Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
Wypowiedz Nooba _/ next razem pomysl zanim cos napiszesz :]..
To byla tylko jedna noc w ktora siedzielismy do 4, a wy codziennie godzina 2-6 expicie wiec zal.. to dopiero Prawdziwe No Life
Przynajmniej gram własną postacią. :* Wy jesteście super cool, oni są źli. :(
macie kurwa problem ;O chcialem to siedzialem, moja sprawa, nie?;>
Bartholomew
06-01-2008, 16:33
ja tam tez nie widze niczego dziwnego w graniu do 4-5 rano w weekend lol
Furion_Wymiatacz
06-01-2008, 17:03
@Klimek
Widzialem na wlasne oczy 30~ rzyduf stalo na statku w thais okolo 10:00 xD
Darkenquest
Jan 06 2008, 15:32:07 CET Killed at Level 115 by Neth Keiuz
Masslog na d-lair Venore.
Invisible'Andzia zdolał uciec ;>
Pozniej byl pogrom, wiekszosc od nich padla.
http://img169.imageshack.us/my.php?image=visakcjakarazj8.png Screen, niestety tylko 1 :P
Jan 06 2008, 15:38:00 CET Killed Neth Keiuz at Level 49 ok
Damge top frager _/
macie kurwa problem ;O chcialem to siedzialem, moja sprawa, nie?;>
to powiedz swoim ziomalom z gildi żeby odjebali się od Vision life bo jak narazie to oni się o to do*******ają :)
@up
a jest movie albo cuś bo sie nudze ? ;p
@ymy
Bez odbioru ( xD! )
@Klimek
Ogarnij skilla edytowania postow plx
klimek1990
06-01-2008, 17:42
@Proszewas
Wyjde gdzie i kiedy bede chcial :]. na dworq zimno i nie chce mi sie isc
Przynajmniej gram własną postacią. :* Wy jesteście super cool, oni są źli. :(
a ja gram postacia kolegi? oO
klimek1990
06-01-2008, 17:44
@Klimek
Widzialem na wlasne oczy 30~ rzyduf stalo na statku w thais okolo 10:00 xD
Noo to respect _/ 30 Min pozniej jak tylko wstalem i siadlem na kompa widzialem z 4 osoby online
Fajne wy tu problemy macie czy ktoś poszedł spać o 4.00 czy o 3.00(i tak już z 50 stron :D) i co z tego? to że siedzi do 4 to wcale nie znaczy że siedzi więcej na kompie niż wy...
Ja to widze tak...
Połowe trolli z carlin zazdroś zżera, że ich normalni koledzy z forum maja wieksze lev, to sie czepija o wszystko. 20stron temu czepiali sie o ich życie rl, teraz nastepne 20stron beda sie czepiac kto o której spi :D boże jakie to forum jest "śmieszno-żałosne" . Za 20 stron nooby sie przyczepia czy tajfun je żarcie w fast-food'ach czy mu matka gotuje.
Połowa forumowiczów to jest żenada.pl
Zmieńcie sie ludzie :p
Mistrzunio_IIII
06-01-2008, 19:38
Ja to widze tak...
Połowe trolli z carlin zazdroś zżera, że ich normalni koledzy z forum maja wieksze lev, to sie czepija o wszystko. 20stron temu czepiali sie o ich życie rl, teraz nastepne 20stron beda sie czepiac kto o której spi :D boże jakie to forum jest "śmieszno-żałosne" . Za 20 stron nooby sie przyczepia czy tajfun je żarcie w fast-food'ach czy mu matka gotuje.
Połowa forumowiczów to jest żenada.pl
Zmieńcie sie ludzie :p
Smutne ale prawdziwe ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Ich życie...a zawiść to nic nowego w tym kraju :)
suovik to vempajer on nie śpi bo u niego suońca nie zobaczymy -.^
Powiedziec Wam cos? :s
Vision nie ma juz zadnych szans w tej wojnie, chyba ze nastapi rozlam.(jeżeli nastapi, ta wojna nie skonczy sie nigdy)
Sama triada liczy 120~osob. (Inshon,We rule~, Duskiness)
Podczas wojny Ptaaq i Thellionn wbili 200, zaniedlugo dolacza do nich Fenix, Hasek, Kerston, Pasterz, Triondusis. Ludzi z 150+ jest ok. 10~.
Poza tym maja Taifuna i Spaawa...
Vision liczy 70~ osob wliczajac Curse i Reaktywacje (w ktorej sa osoby z 50-80 lvlami). Kogo ma Vision? Katrile, Zwidka, Imargama, Gohana, Vuaevo ale on nie wychodzi na ob, a reszta to pionki z 100 lvlami..
Ile Vision stracilo lvli przez okres tej wojny, a ile wbila Triada? Doskonalym przykladem jest Has'ek, który śmignal ze 137~ (nie wiem dokladnie) na 183.
Jedyne co Vision moze teraz robic, to pekowanie przed ss i zabijanie 100 lvli Triady, co i tak jest najczesciej samobojcze.
Wiem odkrylem Ameryke, pozdro Demejdż
tak samo było przed wakacjami, tylko że dusk~ przegrywali..
Ta wojna zależy od WRA i ich lojalności, zresztą przypomnijcie sobie jak wyglądał wynik wojny do momentu ich dołączenia
Rasta-Vandetta
06-01-2008, 21:44
Vision nie ma juz zadnych szans w tej wojnie, chyba ze nastapi rozlam.(jeżeli nastapi, ta wojna nie skonczy sie nigdy)
Podczas wojny Ptaaq i Thellionn wbili 200, zaniedlugo dolacza do nich Fenix, Hasek, Kerston, Pasterz, Triondusis. Ludzi z 150+ jest ok. 10~.
Vision liczy 70~ osob wliczajac Curse i Reaktywacje (w ktorej sa osoby z 50-80 lvlami). Kogo ma Vision? Katrile, Zwidka, Imargama, Gohana, Vuaevo ale on nie wychodzi na ob, a reszta to pionki z 100 lvlami..
Ile Vision stracilo lvli przez okres tej wojny, a ile wbila Triada? Doskonalym przykladem jest Has'ek, który śmignal ze 137~ (nie wiem dokladnie) na 183.
Jedyne co Vision moze teraz robic, to pekowanie przed ss i zabijanie 100 lvli Triady, co i tak jest najczesciej samobojcze.
Racja, nareszcie żydzi wytępieni ;p
bueheh jestes w bledzie czas pokaze :D , dzis lamuski pokazaly klase bali sie na opena wyjsc a bylo ich o ciut wiecej :)
widzę, że Ci się argumenty kończą
a bardzo proszę możesz mi nawrzucać od "ch***" :)
co i tak nie zmieni, że chwiejesz sie na wietrze
Drajzer
Mam argument nawet na waszą całą gildie:) i nawet bardzo pewny
Nie jest was więcej niż 30 - nie wyjdziecie na ob :)
@Rester
Co tak często ? Umówiony z Cipsoftem ?
Wiesz co, daje pol roku i sytuacja na furorze pierdolnie w ta badz druga strone. 150 osob? To w pizdu za duzo, na pewno sie nie dogadaja, jakas glupia klótnia o expowisko, ktos komus noobchara zabije, jeden drugiemu cos powie i rozlam gotowy. A wtedy wiadomo - vision bedzie mialo szanse ponownie znalezc swoje miejsce na furce ;]
http://img218.imageshack.us/img218/4917/mandrake4vl4.jpg (http://imageshack.us)
4 plz?
Ps. sell mandrake x)
sallceson
07-01-2008, 00:23
rester, przyznaj sie ze ci jakis CM te tikuandy summonuje :D
Volcan-Raven
07-01-2008, 05:48
tacy to maja farta niedlugo przezuci sie z Tiquand na Orshe :P
neutral.forum.fighter
07-01-2008, 07:33
Mam argument nawet na waszą całą gildie:) i nawet bardzo pewny
Nie jest was więcej niż 30 - nie wyjdziecie na ob :)
cholera mój najlepszy przyjaciel spod depo w Carlin z którym non-stop rozmawiam musiał Ci wszystko zdradzić ;(
ogarnij się
nie po to nas jest 150 w różnych guildiach (ale bądź co bądź wszyscy są razem) żebyśmy w 30 na 30 wychodzili jak możemy ich zmiażdżyć całą ekipą
Vision wogule nie wyjdzie i przestan pierdolic. Wiem, ze jestes spoko itd. Elo i nie odpisuj.
