Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
Nelvotta
23-10-2007, 18:22
@up:
On to caly czas pada jak nie od Vision to od Duskow (podowu nie znam :F).
Sir_Elioth
23-10-2007, 18:59
Nelvotta
Oct 23 2007, 15:35:58 CEST Killed at Level 133 by Jitvey
and by Sordzik
Za co padł bo z tego co widze to nie jest w wojnie xD
A moze...? :P
Comment: TRZEJ KROLOWIE WIELKICH MIAST: SLASK, WISELKA, LECHIA GDANSK !!
Cichy zyd dobry zyd!
Retired.
Patryk, Aro, Lukasz. 1 slowo a bede
Ano padl za to ,ze jest rl kogos z vision. Pozdro dla Khazula za naliczanie fragow na rlach pare dni temu _/
Firenzik
23-10-2007, 21:35
czyzby koniec z Vision?? pewnie teraz bedziemy swiadkami sneak attackow i masslogow... hmmm i tak sie konczy era i panowanie Imargama... szkoda mi tylko Andiego i innych ktorzy byli naprawde w porzadku:( pzdr
Proszewas
23-10-2007, 21:49
czyzby koniec z Vision?? pewnie teraz bedziemy swiadkami sneak attackow i masslogow... hmmm i tak sie konczy era i panowanie Imargama... szkoda mi tylko Andiego i innych ktorzy byli naprawde w porzadku:( pzdr
?? przeczytaj kilka stron temu post Glacy... Vision "przegrupowuje" siły można to tak ująć ; pp
Firenzik
23-10-2007, 21:58
?? przeczytaj kilka stron temu post Glacy... Vision "przegrupowuje" siły można to tak ująć ; pp
nikt z wysokich lvl sorcow badz drutow do vision nie dojdzie... a potrzebowali by duzej sily combo sd... liczenie na aldore tez na wiele sie nie zda... jedyne co moze sie stac to rozlamy miedzy da crew / ilnshon / i reszta... na co predko bym nie liczyl... czas pokaze... poki co radujcie sie ludzie rzadami nowych impretorow serva :]
Modliszka11
23-10-2007, 22:07
Patriarh'Gru zaraz po przegranej wojnie został sprzedany była widoczna licytacja na allegro zresztom sam sie przyznał
sallceson
23-10-2007, 23:11
po ostatnim updejcie siła sorców może i mniejsza ale znaczenie o wiele wiele wieksze
to sorce i druty beda stawiac warunki, nawet jedna osoba z 120+ przechodząca np z triady do vison to ogromna roznica
hmm.. to Polska - wszystko mozna kupic :D a wiec najciki zbierac kase na łapówke dla sorców z 'naprzeciwka' xD
DuRi_Zmc
23-10-2007, 23:21
Wątpię aby przekupili kogoś z Triady.Każdy się zdołał przekonać jakie jest vision B)
blantoholixxx
23-10-2007, 23:42
a tu cos odemnie
http://www.**********.com/792411367.html
(speedy jak cos)
fotka ze zjazdu chlopakow z duskow
od lewej u gory :Czipsu,Sasho,Petro,Van Liden, Kasztan ,still knight, Van Rebelion
od lewej dol : Olek , Buki , i ten z porazeniem to Cat
Otwierał juz ktos z was tego linka up ?;p
@link
Śmierdzi mi neostradą tzn. dzieckiem neostrady
Sir_Elioth
24-10-2007, 01:43
Ja otwierałem link, żadnych "dodatków" zdjęcie zgadza sie z opisem :D
W razie podmiany linku/edycji postu podaje prawidłowy link: http://www.speedy*share.com/792411367.html
Pozdro dla Cata, buehehe
Nelvotta
24-10-2007, 10:16
Maly off:
Wszystko spoko ale jedno mnie zastanawia poco Kasztan ma frotke ?
blantoholixxx
24-10-2007, 10:31
@link
Śmierdzi mi neostradą tzn. dzieckiem neostrady
kogo nazywasz dzieckiem neostrady??
spojrz na siebie "wielki kibicu"
@UP
Moze sie poci gdy widzi chlopcow
Nelvotta
24-10-2007, 11:16
Oct 24 2007, 09:54:30 CEST Died at Level 273 by a dragon lord :(
neutral.forum.fighter
24-10-2007, 12:12
a pytalem sie czego do szkoly nie idzie :p
Dawno nie pisałem w tym śmiesznym temacie, ale chyba napisze, bo na Furorze już nie gram, ale jak czytam te wasze bzdury to mi się niedobrze robi. Nie pamiętacie jaka była sytuacja przed pierwszą wojną Vision z Aberattio i Duskiness ? - Wy już cieszycie japy, a jeszcze tak naprawdę się nic nie działo. A tak apropo, Vision się przekonało kto siedział u nich tylko po to, żeby sobie pograć. A na brak shooterów, nie powinni narzekać, widzieliście jak Spaaw stał w trapie, to gdyby go ktoś nie uhał to by się złożył. Dobrze znacie ci co wtedy grali jak było na poprzedniej wojnie. Wiadomo więc na co stać Vision. Ale tam, mówcie co chcecie i sobie gdybajcie.
Nelvotta
24-10-2007, 13:38
up: W pewnym sensie trzeba Ci przyznac racjeVision stac na bardzo duze i nie beda sie przejmowac swoim dmg bo jak walczyli z Abe~ to bylo duzzooo mniej osob a jednak na 3 <chyba> ob wygrali bez zadnych strat wiec wszystko sie moze zdazyc jednak wiekszosc osob ktore naprawde mialy pvp z vision odeszly albo do dusk albo nie graja.. zostaly tylko osoby z pvp takie jak Katrila czy Yeetro...
Katrila > All?;> tu by się przydał ten cytat z tym lwem i baranami przytoczony już wcześniej xd
Sir_Elioth
24-10-2007, 15:49
Oct 24 2007, 09:54:30 CEST Died at Level 273 by a dragon lord :(
Orzech przecholował ... Orzech przecholował,
Co na to tato ? :D
Podoba mi sie skład Duskiness
Guild Members:
Taifun Devilry
Laen Loys
Magiq
Nottokev
Roger Sunrise on Furora
Omg.. po co orzech expi msem? Niech sobie lepiej Magiqiem pogra xD i tak dmg Taifa sie nie zmieni..
Już lepiej bylo jak Kałwa i Petro grali Taifem , a teraz to z 272 bedzie 260~
wrogonastawiony
24-10-2007, 16:49
LOL, dmg Taifa sie nie zmienia, a dmg Magiq'a tak ? O.o
Firenzik
24-10-2007, 17:33
Omg.. po co orzech expi msem? Niech sobie lepiej Magiqiem pogra xD i tak dmg Taifa sie nie zmieni..
Już lepiej bylo jak Kałwa i Petro grali Taifem , a teraz to z 272 bedzie 260~
heh ty bys nie poszedl expic 270+ charem?? i koles podaruj sobie txt typu ze orzech zjedzie taifa do 260 bo zapewniam cie ze w zyciu nie bedziesz choc w polowie takim pg'erem jak on... a co do shoterow vision.... zgrajcie combo boltami/spearami... nigdy na wojnie pall ani knight nie dorownaja ofensem magow... taki offtop dzis chelsea gra <3 pzdr
Firenzik
24-10-2007, 17:43
Orzech przecholował ... Orzech przecholował,
Co na to tato ? :D
Podoba mi sie skład Duskiness
Guild Members:
Taifun Devilry
Laen Loys
Magiq
Nottokev
Roger Sunrise on Furora
a co mowi twoj widzac cie co dzien?? ludzie przestancie uzywac takich aluzji... boli cie to ze twojego tate nie stac na to?? bo mojego tate nie stac ale nie wypominam tego orzechowi...
a co do sqadu duskow: czemu ymy nie jest z cala ekipa w duskach jak to byla za starych czasow?? tylko robia odrebna gildie?? _/ me
heh ty bys nie poszedl expic 270+ charem?? i koles podaruj sobie txt typu ze orzech zjedzie taifa do 260 bo zapewniam cie ze w zyciu nie bedziesz choc w polowie takim pg'erem jak on... a co do shoterow vision.... zgrajcie combo boltami/spearami... nigdy na wojnie pall ani knight nie dorownaja ofensem magow... taki offtop dzis chelsea gra <3 pzdr
Po pierwsze gdyby gral sam moze by dopiero teraz zrobił 200 lvl, po drugie wole sobie isc na piwko albo pograc w pilke, pogadac z kumplami niż siedziec caly dzien przed kompem, na Tibii siedze 3h+/- dziennie a on siedzial po 10h, 12h + .. Wole zrobic x * 60lvl+ charów niż jednego 200.. bo pozniej wedlug mnie gra nie ma sensu..expisz tylko po to zeby pokazac jaki jestes elo..
