zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80

LNS
25-10-2010, 18:18
@Mateuz
Ładne fragi, ale 'who cares'? :confused:

Dzidzia2
25-10-2010, 18:44
sruror sebo schowaj sie z tymi smiesznymi fragasami w swoim odrebnym swiecie (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=232498) (sierotko po to zalozylas sobie swoj temat zeby sie tam jarac) : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=232498

a jak chcesz tu chociaz na chwilke zablysnac to odpowiedz na pytania ( w sumie i tak nie odpowiesz , bo gowno o tym swiecie wiesz :* ...chyba ze popytasz swoich idoli :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:)

monohikanin
25-10-2010, 20:19
Mi pepko pol dnia płakał w dp że padl :D :D

HAh

LNS
25-10-2010, 22:25
Mi pepko pol dnia płakał w dp że padl :D :D

HAh

i co w tym jest ciekawego?
Nie wiem czy wy (piszę o tobie i tobie podobnych) poczujecie się lepiej pisząc takie posty?
Płakał to płakał... osobiście nie rozumiem jak się można tak emocjonalnie angażować w grę, ale widocznie można.
Z drugiej strony, wydaje mi się (choć nie znam Pepko), że wasza rozmowa (a bardziej jego płacz) wyglądał w ten sposób:

Motyla noga, zabiliście mnie... dlaczego... bla bla i tak przez (10 minut?).

Natomiast ty uważasz to płakaniem przez pół dnia... (ale to tylko moja wizja ów zajścia).

Pa :*

Mateuz
26-10-2010, 12:55
Wygladalo to w ten sposob:

"Zobaczycie jak was uwale wszystkich smiecie"

"Co w 10 to cwani jestescie wszystkich up**ole juz nie bedziecie pkowac"

"A pozatym to bede expic na wyrmach wiec mozecie mnie cmoknac pedaly"

Po czym czujac sie "pewnie" zaczal lac odiusa w thais...

;)

Okazalo sie ze to Pepko to Fayaman, ktory byl u nas free, jesli nie bedzie wchodzic nam w droge, damy mu spokoj, no ale kto mogl sie domyslic:D

Koraz tez nam zaczal cisnac z Huballi, wkoncu doszlo do tego ze ubil mi erteriusa na sqla. Reszty wydarzen mozecie sie domyslec:)

A co do tego czy czujemy sie lepiej piszac takie posty, tak, owszem.
Boje sie pomyslec co by bylo jakbysmy ubili 300+ jakiegos...

Wkleilbym tu fraga i to forum by wybuchlo.

Czekam na pociski hejterów :baby:

LNS
26-10-2010, 17:58
Czekam na pociski hejterów :baby:

http://a.yfrog.com/img183/4705/beztytuuma.jpg
B)

Mateuz
26-10-2010, 18:23
Szkoda ze nie dotarly do celu:p

Dzidzia2
26-10-2010, 20:08
Jakiego BOTaciora uzywacie ?
:baby::baby::baby::baby::baby:
NeoBot GhostBot NG TibiaBot NG BlackD Proxy TibiaAuto
:baby::baby::baby::baby::baby:

Andarist
27-10-2010, 01:05
Zostalem dodany do tak zwanej 'focus grupy' w zwiazku ze zmianami PvP.

Wiec... mozecie sie tu wypowiadac, co cheilibyscie zmienic w PvP, a ja najlepsze idee postaram sie przedlozyc w wyznacoznym na to miejscu na forum tibia.com. Pamietajcie, zeby myslec realistycznie i zeby proponowane zmiany mialy hoc szanse sie spodobac. Poza tym zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc z nas nie lubi ani 20 unjustow, ani FFR, ani PvP-Blessingu oraz swappowania pozycji, a wiec o tym sobie darujcie. Zastanowcie sie szczegolnie jak przerobic FFR albo PvP-blessing, by to znow zaczelo choc troche przypominac te gre, bo w usuniecie tychze calkowicie watpie, jako ze juz przekonalismy sie wielokrotnie, ze Cipsoft po prostu nie lubi pzyznawac sie do bledow i ich usuwac, raczej cos zmienia probujac to dostosowac niz usuna calkowicie...

Khazul
27-10-2010, 02:54
piszcie maila ze andarist uzywa neobota to go przeniosa do zal.pl grupy

xD

Ratillt
28-10-2010, 01:24
Andarist wklejaj tu jakies ciekawe posty albo wogole co tam pisze jakis cm czy jakis inny pro ogarniacz z pvp, bedzie co czytac :d

Andarist
28-10-2010, 02:11
tam narazie widzialem takich pr0 ogarniaczy, ze jeden twierdzil, ze za zabicie kogos w party powinnismy dostawac 2 unjusty, jednakze na cale szczescie nikt nie podchwycil tego tematu... no ale nie moge powiedziec, widzialem nawet pare osob z Kyry, ktore gadaly z sensem, a teraz dodali 80 nowych osob, wiec przypuszczam, ze bedzie troche madrych ludzi, ale co za tym idzie i drugie tyle kompletnych debili

a to na czym aktualnie stanelo to, ze w polowie listopada chca zrobic patcha troszke naprawiajacego co zjebali i poki co propozycja Crabana co do tego to:

Trigger for a PvP death (meaning when do FFRs and ToF actually kick in):

Therefore, I propose: PvP Death = PvP damage > 40% OR (PvP damage > 20% AND the last hit was done by a player)

I increased to 20% due to the feedback of this possibly being triggered by a knight hunting with a mage and energy beams. I don't think it would trigger this, but better to be sure.

Twist of Fate price:

I propose to let the price rise with level, but up to 50k, not 20. That means that up to level 120, the price is the same as now, but it will increase up to level 270 (by 200 gold per level) where it reaches 50k. This would be done for all servers.

Comment: It is not possible to have different prices for war mode and not war mode simply because at the time you buy ToF, we cannot know what state you will be in when you actually use it.

Fair Fight Rules:

- In War Mode on all servers: Damage done by people on your own side would not be counted in FFRs at all (they are your buddies after all).
- In War Mode on all servers: If your side assists in your kill, they would also not be counted. They would not even get an assisted kill.

Swapping if Trapped:

- Open PvP: You cannot swap with anyone who is in the same war as you (meaning your enemies and your war buddies), but you can still swap with 3rd party people.

- Hardcore PvP: No swapping at all.

Ratillt
28-10-2010, 02:37
no to juz jakis postep widze przy odwracaniu zmian, wklejaj jak mozesz jak najwiecej postow z sensem i crabana

Andarist
28-10-2010, 10:56
generalnie teraz jak zaprosili te nowe 80 osob to sie stworzylo drugie tyle postow co ta poprzednia grupa zrobila w 10 dni i nei nadazam tego ogarniac ;p

Razor_Vis
28-10-2010, 20:14
http://img225.imageshack.us/i/dsc00273c.jpg
8o

Andarist
29-10-2010, 00:06
Nic nie zmeinilo sie odkad zapostowalem te Crabanowskie wypociny, ale temat zostal juz zamkniety i te zmiany zostana wprowadzone w terminie okolo 2 tygodni do gry

teraz rozpoczesto tak zwana faze 2 (od mega gowna, ja zaczeto, czyli probuja zdefiniowac war system dla kazdego rodzaju swiatow), ktora ma sie skupic na war systemie, aby zrobic go bardziej atrakcyjnym etc...

The definition of Open PvP is:

Killing other characters is possible, but restricted.

The war system seems not really in tune with that. So, how should it be possible to "declare wars, but restrictedly"?

1) Is "mutual agreement" ok as basis to go to war here?
2) Should there be any exceptions to the above?
3) What should be the main motivation on Open PvP to fight wars?
4) What kind of motivation should be discouraged here?
5) Is there something that should not be part of Open PvP wars?

Please, do not be too specific but try to formulate very general answers. As an example, I will give you my own view on this:

1) Yes, it still is ok as a general basis. This is one of the restrictions needed here
2) Yes, there should be ways to allow a kind of unagreed war to be started, depending on to be defined preconditions. These wars should have default settings
3) The main reason should be the challenge, for the special cases a reason should be defense / revenge. Also a big motivation could be rankings, maybe even special rewards. Finally, a strong motivation should be benefits for the team / the guild, not the individuals.
4) The aim should never be to harm individuals or even to hunt them off a server, the system should not allow that.
5) -

Now, fire away

Greets
Crab

PS. ROZJEBALO MNIE TO NA LOPATKI

"People have mutual agreement for peace solutions, not for war beggining"

-Terrorist atacks started war agains terrorism.
-Japanesse attacks on pearl harbor made the United States declare WWII to them
-Invaders like Napoleón started wars by invading countries.
-Every action have a reaction.

No offense but WWII didn't get started by the attack on Pearl Harbor...

Sorry, couldn't let that pass.

Is ok, i simply wanted to make a point out of any rl life situation, if u could tell me how did it begin i'll edit my post

taka niewiedza panujaca na swiecie czasem boli jak drzazga w fiucie...

Ratillt
29-10-2010, 02:09
Mozliwe ale nie znam z doswiadczenia, wklej jakies dlugie posty jakis fighterow z kyry czy kogokolwiek kto cos fajnego napisal

Andarist
29-10-2010, 16:49
generalnie wiekszosc osob pisze, ze obopolna zgoda musi byc podstawa, aby zostala podpisana war declaration, jednakze powinny byc od tego odstepstwa, by mozna bylo jakos zmusic trouble makerow do wojny, troche mniej osob pisze, ze zgoda jest niepotrzebna, ale powinny tez byc od tego odstepstwa, zeby nie mozna bylo tego wykorzystywac, nie wiem jednak jak oni chca jakikolwiek system do tego wymyslec, tu raczej potrzebny by byl jakis personalny osad, a nie system, ktory bedzie zliczal kto kogo ile razy zabil lub jakies inne durnoty :/

1) Is "mutual agreement" ok as basis to go to war
here?

No, it simply doesn't work out the way it's supposed to be. Big guilds that dominate server by sheer number and levels can't be forced to war-mode. This is one of the major flaws. In the skull system it's all about level and numbers and that's wrong. It also gives higher level botters (that usually team up with eachother) the advantage over the fair players.

You should be able to force people that are pvp-active to war-mode. I already had an idea about it but it's still incomplete and has many flaws.
It's really hard making a system in which u can force war-mode upon your enemies though a system in which you shouldn't be able to force war-mode upon peacefull minded players.

Edit:
I would like to give an example of it.
We used to be the leading guild of Hiberna, led by Don'tribioni, me and Rosenda (also from this focus group)were vice-leader. At that time Hiberna was a good place for neutral players. We didn't like power abusing and random pking, because it's simply not worth losing your face for (it's not fun ruining someone's day just for a boh, since we had all been kicked out from Lucera we had the experience of being power abused and random pk'd)

At some period of time a big group of Arcanians transferred to our servers. They used to be our friends but it turned out that they were big trouble makers. Also the reason they got kicked out of Arcania. We got into a fight with them. They of course joined our ex-enemy side. They tried fighting with us in war-mode but got completely crushed (even with their bots). And they decided not to use war-mode anymore.

After the disbanding of war-mode we still hold Hiberna for about 4 months. But the fights were so utterly boring that we decided to move to Kyra were there was always war-mode.

This turned into Hiberna being ruled by those trouble makers until this day. Power abusing and random pking has become a big problem in Hiberna. People have offered us 20kk of cash coming back to Hiberna. And kick those guys out. But the simple fact remains they will never use war-mode. They might though, but the moment they start losing they will leave it.

Cause of this my old server is being dominated by some botting kids that power abuse and random pk every day. I would love to kick them out, but we simply can't do it because of the skull system.

This is a big problem that needs to be solved!

As said before peacefull neutrals shouldn't be able to be dragged into war-mode.

Thrill, excitement, Reputation and ofcourse helping out your friends.

Hunting peacefull minded players of a server. Though if someone starts a war he should be able to be hunted off for a certain period of time. That's the risc you should take by joining a war. It's also one of the things that makes a war excitening.

Swapping, 3rd parties healing people involved in war-mode. 3rd parties in general.

I can confirm Wuteva's story,

1) Is "mutual agreement" ok as basis to go to war here?
No, the flaw is before going to war, booth sides have to agree, so a mutual agreement, as it is now, doesn't work.

The sollution is to force people into war-mode, tough the brilliant idea of fixing this, never came up to someone and I think this is rather impossible to fix.

To prevent people from doing what ever they like to, to protect the innocent, to make people behave well to each other, for the thrill and for the competitive motivation to get high and fight.

Innocent getting harmed.

3rd parties healing people that fight inside war-mode,
surrender mode,
3rd parties interferring,

LNS
29-10-2010, 19:51
Zawsze można by było spróbować coś w tym stylu:

- Jeżeli członkowie guildi A zabiją (załóżmy) więcej niż 5 razy w ciągu miesiąca gracza Y z guildi B, albo będą asystowali przy jego śmierci, bądź zdobędą więcej niż 20 fragów na graczach z guildi B - wtedy guildia B będzie mogła założyć ''war declaration'' na wybrany okres czasu (min. 30, max. 180 dni), jednak w późniejszym czasie, żaden gracz danej guildi nie będzie w stanie opuścić swojej ''załogi''.

Oczywiście można założyć, że przy takim systemie, ludzie nie będą zakładać guildi i nie będą narażeni na grzanie PZ'ta po udanych atakach na rywali...

... otóż nie do końca;

- Jeżeli gracz X nie będący w guildi, zabije członka którejś z guildi A więcej niż 5 razy w tygodniu, bądź uśmierci choćby 15 razy członków guildi A, trafi on na ''Hunted/Black'' listę (wyłącznie danej guildi), na okres od 30 do 180 dni... w tym czasie guildia A będzie miała prywatną wojnę z graczem X.
Jeżeli w tym czasie gracz X przyłączy się do jakiejkolwiek guildi B, guildia A będzie miała wybór;
- nadal ''huntować'' gracza A za zabijanie jej członków;
- wypowiedzenie guildi B wojny, bez możliwości odmowy przez guildie B.

Asysta w tych systemach była by liczona tak samo jak zabójstwo.

Inną sprawą jest zaplanowana wojna...
Jeżeli guildia A wypowie wojnie guildi B przy ustalaniu warunków jak:
- długość wojny;
- możliwość zakończenia wojny wcześniej (poprzez zdobycie xxx fragów);
będzie (wymagana) opcja ''nagroda'' - będzie polegała ona na tych, że guildia zakładająca wojnę wystosuje kwotę do wygrania (np. 1.000.000 gp), jeżeli guildia B zaakceptuje dane warunki, połowa pieniędzy (po 500.000 gp) zostanie zabrane z kont liderów danych guildi, a zostaną one wypłacone wyłącznie po zakończeniu wojny (nie po jej rozwiązaniu). Jeżeli któraś guildia zostanie rozwiązana, przeciwna guildia otrzyma 75% (czyli zarobi 25%, przy czym drugie 25% zarobi bank - NPC).

Aby nie dochodziło do śmiesznych sytuacji powinny być z góry ustalone ''minimalne'' kwoty;
Podczas wojny między guildiami posiadającymi do 20 graczy powyżej poziomu 100 minimalna ''nagroda'' musi wynieść 250.000 gp;
20 graczy powyżej 150 poziomu - 500.000 gp;
20 graczy powyżej 200 poziomu - 1.000.000 gp.
Jeżeli w wojnie będzie brało udział więcej niż 60 osób, a choćby połowa z nich będzie miała poziom 100 lub większy, nagroda minimalna wyniesie 500.000 gp...
... pow. 150 lvl (1kk) itd.
Jednak jeżeli różnica między guildiami wyniesie 50% członków, bądź (średnio) 50% poziomów - wtedy słabsza guildia ustala wysokość nagrody, która nie może być mniejsza niż 100.000 gp, ale nie większa niż 1.000.000 gp.

Zapewne są tutaj jakieś luki, ale pisałem pod "natchnieniem".
Ja ktoś to przeczytał, prosił bym o jakąś ocenę... chociaż, może i to nie jest najlepszy pomysł, to na taki wpadłem.
Myślę, że nie gorszy niż CipSoftu.

monohikanin
31-10-2010, 08:24
http://www.speedyshare.com/files/24950705/akcja_1.bmp

--- monohikanin dodał 1 minut i 10 sekund później ---

Jak wstawiac screeny na forum?

