Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
Roodzielec
21-05-2008, 16:34
czelsi gurom, menczester do piahu
signed...
GOGO Blues Army ^^
btw... Welcome Furora
_/Rudowaty
może wczesniej bylo ale niechce mi sie czytać...
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=365507671
czy to nie Lola'Gru?
hyehhr45
21-05-2008, 17:37
MU rox o/ < 10 >
Diablord
21-05-2008, 17:44
czelsi gurom, menczester do piahu
Hóntet!
Czerwone Diabły wygrają!
Larryxxxxx
21-05-2008, 18:31
Arsenal _/ 4 life - analogicznie czelsi kurwy czyli gogo manu :>
hyehhr45
21-05-2008, 19:17
karol jouen sux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o/
!!!Manchester United for ever. !!!
Manchester :cup:
chelsea ;(
Biooolyy
21-05-2008, 20:00
1:0, więcej niż 1 bramki napewno nie będzie
Baxmen900
21-05-2008, 20:59
Menczester _/
suowik ja słyszałem że jesteś łaziorem ? Dlaczego nie byłeś dzisiaj we Wroclawiu ;< ?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
5 zł to dla mnie troszke za dużo ;o
Nie wiem kto to łazior nie znam tego slangu. Powiesz mi?
A tak w ogóle ten tutaj to ty ?
http://img229.imageshack.us/my.php?image=whisnoobwq4.jpg
@2 up
A ty szmaciarzu nawet na mecze u siebie nie chodzisz to po co się odzywasz? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Ale zaraz pewnie banda lizodupów mnie zjedzie bo obrażam dume tego forum ;/
JechaczNakonny
21-05-2008, 21:13
Elo Elo ziomek chcesz odpicować domek to wejdź w nasze hity rozkimin nasze płyty same tłuste bity a nie żadne kity sprawdź płyty dachowe wiórowe podłogowe bo to towar świeży same opcje nowe ! Ops Ops !
Joł!
Slovik wypie***laj stad nie pisałeś tu było dobrze..
Diablord
21-05-2008, 21:43
Super widowisko, piękny mecz, szkoda, że The Blues wyrównali...
Super widowisko, piękny mecz, szkoda, że The Blues wyrównali...
Dobrze gada, polać mu.
Jak Tevez:P mógł nie trafić w tą piłkę ;(
1958-2008 Dla tych którzy zginęli w katastrofie lotniczej w 58'.
hyehhr45
21-05-2008, 21:53
tevez-youen
JechaczNakonny
21-05-2008, 21:54
1958-2008 Dla tych którzy zginęli w katastrofie lotniczej w 58'.
Chodzi o MU nie ? cos tam kiedys nawet Pani od historii nam o tym gadała:D
Dobry mecz, ale wg mnie Carvalho powinien dostać czerwoną za ten faul.
Co do okazji, to ja nie wiem jak Carrick ( nie zjeść mnie za pisownie nazwisk ;p ) mógł tego nie wykorzystać miał tyle miejsca i czasu, no ale cóż to finał LM
hyehhr45
21-05-2008, 22:42
slovik by to wykorzystal na 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8o8o
Z drugiej strony to 30 minut wiecej emocji i w ogole !
Go Go Manchester United !1!1!11!!!!!11!
I jeszce jedno powah dla bramkarza Chealsea za 34 minute :oB)
edit:
O poprzeczka =pp
Grimberg
21-05-2008, 23:40
youen spisz kurwa. a manchester sie budzi i huj ! hahahahahahaha
MU mu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety ale sprawdzily sie slowa Rivaldo, lepiej wygrac po slabym meczu niz przegrac po dobrym.
Szkoda Terry'ego, caly mecz swietny a w takim momencie zawiodl...
Nie mowcie bo Chelsea tez miala akcje, slupek Drogby, poprzeczka Lamparda...
No szkoda ;|
n/c znakiznakznaki
a Terry się poślizgnął xd eh.. peszek :D
Diablord
22-05-2008, 00:18
Dobry mecz, ale wg mnie Carvalho powinien dostać czerwoną za ten faul.
Co do okazji, to ja nie wiem jak Carrick ( nie zjeść mnie za pisownie nazwisk ;p ) mógł tego nie wykorzystać miał tyle miejsca i czasu, no ale cóż to finał LM
Miał exhausta, dlatego nie trafił xD Czech zajebiście obronił 2 strzały z rzędu, pewnie miał bota i dobre scrypty^^
a Sir Aleks Ferguson to najlepszy Open Battle Commander na świecie!
Piękny mecz, emocja do końca, prawie jak w 99 roku. Moja ulubiona drużyna znów wygrała!
Glory Glory Man United !!!
68' :cup:
99' :cup:
08' :cup:
MANCHESTER UNITED FOR EVER
Chyba nikt nie ma zastrzeżeni, że grały dwa najlepsze zespoły świata, a wygrał ten lepszy .: UNITED :.
Master of Puppets
22-05-2008, 02:29
niesamotiwe werazenia :D
kapitalmy mrecz! tak terrzmad! to jest footlballl
Larryxxxxx
22-05-2008, 09:51
Mimo iż byłem za Manu to nawet ślepy by zauważył że czelsi była lepsza
z 3:1 powinni wygrać, i nie pierdolić mi że tak nie było.
manu farty ; o
@2xup
tfuj mentor nemanja vidic dostał od drogby lisica i sie złożył a terry do parteru go sprowadził 1 ręką :D:D:D:D
Larryxxxxx
22-05-2008, 09:54
Miał exhausta, dlatego nie trafił xD Czech zajebiście obronił 2 strzały z rzędu, pewnie miał bota i dobre scrypty^^
a Sir Aleks Ferguson to najlepszy Open Battle Commander na świecie!
Piękny mecz, emocja do końca, prawie jak w 99 roku. Moja ulubiona drużyna znów wygrała!
w jakiejś gazecie czytałem dziś że carrick po meczu mówił że nie trafił bo cech miał kolor stroju rażący go i huja widział :>
Mimo iż byłem za Manu to nawet ślepy by zauważył że czelsi była lepsza
z 3:1 powinni wygrać, i nie pierdolić mi że tak nie było.
manu farty ; o
@2xup
tfuj mentor nemanja vidic dostał od drogby lisica i sie złożył a terry do parteru go sprowadził 1 ręką :D:D:D:D
To chyba oglądałeś powtórkę dziś rano. Nie będę już mówił ile to sytuacji miał MU
aby zakończyć mecz w regulaminowych 90'ciu minutach. Aż nie chce się wymieniać. A co do słupków i poprzeczek, hmmm taka jest piłka nożna i prawie robi wielką różnice.
I co z tego, że Vidic dostał po twarzy? Hmm chyba tylko tyle, że wyeliminował
słabego psychicznie Drogbe. A to że Terry go sprowadził do parteru jedną ręką? I co z tego? (piękny karny Terrego :baby:)
Największe brawa dla Van der Sar'a , Tevez'a, Ronaldo, Evry, Sir Alexa Fergusona i dla całego Manchesteru United!!!!!!!!
Larryxxxxx
22-05-2008, 10:22
I tu sie różnimy koleś bo widać że jesteś za manu i huj i ja mogę do ciebie gadać godzinami ale z takimi jak ty po prostu nie będę polenizował bo masz płytko pod kopułą i kiepsko z twoim obiektywizmem jeśli nie widziałeś tego co było widać gołym okiem, manu atakował przez 30 min, mieli 3 porządne szanse wykorzystali jedną, czelsi atakowała 60 minut + całą dogrywkę praktycznie, nawet bez drogby znowu zagrozili pod koniec van der sarowi, strzelili także jedną, manu w przeciągu meczu miało 10-15 strzałów? czelsi 20-30 no i te słupki i poprzeczki to o czymś świadczy, manu zagrało na pól godziny a reszta meczu grali jak cioty i powinni przegrać takim wynikiem że twoja skromna bańka nie była by wstanie pojąć tego,
to teraz czekam na twoją inteligentną ripostę bo jeśli taka nie będzie to nie musisz się wysilać
I tu sie różnimy koleś bo widać że jesteś za manu i huj i ja mogę do ciebie gadać godzinami ale z takimi jak ty po prostu nie będę polonizował bo masz płytko pod kopułą i kiepsko z twoim obiektywizmem jeśli nie widziałeś tego co było widać gołym okiem, manu atakował przez 30 min, mieli 3 porządne szanse wykorzystali jedną, czelsi atakowała 60 minut + całą dogrywkę praktycznie, nawet bez drogby znowu zagrozili pod koniec van der sarowi, strzelili także jedną, manu w przeciągu meczu miało 10-15 strzałów? czelsi 20-30 no i te słupki i poprzeczki to o czymś świadczy, manu zagrało na pól godziny a reszta meczu grali jak cioty i powinni przegrać takim wynikiem że twoja skromna bańka nie była by wstanie pojąć tego,
to teraz czekam na twoją inteligentną ripostę bo jeśli taka nie będzie to nie musisz się wysilać
Polonizowal ? xD
Larryxxxxx
22-05-2008, 10:27
literówa ; p
hurra odbanowali mnie ;o
sprzedam konto "Larryxxxxx" cena wywoławcza 5 złoty !!!!!