A Ty może powiesz jaki był Twój najwiekszy lvl i +expa w jeden dzien ?
btw. Co ma zjechanie Taifuna przez Orzecha do Petra i Kałwy Pg?
exdawiduss
24-10-2007, 18:08
@UP
Po to jest char zeby nim grac, nie ? Jak uwazasz, ze Tibia jest taka zła... to idz tą piłkę kop i nie wracaj.
Mysle, ze nie chodzi mu o samo pg, tylko ogolnie o umiejętność gry, to ma pg do ownerów Taifuna.
ma ktos filmik jak pada
Nelvotta
Nieee...
Ale mam jak pada Rhaziel Bruth.
http://rapidshare.com/files/64808003/Rhaziel_do_piachu.rec.html
To zapodaj na pm albo daj wszystkim :p
Nieee...
Ale mam jak pada Rhaziel Bruth.
To zapodaj
Couranger
24-10-2007, 19:13
Haziel Pwned
http://rapidshare.com/files/64808003/Rhaziel_do_piachu.rec.html
Firenzik
24-10-2007, 19:18
Po pierwsze gdyby gral sam moze by dopiero teraz zrobił 200 lvl, po drugie wole sobie isc na piwko albo pograc w pilke, pogadac z kumplami niż siedziec caly dzien przed kompem, na Tibii siedze 3h+/- dziennie a on siedzial po 10h, 12h + .. Wole zrobic x * 60lvl+ charów niż jednego 200.. bo pozniej wedlug mnie gra nie ma sensu..expisz tylko po to zeby pokazac jaki jestes elo..
A Ty może powiesz jaki był Twój najwiekszy lvl i +expa w jeden dzien ?
btw. Co ma zjechanie Taifuna przez Orzecha do Petra i Kałwy Pg?
mialem 118 ED/ 78RP / 60MS.... dziennie przed kompem spedzam 4h a wtedy gora 3... chodze do najlepszej szkoly w moim miescie... gram w repzrezantacji juniorow do lat 19... mam dziewczyne ziomow lubie zaimprezowac... wiec liczy sie umiejetnosc grania... bo to co ty robisz w 6h inni zrobia w 2 tym samym lvl...
Sir_Elioth
24-10-2007, 19:23
a co mowi twoj widzac cie co dzien?? "bla bla bla" ...
Jakbyś potrafił wywnioskować z moich postów od zawsze jestem za Duskiness i nie mam nic do Orzecha oraz całej reszty, ale chyba wolno mi czasem pożartować ?? :(
Jakbyś potrafił wywnioskować z moich postów od zawsze jestem za Duskiness i nie mam nic do Orzecha oraz całej reszty, ale chyba wolno mi czasem pożartować ?? :(
Od zawsze?? Zobacz od kiedy zacząłeś pisać posty 8o(19.08.2007)
A ja od zawsze pamiętam(niby kilka miesięcy a mi wydaje się że lata ;)) że nie byłem i nie jestem za Duskami.
Czekajmy tylko teraz aż Da Crew zaatakuje Inshon, to zobaczymy co będzie. Czy Katrila jako tatuś jest surowy, ale dobry, czy jest zły.
DuRi_Zmc
24-10-2007, 20:17
wątpię aby lali się na wzajem.:D
Firenzik
24-10-2007, 20:30
ale nie zartuj w sposob mogacy kogos urazic...
ja tez jestem za dusk~ bo mam tam rl kumpli ale staram sie wypowiadac obiektywnie... nie patrze slepo w swoich ulubiencow...
blantoholixxx
24-10-2007, 21:14
http://pl.youtube.com/watch?v=UKutBe35MSY
Ktos kosztowal ktores z wyzej przedstawionych?
Firenzik
24-10-2007, 21:24
http://pl.youtube.com/watch?v=UKutBe35MSY
Ktos kosztowal ktores z wyzej przedstawionych?
swinie, czapki. extasy, krzyze, star wars, cedeki, zlotka, fele
jak sie bawic to sie bawic na calego :]
Supermen roxando xd
Oho Panowie.. Sezon grzybobrania nadszedł xd
Firenzik
24-10-2007, 22:30
Supermen roxando xd
wczoraj bylem i nic nie ma :( chyba ze kumnple juz wszytko zebrali... ;p nie no pogoda nie pasi na grzybki... mrozy ;/ a szkoda bo z 10 by siadlo na grzybiasty humpr xD
Leszku
Oct 24 2007, 11:53:48 CEST Killed at Level 130 by Thellionn
and by Taifun Devilry
chyba nikt nie pisał =P
Supermen roxando xd
Tak późno? Ja już byłem.
W ogóle, co teraz się na tej Furorze dzieje, nie da rady ogarnąć ;d
blantoholixxx
24-10-2007, 23:52
w sumie to nic ciekawego
triada expia a vision pewnie robi nowych sorcow ;D
Niektórzy już zapłacili, inni poważnie o tym myślą. Zobaczymy jak to się potoczy. Jest to szansa na zakończenie wojny, bo jak nie będzie z kim walczyć to walczyć nie będziemy.
Czyżby cisza przed burzą.? Tak jak na ostatniej wojnie?;)
@Gogar
Ehh.. Ja teraz muszę parę groszy wydać bo moja stała miejscówa się skończyła :( A, że to majątek nie kosztuje to nie chce mi się szukać nowej.. Szkoła przede wszystkim x)
Czyżby cisza przed burzą.? Tak jak na ostatniej wojnie?;)
Raczej naprawa tego, co burza zniszczyła. Trzeba się wziąć za ogarnięcie tego servera.
Master of Puppets
25-10-2007, 01:22
@Gogar
Ehh.. Ja teraz muszę parę groszy wydać bo moja stała miejscówa się skończyła :( A, że to majątek nie kosztuje to nie chce mi się szukać nowej.. Szkoła przede wszystkim x)
U nas też braki ;<
... A jednak za panowania vision bylo lepiej :). Przynajmniej mozna bylo spokojnie pobotowac, a teraz ... nooby ktore zdradzily vision z braku ludzi do zabijania robia fragi na 50 lvlach. Nawet jesli nie bocisz to chca cie zajebac ... min na zolwiach...
Master of Puppets
25-10-2007, 08:15
Jak możesz mówić ze za Vision było lepiej, skoro Dusski i Inshon dopiero zaczeli z nimi wojne. Zanim zapanuja nad serverem i zaczna przywracac porzadek minie troche czasu... Nie mysl ze 1 open battle wszystko zmienia
wrogonastawiony
25-10-2007, 09:42
No tak !!11 Przeciez to ze jakies nooby go zabiły na bocie to wina duskow i inshon !!!!11111111 No co jest ! Nawet pobocic juz nie mozna, ale serwer !
... A jednak za panowania vision bylo lepiej :). Przynajmniej mozna bylo spokojnie pobotowac, a teraz ... nooby ktore zdradzily vision z braku ludzi do zabijania robia fragi na 50 lvlach. Nawet jesli nie bocisz to chca cie zajebac ... min na zolwiach...
O rany.. Zawsze miałem o Tobie dobre zdanie. Akcje przeciw Vision. Namawianie ludzi do walki z Vision.. A teraz.? Pfff.. Chorągiewka plx.?
Jak możesz mówić ze za Vision było lepiej, skoro Dusski i Inshon dopiero zaczeli z nimi wojne. Zanim zapanuja nad serverem i zaczna przywracac porzadek minie troche czasu... Nie mysl ze 1 open battle wszystko zmienia
ta wojna mistrzu nigdy sie nie skonczy :)
pozatym nie sadze ze ekipa yenxow etc przejmie serwer:)
Andarist
25-10-2007, 12:30
leja sie
Vision ucieka, ale ich jest okolo 5, a Dusk 20
narazie padli
Burn Abl
i
Sche'mat
No ja pier***e oni chodzą do szkoły / pracy etc etc ?
Nelvotta
25-10-2007, 14:57
Standart :; Jest film ? ;p
Nelvotta
25-10-2007, 14:59
Post do kasacji sory neta zmulilo ;s
Dawno nic nie pisałem bo nie miałem czasu na to, ale teraz napisze kilka słów od siebie.. To, że Triada( Duski, Da crew, gildia pastucha + Dusk ) wygrała tego openika to nie znaczy, że wygrali całą wojne. Teraz troche podexpili jutro to stracą. My sie jeszcze nie poddaliśmy.
Your,
Zwidson.
