Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
ziomal.aiem
06-04-2008, 21:58
Ta Twoja stara tez tam byla i swoje zrobilaaaaaaaa :D
przestań pisać takie głupoty i udawać "spoko ziomala co mu wszystko lata" bo tylko pokazujesz, że zatrzymałeś sie w rozwoju na poziomie dziecka z podstawówki..... i wydaje mi sie, że jesteś tylko taki kozak przez internet.... bo na rl za chu** byś nie powiedział tego co tu piszesz tym osobom. zastanów sie co reprezentujesz.
Pall_Mall
06-04-2008, 22:00
Ta Twoja stara tez tam byla i swoje zrobilaaaaaaaa :D
Tymi debilnymi postami z "twoja stara" nie jedziesz mnie tylko udowadniasz swoja głupote forumowy pajacu ;<
Diablord
06-04-2008, 22:14
Ja nie wiem kto tu się czuł pewnie. To wy robiliście PA (xareta) i to wy okradliście ich ( Sche'mat ). Ale rozumiem, jak już nie lubicie to trzeba jeszcze okraść?
" nie po to wygrywałem wojne, żeby nie robić PA "
" Katrila lubi expić, my lubimy ściągać bohy "
Own3d.
Suovik ogarł.
Master of Puppets
06-04-2008, 23:11
Doom~
Ty za to wbijasz miliardy expa ; /
a co było coś takiego ? ;o
Master of Puppets
07-04-2008, 00:23
ironia ;> [MONSTER][SPELL][ITEM][WIKI][BL][GUILD][CHAR]dupa dupa dupa[CHAR][GUILD][BL][WIKI][ITEM][SPELL][MONSTER]
Master of Puppets
07-04-2008, 00:24
ale masakra lolll ;D
juz lepiej ;d
edit2; ide jakies inne forum tak posmiecic :D
edit3; juz nvm ; /
Popatrz na swoja liste deadów Doom ;)
Dzieki chlopaki za ob o/
A kto powiedzial ze bedzie OB ?
Andarist
07-04-2008, 08:04
wyjdz z pza mainem to popatrzymy na twoja
A kto powiedzial ze bedzie OB ?
Jezeli Kerston mowi do Katrili zebysmy wyszli na dezert, to chyba wyglada to jak wypowiedz ze bedzie open, chyba ze nie rozumiem tego metaforycznego przeslania.
nie rozumiesz . wracaj do sunblade expic po huja na gotowe przyszedles jak juz niby wojne wygrali ;s elo nic osobistego
Van Rebelion until deletion because of account trading
Van Rebelion until deletion because of account trading
juz dawno ...
HA HA HA to sie evil ponapinales ;]
Sir_Elioth
07-04-2008, 13:52
nie rozumiesz . wracaj do sunblade expic po huja na gotowe przyszedles jak juz niby wojne wygrali ;s elo nic osobistego
Cicho, cicho już. Chłopak ma łeb. Najpierw wystawia wszystkich pionków żeby walczyli potem jak zaczyna im dobrze iść wojna dołącza do ekipy w przeciwnym razie dalej udaje neutralnego i liże pupę żeby móc expić :)
@down
Tarrin Kerrax
Apr 30 2007, 14:56:17 CEST Killed at Level 133 by Laen Loys
and by Czipsu
Co to ma być ??
Master of Puppets
07-04-2008, 13:55
Tarrin Kerrax
Apr 30 2007, 14:56:17 CEST Killed at Level 133 by Laen Loys
and by Czipsu
JechaczNakonny
07-04-2008, 14:34
Czas pokaże :)
A co ma pokazac? Chyba nie zajarales ze to frag z 2007...
JechaczNakonny
07-04-2008, 15:04
No racja nie zauważyłem tak sobie myślałem że 130~lvl ? xDD sryyy....
Jezeli na gotowe bylo jak WRA poszlo do Inshion to spox :)
Lista dedów
a ile razy mnie własnoręcznie zabiliście bez pomocy pingowania?
raz na ~90lvl jak wybiegłem z dragów edron
więc lepiej idź expić w pz, bo dość szybko exp leci
Z tym expieniem w pz to sam wymysliles czy ktos ci pomogl ? Bo widze ze masz z tego niezla podnietke, ciagle to powtarzasz...
Sir_Elioth
07-04-2008, 16:21
Lista dedów
a ile razy mnie własnoręcznie zabiliście bez pomocy pingowania?
raz na ~90lvl jak wybiegłem z dragów edron
więc lepiej idź expić w pz, bo dość szybko exp leci
Skończ w końcu pieprzyc głupoty... przyjebałeś się, a sam expisz ciągle w pz'cie wiec japa ;) Widzę ze to Cię najbardziej boli.
@up
ahh... byleś trochę szybszy :p
Przynajmniej możesz Doom teraz dostrzec, ze nie tylko ja widzę twoja podjare na "expienie w dp" _/
Dead Tarrina był na wrl kiedy gral jeszcze człowiek na tym forum o nicku Tarinek
@edit
taa odkryłem ameryke i w ogole
Master of Puppets
07-04-2008, 17:11
Doom.. Miesiąc temu miałes nieco ponad 100k expa mniej niż masz.
Wiec o expieniu w depo dobrze wiesz ;] Bugi w Carlin? ; >
Reter idz poluj na tiqrevenge, dobrze ci to idzie naprawde ;]
Rester jesli nam nie pasuja wasze warunki to nie wychodzimy... Nie bedziemy waszych miejsc wybierac na opena ;)
@Doom
Nikt cie nie pinguje ;) Zmien neta. A nawet jesli to w kazdej chwili moge miec wszystkie wasze IP ;) Pzdr
pff nikt nie pinguje?
wcale...
net mi nagle padł, jak phel coś tam się pojawił, tak samo przed chata
zbiegi okolicznośći
tak, zdarza się napewno, zbieg okolicznośći
Zwidek
Apr 07 2008, 18:19:37 CEST Died at Level 196 by a quara predator
bartek8808
07-04-2008, 18:59
O czym wy tu kurwa dyskutujecie? Kto kogo wyjebal, kto odszedl itd.. to jest gra tylko:) Przeciez jak jest server pvp to po to zeby sie na*******ac:D:D:D:D
Od tego jest ten temat kret**ie :D
Dead Tarrina był na wrl kiedy gral jeszcze człowiek na tym forum o nicku Tarinek
No prawie ;) Wtedy grał kuzyn, ale co za róznica ;p Upadł bo Andi mowił zeby sie nie wylogowywał bo dobiegną i ich w plecy pojadą oO (=
Edit:
Jak ktos ma karnet na Lechie i kupuje tylko 1 bilet niech napisze do mnie na prv.
player01
07-04-2008, 20:54
Rester jesli nam nie pasuja wasze warunki to nie wychodzimy... Nie bedziemy waszych miejsc wybierac na opena ;)
@Doom
Nikt cie nie pinguje ;) Zmien neta. A nawet jesli to w kazdej chwili moge miec wszystkie wasze IP ;) Pzdr
taki z ciebie h4k5!or?
