PDA

Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

bulbazaur
06-06-2008, 13:07
Jestes pewien Shermi? :)

Niema co ukrywać ze decyzja o likwidacji Shermiego padła z ust Rayla a to oznacza że Shermi zbyt dobrych boyfriendów niemal 8o

Niewiemjak
06-06-2008, 13:11
Uswiadom mnie moze teraz kto to jest rayl -.-?

Poul
06-06-2008, 13:15
@Bulbazaur

Pasterz ciągnie za sznurki. Koleś co Ty wygadujesz... Po twoich wypowiedziach myślę że twój poziom zatrzymał sie na pokemonach o czym świadczy twój avatar.

Niewiemjak
06-06-2008, 13:16
Nie tylko avatar ale i nick ;)

Suczy
06-06-2008, 13:29
Wdalem sie w glupia rozmowe z bulbasaurem moja wina@ ale nie odpisujcie mu bo tylko niepotzrbny spam z tego wychodzi. Trzymajcie sie cieplo pozdro

LaRrYxX
06-06-2008, 13:59
Uswiadom mnie moze teraz kto to jest rayl -.-?

rajla nie znasz? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Diablord
06-06-2008, 14:19
OMFG Każdy zna Rayla!

DuRi_Zmc
06-06-2008, 14:32
Mam pytanie
Czego spaaw gra na innym swiecie?
Czyzby mu sie znudzilo expienie na furorze czy inna sprawa?
;)

hyehhr45
06-06-2008, 14:44
@Duri

Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił

NetowyHooligan
06-06-2008, 15:02
Co ty mi chcesz wmówić, każdy wie że jesteś dzieckiem Łowicza i jak każdy poważny łowiczanin łykasz jak pelikan. Więc albo jesteś nowym ownerem albo wstyd ci ze jesteś z Łowicza. Stawiam na new ownera bo z tego co pamiętam to twój char był na allegro. 8o

<ukrywa sie w pokebalu>

ja jestem skurwysynu z Łowicza. Cos ci kurwo nie pasuje ??Chociaz byla 2 liga a ty pewnie chodzisz na mecze Izolatora Boguchwala albo huj wie czego

UNholy90's
06-06-2008, 15:17
miałem go pojechać ale zrobiło to za mnie 5 innych osób
thx guys =*

Pojechać to ty se możesz, ... białą kreske.
A i jeżeli uważasz, że te 5 czy ileś osób mnie pojechało to zaczynam uważać, że dla ciebie słowo "kurde" jest wulgaryzmem.

Unholy~ teksty o starych sa naprawde nie na poziomie

Do ciebie bym takich tekstów nie kierował (choćby dla tego że jesteś za MU, bo przecież cię nie znam) ale jak ktoś ocenia ludzi po lvl ;p

Unholy myśli, że jest fajny i śmieszny, to niech sobie tak myśli.

A jednak jest coś co potrafięa ty nie ../..

I ty gadasz do każdego, że oni nie trzymają poziomu
Po 1 napisałem, że jak glaca chce forumfightera to go dostanie -.- orient koleś.
Człowieku jeżeli papiery na dysortografie, dysgrafie czy tam dysdowna to ja się zastanawiam co ty przez te 3 lata robisz?
Przez 3 lata? Hmmm, kompletnie nic :D Zasady ortografii znam, ale jak szybko piszę to już jakoś one zostająw tyle ;p
Nie starasz się tego naprawić? To smutne, żeby w wieku (patrząc na 17 w twoim profilu) nie umieć napisać słowa kultura!
Naprawić? <lol> ? Mam 50% więcej czasu na egzaminach i własną komisję. Na maturze twój 1 błąd ort. to moje 3. I co opłaca się to zmienić? Nawet Einstein był dysortografem ;p

@baltazar
Twoich postów nawet nie czytam (choćby dlatego, że masz zjeba.ny avatar ;()

Widzę że baltazar i bulbazaur mają dość ciekawą datę ząłożenia konta. Boicie się zaryzykować bana swoimi rl kontami z tibia.pl <lol> n/c

@hyehhr45
"Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił"

lol? Ale trzeba mieć nasrane w głowię, placić zeby ktoś nie expił.
No to już ładnie na psychice ;/ [moje kondolęcje fistaszek]

PS.
Koniec z obrażaniem kogo kolwiek na tym forum z mojej strony. Było to conajmniej dziecinne, to ostatni taki post. Już raczej nie będe udzielał się z tego konta na tibia.pl (pewnie mi usuną je niedługo).

BYe BYe

MonszTfojejRzony
06-06-2008, 15:21
Zwidek szkoda klawiatury na napinki na tym forum. Unholy myśli, że jest fajny i śmieszny, to niech sobie tak myśli. Nie odpisujcie na te "rzałosne" posty, to nie będzie spamu.

Coś dziś mało Inshonów przed SSem było.

Może ci kupie czupa czupsa ? :baby:

MonszTfojejRzony
06-06-2008, 15:23
I ty gadasz do każdego, że oni nie trzymają poziomu. Człowieku jeżeli papiery na dysortografie, dysgrafie czy tam dysdowna to ja się zastanawiam co ty przez te 3 lata robisz? Nie starasz się tego naprawić? To smutne, żeby w wieku (patrząc na 17 w twoim profilu) nie umieć napisać słowa kultura! Gadasz na innych "przygłupy", a sam robisz za jakiegoś forumowego rappera.

Tak btw. to w beefach nie jeżdżą po rodzicach, więc słaby z Ciebie rapper ;(

@Furora

działo się coś przed ss?

Tylko smutne ze ty popierdolcu nawet nie wiesz ze ta chorobe sie leczy dlugie lata, nawet kilkanascie lat, a sa przypadki ze osoby maja to do konca zycia. dorosnij elo

Gradzia
06-06-2008, 15:28
A wiec...
Może sie uspokoicie bo zaraz skończy sie mila rozmowa.
I powiem wam ze kurwa jebac ............ i kurwa dupa stasia bo zal dupe zaciska.
Wiec powiem wam tak .... Furora Śmierdzi i kurwa dupa jasia ja pierdole.
:D:D:D:D:D:o:o:o:o8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y::baby::baby::baby::baby::baby:

WIec pamiętajcie ze dupa stasia to jest wasze zycie i poejbalo was zeby sie tak kłucić o tibie kurwa az zal dupe zaciska mowie wam kurwa wiec .... pamietajcie moje słowa i dupa stasia ma byc tu spokój bo az sie zaraz zesikam wam na twarze bo zal dupe zaciska

YOURESTE
8oGradzia8o i jej X(MamaX(.

Gradzia
06-06-2008, 15:30
MonszTfojejRzony A ty kurwa awart zmień bo smieszny nie jestes a zal dupe zaciska kurwa. kozak jestes z tym avartem a jak widzisz cipke to ci kutas opada wiec zmien to natychmiastowo bo zal dupe zaciska
:baby::baby::baby::baby::baby::baby:

$eetho
06-06-2008, 15:33
A mi natomiast żal ciebie, panie up ; o

MonszTfojejRzony
06-06-2008, 15:33
MonszTfojejRzony A ty kurwa awart zmień bo smieszny nie jestes a zal dupe zaciska kurwa. kozak jestes z tym avartem a jak widzisz cipke to ci kutas opada wiec zmien to natychmiastowo bo zal dupe zaciska

Może sie uspokoicie bo zaraz skończy sie mila rozmowa.

Cześć mam na imię Maciek i też szukam przyjaciół w średni wiekowej 7 lat.

Apropo, może to tylko mnie sie tak wydaje, ale mam dziwne wrażenie że jesteś transwestytą, (Nick, a sposób pisania, forma męska), bądź osobą nie kochaną tak mocno że doprowadziło to do silnych zaburzeń i niezrównoważenia psychicznego.

Ocena jurorów twojego mózgu.

Ewa Pavlovicz -1 (bo nie umiesz tanczyc)
Twoj stary 2.999999 (bo za mało dajesz)
Bradd Pitt 0 (bo zna cie tylko ze stron o pokemonach)
Gej zza rogu (bo dobrze ssiesz)

Wszystko w skali dziesięcio-stopniowej.

Pa

Przepraszam, jest to ostatni mój post w takim stylu, dzieci czasem trzeba sprowadzic na ziemię.
Pozdrawiam.

Gradzia
06-06-2008, 15:35
Awięc DROGI Macku nadajesz sie jedynie do tarcia chrzanu w Rosji a wiec uprzejmnie cie prosze zamknij jape kurwa jego wasza mac.X(X(X(X(X(X(:o:oB)B)B)B):):):)

$eetho
06-06-2008, 15:38
To ty Gradzio wielka zamknij jape bo tylko debila z siebie robisz i nic poza tym.

pup
06-06-2008, 15:55
Naprawić? <lol> ? Mam 50% więcej czasu na egzaminach i własną komisję. Na maturze twój 1 błąd ort. to moje 3. I co opłaca się to zmienić? Nawet Einstein był dysortografem ;p

Ale on coś osiągnął swojej dziedzinie...a ty chcesz coś osiągnąć w forum fight'cie? Tez mam mam dys~ ale jest mozilla.:cup::cup::cup: Zjedzcie mnie teraz jak psa...;(;(

hyehhr45
06-06-2008, 15:56
Awięc DROGI Macku nadajesz sie jedynie do tarcia chrzanu w Rosji a wiec uprzejmnie cie prosze zamknij jape kurwa jego wasza mac.X(X(X(X(X(X(:o:oB)B)B)B):):):)

a) Masz 7 lat
b) Masz Dziurę w głowie od tibii
c) Rodzice cię nie kochają / nie akceptują
d) Na rl Cię biją, wiec musisz pocisnąć na forum o/

Gradzia
06-06-2008, 16:03
wieszam sie nara nie chce was znac

Voyphox
06-06-2008, 16:08
Dość dużo ludzi jest dyslektykami, ale wykręcanie się tym że mam dys i moge popełniać błędy jest złe. Sam jestem dyslektykiem i gdy rozmawiam przez komunikatory to proszę o poprawianie błędów, a sprawdzanie błędów przez Mozille może być czymś co Ci pomoże się uporać.

hyehhr45
06-06-2008, 16:11
rozróżniamy dwa typy tego schorzenia

1. Dysleksja wrodzona
2. Ktoś kto nie miał nigdy w łapie słownika

MonszTfojejRzony
06-06-2008, 16:16
rozróżniamy dwa typy tego schorzenia

1. Dysleksja wrodzona
2. Ktoś kto nie miał nigdy w łapie słownika

Ja nie miałem a takowych błędów nie popełniam.

bulbazaur
06-06-2008, 16:29
Czy mi się zdaje czy ekipa Pasterza narazie kampi? Gdzie te ich zapowiadane akcje...

Rester
06-06-2008, 16:31
6 leveli mu spadlo o/

http://img389.imageshack.us/img389/5015/fenixownedoc4.jpg (http://imageshack.us)

szYMY
06-06-2008, 16:37
heh, nie gram nic a i tak w rankingu jakos stoje na stalej pozycji ;d

Diablord
06-06-2008, 16:47
@hyehhr45
"Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił"

lol? Ale trzeba mieć nasrane w głowię, placić zeby ktoś nie expił.
No to już ładnie na psychice ;/ [moje kondolęcje fistaszek]

Spaaw nie expi na Furorze tylko na Dolerze (USA), bo na niemickich serverach są ciągle masskicki i nie opłaca mu się ryzykować.

$eetho
06-06-2008, 16:58
Mógłby ktoś przybliżyć sytuację z Fenixem? Dlaczego nie expi i dlaczego go zabiliście? Nadal gra nim Olek?