Prosiłbym o filmik jak pada Leszku i Burn o ile są ;]
wrogonastawiony
25-10-2007, 17:35
@Zwidek
Taaa, combo z gwiazdek rox :)
DuRi_Zmc
25-10-2007, 19:07
@Zwidek
Nawet jak stracą lvl to chyba odrobią bo oni expia a wy nie odrobicie B)
AureaWar
25-10-2007, 19:11
@Zwidek
Nawet jak stracą lvl to chyba odrobią bo oni expia a wy nie odrobicie B)
Jak beda tracic ciagle lvle to przestana expic :)
Nie pierwszy raz jesteśmy na przegranej pozycji i pewnie nie ostatni. Tak jak mówiłem my sie nie poddamy i będziemy walczyć. Co do dzisiejszej walki 5 na 20.. Myślę, że wojna będzie ciekawa.
Your,
Zwidson.
player01
25-10-2007, 20:09
powtorka z rozrywki
19:00 Czipsu [182]: sell Arbalest, Blue Gem, Green Gem, Violet Gem, also sell PROTECTION
AureaWar
25-10-2007, 20:10
Nie pierwszy raz jesteśmy na przegranej pozycji i pewnie nie ostatni. Tak jak mówiłem my sie nie poddamy i będziemy walczyć. Co do dzisiejszej walki 5 na 20.. Myślę, że wojna będzie ciekawa.
Your,
Zwidson.
A jest jakis filmik tego ?;>B)
Fernandos
25-10-2007, 20:32
Zwidu bez urazy ale co wy bez sorkow zrobicie?Sami najci i kilku palkow nie starcza nie oszukujmy sie taka prawda jest ;p
Choc Vision bym jeszcze nie skreslal przeciez Duski tez mialy nie wrocac a jednak =) i chwala im za to :PP
Visionki teraz robią nowe chary, odpalają boty, a za tydzień bedziemy widziec ~80 membersów w tym 50% to sorc/drut :P
DuRi_Zmc
25-10-2007, 21:23
sądzę ze vision teraz korzysta z życia8o
sallceson
25-10-2007, 21:24
tylko ze najta na 80 wybotujesz o wiele szybciej niz sorca ;d
player01
25-10-2007, 21:50
tylko ze najta na 80 wybotujesz o wiele szybciej niz sorca ;d
No i co z tego ?
Po co komu teraz najty
pozatym wybotuja 80 najta a skile?
down
93/88
W czasie w jakim beda wbijac 80 lvl takich skili nie wbija :)
Pozatym pomimo update lvl tez jeszcze troche sie liczy :)
@up
A Achon Elaw jakie ma skille ?
sallceson
25-10-2007, 23:19
No i co z tego ?
Po co komu teraz najty
pozatym wybotuja 80 najta a skile?
down
chodzi o to że nawet jak zaczna robić sorców to zejdzie im sie o wiele dluzej niz kiedy robili najtów i nei bedzie tak latwo
blantoholixxx
26-10-2007, 00:18
Tak jak mówiłem my sie nie poddamy i będziemy walczyć.
Mam nadzieje .
Chcialbym cie jeszcze fragnac bo ostatnio nie pyklo ;D
To że wygraliście jednego openka to nic nie znaczy:) ale ladnie expicie ;) Kolek, Aurix Spawik ;p
btw.
19:42 You advanced from Level 64 to Level 65.
A coz to sie dzisiaj dzialo na duzym respie hydr ?
Hellraiser
26-10-2007, 12:33
Macie, pośmiejcie się w czasie okupacji i ciężkiej wojny. :P
http://images32.fotosik.pl/19/a189517f55f06610.jpg (www.fotosik.pl)
http://images32.fotosik.pl/19/c1225fb7d64810da.jpg (www.fotosik.pl)
Andarist
26-10-2007, 12:55
ogolnie uwazam, ze to jest jakis niezly hardcore i leca sobie w kulki... zawsze na przekor mi xD mialem przyjebac dzis pg od ss do ss na dragach veno, a tu psikus : O debugi rzadza xD i 0 lvle tez :P
blantoholixxx
26-10-2007, 13:22
z 6kk hp na mainie by sie fajnei gralo ;d
Mam nadzieje .
Chcialbym cie jeszcze fragnac bo ostatnio nie pyklo ;D
Będziesz miał jeszcze okazje ;-). Z waszej ekipy ogarniecie ma tylko felek, Tomi i draco ;-).
Your,
Zwidson.
blantoholixxx
26-10-2007, 14:15
Będziesz miał jeszcze okazje ;-). Z waszej ekipy ogarniecie ma tylko felek, Tomi i draco ;-).
Your,
Zwidson.
hehe
jak jest akcja wlaczam sobie ten kawalek
http://www.youtube.com/watch?v=RUblgQOqKmY
i ogarniam jak nigdy :D wydaje mi sie wtedy ze was pale :D
a tak btw to "Tomi" do niego nie pasuje troszke
blantoholixxx
26-10-2007, 14:45
to ma byc na rozluznienie nerwow
Name: Laen Loys
Sex: male
Profession: None
Level: 0
World: Furora
Residence: Rookgaard
Kolejny gracz z 0 lvlem ;d
Proszewas
26-10-2007, 15:01
Name: Ptaaq
Name: Armara
@down
What?!
Sam tam gram i wiem jak jest....
I mam wielka nadzieje ze vision sie rozpadnie
jeśli ktoś szybko bije lvl to vision pisze do gracza ze ale wstejpuje do nich albo hunted 4ever
No i tak jest niestety, mam nadzieje ze ktoś ich zniszczy i tyle.
Hail Duskinies. :D
Sam tam gram i wiem jak jest....
I mam wielka nadzieje ze vision sie rozpadnie
jeśli ktoś szybko bije lvl to vision pisze do gracza ze ale wstejpuje do nich albo hunted 4ever
No i tak jest niestety, mam nadzieje ze ktoś ich zniszczy i tyle.
Hail Duskinies. :D
nie ma to jak dobrze ladnie poskladana wypowiedz z logicznymi i zrozumialymi zdaniami.
neutral.forum.fighter
26-10-2007, 15:43
tylko nie Mastahow !! :P
...do prawdy rozbawil ludzi :D
blantoholixxx
26-10-2007, 15:52
czemu sie z niego smiejecie
przecierz mowi ze gra i wie jak jest :D
DuRi_Zmc
26-10-2007, 16:07
ciekawe czy odzyskają swój lvl B)
ciekawe czy odzyskają swój lvl B)
Nie , nie odzyskają stracą wiesz ;o? Cipsoft zabierze im lvl , koooniec tej szatanskiej gry ;)
Pomysl co piszesz..
Rasta-Vandetta
26-10-2007, 16:42
Ty to sie nie odzywaj chorągiewko.To że Ci zabil Basadoni chara Shmaug którym aktualnie bocisz to nie znaczy że za panowania Wirzyn było lepiej. Jeszcze padniesz nie raz. W końcu kara musi być.
Hm, GM ich zdelevelował czy jak? I za co?
blantoholixxx
26-10-2007, 17:56
nie interesuj sie
Ty to sie nie odzywaj chorągiewko.To że Ci zabil Basadoni chara Shmaug którym aktualnie bocisz to nie znaczy że za panowania Wirzyn było lepiej. Jeszcze padniesz nie raz. W końcu kara musi być.
Pozdro ;DDDDD
@afera lvowa
Ataki na serwery tibijskie Roxują ..
DuRi_Zmc
26-10-2007, 19:13
@Flows
Jak się wypowiadam na forum to się zastanawiam co pisze,wiec daj sobie na luz chłopie B)
Proszewas
26-10-2007, 19:16
to się zastanawiam
chyba nie.
@down
hack me plzzz
player01
26-10-2007, 19:48
Down
Dzieki :P
Kiyoshiko
Oct 27 2007, 00:00:31 CEST Killed at Level 109 by Salvatorre
and by Zwidek
Niestety .. ;/ a pisalem i ostrzegalem ze kupuja blessy .
Rasta-Vandetta
27-10-2007, 11:18
Kiyoshiko
Oct 27 2007, 00:00:31 CEST Killed at Level 109 by Salvatorre
and by Zwidek
Niestety .. ;/ a pisalem i ostrzegalem ze kupuja blessy .
OMG znowu snake attacki ze strony Wirzyn
OMG znowu snake attacki ze strony Wirzyn
Tak teraz będzie cały czas.
Hm, GM ich zdelevelował czy jak? I za co?
Nom, słyszałem, że Orzech kupiła postać GM'a i zdelevelował każdego kto mu przeszkadza. Serio. Postacią GM'a.!
