Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
Fallathanu
06-11-2007, 19:31
Część Triady ma " utani gran hur """ Petro in my memory etc etc
Kto wie co i jak ???? Wątpie żeby ktoś gadał głośno o tym, że kupił 270 msa
OKEJ,zlamie zmowe milczenia, bede tym pierwszym ktory sie na to odwazy !
A wiec historia wyglada nastepujaco,
Taifun zwazny tez Petrem wbil sobie na swiecie Furora 270 + lv, potem zaczela sie ifól wojna i petro nie ogarnal sytuacji. Spotkal sie kilka razy na rl z ekipa duskiness i orzechem, po kilku spotkaniach ich milosc(petra i orzecha) byla juz tak wielka ze chodzili razem na hunty, po dp, na wojne(jak petro sie zalogowal) i w ogole byli jak papuzki nierozlaczki...
Pewnego pieknego dnia Orzech stwierdzil ze zapragnie dowod milosci petra i kazal mu oddac swojego chara jako prezent i wyraz dozgonnego uczucia! Petro bez wahania podal mu na gg swoje acc nr i password, po czym orzech zaczal swoja przygode na Taifunie Devilry. Petro byl tak zalamany utrata swojego chara ze kupil w rlu katane i odebral sobie zycie,wlasnie dlatego wiekszosc membersow da crew i duskiness maja takie podpiski w utani hur/gran hur
Jesli ktos by chcial wykupic prawa autorskie do tej histori i nakrecic o tym film to prosze pisac pm ;)
Rozwialem chyba wszelkie watpliwosci na temat sytuacji na Taifunie, wiec skonczcie juz zbedne spekulacje i zajmijcie sie innym tematem zwiazanym z furora =)
Have a nice day ^^
DuRi_Zmc
06-11-2007, 20:25
@up
Dodaj że to ironia :]
player01
06-11-2007, 20:49
@up
Dodaj że to ironia :]
Chyba nikt nie jest na tyle niemadry zeby tego nie wiedziec
Chyba nikt nie jest na tyle niemadry zeby tego nie wiedziec
Zapomniałeś o Khazulu : D
Zapomniałeś o Khazulu : D
I o swojej starej.
Twoja stara nie ma dzieci : o
Sir_Elioth
07-11-2007, 00:33
Sindubia
Nov 05 2007, 23:19:29 CET Killed at Level 108 by Yenx
and by Ymy
chyba nie bylo
No nie było :p jedyne co mi wiadomo to ze padł na Edron.
@ co do ciebie NUPKU tylko raz Ci odpisze a jednoczesnie zapytam
Wiesz co to jest metafora? Polecam podrecznik j.polskiego <klasa 2 poziom podstawowy>
Może i niekulturalnie, ale odpowiem pytaniem na pytanie - wiesz, czymże jest "sarkazm"? Dziękuję za radę odnośnie źródła, w którymże miałbym szukać nurtującego me "ja" wyrażenia "metafora", chętnie skorzystam, jakkolwiek raczej z grzeczności, nie wypada cudzej pomocy odrzucać. Pozwól, że też Tobie coś poradzę. Za jakiś czas, gdy skończysz lat powiedzmy 16, bardzo przydatną zacznie być umiejętność kulturalnego wysławiania się. Życie jest brutalne, chamstwo i prostactwo jest bardzo szybko tłamszone, nic nie załatwisz, choć będziesz musiał i to sporo. Dlategóż porzuć swe nawyki typu "NUPKU", bo ni to grzeczne ni błyskotliwe, innymi słowy chłam.
Do wszystkich "Twoja stara...", średnia wieku w Polsce jest wyższa od 20, może postarajmy się o pozory podobnej na tymże forum?
widze ze Sindubia kolejna osoba ktora za nic padla od Inshon etc;>
DuRi_Zmc
07-11-2007, 17:31
Zamiast walczyć na forum wyzwiskami,może powalczycie o lepszą furore?:o
Kazdy kolejny post z bluzgami (w to wliczaja sie teksty z serii twoj stary/stara) dostaje bana na miesiac. Milego postowania ;)
Diablord
07-11-2007, 18:04
Wkońcu^^
Nie byłem na forum 1 dzień a tu większość nowych postów skasowana o.0
Ciekawie musiało być...
Ciekawe co się dzieje z Visi0n. Robią sobie odpoczynek od tibii czy może grają na innym świecie lub tworzą nowe chary na furorze...
Pall_Mall
07-11-2007, 18:47
Może mają rl życie jak wy kiedy nie mogliście grać?
Teraz expicie czy co tam robicie i jakoś nie piszecie na temat swojego rl. A tacy bylście elo pilście i tam takie
neutral.forum.fighter
07-11-2007, 18:53
Teraz expicie czy co tam robicie i jakoś nie piszecie na temat swojego rl. A tacy bylście elo pilście i tam takie
ja jestem elo i pije ale po co mam zanudzac tym innych xD
zreszta kogo obchodzi moj RL life :p
Diablord
07-11-2007, 19:22
co za bezsensowne szufladkowanie :P
Mam RL life:P ciągle imprezuje, ale nie jestem taki ziomalski, żeby o każdym browarze/imprezie pisać na publicznym forum.
Czy ja kiedys pisałem tuo moim RL?
Kazdy kolejny post z bluzgami (w to wliczaja sie teksty z serii twoj stary/stara) dostaje bana na miesiac. Milego postowania ;)
Hege ~ Nie wytrzymał ? Hehheee
@furora
Pewnie nie robią nic ;f
Proszewas
07-11-2007, 20:43
co za bezsensowne szufladkowanie :P
Mam RL life:P ciągle imprezuje, ale nie jestem taki ziomalski, żeby o każdym browarze/imprezie pisać na publicznym forum.
Czy ja kiedys pisałem tuo moim RL?
nie koniecznie ty ale np Falla~ tutaj sie rozpisywał...
@Lisek
Dziękuje, Ty wiesz za co ;)
Co do Furory, nudy Vision pewnie szykuje jakiegos mass loga :P
Fallathanu
07-11-2007, 21:14
nie koniecznie ty ale np Falla~ tutaj sie rozpisywał...
No strasznie sie rozpisywalem, napisalem az 2 razy :OOOOOOOOOOOOO
Ty pewno siedzisz caly dzien przed kompem wiec nie masz o czym pisac elo ^^
Proszewas
07-11-2007, 22:25
No strasznie sie rozpisywalem, napisalem az 2 razy :OOOOOOOOOOOOO
Ty pewno siedzisz caly dzien przed kompem wiec nie masz o czym pisac elo ^^
żeby to było 2 razy ; pp ale nvm (btw to nie ja sie umawiam na bro przez forum ;]])
DuRi_Zmc
07-11-2007, 22:54
Character Deaths
Nov 07 2007, 21:34:33 CET Died at Level 270 by a hydra :(:(:(:(:(
ktos juz mowil ze taifun bedzie miec 26~lvl.!8o
blantoholixxx
07-11-2007, 22:54
żeby to było 2 razy ; pp ale nvm (btw to nie ja sie umawiam na bro przez forum ;]])
Jak lubi ?!?:D
Ja piernicze, ten znowu padł Taifem... żal
Cygan Slejter
07-11-2007, 23:00
tak to jest ja sie sprzedaje chara jakiemuś dziecku:D
Fernandos
07-11-2007, 23:03
Poprostu chce chlopak wrazie deda coraz szybciej odrabiac lvl ;] na 200 nawet bedzie nice szlo :>
DuRi_Zmc
07-11-2007, 23:04
Ja piernicze, ten znowu padł Taifem... żal
a co nie moge pisac?Pierwszy raz napisalem ze taifun padl.
Widac ze char na zmarnowanie
@up
Najlepiej jak orzech by expil Magiq i podał passy Petro do taifuna ; d
tak to jest ja sie sprzedaje chara jakiemuś dziecku:D
Orzech dzieckiem ? Hm.
@Orzech
Wyręczasz Vision ;)
Nacpany_Wlodek
07-11-2007, 23:06
Niech poprosi Petra, żeby poexpił taifem, bo nie może ziomal ogarnąć 270 msa
wrogonastawiony
07-11-2007, 23:07
Po co ta nagonka na niego ? Nie rozumiecie ze on pada przez kicki/lagi ? Lepiej puszczac propagande, ze poszedl na hydry expic, wyszly mu dwie i nie dał rady... LOL ! xd
Z głębokim żalem i smutkiem żegnamy naszego wspaniałego kolegę Orzecha. Plotka głosi, że Orzch miał hacka na hydrach, i zalogował się mając 1 hp. Niestety nie przeżył.
DuRi_Zmc
07-11-2007, 23:11
@up
wyjdz i zamknij dzwi
sallceson
07-11-2007, 23:17
przynajmniej jest regularny :d
pada co tydzień na różnych mobach... dl demce hydry
13/14 listopada padnie na.. mhmm może na behe? :D
Poszedł na Quary nazbierać fish finów. I nazbierał cały koszyczek, gdy wtargnęła Hydra i odłączyła mu neta, a druga głową odgryzła mu głowę. W ten oto sposób poległ nasz dzielny Master Sorcerer.
