zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

Te-besque
26-08-2007, 02:09
Mhm.. może coś takiego, że dziennie możesz paść 5x max? xD

Slovik
26-08-2007, 02:10
@offtop

http://www.youtube.com/watch?v=P4iYemPUbIM&NR=1

;))

@ontop

Jeżeli chodzi o wojne...

Czarno to widze Gohan 150 Katrila 201 Pasterz 170~ Thelionn 170~ Ima 215 Vuaevo Bruth 169...

A duski ? Średnia lv jest rażąca i zdecydowanie stoi za Vision... raczej można liczyć tylko na rozłam w Vision

down

Post Qel można odebrać raczej jako ironia ;]

Borin
26-08-2007, 02:12
W przypadku noobow, ktore i tak sa juz niesmiertelne, to nieciekawie bylo by.
Ubiles 5 razy kolesia i staje sie on nietykalny? 1 dnia po takim updacie hordy noobow by biegaly po miastach gnebiac h lvli.

@up. Mozna i odpisac xD.

Qel, przeczytaj i odpisz na priv. xD

Calorn
26-08-2007, 15:13
@Etteron

Aug 26 2007, 13:45:25 CEST Killed at Level 85 by Vuaevo Bruth
and by Gohan Oblivion

Żal, co on chciał ich sam solo wziąść?:D

Mistrzunio_II
26-08-2007, 15:16
Etteron expił sobie na peg leg. Raz udało mu sie uciec ale teraz ta sztuka mu sie nie udała. Wszystko na ten temat.

Edit :

Powstała nowa gildia ze starych członków gildi Vision. Do nietykalnych jak narazie dołączyli :
Zwidek
Imargam
Pizaro
Pasterz The~
Thellionn
Xareta

Czy to rozłam ?;> Niee. Mam nadzieje ;P

Pozdro 600

Sir_Elioth
26-08-2007, 18:30
Jak możemy zauważyć Nietykalni jest zrobiona moim zdaniem z największych PA na serwie jak Zwidek czy Imargam. To raczej nie rozłam, a nowa niezależna od zdania Katrili gildia PA.

FUHRER
26-08-2007, 19:18
Name: Venz

Comment: 26.08.2007r.
Time- 16:40 ( R.I.P KATRILA )

ocb?

Calorn
26-08-2007, 19:56
Wtf o co chodzi z tym komentem?
W vision jest coraz mniej buraków :D

Sir_Elioth
26-08-2007, 20:17
Vision Guild Members: 27
Nietykalni Guild Members: 16

Z tego co można zobaczyć większość membersow z Vision przechodzi do Nietykalnych

Rozpadła sie również Vision Academy

Borin
28-08-2007, 01:54
I znowu to samo ... .
Wy lubicie obrazac tu Qel, ona was. Przyjdzie mod i skasuje wasze wypociny, a wy znowu bedziecie probowac szczescia. Taka niekonczaca sie historia tego forum xD.

Jezeli to dzieki Qel vision sie podzielilo to powinniscie byc wdzieczni jej, bo to otworzy droge do odzyskania serva.

Slovik
28-08-2007, 01:56
Borin ma racje. Dajemy tylko temu czemuś satysfakcje... Najlepiej ignorujcie ją i koniec.

@Qel ostatnie zdanie do (c)iebie

Na prawdę musiałaś mieć bardzo trudne dzieciństwo rzucając w moją jak i Ikeba stronę teksty na poziomie słów z rynsztoku

Te-besque
28-08-2007, 01:59
Borin ma racje. Dajemy tylko temu czemuś satysfakcje... Najlepiej ignorujcie ją i koniec.

@Qel ostatnie zdanie do (c)iebie

Na prawdę musiałaś mieć bardzo trudne dzieciństwo rzucając w moją jak i Ikeba stronę teksty na poziomie słów z rynsztoku

Oh rly? A ja tu pisze dla podniesienia swojego i twojego mniemania i sensu radosci w zyciu=(!

Borin
28-08-2007, 02:03
Qel ma w tym racje ze mozna sie posmiactroche.

I zjawil sie mod.... po czym zalamal sie wasza genialnoscia.

Master of Puppets
28-08-2007, 03:32
Bo kasuje kretyn posty zamiast zwyczajnie skasowac jej usera forum --.--

Hellsir
28-08-2007, 03:41
Qel jesteś piękna, bardzo mi się podobasz. Widziałem twoje fotki i od razu pomyślałem, "czemu taka seksowna dziewczyna użera się na tym forum?". Ogólnie jesteś kól i super =D <love you>!!

Btw. Wiemy, że Katrila jest tymczasowo Retired odnośnie servera. Ale nie rozumiem jednego... . Czemu ciągle ten typ Imargam odchodzi i wraca do tego Vision. Ja wiem, że on lubi robić wokół siebie szum jak gwiazda muzyki pop. Ale nie czaje jednego, czemu Katrila daje mu robić takie rzeczy, tak dla przeciętnego widza tej sytuacji na Furorze <mnie> to Imargam ma wy*ebane na Katrilke. Tyle...

@Hege~ jakoś tam
Nie rozumiem, zmieniasz temat na Hyde Park. (nie wiem co oni tam pisali, ale chyba po sobie nie jechali). A tera kasujesz posty z deka bez sens. Ja wiem, że podnosisz swój status quo kasując te posty i pokazujesz administratorowi strony(forum), że coś tam robisz. Ale skoro wcześniej uczyniłeś z tego tematu śmietnik (hyde park) to nie czaje bardzo tej sytuacji. Bez obrazy oczywiście. Tylko mnie to ciekawi :).

Powiesz, że nie czytałem 1 strony i tego co tam napisałeś. Ale czytałem i nie doczytałem się tam niczego w stylu pisanie o serverze jednak zabronione :(.

@SpAyKeR
Mestor Rhu wiem kto na nim gra, a raczej ma passy. Ale jak wiesz Mestor Rhu ma hunta od Vision, dlatego poexpia sobie powoli. A Reaktywacja Sunblade... hmm to chyba zależy tylko i jedynie od chęci starych ludzi z tej gildii. Ale pewnie i oni, bo połowa z nich jest, albo była za Duskiness, będzie musiała toczyć spór z Vision.

OK. No więcej tak odpowiem po kolei :)
Za co został on przywrócony?
Czy jego konto było wcześniej zdeletowane?
Czy gra na nim ten sam owner co kiedyś?
Mestor nie miał nigdy deleta, po prostu przez długi czas nikt nim nie grał. Diabloss sprzedał go jakiś czas po hacku który był jeszcze na długo przed Update'em. Po Furorze owner Mestora grał na Kyrze, ale chyba jest teraz retired.

Za co ma hunta od Vision'ów ?
Oficjalna wersja brzmiała chyba(bo nie jestem pewny). Że Mestor kogoś okradł i nie może grać. Ale prawdopodobnie Imargamowi chodziło o to, że zbliżała się wojna i nie chciał mieć więcej wrogów.

A co do Sunblade, moim zdaniem nawet bez starych membersów Sunblade, gdyby Duskiness sie pozbierało, zorganizowało i przygotowało psychicznie do wojny to mogli by odzyskać server. Ale z przyczyn mi znanych, a nie ogłaszanych publicznie (i niech tak zostanie), oni nie chcą na razie walczyć.

@Kasi'yaa
Gadaj zdrów ja wiem, swoje ty wiesz swoje, ale nie mów mi, że mam pstro w głowie. Bo już starczy kłótni na tym Boardzie. A jakby mógł expić spokojnie to na pewno nie wbijał by potajemnie lvli na pohu.

SpAyKeR
28-08-2007, 03:49
@Hagemmon
Lol człowieku czy ja coś napisałem nie na temat? Pytałem sie odnośnie furory to skasowałeś co poleci, funkcja moderatora do Ciebie chyba nie pasuje.

@topic
Ponawiam pytanie, czy ktoś wie co ze starymi graczami takimi jak Mestor Rhu. I co z przepowiednią Kolka el'baq który twierdził, że niedługo będzie reaktywacja gildii Sunblade, wie ktoś coś na ten temat?

@Hellsir
Przynajmniej Ty jeden porządny postanowiłeś mi odp. na moje pytanie.
I tutaj mam kilka pytań.
Za co został on przywrócony? Czy jego konto było wcześniej zdeletowane? Czy gra na nim ten sam owner co kiedyś? Za co ma hunta od Vision'ów ? Jeżeli ma być spór z Vision to niech rzeczywiście starzy gracze nabiorą motywacji i z powrotem niech sie zreaktywują i stoczą z nimi spór, niech przynajmniej spóbują. Dzięki Hellsir za Odp. Pozdrawiam i miłej nocki życze ;)

Kasi'yaa
28-08-2007, 04:03
@SpAyKeR
Mestor Rhu wiem kto na nim gra, a raczej ma passy. Ale jak wiesz Mestor Rhu ma hunta od Vision, dlatego poexpia sobie powoli. A Reaktywacja Sunblade... hmm to chyba zależy tylko i jedynie od chęci starych ludzi z tej gildii. Ale pewnie i oni, bo połowa z nich jest, albo była za Duskiness, będzie musiała toczyć spór z Vision.[/QUOTE]

Z kad wziales takie informacje? bujna wyobraznia chlopcze:p Jakby mial hunted od Vision to wogule by nie expil ;> A tak to powoli bije lvl.

SpAyKeR
28-08-2007, 04:10
@Hellsir
Aha więc to na takiej zasadzie. A inni za co zostali zdeletowani ? Np. Rahim Caspari, i inni ale już nie pamiętam nicków.
I czy teraz może Mestor Rhu nie gra czasem na Aurei ?
Btw. Lubie sobie tak poczytać o takich postaciach jak i ownerach i oczywiście takie pytania pozadawać :P Ciekawi mnie to po prostu, a że takie pytania zadaje to tylko dlatego, że na tym serwerze miałem początek gry

@down (Hellsir)
Aha, to możesz jeszcze mi odpowiedzieć co do pozostałych pytań z początku:P Z góry Dzięki, informacje się przydadzą :P

Aha :P Taki mały czacik :P, więc to na takich zasadach było, a tak z ciekawości zapytam, który to już jest owner tego chara? I czy 1 owner co zakładał tego chara gra jeszcze w tibie ?

Hellsir
28-08-2007, 04:12
@Hellsir
Aha więc to na takiej zasadzie. A inni za co zostali zdeletowani ? Np. Rahim Capari, i inni ale już nie pamiętam nicków.
I czy teraz może Mestor Rhu nie gra czasem na Aurei ?

Rahim z tego co pamiętam miał hacka i został zrookowany, albo po hacku sam się zrookował. Natomiast co do Aurea. To ustawił go mój ziomek, który kiedyś kupił Mestora, a potem odsprzedał aktualnemu ownerowi. Który prawdopodobnie nie ma nic wspólnego z Aureą.

