Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
no zabardzo wczoraj nie mogliscie nic zrobic a byli w sumie w dupie. Jakby byli mniej obsrani mogli by was tam ladnie pofragowac ;]
niby racja, ale wojny tym nie wygraja :p bedzie tak jak z inshion, akcja > zkampienie sie. Po czasie sie znudzi i elo
HAHAHAAHA TERA BETI TAK WYPOMINACIE TAKIE AKCJE A JAK THUS KRADL LOOTY TRITIEMU Z CAMPA TO BYL PLACZ DO ANDRZEJA A TERA TO TAKIE ZIOMKI ?! PEACE AND LOVE?! 8o
"TERA" to ty idź tacie pomóc pole zaorać wieśniaku ;d
Jakby byli mniej obsrani mogli by was tam ladnie pofragowac ;]
Tutaj muszę przyznać koledze rację, niestety jak widać na filmie wykonanym przez Xespoza Inshon ma już ich w dupie bo nie "raszowali" choć mogli. Masa privów szla do Xes~ a on po prostu nic sobie z tego nie robił. Tylko jak Fish~ ten palek napisał czy ma PZ, oczywiście nie miał i odpisał że nie ma xD Może chcieli dać logi lecz w tym momencie poleciała fire bomba =/
Vlaaaadek
08-12-2008, 17:39
O kurwa jak czytam wasze wypociny i napinki to dobra beke mam.
Pozdro street fighterzy HAHAHA
"TERA" to ty idź tacie pomóc pole zaorać wieśniaku ;d
Nie dziwne skoro to Imuś a on przecież się poznanej dziewczyny pyta. - Ej masz eq? Zamiast zapytać o maturę.
Nie dziwne skoro to Imuś a on przecież się poznanej dziewczyny pyta. - Ej masz eq? Zamiast zapytać o maturę.
hahaha XD dziewczyna mówi, że nie ma i ADHD MODE ON
@DOWN
co?do mamy chcesz? xd
Veltaxio
08-12-2008, 17:43
ahahahahahah p***** nonamy xDDDDDDDDD
I ja po garbie kablem od pilota, a nie sorry Imuś się z "foczkami" spotyka w restauracjach :D To cóż blat z baru oderwie x) Jak się dowie że jego wyśniona nie ma eq. A co gorsza jakby nie miała chara. To już by jej PA zrobił że dom by musiała sprzedać i hunted 4ever. :p
Widac ze zlodzieje xespoz, betti nie maja juz alternatywy skoro wlaczyli inshon do tego, no nic tera zabawa sie zacznie dopiero 8o!
@Richy Milioner
Jak już sam o********sz ludzi na 5k to nie mów, że inni złodzieje ;p
Bartonisko
08-12-2008, 17:54
Niby mówicie o że tibie to nie życie itd.
A sami kurwa w*******acie sie w gówno.
To gra to whuj obchodzi was czy Imargam ma dziewczyne czy ja jeździ czy z nia do restaruracji chodzi.
Popatrz na sibie pedale.
nie bronie imargama sram na wszystko ale pierdolicie dla kogo jest dla kogo nie ZYCIEM .
A sami wywlekacie to jaki jest na rl a nie jaki w tibi
S*******ac
@UP
Koleżko nie wchodź mu w pupę. A jeśli już chcesz zapomogę to Ci dam tego p seta <lol2> Ale nie używaj już tyle wazelinki na forum. Zrób to dla samego siebie.
I ja po garbie kablem od pilota, a nie sorry Imuś się z "foczkami" spotyka w restauracjach :D To cóż blat z baru oderwie x) Jak się dowie że jego wyśniona nie ma eq. A co gorsza jakby nie miała chara. To już by jej PA zrobił że dom by musiała sprzedać i hunted 4ever. :p
Bez przesady xd
Rasta-Vandetta
08-12-2008, 18:17
Nie zapominajmy o tym ze to ludzie z Chelma sprowadzali na furore swoich reali a ci kolejnych, tak powstalo inshon teraz chelmskie muay tai...
PA i zabijanie bylo jest i bedzie ale niew takich ilosciach ze pan rafal idzie noob charem pod thais depo z red skullem, ktos go bum i ten relog + paymencik :))! Masz dowody pa? Pisales do Andrzeja i on to zalatwial, nie wiem czy pod wodza mari frizer bedziecie mieli lepiej, napewno bedziecie czesciej bohy kupowac.
Nie jest tak kolorowo Ima jak mówisz. Jak ktoś pisał do Andrzeja w sprawie PA to szedł ignore.
Jak to juz ktos wyzej zaznaczył, teraz sie spinacie bo jest wojna, cwaniakujecie przez kabel a wczesniej wykonywaliscie jak pieski polecenia wodza Andrzeja. Jedyny sie stawial ten dzieciak z ADHD ( Damian), gadacie, że Imargam nie ma matury,a ch uja wiecie, bo ma.. Zal mi was dzieci neo.. I jeszcze piszecie z jakichs nickow z dupy i obrazacie wszystkich .. Do tego boicie sie przyznac do tego kim jestescie, w sumie sie nie dziwie :) tez bylo by mi wstyd
AHAHahhaha A Tritii wchodzi na kanał do Andrzeja i mówi THUS MI KRADNIE LOTY ANDRZEJ POMOCY !! A teraz w jednej gildi i best friendy.. Co do naszego lizania dupy Duskiness, to jest podział tylko nazw Duskiness i Vision.. My jestesmy jednoscia.. Jakbyscie wiecej siedzieli na kanale tam gdzie trzeba to byscie zrozumieli
Jak to juz ktos wyzej zaznaczył, teraz sie spinacie bo jest wojna, cwaniakujecie przez kabel a wczesniej wykonywaliscie jak pieski polecenia wodza Andrzeja. Jedyny sie stawial ten dzieciak z ADHD ( Damian), gadacie, że Imargam nie ma matury,a ch uja wiecie, bo ma.. Zal mi was dzieci neo.. I jeszcze piszecie z jakichs nickow z dupy i obrazacie wszystkich .. Do tego boicie sie przyznac do tego kim jestescie, w sumie sie nie dziwie :) tez bylo by mi wstyd
AHAHahhaha A Tritii wchodzi na kanał do Andrzeja i mówi THUS MI KRADNIE LOTY ANDRZEJ POMOCY !! A teraz w jednej gildi i best friendy.. Co do naszego lizania dupy Duskiness, to jest podział tylko nazw Duskiness i Vision.. My jestesmy jednoscia.. Jakbyscie wiecej siedzieli na kanale tam gdzie trzeba to byscie zrozumieli
To ile lat masz, że nazywasz go dzieciakiem?I czy wogóle wiesz, ile ten "dzieciak" ma lat?
I ogólnie to ładnie dupe liżesz :] Prawda wychodzi na jaw to temat zmieniasz..
Veltaxio
08-12-2008, 18:31
Komu ci on dupe lize? o.o
14 ma lat ten dzieciak.
ciapek ciapek... idz do kąta.
14 ma lat ten dzieciak.
ciapek ciapek... idz do kąta.
Kto ma 14 lat?:o
grubas__oi
08-12-2008, 18:34
ta jednoscia jestescie bo potrzebujecie ich pomocy!!!
jednoscia tez byliscie jak diabllord placil 500k dla nelthariona ?
Elisabett
08-12-2008, 18:35
Nie mam pojecia co o tym sadzic nie ,żebym cos do was miał jestme spokojnym graczem nie pcham sie do kazdego nie lize/wyzywam nie robie jakichkolwiek glupich wyskokow i mialem nadzieje ze sobie normalnie bd w dalszym ciagu gral acz chyba sie przeliczylem.
Nie wiem co mam o Was sadzic nie bylo wojny nie bylo pa jak dla mnie bylo ok ale widze ze sie zaczelo.Nic do nikogo nie mam ,dajcie mi normalnie grac ; o
Kupiłeś tą postać?
Ktos od nas by zawinil to by zaplacil i na odwrot.. W tym wypadku Diablord placil Neltharionowi, wiec nie wiem ocb tobie..
grubas__oi
08-12-2008, 18:41
jasne ... diabllord gadal ze nie zaplaci i ze to wasz rl go wyzywal i wbil mu sie na respa a ze to byl rl twoj i calej wasze ekipy smiesznej to musial zaplacic proste, a zaplacil wtedy gdy katrila go bil z youenem ak pogromca tatuazy, bal sie postawic , woli byc ponizany i dalej lizac
Nieznam Cie ale mysle ze jakbys ty kogos zabil to juz widze jak kase oddajesz ;]
jasne ... diabllord gadal ze nie zaplaci i ze to wasz rl go wyzywal i wbil mu sie na respa a ze to byl rl twoj i calej wasze ekipy smiesznej to musial zaplacic proste, a zaplacil wtedy gdy katrila go bil z youenem ak pogromca tatuazy, bal sie postawic , woli byc ponizany i dalej lizac
Diablord wporzadku koles, rozsadnie mysli, widac chlopcze nie znasz sprawy, zal mi ciebie, najmniejsze psy najglosniej szczekaja
Ja powiem tak. Wszyscy co byli na meetingu zostali, nikogo mi nie jest zal. Nikogo nie poznalem wlasciwie z death rose, Ci ludzie siedzieli sami na kanalach na vt, nie integrowali sie, a w tej grze o to raczej chodzi.
Może poprostu sytuacja im nie pozwoliła przyjechać, lub poprostu nie mieli kasy..
Może poprostu sytuacja im nie pozwoliła przyjechać, lub poprostu nie mieli kasy..