No prawie ;) Wtedy grał kuzyn, ale co za róznica ;p Upadł bo Andi mowił zeby sie nie wylogowywał bo dobiegną i ich w plecy pojadą oO (=
Edit:
Jak ktos ma karnet na Lechie i kupuje tylko 1 bilet niech napisze do mnie na prv.
I tak bys tam padl bo na samym poczatku pz zrobiles ;)
I tak bys tam padl bo na samym poczatku pz zrobiles ;)
To akcja na wrl Czipsa Feliany i Laena ;P Nawet na Youtube był filmik;p I wtedy odrazu trapnięty był z tego co pametam
@tarrin
uuu to ciężko będzie ;p Ja już mam bilet;p
Update. Może jakiś komentarz od najbardziej obeznanych ludzi w świecie Tibii.
Apr 07 2008, 21:16:30 CEST
Killed at Level 163 by Johnas Furoras
and by Sasho Pansa
ciekawe czy wyjdziecie?
bartek8808
07-04-2008, 21:36
Knight'Dave
Apr 07 2008, 21:16:30 CEST Killed at Level 163 by Johnas Furoras
and by Sasho Pansa
Fallathanu
07-04-2008, 22:06
hyhy :D
A ja bym dal wam film ale mi sie kurwa nie zapisal ;d
ps. Imcio zamknij oczka policz do 10, ziolka i nie wiem co tam jeszcze, krotko mowiac... chill out bitche ! :D
Takie wielkie halo i co? juz po wszystkim? xd
Na czym polega ta zabawa w której logujecie sie i wylogowujecie sie?;d
Moje sadzenie sie wynika z niedoinformowania :p no ale tylko Knight'Dave padł?
Tak :) Celem był sneake a nie open więc nie wiem czemu się sadzicie.
JechaczNakonny
07-04-2008, 22:23
khazul zawsze dobre filmiki dawał może i ten ma i da xDD
(no lick lick) :D
Yiubhurden
07-04-2008, 23:30
To akcja na wrl Czipsa Feliany i Laena ;P Nawet na Youtube był filmik;p I wtedy odrazu trapnięty był z tego co pametam
@tarrin
uuu to ciężko będzie ;p Ja już mam bilet;p
Sprzedaj mu 2 x drożej on taki kibic ze lajtem kupi =D
Sprzedaj mu 2 x drożej on taki kibic ze lajtem kupi =D
Nie na sprzedaż, a po te bilety kolejka jak za PRLu. Tarrin na prostą nie ma biletów już podobno, a na krytą i zegar "pojedyncze sztuki"
fajno, a u mnie na Orzel Przeworsk sa jeszcze 3 zl i wlazisz , 4 liga wypas w kosmos stadion i sama gora tabeli . Pisze sie ktos ?
Yiubhurden
07-04-2008, 23:53
Nie na sprzedaż, a po te bilety kolejka jak za PRLu. Tarrin na prostą nie ma biletów już podobno, a na krytą i zegar "pojedyncze sztuki"
ehhh biedny Adrian nie pójdzie chyba ;d<ojj w***** sie > ;d
Apr 07 2008, 21:16:30 CEST
Killed at Level 163 by Johnas Furoras
and by Sasho Pansa
ciekawe czy wyjdziecie?
Nie chcemy, nie musimy ;) Nie bedziecie nam dyktowac warunkow
@kilka up
Tak taki ze mnie haksior jak ty to napisales ;)
Ide po karnet zaraz tylko zjem śniadanko mam nadzieje ze mnie nie wychujają bo zagryze... :D
Licze ze JoŁen wpadnie na meczyk pomimo zakazu. Jak cos głosno krzycz pajacu "Z kobietami nie tańczymy":D
Yiubhurden
08-04-2008, 10:49
Ide po karnet zaraz tylko zjem śniadanko mam nadzieje ze mnie nie wychujają bo zagryze... :D
Licze ze JoŁen wpadnie na meczyk pomimo zakazu. Jak cos głosno krzycz pajacu "Z kobietami nie tańczymy":D
Myslisz ze ten pajac sie odważy?Ciekawe czy on wogóle na jakimkolwiek meczu byl ;p. Pozdrooo=]
@up
Pozdro, nie życzę Ci tego, ale Ciebie też to może spotkać
Nie wpadnie bo Jołen raczej nie usiądzie na biało-zielonych trybunach
pff nikt nie pinguje?
wcale...
net mi nagle padł, jak phel coś tam się pojawił, tak samo przed chata
zbiegi okolicznośći
tak, zdarza się napewno, zbieg okolicznośći
no przynajmniej 1-1 jest bo kiedys mi zabiles vexarta:p ale i tak bedzie 2:1 dla mnie tylko idz expic znow he he ;p
Diablord
08-04-2008, 18:26
wrazenia po update ?;p
Narazie pozytywnie.
ovvNator
08-04-2008, 20:25
strasznie dlugo idzie grafa :/ hmm zaraz zobacze jak sie pyka. podobno gs wali z poisona dobre hity ; O
Master of Puppets
08-04-2008, 20:32
łał apdejt byu?
Diabelek
08-04-2008, 21:20
Myslisz ze ten pajac sie odważy?Ciekawe czy on wogóle na jakimkolwiek meczu byl ;p. Pozdrooo=]
Wielcy z was kibole o jaaa ;;
a sam bys z domu nigdzie nie wyszedl ; z kumplami mocny i w mordzie ;> znam juz ja takich lapsow.
Pozdro,
Diabel\
Yiubhurden
08-04-2008, 22:09
Wielcy z was kibole o jaaa ;;
a sam bys z domu nigdzie nie wyszedl ; z kumplami mocny i w mordzie ;> znam juz ja takich lapsow.
Pozdro,
Diabel\
Jaa na meczyki nie latam zauważyles zebym gdzies napisał ze chodze?A z domu na luzaku wychodze nie musze sie kitrac po katach jak zapewne ty . Pozdroo
-Maniek-
08-04-2008, 22:10
xareta
Apr 08 2008, 22:05:08 CEST Killed at Level 146 by Laen Loys
and by Haradas
aurix,arherox,has tauron,lanena,geniamin,poul,nunus nadis,anarchys,azared,gibon ema,raylis,schemat,asemires of furora,darkenquest,johnes furora,paiffy,sasho,urlish,wedelk,chersoni
nie wszyscy
od duskow
ajomi
apff
ovvNator
08-04-2008, 22:18
szalu nie ma z tym updejtem ;<
Jebac inshon jebac
jebac wra jebac
22:17 Gremar [195]: Apr 08 2008, 22:07:12 CEST Killed Azared'Blade at Level 128 unjustified Apr 08 2008, 22:06:09 CEST Killed Sordzik atLevel 128 unjustified
to wkońcu my czy wy się ustawiamy na ank?
