zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

Nacpany_Wlodek
20-10-2007, 02:47
@pizaro
Ty wcale nie byłeś lepszy ;s

Khazul
20-10-2007, 02:49
http://img143.imageshack.us/img143/1417/uo0122ds0.th.png (http://img143.imageshack.us/my.php?image=uo0122ds0.png)

pozdroo

Wigget
20-10-2007, 03:13
szacunek dla spaawa...zjebal z trapu gdzie pizgalo go z 40 typa :)

filmik macie 3 posty up

Nacpany_Wlodek
20-10-2007, 03:42
Dobra taktyka Vision, żeby nie dopuścić wrogich magów do środka.

Btw. Ciekawe ile uhów poszło Spaawowi xd

@khazul
Zrobiłeś screena, fajny jesteś.

Reloop
20-10-2007, 04:10
Dobra taktyka Vision, żeby nie dopuścić wrogich magów do środka.

Btw. Ciekawe ile uhów poszło Spaawowi xd

@khazul
Zrobiłeś screena, fajny jesteś.

Skopiowal na trade, że zostalo mu 23 uh.

Gratz Spaaw.

sallceson
20-10-2007, 04:22
wiecie co jest najzabawniejsze ? że połowa walczących z vision to ludzie których oni sami sprowadzili na Furorę :D widać musieli sie naprawdę nudzić :D

D@nger
20-10-2007, 09:28
Boom Baba Du Bibi Bom

Kto Chce Filmik Z Mojego Widoku?

Ja,ale na tibicams ;D

Milten
20-10-2007, 09:59
Boom Baba Du Bibi Bom

Kto Chce Filmik Z Mojego Widoku?

nikt :)

nie możesz normalnie dać filmiku, musisz się zawsze pytać czy ktoś chce...

druiDxD
20-10-2007, 10:52
wylaczanie naszego ventrilo i pingowanie pod koniec battla (np. mnie) to jedyne co mogliscie zrobic zeby przejsc do ataku?

DuRi_Zmc
20-10-2007, 12:40
zal,w tych ob dobija mnie jedna rzecz.Kiedy vision bedzie walczyć bez noob charów?-.^?X(

Proszewas
20-10-2007, 12:49
noob chary to jest część wojny ; pp

czy XX LO w Gdańsku jest jednym z najlepszych? odp nie hmm 180/70 ?? chyba 180/50 ;pp

Firenzik
20-10-2007, 12:56
dobre posuniecie vision z battle na port hope... sorce aliantow nie mialy jak sie tam wbic... choc nadal czekam na ob na otwartym terenie wtedy knighty jak i pale z vision zostana zmiecione przez sorcow combo power 6k... piekna akcja spaawa:] koles wie co robi... pzdr dla wszytkich i milego weekendu ;]

Voyphox
20-10-2007, 13:05
skoro wie co robi to dlaczego mu zostalo 23 Uh...

Widać że niedługo koalicja pokłóci się o to czyja to wina że przegrali :D. Ping i Ventrilo są wymówkami na forum przed ludźmi by pokazać jakie to Vision złe i niedobre, a ten "ping"(hahaha) jak Cię ymy trapnęli to faktycznie zrobił dużo, zmienił cały obraz bitwy.

HAAAIL \/!5!oN !

Trevour
20-10-2007, 13:06
Oglądając filmik moge stwierdzic:
- Vision bez noobów na wojnie to nie Vision ( czyt. trap Laen )
- Vision bez pingowania to nie Vision ( czyt. np Ymy )

Gratuluje Spaaw'owi 40 osob + go bije a ten ucieka ;D
40 osob * 100 hit = 4kk a Spaaw ma 3kk hp ;]
Jednym Słowem VISION CIOTY :)

DuRi_Zmc
20-10-2007, 13:09
poprostu vision lepiej zagralo.Ja tego nie rozumie skoro maja w trapie niraet to dlaczego nie zucaja fire bomby?szkoda im czy co?:baby:

Voyphox
20-10-2007, 13:13
trevour :d a ty nie widziałeś tam niedaleko nijakiej "Quake" która bardzo chętnie używała sio?

A blokowanie noobami nie jest zabronione, ogólnie to fajnie jest na coś zrzucać winę niż popatrzeć się na siebie ;)

Tucz
20-10-2007, 13:16
vision zawsze walczylo nieczysto wiec co sie dziwicie.. btw ogladnolem fajny filmik Disturbia -"niepokoj" fajna cipcia tam gra filmik typy thrilerr taki ;]
tak dla rozladowania emocji ;p pzdr

Firenzik
20-10-2007, 13:18

trevour tam nie bylo nawet 2kk comba... odlicz sobie knightow ktorzt siekaja za smieszne grosze z exori hur... jedynie moge palki cos w vision zdzialac... ale tez tylko w trapie... bez drutow i sorcow na ob na otwartej przestrzeni vision dostaje tegie baty...

Gelt
20-10-2007, 13:30
\/!5!oN !

Tylko tym jednym słowem pokazujesz na jakim stoisz poziomie. Jedyne co z tego zrozumiałem to "N", reszta to jakieś cyferki. Wierzysz w potęgę "N".?!

@Trevour

Wow. Nie wiedziałem, że Spaaw ma 4000000 hp ;O Dostał ja za prawie wszystkie outfity czy co? ;>

@topic

Jedno mnie dziwi.. Skoro Vision używa noob charów, to czemu In~ i reszta nie moge użyć noob charów do zabicia tamtych.? Tak na marginesie, fragi powinny być liczone za zabicie noob charów. Jak się bawić to sie bawić xd

@down

;O

Jak już mamy sobie wytykać błędy to Twoje posty pokazują Twój poziom polskiego.
Pzdr. specjalnie dla Ciebie.

Voyphox
20-10-2007, 13:40
gdybym napisał tak całego posta to bym zrozumiał że się czepiasz, ale to pokazuje twój poziom i twoją wyobraźnie obiektów 2D

@noobchars

Taktyka to taktyka, jak ktoś nie umie tego pojąć to siema.

Trevour
20-10-2007, 16:19
@Trevour

Wow. Nie wiedziałem, że Spaaw ma 4000000 hp ;O Dostał ja za prawie wszystkie outfity czy co? ;>

Pomyłka, miało byc "3k hp", i on ma 3000hp+/- a nie 4k jak Ty tam up piszesz. Udany jesteś....

Slovik
20-10-2007, 16:54
Tylko ile Vision ma sorców a ile Duskiness ?

Glaca
20-10-2007, 17:17
@Pizaro
Chciałem Ci powiedzieć, że już dawno twoja zabawa na servie mogla by dobiec konca;-). Kiedy niraet chcial cie wyrzucic. Przypomnij sobie kto sie za toba wstawil. Ale powiem Ci, Pizaro, że zaimponowałeś mi, że byłeś jedną z 2 osób która nie chciała żeby duski wam pomogły. Za to masz respect u mnie ;)
@Połbi^Proszewas
Czlowieku jezeli dla Ciebie XX lo nie jest dobra szkola to co jest ? Próg 140 pkt do mojej klasy o niczym nie swiadczy ? Ale juz olewka w to. To, że niby mam 50 kg to chyba pomyliles mnie z kims. Obecnie waze 67 kg. Ja zyje silownia i sie ucze ty tylko grasz w tibie wiec nie wiem ocb. Kazdy ma swoja zajawke i tyle.
@Efreo
Jaca wiedziałem, że sprzedasz ;) Wkońcu z gdyni jestes ;)

To, że vision nie ma sorców jest prawdą :P. Ale będziemy walczyc do konca i nie bedziemy prosic nikogo o pomoc. Może teraz bedzie wkoncu ciekawa wojna ;)

Your,
Zwidson.

Glaca
20-10-2007, 17:24
Co do Spaawa .. Sorry, ale ciezko jest zlozyc 200 knighta nie majac sorców :P I kiedy uha go dziesiec osób.

Bardzo zawiodłem sie na przyjacielu z krakowa;). Mati^Kerston byłeś jednym z ludzi ktorych szanowalem. Dalej cie szanuje poniewaz jestes za Wisełka ;P.

Może kiedyś napisze o wszystkich co odeszli z vision co mysle bo jeszcze niektórych lubie i szanuje, ale na niektórych mam olewke ;P.

Your,
Zwidson.

kl0su
20-10-2007, 17:26

ta spaaw ma 100kk hp i biło go 700 osób , przeproś i wyjdz pajacu

Trevour
20-10-2007, 17:29
Myślisz ze będziesz elo pro evul mastah YoŁ ze sie podszyłeś pod Zwidka? Nie sądze...
oneoennoenoeno!!11!1111111111!!!!1

Glaca
20-10-2007, 17:33
Myślisz ze będziesz elo pro evul mastah YoŁ ze sie podszyłeś pod Zwidka? Nie sądze...
oneoennoenoeno!!11!1111111111!!!!1

Bez komentarza ;). Czekam az z pz wyjdziecie ;)

Your,
Zwidson.

Proszewas
20-10-2007, 17:33
ty tylko grasz w tibie wiec nie wiem ocb. Kazdy ma swoja zajawke i tyle.
@Efreo

yyy?? ja tylko gram w tibie? wiesz tyle o mnie ile ja wiem o tobie (mniej więcej)

@Trevour
raczej sie nie podszywa ; pp

@down

szkoła - wybrałem inna drogę niż ty ; pp wyjazd jak najdalej stąd i jak najszybciej ;]]
waga - może dawno Cię nie widziałem ; pp

btw złe info dostałeś ;pp

Glaca
20-10-2007, 17:37
yyy?? ja tylko gram w tibie? wiesz tyle o mnie ile ja wiem o tobie (mniej więcej)
Hehe, ja stary nie pamietam nawet jak wygladasz. Jak XX lo jest dla Ciebie slabą szkołą to powiedz mi do jakiej szkoły chodzisz ;). Jaki próg był. A z tym, że waze 50 kg to ladna parodia wtedy jak sie widzielismy to moze wazylem 60 kg, ale odkad na silownie chodze to 7 kg przytylem. Wiec sie ogarnij troszke ;p

Your,
Zwidson.

Glaca
20-10-2007, 17:44
XX Liceum Ogólnokształcące, Gdańsk mat-fiz-inf-ang (ang-wyb) 1b 137.00 169.00

Taki próg punktowy był do mojej klasy. Więc pochwal sie swoją.
Czekam z niecierpliwością.

Your,
Zwidson.

DuskinessvsVision
20-10-2007, 17:46
Zwiduś to ty jakiś karzełek jesteś.Tyle co ty to ja miałem jak chodziłem do 6 klasy^^.
tak btw.to chodzisz do LO jakiś profil czy ogólniak?

Glaca
20-10-2007, 18:17
Zwiduś to ty jakiś karzełek jesteś.Tyle co ty to ja miałem jak chodziłem do 6 klasy^^.
tak btw.to chodzisz do LO jakiś profil czy ogólniak?

No wiem malutki jestem :P. No ja jestem w mat-fizie ;). Liceum ogolnoksztalcace. Czekam na odpowiedz ze strony "Proszewas" ;).

Your,
Zwidson.

Nacpany_Wlodek
20-10-2007, 18:18
Już ci odpisał, zobacz edytowany post.

Eldruinek
20-10-2007, 18:18
Zwidus powiedz mi czy bierzesz kreatynke ;)

Andarist
20-10-2007, 18:21
ty co to za rozmowa o szkole? ja chodze do trzeciego LO w calej Polsce i co jestem przez to bardziej elo ? ; o znam wiele osob chodzacych do technikum np i sa to w porzadku ludzie, a niektorzy chodzacy nawet do najlepszych ogolniakow to bym nigdy nei chcial sie z takimi zadawac...

Glaca
20-10-2007, 18:23
Zwidus powiedz mi czy bierzesz kreatynke ;)
Bez kreatynki.

Każdy wybiera swoją droge i to jest tylko jego sprawa co wybierze ;).
Ja wybrałem sql a tibia była przy okazji. Teraz nie gram wogóle tylko na battle wbiłem ;P. A oprócz szkoły mam tylko czas na siłownie.

Your,
Zwidson.