Jan 07 2008, 08:00:23 CET Killed at Level 115 by Zwidek
and by Jitvey
yo wogule
Bongozzpl
07-01-2008, 09:06
Na kazdego przyjdzie czas , predzej czy pozniej : p
@up ta szczegolnie z samego rana albo pozno w nocy gdy pz nie boicie sie robic -.-
klimek1990
07-01-2008, 10:09
cholera mój najlepszy przyjaciel spod depo w Carlin z którym non-stop rozmawiam musiał Ci wszystko zdradzić ;(
ogarnij się
nie po to nas jest 150 w różnych guildiach (ale bądź co bądź wszyscy są razem) żebyśmy w 30 na 30 wychodzili jak możemy ich zmiażdżyć całą ekipą
Driz mogles napisac poprostu ze jak by Nie noObowali lizaniem dupy ludziom z innych serverów aby tutaj noob hary zakladali sobie bo potrzebuja pomocy w wojnie to bysmy wychodzila ekipami 30 osob jak to oni mowia :].. znajac zycie teraz znajdzie sie jakis Forum fighter i zacznie mi nawrzucac xD, Bo musi obronic tytol Swoich ^.^
@ktos tam up "po co mamy wychodzic w 30 osob jak mozemy zmiazdzyc ich cala ekipa"
ta twoja ekipa to 70% przydupasow , lizodupow i totalnych noobowatych knajtow
@ktos tam up "po co mamy wychodzic w 30 osob jak mozemy zmiazdzyc ich cala ekipa"
W Vision to samo? :\
@ Cinek
Pytanie mam, zdajesz sobie sprawę z tego, że nawet jeśli jakimś cudem Vision znowu będzie górą, to zostaniesz przez nich wyjebany? Za mało razy doświadczyłeś tego na SWOJEJ WŁASNEJ skórze? Nie wiem, może sprawia Ci to przyjemność, ale ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się, czy warto się po raz kolejny zeszmacać... Tym bardziej, że zarzekałeś się, że nie dojdziesz do Vision i nie opowiesz się więcej za żadną ze stron. Szybko zmieniasz zdanie.
Over and out.
Edited:
Aurix Vantie banished na tydzień
Tarrin Kerrax banished na miesiąc
Bany praktycznie za free.
Nie zostawimy tak tego...
Proszewas
07-01-2008, 14:02
ale zauważ że go "ziomale" wyjebali... to co miał robić??
@down
god damn it... ile Ci powtarzać? ; p
ale jednak go wyjebaliście ;]
Cinek, pisz normalnie, ja się nie ukrywam na forum z moją tożsamością.
Btw
Wyjebały Cię obie strony.
I to nie raz. Ja bym poszedł swoją własną ścieżką, bo co Ci z tego, że im pomożesz, jak i tak Cię wywalą.
I dobrze wiesz, że gdybyś sam sobie nie nagrabił, my byśmy Cię nie wyjebali, bo tego nie chcieliśmy.
Zmusiłeś nas...
Fallathanu
07-01-2008, 14:13
@ Cinek
Pytanie mam, zdajesz sobie sprawę z tego, że nawet jeśli jakimś cudem Vision znowu będzie górą, to zostaniesz przez nich wyjebany? Za mało razy doświadczyłeś tego na SWOJEJ WŁASNEJ skórze? Nie wiem, może sprawia Ci to przyjemność, ale ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się, czy warto się po raz kolejny zeszmacać... Tym bardziej, że zarzekałeś się, że nie dojdziesz do Vision i nie opowiesz się więcej za żadną ze stron. Szybko zmieniasz zdanie.
Over and out.
Edited:
Jesli jzu chcesz mowic o szmaceniu sie to zacznij od siebie i swojej gildi, bo on przynajmniej ma honor i nie trzyma z ludzmi ktorzy wyj ebali was w dupe i wystawili na odstrzal, a wy teraz lizecie im rowa
@Noilleth
Pokazales klase ziąąąąąąą, zginac 5 sekund przed ss jak noob to trzeba byc takim kozakiem jak Ty ! ^^
spowalniacz
07-01-2008, 14:14
quanczi a to przypadkiem nie ty dawales bohy vision??/
neutral.forum.fighter
07-01-2008, 14:57
no i ?
w dalszym ciągu jest to 150
Jesli jzu chcesz mowic o szmaceniu sie to zacznij od siebie i swojej gildi, bo on przynajmniej ma honor i nie trzyma z ludzmi ktorzy wyj ebali was w dupe i wystawili na odstrzal, a wy teraz lizecie im rowa
Komu liżę rowa i kto mnie wyj ebał w dupę? huh
Nie rób z siebie pajaca.
ogarnij się
Nie znam twoich kumpli i wole ich nawet nie znać a co do twojego zajebistego argumentu to why ich nie zmiarzdżycie waszą ekipą ?? Dla mniet to jest ŻADEN argument
trzymaj sie
Nacpany_Wlodek
07-01-2008, 15:25
Tarrin ban za free? Ma nowego onwera - Ca'fuze z arcani więc czy taki za free to nie wiem.
@edit
Fakt offensive statement to nie trading account, ale kara go nie minęła.
Komu liżę rowa i kto mnie wyj ebał w dupę? huh
Nie rób z siebie pajaca.
W sumie racja. Ciebie nikt nie wy****, ty dołączyłeś do gildii która trzyma z typem który ich wystawił. A to już o tobie świadczy :)
nie no zal mi Cie driver , potwierdziles ze w gildi jest 70% noobow pozdro:D
neutral.forum.fighter
07-01-2008, 15:59
Nie znam twoich kumpli i wole ich nawet nie znać a co do twojego zajebistego argumentu to why ich nie zmiarzdżycie waszą ekipą ?? Dla mniet to jest ŻADEN argument
trzymaj sie
dlaczego tego nie zrobimy?? może z tego względu, że większość śpi w nocy czy wczesnym rankiem :)
pozdrawiam
neutral.forum.fighter
07-01-2008, 16:03
nie no zal mi Cie driver , potwierdziles ze w gildi jest 70% noobow pozdro:D
no widzisz, a mi nie jest żal takich jak Ty
również pozdrawiam
Jan 05 2008, 13:34:54 CET Died at Level 159 by a demon
Jan 04 2008, 14:12:39 CET Died at Level 160 by a frost dragon
Jan 03 2008, 23:40:51 CET Died at Level 161 by a frost dragon hatchling
Dec 26 2007, 11:30:16 CET Died at Level 153 by a frost dragon
Dec 25 2007, 23:43:31 CET Died at Level 153 by a frost dragon
Dec 25 2007, 14:51:32 CET Died at Level 154 by a frost dragon hatchling
Dec 23 2007, 11:16:12 CET Died at Level 154 by a quara predator
Dec 22 2007, 17:19:03 CET Died at Level 155 by a frost dragon
Dec 20 2007, 14:28:17 CET Died at Level 152 by a frost dragon
Dec 19 2007, 15:38:31 CET Died at Level 152 by a frost dragon
10 :p
DuRi_Zmc
07-01-2008, 16:28
@up
to tylko orzech tak potrafi c(:
dlaczego tego nie zrobimy?? może z tego względu, że większość śpi w nocy czy wczesnym rankiem :)
pozdrawiam
1 Telefon do siebie chociaż jeden ranek poświęcić przyjść do nich w 100 osób to z Vision by raczej NIC nie zostało
@up
A skąd kurwa wiesz że on gra tym charem?
Jak nie wiesz to sie nie udzielaj, ktoś Ci tak powiedział i zaraz we wszystko wierzysz, elo!
Sir_Elioth
07-01-2008, 17:23
Jan 07 2008, 08:00:23 CET Killed at Level 115 by Zwidek
and by Jitvey
yo wogule
ojjj żalowo padłeś panie Pro Evo Mastach :-/
Drizer:
wy się boicie nawet wyjsc 30 na 60;)
A Inshon (Yenx) co gadał;>?