Diabelek
08-04-2008, 22:34
Jaa na meczyki nie latam zauważyles zebym gdzies napisał ze chodze?A z domu na luzaku wychodze nie musze sie kitrac po katach jak zapewne ty . Pozdroo
noo fakt widac ;; wychodzisz bo expic nie mozesz to wyjatek - `a jak juz cie ktos spotka na tym miescie to z zalu cie nie rusza .
Pozdro,
Diabel\
Lider aka PEZET ELO RAPER ołnd
btw.
Zwidek: 22:42 Aurix Vantie [164]: ogolnie macie pzrewage nad nami macie sporo 150+ magow
22:42 Aurix Vantie [164]: i od was ludzie juz walczyli
22:42 Aurix Vantie [164]: a u nas duzo osob ktorzy walcza 1 raz
22:42 Aurix Vantie [164]: i sie boja pz robic
22:43 Aurix Vantie [164]: na poczatku nas bylo spro a potem ludzie zaczeli dawac logi
22:43 Aurix Vantie [164]: i chcieli all sie wylogowac tlyko ze nie bylo jak
22:43 Aurix Vantie [164]: bo na 1 sqm bysmy sie potrapowali tam
[22:43 Aurix Vantie [164]: wiec wolalem do konca zostac
22:43 Aurix Vantie [164]: a ze sie nie sluchali jak mowiles ze latac tam i tam to popadalismy
22:44 Aurix Vantie [164]: mowie lecimy w lewo patrze sam polecialem xD
at kerston -
22:41 Aurix Vantie [164]: byl na vt tylko mowil ze nie wyjdzie bo wie ze popadamy
To tak nawiasek, zebyscie widzieli jaki szacunek maja dla siebie XD
tzw zycie -.-
edit: szacunek a doswiadczenie w wojnach... 2 rozne rzeczy u was wyjebany szacunek buki szanuje kazdego... ;s
bylo o pa vision ale kolega prosil o usuniecie wiec usunalem ...
Diabelek
08-04-2008, 23:36
sklej wary napinaczu
Ty podales wiek 21 ; nie ta kolejnosc - zawsze miales ztym problemy w przedszkolu ;; dwanascie sie pisze 12 a nie 21 ;)
Pozdro,
Diabel\
Yiubhurden
08-04-2008, 23:38
noo fakt widac ;; wychodzisz bo expic nie mozesz to wyjatek - `a jak juz cie ktos spotka na tym miescie to z zalu cie nie rusza .
Pozdro,
Diabel\
heh tylko ja juz dawnoo nie gram w ta zjebana gierke =] a po 2 nie chce mi sie z toba wyzywac bo to bez sensu pozdroo
I nikt się nie bawił w reżysera? ;<
@down
ja myślałem, że jak się dostaje bana to sie traktuje to jako urlop i nie robi nowych kont oraz odpoczywa sie od forum ;)
WITAM PO KROTKIEJ PRZERWIE _/ gDZIE TERAZ JEST FALLATHANUUUU NO GDZIE ?!?!?!
Diabel w przedszkolu w wieku 12 lat to moze jestes ty pajacu. i nawet ci nie powiem ELO .. pff
Jaki filmik omg. tibia 8.11?
Diabel w przedszkolu w wieku 12 lat to moze jestes ty pajacu. i nawet ci nie powiem ELO .. pff
wara od Diabla psie! a ty Diabel bys sie ogarnal i na vt wszedl czy cos a nie na forum tylko piszesz -.-
@edit
To sie zrobi konto ;p
Larryxxxxx
09-04-2008, 06:52
slovik ogarnij sie update byl jak ci film ktos by nagral :>?
Larryxxxxx
09-04-2008, 07:00
WITAM PO KROTKIEJ PRZERWIE _/ gDZIE TERAZ JEST FALLATHANUUUU NO GDZIE ?!?!?!
SIEMANKOoOOOOooooooooooooooo
Pies to sobie na swojich mozesz mowic.
slovik ogarnij sie update byl jak ci film ktos by nagral :>?
Ja już mam tibicama chociaż pod tibie 8.11?
@edit
Kto tak zrobi ?
http://www.youtube.com/watch?v=fkgeK0o7fJc&eurl=http://www.xn--al-vva.pl/
PRZESTANCIE KRYTYKOWAĆ DODE!
http://pl.youtube.com/watch?v=i5Jx-e8hIUg
@down
a ja tobie www.redtube.com
suowik ty tak zrobisz ; O
Edit : suowik polecam tobie stronke www.pudelek.pl o/
pozderko napinacze =*
Larryxxxxx
09-04-2008, 08:50
100x to widziałem nawet wymyślali konkurs co ten rusek mówi przed tym skokiem ^.^
SirCiapen
09-04-2008, 11:12
Gradzia
Uroczyscie oswiadczam iz Matka gradzi Sie okociła powstana nowe Gradzioszki Powodzenia!!!
@Ganzer
oficjalnie na tibia com post o retired ciekawe kiedy wroci ? ,skonczy sie jak ze slovikiem
<<<GanzeR>>>
09-04-2008, 13:50
Wczytaj sie uwaznie co tam napisalem
1.Gram w World of Warcraft.
2.Na tibia vent itp od dawna jestem nieaktywny.
3.Jezeli mam tu wrucic to zobaczymy sie przy nastepnej wojnie, bo placic nie zamierzam, i tak wiadomo ze nie dadza pograc ;p.
Takze zanim mnie skomentujesz/skomentujecie dokladnie sie wczytajcie czemu nie gram i w jakich warunkach ewentualnie zawitam na furore.
Pozdro wszystkim.
3.Jezeli mam tu wrucic to zobaczymy sie przy nastepnej wojnie, bo placic nie zamierzam, i tak wiadomo ze nie dadza pograc ;p.
Takze zanim mnie skomentujesz/skomentujecie dokladnie sie wczytajcie czemu nie gram i w jakich warunkach ewentualnie zawitam na furore.
Pozdro wszystkim.
GL w wowie tam moze nie bedziesz hunted :d
Ty nawet wowa bys nie ogarnal
Pozdro wszystkim.
Nie rozumiem piszesz ze nie grasz juz w tibie i grasz w wowa a potem piszesz ze wrocisz czyli co kiedys bedziesz mogl walczyc a teraz nie bo grasz w wowa ? czy o co chodzi ? czy jak skonczysz grac w wowa to wtedy zaczniesz walczyc ?
przemos3d
09-04-2008, 14:35
ej weszła nowa tibia i pisało ze blocked acont to jak mam teraz odzyskac postac[wielik][walrold;(;
@up
musisz otworzyć notatnik i napisać w nim pierwsze dwa wersy inwokacji następnie zapisz plik pod nazwą Tibia. Teraz to już tylko klaskać i czekać.
