zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25]

Toca
17-04-2007, 17:36
Czemu tu sie nic nie dzieje? Gdzie posty od Adelao ?:D

A co ma sie dziac? ;>

Zelizard
17-04-2007, 17:42
Idk yet..ehh..te je**ne reklamy mnie dobijają. "Lipszyn"...Adelao :*:*hah ;D

Poznanski Rycerz
17-04-2007, 20:35
Garmie zrobil 2,999 000 cos tam expa xD
Do kondy z 5555555 iles tam tego mu brakuje ^^, ale niech sie nie martwi xD

Cataclism
17-04-2007, 21:32
Garmie zrobil 2,999 000 cos tam expa xD
Do kondy z 5555555 iles tam tego mu brakuje ^^, ale niech sie nie martwi xD

radzil bym mu zobaczyc co jest za oknem bo on chyba mysli ze tam tez jest tibia

Poznanski Rycerz
17-04-2007, 21:33
@up
to na pewno, pg to on jest ale jego pvp wola o pomste do nieba

Cataclism
17-04-2007, 21:57
@up
to na pewno, pg to on jest ale jego pvp wola o pomste do nieba

nie dziwie sie wcale ze dostal kicka z beryli czy kij wie na jakim servie gral :p

Poznanski Rycerz
17-04-2007, 22:24
@catri
Przeciez to pa jest. Nie szanuje go, bo nic specjalnego nie robi!

aragorn uczciwy
17-04-2007, 22:32
Waroz
Banished: until May 10 2007, 11:05:30 CEST because of account sharing

Go go Delete!

Poznanski Rycerz
17-04-2007, 22:58
Up
Ktoz to taki? :P

Ajron 88
17-04-2007, 23:37
Zna ktoś kogoś od pacców na Galanie ? Tylko kogoś kto nie strzela ceną prosto z dupy (euro idze w dół , pacci nas kosztują coraz mniej a ludzie chcą coraz więcej gp za nie..) , ciężko u mnie teras z kasą w rl , a chce przedłużyć pacca żeby spać noobami w domu póki nie wróce do gry na pełen etat (jak to brzmi..).

No więc ? :D

Poznanski Rycerz
18-04-2007, 00:04
Msg maricuna - koles podobno kogos zna

Sir-Babolek
18-04-2007, 00:39
Zna ktoś kogoś od pacców na Galanie ? Tylko kogoś kto nie strzela ceną prosto z dupy (euro idze w dół , pacci nas kosztują coraz mniej a ludzie chcą coraz więcej gp za nie..) , ciężko u mnie teras z kasą w rl , a chce przedłużyć pacca żeby spać noobami w domu póki nie wróce do gry na pełen etat (jak to brzmi..).

No więc ? :D

Napisz domnie w grze, to ci dam namiary ;d

Sir-Babolek
18-04-2007, 00:44
radzil bym mu zobaczyc co jest za oknem bo on chyba mysli ze tam tez jest tibia

W szwecji to tylko 9 miesięcy zima a potem lato i lato i lato ... to dziwisz im sie ? ;-). Po 2 rodzice nanich zarabiają , niemaja obowiązków zapewnie w domku to co maja robić? na zewnątrz nie idą bo koledzy dobijają lv ^.-.

aragorn uczciwy
18-04-2007, 08:13
@up
No dobra zalezy jak gleboko w szwecji meiszkaja... jak tam kolo bieguna, to sie nie dziwie... ciagle mroz, a lepienie balwana juz sie musialo znudzic, wiec graja w tibie xD Dziwie sie tobie taka ladna pogoda.... a ty w Tibie grasz... zamiast sie najebac i w rowie lezec... no dobra troche przesadzilem, ale idz pilke pokopaj, albo cos..:P

Masterio
18-04-2007, 10:47
Hello Babol która osoba się na forum wypowiada ,ten stary owner co lamił czy ten nowy z którym dzielisz konto i dajesz mu nabijać lev i robić questy ??

Rumcio
18-04-2007, 14:58
Up
Zazdrosc? hehe

Pozdroooo

libner
18-04-2007, 15:12
Babol to chyba ten kobylej gory nie myle sie?

ButcHer-Szalony
18-04-2007, 18:48
siema siema co to jest Tibia?bo ja mam 10 lvl i nie wiem jak w to sie gra ....
Jestem samotnym graczem..Wywodze sie z Rodu "Butchers" dacie jakies itemki prosze... chce byc taki jak wy chłopaki ...szanowany a nie sponiewierany... odpiszcie prosze..:]

ButcHer-Szalony
18-04-2007, 18:54
Babolek Rumcio macie takie ogromne lvle to dacie mi cos... prosze... aaaa i do czego jest taki kamien z czaszka?Gdzie moge na 10 lvl polowac..Słyszalem ze opodal miasta Carlin sa "trole" lecz nie wiem gdzie sa:( i niechce natrafic na jakiegos mocniejszego potworka...Czy ktos bedzie mnie Bronil? bede jego przyjacielem.. podam gg i bedziemy razem klikac... Wprost bedzie wspaniale... Pozdrawiam was gracze !

Cataclism
18-04-2007, 18:58
Babolek Rumcio macie takie ogromne lvle to dacie mi cos... prosze... aaaa i do czego jest taki kamien z czaszka?Gdzie moge na 10 lvl polowac..Słyszalem ze opodal miasta Carlin sa "trole" lecz nie wiem gdzie sa:( i niechce natrafic na jakiegos mocniejszego potworka...Czy ktos bedzie mnie Bronil? bede jego przyjacielem.. podam gg i bedziemy razem klikac... Wprost bedzie wspaniale... Pozdrawiam was gracze !

JA ci pomoge moj odwierny gringo

ButcHer-Szalony
18-04-2007, 18:59
Pamietajcie Jestesmy Wszyscy Dziecmi Boga... Jestesmy wielka Rodzina !!!Czasem sami musimy sobie radzic lecz prosze was o POMOC!! Postaram sie grac jak najwiecej w TIBIE! Bo musze nabrac wprawy i zdobyc 100 lvl t jest moje marzenie!!Bede gral po nocach ... nie bede jadl ... nie bede chodzil do szkoly bo chce byc taki jak wy gracze Galany... Pozdrawiam was Bracia..:confused:

Sir-Babolek
18-04-2007, 19:41
@up
No dobra zalezy jak gleboko w szwecji meiszkaja... jak tam kolo bieguna, to sie nie dziwie... ciagle mroz, a lepienie balwana juz sie musialo znudzic, wiec graja w tibie xD Dziwie sie tobie taka ladna pogoda.... a ty w Tibie grasz... zamiast sie najebac i w rowie lezec... no dobra troche przesadzilem, ale idz pilke pokopaj, albo cos..:P

Czas mam na wszystko i to w nadmiarze więc sie omnie niemartw ;) lepiej patrz na własny tyłek :P

libner
18-04-2007, 19:59
Pamietajcie Jestesmy Wszyscy Dziecmi Boga... Jestesmy wielka Rodzina !!!Czasem sami musimy sobie radzic lecz prosze was o POMOC!! Postaram sie grac jak najwiecej w TIBIE! Bo musze nabrac wprawy i zdobyc 100 lvl t jest moje marzenie!!Bede gral po nocach ... nie bede jadl ... nie bede chodzil do szkoly bo chce byc taki jak wy gracze Galany... Pozdrawiam was Bracia..:confused:

Wiesz co chyba lepiej na start skoncz z tibia bo po Bede gral po nocach ... nie bede jadl ... nie bede chodzil do szkoly:confused: swierdzam ze nie masz co psuc sobie zycia -.-

Poznanski Rycerz
18-04-2007, 19:59
@all co najezdzaja na babolka i rumcia

Macie problem z rl life? BO najwiecej gadaj o tym osoby ktore nie maja co robic. ZAmknijcie sie bo to ich wybor i na pewno nie sa no-liferami jak wy

aragorn uczciwy
18-04-2007, 20:46
PACC End :( Czy placza wszyscy ze mna?:D :) ;) :evul: xD

Cataclism
18-04-2007, 22:54
Apr 18 2007, 21:41:17 CEST Killed at Level 7 by Catrishia

NOI DOIGRALEM SIE ;D

hahahhahahahhahhahahahhaha Catri you make my day ;*

btw OEN sie lognol ;]

musisz miec smutne zycie jak to cie ucieszylo

Rumcio
19-04-2007, 16:54
hahah lul cati rox xD
a zemna niechciales popekowac :((a tu mi 7 lvle bijesz xD we 2 damy rade 20 moze haha
Butcher wyloozoj : ) popatrz na eriga i zobacz sobie ile expie :)) Zrestza to itak jagbym dawal 1kk codziennie to moja sprawa?

pozdroo

Cataclism
19-04-2007, 17:29
Wydarzenia:
Konda zostal kupiony przez kogos z soft~
Lovize zostanie niedlugo kupiona
Ayl~ lize pupy keekzowi itd
wiec chyba sie szykuja na war XD kolejny na galanie ;)

Edit: Oen juz pewnie tez zostal kupiony

Toca
19-04-2007, 18:15
Wydarzenia:
Konda zostal kupiony przez kogos z soft~
Lovize zostanie niedlugo kupiona
Ayl~ lize pupy keekzowi itd
wiec chyba sie szykuja na war XD kolejny na galanie ;)

Edit: Oen juz pewnie tez zostal kupiony

A kto przeciwko komu ma byc, wiesz moze?:]

Cataclism
19-04-2007, 18:17
A kto przeciwko komu ma byc, wiesz moze?:]

sam juz nie wiem XD naprawde nie mam pojecia o co chodzi xD

Toca
19-04-2007, 18:56
sam juz nie wiem XD naprawde nie mam pojecia o co chodzi xD

A to co tera dziejej sie kolo thais ma z tym zwiazek ? :P

Cataclism
19-04-2007, 19:04
A to co tera dziejej sie kolo thais ma z tym zwiazek ? :P

a co tam sie dzieje ?

Toca
19-04-2007, 20:52
a co tam sie dzieje ?

Nie wiem dokaldnie, nagle wiele osob do thais poplynelo :D

Edit: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1624054 xDDDD

_PiteroS_
19-04-2007, 21:05
niech sie bija zabijają tracą swoje lvle :evul: :evul: :evul: :evul:

Cataclism
19-04-2007, 22:51
co do kondy to chyba bledne dane :p choc jeszcze nie wiem ;p wojna sie zaczela tyle na dzisiaj z wydarzen

Shiddyr
19-04-2007, 23:03
Co do Oena mozna sie zgodzic biega po Thais z nowym pacciem, Albo staremu ownerowi wróciła chęć do gry. Moze za namowa Kondy Oen zaczal spwrotem grac Lovize zacznie byc znowu PG... pomoga w wojnie i Galana wróci do normy.
Rica zalozyl nowa Gildie jednym z membersow jest nasz Kuczer... :D

Cataclism
19-04-2007, 23:07
Co do Oena mozna sie zgodzic biega po Thais z nowym pacciem, Albo staremu ownerowi wróciła chęć do gry. Moze za namowa Kondy Oen zaczal spwrotem grac Lovize zacznie byc znowu PG... pomoga w wojnie i Galana wróci do normy.
Rica zalozyl nowa Gildie jednym z membersow jest nasz Kuczer... :D

GO KUCZER GO KUCZERRRR

Poznanski Rycerz
19-04-2007, 23:46
@ catri
misq kto z kim walczy ^^? to jak ban mi sie skonczy dolacze ^^

Cataclism
19-04-2007, 23:48
@ catri
misq kto z kim walczy ^^? to jak ban mi sie skonczy dolacze ^^

dopiero sie tworza sklady po drugiej stonie ;> w tym momencie jest Madhouse vs
gildia rica thim

ButcHer-Szalony
20-04-2007, 13:12
FIGHT FOR FREEDOM!!!!!!(kuczera comm~~) beka z czlowieka ...wsumie nie mam nic do kuczera bo go lubie jako przyjaciela hummm ale nie wiem czy nadal nim jestem dla niego... klucimy sie o jakas gre po co ? wyzywamy itp. Wszyscy jestesmy dziecmi Boga :D Wiem jedno Ta gra zmienia ludzi .... wiem wiem ja tez nie jestem bez winy..no ale na rl jestem inny i w grze... po co oczernialiscie mi kolege Catr~ ? i co wam to dalo ? podniecenie ?Wytrysk? sami nie jestescie lepsi .. wiec co dajcie loz sobie .... gadacie ze moj kolega <hug> Cati:* jest taki i taki ... ze ciotas..ze all czas siedzi przed kompem..no Ba ale to nie prawda :D Buziaczki Kocham :* Pozdrowienia dla Mamy ajjjjj ... hummmm Nie myslcie ze jestem ... bo mnie nie ma... pije sobie teraz na kawe... pozniej zjem kanapke i na trening ide ..a nastepnie sie upije a czemu? bo to Lubie :D Lubie rozmawiac... pisac listy do kolegow z Tibi.. a czasem wychodze na spacerek z wymyslonym pieskiem Naprawde SzupEr Jest :D

Ajron 88
20-04-2007, 15:17
Ciekaw jestem co wyniknie z tego domniemanego konfliktu.. kolejny przewrót na Galanie na skale tego z powstaniem pierwszego HWL ?

Nadchodzący czas wakacyjny może być interesujący nie tylko w prawdziwym życiu ale także na Tibijskich terenach ;)

Toca
20-04-2007, 18:27
Ciekaw jestem co wyniknie z tego domniemanego konfliktu.. kolejny przewrót na Galanie na skale tego z powstaniem pierwszego HWL ?

Nadchodzący czas wakacyjny może być interesujący nie tylko w prawdziwym życiu ale także na Tibijskich terenach ;)

Jako filozof grecki, oceniam ciekawe wojenne wakacyjne akcje na teranch tibi jako malo prawdopodobne :mag: hhahahahha

Ajron 88
20-04-2007, 19:54
Jako filozof grecki, oceniam ciekawe wojenne wakacyjne akcje na teranch tibi jako malo prawdopodobne :mag: hhahahahha

Oby twoja kryształowa kula cię zawiodła , chociaż osobiście więcej satysfakcji mam z robienia questów niż zabijania ludzi , to i tak uwielbiam oglądać filmy z wojen , a tych oznaczonych słowem "Galana" jest jak na lekarstwo :(.

