zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25

sliver
14-02-2007, 13:19
E ludzie dajcie filma... jak jest:confused:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18725

Raziel kosiaz
14-02-2007, 13:22
Jak narazie obydwie drużyny stoją w depo?:P

Nalesnik102
14-02-2007, 13:35
Druzyna Kuczera dopiero sie kompletuje;)

Kolejne osoby w Legendary Souls -mianowicie Stara Jaga:]

Raziel kosiaz
14-02-2007, 13:42
Nie wiem na co czekają ale się z miasta do miasta przemieszczają.

P.S: Pamięta może ktoś www do stonki która podawała kto jest online z tej gildi czy tej.
Nazywała się jakoś Guild Check

Nalesnik102
14-02-2007, 13:46
Sira Shier chyba hacked. Ma 121lvl

Konda i Lovize online w jednym czasie:o Z HWL tylko Febbul i Delewu
Robimy w portki panowie?:D:D:D

Cataclism
14-02-2007, 13:50
Sira Shier chyba hacked. Ma 121lvl

Konda i Lovize online w jednym czasie:o Z HWL tylko Febbul i Delewu
Robimy w portki panowie?:D:D:D

to jest tak zwana taktyka :>

Cataclism
14-02-2007, 13:53
btw jest male pytanie czy jest szansa na open battle ?

Nalesnik102
14-02-2007, 13:55
Catri czemu dales loga? Narobiles w portki jak zobaczyles Konde i Lovize a od Ciebie z HWl tylko Febbul?:cup:

Raziel kosiaz
14-02-2007, 13:56
Na 95% nie ;p
Ponieważ w legendary souls jest za mało osób i się nie zgodzą zapewne.
Ale ich się pytaj :)

P.S: Znalazłem ta stronke http://www.guildcheck.net/?guildName=Legendary+Souls

Cataclism
14-02-2007, 14:08
Catri czemu dales loga? Narobiles w portki jak zobaczyles Konde i Lovize a od Ciebie z HWl tylko Febbul?:cup:

myslisz ze tylko febbul jest na vent ? XD uHAuhAUHAuhAuhAUHA

Ps. widze ze jestes kolejnym noobem co mysli ze cos wie :P

Xando
14-02-2007, 14:24
Zróbcie tak jak Ja, odinstalujcie w ogole Tibie i miejcie wszystko w dupie =]

ps. Greetings ;)

Adelaoo
14-02-2007, 14:36
btw jest male pytanie czy jest szansa na open battle ?

Plxx open battle and mass DED and end of war :)

Cataclism
14-02-2007, 14:49
Plxx open battle and mass DED and end of war :)

pytanie u kogo mass dedzor XD

Nalesnik102
14-02-2007, 14:50
@catri
Tak myśle:p

Adelaoo
14-02-2007, 14:53
pytanie u kogo mass dedzor XD

U "nich" ;*

Cataclism
14-02-2007, 14:56
U "nich" ;*

ajjjj koffanie XD

Adelaoo
14-02-2007, 15:02
ajjjj koffanie XD

Niestety dzis załamałem się, Boltina Power Abuser powiedział ze ukradłem golden legi ;( i nie moge byc juz w wojnie przeciwko wam, pociesz mnie ;*
Ale najwazniejsze jak on to napisal
Boltina [129]: chcialo by sie teraz byc w war

Cataclism
14-02-2007, 15:06
Niestety dzis załamałem się, Boltina Power Abuser powiedział ze ukradłem golden legi ;( i nie moge byc juz w wojnie przeciwko wam, pociesz mnie ;*
Ale najwazniejsze jak on to napisal
Boltina [129]: chcialo by sie teraz byc w war

chcialo by cie sie ginac ? XD lol oni chyba nie wiedzial ze mamy ponad 6-7 sorcow lvl 100+ no i nasz kochany febb xD jedyny konda nie pada na combo ;p
a pociesze cie hummmm no nie wiem koffam cie nie smutaj sie XD

Ps. bedzie zabawa jak botina bedzie uciekac po pierwszych fragach xD UTANI HUR TIME RING a tu bah combo i nie ma bidulka xD

DfJ
14-02-2007, 15:06
Ile osób by chciało być w wojnie...
Mnie i tak nie wezmą, bo mam za mały lvl...
Ale to najbardziej mnie nie martwi, mam hunta od Irlo i jestem w Kill Show Toxo8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :D:D:D:D:D

Cataclism
14-02-2007, 15:09
Ile osób by chciało być w wojnie...
Mnie i tak nie wezmą, bo mam za mały lvl...
Ale to najbardziej mnie nie martwi, mam hunta od Irlo i jestem w Kill Show Toxo8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

jak sie bawic to sie bawic kochani xD

DfJ
14-02-2007, 15:13
jak sie bawic to sie bawic kochani xD

Jak będzie się coś działa w okolicach pustynii(koło veno), a będę online to się pobawie.

Nalesnik102
14-02-2007, 15:16
Gadal ktos z reszta z Leenz Family? dojda do gildi?

Nalesnik102
14-02-2007, 15:20
My tez mamyB)
Konda
Lovize
Xelede~( o ile dojdzie)
Ascario
I jeszcze 2x tyle dojdzie masz moje slowo ;*

Cataclism
14-02-2007, 15:23
My tez mamyB)
Konda
Lovize
Xelede~( o ile dojdzie)
Ascario
I jeszcze 2x tyle dojdzie masz moje slowo ;*

a moge wiedziec kim jestes noobek ? XD bo chyba jeszcze nie widziales co robi konda i lovize na open battle :>

Adelaoo
14-02-2007, 15:23
chcialo by cie sie ginac ? XD lol oni chyba nie wiedzial ze mamy ponad 6-7 sorcow lvl 100+ no i nasz kochany febb xD jedyny konda nie pada na combo ;p
a pociesze cie hummmm no nie wiem koffam cie nie smutaj sie XD

Ps. bedzie zabawa jak botina bedzie uciekac po pierwszych fragach xD UTANI HUR TIME RING a tu bah combo i nie ma bidulka xD

No wlasnie juz nie moge sie doczekac jak mu wiazanke puszcze jak sie splaci xD "Oni" chodzil mi o ownerow boltiny mysla ze juz wygrali wojne, i moze udawac zejest najlepszy, a to tak sie tylko wydaje na poczatku a mija miesiac 2,3,4 a ty dalej w pz siedzisz xD Ja juz w sumie z 6-7 siedze xDDD

Falcmoon
14-02-2007, 15:24
Na razie nie ma co srać żarem i się podniecać, pożyjemy zobaczymy.

Adelaoo
14-02-2007, 15:30
Na razie nie ma co srać żarem i się podniecać, pożyjemy zobaczymy.

A kto czyms podnieca? No chyba ze boltina dlatego ze jest w gildi z konda ;]

Cataclism
14-02-2007, 15:34
A kto czyms podnieca? No chyba ze boltina dlatego ze jest w gildi z konda ;]

BAT KONDA IS ROXANDO AND BOLTINA IS GUT WIT GUT PVP AND PLAYZOR ON NON PVP

sori for kaps lok

Adelaoo
14-02-2007, 15:38
BAT KONDA IS ROXANDO AND BOLTINA IS GUT WIT GUT PVP AND PLAYZOR ON NON PVP

sori for kaps lok

Nic sie nie stalo ;* Nie chodzi o konde, bo do niego nic nie mam, ale BOltia omfg...Brak slow ;(

Cataclism
14-02-2007, 15:40
Nic sie nie stalo ;* Nie chodzi o konde, bo do niego nic nie mam, ale BOltia omfg...Brak slow ;(

ojj dziekuje koffanie XD buziaczki w pysiorka XD wkoncu sa walentynki xD

dressu
14-02-2007, 15:41
Haha juz sie nie moge doczekac kiedy bede widzial jak Polaczki sie splacaja! Po co walczycie? Wynik jest z gory przesadzany juz. Hwl po ostatniej wojnie za bardzo uroslo w sile . Camuh , Toxo , Levandero , Febb to juz nie sa ci co kiedys. Mowiac krotko nie macie szans! I nie ma co sie tak podniecac tu!

ps. Adelao i Catr gadajcie na pm a nie zasmiecacie forum! Tak tak kochacie sie bardzo ale nikt nie musi o tym wiedziec!

Adelaoo
14-02-2007, 15:43
Haha juz sie nie moge doczekac kiedy bede widzial jak Polaczki sie splacaja! Po co walczycie? Wynik jest z gory przesadzany juz. Hwl po ostatniej wojnie za bardzo uroslo w sile . Camuh , Toxo , Levandero , Febb to juz nie sa ci co kiedys. Mowiac krotko nie macie szans! I nie ma co sie tak podniecac tu!

ps. Adelao i Catr gadajcie na pm a nie zasmiecacie forum! Tak tak kochacie sie bardzo ale nikt nie musi o tym wiedziec!

No, ale w waletynki wszystko mozna ;* Szkoda mi tego debila Asacrio znow bedzie musial sie spalcic a by byl juz 2 Złotoryjski 100 lvl ktory nie sharowal nigdy xD A inni polacy splaca sie pewnie w takim samym skladzie jak byl lub troszke sie zmieni :P

Cataclism
14-02-2007, 15:44

ale my sie tego nie wstydzimy XD

sliver
14-02-2007, 15:48
bedzie tak jak zawsze :confused:

Adelaoo
14-02-2007, 15:48

Z drugiej strony ciezko nie dolonczyc do wojny gdy aylithia i konda obiecuja Ci nie wiadomo co... wiec sie nie dziwie, bo kazdy bedzie myslal ze bedzie kiedys kims xd

Lukus
14-02-2007, 16:44
Xees
Character Deaths
Feb 14 2007, 15:19:37 CET Killed at Level 105 by Quichie:D

Uzu
14-02-2007, 16:55
Xees
Character Deaths
Feb 14 2007, 15:19:37 CET Killed at Level 105 by Quichie:D

1 vs 1 ^^ bedzie fajnie

Lukus
14-02-2007, 17:04
Powodzenia ;)

Cataclism
14-02-2007, 17:05
1 vs 1 ^^ bedzie fajnie

1 vs 1 z toba to bedzie zabawa XD

Sam sex

Falcmoon
14-02-2007, 17:09
Z drugiej strony ciezko nie dolonczyc do wojny gdy aylithia i konda obiecuja Ci nie wiadomo co... wiec sie nie dziwie, bo kazdy bedzie myslal ze bedzie kiedys kims xd

Nikt nic nikomu nie obiecywał. A co ty możesz wiedzieć? Jeszcze parę godzin temu chciałeś inva do gildii... Boltina Cię wykopała i masz wielki żal? Cóż, widocznie poradzą sobie bez wielkiego Adelaoo:p

Yvette
14-02-2007, 17:11
hummmm nom przebiegl 3 kratki i zabil spidera ale byl afk ! XD moze bot na spiderach xD auhUHAhUAuhAuhAuhAUHa a co to wyzywania polakow to zawsze nas przepraszaja na vencie i mowia bezurazy bo my umiemy przynajmniej grac normalnie to na tyle XD teraz poczekam chwile i poczytam wrzuty itd XD milej zabawy

Ps. loot z glada~ byl tez smieszny XD 1 bp uhs 1 bp hmms 2 bp flaskow jak na moj gust new owner plus wiadomo ze jest noobem

heh, siedziałeś wtedy kołomnie i piłeś ze mną piwo (żywiec rox) ?? raczej niekoniecznie - komentujesz a nie wiesz jak było....
mówisz że widziałeś filmik?? wiesz, czasem zagladam na to forum (sporadycznie) i czytając twoje (niektóre) wcześniejsze posty byłem pewien, że potrafisz wywnioskować dużo wiecej z tak banalnego filmiku - myliłem się, tak bywa ;/
nie byłem afk, nie wiedziałem do tej pory ( wierze Ci na słowo ), że przebiegłem 3 kratki i zabiłem spidera :D
co do lootu to jesteś słabo poinformowany niestety, co prawa za cholere nie wiem co dokladnie miałem w plecaku ale flasków na 100% nie mialem - może gdzie było kilka sztuk ale nie 2 bp, nigdy ich nie używałem i powie Ci to każdy z PN, po 2 zapomniałeś dodać (albo wam toxo nie powiedział bo nie chciał sie <ironia>lootem dzielić</ironia> huehueheu), że spadł mi też BS xD, i loot wcale nie był śmieszny gdyż kiedy toxo zabił mnie pierwszym razem (jakoś pół roku temu bodajrze) to spadł Ancient Shield i jakieś śmieci z guardów, wtedy to dopiero mieli problem z podzieleniem lootu ze mnie ;)
jak czytam forum na tibia.com to natychmiast poprawia mi się humor ;] może nam powiesz dlaczego filmik gdzie toxo mnie zabija nie bedzie udostępniony??? bardzo się podniecił tym, że zabił mnie solo-naprawde powód do dumy :] tylko dlaczego nie chce tego pokazać??? dlaczego nie chce pokazać nikomu, że każdy mógł mnie tam zabić nawet kolo z 8 lvl ?? (a niech ma coś od życia, w końcu dziś walentynki :)) cóż, trudno... przekaż mu "gz" odemnie, i pozdrowienia, a powód jaki podał przez który mnie zabił to już w ogóle poezja hehe...
na twój gust jestem nowym ownerem??? skoro tak wszystko bardzo dobrze wiesz itd. to mi powiedz jak ja dalej jestem w PN ?? każdy kto zna tą gildie minimalnie wie, że w takim wypadku dostałbym kicka z gildii po 30 sekundach, w tej gildii syfu nie było i nie bedzie, myslisz że Khal, Kurew, Tiplik nastawiali by teraz dupe gdyby padł jakiśtam tam owner Gladianosa ?? jeśli tak myslisz to gówno wiesz, na mój gust masz zły gust

aha, czailiście się na mnie od dawna, noobami jesteście tylko i wyłącznie WY, mieliście NAPRAWDE wiele okazji na zabicie mnie wcześniej (tj mówie ogólnie bo nie zawsze mogłeś tam być) raz nawet sobie koło was przebiegłem 8o za refleks macie u mnie 100pkt. tylko jeden mwall żenada...

a Ty Falcmoon jak mi taki numer odwalisz jeszcze raz to ci jaja urwe i o
gadzetach z woja nie zapomnij dla mnie :)

Gladianos

Falcmoon
14-02-2007, 17:15
:o ops? priv prosze...
to były przyczyny niezależne ode mnie :)

Yvette
14-02-2007, 17:20
:o ops? priv prosze...

a nie prościej na Tibii ??

