Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
Rester._.
17-02-2010, 20:02
Wydaje mi sie ze awans godny uwagi na furorze
http://img6.imageshack.us/img6/8443/5owjyu.th.jpg (http://img6.imageshack.us/i/5owjyu.jpg/)
Powiem tyle, wbilem rs na Shok Lenie i na Grooszku, jeszcze jest Averatherio, Magnamortus, Typhlo i Stoqu. Ogolnie te Wasze akcje nie robia na mnie wiekszego wrazenia jezeli chodzi o to by zaistniec. Czy Wam to wychodzi? W Waszym mniemaniu napewno. Macie z tego niesamowita radoche i jakies tam profity, nie zaprzecze. Z mojego punktu widzenia wbijanie tych rsow dalo mozliwosc wybicia Was, co dla mnie nie jest jakas wielka przyjemnoscia, no ale nie czuje dalej tego "pieca" co mieliscie wprowadzic, nie czuje sie dalej zagrozony, a chyba o to chodzilo.
spowalniacz
17-02-2010, 22:00
siema! chcem powiedziec ze teras jestem kolegom dopalacza i sebusia razem siem bawimy !! ostatnio wsiol sebus kamien i rzucil w samochud ktury jechal ulicom ! A ja sie smialem i sie razem smialismy i byla beka!
ale potem nas zlapali mundurowi panowie i kasali placic kare!!
I teras jestesmy postrachem dzielnicy, bojom sie nas wszystkie kozaki a zbysiu szybka renka ktury kiedys w biedronce ukradl lizaka muwi do nas prosze panuf!!!
:cup::cup::cup:
jak zwykle jakis frajer spy'uje :P jak nie san ti to bzik.. zreszta co tu spyowac zawsze to samo ;p
Lukasz'92
17-02-2010, 23:51
Odrazu zastrzegam że nie gram na furorze, nikomu nie lize dupy, pisze tu tylko czasem z telefonu więc nie masz po chuj mnie wzywać, ot tylko moja opinia.
Co ty pierdolisz, sam przeczytaj klika razy co ty piszesz. Że Vision nie ma pvp? Człowieku, kurwa, kim ty jestes by oceniać ich pvp? Zwykły przeciętny janusz jak ty, a ekipa która na taka skalę zawładnela serverem że mogą robić co tylko chcą, to jak niebo i ziemia. Jeszcze żebyście faktycznie pokonali ich na openie, nie wiem sprawili że przestaną expic COKOLWIEK, ale wklep sobie to do twojej durnej głowy iż zabiliscie TYLKO KILKA NOOB CHARÓW/RANDOM PRZYDUPASÓW. Z całym szacunkiem wasze pk jest fajne, ale nie podniecaj się tym jakbyś przelecial 19stke. Tak samo powaliło mnie nazwanie snorlaaxa noname gdzie jak byk namsto napisał że to imargam. Pozdro elo wojtek sokół
Vision i Duskiness wcale nie zawladneli serwerem, oni poprostu sie polaczyli i juz nie mieli z kim walczyc. na normalnych serwerach to dziala tak, ze jest ekipa A i ekipa B i walcza. zalozmy, ze ekipa A wygrala wojne, to za jakis czas ekipa B + kilku dreczonych neutrali znow proboja co zdzialac i maja caly czas podobne ekipy.
na furorze ekipa A i ekipa B sie polaczyly i nawet nie dopuszczaja do powstania zadnej ekipy C (huncenie kadego chara, ktory walczyl przeciw nim), bo zgarniaja kase z allegro i tylko to sie dla nich liczy.
troche to zagmatwane, ale chyba rozumiesz? xd
--- Lukasz'92 dodał 4 minut i 22 sekund później ---
pierwszy normalny post od 300~ stron, masz u mnie browara jesli kiedykolwiek sie spotkamy : P
taa, a odemnie wpierdol jesli sie kiedykolwiek spotkamy -.- ;D
Lokacja: Polska, Grudziądz xd
(joke, ofc)
Partyzant_Felix
18-02-2010, 06:34
Łukasz nie pamiętam już do jakiej szkoły chodziłeś. A na pierwszym meczu na bocznym w najgorsza pizde byłeś?xd
Vision i Duskiness wcale nie zawladneli serwerem, oni poprostu sie polaczyli i juz nie mieli z kim walczyc. na normalnych serwerach to dziala tak, ze jest ekipa A i ekipa B i walcza. zalozmy, ze ekipa A wygrala wojne, to za jakis czas ekipa B + kilku dreczonych neutrali znow proboja co zdzialac i maja caly czas podobne ekipy.
na furorze ekipa A i ekipa B sie polaczyly i nawet nie dopuszczaja do powstania zadnej ekipy C (huncenie kadego chara, ktory walczyl przeciw nim), bo zgarniaja kase z allegro i tylko to sie dla nich liczy.
troche to zagmatwane, ale chyba rozumiesz? xd
--- Lukasz'92 dodał 4 minut i 22 sekund później ---
taa, a odemnie wpierdol jesli sie kiedykolwiek spotkamy -.- ;D
Lokacja: Polska, Grudziądz xd
(joke, ofc)
to co napisales świadczy o tym, że nie znasz historii servera, więc elo
Furor001
18-02-2010, 11:00
Vision-gildia ktora za wszelka cene chce zarabiac na Tibii hajs w rl a gdy ktos im chce w tym przeszkodzic to pada. Zalosne:D
Ja tez zarabiam:
Asher Might
Feb 17 2010, 14:55:05 CET Killed at Level 87 by Furor seba, Karciany As, Nalardey and Saugoretus.
10:55 You see a yalahari armor (Arm:16, protection death +3%).
It can only be wielded properly by knights of level 80 or higher.
It weighs 70.00 oz
+G legi, bohy, mms, royal axe, crusader helmet:D
Mintin
Feb 17 2010, 16:47:54 CET Slain at Level 115 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Keepsake of furora, Nymusis, Panoramix Bartolo, Saugoretus and Szyychu.
Fabrani
Feb 17 2010, 19:43:09 CET Slain at Level 76 by Aras Alan, Elen Garon, Keepsake of furora, Saugoretus, Szyychu and Tinki linki.
:confused:
Lukasz'92
18-02-2010, 12:36
Chodzilem do mechanika, aktualnie nie chodze do zadnej xD
niee, na pierwszym meczu nie bylem, nie chcialo mi sie stac na takim mrozie i tylko patrzec jak graja pilkarze ;d a skad wiesz, ze powinienem byc? ;p
@gredett czy cos tam
to byl uproszczony przyklad, ale tak, historie furory znam dopiero od wojny Vision vs. Duskiness, Inshon, WRA itd.
wiec elo elo, yoyo, jp na 100%
Furor001
18-02-2010, 13:26
Moc tkwi w Erteriusie:cup:
Nie ma to jak 43 palem z rsem i bez potow ubijac 50+:D
Sir Gojul
Feb 18 2010, 12:58:32 CET Killed at Level 50 by Erterius.
Fafnir Troj
Feb 18 2010, 13:08:59 CET Killed at Level 54 by Erterius.
Miazdze:D
Partyzant_Felix
18-02-2010, 15:51
niee, na pierwszym meczu nie bylem, nie chcialo mi sie stac na takim mrozie i tylko patrzec jak graja pilkarze ;d a skad wiesz, ze powinienem byc? ;p
@gredett czy cos tam
to byl uproszczony przyklad, ale tak, historie furory znam dopiero od wojny Vision vs. Duskiness, Inshon, WRA itd.
Bo kiedyś pisałem tu z innego konta z olimpią w avatarze to pisałes czy na arcani się dobrze gra itd. No kurwa pizgalo ładnie na bocznym ale i tak sporo ludzi było. A 13stego odwiedzasz ul. Wąska 9? I jak cie wyjebali z mechanika + chodzisz na mecze to ładne combo już
Tylko spokojnie ;)
Millaa ty cieciu nie udzielaj się forum fajterze ,kozaczysz tylko gdy jest was 20+ ,a jak przyxchodzi co do czego to grzejesz pzta.
Nawet Diabllord po tobie jeżdzi ,więc teraz możesz sobie pomyśleć ile jesteś wart ;)
Wiesz gdzie to mam ? Nie obchodzi mnie to co inni o mnie myśla
Gram dla siebie ; )
Xamianowa
19-02-2010, 10:36
@gredett czy cos tam
witam ;] i pozdrawiam
@Pati
Diablord
19-02-2010, 13:38
Nie mam nic przeciwko Milii. Musze jednak przyznac, ze Milaa potrafi zaskakiwac. Ostatnio rozbawil mnie do lez, kiedy okazalo sie, ze na 100+ palku granym recznie z czarow leczacych ma tylko zwykla exure xD
Z ciekawych akcji na furorze:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=6wbxc2m12stqidno
Rester po dedzie Timecode zostal uwieziony na POI na szkieletach, a my z Opim i Timecodem wyruszylismy na misje ratunkowa... Szkoda tylko, ze nie wiedzialem, ze tyle potworow bedzie na wejsciu.
Maelfgun Elzen, Nemo'Slayer, Yaell (softs) :], Vicurim Aruz.
Nie mam nic przeciwko Milii. Musze jednak przyznac, ze Milaa potrafi zaskakiwac. Ostatnio rozbawil mnie do lez, kiedy okazalo sie, ze na 100+ palku granym recznie z czarow leczacych ma tylko zwykla exure xD
Z ciekawych akcji na furorze:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=6wbxc2m12stqidno
Rester po dedzie Timecode zostal uwieziony na POI na szkieletach, a my z Opim i Timecodem wyruszylismy na misje ratunkowa... Szkoda tylko, ze nie wiedzialem, ze tyle potworow bedzie na wejsciu.
To był żart :D
22:37 Millaa [111]: exura
22:37 Millaa [111]: exura gran
22:37 Millaa [111]: exura san
AwangardowyKaloryfer
20-02-2010, 09:39
dziś chłopak kupił czary ,żeby nie było ,że jest naaabem ;x
ale chuj ,chciałem pogratulować temu 173 palkowi przeniesionemu w mythery xDD
kozactwo nie popłaca ,ale jak te kratki łykał na paralu to było cudo <3
Fan_Dzidzi2
20-02-2010, 10:28
wolin nieogar huaehuaehaueh
Lion_Lith
20-02-2010, 11:50
wolin nieogar huaehuaehaueh
a ty dalej ruchasz dzieci :baby: czy juz sie leczysz ? ;D
Bartonisko
20-02-2010, 12:31
Pieprzcie dalej głupoty i tak to ja BARTON zawładnę tym serwerem.
Furor Seba to kot ninja zord. Pierdolony jest tak głupi że aż ciężko mi w to uwierzyć.... :o :o :o :o :o
Fan_Dzidzi2
20-02-2010, 13:55
a ty dalej ruchasz dzieci :baby: czy juz sie leczysz ? ;D
twoja stara mi zasponsorowala leczenie, u niej w lozku
dziś chłopak kupił czary ,żeby nie było ,że jest naaabem ;x
Tak przez 111 lvli biegałem na exurze :D
Padlismy bo nie odczuwamy strachu:p watpie zeby Neltharion Elvessa Rixari Dark Weest itd kupowali kase chociaz kto wie jakich Vision ma pionów8o
Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo:D
Wpadna calym serverem i to nazywaja pvp najlepszy byl ima jak latal po thais i "wsciekly z radosci" krzyczal na capsie HAHAH!!
Ja sie zdenerwowalem i kurnaa macie eeeeeeeeeefekt...(cwaniacko)
Feb 16 2010, 18:20:41 CET Slain at Level 120 by Alma Drax, Bzik Bruth, Dercos, Furor seba, Kalin Exoria, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Tinki linki.
a po za tym Vision nie placi za to ze mnie wyrabali z serva bo kase sam od nich biore z full setow:D
zarobilem 296k juz:p
Psyduck tez sie wkurzyles widze zreszta jak cale Vision gdy elveske rixarka wescika i neltharionka UBILISMY!!1;)
A do szkoly nie chodze bo pracuje pozdro psie(duck):D
ej ziom ale dzieki tobie to mnie stac na wahe z samej tibi <333
--- Jety dodał 7 minut i 49 sekund później ---
Vision-gildia ktora za wszelka cene chce zarabiac na Tibii hajs w rl a gdy ktos im chce w tym przeszkodzic to pada. Zalosne:D
Ja tez zarabiam:
Asher Might
Feb 17 2010, 14:55:05 CET Killed at Level 87 by Furor seba, Karciany As, Nalardey and Saugoretus.
10:55 You see a yalahari armor (Arm:16, protection death +3%).
It can only be wielded properly by knights of level 80 or higher.
It weighs 70.00 oz
+G legi, bohy, mms, royal axe, crusader helmet:D
Mintin
Feb 17 2010, 16:47:54 CET Slain at Level 115 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Keepsake of furora, Nymusis, Panoramix Bartolo, Saugoretus and Szyychu.
Fabrani
Feb 17 2010, 19:43:09 CET Slain at Level 76 by Aras Alan, Elen Garon, Keepsake of furora, Saugoretus, Szyychu and Tinki linki.
zalosne?!...sam nie umiesz zarabiac tak co?
nie no ja rozumiem ze matce hajs dzieciaku pod*******asz...ale jak dorosniesz to zrozumiesz ze to nie takie proste sie usamodzielnic ;)
omg...ty serio myslisz ze cos znaczysz na furo prawda?
bo na poczatku myslalem ze to prowokacja....
Ale ty chyba serio jestes taku glupi i myslisz ze jestes super i cool? no dla mnie jestes,+25% zl z allegro <33 ...chcesz zaszkodzic a pomaszasz ^^
pozatym kogz masz team jesli nawet oni odemnie kase kupuja...widac jak bardzo zarabiacie ;)
Wasz Byczus tym razem nie przykozaczyl xD
kate Kitten i jeszcze jakies smiecie
dzieki za full seta z jakiegos nooba 160 ek z sunblade
Co taka cisza? Who :ban:?
Lion_Lith
22-02-2010, 21:44
pies iron stysiek ban
szyychu dead
;D
Misiekk Mlody i Walgoli tez upadł :P
Caravagio
22-02-2010, 23:27
eee frajerstwo
czemu andrzej nie loguje ? a ja sprawe mam bo widac ze nie ogarnia juz tej furory
eee frajerstwo
czemu andrzej nie loguje ? a ja sprawe mam bo widac ze nie ogarnia juz tej furory
po co ma logować, skoro jest retired?
Lion_Lith
23-02-2010, 16:45
noooooooooo dziiisiaj pocisnelim w thais noobow ;D
i cos o .............. ;D :
http://img193.imageshack.us/img193/2496/youentopies.jpg
Furor001
23-02-2010, 17:37
Wrocilem moi drodzy!:D
Slyszalem ze Vicurim Aruz dostal od nas powitanie na Furorze:)
Probowal pokozaczyc ale nie wyszlo:(
Diory po deadzie.
Residence: Thais
Last login: Feb 23 2010, 15:34:15 CET
Comment: K*RWA <<<<--------
Prawie jak rixari przed dp w thais:D
18:57 Millaa [113]: no bo mwole z nieba
18:57 Millaa [113]: Gm wam pomaga
18:57 Millaa [113]: i mwole rzuca
18:57 Millaa [113]: taka prawda
A jaka powaga :D o boze! dobra matko!!!!!!!!!!!1111111111111111 HAHAHAHAAHAHAHAHAHAH O JA NIE MOGE!
19:03 Sowa Of Furora [58]: HAHAHA
Dobre dobre:D
18:57 Millaa [113]: no bo mwole z nieba
18:57 Millaa [113]: Gm wam pomaga
18:57 Millaa [113]: i mwole rzuca
18:57 Millaa [113]: taka prawda
A jaka powaga :D o boze! dobra matko!!!!!!!!!!!1111111111111111 HAHAHAHAAHAHAHAHAHAH O JA NIE MOGE!
19:03 Sowa Of Furora [58]: HAHAHA
Dobre dobre:D
Kuźwa wydało się . Taka prawda furor seba . GM z wami chodzi i rzuca po kilka mw na raz bo nie ma eksauset i może tak rzucać i rzucać i wy mu płacicie . I ja o tym wiem od dawna ale teraz dopiero o tym powiedziałem.