Widac ze char na zmarnowanie
hmm a więc tak bilans z expienia Taifuna około -14-16 mln Gratz!
zgadzam sie w 100% "char na zmarnowanie" pomyśleć że kiedyś był 280 a teraz goni Imargama ;\ pada na lagach? szkoda że Petro tak jakoś często nie padał na lagach, och jakiego pecha ma Orzech :( no i się sprawdziło prędzej będzie 26~ niż 300 :) a obrażania trochę było jak się z kimś tam zgodziłem co do tego.
To normalka paśc nawet na takim lvl..
idziesz sobie wściekły brat wpada do pokoju Boom~!
i kabel od neta odgryziony
To kick na 100% niby jak by on padł?
uh mu zabrakło?:>
Antica vampire
07-11-2007, 23:43
przynajmniej jest regularny :d
pada co tydzień na różnych mobach... dl demce hydry
13/14 listopada padnie na.. mhmm może na behe? :D
Slyszalem pogloski ze Fire Devilom zaszedl za skore i maja zamiar go upierdolic a ze orzech jest zawodnikiem pro , pomoga im Evul Waspy.
http://img140.imageshack.us/img140/5660/150dzifkohx1.jpg
nie krzyczcie za bota :<
Proszewas
08-11-2007, 00:07
ja obstawiam na wrl...
pora zmienić neta czy expiacego?
@up
GieZet ^^
Nelvotta
08-11-2007, 00:08
Gratz Ymy ;ddd pamietam jeszcze jak na hydrach sie klucilismy miales 50~ lvl moze wiekszy a zaraz 100 no i teraz 150.. ;dd gz jeszcze raz; p
Co do kasztana tzn orzecha no to smutna sprawa bo padł, ale nie ma co sie śmiać każdy może zginąć nawet 270 ms'em, ale jak Taifuna zjedzie to kupi inną postać :P Moze Imcia będzie chciał kupić to nie będzie tak padał, bo wkońcu jego nie robi ile pieniędzy wyda na tą gierke;-). Chciałbym podkreślić, że to jego sprawa albo inaczej jego ojca na co hajs wydaje. Jedni wolą wydać na kino z laską a inni na postać tibijską bo tam ma ziomków .. Może cytat takiego jednego mądrego pana "Chłopcy z dużymi kontami w banku zawsze będą tylko chłopcami z dużymi kontami w banku" czy jakoś tak ;P. Musisz zacząć coś ze sobą reprezentować kolego! Pozdro ;p Przyjaciół za pieniądze nie kupisz ;<
Your,
Zwidson.
@Ileś tam wstecz
"Niech poprosi Petra zeby poexpił Taifem..."
"Niech da pasy dla Petra a sam expi magiq'iem..."
Na prawdę jesteście super -,-
@QuanChi
o Ja jaka super opowieść . . .
@ymy
gz xd
@Proszewas
Jaki kurs na wrl ?;]
PizaroVision
08-11-2007, 01:12
Gratz Ymy ;ddd pamietam jeszcze jak na hydrach sie klucilismy miales 50~ lvl moze wiekszy a zaraz 100 no i teraz 150.. ;dd gz jeszcze raz; p
Ooooo Stary Nelvotta xD Co tam slychac?:D Wracaj na Furke, czekamy :)
PizaroVision
08-11-2007, 01:30
Co do kasztana tzn orzecha no to smutna sprawa bo padł, ale nie ma co sie śmiać każdy może zginąć nawet 270 ms'em, ale jak Taifuna zjedzie to kupi inną postać :P Moze Imcia będzie chciał kupić to nie będzie tak padał, bo wkońcu jego nie robi ile pieniędzy wyda na tą gierke;-). Chciałbym podkreślić, że to jego sprawa albo inaczej jego ojca na co hajs wydaje. Jedni wolą wydać na kino z laską a inni na postać tibijską bo tam ma ziomków .. Może cytat takiego jednego mądrego pana "Chłopcy z dużymi kontami w banku zawsze będą tylko chłopcami z dużymi kontami w banku" czy jakoś tak ;P. Musisz zacząć coś ze sobą reprezentować kolego! Pozdro ;p Przyjaciół za pieniądze nie kupisz ;<
Your,
Zwidson.
Elo Zwidu.
Moze i masz racje z tym,ze za pieniadze kumpli sie nie kupi..ehh...Ale nalezy patrzac na to, iz pieniadze to tylko zwykla jednostka handlu (miedzy TOWARAMI) a nie ludzmi (czy w tym przypadku przyjazni) ! Jezeli Orzech lubi udawac rl pieniadze na ta gierke to przeciez jego sprawa...jezeli chodzi o deda to kazdemu sie moze zdazyc "kik"...i nie wazne czy to 11 lvl czy 270...prawda? (internet robi swoje). A jezeli juz tak zaczales tematy o kupowaniu kumpli o milosci do tej gierki itd.itp.(moglbym wymieniac dniami i nocami) to popatrz na swoich kumpli ;) jakie miedzy wami "rlami" byly sprzeczki...i przez co? oczywiscie Tibie :) Moze Orzech padl ale to nie znaczy, ze ma kumpli,na ktorych nie moze liczyc (prawdziwych kumpli)...liczy sie intencja i zabawa a nie lvl. W waszym przypadku kolezenstwo nie istnieje...chociaz niee...istnieje...kiedy Andi prosi o pomoc a potem po wygranej akcji ma ta osobe w dupi* xD Dlatego pozdro zycze dla ludzi,ktorzy maja zamiar... (wiecie co) xD
Odrywajac ten temat baaardzo dziekuje w imieniu Moim,Sowxa,Belixa za spingowanie :) Zaczynacie walke poprzez pingi i hacki...pozdro..jezeli tak tylko umiecie to okej...
P.S. Jak kupowalem blessy w Kazz to nie uwalo wam sie mnie 2 raz spingowac huehue...nobki nie zdazyly przyleciec? (chociaz 3 juz mnie walily xD)
Pzdr.
Za bledy przepraszaaaam ale jestem po paru piwkach :)
Ur,
Piz.
@up
Wojen wygrywać nie umieją to dlaczego i niby z czego pingować umieją ? Na pewno z M$.
Jeżeli tak postępują to ich zgłoś i problem z głowy. W końcu to atak jest a to już jest karalne... Twój albo ich ISP jest ślepy, że jeszcze portów nie poblokował ?
Davido16
08-11-2007, 08:36
Nov 07 2007, 22:57:51 CET Died at Level 180 by an efreet
Pasterz the Axemaster
Nov 07 2007, 12:28:35 CET Died at Level 172 by a diabolic imp
Ptaaq
Nov 07 2007, 21:34:33 CET Died at Level 270 by a hydra
Taifun Devilry
~~
Słaby dzień dla triady.
Nelvotta
08-11-2007, 08:57
@Piz.
Może kiedys mnie zobaczynie na furorce ale nie w najblizszym czasie ^^ narazie nie gram w tibie i nie mam zamiaru swoje juz sie nagralem :P pozdro. ;]
Nov 07 2007, 22:57:51 CET Died at Level 180 by an efreet
Pasterz the Axemaster
Nov 07 2007, 12:28:35 CET Died at Level 172 by a diabolic imp
Ptaaq
Nov 07 2007, 21:34:33 CET Died at Level 270 by a hydra
Taifun Devilry
~~
Słaby dzień dla triady.
ymy +944,673
has tauron +1,271,141
kilka osob + ~500,000
damy rade
Antica vampire
08-11-2007, 13:00
Your,
Zwidson.
To chyba cytat ale Twojego ojca bo ja jeszcze nie slyszalem takowego.Btw. Zwidson Ty z panna do kina ? Tobie bardziej polecam Saune badz biegi , Elos ide po pączki
Name: Raven'Gru
Sex: female
Profession: None
Level: 1
World: Furora
Residence: Rookgaard
GL in rl life :P
Ladne new postacie zrobione na acc:D
Ciagne Imargamowi ta najlepsza :P
Fallathanu
08-11-2007, 15:52
Your,
Zwidson.
On w przeciwienstwie do Ciebie moze takiego chara kupic, ty masz chara o 100 lv mniejszego i zeby go wyexpic siedziales po 20 h dziennie przed ta denna giera, wiec sie zastanow kto jest wiekszym no liferem..
Idz na paczki chlopcze ;)
Ladne new postacie zrobione na acc:D
Ciagne Imargamowi ta najlepsza :P
heh Najlepszy jest char Mojstary Donwasyl albo
Kakaowy****
Koles ma inwencje twórczą nie ma co xDD Tzn."chaxor".
Upss sryy double...;/ Do usunięcia.
yyy czli kto shackował Raven'Gru ?
Edit: W sensie Triada ? czy Vision ?
@down
hahaha, ale się uśmiałem.
@DuRi_Zmc
właśnie dziwne, hack by vision, a bity przez ludzi z triady ?;P
Masywny_Titania
08-11-2007, 18:48
yyy czli kto shackował Raven'Gru ?