Wiesz za kazdym razem inna wymowke podawali czemu ich nie bedzie, prawda jest taka, ze to jeszcze dzieci, takie jest moje zdanie
JechaczNakonny
08-12-2008, 19:05
Wiesz za kazdym razem inna wymowke podawali czemu ich nie bedzie, prawda jest taka, ze to jeszcze dzieci, takie jest moje zdanie
Mama nie kazała prosta logika.. :| widzi że synuś siedzi 24/7 przy kompie to jeszcze się nad tym jeziorem utopi albo coś sobie zrobi bo zero sprawności fizycznej X]
Biooolyy
08-12-2008, 19:05
Nie mogli przyjechać, - to poprostu dzieci!
Boże, ledwo wyrósł, a już prezesa szpanuje
wybacz mu bo nie wie co czyni
To Waszym zdaniem każdy musiał być na tym meetingu i każdy musi mieć [?] lat żeby grac Tibie?
Nie wiem ile Ty masz lat, i nie każdy musi być w takim wieku jak np. Andrzej lub ponad 20.Ale wiesz, inni pomyślą, że Tibia to właśnie gra dla dzieci i będą się śmiali z tych, co mają po 20 lat i grają w to..
To Waszym zdaniem każdy musiał być na tym meetingu i każdy musi mieć [?] lat żeby grac Tibie?
Nie wiem ile Ty masz lat, i nie każdy musi być w takim wieku jak np. Andrzej lub ponad 20.Ale wiesz, inni pomyślą, że Tibia to właśnie gra dla dzieci i będą się śmiali z tych, co mają po 20 lat i grają w to..
sory very poprzedni meting byl w 3miescie to rozumiem ze slaska daleko dojechac jest, ale teraz w slawie gdzie z wrclawia jedzie sie 2h i nikt nie przyjezdza to naprawde zal, widac niektorym bardziej zalezalo na frostach
sory very poprzedni meting byl w 3miescie to rozumiem ze slaska daleko dojechac jest, ale teraz w slawie gdzie z wrclawia jedzie sie 2h i nikt nie przyjezdza to naprawde zal, widac niektorym bardziej zalezalo na frostach
Zgadzam sie z Karolem
edit:
baku z budyniem jechali 13h z 4 przesiadkami i na mnie i luaksza czekali we wroclawiu 4h, widac komu zalezalo a komu nie
Jucha Furora
08-12-2008, 19:21
Kupiłeś tą postać?
Nie,jeśli chcesz moge Ci dac 3/4 screenow od poczatku tej postaci niy nikły dowód,ale jest.
Biooolyy
08-12-2008, 19:26
Zgadzam się z sobą.
A mnie To chcą Zabić za to że przy kozaczyłem na Forum proszę nie bijcie :( Wybaczcie Mi Proszę (podobno już Wyrok Śmierci został wydany)
Bartonisko
08-12-2008, 19:31
Z Betti spadł FULL SET ??
Ivet Beck aka Dyjo ale chłopak się nie przejmuje Tym i walczy dalej ! :D
Rasta-Vandetta
08-12-2008, 19:33
Z Betti spadł FULL SET ??
Nie, z jego ziomala co ojebał Blokers Ivan na 2 full sety;p
Nie!!! Ktoś Inny ojebał Blokersa słabe info macie :D
Nie!!! Ktoś Inny ojebał Blokersa słabe info macie :D
Ta, domek przepisany zostal na Helethusa.
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/wojt;gminy;sanniki;k;plocka;maria;f;zostala;oblana ;kwasem;i;trafila;do;szpitala,173,0,44717.html
Wojt gminy Sanniki k.Plocka Maria F. zostala oblana kwasem i trafila do szpitala
Elisabett
08-12-2008, 19:47
Nie,jeśli chcesz moge Ci dac 3/4 screenow od poczatku tej postaci niy nikły dowód,ale jest.
Nie chce twoich screenów, pamiętam ze nie byłeś taki spokojny i wcale nie kozaczyles... Wręcz przeciwnie np klepanie ludzi razem z 13 druidem zeby ich dobił.
No słyszałem że do gry wraca za tydzień jak neta będzie miał ;)
Jucha Furora
08-12-2008, 19:55
Nie chce twoich screenów, pamiętam ze nie byłeś taki spokojny i wcale nie kozaczyles... Wręcz przeciwnie np klepanie ludzi razem z 13 druidem zeby ich dobił.
Może i chyba nie chce łapac fragów,kiedyś tak robiłem acz troche dojrzałem i gram dla przyjemnosci jeżeli chciałbym pkowac albo poszedlbym na OTS lub wybotowalbym jakiegos 30 sorca i pkowal.
Siemka
miał ktoś z was może te buty: NIKE T-LITE VI LEATHER
http://www.allegro.pl/item498154361_nike_t_lite_vi_leather_r_48_5_oryg_s klep_gwar.html
Jak tak, to ile wytrzymały i czy były wygodne.
A jak by ktoś mógł polecić podobne obówie (o model mi chodzi, albo zdjęcie chociaż) w cenie do 260zł +/-
thx z góry
Yoo nie każdy jest z Wrocławia..
Można było zrobić w miejscu, gdzie każdemu najbliżej by było, to dużo więcej osób by wpadło.
Siemka
miał ktoś z was może te buty: NIKE T-LITE VI LEATHER
http://www.allegro.pl/item498154361_nike_t_lite_vi_leather_r_48_5_oryg_s klep_gwar.html
Jak tak, to ile wytrzymały i czy były wygodne.
A jak by ktoś mógł polecić podobne obówie (o model mi chodzi, albo zdjęcie chociaż) w cenie do 260zł +/-
thx z góry
marathony kup sobie, ciezko dostac dobry numer, ale jak znajdziesz to pochodzisz w nich kilka lat
Fre'neter, odpuść sobie xd
Jucha Furora
08-12-2008, 20:00
Airforce'y mid 1<3
marathony kup sobie, ciezko dostac dobry numer, ale jak znajdziesz to pochodzisz w nich kilka lat
http://www.runningunlimited.com/images/Nike/Zoom%20Marathoner.jpg
O coś takiego ci chodziło? W sumie ładne, tyle, że widzisz, nie jest łatwo u mnie dostać coś takiego pewnie.
No ale w sumie będe wiedział o jakie pytać w sumie.
A Air Max Classic miał ktoś? I czy w cenie się zmieszcze?
#edit
Airforce'y mid 1<3
Wole cichobiegi bardziej. Już żadko nosze kosze itp. :P
btw.
Nie miałem gdzie zapytać, więc pytam na forum o tibii :d
Jucha Furora
08-12-2008, 20:02
Fre'neter, odpuść sobie xd
Wyjasniam tylko bo juz kur.wa nie chce mi sie kłócic co chwile każddy cos pierd.oli ze tibia to gra a potem w edicie najezdza na drugiego ze kozak przez kable etc i po co sie klocic przez gre?:D
nie lepiej isc pokonsumowac kosteczke?:>
Diablord
08-12-2008, 20:35
Tyle spamu tu nie było od czasu ubicia ubicia Petra na 280 lvlu lub od ostatniej 0łpenki.
Ciekawa prehistorie wyciągacie. Kasy nie płaciłem Neltharionowi tylko na gildiowe. Sprawa jest już dawno wyjasniona, gdyby to zależało tylko ode mnie i od (trzeźwego) Nelthariona to byłoby po sprawie, ale w to jeszcze zamieszany był Andi i Buki i sprawa się troche skomplikowała. Andrzej po tej akcji stracił troche mojego szacunku jeśli chodzi o zarządzanie gildią (miał tyle szacunku, że po stracie nie ma dużej róźnicy), ale sprawa jest już załatwiona i nie ma nieporozumień.
Akurat wtedy Ima i Zwidek sporo mi pomogli, więc albo masz kiepskie informacje, albo źle napisałeś. Co nie zmienia faktu, że jesteś n0name.
Ty to nazywasz konsumpcją... stary ćpunie, ZGINIESZ MARNIE!!!
http://www.runningunlimited.com/images/Nike/Zoom%20Marathoner.jpg
takie
http://img527.imageshack.us/img527/3078/492433202yy7.jpg (http://imageshack.us)
takie
To żeśmy się dogadali widzę 8o
No ja myślałem bardziej o białych, skórzanych butkach. Coś w stylu jaki pokazałem :p
Ale dzięki, bo naprowadziłeś mnie na ciekawy mode.
btw. A Lacoste drogie adidaski robi ? Czy z 260zł nie mam nawet co podbijać :p?
wrogonastawiony
08-12-2008, 21:20
Tyle spamu tu nie było od czasu ubicia ubicia Petra na 280 lvlu lub od ostatniej 0łpenki.
Ciekawa prehistorie wyciągacie. Kasy nie płaciłem Neltharionowi tylko na gildiowe. Sprawa jest już dawno wyjasniona, gdyby to zależało tylko ode mnie i od (trzeźwego) Nelthariona to byłoby po sprawie, ale w to jeszcze zamieszany był Andi i Buki i sprawa się troche skomplikowała. Andrzej po tej akcji stracił troche mojego szacunku jeśli chodzi o zarządzanie gildią (miał tyle szacunku, że po stracie nie ma dużej róźnicy), ale sprawa jest już załatwiona i nie ma nieporozumień.
Akurat wtedy Ima i Zwidek sporo mi pomogli, więc albo masz kiepskie informacje, albo źle napisałeś. Co nie zmienia faktu, że jesteś n0name.
