytene [88]: BRAzOOOOOOOKA
Wiem że niepotrzebnie wdałem se w dyskusje ale poniosło mnie.ehhh
Podzielam słowa Tharina zaplać im a bedą chcieli węcej (nieche mi sie cytowac).Tak to wyglądało niechciałem reszty kopiować bo tam juz są bluzgi .
Pozdro dla ludzi którzy walczą z tym....
Raziel kosiaz
23-01-2007, 18:50
Dlatego nie lubie HWL :/
Moze jedyna osobe ktora tam lubie to Catrishia..
P.S : Do mnie tez sie dobijali jak expilem se chciali zaplaty ale ich olałem oni mnie też.
Hehehe mam hunta a za co ? To sam dokladnie niewiem moze za to ze stałem w depo.Tylko Zytene to wie jasne wspominała coś że zabiłem jej kolege ehhh ale rzeczywistość jest taka że nic nie zrobiłem rzadko jestem online a jak juz jestem to stoje w depo .Przyznaje ze chciałem teraz sobie troche pograć bo mam ferie ale specjalnie mi nie zalezy przeicez to tylko zabawa znajdzie sie cos innego lub inny serw:) Dodaje moja rozmowe z Zytene niech też inni mają z tego ubaw .....
Channel saved at Tue Jan 23 16:23:48 2007
16:01 XxX [56]: hello im hunted ?
16:01 Zytene [88]: yes
16:02 XxX [56]: for what?
16:02 Zytene [88]: killed
16:02 Zytene [88]: my friend
16:02 Zytene [88]: and the payment
16:02 Zytene [88]: is 10k
16:02 XxX [56]: o.O
16:02 XxX[56]: -.-
16:02 Zytene [88]: send to zytene venore
16:02 XxX[56]: omg what stupid idiot you are
16:02 Zytene [88]: now u are even moore hunted
16:02 XxX[56]: i had a brake for playing this game
16:03 XxX[56]: hahahahaha
16:03 XxX[56]: oki will pay
16:03 XxX[56]: come to ab
16:03 Zytene [88]: parcel
16:04 XxX[56]: come to ab men and i will pay extra second 10k
16:04 XxX[56]: nah i dont trust in parcels
16:04 Zytene [88]: k iam comming
16:05 Zytene [88]: the only one thats stupid
16:05 Zytene [88]: is
16:05 Zytene [88]: u
16:05 Zytene [88]: k now u dont have
16:05 Zytene [88]: a payment
16:06 Zytene [88]: polak nooba
16:06 XxX[56]: im a polako oh lol?
16:06 Zytene [88]: or w8 mabey u are from brazil
16:06 Zytene [88]: BRAzOOOOOOOKA
Wiem że niepotrzebnie wdałem se w dyskusje ale poniosło mnie.ehhh
Podzielam słowa Tharina zaplać im a bedą chcieli węcej (nieche mi sie cytowac).Tak to wyglądało niechciałem reszty kopiować bo tam juz są bluzgi .
Pozdro dla ludzi którzy walczą z tym....
Omfg 10 post juz taki nie zalcie sie tylko zrobicie cos z tym -,- gdyby takich 40-50 lvl zebralo sie z 10 dalibyście rade nawet takiemu 100 + palkowi ;>
Baz'Astral
23-01-2007, 23:13
Dlatego nie lubie HWL :/
Moze jedyna osobe ktora tam lubie to Catrishia..
P.S : Do mnie tez sie dobijali jak expilem se chciali zaplaty ale ich olałem oni mnie też.
Nie dawno expiłem na lagunie przez jakąś godzine i zabijam zówie i nagle wyskakuje MR. Zazek. Myślalem ze mnie oleje i bede mogl expić ale on zaczż mnie mnie walic. Jak sie spytalem czgo chce napisał zebym wyszedł.Sracilem uha :| i ucieklem.Chodzi mi o to że Pan profesor Zazek nie mógł na początku powiedzieć zebym wyszedł tylko musiał mnie bic.Dlatego nie lubie HWL(mam jeszcze pare powodów ale nie bede ich wymieniał)
The
End
aragorn uczciwy
24-01-2007, 07:53
Nie dawno expiłem na lagunie przez jakąś godzine i zabijam zówie i nagle wyskakuje MR. Zazek. Myślalem ze mnie oleje i bede mogl expić ale on zaczż mnie mnie walic. Jak sie spytalem czgo chce napisał zebym wyszedł.Sracilem uha :| i ucieklem.Chodzi mi o to że Pan profesor Zazek nie mógł na początku powiedzieć zebym wyszedł tylko musiał mnie bic.Dlatego nie lubie HWL(mam jeszcze pare powodów ale nie bede ich wymieniał)
The
End
Na galanie Zazek mysli, ze zolwie sa jego... bije wsyztskich ktorzy mu tam wejda... poczynajac od 20 lvli do 130....
The
End
Moj drogi Konda postapil identycznie jak expilam na hydrach .. wbil sie i zaczal lac sherek'a ( blokera) wiec team musial sie zmyc .. poszlismy na maly spawn.. to wielki Konda tez nas tam odwiedzil i to samo.. bo on musial expic wszedzie .. wiec nie narzekaj ze hwl jest takie starszne bo druga strona jest taka sama .. bo prostu all hlvl wykorzystuja swoj poziom i znajomosci do ulatwiania sobie zycia .. a Ty jak tego nie masz nie liczysz sie .. na tym ta gra polega ( chociaz nie powinna)
Re UP:
Przynajmniej Konda nie jechał na bocie bijąc hydry jak to ponoć robi Zazek na tortach...
12:10 You see a stuffed dragon. It weighs 8.50 oz.
ktos moze chce kupic ?:>
Re UP:
Przynajmniej Konda nie jechał na bocie bijąc hydry jak to ponoć robi Zazek na tortach...
To jest nakurat prawda ze zazek na bocie zostawia na zolwiach ;)
Falcmoon
24-01-2007, 16:13
Właśnie uwolniłem się od neo. Przyjęli moje wypowiedzenie. Za 30 dni zostanę odłączony a do tego czasu przyjdzie nowy ISP.
Jak ktoś chce też zrezygnować a czas trwania umowy jeszcze mu się nie skończył to służę pomocą.
I radzę sprawdzić nowy cennik neostrady. Bo wprowadzone zostały zmiany, nie dla wszystkich ale jednak. Do 15 lutego macie czas na decyzję.
aragorn uczciwy
24-01-2007, 18:46
Moj drogi Konda postapil identycznie jak expilam na hydrach .. wbil sie i zaczal lac sherek'a ( blokera) wiec team musial sie zmyc .. poszlismy na maly spawn.. to wielki Konda tez nas tam odwiedzil i to samo.. bo on musial expic wszedzie .. wiec nie narzekaj ze hwl jest takie starszne bo druga strona jest taka sama .. bo prostu all hlvl wykorzystuja swoj poziom i znajomosci do ulatwiania sobie zycia .. a Ty jak tego nie masz nie liczysz sie .. na tym ta gra polega ( chociaz nie powinna)
Konda tak robil raz, na jakis czas. Natomiast zazek expi z 18h/dobe na zolwiach, zajmuajc cala lagune... wiec wielu 100+ knightow musialo zrezygnowac z calkowicie z najlepszego expu dla knightow...
