Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
Lion_Lith
20-03-2010, 23:51
Nie bede sie juz puszczal ze starszymi panami;)
idz ty moze lepiej babcie przyruchac ?
Furor001
21-03-2010, 09:54
Lion jak tam Victeron i Olaf glebe przyjebali to musicie jakos wyjsc z honorem nie?:D:D:D:D:D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=Q97aSJj_iGA
3:05 min
Olaf, chwaliles sie ze masz kase itd. Sprawiedliwosc Cie dopadla;)
Zawsze nad wami...
BOOOSH znowu requiem for a dream...
[...] na hunta z kolegami, pohandlować uhami [...]
n00b
Z neta ściągałem ; )
Furor001
21-03-2010, 13:26
Nie ladnie Mila nie ladnie...
Sowksdiss!
Jak amman jade po sowksie na mych plozach.
Zadzialam jak narkoza uzywajac ostrego noza.
To jest Furora a thais nalezy do nas.
Nie badz taki kozak bo mozesz szybko skonac.
Dla kolezkow piona a dla Sowksa kosa.
Nie lubie tego losia bo wciaz zadziera nosa.
Ze mna szychu i wierni przyjaciele.
Lojalnosc i honor to nasze jedyne cele.
A sk**wiele popadaja w smiertelny nalog.
Sowks zginie w mroku jak alicja w krainie czarow.
Bylo takich paru ktorzy mowili ze wszystko moga.
Nasze fragi pokazuja ze oni to nasz ogon.
Jak je**ny ozon rozpie**alamy Furory atmosfere.
Mowisz SLU? bo jestes je**nym pozerem.
Myslisz ze jestes szefem lecz Ty to zero.
Wyprostujemy Cie i skonczysz jak Victeron.
Smierc pozerom mowisz ze nigdy nie padasz?
Kiedys wyplynie Ci z dupy czekolada.
A wtedy do Ciebie zagadam i co kozaku?
Sowks zreszta chyba wiesz jak padal Papug.
Wez mi do papu masz jape jak odkurzacz.
Wejde jak burza wiec kup sobie przedluzacz.
Niesmiertelna róza zawsze nad Toba.
Kiedys wroce do depo z Twoja uje*ana glowa!
spowalniacz
21-03-2010, 19:59
Seba ty kurwa popierdolony debilu, skoncz z pisaniem tych s*****alych pseudo tekstow, myslisz ze jestes kurwa fajny piszac te syfiaste kawalki ? Ty jebany tasiemcu z koziej dupy, zamknij kurwo ta morde i nawet nie kwiknij, jestes zakompleksionym szczylem ktory robi loda za dobre slowo, pojebie bez szkoly, kurwo bez zycia, niedojebie nad niedojebami. Twoj pies sie ciebie wstydzi, twoja sasiadka sie ciebie wstydzi, twoje wszy na dupie sie ciebie wstydza. Zrozum ty jebana kurwo ze huja tu znaczysz i nic tego nie zmieni, zrozum ze byles gownem, jestes gownem i bedziesz gownem, bo jak mówi ksiega Pawla wyzwolonej tibi, z gowna kanapki nie bedzie.
//pewnie ban ;s
Syf_Zor_
21-03-2010, 20:47
Jak w burdelu nie idzie to sie wymienia ku**y, a nie firanki ;p
A wiec ciekawe jak sie zakonczy sprawa masskickow. Ktos ma jakies ciekawe pomysly?
@Furor001 & innych pseudo raperów
Człowieniu, twoje życie jest naprawdę super
Praca, szama, TV, komputer
Spać, jutro wstać i znów to samo
Codziennie zabija cię ten monotonny amok
Nie wiesz czemu nazwano go normalnością
Wiesz tylko, że jest ci nie w smak
A złością zatruwasz co dzień najbliższych sobie
Dzieciaku, twoja sytuacja to skrajny szajs
Harujesz bez umowy za marny hajs
Pozdrawiam, niegrający
AwangardowyKaloryfer
21-03-2010, 21:20
Ja mam pomysł!!
Idziemy na flaszkę i przy ognisku pośpiewamy dissy furor seby!!!
Ale będzie fun w chuj o//
Co do mass kicków to chyba nic nie poradZimy. Ataki DDossów paŁer!!
Seba ty kurwa popierdolony debilu, skoncz z pisaniem tych s*****alych pseudo tekstow, myslisz ze jestes kurwa fajny piszac te syfiaste kawalki ? Ty jebany tasiemcu z koziej dupy, zamknij kurwo ta morde i nawet nie kwiknij, jestes zakompleksionym szczylem ktory robi loda za dobre slowo, pojebie bez szkoly, kurwo bez zycia, niedojebie nad niedojebami. Twoj pies sie ciebie wstydzi, twoja sasiadka sie ciebie wstydzi, twoje wszy na dupie sie ciebie wstydza. Zrozum ty jebana kurwo ze huja tu znaczysz i nic tego nie zmieni, zrozum ze byles gownem, jestes gownem i bedziesz gownem, bo jak mówi ksiega Pawla wyzwolonej tibi, z gowna kanapki nie bedzie.
//pewnie ban ;s
On przynajmniej pojezdza Ci w jakims stylu a Ty prostaku nic soba nie reprezentujesz.
Furor001
22-03-2010, 13:29
@Furor001 & innych pseudo raperów
Pozdrawiam, niegrający
Techno teraz juz wiem czemu masz taki nick tutaj;)
ogolnie to widze ze poza tibia to zycia nie masz =/
Lion_Lith
22-03-2010, 18:37
Jak w burdelu nie idzie to sie wymienia ku**y, a nie firanki ;p
A wiec ciekawe jak sie zakonczy sprawa masskickow. Ktos ma jakies ciekawe pomysly?
my wiemy jak sie skonczy
twoja tlusta stara przejada mega wibratorem po przednim , tylnim i gornym dupsku
i tak sie skonczy ;D
(zart nie fochaj)
Furor001
22-03-2010, 19:27
Jety jety... a czy ja siedzie 24/h? ogarnij sie idioto!:D ale proboj mnie pojechac proboj!...:D:D
No na Furorze ostro sie zabawilem zrobilem jajca na forum i w thais takze.
Jan 01 2010, 21:30:21 CET Killed Warrior Antos at Level 237 unjustified
Jan 10 2010, 20:00:42 CET Killed Thor Grimix at Level 145 unjustified
Feb 25 2010, 18:36:37 CET Killed Twister Cort at Level 217 unjustified
Mar 05 2010, 19:10:55 CET Killed Dark Weest at Level 204 unjustified
Mar 06 2010, 20:38:28 CET Killed Nargos at Level 164 ok
Mar 07 2010, 21:24:55 CET Killed Since Knight at Level 254 ok
Mar 17 2010, 21:53:36 CET Killed Rixari at Level 193 ok
Mar 18 2010, 20:36:52 CET Killed Neitha at Level 204 ok
Uwielbiam te fragi... no w sumie to nie wszystkie bo Neitha jest spoko ale Sunblade to Sunblade...
:cup:
Nie chcem cie pojechac bo taka prawda...nie musisz siedziec 24/h
wystarczy ze swiata poza tibią nie widzisz ...ciagle FRAGI,JAKI JA JESTEM ZAJEBISTY itp...lecz sie...wspolczuje twojej matce czy ojcu...o ile ich jeszcze krzeslem nie rozjebales ;|
Słaby emocjonalnie jestes dzieciaku ; *
Masz banana i sie uspokoj bo uwielbiac to mozna sex a nie fragi ;)
ale ...trudno...wspaniałego zycia z fragami =DDDDDDDDD
Lion_Lith
22-03-2010, 21:22
Uwielbiam te fragi...
a ja twoja stara ;D
Furor001
22-03-2010, 21:50
Nie martw sie mam zycie w rl;) Bo nie sama Tibia czlowiek zyje;)
Wy musicie wyjsc z honorem poprostu. Tez bym sie wkurzyl jakby pk team mial takie fragi na mojej guild:D ale bez przesady panowie8o
To my bylismy górą. Tyle fragow na Vis/Sublade,Ekipie Misia to chyba nie mial zaden pk team na Furorze.
Piszesz ze ja sie jaram fragami itd i co? zrobisz mi cos za to?8o
A jak sie wkurzacie o to to juz wasza sprawa:D
Jarek'Gru
22-03-2010, 21:51
Jety pierdolisz, ze nie widzi swiata po za tibia, a sam piszesz na forum tibijskim
posty, tracisz czas na rozmowe z nim, marnotrawisz czas na robienie
podpisow odnosnie furor seby - zastanow sie nad soba czlowieku.
Furor001
22-03-2010, 21:56
:)
A co do Jety to lap fraga bo mnie wkurzasz...:D tak na ocucenie:D:D
Silny Rycerz
Mar 22 2010, 17:36:29 CET Slain at Level 141 by Astus Vara, Atricoze, Linari, Mania Samson, Tyros sorcerer and Ulamir.
:cup: JARAM SIE TYM!!!!!!11
I widzisz ;)
To ja cie wkurzam a nie ty mnie : /
ten jacek cos tam~
Zmien nick bo nie masz nic wspolnego z jego przydomkiem zerowcu -.-
Jarek'Gru
22-03-2010, 23:14
Do placu grunwaldzkiego we wroclawiu mam 20 metrow, a ty pol Polski.
Wiec prosze cie nie pierdol, ze nie mam nic z tym wspolnego.
Najpierw sprawdz, potem pisz, albo daj sobie jeszcze 5 gowien a podpisie,
wtedy napewno bedziesz fajny.
Fan_Dzidzi2
22-03-2010, 23:43
zgadnij kotku co mam w srodku
http://img215.imageshack.us/img215/2987/dsc00191u.jpg (http://img215.imageshack.us/i/dsc00191u.jpg/)
rano te czipsy jadl infamia : )
Lion_Lith
23-03-2010, 00:09
zgadnij kotku co mam w srodku
http://img215.imageshack.us/img215/2987/dsc00191u.jpg (http://img215.imageshack.us/i/dsc00191u.jpg/)
rano te czipsy jadl infamia : )
no infamia to wszystkozerny pies ;D
karolku nie trza bylo tyle pic zes tak sie ozygal
Fan_Dzidzi2
23-03-2010, 00:14
to Andarist :P , ja tym razem nie rzygalem ;;
Lion_Lith
23-03-2010, 00:19
to Andarist :P , ja tym razem nie rzygalem ;;
aaaaaaaaaaaajo to andarist
ladnie sobie dolal ehehhehehehe
Fan_Dzidzi2
23-03-2010, 00:24
wielka dolewke to organizowalismy w lazience, kto tam nie poszedl to albo gleba na rzygach albo rzygal bo poczul ten zapach x)
Syf_Zor_
23-03-2010, 00:45
wielka dolewke to organizowalismy w lazience, kto tam nie poszedl to albo gleba na rzygach albo rzygal bo poczul ten zapach x)
Lol xDDDDDD
Jedyne co jest moje na tej focie to waz od fajki ;)
Furor001
23-03-2010, 07:39
Ostro chociaz ja wole isc do dopalaczy po magicznego smoka i nie miec takiego fail endu;)
Fajnie tak sie spotkac i zarzygac co? Nie ma to jak spotkanie z klasa i na poziomie ;) Rozumiem mozna sie napic piwka, wodki czy co tam pijecie, zapalic sobie ziolko ale wszystko z umiarem chlopaki. Jak juz chcecie zaimponowac swoim kolegom z gildii to proponuje troszke inne sposoby niz zarzyganie sie badz zachwalanie swojej 300 lvlowej postaci.
A co do Ciebie Karol to zapewne chciales pokazac na forum:
* ze jestes zabawny? Tak jestes zabawny,
* ze masz kolegow? Tak masz kolegow. Co prawda tibijskich ale to raczej nie ma wiekszego znaczenia. kolega to kolega.
* ze masz rl life? Niestety nadal w to szczerze watpie :(
AwangardowyKaloryfer
23-03-2010, 11:56
jołka Faver xd
szkoda ,ze vt usuneliście ;( nie mam z kim w poki grac ;)
czytam te wasze wypociny i spadam z krzesła. ostregajcie przed tym...
spadł mi dzięki temu węgielek z sziszy i kurwa mam reke w ciekawym stanie;./
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/Burn_2nd_degree_3.jpg
ręka nie moja ;/ ,ale wygląda podobnie ;d
znalazłem stary ss
oto i on
http://img96.imageshack.us/img96/2007/ssdlarafala.png
Iron_Stysiek
23-03-2010, 13:17
Fajnie tak sie spotkac i zarzygac co? Nie ma to jak spotkanie z klasa i na poziomie ;) Rozumiem mozna sie napic piwka, wodki czy co tam pijecie, zapalic sobie ziolko ale wszystko z umiarem chlopaki. Jak juz chcecie zaimponowac swoim kolegom z gildii to proponuje troszke inne sposoby niz zarzyganie sie badz zachwalanie swojej 300 lvlowej postaci.
* ze masz kolegow? Tak masz kolegow. Co prawda tibijskich ale to raczej nie ma wiekszego znaczenia. kolega to kolega.
Jest czas na poważne spotkania (oby jak najrzadziej) i czas na zgony. Z perspektywy lat pamięta się potem chwile wyłącznie takie jak te na zdjęciach. Na spotkania przy kawie, grę w szachy i rozmowy o rodzinie będzie czas w sanatorium. To nie jest żadne imponowanie tylko dobra zabawa, o tibii też jakoś niewiele rozmów było (poza tym, że Irmafię ktoś sparaliżował : P )
No i naturalnie nasz ulubiony kolega "..." który jest naszym ziomkiem, bo każdy bez niego jest pionkiem : P
A Ciebie boli to, że:
* Karol jest dużo zabawniejszy od Ciebie
* ma kolegów w tibii z którymi się spotyka nie tylko na forum jak Ty
* był na fajnym zjeździe w górach kiedy Ty męczyłeś posty na forum
dopalacz.Vis
23-03-2010, 14:07
A Ciebie boli to, że:
Po pierwsze blady kruk wcale nie jest zabawny a raczej żałosny.
#po 2gie mieć aby kolegów z Tibi i sie z nimi spotykac jest raczej żałosne
*po 3cie jeździc na takie wasze pojebane zjazdy gdzie oprócz najebania sie, nacpania sie i gadania o Tibii jest raczej żałosnym przeżyciem
Czego pedały swoich dziewczyn nie pokażecie? Czemu jedyne laski jakie znacie mają na nazwisko .JPG ? A jedyna kobieta jaką mieliscie to wasza ręka.
Wiec bezmózgi bocie Staśku skończ pier###ic glupoty jaki yolen aka. blady ćwiek jest fajny i zabawny bo on jest żałosny tak samo jak i Ty.
Iron_Stysiek
23-03-2010, 14:19
Nie znasz - oceniasz. Podstawowy błąd.
Poznawanie ludzi nigdy nie jest żałosne, mam kolegów z przedszkola gdzie bawilismy się samochodzikami - to też żałosne?
Kiedy ja idę z n-tą swoją dziewczyna przez miasto to Ty wraz ze swoim ojcem się za nami odwracasz podziwiając : ) Więc proszę Cię ale to pole to nie Twoja liga : ) - oczywiście to też tylko domniemanie, bo Cię nie znam ale dosyć prawdopodobne.