Roodzielec
22-05-2008, 10:58
To chyba oglądałeś powtórkę dziś rano. Nie będę już mówił ile to sytuacji miał MU
aby zakończyć mecz w regulaminowych 90'ciu minutach. Aż nie chce się wymieniać. A co do słupków i poprzeczek, hmmm taka jest piłka nożna i prawie robi wielką różnice.
I co z tego, że Vidic dostał po twarzy? Hmm chyba tylko tyle, że wyeliminował
słabego psychicznie Drogbe. A to że Terry go sprowadził do parteru jedną ręką? I co z tego? (piękny karny Terrego :baby:)
Największe brawa dla Van der Sar'a , Tevez'a, Ronaldo, Evry, Sir Alexa Fergusona i dla całego Manchesteru United!!!!!!!!
Bedac straszym nauczysz sie obiektywizmu...
Jako kobic chelsea powiem tak: Bylismy lepsi aczkolwiek szczescie nam nie dopisalo....
jako fan footballu: piekny mecz i widowisko... porywajace akcje... mnostwo akcji oraz zacietosci... piekny spektakl ktory pokazal najlepsze druzyny w europie...
Coś na poprawienie humorów kibiców Czelsi po przegranej :
http://youtube.com/watch?v=twQlpFrm5iM
Od lewej : Karaś, Nożownik, Draco, prawie Telion.
Piekny karny Ronalda...
Idiota...
Do tego meczu pasuje idealnie cytat, @2UP!
Piękne zwycięstwo UNITED
DuRi_Zmc
22-05-2008, 14:57
Chelsea to stara Ku..wa
Chelsea jebana jest
Chelsea trzeba pier...lić
Chelsea od tego jest.
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
Visca El Barca
Panowie o/
Pro_Evo_Mastach
22-05-2008, 15:01
Chelasea byla lepszym zespolem, ale nie zawsze lepszy wygrywa.
Baxmen900
22-05-2008, 15:53
lepszym kurwa niewiem z ktorej strony..
lepszym kurwa niewiem z ktorej strony..
Też właśnie nie wiem.
.:UNITED:.
Diablord
22-05-2008, 16:29
I tu sie różnimy koleś bo widać że jesteś za manu i huj i ja mogę do ciebie gadać godzinami ale z takimi jak ty po prostu nie będę polenizował bo masz płytko pod kopułą i kiepsko z twoim obiektywizmem jeśli nie widziałeś tego co było widać gołym okiem, manu atakował przez 30 min, mieli 3 porządne szanse wykorzystali jedną, czelsi atakowała 60 minut + całą dogrywkę praktycznie, nawet bez drogby znowu zagrozili pod koniec van der sarowi, strzelili także jedną, manu w przeciągu meczu miało 10-15 strzałów? czelsi 20-30 no i te słupki i poprzeczki to o czymś świadczy, manu zagrało na pól godziny a reszta meczu grali jak cioty i powinni przegrać takim wynikiem że twoja skromna bańka nie była by wstanie pojąć tego,
"W przerwie zanotowałem oczywiście, że futbol jest okrutny: mając taką przewagę w posiadaniu piłki, w celności podań, w sytuacjach podbramkowych (gdyby Czech nie obronił strzałów Teveza i Carricka w 34. minucie, gdyby Tevez nie minął się z piłką w 40. minucie…), Manchester mógł spokojnie prowadzić trzema bramkami..."
To fragment artykułu z onetu.
Moim zdaniem, mecz był bardzo wyrównany, ale szczęście sprzyja lepszym i Manchester grał, według mnie lepszą i ładniejszą piłke. Na pewno grali lepiej w pierwszej połowie i w dogrywce.
@edit ||
Polać Masterowi \ /
Master of Puppets
22-05-2008, 16:33
Larryx, do Ciebie powiem krotko, bo jedziesz na jakiegos kolesia ze mozesz do niego gadac i nic to nie da, a ja uwazam ze ta sama sytuacja jest z Tobą.
Uważasz, że do Manchesteru należały tylko 30 minut? Spoko, ale nie tylko ja uważam, że sie mylisz. Z tego co marudzisz, prawdą jest tylko to, że CFC częsciej strzelali, co z tego jak wiekszosc poza światło bramki.
Mówisz, że MANU to farciarze, gdyby tak było, w pierwszej połowie byłoby 3:0, a bramka Lamparda na 1:1 to przypadek i poślizg Van der Sara.
Strzały nie świadczą o wszystkim, środek pola należał przez większośc meczu do Manchesteru i tego nie zmienisz.
Strzały 12:24 dla Chelsea
Ale już strzały celne? 5:3 dla MANU, posiadanie piłki, 58:42 dla MANU.
Co do Nemanji, zagrał fantastyczne spotkanie, a Drogba udowodnił, że nie dojrzał do finału LM :)
Biooolyy
22-05-2008, 17:21
Skończmy już może o piłce, co?
hyehhr45
22-05-2008, 17:24
nie < 10 znakow >
Larryx, do Ciebie powiem krotko, bo jedziesz na jakiegos kolesia ze mozesz do niego gadac i nic to nie da, a ja uwazam ze ta sama sytuacja jest z Tobą.
Uważasz, że do Manchesteru należały tylko 30 minut? Spoko, ale nie tylko ja uważam, że sie mylisz. Z tego co marudzisz, prawdą jest tylko to, że CFC częsciej strzelali, co z tego jak wiekszosc poza światło bramki.
Mówisz, że MANU to farciarze, gdyby tak było, w pierwszej połowie byłoby 3:0, a bramka Lamparda na 1:1 to przypadek i poślizg Van der Sara.
Strzały nie świadczą o wszystkim, środek pola należał przez większośc meczu do Manchesteru i tego nie zmienisz.
Strzały 12:24 dla Chelsea
Ale już strzały celne? 5:3 dla MANU, posiadanie piłki, 58:42 dla MANU.
Co do Nemanji, zagrał fantastyczne spotkanie, a Drogba udowodnił, że nie dojrzał do finału LM :)
Zgadzam się w 100 procentach.
Bartholomew
22-05-2008, 19:47
ja po tym meczu tylko upewnilem sie w przekonaniu ze christiano ronaldo to najwieksza pilkarska ciota wszechczasow. tylko spojrzalem na niego podchodzacego do karnego juz wiedzialem ze nie trafi.
@up
jak zobaczyłem ze podchodzi do piłki powiedziałem " tylko kurwa nie bajeruj plebie" i huj musiał się popisać xD
za rok Inter wygra i tak :>
@Karol
Karol nie płacz może Rusek kupi sobie replikę pucharu od MU xD
hyehhr45
22-05-2008, 20:05
ja po tym meczu tylko upewnilem sie w przekonaniu ze christiano ronaldo to najwieksza pilkarska ciota wszechczasow. tylko spojrzalem na niego podchodzacego do karnego juz wiedzialem ze nie trafi.
Kazdemu moze przytrafic sie blad. W meczu za to zrobil bardzo wiele i nie probujcie temu zaprzeczyc
wy sie w huj znacie zwłaszcza jak experci sami mówią że chelsea była lepszym zespołem lecz nie dopisało jej szczęście, i tyle
Baxmen900
22-05-2008, 20:58
@ pajac, ktory powiedzial o Ronaldzie ciota.
Po pierwsze kolego trafił, tylko cech go wyczul. Po drugie to ze nie zamienil karnego na gola, nie swiadczy o tym ze jest pilkarska ciota. W meczu udowodnil, ze w druzynie ManU jest niezastapiony i strzelil bramke dajaca jego druzynie szanse na wygranie lm. Tak wiec jezeli posiadasz jakies inne celne spostrzezenia mijajace sie z prawda, podziel sie nimi z kolegami z boiska, a nie oglaszaj na forum. avve
hyehhr45
22-05-2008, 21:03
@up signed o/
2up Eksperci? Ty , Youen i kto jeszcze?
Bartholomew
22-05-2008, 21:11
@ pajac, ktory powiedzial o Ronaldzie ciota.
Po pierwsze kolego trafił, tylko cech go wyczul. Po drugie to ze nie zamienil karnego na gola, nie swiadczy o tym ze jest pilkarska ciota. W meczu udowodnil, ze w druzynie ManU jest niezastapiony i strzelil bramke dajaca jego druzynie szanse na wygranie lm. Tak wiec jezeli posiadasz jakies inne celne spostrzezenia mijajace sie z prawda, podziel sie nimi z kolegami z boiska, a nie oglaszaj na forum. avve
sam jestes pajac. moze ciebie kreca takie lalusie jak ch.r., moze spodobal ci sie jego tylek kiedy nim krecil kiwajac sie, nie wiem. dla mnie to przereklamowany pilkarz, cos w stylu beckahama, tylko beckham umial grac, przynajmniej z poczatku. udalo sie ch.r. strzelic bramke, chwala mu za to, ale pilkarz ogolem z niego kiepski jest.
hyehhr45
22-05-2008, 21:18
sam jestes pajac. moze ciebie kreca takie lalusie jak ch.r., moze spodobal ci sie jego tylek kiedy nim krecil kiwajac sie, nie wiem. dla mnie to przereklamowany pilkarz, cos w stylu beckahama, tylko beckham umial grac, przynajmniej z poczatku. udalo sie ch.r. strzelic bramke, chwala mu za to, ale pilkarz ogolem z niego kiepski jest.
