Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
@Up
OMG.... chodziło mi o to ,że wcześniej miał bana za bota a ten ban za pk zakończył się takim komunikatem ;]
Połowa Chełma w Death Rose :D Betii, Ai Shinayo...
Zapowiada się ciekawie ;p
Dajcie drakowi ekipke w miare ogarniętą a on już lajtowo sobie poradzi z tymi zwidkami i resztą przydupasów Andrzejka ;D
btw. Andrzejek i tak już pewnie paru spajów wysłał bo inaczej nie umie :(
Fernandos
03-12-2008, 17:52
@Up
To jest wojna wszystkie chwyty dozwolone :> Ale zapowiada sie ciekawie :D
Ta ja obstawiam że duże zamieszanie zrobią guildie : Wra Cartel i Wra Bez Draka 8o :D
A tak na poważnie to ciekawe czy Deathe Rose wybiorą pomoc WRA czy Dreamaxora albo Inshon :confused:
Rasta-Vandetta
03-12-2008, 18:11
Ta ja obstawiam że duże zamieszanie zrobią guildie : Wra Cartel i Wra Bez Draka 8o :D
A tak na poważnie to ciekawe czy Deathe Rose wybiorą pomoc WRA czy Dreamaxora albo Inshon :confused:
Lepszy 1 Drako niż te wszystkie szwedzkie nieogary;p Ale z pomocą czy też nie, Vis&Dusk&Sun wygrają tego wara raczej bez większych problemów.
Za Dreamem przejdzie 15+ osob a za Pasterzem z 7 "ogarniaczy" ;] więc wydaje mi się ,że jednak wybiorą dreama
ten temat zaczął przeżywać renesans8o, życzę udanej wojny jeżeli taka się odbędzie;)
Niejednego z nich dzis boli nasza jednosc - chelm .... zobaczymy na ile te deklaracje sa prawdziwe a co do wojny to nic nie wiadomo ale fajno sie robi ^^
no yeetro sie juz wylamal ehhh jakie to bylo oczywiste ;/
"Teraz nie przyznaje sie, ze jestem z Chelma xd"
@Baku
Jeden z niewielu wporządku z Chełma
Hehe wojna sie jeszcze nie zaczęła a wy już piszecie do Draca o pomoc, prosze was zero Honoru! No, ale jak macie noz na gardle to nawet brzytwy sie bedziecie chwytac! Jedynie szacunek dla Rafała(Xespoza), szkoda Rafał, że tak wyszło.. Ale rodziny sie nie wybiera, mowa tutaj o twoim bracie.
Hehe ja nie wiem czy wogóle tutaj mozna mowic o wojnie.. Oni nawet z pz nie wychodza, a jak wychodza to gleba.. Eh ;) Co to za wojna jak nawet openów nie bedzie :P
Veltaxio
03-12-2008, 19:43
Na razie to fiszkela i maria szukają ludzi chętnych do walki, rozmowy odbyły się już z draciem i kerstonem. Myślę że dziś albo jutro nasze pupilki rozpoczną działania, nie macie wrażenia ze to deja vu ? Drugie inshon na plecach wyhodowane :P!
Mamy tez drugiego schemata na servie, a ty thus zrobiłeś ten sam błąd co poul, teraz dla ciebie niema już ratunku.
A Baku i Budyń wolą mnie niż jakies yeti z chelma. 8o
Veltaxio
03-12-2008, 19:47
Janusz wrócił, powodzenia mario.
Janusz. Jestesmy Uratowani !
Nie jestem pewny, ale wydaje mi sie ze do niektorych postaci z "death rose" Jarek ma/mial passy...
nie macie wrażenia ze to deja vu ? Drugie inshon na plecach wyhodowane :P!
Mamy tez drugiego schemata na servie, a ty thus zrobiłeś ten sam błąd co poul, teraz dla ciebie niema już ratunku.
Deja vu - dobrze ujęte ;p
Tak jak to : Dziś przyjaciel, jutro wróg.
Ale mnie ciekawi kto jest drugim Shematem? :p
Fernandos
03-12-2008, 20:52
Nie chce tu nikogo obrazac ale wg mnie tylko kompletny idiota mogl myslec ze Yeetro odejdzie od Vision ale to tylko moje zdanie :)
Bartonisko
03-12-2008, 20:55
Kto to Budyń ?? kto mi odpowie dam 5 zł ..
Nick jego chara
TRALALLAALLALA ELVIS PRESLEY ROX !!!!!
SZESC
Jucha Furora
03-12-2008, 20:56
Na razie to fiszkela i maria szukają ludzi chętnych do walki, rozmowy odbyły się już z draciem i kerstonem. Myślę że dziś albo jutro nasze pupilki rozpoczną działania, nie macie wrażenia ze to deja vu ? Drugie inshon na plecach wyhodowane :P!
A Baku i Budyń wolą mnie niż jakies yeti z chelma. 8o
Albo Ker albo Drako razem to oni chyba nie beda bo sie'tlukom' na safirze.
Chociaz jakby chelm,insh,dream i wry by sie polaczyl(cuda wianki) to byloby ciekawie nawet bardzo;o
Diablord
03-12-2008, 21:10
Zatem niech się łączą wasze moc(z)e!
Ogien! o/
Kto to Budyń ?? kto mi odpowie dam 5 zł ..
Nick jego chara
Budyń-Vesnil
dawaj piontala Xd
Bartonisko
03-12-2008, 21:15
Dziekuje Ci a 5zl nie dam bo mnie okradli własnie i płacze w poduche !!
Veltaxio
03-12-2008, 21:16
Widzę ze temat gorliwie czyta pan Hytry, co tam słychać ?
Jucha Furora
03-12-2008, 21:18
o.O Hytry się odłamał?-Tego nie widzialem.
Disturby walcza,czu neutral tak jak było?
2 Schematem jest Betii Spagetti zajebał Whiskeyjackowi z domku itemy warte z 6kk~
Master of Puppets
03-12-2008, 21:23
oj jak dawno mnie tu nie bylo juz sie prawie stesknilem :P
mam nadzieje ze uraczycie nas panowie jakas ciekawa wojna bo od czasu Vision v Dusk ogolnie nic sie nie dzieje godnego uwagi :P
Tez macie lagi miedzy 20 a 23 na furorze?
Jucha Furora
03-12-2008, 21:32
Czasem,ale rzadko.Może komp Ci zbyt długo lazi i full ramy masz?:DZresetuj i zobacz-Ja tak mialem jak duzo filmow sciagalem;o
Diablord
03-12-2008, 21:38
Taaaa....i między 23 a 20 też mam. Ale to prawdopodobnie jutro minie!
Hytry1988
03-12-2008, 21:47
Widzę ze temat gorliwie czyta pan Hytry, co tam słychać ?
Wszystko w porządku ;]
Death Rose musialo by sie polaczyc z WRA, Inshon zeby cos zdzialac konkretnego na furorze, a to raczej bedzie niemozliwe z powodu manewrow na saphirze :)
Rasta-Vandetta
03-12-2008, 22:45
Death Rose musialo by sie polaczyc z WRA, Inshon zeby cos zdzialac konkretnego na furorze, a to raczej bedzie niemozliwe z powodu manewrow na saphirze :)
Tam gdzie kończą sie zasady, tam zaczyna się Furora.
Tu nie raz były ostre manewry!
oILEsieNIEmyle
03-12-2008, 22:58
ludzi ktorzy sie nie lubią moze laczyć wspolny cel
Tam gdzie kończą sie zasady, tam zaczyna się Furora.
Tu nie raz były ostre manewry!
Dokładnie. Lepiej nie można było tego ująć.
non-pvp :baby:
pvp :)
pvp-enfo B)
furora :evul:
Biooolyy
04-12-2008, 10:39
odjeb ty sie od non pvp , ok?
Ciekawe czy umiałbys tak ogarnąć m walle zeby ujebac 150 msa na frost
Rasta-Vandetta
04-12-2008, 11:58
odjeb ty sie od non pvp , ok?
Ciekawe czy umiałbys tak ogarnąć m walle zeby ujebac 150 msa na frost
Bioły wypier*alaj na tą swoją Cand(y)je. Team Beka ssie przy warze, pokazali to na test servie. Jest rużnica kogoś za m-wall'ować a przykulować. Zresztą z tym twoim skillem to ty i m-wall'a nie umiesz postawić.
chlopaki co to mwal ??
@down
HAHAHAH
JechaczNakonny
04-12-2008, 14:28
@UP
ten na srodku
http://img55.imageshack.us/img55/6329/90709946ko4.jpg
Jesli ktos ma kontakt z Vensilem to powiedzcie mu ze Askara wymiata
Ja tam wielkich szans na wojne nie widze, raczej ciezko bedzie sie dogadac kilku ekipa inshon nie bedize z wra death rose z tego co widze nie ma ochoty sie laczyc z nikim wiec prawdopodobnie posiedza w pz i sprzedadza chary:D Ale mam nadzieje ze sie myle bo troche bym sobie powalczyl.
Jesli dojdize do wojny i hytry bedzie po mojej stronie osobiscie go upierdole na 1 akcji:p pozdro dla ogarniacza hytrego.
@Up
wczoraj mówiłeś co innego jak mówiłem co sądzę o twoich planach względem Hytrego ;o
neutral.forum.fighter
04-12-2008, 16:20
Ładnie planujecie ... w PZ xD
Ładnie planujecie ... w PZ xD
Jak to ktos powiedzial "marynarze" :D
Biooolyy
04-12-2008, 17:31
Bioły wypier*alaj na tą swoją Cand(y)je. Team Beka ssie przy warze, pokazali to na test servie. Jest rużnica kogoś za m-wall'ować a przykulować. Zresztą z tym twoim skillem to ty i m-wall'a nie umiesz postawić.
co Ty wiesz o moim skilu przychlaście?
Rasta-Vandetta
04-12-2008, 17:52
co Ty wiesz o moim skilu przychlaście?
Wiem że jesteś zajeb*stym noobem, i że cie Kris i Orzech wyciulali na Ikeba.