--- Iron_Stysiek dodał 2 minut i 41 sekund później ---
Aha, bezmózgi. Ja jestem prawnikiem po dziennym prawie na Uniwerku Warszawskim. To chyba tyle w temacie co do wykształcenia. I tak - chwalę się bo mam czym.
AwangardowyKaloryfer
23-03-2010, 14:31
Stysiu ,jest jedna sprawa. Jesteś prawnikiem ,podziwiam cię ,widać nie tylko idioci grają w tibię ,jednak popełniasz zasadniczy błąd włączając się w takie rozmowy. Pamiętaj o tym "Idiota sprowadzi cię do swojego poziomu ,a potem dobije doświadczeniem". Trzymaj się tego i będzie git. Co do Karola ,to ma prawo chwalić się imprezami ,co w tym złego ,forum dotyczy ludzi z furory i daje im również takie pole do popisu. Dlatego uszanujcie go i skończcie z tym ,że jest "blady" ,bo to jest nudne. Nie macie nic wspólnego z vision ,nasłuchaliście się pewnie kiedys pod depo w thais jak rozmawiał z Łukaszem ,który nazwał go w ten sposób. Troszke ogarnięcia i dystansu ,bo w tej chwili traktujecie tę grę jak życie. Tylko ,że troszkę w inny sposób. Przypomniało mi się jak byłem w VA i miałem szacunek u kumpli z gildii. Później postać została zrookowana ,i przyłączona do MSF ,wtedy cały szacunek ,jakim mnie darzyli prysł ,jak bańka mydlana. Wy robicie to samo. To jest HYDE PARK ,więc wyraźcie swoje emocje ,ale bluzgi zachowajcie dla siebie.
Kurwa ,czuję się jak przedszkolanka...
Iron_Stysiek
23-03-2010, 14:39
Stysiu ,jest jedna sprawa. Jesteś prawnikiem ,podziwiam cię ,widać nie tylko idioci grają w tibię ,jednak popełniasz zasadniczy błąd włączając się w takie rozmowy. Pamiętaj o tym "Idiota sprowadzi cię do swojego poziomu ,a potem dobije doświadczeniem". Trzymaj się tego i będzie git. Co do Karola ,to ma prawo chwalić się imprezami ,co w tym złego ,forum dotyczy ludzi z furory i daje im również takie pole do popisu. Dlatego uszanujcie go i skończcie z tym ,że jest "blady" ,bo to jest nudne. Nie macie nic wspólnego z vision ,nasłuchaliście się pewnie kiedys pod depo w thais jak rozmawiał z Łukaszem ,który nazwał go w ten sposób. Troszke ogarnięcia i dystansu ,bo w tej chwili traktujecie tę grę jak życie. Tylko ,że troszkę w inny sposób. Przypomniało mi się jak byłem w VA i miałem szacunek u kumpli z gildii. Później postać została zrookowana ,i przyłączona do MSF ,wtedy cały szacunek ,jakim mnie darzyli prysł ,jak bańka mydlana. Wy robicie to samo. To jest HYDE PARK ,więc wyraźcie swoje emocje ,ale bluzgi zachowajcie dla siebie.
Kurwa ,czuję się jak przedszkolanka...
Zdaję sobie z tego sprawę. Niestety w praktyce zbytnio mnie to denerwuje, a czym więcej mnie to denerwuje tym ich bardziej cieszy zwyzywanie mnie : ) Błędne koło. Nie zwykłem milczeć jak ktoś głupoty gada.
Oczywiście w swoim poście masz całkowitą rację, niemniej i tak Cię pewnie pojadą jak już skończą ze mną i Karolem : >
w 99 % jestem pewien, że dużo mniej czasu spędza przed kompem niż ty, po prostu puszcza bota i elo
a tam do furor~ zajebista liczba fragów, powiedz jeszcze kogo ważnego z furory zabiłeś?
z ważniejszych osób próbowaliście Karola, Diabllorda, Zwidka, niestety nikogo sie nie udało, więc czym tu sie pucować?
AwangardowyKaloryfer
23-03-2010, 14:57
Iron ,jesteś moim mentorem ;))
Btw ,Gredert ,daj spokój o poczytaj lepiej posta Irona~. Zwróć szczególną uwagę na hasło "Błędne koło". To samo koło toczy się i w tej kwestii ,mianowicie seba wypisuje kogo fragnął (równie dobrze może to na bocie stawić ) ,a wy się kłóćcie z nim, że fragi owe są chuja warte.
Fan_Dzidzi2
23-03-2010, 15:01
moze jesli Judyta pozwoli na zamieszczenie wiekszej ilosci fotek to zobaczysz kurwo (tak o tobie mowie nonamie) jaka mialem fajna czarna koszulke, aczkolwiek tak mi zalezy na tym jak na wyborach prezydenckich - jakiegokolwiek ruchu nie wykonasz i tak będzie jedno wielkie gówno
tymczasem pozdrawiam i czekam na kolejną porcję wrzutuf od nonamów, w sumie możesz sie przynajmniej dowartościować : P
Diablord
23-03-2010, 15:10
Awangardowy daj tego screena jakos normalnej wielkosci.
Nie mam nawet vt na lapku wiec nie znam szczegolow, ale podobno Nitroraptor zostal zniszczony na tym meetingu jak zasnal z otwartymi ustami xD Karol zdaj relacje z tego.
Jest czas na poważne spotkania (oby jak najrzadziej) i czas na zgony. Z perspektywy lat pamięta się potem chwile wyłącznie takie jak te na zdjęciach. Na spotkania przy kawie, grę w szachy i rozmowy o rodzinie będzie czas w sanatorium. To nie jest żadne imponowanie tylko dobra zabawa, o tibii też jakoś niewiele rozmów było (poza tym, że Irmafię ktoś sparaliżował : P )
No i naturalnie nasz ulubiony kolega "..." który jest naszym ziomkiem, bo każdy bez niego jest pionkiem : P
A Ciebie boli to, że:
Zacznijmy od tego, że mnie nic nie boli ;) A to czy jest ktos zabawniejszy ode mnie lub mniej zabawny tez nie ma dla mnie wiekszego znaczenia. Kazdy jest inny i kazdy posiada zarowno wady jak i zalety.
Tez mam kolegow w tibii z ktorymi rowniez sie spotykam/spotykalem ale rowniez mam takich spoza niej ;)
A co do fajnego zjazdu w gorach to ciesze sie z calego serca ze Karolek zobaczyl prawdziwe gory i ze mogl w koncu je porownac ze swoim dotychczasowym swiatem (Okolnir). Zauwaz ze niezbyt czesto mecze posty na forum.
Jeszcze cos tam wspominales o szachach i o powaznych rozmowach, zupelnie nie wiem dlaczego. Jeszcze raz przeczytaj moj poprzedni post i byc moze wywnioskujesz (jak na prawnika przystalo) ze nie jestem wcale przeciwnikiem imprez. Moge nawet powiedziec ze jestem ich zwolennikiem. Pragne tutaj zaznaczyc ze dla mnie jest znaczaca roznica pomiedzy dobra zabawa a "dziecinnym rozpierdolem" gdzie mniemam dazycie do tego zeby utracic swiadomosc i to jest dla Was tzw fajna zabawa, ktora gwarantuje Wam chwile godne wspomnien. Mniemam tez ze Wasze grube imprezki odbywaja sie wylacznie w meskim gronie?
@Cz4rny
Watpie w to ze spedzam wiecej czasu przed kompem od Karolka ale to chyba nie ma znaczenia. Mi jeszcze nie przypisano miana no-lifera ;/
@AwangardowyKaloryfer
Vt ciagle jest ;)
AwangardowyKaloryfer
23-03-2010, 15:21
Chętnie wrzuciłbym w lepszej rozdzielczości ,ale nie mam żadnego syfu do konwertowania zdjęc ,przerabiania ich itp. Po prostu nie korzystam z tego. Jednak sprobuję coś z tym zrobić. A xDDD To dlatego Łukasz się nie odzywa na forum :O
Fan_Dzidzi2
23-03-2010, 15:33
wogole kim ty koles jestes zeby do mnie pisac lol, urwal sie jakis 90 sorc wybocony na hero necro, wbij przynajmniej 200 bo teraz jestes tylko przychlastem
ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie :D, rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej)
nie bede wspominal o porannym sprzątaniu, szukaniu klucza i swetra andarista, moich nowych spodniach od jamesa (ktore zwrocilem:P) oraz biczach wodnych opiego ponieważ nie jestescie tego warci :)
Chętnie wrzuciłbym w lepszej rozdzielczości ,ale nie mam żadnego syfu do konwertowania zdjęc ,przerabiania ich itp. Po prostu nie korzystam z tego. Jednak sprobuję coś z tym zrobić. A xDDD To dlatego Łukasz się nie odzywa na forum :O
Ja sie odzywam tylko jak mam cos do powiedzenia, a nie dlatego ze mi sie nudzi ;)
Iron_Stysiek
23-03-2010, 15:39
http://img6.imageshack.us/img6/1209/p1360494.jpg (http://img6.imageshack.us/i/p1360494.jpg/)
O tym zdjęciu mówił chyba Karol : P
Od lewej: Infamia, Quil'tilis, Angel Ane, Youen, Rester (Zik), Jason'Braveheart, Andarist (Haradas), Rester (Dawid), Stigandi (Smerfu), Heart Raise, Mirh
http://img90.imageshack.us/img90/9742/p1360495.jpg (http://img90.imageshack.us/i/p1360495.jpg/)
Z mistrzem świata i okolic : )
Od lewej w przednim rzędzie: Quil'tilis, Infamia, Rester (Dawid), Stysiek, Andarist, Heart Raise, Mirh
Z tyłu dwójka którą wyraźnie widać: Hesas (Anbaden), Smerfu
http://img404.imageshack.us/img404/2273/p1360610.jpg (http://img404.imageshack.us/i/p1360610.jpg/)
Aaaaa, dziewczyny!!! ...
Od lewej u góry: Heart Raise, Stysiek, Ally Harit, Jason'Braveheart (z tyłu), Smerfu, Angel Ane
U dołu od lewej: Hesas, Infamia
Fan_Dzidzi2
23-03-2010, 15:41
wklej tę fotkę jak james snuje niecny plan wlania lukaszowi wódki do ryja po czym nastapil jego zgon, fajnie sie jamesowi swieca oczy wtedy :D
o mam znalazlem :D
http://img24.imageshack.us/img24/7741/dsc00195pd.jpg (http://img24.imageshack.us/i/dsc00195pd.jpg/)
@ Youen lub Stysiek:p
Może podpisz jeszcze kto jest kim na tym zdjęciu ;]
Ale widzę, że imprezka się udała:D
@ Youen lub Stysiek:p
Może podpisz jeszcze kto jest kim na tym zdjęciu ;]
Ale widzę, że imprezka się udała:D
ja to ten w koszulce z gracjanem "moje szalone zycie"
ja to ten w koszulce z gracjanem "moje szalone zycie"
A ten w okularkach i w koszulce adidasa to Andarist? - strzelam ..
Iron_Stysiek
23-03-2010, 16:07
Podpisane : ) Było jeszcze parę osób ale nie każdy dotrwał do zdjęcia, bo robilismy grupowe dość późno (Opi bicze wodne : P )
http://img180.imageshack.us/img180/3233/p1360497.jpg (http://img180.imageshack.us/i/p1360497.jpg/)
Anetka, specjalnie dla Ciebie (nasze pierwsze zdjęcie : P ) ... Musiałem : D
AwangardowyKaloryfer
23-03-2010, 16:14
HAHAHAHAHAHAH ,mam zgona ;D
Karol ,genialnie to opisałeś :P
Łukasz ,gz wygrania 1kk ;o xDD
oj wy pojeby jestescie czepiacie sie chlopakow i dziewczyn a oni sie dobrze bawili gdy furor snul niecne plny zabicia jakiegos nooba w thais pogadali napili sie najarali i fruwali czego wiecej chciec? a wy czepiacie sie ze karol jest bialy a wcale nie jest ;p mozecie mnie o*******ac ze jestem asslickerem czy jakos tak ale ja tylko stwierdzam fakty
dopalacz.Vis
23-03-2010, 16:54
@styś
Małe podpuszczenie i zdjecia polecialy, nawet twarzowiec się koszulką wylansował haha(schowaj ten ryj).
Powiedz mi o wielki prawniku po dziennym prawie na Uniwerku Warszawskim co Twoi koledzy ze studiów o Tobie mówią o Twoim zabijaniu czasu przez Tibie. Nie sądzisz że Twój zawód jest na tyle prestiżowy, żeby w to gówno grac i marnowac czas zamiast robic pieniądze ?
Iron_Stysiek
23-03-2010, 17:29
1) Nie potrzebuję zarabiac pieniędzy, zresztą to moja sprawa skąd i czy je mam - robię to co lubię.
2) Mam czas więc mogę robić to co lubię.
3) Skoro lubię tibię to znaczy, że nie marnuję na nia czasu, ponieważ to lubię.
4) Nie jest to absolutnie jedyne zajęcie jakim się zajmuję.
5) Zdjęcia miałem i tak dodać, po prostu w nocy dopiero je dostałem od kolegi.
6) Co mówia koledzy? Śmieja się naturalnie z Tibii. Tak samo jak ja z ich zbierania znaczków, chodzenia na mecze, czy trenowania krykieta. Każdy ma coś swojego, nie ma się czego wstydzić.
haha maly cos nie wyrazny z twarzy jestes :D:D:D:
Na pierwszej foteczce Youen to ten koleś w koszulce "Mam wyjebane" ? (btw. On ma długie włosy? czy ja mam ujebany monitor?), a i jeszcze , ten koleś za osobą w koszulce "Mam wyjebane" wygląda jak doklejony (wiem, że nie jest, ale tak wygląda :) )
Apropo można botać na Elfie czy bany ostro lecą bo nie gram 3 miechy i nie wiem...
Lion_Lith
23-03-2010, 18:58
a opi fex nie pokazal swojego twarzowego
hesas jak jego brat ;D
Kim ja jestem bo mam 90 lvl? Widac twoj wyznacznik wartosci. Pokazujac swoje zdjecie juz w 100% rozwiales moje watpliwosci - jestes okrutnym przychlastem ;D Nawet jakbys mial 500 lvl i nawet jakbys byl kierownikiem w mc'donaldzie (moze kiedys cie awansuja jak powiesz ze masz 300 lvl) to i tak dla mnie i zapewne dla wielu bedziesz zwyklym smieciem. Karierowicz :faceoff:
Partyzant_Felix
23-03-2010, 23:56
brawo dla infami za zrobienie smażalni, chyba ze to tylko dym od fajnek to nie ma czego gratulowac :p
Lion_Lith
24-03-2010, 01:06
YOUEN:
http://img440.imageshack.us/img440/408/tatuazdziecka.jpg
dajcie fote opi fexa zazyganego z tej dzamprezy
Diablord
24-03-2010, 04:13
Dopalacz wiem, ze jestes noname i z takimi osobami nawet nie warto pisac (nie podpuszczam cie, bo i tak wiem, ze sie nie ujawnisz), ale juz tak starasz sie na sile kogos pocisnac, ze warto to skomentowac. Twoj pocisk na Styska jest zalosny. Nie znam zabardzo Styska, ale niewazne kim jest z wyksztalcenia. Kazdy moze grac w tibie jesli ma na to ochote. A jesli ktos ma perspektywy/wyksztalcenie/pieniadze itd to tymbardziej moze wiecej wolnego czasu poswiecac na przyjemnosci (np. tibie) itd. Nie chcialo mi sie poswiecac duzo czasu na dochodzenie kim jestes, ale z tego co widze to od dawna masz nasze vt, starasz sie byc poinformowany i ciagle cisniesz po koalicji Dusk&Vis. Jesli tak bardzo przeszkadzaja Ci ludzie z naszego vt, to po co od tak dawna tracisz czas na spedzanie na nim czasu. Nie lepiej oglosic co myslisz i walczyc o wlasne przekonania?