że nie będzie z duskami a po 1 dniu już razem
neutral.forum.fighter
07-01-2008, 18:41
Drizer:
wy się boicie nawet wyjsc 30 na 60;)
A Inshon (Yenx) co gadał;>?
że nie będzie z duskami a po 1 dniu już razem
hmm my się boimy?? jakoś nie widziałem ostatnio masslogów o 16 po poludniu ze strony Vision
neutral.forum.fighter
07-01-2008, 18:44
1 Telefon do siebie chociaż jeden ranek poświęcić przyjść do nich w 100 osób to z Vision by raczej NIC nie zostało
ja mam ważniejsze rzeczy na głowie niż wstawać o 3-4 rano i telefonować do wszystkich bo ktoś od Vision zabił 1 osobę, np. sen
dobra ja już kończę ten dialog bo sie ze mnie troll robi :P
W sumie racja. Ciebie nikt nie wy****, ty dołączyłeś do gildii która trzyma z typem który ich wystawił. A to już o tobie świadczy :)
Byłem w tej gildii jeszcze na długo zanim nas wystawił. Jestem lojalny wobec tamtej ekipy i dlatego tu byłem, jestem i będę.
Jeszcze jakieś pytania?
ja mam ważniejsze rzeczy na głowie niż wstawać o 3-4 rano i telefonować do wszystkich bo ktoś od Vision zabił 1 osobę, np. sen
dobra ja już kończę ten dialog bo sie ze mnie troll robi :P
Vision 11:0 Duskiness 2:00 w nocy
Masqe padł o 8:00
Noilleth ( bzy spamu jak zle nick ) tak samo jak Masqe
3-4 rano ?
Zakańczaj sobie ja jak to nazwałeś, mam jednak argumenty. Może i jest ich mało, ale są wystarczające
@edit
Sry Masqe padł o godzinie 2:41 :)
Mea Culpa
@down
o czym pisze ?? O tym że ty pierdolisz że vision robi masslogi o 3-4 rano a ja podałem przykłady, że to nie prawda:)
neutral.forum.fighter
07-01-2008, 20:37
Vision 11:0 Duskiness 2:00 w nocy
Masqe padł o 8:00
Noilleth ( bzy spamu jak zle nick ) tak samo jak Masqe
3-4 rano ?
Zakańczaj sobie ja jak to nazwałeś, mam jednak argumenty. Może i jest ich mało, ale są wystarczające
@edit
Sry Masqe padł o godzinie 2:41 :)
Mea Culpa
i o czym Ty teraz do mnie piszesz? cytowałeś moją wypowiedz, w której napisałem "JA" czyli nie Noilleth i nie Masque
Drizer , nawet sie nie chce pisac jak sie czyta twoje posty :D , tak btw
zauwaz ze nie wszyscy z VIsion maja po 13 lat jak 50% od was i nie siedzia od rana bo nie chodza do szkoly
neutral.forum.fighter
07-01-2008, 22:14
Drizer , nawet sie nie chce pisac jak sie czyta twoje posty :D , tak btw
zauwaz ze nie wszyscy z VIsion maja po 13 lat jak 50% od was i nie siedzia od rana bo nie chodza do szkoly
to nie pisz
Poooooooooociiiiiiiissssssssssskkkkkkkkkkkk
jazda może ktoś jeszcze kogoś wyzwie/pozdrowi zróbmy koncert życzeń!
Co tibia zrobiła z waszą psychą... .
A tak btw. to przedchwila ukradli mi ponad 700 ciezko nalowionych ryb.
Rasta-Vandetta
07-01-2008, 23:23
@up
Za dużo sie nasluchałeś troli z Carlin ;/
Poooooooooociiiiiiiissssssssssskkkkkkkkkkkk
jazda może ktoś jeszcze kogoś wyzwie/pozdrowi zróbmy koncert życzeń!
DOBRA!
Ja pozdrawiam Mame Tate wujka ciocie kota Duskiness, Inshon , Curse, Vision, Vision Reaktywacja oraz oczywiśćie LARYKSA !
teraz ty laryks
@down
to była idiotyczna odpowiedź na post laryxa :) Jeżeli tego nie załapałeś nie przejmuj się "każdemu się zdarza"
DOBRA!
Ja pozdrawiam Mame Tate wujka ciocie kota Duskiness, Inshon , Curse, Vision, Vision Reaktywacja oraz oczywiśćie LARYKSA !
teraz ty laryks
Nie jesteś śmieszny..
ej a wogole czemu jest wojna bo mi na vt niechca powiedziec :/
bo by bylo nudno jakby nie bylo wojny
sayonara furoraaaaaaa
ch0000yowy server.
Couranger
08-01-2008, 00:57
sayonara furoraaaaaaa
ch0000yowy server.
powiedz sayonara thoria zalatwie ci hunta ^^
Pro_Evo_Mastach
08-01-2008, 01:35
Podziekowanie dla Vision za "open battle" .
Glos_Furory_Yo
08-01-2008, 01:52
no wlasnie było nas 35 w tym duzo knightow i jakies noby ( nie chodzi tu ze o ludzi tylko niskie lvl ) z pandori ( pozdrawiamy ) a i odrazy przewiduje prosze nie mowic ze bylismy obstawieni nobami bo od boom to sie :roiło: ( nie wiem jak to sie pisze ) tam, vision chcialo open ... no ale zal nie wyszli? nic szkoda a fajnie jest tak mowic jak my nie chcemy wyjsc? bo z rana jest nas malo zwlaszcza po tym ja robimy nocne cos...? lubimy spac sny fajna rzecz... zacznijscie snic o dawanych czasach waszych na furorze.... wspomnienia fajna rzecz... jak i rowniez marzenia o karierze na furorze... fajna rzecz
Pozdrawiam!
neutral.forum.fighter
08-01-2008, 06:38
ta fajna rzecz, z resztą dobrze powiedziane :p
player01
08-01-2008, 06:53
Jan 07 2008, 23:40:35 CET Died at Level 238 by a nightmare
spaaw
@Up nie pamietam kiedy on ostatnio padl ^^
http://img244.imageshack.us/my.php?image=sssr8.png
Trzeba przynac 10 min kazdego dnia przed ss Furora nalezy do Vision ^^
http://img150.imageshack.us/img150/1678/nowyobrazmapabitowa3yc9.png (http://imageshack.us)
a kto to ?
Trzeba przynac 10 min kazdego dnia przed ss Furora nalezy do Vision ^^
Kazdy chce miec swoje 5 nim (w tym przypadku 10:D )
Couranger
08-01-2008, 15:49
widze ze Fallathanu obserwuje ten temat 24 h na dobe , zeby znowu dojebac jakims glupim textem.
PizaroVision
08-01-2008, 17:18
fajna rzecz
Ehhh nawet nawet
Fallathanu
08-01-2008, 17:50
widze ze Fallathanu obserwuje ten temat 24 h na dobe , zeby znowu dojebac jakims glupim textem.
Mam misiu otwarte kilkanascie stronek naraz w operze w tym to wasze syfiaste forum, wiec pokazuje ze niby je ogladam, biedny tepy forum trolu :< Zablysnij intelektem "miszczu" teraz i w przeciwenstwie do mnie napisz cos "mondrego"
Mam misiu otwarte kilkanascie stronek naraz w operze w tym to wasze syfiaste forum, wiec pokazuje ze niby je ogladam, biedny tepy forum trolu :< Zablysnij intelektem "miszczu" teraz i w przeciwenstwie do mnie napisz cos "mondrego"
Tiaa, samo się napisało, przecież masz tylko otwarte w dwutysięcznej karcie. Skoro jest takie syfiaste, to się nie udzielaj, proste.