Boltina89
24-01-2007, 18:54
Mozecie mi powiedziec zy tez macie problem z wlogowaniem sie w Tibie??
Bo mi caly czas pisze inconnect to server(czy jakos tak)
Japier****
Pozdro/kajtek
Cataclism
24-01-2007, 19:53
Konda tak robil raz, na jakis czas. Natomiast zazek expi z 18h/dobe na zolwiach, zajmuajc cala lagune... wiec wielu 100+ knightow musialo zrezygnowac z calkowicie z najlepszego expu dla knightow...
to smutne ze uwarzasz zowie najlepszym expem xDDD widziales moze smoka na oczy ? XD lul
to smutne ze uwarzasz zowie najlepszym expem xDDD widziales moze smoka na oczy ? XD lul
Gdyby bylo mozna bota ustawic na dragach pewnie i na to by nie bylo dostepu ;)
Oczywisicie mozna ustawic ale jest to trudne ;] i waste uh ;], a i oczywisicie na dragach bylby za latwym celem dla kondy ;]
http://www.pskonejott.com/otc_display.php name: zazek jak mowicie ze on nigdy nie sharowal wiec musi byc to bot ;]
aragorn uczciwy
24-01-2007, 20:18
Moze i zolw daje mniej expa, ale ich tam ejst o wiele wiecej, no i prawie runki nie schodza... no chyba ze tobie nie schidza.... jak smok zobaczy twoj addon to odrazu pada trupem bo mysli ze widzi jelenia z potrojnym porozem^^
Gdyby bylo mozna bota ustawic na dragach pewnie i na to by nie bylo dostepu
Oczywisicie mozna ustawic ale jest to trudne ;] i waste uh ;], a i oczywisicie na dragach bylby za latwym celem dla kondy ;]
http://www.pskonejott.com/otc_display.php name: zazek jak mowicie ze on nigdy nie sharowal wiec musi byc to bot ;]
Zgadzam sie, a tak nawiasem to sobie zobacz "Pogromczyni Swiatla"
Nie ma ktoś Sova na sprzedaż? Płace 1 kk od ręki ;d
Hybrid, może ty ?;p
Cataclism
25-01-2007, 00:46
Gdyby bylo mozna bota ustawic na dragach pewnie i na to by nie bylo dostepu ;)
nom boje sie kondy wkoncu mam tylko 2100+ hp :( boje sie nawet na rotach expic wkoncu on worcil do gry xD
sorry za duzo wypilem :P
nom boje sie kondy wkoncu mam tylko 2100+ hp :( boje sie nawet na rotach expic wkoncu on worcil do gry xD
sorry za duzo wypilem :P
Chodzilo mi o konde+lovize ;] a Gdybys byl na bocie to i solo by Cie moze pojechal ;>
thewojtek
25-01-2007, 08:27
Na zolwiach nikt nic zazkowi nie zrobi, ubicie zazka na zolwiach = 99% ded, tam nie ma jak uciec z pz lockiem ; <
Colorion
25-01-2007, 08:28
Na zolwiach nikt nic zazkowi nie zrobi, ubicie zazka na zolwiach = 99% ded, tam nie ma jak uciec z pz lockiem ; <
pod ziemie i zapychac sie mwallami i nie dogonia latwo
Ajron 88
25-01-2007, 12:18
Jaskinie pod wypsami laguny można podzielic na 2 duze jaskinie + tunele laczace je (spele zaulki i tunele na -4 z blood crabami) , niewiem ilu z was zwrocilo uwage ale zazek chodzi po tej jaskimni w ksztalcie "kanciatego kola" , tam i tylko tam , ja jak tam wbijam zawsze daje na niego exive. jak jest to pytam czy kreci sie na tej wysokosci czy schodzi wyzej/nizej , ZAWSZE potwierdza ze kreci sie tylko tutaj po tym kole , i ide albo pod/nad niego , albo ide bardziej na zachod do drugiej duzej jaskini (mam taka swoja pojebana sciezke zdrowia na ktorej robie 42/h jak nikt mi nie wybija).
Gorzej jesli idze o Lutore, on mi dobitnie wmiawial ze zolwie to nie jest open span (bo przeciez nie ma kulku wejsc nie ? , i ze nawe jak nie ma jego listów , to i tak wiadomo ze on tu expi , i chce cala lagune) , albo Atnaz , zalogowalem sie na zolwiach po kicku 1-2 dni wczesniej , wybijam zolwiki podbija Atnaz, staje kolo mnie i pisze "leave" , to pytam czy ma siakąś trase po ktorej lazi czy jak ? , z 10 razy napisal "leave" , no to mowie mu ze ja ide bardziej na zachod i wdupie to mam bo on nawet jakby sie rozdwoil to nie wyczysci wsszystkoich respow.
Także wracajac do tematu, Zazek na lagunie to zloto , bo nie jest tak konfliktowym czlowiekiem jak duza czesc "Hwl".
Colorion
25-01-2007, 15:06
dam 105 crystali za sca, idzie ktos na anni?
Boltina89
25-01-2007, 16:42
Witam Wszystkich :)
Chcialbym zakomunikowac, iz jestem zainteresowany zakupem SOVa lub SCA za pieniadze w Tibii, dzielac kwote na 3 raty...
Bardzo prosze o kontakt w grze lub odpowiedz na forum.
Pozdrawiam, Cya
Po co Colorionowi Sca za taka kwote?? Jedyne co nasuwa mu sie na myśl to to że sprzedał SoVa i gra nowym charkiem...
Colorion możesz to potwierdzić?? Od razu Ci mówie nie musisz mówić nicka a za samo napisanie HWL nie bedzie huntować calej Galany...
Colorion
25-01-2007, 20:45
Po co Colorionowi Sca za taka kwote?? Jedyne co nasuwa mu sie na myśl to to że sprzedał SoVa i gra nowym charkiem...
Colorion możesz to potwierdzić?? Od razu Ci mówie nie musisz mówić nicka a za samo napisanie HWL nie bedzie huntować calej Galany...
maciek ale ty jestes zalosny probujac to udowodnic, wrzeszczysz wszedzie a ja tylko chce miec sca do domq. Moze ci sie wydaje ze inni myslec nie potrafia i nie oceniaja po pozorach i ty jeden musisz ich nakierowac?
zycze milych poszukiwan mojego nie wiem czy istniejacego chara
hwl huntuje cala galane ze mna czy bez, oni mnie naprawde maja gdzies a ty robisz wielki problem
co, masz do mnie zal o cos i czujesz ze sie mscisz?
dam wiecej za sca niz moj przyjaciel, chocby dlatego ze nie bedzie rat :P
a mojego sova 6h temu hunshel dostal
aragorn uczciwy
25-01-2007, 21:21
A ja walne offtopa..:P
Chce ktos dojsc do dobrej guildi Undead Pirates?:> 50+ lvl narazie..:P
Colorion
25-01-2007, 21:25
A ja walne offtopa..:P
Chce ktos dojsc do dobrej guildi Undead Pirates?:> 50+ lvl narazie..:P
z checia gdyby polska nie byla :(
i ten twoj "offtop" jest duzo bardziej "ontop" niz to co ja pisze :P
aragorn uczciwy
25-01-2007, 22:14
z checia gdyby polska nie byla
i ten twoj "offtop" jest duzo bardziej "ontop" niz to co ja pisze
No dobra "Offtopic", a rozumiem... nie doszedlbys do polskiej guildi, poniewaz sam ejstes urugwajczykiem^^(nie zbeym mial cos do tego kraju)
Nalesnik102
25-01-2007, 22:31
Wiecie cos na temat SCA Delewu?