Infamia, Stysiek i Youen dajcie wiecej zdjec z meetingu.
dopalacz.Vis
24-03-2010, 09:48
1) Nie potrzebuję zarabiac pieniędzy, zresztą to moja sprawa skąd i czy je mam - robię to co lubię.
2) Mam czas więc mogę robić to co lubię.
3) Skoro lubię tibię to znaczy, że nie marnuję na nia czasu, ponieważ to lubię.
4) Nie jest to absolutnie jedyne zajęcie jakim się zajmuję.
5) Zdjęcia miałem i tak dodać, po prostu w nocy dopiero je dostałem od kolegi.
6) Co mówia koledzy? Śmieja się naturalnie z Tibii. Tak samo jak ja z ich zbierania znaczków, chodzenia na mecze, czy trenowania krykieta. Każdy ma coś swojego, nie ma się czego wstydzić.
Po tym co tu napisales dajesz idealny obraz kim jesteś...piszesz że jestes "prawnikiem po dziennym prawie na Uniwerku Warszawskim" a teraz że "nie potrzebuję zarabiac pieniedzy"? To co stary Ci opłacił szkole a teraz roboty nie możesz znaleźc i grasz w tibie? Kto przyjdzie do prawnika co bota ustawia w tibii. HAHA ale sie kompromitujesz. Wyjeżdzasz z GEJ-PARTY fotą przed forum pokazując jaki jesteś kozak, jak "warszawka" potrafi sie bawic xD. Jestes CIEC.
@Diablord
Nie ujawnie sie bo na to nie zasługujecie pajace. W Tibie nie gram od dawien dawna, w was mam total wyjebane tak jak w furore. Nie jestem uzalezniony w tą gre żebym jakies powstania robil jak juz wczesniej napisalem mam na was i na furore wyjebane. Wy też za 2-4 lata nie bedziecie w to gówno grac ale nie dlatego że zmądrzejecie tylko dlatego że życie was do tego zmusi kropka
Partyzant_Felix
24-03-2010, 10:10
noł ofenz ziom, jakbyś miał wyjebane to byś powiedział kim jesteś. I pisze to całkiem poważnie
Po tym co tu napisales dajesz idealny obraz kim jesteś...piszesz że jestes "prawnikiem po dziennym prawie na Uniwerku Warszawskim" a teraz że "nie potrzebuję zarabiac pieniedzy"? To co stary Ci opłacił szkole a teraz roboty nie możesz znaleźc i grasz w tibie? Kto przyjdzie do prawnika co bota ustawia w tibii. HAHA ale sie kompromitujesz. Wyjeżdzasz z GEJ-PARTY fotą przed forum pokazując jaki jesteś kozak, jak "warszawka" potrafi sie bawic xD. Jestes CIEC.
@Diablord
Nie ujawnie sie bo na to nie zasługujecie pajace. W Tibie nie gram od dawien dawna, w was mam total wyjebane tak jak w furore. Nie jestem uzalezniony w tą gre żebym jakies powstania robil jak juz wczesniej napisalem mam na was i na furore wyjebane. Wy też za 2-4 lata nie bedziecie w to gówno grac ale nie dlatego że zmądrzejecie tylko dlatego że życie was do tego zmusi kropka
Jezeli mialbys na nich jak to ladnie ujales "wyjebane", to bys pokazal, ze jestes tym madrzejszym i nie wszczynal niepotrzebnych klotni. Tak tylko pokazujesz, ze masz jakis do nich uraz i Cie to po prostu "boli". Jakby bylo inaczej to nie pisalbys nawet o tym, bo przeciez nie grasz juz w to od dawna.
Tak pokazujesz jedynie jaki to dwulicowy jestes, bo z jednej strony korzystales z ich vt, a teraz ich oczerniasz i do tego nie masz nawet odwagi powiedziec im to w swoim imieniu(czyt. postaci jaka kiedys tam grales).
Latwo jest oceniac innych, trudniej spojrzec na to co sie samemu robi...
bo jest zwyklym smieciem i dwulicowa pala no i tyle na ten temat jak jestes taki pro elo elo to powiedz to na vt chlopakom ze ty jestes dopalacz a nie siedzisz z nimi smiejesz sie z nimi i gadasz a tu sprzedajesz all o czym gadaja -.-
Iron_Stysiek
24-03-2010, 11:34
Ze zdjęciami z Opasem jest problem, bo jest na tych z początku tylko : P Potem wyjechał do sanatorium : P Ale proszę poniżej:
http://img63.imageshack.us/img63/6508/p1360321.jpg (http://img63.imageshack.us/i/p1360321.jpg/)
Od lewej: Rester (Zik), Opi Fex, Infamia, Andarist (Andarist : Demodras 0:1 od wczoraj : P ), Youen, Ally Harit
http://img689.imageshack.us/img689/8100/p1360627.jpg (http://img689.imageshack.us/i/p1360627.jpg/)
Góra lewo: Rester (Zik), Heart Raise, Jason, Ally Harit, Stysiek, Quil'tilis, Smerfu, Rester (Dawid)
Leżą lewo: Infamia, Hesas, Angel Ane
http://img217.imageshack.us/img217/4324/p1360624.jpg (http://img217.imageshack.us/i/p1360624.jpg/)
Nie chce mi się podpisywać - te same osoby : )
http://img705.imageshack.us/img705/3945/p1360605.jpg (http://img705.imageshack.us/i/p1360605.jpg/)
Konferencja Szczyrkowsko-poczdamska : ) - Stysiek, Smerfu, Infamia, Dawid
http://img210.imageshack.us/img210/3602/p1360542.jpg (http://img210.imageshack.us/i/p1360542.jpg/)
A to Karol po przeczytaniu najnowszego wpisu dopalaczaVis na forum ... : )
Furor001
24-03-2010, 11:50
w Tibii napinacze a w rl szkoda slow... ale nie mieszajmy Tibii do rl hehe
dopalacz.Vis
24-03-2010, 11:59
zoodix zamknij ryj bo wojne przegrales z rok temu i od tego czasu nie wiesz jak i komu efektywnie wejsc w dupe.
@no to tak
Jak juz kiedyś mówiłem mam na vt paru znajomych i czasem z nimi gadam, a reszta osób to jakies wybocone suki nieznanego pochodzenia które za włazenie w dupe i kupywanie kasy na allegro dostały sie do gildi i ja mam z takimi osobami się zadawac ?Ja na Katrili miejscu bym wyjebał ich wszystkich. Najlepsze jest to że mnie zaraz zjedziecie, a IMARGAM co pisal kilkanaście/kilkadziesiąt stron temu że oprócz tam kilkunastu osób reszta to jebane pleby/boty/pionki to nikt mu sie nie postawił że źle mówił, bo sie kurwa wszyscy obsrali że jak sie postawią to jeszcze hunta dostaną. Tak wiec macie trzeźwego noname'a na któym możecie sie wyżyc.
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 12:00
Stysiek zmiazdzyles ostatnim zdjeciem i komentem :DDDDDDDDDDDDDD
dopalacz.Vis
24-03-2010, 12:25
Taa styś zmiażdzył wrzucając po raz kolejny twarzowca/beztwarzowca. Ty Dziara, jak myslisz ilu twoich znajomych z tego meetingu ma pompe z twojego ryja ? Wydaje mi się ze z andaristem powinienes sie ohajtac po obaj nie wyjściowi jestescie jak huj xD
Stychu dawaj wiecej zdjęc bo miażdzą dosłownie
przegralem wojne i mam w to wyjebane ale ty jak tak bluzgasz "swoich" to powinies im to sam powiedziec a nie napinasz sie na forum. a przypomnijcie mi tylko bo nie jestem pewny bo zapomnialem to karol sobie na reku wydziaral vision czy kto?:D btw smerf na kazdym zdj wychodzi jakby knul jakis szyderczy plan haha bez obrazy ;p
Syf_Zor_
24-03-2010, 13:01
Taa styś zmiażdzył wrzucając po raz kolejny twarzowca/beztwarzowca. Ty Dziara, jak myslisz ilu twoich znajomych z tego meetingu ma pompe z twojego ryja ? Wydaje mi się ze z andaristem powinienes sie ohajtac po obaj nie wyjściowi jestescie jak huj xD
Stychu dawaj wiecej zdjęc bo miażdzą dosłownie
Szczerze mowiac nie widze zeby z Karolem czy Andaristem bylo cos nie tak na tych fotkach z imprezy.
Z obiektywnego punktu widzenia wysmiewasz oboby ktorych nawet nie poznales na realu i niewiesz jakie sa. A moga byc bardziej spoko niz Ci sie wydaje.
To teraz zarzuc swoje foto i wszyscy ocenimy i je skoro wysmiewasz inne osoby. Ps. Nie jest to akcja w stylu forum fightera zreszta nawet owym nie jestem.
Co sie na tym forum zaczyna dziac heh..
--- Syf_Zor_ dodał 1 minut i 35 sekund później ---
przegralem wojne i mam w to wyjebane ale ty jak tak bluzgasz "swoich" to powinies im to sam powiedziec a nie napinasz sie na forum. a przypomnijcie mi tylko bo nie jestem pewny bo zapomnialem to karol sobie na reku wydziaral vision czy kto?:D btw smerf na kazdym zdj wychodzi jakby knul jakis szyderczy plan haha bez obrazy ;p
Igor je zawsze knuje xD
Furor001
24-03-2010, 13:52
zoodix zamknij ryj bo wojne przegrales z rok temu i od tego czasu nie wiesz jak i komu efektywnie wejsc w dupe.
@no to tak
Jak juz kiedyś mówiłem mam na vt paru znajomych i czasem z nimi gadam, a reszta osób to jakies wybocone suki nieznanego pochodzenia które za włazenie w dupe i kupywanie kasy na allegro dostały sie do gildi i ja mam z takimi osobami się zadawac ?Ja na Katrili miejscu bym wyjebał ich wszystkich. Najlepsze jest to że mnie zaraz zjedziecie, a IMARGAM co pisal kilkanaście/kilkadziesiąt stron temu że oprócz tam kilkunastu osób reszta to jebane pleby/boty/pionki to nikt mu sie nie postawił że źle mówił, bo sie kurwa wszyscy obsrali że jak sie postawią to jeszcze hunta dostaną. Tak wiec macie trzeźwego noname'a na któym możecie sie wyżyc.
Dopalacz dobrze mowi. Ludzie boja sie postawic bo boja sie o swoj lvl na Furorze (ktory tak czy siak nic nie znaczy na tym servie) a w dodatku zaliza dupe kupujac kase na allegro a zeby kupowali jeszcze wiecej kasy to dostaja inva do Vision etc. zeby tylko móc grac hahahaah8o a nasz team postawil sie. rownie dobrze moglismy zmienic server ale wolelismy troche pouwalac i jak widac udalo nam sie ubic troche h-lvli. No to milej kariery na Furorze dla wszystkich 100+ co uwazaja sie za Bogów bo kupuja kase na allegro i sa w Vision. Jeszcze dojdzie do tego ze beda placic za miejscowki do expa i beda sie z tego cieszyc8o8o8o8o8o8o
Ale uwazam ze rewolucja tak szybko nie nadejdzie mimo wszystko...
Niech wszystkie pionki zobacza jak w rl wygladaja ich panowie i wladcy z Furory punki/techno/gejparty.
BUAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHA HAAHAHAHAHAHA!
Ale uwazam ze rewolucja tak szybko nie nadejdzie mimo wszystko...
To Ty juz nie jestes tym slawnym rewolucjonista?
Furor001
24-03-2010, 13:58
A co bronisz sie Panku? HAHAHAAHAHAH
Obrazilem pankow to juz jakis proboje odzyskac ich honor !
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 14:16
ze wam sie chce ciagle odpalac to forum i czytac co te zjeby pisza :D
Z Każdego da się zrobić pięknisia nawet z Youena. EHh a tak na serio to nawet brzydki nie jest, wystarczy ze zetnie włosy, postawi na żel, ładnie się ubierze i dopiero będzie miss Vision. A co do dziary Youena to pamiętam była kiedyś napinka, ale sądzę ze tatuaż może podobać się ludziom którzy nie grają w tibie i tak nie będą wiedzieć ocb.
PS: Jołen dostane inva ? :D
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 14:28
jeszcze codziennie solarka + obcisla koszulka z krokodylkiem i bedzie caly dopalacz'vis
gdzie inva?
dopalacz.Vis
24-03-2010, 14:36
Dziara niewyjściowcu, zamknij paszcze bo ci do niej naszcze. Lepsza solara niż te kudły. Wiesz co to fryzjer kocmołuchu ? Takie kudłate suki to aby w morde lac. Ogarnij se image.
Partyzant_Felix
24-03-2010, 14:39
piszac posta obiektyniwe (tak kurwa, przeciez tu nie gram)
youen normalnie wyglada, meetingi sa fajne zawsze + za kazdym razem jak ktos ocenia wyglad innych to by wypadalo aby dal najpierw swoje zdjecie :> JP pozdro z grudziadza
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 14:50
ale sie nam dziewczynka zbulwersowala :D
Furor001
24-03-2010, 14:55
http://photos.nasza-klasa.pl/21715050/16/main/f5a558522f.jpeg
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 14:57
ta, infamia chcial wziac ze mnie przyklad i teraz ma sparalizowanego palca :[
@up
fajna fota, w chuj widac
Moze i jedna dziewczynka sie zbulwersowala ale raczej żadna by sie toba nie zainteresowala.
Furor001
24-03-2010, 15:09
I zeby nie bylo ze po kims jade ale troche poironizowac mozna ale nie wyglad czyni z czlowieka kogos tylko jego czyny. Szacun dla tych ktorzy sie nie sprzedali.
AwangardowyKaloryfer
24-03-2010, 15:19
O ja pierdole ,mina Karola wyraża wszystko. Dopalacz ,siedź już cicho ,bo cały czas szukasz spiny z Vision ,żeby potem kolegom w rl poopowiadać "no ,ale jestem zajebisty ,jade po całym vision. -a nick twoj znaja? -nie ,no co ty ,tibia to moje zycie ,wiesz o tym ,a jak hunta zlapie na moim 20 sorcu?"
Tak to wygląda wg mnie
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 15:24
co jest furor gdzie ta fotka, cos ci nie idzie wklejanie :(
Furor001
24-03-2010, 15:26
co jest furor gdzie ta fotka, cos ci nie idzie wklejanie :(
nie urodzilem sie po to zeby wklejac fotki.
