Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
AwangardowyKaloryfer
22-05-2010, 00:18
Powiem tak ,śląsk nie jest robotniczą patologią. Wypraszam sobie. Jestem ze śląska i nie uważam się za kogoś ,kto mógłby być określony w ten sposób.
Obicie Opiego jest śmieszne ,fakt ,jednak ja się z tego śmieję ,nie tyle z konsekwencji ,co z zamiarów i przyczyn jakie do tego doprowadziły oraz z finału (zabranie passów). Kozacko \o/.
Odnośnie ekipy Tadzia ,nie wiem co wy macie przeciw temu ,od dawna leciało PA dlatego ,że wam się nudziło. Dziś możecie ich zabijać do woli. Poza tym ,jeśli chcieliście wyeliminować PA ,to coś wam to nie szło i to ,że coś się miało stać było tylko kwestią czasu. Nie zapominajcie ,że to tylko gra(choć dla wielu też sposób utrzymania) i należy ją traktować z przymrużeniem oka.
Ostatnia sprawa ,jeśli piszecie "ci" ,to nie piszcie tego wielką literą. Taka forma jest używana tylko w listach. Powinniście o tym wiedzieć ,tym bardziej forma "ci" w znaczeniu te osoby. np. "Idiotami są ci,którzy pobili Opiego. Dam taki przykład. Zastanówcie się nad tym ,bo to już jest meczące na dłuższą metę.
Jacy wszyscy cwani przez neta, "dawaj do mnie, dawaj do mnie"
A w rl "nie no sorka, przecież to takie żarty były".
To jest patologia, cwaniakowanie przez neta
AwangardowyKaloryfer
22-05-2010, 00:24
Nie podważam faktu ,że zachowaniem patologicznym jest kozactwo ,na pewno.
Jednak nie podoba mi się określenie całego śląska w ten sposób. Nigdy nie miałem takich zapędów ,żeby kogoś tłuc o cokolwiek ,a co dopiero o grę.
Czas wyciągnąć z tego wnioski.
Lion_Lith
22-05-2010, 00:31
Ostatnia sprawa ,jeśli piszecie "ci" ,to nie piszcie tego wielką literą. Taka forma jest używana tylko w listach. Powinniście o tym wiedzieć ,tym bardziej forma "ci" w znaczeniu te osoby. np. "Idiotami są ci,którzy pobili Opiego. Dam taki przykład. Zastanówcie się nad tym ,bo to już jest meczące na dłuższą metę.
pier*****y znawca sie znalazl
slasko-robotnicza patologioooooo:
"Ci" z duzej litery pisze sie tylko jak do kogos bezposrednio sie zwracasz i jesli zwracasz sie do tej osoby z szacunkiem "Chcesz zebym Ci cos pokazal ?". A "ci" pisze sie jak mowisz o innych ludziach "A ja wierze, ze ci, ktorzy przezyli smierc kliniczna...".
najpierw sam naucz sie poslugiwac j. polskim, dopiero pozniej pouczaj debilu deklu egonie patafianie robotnicza patologio ;D ;*
Iron_Stysiek
22-05-2010, 01:06
Wiadomo, że generalizuję określając daną część kraju jednakowo. Na pewno zdarza się mnóstwo wyjątków. Jednak obraz jest w moich oczach taki. Zresztą nieważne, to był tylko dopisek.
AwangardowyKaloryfer
22-05-2010, 01:28
Lion coś tam~
A "ci" pisze sie jak mowisz o innych ludziach "A ja wierze, ze ci, ktorzy przezyli smierc kliniczna...".
czy ja powiedziałem inaczej?
odnośnie wielkiej literki i słowa "ci" poszukaj w słownikach ,na necie ,gdziekolwiek.
WIELKĄ LITERĘ STOSUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE W LISTACH JAKO ZWROT GRZECZNOŚCIOWY! NIE JEST NIGDZIE UWZGLĘDNIONE TO ,CO NAPISAŁEŚ ,O ZWRACANIU SIĘ DO OSOBY POZA LISTEM . SZKOŁA WITA ,CZUJĘ ,ŻE Z POLSKIEGO BĘDZIE EGZAMIN POPRAWKOWY W TWOIM PRZYPADKU.
I już tak nie skacz ,bo Iron~ powiedział ,że twój post mu się podobał.
Nie licz ,że stanie się twoim fanem, czy coś. Jesteś na tym forum NIKIM.
Jak już Diabllord kiedyś przytoczył rozmowę z Lionem z Furory ,on stwierdził ,że NIE ma tu konta. Tak więc morda NO NAMIE.
Hejcia ;)
To jeszcze awangardowy zacznij stawiac przecinek po wyrazie i potem spacje, a nie odwrotnie bo tak jest po wordowemu
Elisabett
22-05-2010, 03:43
@Obicie japy Opi Fexa
Widzę że ładnych ma chłop kolegów skoro w momencie gdy trzech typów go leje (podobno) nikt nie staje w jego obronie...
Fan_Dzidzi2
22-05-2010, 06:44
http://img243.imageshack.us/img243/3869/uo1042.jpg (http://img243.imageshack.us/i/uo1042.jpg/)
Chciał sobie chłopak lvl wbić a tu
May 22 2010, 06:12:25 CEST Killed at Level 91 by Infamia and Neuoy.
May 22 2010, 04:49:02 CEST Died at Level 92 by a frost dragon.
zalosc czlowieka ogarnia jak sie czyta, ze najebali typa i mus passy zabrali.
kurwa sa rzeczy wazniejsze niz tibia, niedojeby.
Diablord
22-05-2010, 14:53
Zacznij od siebie. Zobacz w necie w jaki sposob stawiamy przecinki.
Szybka lekcja.
"Powinniście o tym wiedzieć ,tym bardziej forma "ci" w znaczeniu te osoby." ZLE
"Powinniście o tym wiedzieć, tym bardziej forma "ci" w znaczeniu te osoby." DOBRZE
@Infamia
Odwazna proba prowadzenia tutaj normalnej dyskusji xD Gratz fragow z Karolem!
Lion_Lith
22-05-2010, 17:17
http://img243.imageshack.us/img243/3869/uo1042.jpg (http://img243.imageshack.us/i/uo1042.jpg/)
za co kurwa mojego meza Clenrio Saralkis (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Clenrio+Saralkis) ujebaliscie ??// cos wam zrobil kurwa ??//? tylko za to ze zwerbowali go do oposition ??/ expil sobie spokojnie az tu nagle zal
Furor001
22-05-2010, 18:01
Spokojnie mistyczny wojowniku smierc Twojej wybranki zostala pomszczona...
Manniaq
May 22 2010, 17:28:17 CEST Killed at Level 169 by Eluqe and an orc berserker of San Ti.
Niech wszystkie zwierzeta Furory zarycza swym donosnym glosem i niech hejnal opozycji przemieni ta kraine urodzaju i kozactwa w kraine spokoju,dobra i zyczliwosci.....kurwa...znowu pomieszalem:confused:
Lion, tak patrze na ten image gdzie smerf rucha styska, ciekawe czy jak sie smerfa walnie pomiedzy oczy to mu brwi odrastaja?:D bo podobno krazy taka legenda...
^
Ty no spoko pekujesz sobie i jest fajnie.
Ale jak widze te Twoje posty to mam wrażenie, że jesteś niedojebany...
Bartezik18
22-05-2010, 20:55
^
Ty no spoko pekujesz sobie i jest fajnie.
Ale jak widze te Twoje posty to mam wrażenie, że jesteś niedojebany...
eluqe ani san ti to nie sa jego chary, poprostu sie podnieca i wali konia ze ktos zabil bot chara z vision na afku :D
Lion_Lith
22-05-2010, 21:17
eluqe ani san ti to nie sa jego chary, poprostu sie podnieca i wali konia ze ktos zabil bot chara z vision na afku :D
a co cie to ze go podnieca ???/ chcesz mu obciagnac czy cooo ?? kazdy ma swoje fantazje - lepiej byc podnieta niz impotentem
jak z opi fexem ?
Furor001
22-05-2010, 21:56
no eluqe i san ti sa w ekipie. to prawda jest fajnie;) bo stracil 5 lvli z 172 na 167:D a ze niektorych to w*****a to juz nie moja sprawa:p
Lion ma racje bo Bartezik nawet konia walic nie moze...
Lion_Lith
22-05-2010, 22:51
JAK TAM OPI FEX ????//? czemu rester sie nie wypowie jak coraz luka tu toc to 2 papuszki nierozlaczki i zero zdania :D
Nie wstydzisz sie dawac ssa jak 2x200 lev zabijaja 90 level?
Ja bym sie wsydzil xd
Fan_Dzidzi2
23-05-2010, 14:18
Ja bym sie wsydzil xd
ta, poszlibysmy w 2x 45 lvl ucieklby to by bylo ze nieogarniamy...
mial pasc -> padl
Lion_Lith
23-05-2010, 15:16
Ja bym sie wsydzil xd
bo mojego meza ciezko zabic ;D
Furor001
23-05-2010, 15:37
mial pasc -> padl
No w sumie to legia nie ogarnela w tym roku. KKS:cup:
Ten frag na clenrio to prawie jak na Taifunie o.0 bedzie filmik na yt?
"szanuj siebie i szanuj blizniego a w babilonskiej dzungli przetrwasz ty..."
Lion_Lith
23-05-2010, 16:11
"szanuj siebie i szanuj blizniego a w babilonskiej dzungli przetrwasz ty..."
skad sie urwales ?/ ;D
Diablord
23-05-2010, 18:23
17:56 You lose 1707 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:57 Loot of Zulazza the Corruptor: 7 platinum coins, 3 gold ingots, 28 gold coins, 22 viper stars, a giant shimmering pearl, a violet gem
Pierwszy raz od ponad 2 miesiecy wbilem cos expa xD
Fan_Dzidzi2
23-05-2010, 18:31
17:56 You lose 1403 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:56 You lose 575 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:56 You lose 1333 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:56 You lose 500 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:57 You lose 1056 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:57 You lose 658 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
: P
Lion_Lith
23-05-2010, 18:37
17:18 A massive orc force is gathering at the gates of Zzaion.
17:21 Orc reinforcements have arrived at the gates of Zzaion! The gates are under heavy attack!
17:28 More orc reinforcements have arrived at the gates of Zzaion! The gates are under heavy attack!
17:38 The gates to Zzaion have been breached! Orcs are invading the city!
17:48 More orcs have arrived in Zzaion! The city is under attack! Strong lizard leaders have come to defend the city.
taki loot to ssac mozna
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3051482
znowu plebki fazke maja
17:56 You lose 1707 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:57 Loot of Zulazza the Corruptor: 7 platinum coins, 3 gold ingots, 28 gold coins, 22 viper stars, a giant shimmering pearl, a violet gem
Pierwszy raz od ponad 2 miesiecy wbilem cos expa xD
Ja wbilem cale 90k xD uhuhuh :D
Fan_Dzidzi2
23-05-2010, 19:08
Ja wbilem cale 90k xD uhuhuh :D
mwahahaha!!!
Furor001
23-05-2010, 19:21
Widze Saonara tez dzielnie lvluje.
May 23 2010, 10:56:30 CEST Slain at Level 132 by Cinnku, Ravadorius, Sildora, Sir Wir and Tinki linki.
May 23 2010, 18:30:56 CEST Slain at Level 131 by Alin Meneia, Cinnku, Forrur, Oleczka and Tina Tius.
Wydaje mi sie ze Saonara jest w zmowie z Manniaq, a za tym wszystkim kryje sie Olaf!
mial pasc -> padl
Nie chodzi o to, ze go zabiles 200 levelem. Bo skoro masz taki poziom to zrozumiale ze specjalnie nie bedziesz logowal na slabszego chara.
Chodzi o to, ze wysylasz ssa na forum, kiedy to zwykla rutyna.
Chyba ze gosciu rzeczywiscie jest zajebiscie ogarniety i ma takie pvp legendarne, ze to byl wyczyn wart postu, to zwracam honor.
Fan_Dzidzi2
23-05-2010, 19:43
Nie chodzi o to, ze go zabiles 200 levelem. Bo skoro masz taki poziom to zrozumiale ze specjalnie nie bedziesz logowal na slabszego chara.
Chodzi o to, ze wysylasz ssa na forum, kiedy to zwykla rutyna.
Chyba ze gosciu rzeczywiscie jest zajebiscie ogarniety i ma takie pvp legendarne, ze to byl wyczyn wart postu, to zwracam honor.
chuj wie kto to jest, dolaczyl do wojny przeciwko serwerowi i poszedl pkowac w nocy lol
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=194557
Iron_Stysiek
25-05-2010, 02:03
Nie mogłem się powstrzymać : D
Inapt padł - 11 unjustów.
Godzinę później i tak by padł bo miałem kicka neta : D
Ogólnie efekt dnia we fragach:
Aster - Thersox 4:1 : D
Panowie, od dawna wiadomo, że stack - dead.
Już minęły czasy stacków.
Zawsze jak będzicie się tak bronic, będziecie padali wszyscy.
SzybkaKakaSzaka
25-05-2010, 13:59
Infamia wziol bys war moda?xD
Oczywiscie ze tak, ale jest prawie pewne ze go nie bedzie, wiec to takie czcze gadanie ;)
Andarist
25-05-2010, 17:39
Name: Liva Bris
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 218
World: Aurea
Former World: Furora
gratuluje dobrych zawodnikow, tak trzymac! walczcie do konca za kolegow, nie poddawajcie sie
Lion_Lith
25-05-2010, 18:17
oposition musi podjac decyzje czy chce byc tylko pk team czy zadeklarowac wojne wrogowi i wystawic armaty ;D :baby:
ale tadzio pozostanie przy tym jak jest
Furor001
25-05-2010, 20:26
Niezla lipa 10 km przed Nowa solą ludzie w kaloszach chodza;P mam mokre kolana:(
Lipiny fail.
Juz nie przekaze ludziom z Nowej Soli mojego niecnego planu;/
Lion_Lith
25-05-2010, 21:06
jaki niecny plan
Furor001
25-05-2010, 21:16
Plan niecny...a zarazem zajadły...
Lion_Lith
25-05-2010, 22:11
Plan niecny...a zarazem zajadły...
wezmiesz krzeselko i pojdziesz do mamy ;D
ciut nie rym ?/ joł aj em ganksta mada faka
To tylko gra wyluzuj:D .
GHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA FUROR I TAKI TEXT HAHAHAHAAUEHAUEHE LEZE HAAHAHAHAHA,TY ZAWSZE NAJBARDZIEJ SPINAŁES ITP HAHAHAHAHAHAHAHAHAH DZIECKO IDZ WORKI PIASKIEM NAPEŁNIAC
--- Jety dodał 17 minut i 23 sekund później ---
rotfl co cichoń odjebał...kogo on wybrał...Łukasz wez cos zrob z nim bo szkoda mi chlopaka xd znam go pare dobrych lat
ymy sellniety jest przeciez...
ymy sellniety jest przeciez...
no a o co mi chodzi?..
rotfl co cichoń odjebał...kogo on wybrał...Łukasz wez cos zrob z nim bo szkoda mi chlopaka xd znam go pare dobrych lat
kogo on wybral? nikogo nie mogl wybrac, bo nie ma juz postaci...
Grzechu_xD
26-05-2010, 12:44
Opi Banished
jezeli list zostal napisany w dniu pobicia/hacka, dobrze napisany list do cipsoftu moze pomoc, ze tego bana nie bedzie
Furor001
26-05-2010, 14:40
Jety nie wkurzaj sie:confused:
Poznasz moj plan a teraz uspokoj sie i policz do 10 albo do 11 jak nie umiesz do 10
Uspokoj sie spokojnie wdech wydech a Twoja zlosc i bezsilnosc wobec nas minie...
Fan_Dzidzi2
26-05-2010, 14:44
ciekawe jak pojdzie konfrontacja :D:D
Jety nie wkurzaj sie:confused:
Poznasz moj plan a teraz uspokoj sie i policz do 10 albo do 11 jak nie umiesz do 10
Uspokoj sie spokojnie wdech wydech a Twoja zlosc i bezsilnosc wobec nas minie...
bezslinosc?...
Jak narazie to ja sie ciesze ze hajs odemie kupujecie ...jak narazie mnie jeszcze nie atakowaliscie : /
Furor001
26-05-2010, 20:53
Pfff nawet nie wiem kim jestes i kim grasz:D
Ubilismy tylko 130 osob a ze nie trafilismy na Ciebie to juz los tak chcial:(
Partyzant_Felix
26-05-2010, 21:15
btw rozmawialem ostatnio z szychem na vt innego swiata to mowil, ze furor seba to jest on(w sensie ze nikt sie nie podszywa pod furor sebe) normalnie i ze pisze wszystko na powaznie. w sensie iz to nie jest zadna prowokacja itd
Furor001
26-05-2010, 21:26
tak to ja a cos Ty myslal;) pozdrow Szyycha na Hibernie:]
Furor seba powah furora druid.
Czytając ostatnie posty tego wątku jestem zbulwersowany postawą osob pokroju Thersox, screeny zrobione ide z nimi na Policje, oraz wysyłam to do uwagi oraz interwencji, oczywiście prosze administracje o IP kilku użytkowników którzy wiedzą co nie co o tej sprawie, graczowi Thersox będa postawione zarzuty, napaści oraz kradzieży własności pobitej osoby kryjacej sie pod nickiem Opi Fex.
Pozdrawiam
Couranger
27-05-2010, 10:28
Czytając ostatnie posty tego wątku jestem zbulwersowany postawą osob pokroju Thersox, screeny zrobione ide z nimi na Policje, oraz wysyłam to do uwagi oraz interwencji, oczywiście prosze administracje o IP kilku użytkowników którzy wiedzą co nie co o tej sprawie, graczowi Thersox będa postawione zarzuty, napaści oraz kradzieży własności pobitej osoby kryjacej sie pod nickiem Opi Fex.
Pozdrawiam
A potem sie obudziles i okazalo sie ze nie jestes Detektywem Monkiem.
