Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
Oba byly na ank wiec o co ci chodzi, juz nie licze tego super hero wyczynu kiedy andrzej biegal se po ank pephy'm i myslal ze go nie zlapia; ]
Tibjaninczyk
20-12-2008, 18:38
zwidek znowu poszedl spac ja pierdole
Film dajcie jakis...Czekam na Opena jakiegos...
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=137104
miała być masacra w wykonaniu Vision%Dusk...
To co panowie remis?:D
6:4 naliczylem poprawcie mnie jak cos nie tak
Fernandos
20-12-2008, 19:33
7;6 dla Vis & Dusk z tym ze Krycha ubil noob ktory pozniej padl :P Nie wiem jak dalej Ci bez guild bo ich nie liczylem
Bartezik18
20-12-2008, 19:35
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=137104
miała być masacra w wykonaniu Vision%Dusk...
w koncu Death Rose s*******alo az sie kurzylo mimo ze bylo ich dzisiaj duzo wiecej
@Bartezik18
Wez ty sie kurwo jebana ogarnij pedale zajebany... co tu kurwa wkrecasz ze DR bylo wiecej duski&vis jak sie wyjebali to kurwa ciagle dobiegali a z nimi ciagle nowi ludzie wiec przestan pierdolic ze DR bylo wiecej kurwa.... porownaj sobie jakimi lv DR biega a jakimi dusk&vis ...
Wiec kurwo jebana zamknij ten jebany pysk
@V down
To to kurwa przestan pierdolic ze Dr bylo wiecej..
btw. Kryhu'Drut nie padl na ob tylko sporo przed ob i to przez noob chara wiec nie liczy sie jako fraggggggggggggggggggg ;p HIIIH
Bartezik18
20-12-2008, 19:41
@Bartezik18
Wez ty sie kurwo jebana ogarnij pedale zajebany... co tu kurwa wkrecasz ze DR bylo wiecej duski&vis jak sie wyjebali to kurwa ciagle dobiegali a z nimi ciagle nowi ludzie wiec przestan pierdolic ze DR bylo wiecej kurwa.... porownaj sobie jakimi lv DR biega a jakimi dusk&vis ...
Wiec kurwo jebana zamknij ten jebany pysk
i to wina dusk ze odkupywali blessy i wracali? a waszym szwedzkim ogarynom ktos zabronil odkupowania blessow?
szwedzkie ogaryny nie kupywaly blessów bo nie padały a was po każdym eadzie wracało o 5 więcej WIEĆ ZAMKNIJ DUPE :]
Bartezik18
20-12-2008, 19:45
szwedzkie ogaryny nie kupywaly blessów bo nie padały a was po każdym eadzie wracało o 5 więcej WIEĆ ZAMKNIJ DUPE :]
ta wasz masta sprzed 2 stron na forum Kryhu'Drut pokazal skilla jak go zsolowal 46 ms, i faktycznie skilla w zwiewaniu do deffensa maja niezlego :p
Tymi bluzgami to chcecie sobie zrekompensować małe Wacki czy co?
Rasta-Vandetta
20-12-2008, 19:54
Ładny Open, jeszcze 2 i Zwidek będziesz musiał obrazić Andrzeja;p
Jucha Furora
20-12-2008, 19:58
Za duże lekcewazenie przeciwnika.
nie wygrali
siemacotam
20-12-2008, 20:07
boski Glaca znowu spi :D czipsu tez reszty niepamietam ale troche ich padlo ;p widac jakie ogary to sa z taka przewaga druidow huja mozecie.
mieliscie dzis szanse nas zaorac i co ? od nas padly jakies 100+ ek to max na co was stac yo
ten sie nie liczy bo to dara nie ank a po 2 nie ma zwyciescy pomimo lepszych fragow wycofalismy sie wiec nie rozstrzygniete to ;p
Roodzielec
20-12-2008, 21:11
ciekawe czasy nastaly na furorze;]
szkoda tylko ze ludzie oceniaja Dempaha po tym ze jest szwedem badz po tym ze ma bardzo dobre zeby nie powiedziec ze zajebiste pvp :D
jest 1 z najlepszych BC obecnie grajacych w Tibie;p a co do wojny... jednak roznica lvl jest ogromna... choc przy takich ogarach jak dempach spoxter niklas i draco walka bedzie ciekawa :D:D Przydalby sie jeszcze w DR taki Obbe Shyan Halvz BSP TSP i mysle ze nawet roznica lvl nie byla by istotna ;]
Pzdddddrowienia ;)
siemacotam
20-12-2008, 21:31
a pamietacie jak andrzej masslogi robil ? to nawet one mu niewychodzily :D
dzis mieli szanse nas zaorac i lipa od nich wieksze lvl padly czyt. ci co najbardziej ogarniaja
alahakbar
20-12-2008, 22:15
a pamietacie jak andrzej masslogi robil ? to nawet one mu niewychodzily :D
dzis mieli szanse nas zaorac i lipa od nich wieksze lvl padly czyt. ci co najbardziej ogarniaja
te najladniejsze fragi to zrobiliscie oczywiscie z 1 sqma, w dodatku kiedy zorientowaliscie sie ze wbijamy w was 15 osobami to ruszyliscie na opena ktorego i tak przegraliscie i uciekaliscie jak swinie z rzezni. 15 osob was pokaralo... 15!!
spoxter niklas i draco
Drako to wiem kto.
Spoxter...ktos go kiedys zrookowal na jakimś dużym lvl nawet. Kto to teraz to nie wiem...wydaje mi sie ze xspoz czy ktoś
Niklas-??? Niech mi ludzie powyjaśniają kto to kto i kim gra.
Fernandos
20-12-2008, 23:06
te najladniejsze fragi to zrobiliscie oczywiscie z 1 sqma, w dodatku kiedy zorientowaliscie sie ze wbijamy w was 15 osobami to ruszyliscie na opena ktorego i tak przegraliscie i uciekaliscie jak swinie z rzezni. 15 osob was pokaralo... 15!!
Czyli jeszce padlo 3 na openie czyli w 12 pocisneliscie tyle osob nie no szacun O/
Czyli jeszce padlo 3 na openie czyli w 12 pocisneliscie tyle osob nie no szacun O/
;p Tez mnie ten koles smieszy;p przeciez jest filmik ^^
Fernandos
20-12-2008, 23:20
@Up
Ale on wie lepiej tak naprawde to tylko Andi walil i ich rozwalil
spoxter niklas i draco
Drako to wiem kto.
Spoxter...ktos go kiedys zrookowal na jakimś dużym lvl nawet. Kto to teraz to nie wiem...wydaje mi sie ze xspoz czy ktoś
Niklas-??? Niech mi ludzie powyjaśniają kto to kto i kim gra.
Dobrze Ci się wydaje, Spoxs to Xespoz :p.
Btw, naj naj szYmy.
japa, jeszcze zobaczycie ogarynke;d
ta nie zapomnij o anti paralyze skrypcie ;)
a Ty wbij z 50 lvli to moze pogadamy ;\
a Ty wbij z 50 lvli to moze pogadamy ;\
Po co on ma wbijac jak ty szybciej je stracisz? :(
Chyba tobie kolego cos sie poje balo w tej pustej główce, liczy sie kto spier dolil, what a lame omfg, zal tutaj sie wypowiadac nawet
Chyba tobie kolego cos sie poje balo w tej pustej główce, liczy sie kto spier dolil, what a lame omfg, zal tutaj sie wypowiadac nawet
Prawda jest taka ze liczac tylko fragi z opena to wygralismy go a was to tak boli ze nawet nie mozecie nam tego przyznac.
Azor Danor
Dec 21 2008, 00:50:57 CET Killed at Level 262 by Xespoz
and by Aqo
link do tibja kropka de e
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=137153
Volcanek
21-12-2008, 01:27
a mowia ze noc jest od spania wiec
-zwidek
kto jeszcze?