@cat
ahhh, i bym zapomniał o tym pajączku biednym którego wtedy zabiłem, znajdz bardzo prosze przycisk "chase opponent" jak bedziesz zalogowany (skoro grasz już 4 lata nie powinno Ci to sprawić problemu) Tobie i innym może to wyjaśni kilka niewiadomych

Gladianos

Cataclism
14-02-2007, 17:27
a nie prościej na Tibii ??

@cat
ahhh, i bym zapomniał o tym pajączku biednym którego wtedy zabiłem, znajdz bardzo prosze przycisk "chase opponent" jak bedziesz zalogowany (skoro grasz już 4 lata nie powinno Ci to sprawić problemu) Tobie i innym może to wyjaśni kilka niewiadomych

Gladianos

lap misiek i patrz jak padasz :p http://rapidshare.com/files/16266387/Toxo__TheList_2.rec.html

Adelaoo
14-02-2007, 17:30
Nikt nic nikomu nie obiecywał. A co ty możesz wiedzieć? Jeszcze parę godzin temu chciałeś inva do gildii... Boltina Cię wykopała i masz wielki żal? Cóż, widocznie poradzą sobie bez wielkiego Adelaoo:p

Wiem wiecej od Ciebie ;) Nie ma zalu bo w dupie mam to gre, Boltina zawsze jest i bedzie frajerem, uklad byl taki, on mowi ze potrzebna mu kasa ja powiedzialem ze nie mam tyle to powiedzial aby dac mu itemy, gdy zobaczyl ze nie wyszlo z itemow 180 k powiedzial, abym mu doplacil ja powiedzialm ze nie mogl wczesniej mowic ze za malo teraz mu nie bede nic placil, a teraz zgrywa wielkiego cwaniaka ;] Ze mna czy bez i tak nie
dadza rady,chociaz nie jestem pewny w 100 %, bo jest tam aylithia w ktorego wierze ;*

Yvette
14-02-2007, 17:36
lap misiek i patrz jak padasz :p http://rapidshare.com/files/16266387/Toxo__TheList_2.rec.html

jak padłem to akurat widziałem :) bynajmniej bardzo dziekuje, z przyjemnością oglądne wieczorem przy piwku (pijcie żywca, życie jest zbyt krótkie aby pić kiepskie piwo...)

teraz matematyka ;/

Gladianos

Falcmoon
14-02-2007, 17:36
Skoro masz w d*** ta gre to po co wciąż się logujesz i piszesz na forum?

Adelaoo
14-02-2007, 17:40
Skoro masz w d*** ta gre to po co wciąż się logujesz i piszesz na forum?

Z nudów? A na forum lubie pisac zwaszcza jak sie cos dzieje :]

Raziel kosiaz
14-02-2007, 17:42
Que.. Jest z legendary souls?

Adelaoo
14-02-2007, 17:49
Que.. Jest z legendary souls?

Nie mozesz sprawdzic na tibia.com?

@Falcmoon mam tez kolegow z ktorymi moge zawsze sobie pogadac ;]

Zimpa
14-02-2007, 18:09
Ostatnie chwile zeby sfragowac sira shier 95 lvl juz jakos

Boltina89
14-02-2007, 18:37
Zamknij wkoncu ten swoj niewyparzony r*jek*.

Wiesz, dlaczego cIEBIE nie chce w guild. Okradles mnie smiejac mi sie w oczy. A tY jestes tu tak bardzo potrzebny, ze KOnda plakal na g channel gdzie jest adelao

I wiedz, ze poki nie oddasz cashu i nie przeprosisz , nici z tWOJEGO dolaczenia. Cya

Adelaoo
14-02-2007, 18:40
Zamknij wkoncu ten swoj niewyparzony r*jek*.

Wiesz, dlaczego cIEBIE nie chce w guild. Okradles mnie smiejac mi sie w oczy. A tY jestes tu tak bardzo potrzebny, ze KOnda plakal na g channel gdzie jest adelao

I wiedz, ze poki nie oddasz cashu i nie przeprosisz , nici z tWOJEGO dolaczenia. Cya

Powiesz mi jak to bylo po twojemu? Te okradanie? Mam Cie przeposic....Ciezko z Toba ;(

Xsasero
14-02-2007, 19:00
Co do Sira~ 1. Sira Shier Galana deleted 74 lvl... 64lvl poszły w pizd**... Szkoda tyle expa :( Mam nadzieje, że dokopiecie Szwedom... :] GOOD LUCK;)

Uzu
14-02-2007, 19:15
1 vs 1 z toba to bedzie zabawa XD

Sam sex

Z Toba to nikt by nie chcial sie bawic.. odrzucasz ludzi od siebie ... swoim.. szkoda slow

Morbom
14-02-2007, 19:17
hahaha, konda prawie own... red kondy http://www.speedyshare.com/932388875.html od noob charow
Panu podziękujemy ;-d

Adelaoo
14-02-2007, 19:24
hahaha, konda prawie own... red kondy http://www.speedyshare.com/932388875.html od noob charow

KAILOGER HELP !!!!! :(

DfJ
14-02-2007, 20:12
Invited Characters
Name Invitation Date
Adelao Feb 14 2007

Moja propozycja
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1543483

Poznanski Rycerz
14-02-2007, 21:03
Jak bedziecie sie szykowac do walki na faccu to dajcie znac ^^

Vienek
14-02-2007, 21:40
hehe ja sa jeszcze wolne miejsca ? xD

@Uzu
Dla mnie jestes dwulicowym noobem, upierdlilas mnie za to ze mialem kiedys pro Lovize, zeby sie HWL podlizac, a jak oni cie olali to lecisz to Lovize? Myslisz ze ujdzie ci to plazem??

10k/Fajkowy-Lolus/anrahmun Przeprosiny na pismie do mnie po polsku i do lvoize po angielsku/brazylijsku Buziaki Dupowlazie

Przystopuj troche ;p

aragorn uczciwy
14-02-2007, 21:40
@Uzu
Dla mnie jestes dwulicowym noobem, upierdlilas mnie za to ze mialem kiedys pro Lovize, zeby sie HWL podlizac, a jak oni cie olali to lecisz to Lovize? Myslisz ze ujdzie ci to plazem??

10k/Fajkowy-Lolus/anrahmun Przeprosiny na pismie do mnie po polsku i do lvoize po angielsku/brazylijsku Buziaki Dupowlazie

Cataclism
14-02-2007, 21:55
@Uzu

uhahUAuhauhAhuahUAuhAhUA lekki pocisk xD wygrales XD

DfJ
14-02-2007, 22:14
@Uzu

Wiesz jak się rodzą idioci?

Zapytaj mamy...
Nagle wyskoczyłeś nie wiadomo z czym

Raziel kosiaz
14-02-2007, 22:30
Kuzwa chakli mnie!;/;( ;( ;( ;(

Raziel kosiaz
14-02-2007, 23:38
Mógłby mnie ktoś zasponsorować chociażby 5k? proszę..

Poznanski Rycerz
15-02-2007, 00:06
@aragorn
Pogadam z lovize pozniej na msn na twoj temat ^^.

Raziel kosiaz
15-02-2007, 01:02
Nikt nie pomoże..?:(

Uzu
15-02-2007, 02:33
@Uzu

uuu strassssna sprawa.. widzisz chlopczyku.. to nie moja wina ze dajesz party kazdemu a ja chcialam tylko test sd a to ze sie zlozyles nie moja wina ^^
nikomu sie nie podlizywalam ubijajac cie .. po prostu zrobilam komus przysluge XD (nie z hwl ) bo wiesz ciebie wszyscy uwielbiaja... przypomnij sobie kto do mnie pisal ey moge sobie wpisac w coment "love uzupatorka " buhahahahheue

Adelaoo
15-02-2007, 08:07
@Uzu

OMFGGGGGGGGGGGGGGG, nie teraz do juz przesadziles jak mogles cos az tak glupiego napisac ? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

P.s http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18790

Nalesnik102
15-02-2007, 10:40
Delewu chyba hacked:evul: 80lvlaa
btw on odzyskal to swoje SCA?
Kolejny polak ded tym razem DRAY:confused:

Raziel kosiaz
15-02-2007, 12:42
PAn Czarodziej mnie dokładnie dobił nie dosc że mnie haknoł i kumple dali mi itemki
To on mnie jeszcze raz haknoł.
Nic mi kurwa nie zostawił
Nic już nie moge zrobić
Cya All.

Morbom
15-02-2007, 13:50
Delewu chyba hacked:evul: 80lvlaa
btw on odzyskal to swoje SCA?
Kolejny polak ded tym razem DRAY:confused:
Nie hacked, tylko postanowił zakończyć grę i wywalił całe swoje eq do wody:
g legi, mms, dh, etc...

Nalesnik102
15-02-2007, 14:04
@Morbon

Ty jestes Delewu?

Morbom
15-02-2007, 14:35
Nie, a czemu miałbym być Delewu?..
jak napisałem, że 'postanowił...'

Uzu
15-02-2007, 14:56
Nie hacked, tylko postanowił zakończyć grę i wywalił całe swoje eq do wody:
g legi, mms, dh, etc...

To ze nie hack to oczywiste.. to czy chcial zakonczyc gre.. mozliwe tylko nie musial tego w taki sposob robic- niszczyc swoja wielogodzinna prace. Moim zdaniem to byla nie przemyslana decyzja podejeta w nerwach , spowodowanych dedem od przyjaciol z hwl ( z ktorymi jeszcze chwilke wczesniej byl w guild ^^)
i wydaje mi sie ze predzej czy pozniej bedzie tego zalowac

Morbom
15-02-2007, 15:49
To ze nie hack to oczywiste.. to czy chcial zakonczyc gre.. mozliwe tylko nie musial tego w taki sposob robic- niszczyc swoja wielogodzinna prace. Moim zdaniem to byla nie przemyslana decyzja podejeta w nerwach , spowodowanych dedem od przyjaciol z hwl ( z ktorymi jeszcze chwilke wczesniej byl w guild ^^)
i wydaje mi sie ze predzej czy pozniej bedzie tego zalowac
Czy żałować, nie wiem, bo sam dziś rano do mnie napisał i nie był jakoś wkurzony, a co do czego hwl raczej wykorzystało delewu, bo wcześniej keekz chciał jego eq na screena... a no możemy powiedzieć delewu miał jedne z lepszych eq na Galanie.
Widać, że hwl potrzebuje kasy.

@down
To bardzo mało wiesz..

Nalesnik102
15-02-2007, 15:53
Z tego co wiem mial:
SCA(ktore stracil)
MPA
DH
G legs
MMS
Boh ,Steel boots
AOL

Adelaoo
15-02-2007, 16:55
Mial najlepsze eq na Galanie ktore kupil na allegro :]

Pozdrooo.

Bartol1
15-02-2007, 17:59
Na allegro jest wystawiony Dawidoseczek.