--- monohikanin dodał 7 minut i 10 sekund później ---

http://www13.speedyshare.com/files/24950708/download/akcja 2.bmp

http://www13.speedyshare.com/files/24950753/download/akcja 1.bmp

www13.speedyshare.com/files/24950765/download/akcja 4.bmp

--- monohikanin dodał 1 minut i 18 sekund później ---

http:// www13.speedyshare.com/files/24950765/download/akcja 4.bmp

--- monohikanin dodał 1 minut i 14 sekund później ---

http://www13.speedyshare.com/files/24950765/download/akcja%204.bmp

Cz4rny
31-10-2010, 09:30
wybieraj format jpg [;

Dzidzia2
31-10-2010, 09:38
ajajaj ale muca :baby:

Smerfu
01-11-2010, 09:21
Owszem, rle z bloku grali na Kyrze(crugery), troche gra na Harmonii z nich teraz, I paru na Arcanii/Elysii:)

HOOOLSY z harmonii na stadionie i ustawkach tez maja strefe non pvp?

btw po co ktos mialby zapraszac Cie na meeting? jezeli jeszcze na zadnym nie byles a po 20 postach mowiacych o tym ze chcesz sie spotkac na rl widac ze bardzo chcialbys byc na jakis zaproszony (jakis kompleks?) jest to miejsce gdzie sie rozmawia i pije, ewentualnie gdy ja organizuje odwrotna kolejnosc.
A o czym rozmawiac z kims kto sam nie wie co pisze? miales juz nie zagladac na to forum a po dluzeszej przerwie wchodze i widze ze co 2 post jest twoj, miales rozpierdolic furore i boterow a po X miesiacach dzialania nie zabiles mi nawet 1 chara? placzesz ze z serwa wyjebal Cie imargam a w kolejnym ze to bylem ja i jestem taki evul pa chociaz na tibii widzialem Cie ze 3 x w pz,
na meeting to Ty powiniennes pojechac ale z grupa ktora cierpi na pewne zaburzenie nazywane rozdwojeniem jazni,
moze warto zaczac sie leczyc? moze strefe na stadionie pomyliles i wyszedles za linie non pvp, po glowie dostales i tak Ci juz zostalo?

Mateuz
01-11-2010, 13:40
HOOOLSY z harmonii na stadionie i ustawkach tez maja strefe non pvp?

btw po co ktos mialby zapraszac Cie na meeting? jezeli jeszcze na zadnym nie byles a po 20 postach mowiacych o tym ze chcesz sie spotkac na rl widac ze bardzo chcialbys byc na jakis zaproszony (jakis kompleks?) jest to miejsce gdzie sie rozmawia i pije, ewentualnie gdy ja organizuje odwrotna kolejnosc.
A o czym rozmawiac z kims kto sam nie wie co pisze? miales juz nie zagladac na to forum a po dluzeszej przerwie wchodze i widze ze co 2 post jest twoj, miales rozpierdolic furore i boterow a po X miesiacach dzialania nie zabiles mi nawet 1 chara? placzesz ze z serwa wyjebal Cie imargam a w kolejnym ze to bylem ja i jestem taki evul pa chociaz na tibii widzialem Cie ze 3 x w pz,
na meeting to Ty powiniennes pojechac ale z grupa ktora cierpi na pewne zaburzenie nazywane rozdwojeniem jazni,
moze warto zaczac sie leczyc? moze strefe na stadionie pomyliles i wyszedles za linie non pvp, po glowie dostales i tak Ci juz zostalo?

Ad.1 Smerfu, miales hacka czy co? Ze nagle odkopujesz moje posty z przed paru stron i wyskakujesz z ryjem?;) Moj ostatni post to 26 pazdziernika, czyli od 5 dni nie pisalem tu nic bo z tym skonczylem.

Ad.2 Meeting...taaak.... ekhm, co do meetingu, czesto jestem w Poznaniu, a z tego co wiem pare osob tu gra z tego miasta, wiec czemu niemialbym wyskoczyc na piwo i normalnie/na poziomie porozmawiac w rl z Diabllordem czy z kims innym?
Czy masz cos przeciwko temu, boisz sie czegos?

Ad.3 Nie obchodzi mnie ani troche, czy ubilismy(czy nie ubilismy) TOBIE chara czy jakiemus tam innemu z Furory, nie intererere mnie to.

Ad.4
Ogol brode.

Ad.5 Słońce jest żółte, trawa zielona, powtarzaj:)

elo

Rixari
01-11-2010, 18:26
http://www10.speedyshare.com/files/24974843/download/Trzysta.jpg

Szyychu
01-11-2010, 18:27
Co od rana cisniesz Matiego ? Ktos Ci nie dal wieczorem ? I wstales lewa noga ?HieHieHie

Cz4rny
01-11-2010, 20:49
Ad.1 Smerfu, miales hacka czy co? Ze nagle odkopujesz moje posty z przed paru stron i wyskakujesz z ryjem?;) Moj ostatni post to 26 pazdziernika, czyli od 5 dni nie pisalem tu nic bo z tym skonczylem.

Ad.2 Meeting...taaak.... ekhm, co do meetingu, czesto jestem w Poznaniu, a z tego co wiem pare osob tu gra z tego miasta, wiec czemu niemialbym wyskoczyc na piwo i normalnie/na poziomie porozmawiac w rl z Diabllordem czy z kims innym?
Czy masz cos przeciwko temu, boisz sie czegos?

Ad.3 Nie obchodzi mnie ani troche, czy ubilismy(czy nie ubilismy) TOBIE chara czy jakiemus tam innemu z Furory, nie intererere mnie to.

Ad.4
Ogol brode.

Ad.5 Słońce jest żółte, trawa zielona, powtarzaj:)

elo

1 sam sobie zaprzeczasz, weź wkońcu w swoim łbie włącz tryb "myślenie"
2 nie porozmawiasz na poziomie, bo po prostu nie umiesz
4 jakiś kompleks?

LNS
01-11-2010, 20:49
@Rixari
Gratulacje 300 :cup:
@Szyychu
Ten twój post jest, że tak powiem pojebany... zacznij żyć.

Cz4rny
01-11-2010, 20:52
http://www10.speedyshare.com/files/24974843/download/Trzysta.jpg

hmm, czyżby ci screen nie wyszedł, że musiałeś wkleić advance? ; o

Dzidzia2
01-11-2010, 22:30
hmm, czyżby ci screen nie wyszedł, że musiałeś wkleić advance? ; o

botBOTbOtBoTBOtboTbotBOTbOtBoTBOtboTbotBOTbOtBoTBO tboT?
:baby::baby::baby:

Rixari
01-11-2010, 23:07
Tak Gredert wyszedl :(

Monstera ktorego mial mi kumpel dobic, dobil jakis nub (26 druid)

http://www12.speedyshare.com/files/24981396/download/300%20levelik.jpg

Tutaj orginal xD

@Rixari
Gratulacje 300 :cup:
......

Dzieki =)

MMApanowieMMA
02-11-2010, 21:05
lukasz92 idziesz na hifi bande w piatek?

Mateuz
03-11-2010, 00:25
Powiem tyle, wbilem rs na Shok Lenie i na Grooszku, jeszcze jest Averatherio, Magnamortus, Typhlo i Stoqu. Ogolnie te Wasze akcje nie robia na mnie wiekszego wrazenia jezeli chodzi o to by zaistniec. Czy Wam to wychodzi? W Waszym mniemaniu napewno. Macie z tego niesamowita radoche i jakies tam profity, nie zaprzecze. Z mojego punktu widzenia wbijanie tych rsow dalo mozliwosc wybicia Was, co dla mnie nie jest jakas wielka przyjemnoscia, no ale nie czuje dalej tego "pieca" co mieliscie wprowadzic, nie czuje sie dalej zagrozony, a chyba o to chodzilo.

Powiem tyle, juz mozesz sie czuc.

Infamia
Nov 02 2010, 23:23:37 CET Slain at Level 222 by Alin Meneia, Elen Garon, Furor seba, Ghan Asty, Jarius Satorrida, Lasone and Salverd.

Niespodzianka dnia:
Ratilt
Nov 02 2010, 19:25:13 CET Killed at Level 226 by Estgor.

Bonusy: (:D)

Miilaa
Nov 02 2010, 12:41:27 CET Killed at Level 79 by Furor seba, Salverd and Vedil.

Ravil
Nov 02 2010, 14:14:42 CET Killed at Level 53 by Maly Jajamiomate and Vedil.

Fabrani
Nov 02 2010, 19:43:47 CET Slain at Level 96 by Alin Meneia, Jarius Satorrida, Kroos, Lue, Monohikanin, Salverd, Vedil and Xosq.

Diabolica
Nov 02 2010, 22:09:17 CET Killed at Level 89 by Elen Garon, Jarius Satorrida, Jay Butson and Vedil.

Nov 02 2010, 22:10:35 CET Slain at Level 88 by Elen Garon, Jarius Satorrida, Jay Butson, Salverd and Vedil.

Feel the PIEC.

Cz4rny
03-11-2010, 06:13

Infamia
Nov 02 2010, 23:23:37 CET Slain at Level 222 by Alin Meneia, Elen Garon, Furor seba, Ghan Asty, Jarius Satorrida, Lasone and Salverd.

Niespodzianka dnia:
Ratilt

Miilaa

Ravil

Fabrani
Nov 02 2010, 19:43:47 CET Slain at Level 96 by Alin Meneia, Jarius Satorrida, Kroos, Lue, Monohikanin, Salverd, Vedil and Xosq.

Diabolica
Nov 02 2010, 22:09:17 CET Killed at Level 89 by Elen Garon, Jarius Satorrida, Jay Butson and Vedil.

Nov 02 2010, 22:10:35 CET Slain at Level 88 by Elen Garon, Jarius Satorrida, Jay Butson, Salverd and Vedil.

Feel the PIEC.

na moje to Infamią padł Karol, a nie Łukasz xd

Khazul
03-11-2010, 07:14
ciezko zeby sorc co ma 1,2k hp nie padl od 6 sdkerów... pomijajac fakt ze mam teraz akurat 7 dni wolnego bede active 24/7 a ze w 6 wbiliscie na mnie unjusty to w 6 macie przepierdolone :) zreszta w nocy spadlo mi rarow na 250k, takze jak narazie 300 do przodu z 2 dedami :D

monohikanin
03-11-2010, 07:14
Gz chłopaki :D:D::D:D

Mateuz
03-11-2010, 10:33
ciezko zeby sorc co ma 1,2k hp nie padl od 6 sdkerów... pomijajac fakt ze mam teraz akurat 7 dni wolnego bede active 24/7 a ze w 6 wbiliscie na mnie unjusty to w 6 macie przepierdolone :) zreszta w nocy spadlo mi rarow na 250k, takze jak narazie 300 do przodu z 2 dedami :D

MAMY PRZEPIER*OLONE!8o
A kiedy nie mielismy?:D
Co wkoncu trafilismy na gruba rybe a nie na pionka na 200+?:D

To jest historyczny frag:D
Nie chodzi o to ile zarobiles, ile odrobiles(raczej nie odrobiles) itd, bedziesz na filmiku, zeby szersza publicznosc mogla zobaczyc jak pada Infamia:)

No i Imargam to jednax Snorlaax. Co Imcio boisz sie z Veltaxia pisac? xD
W*****les sie?
Tak Iro Ochrona i Zgredert to moje chary.

Zawsze odpisywales, BA nawet sam pierwszy pisales:) Normalnie bym nie napisal tego.
Teraz jak ostatnia ciota, CHOWASZ SIE ZE WSTYDU! xD
"Co tam sebus?"
"Czesc sebus"

WSTYD I HANBA!

Nie ma jak jaja na forum cieciu.

Ratillt
03-11-2010, 11:05
tez chce zobaczyc filmik jak mi palicie suppliesy zeby zabic 1 charem X(X(;(;(:(;(:(

@pawel
pierdol sie na ryj i..

Yafls
03-11-2010, 17:07
Looooooooool Wydalo Sie Ze Imargam To Snorlaax????????????????????????????????? O Kurwaaaaaaaaaaaaa Naprawde To On ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Andarist
04-11-2010, 00:11
Nie moge w to uwierzyc... moj wypracowany tak dlugo swiatopoglad legl w gruzach

Diablord
04-11-2010, 14:01
Frag na Infamii to juz cos, ale chcialbym zobaczyc filmik zeby ocenic co ciekawego Karol zrobil.

Dzisiaj wielki mecz.

http://www.youtube.com/watch?v=ww3o2hIuekc&feature=player_embedded

Jak sie stadion podoba?

bulbazaur
04-11-2010, 14:28
Stadion jak stadion, szalu niema...

a co do meczu to stawiam na gladkie 5-6 do zera ! CITY NOKAUTUJ KOTORA! BAKERO NA BARYKADY A FUROR SEBY ZA KASTETY I NA USTAWKI MARSZ! MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ !

Khazul
04-11-2010, 20:20
Frag na Infamii to juz cos, ale chcialbym zobaczyc filmik zeby ocenic co ciekawego Karol zrobil.

Jak sie stadion podoba?

tyle zrobilem ze siedzialem przy konsoli, reszte dopisz sobie sam

niewiem co to za podniecanie sie ze mnie zabili, jakby to bylo niemozliwe?

Sienx
04-11-2010, 21:13
Wygrało serce a nie kasa

LNS
04-11-2010, 22:04
Dzisiaj wszyscy jesteśmy Lechitami.
A tak na poważnie to byłem fenomenalnie zachwycony grą Poznaniaków.
W moim sercu jest miejsce na jeden klub piłkarski i jest to rywal zza miedzy drużyny, która nie była dzisiaj drużyną i przegrała 1:3 i to cieszy.
Czy Lech zajdzie dalej? Z taką grą półfinał na 100%
A co do Anglików... słabizna. Roberto nie zrobił drużyny, ale kto by zrobił z bandy gwiazd zarabiających gigantyczne sumy...
Radykalni kibice City nigdy nie wybaczą sprzedaży S.Irlanda... i jakoś mnie to nie dziwi... nie tylko kasa.

Diablord
04-11-2010, 22:36
Nie moge sie ogarnac po tej imprezie. Jeszcze nie dotarl do mnie ten wynik. Szkoda, ze nie bylo mnie na stadionie. Karol kazdy mogl pasc, zwlaszcza 220 ms. Ale chociaz raz udalo im sie ubic jakis ciekawszy nick.

Khazul
04-11-2010, 22:58
idac tokiem myslenia zjeba seby musialbym sie brandzlowac 20 lat po zabiciu taifuna na port hope....

Smerfu
04-11-2010, 23:39

Infamia

Niespodzianka dnia:
Ratilt

Miilaa

Ravil

Fabrani

Diabolica

Feel the PIEC.

23:21 Yubov [252]: a gdzie furor seba, padl i juz sie na forum napina?:p
23:21 Dercos [46]: nie ma kasy
23:21 Salverd [46]: nie wraca
23:22 Mefisto Kormoran [47]: Bo to pion
23:22 Salverd [46]: bo kasy
23:22 Salverd [46]: nie ma
23:22 Salverd [46]: na travel
23:22 Salverd [46]: ;d

<3

Mateuz
05-11-2010, 00:49
W0w padlem i nie mialem kasy na travel z yala a ze reszta byla na akcji to nie byla w stanie wyslac;) proste.

Thenea Cath
Nov 04 2010, 23:08:06 CET Slain at Level 195 by Alin Meneia, Dercos, Elen Garon, Ghan Asty, Nymusis, Salverd and Zmroziony Ziomus.

KTO WYGRAL MECZ? LECH! KTO?! LECH!!! KTOO?! LECH LECH LECH!!!!

elo

ps. smerfu a co Ty tak nagle zaczynasz pociski w moja strone ostatnimiczasy?:) czyzby cos sie stalo?xD

Syf_Zor
05-11-2010, 08:05
Muszę przyznać, że jestem kibicem Legii ale oglądałem z kumplami mecz Lecha na urodzinach ziomka. Jak strzelali gole ManCity to myślałem, że mnie ze szczęścia wyjebie w kosmos :D Wreszcie ktoś pokazuje klasę jeśli chodzi o Polską piłkę nożną! :D
http://www.youtube.com/watch?v=0MV4jazm0fQ haha MOLEŃ!

Diablord
05-11-2010, 11:14
http://www.youtube.com/watch?v=uAa5qim8kyY moge tego gola ciagle ogladac. Gdybyscie widzieli jak sie cale miasto bawilo na rynku itd. Jak Wisla grala kiedys w pucharach tez jej kibicowalem.

Mateuz
05-11-2010, 11:39
i dla takich chwil warto byc kibicem. Okno pierwsza klasa.

W Poznaniu po zdobyciu mistrzostwa na rynku bylo kurwa peeeelno nas.
Nie szlo przejsc, slupy itd wszystko oblężone hehe
Mamy wspanialych kibiców, wspanialy stadion, jestesmy mistrzami Polski, mamy najlepszych kibicow w kraju i zaczynamy prezentowac swiatowy poziom.

Jestem dumny...