No i może tak przyokazji rozkręci sie tutaj jakaś dyskusja :D

Toca
20-04-2007, 20:16
Oby twoja kryształowa kula cię zawiodła , chociaż osobiście więcej satysfakcji mam z robienia questów niż zabijania ludzi , to i tak uwielbiam oglądać filmy z wojen , a tych oznaczonych słowem "Galana" jest jak na lekarstwo :(.

No i może tak przyokazji rozkręci sie tutaj jakaś dyskusja :D

Jak dla mnie to najwazniejsza rzecza jest to, aby na galanie zaczelo grac przynajmniej 550 + osob :D:D <marzy> xD

Poznanski Rycerz
20-04-2007, 20:44
@up
Ta... wtedy wcale by nie bylo wiecej PA, bylbys ardziej anonimowy!

Toca
21-04-2007, 10:51
@up
Ta... wtedy wcale by nie bylo wiecej PA, bylbys ardziej anonimowy!

Ale nie musialbym czekac na respy tych dragow po 15 min :S:S

Edit:
Name: Zerowolve
Apr 21 2007, 00:38:33 CEST Killed at Level 102 by Zocha Hydraulik and by Dredz

Poznanski Rycerz
21-04-2007, 12:24
@up
to tez prawda ale takie dredz i inne by ci tam wbiegaly xD

Toca
21-04-2007, 12:30
You see a dead human (Vol:10). You recognize Zimpixa Second. He was killed by Rostek-Horn.....

Poznanski Rycerz
21-04-2007, 12:33
Za co? ciekawe... pewnie jakis random albo cus...

Wiedzialem ze w koncu dojdzie do tego ze beda sie nawzajem wycinac, ale stawiam na keekza!

Ajron 88
21-04-2007, 12:56
Ja jestem wsumie rozdarty.. (mentalnie) , osobiście cieszyłbym siez wyparcia teamu Rici (chodzi mi głównie o przydupasów typu Gowa Arra , Kweli itd.) , z drugiej strony gdyby to Ventrio przejeło pałeczke leadera , mogli by uciszyć FoZ , którzy to w zasadzie nie są groźni ale cholernie wkórwiający.

11:37 Toxo Yeangus [120]: I know what im doing, Trust me, but thanks xP

/\ Daje nadzieje na ciekawy spektakl

11:40 Gaostic [109]: Selling Avenger, Soft boots. Buying Stoneskin amulets

/\ Więcej ludzi szykuje się do wojny.. wakacje tego roku będą gorące (no chyba że wszystko rozstrzygnie się wcześniej , ale znając choć troche ducha walki obu stron ta wojna będzie ciągnąć się miesiącami , miejmy tylko nadzieje że ten konflikt nie wyniszczy Galany doszczętnie)

Nie ma to jak moje wywody co ? :D

Poznanski Rycerz
21-04-2007, 13:12
Z tym gaosticiem nie byl bym pewien xD

Niech wyniszczy galane, niech gra o polowa mniej ludzi, przynajmniej HWL nie bedzie calego

Toca
21-04-2007, 13:26
Za co? ciekawe... pewnie jakis random albo cus...

Wiedzialem ze w koncu dojdzie do tego ze beda sie nawzajem wycinac, ale stawiam na keekza!

...random, rozumie ich graja na kyrze niech sobie pekuja, ale czemu kolesia ktory nic im nie zrobil zamasit np kolesia ktory ich sfragowal 5 razy ;]

Edit: Gorzej jak ktos zrobi sobie z 3 30 ms na kyrze i bedzie ich wybijal ;]

Uzu
21-04-2007, 13:56
...random, rozumie ich graja na kyrze niech sobie pekuja, ale czemu kolesia ktory nic im nie zrobil zamasit np kolesia ktory ich sfragowal 5 razy ;]

Edit: Gorzej jak ktos zrobi sobie z 3 30 ms na kyrze i bedzie ich wybijal ;]

Zimpa padl z tego samego powodu co madhouse ubilo mnie :) i gdyby nie to ludzie co graja na kyrze moze by sie nie wtracali.. a tak pobawimy sie na galanie.. a jesli chodzi o te 30 ms na kyrze to zapraszamy XD

Toca
21-04-2007, 14:06
Zimpa padl z tego samego powodu co madhouse ubilo mnie :) i gdyby nie to ludzie co graja na kyrze moze by sie nie wtracali.. a tak pobawimy sie na galanie.. a jesli chodzi o te 30 ms na kyrze to zapraszamy XD

Jedna osoba od was powiedziala ze to random =) wiem, wam nie dali by rady nawet 10, widzialem wasze filmik ;] najbardziej podobala mi sie akcja z ds na scarabach 10 ds koles utana vid, i musieliscie go sd'ekami rozjebac :D

Ajron 88
21-04-2007, 14:35
zapodaj link do tegoż filmu , chętnie zobacze :)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23061

/\ Zimp ded, jakby ktoś nie widział wcześniej.

libner
21-04-2007, 14:43
13:13 You advanced from Level 43 to Level 44.

A ja sie czyms pochwale xD Btw. Buy Dragon Lance

Toca
21-04-2007, 14:59
zapodaj link do tegoż filmu , chętnie zobacze :)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23061

/\ Zimp ded, jakby ktoś nie widział wcześniej.

Nie pamietam gdzie to bylo, ale to byl zalozony temat przez skopa i tam byla cala kolekcja.

@Uzupatorka, a moze ty znasz link do tych filmow :P?

Kuczer88
21-04-2007, 16:53
Wydarzenia: DZisaij Madhouse pokazali ze sa tchorzami i nie potrafia walczyc fair. Gratuluje wam chlopacy.A dla ludzi ktorzy nie wiedza o co chodzi czekalismy na nich przy bramie nie przysli :((( Woleli kampowac w pz hihihihii Jestem hunted catrishia ahhahahaha Ale Ty jestes smieszny

Cataclism
21-04-2007, 16:58
Wydarzenia: DZisaij Madhouse pokazali ze sa tchorzami i nie potrafia walczyc fair. Gratuluje wam chlopacy.A dla ludzi ktorzy nie wiedza o co chodzi czekalismy na nich przy bramie nie przysli :((( Woleli kampowac w pz hihihihii Jestem hunted catrishia ahhahahaha Ale Ty jestes smieszny

30+ na 10 hummmm tzeba byc tempym jak ty zeby isc na taka bitwe

w tym 2-3 polakow co nie umia angielskiego tak jak i ty a sd nawet niewystarczajacy do zabicia 100 ek nie mowiac o 150 ek

FajerWarjor
21-04-2007, 17:09
Zawsze bylem za Kuczerem ale teraz zmieniam zdanie. To cataclism walczy po odpowiedniej stronie..

Cataclism
21-04-2007, 17:10
Zawsze bylem za Kuczerem ale teraz zmieniam zdanie. To cataclism walczy po odpowiedniej stronie..

misiek ja nie zmianiam strony od ponad roku juz :> i to sie nazywa byc "loyal"

Kuczer88
21-04-2007, 17:31

w tym 2-3 polakow co nie umia angielskiego tak jak i ty a sd nawet niewystarczajacy do zabicia 100 ek nie mowiac o 150 ek

Przyjmiej umiem polski hahahhaah UMIA o ile wiem to w wieku 19 lat jestes w pierwszej klasie liceum :> A po co Ci szkola hahhhaah

Cyran_13
21-04-2007, 17:35
Przyjmiej umiem polski hahahhaah UMIA o ile wiem to w wieku 19 lat jestes w pierwszej klasie liceum :> A po co Ci szkola hahhhaah

W pierwszej? Chyba w 3 jak juz.

Zaczyna sie robic ciekawie ;]

Cataclism
21-04-2007, 17:38

zamieniles sie w kolejnego nooba co wytyka bledy ortograficzne co z ciebie za czlowiek lol kazdy juz to wie ze mam to bani ortografie ale ty za to jestes bez kitu pustak

a co do szkoly to masz zle dane :>

Toca
21-04-2007, 19:15
Name: Linus Den Onde
Apr 21 2007, 16:12:40 CEST Killed at Level 47 by Xairax
and by Milten Seavus

Name: Wijjesson
Apr 21 2007, 16:14:03 CEST Killed at Level 81 by Xairax

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bartol1
21-04-2007, 21:14
misiek ja nie zmianiam strony od ponad roku juz :> i to sie nazywa byc "loyal"

Ja nigdy nie zmienilem strony i co z tego. ;D

dressu
22-04-2007, 02:54

czyzby byla tu mowa o eful rumciu i super evul mighty babolku ? ;p

Toca
22-04-2007, 11:30
Tez zawsze obstawalem za Kuczerem ale teraz to Catrishia jest po wlasciwej stronie ( i tak Cie nie lubie ;* ) btw Kuczer pacca "nimosz" xD

Czyli dla ciebie tacy ludzie jak Zerowolve, Sir Babolek, Rumcio, Riki Tiger, Toxo Yeangus sa "lepsiejsi" od Keekz'Lorenzo( ktory ostatnio zrobil sie calkiem spoko), Aylitha, Zocha Hydraulik ?

Poznanski Rycerz
22-04-2007, 11:54
Up
Misq, Riki, Rumek i Babol sa w porzadku. Keekz w gruncie rzeczy tez jest, ale byla wojna i nasze stosunki sie posuly. Nuskei kiedys nie chcal sie ze mna zadawac bo bilem icarusa z keezkem.

Zimpa
22-04-2007, 14:02
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1627827

To ile juz Hota na galanie bedzie 11?

Toca
22-04-2007, 18:16
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1627827

To ile juz Hota na galanie bedzie 11?

gratz, atak apropo jak padles mogles spokojnie wyjsc, zalozyc stealth ringa, a watpie aby sir zemus zabil cie z broad sworda =) bo pewne jest to, ze szybciej skoncza sie manasy sorca niz tobie uhy, mogles tez po kogos napisac <takie jest moje zdanie>

Zimpa
22-04-2007, 19:25
gratz, atak apropo jak padles mogles spokojnie wyjsc, zalozyc stealth ringa, a watpie aby sir zemus zabil cie z broad sworda =) bo pewne jest to, ze szybciej skoncza sie manasy sorca niz tobie uhy, mogles tez po kogos napisac <takie jest moje zdanie>

Wiem ze mialem jeszcze wiele do wyboru ale nie wiedzialem ilu ich jest i nie wiem czemu skojarzylem sobie ze oni sa z toxo camuhem itp... a kiedy przyszli juz wszyscy to byl trap i nie za bardzo bylo jak wyjsc a uhy sie konczyly no coz mowi sie trudno
btw to tez slyszalem ze moglem grana zaczac bic i mial szanse sie zlozyc
wtedy moglbym isc na d hell tylko nie wiem jak mialbym wyjsc z d hell jakby staneli w tym malym pokoiku... bylaby walka kto ma wiecej uh...
<ps nie mialem stealth ringa... zagubil sie>
Mowi sie trudno...

ButcHer-Szalony
22-04-2007, 23:28

zwies pizde :*

ButcHer-Szalony
22-04-2007, 23:31

trolu jebany odpierdol sie od niego ... na chuj piszesz tak? ... to jest pierdolona gra debilu pierdolony ..sam nie jeste lepszy..

Toca
23-04-2007, 08:56
Z wydarzen z galany:

Name: Draco Apekop
Apr 22 2007, 16:50:18 CEST Killed at Level 101 by Zocha Hydraulik
and by Keekz'Lorenzo =)))))))))))))))))))))))))

Moim zdaniem slusznie ze padl ;]

Toca
23-04-2007, 09:15
Z wydarzen z galany:

Name: Draco Apekop
Apr 22 2007, 16:50:18 CEST Killed at Level 101 by Zocha Hydraulik
and by Keekz'Lorenzo =)))))))))))))))))))))))))

Moim zdaniem slusznie ze padl ;]

Edit:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/23181
Film jak pada. =)

Srry za double x)

Zimpa
23-04-2007, 14:58
A jakby sie ktos pytal za co padl to zapraszam do obejrzenia filmu z mojego deada dosc wyraznie draco pisze co sadzi... i "kim jest"

Btw draco mogl zwiac do knight roomu na poi quescie szkoda ze na to nie wpadl

Toca
23-04-2007, 15:16
A jakby sie ktos pytal za co padl to zapraszam do obejrzenia filmu z mojego deada dosc wyraznie draco pisze co sadzi... i "kim jest"

Btw draco mogl zwiac do knight roomu na poi quescie szkoda ze na to nie wpadl

Inaczej to jest jak Cie bija, a inaczej wyglada to na filmiku =)

libner
23-04-2007, 15:38
http://images20.fotosik.pl/258/d75f818f57583eb1.jpg (www.fotosik.pl)

Wiem ze stare ale kurde te czasy chce :D:D

Toca
23-04-2007, 15:49
@up Na tym respie wtedy byl lepszy exp niz tera na najwiekszym w ank xDD

libner
23-04-2007, 17:16
co 5 min byly 2 dragi ;p

Azenus
23-04-2007, 18:29
Hi Boys! Nie podoba mi się to co się dzieje...

Toca
23-04-2007, 19:33
Hi Boys! Nie podoba mi się to co się dzieje...

Co Ci sie nie podoba :( ?

Lord Hybrid
23-04-2007, 20:49
Wydarzenia z Galany:

Nuskei
Apr 23 2007, 19:32:33 CEST Killed at Level 145 by Zocha Hydraulik and by Keekz'Lorenzo

Aylitha
Apr 23 2007, 19:40:52 CEST Killed at Level 150 by Camuh

Toca
23-04-2007, 20:51
Aylithia and Nuskei owned ;]

wyzej wymienione xDD

Ajron 88
23-04-2007, 21:11
Czyli Camuh jednak z Madhouse.. to był jakiś open battle czy tak się nawzajem po wyłapywali ?