@topic
Jak ja nie cierpię partyzantki >.> Nudy >.<
Hehe tylko miszczu nie padlem jedynie ja ... Wiesz ale to jest zalosne ze po tym jak Basadoni zrobil na mnie skulla a ja mu walnolem z 4 hity, przylecialo na mnie jeszcze 3 kolesi (Nottokev, Knight Dave i Yakapushi~).- Nawet na 48 ek potrzebuja teamu?...
No i aktualnie nie boce :P
,,(...)choragiewko" - hmm ja nie jestem ani za dusk ani za vis. Stary sklad dusk jest ok, ale zdrajcy z vision to najgorsze scierwo tego servera...
Tak teraz będzie cały czas.
No czy cały czas to nie wiem xD, ale troche sie pobawimy. Tak czy siak takimi mass logami sie wojny nie wygra. Wiec pozdro. Zobaczymy jak sie potoczy
@Blanto~
W cs'a tez ogarniecie ma tylko felek, draco i Tomi. Co do Tomiego to bardzo do niego pasuje. A co do tego czego słuchasz to myslalem, ze ty jak jest akcja to sluchasz Saptusa / Pedra który Ci mówi co masz robić a nie nutek :P. Czy tak nie jest ?
Your,
Zwidson.
Rasta-Vandetta
27-10-2007, 12:50
[QUOTE=Gelt;1714159]Nom, słyszałem, że Orzech kupiła postać GM'a i zdelevelował każdego kto mu przeszkadza. Serio. Postacią GM'a.!
OMG myślisz że jak wypisujesz takie farmazony to jesteś fajny?
Chciał to se kupił Taifa i h*j Ci do tego.
Rasta-Vandetta
27-10-2007, 12:51
@ Borin
Może u innych też se przeskrobałeś?
@Pączek
Po co sie bawić ? Zawsze tak kozaczyliście. Nie możecie stanąć do opena?
blantoholixxx
27-10-2007, 12:52
Szkoda ze oni te sneaki robia pozno w nocy albo wczesnym rankiem
Andrzej znowu kazal sie kampic a wy go sluchacie i siedzicie jak buce przed kompem
Zwidu przynajmniej sie im nie pucuje jak ty Tomaszowi
a co do ogarniecia draca w csa to tak szczegulnie z wh :D
Szkoda ze oni te sneaki robia pozno w nocy albo wczesnym rankiem
Andrzej znowu kazal sie kampic a wy go sluchacie i siedzicie jak buce przed kompem
Zwidu przynajmniej sie im nie pucuje jak ty Tomaszowi
a co do ogarniecia draca w csa to tak szczegulnie z wh :D
Tomi wie co ja o nim myśle^. Nie musze sie pucować do niego. Andrzej kazał my wykonujemy. Widzisz ty musisz sie słuchac saptusa albo pedra widzisz, a ja Andiego. Co do opena jeszcze przyjdzie na to czas;-).
Your,
Zwidson.
[QUOTE=Gelt;1714159]Nom, słyszałem, że Orzech kupiła postać GM'a i zdelevelował każdego kto mu przeszkadza. Serio. Postacią GM'a.!
OMG myślisz że jak wypisujesz takie farmazony to jesteś fajny?
Chciał to se kupił Taifa i h*j Ci do tego.
O rany, myślałem, że jesteś normalnym człowiekiem o.O A widać, że nie umiesz normalnej wypowiedzi odróżnić od wypowiedzi przesyconej ironią -.^
Jak dla mnie to on może wykupić całe Vision jak ma kase. To była IRONIA.
@Zwidson
No ja mam nadzieję, tylko żeby po śmierci Katrili nie było takiego zamieszania jak ostatnio bo to nie był OB tylko rzeź ;) Powodzenia na następnym OB oby stronom.
[QUOTE=Rasta-Vandetta;1714192]
O rany, myślałem, że jesteś normalnym człowiekiem o.O A widać, że nie umiesz normalnej wypowiedzi odróżnić od wypowiedzi przesyconej ironią -.^
Jak dla mnie to on może wykupić całe Vision jak ma kase. To była IRONIA.
@Zwidson
No ja mam nadzieję, tylko żeby po śmierci Katrili nie było takiego zamieszania jak ostatnio bo to nie był OB tylko rzeź ;) Powodzenia na następnym OB oby stronom.
Nie dziękuje XD. No powiedzmy, że rzeź. Raz na wozie raz pod wozem. :P
Your,
Zwidson.
blantoholixxx
27-10-2007, 13:26
Tomi wie co ja o nim myśle^. Nie musze sie pucować do niego. Andrzej kazał my wykonujemy. Widzisz ty musisz sie słuchac saptusa albo pedra widzisz, a ja Andiego. Co do opena jeszcze przyjdzie na to czas;-).
Your,
Zwidson.
Na battle slucham sie draca i biegam obok niego a jak on padnie to s*******am :D:D:D
Proszewas
27-10-2007, 14:19
,,(...)choragiewko" - hmm ja nie jestem ani za dusk ani za vis. Stary sklad dusk jest ok, ale zdrajcy z vision to najgorsze scierwo tego servera...
zdrajcy z Vision?? za darmo zazwyczaj nie leja... pamietam jak robiłeś wypady na memberów Vision więc równie dobrze oni też by mogli Cię zabić :cygaro:
Blanto nie wdawaj sie w konwersie z Zwidem jemu nie przegadasz;] To ze wydoroslales troche i zmieniles sposob bycia i ze jestes milszy nic nie zmieni, nie zapomnimy twojich chorych akcji. a moze poprostu jestes milszy bo dostajecie w dupe i szukacie sojusznikow ?:PNie mowie ze jest zle z twojimi wypowiedziami jestem wrecz mile zaskoczony.
co do oppena to raczej teraz chyba nei wyjdziecie bez shooterow a zanim zrobicie jesli zrobicie to troche minie.
blantoholixxx
27-10-2007, 15:18
@UP
Ja nie chce go przegadywac a lubie z nim kontrowersje bo to moj Przyja(ciul)
zdrajcy z Vision?? za darmo zazwyczaj nie leja... pamietam jak robiłeś wypady na memberów Vision więc równie dobrze oni też by mogli Cię zabić :cygaro:
Padlem dlatego ze Basadoni chcial sprawdzic robiac na mnie skulla czy jestem na bocie... Oddanie kilku hitow w niego bylo zlym pomyslem Xd ...
Wypady na memberow Vision ... taa fajnie bylo jak wbiegal Ima, Saptus czy Pasterz~ i rozgramial nasze grupki noobkow , widowiskowe xD. Ale ostatnich samobojczych akcji , niedokonywalem ja tylko moj rl ktory hamsko popadal charami z mojego accounta....
Rasta-Vandetta
27-10-2007, 16:00
Padlem dlatego ze Basadoni chcial sprawdzic robiac na mnie skulla czy jestem na bocie... Oddanie kilku hitow w niego bylo zlym pomyslem Xd ...
Wypady na memberow Vision ... taa fajnie bylo jak wbiegal Ima, Saptus czy Pasterz~ i rozgramial nasze grupki noobkow , widowiskowe xD. Ale ostatnich samobojczych akcji , niedokonywalem ja tylko moj rl ktory hamsko popadal charami z mojego accounta....
Sam sie teraz przyznałeś że używasz bota. Bot właśnie tak robi. Atakuje wszystko co w daną postać atakuje.
Botowanie i acc sharing.!
Ale to że tamci wbijali nie przeszkadzało Wam dalej w noob atakach.? Nie wiem jak ktoś kto podburzał ludzi przeciw jakieś gildii może teraz mówiąc, że za czasów tej gildii było lepiej. Zdrada własnej ideologii.? >.> gorzki.żal.pl
Ideologia w tibi??? Bez przesady XD... to tylko gra!
A w ogole kiedys te podburzanie ludzi do walki z vision... to chyba jasne ze robilem to z nudow! Trzeba jakos urozmaicic gre nie?
Nevick ... ehhh masz racje bocik chodzil XD, ale jak Basadoni zaatakowal to go zaraz wylanczylem i zaczolem wiac i pisac mu zeby nie bil....
Sir_Elioth
27-10-2007, 20:00
18:44 GM Aestyn Furora [2]: 12:42 Account of players Etteron and Kams banished for macroing. Please remember - if you cheat, you WILL be caught!
18:57 GM Aestyn Furora [2]: Account of players Charmanda, Nabuhomodozor, and Niuz Syllin banished for 30 days with final warning for macro use.
19:16 GM Aestyn Furora [2]: Account of players Vivi Vandes, Dalath Menny, Cara Trinity, Magic Of Aro, Vuwal Iris, Rafal of Furora, Dawid Zwany Rozbujnik, and Nicky Draxir banished.Please remember, if you don't follow the rules, you will be banished!