-zwidek
kto jeszcze?
Azor Danor
Czipsu
Dec 21 2008, 01:07:18 CET Killed at Level 199 by Anksura'Mun
and by Sasho Pansa
(jak cos bede edytował)
edit
Sasho Pansa
Dec 21 2008, 01:14:44 CET Killed at Level 128 by Venz
and by Ymy
Xentexis
Dec 21 2008, 01:19:34 CET Killed at Level 163 by Taifun Devilry
and by Imargam
Raaell Nabu
Dec 21 2008, 01:12:48 CET Killed at Level 112 by Sir Wir
Sir Wir
Dec 21 2008, 01:18:01 CET Killed at Level 86 by James Caros
and by Cordek
Maria Frezer
Dec 21 2008, 01:18:07 CET Killed at Level 158 by James Caros
and by Vesnil
Xespoz
Dec 21 2008, 01:13:49 CET Killed at Level 232 by Xeniriel
and by Apff
Aurix Vantie
Dec 21 2008, 01:15:39 CET Killed at Level 163 by Taifun Devilry
and by Vesnil
Arherox
Dec 21 2008, 01:21:49 CET Killed at Level 154 by Gremar
and by Givsonq
Dilvero
Dec 21 2008, 01:18:11 CET Killed at Level 94 by Isan Zith
and by Gremar
Haasky
Dec 21 2008, 01:18:29 CET Killed at Level 146 by James Caros
and by Isan Zith
Noilleth
Dec 21 2008, 01:14:52 CET Killed at Level 132 by Pysiola
and by Cordek
<dobra ja szukam na pałe po nickach wiec nie chcem ise pomylić i 2x nie wpisac tej samej osoby, wiec nie bede edytował już>
No dobra ten musiałem : P
Taifun Devilry
Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed at Level 275 by Drizer Mastah
and by Ai Shinayo
(ale bede miał dobranocke :D )
-zwidek
kto jeszcze?
Who died from DEMPAH team ? Betii spagetti , Ai Shinayo, Dreamaxor, Maria Frezer, Tritii, Xespoz, Anksura'Mun, Aqo, Avaoth, Drizer Mastah, Hageshi, Helethus, Sealqiev, Sir Wir, Demonic Milva, Flyn Kox, Jitvey, Avalar Potcho, Master Ozon, Nozer Vox, Olip knight, Voi'id, Aurix Vantie, Smash'Qu, Arherox, Madsto, Yenx + jeszcze z 15 fragow ale nie chce mi sie wypisywac gildi draca i haskyego
Who died from DEMPAH team ? Betii spagetti , Ai Shinayo, Dreamaxor, Maria Frezer, Tritii, Xespoz, Anksura'Mun, Aqo, Avaoth, Drizer Mastah, Hageshi, Helethus, Sealqiev, Sir Wir, Demonic Milva, Flyn Kox, Jitvey, Avalar Potcho, Master Ozon, Nozer Vox, Olip knight, Voi'id, Aurix Vantie, Smash'Qu, Arherox, Madsto, Yenx + jeszcze z 15 fragow ale nie chce mi sie wypisywac gildi draca i haskyego
Omg :o
Że ci się chciało wypisywać ich.
Dobra dostałem dobranocke, trza isc spac
Po co on ma wbijac jak ty szybciej je stracisz? :(
Cięta riposta. :D
No to dostalismy po dupie ostro:D 30:12 taki nieoficjalny wynik. Ale panowie z vision & dusk moga sobie wybic z glowy kupowanie blessa u jednego npc;P
siemacotam
21-12-2008, 02:41
no Glaca wypisz wasze zgony
orzi , katrila , tajfun , to najwazniejsze fragi :D
a ty Glaca niebawem 200 jak ymy i czipsu
JechaczNakonny
21-12-2008, 03:10
glaca ty tak lizesz ..... czy po prostu szacunek xD?
bo widze ze ostro endriu, andrzej to andrzej tamto, andrzej tak mawia ....
sweet..<333333
no Glaca wypisz wasze zgony
orzi , katrila , tajfun , to najwazniejsze fragi :D
a ty Glaca niebawem 200 jak ymy i czipsu
Problem polega na tym ze sie mylisz, odrobimy. Co zreszta prawie zawsze robimy. Czipsu jakbys zauwazyl zginal i odrobil 200, lecimy do przodu panowie.
Dec 21 2008, 01:24:50 CET Killed Nozer Vox at Level 139 ok
siemacotam
21-12-2008, 04:34
no odrabiajcie !
Volcanek
21-12-2008, 06:34
jak cos 33 do 13
obiektywny123
21-12-2008, 09:47
No i gdzie Ci panowie "HAIL DEAD ROSE" "HAIL DEMPAH"? o/ :(
Beda to pisac , jak stana na 1 kratce :)
hail death rose hail dempah
Ja czekam na prawdziwy open, stack battle imo jest bez sensu
33:13 ? ;s + w chuj waszych noobow , lec odrabiac i sie pocieszaj tym bo normalnie grac juz nie bedziecie taka prawda.... a i jeszcze jedno Plebs do ciebie zajebiscie pasuje!
Diablord
21-12-2008, 13:10
Demonic Milva (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Demonic+Milva)
Dec 21 2008, 12:50:21 CET Killed at Level 120 by Evil Nameck
Nie ma to jak paść bez blessów...
glaca ty tak lizesz ..... czy po prostu szacunek xD?
bo widze ze ostro endriu, andrzej to andrzej tamto, andrzej tak mawia ....
sweet..<333333
Wiesz ludzie tutaj podniecaja sie Dempahem, to ja mowie o Andrzeju, to moj rl , znam go kilka ladnych lat, ale nie jest moim jakims GURU.Mam do niego szacunek bo chlopak sie nie poddaje
33:13 ? ;s + w chuj waszych noobow , lec odrabiac i sie pocieszaj tym bo normalnie grac juz nie bedziecie taka prawda.... a i jeszcze jedno Plebs do ciebie zajebiscie pasuje!
Jezeli liczysz nooba ktorego mozesz sobie odpalic i sam lata to wiesz. Normalnie grac to Ty nie mozesz, taka jest prawda. Co do pleba, mam z tego zajebista beke 8o
Guardianek
21-12-2008, 14:17
Czyżby pierwsze zgrzyty w koalicji? Ludzie z Wielkiej Brytanii są za odpaleniem Hytrego i jeszcze kilku ludzi którzy zamiast walczyć do końca tracili pz i uciekali do depo, kto wygra dowódca który nie chce cykorów czy może Hytry który jest jak wrzut na dupie? Odpowiedz już wkrótce...
Btw, ten demonic milva zdaje się błagał o nie zabijanie, potwierdzi ktoś? ;/
Czyżby pierwsze zgrzyty w koalicji? Ludzie z Wielkiej Brytanii są za odpaleniem Hytrego i jeszcze kilku ludzi którzy zamiast walczyć do końca tracili pz i uciekali do depo, kto wygra dowódca który nie chce cykorów czy może Hytry który jest jak wrzut na dupie? Odpowiedz już wkrótce...
Hytry nawet sqla nie wbił z tego co mi się wydaje, a jażeli wbił to chyba miss klick'a zrobil.
btw.
A niech i go wywalą, ani Knightem nie walczy ani Sorcem. :p
Biooolyy
21-12-2008, 14:30
wygra wielki wojownik ważny jak mało jakie gówno z guardii! taki sobie zgrzyt
Pytal o payment z tego co wiem, ale uslyszal, ze hunted forever ;)
Hytry1988
21-12-2008, 14:53
Kiedy o to pytałem ;)
Kiedy o to pytałem ;)
Sorki, chodzilo mi o Demonic Milve ;p ty smietniku dla twojej wiadomosci hunted forever;p
Veltaxio
21-12-2008, 14:57
Hytry, moze powiesz nam czemu wczoraj traciles pz i tak szybko do depo sie zmyles? Na tibia.de jada cie rowno i powiem ci wiecej, jada cie ludzie z twojej gildi XD!