Przeciez mu sie samo zobaczylo ze ktos o nim pisze... :D [ironia]
Jan 08 2008, 07:58:22 CET Killed at Level 104 by Zwidek
and by a hydra
dalej juz sami zgadnijcie kto ;>
Rasta-Vandetta
08-01-2008, 19:50
firefox 4 life
Nieprawda bo Internet Explorer xD
Couranger
08-01-2008, 20:03
Nieprawda bo Internet Explorer xD
Jak chcesz miec haka to internet explorer
Rasta-Vandetta
08-01-2008, 20:08
Jak chcesz miec haka to internet explorer
A z Mozillą albo Operą to nie?. Jeśli nie wchodzisz w podejrzane linki itd. Nawet z explorerem nie będziesz miał haksa.
Couranger
08-01-2008, 20:16
A z Mozillą albo Operą to nie?. Jeśli nie wchodzisz w podejrzane linki itd. Nawet z explorerem nie będziesz miał haksa.
tak tylko mozna sie zapomniec i wejsc np www.tibia.com a naprawde pod tym sie bedzie kryl exploit ktory explorer otwiera a opera i mozila nie.
player01
08-01-2008, 20:16
tylko ie zawsze bylo i bedzie dziurawe
jak kiedys przez zwykly troche spreparowany jpg mozna bylo h4knac :]
@up
dawno i nieprawda :P
@topic
No no.. Ja jestem za tak zwaną "Triadą", ale fajnie, że Vision działa. Może w końcu ta wojna nie bedzie taka nudna :P
http://img135.imageshack.us/img135/2581/natillovbluesetfv5.jpg (http://imageshack.us)
Poland-Sweden Love Xd
No i Blu secior Natillova bardziej niebiesko być nie mogło Xd
sallceson
08-01-2008, 23:15
ładna fota
@up
dawno i nieprawda :P
@topic
No no.. Ja jestem za tak zwaną "Triadą", ale fajnie, że Vision działa. Może w końcu ta wojna nie bedzie taka nudna :P
Działa, działa... Ciemną nocą, kiedy sowy zaczną latac lub gdy księżyc już się chowa. :)
@Natillov
Efekt psuje niepełny pasek many i pełny pasek życia (czerwony jakoś nie pasuje xd) ^^
@up
Tęsknie za atakami kamikadze Katrili :) Pamiętam bitwę na Edron w podziemiach. Była świetna x) Andi wymyśl coś oryginalnego xd
Pro_Evo_Mastach
09-01-2008, 00:20
Kazdy chce miec swoje 5 nim (w tym przypadku 10:D )
Ta fajna rzecz grandzic przed ss ;>
Drimascus
09-01-2008, 09:47
Noileth w ile ty padłeś wtedy przed ss ??
tak tylko mozna sie zapomniec i wejsc np www.tibia.com a naprawde pod tym sie bedzie kryl exploit ktory explorer otwiera a opera i mozila nie.
dlatego radzę przed wejściem w dany link przytrzymać myszkę wtedy w dolnym lewym rogu pokaże się strona do jakiej prowadzi "link":-)
i popieram Courangera opera i mozilla nie ma tylu dziur co IE:)
Pro_Evo_Mastach
09-01-2008, 15:17
Gz dla Jitvey za udana akcje:cup:
Sendrius
Jan 09 2008, 07:57:14 CET Killed at Level 117 by Whiskeyjack and by Bady Fur
Tego chyba jeszcze nie bylo:p
DuskinessvsVision
09-01-2008, 17:52
http://img262.imageshack.us/my.php?image=beztytuuxa8.jpg
Pisałem do ymy'iego, ale najwidoczniej huntował.
Ale przynajmniej Inglisz perfect: "more expensive". :P
napisal amor , czyli ze Cie kocha:D
Ile Razy Mamy PowtarzaĆ, Jak KtoŚ Robi CoŚ Takiego To PisaĆ Do JakichŚ OgarniĘtych Ludzi Od Nas I ZaŁatwimy TĄ SprawĘ... Nie PŁaciĆ Nic Nikomu JeŚli Nie ZawiniliŚcie Sami !!!!
DuskinessvsVision
09-01-2008, 18:31
@up
Ta ja to nie, ale np jakiś więszky lvl expi kurwa, mozolnie wbił lvl, a tu wbija taki ci pay or die i cały exp idize sie jebac.
Pisałem że dżymi hantował zapewne.
sallceson
09-01-2008, 18:44
@up
jak to mozliwe ze zabil cie 8 drut na 22 lvlu ? xD
DuskinessvsVision
09-01-2008, 19:05
No mialem pz, a że musiałem isć fastem do kibla to wiadomo co dalej xd.
@edit
zresztą jebie mnie to, to noobchar-znudził mi się pall.
Ile Razy Mamy PowtarzaĆ, Jak KtoŚ Robi CoŚ Takiego To PisaĆ Do JakichŚ OgarniĘtych Ludzi Od Nas I ZaŁatwimy TĄ SprawĘ... Nie PŁaciĆ Nic Nikomu JeŚli Nie ZawiniliŚcie Sami !!!!
PISAĆ!!!!
JAK KTOŚ PISZE ŻE WAS KOCHA A JESTEŚCIE TEJ SAMEJ PŁCI CO KLIENT PISZĄCY DO WAS, ZGŁASZAĆ TO JAK NAJSZYBCIEJ TRIADZIE !!!! ;-)
Mówiąc serio, to jest to, co może poróżnić triade - Shaemuu to ziom Pasterza/ Sevona, jeżeli Duski by jakąś "nie słuszną" karę mu wymierzyli to .... :P
Proszewas
09-01-2008, 19:45
napisal amor , czyli ze Cie kocha:D
to co znaczy wapon? ; p
Master of Puppets
09-01-2008, 21:23
pewnie chodzilo o wapno ; p
Elisabett
09-01-2008, 21:33
Weź nie pierdol ziom, jak mnie zajebali za free napisalem do kerstona to nic nie zrobil wiec przestań ludzi robić w chuja. Ale teraz to i tak bez znaczenia.
Bo jest chlopcem na posylki pewnie codziennie mu kaza sprawdzac to forum i odpisywac wam i was oklamywac , pamietam jak byla nagonka na ludzi podczas expu x2 hahaha zabijali kazdego 30+ i krzyczeli "Hail Vision , za to masz hunta"
i quanchi piczko nie mow ze nie bylo tak bo ja wiem jak to bylo wiele osob mi to pisalo:D
20:47 You see Anarchys (Level 100). He is an elite knight. He is Triarii of the Duskiness.
Gz dla tego Pana ^^
Bo jest chlopcem na posylki pewnie codziennie mu kaza sprawdzac to forum i odpisywac wam i was oklamywac , pamietam jak byla nagonka na ludzi podczas expu x2 hahaha zabijali kazdego 30+ i krzyczeli "Hail Vision , za to masz hunta"
i quanchi piczko nie mow ze nie bylo tak bo ja wiem jak to bylo wiele osob mi to pisalo:D
Idz się powieś....prosze Cię ślicznie ;)
Glos_Furory_Yo
09-01-2008, 22:56
1. Karas nie jest jak twoj tata
2. Karas nie lubi by taki sam jak ty - nie lubi klamac
3. Karas nie ma takich samych częsci ciala jak ty - piczko
to moze powiesz kim jestes ze tak do ciebie "niby pisali" pewnie no tym seprhiotem co podczas wojny kiedy jest w przegranej gildi sprzedaje pro? i dlatego pisali do ciebie? dlaczego nic nie zrobiles?
ps. nie przeszkadza mi vision, przeszkadza mi trida ale ludzka glupota
POzdrawiam
Ta, wcale taki nie jestem :<
btw Lavus
Powiedz jeszcze słowo, a będzie uzdrowiona dusza twoja.
Weź nie pierdol ziom, jak mnie zajebali za free napisalem do kerstona to nic nie zrobil wiec przestań ludzi robić w chuja. Ale teraz to i tak bez znaczenia.
A może expił i miał 9 frostów na klacie?
Ale kogo to obchodzi, przeciez jego bija, powinienes byl rzucic wszystko i biec mu na ratunek -.-
Elisabett
09-01-2008, 23:38
Nie mial bo rozmawiał ze mną.