@War
Cisza przed burzą.;p
Biooolyy
04-12-2008, 17:54
nie wyciulali tylko jeszcze na plebach zarobilem, jak to w moim zwyczaju, *na plebie, bo pleb na Krzyśka nie powiem bo to naprawda równy zią
po 2, jesli ktos ma wieksza ogarynke niz mlody orzeszek jest noobem, <płacze>
Chyba przygoda ludzi z gildi Death Rose dobiegła końca, nawet gildia Inshon, Wra, a nawet DREAMHAXORA gildia robila jakies akcje, a panowie z Death Rose nawet z pz nie wychodzą. Oprocz wyzywania i okradania nic wiecej soba nie reprezentuja.. A to niestety rzuca cien na cala gildie ! Chcialem powiedzieć, że oprócz Rafała jest mi szkoda jeszcze Tritiiego! Jak sie powiedzialo A trzeba powiedziec B :D Czekamy chociaz na sneaki ;)
@Kris
Co do Krisa.. Jestes wporządku do niego to on jest wporządku dla Ciebie..
Lukasz'92
04-12-2008, 19:23
Jezeli aktualny stan gildii sie nie zmieni, to raczej death rose nie ma zapewnionej przyszlosci na tym servie ;p, lecz slyszalem plotke, ze zwidek i draco nie sa do siebie zbyt wrogo nastawieni, a nawet wrecz przeciwnie :confused:
oILEsieNIEmyle
04-12-2008, 19:40
40k i eq??? xD
Biooolyy
04-12-2008, 19:48
Jezeli aktualny stan gildii sie nie zmieni, to raczej death rose nie ma zapewnionej przyszlosci na tym servie ;p, lecz slyszalem plotke, ze zwidek i draco nie sa do siebie zbyt wrogo nastawieni, a nawet wrecz przeciwnie :confused:
pod dp carlin juz wiedza kto to drako?
pod dp carlin juz wiedza kto to drako?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 200
non-pefałpe ;(
WspółczÓje <-dla ciebie się kreskuje bo jesteś marnym C.....m
#edit
A ty nygusie z kandi wiesz gdzie wogule jest to Carlin czy dalej polerójesz podłogi w THcAIS?
oILEsieNIEmyle
04-12-2008, 20:04
mass log kurwa
@ a dla biolego
GO Candia Go Go Candia GO
Biooolyy
04-12-2008, 20:18
Z wami to jak z nauczycielami, jak trafisz na niedowartościowanego, to masz przej*bane
:[
Bartonisko
04-12-2008, 20:29
Dec 04 2008, 19:51:35 CET Killed at Level 118 by Xespoz and by Tritii
Rusek Spi :]
Jednak coś robia ;]
Nie no nie gadajcie maja w gildii +40 osob, to nie jest zle.
Przydalaby sie jakas pozadna wojna bo tutaj wieksza nuda zaczyna byc niz na Elerze ze swoimi 200-stekami. z reszta tutaj sie robi podobnie.
//widzialem filmik jak zabijaja fanquina, i zmieniam zdanie
zeczywiscie nie maja szans, za bardzo nieogary
Dec 04 2008, 19:51:35 CET Killed at Level 118 by Xespoz and by Tritii
Rusek Spi :]
Jednak coś robia ;]
A konkretnie kto to? ;p
@Biooolyy
Nie ma to jak z graczami z non-pvp. Zabijać nie mogą to napinka na forum.
oILEsieNIEmyle
04-12-2008, 21:11
Fanquin
Dec 04 2008, 20:30:58 CET Killed at Level 123 by Pavoodi
and by Shenshi
alahakbar
04-12-2008, 21:16
Nie przezywajcie bioolego bo was bedzie m walowal na frostach albo dlach!!!
A pozniej poprzezywa wasza matke...
I powie ze dzieciaki jestescie...
Pozniej wroci na wspanialy swiat, pograzony w wiecznej wojnie miedzy potworami i zlaczonymi braterska wiezia graczami. Bedzie z przyjaciolmi zabijal smoki nie zwracajac uwagi na pomniejsze lvle, w koncu w swiecie rzadzonym przez bioolego i jego gildie nie ma miejsca na naduzywanie sily! Jezeli ktos bedzie niemily to biooly wspolnie z bracmi postanowi sie do tej osoby nie odzywac i nie zabierac jej na questy!!! Po czyms takim ludzie sami opuszczaja ich ziemie, odchodzac ze sposzczonymi glowami, podczas gdy biooly, znowu trumfujac bedzie w spokoju cieszyl sie nachodzacym dniem i kolejnymi wyzwaniami jakie postawia przed nim Bogowie!
Rasta-Vandetta
04-12-2008, 21:19
A konkretnie kto to? ;p
@Biooolyy
Nie ma to jak z graczami z non-pvp. Zabijać nie mogą to napinka na forum.
Heh racja.
@War
Filmik(z tibia.de) - zgon fanquina
http://www.***********.com/503130680.html
Biooolyy
04-12-2008, 21:34
W Polsce nigdy nie będzie dobrze, dlatego po 18 jak najszybciej wypi*rdalam do Niemiec:<
alahakbar
04-12-2008, 21:36
W Polsce nigdy nie będzie dobrze, dlatego po 18 jak najszybciej wypi*rdalam do Niemiec:<
Ja to bym najpierw jakas szkole skonczyl...
Rasta-Vandetta
04-12-2008, 21:46
Nikt za tobą nie będzie płakał ;) Nam sie w Polsce podoba ;)
Lech 1 : 1 Deportivo
Biooolyy
04-12-2008, 21:48
Ja to bym najpierw jakas szkole skonczyl...
Rodzina w Niemczech i matura międzynarodowa zapewni mi doskonały start na opuszczenie ścierwa jakim jest Polska
Rodzina w Niemczech i matura międzynarodowa zapewni mi doskonały start na opuszczenie ścierwa jakim jest Polska
A w 2012 nastąpi przebiegunowanie ( ZGINIESZ MARNIE...) i cały twój misterny plan pójdzie w pizdu... Ahh miliony katoli zostanie zabitych przez jakże kochajacego ich Boga.... Hurra.
Biooolyy
04-12-2008, 21:57
A w 2012 nastąpi przebiegunowanie ( ZGINIESZ MARNIE...) i cały twój misterny plan pójdzie w pizdu... Ahh miliony katoli zostanie zabitych przez jakże kochajacego ich Boga.... Hurra.
no to bedzie buba no
alahakbar
04-12-2008, 21:58
Mi swietny start zapewni tytul mgr inz. na jednej z najlepszych polskich uczelni technicznych, a jak juz Wyjedziesz wszyscy zaspiewamy:
"Deutschland, Deutschland über alles!!!"
Btw. Powiedz jak Ci poszla (powaznie mowie, szanuje ambitnych ludzi)
@Dowan
Trudno zeby cos bylo w sejmie mniejsze od Kaczynskiego...
Najpierw zdaj tą mature. Ale pewnie dasz sobie rade, bo nie jest taka trudna jak sie wydaje.
Ale co do wyjazdu do Niemiec. No cuż, bedziesz owczarkiem. Ni to Polak ni to niemiec.
Obrażasz kraj, który tak bardzo kocham. I co z tego, że jest tu korupcja na każdym kroku, że w sejmie jest większa lipa niż była w 2007, co z tego że mamy lipne zarobki i zabójczo wysokie ceny, co z tego, że policjant uważa się za pana nad tobą szczególnie po 22:00, co z tego ? Skoro mamy najpiękniejsze dziewczyny na świecie, najlepsze piwo, najlepszych kibiców i jak mówimy że impreza trwa do późnej nocy to tu nie chodzi o 24:00 a 5 rano.
Więc gościu lepiej zamilcz i jedz sobie do tych Niemiec bawić się w PIMP my farath, ubierać się jak EMO i wzdychać do Bila z Tokio Hotel.
Kiedy słońce wstaje ja tu wstaje, więc spie*****j biały bo jesteś frajer.
Rasta-Vandetta
04-12-2008, 22:34
Najpierw zdaj tą mature. Ale pewnie dasz sobie rade, bo nie jest taka trudna jak sie wydaje.
Ale co do wyjazdu do Niemiec. No cuż, bedziesz owczarkiem. Ni to Polak ni to niemiec.
Obrażasz kraj, który tak bardzo kocham. I co z tego, że jest tu korupcja na każdym kroku, że w sejmie jest większa lipa niż była w 2007, co z tego że mamy lipne zarobki i zabójczo wysokie ceny, co z tego, że policjant uważa się za pana nad tobą szczególnie po 22:00, co z tego ? Skoro mamy najpiękniejsze dziewczyny na świecie, najlepsze piwo, najlepszych kibiców i jak mówimy że impreza trwa do późnej nocy to tu nie chodzi o 24:00 a 5 rano.
Więc gościu lepiej zamilcz i jedz sobie do tych Niemiec bawić się w PIMP my farath, ubierać się jak EMO i wzdychać do Bila z Tokio Hotel.
Każdy niemiec to h*j
dorobie skille i będzie mój!;p
JechaczNakonny
04-12-2008, 23:18
Co złego jest w non-pvp ; )??
Niech ktoś mi to ROZBUDUJE.
Użyj 3 argumentów. rozprawke chce XD
Nie sadzilem ze przeczytam jeszcze na tym forum cos madrego. A co do biooolego to wypad z tego kraju i jak dla mnie to mozesz nie wracac.
Rasta-Vandetta
04-12-2008, 23:28
1.Nooby wbijają Ci sie na respa i nie chcą wyjść.
2.Każdy Ci pyskuje i spamuje i nic nikomu nie możesz zrobić.
3.Są kolejki po 400 typa +
4.Nooby często blokują respa
5.Nie możesz zorać kolesia jak np. wyciula Cie na pacc,questa
Biooolyy
04-12-2008, 23:48
Jak ja uwielbiam , z was , tępych polaczków o żadnym poszanowaniu innego myślenia beke robić; *
Servery Non-pvp.