Bartol1
15-02-2007, 18:37
od kiedy to delwu mial jedno z lepszych eq na galanie lol z tego co wiem to ja mam xD dzieki sprytowi xD

Ja bym ten spryt troche inaczej nazwal :confused: :fool:

Raziel kosiaz
15-02-2007, 19:13
Prosił bym was jeszcze raz o jakiś item nie musi byc drogi moze kosztować 500gp
Albo kase jak wiecie miałem haka a osobvba ktora mnie schakowała nic mi nie zostawiła
Prosilbym o jakąs dotacje
Raziel kosiaz/Thais

Iwanek18
15-02-2007, 19:18
od kiedy to delwu mial jedno z lepszych eq na galanie lol z tego co wiem to ja mam xD dzieki sprytowi xD

ahahaahhaaha wez pizda jestes i tyle jesli uważasz zjodziejstwo za spryt :baby:

Latino
15-02-2007, 19:45
Grałem tu kiedyś i sledze te forum od 1 strony. Moze ktos mnie pamienta Balrog the death. Szkoda sluw galana po prostu zeszla na psy. Dla was to moze byc normalane ale ja tego nie czaje polacy trzymajo sztame ze szwedami pojebalo was calkowicie juz??? Dobra rozumiem kumplujesz sie ze szwedem od 1 lvl ok luuzik . Ale was konda u*******al albo keekz czy kto inny 2 miechy temu a teraz do ich gildi wchodzicie zeby lizac im dupska ^^ bo wiecie lepiej sobie spokojnie po expic i lizac dupe szwedom zamiast walczyc moge sie zalozyc na 100% ze za 1 miech moze 2 konda i hwl znuw sie polonczo na 100% co juz nie raz tak byo???
Za bardzo nikt nie bendzie wiedzial o co chodzi ale luknijcie w stecz jak pl vs swe bylo boltina,corlic,demi, delewu ,lady i reszta catrishia itd spoko starzy ownerzy ale jak sie oddali albo sprzedali nobom kturzy przed tym charem wbili max 10 lvl. Przyklad catrishia jaki noob z tego forum moge odrazu wylukac ze to nowy owner widac ze jakis pojeb ^^ lize dupsko szwedom. Se expi spokojnie bo sie wjebal do hwl i radocha macie troche honoru ???? zaczelo sie od Zajebisty Ziom jesli ktos go pamienta pierwszy poszet do patriotuw i pozniej sie zaczelo swe vs swe , pl vs pl . Catrishia ile ty masz lat new onwer oczywiscie 12???? Co masz radoche ze dla lady zajebales dh??? a pozniej corlic new owner do hwl ^^ Wiem ze szwedzi majo wiecej hight lvl ale byscie dali rade wiec tu duzo mlodych talentuw do zabijania ;p po prostu brak zgrania i dlatego zawsze obrywalismy ze szwedami kto gral kiedys pamienta szwedzi przy ab. My biegniemy na nich szwedzi pare sd i 60% spierdolilo bo dygawa ze straco swuj piekny duzy lvl a te 10% wiadomo co sie z nimi stalo .Jedynie z tego co widze to tylko jeden stary owner zostal Boltina chociaz nie jestem pewien tez.

Adelaoo
15-02-2007, 20:00
Grałem tu kiedyś i sledze te forum od 1 strony. Moze ktos mnie pamienta Balrog the death. Szkoda sluw galana po prostu zeszla na psy. Dla was to moze byc normalane ale ja tego nie czaje polacy trzymajo sztame ze szwedami pojebalo was calkowicie juz??? Dobra rozumiem kumplujesz sie ze szwedem od 1 lvl ok luuzik . Ale was konda u*******al albo keekz czy kto inny 2 miechy temu a teraz do ich gildi wchodzicie zeby lizac im dupska ^^ bo wiecie lepiej sobie spokojnie po expic i lizac dupe szwedom zamiast walczyc moge sie zalozyc na 100% ze za 1 miech moze 2 konda i hwl znuw sie polonczo na 100% co juz nie raz tak byo???
Za bardzo nikt nie bendzie wiedzial o co chodzi ale luknijcie w stecz jak pl vs swe bylo boltina,corlic,demi, delewu ,lady i reszta catrishia itd spoko starzy ownerzy ale jak sie oddali albo sprzedali nobom kturzy przed tym charem wbili max 10 lvl. Przyklad catrishia jaki noob z tego forum moge odrazu wylukac ze to nowy owner widac ze jakis pojeb ^^ lize dupsko szwedom. Se expi spokojnie bo sie wjebal do hwl i radocha macie troche honoru ???? zaczelo sie od Zajebisty Ziom jesli ktos go pamienta pierwszy poszet do patriotuw i pozniej sie zaczelo swe vs swe , pl vs pl . Catrishia ile ty masz lat new onwer oczywiscie 12???? Co masz radoche ze dla lady zajebales dh??? a pozniej corlic new owner do hwl ^^ Wiem ze szwedzi majo wiecej hight lvl ale byscie dali rade wiec tu duzo mlodych talentuw do zabijania ;p po prostu brak zgrania i dlatego zawsze obrywalismy ze szwedami kto gral kiedys pamienta szwedzi przy ab. My biegniemy na nich szwedzi pare sd i 60% spierdolilo bo dygawa ze straco swuj piekny duzy lvl a te 10% wiadomo co sie z nimi stalo .Jedynie z tego co widze to tylko jeden stary owner zostal Boltina chociaz nie jestem pewien tez.

Sorry ile masz chlopcze lat? Bo bledy robisz ze glowa boli.Mam nadzieje ze jest to twoj pierwszy i ostatni post, nara.

Celmir
15-02-2007, 20:01
Maniuś nie ładnie dziewczynki wyzywać:P
Btw. Ja się z Anevarixikiem osrałem na war.

Latino
15-02-2007, 20:07
A i jeszcze cos zaczynam grac tu od nowa i nie pyskuj bo padniesz a to ci moge obiecac ze cie dogonie w lvl i to szybko ;p chyba ze znuw mi szwedzi w tym przeszkodzo ;p

PolishDrinker
15-02-2007, 20:13
latino, slonko, tu nie chodzi o ą ę ś itd tylko o muwić, noobuw, pamienta, sluw itd. twoja postac nigdy nie budzila respektu bo all in all sam byles noobkiem:) moze i grales od poczatku galany, ale o samej galanie wiesz... hmm? gowno? wiec takie posty nic nie wnosza jeszcze mowisz cos o czym nie weisz nic pozdro:)

Latino
15-02-2007, 20:20
Moze nie budzila respektu. Sorki za wyzwiska. Ale wiesz co w tamtych czasach mogli mi loda zrobic bo bylem neutral i znalem Lady Slodziutka,Sun'CHez,Morak Miron , Corlic.Catrishia.Delewu,Atnaz,Jejihev , itd wiekszosc i nikt mnie nie ruszal bo all znalem asz wkoncu ujebalem noob chara kondy i szwedzi sie na mnie zucili padlem 2 razy hack i selnolem chara i tak sie skonczyla moja przygoda ^^ na barlogu a znalem alll tyle ze teraz nie znam nikogo bo all nowi ownerzy to wiesz .:)

Latino
15-02-2007, 20:31
hahahaha dobra wiesz moze uznasz ze sie podalem ale po prostu nie chce sie przezywac itd na tym forum mozemy normalnie pogadac ^^ . Jesli ja zaczelem to sorry .

Latino
15-02-2007, 20:55
I co z tego ze sie postawio co oni we dwuch mogo loda??? Wlani rodacy ich uwalo 2 raz jak sie postawio przyklad : Catrishia i teraz pytanie czemu szwedzi i reszta muwio ze pl to nooby???

Cataclism
15-02-2007, 21:17
I co z tego ze sie postawio co oni we dwuch mogo loda??? Wlani rodacy ich uwalo 2 raz jak sie postawio przyklad : Catrishia i teraz pytanie czemu szwedzi i reszta muwio ze pl to nooby???

tak "muwia" bo nie umia w ta gre grac ale sa wyjatki :>

Latino
15-02-2007, 21:29
Cati ale ja tez uwazam to za nobostwo polak polaka szwed szweda???No chyba ze noobeki koles to wtedy tak albo jak sie pierwszy zaczyna.Ale najwidoczniej z tego co czytam to dla kasy i tojest nobostwo dopiero dla kasy swoich zabijac.

IntoTheRain
15-02-2007, 21:29
@2up
"Umia"?? umieja? np. slownik i lekcja kultury oraz szacunku chociaz do kobiet
:baby:

Boltina89
15-02-2007, 21:31
Nie wiem czy jestescie wszyscy pewni tego, co tu piszecie.

Skonczcie wreszcie obrazac tych Polakow, ktorzy wola byc po tamtej stronie.
To jest ich decyzja. Przeciez kazdy normalny czlowiek nie bedzie sie przejmowal obrazliwymi przezwiskami w wirtualnym swiecie.

Rumcio , Catrishia, Kejisey, Anevarix - Skopo,Dejwidek,Babol,Parencikos

To sie tyczy Was wszystkich. Jedni wola miec "latwe" zycie, drudzy boja sie tego "trudniejszego". A to przeciez tylko smieszna gra, na dodatek nie 3d.

Szwedzi sa w tym lepsi, bo wiecej cash maja w rl, bo mniej przejmuja sie tym, ze padna raz. Polak expiac liczy lvl, liczy erig,net, liczy rankingi. Szwed gra forfun i potem to widac. Bo dla niego odrobienie lvl to tylko smieszne bicie dragow lub tomby z gfb(jak to ostatnio robili camuh,lutore)
Polacy llicza ile ich char jest teraz wart, padnie to straci blessy(nie daj Boze AOL). A powinni pomyslec o tym co wazniejsze. 1,2 gora 3 lvl down i czuc, ze robi sie cos dla dobra sprawy. Czy moze zachowac swoj lvl, powiekszyc go o kilka,kilkanascie poziomow, ale widziec jak kazdy ma mu to za zle.

Za duzo wysluchiwalem od poprzedniej wojny, ze new owner Botliny to noob, placil i pada. Boi sie walczyc. Tu owner nie ma teraz znaczenia, znaczenie ma to, ze czuje sie w pewien sposob dumny, ze wszyscy POLACY z Legendary Souls ciesza sie, ze razem cos mozemy zrobic. Ciesza sie, ze jestem z nimi. Nie ciesza sie czyjas smiercia,czyims hackiem jak to ma miejsce w HWL.

Trzeba wiedziec i rozumiec, ze ten swiat, a swiat w ktorym wklikuje klawisze to cos zupelnie innego. Mam nadzieje, ze nikt nie zacznie mnie jechac, ze teraz kozacze, ze teraz czuje sie jakbym byl Bogiem. To nie prawda,po prostu czuje, ze to co robie, jest dobre.

Cya

Cya HWL :)

Cataclism
15-02-2007, 21:31
btw z tego co widze to mamy mass pk :p wiec uwaga all xD

Latino
15-02-2007, 21:39
Piekne przemuwienie boltina :baby: na serio zgadzam sie z tobo w 100% chociaz 2 strony wczesniej pisalem co innego chociaz powiedcie mi szczeze nie fajnie by bylo zrobic polsko gildie trzymac sie razem polacy i skopac tylki szwedom moim zdaniem to bylo piekne :D chociaz co tu muwi boltina polacy sie za bardzo bojo ze straco swuj piekny hight lvl a szwedzi for fun dla nich to zabawa, Boltina dzieki tobie od dzisiaj bende gral dla zabawy tez bo tak szczeze zawsze gralem dla cyferek ;d :D :baby: :cup:

Boltina89
15-02-2007, 21:52
Kazdy gra dla cyferek. Jakby tego nie bylo, nikt by w ta gre nie gral. Musi byc rywalizacja i motywacja. Mi chodzi o podejscie do utraty lvl,skilli,cashu.

Poza tym caly czas sie mowi guildia polska...My nie chcemy tylko Polakow, dlaczego taki sympatyczny gosc jak Lovize ma byc odtracony? Tylko dlatego, ze urodzil sie w Skandynawii? To nie ma zadnego znaczenia,chce walczyc o to samo o co Polacy. Pamietam jak padl w Venore...Po zalogowaniu ja do niego "=(" , a on "Ajajaj xD"

To taka mala roznica pomiedzy podejsciem Polakow, a innych narodowosci.

Raziel kosiaz
15-02-2007, 21:54
Twardy ziom z tego lovize ja bym nie wytrzymał

Xsasero
15-02-2007, 21:55
(...) czuc, ze robi sie cos dla dobra sprawy. Czy moze zachowac swoj lvl, powiekszyc go o kilka,kilkanascie poziomów (...) to, ze czuje sie w pewien sposob dumny, ze wszyscy POLACY z Legendary Souls ciesza sie, ze razem cos mozemy zrobic. Ciesza sie, ze jestem z nimi.

Wzruszyłem się... Tylko dla czego ty nic nie robisz i ciągle stoisz w dp? Chcesz coś zrobić "dla dobra sprawy" to zbierz gildie i Polaków i idź zabić Szwedów... Chociaż spróbuj... I dopóki czegoś nie zrobicie to będą wszystkich zabijać jeden po drugim... Aż lvl spadną i każdemu sie odechce wojny...