21:33 GM Aestyn Furora [2]: #b Account of players Frutek Tutek, Shardae Ve'xin, Shmaug, Toran Ewayon, Sahsa, Szalony Dzikus banished. Here is another warning to you all: cheatersnever prosper, they all just get banned!
Niezly jest... lol XD
wrogonastawiony
27-10-2007, 20:09
Świeżo wybrany GM i odrazu rozstawia ludzi po kątach, teraz mozna do niego napisac, odpisuje chyba kazdemu, wskazujesz botera - on idzie i robi co trza. ::)
baku nagonke na nas zrobil na support board :<
Kurwa Co Za Kurestwo! Skiluje Z KolegĄ Wpada Gm I Kaze Nam Tanczyc.. Ja Tancze Kolega Pisze Mu Fuck You I Obaj Bana Dostalismy.... Czy Mozna Sie Do Cipkow Jakos Odwolac Na Kaprys Gma?
Oct 27 2007, 21:18:59 CEST Shmaug AccBan account trading (with Frutek Tutek), account will be deleted in case of further rule violations! 30
Na 30 dni, o ja pier... gm jakis pojebany !
DuRi_Zmc
27-10-2007, 23:10
heheheh Owned!:D
Robie new chara... zal kurwa... a mailem jeszcze 28 dni paczka a tu ban na miech... i jak tu grac?
DuRi_Zmc
27-10-2007, 23:19
Moim zdaniem gm postąpił dobrze z regulaminem,jeżeli mówisz ze twój kumpel napisał do niego "Fuck You" wiec gm nie miał nic do stracenia jak wlepić wam najdłuższego bana.Jeżeli to za używanie multi-client to jedyne możesz napisać wytłumaczenie,ale to i tak gówno da :confused:
Ok, koelga napisal mu fuck you. ale czemu ja dostalem bana?
Gm jakis pojeb! Na jego accouncie w banie pisze ze mc ze mna! a na moim jakies chujostwo z account trading!
Jutro napisze cos d cipsoftu ale masz chyba racje gowno to da!
DuRi_Zmc
27-10-2007, 23:36
bo brałeś udział w tym zdarzeniu,on wyzywał obydwaj poniesiecie kare,bo wiesz nie ma bana za wyzywanie gm wiec, mógł wam wlepić jakiego mógł bana i wybrał najdłuższego. Przykro mi stracenia pacca :(,niech lepiej zbanuję połowę visionów za hakowanie.
Rasta-Vandetta
27-10-2007, 23:36
Ok, koelga napisal mu fuck you. ale czemu ja dostalem bana?
Gm jakis pojeb! Na jego accouncie w banie pisze ze mc ze mna! a na moim jakies chujostwo z account trading!
Jutro napisze cos d cipsoftu ale masz chyba racje gowno to da!
Haha Shmaug Own3d. Dobrze Ci tak dziadu;p
DuRi_Zmc
27-10-2007, 23:41
Łeb tam,idz na swoją nerane,co w tym śmiesznego ze koleś dostał bana na miecha i stracił wydaną kasę na pacca?zal mi polaków B)
Łeb tam,idz na swoją nerane,co w tym śmiesznego ze koleś dostał bana na miecha i stracił wydaną kasę na pacca?zal mi polaków B)
To moze Ty idź na swoją Trimere bo sie tutaj udzielasz wogole tu nie grajac, chyba najwiecej teraz tutaj piszesz ...
DuRi_Zmc
27-10-2007, 23:49
Boli cię to? wolę Trimera niż Furora?B) a to że typ dostał bana i stracił pacca to nie powód do śmiechu.
DuskinessvsVision
27-10-2007, 23:53
Jest powód bootował.Może w tym momencie za to nie dostał, ale bootował i mu się należało i się z tego ciesze.Gz 30 dni pacca straconego, kotku .
DuRi_Zmc
27-10-2007, 23:57
Jakby miał bana za bota to by nie miał wpisane ze za mc?^^,
DuskinessvsVision
28-10-2007, 00:02
Nie dostał za bota bo mu się upiekło, a to za mc to kara boża :P.
@down
no raczej nie, ma 65 ale nie wiem kogo :P.pamiętam jak dawał advensa, o ile to jego.
DuRi_Zmc
28-10-2007, 00:07
@Trevour
Ty mi mówisz ze nie gram na furorze a się wypowiadam,tak?
Zastanów się kilka razy nad tym co piszesz większość co tu się wypowiada nie pochodzi z furory.Ale ty jesteś super bo masz tam 31 druta który może bloczyć ludzi na ObB)
@DuskinessvsVision
Ale ostatnich samobojczych akcji , niedokonywalem ja tylko moj rl ktory hamsko popadal charami z mojego accounta....
A jednak za to xd
@down
Tak racja, xle doczytałem x) Jakby nie patrzeć łamał reguły gry i został ukarany ^^ Nie cierpię boterów.
DuRi_Zmc
28-10-2007, 00:14
Jeżeli dobrze zrozumiałem twoją wypowiedz,chodzi tutaj o account sharing ale powód bana jest inny,a żeby sprawdzić i mieć dowód ze sharował to tylko poprzez ip ale nie sądzę zeby cipsoft przejmował się 30+lvlem?(Sry jeżeli się pomyliłem,borinem nie masz pacucha wiec h** go wie jaki lvl)
DuskinessvsVision
28-10-2007, 00:17
Shmaug
Jeśli Ci chodziło o jego chara.
Ty go żałujesz?Człowiek-chorągiewka i najważniejsze botter.Szczerze żałuje że nie dostałeś deleta, z 90-dniowym paccem.
Rasta-Vandetta
28-10-2007, 00:19
Jeżeli dobrze zrozumiałem twoją wypowiedz,chodzi tutaj o account sharing ale powód bana jest inny,a żeby sprawdzić i mieć dowód ze sharował to tylko poprzez ip ale nie sądzę zeby cipsoft przejmował się 30+lvlem?(Sry jeżeli się pomyliłem,borinem nie masz pacucha wiec h** go wie jaki lvl)
Nie bądź taki do przodu bo Ci tyłów zabraknie. A tak wogule spindalaj z tąd bo Cie tu nikt nie chce ;(
DuRi_Zmc
28-10-2007, 00:20
może i chorągiewka bo bał się kibicować duskom jak "przegrali wara",ja byłem zawsze za duskami i tego nie zmienię,ciekawe jak ty byś się czuł jak byś to ty był na jego miejscu.:o
DuRi_Zmc
28-10-2007, 00:22
@Rasta-Vandetta
masz jakieś kompleksy?nie widzę nikogo żeby pisal "WYPIER...." więc nie opuszczę czy ci się podoba a to ze znam się lepiej na tych sprawach to nie moja wina,jak tam demon hunt z moim friends?B)
Rasta-Vandetta
28-10-2007, 00:24
@Rasta-Vandetta
masz jakieś kompleksy?nie widzę nikogo żeby pisal "WYPIER...." więc nie opuszczę czy ci się podoba a to ze znam się lepiej na tych sprawach to nie moja wina,jak tam demon hunt z moim friends?B)
0o powiało grozą. (btw. na sprawach Furory sie lepiej nie znasz.)
DuRi_Zmc
28-10-2007, 00:27
mowie o sprawie borinam dobrze wiesz no nie?sam mi to napisałeś;).
Rasta-Vandetta
28-10-2007, 00:32
mowie o sprawie borinam dobrze wiesz no nie?sam mi to napisałeś;).
A Borin to burak i lizodup. Waste time o nim pisać. Proponuje zmienić temat. Ma ktoś filmik z deada Kiyoshiko??
DuRi_Zmc
28-10-2007, 00:34
Jak myślicie Taifun Devilry(Orzech) zrobi 300lvl?B)
Rasta-Vandetta
28-10-2007, 00:36
Jak myślicie Taifun Devilry(Orzech) zrobi 300lvl?B)
Zrobi, ale wpierw musi zkarać lamusów z Wirzyn.
sallceson
28-10-2007, 00:36
Jakby miał bana za bota to by nie miał wpisane ze za mc?^^,
Al Capone siedział za podatki xD
DuRi_Zmc
28-10-2007, 00:40
Teraz znów będzie nuda,vision nie wychodzi się lać a triada tylko exp. ;s
Rasta-Vandetta
28-10-2007, 00:45
Teraz znów będzie nuda,vision nie wychodzi się lać a triada tylko exp. ;s
No... teraz sie zaczną snake attacki.