Dam linka;)
http://www.photoblog.pl/icotynato/61568260
"wszystkie brudy zostawiam w praniu" <-- Jolen specjalnie dla Ciebie z dedykacja.
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 15:46
Youen sie pisze moj nick low lvlu bez twarzy
http://img192.imageshack.us/img192/9009/61568260.jpg (http://img192.imageshack.us/i/61568260.jpg/)
to lepiej wyszlo
http://img139.imageshack.us/img139/9009/61568260.jpg (http://img139.imageshack.us/i/61568260.jpg/)
Moze i jedna dziewczynka sie zbulwersowala ale raczej żadna by sie toba nie zainteresowala.
Od kiedy kobiety patrzą tylko na wygląd?
@topic
Nie rozumiem w ogóle po co ciśniecie jak ktoś wygląda w rl, jedynym wytłumaczeniem jest to, że ktoś jest zakompleksionym kolesiem który nie wygląda wcale lepiej.
Jeżeli chodzi o Andarista, to może nie wygląda jak model z Men's Health ale jest równy koleś z niego i ma coś w głowie.
Furor001
24-03-2010, 15:53
Youen sie pisze moj nick low lvlu bez twarzy
http://img192.imageshack.us/img192/9009/61568260.jpg (http://img192.imageshack.us/i/61568260.jpg/)
Brudy nie maja prawa glosu sprzedawczyku Jolen. Zetnij te wlosy wtedy pogadamy. Jak narazie to mam Cie na strzala w rl :D
Mnie nie pojebalo do tego stopnia zeby robic tatuaze swojej guild z Tibii. Mnie nie pojebalo zeby wklejac fotki takie jak z waszego gejparty. Napinaj sie napinaj w Tibii JOLEN.;) Jak dla mnie jestes 0 w rl i musisz sie dowartosciowac tatuazem swojej guild w dodatku z Tibii. Ten koles jest psychiczny...a w dodatku brud.
"wszystkie brudy zostawiam w praniu"
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 16:08
sluchasz firmy ziomek ??
no masz racje, dziara Melanzowa Skladanka Furory niewygladalaby najlepiej :(
a i ps. jak na dresa to troche malo pakujesz, chujowe masz te plecy, ledwo ledwo sie napiales i szyja troche chuda, dawno wlosy scinales? +koszulka troche juz sprana, oj bieda tam u was na wsi w wolsztynie (gdziekolwiek to jest xd)
ps2. jaki byl sens pisania nazw 3 klubów na koszulce? :| przypomina mi sie beti spageti ktory sobie na rekach flamastrem napisal beti spageti :D
--- Fan_Dzidzi2 dodał 9 minut i 56 sekund później ---
ps mozemy tak pisac do 20~ pozniej wychodze i mnie nie bedzie do rana, odpisywal bede co 10-20 minut (w zaleznosci od stanu emocjonalnego po ostanio granej mapie)
piszzzzzzzzzzz bo robi sie ciekawie
Furor001
24-03-2010, 16:15
sluchasz firmy ziomek ??
no masz racje, dziara Melanzowa Skladanka Furory niewygladalaby najlepiej :(
a i ps. jak na dresa to troche malo pakujesz, chujowe masz te plecy, ledwo ledwo sie napiales i szyja troche chuda, dawno wlosy scinales? +koszulka troche juz sprana, oj bieda tam u was na wsi w wolsztynie (gdziekolwiek to jest xd)
ps2. jaki byl sens pisania nazw 3 klubów na koszulce? :| przypomina mi sie beti spageti ktory sobie na rekach flamastrem napisal beti spageti :D
--- Fan_Dzidzi2 dodał 9 minut i 56 sekund później ---
ps mozemy tak pisac do 20~ pozniej wychodze i mnie nie bedzie do rana, odpisywal bede co 10-20 minut (w zaleznosci od stanu emocjonalnego po ostanio granej mapie)
piszzzzzzzzzzz bo robi sie ciekawie
napisalem bo jestem kibicem. Ty nawet na meczu nie byles pewnie i nie wiesz co to znaczy dopingowac swojemu klubowi.
Malo pakuje? spojrz na siebie8o pisz co chcesz to nie zmienia faktu ze jestes brudem.
a wszystkie brudy zostawiam w praniu. Szatan Cie opetal :D
JAK MOZNA ROBIC TATUAZ SWOJEJ GUILD Z TIBII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LECZ SIE CZLOWIEKU.
Henna to jeszcze chociaz i tak to debilizm. ALE DZIARA NA STALE OMG! Ja nie wiem ale chyba masz brudno w glowie dlatego.
W Tibii taki wieeeelki a w rl taaaki maly...wraz ze swoja pseudoekipa typowych wafli.
Dla mnie Ty i Ci "liderzy" Vision to przychlasty ktore musza sie wyzyc w Tibii bo w rl im dokuczaja i pewnie tak jest. Przez internet kazdy jest madry.
Niech wszyscy zobacza jaki jestes naprawde...
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 16:20
napisalem bo jestem kibicem. Ty nawet na meczu nie byles pewnie i nie wiesz co to znaczy dopingowac swojemu klubowi.
w dupie byles gowno widziales wiesniaku
Malo pakuje? spojrz na siebie8o pisz co chcesz to nie zmienia faktu ze jestes brudem.
a wszystkie brudy zostawiam w praniu. Szatan Cie opetal :D
widzisz, jedziesz po mnie ze mam dlugie wlosy, ja jade po tobie bo jak na dresa JPJP to strasznie chudy jestes :< 60 kg wazysz czleniu i kozakujesz, trafisz na metala to cie polamie tak ze bedzie cie babcia karmila do konca zycia i nie bedziesz mogl na jej pogrzeb pojsc o wlasnych silach
brb quarry gramy
Od kiedy kobiety patrzą tylko na wygląd?
@topic
Nie rozumiem w ogóle po co ciśniecie jak ktoś wygląda w rl, jedynym wytłumaczeniem jest to, że ktoś jest zakompleksionym kolesiem który nie wygląda wcale lepiej.
Jeżeli chodzi o Andarista, to może nie wygląda jak model z Men's Health ale jest równy koleś z niego i ma coś w głowie.
O tym czy wyglad ma znaczenie nie bede Cie przekonywal bo wiekszosc osob powie ze ma. Jezeli to Ci nie wystarczy wpisz sobie w google "czy wyglad ma znaczenie?" i wyskoczy Ci sporo artykulow ze jednak MA I TO DUZE. Jest to potwierdzone badaniami, sondami i nie wiem czym tam jeszcze :P
Nie zapominajmy o tym ze kazda potwora znajdzie swego amatora, wiec Twoja sytuacja Karolu nie jest do konca taka stracona. Mam nadzieje ze takie srodki wyladowania emocjonalnego, seksualnego jakimi sa w Twoim przypadku: Tibia, dzieci i wytatuowana reka zostana zastapione czyms innym.
A co do Andarista to nic do niego nie mam. Kiedys bylismy nawet dobrymi koleszkami ;) Pamietam jak mi wymienial silki na yarny po czym zrobilem 2 full barba na serwie zaraz po imargamie :P
Furor001
24-03-2010, 16:32
w dupie byles gowno widziales wiesniaku
widzisz, jedziesz po mnie ze mam dlugie wlosy, ja jade po tobie bo jak na dresa JPJP to strasznie chudy jestes :< 60 kg wazysz czleniu i kozakujesz, trafisz na metala to cie polamie tak ze bedzie cie babcia karmila do konca zycia i nie bedziesz mogl na jej pogrzeb pojsc o wlasnych silach
brb quarry gramy
w dupie bylem gówno widzialem? jak znajde fotki z meczu lech poznan-korona kielce we wronkach to Ci pokaze co to znaczy byc dwunastym zawodnikiem ukochanej druzyny.
Mylisz sie, waze 84 kg.
METAL MNIE POLAMIE? piszesz tak bo zostales za bardzo pojechany?8o8o
METAL MNIE POLAMIE musze to powiedziec rlom8o8o8o
Czlowieniu to nie zabawa dla ciot albo metali. Pomyliles imprezy wiec nie pisz ciekawe czy tez bys byl takim kozakiem jakbysmy sie na chodniku spotkali? pewnie nie... i obaj o tym wiemy.
LEGIA LEGŁA szmato widze jaki klub tacy kibice brudzie HAHAHAHAHAAHAH
http://www.youtube.com/watch?v=57TB1rrH63w -- to wlasnie my szmato z warszawki.
O tym czy wyglad ma znaczenie nie bede Cie przekonywal bo wiekszosc osob powie ze ma. Jezeli to Ci nie wystarczy wpisz sobie w google "czy wyglad ma znaczenie?" i wyskoczy Ci sporo artykulow ze jednak MA I TO DUZE. Jest to potwierdzone badaniami, sondami i nie wiem czym tam jeszcze :P
A co do Andarista to nic do niego nie mam. Kiedys bylismy nawet dobrymi koleszkami ;) Pamietam jak mi wymienial silki na yarny po czym zrobilem 2 full barba na serwie zaraz po imargamie :P
No nie tylko wygląd jak już napisałem..
Chodzi Ci o śp. Slayer Mickey'a? Bo to chyba on miał jako drugi ..
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 16:43
o chuj do wronek to masz naprawde daleko :D
Furor001
24-03-2010, 16:47
Widzisz.
http://www.youtube.com/watch?v=nDVdXAenFx4&feature=related
GDANSK TEZ POLEGL PRZED NAMI
Widzisz.
No rzeczywiście wyjebany fun club, masz się czym cieszyć, żadnych szalików, jednolitych barw, po prostu brak mi słów.
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 16:52
ale beke musza miec ludzie ktorzy sie tu nie udzielaja i to czytaja :D
Furor001
24-03-2010, 16:55
No rzeczywiście wyjebany fun club, masz się czym cieszyć, żadnych szalików, jednolitych barw, po prostu brak mi słów.
To jest akurat z pilki recznej. HEJ KPR!
http://www.youtube.com/watch?v=i1Ij-PD1YRY&feature=related
LAP COS OSTRZEJSZEGO
0:13 zaczyna sie impreza.
Veltaxio
24-03-2010, 17:16
@no to tak
No bo taka jest prawda a ja od zawsze mam wysrane we wszystkich i nie boje sie mowic jaka jest prawda... i nie wynika to tylko z tego powodu ze nie gram...
http://img188.imageshack.us/img188/6712/lolkb.jpg
nie urodzilem sie po to zeby wklejac fotki.
Dam linka;)
http://www.photoblog.pl/icotynato/61568260
"wszystkie brudy zostawiam w praniu" <-- Jolen specjalnie dla Ciebie z dedykacja.
Zacznijmy od tego ze amica przegra mistrza z Wisla, sraxa dalej bedzie tylko i wylacznie zabawka niespelnionego pasa a arka to szparka sprzedajna jak zawsze 8o8o, a i faktycznie kozak co pokazal plecy, pakuje na silce, jesy lysy i jest dzieckiem jpjpna100%...
No nie tylko wygląd jak już napisałem..
Chodzi Ci o śp. Slayer Mickey'a? Bo to chyba on miał jako drugi ..
Tak to byl moj 1 char. nie mylic mnie z kolejnymi ownerami xD
@edit
veltaxio jaki tam lvl w pokemonsach? xD ja mam 12 :(
Widzisz.
ZAWSZE I WSZEDZIE ARKA JEBANA BEDZIE, pierwsze slysze zeby amica, craxa czy nawet szparka mialy zgode z ee olsztyniakiem ??? Na sile chcecie byc przydupasami najgorszej zgody w Polsce ?
Dopalacz~
masz gdzieś furore i ludzi na niej hmm.. ciekawe...
szkoda tylko, że kiedyś gdy sie tu ostro udzielałeś i jeździłeś po ludziach z vision, gdy smerfu chciał sprawdzać twoje ip... przestałeś pisać, faktycznie masz gdzieś furore
tak btw jeździsz po ludziach w vis/dusk/sun, jednakże skoro masz vt jesteś w którejś z owych gildii, jeździsz sam po sobie, gz!
Furor~
każdy jest inny, jeden wybiera siłke drugi piłke, trzeci co innego, więc czego ty sie czepiasz?;s
a jak na takiego pro elo kibica to rzeczywiście za duży nie jesteś, nie mówiąc o zmasakrowanej twarzy skoro boisz sie ją pokazać
Karol, Infamia i reszta nie ma życia na rl, oraz są nieudacznikami w tym życiu?
hmm.. chodzą na imprezy spotykają się między sobą, więc życie poza tibią mają, oraz skoro wychodzą z domu nieudacznikami takimi jak uważasz być nie mogą
coś jeszcze pisałeś czy ze Styśka sie koledzy nie śmieją, że prawnik i gra w tibie... spójrz na siebie, super kibic, elo koks i w tibie na*******a, zaraz powiesz, że ty prawie nie grasz, ale jednak siedzisz na tibia.pl już od 5 godzin i posty walisz, dobrze tak trzymaj
//sorry, troche dużo naspamowałem, tak jakoś wyszło xd
AwangardowyKaloryfer
24-03-2010, 17:34
~Ima, jaki server w pokach?:P
ja gram na Amethyście o/
AwangardowyKaloryfer
24-03-2010, 17:37
pojecia nie mam :P
a ,to walnę sobie chara i będę orać z tobą ,chyba się nie obrazisz? xd
do dziecka jp
http://www.youtube.com/watch?v=FKM1wY4Fa5E
looknij to sobie a sam zobaczysz jaka jest prawda
Jebac Kosmitow
a i co do twojego kozaczenia furor
dobra bedziesz kozaczyl do takiego youena jakbys sie z nim zobaczyl na rl i bys sie np z nim na*******a wtracilby sie jego kolega dostalbys od nich dwoch i juz bys niebyl kozak ;p takie jest zycie bo chyba malo o nim wiesz. Nie Pasi? Gon Sie
Furor001
24-03-2010, 17:43
Snorlax/Psyduck nie napinaj sie tak idioto jestes nonamem czyli najnizszym w spolecznosci idiota bojacym sie o zycie i ukrywajacym za kotara anonimowosci.
Wiec wyp***dalaj!:] nadal probojesz honor odzyskac pajacu? ciebie to juz dawno wszyscy maja w dupie NONAM SIE ZNALAZL. Wypie***laj i tyle;) Nie trafiles w temat. Ja pokazalem jakimi jestesmy kibicami. A TY? Ty to tylko posty walisz bez sensu i nic nie reprezentujesz.
Cz4rny, ja wybieram wszystko i pilke i silke i spotkania z kumplami a Tibia to w wolnym czasie. Siedze 5h i co? na 19 jestem umowiony bo ide w doborowym gronie obrocic lufe;) wroce do chaty i jutro musze o 5 rano wstac do roboty;)
A co do styska to nie ja go pojechalem;)
Furor001
24-03-2010, 17:49
do dziecka jp
http://www.youtube.com/watch?v=FKM1wY4Fa5E
looknij to sobie a sam zobaczysz jaka jest prawda
Jebac Kosmitow
a i co do twojego kozaczenia furor
dobra bedziesz kozaczyl do takiego youena jakbys sie z nim zobaczyl na rl i bys sie np z nim na*******a wtracilby sie jego kolega dostalbys od nich dwoch i juz bys niebyl kozak ;p takie jest zycie bo chyba malo o nim wiesz. Nie Pasi? Gon Sie
Czy Ty rozumiesz co to znaczy byc kibicem? Teraz to juz we 2 by musieli na mnie isc. A co by bylo jakby zaden nie potrafil sie napie**alac? to obaj by lezeli. Na imprezie 7 na mnie wyszlo i co? zwiewalem? nie, tylko sie nap**dalalem. Ryj nie szklanka jak sie dostanie to sie dostanie i na tym to polega to jest tak jakbys szedl do dentysty, strach przed bólem... boli? jak boli to przestanie i tyle. Kazdy reprezentuje siebie wiec nie oceniajcie kogos kogo wogole nie znacie.