PS. A czy zgodziłeś się na wczorajszą propozycję Lutore w dp w Aank? Jeśli tak to mam nadzieje, że to on odda eq a nie ty rook... Wydaje mi sie że wiesz o co chodzi...

Pozdro;)

Uzu
15-02-2007, 21:56
Nie wiem czy jestescie wszyscy pewni tego, co tu piszecie.

Skonczcie wreszcie obrazac tych Polakow, ktorzy wola byc po tamtej stronie.
To jest ich decyzja. Przeciez kazdy normalny czlowiek nie bedzie sie przejmowal obrazliwymi przezwiskami w wirtualnym swiecie.

Rumcio , Catrishia, Kejisey, Anevarix - Skopo,Dejwidek,Babol,Parencikos

To sie tyczy Was wszystkich. Jedni wola miec "latwe" zycie, drudzy boja sie tego "trudniejszego". A to przeciez tylko smieszna gra, na dodatek nie 3d.

Szwedzi sa w tym lepsi, bo wiecej cash maja w rl, bo mniej przejmuja sie tym, ze padna raz. Polak expiac liczy lvl, liczy erig,net, liczy rankingi. Szwed gra forfun i potem to widac. Bo dla niego odrobienie lvl to tylko smieszne bicie dragow lub tomby z gfb(jak to ostatnio robili camuh,lutore)
Polacy llicza ile ich char jest teraz wart, padnie to straci blessy(nie daj Boze AOL). A powinni pomyslec o tym co wazniejsze. 1,2 gora 3 lvl down i czuc, ze robi sie cos dla dobra sprawy. Czy moze zachowac swoj lvl, powiekszyc go o kilka,kilkanascie poziomow, ale widziec jak kazdy ma mu to za zle.

Za duzo wysluchiwalem od poprzedniej wojny, ze new owner Botliny to noob, placil i pada. Boi sie walczyc. Tu owner nie ma teraz znaczenia, znaczenie ma to, ze czuje sie w pewien sposob dumny, ze wszyscy POLACY z Legendary Souls ciesza sie, ze razem cos mozemy zrobic. Ciesza sie, ze jestem z nimi. Nie ciesza sie czyjas smiercia,czyims hackiem jak to ma miejsce w HWL.

Trzeba wiedziec i rozumiec, ze ten swiat, a swiat w ktorym wklikuje klawisze to cos zupelnie innego. Mam nadzieje, ze nikt nie zacznie mnie jechac, ze teraz kozacze, ze teraz czuje sie jakbym byl Bogiem. To nie prawda,po prostu czuje, ze to co robie, jest dobre.

Cya

Cya HWL :)

Bardzo madre to co napisales i masz duzo w tym racji..
Zgadzam sie z tym ze kazdy ma prawo wybrac po jakiej stoi stronie .. tylko nie rozumie Polakow ktorzy siedza w hwl i wysluchuja.. Jacy to Polacy sa poje.. Mnie np. to starsznie draznilo .. dla mnie 70 % HWL to pier.. rasisci.. nie mowie ze wszyscy bo sa ludzie ktorych daze sympatia... i mam nadzieje ze ta wojna nie zmieni realcji miedzy mna a nimi ...

Latino
15-02-2007, 21:57
Tu tez masz racje ale zawsze mnie fascynowalo klepanie sie narodowosci moze to glupie ale mi sie podoba zreszto to tylko gra niewazne mozesz lubic szweda br
Boltina rox :D Odrazu widac ze ma 20 lat dojzale odpowiadasz hehe 8o bo w rl to faza jak polacy w czyms wygrywajo ale przyklady najlepsze gildie pierwasza 3
1.Unit all szwedzi . 2.Del'Toro all szwedzi 3. z aurery nie pamientam nazwy fast'molt tam jest 90% to polacy czyli nie jest tak zle 3 miejsce w najlepszych guild ;p . Boltina podaj gg bo spoko ziomek jestes to na piwo moze wyskoczymy :P

Xsasero
15-02-2007, 22:00
Uzu zgadzam się z tobą, jestem w 100% pewien, że takiego KONDY nikt nie lubi za lvl...[Zazdrość ?(chyba)]Nikt z tąd go TAK dobrze nie zna (jeśli jest inaczej to przepraszam to tylko moja opinia) Wszysca gnoją sie nawzajem, bo ty idzesz walczyć po tej stronie, a ty po tej... Kur** każdy ma prawo do własnej decyzji.... Może "TAM" jest mu lepeij niż w towarzystwie takich i takich ludzi...
Np. Polak zje gówno to i ja jestem Polakiem i też zjem? Ludzie... niech se robią co chcą... Zajmijcie sie sobą...

Boltina89
15-02-2007, 22:05
Wzruszyłem się... Tylko dla czego ty nic nie robisz i ciągle stoisz w dp? Chcesz coś zrobić "dla dobra sprawy" to zbierz gildie i Polaków i idź zabić Szwedów... Chociaż spróbuj... I dopóki czegoś nie zrobicie to będą wszystkich zabijać jeden po drugim... Aż lvl spadną i każdemu sie odechce wojny...

PS. A czy zgodziłeś się na wczorajszą propozycję Lutore w dp w Aank? Jeśli tak to mam nadzieje, że to on odda eq a nie ty rook... Wydaje mi sie że wiesz o co chodzi...

Pozdro;)

Oczywiscie, ze nadal kocham Lutore. I ze pozwole mu oddac swoje eq Sir Babolkowi. Przeciez to bedzie dobry uczynek, bo przynajmniej ktos normalnieszy dostanie prezent.

Btw co ja moge zrobic sam? Co ja moge zrobic w 5 osob? Niewiele.. Tak samo niewiele wiecie jakie sa prawdziwe realia wojen. Tu nie ma dzialan typu "jest ktos, fast lecimy ubic"(te bledy sa po to, by dodac dramaturgii tym slowom :P). W wojnie plan musi byc dlugoterminowy, realizowany w 100%(no przynajmniej 80%:P)

Ciesze sie z kazdego membersa mojej guldii. Ciesze sie, ze nikogo nie uwazam z niej za nooba(chociaz sprzeczka z Adelao na to wskazuje, to nie prawda)
Ciesze sie, ze Ci membersi chca cos udowodnic innym, ale przede wszystkim sobie. Sobie, ze potrafi dokopac tym cffaniakom(wiem, ze przez W :))
Mysla, ze obrazajac kazdego Polaka zyskuja morale...Zadne tam korzysci z tego. Sa tylko bardziej zakompleksieni. Obrazanie kogos, nie znajac go chodz troche, jest smiesznym i niedojrzalym zachowaniem.

Mam nadzieje, ze kilku "glupich polackz'ow" to czyta...I looknijcie komentarz Zazka do Utani Hur ;)

Cya

Xsasero
15-02-2007, 22:10
Szczerze powiem myślałem że jest was więcej... Skoro tak się sprawy mają to Not Good...:( Widać od razu (tak mi sie wydaję), że nie zostawisz gildi ani nikogo kto jest po twojej stronie, albo poprostu go lubisz... 3maj tak dalej... Mam nadzieję, że znajdziesz więcej chętnych osób, które nie będą patrzyły na lvl, m lvl, skille etc. i pójdą wszyscy razem, Jak jeden mąż 8o (ahhh jestem cudowny w wypowiedziach :p ) Powodzenia i nie daj se dmuchać... w ryż :p

Poznanski Rycerz
15-02-2007, 22:14
............

Boltina89
15-02-2007, 22:14
Poznanski Rycerz online.. Pewnie dostane zaraz jakas zje*ke

Falcmoon
15-02-2007, 22:17
Walcze w tej wojnie nie dlatego ze nie lubie szwedow. Powiem wiecej, oddalem wczoraj 50k znajomemu szwedowi bo mnie poprosil o pozyczke na exp, i wiem ze odda. A ze nie znosze obludy, klamstwa i wyzysku to powiekszenie mojej deathlisty nie zrobi na mnie najmniejszego znaczenia. Niestety wyrozumialosc nie jest zbyt czesto wystepujaca cecha wsrod graczy. Moze latka jeszcze nie te, moze za malo doswiadczenia zyciowego.
A przegrana wojna nie oznacza wcale zakonczenia. Wazne ze wierzysz w slusznosc sprawy o ktora walczysz. Wtedy nawet twoje wizyty w swiatyni nie zlamia twojej determinacji i sily.
Za wolnosc, rownosc i braterstwo koledzy!;)

Poznanski Rycerz
15-02-2007, 22:18
@up Boltina
Spoko nie boj sie ^^
Dziwi mnie nagla zmiana postaw z NEUTRAL na FANATYKA

Chcialem tylko DOBITNIE pokazac ze to nie wojna na tle narodowosciowym, caly czas ta sama wojna Right~ vs HWL z maja zeszlego roku, ze zmienionym skladem.

Falco - kazdy ma swoje powody do walki ^^, ty moze walczysz zeby szwedom ale ... tam sa polacy anglicy itp :xD

Xsasero
15-02-2007, 22:21
Dla mnie jesteście jacyś "dziwni". Jaką zje*ke? Ośmieszacie się (NIE WSZYSCY). Skoro jest to forum to zawsze myślałem, że każdy ma prawo do własnej wypowiedzi i decyzji. Skoro Rumcio czy kto tam inny zadecydował być tam to niech będzie... A nie od razu rzucać się do gardeł. To jest tylko gra i własna decyzja. Jak już mówiłem może akurat tam mu bardziej odpowiada towarzystwo czy coś tam innego, nie ważne co. I skoro TEN poszedł do innych, dobra... trudno... szkoda, że nie jest z nami... No nic... A nie od razu o zdradzie kraju czy nie wiadomo czego. Trzeba znaleźć inną osobe która go zastąpi... Jednak cięzko jest wbić na kimś fraga wiedząc, że to rodak lub nawet qmpel. Powinniśmy zaakceptować jego decyzje i uszanować to. Nie zapominajcie się to tylko GRA.

Pozdro;)

PS. Spóżniłem się troszke z postem...

Nevolk
15-02-2007, 22:22
Co do Delewu:

Kumpel gra teraz Nevolkiem i gadał z kumpelą ale ten nevolk to postać po hacku i po drugim rooku teraz to noob char jakisl;;p

21:08 Nevolk [13]: ja pierdole i nie pierdol ze stracil sca
21:08 Alian Lady [75]: all eq
21:13 Alian Lady [75]: wyjebal all do wody jak go trapli
21:13 Alian Lady [75]: i nie mial juz aola
21:13 Alian Lady [75]: to byl 2 raz
21:13 Nevolk [13]: a potem sie w*****l i padal na noobkach?
21:14 Alian Lady [75]: nie na noobkach
21:14 Alian Lady [75]: to noob charry hwl
21:14 Alian Lady [75]: :P
21:14 Nevolk [13]: aha
21:14 Nevolk [13]: jak on padal co 5 minut
21:14 Nevolk [13]: okolo
21:14 Nevolk [13]: to specjalnie chyba szedl zeby go ujebali
21:14 Alian Lady [75]: tak
21:14 Alian Lady [75]: i pisal jestem polakiem i kocham polske
21:16 Alian Lady [75]: ale mial satysfakcje ze nic nie oddal im z siebie

ZOSTAŁ WIERNY DO KOŃCA TO JEST POSTAWA PRAWDZIWEGO POLAKA A NIE DAWAĆ SIĘ JAKIMŚ SZMATĄ !! PAMIĘTAM JAK NA NEVOLKU BRAŁEM UDZIAŁ PRZECIWKO NOOBOM (SZWE - BR)

NA TAKIEJ WOJNIE TEŻ BYM WALCZYŁ DO KOŃCA I WALCZE !

Boltina89
15-02-2007, 22:23
@up Boltina
Spoko nie boj sie ^^
Dziwi mnie nagla zmiana postaw z NEUTRAL na FANATYKA

Chcialem tylko DOBITNIE pokazac ze to nie wojna na tle narodowosciowym, caly czas ta sama wojna Right~ vs HWL z maja zeszlego roku, ze zmienionym skladem.

Falco - kazdy ma swoje powody do walki ^^, ty moze walczysz zeby dojebac szwedom ale ... tam sa polacy anglicy itp :xD

Nie jestem fanatykiem. To co Falco napisal to takze moje zdanie.