Glaca
20-10-2007, 18:29
ty co to za rozmowa o szkole? ja chodze do trzeciego LO w calej Polsce i co jestem przez to bardziej elo ? ; o znam wiele osob chodzacych do technikum np i sa to w porzadku ludzie, a niektorzy chodzacy nawet do najlepszych ogolniakow to bym nigdy nei chcial sie z takimi zadawac...
Stary chodzi o to, że wszyscy myślą, że jak mam 175 lvl to jestem jakimś nieukiem wiec widzisz.. Ja tutaj wiesz nie mowie, ze jestem jakis super fajny bo chodze do dobrej szkoly, ale chcialem pokazac ze mozna tez sie dobrze uczyc.. Wiec wybacz

Your,
Zwidson.

DuskinessvsVision
20-10-2007, 18:38
No zwiduś nie jest tak źle z Tobą jak mówią, tzn.widząc po Twoich postach widać że jesteś spoko, co nie zmienia faktu że Duskiness rox ^.^.
tak btw.nie radze chodzić na siłke do 21 roku życia bo nie urośniesz, albo mało urośniesz.przynajmniej tak słyszałem.

Glaca
20-10-2007, 18:48
No zwiduś nie jest tak źle z Tobą jak mówią, tzn.widząc po Twoich postach widać że jesteś spoko, co nie zmienia faktu że Duskiness rox ^.^.
tak btw.nie radze chodzić na siłke do 21 roku życia bo nie urośniesz, albo mało urośniesz.przynajmniej tak słyszałem.
Kazdy moze wyrazac swoje poglady i nalezy je szanowac ;P.
Co do siłowni tyle ile mam mi wystarczy. Teraz musze w druga strone rosnac :D Jutro wybory :P. Platforma musi odniesc zwyciestwo.

Your,
Zwidson.

Proszewas
20-10-2007, 18:55
co do wyborów :

http://wybory2007.wp.pl/kalkulatorq.html?rfbawp=1192787709.931&ticaid=14ac9

@Andarist

3 LO w Gdyni najlepsze w trójmieście? z międzynarodową maturą wszytko ładnie pięknie 1/3 szkoły wpierdziela prochy...

DuskinessvsVision
20-10-2007, 18:58
CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Cisza wyborcza! :p
Platforma rox :P
Macie swoja ulubioną partie, na którą byście głosowali/głosujecie?
"Idźcie na wybory, bo wygrają PISiory"

@Zwidek
Pierwszy raz słysze, że ktoś nie chce urosnąć, tzn.że wystarczy mu tyle ile ma.Ze mnie to jest chuhro, wysoki ale chudy, wezme się za siłke jak będe dorosły.

Nacpany_Wlodek
20-10-2007, 19:00
Platforma Obywatelska - 75% zbieżnych odpowiedzi

Kurwa, brakło mi 8 dni, żebym mógł brać udział w wyborach.

@topic

Co to za cisza na wojnie? Ludzie pacci kupują, a tu nic.

Ratillt
20-10-2007, 19:09
Co ja robilem na tym "ob" omfg tragedia :( ;( :( ;(

Youen zostaw aola w moim domq.

PizaroVision
20-10-2007, 19:33
@Pizaro
Chciałem Ci powiedzieć, że już dawno twoja zabawa na servie mogla by dobiec konca;-). Kiedy niraet chcial cie wyrzucic. Przypomnij sobie kto sie za toba wstawil. Ale powiem Ci, Pizaro, że zaimponowałeś mi, że byłeś jedną z 2 osób która nie chciała żeby duski wam pomogły. Za to masz respect u mnie ;)
@Połbi^Proszewas
Czlowieku jezeli dla Ciebie XX lo nie jest dobra szkola to co jest ? Próg 140 pkt do mojej klasy o niczym nie swiadczy ? Ale juz olewka w to. To, że niby mam 50 kg to chyba pomyliles mnie z kims. Obecnie waze 67 kg. Ja zyje silownia i sie ucze ty tylko grasz w tibie wiec nie wiem ocb. Kazdy ma swoja zajawke i tyle.
@Efreo

To, że vision nie ma sorców jest prawdą :P. Ale będziemy walczyc do konca i nie bedziemy prosic nikogo o pomoc. Może teraz bedzie wkoncu ciekawa wojna ;)

Your,
Zwidson.

Zwidek dobrze wiesz,ze Tobie jak i Octowi czy Rafalowi z Henia bardzo duzo zawdzieczam i bd wam wdzieczny do konca pobytu na tym serwie :) Ale przypominam Ci,ze to tylko zwykla gra...wiem,ze ostatnio juz nie grasz przez dluzszy czas w tibie...wczoraj mnie ponioslo jak napisales : i co cwaniaczku(...)...a najbardziej mnie rozwalilo stwierdzenie o moich rodzicach...z twojej strony bylo to troche beszczelne w stosunku do mnie...Ale wiem,ze byles zapewne pod wplywem emocji itd. Jezeli chodzi o szkole to nie mowie,ze jestes glupi czy cos takiego...moja zlosc na nieuczciwa gre jest bardzo zaawansowana i robi swoje jak z kims w takim okrsie rozmawiam :D wiec srr bardzo. Do Ciebie bd mial respekt i wdziecznosc...i pamietaj,ze to tylko gra...kazdy jest czlowiekiem i kazdy ma prawo sie buntowac i jak to powiedziales "wyrazac swoje poglady" itd. Ja sie zbuntowalem jak wiesz Imie jak i Andiemu wiesz z jakiego powodu bo niejednokrotnie z Toba o tym rozmawialem ;) Tez podkreslam,ze Ima troszeczke juz przesadza...to czlowiek,ktory zyje wlasciwie tylko tibia...ale mam nadzieje,ze spotka dziewczyne swojego zycia i przypomni sobie,ze poza tiba zycie rl tez jest cudowne...:) Przy okazji powiem,ze od 2 miesiecy baaardzo zawiadlem sie na Andim...on wie zapewne dlaczego i ty rowniez...Zawsze go uwazalem za czlowieka godnego honoru itd. ale tak samo jak Imie ta gra juz troszke pomieszala w glowie :/ (bez urazy). Przy okazji chcialem przeprosic swojego kumpla mieszkajacego niedaleko mnie,Rafala, mam nadzieje,ze zrozumiesz moje postepowanie...wiec napisz do mnie a wszystko Ci powiem co o czym mysle...albo mozemy umowic sie z Toba i Henia a rowniez z Kowalem (Nevivem) na piwko jak za dawnych czasow :). Pozostaje jeszcze sprawa duskow...ale to zatrzymam dla siebie...wie o tym Yenx jak i Kerston z Poulem i jest okej...niech tak zostanie...Nic obecnie do nich nie mam...traktuje ich jak normalnych ludzi, z ktorymi mozna sie zaprzyjaznic na nowo,prawda?:) Obecnie teraz walcze o to co mi jak i innym sie nalezalo po wygraniu waru Duski vs Vision...mialo to byc spelnione...a tak naprawde po wygraniu zostalismy wszyscy "olani" ehh...Ale to tylko gra i nie mam zamiaru nikogo przezywac w zyciu osobistym ;) Zycze wam wszystkim jak najwiecej szczescia i z mila checia mozemy sie spotkac w rl na piwku i pogadac jak to smiesznie jest byc kumplami w rl a wrogami w grze :)
Zwidu dziekuje ;)

Pozdro,
Pizaro

PizaroVision
20-10-2007, 19:34
@Pizaro
@Połbi^Proszewas
@Efreo

Your,
Zwidson.

Zwidek dobrze wiesz,ze Tobie jak i Octowi czy Rafalowi z Henia bardzo duzo zawdzieczam i bd wam wdzieczny do konca pobytu na tym serwie :) Ale przypominam Ci,ze to tylko zwykla gra...wiem,ze ostatnio juz nie grasz przez dluzszy czas w tibie...wczoraj mnie ponioslo jak napisales : i co cwaniaczku(...)...a najbardziej mnie rozwalilo stwierdzenie o moich rodzicach...z twojej strony bylo to troche beszczelne w stosunku do mnie...Ale wiem,ze byles zapewne pod wplywem emocji itd. Jezeli chodzi o szkole to nie mowie,ze jestes glupi czy cos takiego...moja zlosc na nieuczciwa gre jest bardzo zaawansowana i robi swoje jak z kims w takim okrsie rozmawiam :D wiec srr bardzo. Do Ciebie bd mial respekt i wdziecznosc...i pamietaj,ze to tylko gra...kazdy jest czlowiekiem i kazdy ma prawo sie buntowac i jak to powiedziales "wyrazac swoje poglady" itd. Ja sie zbuntowalem jak wiesz Imie jak i Andiemu wiesz z jakiego powodu bo niejednokrotnie z Toba o tym rozmawialem ;) Tez podkreslam,ze Ima troszeczke juz przesadza...to czlowiek,ktory zyje wlasciwie tylko tibia...ale mam nadzieje,ze spotka dziewczyne swojego zycia i przypomni sobie,ze poza tiba zycie rl tez jest cudowne...:) Przy okazji powiem,ze od 2 miesiecy baaardzo zawiadlem sie na Andim...on wie zapewne dlaczego i ty rowniez...Zawsze go uwazalem za czlowieka godnego honoru itd. ale tak samo jak Imie ta gra juz troszke pomieszala w glowie :/ (bez urazy). Przy okazji chcialem przeprosic swojego kumpla mieszkajacego niedaleko mnie,Rafala, mam nadzieje,ze zrozumiesz moje postepowanie...wiec napisz do mnie a wszystko Ci powiem co o czym mysle...albo mozemy umowic sie z Toba i Henia a rowniez z Kowalem (Nevivem) na piwko jak za dawnych czasow :). Pozostaje jeszcze sprawa duskow...ale to zatrzymam dla siebie...wie o tym Yenx jak i Kerston z Poulem i jest okej...niech tak zostanie...Nic obecnie do nich nie mam...traktuje ich jak normalnych ludzi, z ktorymi mozna sie zaprzyjaznic na nowo,prawda?:) Obecnie teraz walcze o to co mi jak i innym sie nalezalo po wygraniu waru Duski vs Vision...mialo to byc spelnione...a tak naprawde po wygraniu zostalismy wszyscy "olani" ehh...Ale to tylko gra i nie mam zamiaru nikogo przezywac w zyciu osobistym ;) Zycze wam wszystkim jak najwiecej szczescia i z mila checia mozemy sie spotkac w rl na piwku i pogadac jak to smiesznie jest byc kumplami w rl a wrogami w grze :)
Zwidu dziekuje ;)

Pozdro,
Pizaro

:p

DuRi_Zmc
20-10-2007, 19:54
mogę już płakać,to było naprawdę wzruszające :O!:]

Glaca
20-10-2007, 19:58
@Pizaro
Hehe niestety ja nie pije bo cwicze xD. Nie moze byc spadków