Koleżko z tobą nie dyskutuje, nie bawi mnie rozmowa z osobą którego riposty były smieszne moze 7 lat temu, ale sądząc że masz z 14 lat to w wieku 7 lat nie miales internetu ponieważ w tamtych czasach neostrada była droga i cięzko dostępna, niestety mamy teraz takie czasy ze internet pokroju neostrady jest dostepny wszedzie i tanio, przez co nie nawidze TP, ale nie mówimy tu teraz o mnie, tylko o przestępstwie którego grozi kara, jeżeli jakas osoba zna dane imie i nazwisko Thersoxa oraz Opi Fexa prosze o PW.
Eklezjastyk
27-05-2010, 11:02
opi fex
gregory house
Princeton-Plainsboro
Edinburgh
szukaj w pokoju 102 ;']
Fan_Dzidzi2
27-05-2010, 11:27
Pozdrawiam
ale to nie opi przyszedl z adwokatem :D:D
Lukasz'92
27-05-2010, 12:00
o kurwa jaki typ ;d
dawaj dawaj na policje!! ratunku biją!! łeee!! :(
Furor001
27-05-2010, 15:07
Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=vJCPvboGXR4
Koles, smierdzi od Ciebie policjantem... - J-P-1-0-0-%-
Vision idzie do mamy? jak zawsze?:D tata andrzej tata andrzej! a seba mnie bijeeeee:(!!!
Chce poczuc wasze "kozactwo" a nie tania konfiture!
Furor001, Lukasz'92 wy to jestescie chlopaki jp . A policje tylko na youtube widzieliscie
Furor001
27-05-2010, 15:48
Furor001, Lukasz'92 wy to jestescie chlopaki jp . A policje tylko na youtube widzieliscie
A ty kozaku akurat mnie znasz. Policjant sie znalazl k**wa8o
Nie dosc ze jestes nonamem to w dodatku wiesz wszystko o nas. propsy czlowieniu.
MarianKalina
27-05-2010, 17:10
Ahahahaha :D Thersox taki byl bohater z kolegami a teraz na komisariacie przyszedl z mamusia, poplakal sie i wsypal wszystkich kolegow hahahaha :D
Furor001
27-05-2010, 17:19
Jakby do tego doszlo to uwierzcie Ci ktorzy by na niego doniesli to by musieli sie z miasta wyprowadzic albo by byli wytykani palcami wiec pozdro:] najlepsza utama by im nie pomogla.
Wszyscy sie napinaja bo mysla ze maja ochrone. Nie prawda.
Couranger
27-05-2010, 19:02
Koleżko z tobą nie dyskutuje, nie bawi mnie rozmowa z osobą którego riposty były smieszne moze 7 lat temu, ale sądząc że masz z 14 lat to w wieku 7 lat nie miales internetu ponieważ w tamtych czasach neostrada była droga i cięzko dostępna, niestety mamy teraz takie czasy ze internet pokroju neostrady jest dostepny wszedzie i tanio, przez co nie nawidze TP, ale nie mówimy tu teraz o mnie, tylko o przestępstwie którego grozi kara, jeżeli jakas osoba zna dane imie i nazwisko Thersoxa oraz Opi Fexa prosze o PW.
WoW jaka wyszczekana gadka jestem pod wrazeniem (zartowalem). Znalazles ja na googlach i wyuczyles sie tego marnego textu na pamiec czy jestes synem Anny Marii Wesolowskiej i dala ci pare lekcji glupiej gadki? czlowieku chcesz sie blaznic idz z takim pieprzeniem na pudelka a nie osmieszasz sie przed wszystkimi na tibia.pl. Mam nadzieje ze mnie nie trafie za kratki za to ze jestem dla ciebie taki nie mily :< a jak juz trafie zalatw mi przynajmniej cele z dostepem do TIBJI!!
Fan_Dzidzi2
27-05-2010, 19:11
azor chary sprzedaje ;[[[ ale 25kk dla kolesia z USA to moze sprzedac :D:D
http://img85.imageshack.us/img85/1748/azorasellchary.jpg (http://img85.imageshack.us/i/azorasellchary.jpg/)
Couranger
27-05-2010, 19:16
Karol grasz jeszcze w modern warfare na psie?
Jakby do tego doszlo to uwierzcie Ci ktorzy by na niego doniesli to by musieli sie z miasta wyprowadzic albo by byli wytykani palcami wiec pozdro:]
Tylko kto i skad mialby sie o tym dowiedziec ;) Wystarczy, ze ktos mu tutaj na priv wysle adres. I co wtedy? Sobie nick na forum mozesz palcem wytknac.
Fan_Dzidzi2
27-05-2010, 19:19
Karol grasz jeszcze w modern warfare na psie?
ano gram, wlasnie zaraz zasiadam, czekam na wujka i bedziemy karać noobow!!!!!!!!
psn id: karol1337 jesli chcesz popykac : P
Furor001
27-05-2010, 19:32
Tylko kto i skad mialby sie o tym dowiedziec ;) Wystarczy, ze ktos mu tutaj na priv wysle adres. I co wtedy? Sobie nick na forum mozesz palcem wytknac.
Opi przynajmniej rozumny i nie jest konfiturą. a jak uzytkownik o nicku "rbk" tak gada to albo jego ojciec jest mundurowym albo ma 12 lat albo jest ząbkiem co skarzy.
sami nie umieja sobie poradzic w takich sytuacjach bo za malo ich mieli w zyciu to na smerfy ida. tyle. Chowacie sie jak wiekszosc anonimowych napinaczy. Pokozacza, pokozacza, dostana w szczeke i na policje bo boli. Wytlumacz mi kim oni sa. Kozaki a w rzeczywistosci uciekaja. Kazdy niech bedzie soba i czuje sie na tyle silny na ile jest naprawde i nie chodzi tu o Tibie.
Jakby do tego doszlo to uwierzcie Ci ktorzy by na niego doniesli to by musieli sie z miasta wyprowadzic albo by byli wytykani palcami wiec pozdro:] najlepsza utama by im nie pomogla.
Wszyscy sie napinaja bo mysla ze maja ochrone. Nie prawda.
HAHAHA SYNEK TY SIE OBUDZ. NAOGLADALALES SIE POLSKICH FILMOW O GANGSTERACH : D
Witam wszystkich ;)
Tak dawno tutaj nie zagladalem ale z nudow jednak postanowilem to zmienic :P Widze, ze dosyc ciekawe rzeczy sie tutaj dzieja. Opi zostal pobity, co dla mnie jest wlasciwie neutralna sprawa, gdyz nie znam sytuacji. A co do azora i livy bris to jestem bardzo zadowolony ze zostali wyrzuceni z serwa bo nigdy nie darzyłem ich sympatia. Thersox tez do madrych nie nalezy ;p
Zapraszam do gry w wow'a lub w runes of magic (mozna powiedziec ze darmowa wersja wczesniej wymienionej gierki).
Pozdrawiam
Furor001
27-05-2010, 20:41
HAHAHA SYNEK TY SIE OBUDZ. NAOGLADALALES SIE POLSKICH FILMOW O GANGSTERACH : D
No moze u Ciebie na wsi tak nie ma:p
Zalozmy ze wy**al bys na palach z 4 osoby ktore by mialy kontakty itd.
Wiedzieliby ze to Ty. Poszedlbys po bulki do sklepu i bys zostal oklepany. Proste. Ani telefonu bys nie zdarzyl wyciagnac zeby zadzwonic na ukochana policje8o No chyba ze nie czaisz bo masz z 12-13 lat... albo poprostu nosisz okulary i sweterek.
@Gesar grasz na dunemaulu w wowi'e? Bo powracam do mojego orka warriorka hehe
Couranger
27-05-2010, 21:10
Karol kupuj Battlefield Bad Company 2 ! gra nie ziemska xD modern warfare wysiada przy niej.
Boże
Zabrałeś mi mojego ulubionego piosenkarza Michaela Jacksona .
Boże
Zabrałeś mi mojego ulubionego polityka Lecha Kaczyńskiego
Boże
Zabrałeś mi mojego ulubionego Psa : /
Czy mówiłem ci już że moim ulubionym graczem w tibii jest Furor Seba ?
Fan_Dzidzi2
27-05-2010, 21:24
Karol kupuj Battlefield Bad Company 2 ! gra nie ziemska xD modern warfare wysiada przy niej.
nie bede kupowal gierki tylko dlatego ze jest lepsza grafika... w mw2 mam kompana do gry codziennie, a w bf2 musialbym grac z jakimis plebami bez mica
sorry ale thx
Gram na Burning Blade :P Ale tez rzadko. Ogolnie cos nie mam natchnienia do grania. Jak macie jakas ciekawa gierke warta polecenia (niekoniecznie mmo) to chetnie sprawdze ;) Gierki typu Wiedzmin mile widziane.
Boże
Zabrałeś mi mojego ulubionego piosenkarza Michaela Jacksona .
Boże
Zabrałeś mi mojego ulubionego polityka Lecha Kaczyńskiego
Boże
Zabrałeś mi mojego ulubionego Psa : /
Czy mówiłem ci już że moim ulubionym graczem w tibii jest Furor Seba ?
Chlopie bys sie wkoncu ogarnal ;d
AwangardowyKaloryfer
27-05-2010, 22:48
Mam dziwne wrażenie ,że większość w was jest za PiS'em. Odnośnie pobicia ,czyli jednego z postów 50 stron wcześniej ,a obecnie postu RBK. Zgadzam się z nim w 100% ,mimo iż nie jestem kablem ,za takie coś grozi jakaś tam sobie kara pozbawienia wolności ,za czynny udział w napadzie z bronią w ręku pod wpływem alkoholu. Sam nie kapuję ,na chuj mi to ,ale tak być powinno. Jednak Opi pewnie stwierdził ,że nie są tego warci i dał spokój.
Odnośnie gier zagraj w FM 10 xd (dla niewtajemniczonych Football Manager) ,dobre na zabicie czasu.
Wracając do naszej kochanej furory -dziś zaliczyłem 5 zgonów ,hunt na 33 msie ,to jest świetny pomysł i ganianie go po całej darashii jest po prostu wyborną sprawą. Zwłaszcza jeśli ktoś marnuje na tobie 3 fragi i wbija rsa ,jak Rafal na GAto Kalfie :P Oprócz tego zainteresowały się mną jakieś 125+ knighty ,które masowo wpadają we mnie po 3-4 nieraz. Zamiast gonić Szyychów ,czy innych "wysokopoziomowych" graczy ;d
Jest śmiesznie. Dziś rano ,albo wczoraj (nie pamiętam) wbiłem się na Yala necro/hero ,gdzie nie było żadnego listu. Nagle loguje grasz o nicku Hunis ,po charach na tibia.com domniemam ,że to Zwidek i wyskakuje z mega hasłem ,że mam wy*******ać ,bo on tu expi i ma wyjebane ,czy list jest ,czy też nie.
Podpiera swoje zeznanie prośbą o gadkę z Opim (na tibii) ,który ma bana ;d
Jakieś 1,5h potem się w*****łem i go pogoniłem wastując all mfy(nie tylko sobie) ,co skończyło się zgonem na Dark Magicianie ;D
Oprócz tego padł dziś Mad Pirat ,który po hacku wbił bs'a i dał się zabić Szyychowi i jakimś osłom.
To taka mała informacja dla ludzi ,którzy nie wiedzą co się dzieje ;d
Wiedzieliby ze to Ty. Poszedlbys po bulki do sklepu i bys zostal oklepany. Proste. Ani telefonu bys nie zdarzyl wyciagnac zeby zadzwonic na ukochana policje8o No chyba ze nie czaisz bo masz z 12-13 lat... albo poprostu nosisz okulary i sweterek.
tak kurwa azor ma kontakty... z 12 latkami co kupuja od niego gpki. pojebaly ci sie filmy. sami przejebani zabujcy haha. zacznijcie patrzec realnie
Uwielbiam takich kozaczków, którzy po ulicy latają z siekierą i srają na policję.
Jak ci kiedyś ukradną samochód, to weźmiesz chłopaków z osiedla i pójdziesz go szukać na własną rękę? Nie. Odwiedzisz najbliższy komisariat policji.
Swoją drogą - taki z ciebie kozak, walczysz na ręce i na miecze (takie wrażenie odniosłem po przeczytaniu twoich kilku ostatnich postów), a ciekawe co byś zrobił gdyby ci ktoś wycelował lufą w głowę.
Jak to co by zrobil wszedl by do pz..
Na wstępie.
Nie interesuje mnie czy ktoś będzie mi zarzucał, że jestem osobą nieznaną, nie ma znaczenia kim jestem (może poza drobnym szczegółem, że od 14 lat jestem uznany prawnie za osobę pełnoletnią) bo wyrażam tylko opinię na temat, który nie jest bezpośrednio związany z tibią ani z jej politycznymi utarczkami.
Nie mam zamiaru obrażać jednej czy drugiej strony waszego śmiesznego konfliktu więc wszyscy solidarnie możecie się ze mną nie zgadzać :D
Widać od razu kto na tym forum cokolwiek z życia dorosłych ludzi wie. Czy was dzieci obsrało? Czy wam się wydaje, że Polska to jakiś Czarny Ląd? To, że w podstawówce czy gimnazjum, (czasem zdarzają się też takie niedorozwoje w średniej szkole, ale to już raczej wyjątki) załatwia się sprawy między chłopcami na pięści, JEDNAK TO NIE OZNACZA ŻE JESTEŚMY CZARNUCHAMI W DŻUNGLI, NIE OZNACZA, ŻE MAMY BIEGAĆ ZA LUDŹMI (Z KTÓRYMI SIĘ NIE ZGADZAMY CZY KTÓRYCH NIE LUBIMY) Z NOŻAMI CZY JAKIMIŚ KIJAMI!
Od tego jest ta ku~~a policja i za to tym su~~m płace pensje z własnych podatków.
I bredzenie jak to ktoś może mieć problemy jest debilizmem bo przecież sprawa nie dotyczy mafii z Pruszkowa czy tam jakiejś innej przestępczej grupy zorganizowanej. Dotyczy głupich nastolatków, którzy obesrali się już na wstępie swojego pobytu na komisariacie i sypią kolegów tak jak można się było tego spodziewać.
Fan_Dzidzi2
28-05-2010, 06:50
Uwielbiam takich kozaczków, którzy po ulicy latają z siekierą i srają na policję.
Jak ci kiedyś ukradną samochód, to weźmiesz chłopaków z osiedla i pójdziesz go szukać na własną rękę? Nie. Odwiedzisz najbliższy komisariat policji.
Swoją drogą - taki z ciebie kozak, walczysz na ręce i na miecze (takie wrażenie odniosłem po przeczytaniu twoich kilku ostatnich postów), a ciekawe co byś zrobił gdyby ci ktoś wycelował lufą w głowę.
leciosz na browara we wtorek? lukasza ogarniemy jeszcze ;>
To, że w podstawówce czy gimnazjum, (czasem zdarzają się też takie niedorozwoje w średniej szkole, ale to już raczej wyjątki) załatwia się sprawy między chłopcami na pięści, JEDNAK TO NIE OZNACZA ŻE JESTEŚMY CZARNUCHAMI W DŻUNGLI, NIE OZNACZA, ŻE MAMY BIEGAĆ ZA LUDŹMI (Z KTÓRYMI SIĘ NIE ZGADZAMY CZY KTÓRYCH NIE LUBIMY) Z NOŻAMI CZY JAKIMIŚ KIJAMI!
Chodzisz po tym świecie już x lat, a takiś naiwny.
MarianKalina
28-05-2010, 12:57
O czym wy gadacie. Opi fex doniósł na thersoxa i resztę. Thersox przesiedzial 48 i wsypal wszystkich swoich kolezkow. Sam przyleciał z mamusia i adwokatem :D reszta jego kolezkow donosi na siebie :D wersja thersoxa jest ze jego koledzy tez go pobili jak chciał bronić opiego :D thersox - wasz bohater :D hail brynow and nowa sól.
Furor001
28-05-2010, 15:08
Powiem Ci tak, bez policji bylyby rozboje, kradzieze, pobicia, zabojstwa napady itd. co 5 min. dobra, policja jest i jest potrzebna ale k**wa lubisz jak Cie spisuja i przeszukuja bo wygladasz na np. takiego co moglby posiadac bron czy "dopalacze"?! zabieraja Cie na komisariat bo ktos Cie widzial tu i tam. Nic nie robisz siedzisz z kumplami na lawce i zajezdzaja i "co tu robicie, teraz panowie szybkie przeszukanie i was puszczamy" tak o za nic bo siedzimy. Mnie zatrzymali wiesz za co?! za to ze sie o brame opieralem odwiezli mnie na chate i sie pytaja "jak sie bedziesz zachowywal?!" ja na to "dobrze" a koles do mnie "dobrze?! dobrze to jest k**wa w domu a teraz wy***rdalaj mi stad". Podjezdzaja i pala sie zwraca "Ty lysy nie bujaj sie tak, podejdz no tu, masz ziolo bo chcielismy kupic?, chodz zapalimy, wejdz do poloneza i kieszenie na wierzch skarpetki sciagnij tez bo goroco dzisiaj" Czemu starszej babci nie przeszukaja?! Bo sa pewni ze nie posiada nic?!!!HA HA HA HA HA WU WU WU WU DE DE DE DE PEEEEEEEEEEEEEEEE! prosto z mostu.
Nie walcze gdy nie ma takiej potrzeby. A gdyby mi wycelowali lufa w glowe?! powiedzial bym "strzelaj" bo nic bym nie poczul tak szybko by mi mózg przeszylo, a pozatym zawsze bylem ciekaw co jest po drugiej stronie, chociaz wiadomo ze serce by walilo i strach by byl ale i tak probowalbym go obezwladnic, zejsc z linii strzalu chwytajac za jego bron. Jesli nie odczuwasz jakiegos malego strachu przed jakakolwiek walka to musialbys byc nienormalnym czlowiekiem. Adrenalina jest zawsze, i nawet jest pomocna.