Nic dodac ,nic ujac

Boltina89
15-02-2007, 22:24
Co do Delewu:

Kumpel gra teraz Nevolkiem i gadał z kumpelą ale ten nevolk to postać po hacku i po drugim rooku teraz to noob char jakisl;;p

ZOSTAŁ WIERNY DO KOŃCA TO JEST POSTAWA PRAWDZIWEGO POLAKA A NIE DAWAĆ SIĘ JAKIMŚ SZMATĄ !! PAMIĘTAM JAK NA NEVOLKU BRAŁEM UDZIAŁ PRZECIWKO NOOBOM (SZWE - BR)

Wczesniej doszeld do HWL. No comment. Nie wystarczy Wam to, jak teraz wyglada jego char

Lukus
15-02-2007, 22:28
Mam nadzieje ze ta wojna nie skonczy sie jak np ta:

http://www.youtube.com/watch?v=dA12rO2vBls&mode=related&search=

Milego ogladania (link jest czysty);)

Falcmoon
15-02-2007, 22:31
@poznanski - gdzie ja napisalem ze walcze przeciw szwedom? przeczytaj dokladnie calego posta. Wiele powodow tam wypisalem. I zaden z nich nie mowi o tym ze chce zabic szwedow a wrecz przeciwnie. I nie, nie komentuj, bo nie mam sily odpowiadac na posty ktore sa pisane w pospiechu i tylko po to aby komus dopiec albo pokazac sie z dobrej strony.

Ajron 88
15-02-2007, 23:03
Zwykle gadanie typu "boże polacy pomagają szwedom w wojnie z inną polską gildią" wywołuje u mnie sawly śmiechu , po pierwsze :

1. narodowośc nie ma tutaj żadnego znaczenia.
2. HWL to w większej częsci Holdenrzy i Wyspiarze , w mniejszej Szwedzi i najmniejszej Polacy.

O co mi chodzi '? O to że tym razem gadanie jakie zacytowałem na początku postu ma swoją rację bytu , tym razem nie chodzi o to że ja jestem polakiem , ty jesteś , mamy sobie pomagac bo "szwed" to zło itd. Chodzi o to że gildia HWL to banda quasi rasistowskich dzieci (lub w kilku przypadkach ludzi doroslych zachowujących sie jak dzieci) którzy na swój obiekt nienawiści etnicznej wybrali Polaków. Niepotrafie pojąc jak Rumcio czy Catrishia potrafi znosic ich gadanie czy nie dosłowne nabijanie sie (np. comment Zazka).

Pzdr.

Btw. Proponuje żeby każdy do sygnatury na tibia.com wstawił sobie "I am Polish , and I love Poland" <jeśli jest niepoprawne gramatycznie to niech ktos to skoryguje , moze podraznimy tym quasi rasistów ^^.

Acha ,a co do wojny i gadaniu że gildia Aylithy nie ma szans.. powiem tak , po tym jak zobaczyłem człowieka który spadł na ziemie z wysokości 4 kilometrów (spadochron sie nie otworzył) i przeżył (złamana 1 noga) , jestem w stanie uwierzyc w wszystko.

Peaople can fly panowie~

Xando
15-02-2007, 23:19
Przejmujecie sie tym ze Hol~, Swe~ obrazaja Polakow? Ja bylem we wojnie Right~ vs. Hwl od samego poczatku i nie raz zostalem obrazony "za Polaka". A wiecie co najbardziej ich denerwowalo? Jak nic sobie z tego nie robilem , jak ich ignorowalem. Wtedy to sie denerwowali . Oni po prostu chca zwrocic na siebie uwage. Przeciez to sa 11-14letni dzieciaki. Daje sobie reke uciac ze w rl nawet by zlego slowa nie powiedzieli o Polakach ;)

Morbom
15-02-2007, 23:37
Mial najlepsze eq na Galanie ktore kupil na allegro :]

Pozdrooo.
Mr Adelao, jak nie wiesz to nie pierdol głupot za przeproszeniem, bo mi się kurwa hafta chce puścić jak widzę niektóre twoje komentarze

Poznanski Rycerz
15-02-2007, 23:39
Ajron
Bez przecinka przed AND>.. Zauwaz ze spadl na krzaczki ^^
Wojne macie szanse wygrac, chociazby masslogami i w waskich korytarzykach bo co jak co ale knightow wam nie brak. Jak bedzie openek na facu to mi napiszcie :] ^^

Aaaa
Falco - Nie zauwazylem tego pierwszego NIE ^^ ... Gdybym chcial sie komus przypodobac to bym nic prawie nie napisal ^^.

Ale chcialem napisac ze to nie na tle narodowosciowym

Btw.
Boltina - fanatyk- uzylem tego slowa, bo teraz jestes vice- liderem walczacej gildi czyli DUZA zmiana ^^.

Ajron 88
16-02-2007, 01:18
Ajron
Bez przecinka przed AND>.. Zauwaz ze spadl na krzaczki ^^
Wojne macie szanse wygrac, chociazby masslogami i w waskich korytarzykach bo co jak co ale knightow wam nie brak. Jak bedzie openek na facu to mi napiszcie :] ^^

Aaaa
Falco - Nie zauwazylem tego pierwszego NIE ^^ ... Gdybym chcial sie komus przypodobac to bym nic prawie nie napisal ^^.

Ale chcialem napisac ze to nie na tle narodowosciowym

Btw.
Boltina - fanatyk- uzylem tego slowa, bo teraz jestes vice- liderem walczacej gildi czyli DUZA zmiana ^^.

Krzak czy nie krzak , zauważ że dopóki to sie nie stało nikt nigdy by nie powiedział że to możliwe, a jednak !

Wszystko jest możliwe.

Morbom
16-02-2007, 02:32
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18838

01:01 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Konda. He was killed by Folxs.

Uzu
16-02-2007, 02:59

KONDA robi swoje "akcje " o ktorych nikt nie wie .. a pozniej ma pretesje ze mu nikt nie pomogl .. szkoda ze padl ale ze swojej winy.. ja tam w tej war na niego i tak nie licze.. mam tylko nadzieje ze cala reszta nie bedzie popelniac juz taakich bledow jak dotychczas.. i ze bedzie good..

Boltina89
16-02-2007, 04:03
Albo Konda zacznie z nami wspolpracowac, albo wykoncza nas jeden po drugim.

Dobrze uciekal i pewnie by mu sie udalo. Jednak sposob w jaki na koncu padl..174 juz ms bez many....

Mam taka sama nadzieje jak Uzu..Ze wszystko sie ulozy, bo narazie lipa ;)

thewojtek
16-02-2007, 07:41
06:29 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ledrick. He was killed by Uzupatorka.

Uzu
16-02-2007, 08:03

no comment ^^

Vienek
16-02-2007, 08:20

to ledrick w wojnie jest że padł? o.O

Adelaoo
16-02-2007, 08:43
Mr Adelao, jak nie wiesz to nie pierdol głupot za przeproszeniem, bo mi się kurwa hafta chce puścić jak widzę niektóre twoje komentarze

Jest to prawda, wiec cicho powiedzial bym wiecej, ale dam sobie spokoj B)

P.s wojna zaczyna sie tak samo jak tamta...

Latino
16-02-2007, 09:08
Muwilem ze nie bende sie czepial ale masz kumpli w tibi nie??? To moge sie zalozyc ze te 90% kturych uwazasz za kumpli ciebie nie lubi co widac na forum :PB) Myslisz ze jestes pempkiem swiata czy co ???

Uzu
16-02-2007, 11:05
to ledrick w wojnie jest że padł? o.O

Niet to prywatne porachunki ;p

Cataclism
16-02-2007, 12:30

No comment ^.^ UHAuhauhAuhAUHAuhAuhA

Latino
16-02-2007, 12:50
Nom piekny dead omg ale nie mial skulla czemu do dp nie spierdolil???? uwalil pk kogos????? czy co zreszto on ma 176 i im nie spierdolil LOL

Raziel kosiaz
16-02-2007, 13:02
Mam pytanie do was wiecie gdzie moge expić 60lvl z FS'em? żeby szybko zarobić kase? Dark Cathedra może być?

Morbom
16-02-2007, 13:05
Jest to prawda, wiec cicho powiedzial bym wiecej, ale dam sobie spokoj B)

hah, z kąd masz taie info ?

Celmir
16-02-2007, 14:35
Co do Delewu:

NA TAKIEJ WOJNIE TEŻ BYM WALCZYŁ DO KOŃCA I WALCZE !

Jest idiotą, który zdesperowany po 1 dedzie zaczął padać nie wiem po co i jeszcze mi pisał, że teraz ma szacunek u HWL i że odrobi te levele expiąc z nimi.xDDDDDDDDDDDDDD Super eXtra:) HWL nie szanuje polaków wiec loozik :P

Adelaoo
16-02-2007, 15:01
Muwilem ze nie bende sie czepial ale masz kumpli w tibi nie??? To moge sie zalozyc ze te 90% kturych uwazasz za kumpli ciebie nie lubi co widac na forum :PB) Myslisz ze jestes pempkiem swiata czy co ???

Kogo uwazam za kumpli napewno maja do mnie szacunek reszta mnie nie obchodzi, nie bede CI na wiecej postow odpowiadal, bo masz swlonictwo nooba
"uwalil pk kogos????? " A na filmkiujest pokazane dokladnie jak strzela z burtsow -,-

@Morbom ....mam i sa to pewne nforamcje chyba ze jestes jego rl chociaz mogl to ukrywac :]

@Celmir Pokazaliscie zachowanie wiekszosci "pl" jak mielisice przewage to walczylisice a teraz "nie ochodzi nas wojna juz" fuuuuu

Latino
16-02-2007, 15:29
Moze i tak ale wiekszosc ludzi na ty forum ;p muwi ze jestes nobem i chamem wiec wiesz twoja opinia wsurd ludzi sie liczy bo np: Boltina ma dobro opinie wsurd ludzi dzieki swoim wypowiedziom na forum itd a ty jak sie tak chamsko zachowujesz to wiesz ^^Jak nauczysz sie liczyc do 3 to wtedy pogadamy :) Owned

Adelaoo
16-02-2007, 15:41
Moze i tak ale wiekszosc ludzi na ty forum ;p muwi ze jestes nobem i chamem wiec wiesz twoja opinia wsurd ludzi sie liczy bo np: Boltina ma dobro opinie wsurd ludzi dzieki swoim wypowiedziom na forum itd a ty jak sie tak chamsko zachowujesz to wiesz ^^Jak nauczysz sie liczyc do 3 to wtedy pogadamy :) Owned

Kto tak mowi ze jestem noobem ? :] Jesli ktos chce zapraszam na otsa :] Ty to napewno nie bedziesz mial szacunku, bo sa same bledy powinli Ci konto skasowac ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Latino
16-02-2007, 15:43
Boze ale tym mul jestes ja na forum i na gg nie pisze ę ą ó itd juz to pisalem . W przeciwienstwie do ciebie w gimnazjum czy w liceum dostawalem 5 z dyktant nie tak jak ty gole ;p

Adelaoo
16-02-2007, 15:57
Boze ale tym mul jestes ja na forum i na gg nie pisze ę ą ó itd juz to pisalem . W przeciwienstwie do ciebie w gimnazjum czy w liceum dostawalem 5 z dyktant nie tak jak ty gole ;p

DEbilu jak ty podstawoki nie skonczyles, do napisania o(ó) nie potrzebny jest alt -,- Jak ktos ma problemy z pisownia najlatwiej powiedziec ze nie dziala klawisz lub cos tam. Jest rzecza nie mozliwa abys ty gral na tym servie od poczatku, przeciez to co ty piszesz to żenada. Bo twoich wypowiedziach mysle ze jestem w cyrku i jakis KLAUN pisze jakies smieci wiec stfu.

P.s Jestem chamski bo frajestwa nie znosze i jest to moja sprawa co do kogo pisze wiec stfu i wyjazd z tad :S:S:S

Latino
16-02-2007, 16:06
omg ja pisze jak chce B) zajmij sie sobą :D Omg a ze jak jest ó to sie pisze o anie u to wiem po prostu juz sie przyzwyczailem ze tak pisze zreszto to jest teamt o galanie a nie korekty jakies ^^ A jesli ci chodzi ze ja zaczynam dopiero i mam 12 lvl to sie szybko zmieni zreszto kazdy tak zaczynal to wiesz . Gdybys tu gral 1,5 roku temu to bys pozalowal co muwisz bo mialem takie znajomosci wtedy hohoh ;p tyle albo juz wszyscy retired z tamtych czasuw albo deleted albo new owner ^^ jedynie Catrishia ze starych znajomosci bo corlic deleted , boltina new owner, sun'chez deleted , atnaz retired itd itd itd

Morbom
16-02-2007, 16:12
@Morbom ....mam i sa to pewne nforamcje chyba ze jestes jego rl chociaz mogl to ukrywac :]

Jak jesteś taki ciekawy to tak jestem z tąd z kąd Delewu.