@SpAyKeR
Spoko rozumiem. W miarę możliwości co mogę to powiem. Dla mnie pierwszy owner Mestora jest legendą Furory. Dużo zrobił mimo, że został wyrzucony to wbił jako pierwszy 100 lvl. Udowodnił, że nie tylko sorc przed update'tem był potężny. Chociaż to nie ma nic z nim wspólnego ;p. Ogólnie dla mnie, był to spoko gość.
~
Pierwszy owner Mestora grał na Kyrze zrobił znaczący lvl, ale teraz chyba jest retired. Słyszałem, że wrócił na Aldore, ale to nie potwierdzona informacja.

Diablord
28-08-2007, 04:35
Drogi moderatorze powiedz mi za co usunąłeś moje posty?! Znajdź mi odpowiedni punkt regulaminu etc.

@Mestor
Przez jakiś czas grał na nim mój ziomek z Aurei o nicku Riptur.

@Rahim
Sporo osob na serverze miało jego passy a on miał wiele długów i ktoś go zrookował. pare miesięcy po hacku chciał wyłudzić ode mnie passy ściemniając, że chce tutaj wrócić i nie ma z kim sharerować.

Slovik
28-08-2007, 09:27
Po prostu - kasował wszystkie bo nie chciało mu się czytać...

... szczerze - to mu się nie dziwie ;s

Proszewas
28-08-2007, 10:02
@Diablord

cicho bo znowu nam skasują...

@Modek

nudziło sie?

Hegemmon
28-08-2007, 11:07
Widzę, że muszę się aż rozpisać, aby postawić sprawę jasno.
Hyde Park to miejsce swobodnej konwersacji, gdzie można sobie napisać niemal o wszystkim. To, że nie ma tutaj czegoś takiego jak "offtop" nie znaczy wcale, że można używać wyrazów i zwrotów powszechnie uważanych za obraźliwe.
Ja nie mam czasu, ani ochoty, aby was wychowywać i stosować tutaj jakąkolwiek profilaktykę.
Wielu nie potrafiło uszanować to, jak bardzo poszedłem wam na rękę, a wielu innych zaczęło dokarmiać tych troli, toteż usunąłem 50 postów jak leci- tak, żeby przypomnieć o tym, że mimo wszystko w tym temacie pewne zasady jeszcze obowiązują.

p.s.
status quo? Człowieku, żeby któryś z adminów chociaż tutaj zaglądał....

UP:
wierz mi, mam znacznie ciekawsze rzeczy do roboty.

Vego_ssj
28-08-2007, 12:06
db4ever!

powstala new guild Ave Silesia ; ] może zacznie coś się dziać w konću; p

Slovik
28-08-2007, 12:40
Nelvotta

Aug 28 2007, 00:07:46 CEST Killed at Level 129 by Odin De'North
and by Rodrigez Maximus

Proszewas
28-08-2007, 12:41
powiem wam tak ^^ bedzie Ciekawie ;d;d

Conan El Barbaro
Aug 27 2007, 09:37:56 CEST Killed at Level 73 by Yeetro
and by Betii spagetti

Lavus
28-08-2007, 13:41
Nelvotta

and by Rodrigez Maximus

za co padl?

sallceson
28-08-2007, 13:54
Widzę, że muszę się aż rozpisać, aby postawić sprawę jasno.
Hyde Park to miejsce swobodnej konwersacji, gdzie można sobie napisać niemal o wszystkim. To, że nie ma tutaj czegoś takiego jak "offtop" nie znaczy wcale, że można używać wyrazów i zwrotów powszechnie uważanych za obraźliwe.
Ja nie mam czasu, ani ochoty, aby was wychowywać i stosować tutaj jakąkolwiek profilaktykę.
Wielu nie potrafiło uszanować to, jak bardzo poszedłem wam na rękę, a wielu innych zaczęło dokarmiać tych troli, toteż usunąłem 50 postów jak leci- tak, żeby przypomnieć o tym, że mimo wszystko w tym temacie pewne zasady jeszcze obowiązują.

znajdz w moim poscie COKOLWIEK co bylo chociaz MINIMALNIE niezgodne z regulaminem. a potem dopiero kasuj.

Zegenis
28-08-2007, 14:10
@sal: Czytac nie potrafisz? kasowal jak leci nie patrzac na tresc.

Masmix
28-08-2007, 14:40
Drogi panie Sallcesonie (;o).
Napisal przecie ze kasowal 50postow jak leci. Teraz juz nic nie poradzisz, najwyzej mozesz isc po zyletke sie pochlastac.

and by Rodrigez Maximus
Jak to powiedzial Odin po fakcie: Padl od dwoch przystojniakow. Xd
Dokladnego powodu nie znam, ale czuje ze chlopakom juz sie nudzi i szukaja zaczepki.

HAJDPARK FTW!! HAGEMMON DO PIACHU!!

Quest and journey for vision, your gifts, purpose and path of heart.
www.questforvision.com
Ot co Pan Reklama mial madrego do powiedzenia.

Damge
28-08-2007, 15:30
Witam wszystkich... Czytam sobie te wszystkie tematy, posty i mnie az cos niekiedy bierze... Zacznijmy od tych wszystkich waszych bluzg i offtopow-jak jestescie nie wyzyci to wyjdzcie na pole pokrzyczec sobie, ok? Wyzywanie Qel od kurw co daja dupy, etc. etc. tez jest wielce zajebistym pomyslem. Wiem zrokowala Magramiego, ktory sie w niej zakochal ja bym tego nie komentowal bo to swiadczy samo za siebie. Ale wymyslanie na jej temat roznych innych rzeczy, mowienie o jej wygladzie o tym,ze jest ladna, czy jest zajebiscie downowata swinka tez mija sie z celem. Ja taka osobe poprostu ignoruje.

Co do Duskiness i Vision... Pamietam czasy old Furory za panowania Dusków.
Mialem 40 palladina i gralem nim przez pol roku i padlem z winy playera 2 razy.
Raz od PK a 2 raz od zrulowanego gsa przez przyszlego membera Vision.
Jak ktos kradl Ci lota osoby przechodzace obok przewaznie pomagaly lac.
Jak jest teraz? Mysle ze kazdy z Was wie... Podczas wojny padlem za free od Visionow nie raz... Ale rozumialem ich nie mieli kasy. Ale czy teraz jest lepiej..?
Niektorzy z Duskiness, i ci co sa na tyle za nimi zeby z walczyc nigdy nie dadza spokoju temu serverowi.

Ja mysle ze, Furora jest serverem straconym, nigdy nie bedzie juz taka jak przedtem. Oczywiscie moge sie mylic.Mozliwe ze Vision, Nietykalni etc. pozadnie wezma sie do roboty. Mam nadzieje ze tak sie stanie..

Powiedzialem co mialem powiedziec, czekam na komentarze czy bluzgi zalezy od was.

I prosze Was zebyscie nie pisali o mnie niczego czego nie mozna wywynioskowac z tego posta na przekór temu jak traktujecie Qel.

Proszewas
28-08-2007, 16:04
masz racje furora to serv stracony... ale i ciekawa wojna ; p a co do bluzgow ;p wyzywanie na forum jest nie potrzebne ; p <jesteś tym co piszesz>

Slovik
28-08-2007, 16:31
za co padl?

Zgaduj masz trzy szanse

sallceson
28-08-2007, 16:42
moj post został usunięty TYLKO dlatego, ze Hegemmon mial widzimisie zeby usnąć 'pare' postów ? bo moj post byl pomiedzy jakimis bluzgami etc to został usunięty ?

w takim razie PIERDOLE takich moderatorow i takie forum

do tej pory myslalem, ze Hegemmon w miare dobrze wykonuje swoja prace, bo czasem faktycznie temat nadawal sie do zamkniecia. ale to jest kurwa PRZEGIĘCIE

do zobaczenia za 30 dni (ew jutro jak mi zbanuja na stałe konto) za niezgadzanie sie z 'jakże inteligentną myślą moderatora'

aha i przeczytalem co napisał i tym bardziej mam na to wyjebane. za trudne by bylo walnac bany tym co zasluguja, trzebabylo usunac 50 postow z rzedu, bo tak szybciej i łatwiej -.-

Diablord
28-08-2007, 17:19
1. admin ma zawsze racje!
2. jeśli admin nie ma racji, patrz punkt pierwszy!

Adminie takie działanie nie ma sensu. Cierpią na tym ci, którzy nic nie zrobili. Pobanuj odpowiednich urzytkowników, a nie usuwasz posty jak leci, nawet ich nie czytając. Admin jest po to, żeby usuwać konkretne posty, a nie cokolwiek nawet bez przeczytania.

Gelt
28-08-2007, 18:29
Szczerze mówiąc nie dziwie się Hege. Dużo ludzi ma w dupie to, ze daje szanse temu pod forum >.> Tu jest potrzebna osoba która wchodziłaby tu codziennie i kasowała te posty z bluzgami itp. itd. :/

Res'tes
28-08-2007, 18:48
To niech przyjmą więcej moderatorów-.^

Slovik
28-08-2007, 18:59
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29607

Blokers Ivan
Lady Toffina
Burn Abl
Arisstos
Al Inferno

vs.
Gamid

bitewka pomiędzy nimi zaczyna się gdzieś zaraz po połowie filmu.

Jakby co flm nie mój ;p

Zegenis
28-08-2007, 20:41
Nic w tym filmiku ciekawego wlasciwie nie ma, bo ani ten palek nie szalal z przeciwnikow lvlami ani nic, co do tego ze nie dal rady go ubic 110~ to ja tam zbyt wielu opcji zabicia nie widzialem, ja wiem, ze wiekszosc z was rzucila by na te schody skorke od banana liczac ze by sie na niej wywalil, albo chociaz swoimi pro-umiejetnosciami wlaczyli by fast attack zeby go zabic.
Fakt mozna bylo lepiej rozegrac ale bez przesady.

A to ze zleciali sie koledzy mu pomoc to juz swiadczy tylko o tym ze nie olewaja guildmate'ow.

Masmix
28-08-2007, 20:48
You advanced in shielding.
own3d.

Nic w tym filmiku ciekawego wlasciwie nie ma, bo ani ten palek nie szalal z przeciwnikow lvlami ani nic, co do tego ze nie dal rady go ubic 110~ to ja tam zbyt wielu opcji zabicia nie widzialem, ja wiem, ze wiekszosc z was rzucila by na te schody skorke od banana liczac ze by sie na niej wywalil, albo chociaz swoimi pro-umiejetnosciami wlaczyli by fast attack zeby go zabic.
Fakt mozna bylo lepiej rozegrac ale bez przesady.