Edit: W sensie Triada ? czy Vision ?
moja mama stawia ze mdw:o
DuRi_Zmc
08-11-2007, 18:54
@up
hahahah
@Suhay
raczej vision ^>^
Kasi'yaa
08-11-2007, 19:09
Zobaczyliście temat Khazula na forum tibi com. ;> Liczy dedy Taifuna , chociarz nie wiedzialem goscia co by nie padł na kiku or odjebania prądu ;>
Ladnie sie denerwuje Vision, że nie może expic ;> Już wymyślają co się tylko da :d btw. obstawiam masslog na piątek - sobota :)
Ludek'ziom
08-11-2007, 19:17
Orzech padł na kicku i odrazu wielkie poruszenie :)
Zastanówcie się lepiej ile imcio wytrzyma bez logowania sie na swojego chara B)
Fernandos
08-11-2007, 20:46
I macie mass loga vision ;p
Nov 08 2007, 19:30:58 CET Killed at Level 104 by Yeetro
Zikri Groove
Proszewas
08-11-2007, 20:52
jakoś mało znaczący frag?
DuRi_Zmc
08-11-2007, 20:53
Orzech padł na kicku i odrazu wielkie poruszenie :)
Zastanówcie się lepiej ile imcio wytrzyma bez logowania sie na swojego chara B)
to jak ma kicki to na huj idize expic 270+ms?:o
ta,porusze bo chyba on ma chara max 2 tygodnie i masz efekty.
DuRi_Zmc
08-11-2007, 21:06
chyba tego nie było.
Gohan Oblivion
Banished: until Dec 08 2007, 11:29:21 CET because of spamming
@Topic Khazula:
Czlowiek, ktory polegl na zabie czy zolwiu na 100~ levelu cieszy sie ze zgonow kogos, kto pada na DLu, demonie czy hydrze.
p r 0
-Maniek-
08-11-2007, 21:12
Zikri padl
Nov 08 2007, 19:30:58 CET Killed at Level 104 by Yeetro
Ludzie czy wy nie umiecie tego zgłaszać ? Zostałeś okradziony, to zgłoś to a nie sie boisz, niby to gra, ale ile na nią czasu poświęciłeś by sie tego dorobić ? A wy lame hackerzy co to czytajcie takie kozaki jesteście włamcie sie do pentagonu albo na strony rządowe, albo chociaż zdalnie do kogoś by podrzucić jakieś świństwo...
@down
do wszystkich czytających ten temat.
Masywny_Titania
08-11-2007, 23:58
Ludzie czy wy nie umiecie tego zgłaszać ? Zostałeś okradziony, to zgłoś to a nie sie boisz, niby to gra, ale ile na nią czasu poświęciłeś by sie tego dorobić ? A wy lame hackerzy co to czytajcie takie kozaki jesteście włamcie sie do pentagonu albo na strony rządowe, albo chociaż zdalnie do kogoś by podrzucić jakieś świństwo...
a o czym i do kogo ty wogle rozmawiasz?:P
@up lol jakie pytanie xd czytac nie umiesz ?:d
Edit: Dzisiaj na furorze to jakies battle bylo czy cos ?;d opisze ktos co sie dzialo ?;p
sallceson
09-11-2007, 00:58
była godzina policyjna war kidsów :D
player01
09-11-2007, 01:07
Sunblade
Hm :)
Masywny_Titania
09-11-2007, 01:11
@sunblade:
to co bylo kiedys nigdy juz nie wroci, wiec nie ma sie czym ekscytowac:P
@Masywny
trzeba wierzyć ;)
Niedosc ze ban na miecha to jeszcze dzisiaj jakis noob zhakowal moj ostatni account i nabil nim bana za zabijanie...X(
I jak tu grac ?....
NIE OGLADAJCIE PODEJRZANYCH FILMIKOW Z RAPID/SPEEDYSHAR'A -hakerstwo jest wszedzie!.
Nawet na allegro jakis lol wstawil link niby do zdjecia jego 117 ek a w linku siedzi keylloger...
Cipsoft zamiast tepic mc userow, powinien zajac sie tepieniem hakerstwa.
Co do update teasera Cipy wedlug mnie chca nadmiernie polepszyc tibie... ale zapowiada sie ciekawie B)
Majty666
09-11-2007, 19:38
http://allegro.pl/item266986896_65_elder_druid_furora.html
GG 9697798 w razie jakichkolwiek pytań
elo
JEDNOSC LOJALNOSC BRATERSTWO
Andi, Ima, oceT i Rafalinka <3.
Vision Team!
----------------
BUHAUAHAUHAUHA
Khazul zabawny jesteś ;)
Niedosc ze ban na miecha to jeszcze dzisiaj jakis noob zhakowal moj ostatni account i nabil nim bana za zabijanie...X(
I jak tu grac ?....
NIE OGLADAJCIE PODEJRZANYCH FILMIKOW Z RAPID/SPEEDYSHAR'A -hakerstwo jest wszedzie!.
Nawet na allegro jakis lol wstawil link niby do zdjecia jego 117 ek a w linku siedzi keylloger...
Cipsoft zamiast tepic mc userow, powinien zajac sie tepieniem hakerstwa.
Co do update teasera Cipy wedlug mnie chca nadmiernie polepszyc tibie... ale zapowiada sie ciekawie B)
Co to kogo obchodzi?!!!
uuuu =/
Pasterz chyba się za bardzo przejął tymi 2x deadami.
forever loyal to my brothers
-
Thellionn
Xareta
Xentexis
-
-*NASZA SILA WAS PRZERASTA*-
RETIRED
Wracaj szybko :P
Misiocyt
09-11-2007, 22:31
uuuu =/
Pasterz chyba się za bardzo przejął tymi 2x deadami.
Wracaj szybko :P
O jednego traitora mniej ;)
Ktoś chciał, żeby Orzech expił Magiq'iem ..
Character Deaths
Nov 09 2007, 11:55:39 CET Died at Level 114 by an undead dragon
Ale nie moja sprawa, więc sie nie wtrącam.
@down:
Wcale tak nie uważam. Zresztą sam myślę, że to wina jego internetu bo ma dużo tych dedów na Magiq'u.
@up
Piszsz to, bo myslisz ze Orzech nie umie grać ? ;d
Obstawiam, ze kolejny kick xd moze to go vision pinguje ?xddd
Kasi'yaa
10-11-2007, 00:42
Ciekawe kiedy zobaczymy next open battle jak Vision boi sie wyjsc na openkeB)
Nacpany_Wlodek
10-11-2007, 00:46
Mają wyjśc w 20 na 50?
@dałn
Nawet mi się nie chce z tobą gadać, a poza tym jak dusków było mniej? O 5 ludzi? Rzeczywiście duża przewaga Vision masakkrrraaaa. Nie żebym był za Vision, ale niektórzy chyba nie do końca wiedzą co piszą.
Kasi'yaa
10-11-2007, 01:10
Mają wyjśc w 20 na 50?
To już ich problem ilu ich jest ^_^ sami są sobie winni, pierw zabili Pasterza i jego team, pozniej chcieli zabic Yenxa , ale nie udalo sie im ^_^ .
btw. pod koniec war Dusskines - Vision , duskow bylo mniej , ale i tak wychodzili , wiec J@P@ !!!!!!!
Misiocyt
10-11-2007, 01:54
To już ich problem ilu ich jest ^_^ sami są sobie winni, pierw zabili Pasterza i jego team, pozniej chcieli zabic Yenxa , ale nie udalo sie im ^_^ .
btw. pod koniec war Dusskines - Vision , duskow bylo mniej , ale i tak wychodzili , wiec J@P@ !!!!!!!
Tak, wychodzili. Z komendą ping -t -l.
Nie odzywaj się, skoro nic nie wiesz. ;)
DuRi_Zmc
10-11-2007, 09:18
Ciekawe kiedy zobaczymy next open battle jak Vision boi sie wyjsc na openkeB)
Nie wyjdą na Open Battle bo imargam ucieknie pierwszy do pzta ; d,a tak naprawde to dla nich kariera na furorze już skonczona.Jedyne co im zostalo to snake ataki,ale nie zawsze im to wyjdzie :baby:
Jak to zapowiedział mi ostatnio Dafik Globetrotter (i dostałem hunta za nic), jeszcze będzie piekło na furorze. Pożyjemy zobaczymy ; )
Proszewas
10-11-2007, 11:56
ktoś tam pisał że Vision korzysta z rl życia ; pp chyba pall mall...
Nov 10 2007, 03:38:27 CET Killed at Level 87 by Imargam
Nie wyjdą na Open Battle bo imargam ucieknie pierwszy do pzta ; d,a tak naprawde to dla nich kariera na furorze już skonczona.Jedyne co im zostalo to snake ataki,ale nie zawsze im to wyjdzie :baby:
Nie jestem za Vision ani za Duskami, ale Ci powiem żebyś się nie zdziwił ;)
Fallathanu
10-11-2007, 12:20
Ktoś chciał, żeby Orzech expił Magiq'iem ..
Character Deaths
Nov 09 2007, 11:55:39 CET Died at Level 114 by an undead dragon
Ale nie moja sprawa, więc sie nie wtrącam.
@down:
Wcale tak nie uważam. Zresztą sam myślę, że to wina jego internetu bo ma dużo tych dedów na Magiq'u.