Idz się powieś....prosze Cię ślicznie ;)
nie mam mysli samobojczych tak jak ty pozdro
1. Karas nie jest jak twoj tata
2. Karas nie lubi by taki sam jak ty - nie lubi klamac
3. Karas nie ma takich samych częsci ciala jak ty - piczko
to moze powiesz kim jestes ze tak do ciebie "niby pisali" pewnie no tym seprhiotem co podczas wojny kiedy jest w przegranej gildi sprzedaje pro? i dlatego pisali do ciebie? dlaczego nic nie zrobiles?
ps. nie przeszkadza mi vision, przeszkadza mi trida ale ludzka glupota
POzdrawiam
buahahaha co ty mozesz o mnie wiedziec , on moze siebie sam obronic nie potrzebuje adwokatow amatorow czlowieku wez sie zamknij i nie kozacz pozdro
Proszewas
10-01-2008, 09:02
Ale kogo to obchodzi, przeciez jego bija, powinienes byl rzucic wszystko i biec mu na ratunek -.-
napisać to chyba nie problem? :>
http://img89.imageshack.us/my.php?image=pastuchmt9.png
:(?
AureaWar
10-01-2008, 14:25
Jan 09 2008, 23:42:59 CET Killed at Level 152 by Lexornes
and by Zikri Groove
Proszewas
10-01-2008, 14:42
zło... trzymajta dalej z "bloodboterami" ; )
No Rule Again
Nareszcie coś ciekawego a nie kłótnie czy pomaga czy nie pomaga :)
@"Głos furory yo"
Hmm dlaczego sprzedaje pro ? Bo sie go boicie jak to sam seph powiedział "ognia w nocy" ;)
napisać to chyba nie problem? :>
Zalatwienie tych kilku frostow trwa na tyle dlugo, ze do tego czasu moze juz byc po wszystkim.
nie wiem o czym mowa, bo nie czytam juz tych bzdur ale akurat jesli chodzi o zalatwienie frostow (liczba mnoga wiec sadze ze wielu) zajmuje w tej chwili moment. No chyba ze dla knightow
Hmm... Wiec szybciej ubic kilka frostow niz 60 lvl ?
Elisabett
Dec 28 2007, 12:48:01 CET Killed at Level 60 by Nikavan Sack
and by Rakanek
Nie mial bo rozmawiał ze mną.
Grimp To kerston
@Grimp aka. Kerston
9 frostów ? Pytko ile biles ? :) 10 sekund ?
Powinieneś zejść z expa i pomóc, ale wy robicie inaczej niż mówicie, więc miałeś to w dupie :)
Elisabett
10-01-2008, 19:52
Hmm... Wiec szybciej ubic kilka frostow niz 60 lvl ?
Elisabett
Dec 28 2007, 12:48:01 CET Killed at Level 60 by Nikavan Sack
and by Rakanek
Wyobraz sobie ze to nie tylko oni mnie lali:).
http://img112.imageshack.us/img112/9779/buce1ky9.png
Grimp To kerston
@Grimp aka. Kerston
9 frostów ? Pytko ile biles ? :) 10 sekund ?
Powinieneś zejść z expa i pomóc, ale wy robicie inaczej niż mówicie, więc miałeś to w dupie :)
No pewnie, bo on expil 5 krokow od pzta i predzej mu bylo wyjsc niz wybic... Pomyslales o tym, ze moze szybciej bylo mu wybic te frosty niz wychodzic, bo mogl byc na srodku okolnir ?
Wyobraz sobie ze to nie tylko oni mnie lali:).
No i o to mi chodzi, ubicie 60 lvla taka ekipa nie zajmuje zbyt wiele czasu.
#down
Gratulacje ;p
Elisabett
10-01-2008, 20:03
Trzymałem się jakies 4 minuty:P
@Elisabett
Z tego co pamiętam po tym jak padłeś padł również Rakanek, który Cię bił, a zabił go Fenix'Gru i Triondusis Sevon więc nie wiem czemu płaczesz.
@Lavus
Jak Glos_Furory_Yo napisał tego posta i go przeczytalem powiedzialem mu, ze na bank odpiszesz ze jest moim adwokatem etc. Nie myliłem się, wybrałeś najbanalniejszą z możliwych ripost, jesteś zatem człowiekiem mizernym i banalnym, a na rozmowy z takimi nie mam po prostu czasu.
Yo!
Elisabett
10-01-2008, 20:25
@Elisabett
Z tego co pamiętam po tym jak padłeś padł również Rakanek, który Cię bił, a zabił go Fenix'Gru i Triondusis Sevon więc nie wiem czemu płaczesz. (...)
Nie chodzi o nich tylko o Badego i tego drugiego typa nie mieli powodu zeby mnie udezyć, a od strony Rakanka też nie dowiedziałem się z jakiego powodu padłem.
Rasta-Vandetta
10-01-2008, 20:49
20:47 You see Anarchys (Level 100). He is an elite knight. He is Triarii of the Duskiness.
Gz dla tego Pana ^^
Gz. Mam nadzieje że tym charem Ci sie powiedzie. Jak to sie mówi do 3 razy sztuka;p
Rasta-Vandetta
10-01-2008, 20:52
Nie chodzi o nich tylko o Badego i tego drugiego typa nie mieli powodu zeby mnie udezyć, a od strony Rakanka też nie dowiedziałem się z jakiego powodu padłem.
Nie potrzebnie zaczołeś się ujawniać na forum. Ze Slovikiem też tak bylo;p
Elisabett
10-01-2008, 20:56
Ja już nie gram w tą gre. Więc co mi szkodzi??:). A pozatym już mi to jest obojętne czy postać ma hunta czy też nie.
Rasta-Vandetta
10-01-2008, 20:57
Ja już nie gram w tą gre. Więc co mi szkodzi??:). A pozatym już mi to jest obojętne czy postać ma hunta czy też nie.
Dużo Ci polecialo lota z Banshee jak padles?
Elisabett
10-01-2008, 21:01
Dużo Ci polecialo lota z Banshee jak padles?
Dostali około 10 bp viali, ssa, i ring, i jakies 19 royal spearów+ guardian shield. Wszystko załozyłem na siebie, aha i gsa wyzucilem na skałe:).
Rasta-Vandetta
10-01-2008, 21:04
Dostali około 10 bp viali, ssa, i ring, i jakies 19 royal spearów+ guardian shield. Wszystko załozyłem na siebie, aha i gsa wyzucilem na skałe:).
Chociaż to dobre że sie nie obłowili;p
JA dostałem hunta za to że bluzgałem na khazula :) A to że się ujawnia przy tym to jest raczej wymagane a kto się nie ujawnia ten jest "bardzo honorowy"
@down
Ogarniasz litusia nie ? On dał się ujebać bo ten pallek tak naprawde był praktycznie jego :P ja wlazlem od 30 lva do 43 i wbilem moze ze 3 lve ;P
JA od khazula nie padlem ani razu ale od rodriego tak :) Nigdy bym się nie dał na ten zajebisty plan ja mialem lepszy pomysł jak by mi to zaproponował - ja bym go ujebał jak by wbił pza
Rasta-Vandetta
10-01-2008, 22:00
JA dostałem hunta za to że bluzgałem na khazula :) A to że się ujawnia przy tym to jest raczej wymagane a kto się nie ujawnia ten jest "bardzo honorowy"
Oj ziom nie mów o honorze. 44 palkiem dać sie zajebać od 8 druida o nicku Khazul to jest upokorzenie;p
Cóż to się dzieje w depo ank jak i na furorze?
Couranger
11-01-2008, 00:12
looknij forum furory bystry chlopczyku to sie dowiesz
Wow Spartan legion vs Next
"ŁAAAAAAŁ"
Rasta-Vandetta
11-01-2008, 08:02
Kolejna wojna?
a co cie to (Rasta) obchodzi?
nie twoja sprawa wiec morde przymknij smieciu.
nie bedziesz mi na moim forum pisal jakis noob
podaj nick zajebie cie
Silviris noob bb
@up
Own3d!!!! XD!
@Jołen
Rasta - Vandetta ownuje na kyrze :)
podaj nick zajebie cie
Silviris noob bb
jego nick to fi'fi jakbys potrzebowal
( wiem ze jestem spolkiem :( )
Rasta-Vandetta
11-01-2008, 14:56
podaj nick zajebie cie
Silviris noob bb
pff milcz jak do mnie mówisz kasztanq
btw. noob to Cie spłodził ;]
@ Rasta ....