Hytry, moze powiesz nam czemu wczoraj traciles pz i tak szybko do depo sie zmyles? Na tibia.de jada cie rowno i powiem ci wiecej, jada cie ludzie z twojej gildi XD!
Jada go bo jest smietnikiem, ahhahahah, wiesz tylko jeszcze najlepsze jest to, ze smietnik ktory spierd*la
A ja też hunted forefer :/?
Veltaxio
21-12-2008, 15:02
Widzisz hytry, trzeba bylo sprzedac chara jak ci pozwolilem a tak bedziesz zara wywalony z gildi i hunted przez obie strony, czy taka perspektywa cie kreci :/?
@up
Jak tam splata ukradzionych 7kk? Nastepna rata do srody? :p
Coś Się Ci pomyliło jak widzisz Itemki leża u mnie w domku i maja się bezpiecznie ;)
Veltaxio
21-12-2008, 15:06
A... nie chcesz aby ludzie wiedzieli, spoko szanuje to "kk"! ;)
A... nie chcesz aby ludzie wiedzieli, spoko szanuje to "kk"! ;)
Imcio nie rób mu wstydu na forum, bo zadzwoni do smietnika yanka po zyletki.. i jeszcze cos sobie zrobi ;-PPP
Co maja ludzie wiedzieć ^^ że Denis chciał odzyskać za wszelką cenę swoje 1kk ;P?
Spinaj się Glaca Spinaj ja już mam żyletki naszykowane przez Ciebie będziesz miał mnie na sumieniu :/
Co maja ludzie wiedzieć ^^ że Denis chciał odzyskać za wszelką cenę swoje 1kk ;P?
Dobra smietnik juz ryjek zamknij, tutaj postow sie nie nabija :(
Veltaxio
21-12-2008, 15:10
No, ale mu oczywiscie ich nie dales prawda? :<
To po jaki chuj tutaj piszesz ?
No 1kk Oddałem ale Andarist nic więcej nie zobaczy :/:(
...śmietnik tu , śmietnik tam.... Glaca burak, jesteś sam!
fajne nie ? ;s kretyn z malym mozdzkiem.
co do hytrego to kurwa ciota jebana. zacznij walczyc a nie pierdolisz i wala tniesz, wyjebiesz? - pech to tylko gra ;s
Veltaxio
21-12-2008, 15:13
Panowie mam dla was propozycje, moze tak bez zbednej napinki, ograniczmy sie do konstruktywnej krytyki... np ja znobilem na Hellgate, a wy? Jak oceniacie swoje czyny w tej wojnie, najwiekszy blad jak do tej pory? Czekam na ciekawe konkluzje ;p!
Tucz, jestesmy wrogami ale troche szacunku... musicie pokazac swoje prymitywne nawyki? Swieta ida, pokazmy ze mozemy porozmawiac jak ludzie =)
...śmietnik tu , śmietnik tam.... Glaca burak, jesteś sam!
fajne nie ? ;s kretyn z malym mozdzkiem.
co do hytrego to kurwa ciota jebana. zacznij walczyc a nie pierdolisz i wala tniesz, wyjebiesz? - pech to tylko gra ;s
Smietniku na twoje posty nie odpisuje, bedziesz kolejna osoba ignorowana
Ja Wczoraj na Svargrond ;P
Ja widze swoj blad np nie bylo mnei wczoraj na openie na darashii bo pare osob wiedzialo ze bede w pracy dlatego tak chujowo poszlo z naszej strony :<
Twoj kolega ciagle sie napina i wyzywa kazdego jak w przedszkolu ; >
ahh zwidziu jak ja bym chcial porozmawiac z toba w 4 oczy ;]
Veltaxio
21-12-2008, 15:19
Ja tylko prosilem o nie wyzywanie sie, nie jestem jakims eloelo ktorego kazdy wyslucha, kazdy ma swoj sposob wyrazania opini, Gensty a na kim byles? Widzieliscie Nozer Voxa? Ten paraliz byl elo, ale musze przyznac ze azor tez nie ogarl...
Wczoraj ktos xentexisa wypchal, paraliz i moj hur na dobranoc :P
@up
Widzisz anskur, to jest wlasnie to przez co narod Polski w europie jest postrzegany jako dzikusy, niby zwykla gra internetowa w ktora gra zaledwie 70 tys ludzi (wow 13 mln?) i ludzie chca zalatwiac sprawy na realu, rozumiem ze mamy w palacu prezydenckim intelektualistę jednak jego czas sie zbliza, ktos tu glosowal na PIS ? ;d
Ja na Betii raz miałem trapa uciekłem drugi raz nie wyszło :)
Ja na Betii raz miałem trapa uciekłem drugi raz nie wyszło :)
Widzisz ty walczyles ;p a zobacz co Hytry robil, moze nie uslyszal komendy zeby pz odpalic ;p
Veltaxio
21-12-2008, 15:25
Mial pz bo osobiscie go oralem, jednak on zamiast bic sie z kolegami to czekal az on minie po czym uciekl do depo, nie rozumiem tego moze za duzo non pvp? Hytry sam widzisz ze cie ludzie wyzywaja powiedz ze poprostu sie bales i na nastepnej akcji bedziesz sie lepiej staral, nie chce zebys musial kampic w pz, chce zebys walczyl i pokazal ta moc ktora sprzeciwila sie tyrani Diabla Imargama...
Hytry już 2 razy wykazał się na tej wojnie ... wczoraj i na darashi gdzie miał "AŻ" blokować statek .....
Aaa i jeszcze zjebalem wczoraj tez bo tempaka pierdolonego nie dojebalem bez many :/
Veltaxio
21-12-2008, 15:29
Widzicie, mozna porozmawiac bez zbednej napinki, obysmy to utrzymali przynajmniej do nowego roku :)!
imargam umiesz czytac? napisalem porozmawiac dzieciaka nie bilbym.... poprostu chcialbym zobaczyc czy tez tak by gral kozaka ;]
ja wiem ze to gra tylko on chyba nie wie bo caly czas leca zydy smietniki itp xD
Veltaxio
21-12-2008, 15:31
Uwierz mi ze nie tylko z naszej strony padaja takie haniebne teksty... dlatego czas to zmienic? Nie sadzisz?
"porozmawiac w cztery oczy" zmienilo w ostatnim czasie znaczenie, obecnie znaczy to tylko tyle co zobaczyc i za****** ;p
no mi chodizlo o rozmowe normalna ;p ja tez na was mowilem zydy itp .. ale przeszlo mi to juz dawno :D bo stwierdzilem po co mam sie denerwowac i pierdolic glupoty oraz znizac sie do poziomu coponiektorych... ;]
@up no i sami widzicie kozak przez kabel... ;s skonczyles 18 latek ponoc to idz czlowieku sobie kup alko i walnij na uspokojenie ...
Wogole kupili oni blessy juz? Czy jak Demonic Milva chca ale nie moga :<
Musze przynac ze zgadzam sie z Imargamem, ludzie ogarnijcie sie to tylko gra mozna normalnie porozmawiac a nie bez przerwy sei wyzywac tylko z tego powodu ze ktos jest po przeciwnej stronie:D Co do hytrego to moglby sorcem chodzic bo tym knightem nic nie zrobi nawet jakby chcial, a jesli chodzi o wczorajsza akcje to bledem calej naszej gildi bylo przejscie na lewe schody bo mogliscie podbijac do nas na kratke ale podejrzewam ze na poczatku troche u was nerwowo bylo:p
Veltaxio
21-12-2008, 15:40
Najbardziej mnie boli to ze rok siedzialem z Fiszkela lukaszem na vent a jak odeszli to pierwsze co mi powiedzial to to ze rok musial ze mna wytrzymac aby wbic odpowiedni lvl, powiedzial ze nigdy mnie nie lubil , ba nawet nienawidzil i poprostu doprowadzalo go do szalu ze musi trzymac jezyk za zebami bo inaczej plan by spalil na panewce, czy tak sie robi? Rok sie razem siedzi i sie boi powiedziec co sie mysli? Moze i nie jestem jakims elo elo ziomkiem ktorego sie lubi ale jesli cos do kogos mam to to mu mowie prosto w twarz, tak bylo z Vuaevo, Maria czy tez Ratilltem...