Bez Gma byście Averkani nie zabili ; ( Oszusty !
Teraz już każdy wie ! I nie dajcie się zaskoczyć
Lion_Lith
23-02-2010, 20:03
no pomaga i zmienil nick dla liderka visionka !!!!!
http://img691.imageshack.us/img691/6153/infamiakutasoraptor.jpg
Zmienilem sobie nick bo czulem sie jak Dinozaur Nitroroz*******ator jak to Dili mowil
a gredert to cipa i pozdrawiam wszystkich tibijczykow
Rester._.
23-02-2010, 21:34
Ciekawe ile osob z tego forum ma podobny sposob postrzegania swiata jak ten pan od 1:30~min, pozdro
http://www.youtube.com/user/RayWilliamJohnson#p/u/14/RQtiAspQtIo
Fan_Dzidzi2
23-02-2010, 22:10
ten koles ostro na*******a w mw2 wiec sie od niego odpierdolcie :D dobry ziom
http://www.youtube.com/watch?v=u6JKP_W_HGY
oraz
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1206185631208
^ moze przestaniecie skakac na glowke do wody : ]
Syf_Zor_
24-02-2010, 00:24
To stare Karol ale polew jest ;d Jaki rozpieprzony pomazanski ryj :P
Ja pierdole.... Ale przyjebał...
Thuygioshok
24-02-2010, 20:28
Infamia ile zmiania nicku kosztuje?
Fan_Dzidzi2
24-02-2010, 22:11
Infamia ile zmiania nicku kosztuje?
nie mamy RONK ? (http://www.tibia.com/support/?subtopic=faq&question=renamecharacter)
6.95 Euro, przy kursie jaki byl jak zmienialem zaplacilem 27,70zl
Lion_Lith
24-02-2010, 22:50
arena arena arena rzyczcie powodzenia ;D
Partyzant_Felix
24-02-2010, 23:26
Cholera! Już myślałem że za darmo dla pacc-ów. No nie żydy muszą zdzierac na wszystkim. A chciałem druidowi zmienić na Cadia Reincarnated :( btw kto oglądał chelsea inter? Dobry mecz nawet
Furor001
25-02-2010, 19:38
Twister Cort
Feb 25 2010, 18:36:37 CET Crushed at Level 217 by Bilet'Fox, Faver, Furor seba, Insurgent, Lady Marysq, Nymusis, Salverd, Sowa Of Furora, Zana Zidus and Zodie Lee.
:p
Syf_Zor_
26-02-2010, 00:44
Twister Cort
Feb 25 2010, 18:36:37 CET Crushed at Level 217 by Bilet'Fox, Faver, Furor seba, Insurgent, Lady Marysq, Nymusis, Salverd, Sowa Of Furora, Zana Zidus and Zodie Lee.
:p
Niech zgadne nastepny kozak co odpalil skulla i nie ogarnal ? ;p
Lion_Lith
26-02-2010, 12:28
Niech zgadne nastepny kozak co odpalil skulla i nie ogarnal ? ;p
nom ;D twister cort to nieogar heaheha ;D ktos musi mu dac korepetycje
Furor001
26-02-2010, 15:18
Feb 25 2010, 18:36:37 CET Killed Twister Cort at Level 217 unjustified
Nie mial sqla odpalonego:p A ima z resterem biegali jak 2 naaby i spamowali exori gran:D
Fajnie, Fajnieee widziesz świat poza tibia bez kitu chłopaku ciekawi mnie ile masz lat, bo jarasz sie tymi typami jak małe dziecko ; ) Tyle odemnie xd
hahaha ja moglem zrobic chara zod lee
Rester._.
26-02-2010, 18:35
Feb 25 2010, 18:36:37 CET Killed Twister Cort at Level 217 unjustified
Nie mial sqla odpalonego:p A ima z resterem biegali jak 2 naaby i spamowali exori gran:D
Mimo wszytko mialem wielkiiii fun rozjebujac was jak dyche w knajpie ;)
AwangardowyKaloryfer
26-02-2010, 22:24
jak dychę w knajpie xD
Dobre ;p
wracając do tematu ,zamuliliście i przyanajcie się do tego ,jeśli daliście zabiić 217 ms'a na skule
Rester._.
27-02-2010, 10:26
jak dychę w knajpie xD
Dobre ;p
wracając do tematu ,zamuliliście i przyanajcie się do tego ,jeśli daliście zabiić 217 ms'a na skule
skoro 217 ms daje sie strapowac przez kilku noobcharow to sam wywnioskuj jakie ma gosc ogarniecie;p gdyby to byl np Infamia, albo Opi nie dosc ze by nie potrzebowal naszej pomocy to pewnie by was rozj** wszytkich;)
Thuygioshok
27-02-2010, 10:52
skoro 217 ms daje sie strapowac przez kilku noobcharow to sam wywnioskuj jakie ma gosc ogarniecie;p gdyby to byl np Infamia, albo Opi nie dosc ze by nie potrzebowal naszej pomocy to pewnie by was rozj** wszytkich;)
nie znam typa, ale wiesz nie zawsze tak należy mówić bo przypadki chodzą po ludziach
Furor001
27-02-2010, 12:29
Mimo wszytko mialem wielkiiii fun rozjebujac was jak dyche w knajpie ;)
Wiedzielismy ze popadamy a Ty sie rajcujesz ze nas rozwaliles...a pozatym padalismy wiele razy a nam charow nie szkoda bo nam chodzi o zabawe i mozliwosc ubicia jakiegos noobka:p
Opi albo Infamia nie dosc zeby nie potrzebowal waszej pomocy to by nas rozwalil?? Czlowieku pomysl zanim cos powiesz:p
Rester widac ze probojecie wyjsc z twarza po tym jak wasz kolega zasnal ale wam nie wychodzi:p
Lukasz'92
27-02-2010, 14:19
nom, rozjebaliscie nas jak chuj wtedy xD
padly od nas 4 os. na noobcharach, a od was 200+ mag...
no pewnie, jakby to byl infamia, to by noga tupnal i kazdy by sie rozbiegl. lol
a co do tego czy ogarnal czy nie ogarnal, to predzej powiem, ze wy nie ogarneliscie z ima, bo zamiast go uhac to napaliliscie sie na bicie jakiegos 50 lvla i wyjebka w tego twistera :D
Lion_Lith
27-02-2010, 14:56
nom, rozjebaliscie nas jak chuj wtedy xD
padly od nas 4 os. na noobcharach, a od was 200+ mag...
no pewnie, jakby to byl infamia, to by noga tupnal i kazdy by sie rozbiegl. lol
a co do tego czy ogarnal czy nie ogarnal, to predzej powiem, ze wy nie ogarneliscie z ima, bo zamiast go uhac to napaliliscie sie na bicie jakiegos 50 lvla i wyjebka w tego twistera :D
bo i po co nooba nieogara ratowac jak mozna poorac sobie na luzie 50 ;D
No Opi czy Imfamia ogarneli by pewnie w ten sposob ze by nie dali sie trapnac a do tego nie trzeba miec wielkiego skilla :P Co do Twistera to wiem ze jest nieogarem bo sam tego doswiadczylem np: na 150+ lvlu biegal na utamie i bil infernalisty z sd ale mniejsza o to. Liczy sie to ze padl ktos z Vision a ze macie tam nieogarow to juz inna sprawa :P Wiedzielismy ze czesc z nas popada ale jak zauwazyliscie 2x300 knighty nie robia na nas wiekszego wrazenia i nie sa powodem zeby np w ich towarzystwie nie wlaczyc skulla.
Bylo ciekawie i jest git nie wiem po co te napinki ;) Smiac mi sie chce z Was jak sie podniecacie ze zabijacie kogos od nas. Faktycznie wielkie osiagniecie 8o
spiderness
27-02-2010, 19:50
Seba Furor jestes przykladem dzieciaka ktory ma mylne wrazenie, ze przez zabicie w 20 paru nieogarnietych pionow staje sie tibijskim karaczem, znaczacym cos w internecie. Duzo lepiej by to wygladalo jakbys pochamowal podniecenie, zwalil sobie gdzies po cichu i wypowiadal sie z umiarem. Jak sadzisz takie zalosne, pelne peanow na swoja czesc teksty wygladasz jak usmarowany sperma pryszczaty nastolatek zajarany zajebaniem br nuba na lagach i bez mozgu. Fajne macie fragi, ale twoje wypowiedzi zajebiscie zacieraja dobre wrazenie, zostawiajac niesmak obcowania z noobem. Myslisz, ze jestes lepszy od Vision? W zadnej wojnie nie walczyles, zadnego ob nie masz na koncie, zadnego serwera nie masz na wlasnosc, wiec nawet w internecie znaczysz mniej niz oni.
AwangardowyKaloryfer
27-02-2010, 20:52
Ja się przyszedłem wyżalić!
Nie walczyłem 4 dni ,nie byłem na vt i to był mój błąd!
Otóż dziś po wbiciu na wyżej wspomniany komunikator zastałem 5 latka i 12 latka cieszących się z kretyńaskiej (dla przeciętnego człowieka) piosenki(?).
A kilku naszych myślących karaczy poszło w choy...
Seba Furor jestes przykladem dzieciaka ktory ma mylne wrazenie, ze przez zabicie w 20 paru nieogarnietych pionow staje sie tibijskim karaczem, znaczacym cos w internecie. Duzo lepiej by to wygladalo jakbys pochamowal podniecenie, zwalil sobie gdzies po cichu i wypowiadal sie z umiarem. Jak sadzisz takie zalosne, pelne peanow na swoja czesc teksty wygladasz jak usmarowany sperma pryszczaty nastolatek zajarany zajebaniem br nuba na lagach i bez mozgu. Fajne macie fragi, ale twoje wypowiedzi zajebiscie zacieraja dobre wrazenie, zostawiajac niesmak obcowania z noobem. Myslisz, ze jestes lepszy od Vision? W zadnej wojnie nie walczyles, zadnego ob nie masz na koncie, zadnego serwera nie masz na wlasnosc, wiec nawet w internecie znaczysz mniej niz oni.
Czyli Furor kłamał ? : /
AwangardowyKaloryfer
27-02-2010, 23:25
Dziś lekki pocisk ,waleczny winy tome na 118 i jakiś 104 palek.
Ale piszę by pokazać ,że nie jesteśmy uzależnieni od komputerów i jak Elegantus potrafimy się cieszyć zwycięstwem Justyny!
Gz dla niej ,a tu macie mały fun xP
http://www.speedyshare.com/files/21174283/20100227-230621xd.vrf
można otworzyć tylko na vt poprzez użycie -> klik na siebie -> wiev-> record/playback i otworzyć to :)
(dla niekumatych ofc).
No Opi czy Imfamia ogarneli by pewnie w ten sposob ze by nie dali sie trapnac a do tego nie trzeba miec wielkiego skilla :P Co do Twistera to wiem ze jest nieogarem bo sam tego doswiadczylem np: na 150+ lvlu biegal na utamie i bil infernalisty z sd ale mniejsza o to. Liczy sie to ze padl ktos z Vision a ze macie tam nieogarow to juz inna sprawa :P Wiedzielismy ze czesc z nas popada ale jak zauwazyliscie 2x300 knighty nie robia na nas wiekszego wrazenia i nie sa powodem zeby np w ich towarzystwie nie wlaczyc skulla.
napisalem cale wypracowanie i mi skasowalo....
nie widzialem sytuacji w ogole i nie wiem co sie tam dzialo. co do twistera, jest to brazylijczyk w srednim wieku bez doswiadczen wojennych.
bylo ciekawie i jest git nie wiem po co te napinki ;) Smiac mi sie chce z Was jak sie podniecacie ze zabijacie kogos od nas. Faktycznie wielkie osiagniecie 8o
no dla mnie to nie podnieta, ale znam ludzi ktorych to strasznie podnieca i ogolnie biora sobie te Wasze akcje mocno do serca ;)
no panowie z furory jak lubicie kogos bic to poprzenoscie sie na inne serwery i nie widze problemow z nudami
Thuygioshok
28-02-2010, 02:26
Dziś lekki pocisk ,waleczny winy tome na 118 i jakiś 104 palek.
Ale piszę by pokazać ,że nie jesteśmy uzależnieni od komputerów i jak Elegantus potrafimy się cieszyć zwycięstwem Justyny!
Gz dla niej ,a tu macie mały fun xP
http://www.speedyshare.com/files/21174283/20100227-230621xd.vrf
można otworzyć tylko na vt poprzez użycie -> klik na siebie -> wiev-> record/playback i otworzyć to :)
(dla niekumatych ofc).
lansowanie się byciem najebanym na vt chyba nigdy z mody nie wyjdzie. Jak ktoś jest najebany to idzie spać na nie w tibie na*******a/na vt siedzi.
Poza tym ziomek w Grudziądzu za Justyne się bierze "hit from the bong", a nie jakieś alokoholizowanie ;F
Furor001
28-02-2010, 10:03
Jestes typowym nonamem:D W rl mnie nie widziales wiec mozesz mi naskoczyc. Wklejam tu fragi w celach informacyjnych. Na ob walczylem i pomagalem Vision ale bylem tam tylko pionem. Teraz mam o wiele lepsza zabawe i moge sie na nich odegrac, bo Vision to cwaniaki i boty co maja level i to wszystko na ich temat. I wlasnie o te dwie rzeczy mi chodzi.
A Tobie Vision zrobilo pranie mózgu zreszta jak polowie noobkow na servie:p
Nie nie jestem lepszy od Vision i nie chce. Czlowieniu mi chodzi o zabawe i fragi wiec nie musisz sie denerwowac tak:D Jak lubisz Vision to im liz i tyle. Podejdz do jakiegos h lvl i napisz "gz lvl" moze da Ci itema a jak odpisze "thx" to juz mozesz mowic ze jestes ich pionem8o Probojesz zalizac na forum? No co zrobic... jak to powiedzial Andrew G.
Noob, n00b- miłośnik kodów, lama, zdecydowanie maniak komputerowy. Jego życie opiera się na dręczeniu graczy gier online, zwykle przez okrzyki: lol, rotfl, żal.pl!!!! (w wykonaniu polskim), money please lub fri ajtems plx!. Nigdy nie przyznaje się do bycia noobem, co więcej – nie spocznie, póki nie zwyzywa w ten sposób innych.
Jak zostać noobem ?! Nic trudnego. Wystarczy, że zapytasz sebę "dasz jakis item". Groź mu jak tylko się da hunted, own3d. Oczywiście, źli żydzi i będą ci zazdrościć tego zaszczytu i poczęstują cię dedem. Ale to nic takiego.
__________________________________________________ _____________________________
1. Masz wyższy poziom od niego – na pewno masz bota, – jesteś noobem.
2. Masz niższy poziom od niego – nie umiesz grać – jesteś noobem.
3. Masz taki sam level jak on – przedrzeźniasz go – jesteś noobem.
4. Masz za dobre itemy – jesteś noobem (no chyba, że mu wszystkie oddasz, to wtedy będziesz frajerem, ew. naiwniakiem).
5. Nie chcesz mu dać free items – jesteś skurwysynem.
Furor001
28-02-2010, 14:39
Millaa to wlasnie Ty zaslugujesz na deda juz ja sie tym zajme!:p
1.Nigdy nie wyzywalem innych graczy bez powodu nie podchodze do 8+ i nie mowie "dawaj eq". Bo od tego jest Vision.
2.Nie kazdy kto ma wiekszy lvl jest botem chociaz wiele razy spotkalem sie z przypadkami kiedy to bot zawiodl gracza i ten padl.
3.Nie jade po ludziach ktorzy nic mi nie zrobili chyba ze pierwsi zaczna wyzywac.
4.Nie potrzebuje itemow bo mam kase na pkowanie. SDki i MPki UHy MW Parale i ogien. A pozatym robie looty swoim free charem.
6.Nie siedze 24h~ przed kompem. Lubie pojechac na jakis meczyk wyskoczyc na oranzadke procentowa itd itp. w wolnych chwilach bijam na Tibie popkowac, popisac i tyle.