Musiales placic swojej wlasnej gildii 500k ? :S
Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd temu kto kazał Ci to placic... A teraz zastanow sie co by sie stalo gdybyś nie zapłacił... x) No ale czego sie nie zrobi zeby móc expic... ; )) Z całym szacunkiem oczywiscie panie Diabllord ale to patologiczne troche...
http://allegro.pl/item497979341_buty_meskie_converse_karve_ox_roz_42 _i_inne_co3.html
polecam Conserwy 8o ja byłem posiadaczem takich:
http://allegro.pl/item500166368_buty_meskie_converse_karve_rozm_43_i _inne_co6.html
teraz niestety gdy kupuję buty nie proszę o nr tych które mi się najbardziej podobają, lecz które są największe w sklepie :/
wrogonastawiony
08-12-2008, 21:31
To jaką masz gire ?
Rasta-Vandetta
08-12-2008, 21:35
DC _/
www.allegro.pl/item492436278_dc_buty_spartan_low_44_jesien_skate_ prosto_z_cans.html
vandetta jakoś te buty nie pasują mi xD
rozmiar łapy proporcjonalny do wzrostu... 48-49 i tak nie jest źle bo w Ameryce takie buty się łatwo kupuję :P tylko szkoda że rodziny tam nie mam
Gniewomir
08-12-2008, 21:40
takie
Nosiłem te grubo ponad rok, były zajebiste :D
Jucha Furora
08-12-2008, 21:53
Zrobmy War o buty,k?:D
Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd temu kto kazał Ci to placic... A teraz zastanow sie co by sie stalo gdybyś nie zapłacił... x) No ale czego sie nie zrobi zeby móc expic... ; )) Z całym szacunkiem oczywiscie panie Diabllord ale to patologiczne troche...
Gdyby nie zaplacil to pewnie nic by sie nie stalo, sporo osob (na przyklad ja) uwazalo ze Diablord nie powinien nic placic, jednak wczesniej sporo dyskutowalismy o tym zeby nie zabijac NIKOGO, a to dlatego ze, jak to ujal Buki
"My im zabilismy kilka osob a oni nam nie zabili nikogo"
vandetta jakoś te buty nie pasują mi xD
rozmiar łapy proporcjonalny do wzrostu... 48-49 i tak nie jest źle bo w Ameryce takie buty się łatwo kupuję :P tylko szkoda że rodziny tam nie mam
To ile ty masz ziomek wzrostu 8o ja mam 192 i mam rozmiar 45 tylko to tu kurwa z 208 masz pewnie;p
wrogonastawiony
08-12-2008, 22:12
Juz przestało niebo płakać i nie mokną moje włosy... :)
Rasta-Vandetta
08-12-2008, 22:17
Ob Edron!!! LOGOWAĆ NA NOOBY!!!
Jucha Furora
08-12-2008, 22:22
ymy spadl jebia w edron^^
Biooolyy
08-12-2008, 22:26
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix
wrogonastawiony
08-12-2008, 22:31
Kurwa mać, zapatrzyłem sie a tu taki bajer... Już leca na noobie !!!
Jucha Furora
08-12-2008, 22:33
22:20 Lady Toffina [154]: Ymy Ciix Poszli Spac XD
jednak rose sie postaralo^^
mowilem,ze jak sie inshony dolacza to rzeznia bedzie;/
wrogonastawiony
08-12-2008, 22:41
KURWA MAC padlem na noobie, 5 bp manasow spadlo !!! :[[[[[ Zapatrzylem sie na forum i mnie wispy dedły :((((((
JechaczNakonny
08-12-2008, 22:41
film macie chociaż?
Spike222
08-12-2008, 22:47
Originally Posted by Betroda:
Still waiting for Ymy's death, with his big mouth ;P
Ymy: Dec 08 2008, 22:07:43 CET Killed at Level 204 by Thovia Albus and by Helethus
rofl, wykrakała : p
http://www.**********.com/686279458.html
wrogonastawiony
08-12-2008, 22:51
Xespoz http://www.***********.com/686279458.html
Ktoś tam http://www.***********.com/692995177.html
Mubian Bron [84]: DOBOJU!!!!
JechaczNakonny
08-12-2008, 23:06
ehh
22:44 Wedelk [109]: pomuc wam
22:44 Aurix Vantie [165]: nie lepiej w 5 osob
22:44 Aurix Vantie [165]: na kanion i mw rzucic za nich
Wy vt albo ts nie macie :| ??
22:45 Mubian Bron [84]: DOBOJU!!!!
22:46 Aurix Vantie [165]: i an skrypcie powybijamy ich = :| Xd
22:47 Fischkela [226]: DAWAJ TATUAZ hahahaha
22:51 Aata Archari [6]: z lr tu jestem
22:51 Aata Archari [6]: arcania
22:51 Aata Archari [6]: dajcie chary pomozemy
22:52 Aata Archari [6]: panov tu z arcani
22:52 Aata Archari [6]: dajcie chary
Mówiąc krótko na openie byście owalili ;)
teraz niestety gdy kupuję buty nie proszę o nr tych które mi się najbardziej podobają, lecz które są największe w sklepie :/
No ja też mam wyjątkowo dużą stopę co do wzrostu roz. 48,5 (32cm wkładka) przy wzroście 183 cm ;p <bywa>
To ile ty masz ziomek wzrostu ja mam 192 i mam rozmiar 45 tylko to tu kurwa z 208 masz pewnie;p
mam 202cm wzrostu, tak w dowodzie wpisałem(dzisiaj wybrałem :P) może podrosnę do 2.10m xD
co do wojny to nie chcą mnie do Vision wziąć :( ale w sumie co ja bym zdziałał 100-110 rp ;p
grubas__oi
08-12-2008, 23:51
endriu obsrany na vt ROXXXXXXX o malo by kupke zrobil w gacie
dajcie nagranko z venta ;))
endriu obsrany na vt ROXXXXXXX o malo by kupke zrobil w gacie
Co Ty w ogole gadasz -.-
Ogolnie to Różyczki śmierci nabiły truskawki, więc czekamy aż jajka niespodzianki się otworzą.
Diablord
09-12-2008, 08:14
Nie wiesz jak było, a się wypowiadasz.
Nie wiesz jak było, a się wypowiadasz.
Predzej ja skonczylbym grac niz pozwolilbym zeby Diablord wylecial z servera
A jak tam na muay tai, lamiesz nogi wzrokiem? Od poczatku wojny jeszcze nikt z resztki wiernych z Chelma nie mial polamanych nog, ba to wasi przechodza na druga strone ulicy 8o!
HaHa, szkoda tylko że w tym chełmie z Vision \o/ nie ma od kogo uciekać... Jezu jak zobaczyłem Spidima na dni chełma myślałem że pierd_lne. Vesnil jest mocny w buzi ale jak go Dyjo złapał to morda spadła i z tekstem - Nie bij mnie o/. Za jedynego normalnego w tym mieście uważam Miśka [cyt. Nie będę się z kolegami kłócił o pixelki] Reszta to gachy. Wspomniałem tylko tych paru bo o reszcie nie ma co mówić. Fens o/ prosiak.
JechaczNakonny
09-12-2008, 11:31
to wy się o tibie chcecie biĆ ?:| podziwiam podziwiam..:|:|:|
Bartonisko
09-12-2008, 11:50
Elvis Presley Żyje !!!!!!!!!
ELVIS spiewa o tibi
Elvis gra w tibie
Elvis sie bije o tibie
Elvis jest bogiem !!! muzyki
Ziomki poziomki ile STAMINY potrzeba żeby pół expa się dostawało !! ??
to wy się o tibie chcecie biĆ ?:| podziwiam podziwiam..:|:|:|
Nikt się nie chce bić o tibie ale Imuś pisze takie durnoty jakie mu chełmskie "KoKsY" na vt powiedzą, że wszyscy od nich uciekają na drugą stronę ulicy.
wyhylylybymy
09-12-2008, 16:36
http://www.sexy-sarah.info/?uid=122338
http://www.sexy-sarah.info/?uid=122669
xdd
xdd
http://www.sexy-sarah.info/?uid=122660
Moje lepsze!
http://www.sexy-sarah.info/?uid=122660
Moje lepsze!
to zobacz to :D
grubas__oi
09-12-2008, 17:13
ta diabllord miales scriny i nagranie z vt i pokazales do andrzejowi a powiedzial ze go to nie obchodzi ze liczy sie frag i na 100 % niechciales placic tylko jak bili cie to zaplaciles xDDDDDDD HAIL a teraz pewnie jestescie elo elo ziomki GL
Minio654
09-12-2008, 17:24
Jutro Update :D
Yeah8o8o8o
Bartonisko
09-12-2008, 18:02
Ile się czeka mniej więcej po update na TIBIE NG ???
Proszę mnie nie wyzywać itd tylko udzielić konkretnej odpowiedzi.
Z góry dzięki.:]:]
Nuupie.... aktualizacja NG jest max. kilka h po upie.... wkoncu to jeden z najlepszych botow.
Zanim wrocisz do domu juz bedzie zaaktualizowana ;
Zdazysz ustawic swojego mega ivul mastah pro elvisa EK na noc...
Biooolyy
09-12-2008, 18:19
Yakky , widze po podpisie ze zawodnik z ciebie
próbowałes juz dopalaczy- spice gold/diamond?
legalne a kosi banie ostroo
Ng jak ng a elf bot^^ bo to najwazniejsze;p
Rasta-Vandetta
09-12-2008, 19:20
Ng jak ng a elf bot^^ bo to najwazniejsze;p
Elf Rulez :)
Botery śmierdzące :D Ja tam mam blackd i NG i nie narzekam a powtarzam w kółko włącz bota ziom włącz bota ^^.