Sienx
05-11-2010, 12:26
I tak najlepszych kibiców ma Legia więc się nie jarajcie xd

a tak na serio to oczywiście kibicowałem Lechowi chociaż za nimi nie przepadam ale strzelali bramki odwiecznemu rywalowi United

P.S
Dobrze ze w pucharach nie gra Wisła bo bym miał dylemat

Cz4rny
05-11-2010, 18:09
Nie moge sie ogarnac po tej imprezie. Jeszcze nie dotarl do mnie ten wynik. Szkoda, ze nie bylo mnie na stadionie. Karol kazdy mogl pasc, zwlaszcza 220 ms. Ale chociaz raz udalo im sie ubic jakis ciekawszy nick.

nie raz;p
raz padł infamia, raz infamia nitroraptor xDDD

montura
05-11-2010, 21:23
http://zapodaj.net/e22f36f44b4e.jpg.html

Nie umiem wklejac screenow wiec daje link.

Andarist
05-11-2010, 21:33
To podobno jest definicja war systemu na swiecie PvP, sam jeszcze nie czytalem

War System on Open PvP

General definition

The war system on Open PvP has 2 functions:

1) It may be used as an additional game option. This use should have as little bearing on other players who do not want to fight wars as possible. As such, the war system will help provide statistical data about the wars, a systematic framework for the negotiations and a systematic way to assess and rate the outcome for highscores.
2) The system should also allow to be used in order to seek justice against those who deserve it. As such, the war system on Open PvP should function as an escalation to the skull system.

Supported motivation to use the war system

1) Players should use the war system for fun, to add some variety to their game experience and to find a new challenge. Additional motivation may be given through certain rewards and highscores / leader boards. However, the rewards must not bring abusable advantages over players who decide against using the war system.
2) Teams of players who have suffered wrong by other players may want to use the second function to seek justice / revenge.

Discouraged motivation to use the war system

1) Goals to permanently hunt someone off a server, to execute absolute rule and power over a community or to force your own rules upon a server is generally discouraged. It is especially not considered a wanted motivation to define ones own reward by the losses of the opponent. Therefore, maximizing your opponents losses is strongly discouraged.
2) Even if seeking justice is supported, the punishment should be limited. It is discouraged to define justice by the individual losses of a character, especially by a total destruction of an opponent. Justice should be limited to within the game. It is not accepted to be just if someone can not play the game anymore at all.

Starting conditions

1) As an additional game option, wars and winning conditions can be negotiated based on mutual agreement. This kind of agreement will allow all guilds to interact within the war system regardless of their team strengths. However, the possible rewards in highscores will differ depending on the team strengths and the fairness.
2) If certain conditions are met within the skull system between teams of players, one team may decide to declare an automated war against an offender or a team of offenders. In this use, the system will automatically define winning conditions and possible rewards for highscores.

Features that need changing

- Conditions for surrender / abilities to disband a guild during war
- Leaving conditions of members of war guilds during war
- Interference with wars by outsiders (3rd party characters)

New features that are needed

- The exact definition of the preconditions to a one-sided war declaration based on events in the skull system. This has to ensure that real neutral guilds or players may never be forced into such a war.
- A good system to judge war guilds and fighers for highscores.
- Fitting rewards for Open PvP war guilds.
- A system to allow war teams to be built out of more than just one guild per side (~alliances).

Delirium_89
07-11-2010, 01:13

Mamy wspanialych kibiców, wspanialy stadion, jestesmy mistrzami Polski, mamy najlepszych kibicow w kraju i zaczynamy prezentowac swiatowy poziom.

Jestem dumny...

tylu popieprzonych tybijczyków tam było ;( ?

Cz4rny
07-11-2010, 08:46

Jestem dumny...

a co to za swiatowy poziom, jak po meczu podobno idziesz i sie na*******asz?
hmm, teraz co zrobisz?
zapewne jak zwykle sam sobie zaprzeczysz
gogogogogogo

Eipo
07-11-2010, 12:30
do zjeba Karola.
napisałeś otóż niedawno, że:

idac tokiem myslenia zjeba seby musialbym sie brandzlowac 20 lat po zabiciu taifuna na port hope....

a tu taki suprise:

Youen

Inhabitant of Galana
Profession: Knight
Level: 294

Nov 25 2007, 07:57:56 CET Killed Taifun Devilry at Level 267 ok

Forever trusting who we are
and nothing else matters.

od 2 lat już się jak to Ty mówisz "bryndzlujesz" że zabiłeś Taifuna na 267 lvlu 3 lata temu a do innych się przypier.dalasz. Więc zamknij w koncu pizd.e bo już nie idzie czytać Twoich postów. Jesteś typem człowieka który w życiu już nic nie osiągnie więc odpier.dol się od innych. Zabieraj stąd swoje zabawki i idź bawić się gdzies indziej. Dziwie się że Twoi starzy dalej Cię utrzymują, takiego kretyna bez przyszłości...

edit.
PS. Czekam z niecierpliwością na ripostę.

Mateuz
07-11-2010, 12:53
@up
Potwierdzam.

Eipo, no ale co zrobisz, oni juz tacy sa ich nie zmienisz. Robia bajzel, kozacza a gdy znajdzie sie ktos lepszy od nich to i tak mowia ze to gówno.

Spojrz np na Grederta, napisalem normalnego posta odnosnie mojego ukochanego Lecha, mowie ze wreszcie Lech zaczyna prezentowac swiatowy poziom bo to wszyscy zaczynaja zauwazac, gramy coraz lepiej, wszystko ladnie pieknie bez spinek a ten K*%$@#&*s!!! nagle mi wyjezdza z tekstem "a co to za swiatowy poziom, jak po meczu podobno idziesz i sie na*******asz?"

"hmm, teraz co zrobisz?
zapewne jak zwykle sam sobie zaprzeczysz?"

bla bla bla bla...bo cos mu nie pasuje.

Ale sa tez niektorzy z ktorymi pisalem w Tibii i musze zmienic o nich zdanie np. o Andariscie. Jest do pogadania i jest calkiem spoko.

No ale nie wszyscy tacy sa.

Dobra, teraz o tym co sie stalo o 2 w nocy na VT.

"Caly blok sie pali, chwila zaraz bedziemy"
"Koles splonal caly na balkonie, nie wierze"
"Ide zobaczyc poczekajcie"

http://wiadomosci.onet.pl/wiadomosci/lubuskie-dwaj-bracia-zgineli-w-nocnym-pozarze,1,3775011,wiadomosc.html

http://www.youtube.com/watch?v=Zhi71XaNUfI

Tu jest filmik z pozaru, pewnie nakrecony przez jednego z naszych nieustraszonych Camerzystów.

Pk team z Furory jest wszedzie, pozdro:D

Ktos nawet krzyknal "Furora pk team górą" podczas krecenia reportazu :D

Piecung jest wszedzie hehe:D

Zartuje, wszystko na spokojnie:P

monohikanin
07-11-2010, 17:09
http://www12.speedyshare.com/files/25068713/download/bez%C2%A0tytu%C5%82u.bmp

LNS
07-11-2010, 18:20
@monohikanin
No i co ''motyla noga'' ma oznaczać to twoje zdjęcie? Radość, że trafiłeś za 200+ czy co? A już wiem! Chciałeś się pochwalić, że używasz Avasta! (...)

btw.
Liverpool 2:0 Chealse (po 45 min.):cup:

Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem, nawet gdy jest moim wrogiem.

monohikanin
07-11-2010, 18:30
Zgadles :D::D:

Dzidzia2
07-11-2010, 19:41
Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem, nawet gdy jest moim wrogiem.
maslo maslane
mysl co piszesz dalnie :baby:

LNS
07-11-2010, 21:49
maslo maslane
mysl co piszesz dalnie :baby:

Wróg (Liverpool) mojego wroga (Chealse), jest moim przyjacielem (w tym danym meczu), nawet gdy jest moim wrogiem (zażyłości historyczne).

Pozdrawiam daUnieB)

btw.
Już tylko 2 punkty!:cup:

Dzidzia2
07-11-2010, 22:08
Pozdrawiam daUnieB)
LNS daŁnie [lub downie] (a nie "daUnie" dałnie, naucz sie pisać) zryte masz rozumowanie i jeszcze sie bronisz :D
nie pisze sie "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem, nawet gdy jest moim wrogiem" bo to jest k***a jak MASLO MASLANE
zycze zdrowia dałnie :baby:

@down (dałn xd)
"sarkastyczne zastosowanie pisowni" w tamtym? HaAHahAhaahahAHAHAhaaha kon by sie usmial :kon: gz ladny self-knockdown

LNS
07-11-2010, 22:33
LNS daŁnie [lub downie] (a nie "daUnie" dałnie, naucz sie pisać) zryte masz rozumowanie i jeszcze sie bronisz :D
nie pisze sie "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem, nawet gdy jest moim wrogiem" bo to jest k***a jak MASLO MASLANE
zycze zdrowia dałnie :baby:

1. Mogę pisać na cIEBIE jak mi się żywnie podoba, bo kim ty niby jesteś... daUnie.

2. Masło maślane to jest dla tak prymitywnych i zamkniętych umysłów jak tWÓJ, oraz równie nadętych ego jak tWOJE.

3. Ja się nie bronie, tylko tłumacze jakiemuś daUnowi (nie potrafiącemu zrozumieć sarkastycznych zastosowań pisowni), o co chodziło w rzeczowym zdaniu.

4. Dziękuję za życzenia. Również pozdrawiam ciepło i życzę sukcesów w życiu osobistym jak i zawodowym.

Cz4rny
07-11-2010, 23:34
Wróg (Liverpool) mojego wroga (Chealse), jest moim przyjacielem (w tym danym meczu), nawet gdy jest moim wrogiem (zażyłości historyczne).

Pozdrawiam daUnieB)

btw.
Już tylko 2 punkty!:cup:

pierdol, pierdol, posłuchamy
taki wróg hmm, powinieneś coś o nich chyba wiedzieć?
a przynajmniej potrafić napisać nazwe klubu ; o

LNS
08-11-2010, 17:48
pierdol, pierdol, posłuchamy
taki wróg hmm, powinieneś coś o nich chyba wiedzieć?
a przynajmniej potrafić napisać nazwe klubu ; o

Odezwał się największy przydupas wszystkich sporów.

1. Nikt cIĘ nie pyta o zdanie.
2. Nikt cIĘ nie zaczepia, co oznacza, że jESTEŚ osobą mało wartościową, ale musisz się wp*******ć.
3. jESTEŚ godny pożałowania, ale możesz lizać dziadzi kimkolwiek oN jest... na pewno jest kimś więcej od cIEBIE... n/c
4. Jeśli nie mam do kogoś szacunku (tak jak do Chelsea Londyn, to piszę ich nazwę błędzie i z pogardą...), więc nara Cz@rna

Rixari
09-11-2010, 11:50
A tutaj nadal sie nic ciekawego nie dzieje =[
Moze byscie mogli nagrywac chociaz filmiki z akcji?
Nie robi czy porazka czy nie poprostu nagrywajcie I wstawiajcie ;D

Mateuz
09-11-2010, 14:56
Nagrywamy nagrywamy, juz niedlugo bedzie mozna podziwiac nowe camy:p

Szyychu
09-11-2010, 14:57
na carlin

http://www.speedyshare.com/files/25101484/Majku.owned.cam

na yala

http://www.speedyshare.com/files/25101510/FURORAAKCJA.cam

Rixari
09-11-2010, 17:37
No to good .

Kiedy bedziecie konwertowac na Youtube? O ile wgl ;p

Mateuz
09-11-2010, 19:15
juz niedlugo bedzie, mam nadzieje ze sony vegasem albo czyms innym bedzie robiony+fajne efekty i muza, wtedy byloby GIT.

Rixari
09-11-2010, 19:31
No to good ;)
Czekam nie cierpliwie. hehe ;D

Cz4rny
09-11-2010, 22:53
ja też czekam niecierpliwie [;

Rixari
10-11-2010, 14:18
Gredert nauczyciel Polskiego...
Strzezcie sie :D :D

Andarist
10-11-2010, 19:45
polskiego, jesli juz :>

bulbazaur
11-11-2010, 10:46
Furora Awards 2010!

ZAPRASZAM!

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3216833

Cz4rny
12-11-2010, 11:19
Furora Awards 2010!

ZAPRASZAM!

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3216833

przykro nam z powodu Twojego bana;<

Andarist
12-11-2010, 11:43
bulbazaur , na zawsze w naszych forumowych sercach ='(

Mateuz
13-11-2010, 10:36
Niby sam jest w supporcie pl, a i tak nie przestrzega zasad. To jest robione na pokaz;p i calkiem smieszne:D

Dzis ZNOWU jestem w P-ń:) wiec prosze Diabllorda o kontakt ze mna w grze badz na tym forum.

Dedoctor
13-11-2010, 14:37
Nie chce być niemiły ale, nie "niecierpliwie" tylko "z niecierpliwością"

Toffina
14-11-2010, 13:18
http://www.speedyshare.com/files/25178491/Eltanskara.cam

Male peka na Aurea przez graczy z furory "Przeniesionych"

Mateuz
14-11-2010, 14:55
pozdrow Silverosa tam:D PK musi byc:P we RIDE here;p

Silverr
14-11-2010, 15:40
=)
Co tam Panowie slychac? :)

Mateuz
14-11-2010, 16:29
good napisz mi na prv na furorze jak bede:D

Cz4rny
14-11-2010, 18:22
dajcie cama plax z dzisiaj

Mateuz
14-11-2010, 18:57
Nov 14 2010, 17:34:39 CET Killed Niki Naruto at Level 62 ok
Nov 14 2010, 17:33:48 CET Killed Tytopith Erian at Level 80 ok
Nov 14 2010, 17:16:31 CET Killed Razoox at Level 103 assisted
Nov 14 2010, 17:15:31 CET Killed Laqpat at Level 156 assisted
Nov 14 2010, 17:15:12 CET Killed Ben Delat at Level 116 ok
Nov 14 2010, 17:14:13 CET Killed Neutilius at Level 74 assisted
Nov 14 2010, 17:14:01 CET Killed Dobry Chlopak at Level 112 ok
Nov 13 2010, 18:12:11 CET Killed Wladek wielki at Level 93 ok
Nov 13 2010, 17:30:53 CET Killed Szulerson at Level 16 assisted
Nov 13 2010, 13:57:13 CET Killed Kilava Onas at Level 130 unjustified
Nov 13 2010, 13:34:40 CET Killed Angry Mastiff at Level 91 unjustified

To tylko moje zdobycze z 2 ob.

Chcialem tez skrytykowac pewne osoby, ktore mowily ze Open Battle bedzie na pewnych zasadach, lvl max, itd. itp.

Po naszej wygranej okazuje sie ze wpada Rixari i inne takie tam i chca nas wyciac?
To jest przegrana z honorem? Zamiast odejsc i przyznac nam zwyciestwo, nie moga zniesc ze przegrali.
Ale i tak bylo dobrze, bo wygrywamy obki.
Najlepszy byl frag na Laqpacie, biegnie south south south, paral, exura i zaczyna raszback w nasza strone, poczym trap, 4 sekundy i gleba o.0

Ps. Ima, jak sie na venore uciekalo?

Nic soba nie prezentujecie, przynajmniej Imargam, bo ma tylko lvl i to wszystko.

Razor_Vis
14-11-2010, 19:50
Taifun Devilry

Nov 14 2010, 18:48:20 CET Slain at Level 347 by Elenry, Eton Alchiany, Kosmata Reka, Noconopo, Vixasa, Wizirinho and Yariska.

HaHaHaHaHaHA

oto Cam
http://www.speedyshare.com/files/25190048/Taifun_spi.cam

Mateuz
14-11-2010, 20:09
jedziemy z nimi na dwa fronty:D tak trzymac;p

Cz4rny
14-11-2010, 20:15
Taifun Devilry

Nov 14 2010, 18:48:20 CET Slain at Level 347 by Elenry, Eton Alchiany, Kosmata Reka, Noconopo, Vixasa, Wizirinho and Yariska.