Poznanski Rycerz
23-04-2007, 22:07
Juz wczesniej o tym bylo wiadomo ^^ ze dojdzie do madow

jest tibicam? Jest xD

Gratuluje rikiemu przyczynienie sie do zgona Nuskeia xD

Mlecziii
23-04-2007, 22:23
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23237
Nie widać jak aly~ padł.

Boltina89
24-04-2007, 00:45
Juz wczesniej o tym bylo wiadomo ^^ ze dojdzie do madow

jest tibicam? Jest xD

Gratuluje rikiemu przyczynienie sie do zgona Nuskeia xD

Co Ty mozesz wiedziec o tym, jakie polecenie dostal Riki na battle?

Tak samo do mnie uslyszalem juz mase pretensji czemu nie wyszedlem sie bic... Gdy zobaczylismy jak Nuskei padl, to zdecydowalismy, ze przybiegne od AB..

Lecac stamtad czekala na mnie wspaniala nowinka = Muhuhhaaha Kuczer Owned

Mowilem Kociaku kto pierwszy glebe zaliczy, powodzenia w dalszej grze without PaCC...

Aha, tak btw jak tam Twoje skillowanie 2-tygodniowe? Chyba skille troche spadly? =/ Po raz kolejny padl ten, co wie wszystko najlepiej i tylko on zna sie na ludziach..

Boltina,Riki Tiger ,Sir Babolek, Rumek i Catrishia... Te zle polskie ewenementy

Z utesknieniem czekamy na nastepne starcie, pozdro=*

Boltina/

Heelto
24-04-2007, 02:06
@up
Weź kurwa chłopcze nie rób żalu, kupiłeś chara wylizałeś dupala doszedłeś do Madhouse i myślisz, że kozaczysz, miejmy nadzieje tak szybko doszedłeś i tak szybko wylecisz i się twoja przygoda z Galana zakończy

Boltina,Riki Tiger ,Sir Babolek, Rumek i Catrishia... Te zle polskie ewenementy
Kurwa aż się płakać chce

Lord Hybrid
24-04-2007, 09:48
.

Aha, tak btw jak tam Twoje skillowanie 2-tygodniowe? Chyba skille troche spadly? =/ Po raz kolejny padl ten, co wie wszystko najlepiej i tylko on zna sie na ludziach..

Podczas Deda stracił góra 35% skilla axe :P Da się to odrobić w 3 dni :P

Poznanski Rycerz
24-04-2007, 10:02
@hybrid
Ty z tymi swoimi skillami :]

@heelto
Wyjales mi to z ust. xD

@boltina
^^

Toca
24-04-2007, 14:51
Co sie stalo sie ? moje slowa...
1. No i co ze Boltina kupila postac ?
2. Na wojnie jest inaczej niz na forum wiec gowno wieceie o wojnie =)
@Heelto pamietaj ze bedzie killed by adelao, wiesz za co =)
@Ajron 88 ale ty masz zaplon bylo wiadomo juz kto do kogo dojdzie -,-

P.s Wczorajsze open battle bylo srednie, moim zdaniem lepszym pvp wykazalo sie VO jesli nie prosze o kontargumenty =)

Ide ogladac filmik pozdro +)))))))))))))))))))))

I DIE
Apr 24 2007, 13:51:28 CEST Killed at Level 54 by Plaffe
and by an elephant :(:(:(:(:(

Boltina89
24-04-2007, 16:34
@up
Weź kurwa chłopcze nie rób żalu, kupiłeś chara wylizałeś dupala doszedłeś do Madhouse i myślisz, że kozaczysz, miejmy nadzieje tak szybko doszedłeś i tak szybko wylecisz i się twoja przygoda z Galana zakończy

Heh..Typowa gadka typowego prostaka. Co to wszystko ma za znaczenie?? Poza tym skad mozesz wiedziec ile i jak dlugo gram jakim charem i na jakim serwerze?
Jestes dla mnie osoba anonimowa dlatego prosze nie wypowiadaj sie juz wiecej na moj temat

@Adelao
Wlasnie co z tego? xD

@Poznanski~

My jako poznaniaki powinnismy troche w innym tonie o sobie sie wypowiadac...
A propos waru.. Nie Rikiego wina jest to, ze Nuskei padl. Gdybys mial takie pingi wczoraj jak ja, Rki czy Rumek nie bylo by za ciekawie =]

Licze na wyrozumialosc czytajacych to forum, ja nic zlego nie zrobilem =]

Pozdro,
Boltina/

Toca
24-04-2007, 16:39
....kazdy ma prawo kupywac jaka mu sie podoba posatc...yyy zazdroscicie ze wy muscie expic od 0 ?...Czemu np. nie bylo pojzdu jak lutore zostal kupiony lub corlic ? ;]

Poznanski Rycerz
24-04-2007, 16:51
@adelao

To nie bylo pvp? Stali tylko na drabince, co zrozumiale bo malo ich bylo, co mogl madhouse zrobic? zapluc sie... Toca, bo oni nie byli na tym forum xD

@boltina
jak z poznania xD to poczekaj, nie ma jutr biletow na legie a chcialem isc -.-
Szkoda tego openka bo nuskei nie musial pasc, babolek jakos tam pozniej przeszedl

Kuczer88
24-04-2007, 17:02
Ale bylo fajnie hahahahaha :D Sam na wszystkich wyszedlem i dostalem freeza (jestem jak dawid ktory "prawie" pokonal Goliata :*) Jeszcze mam 148 lvli do stracenia zeby sfragowac riki tigera rumcia i catrishie :D Powodzenia chlopaki
Btw. Albo dzisaij albo jutro pacc
Btw2 Wazne ze siostra mnie pochowala na cmetarzu i polozyla cwiatka :D (pozdrowienia dla Lonki :***)

Poznanski Rycerz
24-04-2007, 17:06
@Kuczer
musiales odczekac 1 dzien zeby odpisac? Tak cie spial ten dead? Misq, prawie ich pokonales - mozesz tak powiedziec bo nie ma tibicam :*. Ty nikogo nie sfragujesz. 142 lvle xD z rooka ich nie sfragujesz!

@Filmik gdzie zabijaja Drako
Ciekawe czemu Vaero mowi do zochy po szwedzku xD, czy jaki to tam jezyk wazne ze nie polski ani angielski.

EDIT 1" Fuck! Kardear doszedl do VO
EDIT 2" kuczer naucz sie angielskiego i zmien tego wallesa i kup se antywirusa jakogs i nie sciagal tylu pornoli to nie bedziesz miec takiego zasranego komputera spywarami, bedzie ci szybciej chodzil to bys im uciekl, bo jestes nasz boski MACZO! I nie daj sie shakowac ,,, 3 raz -,-

Toca
24-04-2007, 17:18
@poznanski, opowiem ci sytuacje jak bylismy na hydrach, aby zabic legorce mileismy o 1k silniejsze sd niz oni wczoraj zrobilsmy massloga nie zdazylismy zabic go i oni zrobili i wtedy zamiast stanac na jednej kratce "chcielismy dojsc na dworce" jak to sie skonczylo...Ayl~ i Gran deah padl ;]

@Kuczer, (pozdrowienia dla Lonki :***) czyzby kolejny ktory zakochal sie w Loni ;* , czy cos innego ? xD

Poznanski Rycerz
24-04-2007, 17:43
@up
totez se nie dziwie ze stali na drabince i sie nie ruszali xD

Toca
24-04-2007, 18:57
DED...
Name: Grimheim
Apr 24 2007, 17:23:54 CEST Killed at Level 114 by Dredz
and by Kardear

Kolejna perfekcyjna akcja BLX?

Cyran_13
24-04-2007, 20:19
DED...
Name: Grimheim
Apr 24 2007, 17:23:54 CEST Killed at Level 114 by Dredz
and by Kardear

Kolejna perfekcyjna akcja BLX?

a masz filmik?

aragorn uczciwy
24-04-2007, 20:53
Ja stawiam za VO, jestem za wiekszoscia polska.. w madhouse z polakow to tylko Boltina i Babolek...

Kuczer88
24-04-2007, 21:35
Tchorze Tchorze Tchorze Tchorze Umawiaja sie na battle i nie wychodza no chodzcie :D!!!!!

Kurier
24-04-2007, 21:36
....kazdy ma prawo kupywac jaka mu sie podoba posatc...yyy zazdroscicie ze wy muscie expic od 0 ?...Czemu np. nie bylo pojzdu jak lutore zostal kupiony lub corlic ? ;]

Osobiscie od kiedy wiedzialem ze lutore sprzedany to nowemu wlascicielowi psulem nerwy przy kazdej okazji..
Smiesznie sie denerwowal :>

Eskimos
24-04-2007, 21:40
Poki co to VO wygrywa i gdyby nie camuh to madhouse nie mialo by ani 1 fraga...
Gz dla zochy:cup:
Poki co to wszystkie osoby, ktore padly z madhouse( i nie tylko:D ) byly wlasnie przez nia ubiteB)

FajerWarjor
24-04-2007, 21:42
No i co Boltina, juz cie niema w madhouse? -.-
Kiedy wreszcie zrozumiecie ze wlasciwa strona na wojnie to jest ta PRZECIWKO Rice Thim i jego przydupasowym rl?

Ajron 88
24-04-2007, 21:56
Z tego co słyszałem i widziałem to nie Zocha gra.. straciła / stracił cały mój szacunek przez to.

Sporo ludzi dochodzi do VO (czy ma invite).

Poznanski Rycerz
24-04-2007, 21:57
Up
Tak jak mowie, vaero do tej osoby w jego ojczystym nawijal ;]

Szykuja sie na battle, bo wchodzilem na noob chara i Caly MADHOUSE vf north east z venore xD a VO rozsiane xD

Azenus
24-04-2007, 21:58
Z tego co słyszałem i widziałem to nie Zocha gra.. straciła / stracił cały mój szacunek przez to.

Sporo ludzi dochodzi do VO (czy ma invite).

Czasem trudno ukryć odmenny język, szczególnie gdy coś złego dzieje się z Ventem...

Poznanski Rycerz
24-04-2007, 22:02
!
Ej, grudging w VO, niezle sily zbieraja, jak dla mnie to oni sa teraz faworytami

Eskimos
24-04-2007, 22:05
Up
Tak jak mowie, vaero do tej osoby w jego ojczystym nawijal ;]

Szykuja sie na battle, bo wchodzilem na noob chara i Caly MADHOUSE vf north east z venore xD a VO rozsiane xD

Przed chwila bylem na ank i wszyscy z VO lecieli ze statku( okolo 20+/-)...
Wiec nie wiem czy tylko madhouse sie szykuje na battle;)

Poznanski Rycerz
24-04-2007, 22:09
AKurat teraz musze miec bana xD

Eskimos
24-04-2007, 22:10
AKurat teraz musze miec bana xD

Hehe:D
Trzeba bylo pomyslec predzej:)
Mysle ze przynajmniej ktos filmik nagra...

Cataclism
24-04-2007, 22:18
bitwy nie bedzie jest ich 25+ a nas 9 ;p

Azenus
24-04-2007, 22:19
Mój sen się ziścił, rozłam stałej ekipy hwl, wyrównanie sił.8o
Co do Grudging, to ktoś sugerował że po jej dołączeniu siły się zwiększyły...... Jeśli osobiście będzie grać..... To nie wiem ;]

Kuczer88
24-04-2007, 22:22
Juz wiem Jak Hwl sie czuli jak ucieklismy na trolle w thais (tylko ze wtedy to my mielismy mniejsze sd power i sie nie umawialismy na battle) a dzisiaj toxo sie umowil i co.... hhahahahah Tylko powiedziec jedno slowo TCHORZE ... co sie stalo z rikim i boltina :>? straszne to jest Ale jeszcze wszyscy popadaja narpierw musze miec pacca :P
Podzro dla Pudziana :D

Eskimos
24-04-2007, 22:23
bitwy nie bedzie jest ich 25+ a nas 9 ;p

Hahahaha:D
Widze ze jak narazie to wam zbytnio nie idzie....
Ja wam proponuje sie zaczac powoli splacac:p

Kuczer88
24-04-2007, 22:26
Ilu 25 + hahahhahahah bylo nas 11 chlopcze Przyznaj sie do tego ze baliscie sie i tyle...

Ajron 88
24-04-2007, 22:27
z tego co słyszałem to Madhouse zbunkrowali sie gdzieś w strategicznym punkcie na Edron , VO nie wszedło w ten układ (widziałem ich jak biegli spowrotem na łódke na edron) i potem dali loga. Ciekawe jak to będzie za godiznke , dwie.. może jakiś sneaczek ? :D

Eskimos
24-04-2007, 22:28
Ilu 25 + hahahhahahah bylo nas 11 chlopcze Przyznaj sie do tego ze baliscie sie i tyle...

Z tego co widzialem to bylo was troche wiecej niz 11....
Tylko ze oni wszyscy byli na ank wiec nie wiem jak mogles wiedziec ilu was bylo jak ty nawet pacca nie masz...

A co do pacca to ja juz tydzien czekam na premium!!!
Jak jutro mi go drom nie wysle to.....

Azenus
24-04-2007, 22:29
Juz wiem Jak Hwl sie czuli jak ucieklismy na trolle w thais (tylko ze wtedy to my mielismy mniejsze sd power i sie nie umawialismy na battle) a dzisiaj toxo sie umowil i co.... hhahahahah Tylko powiedziec jedno slowo TCHORZE ... co sie stalo z rikim i boltina :>? straszne to jest Ale jeszcze wszyscy popadaja narpierw musze miec pacca :P

Riki tiki riki tiki depo kamping riki tiki riki tiki

Ajron 88
24-04-2007, 22:38
Z tego co widzialem to bylo was troche wiecej niz 11....
Tylko ze oni wszyscy byli na ank wiec nie wiem jak mogles wiedziec ilu was bylo jak ty nawet pacca nie masz...