Jest to dość specyficzny rodzaj serverów, gdyż mają wyłączoną możliwość atakowania innych graczy.
Ten typ serverów jest odpowiedni dla graczy zaczynających grę, aby odrazu się nie zniechęcali po przygodzie z tzw. PK
Jadnak na dłuższą metę gra na takim serverze staje się dość nudna, a niekiedy i uciążliwa.
Spójżmy na naszą jakże uwielbianą Furorę. Rozruchy ostatnich kilku dni pobudziły jakoby server do życia.
Pobudzenie na forum, tak jak na tibia.com jak i na tibia.pl jest dość duże, a napewno większe niż przed ''rozłamem''.
Co do plusów takich serverów to jest ich kilka:
*spokojna gra (w pewnym sęsie)
Ale jest gama minusów:
*niemożność prowadzenia jakże ekscytujących wojen
*brak możliwości ukarania złodzieji, blokerów respa
*brak możliwości skillowania na summonie
Z kąd niechęć graczy z PVP do graczy z non-pvp?
Nie mam pojęcia. Aczkolwiek może być to uzasadnione typ, że jak by nie patrzeć na non-pvp łatwiej jest osiągnąć wyższy level i łatwiej jest ''czyścić questy''.
Uważam, że przedstawione argumenty przekonają was, że servery non-pvp może i nie są gorsze od pvp, ale są jak by dla dzieci i emerytów.
#edit
Jak ja uwielbiam , z was , tępych polaczków o żadnym poszanowaniu innego myślenia beke robić; *
No cuż fajnie, ale dla nas na zawsze zostaniesz owczarkiem z non-pvp. Nawet na selenie nie dawałeś rady :P
Diablord
05-12-2008, 00:01
Krótka piłka:
"Nie podoba się?! To wypi*rdalaj!!!"
Mądrze prawisz, ale jednak używaj słownika, jak piszesz posty.
Still Knight
05-12-2008, 00:39
Servery Non-pvp.
Jest to dość specyficzny rodzaj serverów, gdyż mają wyłączoną możliwość atakowania innych graczy.
Ten typ serverów jest odpowiedni dla graczy zaczynających grę, aby odrazu się nie zniechęcali po przygodzie z tzw. PK
Jadnak na dłuższą metę gra na takim serverze staje się dość nudna, a niekiedy i uciążliwa.
Spójżmy na naszą jakże uwielbianą Furorę. Rozruchy ostatnich kilku dni pobudziły jakoby server do życia.
Pobudzenie na forum, tak jak na tibia.com jak i na tibia.pl jest dość duże, a napewno większe niż przed ''rozłamem''.
Ale jest gama minusów:
Nie mam pojęcia. Aczkolwiek może być to uzasadnione typ, że jak by nie patrzeć na non-pvp łatwiej jest osiągnąć wyższy level i łatwiej jest ''czyścić questy''.
Uważam, że przedstawione argumenty przekonają was, że servery non-pvp może i nie są gorsze od pvp, ale są jak by dla dzieci i emerytów.
#edit
No cuż fajnie, ale dla nas na zawsze zostaniesz owczarkiem z non-pvp. Nawet na selenie nie dawałeś rady :P
Wnioski dość trafne.
Ortografia mierna :P
@bioooly
gościu proszę cię... przestań pisać rzeczy jak "Polska to ścierwo". Masz chłopczyku może z 15 lat, a próbujesz być mądrzejszy od wszystkich innych, którzy na tym forum, więcej lub mniej, się udzielają :|
Co do rodziny w Niemczech. Jak myślisz dlaczego oni tam sobie wyjechali, a ciebie zostawili w tym "ścierwie"? To by w sumie wyjaśniało twoje zachowanie i wypowiedzi na tym forum. Przypuszczam, że brak akceptacji ze strony rodziców jest przyczyną twojej agresji i braku stabilności twojej psychiki :<
Z wyrazami smutku i współczucia, Still _/
Ziomek nikt cie nie lubi jestes zerem wiec o co ci chodzi szkoda mi yara jezeli to twoj rl naprawde;/
Thuygioshok
05-12-2008, 08:07
Servery Non-pvp.
Ale jest gama minusów:
#edit
nienawiść jest przez inteligencję ludzi z Noobpvp, którzy wyzyszaja sie bo maja duży lvl. po tym gracz z pvp uświadamia gracza z Noobpvp jak wielkim w rzeczywistości gownem jest :)
@Yakky
myśle, że takich ludzi nie lubi się dlatego, że również luruja potwory na gracza wiadomo w jakim celu i mówią, iż są fajni najlepsi itd. a na tsie nie wiedzą co sie dzieje ( jest pare przykładów )
oILEsieNIEmyle
05-12-2008, 09:46
Krótka piłka:
"Nie podoba się?! To wypi*rdalaj!!!"
yyyy z jakiej to telewizji ja to znam yyy
a juz wiem Vision Television
W Niemczech już napewno na ciebie czekają8o8o Ale jak patola w domu to wyp*****ajB)
Jucha Furora
05-12-2008, 12:55
"Z Was.." troche za ogólnie powiedziane i nie pozwalam sobie ,żebyś obrażal wszystkich Polaków,patriotko.Nie czekaj do 18 jedź już,przecież nikt Ciebie tu nie trzyma szczególnie z Twoim nastawieniem do Polski.Idz na tibia.de wkońcu to niemieckie forum zapewne będzie Ci lepiej momntalnie.
Uwierz,że Polska staje się co raz lepszym krajem,może tego wszyscy nie dostrzegamy,ale uwierzcie,że tak jest a ,że Polsko to zuo zuo i jeszcze raz zuo to też po częsci stereotyp.A teraz dzięki i wyp.erdalaj
Ale wy pierdolicie glupoty, omg :|
bialy jedz, stan sie kolejnym "volksdojczem" i nie obrazaj Polski i Polakow.
Tolerancja jest dla ludzi bez zasad.
@ Biooolyy
"start na opuszczenie ścierwa jakim jest Polska"
Nazywasz tak miejsce w którym się wychowałeś na dodatek pewnie w tym miejscu wykształtowała się twoja osobowość. Jak widać zero poczucia jakiejkolwiek wdzięczności wobec narodu. Ehh matura międzynarodowa ;] w carlin ją zdawałeś?
:O
dopiero zauwazylem ze z no pvp.
Nie dosc ze na Polske wrzucasz to jeszcze z no pvp jestes? Zamilcz.
gra na no pvp nie uczy kultury.
@up
Tibia nie jest od uczenie kultury więc mówienie typu "jesteś z non pvp to milcz" jest aczkolwiek głupie.
Czytając te forum wynika z tego ze, ludzie z No-pvp sa o niebo mądrzejsi od tych Pro Pvp
Czytając te forum wynika z tego ze, ludzie z No-pvp sa o niebo mądrzejsi od tych Pro Pvp
Nie mierz każdego tą samą miarą
Rasta-Vandetta
05-12-2008, 17:52
Maciek z klanu też podobno grał na Candi :<
Maciek z klanu też podobno grał na Candi :<
Maciek gral na Refugii -.-
Tomkooo, tak to ja we własnej osobie ;]
pvp non-pvp, co kto lubi o gustach sie nie dyskutuje ... :S
Bartonisko
05-12-2008, 18:42
bijcie sie geje i łobuzy na tej furorze bo nuda jak 150 !!!!!
ARMAGEDON !!!!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul:
bijcie sie geje i łobuzy na tej furorze bo nuda jak 150 !!!!!
ARMAGEDON !!!!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul:
Zeby sie bic, to trzeba miec z kim :P, no niestety komandos Fischkela z pz nie wychodzi wiec trudno zeby cos sie dzialo, ale widzicie sa kozaki i kozaki tylko w gebie.. Nawet draco z wami nie chce byc ahahahaha GL mozecie isc z Inshon na jakis inny server, GL !
JechaczNakonny
05-12-2008, 20:22
Jak wam się podoba solufka peji ?
Ktoś chce link do rapida to pw to zarzuce;p
Gniewomir
05-12-2008, 20:25
Specjalnie się zarejestrowałem na forum, aby tobie odpisać, więc doceń to... :D
Nikogo nie obchodzi, że masz rodzinę w Niemczech, ja też mam rodzinę za granicą. To, że zdajesz za kilka lat maturę miedzynarodową nie daję Ci żadnego prawa by wywyższać się nad kimkolwiek. Z polską maturą zdaną z dobrym wynikiem bez problemu można się dostać na wszelkie europejskie uniwersytety, problemem jest tylko i wyłącznie hajs, bo nie każdego z nas stać by je opłacać. Nie wynika to z tego, że Polacy są głupi, bo porównując edukację i inteligencję stoimy o stopień wyżej od wieeelu innych narodów w Europie. W Polsce jednak, przed jak i po 1989 rządziła i nadal rządzi banda macherów, złodzieji i wszelkiej innej maści oszustów. Dlatego też trudno jest się wybić, a mimo, że zdobyło się niezłe wykształcenie, trudno zdobyć kasę.
Wiem, że wszelkie polityczne rządy jedyne co dotąd zrobiły to tylko pomogły ten kraj rozkradać. Wiem, że policjant może mnie wziąć na komendę, za to, że siedze sobie w nocy w parku. Wiem, że toalety publiczne śmierdzą moczem.
Ale to wszystko nie jest ważne...
Polska to państwo i ludzie, przepiękne krajobrazy i ponad tysiącletnia historia, kultura z której możemy być dumni, swojski klimat i drużyna piłkarska, której będziemy kibicować mimo tylu porażek. Polska to nadzwyczajna uroda kobiet, to zapach w lesie i w górach, język i kuchnia, rodzina i ludzie harujący w hipermarketach w pracy za marne grosze, literatura (polecam czytać książki, po pewnym czasie robi się mniej błędów ortograficznych:D) i miliony innych spraw, które można kochać i nienawidzieć... Ale jeśli w naszej historii niezliczona ilość osób oddała swe życie i krew, tylko po to żeby Polska była na mapie i żeby ich dzieciom (czyli nam) żyło się lepiej, będziesz Bioooly w stanie im powiedzieć, że ciebie to i tak pier... i ty stąd wyp...?
