Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
pamietam ale to dobrze pamietam tylko nie pamietam kto w*******al pasze dla swin zeby robic sobie mase ktos z vis napewno
Furor001
31-03-2010, 16:51
Czemu Wirzyn juz nie lubi Arisztosa:(
Przeciez byl dla nich taki dobry:(...
Wykazal sie a Wirzyn go znienawidzilo a przeciez zrobil dobry uczynek:(
Lion_Lith
01-04-2010, 01:39
Czemu Wirzyn juz nie lubi Arisztosa:(
Przeciez byl dla nich taki dobry:(...
Wykazal sie a Wirzyn go znienawidzilo a przeciez zrobil dobry uczynek:(
bo smial sie z iron-smerf
Furor001
02-04-2010, 17:04
http://www.youtube.com/watch?v=n77QAmCoZVQ
We are the killing machine...
"Wielu was popiera lecz w chuj osob sie boi"
I niech tak zostanie.
Chiklito jak Dark Weest hahahaha tyle ze West cudem zwial za drugim razem:D
A wiecie jaki z tego moral?
Nie wypuszczajcie psów rano wieczorem.
Wesolego jajka i smacznego kurczacka :evul:
Jak obstawiacie dzisiejsze mecze? ;d
Polonia Warszawa - Wisla Krakow
Ruch ChoRzow - Slask Wroclaw
Lech Poznan - Legia Warszawa
? ;d
Niebieskich Swiat Wszystkim ! = )
Syf_Zor_
03-04-2010, 12:08
Jak obstawiacie dzisiejsze mecze? ;d
Polonia Warszawa - Wisla Krakow
Ruch ChoRzow - Slask Wroclaw
Lech Poznan - Legia Warszawa
? ;d
Niebieskich Swiat Wszystkim ! = )
Polonia Warszawa - Wisla Krakow 1-3
Ruch ChoRzow - Slask Wroclaw 2-0
Lech Poznan - Legia Warszawa 1-2
Diablord
03-04-2010, 21:26
Polonia Warszawa - Wisla Krakow 1-3
Ruch ChoRzow - Slask Wroclaw 2-0
Lech Poznan - Legia Warszawa 1-2
Na szczescie sie pomyliles. Lech - Legia 1:0 ;]
No i Ruch - Slask 0 - 0
Ale nic Swieta spedzimy na 3 miejscu w Tabeli = )
Furor001
03-04-2010, 22:30
LEGIA LEGŁA JOLEN DO DOMU! HAHAHAHAAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=vjHq5-XNnp8
Hail zBylU! 100lvl~ in 3 days.
DEATH ROSE POWER.
Still Knight
04-04-2010, 05:19
tak sobie wszedłem zobaczyć czy to forum działa jeszcze, przerzuciłem kilka stron do tylu żeby poczytać i spadłem z krzesła:D
@furor nie wiem czym cię w domu karmili ale stary odstaw te jeb*ne psychotropy albo zwiększ dawkę.
Kogo obchodzi co trenowałeś i jakim jesteś kozakiem w rl.
Jakbyś rzeczywiście trenował cokolwiek to byś się z tym nie obnosił.
Nawet jeśli trenowałeś i nauczyli cię jakiejś techniki, to twój trener poległ.
Nie nauczył cię myśleć ... Piszesz jakieś pierdoły o nielekceważeniu przeciwnika, rodem z karate kid i zgrywasz mega twardziela.
Z tego co wiem trenowanie sztuk walki sprowadza się do umiejętności uniknięcia jej. Prezentowanie swoich fotek na forum dla dzieci opóźnionych w rozwoju intelektualnym, stawia cię w świetle zakompleksionego dziecka które szuka uznania wśród osób mu podobnych.
Teksty w stylu "z nim to mógłbym pójść na piwo" też są całkiem zabawne.
Uważasz wypicie piwa za coś nadzwyczajnego? zabawne :>
Odnośnie ustawek "moi kumple dokopią twoim". śmiech na sali. jeżeli nie potrafisz załatwić swoich problemów sam, żaden konkretny gość za tobą nie pójdzie bo nie jesteś w jego oczach żadnym autorytetem.
przeczytałem sobie to co napisałem i wiem, że wszystko jest cholernie chaotyczne. niemniej nie chce mi się nic zmieniać, bo po co?
Cyklop(montura) jak zwykle pokazałeś poziom :)) do zobaczenia
LEGIA LEGŁA JOLEN DO DOMU! HAHAHAHAAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=vjHq5-XNnp8
Hail zBylU! 100lvl~ in 3 days.
DEATH ROSE POWER.
A tobie co ? głowa cie boli.
Lipa trochę Legia przegrała
Manchester United tez przejebał z Chelsea
Wisła Kraków aahah gdy oglądałem ten mecz to nic tylko pochylić głowy, fuks jak nigdy dotąd
Arsenal też szczęśliwie wygrał strzelając w 90 min
P.S Czwarte miejsce w tabeli to już jest dno -.-
Diablord
05-04-2010, 12:58
A tobie co ? głowa cie boli.
Lipa trochę Legia przegrała
Manchester United tez przejebał z Chelsea
Wisła Kraków aahah gdy oglądałem ten mecz to nic tylko pochylić głowy, fuks jak nigdy dotąd
Arsenal też szczęśliwie wygrał strzelając w 90 min
P.S Czwarte miejsce w tabeli to już jest dno -.-
Według mnie ten mecz Wisły strasznie podejzany. Ciekawe, ze akurat w ostatniej minucie bramkarz musial popelnic taki blad, moze mu za to niezle zaplacono?
Według mnie ten mecz Wisły strasznie podejzany. Ciekawe, ze akurat w ostatniej minucie bramkarz musial popelnic taki blad, moze mu za to niezle zaplacono?
Ta a Edwinowi zapłacono, żeby dał ciała przy golu w 91 minucia MU vs. Bayern M....
W sumie za Wisłą nie przepadam, to wg. mnie bramka ... hm jak bramka, zdażyło się 'golkeeperowi'...
UNITED, WKS <3
Ta a Edwinowi zapłacono, żeby dał ciała przy golu w 91 minucia MU vs. Bayern M....
W sumie za Wisłą nie przepadam, to wg. mnie bramka ... hm jak bramka, zdażyło się 'golkeeperowi'...
UNITED, WKS <3
w tej sytuacji to bramkarz akurat niemial zadnych szans ;]
spowalniacz
07-04-2010, 21:03
Na Kolana Na Kolana!! Oj Bayern Chyba Cos Zeszlo Powietrze Ahahahah
AwangardowyKaloryfer
10-04-2010, 14:47
You see a dead human(vol.10). You recognize Lech Kaczyński.
huueheueheuheuhe
Elisabett
10-04-2010, 15:21
huueheueheuheuhe
Jesteś popierdolony.
Partyzant_Felix
10-04-2010, 15:21
http://tibiaring.com/SeccAll.php?C=Furor+seba&J=48726845048%2328K4DSUC&Lang=PL
pozdrawiam:P
niestety ma tylko 20 knighta i imargama kurwa mac :FFFFFFFFFFF
Lukasz'92
10-04-2010, 16:08
lech kaczynski zdechl ahahaha - marzenia sie spelniaja xd
Syf_Zor_
10-04-2010, 17:20
lech kaczynski zdechl ahahaha - marzenia sie spelniaja xd
Gratuluje marzen zakompleksiony dzieciaku, ktory zapewne nie potrafi ogarnac swoich mysli i wypisuje bzdury.
Nienawidziles Lech Kaczynskiego ok zachowaj to dla siebie. Aczkolwiek co byla Ci winna reszta pasazerow tego samolotu? Inteligencja, piloci..
Jestes nie godny bycia Polakiem.
huueheueheuheuhe
jaki loot? rsa podobno mial
Furor001
10-04-2010, 17:50
Idioci gorszych ludzi od was nie widzialem. Zginela cala zaloga samolotu a wy sie smiejecie?! Moze dlatego ze nikt z was nie mial na pokladzie nikogo bliskiego z rodziny. Zgineli nasi rodacy i nie wazne jakimi byli ludzmi trzeba to uszanowac.
Jakby wam matka zmarla tez byscie sie smiali?
Takich jak wy trzeba likwidowac, wszystkich.
Jakby ktorys z was napisal ze jego ojciec/matka etc. zmarla i inni by sie smiali na forum to jakbyscie sie czuli?
Byli polakami i moze dlatego was to nie rusza bo nie byliscie z nimi zwiazani emocjonalnie.
Jesli kiedys bedzie wojna pierwsi bedziecie uciekac zamiast walczyc i oddac zycie za kraj.
Ludzie bez serca i bez szacunku dla innych.
Kiedys to wy stracicie bliskie sobie osoby. Ale ja sie nie bede smial dlatego ze wy teraz sie smiejecie z tragedii w ktorej 130 polakow zginelo. Bede wam wspolczul i nie wazne jakimi jestescie ludzmi...
dopalacz.Vis
10-04-2010, 18:46
awangardowy&lukasz'92 ale z was niedojeby zeby wasze rodziny zdechły gdzies we wnykach w lesie tepe huje, tibia wam we lbach popierdolila. HUJ Z WAMI PIERDOLONE MARGINESY
Pierwszy raz widze jak madrze pisze zarowno Furor jak i Dopalacz.Vis. Co do tych debili tutaj wypowiadajacych sie nie warto z nimi dyskutowac, najlepiej ich ignorowac. Nie wiedza co to jest patriotyzm, barwy narodowe, przywiazanie do kraju... Dorosna moze zrozumieja...
huueheueheuheuhe
Twoim zdaniem to takie śmieszne ? Boże na prawdę jesteś nikim
Twoim zdaniem to takie śmieszne ? Boże na prawdę jesteś nikim
Nie wiem w ogole po co opisujecie na denne prowokacje, ludzi ktorzy czerpia radosc ze ktos im na to odpisze ;) .
A co do katastrofy, szkoda ludzi i tyle.
Fan_Dzidzi2
10-04-2010, 21:16
kazdego czeka smierc, nie wazne w jakich okolicznosciach zawsze bedzie to smierc, wazne tylko zeby bylo mozna takowa osobe milo wspominac :)
http://z0r.de/702
zna ktos tytuł songa?
szczerze? mozna bylo uniknac tej katastrofy gdyby sie kaczor nie w*******al do pilota samolotu zeby juz lądowac i akurat na tym malym lądowisku duzym samolotem pasazerskim a wiec wg mnie to jest wina pol na pol pilota i kaczora bo kaczor chcial pokazac jakiej on to niema wladzy a pilota bo powinien kopnac go w dupe i zamknac dzwi od kabiny
szczerze? mozna bylo uniknac tej katastrofy gdyby sie kaczor nie w*******al do pilota samolotu zeby juz lądowac i akurat na tym malym lądowisku duzym samolotem pasazerskim a wiec wg mnie to jest wina pol na pol pilota i kaczora bo kaczor chcial pokazac jakiej on to niema wladzy a pilota bo powinien kopnac go w dupe i zamknac dzwi od kabiny
Jestes popierdolony, naprawde.. widac ze rude zakompleksione dziecko, ktore w ten sposob piszac takie poyebane teksty chce byc elo:cup:8o:o:D:confused::p
A uniknąć to mozna było ciebie, gdyby mamusia brała pigułki, albo tatuś założył gumki, chociaz widzac twoje posty .. mysle ze jestes marginesem to chuj wie kto jest twoim ojcem :D Pozdrawiam..
Widzisz i gdyby nie to, to by była jedna katastrofa mniej.
troche empatii niedojeby. za duzo w tibie gracie i zatracacie ludzkie odruchy.
http://z0r.de/702
zna ktos tytuł songa? KURWA?!
Jestes popierdolony, naprawde.. widac ze rude zakompleksione dziecko, ktore w ten sposob piszac takie poyebane teksty chce byc elo:cup:8o:o:D:confused::p
A uniknąć to mozna było ciebie, gdyby mamusia brała pigułki, albo tatuś założył gumki, chociaz widzac twoje posty .. mysle ze jestes marginesem to chuj wie kto jest twoim ojcem :D Pozdrawiam..
Widzisz i gdyby nie to, to by była jedna katastrofa mniej.
jesli jestem taki elo elo to se kurwa ogarnij fora i wypowiedzi ludzi ktorzy sioe znaja na tym calym lotnictwie i co pisza o tym profesorzy wiec pzdr
@up
Taa każdy widzi jaki jesteś... Jesteś jebaną porażka człowieku i inne osoby twojego pokroju jak kaloryfery, itd. kpiący, albo robiący sobie żarty z poważnych rzeczy.