Ty jestes kiepski. Kiwajac sie zawsze mijal 1,2 pilkarzy, wiec jednak cos to dawalo. Bez niego MU nie wygraloby tego meczu.
Bartholomew
22-05-2008, 21:43
Ty jestes kiepski. Kiwajac sie zawsze mijal 1,2 pilkarzy, wiec jednak cos to dawalo. Bez niego MU nie wygraloby tego meczu.
gdyby giggs gral zamiast ch.r. na pewno wygraliby ten mecz bez karnych.
Biooolyy
22-05-2008, 21:52
Wejdzcie sobie kurwa na pilkanozna.pl > forum, or somethink like that,
a nie spamujcie 4 strony o tym meczu.
Roodzielec
22-05-2008, 21:54
ehhhh....
po pierwsze wiekszosc z wypowiadajacych zalicza sie do:
a) sezonowi kibice MU
b) kibice ktorzy kibicuja wygranemu
c) fani CR7 (znakomity pilkarz obecnie w czolowce i szczycie kariery... lecz ma tez swoje wady (nurkowanie i podkladanie) wiekszosc z wypowiedzi=zazdrosc
d) kibice ktorzy jeszcze nie wiedza za duzo o sporcie i sugeruja sie wypowiedziami uslyszanymi od rowiesnikow (lat ok 15)
e) ludzie ktorzy swoje pojecie o footballu czerpia z onet.pl/sport badz interia.pl/sport
po wypowiedziach niektorych sadze iz mecz ogladali dzis CZYTAJAC skroty i statystyki...
Na wasze usporawiedliwienie: bedac nastolatkiem kibicowalem krolewskim i jesli chodzilo o ich mecze uwazalem ze wiem najlepiej bo Real to moj ulubiony klub i napewno ja mam racje...
A co do pana iles up przytaczajacego podspiewy na jego ukochanym LKSie na boisku bez trybun ktorego murawa to w 60% piasek prosilbym aby wstrzymal sie z dalszym wertowaniem spiewnika z zestawu "Maly pseudokibic: poczatki"
Bartholomew
22-05-2008, 22:06
ehhhh....
po pierwsze wiekszosc z wypowiadajacych zalicza sie do:
a) sezonowi kibice MU
b) kibice ktorzy kibicuja wygranemu
c) fani CR7 (znakomity pilkarz obecnie w czolowce i szczycie kariery... lecz ma tez swoje wady (nurkowanie i podkladanie) wiekszosc z wypowiedzi=zazdrosc
d) kibice ktorzy jeszcze nie wiedza za duzo o sporcie i sugeruja sie wypowiedziami uslyszanymi od rowiesnikow (lat ok 15)
e) ludzie ktorzy swoje pojecie o footballu czerpia z onet.pl/sport badz interia.pl/sport
po wypowiedziach niektorych sadze iz mecz ogladali dzis CZYTAJAC skroty i statystyki...
Na wasze usporawiedliwienie: bedac nastolatkiem kibicowalem krolewskim i jesli chodzilo o ich mecze uwazalem ze wiem najlepiej bo Real to moj ulubiony klub i napewno ja mam racje...
A co do pana iles up przytaczajacego podspiewy na jego ukochanym LKSie na boisku bez trybun ktorego murawa to w 60% piasek prosilbym aby wstrzymal sie z dalszym wertowaniem spiewnika z zestawu "Maly pseudokibic: poczatki"
dokladnie. to calo pseudo-kibicostwo furory jest zalosne.
wcale sie zazdroszcze C.R., poprostu uwazam ze marny z niego jest pilkarz.
p.s. real madryt rulez
DuskinessvsVision
22-05-2008, 22:13
Ta.Tak samo było wszędzie "JUVENTUS gurom!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111", a jak spadł to jakoś to ucichło ; o.
JechaczNakonny
22-05-2008, 22:44
Zgadzam sie z biołym.. po jakiego kija non stop w kolko gadacie o tym samym...
to juz wolalem czytac klotnie QEL z niektorymi tutaj niz to o tym finale^^
Juventus gora !!! \o/
@up
Tez sie zgadzam ze za duzo tu pilki noznej i spamu jakichs pedalow z chuj wie skad.
@Klosu
Idz spamuj Aldore albo jakis inny temat z ta swoja pilka.
No to jak chcecie zakończyć ten temat, to zakończmy go.
1.)Manchester najlepszą klubową piłkarską drużyną świata.
2.)Sir Alex Ferguson najlepszym trenerem w historii piłki nożnej.
3.)C.Ronaldo jednym z najbardziej zasłużonych graczy finału 08' i jeden z najlepszych piłkarzy świata. (Mówiąc, że Ronaldo jest słaby itp. to tak jak byście
mówili że O.S.T.R się sprzedał bo sprzedaje najwięcej płyt [hip-hop.pl])
4.)Manchester był lepszy od Chelsea biorąc pod uwagę cały mecz.
5.)Drogba słusznie dostał czerwoną kartkę.
6.)Kocham UNITED.
Teraz możemy gadać/pisać o Tibii :P
Ciekawe kto pierwszy się odezwie na temat meczu po moim poście :P Nab Laryx pewnie
hyehhr45
22-05-2008, 23:01
gdyby giggs gral zamiast ch.r. na pewno wygraliby ten mecz bez karnych.
Wygraliby, gdyby zwidek stal na bramce < ciekawe dlaczego ? >
JechaczNakonny
22-05-2008, 23:06
Po jakiego chuja to ZNOWU piszesz?
Baxmen900
22-05-2008, 23:23
Juventus gora !!! \o/
@up
Tez sie zgadzam ze za duzo tu pilki noznej i spamu jakichs pedalow z chuj wie skad.
@Klosu
Idz spamuj Aldore albo jakis inny temat z ta swoja pilka.
rosjanin nie spamuj
Narazie, to oni są kurwa najlepszą klubową piłkarską drużyną w Europie. Rozgrywki chyba ci się pomyliły.
hyehhr45
22-05-2008, 23:48
Proponuje zakonczyc ten temat
Male podsumowanie
1. MU rox
2. CHA sux
JechaczNakonny
22-05-2008, 23:52
2. CHA sux
proponujesz zakonczyc a tylko prowokujesz wywłoko..
2.)Sir Alex Ferguson najlepszym trenerem w historii piłki nożnej.
3.)C.Ronaldo jednym z najbardziej zasłużonych graczy finału 08' i jeden z najlepszych piłkarzy świata. (Mówiąc, że Ronaldo jest słaby itp. to tak jak byście
mówili że O.S.T.R się sprzedał bo sprzedaje najwięcej płyt [hip-hop.pl])
4.)Manchester był lepszy od Chelsea biorąc pod uwagę cały mecz.
5.)Drogba słusznie dostał czerwoną kartkę.
6.)Kocham UNITED.
Teraz możemy gadać/pisać o Tibii :P
Ciekawe kto pierwszy się odezwie na temat meczu po moim poście :P Nab Laryx pewnie
masz jakieś pierdolone kompleksy z tym manu, zagrali słabo i huj a twoje desperackie próby dowodzą tylko że jesteś jakimś jebanym pojebem albo fanatykiem manu i jak by stał obok ciebie fan innej drużyny to byś go zabił
w mgnieniu oka no bo kurwa jak można kibicować komuś innemu jak manu!!!!
co do ukrytego textu to skoro ja jestem nabzem(na forum tibijskim) to ciebie tu nie powinno być
POZDRO, POĆWICZ & DOROŚNIJ
yo
@pozdrawiam karola i ratilta
Narazie, to oni są kurwa najlepszą klubową piłkarską drużyną w Europie. Rozgrywki chyba ci się pomyliły.
haha agree
choć i tak naciągane
Baxmen900
23-05-2008, 08:59
ile maz lat ?
Jak to się ironicznie mówi - "Każdy zna się na polityce i na piłce nożnej"
Tyle jeśli chodzi o mój komentarz do tego spamu.
hyehhr45
23-05-2008, 11:15
I wlasnie o to chodzilo, aby sprowokowac takiego niedojeba jak ty
Diablord
23-05-2008, 12:22
Nie warto Ci odpisywac bo nie wazne co sie napisze, zawsze bedziesz bronic ManU, z takimi ludzmi nie ma nawet co rozmawiac, mozna pierdolic a oni i tak swoje.
yoo
Kibicuje tej drużynie od kiedy tylko zacząłem interesować się piłką, uwielbiam ich styl gry etc. Nie bronie ich za wszelką cene. Wypowiedziałem swoje zdanie na temat meczu, The Blues też grali nieżle, ale przegrali. Skoro nie warto mi odpisywać to nie odpisuj, nie rozmawiaj.