PolishDrinker
16-02-2007, 16:13
ale sam bys nic nie zwojowal, tylko mialem znajomosci. wyjdz dziecko bo zal czytac twoje posty. raz mowisz ze masz 5 z dyktand a pozniej ze tak sie przyzwyczailes pisac i ze to nie korekta tylko wydarzenia z galany. prawda taka ze nie miales znowu takich plecow i malo kto z toba sie liczyl. jesli teraz twoj iloraz inteligencji jest na takim niskim poziomie to co dopiero 1,5 roku temu. chcesz pisac - pisz. ale nie pierdol za pzreproszeniem od rzeczy, bo co post to smieszniejszy, co fakt to lepiej wymyslony.

DfJ
16-02-2007, 16:19
@Latino

Jezu Chryste, chwalisz się, że miałeś 5 z dyktand... A tu nie umiesz pisać nawet "o" zamiast "ó", powiedz lepiej, że jesteś dyslektykiem, albo coś w tym stylu, bo to bardziej prawdopodobne...
A co do twojego chara... nikt się z nim nie liczył, nawet nie pamiętam, który miałeś lvl, gram na Galanie jakieś 3 lata i nigdy się Ciebie nie bałem... albo nie obawiałem, że jakiś Ball~ coś tam przyjdzie po mnie...

Krup
16-02-2007, 16:21
@Latino

Smiech na sali czytajac co piszesz. 5 z "dyktanT" miales "mUwisz"? A co 2 wyraz to blad? Malo kto pisze idealnie, ale to co ty robisz to jest przesada!

Pozatym jezeli faktycznie jestes tym za kogo sie podajesz to miales straszne plecy, Bon Devila z ktorym sie nigdy nikt nie liczyl i polowa Galany sie smiala.
Zastanow sie kilka razy nad tym co piszesz, bo robisz z siebie tylko idiote. Nie chce Cie obrazac ale zachowujesz sie, piszesz tak, ze to o pomste do nieba wola.

Latino
16-02-2007, 16:21
hehe :D no bo mnie w*****a ten adeloo przetwilo sie pytalem catrishi to powiedzial
15:06 Bambus'Latyno [11]: ale mnie w*****a
15:06 Bambus'Latyno [11]: ten adeloo
15:06 Bambus'Latyno [11]: na forum
15:07 Catrishia [141]: xD
15:07 Bambus'Latyno [11]: on noob czy po prostu taki charakter
15:07 Bambus'Latyno [11]: ??
15:08 Catrishia [141]: Raczej noob ale charakter tez ma zjebany ;p

Latino
16-02-2007, 16:28
Bo ja bylem neutral i nikogo nie tykalem, ze mialem duzo kumpli to nie wolalem zara wszystkich tak samo jak mialem hunted od Krupnika i Mytanta pekneli mnie i chociaz moglem zawolac kumpli to dogadalem sie z nimi.Nie chodzilem na wojny a ni do nikogo nie dolanczalem poniewaz mialem kumpli swe i pl i br i nie chcialem z nimi walczyc w przeciwienstwie co sie dzieje tera dawni kumple 3 miesioce wczesniej sie kumplowali a teraz siebie zabijajo ^^Specjalnie dla was zaczne pisac ą itd od nastepnego posta ;p bo juz mnie w*****acie jestescie mojo polonistko czy co do huja ;p

Cataclism
16-02-2007, 16:31
hehe :D no bo mnie w*****a ten adeloo przetwilo sie pytalem catrishi to powiedzial
15:06 Bambus'Latyno [11]: ale mnie w*****a
15:06 Bambus'Latyno [11]: ten adeloo
15:06 Bambus'Latyno [11]: na forum
15:07 Bambus'Latyno [11]: on noob czy po prostu taki charakter
15:07 Bambus'Latyno [11]: ??
15:08 Catrishia [141]: Raczej noob ale charakter tez ma zjebany ;p

fake lol xD

Morbom
16-02-2007, 16:37
15:24 Levandero Gamblino [112]: u have paymen
15:24 Levandero Gamblino [112]: 20k

Gonił mnie z ank dragów, resp x 7 do darashii dp.
Jednym słowem, żal, hwl chcą chyba sami grać na Galanie.
No cóż jak im się podoba taka gra to goodluck ;d

Adelaoo
16-02-2007, 16:50
fake lol xD

Tak myslalem ;*

@LAtino podaj swoj ten stary nick, bo nie orientuje takiego xDJest to nie mozliwe abys ty mial jakis przynajmiej 50+ chyba ze jestes jednym z 2 ownerow (tym mlodszym i glupszym )

Latino
16-02-2007, 16:52
Nom zrobiłem fake z tym że raczej noob i zjebany charakter ;p sorry cati ale już mnie w*****a ten adelao ;p ale dobra jakieś głupoty pogadajmy co się dzieje o polityce galany bo ja gram od nowa nie grałem 1,5 roku i nie wiem za bardzo co tu się dzieje. Niektórzy powiedzą to po co się udzielam po prostu lubię ten świat na nim zaczełem grac w tibie.:D

Latino
16-02-2007, 16:56
Po pierwsze nigdy nie było 2 owneruw chyba że wliczasz w to jak selnołem chara .Zakopmy topór wojenny ok?? Pisałem wcześniej że jesteś noobem itd sorry za to na pewno jesteś spoko kolesiem jak ciebie się bliżej pozna tak cati mi mówiła. I przepraszam ludzi na tym forum że się tak wymondrzałem itd . :P

Latino
16-02-2007, 17:01
heh to nie o to chodzi że oni chcą grac sami tylko o to że w tak krótkim czasie zabijają tyle ludzi że już im brak kasy na runy :D chociaż nie jestem pewien bo lukałem chaty hwl i każdy ma co najmniej po 2 dh 5 b robe itd ;p

Adelaoo
16-02-2007, 17:22
Nom zrobiłem fake z tym że raczej noob i zjebany charakter ;p sorry cati ale już mnie w*****a ten adelao ;p ale dobra jakieś głupoty pogadajmy co się dzieje o polityce galany bo ja gram od nowa nie grałem 1,5 roku i nie wiem za bardzo co tu się dzieje. Niektórzy powiedzą to po co się udzielam po prostu lubię ten świat na nim zaczełem grac w tibie.:D

Ok, zakopiemy topor jak napiszesz "Przepraszam Cie mistrzu Adelao :]"

Latino
16-02-2007, 17:28
Dobra spoko ehhehe :D przepraszam cię mistrzu adelao :D haha xd

Cataclism
16-02-2007, 17:33
Ok, zakopiemy topor jak napiszesz "Przepraszam Cie mistrzu Adelao :]"

co tam kochanie ? :*

Adelaoo
16-02-2007, 17:47
co tam kochanie ? :*

A wszytko dobrze ;*;*;*;*;* procz tego ze konda roxando !! xDD A u Ciebe, jak tam ?

Bartol1
16-02-2007, 17:55
To jest temat "Wydarzenia z Galany" a swoją idiotyczną znajomość pogłębiajcie na priv. Szkoda robic 5 stron dziennie z samymi bezsensownymi postami.

Cataclism
16-02-2007, 17:55
A wszytko dobrze ;*;*;*;*;* procz tego ze konda roxando !! xDD A u Ciebe, jak tam ?

a no nic prucz tego ze konda chce sie wyplacic XD no i niedlugo mnie nie bedzie szykuje sie na 18stke bedziesz tesknic kochanie ? :*

Adelaoo
16-02-2007, 18:02
a no nic prucz tego ze konda chce sie wyplacic XD no i niedlugo mnie nie bedzie szykuje sie na 18stke bedziesz tesknic kochanie ? :*

:( pewnie ze bede tesknil baw sie dobrze ;*, a w sprawie kondy ile chce zaplacic msg na priv plixior :P

@navo nie denerwuj sie przynajmniej sie nie wyzywamy :)

Latino
16-02-2007, 18:07
No a jednak konda bendzie pay ;p poddał się widocznie już ma dośc siedzenia w pz i chcę expic. Ale ja myślę że on ma w tym plan i jestem pewien w 90% że on chce się spłacic ponieważ bendzie mógł wtedy expic wbije 200lvl i znuw zacznie walczyc .

Adelaoo
16-02-2007, 18:15
No a jednak konda bendzie pay ;p poddał się widocznie już ma dośc siedzenia w pz i chcę expic. Ale ja myślę że on ma w tym plan i jestem pewien w 90% że on chce się spłacic ponieważ bendzie mógł wtedy expic wbije 200lvl i znuw zacznie walczyc .

Myslisz ze hwl takie glupie ze dadza mu poexpic XD

Latino
16-02-2007, 18:21
No ale jak zapłaci to nie mogą go bic chyba że oszukają z pay mentem. To już lepiej nie płacic ;p skoro i tak nie może expic ty wow może se po mieście chodzic przynajmniej no faza ;p Różnicy nie ma czy zapłaci czy nie ale widocznie jest tak głupi że im zapłaci a jak pójdzie na exp ucieszony że free i dead ;p

Xsasero
16-02-2007, 18:25
A ja jestem pewien, że Konda nie wbije 200... (ja wbije :p ) Galana bardzo i to naprawdę bardzo zeszła na psy, a może nawet jeszcze niżej. Małe porównanie.
Galana jest starsza od Kyry a mimo to jest już prawie 200lvl na Kyrze i mnóstwo polaków hlvl gdzie "tu" na tego nie ma. Na Galanie "spinają się" "spinają" i "zepnąć" nie mogą. Konda co wbije 175, 176 lvl to pada. Wydaje mi się, że Zazek przegoni Konde i może wtedy będzie troche inaczej. RACZEJ już nikt nie będzie tak żył Kondą. Mówie tu o takich ludziach co jak widzą , że przebiegnie Konda to od razu: "WIDZIAŁEŚ TO KONDA POMÓGŁ MI ODKOPAĆ TOMBĘ", albo "KONDA DAŁ MI DZIŚ 300GP NA SHIP"... Podnieta nie ma co. HWL jest to jedno wielkie PA. Sharring, botterstwo wbili lvl (nie wszyscy, nie bierzcie tego tak do siebie) już im sie expić nie chce i jak zobaczą, że ktoś fastem wbija lvl to od razu paymenty, hunta ma osoba, bo expi. STWARZA ZAGROŻENIE. Że ktoś szybko expi jest największym powodem do huntów. I dlatego teraz jest tak a nie inaczej same wary, hunty, paymenty i nawet se nie można pograć choćby 4 fun. Coraz więcej osób zmienia server bo poprostu Szwedzi lub ktoś tam inny nauczył tego Polaków którzy to wykorzystują. A teraz jescze gorzej będzie bo trzeba mieć na runki blessy aole itp. bo war jest. I tak wszyscy padniecie. Jeden po drugim. (To sie tyczy tych większych lvl)

Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi za mojego psota. To tylko moje przemyślenia i dziele się nimi z wami.

PS. UP. Kodna nie jest na tyle głupi żeby wierzyć, że będzie free i razej nie zapłaci.Ty może byś poszedł expić. Mało jest osób które biorą (o ile już biorą) mało kasy i dotrzymują słowa. Płacisz i Free. Nie będe ich zdradzał ale Wielkie Pozdro Dla Nich

Adelaoo
16-02-2007, 18:31
A ja jestem pewien, że Konda nie wbije 200... (ja wbije :p ) Galana bardzo i to naprawdę bardzo zeszła na psy, a może nawet jeszcze niżej. Małe porównanie.
Galana jest starsza od Kyry a mimo to jest już prawie 200lvl na Kyrze i mnóstwo polaków hlvl gdzie "tu" na tego nie ma. Na Galanie "spinają się" "spinają" i "zepnąć" nie mogą. Konda co wbije 175, 176 lvl to pada. Wydaje mi się, że Zazek przegoni Konde i może wtedy będzie troche inaczej. RACZEJ już nikt nie będzie tak żył Kondą. Mówie tu o takich ludziach co jak widzą , że przebiegnie Konda to od razu: "WIDZIAŁEŚ TO KONDA POMÓGŁ MI ODKOPAĆ TOMBĘ", albo "KONDA DAŁ MI DZIŚ 300GP NA SHIP"... Podnieta nie ma co. HWL jest to jedno wielkie PA. Sharring, botterstwo wbili lvl (nie wszyscy, nie bierzcie tego tak do siebie) już im sie expić nie chce i jak zobaczą, że ktoś fastem wbija lvl to od razu paymenty, hunta ma osoba, bo expi. STWARZA ZAGROŻENIE. Że ktoś szybko expi jest największym powodem do huntów. I dlatego teraz jest tak a nie inaczej same wary, hunty, paymenty i nawet se nie można pograć choćby 4 fun. Coraz więcej osób zmienia server bo poprostu Szwedzi lub ktoś tam inny nauczył tego Polaków którzy to wykorzystują. A teraz jescze gorzej będzie bo trzeba mieć na runki blessy aole itp. bo war jest. I tak wszyscy padniecie. Jeden po drugim. (To sie tyczy tych większych lvl)

Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi za mojego psota. To tylko moje przemyślenia i dziele się nimi z wami.