Lion_Lith
12-04-2010, 01:25
i dobrze ze kaczor dednal ;D
niech wacha kwiatki od dolu buc pisowski ;D tera go robale zezra
Lukasz'92
12-04-2010, 09:54
a czy ja napisalem, ze sie ciesze ze smierci reszty ludzi? nie. wspolczuje ich rodzinom i tez mi przykro z tego powodu, tym bardziej, ze sporo osob tam przebywajacych to elita, generalowie itp.
ale kaczynskiego mi nie zal. zreszta gdyby 3 dni temu spytac wszystkich tak nagle kochajacych kaczora kim byl, dostali byscie odpowiedz, ze klamca i zlodziejem, a teraz byscie go odrazu swietym obwolali.
a co do tego marzenia to chyba nie sadzicie, ze marzylem o czyjejs smierci, to by bylo z lekka psychiczne ;d
ziomek prawde gadasz no ale wiesz te przydupasy vision chca sie na tym forum pokazac jacy to nie inteligenci moze andrzej da im ojebac mu pale -.- zreszta moja strona czyli o awanturze i wasze herezje bo tak to moge nazwac to samo moja wypowiedz tez jest herezyjna jeszcze sie nie dowiemy dlaczego tak sie stalo ale wg mnie ktos maczal w tym palce bo 2m nad ziemia koles byl samolotem a tam drzewa ekhm? niewiedzial ze tam sa?
AwangardowyKaloryfer
12-04-2010, 14:51
Wiedziałem ,że ta prosta prowokacja pomoże mi rozruszać to forum;)
Odnośnie całej tragedii szkoda mi ludzi ,jednak każdy coś znaczy ,niezależnie od tego kim był (w tym przypadku Prezydent umarł tak jak pilot ,czy resZta) zostali sprowadzen do tego samego poziomu o czym mówi już epikureizm i zasada carpe diem. Cieszę się ,że wreszczie się tu udzielacie ;D Szkoda ,że takim kosztem o/
Wiedziałem ,że ta prosta prowokacja pomoże mi rozruszać to forum;)
Odnośnie całej tragedii szkoda mi ludzi ,jednak każdy coś znaczy ,niezależnie od tego kim był (w tym przypadku Prezydent umarł tak jak pilot ,czy resZta) zostali sprowadzen do tego samego poziomu o czym mówi już epikureizm i zasada carpe diem. Cieszę się ,że wreszczie się tu udzielacie ;D Szkoda ,że takim kosztem o/
kazdy jest tylko kupa miesa (czlowiekiem) nie wazne czy to prezydent czy pilot w tym przypadku ale ja na miejscu prezydenta bym se kupil helikopter ba nawet samolot ;d
dopalacz.Vis
12-04-2010, 15:59
@awangardowy
Swoja prowokacją pokazałes jaki jesteś kurwa gówniarz i tępy huj razem z zodixem co dostał wpierdol i poszedł za złodziejami a jeszcze tu sie udziela jak niedojeb.
I jeszcze niedojebany dzieciuch lukasz'92 widac ze strasznie glupi rocznik "ale kaczynskiego mi nie zal. zreszta gdyby 3 dni temu spytac wszystkich tak nagle kochajacych kaczora kim byl, dostali byscie odpowiedz, ze klamca i zlodziejem, a teraz byscie go odrazu swietym obwolali". ty kurwa chyba nie masz jakies rozumowania przestrzennego jebany deklu. Może i u nas w kraju nie jest za dobrze i za to mu smierci życzyłes ? Tu dziecko drogie nie o to chodzi. Takim pojebancom jak ty psie powinni aborcje strzelac
I wy*******ac z forum bo i w grze robiliscie za trole i na forum robicie za trole.
http://z0r.de/702 CHCEM NAME TEGO KAWAŁKA KURWA!
Jety do trzech razy sztuka :D
Lukasz'92
12-04-2010, 18:02
dopalacz- za duzo bluzgania, za malo konkretow.
i typowe podejscie maniaka "w tibii byliscie nikim!!!111"
pytanie jak mozna byc kims w grze albo na forum? ;p
dopalacz.Vis
12-04-2010, 18:19
dopalacz- za duzo bluzgania, za malo konkretow.
i typowe podejscie maniaka "w tibii byliscie nikim!!!111"
pytanie jak mozna byc kims w grze albo na forum? ;p
jakich ty cchesz konkretów jak piszesz jak debil o kaczynskim? Piszesz gówniane posty=jesteś nikim. Wyjebane w ciebie smieciu.
Skindred - Nobody
; *** 35 y6e54y6
AwangardowyKaloryfer
12-04-2010, 19:03
Dopalacz~
Czuję ,że mam do czynienia z członkiem młodzieży wszechpolskiej lub kimś ,kto mieszka z moherowym beretem pod jednym dachem. Czytasz fakt ,jesteś za PiSem i boli cię kiedy ktoś ma odrębne zdanie. Pyskujesz maskując się internetem i nie chodzisz do szkoły,bo po co? Czy Pan Bóg do niej chodził ,nie ,to ty też nie musisz ,bo możesz wszystko. Więc łaskawie się nie kompromituj gorliwy patrioto ,bo to doprowadza do szału.
dopalacz aka zjebany ryj
gdzie awangardowy napisal ze zyczy mu smierci? ;) i mowi prawde ze kazy by powiedzial ze jest zlodziejem i klamca zreszta tak sie mowi i kazdym prezydencie ale to jedna sprawa po drugie jestes tempym chujem i koffasz swoich zvisow a wole isc ze zlodziejami niz z chujami ktorzy nie umia walczyc hackuja i wolaja kilkanascie serwerow zeby latali noobami i nas bloczyli na ob wiec stul ryja smieciu <bye>
Wy sie juz w polityke nie mieszajcie ;p
dopalacz.Vis
12-04-2010, 22:24
zodix&awangardowy
Czy wy tepe suki nie widzicie ze zle robicie/myslicie ? Cały kraj jest w żałobie. W telewizji, radiu, w internecie na portalach wszedzie o tym nadają. Wiecie po co? Zeby ludzie wiedzieli że to jest nie tylko ich tragedia ale i nasza, ale zawsze znajdą sie jakies tepe huje co jak nie maja nic mądrego do powiedzenia to takie gówno piszą. Możecie sobie pisac że to złodzieje ale sam fakt że to KURWA LUDZIE i nic was nie usprawiedliwia do pisania tego chłamu.
Tu na forum po prostu pokazujecie jacy niedojrzali emocjonalnie jestescie i tyle. Dla was ta tragedia to jak trzęsienie ziemi w chile "mi domu trzesienie ziemi nie rozwaliło wiec mam to w dupie". Po tym co napisałem nie zamierzam już z wami w dyskusje wchodzic bo konwersacja z debilami niczemu nie służy i zapraszam na moją liste śmieci.
Lukasz'92
12-04-2010, 22:48
dopalacz, wez se wstaw opisy na nk i gg, po na*******aj i juz nie spamuj, ok?
Fan_Dzidzi2
12-04-2010, 23:12
ludzie gina codziennie, aczkolwiek warto nadmienic ze zginal Wielki Warszawiak
zreszta i tak sie nie dowie jak bylo naprawde ;d bo to moze tylko pogorszyc sytuacje a co do dopalacza to dziekuje za dodanie mnie na liste ^^ no bo niestety kazdy ma swoje zdanie
Delirium_89
13-04-2010, 18:29
@pu
yt taruka setsej libed selaimuzorz ?
pu@
:D ejcar zsaM ?ynjaf bósops net w śetsej eż zsilśym
sesja zaliczona na 3+ _//////////////////////
Partyzant_Felix
15-04-2010, 17:19
przedewszystkim lukasz prezydent nie odpowiada za to jak jest aktualnie :P ja tyle co do niego moglem miec, to ze z wygladu za bardzo nie byl reprezentantywny jako prezydent i jezykow nie znal. chuj no lipa z tym samolotem i tyle w temacie po co wiecej kometowac
temat o tym zakonczyl sie dwa dni temu
Lion_Lith
20-04-2010, 19:59
Ktory Z Psow Ma Bana
Przyznawac Sie I Nara
Bo gremar To Pała
Partyzant_Felix
20-04-2010, 21:52
co do dissow tibijskich -http://lukaszkrus.wrzuta.pl/audio/5XWlhejV2vy/diss
nie pamietam czy wrzucalem tu czy nie, diss na mnie :P sprzedalem sie=mialem admina i zostawilem kolegow ktorzy nie maja admina
Wie ktos gdzie sa mapy do tibii w windows 7?
Nedriell
22-04-2010, 21:02
Wie ktos gdzie sa mapy do tibii w windows 7?
C:\Users\mieo\AppData\Roaming\Tibia\Automap
Tutaj ziooom.
Furor001
26-04-2010, 10:50
Wrocilem i stwierdzilem ze nuda tu wieje dlatego wrzucilem filmik z naszej zabawy na ob na otsie.
http://www.youtube.com/watch?v=QUj0JC19jWs
AntyPA Antykozactwo. \o/
Bartonisko
26-04-2010, 21:14
Soczysty ser, chce ktoś kupić ?? :cup::cup::cup::cup::cup:
Furor001
27-04-2010, 10:28
Co slychac Furoro! Czy nadal wieje tu nuda? Czy nadal ludzie smieja sie z Vision?
Czy nadal slabiaki pisza z 10 kont na forum?:D
Bartonisko spadles bardzo nisko. Pokaz swoj ogar jak jestes taki pro elo:(
Wy nie macie skilla. Wy macie lvl i ludzi. A to nie wszystko. Jak polowa z was nie ogarnia to my to wykorzystywalismy:p
Pamietam jak byla wojna z dr i andiego nie bylo to polowa w dp siedziala i na ob nie chcieliscie wyjsc:D
Moim zdaniem?Furora i to forum to najsmieszniejszy server ze wszystkich hehe
Jakbysmy mieli 50 osob to niezly bajzel bysmy zrobili;)
Na dzien dzisiejszy nie wracamy tu ale i tak fragi leca(pozdrawiam Inapta)
WASZ WARJAT!
Co slychac Furoro! Czy nadal wieje tu nuda? Czy nadal ludzie smieja sie z Vision?
Wy nie macie skilla. Wy macie lvl i ludzi. A to nie wszystko. Jak polowa z was nie ogarnia to my to wykorzystywalismy:p
Pamietam jak byla wojna z dr i andiego nie bylo to polowa w dp siedziala i na ob nie chcieliscie wyjsc:D
WASZ WARJAT!
Zajebalo obornikiem...
WASZ WARJAT!
O KURWA TEN TERA BĘDZIE ZNÓW O TYM PIERDOLIŁ
Diablord
02-05-2010, 15:25
WASZ WARJAT!
Jak zawsze celnie i precyzyjnie xD
Masz kiepska pamiec, albo zbierasz plotki w Karlin, Thajs i Wenor. Nieraz walczylismy bez Andiego. Wybiegalismy przy prawie kazdej okazji. Byly walki bez jasno okreslonego dowodcy (np. walka Carlin-Ab) i wtedy najczesciej dostawalismy w dupe, a z Klosem wygrywalismy i Dempah musial uciekac do dziury. Np. bitwa rano na port hope, kiedy to w wyrownanych teamach Dempah uciekl na dworce, albo bitwa w nocy na Liberty Bay. Wtedy wyszlismy mniejszym teamem, strapowani na jakis schodkach dzwonilismy po posilki xD, az wkoncu wybieglismy i roznieslismy DR.
Znalazlem nawet filmik z tej akcji:
http://www.speedyshare.com/files/22230394/19022009LBnightOB.cam
Fan_Dzidzi2
02-05-2010, 23:37
zgraj go na obecna tibie :P
Znalazlem nawet filmik z tej akcji:
http://www.speedyshare.com/files/22230394/19022009LBnightOB.cam
Moglbys wrzucic wiecej? Bede wdzieczny.
Diablord
03-05-2010, 13:57
Moglbys wrzucic wiecej? Bede wdzieczny.
Wiekszosc moich filmow wrzucalem na forum tibia.pl i na tibia.de. Nie chce mi sie sprawdzac i wrzucac kazdego filmu. Dajcie mi nazwe pliku ktory mam wrzucic (stare linki juz wygasly), albo dokladna date akcji to wrzuce.
@Karol
Nie chce mi sie i nie mam czasu ;P Szybciej bedzie jak zainstalujesz all wersje tibii na kompie.
Fan_Dzidzi2
03-05-2010, 15:08
nooooooooooooooooob
Lion_Lith
03-05-2010, 15:32
nawet wlosy ??? ;|
http://img443.imageshack.us/img443/3715/karol1youen1.jpg
Partyzant_Felix
03-05-2010, 20:23
http://img39.imageshack.us/img39/5454/saonara.png (http://img39.imageshack.us/i/saonara.png/)
pozdrawiam :P okazalo sie ze mam koleguff na furorze, nie tylko skwarka tomigola i drajzera. poszlismy i rezultat
Lion_Lith
03-05-2010, 20:35
saonara mowi NARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! HSUAHSUAUHHUASUHASH ;D
Palladyn of nile
04-05-2010, 15:16
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3032503&pagenumber=2
Niech się pare osób dowie jak bardzo są kochani przez server, że ludzie sa wstanie złożyć sie na payment za 'próbe ich zabicia' ;)
Dopisujcie się.