A to ze zleciali sie koledzy mu pomoc to juz swiadczy tylko o tym ze nie olewaja guildmate'ow.
True.

A teraz przepowiem wam przyszlosc. Napiszecie 10-15 postow, w ktorych Vision zmieszacie z blotem, ze nie potrafili go zabic wystarczajaco szybko. Pomiedzy tymi postami pojawia sie 2 maksymalnie 3 posty zaprzeczajace wasze tezy, a zarazem popierajace Zegenis'a. Dalej nastapi cykl 'rozmowek na tematy wolne'.

I przyjdzie Hagemmon i usunie wszystko ;[

Oleslav
28-08-2007, 20:52
A dlazcego wam tak zalezy na tych postach 8o ??
Nie czaje tego

Zegenis
28-08-2007, 20:54
@Up: Chce byc slawny jak Qel ;< ja sie w ten sposob dowartosciowuje, za kazda literke mama daje mi cukierka : )

Bo trzeba uswiadomic mase jaka jest prawda -.^

Hegemmon
29-08-2007, 02:07
sallceson:

Twoja wola, mnie jedynie strasznie śmieszy twoja reakcja na tak błahy powód, jak kasowanie postów.
Na niektórych forach tematy starsze niż xx tygodni, są po prostu usuwane i nikogo to nie boli.
Ja nie mam nic przeciwko archiwizacji, która imho jest po prostu zachowywaniem historii itp, ale burzyć się tak tylko dlatego, że coś tam napisałeś na jakiś temat? Masz bardzo dziwny system wartości.

"I przyjdzie Hagemmon i usunie wszystko ;["

jeśli będzie trzeba, to ależ owszem, czemu nie?

Odnośnie przed chwilą skasowanych postów....
Czy dokarmianie trolla tyloma postami było naprawdę niezbędne?
Jeśli od razu widać, że post zaliczy kasacje, to czemu w ogóle go komentować, a co gorsza cytować? Ogłoszeń i regulaminu to się nie chce czytać co? :P

Na początku było słowo,
potem przyszedłem ja i usunąłem ten post.
Został tylko Kokonowicz ;)

sallceson
29-08-2007, 03:06
chodzi mi po prostu o to ze masz nas głęboko w dupie
dziekuje

Hellraiser
29-08-2007, 03:11
Nic nie będe zdradzał o sytuacji Furory atm.

A na tą sytuacje pomoże tylko David Hasselhoff z nutą - Looking for Freedom

"Bo prawdziwy bohater umiera nigdy".

Hegemmon
29-08-2007, 09:26
chodzi mi po prostu o to ze masz nas głęboko w dupie
dziekuje

Mi z kolei chodzi o to, że przeważająca większość ma głęboko w dupie to, że sprawne moderowanie forum wymaga poświęcenia minimum godziny dziennie.
Ponadto mają też w dupie to, że gdybym nie poświęcał temu tematowi tyle uwagi, to prawdopodobnie to pod-forum zostałoby zamknięte na jakiś czas, lub zostałaby włączona moderacja postów.

chcecie moderację postów?

Hellsir
29-08-2007, 10:23
[...]

Jestem ZA!

Dlaczego ?
Ponieważ, jeśli chcesz tutaj porządek to taka moderacja postów wprowadzi jakąś dyscyplinę :)

Proszewas
29-08-2007, 10:46
no to sie zacznie wojna Hege vs reszta świata...

po co wtedy z forum o wydarzeniach z furo zrobiles Hyde Park? ;p

a co do moderacji jestem za ;p

Zegenis
29-08-2007, 11:35
@Proszewas: Bo z tego nie da sie zrobic forum o furorze.

@Sal: Jezoos, jak ty sie bulwersujesz tym ze ci te posty skasowali, jakis licznik postow masz ktory ci humor poprawia? Skasowane i tyle.

Ja sie w ogole dziwie ze jeszcze istnieje podforum Furory bo ja bym na miejscu Hega nie bawil sie w uczenie zwierzat kultury tylko poprostu zamknal bym zoo.

Gelt
29-08-2007, 12:06
@up

_/

Włączyć moderację albo skasować to... Tyle mam do powiedzenia >.>

Masmix
29-08-2007, 12:13
Ja sie w ogole dziwie ze jeszcze istnieje podforum Furory bo ja bym na miejscu Hega nie bawil sie w uczenie zwierzat kultury tylko poprostu zamknal bym zoo.
Tutaj pasowalby pewien tekst:
<paulina> w rozmowie z kobietą mogłbyś okazać choć odrobinę kultury
<SqnX> a co to ja jestem jogurt żeby mieć jakąś kulture?

@FURORA: Slyszalem, ze "Ciapek" (nie wiem o ktorej jego postaci byla mowa) i Fenix'Gru chca dolaczyc do Vision. Nie dam sobie uciac glowy, ze to prawdziwa informacja.

Hegemmon
29-08-2007, 12:55
no to sie zacznie wojna Hege vs reszta świata...

po co wtedy z forum o wydarzeniach z furo zrobiles Hyde Park? ;p

a co do moderacji jestem za ;p

to, że to hyde park, a nie zwykły temat, zmienia jedynie to, że można sobie napisać na każdy niemal temat, gdyż nie ma tematu przewodniego, poza trzymaniem się tematyki "Furora i jej sprawy". Nie znaczy to jednak, że możecie się tutaj obrzucać mięsem i sadzić takimi słówkami, że starzy to by wam uszy powyrywali, gdyby mieli okazję przeczytać wasze wypociny.
Kultura tu obowiązuje, i tyle mam do powiedzenia na ten temat.

UP:
Wiem co masz na myśli... powiedzmy, że ćwiczę cierpliwość.

a co do tej moderacji... to był tylko żart. Myślicie, że to takie przyjemne?
moderacja postów na tym forum jest dostępna na dwa sposoby. Żaden nie jest dla mnie wygodny :P

Droon
29-08-2007, 13:12
Fenix do vision ? Chyba jako spy :D może duskiness czekają, aż rozpocznie się rok szkolny wtedy zaczną działać <lol>

Res'tes
29-08-2007, 13:24
Mi z kolei chodzi o to, że przeważająca większość ma głęboko w dupie to, że sprawne moderowanie forum wymaga poświęcenia minimum godziny dziennie.
Ponadto mają też w dupie to, że gdybym nie poświęcał temu tematowi tyle uwagi, to prawdopodobnie to pod-forum zostałoby zamknięte na jakiś czas, lub zostałaby włączona moderacja postów.

A ja mam pomysł...

<cut> Qel, i zastanie porządek.

Fefin
29-08-2007, 13:36
Heg~
Tak trzymaj, Hyde park rozmowa o wszystkim etc itp ale czasami jak czytalem te wypowiedzi to sa na poziomie 12 latka ktory mysli ze jak poklnie to bedzie duzy i madry;)Tmat o furorze , upadlosci serva, wojnie a nie o tym ile znasz wulgarnych slow bo to akurat nas pstro obchodzi a jak chcesz poklnac to spytaj sie nauczycielki w przedszkolu czy mozesz bo nie wiem czy jeszce z niego wyszliscie;)
i sie nie dziwcie ze heg~ kasuje wam posty albo niesprawiedliwie kasuje te ktoresa OK.Jedno forum wielu urzytkownikow , jeden za wszystkich .....

Diabelek
29-08-2007, 13:52
Nic nie będe zdradzał o sytuacji Furory atm.

A na tą sytuacje pomoże tylko David Hasselhoff z nutą - Looking for Freedom

"Bo prawdziwy bohater umiera nigdy".

a bohater rodzi sie nowy ^^

Pozdro Kumplu ^^

Hellraiser
29-08-2007, 14:38
a bohater rodzi sie nowy ^^

Pozdro Kumplu ^^

Możliwe, możliwe.

Pozdro, pozdro Klaryns 600.

Diablord
30-08-2007, 01:17
to, że to hyde park, a nie zwykły temat, zmienia jedynie to, że można sobie napisać na każdy niemal temat, gdyż nie ma tematu przewodniego, poza trzymaniem się tematyki "Furora i jej sprawy". Nie znaczy to jednak, że możecie się tutaj obrzucać mięsem i sadzić takimi słówkami, że starzy to by wam uszy powyrywali, gdyby mieli okazję przeczytać wasze wypociny.
Kultura tu obowiązuje, i tyle mam do powiedzenia na ten temat.

UP:
Wiem co masz na myśli... powiedzmy, że ćwiczę cierpliwość.

a co do tej moderacji... to był tylko żart. Myślicie, że to takie przyjemne?
moderacja postów na tym forum jest dostępna na dwa sposoby. Żaden nie jest dla mnie wygodny :P

Pare osób przestrzegało zasad kultury a Ty mimo wszystko ucinałeś kulturalne posty, które wnosiły coś do tematu.
Mimo wszystko <cut> mnie to, bądź konsekwentny, albo odpowiedzialnosć społeczna (zamykasz temat), albo nie i usuwasz wulgarne posty etc.

Gelt
30-08-2007, 11:53
@up

Nawet Mod ma swoją cierpliwość >.>

druiDxD
30-08-2007, 22:10
a ja bym tam sie cieszyl. zamknijcie ten dzial, rozdajcie bany na ip czy co tam mozecie, ludzie tu sie niezdrowo podniecaja (radze zazywac duze ilosci bromu, ewentualnie ogladac sejmowe obrady).

Droon
31-08-2007, 00:30
Co ten Spaaw wyrabia kisi ten lvl czy jak? Nudno teraz na furorze poza tymi bijącymi się noob lvlami ;d

Hellraiser
31-08-2007, 01:48
Co ten Spaaw wyrabia kisi ten lvl czy jak? Nudno teraz na furorze poza tymi bijącymi się noob lvlami ;d

Ma tutaj account mógłby się wypowiedzieć, bo za niego nikt nie będzie mówił. Am I right?

druiDxD
31-08-2007, 01:58
nOpe... Ty nigdy nie masz racji, Mr. I KNOW EVERYTHING!

Milten
31-08-2007, 13:10

może ma limit xd i 200 będzie mógł wbić w następnym miesiącu

Nao123
31-08-2007, 13:37
a ja bym tam sie cieszyl. zamknijcie ten dzial, rozdajcie bany na ip czy co tam mozecie, ludzie tu sie niezdrowo podniecaja (radze zazywac duze ilosci bromu, ewentualnie ogladac sejmowe obrady).