7. Milla, nic o mnie nie wiesz i nie wiesz jaki jestem;) Ci "zydzi" nie sa takimi ludzmi za jakich ich uwazasz, bo to Vision wyrabia nam opinie thiefow itd. zeby moc sciagac kase z Low lvlow i robic z nich mieso armatnie.
8. Vision uzywa hipnozy zeby wladac ludzmi wiec idz do lekarza z tym problemem:)
W sumie to ja do ciebie nic nie mam ; p
Tylko nie potrzebnie cieszysz się z dedów ; l + ci twoi koledzy .
spowalniacz
28-02-2010, 17:55
Dzis wam powiem kim jest furora seba.
oto tak dlugo skrywana tajemnica:
Jest gejem i lubi chlopcow!!!
Furor001
28-02-2010, 18:09
Ja do Ciebie tez nic nie mam;) no ale cieszyc sie kazdy moze:p
Jednak da sie normalnie porozmawiac na poziomie z kims.
A co do spowalniacza:
O nonamach juz pisalem wiec nie pucuj sie:p
19:44 Furor seba [58]: co jest pull'saar?
19:45 Furor seba [58]: ;)
19:45 Edrack [135]: a co ma byc?xd
19:45 Furor seba [58]: czy pull'saar
19:45 Furor seba [58]: nie ma aby hunta na furorze?
19:45 Furor seba [58]: ;D
19:45 Edrack [135]: on chyba nie
19:45 Furor seba [58]: ma za pk
19:46 Edrack [135]: to se hunc go xd
19:46 Furor seba [58]: ale pull sar to Ty
19:46 Furor seba [58]: xP
19:46 Edrack [135]: to mnie chcesz huncic ;o?
19:48 Furor seba [58]: a vision wie ze Ty to pulsar?
19:48 Edrack [135]: a pco im wiedziec ze ja to 30lvl?;o
19:48 Edrack [135]: powiedz mi kto ma mie huncic
19:48 Furor seba [58]: bo ten 30+ ma hunta od calego servera
19:48 Edrack [135]: i pokaz mi screna ze ktos mi mowi
19:48 Edrack [135]: ze ejstem hunted
19:49 Edrack [135]: to wtedy pogadamy
19:49 Furor seba [58]: wystarczy ze sie zapytam
19:49 Furor seba [58]: czy char pul'sar byl hunted
19:49 Edrack [135]: wiesz infamia moze nieuwiezy
19:49 Edrack [135]: ;s
19:55 Edrack [135]: wes mi podaj kto mnie huncic bedzie
19:55 Edrack [135]: iahiahi xd
19:56 Edrack [135]: a mow se
19:56 Edrack [135]: ciekawe kto ci uwiezy xD
spowalniacz
28-02-2010, 21:58
cala polska o tym wie amica poznan pierdoli sie
jak sie przestraszył, hahaha
więc następnym razem przemyśl, zanim coś napiszesz, jak masz potem szukać wymówek, żeby "cie oszczędzili", lub myśleli, że po co cie zabijać skoro ty jesteś super ziomek!
"Millaa to wlasnie Ty zaslugujesz na deda juz ja sie tym zajme!"
tych kilka słów w ciągu sekund zmieniło twoje zdanie, jakie do tej pory miałeś o furor sebie, gz
spiderness
28-02-2010, 23:07
Sebus wytrzyj pule z twarzy to porozmawiamy na poziomie. Aha. Jebie mnie jaki jestes w rl. W poprzednim poscie ocenialem wrazenie jakie wywarly na mnie pelne podniecenia brednie ktore wypisujesz na tym fajoskim forumie.
Syf_Zor_
01-03-2010, 00:46
No musze przyznac, ze to szybkie zmienienie zdania przez Mille po poscie Furor Seby naprawde mnie rozbawilo :P
Xamianowa
01-03-2010, 09:25
podpisuje sie pod up, a z 2 strony milla zawsze szybko zmienial zdanie, nawet na vt były akcje w tym charakterze...
Furor001
01-03-2010, 09:42
No ale jak widac da sie normalnie pogadac:p
Odnosze wrazenie ze ludzie z Duskiness zawsze byli na poziomie i to jest prawda;) Moj kumpel zamiast isc do Vision wolal poczekac i poszedl do Dusk.
Mi tylko Vision przeszkadza na servie:p
Co to za roznica czy ktos jest z Vision czy Duskiness w tym momencie. Wolal poczekac? No to sie doczekal tego samego co jest w Vision.
Procz tego ze szkoda rozbijac ktoras z gildii by sie polaczyc to juz dawno by wszyscy byli pod jednym szyldem.
Syf_Zor_
01-03-2010, 11:33
Odnosze wrazenie ze ludzie z Duskiness zawsze byli na poziomie i to jest prawda;) Moj kumpel zamiast isc do Vision wolal poczekac i poszedl do Dusk.
A Sunblade:P?
Mi chyba chlopaki nic zarzucic nie mozecie :P
dopalacz.Vis
01-03-2010, 12:20
a sunblade to takie same boty jak vision
Syf_Zor_
01-03-2010, 13:20
a sunblade to takie same boty jak vision
Ja nie boce :D
Diablord
01-03-2010, 13:22
Hahahaha Duskiness od poczatku bylo elitarna gildia xD Nitroraptorze musisz poprawic wizerunek swojej gildii, bo na wszystkich forach najczesciej cisna wam (Vision), a o nas jakos zapominaja. Oczywiscie od kilku lat mamy zajebisty sojusz, wspolne vt i praktycznie nie ma znaczenia kto jest w jakiej gildii.
Bo dla ludzi z zewnatrz,
Duskiness = Taifun Devilry
Taifun Devilry = Legenda.
Dla tego na was jadą, bo macie opinie dzieciakow ktorzy swiata poza tibia nie widza.
Xamianowa
01-03-2010, 16:00
A propos Naszej Legendy Furory:
14:40 Wielki Kozak [6]: ei
14:40 Xamian [20]: ?
14:40 Wielki Kozak [6]: wiesz
14:40 Wielki Kozak [6]: gdzie
14:41 Wielki Kozak [6]: mieszka tajfun?
14:41 Xamian [20]: w domu wielkiego wladka
14:41 Wielki Kozak [6]: oddawaj
14:41 Wielki Kozak [6]: w tym depozycie zostawilem itemki
14:41 Wielki Kozak [6]: oddawaj!
14:41 Xamian [20]: nie w*****aj ludzi, elo
14:41 Wielki Kozak [6]: to moje miejsce!
14:42 Wielki Kozak [6]: ja cie zaras w*****e
14:42 Wielki Kozak [6]: wy[ierdalaj
14:42 Xamian [20]: idz lepiej do sklepu i kup sobie slownik
14:42 Wielki Kozak [6]: nie w*****aj ludzi,elo
14:42 Xamian [20]: cu;*
O Visach mowi sie ze boty i payerzy, o Dusskach raczej że mają poziom, jednak w rezultacie od guildi nie zależy jaki player gra dana postacią...kazdy jest indywidualny ;]
Furor001
01-03-2010, 17:26
Pamietam jak Vision wygralo wojne z Duskiness.
Na servie bylo niewyobrazalne PA.
Kazdy z graczy nie bedacych w Vision nie mogl normalnie expic bo jak przylazil (z)Vis to natychmiastowo musial opuscic respa, a gdy chcial isc na expa musial odczekac 30 min. po czym mogl na niego wejsc. Wlasnie takie zasady byly jak Vision rzadzilo servem za starych czasow.
Latali i uwalali wszystkich. Wymuszali eq i paymenty.
Spaaw sie wyplacil i mial nalozone ogarniczenie lvlowe do 200+.
Czy nadal macie o nich takie same zdanie?;)
Ale teraz to i tak jeden pies gdy Vision jest polaczone z Duskami:p
Oczywiscie to Imargam i inni sieja najwieksze PA.
Pamietam jak ubil z jakims rpkiem Demonic Sebe przed ss'em z nudow, trapneli go i wymuszali eq.
Hunty za to ze widzieli Cie na ich respie nawet gdy nie bylo listu.
Hunty za to ze nie jestes z nimi.
Hunty za to ze nie chcesz zejsc z expa jakiemus 200+
Hunty za to ze nie zgodzisz sie na jakies ich zachcianki.
Ja mam najlepszego hunta bo gdy bieglem na boat w thais przedemna lecial Imciu i hitnal mnie z 3x. Ja sie pytam "za co" a on "zamknij sie i nie pisz nic bo mnie denerwujesz swoimi tekstami" <-- wersja cenzuralna.
To go pojechalem:D
Teraz maja kare bo sie postawilismy. I tacy ludzie wlasnie sa na Furorze.
Niektorzy sie nie postawia tylko zaplaca bo chca za wszelka cene expic.
Ale po co expic na Furorze gdzie all respy zajete? Gdzie biega od groma 200+ lvli. Gdzie liczy sie kasa i bot. Przynajmniej my mamy z tego pkowania swietna zabawe i mozliwosc odegrania sie za nasze hunty;)
no kare w chuj
przestalem grac bo siejesz postrach na tej furorze i juz ja nie widze tam przyszlosci =(
Furor001
01-03-2010, 19:04
Ja mowie o tym jakie jest Vision a Yeetro zmienia temat zeby ludzie nie przeczytali prawdy o zVisach. Nawet Papug of Furora w dp thais robi z siebie idiote probojac nam pojechac a potem wszyscy mysla ze rzeczywiscie te Vision to naaby.
Millaa asski Ci sie skonczyly podobno xP mielismy malo osob no ale probowalismy;)
Xamianowa
01-03-2010, 19:15
Kazdy z graczy nie bedacych w Vision nie mogl normalnie expic bo jak przylazil (z)Vis to natychmiastowo musial opuscic respa, a gdy chcial isc na expa musial odczekac 30 min. po czym mogl na niego wejsc. Wlasnie takie zasady byly jak Vision rzadzilo servem za starych czasow.
Pamietam jak ubil z jakims rpkiem Demonic Sebe przed ss'em z nudow, trapneli go i wymuszali eq.
Ja mam najlepszego hunta bo gdy bieglem na boat w thais przedemna lecial Imciu i hitnal mnie z 3x. Ja sie pytam "za co" a on "zamknij sie i nie pisz nic bo mnie denerwujesz swoimi tekstami" <-- wersja cenzuralna.
Ale po co expic na Furorze gdzie all respy zajete? Gdzie biega od groma 200+ lvli. Gdzie liczy sie kasa i bot. Przynajmniej my mamy z tego pkowania swietna zabawe i mozliwosc odegrania sie za nasze hunty;)
Jest w tym trochę racji, ale niestety Ty również tragizujesz... to tylko gra, a skoro oni wygrali tę wojnę, to tez oni stawiali warunki... chyba to proste... a czy się dało wtedy grać czy nie, to inny temat. Oczywiście są na Furorze ludzie, którzy zachowują się chamsko, ale takie osoby spotyka się wszędzie... nawet w grach. Jednym z tych ludzi jest już wyżej wymieniony Imargam.
Zdarzają się sytuacje, że są ludzie potraktowani jak opisałeś wyżej, ale ja jestem przykładem tego, że da się pograć jeszcze normalnie. Nigdy nie załapałam hunta ani żadnego paya. Rozumiem, że fajnie się PKuje, ale wciąż starasz się wszystkich czytających to forum o tym zapewnić... a to robi się już nudne.
P
spiderness
01-03-2010, 19:15
Seba, pierdolisz jak potluczony. Jak zawsze.
Furor001
01-03-2010, 19:35
Ale nie ma drugiego takiego serva jak Furora gdzie koalicja leci na blache wszyscy ida za kasa i maja w dupie zdanie innych:p
To nie jest server do gry a gdy dostalem paya za nic niezwlocznie rozpoczelismy propagande;)
Eklezjastyk
01-03-2010, 19:51
od kiedy zamienilem sorka na xboxa kazdy z tibijczykow patrzac z perpektywy jest dla mnie psycholem
spróbuj też o/
Lukasz'92
01-03-2010, 19:57
nie wiem co wy za pa widzicie na furorze... ja przestalem tu grac, bo nawet jezeli jestes w vis/dusk to ci nic nie wolno. najnudniejszy server na jaki mozna trafic lol ;d
a co do tego zabijania czy wyrzucania z respow, to jak sie trafil taki, co chcial przykozaczyc i zabic czy cos, to tylko na tym zarabialem xD (a zaznacze, ze nawet nie mam rl w zadnej z gildii rzadzacych)
Bartonisko
01-03-2010, 20:57
FIREFLIES
TEN MILION FIREFLIES !!!!!
Wspaniałe a może nawet nieziemskie !!
8o8o8o8o8o8o8o
hardkorowee
01-03-2010, 21:53
To co robi Seba wcale nie jest, aż tak głupie. Vision i koalicja tak się rozkozaczyła, że chuj =/. (w sumie ich serv ale żeby gnębić biednych noobków co są ich zródłem utrzymania jest trochę głupie). Chodź i tak jest lepiej niż dawaniej xD Za dussków dostałem hunta za to, że nie ustąpiłem z drogi jakiemuś typowi (nicku już nie pamiętam) i poczęstował mnie SD. Po tym incydencie skończyłem grę z Furora. Ale ostatnio z założyłem postać gdyż "podobno" zrobiło się lepiej. Ale dostałem hunta za ujebanie bota co się mi wjebał na resp =/. Przetem słyszałem Infamie jak mówił, że tutaj nikt nie ma prawo kogoś zabić bez powodu a jeśli chcemy zabić bota lub typa co wbił się nam na resp trzeba zrobić ss by mieć dowód. Lecz i to na chuja się zdało.
bulbazaur
01-03-2010, 22:40
Xamaniowa daj nick, chyba twoj czas na furorze sie skonczyl wlasnie :)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=228501
seba~~~~
w kazdym swoim poscie probujesz sie podbudowac
proponuje ci nic nie mowic a robic, jesli jestes taki wspanialy i tak karasz to ludzie sami zaczna o tobie pisac :)
bo przez te twoje codziennie posty w ktorych wmawiasz co to nie ty...
nikt ci klaskac nie zacznie
pamietacie jak na tibia.pl dolaczali Vision do wierszykow swiatecznych? :DDD
o//
pamietacie jak na tibia.pl dolaczali Vision do wierszykow swiatecznych? :DDD
Nie pamietamy...
Seba, jestes prawdziwym patriota, ktory walczy o wyzwolenie servera z rak zaborcow. Jestem dumny, ze na furorze sa jeszcze tacy ludzie jak ty, ktorzy walcza z propaganda i zlem, przemoca i wykorzystywaniem innych oraz z brakiem inteligencji, ktorzy nie poddaja sie i mimo przeciwnosci losu dążą do wyznaczonego celu. Mam nadzieje, ze uda ci sie oswobodzic nasz ukochany server i potem zostaniesz jego prezydentem bys madrze i sprawiedliwie nim rzadzil.By zylo sie lepiej. Walcz Seba! Walcz! bo tylko w tobie i twoich ludziach nadzieja. NIECH ZYJE WOLNOSC I SWOBODA!
Xamianowa
02-03-2010, 09:29
Xamaniowa daj nick, chyba twoj czas na furorze sie skonczyl wlasnie :)
ale zawiało grozą, w Tibie juz nie gram...
wystarczyl jeden post aby xamianowa skonczyla gre w tibie hehehehehe
wypelniamy ankiete !!!
tak jak wiekszosc porzadnych ludzi :D wlacznie ze mna
Xamianowa
02-03-2010, 14:20
no tak sie wystraszyłam, że już nie moge grać bo nie chce DeDnać od Imcia ;D a na marginesie witam Zodixa ;]
Furor001
02-03-2010, 14:42
ZA WOLNOSC!:p
Nevon Adius
Mar 01 2010, 16:18:37 CET Killed at Level 213 by Dili Eoo, Infamia and Neviaa.
Czy nadal macie to samo zdanie o Furorze? Nie jestes w Vision-Nie zyjesz.