@Furora
Kto pierwszy wbije teraz 200 lvl? Sowx, Azor, Yeetro?
hyehhr45
23-05-2008, 12:51
sowx ofc <10 znakow >
masz jakieś pierdolone kompleksy z tym manu
Kocham ten klub (-.-)
Od zawsze, na zawsze.
zagrali słabo
Znasz się na piłce nożnej jak Jacek Gmoch, nawet tak samo się wypowiadasz.
twoje desperackie próby dowodzą tylko że jesteś jakimś jebanym pojebem albo fanatykiem manu
I jedno i drugie.
jak by stał obok ciebie fan innej drużyny to byś go zabił
Jeden z moich najlepszych ziomków jest fanem Chelsea. I chodź w żartach jechaliśmy po swoich klubach, to po karnych dostałem sms : "mimo wszystko szacunek dla MU".
POZDRO, POĆWICZ & DOROŚNIJ
Ćwiczę, a z dorastaniem... "jestem dzieckiem samemu nie dorosnę" B)
Glory glory Man UNITED
:D .:UNITED:.
@Furora
Kto pierwszy wbije teraz 200 lvl? Sowx, Azor, Yeetro?
1.) Sowx
2.) Azor
3.) Xespoz
Master of Puppets
23-05-2008, 13:31
Ja też uważam, że już sporo na ten temat dyskutowaliśmy. Ale chce stanąć w obronie kibiców Manchesteru jeżdżonych przez Larryxa, który sugeruje się 'ekspertami'. Sądzisz, że żade ekspert nie wypowiedział suię, że MANU było lepsze? Jak tak to sie mylisz. Ale mniejsza o to. Lepsze wrażenie mogła zrobić Chelsea, bo druga połowa należała do nich, ale pierwszą grali słabo. Dogrywka- bardzo wyrównana, do tego byłem dość pijany i odczuwałem to jako równą grę (więcej gry Manchester, ale Chelsea więcej atakowała).
Karnych nie komentuję, bo to była wojna w głowach piłkarzy.
Nie powiedziałem i nie powiem, że któraś z drużyn była lepsza, bo obie zagrały kapitalne spotkanie, walka była napewno na równym poziomie (nawet jak jedna z drużyn w czymś była lepsza, w czymś gorsza). Jest mi szkoda Chelsea pod jednym względem. Za 10 lat nikt nie będzie pamietal, że zagrali świetne spotkanie, tylko 'ah, Chelsea dostała z Manchesterem'- nie mówie tu o fanach, którzy pamiętać bedą zawsze, ale o tworzącą sie historię. Ale co zrobić, takie życie!
Pozdrawiam fanów Chelsea, Manchesteru i innych angielskich klubów (innych nie :D), a Ty Larryx, nie musisz sie aż tak oburzać jak ktoś chce dyskutować.
Joł!
@up, myśle ze Sowx : )
Nie warto trolli karmić, ignoruj go poprostu.
@2up :
Jak odwali PG to Spoxster jak nie Spoxster to Sowx.
JechaczNakonny
23-05-2008, 13:39
Moje zdanie jest takie..
wyzywacie sie kur..a jak nie wiem co a przeciez kazdy bedzie bronic swej ulubionej druzyny takze ja nie widze sensu dalszego pisania!..
Wyraziliscie swoje opinie no i starczy koniec tematu a wspieranie sie ktora druzyna jest lepsza a ktora gorsza albo ktory pilkasz powinien strzelac a ktory nie to chyyba powinniscie znalezc sobie jakies forum dotyczace PIŁKI NOŻNEJ
a tak apropo to co sie z PTAQ dzieje??..;o
hyehhr45
23-05-2008, 13:58
ktora druzyna jest lepsza??????
JechaczNakonny
23-05-2008, 14:58
LECH POZNAN............................................ ...................
hyehhr45
23-05-2008, 15:05
C R A C O V I A
a tak apropo to co sie z PTAQ dzieje??..;o
Hunted? ;)
Hunted? ;)
to go oswieciles
to go oswieciles
No a co nie ? Ptaaq jest w Inshon czyli przeciwko Duskiness/Vision. A że To Duski i Vision praktycznie wygrali wojne, to Ptaaq jest hunted. (na tibia.com jest lista paymentów : Ptaaq 1kk)
Grzeeesiu
23-05-2008, 18:00
No a co nie ? Ptaaq jest w Inshon czyli przeciwko Duskiness/Vision. A że To Duski i Vision praktycznie wygrali wojne, to Ptaaq jest hunted. (na tibia.com jest lista paymentów : Ptaaq 1kk)
Nielicho to rozkminiłeś druidzie. o/
.:Boixos:.
23-05-2008, 18:39
Hahahhahaha
Master of Puppets
23-05-2008, 18:51
Czym sie najebales? Karmi? Lubie takie pierdolenie a tak naprawde to przed kompem juz usiedziec nie moze bo az dupa boli od krzesla.
Nie wiem czy imponuje Ci robienie z siebie zajebiście dorosłego, czy masz w tym jakiś inny ubaw, mniejsza o to, napisałem to po to, żeby było jasne, że już nie koniecznie dokładnie analizowałem mecz. To na tyle... Szkoda tylko, że nie wszyscy są tak inteligentni by to zrozumieć. Pozdro starszy panie ; )
hyehhr45
23-05-2008, 20:08
A R E C Z K A
Jest Braci Trzech CRACOVIA , ARKA, LECH
I wszystko jasne o/B)
@ Napinacze
Wy jednak jesteście popierdoleni , napinacie się przez ten internet
ARKA GDYNIA LEECH POZNAAAN ! CRAKOVIA ! ! 1111
wiemy wszyscy że jesteście huliganami,jeździcie na awantury,itd,itd
ale nie musicie napinać się w internecie,jaki to ja nie jestem !11111
chcecie podyskutować o kibicach,hooliganach,piłce nożnej WY*******AC na inne forum ;)
ciao łaziory,chłopaki z nabojki
Baxmen900
23-05-2008, 21:25
@ Napinacze
Wy jednak jesteście popierdoleni , napinacie się przez ten internet
ARKA GDYNIA LEECH POZNAAAN ! CRAKOVIA ! ! 1111
wiemy wszyscy że jesteście huliganami,jeździcie na awantury,itd,itd
ale nie musicie napinać się w internecie,jaki to ja nie jestem !11111
chcecie podyskutować o kibicach,hooliganach,piłce nożnej WY*******AC na inne forum ;)
ciao łaziory,chłopaki z nabojki
proste _/ ;d
Zmieniam temat na tibie..
Jako ze na furo nic sie nie dzieje a narazie nam sie niechce siebie nawzajem wycinac to pomagamy innym servom odzyskac ich wolnosc i nadzieje na lepsze jutro! Na niektorych to sie udaje lepiej na niektorych gorzej a niektore sa zjebane tak ze szkoda slow. Jako ze ma sie dzis odbyc Open Battle na Aldorze, jak myslicie kto wygra? Czy Anima znow pokaze klase czy moze Wojtek odkupi swoje winy? Przekonamy sie juz (mam nadzieje) dzis!
A, mam nadzieje ze w koncu dostaniecie ;p
Juz mnie wkurzaja te teksty na tibia.de po kazdej opence :P
hyehhr45
23-05-2008, 21:57
Co i Em maja niestety nikle szanse
JechaczNakonny
23-05-2008, 22:21
To że ma hóntet to wiesz... Wiem o pay~ tez wiem..
chodzilo mi co z nim w ogole w polsce jest? bo kurde pisaliscie cos ze wyjechal albo cos:D
hyehhr45
23-05-2008, 22:49
tak do cieplych krajow wyjechal chyba
11:32 Taifun Devilry [274]: ZOODIX JA WBIJE 300 KUMASZ JAKO 1 A NIE JAKIS SPAAW !!!
^^
hyehhr45
24-05-2008, 12:19
Jak myslicie za ile taifun sie wyjebie na froscie i Znudzi mu sie dalsze expienie ? 1, , 2 dni ?
Jak dinox nie bedzie grał to i wbije przed spaawem.
@Aldora - Anima ; )
DuRi_Zmc
24-05-2008, 17:18
Jak tam ob na aldorze?xd;)
Tylko Zeciq byl na tyle odważny aby opuscic pz :<
@2down
Zle slyszales, to Wojtus pada ciagle :<
. ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
: )))))))
DuRi_Zmc
24-05-2008, 20:37
Tylko Zeciq byl na tyle odważny aby opuscic pz :<
to on nie siedzi w anglii i nie pracuje?:D
Slyszalem ze inna osoba gra Nemtor i to on tak pada :S
Pozdro
pierdolenie pierdolenie.... dla nemtora szacunek dla EM wieczna pamiec. co do LM - "Czelsi" zagrala swietny mecz, i pech przy karnym. wogole spotkanie godne finalu. a za Mu nie bede bo tam gra pedalinho ronaldo i basta! (gra swietnie ale koles jest ciota ) ; D
JechaczNakonny
25-05-2008, 02:09
extra ale po co znowu zaczynasz temat o finale LM? znowu bedzie 10 stron o pilce noznej..
extra ale po co znowu zaczynasz temat o finale LM? znowu bedzie 10 stron o pilce noznej..
Co do furory.