Dobra zamknij już tą mor<|e , bo myślisz że błyszczysz bo masz dobre PG. -,-
I ... nie podpisuj się "Suchy" bo myślisz że przybijesz sobie takim czymś xsywe. NAUAHAUHAUHhAUHUAH Twoja ksywa to pryszczol i tyle.! clearasil plx

A tu wywiad z Saptusem który wysłał mi kolega:

http://s001.wyslijto.pl/?file_id=05812791254135160431

Proszewas
31-08-2007, 14:08
może ma limit xd i 200 będzie mógł wbić w następnym miesiącu

nie ma limitu tylko coś innego mu przeszkadza ;]

@down

no to jedziemy ;d

Masmix
31-08-2007, 23:29
Foxy Darow
Aug 31 2007, 22:16:07 CEST Killed at Level 145 by Haasky
and by Lady Toffina

Zaczelo sie od tego, ze Haasky napisal pod dp cos a'la: widzisz jakie sie z nich pedaly porobily (w sensie vision). Przybiegl Foxy i zaczal go tluc.

Fernandos
31-08-2007, 23:57
Lady Toffina :
Aug 31 2007, 22:28:30 CEST Killed at Level 87 by Kerston
and by Has Tauron.

No to tylko brakuje Duskow :)
jeszcze padli
Blokers Ivan
Mag Olimp
z nietykalnych

Milten
01-09-2007, 01:04
hehe, mówiłem że im się to znudzi w końcu (bez przerwy expienie) zero rozrywki. :)

Poe
01-09-2007, 01:19
http://img174.imageshack.us/img174/2317/beztytuutd0.jpg (http://imageshack.us)

hyhy

Slovik
01-09-2007, 02:01
huaahuahauhauhauhauhauhauhauhauhasu
!!!!!

Movie plx ^^

Niewiemjak
01-09-2007, 02:09
Nowa wojna na furora ??

Slovik
01-09-2007, 02:11
Vision vs. Nietykalni

DUSKI DO VISION! ;s

@down

szcerze w to watpie ale może ?:D

Masmix
01-09-2007, 02:23
Nie bedzie wojny. Foxy Darow mial niby hacka. Juz sobie powyjasniali wszystko.

Slovik
01-09-2007, 02:52
cala dzisiejsza bitwa to robienie sobie jaj -.-

01:36 Thor Razar [95]: przez pierdolona Qel zamieszanie kurwa

Proszewas
01-09-2007, 12:27
no niestety już jest Peace...
ale widać że może sie coś dziać ^^

@down
racja tylko że Pasterz już rządzi na furo =) robi se co chce ;]

QuanChi
01-09-2007, 15:57
Tak czy siak będzie wojna. Jak nie dzisiaj to jutro. Wszyscy znamy Pasterza, on ma długoterminowy plan zawładnięcia Furorą. A wątpię żeby Katrila chciał do tego dopuścić. Bo to Pasterz chce być numerem jeden na serwerze, a nie w cieniu Imargama i Katrili. Vision doskonale zdaje sobie z tego sprawę i wiedziało o tym już wtedy, gdy go przyjęli. Jeszcze będzie głośno na Furorze :)

Foxbee
01-09-2007, 21:28
Co? A w ogóle to była jakaś wojna? 8oHehe. Ale tak naprawdę, to taki zwykły gracz, jak ja, tego wcale nie odczuwa (kto z przeciętnych 20 lvl widział kiedyś taką bitwę?). Ale miło wiedzieć , że coś się dzieje... :D

Zegenis
01-09-2007, 21:30
Tak se czytam i brzmi cholernie mafijnie, pasterz chce przejac mafie!!1
Czy Ima na to pozwoli?! ..
..
..
Tego dowiemy sie w nastepnym odcinku; O

Proszewas
01-09-2007, 22:10
taka prawda ; p

tak se przeglądam z nudów śmieszne cytaty i znalazłem ; p

02:32 Sche'mat [94]: na czym expisz?
02:32 Kams [25]: na tombie
02:32 Sche'mat [94]: aaa
02:32 Sche'mat [94]: a ile to daje expa?

Gelt
01-09-2007, 22:51
2xup

Twoje słowa:

I na co tu komu telewizja? :D Pasterz chce być Donem ;>

Misiuuu
01-09-2007, 22:55
Fenix do vision ? Chyba jako spy :D może duskiness czekają, aż rozpocznie się rok szkolny wtedy zaczną działać <lol>

heh rodzice poodpinajom neta dzieciom z wiżyn i zrobi sie ich polowe mniej ;o

Gelt
02-09-2007, 02:20
O-hohoHO! Czyżby Vision znów razem? Jaka niespodzianka:confused:

Owenikk
03-09-2007, 13:12
a moim skromnym zdaniem ta wojna staje sie nudna ... poniewaz watpie zeby dusski odpuscily:D ale moge sie mylic :PP

sallceson
03-09-2007, 17:07
Vision nie lubi Druidów ? (chyba tego nei bylo)

Mag Olimp
Aug 31 2007, 22:44:15 CEST Killed at Level 87 by Kerston

Efreo
Aug 31 2007, 22:43:31 CEST Killed at Level 105 by Zwidek

Lady Toffina
Aug 31 2007, 22:28:30 CEST Killed at Level 87 by Kerston and by Has Tauron

Fernandos
03-09-2007, 18:08
Vision nie lubi Druidów ? (chyba tego nei bylo)

Mag Olimp
Aug 31 2007, 22:44:15 CEST Killed at Level 87 by Kerston

Efreo
Aug 31 2007, 22:43:31 CEST Killed at Level 105 by Zwidek

Lady Toffina
Aug 31 2007, 22:28:30 CEST Killed at Level 87 by Kerston and by Has Tauron

jak by to powiedziec to byl kilku godzinny konflikt ;P

Owenikk
03-09-2007, 19:36
Character Information
Name: Efreo
Sex: female
Profession: Elder Druid
Level: 104
World: Furora
Residence: Venore
House: Seagull Walk 1 (Venore) is paid until Sep 24 2007
Guild membership: Leader of the Frid
Last login: Sep 03 2007, 00:45:26 CEST

jakas nowa gildia?:D za jakis czas all vision zaczna sie rokowac:D:D:D

Gelt
03-09-2007, 19:44
a moim skromnym zdaniem ta wojna staje sie nudna ... poniewaz watpie zeby dusski odpuscily:D ale moge sie mylic :PP

o.O

Jaka wojna? Wojna się już dawno skończyła >.>

Ma'tys
03-09-2007, 21:04
Może mi ktoś odpowiedzieć na proste pytanie, dlaczego gracz z vision zabija innego z vision?

Hellsir
03-09-2007, 21:25
Może mi ktoś odpowiedzieć na proste pytanie, dlaczego gracz z vision zabija innego z vision?

Był drobny konflikt o kogoś z innej gildii, kto wcześniej był w Vision, poszły małe insultingi do jednej osoby i o to poszło. Potem sprawa się wyjaśniła i tyle, ale moim zdaniem parę osób pokazało podczas tej akcji co im chodzi po głowie :>. (że są przeciwni Pasterzowi)

Damge
03-09-2007, 21:28
@Up

Powstalo mniedzy nimi male nieporozumienie spowodowane (rzekomo) hackiem Foxy Darowa. Wyniknal z tego battle i oczywiscie byly ofiary. Z tego co wiem sytuacja jest juz zazegnana i u visinów panuje ,,pokoj".

EDIT: Sorry napisalismy odpowiedz w tym samym czasie.

sallceson
03-09-2007, 22:47
jeśli Vision bedzie mialo takie 'konflikty' po pojedynczo zacznie topnieć ich liczba a rosnąc liczba ich przeciwników
gogo pasterz, rozwal te gidlie ;d jedna dobra rzecz która zrobisz...

Walczak
04-09-2007, 10:50
Wufena

Inhabitant of Aurea
Profession: Druid
Level: 8

Hello,

Im from furora, im really pissed off atm.

It all started when a war broke out on furora, it with this guild called vision.
At first, they were really small, so we didn't see them as much of a threat, but they were at war with this fairly large guild, and they were pwning them mighty hard.

We got scared, we knew these guys could actually play, unlike us, all we knew how to do was pg like zombies.

So we joined the war with this massive guild, but by then vision had got alot of supporters, because we basically stomped around like we owned the place.

Anyway, there was like 100 or more of us, we had a lvl 280 sorc, 200 sorc, lots of lvl 150's and the biggest pally team you can imagine.
But we were really crap at pvping, even when it looked like we were going to win battles, we somehow managed to do the most retarded things.

We'd just run into traps, and even our bots couldn't save us, so we just flamed vision and said they botted.

Then we gave up, we decided to buy up chars on pandoria, so we passed a hat around the lan house and bought wulfgar von'cookie, ikebo destroyer and some others.
Then, since we had no school or work the rest of us lvl'd up chars themselves.
We were pretty cocky, we thought we could take over the server, even though we sucked at pvp.
We thought if there was enough of us we'd just own the place.

But even when we outnumbered the Pandorian's 2-1 we still got dominated.
We lost our first big battle 17 - 0, then 12 - 0, then they let us free so they could do PoI, then killed us on PoI.

It's so frustrating totally sucking at the game, especially when we spend so much rl money on it.

So now, all we do is flame the pandoria forum with lvl 5's, dreaming of what could have been...and occasionally megabomb people with noob chars and act cool.

Oh the life of a furoran...

One day we'll have a server of our own...one day...

DISCLAIMOR - The views expressed in this post are NOT those of the poster (me, wufena), i have never used any bot, shared or bought an account, this story was merely sent to me by a friend from furora who wanted it posted.
04.09.2007 02:27:44

Ymy

Inhabitant of Furora
Profession: Elder Druid
Level: 147

One of the Duskiness

Never had another lvl 200+ ms on our side. Never were more then 100 of us, it was Vision advantage, we were the outnumbered side. You don't write anything about battles we won (and there were a lot of them). You writing about spending all the free time on Tibia - ask Vision why they won the war, they're able to be online 24h/day. Check their online times, it's a fact.

"and the biggest pally team you can imagine." - hahahha, this sentence rly made my day, yeah, seriously, Yubov and Jitvey, the biggest pally team you can imagine.

"all we knew how to do was pg like zombies." - like more then half retards from Vision, they've won only 'cause of the leader and their ability to spend so much time even during the schoolyear.

I wanted to write more, but i have got to go and pg like a zombie.

druiDxD
04-09-2007, 19:22
czytaj i sie ucz

Slovik
04-09-2007, 19:32
[czytaj i sie ucz

Tak wygląda wasza walka o lepszą furore ??

Pall-Bone
Sep 04 2007, 14:52:47 CEST Killed at Level 39 by Falesco
and by Daniel lider

@edit
Rayl Paladyn
Aug 31 2007, 22:25:47 CEST Killed at Level 56 by Blokers Ivan
and by Lady Toffina

Jeszcze jeden! Jeszcze jeden!