"wtracil by sie jego kolega i juz bys nie byl taki kozak" mowie ryj nie szklanka a walczyc trzeba do konca wiec mylisz sie.
bulbazaur
24-03-2010, 17:52
Z kazdym twoim kolejnym postem, kiedy mysle ze juz bardziej nie mozesz dojebac ty jednak roz*******asz mi kutasa....
Morderco, moj ty idolu, kocham cie i pragne bys mnie uczyl. Mistrzu joda, dzedaj ucz mnie!!
HAAHAHAHAHAHAHA NO NIE MOGE 7 NA NIEGO W KLUBIE WYSKOCZYLO A ON ICH ROZPIERDOLIL W DROBNY MAK CIOTO TY
Elisabett
24-03-2010, 17:57
Furor seba
wnioskując po tym co piszesz to jak dla mnie to ty kurwa jesteś wielkim nieudacznikiem kiblem niż KIBICEM.
down:
nie dyskutuję z Tobą więc sobie oszczędź.
Furor001
24-03-2010, 17:57
Jestem Antynonamem wiec mam w Ciebie wy***ane.
Pewnie Jolen zrobil 2 konta bo zostal zbluzgany i teraz walczy na 3 acce.
Anonim sie znalazl to pokazuje jacy ludzie sa osrani:p
@Elisabett jesli tak twierdzisz pokaz mi dowody na to. Nieudacznik bo jako jedyny mowie prawde i nie jestem jak reszta tych walfi i szatanow? Bo pokazuje prawdziwe oblicze? Nieudacznikami to sa Ci co robia 2 konta na forum i proboja zmiazdzyc tym 1 osobe bo samemu nie potrafia. To sa nieudacznicy.
Nie lubisz Kolejorza? to zostaw to dla siebie.
Powiem Ci co to znaczy byc kibicem.
Jezdzic na mecze swojej druzyny, przygotowywac oprawy, dopingowac i zachecac innych do dopingu, i z calego serca byc za swoim klubem nie wazne czy wygrywa czy przegrywa. Ja swe serce oddalem Lechowi Poznan. I mam wy**ane na tych ktorym cos nie pasi w internecie, bo tu kazdy jest madry.
Chcecie pogadac to w rl nie ma problemu. Ktos jest np. z nowej soli to zapraszam na normalna rozmowe w rl. :)
Syf_Zor_
24-03-2010, 18:00
Brudy nie maja prawa glosu sprzedawczyku Jolen. Zetnij te wlosy wtedy pogadamy. Jak narazie to mam Cie na strzala w rl :D
Mnie nie pojebalo do tego stopnia zeby robic tatuaze swojej guild z Tibii. Mnie nie pojebalo zeby wklejac fotki takie jak z waszego gejparty. Napinaj sie napinaj w Tibii JOLEN.;) Jak dla mnie jestes 0 w rl i musisz sie dowartosciowac tatuazem swojej guild w dodatku z Tibii. Ten koles jest psychiczny...a w dodatku brud.
"wszystkie brudy zostawiam w praniu"
Jesli Ty masz z tymi plecami Karola na strzala ,to ja mam Cie kolego na liscia ;p Takie lekkie napinkowe porownanie ;p Zaraz dojdzie do tego ze ja bd musial swoje "plecy" wkleic lololo
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 18:00
Kazdy reprezentuje siebie wiec nie oceniajcie kogos kogo wogole nie znacie.
twoje wlasne slowa
Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 9, gości: 1)
normalnie jakby wojna na furo byla : o
a dodam jeszcze do jp jp firma wprowadzila mode na to a wy placicie za te smieszne bluzy paktofoniki lepiej posluchac niz tej firmy co uciekaja od prawa bo wyjebali malolaty na imprezie
bulbazaur
24-03-2010, 18:10
Seba ile wyciskasz na klate koksie ?
--- bulbazaur dodał 2 minut i 39 sekund później ---
Nie lubisz Kolejorza? to zostaw to dla siebie.
Powiem Ci co to znaczy byc kibicem.
Jezdzic na mecze swojej druzyny, przygotowywac oprawy, dopingowac i zachecac innych do dopingu, i z calego serca byc za swoim klubem nie wazne czy wygrywa czy przegrywa. Ja swe serce oddalem Lechowi Poznan.
Koksie jeszcze jedno, serce amice oddales po tym jak sie z leszkiem polaczyli ? Kibic sukcesu ahahahahahahah
http://www.youtube.com/watch?v=xgDK0Xcrw7U
Furor subiektywizmu mi nie zarzucisz; jestem zwyklym, marnym 58 paladynem, zdarzalo mi sie padac od vision, zdarzalo mi sie placic paymenty itd. Ale az mnie ponosi, czy naprawde mozna byc takim glupim? Jak jedna osoba Ci mowi wyp<beep> to olej to, ale jak Ci to mowi 20 osob to zastanow sie troche nad soba. To co Ty tu wypisujesz to jest (brak slow). Nigdy nie mialem zwyczaju wtracac sie do waszego forum fightingu, jest to moj pierwszy i oby ostatni raz. Bez odbioru ; )
P.S Karol fajne wlochy ; )
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 18:23
00:17 - normalnie jakbym rafala widzial w koszulce ŁKS-U LOL
@up ;)
bulbazaur
24-03-2010, 18:27
swoja droga jeszcze karolowi nikt nie pojechal ze zlewa sie ze sciana, seba bierzesz sciane na hita ?:(:(:(:(:(
Karol ile zapuszczales ta grzywe? :o
Partyzant_Felix
24-03-2010, 18:33
nie no teraz to juz wierze ze to jest prowokacja. sami pomyslcie, naprawde nikt nie mogl byc az takim debilem, albo seba to prowokuje i pisze jak idiota kompletny albo ktos sie za niego podszywa i tez to prowokuje
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 18:35
swoja droga jeszcze karolowi nikt nie pojechal ze zlewa sie ze sciana, seba bierzesz sciane na hita ?:(:(:(:(:(
Karol ile zapuszczales ta grzywe? :o
od ostatniego naszego spotkania : ( czyt. bardzo długo bo od Sławy2008 : (
bulbazaur
24-03-2010, 18:41
michal jest w szoku ze taki z ciebie kudlacz, ciekawe ile wlosy myjesz...
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 18:55
doslownie chwile, wydaje sie ze dluzsze wlosy to trwa dluzej aczkolwiek tak nie jest :P
karol myje wlosy doslownie 20 sekund bo zbudowal sobie myjke do wlosow a oprogramowanie do niej napisal witek xD jak zle pisze to mnie poprawcie bo juz nie pamietam kto pisal scrypty
A ja dziwie sie ze nikt nie wpadl na...
Nie wiem jak dodawac zdjęcia więc:
http://zapodaj.net/18fe78b3dad4.bmp.html
Aha, mozemy mu jeszcze zalozyc konto na naszej klasie i oficjalny fan club czy cos ;]
spowalniacz
24-03-2010, 19:42
Co ten paczek iwanski i gwiazdor Grzelak w tej Legii wyprawiaja, teraz to juz nawet o LE mozecie Karol zapomniec.
A Lechijka rusza do Europy! LE CZEKA!!!
"Puchar jest nasz, ten puchar do Lechii należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy, ten puchar do Lechii należy"
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 19:51
A ja dziwie sie ze nikt nie wpadl na...
Nie wiem jak dodawac zdjęcia więc:
http://zapodaj.net/18fe78b3dad4.bmp.html
Aha, mozemy mu jeszcze zalozyc konto na naszej klasie i oficjalny fan club czy cos ;]
nie wierze !!!!!!! : D
a moze to seba ?
http://www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads/2009/09/obrzydliwy-gruby-tanczy.jpg
AwangardowyKaloryfer
24-03-2010, 20:21
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA ,NO KURWA LEŻĘ!!! DAWNO SIĘ TAK NIE UŚMIAŁEM HUAHAUAHUAHAUAHUA!!
7 TYPA NA IMPREZIE ,KAŻDY GO BIERZE OD TYŁU (TAK ,SUGERUJE BYCIE ****EM) ,A TU SEBA DZIELNIE WYSKAKUJE ,OD*******A MATRIXA I MASAKRUJE CAŁĄ SIÓDEMKĘ HAHAHAHAHAHAHAHAH
Jakby To Sofzor napisał ,to byłbym w stanie uwierzyć ,Karol ,możliwe. Jak pierdolnie z glana ,to nie ma lekko ,ale 17 latek ,co ma metr w klacie i 10 cm w bicepsie... Trzymajcie mnie ,bo na zawał jebnę.
Odnośnie kibicowania ,ja lubię Lech ,na Polską piłkę mam wyjebane ,ale ,żeby robić napinę na forum o to ,za kim idę...
I jeszce raz ,seba ma szklankę zamiast mordy i stawia się na 7 2 metriowych koxów ,nie mogę...
Rozkład Full heuehuehue
@Ima ,robię zaraz chara.
Charecter
Server
Kara Brazolom
Crystal
@edit
już wiem ,czemu Gesar i Kazik nic nie piszą ,wstyd im za ciebie hahhahah
@edit2
http://nasza-klasa.pl/profile/32465054
zapraszać do znajomych xd
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 20:32
ale to bylo dobre !!!!
Krwa czytam te forum i czytam,czytam... wstrzymywałem się z wypowiedzią ale nie wytrzymałem już.Furor te Twoje zdjęcie na photoblogu rozjebało mnie :D:D piszesz że trenujesz na siłowni,chodzisz na mecze,jesteś JP itd,haha powiem Ci że Twoje plecy są tak wytrenowane jak u 10 latka nie ćwiczącego na siłowni XD pewnie dźwigasz 40kg na klatę, ale na internecie uważasz się za MIĘŚNIAKA O/ który co najmniej dzwiga 130:). Co do koszulki na zdjęciu hahaha upadłem na ziemie ! ;) zwykła żółta koszulka z napisem w paincie lech,cracovia,arka :) ale jesteś wyjazdowicz na bank,może i sportowiec lubiący grile ? :). Nie rozumiem też dlaczego piszesz że Youena byś na bułę rozjebał.. krwa takich jak Ty najbardziej bym chciał spotkać w rzeczywistości..ehh kończę moją wypowiedź CHULIGANIE, STOP NAPINCE W NECIE !
pozdrawiam starych kumpli,
Maks :D
ps, tak naprawde to wszyscy jestescie chuj nie kibice ..
Dzidzia2
24-03-2010, 21:45
http://img696.imageshack.us/img696/4229/furorsebabydzidzia2.jpg
AwangardowyKaloryfer
24-03-2010, 21:45
znalazłem coś godnego uwagi xd
http://www.youtube.com/watch?v=x72o8vXnNaQ&feature=grec
2:15
:D
Fan_Dzidzi2
24-03-2010, 21:54
kurwa jak suchego na darashi HAHAHAHA
aczkolwiek kara musi byc (http://www.youtube.com/watch?v=voouFEcOTwk)
oj furor coraz bardziej sie pograżasz... wręcz emanujesz kretyniznem, ale życze powodzenia w dalszym udowodnianiu na jakim jesteś poziomie :]
AwangardowyKaloryfer
24-03-2010, 22:39
tez tam jestem xd jak tego typa na carlin mamy ,uciekl az na north gate i tam sie zlozyl ;d
Lion_Lith
24-03-2010, 23:06
http://img696.imageshack.us/img696/4229/furorsebabydzidzia2.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/4685/ewusiagp.jpg
i scenka miesiaca ;D :
http://img707.imageshack.us/img707/8632/stysmerf.jpg
00:17 - normalnie jakbym rafala widzial w koszulce ŁKS-U LOL
@up ;)
LOL mi ktoś kiedyś pokazywał ten film i mówił że ten typ to Rafał.
Furor001
25-03-2010, 09:48
"troche jakby wlosy odrosly"
fail bo moje nigdy nie odrastaja bo im na to nie pozwalam.
Dedoctor
25-03-2010, 09:53
up: To gratuluje kontroli nad ciałem :)
A mozesz np. zabronić ranie krwawić, albo zabronić paznokcią rosnąć? Albo jeszcze lepiej, naucz mnie, jak zakazać rosnąć wąsom i brodzie, żebym się golić nie musiał. proooszę :)
Furor001
25-03-2010, 10:05
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA ,NO KURWA LEŻĘ!!! DAWNO SIĘ TAK NIE UŚMIAŁEM HUAHAUAHUAHAUAHUA!!
7 TYPA NA IMPREZIE ,KAŻDY GO BIERZE OD TYŁU (TAK ,SUGERUJE BYCIE ****EM) ,A TU SEBA DZIELNIE WYSKAKUJE ,OD*******A MATRIXA I MASAKRUJE CAŁĄ SIÓDEMKĘ HAHAHAHAHAHAHAHAH
Jakby To Sofzor napisał ,to byłbym w stanie uwierzyć ,Karol ,możliwe. Jak pierdolnie z glana ,to nie ma lekko ,ale 17 latek ,co ma metr w klacie i 10 cm w bicepsie... Trzymajcie mnie ,bo na zawał jebnę.
Odnośnie kibicowania ,ja lubię Lech ,na Polską piłkę mam wyjebane ,ale ,żeby robić napinę na forum o to ,za kim idę...
I jeszce raz ,seba ma szklankę zamiast mordy i stawia się na 7 2 metriowych koxów ,nie mogę...
Rozkład Full heuehuehue
@Ima ,robię zaraz chara.
Charecter
Server
Kara Brazolom
Crystal
@edit
już wiem ,czemu Gesar i Kazik nic nie piszą ,wstyd im za ciebie hahhahah
@edit2
http://nasza-klasa.pl/profile/32465054
zapraszać do znajomych xd
"17 latek co ma metr w klacie i 10cm w bicu" idioto mowilem jak chce ktos pogadac to rl a nie internet bo w internecie kazdy jest madry.
Ciekawe jak Ty wygladasz w rl przychlapie. Masz z 15 lat i tez sie ukrywasz za internetowa sciana jak reszta;)
Tyle osob od Vision mieszka w Nowej Soli? Czemu k**wa nie przyjedzie zaden? czemu?:) przeciez to 20km ode mnie.
"Karol mozliwe jak pierdolnie z glana to nie ma lekko"
hahahahaahahahahaahahahahahahaahahahah BUAHAHAHAHAHAHAHAH!
tekst roku brud fighter! hahahahahaha
Mowie poraz kolejny przyjedzcie pogadamy przez internet kazdy kozak.
--- Furor001 dodał 11 minut i 46 sekund później ---
Z kazdym twoim kolejnym postem, kiedy mysle ze juz bardziej nie mozesz dojebac ty jednak roz*******asz mi kutasa....