~Reloop kup sobie oczy na allegro. Nie mowilem o Azorze tylko przyklad dawalem nonamie.
:)
Fan_Dzidzi2
28-05-2010, 15:22
klik (http://wiadomosci.onet.pl/2699,2177305,napadli__bo_chcieli_ukrasc_wirtualna_ postac,wydarzenie_lokalne.html)
Tu tez:
http://www.tvn24.pl/12690,1658313,0,1,haslo-do-tibii-albo-smierc-zatrzymano-sprawcow,wiadomosc.html
@down: wole weekendy :P Przeciez teraz w tygodniu duzo zaliczen.
Fan_Dzidzi2
28-05-2010, 15:52
tompior nobie na posta odpowiedz
Furor001
28-05-2010, 15:57
Wlasnie to przeczytalem i chcialem sie zapytac ile lat ma Opi:)
Oczywiscie nie doszloby do tego bez kozaczenia niektorych graczy na Furorze co bylo prowokacja. 2kk paymentu bo cos tam?!8o i "twoj stary" wjazd na rodzine+ alkohol. To bula i koniec trza bylo sie wczesniej zastanowic co sie robi a tak dostal bolaka.
Mieszanie Tibii do rl moim zdaniem nie wchodzi w gre, w moim przypadku. (chociaz ze sprzedazy charow dobry zarobek).
Jedni rabuja samochody radia sklepy kioski inni kradna postacie w Tibii i to nie tak o, bo chca. Mieli powod.
Jak dalej beda ludzie tak PA stosowac na servie to jak juz mowilem jak ktos jest nerwowy to zalozy kominiare i nici z porannych zakupow ale to oczywiscie tylko takie przypuszczenia:] bo ludzie sa rozni.
Lukasz'92
28-05-2010, 16:03
^ z artykułu wynika, że 21.
troche smieszne isc z takim czyms na policje, to tak jakby pójść na policje z pobiciem lub hackiem w grze, z tym, że tu poprostu 2 w jednym...
Wlasnie to przeczytalem i chcialem sie zapytac ile lat ma Opi:)
Oczywiscie nie doszloby do tego bez kozaczenia niektorych graczy na Furorze co bylo prowokacja. 2kk paymentu bo cos tam?!8o i "twoj stary" wjazd na rodzine+ alkohol. To bula i koniec trza bylo sie wczesniej zastanowic co sie robi a tak dostal bolaka.
Mieszanie Tibii do rl moim zdaniem nie wchodzi w gre, w moim przypadku. (chociaz ze sprzedazy charow dobry zarobek).
Jedni rabuja samochody radia sklepy kioski inni kradna postacie w Tibii i to nie tak o, bo chca. Mieli powod.
Jak dalej beda ludzie tak PA stosowac na servie to jak juz mowilem jak ktos jest nerwowy to zalozy kominiare i nici z porannych zakupow ale to oczywiscie tylko takie przypuszczenia:] bo ludzie sa rozni.
to przeczytaj jeszcze raz i bedziesz wiedzial ile lat ma opi. BRAVO YETI
Całą zaistniałą sytuację można podsumować jednym słowem: PATOLOGIA.
Co by się nie działo na tej furorze, to po kiego grzyba przenosić sprawy z gry do rl?
Bardzo dobrze, że Opi poszedł na policję, i że 3 osoby zostały już złapane. Mam nadzieję, że dostaną jakieś zawiasy i będą stanowić przykład dla innych debili chcących kogoś nastraszyć.
Furor001
28-05-2010, 16:11
Całą zaistniałą sytuację można podsumować jednym słowem: PATOLOGIA.
Co by się nie działo na tej furorze, to po kiego grzyba przenosić sprawy z gry do rl?
Bardzo dobrze, że Opi poszedł na policję, i że 3 osoby zostały już złapane. Mam nadzieję, że dostaną jakieś zawiasy i będą stanowić przykład dla innych debili chcących kogoś nastraszyć.
Jak dla mnie mieszanie tibii do rl tez nie ma sensu bo to gra. ale niektorzy po prostu w rl sie dowiaduja o paymencie huncie itd i jeszcze im na rodzine wjezdzaja no to...
Po ch*j tak kozaczycie wszyscy?!;) skoro polowa by na palach byla po 2 sekundach.
Lukasz'92
28-05-2010, 16:12
"Hasło do Tibii albo śmierć". Zatrzymano sprawców
"Jeden z bandytów przyłożył mu do szyi nożyczki"
xD
Bartezik18
28-05-2010, 16:20
Jak dla mnie mieszanie tibii do rl tez nie ma sensu bo to gra. ale niektorzy po prostu w rl sie dowiaduja o paymencie huncie itd i jeszcze im na rodzine wjezdzaja no to...
Po ch*j tak kozaczycie wszyscy?!;) skoro polowa by na palach byla po 2 sekundach.
najbardziej to ty kozaczysz na tym forum, w tibii pewnie tez bys kozaczyl gdyby nie fakt ze na furorze jestes gownem,
a paymenta ustalil andi/smerf/opi/infamia wiec sam za duzo zmienic nie mogl, to ze dla ciebie 2kk to duzo i od takiej cyfry walisz gruche przed kompem nic nie znaczy, dla innych to grosze, a paymenta ustala sie tak zeby osoba ktora go dostala zapamietala czego robic nie wolno.
Btw kolega thersox tak broniacy kolegow w tibii i na*******ajacy policjantow na rl po 2 dniach w areszcie na przesluchaniu przy mamusi i adwokatce spiewal jak skowronek, a taki ZIOM z niego byl ;)
Furor001
28-05-2010, 16:40
najbardziej to ty kozaczysz na tym forum, w tibii pewnie tez bys kozaczyl gdyby nie fakt ze na furorze jestes gownem,
a paymenta ustalil andi/smerf/opi/infamia wiec sam za duzo zmienic nie mogl, to ze dla ciebie 2kk to duzo i od takiej cyfry walisz gruche przed kompem nic nie znaczy, dla innych to grosze, a paymenta ustala sie tak zeby osoba ktora go dostala zapamietala czego robic nie wolno.
Btw kolega thersox tak broniacy kolegow w tibii i na*******ajacy policjantow na rl po 2 dniach w areszcie na przesluchaniu przy mamusi i adwokatce spiewal jak skowronek, a taki ZIOM z niego byl ;)
Czy ja mowie do kazdego na tym forum "wypie***aj" bo napisal ze ladna jest pogoda?! nie:)
Ja wiem jak sie czuje gracz ktoremu za nic odebrano mozliwosc gry na serverze.
Powtarzam "za nic".
Teraz mowisz z 2kk to nic hehe jakby dostal 5gp paya to liczy sie sam fakt ze dostal tego paymenta. no paymenta sie ustala z powodem bo Ci tak powiedzieli? Bo Twoi idole to sa?! Chcesz miec 200+ i kozaczyc jak oni? Rozdawac hunty wy**ywac z expa i ponizac innych graczy?! Jestes po prostu zwyklym napinaczem i pozerem... i nie zlosc sie bo nie mowie tego zlosliwie:]
Ludzie zapamietajcie nie wbijac na expy na Furorze(surowo karane).
Gracze ktorzy uzywaja PA nigdy nie beda szanowani. Prawdziwy szacunek maja Ci ktorzy nie tyle ze pomagaja innym graczom to w dodatku sa wporzadku w stosunku do innych osob. A nie "wypie**alaj noobie ja tu expie 100k paya" a w rzeczywistosci komisariat i "ratunku".
Mowisz ze jestem gównem na Furorze a Ty pewnie masz 12 lvl i zrobiles to konto na forum zeby bronic swoich idoli:p(a moze nie)
Pozdrawiam prawdziwych.
Lukasz'92
28-05-2010, 16:58
no w sumie z tego co pamiętam, opi akurat pomagał, rozwiązywał problemy itp.
Wiadomo może kim byli (nicki) pozostali 'bandyci'(hehe)? bo w artykule jest mowa o kilkunastu chłopa
Dedoctor
28-05-2010, 17:07
up: Na miejscu, na pewno byli
Thersox aka JP na podwórku, adwokat na posterunku
Dubros (jeden z ownerów Has'ek)
dziękuje za uwagę:)
Couranger
28-05-2010, 17:28
Thersox to moj rl xdddd
Furor001
28-05-2010, 17:29
Przynajmniej Thersox sie nie pie**olil gdy paya nalozono i po rodzinie mu pojechano.
Dedoctor
28-05-2010, 17:42
Up: Na paya zasłózył, a w pojazd po rodzinie nie wierze, weź to na logike. ktos kto nigdy, nikomu, nie wjechał na starych, nawet na vencie, nagle wjeżdża komus na starych, w rl, będąc tam w obcym towarzystwie?
brednia, ot tyle.
Furor001
28-05-2010, 17:48
Up: Na paya zasłózył, a w pojazd po rodzinie nie wierze, weź to na logike. ktos kto nigdy, nikomu, nie wjechał na starych, nawet na vencie, nagle wjeżdża komus na starych, w rl, będąc tam w obcym towarzystwie?
brednia, ot tyle.
Ludzie sa zmienni+alkohol. No powiedzcie czym Thersox sobie zasluzyl na paya no i Azor itd. No?:)
Lukasz'92
28-05-2010, 18:05
No jeśli wszystko jest tak jak to widzę, to cała czwórka (czy tam dziesiątka, czy kurwa osiemnastka, hehe) to frajerstwo. pierw wyłudzać passy od gościa, z którym się wcześniej piło (no rozumiem, coś tam źle powiedział czy się źle zachował, wjebać mu i git, ale straszyć go zestawem małego plastyka i wyłudzać passy to chyba z lekka przesada). Ptem koleś zbulwersowany biegnie ile sił w nogach na policje i wszystko konfi jak mała ciota. No i jeszcze na koniec sprzedawanie znajomych w sytuacje, gdzie mogliby spokojnie się wyprzeć i mieć z głowy.
Oczywiście nie znam faktów, sytuację znam tylko z medii (wiadomo jak bardzo można im wierzyć...) i graczy furory (no tym, to jeszcze bardziej można wierzyć, hehe), więc jeśli coś się mija z prawdą, to mnie skorygujcie.
Jarek'Gru
28-05-2010, 18:10
Z gory przepraszam za off topic.
Zauwazylem, ze furor, gesar gracie w wowa.
Zapraszam na "Burning Legion" w alliance - mozna by bylo rekatywowac gildie, tylko ze po prostu w WOWie :D
Oczywiscie oferuje swoje uslugi, przynajmniej na poczatku. (golda wam nie braknie). :P
// Skolimov tutaj
wszyscy co pobili opiego za takie cos czyli mieszanie gry z rl powinni zjechac na harem xD a co do policji to podpisuje sie pod tompiora postem
Fan_Dzidzi2
28-05-2010, 18:29
juz to widze jak polowa tego forum bierze swoja podworkowa mafie i idzie nayebac typom ktorzy go oklepali, spisali z dowodu dane osobowe, oyebali postac (pieniadze na postaci nalezaly do gildii a nie do opiego)
+ nozyczki
no sory very ale jak sie komus grozi ze sie go zabije czy tez wbije nozyczki w szyje (wszyscy wiemy do czego moze to doprowadzic) to chyba dla takiego osobnika nie ma miejsca na wolnosci (choroba psychiczna, niewiem czy jednostki czy kilku-nastu osób)
a i apropo kozakowania w grupie
wszyscy tacy dowazni co by nie zrobili fakt faktem rodzice thersoxa musieli sie niezle obsrac zeby prosic znajoma adwokat zeby sie ta sprawa zajela, (no i warto jeszcze dodac ze przyniosla kanapeczki od pani Mangold:) ), thersox i liva bris dostali payment 2kk each za dwukrotne zbieranie sobie na ventrilo ekipy ( za pierwszym razem poszli bic olafa, za drugim niepamietam)
2kk mialo uderzyc im po kieszeni, przeciez gdyby to bylo 500k to za kilka dni znow by poszedl kogos bic
ps, pozdrawiam ludzi z nowej soli i miechowa, niechowajcie sie przed wymiarem sprawiedliwosci, na dniach i tak was czeka prawdopodobnie przesluchanie
tyle z mojej strony, mam tylko nadzieje ze osoby winne calemu zajsciu zostana adekwatnie ukarane
"czouem muwil" Youen
Lukasz'92
28-05-2010, 18:33
co do mieszania rl z tibią to macie racje, że nie powinno to mieć miejsca, ale nie do końca, bo np. nienawidzisz kogoś w rl i możesz go ubić w tibii, więc to z przyjemnością robisz. W drugą strone, ktoś Cię wyzywa przez internet, a wiesz kto to jest, to przecież nie zostawisz tego tak sobie.
Fan_Dzidzi2
28-05-2010, 18:39
co do mieszania rl z tibią to macie racje, że nie powinno to mieć miejsca, ale nie do końca, bo np. nienawidzisz kogoś w rl i możesz go ubić w tibii, więc to z przyjemnością robisz. W drugą strone, ktoś Cię wyzywa przez internet, a wiesz kto to jest, to przecież nie zostawisz tego tak sobie.
wroc
dajesz mu mute/ignore (patrz. 2 lata temu zmutowalem na vt bukiego i do dzis mam spokoj)
haha rzadko tu zagladam bo poziom tego forum ze 2 lata temu osiagna poziom morza i chyba tylko infamia cos tu probuje reanimowac, ale o tym co tu seba wypisujesz mozna bylo by napisac ksiazke jak gra w gry internetowe moze zle wplynac na rozwoj umyslowy mlodych graczy:p
Odkad w to gram sporo idiotow spotkalem na swojej drodze ale Ty naprawde jestes nr1.
-pare stron temu napisales ze dalem Ci hunta, wiec sie lepiej ogarnij bo nawet nie wiem co ty jestes, moze pare razy widzialem Cie w dp jak stales i to bylo by na tyle kontaktow miedzy nami,
-Opi sie spil w katowicach i kozaczyl? nawet na impreze nie doszedl, najebali mu w parku, a pilem z nim wiele razy i wiem jaki jest pod wplywem alkoholu, jest trupem, malo mowi bez picia, a po piciu juz wogole, wiec gadanie ze pojechal do kogos na meeting, nawrzucal im na starszych i za to dostal wpierdol jest rzeczywisice bardzo prawdopodonym wariantem:D
-thersox z poloma nie dostali 2kk paymentu tylko 6, wiec teraz moesz sie podniecac ze mieli zaplacic 6 a to przeciez kupa kasy i warto za to komus wpierdolic!, a dokladniej po 1kk za bicie sowxa (od dawna jest zakas bicia kogokolwiek z naszych gildii bez zgody liderow)i po 2kk za pisanie glupot na forum. To ze takich kwot nie widziales na oczy nie znaczy ze dla osob botujacych do ktorych taki thersox sie zaliczal to duzo,
Azor dostal paymenta? to ciekawe bo jeszcze pare dni przed tym jak wylecial to wlasnie on dostal kase za to ze mu kiedys chara zabili wiec zmien infomatora z thais dp na jakiegos z carlin, sa lepiej poinformowani
-masz szacunek do ludzi ktorzy nie robia pa? widze jak go prezentujesz w stosunku do Opiego/Styska czy do mnie, bo nie sadze abys byl w stanie podac chociaz 1 przyklad jak na kims zrobilem na furorze pa a gram tu od poczatku i mam takie mozliwosci. Thersox to akurat 1 z kilku osob ktore na ostatnim zebraniu byly za wprowadzeniem PA i legalnym wywalaniem z expa a teraz robi za Twojego idola?
-szkoda Ci kasy na pacca bo nie grasz w tibie? ogarnij sie, calymi dniami pierdolisz na tym forum glupoty, podniecasz sie jakimis fragami ktore zrobimy nooby pod thais i myslisz jak tu bedzie fajnie jak juz bedziesz przy wladzy i dostaniesz sie do korytka, niestety wszystkie sloty przy korytku sa juz zajete:(
Prawda jest taka ze jestes pionkiem ktory walczy z systemem , tylko troche nie wychodzi i wszystko co zwiazane z Vision/Dusk/ Sun jest zle a reszta jest zajebista, pol roku waszej zajebistej opozycji, zabijania po calej tibii, walka z okropnymi boterami jak ja, super tajnych planow i jaki rezultat? nawet 1 chara mi na bocie nie zabiliscie a biega ich po furorze ze 40,
A z dreamteamu poloma na aurerze, azor sprzedaje chary, dubros chodzi caly obsrany a thersox spiewa na komendzie,nie mowiac ile osob nas spamuje ze chetnie zostanie spy zeby tylko potem byc free i gdzie te aurey/kyry/thorie/galany ktore mialy nas rozjebac?