Ja i tak wolę polskie gówno w polu, niż fiołki w Neapolu i nic tego nie zmieni. - wiesz w ogóle kto to powiedział?
Pozdrawiam,
G.
Biooolyy
05-12-2008, 20:29
Wnioski dość trafne.
Ortografia mierna :P
@bioooly
gościu proszę cię... przestań pisać rzeczy jak "Polska to ścierwo". Masz chłopczyku może z 15 lat, a próbujesz być mądrzejszy od wszystkich innych, którzy na tym forum, więcej lub mniej, się udzielają :|
Co do rodziny w Niemczech. Jak myślisz dlaczego oni tam sobie wyjechali, a ciebie zostawili w tym "ścierwie"? To by w sumie wyjaśniało twoje zachowanie i wypowiedzi na tym forum. Przypuszczam, że brak akceptacji ze strony rodziców jest przyczyną twojej agresji i braku stabilności twojej psychiki :<
Z wyrazami smutku i współczucia, Still _/
Rozumienie, =(
Czy ja napisałem że wyjechali tam z Polski?+)
@up
Dębiec?;o
@Co do ludzi pokroju Poula
Nie sądziłem że nawet wy, jesteście tak prostymi ludźmi, 'BIERZMY BEJSBOLA I GO ZAJEB*Y - To my polacy, czyż nie?
SLU mi się bardziej podobało.
Płytka mnie nie powaliła. Kilka ciekawych numerów, ale coś mi tam brakuje.
Powiedzmy, że za długo się czekało na końcowy efekt, który nie powala na kolana.
Jak dla mnie najlepsze płyty [PL rap] tego roku to:
*OSTR - ''Ja tu tylko sprzątam''
*Molesta/Ewenement - ''Molesta i Kumple''
*Zeus - ''Co nie ma sobie równych''
#edit
To my polacy, czyż nie?
My nie ty
JechaczNakonny
05-12-2008, 20:53
zaczekaj na pdg... _/
zaczekaj na pdg... _/
Obyś miał racje.
Bo już mnie rozczarował Tede i Fokus. Dge jeszcze w sumie fajną płytke wydał.
Ale teraz to czekam na Eldo. 12.12.08 :p
Hytry1988
05-12-2008, 22:08
Zeby sie bic, to trzeba miec z kim :P, no niestety komandos Fischkela z pz nie wychodzi wiec trudno zeby cos sie dzialo, ale widzicie sa kozaki i kozaki tylko w gebie.. Nawet draco z wami nie chce byc ahahahaha GL mozecie isc z Inshon na jakis inny server, GL !
Jak nie wychodzi? a już 3 osoby padły;> :baby:
Fernandos
05-12-2008, 22:24
@up
Kto padl Sheff czy jakos tak Fanquin czy jakos tak i ?:D
Obyś miał racje.
Bo już mnie rozczarował Tede i Fokus. Dge jeszcze w sumie fajną płytke wydał.
Ale teraz to czekam na Eldo. 12.12.08 :p
Co do gurala to mam mieszane doczucia jakos wydaje mi sie ze poprzednia plyta byla lepsza
ps. 12.12 odbedzie sie koncert Gurala w Opolu w klubie cina jezeli ktos jest z opola lub z okolic to zapraszam chetnie poznam ludzi z forum :D
KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA
Rasta-Vandetta
05-12-2008, 22:49
Azared'Blade own3d ;/
http://www.***********.com/946978285.html
Biooolyy
05-12-2008, 22:49
@2up
polaczek? polak
@Bioooly
S*******aj do tych swoich niemiec , sznyclu jebany o/
Biooolyy
05-12-2008, 23:02
pl?..........
Fernandos
05-12-2008, 23:03
Ten co dobil azareda Fast'Grands czy jakos tak to nie jest czyims charem z wra?
Azared'Blade own3d ;/
Dec 05 2008, 22:25:05 CET Killed at Level 143 by Karah Jaka
and by Fast'Grands
Fast'Grands <- to nie jest przypadkiem Haasky ? Jak nie to widocznie mi się coś musiało pomylić.
@Suczy
Mix Tape był nawet lepszy, ale już wole DGE niż PTP, czy Firme (bez urazy dla nikogo)
@Tomkooo
?! o.O
Fernandos
05-12-2008, 23:04
Dec 05 2008, 22:25:05 CET Killed at Level 143 by Karah Jaka
and by Fast'Grands
Fast'Grands <- to nie jest przypadkiem Haasky ? Jak nie to widocznie mi się coś musiało pomylić.
@Suczy
Mix Tape był nawet lepszy, ale już wole DGE niż PTP, czy Firme (bez urazy dla nikogo)
@Tomkooo
?! o.O
Tez mi tak sie zdaje
To dobrze wam sie zdaje : d
23:29 Lord Aragorny [8]: war in bank thais
Czyżby znowu noob charami ?:D
@EDIT:
23:33 Side Fous [14]: war thais
płyta zajebista, jak narazie najlepsza w tym roku jaka wyszła, ale w końcu jak rychu coś zrobi to robi to starannie ( nad płytą pracował 2 lata )
@edit
a co do tego kurwa łait pis of cloth to ignorować go to mu sie znudzi proste ;]
Bartezik18
06-12-2008, 09:46
Jak nie wychodzi? a już 3 osoby padły;> :baby:
kazdy plebs spod carlin dp potrafi zebrac grupe mu podobnych i ubic kogos, wyskoczycie na opena to zobaczymy na co was stac, poki co zabijecie 1 osobe a 15 wbije lvl
Hm, co do nowej płytki Ryśka, heh. Dla mnie miazdza na konkrecie dwie nuty.. "Na dnie" i "Szkoła życia feat Kaczor". Wogóle dla mnie Kaczor drugi najlepszy zawodnik zaraz za Peją.. Gural dobrze śpiewa, ale moim zdaniem nie ma zasad.. Posłuchajcie co Kaczor mówi w wywiadzie o Guralu.
@Bioooly
S*******aj do tych swoich niemiec , sznyclu jebany o/
Kultury buraku
oILEsieNIEmyle
06-12-2008, 11:46
Hm, co do nowej płytki Ryśka, heh. Dla mnie miazdza na konkrecie dwie nuty.. "Na dnie" i "Szkoła życia feat Kaczor". Wogóle dla mnie Kaczor drugi najlepszy zawodnik zaraz za Peją.. Gural dobrze śpiewa, ale moim zdaniem nie ma zasad.. Posłuchajcie co Kaczor mówi w wywiadzie o Guralu.
pimpus jak utuby czesze
@ Glaca
Gural nawija jakby wszystkie książki przeczytał :P Ma nie przeciętne flow, Kaczor ma bardzo agresywny styl. Według mnie zapomniałeś o Wallym, jak dla mnie ma najbardziej przemyślane teksty i nie poszedł tak w bauns i lans jak Gural. Ale co tam każdy ma swój gust :)
Elisabett
06-12-2008, 12:32
Sprawdzcie nowe Aggro Ansage :D
A co sądzicie o WSRH - Shellera i Słonia ? Już troche ma ten krążek, ale ciekawy.
Popieram Glacę. Szkoła życia z Kaczorem kozacki numer.
Ale, żeby Kaczy odrazu najlepszy raper po Peji, tu bym się kłucił, ale o gustach się nie dyskutuje.
@Swiety
No 2 lata płytę robił, tylko minus taki, że aż 11 producentów się za nią brało ;/
btw.
Jak tam Mikołaj? Mój jeszcze stoi ale do wieczora na 100% straci głowę :D
Mamusie zobaczyly co ich dzieci wypisuja na forum i mikolaja nie bedzie w tym roku :D:D
Rehostnij ktos jak moze filmik z akcja na Azared'Blade bo "szpdiszar" nie dziala ;<
Bardzo mnie zaskoczył Słoń, kozackie wersy ma, Shellerini zresztą też.. Co do Kaczora to podoba mi sie jego podejście do życia i wogóle nie robi z siebie jakiegoś nie wiadomo kogo.. "Ty powiesz Kaczor to mistrz, ja powiem to zwykły chłopak"
JechaczNakonny
06-12-2008, 13:17
Nie wiem o co kaman z tym guralem i kaczorem wiem że nic dobrego z tego nie wyniknie bo obaj na bicie potrafili zrobiĆ dużo. Tez widzialem wywiad.
WSRH super, chociaż CMWŻ (czerwonacka masakra wódką żołądkową) mi się też bardzo podobała.
Aifamy też dobrą robote odwalili.
Cromm Crauc Xd też super ich płytka (łapu capu po pijaku) miała 20+ kawałków i wszystkie mi się spodobały
look to: http://www.youtube.com/watch?v=zJIc61cjbAc
ogólnie poznań ma najlepsze podziemie. 0/
teraz czekaĆ na kowala i chemical studio jakos tak :>
http://www.youtube.com/watch?v=vg6WO06Zr08 < promo ich
a tutaj diss jakiś od nich też dobre flow. i teksty.
http://www.youtube.com/watch?v=0XYw7zujUcU&feature=related
ogólnie moge dużo pisaĆ o poznańskim podziemiu bo mam CHYBA wszystkie płyty?:D XD
Mikołaj...
http://img220.imageshack.us/img220/4265/61506825go8.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=61506825go8.jpg)
...stracił głowę.
http://img386.imageshack.us/img386/7282/bezpm2.jpg (http://img386.imageshack.us/my.php?image=bezpm2.jpg)
:D
A ja polecam posluchac kawalkow ekipy Lewa3wa tylko szkoda ze juz nie nagrywaja :(
@up ha! jaki szpan! niby mikolaj a tu specjalnie monitorem LG chcial przykozaczyc!
Rasta-Vandetta
06-12-2008, 15:19
I tak 3wymiar RLZ :)
@up ha! jaki szpan! niby mikolaj a tu specjalnie monitorem LG chcial przykozaczyc!
haha ;(:D:D:D
Jak to jest 17'' LG, więc taki szpan jak 10 letnia BMW 318i :D
Ale szpan jest i tak XD
New war on furora
Duskiness academy vs Inshon academy
[06.12.08]
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2405493
!