Odzyskal czy nie?:p
Wiecie cos na temat SCA Delewu?
Odzyskal czy nie?:p
stare..... nie odzyskał
@down...
Hunshel puścił swojego wcześniejszego Sova w ręce Lord Of The Solidersa..
Teraz kupił drugiego.
W sumie mu to się bardzo opłaciło jak mi pisał za ile Lord Of The Soliders kupił od niego, a patrząc za jaką cene teraz kupił od Coloriona.
dam wiecej za sca niz moj przyjaciel, chocby dlatego ze nie bedzie rat :P
a mojego sova 6h temu hunshel dostal
A Hunshel już go puścił (ponoć) w łapki Lord Of The Solidersa.
@Colorion
Ty z Elbląga jesteś?
@all
Nie jaki Ciciorax miał na sell SCA ale pewnie nie loguje bo to noobchar. Wogóle może ktoś wie czyj to char?
Re: UP
Czyli za ile Hunshel sprzedał SoVa Lordowi (I wogóle pytanie - skąd go miał/czyj?) I za ile odkupił sobie następnego od Coloriona?
Colorion
26-01-2007, 07:42
A Hunshel już go puścił (ponoć) w łapki Lord Of The Solidersa.
@Colorion
Ty z Elbląga jesteś?
@all
Nie jaki Ciciorax miał na sell SCA ale pewnie nie loguje bo to noobchar. Wogóle może ktoś wie czyj to char?
Re: UP
Czyli za ile Hunshel sprzedał SoVa Lordowi (I wogóle pytanie - skąd go miał/czyj?) I za ile odkupił sobie następnego od Coloriona?
nie z elblaga
hunshel rzeczywisice zarobil ze 250k na tym sovie, ale ja przeciez nie trace na tym co on zyskuje wiec jest good :P
polska gildia 50lv to jeszcze najprawdopodobniej dzieci
nudzilyby mnie na gc :P
Lord Hybrid
26-01-2007, 09:19
nie z elblaga
hunshel rzeczywisice zarobil ze 250k na tym sovie, ale ja przeciez nie trace na tym co on zyskuje wiec jest good :P
polska gildia 50lv to jeszcze najprawdopodobniej dzieci
nudzilyby mnie na gc :P
Pamiętam czasu jak kupowałem sova po 1kk i opychałem po 1,4kk ^^
Raziel kosiaz
26-01-2007, 13:38
Aragorn mógłbym dostać inva?
Nalesnik102
26-01-2007, 18:30
Opowie Ktos po krótce jak to Catrishia zwinela Demon arma Lady Slodziutkiej?
Bo gram na galanie od niedawna i nie znam tej historii. :P Licze na zrozumienie..
aragorn uczciwy
26-01-2007, 18:50
Temat zazka zamkniety... Gm napisal, ze zawsze keidy pudjzie sprawdzic zazka, tot en z nim normlanie gada..:P Mi tez zawsze zazek dopsize, wiec bot jest wykluczony... co do account sharingu nie ejstem pewny ale jak to powiedzial Zazek: "My rl life is mine problem":P
Ps. All czekalsicie na nowy server.. to amcie nawet dwa:P TTeraz juz nie musicie narzekac na Galane, iz e nie am nowych servow...
Pss.Sell Medusa SHield, Fire axe, behe claw~~Buy RH and 26 hardnded bones<<<MSg Me Fast>>~~Ankrahmun~~
Colorion
26-01-2007, 19:01
Temat zazka zamkniety... Gm napisal, ze zawsze keidy pudjzie sprawdzic zazka, tot en z nim normlanie gada..:P Mi tez zawsze zazek dopsize, wiec bot jest wykluczony... co do account sharingu nie ejstem pewny ale jak to powiedzial Zazek: "My rl life is mine problem":P
Ps. All czekalsicie na nowy server.. to amcie nawet dwa:P TTeraz juz nie musicie narzekac na Galane, iz e nie am nowych servow...
Pss.Sell Medusa SHield, Fire axe, behe claw~~Buy RH and 26 hardnded bones<<<MSg Me Fast>>~~Ankrahmun~~
ta, wyjazd stad narzekacze, 300 graczy naraz to za duzo jak na jeden swiat :P
galana i tak juz jest na samym dnie
behe clawa wezme za 50k, bedzie 1st galanian full assassin
Kuczer88
26-01-2007, 20:26
Opowie Ktos po krótce jak to Catrishia zwinela Demon arma Lady Slodziutkiej?
Bo gram na galanie od niedawna i nie znam tej historii. :P Licze na zrozumienie..
To może teraz ja sie pofatyguje. No cóż ktoś musi.
A wiec moj drogi nalesniku czy tam placku ziemniaczany.
Po pierwsze nie zwineła tylko zabrał.
Po drugie gdyby nasza kochana Magda(tak Ona miała czy tam ma na imie?)tzn.Lady Głupiutka była osobą zrównowazona i czasami zamkneła mordke w niektorych sytuacjach to by do tego nie doszło że wszyscy teraz mają coś do catri.
Wasza Idolka poprostu jest tak głupia że nie wzieła tego pod uwage iż gdy kogoś obrazi bardzo mocno ,druga osoba może sie odegrac nie koniecznie tym samym. Catri właśnie tak zrobił i go popieram zrobił bym tak samo. Nikt nie ma prawa bluzgac kogos za to że podjął decyzje swojej daleszej drogi gry (w tym wypadku było to dołączenie moje i Catri do HWL)
Jaki z tego morał?? Uważaj co mowisz(Zreszta Ona i tak nie jest aż taka mądra żeby przewidziec :P)
THE END
aragorn uczciwy
26-01-2007, 20:48
ta, wyjazd stad narzekacze, 300 graczy naraz to za duzo jak na jeden swiat
galana i tak juz jest na samym dnie
behe clawa wezme za 50k, bedzie 1st galanian full assassin
Popieram, najlepiej jkaby na galanie gralo 50-100 ludiz max..:P wiecie jkakby sie fjanie expilo?? jeszcze, jakby sie all zakumplowlai to by wojen nie bylo i spokoj itp..:P(tak, iem ze tak nigdy nei ebdzie, chyba ze zrobia z Galany pvp-ebfo to hwl napewno powybija wszytskich nierook slayerow)
Pisz do tom-rek o Behe clawa... i Gz full assasina^^ Mi tlyko 25 hardended do full warriora, mzoe nei bede jako 1 ale pewnie ejden z najnizyszch lvli w tibi;]
Po drugie gdyby nasza kochana Magda(tak Ona miała czy tam ma na imie?)tzn.Lady Głupiutka była osobą zrównowazona i czasami zamkneła mordke w niektorych sytuacjach to by do tego nie doszło że wszyscy teraz mają coś do catri.