A skad Ty ku rwa mozesz wiedziec ze to akurat gral orzech na tym charze, zal mi Was, jestescie tak zazdrosnize cale swoje zycie poswiecacie na osmieszaniu kogos
@Kasi'yaa
Stul pysk i wypie rdalaj stad jeba na choragiewko, jeszcze miecha temu krzyczales "Hail vision" wdupowlazi
blantoholixxx
10-11-2007, 12:42
Tak, wychodzili. Z komendą ping -t -l.
Nie odzywaj się, skoro nic nie wiesz. ;)
dobrze ze ty wszystko wiesz
@fala
czemu nie wbiajsz na vent? czego sie boisz?
Ja go nie chciałem ośmieszyć..zreszta kick to raczej nie jest ośmieszenie..nie wiem czy czytałeś ze zrozumieniem czy nie, ale napisałem:
I ja nie mam pewności, że to on grał..po prostu stwierdzam fakty, kumasz ?
Fallathanu
10-11-2007, 12:59
dobrze ze ty wszystko wiesz
@fala
czemu nie wbiajsz na vent? czego sie boisz?
Ciebie :<
Formata mialem i nie mam ip, zresztamam ciekawsze zajecia niz siedzenie na ventrilo caly dzien ^^ Ale i tak Cie kocham ty bydgoski zydzie ;*
blantoholixxx
10-11-2007, 13:01
Ciebie :<
Formata mialem i nie mam ip, zresztamam ciekawsze zajecia niz siedzenie na ventrilo caly dzien ^^ Ale i tak Cie kocham ty bydgoski zydzie ;*
ta wiem ze ciekawiej jest napier dalac na forum caly dzien
i nie mow tak brzydko bo cie potraktuje jak Olek
Fallathanu
10-11-2007, 13:21
ta wiem ze ciekawiej jest napier dalac na forum caly dzien
i nie mow tak brzydko bo cie potraktuje jak Olek
Strach sie bac ^^ z tego co widze to Ty tutaj na*******asz non stop, wiec chyba zmieniles hobby , albo polaczyles ze soba expeinie po 15 h dziennie + pisanie na forum ;)
na tibia.com nie piszesz bo pewno nie chce ci sie prosic kogos zeby ci na angielski tlumaczyl xDD elo zydku
Wczoraj po godzinie 18+ Lognalem się na swojego chara na furorze zobaczyc kto online.Patrze taifun online i po chwili relog na magiq (Mozecie mi nie wierzyc ale ja wiem swoje -.-) B)
Ja bym trochę to zmienił
Duri_Zmc says:Wczoraj po godzinie 18+ "lognalem" na swojego knighta z 10 lvl na furorce, pomyślałem może wydarzy się coś ciekawego np Taifun padnie na hydrze.Stojąc pod dp w Carlin przyleciał Youen krzycząc że "orzech " kupił Taifuna i teraz pada jak noob na każdym potworq.Długo się nie zastanawiając napisałem o tym na forum.Teraz napewno każy wie ze jestem fajny.A zapomniałem powiedzieć że jak przyleciał ten Youen to ktoś mówił "cześć Khazul"do mojego ziomka z forum ale ja go nigdzie nie widziałem, szkoda pogadalibyśmy trochę, może by mnie wkręcił do Wizjon xD i miał Pro od Ima Boga Tibi.
Zapomniałem dodać: Lubie pączki i orzechy!!!
Rasta-Vandetta
10-11-2007, 14:52
Twoja wiedza na ten temat jest rowna 0!
8o8o
Twoja też nie większa.
@ Blanto~
Odwiedzasz czasami "Estradę", albo inne bydgoskie lokale?;)
Ciekawe czy prywatnie da sie z toba pogadać czy też same bluzgi leca...:D
@up
Estrada#Stage Bar :)
Kasi'yaa
10-11-2007, 15:34
A skad Ty ku rwa mozesz wiedziec ze to akurat gral orzech na tym charze, zal mi Was, jestescie tak zazdrosnize cale swoje zycie poswiecacie na osmieszaniu kogos
@Kasi'yaa
Stul pysk i wypie rdalaj stad jeba na choragiewko, jeszcze miecha temu krzyczales "Hail vision" wdupowlazi
Jap@ lamusie. Kto powiedzial, ze dalej nie jestem za Vision? Btw. moje community jest takie, poniewaz chcialem sie dostac do gildi , ktora pomagala duskom, ale nie udalo sie. I jeszcze jedno, odezwal sie pro elo mastash, ktory nie byl na zadnym ob prawie HAHAHAHA . A Vision jeszcze duzo moze :) Elo LAMUSIE
DuRi_Zmc
10-11-2007, 15:41
Ja bym trochę to zmienił
Duri_Zmc says:Wczoraj po godzinie 18+ "lognalem" na swojego knighta z 10 lvl na furorce, pomyślałem może wydarzy się coś ciekawego np Taifun padnie na hydrze.Stojąc pod dp w Carlin przyleciał Youen krzycząc że "orzech " kupił Taifuna i teraz pada jak noob na każdym potworq.Długo się nie zastanawiając napisałem o tym na forum.Teraz napewno każy wie ze jestem fajny.A zapomniałem powiedzieć że jak przyleciał ten Youen to ktoś mówił "cześć Khazul"do mojego ziomka z forum ale ja go nigdzie nie widziałem, szkoda pogadalibyśmy trochę, może by mnie wkręcił do Wizjon xD i miał Pro od Ima Boga Tibi.
Zapomniałem dodać: Lubie pączki i orzechy!!!
Po Pierwsze nie mam main chara na furorze
Po Drugie nie jestem za vision i nie chce miec pro od imargama
Po Trzecie stwierdzam fakty nie musisz mi wierzyć
Po Czwarte skończ bo,widze że nie masz co pisac to cytujesz kogos
komenty z kilkunastu stron wczesniej.:baby:
@Retrio
Dlaczego tak myślisz?Popatrz na siebie a pozniej komentuj kogosB)
Mówisz że nawet nie masz main chara na Furorze to po co się tu udzielasz. To co napisałem miało ukazać w sposób humorystyczny cała prawdę o twojej wiedzy na temat tego serwera. A dlatego tak późno bo w tygodniu nie mam czasu przeglądać forum.
Daj sobie spokój z udzielaniem się w tym temacie, proszę.
Nacpany_Wlodek
10-11-2007, 15:52
Kto powiedzial, ze dalej nie jestem za Vision? Btw. moje community jest takie, poniewaz chcialem sie dostac do gildi , ktora pomagala duskom, ale nie udalo sie.LAMUSIE
Bez komentarza.
Kasi'yaa
10-11-2007, 15:58
Bez komentarza.
_/////////
DuRi_Zmc
10-11-2007, 16:00
Mówisz że nawet nie masz main chara na Furorze to po co się tu udzielasz. To co napisałem miało ukazać w sposób humorystyczny cała prawdę o twojej wiedzy na temat tego serwera. A dlatego tak późno bo w tygodniu nie mam czasu przeglądać forum.
Daj sobie spokój z udzielaniem się w tym temacie, proszę.
Glupi jestes?Mam dodanego taifuna i magiq'a w vipie i Kur** widzialem jak dawał reloga, ty tez gówno wiesz i sam nabijasz smieszne posty i nie wyganiaj mnie z forum bo to forum publiczne X(
@up
Mogę sie dowiedzieć jak masz ich w Vip skoro nie masz chara na Furora?
DuRi_Zmc
10-11-2007, 17:04
@up
Czy ja napisałem ze nie mam chara na furorze?czy moze napisałem ze
nie mam main chara?plx czytanie ze zrozumieniem ;)
Weź wyjdź i zamknij drzwi za sobą...
Jeżeli tu nie grasz, i [-] l_l J 4 wiesz to nie udzielaj sie, bo połowa Twoich postów to żenada.. Poprostu opierasz sie na "Faktach" przy depo.. Więc prosze Cie przestań robic żal na tym forum, bo 1/5 postów od 100 strony jest Twoja, w której nie ma zawartej żadnej sensowej treści..
DuRi_Zmc
10-11-2007, 19:10
Nie nie wyjde bo to forum publiczne i dodam ze stworzylem konto w tedy kiedy byla 160 strona,a tak na marginesie to nie bede za kazdym razem Odpowiadal wam na zbedne wypowiedzi.Poprostu nie lubisz mnie to mnie ignoruj.Proponuje zmienic temat,a nie klucic sie o to co bylo kilkadziesiat stron wczesniej 8o
Misiocyt
10-11-2007, 19:33
Nie nie wyjde bo to forum publiczne i dodam ze stworzylem konto w tedy kiedy byla 160 strona,a tak na marginesie to nie bede za kazdym razem Odpowiadal wam na zbedne wypowiedzi.Poprostu nie lubisz mnie to mnie ignoruj.Proponuje zmienic temat,a nie klucic sie o to co bylo kilkadziesiat stron wczesniej 8o
160 strona misiu kolorowy, to była prawie 2 tygodnie po Twojej rejestracji.
PS.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144019&page=160
DuRi_Zmc
10-11-2007, 20:25
@Misiocyt
W tym Momencie to ma najmniejsze znaczenie kiedy stworzyłem konto,ponieważ piszemy tutaj o sprawach furory a nie o mnie.B)
Więc proponuje zakonczyc temat.8o
DuskinessvsVision
10-11-2007, 20:32
Oho widze że od mojej ostatniej wizyty przybyło userów, którzy dorównują mi w tytule największego nooba na forum.Tak trzymać panowie!