HaHaHaHaHaHA

oto Cam
http://www.speedyshare.com/files/25190048/Taifun_spi.cam

z czego teraz sie te camy ogląda? jakim programem?xd

Razor_Vis
14-11-2010, 20:29
http://bynacam.com/

Andarist
14-11-2010, 21:32
tez bym jaral dupcie, jakbym zabil 347 maga na bocie :o

Cz4rny
14-11-2010, 22:00
Razor dzięki za link

Furorze!
ja wiem, że rozjebaliście wszystkich na ob, ale daj plx cama, bo chcę sie czegoś od was nauczyć, to ogarnianie itd, też tak chce!

z racji, że znam twoją odpowiedź, która brzmi iż nikt nie nagrywał, więc

gówno prawda, dostaliście po dupie i nie chcecie dać cama, proste, łamie to również twoją teorie, że ludzie od nas przegrali
tyle ode mnie

cya ;);)

--- Cz4rny dodał 13 minut i 11 sekund później ---

http://www.speedyshare.com/files/25178491/Eltanskara.cam

Male peka na Aurea przez graczy z furory "Przeniesionych"

chłopak nie ogarnia nowego [non]pvp więc padł ;d

Razor_Vis
14-11-2010, 22:27
Wrzutka na Youtuba z deda Taifuna by Kosmata Reka
http://www.youtube.com/watch?v=p3KhuvC-dLM

Diablord
14-11-2010, 23:55
Niby sam jest w supporcie pl, a i tak nie przestrzega zasad. To jest robione na pokaz;p i calkiem smieszne:D

Dzis ZNOWU jestem w P-ń:) wiec prosze Diabllorda o kontakt ze mna w grze badz na tym forum.

Bylem na meczu ;], gdybym w weekend czytal forum to dalbym znac. Laqpat aka Nitro to moj RL, zaraz zadzwonie i go pocisne, ze padl xD Szkoda ze nie slyszalem na vt jak sie poci po dedzie.

Mateuz
15-11-2010, 12:04
Razor dzięki za link

Furorze!
ja wiem, że rozjebaliście wszystkich na ob, ale daj plx cama, bo chcę sie czegoś od was nauczyć, to ogarnianie itd, też tak chce!

z racji, że znam twoją odpowiedź, która brzmi iż nikt nie nagrywał, więc

gówno prawda, dostaliście po dupie i nie chcecie dać cama, proste, łamie to również twoją teorie, że ludzie od nas przegrali
tyle ode mnie

cya ;);)

--- Cz4rny dodał 13 minut i 11 sekund później ---

chłopak nie ogarnia nowego [non]pvp więc padł ;d

Ehhhh jacy niektorzy ludzie sa tępi z tego servera...cam jest Gredercie wiec bez nerwów:D
Wygralismy party battle i o to chodzilo, spychalismy was na venore lapiac Laqpata i innych takich tam...

http://www.youtube.com/watch?v=AqREWAnQFmo

Ktos nagral filmik z ostatniego ob:> ^
ale znajdziemy cama to damy jeszcze
Zwyciestwo!
Elo,ogarze:D

Razor_Vis
15-11-2010, 17:39
Furor patrząc co się dzieje na furorze nie macie za dużych szans by wygrać. Ale gdybyśmy zjednoczyli siły razem możemy coś zdziałać :)

Jeżeli jesteście chętni piszcie do Liderów naszej gildi :).

Liderzy : Iskath Cecehgyno, Yariska , Cilvero

Andarist
15-11-2010, 18:32
Aniolki Andiego pozdrawiaja kazdego, kto zechcialby sie przeniesc :)

monohikanin
15-11-2010, 18:35
O kurwa nawet taif padl:D

Jechać z tym koxem xD

Szyychu
15-11-2010, 19:38
@pandoria

oplacacie transfery?

Diablord
15-11-2010, 23:02
Zmiany w pvp oznaczaja, ze teraz max 3 osoby moga wbic unjusta na kims? 40%+40%+20%=100% hp?

Dzidzia2
19-11-2010, 21:52
kolejny pokemon pokonany przez Slythie :D :baby:

123spoko
20-11-2010, 14:17
http://i1100.photobucket.com/albums/g402/daarkos/2221.jpg

http://i1100.photobucket.com/albums/g402/daarkos/222.png

oto jak chłopaki sobie noobami szaleją starając się uzyskać jakieś śmieszne pierdoły typu bohy a na wszytko mają wytłumaczenie, że niby im nooba pogoniłam z DC. Teraz pozostaje pytanie, gdzie macie ss lub cokolwiek co poprze wasze gadanie nt wygonienia waszego newbie.
Dla mnie to był zwykły random.
Pozdrawiam~

LNS
20-11-2010, 16:11
Daark'Angel to char Xamian i Wofinix
Byłem z nimi w guildi i Xamian chciała, żeby dodać tego chara bo to jej noob.

Khazul
20-11-2010, 17:18
:swe: chuj kogo obchodza jakies pleby expiace na catedrze ?? :kon:

Mateuz
20-11-2010, 17:49
@up

Uspokoj sie i przestan prowokowac.

Co do screenow, jestem ciekaw czy ta sytuacja zostanie zignorowana czy moze zostanie jakos rozpatrzona;)

~123spoko
Jesli ten Yurichi itd to jakies nooby kogos z Vis to moze sie okazac ze nic nie da sie zrobic. Oni tylko tak pisza ze staraja sie likwidowac PA, no i prosze zobaczymy czy ujdzie im to na sucho (znajac zycie tak)...

123spoko
20-11-2010, 18:08
pleb to twoje 2 imie, a expie gdzie mi sie podoba chociaz tam przez chwile nie biegaly wasze boty... a char ma new właścicielke

LNS
20-11-2010, 18:52
pleb to twoje 2 imie, a expie gdzie mi sie podoba chociaz tam przez chwile nie biegaly wasze boty... a char ma new właścicielke

Jak by miał new właścicielkę to byś tego tak nie bronił/a bo byś miał/a to gdzieś.
Druga sprawa to to, że znajomy wczoraj z tobą o tym rozmawiał (tzn. z tobą i nadal Daark był postacią dziewczyny która gra postacią o nicku Xamian a jej rl gra postacią o nicku Wofinix).

Razem byli w guildiach i teraz nie wal lulka że to nie twój char....:blazen:

Jak pamiętam wszyscy wołali na ciebie Pati i taki miałaś comment w guildi, więc Wofinix mając comment (Tele) musi się tak zwać - chyba.
... wiadomo, nazywasz Kazula plebem to się będziesz wyłgiwać, ale co by nie mówić to On (jakim chamem by nie był i ile by nie bocił) walczył więcej o to, żeby takie oszusty jak ty mogły tu grać... do czasu:Ork:

123spoko
20-11-2010, 18:59
nie wiem jaki masz problem ze sobą ale tego char ama kto inny, a passy do niego z 5 osób więc pierw się zorientuj w temacie, a potem komentuj tyle z mojej strony ;] a ssy zostały tu dane aby zdementować wszelkie pierdolenie o tym, że Pa przez Vis i Dusk jest w jakimś stopniu zniejszane więc pomyśl...

LNS
20-11-2010, 19:07
nie wiem jaki masz problem ze sobą ale tego char ama kto inny, a passy do niego z 5 osób więc pierw się zorientuj w temacie, a potem komentuj tyle z mojej strony ;] a ssy zostały tu dane aby zdementować wszelkie pierdolenie o tym, że Pa przez Vis i Dusk jest w jakimś stopniu zniejszane więc pomyśl...

I nadal brniesz... teraz już jestem pewien że to ty.
Zawse Xamian gadała, że tylko ona i Wofinix ma chary do Daark'...
Teraz, że ma 5 osob....
a i jeszcze wczoraj byl tylko jej a dzisiaj juz czyjs inny.
Najlepiej niech sobie to z nią(czyt. Tobą) wyjaśnią w grze.

Khazul
20-11-2010, 19:12

na 2 mam Sylwester, jak Stallone wiec nie kozacz bo zniszcze cie z :elf: jak Rambo

Cz4rny
20-11-2010, 21:05

pleby to wy wszyscy jesteście
yurichi to nikt z vision, to jedynie jak sie nie myle rl dili eoo
btw, na chuj nam to wklejasz na forum?
na screenie jest wyraźnie, że mówisz iż jesteś od Beartina
zamiast jemu to dać, to dajesz screena na forum jakby kogoś tutaj twój los obchodził i komuś sie chciało w tej sprawie z liderami kontaktować :baby::baby:

Palladyn of nile
21-11-2010, 01:00
Oh kochana Furora ;) nie wierze, że ktoś jeszcze korzysta z tego umierającego forum. Ale cóż miło było troche sie pobawić na Furorze ;) jakbyscie nie musieli podbudowywac swojego EGO wpadając po fun party OB mainami to bysmi sie mogli troche dłuzej pobić i obie strony by miały z tego fun ;)

co do filmikow bo widze, że nie mogliscie znalesc to z obu OB umiesiłem na tibiacams.net .
tutaj macie bezpośrednie linki:
2.
http://www.tibiacams.net/forum/viewtopic.php?f=20&t=1466

1.
http://www.tibiacams.net/forum/viewtopic.php?f=20&t=1454

wasz zawsze kochający nożyczkownik z Katowic aka Poloma aka Liva Bris :)

Dzidzia2
21-11-2010, 02:10
na youtube wrzucic a nie camy sramy nowy update bedzie i dupa poogladasz pozniej a na youtube bedzie :baby: heeeeeloooooooł?

Cz4rny
21-11-2010, 02:28
Oh kochana Furora ;) nie wierze, że ktoś jeszcze kożysta z tego umierającego forum. Ale cóż miło było troche sie pobawić na Furorze ;) jakbyscie nie musieli podbudowywac swojego EGO wpadając po fun party OB mainami to bysmi sie mogli troche dłuzej pobić i obie strony by miały z tego fun ;)

co do filmikow bo widze, że nie mogliscie znalesc to z obu OB umiesiłem na tibiacams.net .
tutaj macie bezpośrednie linki:
2.
http://www.tibiacams.net/forum/viewtopic.php?f=20&t=1466

1.
http://www.tibiacams.net/forum/viewtopic.php?f=20&t=1454

wasz zawsze kochający nożyczkownik z Katowic aka Poloma aka Liva Bris :)

może i byłoby to z większą korzyścią
gdybyś czasem poszedł na j. polski też byłaby wtedy duża korzyść [:

Palladyn of nile
21-11-2010, 02:40
to sciagnij cama, Frapsa i sie baw mi sie nie chce ;]

@up
Dobrze panie nauczycielu języka polskiego.. następny po Andariscie ;-)

Mateuz
21-11-2010, 13:29
Oba ob wygrane przez nas. Wku*wili sie ze przegrali to zalogowali na mainy i zlamali zasady.

Nawet 50+ lvlami potrafimy wygrywac ob...

Cz4rny
21-11-2010, 16:42
Oba ob wygrane przez nas. Wku*wili sie ze przegrali to zalogowali na mainy i zlamali zasady.

Nawet 50+ lvlami potrafimy wygrywac ob...

ja tam za bardzo nie wiem o co chodziło, ale z tego co zobaczyłem z camów to was było ok 20+ osób tam jakoś poniżej 10
więc co tu mówić o uczciwej walce xd

Mateuz
21-11-2010, 17:37
bylo nas max 14 osob:p

Cz4rny
21-11-2010, 18:41
bylo nas max 14 osob:p

http://img153.imageshack.us/i/32433051.jpg/

ja tam sie w party 16 doliczyłem u was tutaj+ bez party ktoś 20

monohikanin
22-11-2010, 08:02
@up

to liczyc nie umiesz :D

Sienx
22-11-2010, 15:40
Na wojnie nie ma zasad...

Dzidzia2
22-11-2010, 19:51
1. Niestety po straceniu rownowagi stara obalila sie centralnie z pupskiem na szczura i tak oto powstal choca p... ptfu furor seba:
http://img208.imageshack.us/img208/1706/rownowaga.jpg

2. Maly furor seba miewal ciezkie chwile w dziecinstwie (prawdopodobnie spowodowane uwarunkowanymi na podlozu genetycznym zachowaniami z rodzaju rattusowatych co m.in. skutkowalo tym ze niestety/stety znalazl sie w domu d.):
http://img219.imageshack.us/img219/3716/traumafurorseby.jpg

3. Tu natomiast widzimy pamiatke z pierwszego mega babelkowego party w domu d. furor seby (prawie udana proba zatarcia zachowan szczuropodobnych):
http://img833.imageshack.us/img833/5924/furorsebaparty.jpg

4. Nasz furor seba w koncu wtopil sie w zachowania pseudospoleczne i zaczal wyrywac laski:
http://img10.imageshack.us/img10/7287/podrywfurorseby.jpg

monohikanin
22-11-2010, 21:34
ahahhahahahahahahhaahhaa z kąd ty to wziołęs :D

Ale masz foty z dziecinstwa zajebiste

Mateuz
22-11-2010, 23:09
a na fotce nr 3 ma tak dlugie wlosy jak k**wa makaron z biedronki a jak stara dzidzie urodzila to nie dosc ze mu pepowine przy łbie uj**bala to na dodatek pomylila inkubator z mikrofalówką...

http://www.youtube.com/watch?v=ONbt3LFoETQ

^^^
"Znając cie ku*wo już szykujesz część drugą
Zatem kończe z tobą szybko bo nie potrwa to długo"

elo

Cz4rny
22-11-2010, 23:40
@up

to liczyc nie umiesz :D

http://img189.imageshack.us/img189/1079/peioae.jpg

pozdro plebie jebany ;s

Diablord
23-11-2010, 00:02
Nowe glosowanie na tibia.com
Glosujcie tak:
Biggest problems in Tibia?
PvP is too restricted

I tak watpie zeby cipy cos zmienily.

LNS
23-11-2010, 01:03
Nowe glosowanie na tibia.com
Glosujcie tak:
Biggest problems in Tibia?
PvP is too restricted

I tak watpie zeby cipy cos zmienily.

botting - players who cheat to gain unfair advantages
To jest największy problem.
Już CM Mira... coś tam wspominała, że jest projekt usuwania kont, które otrzymają bana za bota po pierwszym banie.
Zostały wykonane statystyczne badania (zapewne voty na tibia.com, ale niech im będzie), że ponad 18% ludzi więcej kupowało by pacc i ponad 30% ludzi więcej by grało, gdyby nie boterzy.

Coś w tym jest.

Mam nadzieję, że się skończy hegemonia bottingu...
... sam nie jestem bez winy i szczerze mówiąc poświęcił bym swojego 180 ek'a bo wybotował go od 20lvl... i nie miałem z tego frajdy, co innego odnośnie 140 ms.
Gdyby nie było botów(tzn. deleted po pierwszym banie), zapewne miał bym więcej miejsc do expienia jak wszyscy i grało by się z przyjemnością, a tak jest chu***a.

Więc głosujmy za:
botting - players who cheat to gain unfair advantages

Syf_Zor
23-11-2010, 06:35
Osobiście nigdy nie używałem bota. Fajnie by było gdyby ludzie zaczęli grac fair ale cóż. Sam osobiście nie bardzo narzekałem/narzekam, ze nie mam gdzieś expić, bo boty. Expić zawsze jest gdzie:P

Diablord
23-11-2010, 13:57
To powstana jeszcze lepsze boty. Tutaj trzebaby zmienic mentalnosc graczy, a tego cipsoft szybko nie zmieni. Wedlug mnie najwiekszym problemem jest pvp. Mam 260 rp i expienie wogole nie przynosi juz frajdy. Fajnie sie sprawdza bossy POI, ale juz chyba ze 100 razy sprawdzalem te seale. Na lvl mam zabic kilka tysiecy DLi/Frostow itd. To nic ciekawego. Najciekawsze zawsze byly wojny i po to glownie expilem, zeby moc pozniej wykorzystac zajebista postac na ob. Przed tym zjebanym updatem z 20 unjustami prowadzilismy jednoczesnie wojny na Morganie i Pandorii. Oczywiscie tych smiesznych akcji w Thais nie nazwalbym wojna. A teraz nie ma wojen i nie ma po co sie logowac do gry. Nowy quest jest fajny tylko na poczatku, a nawet tego questa z ostatniego updatu nie zrobilem jeszcze bo mi sie nie chcialo.

LNS
23-11-2010, 17:52
@Syf
Problem nie w tym, że nie ma gdzie expić, ale w tym, że niektóre miejsca są zajęte 24/7 i ludzie mający mogący sobie pozwolić na grę poniżej 4h dziennie nie są w stanie dogonić botujących postaci.
Ja też mam gdzie expić, ale łatwo było zauważyć jaka jest różnica z dostaniem się na DL'e Darashia teraz a jak to wyglądało do nawet 3 tyg. po 'upie' gdy nie było już Elf'a.

Blizzard, Ubisoft czy nawet Techland - te firmy robiły badania wśród graczy i wszystkie doszły do prostego wniosku.
Aby gra się sprzedawała, musi być w miarę prosta, ładna i sprawiedliwa, a przy okazji gracz nie może tracić na grze.
1. Śmierć w WoWie? W porównaniu do Tibii to kpina ;>
2. Produkcje Techlandu wypuszczane przez ludzi z "Jubi" - albo można zapisywać kiedy się chce, albo "czeki" są co chwila (dobry przykład CoJ albo PoP piaski czasu).