Masywny_Titania
04-09-2007, 19:40
[

Pall-Bone
and by Daniel lider

Daniel Lider
Sep 04 2007, 15:51:09 CEST Killed at Level 23 by Rodrigez Maximus
and by Ascath
Sep 04 2007, 15:35:11 CEST Killed at Level 24 by Rodrigez Maximus

Falesco
Sep 04 2007, 15:44:41 CEST Killed at Level 58 by Ascath
and by Rodrigez Maximus
y?

druiDxD
04-09-2007, 19:58
[

Pall-Bone
and by Daniel lider

@edit
Rayl Paladyn
Aug 31 2007, 22:25:47 CEST Killed at Level 56 by Blokers Ivan
and by Lady Toffina

Jeszcze jeden! Jeszcze jeden!
ze kurwa o czym ty tu do mnie piszesz, bo nie kminie?

Slovik
04-09-2007, 20:06
Ci panowie powiedzieli ze "walcza o lepsza furore" o to nie przypadkiem wy "walczycie"?

Proszewas
04-09-2007, 20:29
kto tak niby powiedział? ; p a co do Rayla to pewnie coś za dużo powiedział i sie doigrał ; p

Flows
04-09-2007, 20:38
kto tak niby powiedział? ; p a co do Rayla to pewnie coś za dużo powiedział i sie doigrał ; p

Zawsze za duzo mowi , strasznie kozaczy gdy ma "obstawe" gdy jej nie ma , siedzi w pz.. ;< Ciężkie życie na tej furce ;)

druiDxD
04-09-2007, 20:47
Ci panowie powiedzieli ze "walcza o lepsza furore" o to nie przypadkiem wy "walczycie"?

dojebales ladnie

Nao123
04-09-2007, 22:19
dojebales ladnie

Dobra zamknij ten swój pryszczaty ry] i tyle -,-
Bo sobie xsywke chcesz przybić "Suchy" LOL HHAAHAHAH
Nie wyjdzie ci to ;-) Co do furory to gratuluje bardzo Magiq :-))))))))
Slicznie padles na anni nie atakując nawet demona ;) może myslales ze demony same sie pozabijają ;o ? ... who knows

Fernandos
04-09-2007, 22:49
Dobra zamknij ten swój pryszczaty ry] i tyle -,-
Bo sobie xsywke chcesz przybić "Suchy" LOL HHAAHAHAH
Nie wyjdzie ci to ;-) Co do furory to gratuluje bardzo Magiq :-))))))))
Slicznie padles na anni nie atakując nawet demona ;) może myslales ze demony same sie pozabijają ;o ? ... who knows

ej to moze ty pokazesz swoj "ryj" ? jak gadasz tak na niego?

Reloop
04-09-2007, 23:10
On jest taki piękny i gładki, że ma foty w gejowskich gazetach. Tyle.

druiDxD
05-09-2007, 01:10
wez sobie obadaj moja rl fote, a nie pierdolisz.

Owenikk
05-09-2007, 15:36
wez sobie obadaj moja rl fote, a nie pierdolisz.

A gdzie ja mozna znalesc?:>:D:D podajcie jakis link bo mi sie nie chce szukac na filmikach :)

Slovik
05-09-2007, 16:34
@ymy

Ja nie wiem co w tym złego, że się im podobasz i sobie zdjęcia twoje wieszają na scianie ... Nie każdy jest doskonały więc sobie odpuście takie smętne gadaniny o Ymym i jego wizerunku - jego życie jego sprawa

Zawsze za duzo mowi , strasznie kozaczy gdy ma "obstawe" gdy jej nie ma , siedzi w pz.. ;< Ciężkie życie na tej furce ;)

Bardzo prawdobodobne ;p 11 latkowie zawsze mają dużo do gadania (patrz:Rayl)

Reloop
05-09-2007, 17:14
Słabo sprecyzowalem swojego zdanie. Mówiąc "On" mialem na myśli Nao123 a nie Ymego.

Trevour
06-09-2007, 23:56
Yyyy ale zonk ! Czyżby sie wyplaciła ;]

Malenkie Mallenstwo Wilma of the Vision

Slovik
07-09-2007, 00:33

Szczerze powiedziawszy.... strasznie się zdziwiłem ;)) może new owner? Wątpie żeby Vision tak łatwo dało sobie wkręcić spy do gildi ;))

sallceson
07-09-2007, 01:15

HAHAHAHAHA

Qel ma konkurencję.

poważne ito myśle że konto sprzedane i ktoś od wiżynów je kupił

Owenikk
07-09-2007, 07:53
HAHAHAHAHA

Qel ma konkurencję.

poważne ito myśle że konto sprzedane i ktoś od wiżynów je kupił

Noo tez tak sądze :)

Fernandos
07-09-2007, 09:30
Noo tez tak sądze :)

podobno to teraz Belix gra Mallenstwem xD ale nie wiem czy to prawda ;p

Trevour
07-09-2007, 13:20

Podobno to Kopernik umarł. xd

Może to jest właśnie new owner od Vision ;]

Flows
07-09-2007, 15:12
belix = malenstwo

malenstwo = belix

Masywny_Titania
07-09-2007, 15:26
Name: Demthes
Profession: Master Sorcerer
Level: 41

Owenikk
07-09-2007, 15:31

Czyzby go Imargam juz nie lubiał?:p

Trevour
07-09-2007, 16:49

KURWA !!!!!!! Temu co to zrobił to chyba dam 100k!!! Wkońcu śmiecia shakowali ;***

Owenikk
07-09-2007, 16:51
KURWA !!!!!!! Temu co to zrobił to chyba dam 100k!!! Wkońcu śmiecia shakowali ;***

Co racja to racja :D:D

Res'tes
07-09-2007, 17:18

Mallenkie Malenstwo gra teraz na Candi charem Balix Sacrum

Slovik
07-09-2007, 17:27
@Demthes hackk

W tym poście chciałbym podziękować temu który go rooknal

Demthes WON

Proszewas
07-09-2007, 18:04
a znaliście go przynajmniej? to samo sie tyczy innych osób ;] coś kiedyś słyszałeś że Demthesa czy inna osoba PA to zaraz jest pies etc?...

@down
Nic nie poradzisz ; p

$eetho
07-09-2007, 19:06
Chociasz wiele rzeczy i wielu kolegów straciłem przez Demthesa to jednak troche żal mi go. Ja tam bym nie chciał straić 137 ms-a z ręki kumpla z rl ;s

slayton
07-09-2007, 19:21
@Slovik

Demthes nie jest zrookowany.....

sallceson
07-09-2007, 21:48
@up
formalnie nie, ale jak nazwiesz strate 100 lvli ?

Masmix
07-09-2007, 21:58
@UP: delevel.

QuanChi
08-09-2007, 11:03
Delevelizacja.

X d

Masmix
08-09-2007, 11:29
Tak czy siak zostal mu jeszcze pallek Dyrol.
81 level to tez nie malo : p

Owenikk
08-09-2007, 11:56
Tak czy siak zostal mu jeszcze pallek Dyrol.
81 level to tez nie malo : p

Ale i tak wolalbym 130 ms :PP zreszta cheba jak kazdy...:)

Proszewas
08-09-2007, 13:01
@Masmix
lul... ahh te informacje od kolegi ; >>
Dyrol to jest wogle inna osoba ;]

Nao123
08-09-2007, 15:13
Nius:
Pasterz padl i został wy]ebany z Vision : )

Czyżby Duszkinaszy znowu go przyjeły ;o ?

Khazul
08-09-2007, 15:58
NOOBKI, Slovik, CHCECIE FILMIK?

Milten
08-09-2007, 16:04
Tak kazulu chcemy filmik, błagamy....

Proszewas
08-09-2007, 16:14
Nius:
Pasterz padl i został wy]ebany z Vision : )

Czyżby Duszkinaszy znowu go przyjeły ;o ?

Duski go nie przyjmą ;] ciekawe co teraz ; oooo ; <<< czy bedzie ciag dalszy telenoweli i znowu bedzie bitka aaaahhhhhhh eehhhhhhh

PS. zaraz będzie kasacja postów ;p

Andarist
08-09-2007, 16:18
oj khazulku zlodzieju, chcemy, ale nie od ciebie, a wiec...

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30616

Milten
08-09-2007, 16:40
oh jaka szkoda pastucha, trzeba było nie zdradzać Duskiness, a tak już na Furorze nigdy nie zagra =)

Gelt
08-09-2007, 16:53
Ładnie się trzymał. I uciekał :)

Reloop
08-09-2007, 16:58
Ładnie się trzymał. I uciekał :)

Poprostu Vision dawało dupy. To nie są Ci sami ludzie co wygrali wojne z Dusk i to bylo widać. Na filmie widzialem aż tylko 1 Ms i aż 1 Ed. Nice. ;]

@Khazul.
Nie za mały ten podpis ? Sorki ledwo go widze...

Avalanche
08-09-2007, 19:20
Fajnie, nareszcie coś się dzieje :P

Slovik
08-09-2007, 20:15
NOOBKI, Slovik, CHCECIE FILMIK?

Tak chce filmik

Nie jestem noobem bo nie używam NG tak jak ty więc proszę zamknij łaskawie swoją buzie ;)

@edit

Zauważyłem że juz nie jesteś członkiem supportu ;)) Czyżby zrozumieli kogo wzięli ?

$eetho
08-09-2007, 21:02
A ja mam wrażenie, że wkrótce będzie zupełnie inna wojna na Furorze :)

Coś w stylu ekipa Pastucha vs Vision

Milten
08-09-2007, 21:12
To nie są Ci sami ludzie co wygrali wojne z Dusk i to bylo widać. Na filmie widzialem aż tylko 1 Ms i aż 1 Ed. Nice. ;]

.

O to, to =] zgadzam się w 100%, niektóre momenty były wręcz żałosne, ile oni tego pastucha bili z 14min...

dobrze nie musicie od razu mnie obrażać :d

Masmix
08-09-2007, 21:17
EDIT: too late.

: |

Proszewas
08-09-2007, 22:01
O to, to =] zgadzam się w 100%, niektóre momenty były wręcz żałosne, ile oni tego pastucha bili z 14min...

dobrze nie musicie od razu mnie obrażać :d

zdawało mi sie że oni nie chcieli go zabić ... gohan sie jakoś odsuwał ; pp
a tak pozatym to jest "dziwna akcja" pasterz poleciał Thelionn Xentexis i reszta nie ;s

Owenikk
08-09-2007, 22:16
A ja mam wrażenie, że wkrótce będzie zupełnie inna wojna na Furorze :)

Coś w stylu ekipa Pastucha vs Vision

To bylo raczej pewne, to tym jak Pasterz byl w vision pozniej w Duski, a jeszcze pozniej w vision...