Duri_jakistam-typowy przykład kolesia nieogarniętego,13 sork,plotki z pod depo z AB.
Restet wandeta i Sushay czy coś-niby 17 lat,język pisany na poziomie 13lat,koleś udaje ogarniętego,obrońca uciśnionych,pisze jakieś oczywiste fakty.
Ogólnie to gj.
Rasta-Vandetta
10-11-2007, 21:22
Oho widze że od mojej ostatniej wizyty przybyło userów, którzy dorównują mi w tytule największego nooba na forum.Tak trzymać panowie!
Duri_jakistam-typowy przykład kolesia nieogarniętego,13 sork,plotki z pod depo z AB.
Restet wandeta i Sushay czy coś-niby 17 lat,język pisany na poziomie 13lat,koleś udaje ogarniętego,obrońca uciśnionych,pisze jakieś oczywiste fakty.
Ogólnie to gj.
Daruj se noobie z pod Carlin. Nie karmić trola!
DuskinessvsVision
10-11-2007, 21:42
Jestem noobem z pod AB ;/.Przyznaje się zapewne masz większy lvl, ale lat to ty chlopcze masz z 13
bez odbioru.
DuRi_Zmc
10-11-2007, 22:13
Nawet jesli ma 13lat boli cie to ??chyba tak bo on ma 80+lvl a ty takiego nie masz i nie bedziesz miec.Smutne no nie?:(
Dobra koniec Tematu,Przestancie się wyzywac etc.
Ciekawy jestem co robi vision czy korzysta z rl life czy nowe postacie na innych swiatach:baby:
DuskinessvsVision
10-11-2007, 22:28
Boli mnie że ma 80 lvl ;/.Potne się.Ni z dupe się wzieło tyle noobów na forum.Jak jeszcze nie miałem tu konta, a tylko czytałem, to nie było to żadnych noobów, no może oprócz Slovika(haha, pozdro dla Ciebie).
Rasta-Vandetta
10-11-2007, 23:00
Boli mnie że ma 80 lvl ;/.Potne się.Ni z dupe się wzieło tyle noobów na forum.Jak jeszcze nie miałem tu konta, a tylko czytałem, to nie było to żadnych noobów, no może oprócz Slovika(haha, pozdro dla Ciebie).
Heh jeśli ja mam 13 lat to ty masz 5. btw. nie karmić trola!
Weź bo się zamkne w sobie ;< Jeżeli ja jestem noobem to mi weź odpowiedz dziecko, kim jesteś ty ?
DuRi_Zmc
10-11-2007, 23:59
I masz wytłumaczenie dlaczego na forum są nooby :O
DuskinessvsVision
11-11-2007, 00:07
@up
No ja jestem noobem przyznaje sie więc ocb?
@Slovic
Żaaaaart.
Dobra tam cicho :P
Koniec offtopu wprowadzonego przeze mnie.
blantoholixxx
11-11-2007, 00:08
@ Blanto~
Odwiedzasz czasami "Estradę", albo inne bydgoskie lokale?;)
Ciekawe czy prywatnie da sie z toba pogadać czy też same bluzgi leca...:D
@up
Estrada#Stage Bar :)
HMM
chyba tam nie bylem jeszcze
ale jak bylem hunted to czesto odwiedzalem mordownie czytaj IMPERIUM DZWIEKU dla ludzio mocnych glowach
:D
I masz wytłumaczenie dlaczego na forum są nooby :O
Ostatni raz!
Duri nie grasz na tym serwie, piszesz głupoty i nic nie wnosisz ciekawego do tematu, czemu nas tak dręczysz, nikt Cię tu nie chce, nie możesz tego zrozumieć? Zrozum nikogo nie obchodzi że masz tu noob chara i siedzisz godzinami wpatrując sie w vipliste.A wszystkie offtopy zaczęły się od kiedy ty tu piszesz połowę postów w tym temacie. Obiecuje że jeśli znikniesz ja nigdy więcej nie napisze tu ani 1 posta.Albo zrób sobie własny temat o tytule "Furora z punktu widzenia noobów z pod Dp w Carlin", obiecuje że tam nie zajrzę.Zaśmiecasz oficjalny temat o furorze swoimi pustymi opiniami.Nie tylko ja tak myślę.
Nic więcej do Ciebie ani o Tobie nie będę już pisał bo szkoda mojego czasu i miejsca na tym forum.
Taki pomysł, może to kolegę trochę zniechęci:
Wpisujcie się kto nie chce widzieć postów Duri, kogoś innego ale również i moich xD
No more offtopów z mojej strony, obiecuje
blantoholixxx
11-11-2007, 01:00
Blanto do Imperium??!!
Hardcorowy Club.8o8o
kulka sie krecily
Rasta-Vandetta
11-11-2007, 01:15
Ostatni raz!
Duri nie grasz na tym serwie, piszesz głupoty i nic nie wnosisz ciekawego do tematu, czemu nas tak dręczysz, nikt Cię tu nie chce, nie możesz tego zrozumieć? Zrozum nikogo nie obchodzi że masz tu noob chara i siedzisz godzinami wpatrując sie w vipliste.A wszystkie offtopy zaczęły się od kiedy ty tu piszesz połowę postów w tym temacie. Obiecuje że jeśli znikniesz ja nigdy więcej nie napisze tu ani 1 posta.Albo zrób sobie własny temat o tytule "Furora z punktu widzenia noobów z pod Dp w Carlin", obiecuje że tam nie zajrzę.Zaśmiecasz oficjalny temat o furorze swoimi pustymi opiniami.Nie tylko ja tak myślę.
Nic więcej do Ciebie ani o Tobie nie będę już pisał bo szkoda mojego czasu i miejsca na tym forum.
Taki pomysł, może to kolegę trochę zniechęci:
Wpisujcie się kto nie chce widzieć postów Duri, kogoś innego ale również i moich xD
No more offtopów z mojej strony, obiecuje
Każdy ma prawo sie wypowiadać na tym forum. Btw. co Ty ciągle tak jedziesz po Duri? Masz na jego punkcie obsesje?
Antica vampire
11-11-2007, 01:45
Każdy ma prawo sie wypowiadać na tym forum. Btw. co Ty ciągle tak jedziesz po Duri? Masz na jego punkcie obsesje?
Ma racje , duri chce byc kul i wogole wypisujac durne posty na tym forum a co najlepsze ze koles nie ma pojecia nic o wojnie ani o tym servie wiec jego posty na ten temat sa zbedne.
Tyle ode mnie i popieram go w tym.
sallceson
11-11-2007, 01:54
@Hu'Hu & antica vampire
signed _/
blantoholixxx
11-11-2007, 02:00
@Hu'Hu & antica vampire
signed _/
szczerze to nie czytam jego postow
ale jak tak mowicie to was popre
Śmierć frajerom, popieram was.
Jak to zapowiedział mi ostatnio Dafik Globetrotter (i dostałem hunta za nic), jeszcze będzie piekło na furorze. Pożyjemy zobaczymy ; )
nie bedzie robil pa na zolwiach, nie bedzie padal, btw naucz kolege obslugi bota bo jak wpadlismy i dostawal sdki to jechal na samej exurce bijac zolwie w najlepsze ;)
Misiocyt
11-11-2007, 14:18
Benek Karste padł.
Ładny masslog, a Benek to idiota :D.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33740
Manieczeq
11-11-2007, 14:53
vision tez sie nie popisało:)
Zwidek
Killed at Level 173 by Pasterz the Axemaster and by Lechista'Gru
Katrila
Killed at Level 218 by Pasterz the Axemaster and by Yubov
Imargam
Killed at Level 229 by Zekkal and by Mag Olimp
itd....
i gratz dla imy:
Niraet
Killed at Level 121 by Imargam and by Pasterz the Axemaster
KOZAK!!!!:D
DuskinessvsVision
11-11-2007, 14:54
Nov 11 2007, 13:37:51 CET Killed at Level 229 by Zekkal
and by Mag Olimp
Nov 11 2007, 13:19:11 CET Killed at Level 218 by Pasterz the Axemaster
and by Yubov
Nov 11 2007, 13:14:15 CET Killed at Level 173 by Pasterz the Axemaster
and by Lechista'Gru
Film?
Imargam
Czekałem aż on padnie ;x Pewnie se zrobi retired 4 ever
@Xentexis
Miałeś racje że 70ek to za mało na wojnie :P
Nov 11 2007, 13:23:06 CET Killed at Level 71 by Xentexis
^^ Pozdro do Ciebie :P wiem ze to nie było specjalnie ;]
Misiocyt
11-11-2007, 15:08
vision tez sie nie popisało:)
Zwidek
Killed at Level 173 by Pasterz the Axemaster and by Lechista'Gru
Katrila
Killed at Level 218 by Pasterz the Axemaster and by Yubov
Imargam
itd....
i gratz dla imy:
Niraet
Killed at Level 121 by Imargam and by Pasterz the Axemaster
KOZAK!!!!:D
Trzeba wywalić spy z Venta, to będzie lepiej.
(Pzdr dla Vuaevo)
Imargam
Bóg wrócił na ziemie..