Do wszystkich ktorzy nie sa w Vision Dusk Sunblade itd. itp:
Chcecie to expcie na Furorze "moze" wam sie uda cos osiagnac swoimi 200+ xD
Buhaahahah widzisz Nevon? Doczekales sie ;d
Furor001
02-03-2010, 17:02
Wreszcie ukazal sie nastepny dowod na to ze Vision to PA i kozaki:)
Adius byl tam tylko pionkiem wiec jeszcze raz powtarzam nie wierzcie w slowa Vision i nie idzcie na ugode z nimi:p
1. Jesteście nobami i gówno wiecie i coraz bardziej cieszę się z decyzji, o zaprzestaniu gry w Tibię (furor seby, gesary, chuje muje i inne pojeby).
2. Xamianowa aka Pati, ogarnij się i na chuj ty tu piszesz? Nie wiem, może tęsknisz za grą (boceniem) swoimi rycami.... ale to jest chore. A te posty są denne. (Musiałem napisać bo zajżałem tutaj po 2 tyg, a tu takie same pi3rdolenie jak zawsze...).
3. Nevon to pionek - fakt, a został wyjebany bo kradł looty i tyle, a nie...
Ale wiadomo wy lepiej wiecie wszystko.
4. Co do V/D/S - Grają to grają, banują ich to banują, no i co? Aż tak to przeżywacie... n/c
Dobra już mi się żygać chce ide pobiegać nara tibia pl
Fan_Dzidzi2
02-03-2010, 18:21
nikt tu nie ma ps3? moglibysmy sie spiknac na jakiejs fajnej gierce ;>
Xamianowa
02-03-2010, 18:57
1. Jesteście nobami i gówno wiecie i coraz bardziej cieszę się z decyzji, o zaprzestaniu gry w Tibię (furor seby, gesary, chuje muje i inne pojeby).
2. Xamianowa aka Pati, ogarnij się i na chuj ty tu piszesz? Nie wiem, może tęsknisz za grą (boceniem) swoimi rycami.... ale to jest chore. A te posty są denne. (Musiałem napisać bo zajżałem tutaj po 2 tyg, a tu takie same pi3rdolenie jak zawsze...).
3. Nevon to pionek - fakt, a został wyjebany bo kradł looty i tyle, a nie...
Ale wiadomo wy lepiej wiecie wszystko.
4. Co do V/D/S - Grają to grają, banują ich to banują, no i co? Aż tak to przeżywacie... n/c
Dobra już mi się żygać chce ide pobiegać nara tibia pl
jak sie nie podoba nie musisz ich czytać, kazdy moze tu napisac co chce... no i za gra nie tesknie ;]
Chcecie to expcie na Furorze "moze" wam sie uda cos osiagnac swoimi 200+ xD
Nevonowi się udało : D
Furor001
02-03-2010, 19:36
Ciekawe co by bylo jakbys Ty byla na jego miejscu.
Wiec potepiam Twojego posta:p
furora smierdzi i same boty tam ganiaja mam nadzieje ze ich pousuwaja a jak tak sie stanie to w highscores zniknie z 200 osob ;d pozdro (moze i wiecej)
FriAjtensPlix
03-03-2010, 10:56
No cóż, może i padł ten biedny Nevon, być może Vision robi PA, huntuje za nic i ma pionków. Ale bez winy to On chyba jednak całkiem nie jest, co?
1) Kradł loota na co był dowód z tego co się orientuje, twierdząc, że 'sorry stary gdybym wiedział, że to Ty tu expisz to bym tego nie robił, ale wiesz, zwykle expi tu ziomek który mnie nigdy wpuścić nie chc ...' - Nevon złodziej? Więc teoretycznie, Jego zdaniem loota jednym kraść mozna, drugim nie ... tak?
2) Nie raz była sytuacja jak biegał na akcje, a na vt Vision / Dusk konta nie ma, możliwe, że ze względu na powyższą sytuacje - nie wiem, widziałem jak kiedyś do Niego pisali w Thais depo, żeby nie biegał na te akcje, bo to tylko przeszkadza. Nie posłuchał, później na akcji strapował chyba Varaberga, ten padł. Znów punkt mniej dla Nevona?
3) Co do ostatniej akcji, że też odwołam się do jednego z wcześniejszych postów w tym temacie, 'Infamia mówił że nie mozna nikogo bić bez zgody lidera' czy jakoś tak. Nevon tej zgody nie miał, dlatego padł.
Ale oczywiście większość z Was powie, że to tylko biedne dziecko grające w Tibie, które zostało niesprawiedliwie potraktowane przez Vision.
Pozdrawiam.
Tak przegladam sobie forum od jakiegos czasu i znalazlam bardzo ciekawa osobe, tak tak jest nim Furor001.A o to kilka jego wypowiedzi:
Czy nadal macie o nich takie same zdanie?
Ale teraz to i tak jeden pies gdy Vision jest polaczone z Duskami
To go pojechalem
Skoro przejeli server kto moglby im tego zabronic?Gdybys umial grac w Tibie pewnie tez bys byl u nich w guildi i robil tak samo, wiec nie pierdol.
Czy nadal macie to samo zdanie o Furorze? Nie jestes w Vision-Nie zyjesz.
Do wszystkich ktorzy nie sa w Vision Dusk Sunblade itd. itp
A sam zabijasz przypadkowe osoby.Czyli zachowujesz sie jak oni, czyli karasz ich za te same czyny ktore wykonujesz.
Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo
Tak oczywiscie dokladnie 0 pvp a gdy zdobywali server to kto gral ich postaciami?
Dobra wiecej szukac mi sie nie chce.Zrobilam postac na furorze 3 lvl, popytalam ludzi na temat Furor seby otoz znalo go bardzo duzo ludzi ale zdanie raczej nie takie jakie powinno byc.Bardziej sie z niego smiali niz mieli szacunek.A wiec Furorze potraktuj ta gre bardziej dla zabawy ;) a co do tego aby utrudnic gre dusk/vis/sun nie orientuje sie komu jeszcze i czy napewno im wszystkim, ZYCZE POWODZENIA ;)
Furor001
03-03-2010, 14:56
Nom ciekawe czy jakby np. Has'ek a nie mial zgody to by padl;) Nie.
Annko, Skoro Vision przejelo server to sama sobie odpowiedz czy ich zachowanie bylo dobre.
Nigdy bym do Vision nie poszedl. A jesli jakims cudem bylbym w Vision nie robilbym PA bo sam wiele razy tego doswiadczylem. Szanuje innych graczy i krytykuje tych ktorzy nie przestrzegaja zasad.
Mamy team to mamy team.Zabijam przypadkowe osoby? te "przypadkowe osoby" o ktorych mowisz sami gadaja na nas ze my "zydy" itd. bo chca sie podlizac zVisom;) Oczywiscie bylo kilka przypadkow gdy wbijalismy sie w jakiegos 100+ ze sqlem.
Czy Vision ma pvp? to bot ma pvp a nie oni. Dobrym przykladem jest Dark Weest. Ale w jego przypadku bot nie mial pvp:p bo zle go ustawil.
Tak wiec mysle ze ludzie i tak tu beda grac bo server jest serverem.
Ale zrobienie postaci na Furorze nie ma wiekszego sensu na dzien dzisiejszy:)
hahaha potwierdzam to co seba mowil oni walcza ale tylko jak im witek napisze jakies ciekawe scrypty i na wojnach hackuja i rookuja zeby zwiekszyc se szanse na wygranie wiec :D
Iron_Stysiek
03-03-2010, 15:32
To wszystko przez Imfanię, odkąd przejął lidera Vision poziom intelektualny tej gildii poleciał na łeb na szyję : ) Nie to co my, my mamy Opi Kleksa - osobę prawą i sprawiedliwą : P
P.S.
Nie miałem konta i nie chciało mi się zakładać, a wypadałoby zdementować pogłoski rozsiewane na mój temat przez Lion Lith-a. Tak więc to nieprawda, nie jestem psem. W żadnej tego słowa znaczenia postaci : )
Pozdrowienia dla Duskiness.
Dla Vision i Sunblade nie, bo to boty : )
To wiadome ze wywalac z expa mozna, przeciez jak ktos wygral wojne to nie bedzie czekal np 2 godziny az mu noob skonczy expic. Powinno sie to po prostu robic bardziej kulturalnie, "wyjdz bo teraz ja chce poexpic" i tyle. A nie jakies kurwowanie czy huncenie.
Furor001
03-03-2010, 16:31
Jesli jest kulturalny to pozwoli skonczyc expic innemu graczowi. Albo sie zapyta czy by go wpuscil na okreslona ilosc czasu. A nie jak tutaj, tu sie nawet nie pytaja, odrazu sql idzie albo prowokacje robia: idzie 50+ wbija sie na expa i nie chce zejsc. Po czym gracz odpala sql przybiaga Vision i wywala z expa gracza +tp do temple i + hunt za uwalenie ich czlowieka;)
Ciekawe co by bylo jakbys Ty byla na jego miejscu.
Wiec potepiam Twojego posta:p
Wiesz co to jest 200 lvl?...
mozecie mowic ze nic ale jednak jak dla mnie hard jest pasc..
I nie,nie mam 200 lvla..troche wiecej no lifowalem : /
--- Jety dodał 4 minut i 34 sekund później ---
Nom ciekawe czy jakby np. Has'ek a nie mial zgody to by padl;) Nie.
Annko, Skoro Vision przejelo server to sama sobie odpowiedz czy ich zachowanie bylo dobre.
Nigdy bym do Vision nie poszedl. A jesli jakims cudem bylbym w Vision nie robilbym PA bo sam wiele razy tego doswiadczylem. Szanuje innych graczy i krytykuje tych ktorzy nie przestrzegaja zasad.
Mamy team to mamy team.Zabijam przypadkowe osoby? te "przypadkowe osoby" o ktorych mowisz sami gadaja na nas ze my "zydy" itd. bo chca sie podlizac zVisom;) Oczywiscie bylo kilka przypadkow gdy wbijalismy sie w jakiegos 100+ ze sqlem.
Czy Vision ma pvp? to bot ma pvp a nie oni. Dobrym przykladem jest Dark Weest. Ale w jego przypadku bot nie mial pvp:p bo zle go ustawil.
Tak wiec mysle ze ludzie i tak tu beda grac bo server jest serverem.
Ale zrobienie postaci na Furorze nie ma wiekszego sensu na dzien dzisiejszy:)
vision nie ma pvp tak?
czlowieku ogarnij ze trzymamy wladze na servie i jeszcze z nikim nie przegralismy..walczylismy na wielu wielu serverach i to z powodzeniem wiec morda psie.....I w ogole co to gadasz o hasku?...Jestes az tak przyjebany ze nie ogarniasz roznicy pomiedzy załozycielami vision a ich czlonkami?....zerowiec...w dupie byles gowno widziales ;)) jestes totalnym zerem na tym servie i chyba tylko siebie robisz w chuja ze cos mozesz...idz sciagac majtki,ema..
Inaczej z kretynem sie nie da poprostu
--- Jety dodał 1 minut i 52 sekund później ---
Jesli jest kulturalny to pozwoli skonczyc expic innemu graczowi. Albo sie zapyta czy by go wpuscil na okreslona ilosc czasu. A nie jak tutaj, tu sie nawet nie pytaja, odrazu sql idzie albo prowokacje robia: idzie 50+ wbija sie na expa i nie chce zejsc. Po czym gracz odpala sql przybiaga Vision i wywala z expa gracza +tp do temple i + hunt za uwalenie ich czlowieka;)
Nie po to sie walczyło zeby teraz czekac na respa itp ;))
to jest wladza dzieciaczku...nic innego...malo widze ze masz w tej glowce...
Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych...ofc walczyc ciagle ;DD
Furor001
03-03-2010, 16:53
Wiesz co to jest 200 lvl?...
mozecie mowic ze nic ale jednak jak dla mnie hard jest pasc..
I nie,nie mam 200 lvla..troche wiecej no lifowalem : /
--- Jety dodał 4 minut i 34 sekund później ---
vision nie ma pvp tak?
czlowieku ogarnij ze trzymamy wladze na servie i jeszcze z nikim nie przegralismy..walczylismy na wielu wielu serverach i to z powodzeniem wiec morda psie.....I w ogole co to gadasz o hasku?...Jestes az tak przyjebany ze nie ogarniasz roznicy pomiedzy załozycielami vision a ich czlonkami?....zerowiec...w dupie byles gowno widziales ;)) jestes totalnym zerem na tym servie i chyba tylko siebie robisz w chuja ze cos mozesz...idz sciagac majtki,ema..
Inaczej z kretynem sie nie da poprostu
--- Jety dodał 1 minut i 52 sekund później ---
Nie po to sie walczyło zeby teraz czekac na respa itp ;))
to jest wladza dzieciaczku...nic innego...malo widze ze masz w tej glowce...
Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych...ofc walczyc ciagle ;DD
o Has'ku pisalem jako przyklad idioto:p
A czy ja musze byc KIMS na tym servie?8o
Nie moge nic bo to Vision rzadzi a to ja mam hunta wiec zastanow sie nastepnym razem jak inaczej mnie pojechac bez powodu:p
Jak dla was wladza to wywalanie z respow rozdawanie huntow prowokacje to mowie to do wszystkich ktorzy to teraz czytaja! zVisy teraz same sie przyznaly do robienia PA itd:p
"Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych." <-----ten koles leci tylko na blache jak cale Vision.
Przynajmniej my z waszych memberow jaja se robimy uwalajac ich;)
Zreszta jak Zoodix pisal wczesniej wy musicie hackowac itd zeby ulatwiac wygranie wojny.
Pamietam juz kiedys jak Apff na edron probowaliscie rookowac co pasterz zdradzil wtedy Duskiness.
Wy nie macie szacunku i wiekszosc chcialaby was zwalczyc tylko ze wola expic i pelno osob to potwierdzilo nawet ludzie bedacy u was.
skoro przejeli server mozna powiedziec ze ten server byl ''ich'' czyli mogli robic z nim co chca.Jesli ty sobie kupisz nowy np. telefon, mozesz z nim robisz doslownie wszystko rzucac nim, sprzedac go, oddac.Na tym polegaja gry internetowe ludzie walcza o swoje i ze soba walcza.Uzywaja PA, niech uzywaja ich wybor jakie maja zamiary, wyzywacie sie od idiotow debili a w rl ciche myszki pewnie.
A czy ja musze byc KIMS na tym servie?
To po co chcesz pokazac ze jestes lepszy od nich?
Furor001
03-03-2010, 17:18
Moga robic co chca w tym sie z Toba zgodze ;)
Nie chce byc od nikogo lepszy:) ja robie swoje nigdy nie bede kims na furorze bo mi nie zalezy na lvlu i pozycji:p chce uswiadomic innym to co zVisy chca ukryc przed innymi graczami Furory.
Ostatnio mi pisali "kup 5kk u mnie na allegro wtedy bys mogl normalnie expic"8o
Powiem tak : Visy zrobily z Furory sposob na kase. Proste.
Ale jak ktos chce normalnie pograc na tym serverze to nie moze...
Ja stoje po stronie tych ktorzy zostali przez zVisow zhunceni za free zniewazeni itd...tyle ze ja walcze. Odegralem sie juz 21 razy co wynika z moich fragow a ze podoba mi sie uwalanie tych kozakow to robimy to dalej;)
Moga robic co chca w tym sie z Toba zgodze
Nie chce byc od nikogo lepszy ja robie swoje nigdy nie bede kims na furorze bo mi nie zalezy na lvlu i pozycji chce uswiadomic innym to co zVisy chca ukryc przed innymi graczami Furory.
Ostatnio mi pisali "kup 5kk u mnie na allegro wtedy bys mogl normalnie expic"
Powiem tak : Visy zrobily z Furory sposob na kase. Proste.
Ale jak ktos chce normalnie pograc na tym serverze to nie moze...
Ja stoje po stronie tych ktorzy zostali przez zVisow zhunceni za free zniewazeni itd...tyle ze ja walcze. Odegralem sie juz 21 razy co wynika z moich fragow a ze podoba mi sie uwalanie zVisow to robimy to dalej
Spokojnie nie kłóćcie się ! Dla nich sprawa wygląda tak że czują się jak polacy i Polska w latach 80 ! Nic nie można , nic nie ma na trade , bezprawne katowanie ludzi! Sebastiana mogę porównać do Lecha Wałęsy . Chce walczyć o wolność . Za Furorę za swój dom ZA DEMOKRACJE !