@UP
Zgadza sie, dobrze okreslil cala sytlacje gremar, dempah przegral przez grzech pychy... bo do momentu jak byliscie na prawych schodach to was nie moglismy dorwac, do tego Andrzej na debugu padl i nie mielismy bc, wtedy poszedl sygnal od andrzeja ze bysmy brali sie za ziomka na dole (nie pamietam nicku) wy wtedy myslac ze niema Andrzeja zaatakowaliscie liczac ze bedziemy uciekac, ginac jak kaczki... ten ruch okazal sie dla was ze tak powiem "samobójstwem"...
no mi chodizlo o rozmowe normalna ;p ja tez na was mowilem zydy itp .. ale przeszlo mi to juz dawno :D bo stwierdzilem po co mam sie denerwowac i pierdolic glupoty oraz znizac sie do poziomu coponiektorych... ;]
@up no i sami widzicie kozak przez kabel... ;s skonczyles 18 latek ponoc to idz czlowieku sobie kup alko i walnij na uspokojenie ...
Zamknij ryj smietnik, myslisz, ze jak ty kupisz sobie alko to jest pro i wogole dorosly ? idz kurwa usiadz przed kompem wypij piwko, masz 21 latek, a musisz byc konkretna pizda, szkoda gadac wogole ;)(Powiem CI tak nie wszyscy sa takimi niedojebami i sa tak odizolowani od spoleczenstwa jak ty), sorry moze jestes taki jak Thus Zeth chory na cos czy cos.. Dobra tym postem koncze swoja zabawe na tym forum ;p Ide na tibia.de na stale, Joł chłopaki
furora - telenowela a wczoraj byl juz 5001 odcinek ;p
nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie.. chodzilo mi tu tylko i wylacznie o przedstawienie twojego wieku i ukazanie ze "dorosli" ludzie w cale nie musza sie zachowywac jak by to wskazywal ich wiek.
A teraz co do odizolowania niby mojego - jesli ja jestem w chuj odizolowana pizda - w takim razie kim ty kurwa jestes ? sory jesli znow ci podnioslem cisnienie ale sam mnie prowokujesz xD sam widzisz ze cie nie wyzywam , a tobie poprostu brak argumentow chyba ;]
Veltaxio
21-12-2008, 15:45
Wszystko ponoc sie kiedys sie konczy, slyszalem ze nawet moda na sukces puscila w stanach ostatni odcinek...
Musze przynac ze zgadzam sie z Imargamem, ludzie ogarnijcie sie to tylko gra mozna normalnie porozmawiac a nie bez przerwy sei wyzywac tylko z tego powodu ze ktos jest po przeciwnej stronie:D Co do hytrego to moglby sorcem chodzic bo tym knightem nic nie zrobi nawet jakby chcial, a jesli chodzi o wczorajsza akcje to bledem calej naszej gildi bylo przejscie na lewe schody bo mogliscie podbijac do nas na kratke ale podejrzewam ze na poczatku troche u was nerwowo bylo:p
Ty idź lepiej na dl'e a nie się będziesz wypowiadał xDDDDDDD
@Glaca
Myślisz ,że kogoś obchodzi to ,że o jednego spamera mniej na forum będzie ? obnosisz się z tym od jakichś 10 stron a dalej tu siedzisz ;] czekasz na pozwolenie czy co ? -.- swoją drogą na tibi.de też było by lepiej żebyś się nie wypowiadał bo żal kolejnego nooba typu "Jołen" co będzie w każdym temacie na*******ał "KURWA KURWA ŻYDY" czcionką 20 i na czerwono ...
Tomigol a tobie kiedy uda sie dobiec na akcje i doczekac do konca? "xDDDDDDDDDDD"
Veltaxio
21-12-2008, 15:58
Tomkoo to tomigol? Ty ja cie gdzies na statku chyba mijalem nie xD?!
tez z dobiegnieciem na czas mialem ostatnio problem..... wpadam a tu juz zwloki ;p
@THaerus
A ty kiedy zaczniesz latać swoim charem ? ;ooo nie licząc wczoraj bo na Shermo nie było blessów. Ha !
Tomkoo to tomigol? Ty ja cie gdzies na statku chyba mijalem nie xD?!
eeee ? <znaki>
@Edit
zapomniałem edytować poprzedni post ...
A jak myslisz czym wiecej zrobie 113 rp czy 148 ek bez m walli? ogranij sie^^
Veltaxio
21-12-2008, 16:02
Mozecie powiedziec jak wyglada wasza ogarynka na Vent? Rozkazy tylko w jezyku angielskim czy jest jakis tlumacz ktory ogarnia po Polsku? I nie mowcie ze masz spy to sobie sam sprawdz, ciekawi mnie wasze zdanie ;p!
@up Tomkoo
No co, nie mozna zapytac xd?
@Ima
Nie no zapytać zawsze można ;)
@Thaerus
Ja się nie pytam kim ty więcej zrobisz tylko kiedy będziesz latał własną postacią ! i nie zmieniaj mi tu tematu ...
ja p1erdole ale z was ci0ty, tibia.pl jest od wyzywania a nie od gadania ?-.-
Veltaxio
21-12-2008, 16:05
Oglada ktos z was Prison Break, bedzie 5 sezon?
@Imargam
Ostatni odcinek czwartej serii najprawdopodobniej będzie w ten wtorek rano i już chyba wszystko się wyjaśni ... ale intrygujące jest to ,że Burrows tak się zaangażował w pracę dla Firmy i ciekaw jestem czym jest operacja "Tombstone II"
Veltaxio
21-12-2008, 16:10
Wieszok, nie zamykaj nam tematu bo tu od 300 leci kompletny hyde park a postow i tak nikt nie nabije wiec licze na wyrozumialosc, Tibia.pl zawdziecza temu tematowi wielka popularnosc! XD
@up
General powiedzial przeciez ze tera Burrows musi pracowac z T Baq, Gretchen i Klawnem Bozo, myslisz ze w jednym odcinku sie dogadaj, odbiora scylle od sprzedawcy i oddadza firmie? Czuje 5 serie, Tombstone !! to kryptonim operacji ktora prowadzila matka Linca i Michaela...
W 15 odcinku sie pogubilem bo Firma jest zla i zabija wszystkich ktorzy staja jej na przeszkodzie czy dobra ktora walczy aby rownowaga na swiecie nie zostala zachwiana? o.o
Widze ze dusk&vision odrabiaja lvl:( NIe za pewnie sie poczuliscie:D? wbiliscie tylko 33 fragi :o
Veltaxio
21-12-2008, 16:15
Mozliwe, a juz all maja blessy?
Nie wiem:D Ja nie padlem:) a na shermonatora blessy podczas wczorajszej akcji byly kupione tak wiec jestem gotowy do walki.
Veltaxio
21-12-2008, 16:22
hytry czytasz ten temat i czytasz, moze powiesz jak to bylo z twoim pztem_
klawiatura mi sie yepsula yamiast y pisye z i yamiast z pisye y_ jak to naprawic _ xD
@Imargam
Ostatni odcinek czwartej serii najprawdopodobniej będzie w ten wtorek rano i już chyba wszystko się wyjaśni ... ale intrygujące jest to ,że Burrows tak się zaangażował w pracę dla Firmy i ciekaw jestem czym jest operacja "Tombstone II"
Nie jest to ostatni odc. 4 sezonu tylko ostatni odcinek 4 sezonu przed przerwą zimową na 3 miechy.