Triondusis Sevon Apr 08 2008, 22:09:48 CEST Killed at Level 207 by Spaaw
and by Nelvotta
FILMY !!!!!! Jołen film plax!!:cup::cup::cup:
@up
No nie ma filmu bo nowa tibia weszla !!!!!!!!!!!!!!!!!!
<<<GanzeR>>>
09-04-2008, 16:45
Nie rozumiem piszesz ze nie grasz juz w tibie i grasz w wowa a potem piszesz ze wrocisz czyli co kiedys bedziesz mogl walczyc a teraz nie bo grasz w wowa ? czy o co chodzi ? czy jak skonczysz grac w wowa to wtedy zaczniesz walczyc ?
Chodzi o to ze tibia mnie nudzi od dluuugiego czasu, co tez spowodowało moją nieaktywnośc na ventrilo i w samej grze, a co do powrotu nawiazywalem ze ewentualnie bedzie mnie widac w kolejnej wojnie bo nie zamierzam sie wypłacac to raz a dwa to ze jak wruce to nie znaczy ze bede grac, chodzi o samą walke.
Mam nadzieje ze teraz rozumiesz?
@Lisekvl
Wiem ze mowisz to z zazdrosci bo tobie wow na antyku nie pojdzie to raz, dwa w ogule pewnie nic po za tibia nie widziales, i trzy cieżkoby ci było opłacic to ze zbierania butelek.
DuRi_Zmc
09-04-2008, 17:05
Ja już mam tibicama chociaż pod tibie 8.11?
@edit
Kto tak zrobi ?
http://www.youtube.com/watch?v=fkgeK0o7fJc&eurl=http://www.xn--al-vva.pl/
Za kazdym razem jak to oglądam to poprawia mi humor.Nigdy tego nie zrobisz jezeli masz strach xd
JechaczNakonny
09-04-2008, 17:52
Wiem ze mowisz to z zazdrosci bo tobie wow na antyku nie pojdzie to raz, dwa w ogule pewnie nic po za tibia nie widziales, i trzy cieżkoby ci było opłacic to ze zbierania butelek.
A Ciebie na słownik ? :)
Ortografia na BDB taka książka jest chyba to sobie zakup zamiast wpłacać kaske na ofa xD
Diabelek
09-04-2008, 18:06
@ Tucz
Powiem ci tylko : Baw sie dobrze z pasterzem poki mozesz, bo on i tak sie wykreci i dalej bedzie expil a ty jako wierny piesek zostaneisz zwyklym szczurem w kanalach :)
@ Ratillt
Siemano ;) co tam? dawnom siem nie widzieli ;]
pozdrawiam!
Diabel\
To co panowie, kiedy następny open? :D
Diablord
09-04-2008, 18:31
To co panowie, kiedy następny open? :D
Byle nie w czasie meczu Ligi Mistrzów, tymbardziej kiedy gra Manchester United:D
Larryxxxxx
09-04-2008, 19:24
sedzia huj glupi, arsenal odpadl zal.pl kur*a liverpool cioty -.-
DuRi_Zmc
09-04-2008, 20:08
@up
Ta przez tego zasranego sędziego kasa poszla sie jebac
Tylko mnie zastanawia jedno czemu jak Kuyt faulował w polu karnym i to bylo widac bardzo wyraznie sedzia nie odgwizdał jedenastkę? S: a jak obronca arsenalu pociągnął pilkarza liverpool za koszulkę to odrazu karny?
@Slovik
Lechia 0-1 Legia :S
@up
No nie ma filmu bo nowa tibia weszla !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A TY JESTEŚ GŁUPI I NIE UDAJESZ !! JUŻ MOŻNA ROBIĆ FILMY POD 8.11 !!!!!!!!!!
@Duri
Legia taka wielka ? hmm obie drużyny bardzo słabo, a bramka to typowa szmata ;p Ale przewrota na końcu 1 połowy stadiony świata
A sędzia był z Sosnowca... i to wszystko wyjaśnia
A już w ogóle boli mnie to, że w Polsce na każdym meczu wpuszczają kibiców gości dopiero 10 - 15 min po meczu. Dzisiaj kibice Legii i tak nie weszli do klatki wszyscy, a dopiero w pełnej liczbie zjawili się w 45 min. pierwszej połowy
Larryxxxxx
09-04-2008, 20:37
@up
Ta przez tego zasranego sędziego kasa poszla sie jebac
Tylko mnie zastanawia jedno czemu jak Kuyt faulował w polu karnym i to bylo widac bardzo wyraznie sedzia nie odgwizdał jedenastkę? S: a jak obronca arsenalu pociągnął pilkarza liverpool za koszulkę to odrazu karny?
@Slovik
Lechia 0-1 Legia :S
już gadać mi się nie chce o tym meczu ale najlepsze jest to że adebayor strzelił w 84 minucie, arsenal sie cieszył, nie zdążyli się jeszcze ustawić a sędzia już gwiżdże żeby liverpool rozpoczął noi babel pobiegł pod bramkę a arsenal nie wiedział o co chodzi potem starcie z toure który nie faulował ale co tam sędzia gwiżdże karnego, w 1 meczu nie podyktował dla arsenalu nie wiem czy to ten sam bo nie pamiętam ale jednym słowem
ŻAL MI TEGO SĘDZIEGO
pozdrawiam fanów liverpoolu i huj wam żyjcie ze świadomością że wasz klub to lamusy
ELO
btw. glory glory man united zaraz ;p
bartek8808
09-04-2008, 23:21
Moze zalozcie sobie osobny temacik do pogadania o pilce? :p
@Lisekvl
Wiem ze mowisz to z zazdrosci bo tobie wow na antyku nie pojdzie to raz, dwa w ogule pewnie nic po za tibia nie widziales, i trzy cieżkoby ci było opłacic to ze zbierania butelek.[/QUOTE]
Ten antyk by Twojego ojca przerosl kolezanko :)
DuRi_Zmc
10-04-2008, 13:59
@Larryxxxxx
Licze ze Liverpool wygra z chelsea.
Ostatnio 2 mecze Hetmana w lidze tez stracone pkt przez sedziego;)
Dobra skonczym gadac o pilce bo zaraz nas bedą wyzywac :<
Vlaaaadek
10-04-2008, 14:55
Idzie sobie pogadac o tym idiotycznym sporcie na forum onetu nie po to wchodze na tibia.pl zeby o pilce czytac.
Larryxxxxx
10-04-2008, 15:37
to wy*******aj
@duri
teraz to mnie to zwisa ani jednego ani drugiego nie lubię, zresztą arsenal polubiłem bo grają najpiękniejsza piłkę w europie
<<<GanzeR>>>
10-04-2008, 15:48
@Lisekvl
Ten antyk by Twojego ojca przerosl kolezanko :)[/QUOTE]
I znow przemawia przez ciebie zazdrosc ze ja posiadam rodzine a ty jestes adoptowany :(.
Kazdy dobrze wie ze kompa kupiles w peweksie.