Furor001
03-03-2010, 17:38
!! NIE PODDAWAJCIE SIE WALCZCIE.
Jestem Mateusz nawiasem mowiac;) ale Milloo nie musisz ironizowac jak to zwykle bywa bo nie wiadomo kto dostanie next hunta za nic;)
Partyzant_Felix
03-03-2010, 18:14
Seba furora, oglądasz Pogromcow Mitów? Jak się zaczyna to Adam mówi 'odrzucam rzeczywistość i tworzę własną', rzecz w tym, że ty robisz tak samo, zabiłes NOOBów w większości którzy padli przez swoją głupotę, a robisz się na pogromce vision, boga pvp, wybawce serwera i męczennika w jednym. Prawda jest taka, że w żaden sposób nie możecie nawet uprzykrzyc im gry, jedynie rozweselić, bo od czasu do czasu mogą się wyżyć, coś porobić. Ziom przemysł to co piszesz i zastanów się nad tym 2x, poważnie, nic do ciebie nie dociera.
Furor001
03-03-2010, 18:28
Seba furora, oglądasz Pogromcow Mitów? Jak się zaczyna to Adam mówi 'odrzucam rzeczywistość i tworzę własną', rzecz w tym, że ty robisz tak samo, zabiłes NOOBów w większości którzy padli przez swoją głupotę, a robisz się na pogromce vision, boga pvp, wybawce serwera i męczennika w jednym. Prawda jest taka, że w żaden sposób nie możecie nawet uprzykrzyc im gry, jedynie rozweselić, bo od czasu do czasu mogą się wyżyć, coś porobić. Ziom przemysł to co piszesz i zastanów się nad tym 2x, poważnie, nic do ciebie nie dociera.
Ja sie robie na pogromce Vision?:D hehehehhh
Nom rozweselamy ich tym ze niektorzy jak po nas wpadli to musieli po blessy latac:p + pokazali brak rozumu a my mamy na nich fragi i sety z niektorych.
Napewno Neltharion sie cieszyl jak stracil swojego full seta:p
Wiec watpie czy ich rozweselamy bo taki Rixari po deadzie 30 min klnal przed dp w thais:)
Jarek'Gru
03-03-2010, 19:11
Zaznaczam, ze nic nie tracicie nie czytajac posta.
Zaczne od tego, ze bardzo popieram ten nowo zalozony PK Team,
nie jako mścicieli za przeszlosc, a ludzi ktorzy jeszcze potrafia grac w
ta gre i sie dobrze bawic. Napisalem "jeszcze", poniewaz nie wiele jest takich
osob, ktorzy graja w Tibie juz dluzej niz dwa lata i czerpia z niej przyjemnosc.
Wedlug mnie jezeli osoba grajaca w te gre nie jest uzalezniona , to moze, czerpac z niej przyjemnosc tylko wtedy, gdy
liczy zarobiona gotowke na niej. Tibia niestety skonczyla sie dla mnie jak i dla
wiekszosci graczy kilka lat temu. CipSoft'owi udalo sie stworzyc cos, czym
bylem zauroczony jak niczym innym wczesniej. Pamietam czasy, gdy pierwszy
raz zalogowalem do tibii i zobaczylem przed moja postacia, ludzika kolegi
podpisanym nick'iem, o ktorym slyszalem dzien w dzien podczas rozmow z
kolegami w szkole. Dla mnie bylo to cos nie wyobrazalnie wspanialego,
ze moge pojsc z prawdziwym kolegą gdzies przez komputer i wspolnie
przezywac te same emocje. Bedac w glebokim uzaleznieniu, juz po
opanowaniu techniki wchodzenia po drabinie i uzywania niegdys dziwnie
wygladajacego przedmiotu zwanego Lina, stwierdzilem, ze ja nie potrafie
rozmawiac z ludzmi, ktorzy nigdy nie poznali klimatu tej gry.
Zawsze milej spedzalo mi sie czas, rozmawiajac o Tibii niz o Sexie z
dziewczyną. Moje uzaleznienie usrawiedliwialem sobie tak, ze przeciez ja
nie mam nic innego do roboty; nie podrywam dziewczyn, bo jestem taki
brzydki, ze balbym sie wysmiania; jestem malo inteligentny wiec, do nauki
sie nie nadaje, i najczesciej uzywane stwierdzenie; jeszcze jest czas.
Najzabawniejsze jest dla mnie to, ze przebywając w roznych miejscach,
obserwowalem pracujacych ludzi i zastanawialem sie, ze gdybym pracowal
w takim zawodzie, kiedy bym mial czas na zalogowanie sie i zobaczenie
czy moja postac stoi w tym samym miejscu w ktorym ja zostawilem.
CipSoftowi nie ulepszejac gry, w tych czasach bedzie ciezko utrzymac sie
na wyjatkowo dobrej pozycji. Przez Kazdego Tibijczyka, ktoremu polecam
WOW'a, zostaje wysmiany, nie wiedzac czemu, skoro to jest to samo
tylko, ze lepsze. Najprawdopodobniej zostalbym dluzej przy grze CipSoftu,
gdyby nie to, ze ta gra ktora ma sprawiac przyjemnosc denerwuje.
Jestem przekonany, ze większość spolecznosci Tibijskiej potrafi policzyc
wiecej porazek, niz sukcesow. Oczywiscie, mozna sie z takiej smierci w
grze smiac, ale jezeli umieram przez to, ze CipSoft nie zapewnil odpowiedniego
polaczenia z moim komputerem albo przez to, ze moja mlodsza siotra w nocy
zaplakala i zmusila mnie do zostawienia postaci na 2 min po czym po
zalogowaniu okazalo sie, ze jestem w Swiatyni, to powiedzialem dziekuje -
w konkurencyjnych grach np. WOW (chociaz nie sadze, zeby Blizzard wiedzial
o istnieniu CipSoftu takie rzeczy sie nie zdarzaja.
Sebastian jak moge wywnioskowac z jego nicku, napisal wyzej o zasadach,
otoz chcialem Ci Sebastianie uswiadomic, ze CipSoft stworzyl swoje zasady,
ktorych gracze musza przestrzegac, ale nie wspomnial w swoim regulaminie o
[U]moralnosci, dlatego Tibia ma u mnie jeszcze jednego minusa. Gracze
moga robic co chca, bo w pelni na to zasloguja, ile ja czasu spedzilem na
ogladaniu i doslownie kolokwialnie mowiac jaraniu sie walkami gildii "Vision" i
"Duskiness". Pozniej byl Dempah. Zawsze po cichu liczylem, na
przegrywajacych w wojnach. Przywowalem postac Dempaha poniewaz bardzo
z nim mi sie skojarzyl Furor Seba. Tylko, ze Dempah nic nie mowil o swojej
potędze, sami ja dostrzeglismy, i dlatego Sebastian nie ma szans juz na
poprawienie swojej opinii i zyskaniu chwaly, chwaly, której tak wedlug mnie
pozada.
Zahaczyłem wyzej o moralnosc w Tibii. Wiemy, ze Smierc w grze sprawia,
iz jestemy w podswiadomosci troszeczke przygnebieni. Skoro, nasze czyny
bola, inna osobe, to zabijenie w Tibii jest nie zgodne z nasza wiara i sprzeczne
z zasadami praw czlowieka ? Jednak bardziej mnie interesuje to, czy PK w tibii
jest nie po chrzescijansku. Co wy o tym sadzicie ?
o Has'ku pisalem jako przyklad idioto:p
A czy ja musze byc KIMS na tym servie?8o
Nie moge nic bo to Vision rzadzi a to ja mam hunta wiec zastanow sie nastepnym razem jak inaczej mnie pojechac bez powodu:p
Jak dla was wladza to wywalanie z respow rozdawanie huntow prowokacje to mowie to do wszystkich ktorzy to teraz czytaja! zVisy teraz same sie przyznaly do robienia PA itd:p
"Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych." <-----ten koles leci tylko na blache jak cale Vision.
Przynajmniej my z waszych memberow jaja se robimy uwalajac ich;)
Zreszta jak Zoodix pisal wczesniej wy musicie hackowac itd zeby ulatwiac wygranie wojny.
Pamietam juz kiedys jak Apff na edron probowaliscie rookowac co pasterz zdradzil wtedy Duskiness.
Wy nie macie szacunku i wiekszosc chcialaby was zwalczyc tylko ze wola expic i pelno osob to potwierdzilo nawet ludzie bedacy u was.
Ty zazdroscisz a oni sie poprostu boja ;)
Furor001
03-03-2010, 20:24
Jety czego mam zazdroscic?;) wymysl cos lepszego:p
Jarku'Gru nie pozadam chwaly nie chce byc uwazany za kogos kto kreuje sie na superbohatera Furory;) po prostu "walcze" o prawa innych i chce pokazac ze jesli sie chce to mozna sie postawic w najrozmaitszych sytuacjach;)
Niektorzy sami zdecyduja czy mialem racje:p wiadomo ze nic wiekszego nie zwojujemy na Furorze ale wbijajac fraga na ludziach ktorzy zawsze kozaczyli i stosowali PA wiem ze wykonalem swoja misje zemsty ale jeszcze czuje lekki niedosyt;) chce by kazdy mogl miec taka mozliwosc. I caly czas o to w tym wszystkim chodzi. Pozwolcie ze idac w slady Jarka'Gru tez napisze krotka historie z mojego zycia na Furorze:
5 lat temu idac przez kopalnie krasnoludow i przemierzajac bezdroza Furory wyszedlem na powierzchnie by zaczerpnac troche swiezego powietrza, po czym natrafilem na minotaury. Spotkalem tam innego podroznika ktory zmeczony walka z nimi zapytal sie mnie o jedzenie. Niestety nie mialem nic przy sobie. Po dluzszej rozmowie wspolnie postanowilismy stawic czola minotaurom. Ledwo uszlismy z zyciem ale swietnie sie dogadywalismy.
Postanowilismy ze zostaniemy przyjaciolmi. Pierwsze zdobywanie doswiadczenia w walce, pierwsze skarby, pierwsze porazki i wzloty.
Po dlugich zmaganiach moj nowo poznany kolega wbil poziom 20,
po czym udal sie na desert questa. Niestety zostal wrobiony przez bande zlodziei i zostal okradziony z poziomu i zbroi. Nie wiedzielismy co z tym dalej zrobic. Po dluzszej chwili spotkal on elitarnego rycerza na poziomie 90.
Poprosilismy go wiec o pomoc, a on ukaral bandytow oddajac koledze cenna zbroje. Powiedzial ze gdy zostaniemy napadnieci albo okradzeni wtedy niezwlocznie nam pomoze. I tak oto poznawalismy coraz to nowych ludzi ktorzy stali sie rowniez naszymi towarzyszami w podrozy po Furorze.
Zdobywalismy coraz to nowe poziomy i uczylismy sie na bledach.
Minely 2 lata. Nastaly czasy nowej wojny ktora zmusila nas do zaprzestania wspolnych polowan. Zawsze bylismy przeciwni stosowaniu przemocy w stosunku do innych podroznikow. Na Femor Hills walczac z goblinami zostalem napadniety przez zlego czlowieka. Moj kolega natychmiast przybiegl. Ten czlowiek prosil by go nie zabijac. I nie wiem czemu nie potrafilem mu odebrac zycia, a przeciez probowal mnie zabic. I tak to juz sobie pomagalismy.
Byl on dla mnie zawsze przykladem wojownika o dobrym sercu i determinacji.
Jakis czas temu zostalem upokorzony przez ludzi silniejszych od bandytow ktorzy napadali nas niegdys. Moj kolega powiedzial ze najlepiej bedzie jesli sam zdecyduje co mam zrobic. Postanowilem walczyc. On chodzil na smoki z innymi przyjaciolmi i dalej przemierza bezdroza Furory. Teraz gdy przypominam sobie jakich wspanialych ludzi poznalem ile przygod przezylem lza mi sie w oku kreci...ale prawdziwi rycerze nie placza?...
Dla Demonica Seby z Furory
Twoj przyjaciel Wojownik dobra.
Fan_Dzidzi2
03-03-2010, 20:33
mw2 > tibia
ktoś tam pisał, że furora to nie jest server do gry, według mnie po to jest tyle serverów w tej grze, żebyś mógł wybrać ten najlepszy dla siebie
do tego cipsoft wprowadził możliwość przeniesienia się, więc jeśli już wybrałeś zły server, również możesz go zmienić, więc posty typu ten server nie jest dla ludzi itd są bezsensowne
jeszcze coś widziałem ktoś pisał ile to on ludzi nie zfragował, nie ma czym sie chwalić, to nie tibia 7.6, teraz wystarczy kogoś z fista walnąć i frag gotowy, więc wypisywanie tych fragów z dumą również zbytniego sensu nie ma
Kazdy z nas zapewne mial podobne historie i przezycia jak Jarek i Seba. Jak zaczalem czytac Wasze opowiesci to szczerze mowiac chcialo mi sie smiac ze sposobu w jakim o tym mowicie. Patrzac na to z 2 strony biorac pod uwage slowa, jakich uzyliscie do opisania swoich przygod wskazuja na to ze kiedys ta gra posiadala prawdziwy klimat. Niestety bezpowrotnie go stracila.
Niemniej jednak mile wspomnienia pozostana na zawsze w naszych sercach xD a takze prawdziwi przyjaciele z ktorymi na pewno utrzymujecie nadal kontakt, mimo tego ze przestali grac ;)
serwer nie powinien sie nazywac furora bo tam nikt bez znajomosci furory nie zrobi hmm wymyslcie jakas ciekawa nazwe moze hunteria czy cos ;d
Sanijoleczek
04-03-2010, 09:22
Tak jest na każdym serwerze znawco wiec zamknij już ryj bo gadasz 3/3 w każdym swoim poście. Jestem w 100% pewny, że gdybyś z nimi wtedy walczył to robiłbyś to samo, aczkolwiek z mojego przypadku wiem, że problemy są tylko wtedy gdy pomimo o3mywania wiadomości od high-leveli~ nie wychodzisz dalej z respa. Imargama nazywasz PA? Może i czasem ściągał kase z ludzi, ale bardzo często pomagał ludziom których nie znał/ledwo znał jak np. mi.
I zebyś mi nie odpisał ze wchodze w dupe Visionom, odszedłem z furory 2 lata temu ze wzgledu na to, że moi znajomi z WRA zmienili serwer
Furor001
04-03-2010, 14:50
Wychodzilem z respow tylko wtedy gdy pisali czy bym ich wpuscil na 2-3h ale niektorzy odrazu sql odpalali. Juz mowilem ze jestem przeciwny PA i nigdy go nie uzywalem i nie bede uzywal wiec naucz sie czytac;)
Tak imargam uzywa/uzywal PA i to w nadmiarze a wielu to potwierdzi.
Stoi 100+ ze skullem w thais to podlatywal Ima z innymi i go uwalali bo im sie nudzilo;) "moze czasem i sciagal kase z ludzi" <-- to tylko jeden z jego grzechow.
Jak szedlem na boat w thais zaczal mnie lac to tylko sie zapytalem "za co" i odrazu hunt "bo sie zapytalem". I jak to wytlumaczysz? no jak?:D
I przez pewien czas bylo wiele takich sytuacji.
Servera nie zmienie bo zostaje na Furorze do konca i zawsze tu gralem o/
Marenfirius
Mar 03 2010, 23:38:30 CET Killed at Level 100 by Odius Hard, Shozena Shaeyalan, Szyychu and Zodie Lee.