PS. UP. Kodna nie jest na tyle głupi.Ty może byś poszedł expić. Mało jest osób które biorą (o ile już biorą) mało kasy i dotrzymują słowa. Płacisz i Free. Nie będe ich zdradzał ale Wielkie Pozdro Dla Nich

Jak cos Ci sie nie podoba to masz swiat no-pvp -,-

Latino
16-02-2007, 18:37
zgadzam się z adelao bo to jest życie pvp pojebane ale prawdziwe a większośc ludzi denerwuje że szwedzi żondzą a nie polacy mnie to też w*****a a najbardziej właśnie że jak jakiś polak szybko bije lvl to odrazu hunted itd to najbardziej mnie w*****a bo tak to looz da się przeżyc . Nom skoro konda nie jest głupi skoro nie pójdzie expic to po co płaci pay mant żeby sobie po mieście polatac??? LOL szkoda kasy;p

Xsasero
16-02-2007, 18:40
Sam se masz świat n-pvp. Powodzenia. Nie podoba mi się fakt. Mówie to otwarcie. Tylko mam pytanie: Czemu Ty nie grasz regularnie na Galanie? I wolałbym, żebyś tak nie bronił HWL, że wszystko dobrze robią. Chodziło mi o to żeby troche się wzieli do roboty. Młodsze servy a już h lvl. Nie chcę się z nikim kłócić nawet z Tobą :p Respect 4 You and All ;)

Up. Nie powiedziałem, że płaci. Może zapłaci może nie zapłaci. Mnie tam nie interesuje Konda. Niech se robi co se chce. Lecz wydaje mi się, że wie co zrobi ^^

Adelaoo
16-02-2007, 18:45
Sam se masz świat n-pvp. Powodzenia. Nie podoba mi się fakt. Mówie to otwarcie. Tylko mam pytanie: Czemu Ty nie grasz regularnie na Galanie? I wolałbym, żebyś tak nie bronił HWL, że wszystko dobrze robią. Chodziło mi o to żeby troche się wzieli do roboty. Młodsze servy a już h lvl. Nie chcę się z nikim kłócić nawet z Tobą :p Respect 4 You and All ;)

Up. Nie powiedziałem, że płaci. Może zapłaci może nie zapłaci. Mnie tam nie interesuje Konda. Niech se robi co se chce. Lecz wydaje mi się, że wie co zrobi ^^

Nie wazne czy polak czy szwe kazdych z nich robi PA jak moze :S:S komu sie to nie podoba to no-pvp...

@latino Spytaj sie kondy moze Ci napisze :S

Raziel kosiaz
16-02-2007, 20:40
Heh jak mnie hacker haknol to powysyłał wszystkim moim kumplą linki z strona hakerską. I jakoś doszło do Yuperdo i każe mi płacić a ja nawet nie mam czym.
Plate arma mam na sobie a muj payment to 50k :P

Dlatego chcę opuścić galane. Bo na innych serwach aż tak szwedzi nie rządzą.

P.S : Gonili mnie w 7 sami 50lvl+ w tym Yuperdo a ja jeden bp uhow i z banuty do depo :P
Fart ? Czy dobre pvp? :)
Aha i może ktoś pomoże w tym huncie pograł bym jeszcze z wami :)

Latino
16-02-2007, 20:48
Mogę ci dac p legi i stell helmet ;p zawsze cos hehe :P

Arturo Soprano
16-02-2007, 21:06
Marduc

Feb 16 2007, 20:03:09 CET Killed at Level 99 by Yuperdo
and by Kejisey

4-0 :p

FajerWarjor
16-02-2007, 21:29
Feb 16 2007, 19:58:06 CET Killed at Level 150 by Garmie
and by Levandero Gamblino

Aylitha ded.

Feb 16 2007, 19:56:41 CET Killed at Level 85 by Garmie
and by Rica Thim

Potempik silny =/

Keekz padl od Levandero zapewne przypadkiem :)

Segalczuk
16-02-2007, 21:37
Bija sie a wy forum czytacie
Segalczuk, sarm, aragorn uczciwy, Kenseji, Raziel kosiaz, FajerWarjor, Juan

@Latino czy jakos tak , nie pisz tak double postow bo pozegnasz sie z forum na 30 dni.

@Boltina
Recruting to guild;p?

Kenseji
16-02-2007, 21:41
tylko pogratulowac aylithi pvp ; )

Lord Hybrid
16-02-2007, 22:06
Ku***a zostawić was na tydzień i już od*******acie szopke...... CO za Po****bani ludzie nie mozna spokojnie grac bo zaraz musza sie napi****lać....

Uzu
16-02-2007, 22:19

najpierw sie pochwal swoim jesli chcesz kogos krytykowac

Nireek
16-02-2007, 22:20

Ciekawe jak miala 5 ue przezyc

Kenseji
16-02-2007, 22:32
nie chce sie chwalic ale ja nie wchodze na 1sqm dróżke kiedy goni mnie banda sorcow ; ]

DfJ
16-02-2007, 22:48
nie chce sie chwalic ale ja nie wchodze na 1sqm dróżke kiedy goni mnie banda sorcow ; ]

Movie plx :)!

Toca
17-02-2007, 01:56

Zapraszam na ots'a i zobaczymy komu pogratulowac pvp... jak chcesz zapros swoich kolegow tylko podaj ip :) i niech keekz z rica thim tez beda solowe dostaja :( 1 vs 1

CAti pozdro ;*;*;*;*;*;* mam nadzieje ze dobrze 18-stka :)

Signed / Adelao

fuuu ban znow :(

P.s raymond mozesz mi napisac na prvi za co te bany :S jeden za sprzedasz posatci,a tylko napsialem ze linka z ciekawoscie kto to...a drugi za spam -.- Navoxiv Ci napisal ? :D

Toca
17-02-2007, 03:01
Double xDxDxDxDxDxD

aragorn uczciwy
17-02-2007, 09:29
Daero
Feb 10 2007, 03:09:06 CET Killed at Level 66 by Lovize

Folxs
Feb 04 2007, 02:22:04 CET Killed at Level 81 by Lovize

Xees
Feb 14 2007, 15:19:37 CET Killed at Level 105 by Quichie

Malakas
Feb 06 2007, 01:57:42 CET Killed at Level 109 by Konda

Wiec jest jakies 6:4 do HWL chyba ze liczyc ludzi z HWL Academy;] Nie liczylem rowniez deda Folxsa przez toxa ;] Wiem ze te fragi sa troche stare, ale przypominam, ze nie tylko HWL fraguje;]

Toca
17-02-2007, 09:42
Daero

Folxs

Xees

Malakas

Wiec jest jakies 6:4 do HWL chyba ze liczyc ludzi z HWL Academy;] Nie liczylem rowniez deda Folxsa przez toxa ;] Wiem ze te fragi sa troche stare, ale przypominam, ze nie tylko HWL fraguje;]

Tak samo mozna polizczyc fraga verdaxa itp -,-

Cataclism
17-02-2007, 09:48
czemu mnie wszystko ominelo :(

Toca
17-02-2007, 09:56
czemu mnie wszystko ominelo :(

Bylo trzeba nie pic ;*

Cataclism
17-02-2007, 10:04
czas isc spac XD dobranoc :*

Kenseji
17-02-2007, 11:30
te fragi nie sa z wojny hwl vs ls wiec *idz spac* dziecko ; *
idz liczyc fragi na otsie exp x 100 ; ]

Toca
17-02-2007, 12:15
te fragi nie sa z wojny hwl vs ls wiec *idz spac* dziecko ; *
idz liczyc fragi na otsie exp x 100 ; ]

hahahha, nie chodzi mi o ots pvp tylko pvp-en~ Jestes chory jest godzina 11.11 nie chodze o tej godzinie spac -,- No chyba ze to taka ironia glupia :(

Lord Hybrid
17-02-2007, 14:18
Ma ktoś filmik z tych 4 fragów HWL?? kto jak padł

Xsasero
17-02-2007, 14:23
Jeśli ktoś ma to niech zapoda filmik z dedem Aylithy. ;)

DfJ
17-02-2007, 15:07
Daero

Folxs

Xees

Malakas

Dziecko to są fragi z przed wojny...
A Quichie nie jest w Legendary Souls...

PolishDrinker
17-02-2007, 15:36
a ile ty Dawidzie masz lat ze tak go dziecko nazywasz?? xD to ze pijesz piwo nie robi z Ciebie doroslego:):):):):):):) pozdro peace & love

Bonaka
17-02-2007, 15:46
siema wszystkimja chce tylko powiedziec ze dawidoseczek sprzedaje postac na allegro....wezcie napiszcie xadamowi czy cos zeby bana dostal...

DfJ
17-02-2007, 15:52
a ile ty Dawidzie masz lat ze tak go dziecko nazywasz?? xD to ze pijesz piwo nie robi z Ciebie doroslego:):):):):):):) pozdro peace & love

Ty Michale masz nie wiele więcej, jesteś starszy tylko pół roku

Peace

aragorn uczciwy
17-02-2007, 15:55
Dziecko to są fragi z przed wojny...
A Quichie nie jest w Legendary Souls...

Babciu to co ze sprzed wojny, padli to padli, a Quichie moze jest noob charem LS moze nie.

DfJ
17-02-2007, 15:57
Babciu to co ze sprzed wojny, padli to padli, a Quichie moze jest noob charem LS moze nie.

To że padli przed wojną nie znaczy że to są fragi wojenne...
Czemu nie złożyłeś mi na Dzień Babci życzeń w styczniu? :(

Kenseji
17-02-2007, 18:28
aylitha wlazl na sciezke 1 sqm miedzy domkami dostal m walla garmie poszedl od drugiej strony z zazkiem ; ]
filmiku nikt nie ma

aragorn uczciwy
17-02-2007, 18:43
To że padli przed wojną nie znaczy że to są fragi wojenne...
Czemu nie złożyłeś mi na Dzień Babci życzeń w styczniu?

Przepraszam:( Wazne ze padli, przed wojna cyz w czasie wazne ze padli:P

Xairax_pl
17-02-2007, 19:07
aylitha wlazl na sciezke 1 sqm miedzy domkami dostal m walla garmie poszedl od drugiej strony z zazkiem ; ]
filmiku nikt nie ma

Po co piszesz to samo dwa razy?

Korzen_82
17-02-2007, 19:09
Hybrid hacknął 121 EK Stalmir na Harmonii - teraz ma +70lvl =)

Celmir
17-02-2007, 19:09

Jak nie wchodzisz?? Ty wchodzisz w każdego szweckiego dupsztala a tam też jest wąsko :D I tak będziesz mieć kare na RL bo coś niedaleko Suwałk mieszkasz chyba:P Pozdro 600 kiepQ:)

Korzen_82
17-02-2007, 19:14
@ Celmir

Stalmir to jakiś twój ziom bo podobne nicki

Zimpa
17-02-2007, 19:42
A ja spyszalem ze Hybrid jest ze swoja laska we Lwowie to jak to w koncu jest?? telepatia?? Swiatlowod ma w glowie?

DfJ
17-02-2007, 20:33
Skąd wiesz kolesiu, że Hybrid?

Korzen_82
17-02-2007, 21:07
Skąd wiesz kolesiu, że Hybrid?

no photobucket kogoś z Galany...

http://s176.photobucket.com/albums/w164/Galana_ktos/?action=view&current=de.jpg

http://s176.photobucket.com/albums/w164/Galana_ktos/?action=view&current=de1.jpg

Xsasero
17-02-2007, 21:53
Podobno ok. 22 ma być war koło Thais. Prawda czy nie? :) Msg me bo chce iść ;)

Juan
17-02-2007, 22:08
Podobno ok. 22 ma być war koło Thais. Prawda czy nie? :) Msg me bo chce iść ;)

Już się zaczęła....

Xsasero
17-02-2007, 22:25
Ta... fajny war w thais... Bardziej mi chodzi o te HLVL ;) Napiszcie gdzie :p

aragorn uczciwy
17-02-2007, 22:42
Feb 17 2007, 21:38:22 CET Killed at Level 149 by Xioss
and by Rica Thim
Biedny Aylitha;/ zna ktos wiecej fragow?