A Tibia ? Jest brzydka, nie ma już klimatu i na dodatek jest niesprawiedliwa... a czasochłonna... że ja p****

@Diablo
Walka będzie sprawiedliwa tylko i wyłącznie wtedy, gdy nie będzie botów.
Co ci po tym mega 260 rp skoro nie wyexpiłeś go ręcznie?
Może i fajnie się takim charem bije 150 magów, ale wg. mnie to żadna radość.
Więcej radości czół byś (jak i każdy) zabijając 100 ms ręcznie zrobionym innego 100 ms(także ręcznie zrobionego od 0).

Ale co mi tam, to moja opinia... a co do botów... będą może i nowsze, lepsze itp... ale jeżeli zostanie wprowadzony delete po 1 banie, to skończy się bocenie na większą skalę... chyba, że nikomu nie będzie zależało na 200+ ek.

monohikanin
23-11-2010, 18:10
@up diablord

dokładnie
ps.gredert pleb :D

Khazul
23-11-2010, 20:09
wyjdzcie z domu to bedziecie mieli rpg, jest smierc temple i lecenie w chuja jak na furorze

Diablord
23-11-2010, 22:06
@Syf
Problem nie w tym, że nie ma gdzie expić, ale w tym, że niektóre miejsca są zajęte 24/7 i ludzie mający mogący sobie pozwolić na grę poniżej 4h dziennie nie są w stanie dogonić botujących postaci.
Ja też mam gdzie expić, ale łatwo było zauważyć jaka jest różnica z dostaniem się na DL'e Darashia teraz a jak to wyglądało do nawet 3 tyg. po 'upie' gdy nie było już Elf'a.

Blizzard, Ubisoft czy nawet Techland - te firmy robiły badania wśród graczy i wszystkie doszły do prostego wniosku.
Aby gra się sprzedawała, musi być w miarę prosta, ładna i sprawiedliwa, a przy okazji gracz nie może tracić na grze.
1. Śmierć w WoWie? W porównaniu do Tibii to kpina ;>
2. Produkcje Techlandu wypuszczane przez ludzi z "Jubi" - albo można zapisywać kiedy się chce, albo "czeki" są co chwila (dobry przykład CoJ albo PoP piaski czasu).

A Tibia ? Jest brzydka, nie ma już klimatu i na dodatek jest niesprawiedliwa... a czasochłonna... że ja p****

@Diablo
Walka będzie sprawiedliwa tylko i wyłącznie wtedy, gdy nie będzie botów.
Co ci po tym mega 260 rp skoro nie wyexpiłeś go ręcznie?
Może i fajnie się takim charem bije 150 magów, ale wg. mnie to żadna radość.
Więcej radości czół byś (jak i każdy) zabijając 100 ms ręcznie zrobionym innego 100 ms(także ręcznie zrobionego od 0).

Ale co mi tam, to moja opinia... a co do botów... będą może i nowsze, lepsze itp... ale jeżeli zostanie wprowadzony delete po 1 banie, to skończy się bocenie na większą skalę... chyba, że nikomu nie będzie zależało na 200+ ek.

Nigdy nie botowalem xD Na Furorze walki byly rozne, bilem sie, np. moim rp wyexpionym recznie na 120 lvlu kiedy Pasterz mial 200 lvl i mialem radoche, bilem sie tez 260 rp na 120 lvle i mialem radoche, bilem sie tez nie moimi postaciami na innych swiatach i nie wazne czy mialem 120 ms i walczylem przeciwko 250 ek czy 200 rp. Na openie walczy sie z roznymi postaciami i co za roznica czy te postacie sa wbite na bocie czy nie. Tego sie juz nie da cofnac wiec ludzie beda nadal grac 200 ek wyexpionymi od 0 na bocie. Po prostu juz nie ma radosci z wojen, bo nie ma wojen. A tylko w tibii wojna byla totalna, jak ktos walczyl w wojnie to bal sie nawet isc kupic manasy o 4 w nocy i to wyroznialo tibie od innych rpgow gdzie walczylo sie tylko na jakis battlegroundach.

Cz4rny
23-11-2010, 22:27
To jest największy problem.
Już CM Mira... coś tam wspominała, że jest projekt usuwania kont, które otrzymają bana za bota po pierwszym banie.
Zostały wykonane statystyczne badania (zapewne voty na tibia.com, ale niech im będzie), że ponad 18% ludzi więcej kupowało by pacc i ponad 30% ludzi więcej by grało, gdyby nie boterzy.

Więc głosujmy za:

i 70% aktywnych teraz pacców by nie grało/ nie miało kont, cipom sie to nie kalkuluje xd

Razor_Vis
24-11-2010, 01:23
Character Information
Name: Spaaw
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 434
Achievement Points: 188
World: Morgana
Former World: Furora
Residence: Venore
Guild membership: One of the Flow
Last login: Nov 23 2010, 21:34:19 CET
Account Status: Premium Account

lol

LNS
24-11-2010, 02:33
i 70% aktywnych teraz pacców by nie grało/ nie miało kont, cipom sie to nie kalkuluje xd

Wychodząc z tego założenia, CipSoft powinien zredukować lagi do minimalnego poziomu, umożliwić opcję "odpalenia" wielokrotnej ilości kont na jednym komputerze, możliwość ustawienia w opcjach Healingu, oraz ścieżki postaci, a dla kont premium była by możliwość nanoszenia własnych scryptów do ów ścieżki.

Hm... dodatkowo powinni dołożyć niedaleko depo teleporty do expowisk(why not? Mounty już będą).

Tylko dlaczego tak mało gimboji gra w Tibie :P
---
Za to kocham WoW'a... niby drogo, ale banują od razu i nie spotkałem plebeuszy od kiedy gram (skromne 6 miechów... a już się mogę pochwalić 2x80... a w Tibi w 6 miechów? Ledwo 140 ms'a zrobiłem).

psyduck
24-11-2010, 07:13
O to na Furorze nastapil dlugo oczekiwany moment, Spaaw elitarny rycerz opuscil server z ktorego zostal wygnany za zbrodnie przeciwko serverowi, plotki glosza ze dzis do tego zacnego grona dolaczy Gremar ktory zostal okrzykniety zlodziejem...

Czyzby Zwidek wchodzil na pozycje top 1 servera ? ;)

Mateuz
24-11-2010, 12:06
Czy jest top czy nie jest top to i tak nic nie zmienia:p

A co do Spaawa, Gremara itd to dobrze zrobili bo teraz to maja was w dupie...

Khazul
24-11-2010, 16:09
ta, transfer 2 zhuntowanych postaci dobitnie pokazuje ich brak jakiegokolwiek poszanowania swiata na ktorym sie wybocili. wkoncu tu powstali i mimo iz moga sie przeniesc i dalej hajs trzepac to zostana na furorze i zmarnuja postaci

kurwa jaki ty tepy jestes

Dzidzia2
24-11-2010, 21:47
pograne dzis z tymi mass kickami :baby::baby::baby:

Post #28981759 (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=28981759#post28981759)

Eklezjastyk
25-11-2010, 01:48
Sprzedam/ wyrobie licencje NeoBot przedłużenie lub pierwszą licencje - każda 15 zł taniej niż na stronie, przez allegro 3k pozytywnych komentarzy.

chetni na pw

i 131 knighta z final warningiem na saphirze + 78 sorcerer na infernie na tym samym koncie + botchary 50 lvl ~ 80 dych konto

Cz4rny
28-11-2010, 00:07
daj ktuś cama z hellspawnów plax

monohikanin
29-11-2010, 19:37
Teraz jakiś fajny udpade wprowadza;p Tibia we fleshu :D

psyduck
30-11-2010, 10:05
Tys sam jak ten flash...

W tym tygodniu test ktory trwac bedzie 7-10 dni az do 15 grudnia kiedy to update wejdzie.

Mounty, oslabienie sorca, wzmocnienie Boga...

Te seba cos ostatnio cicho o twoich akcjach... zamkneli cie na komendzie po remisie amici ? :(

pup
30-11-2010, 12:42
Co z Botami we flaszowej wersji?! Cos mogą byc problemy? Nie znam się!

psyduck
30-11-2010, 15:08
Ekx twierdzi ze napisanie bota do pluginu w przegladarce bedzie jeszcze latwiejsze niz w normalnym kliencie tibi. Jesli cipy nie wymysla rozwiazania to czeka nas okolo 100 tys aktywnych graczy z czego 80% bedzie jechac na neo...

Oski-Boski
30-11-2010, 20:36
Kurcze, chciałem się zapisać na tenisa ziemnego ... 400 zł za miesiąc ;|

Razor_Vis
01-12-2010, 04:44
http://img411.imageshack.us/img411/2120/27486138.jpg (http://img411.imageshack.us/i/27486138.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

http://img808.imageshack.us/img808/6662/47729770.jpg (http://img808.imageshack.us/i/47729770.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

monohikanin
01-12-2010, 14:17
To hujowo jak boty maja byc ;/ Ale z drugiej strony bedzie kogo u*******ac :D

Dzidzia2
01-12-2010, 23:12
TUUUUUUUUU (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=29028652#post29028652) obczajcie NOWE spells ktore wprowadza w zimowym update

Mateuz
02-12-2010, 15:03
POZNAŃ?! POZNAŃ! HEJ ...KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLEJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOORZ...!

TYLKO LECH POZNAŃ! W WOLSZTYNIE TYLKO LECH POZNAŃ TYYYYYYYYLKOOOOOOOO LECH POOOOOOOOOOOOOOOOZNAŃ W WOLSZTYNIE TYLKO LECH POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZNAŃ!

Dzisiaj Furor opowiada
O druzynie prosto z włoszech...
Co sie ku*wą stała w oczach.
Przemielimy ją na proszek...
Dzis tornado spod Bułgarskiej zjada ten makaron...
Wolsztyn, Poznan, Furor seba, Lech KOLEJORZ PEŁNĄ PARĄ!

Furor style.

PS.

14:49 Xosq [177]: lech zdechl kolejorz
14:49 Iro Ochrona [13]: klamiesz
14:49 Iro Ochrona [13]: klamiesz
14:49 Iro Ochrona [13]: ksosku ksosku
14:49 Benjamin: Hello. How may I help you Giilardi? Ask me for a trade if you want to buy something. I can also explain the mail system.
14:49 Iro Ochrona [13]: po kondomy idz do kiosku
14:49 Iro Ochrona [13]: !

Vasth
02-12-2010, 16:16
'Furor style' (fuck yeah?)
Upokarzasz sam siebie : )

Cz4rny
03-12-2010, 17:18
z Włoch pajacu:baby::baby::baby::baby:

Partyzant_Felix
03-12-2010, 20:57
bardzo się cieszę, że Lech wyszedł z tej grupy, ale co jak co, sam mecz to był niefart Juve+zjebana pogoda, dużo prawie setek im nie weszło, ogólnie większość meczu to obrona Częstochowy II

Oski-Boski
03-12-2010, 22:40
U Was przyjaciele też tyle śniegu ?
- jeeeeeeeeej. :D

psyduck
04-12-2010, 08:34
http://img59.imageshack.us/img59/589/czarnys.jpg

monohikanin
04-12-2010, 16:44
O juz sie da po*******ac na koniu itp :D

YEAAAA

Oski-Boski
05-12-2010, 10:51
: ]

Ahaaaaaaa ^^

psyduck
05-12-2010, 13:40
Originally posted by Iro Ochrona on 05.12.2010 12:14:31:
> Ethermi
> Dec 05 2010, 03:56:18 CET Killed at Level 134 by Alin
> Meneia and Zana Zidus.
>
> If you think that you be a god so why you can't help
> him?
> We are a gods on Furora coz only this team can
> killing 200+ lvls! Others be scared.
>
> ;)

Wiec zeby byla jasnosc iro retard = sebus porzucone dziecko.

Na forum Tibia.com nasz retard pisze dlaczego nie pomoglem ethermiemu gdy ekipa seby go ownowala... odpowiedz jest tak prosta ze az po raz kolejny pokazuje mi jak przemyslana byla decyzja matki seby o porzuceniu go w oknie zycia. Nasz retardek chyba nie rozumie ze normalni ludzie spia o 4 rano, nie rozumie ze tylko ekhem retardy ? Wstaja o 4 rano zeby zabic goscia w grze 2d.

I prosba do retarda, zamknij sie :-)

monohikanin
05-12-2010, 14:20
Seba daj mi inva do gulid ;p

Leewy
05-12-2010, 14:40
> Ethermi
> Meneia and Zana Zidus.
>
> him?
>
> ;)

Na forum Tibia.com nasz retard pisze dlaczego nie pomoglem ethermiemu gdy ekipa seby go ownowala... odpowiedz jest tak prosta ze az po raz kolejny pokazuje mi jak przemyslana byla decyzja matki seby o porzuceniu go w oknie zycia. Nasz retardek chyba nie rozumie ze normalni ludzie spia o 4 rano, nie rozumie ze tylko ekhem retardy ? Wstaja o 4 rano zeby zabic goscia w grze 2d.

Popieram Pawła.

Miałem siedzieć i patrzeć jak mi 'ludzik' chodzi i zabija czerwone smoki? Padłem to padłem, odrobi się. ;)

Mateuz
05-12-2010, 16:28
> Ethermi
> Meneia and Zana Zidus.
>
> him?
>
> ;)

Pisales ze jestes Bogiem Furory?8o
Przeciez o ile sie nie myle, Bóg moze wszystko.
Ethermi, czules obecnosc Boga Furory gdy padales?:p
Czemu Bóg Furory Ci nie pomogl?
O Boze...:D
Jak Gremar itd sie przeniesli to odrazu na .com temat "Zwidek Top"
I pisal sam do siebie "gz jestes najlepszy na Furorze" czy cos w tym stylu.
Teraz pod wzgledem lvl to moze i jestes najlepszy ale pod wzgledem umyslowym to jestes idiotą z ktorego inne servery sie poprostu smieja...
330+ elite knight a jaki noob. Pvp masz lipne, na Furorze legendarnych akcji nie zrobiles, zna Cie malo osob a w dodatku piszesz z 40 kont i sam sobie gratulujesz na forach...
Nie jest tak? Jak dla mnie i dla wielu takie zachowanie swiadczy o tym ze Tibia dla Ciebie znaczy duzo wiecej niz dla innych. Pozdrawiam.

psyduck
05-12-2010, 17:03
Teraz pod wzgledem lvl to moze i jestes najlepszy ale pod wzgledem umyslowym to jestes idiotą z ktorego inne servery sie poprostu smieja...
330+ elite knight a jaki noob. Pvp masz lipne, na Furorze legendarnych akcji nie zrobiles, zna Cie malo osob a w dodatku piszesz z 40 kont i sam sobie gratulujesz na forach...
Nie jest tak? Jak dla mnie i dla wielu takie zachowanie swiadczy o tym ze Tibia dla Ciebie znaczy duzo wiecej niz dla innych. Pozdrawiam.

Oj retardzie retardzie..

To juz jest telenowela, piszesz kim to ty nie jestes, potem starasz sie udowodnic ze ja jestem gownem, nic nie zrobilem na furorze, nikt mnie nie zna, niema pvp, piszesz ze wiele osob mysli tak jak ty... jednak nigdy niema konkretow. Zawsze jestes ty i TYCH WIELU. Pomysl tez o tym ze jesli ja jestem gownem to czym ty jestes adoptowany retardzie.

Scenariusz w wypadku czytania twoich postow zawsze jest taki sam, potem wchodza ludzie zaczynaja pisac prawde o tobie po czym ty jak wielki wojownik odchodzisz ku zachodzacemu sloncu... mija kilka dni i powracasz by kolejny raz ludzie mogli sie z ciebie smiac. W sumie tez nie wiem czy ta cala tibia nie znaczy przypadkiem wiecej dla ciebie niz dla mnie. Zaraz pewnie zaczniesz pisac ze jestes hoolsem, czlowiekiem ktory studiuje psychologie, nawala sie w klubach i nie boi sie startowac do 7 osob naraz ale prosze cie skoncz ty juz pier.... 8o

Pozdrawiam cie holsie - twoj Pan i Wladca... :-)

Mateuz
05-12-2010, 17:56
Oj retardzie retardzie..

To juz jest telenowela, piszesz kim to ty nie jestes, potem starasz sie udowodnic ze ja jestem gownem, nic nie zrobilem na furorze, nikt mnie nie zna, niema pvp, piszesz ze wiele osob mysli tak jak ty... jednak nigdy niema konkretow. Zawsze jestes ty i TYCH WIELU. Pomysl tez o tym ze jesli ja jestem gownem to czym ty jestes adoptowany retardzie.