Kolejny z Vision do kolekcji;)
tez mowilem ze zawsze bd gra na furo xd no i niegram wgl teraz tylko otsy bo tam mozna sie pona*******ac bez lipy
Ten 90 ek co wam pomógł to był Imargam :blush:
Sanijoleczek
04-03-2010, 19:24
Ja mam sie tłumaczyć? Hahaha,weź wyjdz i zamknij drzwi. Odpowiadam tylko za siebie,przedstawiam ci jak wygląda sytuacja bo nie jesteś obiektywny ale chociaż powiedziało ci to ponad 10~ osob nadal tego nie zauważasz :baby:
Furor001
04-03-2010, 20:43
Ja Ci powiedzialem jak wyglada sytuacja na Furorze i przedstawilem dowody na to ze ludzie uzywaja PA. Nie mowilem ze Ty masz sie tlumaczyc tylko ze nie mozesz wytlumaczyc czemu oni tak robia i skoncz gadac bo przekrecasz zdania celowo omg...;)
Sanijoleczek
04-03-2010, 21:26
Ja Ci powiedzialem jak wyglada sytuacja na Furorze i przedstawilem dowody na to ze ludzie uzywaja PA. Nie mowilem ze Ty masz sie tlumaczyc tylko ze nie mozesz wytlumaczyc czemu oni tak robia i skoncz gadac bo przekrecasz zdania celowo omg...;)
A co ty myslisz ze na innych światach nie ma PA? I oczywiście ze moge wytlumaczyc czemu -> z 2 powodów :
-Skonczyła sie wojna, zabijaja dla zabawy bo "expienie jest nudne"
-Dla pieniedzy, zabijanie 40-80 postaci lub po prostu ściaganie z nich rzeczy jest bardzo dochodowe
dopalacz.Vis
04-03-2010, 23:23
seba nie dawaj sie tym forum fajterom. To że nie obejmiesz władzy nad furorą ze swoją ekipą jest raczej wiadome, ale przynajmniej pajace boją sie pojedyńczo po thais chodzic i dzięki wam jest chociaż o czym pisac na forum ;)
Hahahaha co prawda to prawda. Byla taka sytuacja, ze podstawiali sie noobem na pt. Wybieglem po czym zabilem nooba i od wschodniej strony miasta wybieglo we mnie conajmniej 10 osob z v/d/s 200+ lvle ale mialem szczescie i ucieklem swoim marnym 70 knightem do temple. Ale sie usmialem wtedy xD A co do tego ze sie boja pojedynczo chodzic to nie jest do konca prawda! 300 knightami nie maja wiekszych zachamowan :berserk: :confused:
Furor to jest taka gra i tego nie zmienisz. Mozesz sobie polatac z pk teamem, pogadac na forum, ale nie masz wiekszego wplywu na bieg zdarzen. Jestes jeszcze na takim etapie, ze tibia wydaje ci sie jakims kurcze drugim swiatem, w ktorym chcialbys byc kims waznym i znanym, ale tibia to jest tylko gra, i do tego jedna z gorszych mmo ;]
Ale pociesze cie, ze kazdy kiedys mial taki etap, ze sobie planowal co bedzie robil, ze sobie liczyl levele i expa, ze mial aspiracje kiedys cos tam fajnego zrobic... ale to przechodzi. W koncu patrzysz na tibie z innej perspektywy, czas leci a tam sie dzieje ciagle to samo, ciagle te same problemy, te same gadki... tylko ludzie sie zmieniaja (niestety coraz glupsze sie wydaje to towarzystwo).
Partyzant_Felix
05-03-2010, 06:47
Dokładnie tak thoro napisał, kiedyś jak nie miałem pacca, przegrałem wojnę to pierwsze co myślałem to gdzie ja teraz będe grał (na arcani wypłacić się to ujma na honorze). A teraz? Żal mi kupic pacca za gp, co stwierdziłem, że skoro sprzedawca jeszcze na tym zarabia to te gp jest wymienialne na rl kasę i od kiedy je sprzedaje to mam facc. Btw polecam pokerstars.com
Furor001
05-03-2010, 14:47
Kazdy chyba chce byc wazny. Ale ja nie chce byc kims na Furorze fragujemy itd bo chcemy zemscic sie na naszych oprawcach i to sie nam udaje;)
Czyli zabijaja niewinnych graczy bo ciagle expienie jest nudne. Zabijaja niewinnych graczy dla paymentow i zyskow. Czyli stosuja przemoc zeby zarabiac no ale tez traca przez nas kase na blessy:) Na Furorze dla koalicji liczy sie tylko kasa ale teraz jak jest nowy system antybotowy to bedzie jeszcze wieksze kozactwo bo beda starali sie sciagac ja z ludzi...Vision NIE zasluguje na szacunek i zawsze tak bedzie;)
Lukasz'92
05-03-2010, 14:54
2x@up
unibet lepszy ;d
ale ja tam wole sobie w rl pograc, wieksza beka jest ;p
co do tematu, to dlatego wole sobie popekowac niz tylko expic i expic, bo z tego bynajmniej jakas frajda. a ze pieniedzy szkoda na pacc to wiadomo. no ale jakby nie patrzec jak mam jakies luzne pieniadze to i tak wydam je na alkohol, to co mi szkodzi od czasu do czasu oszczedzic sobie watrobe i kupic pacca ;d
spowalniacz
05-03-2010, 15:21
ahahahahah zawsze to samo, najpierw jazda po sobie kto jest większą pizdą w tibi, potem kto jest większą pizdą na realu, potem zaczyna się gadka kto więcej wypije, kto więcej krech pociągnie a potem powrót do tibi i dalej popadanie z jednej skrajności w następną.
Wisła vs Arka 1 1,7 zl z handicapem
Legia vs Odra 2x 2,2 zl
Polecam ;)~!
zwykle tak jest xd zapomniales dodac ze tez jest kto wiecej podniesie i ile ma w gale xddd
spowalniacz
05-03-2010, 17:13
A no zapomnialem o tym, do tej listy mozna tez dodac kto jest wiekszym polonista wytykajacym innym bledy ortograficzne oraz kto wiecej lasek zaliczyl nim mu ptak nie odlecial ;)!
dark weest & Karnage Nightmare & neviaa :mag:
3:0 xD
Lukasz'92
05-03-2010, 19:48
i jeszcze jakis 130rp
Syf_Zor_
05-03-2010, 20:14
i jeszcze jakis 130rp
To Karnage Nightmare 132 rp ;p
Furor001
05-03-2010, 20:15
D-Day was started! Death and Glory. For peace and love in Furora!
Almost Legendary
Mar 04 2010, 21:54:16 CET Killed at Level 96 by Erterius, Muminek of Furora, Skolimov and Slash Dangerous.
Karnage Nightmare
Mar 05 2010, 18:54:54 CET Slain at Level 133 by Cinnku, Faver, Lady Marysq, Nymusis, Odius Hard, Szyychu, Tinki linki and Zodie Lee.
Dark Weest
Mar 05 2010, 19:10:55 CET Crushed at Level 204 by Cinnku, Elen Garon, Faver, Furor seba, Lady Marysq, Salverd, Shozena Shaeyalan, Sowa Of Furora, Szyychu and Zodie Lee.
Neviaa
Mar 05 2010, 19:29:31 CET Killed at Level 92 by Cinnku and Szyychu.
http://www.youtube.com/watch?v=Faut0rSheTk
I choc wielu polegnie bedziemy walczyc o nasze wartosci! Nie damy splamic naszego honoru!! Zolnierze! Wielu was polegnie ale walczycie o cos co zawsze bedzie wam dawalo motywacje do walki z tyranem!!
To Karnage Nightmare 132 rp ;p
No i prawie Syf Zor :p
D-Day was started! Death and Glory. For peace and love in Furora!
Almost Legendary
Mar 04 2010, 21:54:16 CET Killed at Level 96 by Erterius, Muminek of Furora, Skolimov and Slash Dangerous.
Karnage Nightmare
Mar 05 2010, 18:54:54 CET Slain at Level 133 by Cinnku, Faver, Lady Marysq, Nymusis, Odius Hard, Szyychu, Tinki linki and Zodie Lee.
Dark Weest
Mar 05 2010, 19:10:55 CET Crushed at Level 204 by Cinnku, Elen Garon, Faver, Furor seba, Lady Marysq, Salverd, Shozena Shaeyalan, Sowa Of Furora, Szyychu and Zodie Lee.
Neviaa
Mar 05 2010, 19:29:31 CET Killed at Level 92 by Cinnku and Szyychu.
http://www.youtube.com/watch?v=Faut0rSheTk
I choc wielu polegnie bedziemy walczyc o nasze wartosci! Nie damy splamic naszego honoru!! Zolnierze! Wielu was polegnie ale walczycie o cos co zawsze bedzie wam dawalo motywacje do walki z tyranem!!
Pierdolisz jakbys o niepodleglosc polski walczyl czy chuj wi co xd
Furor001
05-03-2010, 20:37
No prawie;)
Partyzant_Felix
05-03-2010, 20:40
http://img94.imageshack.us/img94/9294/itemyfuro.png (http://img94.imageshack.us/i/itemyfuro.png/)
jesli chce ktos kupi wszystkie powyzsze itemy za doladowanie 10zł to zapraszam na priv, ew. moge ci lukasz~ opchnac za cwiare mad doga/pole normalnego:p jak ktos zainteresowany to zapraszam, akceptuje allegro 40 pozytywow itd
ITEMY SA NA FURORZE
AwangardowyKaloryfer
05-03-2010, 20:51
dajcie chłopcy camy z akcji ,te itemy sa na arcanii?
Partyzant_Felix
05-03-2010, 20:58
dajcie chłopcy camy z akcji ,te itemy sa na arcanii?
nie nie to jest FURORA! 10zł doladowanko;>
Syf_Zor_
05-03-2010, 23:46
No i prawie Syf Zor :p
Jednak udowodnilem, ze jakiegos skilla tam mam.Nie dosc, ze trap i bylem sam to jeszcze dalem rade poprzesuwac:P Nie ma to jak grac recznie.
Btw lepszy jestem od 204 rpka jesli chodzi o przezycie trapa ciekaweee haha:P
Tak nawiasem fajnie,ze cos sie dzieje na serverze. Najwazniejsze zeby kazdy czerpal przyjemnosc z gry czy z expienia czy tez z takich wlasnie akcji o to wlasnie chodzi ;)
Noo wiadomo czemu tyle osób poległo ; ))
To nie jest samo ocena ;p
syf zor to najwiekszy przydupas vision to prawda? ziomki z carlin tak gadaja
Lukasz'92
06-03-2010, 08:42
Syf Zor, miales farta, ze polowa ludzi od nas miala noobchary na mc i kosmiczne lagi. no ale jakby nie patrzec jestes na furorze druga po zwidku osoba z magow, ktora wie o istnieniu exury vity :d
AwangardowyKaloryfer
06-03-2010, 10:24
Ja myślę ,że t kwestia czegoś innego xd
Syfozord z racji bycia S utorem musial expic recznie ,nabrał troszke pvp skilla w leczeniu ,a reszta nabył ucząc się maj taj o/
wkoncu moze na furorze zaczna grac recznie :D przec co powiekszy sie pa i beda ludzie kase na allegro kupowac i pujdzie gp w gore
Diablord
06-03-2010, 13:32
Juz wiekszosc osob gra recznie. Jesli sytem walko z botami sie sprawdzi to wroca stare czasy, kiedy praktyczniekazdy gral recznie ;]
Dajcie filmik z akcji, bo nie rozumiem jak 200+ rp mogl sie znowu wylozyc w thais -.- No i oczywiscie chce zobaczyc jak Syfzor ogarnal.
Uaktualniany system automatyczny + usprawnione reportowanie, i skończą się złote czasy ;p
Nagle się okaże, że kiedy wcześniej co tydzień ktoś robił Oaka, to teraz będzie robił co kilka miesięcy ;p
Furor001
06-03-2010, 16:29
204 rp nie mogl wyleczyc sie na naszym combo dlatego padl;) pozniej znowu przyszedl ale udalo mu sie uciec na yellow hp:p
Tymczasem w krainie mistycznych ogarow...
Yaell
Mar 06 2010, 14:36:08 CET Killed at Level 119 by Darkpaladiner, Skolimov and Szyychu.
Hiper Palladino
Mar 06 2010, 15:38:28 CET Slain at Level 103 by Aras Alan, Bilet'Fox, Panoramix Bartolo, Sowa Of Furora, Thart Azin and Vura.
AwangardowyKaloryfer
06-03-2010, 19:06
mamy new amatora!!
18:56 Sir Ciasteczko [14]: www.speedyshare.com/files/21286884/lastaction.cam***** Ostatnia akcja gildi Melanzowa Skladanka Furory! Pada 204RP Dark Weest ZOBACZ LOOT :D
hueuehue xD
btw nie ma cama z dark weesta ,wybaczcie
Furor001
06-03-2010, 21:39
Nargos
Mar 06 2010, 20:38:28 CET Crushed at Level 164 by Aras Alan, Faver, Feisy, Furor seba, Lady Marysq, Sais Odil, Shozena Shaeyalan, Skolimov, Sowa Of Furora, Szyychu, Undead Sorcerer Hunter and Zana Zidus.
z głupoty padłem, bywa
ale przynajmniej Wam nic wartościowego nie zostawiłem
;)
Furor001
06-03-2010, 22:17
Nic wartosciowego nie zostawiles???????!!!!!! heheheeheh
Nic wartosciowego nie zostawiles???????!!!!!! heheheeheh
A nie? :D oświeć mnie
Furor001
06-03-2010, 22:55
Podobno spadl ava bohy itd;)
więc bez rewelacji same shity
spowalniacz
07-03-2010, 10:14
19:44 Furor seba [58]: pierwsze co robie po powrocie do domu
19:45 Furor seba [58]: to czytam tibie.pl by zobaczyc co o mnie pisza
19:45 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: co ci to daje?
19:45 Furor seba [58]: satysfakcje
19:45 Furor seba [58]: imargam mnie zhuncil za nic a ja teraz mu pokazuje
19:45 Furor seba [58]: kto tu moze kogo na*******ac za free
19:45 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: myslisz ze cos dla niego znaczysz
19:45 Furor seba [58]: on wie ze teraz jeden wyskok i kolejny idzie do piachu
19:46 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: pewny siebie jestes ;pp
19:46 Furor seba [58]: a jak inaczej
19:46 Furor seba [58]: na furorze same noby graja to ich zabijamy
19:46 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: no ale zwidka nie zabiliscie
19:48 Furor seba [58]: bo smiec sprzedal akcje ale juz niema venta
19:48 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: kto ?
19:48 Furor seba [58]: nie moge zdradzic
19:48 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: a jak sie nim zajeliscie?
19:48 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: zabijacie go?
19:49 Furor seba [58]: wystarczy ze nie jest juz w naszej fun ekipie
19:49 Furor seba [58]: nie byc w naszej ekipie jest najwieksza dla niego kara
19:49 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: mowisz tak jakbys dowodzil najlepsza ekipa na furorze
19:49 Furor seba [58]: bo tak jest my wpadamy zabijamy zydow a oni moga nam naskoczyc
Elisabett
07-03-2010, 10:37
Skoro ekipa 4fun i fragowanie 4fun to dlaczego to tak przeżywacie?
Furor001
07-03-2010, 10:49
19:44 Furor seba [58]: pierwsze co robie po powrocie do domu
19:45 Furor seba [58]: to czytam tibie.pl by zobaczyc co o mnie pisza
19:45 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: co ci to daje?
19:45 Furor seba [58]: satysfakcje
19:45 Furor seba [58]: imargam mnie zhuncil za nic a ja teraz mu pokazuje
19:45 Furor seba [58]: kto tu moze kogo na*******ac za free
19:45 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: myslisz ze cos dla niego znaczysz
19:45 Furor seba [58]: on wie ze teraz jeden wyskok i kolejny idzie do piachu
19:46 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: pewny siebie jestes ;pp
19:46 Furor seba [58]: a jak inaczej
19:46 Furor seba [58]: na furorze same noby graja to ich zabijamy
19:46 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: no ale zwidka nie zabiliscie
19:48 Furor seba [58]: bo smiec sprzedal akcje ale juz niema venta
19:48 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: kto ?
19:48 Furor seba [58]: nie moge zdradzic
19:48 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: a jak sie nim zajeliscie?
19:48 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: zabijacie go?