Sprzedajny brudasie :*
to wy*******aj
@duri
teraz to mnie to zwisa ani jednego ani drugiego nie lubię, zresztą arsenal polubiłem bo grają najpiękniejsza piłkę w europie
Ja w tej edycji LM kibicuje Barcelonie ;) Jesli odpadne Barca z Man U to kibicuje Man U
Larryxxxxx
10-04-2008, 15:58
z tego wszystkiego to chyba manu bo też ładnie grają ale to dzięki ronaldo ;d
DuRi_Zmc
10-04-2008, 17:12
@Vlaaaadek
Dla ciebie to moze jest idiotyczny sport jak pewnie w piłke nie trafisz :/
@Slovik
Barcelona w LM,a w La Liga to inne zespoly ;p gdyby wykorzystali te remisy realu to by mieli Mistrza ale tak to jest jak Taki Trener wystawia ciagle na bramke swojego wychowanka zamiast kupic dobrego bramkarza :baby:
Ja w tej edycji LM kibicuje Barcelonie ;) Jesli odpadne Barca z Man U to kibicuje Man U
Kurwa mać co nas to obchodzi, wyjaśnij mi proszę? Bez jaj, panowie, odpuście sobie to pieprzenie o piłce... Też ją lubię, grałem w klubie 10 lat, teraz zostałem sędzią i mimo wszystko uważam, że to forum to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu rozmowy -,-
Master of Puppets
10-04-2008, 18:11
z tego wszystkiego to chyba manu bo też ładnie grają ale to dzięki ronaldo ;d
larryx, niekoniecznie.
Faktem jest fakt ze Ronaldo gra swietnie i MANu jest rewelacyjne, ale Manchester pokazal swietna gre bez Ronalda. Np w meczu z Arsenalem w V rundzie FA Cup (4:0)
@Slovik
Nie wiem co fajnego w kibicowaniu byle jakiej druzynie. Jak odpada druzyna ktorej kibicuje to czekam na nastepny sezon; S.
Couranger
10-04-2008, 18:14
Jakiego Battle Comandera przypomina wam ten koles z filmu ?
http://www.youtube.com/watch?v=7fM6BBVv-w0
http://img153.imageshack.us/img153/9702/taifungq4.jpg
Narescie sie odnalazles:)
Powodzenia na nowym serwie
JechaczNakonny
10-04-2008, 18:49
GL na nowym świecie MHEH:)
albo to konto po prostu żeby porozmawiaż z kolegami : p
http://img153.imageshack.us/img153/9702/taifungq4.jpg
Narescie sie odnalazles:)
Powodzenia na nowym serwie
NARESCIE ? :o PL ?
Ten antyk by Twojego ojca przerosl kolezanko :)
I znow przemawia przez ciebie zazdrosc ze ja posiadam rodzine a ty jestes adoptowany :(.
Kazdy dobrze wie ze kompa kupiles w peweksie.
Sprzedajny brudasie :*
Kim jestes by mnie oceniac ? nawet mnie nie znasz tyle co od kumpli z "kafeji" uslyszales pare historyjek kolorowanych przez bujna wyobraznie , W peweksie Twoja stara znicze kradnie
Btw. Skoro jestes retired i nie grasz w to tylko w WOWA to wy*******aj tam Nubić zaskrońcu, chociaz cos mi sie wydaje ze tam tez beda cie jebali jak psa , wsumie nim jestes przywyknij do takiego traktowania i pomysl sobie o czyms przyjemnym lub smiesznym np. o kerstonie "nożowniku".
Pozdrawiam
Twoja stara ;/
Hmmm, Lisek, czytajac twoje wypowiedzi, chce zadac Ci tylko jedno pytanie : glowna czesc twojej garderoby to dresy, prawda ? ;)
larryx, niekoniecznie.
Faktem jest fakt ze Ronaldo gra swietnie i MANu jest rewelacyjne, ale Manchester pokazal swietna gre bez Ronalda. Np w meczu z Arsenalem w V rundzie FA Cup (4:0)
@Slovik
Nie wiem co fajnego w kibicowaniu byle jakiej druzynie. Jak odpada druzyna ktorej kibicuje to czekam na nastepny sezon; S.
w Tym wypadku akurat zachowuje się jako kibic futbolu, bo nie kibicuje żadnej zagranicznej drużynie ;)
Hmmm, Lisek, czytajac twoje wypowiedzi, chce zadac Ci tylko jedno pytanie : glowna czesc twojej garderoby to dresy, prawda ? ;)
Nosze tylko smokingi a Ty sandaly , prawda?
Pro_Evo_Mastach
10-04-2008, 19:43
ODPOWIEM CI ZA NIEGO, TAAAAAAAAAAAAAAAAK BUHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA
Larryxxxxx
10-04-2008, 19:47
prawie thellionn spokój tam
prawie thellionn spokój tam
On nosi ciuchy po thellionnie , spoko troche zrozumienia on nigdy dresu nie bedzie mial no chyba ze thellion mu odda ^^
JechaczNakonny
10-04-2008, 20:46
Nie no nie obrażajcie go bo to prawie thellion szacunek prosze ! NATYCHMIAST bo on was pozamiata xDD
Nie odda bo kupił w peweksie za dolary XD
a takich juz nie ma
Master of Puppets
10-04-2008, 20:50
On nosi ciuchy po thellionnie , spoko troche zrozumienia on nigdy dresu nie bedzie mial no chyba ze thellion mu odda ^^
hahahaha :D
NARESCIE ? :o PL ?
Ale taki madry juz nie byles zeby sie domyslic ze "z" mi nie wbilo ;]
Widac ze prosty chłopina, ze wsi.
Ale taki madry juz nie byles zeby sie domyslic ze "z" mi nie wbilo ;]
Widac ze prosty chłopina, ze wsi.
KURWA ZIOMUS A CO JA MAM SIE DOMYSLiC ZE MASZ KLAWIATURE Z AMIGI 500?
sallceson
10-04-2008, 22:44
- Sprawdź słowo idiota w słowniku. Wiesz co tam znajdziesz?
- Moje zdjęcie?
- Nie! Definicję słowa "idiota", którym k***wa jesteś!
to tak na poprawienie nastroju.
@offtop
Mecz bayernu ogladaliscie ? zajebisty :D ale szkoda mi troche Getafe zasluzyli na wygrana.
bartek8808
11-04-2008, 07:20
@offtop
Mecz bayernu ogladaliscie ? zajebisty :D ale szkoda mi troche Getafe zasluzyli na wygrana.
Zmien forum palancie :D
@offtop
Wyjebany mecz ;O kurwa.. 18 sekund przed końcem dogrywki dostali bramę? Coś koło tego...