UNholy90's
06-06-2008, 16:59
Spaaw nie expi na Furorze tylko na Dolerze (USA), bo na niemickich serverach są ciągle masskicki i nie opłaca mu się ryzykować.

Aha no to przeprosiny dla orzecha (w sumie z deka obrazliwe slowa napisalem ;p). A tak apropo to się troszkę dziwię, że jeżeli nie expi bo mu sie nie opłaca ryzykować, to po co Spaaw'em chodzi na "akcje"? Nie lepiej Mestorem? Zawsze to mniej expa odabiać jak coś ;p a i tak EKów w dusk/vis nie brak ;p

druiT
06-06-2008, 17:05
heh, nie gram nic a i tak w rankingu jakos stoje na stalej pozycji ;d

gz :p

Też jakoś się wkręciłem w WoW'a
elo

PS. Suchy ma mojego WoW'a? Ziomek chce i przed Anglią chciałbym żeby sobie zainstalowal ;p

@$eetho
Z tego co słyszałem to Fenixa kupił stary Xavine, ale z racji, że po tym dedzie jak stracił "full set'a" przestał grać, to możliwe, że ktoś inny kupił tą postać.
W sumie nie nasz Be-znes

MonszTfojejRzony
06-06-2008, 17:10
druiT

Grasz na retailu czy privy męczysz xd?

Diablord
06-06-2008, 17:36
Aha no to przeprosiny dla orzecha (w sumie z deka obrazliwe slowa napisalem ;p). A tak apropo to się troszkę dziwię, że jeżeli nie expi bo mu sie nie opłaca ryzykować, to po co Spaaw'em chodzi na "akcje"? Nie lepiej Mestorem? Zawsze to mniej expa odabiać jak coś ;p a i tak EKów w dusk/vis nie brak ;p
Ale jestes niekumaty. Spaaw może łatwo paść na kicku w czasie expa i stracić 2 lvle.

Ja przed chwilą padłem właśnie na kicku -.-
2 razy w ciau tygodnia przez kicki;/
Jun 06 2008, 17:09:11 CEST Died at Level 143 by a bonebeast
Jun 01 2008, 20:27:28 CEST Died at Level 143 by Svoren the Mad

$eetho
06-06-2008, 17:55
@Monsz : Ally > Horda. Priest rox!

MonszTfojejRzony
06-06-2008, 18:16
@Monsz : Ally > Horda. Priest rox!

Na jakim servie grasz? O ile na retailu? Btw. alliance to lame, 40% alliantów to zawsze rogale, co chuja umieja zrobic inna klasa, bo rogal jest ta najlatwiejsza xdd

Mistrzunio_IIII
06-06-2008, 18:34
Powrót kickow był nieunikniony... niestety

hyehhr45
06-06-2008, 18:53
podobno orzech płaci hakerom za to, że Pingują niemieckie servy, przez co następują częste masskicki, powodem tego jest to, że nie chce, aby spaaw wbił 300 lvl przed nim.

Signed.

sniegi
06-06-2008, 18:57
akcja jest !! :O

Saymaroon:
Jun 06 2008, 18:34:24 CEST Killed at Level 125 by Wedelk
and by Zefinka

druiT
06-06-2008, 19:05
druiT

Grasz na retailu czy privy męczysz xd?

Gram na andeeria.pl :p, ale spoko gram od tygodnia. W sumie fajny server exp x 1, drop x 1 jak w RL WoWie. A no i gram Ally. Dwarf Paladin (jak możesz to doradz czy robić helera czy tanka, bo czytałem, że tanker lipny jak dla pala ;/, to weź coś rozkmin jakie mógł bym talenty ładować.) A no i jak się znasz to weź napisz co to za set jest : http://wow.gram.pl/images/paladin.jpg ? <kozaczo wygląda :P>

$eetho
06-06-2008, 19:11
Ja bym Ci radził pala robić w protection, z tego wzgledu, że można fajnie grindować aoe, oraz tank i healer nie kiepski.

@Monsz - Gram na veku, priestem. Fakt, rogali jest w chuj ale w obydwóch stronach. Osobiście nigdy nie grałem rogalem, jakoś mnie niezbyt pociągał.

@druiT - to jest Tier 3. Nie opłacalny w ogóle do noszenia, lepszy set możesz sobie wyquestować/wycraftować/kupić. Talenty znajdź na wow-europe.com tylko mówie Ci w protection. A na youtubie radze pooglądać filmy hobbsa (wowhobbs), naprawdę świetny pall.

Mistrzunio_IIII
06-06-2008, 19:14
http://img237.imageshack.us/img237/6871/p1010124db8uu1.jpg (http://imageshack.us)
http://img237.imageshack.us/img237/6871/p1010124db8uu1.fd37f41d1d.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=237&i=p1010124db8uu1.jpg)

Taki off top ^^ moja flaga na euro ;D

sorka ale musiałem sie pochwalić

$eetho
06-06-2008, 19:22
Niemcy uznaja ja pewnie za rasistowką.

$eetho
06-06-2008, 19:30
Etteron leży.

Rasta-Vandetta
06-06-2008, 19:37
<stara sie zniszczyc pokeballa by uwiezic na wieki zamknieta w nim kreature>

A co do Unholyego~ to nie jest kolejny 'przykład niespełnionego gracza, tyranego od servera do servera' lecz przykład, że Hyde Park (Furora) to temat dla ludzi o mocnej psychice. Nie jeden już poległ..

Zgadzam sie. Btw. UNholy90's to nie przypadkiem nowe konto Slovika? Widze duże podobieństwa jeżeli chodzi o intelekt.

sniegi
06-06-2008, 20:15
http://img178.imageshack.us/img178/9877/uo0031aaqu1.jpg

brakuje kasy ? -.-

Wigget
06-06-2008, 20:26
Rambo i tak jest bohaterem, jak Leonidas B):]

druiT
06-06-2008, 21:54
Ja bym Ci radził pala robić w protection, z tego wzgledu, że można fajnie grindować aoe, oraz tank i healer nie kiepski.

@Monsz - Gram na veku, priestem. Fakt, rogali jest w chuj ale w obydwóch stronach. Osobiście nigdy nie grałem rogalem, jakoś mnie niezbyt pociągał.

@druiT - to jest Tier 3. Nie opłacalny w ogóle do noszenia, lepszy set możesz sobie wyquestować/wycraftować/kupić. Talenty znajdź na wow-europe.com tylko mówie Ci w protection. A na youtubie radze pooglądać filmy hobbsa (wowhobbs), naprawdę świetny pall.

Lol, ten Hobbs wymiatacz.
A co do talentów to dzieki, poczytałem troche i w sumie doszedłem do wniosku, że Protection/Holly chyba nie bedzie taki zły, chodź może Pro/Ret zrobie ;p Ale dzieki za stone ;)
A co do Tier 3 (wnioskuję że to jakiś build seta klasowego czy coś) to no może i słaby ale ładnie wygląda :)

Cya

Byles
06-06-2008, 22:41
Dziesięćje

Ratillt
07-06-2008, 02:13
ej slyszeliscie ploty chodza ze spaaw lize dupe teraz br'om zeby miec pro na Dolerze!! Robicie tam hary i nie dajcie sie mu wybic bo tam wbije 300 zamiast na furo !!

$eetho
07-06-2008, 08:12
Tier 3 to był epicki set dropiacy z Naxxramas i innych instancji, które były, że tak powiem "heroic" przed wyjściem The Burning Crusade. Tier 3 wtedy był najlepszym setem, o ile pamietam dropał z Sapphirona, Kel'Thuzada i paru innych bossów. No ale jak wspomniałem, teraz to już syf.

MonszTfojejRzony
07-06-2008, 10:25
Gram na andeeria.pl :p, ale spoko gram od tygodnia. W sumie fajny server exp x 1, drop x 1 jak w RL WoWie. A no i gram Ally. Dwarf Paladin (jak możesz to doradz czy robić helera czy tanka, bo czytałem, że tanker lipny jak dla pala ;/, to weź coś rozkmin jakie mógł bym talenty ładować.) A no i jak się znasz to weź napisz co to za set jest : http://wow.gram.pl/images/paladin.jpg ? <kozaczo wygląda :P>

TO jest set na 60 lvl, byl to najlepszy set póki nie weszlo TBC dla palla, pal to jest specyficzna klasa, znam ludzi ktorzy maja palami unbuffed po 15k hp, na oficjalu, z buffami jak widac idealny tanker. Jak na healera to pal sie nadaje, z tego co wiem ma concentrate, jak priest, ze przez 15sek leczy bez kosztow many. Jak tank, to protection, jak heal to holy, ale z dodatkami z protect. Najlepiej wbic 70 badz jak tam chcesz to nizszy i kupowac itemy za arena pointy, najlepsze do pvp. A jak chcesz miec wczesniej unikatowe itemy, to zainwestuj w Blackshmiting (PILNIE DO TEGO MINNING) i sam se bedziesz epixy robic.
Duzo ci pallem nie doradze bo nie gralem nim nigdy, ale mam duzo ziomkow z gildii i wiem z rozmow, ze pal jest bardzo trudna postacia to pokonania w PVP (leczy sie + plate + absorb damage).

Build:
41:20:0

Jak chcesz
daj znac na prv podam ci gg i powiem cos wiecej elo

szYMY
07-06-2008, 10:35
Build:
41:20:0
ja do expa w retri lece i planuje cos w stylu 5/11/45 zrobic, two handed axe + seal of commander i moge karac moby o kilka lvli mocniejsze w sumie calkiem niezle

$eetho
07-06-2008, 10:37
Tak jak kolega 2up powiedział. Imperial set cały się craftuje, a jest bardzo dobry na poziomie 55+. Mining też nie trudno trenować, bo starczy, że rozkładał każdego veina. Prócz tego mining daje na low levelu niezłe zyski (rough stony, shadow gemy i copper ory schodzą jak świeże bułeczki na AH).

@Ymy -ja tam pallem bym robił "Hobbs way" ale każdy orze jak może.

Dosyc
07-06-2008, 10:44
/\ nie pomyliło wam sie forum?

$eetho
07-06-2008, 10:49
Przynajmniej się nie kłócimy i nie wyzywamy ; >

Swiety
07-06-2008, 11:04
Ale mimo wszystko to jednak forum.tibia.pl więc i kłótnie i gadanie o WoWie ( czy o czym gadacie bo jeśli chodzi o takie gry zatrzymałem się na tibii ;s )

Couranger
07-06-2008, 11:43
/\ nie pomyliło wam sie forum?

gadasz czy nie pomylilo im sie forum , to pytanie zadaj tym osoba ktore sie ciagle obrazaja i pierdola o nie wiadomo czym xD

MonszTfojejRzony
07-06-2008, 11:45
Jak cos to ja moge doradzic w sprawie 3 klas, ktore cos tam ogarniam

-Warrior
-Priest
-Rogue (wstydze sie go bo to klasa dla naabow)
Jak ktos ma pytania prv me podam gg na prv;]

Do kogos tam @up wlasnie chociaz sie nie klócimy, ludzie gadaja normalnie, a przypominam ze to forum bylo 3 razy zamykane i inne fora przez bluzgi.

Rasta-Vandetta
07-06-2008, 11:49
$eetho przeczytaj private mesage.

Virtoos
07-06-2008, 13:33
Aha, no sory za moje błędy ortograficzne. Pisząc że mam dysgrafię i dysortografię pewnie mnie wyśmiejecie i napiszecie żebym ściągną Mozille więc jeszcze raz sory za ortografy ;/, mam to na papierze, ale to nie znaczy że mogę robić takie błędy, poprostu pisałem szybko :p

przestan pierdolic, dawniej nie bylo zadnej dysgrafii czy dysortografii, poprostu takich ludzi nazywano głąbami. Dzis to jest tylko wymowka przed nauczycielami i jak widac kolegami z klasy czy neta.