No ale wierze w Ciebie:D jestem juz jedna z kilku osob na furorze ktora tu gra non stop od 1 dnia bez zmiany ownerow, czekam az mnie wyjebiesz:(
Fan_Dzidzi2
28-05-2010, 18:45
:baby:u-mar-łem
seba teraz pierdolnie ze piszesz bajki i dalej bedzie ze robimy pa, no ale ok :D
pamietasz opiego w szczyrku? hahaha, i on mialby pijany komus nawrzucac :D:baby:
Furor001
28-05-2010, 18:50
juz to widze jak polowa tego forum bierze swoja podworkowa mafie i idzie nayebac typom ktorzy go oklepali, spisali z dowodu dane osobowe, oyebali postac (pieniadze na postaci nalezaly do gildii a nie do opiego)
+ nozyczki
no sory very ale jak sie komus grozi ze sie go zabije czy tez wbije nozyczki w szyje (wszyscy wiemy do czego moze to doprowadzic) to chyba dla takiego osobnika nie ma miejsca na wolnosci (choroba psychiczna, niewiem czy jednostki czy kilku-nastu osób)
a i apropo kozakowania w grupie
wszyscy tacy dowazni co by nie zrobili fakt faktem rodzice thersoxa musieli sie niezle obsrac zeby prosic znajoma adwokat zeby sie ta sprawa zajela, (no i warto jeszcze dodac ze przyniosla kanapeczki od pani Mangold:) ), thersox i liva bris dostali payment 2kk each za dwukrotne zbieranie sobie na ventrilo ekipy ( za pierwszym razem poszli bic olafa, za drugim niepamietam)
2kk mialo uderzyc im po kieszeni, przeciez gdyby to bylo 500k to za kilka dni znow by poszedl kogos bic
ps, pozdrawiam ludzi z nowej soli i miechowa, niechowajcie sie przed wymiarem sprawiedliwosci, na dniach i tak was czeka prawdopodobnie przesluchanie
tyle z mojej strony, mam tylko nadzieje ze osoby winne calemu zajsciu zostana adekwatnie ukarane
"czouem muwil" Youen
Yhy Thersox i Liva chcieli Olafa bic... A moze bota olafa? jakiegos chara co kozaczyl?:) za drugim razem nie pamietasz tak?! bo nie chcesz pamietac? Gówno i sciema. Sprawiedliwosc nie istnieje wiec nie ma sie przed czym chowac. Konfitury jestescie i tyle a Thersox was ukaral za to, a ze pelno u was konfidentow to jakies dzieci Vision go sprzedaly. Przynajmniej jest satysfakcja ze wreszcie ktos sie postawil i nie pozwolil soba manipulowac. Dal po papie i tyle, a ze wy z domu tacy porzadni, wychowani w swetrach to "szybko dzwon po policje prosze" a w Tibii chcecie pokozaczyc bo w rl nie mozecie. Ale zarowno w Tibii i w rl kozaczenia nie pochwalam. Nie Youen?!
Fan_Dzidzi2
28-05-2010, 18:53
mowilem kurwa mowilem hahahaha jaki ty jestes niedojebany, napisal ci smerf od a do ż jak było a ty dalej swoje
IDIOTA
Delirium_89
28-05-2010, 19:07
konfitury jesteście i tyle
i chuj XD
Fan_Dzidzi2
28-05-2010, 19:15
i chuj XD
jak ci sie niepodoba pansto gdzie espektuje sie prawo i konstytucje to wy*******aj do afryki z rodzina
tylko pozniej nie placz jak ci zjedza na kolacje matke z ojcem
Furor001
28-05-2010, 19:17
haha rzadko tu zagladam bo poziom tego forum ze 2 lata temu osiagna poziom morza i chyba tylko infamia cos tu probuje reanimowac, ale o tym co tu seba wypisujesz mozna bylo by napisac ksiazke jak gra w gry internetowe moze zle wplynac na rozwoj umyslowy mlodych graczy:p
Odkad w to gram sporo idiotow spotkalem na swojej drodze ale Ty naprawde jestes nr1.
-pare stron temu napisales ze dalem Ci hunta, wiec sie lepiej ogarnij bo nawet nie wiem co ty jestes, moze pare razy widzialem Cie w dp jak stales i to bylo by na tyle kontaktow miedzy nami,
-Opi sie spil w katowicach i kozaczyl? nawet na impreze nie doszedl, najebali mu w parku, a pilem z nim wiele razy i wiem jaki jest pod wplywem alkoholu, jest trupem, malo mowi bez picia, a po piciu juz wogole, wiec gadanie ze pojechal do kogos na meeting, nawrzucal im na starszych i za to dostal wpierdol jest rzeczywisice bardzo prawdopodonym wariantem:D
-thersox z poloma nie dostali 2kk paymentu tylko 6, wiec teraz moesz sie podniecac ze mieli zaplacic 6 a to przeciez kupa kasy i warto za to komus wpierdolic!, a dokladniej po 1kk za bicie sowxa (od dawna jest zakas bicia kogokolwiek z naszych gildii bez zgody liderow)i po 2kk za pisanie glupot na forum. To ze takich kwot nie widziales na oczy nie znaczy ze dla osob botujacych do ktorych taki thersox sie zaliczal to duzo,
Azor dostal paymenta? to ciekawe bo jeszcze pare dni przed tym jak wylecial to wlasnie on dostal kase za to ze mu kiedys chara zabili wiec zmien infomatora z thais dp na jakiegos z carlin, sa lepiej poinformowani
-masz szacunek do ludzi ktorzy nie robia pa? widze jak go prezentujesz w stosunku do Opiego/Styska czy do mnie, bo nie sadze abys byl w stanie podac chociaz 1 przyklad jak na kims zrobilem na furorze pa a gram tu od poczatku i mam takie mozliwosci. Thersox to akurat 1 z kilku osob ktore na ostatnim zebraniu byly za wprowadzeniem PA i legalnym wywalaniem z expa a teraz robi za Twojego idola?
-szkoda Ci kasy na pacca bo nie grasz w tibie? ogarnij sie, calymi dniami pierdolisz na tym forum glupoty, podniecasz sie jakimis fragami ktore zrobimy nooby pod thais i myslisz jak tu bedzie fajnie jak juz bedziesz przy wladzy i dostaniesz sie do korytka, niestety wszystkie sloty przy korytku sa juz zajete:(
Prawda jest taka ze jestes pionkiem ktory walczy z systemem , tylko troche nie wychodzi i wszystko co zwiazane z Vision/Dusk/ Sun jest zle a reszta jest zajebista, pol roku waszej zajebistej opozycji, zabijania po calej tibii, walka z okropnymi boterami jak ja, super tajnych planow i jaki rezultat? nawet 1 chara mi na bocie nie zabiliscie a biega ich po furorze ze 40,
A z dreamteamu poloma na aurerze, azor sprzedaje chary, dubros chodzi caly obsrany a thersox spiewa na komendzie,nie mowiac ile osob nas spamuje ze chetnie zostanie spy zeby tylko potem byc free i gdzie te aurey/kyry/thorie/galany ktore mialy nas rozjebac?
No ale wierze w Ciebie:D jestem juz jedna z kilku osob na furorze ktora tu gra non stop od 1 dnia bez zmiany ownerow, czekam az mnie wyjebiesz:(
"Odkad w to gram sporo idiotow spotkalem na swojej drodze ale Ty naprawde jestes nr1."
Bardzo cwany jestes w Tibii i tak jak powiedzial Lukasz'92:
"W drugą strone, ktoś Cię wyzywa przez internet, a wiesz kto to jest, to przecież nie zostawisz tego tak sobie."
Pewnie gdybym Cie spotkal to bym Ci nakopal ale raczej do spotkania nigdy nie dojdzie:] Youen Bru"t" to samo;)
Zobacz na liste postaci hunted na furorze:) "Ex-elegant warrior, by SMERFU." wytlumacz mi to.
Nie nie spotkalem sie z przejawem PA u Ciebie ale wytlumaczysz mi jedna rzecz;) a mianowicie czemu screeny np. na Sowxa jako dowod ze uzywa PA bylo ich mnostwo a nie dzialaja, nie chcieliscie ich czytac a przynajmniej Infamia tez nie chcial jako leader Vision? Jakby na Infamie byly to co?! W waszym gronie nikt nie moze dostac hunta pewnie a zdarzaja sie przejawy PA np. u Sowxa, albo jak Koraz kozaczyl zawsze i reszta to nic im sie nie dalo zrobic. W moim przypadku dostalem hunta u imy za nic i Kolek probowal z nim rozmawiac to powiedzial ze Imie sie nudzilo i hitnal mnie z 5x a dziwne ze jak red hp mialem to grana jebnal ale fast hands mam na szczescie:] Oczywiscie zapytalem sie o powod takiego zachowania i uslyszalem odpowiedz typu "jeszcze raz sie zapytasz to Cie u*****e" cos w tym stylu. Kolek rozmawial w tej sprawe no i Ima stwierdzil ze juz nie pogram na Furorze i nic nie dalo sie zrobic. Screeny by nie pomogly bo w koncu to IMARGAM. Pfff:D Bo biegles za mna na statek! Bez komentarza:p Nie bylem pionkiem ktory walczyl z systemem;) W grudniu to Saugo z Biletem zalozyli guild doszedlem i ja i zebralismy osoby ktore byly hunted na liscie oraz innych ludzi zeby mogli sie odegrac wbic fraga na jakims psie za ich hunta. Chodzilo tez o fun i wyszlo.
Ale prawda jest taka ze ludzie z wyzszej polki sa nietykalni pod kazdym wzgledem na Furorze. I wytlumacz mi to odnosnie screenow na niektorych ludzi typu Sowx.
Delirium_89
28-05-2010, 19:18
stul pysk blada konfituro
i chuj XD
i chuj XD
odezwal sie kolejny stary ogarniacz aka Darkenquest przydupas pasterza ktory jak wielu probowal zmienic ten swiat na lepszy:D
oczywiscie w przeciwienstwie do nas gral "prawie" fair botujac tylko swoim mainem:p
tak z dedykacja odemnie, wtedy to ogarniales:P nawet bota na treasure island postawic nie potrafiles
2007-06-11 10:45:32 Darkenquest 79 Olashiana Zashira 22
Furor001
28-05-2010, 19:27
Nadal czekam na wyjasnienia Smerfa odnosnie kwestii napisanych w moim poprzednim poscie.
Delirium_89
28-05-2010, 19:37
@smerfu
Weź rumunie skończ pierdolic jaki to ojciec chrzestny furory jestes, gnido od początku serwera to ty aby kase doisz + układy z katrila(wynajmowanie do sellania itemów) zebys mógł spokojnie bocic bo juz bylo pare razy gorąco zeby cie wyjebac dojaro jebana.
i chuj ci w pysk
Delirium uspokój się bo cię zbanuje na IP!
Btw zasponsorowali wam niusa tutaj:
http://forum.tibiaspy.com/showthread.php?t=3633
Furor001
28-05-2010, 19:50
A ja nadal czekam na wyjasnienia odnosnie tych screenow jako dowodow mam nadzieje ze Smerfu nie ucieknie od odpowiedzi.
Ja mowilem tyle: wierzcie w to co sami uwazacie za prawde ;)
Nadal czekam na wyjasnienia Smerfa odnosnie kwestii napisanych w moim poprzednim poscie.
dlaczego jest ktos odemnie na hunted liscie? jest i to wiecej osob, glownie holendrzy i br ktorzy wkrecili sie na furore i mieli pro od hlvli, taki elegant np od Kolka, badz sprzedawali "elicie" pacci za gp i uwazali sie za nietykalnych do czasu az dostalem troche screenow na to jak robia pa, zabijaja bez konkretnego powodu osoby takie jak ty i wylecieli mimo prostestow Kolka/Sowxa/Azora czy innych osob, w zaleznosci o ktorego cwaniaka chodzi,
Co do Sowxa na ktorego wszyscy lubia potyrac, na zebraniu zanim wylecial thersox z ekipa poruszlismy ten temat, bylo na vencie z 70 osob i powiedzialem ze chce screena z ostatnich tygodni jak bije/zabija kogos bez powodu, jak sie go boja to anonimowo na priv i nie dostalem ani 1. Nikt tu nie jest nietykalny, Sowx nalezy do osob ktore otwarcie mowia ze maja 90% osob w dupie i nie jest przez to lubiany, co nie zmienia faktu ze na zabicia ma usprawiedliwienia, tak samo bylo w przypadku deadow na kumplach thersoxa, ktory jak sam pozniej przyznal racje popelnil blad.
W tym tkwi nasza sila ze mamy swoje zasady ktorych przestrzegamy, i dlatego na furorze od dawna nie bylo i nie bedzie powaznej wojny, nie zmienia sie ekipa rzadzaca praktycznie od lat czego nie ma na zadnym innym pvp serwie, opozycji pozostaje wyplakanie sie na forum/zmiana serwera.
Co do tego ze gora jest nietykalna, calkiem niedawno napisales ze takie osoby jak ja sa tykalne i wy to udowodnicie, wiec czekam:)
Furor001
28-05-2010, 19:55
Ooo moze Infamia wyjasni wszystkim czemu nie chcial screenow widziec;) bo Smerf uciekl nagle:confused: ciekawe... chwila a jednak nie my bad.
Ooo moze Infamia wyjasni wszystkim czemu nie chcial screenow widziec;) bo Smerf uciekl nagle:confused: ciekawe... chwila a jednak nie my bad.
Moze dlatego ze mialem hacka i nie otwieram niczego od nieznajomych :O
Furor001
28-05-2010, 20:19
TY CWANIAKU MOWILEM ZE WRZUCE NA PHOTOBLOGA ALBO INNA BEZPIECZNA STRONE NAWET ACC NA NK !! SLABO CI WYCHODZA TE KLAMSTWA!! NIECH SIE WSZYSCY DOWIEDZA JACY JESTESCIE! BRONICIE SIE I WYMYSLACIE KLAMSTWA DO OBRONY !!
Mowilem ze moge wrzucic na fbl to powiedziales ze wierzysz Sowxowi na slowo i zawsze tak bylo.
I co Smerfu?!!!!!!!!!!!!!!!! Kozaku wielki!? Panujesz na Furora? gówno!:)
Wymyslacie zludne wytlumaczenia zeby ludzie sie nie dowiedzieli. Jak ktos nie jest waszym znajomym to leci za najdrobniejszy incydent i wyludzacie kase tylko tak jak od Thersoxa itd. Nie wierze ze Olafa chcial bic i inni tez jak podobno wyplacic sie chcieli zeby moc normalnie expic podobnie tez nie wierze w te screeny co maja pomagac graczom!! TO JEST VISION WLASNIE KLAMCY I TYLE!
bez tej policji ktora tak jedziesz to bys z tej swojej obory nie wylazl ...poztym jak ktos sie umie obronic to im wpierdoli bo to zazwyczaj kozaki co wybiegaja w pare osob ; ) a techniki zero...z takim tokiem myslenia ty bys pasowal na jakiegos faszystowskiego s*****ela czy cos...tak czy inaczej myslenie wiesniaka...nie czlowieka naszego wieku...rozpacz...pobicie przez gre....AHAHAHHAHAHAHAHAH ciekawe czy tadziu do mnie by podszedl:D:D
thersox = smiec i tyle..
miejmy nadzieje ze pojdzie siedziec ; )
Fan_Dzidzi2
28-05-2010, 20:28
http://www.youtube.com/watch?v=3A5FdmwXOg8
:)
TY CWANIAKU MOWILEM ZE WRZUCE NA PHOTOBLOGA ALBO INNA BEZPIECZNA STRONE NAWET ACC NA NK !! SLABO CI WYCHODZA TE KLAMSTWA!! NIECH SIE WSZYSCY DOWIEDZA JACY JESTESCIE! BRONICIE SIE I WYMYSLACIE KLAMSTWA DO OBRONY !!
Mowilem ze moge wrzucic na fbl to powiedziales ze wierzysz Sowxowi na slowo i zawsze tak bylo.
I co Smerfu?!!!!!!!!!!!!!!!! Kozaku wielki!? Panujesz na Furora? gówno!:)
Wymyslacie zludne wytlumaczenia zeby ludzie sie nie dowiedzieli. Jak ktos nie jest waszym znajomym to leci za najdrobniejszy incydent i wyludzacie kase tylko tak jak od Thersoxa itd. Nie wierze ze Olafa chcial bic i inni tez jak podobno wyplacic sie chcieli zeby moc normalnie expic podobnie tez nie wierze w te screeny co maja pomagac graczom!! TO JEST VISION WLASNIE KLAMCY I TYLE!
gowno to reprezentujesz na forum i znaczysz na furorze:)
-wyludzanie kasy od thersoxa? ta kasa jest odlozona w dp i nikt z niej nie korzysta, to wlasnie te 10kk zajebal Opiemu z dp (z roznych paymentow)
-nie musisz wierzyc bo poraz kolejny pokazujesz ze nic o serwerze nie wiesz, Olaf z Sowxem boca tymi samymi charami, wiec bijac Sowxa bil i Olafa,
-nie, nie akceptujemy paymentow od zydow, po co? zeby potem jakies dziecko pisalo ze kase z nich wyludzamy:D nam kasy nie brakuje, jak ktos wylecial to znaczy ze cos przeskrobal, kase sobie wybocimy a gowna na serwie trzymac nie musimy:)
A jak bede chcial na furorze pokozaczyc to pokozacze, czemu? bo moge.
A ty sie dalej napinaj na forum i zyj w swoim magicznym swiecie,
To tyle mojego wchodzenia na forum, szkoda wiecej czasu na Ciebie a czas to pieniadz! jeszcze strace przez gadanie z toba ze 100k i bedzie jakbym padl w tibii i blessy musial odkupic:p
Hahah pamietam te czasy "Kozacze bo moge" i tyle w tym temacie...
AwangardowyKaloryfer
28-05-2010, 20:39
Smerfu ,weź chodź ze mną na piwo ,jesteś moim idolem. Obiecuję ,że nie wezmę nożyczek. Umarłem po Twoim poście!! Hasło pod tytułem "poziom dawno osiągnął poziom morza " roztrzaskał mnie totalnie ;D.
W sumie dziwi mnie fakt ,że Thersox aka nie zakapuję został bohaterem Furory ,który dzielnie walcZył z Opim przy pomocy nożyczek ,tylko dlatego ,że biedak chciał się pojawić na meetingu i marnował czas +kasę na travel. Jak dla mnie Opi zachował się normalnie i większość z was(choć nie jesteście tego zapewne świadomi) zrobiłaby to samo. Ale co tu więcej mówić ,to jak na*******ać pomidorem w ścianę ,niby jakiś ślad jest ,ale i tak każdy to ma w dupie.
Szkoda mi Opiego ,że tak musiał skończyć ,ale zrobił co należało i może uratował komuś życie ,bo chuj wie ,czy ktoś się na meetingu nie pobije ,bo źle komanderował ,czy coś w tym stylu :P
Sytuacja jest śmieszna ,większość tutaj zgromadzonych po prostu reprezentuje poziom jak na rowie mariańskim. Poniżej zera ,jak ktoś nie wie i to grubo.
Odnośnie ekipy z thais nie uważam ,że są noobami ,bo każdy ktoś z nooba w sobie ma. A takie teksty ,tylko po to ,żeby komuś ubliżyć są śmieszne. Poza tym chcę iść z Tobą na piwo!
dopalacz.Vis
28-05-2010, 21:06
@awangardowy
Poza tym chcę iść z Tobą na piwo!" ...ja pierdole...