Larryxxxxx
11-04-2008, 08:44
getafe - bayern = lool
Nie ma sprawiedliwosci w pilce tak jak i na FURORZE xD
Dopóki piłka jest w grze, wszystko może się zdarzyć;)
Vlaaaadek
11-04-2008, 12:00
@Vlaaaadek
Dla ciebie to moze jest idiotyczny sport jak pewnie w piłke nie trafisz :/
@Slovik
Barcelona w LM,a w La Liga to inne zespoly ;p gdyby wykorzystali te remisy realu to by mieli Mistrza ale tak to jest jak Taki Trener wystawia ciagle na bramke swojego wychowanka zamiast kupic dobrego bramkarza :baby:
Tak nie potrafie kopnac bo mnie to nie interesuje totalnie jezdze na desce i mam wyjebane sk8 or die
Rapi the Bolter
Banished: until Apr 18 2008, 10:43:50 CEST because of illegal advertising
Total Anihilation
It will be disbanded on Apr 24 2008 if there are still less than four vice leaders then.
oajaojaoajaoajoja oawpjweieiowjiakdjkaaskdakda ;p Has Tauron bez pacca ;<
Dopóki piłka jest w grze, wszystko może się zdarzyć;)
No najlepiej bylo to widac we wczorajszym meczu hehe
<<<GanzeR>>>
11-04-2008, 14:22
@ ELVL
Mowisz do mnie kim jestem ze cie oceniam, aty kurwa kondonie to kto jestes ze po kazdym poscie nie wazne kogo jest zawsze twoj post z glupia odpowiedzia zakompleksiony zeofilu, wiec mi nie gadaj ze to ja oceniam ok? bo ja zwracam sie wylacznie do ciebie, a ty kazdemu masz cos do powiedzenia jeany tranzwestyto, heh smokingi ta? jestes zwyklym zakompleksionym cipowatym plebem mocnym w grupie na forum i w grze.
Mowisz ze w wowie beda mnie bic ta? przypomnij sobie jak kozaczyles na poczoatku po miastach i za kazdym razem lizales beton pozniej bylo cie widac tylko jak byl od was sklad, takze wes swoje wypowiedzi i idz glosic je po przystankach.
Koleszko typu "Odczepcie sie od Dody"
Co do Kerstona, taki z was teraz kozaczki a tam kazdy z was w gacie narobil, kozaczki przez internet.
player01
11-04-2008, 14:37
Skad kerston mial moje gacie?:o
wogole ten znowu o wydalaniu <ble> w fazie analnej sie zatrzmales ze tak ci sie ten temat podobA?
martynkAA
11-04-2008, 15:08
Slovik ty geju ;x
Fenix_Owned
11-04-2008, 15:27
Hahahahaha JoŁen W Nocy Owned !!!!
@ ELVL
Mowisz do mnie kim jestem ze cie oceniam, aty kurwa kondonie to kto jestes ze po kazdym poscie nie wazne kogo jest zawsze twoj post z glupia odpowiedzia zakompleksiony zeofilu, wiec mi nie gadaj ze to ja oceniam ok? bo ja zwracam sie wylacznie do ciebie, a ty kazdemu masz cos do powiedzenia jeany tranzwestyto, heh smokingi ta? jestes zwyklym zakompleksionym cipowatym plebem mocnym w grupie na forum i w grze.
Mowisz ze w wowie beda mnie bic ta? przypomnij sobie jak kozaczyles na poczoatku po miastach i za kazdym razem lizales beton pozniej bylo cie widac tylko jak byl od was sklad, takze wes swoje wypowiedzi i idz glosic je po przystankach.
Koleszko typu "Odczepcie sie od Dody"
Co do Kerstona, taki z was teraz kozaczki a tam kazdy z was w gacie narobil, kozaczki przez internet.
kondom JAK cos kretynie , leje na ciebie i twoja stara , ssij pale.
DuRi_Zmc
11-04-2008, 16:35
@up
Skoncz z tym "twoja stara" bo to się juz nudne zaczyna robic
@slovik
Mam nadzieje ze Polacy nie przegrają tak z Niemcami.
@up
Skoncz z tym "twoja stara" bo to się juz nudne zaczyna robic
@slovik
Mam nadzieje ze Polacy nie przegrają tak z Niemcami.
15 lat , koniec tematu.
15 lat , koniec tematu.
Sto lat, sto lat!
Apr 11 2008, 05:51:34 CEST Killed at Level 139 by Poul the Pall
and by Sasho Pansa
Youen
DuRi_Zmc
11-04-2008, 18:54
15 lat , koniec tematu.
I co z tego ze mam 15lat?Rofl;)
Ma ktoś film, czy dalej utrzymujecie teze, że nie można nagrywać filmów pod 8.11?
ovvNator
11-04-2008, 19:21
wrzucac filmki naby !!
Najwidoczniej pastuchy~ nie chcą pokazać swoich pr0 akcji ...
Strach? Wstyd? Żal? Niech każdy sam sobie odpowie.
I co z tego ze mam 15lat?Rofl;)
To, ze jestes szczylem i niema o czym z Toba gadac !
Najwidoczniej pastuchy~ nie chcą pokazać swoich pr0 akcji ...
Strach? Wstyd? Żal? Niech każdy sam sobie odpowie.
Nasza sprawa ;) Ogarnij akcje, nagraj filmik i se ogladaj ;) My nie chwalimy sie swoimi dzielami jesli tego nie chcemy. Nie zawsze wychodzi akcja. Czasem sie wygra a czasem ostro dostanie ;) "Najwidoczniej pastuchy~ nie chcą pokazać swoich pr0 akcji ..." Po 1 Drako ostatnio sie nie angażuje. Po 2 nie on teraz dowodzi ( bo go nie ma to kto inny przejal dowodzenie ). Chcesz obejrzec filmik, sam zrob akcje i ogarnij a nie czekasz na gotowca ;) Tylko najpierw znajdz wyjscie z Carlin. Pzdr
@up
Powiało grozą. To prawda, że to ty wymyśliłeś tibie?
Next do Kambodży.
Diablord
11-04-2008, 21:22
Youen padł w nocy na 139 a już ma 140 lvl ;]
martynkAA
11-04-2008, 21:29
co do karlin to gdzie jest to jebane wyjscie?:/
@up
Z moich doświadczeń to jest na lewo po ukosie do dolnego spodu.
Diablord
11-04-2008, 22:00
Na pulnoc od Thajs.
Pastuch pewnie pomaga HWL w Wojnie z KH na galanie.. HAHAHAHA
z mojej prawej
martynkAA
11-04-2008, 22:13
dzieki chlopaki teraz bede mogl dalej odkrywac nowe tereny
a slovik to ciota \o/
Nasza sprawa ;) Ogarnij akcje, nagraj filmik i se ogladaj ;) My nie chwalimy sie swoimi dzielami jesli tego nie chcemy. Nie zawsze wychodzi akcja. Czasem sie wygra a czasem ostro dostanie ;) "Najwidoczniej pastuchy~ nie chcą pokazać swoich pr0 akcji ..." Po 1 Drako ostatnio sie nie angażuje. Po 2 nie on teraz dowodzi ( bo go nie ma to kto inny przejal dowodzenie ). Chcesz obejrzec filmik, sam zrob akcje i ogarnij a nie czekasz na gotowca ;) Tylko najpierw znajdz wyjscie z Carlin. Pzdr
Czesc grzybciu,czy tam nikodem(polak) co u ciebie bizonie H@H@H@ =XXX
Br ?