Rester
07-06-2008, 14:07
i po jakiego wala sie tlumaczysz ze masz jakas dysortografie, dysgrafie czy tam jakies inne dysmozgowie. To ci w zyciu nie pomoze

hyehhr45
07-06-2008, 14:19
Ktoś kto gra w tego "zajebistego" WoWa niech mi na prv napisze Prośba

Sendrox
07-06-2008, 14:22
Dysleksja, dysgrafia itd. naprawdę istnieją i są poważnym problemem dla osób często naprawdę inteligentnych i wykształconych.
Prawdą jest jednak, że 99% tutaj piszących z błędami dysleksję zna tylko z filmu jakiegoś albo z innego forum ... Uznali, że tak trzeba się tłumaczyć i fajnie to coś mieć więc teraz piszą nie wiedząc nawet o czym ...

Suhay
07-06-2008, 14:28
przestan pierdolic, dawniej nie bylo zadnej dysgrafii czy dysortografii, poprostu takich ludzi nazywano głąbami. Dzis to jest tylko wymowka przed nauczycielami i jak widac kolegami z klasy czy neta.

hahaha :D dobry pocisk, przyda mu się :p

druiT
07-06-2008, 15:07
@$eetho & MonszTfojejRzony (o WoW'ie)

Co do rozwoju postaci to będe leciał tak jak radziliście (jeszcze mi kolega 62 elf druid poradził tak samo) robić coś jakby DPS'a czyli ładować w Retri większość talentów a niekiedy w Protection, oraz w Holy tylko kilka punktów aby efektywniej sięleczyć.
Co do profesji: no to mam właśnie mining i blacksmithing ;p
A do tego tier 3 to dzięki. Poprostu wg. mnie fajnie wygląda na takim małym koksistym dwarfie :D

$eetho & MonszTfojejRzony widać, że znacie się (chodź trochę) na WoWie bo ja narazie jestem w WoWie newbie ;) ale fun lepsiejszy niż w Tibii tylko mniej adrenaliny na dedzie.

PS. Lepiej używać 2handed sword czy 2handed mace, a moze 1 reczne + tarcza?

@Tibia -.^
Nie zauważyliście, że "exura san" jest bardzo zgapiona od WoW'a? Wygląda jak Holy Light w 2D (tak mi się wydaje).

@Furora
Jakie roszady w rangach w Duskach :D i jeszcze Has'ek , Ciix są w Dusk (again ;p).

MonszTfojejRzony
07-06-2008, 15:51
druiT przeczytaj pRIV ode mnie

MonszTfojejRzony
07-06-2008, 15:54
PS. Lepiej używać 2handed sword czy 2handed mace, a moze 1 reczne + tarcza?

Dla pala jak dla mnie lepsze 2h, ogolnie jestem zwolennikiem 2 handów, palem noś bronie z jak najmozliwiej najwiekszym bonusem do healingu i damage, ale zeby ten damage od samego weapona tez byl pokazny. Mowie napisz na gg

$eetho
07-06-2008, 18:17
Jeżeli do grindowania w retri no to 2h, ja preferuję swordy. Jak do grindowania AoE w protection (bierzesz na siebie kilkanascie mobow, walisz Consecration i leczysz sie wrazie potrzeby) to oczywiście 1h + shield ; >

@Dysleksja - Ja jestem dyslektykiem, a wygrałem klasowy konkurs ortograficzny ; >

hyehhr45
07-06-2008, 19:48
ej slyszeliscie ploty chodza ze spaaw lize dupe teraz br'om zeby miec pro na Dolerze!! Robicie tam hary i nie dajcie sie mu wybic bo tam wbije 300 zamiast na furo !!

ja slyszalem plote ze ratilit lize dupe youenowi zeby mu blokowal trole pod ab !!

druiT
07-06-2008, 20:15
@Dysleksja - Ja jestem dyslektykiem, a wygrałem klasowy konkurs ortograficzny ; >

Ja też mam papier na dysgrafię i dysortografię (a czytałem że jest coś takiego że sięcyfer nie rozróżnia ;p dtrochę jak daltonista czy coś takiego), ale szczerze mówiąc to na pewno lenistwo na to wpłynęło. Prawde mówiąc mam zabużenia w pisaniu ale jak się postaram nie jest tak źle. A co do błędów hmmm głównie robię (tak u mnie wykryto) pomyłki z "sz" i "rz" oraz zamieniam litery podobne "a" na "e", "l" na "h" albo "d" na "b" i dopiero po przeczytaniu (kilku krotnym ;/) tekstu jestem w stanie wyeliminować popełnione błędy.
Gratulację za konkurs ;p , ja mam 3+ z Polaka w 2 klasię liceum a w gimnazjum ledwo 3 ;p (jak śpiewał Sokół: "Świat stanął na ch*ju i tańczy sobie breka")

@Euro08
Czesi wygrały 1:0 ze Szwajcarami
Wg. mnie ładny mecz ale zwycięstwo czechów nie zasłóżone ;/
Co myślicie o meczu?

A może coś 'nowego' na Furo?

Wigget
07-06-2008, 21:11
Chuj nas obchodzi co masz z Polskiego plebie

tak na marginesie to "zasłużone"

Ratillt
07-06-2008, 21:14
ja slyszalem plote ze ratilit lize dupe youenowi zeby mu blokowal trole pod ab !!

to nie plota tylko prawda Kur Wi Szonie pierdolony

MonszTfojejRzony
07-06-2008, 22:11

Nie denerwuj sie, lepiej policz do dziesięciu:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
I lżej na wątrobie, i człowiek spokojniejszy.

Nao123
07-06-2008, 22:22
Jeżeli do grindowania w retri no to 2h, ja preferuję swordy. Jak do grindowania AoE w protection (bierzesz na siebie kilkanascie mobow, walisz Consecration i leczysz sie wrazie potrzeby) to oczywiście 1h + shield ; >

oO000o$tR00oo0 !!!!!!!!!!1111111111111111111
mO$44hEs$$$44sSH pOw!eDzIeć jAk tOm zRobIłe$$$$??????//////////////////
;):];]:DxD(:^^<śpi><kot><samochód><pies><śnieg>;**;)*<3

pOzDrUuUuufFffFfFFFFFFFFfkkkKaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 (:

MonszTfojejRzony
07-06-2008, 22:24
oO000o$tR00oo0 !!!!!!!!!!1111111111111111111
mO$44hEs$$$44sSH pOw!eDzIeć jAk tOm zRobIłe$$$$??????//////////////////
;):];]:DxD(:^^<śpi><kot><samochód><pies><śnieg>;**;)*<3

pOzDrUuUuufFffFfFFFFFFFFfkkkKaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 (:

M0g3 jU$h s!k@c z3 $m!3cHu ?

BTW.

ELFEN LIED FOREVER !!!!!!!!1
4EVER IN MY HEART!

Nao123
07-06-2008, 22:32
oFfcOuR$$$!!!1A :);):p:]B):(:D:o:confused:X(;(:evul::cup:
dObShE, rZe tY Te$$$h ]EsTee$$$$ jeZZZZZZyyYY :* :berserk::king::lucznik::kilof::blazen::2handed::b alwanek::dance:
AlE mAm NAdZieJem RZe NiE jEsTesH ZuY! ;/
!!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!!
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!!
Nienawidzisz mnie??To proste!!To nie jest mi obce!!Zawsze dziewczyny były o mnie zazdrosne!!Znam twoj problem...Rozumiem tą opcje!!Ale przestan maruszic jakbys wciaz mniala okres!!
Słodka niewinna? Idiotka naiwna? Dziwka? Szmata ? Jak wolisz. Mi to lata ....

A cZeMu nA fUrOsHe zWiDzIo mA MIS$$Ie ?!?!??????/!!!!/??????////////!1111

druiT
07-06-2008, 23:03
Chuj nas obchodzi co masz z Polskiego plebie

tak na marginesie to "zasłużone"

Jesteś osobą niepotrafiącą nić, kompletnie nic wnieść do tematu. Może i ciebie to nie obchodzi, ale to potwierdza, że osoba z dys... też może mieć dobre (spoko, dla mnie 3 z PL to dobra ocena) oceny.

@MonszTfojejRzony
No w sumie "ELFEN LIED" fajny, troche romantyczny się robi, ale dość drastyczny. Zależy od gustu.
Ja tam wole "Samurai champloo", ma taki kilmacik komediowy, oraz "Black Lagon" no czarna laguna jest dla mnie jednym z najciekawszych anime (1 i 2 sezon).

@Euro08
Portugalia 2:0 Turcja
w 100%-tach zasłużone zwycięsto ;p

JechaczNakonny
08-06-2008, 04:52
Dlaczego niby rogal jest klasą dla noobów?...

Ja tam 1 chara we wowie to na avalonie zrobiłem na szybko palka w dipiesie.. xD chociaz w to nie gram to i tak kosiłem równo..

a moj kolega z rl ma 70 rogala na "OFICJALU" i na własne oczy widziałem jak zajebał combo za 10koła xD

Ja WoWa nie ogarniam za bardzo i jakoś nie mam zamiaru w to..

nie podoba mi się mniej wiecej to że tam dostaje sie expa za questy zamiast za zabijanie mobów (przyzwyczajenie do Tibii)..

no i ogółem BARDZO DUŻY świat jest.. to jest dla mnie plus:D podobają mi się rajdy, BG są niezłe.. no i oczywiscie spell huntera ten co przy walce z potworem można udać że się jest nieżywym i mob odejdzie xD

Lubie sobie pokosić we wowa jak wbijamy do kumpli ale to bardziej w PvP niż wbijać lvlki..

a Spaaw nadal expi swoim Msem :D 24 lvl :D on to chyba nie ma życia.. :o ..

Suhay
08-06-2008, 08:03
.

What about Furora?:]

Swiety
08-06-2008, 09:22
Jesteś osobą niepotrafiącą nić, kompletnie nic wnieść do tematu. Może i ciebie to nie obchodzi, ale to potwierdza, że osoba z dys... też może mieć dobre (spoko, dla mnie 3 z PL to dobra ocena) oceny.

Noo ty gadając o wowie wnosisz wiele

Ja czasami myśle, że modki boją się tego tematu

BorysekBTW
08-06-2008, 09:33
Jak sie robi obrazek w podpisie??:confused:

Byles
08-06-2008, 10:36
.

What about Furora?:]

~!!!!!!!!!

ps. polska gogo !

hyehhr45
08-06-2008, 10:41

a to, że nie masz 21 lat tylko 12 to też prawda, bo taka plota krążyła w carlin wczoraj ;o?

Nao123
08-06-2008, 10:57
a to, że nie masz 21 lat tylko 12 to też prawda, bo taka plota krążyła w carlin wczoraj ;o?

jA ()gÓLn!eM tRo$$$$4eCkEEeEmM pLOTkU]Us!U]E w CarLIn BOoOo tAkTo NudZ!uSińŃŃŃńsKo bY byŁu$44!!11o gDybY pLOtEk N11111E bYłeCko000000 ./.(:)XD;]:D:D:D:D:D:D:);p

A cZeMu tAjFuN n!e p!iEr\/\/sHy?!?!?!?!?!!111111111111111111111111oneoneonenon enene

Biooolyy
08-06-2008, 11:21
Chciałbym wspomnieć również,

że Spaaw z Olafem zrobili jeszcze 106 Ed - Rodine,
tylko h*j wie kiedy Xddd na accu Mestora

A i bocą pewnie jeszcze jednego chara Mni Mni, na dolerze na accu Mestora =D

MonszTfojejRzony
08-06-2008, 11:32
@druiT

Fate stay Nights <3
Zero no tsukaima <3

"@JechaczNakonny

Uwierz mi, rogal jest klasa dla noobów, którzy nie potrafia nic zrobic inna klasa, bijac sie rogalem uzywasz 5 max skilli.