Morderco, moj ty idolu, kocham cie i pragne bys mnie uczyl. Mistrzu joda, dzedaj ucz mnie!!
HAAHAHAHAHAHAHA NO NIE MOGE 7 NA NIEGO W KLUBIE WYSKOCZYLO A ON ICH ROZPIERDOLIL W DROBNY MAK CIOTO TY
Idiota znowu wymyslasz ze rozjebalem 7 kolesi. Nie nie rozpierdolilem ich i nigdy tego nie powiedzialem. Ale sie na*******alem;) Mysla ze jak wyjda na Lechite w 7 to sie przestraszy? Myla sie. 2 dostalo ode mnie ale na drugi dzien mialem limo.To jest tak jak w tibii na ob masz osrana wiare to nie wygrasz jak boja sie wyjsc. Bedac za klubem reprezentuje sie klub i siebie czy jak ktos ucieka hanbi swoj klub. wiec zapraszam jeszcze raz do mnie i nauczcie sie czytac bo yolen nie umie na swoich pokemonach.
Tylko nic nie da sie im powiedzciec bo to sa jego konta do jechania ludzi czyli wychodzicie na jeszcze wiekszych dzieciakow. Wszyscy madrzy bo anonimowi.
http://www.youtube.com/watch?v=eiG3QB-cSEg
dopalacz.Vis
25-03-2010, 10:44
jedno popoludnie mnie nie bylo a tu burdel. Taki sam jak w gildi wczoraj wieczorem ale z "szanownych" yolenów nikt nie wspomni jak to wczoraj chłopaki ze SLU(brawa dla panów że sie nie pierdolą) hiper psa-zlotówe ujebal. O takich sprawach juz sie nie chce tu gadac. Jeszcze pare takich takich akcji i wojna sie zrobi która juz dawno powinna byc. KATRILA WRÓC, ZRÓB PORZĄDEK.
@furor
Oj całe forum sie polaczyło i Cie jada, tyle że lepsze takie plecy 58levela z thais niż taka paskudna morda 300ek który uważa sie za huj wi co. Pewnie jak jakiś inny h-lvl z vis pokazal ta fote to by mu w dupe jeszcze włazili. Jak tam pisali że z yolena można jeszcze normalna ludzką twarz zrobic boze ratuj. Z GÓWNA KANAPKI NIE BĘDZIE. No ale Ty w takim stopniu ich w*****łes ze teraz bedą Cie jechac.
Furor001
25-03-2010, 12:07
Niech sie lacza;) pokazuja tym samym ze chca sie dowartosciowac jadac z 3 kont bo z jednego to by polegli.
Furora to stracony server. "KATRILA WROC ZROB PORZADEK" hahahahaah8o
Andi waszym Bogiem hahahaha
A nowej wojny i tak nie bedzie bo wszyscy kupuja gp i chca expic a w dodatku boja sie o strate lvl.
Tacy ludzie nie powinni lazic na wojny.
Diablord
25-03-2010, 12:21
@Diablord
Co za porazka. Czytasz czasem swoje posty? Jak masz tak wyjebane to dlaczego tyle czasu spedzasz na tym (tibijskim) forum. Prawdopodobnie nigdy nie gadalismy wystarczajaco duzo na vt, zeby sie poznac, bo nie kojaze tak zaklamanego idioty (przynajmniej od ostatniej wojny). Chyna jedyna osoba, ktora cie popiera jest furorseba (sporo widzialem w zyciu kretynow, ale furorseby nikt nie pobije), a to mowi samo za siebie. Jestem z Poznania, kibicuje Lechowi, ale chyba juz nigdy nie pojawie sie na Bułgarskiej, bo jeszcze spotkam pro furora z bojowki i dostane po mordzie xD
Furor pewnie chcesz mnie pocisnac itd. Nie bede z toba dyskutowac. Szkoda klawiatury. Dziwie sie Karolowi, ze chce mu sie odpisywac na posty furora.
Co do oceniania wygladu innych, to wydaje mi sie, ze sporo gejow jest na tym forum. Co was obchodzi wyglad innego kolesia? Chcecie sie z nim dymac lub calowac? Teoretycznie z brzydkim qmplem jest wieksza szansa na wyrwanie dobrej laski na imprezie xD Temat oceniania wyglada byl juz dawno temu poruszany na tym forum. Chyba po kazdym rl meetingu sa wrzucane jakies zdjecia i zaczynaja sie pociski.
Furor001
25-03-2010, 12:25
Nie nie bede jechac po Tobie Diab~ na Furorze zawsze byles ok mimo wszystko:p
Furor- i wszystko jasne xD
Diablord
25-03-2010, 13:24
Nie nie bede jechac po Tobie Diab~ na Furorze zawsze byles ok mimo wszystko:p
Szacunek u wroga - bezcenne xDDDDDD
Furor001
25-03-2010, 13:36
Szacunek u wroga - bezcenne xDDDDDD
Jestes jednym z niewielu i łapa dla Ciebie za to;)
Syf_Zor_
25-03-2010, 13:59
Toooo co kto jeszcze swoje kogz plecy pokaze? Posmiejemy sie jak z Sebaka xD
dopalacz.Vis
25-03-2010, 14:13
@diablord
bo lubie was w*****ac.
@syf
a ty miales sie przenosic a ciagle z nami jestes. Wogole to gratuluje Ci fajnej żonki(dzifki) tibijskiej:D
Syf_Zor_
25-03-2010, 14:23
@diablord
bo lubie was w*****ac.
@syf
a ty miales sie przenosic a ciagle z nami jestes. Wogole to gratuluje Ci fajnej żonki(dzifki) tibijskiej:D
Nie widze sensu sie przenosic i tak malo gram zreszta tutaj ciagle gralem.
Gdybym uwazal, ze jest kobieta lekkich obyczajow to by nie byla moja zonka ;]
AwangardowyKaloryfer
25-03-2010, 14:36
Seba ,zacznijmy od tego ,że do ciebie nic nie mam. Walczyliśmy razem ,było fajnie. Jednak drażnią mnie te posty pełne napinki. Tu nikt nie ma problemu do twojej osoby ,tylko w kur wia nas ta napinka ;s
Syf Zor niech ma kogo chce za żonkę i chuj wam do tego.
Diabllord ma rację ,jak zawsze. Szkoda pisać tylu postów o jednym i tym samym.
Jak coś się zmieni ,dajcie znać ;)
Furor001
25-03-2010, 14:50
Taki juz jestem;) ale zrobie to dla was chlopaki bo nie chce spięć.
spowalniacz
25-03-2010, 15:06
seba chce ci wylizac glace
bulbazaur
25-03-2010, 15:07
do czysta bo
furor_seba
25-03-2010, 15:11
zajebista brzydka morde ! YO ELO xdddd
Furor001
25-03-2010, 15:31
Niezle musisz miec kompleksy w rl koles:p tak jestem kibicem z tym sie zgodze.
http://i37.tinypic.com/34526hi.jpg <-- i nie ja to napisalem.
jak Ci cos jeszcze nie pasi to zachowaj to dla siebie ciekawe czy w Twoim miescie idziesz po chodniku i wypominasz wszystkim napotkanym ludziom jacy to oni sa/nie sa. pewnie nie... internet jest Twoim pro.
wypominasz mi ze jestem kibicem? a Ty kim jestes? no wlasnie...
Fan_Dzidzi2
25-03-2010, 15:59
zawsze bedziesz gownem
Niezle musisz miec kompleksy w rl koles:p tak jestem kibicem z tym sie zgodze.
http://i37.tinypic.com/34526hi.jpg <-- i nie ja to napisalem.
jak Ci cos jeszcze nie pasi to zachowaj to dla siebie ciekawe czy w Twoim miescie idziesz po chodniku i wypominasz wszystkim napotkanym ludziom jacy to oni sa/nie sa. pewnie nie... internet jest Twoim pro.
wypominasz mi ze jestem kibicem? a Ty kim jestes? no wlasnie...
furor do Ciebie pasuje jedynie to zdjęcie : http://i49.tinypic.com/97snyr.jpg
ŚMIERĆ DLA NAPINACZY WWW ! ;D
pozdro,
Maks
Nie zaglądałem z 3 dni a tu kolejne 10 stron spamu.
Najlepsze są teksty jakiś użytkowników odnośnie imprezki, że jakoby są to kozaki przez sieć a w Rl żal... bla bla.
Wg. mnie to normalni ludzie (przynajmniej po fotkach), ale może mam do tego takie podejście bo już nie gram.
A chuj ide, pa.
Furor001
25-03-2010, 21:52
http://www.youtube.com/watch?v=WRZ5uK0LGiA
:D
aha i to ma byc fajne?-.-
a i cos mi sie przypomnialo mowiles ze ludzie z nowej soli maja do ciebie 20 km to czego ty tam nie przyjedziesz jak jestes taki kozak i pro elo na*******asz?:>
spowalniacz
26-03-2010, 10:05
bo on ma w dupie tibie, to forum i ciebie!!!! Jak ci zalezy to ty wpadaj bo on nie ruszy swojej glacy do ciebie bo koksy nie na*******aja !!! KOKSY CZEKAJA NA MOZLIWOSC NA*******ANIA !!!!!!!!!!!!!!
Furor001
26-03-2010, 14:51
Victeron znowu piach bez bota to juz kazdy moze pasc;)
Nie przyjade do nich bo niczym nie zawinili a pozatym tibia to tibia a rl to rl ale jak chca do mnie przyjechac to zapraszam;)
Victeron znowu piach bez bota to juz kazdy moze pasc;)
Nie przyjade do nich bo niczym nie zawinili a pozatym tibia to tibia a rl to rl ale jak chca do mnie przyjechac to zapraszam;)
OVNED
to działa w 2 strony, tibia to tibia, więc po co mówisz, aby "te kozaki" przejechali te 20 km by ci wpie...lic, oni w odróżnieniu od ciebie, izoluja tibie od rl zycia
ogarnij sie koles najpierw piszesz cos na Karola, po czym on cos na ciebie, a ty "nie oceniaj ludzi których nie znasz"
teraz "wpadajcie kozaki"
po czym "ja tam nie pojade bo tibia to tibia, a rl to rl"
ogarnij sie chlopcze;s
edit \/
nikomu noobie nigdy sie nie podlizywałem i podlizywać sie nie będe [;
Furor001
26-03-2010, 15:26
Mowilem ze nie przyjade bo nie mieszam Tibii do rl. Bo to tylko gra.
Powiedzialem ze jesli ONI chca niech przyjada do mnie.
"wpadajcie kozaki"? pisalem tak? nie.
Tak pisalem na Karola bo chcial widziec mnie w rl to mu pokazalem plecy bo go nie szanuje. Ten na mnie najechal.
NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM a nie tylko przekrecac wyrazy probojac sie podlizac wazniejszym od Ciebie.
Syf_Zor_
26-03-2010, 17:41
Furor z ciekawosci ile na klate cisniesz?:d
Veltaxio
26-03-2010, 17:45
Seba a jak ty sie wkreciles do bojowki Amici ? Chyba nie wpadles i powiedziales ze na*******asz 7 na solo ? ;d
Lizales im naplety....
Syf_Zor_
26-03-2010, 18:45
Seba a jak ty sie wkreciles do bojowki Amici ? Chyba nie wpadles i powiedziales ze na*******asz 7 na solo ? ;d
Lizales im naplety....
Wogole Ima phii te bojowki sa takie eloeloprowhujkox, ze cwaniakuja jak stoja po kilkunastu. Bo jakby stali w mniejszej grupce jakby zobaczyli jak ich koledze na wejscie sie lamie nosek 1 precyzyjnym strzalem to by spieprzali na Pataye ';/
Fan_Dzidzi2
26-03-2010, 19:09
to co, lechia dzis wygrywa 3:1 :}
No chyba nie lałeś, legia legia legia !!!
Lion_Lith
26-03-2010, 21:33
seba mieszasz sie w zeznaniach ;D
Furor001
27-03-2010, 11:11
Wogole Ima phii te bojowki sa takie eloeloprowhujkox, ze cwaniakuja jak stoja po kilkunastu. Bo jakby stali w mniejszej grupce jakby zobaczyli jak ich koledze na wejscie sie lamie nosek 1 precyzyjnym strzalem to by spieprzali na Pataye ';/
lamerze bojowka to nie zabawa dla dzieciakow takich jak Ty. wolasz mame na pomoc jak Cie zaczepiaja?
--- Furor001 dodał 2 minut i 20 sekund później ---
Lizales im naplety....
Nie imciu ja nie robilem tak jak Ty. Nie masz o niczym pojecia to sie nie wypowiadaj;)
I nie jestem seba tylko Mateusz!! T.A.G.
a oto jeden z ostatnio dodanych tematow na forum tibia.com:)
"Morgana player's, need your's help again to win the war vs. We Rider!
Signed AY "
hahahaahah Morgana w plomieniach i co Vision nie reaguje boicie sie?. ZaWsZe nAd wAmI!
Victeron niedlugo 350+ jak dobrze pojdzie.
na Furorze fajnie bylo sobie was pouwalac:P
to czego miales nick na tibi furor seba? zabrales passy jakiemus malolatowi z podstawowki?
Furor i jego bojownicy!
http://img535.imageshack.us/img535/7466/3cecd68381.jpg
Jakby ktos nie poznal ten z prawej, w czarnym dresie
Aha zapomnialem dodac. Furor to jest doslownie WYZNAWCA kultu JP (Gimnazjalisci mowia ze to znaczy Jebac Policje, a od starszych uslyszalem ze to tajny znak Pereza Hiltona i oznacza "jestem pedalem")
Furor001
27-03-2010, 12:06
to teraz Ty sie pochwal;) jestes zwyklym przychlastem pewnie.
Sadzac po Twoim poscie jestes rlem wedellka i saversusa pewnie.
No to teraz ja pokaze jakich macie ludzi.
http://www.photoblog.pl/icotynato
Saveersus ten z prawej. Jednak to wy jestescie typowe pedaly :D
Bielsko-biala sie zatkala.
Nie, nie jestem ich znajomym.
A jak chcesz to sobie poszukaj, ja juz sie chwalilem. Co do pedalow to na tym zdjeciu widzialem dosyc. Czlowieku masz dupe szersza od barow, raczki jak patyki, jaka jest twoja technika walki? Gryziesz po kostkach?
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 12:26
Uwierz mi ,nie chciałbyś poznać Syf Zora w ciemnej uliczce :)
Furor001
27-03-2010, 12:31
zobacz na date dodania tej fotki;)
Uwierz ze chcialbym go spotkac w sumie to kazdego z was.
No ale w Tibii chyba nie bylo przypadku zeby ktos sie pofatygowal i przyjechal;)
Zapraszam bo przez Internet kazdy jest madry.
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 12:36
Hahahahah ,jak WidzĘ Tego GoŚcia Na Środku Z TĄ Elo KlatkĄ ,Że Ptaka Tam MoŻe TrzymaĆ ,ba Nawet Papuge + Opis Montury I Mam Zgona O/
Furor001
27-03-2010, 12:47
Przeczytaj ostatnie zdanie w moim poprzednim poscie.
Zgadajcie sie z Nowa Sola i przyjedzcie;)
Nie przyjedziecie.