Couranger
08-09-2007, 23:53
pytanie roku

22:41 Vuaevo Bruth [174]: Za co on padl?

Proszewas
09-09-2007, 01:03
Offtop

WygraliŚmy Remis :d:d:d

Gelt
09-09-2007, 01:15
@up

Pwned xD

@down

Nah

Res'tes
09-09-2007, 01:39
@up

Pwned xD

@up

"Born to spam".

Sure?

Wigget
09-09-2007, 02:13
oo cos sie dzieje :P

Te-besque
09-09-2007, 14:54
;-) dooooooh:D

Nao123
09-09-2007, 15:11
oo cos sie dzieje :P

Ciekawe Ciekawe ; o
Jak na to wpadłeś Detektywie Monq xD ?

Owenikk
09-09-2007, 15:37
A tak wlasciwie to za co padl Pasterz?

tylko nie piszcie ze komus podpadl;/

Slovik
09-09-2007, 15:55
A tak wlasciwie to za co padl Pasterz?

tylko nie piszcie ze komus podpadl;/

Chciał przejąć władze na serwerze to było oczywiste, a że Katrila się połapał szybko mu ten pomysł wybił z głowy

Nao123
09-09-2007, 15:59
Chciał przejąć władze na serwerze to było oczywiste, a że Katrila się połapał szybko mu ten pomysł wybił z głowy

Omfg Katrila nie tylko za to go zabił nie jest aż takim PA ...
Myslisz ze all wiesz a w piźdz|e byłeś i hu]a widziałeś : <

Elo

Te-besque
09-09-2007, 16:03
Padł za całokształt.

Owenikk
09-09-2007, 16:06
Omfg Katrila nie tylko za to go zabił nie jest aż takim PA ...
Myslisz ze all wiesz a w piźdz|e byłeś i hu]a widziałeś : <

Elo

To jak wiesz to powiedz za co, a nie sie wymodrzasz i obrazasz innych...:)

Nao123
09-09-2007, 16:09
To jak wiesz to powiedz za co, a nie sie wymodrzasz i obrazasz innych...:)

Dla mnie to mogą all sobie w bajki wierzyć wy]ebane na to mam ale wqrwia]ą mnie takie osoby jak ten udany Slovik co sobie opis zrobił Gdańsk i już kur\/\/a all wie : << zalikpelik : d

yyy Padł za 'całokształ' i tyle powinno ci starczyć >) a to że chciał przejąć władze to był tylko bonus ; )

Milten
09-09-2007, 17:38
Nowa gildia "Niezapominajki" =]

Slovik
09-09-2007, 18:13
Dla mnie to mogą all sobie w bajki wierzyć wy]ebane na to mam ale wqrwia]ą mnie takie osoby jak ten udany Slovik co sobie opis zrobił Gdańsk i już kur\/\/a all wie : << zalikpelik : d

yyy Padł za 'całokształ' i tyle powinno ci starczyć >) a to że chciał przejąć władze to był tylko bonus ; )

Jestem z Gdańska, ale nie jestem za Vision. Więc przestań mnie proszę wku*wiać i obrażać bo nie jestem twoim kolegą żebyś mógł do mnie gadać jak do 10 latka ; )

Jak aż taki mądry jesteś to powiedz co ty wiesz, a nie wyzywasz wszystkich

Sir_Elioth
09-09-2007, 18:17
Nikt nie wspomniał tez o gildii Sunblade której liderem jest Yubov =]

Fernandos
09-09-2007, 19:40
hmm i nie wiem po co oni robia te gildie juz nawet sensu nie ma ..
mozna policzyc ludzi z dusk na palcach co chca walczyc musieli chyba by pasterza i reszte od niego przyjac zeby cos zdzialac ...

Sir_Elioth
09-09-2007, 23:35
Wie może ktoś co sie działo na edron? Bo widziałem po exivie ze wszyscy membersi tam byli...

btw.

Name: Artido Core
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 92
Guild membership: Wilma of the Vision

Sep 09 2007, 21:44:40 CEST Killed at Level 93 by Imargam nd by Gohan Oblivion

HAIL LOJALNOSC _/

Nacpany_Wlodek
09-09-2007, 23:47
Czemu oni dają się traktować jak szmaty to ja nie wiem.

Owenikk
09-09-2007, 23:53

powinno i wystarcza :)

Khazul
10-09-2007, 00:07
Wie może ktoś co sie działo na edron? Bo widziałem po exivie ze wszyscy membersi tam byli...

btw.

Name: Artido Core
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 92
Guild membership: Wilma of the Vision

Sep 09 2007, 21:44:40 CEST Killed at Level 93 by Imargam nd by Gohan Oblivion

HAIL LOJALNOSC _/

Tak to jest jak pleby nie wiedza nic, i tylko pierdola propagande na forum :)

Artido padl podczas akcji, zamulil z uhem a raczej combo ktore bylo blisko niego ( kilka exori gran + ue ) bylo wyzsze niz maxymalna ilosc jego hp.

Sir_Elioth
10-09-2007, 00:12
Tak to jest jak pleby nie wiedza nic, i tylko pierdola propagande na forum

Ja nie sieje propagandy tylko pytam co sie stało ..........
Mozę powiesz jeszcze w jakiej akcji ??

Khazul
10-09-2007, 00:15
Tak to jest jak pleby nie wiedza nic, i tylko pierdola propagande na forum

Ja nie sieje propagandy tylko pytam co sie stało ..........
Mozę powiesz jeszcze w jakiej akcji ??

To po kiego chuja wyjeżdzasz z textem ktory zamiescileś w poprzednim swoim poście? Wyciagasz wnioski nie posiadajac wystarczajacych infromacji. ;-)

Sir_Elioth
10-09-2007, 00:20
Wybacz o wszechwiedzący władco przyznaje sie do winy i przepraszam z całego serca. Czy teraz mogę Cię prosić o odpowiedz co sie działo na Edron?

Khazul
10-09-2007, 00:37
Wybacz o wszechwiedzący władco przyznaje sie do winy i przepraszam z całego serca. Czy teraz mogę Cię prosić o odpowiedz co sie działo na Edron?

To nie chodzi o to zebys robil polewke ze mnie czy z calego forum, okaz szacunek by byc szanowanym :-) Wiadome chyba ze nie bedzie inkt z Vision pisal na tym forum tylko dla bandy glupich dzieciakow, ktorzy potrafia tylko bluzgac i nic wiecej. Dobra nie pisze juz dzisiaj bo jutro ciezki dzien papa

Akcja byla na OFie, padla Iwonka, a raczej Belix na niej.

Ciao

Nacpany_Wlodek
10-09-2007, 00:49
"Vision pisal na tym forum tylko dla bandy glupich dzieciakow, ktorzy potrafia tylko bluzgac i nic wiecej"

Ciekawe gdzie zacząłem was bluzgać, a to że akurat przyzwyczailiście nas do lania mięska armatniego w Vision i z tego powodu źle oceniłem sytuację z tym knightem - nie jest powodem, by wyzywać ludzi od plebsu o ty wielki arystokrato.

sallceson
10-09-2007, 01:44
nauczcie sie ignorować Khazula (i ludzi jego pokroju) zobaczycie ze od razu bedzie lepiej.

Smerfu
10-09-2007, 02:25
vision jest zbyt zajete pegowaniem swoich poteznych charow, polecieli po Malenkie Mallenstwo a ze koles zapomnial jak korzysta sie z uhow padl przy okazji.

Fernandos
10-09-2007, 09:17
a za co padl Malenkie?
znajac zycie madra osoba z vision napisze mi bardzo wyczerpujaca wypowiedz "za caloksztalt" :/

druiDxD
10-09-2007, 11:04
a za co padl Malenkie?
znajac zycie madra osoba z vision napisze mi bardzo wyczerpujaca wypowiedz "za caloksztalt" :/

pewnie dlatego, ze od dluzszego czasu gra na niej belix sacrum, typ od pastucha

esdek
10-09-2007, 16:25
okaz szacunek by byc szanowanym :-)

Szacunku zlodziejom sie nie okazuje.

Master of Puppets
10-09-2007, 17:37
Szacunku zlodziejom sie nie okazuje.

Dokładnie. Aha, Khazul, wyzywasz, że ludzie tu obrażają, ale to ty nazywasz użytkowników forum 'bandą głupich dzieciaków'. Nie interesuje mnie do kogo to pisałes, ale czytając Twój post widze, że do wszystkich. Tak więc przestań się tu panoszyć...

okaz szacunek by byc szanowanym :-)

Trevour
10-09-2007, 17:59
Dokładnie. Aha, Khazul, wyzywasz, że ludzie tu obrażają, ale to ty nazywasz użytkowników forum 'bandą głupich dzieciaków'. Nie interesuje mnie do kogo to pisałes, ale czytając Twój post widze, że do wszystkich. Tak więc przestań się tu panoszyć...

"okaż szacunek" Khazulowi !!

@offtop
Master byłeś na Ramonie w Budzyniu ;D?
Ładna akcja była z psami pamietasz :D?

lolader
10-09-2007, 18:16
Wiadome chyba ze nie bedzie inkt z Vision pisal na tym forum tylko dla bandy glupich dzieciakow, ktorzy potrafia tylko bluzgac i nic wiecejCiao

Do Master of Puppets; Khazul napisal o bluzganiu a nie o wzajemnym wyzywaniu sie wiec lepiej 4 raz przeczytaj cos a dopiero potem to komentuj -.-........

QuanChi
10-09-2007, 18:30

Odpowiedź sama się nasuwa:
BO NIMI SĄ ;]
A jak inaczej traktować szmatę?

BTW wkrótce więcej osób podzieli los Pasterza, który się sprzedał żeby być na wozie, ale się z niego ześlizgnął wprost pod koła.

Taka kolej rzeczy.
Tyle.

Wasz Nadworny Jasnowidz ; P

Fernandos
10-09-2007, 18:41
pewnie dlatego, ze od dluzszego czasu gra na niej belix sacrum, typ od pastucha

Ymy czyli z tego co mowisz mozemy tylko czekac na ded thellionna xarety itp?:D

Proszewas
10-09-2007, 18:41
Tylko pasterz sam se zgotował taki los ;] więc to jest różnica ; pp

btw Hege masz chyba kilka postów do kasacji ; p

Slovik
10-09-2007, 18:55
Filmik może ktoś nakręcił ?? 8o8o8o

(wrzucaj na mnie Khazul)

Master of Puppets
10-09-2007, 19:32
"okaż szacunek" Khazulowi !!

@offtop
Master byłeś na Ramonie w Budzyniu ;D?
Ładna akcja była z psami pamietasz :D?