Sap -> Cheap shot -> hemmo -> kidney shoy -> hemmo -.- i w kolko

Jest to po czesci klasa dla takich którzy chca isc na latwizne zabijac z przykampienia, szybko uciekac w razie niebezpieczenstwa.

To moje zdanie, ktos sie moze nie zgadzac ale plx od razu nie kurwowac xdd

Zagraj warriorem, albo magiem, to sa klasy dopiero dla prawdziwych skillorów, xddddd oo i priest xd

Spike222
08-06-2008, 11:46
@druiT

Fate stay Nights <3
Zero no tsukaima <3

ZnT 3 sezon ma być ; p, swoją droga średnie : )
Lucky star jest dobre XDDD!
Główna bohaterka maniaczy nocami w gry MMO i ogląda anime, lol.

Sienx
08-06-2008, 12:13
ZnT 3 sezon ma być ; p, swoją droga średnie : )
Lucky star jest dobre XDDD!
Główna bohaterka maniaczy nocami w gry MMO i ogląda anime, lol.

Kto ci tak powiedzial ! ! ! X( niezgadzam sie z toba w 1,5/6 % pogielo cie to dzisaj jest mecz o co ci chodzi 3 sezon niema i niebedzie z tego nic niebedzie choc powstanie. Juz sie boje ze Drikov ujebie kogos z pola karnego :]

Ja mam 5+z polaka i co kruwa

Bo cialgeaa@cig^$&%$#gam$% na lek^i i kruR^^@ ma&@ nie#ot za( hfr^ bylo %# a ha 45ju6h!!!45 j5*(#% ij5 i % terror normalnie nie ^^%?&7 ee dobre ot byl o6&%

P.S Spike222 ta dupa co strinki podcina to twoja dziewczyna bo za!($!4^@ ma Dup#

AIe RoMaNtV@nIe sie ZrObIio

Sienx
08-06-2008, 12:36
12:24 Bone von'Breaker [142]: dzisiaj mecz euro jak myslisz kto wygra ?>
12:24 Askarian Osvetnik [130]: niewiem skat mam wiedziec
12:24 Bone von'Breaker [142]: a wiesz kto dzisiaj gra ?
12:25 Askarian Osvetnik [130]: nie
12:26 Bone von'Breaker [142]: POLSKA ;]
12:26 Askarian Osvetnik [130]:o tzajebiscie xd
12:26 Bone von'Breaker [142]: bedziesz ogladal ?
12:27 Askarian Osvetnik [130]:nie bo expie na frostach

Ratillt
08-06-2008, 12:43

Nie to nie prawda bo mam 15 i kazdy noob z veno o tym wie

@Ekipa z Dolery

Robcie tam chary i zrobicie nam wojne bedzie fajnie i moze zabijecie tych botterow spaawow i olafow! hail free dolera _/ chupa meu pinto preta macaca _/

druiT
08-06-2008, 12:46
Noo ty gadając o wowie wnosisz wiele

Ja czasami myśle, że modki boją się tego tematu

Może nic nie wnosze, ale przynajmniej się miło pisze z ludzmi o grze, która łączy zamiast dzielić. Spójż na to tak: Ja jestem w Ally a koleś gra w Hordzie, niby po przeciwnej stronie barykady ale zawsze coś może doradzić, pomuc, zaproponować, a to że wybrał hordę to tylko fakt że bardziej mu się podobają tamtejsze postacie, albo znudziła mu sięgra Ally ;p. A w tibii? Załużmy hipotetycznie, że jesteś w Vision to ludzie z Inshon zaraz jadą po tobie od k**w itp. (a przecież to tylko gra).

Ja mam 5+z polaka i co kruwa
Tylko pogratulować.

Chciałbym wspomnieć również,

że Spaaw z Olafem zrobili jeszcze 106 Ed - Rodine,
tylko h*j wie kiedy Xddd na accu Mestora

A ja się zastanawiałem dlaczego Mestorem nie expią 8o

Btw. gz 140 (chodź to na Celescie ;p)

Swiety
08-06-2008, 12:50
@up

a widziałeś kiedyś, żeby Invisible'Andzia albo kto inny z inshon powiedział na np. Gremara "kurwo"?

Biooolyy
08-06-2008, 12:59
@druiT

Fate stay Nights <3
Zero no tsukaima <3

"@Bioolyy

Uwierz mi, rogal jest klasa dla noobów, którzy nie potrafia nic zrobic inna klasa, bijac sie rogalem uzywasz 5 max skilli.

Sap -> Cheap shot -> hemmo -> kidney shoy -> hemmo -.- i w kolko

Jest to po czesci klasa dla takich którzy chca isc na latwizne zabijac z przykampienia, szybko uciekac w razie niebezpieczenstwa.

To moje zdanie, ktos sie moze nie zgadzac ale plx od razu nie kurwowac xdd

Zagraj warriorem, albo magiem, to sa klasy dopiero dla prawdziwych skillorów, xddddd oo i priest xd

Panie, ale ja nic o WoW'ie nie pisałem...

@DruiT

Już 141, dziękuje =)

@Sienx

Askarian Osvetnik

Last login: May 27 2008, 12:28:29 CEST

Banished: until Jun 11 2008, 13:12:29 CEST because of offensive statement

Ciekawe kiedy z nim gadałeś =D

Tucz
08-06-2008, 13:01
własnie ?:P jak juz to ja sie cisne tylko ale to jak juz nie wytrzymuje nerwowo na niektore wypowiedzi debili ;]

POLSKA _/

MonszTfojejRzony
08-06-2008, 13:14
@up

a widziałeś kiedyś, żeby Invisible'Andzia albo kto inny z inshon powiedział na np. Gremara "kurwo"?

Nie ponieważ uważam ze Quanchi jest jedną z najnormalniejszych osób na tym forum, ma przynajmniej mózg, a nie procenty do lvla.

Sienx
08-06-2008, 13:18
Na Vr Nazwal sie tak jak w tibi zebysmy wiedzieli kto to...:p a lvl jest taj haj w tibi bo trzeba sie zalogowac bo moze ktos sie nazwac tak samo....B)

MonszTfojejRzony
08-06-2008, 13:34

Srry, wrong person ;pp

@@UP

PL?

Swiety
08-06-2008, 13:38
Nie ponieważ uważam ze Quanchi jest jedną z najnormalniejszych osób na tym forum, ma przynajmniej mózg, a nie procenty do lvla.

Post Druita :

"Może nic nie wnosze, ale przynajmniej się miło pisze z ludzmi o grze, która łączy zamiast dzielić. Spójż na to tak: Ja jestem w Ally a koleś gra w Hordzie, niby po przeciwnej stronie barykady ale zawsze coś może doradzić, pomuc, zaproponować, a to że wybrał hordę to tylko fakt że bardziej mu się podobają tamtejsze postacie, albo znudziła mu sięgra Ally ;p. A w tibii? Załużmy hipotetycznie, że jesteś w Vision to ludzie z Inshon zaraz jadą po tobie od k**w itp. (a przecież to tylko gra)."

Odpowiedziałem mu na to zdanie,a co do twojej wypowiedzi to uważam tak samo ;s

Byles
08-06-2008, 13:42
12:24 Bone von'Breaker [142]: dzisiaj mecz euro jak myslisz kto wygra ?>
12:24 Askarian Osvetnik [130]: niewiem skat mam wiedziec
12:24 Bone von'Breaker [142]: a wiesz kto dzisiaj gra ?
12:25 Askarian Osvetnik [130]: nie
12:26 Bone von'Breaker [142]: POLSKA ;]
12:26 Askarian Osvetnik [130]:o tzajebiscie xd
12:26 Bone von'Breaker [142]: bedziesz ogladal ?
12:27 Askarian Osvetnik [130]:nie bo expie na frostach

jaki no lajfor, kurwa ja to nie wiem, takich to tylko tępić.

Nao123
08-06-2008, 13:57

jA tOoo tE$$$h N!e w!11eEm ... UsTaWmY sOBieM oPi$$$k nA gYGy z fLagOm!:baby:

\============
\===POLSKA====
\============
\
\
\

pOl$$kO wYgRaSh z wi$$łOmm KRAwKuFff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111 111111111111111

DuRi_Zmc
08-06-2008, 14:20
@up
to jest slabe !! :D
@Monsz~
Jak zobaczylem twoj avatar to spadlem z krzesla AHHAHAHAHAHAHA
Fajny :P

Biooolyy
08-06-2008, 15:26
Post Druita :

"Może nic nie wnosze, ale przynajmniej się miło pisze z ludzmi o grze, która łączy zamiast dzielić. Spójż na to tak: Ja jestem w Ally a koleś gra w Hordzie, niby po przeciwnej stronie barykady ale zawsze coś może doradzić, pomuc, zaproponować, a to że wybrał hordę to tylko fakt że bardziej mu się podobają tamtejsze postacie, albo znudziła mu sięgra Ally ;p. A w tibii? Załużmy hipotetycznie, że jesteś w Vision to ludzie z Inshon zaraz jadą po tobie od k**w itp. (a przecież to tylko gra)."

Odpowiedziałem mu na to zdanie,a co do twojej wypowiedzi to uważam tak samo ;s

Bo w tibie grają prawie same buraki =P A w WoWa trzeba miec większe umiejętności angielskiego i ogrania, nie powiem...

JechaczNakonny
08-06-2008, 15:46
Seba wrzucić filmik z balu jak tańczyłeś jak COWBOY ? :D xDD

prrrr

jaki obstawiacie wynik meczuu ?..

ja sobie myśle albo 1:1 albo 0:0 :D

Rasta-Vandetta
08-06-2008, 16:01

@DruiT

Już 141, dziękuje =)

Chciałeś powiedzieć dopiero =]

@Wow'a
Niech ktoś mi doradzi lepiej grać druidem czy łowcą? Bo chcę którąś z tych profesji.

montura
08-06-2008, 16:11

No lifer bo nie bedzie ogladal meczy bo prawdopodobnie go to nie interesuje? Czy no lifer bo bedzie expil na frostach? Nie lapie.

A co do wowa to wedlug mnie najtrudniejszy do ogarniecia jest druid a na latwize ida ludzie ktorzy graja hunterami.

MonszTfojejRzony
08-06-2008, 16:12
Chciałeś powiedzieć dopiero =]

@Wow'a
Niech ktoś mi doradzi lepiej grać druidem czy łowcą? Bo chcę którąś z tych profesji.

HUnter, druid ssie :P

@UP
uwierz mi ze najtrudniejszy do ogarniecia jest priest :PP wiem bo mam 70 priesta, mnostwo pieniedzy wydanych na testowanie skilli, buildów, a co najgorsze cierpliwosci :PP

Biooolyy
08-06-2008, 16:23
Seba wrzucić filmik z balu jak tańczyłeś jak COWBOY ? :D xDD

prrrr

jaki obstawiacie wynik meczuu ?..

ja sobie myśle albo 1:1 albo 0:0 :D

No po*******ałem ładnie, szczególnie z beybe=D

@Rasta

Ta, patrzać na 2 miesięczne wakacje dopiero ;>

Slovik
08-06-2008, 16:30
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\ v

$eetho
08-06-2008, 16:31
Druid wymaga większego ogarnięcia. Najlepiej expi się nim w drzewku feral (formy) i jeżeli ogarnie się taktyke form, można solować elity z kilkoma levelami wyższych od naszego. Hunterem bardzo łatwo się expi i zarabia. Jeżeli wolisz się nie narobić to proponuję huntera. A jeżeli chcesz naprawdę czerpać przyjemność z gry, lubisz naturę itp., to druta.