A co do pacca to ja juz tydzien czekam na premium!!!
Jak jutro mi go drom nie wysle to.....

Vip lista? Guild check ? cokolwiek ? 25 napewno nie było VO , z tego co miałem w Vipach bylo mniejwięcej po równo , z tym że nie liczyłem potencjalnych pomocników (ludzi z poza gildii).

Kuczer88
24-04-2007, 22:42
PUDZIAN no napisz cos zabraklo wam odwagi:> hahhahaha Toxo sam chcial walczyc pierwszy :P Czyzby wielki Alex stracil nadprzyrodzone sily pvp :D Ojjjj Ojjjj Teraz tylko do szczescia potrzeba mi fragow catri riki tigera i rumcia
Kurde czekam na pacca i trzeba blessy kupic po tym niefortunnym dedzie :D

Ascario
24-04-2007, 22:42
Zaczyna sie robic ciekawie, sily sa dosc wyrownane i to mnie cieszy. Jedna i druga ekipa ma charakter, a co za tym idzie nie bedzie nudno.

Pragne zwrocic uwage na Phea dyre ktory pekuje bez zadnych konsekwencji. FoZ chyba zaczyna wykorzystywac walke Mad~ z Vo.

Ajron 88
24-04-2007, 22:44
Pragne zwrocic uwage na Phea dyre ktory pekuje bez zadnych konsekwencji. FoZ chyba zaczyna wykorzystywac walke Mad~ z Vo.

Dziubek ;*

Będzie Jihad.

Ascario
24-04-2007, 22:48
Udaja roleplayerow a tak naprawde sa gildia pkerow, bynajmniej takie sobie zdanie u mnie wyrobili. Jest kilka osob ktore sa calkiem wporzadku np Fable~,Henry belar etc, ale wiekszosc to asslickerzy.

Eskimos
24-04-2007, 22:50
Zgadam sie calkowicie z Ascario...

Wielkie PozdroB)

Azenus
24-04-2007, 22:51
Zaczyna sie robic ciekawie, sily sa dosc wyrownane i to mnie cieszy. Jedna i druga ekipa ma charakter, a co za tym idzie nie bedzie nudno.

O tym wyrównaniu marzyłem miesiącami :D

Bądźmy szczerzy, wstęp do FoZ jest swoistą protekcją przed wszystkim na Galanie, pff

Ascario
24-04-2007, 22:55
Nic nie trwa wiecznie :) o tym trzeba pamietac :P mam nadzieje ze w najblizszej przyszlosci to sie zmieni, albo najlepiej jak ta gildia przestanie istniec :) PN zniszczyli tylko dlatego ze sie tak dlugo trzymalismy razem, wiec i na Foz przyjdzie kolej :)

Btw.
Man Utd- Milan 1:2

Eskimos
24-04-2007, 22:58
Nic nie trwa wiecznie :) o tym trzeba pamietac :P mam nadzieje ze w najblizszej przyszlosci to sie zmieni, albo najlepiej jak ta gildia przestanie istniec :) PN zniszczyli tylko dlatego ze sie tak dlugo trzymalismy razem, wiec i na Foz przyjdzie kolej :)

Btw.
Man Utd- Milan 1:2

Tylko ze poki co to FoZ jest chyba guild ktora najdluzej istnieje na galanie( nie licze czestych zmian nazw hwl)...

Btw.
Ja osobiscie ide za Manu:(
zalamie sie jak odpadna;D

Ascario
24-04-2007, 23:00
CoO bylo najdluzej na galanie, a foz nie jest takie stare. Zreszta co to ma do rzeczy jak stara jest gildia? my sie trzymalismy 1,5 roku i co?...

Eskimos
24-04-2007, 23:02
CoO bylo najdluzej na galanie, a foz nie jest takie stare. Zreszta co to ma do rzeczy jak stara jest gildia? my sie trzymalismy 1,5 roku i co?...

Mi sie wydaje ze jednak juz troche ma....
Pare wojen juz bylo i sie jakos nie rozpdalo wiec watpie zeby to szybko nastapilo...

Ajron 88
24-04-2007, 23:04

PN rozpadło się w marcu , w maju były by 2 lata :D

PN to the bone~

Ajron 88
24-04-2007, 23:05
Pare wojen juz bylo i sie jakos nie rozpdalo wiec watpie zeby to szybko nastapilo...

Jeśli chodzi Ci o FoZ to od powstania gildii nie uczestniczyli w żadnym konflikcie zbrojnym.

Ale spokojnie na nich też przyjdzie pora, wielu ludzią zaleźli za skóre i to sie na nich zemści.

Azenus
24-04-2007, 23:10
@up: Jestem roleplayerem, jestem roleplayerem..... SLYSZĘ GŁOS BOGA TIBIJSKIEGO, MUSZĘ IŚĆ W RANDOM PK -.-

Ascario
24-04-2007, 23:13
Dokladnie... ale nikt nic nie mowil, tylko Krupnik i Sinid. Kiedy Foz zaczelo im grozic, keekz stanal w ich obronie, czym zyskal duzo w moim oczach. Yuperdo poprostu lubi random pk i nie potrafi sie do tego przyznac, tylko wymysla jakies chore powody, ktore smiesza kazdego.

Boltina89
24-04-2007, 23:16

Zartujesz sobie, prawda?

Patrzac na liste membersow z VO, a na ilosc jaka byla w waszym teamie nie obylo sie bez wrazenia, ze jest was troche za duzo.

U nas bylo duzo mnie osob, prosze liczcie, ze tam byly takie osoby jak Sir Zemus, Gran Deah,Uzupatorka~ Moze nie duze lvle itd, ale przewage daja.

Nas bylo duzo mniej, tymbardziej ze niektorzy musieli juz leciec... Nie mam zreszta zaiaru sie tlumaczyc, bo to wy tym razem nie wyszliscie na nasza 11 czy 12. Proponowalismy wiele rozwiazan, kazde bylo zle. Tak to juz bywa...

Co do mojej i Rkiego guildii. Naprawde nie ma obaw, byly zawirowania z Ventrillo itd, ale chyba widziales nas na battle co nie?

Co do twoich domniemanych fragow - fajnie jest marzycielstwo, gorzej gdy sie trzeba z tego snu wybudzic =/

Mam nadzieje, ze jeszcze nie raz powachasz glebe =] , jak wiele osob twierdzi jestes wszechwiedzacym tibijczykiem z nadprzyrodzona moca PvP.

Jedno co moge obiecac, to to, ze nam impetu nie brakuje, wrecz przeciwnie. Czekamy az nasi Visa Vi sie otworza na te wojne.

Dobrej nocy zycze

Boltina/

Cataclism
24-04-2007, 23:21
PUDZIAN no napisz cos zabraklo wam odwagi:> hahhahaha Toxo sam chcial walczyc pierwszy :P Czyzby wielki Alex stracil nadprzyrodzone sily pvp :D Ojjjj Ojjjj Teraz tylko do szczescia potrzeba mi fragow catri riki tigera i rumcia

tak zabraklo nam odwagi ;( kuczer podaj mi juz moj payment plx ;(

co do liczby przeciwnikow oni maja od groma ludzie poza gildia ;p
my wczoraj walczylismy w pozycji gorszej a dzisiaj pokazales jakie masz duze klejnoty kuczer ;> i ta cala twoja gildia ciekawe jak sie z tego wytlumaczysz :>

aragorn uczciwy
24-04-2007, 23:24
omg, ale pierd*** bez sensu...

btw. dla sprostowania: Eskimos=Kamill Janota

btw2. robilem se kiedys uhy... i nagle przyszlo kilka osob z FoZ i mnie zaczeli lac.. oczywsicie z 27 vllem ni mailem szans i padlem(zdazylem sie ruszyc chyba na 2-3 kratki) a oni pisza puzniej na forum, ze padlem bo ejstem botter... omg z Yuperda taki Senior Tutor, jak z koziej dupy trabka xD

btw3. Co do zaliczania gleb, stawiam ze next osoba z Madhousa ktora padnie ebdzie polak....(Catrishia Pliz)

Eskimos
24-04-2007, 23:24
Jeśli chodzi Ci o FoZ to od powstania gildii nie uczestniczyli w żadnym konflikcie zbrojnym.

Ale spokojnie na nich też przyjdzie pora, wielu ludzią zaleźli za skóre i to sie na nich zemści.

I to jest najbardziej wkurzajace...
Dlaczego Foz nie brali udzialu w zadej wojnie:evul:
Mam nadzieje ze zemsta nadejdzie szybko i bedzie slodka:D

Azenus
24-04-2007, 23:25
W mojej poprzedniej wypowiedzi niekoniecznie miałem na myśli Yuperdo :P

Eskimos
24-04-2007, 23:27
omg, ale pierd*** bez sensu...

btw. dla sprostowania: Eskimos=Kamill Janota

btw2. robilem se kiedys uhy... i nagle przyszlo kilka osob z FoZ i mnie zaczeli lac.. oczywsicie z 27 vllem ni mailem szans i padlem(zdazylem sie ruszyc chyba na 2-3 kratki) a oni pisza puzniej na forum, ze padlem bo ejstem botter... omg z Yuperda taki Senior Tutor, jak z koziej dupy trabka xD

btw3. Co do zaliczania gleb, stawiam ze next osoba z Madhousa ktora padnie ebdzie polak....(Catrishia Pliz)

Albo jak Cie keliko i hunshel ubili...
Szkoda ze nie nagrales filmiku:D

Ascario
24-04-2007, 23:28
Wybacz, jezeli zle zrozumialem twoja wypowiedz, ale jezeli nie o yuperdo to o kogo?

Ajron 88
24-04-2007, 23:32
omg z Yuperda taki Senior Tutor, jak z koziej dupy trabka xD

Już nie jest Senior Tutorem.

:D

Azenus
24-04-2007, 23:37
Może źle się wyraziłem.... Nie tylko o niego ;)

libner
25-04-2007, 00:03
Zartujesz sobie, prawda?

Patrzac na liste membersow z VO, a na ilosc jaka byla w waszym teamie nie obylo sie bez wrazenia, ze jest was troche za duzo.

U nas bylo duzo mnie osob, prosze liczcie, ze tam byly takie osoby jak Sir Zemus, Gran Deah,Uzupatorka~ Moze nie duze lvle itd, ale przewage daja.

Nas bylo duzo mniej, tymbardziej ze niektorzy musieli juz leciec... Nie mam zreszta zaiaru sie tlumaczyc, bo to wy tym razem nie wyszliscie na nasza 11 czy 12. Proponowalismy wiele rozwiazan, kazde bylo zle. Tak to juz bywa...

Co do mojej i Rkiego guildii. Naprawde nie ma obaw, byly zawirowania z Ventrillo itd, ale chyba widziales nas na battle co nie?

Co do twoich domniemanych fragow - fajnie jest marzycielstwo, gorzej gdy sie trzeba z tego snu wybudzic =/

Mam nadzieje, ze jeszcze nie raz powachasz glebe =] , jak wiele osob twierdzi jestes wszechwiedzacym tibijczykiem z nadprzyrodzona moca PvP.

Jedno co moge obiecac, to to, ze nam impetu nie brakuje, wrecz przeciwnie. Czekamy az nasi Visa Vi sie otworza na te wojne.

Dobrej nocy zycze

Boltina/

Boltina twoje myslenie roz*******a mnie psychicznie -.- cytuje twoje slowa ktore powiedziles na ostaniej wojnie "jezu gdzie sie podziali tacy ludzie jak ty, musimy pokonac hwl, NIE DAM SIE SPRZEDAC JAK INNI" lol?

a tka btw. to najciekawsze wojny byly za czasow iustus :P nie bylo wiadomo kto wygra nigdy ^^

Azenus
25-04-2007, 00:05
a teraz wiadomo?

libner
25-04-2007, 00:07
a teraz wiadomo?

Nie koniecznie teraz ale wszystkie poprzednie wojny tak :P

Poznanski Rycerz
25-04-2007, 00:07
@Up - pajacu

No i co z tego ze tak powiedzial?

libner
25-04-2007, 00:10
@Up - pajacu

No i co z tego ze tak powiedzial?

To ze zmienil strone?

EDIT: Btw. nie chce mi sie klucic, moze kiedy indziej nie komentujecie dalej moich postow, thx =*

Sir-Babolek
25-04-2007, 00:16
Boltina twoje myslenie roz*******a mnie psychicznie -.- cytuje twoje slowa ktore powiedziles na ostaniej wojnie "jezu gdzie sie podziali tacy ludzie jak ty, musimy pokonac hwl, NIE DAM SIE SPRZEDAC JAK INNI" lol?

a tka btw. to najciekawsze wojny byly za czasow iustus :P nie bylo wiadomo kto wygra nigdy ^^

Witam

Przcież po obydu stronach są byli membersi HWL, więc o co chodzi ? Boltina wybrał " mniejsze zło ", bo to co robi Rica & spółka przechodzi granice. Jestem z toxem i ekipą bo tylko znimi da sie dogadać. Pomyślcie jak by panowie z VO wygrali, jak by to było miło płacić za możność gry na serwie .. <stfu>

Azenus
25-04-2007, 00:19
Witam

Przcież po obydu stronach są byli membersi HWL, więc o co chodzi ? Boltina wybrał " mniejsze zło ", bo to co robi Rica & spółka przechodzi granice. Jestem z toxem i ekipą bo tylko znimi da sie dogadać. Pomyślcie jak by panowie z VO wygrali, jak by to było miło płacić za możność gry na serwie .. <stfu>

Ty preferujesz lizanie dupska zamiast płacenia kochanie, rozumiemy :*

Shiddyr
25-04-2007, 00:21
Witam

LoL Babol ale powiedz czy niebedzie PA Jak wy wygracie wojne?? I tak wszyscy placa zeby grac tu na galanie a Ci co nie placa nie chca sie podlizywac...
Przeciez wszyscy co Maja <Pro by Sir Babolek; Pro By Rica Thim> Placa za to zeby grac na galanie wiec <<stfu>>

Sir-Babolek
25-04-2007, 00:28

Witam

Tylko teraz załórz lepsze eq, bo loot był mizerny :), Co do ilości ludzi to niewspomne o ludziach którzy byli Retired i poszli sobie postrzelać z SD. Po 2 to wy jesteście słabi , 2 razy zmienialiśmy połorzenie i jakoś żadnego szturmu, widać na odległość kto tutaj odczuwa strach... Bieda panowie oj bieda.