Scenariusz w wypadku czytania twoich postow zawsze jest taki sam, potem wchodza ludzie zaczynaja pisac prawde o tobie po czym ty jak wielki wojownik odchodzisz ku zachodzacemu sloncu... mija kilka dni i powracasz by kolejny raz ludzie mogli sie z ciebie smiac. W sumie tez nie wiem czy ta cala tibia nie znaczy przypadkiem wiecej dla ciebie niz dla mnie. Zaraz pewnie zaczniesz pisac ze jestes hoolsem, czlowiekiem ktory studiuje psychologie, nawala sie w klubach i nie boi sie startowac do 7 osob naraz ale prosze cie skoncz ty juz pier.... 8o

Pozdrawiam cie holsie - twoj Pan i Wladca... :-)

1.To co takiego ciekawego na Furorze zrobiles?;)
2.Kim mam byc jak mam tylko 50+ elder druida?
3.Czemu piszesz z kilku kont i czemu piszesz sam do siebie?
4.Czemu uwazasz sie za "boga" Furory?
5.Robisz posmiewisko Twoim zachowaniem.

Wbijasz przed dp thais i piszesz "FUROR! TWOJ PAN PRZYSZEDL"
"NADCHODZI KROL FURORY"

Musisz miec kompleksy niezle:p
Owszem znaczysz w Tibii niewiele, wiecej wiary zna Pasterza i jego akcje niz Ciebie.
Oprocz tego ze posiadasz wladze i lvl na Furorze to nic wiekszego nie zrobiles i nie zrobisz na tym servie.
Moze nie mam racji?
Czujesz sie pewnie na odleglosc, szydzisz z innych bo myslisz ze 330+ ekiem mozesz wszystko...
Lecz Twoja rzeczywistosc wyglada zupeelnie inaczej...;)
Wiekszosc 300+ nie zachowuje sie jak dzieciak..."jestem najlepszy, rzadze, nikt mi nie podskoczy"
Obudz sie...

Sneaf
05-12-2010, 18:03
Widzę, że nie ma tutaj działu Problemy z tibią, więc piszę to tutaj.

Otóż mój problem polega na tym ,że wpisuje dobre hasło pokazuje mi się lista postaci, no i cóż wystarczy się tylko zalogować, ach i tu jest problem gdy klikam enter pokazuje się, że hasło jest źle wpisane... Więc muszę robić nowy email po raz 50 aby zrobić przez r-keya nowe hasło i wejść na konto, lecz i tak bo 5 minutach wywali mnie z niego, a na tibia.com nic nie piszę o tym aby ktoś się na nie logował o tej godzinie kiedy mnie wywaliło, np.
loguję się o 18:02 na moje konto o 18:07 mnie wywala czyli ktoś musiał się na mnie wlogować, lecz tak nie jest bo na tibia.com pisze, że logowanie było o 18:02 :| Wie ktoś co na to poradzić ?? Na innym koncie tak nie mam !

Mój nick na furorze to :
Hubertuse,Sfoonx

Oski-Boski
05-12-2010, 18:04
@ up

Ma władzę na serwerze, ale jest gównem i nic nie zrobił ...
Gratulację kolego ;)

Cz4rny
05-12-2010, 18:39

Zwidek to Brat Imargama, więc nie pisze do siebie tylko do brata
to, że Paweł nie jest normalny nie znaczy, że jest idiotą
... znowu ta bajka, że inne servery sie nabijają z nas i wszyscy mówią to tobie, 50 druidowi!

2x up gdy cie ktoś przebija nie ma miejsca nowe logowanie, więc na tibia.com nie pokazuje, że ktoś cię przebił, prawdopodobnie ktoś ma twój rk, więc jeśli postać jest tego warta polecam wyrobienie nowego

Sneaf
05-12-2010, 18:44
Tylko wiesz, nikt mnie nie przebija gdyż szybko wbijam na noobchara i na vipie mój nick nie świeci się na zielono, więc o co chodzi ?

Mateuz
05-12-2010, 18:54
Zwidek to Brat Imargama, więc nie pisze do siebie tylko do brata
to, że Paweł nie jest normalny nie znaczy, że jest idiotą
... znowu ta bajka, że inne servery sie nabijają z nas i wszyscy mówią to tobie, 50 druidowi!

2x up gdy cie ktoś przebija nie ma miejsca nowe logowanie, więc na tibia.com nie pokazuje, że ktoś cię przebił, prawdopodobnie ktoś ma twój rk, więc jeśli postać jest tego warta polecam wyrobienie nowego

a Ty sie nie wtracaj.

gdyby ktos tu nagrywal moglibysmy sie zmierzyc na dissach. To by byla walka na poziomie.

Dobrze, specjalnie dla Ciebie napisze druga zwrotke.
Specjalnie dla Ciebie bede nazywac Cie kotkiem.
A wiec kotku! Umyj sie bo je*ie Ci spod pachy.
Chyba pomyliles Rexonę z je*anym MR. MASYL.
Kotku, powiem Ci poprostu krótko...
Jak sie urodziles pomylili inkubator z mikrofalówką...(8o8o8o8o8o)
Na je*anym vencie masz głos niczym mutant.
Wiec co mi mozesz zrobic? najwyzej obessać fi*ta:D
My mamy ten styl od ktorego rozboli Cie czacha.
Zabijamy wszystkich od Thais az po Yalahar!!!
Nie jestem panem swiata przyznaj mi rację...
Kiedy ty myslisz co napisac ja naciskam spację...
Czas na libację... jak przez skajpa...(:D)
Moze pili dlatego ze zamknieta byla knajpa...

I tak dalej i tak dalej...

To nie jest diss skierowany do zadnego z uzytkownikow tego forum.
Byloby milo jakby ktos tu rowniez cos nagrywal niech sie odezwie:>

Cz4rny
05-12-2010, 19:23
ludzie nie nagrywają, nie każdy jest takim człowiekiem-orkiestrą jak ty, żeby studiować, pracować, spamować na forum, walczyć na x światach i do tego mieć czas, żeby dissy pisać, albo coś jak w twoim przypadku co przypomina dissy w większym czy mniejszym stopniu

psyduck
05-12-2010, 19:34
Dissujesz do kotleta retardku ? :-)

A tu z innej beczki, ostatnia runda glosowania na Furora Awards 2010 sie rozpoczela... i jest kilka niespodzianek takich jak brak nominacji dla mnie w kategorii Biggest PA 2010..

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=29062471#post29062471

Zapraszam do glosowania, ty retardku tez mozesz :P!

Oski-Boski
05-12-2010, 22:14
Dobrze, specjalnie dla Ciebie napisze druga zwrotke.
Specjalnie dla Ciebie bede nazywac Cie kotkiem.
A wiec kotku! Umyj sie bo je*ie Ci spod pachy.
Chyba pomyliles Rexonę z je*anym MR. MASYL.
Kotku, powiem Ci poprostu krótko...
Jak sie urodziles pomylili inkubator z mikrofalówką...(8o8o8o8o8o)
Na je*anym vencie masz głos niczym mutant.
Wiec co mi mozesz zrobic? najwyzej obessać fi*ta:D
My mamy ten styl od ktorego rozboli Cie czacha.
Zabijamy wszystkich od Thais az po Yalahar!!!
Nie jestem panem swiata przyznaj mi rację...
Kiedy ty myslisz co napisac ja naciskam spację...
Czas na libację... jak przez skajpa...(:D)
Moze pili dlatego ze zamknieta byla knajpa...

I tak dalej i tak dalej...

http://warszawa78.blox.pl/resource/kot10.jpg

no to .... MIAAAAAAAAAŁ ^^

Mateuz
06-12-2010, 15:33
jestes nikim, zwyklym zerem
najechetniej przejechalbym cie buldozerem
ciebie i twoja cala rodzine
dokonczyl bym hitlera rozkmine
zrozum koles jestes przegrancem dla kazdego
zjadlo cie zbyt duze ego
wbij sobie do bani troche pokory
bo ja juz jestem cie wykonczyc skory
takie walki wygrywam na momencie
bo ja - nie ty - mam to pierdolniecie
nie wiem czy znajde gorszego idiote
od typa ktory ma za ojca ciote
na zakoncze powtorze:
pierdole ciebie i twoja grupe jebany ogorze

POZAMIATANE KURWO, MMA, WALCZYMY O COS, POPEK FIRMA KRK FRAJERZE TAK TO ROBIMY WARJATY

Bojler.
siemasz bojler, lepiej zmien avatar.
Wiesz co dla mnie znaczysz? tyle co szmata.
Jedz mi po rodzinie, bo tak jest najlatwiej...
Jak byles maly chyba trzymali Cie w klatce!
To jest zalosne koles jak meeting typu Kalisz.
Teraz mozesz isc juz Arkanii się pożalic!
A ja jestem na fali! Wiec załoz kamizelke!
Gdy matka Cie widzi to dzwoni po ERkę...(to)
Styl czyste zło. Jestem jak diabeł.
Mozesz próbowac ja h*ja na to kłade!
Nie potrzebuje stron aby Cie zniszczyc...
Mam lepsze teksty i pewnie jestem wyższy...
To Ci sie nie przysni to własnie nasza sekta.
Nim sie obejrzysz za to trafisz do piekła!

Bez zbednych ceregieli...co tu duzo mowic... miazgaaaa! nadchodzi Poznanskie tornado 2012... k**wa euro 2012 król eŁropy TEJ!

Khazul
06-12-2010, 16:07
a ja myślałem Boil, że ty normalny jesteś :( Widac Keenen musi Cię wyprostować:P

Malinovy
06-12-2010, 16:46
Dalej jest na Furorce takie oro jak kiedyś ?
Czy się trochę uspokoiło ? :P

Khazul
06-12-2010, 19:06
jak oro to tylko amioro

ps. osrta beka byla wczoraj jak konczylismy z test serwerem, w 7? magów spam ue pod dp - ucieczka i powrot po minucie, 7 black skulli :D

psyduck
06-12-2010, 20:14
http://img704.imageshack.us/img704/6500/armagedon.jpg

--- psyduck dodał 52 minut i 10 sekund później ---

19:53 Kumidor [28]: seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jes
19:53 Krzychu royalek [33]: ;]
19:53 Hiise [96]: seba jest ok ! o/
19:53 Imargam [340]: SEBA JEST OK
19:53 Knight'of Furora [62]: SELL OBSIDNIAN KNIFE 6K
19:53 Cary Lidu [7]: seba to pleb
19:53 Mam Vene [19]: seba jest ok
19:53 Raquela [104]: SEBA JEST OK
19:53 Kumidor [28]: seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jest ok seba jes
19:53 Morian Aegarian [62]: seba jest ok
19:53 Silvapas [17]: SEBA JEST OK
19:53 Cary Lidu [7]: seba to pleb
19:53 Silvapas [17]: SEBA JEST OK
19:53 Mam Vene [19]: seba jest ok
19:53 Mort Cink [86]: eba jest ok
19:53 Elen Garon [71]: wiesz co
19:53 Ba van rain [35]: SEBA KOLES GIT!!
19:53 Cary Lidu [7]: seba to pleb 0/
19:53 Mort Cink [86]: utani hur
19:53 Ethermi [134]: SEBA JEST OKKKK
19:53 Elen Garon [71]: zabli mnie w 10
19:53 Elen Garon [71]: ;d
19:53 Ba van rain [35]: SEBA KOLES GIT!!
19:53 Ba van rain [35]: SEBA JEST O.K
19:53 Cary Lidu [7]: seba to pleb 0/ seba to dzidzia
19:53 Knight'of Furora [62]: SELL OBSIDNIAN KNIFE 6K
19:53 Furor seba [51]: widzialem
19:53 Furor seba [51]: :P
19:53 Cary Lidu [7]: SEBA TO PLEB 0/ SEBA TO DZIDZIA
19:53 Czekczo [12]: seba huj ;p
19:53 Angorn [147]: no mowim ze zjeby
19:53 Furor seba [51]: my im z 6
19:53 Elen Garon [71]: lunkij
19:53 Elen Garon [71]: se
19:53 Furor seba [51]: ubilismy
19:53 Angorn [147]: widzaialem
19:53 Elen Garon [71]: ta
19:53 Angorn [147]: to
19:53 Platny Bandyta [9]: seba jest ok
19:55 Imargam [340]: SEBA NAPISZ DISSA NA NAS
19:55 Furor seba [51]: boila musieliscie
19:55 Furor seba [51]: wziac
19:55 Furor seba [51]: ale naprawde
19:55 Furor seba [51]: slaby jest hehe
19:55 Hiise [96]: ze spamem xD
19:55 Lord Megatron [73]: Seba ma pro ogarow w teamie
19:55 Kumidor [28]: hoools
19:55 Lord Megatron [73]: Typu Dercos
19:55 Lord Megatron [73]: Albo jay butson
19:55 Elen Garon [71]: ale ludzi
19:55 Elen Garon [71]: :D
19:55 Lord Megatron [73]: o/
19:55 Czekczo [12]: juz sie nie bijecie ;o?
19:55 Furor seba [51]: Ty padles
19:55 Elen Garon [71]: a ja?
19:55 Kumidor [28]: hooools hooliganka z patykiem na czolgi
19:55 Furor seba [51]: 10x
19:55 Furor seba [51]: wiec
19:55 Hiise [96]: ludziuf jak mrufkuf !
19:55 Czekczo [12]: a tak bylo fajnie
19:55 Lord Megatron [73]: Ta
19:55 Furor seba [51]: sie nie udzielaj
19:55 Czekczo [12]: ;p
19:55 Furor seba [51]: ;p
19:55 Lord Megatron [73]: HAHAHA
19:55 Messofi [40]: exura
19:55 Lord Megatron [73]: Jestes cienki w uszach
19:55 Messofi [40]: XD
19:55 Eldeross [53]: hrhrhrhhrr
19:55 Lord Megatron [73]: Jak miod
19:55 Lord Megatron [73]: Dzieciaku
19:55 Furor seba [51]: na rsie wogole z dp nie wylaziles
19:55 Czekczo [12]: suncie dupska
19:56 Furor seba [51]: pz grzales
19:56 Furor seba [51]: all time.
19:56 Messofi [40]: ludziuf mrufkuf
19:56 Furor seba [51]: jak
19:56 Lord Megatron [73]: I?
19:56 Messofi [40]: dobre XD
19:56 Furor seba [51]: logowalismy
19:56 Hiise [96]: ludziuf jak mrufkuf !
19:56 Kumidor [28]: seba zima przyszla ze swoimi kumplami hoolsami bedziecie mogli balwany lepic , na sniezki wojna itp
19:56 Czekczo [12]: s*******aj zydzie
19:56 Lord Megatron [73]: Mnnie to nie boli
19:56 Czekczo [12]: chce przejsc
19:56 Lord Megatron [73]: Chlopcze
19:56 Angorn [147]: SELL ---BOH-- ** WAMPIRE SHIELD **- WAND OF STARSTORM -- NOBLE ARMOR -- ELVICH BOW- 200 ENERGY FIELD-- WAND OF DECAY 12 WAR CRYSTAL -- 2 BP WHITE MUSHROOMS --- BUY DEMON HELMET
19:56 Angorn [147]: SELL ---BOH-- ** WAMPIRE SHIELD **- WAND OF STARSTORM -- NOBLE ARMOR -- ELVICH BOW- 200 ENERGY FIELD-- WAND OF DECAY 12 WAR CRYSTAL -- 2 BP WHITE MUSHROOMS --- BUY DEMON HELMET
19:56 Morian Aegarian [62]: exura
19:56 Lord Megatron [73]: Ale mozesz pozbierac
19:56 Lord Megatron [73]: Kolegow
19:56 Elen Garon [71]: Vision to stara k Vision j jest :D
19:56 Lord Megatron [73]: Z ziemi
19:56 Lord Megatron [73]: :)
19:56 Kumidor [28]: seba zima przyszla ze swoimi kumplami hoolsami bedziecie mogli balwany lepic , na sniezki wojna itp

Mateuz
06-12-2010, 20:39
@up
a o to nowe pocieszajace teksty Imargama. Jak zwykle po porażce jego wojownikow.

Valtah Ekipa Misia
Dec 06 2010, 18:00:36 CET Killed at Level 60 by Elen Garon and Furor seba.

John-John Blaizini Vision Academy
Dec 06 2010, 15:47:49 CET Killed at Level 66 by Furor seba, Huballa and Jarius Satorrida.

Arhhi Vision Academy
Dec 06 2010, 19:16:15 CET Killed at Level 81 by Dercos, Elen Garon, Furor seba and Jay Butson.

i jakis 69 ek ktorego nicku nie pamietam.

Tak pawle. Jestem OK.;) ale Ty chyba nie... hehe

Oski-Boski
06-12-2010, 22:15
Daje 800k na Guardia, chce około 500-700k na Furora.
Można się ze mną dogadać.
Jak ktoś zainteresowany niech napiszę do mnie na priv. ;)B)

Bojl
06-12-2010, 22:36
to nie konto boila, a eizix nie gra juz jakis czas.