Tombstone II? Jak dla mnie chodzi o Tą niby zmarłą matkę braci, może wciąż żyje?Doktor operująca Scofilda mówiła Sarze że wcześniej już przeprowadzała taką operacje(Matka Michael'a miała tak samo jak on nowotwór) więc może na niej ^^
Veltaxio
21-12-2008, 16:25
patry nie pomzslalem o tzm, jednak linc mowil ye tryzmal ja ya reke w sypitalu gdz ona umierala... ale wkoncu sare wrocila y odcieta glowa to moye i matka wrocila do yzcia...
Diablord
21-12-2008, 16:28
@up
Nieźle kombinujesz. Na pewno będzie 5 sezon, bo jak narazie nieźle na tym zarabiają.
@Prison
Dobre .. o tym nie pomyślałem ;p a może to kolejna "sztuczka" firmy aby nakłonić braci do pracy dla nich ;o
Veltaxio
21-12-2008, 16:32
Ale na co firmie bracia_ Moga ich zalatwic i sami odzyskac scylle, swoja droga ciekawa sprawa, ten niby sprzedawca pod koniec odcinka odbiera telefon a tam... glos Gretchen___
Ogladam ten serial od poczatku i nigdy nie bylo tak jak mi sie wydawalo wiec pewnie bedziemy zaskoczeni:D no ale pozyjemy zobaczymy
klawiatura mi sie yepsula yamiast y pisye z i yamiast z pisye y_ jak to naprawic _ xD
Ctrl+Shift
Veltaxio
21-12-2008, 16:39
dzieki :];];]
@Ima
Przecież ostatnia scena w której była Gretchen to ta w której Lincoln i Sucre przystawiają jej broń do głowy a ta coś tam sapie ,że bez niej nie dowiedzą się gdzie jest Scylla ;o no ale teraz gdy jej rodzina jest już bezpieczna to na bank coś jeszcze zamota tam ^.-
wlasnie to mialem napisac ale mnie ktos uprzedzil ;p ja zakoncyzlem prisona na poczatku 3 serii ogladnijcie sobie "kompania braci" to jest wyjebany serial tylko ze 10 odcinkow ma tylko ;d
Veltaxio
21-12-2008, 16:42
Ja tera skonczylem pierwszy sezon Merlina i mysle czy brac sie za Dextera, nie przekonuje mnie fabula... niby dobry ale jednak zly...
Ja przeczytałem ze 4 bohaterów serialu Prison Break którzy są od poczatku zginą , nie wiem czy to prawda ale jesli tak to jak myslicie kto to bedzie ?
hmm o tym dexterze slyszalem ale cos brak czasu nie pozwala mi sie do tego przymierzyc ;p
Jucha Furora
21-12-2008, 16:48
I tak ranczo wymiata;x
Bez napinki jakoś tak luźniej się czyta;)
Oby jak najdłużej temat ciągnął się w takim stanie.
HAHAHAHAHAHAHAHAH DOBRZE XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Veltaxio
21-12-2008, 16:55
I odrazu wiecej ludzi tu zaglada, moze mysla ze oro ? :)
Przykro mi bylo jak Belick sie poswiecil, ciesze sie ze Mahone uciekl on jest w moim ranku Top 2 zara za Michaelem... ale czuje ze umrze Sucre, T Baq i moze... Avocado xDDDDD!!?!?!?/!
Diablord
21-12-2008, 16:56
Fakt, że Prison Break zawsze potrafi zaskoczyć. Polecam Dr House. Już 5 sezon oglądam. Ciekawa fabuła + humor dużo lepszy niż w PB. Podobno Californication jest dobre...
Jucha Furora
21-12-2008, 16:57
Kalifornikejszyn ma ma specyficzny humor dla takich serialii troche ordynarny ;]
Californication zaczalem na tvn ogladac i bardzo mi sie podoba idzie sie posmiac:p Tylko strasznie krotkie jest okolo 30 min 1 odcinek
@THaerus
A ty kiedy zaczniesz latać swoim charem ? ;ooo nie licząc wczoraj bo na Shermo nie było blessów. Ha !
Ma szczscie ze nia padl z moim plate setem !
Veltaxio
21-12-2008, 17:08
Widzial ktos z was trailer HD nowego Dragonballa? Lepszy od poprzedniego i ciarki mnie przeszly jak uslyszalem u Justina kamehaaaaaameeeeeeee :)
Modek, to jest oficjalny trailer wiec prosze nie kasowac ;p
http://movies.ign.com/dor/objects/479331/dragonball-evolution/videos/dragonball_int_trlrc_121108.html
Jucha Furora
21-12-2008, 17:08
Użytkowników czytających ten temat: 35 (zarejestrowanych: 19, gości: 16)
He?
Veltaxio
21-12-2008, 17:11
Jak wam sie udalo zdeletowac Janusza?? Tera niema czym orac...
Zamknij pysk ok? DB 4 RVER!!!<BEZ GT OFC>
Jako zaawansowany ogladacz seriali moge wniesc conieco do watku.
Californications ogladnalem juz dwa sezony i musze powiedziec ze serial jest naprawde dobry chociaz troche za swobodnie ludzie tam zyja (amerykanski sen i typowe problemy). Wartym ogladniecia jest tez dexter, jakies dwa lata temu widzialem 3 odcinki i nie przekonaly mnie one, jednak niedawno stwierdzilem ze musze to zobaczyc i wszystkie kolejne odcinki byly swietne.
Btw jezeli komus podobal sie dexter to warto zeby zobaczyls serial "six feet under" Jest to prawdziwa perelka wsrod seriali porownywalna do rodziny soprano. Warto dodac ze glowna role gra Dexter (ten aktor;p) i jest... pedalem.
Btw prison break byl na poczatku dobry jednak ile razy mozna z wiezienia s*******ac? Czyzby zatrudnili ekipe od mody na sukces?
DuskinessvsVision
21-12-2008, 17:20
zwykla na*******anka dla dzieci a nie anime :<
No i co? Większość ludzi sie na tym wychowała. Potem dzieciaki na przerwach w szkole biegali i krzyczeli kamahamaeha i wio....Jak leciał DBZ nikogo nie bylo na dworze...TAK TAK TAK!!! ofc ze są inne anime o wiele bardziej złożone ald DB do klasyka i nikt tego tytułu nie odbierze
Albinute
21-12-2008, 17:26
@pup
Dokladnie masz racje! Za czasow dzieciaka uciekalem ze szkoly zeby obejrzec Dragon Balla na (dawniejszym) RTL7 (Konczylem lekcje o 15 a DBZ zaczynal sie o 14) : - )
Widzial ktos z was trailer HD nowego Dragonballa? Lepszy od poprzedniego i ciarki mnie przeszly jak uslyszalem u Justina kamehaaaaaameeeeeeee :)
Modek, to jest oficjalny trailer wiec prosze nie kasowac ;p
http://movies.ign.com/dor/objects/479331/dragonball-evolution/videos/dragonball_int_trlrc_121108.html
Powiem ci szczerze ze mnie tez :confused: Nareszcie jakis porzadniejszy film w kinie.
Veltaxio
21-12-2008, 17:43
@pup
Dokladnie masz racje! Za czasow dzieciaka uciekalem ze szkoly zeby obejrzec Dragon Balla na (dawniejszym) RTL7 (Konczylem lekcje o 15 a DBZ zaczynal sie o 14) : - )
Nie tylko ty... Db byl, jest i bedzie klasykiem ktory nigdy mi sie nie znudzi.. tworcy zapowiadaja trylogie Picolo Saga > Kwiecien, potem Vegeta Saga > Kwiecien 2010 i Freeza Saga 2011... jednak wiadomo jak te trylogie im wychodza, piraci, resident 4 film kreca, spiderman mial na 3 sie skonczyc ale za duza kasa z tego i juz 4,5 krecona =)!