Partyzant_Felix
05-05-2010, 10:30
zastanawia mnie tylko czemu w tym temacie ludzie pisza ze wysłali parcela jako send a nie sent
Furor001
05-05-2010, 11:08
Pamietajcie HONOUR & LOYALITY.
BUNT!
zastanawia mnie tylko czemu w tym temacie ludzie pisza ze wysłali parcela jako send a nie sent
bo znajom angielski w stopniu komunikacyjnym
Elisabett
05-05-2010, 18:47
bo znajom angielski w stopniu komunikacyjnym
To tak jak Ty polski.
chciałem wam panowie pogratulować dzisiejszej próby zabicia rixariego! XD
To tak jak Ty polski.
ironia plx
Furor001
06-05-2010, 17:27
chciałem wam panowie pogratulować dzisiejszej próby zabicia rixariego! XD
A za Lechiste'Gru to juz nikomu nie pogratulujesz...;( <zaloba>
Jestes niemily na 100%.
Lion_Lith
06-05-2010, 18:45
zemsta na psie lechiscie jest slodka ;D
2010-05-06 02:01:27 Lechista'Gru 188 Miss Tourist 20
2010-03-14 14:41:37 Miss Tourist 21 Lechista'Gru 178
2010-03-14 11:27:33 Miss Tourist 22 a dragon
2010-03-13 04:57:38 Miss Tourist 22 Lechista'Gru 178
2010-03-11 03:32:48 Miss Tourist 23 Lechista'Gru 178
Furor001
06-05-2010, 18:52
wiecej takich fragow:)
ANTYKOZACTWO&ANTYPA
Furor001
07-05-2010, 21:14
Na dokladke:
114. May 07 2010, 18:00:26 CEST Killed Thor Nastrand at Level 150 ok
115. May 07 2010, 18:22:54 CEST Killed Xentezz of Furora at Level 140 ok
116. May 07 2010, 18:58:17 CEST Killed Xentezz of Furora at Level 139 ok
117. May 07 2010, 18:45:29 CEST Killed Paldrian at Level 65 ok
Co jeszcze w zestawie?:
Malpkaa-rs
Paldrian-bs
Danie niespodzianka:
Ceremonial Ankh
Soft Boots
Firewalker Boots
100k
3x Bp of Holding.
Jest pysznie w MSF.
co sadzicie o walce pudziana o wojownicy furory
Delirium_89
08-05-2010, 10:28
...to ze w chelmie tepe huje mieszkają
Furor001
08-05-2010, 11:13
Hmm jak dla mnie walka Pudziana nie byla zbyt emocjonujaca. Juz w drugiej rundzie Pudzianowi brakowalo oddechu a to powazny minus. No ale pokazal ze mimo swojej masy jego kondycja pozwala mu na kontynuowanie takich spektakli jak dzisiejsza jego nocna walka z Japonczykiem Yusuke Kawaguchim. Dziekuje.
...to ze w chelmie tepe huje mieszkają
aha. ciekawy jestes
Hmm jak dla mnie walka Pudziana nie byla zbyt emocjonujaca. Juz w drugiej rundzie Pudzianowi brakowalo oddechu a to powazny minus. No ale pokazal ze mimo swojej masy jego kondycja pozwala mu na kontynuowanie takich spektakli jak dzisiejsza jego nocna walka z Japonczykiem Yusuke Kawaguchim. Dziekuje.
Zbyt emocjonująca? Pudzian już po 3 minutach ledwo oddychał. Dostał gościa z Deep, i to ledwo co wygral. Cale szczescie dla niego, ze tylko dwie rundy byly zakontraktowane.
Gdyby dostal kogos z Pride, jak Mamed, to na 99% by przegral. I zobaczysz, z Timem Sylvia dostanie wpierdol bankowo.
Furor001
08-05-2010, 12:17
Pisalem ze dla mnie NIE byla zbyt emocjonujaca. Kondycja jest na srednim poziomie, za szybko sie meczy ale starczylo na ta walke. Jak jej nie poprawi to jego przeciwnicy beda go wykanczac kondycyjnie. Pozwola mu atakowac az wyczuja jego brak sił i wtedy uderza. No ale atak z taka masa moze wiele zdzialac takze ja Pudziana jeszcze nie skreslam bo jeszcze moze byc ciekawie;)
Pudzian chyba dopiero wczoraj przekonał się co to jest MMA
ja mu tam kariery nie wróże w tym sporcie, ale przekonamy się na co go stać.
Wystarczy, że trafi na przeciwnika jak Fedor Emalienko.
Furor001
08-05-2010, 18:55
118. May 08 2010, 17:50:21 CEST Killed Jerry Loperro at Level 122
119. May 08 2010, 17:53:20 CEST Killed Szuminio at Level 180
;)
Pudzian chyba dopiero wczoraj przekonał się co to jest MMA
ja mu tam kariery nie wróże w tym sporcie, ale przekonamy się na co go stać.
Wystarczy, że trafi na przeciwnika jak Fedor Emalienko.
lol. nie trafi na niego, bo fedor z nim na pewno nie bedzie wogole chcial walczyc.
nie wiem czemu ludzie wogole cos takiego dopuszczaja ;]
przeciez to tak jakby gadac, ze zobaczymy co bedzie jak zagra torpeda pizdziorowice z realem madryt.
pamietajcie, ze pudzian ma juz 33 lata, a sztuki walki niektorzy cwicza cale zycie.
on sie rozwijal pod innym katem, i teraz bedzie ciezko mu sie zmienic, ale zobaczymy;)
wg mnie to furor wbije na pudzianie 120 fraga ;)
SzybkaKakaSzaka
09-05-2010, 12:10
Kurwa jebane no lify... :D jak ja czytam te forum od jakiegos tygodnia :D to mi sie zal was robi... ta furora to jakies gowno wielkie... zacznijcie sie bic a ne kurwa expijcie ;d hahah zal mi was pozdro _/ Galana
Furor001
09-05-2010, 12:19
wg mnie to furor wbije na pudzianie 120 fraga ;)
Kto wie bo tu wszystko jest mozliwe:D
-
No na Furorze wojny nie ma bo to serv do zarabiania kasy i jak narazie to nasz team moze cos zdzialac ale wojna to to nie jest;)
Frag->Defence
Frag->Defence
Frag->Defence
Frag->Defence
Frag->Defence
Frag->Defence
Frag->Defence
i tak w kolko no nie furor?:P
Furor001
09-05-2010, 14:08
No tylko ze za kazdym razem w czipsach jest inny pokemon;)
Chociaz czasami zdarzaja sie te same hehe
Furor001
09-05-2010, 21:00
Chcialbym rzucic troche swiatla na to co dzieje sie na Furorze. Bedzie to w pewnym sensie wyjasnienie dlaczego jestem kim jestem, dlaczego walcze i dlaczego nasza guild ma taka a nie inna opinie.
20:19 Edrack [147]: chyba koncze grac w to
20:22 Furor seba [56]: why?xP
20:23 Edrack [147]: jak ludzie ktorych lubie i szanuje maja dostawac hunty przezemnie to ja wole niegrac
20:23 Furor seba [56]: a kto jeszcze dostal?
20:23 Edrack [147]: no kaszczur dostal
20:23 Furor seba [56]: za co?
20:23 Furor seba [56]: o.0
20:23 Edrack [147]: zato ze zemna gada a nie gada wogole bo zydem jestem
20:24 Edrack [147]: od kilku dni sie domnie nie odzywa
20:26 Edrack [147]: no kurwa ja to sie jej boje w oczy teraz spojrzec
20:26 Furor seba [56]: za to ze z nami jestes?xP
20:26 Edrack [147]: tak
20:26 Furor seba [56]: my nie mamy takiej opinii jak nam Vision wyrabia
20:26 Edrack [147]: ;p
20:26 Furor seba [56]: ze kozaki ze pa zlodzieje mendy itd
20:27 Furor seba [56]: wlasnie walczymy przeciwko takim jak sowx...
20:27 Edrack [147]: nom
20:25 Edrack [147]: to powiedz to sowxowi
20:27 Edrack [147]: tylko przezemnie ma kolezanka hunta i mi glupio teraz
20:30 Edrack [147]: ale co no hunci ja zato ze zemna gada
20:30 Edrack [147]: a ona nawet zemna nie gada rozumiesz to?
20:30 Edrack [147]: juz od tych poaru dni
20:30 Edrack [147]: ale mi jej szkoda
20:31 Edrack [147]: zeby przezemnie miala hunta
Kaszczur dostal hunta od Sowxa za to ze jest realem Zyda? A Yeetro to co?
Mam nadzieje ze pare osob zobaczy co niektore osoby na Furorze(takie jak w tym przypadku Sowx) robia z ludzmi. Nikt nie reaguje nawet gdy sa dowody w postaci screenow. Chce zeby dowiedziala sie o tym cala Furora! Ja dostalem hunta za to ze bieglem na statek a Imargam mnie z grana dla jaj walnal "bo za nim bieglem". Czy tacy ludzie powinni rzadzic na serverze? Czy 80-100+ lvle powinny rozdawac hunty bo maja reali w Vision?!
Nikt nie reaguje na to bo wladza dba o wlasne dobro i moga sie smiac z tego bo rzadza i nie patrza na zwyklych szarych graczy?!
I chcialem rowniez przeprosic osoby ktore uwazalem za frajerow a jednak nimi nie byli bo nie wszyscy sa tacy.
Przyklad Sowxa obrazuje pojedyncze osoby takie jak on ktore BEZKARNIE terroryzuja ludzi i w dodatku ich wysmiewaja.
Owszem sam jestem huncony i pkuje bo jestem na straconej pozycji od dawna i walcze zeby bylo lepiej ale te rzeczy dzieja sie nadal.
Pisze to do Opi Fexa leadera Duskiness bo mysle ze takie zachowanie nie wchodzi w gre na Furorze...I wcale nie chce kary dla Sowxa.(zreszta i tak by jej nie dostal to oczywiste).
Delirium_89
09-05-2010, 21:12
buuuu....sowx do gnoju
Furor Seba
May 09 2010, 22:01:21 CEST Killed at Level 56 by Nobczar and Tharia Rake.
PRAWIE SOLO !!!
Furor001
09-05-2010, 22:34
May 09 2010, 18:18:48 CEST Killed Elecaza Dhaltramar at Level 136 ok
Tharia Rake
May 09 2010, 21:51:01 CEST Slain at Level 72 by Azerotus, Elder Daxter, Elen Garon, Furor seba, Oleczka and Szyychu.
PRAWIE SOLO !!!
Dzis porazka ale przynajmniej nowy movie wyszedl!
http://www.youtube.com/watch?v=AYxclLyC20s
AwangardowyKaloryfer
09-05-2010, 22:43
Jest git !
Odnośnie huntów ,to ja ten obraz przedstawiłem 100~ postów wstecz.
Sam dostałem hunta ,bo pomagałem Visionowi zabić jakiegoś pajaca z huntem,co okazało się być noobcharem Sowxa! Zobaczycie ,Sowxiu się wypierdoli. ExuraVita to nie to samo co san ;)
Btw ,komu się nie chce grać ,a ma chara niech pomoże walczyć ,lub komuś się nie chce grać a ma możliwość stawiania bota ,to na co czeka bocik do 50~ lv maga. Zrobimy wpierdol!!!
SzybkaKakaSzaka
10-05-2010, 23:31
Chlopaki spokojnie Sowx juz dlugo nie bedzie mial wladzy :) bo do 3 tygodni :) sie wyjebie i moze bedzie wojna na furorze :) tylko czekamy na pare osob :) i oro zrobimy :D POZDRO _/
Lukasz'92
11-05-2010, 09:34
kto zrobi oro????
SzybkaKakaSzaka
11-05-2010, 23:26
Myslisz ze powiem to publicznie?/;) :) ale sowx ma pasc ;) i moze wojna?;] bo dawno nic sie nie dzialo na furorze:]
AwangardowyKaloryfer
12-05-2010, 08:38
Będzie sie działo :)
Expić chary i pisać do Lady Meros ;)
O O O o o o o o oooooooooooGieeeeennnn !~:D
zamiast pisać od 100 stron, że będzie wojna, zróbcie ją
zamiast pisać, ze sowx padnie, zabijcie go
omg-.-
Furor001
13-05-2010, 14:49
Spokojnie wszystko w swoim czasie.
a tymczasem...
Saonara
May 13 2010, 13:15:58 CEST Slain at Level 132 by Cinnku, Grube Loloo, Shozena Shaeyalan, Szyychu and Zana Zidus.
:confused:
Double:
Saonara
May 13 2010, 17:33:32 CEST Killed at Level 130 by Cinnku, Furor seba, Nymusis and Oleczka.
a tymczasem...
Saonara
May 13 2010, 13:15:58 CEST Slain at Level 132 by Cinnku, Grube Loloo, Shozena Shaeyalan, Szyychu and Zana Zidus.
Double:
Saonara
May 13 2010, 17:33:32 CEST Killed at Level 130 by Cinnku, Furor seba, Nymusis and Oleczka.
wtf bez bless?