Blant dzięki za filmik
@Blanto
Odpisuj nie raz na Tibii :P heh to był moment 3sec
A zobacz na Knight of South Central, sekundy :06 razem ze mną :P
blantoholixxx
11-11-2007, 15:15
hege co zrobilem zle?
Nie dawaj na speedy~ lepiej na rapidshare:P
Bartholomew
11-11-2007, 15:24
filmik plx plx plx
blantoholixxx
11-11-2007, 15:26
filmik plx plx plx
film jest ale wam nie dam bo jest na speedy a hege patrzy
. . . . . .
nie p*****l tylko dawaj :P nawet może być private ;d
film jest ale wam nie dam bo jest na speedy a hege patrzy
. . . . . .
Daj daj daj to chociaz na priv PLX!
xD Ima pada musze to oblookac !
sallceson
11-11-2007, 15:31
sprawdź skrzynke PM ;]
Bartholomew
11-11-2007, 15:32
mi tez wyslijcie na PM, musze to zobaczyc
Jak miałem nie paśc :P
http://img413.imageshack.us/img413/5628/diedse9.jpg (http://imageshack.us)
Moze ktos kopsnac filmik na PM
Dajce film na pm plx... Musze to zabaczec:P
Czeeekamy na film pt. Bog schodzi na ziemie! Dawajcie go
Jak ktoś może, to niech wyśle mi na PM.
blantoholixxx
11-11-2007, 15:46
Jak miałem nie paśc :P
http://img413.imageshack.us/img413/5628/diedse9.jpg (http://imageshack.us)
jak zdazyles zalapac sie na filmik i jak mozesz to wrzuc na rapida i daj forumowicza
Blant dobrze mowi kto ma niech rehostnie lub daje na PM
sallceson
11-11-2007, 15:50
blantoholixxx a sam nie mozesz wrzucic na tibicams/tibiabr etc ? ;]
a jak nei to wyślij na pw na spidim i ja moge rehostnąć ;]
Użytkowników czytających ten temat: 33 (zarejestrowanych: 13, gości: 20)
Vision r.i.p
Nara psy !
http://www.***********.com/186160822.html
Macie dzieci śmieci :)
A gdzie dziękuje ?
The one-hour limit has been reached. Wait 23:50 minutes. Login for instant download. X(X(X(X(X(X(X(X(
http://www.***********.com/775122257.html
Tu mam inny:P
sallceson
11-11-2007, 15:56
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=114189
Al Inferno
Nov 11 2007, 13:18:17 CET Killed at Level 118 by Xentexis
and by Pasterz the Axemaster
Niraet
Nov 11 2007, 13:18:17 CET Killed at Level 121 by Imargam
Nelvotta
Nov 11 2007, 13:18:17 CET Killed at Level 132 by Imargam
Manieczeq
11-11-2007, 16:05
Mata tu kto jeszcze fimu niema:)
http://img402.imageshack.us/img402/9638/imacp3.th.png (http://img402.imageshack.us/my.php?image=imacp3.png)
sallceson
11-11-2007, 16:28
zastanawia mnie 1: gdzie był spaaw i taifun ?
Nie no , 30 vs 11 osob , sadze ze jakby bylo wiecej Vision to by Duski etc owneda zerwali i to ladnego
Manieczeq
11-11-2007, 16:36
Podejrzewam że taifun był (Magiq) a spawa poprostu niebyło albo nie mógł:p
Proszewas
11-11-2007, 16:36
Nie no , 30 vs 11 osob , sadze ze jakby bylo wiecej Vision to by Duski etc owneda zerwali i to ladnego
ale nie było ;]]
Gdyby Katrila walił z axa to by był rycerzem!
a Charonsi jaki kozak ;p, i nawet walczy
a Charonsi jaki kozak ;p, i nawet walczy
NONONO!!!
Jak Duskiness nie brało udziału w wojnie to Charonsi był na każdej bitwie, żeby się przyglądać a jak zaczeło się bić to był tylko 2x:
Raz na statku w pz a drugi teraz xDDDDDD
Spaaw spal bo on za oceanem siedzi, a orzech byl na innej postaci
Spaaw spal bo on za oceanem siedzi, a orzech byl na innej postaci
orzecha nie bylo w ogole na tej akcji, a spaaw spal bo mial 5 rano
orzecha nie bylo w ogole na tej akcji, a spaaw spal bo mial 5 rano
sorry moj blad ; )
btw.
Name: Sindubia
Level: 104
Nov 11 2007, 14:38:25 CET Killed at Level 107 by Sauronuss
and by Varexal
Użytkowników czytających ten temat: 33 (zarejestrowanych: 13, gości: 20)
Vision r.i.p
Nara psy !
a czy Ty niedawno nie byłeś neutralnym w tej wojnie i nie wolałeś nikogo? ...hmmm...
Ogólnie rzecz biorąc to Vision dostało 3 raz z rzędu solidne lanie. Tym razem padli wszyscy ważniejsi, łącznie z Imargamem. Parę osób poleciało od nich z venta i z gildii. Ciekawe, kiedy im się znudzi...
Ale tym lepiej dla nas, bo nam się dzięki temu nie nudzi Xd
Nie rozumiem tlumaczenia - ich bylo 11, a Was 30? Sorry, ale my sie nei zbieralismy jakos specjalnie na to.. Wyszla akcja to pobieglismy pomoc kumplowi, nie zdarzylismy.. trudno. Udalo sie nadrobic.
Przeciez nikt nie zabrania Visionom miec wiecej ludzi?;>
blantoholixxx
11-11-2007, 20:41
Nie rozumiem tlumaczenia - ich bylo 11, a Was 30? Sorry, ale my sie nei zbieralismy jakos specjalnie na to.. Wyszla akcja to pobieglismy pomoc kumplowi, nie zdarzylismy.. trudno. Udalo sie nadrobic.
Przeciez nikt nie zabrania Visionom miec wiecej ludzi?;>
moze ja tego nie powinienem mowic ale pusccie sobie kawalek "tak sie nie robi" molesty i wtedy sie zastanowcie czemu ich jest tak malo
Psycho-Tata
11-11-2007, 20:48
@up
Koles k*rwa bez jaj nie porownuj piosenke o rl life do tibii... Zreszta ekipa z Gdanska sobie na to zasluzyla
a czy Ty niedawno nie byłeś neutralnym w tej wojnie i nie wolałeś nikogo? ...hmmm...
Do niedawna ;) Teraz mnie interesuje żeby Duski wygrały wojne bo chce grać na Furorze a dopóki te łepki z Vision grają to nie gram.
ŻE akurat oni muszą w Gda~ mieszkać;/
@down
Właśnie takich debili nie lubie
Nie liże dupy, jak Vision wygrywało, to był moment kiedy nie miałem z nimi problemów i mogli robić co tam sobie robili byleby nie lali mnie i moich kumpli. Ima nawet pomógł mi raz jak 56 ek pod depo port hope mnie próbował ujebać ( Msg i zaraz chętny do zabicia Imargam się zjawia ;p ) później te wszystkie " Imargamy " (czyt. Khazul Rodri spoxster etc.) zaczęły mnie na*******ać i do teraz nie wiem za co. A jak napisałem imargamowi to dostałem odpowiedz - You are ignorid Pall-Bone ;) Później akcja z Pastuchem etc etc i od tego nie dawna kibicuje duskom. Tylko zawsze znajdzie się taki debil z Vision, który robi pk, a wie że gówno tym zdziała mówi, że liże dupe duskom. Visiony wygrywały? Wygrywały. Lizałem dupe ? Nie więc zamknij łaskawie ryj i idź zbierać swój noob team
Bez odbioru.
Misiocyt
11-11-2007, 21:17
Do niedawna ;) Teraz mnie interesuje żeby Duski wygrały wojne bo chce grać na Furorze a dopóki te łepki z Vision grają to nie gram.
ŻE akurat oni muszą w Gda~ mieszkać;/
No, do niedawna, bo jak Duskiness wygrywa to trzeba im lizać dupkę, no nie? ;)
Vintermage
11-11-2007, 21:50
@Up.
Chłopak jest dwulicowy i tyle ,ale przez tyle czasu co gra w tibie nauczył się ,że aby pograć nie płacąc trzeba trochę polizać.
A co do dzisiejszej akcji czemu mówicie ,że 30 vs 11.
Z tego co wiem to Vision zabiło Benka ,a wiedzieli ,że Triada tak tego nie zostawi.A ponadto Triada zmotywowana tym ,że to do nich należało słowo na ostatniej ,że tak powiem "opence" chociaż to wyjątkowo nie trafne określenie.
neutral.forum.fighter
11-11-2007, 22:02
@up
Koles k*rwa bez jaj nie porownuj piosenke o rl life do tibii... Zreszta ekipa z Gdanska sobie na to zasluzyla
o co 5 ??
nie czaje twojego rozumowania koles w*******s jakby Ci matke obrazil :p
@
to ze Tibia jest tylko gra nie oznacza ze mozemy byc falszywi wzgledem innych w koncu ziom to ziom co nie dlatego przestancie marudzic ze ich bylo 11, a nas 30, "sw. trojca" sama sobie na to zasluzyla
jak w Bad Boys
"we ride together we die together"
pozdro dla ekipy :D
blantoholixxx
11-11-2007, 22:42
@up
moze i o rl life ale slowa pasuja do calej tej sytuacji wiec J@P@
Każdy z was liże dupe na swoj sposób i tyle.
jest tu pare osób na forum które ciągle liza dupe jak vision wygralo to hail vision kazdy, a teraz kiedy duski wygrywaja hail duskiness gz pacany :cup::baby:
Kto ? Ty ?