Gdybyś mógł to byś Rów mariański wylizał.
Skullcrack
28-05-2010, 21:20
Kocham Furore! Opi poszedł na policje ? czy jak to było;d
HAHAHAHA (http://wiadomosci.onet.pl/2699,2177305,napadli__bo_chcieli_ukrasc_wirtualna_ postac,wydarzenie_lokalne.html)
"Odkad w to gram sporo idiotow spotkalem na swojej drodze ale Ty naprawde jestes nr1."
Bardzo cwany jestes w Tibii i tak jak powiedzial Lukasz'92:
"W drugą strone, ktoś Cię wyzywa przez internet, a wiesz kto to jest, to przecież nie zostawisz tego tak sobie."
Pewnie gdybym Cie spotkal to bym Ci nakopal ale raczej do spotkania nigdy nie dojdzie:] Youen Bru"t" to samo;)
Zobacz na liste postaci hunted na furorze:) "Ex-elegant warrior, by SMERFU." wytlumacz mi to.
Nie nie spotkalem sie z przejawem PA u Ciebie ale wytlumaczysz mi jedna rzecz;) a mianowicie czemu screeny np. na Sowxa jako dowod ze uzywa PA bylo ich mnostwo a nie dzialaja, nie chcieliscie ich czytac a przynajmniej Infamia tez nie chcial jako leader Vision? Jakby na Infamie byly to co?! W waszym gronie nikt nie moze dostac hunta pewnie a zdarzaja sie przejawy PA np. u Sowxa, albo jak Koraz kozaczyl zawsze i reszta to nic im sie nie dalo zrobic. W moim przypadku dostalem hunta u imy za nic i Kolek probowal z nim rozmawiac to powiedzial ze Imie sie nudzilo i hitnal mnie z 5x a dziwne ze jak red hp mialem to grana jebnal ale fast hands mam na szczescie:] Oczywiscie zapytalem sie o powod takiego zachowania i uslyszalem odpowiedz typu "jeszcze raz sie zapytasz to Cie u*****e" cos w tym stylu. Kolek rozmawial w tej sprawe no i Ima stwierdzil ze juz nie pogram na Furorze i nic nie dalo sie zrobic. Screeny by nie pomogly bo w koncu to IMARGAM. Pfff:D Bo biegles za mna na statek! Bez komentarza:p Nie bylem pionkiem ktory walczyl z systemem;) W grudniu to Saugo z Biletem zalozyli guild doszedlem i ja i zebralismy osoby ktore byly hunted na liscie oraz innych ludzi zeby mogli sie odegrac wbic fraga na jakims psie za ich hunta. Chodzilo tez o fun i wyszlo.
Ale prawda jest taka ze ludzie z wyzszej polki sa nietykalni pod kazdym wzgledem na Furorze. I wytlumacz mi to odnosnie screenow na niektorych ludzi typu Sowx.
Ja pierdole, a Ty na siłe próbujesz udowodnić jaki jesteś silny bojówkarzu Lecha Poznań. Weż kurwa narysuj się na kartce i powieś na ścianie, a potem w to na*******aj banią i ejakuluj z podniecenia, że kogoś bijesz. Chyba kurwa z tym biciem mam urazy z dzieciństwa, oh sory nadal jesteś dzieciak. Na*******ali Cię zamiast passem to giętkim wibratorem odbytniczym i stąd ta bojóóóóówaaaaa - akysz won.
Ogólnie zawsze staram się być bezstronny ale tutaj Igor rzeczywiście poruszył ważna kwestię. Gdy coś się dzieje po prostu walczy o swój server. Moim zdaniem jest osobą na tyle normalną, że nigdy nie przekracza granicy dobrego smaku czyt. zabija za free. Zabija tylko w sytuacjach w których nie ma innego wyjscia. Pozatym gra na tym serverze od początku i chyba ma prawo bocić jesli mu się to podoba. W sumie lepsze bocenie na 100x charach i zarabianie pieniążków niż okradanie i pobicie kogoś. Lub chociażby gra 16h na dobe aby się dorobić. Jak widzisz życie prv bierze górę pajhole.
--- Syf_Zor dodał 1 minut i 9 sekund później ---
Smerfu ,weź chodź ze mną na piwo ,jesteś moim idolem. Obiecuję ,że nie wezmę nożyczek. Umarłem po Twoim poście!! Hasło pod tytułem "poziom dawno osiągnął poziom morza " roztrzaskał mnie totalnie ;D.
W sumie dziwi mnie fakt ,że Thersox aka nie zakapuję został bohaterem Furory ,który dzielnie walcZył z Opim przy pomocy nożyczek ,tylko dlatego ,że biedak chciał się pojawić na meetingu i marnował czas +kasę na travel. Jak dla mnie Opi zachował się normalnie i większość z was(choć nie jesteście tego zapewne świadomi) zrobiłaby to samo. Ale co tu więcej mówić ,to jak na*******ać pomidorem w ścianę ,niby jakiś ślad jest ,ale i tak każdy to ma w dupie.
Szkoda mi Opiego ,że tak musiał skończyć ,ale zrobił co należało i może uratował komuś życie ,bo chuj wie ,czy ktoś się na meetingu nie pobije ,bo źle komanderował ,czy coś w tym stylu :P
Sytuacja jest śmieszna ,większość tutaj zgromadzonych po prostu reprezentuje poziom jak na rowie mariańskim. Poniżej zera ,jak ktoś nie wie i to grubo.
Odnośnie ekipy z thais nie uważam ,że są noobami ,bo każdy ktoś z nooba w sobie ma. A takie teksty ,tylko po to ,żeby komuś ubliżyć są śmieszne. Poza tym chcę iść z Tobą na piwo!
A ze mna ? :<<< Już mnie nie lofciasz?
AwangardowyKaloryfer
28-05-2010, 21:46
@dopalacz ,czy coś
<cisza>
@SyfZor
<3 je t'aime <333
mozemy isc ;d
@dopalacz ,czy coś
<cisza>
@SyfZor
<3 je t'aime <333
mozemy isc ;d
Tylko nożyczek nie bierz, bo zastosuje w Twoim kierunku exevo gran mas flam xD
Iron_Stysiek
28-05-2010, 22:30
@Aniol
zasluguje* - za karę, ze zawsze starasz się mnie w pierdolach poprawiać (a tu taki nieladny ort :)
@Smerfu
Brawo. Nic dodać nie można wiecej.
@Furor
Zacznij coś przyjmować do siebie. Thersox dostał payment za robienie PA!!! Ile osób jeszcze ma to potwierdzić żeby do Ciebie dotarło ... Byłem przy tym, pięćdziesiąt osób widziało i uznało dowody.
Daj jakikolwiek dowód zachowania nie fair z mojej strony.
Znikam. Odpisze we wtorek jak coś.
Dedoctor
28-05-2010, 22:40
up: zasługuje *
Cały post z fontami, a poprawianie mnie nie:)
Więc, cały czas bede Cie poprawiał :) miłej zabawy ^.^
Zalogowalem w koncu od miesiaca! xD
22:44 Warning! The murder of Hannibal Olaf was not justified.
http://img24.imageshack.us/img24/1497/47443759.png (http://img24.imageshack.us/i/47443759.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
W ogole co to sie dzieje z ta Furora ze nikogo na necro&hero nie spotkalem? ;p
Furor001
28-05-2010, 23:09
gowno to reprezentujesz na forum i znaczysz na furorze:)
-wyludzanie kasy od thersoxa? ta kasa jest odlozona w dp i nikt z niej nie korzysta, to wlasnie te 10kk zajebal Opiemu z dp (z roznych paymentow)
-nie musisz wierzyc bo poraz kolejny pokazujesz ze nic o serwerze nie wiesz, Olaf z Sowxem boca tymi samymi charami, wiec bijac Sowxa bil i Olafa,
-nie, nie akceptujemy paymentow od zydow, po co? zeby potem jakies dziecko pisalo ze kase z nich wyludzamy:D nam kasy nie brakuje, jak ktos wylecial to znaczy ze cos przeskrobal, kase sobie wybocimy a gowna na serwie trzymac nie musimy:)
A jak bede chcial na furorze pokozaczyc to pokozacze, czemu? bo moge.
A ty sie dalej napinaj na forum i zyj w swoim magicznym swiecie,
To tyle mojego wchodzenia na forum, szkoda wiecej czasu na Ciebie a czas to pieniadz! jeszcze strace przez gadanie z toba ze 100k i bedzie jakbym padl w tibii i blessy musial odkupic:p
Nie potrzebuje byc kims kim nie jestem i kim nie bede wiele razy to powtarzam. Wiec zapytam ponownie!:)
Czemu nie odbieracie screenow na waszych ludzi i nie wymiguj sie tylko po prostu to wytlumacz bo Infamia nie potrafil i sie zgasil chlopak gdy sie go o to zapytalem to nie umial odpowiedziec!!!!! I nie chodzi tu o screeny "zydow" tylko od zwyklych normalnych graczy. Bijac sowxa bil i Olafa pff wytlumaczenie Sowx to jest Sowx i ten owner ktory uzywa PA powinien byc ukarany a nie jest i nie bedzie ba nie chcecie na niego dowodow bo to wasz ziomek i nikt mu nic nie zrobi moze robic co chce. Sami zasady wprowadzacie ale oczywiscie WAS ONE NIE DOTYCZA! Thersox bardzo dobrze zrobil z Opim wiecej takich ludzi jak Tadek.
Jestescie skorupowani i tyle sprzedawcy i na blache lecicie nie dbacie o dobro graczy, servera. Powinniscie brac przyklad z innych serverow bo sie tylko z Furory smieja. Tylko tak pie**olicie ze kazdy przejaw PA bedzie likwidowany! Sowx przykozaczy i co?! i nic!:] i co panie PApa smerf?
~Syf Zor tez internetowy kozak internet was nie chroni w 100% wiec zwracajcie sie z szacunkiem do innych;]
Inaczej bys ze mna gadal w rl niz na tym forum uwierz mi:P I to nie jest jakas napinka z mojej strony tak dla przypomnienia. Bronicie kolegow nagle zeby na idiotow nie wyjsc a ja chce zeby ludzie dowiedzieli sie troche o waszych wybrykach bo kazdemu noobowi wmawiacie "free bohs dostaniesz" lej tego i tego blokuj. Tak jak na Okolnirze mi Andi pisal buahahahah nie dalem sie, wtedy usnal Taifun i Ymy o ile pamietam;)
~Gesar, w wakacje zaczynam dunemaul experience hehe widze ze kara poszla juz na Olafa heheh i bardzo dobrze.
Diablord
28-05-2010, 23:20
Bardzo dobrze sie stalo, ze policja sie tym zajela i, ze sprawa trafila do mediow. Ciekawe co im grozi za te akcje. Co do postow Furor Seby to nie warto na nie odpisywac. Mozna mu tlumaczyc racjonalnie, podawac argumenty itd, ale i tak nic z tego nie wyniknie. Tak jak juz Smerfu napisal bylo na vt duze zebranie na temat PA i ludzie mieli podac przyklady PA Sowxa, albo wyslac anonimowo jakies screeny i jakos wszyscy byli cicho. Za to Thersox (nowy idol Furor Seby) chcial, zeby mozna bylo robic PA na random graczach, ale nie wyrazilismy na to zgody i po ok tygodniu Thersox z ekipa zaplanowali wyjebanie Opiego.
Nie ma to jak lojalnosc, po tylu latach wspolnie spedzonego czasu na vt. Tak z Furory jeszcze nikt nie odchodzil. Nawet zlodzieje tacy jak ekipa Pasterza czy ekipa z Chelma/Plocka kradli kulturalnie przez kabel, bez bicia w kilka osob 1 ziomka na RL! o/
http://i96.photobucket.com/albums/l177/Diablord/Fun/OpixD.jpg
own3d
~Syf Zor tez internetowy kozak internet was nie chroni w 100% wiec zwracajcie sie z szacunkiem do innych;]
Inaczej bys ze mna gadal w rl niz na tym forum uwierz mi:P I to nie jest jakas napinka z mojej strony tak dla przypomnienia.
Czlowieku Ty (caly moj szacunek do twojej osoby to ta wielka litera) wyglasz jak póldupek zza krzaka i chcesz ludzi straszyc swoja osoba? Tobie by still knight najebal a na tym forum to chyba piszesz tylko po to zeby kompleksy z rl leczyc. W kazdym poscie same Ahhhyyy i Ohhy na swoj wlasny temat, ogarnij sie pizdoczlapie i nie pisz wiecej tych głupot bo zal mi tak dupe sciska ze przez tydzien sie nie wysram.
(nie) Pozdro
Czlowieku Ty (caly moj szacunek do twojej osoby to ta wielka litera) wyglasz jak póldupek zza krzaka i chcesz ludzi straszyc swoja osoba? Tobie by still knight najebal a na tym forum to chyba piszesz tylko po to zeby kompleksy z rl leczyc. W kazdym poscie same Ahhhyyy i Ohhy na swoj wlasny temat, ogarnij sie pizdoczlapie i nie pisz wiecej tych głupot bo zal mi tak dupe sciska ze przez tydzien sie nie wysram.
(nie) Pozdro
Montura Twoje posty mnie rozkładaja na czynniki pierwsze(oczywiscie pozytywnie), że nie wyrabiam z polewki haha ":D Powiedz mi czemu podałeś przykład Still knighta? xD
Pionaa! ;>
--- Syf_Zor dodał 10 minut i 20 sekund później ---
Nie potrzebuje byc kims kim nie jestem i kim nie bede wiele razy to powtarzam. Wiec zapytam ponownie!:)
Czemu nie odbieracie screenow na waszych ludzi i nie wymiguj sie tylko po prostu to wytlumacz bo Infamia nie potrafil i sie zgasil chlopak gdy sie go o to zapytalem to nie umial odpowiedziec!!!!! I nie chodzi tu o screeny "zydow" tylko od zwyklych normalnych graczy. Bijac sowxa bil i Olafa pff wytlumaczenie Sowx to jest Sowx i ten owner ktory uzywa PA powinien byc ukarany a nie jest i nie bedzie ba nie chcecie na niego dowodow bo to wasz ziomek i nikt mu nic nie zrobi moze robic co chce. Sami zasady wprowadzacie ale oczywiscie WAS ONE NIE DOTYCZA! Thersox bardzo dobrze zrobil z Opim wiecej takich ludzi jak Tadek.
Jestescie skorupowani i tyle sprzedawcy i na blache lecicie nie dbacie o dobro graczy, servera. Powinniscie brac przyklad z innych serverow bo sie tylko z Furory smieja. Tylko tak pie**olicie ze kazdy przejaw PA bedzie likwidowany! Sowx przykozaczy i co?! i nic!:] i co panie PApa smerf?
Inaczej bys ze mna gadal w rl niz na tym forum uwierz mi:P I to nie jest jakas napinka z mojej strony tak dla przypomnienia. Bronicie kolegow nagle zeby na idiotow nie wyjsc a ja chce zeby ludzie dowiedzieli sie troche o waszych wybrykach bo kazdemu noobowi wmawiacie "free bohs dostaniesz" lej tego i tego blokuj. Tak jak na Okolnirze mi Andi pisal buahahahah nie dalem sie, wtedy usnal Taifun i Ymy o ile pamietam;)
~Gesar, w wakacje zaczynam dunemaul experience hehe widze ze kara poszla juz na Olafa heheh i bardzo dobrze.
Tak sobie tłumacz, bo raczej nie jestem napinaczem. No takiemu kurwa pizdogłowowi jak ty szkoda by mi bylo wyjebać. Myslisz, że bujasz rozjebane dupsko z baśka pod pazucha i jesteś pro? Każdy widział Twoj foto i może stwierdzic, że kurwa możesz pisać eseje. Masz takie silne łapki? Bedziesz zajebiście za*******ał na budowie. Się odezwał napinacz 170 wzr i jakieś 60kg wagi jednostrzał więc stul pysk i cisnij stąd w trybie przyspieszonym bojówkarzu.
Fan_Dzidzi2
29-05-2010, 09:16
hihi 3 ddni double expa :D:D:D:D
Bartezik18
29-05-2010, 10:09
haha tak wszyscy sie powinni ciebie plebsie bac bo wpadniesz z kolegami dresami i zrobisz im krzywde, taki z ciebie kozak jak z thersoxa, na*******a 10 policjantow a przychodzi co do czego to opiemu musial wjebac z kilkoma kolegami a pozniej za skowronka robi na komendzie:D chcesz miec idealny serwer to go sobie zdobadz, tutaj wiadomo kto ustala zasady, nie podoba sie to s*******aj :)
Smieja sie z furory i ludzi? jakos nie widze kogos gotowego do przyjscia tutaj chociaz tak to obiecywaliscie bo wiadomo ze ekipa z furory im wpierdoli, tak placzesz ze nie maja pvp ale to wy kisicie ogora w pzcie,
nie mowiac juz o tym ze napewno taki olaf czy smerf przejmuje sie tym co jakis plebsik z thais ma do powiedzenia i wyzalenia sie:p
Sir Deziom
29-05-2010, 10:54
Gratuluje, udalo wam sie przebic sie z swoja miernoscia, ta afere z krzeszlem, myslalem, ze juz tibijczycy mnie nie zaskocza, ale jak widac jeszcze wiele moze sie zdarzyc.
Furor001
29-05-2010, 11:21
Montura Twoje posty mnie rozkładaja na czynniki pierwsze(oczywiscie pozytywnie), że nie wyrabiam z polewki haha ":D Powiedz mi czemu podałeś przykład Still knighta? xD
Pionaa! ;>
--- Syf_Zor dodał 10 minut i 20 sekund później ---
Tak sobie tłumacz, bo raczej nie jestem napinaczem. No takiemu kurwa pizdogłowowi jak ty szkoda by mi bylo wyjebać. Myslisz, że bujasz rozjebane dupsko z baśka pod pazucha i jesteś pro? Każdy widział Twoj foto i może stwierdzic, że kurwa możesz pisać eseje. Masz takie silne łapki? Bedziesz zajebiście za*******ał na budowie. Się odezwał napinacz 170 wzr i jakieś 60kg wagi jednostrzał więc stul pysk i cisnij stąd w trybie przyspieszonym bojówkarzu.