Wasza Idolka poprostu jest tak głupia że nie wzieła tego pod uwage iż gdy kogoś obrazi bardzo mocno ,druga osoba może sie odegrac nie koniecznie tym samym. Catri właśnie tak zrobił i go popieram zrobił bym tak samo. Nikt nie ma prawa bluzgac kogos za to że podjął decyzje swojej daleszej drogi gry (w tym wypadku było to dołączenie moje i Catri do HWL)
Jaki z tego morał?? Uważaj co mowisz(Zreszta Ona i tak nie jest aż taka mądra żeby przewidziec :P)
THE END
Ohh, aż się wzruszyłem ;(
THE END
A ja tam uwazam ze to co Catri~` zrobil nie bylo adekwatne do tego ze Lady S go obrazila... Ale widocznie Catrishia tak ma -on obraza ludzi za nic.. a jak ktos jego obrazi to odgrywa sie w tibi... 8o ( skad ja to znam :p )
pozdro kuczer :*
aragorn uczciwy
26-01-2007, 21:01
Jaki z tego morał?? Uważaj co mowisz(Zreszta Ona i tak nie jest aż taka mądra żeby przewidziec )
THE END
Kazdy robi to co chce, Lady Slodziutka nie powinna obrazac Catrishi... ALe jeszcze gorszym zachowanie bylo krasc demon arma... (ktoren na allegro chodiz po 300zl~)
Nalesnik102
26-01-2007, 21:25
Lady Slodziutka zachowala sie zle, ale Catrishia jeszcze gozej.
Znajac Lady napewno by przeprosila Catrishie a Catri i tak by jej udupil tego Demon Arma tylko ze nierozumiem co jej przyszlo do glowy zeby dac Catri do rąk tego arma.Po cichu mysle ze jednak Catri zastosowal wobec niej jakis podstęp np: durne "daj na chwile demon arma zrobie se screena" (oczywiscie nie mowie ze tak bylo)
Ale w sumie tez mam troche zalu do Catri Ciebie kuczer Blooca Parencikosa i wszystkich polaków z HWl:/ Mysle ze Galana schodzi na psy a razem z nia my(gracze Galany) Nie sadze zeby byl jakis serv na ktorym znalazl by sie drugi Rica Thim czy keekz.Wczoraj weszly 2 nowe swiaty.. szkoda ze non-pvp:/
EDIT: To jest jedyny Demon Arm na Galanie?
a ja mysle ze ten demon arm poprostu sobie lezal w domku catri, wiec niawet nie musial sie za bardzo fatygowac by go podpierdolic.
a ja mysle ze ten demon arm poprostu sobie lezal w domku catri, wiec niawet nie musial sie za bardzo fatygowac by go podpierdolic.
z tego co slyszlam to jakos tak bylo ;p
Cataclism
26-01-2007, 22:30
Lady Slodziutka zachowala sie zle, ale Catrishia jeszcze gozej.
Znajac Lady napewno by przeprosila Catrishie a Catri i tak by jej udupil tego Demon Arma tylko ze nierozumiem co jej przyszlo do glowy zeby dac Catri do rąk tego arma.Po cichu mysle ze jednak Catri zastosowal wobec niej jakis podstęp np: durne "daj na chwile demon arma zrobie se screena" (oczywiscie nie mowie ze tak bylo)
Ale w sumie tez mam troche zalu do Catri Ciebie kuczer Blooca Parencikosa i wszystkich polaków z HWl:/ Mysle ze Galana schodzi na psy a razem z nia my(gracze Galany) Nie sadze zeby byl jakis serv na ktorym znalazl by sie drugi Rica Thim czy keekz.Wczoraj weszly 2 nowe swiaty.. szkoda ze non-pvp:/
EDIT: To jest jedyny Demon Arm na Galanie?
mialem do niej passy :> po zrobieniu ani~ nia a demon arm mialem na sobie humm z miecha minimum :> ma poprostu za dlugi jezyk :p a z drugiej strony to nawet nie ja zrobilem tego walka ale to juz dluga historia :>
Raziel kosiaz
26-01-2007, 22:37
Catrishia GZ 140lvl :)
Ale moim zdaniem kradniecie takiej drogiej zeczy to nie dobre ojj ojjj zmien zachowanie xD :)
Catrishia GZ 140lvl :)
Ale moim zdaniem kradniecie takiej drogiej zeczy to nie dobre ojj ojjj zmien zachowanie xD :)
pewni ludzie sie nie zmieniaja a pewne wspomnienia na zawsze zostaja :)
ps. ale sie podlizujesz 8o
mialem do niej passy :> po zrobieniu ani~ nia a demon arm mialem na sobie humm z miecha minimum :> ma poprostu za dlugi jezyk :p a z drugiej strony to nawet nie ja zrobilem tego walka ale to juz dluga historia :>
Poprostu szkales byle jakiego powodu do zajebania tego demon armora ;] W sumie zrobil byl tak samo.
Nalesnik102
27-01-2007, 13:18
@Catrishia
Nie Ty tylko poprzedni owner Catrishi tak? Rozumiem. B)
Nalesnik102
27-01-2007, 13:43
Niewieem czy wiecie ale postac Egeenetoo juz nieistnieje:/ Ktos wie cos wiecej na ten temat?;(
Niewieem czy wiecie ale postac Egeenetoo juz nieistnieje:/ Ktos wie cos wiecej na ten temat?;(
Napisał na trade sell char~ i ban jak i zarowno deleted ;]
aragorn uczciwy
27-01-2007, 16:43
Boltina tez cos ostatnio nie gra.... nie wiem czy to rpzez algi, czy rpzez to ze wisi 50k Xulorionowi i ma hunta od toxa...
Z tego co wiem to boltina poszla na nowy serv;)
w jaki sposób malakas padł od 15 lvla ? :)
w jaki sposób malakas padł od 15 lvla ? :)
Pewnie afk trening :D
Raziel kosiaz
27-01-2007, 18:40
Chyba 50k dla boltini to nie dużo?
Boltina89
27-01-2007, 18:54
Moj brat mial hacka. Wczesniej pojechal na wakacje(ferie). Najwyrazniej hacker zorientowal sie ,iz nikt nie odzyskuje konta. Acc bannished i deleted, jednak estesmy w trakcie odwolywania(i tak nic nie da)
Co do dlugu Boltiny... Pieniadze moze i komus "wisze", jednak nie jest to zaden Xulo~...