Idź stąd. ;]
JechaczNakonny
11-04-2008, 22:53
Br ?
Zimno Ci ? ;s
że wam się opłaca zabić 1 typa jak odrobi to w 1 dzień a reszta bije po 1-2lvl dziennie
ovvNator
11-04-2008, 23:23
po 1 - zal mi cie
po 2 - jak mam kurwa nagrac filmki jak nie jestem z wami ? wez kurwa wyyjdz z domu i zobacz czy cie nie ma przed klatka -.- ogarnij plx bo jak czytam twoje posty to zal dupe sciska ; o
pjotnka ziomus
ovvNator
11-04-2008, 23:24
tylko azared wie wal do niego bo to pro skill ; o !
Nie no, Wy lepiej wiecie zerowce z forum...
po 1 - zal mi cie
po 2 - jak mam kurwa nagrac filmki jak nie jestem z wami ? wez kurwa wyyjdz z domu i zobacz czy cie nie ma przed klatka -.- ogarnij plx bo jak czytam twoje posty to zal dupe sciska ; o
pjotnka ziomus
chodzi o to ze chcesz od nas filmiki ;) se poszukaj na necie kolego to "moze" znajdziesz ;) A nie jak noob z carlin na gotowca czekasz ;) Btw. akcje trzeba robic ;) Nudzi nam sie to se robimy akcje ;)
@Maksiu
Maksiu bizonie masz leb jak sklep ! ;d
nie chwalicie się swoimi "dziełami" bo nie macie czym HUAHAUEAEUH a co do gotowca :D rzeczywiście ciężko sprawa zapisać plik i zaznaczyć "nagrywanie" ;// jak już musisz odpowiadać na postu typu "czemu nie robicie filmów" to przynajmniej z głowa , a nie takie pierdoły co napisałeś :)
martynkAA
12-04-2008, 00:11
@Azared
Wez odjebaj sie od karlin ! rabat na twarzowe masz i kozaczysz
Idź stąd. ;]
CHcesz sie bic ?
Diabelek
12-04-2008, 00:40
On moze i znajdzie wyjscie z Carlin moze to nie duzo ale zrobi to sam ; ) a nie kupi chara jak co niektorzy to lubie :))
Pzdr
Diabel\
P.S. Przepraszam za bledy - nie jestem za bardzo swoi :)
JechaczNakonny
12-04-2008, 03:35
No to z tego co pisał ten azared jakos tak to widac jak was pastuch wszystkich porobił hahaha "Nie angażuje się" haha ganzer też tutaj pisał że raz się wygrywa raz przegrywa i że się nie podda i będzie walczyć dalej i nie zrezygnuje(?) a niedawno pisze ze gra w WOWA...
Nie rozumiem tutaj niektórych.. ide się pociąć .. do jutra^^
Zawiało EMO..
nie nie jestem Emo jak coś :D
DuRi_Zmc
12-04-2008, 09:46
Jezeli niema o czym zemną gadać to nie odpisuj na moje posty proste?
Pro_Evo_Mastach
12-04-2008, 10:28
Ledwo Azared cos napisze, a tu juz na*******a na niego z 10 forum spamerow, ogarnijcie sie. Chyba, ze to konta dusk&vis tylko boja sie ujawnic buhahahah.
@JechaczNakonny
Myslisz, ze bedziemy siedziec na vt 24/7? Wez udzial w jakies wojnie to pogadamy, nawet na otsie nie umiesz sie pewnie bic.
@All
No, jechac po mnie !!!!!!!!!
nedza umyslowa ... oj wielka nedza ;s
i nie mowie tego o sobie ;p
11:03 Karol Youen Wielki [1]: slovik jest huliganem i sie go boje
większym niż ty, bo ja przynajmniej chodze na mecze u siebie 8o
<<<GanzeR>>>
12-04-2008, 12:38
No to z tego co pisał ten azared jakos tak to widac jak was pastuch wszystkich porobił hahaha "Nie angażuje się" haha ganzer też tutaj pisał że raz się wygrywa raz przegrywa i że się nie podda i będzie walczyć dalej i nie zrezygnuje(?) a niedawno pisze ze gra w WOWA...
Nie rozumiem tutaj niektórych.. ide się pociąć .. do jutra^^
Zawiało EMO..
nie nie jestem Emo jak coś :D
To ze gram w wow nie oznacza ze sie poddalem, kupisz mi pacca i jade dalej nie ma problemu, mi zal kasy na to jak ludzie maja w dupie to czemu ja mam nie miec? chcialbym podkreslic ze nie wycofalem sie z wojny i nie wyplacilem sie wiec co ty mi tu wypisujesz?
martynkAA
12-04-2008, 12:42
większym niż ty, bo ja przynajmniej chodze na mecze u siebie 8o
pierdole twoje mecze wez wy*******aj z tad pojebancu
pierdole twoje mecze wez wy*******aj z tad pojebancu
Nie pisze do Ciebie lizodupie, więc na chuj się odzywasz? Żeby się przypucować jołenkowi??
apropo, youen masz jakis nowy movie ?
martynkAA
12-04-2008, 14:23
Nie pisze do Ciebie lizodupie, więc na chuj się odzywasz? Żeby się przypucować jołenkowi??
no chyba ci pierdoli =O
Ledwo Azared cos napisze, a tu juz na*******a na niego z 10 forum spamerow, ogarnijcie sie. Chyba, ze to konta dusk&vis tylko boja sie ujawnic buhahahah.
@JechaczNakonny
Myslisz, ze bedziemy siedziec na vt 24/7? Wez udzial w jakies wojnie to pogadamy, nawet na otsie nie umiesz sie pewnie bic.
@All
No, jechac po mnie !!!!!!!!!
Lubisz jak po tobie jezdza co ? Bez wazelinyy thellion cie kuje ;/
HAHAHAHHAHAHAHAHAHA(...)
HAHAHAHHAHAHAHA LEGŁAaaaa , LEGŁA Warszawaaaa !!!!!!
Pro_Evo_Mastach
12-04-2008, 19:26
Twoja stara to lubi
Diablord
12-04-2008, 19:33
HAHAHAHHAHAHAHA LEGŁAaaaa , LEGŁA Warszawaaaa !!!!!!
Nie Legia przegrała, tylko Lech ją rozpier*olił!