DuRi_Zmc
08-06-2008, 17:00
Polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pols ka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po lska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pols ka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po lska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polska!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
@edit

Polska O
/\,O__
_| / |_ Niemcy <<Skopiujcie to NA gg tutaj slabo wygląda :D!!

hyehhr45
08-06-2008, 17:04
Nie to nie prawda bo mam 15 i kazdy noob z veno o tym wie

@Ekipa z Dolery

Robcie tam chary i zrobicie nam wojne bedzie fajnie i moze zabijecie tych botterow spaawow i olafow! hail free dolera _/ chupa meu pinto preta macaca _/

a w thais krazyla plota ze 15 lat ma twoj stary ;o

Ratillt
08-06-2008, 17:40
a w thais krazyla plota ze 15 lat ma twoj stary ;o

skoro ja mam 15 to jak on moze miec 15, co za baran, moj stary ma 22 ;p

DuRi_Zmc
08-06-2008, 18:14
Up
Dajesz sie prowokowac temu trollowi
poprostu go olej i tyleB)

$eetho
08-06-2008, 18:15
Fenix ma inva do inshon.

MonszTfojejRzony
08-06-2008, 18:39
Seetho wyslij gg na prv

Slovik
08-06-2008, 19:52
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\

Dosyc
08-06-2008, 19:57
@sŁowik

s*******aj z tym spamem krecie jebany, napisz raz a nie 50

Suhay
08-06-2008, 20:13
Fenix ma inva do inshon.

Wydaje mi się, że było xd

Slovik
08-06-2008, 20:22
@sŁowik

s*******aj z tym spamem krecie jebany, napisz raz a nie 50

Twoja stara nie ma dzieci ;(

¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\
¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.POLSKA.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\

Baxmen900
08-06-2008, 20:28
czesc suovik ! ja suovika juz rozkminilem ! on chce zwrocic na siebie uwage 8o8o

kozak co ??

Biooolyy
08-06-2008, 20:42
A myślałem siedząc na helheim czemu ten niedojebany burak nie pisze już nic

Polska!

Tomkooo
08-06-2008, 20:46
Kubica 1 ^^

MonszTfojejRzony
08-06-2008, 20:47
Pojeb!

cześć SuowiQ!

4 minuta!

ALE FART JA JEBE

Slovik
08-06-2008, 21:00
@Bioły ejkej " mam gorzałe i leże na śmietniku jest fajnie "

chuj Ci w dupeeeeee

POLSKAAA <Bum Bum Bum>

Slovik
08-06-2008, 21:09
Kurwa Jebana MaĆ

MonszTfojejRzony
08-06-2008, 21:09
W plecy ;/

Slovik
08-06-2008, 21:11
Biały jebana kurwo twoja wina bo grają w Białych koszulkach

MY CHCEMY GOOLAAAAAA

$eetho
08-06-2008, 21:11
1:0 Dla niemców

@Slovik - nie pierdol, to tylko mecz.

( i teraz zostane niemiłosiernie zjechany ).

Slovik
08-06-2008, 21:14
1:0 Dla niemców

@Slovik - nie pierdol, to tylko mecz.

( i teraz zostane niemiłosiernie zjechany ).
Może dla Ciebie ;(

$eetho
08-06-2008, 21:17
Wiesz, ja piłkę traktuję z dystansem. To poprostu sport, a to, że ktoś bije kogoś innego, bo jest za innym klubem to powód do smutku i rozpaczy.

Slovik
08-06-2008, 21:22
Wiesz, ja piłkę traktuję z dystansem. To poprostu sport, a to, że ktoś bije kogoś innego, bo jest za innym klubem to powód do smutku i rozpaczy.

Ziomuś czy widzisz żeby tutaj ktoś się na*******ał jak w PP w polsce Wisła - Legia ? Ja kocham ten sport i jeżeli Polska pzregrywa z takimi kurwami to mnie to męczy. Niech se szkopy będa zajebistymi naukowcami jebie mnie to nie nawidze ich

$eetho
08-06-2008, 21:30
Ale moja matka przeżywa ten mecz. Cały czas krzyczy - Olek wyłącz tą jebaną tibie, chodz tu oglądaj, GOOOOL - NIE MA, NO DAWAJCIE CHŁOPAKI, GOOOOL! a ja takie brechty z tego ;d

Wigget
08-06-2008, 21:33
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=m7dsr0xl9nui3u6x

Hahaha, żałosne jak chuj, popatrzcie jak to robią ludzie Krzynówka.

$eetho
08-06-2008, 21:35
BUAHAHHAHHA, Youen zajebisty jestes.

'I tego plate arma jak zajebał z methoda XD

Slovik
08-06-2008, 21:35
Haha Brawo Dudka zajeb tego pedała

$eetho
08-06-2008, 21:48
21:44 Youen [160]: TO PO TYCH KIELBASKACH
21:44 You lose 3 hitpoints.
21:44 Youen [160]: NIEMIECKICH
21:44 Youen [160]: MNIE TAK ORA POIOSN

MAUAHAHAHAHAHAHA

Z Tego Farrova jaka zlewa ;d

Chcesz do Vision?

Slovik
08-06-2008, 22:19
Polsko tak jak Lechia w Opolu prosze

Slovik
08-06-2008, 22:22
Polska Polska Polska Polska Lalalallal Lalalala Lalalalal Polskaaaa Polskaaaa

Polska

Slovik
08-06-2008, 22:26
Lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !

Biooolyy
08-06-2008, 22:30
Polsko tak jak Lechia w Opolu prosze

Co 12 latek? Udajesz że sie najebałeś czy udajesz że chodzisz na mecze xd?

Slovik
08-06-2008, 22:30
Ja Pierdole Jebany Lemhan :(((

Polskaa

Slovik
08-06-2008, 22:31
Co 12 latek? Udajesz że sie najebałeś czy udajesz że chodzisz na mecze xd?

Nie najebałem siię, i chodze na mecze, czasami nawet na wyjazdy kiedy mi czas pozwala, zresztą to nie ważne zamknij ryj i odjeb się. Po Prostu wierze w nich, że zdziałają taki sam cud jak Lechia w Opolu.

POLSKA

A i jeszcze jedno - mam 16 lat, nie 12 więc taka mała różnica o te 4 lata ;(

Slovik
08-06-2008, 22:40
Ehh szkoda ;(

"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"

Suczy
08-06-2008, 23:26
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce" Tez mnie to boli.;/;/;/;/;/;/

-Maniek-
08-06-2008, 23:28
masslogneli inshon

Pro_Evo_Mastach
08-06-2008, 23:31
Dobry mecz. 1 bramka dla Niemcow po spalonym. Pozniej Smolarek strzelil gola, ale sedziowie uznali, ze spalony byl ( ocencie sami, wg mnie nie bylo spalonego).Slaby wystep Krzynowka, powinien zejsc on zamiast Zurawskiego. Dobry wystep Rogera ( sorry jak zle napisalem) tylko szkoda, ze dopiero po 1 polowie wszedl na boisko. Polak wygral z Polakami.

/\ moje zdanie

@offtop
Napiszcie cos od siebie, pzdr.

Slovik
08-06-2008, 23:41
Mecz bardzo dobry, ale zmiany Don Leo mało trafne. Roger wniósł dużo do gry, szkoda, że zszedł Żurawski, a nie najgorszy zawodnik meczu, któremu nic nie szło, czyli Łobodziński. Żałuje, że zabrakło Błaszczykowskiego. Ale Polska i tak awansuje.

P.S

Chuj w dupe tym, co gadali, że przegramy. Od siebie nawet po 2 bramce wierzyłem chociażby w remis

druiT
08-06-2008, 23:47
Ziomuś czy widzisz żeby tutaj ktoś się na*******ał jak w PP w polsce Wisła - Legia ? Ja kocham ten sport i jeżeli Polska pzregrywa z takimi kurwami to mnie to męczy. Niech se szkopy będa zajebistymi naukowcami jebie mnie to nie nawidze ich

Ja też.

Ale moja matka przeżywa ten mecz. Cały czas krzyczy - Olek wyłącz tą jebaną tibie, chodz tu oglądaj, GOOOOL - NIE MA, NO DAWAJCIE CHŁOPAKI, GOOOOL! a ja takie brechty z tego ;d

Ja ze starszym oglądałem mecz. No masakra. Przy pierwszej bramce jak się wkur*wił to szok. A przy drugiej to tylko : "I ch*uj, kurwa no."

Dobry mecz. 1 bramka dla Niemcow po spalonym. Pozniej Smolarek strzelil gola, ale sedziowie uznali, ze spalony byl ( ocencie sami, wg mnie nie bylo spalonego).Slaby wystep Krzynowka, powinien zejsc on zamiast Zurawskiego. Dobry wystep Rogera ( sorry jak zle napisalem) tylko szkoda, ze dopiero po 1 polowie wszedl na boisko. Polak wygral z Polakami.

Ten gol Smolarka to tak samo kontrowersyjna sytuacja jak ta pierwsza bramka niemców.
Też wydaje mi się, że Krzynio zagrałsłabo, ale nie tragicznie. No i jakby Roger grał od 1 minuty, heh... nie będe spekulował. Roger świetny debiut.
Dla mnie Roger jest POLAKIEM, podolski nie. podolski jest i będzie dla mnie owczarkiem niemieckim i razem z tatą cieszyłem się jak go faulowali.

Nie ma co gadać, jak tak będziemy grali to wychodzimy na 2 miejscu na bank.

Swiety
09-06-2008, 00:04
Betti Spagetti die. Hehe w zajebistym stylu padł jak czołg wjebał

Tomkooo
09-06-2008, 00:05
Eclips stao
Jun 08 2008, 23:22:37 CEST Killed at Level 112 by Sasho Pansa
and by Arherox

Betii spagetti
Jun 08 2008, 23:54:55 CEST Killed at Level 153 by Nefari
and by Shermonator

Volcanek
09-06-2008, 02:21
kurde lipa ze polska przegrala :/

a tu takie na rozluznienie umyslu filmik kumpla :P
http://youtube.com/watch?v=7MwR-jPKzH0

Suhay
09-06-2008, 07:54
Moja mamusia o Podolskim " Niech on kurwa piłki nie dotyka " :D

baltazar
09-06-2008, 09:51
1.Podolski sprzedał sie szwabom i za to powinna cierpieć jego rodzina w Gliwicach.
2.HAHAHA NEXT MASSLOG EKIPY PASTERZA, udany do tego! Chyba zacznę stawiać na Pasterza i jego team :)!

JechaczNakonny
09-06-2008, 10:35
1.Podolski sprzedał sie szwabom i za to powinna cierpieć jego rodzina w Gliwicach.
2.HAHAHA NEXT MASSLOG EKIPY PASTERZA, udany do tego! Chyba zacznę stawiać na Pasterza i jego team :)!

Po pierwsze PODOLSKI I KLoSE czy jakoś tak CHCIELI grać dla polski ale nie uzyskali chyba obywatelstwa ..

http://sport.onet.pl/0,1264200,1765211,wiadomosc.html
tutaj macie co sądzi o tym KLOSE zacytuję

Gdybyście się nie spóźnili, być może teraz byłbym w kadrze Beenhakkera - mówi Miroslav Klose w rozmowie z "Przeglądem Sportowym".