@jakiś pajac z nebuli
Dostałem payment. Byłem ofiara Deerhuntu ze strony Khazula ^.^. Oczywiście ja byłem temu przeciwny, ale że mam rla który jest bardzo naiwny i miał pasy do mojego chara dał się zabić. I tak mnie bili ;)
Jak nie masz pojęcia to się nie odzywaj
@down
Liżę dupe ? Gdzie frajerze ? I jeszcze jedno powiem Ci s*****elu ciekawostke, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem
Objaśnić sukinsynu ? Dobrze
Gośc napisał, że jeżeli ktoś nie płaci to musi dupe polizać , i był z nebuli więc ?
Dzieci Neo rlz _/
A ja Wam powiem ciekawostke.. Wszyscy jestescie pro szpece od wojny i sytuacji na serverze.. Czasem mysle, czy by sie nie poradzic ;o
Antica vampire
11-11-2007, 23:54
jak cos to msg :D
nie mam chaara na nebuli ^^
Antica vampire
11-11-2007, 23:55
spaaw jak pewno wiesz mieszka w kanadzie i u niego bylo 5~rano a orzech to nie wiem zreszta wyjebane dobrze ze go nie bylo bo cyklop jeszcze by go zajebal.
Antica vampire
11-11-2007, 23:58
[QUOTE=Vintermage;1741213]@Up.
Chłopak jest dwulicowy i tyle ,ale przez tyle czasu co gra w tibie nauczył się ,że aby pograć nie płacąc trzeba trochę polizać.
Za to Ty napewno nigdy nie lizales i masz pro 23 lvl na nebulii , tylko pogratulowac hrrr
Misiocyt
11-11-2007, 23:59
(...) orzech to nie wiem zreszta wyjebane dobrze ze go nie bylo bo cyklop jeszcze by go zajebal.
HAHAHA! OWNED! :D:D:D
sallceson
12-11-2007, 00:08
dzięki za ładne odpowiedzi, ale zapytam inaczej: gdzie był char w grze tibijskiej Spaaw i Taifun Devilry ? o ile uwierzę że spaaw gra sam, i faktycznei mógł nie być. to nie mówcie mi że orzeszek się z nikim nie podzielił
Nelvotta
12-11-2007, 00:24
Nareszcie Imcio padl :DDDD Gz ! ;] ajaja
Misiocyt
12-11-2007, 00:26
dzięki za ładne odpowiedzi, ale zapytam inaczej: gdzie był char w grze tibijskiej Spaaw i Taifun Devilry ? o ile uwierzę że spaaw gra sam, i faktycznei mógł nie być. to nie mówcie mi że orzeszek się z nikim nie podzielił
To chyba jasne, że niedługo Petro wróci. ;)
neutral.forum.fighter
12-11-2007, 08:15
To chyba jasne, że niedługo Petro wróci. ;)
a mi dzisiaj kanapka spadla maslem do gory :o
Drizer no co ty ?? o_O mi jebla w jakies smieci musialem robic nowa ;/
ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo xD zrobilem sobie wieksza.
Misiocyt
12-11-2007, 09:35
a mi dzisiaj kanapka spadla maslem do gory :o
Obiło mi się o uszy, że Orzech wykupił tylko udziały tego drugiego ownera (Łukasza?), a Petro dalej będzie grał. ;)
Taifun gra sam. Nie ma Orzecha - nie ma Taifuna na akcji.
Vintermage
12-11-2007, 17:10
Dobra Jebać tego Fistaszka bo chuj wie czy kupił taifa czy sam nim grał czy inne chujstwo ;/
Mi tam bardziej pasuje do niego kasztan xDDDDDDDDDDDDDD Nie wiem dlaczego moze dlatego ze mam kolege w rl vel. kasztan
Avalanche
12-11-2007, 18:26
Z tego co słyszałem Orzech grał kiedyś Laenem Loysem. Teraz gra Taifem, czy może mi sie pomyliło :?
Misiocyt
12-11-2007, 18:54
Z tego co słyszałem Orzech grał kiedyś Laenem Loysem. Teraz gra Taifem, czy może mi sie pomyliło :?
Coś czuję, że będzie trzeba napisać definicję Orzecha na TibiaWiki. ;)
Ludek'ziom
12-11-2007, 19:03
Orzech- bardzo znana osoba w swiecie tibii, ma w swoim dorobku bardzo wiele postaci z których bardzo niewielką częsć mozemy nazwać jego własną pracą. Oprócz znanej furory, grał/gra na Pandorii swoim 175 rp. Na furorze zasłynął z postaci o nicku Laen Loys, obecnie pod jego władzą znajduje się postać o nicku Taifun Devilry, czy będzie to jego postać obiecana dowiemy się być moze juz niedlugo.
Fake :D
Proszewas
12-11-2007, 19:29
mała poprawka "Na furorze zasłynął z postaci o nicku Magiq" ;]]
Ciekawe czy do all charow ma te same passy :D xD Nie ale rly mowie.:baby:
DuRi_Zmc
12-11-2007, 20:47
@up
Jakby nie mial to by się nie logował na nie.:)
Vintermage
12-11-2007, 20:52
Czytamy ze zrozumieniem!
Te same! czyli czy do np taifa i magika ma te same pasy.
(Trochę spolszczyłem nick magiqu ale sram na to;))
Salarigoth
12-11-2007, 21:19
11 vs 30 lol.
Jak bylo duss vs sunblade (przed zrokowaniem spoxa)
Wystarczylo nas 10 vs 8 i rozpierducha byla , a teraz to dla mnie nie jest wojna tylko bitwa o expowisko =>
Asterix-BDG
12-11-2007, 21:32
Nie gram na furorze, lecz odczasu do czasu poczytam co sie tam dzieje .
Zauwayliscie ze gdzie jest Pasterz~~ ci "ogarniaja":o:p
Proszewas
12-11-2007, 21:40
11 vs 30 lol.
Jak bylo duss vs sunblade (przed zrokowaniem spoxa)
Wystarczylo nas 10 vs 8 i rozpierducha byla , a teraz to dla mnie nie jest wojna tylko bitwa o expowisko =>
a czym ma być innym jak nie bitka o exp?? (no chyba ze ktoś kogoś zabije i wtedy masz wojne o ziomka ; pp)
@up
trollino
Może ktoś podac sensowny powód dlaczego Vuaevo Bruth jest poza gildią Vision?
DuRi_Zmc
12-11-2007, 23:44
Ma Invita do Triady,zeby to nie był spy.
blantoholixxx
13-11-2007, 00:05
Nie gram na furorze, lecz odczasu do czasu poczytam co sie tam dzieje .
Zauwayliscie ze gdzie jest Pasterz~~ ci "ogarniaja":o:p
DOBRZE MOWISZ ZIOMEK I TO JEST PRAWDA
Firenzik
13-11-2007, 00:26
kazdy z pastuchow ogarnia :] a axemaster jest jak spoxter... czai ta gre jak malo kto:] great pvp... ale z loyalnoscia troche hu**** :]
blantoholixxx
13-11-2007, 00:33
kazdy z pastuchow ogarnia :] a axemaster jest jak spoxter... czai ta gre jak malo kto:] great pvp... ale z loyalnoscia troche hu**** :]
spoxter nie ogarnia wcale tej gierki tak dobrze
a pasterz zawsze byl lojalny do tych do ktorych powinien
Kasi'yaa
13-11-2007, 00:37
Jak wedlug Ciebie Spoxster ogarnia w ta gierke to zobacz na dedy Gohana Obliviona lepiej ! HAHAHB)
Diablord
13-11-2007, 00:46
Z tego co pamiętam to Spoxster jakoś zajebiście nie ogarniał. Padł na ~~30-40 lvlu bo chciał zobaczyć co jest na dvarf hell, padł od Fett Fornaid,Imargam prawie solo go zajebał na 120 lvlu, a na battle Spoxster vs Taifun grał nim Nemtor albo ktoś z tamtej ekipy.
Firenzik
13-11-2007, 00:49
spoxter nie ogarnia wcale tej gierki tak dobrze
a pasterz zawsze byl lojalny do tych do ktorych powinien
ale jednak wybija sie z reszty... ale nie byl dla tych ktorzy mu zaufali... i taki maly off top: kogo uwarzacie za legende tibii??
Wurzel??
Miller??
jakies inne typy;>
Kasi'yaa
13-11-2007, 00:52
ale jednak wybija sie z reszty... ale nie byl dla tych ktorzy mu zaufali... i taki maly off top: kogo uwarzacie za legende tibii??
Wurzel??