Dray:
Feb 17 2007, 21:35:05 CET Killed at Level 101 by Camuh

Szakal:
Feb 17 2007, 21:35:38 CET Killed at Level 126 by Catrishia
and by Nuskei

Xsasero
17-02-2007, 22:45
Szakal Edek

and by Nuskei

hwl wygra bo z LS online tlyko 10 osób i co niektórzy w dp w veno ablo na ship

Zimpa
17-02-2007, 22:47
no photobucket kogoś z Galany...

http://s176.photobucket.com/albums/w164/Galana_ktos/?action=view&current=de.jpg

http://s176.photobucket.com/albums/w164/Galana_ktos/?action=view&current=de1.jpg

Ktos z galany nie oznacza hybrida, dejwidka<co pisal char> jedyne co zauwazylem to ze jest polakiem <gg, paint>

aylitha, szakal, dray ded
Szakal edek
and by Nuskei
Dray'Hubertos
Feb 17 2007, 21:35:05 CET Killed at Level 101 by Camuh
Duo da Jah
Feb 17 2007, 21:47:13 CET Killed at Level 62 by Nuskei
Feb 17 2007, 21:41:59 CET Killed at Level 64 by Rica Thim
and by Xendyn

Morbom
17-02-2007, 22:49
Aylitha
Feb 17 2007, 21:38:22 CET Killed at Level 149 by Xioss
and by Rica Thim

@up
Sekundy ;d

Cataclism
17-02-2007, 22:56
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18955

jupi mam fraga XD

Xsasero
17-02-2007, 23:13
@Up

NO TO GRATZ ^^ Jak narazie to wygrywacie :p

aragorn uczciwy
17-02-2007, 23:13
@cam
Em... oni sie szli specjalnie zabic? nie mogli postawic f fielda i po nim latac?;/ blyo ich malo ale nikt nie walil w hwl tylko chyba jedynie tych 3 co blokowalo rpzejscie... a reszta stala jak wryta, jedynie rostek sio aylithe, to jedyne co zauwazylem:P a jak padla 1 osoba to all spierdolili...;/

Kenseji
17-02-2007, 23:18
york jest bardzo niedaleko suwałk,to do skopo de mastera ; ]

NOHAS
17-02-2007, 23:23
Gdyby cale LS bylo to by mieli szanse wygrac8o 8o

aragorn uczciwy
17-02-2007, 23:30
Gdyby cale LS bylo to by mieli szanse wygrac

Moglo byc ich 100 a i tak by staniem w miejscu nie wygrali^^ Nikt z naszych nie szczelal

Lord Hybrid
17-02-2007, 23:44
Hybrid hacknął 121 EK Stalmir na Harmonii - teraz ma +70lvl =)

Taaa tylko nie bij... na moim koncie jest jeszcze 1000 innych w tym Jejihev ( już nie pamietam jak dokładnie sie pisało ten nick ale to ze śmiechu z Ciebie =)

Xairax_pl
17-02-2007, 23:45
@ Xasero
Co z tego ze nas 10 online? Bylo nas tam 8 i niezla rozrube zrobilismy.

@Zimpixa
Co ma do tego Duo da Jah?

@Lolus czy jak ci tam
Jestes smieszny po prostu i tyle, nie chce mi sie nawet ciebie komentowac.
I teraz kazdy bedzie wiedzial o co mi chodzi a ty nie, bo jestes noobem. Podpowiedz: przeczytaj swoje posty, obejzyj jeszcze raz filmik, pograj chociaz rok w tibie i moze zrozumiesz.

Xsasero
18-02-2007, 00:19
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"

Nireek
18-02-2007, 01:17
z jakiego powodu oni byli na dlair ??

Zimpa
18-02-2007, 01:18
Noo ja widze ten sam czas i hwl chars jako zabojcow przez co wnioskowalem ze tez sie udzielal na wojnie przez co padl

Xairax_pl
18-02-2007, 01:44
@xaseros
Kim ty w ogole jestes ze sie odzywasz? Nie bylo ci tam wiec milcz (czytaj: zamknij jape).

Btw na filmiku catri nie widac paru rzeczy.

Ajron 88
18-02-2007, 06:09
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"

Xairax robil co do niego należalo , co do ich odwrotu , trzeba byc slepym zeby wytykac to jako blad , dobrze zrobili , Aylitha nie mial juz jak sam zblokowac drogi HWL --> Shoterzy LS , wiec albo padl by Aylitha (tak jak sie stalo) albo padli by wszyscy , wedlug mnie podjeli dobra decyzje.

Co jeszcze nasuwa mi sie na mysl po obejrzeniu filmu to to ze bledem bylo pozwolic im podejsc na mostku , wiem ze cierzko bylo wstrzelic m walla miedzy nich (pewnie mieli dane follow na siebie) , ale w wypadku gdy podchodzili zwartym szykiem , trzeba bylo ratowac sytacje combosami w prowadzacego lub "najslabsze ogniwo szyku" w zasiegu shoterow. Wiem ze to tylko gadanie moje i latwo jest mowic jak sie obejrzalo akcje na spokojnie, ale wieze ze kolejne potyczki LS - HWL beda bardziej wyrownane (ta konkretna akcja zasluguje na uznanie , bo gdyby mieli z 400-500 sd power wicej , wynik walki moglby byc zgloa inny). Jakie pozytywne wrazenie odnioslem po obejrzeniu filmu ? Chlopaki maja jaja, i widac ze nie boja sie o swoje postacie (co czesto jest zarzocane) , druga sprawa , texty Daero i kogos tam jeszcze nabijajce sie z "polskości" , powodzenia zycze polakom w HWL , jestescie tylko nazedziami , bo jesli mielibyscie jaki kolwiek szacunek u "tych graczy" , nie psioczyli by na wasza nacje , a tymbardziej nie w waszej obecnosci.

pzdr.

Bartol1
18-02-2007, 09:52
Pomysl mieliscie niezly, wykonanie do czasu bylo niezle, ale brakowqalo wam SD power... Szkoda bylo sie wydurniac jak mieliscie 3 EK i cos 3 czy 4 shooterow...

A najbardziej to w akcji mi sie podoba Sir Babolek. :D Nasz gwiazdor chyba czuje sie znudzony na hydrach i zachcialo mu sie walczyc ;) A jestem wiecej niz pewien ze sytuacja bedzie taka sama jak z Parencikosem. Juz nie wspominajac ze babolek blysnal w poprzedniej wojnie.

Zimpa
18-02-2007, 10:16
Mnie doszly sluchy jak to babolek wczoraj popil sobie moze nie do konca wiedzial co sie dzieje :] :] :]

Toca
18-02-2007, 10:40
Name:Raltios

Feb 18 2007, 09:08:01 CET Killed at Level 68 by Zocha Hydraulik
and by Adelao

Neco15
18-02-2007, 10:43
Name:Raltios

Feb 18 2007, 09:08:01 CET Killed at Level 68 by Zocha Hydraulik
and by Adelao

Gratz, no to mamy 9:1
Oby wiecej takich akcjii!!
I Wiecej shooterow.
Jest Filmik??

Toca
18-02-2007, 11:06
Oby wiecej takich akcjii!!
I Wiecej shooterow.
Jest Filmik??

Nie ma filmiku :(

aragorn uczciwy
18-02-2007, 11:18

Jakie 9:1?? Przeciez Lovize zabil 2x jakis HWL, i konda chyba malaksa, wiec jest 9:4

Ja widzialem to samo, waliliscie wogole w HWL? Moze mi umklo, albo Xairax inny filmik ogladal, ale wy tam tlyko staliscie i sie patrzyliscie jak wasi padaja... Moze czekaliscie na posilki?

Neco15
18-02-2007, 11:28
Przyznam ze plan byl dobry, gdyby bylo wiecej shooterow napewno HWL by ucieklo albo sie zlozylo na ziemie.
Byla Akcja Kiedy Mogl poleciec m wall gdy nuskei czy tam keekz sam z przodu.
Jak by bylo wiecej shooterow napewno padl by.

Toca
18-02-2007, 11:58
Jakie 9:1?? Przeciez Lovize zabil 2x jakis HWL, i konda chyba malaksa, wiec jest 9:4

Ja widzialem to samo, waliliscie wogole w HWL? Moze mi umklo, albo Xairax inny filmik ogladal, ale wy tam tlyko staliscie i sie patrzyliscie jak wasi padaja... Moze czekaliscie na posilki?

JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUU. To co ze zabili, wczesniej hwl zabilo parencinkosa, skopa itp Poki nie ma oficjalnego posta o wojnie to fragi sie nie licza noobie !!!!!!!!

Kenseji
18-02-2007, 12:20
Raltios nie jest w hwl ,9;0

sliver
18-02-2007, 12:20

zapewne uhali knightow ile wlezie pro graczu. :confused:

Toca
18-02-2007, 12:28

ALe byl jeszcze chyba wczoraj ;]

Cataclism
18-02-2007, 12:52
zaraz 500 stron XD jupi :>

PolishDrinker
18-02-2007, 13:18
ty fajkowy lolus czy jak ci tam, a nie widziales jakie combo zbieral keekz? tylko czekalem az padnie, szkoda, ze sie nie udalo. no ale nastepnym razem:)

Uzu
18-02-2007, 14:45

w momecie rozpoczecia wojny byl.. i co np.. Ty myslisz ze jakbym np. odszedla z guild a oni by mnie ujebali ,nie liczyli by tego fraga??

aragorn uczciwy
18-02-2007, 14:45
zapewne uhali knightow ile wlezie pro graczu.

Bardzo dobry pomysl, zeby wygrac bitwe uhaniem knightow^^

Rumcio
18-02-2007, 14:58
Uzupatorka a Ciebie czemu nie było na d lair? hmmmm...?
Argon~~ wez z tąd idz...
Navoxiv.
Co do babola jego postac jak chce byc z hwl to jego sprawa nie Twoja. Zazdroscisz?

btw Kiedy do mnie wpadacie bo doszly mnie słuchy ze chcecie wpasc..
hahahahah
Przywitamy Was Ciepło...

Pozdro....

Lord Hybrid
18-02-2007, 15:05
Oglądając ten filmik miałem nadzieje, że wloguje się za HWL paru knightów i może Konda, Lovize ale z tego co widziałem to poszliście w 7 w tym 2 blockerów? i chcialiście tym wygrać? czy tylko zdobyć fraga

Uzu
18-02-2007, 15:07
Argon~~ wez z tąd idz...
Tharrin.
Co do babola jego postac jak chce byc z hwl to jego sprawa nie Twoja. Zazdroscisz?

btw Kiedy do mnie wpadacie bo doszly mnie słuchy ze chcecie wpasc..
hahahahah
Przywitamy Was Ciepło...

Pozdro....

Rumek wystarczy ze moja guild zna powod mojej nieobecnosci Tobie sie nie musze tlumaczyc...

Rumcio
18-02-2007, 15:08
loozik tak pytałem : ) Agus nie denerwoj sie...

Pozdro

Cataclism
18-02-2007, 15:16
na samym poczatku to prawie bylo pewne ze to trap xD lovize itd czekaja w venore depo a my wchodzimy w miejsce z ktorego sie nie da uciec XD ale jednak
odwalili siupke a myslalem ze kuczer ma lepsze pomysly :p

sliver
18-02-2007, 15:39
Bardzo dobry pomysl, zeby wygrac bitwe uhaniem knightow^^

yy co Ty wogole mozesz o czymkolwiek wiedziec.. nie chce mi sie tego tlumaczyc, wyjdz.

DfJ
18-02-2007, 15:42
Pomysł był jak najbardziej dobry, zgadzam się z Navoxivem, jeszcze dwóch shooterów z sd po 100+ i Keekz mógłby spokojnie paść... Ale cóż było jak widać, szkoda, że się nie udało :/

Polish ja też już myślałem, że ten ci*ć padnie, ale cóż zabrakło troche hp :/

aragorn uczciwy
18-02-2007, 16:21
yy co Ty wogole mozesz o czymkolwiek wiedziec.. nie chce mi sie tego tlumaczyc, wyjdz.

Um... mowisz ze shooterzy byli tlyko po to zeby uhac, to mwoie ze uhaniem nie wygraja^^

Czmeu ciebie tam nie bylo?:> Wez idz na jakies szwedzkie forum i tam se mow ze 95% szwedow to nooby, a te 5% to polacy mieszkajacy w szwecji^^

DfJ
18-02-2007, 16:35
Czmeu ciebie tam nie bylo?:> Wez idz na jakies szwedzkie forum i tam se mow ze 95% szwedow to nooby, a te 5% to polacy mieszkajacy w szwecji^^

Ej kolesiu, ona nigdy takiego czegoś nie powiedziała, więc stfu plx...

Toca
18-02-2007, 16:36
Um... mowisz ze shooterzy byli tlyko po to zeby uhac, to mwoie ze uhaniem nie wygraja^^

Brak slow, skad ty sie wyklułeś ? Dam Ci 10 k na galanie jak nie napiszesz ani jedengo slowa na forum.

sliver
18-02-2007, 16:36

nie napisalem nigdzie ze byli TYLKO PO TO by uhac blokerow, zreszta nie chce mi sie z Toba na ten i na zaden inny temat dyskutowac.

DfJ
18-02-2007, 16:38
nie napisalem nigdzie ze byli TYLKO PO TO by uhac blokerow, zreszta nie chce mi sie z Toba na ten i na zaden inny temat dyskutowac.

Z nim się zawsze tak dyskutuje...

Jest takie powiedzenie: "Mów do d*py to Cię osra", to się tyczy to Fajkowego...