Poza tym, gdy ktos rzeczywiscie potrzebuje to pozyczam lub splacam dlug(Zimpus poczekaj :D)
Jesli chodzi o moja osobe.
Galana wymaga duzej cierpliwosci. W sytuacji, gdzie all dobre expa sa zajete mi pozostawalo okupowywac Dp.
Postanowilem isc na nowo powstaly serv. Narazie idzie dobrze.Moze dam znac tu jak lvl itd :)
Pozdrawiam All =*
Poznanski Rycerz
27-01-2007, 19:41
@Malakas
Stary owner byl bardzo w porzadku. Ten ktory gra teraz to noob, pa i w ogole cielak ^^ dobrze ze padl bo byl irytujacy ^^
Hakerzy ktorzy deletuja konto sa niezle powaleni, nie wystarcza im itemy itp...
Nalesnik102
27-01-2007, 20:25
@Boltina
Ege to twoj Rl Bro? ;o
Btw co stracil?:confused:
aragorn uczciwy
27-01-2007, 23:02
@Boltina
Ege to twoj Rl Bro? ;o
Btw co stracil?
Chara 8o ^^
@Malakas
Hakerzy ktorzy deletuja konto sa niezle powaleni, nie wystarcza im itemy itp...
mnie sie poszczescilo xD!
Moj brat mial hacka. Wczesniej pojechal na wakacje(ferie). Najwyrazniej hacker zorientowal sie ,iz nikt nie odzyskuje konta. Acc bannished i deleted, jednak estesmy w trakcie odwolywania(i tak nic nie da)
Co do dlugu Boltiny... Pieniadze moze i komus "wisze", jednak nie jest to zaden Xulo~...
Poza tym, gdy ktos rzeczywiscie potrzebuje to pozyczam lub splacam dlug(Zimpus poczekaj :D)
Jesli chodzi o moja osobe.
Galana wymaga duzej cierpliwosci. W sytuacji, gdzie all dobre expa sa zajete mi pozostawalo okupowywac Dp.
Postanowilem isc na nowo powstaly serv. Narazie idzie dobrze.Moze dam znac tu jak lvl itd :)
Pozdrawiam All =*
Czemu nie chce powiedziec prawdy, przeciez to nic strasznego poprostu zachowal sie jak "noob" i napisal na trade ze chce sprzedac postac i tyle...
Signed/
Adelao
Raziel kosiaz
28-01-2007, 16:46
Offtopic ale mam nadzieje ze uda nam sie szczegolnie to moje :
Pomóż zrobić lepszych knightów!
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1280141
Moja propozycja na next update!
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1521891
Pomóżcie może cipsoft zrobi to co chce w następnym update i zgódźcie się z moimi pomysłami.
Witam!
A kto sprzedaje na allegro 100+ EK z SoVem, MPA itd??
Czy to był Egee~?
aragorn uczciwy
28-01-2007, 18:38
Witam!
A kto sprzedaje na allegro 100+ EK z SoVem, MPA itd??
Czy to był Egee~?
Chyba bardziej hybrid...
Falcmoon
28-01-2007, 19:33
Zna ktoś typa: Thork the Hunter ?
wy mowicie o tym typie co sprzedaje 100+ ek z boots of hastLe?? jak na moj gust taki chat nie istnial bo egee nie ejst takim noobem zeby pisac cos takiego hybrid tym bardziej
btw. hybrid wraca do gry niedlugo a ja moze pozniej bede miec zdjecia jak padl zazek<przypadkowo ktos w gildii ma ponoc>
Boltina89
28-01-2007, 21:28
Czemu nie chce powiedziec prawdy, przeciez to nic strasznego poprostu zachowal sie jak "noob" i napisal na trade ze chce sprzedac postac i tyle...
Signed/
Adelao
Gdybym mial do czego sie przyznac, to z pewnoscia bym to zrobil. Moi najblizsi przyjaciele wiedza jak bylo. Twoja opinia na ten temat nie robimy na mnie mimo wszystko zadnego wrazenia, tlumacze sie , by po prostu nikt Ci nie uwierzyl.
Po tym jak mnie wychu***** na G Legi stracilem (resztka) szacunek do Twojej osoby(Postaci, Chara)
Egeenetoo jest Deleted, wiec wystawianie go na allegro bylo by czyms smiesznym ;) Jednak uwazam, ze jest to ... Na pewno EK ;) (Albi,Ancha??)
Ja, jako owner Boltiny nadal pozostaje w stanie ReTiReD. Swiat ten zszedl na psy. Mniejsze Levki nie sa w stanie tego tak bardzo odczuc(co najwyzej przypadkowe paymenty). Miejsca, gdzie dobrze expi sie takim Pallkiem sa okupywane przez caly dzien(Wiemy Kto Co Jak :))
Postanowilem wbic na serwa, ktory dopiero co powstal ;) Przyjemnie, Non-Pvp,10 osob na jednej Tombie, jednak gdy zdobedziesz wyzszy lvl ludzie Cie szanuja. Rook to byl meczarnia(8GoDz???8o ) Teraz idzie dobrze, stamina w polowie, a bedzie duzo lepiej :)
Pozdrawiam Wszystkich tych, ktorych lubie, ktorzy lubia mnie i z ktorymi sie nie lubimy ;)
offtopic
Chcesz zarobic kase w tibii? To moze byc twoja szansa
Kupie pacc za tibia cash . Wiecej info na pm
Tylko powazne oferty bez zadnych przekretow.
Kupno pacc'a 90 dniowego jest rentowne przy kwocie 200k dopiero...mało kto da tyle.. nie liczyłbym na zbyt wielkie sukcesy. Sam kiedyś próbowałem ale to nie ma sensu. Nawet jeśli byłbyś w jakiś sposób wiarygodny itd. to wątpie czy ludzie kupowali by częsciej niż 1 osoba/2 tygodnie...po prostu ludzi nie stać..
aragorn uczciwy
29-01-2007, 08:04
offtopic
Chcesz zarobic kase w tibii? To moze byc twoja szansa
Kupie pacc za tibia cash . Wiecej info na pm
Tylko powazne oferty bez zadnych przekretow.
Lord Anarchist bodajze sprzedawal pacc za kase w tibi;]:evul:
Kupno pacc'a 90 dniowego jest rentowne przy kwocie 200k dopiero...mało kto da tyle.. nie liczyłbym na zbyt wielkie sukcesy. Sam kiedyś próbowałem ale to nie ma sensu. Nawet jeśli byłbyś w jakiś sposób wiarygodny itd. to wątpie czy ludzie kupowali by częsciej niż 1 osoba/2 tygodnie...po prostu ludzi nie stać..
Ja znam 2 osoby ktore pacca sprzedaja po 100k ;] Mnie jeszcze nie zrobily w huja :]
@boltina Mi tak mowili twoj brat ze wyslal linka, na postaci mnial jakies smieci bs itp. Wiec czyzby twoj brat klamal ? :(
Ja znam 2 osoby ktore pacca sprzedaja po 100k ;] Mnie jeszcze nie zrobily w huja :]
No to chwała im za to.