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 13:09
a po co mam robić do ciebie ponad 2000 km ,żeby cię zbić ?;o
następnie wylądować w pierdlu?
wybacz ; >
poza tym ,jeśli byłbyś tego wart ,diabllord myślę dawno by cię ustawił:)
Furor001
27-03-2010, 13:12
i co kozaku? wyszlo na jaw kim jestes. boisz sie wiezienia?
"ten by cie ustawil tamten by cie ustawil"
Nie widziales nigdy mnie w akcji to nie pi**dol.
"jeszcze jakis problem?"
i co kozaku? wyszlo na jaw kim jestes. boisz sie wiezienia?
"ten by cie ustawil tamten by cie ustawil"
Nie widziales nigdy mnie w akcji to nie pi**dol.
To zapodaj jakis film z ustawki, taki doswiadczony wojownik jak ty na pewno cos ma, a zazwyczaj ktos te boruty nagrywa. Tylko nie zaslaniaj sie policja czy cos, smerfy na pewno na to forum nie zagladaja.
Aha Twoje slowa
"Uwierz ze chcialbym go spotkac w sumie to kazdego z was."
A chwile pozniej
"Zgadajcie sie z Nowa Sola i przyjedzcie
Nie przyjedziecie. "
No zdecyduj sie czlowieku...
Aha data zdjecia to czerwiec 2009 czy cos, wiec stare nie jest.
"jeszcze jakis problem?"
Chwalisz sie nowa koszulka czy jak? Bo nie czaje...
Syf_Zor_
27-03-2010, 13:30
Akurat o walce wiem 1000% wiecej niz Ty chlopcze Sebo. kkkkkkkkk
Furor001
27-03-2010, 13:32
To zapodaj jakis film z ustawki, taki doswiadczony wojownik jak ty na pewno cos ma, a zazwyczaj ktos te boruty nagrywa. Tylko nie zaslaniaj sie policja czy cos, smerfy na pewno na to forum nie zagladaja.
Aha Twoje slowa
"Uwierz ze chcialbym go spotkac w sumie to kazdego z was."
A chwile pozniej
"Zgadajcie sie z Nowa Sola i przyjedzcie
Nie przyjedziecie. "
No zdecyduj sie czlowieku...
Aha data zdjecia to czerwiec 2009 czy cos, wiec stare nie jest.
Nie nie posiadam.
Twierdze ze nie przyjedziecie nie mowie ze nie macie przyjezdzac
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 13:33
;O" boisz się więzienia"
a na chuj mi tam lądować? co bym powiedział rodzinie?
trafiłem do pierdola ,bo obiłem małolata ,który mnie bluzgał na forum z tibii?
momentlnie by mnie do psychiatryka przenieśli.
Furor001
27-03-2010, 13:33
[QUOTE=Furor001;2746088]lamerze bojowka to nie zabawa dla dzieciakow takich jak Ty. wolasz mame na pomoc jak Cie zaczepiaja?
Akurat o walce wiem 1000% wiecej niz Ty chlopcze.
Gadac kazdy potrafi i juz k**wa 3ci raz Ci mowie nie widziales mnie w akcji to nie gadaj.
Co Ty bez uszu przyszedles?
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 13:35
no , na chuj mu uszy ,jak on czyta ,a nie mówi/słucha?;(
widzę brak myślenia. co do bójek ,uwierz mi dostałbyś nie mały wpierdol. Ty byś wział 200 kolegów ,Tomek zawołałby 5 i byście mieli owneda. swoje widziałem ,więc wiem co mówię :).
Furor001
27-03-2010, 13:39
;O" boisz się więzienia"
a na chuj mi tam lądować? co bym powiedział rodzinie?
trafiłem do pierdola ,bo obiłem małolata ,który mnie bluzgał na forum z tibii?
momentlnie by mnie do psychiatryka przenieśli.
"bo pobilem malolata ktory na mnie nabluzgal na forum"
pierw bys musial to zrobic nie wiem co potrafisz czego nie wiec nie bede pisal jak Syf Zor ze bym Ci napie**olil. Dla przeciwnika trzeba miec jakis szacunek.
Ci co twierdza ze wygraja potem walcza... ale o zycie na ojomie.
--- Furor001 dodał 2 minut i 38 sekund później ---
no , na chuj mu uszy ,jak on czyta ,a nie mówi/słucha?;(
widzę brak myślenia. co do bójek ,uwierz mi dostałbyś nie mały wpierdol. Ty byś wział 200 kolegów ,Tomek zawołałby 5 i byście mieli owneda. swoje widziałem ,więc wiem co mówię :).
HAHAHAAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAH A
TY WIESZ CO TY GADASZ CZLOWIEKU? WIESZ CO TY GADASZ?8o8o8o8o8o
5TY RAZ JUZ MOWIE NIE ZNASZ NAS NIE WIDZIALES NAS W AKCJI.
"tomek zawolalby 5 i byscie mieli owneda" tekst roku hahahahaahahahahahahaahahah
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 13:39
hmm.. szacunek ,do kogoś ,komu się nudzi ,bluzga każdego cały czas i zasłania się kumplami twierdząc wpadajcie?;o
spoko ;)
wiem co mówię ,jeśli twoi kumple wyglądają tak ,jak na fotce którą rzucił montura ,to byście miali konkretny rasz ; >
Syf_Zor_
27-03-2010, 13:45
"bo pobilem malolata ktory na mnie nabluzgal na forum"
pierw bys musial to zrobic nie wiem co potrafisz czego nie wiec nie bede pisal jak Syf Zor ze bym Ci napie**olil. Dla przeciwnika trzeba miec jakis szacunek.
Ci co twierdza ze wygraja potem walcza... ale o zycie na ojomie.
--- Furor001 dodał 2 minut i 38 sekund później ---
HAHAHAAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAH A
TY WIESZ CO TY GADASZ CZLOWIEKU? WIESZ CO TY GADASZ?8o8o8o8o8o
5TY RAZ JUZ MOWIE NIE ZNASZ NAS NIE WIDZIALES NAS W AKCJI.
"tomek zawolalby 5 i byscie mieli owneda" tekst roku hahahahaahahahahahahaahahah
Nawet jesli bym mial szanowac Twoja walke czy nie to nadal jestem zdania ze nie wytrzymalbys ze mna chociazby 20sekund.
Furor001
27-03-2010, 13:46
hmm.. szacunek ,do kogoś ,komu się nudzi ,bluzga każdego cały czas i zasłania się kumplami twierdząc wpadajcie?;o
spoko ;)
wiem co mówię ,jeśli twoi kumple wyglądają tak ,jak na fotce którą rzucił montura ,to byście miali konkretny rasz ; >
czyli nie moge lazic na brona z kumplami z klasy?:(
tu masz ludzi z mojego miasta.
WTN TLP 100% JP.
Syf_Zor_
27-03-2010, 13:50
czyli nie moge lazic na brona z kumplami z klasy?:(
tu masz ludzi z mojego miasta.
WTN TLP 100% JP.
Zapomniales podpisac ja to ten "najszerszy z zoltej koszulce" lol
Skoro kazdy tak spina to i ja zepne sie - s'il vous plaît.
http://img641.imageshack.us/img641/6994/imagesfurorsebakurwajes.jpg (http://img641.imageshack.us/i/imagesfurorsebakurwajes.jpg/)
Furor001
27-03-2010, 13:53
Jape 3maj internetowy napinaczu. Bo Ty najbardziej sie napinasz "czego Ty nie potrafisz w Tibii i w rl"
Ciota jestes. tak samo jak na northport utani gran hur i znikales z ekranu. Teraz wiem ze jestes zwyklym dzieciakiem i pozerem. Probojesz stac sie tym samym wazniejszym na tym serverze ale idiote z siebie robisz jak dla mnie...ale jak lubisz sie podlizywac innym to co ja na to poradze;)
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 13:57
Hah ,co zimny się zrobił po tej fotce ; >
W sumie ,nie dziwię się ,że on się tak napina. W sumie to jest dziecko pokolenia JP. Zapewne kiedy ktoś go tknie za*******a na policję.
Syf_Zor_
27-03-2010, 13:57
Jape 3maj internetowy napinaczu. Bo Ty najbardziej sie napinasz "czego Ty nie potrafisz w Tibii i w rl"
Ciota jestes. tak samo jak na northport utani gran hur i znikales z ekranu. Teraz wiem ze jestes zwyklym dzieciakiem i pozerem. Probojesz stac sie tym samym wazniejszym na tym serverze ale idiote z siebie robisz jak dla mnie...
Co nie zmienia faktu ze takich jak Ty to nawet na worek treningowy bym nie chcial.
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 13:59
btw seba to pewnie ten o kulach ,nie chcial dac dupy jak w prawdziwym pierdlu to mu noge polamali. dlatego tak, jak wspomnial montura ma dupe szersza od barow heueheuehu
Furor001
27-03-2010, 13:59
Co nie zmienia faktu ze takich jak Ty to nawet na worek treningowy bym nie chcial.
szosty raz pisze. nie widziales mnie w akcji. wade wzroku masz?
Wszyscy jestescie pozerami;)
http://img641.imageshack.us/img641/6994/imagesfurorsebakurwajes.jpg (http://img641.imageshack.us/i/imagesfurorsebakurwajes.jpg/)
No stary niezle ale gdzie Ci do super Mateuszka, on kiedys na dyskoteke do podstawowki wlazl przez okno i siedmiu, SIEDMIU!!! na niego ruszylo z lizakami i ciastem w reku, czesc co prawda byla juz podchmielona coca-cola i oranzada, no ale SIEDMIU ich bylo no i wyobraz sobie On stanal z nimi do walki! Naoczni swiadkowie mowia ze jednego tak pociagnal za wlosy ze ten od razu poszedl poskarzyc sie pani, a uciekajac przez to samo okno przez ktore wlazl zdazyl opluc pozostalych!!
Nie wiem co bylo dalej no ale ja od tamtego czasu mam szacunek do kazdego internetowego napinacza ktory wrzuca na NK zdjecia typu JP itd.
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 14:03
hmm.. s'il TE plaît. on nie zasługuje na zwrot przez vous :P
Furor001
27-03-2010, 14:03
Hah ,co zimny się zrobił po tej fotce ; >
W sumie ,nie dziwię się ,że on się tak napina. W sumie to jest dziecko pokolenia JP. Zapewne kiedy ktoś go tknie za*******a na policję.
a Ty jestes pankiem brudzie;)
Kazdy jest mocny w swojej grupie.
Niewielu jest ludzi ktorzy sa mocni bez przyjaciol u boku.
Jakbym za*******al na policje ze mnie pobili to zhanbilbym sam siebie.
Przyjedzcie bo pie**oleniem nic nie zalatwicie.
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 14:04
Montura jak zwykle potraktował mnie nokałtem xd
stary ,zacznij bajki pisać o takich jak on ,zarobisz fortunę
jeśli ja jestem punkiem ,to ty chyba sam byś całą polskę zabił
Syf_Zor_
27-03-2010, 14:04
szosty raz pisze. nie widziales mnie w akcji. wade wzroku masz?
Wszyscy jestescie pozerami;)
Dla mnie jestes zwyklym prostakiem co sie napina, ze sie potrafi nawalac. A prawda jest taka, ze pewnie nawet na oczy nie widziales podstawowego treningu Mma/Vale Tudo albo innego sportu walki. k
Furor001
27-03-2010, 14:11
Dla mnie jestes zwyklym prostakiem co sie napina, ze sie potrafi nawalac. A prawda jest taka, ze pewnie nawet na oczy nie widziales podstawowego treningu Mma/Vale Tudo albo innego sportu walki. k
Nie bede pisal tego samego 7 raz. a co bys zrobil jakbym Ci na*ebal? wszyscy na tym forum by zmieniali szybko temat albo mowili "nic sie nie stalo"
Chcesz wiedziec co trenowalem? judo(malo)/boks/k1/taekwondo.
Nie znasz mnie... nie widziales mnie jak sie bije a pie**olisz jak idiota.
Myslisz ze w Tibii i na tym forum tylko Ty jeden umiesz sie bic? mylisz sie.
Nie bede pisal tego samego 7 raz. a co bys zrobil jakbym Ci na*ebal? wszyscy na tym forum by zmieniali szybko temat albo mowili "nic sie nie stalo"
No ale jak Ty bys chcial to zrobic? Do judo musisz miec mase, lub przynajmniej sile a Ty wygladasz jakby Cie wiatr przewracal. Do boksu tez musisz miec troche sily, no bo oklepami to nikogo nie zranisz, k1 to formula walki pierwszy raz slysze o treningach tego typu, Do taekwondo to chyba musisz byc rozciagniety nie? A Ty na pewno nie jestes bo bys sie pochwalil, z Ciebie taki waszka G tylko ze o polowe mniejszy.
Furor001
27-03-2010, 14:24
No ale jak Ty bys chcial to zrobic? Do judo musisz miec mase, lub przynajmniej sile a Ty wygladasz jakby Cie wiatr przewracal. Do boksu tez musisz miec troche sily, no bo oklepami to nikogo nie zranisz, k1 to formula walki pierwszy raz slysze o treningach tego typu, Do taekwondo to chyba musisz byc rozciagniety nie? A Ty na pewno nie jestes bo bys sie pochwalil, z Ciebie taki waszka G tylko ze o polowe mniejszy.
"a Ty wygladasz"
"do boksu musisz miec sile"
"a Ty napewno nie jestes!"
"A TY NAPEWNO NIE JESTES"
"A TY NAPEWNO NIE JESTES"
TO NIE MOZLIWE FUROR NIE MOZE BYC ROZCIAGNIETY TO NIE MOZLIWE!!!1111111
powiem moze w ten sposob. szpagat zrobie bez problemu.
Ludzie, musicie sie wiele nauczyc...i to nie o samej walce czy wogole o walce.
Sila sie liczy, owszem. Ale tez trzeba miec w glowie i non stop trening trening trening.
Tego drugiego to chyba nie macie. Napisalem "chyba" bo nie jestem jak Syf Zor i montura ktorzy znaja mnie od urodzenia chociaz nigdy w rl mnie nie spotkali i nie lekcewaze przeciwnika tak jak oni to robia.
Diablord
27-03-2010, 14:29
a po co mam robić do ciebie ponad 2000 km ,żeby cię zbić ?;o
następnie wylądować w pierdlu?
wybacz ; >
poza tym ,jeśli byłbyś tego wart ,diabllord myślę dawno by cię ustawił:)
Za co mialbym go ustawiac? Za to ze pkuje w thais czy za to ze robi z siebie idiote na forum? To tylko gra/forum o grze. Moze gdybym mial hacka czy jakas wyjebke to chcialoby mi sie interweniowac w RL. Furor cos dawno fragow nie wklejales. Nic nie robicie czy ludzie sie czegos nauczyli i juz nie odpalaja skulli pod dp thais?
Syf_Zor_
27-03-2010, 14:34
Myslisz, ze gdybym sam nie trenowal nie wysuwalbym tak pochopnych wnioskow?
Widzialem jak wygladasz i smiec twierdzic, ze bym Cie zjadl.