Sir-Babolek
25-04-2007, 00:30
LoL Babol ale powiedz czy niebedzie PA Jak wy wygracie wojne?? I tak wszyscy placa zeby grac tu na galanie a Ci co nie placa nie chca sie podlizywac...
Przeciez wszyscy co Maja <Pro by Sir Babolek; Pro By Rica Thim> Placa za to zeby grac na galanie wiec <<stfu>>

Witam

Nie chłopcze osobiście nie stosuje PA !!, nieraz czekałem na resp hydr / hero czy co kolwiek innego kiedy niskie lv hunciły, więc jeżeli chodzi o PA z mojej strony to o to sie nie bój. To że ludzi mi płacą za protekcje to tylko dlatego że jestem efektywny? ich sprawa. Porównaj sobie PA Rici z PA Toxa etc. niema prównania.

Sir-Babolek
25-04-2007, 00:35
Ty preferujesz lizanie dupska zamiast płacenia kochanie, rozumiemy :*

Witam

Skopo ty już lizałeś dupke nieraz :), ja sie trzymam z moim bro ( RUMCIO ) i mam gdzieś twoje nędzne wypowiedzi.

Shiddyr
25-04-2007, 00:40
Witam

Nie chłopcze osobiście nie stosuje PA !!, nieraz czekałem na resp hydr / hero czy co kolwiek innego kiedy niskie lv hunciły, więc jeżeli chodzi o PA z mojej strony to o to sie nie bój. To że ludzi mi płacą za protekcje to tylko dlatego że jestem efektywny? ich sprawa. Porównaj sobie PA Rici z PA Toxa etc. niema prównania.

Ok Co prawda to prawda nie widzialem zebys sie uganial za kims zeby Ci placil... Zwracam HONOR I za to Ci wielkie brawa... Ale co z reszta??? Nadal bedzie PA na Galance ;(

Ascario
25-04-2007, 00:48
Witam

Tylko teraz załórz lepsze eq, bo loot był mizerny :), Co do ilości ludzi to niewspomne o ludziach którzy byli Retired i poszli sobie postrzelać z SD. Po 2 to wy jesteście słabi , 2 razy zmienialiśmy połorzenie i jakoś żadnego szturmu, widać na odległość kto tutaj odczuwa strach... Bieda panowie oj bieda.

zaloz*
polozenie*

Xairax i reszta walcza przeciw wam tylko dlatego ze uzupatorka padla od Catri i Rikiego. A co do PA to po waszej stronie tez jest kilku niezlych abuserow, ale to normalne, kto ma wladze ten to wykorzystuje, wiec nic sie nie zmieni.

Sir-Babolek
25-04-2007, 01:13
zaloz*
polozenie*

Xairax i reszta walcza przeciw wam tylko dlatego ze uzupatorka padla od Catri i Rikiego. A co do PA to po waszej stronie tez jest kilku niezlych abuserow, ale to normalne, kto ma wladze ten to wykorzystuje, wiec nic sie nie zmieni.

Witam

Normą jest że na każdym serwie jest PA większe czy mniejsze, zawsze tak było i będzie ... To że stało się jak stało trudno żyje sie raz i nic nie zmieni przeszłości.
Niech wygrają najlepsi.

libner
25-04-2007, 01:18
zawsze tak było i będzie ...

No PA ktore bylo za czasow PPG to jest nic z tym co jest teraz ^^

No ale zycze powodzenia w wojnie i zapraszam do kepna na piwo daleko nie masz ;p

EDIT: Zaraz lece jutro mat-przy xDD

Uzu
25-04-2007, 01:55
Zartujesz sobie, prawda?

Dobrej nocy zycze

Boltina/

Hmmm to ze pojawily sie osoby do pomocy VO to na Wasze zyczenie .. i mogliscie sie tego spodziewac wiec nie tlumacz swojego tchorzostwa tym :)... niech mi catri z rikim zaplaca za deda uheheu to nie bedziemy sie moze wtracac .... a jak narazie widze ze tylko robicie sobie coraz wiecej wrogow np. toxo atakujac demiego ... Mam nadzieje VO wyje*** z serva takich ludzi jak Catri i bedzie Wam sie milo gralo bo ja i tak wbijam w Galane . Pozdro :***

Toca
25-04-2007, 08:39
1. To ze Rica Thim, jest PA to nie znaczy ze sie nie da dogadac z keekzem, aby porozmaiwal z rika jak ma sie jakis problem zazwyczaj, keekz zalatwia sprawe =)

@. Yuperdo, asslicker i tyle =) mowilmy o polakach ktorzy padaja i placa, on jak padal kiedys od hwl to nawet nic nie syczal tylko poiwedzial sorry,a nastepnie pomagal na demon hellu ;]fuuuu

Edit:
O to fragi yuperdo z wczoraj:
Name: Pucol
Apr 24 2007, 13:33:38 CEST Killed at Level 87 by Yuperdo
Name: Vam Marcin Knight
Apr 25 2007, 01:23:02 CEST Killed at Level 81 by Yuperdo

aragorn uczciwy
25-04-2007, 09:20
Jakby ktos ubijal Yuperdo, to nie zapomnijcie o jego przydupnym asslickerze-Hunshel;]

Ps. Ogladal ktos film: "Madhouse"?:P

Bartol1
25-04-2007, 09:34

Najdluzsza gildia na Galanie jest Champions of Olymp. Sprawdz sobie date zalozenia =D

EDIT: Widze ze COO juz nie ma. :P
Szkoda bo bylismy najstarsi przez dluuuuugi czas

Bartol1
25-04-2007, 09:41
@. Yuperdo, asslicker i tyle =) mowilmy o polakach ktorzy padaja i placa, on jak padal kiedys od hwl to nawet nic nie syczal tylko poiwedzial sorry,a nastepnie pomagal na demon hellu ;]fuuuu

Yuperdo jest balwanem i kazdy o tym wie. Raz wzial udzial w wojnie i wyplacil sie po kilku dniach (cos dzienh po tym jak padl od Kondy na Hero), padl od HWL i jeszcze ich przeprosil za to ze zabil Malakasa bodajze.
A jego post ze stracil ST jest ogolnie rozbrajajacy, placze na forum ze teraz wiecej czasu na roleplaying a mniej na pomaganie ludziom. Ok ! ale kogo to obchodzi ;D Stracil za swoja glupote, wiec niech tym sie pochwali :D:evul:

Kuczer88
25-04-2007, 09:44
Witam

HAHHAAHhHAHHAH Wez swoje zabawki i idz stad idz stad prosze Cie bo ja nie jestem madry, ale Ty hahahahahahhaahh Idz sta idz stad . Oglaszam sonde kto jest za tym zeby analfabetow nie wpuszczac na forum :D

Boltina89
25-04-2007, 10:05
HAHHAAHhHAHHAH Wez swoje zabawki i idz stad idz stad prosze Cie bo ja nie jestem madry, ale Ty hahahahahahhaahh Idz sta idz stad . Oglaszam sonde kto jest za tym zeby analfabetow nie wpuszczac na forum :D

Jestesmy za tym, zeby wszechwiedzacy kuczer opuscil to forum, prosze idz, idz prosze,bo na placz mi sie zbiera...

Yuperdo jest typowym Pkejem i lepiej by bylo bez niego...

Pozdro,
Boltina/

Eskimos
25-04-2007, 10:17

Kazdemu zdarzaja sie bledy...
I glupio jest gdy sie je komus wytyka:baby:

Cataclism
25-04-2007, 10:36
Hmmm to ze pojawily sie osoby do pomocy VO to na Wasze zyczenie .. i mogliscie sie tego spodziewac wiec nie tlumacz swojego tchorzostwa tym :)... niech mi catri z rikim zaplaca za deda uheheu to nie bedziemy sie moze wtracac .... a jak narazie widze ze tylko robicie sobie coraz wiecej wrogow np. toxo atakujac demiego ... Mam nadzieje VO wyje*** z serva takich ludzi jak Catri i bedzie Wam sie milo gralo bo ja i tak wbijam w Galane . Pozdro :***

good joke :> po tym co ty i kuczer mowilas do manika na gg nigdy bym ci nie zaplacil grosza zrookowal bym predzej swojego chara zanim dal bym wam cokolwiek

i jedno ci powiem dorosnij bo przez gre cieszylas sie ze jego babcia jest ciezko chora wes sie ogarnij dziewczyno i nie udawaj aniolka jakim nie jestes

sorry maniek jak mialem tego nie mowic buziole :*

Poznanski Rycerz
25-04-2007, 10:38
@LINKI
Oczywiscie wirus ^^
Modek niech usunie to swinstwo :]

@Kuczer
UHAHAUHAUHASUAUASSUAUSA BR? zachowujesz sie jak 10 letnie dziecko caly czas to swoje uahahahhuahuauhauhahusdhuasuhdasuhdaush. Czy ty jestes zrownowazony psychicznie, jak dla mnie nie powinienes w to grac. Matke krzeslem kiedys do ziemi przylozysz to... Kuczer, niestety, sonda wykluczyla cie z uczestnictwa w tym forum;(. Dorosnij GOWNIARZU! I nie mow ile masz lat, bo sie zachowujesz jak RETARDED 10 latek ;]

Babol
Zle ze nie pa'ujesz!

Toca
25-04-2007, 11:15
Dla trolli skan z jotti

Scan taken on 25 Apr 2007 05:54:27 (GMT)
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing

Jak mozna kogos schakowac na tak glupi pomysl ?
...yyy, wiem Fajkowaego :]

Poznanski Rycerz
25-04-2007, 11:58
@up
Ta hahaha, fajkowy juz to sciagnal :]

Uzu
25-04-2007, 12:32
good joke :> po tym co ty i kuczer mowilas do manika na gg nigdy bym ci nie zaplacil grosza zrookowal bym predzej swojego chara zanim dal bym wam cokolwiek

i jedno ci powiem dorosnij bo przez gre cieszylas sie ze jego babcia jest ciezko chora wes sie ogarnij dziewczyno i nie udawaj aniolka jakim nie jestes

sorry maniek jak mialem tego nie mowic buziole :*

Uhahaha.. czlowieku ja nie mam nigdy nie mialam jego nr gg (a szkoda bo z checia bym mu cos napisala )... widze ze fantazja Cie ponosi.. nigdy nie obrazilam nikogo z jego znajomych czy rodziny ..wczesniej twierdzil ze obrazilam jego dziewczyne a teraz ze babcie, dobry jest pozdrow kolege.. jesli cokolwiek pisalam to tyczylo sie jego osoby i sam to prowokowal... i to bylo z 3 miechy temu ... nie dziwie sie ze kazal Ci nie mowic.. skoro Ci cos nasciemial :D .. co do tibi to zaczynaj sie rookowac :)
a dorosnac to Ty musisz do rozumienia pewnych oczywistych rzeczy

aragorn uczciwy
25-04-2007, 12:37
@up
Ta hahaha, fajkowy juz to sciagnal

Jasne, mam tego cala kolekcje^^

HAHHAAHhHAHHAH Wez swoje zabawki i idz stad idz stad prosze Cie bo ja nie jestem madry, ale Ty hahahahahahhaahh Idz sta idz stad . Oglaszam sonde kto jest za tym zeby analfabetow nie wpuszczac na forum

Wystarczy ze by swoje posty pisali w wordzie, a puzniej wklejali..:P

padl od HWL i jeszcze ich przeprosil za to ze zabil Malakasa bodajze.

Jak sie nie myle, to ten filmik:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13917

Boltina89
25-04-2007, 13:03
@Kuczer
UHAHAUHAUHASUAUASSUAUSA BR? zachowujesz sie jak 10 letnie dziecko caly czas to swoje uahahahhuahuauhauhahusdhuasuhdasuhdaush. Czy ty jestes zrownowazony psychicznie, jak dla mnie nie powinienes w to grac. Matke krzeslem kiedys do ziemi przylozysz to... Kuczer, niestety, sonda wykluczyla cie z uczestnictwa w tym forum;(. Dorosnij GOWNIARZU! I nie mow ile masz lat, bo sie zachowujesz jak RETARDED 10 latek ;]

Calkowicie sie z Toba zgadzam =>

I tak btw, na Legie ide , ofc =]

Pozdro,
Boltina/

Poznanski Rycerz
25-04-2007, 13:16
@up
Na II trybune? Ej nie znasz kogos kto ma sprzedac, cena nie gra roli, znaczy gra ale wiesz... popytaj ludzi ;/

Boltina89
25-04-2007, 13:24
@up
Na II trybune? Ej nie znasz kogos kto ma sprzedac, cena nie gra roli, znaczy gra ale wiesz... popytaj ludzi ;/

Tzn ja mam te bilety od ojca, ktore de facto jest managerem pilkarskim =/

Bilety juz dawno sie skonczyly, i wiem, ze trudno jest obejsc sie smakiem mowiac o takim meczu =/

Jesli chcesz tez nie pojde, bedzie Ci razniej =D <lol>

A tak btw, juz nie masz zamiaru grac w Tibie? =>

Pozdro,
Boltina/

Trialowiec
25-04-2007, 13:34
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz:

"Czy ty jestes zrownowazony psychicznie, jak dla mnie nie powinienes w to grac. "

Chyba "NIEZRÓWNOWAŻONY PSYCHICZNIE" kretynie.