21:03 Pirates are launching a surprise attack on Liberty Bay! Take care, they seem to be everywhere.
21:13 Pirates have invaded the fortress.
Był jakiś boss???
@ up Twoja stara się pojawiła.
Yakky , widze po podpisie ze zawodnik z ciebie
próbowałes juz dopalaczy- spice gold/diamond?
legalne a kosi banie ostroo
*diablo 1/2 - <a to polecam jak na 1szy raz
*spice diamond - <polecam (Jak cana (cana a nie chemiczny skun) a jest legalne
*salvia joint - <za drogie jak na coś takiego
Mam nadzieje, że sobie kodu genetycznego przez to nie zjebie i będe miał zdrowe dzieci. Ale zobaczymy.
Wszystko jest dla ludzi ale ja już zostaje tylko przy (%) i to też tylko okazyjnie.
Dlatego odradzam cokolwiek brać..., w szczególności, że w tym jest więcej chemii niż w proszku do prania
@ up Twoja stara się pojawiła.
loot? 8o
Diablord
10-12-2008, 02:09
Predzej ja skonczylbym grac niz pozwolilbym zeby Diablord wylecial z servera
Nie będe tego commentować bo na TYM forum są ludzie, którzy wiedzą lepiej od nas.
ta diabllord miales scriny i nagranie z vt i pokazales do andrzejowi a powiedzial ze go to nie obchodzi ze liczy sie frag i na 100 % niechciales placic tylko jak bili cie to zaplaciles xDDDDDDD HAIL a teraz pewnie jestescie elo elo ziomki GL
taaaaaaaaaaaaa, ziomek napisz mi na priv kim jesteś, bo narazie nie trafiasz z fantazjami...
grubas__oi
10-12-2008, 13:26
ta ta diabllord co moze tak nie bylo ? czemu tyy sie wypierasz czlowieku ? teraz glupio co ? ze niedawno im 500k zaplaciles , pamietam twoje slowa niezaplace nigdy
Jucha Furora
10-12-2008, 13:57
ta ta diabllord co moze tak nie bylo ? czemu tyy sie wypierasz czlowieku ? teraz glupio co ? ze niedawno im 500k zaplaciles , pamietam twoje slowa niezaplace nigdy
To,że zaplacil/bądz nie to tylko jego sprawa,jego kasa i jego postac.
Nie żebym byl asslickerem bo jeb/ie mi ta wojna,bylebym ja nie byl w nia zamieszany;o
Elisabett
10-12-2008, 14:02
To,że zaplacil/bądz nie to tylko jego sprawa,jego kasa i jego postac.
Nie żebym byl asslickerem bo jeb/ie mi ta wojna,bylebym ja nie byl w nia zamieszany;o
Dlatego liżesz im dupe zeby nie być w nią zamieszany.
Jucha Furora
10-12-2008, 14:14
Dlatego liżesz im dupe zeby nie być w nią zamieszany.
Nie mam potrzeby podlizywania się,nie znam ich niczym nie zawiniam-to raczej proste ze w wojnie nie uczestnicze,ciagle cos do mnie masz nie wiem o co Ci chodzi.;o
Nie mam potrzeby podlizywania się,nie znam ich niczym nie zawiniam-to raczej proste ze w wojnie nie uczestnicze,ciagle cos do mnie masz nie wiem o co Ci chodzi.;o
A jak lizałeś dupe na forum Ima, zeby Zwidek dał ci spokój ?
A jak lizałeś dupe na forum Ima, zeby Zwidek dał ci spokój ?
to pewnie nie bylo lizanie tylko przyjacielska prośba
Fernandos
10-12-2008, 15:52
Czy mi sie zdaje ale wasz ulubiony kolega Karol padl dzis?;D
Biooolyy
10-12-2008, 17:16
*diablo 1/2 - <a to polecam jak na 1szy raz
*spice diamond - <polecam (Jak cana (cana a nie chemiczny skun) a jest legalne
*salvia joint - <za drogie jak na coś takiego
Mam nadzieje, że sobie kodu genetycznego przez to nie zjebie i będe miał zdrowe dzieci. Ale zobaczymy.
Wszystko jest dla ludzi ale ja już zostaje tylko przy (%) i to też tylko okazyjnie.
Dlatego odradzam cokolwiek brać..., w szczególności, że w tym jest więcej chemii niż w proszku do prania
loot? 8o
Nie słyszałem o kodzie genetycznym - wtf?, z drugiej strony źle mnie zrozumiałeś, ja sie przezuciłem na dopalacze w sierpniu tego roku jak uslyszalem, wczesniej to tylko i wylacznie zioleczko=] Diamond kosi banie na troche mniej ale lepiej niż Gold wg mnie, Diablo to syf i te tanie wąsy >,> tak samo jak Salfia. Wg mnie Spice Gold i Diamond kosi mniej niż zielone - ale lepiej, większy chill i pewnośc opanowania samego siebie, a po zielonym tego nie mam
Nie słyszałem o kodzie genetycznym - wtf?, z drugiej strony źle mnie zrozumiałeś, ja sie przezuciłem na dopalacze w sierpniu tego roku jak uslyszalem, wczesniej to tylko i wylacznie zioleczko=] Diamond kosi banie na troche mniej ale lepiej niż Gold wg mnie, Diablo to syf i te tanie wąsy >,> tak samo jak Salfia. Wg mnie Spice Gold i Diamond kosi mniej niż zielone - ale lepiej, większy chill i pewnośc opanowania samego siebie, a po zielonym tego nie mam
O DNA mi chodziło.
Czytałem, że ładnie sobie można w tym namieszać. Potem będziesz miał braki koncentracji, przedwczesne przekwitanie, dzieci z wadami serca itp, albo nic zależy ... tylko ciekawe od czego to zależy... n/c
Poprostu wole już sieknąć 300 wódki i 2 red bulle, bo przynajmniej wiem, że przez to nic mi nie będzie a najwyżej zażygam spodnie albo przyliże jakiś pasztet który będzie mi się wydawał Jenifer Lopez.
Dlatego jak by nie patrzeć, to choć nie szanujesz Polski to ci powiem że odłuż ten syf bo to jest tylko biznes i oni tam ładują taką chemie że Maria Skłodowska-Curie by miała problem z pierwiastkami tam zawartymi.
Poprostu ja to powiedzmy zażywałem ale i tak żadko. A jak już musisz to zainwestuj w olejek haszyszowy i paczke mocnych, sieka w bazar (ja cię nie namawiam)...
Hydysz
Jucha Furora
10-12-2008, 19:10
to pewnie nie bylo lizanie tylko przyjacielska prośba
No raczej jeśli pytanie kogoś za co i czy mógłby to dla Was drodzy forumowicze lizanie rowa to Was podziwiam..
Szkoda tylko,że Zwidek pewnie hajsu ruszac z domku nie chcial i musiał od kogoś hajs wytargac.No cóz pomyślcie troche..;/
Ale zjebany ten update.... nawet na yalahar nei mozna normalnei poplynoc tylko trza meic explorera.... ŻAL.
Jucha Furora
10-12-2008, 20:38
Ale zjebany ten update.... nawet na yalahar nei mozna normalnei poplynoc tylko trza meic explorera.... ŻAL.
Bo nareszcie tibia zaczerpnie garstke rpg nie ma hi/.../yes
tylko trzeba sie postarac i to jest dobre:)
A najgorsze jest to ze nei ma botow jeszcze do nowego clienta :/
Rasta-Vandetta
10-12-2008, 21:17
No raczej jeśli pytanie kogoś za co i czy mógłby to dla Was drodzy forumowicze lizanie rowa to Was podziwiam..
Szkoda tylko,że Zwidek pewnie hajsu ruszac z domku nie chcial i musiał od kogoś hajs wytargac.No cóz pomyślcie troche..;/
Nie oszukujmy sie Fre'neter troche przylizałeś;p
Ale to nic złego nie jesteś pierwszym i nie ostatnim co da dupy by móc expić;p
grubas__oi
10-12-2008, 22:00
Dec 10 2008, 21:22:21 CET Killed at Level 97 by Faliana Garkar
and by Vres
Zcoyan
cos na rozluznienie
Thuygioshok
10-12-2008, 22:02
Bo nareszcie tibia zaczerpnie garstke rpg nie ma hi/.../yes
tylko trzeba sie postarac i to jest dobre:)
taaa i teraz najpierw robisz explorewra tylko po to zeby miec dostep gdzies a nie dla satysfakcji RPG _/
Jucha Furora
10-12-2008, 23:11
@Rasta-Vandetta
Na prawdę/naprawdę nie miałem na celu zalizac,chcialem normalnie pograc ,ale ok już nie będę prosił Imy o pomoc,wszystkie sprawy będę załatwiał sam,żeby nie padały takie słowa jak teraz,które nie wiem jak dla Was ale dla mnie są nieprawdziwe w 100%.
Rasta mam nadzieje,że zrozumiesz,że nie chcialem odrazu bulic 100k i to w dodatku za smieszny reason.Nie dla każdego 100k chodzi drogą:)
pozdrawiam
@up
A co chciałbyś,żeby wbiegało się na Yaha coś tam byłaby hala 50x50 i od chu.ja monsterow ja koncu tego pokoju skrzynka i demon plate yalahar erpegie armor.
@Rasta-Vandetta
Na prawdę/naprawdę nie miałem na celu zalizac,chcialem normalnie pograc ,ale ok już nie będę prosił Imy o pomoc,wszystkie sprawy będę załatwiał sam,żeby nie padały takie słowa jak teraz,które nie wiem jak dla Was ale dla mnie są nieprawdziwe w 100%.