Po 4-5 latach Krav Magi/Aidiko i ponad 8 latach Muay Thay niemialbys najmniejszych szans kolego pomimo szczerych checi. Po drugie o ile wroce do formy po kontuzji reki pojade na ME w Muay wiec prosze nie gadaj mi dyrdymalow, ze trenowales malo Judo, Boks i TKD, ahh no i walkii uliczne klatka etc.
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 14:34
Diabllord ,właśnie o tym mówię :P
nie jest wart fatygi ;d
jest taka pewna mądrość, o której furor z pewnością nie wiesz
nie mów, że coś zrobisz zrób to
czyli nie gadaj, że każdego kto ci wejdzie w droge zniszczysz, po prostu niszcz
możesz naspamować jeszcze milion stron, że nikt nie ma z tobą szans, co nie zmienia faktu, ze w ten sposób tego nie udowodnisz
robisz z siebie kretyna i walisz w zaparte
coś piszesz do ludzi z Nowej Soli, ta sama droga wpadaj ty do nich, uprzedź ich, żeby wyszli w 7 bo tylu dajesz rade i oraj ich!
Furor001
27-03-2010, 14:39
Za co mialbym go ustawiac? Za to ze pkuje w thais czy za to ze robi z siebie idiote na forum? To tylko gra/forum o grze. Moze gdybym mial hacka czy jakas wyjebke to chcialoby mi sie interweniowac w RL. Furor cos dawno fragow nie wklejales. Nic nie robicie czy ludzie sie czegos nauczyli i juz nie odpalaja skulli pod dp thais?
Z diabllordem chetnie moglbym na piwo isc i porozmawiac na luzie;)
Czesto jestem w Poznaniu to moge podbic na bro.
Jak narazie nic nie robimy i to juz koniec akcji na Furorze.
Dzialamy na innych serverach:p
--- Furor001 dodał 2 minut i 47 sekund później ---
jest taka pewna mądrość, o której furor z pewnością nie wiesz
nie mów, że coś zrobisz zrób to
czyli nie gadaj, że każdego kto ci wejdzie w droge zniszczysz, po prostu niszcz
możesz naspamować jeszcze milion stron, że nikt nie ma z tobą szans, co nie zmienia faktu, ze w ten sposób tego nie udowodnisz
robisz z siebie kretyna i walisz w zaparte
coś piszesz do ludzi z Nowej Soli, ta sama droga wpadaj ty do nich, uprzedź ich, żeby wyszli w 7 bo tylu dajesz rade i oraj ich!
A czytales co Diabllord pisal?
Ktos ma problem to niech przyjedzie;). Tibia to tibia a rl to rl.
Niektorzy gadaja rzeczy o ludziach ktorych nigdy nie spotkali, i twierdza ze wiedza jak dana osoba sie bije itd. to sa typowi napinacze.;)
Jestem spoko w stosunku do tych ktorzy tez sa spoko.
AwangardowyKaloryfer
27-03-2010, 14:41
o_O Seba działa na innym serverze;o
Niby nie walczy ,a jednak walczy/. Prawdę mówiąc wątpię ,żeby Diabllord się chciał gdziekolwiek z tobą pokazać ,przecież nikt nie wie ,czy tam też nie zrobisz z siebie idioty wyskakując na upitego typa ,który ledwo chodzi i nie dostaniesz po ryju;/. Obciach jak chuj.
Nie ,sory zapomniałem . Bierzesz na klate 7 koxów
--- AwangardowyKaloryfer dodał 1 minut i 35 sekund później ---
Hmm... poznałem Tomka troszkę temu i wiem ,że chodził od zawsze na "maj taj".
Widziałem fotki ,troszke wiem więcej niż ty :)
Furor001
27-03-2010, 14:46
Myslisz, ze gdybym sam nie trenowal nie wysuwalbym tak pochopnych wnioskow?
Widzialem jak wygladasz i smiec twierdzic, ze bym Cie zjadl.
Po 4-5 latach Krav Magi/Aidiko i ponad 8 latach Muay Thay niemialbys najmniejszych szans kolego pomimo szczerych checi. Po drugie o ile wroce do formy po kontuzji reki pojade na ME w Muay wiec prosze nie gadaj mi dyrdymalow, ze trenowales malo Judo, Boks i TKD, ahh no i walkii uliczne klatka etc.
"nie mialbys najmniejszych szans"
Pisze juz osmy raz. Nie widziales mnie na ulicy, nie wiesz co potrafie czego nie potrafie wiec nie pie**ol.
--- Furor001 dodał 3 minut i 13 sekund później ---
o_O Seba działa na innym serverze;o
Niby nie walczy ,a jednak walczy/. Prawdę mówiąc wątpię ,żeby Diabllord się chciał gdziekolwiek z tobą pokazać ,przecież nikt nie wie ,czy tam też nie zrobisz z siebie idioty wyskakując na upitego typa ,który ledwo chodzi i nie dostaniesz po ryju;/. Obciach jak chuj.
Nie ,sory zapomniałem . Bierzesz na klate 7 koxów
--- AwangardowyKaloryfer dodał 1 minut i 35 sekund później ---
Hmm... poznałem Tomka troszkę temu i wiem ,że chodził od zawsze na "maj taj".
Widziałem fotki ,troszke wiem więcej niż ty :)
Nic o mnie nie wiesz;) teraz pierdolisz ze pijany typ by mi najebal. a ja dla jaj sobie powiem ze Tobie by siostra naje**la. i co?
9ty raz juz pisze tak samo do syf zora.
Widac ze macie zjechane berety.
Myslicie ze jestescie panami swiata? wszystko mozecie? nie nie mozecie.
Walne fotke pudziana i tez bedziecie gadali ze lewy biceps mniejszy od prawego i napewno nie umie sie dobrze bic.
Idioci.
Diablord
27-03-2010, 14:50
Z diabllordem chetnie moglbym na piwo isc i porozmawiac na luzie;)
Czesto jestem w Poznaniu to moge podbic na bro.
Jak narazie nic nie robimy i to juz koniec akcji na Furorze.
Dzialamy na innych serverach:p
--- Furor001 dodał 2 minut i 47 sekund później ---
A czytales co Diabllord pisal?
Ktos ma problem to niech przyjedzie;). Tibia to tibia a rl to rl.
Niektorzy gadaja rzeczy o ludziach ktorych nigdy nie spotkali, i twierdza ze wiedza jak dana osoba sie bije itd. to sa typowi napinacze.;)
Jestem spoko w stosunku do tych ktorzy tez sa spoko.
Why not. Zawsze jest ciekawie jak sie w rl poznaje kogos z gry internetowej. Jak bedziesz wiedzial kiedy wpadniesz do Poznania daj swoj nr kom na priv, jak bede miec czas akurat w ten dzien to sie zgadamy.
Furor001
27-03-2010, 14:52
Why not. Zawsze jest ciekawie jak sie w rl poznaje kogos z gry internetowej. Jak bedziesz wiedzial kiedy wpadniesz do Poznania daj swoj nr kom na priv, jak bede miec czas akurat w ten dzien to sie zgadamy.
Nie ma problemu dzien przed wyjazdem dam nr i mozna isc na piwko;)
I dla takich ludzi szacun da sie normalnie pogadac a nie jak z innymi z tego forum;)
Rester._.
27-03-2010, 15:08
Dowiedzialem sie ze jestes z Poznania na spotkaniu w Szczyrku od kogos, a ja blisko w sumie mieszkalem i w samym Poznaniu bylem dwa razy jak bylem w PL teraz >.> Nastepnym razem moze nadrobimy :)
Furor001
27-03-2010, 15:14
Mozna zrobic maly meeting w Poznaniu;)
Albo mozna isc na mecz jak bedzie.
Lion_Lith
27-03-2010, 15:18
nie szukaj przyjaciol marginesie spoleczny ;*
Diablord
27-03-2010, 15:18
Dowiedzialem sie ze jestes z Poznania na spotkaniu w Szczyrku od kogos, a ja blisko w sumie mieszkalem i w samym Poznaniu bylem dwa razy jak bylem w PL teraz >.> Nastepnym razem moze nadrobimy :)
FAIL! jak znowu bedziesz w Poznaniu to pisz, lub wez moj nr od Opiego albo Andarista.
Furor001
27-03-2010, 15:19
nie szukaj przyjaciol marginesie spoleczny ;*
Juz probojesz temat zmienic? Czesto jestem w P-Ń to czemu mialbym sie nie spotkac?;)
szczerze? moga sie spotkac a reszcie powinien byc chuj do tego ;p a niektorzy co do tej napiny niepowinni sie nawet odzywac ;p ja tez zjebalem ze sam sie wrecalem i kilka razy zrobilem z siebie debila piszac te pojebane dissy xd a tak z innej beczki ja do nikogo nic niemam ale mateusz wg mnie bylo by kulturalniej jakbyscie sie nie napinali kto jak sie bije i by znow nastal pokoj. mowi wam to osoba ktora cwiczy... na wfie xD ale jak sie wszyscy chwala to i ja wam powiem ze cwiczylem 2 lata zapasy ale strasznie kregoslup siada
Lion_Lith
27-03-2010, 15:45
szczerze? moga sie spotkac a reszcie powinien byc chuj do tego ;p a niektorzy co do tej napiny niepowinni sie nawet odzywac ;p ja tez zjebalem ze sam sie wrecalem i kilka razy zrobilem z siebie debila piszac te pojebane dissy xd a tak z innej beczki ja do nikogo nic niemam ale mateusz wg mnie bylo by kulturalniej jakbyscie sie nie napinali kto jak sie bije i by znow nastal pokoj. mowi wam to osoba ktora cwiczy... na wfie xD ale jak sie wszyscy chwala to i ja wam powiem ze cwiczylem 2 lata zapasy ale strasznie kregoslup siada
przyznaj sie od kogo dostales wpier ? ;D
Furor001
27-03-2010, 15:48
Dobrze ze to napisales jestes wporzadku;)
haha myslisz sie kolego;p od nikogo ale poszedlem do glowy po rozum wkoncu :D a reszta jakby to samo zrobila co ja czyli poszla po rozum to by wiedzi ze sa pojebani xd
Lion_Lith
27-03-2010, 15:51
haha myslisz sie kolego;p od nikogo ale poszedlem do glowy po rozum wkoncu :D a reszta jakby to samo zrobila co ja czyli poszla po rozum to by wiedzi ze sa pojebani xd
to sie przyznaj ze wyspowiadales sie dla cieciowca w sutannie ..
probki dissow tez mu zarzucales ?
i tak go nie ruszyly
po twojej spowiedzi wrocil na plebanie i konczyl gwalcic kolejne dziecko (na 70%) KSIEZA TO ANTYCHRYSTYYYYY
Furor001
27-03-2010, 15:51
Nie znam Cie na tyle hehe ale widze ze z kazdym(prawie z kazdym) daloby sie pokonwersowac na jakims poziomie.
A dla Ciebie Lion nie ma miejsca na tym forum.
[QUOTE=Syf_Zor_;2746131]
Gadac kazdy potrafi i juz k**wa 3ci raz Ci mowie nie widziales mnie w akcji to nie gadaj.
Co Ty bez uszu przyszedles?
czytasz uszami?
Gdzie niby masz Saveersusa?
to sie przyznaj ze wyspowiadales sie dla cieciowca w sutannie ..
probki dissow tez mu zarzucales ?
i tak go nie ruszyly
po twojej spowiedzi wrocil na plebanie i konczyl gwalcic kolejne dziecko (na 70%) KSIEZA TO ANTYCHRYSTYYYYY
no niestety xD ale przypomniales mi sytuacje ktora pamietam do tej pory jak w podstawowce zakonnicy spadla ta czarna szmata z glowy i sie okazalo ze jest lysa xD
my tu o napince a tu sie gg odezwalo
XXXX: (08:03)
kurwa chyba mam jakis wstrzas bani
(08:04)
awanture wczoraj mialem
bylo nas 5
ja sie wjebalem w 3 typow
tu jednemu strzala drugiemu ciapla gdzies na kichy
patrze a za mna tylko (Pan X) leci
dopalacz.Vis
28-03-2010, 14:31
Plecy jak swinia po sterydach.
@Kaloryfer
"Hahahahah ,jak WidzĘ Tego GoŚcia Na Środku Z TĄ Elo KlatkĄ ,Że Ptaka Tam MoŻe TrzymaĆ ,ba Nawet Papuge + Opis Montury I Mam Zgona O/"
"Montura jak zwykle potraktował mnie nokałtem xd"
Kalarofyr pasożyt i jego nowy żywiciel montura HAHA Wez stąd wy*******aj dupowłaznie bo aż rzygac sie chce jak te twoje teksty sie czyta.
na lufe a nie mecz
Syf_Zor_
28-03-2010, 16:00
Plecy jak swinia po sterydach.
@Kaloryfer
"Hahahahah ,jak WidzĘ Tego GoŚcia Na Środku Z TĄ Elo KlatkĄ ,Że Ptaka Tam MoŻe TrzymaĆ ,ba Nawet Papuge + Opis Montury I Mam Zgona O/"
"Montura jak zwykle potraktował mnie nokałtem xd"
Kalarofyr pasożyt i jego nowy żywiciel montura HAHA Wez stąd wy*******aj dupowłaznie bo aż rzygac sie chce jak te twoje teksty sie czyta.
No akurat nie po sterydach. Nawet jesli bym chcial nie moge brac sterydow, bo na zawodach mam kontrole antydopingowe.
Furor001
28-03-2010, 18:31
na lufe a nie mecz
lufe mam codziennie hehe ide 11zl i jest teges;)
mozna i na to i na to:p
AwangardowyKaloryfer
28-03-2010, 19:20
Dopalacz ,nie marudź mi tu : *
Nie podobają ci się moje posty -s*******aj./nie czytaj:)
Iron_Stysiek
29-03-2010, 00:22
Kurde Syf Zor zmobilizujesz mnie chyba (tym zdjęciem) do powrotu na regularną siłkę po latach, bo z roku na rok jestem coraz większym plackiem i w te wakacje, jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie kupić koszulki na plażę bo siara : P
Seba błagam, tylko nie Lecha! Nie mogłeś wybrać innego klubu? Co to sie na Bułgarskiej porobiło przez te lata : (
Lion_Lith
29-03-2010, 01:09
Kurde Syf Zor zmobilizujesz mnie chyba (tym zdjęciem) do powrotu na regularną siłkę po latach, bo z roku na rok jestem coraz większym plackiem i w te wakacje, jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie kupić koszulki na plażę bo siara : P
Seba błagam, tylko nie Lecha! Nie mogłeś wybrać innego klubu? Co to sie na Bułgarskiej porobiło przez te lata : (
przestan , ladnie wygladasz ;D
Iron_Stysiek
29-03-2010, 01:47
Ale wolę być na górze : P
Fan_Dzidzi2
29-03-2010, 07:24
ahahahahahahah
to co napinac sie skonczyliscie i juz nikt postow nie pisze?;p
Lion_Lith
29-03-2010, 19:34
Ale wolę być na górze : P
smerf raczejby sie nie zgodzil byc na dole chyba zebys dal mu tabletke gwaltu czy cos ;D
Bartonisko
29-03-2010, 20:13
Furor wyglądasz jak Dzwonnik z Norte Dame.
Napinaczu z fajką w nosie. ;]
Tym co piszesz upokarzasz się jeszcze bardziej niż chwaleniem się jaki to mocny jesteś w tibi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.