P.S.
Xenio wraca po półrocznej przerwie \o/ niestety nie na Galane >;- D
Czy ktoś posiada jakiś free stuff na Furorce albo mógłby się pobawić ze mna w world trade Galana-Furora? : )

Poznanski Rycerz
25-04-2007, 13:40
@up
Idioto moze byc i tak i tak -.- jak nei rozumiesz pewnych pojec to sie nie wypowiadaj

Toca
25-04-2007, 13:50
Po 1. Nie jest to forum pilkarskie.
Po 2. Reverton lizesz dupe madhouse czy mi sie tylko tak wydaje ? =)

Poznanski Rycerz
25-04-2007, 13:56
@up
Dobrze ci sie wydaje. Wole na pewno ich od VO, a w dodatku w madhouse jest Rumcio ^^

Toca
25-04-2007, 14:25
@Up
Rumcio rowna sie twoj boosss ?

Toca
25-04-2007, 15:32
Domyślny Uwaznie posluchac!!!!!!Niedac sie hakerom!!!
Jestem Z Forum Tibi Org Prosze Uwazac Na Virusy Typu Owntibia!!!!!!!
Niedajcie Sie Z Czasem Probojemy To Zwalczyci Ale Okazuje Ze To Powazny Problem Wiec Sluchajcie Probowalem Dzisiaj Sciagnac Filmik Sciagam I Co AntiVir Mi Oszalał Patrze a Tu Trojan Wiec Jak Narazie Jedyna Metada jest AntiVirus
Kaspersky Anti-Virus Jak Narazie To On Wykrywa Te Paskudne Zarazki.
Opis Programu:Wielokrotnie nagradzany program antywirusowy, należący do czołówki najlepszych produktów w swojej grupie. Narzędzie umożliwia identyfikację oraz usuwanie wirusów z plików, baz poczty elektronicznej (formaty MS Outlook, MS Outlook Express, MS Exchange, Eudora, MS Mail, Pegasus Mail, Netscape Mail, JSMail, elementy MIME i SMTP/POP3, obiekty OLE i treść wiadomości), programów, boot-sektorów i z pamięci głównej.plikacja znakomicie współpracuje z klientami poczty elektronicznej sprawdzając pocztę przychodzącą i wychodzącą w czasie rzeczywistym (współpracuje z dowolnym klientem pocztowym wykorzystującym protokoły POP3 i SMTP). Wykrywa i eliminuje znane i większość nowych (algorytm heurystyczny) wirusów komputerowych, włącznie z wirusami polimorficznymi i samoczynnie szyfrującymi się, wirusami skryptowymi, wirusami stealth i phantom, trojanami, wirusami HTML, makrowirusami (takimi jak te infekujące pliki Word'a, Excel'a i Access'a). Program wykrywa także wirusy w plikach skompresowanych (ZIP, ARJ, LHA, RAR, itp.) i usuwa zarażone pliki (ARJ, CAB i RAR).
licencja/cena Trial (30 DNIOWA ZA DARMO)
producent / dystrybutor Kaspersky Lab
rozmiar pliku 11.93 MB
Mozna Go Sciagnac Nizej Podalem Link

Download:http://www.speedyshare.com/125881578.html

Pamietajcie Niedajcie Sie Nabraci Ani Niedajcie Odebrac Tego Co Naprocowaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pozdorwienia Od Tibi.org.pl~~~~~~~~~~~~~

Jeden glupszy od drugiego -,- chociaz ten pierwszy mial lepszy pomysl =), a iten jeszcze analfabeta jest ;( <załamka>

Poznanski Rycerz
25-04-2007, 15:39
@boltina
Moze tera bede grac, bo wakacje ^^

@toca
Kurcze, rumciio = boss to malo powiedziane xD, nie no ale nie lubie gain tiny i tych idiotow typu aylitha, uzupatorka, co sie zachowuja jak brazylijczycy HAHAHHSAUHSAUSUAUS - wiesz o co chodzi xD

Toca
25-04-2007, 15:50
Ty nie mow na Br tylko zobacz co sie dzieje na trade lub w depo thais, normalnie wytrzymac nie mozna jak sie na to patrzy, stanie jakis koles i spamuje ci "chcesz zobaczyc moja sisostre nago ?" co za idiota :S

Poznanski Rycerz
25-04-2007, 15:52
Na szczescie tego nei widzialem haha xD

Toca
25-04-2007, 16:09
Kolejny debil cos napisal tylko ze admin usunol naszczescie =)

aragorn uczciwy
25-04-2007, 20:21
Domyślny Uwaznie posluchac!!!!!!Niedac sie hakerom!!!
Jestem Z Forum Tibi Org Prosze Uwazac Na Virusy Typu Owntibia!!!!!!!
Niedajcie Sie Z Czasem Probojemy To Zwalczyci Ale Okazuje Ze To Powazny Problem Wiec Sluchajcie Probowalem Dzisiaj Sciagnac Filmik Sciagam I Co AntiVir Mi Oszalał Patrze a Tu Trojan Wiec Jak Narazie Jedyna Metada jest AntiVirus
Kaspersky Anti-Virus Jak Narazie To On Wykrywa Te Paskudne Zarazki.
Opis Programu:Wielokrotnie nagradzany program antywirusowy, należący do czołówki najlepszych produktów w swojej grupie. Narzędzie umożliwia identyfikację oraz usuwanie wirusów z plików, baz poczty elektronicznej (formaty MS Outlook, MS Outlook Express, MS Exchange, Eudora, MS Mail, Pegasus Mail, Netscape Mail, JSMail, elementy MIME i SMTP/POP3, obiekty OLE i treść wiadomości), programów, boot-sektorów i z pamięci głównej.plikacja znakomicie współpracuje z klientami poczty elektronicznej sprawdzając pocztę przychodzącą i wychodzącą w czasie rzeczywistym (współpracuje z dowolnym klientem pocztowym wykorzystującym protokoły POP3 i SMTP). Wykrywa i eliminuje znane i większość nowych (algorytm heurystyczny) wirusów komputerowych, włącznie z wirusami polimorficznymi i samoczynnie szyfrującymi się, wirusami skryptowymi, wirusami stealth i phantom, trojanami, wirusami HTML, makrowirusami (takimi jak te infekujące pliki Word'a, Excel'a i Access'a). Program wykrywa także wirusy w plikach skompresowanych (ZIP, ARJ, LHA, RAR, itp.) i usuwa zarażone pliki (ARJ, CAB i RAR).
licencja/cena Trial (30 DNIOWA ZA DARMO)
producent / dystrybutor Kaspersky Lab
rozmiar pliku 11.93 MB
Mozna Go Sciagnac Nizej Podalem Link

Download:http://www.speedyshare.com/125881578.html

Pamietajcie Niedajcie Sie Nabraci Ani Niedajcie Odebrac Tego Co Naprocowaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pozdorwienia Od Tibi.org.pl~~~~~~~~~~~~~

Yeah, tak dawajcie wiecej, mam ejszcze 80 gb na wirsuy!!

Azenus
25-04-2007, 22:18
i na chuj to cytujesz

Azenus
25-04-2007, 22:22
Witam

Skopo ty już lizałeś dupke nieraz :), ja sie trzymam z moim bro ( RUMCIO ) i mam gdzieś twoje nędzne wypowiedzi.

(to było skierowane do mnie)

hahaha a od kiedy ja to skopo? haha dobre, dobre :D

Heelto
25-04-2007, 23:35
Heh..Typowa gadka typowego prostaka. Co to wszystko ma za znaczenie?? Poza tym skad mozesz wiedziec ile i jak dlugo gram jakim charem i na jakim serwerze?
Jestes dla mnie osoba anonimowa dlatego prosze nie wypowiadaj sie juz wiecej na moj temat

Bo gram na Galanie 2 lata? I pierwszy owner Boltiny mi kiedyś pomogł jak to keekz wpadł na cave i PA na mnie zrobił bo chcial expić ;d

Aha prostakiem to możesz ty być

@Heelto pamietaj ze bedzie killed by adelao, wiesz za co =)
Dla mnie może być ja swoje 200 zł dostałem i skończyłem z Tibią i jestem zadowolony wbiłem 60 lvl i tyle, a tak btw nie lepszych kozaków na klacie miałem jak Rica Thim i Vaero jak lub Levandero i nie kozacz bo gdybym grał 1 st charem którego kiedyś robilem (Vanas Willian) to byś nie kozaczył

NaRuTo__xD
25-04-2007, 23:39
i na chuj to cytujesz

Bo ma za dużo tłuszczu w uszach i go swędzą włosy...
Głupie pytanie głupia odpowiedź...
Pasuje ?:D:( :( :( :( :(

Poznanski Rycerz
25-04-2007, 23:45
@heelto

Nie lansuj sie bo jedyne co mozesz to napisac na tym forum. bye bye

Heelto
25-04-2007, 23:47
@heelto

Nie lansuj sie bo jedyne co mozesz to napisac na tym forum. bye bye
Dobra ty nie liż dupy Catrishii, bo pamietam post jak pisales, że możesz wstapic jakby brak im bylo sd power. yeah mastah pvp ;)

Azenus
25-04-2007, 23:58
Bo ma za dużo tłuszczu w uszach i go swędzą włosy...
Głupie pytanie głupia odpowiedź...
Pasuje ?:D:( :( :( :( :(

Z tego co widzę masz imponujący iloraz inteligencji.

Poznanski Rycerz
26-04-2007, 00:19
@heelto
PRzeczytaj wszystkie posty, ktore o nim napisalem. Zfrustrowany dzieciak

Heelto
26-04-2007, 00:48
@heelto
PRzeczytaj wszystkie posty, ktore o nim napisalem. Zfrustrowany dzieciak
I kto to mówi ;)

Ajron 88
26-04-2007, 01:22
Skończcie pogaduszki , chwilowo się nam (pozytywnie) temat rozkręcił , większość postów była "na temat" , a wszystkie były na tyle ciekawe że warto było je czytać, teras znowu zaczyna sie zwyczajowe rzucanie błotem , już widze wjazd na wiek , za 1-2 strony będzie jazda po ortografii i tak wkółko to już sie robi nudne.

Z wydarzeń , Konda logował sie dzisiaj troche, i zarówno ja jak i kilku moich znajomych uważamy że jest to nadal Viktor, a postać nie została sprzedana (może nie takie znowu wydażenie ale co tam :D).

I jeszcze moje pytanie , ktoś kto ma teras kotakt z Kardear'em i może powiedzieć czy to jest :

a) Ten sam Kardear
b) Nowy owner
c) Tymczasowo sharing na czas wojny.

Dziękuje :D

Sir-Babolek
26-04-2007, 01:31
(to było skierowane do mnie)

hahaha a od kiedy ja to skopo? haha dobre, dobre :D

Bo jak Wielki Dajmos z tobą sharował to się wypeplał :) *wspomniał iż azneus to noob char skopo" więc utrzymuje jego wersje do chwili obecnej

Skończcie pogaduszki , chwilowo się nam (pozytywnie) temat rozkręcił , większość postów była "na temat" , a wszystkie były na tyle ciekawe że warto było je czytać, teras znowu zaczyna sie zwyczajowe rzucanie błotem , już widze wjazd na wiek , za 1-2 strony będzie jazda po ortografii i tak wkółko to już sie robi nudne.

Z wydarzeń , Konda logował sie dzisiaj troche, i zarówno ja jak i kilku moich znajomych uważamy że jest to nadal Viktor, a postać nie została sprzedana (może nie takie znowu wydażenie ale co tam :D).

I jeszcze moje pytanie , ktoś kto ma teras kotakt z Kardear'em i może powiedzieć czy to jest :

a) Ten sam Kardear
b) Nowy owner
c) Tymczasowo sharing na czas wojny.

Dziękuje :D

Odpowiadam : Tak nadal jest ten sam idiota co był wcześniej :d,

@@ Kuczer

Jesteś przygłupem ? bo dzieciaczki z podstawówki wyrażają się tak jak ty na forum ^.-, kolejna sprawa nasza gildia napewno płacić niebędzie :) o to sie niemusicie martwić... War dopiero trwa mhmmm może z 2 tygodnie więc to dopiero początki.

P.S

Przekaż Dredz'owi że niemam zamiaru się zapłacać i może sobie w kakao włożyć swoje propozycje ...

Dobra ty nie liż dupy Catrishii, bo pamietam post jak pisales, że możesz wstapic jakby brak im bylo sd power. yeah mastah pvp ;)

Pewnie i się przyłączy ( mile widziany będzie ) :d, 2-3 tygodnie poczekajcie bo nasi przyszli membersi expią do " okrągłych " lvków, więc czas pokaże kto komu do doopska nakopie...

Toca
26-04-2007, 08:51
@Heelto, ey ziomeczku nie wiem kim byles kiedys pewnie tym co tera, wiec nara z forum zipie.
@Babolek, bedziecie miec sile sd 3 razy silniejsza od keekza, i tak nie dacie im rady, no chyba ze czyms zaskoczycie =)

Azenus
26-04-2007, 10:24
Bo jak Wielki Dajmos z tobą sharował to się wypeplał :) *wspomniał iż azneus to noob char skopo" więc utrzymuje jego wersje do chwili obecnej

Po pierwsze Dajmos nigdy nie ujrzał na oczy mojego numeru konta.
Co do Skopa... Każdy wie jak jest. Z człowiekiem który najwięcej ostatnich czasów gra tym charem nie mam "najlepszych stosunków"... Bo Skopo, Skopem nie gra.

Jak miałeś 40 lvli mniej to uważasz że ze Skopem gadałeś?

Boltina89
26-04-2007, 11:29

Tak tylko na chwile wroce do tego tematu.
Wierz mi lub nie, ale gdybym nie padl od Rici Thim za nic, mialbym duze watpliwosci z kim i po ktorej stronie walczyc. To tylko tak na marginesie...