Niebulwersuj sie tak bo puki duski rzadza masz spokuj ale jak Vision znowu dojdzie do wladzy to juz niepograsz zadnym charem ;p
@Borin
w ogóle nie jesteś śmieszny, raczej żałosny :)
RASTA GRA NA KYRZE!!!
trudne do ogarnięcia nie ?
btw.
Wszystkiego nie wiesz... Tak samo jak ja (sic!)
sallceson
11-01-2008, 17:43
a ja nie wiem nic i jestem z tego dumny
Numenorian
11-01-2008, 18:07
@rasta~
Jaki masz nick na kyrze?:>
Rasta-Vandetta
11-01-2008, 18:21
To zalezy czy jestes z DIE czy LN ;p
Slovik nuupku myslisz ze mi na was i waszych opiniach zalezy??? Nie mam zamiaru byc smiesznym itp. wiec daruj sobie te komentarze.
Jesli chcesz zgrywac tu dobrze poinformowanego forumowicza to lepiej stad wyjdz, bo wlasnie wyszedles na idiote ;p.
Btw. Fi'fi to nie jest jedyny char tego s*****ela ;
Numenorian
11-01-2008, 18:49
@Rasta~ noo ja z LN daj nick to sobie pogadamy :D
Pro_Evo_Mastach
11-01-2008, 19:10
Nie zasmiecajcie tego forum, wy*******ac na forum o Kyrze . I nie spamujcie jak nie bedzie sie nic dzialo bo zal mi Was.
Rasta-Vandetta, Slovin zal mi Was.
Borin nie odpisuj na Slovika posty i bedzie dobrze.
Pzdr.
Rasta-Vandetta
11-01-2008, 19:30
@Rasta~ noo ja z LN daj nick to sobie pogadamy :D
Szkoda że tylko mass logi robicie. Nawet na opena nie wyjdziecie ;/
Nie zasmiecajcie tego forum, wy*******ac na forum o Kyrze . I nie spamujcie jak nie bedzie sie nic dzialo bo zal mi Was.
Pzdr.
A mi żal Ciebie pizdiklaku. Żeczywiście trzeba być mestachem żeby paść 23 sec po restarcie.
Pzdr.
Slovin jestem od dzisiaj ludzie!
btw.
Mi też Ciebie Mastachu przez ch żal xD Drizer przynajmniej jest oryginalny :))
@Borrin
Za kim ty w końcu jesteś Vision czy Duskiness?
Numenorian
11-01-2008, 19:56
@Rasta~
No cóż... ja oficialnie nie jestem w LN co prawda ale gdy jest jakaś akcja jestem zawsze że tak powiem "wzywany" a co poradzisz że tylko masslogi co open to w dupe więc zbytnio sie nie opłaca :P to daj nick poklikamy sobie w tibii
@pro cos tam ....
Coś mówiłeś?
Pro_Evo_Mastach
11-01-2008, 19:57
A mi żal Ciebie pizdiklaku. Żeczywiście trzeba być mestachem żeby paść 23 sec po restarcie.
Jak juz jestes taki dobrze poinformowany to padlem 2 sekundy przed ss.
Zal na tym forum. NaraB)
Proszewas
11-01-2008, 20:26
@up
co do twojego poprzedniego postu to lepiej żeby oni pisali o kyrze niż wy o dracu na disco
@Slovik
co do borrina to za kim jest zależy od tego kto go zabił ; p
Jestem za Vision, i czekam na jakies ob ; .
A tak wogule Kaffexo to Rasta-Vandetta.
Grzechu_xD
11-01-2008, 23:06
hail
21:31 Yenx [148]: bohy
21:32 Saptus [144]: PLAC!
:D
Drimascus
11-01-2008, 23:11
@up
Jakieś screeny ?
Rasta-Vandetta
11-01-2008, 23:35
A tak wogule Kaffexo to Rasta-Vandetta.
Nie no prosze nie mów mi jeszcze że pro evo mestach to ja.;/
A więc szanowny Panie Quil Naruto to że jesteś w gildi Agi nie znaczy że Cie nikt nie zkara za te słowa.
Jestem za Vision, i czekam na jakies ob;.
Proszewas
11-01-2008, 23:39
hail
21:31 Yenx [148]: bohy
21:32 Saptus [144]: PLAC!
:D
22:31 Yenx [148]: armor
22:32 Saptus [144]: PLAC!
tez tak potrafię :(
Widać mieli powód.
A ja widzę że za każdym razem szukasz wyjaśnienia na PA dusk/inshon/wra
Huehe nie klam ze to nie ty. Ile jeszcze bedziesz mylil mnie z narutem?
Ja gram Borinem jakby cos ;p A ktorym to juz tajemnica ....
Karaj, karaj ale wiedz ze Borin pamieta te wyzwiska, hacki, paymenty i grozby i sie sam z toba rozlicze w niedlugim czasie bez plecow kumpli tak jak ty sie ciagle nimi zaslaniasz;p
BYLES, JESTES i POZOSTANIESZ MENDĄ ktora niedlugo pozna oblicze swego Pana.
A ja widzę że za każdym razem szukasz wyjaśnienia na PA dusk/inshon/wra
Bo jestem Typie w tej gildii i widzę co się dzieje? I za każdym razem gdy ktoś robi PA na ventrilo jest później 30 minut opierdolu?
Rasta-Vandetta
11-01-2008, 23:59
Huehe nie klam ze to nie ty. Ile jeszcze bedziesz mylil mnie z narutem?
Ja gram Borinem jakby cos ;p A ktorym to juz tajemnica ....
Karaj, karaj ale wiedz ze Borin pamieta te wyzwiska, hacki, paymenty i grozby i sie sam z toba rozlicze w niedlugim czasie bez plecow kumpli tak jak ty sie ciagle nimi zaslaniasz;p
BYLES, JESTES i POZOSTANIESZ MENDĄ ktora niedlugo pozna oblicze swego Pana.
haha ssij mi jaja. Nie wiem po co kłamiesz Borinem grałes przed wakacjami puki Cie nie udupiono. Jeśli sie srasz o Quil Naruto (twoj najnowszy nabytek) nie udzielaj sie na forum. Bez odbioru
Bo jestem Typie w tej gildii i widzę co się dzieje? I za każdym razem gdy ktoś robi PA na ventrilo jest później 30 minut opierdolu?
To macie kumatych ludzi robią PA specjalnie po to żeby dostać 30 min opierdolu zazdroszcze wam :)
Tak na serio uważajcię żeby rozłamu nie było :)
Jak gówno wiesz to sie nieodzywaj, bo im bardziej twierdzisz ze to JA gram tym rp to sobie bardziej uswiadamiam jakim ty jestes skonczonym idiota w rl. Myslisz jak 12 letni zakompleksiony chlopczyk.
To ze Borrin Thorin poszedl na wyjebanie to nie oznacza ze to jest jedyny Borin na furo ;p A tak wogole to niechce mi sie z toba gadac bo twoje IQ jest ponizej normy.
Sir_Elioth
12-01-2008, 01:00
Kolejna "nowa!" war do kompletu :)
Jan 11 2008, 23:45:07 CET Killed at Level 186 by Belix Sacrum
kerston
ma ktos all fragi ? :> Pozdrowka dla Belixa gz ;]
Psycho-Tata
12-01-2008, 01:07
Hail... <10 znakow>
@up
has tauron, aurix vantie, mag olimp, yenx, masqe, saptus etc
Rasta-Vandetta
12-01-2008, 01:22
00:23 Dreamhaxor [82]: new war
00:23 Dreamhaxor [82]: Duskiness & We rule again VS Inshion & Vision
to jakiś joke?
hahaha
Couranger
12-01-2008, 01:24
Nie to nie Joke
Rasta-Vandetta
12-01-2008, 01:24
NIESTETY NIE !
Wypowiedź Liska na forum:
Today You Guys betrayed us , so we do what we have to do.
Gl in Pz-lock
@loq
Finally u got what u deservet haha ! gl on Candia guys.