Rasta mam nadzieje,że zrozumiesz,że nie chcialem odrazu bulic 100k i to w dodatku za smieszny reason.Nie dla każdego 100k chodzi drogą:)
pozdrawiam
@up
A co chciałbyś,żeby wbiegało się na Yaha coś tam byłaby hala 50x50 i od chu.ja monsterow ja koncu tego pokoju skrzynka i demon plate yalahar erpegie armor.
to taka riposta z sarkazmem byla, ta?dla twojej wiadomości, większość typa ma explorera bo to prawie podstawowy quest.rozmieszczenie potworów tam przesadzone tak btw
a ja kurwa nei mam tego explorera.... Cipsoft tak zachwalal ten update, a tu jajko z niespodzianką- nie da sie poplynoc na nowa wyspe tak odrazu.... 1 miasto w ktorym jest cos takeigo.... Z jednej strony to dobrze, bo bedzie mneij noobów i pk...
Jucha Furora
11-12-2008, 13:09
to taka riposta z sarkazmem byla, ta?dla twojej wiadomości, większość typa ma explorera bo to prawie podstawowy quest.rozmieszczenie potworów tam przesadzone tak btw
Dokładnie ta,moim zdaniem też dużo ludzi explo nie maja wiec i lepiej:)
JechaczNakonny
11-12-2008, 14:54
Są już na furorze pierwsze Yalahari Armory ?:)
Rasta-Vandetta
11-12-2008, 15:39
Są już na furorze pierwsze Yalahari Armory ?:)
Ta, wczoraj Spaaw - Mestorem sprzedawał za 400k
wrogonastawiony
11-12-2008, 16:01
a ja kurwa nei mam tego explorera.... Cipsoft tak zachwalal ten update, a tu jajko z niespodzianką- nie da sie poplynoc na nowa wyspe tak odrazu.... 1 miasto w ktorym jest cos takeigo.... Z jednej strony to dobrze, bo bedzie mneij noobów i pk...
A co ty myślałeś ze byle plebs bedzie mial tam dostep ? Bardzo dobrze, nie bedzie byle kutafon z botem sie w*******ał na respy teraz...
btw.
Cecieboh Sworagidok - Deja Vu of the Death Rose
Czy to początek końca VISION ?!
JechaczNakonny
11-12-2008, 16:32
ja z kolegami prawie oje**łem na 3 misji z tymi bossami bo mnie lagi złapały :|
Jeszcze przed "apdejtowy" tłok na statku ^.-
http://img242.imageshack.us/img242/9030/uo0150bv9.jpg
Vlaaaadek
11-12-2008, 18:33
Panowie! Panowie! Olać dopalacze :> Koper <3 Koper <3 Koper <3 Tylko szkoda ze tak ciezko o niego ;/
Jucha Furora
11-12-2008, 21:25
Niech już blackd zupdateują.;[
Szkoda ze bez botow nie wyskoczycie na jakas akcje :p
Jucha Furora
11-12-2008, 22:13
Buy Sca Fast!;d
Szkoda ze bez botow nie wyskoczycie na jakas akcje :p
Czemu Furora nie pomogla wczoraj na nebuli na ob ? andrzejos nie podejmie sie tego, bo nie wyjdzie bez bota.
Czemu Furora nie pomogla wczoraj na nebuli na ob ? andrzejos nie podejmie sie tego, bo nie wyjdzie bez bota.
Bo to bylo spontaniczne wylecieli na darashie i zaczeli sie orac pozniej skampili sie na piramidzie w ank gdzie nie bylo dostepu bo przybloczyli niewiarygodna liczba noobow;p(mowa o vo oczywiscie)
Niech już blackd zupdateują.;[
Buy Sca Fast!;d
chwalisz się że bota używasz i że kasę masz? mogłeś to pisać zanim podlizałeś się na forum abyś hunta nie miał :baby:
Jest ktos zainteresowany kupnem yalahari armor? Od razu mowie ze nie bedzie tani.
Rasta-Vandetta
11-12-2008, 23:23
Z tego co wiem Shelbo i pare osób jeszcze 1kk chcieli. Nie opyla sie to totalnie. Im więcej osób zrobi tego questa (a jest on od 80lvla więc bardzo dużo;p) tym ten arm będzie tańszy. Jeszcze miesiąc, dwa i będzie w cenie e-plate, może troche droższy.
Z tego co wiem Shelbo i pare osób jeszcze 1kk chcieli. Nie opyla sie to totalnie. Im więcej osób zrobi tego questa (a jest on od 80lvla więc bardzo dużo;p) tym ten arm będzie tańszy. Jeszcze miesiąc, dwa i będzie w cenie e-plate, może troche droższy.
Hmm.. chyba z nim zagadam ;p
Kurwa FAIL !!!
Imargam
Dec 12 2008, 00:59:30 CET Killed at Level 273 by Talakim
and by Drago Gago
Czipsu
Dec 12 2008, 00:58:33 CET Killed at Level 201 by Lady Toffina
and by Sir Wir
Taifun Devilry
Dec 12 2008, 01:02:54 CET Killed at Level 279 by Xespoz
and by Vusoba
i "troche" ludzi od nas ;p nie pamiętam all fragów
Fischkela,Ai Shinayo,Aqo,Maria Frezer,Alcifusso Seymon,Drago Gago,Hageshi,Helethus,Kryhu'Drut,Sealqiev,Sir Wir,Talakim,Dreamaxor, Rambo Deathwish,Aurix Vantie,Conan El Barbaro
nie chce mi sie liczyc wiecej
conan el'barbaro, talakim, sir wir, sealqiev, kryhu'drut, helethus, hageshi, drago gago, alcifusso seymon, maria frezer, aqo, ai shinayo, fischkela, aurix vantie, madsto x2, vusoba, tomigol, rambo deathwish, dreamaxor, Smash'Qu
23:3
taifun, czipsu, ima
Gniewomir
12-12-2008, 02:11
O filmik ładnie prosimy!
nie ma tibicama nieogarze
Gniewomir
12-12-2008, 02:16
Ale tibiacam to nie jedyny program do nagrywania... :)
Niby fajny open ale widac spora przewage naszego teamu :s
Niby fajny open ale widac spora przewage naszego teamu :s
Ta, ale nie bylo full teamow. Ciezko jest cokolwiek powiedziec, przesledzic, jak nie ma filmu. No nic, nastepnym razem dzwoncie :P
trzeba bylo nie wychodzic w srodku gry jak ze stachem gralismy razem
grubas__oi
12-12-2008, 03:09
jakos cie czlowieku tatuaz nie widzialem wcale tam albo gdzies na pleckach byles bo obsrany ?
orzi died , ima~ rash rash i dentka
JechaczNakonny
12-12-2008, 04:00
Ta, ale patrzeĆ na to z perspektywy że ima to odrobi w dwa dni i pojedzie dalej czipsu i taif MOŻE też.. a ludzie z dr ? ;| kisiĆ PZ :)
================================================== ========
4h na Yalahar i 340k + ... :|
ja chyba od jutra nie śpie ;) Xd
Rasta-Vandetta
12-12-2008, 07:19
conan el'barbaro, talakim, sir wir, sealqiev, kryhu'drut, helethus, hageshi, drago gago, alcifusso seymon, maria frezer, aqo, ai shinayo, fischkela, aurix vantie, madsto x2, vusoba, tomigol, rambo deathwish, dreamaxor, Smash'Qu
23:3
taifun, czipsu, ima
Ładnie ;p Sprawdza sie powiedzenie - Bez bota to nie robota;p
Fernandos
12-12-2008, 07:46
@Up i chodzi Ci tu o to ze Imargam usnal?;>
Rasta-Vandetta
12-12-2008, 09:04
@Up i chodzi Ci tu o to ze Imargam usnal?;>
@up
Raczej o Death Rose, bo chłopaki z Vision i Duskiness tyle przeżyli że mają ogarynke i bez botów;p
A te plebstwo z Candi i Chełma zapuszczali bota i deal. (Ofc nie mówie o Xespozie bo to chyba jedyny wyrużniający sie wśród Death Rose)
Btw. Nevaeh Fury czy jak Ci tam. Masz żal do Imargama że cie stuknoł?
neutral.forum.fighter
12-12-2008, 11:24
a Ty masz żal do polonistki ?;>
Bartonisko
12-12-2008, 11:25
ey jaka zlewa
Na żólwiach expie i nagle Cipsoft mial dodac Anty bota
i pojawia mi sie Tortorisek i hitam w niego po 100 max z granki po 100....
a on odrazu leczy na full ocb kurwa ??? :PP
wie ktos ocb ?
ey jaka zlewa
Na żólwiach expie i nagle Cipsoft mial dodac Anty bota
i pojawia mi sie Tortorisek i hitam w niego po 100 max z granki po 100....
a on odrazu leczy na full ocb kurwa ??? :PP
wie ktos ocb ?
chcieli błysnąć pomysłem, żeby nie było botterów, ale teraz wymyslili, że tam nie będzie nikogo :)
Bartonisko
12-12-2008, 11:38
a teraz jak ucieklem od niego to go nie bylo juz
Co daja buty ktore YMY ma w domku te Fire~~?
tak jak sama nazwa na to wskazuje - odpornosc na ogien ;p
Ogolnie ten update to porażka...Po ch*j zrobili boisko do pilki w yalahar? Jak juz jest to moze zagramy mecz xD...