DuRi_Zmc
28-10-2007, 00:51
chciałbym ciebie przeprosić za to ze wyganiałem cię z forum,jestem człowiekiem który ma zasady.Nie mam zwyczaju się kłócić z innymi użytkownikami.;)
Manieczeq
28-10-2007, 01:24
Własnie skonczyl sie anni w wykonaniu:
Sauronuss
Magiq
Dramarox Karste
Kiyoshiko
All dead:(
DuRi_Zmc
28-10-2007, 01:31
szkoda,ale wierzę ze za drugim podejściem zrobią.
DuRi_Zmc
28-10-2007, 02:19
skąd wiesz że to orzech robił ani?:>:baby:
elysiaforever
28-10-2007, 03:04
Robie new chara... zal kurwa... a mailem jeszcze 28 dni paczka a tu ban na miech... i jak tu grac?
wiesz dlaczego kazal wam tanczyc? chcial zobaczyc czy nie jedziecie na mc
neutral.forum.fighter
28-10-2007, 08:24
no co Ty zdajce Ci sie, on tylko prowadzi konkurs "Taniec z Gwiazdami"
wiesz dlaczego kazal wam tanczyc? chcial zobaczyc czy nie jedziecie na mc
wrogonastawiony
28-10-2007, 08:59
A co jezeli jest taka sytuacja, ze druid/sorc od monka jest afk ? Wkoncu bodajze ma mozliwosc byc afk 15 minut. Wpada GM i bedzie kazal tanczyc a on afk to co wtedy ? Nie mowcie ze ban dla obu...
Koles jest po prostu pojebany... Nawet tym ktorzy pisali na trade,help i game chatach ze gm to kur** to ten cwok kazdego pobanowal na miesiac! A przeciez najpierw za cos takiego powinien banowac na tydzien.
Koles jest nowy i widac chce sie do kazdego dopierdolic o cos zeby tylko mu bana dac. To chyba pierwszy gm ktory kaze graczom tanczyc (sposob na automessage) ale ciekawe czy ktos dostal bana przez to ze nie umial ,,zatanczyc" XD.
Rasta-Vandetta
28-10-2007, 10:20
Koles jest po prostu pojebany... Nawet tym ktorzy pisali na trade,help i game chatach ze gm to kur** to ten cwok kazdego pobanowal na miesiac! A przeciez najpierw za cos takiego powinien banowac na tydzien.
Koles jest nowy i widac chce sie do kazdego dopierdolic o cos zeby tylko mu bana dac. To chyba pierwszy gm ktory kaze graczom tanczyc (sposob na automessage) ale ciekawe czy ktos dostal bana przez to ze nie umial ,,zatanczyc" XD.
Żaled nie wszystkie pierwsze bany są na tydzień. Ban za multiclient jest odrazu na miecha.
Nelvotta
28-10-2007, 10:54
Borin debilu zamknij sie juz bo cie sluchac nie moge skoro jestes madrzejszy od Gma to dlaczego ty nie dostales tej pozycji ?aaa wiem pomylili sie to ty za niego powinienes byc gmem bo jestes madry !!!! a on jest glupi i sie pomylili wybieraja go chcesz byc madrzejszy od ludzi ktory sie naprawde znaja na tym lepiej od ciebie jezeli by nie wiedzial co robi to nie byl by chyba na tej pozycji ... omigosz wyjdz stad ....
Rasta-Vandetta
28-10-2007, 11:03
Borin debilu zamknij sie juz bo cie sluchac nie moge skoro jestes madrzejszy od Gma to dlaczego ty nie dostales tej pozycji ?aaa wiem pomylili sie to ty za niego powinienes byc gmem bo jestes madry !!!! a on jest glupi i sie pomylili wybieraja go chcesz byc madrzejszy od ludzi ktory sie naprawde znaja na tym lepiej od ciebie jezeli by nie wiedzial co robi to nie byl by chyba na tej pozycji ... omigosz wyjdz stad ....
Haha Nelvotta dobrze Cie podsumował ;]
chyba cos bedzie sie dzialo
Nelvotta
28-10-2007, 11:32
Juuz wiem moze ktos sie wypowiedziec kto jest zorientowany czy jakies ob czy co ?
wrogonastawiony
28-10-2007, 11:40
Jak vision z tej pulapki wyjdzie to bedzie ŻAL. Wszyscy powinni pasc ;p Gl !
@Nelv
Vision zablokowane na srodkowym respie dragow, jezeli aby alianci nie odpuszcza to wszyscy powinni lezec. Stamtad w sumie nie ma ucieczki, chyba ze ima sie poswieci :>
Nelvotta
28-10-2007, 11:41
Ima tez w pulapce ?!!?!?!! :D:DD:D::DD:D:D:D:D Mozesz cos wiecej powiedziec ? :DD:D:D:D:D:D:D
Master of Puppets
28-10-2007, 12:00
Ch.ja.. Vision dalo loga nikt nie padl, nie wiem czy to sciema te wasze battle czy co ;d
wrogonastawiony
28-10-2007, 12:02
Ehhh z tego co widze, Ima dał exit a oni go uhali, jak ima zniknął to wszyscy dali loga. Sprytne ;p
Jest film? =D
!%#^%^ szkoda ze Ima nie padl .... X(X(X(X(X(
Padl Knight'dave, filmu nieopłaca sie ogladać. Vision w bunkrze i czeka aż pz'ty potraci.
Film jest, ale niestety nie moge dać. xD. Thellionn miał deep red:P. Spoko będziemy walczyć do końca! VISION ZAWSZE DAJE RADE!
Your,
Zwidson.
Mamy filmik ale jest przenudny, więc nie ma co go umieszczać.
Fallathanu
28-10-2007, 12:35
Film jest, ale niestety nie moge dać. xD. Thellionn miał deep red:P. Spoko będziemy walczyć do końca! VISION ZAWSZE DAJE RADE!
Your,
Zwidson.
A jak dam Ci 2 paczki to wrzucisz film ?? plx
Co do Vision to chlopaki bez kitu Dajecie Rade ! Tylko nie dawno smialiscie sie z nas, ze nie chcemy na opena wyjsc, a sami co tearz robicie ??:< Andi pewno za*******a na silce i nie ma czasu wyjsc,co nie ?^^
I wez zmien ten podpis na Grubson, bo zwidson jakos gejowsko brzmi, ten pierwszy bardziej do Ciebie pasuje ^^
Mamy filmik ale jest przenudny, więc nie ma co go umieszczać.
Daj mi na pw. albo ktoś inny....
@Trevour
Ty mi mówisz ze nie gram na furorze a się wypowiadam,tak?
Zastanów się kilka razy nad tym co piszesz większość co tu się wypowiada nie pochodzi z furory.Ale ty jesteś super bo masz tam 31 druta który może bloczyć ludzi na ObB)
Gdybyś chociaz spojrzał to nie mam pacc'a na drutku :P
No inni sie wypowiadają ale przynajmniej cos wiedzą, a Ty? **** wiesz :P
@DuskinessvsVision
Tia, juz prawie 66 :P
@Borrin
Czy Ty naprawde jesteś taki tępy !?
Poprostu ktoś Cie nie lubi, napisal raporta, przylecial odwazny Aestyn i kazal wam tanczyc, to że byłeś na mc i nie mogłeś tanczyc dwoma charami to pech, napisales charem Trutek czy jak mu tam "FUCK YOU" zeby to on dostal bana i by sie odpierdolil, ale cos Ci nie wyszlo ^.^
I nie mów ze Aestyn jest głupi~onoenoen!!1!11 bo to chyba pierwszy od miecha GM na Furorze! I bardzo dobrze, tępic boterów!
Szczególnie wku***ł mnie Salvatorre do ktorego tez powinien byc ban, haker, boter 87ek zrobiony na bocie :P
BEZ ODBIORU
Proszewas
28-10-2007, 13:08
To chyba pierwszy gm ktory kaze graczom tanczyc (sposob na automessage) ale ciekawe czy ktos dostal bana przez to ze nie umial ,,zatanczyc" XD.
umie odpalić bota to potrafi chyba zatańczyć? a co do innych banów to dobrze ; pp
no to Vision będzie sie bunkrować do końca tego serva??
sallceson
28-10-2007, 13:14
wyjasnijcie mi cos bo juz nie ogarniam
jak imargam blokujac przejscie i bedac atakowanym moze dac loga (ok przez exit ale na 1 wychodzi)
o ile wiem od exita jest 45 sek na wylogowanei chara, ale jeli ktos go atakuje (czy nawet ma zaznaczony atak) to sie nie wyloguje. wiec ocb?