Boje sie tylko zeby takie seriale jak dexter czy inne pily nie sklonily kogos do nasladowania tego typu zachowan... Ktos obejrzal DB i skoczyl z 10 pietra w chinach bo myslal ze umie latac, za rok lub dwa dowiemy sie ze jest nowy pan ukladanka tylko ze w realnym swiecie :o
Obecnie przeprowadzilem eksperyment aby sprawdzic co mnie bardziej szokuje, do eksperymentu uzylem Pily V i filmu Eden Lake, jeden to typowy Gore drugi zas dzialajacy na psychike thriller i musze przyznac ze Eden Lake wypadl w tym zdecydowanie lepiej, wiec jak niemacie co ogladac to polecam EDEN LAKE! :o
JechaczNakonny
21-12-2008, 17:50
DB ?. . .
Zawsze z kolegą (mieszkalismy w tej samej klatce w bloku) po szkole 1 odcinek u mnie potem drugi u niego i tak zlatywały nam te serie ..DB oglądałem z 4 razy wszystkie serie tak jak RTL7 puszczał w oczekiwaniu na te DB AF którego nigdy nie puscili ^^ pamiętam... zawsze byłem wkurzony bo po ostatnim odcinku GT zawsze zaczynali od poczatku... :|
Dobre były pokemony jeszcze :D było tak że pokemony o 15:30 a db o 16:05 jakos tak to lecialo.. i niekiedy ogladalismy pokemony tez.. ;D
DB było jest i będzie największym klasykiem i pionierem wśród anime i nie zmieni tego żadne śmieszne naruto ;]
@edit
Oglądał ktoś nową kinówke DB po 11 latach?
Veltaxio
21-12-2008, 17:55
Ta pokemony, ta plaga wpadla do Polski z taka furia ze chyba wszedzie byly tylko pokemony i pokemony zabawki, zetony w czipsach serial na polsacie, ale to jest wlasnie dziwne bo ta mania zniknela tak szybko jak sie pojawila o.o!
@up
Swiete slowa :D!
A ja to zawsze przed pójściem do szkoły oglądam Teletubisie przy śniadaniu:]
za rok lub dwa dowiemy sie ze jest nowy pan ukladanka tylko ze w realnym swiecie :o
Wierz mi ze Piła wcale nie jest jeszcze takim masakrycznym gore. Samo to że jest nastepna produkcja nastawiona na maksymalny zysk, ma szokowac ale w granicach "do przyjecia".
Co innego takie produkcje jak Salo, Guinea pig, Cannibal holocaust albo Necromantic. Te filmy sa juz przeznaczone dla bardzo waskiej grupy ludzi, szczegolnie zbokoli, sadystów. No bo i kto chce ogladac film w ktorym na zywo zabija sie zwierzeta dla maksymalnego realizmu.
To jest gore ktore siada na psyche, pila to przy tym 84763 odcinek mody na sukces.
ja gram w tibie dzieki pokemonom na gameboya
chcecie poogladac zajebisty film ? to obejrzyjcie "zapach kobiety" naprawde mistrzostwo sztuki filmowej i ta niezapomniana rola al pacino ;]
Jucha Furora
21-12-2008, 18:44
@up
nie ma to jak perfumki ze świeżych pań,co?:D
Veltaxio
21-12-2008, 19:00
Hehe, pomyliles "Zapach Kobiety" z filmem "Pachnidlo".
Zapach Kobiety - Pacino jest slepy
Pachnidlo - Ziomek urodzil sie pod lada w rybnym xd
Jołen w samej osobie! Witam!
Wholetrain sobie oglądnijcie :D
Prestige - tez bardzo fajne... no i Fight club ten film miazdzy ;]
Kompania braci moim zdaniem najlepszy serial
Dr. House bardzo dobry serial
Przy pile jadłem normalnie kanapeczki więc nie wiem co w tym filmie (filmach) strasznego
a najlepszymi filmami jest seria Gwiezdne Wojny której w młodości (dalej jestem młody ale w wieki 8-12 lat :D) nie doceniałem lecz po obejrzeniu ich parę miesięcy temu jestem pod wrażeniem i nie dziwię się teraz ludziom którzy biegają z mieczem świetlnym i walczą z ciemna strona mocy xD
DuskinessvsVision
21-12-2008, 19:34
gwiezdne wojny tak, lecz james bond tez roxi. jutro na jedyneczce leci :).
Troojka91
21-12-2008, 19:36
jak juz piszecie o filmach mozecie podac jakies dobre nazwy filmow wojennych xd typu Pearl Harbor ; >
ostatnie 2 czesci bonda (chodziaz tak wiele posypalo sie na nie krytyki) podobaly mi sie najbardziej, a teraz z niecierpliwoscia czekam na nastepna czesc ;]
jak juz piszecie o filmach mozecie podac jakies dobre nazwy filmow wojennych xd typu Pearl Harbor ; >
Helikopter w ogniu, Szeregowiec Ryan ; O jeden Most za daleko ; Działa Navarony; praktycznie każdy film wojenny jest fajny ;p
Pearl Harbor fuj fuj fuj xD wątek miłosny zj**ał ten film :P
Szeregowiec Ryan, Wróg u Bram moje ulubione tytuły filmów wojennych :)
co do tego że Kompani Braci była tylko jedna seria to jest najlepsze w tym serialu a nie wypuszczenie 18 serii i cieszenie japy tak jak ktoś dobrze napisał że 5 serie Priżon Brejka będzie kręciła ekipa mody na sukces :P
Najlepszy Polski serial- Ranczo :D
Biooolyy
21-12-2008, 19:44
kapitan BOOOOOOOOOOOMBAAAAAAAAAAA
to jest dopiero
Jaja w Tropikach, myslałem ze z krzesła spadne jak to oglądałem :D:D
Edit:
Taa Kapitan Bomba Roox
Diablord
21-12-2008, 19:50
Akurat wymieniłeś kiepski film wojenny...
Polecam Szeregowiec Ryan, Czas Apokalipsy, Pluton, Most na rzece Kwai (czy jak to sie pisze), Łowca Jeleni...
Troojka91
21-12-2008, 19:51
ostatnio sciaglem Tunnel Rats ale nie ma jeszcze napisow do tego filmu :(
wlasnie to mialem napisac ale mnie ktos uprzedzil ;p ja zakoncyzlem prisona na poczatku 3 serii ogladnijcie sobie "kompania braci" to jest wyjebany serial tylko ze 10 odcinkow ma tylko ;d
zgadzam sie w 100% co do "Kompani Braci"
:)
ostatnie 2 czesci bonda (chodziaz tak wiele posypalo sie na nie krytyki) podobaly mi sie najbardziej, a teraz z niecierpliwoscia czekam na nastepna czesc ;]
Za to moim zdaniem na odwrót. W nowych Bondach brakuje akcji (w Casino jako tako w ogóle nie występowały), które były z m.in. Brosnanem. Dzisiaj oglądałem Quantum of Solace i mam mieszane uczucia.
Anyway, Quantum lepsze od Casino :p.
Albinute
21-12-2008, 20:45
Akurat wymieniłeś kiepski film wojenny...
Polecam Szeregowiec Ryan, Czas Apokalipsy, Pluton, Most na rzece Kwai (czy jak to sie pisze), Łowca Jeleni...
Czas Apokalipsy? Dosc ciezki film trzeba umiec sie odpowiednio zabrac do obejrzenia takiego filmu.
Przytrzymujac temat filmowy podam kilka swoich ulubionych filmow:
Chlopaczki z Sasiedztwa(Dont be a Menace)- Bardzo dobra komedia i parodia dowch takze dobry filmow (Menace 2 society, Boyz n The Hood) polecam w miare wulgarnym lektorem bo teksty sa zabojcze.