Po drugie to wydaje mi się że jesteś kurwa chorągiewką bo widze że tam gdzie wygrana tam Ci wieję.. ogólnie już dla mnie jesteś NIKIM.

SLOVIKU PIERDOLONY

Napalony na pseudo klub szesnastolatku co na wyjazdy jeździ jak ma czas. Nie wywyższaj się bo na pewno jesteś tanim lichaczem i kurwa twoja stara.

OGÓŁEM NIE WDAWAJCIE SIĘ Z TYM "pszyhlastem" W DYSKUSJE BO ZACZNIE TUTAJ ZNOWU PISAĆ A TEGO NIE CHCE..:<

baltazar
09-06-2008, 10:43
Mówisz do mnie psie ? Zastanów sie co ty piszesz brechaczu ;)! Ja za Vision tylko pisałem to w formie ironii o ile wiesz ocb ;)))!!!!!

A podolsky gra dla Niemiec bo pzpn nie zwracał na niego uwagi ;>~!

A tera przeproś i błagaj o wybaczenie ;s! 8o

baltazar
09-06-2008, 10:49
=Po drugie to wydaje mi się że jesteś kurwa chorągiewką bo widze że tam gdzie wygrana tam Ci wieję.. ogólnie już dla mnie jesteś NIKIM.=

WTF? Chyba nie piszesz tego o takim ziomku jak ja :) ?

Zmień to! Btw.

Sienx
09-06-2008, 11:02
Moja stara kruwa

Graj Hunterem bo zawsze jest na (+) morzesz grac tez Waarriorem bo szybko sie expi ale chyba najlepszy jest Lekarz bo on moze robic uhy od 24

A co to meczu Polacy mieli dobra akjce na poczatku ale ktos tam zjebal bo jebnol na pale a to wypowiedz mojego starego :

Wypowiedz mojeo : starego KURWA CO ON ZROBIL NO JA PIERDOLE JEBNOL NA PALE ALE DEBIL ZA JAJA GO KURWA JUZ GO SCIAGAC NO JA PIERDOLE ALE DEBIL
NO ALE WIDZISZ JAK TU SIE NIEW*****C 8o8o8oX(X(

Wypowiedz moeje Matki CICHO BADZ OKNO JEST OTWARTE LUDZIE SLYSZA CISZEJ STORCHE:confused::confused:

Wypowiedz Starego :JUZ W*****ONY JESTEM TU POWINNA BYC BRAMKA, NIE NO ZGAS TEN TELEFIWOZ NIEOGLADAMY BO MNIE *****CA BIERZE 8o
8o
Kubica RoxB)

Poul
09-06-2008, 12:15
@ Użytkownicy tego forum.

Naprawdę dobra sprawa Polska gra na Euro, pierwszy raz w historii. Ale ten temat dotyczy wydarzeń z furory, więc nie widzę żadnego powodu dla którego mielibyście tutaj wyrażać swoje opinie na temat meczu. Jeżeli tak bardzo chcecie podzielić się swoją opinią to spotkajcie się ze znajomymi i o tym porozmawiajcie albo odwiedźcie forum piłkarskie bo zapewne w internecie takich nie brakuje. Pozdrawiam

JechaczNakonny
09-06-2008, 14:03
Mówisz do mnie psie ? Zastanów sie co ty piszesz brechaczu ;)! Ja za Vision tylko pisałem to w formie ironii o ile wiesz ocb ;)))!!!!!

A podolsky gra dla Niemiec bo pzpn nie zwracał na niego uwagi ;>~!

A tera przeproś i błagaj o wybaczenie ;s! 8o

Psie to do mamy. Naucz się edytować posty krokodylku.

sallceson
09-06-2008, 15:03
kurfa ale to forum śmieszne :D

to jest dosłownie hyde-park bez żadnych yebanych zasad :D

Sienx
09-06-2008, 15:20
A co ty myslałeś tibia niema zasad tu sie mozna wyzyc wyzywajac ludzi i szwabów po wczorajszym przegranym meczu nad Niemcami :]

P.S Forum to smietnik Fuck

Rokkik
09-06-2008, 15:23
zreszta podolski czy klose to gdzie by sie w Polsce rozwineli...? jak w polsce po boiskach kury biegają albo grzyby rosną

Tucz
09-06-2008, 15:38
Do broniacych podolskiego.... jakby byl takim Polakiem jak mowi, co jak co ale u niemcow by nie zagrał i cierpliwie czekal na swoja szanse w kraju ktory niby kocha... GRAMY DO KONCA !!

Gz panowie akcji ;]

LaRrYxX
09-06-2008, 15:51
co wy wiecie o podolskim to wina pzpn że nie gra u nas, sam mówi że czuje sie polakiem, inna sprawa z klose który nie chciał grać dla polski bo uważał że jesteśmy za słabi d;

Suhay
09-06-2008, 15:53
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2165083

MonszTfojejRzony
09-06-2008, 16:04
Moja stara kruwa

Graj Hunterem bo zawsze jest na (+) morzesz grac tez Waarriorem bo szybko sie expi ale chyba najlepszy jest Lekarz bo on moze robic uhy od 24

A co to meczu Polacy mieli dobra akjce na poczatku ale ktos tam zjebal bo jebnol na pale a to wypowiedz mojego starego :

Wypowiedz mojeo : starego KURWA CO ON ZROBIL NO JA PIERDOLE JEBNOL NA PALE ALE DEBIL ZA JAJA GO KURWA JUZ GO SCIAGAC NO JA PIERDOLE ALE DEBIL
NO ALE WIDZISZ JAK TU SIE NIEW*****C 8o8o8oX(X(

Wypowiedz moeje Matki CICHO BADZ OKNO JEST OTWARTE LUDZIE SLYSZA CISZEJ STORCHE:confused::confused:

Wypowiedz Starego :JUZ W*****ONY JESTEM TU POWINNA BYC BRAMKA, NIE NO ZGAS TEN TELEFIWOZ NIEOGLADAMY BO MNIE *****CA BIERZE 8o
8o
Kubica RoxB)

pl?

?

Sienx
09-06-2008, 16:18
co wy wiecie o podolskim to wina pzpn że nie gra u nas, sam mówi że czuje sie polakiem, inna sprawa z klose który nie chciał grać dla polski bo uważał że jesteśmy za słabi d;

Kurwa

- Polacy zgłosili się do mnie za późno, gdy już podjąłem decyzję. Wybranie reprezentacji Niemiec kosztem Polski było dla mnie trudną decyzją, potrzebowałem sporo czasu do namysłu. Dlatego później nie chciałem już zmieniać zdania.
- Czy żałuję? A powinienem? Z reprezentacją Niemiec zdobyłem już dwa medale mistrzostw świata: srebrny w 2002 roku i brązowy dwa lata temu. To moim zdaniem olbrzymie sukcesy, o które z reprezentacją Polski byłoby bardzo trudno. Nie ma się co oszukiwać, z niemieckim zespołem łatwiej jest mi osiągać dobre wyniki, a to jest celem każdego piłkarza - zakończył Klose.

Jak niewierzysz to http://sport.onet.pl/0,1264200,1765211,wiadomosc.html
link i se zobaacz wiec ty nic niewiesz o Klose :baby:

@MonszTfojejRzony

Naprawde muj stary powiedzial TELEFIWOZ bo sie tak kurwl i sie przeseplenil :] a i opslinil sie troche :D:D

Borin
09-06-2008, 16:31
A kogo obchodzi co twoj stary robil itd... Jak nei masz o czym pisac nie pisz.
Rownie dobrze ojciec mogl cie przepiepszyc 10x ale to jest forum FURORY a nie gazeta ,,fakt" ....
W ogole polowa z was jest Żałosna, N/C

Sienx
09-06-2008, 16:42
Ja ? ,za co, czemu, poco, dlaczego, nie, plx, niebij plx, zaplace, prosze niebij :D:D:D:D:D:D:D

JechaczNakonny
09-06-2008, 16:53
Rownie dobrze ojciec mogl cie przepiepszyc 10x ale to jest forum FURORY a nie gazeta ,,fakt" ....

Mi się wydaję że przepiepRZyć :P?

opowiadał sytuacje po prostu a tu go już ciśniesz..

Nie podoba Ci się to to nie komentuj a teraz prosze przeprosić kolege bo wezwe rodziców jutro do szkoły i posypią się uwagi!

Ultymatywny
09-06-2008, 16:58
Zmień to! Btw.

Ja pierdziele, po raz kolejny vision i 'koledzy' pokazują swoją nieudolnośc w trapowaniu.. :) Pozatym macie ciekawe zabawy... i poczucie humoru ; I

'16:42 Imargam: »3 nobow nie ma' to, że ma mały lvl to znaczy, że jest noobem? O.O koleś najpierw sprawdz co oznacza słowo 'noob' ;:D

A Katrila 'najlepszy battle comander' ladnie został sprowadzony do pionu. podobnie jak reszta ogarniaczy [czyt, zwidek, imargam]
Nie wiem jakim cudem tam wleźliście do trapa, ale GZ! tak 3mac ;)

Sienx
09-06-2008, 17:02

Ehhh:confused::confused: ja tylko chcialem opowiedziec wydarzenia z niedzielnego wieczoru :confused: niechcialem nikogo urazic ale teraz ktos mnie urazil;(:confused: czuje sie samotny na tym forum ale jak ktos niechce to odejdzie w ciszy i spokoju z forum bo nikt mnie juz niecche ;(;(:confused::o:o

Bye Bye ludzi z forum mam nadzieje ze bedziecie tesknij za Sienkiem ehh ;(

:D:D:D

P.S Karzdy chyba kiedys dostal wierdol od starszych :D

DuRi_Zmc
09-06-2008, 17:27
Podolski bedzie polakiem a nie Niemcem!! ZAPAMIETAJCIE DEBILE JEBANI!!

Podolski to polak reprezentujący niemcy !!!
Tak samo czytam spam na stronach o Roger'u ze Brazylijczyk bedzie polakiem!!
GóWNO prawda on nigdy nie bedzie polakiem tylko Brazylijczykiem grajacym dla Polski!!
narazie pedały <3

Sienx
09-06-2008, 17:47

GóWNO prawda on nigdy nie bedzie polakiem tylko Brazylijczykiem grajacym dla Polski!!
narazie pedały <3

I dobrze mówisz debilu jebany zal ich jestes prawdzimym *****elem dlatego tak wiesz kruwa na przezydenta ciebie wzisc jebant warzywniaku podobasz mi sie debilu spermojadzie pierdolony ;)

Sienx
09-06-2008, 17:51
P.S Jak bys wiedzial debilu jebany to Podolski jest niemcem troche bo jego stara jest Niemka a stary polakiem widac to po imieniu ,Łukasz Podolski" od ojca nazwisko frajerze jebany :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DB)B)B);););):):):p:p:]:]:o:o:baby:X(;(:cup:

Baxmen900
09-06-2008, 17:51

narazie pedały <3

s.p.i. erdalaj pedale _/

Swiety
09-06-2008, 20:08

1. Ani Podolski ani Klose sie nikomu nie sprzedali. Podolski o ile wiem chciał grać dla Polski, ale niestety PZPN wyłożył chuja nia niego. A tak w ogóle, to dlaczego mówicie, że Podolski to Polak? Wychował się w niemczech, gra dla nich, więc czegoś nie rozumiem?