Furor001
13-05-2010, 18:10
Owszem dzis 4 lvl poszly jej;)
Furor001
14-05-2010, 14:47
Idk. Chcecie akcje poogladac to na yt 3 filmy sa. Oto najnowsza produkcja:
http://www.youtube.com/watch?v=AYxclLyC20s
tu macie tez nieogar Vision, bardzo fajny filmik jak na yala mw nieogarniaja + bot:
http://www.vimeo.com/4960253
pozdro Sebobs. Victeron do piachu!
Ale ten to mistrzostwo:
http://www.vimeo.com/8532053
I na Furorze i na Morganie maja kare.
Hail MSF~Rejects.
Couranger
14-05-2010, 22:41
a tymczasem...
Saonara
Double:
Saonara
SAONARA SAYONARA !!
Furor001
15-05-2010, 12:37
No i poraz ktorys juz z kolei chcialem przedstawic przejaw PA na Furorze(smieszny troche) gdy 144 pal z VA uwalil z innymi 62 knighta w thais.
Oczywiscie nieogarnal tego ze 3 fragi to rs i wbil rsa na moim noobie8o
Ale to jeszcze nic. Spojrzcie na to:
11:41 Moristor of Kosmowski [144]: ile rs trwa?;d
11:42 Moristor of Kosmowski [144]: to za mjesiac mijnie
11:51 Mykona [9]: za co go uwaliles?
11:51 Moristor of Kosmowski [144]: bo bocil
11:52 Moristor of Kosmowski [144]: kurwa masz szczescie ze rs mam
11:53 Mykona [9]: czemu?
11:53 Moristor of Kosmowski [144]: bo sie glupio pytasz
11:53 Mykona [9]: myslisz ze kozak jestes bo kazdego za nic mozesz lac?
11:54 Moristor of Kosmowski [144]: 11:54 You see yourself. You are a paladin. You are Dusk of the Vision Academy (Od Hasek).
11:54 Moristor of Kosmowski [144]: cos jeszcze?
VA i kozak i PA uzywa na innych? w dodatku bez umiejetnosci gry? Gdzie jest koalicja? gdzie sprawiedliwosc?!:)
Odpowiedz jest prosta: w dupie. i to jest Furora.
Zabil go bo bocil? To co tylko VISION moze bocic/expic? bo wpadnie taki 144 kozak z VA i wyjebie go z respa da paymenta hunta. Koles porobi screeny da ale to nie pomoze oczywiscie;) dostanie jeszcze wiekszego paya za to ze sie stawia i proboje dojsc do sprawiedliwosci. Pamietam takie przypadki.
Nie tyle Vision co ich pionki tak kozacza. Ale w Vision tez jest mnostwo takich osob:]
Ale co zrobic...walka i nic innego!
Elisabett
15-05-2010, 12:56
No i poraz ktorys juz z kolei chcialem przedstawic przejaw PA na Furorze(smieszny troche) gdy 144 pal z VA uwalil z innymi 62 knighta w thais.
11:54 Moristor of Kosmowski [144]: 11:54 You see yourself. You are a paladin. You are Dusk of the Vision Academy (Od Hasek).
VA i kozak i PA uzywa na innych? w dodatku bez umiejetnosci gry? Gdzie jest koalicja? gdzie sprawiedliwosc?!:)
Zabil go bo bocil? To co tylko VISION moze bocic/expic? bo wpadnie taki 144 kozak z VA i wyjebie go z respa da paymenta hunta. Koles porobi screeny da ale to nie pomoze oczywiscie;) dostanie jeszcze wiekszego paya za to ze sie stawia i proboje dojsc do sprawiedliwosci. Pamietam takie przypadki.
Nie tyle Vision co ich pionki tak kozacza. Ale w Vision tez jest mnostwo takich osob:]
Ameryki nie odkryłeś.
niech ten knajt sie zglosi do kogos jezeli ten 144 rp nie ma dowodow, beda konsekwencje, btw botowanie to nie powod
pa staramy sie wyeliminować, kazdy ponosi konsekwencje za swoje czyny
Lukasz'92
15-05-2010, 22:16
@iles tam up dokladnie furor! masz racje! Furor na prezydenta!
@up ty to masz tam duzo do powiedzenia na bank
Couranger
15-05-2010, 22:47
No niestety juz dawno furore ogarnela era idiotow noobow i pseudo kozaczkow.
Nasprowadzali na furore swoich rli ktorzy wybocili lvle to teraz kozacza. Sami sa sobie winni. No ale tak to juz jest tibia to teraz i tak gra dla ulomnych dzieci wiec nie wiem jak ktos jeszcze w to gowno moze grac. Furora sie skonczyla juz dawno temu kiedy skonczyla sie wojna i zaczął sie przyplyw idiotow z rl ktorzy tak naprawde spierdolili ten server i z Gownianego serwera zrobili jeszcze wieksze gowno. Mysla ze jak maja wpisane od Zwidka w gownianym nawiasie obok nicku to moga robic wszystko co im sie podoba. Dlatego zrezygnowalo duzo porzadnych osob ktore kiedys walczyly o ten server np Czipsu (Buki) i wiele wiele innych osob. Zostaly tylko debile ktorzy jedynie co potrafia robic to botowac i zabijac ludzi za free a jak doszlo by co do czego mowie o jakiejs wojnie to polowa tych bencwałów nagle byla by retired i wrocila by dopiero po paru miesiacach jak by sie wszystko uspokoilo... taki jest wlasnie obraz tych hajterow ktorzy bija pod thais swoimi wybotowanymi 170 lvlami bez bronne 60 lvle.
uwierzcie mi że nie wszyscy bocą ale graj tez ludzie dla przyjemnosci a nie dla bocenia czy zarobku . i po 2 jak nie wiece co sie dziej np z czipsem to nie komentujcie czemu zmienil serva :P
Furor001
15-05-2010, 23:22
Dokladnie, my mamy swoj team zeby karac takich kozakow/pionkow.
Nie dosc ze fajna zabawa z ogarnietymi ludzmi na vt to do tego :
1.Mozemy odegrac sie na naszych oprawcach
2.Swietna zabawa
3.Vision musi wydawac kase na blessy/aole.
4.Musi odrabiac lvle po upadkach.
5.Krecimy fajne filmiki
6.Loot(czasami)
Tymczasem wychylil sie zza rogu a tu nagle.....:
Nitro Mind
May 15 2010, 20:30:10 CEST Killed at Level 109 by Alin Meneia, Insurgent and Szyychu.
Laura Ront
May 15 2010, 21:32:42 CEST Killed at Level 125 by Azinnoo, Elen Garon, Nymusis and Szyychu.
Gann Zackmoz
May 15 2010, 20:47:21 CEST Killed at Level 70 by Elen Garon, Grube Loloo and Szyychu.
Plus...dziwne odglosy dochodzace z sali tortur...
http://www.youtube.com/watch?v=NKo0N6iYurE
Saonara specjalnie dla Ciebie ^ zastanow sie nad swoimi czynami.
Wariaty PIONA za kraty PIONA ulice PIONA osiedla PIONA stadiony PIONA Msf PIONA dla wszystkich PIONA dla bliskich PIONA!
Furor001
16-05-2010, 11:21
Dziwicie sie ze caly czas tak pisze. Jak dzis loguje rano i patrze ktos mi pisze:
10:43 xxx [xxx]: opi fex dostal wpierdol juz slyszalem
10:43 Furor seba [55]: za co?
10:44 Furor seba [55]: i ocb z nim?xP
10:44 xxx [xxx]: na metingu
10:44 xxx [xxx]: szpital
10:44 xxx [xxx]: ojebali mu chara telefon i portfel
10:44 xxx [xxx]: tadek go najebal
10:44 xxx [xxx]: slyszalem podobno
10:37 Maritte [15]: szyychu
10:37 Maritte [15]: po ile g legi
10:37 Szyychu [89]: ile dasz
10:37 Szyychu [89]: ?
10:37 Maritte [15]: 50k ;p
10:37 Szyychu [89]: ok
10:37 Maritte [15]: yyy
10:37 Sowx [304]: nie dawaj
10:38 Sowx [304]: mu
10:38 Sowx [304]: to zyd
10:38 Maritte [15]: no i?
10:38 Sowx [304]: no i to ze ty ebdziesz. hunted.
Skoro kurwa twierdzicie ze na tym serverze ZWALCZACIE PA TO JAK TO WYTLUMACZYCIE!?!
Zludne obiecanki cacanki a w dodatku jak ktos sie z czyms nie zgadza to ma hunta odrazu.
Wszyscy na Furorze sa zwyklymi lapsami co sa podporzadkowani 3-4 osobom. Oni wydaja wam rozkazy a jak ich nie wykonacie to was obrazaja i nakladaja paymenty. Nie wiecie co to znaczy sie postawic?! boicie sie?!
10:49 xxx [xxx]: szacun dla was bez kitu
10:49 xxx [xxx]: ja tam sie ciesze jak jestescie
10:49 xxx [xxx]: odmulacie serva
10:50 xxx [xxx]: gdyby nie wy to tu 0 pk
10:51 xxx [xxx]: wogole zalapal bym hunta to co mam robic jak nie ujebac typow ktorzy mnie w*****ali
10:51 xxx [1xx]: jasna rzecza jest to ze jak postac lapie hunta to idzie na pk
10:52 xxx [xxx]: noobami nie jestescie jak zfragowaliscie pol furory
10:55 xxx [xxx]: bez kitu wiecej mam w dh niz tam tutaj chodziasz 30 druid pojdzie ze mna a ta zwidek powie lejcie XXX.
10:54 xxx [xxx]: wchodze na frosty patrze nie ma listu mowie wolne
10:54 xxx [xxx]: wbijam sie a tu juz musze 100k wyslac
10:57 xxx [1xx]: lepiej byc z ziomkami a nie z kutasami
10:57 xxx [xxx]: wiem kto tu jest frajer a kto
10:57 xxx [xxx]: nie
11:03 xxx [1xx]: sowx jebniety
11:03 xxx [1xx]: nie ubije cie nie da rady to huj 500k
11:04 xxx [1xx]: za to ze uciekles
Boicie sie bo oni maja 300+ lvle? Bo slyszeliscie o nich wiele? Strach was zjadl? Boicie sie walczyc?
Furoro, dzis napisze to w moim stylu:
Szacunek dla takich ludzi jak ten czlowiek ktory ze mna pisal. Szacunek i jeszcze raz szacunek!
"Żyjcie odważnie, a jeśli los się odmieni, stawcie mu czoła z odwagą w sercu." - Cyceron.
aaa kurwa szacunek dla niego!!!
jak jest taki super niech to powie publicznie, a nie tobie mowi ze z nami jest cos nie tak
nie powie, czemu? bo jest pionem i sie boi o wlasna dupe, co on zrobi bez tibii;s
Furor001
16-05-2010, 12:13
a Ty nie jestes pionem?:]
Czyli popierasz takie zachowanie z obawy o wlasna dupe? no wlasnie.;) a w dodatku piszesz i bronisz Vision to co myslisz ze Ci wyzsza range szeregowego dadza? albo darmowe bohy i pro?
jesli to popierasz to jestes jednym z tych PA abuserow co maja rla w Vision;)
I powinienes byc w Vision Academy.
I masz orgazm kiedy Zwidek pisze Ci "gredert good job".
Elisabett
16-05-2010, 12:28
Kto to jest Tadek?
Kto to jest Tadek?
Tadek > Thersox
@Opi Fex
UHahahahahaahahahahahahahahahhahahhahahhahahhahahh ahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahh ahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahh ahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahh ahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahh ahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahh ahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahh ahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahh ahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahh ahahhahahhahahhahah
"10:58:49
wczoraj
10:58:52
3h w parku siedzial
10:58:52
zesrany
10:58:56
a wczesniej 1h razem pilismy
10:58:56
xd"
Elisabett
16-05-2010, 12:49
Teraz każdy będzie srał i już nikt nie zrobi meetingu :P
SzybkaKakaSzaka
16-05-2010, 12:56
Kurwa Opi Fex to jest taka pizda ze chuj :D hahahahahahahahahh on by nawet dal dupy :) jak by trzebalo :]
AwangardowyKaloryfer
16-05-2010, 15:23
Tak jest!
Tadek oklepał księdza ,Dubros odlał się na zjeżdżalnię ,a potem jakiś idiota po niej zjechał, generalnie ostra jazda z tego co wiem. Niestety mnie zabrakło na owym meetingu. Seba ,widzę ,że się wyrabiasz i przedstawiasz realny obraz furory! Gratz ;)
Liva Bris out
Thersox Out
AZOR DANOR OUT!!
Czuję ,że będzie ciekawie. Panowie ! Sd w łapę i wpierdol \o/
gowno bedzie. chlopaki powiedziali A ale B to juz za duzo dla nich
furora to parodia i stracony serwer bo zamniast pomagac ludziom tak jak na innnych serwerach to robi rzadzaca gildia to oni bot hunt pa plac bo pograsz bla bla wgl teraz to tylko tibia to gra dla idiotow i -.- chuj jedynie teraz mozna pekowac ;p pa
Furor001
16-05-2010, 18:49
Aktualnie mamy wojne z Dark Hunters. Chcielismy wyjsc na ob, wybiegamy patrze a tam :
Dark Weest
Mad Pirat
Layla Luciano
Xosq
i inni z Vision ztrapowali nas pushowali i pomogli dark hunters nas wyciac.