Tak wiesz pojde na arcanie
to moj swiat i tam mam wladanie
pochwal sie tym co osiagnales na swoim swiecie
kazdy cisnie, wyzywaja cie najwieszke smiecie
ja nie mam dla ciebie juz litosci
polamie ci wszystkie kosci
bo jest we mnie pelno niepochamowanej zlosci
pierdole twoja rodzine i gosci
przeczytaj wypociny twoje dwa razy
i zrozum ze mylnie ustawiasz wyrazy
tworzysz jedynie biale rymy
a kozaczysz jakbys szukal zadymy

Vasth
06-12-2010, 23:29
@up
a o to nowe pocieszajace teksty Imargama. Jak zwykle po porażce jego wojownikow.

Valtah Ekipa Misia
Dec 06 2010, 18:00:36 CET Killed at Level 60 by Elen Garon and Furor seba.

John-John Blaizini Vision Academy
Dec 06 2010, 15:47:49 CET Killed at Level 66 by Furor seba, Huballa and Jarius Satorrida.

Arhhi Vision Academy
Dec 06 2010, 19:16:15 CET Killed at Level 81 by Dercos, Elen Garon, Furor seba and Jay Butson.

i jakis 69 ek ktorego nicku nie pamietam.

Tak pawle. Jestem OK.;) ale Ty chyba nie... hehe

Ja pierdole. Ale kogo obchodza jakies low lvle? Chyba tylko po to zebys sobie mogl wpisac w notatnik >.< NAPEWNO nikt sie tym nie przejal i nie to jest powodem do nabijania sie z Ciebie. Poprostu jestes pojebem i to tak zawzietym i slepym ze az smieszne.

Diablord
07-12-2010, 00:11
To, ze ty Furor nie znasz Imargama nie oznacza, ze nic nie zrobil w historii Furory. Zobacz sobie filmy z wojny Kalashnikova. Vision i Vision Part II. Sporo bylo akcji z roznych wojen. Kiedy Imargam byl najwyzszym knghtem on zawsze bloczyl w defie itd. A w pozniejszych wojnach z Inshon, WRA, Death Rose i Kamikaze to zawsze z Imargam I Zwidek lecial w 1 lini. Na kazdym OB wiedzialem, ze z nimi moge rushowac, bo nie beda nagle cofac bojac sie o lvle itd. Polecam poogladac moje filmiki z wojen.

Nie ma to jak ktos, kto gra na serverze od niedawna wypowiada sie o wczesniejszych wojnach (wojna to nie to samo co pking w Thais).

Mateuz
07-12-2010, 12:48
To, ze ty Furor nie znasz Imargama nie oznacza, ze nic nie zrobil w historii Furory. Zobacz sobie filmy z wojny Kalashnikova. Vision i Vision Part II. Sporo bylo akcji z roznych wojen. Kiedy Imargam byl najwyzszym knghtem on zawsze bloczyl w defie itd. A w pozniejszych wojnach z Inshon, WRA, Death Rose i Kamikaze to zawsze z Imargam I Zwidek lecial w 1 lini. Na kazdym OB wiedzialem, ze z nimi moge rushowac, bo nie beda nagle cofac bojac sie o lvle itd. Polecam poogladac moje filmiki z wojen.

Nie ma to jak ktos, kto gra na serverze od niedawna wypowiada sie o wczesniejszych wojnach (wojna to nie to samo co pking w Thais).

Diab, ja pamietam jak tu Fazest z rooka wychodzil wiec nie mow ze gram od niedawna, pamietam jak lataly Zwierze, Dronny itd...
Owszem masz racje ale pisal ze jest legenda, a to chyba nie na miejscu.
Tak, wojna to nie to samo co pking w thais, lecz jakby to byly wczesniejsze czasy to patrzac na nasze 50+ lvlki, robimy tyle samo fragow co kiedys na wojnach sie robilo, no i padaja podobne lvle. Z tym ze my robimy akcje bardzo czesto:)
Ludzie z rsami na tych 100+ lvlach jak widza nas online to ida do pz... albo musza wybierac takie expy abysmy nie mogli sie tam dostac, niektorzy nam placa za nietykalnosc.

~Bojler
Gdy czytam Twoj diss, mam usmiech na twarzy.
Moj rap jest jak wrzatek ktorym mozesz sie POPARZYC! (JEDZIEMY!)
Podgrzewam wode, widze bojler nad muszlą...
Zakrecam kran od wrzatku, zrobilo sie duszno...
Wyciagam srubokret, wez to podkreć!
To moj styl ktorego nie osiagniesz chlopcze!
Z rozjebana rura nie mam co dyskutowac.
Masz pekniety zbiornik z ktorego odeszla woda!
Teraz moda na bojler, kazdy go posiada!
Nie wierzysz mi? zapytaj sasiada.
Peklo mu serce gdy wymienial uszczelkę...
Przychodzi hydraulik. Pomoc w czyms? jakis problem?
Nie prosze pana...tylko rozjebal mi sie bojler!;/

Ref:
Pasta! Szczotka! Kubek! Ciepla woda!
Najpierw ja wylacz zanim znowu zrobisz loda!
Ciepla woda! Szczotka! Pasta no i kubek.
Wszyscy z RTV krzycza "h*j Ci w dupe!" x2

psyduck
07-12-2010, 14:12
Kawalek ktory ci zaserwowalem jest autorstwa wilka zlego z ekipy KWP...

Podziwiam cie ze startujesz do podziemia :)

Mateuz
07-12-2010, 14:25
Dziekowa;)

W przyszlym roku startuje:p

monohikanin
07-12-2010, 15:37
Moje rymy sa zajebiste xD Każdy chce wjebac mi sie na system;p NIe jestem tak dobry jak Seba śpiewa więc YoŁ ziomale :D

hahaha

_Snorlax_
07-12-2010, 19:38
wlasnie Snorlax szykuje nowy diss,
zaraz Furor zatanczy nam jak gumowy mis,
mis... a moze raczej lalka
wiec uwazaj na dziurke tam gdzie zaraz wejdzie moja fujarka.

mowisz chlopcze ze do podziemia startujesz,
nie wiem czy tylko ja sie tak na to zapatruje,
ale chyba ze mocny w gembie sie czujesz.
moge Ci zapodac rym lecz nie wiem czy warto,
bo sie poczujesz jakby wlasnie Cie przejechalo auto.
pewnie myslisz, ze to tylko przelewki,
uwazaj sebo zaraz sie okaze jaki jestes mietki,
wlasnie zginasz sie w pol
a tu juz krotka droga,
do tego zebys zaraz cos dostal do dzioba.
o kurwa patrzysz wlasnie tracisz spod nog grunt,
grunt gruntem lecz to wcale nie wazne
ciesz chlopie ze Cie jeszcze nie trzaslem.
I tu wlasnie nadchodzi moment ostateczny
trzymaj morde pokim jeszcze grzeczny!

Oski-Boski
07-12-2010, 23:30
Przychodzi babcia po dłuższej przerwie do lekarza ...
Dlaczego Pani tak długo u mnie nie było - pyta lekarz ?
Bo byłam chora ...

8o

Khazul
08-12-2010, 13:23
kurde, nie wiedzialem że jest lato 8o

psyduck
08-12-2010, 15:29
Snorlax = Youen...

Oski-Boski
08-12-2010, 16:09
Dlaczego fail ?

Mateuz
08-12-2010, 16:32
Dlaczego fail ?

Bo Słoń moze byc tylko jeden

Oski-Boski
08-12-2010, 19:50
Bo Słoń moze byc tylko jeden

Chmm ?
No i co w związku z tym ?:confused:

Dzidzia2
08-12-2010, 22:48
Polski HYDEPARK Furory (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3242101) na tibia.com

co to sie porobilo ze mozna uzywac inne jezyki na forach :baby::baby: bogu dzieki ze jest u nas malo br bo zaraz bylby tam smietnik xD

Cz4rny
08-12-2010, 23:05
http://demotywatory.pl/2375172/Nie-kazdy-kto-ci-grozi
lap furor [;

Mateuz
09-12-2010, 14:51
http://demotywatory.pl/2375172/Nie-kazdy-kto-ci-grozi
lap furor [;

Tyle, ze nie trafiles z tym malym kundlem, nie wiem po co sie spinasz.

Napinam sie w necie a w rl jestem ciota?! Meeting Gredercie! meeting! ktory juz proponowalem. Zrob wojne na furorze albo jakies wazne wydarzenie bo nikt o Tobie nie slyszal jeszcze...:baby:
A moze za dobre dissy pisze? Co zgredert?:o
Nie masz juz o co mi cisnac. W***dalaj:] i nie startuj wiecej w ten sposob. (standardowo)

Silverr
09-12-2010, 16:51
Wie ktos jak ten Tin Key kupic? ; d
Bo ten npc na Vengoth nie odpowiada i lipton ; d

Oski-Boski
09-12-2010, 17:10
Wpadajcie na meeting do mnie do domu ... 8o

Dzidzia2
09-12-2010, 21:52
zal ciebie nawet czytac
co 2gie slowo to "k**wa", "pier**lic", "je*ac" itp.
wez idz stad, nie wiem, nawet na forum na tibia.com, tam widze za toba tesknia :)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3242101

Cz4rny
09-12-2010, 22:05
Zamknij juz ta klawiature! ja p**dole nudzi Ci sie?
Hejtujesz? k**wa napisz cos lepszego, albo chociaz cos, uslysz mnie a nie pie**dolisz farmazony jak jakis pojeb.
Internetowy napinacz co wszystko wie i wszedzie byl.
Nie znasz mnie, gówno widziales, w dupie byles, a PIER**OLISZ...
K**wa nikt Cie nie zna, nie wiedza kim wogole jestes, uwazasz sie za k**wa nie wiem kogo.
Chcesz sie popisac przez te posty jak umiesz ludzi wk**wiac z drugiego konca tego p**dolonego kraju jakim jest naród polski?
Zamknij kapuste frajerze.
Bieliny zaciagnales w kinol czy jaki h*j?
Wypie**dalaj prosto k**wa w śmietnik!!! zawsze musisz wp**dolic swoje 3 je**ane zdania do kazdego tematu na tym k*wa pier*dolonym forum tej!
Policjant sie znalazl k**wa. J**bac Cie i cala twa skorupowaną rodzine pal i mundurowych świń.
hehe

vice versa [;

pokazałeś swoją kulture, brawo!

ale o rodzinie to frajerze przesadziłeś:<

jesteś bardzo opanowany, zwłaszcza jak na studenta psychologii ;]

btw, to co nie wyszło Pawłowi, wyszło mi, a nawet nie miałem takiego celu :D

psyduck
09-12-2010, 22:38
Ja sie tylko grzecznie zapytam, GDZIE BYLI RODZICE???

Oski-Boski
10-12-2010, 15:47
Imargamie Tobie rowniez powiem z kultura... SPI3RD4L4AJ;)

Gredert widze budujesz niezle swoj wizerunek na Furorze, gdzie byles w czasach jak Spoxster, Pasterz, Taifun niszczyli frajerstwo na tym servie?
Jak biegli to kazdy mial kupe w gaciach, a kto sie boi teraz Imargama? Nikt.
Dziekuje dobranotz.

Mam bardzo dobre skille, a mimo to się go boję ;(

spowalniacz
10-12-2010, 18:56
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3242101&pagenumber=2

OSTRA WALKA W POLSKIM HYDEPARKU, CHLOPAKI ZWIJAMY SIE Z TEGO BURDELU, ALL NA TIBIE.COM GOGO

Dzidzia2
10-12-2010, 22:04
:baby:
nom jazda wszyscy (procz srurora seby) na POLSKI HYDEPARK FURORY (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3242101) na tibia.com :)

Cz4rny
10-12-2010, 22:10
Imargamie Tobie rowniez powiem z kultura... SPI3RD4L4AJ;)

Gredert widze budujesz niezle swoj wizerunek na Furorze, gdzie byles w czasach jak Spoxster, Pasterz, Taifun niszczyli frajerstwo na tym servie?
Jak biegli to kazdy mial kupe w gaciach, a kto sie boi teraz Imargama? Nikt.
Dziekuje dobranotz.

niewiem gdzie byłem, prawdopodobnie nie wiedziałem co to tibia i było mi z tym dobrze.
jaki wizerunek, jako prawie nieaktywny gracz mam to gdzieś ;d

btw, duchu niespokojny, jak śmiesz mi zarzucać brak kultury?
Prywatne
Powód: Brak kultury
10-12-2010 14:06 Duch Niespokojny

do tego w poście w którym w sumie nic takiego nie napisałem :/

Dzidzia2
10-12-2010, 22:17
@up
nie wnikaj i laduj pupcie na tibia.com

:baby: klik:
POLSKI HYDEPARK FURORY (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3242101)

Oski-Boski
10-12-2010, 22:31
Też dostałem upominek od Ducha :faceoff:

monohikanin
11-12-2010, 18:48
Kto to duch niespokojny ;p ?

Toffina
12-12-2010, 06:33
Przyprawa Delikat 200 g Knorr - 4 szczypty
filet z kurczaka - 2 sztuki
kapusta pekińska - 1 sztuka
Zupka Chińska Wifon Curry Pikantna - 2 sztuki
majonez - 5 łyżek
sposób przygotowania:
2 filety z kurczaka pokroić w kostkę, obsypać Delikatem do Mięs Knorra. Następnie usmażyć. Makaron z 2 zupek pokruszyć w miseczkę, dodać wszystkie przyprawy z środka i zalać szklanką wrzątku. Pozostawić oba produkty do wystygnięcia. Kapustę Pekińską pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem. Sałatka gotowa. Smacznego.

Oski-Boski
12-12-2010, 10:42
Daj na jajecznice. ^^

Toffina
13-12-2010, 05:01
Składniki na Jajecznicę dla 2-3 osób.
6-8 jaj
pęto tłustawej kiełbasy plus boczek (nie ma boczku pod ręką może być sama kiełbasa)
1 średnia cebula
1 duży lub dwa mniejsze pomidory
ew. ząbek czosnku
szczypiorek
sól, pieprz, ostra i słodka papryka
tłuszcz do smażenia (oliwa będzie chyba najlepsza)

Przepis:
Zanim weźmiemy się do smażenia jajecznicy dobrze sobie pokroić kiełbasę i ewentualny boczek, cebulę, pomidory i szczypior.

Kiełbasę i boczek (jeśli używamy) kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię z odrobiną oliwy i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Ja lubię dobrze wysmażoną kiełbasę więc ogień daję spory i co jakiś czas mieszając czekam aż się ładnie wysmaży. Gdy kiełbasa i boczek będą już prawie OK, czyli takie jakie lubimy, dorzucamy pokrojoną w kostkę lub cienkie piórka cebulę. Gdy ta ostatnia się zezłoci, dodajemy jajka i bełtamy. Gdy jajka się lekko zetną, dodajemy pokrojone w kostkę pomidory. Lubię jajecznicę z pomidorami jędrnymi i lekko ciepłymi więc wrzucam je tak na minutę, dwie przed końcem smażenia. Całość doprawiamy solą, pieprzem i paprykami a na koniec, już po zdjęciu z ognia intensywnie posypujemy szczypiorem. Smacznego.

Jajecznicę po wiejsku (lub chłopsku - jak kto woli) możemy jeść z pajdą chleba wprost z patelni lub, w wersji bardziej eleganckiej, nakładać na talerze ze stojącej na środku stołu patelni.

SMACZNEGO. WPIEERRRRRDAAAAAAALAJ !

_Snorlax_
13-12-2010, 22:56
dzieki za przepis
pojadlem sobie, prosilbym teraz o przepis na herbate chce mi sie pic =/

baj de wej
pokonalem furora - czyt. spocil sie

Toffina
14-12-2010, 01:42
Herbata kojąca

2, 3 świeże listki mięty,
2, 3 świeże listki melisy,
1/2 łyżeczki startej skórki cytryny,
łyżeczka miodu,
kilka goździków.

JAK PRZYRZĄDZIĆ:
Wszystkie składniki umieścić w kubku i zalać wrzątkiem. Przykryć i odczekać ok. 5 minut.

NA ZDROWIE !

Kojotus
14-12-2010, 19:05
2036 kont żegna się z grą
Jak informuje Tibia.com:

W dniu dzisiejszym, 2036 kont zostało wykluczonych z gry za używanie nielegalnego oprogramowania. Zostały one wykryte przez nasz automatyczny system, więc wszelkie odwołania nie będą brane pod uwagę.