2. Chorągiewka rlz?

Zresztą dosyć, Polska pokaże, jak się gra w piłke i będziemy świętować wyjście z grupy:) A chuj w dupe tym, co postawili już na Polakach krzyżyk.

"Podczas oglądania meczu błagałem Janasa o to, żeby zdjął Żurawskiego wpuścił Brożka. Tym samym błagalem Listkiewicza, żeby zmienił Janasa na kogo innego. Tylko kogo mam błagać, żeby zmienili Listkiewicza?"

KMN 2006 r po meczu z Niemcami ;)

@edit

Roger rozegrał dobre spotkanie i chwała mu za to. Gra dla Polski i skoro jest obywatelem Polski, to chyba dobrze mu w naszym kraju ? ;)

druiT
09-06-2008, 20:48

narazie pedały <3

Dla mnie BR'ek jest bardziej Polakiem niż "owczarek niemiecki". Ktoś tam UP napisał, że mógł czekać na własną szansę w rep. Polski i z tym się zgodzę. To tak samo jak piłkarz idzie za kasą do innego klubu, w którym nie chce do końca grać a opuszcza swój wymarzony zespół (zarabiając Ł3.000.000/rok wybiera oferte 4.000.000 funtów/rok a i tak tego nie wyda w ciągu roku, więc tak samo podolski, mógł poczekać aż w końcu PZPN się ogarnie, ale wolał się rozwijać i grać dla Hitlerowców, zamiast tylko się rozwijać.) Ale fakt PZPN dał dupy na całej linii.

Glaca
09-06-2008, 20:50
Ja pierdziele, po raz kolejny vision i 'koledzy' pokazują swoją nieudolnośc w trapowaniu.. :) Pozatym macie ciekawe zabawy... i poczucie humoru ; I

'16:42 Imargam: »3 nobow nie ma' to, że ma mały lvl to znaczy, że jest noobem? O.O koleś najpierw sprawdz co oznacza słowo 'noob' ;:D

A Katrila 'najlepszy battle comander' ladnie został sprowadzony do pionu. podobnie jak reszta ogarniaczy [czyt, zwidek, imargam]
Nie wiem jakim cudem tam wleźliście do trapa, ale GZ! tak 3mac ;)
Kolega chyba zaraz sie spusci taki podniecony ze PADL WIELKI ZWIDEK IMARGAM I KATRILA !!!! BOZE KATRILA PADL !! BOZE ZWIDEK PADL !!!! CO SIE DZIEJE !! CO SIE STALO !?!?! JAK TO MOZLIWE ?!?!?! Kur*wa koles wez idz sobie zwal konia moze bedzie ci lepiej !

druiT
09-06-2008, 20:53
@edit

Roger rozegrał dobre spotkanie i chwała mu za to. Gra dla Polski i skoro jest obywatelem Polski, to chyba dobrze mu w naszym kraju ? ;)

Dobrze? Mamy najlepsze jedzenie i najładniejsze kobiety i jeszcze gra w reprezentacji (i pewnie będzie grał w pierwszej 11nastce) więc jest mu tu pewnie zajebiaszczo :D

Tucz
09-06-2008, 21:39
Ja pierdole co za kretyniu tu sa !! Bolec wam w dupe i wyjazd do szwabii jak tak kochacie i ubustwiacie tych volksdojczow..

1. Powiedzialem raz powiem powtornie : SPRZEDAWCZYKI NIE POLACY ! klose to szwab pelna geba, co do podolskiego jego tlumaczenie jest dla mnie zalosne.. "kocha Polske" a poszedl do odwiecznych wrogow bo on dzwonil i nie chcieli go .. chyba sie wzrusze ;s
2. Kochasz polske to czekasz na swoja okazje chodziaz mialaby ona nie nadejsc....
3. "kibice" tylko potrafiacy narzekac to nie kibice...
4.Euro sie jeszcze nie skonczylo...
5. GRAMY DO KONCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Jebac pzpn !

Tomkooo
09-06-2008, 21:41
A może skończycie już gadać o piłce ??

Sienx
09-06-2008, 21:56
Ale pilka jest Zajefajna no :baby:;)

MonszTfojejRzony
09-06-2008, 22:02
rabarbar
i
bakłażany
trzy

Swiety
09-06-2008, 22:23
Ja pierdole co za kretyniu tu sa !! Bolec wam w dupe i wyjazd do szwabii jak tak kochacie i ubustwiacie tych volksdojczow..

1. Powiedzialem raz powiem powtornie : SPRZEDAWCZYKI NIE POLACY ! klose to szwab pelna geba, co do podolskiego jego tlumaczenie jest dla mnie zalosne.. "kocha Polske" a poszedl do odwiecznych wrogow bo on dzwonil i nie chcieli go .. chyba sie wzrusze ;s
2. Kochasz polske to czekasz na swoja okazje chodziaz mialaby ona nie nadejsc....
3. "kibice" tylko potrafiacy narzekac to nie kibice...
4.Euro sie jeszcze nie skonczylo...
5. GRAMY DO KONCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Jebac pzpn !
1 Linijka zgadzam sie

punkt 1. nie, ponieważ jakiś tam szacunek ma dla Polski ten Podolski, a pozatym gdyby był szwabem nie robił by takich scen. Tu jest wina naszego pzpnu.
punkt 2. Wolał się rozwijac i tu się z nim zgadzam

punkt 3-5. zgadzam sie

ostatnia linijka 200 % poparcia

P.S

Niezly mecz leci teraz ;)

hyehhr45
09-06-2008, 22:24
A może skończycie już gadać o piłce ??

TO, ŻE TY KURWA MULE 24/h SIEDZISZ PRZED KOMPEM I TYLKO TWOJA KOCHANA TIBIA SIE DLA CIEBIE LICZY TO NIE OZNACZA, ŻE MY NIE MOŻEMY POGADAĆ O PIŁCE. WY*******AJ . ps. sorka ponioslo mnie ;o

JechaczNakonny
09-06-2008, 22:25
rabarbar
i
bakłażany
trzy

Ja lubie bigos, leczo, pierogi z mięsem, pierogi z kapustą i grzybami i pierogi ruskie.. czasami lubie grochówkę..

@ktoś tam napisal ze mamy dobre zarcie i kobiety ladne.

PRZEDE WSZYSTKIM MASZ 15 LAT CHCESZ ZAMOCZYĆ TO WBIJAJ DO POLSKI NA POLSKIE PUSTAKI I ŁATWE LASKI.. :D

OFC nie wszystkie! :d

Sienx
09-06-2008, 22:45
Ale wyjebisty mecz Holandia 3:0 Wlochy

P.S bylem od samego poczatku za Holandia :]

Borin
09-06-2008, 22:53
Ehhh:confused::confused: ja tylko chcialem opowiedziec wydarzenia z niedzielnego wieczoru :confused: niechcialem nikogo urazic ale teraz ktos mnie urazil;(:confused: czuje sie samotny na tym forum ale jak ktos niechce to odejdzie w ciszy i spokoju z forum bo nikt mnie juz niecche ;(;(:confused::o:o

Bye Bye ludzi z forum mam nadzieje ze bedziecie tesknij za Sienkiem ehh ;(

:D:D:D

P.S Karzdy chyba kiedys dostal wierdol od starszych :D

Nie smuc sie, tak jak Zwidek pisal do Ulti~ tak ja napisze tobie - Zwal se konia.... i skoncz tu pisac ; nikt za toba tesknic nie bedzie.

@ jechaczpodkonnny
Tak pisze sie pieprzyc, ale mi sie bardziej podoba przez SZ...

@ Cipki Bidulki aka Pokrzywdzeni Forumowicze....
Jak tak patrze ze wszyscy z was sie smuca z obecnej sytuacji na furo, to proponuje tak jak rok temu zrobic NOOB TEAM PK... Taką neutralna gildie gdzie bedzie sie kazdego napotkanego 60+ lac... Propozycja dla 28+lvlowych biedactw pokrzywdzonych przez panujace gildie...:evul:

Tomkooo
09-06-2008, 23:08
TO, ŻE TY KURWA MULE 24/h SIEDZISZ PRZED KOMPEM I TYLKO TWOJA KOCHANA TIBIA SIE DLA CIEBIE LICZY TO NIE OZNACZA, ŻE MY NIE MOŻEMY POGADAĆ O PIŁCE. WY*******AJ . ps. sorka ponioslo mnie ;o

To , że mam włączony komputer nie znaczy , że non-stop gram w Tibie. Więc weź się ogarnij ...

A, tak poza tym to JEST forum o Tibi więc powiedz o czym powinniśmy gadać, wystarczyło parę komentarzy , a nie 3 strony Spamu.

druiT
09-06-2008, 23:14
Ale wyjebisty mecz Holandia 3:0 Wlochy

P.S bylem od samego poczatku za Holandia :]

Mecz faktycznie ładny.
Jak Polska odpadnie (jeżeli odpadnie :cup:) to będe kibicował Holandii i Portugalii.

Jeszcze zobaczymy co Szwedzi pokażą ;p

Co do podolskiego, hmm w sumie taka sama sytuacja jak z Deco. Brazyle go nie chcieli bo mieli gwiazdy, teraz by się przydał.
Ale ssman mówiący, że jest Polakiem boli i wk***ia.

Wierzę, że POLSKA wyjdzie z grupy na 2 miejscu, wygra z Portugalią w ćwierćfinale, pokona hitlerowców w półfinale i rozgromi Holandię w Finale.

Nao123
09-06-2008, 23:18
pOdO|_$$$$$4k!i!!!!!!!!!11111111111111111oneonenoe neneneoe:cup::cup::cup:

pOgAdAmY o t!bI?!?!?// :kat:

Ultymatywny
09-06-2008, 23:21
Kolega chyba zaraz sie spusci taki podniecony ze PADL WIELKI ZWIDEK IMARGAM I KATRILA !!!! BOZE KATRILA PADL !! BOZE ZWIDEK PADL !!!! CO SIE DZIEJE !! CO SIE STALO !?!?! JAK TO MOZLIWE ?!?!?! Kur*wa koles wez idz sobie zwal konia moze bedzie ci lepiej !

I co tym tekstem chcesz osiągnąc?
kompromitacja

Nie_a_ty
10-06-2008, 00:08
sfagfagaglakjfkjasfhafuafhafhauF
fajsfhahfuafhuafhaufajfajkfahjfaj
jasfjhajkfhajkfajkfbajfhajhfajfajkf

Ale moze też być inaczej.

Kto się ze mną zgadza ?

JechaczNakonny
10-06-2008, 01:45
Nie a ty ? ..................

alahakbar
10-06-2008, 02:12
Nie a ty ? ..................

Nie a twoja stara?

Biooolyy
10-06-2008, 08:09
Inteligentni ludzie z wyjątkowym poziomem intelektualnym,

czasami,

to ja sie nie dziwie moderatorowi że omija ten temat

-

'Jakie forum furory taka cała furora', i macie dlaczego Polacy nie umieją się ustawić w Europie pod rzadnym względem! =)

$eetho
10-06-2008, 08:13
Jejejejee! Holadnia! jejejeje!

hyehhr45
10-06-2008, 09:40
To , że mam włączony komputer nie znaczy , że non-stop gram w Tibie. Więc weź się ogarnij ...

A, tak poza tym to JEST forum o Tibi więc powiedz o czym powinniśmy gadać, wystarczyło parę komentarzy , a nie 3 strony Spamu.