Może teraz napisze kilka słów o tych osobach które odeszły:
@Efreo
Wielki niby fanatyk. Niby wielki kibic arki. Niby jest zawsze loyalny. Zrozumialbym go gdyby odrazu wyszedl tak jak inni do Inshon. Ale on wszedl do nas na kanal i powiedział, że on nigdy nie bedzie stawal miedzy swoimi realami i tak samo nie chce stawac między nami. A za 2 dni już był w gildi z nimi.
@Ptaaq
Jest to chlopak loyalny do Efrea. Jak to kiedys Efreo(Jacek) powiedzial jak mu powiem, ze ma zdjac spodnie to je zdejmie. Jaca bedzie wiedzial o co chodzi.
@Ma'rin^Soczeq
Hehe soczka juz dawno nie bylo by w tej gildi tyle razy mial poleciec chociazby wtedy kiedy zaplacil duskiness krolmazikiem.. Wtedy ja sie za nim wstawilem i postawilem sprawe jasno, zeby po prostu nie polecial.. No, ale Soczeq pokazal, ze woli isc tam gdzie bedzie mu lepiej. Teraz pojdzie tam bo Duski i gdynia ma lepszy sklad. Takie jest moje zdanie.
@Yanko
Podobno nie zyjesz ? Eh widze kolejna wkretka. Nie no z Yankiem ( Drugim ownerem Yenxa, Nefari) sprawa wyglada tak, że po prostu porzyczal od wszystkich pieniadze a potem wymyslil jakas bajke ze dziewczyna mu nie zyje i ze on sam nie zyje. Pedro tak wszystkim mowil bo ima chcial zwrot swoich pieniedzy. Ale powiem szczerze yanko, ze gwizdac umiesz. Yanko zagwizda wszystko.
@Yoobaki(2 bracia)
Mlody grzesiu wporzadku jak cos mu sie nie podobalo to odrazu mowil to prosto z mostu. Z jego bratem mniej gadalem, ale tez jest wporzadku. Do nich za bardzo nic nie mam.
@Rodrigez
Hubi osoba najbardziej zaufana.. Osoba chyba którą najbardziej lubiłem z tej ekipy co odeszła. Mimo wszystko Hubi zostałbym z Bakiem, ale to twoja decyzja..
@Mag Olimp
Barles osoba nieobliczalna, która raz idzie tutaj raz tutaj. Szczerze to jak mi powiedzieli, że jesteś w Inshon to sobie pomyślałem, że chyba żartują. No, ale spoko twoja decyzja. Czeka Ciebie jeszcze rozmowa Z bartkiem ;p Znaczy Mistic capem :P.
@Sauronuss
Nie wiem w sumie co o nim napisac. Real Barlesa no i tez pogadasz z Bartkiem.
@Saptus
Podobno w listopadzie mnie pobijesz. Zawsze wielki bohater mówił, że nigdy z duskami a jak wojna sie zaczela to odrazu msg do laena, ale to juz nie wazne. Szanuje go za to, że jak dostał hunta to oddał kase którą wisiał mojemu młodszemu bratu. Ile juz pociskasz na klate ? Lekko mówiąc chyba juz cie dogoniłem xD A waże 67 kg ty cos kolo 95 ;p.
@Kerston
Fajnie sie z tobą piło. Mati jesteś super ziomek, ale powiem szczerze, że jak zostałeś liderem to troche władza ci uderzyła do głowy.. No, ale jeszcze Cie lubie ;p
@Poul the pall
Jakis noob char z candii, który jak wyszedł zaczął wszystkich wyzywać
@Zbylu
Pozdro dla Ciebie XD

Jak coś jeszcze przyjdzie mi na myśl to napisze. Jak okimś zapomniałem to przepraszam :P

Your,
Zwidson.

PizaroVision
20-10-2007, 20:11
Zwidek musze Cie poprawic z twierdzeniem "ludzie ktorzy odeszli...". Ja nie odszedlem ani nie mialem zamiaru...zostalem wydalony na prosbe Imy za to, iz zabilem 32 rsa,ktory mnie sdkowal na afku pod dp w ab :) No ale coz...powinien zdecydowac oraz wysluchac mojej wersji Andi...ale jezeli nie chcial to ehh jego sprawa ;) Jeszcze 2 dni przed decyzja,ze bede sie trzymal z Yenxem i Kerstonem pisalem do Andiego zeby mnie wysluchal...tak samo Rafal nie raz go prosil o to aby ze mna pogadal itp. ale nie chcial...:P
Wiec ja NIE ODSZEDLEM tylko zostalem bezpodstawnie WYWALONY :)

Pozdro,
Pizaro

Reloop
20-10-2007, 20:13
Zwid ile miechów chodzisz na tą siłownie ?

PizaroVision
20-10-2007, 20:13
mogę już płakać,to było naprawdę wzruszające :O!:]

Mowisz to z ironia? Jezeli masz jakis problem do mnie to nie musisz tego wyrazac na forum.

Pzdr!

Glaca
20-10-2007, 20:15
Zwid ile miechów chodzisz na tą siłownie ?

No ćwicze 4 miesiące gdzieś. ;)

Your,
Zwidson.

QuanChi
20-10-2007, 20:26
Co żal... Jeżeli to konto rzeczywiście należy do Zwidka, to pozdro dla niego. Takiego przygłupa to się nieczęsto widuje.

Diablord
20-10-2007, 20:28
Ciekawe wyznania. Ostatnio moi dobrzy znajomi tibijscy się pokłócili, najlepiej jest nie mieszać się w takie spory :P

Glaca
20-10-2007, 20:28
Co żal... Jeżeli to konto rzeczywiście należy do Zwidka, to pozdro dla niego. Takiego przygłupa to się nieczęsto widuje.
Po czym to stwierdzasz ? Pozdro dla takich jak on ;P

Your,
Zwidson.

Khazul
20-10-2007, 20:54
Co ja robilem na tym "ob" omfg tragedia :( ;( :( ;(

Youen zostaw aola w moim domq.

Mam juz kase ale nie da sie lognac bo cos serwer sie jebie ;p tak to bym kupil xd

i nie youen tylko Karol, Staszku ;p

Reloop
20-10-2007, 21:02
[QUOTE=Glaca;1704199]No ćwicze 4 miesiące gdzieś. ;)

Kiedy gra sorkiem nie miała sensu, to poszedłeś na pake hehe. ;]

Mówiłeś coś, że logasz sie tylko na battle. To nie zmienia faktu, że dalej musisz zamulać na ventrilo i czekać az dostaniesz komende do zalogowania;]

4 miechy to dużo i powinny być lepsze efekty niż 6 kilo ;]

Ale jedno mi tu nie pasuje, Twoja kultura na forum, a zachowanie jak gówniarz w grze ;]

Glaca
20-10-2007, 21:04
[QUOTE=Glaca;1704199]No ćwicze 4 miesiące gdzieś. ;)

Kiedy gra sorkiem nie miała sensu, to poszedłeś na pake hehe. ;]

Mówiłeś coś, że logasz sie tylko na battle. To nie zmienia faktu, że dalej musisz zamulać na ventrilo i czekać az dostaniesz komende do zalogowania;]

4 miechy to dużo i powinny być lepsze efekty niż 6 kilo ;]

Ale jedno mi tu nie pasuje, Twoja kultura na forum, a zachowanie jak gówniarz w grze ;]

Nie no wiesz powiem Ci, że ja nigdy nie moglem nawet kg przytyc. Spoko myśle ze w grudniu juz bedzie 75 kg conajmniej :P. A co do zamulania to nie koniecznie;p Mozna po prostu byc na telefon.

Your,
Zwidson.

Proszewas
20-10-2007, 21:10
@up
zapomniałeś o kilku osobach w tym całym spisie Co "odeszli"

no to na forum zrobiła sie nam pełna kultura... ewentualnie jakieś docinki ; p Modek sie ucieszy jak przeczyta ; pp

@down

Bartek is coming ; oo

Barles
20-10-2007, 21:11
Zwidu... ja mam się kogoś bać u siebie na osiedlu? chyba sobie żartujesz xD Poza tym do Nietykalnych kiedyś też wszedłem i inni się zdzwili xD Taki juz jestem :P Nieobliczalny:D

Gelt
20-10-2007, 21:14
@Trev~

Wiem, że się pomyliłeś. Tak sobie tylko to Ci wypomniałem :P Dziwiło mnie, że ktoś po Tobie napisał 4kk ;O

Pzdr. dla Ciebie :)

Andarist
20-10-2007, 21:15
@Do Wszystkich
Prosze o zameiszczenie gdzies jak najwiekszej ilosci screenow i filmikow .rec (linki do youtube tez moga byc) przedstawiajacych historie/zycie Furory w necie i podanei mi namiarow w tym temacie/temacie o Historii Furory badz na PW. Takze dla chetnych mam zadanie ;] spiszcie co mozecie o Furorze, wojnach itp.

Cel?
Zamierzam stworzyc w miare kompletna i obiektywna historie tego serva i oczywiscie zamiescic ja na stronie, nad ktora teraz zamierzam wreszcie zaczac pracowac. Jak uda sie to zrobic z Furora to postaram sie rozwinac projekt nad inne servy.

@Proszewas
czytanie ze zrozumieniem... :> napisalem trzecie LO w Polsce, nie w Gdyni, poza tym Lokalizacja wskazuje na to, ze jestem z Wrocławia ;]

DuRi_Zmc
20-10-2007, 21:16
ciekawe co zrobi petro z pieniędzmi za taifuna B)

Fallathanu
20-10-2007, 21:16
Fallathanu hacked, radujcie sie dzieci =D

Proszewas
20-10-2007, 21:18
@Proszewas
czytanie ze zrozumieniem... :> napisalem trzecie LO w Polsce, nie w Gdyni, poza tym Lokalizacja wskazuje na to, ze jestem z Wrocławia ;]

wiem wiem tylko o co innego tu chodziło ; pp

Reloop
20-10-2007, 21:21
Golfik 3 ;]

Glaca
20-10-2007, 21:23
@Barles
Nie wnikam, sam zobaczysz ;)

Niby o kim jeszcze zapomnialem w tym opisie?

Your,
Zwidek.

sallceson
20-10-2007, 21:31
Glaca aka Zwidek... biorąc pod uwagę ilość podszywaczy graczy na tym forum proszę o dowód tego że Glaca = Zwidek w postaci choćby krótkiego commenta choćby przez godzinę ;]

mam wrażenie że jesteś jakims fanem Vision który chce polepszyć im reputację, bo to jest aż zbyt kulturalne (patrzcie do czego doprowadza czytanie 'furora hyde parku' :D) jak na ten temat
co ofc nie oznacza że jest źle, bo jest o wiele lepiej :D

a jeśli jesteś Zwidkiem, to pytanie, czemu założyłeś konto* wczoraj i nagle zacząłeś aktywnie pisać? akurat kiedy zaczyna się nowa wojna
* - ofc 2 konto bo nie wierze zeby zwidek nie miał wcześniej tu konta ;d

a poza tym, DuskInshess do boju !!

Glaca
20-10-2007, 21:34
Glaca aka Zwidek... biorąc pod uwagę ilość podszywaczy graczy na tym forum proszę o dowód tego że Glaca = Zwidek w postaci choćby krótkiego commenta choćby przez godzinę ;]

mam wrażenie że jesteś jakims fanem Vision który chce polepszyć im reputację, bo to jest aż zbyt kulturalne (patrzcie do czego doprowadza czytanie 'furora hyde parku' :D) jak na ten temat
co ofc nie oznacza że jest źle, bo jest o wiele lepiej :D

a jeśli jesteś Zwidkiem, to pytanie, czemu założyłeś konto* wczoraj i nagle zacząłeś aktywnie pisać? akurat kiedy zaczyna się nowa wojna
* - ofc 2 konto bo nie wierze zeby zwidek nie miał wcześniej tu konta ;d

a poza tym, DuskInshess do boju !!

Miałem tutaj kiedyś konto, ale dostałem bana czy cos takiego tutaj. Nie wnikam chyba nie bylem kulturalny. A zaczalem pisac od dzisiaj poniewaz przeczytalem to co skopiowal Pizaro z tibi ;-). A ludzie z gdanska nie sa tacy zli :-).

Your,
Zwidek.

Eldruinek
20-10-2007, 21:35
Zwidek wiesz co? tak szczerze to Ty wniosłeś na to forum porządek:) Szacunek Ci za to bo tutaj co drugi post to były wyzwiska, a jak zacząłeś Ty pisać to sie nie wyzywają już :p

Z tego co piszesz to spoko ziomek z Ciebie: :) Wątpie żebyś kłamał bo od dłuższego czasu nie expisz, więc nie masz czasu i piszesz, że na siłke chodzisz. (ile na klate brałeś jak zaczynałeś, a ile bierzesz teraz?)

Pisałeś wcześniej, że niektórzy myślą, że jak masz 175lvl i jesteś nieuk... ja tak myślałem :P ale zmieniam zdanie B)

Odpisz na moje pytanie. Pozdro -.-

Glaca
20-10-2007, 21:38
Zwidek wiesz co? tak szczerze to Ty wniosłeś na to forum porządek:) Szacunek Ci za to bo tutaj co drugi post to były wyzwiska, a jak zacząłeś Ty pisać to sie nie wyzywają już :p

Z tego co piszesz to spoko ziomek z Ciebie: :) Wątpie żebyś kłamał bo od dłuższego czasu nie expisz, więc nie masz czasu i piszesz, że na siłke chodzisz. (ile na klate brałeś jak zaczynałeś, a ile bierzesz teraz?)