19:49 Furor seba [58]: wystarczy ze nie jest juz w naszej fun ekipie
19:49 Furor seba [58]: nie byc w naszej ekipie jest najwieksza dla niego kara
19:49 Wielki Gumiasty Niedzwiadek [154]: mowisz tak jakbys dowodzil najlepsza ekipa na furorze
19:49 Furor seba [58]: bo tak jest my wpadamy zabijamy zydow a oni moga nam naskoczyc
Spowalniacz juz nie wie co wymyslic i wymysla jakies rozmowy bo nie wie jak inaczej pojechac:) Spowalniaczu! nie tedy droga forum fajterze;p
ale to co wymysl spowalniacz wg mnie jest bardzo funnn jak twoja ekipa xd
Elisabett
07-03-2010, 10:59
Spowalniacz juz nie wie co wymyslic i wymysla jakies rozmowy bo nie wie jak inaczej pojechac:) Spowalniaczu! nie tedy droga forum fajterze;p
Jak byście potrzebowali 54 palla do pomocy to chętnie dołączę do was.
spowalniacz
07-03-2010, 11:18
Przykro mi ale to jest rozmowa z thais, nie zostala sfalszowana a furora seba stara sie teraz udawac ze to ja wymyslilem, miej odwage przyznac sie do tego co napisales a nie tylko siac propagande..
Furor001
07-03-2010, 12:56
Spowalniaczu, nie wiem jaki masz zryty mozg zeby wymyslac takie rzeczy. Masz moralniaka z powodu tych wszystkich ktorych ukaralismy i tak Cie to zabolalo ze teraz musisz cos wymyslic zeby stlumic cale zamieszanie??
To pokazuje jakie zVisy i ich piony sa zacofane w rozwoju walczymy for fun i robimy sobie niezle jajca na Furorze.
Spowalniaczu, nic nie osiagniesz takimi sposobami.
Jestes poprostu zwyklym nonamem ktory proboje walczyc na forum stosujac nieczyste chwyty...
Name: Saprofit
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 13
Lap na pocieszenie xP
http://www.youtube.com/watch?v=ChxzQ9pWntY&NR=1
carnelli7
07-03-2010, 13:47
Chlopaki polecam ots Z-NOTE.NET, rl mapka, exp rate dobry, narazie gra troche malo ludzi, ale sie rozkreca. Wbijac Z-NOTE.NET
Lion_Lith
07-03-2010, 14:28
Hahahaha co prawda to prawda. Byla taka sytuacja, ze podstawiali sie noobem na pt. Wybieglem po czym zabilem nooba i od wschodniej strony miasta wybieglo we mnie conajmniej 10 osob z v/d/s 200+ lvle ale mialem szczescie i ucieklem swoim marnym 70 knightem do temple. Ale sie usmialem wtedy xD A co do tego ze sie boja pojedynczo chodzic to nie jest do konca prawda! 300 knightami nie maja wiekszych zachamowan :berserk: :confused:
tamtym Cary Lidy ? czy jak on
oranie oranie
orajcie orajcie
wyjdzie kto nieogar ;*
Fan_Dzidzi2
07-03-2010, 15:27
to niedojeb pawel ktory podszywa sie pod mojego sorca do bloczenia mostku na vdl
AllyHarit
07-03-2010, 15:58
Parę dni temu, po pewnej rozmowie ze znajomymi, wiedziona ciekawością zajrzałam do tego tematu.
Chciałabym dowiedzieć się od użytkowników tegoż forum: Czy nie dzieje się na furorze nic ciekawszego poza, rzec by można "wypadami terrorystycznymi" rozżalonych swoją sytuacją graczy?
Przecież wiadomym jest, że zawsze takie osoby będą istnieć, tak to już w tibii jest, wygrani i przegrani - to jej nieodłączna część.
Chciałabym też dowiedzieć się czy ta grupka ludzi bawiących się w "sprawiedliwych" bierze pod uwagę, że są w znienawidzonych przez nich gildiach, ludzie, którzy odkąd grają w tą grę to w miarę swoich możliwości starają się zwalczać PA czy zabijanie bez powodu? Czy mam rozumieć, że uznajecie "odpowiedzialność zbiorową" czyli nie ważne co robią jednostki, przecież należą do danej gildii? (Przypomina mi to historie z życia pewnej rodziny, gdy podczas wojny, przykładowy Jan z Polesia zawinił coś Moskwie, a ze względu na jego nieuchwytność, skazano na zsyłkę jego brata wraz z rodzina). :confused:
ludzie dają się zabijać więc padają, ten kto do tej pory jeszcze nie zobaczył, że w thais jest was dużo i tam łatwo paść=pada, jest to dziwne, gdyż wszyscy wiedzą, że z thais nie wyjdziecie, w thais nie ma nic ciekawego, nie wiem po co ludzie tam stają pod dp i odpalają skulle
Parę dni temu, po pewnej rozmowie ze znajomymi, wiedziona ciekawością zajrzałam do tego tematu.
Chciałabym dowiedzieć się od użytkowników tegoż forum: Czy nie dzieje się na furorze nic ciekawszego poza, rzec by można "wypadami terrorystycznymi" rozżalonych swoją sytuacją graczy?
Przecież wiadomym jest, że zawsze takie osoby będą istnieć, tak to już w tibii jest, wygrani i przegrani - to jej nieodłączna część.
Chciałabym też dowiedzieć się czy ta grupka ludzi bawiących się w "sprawiedliwych" biorą pod uwagę, że są w znienawidzonych przez nich gildiach, ludzie, którzy odkąd grają w tą grę to w miarę swoich możliwości starają się zwalczać PA czy zabijanie bez powodu? Czy mam rozumieć, że uznajecie "odpowiedzialność zbiorową" czyli nie ważne co robią jednostki, przecież należą do danej gildii? (Przypomina mi to historie z życia pewnej rodziny, gdy podczas wojny, przykładowy Jan z Polesia zawinił coś Moskwie, a ze względu na jego nieuchwytność, skazano na zsyłkę jego brata wraz z rodzina). :confused:
Masz wybór gdzie należysz. Pani Janowa nie miała wyboru, była jego żoną i nic nie mogła z tym zrobić.
AllyHarit
07-03-2010, 17:16
Brat Jana też nie miał wyboru, rodziny się nie wybiera.
Co do gildii. Mam prawo należeć do gildii do jakiej chce. To jednak nie znaczy, że ktoś zupełnie dla mnie obcy i nic o mnie nie wiedzący, ma prawo wsadzać mnie do jednego wora z innymi ludźmi będącymi w danej gildii. Takie uogólnianie powodują między innymi stereotypy. Czy Polacy dobrze się czują z mianem złodzieja i pijaka? Niby tez maja wybór, mogą zmienić obywatelstwo, ale czy to sprawiedliwe?
bulbazaur
07-03-2010, 17:39
Amerykanie znani sa z tego ze wychodzac tam na ulice musza sie liczyc z tym ze ktos zacznie do nich strzelac, podobnie z polakami... wychodzisz z domu i musisz brac poprawke na to ze ktos cie okradnie, napadnie.
AllyHarit
07-03-2010, 17:45
Amerykanie znani sa z tego ze wychodzac tam na ulice musza sie liczyc z tym ze ktos zacznie do nich strzelac, podobnie z polakami... wychodzisz z domu i musisz brac poprawke na to ze ktos cie okradnie, napadnie.
No dobrze, tak samo można przyjąć, że idąc ulicą dostaniesz cegła w głowę bo akurat się obluzowała z jakiegoś niewinnie wyglądającego budynku.
Chodziło mi o to, że tak się szczycą tym, że karzą "tych złych", a nie sądzę aby pomyśleli jednostkowo. Bo przecież najłatwiej jest uogólniać, no nie?
90% ludzi z tego tematu i tak nie zrozumie twojej wypowiedzi... ludzie tu maja iloraz inteligencji chomika :]!
Fan_Dzidzi2
07-03-2010, 18:08
i pisza z 15 kont naraz
Jarek'Gru
07-03-2010, 18:14
I maja w avatarze Pokemony.
dopalacz.Vis
07-03-2010, 18:17
wielki inteligent psyduck powiedzial co wiedzial razem ze swoimi bajeranckimi kontami reszty pokemonów.
MarianKalina
07-03-2010, 18:22
Nie musisz nalezec do gildi jesli nie chcesz. Bycie w grupie oznacza bycie grupa. To jest forum o tibii wiec piszemy o tibii, a jesli podoba ci sie jan z polesia to jedz do polesia.
I nie udawaj madrego/madrej, bo wyglada to smiesznie.
Przezywasz ta gre bardziej niz furor seba, a to spore osiagniecie :p
AllyHarit
07-03-2010, 18:30
Szczerze to poruszając powyższy temat nie chciałam prowokować kolejnej bezsensownej kłótni typu: ten jest głupszy od tamtego.
Chciałam abyście się zastanowili nad tym co było wcześniej tu napisane o sprawiedliwości i tych "dobrych" i "złych".
Wcale nie twierdze, że macie nie rozmawiać o tibii. Po pierwsze pytałam się czy nie macie ciekawszych tematów z furory, po drugie skierowałam pytanie do ludzi zabijających w imię sprawiedliwości czy uważają, że zabijanie ludzi którzy nic im nie zrobili jest zgodne z ich postulatami.
Co do mojego stylu pisania, jeśli Ci się nie podoba to zawsze możesz pominąć mojego posta i go zwyczajnie nie czytać :)
MarianKalina
07-03-2010, 18:42
A co sie innego ciekawszego niby na furorze dzieje? piszemy o tym co najciekawsze - o jedynych obecnie akcjach czyli thais.
Jakiej sprawiedliwosci, o czym ty gadasz :D to jest gra, pvp, tu sie gra po to zeby zabijac. chcesz sprawiedliwosci to sciagnij sobie jakis odcinek anna maria wesolowska ;)
Dedoctor
07-03-2010, 18:44
Owszem, masz prawo należeć do gildi, a gildia ma swoja historie i swoje nastawienie. Bedąc hetero nie pchasz się na parade lesbijek, a bedąc czarnym nie wstępujesz do KKK. Dokładnie ta sama sytuacja co tutaj... osobiście, nie miałbym nic przeciwko zabijaniu członków jakiejś gildi, którzy nic mi nie zrobili, jeśli cała gildia jest huntowana..geez.
AllyHarit
07-03-2010, 18:55
Owszem, masz prawo należeć do gildi, a gildia ma swoja historie i swoje nastawienie. Bedąc hetero nie pchasz się na parade lesbijek, a bedąc czarnym nie wstępujesz do KKK. Dokładnie ta sama sytuacja co tutaj... osobiście, nie miałbym nic przeciwko zabijaniu członków jakiejś gildi, którzy nic mi nie zrobili, jeśli cała gildia jest huntowana..geez.
Spoko, ja rozumiem coś takiego jak huntowanie całej gildii, tylko jest tu drobna różnica w pojęciach. Oni twierdzą, że zabijają ludzi, którzy wyrządzali im i innym im podobnym, wielkie krzywdy. Więc jak to w końcu jest, huntują sobie po prostu całe gildie, które maja na furorze jakąś władzę czy faktycznie uważają się za buntowników w słusznej sprawie? ;)
P.S. Parady lesbijek i gejów są naprawdę zabawne i można na nie pójść będąc hetero :p
Dedoctor
07-03-2010, 18:58
Czemu miałoby to kogokolwiek obchodzić? Mogą sobie postrzegać te gre jakkolwiek zechcą, i jezeli uważają się za buntowników, to niech giną jak buntownicy, jeżeli pekują dla zabawy, to niech w imie tej zabawy padaja. Nie rozumiem, dlaczego strona zabijająca, miałaby robic jakiekolwiek rozróżnienie, czy zabijając ludzi, zabijają pekerów czy rewolucjonistów. przeciez to i tak jeden pies, i jedna cholera.
AllyHarit
07-03-2010, 19:12
W porządku, dalej jednak nie rozumiesz co mam na myśli. Nie mam do nich pretensji ze pkują, że bawi ich zabijanie innych graczy. Mają do tego prawo skoro jest to serwer pvp. Mi wyłącznie chodzi o to, żeby nie siali propagandy, jakoby są tacy wspaniali i jak to walczą o to żeby na furorze było lepiej, że wszyscy ludzie z Vision, Duskiness i Sunblade i pewnie jeszcze paru innych, są tacy źli i tyle złego zrobili pozostałym graczom. W tym momencie sami stali się podobni do tych z którymi chcieli walczyć jeśli nie rozróżniają tych, którzy faktycznie wyrządzili im krzywdę ;)
co do tej zoltej kaczki zwanej psajdakiem to ty sie jakos nie popisujesz inteligencja. co do uogulniania to tez sadze ze to jest pojebane xd. dobra teraz jak musicie to juz mozecie na mnie wjechac i opierdolic mnie za interpunkcje i ortografie bo niktorzy tak maja ze musza a wiec niehamujcie sie
Furor001
07-03-2010, 19:34
Nie chcemy byc tacy jak ludzie z Vision bo wtedy wielu by nas nienawidzilo.
Spojrzcie na inne gildie z innych serverow, napewno sa jeszcze takie ktore nie naduzywaja swej mocy i nie kozacza a wrecz pomagaja innym graczom a nie jak na Furorze "ma hunta bo go widzialem na respie"8o
:
Varionak
Mar 07 2010, 17:22:31 CET Crushed at Level 126 by Cinnku, Elder Tyros, Elen Garon, Eluqe, Furor seba, Lady Marysq, Magerr, Nynyy, Skolimov, Sowa Of Furora, Tinki linki and Zana Zidus.
Lady Skulia
Mar 07 2010, 17:48:31 CET Slain at Level 110 by Cinnku, Elen Garon, Eluqe, Magerr, Nynyy, Shozena Shaeyalan, Skolimov and Szyychu.
o.0 Arbelo
Mar 07 2010, 19:01:31 CET Killed at Level 187 by Arbelo and fire.
Mar 07 2010, 19:24:28 CET Died at Level 185 by fire.
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/ Hip Hip?! Hurray!
AllyHarit
07-03-2010, 19:50
Nie chcemy byc tacy jak ludzie z Vision bo wtedy wielu by nas nienawidzilo.
Spojrzcie na inne gildie z innych serverow, napewno sa jeszcze takie ktore nie naduzywaja swej mocy i nie kozacza a wrecz pomagaja innym graczom a nie jak na Furorze "ma hunta bo go widzialem na respie"8o
:
Varionak
Mar 07 2010, 17:22:31 CET Crushed at Level 126 by Cinnku, Elder Tyros, Elen Garon, Eluqe, Furor seba, Lady Marysq, Magerr, Nynyy, Skolimov, Sowa Of Furora, Tinki linki and Zana Zidus.
Lady Skulia
Mar 07 2010, 17:48:31 CET Slain at Level 110 by Cinnku, Elen Garon, Eluqe, Magerr, Nynyy, Shozena Shaeyalan, Skolimov and Szyychu.
o.0 Arbelo
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/ Hip Hip?! Hurray!
No więc jak to z Wami jest Furor Sebo? Stosujecie rozróżnienie wśród własnych wrogów, zabijacie faktycznie tych co wyrządzili Wam krzywdę, czy Twoje słowa są puste i nic nie znaczą gdy piszesz, że nie chcecie być jak Vision?
spowalniacz
07-03-2010, 20:18
Prawda jest taka ze te pedały zabijają wszystkich jak leci i swoim fragom przyklejają łątkę VISION, nawet jak zabijają typów którzy cierpią hunty tak jak oni...
hahahahahaha :D8o8o:cup:X(X(X(:baby::baby:;(;(:evul:
Furor001
07-03-2010, 20:20
Otoz odpowiem Ci w ten sposob:
Vision ma swoich pionkow ja o tym wiem fragujemy okreslone cele tych ich pionkow tez. Nasze dzialania nie sa bezpodstawne. Najbardziej zabawna sytuacja byla niedawno gdy przyszedl Zwidek do thais i mowi do Koraza "ubij mykone" Koraz na to "dla Ciebie wszystko"8o i ubil mi 25 knighta na unjusta.8o8o8o to jest pionek numer 1 na Furorze a w dodatku kozaczy bo mysli ze ma szacunek wsrod swoich kumpli i uwaza sie za bóstwo bo kupuje gp od spawa.
I wlasnie wszyscy tacy ludzie jak on powinni otrzymac kare a takich jest peeelno.