@Adelao

Czemu uwazasz, ze majac nawet 3 razy wiekszy sd power nie wygramy tego Waru? Przeciez jak do tej pory widzimy, osoby bedace w naszej guildii zazwyczaj wygrywaly Wary. Ja nie mam prawa sie do tych zwyciestw podczepiac, nie chce. Mowie, ze to u nas sa osoby o "wiekszej fantazji" i moze nie owijajac w bawelne - osoby, ktore lepiej w Tibie graja :>

Mam nadzieje, ze dzisiaj cos sie wydarzy i nasi Visa Vi <chickens> zechca powalczyc

Pozdro,
Boltina/

Shiddyr
26-04-2007, 14:42
Tak tylko na chwile wroce do tego tematu.
Wierz mi lub nie, ale gdybym nie padl od Rici Thim za nic, mialbym duze watpliwosci z kim i po ktorej stronie walczyc. To tylko tak na marginesie...

@Adelao

Czemu uwazasz, ze majac nawet 3 razy wiekszy sd power nie wygramy tego Waru? Przeciez jak do tej pory widzimy, osoby bedace w naszej guildii zazwyczaj wygrywaly Wary. Ja nie mam prawa sie do tych zwyciestw podczepiac, nie chce. Mowie, ze to u nas sa osoby o "wiekszej fantazji" i moze nie owijajac w bawelne - osoby, ktore lepiej w Tibie graja :>

Mam nadzieje, ze dzisiaj cos sie wydarzy i nasi Visa Vi <chickens> zechca powalczyc

Pozdro,
Boltina/

Ok... Mistrzem w staniu w pz-ecie... jestes TY. Jak zwykle na czas wojny bedziesz RETIRED bo sie boisz o swój cudny LvL. Bye Bye =D

BTW. Chicken to ty :D:D:D:D

Poznanski Rycerz
26-04-2007, 14:49
@up
podaj swoj nick!

@Heelto
ale ja sie zachowuje przynajmniej na swoj wiek, no troche mniej "czasami", ale ty przekraczasz granice lat 12

@boltina
chcesz sprzedac swoj bilet? Stalem dzisiaj od 9 w kolejce do 11,05 zeby sie dowiedzeic "BILETOW JUZ NIE MA " -.-

libner
26-04-2007, 15:11
@up
podaj swoj nick!

Nie ma takiej postaci co ma w opisie :D na Galanie nie ma postaci z 77 Swordem na 55 lvl

Hatebreeder
26-04-2007, 15:15
Odnosnie Boltiny (aka leszcza ktory angielskiego nie zna) to chciałbym dodać iż martwi się o level którego sam nie zrobił ;<

www.allegro.pl

Pzdr,
Akl

Poznanski Rycerz
26-04-2007, 15:26
@up
Podaj swoj nick xD i ty zaczniesz sie martwic

Shiddyr
26-04-2007, 15:44
Nie ma takiej postaci co ma w opisie :D na Galanie nie ma postaci z 77 Swordem na 55 lvl

Omfg brrr??
A pisze tam ze mam tego skilla w swordzie?? <zlezka>

Nic osobiscie nie mam do Boltiny ale chodzi mi o to ze jak wszyscy sie bija to wszyscy wpadaja i robia rozpier..... O to mi chodzilo, a nie stoja w pz..

Jak mnie tak zrozumiales/as To sorrki... :D:D

Poznanski Rycerz
26-04-2007, 15:47
@up
ty bys debilu wyszedl przed statek i zaliczyl zgona ! GRATULUJE

Toca
26-04-2007, 15:51
Botlina:

Nawet jak zaczniecie expic, bo bedziecie miec silnisze sd/przewage wojnie, keekz bedzie potrafil zrobic mass loga w 5 ludzi, a nastepnie po sfragowaniu kogos, stanac w miejscu w ktorym mozna byic tylko jenda osobe
<oczywisice ja to tak widze> W sumie poczekamy zobaczymy, bo tera nie ma co mowic wojna dopiero sie zaczela =) I slyszalem plotki ze gildia keekza bedzie tylko rosla w sile ;]

A i wroce jeszcze do kupywania postaci, po co ktos ma sie menczyc na np. 50 lvl jak tego nie lubi, a moze kupic od razu 120 lvl, wy byscie tak nie zrobili?
Ja gdybym mial kasy duzo i nie mial co z nia robic sam bym sobie kupywal i denerwowal taki zipow jak wy 100sorc podchdze do takiego 70 sorca ktory menczyl sie przez 6 miesiecy zeby ja zrobic 2 ue i nara =) (nie mowie o wszystkich)

Cataclism
26-04-2007, 15:53
hehehe fajne rozmowy widze :)

Cataclism
26-04-2007, 15:57
Botlina:

Nawet jak zaczniecie expic, bo bedziecie miec silnisze sd/przewage wojnie, keekz bedzie potrafil zrobic mass loga w 5 ludzi, a nastepnie po sfragowaniu kogos, stanac w miejscu w ktorym mozna byic tylko jenda osobe
<oczywisice ja to tak widze> W sumie poczekamy zobaczymy, bo tera nie ma co mowic wojna dopiero sie zaczela =) I slyszalem plotki ze gildia keekza bedzie tylko rosla w sile ;]

A i wroce jeszcze do kupywania postaci, po co ktos ma sie menczyc na np. 50 lvl jak tego nie lubi, a moze kupic od razu 120 lvl, wy byscie tak nie zrobili?
Ja gdybym mial kasy duzo i nie mial co z nia robic sam bym sobie kupywal i denerwowal taki zipow jak wy 100sorc podchdze do takiego 70 sorca ktory menczyl sie przez 6 miesiecy zeby ja zrobic 2 ue i nara =) (nie mowie o wszystkich)

wes pod uwage ze my tez to potrafimy choc mamy za duzo ludzi co nie gra narazie ;p ale sie zobaczy jak bedzie ja wole przestac grac niz zaplacic nigdy tego nie zrobilem i nie zrobie :)

Toca
26-04-2007, 16:16
wes pod uwage ze my tez to potrafimy choc mamy za duzo ludzi co nie gra narazie ;p ale sie zobaczy jak bedzie ja wole przestac grac niz zaplacic nigdy tego nie zrobilem i nie zrobie :)

Dlatego mowie zebysmy poczekali i zobaczymy jak to sie potoczy =)
I nie mow hop poki nie przeskoczysz :P ( chodzi o placenie ) pisze te informacje w nawiasie bo taki glab Fajkowy nie bedzie wiedzial o co chodzi =)

Poznanski Rycerz
26-04-2007, 16:42
@toca
rozbijasz mnie z tym nabijaniem sie z fajkowego hahahaah xD hah

Sir-Babolek
26-04-2007, 17:13
@Babolek, bedziecie miec sile sd 3 razy silniejsza od keekza, i tak nie dacie im rady, no chyba ze czyms zaskoczycie =)

Mylisz sie, nie on był " głową " HWL podczas wojny z Konda i innymi i dali rade.
Czas pokaże to dopiero początki a ta wojna potrwa chyba najdłużej ... ( z powodów osobistych toxa itd ^ tzn sprawa Zazek'a ^ )

Po pierwsze Dajmos nigdy nie ujrzał na oczy mojego numeru konta.
Co do Skopa... Każdy wie jak jest. Z człowiekiem który najwięcej ostatnich czasów gra tym charem nie mam "najlepszych stosunków"... Bo Skopo, Skopem nie gra.

Jak miałeś 40 lvli mniej to uważasz że ze Skopem gadałeś?

Możliwe, to ostatnie czasy z jakich Skopo pamiętam.

Hatebreeder
26-04-2007, 17:19
@up
Podaj swoj nick xD i ty zaczniesz sie martwic

Aklodah........................

Toca
26-04-2007, 17:21
Mylisz sie, nie on był " głową " HWL podczas wojny z Konda i innymi i dali rade.
Czas pokaże to dopiero początki a ta wojna potrwa chyba najdłużej ... ( z powodów osobistych toxa itd ^ tzn sprawa Zazek'a ^ )

Wiem ze nie on tylko z tego co mi sie wydaje to toxo lub Nuskei, a moze camuh :D tylko gdy nie ma sie tych samych ludzi w gildi nie jest tak latwo nia rzadzic i dlatego toxo moze nagle zgubic to swoje wspaniale pvp =) w sumie pvp nie liczy sie tak bardzo jak ilosc wygranych wojen ( czyli doswiadczenie )
=)

Azenus
26-04-2007, 18:02
Możliwe, to ostatnie czasy z jakich Skopo pamiętam.

Inteligencie pytałem czy uważasz że Skopo pisał z Tobą z Azenusa podczas gdy ktoś inny expił jego charem?

Poznanski Rycerz
26-04-2007, 19:25
@toca
ja mam 2 ^^ xD 1 zgon xD

Sir-Babolek
26-04-2007, 19:32
Inteligencie pytałem czy uważasz że Skopo pisał z Tobą z Azenusa podczas gdy ktoś inny expił jego charem?

Tak Inteligencie wyższej klasy ^.-. Pisał z Azneusa i Skopo więc mor**

Wiem ze nie on tylko z tego co mi sie wydaje to toxo lub Nuskei, a moze camuh :D tylko gdy nie ma sie tych samych ludzi w gildi nie jest tak latwo nia rzadzic i dlatego toxo moze nagle zgubic to swoje wspaniale pvp =) w sumie pvp nie liczy sie tak bardzo jak ilosc wygranych wojen ( czyli doswiadczenie )
=)

Jest nowy team, tzn troche zmieniony więc i tak damy rade :d, ja sie tych leszczy nieboje, pokazali zgranie w Carlin <...>, a Nuskei padł z własnego błędu i tyle, Kuczer zresztą też <smiech na sali>

Kuczer88
26-04-2007, 20:01

Jest nowy team, tzn troche zmieniony więc i tak damy rade :d, ja sie tych leszczy nieboje, pokazali zgranie w Carlin <...>, a Nuskei padł z własnego błędu i tyle, Kuczer zresztą też <smiech na sali>

nie slysze smiechu :D Pisze sie nie boje :D. A Wy pokazaliscie odwage na edron , nie ma jak wychodzac z inicjatywa bitwy i na nia sie nie stawic BRAVO!!!!! SIr BABOLEK NAJWIEKSZY WARRIOR NA GALANIE po 2 dedach sie splacisz :D

Poznanski Rycerz
26-04-2007, 20:07
@kuczer
Ty o wyplacaniu sie nie wypowiadaj, bo chyba ty sie szybko wyplaciles. HAIL!
Umyj uszy jak nie slyszysz, on przynajmniej nie wali tego twojego brazylijskiego UHAHAHAHAHSAUHSAUSHAUASASASASASHSUASHAUHSAASU. Nie pros mnie, samozwanczy polonisto, zebym ci twoje ort, int, sklad, log, nie wypominal, bo twoje posty sa tak proste jak swinski ogon. AYLITHA MASTER PVP WPADAJACY W PRZECIWNA GILDIE - GRATULUJEMY hmmm IDIOTYZMU? I czasami przeczytaj swoj post przed wyslaniem, bo przyda sie czasem poprzestawiac wyrazy.

Sir-Babolek
26-04-2007, 20:25
nie slysze smiechu :D Pisze sie nie boje :D. A Wy pokazaliscie odwage na edron , nie ma jak wychodzac z inicjatywa bitwy i na nia sie nie stawic BRAVO!!!!! SIr BABOLEK NAJWIEKSZY WARRIOR NA GALANIE po 2 dedach sie splacisz :D

Tak tak piczko, jak by same VO vs Madhouse to by było o czym rozmawiać. Trzeba było nas atakować bo nawet nie podeszliście

Cataclism
26-04-2007, 21:12
@kuczer
Ty o wyplacaniu sie nie wypowiadaj, bo chyba ty sie szybko wyplaciles. HAIL!
Umyj uszy jak nie slyszysz, on przynajmniej nie wali tego twojego brazylijskiego UHAHAHAHAHSAUHSAUSHAUASASASASASHSUASHAUHSAASU. Nie pros mnie, samozwanczy polonisto, zebym ci twoje ort, int, sklad, log, nie wypominal, bo twoje posty sa tak proste jak swinski ogon. AYLITHA MASTER PVP WPADAJACY W PRZECIWNA GILDIE - GRATULUJEMY hmmm IDIOTYZMU? I czasami przeczytaj swoj post przed wyslaniem, bo przyda sie czasem poprzestawiac wyrazy.

on tak zrobil bo nie zna angola (no i brak mozgu) i pewnie gdy sie spytal czy moze isc (co brzmialo "kaaaan ajjjjjjjjj gołłłłłł" ala trol jaskiniowy z władcy pierscienia" lewa brama to powiedzieli "no there is a whole guild w8ing" a on zrumumial to jako ze nasza gildia siedzi na ratach w ab i expi ;)

sliver
26-04-2007, 21:47
on tak zrobil bo nie zna angola (no i brak mozgu) i pewnie gdy sie spytal czy moze isc (co brzmialo "kaaaan ajjjjjjjjj gołłłłłł" ala trol jaskiniowy z władcy pierscienia" lewa brama to powiedzieli "no there is a whole guild w8ing" a on zrumumial to jako ze nasza gildia siedzi na ratach w ab i expi ;)

"We know more about war that we know about peace, more about killing that we know about living."

omfg pozostawie to bez komentarza ;pp

Cataclism
26-04-2007, 21:49
"We know more about war that we know about peace, more about killing that we know about living."

omfg pozostawie to bez komentarza ;pp

omfg omfg omfg to jest cytat choc nie wiem kogo ale jestes za pusty ;(
zreszta no comment ....pewnie poraz kolejny nie masz namysli gry ?

sliver
26-04-2007, 21:52
omfg omfg omfg to jest cytat choc nie wiem kogo ale jestes za pusty ;(

tymbardziej jestes glupi bo cytujesz kogos z bledami, jednoczesnie nie cytujac wogole bo znakow "...." nie widze. czas wybrac sie do szkoly :*

zreszta no comment ....pewnie poraz kolejny nie masz namysli gry ?

nie mam na mysli gry, cytuje Twoje wypowiedzi, ktore nie dotycza gry i ustosunkowuje sie do nich ale chyba "jestes zbyt pusty zeby to dostrzec?" baj

Ajron 88
26-04-2007, 21:56
po co ktos ma sie menczyc na np. 50 lvl jak tego nie lubi, a moze kupic od razu 120 lvl.