Osobiście jeśli ktoś chce to za 200k mógłbym sprzedać pacc'a oczywiście 90 dniowego...
No to chwała im za to.
Osobiście jeśli ktoś chce to za 200k mógłbym sprzedać pacc'a oczywiście 90 dniowego...
200 k to stanowczo za duzo 90 dniowy chodzi po 120 - 170 k bynajmiej ja takie
oferty mam ( i pewniaki )
200 k to stanowczo za duzo 90 dniowy chodzi po 120 - 170 k bynajmiej ja takie
oferty mam ( i pewniaki )
Ja znam 2 osoby ktore pacca sprzedaja po 100k ;] Mnie jeszcze nie zrobily w huja :] (
Moglibyscie mi dac jakis cynk z łaski swojej? -.^ jak wiecie kto sprzedaje oczywiscie
jak sie zdecydujecie to pm .
ps.dzieki za uwage widze ze wywolalem "mala dyskusje" :)
edit@
tez uwazam ze 200k to za duzo :(
down@
moglbys odezwac sie na pm? x)
Maniek Master
29-01-2007, 16:42
Też znam kilka sprzedawców i to są pewniaki .
Nagle się okazuje, że pełno ludzi uczciwie sprzedaje pacc'a ;)
Co dzis zobaczylem "Smutno :( Kuczer Kocham Cie :( <3 Mysle o Tobie ... kom 660 881 349 :(" Opis Carlli Saris :D Czyzby uzupatorka miala by sie czuc zagrozona xDDD
Maniek Master
30-01-2007, 11:06
Uzupatorka ma jeszcze Maciusia na dokładke :D
aragorn uczciwy
30-01-2007, 19:06
Uzupatorka ma jeszcze Maciusia na dokładke
Maćka z klanu??8o
Co dzis zobaczylem "Smutno :( Kuczer Kocham Cie :( <3 Mysle o Tobie ... kom 660 881 349 :(" Opis Carlli Saris :D Czyzby uzupatorka miala by sie czuc zagrozona xDDD
Co co co sie stalo ??? :D
;( ;( ;( ale to wzruszajace.. chyba sie odsune na bok .. to jest ta milosc :cup:
Co co co sie stalo ??? :D
;( ;( ;( ale to wzruszajace.. chyba sie odsune na bok .. to jest ta milosc :cup:
Osobiscie mam odruchy wymiotne jak ostatnio widze jej opisy...
Taka sympatyczna, ale za grosz gustu..
Moze z wiekiem sie pojawi :baby:
Osobiscie mam odruchy wymiotne jak ostatnio widze jej opisy...
Taka sympatyczna, ale za grosz gustu..
Moze z wiekiem sie pojawi :baby:
Dajcie mi jej gg tez sie posmieje z opisow :D
Lord Hybrid
31-01-2007, 00:48
Na Galanie jest tyle noobów, że wystarczy tylko wbić 10k po kilku miesięcznej przerwie i odrazu spam z pytaniami czy wróciłem do gry ;] normalnie trzeba sie ukrywać bo nie da sie expic =)
thewojtek
31-01-2007, 02:28
Jaaaaaaa tez chce ; )
Hiho.
Carlla Saris (czy jakoś tak) to ta postać co się tak ostatnio błaźniła na forum tibii.com pisząc 10 tematów i w każdym po 10 postów "I love Keekz" albo 1. Keekz 2. Mom 3. Keekz, tak?
Afff~
Maniek Master
31-01-2007, 11:34
Ja też chcę sie pośmiac.:D Dajcie jej numer gg :D
Hiho.
Carlla Saris (czy jakoś tak) to ta postać co się tak ostatnio błaźniła na forum tibii.com pisząc 10 tematów i w każdym po 10 postów "I love Keekz" albo 1. Keekz 2. Mom 3. Keekz, tak?
Afff~
Carlla Saris jest z torunia te fotki nie sa jej, A ta co piszala na tibia.com, miesszka w Zgorzelcu i to nie ona pisala te posty tylko niby keekz mnial do niej passy i on to pisal...
Sprzedam domek Admiral's Avenue 3 (Liberty Bay) 73 sqm pisac w grze xP
i behemot clawa :D
btw 8 mlv wpadl mi :)
Pozdro
Lord Hybrid
31-01-2007, 14:48
Sprzedam domek Admiral's Avenue 3 (Liberty Bay) 73 sqm pisac w grze xP
i behemot clawa :D
btw 8 mlv wpadl mi :)
Pozdro
teraz ja przejmuje OFa :p
Hiho.
Afff~
Carlla Saris jest z torunia te fotki nie sa jej, A ta co piszala na tibia.com, miesszka w Zgorzelcu i to nie ona pisala te posty tylko niby keekz mnial do niej passy i on to pisal...
Ta co pisala te tematy na tibia com to Lonia Gaevie a nie Carlla Saris nabbz.
Carlle starego ownera znam , dawno jej nie widzialem i nie gadalem z nia :(
Tak , Keekz ma password do Lonia's account i to on pisal te posty.
Skad wiem? Ma sie swoje zrodla x)
aragorn uczciwy
31-01-2007, 15:56
@Rumcio
Sell 2 behe claw, buy all behe frangs, 10 demon dust, 20 vampire dust and 15 fish fins^^
I GZ;]
Na Galanie jest tyle noobów, że wystarczy tylko wbić 10k po kilku miesięcznej przerwie i odrazu spam z pytaniami czy wróciłem do gry ;] normalnie trzeba sie ukrywać bo nie da sie expic =)
A powracasz??;>
Kuczer88
31-01-2007, 17:20
Mniał Mniał POLKSA MOWA BYC TRUDNA MNIAŁ MNIAŁ JA BYC MADRY MNIAŁ MNIAŁ
Kuczer88
31-01-2007, 17:22
Ja też chcę sie pośmiac.:D Dajcie jej numer gg :D
Może z Ciebie sie posmiejemy jak probujesz byc boski dla Uzupatorki :D hahahah koles żałosny jestes.
Ajron 88
31-01-2007, 18:20
@Rumcio
Sell 2 behe claw, buy all behe frangs, 10 demon dust, 20 vampire dust and 15 fish fins^^
I GZ;]
A powracasz??;>
Sinid zostawił kilka vampire dust u mnie w domku , chyba nie sa mu potrzebne , zlap go w grze a napewno sie dogadacie.
Ja ze swojej strony zapytam , po ile teras stoja vampire dusty na galanie ? Moze jak skoncze wojne z dostawca internetu zaczne cos expic w tombach.
Mial* srry za blad ^^
P.s czasem sie ciesze ze to jeszcze tylko 4 lata. Kocham Cie Kuczerku :(
Kolejny opis CArrli xDDDD
Może z Ciebie sie posmiejemy jak probujesz byc boski dla Uzupatorki :D hahahah koles żałosny jestes.