Pisałeś wcześniej, że niektórzy myślą, że jak masz 175lvl i jesteś nieuk... ja tak myślałem :P ale zmieniam zdanie B)

Odpisz na moje pytanie. Pozdro -.-

No 4 miechy temu nie moglem podniesc 60 kg;p A jak mierzylem jakis czas temu to wycisnelem 80. Teraz zmierze za miesiac ;).

Your,
Zwidson.

sallceson
20-10-2007, 21:39
fajnie, ale sprytnie ominąłeś moja 1 prośbę ;d
to ci zajmie 3 minuty ;d

co do wpływu na forum.. widże żę Glaca ma dokłądnie odwrotny jak Te-besqe (czy jakos tak :D) czyli jak wchodzi Qel to rozróba, wchodzi Zwidek - kultura :D

Glaca
20-10-2007, 21:41
fajnie, ale sprytnie ominąłeś moja 1 prośbę ;d
to ci zajmie 3 minuty ;d

co do wpływu na forum.. widże żę Glaca ma dokłądnie odwrotny jak Te-besqe (czy jakos tak :D) czyli jak wchodzi Qel to rozróba, wchodzi Zwidek - kultura :D

No postaram sie zachowac kulture na forum :P.

Your,
Zwidson.

Eldruinek
20-10-2007, 21:44
Tak myślałem... Zwidu masz NAPEWNO taką budowe jak ja :) tylko ja nie ćwicze ale jak sprawdzałem to ponad 60 na klate wycisne... a teraz zamierzam jeszcze na siłke iśc B) (wzrost 179, waga 65 :>)

Wigget
20-10-2007, 21:51
Tak myślałem... Zwidu masz NAPEWNO taką budowe jak ja :) tylko ja nie ćwicze ale jak sprawdzałem to ponad 60 na klate wycisne... a teraz zamierzam jeszcze na siłke iśc B) (wzrost 179, waga 65 :>)

co to ma do tego tematu

ahhhh wchodzicie ladnie w dupe co poniektorzy

sallceson
20-10-2007, 21:57
@up
no ja sie zaklinowałem i wyjść nei moge

@Glaca
czytaj ze zrozumieniem, która to była 1 prośba ;]

QuanChi
20-10-2007, 21:58
Glaca i inni "siłowniowi" napinacze - wejdzicie sobie na forum www.kfd.pl i tam pogadajcie ile komu w łapie przyszło. Bo to trochę żałosne jest, jak będziecie wyciskać po 140+ to możecie się wtedy pochwalić. : )

Diablord
Glaca udowodnij nam, czyli urzytkownikom tego forum, że jesteś Zwidkiem... Wystarczy, że np wkleisz w comment Zwidka "to ja Glaca" etc...

Eldruinek
@Wigget

Pisze to co myśle i nie zamierzam nikomu sie podlizywać.....

Tu jest jakis temat, bo z tego co widziałem to tu pisali juz o wszystkim chyba, więc nie pisz "co to ma do tematu"

Pozdro.

Eldruinek
20-10-2007, 22:11
@QuanChi

Człowieku wydaje mi sie, że nie miałeś nigdy styczności z kulturystką.... Według Ciebie na siłownie przychodzą odrazu wszyscy napakowani, że sie w koszulki nie mieszczą....

Jak nie wiesz to w każdej dziedzinie sportu i nie tylko w sporcie trzeba zacząć żeby osiągnąć sukces, więc daruj sobie takie komentarze "siłowniowi"

Myślisz że jak ktoś wyciska tylko 60 to jest cienias? To sie mylisz bo w 3 miechy może przy codziennym treningu dociągnąć do 100....

Pozdro.

ps. nie pisz więcej głupot bo na temat kulturystyki napewno wiem więcej od Ciebie :>

Pozdro.

Wigget
20-10-2007, 22:15
@QuanChi

Człowieku wydaje mi sie, że nie miałeś nigdy styczności z kulturystką.... Według Ciebie na siłownie przychodzą odrazu wszyscy napakowani, że sie w koszulki nie mieszczą....

Jak nie wiesz to w każdej dziedzinie sportu i nie tylko w sporcie trzeba zacząć żeby osiągnąć sukces, więc daruj sobie takie komentarze "siłowniowi"

Myślisz że jak ktoś wyciska tylko 60 to jest cienias? To sie mylisz bo w 3 miechy może przy codziennym treningu dociągnąć do 100....

Pozdro.

ps. nie pisz więcej głupot bo na temat kulturystyki napewno wiem więcej od Ciebie :>

Pozdro.

Nie pisz ciągle Pozdro. bo wioske robisz to pierwsza sprawa,
a druga to skoncz pierdolic o niczym, jak masz juz pisac chłopcze to na temat

Stysiek_
20-10-2007, 22:40
@QuanChi

Pozdro.

Pozdro.

Kompletna racja. Jeżeli się przykłada i nie świruje tylko DOKŁADNIE wykonuje ćwiczenia (oczywiście w planie treningowym) to postępy idą same.
Ktoś pisał, że na siłownie można chodzić od 21 lat bo inaczej się mało rośnie - bzdura. Siłownia może zachamować rozwój układu kostnego maksymalnie do 17 roku życia (i to też tylko przy dużych obciążeniach).
Klasyczne podejście populizmu osiedlowego na siłowni: "Ile bierzesz na klatę?" : ) Prawda jest taka, że najważniejsze są mięśniew obręczy barkowej i tutaj jest ukryta potęga przyrostu siły. No ale i tak trzeba ćwiczyć wszystko : >
Sorki za odejście od tematu wojny ale wpisy o siłce już mnie irytowały.
Regularnych przyrostów : )

Elisabett
20-10-2007, 22:43
A może pokaże wam jak się edytuje posty?? z tego co widze to nie wszyscy to potrafią.

DuskinessvsVision
20-10-2007, 22:49
Dobra sory miszczu, to wole urosnąć niż być przypakowanym, pakowaniem zajmę się później.
btw. dzisiaj leciał dokoument o jakimś richardzie sacostamdalej, który uprawiał kulturystykę i w miał 12 lat i był nieźle przypakowany.

Wuzwar
20-10-2007, 22:59
kurde na filmiku wygląda, że Vision bło dobrze zorganizowane, ale bez sorków mają comba... widać brak tarrina kerstona sendriusa itd będzie ciekawie nareszcie xD

QuanChi
20-10-2007, 23:04
@QuanChi

Pozdro.

Pozdro.

*Po pierwsze, codzienny trening nie ma sensu, ponieważ mięśnie rosną nie podczas aktywnego treningu, tylko podczas odpoczynku.
*Po drugie, wyciskasz 100 na klate? Wyciskasz chociaż swoją wagę? Uwierz mi, że prowadzi do tego naprawdę długa droga, trzeba mieć w sobie dużo samozaparcia i kosztuje to naprawdę dużo czasu. Każdy zaczynał od 0, ale to nie jest powód do chwalenia się tym, jakie się odnosi obecnie "sukcesy" na forum poświęconym Tibii.

Ja się nie chwalę, ile lat ćwiczę na siłowni, ile mam w łapie, ile wyciskam na płasko itd itp bo to żałosne jest.
Ale to, że się nie chwalę, nie znaczy, że nie mam o tym zielonego pojęcia ;)

Skończcie temat i przenieście się na kfd.pl, jak już wcześniej wspominałem.

Tucz
20-10-2007, 23:11
Siłka sriłka. (for me) ;p

@Falla przykro mi ;/

@ co do wyborow oddam swoj glos na PiS chodz bracia kaczynscy mnie irytuja ale mam glosowac na komuchow z Lid albo zbyt liberalne po.. ? nie ! taka moja opinia ;p

@zwidek hmm.. ? O_o

Glaca
20-10-2007, 23:13
@QuanChi
Masz racje w niektórych kwestiach.(Chodzi o siłownie)

Jeżeli chodzi o silownie to wiem, że to jest temat o wojnie, tibii, ale po prostu napisalem co robie zamiast grac w tibie. Wiec sorry. Co do tego juz napisalem Glaca w Real name na tibia.com;-). Wiec jak ktoś nie wierzy niech sprawdzi. Jezeli jeszcze o silownie chodzi to kazdy od czegos zaczyna ja wyciskam ponad swoja wage a cwicze 4 miesiace i jestem z siebie zadowolony. ;-).

Your,
Zwidson.

DuRi_Zmc
20-10-2007, 23:20
jednak faktycznie jesteś prawdziwym zwidkiem kumpel sie nie mylil mowiac ze jestes spox bo dales mu bp mf (mogl mnie w h**a zrobic);)

Slovik
20-10-2007, 23:20
A może pokaże wam jak się edytuje posty?? z tego co widze to nie wszyscy to potrafią.

KAŻDY TO POWIE !....

@Fallathanu

Przykro ;/ I tak nie grałeś w ogóle więc co szkodzi ? Stracony czas ?

DuRi_Zmc
20-10-2007, 23:21
jednak faktycznie jesteś prawdziwym zwidkiem kumpel sie nie mylil mowiac ze jestes spox bo dales mu bp mf i ponoc troche kusz (mogl mnie w h**a zrobic),poprostu jestem w szoku. :o

Proszewas
20-10-2007, 23:22
@ co do wyborow oddam swoj glos na PiS chodz bracia kaczynscy mnie irytuja ale mam glosowac na komuchow z Lid albo zbyt liberalne po.. ? nie ! taka moja opinia ;p

PSL?

włączcie sobie na tv4...

Użytkowników czytających ten temat: 41 ciekawe ; pp

Eldruinek
20-10-2007, 23:28
Ok ostatni post o siłce:)

@QuanChi

Nie ćwicze i wyciskam tyle ile waże więc myśle, że źle nie jest:)

Widze, że Ty masz pojęcie o kulturystyce, więc zwracam honor :p

karate:]
20-10-2007, 23:31
Od jakiego czasu Zwidek ma w swoim name wpisane Glaca?:>

Napster
20-10-2007, 23:35
@karate
Od około 1 h jak mi się zdaje, bo wcześniej nie miał wpisanego 'Glaca' w Real name.

Pozdr0

Tucz
20-10-2007, 23:42
ee Psl odpada.. za mala sila przebicia w rzadzie .

Khazul
20-10-2007, 23:54
panowie moze zrobimy cos razem? wystarczy zeby ten kto moze nie oddawal jutro swojego jakze cennego glosu na PiSdy :)

chyba dzisiaj nobie xd

Hellraiser
21-10-2007, 00:02
Ja ide jutro zagłosować na LiD.

Gelt
21-10-2007, 00:03
Gdybym tylko mógł oddałbym głos na LPS. Czemu.? Bo wiem, że ta banda moherowych beretów i tak nie wygra i nie słuchałbym, że nie jestem polakiem bo nie angażuje się w życie Polski;p

Tucz
21-10-2007, 00:04
jak nikogo nie obrazalem tak teraz obraze:

Khazul aka karolek bez wyobrazni sam jestes PISDA !!! idz ojeb kolege jak robily to poprzednie rzady ojebujac nas zkretynialy bezmugi imbecylu

iles up : nie wyjezdzam z kraju ;p

Glaca
21-10-2007, 00:15
Ja osobiscie licze na to, że PO wygra :). Niestety glosowac jeszcze nie moge bo malolat jestem ;P. Nie ma to jak miec 17 latek, ale mysle, ze PO wygra znaczna przewaga.

Your,
Zwidson.

Debiczanin
21-10-2007, 00:24
niemoge glosowac ale gdy bym mogl zapewne glosowal bym na PO dlaczego ? bo moja rodzina glosuje na PO.

Diablord
21-10-2007, 00:27
@Wybory
Ide głosować na PO, bo oni mają dobrze w głowach poukładane i coś sobą reprezentują. Nie moge już patrzeć na Jarka i Lecha w TV -.-

@Zwidek
Czyli to prawda:P
Pamiętam jak ok 2 lata temu rozmawiałem z Tobą na TS/Ventrilo i byłeś wtedy żałosnym dzieckiem neo, który myślał że jest bogiem bo miał ~100 lvl sorca.

@filmy
ktoś up chciał filmu z furory.
http://rapidshare.com/files/63970028/dusk1*****.html*****-.W M V(filmik z początków Dusków zrobiony przez Losari/Sarandiel)
Może jak znajde czas to zuploaduje więcej.