12 malp- Jeden z lepszych filmow jaki widzialem
Warte obejrzenia te dwa tytuly u gory. : - )
JechaczNakonny
21-12-2008, 20:50
a najlepsza komedia ?...
Chyba borat o/
albo american pie..
A mi tam się polskie komedie podobają :)) Mowa o dwóch częsciach killera, poranku kojota i chłopaki nie płaczą
Jucha Furora
21-12-2008, 21:22
Hehe, pomyliles "Zapach Kobiety" z filmem "Pachnidlo".
Zapach Kobiety - Pacino jest slepy
Pachnidlo - Ziomek urodzil sie pod lada w rybnym xd
Rzeczywiscie,sry.
Borata właśnie chce sciągnąc a nie mam ku wa skąd.;x
Nic śmiesznego scena z budką telefoniczną o/
JechaczNakonny
21-12-2008, 21:55
Borat w salonie masażu o/
Czytałem tu wcześniej o Hytrym :D A co sądzicie panowie o tym co zrobił na Darashi?:> Miał blokować statek a po chwili dał sobie loga :D Owned
Czytałem tu wcześniej o Hytrym :D A co sądzicie panowie o tym co zrobił na Darashi?:> Miał blokować statek a po chwili dał sobie loga :D Owned
Tyyy weź nie szpanuj tu tymi fragami -.- farciarzu .....
najlepsza polska komedia wojenna : jak rozpętałem II wojne światową
jeden z najlepszych filmów wojennych : Ślicznotka z Memphis
anime : DB klasyk wiadome :) oraz naruto, lepsza manga:]
@Tucz
Quantum of Solace dobry ale nie tak jak klasyki z lat 60/70 typu : Doktor No,Goldfinger, W tajnej służbie Jej Królewskiej Mości
Tyyy weź nie szpanuj tu tymi fragami -.- farciarzu .....
Czysty skill w pvp :D haha
siemacotam
22-12-2008, 00:53
Dec 22 2008, 00:31:56 CET Killed at Level 168 by Fischkela
and by Cecieboh Sworagidok
Digeff
Ja wlasnie dlatego wole nowych bondow bo nie sa tak przebajerowani ;] co kto lubi...
JechaczNakonny
22-12-2008, 03:15
Polskie komedie ?....
Sami swoi, Kochaj Albo RzuĆ.. tej 3 części nie pamiętam ;)
to jest klasyka i jest najlepsza.. pawlak i kargul kox.
Dec 22 2008, 03:38:26 CET Killed at Level 167 by Ai Shinayo
and by Maria Frezer
Again ? ;d
siemacotam
22-12-2008, 04:48
Digeff bang bang :D
newsobol
22-12-2008, 05:55
digeff tak sie smial ostatnio ze ja padne a dzis 2x zasnol
;DDDDDDDD
wy sie tu tak nie cieszcie bo jak juz bende mogl w pelni dzialac
w mojej branzy terminator
to P.A Wruci ;)) i kazda kurwa ktora tu gra oda mi bohy
@up
DObrze XDDDDDD ale ten serwer ma byc lepszy a nie samo pa xd
Jucha Furora
22-12-2008, 09:15
@up
mam nadzieje,że chociaż troche walczą w służbie lepszego serva a nie tylko o przejecie wladzy.
Rasta-Vandetta
22-12-2008, 09:34
@Seriale
Nikt nie wspomniał o Supernatural, moim zdaniem the best serial:)
hahaha juz to widze jak kornik wy*******a bohy kerstonowi
XDDDDDD
alahakbar
22-12-2008, 10:37
[QUOTE=newsobol;2388019]digeff tak sie smial ostatnio ze ja padne a dzis 2x zasnol
;DDDDDDDD
to P.A Wruci ;)) i kazda kurwa ktora tu gra oda mi bohy[/QUO
Do powrotu do branzy i do poprawnego pisania, to Ci baaaardzo daleko
oILEsieNIEmyle
22-12-2008, 11:15
;DDDDDDDD
no to albo sie dogadasz z pewnym panem albo nie i wtedy bedziecie konkurowac o rewiry xD
@up
mam nadzieje,że chociaż troche walczą w służbie lepszego serva a nie tylko o przejecie wladzy.
wez przestan pierdolic bo szkoda czytać a tego gowna które piszesz nie daje rady przeoczyć.Kurwa walczą o robienie PA, expienie tam gdzie chca plus jeszcze zabawa jest.
wez przestan pierdolic bo szkoda czytać a tego gowna które piszesz nie daje rady przeoczyć.Kurwa walczą o robienie PA, expienie tam gdzie chca plus jeszcze zabawa jest.
Otoz to jest tak jak mowisz brachu o/
obiektywny123
22-12-2008, 13:57
Czysty skill w pvp :D haha
O KUR~ HAHAHAHAH
@Jucha Furora
Proste bynajmniej ja o to walcze a jesli o nie nie walcza o to to ja nie gram .............XD
Jucha Furora
22-12-2008, 14:18
Przepraszam,że zyje;(nie bij
Dec 22 2008, 13:50:26 CET Killed at Level 182 by Zwidek
and by Hesestis
;DDDDDDDD
Oj czuje ze bedziesz dlugo musial na to poczekac...a narazie polecam Słownik języka Polskiego jako lekture na zimne zimowe wieczory.
Jakzawsze
22-12-2008, 15:39
a za co fenix padl?
Ehh Fenix pacc kupił chciał pograć i już go zabili xd
;DDDDDDDD
Sobol widze ze mamy ten sam cel :D
@Up
To nie wiem czy bohów starczy na serwie dla wszystkich ;o
sciagnij kurwa z kogos slomix boh to jak cie gwizdne pod domem to ze swoich sie wysypiesz XD
haha :D Piotrus to bedziemy latac razem na PA :D
Jakzawsze
22-12-2008, 16:46
za rok moze dwa xDxDXdxd
Ehh Fenix pacc kupił chciał pograć i już go zabili xd
Uzbiera na drugi w veno dp grajac w dice o/
siemacotam
22-12-2008, 17:18
zabili fenixa hahaha za fre ktory byl neutral ;d
i sie jaracie lepiej cos o panu digeff napiszcie jak plakal i nie gra juz w tibie , on gildi d rose powinien dziekowac ze go wyleczyli od uzaleznienia :D
bartek8808
22-12-2008, 17:20
Dec 22 2008, 13:50:26 CET Killed at Level 182 by Zwidek
and by Hesestis
Fajnie by było jakbyś pisał nick od razu bo nie wszystkim chce się szukać po lvl ;p
Fenix to raczej nie jest war frag bo on nie jest w DR ani niczym innym i nie walczy z nimi -.-
bartek8808
22-12-2008, 17:39
Nooo ale frag na jakimś wyższym lvlu to trzeba się pochwalić nie? Nie ważne czy uczestniczy w wojnie czy nie xD W sumie dobrze że padł bo to głupia kurwa jest :]
Fenix to raczej nie jest war frag bo on nie jest w DR ani niczym innym i nie walczy z nimi -.-
po cooo sie wypowiadasz noobie jak nie wiesz sytuacji o tym servie ? to co z tego ze nie jest w dr.czy jakby katrila odszedl z vision a liderem byl by naprzyklad janusz to jzu katrila nie jest walczacym ??/ ogarnij zycie
po cooo sie wypowiadasz noobie jak nie wiesz sytuacji o tym servie ? to co z tego ze nie jest w dr.czy jakby katrila odszedl z vision a liderem byl by naprzyklad janusz to jzu katrila nie jest walczacym ??/ ogarnij zycie
Tak sie sklada ze znam sytulacje na tym servie -.- I tak sie skalda ze fenix nie jest z DR,WRA,Inshon.... widziales go kiedys na akcji czy cos ?