Nie bede pisal ze cala Hiberna ma polewe nie wspominajac o innych ktorzy dowiedzieli sie o tej "noob" wojnie;)
Nawet wojny nie dadza przeprowadzic w spokoju z obawy o reputacje...
No ale teraz to reputacji wogole przez to nie maja:D
I bardzo dobrze ze Opi dostal w pysk. Nie bedzie PA. ale nigdy nie bylo takiej polewki przez 5 lat chyba:D
Vision pokazalo swoja prawdziwa(smieszna i zalosna) strone:D wojny by nie wygrali to jest pewne
A dempah? nie dosc ze sami sobie daja rade to w dodatku sa honorowi i cala Tibia ich zna przez to.
My wypowiadamy wojne zeby miec fajna zabawe i chcemy zeby po obu stronach bylo git a tu nie bo Vision sie wpierdoli. Jakis filmik zrobic cos powalczyc jak ludzie z ludzmi wedlug ustalonych zasad ale nie bo sie wpierdola i nie da sie...
"idziesz do cyrku? nie, nie gram na Furorze"
Ale ogolnie na meetingu bylo nice ;D
Couranger
16-05-2010, 20:10
Opowiedzcie mi cos wiecej o tym meetingu xDD jak to bylo ze dostal po ryju? i kto dokladnie mu najebal tadek z kim ?
Furor001
16-05-2010, 21:46
21:18 Mykona [7]: mowia ze Vision to musza byc niezle cipy zeby klamac
21:18 Mykona [7]: to po chuj nas oklamywaliscie?
21:19 Voyphox [24]: o czym Ty w ogole mowisz
21:19 Mykona [7]: andi wprowadzil na vt podobno zakaz lania nas
21:19 Mykona [7]: kto nas hitnie w czasie wojny=pay
21:19 Mykona [7]: ale widze
21:19 Mykona [7]: ze to bylo klamstwo
21:19 Voyphox [24]: co Ty gadasz w ogole
21:19 Voyphox [24]: nie bylo czegos takiego
21:19 Voyphox [24]: jest napisane tylko tyle
21:19 Voyphox [24]: nie bic jak nie trzeba i tyle
21:20 Voyphox [24]: a to ze mad pirat ma sobie duzo fragow to jego sprawa
21:20 Voyphox [24]: mnie to nie obchodzi
21:20 Voyphox [24]: nie jestem jego adwokatem
21:21 Voyphox [24]: oni to w ogole zle zrozumieli z tym payem
21:21 Voyphox [24]: to nie opi im dal
21:21 Voyphox [24]: tylko 5 osob
21:21 Voyphox [24]: a opi im przekazal jaka jest kara i tyle
21:22 Mykona [7]: mysleliscie ze kazdemu graczowi mozecie paya nalozyc?
21:22 Mykona [7]: sowx tez taki swiety?
21:22 Mykona [7]: daje hunty za to ze rl kogos to zyd
21:22 Mykona [7]: daje hunty bo szychu g legi sprzedawal i koles chcial kupic
21:22 Mykona [7]: i kolesiowi hunta bo od zyda kupuje
21:23 Mykona [7]: GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOSC SIE PYTAM CIEBIE
21:23 Voyphox [24]: jakos jak bil ludzi to sie okazywalo ze ma dowody na to ze robi to z dowodami
21:23 Mykona [7]: MAM SCREENY
21:23 Mykona [7]: GDZIE WYSLAC.
21:23 Mykona [7]: NA SOWXA
21:23 Voyphox [24]: nie odbieram od Ciebie nic ;)
21:23 Mykona [7]: MAM SCREENY POROBIONE
21:23 Mykona [7]: wstawie na photobloga
21:23 Mykona [7]: ok?
21:23 Mykona [7]: jako dowod?
21:23 Voyphox [24]: niestety nie
21:24 Voyphox [24]: i ufam arturowi na tyle ze wiem co robi
21:26 Voyphox [24]: nie chce nic na sowxa, dla mnie teraz to jest marnowanie czasu szczerze mowiac
21:26 Voyphox [24]: brb, wegielek
Nie tylko opi powinien dostac po czaszce.
Oto dowód na to ze KOALICJA nie chce odbierac screenow na czyny swoich ludzi.
Vision jest nietykalne innymislowy. Mam screeny na sowxa za to ze daje hunty za nic jak wczesniej juz pisalem ale nic nie da mu sie zrobic.
I CO GREDERT ZWALCZACIE PA? GLUPIO CI TERAZ?
NIE ROBICIE NIC! TYLKO ROZDAJECIE HUNTY I PA JAK LECI I JAK WAM SIE PODOBA!
Nie dosc ze klamali w sprawie wojny z dark hunters o pakcie o nieagresji to w dodatku jak mam dowody na PA ktoregos z czlonkow Vision nie chca ich wogole czytac.
Kazdy na Furorze jest pionkiem. Nie wazne czy 8+ czy 200+.
pozdrawiam.
SzybkaKakaSzaka
16-05-2010, 22:41
i co chlopaki moiwlem ze bedzie wojna??:D i bedzie :D hahaha
> Nie tylko opi powinien dostac po czaszce.
piekne rozwiazywanie spraw, bijmy typa w trzech i skopmy go. Gratuluje postawy i wielkiego honoru ;)
> Oto dowód na to ze KOALICJA nie chce odbierac screenow na czyny swoich ludzi.
oczywiscie. Cala rozmowa dowodzi temu ze pojde znowu do sowxa a on mi pokaze przeciwdowod, bo juz dwa razy szli go orac i sie okazalo ze bez powodu.
> Vision jest nietykalne innymislowy. Mam screeny na sowxa za to ze daje hunty za nic jak wczesniej juz pisalem ale nic nie da mu sie zrobic.
jak wyzej
> I CO GREDERT ZWALCZACIE PA? GLUPIO CI TERAZ?
Gredert jest szeregowym czlonkiem gildii, moze wyrazic swoje zdanie, ale nie jest to oficjalne stanowisko gildii.
> NIE ROBICIE NIC! TYLKO ROZDAJECIE HUNTY I PA JAK LECI I JAK WAM SIE PODOBA!
Przesadzasz z tym nic ;)
> Nie dosc ze klamali w sprawie wojny z dark hunters o pakcie o nieagresji to w dodatku jak mam dowody na PA ktoregos z czlonkow Vision nie chca ich wogole czytac.
Jako lider vision NIC NIE MOWILEM o pakcie nieagresji. Jest powiedziane - nie marnujcie fragow i tyle. Nie wiem co z dusk, to nie moja gildia.
> Kazdy na Furorze jest pionkiem. Nie wazne czy 8+ czy 200+.
Moge byc Hetmanem?
infamia~
edit
Karol - pobic kogos o gierke na rl to jest zalosc.pl
jeżeli któryś z naszych liderów miałby w ogóle zobaczyć taki screen, to musiałby on być od osoby poszkodowanej, na pewno nie od ciebie, nie od kogos kto nikt na tym serverze nie znaczy
a to ze w co drugim zdaniu nas obrazasz, tak szczerze mowiac nic ci nie daje, to jest tylko wyżywanie swoich niepowodzen poprzez forum
myslisz ze ludzie ci wtedy kibicuja a tu dupa
pozatym skoro wg ciebie furora to "server stracony" po co w ogole sie przejmujesz jej losami? po prostu tam bij sie w thais jak do tej pory dla przyjemnosci, zamiast probowac nam przekazac swoje racje
Infamia:
Gredert jest szeregowym czlonkiem gildii, moze wyrazic swoje zdanie, ale nie jest to oficjalne stanowisko gildii.
więc nie mam racji, że staramy się wyeliminować pa?
Infamia:
więc nie mam racji, że staramy się wyeliminować pa?
To ze sie staramy nie oznacza tego ze do konca nam to wychodzi. Taki juz jest ten serwer, takich mamy ludzi i tak wyglada sytuacja na serwerze. Nigdy nie wyeliminuje sie pa do cna.
Diablord
17-05-2010, 00:23
21:18 Mykona [7]: mowia ze Vision to musza byc niezle cipy zeby klamac
21:18 Mykona [7]: to po chuj nas oklamywaliscie?
21:19 Voyphox [24]: o czym Ty w ogole mowisz
21:19 Mykona [7]: andi wprowadzil na vt podobno zakaz lania nas
21:19 Mykona [7]: kto nas hitnie w czasie wojny=pay
21:19 Mykona [7]: ale widze
21:19 Mykona [7]: ze to bylo klamstwo
21:19 Voyphox [24]: co Ty gadasz w ogole
21:19 Voyphox [24]: nie bylo czegos takiego
21:19 Voyphox [24]: jest napisane tylko tyle
21:19 Voyphox [24]: nie bic jak nie trzeba i tyle
21:20 Voyphox [24]: a to ze mad pirat ma sobie duzo fragow to jego sprawa
21:20 Voyphox [24]: mnie to nie obchodzi
21:20 Voyphox [24]: nie jestem jego adwokatem
21:21 Voyphox [24]: oni to w ogole zle zrozumieli z tym payem
21:21 Voyphox [24]: to nie opi im dal
21:21 Voyphox [24]: tylko 5 osob
21:21 Voyphox [24]: a opi im przekazal jaka jest kara i tyle
21:22 Mykona [7]: mysleliscie ze kazdemu graczowi mozecie paya nalozyc?
21:22 Mykona [7]: sowx tez taki swiety?
21:22 Mykona [7]: daje hunty za to ze rl kogos to zyd
21:22 Mykona [7]: daje hunty bo szychu g legi sprzedawal i koles chcial kupic
21:22 Mykona [7]: i kolesiowi hunta bo od zyda kupuje
21:23 Mykona [7]: GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOSC SIE PYTAM CIEBIE
21:23 Voyphox [24]: jakos jak bil ludzi to sie okazywalo ze ma dowody na to ze robi to z dowodami
21:23 Mykona [7]: MAM SCREENY
21:23 Mykona [7]: GDZIE WYSLAC.
21:23 Mykona [7]: NA SOWXA
21:23 Voyphox [24]: nie odbieram od Ciebie nic ;)
21:23 Mykona [7]: MAM SCREENY POROBIONE
21:23 Mykona [7]: wstawie na photobloga
21:23 Mykona [7]: ok?
21:23 Mykona [7]: jako dowod?
21:23 Voyphox [24]: niestety nie
21:24 Voyphox [24]: i ufam arturowi na tyle ze wiem co robi
21:26 Voyphox [24]: nie chce nic na sowxa, dla mnie teraz to jest marnowanie czasu szczerze mowiac
21:26 Voyphox [24]: brb, wegielek
Nie tylko opi powinien dostac po czaszce.
Oto dowód na to ze KOALICJA nie chce odbierac screenow na czyny swoich ludzi.
Vision jest nietykalne innymislowy. Mam screeny na sowxa za to ze daje hunty za nic jak wczesniej juz pisalem ale nic nie da mu sie zrobic.
I CO GREDERT ZWALCZACIE PA? GLUPIO CI TERAZ?
NIE ROBICIE NIC! TYLKO ROZDAJECIE HUNTY I PA JAK LECI I JAK WAM SIE PODOBA!
Nie dosc ze klamali w sprawie wojny z dark hunters o pakcie o nieagresji to w dodatku jak mam dowody na PA ktoregos z czlonkow Vision nie chca ich wogole czytac.
Kazdy na Furorze jest pionkiem. Nie wazne czy 8+ czy 200+.
pozdrawiam.
Jaka parodia... Ty sie pograzasz z kazdym postem coraz bardziej.
Sa zajebisci, zaplanowali wyjebanie lidera gildii na rl, spizgali go w kilka osob i wyludzili passy dla kilku kk. Tego nawet zal komentowac.
> Nie tylko opi powinien dostac po czaszce.
edit
Karol - pobic kogos o gierke na rl to jest zalosc.pl
Odezwał sie pogromca uciśnionych. Ja moge wyliczyć duzo osób ktore by chetnie Ci pokazało żałość PYLY
KYKY?
Odezwał sie pogromca uciśnionych. Ja moge wyliczyć duzo osób ktore by chetnie Ci pokazało żałość PYLY
KYKY?
odezwal sie ziomek co przeniosl chara z guardii na olympe, tego nawet zal komentowac, smutne :(
Lion_Lith
17-05-2010, 02:10
Opowiedzcie mi cos wiecej o tym meetingu xDD jak to bylo ze dostal po ryju? i kto dokladnie mu najebal tadek z kim ?
tadek (thersox) ubil opi fexa za to ze nawalony chcial mu obciagnac i zazygal mu gacie
i ten go ubil ubil ubil wzial passy jego wbil na konto zabral rzeczy zrobil jakis temat z jego konta za ktory dostanie bana i elo ;D
NEW WAR :) Przyszedl i czas na ten server :) Szkoda ze wynioslem sie na Guardie :D Pewnie Has'ek by mnie teraz przygarnol do siebie.