Andarist
21-10-2007, 00:27
moi koledze skacza z mostow, ja tez skocze ;]

Nao123
21-10-2007, 00:47
Ja będę musiał zabrać babci dowód bo idzie głosować za kaczorami x^/!

PO PO PO PO PO !!!
A tu taki 'fake' na szybciora xD

http://img85.imageshack.us/img85/2829/preczzpisemsj1.png

Pyt. do 'Zwidsona':
Pukałeś juz? ;> Bo wygladasz na takiego który na widok piczki się za przeproszeniem spuszcza XD

Gelt
21-10-2007, 00:52
@up

Ha-ha. To chyba jego sprawa czy pukał czy nie. A Ty pukałeś.?! Jak tak to czemu tak mało.?!?!?!?!?!?

Nagle wszyscy polubili Zwidka. Wiadome było, że człowiek z wiekiem zazwyczaj dojrzewa i się zmienia. Ludzie tutaj to chorągiewki.. gorzki.żal.

Proszewas
21-10-2007, 00:53
Bo wygladasz na takiego który na widok piczki się za przeproszeniem spuszcza XD

; oo nie offtopuj ; pp

@up
mały fanklub sie tu robi ; pp (przynajmniej forum nam sie rozruszało)

@down

mówisz o AWS?

Reloop
21-10-2007, 01:12
"Nie ide na wybory bo mój głos nikogo nie obchodzi"
Ludzie z PO już rządzili już Polską, tylko pod innymi nazwami i mamy teraz to co mamy.

Hellraiser
21-10-2007, 01:15
W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów i list kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ordynacji wyborczej oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny w wysokości do 1 000 000 zł"

(Art.86 i 87 oraz art. 219 i 220 Ordynacji wyborczej do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej i do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 12 kwietnia 2001 roku DZ.U. 2001 Nr 46 poz. 499 z późn. zm.)

Nie ładnie z naszej strony.

Gelt
21-10-2007, 01:24
SHUAHAHAHAHAHAHA

Mogą mi zrobić. Haknę parę noobów z tej strony, sprzedam p-sety na allegro. Oddam im kasę i będę miał satysfakcję, że byłem buntownikiem z wyboru xd

@Reloop

Rusz d*** i idź głosować xd ;) To się lepiej przyjęło xD

Pall_Mall
21-10-2007, 02:24
"Nie ide na wybory bo mój głos nikogo nie obchodzi"
Ludzie z PO już rządzili już Polską, tylko pod innymi nazwami i mamy teraz to co mamy.

Popieram twoją opinie w 100% B)

Smerfu
21-10-2007, 04:06
Jacu

Ima , Katrila , Zwidek ,
u mne macie juz pojechane
jak sie was nie doczekam to sam przyjade

myślałem andrzej że my to my!!! anie ...

Khazul
21-10-2007, 07:35
:)!!!!!!!!!!!!!!!

Glaca
21-10-2007, 07:47
Jacu

Ima , Katrila , Zwidek ,

Hehe z Pedrem na czele wpadniesz ;-) Spoko :P. Ladna walka byla. Pozdro dla tych do padli :PP
Gohanowi sie zwróciło z waszych ciałek za zgona :PP. Nie no chłopaki jesteście wspaniali. Widzicie ja teraz nic nie mówie, że katrile nie mogliście zabić na combo bo my w 10 osób go uhaliśmy.

Your,
Zwidson.

R@mZeS
21-10-2007, 09:31
Glaca Wklej Jakiegos Screena sensownego zebym mial pewnosc ze glaca to Zwidek;)

wrogonastawiony
21-10-2007, 09:34
Bitwa była o 5 nad ranem ? Oo

Real name: Glaca
No i macie swoje potwierdzenie ;0 teraz mozecie lizac do woli, moze wam kopsnie wymarzonego plejt seta ;p

R@mZeS
21-10-2007, 09:40
Wcale niee mam zamiaru lizac bo osobiscie niee lubie zwidka;) Takze Looz Man;)

sallceson
21-10-2007, 10:57
a btw wrogonastawiony prowadzi w wyścigu o moje noob eq :D
chcecie żeby taka szansa koło nosa wam przeszła ? ;d

Trevour
21-10-2007, 11:24
Jacu

Ima , Katrila , Zwidek ,

wft? może powiesz wszystkim o co chodzi ;]

R@mZeS
21-10-2007, 11:26
Nie wiem Jak Wy Ale Ja sie Tu ZAraz Poplacze 16;9 dla vision porazka !!

Trevour
21-10-2007, 11:32
Nie wiem Jak Wy Ale Ja sie Tu ZAraz Poplacze 16;9 dla vision porazka !!

Hehe, jeżeli James sie już wkurzył, tzn że grają nie czysto.. Nawet nie można spokojnie nie forum pisac, bo modkowie IP rozdają, a Visionki wszystkich pingują..
Albo znowu ts zhaczyli ;]
Wy spac nie możecie ze pizgacie sie o 5.00 rano ?

R@mZeS
21-10-2007, 11:34
Vision to Smie*** Przynajmniej Jednego Wara Zagrali By Czysto Bez Pngowania!!

Mistrzunio_III
21-10-2007, 12:40
Ryj cieciuchu. Nikt nie był pingowany frajerze

R@mZeS
21-10-2007, 12:46
Haha Vision Zawsze pinguje! takze ty ryj!

Proszewas
21-10-2007, 12:49
znowu sie zaczyna?

@Smerfu
chcecie odwiedzić trójmiasto ;>>

Mistrzunio_III
21-10-2007, 13:16
Albo wam nie dam tego filmu xD

Napster
21-10-2007, 13:19
No to chyba o niej była mowa i o tym pisał Smerfu, chyba ;d

AureaWar
21-10-2007, 14:02
12:18 Tooldo [108]: co za debil ja piedole
12:22 Magiq [105]: i tak zaraz padnie
12:24 Magiq [105]: jeszcze chwila

haha to was w h*ja zrobili xD

AureaWar
21-10-2007, 14:05
Apff
Oct 21 2007, 05:39:20 CEST Killed at Level 104 by Katrila

Katrila solo style B)

Napster
21-10-2007, 14:18
12:27 Katrila [220]: gm leci
12:27 Katrila [220]: XD
12:27 Lisek Van Liden [128]: twoj stary to gm

12:46 Imargam [228]: Boicie sie pedaly walczyc?

To po co Vision pinguje i wyrzuca z Ventrilo czy co oni tam robią skoro Vision się nie boi..

AureaWar
21-10-2007, 14:33
12:27 Katrila [220]: gm leci
12:27 Katrila [220]: XD
12:27 Lisek Van Liden [128]: twoj stary to gm

12:46 Imargam [228]: Boicie sie pedaly walczyc?

To po co Vision pinguje i wyrzuca z Ventrilo czy co oni tam robią skoro Vision się nie boi..

Daj dowod ze pinguja ?:>

Ja tu widzalem tylko zalowa akcje w wykonaniu duskow :)

Hellraiser
21-10-2007, 14:48
Ja już głosowałem, a Wy ; >

Wigget
21-10-2007, 14:50
http://rapidshare.com/files/64099036/HHAAHAHHAHA.rec

wczorajszy battle

Voyphox
21-10-2007, 14:51
...Katrila ziomkiem
robi bitwy
więc co jest
Vision powraca na serwer,
gnoje
wk*rwione duski
nie mają już taktyk...

cyt:

KARA KARA KARA KARA KARA KARA KARA KARA KARA KARA KARA KARA KARA KARA

Trevour
21-10-2007, 14:53
@movie

Żeby nie moc dobrze trapnąc 220rpeka na takiej malej przestrzeni to az zal...Ludzi z inshon (np. Efreo, Kerston) wogole nie bili Katrili, reszta sie odsuwala jakby Katrila gryzł czy cos xD... Moze dlatego ze bylo to o 5.00 rano i mieliście nie trzeźwe umysly wam to nie wyszlo xD no i malo was bylo..
Ogolnie to zal xD ciekawe ile Kati zostalo uhów xD z 5bp ?

@Edit

Ktoś z Inshon co chwile destroyowal ff i pf, bo wątpie zeby kati tak ogarnił..

Tucz
21-10-2007, 14:55
Ide zaglosowac.. i nie POzytywnie tylko realnie zeby w polsce dobrze nie mieli tylko bogaci ....

vote : PiS
nie lubie kaczorow ...

MarS
21-10-2007, 15:00
@movie

Żeby nie moc dobrze trapnąc 220rpeka na takiej malej przestrzeni to az zal...Ludzi z inshon (np. Efreo, Kerston) wogole nie bili Katrili, reszta sie odsuwala jakby Katrila gryzł czy cos xD... Moze dlatego ze bylo to o 5.00 rano i mieliście nie trzeźwe umysly wam to nie wyszlo xD no i malo was bylo..
Ogolnie to zal xD ciekawe ile Kati zostalo uhów xD z 5bp ?

@Edit

Ktoś z Inshon co chwile destroyowal ff i pf, bo wątpie zeby kati tak ogarnił..

jak był sam w trapie to się uhał i defował (ale to było poza kładką w trapie). I mu sie udało zwiać, jak już podbiegł pod kładke do reszty po prostu all go uchali a on niszczyl trapa :)

DuskinessvsVision
21-10-2007, 15:10
Przez akcje Virzionów frekwencja w Gdańsku jest najmniejsza, czyli 6~%.Odejdźcie od kompów i idźcie głosować.

Gelt
21-10-2007, 15:11
Rehost:

http://www.megafileupload.com/en/file/18533/HHAAHAHHAHA-rec.html

Wiem, że na końcu jest html, ale gdy wejdziecie w link to jest Filename: HHAAHAHHAHA.rec

Napster
21-10-2007, 15:21
Dowodu nie mam, wiem to co Ymy pisze.
A co do akcji to im trochę nie wyszła, ale była dobra.

DuRi_Zmc
21-10-2007, 15:23
na h*j sapiecie ze vision pinguje (jeżeli to robi) wiadome jest ze grają nie uczciwie bo już dawno by tą wojnę przegrali.A teraz to są nikłe szanse wyjebania vision z serva.;(

Proszewas
21-10-2007, 15:25
Ja już głosowałem, a Wy ; >

PO PO PO (za mamusie oddałem głos ^^ jeszcze tatusia trzeba namówić ; pp)

@Ping...
już kiedyś była dyskusja i pingowaniu... każdy wie lepiej ...

Voyphox
21-10-2007, 15:31
Ktoś tu jakoś niedawno mówił że Vision dostanie baty na otwartej przestrzeni :D

Hellraiser
21-10-2007, 15:41
Przez akcje Virzionów frekwencja w Gdańsku jest najmniejsza, czyli 6~%.Odejdźcie od kompów i idźcie głosować.

Σ pomorskie, woj. 1285 1285 1723244 121366 7.04

Σ lubuskie, woj. 656 656 798281 51479 6.45

Pogrubiony tekst jest to dokładny wynik frekwencji do godziny 10:30.

Więc najgorsze już nie jest. Następna godzina oficjalnego podania będzie to 16:30. Zobaczymy wtedy.

PO PO PO (za mamusie oddałem głos ^^ jeszcze tatusia trzeba namówić ; pp)

Ty, i reszta to już wiedzą na co głosowałem, jak nie całe forum :P

DuskinessvsVision
21-10-2007, 15:59
Ale chodzi o miasta.Zresztą nie wiem włączyłem sobie TVP info i tak tam było. :P

Hellraiser
21-10-2007, 16:18
Sorry, wziełem województwa zamiast danych miast :P

I tak, masz rację Gdańska ma jak narazie najgorszą frekwencje.

Fallathanu
21-10-2007, 16:21
@Hellraiser

Chwala Ci za to ze zaglosowales na LiD, jak ja bylem glosowac to przedemna stalo tylko stado mocherow i zaczalem tracic wiare w normalna Polske, mam nadzieje ze PiS tych wyborow nie wygra =)

Hellraiser
21-10-2007, 16:25
@Hellraiser

Chwala Ci za to ze zaglosowales na LiD, jak ja bylem glosowac to przedemna stalo tylko stado mocherow i zaczalem tracic wiare w normalna Polske, mam nadzieje ze PiS tych wyborow nie wygra =)

Dzięki, licze na to samo co Ty, PiS-owi to już podziękowaliśmy. ;s

Btw, masz pozdro ode mnie, starego Frytsona i całej starej ekipy z Kopernika ze Słubic.