Lejąc golemy w factory (Dzielnica Yalahar) brakowalo mi tylko tego zeby zamiast axa wziąc karabin lub bazooke i zabijac wszystko co sie rusza.... byłby klimat podobny do Warhammer 40 000 ...
TIBIA TRACI SWÓJ KLIMAT.
@up
Raczej o Death Rose, bo chłopaki z Vision i Duskiness tyle przeżyli że mają ogarynke i bez botów;p
A te plebstwo z Candi i Chełma zapuszczali bota i deal. (Ofc nie mówie o Xespozie bo to chyba jedyny wyrużniający sie wśród Death Rose)
PIERDOLONA CIOTA
Jucha Furora
12-12-2008, 13:35
chwalisz się że bota używasz i że kasę masz? mogłeś to pisać zanim podlizałeś się na forum abyś hunta nie miał :baby:
Pewnie tylko składa się tak ,że nie jest tak pięknie i chajsu mi brakuje dużo mi nie zostanie jak kupie sca a bota mam za free 5 sztuk.Co do lizania dupy już pisałem,co o tym sądze.Btw nie przyp/erdalaj sie o bylo co.
tak jak sama nazwa na to wskazuje - odpornosc na ogien ;p
Ogolnie ten update to porażka...Po ch*j zrobili boisko do pilki w yalahar? Jak juz jest to moze zagramy mecz xD...
Lejąc golemy w factory (Dzielnica Yalahar) brakowalo mi tylko tego zeby zamiast axa wziąc karabin lub bazooke i zabijac wszystko co sie rusza.... byłby klimat podobny do Warhammer 40 000 ...
TIBIA TRACI SWÓJ KLIMAT.
niedlugo zmienimy furore na podkarpacki bo bedzie tylko taka różnica ze tam pacc tańszy
Fernandos
12-12-2008, 14:14
@up
Mam zal , bo wiesz tak mi zalezy na tym charze na ktorym nie gram zawsze pozostanie niedosyt bo moglem wejsc na ten statek i by mi nie spadl 1 LVL :( Przez dwa dni zamknalem sie w sobie normalnie ale coz zycie :(
A tak apropo jak napiszesz 2 raz ze Vision i Dusk bez botow wez idz mamy sie spytaj czy w dziecinstwie nie spadles ze stodoly czy czegos ...
spytaj czy w dziecinstwie nie spadles ze stodoly czy czegos ...
hahahahahahahah ze stodoły
Ta, ale patrzeĆ na to z perspektywy że ima to odrobi w dwa dni i pojedzie dalej czipsu i taif MOŻE też.. a ludzie z dr ? ;| kisiĆ PZ :)
zjeżdzacie DR najpierw za to, że siedzą w pz, a jak wyjdą i zabiją kogoś z wyróżniających się postaci z dusk&vision to i tak wam jest źle, bo duski i vision odrobią, a DR nie odrobią, a więc nie ma powodu do radości, co wg was DR powinno zrobić jeżeli zawsze jest źle?;p
zjeżdzacie DR najpierw za to, że siedzą w pz, a jak wyjdą i zabiją kogoś z wyróżniających się postaci z dusk&vision to i tak wam jest źle, bo duski i vision odrobią, a DR nie odrobią, a więc nie ma powodu do radości, co wg was DR powinno zrobić jeżeli zawsze jest źle?;p
Swiete slowa......
Swir4024
12-12-2008, 17:00
Orientujecie sie czy czesto nagrywane sa filmiki za pomaca "TibiaCam TV Player" , z gory dzieki.:)
Bartonisko
12-12-2008, 17:04
zawsze zawsze ale kiedyś bo potem było inaczej i w końcu kiedyś zrobi takie coś ze zawsze się używało takiego czegoś bo było inaczej i nie wiadomo czego bo wczoraj.
ELVIS ŻYJE:cup:
Swir4024
12-12-2008, 17:07
zawsze zawsze ale kiedyś bo potem było inaczej i w końcu kiedyś zrobi takie coś ze zawsze się używało takiego czegoś bo było inaczej i nie wiadomo czego bo wczoraj.
ELVIS ŻYJE:cup:
8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
I wszystko jasne :D.
Rasta-Vandetta
12-12-2008, 19:21
a Ty masz żal do polonistki ?;>
Heh ty niedojebany pionie. Pomyliłeś fora, to nie wydarzenia z Arcani. Tutaj pozostało Ci grzanie dupy w pz ;)
@Fernandos
Czytanie ze zrozumieniem.
Nie napisałem że nie używają botów, tylko że i bez botów by se poradzili ;p
@Down
Tomokoo napewno nie tym co ty;p
Gorszym śmieciem i przydupasem jak ty sie już nie da ;p
@2x Down
Marzenia dobra rzecz, ale nie zawsze się spełniają
@Up
A TY kim tu jesteś jebany pionie ?
@Edit
To się nam przedstaw o/
Fernandos
12-12-2008, 19:30
@2up
to sorry moj blad ale miej wiecej szaczunku do ludzi bo kiedys moze sie sytuacja zmieni i taki pionek jak Drizer (:*) bedzie expic a ty grzac pz ;]
neutral.forum.fighter
12-12-2008, 19:32
Heh ty niedojebany pionie. Pomyliłeś fora, to nie wydarzenia z Arcani. Tutaj pozostało Ci grzanie dupy w pz ;)
Może byś się przedstawił? Bo jesteś tak potężny, że nawet twojego nicku nie znam, ale pewno masz 250+ lvl i rządzisz Furorą.
tak jak mowilem Rasta-Vandetta to PIERDOLONA CIOTA i wszystko : D
Rasta-Vandetta
12-12-2008, 19:41
Może byś się przedstawił? Bo jesteś tak potężny, że nawet twojego nicku nie znam, ale pewno masz 250+ lvl i rządzisz Furorą.
Czy ja coś takiego powiedziałem? Różnica jest taka, iż moge expić w przeciwieństwie do Ciebie. Aktualnie nie widze potrzeby żebyś znał mój nick, na Arcanie sie nie wybieram :)
@Zuter
I vice versa zerowcu z Azury
@down
Twoim tatą
neutral.forum.fighter
12-12-2008, 19:44
Czy ja coś takiego powiedziałem? Różnica jest taka, iż moge expić w przeciwieństwie do Ciebie. Aktualnie nie widze potrzeby żebyś znał mój nick, na Arcanie sie nie wybieram :)
Skoro ja jestem pionkiem to kim Ty jesteś?? Chciałbym tylko to wiedzieć
@Zuter
I vice versa zerowcu z Azury
Skoro możesz expic to czemu nie podasz name ? Boisz się ?
@Edit
Po 1 to co piszesz nie jest śmieszne
a po 2 to skoro boisz się przedstawić to znaczy ,że ty tu jesteś Pionkiem o/
Skoro ja jestem pionkiem to kim Ty jesteś?? Chciałbym tylko to wiedzieć
Drizer byles, jestes i bedziesz smieciem
HEHE SIEMANO
przespałem się jakieś 4 miesiące?
co rafał odjebał :D?
byles, jestes i bedziesz idiota z wielkim EGO w grze.... pyskaty gowniarz z przerosnietymi ambicjami... Od Drizera wara paczus, jest on jednym z najbardziej kulturalnych tu ludzi..
byles, jestes i bedziesz idiota z wielkim EGO w grze.... pyskaty gowniarz z przerosnietymi ambicjami... Od Drizera wara paczus jeden z najbardziej kulturalnych tu osob..
Ty mi mozesz skoczyc na pedzelek i sie obkrecic ;)
skoczyc na pedzelek ? a co to za slang .. ;s
Al inferno , Edray Nabu , Magiq , james caros , hekun , imargam , belysis , mizdek
Ty mi mozesz skoczyc na pedzelek i sie obkrecic ;)
Nie ma takiego słowa jak oBkręcić :p ładnie 'go' nazywasz - pedzelek ... 8o
grubas__oi
12-12-2008, 21:11
Al inferno , Edray Nabu , Magiq , james caros , hekun , imargam , belysis , mizdek ,
PWNED !
No przetlumacze Ci, mozesz mi skoczyc na chu ja ku tasie
Rasta-Vandetta
12-12-2008, 21:12
A jakie jest twoje Ego że tak kozaczysz. Idź obciągn*ć Drazerowi.
chuj, kutas, pedzelek, jakie jeszcze znasz okreslenia Twojego malutkiego?:d
Malutkiego to ma twoja stara
Glaca to powiesz czemu swoich bloodbro zostawiłeś ,a nie udajesz ,że posta nie widizałeś ;]
dajesz dajesz, moge ci obciagnac to juz wiem co jeszcze? a nei zapomnij mi rodzicow powyzywac...
@rasta plebie jest mi naprawde przykro z twojego powodu....
Jezeli moja stara ma malutkiego i Ty masz malutkiego, czyli, ze masz to co moja stara, to ciebie nijak facetem nazwac nie mozna ;d mysle ze pomoglem sie odstresowac po dzisiejszej glebie, zegnam :d
Glaca to powiesz czemu swoich bloodbro zostawiłeś ,a nie udajesz ,że posta nie widizałeś ;]
Jak nie masz mózgu to niestety zadajesz takie pytania, Bóg kazdemu rozumu nie daje
Jezeli moja stara ma malutkiego i Ty masz malutkiego, czyli, ze masz to co moja stara, to ciebie nijak facetem nazwac nie mozna ;d mysle ze pomoglem sie odstresowac po dzisiejszej glebie, zegnam :d
Czyi masz 2 x tata ? Ładna patola u Ciebie na chacie, przyznajesz, że twoja stara ma ku tasa, smutne, ale nie kazdy moze miec normalna rodzine
Rasta-Vandetta
12-12-2008, 21:26
@rasta plebie jest mi naprawde przykro z twojego powodu....