Jednak w tym poscie nie chodzilo mi o to :P
Zastanawiam sie jak rozwinie sie sytuacja z Haskiem skoro 2-owner nijaki Dubros Odszedl Duskow. Ciekawe jak zachowa sie zalozyciel Haska - Lukasz
Czy zostanie z Duskami czy pojdzie do Thersoxa, wkoncu to on ma zapewne decydujace slowo. Badz co badz on tez ma Swoja Armie noobow :D
zamiast kombinowac, i stawiac rozne nieraz dziwne tezy poczekajcie w spokoju na bieg wydarzen
odezwal sie ziomek co przeniosl chara z guardii na olympe, tego nawet zal komentowac, smutne :(
smtune? smutne to jest raczej Twoje bez interesowne komentowanie ktore w sumie niema zwiazku z omawianym tematem.
pozdro <3
AwangardowyKaloryfer
17-05-2010, 20:05
Jutro zaleje was Cyklon B!
TAk ,szkować się !! Będzie wpierdol.. Będziecie płacić...!!! hauhuashau
Nie ,no spokój:P
Swoją drogą zwałę mam z Opiego o; nożykiem go postraszyli ,oklepali i wzięli passy HAHAHAHAHAHA żaluję ,że tak nie byłem. Jak widać musiała być ofiara w rl ,żeby ktoś kolwiek coś zrobił z furorą \o/
Lion_Lith
17-05-2010, 21:36
zyje opi fex ? jeszcze w szpitalu ? Last login: May 16 2010, 04:34:37 CEST
Zyje i pozdrawia ;)
edit
jednak nie pozdrawia :(
Lion_Lith
17-05-2010, 23:06
dlaczego nie pozdrawia ? :( to nie ja mu krzywde zrobilem ;D
SzybkaKakaSzaka
18-05-2010, 13:51
Rixari=Pizda?? :)
a ty rixari wez sie stul bo wzieles sie chuj wie skad przylizales dupsko i wzieli cie do vision pff kolejny pion
o to czesc komentarza rixariego na tibia.com : "Killed Digeff at Level 168 ok "
Digeff - Kamil : nigdy przydupasie nie zabiles Digeffa , fraga wbiles , gdy owe nooby z vision go rokowaly , wiec przestan sie tym jarac
PS. Tadek 3mam kciuki :):D
Lion_Lith
18-05-2010, 17:56
o to czesc komentarza rixariego na tibia.com : "Killed Digeff at Level 168 ok "
Digeff - Kamil : nigdy przydupasie nie zabiles Digeffa , fraga wbiles , gdy owe nooby z vision go rokowaly , wiec przestan sie tym jarac
PS. Tadek 3mam kciuki :):D
o bez kitu hahahaha rixari nooooob
digeffa rookowali wszyscy i sie jara tym ze zdolal ujebac go BUAHAHAHAHA
2009-09-09 17:25:15 Digeff 168 Rixari 54
jaki zal
Name: Rixari
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 220
"Killed Digeff at Level 168 ok"
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Elite+Squad
Nowa Guild
Wie ktos co jest powodem ze powstala ?
KYKY?
Lecz sie kretynie...
Mam nadzieje ze bedziesz mial wypadek i utną ci łapy czy cos podobnego i całe zycie bedziesz kaleką...bo debili jak ciebie trzeba traktowac jak inwalide lub chorego...zamknąc i tyle....
@kazdy to piony ta?
Czlowieku ja ci moge powiedziec dokladnie co sie dzialo na tym serwie w 2005 jeszcze...wiec japy dzieci....i zawsze w gildi rzadzącej ; )
A tadka zapraszam do mnie(a dokladnie wie gdzie) tylko bez swoich zal kolegow <3
Lion_Lith
18-05-2010, 18:42
JAKI ZAAAAAAAAAAAAAAAAL :
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Ekipa+Opiego
kiedy opi albo thersox opisza swoje wspomnienia z pamietnego spotkania ? ;D
JAKI ZAAAAAAAAAAAAAAAAL :
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Ekipa+Opiego
kiedy opi albo thersox opisza swoje wspomnienia z pamietnego spotkania ? ;D
ekipa opiego bedzie sie lac z ekipa thersoxa xD (w tibi)
Lion_Lith
18-05-2010, 22:01
ekipa opiego bedzie sie lac z ekipa thersoxa xD (w tibi)
"o kruwa to musi byc muca w chuj"
Furor001
18-05-2010, 22:27
Opi juz wie ze nie warto sie napinac.
Wchodzil na szczyt i zlamala sie drabina...
Lion_Lith
18-05-2010, 22:51
Opi juz wie ze nie warto sie napinac.
Wchodzil na szczyt i zlamala sie drabina...
ale dalej jest liderem furory {no ze zmasakrowana twarzowa ;D}
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Oposition+Alliance
dopalacz.Vis
18-05-2010, 23:37
Tadeusz "wielkiego" lidera vision skopał toż to zamach stanu. Widzicie drogie dzieci co ta tibia robi z mózgu? Niech się opi cieszy że te pojebańce go nie połamały. Wszyscy sie śmieli azora aż wkońcu kogoś ugryzł. Powodzenia na wojnie.
Lion_Lith
18-05-2010, 23:49
Tadeusz "wielkiego" lidera vision skopał toż to zamach stanu. Widzicie drogie dzieci co ta tibia robi z mózgu? Niech się opi cieszy że te pojebańce go nie połamały. Wszyscy sie śmieli azora aż wkońcu kogoś ugryzł. Powodzenia na wojnie.
to procz thersoxa kto katowal opi fexa z buta ?
AwangardowyKaloryfer
19-05-2010, 08:38
Dopalacz~
Ty pierdolony idioto ,nawet nie wiesz o czym mówisz....
Azor kogoś ugryzł ,ta? Od kiedy Tadek to Azor? Rozbieg i głową w ścianę proszę ,panie wielce dorosły ,kurwa co ja mówię Tato!
Fan_Dzidzi2
19-05-2010, 17:03
to co, skoro teraz wiemy jakie z was chojraki (thersox dubros azor) mozemy was sie spodziewac na meetingu miedzy 1 a 4 lipca ? przypomne jeszcze wam gdzie to będzie: Węgrów, woj. Mazowieckie
Autobus za 10zł do Węgrowa odjeżdża spod Pałacu Kultury (5 minut od Dworca Centralnego w Warszawie, autobusy odjeżdżają z ulicy Emilii Plater)
zapraszam a meeting
ps. mam ferumbrass hata i passy + rkeye nosze w portfelu, 3 vs 1 to chyba nie bedzie stanowilo problemu
Lion_Lith
19-05-2010, 17:40
to co, skoro teraz wiemy jakie z was chojraki (thersox dubros azor) mozemy was sie spodziewac na meetingu miedzy 1 a 4 lipca ? przypomne jeszcze wam gdzie to będzie: Węgrów, woj. Mazowieckie
Autobus za 10zł do Węgrowa odjeżdża spod Pałacu Kultury (5 minut od Dworca Centralnego w Warszawie, autobusy odjeżdżają z ulicy Emilii Plater)
zapraszam a meeting
ps. mam ferumbrass hata i passy + rkeye nosze w portfelu, 3 vs 1 to chyba nie bedzie stanowilo problemu
slyszalem ze sie szykuja wbic z kijami
Grzechu_xD
19-05-2010, 18:06
Ja już kupiłem kałacha.
Lukasz'92
19-05-2010, 18:22
zaczniecie wy kiedys ta wojne czy sie bedziecie dalej o*******ac??
zapraszam a meeting
policjant? ;]
Fan_Dzidzi2
19-05-2010, 19:01
policjant? ;]
nie, moj dziadek
Furor001
19-05-2010, 20:53
jp jp na 100%
Youen wg mnie to jesteś na jedno dmuchnięcie :D
Pozdro fightery o/
Maks 8o
zaczniecie wy kiedys ta wojne czy sie bedziecie dalej o*******ac??
no toz jest wojna ale na meetingach xd ej wezcie ktos krec camy poogladamy meetingi
Partyzant_Felix
19-05-2010, 21:24
szczerze? fajnie ze ktos w koncu dostal w pizde za ta gre ;d jak jest kozakiem to moglbyc do konca.
AwangardowyKaloryfer
19-05-2010, 22:03
To ja też wpadnę ,a co tam. Mam chrapkę na twojego hata <haha>.
Oj zwała ,może zawołamy każdy swój team i zrobimy o 2 w nocy open battle na łące?? ; P Ja będę komanderem u nas a Karol z passami u żydów!! Payment na wojnę wynosi 2kk zł ,co wy na to? + passy Karola i feru hat ,kyky?
ty kurwo uwierz ze wpadne w lipcu :) z tadkiem i wezme pol katowic ;) i cie polamie bo kurwo jebana nie wiesz jak bylo z Opim a sie wypowiadasz... pierdolony lamusie a na bank 24/7 tibia w glowie i nie zdales pods~ :)
Ciao
Pozdro _/ Opi Aka **** :D:D:p
coś jak openka 40vs10, bardzo honorowo
przywaliliście sie Opiego, było minęło, tyle
jeżeli uważacie, że dobrze, że ktoś dostał za gre, to gratuluje wam, dzieci neo
a jak macie pisac o na*******aniu na rl to zamiast pisać wyjdźcie na podwórko, dostańcie wpierdol bo nic innego nie umiecie wróćcie i napiszcie na forum jak to komuś najebaliście
edit\/
bede robil co mi sie podoba, to jest forum
brw Łukasz nigdy mnie nie objechał, jeżeli to co napisał ostatnio uważasz za to, to uważaj sobie tak, gdyby chciał to zrobić nie robiłby tego tutaj tylko poprzez vt
AwangardowyKaloryfer
19-05-2010, 22:22
You are now ignoring player Gredert.
Skończ robić się mądrzejszym z każdym postem. Nie grzeszysz rozumem ,nie kontaktujesz się z nikim zanim dodasz posta i wychodzisz na durnia, tak jak pare postów wstecz ,kiedy Łukasz cie objechał;x
Bi kłajet i chuj. Mówiłem ,że będzie wojna ,przyjdzie czas ,kiedy będziesz mógł się wypłakać do woli. Serio. Teraz klknij na ten czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu. Dziękuję.
SzybkaKakaSzaka
19-05-2010, 22:26
coś jak openka 40vs10, bardzo honorowo
przywaliliście sie Opiego, było minęło, tyle
jeżeli uważacie, że dobrze, że ktoś dostał za gre, to gratuluje wam, dzieci neo
a jak macie pisac o na*******aniu na rl to zamiast pisać wyjdźcie na podwórko, dostańcie wpierdol bo nic innego nie umiecie wróćcie i napiszcie na forum jak to komuś najebaliście
mam w to wyjebane .. ale jak kurwa nie wiecie za co opi dostal to sie nie odzywajcie bo opi dostal za to ze typowi wyjechal na starego dostal 2 lepy i odrazu mial siny ryj :) a nie jakies bzdury gadacie ze 10 go bilo czy tam 2 bo jedna osoba go lala mogl sie na niego postawic to sie bal :)
Ślask _/ 4ever ;):baby:
Jak dobrze sobie wszyscy zdaja sprawe, forum jest miejscem ogolnej propagandy i prezentowania swoich pogladow (czesto wypaczonych i wyjetych spoza zasad spolecznych ). Ogolnie to jak ktos chce przeprowadzic jakas inteligentna dyskusje to jestem chetny. Mowiac inteligentna rozmowa mam na mysli taka w ktorej kazda kwestia jest logicznie argumentowana. Hyde Park to jedno, rzucanie miesem i farszem falszu to drugie ;)
Fan_Dzidzi2
20-05-2010, 01:06
tak azor udawaj hacka i bana, jakos ta wojna wam minie, moze kiedys zapomnimy i bedziesz mogl znow bocic 30 mckami :<
huahauhauhauh
Lion_Lith
20-05-2010, 01:26
azor ma bana ;D
Infamia wiec jak opiszesz nam cala sytuacje jaka zaszla z opi fexem ? Jak to sie zaczelo, co bylo przyczyna zdarzenia, kto bral w nim udzial, jakie byly tego skutki?
:P
Fan_Dzidzi2
20-05-2010, 02:31
azor ma bana ;D
ciezko zeby miak bana i logowal na konto (potenrzny zorcerer) ;<
lol Użytkowników czytających ten temat: 54 (zarejestrowanych: 1, gości: 53)
azor ma bana ;D
Infamia wiec jak opiszesz nam cala sytuacje jaka zaszla z opi fexem ? Jak to sie zaczelo, co bylo przyczyna zdarzenia, kto bral w nim udzial, jakie byly tego skutki?