Mikołaj...
...stracił głowę.
:D
Hm, czy mi sie wydaje czy ta tytka w lewym dolnym rogu to zielone? :)
@up. gz
a ja dzisiaj egzamin na prawo jazdy zdałem 8o
WY ĆPUNY!!! ...
Yakky wam tu mikolaja chcial pokazac a wy szukacie chujwie czego na tych fotkach
Biooolyy
06-12-2008, 20:15
Spice Gold
o jezuuuuuuuuuuuuuuuu od 10 godzin trzyma xd
Dzisiaj wybrałem się na miasto z ziomkiem i odwiedziliśmy znany w Chełmie salon tatuażu więc na mikołajki zrobiliśmy sobie kilka dziar:
http://img56.imageshack.us/img56/6750/zdjcie012hz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img56.imageshack.us/img56/zdjcie012hz9.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img56/zdjcie012hz9.jpg/1/)
http://img75.imageshack.us/img75/3469/zdjcie009uy3.jpg (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/zdjcie009uy3.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img75/zdjcie009uy3.jpg/1/)
http://img505.imageshack.us/img505/8817/zdjcie013oy9.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/zdjcie013oy9.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img505/zdjcie013oy9.jpg/1/)
Biooolyy
06-12-2008, 21:21
Zeby wydac kase na drogi tatuaz henną robiony na takie gowno to trzeba miec nierowno >,>
spiecowo goldowo
Still Knight
06-12-2008, 21:48
Zeby wydac kase na drogi tatuaz henną robiony na takie gowno to trzeba miec nierowno >,>
spiecowo goldowo
to jest napisane markerem kretynie...
Gniewomir
06-12-2008, 21:50
spiecowo goldowo
Tyś jest henna :-)
@Up
Fail , ludzie nieźle mają zjebaną psychikę ;o
Dzisiaj wybrałem się na miasto z ziomkiem i odwiedziliśmy znany w Chełmie salon tatuażu więc na mikołajki zrobiliśmy sobie kilka dziar:
W sumie to mam pytanie:
-Ktos cie bije w domu ze masz takie kolka czerwone na plecach?
W sumie to mam pytanie:
-Ktos cie bije w domu ze masz takie kolka czerwone na plecach?
Bańki miałem stawiane no ale jeśli ktoś nie wie co to jest to potem ma różne domysły z całym szacunkiem
JechaczNakonny
06-12-2008, 23:16
Bańki ? ja myślałem że pato w domu.
ZapodajMuze
06-12-2008, 23:18
http://img71.imageshack.us/img71/8550/beztytuuds9.png (http://imageshack.us)
http://img71.imageshack.us/img71/beztytuuds9.png/1/w320.png (http://g.imageshack.us/img71/beztytuuds9.png/1/)
co po niektórzy powinni z was wietrzyć się co jakiś czas na polu bo takie siedzenia cały dzień przed kompem widać nie służy niektórym ..
:p
@up. gz
a ja dzisiaj egzamin na prawo jazdy zdałem 8o
Gratulacje :cup:. Ja dzisiaj miałem 3cią godzinę jazdy. Z zaciągnietego ręcznego się uczyłem ruszać.
A wiecie skurwysyny że dziś kończę 17 lat?
Jak to mówi mój nauczyciel od histy. Do 18 roku jesteście jeszcze młodzi, a potem to już stare dupy. Więc ciesz się młodością. Ja dobrze wspominam czas od 17 do 18 ;)
Yakky wam tu mikolaja chcial pokazac a wy szukacie chujwie czego na tych fotkach
No właśnie. Ja chciałem przylansować mikołajem...
...którego już i tak pochłonołem :D
@Gensty
lol 8o
Dostrzegam aluzje do Khazul'a
A jak by nie patrzeć ta dziara ''Vision'' (pol.Wizja) jest ładnie i starannie wykonana. A po drugie z godzine temu oglądałem Discovery Travel i był program o tatuażach.
Koleś sobie zrobił na ręce dziare włuczęgi z parasolem, bo był przez 4 lata bezdomnym włuczęgą.
Więc takie dziary które mają jakieś znaczenie są fajne.
Pozatym lepiej wydziarać sobie nazwę guildi niż np. MPA :confused:
Pozatym lepiej wydziarać sobie nazwę guildi niż np. MPA :confused:
A nie lepiej goła psitke na plecach? Lub pentagramik na ramieniu? xD
Nom Oglądałem Ten Program wiele razy tam to w większości ludzie robią tatuaże z sensem
Pozdro dla Ciebie :)
Gniewomir
07-12-2008, 03:14
Już zejdźcie z tego jego tatuażu bo to nudne, każdy sobie dziara to co chce, to co dla niego w życiu jest ważne, lub ma/miało/będzie mieć jakieś tam znaczenie, a niektórzy robią sobie tattoo bo mają chwilową podjarkę czymś/kimś, jeśli mu się podoba Vision na ramieniu to niech sobie nosi, ja znam typa, który ma Czesia z Włatcy Móch na goleniu i... :-) I? Jak chce to niech się cieszy, skoro myśli, że się mu nie znudzi to niech tak sobie myśli... :-) Ja np. będę wiedzieć jak swoje dziary będę w przyszłości tłumaczyć żonie i dzieciakom, no ale są gusta i guściki, o tym się nie dyskutuje, koniec tematu...
Już zejdźcie z tego jego tatuażu bo to nudne, każdy sobie dziara to co chce, to co dla niego w życiu jest ważne, lub ma/miało/będzie mieć jakieś tam znaczenie, a niektórzy robią sobie tattoo bo mają chwilową podjarkę czymś/kimś, jeśli mu się podoba Vision na ramieniu to niech sobie nosi, ja znam typa, który ma Czesia z Włatcy Móch na goleniu i... :-) I? Jak chce to niech się cieszy, skoro myśli, że się mu nie znudzi to niech tak sobie myśli... :-) Ja np. będę wiedzieć jak swoje dziary będę w przyszłości tłumaczyć żonie i dzieciakom, no ale są gusta i guściki, o tym się nie dyskutuje, koniec tematu...
A jeśli wolno spytać jakie posiadasz tatuaże? I jaka jest z nimi związana historia? Jak to co intymnego to nie musisz odpowiadać.
Mi osobiście podobają się tatuaże (chińskie/japońskie-napisy) na przed ramieniu.
Luis Drax
07-12-2008, 11:14
mam w kurwe amunicji !
to ja stary karabin !
braaaa
mam w kurwe amunicji !
to ja stary karabin !
braaaa
REGULAMIN ZABIJANIA ! MOZE WRESZCIE TO POJMIESZ, ZE JESTESMY NA WOJNIE ! ZE SOBA MAM ARSENAŁ DZIS JUZ NIE BEDZIE SPOKOJNIE! BO MY NIE JESTESMY Z TYCH CO SPRZEDAJA TANIO SKÓRE ! BO MY JESTESMY TACY STANIEMY ZA SOBA MUREM !
I KTO JEST TU? TĘ ODPOWIEDZ ZNASZ OD DAWNA ! W CHUJ RAP PETARDA Z SLU GANGU WARIAT ! RAP MOJĄ RELIGIĄ NA JEJ TLE WOJNY NIE BĘDZIE TO JEDNAK UPRZEDZAM PRZYPIERDOLE SWOJĄ KWESTIE ! RAPEM WYROSŁEM LECZ Z RAPU NIE WYROSNE ! RAP NARKOTYKIEM JA OD TEGO NIE ODWYKŁEM ! MIASTO HUCZY OD PLOTEK A JA NIE DEMENTUJE BO ZYCIA NIE ZALUJE NA DRZEWO SPADAC SZUJE !
Luis Drax
07-12-2008, 11:36
REGULAMIN ZABIJANIA ! MOZE WRESZCIE TO POJMIESZ, ZE JESTESMY NA WOJNIE ! ZE SOBA MAM ARSENAŁ DZIS JUZ NIE BEDZIE SPOKOJNIE! BO MY NIE JESTESMY Z TYCH CO SPRZEDAJA TANIO SKÓRE ! BO MY JESTESMY TACY STANIEMY ZA SOBA MUREM !
na te wojne jest ochota !
wez sie nie w*******aj jesli to nie twoja brocha !
Veltaxio
07-12-2008, 11:37
same ryski tu -.-
oILEsieNIEmyle
07-12-2008, 11:41
a moze Charlusie
Tu Wystarczy Jedna Chwila By Zwyciezca ByŁ Przegranym! Swych Tajemnic Nie Powierzy Tobie Nawet MaŁy Dzieciak Pokaz Mu Alternatywy Zeby Wyszedl Na Czlowieka !na Kazdym Winklu Szczeka Czeka By Cie Capnac Pies !podejrzany Tutaj KaŻdy, Co Bez Hairow Nosi Dres ! Przejmuje Stery Jak Napizgany Steryd ! SkopaĆ Dupy Tym Lamusom Co PodajĄ Wszystkim Łapy Bo Nie LiczĄ Sie Z Obciachem Bo MajĄ Z Tego SaŁate ! Jednoosobowy SkŁad Najsilniejszej Polskiej Grupy !
Vlaaaadek
07-12-2008, 11:46
O kurwa dawno mnie tu nie bylo a wiecej plebow niz bylo:D
Luis Drax
07-12-2008, 11:50
ze s*****elami dialog, mozesz na mnie mowic baron !
http://www.***********.com/401455763.html
Dec 07 2008, 00:03:05 CET Killed at Level 191 by Talakim
and by Helethus
Tu Wystarczy Jedna Chwila By Zwyciezca ByŁ Przegranym! Swych Tajemnic Nie Powierzy Tobie Nawet MaŁy Dzieciak Pokaz Mu Alternatywy Zeby Wyszedl Na Czlowieka !na Kazdym Winklu Szczeka Czeka By Cie Capnac Pies !podejrzany Tutaj KaŻdy, Co Bez Hairow Nosi Dres ! Przejmuje Stery Jak Napizgany Steryd ! SkopaĆ Dupy Tym Lamusom Co PodajĄ Wszystkim Łapy Bo Nie LiczĄ Sie Z Obciachem Bo MajĄ Z Tego SaŁate ! Jednoosobowy SkŁad Najsilniejszej Polskiej Grupy !