A mi jest naprawde przykro z twojej starej małego ;/
zaczela sie wojna to i zaczelo sie wyzywanie... coz tego sie spodziewac mozna bylo.
Elisabett
12-12-2008, 21:32
Zwidek kiedyś myślalem że masz troche oleju w głowie jednak się myliłem jesteś niedojebany. Myślałem ze jechanie po starych to domena ludzi w wieku gimnazjalnym, naprawde chodzisz do gimnazjum? Czy tylko jesteś na ich poziomie rozwoju?
Down
CZyli nie chodzisz do gima więc wychodzi na to ze jesteś na ich poziomie rozwoju.
Zwidek kiedyś myślalem że masz troche oleju w głowie jednak się myliłem jesteś niedojebany. Myślałem ze jechanie po starych to domena ludzi w wieku gimnazjalnym, naprawde chodzisz do gimnazjum? Czy tylko jesteś na ich poziomie rozwoju?
18 latek wiec jak na moje to jest 3 lo, moze ty masz 18 lat i jeszcze gim, wiec wychodzi na to, ze laske klade na takich lamusow i jak ktos mnie wyzywa to nie odejde obok tylko odpowiem ! "Jeśli trzeba to odszczekam"
grubas__oi
12-12-2008, 21:39
HAHAHAHA ZOSTAWILES ICH I DALES LOGAAAAAAAA
BLOOD BRO ZOSTAWILES czyt. karol
IMARGAM JUTRO REKORD NA ERIGU
HAHAHAHA ZOSTAWILES ICH I DALES LOGAAAAAAAA
BLOOD BRO ZOSTAWILES czyt. karol
IMARGAM JUTRO REKORD NA ERIGU
Juz sie spusciles ? widze ta gra sprawia wam wiecej radosci niz myslalem ;)
jaki lans hahah 18 latek, 3 lo stary to szacunek normalnie... albo nie, raczej frajer jestes jak masz tyle lat i takie sypiesz teksty...
robisz sie na pro elo gangstera widze i te twoje hiphopowe wstawki.. WOW
jaki lans hahah 18 latek, 3 lo stary to szacunek normalnie... albo nie, raczej frajer jestes jak masz tyle lat i takie sypiesz teksty...
robisz sie na pro elo gangstera widze i te twoje hiphopowe wstawki.. WOW
Ty jestes pewnie takim lamusem, co siedzi caly dzien przy kompie i chu ja wie co sie dzieje na swiecie, sry sram na takie dzieci neo
Maly-Rycerz
12-12-2008, 22:11
Ty jestes pewnie takim lamusem, co siedzi caly dzien przy kompie i chu ja wie co sie dzieje na swiecie, sry sram na takie dzieci neo
Poklikash? :cup:
Dobry typ xD caly dzien przed kompem to ty siedzisz ... i tylko tacka paczkow kolo kompa... prawie jak Andi, caly talerz kanapek i mozna 2 dni expic xD
Sory Andrzej No offence.
byles, jestes i bedziesz idiota z wielkim EGO w grze.... pyskaty gowniarz z przerosnietymi ambicjami... Od Drizera wara paczus, jest on jednym z najbardziej kulturalnych tu ludzi..
Popieram w 100%
grubas__oi
12-12-2008, 22:49
ej ochroniarz tak jak twoj brat ak. paczek
wrogonastawiony
12-12-2008, 23:17
Wchodze na tibia.de po linki z akcji a tam co ? Jeden z linkow prowadzi do widoku niejakiego Dempaha... Wychowywałem sie przy nim na Xerenie, jest naprawde niesamowity... ; )
I to nie jakis Katrila czy inny chuj muj, ktory jest twardy bo ma mocniejsza ekipe... Ten koleś potrafi wycudowac coś z niczego i naprade tak podpowiem wam, ze moglibyscie zaczac sie go bać ;D
czarne chmury <3
@Worognastawiony
Jaki nick miałeś na Xerenie ?
wrogonastawiony
12-12-2008, 23:42
Troche tego było... ;D
Ale pierwsza postac, kiedy to sie gralo jeszcze 4fun to był Gallean Knight... napewno nie znales, bardzo dlugo wbijalem 50 lvl, skille i takie tam... ehh gdzie te czasy jak sie gralo dla zabawy... :<
Przebilo sie przez moje rece jeszcze pare postaci a teraz sobie lajtowo cykam Xuvą Malice, ale tej postaci chyba Ci przedstawiac nie musze : P
alahakbar
12-12-2008, 23:57
Ekipa z furory juz wpierdolila dempahowi, wiec nie widze powodu dla ktorego mieliby sie go bac
Rasta-Vandetta
13-12-2008, 00:04
Mass Log Mass Log Mass Log!!
i co i co?:p Jakieś keale?
Jucha Furora
13-12-2008, 00:20
Rasta wlasnie film leci na TVN i pan ma maske taka jak Ty masz w avatarze;o
Widzialem,ze cos sie w ankh zbieraliscie
Rasta-Vandetta
13-12-2008, 00:26
Rasta wlasnie film leci na TVN i pan ma maske taka jak Ty masz w avatarze;o
Widzialem,ze cos sie w ankh zbieraliscie
Ta ten film to V jak Vendetta
Wchodze na tibia.de po linki z akcji a tam co ? Jeden z linkow prowadzi do widoku niejakiego Dempaha... Wychowywałem sie przy nim na Xerenie, jest naprawde niesamowity... ; )
I to nie jakis Katrila czy inny chuj muj, ktory jest twardy bo ma mocniejsza ekipe... Ten koleś potrafi wycudowac coś z niczego i naprade tak podpowiem wam, ze moglibyscie zaczac sie go bać ;D
czarne chmury <3
http://i57.photobucket.com/albums/g228/groovv/mrok.jpg
a ten Dempah to jakie ma pełne name na furorze bo nie moge go znalezxc ;>?:p
alahakbar
13-12-2008, 00:39
Ahahahahaha normalnie zabiles mnie tym ziom :D
Btw. Frag na tritim to pokaz pvp, ostatnio cos tak dobrego widzialem na pandori (akcja pod depo ankh, pada ersoy kratke od depo)
@Down
Pot bota, wogole to akcja na pandorii tez byla przeprowadzona przez graczy z furory.
Rasta-Vandetta
13-12-2008, 00:41
Ahahahahaha normalnie zabiles mnie tym ziom :D
Btw. Frag na tritim to pokaz pvp, ostatnio cos tak dobrego widzialem na pandori (akcja pod depo ankh, pada ersoy kratke od depo)
Doceń to że na Furorze robili to bez pot bomba.;p
o rasta, bialystok? jaka oska?xd
nowe miasto xd
Rasta-Vandetta
13-12-2008, 01:13
o rasta, bialystok? jaka oska?xd
Doilidy Górne;p
FAIL xD Dec 13 2008, 01:05:45 CET Killed at Level 102 by Katrila
ty sie lepiej Piotrus po 1 w nocy nie loguj ;d
@Tucz
Dobra ... masz pograne -.-
legly w gruzach moje plany :(
JechaczNakonny
13-12-2008, 03:42
Ten drugi obrazek to nie czasem z tego pornola co na ZONE EUROPA leciał kiedyś ?:D Szkoła Seksu coś takiego ;D
neutral.forum.fighter
13-12-2008, 06:58
Jeszcze zapomniałeś mi na rodziców wjechać.
Stigandi-89
13-12-2008, 07:18
Z tego co mi sie wydaje 1 ze stron ma spy'a , Lady toffina jest w Death rose
a Yxy Dxy w Vision a to sa bracia ;] i czasem matka od nich Toffina tez gra :)
grubas__oi
13-12-2008, 09:09
-12,602,585 gogog PGGGGGGGGGGGGGGGGG IMARGAMIE !
WY*******AJ Z TYM KEYLOGGEREM śMIETNIKU!!!
OGłOSZENIE PARAFIALNE :
POTRZEBUJE 3 Gear Wheels ( leci z Golemów) / Lub osoby z wykonanym Sweet Cyclop quest która wymieni mi iron ore na gear wheelsy... HELP ME, Zapłace.
Ale Ymek obczaił paraliże jak tritii'ego ubili 8o Gratz
Na forum tibia[kropka]de są filmiki.
grubas__oi
13-12-2008, 16:00
Dec 13 2008, 15:06:13 CET Killed at Level 136 by Avalar Potcho
and by Betii spagetti
Kiyoshiko poczul smak ziemi na dworcach :D
http://www.***********.com/594835880.html
coś nowego
grubas__oi
13-12-2008, 20:01
Doom Harvester poczul oddech zielonego smoka w venore
Dec 13 2008, 17:29:18 CET Killed at Level 135 by Lady Toffina
and by Ai Shinayo
and by Ai Shinayo
8o;(
haha dobre
btw.
Ubrałem choinke ;D Potem dam foto :o
Fernandos
13-12-2008, 20:29
and by Ai Shinayo
Ty tak z glowy te czaderskie teksty walisz ?:>
grubas__oi
13-12-2008, 21:37
Tak !!!
:d
Jucha Furora
13-12-2008, 23:57
Haha,siedziąc dzisiaj na wrl(pomijając to,że loot w 2h to 2x ss i b robe na 2)to:
Kumpel napisal,że Hegza(noob futura) go leje napisalem stop i:
23:00 Fre'neter [86]: nie lej
23:00 Fre'neter [86]: alirfa
23:00 Fre'neter [86]: alira
23:00 Fre'neter [86]: stop,k?