Podam Wam moja prywatna opinie na ten temat. Sprawa wyglada tak, ze kazdy ma inna wersje zdazen :) . Trzeba wiec samemu wybrac co uwaza sie za prawde a co nie. Z mojego punktu widzenia, co by sie tam nie stalo, co by ktokolwiek nie powiedzial, nie bylo to powodem do bicia sie i zabierania passow, i co za tym idzie do okradniecia acc. Z mojego punktu widzenia bardziej przychylam sie do wersji Opiego. Po pierwsze nie wierze ze wyzywal komus rodzicow, co bylo w sumie pierwsza sprawa ktora byla niespojna w wersji reszty. Co do uzycia noza czy innego ostrego narzedzia, to juz jest kwestia tego co kto uwaza. Ja nie zamierzam nikomu na sile wmawiac jak bylo. Sami dokonajcie wyboru ;)
Lukasz'92
20-05-2010, 12:45
no jeśli faktycznie wyzywał komuś starych kozaczył itd. to co w tym dziwnego, że dostał. trzeba ponosić konsekwencje za to, co sie mówi i robi.
Nie mieliscie okazji poznac Opiego, to nie jest typ czlowieka co wjezdza komus na rodzine.
szczerze? fajnie ze ktos w koncu dostal w pizde za ta gre ;d jak jest kozakiem to moglbyc do konca.
To jest gra kretynie..Kolejny wojownik co by za gre matke oddał...
V Podreśl ; )
SKURWYSYNU FELIX
"Nie mieliscie okazji poznac Opiego, to nie jest typ czlowieka co wjezdza komus na rodzine."
Dokladnie wiec patologiczny smieciu z glanami(nie,nie obrazam glanow tylko taka jego cecha charakterystyczna) Łukasz pysk zamknij i do koryta..
SzybkaKakaSzaka
20-05-2010, 14:55
Infamia~
Wiesz jak to bylo? typek powiedzial mu o paymencie ze tadek ma nie placic a on powiedzial ze bedzie placic to typ na to to dawaj passy... A opi~ do niego takie cos twojemu staremu moge dac passy i typ zaczol go okladac ;D i wtedy wyciagnol od niego passy i tyle ;)
Furor001
20-05-2010, 15:04
Owszem nie mielismy okazji go poznac. Pewnie dostal za kozactwo na Furorze i tyle. ludzie juz maja dosyc waszego jebanego kozactwa. Jak zobaczylem morde smerfa w rl to zaczelem sie smiac ze taka lama mi dala hunta i kozaczy w tej grze.
Wkoncu ktos sie w*****l i dal po brodzie. sam z checia bym to zrobil. Na Furorze wszyscy cwani i trafilo ze ktos przyjechal na meeting i ukaral pozera.
W dodatku to sie nie chcecie teraz przyznac do bledu.
I zawsze tak bylo jak dostawaliscie po pizdzie to albo cicho albo bla bla bla
zawsze wymyslaliscie preteksty zeby nie wyjsc na idiotow. no ale wam nie wychodzilo nigdy:]
Ale oczywiscie teraz cale Vis bedzie sie tlumaczyc ze Opi wcale nie zaczal ze thersox najgorszy i inni! to oni sa zli!!!! w morde dac i koniec spiewki. kara i koniec.
Taaak, 50 kolejna wersja historii nt. tego zdazenia. Mowilem, sami musicie podjac decyzje co uwazacie za sluszne.
Chcialbym wiedziec do jakiego bledu mialbym sie przyznawac.
Dawno dawno temu byl sobie meeting. Ludzie sie tam dobrze bawili, spiewali tanczyli, o tibi gawedzili, mordy spalili. Az tu nagle wypadl z dzwi calkiem sciety tadek zacza krzyczec i piszczec, ze jego postac jest chujowa i nie moze nia paralizowac wiec opi wyskoczyl z propozycja ze moga sie zamienic a gdy juz thersox (tadzio) chcial sie zgodzic opi usmiechna sie i powiedzial "zartowalem buraku jebany" to sie chlopak wqrwil zalozyl opiemu 2ll wodki paymentu. Opi po chwili zastanowienia powiedzial ze woli dostac isc z therosem na solo, po chwili zaczela sie zacieta walka, opi dostal 2 liscie na czaszke a ze zapomnial sie obkupic niemial juz many zeby wskoczyc na dach a mial pzta to niemogl schowac sie do dp i wyjebal cyce na glebe i zrobil kupe w gacie.
Taka wg mnie jest wersja zdarzen
Trzeba być nieźle pojebanym żeby kogoś pobić i zabrać mu pasy ; )
Brawo !
Grzechu_xD
20-05-2010, 22:58
A najlepsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają ludzie, którzy tam nie byli, na tym meetingu.
:).
Teraz ta sprawa będzie się ciągnęła przez x tygodni.
AwangardowyKaloryfer
20-05-2010, 23:00
Dokładnie ,huehuehuehu. Zwałowo.
Wojna nadchodzi,bocimy magów i panowie żegnacie się z serverem.
A najlepsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają ludzie, którzy tam nie byli, na tym meetingu.
:).
Nie było mnie ale to nie zmienia faktu że " Pobicie " a jebać pobicie. Ale zabieranie pasów jest bardzo inteligentną formą kary ;)
Hehe, co gorsze, tibijczyka moze to bardziej bolec niz pobicie ;p
Nie było mnie ale to nie zmienia faktu że " Pobicie " a jebać pobicie. Ale zabieranie pasów jest bardzo inteligentną formą kary ;)
to fajne masz wartosci, jak wolisz zeby cie przykladowo polamali, niz zeby ci passy zabrali
TIBIA PONAD "RZYCIE" << w dosłownym znaczeniu <ściana>
Couranger
21-05-2010, 10:03
Slyszalem ze po tym incydencie tadek bedzie walczyl z pudzianem dzisiaj zamiast Silvy.
Omg dobra koniec tematu...
Nie bylo was tam nie wiecie jak to bylo.
Wymyslacie juz 40 wersje... Oczywiscie nie znajac tej prawdziwej ; d
Dla mnie byl meeting udany ;d
Peace & Love
Fan_Dzidzi2
21-05-2010, 10:48
to napisz jak bylo i skoncz pierdolic ze meeting udany
to napisz jak bylo i skoncz pierdolic ze meeting udany
Ta napisze i Ty mi oczywisce uwierzysz... ^^
Jak narazie to sie tylko potrafisz spinac na forum a nic niewiesz...
Po 1 Tadek nawet nie tknal Opiego...
I watpie by ktos typu Azor,Dubros czy ktokolwiek inny mial mu n*****c...
Poprostu popili za duzo slow padlo i tyle stalo sie...
Geba nie szklanka wiec ogarnij
Fan_Dzidzi2
21-05-2010, 11:09
ogarnij sie koles i napisz dokladnie co i jak a nie tylko tyle ze popili i duzo slow zaszlo
pozatym niezapomnij ze pilem z opim wczesniej i wiem jaka ma glowe do picia i co sie z nim dzieje pozniej, jestem tego zajebiscie pewien ze opi niemialby szans wypowiedzenia chocby slowa do nieznanej jemu osoby
czekam zebys opowiedzial to tak samo jak opi, jesli tego nie zrobisz znaczy ze jestes s*****elem ktory lubi patrzec na przemoc, bo niewatpliwie pobicie to przemoc + mamy tam kradzież dokumentu
ciekawe jak tam sie skladalo zeznania na komendzie :D
Dedoctor
21-05-2010, 11:09
Up: innymi słowy nie było Cie przy tym, i musisz sie opierać na domysłach a nie na faktach..więc, dajże spokój.
Fan_Dzidzi2
21-05-2010, 11:13
nie dam spokoju, postuja tu osoby ktore tam byly i ciezko im sie przyznac do faktu iz mialy to zaplanowane i wystawily opiego jakiemus niedojebowi zeby go pobil, czyste s*****elstwo
ps. snook?:]
Dedoctor
21-05-2010, 11:14
Jasne:) wejdźmy na jakiś kanał;p
Tak tak wiem Oczywiscie Ty wiesz najwiecej =] Jak zawsze ^^
Czegos Ty kurwa nie widzial cos Ty kurwa nie robil...
Jak narazie nie bylo mnie na zadnej komendzie i watpie ze bd : )
Fan_Dzidzi2
21-05-2010, 11:39
dokladnie, gdzie to ja nie bylem i czego nierobilem, pierdol wiecej robi sie ciekawie
Dobra zakonczylem juz z Toba konwersacje...
Pospinac to sie mozesz u siebie na placu z kumplami ^^
Jakbys nie wiedzial : Plac = Podworko
Peace.
to fajne masz wartosci, jak wolisz zeby cie przykladowo polamali, niz zeby ci passy zabrali
TIBIA PONAD "RZYCIE" << w dosłownym znaczeniu <ściana>
źle mnie zrozumiałeś . Chodzi mi o to że pobicie pobiciem ale żeby potem się tak zniżyć i pasy zabrać to to dla mnie jest śmieszne . Dzieci Neo : )
Furor001
21-05-2010, 12:28
Dobra dobra codziennie w polsce ktos sie leje itd itp. Opi dostal w czache i do konca roku bedziemy o tym mowic? to normalka...wazne ze psy teraz ida do piachu jak to ja mowilem? bedzie grubo na furorze o:D
Wczoraj Twister Cort a dzis Inapt no i tak trzymac panowie.
GRUBO W HUJ. tak na nich dziala ta cala sytuacja ze spac po nocach niemoga ;d
jeszcze 2 trupy i reszta tygodnia bedzie spokojna bo ujotow panowie nie beda miec.
Furor001
21-05-2010, 13:45
O nich sie nie martw. To ich sprawa czy poluja noca czy w dzien wiec lepiej niech Vision chowa sie do nory. A unj im starczy wiec dont worry. Wreszcie kozaki dostana w skroń. Wielka napinka jakie to Vision nie jest:D teraz to to jest gówno jedno wielkie. Mysleli ze nikt im sie nie postawi hahaha! mylili sie...
W grudniu zapowiedzialem rok 2010. Tyle ode mnie na ten temat a teraz dobranoc wszystkim kozakom.
^najmniejsze psy szczekaja najglosniej
hahaha
Furor001 jak czytam te twoje wypociny to mam jedna rade dla Ciebie wez kurwa rozbieg i pierdolnij barana w sciane!:)
Bartezik18
21-05-2010, 14:52
O nich sie nie martw. To ich sprawa czy poluja noca czy w dzien wiec lepiej niech Vision chowa sie do nory. A unj im starczy wiec dont worry. Wreszcie kozaki dostana w skroń. Wielka napinka jakie to Vision nie jest:D teraz to to jest gówno jedno wielkie. Mysleli ze nikt im sie nie postawi hahaha! mylili sie...
W grudniu zapowiedzialem rok 2010. Tyle ode mnie na ten temat a teraz dobranoc wszystkim kozakom.
haha nie ma to jak sie zbierac godzine w srodku nocy, zabic 1 bot chara i spierdolic na sqma a potem sie tym podmiecac caly dzien na forum jakie wy to koksy nie jestescie, jeszcze ze 2-3 takie akcje i furora jest wasza :p
Nie mowiac o tym ze taki Stysiek inaptem targa na wyrmach ze 2 lvle i 500k na dobe a stracil lvl i 100k, a pozostale kilkanascie bot charow chodzilo mu non stop wiec chlopak musial sie zalamac . a Ty seba co kolegow dopingowales z thais dp do akcji? nie masz juz kasy na pacca zeby kolejnego zwastowac w pz to skupiasz sie na pierdoleniu na forum czy czekasz z aktywacja do momentu az na furore wpadnie 200 x 200 magow zeby obalic tyranie ?;p
Furor ty zamiast grać w tibię to powinieneś pisać książki fantastyczno - przygodowe .
Furor001
21-05-2010, 17:25
Bartezik~ Ty nie wiesz jak tu bedzie wszystko wygladac.;)
I nie mow ze nic nie robimy!
Manniaq
May 21 2010, 14:50:25 CEST Killed at Level 171 by Eluqe and an orc berserker of San Ti.
Tromcash
May 21 2010, 16:40:47 CEST Killed at Level 98 by Don Erigo and a demon skeleton of Dawid'Do.
Delth the Fall
May 21 2010, 16:27:26 CEST Killed at Level 68 by Don Erigo, Erterius and a demon skeleton of Dawid'Do.
I jakis inny 90 knight ktorego nicku nie pamietam. Loot: g legi.
Nie mowcie ze skoro mamy facc to nic nie robimy! NIE LUBIE TEGO WRR!
A co do ksiazek to przeczytalem chlopcow z placu broni i streszczenie krzyzakow:D
Bartezik18
21-05-2010, 17:41
poki co widze ze zostales wyjebany z serwera co zle sie odbilo na twoim stanie psychicznym i napinasz sie na forum od pol roku jacy to wszyscy sa zli,a Ty ze swoja pro ogarniajaco-stakujaca sie ekipa zmienicie swiat,
i czym sie podniecasz? zabiles pare bot charow na afku na jakis guardach albo dc? zaaajebiscie, jeszcze 300 innych i dzisiaj boterzy wyjda na 0 z zarobku/lvlowania :D
Bartezik~ Ty nie wiesz jak tu bedzie wszystko wygladac.;)
I nie mow ze nic nie robimy!