Byłem byłem :-) Niestety na psy sie nie załapałem :D

Do Master of Puppets; Khazul napisal o bluzganiu a nie o wzajemnym wyzywaniu sie wiec lepiej 4 raz przeczytaj cos a dopiero potem to komentuj -.-........
A Ty 4 razy najpierw sie zastanow. Co mnie obchodzi, że Vision nie chce pisać do bandy noobow, nie tylko tacy tu sa. Mozna przeciez ignorowac ludzi wyzywajacych i pisac do ludzi ktorych cos interesuje. Ja np lubie poznac zdanie wszystkich stron.

lolader
10-09-2007, 19:39
Ale zaczołeś mowic że khazul mowi że sie nawzajem wszyscy obrażamy i potem sam to robi on nic o wspolnym wzywaniu nie mowil!Wiec nie rob ironi z jego wypowiedzi!

druiDxD
10-09-2007, 20:54
Ymy czyli z tego co mowisz mozemy tylko czekac na ded thellionna xarety itp?:D

pewnie nie, bo ima i zwidek ladnie zaczeli sie pucowac do tomasza, z reszta - chuj ich wszystkich wie

QuanChi
10-09-2007, 21:30
W obliczu zagrożenia każdy dba tylko i wyłącznie o swoją własną dupę.

Proszewas
10-09-2007, 21:46
pewnie nie, bo ima i zwidek ladnie zaczeli sie pucowac do tomasza, z reszta - chuj ich wszystkich wie

Michu zawsze sie pucował do tych hmm jak by to powiedzieć "koksów"? np Ocet

@up
tonący brzytwy sie łapie ; p

QuanChi
10-09-2007, 22:28
Michu zawsze sie pucował do tych hmm jak by to powiedzieć "koksów"? np Ocet

No wydawało mu się że jak się będzie z nimi kolegował to będzie taki jak oni. Że kompleksy, znaczy się. Że też by chciał taki być ale mu na to Tibia nie pozwala. ; ]

Couranger
11-09-2007, 00:35
Biedny Saptus poklócil się z Kolegami z Vision :( Poor Saptus ... Poor Saptus

i co teraz bedzie ?

mysle ze kazdy powinien sie zlozyc na peyment dla Saptusa

PizaroVision
11-09-2007, 13:52
Biedny Saptus poklócil się z Kolegami z Vision :( Poor Saptus ... Poor Saptus

i co teraz bedzie ?

mysle ze kazdy powinien sie zlozyc na peyment dla Saptusa

Ohhh ale maras :/ Ciekawe czy w przyszłości bedzie tak zwany "filsztel"...Wie ktos co to znaczy ?:D

Pozdro:baby:

Slovik
11-09-2007, 18:19
Ohhh ale maras :/ Ciekawe czy w przyszłości bedzie tak zwany "filsztel"...Wie ktos co to znaczy ?:D

Pozdro:baby:

A ty czemu nie w vision ?

Proszewas
11-09-2007, 21:51
@Couranger

o Saptusa to ty sie nie martw ;]

@Slovik

może nie był potrzebny może był za bardzo wygadany ;] kto wie...

Sep 11 2007, 07:42:39 CEST Killed at Level 89 by Pasterz the Axemaster
and by Triondusis Sevon

@Khazul Użytkownik forum o to żeś sie nacieszył ; ]

Fernandos
11-09-2007, 22:10
No to co czyli jazda sie zaczyna?:D

Khazul
11-09-2007, 22:43
DEER CHANT FÓRORA !

http://www.spidiszare.com/314844216.html

POZDRO DLA IMARGAMA!

Slovik
11-09-2007, 23:03
On se deer hanty odprawia, a jak pomóc w zrobieniu oucika to nie łaska ;/ foch

@edit

no i nawet nic o loocie nie wspomnial;/

Trevour
12-09-2007, 01:12
Po co to wogóle było zrobione? To była wyjebka? Czy on wiedzial co sie kroi ?
Jeżeli dobrze pamietam to Vale ~ byl w Wizji ;o

Hellsir
12-09-2007, 01:35
@Couranger
@Slovik

może nie był potrzebny może był za bardzo wygadany ;] kto wie...

Sep 11 2007, 07:42:39 CEST Killed at Level 89 by Pasterz the Axemaster
and by Triondusis Sevon

@Khazul Użytkownik forum o to żeś sie nacieszył ; ]

Kto padł ?

- Bo wkleiłeś i nie sprecyzowałeś, a jestem ciekawy ;p.

Khazul
12-09-2007, 02:10
miss :(((((((((((((((

ruts
12-09-2007, 08:10
Kto padł ?

- Bo wkleiłeś i nie sprecyzowałeś, a jestem ciekawy ;p.

Sordzik - Killed at Level 89 by Pasterz the Axemaster
and by Triondusis Sevon

Hellraiser
13-09-2007, 22:53
No chlopcy i dziewczęta od wczoraj żadnej wiadomości, to chyba rekord w tej sekcji na forum.

Żeby nie było offtopu, coś się dzieje. O to przykład,..

19:37 You advanced from Level 94 to Level 95.

Owenikk
13-09-2007, 23:05
No wlasnie jakos tak cicho ; ) macie jakies nowe niusy z furory?

Proszewas
13-09-2007, 23:17
ta szkoła sie zaczęła ;] więc wszyscy PeGerzy zasiedli elegancko w ławkach i obliczają na lekcjach matematyki combo ; p (nie offtopujmy) Katrila wrócił na tron furory a pasterz pewnie pogrywa na innym charze albo na innym serwie ale **bać to ; p

Slovik
13-09-2007, 23:28
No chlopcy i dziewczęta od wczoraj żadnej wiadomości, to chyba rekord w tej sekcji na forum.

gie zet ; ))

A kiedy na Pirate idziemy ?

Res'tes
14-09-2007, 13:54

Not theirs, not yours, but exclusively and only Clarence Arne Riise's friends. Do you really want to be here, eh?

One of them: Khazul

Gz friendów

Hellraiser
14-09-2007, 15:05
gie zet ; ))

A kiedy na Pirate idziemy ?

Dzięki za gratulacje, a co do piratów juz obgadalismy to. :P

Not theirs, not yours, but exclusively and only Clarence Arne Riise's friends. Do you really want to be here, eh?

Gz friendów

Dziekuje, wobec mnie spełnia warunki dobrego kumpla.

QuanChi
14-09-2007, 17:49
Dziekuje, wobec mnie spełnia warunki dobrego kumpla.

Ciekawe kiedy przestanie je spełniać. Ja tutaj nie wróżę żadnych rewelacji.

Slovik
14-09-2007, 19:44
Ciekawe kiedy przestanie je spełniać. Ja tutaj nie wróżę żadnych rewelacji.

Narrow jak wiesz kobieta zmienną jest ; ))

Buy all Honey Comb !

QuanChi
14-09-2007, 20:02
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1824159

Żegnam.

Hyrzy
14-09-2007, 20:17
Huhu Oj narrow narrow i tak trzeba przyznac ze dlugo ciskales na tej furorze
btw zili here :S

Diabelek
14-09-2007, 22:14

Gz friendów

I poco to? Kazdy ma swoich kumpli, a ze zazdroscisz innym bo sam niemasz to juz nie wymaga twojego komentarza.

P.S. (Odp.na twoim jakze wysokim poziomie) to ze nie jest twoim kumplem mnie nie dziwi, tacy <cenzura> jak ty nie zasluguja na kumpli.

Pzdr, Clarence ;*

Diabel\

Slovik
14-09-2007, 22:48
I poco to? Kazdy ma swoich kumpli, a ze zazdroscisz innym bo sam niemasz to juz nie wymaga twojego komentarza.

P.S. (Odp.na twoim jakze wysokim poziomie) to ze nie jest twoim kumplem mnie nie dziwi, tacy <cenzura> jak ty nie zasluguja na kumpli.

Pzdr, Clarence ;*

Diabel\

weź wyjdz z tąd bo kurde kolejny się znalazł który klnie i liże dupe na każdym kroku. Jak nie wiesz kto to Res'tes to się poprostu nie wypowiadaj i Khazul jest graczem, który nie zasługuje na żadną przyjaźń. Nie wiesz o co chodzi więc nic nie pisz będzie najlepiej

@down

Nie rozumiem czemu sądzisz że ja go oceniam po czynach w tibii ?? Jeżeli chodzi Ci o linijke o Ikebo to Tobie powiem że chodziło mi o to, iż Ikebo z pewnością ma kumpli więc nie rozumiem czemu Dia~ powiedział że on nie ma kumpli

Proszewas
14-09-2007, 23:01
@slovik res'tes

jeżeli chcecie oceniać ludzi po czynach w tibi to nie wiem kto tu powinien wyjść ;] a co do kumpli Hellraiser to nie wasza sprawa z kim sie przyjaźni etc etc...

Khazul
14-09-2007, 23:40
http://img116.imageshack.us/img116/6176/uo00766vl3.png (http://imageshack.us)

Slovik
15-09-2007, 00:09
Hahahahhahaahhahhahahhahhaah

Res'tes
15-09-2007, 00:29
Widzisz, tu tylko pokazaleś swój poziom.
Zacznijmy od tego ze to ty doczepiles sie do kumpli jako 1, a jakbys nie zauwazyl odpisalem w twoim stylu ponizej.
Po 2 komu to ja sie tak podlizuje?; i jaki mam wtym cel czlowieku?;>

To ty sie nie odzywaj jak nie wiesz.

Pzdr.
Diabel\

Czytanie ze zrozumieniem czy ślepota?

Kthxbye

Owenikk
15-09-2007, 00:47
Idzcie sie klucic gdzie indziej...

Kaffexo
15-09-2007, 10:50
No widzisz Slovik tak broniłeś swoich Virzyn. Jak to opowiadałeś jak dobrze żądzą servem. A oni Cie wydupczyli. ;]

http://www.ubar.pl/www/img_14562_normal.gif (http://www.ubar.pl/)
http://www.ubar.pl/www/img_14572_normal.gif (http://www.ubar.pl/)
http://www.ubar.pl/www/img_14697_normal.gif (http://www.ubar.pl/)
http://www.ubar.pl/www/img_14564_normal.gif (http://www.ubar.pl/)
http://www.ubar.pl/www/img_13386_normal.gif (http://www.ubar.pl/)

esdek
15-09-2007, 10:51
weź wyjdz z tąd bo kurde kolejny się znalazł który klnie i liże dupe na każdym kroku.

Masz racje ty "nie lizesz". Idz lepiej pospamuj i przyliz imargamowi zeby ci pirate zrobil.

sallceson
15-09-2007, 12:00
Stare dobre czasy na forum furory wracają ;]

szkoda że stare dobre czasy w grze już nie wrócą...