Wyloguje, ale tylko wtedy, gdy ty nie atakowales innego gracza...
wrogonastawiony
28-10-2007, 13:25
Zawsze wyloguje, tylko ze po dluzszym czasie ;p Za imargamem garnki były czy co ? Mogl podejsc jakis sorc, DS postawic i po garnku. Tak ostatnio zalatwili Eliego Stormstrikera na aldorze. :)
>>>CaM PlX<<<<
nawe dajce film na pw =)
Ale dajcie =o
Proszewas
28-10-2007, 13:43
wyjasnijcie mi cos bo juz nie ogarniam
jak imargam blokujac przejscie i bedac atakowanym moze dac loga (ok przez exit ale na 1 wychodzi)
o ile wiem od exita jest 45 sek na wylogowanei chara, ale jeli ktos go atakuje (czy nawet ma zaznaczony atak) to sie nie wyloguje. wiec ocb?
przypatrzcie sie na filmach Imargam nie klepie nikogo ; pp no chyba że jest pozamiatane...
http://www.***********.com/406191734.html
Ale naprawdę nie ma co oglądać, nie ma żadnego fraga tutaj ; p
blantoholixxx
28-10-2007, 14:53
Michu ile uhow poszlo imciowi??
A pall thellionn mial farta :D Kto zgadnie ile mial hp ??
http://img80.imageshack.us/img80/3452/felekczarnyut9.th.jpg (http://img80.imageshack.us/my.php?image=felekczarnyut9.jpg)
Na moje to jest jakies ~10hp+/- bywaly u mnie takie redy :D
:P
14:04 Kolek el'Baq [114]: wez sobie ng wlacz ;p
Michu ile uhow poszlo imciowi??
A pall thellionn mial farta :D Kto zgadnie ile mial hp ??
http://img80.imageshack.us/img80/3452/felekczarnyut9.th.jpg (http://img80.imageshack.us/my.php?image=felekczarnyut9.jpg)
No Imcio juz uh nie miał xD. Hehe! Jeżeli chodzi o Thelliona no to farta miał. :PPP. Smieszna akcja byla XD
Your,
Zwidson.
DuRi_Zmc
28-10-2007, 16:48
Myślicie ze z takim składem wygracie?B)
hmm fajna akcja xD więcej sneakow xDDD w tkaiej ekipie narazie raczjej nie mogą nic więcej
Czemu Taifun stał tak z tyłu.? ;o
Troche zwalona akcja. Po samym ss'ie można by pomyśleć, że parę osób padnie, a tu lipa :(
W Carlin pod dp powiedzieli że Taifun stał z tyłu bo bał się że Pasterz go znów ubije .....;)
@down
Dlaczego??:confused:
Misiocyt
28-10-2007, 19:07
W Carlin pod dp (...)
Tutaj zaliczyłem klasycznego rotfl.
DuRi_Zmc
28-10-2007, 19:14
@ruts
chyba first idzie bloker no nie?
Bloker idzie pierwszy...wiadomo. Taif powinien tak stanąć żeby móc Imargama sd'kowac, ale chyba nie mogli tego bydła ogarnąć i miejsca mu nie zrobili :D
player01
28-10-2007, 19:40
Co wy gadacie?
Ogladaliscie wogole filmik ?
gdy taifun wszedl odrazu wszyscy po nim zaczeli walic :] nawet 2 minut by tam nie wysiedzial
DuskinessvsVision
28-10-2007, 19:43
No tak, ale mógł stanąć żeby go imcio tylko walił, tzn. widział.
player01
28-10-2007, 20:15
to sam by go wtedy nie widzial...
wiem o co ci chodzi
ale jakby sie odsunal kroczek za ten korytarzyk to wszystko mialby zasloniete
tak mi sie wydaje
(19:30 Dunkirk [103]: battle)
jest cos ?
DuskinessvsVision
28-10-2007, 20:28
Stanął by tak że z vision widziałby tylko Imargama, a katrila i spółka jego nie.
Bloker idzie pierwszy...wiadomo. Taif powinien tak stanąć żeby móc Imargama sd'kowac, ale chyba nie mogli tego bydła ogarnąć i miejsca mu nie zrobili :D
No jasne, on nosi ze sobą zawsze 973bp sd więc może go esdekować za 300~ przez 17,5h. A najlepsze, że nie ma przy tym waste :D
DuRi_Zmc
28-10-2007, 20:50
@DuskinessvsVision
Taifun bije teraz jak zwidek przed updat.Waste sd by miał.Jakby pomyśleli to by ich zajebali.B)
player01
28-10-2007, 20:54
jakby pasterz bykl milszy dla tego noobka 20 ktorys lvl ktory mowil ze za vision jest to by ich ubli :P
@DuskinessvsVision
Taifun bije teraz jak zwidek przed updat.Waste sd by miał.Jakby pomyśleli to by ich zajebali.B)
A Zwidek jak bije teraz? hmm..
Mówisz waste sd? A kiedy na wojnie nie ma waste?
Chłopaki myślcie bo nie wygracie tej wojny^^ <ironia>
Oglądałeś chociaż film?
Zrozum nie było opcji żeby tam kogoś zabić. Vision dobrze to wykombinowali i tyle, może następnym razem popełnią jakiś błąd.
Po raz kolejny uważam że nic konkretnego nie piszesz tylko nabijasz kolejne bezużyteczne posty wydając zbędne opinie.
@down
Dokładnie.
Firenzik
28-10-2007, 21:13
wbicie sie duskow do srodka bylo niemozliwe poniewaz nie bylo wystarczajacego comba by sciagnac imy~ (nie wszyscy mogli w niego strzelac bo nie byl w ich zasiegu) a na dodatek byl uchany przez reszte ekipy... wiec nei mozna miec do nich pretensji... a takie akcje z trapem na dragach sa dosyc czeste poniewaz posiadajac wysoko lvl blokera gildia rushujaca ma niewielkie szanse na wbic do srodka... pzdr:]
player01
28-10-2007, 21:33
Astaro
Oct 28 2007, 19:41:15 CET Killed at Level 86 by Zwidek
down
jak zawsze wszysko mozliwe
snake koniec uhow afka male kick lag freez :P i oczywiscie pingowanie ;)
Czyżby sneak.?;> Bo jakoś wątpię, czy po tym update'cie udałoby się sorcowi złożyć solo 86 ek. No chyba, ze uhy się skończyły xP
DuRi_Zmc
28-10-2007, 22:01
@Hu'Hu
stfu plx?Po first jak vision poszło dalej,a ima był sam,mogli dsa stawić,a ds by rozjebał parcele i by imargama wypchnęli.wiec nie denerwuj ludzi X(
@Hu'Hu
stfu plx?Po first jak vision poszło dalej,a ima był sam,mogli dsa stawić,a ds by rozjebał parcele i by imargama wypchnęli.wiec nie denerwuj ludzi X(
Tylko kto miał tam postawić te dsy? Shooterzy byli z tyłu.. a jeśli któryś by poszedł do przodu to nie ciekawie.
Nie staram się Ciebie denerwować, staram się uświadomić Ci że jeśli nie masz o czymś pojęcia albo piszesz posty które nic nie wnoszą sensownego to się powstrzymaj od tego.
Moim zdaniem jesteś typowym przykładem "nooba z pod dp w carlin".
http://www.***********.com/406191734.html
Ale naprawdę nie ma co oglądać, nie ma żadnego fraga tutaj ; p
co mam wpisać w gwiazdki:(?
DuRi_Zmc
28-10-2007, 22:35
@Hu'Hu
ty chyba mnie nie rozumiesz.imargam był sam wiec podchodzi sorc/drut stawia dsa i zucaja destroyera i odpychaja imargama i więc proszę cię nie wyzywaj mnie od nooba z carlin.go go candia!B)
player01
28-10-2007, 22:36
s p e e d y s h a r e
Rasta-Vandetta
28-10-2007, 22:49
Astaro
Oct 28 2007, 19:41:15 CET Killed at Level 86 by Zwidek
down
jak zawsze wszysko mozliwe
snake koniec uhow afka male kick lag freez :P i oczywiscie pingowanie ;)
Jest filmik z tego fraga. Jeśli ktoś wie to niech opowie jak padł.
@Hu'Hu
ty chyba mnie nie rozumiesz.imargam był sam wiec podchodzi sorc/drut stawia dsa i zucaja destroyera i odpychaja imargama i więc proszę cię nie wyzywaj mnie od nooba z carlin.go go candia!B)
Widziałeś jak tam było wąsko ?? wszedłby sam mag jakiś postawiłby dsy ale co z tego ? Jak by dostał m walla za plecy albo combo od ekipy z tyłu lub ustawili by sie za nim ??? Myśl
Twoje posty są bardziej denerwujące niż moje bo nie masz nawet pojęcia co się dzieje na furorze
Sir_Elioth
28-10-2007, 23:07
Powyłączali serwery prawie wszystkie czy co sie dzieje :S ??