Czego piszesz kazdy wyraz z duzej litery?:p
oILEsieNIEmyle
07-12-2008, 12:32
ten typ tak ma
newsobol
07-12-2008, 13:06
dziwi mnie tylko jedno ze co poniektore osoby sa jeszcze w vision i duskines chca sie jeszcze wyexpic ?
Luis Drax
07-12-2008, 13:33
BO:
tibia to ich zycie ?
pl?
róbcie opene bo tak sracie a narazie nic ciekawego się nie stało
JechaczNakonny
07-12-2008, 15:13
Wiesz jakby wyglądała openka ?...
ZMIAŻDŻYLI by ich.. bez sensu się wychylylylylylyli xD
Rychu Peja SoLUfka - Muza trzyma mnie przy życiu < ta muza jest wyj****ta bit, tekst ogółem najbardziej mi sie chyba podoba... :D
alahakbar
07-12-2008, 15:46
Ja pragne przypomniec ze inshon gdy bylo w opozycji robilo dziennie okolo 10 fragow co i tak nie powstrzymawalo rzadzacych od expienia, pozniej gdy do opozycjki dolaczylo rowniez wra dochodzilo do openow ktore tez nic nie zmienily, wiec panowie jezeli chcecie cos znaczyc lub chociaz zapisac sie w historii serwera musicie sie duuuuzo bardziej postarac.
Pozdro
Bańki miałem stawiane no ale jeśli ktoś nie wie co to jest to potem ma różne domysły z całym szacunkiem
Tak myslalem xd tez mialem banki na plecach ale to bylo z 15lat temu :p
Niesadzilem ze owa satanistyczna praktyka wyslawiana lucyfera jeszcze istnieje.
Ps. Jak zmazales sobie 'tatuaz' na plecach? ^^"
wrogonastawiony
07-12-2008, 16:29
dziwi mnie tylko jedno ze co poniektore osoby sa jeszcze w vision i duskines chca sie jeszcze wyexpic ?
Bo 80% membersow tych gildii woli sobie siedziec cichutko i godzic sie na wszystko zeby tylko móc expic :S Jesteś pionkiem, tu liźniesz, tam liźniesz, nic nie mozesz ale za to mozesz sobie wbijac leFFFel ;D
Aaa i nie robcie typow z Death Rose jakichs bohaterow... To nie oni sie postawili, raczej ich postawiono... Bo gdyby nie ta akcja z Jamesem to pewnie nadal by sobie slodziutko expili ; D
JechaczNakonny
07-12-2008, 16:37
Ps. Jak zmazales sobie 'tatuaz' na plecach? ^^"
Runą zwaną mydło albo potionem mydłem w płynie
Rasta-Vandetta
07-12-2008, 17:35
Bo 80% membersow tych gildii woli sobie siedziec cichutko i godzic sie na wszystko zeby tylko móc expic :S Jesteś pionkiem, tu liźniesz, tam liźniesz, nic nie mozesz ale za to mozesz sobie wbijac leFFFel ;D
Aaa i nie robcie typow z Death Rose jakichs bohaterow... To nie oni sie postawili, raczej ich postawiono... Bo gdyby nie ta akcja z Jamesem to pewnie nadal by sobie slodziutko expili ; D
Krótko i konkretnie.
Fatalnym błędem było żucać się do Jamesa :)
Runą zwaną mydło albo potionem mydłem w płynie
lol! AJAJAJ
Hytry1988
07-12-2008, 18:55
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;):baby:
Dokładnie tak jak powiedział JechaczNakonny Runa zwana mydłem i axem zwanym szczotka ^^
Wymień po nickach te 80% osób, ewentualnie możesz wymienić te 20% które może wszystko. Prosiłbym też o podanie źródła z którego korzystałeś.
Btw. "postawiono" tylko jedną osobę.
Volcanek
07-12-2008, 23:13
zwidek, azor i Betti deed
Veltaxio
07-12-2008, 23:23
elo elo 520, sporo drewna idzie do pieca widze!
Rysiek_Back
07-12-2008, 23:31
ajajajjajajaa dawno tu na forum nie byłem
http://img385.imageshack.us/img385/4150/beztytuubi0.jpg
O Petra chodzi?
Tu macie ten artykół:
http://forum.hunted.pl/showthread.php?p=46443#post46443
#edit
zwidek, azor i Betti deed
CAM please :p
JechaczNakonny
07-12-2008, 23:46
Uwierz że nie był.. to dziecko głupie jest.. :|
http://allegro.pl/item497089701_tibia_furora_170_rp.html
ciekawe kto TO jest.. :D
http://images40.fotosik.pl/38/97e70ded20fcb30e.jpg (www.fotosik.pl)
Ale widac na filmiku jak sie wszyscy na war boty przelogowuja. cioty i tyle.
http://www.***********.com/181314299.html
xespoz
:P
Najciekawszy film: (1:22h) radze zwrócić uwagę na dialogi :o
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=135636
Veltaxio
08-12-2008, 10:55
Widac ze zlodzieje xespoz, betti nie maja juz alternatywy skoro wlaczyli inshon do tego, no nic tera zabawa sie zacznie dopiero 8o!
Bartonisko
08-12-2008, 11:49
Ima Ima jak żyjesz ?? ;)
Zwidoszczan Padł - Glaca r.i.p szkoda szkoda
Czy zna ktos date UPDATE ??
Diablord
08-12-2008, 11:50
Ima Ima jak żyjesz ?? ;)
Zwidoszczan Padł - Glaca r.i.p szkoda szkoda
Czy zna ktos date UPDATE ??
Ta 32.13.2008r.
Veltaxio
08-12-2008, 12:28
http://www.wrzuta.pl/audio/123p7r3xMd/kizo_silver_-_lechia_gdansk
macie tu dobry kawalek ludzie z Gdańska, a nie ciagle rysku rysku :(
http://tomek179.wrzuta.pl/audio/n64g3g7nBy/jagiellonia_-_to_te_miasto_to_ten_klub
nie zebym był jakiś super fan, ale też fajne ;)
Bartezik18
08-12-2008, 12:35
Wymień po nickach te 80% osób, ewentualnie możesz wymienić te 20% które może wszystko. Prosiłbym też o podanie źródła z którego korzystałeś.
Btw. "postawiono" tylko jedną osobę.
Postawil bym na trio z gdanska czyli Andi, Imargam, Zwidek + Smerf, Buki, Kriss, Burn, Spaaw, Sowx, Gremar, ale wszystko to pojecie wzgledne, oni ustalaja zasady ktorych przestrzegaja wszyscy, a ze Chelm i Xespoz nie mogli sobie kozaczyc i robic PA postanowili zrobic wojenke
Bartonisko
08-12-2008, 12:38
Niby jak Imargamki by wygrały to nikt nikogo by nie wywalal albo jakis REAL OF REAL nie na*******ał by neutrali za darmo ??
Jest wielu takich 100 ek co sa REAL of REAL z przystanku i kozaki jak sie patrzy huj wie z jakiej paki.....
;
Prosze o udzielenie mi odpowiedzi na to pytanie....
Veltaxio
08-12-2008, 12:41
Nie zapominajmy o tym ze to ludzie z Chelma sprowadzali na furore swoich reali a ci kolejnych, tak powstalo inshon teraz chelmskie muay tai...
PA i zabijanie bylo jest i bedzie ale niew takich ilosciach ze pan rafal idzie noob charem pod thais depo z red skullem, ktos go bum i ten relog + paymencik :))! Masz dowody pa? Pisales do Andrzeja i on to zalatwial, nie wiem czy pod wodza mari frizer bedziecie mieli lepiej, napewno bedziecie czesciej bohy kupowac.
Bartonisko
08-12-2008, 13:03
Możliwe że masz racje po twoich wypowiedziach widze ze niby chcieliście dobrze a to Xespoz i jego ekipa sa źli i to im sie nudzilo i chcieli rozdawac PAYe.
Przekonałeś mnie dosyć :P
Veltaxio
08-12-2008, 13:12
Tu nawet nie chodzi zeby kogos przekonac bo ludzie z venta tez maja czasem takie banie ze ida i power abusuja jednak jest ekipa przewodnikow ktora temperuje takie zachowania, nie moze byc tak ze fishkela/ talakim-damian zrobil zle, andrzej go o*******a za co ten zrobil a ten zaczyna sie stawiac i teksty w stylu a jak nie to co ?
Vision i Duskiness swietnie sie dogaduja ale jak widac niektorzy maja manie wielkosci, zreszta fishkela swietnie sie dogaduje juz z draciem i xespozem, jak to mowia swoj swego pozna ^^!
Ktos pamieta slynna afere Thus Gate? I slynny scrin Janusza? Tyle w temacie. 8o
Hytry1988
08-12-2008, 13:24
I jeszcze powiedz ze ty należysz do tej grupy przewodników nie rób się śmieszny a kto mnie ganiał po Queście The Inquisition który zorganizowałem dla ludzi za Free.
2 sprawa a teraz nimby hunta załapałem za to ze niby feyda hackłem dowody jakieś przedstawił czy tylko puste słowa?
3 sprawa kto mnie na*******ał jak zajebałem bossa Necropharusa? oczywiście pan Gremar z panem Spaawem wiec nie opowiadaj już tu bajek jakie to Vision i Duskiness są dobre i robią coś dla ludzi.
Veltaxio
08-12-2008, 13:28
I jeszcze powiedz ze ty należysz do tej grupy przewodników nie rób się śmieszny a kto mnie ganiał po Queście The Inquisition który zorganizowałem dla ludzi za Free.