Shermonator
May 21 2008, 15:15:20 CEST Killed at Level 115 by Doom Harvester
and by a minotaur archer of Ulrena Clanon
Mighty Charmer
May 06 2008, 16:00:55 CEST Killed at Level 58 by Aqo
"Źle się dzieje w państwie duńskim" B) :p
.................................
dla tych co nie pamietaja tamtych czasow
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=32090
hyehhr45
25-05-2008, 12:54
@up
;o nice
Bojcie sie chamy do 1 ligi wracamy.....WKS Slask Wrocław SLASK-WISELKA-LECHIA GDANSK
@Up
Ej poważnie ?? kiedy awansowali ? ale czadowo!11
@ Down
nie widzisz w mojej wypowiedzi ironii ? = o
W sobotę był ostatni mecz Śląska,teraz zostaje tylko znaczek -.^
A jak tam furora!? =)
No awansowali, wczoraj w nocy ledwo szlo sie przecisnac przez ta wesola kompanie.
A na furorze jak zwykle nudy ;]
dla tych co nie pamietaja tamtych czasow
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=32090
Heh a teraz powodzenia nawet i 350 ms w solowaniu 90 ek :D
Fajnie że ten filmik wrzuciłeś, ostatnio to ja go chyba z 2 lata temu oglądałem :P
Bojcie sie chamy do 1 ligi wracamy.....WKS Slask Wrocław SLASK-WISELKA-LECHIA GDANSK
Bys nie zapominal o MOTORZE...
MOTOR WY WIECIE WY TRZEZWI NIE WYJEDZIECIE
teraz to samemu nikogo nie da rady zabic
Zna ktos moze jakies mmorpgi typu l2,guild wars,metin2,wow w ktore by sie dobrze gralo?
edit:
gra ktos moze na l2 gold? chyba sie tam wprowadzam ;p
Knight Online , a oficjalna strona to : www.knightonlineworld.com
DuskinessvsVision
25-05-2008, 21:08
maple story
Pamietam o motorze ale napisalem to na temat tych trzech klubow ktore sa w 1 lidze a Motor niestety zostal w drugiej ale mam nadzieje ze za rok wejdzie :)
wrogonastawiony
25-05-2008, 22:53
Zna ktos moze jakies mmorpgi typu l2,guild wars,metin2,wow w ktore by sie dobrze gralo?
edit:
gra ktos moze na l2 gold? chyba sie tam wprowadzam ;p
WoW, ta gra miażdzy.. i to mozna nazwać GRĄ w przeciwienstwie do tibii :P Jakby kipsoft wprowadzil do tibii pare rozwiazan z wowa to moze graloby sie w tibie lepiej.. no ale dzieciaczki ktore nie moglyby sie scigac w levelowaniu nie kupowalyby pacca.. :P
WoW, ta gra miażdzy.. i to mozna nazwać GRĄ w przeciwienstwie do tibii :P Jakby kipsoft wprowadzil do tibii pare rozwiazan z wowa to moze graloby sie w tibie lepiej.. no ale dzieciaczki ktore nie moglyby sie scigac w levelowaniu nie kupowalyby pacca.. :P
I tu się zgadzam: "WoW, ta gra miażdzy.. i to mozna nazwać GRĄ w przeciwienstwie do tibii"
Gram od wczoraj i w sumie gdyby nie ziomek z podwórka (52 elf druid) , to bym się tak szybko nie połapał. No ale przynajmniej tam trzeba umieć troche angielski a nie : ("Hi", "Sell", "offert", "Buy", "your offert"...). No i ta muzyka uuuu mistrzostwo, a o grafice nie wspomne. Podchodziłem do WoW'a troche sceptycznie, bo byłem zakochany w tych pixelach z tibii, ale teraz to prysło. Nie dziwię się że w WoW'a gra tyle ludzi.
No ale jednak zostały nawyki z Tibii i jak w tibi byłem głównie palem , tam jestem Dwarfem Hunterem czyli głównie wale na dystans (mam strzelbe hehe :D).
Tibia była fajną przygodą [2005-2008]
Pozdrowienia do was gracze Tibii i użytkownicy Forum.tibia.pl
JechaczNakonny
26-05-2008, 11:51
w wowie na jednym serwerze miesci sie niekiedy po 40k ludzi .. niezle..
Master of Puppets
26-05-2008, 12:15
to już o pilce lepiej gadac niz o wowie :P
w wowie na jednym serwerze miesci sie niekiedy po 40k ludzi .. niezle..
No ta, ale nie ma facc ;)
26-05-2008, 12:56
ile ktosztuje tu w przyblizeniu barbarian outfit ?? albo laska do mage?
JechaczNakonny
26-05-2008, 15:12
Barbarian
pierwszy addon
Potrzebne rzeczy
* Fighting Spirit - w zamian za 2 Royal Helmety u Harouna bądź Yamana.
* Warrior's Sweat - w zamian za 4 Warrior Helmety u Harouna bądź Yamana.
* 50 Red Piece of Cloth - z Herosów, lub z wymiany odpowiedniej ilości Red Robe u Irmany w Venore
* 50 Green Piece of Cloth - z Green Djinnów, lub z wymiany odpowiedniej ilości Green Tuniców u Irmany w Venore
* 10 Spider Silk Yarn - z wymiany Giant Spider Silków u Mariny na Merianie (o ile wcześniej dało się jej 50 Honeycombów)
drugi addon
Potrzebne rzeczy
* 100 Iron Ore - z krasnoludów i Stone Golemów
* 1 Crude Iron - w zamian za Giant Sworda u Spoconego Cyklopa w Ab'Dendriel (uprzednio wykonując u niego questa)
* 50 Behemoth Fang - z behemotów
* 50 Lizard Leather - z Lizardów
Mage
1 addon
Potrzebne rzeczy
* Wszystkie różdżki (bronie)
* 10 Magic Sulphur - w zamian za 30 Fire Swordów u Harouna bądź Yamana.
* 20 Ankhów
* 1 Soul Stone - z Necropharusa
2 addon na czapke to ferumbas hat także wątpie że dasz rade zdobyć;P
26-05-2008, 15:28
ja wiem co jets potrzebne zeby to zrobic nie wiem ile stoja te itemy ;>
Grzechu_xD
26-05-2008, 15:40
Ktos (niepamietam kto) sprzedawal barba za 1kk i ktos inny za 1,2kk
a mage to wydatek okolo 300-500k
MonszTfojejRzony
26-05-2008, 15:44
Co wam zrobił WoW ze porównujecie go z Tibia (Nie bierzcie WoWa tak nisko, pod samo dno? Gdyby CiPSoft mial tyle rozumu co Blizzard, Tibia byla by lepsza.
Btw. widze ze tu takie koksiarze w WoWa, 1 gra 2 dni XD Gra ktos na oficjalu?
SpawN <3 here, tamto konto BANNED XD
Ja gram na oficjalu - Vek'Nilash, Ally.
17:20 You see Sowx (Level 200). He is a royal paladin. He is Legatus of the Duskiness.
Rasta-Vandetta
26-05-2008, 19:28
Barbarian
pierwszy addon
Potrzebne rzeczy
* Fighting Spirit - w zamian za 2 Royal Helmety u Harouna bądź Yamana.
* Warrior's Sweat - w zamian za 4 Warrior Helmety u Harouna bądź Yamana.
* 50 Red Piece of Cloth - z Herosów, lub z wymiany odpowiedniej ilości Red Robe u Irmany w Venore
* 50 Green Piece of Cloth - z Green Djinnów, lub z wymiany odpowiedniej ilości Green Tuniców u Irmany w Venore
* 10 Spider Silk Yarn - z wymiany Giant Spider Silków u Mariny na Merianie (o ile wcześniej dało się jej 50 Honeycombów)
drugi addon
Potrzebne rzeczy
* 100 Iron Ore - z krasnoludów i Stone Golemów
* 1 Crude Iron - w zamian za Giant Sworda u Spoconego Cyklopa w Ab'Dendriel (uprzednio wykonując u niego questa)
* 50 Behemoth Fang - z behemotów
* 50 Lizard Leather - z Lizardów
Mage
1 addon
Potrzebne rzeczy
* Wszystkie różdżki (bronie)
* 10 Magic Sulphur - w zamian za 30 Fire Swordów u Harouna bądź Yamana.
* 20 Ankhów
* 1 Soul Stone - z Necropharusa
2 addon na czapke to ferumbas hat także wątpie że dasz rade zdobyć;P
Czytanie ze zrozumieniem ;S
sell 5x terra legs 300k each ! kup teraz terra mantle w prezencie !
MonszTfojejRzony
27-05-2008, 14:26
Taifun Devilry
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 274
Name: Spaaw
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 275
Lol, a Vuaevo kiedy wbil 200?
@down
aha fajnie wiedziec ;o
Master of Puppets
27-05-2008, 15:53
troche ponad miesiac temu?