On juz sobie odpuscil ( mam nadzieje)
aragorn uczciwy
31-01-2007, 21:01
Hmm.. to jest tz. literowka... w internecie dosyc czesto spotykane^^
Skopać ci Ryja ciulu ??? Nie cwaniakuj na forum . Bo cie ścigne <lol2>
to nie miejsce na takie tandetne grozby rozzalonego dzieciaczka ktore nie maja rzanego odzwierciedlenia w rzeczywistosci.. nie wiem czy chciales go tym wkur*ic obrazic czy mu pojechac.. ale jedyne co zrobiles to pokazales swoja glupote.. a scigac zacznij swoja polonistke zeby nauczyla Cie normalnego slownictwaB)
ps. carlla skoro udostepniasz swoj nr koma na gg to na forum tez moze byc co to za roznica .. bynajmiej bylo zabawnie:p .. nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze.. moze z czasem kuczer odwzajemni Twoje uczucia ;)
CarllaSaris
01-02-2007, 01:15
ehh ...
dobra mowcie co chcecie.
Ale takie cos nie jest zbyt mile.
I nie mam zamiaru sie klocic bo klotnia do niczego nie prowadzi.
ehh ...
dobra mowcie co chcecie.
Ale takie cos nie jest zbyt mile.
I nie mam zamiaru sie klocic bo klotnia do niczego nie prowadzi.
Moglabys pokazac fotki/e z swoimi kolezankami, duzo by nam to powieidzialo, szkoda ze juz fotce nnie ma twoich zdjec....;]
Signed /
Misiekok ;*
CZy ktorys z forumowiczow moze sie pochwalic wygraniej pacc?? bo jeszcze nie widzialem zadnego co wygral....
CZy ktorys z forumowiczow moze sie pochwalic wygraniej pacc?? bo jeszcze nie widzialem zadnego co wygral....
ja dostalam zwalowanego maila jedynie ze wygralam.. ale nie slyszlam zeby ktos na galanie faktycznie dostal
:cup: Ja wygrałem PACC :D
Jan 31 2007 Winner of Anniversary Premium Account (90 days) Feb 01 2007 May 02 2007
@up Big gratz
Srednio, ok 13 osób na caly serv ma to szczescie, i wygrywa pacca ;D
Prawie jak polowa, prawie robi wielka roznice.
aragorn uczciwy
01-02-2007, 22:01
Moj qmpel Nevener wygral.
Ps.
Sell 2x behe claw~~Buy All behe Frangs<<<MSg Me Fast>>~~I can travel!!~~Searach members to guild Souls Hunters (only 40+lvl)
Pss.
Jelsi ktos byl z was w Undead Pirates to zapraszam do souls hunters, musielismy zmienic guildie, poniewaz hakli Xuloroxa(leadera);/
Jeśli ktoś chce to zamieszczam filmik z dzisiejszej banuty...
Pierwsze 60 min żałoba ;s
http://rapidshare.com/files/14605586/BANUTA.rec
No jakby nie było jestem najmniejszym lvl na Galanie mający ten outfit ;)
Lord Hybrid
02-02-2007, 23:00
Jeśli ktoś chce to zamieszczam filmik z dzisiejszej banuty...
Pierwsze 60 min żałoba ;s
http://rapidshare.com/files/14605586/BANUTA.rec
No jakby nie było jestem najmniejszym lvl na Galanie mający ten outfit ;)
Zrób temat na forum tibia.com i czekaj na GZ
Hunshel skonczyl robic assasin outfit...
Nie wiem czemu ale nie pdzielam jego ciagle jeszcze narastajacej euforii...
ENJOY
Lord Hybrid
03-02-2007, 04:35
Prawie Padłem ofiarą Kondy "Killing show". Wiecej tu http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1528892
Szczerze mówiąc wcale sie nie zdziwiłem gdy zobaczyłem konde online o 3:00 w nocy po czym kolejne exivy wykazały, very far~~...... far~~ i north-west.. podczas gdy byłem na żółwiach -3 poziom sam... widać konda ma nas gdzieś i bedzie teraz klepał każdego bez wyjątku i nie ważne czy był kiedyś w jego gildii czy nie...
edit. wcale się nie zaskoczyłem
Prawie Padłem ofiarą Kondy "Killing show". Wiecej tu http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1528892
Szczerze mówiąc wcale sie nie zdziwiłem gdy zobaczyłem konde online o 3:00 w nocy po czym kolejne exivy wykazały, very far~~...... far~~ i north-west.. podczas gdy byłem na żółwiach -3 poziom sam... widać konda ma nas gdzieś i bedzie teraz klepał każdego bez wyjątku i nie ważne czy był kiedyś w jego gildii czy nie...
Teraz ty zrób temat na tibia.com i się pożal
Lord Hybrid
03-02-2007, 10:42
Teraz ty zrób temat na tibia.com i się pożal
oki. Jak tylko znajde czas....
My tez go olalismy i sie splacilismy :]
aragorn uczciwy
03-02-2007, 13:07
Sell 2x behe claw, super promotion!! only50k!!!~~Buy All behe Frangs<<<MSg Me Fast>>
Ale powiedzmy sobie szczerze... konda nie da rady uwalic calego HWl:P
Kiedys wkoncu hwl beda czekac na pk charach, az konda wejdzie, i tylko jak wbije pz pujda na main chary i go uwala^^
Lord Hybrid
03-02-2007, 16:28
double~post~~
Lord Hybrid
03-02-2007, 16:29
Sell 2x behe claw, super promotion!! only50k!!!~~Buy All behe Frangs<<<MSg Me Fast>>
Ale pwoeidzmy sobie szczerze... konda nie da rady uwalic calego HWl:P
Kiedys wkoncu hwl beda czekac na pk charach, az konda wejdzie, i tlyko ajk wbije pz pudja na main chary i ja uwala^^
o lol... nie dość, że ortografia i składnia na poziomie przedszkola to jeszcze odmiana przez rodzaje lp~... chyba powinno byś "jego". Tak to jest, gdy zamiast chodzić do szkoły i odrabiać lekcje, to siedzisz i grasz w tą śmieszną gierkę...
btw. Konda napisał swój temat parę minut przed 5:00 a następnie kilku membersów z jego gildii zrobiło pod tym posty co świadczy, że byli o 5 w gotowości na jakieś akcje....
Ale pwoeidzmy sobie szczerze... konda nie da rady uwalic calego HWl:P
Kiedys wkoncu hwl beda czekac na pk charach, az konda wejdzie, i tlyko ajk wbije pz pudja na main chary i ja uwala^^
LOl, myslisz ze konda jest na tyle glupi i pojdzie sam na dragon lair albo na zolwie? jedyne gdzie moze isc to poh i ank...
aragorn uczciwy
03-02-2007, 20:25
o lol... nie dość, że ortografia i składnia na poziomie przedszkola to jeszcze odmiana przez rodzaje lp~... chyba powinno byś "jego". Tak to jest, gdy zamiast chodzić do szkoły i odrabiać lekcje, to siedzisz i grasz w tą śmieszną gierkę...