Piotrek cie ganial, ale w moim odczuciu smiecie takie jak ty powinny byc jechane do konca bo jak sie cos obiecuje to sie to wykonuje a nie od*******a neutral i lize do obu stron. Pamietasz Triondusisa? Jestes gorszy.
2 sprawa a teraz nimby hunta załapałem za to ze niby feyda hackłem dowody jakieś przedstawił czy tylko puste słowa?
Nie znam tej sprawy, pisalem juz ze dla mnie ty 4ever powinienes byc.
3 sprawa kto mnie na*******ał jak zajebałem bossa Necropharusa? oczywiście pan Gremar z panem Spaawem wiec nie opowiadaj już tu bajek jakie to Vision i Duskiness są dobre i robią coś dla ludzi.
NIE MOWIE ZE VISION I DUSK SA DOBRE, SA LEPSZE OD XESPOZA I KORNIKA ale ty pewnie bys wolal ich bo wiesz ze dla Vis i Dusk jestes smieciem.
Pozdrawiam cie hytry.
Omg nie wiem po c**j ta afera. Ima się wszystkich czepia a sam ma nieskalane dłonie. Nie licząc zafarbowanych opuszków palców od czarnej klawiatury. Przyglądam się temu światu już dłuższy czas i widzę jak przyjaciele się okradają. Widać gołym okiem PA, darmowe Hunty, random PK. Nie stoję po żadnej ze stron lecz nikt nie pozostaje bez winy. Chełm tak jak i Vision/Dus nie błyszczą ... A chciałem sprostować że żadne Rl'e Rl'i nie doprowadzili do powstania Ishon z Chełma... -.-
Veltaxio
08-12-2008, 14:15
http://img248.imageshack.us/img248/6768/thusowojnieqp7.jpg
Zwidekspi
08-12-2008, 14:19
http://img132.imageshack.us/img132/131/zwidusiz4.jpg (http://imageshack.us) http://img132.imageshack.us/img132/zwidusiz4.jpg/1/w318.png (http://g.imageshack.us/img132/zwidusiz4.jpg/1/)
Zwidek Aka paczek spi hahaha
Veltaxio
08-12-2008, 14:44
Nastepnym razem nie zabijaj Emanuela pogromcy niedzwiedzi bo bedzie auka...
http://img150.imageshack.us/img150/1924/15181788bl5.jpg
Zwidekspi
08-12-2008, 14:50
jarasz sie tym full setem jak rayl bp cc
tylko nie zapominaj ze thus ma 2 full sety z blokersa;) i nasz kochany betti 5/6kk z andarista;)
Veltaxio
08-12-2008, 14:52
I oto wlasnie mi chodzilo, pokazujcie dalej swoja prawdziwa twarz!
Zwidekspi
08-12-2008, 14:54
imciu zobacz co by sie z wami stalo jak by duski was zostawily jakie to VISION jest chudziutkie bez nas
Veltaxio
08-12-2008, 14:59
A moze tak powiesz kim jestes? Narazie to noname ;(!
Imargam Dyjo te eq odzyska od Miska/Baka jak ich na rl spotka wiec ktos Z Vision je mu odda :) pozdro wlasnie u Dyja siedze i idziemy sie przejsc na dzielnice wielkiego Vision-Chelm
a twoja twarz jest jaka? wszyscy macie ryje warte siebie
Veltaxio
08-12-2008, 15:09
A jak tam na muay tai, lamiesz nogi wzrokiem? Od poczatku wojny jeszcze nikt z resztki wiernych z Chelma nie mial polamanych nog, ba to wasi przechodza na druga strone ulicy 8o!
Jucha Furora
08-12-2008, 15:09
Ima,biorąc pod uwagę ,że Ty masz dobry kontakt ze Zwidkiem mógłbyś zapytac o co mu chodzi:
14:46 Fre'neter [82]: ocb ?
14:47 Zwidek [222]: Za zasmiecanie
14:47 Zwidek [222]: mojego dp
14:47 Zwidek [222]: masz payment
14:47 Zwidek [222]: Kolego
14:47 Zwidek [222]: 100k
14:47 Zwidek [222]: Bawisz sie w puste parcele ?
Hacka nie mialem a tak się dziwnie skladamże w przededniu wlogowałem się i wylogowałem w domku nic nie expiłem.
Wiem,że kase na wojne trzeba miec ale wymyslcie chociaz normalne reasony..
Ima o bohy sie nie martw bo Tyle co sciagnelem z ludzi (100~par) to na troche wojny starczy. To powiedz im niech z domu wyjda te chelmskie vision bo narazie raz dyja spotkali to od tamtej pory po 18 z domu nie wychodza pozdro imciu
Hytry1988
08-12-2008, 15:16
Hmm tylko 100k czyżby zwidek na blessy i aola nie miał? :baby:
Veltaxio
08-12-2008, 15:17
Al Capone ? Macki osmiornicy siegaja do Gdanska...
D***** j***** idz pod gh Zwidek, domek Katrili to zobaczysz czy niema na blessy...
JechaczNakonny
08-12-2008, 15:19
Co wy posrało
http://karma.wrzuta.pl/audio/jPZjg5p2ds/peja_-_lech_poznan
the best :o
http://www.wrzuta.pl/audio/LEfZCJPak0/cracovia_jg
the best :o
---------------------------------------------------------------------------
Co do wojny wypowiem się raz jeszcze.. ILE RAZY BYŁO TAK ŻE NA FURORZE MIELIŚCIE DOJECHAĆ Vision & Dusk~.. będzie totalna porażka coś typu spieprzający draco z openki na ph xd
Myślicie że teraz się wam uda?..
Za dużo ich to raz..
Po drugie wydaję mi się że mają znaczną różnice lvlową..
http://img214.imageshack.us/img214/407/heumzj2.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=heumzj2.jpg)
Jucha Furora
08-12-2008, 15:20
Nie mam pojecia co o tym sadzic nie ,żebym cos do was miał jestme spokojnym graczem nie pcham sie do kazdego nie lize/wyzywam nie robie jakichkolwiek glupich wyskokow i mialem nadzieje ze sobie normalnie bd w dalszym ciagu gral acz chyba sie przeliczylem.
Nie wiem co mam o Was sadzic nie bylo wojny nie bylo pa jak dla mnie bylo ok ale widze ze sie zaczelo.Nic do nikogo nie mam ,dajcie mi normalnie grac ; o
Macie Filmik Jak Mnie zabiliscie na debugu ?;> jak macie to dajcie
Veltaxio
08-12-2008, 15:21
Oj tak, spingowalismy cie odrazu ^^!
@freneter
zara sie dowiem ocb :]!
Sam misiek pisal ze dostal debuga Wiec nie kozakuj imargam :)
Hytry1988
08-12-2008, 15:23
Al Capone ? Macki osmiornicy siegaja do Gdanska...
D***** j***** idz pod gh Zwidek, domek Katrili to zobaczysz czy niema na blessy...
Może wystawy nie chce ruszać sobie?
Bądź szuka sponsora?:baby:
Postawil bym na trio z gdanska czyli Andi, Imargam, Zwidek + Smerf, Buki, Kriss, Burn, Spaaw, Sowx, Gremar, ale wszystko to pojecie wzgledne, oni ustalaja zasady ktorych przestrzegaja wszyscy, a ze Chelm i Xespoz nie mogli sobie kozaczyc i robic PA postanowili zrobic wojenke
Widzisz kolego, mylisz sie. O tym co sie stanie z ludzmi z duskiness decuduje Buki, podobnie o swoje dziadki dba Andrzej. Jednak decyzje ktore beda mialy wplyw na sytuacje serwera i prawa jakie przysluguja czlonkom podejmujemy wspolnie. Za moich czasow duzo bylo sprzeczek o wymienianie sie expowiskami, uzywanie botow, uzywanie mc, jednak co do pk bylismy zgodni-nie zabijalismy bez przyczyny. Oczywiscie zdazaly sie naduzycia;p
Btw. nie uwazam zeby Rafal kozaczyl, zawsze byl wporzadku. A wojna wybuchla przez jedno troche za duze "ego"
Jucha Furora
08-12-2008, 15:26
Oj tak, spingowalismy cie odrazu ^^!
@freneter
zara sie dowiem ocb :]!
I jak?:DUwierz,że nie wysłałem tych parceli,nie bawia mnie puste zabawy i nie mialbym w tym jakiejkolwiek satysfakcji.
grubas__oi
08-12-2008, 15:31
pawel zapytaj tych twoich kolegow czemu nie wychodza na dwor po 18 ? po ostanim spotkaniu ?
i jak tam wrazenia po wczoraj ? grubas sie obsral ? chcial przykozaczyc czy co ? bo nie wiem o co chodzi ?
vision cos puste bez nas ? teraz duskow sie prosicie i pewnie dupe lizecie !
czemu hiper popiol zostawil kolegow i spierdoli na gore stracic pz ?
grubas__oi
08-12-2008, 15:36
Pan GLACA niech sie wypowie bo on ochroniarz i cwiczy na silowi HAHAHA najwiekszy fajter przez kabel.
Ima o bohy sie nie martw bo Tyle co sciagnelem z ludzi (100~par) to na troche wojny starczy. To powiedz im niech z domu wyjda te chelmskie vision bo narazie raz dyja spotkali to od tamtej pory po 18 z domu nie wychodza pozdro imciu
Grałeś śmieciu tylko dzieki Bakowi.. Wiec zamknij ryjek, kozaczq, na meeting to srałeś sie przyjechać taka prawda.. Widzisz mówisz, że Baku i Budyn boja sie wychodzić z domu, a prawda jest taka, ze to oni przejechali pol Polski zeby sie z nami spotkac a nie ty smieciu.. Gdyby nie Baku i Misieq to juz dawno bys gryzl ziemie.. Do Janusza mam szacunek bo nie wchodził w dupe tak jak ty Witkowi ! A te lvle to masz tylko dzieki niemu, normalnie sam bys sie na zadne expowisko nie wbil.. Teraz kozaq to mowisz wszystko jak juz Ciebie na servie nie ma, a tak to bales ryja otworzyc. Tylko kozaczek jestes przez kabelek albo jak jestes w grupie..