Fernandos
27-05-2008, 18:40
Czemu Sunblade tak zostalo oczyszczone?XD wie ktos moze?
player01
28-05-2008, 00:16
azor danor 200 :)
mass log byl
Than Nake
May 27 2008, 23:08:25 CEST Killed at Level 70 by Sasho Pansa and by Smash'Qu
Czekamy na wiecej! Wracajcie na Furo kochamy was! Jebac Saphire _/
Czemu Sunblade tak zostalo oczyszczone?XD wie ktos moze?
bo zupa byla za slona :(
wrogonastawiony
28-05-2008, 08:58
A ja sobie mysle ze visionczyki i duskinefonsy sie juz wkurzaly ze w sunblade bylo tyle plebsu ktorego nie mogli z respa wy*******ac :P
@up
Mozliwe, tak samo jak to, ze wkraczaja na wojenna sciezke a odeszli ci ktorzy nie beda chcieli sie bic ;d ale przypuszczac to sobie mozemy...
A ja sobie mysle ze visionczyki i duskinefonsy sie juz wkurzaly ze w sunblade bylo tyle plebsu ktorego nie mogli z respa wy*******ac :P
Po 1 To nie Pleby
A Po 2 To mogli nas wywalać ^.-
Niewiemjak
28-05-2008, 15:21
To nie mysl tyle bo ci cos nie wychodzi ;p A plebami wcale nie jestesmy ;)
Z tego co widzialem to padles za to ze raylowi wbiles na resp
@Up
Nie wiesz to się nie wypowiadaj ... poza tym co was obchodzą sprawy innych ludzi będą się chcieli pochwalić za co , gdzie i jak padli to wam powiedzą.
@Down
Powiedziałem będzie chciał to wam powie ..... nie będzie chciał to nie.
Fernandos
28-05-2008, 16:12
To za co padl ? Bo vision tak chcialo zapewne nie oszukujmy sie ...
Niewiemjak
28-05-2008, 16:48
Padlem poprostu za nic.... expilem 3 h na dragach po czym ktos napisal ze on tu expi i mnie zabil PROSTE ;P
Fernandos
28-05-2008, 17:20
Proste i logniczne vision szukalo zaczepy ...
Inshon planuje zemste w postaci wojny ;] pewne info ;]
wrogonastawiony
28-05-2008, 21:25
To nie mysl tyle bo ci cos nie wychodzi ;p A plebami wcale nie jestesmy ;)
Moge sie juz smiac ?
Padlem poprostu za nic.... expilem 3 h na dragach po czym ktos napisal ze on tu expi i mnie zabil PROSTE ;P
No i przynajmniej konkretny powod a ja juz myslalem ze znowu za nic pkuja.
2xup @rusiek masz złe info prawda ze czesc ludzi chciala walczyc ale reszta powbijala podobne lvle co na furorze i maja wbite;/
Niewiemjak
28-05-2008, 22:18
Moge sie juz smiac ?
Z czego ?? Nie kumam tego co napisales -.-
Po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze furora jest zdominowana przez tepych plebow bez zadnych zasad, nie umiejacych skleic zdania bez dwóch kurw,a ludzie którzy troche wiecej mysla o tym co robia sa z servera niestety wyjebani :P
No, moze troche przesadzam ale taka prawda, wiekszosc mysli tylko o wlasnych potrzebach troszczac sie tylko o siebie. Kiedys dalo sie grac bez kumpli h-lvl, stopniowo musiales miec jakiegos znajomego zeby pomagal, pozniej musial to byc rl w rzadzacej gildii a teraz to juz nic cie nie uchroni przed zabiciem gdy nie daj boze zajmiesz ukochane smoki w ankh... Musisz byc w jebanych dusk albo virzyn, nawet sunblade w ktorym jest duzo zasluzonych osob oraz ich znajomi sie nie liczy. Tak trudno przestac myslec przez chwilke o wlasnej dupie i zrobic cos dla drugiego czlowieka?;o Dobra rozpisalem sie ten server jest stracony dopuki te lamy sie nie otrzasnal w co watpie albo ktos nie zaprowadzi tu porzadku.
Pozdrawiam, mozecie teraz obrazac moich biednych rodzicow wyjebane na to mam ;/
Łę wibjam na Suttera i lece podbić s*****chuji nie dobrych ;)
Z czego ?? Nie kumam tego co napisales -.-
Shermo olej plebsow :)
ale bez przesady zeby ktos kto expil powiedzmy 3 h na respie zostal zabijany za nic
Taaa.... nie ma co się z takimi użerać. ^^
Grzeeesiu
29-05-2008, 02:37
Shermo olej plebsow :)
ale bez przesady zeby ktos kto expil powiedzmy 3 h na respie zostal zabijany za nic
Gdyby się nad tym dokładnie zastanowić to nie ma śmierci za nic.
Każdy powód jest dobry.
Pozdrawiam
Inshon planuje zemste w postaci wojny ;] pewne info ;]
Dopuki nie zmienią leczenia rycerza (a pewnie w najbliższym update nie zmienią), albo ktoś się z nimi nie połączy ( nie mówię o Sunblade, oni będą z dusk, wiadomo B) i też nie mówię o WRA bo to, to samo co Inshon praktycznie teraz).
Inshon/WRA jest skazane na sneak ataki, lub mogą nadal planować :P
Dopuki nie zmienią leczenia rycerza (a pewnie w najbliższym update nie zmienią), albo ktoś się z nimi nie połączy ( nie mówię o Sunblade, oni będą z dusk, wiadomo B) i też nie mówię o WRA bo to, to samo co Inshon praktycznie teraz).
Inshon/WRA jest skazane na sneak ataki, lub mogą nadal planować :P
a więc o kim mówisz?
Teraz ciezko zabic 3 czy 4 knightow w kupie ;]
Jak sie dobrze lecza nawzajem to sa nie do zatrzymania.
Rasta-Vandetta
29-05-2008, 12:47
Teraz ciezko zabic 3 czy 4 knightow w kupie ;]
Jak sie dobrze lecza nawzajem to sa nie do zatrzymania.
Łatwo rozbebrać kupe :S
a więc o kim mówisz?
Rozłam.
Taif powiedział, że za wszelką cene będzie pierwszym 300 na Furorze. Ciekawe co będzie jak on będzie miał np. 297 a Spaaw 299 ;P
To są tylko spekulacje...
DuRi_Zmc
29-05-2008, 13:16
@up
tez tak nad tym myslalem
Moim zdaniem jak go zmusili do dojscia do wojny (Albo smierc) hum
To pewnie bedzie tak samo albo poczeka az taif wbije 300 albo smierc : d:o:o:o
Glupi server lol:baby::baby:
Biooolyy
29-05-2008, 13:27
Ta, Orzech napewno wbije z swoim PvM & PvP pierwszy 300 lvl na Furo, napewno XD
jedziecie po tym orzechu a nawet go nie znacie ;d to co ze sie skladal na wojnie w takich trapach kazdy by sie zlozyl mi sie wydaje ze poprostu mu zazdroscicie ze to on sobie biega 270+ msem a wy sepicie o itemy w dp nie jestem zadnym jego obronca itp ale taka jest szczera i przkykra prawda ;<< dobra teraz czekam na teksty typu "Twoja stara " itp-.-
@up
przecie orzech w zadnym trapie nie zdechl
Biooolyy
29-05-2008, 14:32
jedziecie po tym orzechu a nawet go nie znacie ;d to co ze sie skladal na wojnie w takich trapach kazdy by sie zlozyl mi sie wydaje ze poprostu mu zazdroscicie ze to on sobie biega 270+ msem a wy sepicie o itemy w dp nie jestem zadnym jego obronca itp ale taka jest szczera i przkykra prawda ;<< dobra teraz czekam na teksty typu "Twoja stara " itp-.-
1.Znałem Orzecha
2. Sępie items od dp? Powodzi mi sie na Celescie, tylko ze jedyny problem to moja neostrada
Więcej argumentów?
MonszTfojejRzony
29-05-2008, 14:40
Odczytuje twój post w ten sposób, ze nawet nie wiesz o co chodzi na Furorze ale chciales wjebac swoje 3 grosze, piszac jakies bzdury, ze jaki to on nie jest PRO ELO MASTAH PvE machine to exp, a tak naprawde na tego chara wbil z 5 lvli, chociaz polowa jego ojciec, elo ogarnij sie dziecko.
Pewnie nie wiesz ze Orzech to najwiekszy ACC BUYER chyba w historii Tibii XD
Biooolyy
29-05-2008, 14:51
Odczytuje twój post w ten sposób, ze nawet nie wiesz o co chodzi na Furorze ale chciales wjebac swoje 3 grosze, piszac jakies bzdury, ze jaki to on nie jest PRO ELO MASTAH PvE machine to exp, a tak naprawde na tego chara wbil z 5 lvli, chociaz polowa jego ojciec, elo ogarnij sie dziecko.
Kris NIGDY nie expił na Taifunie, gdyż znałem go bardzo dobrze, i utrzymuje z nim kontakt, on ma pracę, poświęca na tibie dziennie 15 minut ~ , w weekend z 1h ~.
@up
Był pewien jeszcze większy accbuyer, tylko nie pamiętam przezwiska i servera.
-B.
"ze jaki to on nie jest PRO ELO MASTAH PvE machine to exp" gdzie tak napisalem? nie znam go to go nie oceniam proste a wy macie jakies kompleksy
No wlasnie ze oceniasz to co piszemy mimo ze nie masz pojecia o co chodzi. Mowisz ze kazdy by padl w trapie. Wydaje Ci sie ze ktokolwiek z nas poszedlby ms'em rozwalac trapa? A potem jeszcze zamiast zabic noobchara albo rzucic mwalla wolal pasc?