Kazdego tak lekcewazysz? Wpadnij do Nowej Soli moze kiedys bedzie meeting to sobie sparing zrobie z Toba. Przez internet kozak bo mnie nie znasz w rl i mowisz ze ja jednostrzal itd. Chlopie a ja sobie powiem ze Thersox by Ci dupsko skopal chociaz nie wiem jak sie bijesz. Ale skopalby Ci i kropka! taki jestes nie znasz kogos a piszesz bzdury typu "jednostrzal" itd. wpadnij moze niedaleko Poznania bedzie meeting kiedys to zapraszam powiemy sobie co myslimy. Mowicie ze Thersox idiota bo miesza Tibie do rl ale ja zaczynam sobie uswiadamiac ze przez takich ludzi jak Syf Zor internetowych bogów walki co mowia do kazdego ze nie umie sie bic bo tylko Syf umie to jest w bledzie. Robisz teraz ostra napine ja chetnie wymieszalbym Tibie z rl bo jak napisal Lukasz'92 jak Ty kogos nie lubisz i jedziesz to uwalasz go w Tibii a jak ktos Cie wku**ia w grze to jakbys go w rl spotkal napewno bys tego tak nie zostawil.
Hail Thersox kozaczki. Po brodzie i koniec. Jestes jednym z tych ludzi ktorych sila trzeba nauczyc szacunku dla innych dostalbys po bani i bys ewentualnie wrocil do chaty i znowu pisal napinke i sie tlumaczyl czemu dostales bo cos tam bys wymyslal bo wiedzialbys ze drugi raz bysmy sie nie spotkali. I to nie sa zadne grozby czleniu bo jestes smieszny z tymi twoimi hipotezami.
"jednostrzal" haha chociaz oczywiscie jeden cios w walce moze przechylic szale zwyciestwa. Nie ma ludzi odpornych na ciosy, sa tylko ludzie zle trafieni i na 100% jakbys przyjechal to bys sie zdziwil ze jednak ten Furor nie jest takim jednostrzalem za jakiego go uwazales i ja to wiem wiec nie musisz wyladowywac swojej zlosci na tym forum i pisac takich rzeczy syfek.
--- Furor001 dodał 13 minut i 55 sekund później ---
haha tak wszyscy sie powinni ciebie plebsie bac bo wpadniesz z kolegami dresami i zrobisz im krzywde, taki z ciebie kozak jak z thersoxa, na*******a 10 policjantow a przychodzi co do czego to opiemu musial wjebac z kilkoma kolegami a pozniej za skowronka robi na komendzie:D chcesz miec idealny serwer to go sobie zdobadz, tutaj wiadomo kto ustala zasady, nie podoba sie to s*******aj :)
Smieja sie z furory i ludzi? jakos nie widze kogos gotowego do przyjscia tutaj chociaz tak to obiecywaliscie bo wiadomo ze ekipa z furory im wpierdoli, tak placzesz ze nie maja pvp ale to wy kisicie ogora w pzcie,
nie mowiac juz o tym ze napewno taki olaf czy smerf przejmuje sie tym co jakis plebsik z thais ma do powiedzenia i wyzalenia sie:p
"wiadomo ze ekipa z Furory wam wpierdoli" czlowieku Vision nie jest najlepsze i nie bylo nigdy8o Ogarnij sie8o
Idiota i tyle.:p Kisimy ogora w pz dobra dam wam 10 sdkerow 50+ odpalcie sqle sobie i wybiegnijcie na 10x 200-250+ barteziku Ty chyba na BC sie nie nadajesz. Jestes jak Syf Zor "najlepszy we wszystkim":D Ach ten internet;)
Furor słyszałem informacje w karlin że podobno jesteś z LPH, ostatnio miałeś starcie z DHW&PF ? jak Ci poszło, ciężkie nokauty ? pozdro hooliganie aaa pamiętaj hooliganie o tatarze na sniadanie ; - >
DZIWKI KOKS TAJSKI BOKS
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Furor001
29-05-2010, 11:58
Furor słyszałem informacje w karlin że podobno jesteś z LPH, ostatnio miałeś starcie z DHW&PF ? jak Ci poszło, ciężkie nokauty ? pozdro hooliganie aaa pamiętaj hooliganie o tatarze na sniadanie ; - >
DZIWKI KOKS TAJSKI BOKS
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kolejny dzieciak internetu:p latwo Ci jechac kogos na necie hehe:D Arka Gdynia Cie j***la i reszte mlodocianych pseudohooliganow Twojego pokroju. Nie bron sie internetem:p Dla takich ludzi nie ma szacunku. Bo pewnie jestes jak Youen.
http://www.youtube.com/watch?v=BD2SwvS95c8&feature=popular
Teraz wiem jacy tu ludzie sa w rl hahah. Dlatego mozecie gadac gadac napinac sie jak Syf i inne dzieci ale ja wiem jaka jest wasza realna rzeczywistosc.
Dzieci w swetrach.HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH. ok starczy tego brechtu:] Napinka(tylko w tibii czy internecie) i to wlasnie z tego wszyscy sie smieja na tym servie i nie tylko na tym.
AwangardowyKaloryfer
29-05-2010, 12:03
Ej no ,ja myślałem ,że czasy kiedy się napinało dupsko na krześle już minęły (i nie wrócą więcej) ,ale widzę ,że się znów seba obudził ;D
Czyli znów szykujmy się na 100~ stron pisania kto komu wpierdoli ,potem "wpadaj tu i tu" ,potem odpowiedź ,"to ty wpadaj do mnie" i tak dalej.
Panowie pamiętajcie o takiej opcji jak Ignore i posłuchajcie sobie diabllorda ,który słusznie prosi o ignorowanie.
@Karol
3dni double expa?
Ty idioto bez mózgu ;( Twoja arka gdynia, nie posiada bojówki od kilku dobrych lat jeszcze więcej Twoja MŁODA ARKA tzw 'bojówka' zostaje przegoniona 3x w ciągu 2 tyg, Twoja młoda arka pozwala na obicie swojej zgody u siebie w mieście! mowa o poloni bytom więc o czym ja mam z Tobą polemizować baranie.
Napinasz się do każdego na tym forum a w rzeczywistości jesteś nastolatkiem który posiada kompleksy życiowe, przez co próbujesz zaistnieć na scenie internetu! weź się chłopie w końcu w garść bo dla każdego użytkownika forum jesteś zwykłym baranem ! XD
POZDRO HOOLIGANIE Z ULTRASGAME ; >
Furor001
29-05-2010, 12:28
Ty idioto bez mózgu ;( Twoja arka gdynia, nie posiada bojówki od kilku dobrych lat jeszcze więcej Twoja MŁODA ARKA tzw 'bojówka' zostaje przegoniona 3x w ciągu 2 tyg, Twoja młoda arka pozwala na obicie swojej zgody u siebie w mieście! mowa o poloni bytom więc o czym ja mam z Tobą polemizować baranie.
Napinasz się do każdego na tym forum a w rzeczywistości jesteś nastolatkiem który posiada kompleksy życiowe, przez co próbujesz zaistnieć na scenie internetu! weź się chłopie w końcu w garść bo dla każdego użytkownika forum jesteś zwykłym baranem ! XD
POZDRO HOOLIGANIE Z ULTRASGAME ; >
Latwo Ci to pisac bo Cie net chroni. Ale powiedz sam latwo nie?! bo jestes anonimowy i czujesz sie bezpiecznie w miare bo za murem stoisz i przyznaj sam. Kurwa i tak wiem ze nikt nie przyjedzie to mozecie sobie pisac tak jak pie**olony dzieciak Flows ktory jest jak Syf Zor a w rzeczywistosci ma jebane 12 lat a nawet na meczu swojej druzyny jebanej nie byl i musi dorosnac. Trepie to my mamy mistrza w tym roku i teraz mozesz plakac i probowac pojazdow. Taki z Ciebie kozak i kazdego mozesz jechac? a w rzeczywistosci to mnie nie znasz. Jak zarabiasz juz to bierz swoja fure i czekam, ze slaska nie masz daleko pokaz jaki jestes naprawde! Thersox pokazal i bula poszla ale szacunku do niego nie mam skoro sprzedal wszystkich znajomych. Na solo pewnie tez by nie dal rady wyjsc. Kozaki w 10. I stwierdzam jak jest tu kurwa i nie bronie nikogo i nie mam zamiaru. Chcesz? sprawdz sie na innym polu a nie na internecie bo tu kazdy jest cwany jak Ty pseudohooliganie 12 letni. Dlatego wlasnie z dzieciakami sie nie gada bo internet to ich ostoja. Ja nie mam zamiaru do nikogo jezdzic jak ktos ma problem niech przyjedzie a nie gada rzeczy "Ty? Ciebie mam na strzala zerowcu" cwany taki bo INTERNET. Tu polowa na palach sprzedaje i kazdy jest dzieciakiem Tibii.
Kolejny dzieciak internetu:p latwo Ci jechac kogos na necie hehe:D Arka Gdynia Cie j***la i reszte mlodocianych pseudohooliganow Twojego pokroju. Nie bron sie internetem:p Dla takich ludzi nie ma szacunku. Bo pewnie jestes jak Youen.
Teraz wiem jacy tu ludzie sa w rl hahah. Dlatego mozecie gadac gadac napinac sie jak Syf i inne dzieci ale ja wiem jaka jest wasza realna rzeczywistosc.
Dzieci w swetrach.HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH. ok starczy tego brechtu:] Napinka(tylko w tibii czy internecie) i to wlasnie z tego wszyscy sie smieja na tym servie i nie tylko na tym.
Zapewne jestem starszy niż ty "dziecko". A już napewno mam bardziej ulożone w bani, bo żeby na*******ać ludzi tak sobie przemyślalem za gre lub chociaż mieć takie myśli trzeba mieć nasrane rzadkim gównem. Jak tak bardzo chcesz to moge cię połamać tylko wiesz nie mam zamiaru póżniej mieć lipy na policji, bo zapewne tak to by się skonczyło. + moja kieszeń by oberwała na twoje odszkodowanie. Pozatym nie mam zamiaru komuś napierdolić za gre, bo nie jestem jakimś ograniczonym opóżnieńcem - więc Get lost.
Wiesz moja napinka jest uzasadniona i odpowiednią ripostą na twoją napinkę, ponieważ trenuje wiele sportów walki już praktycznie zawodowo od wielu lat. Pod okiem wyśmienitych trenerów,a nie okiem żuli spod klatki, których jedyną perspektywą jest brom,zioło ewentualnie koks i nic nie robienie.
AllyHarit
29-05-2010, 12:36
Witam ponownie użytkowników tego forum.
W zaistniałej sytuacji muszę coś od siebie napisać, naprawdę chciałam się powstrzymać, ale widać słabą mam wolę jak czytam co tu piszecie.
Gdy tak czytam sobie o tej sprawie Opiego przypomina mi się, między innymi, ostatnie zebranie przed wywaleniem Thersoxa z serwera. Oczywiście, to nie była jedyna sytuacja, gdy nie zgadzałam się z jego opiniami bo lubił sobie pognębić ludzi i były rozmowy, żeby tego nie robił.
Mam pytanie do Furor Seby. Czy każdego człowieka wywalonego z Vision/Duskiness czy Sunblade będziesz wielbił jak bohatera?
Pytam bo może nie zdajesz sobie sprawy kogo tak bronisz, widać wprowadzono Cię w błąd i niepotrzebnie teraz się ośmieszasz. Nie ma dla mnie problemu w tym, że nie lubisz ludzi z gildii rządzących, masz do tego prawo, ja też nie każdego z Vision czy Duskiness lubię. Ale zastanów się czy każdy kto z nich wyleciał jest taki super i taka krzywda mu się stała?
Dużo ludzi już o tym pisało, może mnie wysłuchasz jako osobę, która nie wyzywa się z ludźmi w tibii ani w rl, również nie napina się na tym forum czy gdzie indziej, tylko przedstawia zwyczajnie zaistniałe fakty.
Na zebraniu głownie dwie osoby były za wprowadzeniem ogólnego PA na Furorze. Byli to: Thersox, Twój nowy przyjaciel, oraz Thor Razar, były Moczykij. Ich argument dotyczący wprowadzenia PA był w sumie jeden:
"Po to walczyliśmy o ten serwer żeby teraz móc robić co nam się podoba i zabijać kogo chcemy i kiedy chcemy."
Reszta z ludzi na vencie albo milczała albo była temu przeciwna, gdyż każdy rozsądny człowiek wie, że prędzej czy później doprowadziłoby to do zniszczenia tego co teraz jest. Może Tobie by to odpowiadało, no ale wiadomo, ludzie z venta chcą tego uniknąć ;)
Kolejna sprawa, która warto poruszyć.
Napisałeś, że przydałoby się pobić tego czy tamtego za to co pisze na tibii czy na tym forum. Wiadomo, jestem kobietą, kobiety mają co do tego inne podejście, ale staram się zrozumieć też płeć przeciwną.
Tylko mam jedno zastrzeżenie. Mimo, że jestem przeciwna przemocy to ostatecznie jeśli już chcesz komuś sprawić manto to zrób to własnymi rękoma, a nie spraszaj kolegów żeby pobili jedną osobę. Tak jak to zrobił Thadeus czyli Thersox. Swoja drogą to zabawne, że oskarżył swoich kolegów o to, że go pobili w tym samym czasie w którym bili Opiego. Na pewno teraz będzie miał wielu przyjaciół na osiedlu. Nie zazdroszczę sytuacji :confused:
No, ale jeszcze z ciekawszych rzeczy. Czy uważasz, że ja, wypowiadając się teraz na tym forum zasłużyłam na to żeby mnie pobić?
Ponieważ z tego co Thadeus mówił znalazłam się na jego liście ludzi, którzy zasłużyli na wpierdol. Czemu? Czy wyzywałam mu rodzinę? Czy ubliżałam mu? No nie. Po prostu miałam inne zdanie na PA niż on. Faktycznie świetny powód żeby pobić jakaś dziewczynę. :)
a moze jednak a bto pobicie to prowokacja zeby rozslawic furore? bo dawno tiba byla w tvnie ???:D
Furor001
29-05-2010, 13:12
Ally, gdyby kazdy na tym forum skladal posty tak jak Ty to nie byloby tych wszystkich sprzeczek itd;) jak mozesz zobaczyc w moim ostatnim poscie thersoxa tez nie darze sympatia i nie uwazam go za bohatera i jesli to prawda z tym PA z jego strony to jest kutasem i tyle. Jak go pobil w 10 osob na jednego to jeszcze sie osmieszyl bo wiadomo ze 10 osob da rade jednej. Jak plakal na palach albo sprzedal swoich kumpli no to okazalo sie ze w rzeczywistosci nie jest taki twardy.
Dziewczyny nie uderzylbym nigdy pod zadnym pozorem. Moglabys mi sprzedac liscia itd nie uderzylbym Cie uwierz mi. I powiem Ci ze nawet w moim teamie w Tibii byli ludzie ktorzy lali kazdego bo pk bo loot bo cos tam nie patrzyli kogo leja. Ja walczylem bo mialem chec odegrania sie. Pamietam jak padlas a padlas tylko dlatego bo bylas w Sunblade. Ja dostalem hunta u imy i znalazlem sie na liscie, a skoro bylem na liscie to all mnie lali z koalicji. Zalozylem ekipe i dalej juz sama wiesz jak to bylo pozniej. PA nigdy nie popieralem i nie bede popieral a to ze ja nie moge expic to nie znaczy ze inni tez nie moga. I dlatego z tym walcze.
Poruszylem temat screenow to reszta milczala jak Sowx dal hunta kolesiowi bo g legi chcial kupic od Szyycha i powiedzial "nie kupuj od niego" jak kupil to dostal hunta.
Kaszczur tez dostala hunta u Sowxa bo byla rlem Edracka ktory do nas dolaczyl. "masz zyda za rl?" hunted. Byly screeny to Infamia nie chcial czytac.
Kij ma dwa konce.
I dlatego bierzcie przyklad z Ally~ bo tej napinki by nie bylo wcale gdyby na Furorze nie grali tacy ludzie jak niektorzy z tego forum.
~Co do Syfa to wyrazam zgode na to zeby mnie polamal;). Ryj nie szklanka a rany sie zagoja. Z reguly przegrywaja Ci ktorych zzera strach. Wyjsc z kim na honorowe solo to jest prawdziwa walka a nie wylatywanie w 10 na jednego albo ucieczka "bo on jest silniejszy". Tak samo jest na stadionie na meczu czy na innym spotkaniu a ze juz tak wychowano nas to sie nie da tego zmienic i kazdy wyznaje swoje wartosci moimi sa honor, szacunek, prawda. Taki jestem juz i walcze o swoje i nie wazne czy to rl czy nie.
A jak niektorym to nie pasuje to poprostu sa dziecmi i tyle.
AwangardowyKaloryfer
29-05-2010, 13:13
@Ally
Signed.
Fan_Dzidzi2
29-05-2010, 13:35
on nam robi wde z mózgów tym swoim pierdoleniem, zajmijcie sie czyms ciekawszym niz odpowiadanie trollowi
byl slovika -> slovika nie ma
jest seba -> :)
ciag dalszy kazdy przewidzi
&Karol_yfer
double exp weekend w mw2, przeciez nie w tibii ;p
Furor001
29-05-2010, 13:42
Ally, gdyby kazdy na tym forum skladal posty tak jak Ty to nie byloby tych wszystkich sprzeczek itd;) jak mozesz zobaczyc w moim ostatnim poscie thersoxa tez nie darze sympatia i nie uwazam go za bohatera i jesli to prawda z tym PA z jego strony to jest kutasem i tyle. Jak go pobil w 10 osob na jednego to jeszcze sie osmieszyl bo wiadomo ze 10 osob da rade jednej. Jak plakal na palach albo sprzedal swoich kumpli no to okazalo sie ze w rzeczywistosci nie jest taki twardy.