TO MY ZIOMKI Z ZASADMI ! A TEN CO NIE ZNAMI NIECH SPIERDA LA ! KU RWO SPRZEDAŁEŚ JESTEŚ PRZEGRANY ! SPOTKASZ NAS BEDZIESZ PRZEKOPANY ! Zrozum te słowa a zrozumiesz dlaczego to wy stoicie w PZ !
pawel zapytaj tych twoich kolegow czemu nie wychodza na dwor po 18 ? po ostanim spotkaniu ?
i jak tam wrazenia po wczoraj ? grubas sie obsral ? chcial przykozaczyc czy co ? bo nie wiem o co chodzi ?
vision cos puste bez nas ? teraz duskow sie prosicie i pewnie dupe lizecie !
czemu hiper popiol zostawil kolegow i spierdoli na gore stracic pz ?
Puste bez was ? Widzisz zawsze w kazdej gildi jest czarna owca w tym wypadku to wy.. Bez was ? O wiele lepiej.. Kozak przez kabel, jakbys mial mi cos do powiedzenia to bys przyjechal na meeting i wtedy bysmy zobaczyli kto jest takim fajterem, wogole puki co jestes tylko anonimowym psem, czekam az powiesz z jakiego smietnika sie wywodzisz
Bo jestes Frajerem bez zasad ? I nie wiesz co to jest ulica ? Widze ze Gruby huligan z Ciebie jest pewnie tam na*******asz wszystkich w szkole i nie dygasz nikogo nie wariacie ?
Bo jestes Frajerem bez zasad ? I nie wiesz co to jest ulica ? Widze ze Gruby huligan z Ciebie jest pewnie tam na*******asz wszystkich w szkole i nie dygasz nikogo nie wariacie ?
Miales okazje zeby sie spotkac, czemu tego nie zrobiles ? Mowiliscie ze nie macie pieniedzy, ja stawiam na to, ze jestescie obsrancami i dziecmi Neo
Veltaxio
08-12-2008, 15:43
@freneter
Zwidek skontaktuje sie z toba w grze, mowil ze troche parceli od ciebie doszlo ale raczej ci wybaczy to :P
Ciekawi mnie kim ty grales na Furorze gensty bo tylko jeden z was byl takim elo elo ktory kozaczyl... byl nim Damian Talakim, reszta z was n******* wykonywala polecenia, tera nagle jak wojna wybuchla to kurwa zlodzieje, wyzwiska. To jest wlasnie prawdziwa twarz, smiecie bez zasad, bez honoru.
I ty suhay nie w**** mnie do jednego wora z nimi bo albo masz dobrego dilera albo o Furorze wiesz tyle co ci koledzy z carlin naopowiadali
Te chary ktore wam wybocil Lukasz, Burn powinniscie zrokowac bo to wstyd aby tak sprzedac ziomkow ktorzy byli dla was fair.
Rafal i kilku innych dolaczyli do mari aka nie umiem sie wyslowic tylko dlatego ze to ich ziomek, ale moim zdaniem to oni powinni olac to i dac retired a nie pomagac temu matolowi, wystarczy ze weszli do piekła za tym osłem.
Jucha Furora
08-12-2008, 15:57
Ok,thx mam nadzieje,ze bdzie ok;]
Fernandos
08-12-2008, 16:05
Wyluzujcie panowie to tylko gra :P
grubas__oi
08-12-2008, 16:06
w gdansku haaa , fajter jestes pewnie nigdy w zyciu sie na ulicy nie biles a robisz z siebie fajtera.
padles jak kiep wczoraj , pozdrow ziomkow
Veltaxio
08-12-2008, 16:09
HAHAHAAHA TERA BETI TAK WYPOMINACIE TAKIE AKCJE A JAK THUS KRADL LOOTY TRITIEMU Z CAMPA TO BYL PLACZ DO ANDRZEJA A TERA TO TAKIE ZIOMKI ?! PEACE AND LOVE?! 8o
alahakbar
08-12-2008, 16:12
w gdansku haaa , fajter jestes pewnie nigdy w zyciu sie na ulicy nie biles a robisz z siebie fajtera.
padles jak kiep wczoraj , pozdrow ziomkow
A Ty sie pewnie na*******asz codziennie a pozniej chwalisz tym na forum tibi? Pokaz twarz lamusie, zobaczymy jaki z Ciebie koks. Mozesz wrzucicfotke, chetnie zobacze jak wyglada prawdzimy street fighter.
Jucha Furora
08-12-2008, 16:12
Juz mam lajt ze Zwidkiem tylko dziwne,bo mowila ze do Imy wysylalem parcele tez nie tylko do niego no,ok dzieki;o
HAHAHAAHA TERA BETI TAK WYPOMINACIE TAKIE AKCJE A JAK THUS KRADL LOOTY TRITIEMU Z CAMPA TO BYL PLACZ DO ANDRZEJA A TERA TO TAKIE ZIOMKI ?! PEACE AND LOVE?! 8o
a ten triti mnie oskarżał o kradnięcie tego lotaX( mówił że tak pokazała mu "TIBIARING" ale wiadomo jakoś trzeba było zarobić...
Rafal (xespoz) raczej byl juz odrazu zrzucony do dr. dziwnie by wygladalo jaby niepomagal bratu ktory juz byl w wojnie :p ja tam do nikogo nie mam urazy oprocz do betti ( nie wiem ktory owner) ktory wyjebal ludzi z vt.
Co do wojny, tak jak ktos juz wspominal xxx stron temu, wg. mnie ciezko bedzie ja wygrac przez DR gdyz pojedynczymi akcjami ciezko cos zdzialac, my ciagle mozemy expic a akcje noobami niezbyt nas wytracaja z tego rytmu, co prawda wojna moze byc dluga bo obydwie strony na to stac, ale coprawda raczej my mamy wiecej sojusznikow na Tibi, sporo serverow ktorym pomagalo pare osob z vt. Co tu duzo mowic, byscie musieli nas poteznie zmiazdzyc zeby cos z tego wyszlo bo narazie lipa :p Sie smiejecie z bota-azora ale on juz odrobil wczorajszy zgon.
To tylko moje osobiste zdanie odnosnie wojny.
Pzdr.
kasztaneczekxD
08-12-2008, 16:24
Ma ktoś moze instalke do najowszego Tibicam Tv, bo oficjalna strona tego zacnego programu nie działa ;(
grubas__oi
08-12-2008, 16:29
azor odrobil juz 4+ gole expa ?
Zwidekspi
08-12-2008, 16:31
Watpie w to ze azor odrobil 5kk w pare h;)
Azor Danor 261 Elite Knight
czyz nie padl na 262?
alahakbar
08-12-2008, 16:35
azor odrobil juz 4+ gole expa ?
Pokaz twarz plebie albo tu nie pisz internetowy napinaczu
alahakbar
08-12-2008, 16:37
double... sry
Pokaz twarz plebie albo tu nie pisz internetowy napinaczu
Zamknij już morde śmieciu i wy*******aj
Zamknij już morde śmieciu i wy*******aj
Ziom ma racje, niech ujawnią się nasi forumowi napinacze.
grubas__oi
08-12-2008, 16:57
elo elo daj paczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ziom ma racje, niech ujawnią się nasi forumowi napinacze.
To jest takie wzajemne maranie się po jajcach, po co komu czyjaś morda...
jak się nie ma nic do powiedzenia to należy trzymać ryj, a nie drzeć morde przy stole.
Bartonisko
08-12-2008, 17:02
Elvis Presley
Albinute
08-12-2008, 17:03
I przychodzi czas kiedy gra przestaje byc zabawa, a kazda osoba z poszczegolnych stron chce pokazac jak najwiecej, nie jestem za zadna strona, najlepiej gdyby to wszystko wyj*bac z serva bo juz niedlugo bedziecie naprawde sie ustawiac na fajtingi, tyle ze po co wam to przez zwykla GRE? (Chyba ze ktos uwaza ze tibia to jego "RZ"ycie, no to wtedy juz inna sprawa.)
Peace. [nie posiadam polskich znakow]
To jest takie wzajemne maranie się po jajcach, po co komu czyjaś morda...
jak się nie ma nic do powiedzenia to należy trzymać ryj, a nie drzeć morde przy stole.
Ja na przykład jestem ciekawy jak wygląda osoba która obraża innych przez kabel, poza tym udzielając się tak aktywnie na temat wojny powinien mieć odwagę przedstawić się, bo do tej pory prezentuje poziom psich odchodów na trawniku.
@Up
Całkiem mądrze prawisz, jednak 6kk w pixelach ma fizyczna wartość 1,2tys złotych.
Ludzie potrafią zabić za dużo mniejsze kwoty...
Rafal (xespoz) raczej byl juz odrazu zrzucony do dr. dziwnie by wygladalo jaby niepomagal bratu ktory juz byl w wojnie :p ja tam do nikogo nie mam urazy oprocz do betti ( nie wiem ktory owner) ktory wyjebal ludzi z vt.
Co do wojny, tak jak ktos juz wspominal xxx stron temu, wg. mnie ciezko bedzie ja wygrac przez DR gdyz pojedynczymi akcjami ciezko cos zdzialac, my ciagle mozemy expic a akcje noobami niezbyt nas wytracaja z tego rytmu, co prawda wojna moze byc dluga bo obydwie strony na to stac, ale coprawda raczej my mamy wiecej sojusznikow na Tibi, sporo serverow ktorym pomagalo pare osob z vt. Co tu duzo mowic, byscie musieli nas poteznie zmiazdzyc zeby cos z tego wyszlo bo narazie lipa :p Sie smiejecie z bota-azora ale on juz odrobil wczorajszy zgon.
To tylko moje osobiste zdanie odnosnie wojny.
Pzdr.
Maly, tylu ile macie sojusznikow tyle samo macie wrogow z innych serwow ;)
Nie maly, tylko duzy i gruby :p
Tylko ciekawie czy ci wrogowie beda pomagac :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.