MonszTfojejRzony
29-05-2008, 15:44
Kris NIGDY nie expił na Taifunie, gdyż znałem go bardzo dobrze, i utrzymuje z nim kontakt, on ma pracę, poświęca na tibie dziennie 15 minut ~ , w weekend z 1h ~.
@up
-B.
Moze z tym popełniłem błąd, ale szczerze mam troche watpliwosci czy Kris, majac pod nosem prawie 300 lvla na niego nie gra(Ł) ale moge sie mylic, dzieki za sprostowanie :)) Orzech PG
Biooolyy
29-05-2008, 15:48
Moze z tym popełniłem błąd, ale szczerze mam troche watpliwosci czy Kris, majac pod nosem prawie 300 lvla na niego nie gra(Ł) ale moge sie mylic, dzieki za sprostowanie :)) Orzech PG
Kris zawsze wolał robić or bocic noob chary do 50 lvlka, lub grać na Kris Mystic jeśli ma czas, przecież nie po to robił full barbarana na 45 ed'ka, jego głownego chara.
Podczasz grania na Pandori Ikebem ze mną nie logał na inne chary, gdyż nie ekscytuje go aż tak tibia, i jak to stwierdził po hacku Dalusa, ' i tak wole wolałem i będe wolał knight'ow', dlatego pyka sobie czasami jak ma troszkę czasu wolnego na Lepsiu.
Koniec tematu o Krisie i jego charach ( Orzecha i jego ), gdyż ze względu na respect do niego do dzisiaj nie dałem listów na Ikeba, które trzymam w depo na Pandorce=)
-B.
Diablord
29-05-2008, 15:52
@up
-B.
Masz stare informacje. Kris expi Taifunem.
Biooolyy
29-05-2008, 16:21
Masz stare informacje. Kris expi Taifunem.
Byś się ździwił; ]
Twoja stara
Byś się ździwił; ]
Mylisz sie :)
My siedzimy z nim na vencie i wiemy kto kim expi :p
Grzeeesiu
29-05-2008, 19:17
OWNED chyba ^^
Biooolyy
29-05-2008, 20:07
OWNED chyba ^^
Ja?
Dziwie się że Kris nie lubiąc MS'ów expi, może mu sie coś zmieniło, z restą taki ms jak knight =P
W ogóle to on miał zapierdol w pracy jak go znałem, może bierze wolne szefunio na expienie?
Rasta-Vandetta
29-05-2008, 20:17
-B.
Właśnie widać jak go znasz :
1.Ekspi/ł na Taifunie
2.Gra dużo więcej niż piszesz, Thidia praktycznie on wyekspił.
@2x up
a co juz sie do ciebie nie przyznaje?
Rasta-Vandetta
29-05-2008, 20:18
@up
.
Ja go pamiętam mówią na niego Biooolyy
Diablord
29-05-2008, 20:19
Byś się ździwił; ]
Skoro tak uważasz ;]
Biały ciągle zmieniasz servery czy już na stałe grasz na non-pvp?
Zapraszam ;O
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=2084305#post2084305
Elisabett
29-05-2008, 20:53
(...)
W ogóle to on miał zapierdol w pracy jak go znałem, może bierze wolne szefunio na expienie?
Dziwne ze gdy ze mną skillował mówil ze jest w pracy i siedzi na laptopie jakoś miał czas grać skoro miał zapierdol
Biooolyy
29-05-2008, 21:23
Właśnie widać jak go znasz :
1.Ekspi/ł na Taifunie
2.Gra dużo więcej niż piszesz, Thidia praktycznie on wyekspił.
od 75 lvlka ładne PG, tylko nie wiem czy to Kris solo, nie wierze że on miał tyle czasu , pewnie mu Dinox pomagał lub ktoś.
Kris na Pandorce w pracy też bocił Araga, ale ja nie mówie o boceniu.
@Panowie Up
Będe grał tam gdzie kurwa chce i mi sie podoba, moge sobie pograć na Morganie czy innym syfie bo Shejqowi w wojnie mogłem pomóc, ale mi sie kurwa nie chce robić następnej postaci od nowa, kminicie? Non pvp mi wystarcza, i huj wam do tego=) I mam waszą opinie serdecznie w dupie, kto co myśli o mnie, lecz paru prawdziwych z Pandori i Furory pozostało w moim friendship!
Jakby ktoś miał kontakt do starego Lexornes, priv msg me or GG
DuRi_Zmc
29-05-2008, 22:10
Hahaha
Po pierwsze kto po nim jeździ?? xdxd
Po drugie my mu nie zazdroscimy<Przynajmniej nie ja> Szkoda tyle hajsu na gierke 8o
Po trzecie nawet debil grający tylko na otsie by wyszedl z tego trapa co się wjebał on.:D
Roodzielec
29-05-2008, 22:36
hehehe ktos wspomnial o najwiekszym acc buyerze... wiec jest ich 2
pierwszy gra na Kyrze (posiada 10 !!!! tak dokladnie 10!!! 100+ MS niektore 190 180... porozdawal rl zeby z nim na wojnie grali... Pan ten nosi imie Z3n3k...)
2 osoba moze nie pod wzgledem ilosci badz lvl ale wydanej kasy jest szwed z Antici Marcus na same chary wydal 8,5 tys Euro... Dla sprostowania powiem ze jest to jego tygodniowe wynagrodzenie w pracy...
_/Rudowany
Hail accbuyers ffs!!!
nowa wojna na pandorii, jak myslicie kto bedzie gora?!? 1 open juz w dupe
bartek8808
30-05-2008, 10:53
Z tą Pandorią to różnie bywa :P Niestety mam pesymistyczne podejście co do tego servera i myślę, że Szwedzi będą górą :(
od 75 lvlka ładne PG, tylko nie wiem czy to Kris solo, nie wierze że on miał tyle czasu , pewnie mu Dinox pomagał lub ktoś.
Kris na Pandorce w pracy też bocił Araga, ale ja nie mówie o boceniu.
@Panowie Up
Będe grał tam gdzie kurwa chce i mi sie podoba, moge sobie pograć na Morganie czy innym syfie bo Shejqowi w wojnie mogłem pomóc, ale mi sie kurwa nie chce robić następnej postaci od nowa, kminicie? Non pvp mi wystarcza, i huj wam do tego=) I mam waszą opinie serdecznie w dupie, kto co myśli o mnie, lecz paru prawdziwych z Pandori i Furory pozostało w moim friendship!
Jakby ktoś miał kontakt do starego Lexornes, priv msg me or GG
I po co taka napinka :f
I skoncz juz dyskutowac o tym Krisie, bo masz stare info, skoro taki ziom od niego jestes, to zadzwon i sie zapytaj ;p
Pozdro
11:15:41 Daniel
zal ale dzisiaj.. xd
11:16:44 Daniel
stara budzi mnie do budy a ja ... daj armor daj armor ona a co to bluska zaraz pszybbiegla z bluska a mi chodzilo o majtki
Oryginalna pisownia zachowana.
bartek8808
30-05-2008, 21:16
"HA HA HA" Biedny rozpieszczony Danielek sam nie potrafi sobie wziąć majteczek? Suhay to raczej jest bardziej żałosne niż śmieszne :baby:
hyehhr45
30-05-2008, 21:41
umysł opanowany przez tibie
Nie napisałem, ze to jest załosne, ani ze to jest smieszne xd komentowanie wam zostawilem :D
Umysl nie opanowany przez tibie, mimo iz chlopak potrafił grać dzień i noc odstawiając szkołę xdd ale teraz nie gra od ponad miesiąca i w ogole sie nie loguje i normalnie funkcjonuje xd poprostu nabija sie z tej gry teraz :p
No dzis sie zydki z pandoryjki nie popisaly niestety :<
Yubov
May 31 2008, 07:56:04 CEST Killed at Level 160 by Saveersus
and by Kerston
Doom Harvester
May 31 2008, 07:55:53 CEST Killed at Level 125 by Kerston
and by Saveersus
Przypomnieliśmy o sobie przed SSem :]
http://www.***********.com/210391499.html
Moge się wypłacić =(?
@Edit:
08:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Asemires of Furora. He was killed by Xespoz.
No zawsze ktoś nie usłyszy, żeby się nie logowac. Padł z własnej winy.
A Ty Harvester się tym tak nie jaraj bo pamiętam jak na dragach veno gibłeś, chociaż pół godziny spamowaliśmy na vt żebyś stamtąd wylazł :F
Czemu Salvatorre wyleciał z Vision , jeśli była już wcześniej o tym mowa to sry nie chce mi sie patrzeć xP
May 24 2008, 02:16:08 CEST Killed at Level 113 by Imargam
salvatorre ukradl lota imargamowi, za to upadl i wylecial z gildi
wrogonastawiony
31-05-2008, 09:10
No respekt dla Pasterza, ladnie ogarnial... a jak wyszedl z trapa, ŻAL, Youen ogarniaczu jak mozna kogos puscic z trapa w wąskich uliczkach veno ? Nie popisales sie... :(
Grzeeesiu
31-05-2008, 09:48
Nalac youenowi karniaka! B)
Akcja ładna, ogólnie to Pastuch by długo nie pociągnoł na tych greatach, prawie go zabili. Chciałbym również pozdrowić Karola Youena.