"ja" chodzilo mi o Konde w rodzaju zenskim... Ta Konda.. Dla mnie to baba
Ps. jesli cie to interesuje to lekcje mam odrobione
Ale powiedzmy sobie szczerze... konda nie da rady uwalic calego HWl:P
Kiedys wkoncu hwl beda czekac na pk charach, az konda wejdzie, i tylko jak wbije pz pujda na main chary i go uwala^^
csiii bo jeszcze sciagna od ciebie pomysl..
wow ale jestes spostrzegawczy wiesz co smiesza mnie twoje posty bo nic nie wiesz o galanie tj sytuacji politycznej ,myslisz ze tak dobrze znasz sie na tibii i na galanie? , nic sie nie znasz...
"Dla mnie Konda to baba" kolejna blyskotliwa mysl wspanialego Polaka...
Konda to on jak juz ktos wczesniej napisal ale dla ciebie Konda to rodzaj zenski i zawsze to bedzie dla ciebie baba
go die irl
signed,
dress~ :)
Lord Hybrid
03-02-2007, 22:40
"ja" chodzilo mi o Konde w rodzaju zenskim... Ta Konda.. Dla mnie to baba
Ps. jesli cie to interesuje to lekcje mam odrobione
Konda dla Ciebie to baba bo ma 150 lvli więcej i możesz mu jedynie pozazdrościć? Czy też dla Ciebie jest baba bo nie idzie jak ciota sam na 20 ludzi? wkońcu to tylko 176ms..... tylko. Więc co może sam. Powiedzmy, że ty mając taki lvl był bys wielkim wojownikiem i rozwalał solo 10 ludzi. GZ =)
Egeenetoo123
03-02-2007, 23:30
Eeeeh jesli moge sie wypwiedziec co do tego czy Konda by zaatakowal Lorda na zolwiach moim zdaniem napewno by nie chcial zabic bo by nie mial jak uciec z 15min pzetem :) sam by sie wpakowal do klatki xP moze chcial postraszyc, poza tym chyba by nie dal rady (1.7k hp) ;p chociaz troche z -3 jest do pza =]
Ciekaw jestem czy to o czym mowi Konda na tibi com bedzie mialo miejsce :P
Osobiscie mysle ze bylo by smiesznie xD
aragorn uczciwy
04-02-2007, 09:46
Konda dla Ciebie to baba bo ma 150 lvli więcej i możesz mu jedynie pozazdrościć? Czy też dla Ciebie jest baba bo nie idzie jak ciota sam na 20 ludzi? wkońcu to tylko 176ms..... tylko. Więc co może sam. Powiedzmy, że ty mając taki lvl był bys wielkim wojownikiem i rozwalał solo 10 ludzi. GZ =)
Dla mnie jest baba bo sie kaczy na litere "a".
Wez juz nie pisz, grasz na galanie od miesiaca? i myslisz ze wiesz wiecej od ludzi ktorzy graja na tym servie od 2lat ?
@egeenetoo to pewnie bylo kolo godziny 5 rano, a w tym czasie nie ma nikogo z hwl no moze 1-2 osoby max... Ludzi myslicie ze konda ma slabe pvp, ale jestem pewien ze od 3/4 ludzi ktorzy tu pisza ma lepsze ;];];]
Zdrobnienie od Jakub = Kuba to też dla Ciebie kobieta lub jak ty to nazywasz "baba"? Człowieku wyjdź z tego forum bo już się Ciebie nie da czytać. Grasz na Galanie może od 2 miesięcy i uważasz się za wielkiego eksperta? Masz kase w rl kupujesz kase w tibii i robisz te durne addony, a później się podniecasz jak głupi bateryjką!
Lord Hybrid
04-02-2007, 13:23
Zdrobnienie od Jakub = Kuba to też dla Ciebie kobieta lub jak ty to nazywasz "baba"? Człowieku wyjdź z tego forum bo już się Ciebie nie da czytać. Grasz na Galanie może od 2 miesięcy i uważasz się za wielkiego eksperta? Masz kase w rl kupujesz kase w tibii i robisz te durne addony, a później się podniecasz jak głupi bateryjką!
Dobrze powiedziane!! owned!!
Raziel kosiaz
04-02-2007, 14:27
Heh wy wszystkich tu za bardzo besztacie.
Heh wy wszystkich tu za bardzo besztacie.
Ja jeszcze nie zaczęłem nikogo besztać dobrze. Ten koleś myśli jak idiota, jak się imię kończy na "a" to już jest kobieta. Zakazać takim pisać na forum.
Poznanski Rycerz
04-02-2007, 15:13
Wiecie co?
Nasz przyjaciel Aragorn ^^, odkryl wielka tajemnica
MARADONNA JEST KOBIETA!!
Wielka straTA dla meskiego futbolu, ale jakze wielki dzien dla kobiet... jedna z nich jest legenda pilki noznej.
Aragorn a Mercedes to kobieta czy mezczyzna? Prosze nie pisz - samochod.
Wiecie co?
MARADONNA JEST KOBIETA!!
Wielka straTA dla meskiego futbolu, ale jakze wielki dzien dla kobiet... jedna z nich jest legenda pilki noznej.
Maradona chyba.
A tutaj mamy przyklad pieknego mercedesa płci męskiej wg kogoś tam?
http://www.hot.jpg.pl/18747-Mercedes_Terrell
: D
aragorn uczciwy
04-02-2007, 16:16
Wiecie co?
MARADONNA JEST KOBIETA!!
A miriam to facet czy baba?8o
Kuba to zdrobinienie, i jeden z niewielu wyjatkow^^
Gram na galanie od wrzesnia 2005 roku
Mam kase w rl, a jak ty nie masz to idz zbierac puszki, albo sie chwyc jakiejs roboty, chyba ze swiata poza tibia nie widzisz. Dla siebie nigdy kasy na allegro nie kupilem, nie oplacalo mi sie bo poczekam 2h i juz mam 3k...^^ Wbilem 44 mlvl na tych uhach, grajac samemu i bez oszustw i account sharingu, nie tak jak niektorzy...
PolishDrinker
04-02-2007, 16:28
Mam kase w rl, a jak ty nie masz to idz zbierac puszki, albo sie chwyc jakiejs roboty, chyba ze swiata poza tibia nie widzisz. Dla siebie nigdy kasy na allegro nie kupilem, nie oplacalo mi sie bo poczekam 2h i juz mam 3k...^^ Wbilem 44 mlvl na tych uhach, grajac samemu i bez oszustw i account sharingu, nie tak jak niektorzy...
i to co osiągnąłes robi Cie ekSZpertem? moze podejdziesz do analizatora i przedstawisz dokładniej sytuację na galanie. chętnie chciałbym posłuchać o niej oczami kilkulatka. moze i faktycznie zajmij sie zadaniami domowymi...
To opowiedz nam historie galany panie hmm RPG?I ty jedna postacia grales od 2005 roku?
Ale dla Ciebie wszystko co kończy się na "a" to kobieta.
Ja mam kase w rl i nie mówie, że ty nie masz, ale ja niekupuje kasy na allegro albo z rl.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.