Slovik
21-10-2007, 16:49
LiD ? Huauhahuaha PRECZ Z KOMUNĄ!

@Co do akcji

Nudne ;P

DuRi_Zmc
21-10-2007, 16:57
jak oglądałem ten film to zal zal patrzeć na to jak katrila ucieka im z trapa.duski nawet nie widziały kiedy garnki znikały i to ich błąd gdyby byli bardziej przytomni to by katrila pałl i by odczekali pzta i dali by loga.B)

Baxmen900
21-10-2007, 17:19
podziekujmy kalmuchom pierodlonym. PIS wygra too xD

Khazul
21-10-2007, 17:39
panowie wy tu rozmawiacie o czystosci walki vision, a czemu nikt nie kmenutuje filmiku?
7 minuta 22 sekunda ;>)

nie chcecie czy poprostu nie widziecie prawdy ktora was zaboli?

@dałn
przykro mi ale kumplami nie zostaniemy:<

DuRi_Zmc
21-10-2007, 17:52
nie no ziomek jesteś zajebisty,wiadome ze oni nie będą grać czysto jak takie ludziki jak wy będziecie pingować,hakować.(Fajny loot byl z dalusia i apff jak ich hakneliscie w ten dzień co pastuch dopuśćił się zdrady?)X(

Smerfu
21-10-2007, 17:55
znowu sie zaczyna?

@Smerfu
chcecie odwiedzić trójmiasto ;>>

Ja nie, poprostu uzyczylem konta do napisania posta a ekipa z gdanska dobrze wie kto to napisal

Fallathanu
21-10-2007, 18:12
panowie wy tu rozmawiacie o czystosci walki vision, a czemu nikt nie kmenutuje filmiku?
7 minuta 22 sekunda ;>)

@dałn

Nie wiem czy udawanie idioty w jakis sposob Cie dowartosciowuje, przeciez to jest ocxzysiwte ze po tym jak do neta poszla instrukcja jak zcrackowac ng, to kazdy przecietny gracz tibi posiada ten program. Nie bede klamal sam go mam i nie raz uzywalem, ale nie do combo sd itp Wiec nie wiem czym sie tutaj tak jarasz, pewno sam masz zainstalowane ng, blackd i inne scierwa na kompie

Voyphox
21-10-2007, 20:34
przydał by się filmik z ujęcia Yeetro :D

Ta ciotka z Candii nagrała frajerskie ujęcia

R@mZeS
21-10-2007, 21:19
Szkoda troche ze inshon ma tyle straty do vision ale jak znajda dobra taktyke to odrobia to sekund 5 I zycze Im tego z calego serca, a jezeli vision pinguje to niech sie zastanowi czy to jest fer bo cale piekno wara polega na grze fer!

Gulka
21-10-2007, 21:21
Piekno wojny jest jak sie ja wygra, nie wazne w jaki sposob i wcale nie jestem za vision.

A Hitler byl 'fer' ?

R@mZeS
21-10-2007, 21:22
Nie byl Fer dlatego przegral!!! I to Samo Czeka Vision!Oby:P^^

Napster
21-10-2007, 21:25
@Ramzes
W 100% zgadzam się z Tobą ;).

Trevour
21-10-2007, 22:24
A cisza wyborcza jeszcze trwa :( :( :( miałą sie skączyc o 21.00 i h**a ;]

Napster
21-10-2007, 22:40
@wybory:

21:23 - PKW: w jednej z warszawskich obwodowych komisji wyborczych głosowanie przedłużono do 22:59!

Nacpany_Wlodek
21-10-2007, 22:51
Oho, chyba jakas bitewka.

@edit
A zreszta chuj wie

@wybory
żal.pl xd

@down
Tak weszłem zobaczyć, kto jest online i było sporo po 2 obu stronach.

Slovik
21-10-2007, 23:00
Bitewka ? info blx

DuRi_Zmc
21-10-2007, 23:14
chyba zapowiada się na bitweB)

Napster
21-10-2007, 23:37
Ob ma być w Ankrahmun. Narazie się przygotowują.

22:13 ****** : ilu was jest ?
22:13 ****** : z vision ?
22:13 Dili Eoo [115]: z 20
22:13 Dili Eoo [115]: a dusk z 40

Tyle wiem xD

Hu'Hu
21-10-2007, 23:40
chyba zapowiada się na bitweB)

Czy mi się wydaje czy Ty tak samo jak ja nie ogarniasz sytuacji na Furorce a starasz się włączyć do dyskusji o której nie masz pojęcia?
Ja śledzę losy Furorki biernie, a Ty tu tylko paplesz jakieś pierdoły bez żadnych konkretów.
Jak czytam te twoje posty to dosłownie jak "nooba z pod carlin", sorki za oklepany tekst ale najtrafniej Cię opisuje.

Nic do ciebie nie mam ^^ tylko widzę jak się błaźnisz.

A Ri wcale nie jest ciotą XD po prostu wbił tylko 215 lvl na Candii <ironia>

Proszewas
21-10-2007, 23:46
<pkw> trwa fałszowanie wyborów! Proszę czekać...

Nacpany_Wlodek
22-10-2007, 00:03
Oct 21 2007, 22:48:36 CEST Killed at Level 221 by Lexornes
and by James Caros

AureaWar
22-10-2007, 00:05
Vision dostaje ...

Andarist
22-10-2007, 00:05
Katrila
and by James Caros

PS. Blokers Ivan tez, ale nei mam czasu szukac fraga, Gotowe na Wszystko w TV ;]

AureaWar
22-10-2007, 00:07
Yeetro
Oct 21 2007, 22:52:00 CEST Killed at Level 168 by Raaell Nabu
and by Ymy

Haasky
Oct 21 2007, 22:55:31 CEST Killed at Level 150 by Thellionn
and by Pasterz the Axemaster

Andarist
22-10-2007, 00:10
22:55 You see a dead human (Vol:10). You recognize Knight of South Central. He was killed by Laen Loys.

Haasky

Yeetro
and by Ymy

Gohan Oblivion
Oct 21 2007, 05:22:11 CEST Killed at Level 180 by Yenx
and by Van Liden

Kara? :D

Sir_Elioth
22-10-2007, 00:11
Yeetro Oct 21 2007, 22:52:00 CEST Killed at Level 168 by Raaell Nabu and by Ymy

Blokers Ivan Oct 21 2007, 22:45:49 CEST Killed at Level 141 by James Caros and by Laen Loys

Haasky Oct 21 2007, 22:55:31 CEST Killed at Level 150 by Thellionn and by Pasterz the Axemaster

Dili Eoo Oct 21 2007, 22:51:01 CEST Killed at Level 115 by Sowx and by Arherox

Zwidek Oct 21 2007, 23:00:37 CEST Killed at Level 175 by Laen Loys and by Ymy

Malpkaa Oct 21 2007, 23:03:09 CEST Killed at Level 143 by Thellionn and by James Caros

Karol pogromca smokuw Oct 21 2007, 23:05:58 CEST Killed at Level 31 by Lexornes [HEHEHHEHEHEHE] Pozdro Youen

Raven'Gru Oct 21 2007, 23:00:17 CEST Killed at Level 122 by Kerston and by Nottokev

Imargam dał loga :(

Napster
22-10-2007, 00:11
22:47 Asmoxin Lowyn [67]: Duskow jest 65 osob !

22:47 Zyguss [37]: zaczelo
22:47 Zyguss [37]: sie

22:48 Nujejo [9]: blokers ivan died

Oct 21 2007, 22:45:49 CEST Killed at Level 141 by James Caros
and by Laen Loys

22:49 Asmoxin Lowyn [67]: 3 - 0 DLA DUSKOW GAGAAHSAHSSAHSAHASS

Lady Toffina
Oct 21 2007, 22:45:24 CEST Killed at Level 90 by Ymy
and by Sowx

Katrila
and by James Caros

22:50 You see a dead human (Vol:10). You recognize Katrila. He was killed by James Caros.

:)

22:52 You see a dead human (Vol:10). You recognize Dili Eoo. She was killed by Arherox.

Yeetro:
and by Ymy

You recognize Knight of South Central. He was killed by Laen Loys.

22:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Loq. He was killed by Zwidek.

You recognize Knight of South Central. He was killed by Laen Loys.

Haasky:

Jak coś bede wiedzial to napisze :P Nie burac sie ze tak nasralem tego, ale wklejalem prosto z gamechatu i tibia.com xD

@edit:
22:59 You see a dead human (Vol:10). You recognize Artido Core. He was killed by Taifun Devilry.

Zwidek trapp, pozniej:

Oct 21 2007, 23:00:37 CEST Killed at Level 175 by Laen Loys
and by Ymy

A Ima podobno siedzi w dp Ankrahmun :P

Malpkaa:
Oct 21 2007, 23:03:09 CEST Killed at Level 143 by Thellionn
and by James Caros

23:08 You see a dead human (Vol:10). You recognize Ghetti on Furora. He was killed by Laen Loys.

23:09 You see a dead human (Vol:10). You recognize Ascath. He was killed by Arherox

Slovik
22-10-2007, 00:13
Czyli James jest gmem

Nao123
22-10-2007, 00:13
KOCHAM KURWA YEEEEE!!!!
PLATFORMA WYGRALA!!!!!!!!

@up
Odejdz i nie trzaskaj drzwami.

Proszewas
22-10-2007, 00:20
PiS chce wyjaśnień od PKW
Szef klubu PiS Marek Kuchciński powiedział, że jego partia będzie domagała się wyjaśnień od PKW w związku z tak znaczącym przedłużeniem ciszy wyborczej.

To przedłużenie jest zaskakujące (...), coś się dzieje nie tak jak należy - podkreślił Kuchciński.

Ktoś tu chyba nie umie przegrywać ^^

@Battle
Gratulacje mała zemsta za akcje o 5 ; pp ile 7?:0?

Nacpany_Wlodek
22-10-2007, 00:26
Uhu.. baty.

Zdziwiłem się widząc Kerstona i Taifuna po jednej stronie, a co dopiero Pastuch. Gigantyczna przewaga liczbowa.

@ PiS owned by PO :D

Hu'Hu
22-10-2007, 00:29
Standardowe pytanie: jest filmik? xD

Sir_Elioth
22-10-2007, 00:31
Standardowe pytanie: jest filmik? xD

Poczekaj chwile aż wybija wszystkich... pewnie będzie :]

Yebro
A no jest film.

http://rapidshare.com/files/64221485/Ank.rec.html

Z widoku potężnego czarodzieja z Candii :*

Enjoy.

Użytkowników czytających ten temat: 50 (zarejestrowanych: 20, gości: 30)

a to co udało mi się wyskubać z paladyna
http://i114.photobucket.com/albums/n268/Celeto/Loocik.jpg

Po pwned PiS
Alies pwned Vision.

Pozdro

Psycho-Tata
http://rapidshare.com/files/64221485/Ank.rec.html

Napster
22-10-2007, 00:33
Polską będzie rządzić PO, a Dusk wygrało 12 lub 13:0.
23:23 Fenix'Gru [161]: Lady Toffina, Haasky, Dili Eoo,Skuner el'Baq,raven'Gru , Malpkaa,Knight of South Central, zwidek, yeetro, katrila,Blokers Ivan

Rehost filmiku:
http://www.***********.com/523198716.html w miejsce gwiazdek wpisać 's p e e d y s h a r e'

player01
22-10-2007, 00:40
edit
spoznilem sie
=]

Kolek el'baq widze jako MMS
a saurunoss czy jakos tak jako demon armor -.-

Nacpany_Wlodek
22-10-2007, 00:57
23:45 Poul the Pall [113]: jak zaloguje
23:45 Poul the Pall [113]: youen
23:45 Poul the Pall [113]: to s*******kamy

druiDxD
22-10-2007, 01:09
:) Pozdrawiam i dobranoc..

congratz Donaldzie.