Manniaq
May 21 2010, 14:50:25 CEST Killed at Level 171 by Eluqe and an orc berserker of San Ti.
Tromcash
May 21 2010, 16:40:47 CEST Killed at Level 98 by Don Erigo and a demon skeleton of Dawid'Do.
Delth the Fall
May 21 2010, 16:27:26 CEST Killed at Level 68 by Don Erigo, Erterius and a demon skeleton of Dawid'Do.
I jakis inny 90 knight ktorego nicku nie pamietam. Loot: g legi.
Nie mowcie ze skoro mamy facc to nic nie robimy! NIE LUBIE TEGO WRR!
A co do ksiazek to przeczytalem chlopcow z placu broni i streszczenie krzyzakow:D
--- Bartezik18 dodał 2 minut i 4 sekund później ---
btw Seba jak dostales juz venta za napinanie i podlizowanie kolegom to pozdrow Azora, jakos wiarygodnie wkrecal ze mial haka i azorka mu nagle zbanowali zeby nie tracic nim lvli i kasy na sponsorowanie wam blessow ?xD
Furor001
21-05-2010, 17:53
Wyjebany z servera to ja zostalem hmm po wakacjach 2009;)
W grudniu zalozylismy guild Grozni Chlopcy i 30 grudnia rozpoczelismy swa dzialalnosc ubijajac Qetero~ w thais. Pozniej akcje rozkrecaly sie coraz bardziej i staly sie czestsze i ubijalismy coraz to wiekszych lvli takich jak np. Warrior Antos, Dark Weest itd. pkowalismy na calym serverze(jako jedyni). Teraz przed tymi wakacjami w wyniku zaistnialej sytuacji chlopaki z Nowej soli itd postanowili rowniez sie postawic i caly czas bede ich dopingowal.Nie walcze bo mam facc a rl kasy na Tibie nie bede wydawal bo w to nie gram;) dlatego tez mozna uwalac boty dla fanu i fragow i jebie mnie to czy to odrobia czy nie.
:baby:
A jak nie mozesz zniesc tego ze Twoi idole z Vision ida do piachu to trudno. Nie przyznajesz sie do porazki jak polowa tego servera...
Ciekawe co bys napisal jakbym dzisiaj(jakims niewiarygodnym cudem) uwalil wam te 300 bot knightow.
Pisalbys ze i tak jestem zerem bo bo bo... bo co? :D heheheheheh :D
Bartezik18
21-05-2010, 18:00
Wyjebany z servera to ja zostalem hmm po wakacjach 2009;)
W grudniu zalozylismy guild Grozni Chlopcy i 30 grudnia rozpoczelismy swa dzialalnosc ubijajac Qetero~ w thais. Pozniej akcje rozkrecaly sie coraz bardziej i staly sie czestsze i ubijalismy coraz to wiekszych lvli takich jak np. Warrior Antos, Dark Weest itd. pkowalismy na calym serverze(jako jedyni). Teraz przed tymi wakacjami w wyniku zaistnialej sytuacji chlopaki z Nowej soli itd postanowili rowniez sie postawic i caly czas bede ich dopingowal.Nie walcze bo mam facc a rl kasy na Tibie nie bede wydawal bo w to nie gram;) dlatego tez mozna uwalac boty dla fanu i fragow i jebie mnie to czy to odrobia czy nie.
:baby:
A jak nie mozesz zniesc tego ze Twoi idole z Vision ida do piachu to trudno. Nie przyznajesz sie do porazki jak polowa tego servera...
Ciekawe co bys napisal jakbym dzisiaj(jakims niewiarygodnym cudem) uwalil wam te 300 bot knightow.
Pisalbys ze i tak jestem zerem bo bo bo... bo co? :D heheheheheh :D
faajnie, o ile cala tibia ogranicza sie u Ciebie do thais hotelu i moze vdl pare razy,
btw postawic sie? pol tej gildii to chary azora ktory jedyne co potrafi postawic to chara na bocie i tez nie zawsze mu to wychodzi
Furor001
21-05-2010, 18:07
To co pkujemy mamy fajna zgrana ekipe mamy fun, looty, filmy na yt i czego chciec wiecej jak ktos nie gra w taka gre? wbija wyluzuje sie troche i git i przy okazji pow*****a paru typa co padlo hehe
A Ty jeszcze nic nie wiesz.
Bartezik18
21-05-2010, 18:19
To co pkujemy mamy fajna zgrana ekipe mamy fun, looty, filmy na yt i czego chciec wiecej jak ktos nie gra w taka gre? wbija wyluzuje sie troche i git i przy okazji pow*****a paru typa co padlo hehe
A Ty jeszcze nic nie wiesz.
tia, mamy fun, loooty, filmy, pierodlimy na forum po 12h dziennie ale wcale w ta gre "nie gramy", nie graja to boty ktore robia na tym kase, ty siedzisz przed tibia calymi dniami i jak ostatnio widac nocami tylko jestes jeszcze za glupi zeby to zauwazyc
o czym nie wiem? ze fajnych koleguf z aurey i galany sciagniecie do pomocy, najlepiej jeszcze dempaha na commandera, lubi takie klimaty skakania po sqmach i rookowania charow ktorymi biega, czy o paru statystach ktorzy jeszcze beda na tyle glupi zeby zwastowac sobie chary i przejda to pezetowej opozycji? aaa nie, przeciez wycieczke po kraju zrobicie jak sie koledzy odgrazali, wpierdolic olafowi, sowxowi, smerfowi, styskowi i kto tam jeszcze byl?xD
same ambitne plany, niech moc bedzie z toba seba!
Furor001
21-05-2010, 18:42
Nie ja z reguly nie mieszam Tibii do rl;) ale sie w*****les widze;)
To tylko gra wyluzuj:D bedzie jak bedzie;)
Teraz to sie tylko moge smiac...bo sowxy smerfy styski nie sa nie do pokonania. wrecz przeciwnie.
19:07 You see yourself. You are a royal paladin.
Ale sie porobilo ;dd
Bartezik18
21-05-2010, 19:41
Ale sie porobilo ;dd
nie wyszlo przykiszenie ogora na vencie i trzeba poznac swoj nowy dom w okolicach thais dp/hotelu:(
Still Knight
21-05-2010, 19:41
ty kurwo uwierz ze wpadne w lipcu :) z tadkiem i wezme pol katowic ;) i cie polamie bo kurwo jebana nie wiesz jak bylo z Opim a sie wypowiadasz... pierdolony lamusie a na bank 24/7 tibia w glowie i nie zdales pods~ :)
Ciao
Pozdro _/ Opi Aka **** :D:D:p
Zanim pojedziesz do węgrowa to przyjedź do mnie podaję adres
Warszawa-Rembertów Czerwonych Beretów 11.
Jak będziesz jechać to zadzwoń, żebym był w domu złamasie jeden
Weź ze sobą kogo chcesz z tych śmiesznych katowic, patologiczny zjebie.
Pobić kogoś i okraść?
Żadne motywy tego nie usprawiedliwiają. 3v1 kurwa mega koksy z was.
Gówno mnie obchodzi co się działo na tym meetingu, bo mam tę grę w dupie.
Ale jak chcesz możesz mnie pobić i zajebać mi pass na Still Knighta, jak dobrze sie postarasz to znajdę recka na Shelba i też kurwa się wzbogacisz pierdolony fraglesie.
Tylko przyjedź.
Albo ja kurwa wsiądę w samochód i przyjadę do Węgrowa, żebyś mógł pobić mnie tam.
pierdolone patologiczne dzieci...
nie wyszlo przykiszenie ogora na vencie i trzeba poznac swoj nowy dom w okolicach thais dp/hotelu:(
Tez chcesz sie pospinac jak Karol? =)
Partyzant_Felix
21-05-2010, 20:24
To jest gra kretynie..Kolejny wojownik co by za gre matke oddał...
V Podreśl ; )
SKURWYSYNU FELIX
"Nie mieliscie okazji poznac Opiego, to nie jest typ czlowieka co wjezdza komus na rodzine."
Dokladnie wiec patologiczny smieciu z glanami(nie,nie obrazam glanow tylko taka jego cecha charakterystyczna) Łukasz pysk zamknij i do koryta..
facet nie gram od +/- roku jak wojne przegralem, moja matka nie zyje wiec jej nie moge oddac HEHEHEHEHEHE powaznie :P poprostu jak ktos wyzywa kogos przez neta, powinien byc na tyle fajny zeby to zrobic w rl. widocznie nie byl. co do mojego stanu gry to aktualnie tylko H4X0Ruje bo na tym mozna kase zrobic
a i pkuje na pohu po czym s*******am na desert do konca pacca
Ale sie porobilo ;dd
Przykre jest to ze prosilem bysmy rozstali sie jak faceci. Mowilem zebysmy sie traktowali jak gentelmani, a nie jak szmaty. Zrobiles jak chciales, ja zrobilem co uwazalem za stosowne ;)
demonic_seba
21-05-2010, 22:41
widzę że temat się rozwija jak tylko może . xd
Przykre jest to ze prosilem bysmy rozstali sie jak faceci. Mowilem zebysmy sie traktowali jak gentelmani, a nie jak szmaty. Zrobiles jak chciales, ja zrobilem co uwazalem za stosowne ;)
Ty wiesz ze ja Cie szanuje i do Ciebie nic niemam a to ze jakis typ cos naopowiadal i odrazu mnie wyjebales z gildi itd no spoko jestes Liderem :)
No no. Ja wiem dobrze co zrobilem, dlaczego to zrobilem. Wiem po co sie logowales na vt po 4 do 10 sekund, wiem dlaczego potrzebowales czasu na podjecie decyzji i wiem dobrze co zrobilem.
Iron_Stysiek
21-05-2010, 23:27
Odniosę się do tych Katowic jeszcze.
Po co gadanie, że Opi kogoś wyzywał itd. Nie muszę tam być żeby wiedzieć jak było mniej więcej. I o ile bym jeszcze zrozumiał wzięcie kolesia który Was w*****ał na solo i pokazanie, że tu Ty jesteś mocniejszy, o tyle obicie kogoś w kilka osób a potem zabranie mu passów i cwaniakowanie przy tym, to żenada. Taki problem był powiedzieć mu czy chce wyjść na bok za to co było na vencie? Nie zgodziłby się to byłby tchórzem. A tak jak dla mnie to on wyszedł zwycięsko, a Wy jesteście osiedlowymi patologiami. Byliście u siebie, byliście grupą, on był jeden. U mnie w mieście po takiej akcji byłoby w ryj ale w drugą stronę. No ale zawsze wiedziałem, że południe to robotnicza patologia.
Gratuluję zabicia mojego chara - nie było to zbyt trudne. No ale jak już powiedział słusznie Bartezik - krzywdy mi tym nie zrobiliście wielkiej : )
Furor sebo, czy ja kiedykolwiek cwaniakowałem, kozaczyłem, rządziłem się, zabijałem kogokolwiek kto pierwszy mnie nie zabił? Tymczasem teraz "kibicujecie" Thersoxowi i ekipie - osobom które na zebraniu na vencie były za wprowadzeniem legalnego PA i zniesienia zakazu zabijania kogokolwiek bez dowodów ... : ) Człowieku, to właśnie Ci ludzie chcieli by można było wywalać Ciebie i Twoich kolegów z serwera kiedy tylko dusza zapragnie! Opi jest jednym z największych takiego systemu przeciwników. I dlatego Thersox i koledzy tak bardzo go nie lubili.
Pozdrowienia dla mojego fana - Lion Litha z forum. Nie wiem czy Ci to pisałem ale rozbawił mnie poster Twojego autorstwa : )
Zgadzam się .
Signed = )
#Edit
Też mi kolegę ostatnio 4 dresów najebało za darmo . I taka osoba wychodzi zwycięsko . Jebana patologia co kurwa tylko pić , kibolować i na*******ać w kilka osób .
Fan_Dzidzi2
21-05-2010, 23:32
"...południe to robotnicza patologia..."
racja ale z malymi wyjatkami :P
Lion_Lith
21-05-2010, 23:51
Pozdrowienia dla mojego fana - Lion Litha z forum. Nie wiem czy Ci to pisałem ale rozbawił mnie poster Twojego autorstwa : )
dzięks mialem nadzieje ze sie spodoba ( smerfowi pewnie mniej ) pozdro0o0o ;D
dlaczego jeszcze opi fex sie nie zalogowal ? dalej nie ma dostepu do acc czy jak ?
chyba proste ze mu bana wbili wiec za miesiac zaloguje
Lion_Lith
21-05-2010, 23:55
woleli wbic bana zamiast rookowac i rozpierdolic duskiness ?/
Fan_Dzidzi2
21-05-2010, 23:56
chyba proste ze mu bana wbili wiec za miesiac zaloguje
*tydzien <znaki>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.