Hellraiser
15-09-2007, 12:15
jeżeli chcecie oceniać ludzi po czynach w tibi to nie wiem kto tu powinien wyjść ;] a co do kumpli Hellraiser to nie wasza sprawa z kim sie przyjaźni etc etc...

Właśnie tego czegoś, takiego tekstu brakowało mi pomiędzy wyzywaniem się pomiędzy innymi moimi kumplami.

Proszewas masz plusa u mnie.

Pozdro Teufel aka Diabeł.

Slovik
15-09-2007, 15:56
Pall-Bone

Sep 15 2007, 14:42:09 CEST Killed at Level 42 by Neviv

Gz pvp tym panom (rodri) zeby nie umiec w ciasnym tombie we 2 zabic 42 pallka i bic go przez 5 minut i nie trafić 3 razy z exori ! rox

Sir_Elioth
15-09-2007, 16:10
Slovik masz może movie z tej akcji ?

Tucz
15-09-2007, 16:17
No i prosze zemsta na Sloviku .. takie jest wasze Vision niestety.

A co do khazula i jego kolegow mszczacych sie na niewinnych graczach wypowiadajacych swoje zdanie :

PRAWDA W OCZY KOLE ?

Mistrzunio_II
15-09-2007, 18:01
<cenzura>...

Slovik
15-09-2007, 18:31
Slovik skoro onia sa tacy chuj....owi a ty taki zajeb...isty to powiedz mi dlaczego
padłeś ? Lag ? Kick ? :(:(:(:(:(:(:baby::baby:

Koniec manasów i uhow

Slovik masz może movie z tej akcji ?

nie ;/

No i prosze zemsta na Sloviku .. takie jest wasze Vision niestety.

A co do khazula i jego kolegow mszczacych sie na niewinnych graczach wypowiadajacych swoje zdanie :

PRAWDA W OCZY KOLE ?

1. Dead to jest pk + to że większość wie jak bardzo nie lubie Khazula

2. Zaś drugi pewnie za to że uciekłem na pohu raylowi i dostałem od niego hunta, a gdyż Rodrigez kumpluje się z Raylem przyszli po mnie na tomba

VeB
15-09-2007, 18:48
straszne.

No wiesz, padłeś i to sie liczy.

esdek
15-09-2007, 20:28
Pall-Bone

Sep 15 2007, 14:42:09 CEST Killed at Level 42 by Neviv

Gz pvp tym panom (rodri) zeby nie umiec w ciasnym tombie we 2 zabic 42 pallka i bic go przez 5 minut i nie trafić 3 razy z exori ! rox

:(:( Smutne..I komu teraz będziesz lizać??

Proszewas
15-09-2007, 21:42
@Modek
robota czeka ; pp

@Pro
Ciężko jest zabić 42 palka uciekającego(uha sie do full i manasuje sie) więc nie wiem czym ty sie slovik podniecasz ; p

@Hellraiser
Dzięki za plusa ^^

Slovik
15-09-2007, 22:53
:(:( Smutne..I komu teraz będziesz lizać??

Lizać to frajerze nie liże nikomu, a to że mnie nie lubisz nie znaczy, że sądzisz, iż liże dupe każdemu więc japa. Ten pan w twoim avatarze to twój wujek nie ?

@up

No kurwa tomb ciasny są szybsi odemnie o 2 razy a robili z siebie debili mialem raptem 4 uhy i 10 manasow

Khazul
15-09-2007, 22:56
[QUOTE=Slovik;1653037]Koniec manasów i uhow

1. Dead to jest pk

to nie bylo pk, tylko chcialem ci pokazac ze jesli nie stulisz geby to znow padniesz :) a i uzbieralo ci sie za wrzuty na mnie i moja gildie ;-(

tak wiem ze napiszesz cos zajebistego w stylu, "jest szkola mozesz mnie zabijac, nie gram tym charem"

mam na to wyjebane ;]

Couranger
15-09-2007, 23:00
Koniec manasów i uhow

1. Dead to jest pk

to nie bylo pk, tylko chcialem ci pokazac ze jesli nie stulisz geby to znow padniesz :) a i uzbieralo ci sie za wrzuty na mnie i moja gildie ;-(

tak wiem ze napiszesz cos zajebistego w stylu, "jest szkola mozesz mnie zabijac, nie gram tym charem"

mam na to wyjebane ;]

Sep 15 2007, 02:32:16 CEST Died at Level 107 by a toad

ciebie Chyba Wujek Tod nie polubil

Tucz
15-09-2007, 23:01
@Slovik albo mieli slabszy dzien albo ty miales lepszy i ladnie sie trzymales.

tak wracajac do furory Khazul moze bys pojasnil szacownym uzytkownikom tego forum za co Axe ma hunta ?:>

Odrazu dla bluzgaczy nie Lubie Vision walczylem przeciw nim teraz jednak widze ze duski tez mnie wykiwaly nawet wiem kto ;] ale glosno tego nie bede mowil, Pozdro dla mr Spy w duskach.Dwa piszac nie uzywam polskich znakow tak mowie jakby ktos sie czepiac chcial bardzo.
pzdr

Slovik
16-09-2007, 00:21

Jak na bocie zostawia chara to co się dziwisz ?

@up

4 uhy i 2 bp mf które poszły na huncie

Japa jak nic nie wiesz k ?

Gosciu
16-09-2007, 01:16
Gratz Deda noobq :o

Proszewas
16-09-2007, 01:18
kłóćcie wyzywajcie sie dalej życzę powodzenia ; p

@Tucz
kto Cie "wykopsną" ? ;p

@down x 2

a miałeś tam 100 ek?? dajmy na to ze palek chodził góra dół...

Tucz
16-09-2007, 01:52
moja slodka tajemnica ;p szkoda ze duski w to nie chca wierzyc ...

QuanChi
16-09-2007, 11:07
2. Zaś drugi pewnie za to że uciekłem na pohu raylowi i dostałem od niego hunta, a gdyż Rodrigez kumpluje się z Raylem przyszli po mnie na tomba

Rayl to pionek

@Modek
@Pro
Ciężko jest zabić 42 palka uciekającego(uha sie do full i manasuje sie) więc nie wiem czym ty sie slovik podniecasz ; p

42 rp ma 525 HP a tyle może wynieść 1 kombo 100~ najta, więc nie widzę w czym problem?

No kurwa tomb ciasny są szybsi odemnie o 2 razy a robili z siebie debili mialem raptem 4 uhy i 10 manasow

Haahahahaha gratz backpacka Xd To Ty robisz z siebie debila.

Taa, bot mu zlagował. Hmmm, Khazul, następnym razem ustawiaj bota na niższych poziomach to szybciej Ci lvl wbije :) Bo na Toadach to pewnie troche trwa Xd

Yebro
16-09-2007, 12:37
@up

Skoro Rayl to pionek, to powiedz mi kim ty jesteś... :P

Pozdro

HoSe
16-09-2007, 13:24
Czarna Mamba

Proszewas
16-09-2007, 17:40
@up

Skoro Rayl to pionek, to powiedz mi kim ty jesteś... :P

Pozdro

on robi za murzyna ; p

btw Colin McRae (*)

Slovik
16-09-2007, 19:10
Rayl to pionek

Haahahahaha gratz backpacka Xd To Ty robisz z siebie debila.

Wyżej napisałem, że mialem 2 bp mf i uhy więc czytaj dokładnie ; ))

@ontopic 1

Colin (*)

Ontopic 2

Lechia 3:1 Warta ; )))

@down

W oczach kogos kto kupuje chary na wszystkich serwerach + hackuje go ktoś przez to, że gra na otsach,to brzmi to jak komplement. Nie zrobiłem żadnego szumu że padłem tylko to napisałem i się przyjebało stado ludzi

Sorry zapomniałem jeszcze o tym, że Crothan Bloodaxe którego ci hackneli zrobiłeś w 90 % na bocie ;)

Masmix
16-09-2007, 22:34
Annihilator w wykonaniu: Rester, Odin De'North, Shaemuu, Xaveloth Do'Urden.
Padl tylko Odin i szkoda chlopaka, bo chwile po nim padl drugi demon :<

Tucz
16-09-2007, 22:35
@2xUp nie kolego twoj jest bez sensu

VeB
16-09-2007, 22:40
@up

ten typ dobrze gada, jeżeli liczy sie człowiek a nie lvl to życze ci powodzenia w tej grze. Pierdolnąłeś głupote bo kto bedzie patrzył jakim ty człowiekiem jesteś jak zna cie tylko z gry? hueheuhe idź stąd!

Tucz
16-09-2007, 22:46
wiec bedziesz lizal bo koles ma 150 lvla ? dla ciebie sie liczy lvl dla mnie jakim ktos jest w tej grze czy mozna mu zaufac itpa to nie zalezy od lvl ? czy sie myle ?

i czemu kazesz mi stad isc ? to publiczne forum czy ci cos zrobilem obrazalem albo cos takiego ? kultura godna podziwu nawzucalbym na ciebie ale widac twoje wielkomiejskie zaciagi dobra sry bo zaczyna sie..

Slovik
16-09-2007, 23:23
Annihilator w wykonaniu: Rester, Odin De'North, Shaemuu, Xaveloth Do'Urden.
Padl tylko Odin i szkoda chlopaka, bo chwile po nim padl drugi demon :<

Gz anni dla tych panów (szczególnie shaemuu) a Odinowi życze szczęścia w next podejściu

VeB
16-09-2007, 23:51
Tucz, człowieku weź się kurwa ogarnij, kim on jest tym swoim 42 rp na serverze? JaK ktoś up powiedział śmieciem, ale ja tak nie powiem, dla mnie jest poprostu nic nie znaczącym graczem. Kapujesz?
To takie pierdolenie że człowiek się liczy, człowiek to sie może liczyć w rl life nie w grze...

Tucz
17-09-2007, 00:24
no i czemu teraz wtracasz do "wontku" slovika ?? czy ja o nim pisalem ?
btw grasz w tibie zeby byc kims na serwerze czy dla przyjemnosci bo jak grasz zeby byc "kims" to prawdopodobnie chcesz leczyc tym sposobem jakies kompleksy... zauwaz ze nie pisze ze tak robisz tylko zadaje pytanie i to pytanie jest retoryczne. Wiesz co to znaczy pytanie retoryczne ? takie na ktore nie oczekuje/udziela sie odpowiedzi skoncz juz na mnie jechac dla ciebie sie liczy lvl dla mnie charakter gracza koniec rozmowy.

Hegemmon
17-09-2007, 00:28
przypominam o bezwzględnym zakazie używania wulgaryzmów oraz cytowania treści łamiącej regulamin....

p.s. żal mi tych dla których lvl jest najważniejszy a to, kim osoba jest, to sprawa drugorzędna. Lvl nawet najwięksi idioci potrafią wbić.