Hu'Hu
22-10-2007, 01:13
Ktoś tu jakoś niedawno mówił że Vision dostanie baty na otwartej przestrzeni :D

Miał racje, jakiś wróżbita.

Slovik
22-10-2007, 01:23
KOCHAM KURWA YEEEEE!!!!
PLATFORMA WYGRALA!!!!!!!!

@up
Odejdz i nie trzaskaj drzwami.

No to odejdz cześć !

@battle

Gz - jest Pastuch - jest zwycięstwo ;)

Smerfu
22-10-2007, 01:27
Czyli James jest gmem

wydalo sie :(

Firenzik
22-10-2007, 01:29

moze wrozbita nie jestem ale na niejednej wojnie na niejednym swiecie juz bylem wiec wojna nie jest mi chlebem obcym :] gratulacje duskom:]

Rodri
22-10-2007, 01:34
Jedno male sprowstowanie, strasznie denerwuje mnie mowienie ze DUSKINESS wygralo. Wygralo Inshon i Da Crew. Wszystko zaczelo sie od Yenxa i Kerstona i to dzieki nim ta cala zabawa, wiec nie mowcie wiecej ze wygralo Duskiness. Wiekszosc Dusk poszla do Da Crew i teraz tak to sie nazywa, a Inshon ma w tym chyba najwieksza role (nie chodzi o moc combo).

sallceson
22-10-2007, 01:44
up ok ok ale zauważ że to po prostu kolejna część wielkiej wojny Vision vs Duskiness i tak czy inaczej zawsze jedna strona to będzie Vison a druga to Duskiness

Gratulacje jak najbardziej zasłużone ;]
szkoda tylko że Imargam sie uchował...

Master of Puppets
22-10-2007, 02:09
00:54 Arherox [104]: ja sie boje zwidka wyzywac
00:54 Arherox [104]: bo on dwie kratki zajmuje

owned, hahaha

Tzuful
22-10-2007, 02:12
00:54 Arherox [104]: ja sie boje zwidka wyzywac
00:54 Arherox [104]: bo on dwie kratki zajmuje

owned, hahaha

Zmiażdżył mi suty xDDDDDDD

Smerfu
22-10-2007, 02:31
7 minuta 22 sekunda ;>)

@dałn

co tak cicho dzisiaj siedzisz na forum, zawsze taki wygadany? nie pochwalisz sie kolegom jak po 1 fragu uciekles do pzta i relognoles na nooba dopingowac kolegow gdy padali?

MarS
22-10-2007, 05:06
Jedno male sprowstowanie, strasznie denerwuje mnie mowienie ze DUSKINESS wygralo. Wygralo Inshon i Da Crew. Wszystko zaczelo sie od Yenxa i Kerstona i to dzieki nim ta cala zabawa, wiec nie mowcie wiecej ze wygralo Duskiness. Wiekszosc Dusk poszla do Da Crew i teraz tak to sie nazywa, a Inshon ma w tym chyba najwieksza role (nie chodzi o moc combo).

wygrala tzw. "triada"

btw. nie rozumiem rodri jak mogliscie sie polaczyc z takimi psami jak duskiness..... z kazdym ale nie z nimi. zal.pl
rozumiem ze to mialo na celu rozwalenie Vision, ale co wam z tego przyjdzie skoro moze i wygracie wojne, bo potencjalnie no i jak teraz widac po OB w praktyce - Vision nie ma szans na normalnej walce. Gigantyczna przewaga liczebna, w triadzie wiecej sorcow co daje combo ktorego vision niema i maja problemy ze sciagnieciem 100~ elita, ale po wszystkim i tak dostaniecie w dupe. Nie od nas - od psów ktorym zaufaliscie

Smerfu
22-10-2007, 06:47
wygrala tzw. "triada"

btw. nie rozumiem rodri jak mogliscie sie polaczyc z takimi psami jak duskiness..... z kazdym ale nie z nimi. zal.pl
rozumiem ze to mialo na celu rozwalenie Vision, ale co wam z tego przyjdzie skoro moze i wygracie wojne, bo potencjalnie no i jak teraz widac po OB w praktyce - Vision nie ma szans na normalnej walce. Gigantyczna przewaga liczebna, w triadzie wiecej sorcow co daje combo ktorego vision niema i maja problemy ze sciagnieciem 100~ elita, ale po wszystkim i tak dostaniecie w dupe. Nie od nas - od psów ktorym zaufaliscie

przeciez sami chcieliscie zebysmy byli z wami przeciwko inshon, wtedy by ci nie przeszkadzal sojusz z nami ?xd

wrogonastawiony
22-10-2007, 07:18
Ktoś tu jakoś niedawno mówił że Vision dostanie baty na otwartej przestrzeni

To byłem ja ^.-

ale po wszystkim i tak dostaniecie w dupe. Nie od nas - od psów ktorym zaufaliscie

I po co łższesz w zywe oczy ? Przeciez to wy po tej wojnie zaczeliscie wy*******ac swoich ludzi, ktorzy wam zaufali...

Mistrzunio_III
22-10-2007, 08:26
@

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. =p

a tak wogole to szacunek dla ogarynki na tym ob ;D Naprawdę respekt
poskładałem sie jak pies ;(

Proszewas
22-10-2007, 08:48
Nie od nas - od psów którym zaufaliście

hmm czegoś tu nie rozumiem? daj przykład kogo Duski wypier...?
a kicknieteych z Vision kilku by sie znalazło np Demthes Pasterz etc etc

PS.
czekam aż Ima padnie ; pp wtedy będzie mógł sobie title zmienić ; pp

@down

sami sobie zgotowali taki los...

milibi
22-10-2007, 11:26
Szkoda troche ze inshon ma tyle straty do vision ale jak znajda dobra taktyke to odrobia to sekund 5 I zycze Im tego z calego serca, a jezeli vision pinguje to niech sie zastanowi czy to jest fer bo cale piekno wara polega na grze fer!

Hmm a FER jest, że na Vision jest 5 gildi nie bardzo

player01
22-10-2007, 11:28
Z cyklu wszyscy lubia zwidka i ja tez kilka screenow
http://www15.patrz.pl/uplx/img/249866.jpg (http://patrz.pl)

http://www15.patrz.pl/uplx/img/249867.jpg (http://patrz.pl)

Kasi'yaa
22-10-2007, 11:55
wygrala tzw. "triada"

HAHAHA!! Jak powstala przez Zwidka gildia : Nietykalni. Odeszli od niej czlonkowie, ktorzy byli oburzeni, poniewaz Qel miala admina na ventrilo i all bala sie pingowania przez Dusk ( Wkoncu Qel sie sprzedaje) .Kto wtedy chcial sie dogadac z dusskami jak sie posypaly pierwsze fragi? Oczywiscie Vision!! HAHAHA! No, a teraz ta wojna pewnie w malej czesci tez przez qel wywolana. N/c

Yebro
22-10-2007, 12:20
wygrala tzw. "triada"

Po 1. to nie my zaczęliśmy tą wojnę,

Po 2. Andi zaczął współpracę z Duskiness dużo wcześniej niż my,

Po 3. głównym powodem naszej decyzji był brak szacunku, wyzywanie i naprawde nieludzkie zachowanie względem Yanka,

Po 4. sprawa została przedstawiona jasno: nikt oprócz ludzi z Gdańska nie jest hunted. Postanowili im pomóc więc oficjalnie dołączyli do listy huntowanych osób,

Po 5. chciałbym podziękować ludziom z Aldory a szczególnie Kłusowi.
Dzięki serdeczne, zawsze uważałem Cię za ziomka.

@edit
Hmm a FER jest, że na Vision jest 5 gildi nie bardzo

Ciebie też pozdrawiam ziomek! Kocham ludzi którzy jasno i przejrzyście formułują swoje myśli.
Niebanalnie władasz językiem Polskim. Trzymaj się \o/

Pozdro.

Glaca
22-10-2007, 14:03
Po 1. to nie my zaczęliśmy tą wojnę,

Po 2. Andi zaczął współpracę z Duskiness dużo wcześniej niż my,

Po 3. głównym powodem naszej decyzji był brak szacunku, wyzywanie i naprawde nieludzkie zachowanie względem Yanka,

Po 4. sprawa została przedstawiona jasno: nikt oprócz ludzi z Gdańska nie jest hunted. Postanowili im pomóc więc oficjalnie dołączyli do listy huntowanych osób,

Po 5. chciałbym podziękować ludziom z Aldory a szczególnie Kłusowi.
Dzięki serdeczne, zawsze uważałem Cię za ziomka.

Pozdro.
1. Wy ją zaczeliście ;-). Spokojnie będziemy walczyć do końca ;P
2. Andrzej to Andrzej. My będziemy z nim do końca. Nie sprzedamy sie ;).
3. Biedny yanko, biedny ;P. Faktycznie pookradał tyle osób ;p. Powinniśmy go jeszcze przeprosić. Co do wyzywania to powiedz kto zaczął wyzywać w dzień jak odeszliście z gildi. Poul the pall i reszta waszej elity.
4. Hehe spoko. Moge Ci powiedzieć, że to jest dopiero początek. Jest was więcej dużo więcej to jest fakt. Ale faktem jest równiez to, że dobrze wiesz o tym, że i tak nigdy sie nie poddamy ;P. Znasz mnie chyba jeżeli chodzi o to :P.
5. Dziękuj, dziękuj masz za co :P. Ja też go uważam za ziomka.

@Tomi i Draco
Hehe szkoda mi w tym wszystkim najbardziej Krzyśka bo on był osobą loyalną w stosunku do was do samego końca. Pozdro dla Tomiego. Mam nadzieje, że ty nie byłeś wtedy na Thellionie. Dalej mam dla Ciebie największy respect. Szacunek kolego.

Chciałbym pogratulować wam wygranej walki. Zasłuzonej czy nie, ale wygranej. Pamiętajcie, że to dopiero początek.

Your,
Zwidson.

DuskinessvsVision
22-10-2007, 14:58
Haha laen przy zwidku deep red :P nie miejscu zwidka bym sie nie uchal tylko bym go sdknął widome było że padnie.Ale gólnie bravo dusski.

Ten kolo z Candii jak ogarniał wbijał się w trapa, solo na całe vision leciał.

Masywny_Titania
22-10-2007, 15:39
Haha laen przy zwidku deep red :P nie miejscu zwidka bym sie nie uchal tylko bym go sdknął widome było że padnie.Ale gólnie bravo dusski.

Ten kolo z Candii jak ogarniał wbijał się w trapa, solo na całe vision leciał.

nie on ogarnial, tylko ci co go uhali:P

DuskinessvsVision
22-10-2007, 15:45
cicho bo się wyda :P.

Eldruinek
22-10-2007, 15:47
Yebro możesz wrzucić film na youtube?

Modliszka11
22-10-2007, 16:02
mojm zdaniem Imargam powinien poczuć smak przegranej ponieważ uważa że może robić wszystko na furorze co mu sie podoba dowodem jest jego title:Imargam (Jestem Bogiem) albo tekst wypowiedziany przez niego :( jestem bogiem na tym serverze i jak komus sie cos nie podoba to niech wypie..... z gildi ja tu stanowie zasady jak komus sie cos nie podoba to moze juz zmienic server) dziwi mnie tylko jak można być w gildi w której niema sie nic do gadania tylko jest sie zwykłom statystykom wskazujoncom siłe gildi.
tekst został wzienty z forum na tibia.com

Voyphox
22-10-2007, 16:37
Najlepsze jest to że to całe "We rule again" przyłączyło się do wojny. "Tonący brzytwy się chwyta", a 17~ EK i RP nie spotyka się na co dzień. Thellionnem już wbito lvl, to jest śmieszne ze strony Yenx'a & Kerston'a. A najbardziej mnie ogólnie wzruszają chłopcy z Candii, ale jeżeli Zwidek zdeklarował się walczyć do końca, możemy się jeszcze doczekać rozpadów i łączeń Gildii. Podejrzewam że Pasterzowi nie starczyłoby wywalenie Vision z serv'a. Czas płynie dusski, jeszcze cały tydzień wam tu został :D

Firenzik
22-10-2007, 17:14
dobre posuniecie vision z battle na port hope... sorce aliantow nie mialy jak sie tam wbic... choc nadal czekam na ob na otwartym terenie wtedy knighty jak i pale z vision zostana zmiecione przez sorcow combo power 6k... piekna akcja spaawa:] koles wie co robi... pzdr dla wszytkich i milego weekendu ;]

@wrogonastawiony
to jednak byly moje slowa ;pp

R@mZeS
22-10-2007, 17:35
A Co Sie Stalo Ze Wspanialym Imargamem :P? On Chyba Zbyt Mocno Pokochal PZ:P

Hellraiser
22-10-2007, 17:37
@Ramzes

Nie musisz pisac każdego słowa z dużej litery, podpowiem że nawet lepiej się czyta jak się nie uzywa wielkich liter co słowo.