Miller??
jakies inne typy;>
Z tego co pamietam to Taifun chcial sie go pozbyc po wygranej war;) Moge sie oczywiscie mylicB)
Firenzik
13-11-2007, 01:02
Z tego co pamietam to Taifun chcial sie go pozbyc po wygranej war;) Moge sie oczywiscie mylicB)
oni sie od poczatku nie lubili... albo dopiero po zrookowaniu... hmmm <mysli> ;p
Diablord
13-11-2007, 01:13
Właśnie poszedłem na GS island, po 3 min zaczęły się mega lagi, na lagu wleciałem do dziury gdzie sporo gówien było zloorowanych, padłem albo na lagu albo na combo (alkohol też troche spowolnił mi reakcje). Jak chciałem biec po zwłoki to część serverów powyłączana i nie mogłem się na furore zalogować, na szczęście Triondusis był na GS island i odzyskał mojw zwłoki :/
Kasi'yaa
13-11-2007, 01:16
Właśnie poszedłem na GS island, po 3 min zaczęły się mega lagi, na lagu wleciałem do dziury gdzie sporo gówien było zloorowanych, padłem albo na lagu albo na combo (alkohol też troche spowolnił mi reakcje). Jak chciałem biec po zwłoki to część serverów powyłączana i nie mogłem się na furore zalogować, na szczęście Triondusis był na GS island i odzyskał mojw zwłoki :/
Ostatnio cos internet od*******a.....
wrogonastawiony
13-11-2007, 06:00
Wurzel??
Miller??
jakies inne typy;>
Undead Slayer ?!
Drugi polak z 200 lvlem, pierwszy 200 lvl na Novej. Stanał ze swoja duzo slabsza ekipa do wojny przeciw całej śmietance serwera, również przeciw swojemu rl - Millerowi :D Mało tego, z poczatku dostawali baty, Slayer spadł z 226 ba 220 lvl, dostawali baty a mimo to wychodzili regularnie na bitwy a teraz nawet nieźle sobie radzą ;p Ahh te wojny na Novej ;P
A co do historii, powie ktos jak to dokladnie było z "bitwa" Taifun vs Spoxster ?
neutral.forum.fighter
13-11-2007, 06:58
Ostatnio cos internet od*******a.....
ja Ci powiem ze to jest wina internetu
gdy rządziło Vision grało 300-400 osób, a od kiedy Triada to pyka 600 wtedy nie miałem lagów, a teraz są regularnie w późnych godzinach popołudniowych gdy serwer jest przeciążony
np. starsze serwery typu Danubia...tam nie mam lagów przy 800 chłopa,
moim zdaniem albo są usytuowane w innym regionie albo obsługuje je lepszy sprzęt
wrogonastawiony
13-11-2007, 08:03
Niedawno był TS zwiazany z obciazeniem serwerow, w tym upie wprowadza ten nowy system ? Podobno nawet przy 1500 graczach było looz na tescie ;p
Asterix-BDG
13-11-2007, 09:03
Wracajac do Pasterz~~ mowicie ze byl nielojalny z tego co wiem byl LOJALNY : Thellion Xentexis Xareta etc. :]:]
Nelvotta
13-11-2007, 09:29
Taa zawsze byl z nimi i byl im lojalny wiec co wy pier... ?
@up Sivy nie przeklinaj -.- Co bylo minelo teraz wazne zeby sie trzymali razem a furora bedzie normalnym servem.
blantoholixxx
13-11-2007, 11:34
@up Sivy nie przeklinaj -.- Co bylo minelo teraz wazne zeby sie trzymali razem a furora bedzie normalnym servem.
Powiem wam tak Furo bedzie normalna jesli Rl'e ludzi z triady nie beda sobie za duzo wyobrazaly , bo czesto jest tak ze wydaje im sie ze moge duzo wiecej niz ci prawdziwi co walczyli w wojnie , i przez to jest najwiecej problemow . Wiec tera do was RL'i nie kozaczcie to bedzie dobrze
Kasi'yaa
13-11-2007, 12:17
Powiem wam tak Furo bedzie normalna jesli Rl'e ludzi z triady nie beda sobie za duzo wyobrazaly , bo czesto jest tak ze wydaje im sie ze moge duzo wiecej niz ci prawdziwi co walczyli w wojnie , i przez to jest najwiecej problemow . Wiec tera do was RL'i nie kozaczcie to bedzie dobrze
A teraz po gangstersku ;D Nie kozaczcie bo mój czlowiek wpadnie i odstrzeli wasB) Lepiej brzmi, nie? ;D
wrogonastawiony
13-11-2007, 12:36
Hah, z ust mi to wyjałeś. Od zawsze najwiekszym problem byli wlasnie 40-70 levelowe cwaniaki z rl rzadzących :)
Yithalla
No to pograne ;/
neutral.forum.fighter
13-11-2007, 15:26
Yithalla
No to pograne ;/
tak to już jest jak się kupuje chary
Asterix-BDG
13-11-2007, 17:39
Maly offtop Xentexis z tego co wiem jestes z bydgoszczy mozna wiedziec dokladniej skad ^^ ? :o:o
Proszewas
13-11-2007, 17:45
priv!? ... nie zaśmiecaj forum ;]]
Ostatnio w Thais znów sie pojawili pk'erzy o to ich nicki:
Vaxetu
psyhol of furora
Wurzel??
Miller??
jakies inne typy;>
nova ahh :D
Messiah
Jacke-Ekblom
Dziecko_Neo
13-11-2007, 18:16
Yithalla
No to pograne ;/
A oto fotki pierwszych ownerow yithalli :
Sebastian G... - http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi68.photobucket.com%2Falbums%2 Fi12%2Fifg0727%2FSarahs1stB-day002.jpg&searchTerm=seba&pageOffset=14
I karolka -
http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi77.photobucket.com%2Falbums%2 Fj72%2Fmeglet33%2Fmegg108.jpg&searchTerm=sebastian&pageOffset=10
Seba siedzi na forum pod nickeim (Rasta Vandetta), jego nicki w tibi to Vico vandetta, dawniej Nevick.
co do slow Xentexisa sporo prawdy ale chodzi teraz o to aby furora odzyla zeby nie wywalac z serwa ludzi walczyc z pk teamami bo dzieki temu zacznie grac wiecej osob.
Omg pk teamy.. co my zrobimy?;d
Kasi'yaa
13-11-2007, 18:53
Omg pk teamy.. co my zrobimy?;d
Rozpierdolimy !
btw.
Belix Sacrum
Nov 13 2007, 06:33:53 CET Killed at Level 99 by Kaerox
coment plx?
Eh, ja byłem ostatnim ownerem yithalli który próbował odratować chara. Nie udało się, ale vendetta pisałeś do mnie na tibii wiec sie zaczołem domyślać, że masz powiązania z tym charem :) na jednym charze świat się nie kończy, gramy dalej xP
@offtop
SELL 500 BURST ARROWS !
Pall-Bone msg
Rasta-Vandetta
13-11-2007, 19:45
A oto fotki pierwszych ownerow yithalli :
Sebastian G... - http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi68.photobucket.com%2Falbums%2 Fi12%2Fifg0727%2FSarahs1stB-day002.jpg&searchTerm=seba&pageOffset=14
I karolka -
http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi77.photobucket.com%2Falbums%2 Fj72%2Fmeglet33%2Fmegg108.jpg&searchTerm=sebastian&pageOffset=10
Seba siedzi na forum pod nickeim (Rasta Vandetta), jego nicki w tibi to Vico vandetta, dawniej Nevick.
Myślisz że jak szerzysz propagande to jesteś fajny?? Zmyślaj se co chcesz lizodupie z Vision, mnie to nie rusza. Btw. nie proś żebym pokazał twoją real fotę bo to nie temat o zwierzętach.
Dziecko_Neo
13-11-2007, 19:57
Zbulwersowany??? Ale wyjebisty ten batman co nie xd...
18:52 Vico Vandetta [11]: kocham vis calym sercem i jestem zanimi pomagalem duskom zeby mysleli ze ja zanimi i terawkrecam quil naruto i innych zeby mieli hunted i pokluce duskow vis znowu bedzie gralo i wygraja
... Idz spier***** zdrajco, ty jestes wieksza chorogiewka niz slovik i borin.... Obaj wiemy ze zmieniasz ciagle strony tylko zeby niepopadac swoimi charami!
wrogonastawiony
13-11-2007, 20:16
Oke fajny jestes ale niemusimy patrzec na wasze darcie o.O
Rhaziel Bruth
chyba bedzie dziekowal Vuaevowi ktory byl spy w vision heh:p
Rhaziel też był przez pewny czas na allegro ;p więc pewnie to sprawka pierwszego ownera;p albo przytocze słowa Drizera "tak to już jest jak się kupuje chary" :P
Rasta-Vandetta
13-11-2007, 21:16
Zbulwersowany??? Ale wyjebisty ten batman co nie xd...
18:52 Vico Vandetta [11]: kocham vis calym sercem i jestem zanimi pomagalem duskom zeby mysleli ze ja zanimi i terawkrecam quil naruto i innych zeby mieli hunted i pokluce duskow vis znowu bedzie gralo i wygraja
... Idz spier***** zdrajco, ty jestes wieksza chorogiewka niz slovik i borin.... Obaj wiemy ze zmieniasz ciagle strony tylko zeby niepopadac swoimi charami!
Zal.pl Nie karmić trola. Panie Quil Naruto prosze nastepnym razem robic bardziej realne fake.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.