Bo takie są zasady.

wy byscie tak nie zrobili?

Nie dzięki.

Cataclism
26-04-2007, 21:57
tymbardziej jestes glupi bo cytujesz kogos z bledami, jednoczesnie nie cytujac wogole bo znakow "...." nie widze. czas wybrac sie do szkoly :*

nie mam na mysli gry, cytuje Twoje wypowiedzi, ktore nie dotycza gry i ustosunkowuje sie do nich ale chyba "jestes zbyt pusty zeby to dostrzec?" baj

ja tam nie widze bledow ale co zrobic nie mieszkam w angli czy usa zeby znac idealnie angola ani nie ucze sie go w szkole ;)

aaa i masz " " happy ? xD jak myslisz ze dzieki twoim posta zle sie poczuje to sie myslisz bo mam jedynie z ciebie zwale ;)

sliver
26-04-2007, 22:03
ja tam nie widze bledow ale co zrobic nie mieszkam w angli czy usa zeby znac idealnie angola ani nie ucze sie go w szkole ;)

aaa i masz " " happy ? xD jak myslisz ze dzieki twoim posta zle sie poczuje to sie myslisz bo mam jedynie z ciebie zwale ;)

skoro w wieku 19 lat popelniasz lub niedostrzegasz bledow, o ktorych wiekszosc ma pojecie w podstawowce to nie wypominaj ich innym cembale

Cataclism
26-04-2007, 22:07
skoro w wieku 19 lat popelniasz lub niedostrzegasz bledow, o ktorych wiekszosc ma pojecie w podstawowce to nie wypominaj ich innym cembale

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to chodzi ci o kuczeraaaa xD aka trol jaskiniowy xD jeszcze raz cie poprosze zebys podal mi bledy z gory dziekuje

Poznanski Rycerz
26-04-2007, 22:38
@up
Kuczer to Aylitha aka payando payando xD haha, juz ci payment wymyslaja xD
William Walles xD

Sliver
watpie ze to bylo w podstawowce. I jak ci mowi ze sie nie uczy angola to skad ma to wiedziec?

Kuczer88
26-04-2007, 22:55
@babolek jak narazie to wy macie wieksze sd power i wieksze lvle. Chowacie sie w miejscach gdzie atak was skonczyl by sie w najlepszym wypadku dedem jednej osoby(Czy to jest madre? Moze dla Ciebie tak, ale Ty nie jestes madry.)
@pudzian hummmmm dla sprostowania nie bylo mnie wtedy na vent z innymi czlonkami Vo. Wiec jezeli jestes na tyle kompetetny to wywnioskujesz z tego ze moja znajomosc jezyka Angielskiego i tak by sie nie przydala. Wyszedlem z PZta bez pacc zeby pomoc gildi nie patrzac na inne przeciwnosci losu. Wchodzac do Carlin zobaczylem camuha i toxa i dostalem freeza wiec watpie zebym mogl wyjsc z tej sytuacji calo. Ty na moim miejscu bys siedzial w pzcie bo obydwoje wiemy jak na Ciebie dzial stres.Nie raz sluchalem jak placzesz na vencie HWL i nie mozesz zaprzeczyc (przypominam Akcja z Quarami pod woda i Edron lovize , ale Ty to pewnie juz o tym zapomniales poniewaz rzadzisz serverem hahahhah).
BTW jak tam marta hahhahhahaha ale mam zwale z Ciebie
@Raverton lizodup kondy hahaha. Ja kiedy ja sie niby splacilem? no powiedz mi hahahhaa co mialem solo latac w ls? Boltina sie splacil pierwszy z naszej gildi i jakos na niego nie jedziesz .Z faktu ,ze jest noobem dbajacym o lvl ktorego nawet w 1/100 sam nie zrobil mozna wywnioskowac jak szybko sie splaci :D
@silver pierwszy raz sie z Toba zgadzam :)
Pozdro dla pudziana

Kuczer88
26-04-2007, 22:57
moze i wiedza ale niewidac tego po postach...
chce walczyc przeciw pn mniech walczy... Jest moim najlepszym kumplem i zawsze bede z nim...na dobre i na zle.. wiec niemowcie mi tu ze jestem asslikerem poprostu che sie zapoznac...NIEMOGE??
Mowcire sobie co chcecie mam Was w dup..
AYLITHA FOREVER

You made my day :D

Cataclism
26-04-2007, 23:06
Pozdro dla pudziana

pozdro pozdro :) hehe

Cataclism
26-04-2007, 23:07
You made my day :D

ile razy jeszcze bedziesz to samo pokazywal ?

Poznanski Rycerz
26-04-2007, 23:37
@Kuczer
Kiedy lizalem dupe kondzie? Ty i tak wiesz swoje. Nie zgrywaj sie, bo kurcze w TYM CHCIALEM UMIERAC ZA GILDIE brzmisz jak bajka ze smokami.

Sir-Babolek
26-04-2007, 23:53
@Kuczer
Kiedy lizalem dupe kondzie? Ty i tak wiesz swoje. Nie zgrywaj sie, bo kurcze w TYM CHCIALEM UMIERAC ZA GILDIE brzmisz jak bajka ze smokami.

Dobry tekst brawa :D

@@ Kuczer

Spokojnie, jak chcesz już możesz sie zpłacić, ew. podbij do 155 i będziesz moim osobistym loot senderem ... Co do gildi twojej to już wspomniałem o waszym Vent ;) 0 zgrania tylko chaotyczna walka i pare udanych akcji na osobach które miały nie opuszczać pz w czasie nieobceności 3/4 gildi i robiły to na własną odpowiedzialność. I napewno te fragi to nie była zasługa twoja :) tego jestem święcie przekonany <lol>.

Rumcio
27-04-2007, 09:37
Kuczer i co jarasz sie tym tekstem nie? wez sobie w coomencie na tibia.com napisz jak Cie to jara... zal.pl
Btw Czeemu niebyles na vencie?niedali Ci ip?:( a moze Ty o niczym niewiedziales i szedłes na amazonki poexpic ? hahah

Pozdrooo

Azenus
27-04-2007, 09:45

"Cenzurujesz kurwo? Czego się boisz?"

Morda! Nie wiesz nic o moim charze i opierasz się o plotki

Cataclism
27-04-2007, 09:50

ulalalala wiem jak sie teraz czujesz :)

Cataclism
27-04-2007, 09:54

znalazlem ten cytat w necie teraz i nie ma w nim zadnych bledow a ty chciales poprostu wygladac na kogos madrego co ci nie wyszlo i juz wiem kogo to cytat next time pomysl zanim cos napiszesz buziole pustaku

Toca
27-04-2007, 11:30
Widze ze na forum jest wiecej ludzi z madhouse i dlatego jada wszyscy kuczera ;] a sam kuczer jest za slaby zeby sie wybronic :P tylko ja to umie xDDDDDDD

Boltina89
27-04-2007, 11:35
@babolek jak narazie to wy macie wieksze sd power i wieksze lvle. Chowacie sie w miejscach gdzie atak was skonczyl by sie w najlepszym wypadku dedem jednej osoby(Czy to jest madre? Moze dla Ciebie tak, ale Ty nie jestes madry.)
@pudzian hummmmm dla sprostowania nie bylo mnie wtedy na vent z innymi czlonkami Vo. Wiec jezeli jestes na tyle kompetetny to wywnioskujesz z tego ze moja znajomosc jezyka Angielskiego i tak by sie nie przydala. Wyszedlem z PZta bez pacc zeby pomoc gildi nie patrzac na inne przeciwnosci losu. Wchodzac do Carlin zobaczylem camuha i toxa i dostalem freeza wiec watpie zebym mogl wyjsc z tej sytuacji calo. Ty na moim miejscu bys siedzial w pzcie bo obydwoje wiemy jak na Ciebie dzial stres.Nie raz sluchalem jak placzesz na vencie HWL i nie mozesz zaprzeczyc (przypominam Akcja z Quarami pod woda i Edron lovize , ale Ty to pewnie juz o tym zapomniales poniewaz rzadzisz serverem hahahhah).
BTW jak tam marta hahhahhahaha ale mam zwale z Ciebie
@Raverton lizodup kondy hahaha. Ja kiedy ja sie niby splacilem? no powiedz mi hahahhaa co mialem solo latac w ls? Boltina sie splacil pierwszy z naszej gildi i jakos na niego nie jedziesz .Z faktu ,ze jest noobem dbajacym o lvl ktorego nawet w 1/100 sam nie zrobil mozna wywnioskowac jak szybko sie splaci :D
@silver pierwszy raz sie z Toba zgadzam :)
Pozdro dla pudziana

Kiedy Ty sie uciszysz i za ogolnym porozumieniem stron sie juz tu nie pojawisz??

1. Wcale nie splacilem sie pierwszy noobie, to tak na marginesie
2. Balem sie o lvl tylko raz, akcja na Haldira w Carlin, gdzie pieknie zlozyles sie z Keekzem na combo UE, od tamtej pory widac was jako nierozlaczna para<haha>
3. Na Ventrillo bylem caly czas, gdy byla jakas inicjatywa przeprowadzenia akcji zawsze bylem na tak, zawsze namawialem. Nie moją winą jest to, ze u nas bardziej chciano poprawiac swoje 40~lvle na Kyrze.
4. Gdyby bylo jak mowisz, to wygladalo by to tak-skoro "kupilem"postac na 118 lvl, to moge je spokojnie stracic, bo przeciez ja tego wcale nie wbilem <smiech>
5. Przestan pierdo***, ze to my sie boimy. Battle w Edron na 2 dzien wojny - staliscie na 1 kratce od temple <brawo> Na drugi dzien wybieglismy na pustynie w Ank w 4 lub 5. Reakcja ?? Wy na piramidach <zal> Akcja w Carlin - przypadkowa smierc Nuksei'a, ktory w tylko znanym sobie sposobie nie zdayzlem sie ani razu uhnac, gdyby nie to liczyl by sie tylko twoj fikolek<freezyyyy> Ostatnia akcja - Edron, czekalismy obok magic shop - Reakcja ?? Nic. Czekalismy na Edron (tam, gdzie Taifun padl) - Reakcja?? Nic. Osobiscie tez bym sie tam nie bil (zle wspomnienia z akcji z LS)
6. Mozesz juz stad isc :>

@Poznanski-

A Ty odsprzedalbys swoj? :P Watpie
Co do Twojej gry - Mowisz, ze w wakacje pograsz? To warto, zebys kupil PaCC i moze cos sie zrobi :P W Poznaniu trzeba sie spotkac, pzdro

@Cata~

Najlepszą rzeczą jaką teraz zrobisz, bedzie ignorowanie tego przyglupiego goryla, co nie rozumie, ze nikt go tu nie chce <boli?>

@Shiddyr -

Nie wiem o co Ci chodzi, jakie retired? Retired bylem od Swiat Bozego Narodzenia, az do czasu, gdy wstapilem do LS. Od tamtej pory PROBOWALEM cos zrobic, nie udalo sie. A ze nie padlem to, co? Moja wina? :)

Pozdro,
Boltina/

Sir-Babolek
27-04-2007, 11:50

Po twoich wypowiedziach domyślam sie jaki jestes B)

Hani2006
27-04-2007, 12:05
Widze ze na forum jest wiecej ludzi z madhouse i dlatego jada wszyscy kuczera ;] a sam kuczer jest za slaby zeby sie wybronic :P tylko ja to umie xDDDDDDD

To ja mu pomoge

Catr~ widzialem twoje foty ale gangster btw fajne usta huehuhuuh <br>

Cataclism
27-04-2007, 12:12
To ja mu pomoge

Catr~ widzialem twoje foty ale gangster btw fajne usta huehuhuuh <br>

tyle ci powiem ze dziewczyny lubia moje usta ;) jak wiesz o co chodzi dzieciaku ;> i nawet nie probuje byc gangsterem teraz ty sie pochwal jak wygladasz lol

Poznanski Rycerz
27-04-2007, 13:04
@up
ja nie widzialem jak wygladasz. ^^

@boltina
Kupuje od jakiegos cieniasa za 50 zlotych, coz zycie ;/. Troche w plecy ale warto jak dla mnie. Na ktory sektor lecisz? Z tymi wakacjami nie byl bym pewien xD

@toca
Kuczer jest zbyt glupi zeby sie bronic. Ja bylem sam na PN, troche was tam bylo, to cos sie bronilem, a ten buc tylko to HUAHUAUAUAUA. Zobacz na fajkowego wszyscy na niego jada a ten ma taka silna psychike i jest tak nieswiadomy swojej glupoty ze nawet sie poprawil i wydaje sie byc bardziej normalny ^^.

Azenus
Regulamin forum, kultura dyskusji - dlatego cenzuruje to slowo, ktorym ty tak beztrosko rzucasz. To swiadczy o tobie i sie nie zgrywaj

Kuczer
Freezy, slonce w oczy zaswiecilo, zlamales se reke, klawiatura ci wysiadla, ptak wlecial ci na glowe, byles pijany, matke dusiles krzeslem do podlogi, masturbowales sie i nie mogles przestac, nie chcialo ci sie uhac bo jestes szlachetny i szkoda ci na nich uhow, jestes dla nich za dobry, sa za slabi zebys z nimi walczyl, monitor ci sie wylaczyl, kot cie drapal po rekach, pies ci szarpal nogawke, lizales sie z laska, byles chory, z kibla lecial smrod = dlatego padles -.-, wez sie nie tlumacz, ze jestes nooba i wleciales w gildie to nie nasza wina, GRATULUJEMY PVP xD
TERAZ zastanowcie sie kto zrobil lepiej, kuczer aka payando payando, ktory wylecial z PZ i dal sie zabic ale wiecie dlaczego, czy boltina, ktora siedziala na statku i sluchal polecen?

Hegemmon
27-04-2007, 13:45
serwer uzyskał własne pod-forum, więc temat przeniesiony i zamknięty