Hyde-Park < 10 >

Dosyc
10-06-2008, 09:56
Inteligentni ludzie z wyjątkowym poziomem intelektualnym,

czasami,

to ja sie nie dziwie moderatorowi że omija ten temat

-

'Jakie forum furory taka cała furora', i macie dlaczego Polacy nie umieją się ustawić w Europie pod rzadnym względem! =)

Ty biooolyy to wogóle taki inteleleleleqtualista jestes. Prowadź nas wodzu

Sienx
10-06-2008, 11:35
Polska:baby:
Portugalia:p
Holandia;)

Włochy ;(

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nieeeeeeeeeeeeeeee;(;(

A twoj stary ?

@rusiek
10-06-2008, 14:07
722811489 - Sordzik

$eetho
10-06-2008, 17:04
I na chuj dajesz czyjeś prywatne nr telefonów na forum na którym jest tyle debili? -.-

Nao123
10-06-2008, 17:59
KoOgO nAzYwA$h dEbIlK!eM?!?!?!!!!!!!!!!!!11111111111111 X(:oB):D:baby:;(;):)

Gradzia
10-06-2008, 19:31
Dupa .

Ratillt
10-06-2008, 20:00
dziala wam tibia.com?

Master of Puppets
10-06-2008, 20:10
mi działa ;x a wam?

Rester
10-06-2008, 20:13
UPDATE !!!!!!!!!!!!!!!

joke.

Swiety
10-06-2008, 20:21
Ciekawe kiedy na serio będzie ten upt ;s

Nao123
10-06-2008, 20:56
dziala wam tibia.com?

mOoj!m sKrOomN!u$!eN!uŃk!m mArZeŃ!eM je$T tOo zEbY pAn z VeNoRe kTorY zAwsZe CHodZil w UbrAnkU sUmmOnErA (7.6) nApiSał tU do mNie jOł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111

;*************************

Elisabett
10-06-2008, 21:01
Dear tutors,

after "teasing" you with update teasers, it´s about time to finally test the rebuilt areas!

The test server will be set up next week (the exact date has not been fixed yet); data base backup will be on Monday.

This year's summer-update test server will be a pvp server, however, this does not mean that you are allowed to go on a killing spree. Troublemakers will be banished from the test server and lose their tutor position.
As last year, there will be NPC's who support you with money and certain items.

You will receive further information and instructions on our new Test Server Board, which will also be set up next week. This board will contain the usual test server threads and is accessible for all Gamemasters, tutors and senators.

Last but not least, I´d like to remind you that the Tibia Rules apply to the test server as well.

MonszTfojejRzony
10-06-2008, 21:34
haaiiaai aisaiai anubis

Sienx
10-06-2008, 21:59
Do ryja do ryja do ryja jiol jol snop dog mu tu se gdamy o pilce a cherbata styngnieB)

Nao123
10-06-2008, 23:52
!dEm $pAć

HiHiHIhiHiHIHi

Master of Puppets
11-06-2008, 01:34
przydalby sie psycholog na tym forum, niektorym psychiatra ;f

sie smieje a moze mi tez tak kiedys odjebie ; /

szYMY
11-06-2008, 08:07
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=f495h21g0aqzkwhd

dawno tak sie nie zdziwilem ;d

Baxmen900
11-06-2008, 08:16
a on chciał mu paaay ;/

thoro
11-06-2008, 08:41
Ale tam u was cioty graja ;/ Sie nie dziwie ze xareta sciagal bohy jak oni sami chca dawac ;]

Byles
11-06-2008, 13:39

daj ktos rehost bo ta stroana sie jebie i sie wlaczyc nie chce.

Sienx
11-06-2008, 14:39
@Do pana
Up

W oko mu ! !X(X(X(X(X(X(X(X(:evul::evul::evul::evul::evul:

NetowyHooligan
11-06-2008, 14:58
mOoj!m sKrOomN!u$!eN!uŃk!m mArZeŃ!eM je$T tOo zEbY pAn z VeNoRe kTorY zAwsZe CHodZil w UbrAnkU sUmmOnErA (7.6) nApiSał tU do mNie jOł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111

;*************************

wes zamknij pysk pierdolony prowokatorze podajacy sie za kobiete pokemonie jebany emowcu pokkklikashhh kurwa ???

MonszTfojejRzony
11-06-2008, 15:15

Nie działa link, rehost plx

Sienx
11-06-2008, 15:17
wes zamknij pysk pierdolony prowokatorze podajacy sie za kobiete pokemonie jebany emowcu pokkklikashhh kurwa ???

Masz cos do mojej dziewki ?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

P.S Poklikam poklikam poklikam ale nie z toba

Swiety
11-06-2008, 15:20

zrób tak jak ja - daj ignora ;)

@Ymy

dopisuje się do prośby o rehost, ponieważ mi również ta strona nie działa ;<

@down

thx

@film

BUAHUAUHUAH to jakis nowy owner? ;d

Karolyouenlegionista
11-06-2008, 15:23
jak ten jołen ogarnia !!!!!1111

tu macie rechost
http://www.***********.com/622956493.html

szypkiszare jak cos

hyehhr45
11-06-2008, 15:39
HAHAHAHHA OWNED xDDDDDDD

Matt_PL
11-06-2008, 16:06
Elo,

Dlugo sie tu nie logowalem: mala przerwa od Tibii a dokladnie CS i WoW

Male pytanie:

Ma ktos movie z ostatniej openki ?

Jezeli tak bylbym wdzieczny za link:)

Pozdrawiam,

pisdusxD
11-06-2008, 16:07
jak ten jołen ogarnia !!!!!1111

tu macie rechost
http://www.***********.com/622956493.html

szypkiszare jak cos

No szkoda ze znow nie pokazales 5x softow... wtedy to juz full ogarniacz !:D

MonszTfojejRzony
11-06-2008, 16:53
@FILM

SRRY ALE MUSZE...

KURWAAAAAAAAAAAAAAA JA PIERDOLE JAKI PWNED O KURWA!

Mi sie wydaje ze on moze juz nie mial sie czym leczyc i akurat wracal do DP po potiony, albo siedzial na kiblu zesral sie po kostki ze mu z pradem srania odplynal laptop i jedyne co zdarzyl napisac, rzucajac w przyciski wlasnym zebami to "I POAY" xdd

BTW.

Aaaah...
Aaaah...
Aaaah...
EXANA POX...

KURWA PWNED IDE SIE ZESRAC, jakie czubki jeszcze w tibie graja xddd

$eetho
11-06-2008, 17:10
Człowiek na 100+ nie może tak zrobić. Na bank nowy owner.

DuRi_Zmc
11-06-2008, 17:37
Ten film poprostu poprawil mi humor

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

elorin
11-06-2008, 18:32
buahahahaha,to sie w glowie nie miesci ;pp

Master of Puppets
11-06-2008, 19:18
; / rzal i buul

Swiety
11-06-2008, 20:38
Elo,

Dlugo sie tu nie logowalem: mala przerwa od Tibii a dokladnie CS i WoW

Male pytanie:

Ma ktos movie z ostatniej openki ?

Jezeli tak bylbym wdzieczny za link:)

Pozdrawiam,

o ile pamiętam ostatnia openka to porażka Vis&dusk na svar dzień po zwycięstwie, a filmik był podzielony na 3, ponieważ "rambo" padł wtedy 2 razy. No chyba, że Ci chodzi o deady Katrili Imy Zwida itd. to jest kilka stron w tył.

-Maniek-
11-06-2008, 20:44
Jun 11 2008, 20:07:52 CEST Killed at Level 124 by Draco Karste
and by Sasho Pansa
Doom

Troojka91
11-06-2008, 21:30
Kolejna udana akcja :)

Ratillt
11-06-2008, 21:54
gratuluje! czekamy na nowe lepsze fragi!

Nao123
11-06-2008, 22:21
gratuluje! czekamy na nowe lepsze fragi!

n!e $pEłNiłE$$$ mEj prOo$bY pAn!E z VeNoRe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111 1111111111111111111:kon::ban::cygaro::dance:

Diablord
11-06-2008, 22:21
o ile pamiętam ostatnia openka to porażka Vis&dusk na svar dzień po zwycięstwie, a filmik był podzielony na 3, ponieważ "rambo" padł wtedy 2 razy. No chyba, że Ci chodzi o deady Katrili Imy Zwida itd. to jest kilka stron w tył.
Ostatnia openka na Svar to było druzgocące zwycięstwo Dusk&Vision. Później już nie było umawianych openek.

PLEBSTER
11-06-2008, 22:22
co za zalosne i bezmuzgie dzieci tu sie wypowiadaja to o ja pierdole...

Biooolyy
11-06-2008, 22:28
Zwidek

Lider of the Ekipa Misia

Znowu wam sie nudzi Xd?

slayton
11-06-2008, 22:57
boski filmik :D

Swiety
11-06-2008, 23:22
Ostatnia openka na Svar to było druzgocące zwycięstwo Dusk&Vision. Później już nie było umawianych openek.

A ta kiedy Insh&Wra wygrało cos wynikiem o 30 wyższym to byla jeszcze przed? Ale ty wiesz lepiej w końcu brałeś udzial chyba w każdej
walce ;s

@btw właśnie przeczytałem...

"Adam Ledwoń nie żyje!"

Master of Puppets
12-06-2008, 00:36
Zwidek

Lider of the Ekipa Misia

Znowu wam sie nudzi Xd?

pisalem to jakies 10 stron wczesniej :P

Diablord
12-06-2008, 11:07
A ta kiedy Insh&Wra wygrało cos wynikiem o 30 wyższym to byla jeszcze przed? Ale ty wiesz lepiej w końcu brałeś udzial chyba w każdej
walce ;s

Wcześniej był ten masslog Inshonów na Svar. Dostaliśmy wtedy w dupe. Padłem na tamtej akcji.

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2052448

Battles:
10 Mar - 3:3 Draw
11 Mar - 44:6 For Vision and Duskiness
15 Mar - 14:11 For Vision and Duskiness
17 Mar - 17:6 For Vision and Duskiness
18 Mar - 31:9 For Inshon and We Rule Again
25 Mar - 17:1 For Vision and Duskiness
26 Mar - 3:0 For Inshon and We Rule Again
08 Apr - 30:2 For Vision and Duskiness

DuRi_Zmc
12-06-2008, 12:22
Nie wiem co wam daje liczenie fragow Pfffffff:D

Swiety
12-06-2008, 15:25
Nie wiem co wam daje liczenie fragow Pfffffff:D

Najprosciej? Wiemy, kto wygrywa wojne ;)

Wcześniej był ten masslog Inshonów na Svar. Dostaliśmy wtedy w dupe. Padłem na tamtej akcji.

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2052448

Battles:
10 Mar - 3:3 Draw
11 Mar - 44:6 For Vision and Duskiness
15 Mar - 14:11 For Vision and Duskiness
17 Mar - 17:6 For Vision and Duskiness
18 Mar - 31:9 For Inshon and We Rule Again
25 Mar - 17:1 For Vision and Duskiness
26 Mar - 3:0 For Inshon and We Rule Again
08 Apr - 30:2 For Vision and Duskiness

To jest ostatni open, ten przy PoH nie? ;p Wtedy jeśli dobrze pamiętam, to padł Sasho, który wybiegł ledwo z dp kazo i już leżał ;)

Swiety
12-06-2008, 15:30
Pośpieszylem sie i zrobilem 2 post sry ;d

Diablord
12-06-2008, 18:11
Najprosciej? Wiemy, kto wygrywa wojne ;)

To jest ostatni open, ten przy PoH nie? ;p Wtedy jeśli dobrze pamiętam, to padł Sasho, który wybiegł ledwo z dp kazo i już leżał ;)

Ostatni open był na Svargrond. Praktycznie Inshon tylko uciekali, jakby sie bali wbijać PZta.