Wiec SHUT THE FUCK UP
@V
Wyzywam cie czy cos ? Jak nie to ty tez mozesz tego nie robic? W poprzedniej wojnie uczestniczyl inny owner moze? a teraz gra na nim jakis ziomek co cale zycie gra w veno w kostke ... wiec jak taka osoba moze walczyc .. ogarnij sie koles
Tak sie sklada ze znam sytulacje na tym servie -.- I tak sie skalda ze fenix nie jest z DR,WRA,Inshon.... widziales go kiedys na akcji czy cos ?
Wiec SHUT THE FUCK UP
tak szmato, w poprzedniej wojnie uczestniczyl wiec do pieca
Nooo ale frag na jakimś wyższym lvlu to trzeba się pochwalić nie? Nie ważne czy uczestniczy w wojnie czy nie xD W sumie dobrze że padł bo to głupia kurwa jest :]
A to nie stary Xavine od Olka kupił?
Z tego co pamiętam to on był z Inshon więc nie dziwie się, że padł. Ale co teraz już nie jest po stronie Inshon?
Nozer-Demonic
22-12-2008, 19:33
Glaca gamoniu jebany nigdy niechcialem i niebede sie chcial splacac wiec nie pierdol glupot ze pytalem o splacanie... jestes kretynem wymyslasz kurwa jakies swoje historie i jak niewiesz ocb to zamknij pizde lamusie
bartek8808
22-12-2008, 20:32
A to nie stary Xavine od Olka kupił?
Z tego co pamiętam to on był z Inshon więc nie dziwie się, że padł. Ale co teraz już nie jest po stronie Inshon?
Nie wiem kto kupił ale wiem, że ja za Olkiem "nie przepadałem" ;)
tak to ten xavine gra co full seta stracil kiedys na rsie ;p slynny gosc
Volcanek
22-12-2008, 22:14
cos cisza tutaj na forum 8o8o czyzby cisza przed buza?8o
Martwe Róże powstańcie z temple i idźcie walnąć kilka płatków SD w kocimiętki Vision....
siemacotam
23-12-2008, 00:28
hekun nie dojechal do dp
Dec 23 2008, 00:09:17 CET Killed at Level 108 by Allfir
JechaczNakonny
23-12-2008, 02:13
Musiał expic?.......
Dec 23 2008, 01:46:40 CET Killed at Level 137 by Sylje
and by Midd Xays
Phrantax spiiiiiiii
Gdzie main nie może tam seconda pośle...
Glaca gamoniu jebany nigdy niechcialem i niebede sie chcial splacac wiec nie pierdol glupot ze pytalem o splacanie... jestes kretynem wymyslasz kurwa jakies swoje historie i jak niewiesz ocb to zamknij pizde lamusie
Uu Ponczuś coś Ci się przyśniło ;d
Grzechu_xD
23-12-2008, 09:51
Dec 23 2008, 01:46:40 CET Killed at Level 137 by Sylje
and by Midd Xays
Phrantax spiiiiiiii
buu jak zaluje ze sprzedalem postac;p
Nozer-Demonic
23-12-2008, 09:58
Uu Ponczuś coś Ci się przyśniło ;d
nic mi sie nie przysnilo i ponczus to mozesz mowic do swojego zioma ZWIDKA B)
kup se blessy
Jaki nieogar.Przecież o tym łebasie mówie -.-
Nozer-Demonic
23-12-2008, 12:11
Jaki nieogar.Przecież o tym łebasie mówie -.-
Ty kurwa sam jestes nie ogar plebsie... a co do postu wyzej to blessy mam juz kupione zobaczymy jak wy bedziecie za jakis czas chceli blesy kupowac:D ale to tylko wtedy jak bedzie znowu udpate i blessy bedzie mozna w templu kupowac JO pleby...
Zwidek aka Efekt JOJO:D:D:D:D:D:D
nie wyzywac sie, swieta ida XD
Fernandos
23-12-2008, 13:22
Dec 23 2008, 12:34:56 CET Killed at Level 191 by Pasterz the Axemaster
and by Ai Shinayo
Trealyn XD
Ymy
Dec 23 2008, 13:28:18 CET Killed at Level 198 by Xespoz
and by Cichy Xersemo
Venz
Dec 23 2008, 13:31:31 CET Killed at Level 141 by Sempion
and by Qevii
Teddy Kiler <-kto to jest ;p
Dec 23 2008, 13:31:29 CET Killed at Level 104 by Cichy Xersemo
Yeetro
Dec 23 2008, 13:32:27 CET Killed at Level 208 by Xespoz
Zcoyan
Dec 23 2008, 13:33:28 CET Killed at Level 98 by Kerston
and by Ai Shinayo
Imargam x2
Dec 23 2008, 13:34:59 CET Killed at Level 270 by Aqo
and by Betroda
Dec 23 2008, 13:26:45 CET Killed at Level 272 by Dreamaxor
Zwidek
Dec 23 2008, 13:12:50 CET Killed at Level 219 by Xespoz
Hekun
Dec 23 2008, 13:15:00 CET Killed at Level 108 by Xespoz
and by Pasterz the Axemaster
Lady Toffina
Dec 23 2008, 13:13:12 CET Killed at Level 153 by Mighty Wizzard
and by Fanquin
Foxy Darow
Dec 23 2008, 13:12:31 CET Killed at Level 199 by Taifun Devilry
and by Mirh
Shermonator
Dec 23 2008, 13:32:18 CET Killed at Level 113 by Yubov
and by Diabllord
Olip knight
Dec 23 2008, 13:11:46 CET Killed at Level 153 by Apff
and by Venz
Miszcz Wu
Dec 23 2008, 13:37:46 CET Killed at Level 118 by Cordek
and by Laen Loys
Potem najwyżej zedytuje...
#da movie ''dempah'' on Jitvey
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=137560
Zwidek jeszcze i wielu innych z tego co widzialem. Masakra ; /
Tibia.pl prawie jak tibia.looki.de ;p
Użytkowników czytających ten temat: 28 (zarejestrowanych: 8, gości: 20)
;p
Currently Active Users Viewing This Thread: 144 (54 members and 90 guests)
Fernandos
23-12-2008, 14:29
@ Vision
mowiliscie na DR ze uciekaja na 1sqm ale chociaz jak oni uciekaja to nikogo nie zostawiaja jak wy !! Hahaha GZ !!
siemacotam
23-12-2008, 14:30
hahahaha dopiecawnia kazdy spi od nich potem uciekli na 1 sqm i reszte sie dopiecowalo
i huj bylo was ponad 2 razy wiecej a pozatym nie bylo andrzeja
Zycie :p nooby przeszkadzaly bardzo ;f
tak jak wasze nooby nam przeszkadzaja jest OK, jak wy uciekacie na 1 sqm jest Ok - my tak zrobimy , odrazu nooby z nas i wyzwiska leca ;s
/\ no i jeszcze powiedz że się tego nie spodziewałeś
tak zawsze było i będzie.
\/ zwłaszcza jak coś mówisz co każdy wie.
Nie ma co płakać po porażce przez nooby czy coś - Wojna to wojna wszystkie chwyty dozwolone, podnieśc głowe otrzepać dresik i dalej przed siebie :))
P,S
moje rady zawsze się sprawdzają ;))))))
Jucha Furora
23-12-2008, 14:52
ale oro,ma ktoś film?
ty laryx
I może myślicie ze wszystkie te nooby nasze były ? ;oo
2x /\
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=137560
Zmieńcie page do hostu ,bo komercja na Speedy się szerzy.
Bartezik18
23-12-2008, 15:32
gz, widac ze po akcji na postacie logneli noobowaci wlasciciele bo co to sie dzieje?
Lady Toffina
Dec 23 2008, 15:01:52 CET Killed at Level 152 by Zaatun
Nunus Nadis
Dec 23 2008, 15:12:57 CET Killed at Level 97 by Kiyancz
and by Scooti
Darir Ceturus
Dec 23 2008, 15:19:28 CET Killed at Level 88 by Scooti
and by Eiwinka
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.