Anyway, cieszę się, że wreszcie coś się dzieje ; )
Musieli rozbic trapa, bo zabiliśmy Dooma i Yubova, jakby nie puścili Pasterza, to padłoby od nich jeszcze więcej osób.
Biooolyy
31-05-2008, 10:57
23 May 2008 +1,282,368 23 178 90,937,317
24 May 2008 +3,114,805 21 180 94,052,122
25 May 2008 +4,079,906 21 182 98,132,028
26 May 2008 +2,559,668 19 184 100,691,696
28 May 2008 +4,027,684 18 186 104,719,380
29 May 2008 +4,011,630 18 188 108,731,010
30 May 2008 +4,054,790 16 191 112,785,800
31 May 2008 +4,120,353 16 193 116,906,153
kto zgadnie kto to??
Karas przeczytaj wiadomosc na priv ode mnie.
DuRi_Zmc
31-05-2008, 11:22
@Biooly
czyzby Xespoz?:P :) Czy ty grałes kiedys na Trimerze?Tak pytam bo kiedys byłem w tej gildi mystic army xP
@Katan
Nie wiem czemu ale w*****asz mnie xd
Moze dlatego ze próbujesz udawac kogos z typu <zwidek,katrila,imargam>?xP
8o
Baxmen900
31-05-2008, 11:29
Nie trudno sie domyslic, ze Xespoz ; )
A na serva Inshon wroci, obiecuje to wam :o
Rasta-Vandetta
31-05-2008, 14:16
Hail accbuyers ffs!!!
nowa wojna na pandorii, jak myslicie kto bedzie gora?!? 1 open juz w dupe
Hail Pars Adversa!
@Bioolyyy
Xespoz szaleje xd
JechaczNakonny
31-05-2008, 16:35
Inshon nie ma do czego wracać.. ?
Swoja droga dziwie sie im ze nic nie organizuja.
Kiedys przynajmniej noobcharami cos robili, ale widac znudzilo im sie ;]
Karas przeczytaj wiadomosc na priv ode mnie.
To Ty przeczytaj pw ode mnie, założyłem Wam konta na vt i na pw zostawiłem Ci namiary :]
Pjona!
DuRi_Zmc
31-05-2008, 17:21
@thoro
dziwisz sie?Wiekszosc wychodzi z domu aby posiedziec na świeżutkim powietrzu,a nawet cos z kumplami wypić niz siedziec w domu i bic pixele ;)
wrogonastawiony
31-05-2008, 18:10
Ta, Saphira rox. :)
MonszTfojejRzony
31-05-2008, 18:40
Level: 277
hyehhr45
31-05-2008, 19:09
@thoro
dziwisz sie?Wiekszosc wychodzi z domu aby posiedziec na świeżutkim powietrzu,a nawet cos z kumplami wypić niz siedziec w domu i bic pixele ;)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Saphira pg o/
@thoro
Nie rozsmieszaj mnie xd
DuRi_Zmc
31-05-2008, 19:33
@up
Dzenky.Jezeli im sie chce siedziec w takie dni na biciu lvla to im szczerze współczuyje o/
kazdy robi to co lubi :)
1 lubi saczyc browarki caly dzien na osiedlu, a 2 woli osiagnac cos w tibi
Rasta-Vandetta
31-05-2008, 21:56
Level: 277
Jesli Xespoz go nie dogoni to bedzie pierwsza 300 na Furorze;p
hyehhr45
31-05-2008, 22:01
Jak myślisz co jest lepsze ?
wrogonastawiony
31-05-2008, 22:38
Ale żeś dojebał teraz, to ze robi takie pg na 180-190 to nie znaczy ze to samo bedzie na 200+ : ) Policz sobie ile ich dzieli expa...
Ci powiem ze takie nonstop saczenie browarow pod blokiem to wcale takie zajebiaszcze nie jest...
Ale żeś dojebał teraz, to ze robi takie pg na 180-190 to nie znaczy ze to samo bedzie na 200+ : ) Policz sobie ile ich dzieli expa...
nie znasz Rafała najwyraźniej kiedyś będzie największym lvlem w tibii chyba że znajdzie inną lepszą grę xD
wrogonastawiony
31-05-2008, 22:44
Slyszalem ze sharuje z Ocetem (Gohanem) ale i tak wiekszosc czasu ponoć gra sam... no to respekt dla niego oO
Raczej jeśli ktoś nie wymyśli jakiegoś powodu, żeby go huntowac :D
O cholera pare dni temu patrzylem na Xespoza i mial 170~ =O nie wiedzialem ze takie pojscie do gory z levelem w tak krotkim czasie jest mozliwe chociazby ze wzgledu na stamine nie mowiac o tym ile to czasu ;o
UNholy90's
31-05-2008, 23:48
Dla rozruszania atmosfery : http://pl.youtube.com/watch?v=KgezGpJV_oY&feature=related
Może to nie jest nic z Furory, ale beka jest a to sięliczy :D
Taa.. xd
A to:
http://rodry.xt.pl/photos/kris/
xd
Sir_Elioth
01-06-2008, 00:58
Taa.. xd
A to:
http://rodry.xt.pl/photos/kris/
xd
odsyłacz (odnośnik) >>
The requested URL http://starzaki.eu.org/~atomus/marta/photos/kris/ is infected with Trojan-Downloader.VBS.Agent.ce virus
JechaczNakonny
01-06-2008, 03:17
!!! ......... ╘╗_۩_╔╛
..............╘T█▓T╛
.................]█▓[
.................]█▓[
.................]█▓[
.................]█▓[
.................]█▓[
....╘╗____╔╝█▓╚╗____╔╛
════╬|▓▓ XXXXX ▓▓|╬════
....┌╜‾‾‾‾╚╗░▒╔╝‾‾‾‾╙┐
................║░▒║
................║░▒║
................║░▒║
................║░▒║
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
.................|░▒|
..................\▼/
...................V
ciekawe co tam u nożownika^^
długo czekałem na zwycięzce konkursu na najlepszy nóż ^^
Mistrzunio_IIII
01-06-2008, 10:00
Robiłem porządki w filmach i znalazłem nasze stare filmiki z wojny jeszcze jak chodziliśmy nobami , a z tego co pamiętam to nikt ich nie dawał na forum. FILMY STAAAAAARE
Port Hope : Betti, Sowx, Czipsu
http://www.***********.com/522347198.html
Przed ss Edron : Zwidek, Ymy, Yubov
http://www.***********.com/616674539.html
Robiłem porządki w filmach i znalazłem nasze stare filmiki z wojny jeszcze jak chodziliśmy nobami , a z tego co pamiętam to nikt ich nie dawał na forum. FILMY STAAAAAARE
Port Hope : Betti, Sowx, Czipsu
http://www.***********.com/522347198.html
Przed ss Edron : Zwidek, Ymy, Yubov
http://www.***********.com/616674539.html
na jaką tibie ?
Biooolyy
01-06-2008, 12:31
na jaką tibie ?
na tipje w tfoim avatarze
Rasta-Vandetta
01-06-2008, 15:03
Ci powiem ze takie nonstop saczenie browarow pod blokiem to wcale takie zajebiaszcze nie jest...
Moze jeszcze powiec mi ze jest to nierealne?? Z tego co wiem jest przy kasie. A na frostach moze robic z waste 900k/h
MonszTfojejRzony
01-06-2008, 15:16
Moze jeszcze powiec mi ze jest to nierealne?? Z tego co wiem jest przy kasie. A na frostach moze robic z waste 900k/h
Signed ___/
moze tylko zdziebko przesadzone z tym 900k ale duzo mozna wjebac
Grzechu_xD
01-06-2008, 16:18
Kiedyś sie jednak mogą pieniążki skończyć:P
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla wszytkich graczy Furory :)
Biooolyy
01-06-2008, 16:57
@up
Own3d xD
@Xespoz
Rafał umie grać, więc nawet jak powaści odrobi kaske...
Najlepszym szczęście sprzyja+)
MonszTfojejRzony
01-06-2008, 17:23
Kiedyś sie jednak mogą pieniążki skończyć:P
Sam nie wierzysz w to co mowisz;]
Grzechu_xD
01-06-2008, 17:47
Sam nie wierzysz w to co mowisz;]
to byla sugestia:>
Fallathanu
01-06-2008, 18:53
Dzien dziecka dzisiaj wiec czuje sie zobowiazany zeby dac Wam prezent jakis, wiec lapcie tutaj te fragi wyzej w 2 camach, enjoy :)
Beti i sowx
http://www.***********.com/298694142.html
paczek, ymy i yubov
http://www.***********.com/980845986.html
spitiszar
Grzechu_xD
01-06-2008, 19:07
http://pl.youtube.com/watch?v=yj0lhe1pcz0&feature=related
ja tez cos od siebie dam na deser zeby niebylo że zły jestem:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.