Dziewczyny nie uderzylbym nigdy pod zadnym pozorem. Moglabys mi sprzedac liscia itd nie uderzylbym Cie uwierz mi. I powiem Ci ze nawet w moim teamie w Tibii byli ludzie ktorzy lali kazdego bo pk bo loot bo cos tam nie patrzyli kogo leja. Ja walczylem bo mialem chec odegrania sie. Pamietam jak padlas a padlas tylko dlatego bo bylas w Sunblade. Ja dostalem hunta u imy i znalazlem sie na liscie, a skoro bylem na liscie to all mnie lali z koalicji. Zalozylem ekipe i dalej juz sama wiesz jak to bylo pozniej. PA nigdy nie popieralem i nie bede popieral a to ze ja nie moge expic to nie znaczy ze inni tez nie moga. I dlatego z tym walcze.
Poruszylem temat screenow to reszta milczala jak Sowx dal hunta kolesiowi bo g legi chcial kupic od Szyycha i powiedzial "nie kupuj od niego" jak kupil to dostal hunta.
Kaszczur tez dostala hunta u Sowxa bo byla rlem Edracka ktory do nas dolaczyl. "masz zyda za rl?" hunted. Byly screeny to Infamia nie chcial czytac.
Kij ma dwa konce.
I dlatego bierzcie przyklad z Ally~ bo tej napinki by nie bylo wcale gdyby na Furorze nie grali tacy ludzie jak niektorzy z tego forum.
~Co do Syfa to wyrazam zgode na to zeby mnie polamal;). Ryj nie szklanka a rany sie zagoja. Z reguly przegrywaja Ci ktorych zzera strach. Wyjsc z kim na honorowe solo to jest prawdziwa walka a nie wylatywanie w 10 na jednego albo ucieczka "bo on jest silniejszy". Tak samo jest na stadionie na meczu czy na innym spotkaniu a ze juz tak wychowano nas to sie nie da tego zmienic i kazdy wyznaje swoje wartosci moimi sa honor, szacunek, prawda. Taki jestem juz i walcze o swoje i nie wazne czy to rl czy nie.
A jak niektorym to nie pasuje to poprostu sa dziecmi i tyle.
Youen poczul zagrozenie powazne dla Sowxa zmienia temat i znowu mowi zeby nie czytali. Youen to zle zeby ludzie poznali niektorych z was od innej strony?! Dobrze wiesz ze mam racje w ostatnim poscie ale tego nie przyznasz bo by Cie wy**ali z gildii. a Twoim zadaniem jest odciaganie ludzi od czytania tego wszystkiego zeby sie nie dowiedzieli o niczym i zreszta bogowie z Vision kazdemu takie zadanie przydzielili.
Ale sa ludzie prawdziwi tacy jak np. Ally ktorzy umieja sie zachowac i sa realni.
Fan_Dzidzi2
29-05-2010, 14:34
tak to prawda,
na*******amy ciagle pa, botujemy ile sie da
zwidek to bot, katrila nie gra, infamia nieogarnia, andarist ssie w 1000 i hakuje ludzi, no i 75% venta z dupy sie wziela
moze byc? najprawdziwsza prawda ze znanych mi prawd
Lukasz'92
29-05-2010, 15:18
Furor, Smerf itp: za bardzo bierzecie tą gre do siebie, piszecie jakby od tego co się dzieje w grze zależało Wasze życie (chociaż jak się zastanowić, to u Smerfa po części tak jest, heh).
Swoją drogą z całego serwera tylko 2 osoby za wprowadzeniem PA? to chyba nie jest normalne... i inna rzecz: gp na allegro sprzedaje może z 10 osob (?) - ok, dla nich spokój na serwerze jest na ręke, ale co z ludźmi, którzy kasy nie sprzedają, tylko puszczają boty i nic więcej.. nie nudzi Wam się? nie lepiej sobie powalczyć?
no ale to pokazuje jaki dziwny serwer z tej furory, mentalność z non-pvp
no za przeproszeniem kurwa mać
wypominasz innym, że łatwo im sie napinać przez kabel, a sam robisz to od dobrych 300 stron (nie czepiajcie sie, liczbe 300 podałem na pałe)
zmiany zacznij od siebie, zamiast pierdolić i pierdolić o tym, że inni sie napinają przez internet
Spójrz wkońcu na siebie, tyle osób ci mówi, że jest coś z tobą nie tak, to zmień to zamiast sie upierać, że to marginesy społeczne, nic nie znaczą, a ty i tak jesteś zajebisty;s
edit \/
znowu ja do ciebie tak i tak, a ty ze nie, jest dobrze, a ja podobnie jak 40 innych osob czytajacych to forum nie mam racji
Furor001
29-05-2010, 16:28
[QUOTE=Cz4rny;2761955]no za przeproszeniem kurwa mać
wypominasz innym, że łatwo im sie napinać przez kabel, a sam robisz to od dobrych 300 stron (nie czepiajcie sie, liczbe 300 podałem na pałe)
zmiany zacznij od siebie, zamiast pierdolić i pierdolić o tym, że inni sie napinają przez internet
Spójrz wkońcu na siebie, tyle osób ci mówi, że jest coś z tobą nie tak, to zmień to zamiast sie upierać, że to marginesy społeczne, nic nie znaczą, a ty i tak jesteś zajebisty;s[/QUOTE
Napinke przed kim?8o ja nie mieszam Tibii do rl nie jestem zajebisty w chuj i za takiego nigdy sie nie uwazalem nie potrzebuje sie napinac;) ta ja wszystko moge i kazdego bym rozjebal tak gadaja typowe kozaki np. syf co mowi ze by mi wjebal lekko a mnie nie zna.
Jak nie mieszasz tibii do rl, to jest forum tibijskie a ty ciagle nawijasz zeby do ciebie wbijali i inaczej z nimi pogadasz.
Furor001
29-05-2010, 17:10
Jak nie mieszasz tibii do rl, to jest forum tibijskie a ty ciagle nawijasz zeby do ciebie wbijali i inaczej z nimi pogadasz.
Ja nie mieszam ale jesli oni tak to moga przyjechac.
dopalacz.Vis
29-05-2010, 18:07
Chłoooooopaki dawac dawac dawac...nabijamy pościki. Jeszcze troche ponad 1500 postów i będzie 20.000postów pierdolenia o wszystkim i o niczym -.-
no to co sie patrzysz?! Lej te cole
Couranger
29-05-2010, 22:14
Tak z innej beczki panowie,dzisiaj o 23 bedzie walczyl nasz rodak Albert Sosnowski z jednym z braci Kliczko a dokladnie z Witalij Kliczko. Bedziecie ogladac ? jesli tak na kogo stawiacie i co sadzicie w ogole o tej walce.
Dedoctor
29-05-2010, 22:18
up: Kliczko dostanie łomot. Jak to powiedział Sosnowski "ja w tej walce nic nie musze". więc, jak nie wygra, to nie ma sprawy, a jak wygra, to bedzie masakratorem :) więc on stresować się nie musi.
Zobacze, jeśli będzie jakis stream
Couranger
29-05-2010, 22:40
up: Kliczko dostanie łomot. Jak to powiedział Sosnowski "ja w tej walce nic nie musze". więc, jak nie wygra, to nie ma sprawy, a jak wygra, to bedzie masakratorem :) więc on stresować się nie musi.
Zobacze, jeśli będzie jakis stream
polecam
http://www.mmszczecin.pl/blog/entry/22240/WALKA+ALBERT+SOSNOWSKI+-+WITALIJ+KLICZKO+ONLINE,+NA+ŻYWO,+TRANSMISJA+W+INT ERNECIE.html
i [ KLICZKO - SOSNOWSKI LIVE! ] link 1 xddd jest nawet po polsku
reklamami sie nie przejmujcie po 1-2 min wlaczy sie reklama zeby wspomoc strone i kliknac 3 reklamy ale to zniknie po nie calej minucie
Dedoctor
29-05-2010, 23:00
http://atdhe.net/18583/watch-vitali-klitschko-vs-albert-sosnowski
najlepszy stream, bez reklam właściwie, z canal + sport
gdyby po kilku sec czekania sie nie wlączyło, odświezyć stronę:)
Couranger
29-05-2010, 23:07
http://atdhe.net/18583/watch-vitali-klitschko-vs-albert-sosnowski
najlepszy stream, bez reklam właściwie, z canal + sport
gdyby po kilku sec czekania sie nie wlączyło, odświezyć stronę:)
Tamto co dalem tez Canal + ale masz racje twoje o wiele lepsze tam te reklamy mnie w*****aja no nic 3mamy kciuki i dzieki za linka ;)
no nic 3mamy kciuki
Nie wystarczylo ;)
Viste'Hektro
30-05-2010, 10:13
Mam do was pytanie. Gram na saphirze, ale jest wojna i pewnie ja przegramy i chce isc grac gdzies indziej, myslalem nad furora ale nie wiem czy nie dostane odrazu hunta czy cos w tym stylu. Warto tu zaczynac?
z pewnością nie
hunta za free dostać nie możesz, nie na tym serverze
zadaj to pytanie na tibia.com, tam odpowiedza ci liderzy gildii rzadzacych.
Lukasz'92
30-05-2010, 10:38
tylko przed przenosinami jeszcze potrenuj, bo na tym servie wszystkie problemy zalatwiamy w rl.
Furor001
30-05-2010, 10:52
z pewnością nie
hunta za free dostać nie możesz, nie na tym serverze
zadaj to pytanie na tibia.com, tam odpowiedza ci liderzy gildii rzadzacych.
Zapewne kolo nie dostalby hunta za free, ale chcialem przypomniec ze sa ludzie powaleni na tym servie co moga to zrobic np. za kupowanie itemow od wroga, lub za to ze jest sie rlem wroga. Tak robil i robi player o nicku Sowx.(nie wiem ktory owner). Wiec jesli nie masz rli wsrod wrogiej watachy odnosnie koalicji jestes tu mile widziany.
Chociaz na Furore nie oplaca Ci sie przenosic. Expy pozajmowane pelno 300+, jak nie masz rli w Vision/Dusk/Sunblade to odpusc ten server sobie lepiej bo sa lepsze, o wiele;) Bedziesz wbijal 5% w 1h na facclandzie tyle botow lata. Wiec zastanow sie ale oczywiscie to Twoja decyzja ja tylko mowie jaka tu jest rzeczywistosc;)
I hunta za free dostac MOZESZ. Bo jest taka mozliwosc tylko zalezy to od przypadku, osoby, i miejsca a znajac zycie na Furorze szukaja zaczepek byle paya dac. PA jest stosowane stosunkowo rzadko ale sa przypadki, np. gdy wejdziesz na exp ktoregos z graczy koalicji(tj. Vision) jestes automatycznie zabijany lub nakladany jest payment zazwyczaj "za probe kradziezy loota". A tu z reguly duzo expow jest zajetych wiec...
--- Furor001 dodał 1 minut i 11 sekund później ---
Mam do was pytanie. Gram na saphirze, ale jest wojna i pewnie ja przegramy i chce isc grac gdzies indziej, myslalem nad furora ale nie wiem czy nie dostane odrazu hunta czy cos w tym stylu. Warto tu zaczynac?
Wiec Furora nie jest dobrym wyborem;)
Fan_Dzidzi2
30-05-2010, 11:23
przenies sie lepiej na titanie albo selene ze swoimi ziomami
hmm Xolorian sie tu przeniósł i gra bez większych problemów
bez przyczyny nie ma skutku
jeżeli chcesz to sie tu przeniesiesz, to twoja decyzja ;p
wojny ogólnie nie ma, mamy tu taki mały pk team (oposition) który próbuje coś zdziałać, lecz neutrali raczej nie zabijają, chyba, że im sie z rsem jakiś nawinie
--- Jety dodał 0 minut i 47 sekund później ---
Ja nie mieszam ale jesli oni tak to moga przyjechac.
A trenowales cos ze taki mocny?
Waga,wzrost,ile na klate?
--- Jety dodał 2 minut i 2 sekund później ---
Zapewne kolo nie dostalby hunta za free, ale chcialem przypomniec ze sa ludzie powaleni na tym servie co moga to zrobic np. za kupowanie itemow od wroga, lub za to ze jest sie rlem wroga. Tak robil i robi player o nicku Sowx.(nie wiem ktory owner). Wiec jesli nie masz rli wsrod wrogiej watachy odnosnie koalicji jestes tu mile widziany.
Chociaz na Furore nie oplaca Ci sie przenosic. Expy pozajmowane pelno 300+, jak nie masz rli w Vision/Dusk/Sunblade to odpusc ten server sobie lepiej bo sa lepsze, o wiele;) Bedziesz wbijal 5% w 1h na facclandzie tyle botow lata. Wiec zastanow sie ale oczywiscie to Twoja decyzja ja tylko mowie jaka tu jest rzeczywistosc;)
I hunta za free dostac MOZESZ. Bo jest taka mozliwosc tylko zalezy to od przypadku, osoby, i miejsca a znajac zycie na Furorze szukaja zaczepek byle paya dac. PA jest stosowane stosunkowo rzadko ale sa przypadki, np. gdy wejdziesz na exp ktoregos z graczy koalicji(tj. Vision) jestes automatycznie zabijany lub nakladany jest payment zazwyczaj "za probe kradziezy loota". A tu z reguly duzo expow jest zajetych wiec...
--- Furor001 dodał 1 minut i 11 sekund później ---
Wiec Furora nie jest dobrym wyborem;)
Walczylismy to server jest nasz...pfff...zazdrosc...
Couranger
30-05-2010, 14:11
Wiesz pudzian jest dupny , szeroki i bierze na klate 5 ton ale co z tego jak sie nie potrafi bic i jest jak lokomotywa ? xD
Furor001
30-05-2010, 15:44
Waga:80kg
Wzrost: 1.79m
Na klate?:60-70kg
Jesli chodzi o treningi: Taekwondo, boks, judo, podstawowe techniki samoobrony.
Walczyliscie to server jest wasz?! Patrzysz tylko na siebie a nie na innych. Tacy ludzie powinni do pieca isc odrazu. A moze Ty jestes tym cwaniaczkiem, ownerem Sowxa ze Ci cos tak nie pasuje?! Ty masz wy***ane w nowych graczy. Dostalbys po czaszce i bys sie uspokoil bo tego potrzebuja takie wszechmocne kozaki. Teraz mozecie znowu pisac ze mieszam Tibie do rl i ze sie przechwalam, ale powiem tak "kazdy jest cwany do momentu kiedy nie oberwie, wtedy mozna poznac czlowieka z jego prawdziwej strony". Wiec Jety bez spiny na tym forum:) Bo jakby Cie z serva wy***ali to bys plakal i by Ci sie oczy otworzyly. A ze taki jestes bo masz ludzi i czujesz sie niezwyciezony ale tylko sie czujesz:P
Tylko szkoda ze nadal sie ukrywasz hehe
dopalacz.Vis
30-05-2010, 15:47
@Couranger
Ale za pudzian ma leb do interesów i nigdy nie bedzie Cie stac na to co on teraz ma
@furor
cos malutko bierzesz na tą klateczke ;]
Couranger
30-05-2010, 16:47
@Couranger
Ale za pudzian ma leb do interesów i nigdy nie bedzie Cie stac na to co on teraz ma
@furor
A skad wiesz na co mnie stac ? prorokiem jestes ? jak nie znasz drugiej osoby to domysly sobie zachowaj dla siebie.
dopalacz.Vis
30-05-2010, 16:53
@up
Czyli stac Cie na to żeby byc najsilniejszym człowiekiem świata, zostac zapraszanym do telewizji i gazet na wywiady, wystąpic w prestizowym dla polskich gwiazd programie "taniec z gwiadami" bądz mniej prestiżowym (tylko nas dwoje) ??? Raczej kruwa NIE !!!
Furor001
30-05-2010, 16:54
Tak, ale czasami gdy ide na silke w nocy zawsze rano zakladam czarne skarpety z napisem "sport" dodaja 10 punktow do sily i 5 do determinacji.
25:62 You see a blackscarpets of sportpower (power+10 determination+5) That has energy for 100 minutes left. It weighs 0 oz. Bez masy nie ma klasy. Only the Furor seba can use this item.
25:63 You see sweater of mass (chest extrusion+15 reinforces the power of piss+100) That has no energy (But then smell like a sweaty cyclops) It weights 1000 oz. Po co ci masa jak masz sweter. Only the Furor seba can use this item.
dopalacz.Vis
30-05-2010, 17:01
@furor
Piszesz że chodzisz na Taekwondo, boks, judo, podstawowe techniki samoobrony na siłke jeszcze. Po co Ty tak koloryzujesz swoje "atuty" jak nikt Ci w takie cos nie uwierzy. Ilu Twoich znajomych z taekwondo, boks, judo, podstawowe techniki samoobrony z siłki gra z Tobą w Tibie ???
Furor001
30-05-2010, 17:07
@furor
Piszesz że chodzisz na Taekwondo, boks, judo, podstawowe techniki samoobrony na siłke jeszcze. Po co Ty tak koloryzujesz swoje "atuty" jak nikt Ci w takie cos nie uwierzy. Ilu Twoich znajomych z taekwondo, boks, judo, podstawowe techniki samoobrony z siłki gra z Tobą w Tibie ???
Nie chcesz to nie musisz mi wierzyc i tyle;)
Jeden gra w Metina czy jakos tak drugi ma 200~ rp na Arcanii a reszta nie wiem;) wielu kiedys zaczynalo ze mna grac w ta gre ale przestali i juz nie graja.
np. Demonic Seba tez juz nie gra.
@Couranger
@furor
Signed xD...
Furor001
30-05-2010, 17:14
Signed xD...
Teraz pudziany sie beda odzywac, uciekajmy szybko... tedy!
Dobrze trafiony odpowiednio zatopiony.