Regards.
Nacpany_Wlodek
12-01-2008, 01:37
Ten serwer jest popierdolony.
@teraz będzie naprawdę ostra szkoła jazdy
Aurix Vantie
Jan 11 2008, 23:42:55 CET Killed at Level 170 by Laen Loys
and by Has'ek
Yenx
Jan 11 2008, 23:48:44 CET Killed at Level 148 by Lexornes
and by Irlo Rhar
Has Tauron
Jan 11 2008, 23:43:55 CET Killed at Level 164 by Laen Loys
and by Lavathorn
Kerston
Jan 11 2008, 23:45:07 CET Killed at Level 186 by Belix Sacrum
Mag Olimp
Jan 11 2008, 23:52:18 CET Killed at Level 117 by Apff
Ganzer
Jan 11 2008, 23:47:17 CET Killed at Level 116 by Bepry
and by Xentexis
Saptus
Jan 11 2008, 23:55:28 CET Killed at Level 144 by Ymy
and by Feliana
Grzeeesiu
12-01-2008, 01:56
Calkiem nieźle wam to wyszło ;p
Zabawa zaczyna się od początku.
Pozdro
No to teraz juz sie całkiem popierdoli :s pig
A teraz bede oryginalny : Wiedzialem ze tak sie to skonczy....
Moj rl ktory jest w duskach juz od 2 tygodni mowil ze razem z WRA beda chcieli wywalic Ins...
No to teraz juz sie całkiem popierdoli :s
Nelvotta
12-01-2008, 02:01
Yeyeyeye JAZDDAAAAA :D:D:DD:D:DD ile ja na to czekalem :**
Edit : 3 posty w 1 min pwned ;d
Edit2: Do Inshon mam nadzieje ze nie dojdzie :S ktos moze cos napisac? :>
Invited Characters
Name Invitation Date
Spaaw Jan 04 2008
Nacpany_Wlodek
12-01-2008, 02:33
Dlaczego wogóle nastąpił ten rozpad?
Jest jakiś film?
@Saptus
Po twoim avatarze widzę, że szybko reagujesz na zmianę sytuacji.xd
Bo Pastuchy chcą być wielcy
Bongozzpl
12-01-2008, 02:51
Bo Pastuchy chcą być wielcy
Nie chca , tylko juz sa.
Master of Puppets
12-01-2008, 02:55
ciekawe ciekawie
bedzie na co popatrzec
sallceson
12-01-2008, 03:28
hmm.. to było oczywiste ;]
biorąc pod uwagę żę jebie mnie tibia tylko śledzę sytuacje na furo i oglądam filmy, to moge w skrocie powiedziec - bedzie zajebiscie
szkoda tylko ze akurat kiedy dzien zaczyna byc co raz dluzszy biedni ludzie beda siedziec 20h / dobe przed kompem ;/
ej czemu wogole te duski ich tam zabili ?? przeciez to qmple bracia krwi i przyjaciele rodziny byli!
Hellraiser
12-01-2008, 03:59
Ile ja tu miechów nie byłem i widzę że Ci jadą równo i w ciemno nie obchodzi ich z kim wojna tylko wpadli już w błędne koło.
Ile ja tu miechów nie byłem i widzę że Ci jadą równo i w ciemno nie obchodzi ich z kim wojna tylko wpadli już w błędne koło.
Tak poszaleli chlopaki :/
@ Slovik.
jeszcze raz Ci mowie, chuja wiesz kolego ;O
wrogonastawiony
12-01-2008, 09:18
Wg mnie inshon juz jest out;p Polowa tej gildii to noobki z candii, ktorzy przetrwali tu tylko dzieki mocno ustawionym qplom... ;)
gl
Zabawa sie dopiero zaczela, wiemy na czym stoimy i mowie wam ze bedzie sie dzialo.
FTB_Matys
12-01-2008, 09:54
No to bedzie JAZDA !!!
polecam thread khazula i film z przed chwili ^^
Bartholomew
12-01-2008, 10:03
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=ueu5z4ffsdhtpmra
filmik z battle
gdzie tu sie patrzy jak posty wbijam? wogole kto tam padl na tej akcji?
Ri Pjontka o/
Jak tak w pz siedze to może zaczne robić furore na forum. xD
Mag Olimp
Jan 12 2008, 08:36:39 CET Killed at Level 116 by Sasho Pansa
and by Youen
Has Tauron
Jan 12 2008, 08:35:15 CET Killed at Level 163 by Gohan Oblivion
Kerston
Jan 12 2008, 08:34:36 CET Killed at Level 185 by Yeetro
and by Fischkela
@up
Ty i szacunek ulic idz lepiej sie mierzyc w lustrze i zobaczyc czy przytyles 0.5 kg :) szamając Mass XXl xP
@up
Dobrze Poul cisnij szmate cisnij!
@inshon
w takim razie jeżeli vision i inshon jest razem znowu, to można wam tylko pogratulować że daliście im nabić lvle
Ktoś mnie chyba wprowadził w błąd sorry
Kerston ubity przez członka Vision i WRA, więc to nie jest tak jak ktoś napisał Dusk wra - insh & vision
NetowyHooligan
12-01-2008, 11:38
and by Fischkela
Kerston
wiec chyba nie sa razem
a do tego
Has tauron
Jan 12 2008, 08:34:57 CET Killed at Level 166 by Zwidek
and by Apff ????????????????????????????????????? by zwidek and apff?????
Arherox
Jan 12 2008, 08:36:02 CET Killed at Level 169 by Aqo
and by Lisek Van Liden
aurix vantie
Jan 12 2008, 08:36:19 CET Killed at Level 149 by Apff
and by Yubov
Poul the pall
Ludek'ziom
12-01-2008, 11:39
@inshon
w takim razie jeżeli vision i inshon jest razem znowu, to można wam tylko pogratulować że daliście im nabić lvle
Ktoś mnie chyba wprowadził w błąd sorry
Kerston ubity przez członka Vision i WRA, więc to nie jest tak jak ktoś napisał Dusk wra - insh & vision
Sobie pogratuluj iteligencji, jesli vision zabija inshon to chyba razem nie są? pomysl najpierw...
huja wiecie a piszecie, pierw ogarnijcie ta wojne potem piszcie a nie jakies glupoty pierdolicie
Sobie pogratuluj iteligencji, jesli vision zabija inshon to chyba razem nie są? pomysl najpierw...
Tak pisał rasta i się za szybko zasugerowałem, ale się poprawiłem...
DuskinessvsVision
12-01-2008, 11:53
To wtf?Jakoś nie ogarnełem?
Vision+Dussk+WRA vs Inshon?
To wtf?Jakoś nie ogarnełem?
Vision+Dussk+WRA vs Inshon?
Katrila razem z taifunem ?? own3d
Tak jak mówił James kiedy nie chcieli pastuchów że jeżeli będzie razem z nimi walczył to on jest Gmem :)
Jeżeli Vision będzie walczyć razem z duskami na WRA & Inshon to ja jestem z Cipsoftu
and by Fischkela
Kerston
wiec chyba nie sa razem
a do tego
Has tauron
Jan 12 2008, 08:34:57 CET Killed at Level 166 by Zwidek
and by Apff ????????????????????????????????????? by zwidek and apff?????
Arherox
Jan 12 2008, 08:36:02 CET Killed at Level 169 by Aqo
and by Lisek Van Liden
aurix vantie
Jan 12 2008, 08:36:19 CET Killed at Level 149 by Apff
and by Yubov
Poul the pall
Może wejscie w F bomby swoje albo czyjes ? :)
Po obejrzeniu filmika khazula... ale jaja xD nie słuchajcie linijki up;p
@down
spoko poprawiłem ale kurwa jaja XD!
DuskinessvsVision
12-01-2008, 12:23
To czemu na filmie Karola ymy,fenix stoją sobie w środku vision i nic??
Nacpany_Wlodek
12-01-2008, 12:36
Samo walka kerstona z taifunem była dla mnie dziwna, ale nie spodziewałem się gdańska z dusskami :O
Na tym serwie były chyba wszystkie możliwe kombinacje "kto z kim i przeciwko komu".