R@mZeS
22-10-2007, 17:38
Jak tam wolisz:P

Vintermage
22-10-2007, 17:42
hail dusk~

Wuzwar
22-10-2007, 18:49
to nie było battle to była eksterminacja!! Vision zachowało się honorowo, ale głupio wychodząc na to battle przecież oni złapali w trapa jakiegoś 100ek i nie umieli go zabić to bło pewne, że nic nie zrobią, a Triada w kilka sekund katrilę potrafili poskładać znowu masslogi battle no tak nie mają najmniejszego sensu w tej sytuacji teraz będzie znowu takie gadanie ile rayz już tak było ile razy Vision udowodniło, że się mylili chociaż teraz są chyba w najgorszej sytuacji dotychczas, ale walczcie!

wrogonastawiony
22-10-2007, 18:50
@wrogonastawiony
to jednak byly moje slowa ;pp

Ja tez to pisalem, 2x.

No i macie zajebisty team ;d Po upie wam koledzy w piaskownicy naopoiwiadali jaki to pal i knight sa teraz zajebisci i porobiliscie masowo nowe chary ;p I co fajnie sie combo jebie z gwiazek nie ? xdd
Sorc był, jest i bedzie najmocniejsza profa, pozdro dla tych ktorzy nie zmienili profy po upie zeby szybciej bic level ;d

Barles
22-10-2007, 19:01
Ale Vision mnie już pingować na szczeście nie może bo zamieniłem adres IP, a admin powiedział, że kiedy to się zdarzy to mam to zgłosić na policji :) Jak wiadomo to jest karalne xD VISIONY W PIERDOLU AAAAA

Firenzik
22-10-2007, 19:16
Ja tez to pisalem, 2x.

No i macie zajebisty team ;d Po upie wam koledzy w piaskownicy naopoiwiadali jaki to pal i knight sa teraz zajebisci i porobiliscie masowo nowe chary ;p I co fajnie sie combo jebie z gwiazek nie ? xdd
Sorc był, jest i bedzie najmocniejsza profa, pozdro dla tych ktorzy nie zmienili profy po upie zeby szybciej bic level ;d

wg mnie sila na wojnie jest druid i jego paralize.. ale w kazdym teamie powinno byc paru knightow palko sorcow jak i drutow... i wielkim bledem vision bylo invitowanie tylko knightow i palkow... a za bledy sie placi i teraz to widac na OB :]

sallceson
22-10-2007, 19:21
Ale Vision mnie już pingować na szczeście nie może bo zamieniłem adres IP, a admin powiedział, że kiedy to się zdarzy to mam to zgłosić na policji :) Jak wiadomo to jest karalne xD VISIONY W PIERDOLU AAAAA

obiecuje Ci że kupie ci PACCa na rok jeśli wogóle to zgłosisz :D bo cie wyśmieją
karalne karalne,.. gówno prawda, policja zajmuej się zbieraniem kasy z mandatów etc a poważniejsza sprawa która wymaga pracy to 'umorzona z powodu nieskiej szkodliwosci czynu'
a każdy pieprzy głupoty że pójdie na policje etc ta... wielcy kibole wyzywajacy psy od psów (xD) na meczhach nagle grzecznie ida zglosic "pingowanei w tibii"

Napster
22-10-2007, 19:27
@Firenzik i wrogonastawiony:

Macie całkowitą rację wg. mnie. Pall i Knight jest dobry tylko w expie, ale na ob, itp nie za bardzo. Tutaj Dusk, itd mają przewagę bo mają dużo sorców, druidów [i ich paralize (przydatna broń, nawet :p)], mają też knightów, którzy mogą trapować i pallowie, którzy mogą bić na dystans. Vision już popełnili ten błąd, czyli postawili tylko na palków i knightów, a do walki potrzeba też sorców i druidów (chyba nie planowali kolejnej wojny, dlatego woleli expić :p). I wydaje mi się, że Vision niedług to zrozumie ;).

@sallceson:
Ale kupujesz pacca za samo zgłoszenie ? Bo może warto zaryzykować xDD

@down:
Jeszcze był Xareta i Kerston.

@Marecki666:
Sorcowie nie mogą używać paralyze.

Slovik
22-10-2007, 19:35
Sorce w Vision tibia 7.92 :

Tarrin Kerrax
Zwidek
Barles Karste
Ma'rin
Venz

Dalej nie pamiętam

Obecnie ??
Zwidek ?

Marecki666
22-10-2007, 19:51
A sorce nie mogą rzucać paralyze?8o

Smerfu
22-10-2007, 20:06
@Firenzik i wrogonastawiony:

Sorcowie też mogą używać paralyze :P

chyba na ots^^

Napster
22-10-2007, 20:19
@Smerfu:
Wydawało mi się, że może też sorc, jak również ją robić, ale doszedłem do wniosku, że pomyliło mi się z energy wallem xD

Więc sry :p
W razie wątpliwości:
"Uwagi: Runa paraliżująca osobę/potwora, do jej użycia potrzebujesz 1400 many i używać jej może tylko Druid. [...]"

Proszewas
22-10-2007, 20:23

fakt może jest karalne ale... muszą sprawdzić kompa więc:
-nielegalny windows
-office nielegalny
-anty-wir nielegalny
-dajmy na to że gry Fifa 08 Fear etc etc
-mp3 z torencika
chyba że ktoś jest bogaty ;pp
więc chyba nie bedzie sie opłacało ; pp

@Slovik

-Demthes

Trevour
22-10-2007, 20:24
@Smerfu:
Wydawało mi się, że może też sorc, jak również ją robić, ale doszedłem do wniosku, że pomyliło mi się z energy wallem xD

Chyba Magic Wallem :]

Reloop
22-10-2007, 20:29
Sorce w Vision tibia 7.92 :

Tarrin Kerrax
Zwidek
Barles Karste
Ma'rin
Venz

Dopisz:
Kerston
Xareta
Vivi Vandes (krótki czas)
Laqpat
Hexas (krótki czas)
Harcesh
Aqo
Nefari
Demthes

sallceson
22-10-2007, 22:28
Obecnie:

Sorc:
Zwidek 174
Detektor 107
Harcesh 93
Venz 117
Xespoz 80

Drut:
Lady Toffina 90

Pall:
Katrila 219
Yeetro 166
Haasky 149
Burn Abl 129
Niraet 121
Al Inferno 119
Argaxx 134
Dili Eoo 114
Doom Harvester 88
Fischkela 120
Neviv 90
Ratillt 125
Trealyn 89

reszta najci
a więc ? mają 5 shooterów 80-120 lvl + Zwidka i 10 pallów 90-130 + Hassky Katrila Yeetro. To jest ich siła.

Fernandos
22-10-2007, 22:31
Brewer Soth
Oct 22 2007, 19:52:36 CEST Killed at Level 70 by Lein Lurii
and by Aero Shadow
Zachcialo sie pekowac ;p

Trevour
22-10-2007, 22:34
I nic mi nie powiedziales !? :(
btw. Jaki loot?

Fernandos
22-10-2007, 22:37
Nie zaciekwy rs nabilem jeszcze dzis rl mi zaczeli nasowac : on , Obis Kart , Zatan Kaja ale ci 2 odrazu zwalili jak zobaczyli nas =)

Proszewas
22-10-2007, 22:45
kto wie co sie stało z Patriarh'Gru?

@ x2 down

z tego co pamiętam Tarrin miał kiedyś "kose" z Katrila etc a teraz to pewnie leje na tibie ; pp

Sendrius long story...

Dazah
22-10-2007, 22:49
Podoba mi się opis Gohana Obliviona ^^
*Living The Dream*
-*NASZA SILA WAS PRZERASTA*-

Character Deaths
Oct 21 2007, 05:22:11 CEST Killed at Level 180 by Yenx and by Van Liden
Oct 17 2007, 22:28:55 CEST Killed at Level 181 by Jitvey and by Shelbo

A jednak NIE !!

Wuzwar
22-10-2007, 22:54
a może ktoś zorientowany powiedzieć co takiego się stało, że Tarrin nie walczy z Vision i jescze ten opis, no i sendrius teraz dopiero zobacyzłem, że zwidek go zabił kilkanaście dni temu łaj?

Owenikk
22-10-2007, 23:07
kto wie co sie stało z Patriarh'Gru?

MOZE* znudzial mu sie tibia :)

*to tylko domysly

R@mZeS
22-10-2007, 23:09
Haha Karalne.. Predzej ciebie zamkna za to ze grasz w tibie niz za to ze ktos pinguje w tibi:P

Co do bledu zwiazanego z Knightami i Pallkami To macie racje zle zrobili.. Hehe Ale To dobrze dla inshon i reszty

player01
22-10-2007, 23:29
a może ktoś zorientowany powiedzieć co takiego się stało, że Tarrin nie walczy z Vision i jescze ten opis, no i sendrius teraz dopiero zobacyzłem, że zwidek go zabił kilkanaście dni temu łaj?
Tarrin coment
You have left the Vision.

Tak nisko upasc mogliscie tylko wy,
Ludzie Tibii, bez honoru psy!

down
Cos mu przeszkadzalo u nich ;)

Wuzwar
22-10-2007, 23:32
no właśnie dlatego o niego pytam z uwagi na ten podpis ;d

Slovik
22-10-2007, 23:35
Powiedział, że Sorc sux i ma w dupię tą gre waste czasu ;P

Gz dla Tarrina jedyny normalny z Vision ( No i "Zwidson" )

player01
23-10-2007, 00:42
Kilka ladnych OB
Z fragami
czy teraz po takim ladnym poczatku bedzie trzeba czekac miesiac az ludzie uzbieraja na aole i blessy? (Noob Hunt)
ehhh..

blantoholixxx
23-10-2007, 00:43
@Tomi i Draco
Hehe szkoda mi w tym wszystkim najbardziej Krzyśka bo on był osobą loyalną w stosunku do was do samego końca. Pozdro dla Tomiego. Mam nadzieje, że ty nie byłeś wtedy na Thellionie. Dalej mam dla Ciebie największy respect. Szacunek kolego.
.

Nadzieja matka glupich ;D
moze ty masz do niego ale na jego szacunek chyba musisz jeszcze tone koksu wpier****c

$eetho
23-10-2007, 15:36
@Patriarh, gadałem z nim kilka dni temu, i czeka na koniec bana. Potem zamieża dalej grać, i odegrać się na Vis~. Obecnie gra na nap charach. Z bezpieczeństwa nicków nie podam.

Sir_Elioth
23-10-2007, 17:03
Taifun Devilry 23 Oct 2007 +1,235,527
Spaaw 23 Oct 2007 +1,306,433

Dusski i ekipa zaczynają expic :] ?

$eetho
23-10-2007, 17:21
@up żeby się to dla nich źle nie skończyło, bo jeszcze trapa na expie dostaną i lipa ;/

Trevour
23-10-2007, 17:21
Taifun Devilry 23 Oct 2007 +1,235,527
Spaaw 23 Oct 2007 +1,306,433

Dusski i ekipa zaczynają expic :] ?

Tia, popatrz jeszcze na innych ;] tez maja 200k +

Trevour
23-10-2007, 17:23
Double, Sry! Roxando Net

DuskinessvsVision
23-10-2007, 17:37
Hahaha widzieliście imcia na stronie głównej w awansach?Mimo wszystko gz.

Lavus
23-10-2007, 17:59
Nelvotta
Oct 23 2007, 15:35:58 CEST Killed at Level 133 by Jitvey
and by Sordzik

Za co padł bo z tego co widze to nie jest w wojnie xD