23:00 Hegza [77]: morda
23:00 Hegza [77]: yellow
23:00 Hegza [77]: ma niech placi
23:00 Hegza [77]: armor
23:00 Fre'neter [86]: za co
23:00 Fre'neter [86]: go lejesz
23:01 Hegza [77]: yello
23:01 Hegza [77]: ma cioto
23:01 Fre'neter [86]: cioto?
23:01 Fre'neter [86]: heh
23:01 Hegza [77]: nom
23:01 Fre'neter [86]: za co go bijesz
23:02 Hegza [77]: zamknij pizde
23:02 Hegza [77]: za to ze myslal
23:02 Hegza [77]: ze afk
23:02 Hegza [77]: jestem
23:02 Hegza [77]: i mnie bil
23:02 Fre'neter [86]: bo to,ze botujesz
23:02 Fre'neter [86]: kazdy wie
23:02 Hegza [77]: 40 k na future feyd
23:02 Hegza [77]: bo tez padniesz
23:02 Fre'neter [86]: za?
23:02 Fre'neter [86]: powiedz tylko za co
23:02 Fre'neter [86]: lol
23:04 Hegza [77]: a ty hunted jestes
23:04 Hegza [77]: za nasylanie
23:04 Hegza [77]: 40k widze
23:04 Fre'neter [86]: kogo naslalem
23:05 Hegza [77]: kolege
23:05 Hegza [77]: na*******al mnie
23:05 Hegza [77]: 40k
23:05 Hegza [77]: skonczylem gadac
23:05 Hegza [77]: wroce feydem do dp
23:05 Hegza [77]: liberty bay
23:05 Hegza [77]: nie bedzie kasy
23:05 Hegza [77]: to lezysz
23:05 Fre'neter [86]: lol koles
23:05 Fre'neter [86]: to moj rl
23:05 Fre'neter [86]: myslal ze bociles
23:06 Hegza [77]: no i pieknie
23:06 Hegza [77]: robie ss
23:06 Hegza [77]: 50k
23:06 Fre'neter [86]: lol
23:06 Fre'neter [86]: ss z czym?
23:06 Hegza [77]: z tym co napisales
23:06 Hegza [77]: skonczylem juz
23:07 Hegza [77]: 50k liberty bay
23:07 Fre'neter [86]: myslisz ze malo razy widzialem jak bocisz?;x
23:07 Hegza [77]: na future feyd
Haha,w takim tempie łapania huntów chyba rezygnuję z gry.
Look jeszcze:
23:05 Future Feyd [135]: za godzine schodze
23:06 Fre'neter [86]: stary
23:06 Fre'neter [86]: to moj rl
23:06 Fre'neter [86]: myslal ze bocisz
23:06 Fre'neter [86]: nie naslalem go
23:06 Fre'neter [86]: >.<
23:07 Future Feyd [135]: huj mnie to interesuje teraz
23:21 Fre'neter [86]: sry,moglbys podac dokladny reasomn mojego hunta
23:21 Fre'neter [86]: ?
23:23 Future Feyd [135]: juz ci pisalem
23:23 Future Feyd [135]: nasylasz
23:23 Future Feyd [135]: kolesia
23:24 Future Feyd [135]: bo myslales ze boce
23:24 Future Feyd [135]: na elfach
23:24 Future Feyd [135]: koles mnie na*******a
23:24 Future Feyd [135]: a ty mi piszesz
23:24 Fre'neter [86]: lol myslal ze bocisz
23:24 Future Feyd [135]: zebym go nie bil
23:24 Fre'neter [86]: nie ja myslalem
23:24 Future Feyd [135]: nom
23:24 Future Feyd [135]: twój rl
23:24 Fre'neter [86]: nawet nie wiedizalem ze zrobil skulla
23:24 Future Feyd [135]: to twój problem
23:24 Future Feyd [135]: no bil mnie
23:24 Fre'neter [86]: myslalem zepa robic bijesz go za free
23:24 Fre'neter [86]: skad mialem wiedziec,nie jestem jasnowidzem
23:24 Future Feyd [135]: nom w to ci nie wierze
23:24 Fre'neter [86]: czekaj
23:24 Fre'neter [86]: sec
23:25 Fre'neter [86]: 23:00 Renter [30]: pisz 23:00 Renter [30]: do hezga 23:00 Renter [30]: nbije 23:00 You lose 10 hitpoints. 23:00 Renter [30]: mnie
23:25 Fre'neter [86]: tyle wiedzialem
23:25 Future Feyd [135]: nom napewno
23:26 Future Feyd [135]: powiedzialem 50k
23:26 Fre'neter [86]: 23:00 Fre'neter [86]: 23:00 Hegza [77]: morda 23:02 Renter [30]: pisz 23:02 Renter [30]: albo na efa 23:02 Renter [30]: wbijaj 23:03 Fre'neter [86]: hunta chyba mam
23:26 Future Feyd [135]: ja juz nie bede z toba gadal
23:26 Future Feyd [135]: nie bede ci 100 x tluamczyl za co hunted
23:26 Future Feyd [135]: czekam na kase
23:26 Future Feyd [135]: za 30 min ide do dp
23:26 Fre'neter [86]: mam placic za free bo hajsu Ci brakuje?,uwierz ze mam 60k w dp
23:26 Fre'neter [86]: mialem sca kupic
23:26 Future Feyd [135]: mi nie brakuje
23:26 Fre'neter [86]: pozyczylem all
23:27 Future Feyd [135]: mi sie z expa zwraca
23:27 Fre'neter [86]: to na chuj zdzierasz dobrze wiesz ze nie nasylalem
23:27 Future Feyd [135]: mnie to jebie
23:27 Future Feyd [135]: nie bede tego tolerowal
23:27 Fre'neter [86]: to tylko moj rl
23:27 Future Feyd [135]: bb
23:27 Fre'neter [86]: mylol
23:27 Fre'neter [86]: jak bede mial rano Ci wysle
23:29 Future Feyd [135]: 23:31 Fre'neter [86]: mam placic za free bo hajsu Ci brakuje?,uwierz ze mam 60k w dp
23:29 Future Feyd [135]: ja powiedzialem
23:29 Future Feyd [135]: wracam z expa
PÓKI CO RETIRED,POZDRAWIAM:)
Koleś kuna wyluzuj, rozpaczasz za kazdym razem jak ktoś Cie zaczepi, to pvp nie wiem dlaczego tak się dziwisz... robisz z siebie pajaca swoimi postami, wybacz :p
brawo za uspokajanie 80lvlem za kumpli :baby:
nie wiem co ty myślałeś że mu pomożesz? jak chcesz innym pomagać to idź do Vision albo Dusków hahaah xDD
@up. dobrze to ująłeś, że robi z siebie pajaca
im więcej postów tym większy pajac (prawie jak ćwiczenie na siłce ale tam chociaż mięśnie rosną 8o)
Jucha Furora
14-12-2008, 00:06
Haha nie no myslalem ze hegza leje go za free acz ten cep skulla zrobil i wyszedlem na idiote i musze placic no nic porozmawiam z nim.Nie robie z siebie pajaca lol,w sumie mysl co chcesz acz nie uwazam ze tu zawinilem a,ze temat to wydarzenia ze swiatow to pisze,co sie u mnie wydarzylo i chce zadnej pomocy raz prosilem zostalem uznany przez poniektorych za wlazidupka wiec nie bede juz prosil o jakakolwiek pomoc.
i będziesz miał hunta pozdrawiam
a przecież możesz mu zapłacić, niedawno się chwaliłeś że chcesz sca kupić B)
@down. n/c ile ty masz lat?
Jucha Furora
14-12-2008, 00:09
No tak zastanowil sie i mam czas do wtorku rano 50k to nie az taki wydatek wiec ok:)
zaplacisz raz bedziesz placil caly czas, chciales pokazac swoja wladze i zobaczyles wladze furory, nie zaplacisz masz pograne = Masz pograne :d
Thuygioshok
14-12-2008, 00:23
popros imargama jak ostatnio xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PO PRZYJACIELSKU HEHE
Jucha Furora
14-12-2008, 00:25
popros imargama jak ostatnio xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PO PRZYJACIELSKU HEHE
I dlatego wole nie prosic nikogo,nawet jeżeli miałbym nie grac ,nie jest itp.
Ime już prosilem,nawet nie raczył odpisac..
wybacz, jezeli jest to zbyt intymne pytanie ale... ile masz lat?
Jucha Furora
14-12-2008, 00:35
wybacz, jezeli jest to zbyt intymne pytanie ale... ile masz lat?
Wybacz,że na forum zachowuję się jak dzieciak/dosadny lamus ,ktory usiluje byc wporzadku do wszystkich.Lat mam 16,tylko prosze nie mowcie dzieciak /jebel/kutas itp,okej?:D
Jest akcja
Leo Nitu'sho
Ymy
Dubikos
Czipsu
Digeff
Fanquin
Hekun
Montura
Pysiola
Stigandi
Thersox
Apff
Kerston
Madsto
Rambo Deathwish
Dreamaxor
Ai Shinayo
Conan El Barbaro
Aqo
Fischkela
Xespoz
Drizer Mastah
Cecieboh Sworagidok
Flyn Kox
Hageshi
Maria Frezer
Olip knight
Predron
Sempion
Tomigol
Tritii
Alcifusso Seymon
Creuex
Drago Gago
Helethus
Kryhu'Drut
Zoodix
Talakim
died
http://www.***********.com/821373597.html
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.