NeoBot wykrywalny :confused:
"Każde imperium kiedyś upada"
N.Davies

Dzidzia2
14-12-2010, 20:00
Gdybyś debilu nie zauważył, to i tak 70% używających botów, nadal używa elfa. Więc nie wmawiaj ludziom, że neobot jest wykrywalny. Bo aktualnie jeszcze nie jest
gowno wiesz
elf nie istnieje

spadac na hydepark na tibia.com chyba ze sie boicie tam o tym rozmawiac :> xD

Kojotus
15-12-2010, 00:02
Gdybyś debilu nie zauważył, to i tak 70% używających botów, nadal używa elfa. Więc nie wmawiaj ludziom, że neobot jest wykrywalny. Bo aktualnie jeszcze nie jest

Jesteś bardzo niekulturalnym człowiekiem. Jasną sprawą jest, że w internecie każdy może się wyżyć, rozładować, pokazać co za mocarz siedzi w jego wnętrzu...
Nie mam pojęcia czy sam robiłeś badania, czy robił je za ciebie może OBOP, ale ciężko mi uwierzyć, że aż 70% graczy używa botów, a tym bardziej elfbota (który jak wiem nie jest już aktualizowany i nie ma możliwości używania go pod najnowszą wersję Tibii).
Druga sprawa, czy Ja wmawiam ludziom, że 'neo' jest wykrywalny? Nie, ale z uzyskanej informacji o 2 tysiącach zbanowych kont wnioskowałem, że pewna część osób, które otrzymały ów 'bana' używało neobota, co może świadczyć o tym, że neobot jest wykrywalny przez 'skaner CipSoftu', co oznacza, że nieuchronnie zbliża się koniec ery botowania, gdyż coraz to nowsze programy ułatwiające grę są wykrywalne.
W stwierdzeniu, że 'aktualnie jeszcze nie jest' jest troszkę nieprawdy, gdyż znam kilka osób, które używają ów programu i część z nich otrzymało bana.

No cóż, nadal możesz tkwić w swoim błędzie i nadal możesz obrażać ludzi... ale kogo to obchodzi.
Ja wyraziłem swoje zdanie i na tym koniec.

Pozdrawiam.

Cz4rny
15-12-2010, 00:16
jak ktoś umie botować to bana nie dostanie [;
mówili, że za samo włączenie ng jest ban i co?
pół roku jechałem na ng jak już był ten system
potem hmm miałem elfa i nic ;d
troche banów sie posypało po ludziach, ale ci którzy mieli botować botowali i botują dalej ;d

boty sie nigdy nie skończą, pozatym moim zdaniem gdyby ich nie było byłoby dużo mniej osób online

czemu?

troche botów by odpadło, a ludzie którzy kiedyś odeszli gdyż im boty przeszkadzały do obecnej tibii z pewnością nie wrócą

Kojotus
15-12-2010, 00:29
troche botów by odpadło, a ludzie którzy kiedyś odeszli gdyż im boty przeszkadzały do obecnej tibii z pewnością nie wrócą

Faktycznie coś w tym jest, ale łatwiej reklamować grę (jeśli chodzi o CipSoft) o której można powiedzieć, że zaczynając tam grać nikt (albo przynajmniej znacznie większa część graczy) nie używa programów, dzięki którym zdobywa nielegalnie/wbrew zasadom doświadczenie, pieniądze i resztę rzeczy.

Może i Tibia stała się produktem (czymś) dzięki czemu garstka osób zarabia na oszukiwaniu, kosztem małoletnich fanów 'pixeli', którzy pragną zdobywać iteamy i poziomy jak ich Tibijscy idole.

Trochę to smutne...
... ale tylko ze strony osób które kupują ów pieniądze, bądź iteamy, gdyż osoby które na tym zarabiają robią to tylko dla kasy i to jest ok, ale są osoby które robią to dla kasy, ale również siedzą na Ventrilo/ach po 15h dziennie... i niech Mi nikt nie wmawia, że to pilnowanie interesu.

jerrry
15-12-2010, 00:57
gowno wiesz
elf nie istnieje

spadac na hydepark na tibia.com chyba ze sie boicie tam o tym rozmawiac :> xD

Zakład że istnieje? może Ci dać skriny albo coś? bo Elfa Ci nie dam

--- jerrry dodał 3 minut i 39 sekund później ---

Nie mam pojęcia czy sam robiłeś badania, czy robił je za ciebie może OBOP, ale ciężko mi uwierzyć, że aż 70% graczy używa botów, a tym bardziej elfbota (który jak wiem nie jest już aktualizowany i nie ma możliwości używania go pod najnowszą wersję Tibii).
Druga sprawa, czy Ja wmawiam ludziom, że 'neo' jest wykrywalny? Nie

Do odpalenia Elfbota pod najnowszą tibię wcale nie potrzeba być pro uber hakerem z myszką w zębach, tylko trzeba pomyśleć

Czy wmawiasz ludziom że bot jest wykrywalny? tak, skoro wnioskujesz i się tym dzielisz "Neobot wykrywalny" to wprowadzasz ludzi w błąd.

I naucz się czytać ze zrozumieniem. 70% aktualnych botów. Ja tam nie widze nic o "wszyscy botuja"

Jestem niekulturalny? Życie, cóż zrobić. skończyłem się użerać z debilami jakieś 3 miesiące temu. Hejkq :*

Kojotus
15-12-2010, 17:23
I naucz się czytać ze zrozumieniem. 70% aktualnych botów. Ja tam nie widze nic o "wszyscy botuja"
Ok, teraz rozumiem, ale i tak gadasz brednie, chyba, że jesteś w stanie udowodnić, że 70% ludzi używających boty, używa elfa.
Gdybyś debilu nie zauważył, to i tak 70% używających botów, nadal używa elfa. :baby:

Jestem niekulturalny? Życie, cóż zrobić. skończyłem się użerać z debilami jakieś 3 miesiące temu. Hejkq :*
Mam to w dalekim poważaniu i nadal podtrzymuje wcześniej wyrażone stwierdzenie o twojej osobie. Ponieważ kogo obchodzi to czy jesteś lub czy byłeś kulturalny i kiedy.
To, że teraz nie jesteś świadczy tylko o tym, że zawsze byłeś arogancki i niekulturalny a do jakichkolwiek przyjętych społecznie zasad kultury zmuszałeś się wbrew sobie.

Pozdrawiam i żegnam,
wybacz ale nie jesteś dla Mnie stroną do rozmów.

Cz4rny
15-12-2010, 19:48
Trochę to smutne...
... ale tylko ze strony osób które kupują ów pieniądze, bądź iteamy, gdyż osoby które na tym zarabiają robią to tylko dla kasy i to jest ok, ale są osoby które robią to dla kasy, ale również siedzą na Ventrilo/ach po 15h dziennie... i niech Mi nikt nie wmawia, że to pilnowanie interesu.

jak uda ci sie pogadać ze smerfem to jesteś zajebisty XDDDDD

Kojotus
15-12-2010, 20:24
jak uda ci sie pogadać ze smerfem to jesteś zajebisty XDDDDD

No ok, ale jest wiele (przesadzam sory)... jest kilka osób, które potrafią siedzieć na Ventrilo od 8 rano do 3 rano następnego dnia.
Nie mam nic do tego, bo to nie moja sprawa, ale ani rozrywka w Tibii nie jest na tyle satysfakcjonująca, ani pieniądze jakie można zarobić poprzez nią, aby aż tak katować swój organizm (szczególnie wzrok).

Od kiedy skończyłem 16 lat nie rozumiem tego (jak można poświęcać tyle czasu na Tibię).

Pozdrawiam

Cz4rny
15-12-2010, 20:38
No ok, ale jest wiele (przesadzam sory)... jest kilka osób, które potrafią siedzieć na Ventrilo od 8 rano do 3 rano następnego dnia.
Nie mam nic do tego, bo to nie moja sprawa, ale ani rozrywka w Tibii nie jest na tyle satysfakcjonująca, ani pieniądze jakie można zarobić poprzez nią, aby aż tak katować swój organizm (szczególnie wzrok).

Od kiedy skończyłem 16 lat nie rozumiem tego (jak można poświęcać tyle czasu na Tibię).

Pozdrawiam

true, mamy 2 osoby na vt z tego co zauważyłem, które są prawie zawsze gdy wchodze xd

Dzidzia2
15-12-2010, 23:17
true, mamy 2 osoby na vt z tego co zauważyłem, które są prawie zawsze gdy wchodze xd

nie bierzesz pod uwage ze moga byc AFK i w tym czasie np . spac ....
HELOOOOOOOOOOUUUUUUUU? :baby:

wypad na hydepark tibia.com bo znowu pewnie posypia sie tu banany :|

Cz4rny
16-12-2010, 18:57

nie biore tego pod uwage, bo nikt kto śpi nie siedzi na kanale i nie gada z innymi ;o

Kojotus
16-12-2010, 18:59

Chyba, że cały czas kiedy się zagląda na Vt siedzą na prywatnym kanale i mrugają im lampki i to na dodatek, powtarza się codziennie.

Zapewne znaczna większość siedzi na AFKu i jest AFK, lub słucha muzyki, ogląda filmy lub coś innego, ale są też osoby które grają/pilnują postacie całymi dniami.

Cz4rny napisał, że są 2 takie osoby. Zakładam, że na Vt mają one znajomych nie tylko z innych miejscowości, ale również z własnych okolic i dziwię się, że ów znajomi nie starają się "wypędzić" kolegów z domów, no chyba że aż tak bardzo chcą grać.

Druga sprawa, znacie może jakieś ciekawe 2d gry w stylu Warcrafta 3 - online ofc. Poza LoL'em. No i, żeby nie były to produkcje koreańskie/chińskie.
To tak odbiegając od tematu Tibia/Furora.

Pozdrawiam

Cz4rny
16-12-2010, 20:20
Chyba, że cały czas kiedy się zagląda na Vt siedzą na prywatnym kanale i mrugają im lampki i to na dodatek, powtarza się codziennie.

Cz4rny napisał, że są 2 takie osoby. Zakładam, że na Vt mają one znajomych nie tylko z innych miejscowości, ale również z własnych okolic i dziwię się, że ów znajomi nie starają się "wypędzić" kolegów z domów, no chyba że aż tak bardzo chcą grać.

Pozdrawiam

2 zauważyłem, że są, może być ich więcej :D:D

Mateuz
18-12-2010, 13:36
Pewna kobieta poszła do wróżki i ta powiedziała jej, ze przyczyni sie do śmierci wielu ludzi. Przerażona kobieta wyszła na ulice, patrzy a tam ciężarówka jedzie prosto na małego chłopca, który wybiegł na ulice. Kobieta pomyślała: "może zginę, ale nie przyczynie sie do śmierci milionów a uratuje jedno życie". Rzuciła sie pod ciężarówkę odpychając chłopca i zginęła. Zobaczył to policjant, podbiegł do chłopca i zawołał:
- Nic ci nie jest mały? Jak sie nazywasz?
- Furor seba, a teraz wypdalaj.

HITLA FAJAAAAAAAAAAAA!

Smierc i zniszczenie to czeka was w przyszlym roku 2011 !!

MAHAWAHAHAHAHAH >: D

Dzidzia2
18-12-2010, 14:10
ale jestes "fajny".

(tylko nie badz taki na tibia.com)
PS: wykorzystaj odpoczynek ktory bedzie ci dany, moze zacznij w koncu uczyc sie a nie do konca zycia bedziesz ulice zamiatal i tam sobie pseudobojki urzadzal (ale kto co luuuuuubi :baby:)

Dzidzia2
19-12-2010, 12:22
to ma byc ten twoj zabieg "poprawa pseudowizerunku" o ktorym pisales w grze ? zalosne :baby:

Cz4rny
20-12-2010, 00:33
http://www12.speedyshare.com/files/25801014/download/ScreenShot225.jpg

2x down ,,I,,

http://img812.imageshack.us/img812/1217/screenshot225.jpg

Kojotus
20-12-2010, 00:56
@up
Ocb? :confused:
Chodzi o tą chmarę mobów? czy jak?

Dzidzia2
20-12-2010, 01:19
chodzi o to ze teraz masz keya z jpga na kompie :baby: :D

Kojotus
20-12-2010, 15:58
chodzi o to ze teraz masz keya z jpga na kompie :baby: :D

To nawet fajnie, mam już 2 dziewczyny w jpg i jedną w gifie... key w tą czy w tą nie zaszkodzi :baby: B)

Rixari
22-12-2010, 20:29
http://allegro.pl/tibia-lunara-300-ms-bcm-pvp-i1380317465.html

GZ? Najz dowcip gorzej jak go ktos od was kupi xD

Diablord
24-12-2010, 15:58
Wszystkiego najlepszego i sexu na sniegu!

monohikanin
24-12-2010, 19:23
Nawzajem xD

Cz4rny
25-12-2010, 22:27
http://img828.imageshack.us/img828/4002/screenshot229g.jpg

expie sobie spokojnie na quarach nikomu nie przeszkadzam, wpada dili i mnie zabija -.-

gufnojad
26-12-2010, 08:38
Dzis do katrili dzwonil Gredert, stwierdzil ze albo z servera leci on albo Dil Eoo.. rozpoczyna sie wojna ktora przepowiadal Furor Seba.... Boze chron nas..

Xez
26-12-2010, 19:50
http://allegro.pl/tibia-lunara-300-ms-bcm-pvp-i1380317465.html

GZ? Najz dowcip gorzej jak go ktos od was kupi xD

Po prostu ktoś wziął sobie na kompa zdjęcie z tibii.pl "awanse" i się cieszy ...

Cz4rny
26-12-2010, 22:41
Dzis do katrili dzwonil Gredert, stwierdzil ze albo z servera leci on albo Dil Eoo.. rozpoczyna sie wojna ktora przepowiadal Furor Seba.... Boze chron nas..

i tu mam problem, nie wiem za co mnie sfragował, a z Andrzejem sie nie skontaktuje, bo Dili to rl Andrzeja więc jestem na przegranej pozycji:/

Kojotus
27-12-2010, 01:01
i tu mam problem, nie wiem za co mnie sfragował, a z Andrzejem sie nie skontaktuje, bo Dili to rl Andrzeja więc jestem na przegranej pozycji:/

Zawsze warto zapytać... Dilla, później ewentualnie dalej, bo w sumie czemu nie?
Z drugiej strony, może miał na VT, że tam siedzi =p ? idk.

Cz4rny
27-12-2010, 12:56
12:12 Iro Ochrona [12]: ja furorem se pkuje
12:12 Benjamin: It was a pleasure to help you.
12:12 Iro Ochrona [12]: a niedlugo
12:12 Iro Ochrona [12]: bedzie wojna
12:12 Iro Ochrona [12]: tak czy siak.
12:12 Evill Mutagen [15]: z kim??
12:12 Iro Ochrona [12]: bo gadalem
12:12 Iro Ochrona [12]: z Vision
12:12 Iro Ochrona [12]: z pewna osoba
12:12 Iro Ochrona [12]: ;p
12:12 Evill Mutagen [15]: z kim bedzie wojna
12:12 Iro Ochrona [12]: chce zebrac ludzi i walczyc
12:12 Iro Ochrona [12]: my+azor+ **** vs. vision

zacznij sie leczyć....

Kojotus
27-12-2010, 13:34
Nie musisz wierzyc, nawet nie pisalem tego do Ciebie... Kiedys tez pisalem ze bedzie wojna? jednak nie bylo i co? moge pisac co zechce. To tyle.

Z nudow napisalem teraz tekst o Tibii :

I choc co drugi z nas nie ma tu na pacca.
Niedlugo wyplata... wiec nie ma co plakac!
Nie ma bata! Teraz ja ide poeeexpic...
Wez to sprawdz (taak) nie jestem kiepski!
Moge wciagac kreski, NIE SPAC NAWET W NOCY.
KUPUJE MANA POTY, ESDEKI I DO ROBOTY! (to)
Moge expic w soboty, z rana wykupiony bilet.
Wiec weez mi nie pierdol level sam sie nie dobije!!!

Wybacz, ale żeby kleić teksty o tibii trzeba mieć trochę niezbyt pod kopułą. :confused:

Nie ma bata! Teraz ja ide poeeexpic...
Eh... a myślałem, że ludzie mnie już niczym nie zadziwią... a tu proszę.
Jednak co do nieskończoności Albert Einstein miał rację.

Silverr
27-12-2010, 13:34
Wojna? ;> Co tam Furoro? ; d

gionojad
27-12-2010, 14:23
Gdy Bóg rozdawał mózgi to dla ciebie go zabrakło seba...

Mateuz
28-12-2010, 12:30
http://www.youtube.com/watch?v=WmefPIxn57Y

"srodmiejski kurort!... ogarnia mnie furoooor!..."

a FUUUUUUUUUUUj nie wpada w ucho:(