Spike222
12-01-2008, 13:02
Niedługo ABW/CBA będą dochodzenie robić nad tym. Na filmie jest też taifun stoi sobie i też nic.
Dusk & Vision & WRA vs Inshon?
@Khazul
Weź zajedź jakimiś informacjami na żywo : P
To Quanchi jest informatorem dla nas :>
Mów za siebie ;p
Mistrzunio_IIII
12-01-2008, 13:17
Zamknij pysk wkoncu. Już Ci napisalismy zebys tutaj nie postowal bo jestes nikim.... i chuja wiesz
Zamknij pysk wkoncu. Już Ci napisalismy zebys tutaj nie postowal bo jestes nikim.... i chuja wiesz
tak zgadzam sie tu 3/4 ludzi chuja wie...
Także oświeć nas!
Masywny_Titania
12-01-2008, 13:26
hahah nie wierze
pozdro dla przyjaciol z candii, i karola
Ten rozlam swiadczy tylko o tym, ze wojna nie skonczy sie tutaj nigdy, takie moja skromne zdanie ^^
Nie wierze zeby Imcio, Andi,Zwidek dogadali sie z Dusk, ale wszystko wskazuje na to ze jednak niemozliwe rzeczy sie zdazaja.
Jest jedna dobra strona, bedzie ciekawie.
Kto idzie o zaklad, ze obecny stan rzeczy nie bedzie trzymal sie dluzej niz miesiac?
Edit:
Nikt chyba o tym nie wspominal
Name: Pasterz the Axemaster
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 200
Proszewas
12-01-2008, 14:21
@up
zwidek i ima byli w dusk to dlaczego nie?
teraz będziemy dociekali kto kogo wyruchał? ehh... popier... furora
sallceson
12-01-2008, 14:24
k
tutaj wszystko jest możliwe
ale mam wrażenie, że nawet ci którzy są w wojnie nie do końca ogarniają co sie dzieje i z kim mają walczyć :D
Tak czy inaczej postacie (chodzi mi tutaj glownie o bardzo wiele wbitych lvl'i) zostaja :) zarowno w Inshon We rule again Duskiness. Zawsze nastepuje taki moment, ze chcemy wiecej :) Apetyt rosnie w miare jedzenia.... stad te nowe konflikty wynikaja
Nacpany_Wlodek
12-01-2008, 14:30
Myślałem, że będzie ciekawie, ale zanosi się znowu na nudę. Tylko Vision zamieniło sie z Inshon miejscami.
Firenzik
12-01-2008, 15:59
niom wiec nalezy sie troszke wytlumaczenia... inshon mialo wraz z vision zabic draco... ale vision dogadalo sie z WRA i Dusk i w trakcie massloga wlecieli dusk i celami sie stali membersi inshon...
11:43 Poul the Pall [149]: za nooba z candi
11:43 Poul the Pall [149]: ty kurwo
11:43 Poul the Pall [149]: pierdolona
@non pvp-owcy z candii
ja pograliscie... ja
@gedd aka xolorian
gedzik na jakim charze karasz furorke;> bo swe wrocili na kyre wiec tez masz pograne ;p
_/ Firenzik ;*
PS. GOOD LUCK DUDES
Zła strona jest taka, że Vision będzie walczyć z Duskiness & We rule again (Nie możemy być pewni, że nic nie wykombinują)
Dobra strona zaś jest taka, że wojna toczy się przeciwko chorągiewką.
niom wiec nalezy sie troszke wytlumaczenia... inshon mialo wraz z vision zabic draco... ale vision dogadalo sie z WRA i Dusk i w trakcie massloga wlecieli dusk i celami sie stali membersi inshon...
11:43 Poul the Pall [149]: za nooba z candi
11:43 Poul the Pall [149]: ty kurwo
11:43 Poul the Pall [149]: pierdolona
@non pvp-owcy z candii
ja pograliscie... ja
@gedd aka xolorian
gedzik na jakim charze karasz furorke;> bo swe wrocili na kyre wiec tez masz pograne ;p
_/ Firenzik ;*
PS. GOOD LUCK DUDES
swe przejebali wojne na kyrze (znaczy oficjalnie jest nadal)
kto chce znac prawdziwe info niech sie zjawi dzis o 19.00 w depo carlin na trzecim poziomie. rozwieje wasze wszystkie watpliwosci. yo
Pro_Evo_Mastach
12-01-2008, 17:21
Peace and Love _/
kto chce znac prawdziwe info niech sie zjawi dzis o 19.00 w depo carlin na trzecim poziomie. rozwieje wasze wszystkie watpliwosci. yo
to ja ide wyjsc z rooka duzo czasu nie mam elo
Firenzik
12-01-2008, 23:40
swe przejebali wojne na kyrze (znaczy oficjalnie jest nadal)
nie swe ta wojne wygrywaja tylko nie expia bo czesc jest semi retired a czesc gra na saphirze/arcanii... a gdy kota nie ma to myszy harcyja wiec palacy "rzadza" servem ale mozemy czesto zauwazyc sneaki tych ktorzy sie logna na venta <5-6 osob>
Numenorian
13-01-2008, 00:13
@Firenzik
Niestety ale sie mylisz :<, swe przegrywają a że mają kilka fragów więcej to nie znaczy że rządzą,die wygrywa tą wojne ale czekamy na rozłam jak na furorce :)
Firenzik
13-01-2008, 00:30
@Firenzik
Niestety ale sie mylisz :<, swe przegrywają a że mają kilka fragów więcej to nie znaczy że rządzą,die wygrywa tą wojne ale czekamy na rozłam jak na furorce :)
no kurcze nie bylo mnie pare tygodni w polsce i zeczywiscie nie jest kolorowo z LN ;/ num~daj nick z kyry poklikamy jak sie tam logne kiedys... =*
Numenorian
13-01-2008, 00:52
@Firenzik
Mój nick Numenorian lol, heh nie piszmy już tutaj bo przeszkadzamy innym lognij kiedy na kyre:)
Proszewas
13-01-2008, 14:45
Jan 13 2008, 08:29:10 CET Died at Level 172 by a frost dragon
jadymy jadymy
Jan 13 2008, 08:29:10 CET Died at Level 172 by a frost dragon
jadymy jadymy
No to 13 okazal sie pechowy;]
tak apropo kto to padl?:o
Zwidek. znaków 10.
szkoda chlopakow xD
ale cóz bywa ;] LiFe Is BrUtAl:evul:
Manieczeq
13-01-2008, 16:10
Knightt Neo hacked:( Właśnie próbują go bolować w Thais ale ni huja:(
Haxór made by Efreo.
Walka walką, ale to jest już chujstwo na maxa :S
Rasta-Vandetta
13-01-2008, 19:05
Name: Taifun Devilry
Profession: Master Sorcerer
Level: 274
World: Furora
GZ lvl
Name: Taifun Devilry
Profession: Master Sorcerer
Level: 274
World: Furora
GZ lvl
Taifun awansuje poniewaz nie gra juz nim orzeszek(prawdopodobnie znow Petro:confused:):)) Akutalnie gierczy Laen Loys xD i Magiqprzynajmniej mnie takie sluchy dochodza:) ale niech mu sie wiedzie jak najlepiej xD
pozdro
Yours Mat~~
sallceson
13-01-2008, 23:01
http://img527.imageshack.us/my.php?image=dominathorpingjr1.jpg
końcówke przeczytajcie ;]
DuRi_Zmc
14-01-2008, 00:48
Ta wojna trochę dziwna jest.Teraz vision ma sojusz z dusskiness,ale jak wybijal sie z lvlem to najprawdopodobniej połączą siłę znów z tamtymi i znów bedzie to samo jak kiedyś..:baby:
Ta wojna trochę dziwna jest.Teraz vision ma sojusz z dusskiness,ale jak wybijal sie z lvlem to najprawdopodobniej połączą siłę znów z tamtymi i znów bedzie to samo jak kiedyś..:baby:
zgadzam się ;P zresztą ten serwer już dawno upadł
sallceson
14-01-2008, 00:57
e tam, dobrze jest, na zmiane obie strony expia, raz tu raz tam, ale lvle ida ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.