AwangardowyKaloryfer
07-03-2010, 20:29
Ally ,widzę ,że jesteś kobietą na poziomie (btw wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszego święta),lecz jest jeden problem. Ty probujesz wszystko rozwiązać jak człowiek "świeży" ,taki który nie myśli o tibii jako o miejscu zarobku. My bijemy każdego obywatela furory należącego do tej koalicji ,dlatego ,że chcemy im pokazać ,że nie jesteśmy tylko i wyłącznie śmieciami (,bo tak nas potraktowano huncąc za darmo ,tylko dlatego ,żeby zwiększyć płynność finansową),lecz coś znaczymy, a ludzie ,którym się to nie podobało stale do nas dołączają ,a reszta ,której się to nie podoba ,ale boi się powiedzieć to wprost siedzi z nimi i cierpi ,mając nadzieję ,że zaraz wpadnie Vision z odwetem.
Niestety tak nie jest ,a Vision przyjmuje każdego rl'a/100+ lv do siebie ,żeby nie było walk ,bo nie mają na to czasu/ochoty i wolą wyglądać na coś wielkiego ,wręcz przestraszającego każdego szarego tibijczyka. Dlatego taki wstępuje w ich szeregi ciesząc się pozycją w owej gildii. Tyle ode mnie ,jeśli chodzi o tłumaczenie obecnej sytuacji na Furorze.
Partyzant_Felix
07-03-2010, 20:32
Prawda jest taka ze te pedały zabijają wszystkich jak leci i swoim fragom przyklejają łątkę VISION, nawet jak zabijają typów którzy cierpią hunty tak jak oni...
hahahahahaha :D8o8o:cup:X(X(X(:baby::baby:;(;(:evul:
niestety :p
albo chuj
Furor001
07-03-2010, 20:36
AwangardowyKaloryferze i wlasnie to chcialem wszystkim uswiadomic;)
Ludzie po prostu boja sie powiedziec prawde o czynach Vision z obawy o swoj lvl i mozliwosc expienia.
A gdy juz sa w Vision z miesiac/dwa staja sie takimi samymi PA i kozakami jak oni sami ale w smutnej rzeczywistosci sa tylko miesem armatnim i zwyklymi chlopcami na posylki...lecz oni tego nie rozumieja bo nie mysla o tym gdy sa w wymarzonej gildii...
W dodatku nieraz zVision proboje ich zwabic tekstami "kup gp na allegro to bedziesz u nas w guild" i wiara kupuje bo mysla ze beda niepokonani...myla sie...a Vision zarabia na tych pionkach...
Lion_Lith
07-03-2010, 20:41
AllyHarit a cooooo ty sie tak przejmujesz ?? ktorys z nich ci krzywde zrobil ze postanowilas zabrac tu glos ? myslisz ze jak ci odpowiedza to cos sie zmieni i przestana pkowac ? mylisz sie misiu
co jak co ale ja tez wszystkim kobietom skladam najlepsze zyczenia z okazji dnia kobiet oraz wszystkim noliferom ktorzy przez tibie zapomnieli co to zycie i do sikania uzywaja kaczki! pozdro
...
Wlasnie sek w tym, ze masz mozliwosc zmiany gildii, jezeli ta nie pasuje do twoich przekonan. Z tego co piszesz widac, ze jestes nieglupia, ale jestes w gildii gdzie nie ma mowy o rpg, jest na niskim poziomie intelektualnym itp.
Tak walczysz ze stereotypami, a jestes w gildii gdzie co drugi nazywa przeciwnika zydem. ALbo popierasz albo nie, nie mozna byc posrodku.
(,bo tak nas potraktowano huncąc za darmo ,tylko dlatego ,żeby zwiększyć płynność finansową),
Rozpierdoliles mnie tym xd
Diablord
08-03-2010, 01:03
@Ally
Nie warto tracic czasu i sil na argumentowanie swoich racji. Wiekszosc uzytkownikow tego forum, nie zlapie o co Ci chodzi.
@Arbelo
Moja postac miala hacka. Nie jest to hack z mojej winy. Dobrze, ze postac miala FACC, bo hacker moglby sie oblowic duzo bardziej na paccu.
Furor001
08-03-2010, 08:59
Wyszedl nasz nowy wiosenny hit!:
Since Knight
Mar 07 2010, 21:24:55 CET Slain at Level 254 by Dilvero, Elder Tyros, Elen Garon, Furor seba, Magerr, Shozena Shaeyalan, Sowa Of Furora, Szyychu and Zodie Lee.
Yalahari mask magma legsy sofciki podobno:confused:
Browarro
Mar 07 2010, 22:47:37 CET Crushed at Level 142 by Bilet'Fox, Dilvero, Elen Garon, Lady Marysq, Magerr, Panoramix Bartolo, Skolimov, Sowa Of Furora, Tinki linki and Zodie Lee.
http://www.youtube.com/watch?v=rhMddwW7_gE&feature=related
!!!!
Furor, jesteś bohaterem!
Aż się rozpłakałem, przepraszam....
Furor001
08-03-2010, 10:40
Nie chcialem byc bohaterem nie bylem bohaterem nie jestem bohaterem nie bede bohaterem nie chce byc bohaterem;)
Furor001
08-03-2010, 10:58
Ale milo z Twojej strony;)
Chcialbym zyczyc wszystkim kobietom wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen w dniu ich swieta;)
spowalniacz
08-03-2010, 11:21
geju jebany do szkoly, a nie na tym forum piszesz !
Nie wyzywaj naszego Wodza! Uwazajcie bo jak niedlugo kupi mikrofon i bedzie naszym commanderem to dopiero bedziecie padac! Nie mowie juz o wielkich slowach i piesniach przed walka, ktore diametralnie powieksza nasze morale! :crusader: :crusader::crusader:
Since Knight
Mar 07 2010, 21:24:55 CET Slain at Level 254 by Dilvero, Elder Tyros, Elen Garon, Furor seba, Magerr, Shozena Shaeyalan, Sowa Of Furora, Szyychu and Zodie Lee.
Yalahari mask magma legsy sofciki podobno:confused:
!!!!
a mówiłem mu, żeby nie nosił eq -.-
Jarek'Gru
08-03-2010, 15:33
Z calym szacunkiem do Furor Seby, nie chcialbym aby uwazano, ze on nami przewodzi.
W moim przypadku to jest tak, ze ja skonczylem przygode z gra 2 miesiace temu,
i teraz stopniowo rokuje postac z napotkanym pk team'em.
Wiekszosc ludzi z naszej brykady smierci nie interesuje sie tym czy padnie,
my sie poprostu przyzwoicie bawimy zartujac i rozmawiajac na VT w nudne niedzielne wieczory.
Wedlug mnie, mozna pisac na forum kto od nas padl, bo mysle, ze to jest ciekawe dla innych graczy - aczkolwiek nie powinnismy sie tym ekscytowac zbyt mocno.
Moj nick w grze; Skolimov miedzy innymi.
No to chyba Youen zostaje na zawsze na Galanie.
Ojejku biedny Jolenek dostal bana ;(
http://img59.imageshack.us/img59/9643/placzacedziecko.jpg (http://img59.imageshack.us/i/placzacedziecko.jpg/)
Ktoś jeszcze? :P
@Gredert
a mówiłem mu, żeby nie nosił eq -.-
Tak to jest jak sie lekcewazy przeciwnika koleszko :P
Fan_Dzidzi2
08-03-2010, 16:28
No to chyba Youen zostaje na zawsze na Galanie.
nie dalej jak za pol roku bedzie mozliwosc sciagniecia warning deletion za oplata 100 euro
Furor001
08-03-2010, 16:55
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
dopalacz.Vis
08-03-2010, 18:05
Złotówa poszła na galane a teraz ani nie zarobi ani nie wróci haha :D
Furor001
08-03-2010, 18:45
I tak tez sie stanie z wiekszoscia botow na Furorze. Oby;)
juz nie bedzie pegowania rodine na bocie bo tez ban xD
Furor001
08-03-2010, 18:57
Mowilem ze predzej czy pozniej bany poleca:p \o
Oby podzielili los Warrior Antosa, Dark Takrona, Iron Styska, Mistralixa, Johmaja i wszystkich innych ktorzy dostali bany/delety.:cup:
Partyzant_Felix
08-03-2010, 19:11
Kurwa seba ty się za pisanie po angielsku na forum nie bierz xD niedość że translatorem wali to piszesz jak lebioda. I poważnie nie śmieje się poprostu takie ostrzeżenie, bo może np nie zdajesz sobie z tego sprawy :d
Lion_Lith
08-03-2010, 19:19
furor seba ot bochater pogromca biednych i bogatych ;D
kto jeszcze ban dzissss
nono furor i spółka, teraz to mnie zaskoczyliście, zabijając biedną Ally Harit w... ab, jak widać potrzebnie broniła szyycha kiedy jeszcze nie był hunted, tak sie odpłaca
ale gratz wyjscia z ab, zapraszam do siebie na frosty
Furor001
08-03-2010, 20:49
Partyzant nie zmieniaj tematu;) no Furor i spolka to raczej nie bo ja Ally nie zabilem a ja jestem tylko wojownikiem.
AllyHarit
08-03-2010, 20:49
Mar 08 2010, 20:20:14 CET Killed at Level 106 by Elen Garon, Shozena Shaeyalan, Szyychu and Zodie Lee.
20:32 Szyychu [102]: ludzie sie z ciebei smieja bo nie ogarniasz
20:32 Szyychu [102]: bosko padlas
20:32 Szyychu [102]: ;d
20:33 Ally Harit [105]: no a czy ja kiedykolwiek mowilam ze ogarniam? nigdy nie bralam udzialu w zadnej wojnie i nigdy nie pkowalam, nigdy nie szkodzilam ludziom i ich nie zabijalam wiec jak niby mam ogarniac?
Tak jak napisałam dzień wcześniej, doklejacie łatkę sprawiedliwości do zwykłego pkowania. Chcecie zabijać? Proszę bardzo, tylko proszę, nie piszcie tutaj, że padają winni PA i innych świństw, bo tego nikt nigdy nie mógł mi zarzucić :)
spowalniacz
08-03-2010, 20:50
Jedyna babka która tu się wypowiada, do tego niema AJ QIU chomika i pedały zabiły ją bo pisała z sensem hahahaha....
Śmiecie i cioty, a angielski tego furor coś tam to po prostu miazga XDDDD 8o8o8o8o:cup::kat::fuck::fuck::dance::dance::wasac z::wasacz::gazeta::gazeta::cygaro::cygaro::oks::ok s::creature::browar::ban::balwanek::x::crusader::c rusader::elf::dance::wasacz::lolo::faceoff::angry: :fool:
spowalniacz
08-03-2010, 20:57
a ja jestem tylko wojownikiem.
http://c.wrzuta.pl/wi7208/a0e514980009176647bdaf2f/0/smieszne%20jajka
Furor001
08-03-2010, 21:09
Spowalniacz zamknij sie juz bo idiote z siebie robisz omg...:D nic nie zmienisz tym pisaniem.
Spowalniaczu teraz wiem juz czemu tak probojesz jechac bo w tibii nie mozesz to na forum musisz \o
A w dodatku masz moralniaka i poczucie bezsilnosci...
spowalniacz
08-03-2010, 21:33
http://c.wrzuta.pl/wi16483/c590542800141dab494d607c/0/idiota
masz racje cioto
AwangardowyKaloryfer
08-03-2010, 22:12
kurwa ,hjalp ,zapomnialem passow do chara na ktorego nie logowalem od przeszlo roku ,macie moze jakies pomysly?;pna password?
haha probuj swoich pseudo albo jestemkoksem12 ;d
chcialem dodac fotke co do tego ale niestety cos tam w przebudowie i macie lynk
http://niebezpiecznik.pl/wp-content/uploads/2010/02/mlodsza_siostra_by_gyn.jpg
Gowno bedzie youen, nikt ci bana nie sciagnie. Oni wiedza, ze jak to zrobia, to znowu spadnie liczba graczy ;] Tak to jest, kiedys nie bylo botow, byklo ciagle 40k graczy. Teraz sa, i jest 10k. Prawidla natury.
Lukasz'92
09-03-2010, 00:12
thenea cath
Mar 08 2010, 21:29:26 CET Slain at Level 177 by Dilvero, Faver, Lady Marysq, Shozena Shaeyalan, Sir Bydlak, Skolimov, Tinki linki and Wladca Karate.
hugo chukiz
Mar 08 2010, 21:44:13 CET Slain at Level 151 by Bilet'Fox, Dilvero, Elen Garon, Lady Marysq, Magerr, Shozena Shaeyalan and Skolimov.
xosq
Mar 08 2010, 23:08:47 CET Slain at Level 130 by Dilvero, Elder Tyros, Lady Marysq, Magerr, Shozena Shaeyalan, Sir Bydlak, Skolimov and Szyychu.
xentexx of furora
Mar 08 2010, 23:09:04 CET Slain at Level 126 by Elder Tyros, Lady Marysq, Magerr, Make Joy, Shozena Shaeyalan, Sir Bydlak, Skolimov, Szyychu and Waleczny Winy Tome.
jaison kaizer
Mar 08 2010, 22:15:16 CET Slain at Level 107 by Bilet'Fox, Elder Tyros, Faver, Larcon, Skolimov, Taja'Midlarra, Tinki linki, Ziomik szef and Zubra.
i ally harit z okazji dnia kobiet i opinii na forum :P
Syf_Zor_
09-03-2010, 00:33
thenea cath
Mar 08 2010, 21:29:26 CET Slain at Level 177 by Dilvero, Faver, Lady Marysq, Shozena Shaeyalan, Sir Bydlak, Skolimov, Tinki linki and Wladca Karate.
hugo chukiz
Mar 08 2010, 21:44:13 CET Slain at Level 151 by Bilet'Fox, Dilvero, Elen Garon, Lady Marysq, Magerr, Shozena Shaeyalan and Skolimov.
xosq
Mar 08 2010, 23:08:47 CET Slain at Level 130 by Dilvero, Elder Tyros, Lady Marysq, Magerr, Shozena Shaeyalan, Sir Bydlak, Skolimov and Szyychu.
xentexx of furora
Mar 08 2010, 23:09:04 CET Slain at Level 126 by Elder Tyros, Lady Marysq, Magerr, Make Joy, Shozena Shaeyalan, Sir Bydlak, Skolimov, Szyychu and Waleczny Winy Tome.
jaison kaizer
Mar 08 2010, 22:15:16 CET Slain at Level 107 by Bilet'Fox, Elder Tyros, Faver, Larcon, Skolimov, Taja'Midlarra, Tinki linki, Ziomik szef and Zubra.
i ally harit z okazji dnia kobiet i opinii na forum :P
Nie to zebym kogos flamowal. Ale biorac pod uwage te osoby co zabiliscie to zadna z nich nie byla jakims mastahem pvp. No ale jesli odpala sie skulla pod thais dp i czeka sie jak trapnie Cie 10 osob albo wbija sie na thieves guild questa na niesmiertelnosci z mysla ze samemu w trapie zabije sie 10-15osob to tak jest. No coz kolejne nieruchome fragi dla was.
Dodam tylko iz zabicie Judyty(Ally Harit) musialo byc dla was nielada wyczynem skoro afkowala pod dp Ab'dendriel, a padla od 4 osob.
Ps. Xosq i Xentezz nie wiem jak padli.
Lukasz'92
09-03-2010, 00:48
the~ miala ponoc lagi, ale generalnie wlaczenie skulla + utamy w chwili kiedy mamy thais pod kontrola to raczej wyrok na smierc;p
jaisona nie bede komentowal, bo to noob jakich malo ;d
xentezz, xosq i jakies inne 100+ "koksy" wlaczyli skule na favera, bylo wtedy do zabicia duzo wiecej osob, ale niestety jestesmy duzo wolniejsi
a hally w sumie wtedy nie byla nawet w planach, no ale skoro afkowala sobie pod dp, to czemu by jej nie zabijac ;p
Diablord
09-03-2010, 01:07
Widze, ze zaczynaja sie akcje poza Thais. Cos mi sie wydaje, ze jest was coraz wiecej. Jak ostatnio wbijalem w waszego trapa w Thais, to nie mieliscie na mnie combo. Ciekawe czy cos sie zmienilo. Niestety mam teraz problemy z netem i raczej tego nie sprawdze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.