@down
na tibia.com pisze ze zaledwie 4 serwery są online, pewnie masz racje kolejne ataki DDos.
Mam nadzieje ze nie będzie żadnej cofki ;<
Diablord
28-10-2007, 23:08
Znow jakiś atak hackerów? Nie moge się na tibie zalogować ,a wiekszość serverów amerykańskich off.
player01
28-10-2007, 23:10
wszystko off
Rasta-Vandetta
28-10-2007, 23:13
A swoją drogą ciekawy jestem jaki lvl ma Xarturo real śmiecia, to znaczy Youena
Diablord
28-10-2007, 23:13
Jak ostatnio zrobili reset to byłem w dupe 70% lvlu i fajny loot. Dzis moga zrobić reset bo padłem na aurei :D
@topic
Z tym dsem to nie tak prosto. Myśle że visi0n ogarnełoby się szybko i rzuciło nowego pota etc. I ewentualnie możnaby postawić dsa jakimś ~40 sorcem pod warunkiem, że visi0n nie zdjełoby go przed przywołaniem DSa.
A swoją drogą ciekawy jestem jaki lvl ma Xarturo real śmiecia, to znaczy Youena
to nie moj rl : ( ?
Misiocyt
28-10-2007, 23:32
Gratuluje spingowania Astaro.
Schodzicie na dno, chłopaki z Vision. Pingować 150 ek - jeszcze zrozumiem, ale 80~ ek? LOL!
blantoholixxx
28-10-2007, 23:51
Anni done
22:30 You have found a demon armor.
22:37 Mestor Rhu [129]: YOU HAVE FOUND A DEMON ARMOR.
22:37 Sowx [117]: 22:31 You have found a demon armor.
Niestety 22:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Jitvey. He was killed by a demon.
Nie ma filmu bo nie mozna bylo sie zalogowac
Manieczeq
28-10-2007, 23:54
GratzB) ty byles 4?? Jaki masz nick?:p
Anni done
według tibi.com Jitvey nie padł :)
Kiedy odbyło się.?
No i gz.
@down
To nie zdziwcie sie jak jutro okaże się, że cofka serva ;) Ale jakby nie patrzeć, może uda się tym razem Jitvey ^^
btw, ten tekst w Twoim profilu to Molesty tak.? Kozacki kawałek x)
blantoholixxx
29-10-2007, 00:03
Blanto'holix
jak zaczynalismy anni to furora juz byla offline wiec pewnie dlatego , troche sie balismy ze wylacza servery i dostaniemy kika ;D
ogulnie to poszlo latwo i sprawnie a odbyl sie o 22 z minutami , jest godzina o ktorej nagrody wyciagamy
@down THC
Rasta-Vandetta
29-10-2007, 00:16
Blanto'holix
jak zaczynalismy anni to furora juz byla offline wiec pewnie dlatego , troche sie balismy ze wylacza servery i dostaniemy kika ;D
ogulnie to poszlo latwo i sprawnie a odbyl sie o 22 z minutami , jest godzina o ktorej nagrody wyciagamy
Gz Xentexis
blantoholixxx
29-10-2007, 00:28
Chcialem sie komus pochwalic i patrze katrila online pogadalismy chwile i na dowidzenia uslyszalem
23:12 Katrila [219]: do poki ja zyje nigdy na tym swiecie spokoju nie bedzie zapamietaj
Poczulem mrok panowie
Misiocyt
29-10-2007, 01:32
Chcialem sie komus pochwalic i patrze katrila online pogadalismy chwile i na dowidzenia uslyszalem
23:12 Katrila [219]: do poki ja zyje nigdy na tym swiecie spokoju nie bedzie zapamietaj
Poczulem mrok panowie
to samo napisał na venore boat
00:17 Katrila [219]: do poki ja zyje tutaj spokoju nigdy nie bedzie
00:17 Wagojim Biedronka [46]: Endrju czy jak tam masz na imie wyluzuj :p
00:17 Katrila [219]: zapamietajcie
00:17 Katrila [219]: papa
00:17 Wagojim Biedronka [46]: cya
Chyba ma jakieś powtórki z formułek. :P lub na odwrót, formułki z powtórek ;).
blantoholixxx
29-10-2007, 11:51
Moze wypil te swoje redsy i swiruje :D
Master of Puppets
29-10-2007, 13:28
Name: Raaeell
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 98
World: Pandoria
Banished: until deletion because of offensive statement
Andarist
29-10-2007, 14:32
hmm a czyj to char jest/byl? ;p Zulla?
Sir_Elioth
29-10-2007, 14:59
Anni done
Nie ma na tibia.com żadnej wzmianki ze Jit~ sie wyłożył a jego ostatnie logowanie było o 19:23:29 CET :o:o:o:o
@Andarist (down)
Miałem dokładnie tak samo gdy po włączeniu serwerów chciałem sie zalogować na inna postać z acc było to niemożliwe, tylko widziałem komunikat ze jestem już zalogowany pomimo tego ze dałem loga :/
@slovik
moje posty denerwujące?jak ci coś nie pasi to zmień forum czaisz? plaxB)
To forum jest publiczne i nie masz prawa go wyrzucać, jak masz jakiś problem sam zmień forum "czaisz" ?
Jeśli macie do siebie jakieś problemy używajcie priv nie obchodzą nas za bardzo wasze kłótnie nie na temat kto jest bardziej elo.
http://erig.net/worlddeaths.php?world=Furora
Za to tutaj jest :)
Andarist
29-10-2007, 15:53
hmm, moze bylo to spowodowane ogolna zamula serva? probowalem wlogowac wczoraj wieczorem na chara, a pisalo, ze inny char na tym koncie jets jzu online, to syzbko sprawdzam i patrze, ze na tibia.com i wedlug serva logowan rzeczywiscie inna postac z mojego konta jest online, ale w tibii online nie jest, tylko na te "zalogowana" postac moglem lognac ;p
DuRi_Zmc
29-10-2007, 16:21
@slovik
Rasta-Vandetta
29-10-2007, 17:20
@slovik
Dobra DuRi wyloozuj. Nie rób wojny całemu forum.
DuRi_Zmc
29-10-2007, 17:49
nie mam zamiaru,ale szlak mnie trafia jak jeden wyzywa mnie od noobów z carlin,a szczegolnie mnie denerwuje jak ktoś mnie komentuje
samemu nie zastanawiając się co pisze X(
Fallathanu
29-10-2007, 19:07
nie mam zamiaru,ale szlak mnie trafia jak jeden wyzywa mnie od noobów z carlin,a szczegolnie mnie denerwuje jak ktoś mnie komentuje
samemu nie zastanawiając się co pisze X(
szlag chlopcze jak juz, bo szlakiem to Ty mozesz isc na wycieczke szkolna w Twojej podstawowce :)
Vision zrobilo kolejnego massloga
Nelvotta
29-10-2007, 20:17
I co dzieje się coś ?
edit
Character Deaths
Oct 29 2007, 19:07:14 CET Killed at Level 219 by Yenx
and by Saptus HAHAHAHAHAHAAH
Oct 29 2007, 19:14:14 CET Killed at Level 174 by Pasterz the Axemaster
and by Armara :DDD kupic mu paczka na pocieszenie !! :D
Vintermage
29-10-2007, 20:19
Niech robią niech zabijają 80 knightów i co im po tym?
Bo nie zawsze wojnę wygrywa ten co ma więcej fragów!
ta furora to takie dno :D non stop lagi , bez sensowana wojna i ludzie ktorzy potrafili by sprzedac nawet wlasna matke za pare cc
neutral.forum.fighter
29-10-2007, 20:23
al inferno
fens on furora
burn abl
katrila
gandalf grozny
hasky
crusay
zwidek
gohan oblivion
knight of south central
yeetro
jeszce paru padlo brak danych
od nas padl aurix vantie potem sie strapowali
@down ima uciekl
Nelvotta
29-10-2007, 20:37
Drizer mam nadzieje ze na tej liscie znajdzie sie takze imargam :DD
O nie dal loga :<
sallceson
29-10-2007, 20:37
zabijcie w koncu imargama...
@up
pierwszy byles xD
to teraz dajcie filmik :>
eek!
Proszewas
29-10-2007, 20:41
al inferno
fens on furora
burn abl
katrila
gandalf grozny
hasky
crusay
zwidek
gohan oblivion
knight of south central
yeetro
coś im chyba "ogarnięcie" spadło...
neutral.forum.fighter
29-10-2007, 20:44
to teraz dajcie filmik :>
eek!
dalbym wam ale nie moge :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.