Dzwoncie po Tima Sylvie!!!!!!!1111111111111111111111111111111111111 11111111
dopalacz.Vis
30-05-2010, 17:26
@furor
Pewnie że ja Ci w te bajki nie wierze o tekłondo. Nie myślałes żeby zaprzestac w to gówno grac ? ta gra nic Ci nie daje, kasy na niej nie zarabiasz/zarobisz, na forum od x czasu aby ludzi w*****asz a oni Ciebie (pętla sie zamyka). Może i masz tam swoja małą opozycje ale jak to smerf napisał "system działa, sytsemu nie zmienisz".Wogóle jest warto z zakompleksionymi ludzmi grac ? Na jakies gej-meetingi jeździc ? Opi pojechał to niech sie cieszy ze go nie pocieli tymi nożyczkami.
Zauważ ze wiele osób vis/dussk juz niegra ewentualnie sobie tam troche botuje. Nie biore tu pod uwagę ludzi typu "złotówa" co aby pieniążki liczą, smerf aka. Rum(un)ek/ niedojebany karol z wa-w. Jak bys mial niewyjściową morde jak chłopaki wyżej też bys tak siedział . Wiec rada: daruj to sobie znajdz lepsze zajecie, zaglądaj sobie od czasu do czasu na forum, sprawdz kto kogo tyra w postach i miej na nich wyjebane niech im stracone lata lecą przed kompem.
Furor001
30-05-2010, 17:43
Nie musisz mi wierzyc jak nie chcesz. Ja nikogo do tego nie zmuszam. W Tibie tez juz dawno nie gram a wbijam na forum w wolnym czasie(a tego mam duzo);)
Kazda gra wciaga kazda kiedys sie nudzi, kazdy bedzie musial wejsc w doroslosc zalozyc rodzine pewnie i to sie zmieni(albo i nie);)
Bartonisko
30-05-2010, 17:50
Furor śmierdzisz.
A zanim ty będziesz miał rodzinę to już dawno koniec świata będzie.
Pierdolnij się w czoło.
Furor001
30-05-2010, 17:51
Furor śmierdzisz.
Pierdolnij się w czoło.
Tu wlasnie macie przyklad niektorych idiotow na tym forum;) no i co takiemu zrobic? olac go bo przez internet nie ma metra.
Roodzielec
30-05-2010, 22:15
Tu wlasnie macie przyklad niektorych idiotow na tym forum;) no i co takiemu zrobic? olac go bo przez internet nie ma metra.
moge zapytac ile masz lat??
Japierdole Furor proszę cię co ty kurwa piszesz ?
W sądzie trwa rozprawa rozwodowa, a dokładniej sprawa o przyznanie opieki nad dzieckiem. Matka (jeszcze żona, już nie kochanka) wstała i jasno dała do zrozumienia sędziemu, że dzieci należą się jej. To ona je urodziła, więc to są jej dzieci.
Sędzia zwrócił się do męża, co on ma do powiedzenia. Maż przez chwilę milczał, po czym powoli podniósł się z krzesła i rzekł:
- Panie sędzio, kiedy wkładam złotówkę do automatu ze słodyczami i wypada z niego batonik, to czy batonik należy do mnie, czy do automatu?
Furor001
31-05-2010, 09:26
Mam 19 lat za 4 miechy;)
Millaa~ raczej nie ja tylko co oni pisza:)
Np. mowilem ze kazdy kiedys skonczy z Tibia bo bedzie musial rozplanowac sobie zycie.
No ale ten post niespodobal sie pewnemu nonamowi ktory najechal na mnie slowami:
"Furor śmierdzisz.
Pierdolnij się w czoło. "
I kto tu prowokuje:D
Delirium_89
31-05-2010, 15:47
Name: Kolek el'Baq
Sex: male
Profession: Knight
Level: 216
hihi
Furor001
31-05-2010, 18:02
Name: Kolek el'Baq
Profession: Knight
Level: 216
hihi
Nie gra to po co ma pacca qpowac;) o ile to jego char jeszcze:p
Pokazal ze lvl nie ma znaczenia, pomogl w wojnie i walczyl.
Jedyna osoba dla ktorej prawdziwy podziw. Jeszcze nie raz wybija tu sie mlodzi.
Waga:80kg
Wzrost: 1.79m
Na klate?:60-70kg
Jesli chodzi o treningi: Taekwondo, boks, judo, podstawowe techniki samoobrony.
Walczyliscie to server jest wasz?! Patrzysz tylko na siebie a nie na innych. Tacy ludzie powinni do pieca isc odrazu. A moze Ty jestes tym cwaniaczkiem, ownerem Sowxa ze Ci cos tak nie pasuje?! Ty masz wy***ane w nowych graczy. Dostalbys po czaszce i bys sie uspokoil bo tego potrzebuja takie wszechmocne kozaki. Teraz mozecie znowu pisac ze mieszam Tibie do rl i ze sie przechwalam, ale powiem tak "kazdy jest cwany do momentu kiedy nie oberwie, wtedy mozna poznac czlowieka z jego prawdziwej strony". Wiec Jety bez spiny na tym forum:) Bo jakby Cie z serva wy***ali to bys plakal i by Ci sie oczy otworzyly. A ze taki jestes bo masz ludzi i czujesz sie niezwyciezony ale tylko sie czujesz:P
Tylko szkoda ze nadal sie ukrywasz hehe
To nawet nie tak zle ale raczej takie sztuki na ulicy sa male przydatne :P chyba ze boks...
omg a co mnie inni obchodza....osobiscie chcem nowa wojna bo po osiagnieciu pewnego lvla to tylko wojny mnie interesuja tylko...i na sile nawet probowalismy taka stworzyc ale bez sukcesu -.- a wyjebac to jeszcze od paczatku serva udalo sie tylko na 2 miesiace mnie wiec raczej mi to lata
osobiscie chcem nowa wojna
a Twoja plemienia pojdzie w wojna za toba??
Demoty główna : D
http://demotywatory.pl/1673730/Tibia
a Twoja plemienia pojdzie w wojna za toba??
Oczywiscie jakis złamas sie przyczepił literowki..
Demoty główna : D
super 8o8o8o8o8o8o8o
up
przepraszam wybaczysz mi?;<
To nawet nie tak zle ale raczej takie sztuki na ulicy sa male przydatne :P chyba ze boks...
widac jakie masz pojecie o sztukach walki ale raczej to nie jest forum od tego zeby sie o tym rozpisywac :P
widac jakie masz pojecie o sztukach walki ale raczej to nie jest forum od tego zeby sie o tym rozpisywac :P
ty pewnie znasz 14 stylow sztuk walki a w tym 4 znasz tylko ty
Skullcrack
31-05-2010, 23:26
A co się stało z Imargamem i Zwidkiem za kim oni są w tym nowym konflikcie jakoś ucichło o nich co z nimi się dzieję ??:) Odeszli od Vision, ta Ekipa misia wtf wytłumaczy ktoś o co kaman ?
Długo będziecie jeszcze się napinać? Ile można wiadomo Furor seba uliczny fajter, Dopalacz.vis bajkopisarz, innych nawet nie komentuje bo nie mam słów az się nie chce czytać tych waszych spinek spotkajcie się na realu jak macie taką potrzebę i tam pogadajcie zobaczymy kto będzie jaki cwany jedyny kto tutaj trzyma poziom to Infiamia~.....
Zaniżacie poziom forum furory gajsss:D
Couranger
01-06-2010, 09:26
ty pewnie znasz 14 stylow sztuk walki a w tym 4 znasz tylko ty
Jak ktos mowi ze Taekwondo nie jest przydatne na ulicy to najwyrazniej nie ma pojecia o danej sztuce walki wiec nie wiem po co zabierac glos :) prosze nie odbierac tego jako atak
Zaniżacie poziom forum furory gajsss:D
tutaj nie ma co zanizac juz dawno jest dno i wodorosty
A tak btw:
Name: Opi Fex
Profession: Elder Druid
Level: 214
World: Furora
Residence: Yalahar
House: Jungle Edge 1 (Port Hope) is paid until Jun 05 2010
Guild membership: Legatus of the Duskiness
Last login: Jun 01 2010, 19:23:42 CEST
odbanowali ;)
Ahh Ci senior tutorzy i ich explanation :P Nic tylko ich Kochac xD
Jak ktos mowi ze Taekwondo nie jest przydatne na ulicy to najwyrazniej nie ma pojecia o danej sztuce walki wiec nie wiem po co zabierac glos :) prosze nie odbierac tego jako atak
Hehe dokladnie ;) Mialem okazje zobaczyc walke osoby ktora cokolwiek cwiczyla (zna chociazby podstawy walki, oswoila sie z tym zeby w miare racjonalnie reagowac podczas ataku a takze nie ma blokady zeby w ogole zadac cios) z osoba ktora nie cwiczyla nic, badz miala jakies tam doswiadczenie w walkach na festynach, dyskotekach - czyli zazwyczaj z ludzmi swojego pokroju.
Mimo tego ze ten czlowiek ktory nie opanowal podstaw walki, byl lepiej zbudowany nie mial wiekszych szans z tym powiedzmy wielbicielem taekwondoo :P Takze przy zwyklych sparingach na rekawice widac diametralna roznice przy konfrontacji takich osob.
Doswiadczylem kilka takich walk i uwazam ze moj poscik jest wystarczajaco poparty sensownymi argumentami ale i tak nie łudzę się ze nie zostane zaatakowany przez inteligentne wypowiedzi pokroju naszego szanownego Diona :p
Furor001
02-06-2010, 14:46
Dokladnie. Na imprezach itd zadymy sa praktycznie co chwile i wiekszosc wymachuje tam rekoma jakby muchy odganiala byleby walnac. Ale to nie o to chodzi. W kazdej walce trzeba myslec z wyprzedzeniem, a od tego jest trening.
Niektorzy oczywiscie wysmiewaja innych bo mysla "o taki wafel napewno nic nie potrafi" jebne go bo cos tam a pozniej zdziwko;) zlekcewazyl go. No i tak samo z pudzianem pewne osoby mysla ze pokona kazdego bo jest niesamowicie silny i ma mase. Nieprawda, bo trenujac w ksw dopiero rozpoczyna swoja kariere no i nie zapowiada sie celujaco. Kazdy trening jest przydatny ale prawdziwe doswiadczenie zdobywa sie dopiero podczas walki, niektorzy moga trenowac mnostwo lat ale co z tego jak na ulicy nie beda potrafili wyprowadzic ciosu np. ze stresu itd. Charakter i wola walki maja takze ogromne znaczenie.
A teraz czekam na pojazdy nonamow;)
Fan_Dzidzi2
02-06-2010, 16:05
jestes jebanym ogrem, daj adres to ci kupie kwiatki na dzien matki
Furor001
02-06-2010, 16:11
jestes jebanym ogrem, daj adres to ci kupie kwiatki na dzien matki
No i sie doczekalem;)
A co chcesz mi osobiscie je wreczyc?? Szatan Cie nie kocha chyba hehe idz se tokio hotel posluchac;p
http://farm3.static.flickr.com/2041/2156222750_862786df6e.jpg
Bo na tym foto masz wlosy do cipy prawie
Fan_Dzidzi2
02-06-2010, 16:28
no daj adres, jak sie boisz na forum to na priv kozaczku
no podaj adres kujwa i nie pyskuj!
Furor001
02-06-2010, 16:46
Daj mi Twoj nick na priv bo jestes nonamem;) I pogadamy sobie ladnie. A Ty dion nie mieszaj sie(chyba ze chcesz z nim przyjechac):D "kozaczku"
Widze ze tu sie pare osob pogasilo przez ta fotke(i wkurzylo zarazem):D buahahahaha
dopalacz.Vis
02-06-2010, 16:50
@up
to jest tepy blady ryj z warszawy aka człowiek mąka
Fan_Dzidzi2
02-06-2010, 16:54
to co seba, dajesz adres?
Furor001
02-06-2010, 17:04
to co seba, dajesz adres?
A policja ma juz nakaz?8o
Daj mi Twoj nr telefonu najpierw;)
Fan_Dzidzi2
02-06-2010, 17:06
608253752 :]
Furor001
02-06-2010, 17:09
608253752 :]
Ok kupie karte za dyche i pogadamy sobie pozniej ja zlamie na pol i tak bedzie najbezpieczniej
Lukasz'92
02-06-2010, 17:51
wiadomo, przecież furor to jest ścigana w 58 krajach osoba, nie może ryzykować...
Furor001
02-06-2010, 18:00
Dokladnie, po tym co zrobil Opi trzeba byc ostroznym8o
@up
to jest tepy blady ryj z warszawy aka człowiek mąka
a ty kim jestes slynny dopalaczu ktory pierdoli vision , wyje z nich ale i tak jest z nimi w gildi "i to nawet od roku:cup:"?
ap
chyba po tym co jemu zrobiono ,a nie co on zrobil yyy?
Furor001
02-06-2010, 22:58
Nie musisz wiedziec kim on jest;) Bycie nonamem ma tez i swoje plusy jednak.
Ja tu moge grac np. hmm 200+ ekiem o:) i nikt o tym by nie wiedzial kim tu gram i kim jest prawdziwy Furor seba;)
Piatka szufla strzala!
Nie musisz wiedziec kim on jest;) Bycie nonamem ma tez i swoje plusy jednak.
Ja tu moge grac np. hmm 200+ ekiem o:) i nikt o tym by nie wiedzial kim tu gram i kim jest prawdziwy Furor seba;)
Piatka szufla strzala!
taaaa ale inaczej jest jak ktos jest noname ,a inaczej jak ktos jest noname
i jedzie gildie w ktorej jest noooo nie?to tak troche tak jak bys sam sobie jechal:confused:
"jestesmy dwulicowy jejejejeje8o8o8o"
pionka szczuka myszka kupka paka elo ziooomy
trzymajcie fason!dwulicowosc musi byc;)
Furor001
03-06-2010, 12:44
taaaa ale inaczej jest jak ktos jest noname ,a inaczej jak ktos jest noname
i jedzie gildie w ktorej jest noooo nie?to tak troche tak jak bys sam sobie jechal:confused:
"jestesmy dwulicowy jejejejeje8o8o8o"
pionka szczuka myszka kupka paka elo ziooomy
trzymajcie fason!dwulicowosc musi byc;)
A moze chce sobie grac/bocic nie pomyslales o tym:D a moze nie lubi swojej gildii?! i ja jedzie z noname account a w Tibii jest nietykalny;)
Hehehehe i to lubie.
Tak samo ja moge grac Furor seba a na innym kompie moge grac kimkolwiek na Furorze moge byc nawet waszym rlem ktorego dobrze znacie(a moze i nie);)
Tibiaring wam nie pomoze. Ale nie gram nikim na Furorze bo nie gram w Tibie i tyle, i koniec o:) :D
Bo postac to tylko postac. Furor seba elo pro legend warrior!
pjona Zoodix \o
A moze chce sobie grac/bocic nie pomyslales o tym:D a moze nie lubi swojej gildii?! i ja jedzie z noname account a w Tibii jest nietykalny;)
Hehehehe i to lubie.
Tak samo ja moge grac Furor seba a na innym kompie moge grac kimkolwiek na Furorze moge byc nawet waszym rlem ktorego dobrze znacie(a moze i nie);)
Tibiaring wam nie pomoze. Ale nie gram nikim na Furorze bo nie gram w Tibie i tyle, i koniec o:) :D
pjona Zoodix \o
dalej nie kapejszyn masz o co chodzi 8o
pjona jo jo zioom;)
Hehehehe i to lubie.
pjona Zoodix \o
Taa na shizie pro legend w pizduu ;p
taaa furor to leeegenda u schylku zycia
zaraz go na Discavery ogladac bedziemy jak wojowal w thais na furorze
taaak furora zapadles w pamieci jako wielki o przeogromny wojownik o zolte parcele dla powodzian w thais
skiba z tym ty piony sklejasz wez sie klepnij w banie
Dawajcie sie dalej prowokowac pojebowi...
czekac tylko na material w uwadze znowu o tibi
czekac tylko na material w uwadze znowu o tibi
pobili cie za to ze pjone z legenda furory seba skleiles?:confused:
Furor001
04-06-2010, 10:38
Dobra to moj ostatni post na tym forum, postac Furor seba nie jest moja juz.
Powiem wam jak to mialo wygladac. Przychodzac tu z Arcanii i Obsidii moim zadaniem bylo stworzyc mala propagande majaca na celu powstanie nowej wojny. W grudniu zalozylem pk team do ktorego mialo dochodzic coraz to wiecej osob i mielismy zrobic tu mala opozycje i ja utrzymac+propaganda na forach itd.
Mielismy doprowadzic do rozlamu gildii rzadzacych. Udalo mi sie przekonac do tego nawet troche osob. Teraz widze ze jest Oposition ktore nie walczy. I powiem wam ze walczyc nie bedzie. Nie bedzie wojny w tym roku na Furorze. Nic sie nie bedzie dziac.
Tyle ode mnie mozecie w to wierzyc albo i nie i mam w to wyjebane.
A ja jako czlowiek ktory pisal posty na tym forum i gral postacia o nicku Furor seba, zostane zapamietany jako idiota ktory robil sobie jaja na forum itd. moge zrobic jeszcze wieksze bo Furor seba to tylko jakis char 55 druid na Furorze. I nikt mnie juz wiecej nie zobaczy i moge sie z tego smiac. Pewnie nie raz spotkamy sie na wojnie i nawet nie bedziemy wiedziec ze ten koles to wlasnie Furor 55 druid z Furory.
Przez caly czas was nabieralem i to sie udawalo, pewnie teraz bedziecie wielkie konwersacje robic. Ja caly czas expilem moim mainem na Obsidii+war na kyrze. Kittel pjona \o
"Bo ja poprostu lubie negocjowac"
Pisal jeden z najlepszych negocjatorow i wodogłoworobów u wroga.
Czasami nawet slowa wystarczaja zeby wygrac sama wojne. Pozdrawiam.
To byl moj ostatni post na forum Furory;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.