Diab co racja to racja !!! ;]
1. Lechia Gdańsk
2. Piast Gliwice
3. Śląsk Wrocław
---
6. Arka Gdynia
;)
@Youen
ta i tak nigdy mi nie dajesz ;)
martynkAA
12-04-2008, 21:16
bo masz da£na
dałna ma elo pro kibic ległej -.-
Rasta-Vandetta
12-04-2008, 22:38
To ze gram w wow nie oznacza ze sie poddalem, kupisz mi pacca i jade dalej nie ma problemu, mi zal kasy na to jak ludzie maja w dupie to czemu ja mam nie miec? chcialbym podkreslic ze nie wycofalem sie z wojny i nie wyplacilem sie wiec co ty mi tu wypisujesz?
Jaki server na WoWie?
@Karcina (Youen)
twoje posty-nędza i rozpacz ;/
dałna ma elo pro kibic ległej -.-
myślisz, że on byl na meczu?
JechaczNakonny
13-04-2008, 00:57
youen jak noiletha kują bez wazelinki to ciekawe czy siedzi na krzesle na jednym pośladku ..
Noileth na którym siedzisz teraa?
Kiedy się coś będzie działo ? ;<<<<< bo od 20 stron nic ciekawego nie ma ;s
Wg tematu Imargama (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2052448) jest :
"War Stats [Vision & Duskiness (189) vs. TA & Inshon (91)]"
Wojna trwa około miesiąc i chyba troszke mało akcji mamy na furorze nie sądzicie?
Ta kolega z guardii czy tam candii up ma racje! Chuj ze tam dostaliscie w dupe na paru openach jak dalej mozecie robic akcje noobami przeciez! Wzywam ekipy z non pvp i ekipe draca do czynnego atakowania nas noobami/mainami! Juz sa problemy bo musimy pkowac zeby cos sie dzialo i sie klucimy ciagle :( Nie czekajcie na zmiane miejsc zrobcie cos judz dzis!
Ta kolega z guardii czy tam candii up ma racje! Chuj ze tam dostaliscie w dupe na paru openach jak dalej mozecie robic akcje noobami przeciez! Wzywam ekipy z non pvp i ekipe draca do czynnego atakowania nas noobami/mainami! Juz sa problemy bo musimy pkowac zeby cos sie dzialo i sie klucimy ciagle :( Nie czekajcie na zmiane miejsc zrobcie cos judz dzis!
KłUćcie się dalej. Miłego dnia.
ty jestes daunem wiec "popleniac" tez mozesz -.-, btw jebac bledy....
vision tak sie nudzi ze robi pa gdzie popadnie duski wypowiedzialy nam za to wojne wiec straznicy prawa i sprawiedliwosci na furorze czyncie swoja powinnosc na*******ac virzynow....
Debiczanin
13-04-2008, 10:20
ty jestes daunem wiec "popleniac" tez mozesz -.-, btw jebac bledy....
vision tak sie nudzi ze robi pa gdzie popadnie duski wypowiedzialy nam za to wojne wiec straznicy prawa i sprawiedliwosci na furorze czyncie swoja powinnosc na*******ac virzynow....
wczoraj w nocy nelvotta biegal po tombie mount sternum i sciagal eq z kazdego kto tam byl, z 30 lvli sciagal p sety :D
Bawcie się, grajcie, my odpoczywamy :D
Bawcie się, grajcie, my odpoczywamy :D
od czego ? od padania ? :P
Veltaxio
13-04-2008, 11:38
11:27 Lavathorn [100]: z Gdyni jestes jak dobrze wiem
11:28 Lavathorn [100]: Wisloka zawita tam na Dniach i goscie zabrza przyjada zemna pogadamy sobie juz mam dobre namiary naCiebie pogadamy sobie o free nie bede to znow przyjade
11:28 Lavathorn [100]: !!
11:28 Imargam [242]: ja z gdanska
11:28 Imargam [242]: :p
11:29 Lavathorn [100]: pamietaj goscie wiedza gdzie dokladnie mieszkasz z venta
11:29 Imargam [242]: ale co z tego
11:29 Imargam [242]: wpadniecie to zadyma bedzie
11:29 Imargam [242]: xD
11:29 Imargam [242]: hehe
11:29 Lavathorn [100]: oj osrolku gupi
11:29 Lavathorn [100]: co ty wogule mowisz
11:29 Imargam [242]: :o
11:29 Lavathorn [100]: ja Cie z domu wyciagne
11:30 Imargam [242]: wiesz co znaczy wpierdolic sie do gdanska ?
11:30 Imargam [242]: :o
11:30 Lavathorn [100]: tak mam tam znajomych co jade co 2 tygodnie na melanz:>
11:30 Lavathorn [100]: ty jestes jeszcze gnuj i niewiesz co to znajomosci:>
11:30 Lavathorn [100]: to nie tibia teraz rtylko zeczywistosc
11:31 Imargam [242]: To moj rap
11:31 Imargam [242]: to moja rzeczywistosc
11:32 Lavathorn [100]: bede Ciekaw jaka bedziesz mial rzeczywistos
11:32 Lavathorn [100]: c
11:32 Imargam [242]: Oczekuje w gdansku
11:32 Imargam [242]: exana pox
11:32 Imargam [242]: Powodzenia
11:33 Lavathorn [100]: :>
11:34 Lavathorn [100]: Bede szybciej nisz Sadzisz!
Debiczanin
13-04-2008, 11:43
11:28 Lavathorn [100]: Wisloka zawita tam na Dniach i goscie zabrza przyjada zemna pogadamy sobie juz mam dobre namiary naCiebie pogadamy sobie o free nie bede to znow przyjade
albo mi sie wydaje albo zrobiles calkiem niezlego fake
11:29 Lisek Van Liden [141]: Ej
11:29 Lisek Van Liden [141]: wpadniesz tez do mnie?
11:30 Lavathorn [100]: lisek onli imargam
11:30 Lisek Van Liden [141]: why onli on?
11:31 Lavathorn [100]: ta
11:31 Lisek Van Liden [141]: co ta?
11:31 Lavathorn [100]: hehe:>
11:31 Lisek Van Liden [141]: ?;op
11:31 Lavathorn [100]: kurwa tylko do imargama:>
11:31 Lisek Van Liden [141]: no i kurwa spytalem czemu tylko do niego ;o
11:31 Lavathorn [100]: zeby mogl mnie zapamietac bo na dniach jade na melanz do was:>
11:31 Lisek Van Liden [141]: do braniewa ?
11:32 Lavathorn [100]: niee
11:32 Lisek Van Liden [141]: to co mowisz do was
11:32 Lavathorn [100]: skad mam wiedziec gdzie mieszkac
11:32 Lisek Van Liden [141]: Ty a ty skonczyles juz 16 lat ze chcesz jezdzic autobusem ?
11:32 Lisek Van Liden [141]: bo z tego co slyszalem to max 13
11:32 Lisek Van Liden [141]: na ventrilo
11:32 Lisek Van Liden [141]: ';]
11:33 Lavathorn [100]: to z mojm braciakiem siedziales mlodyszm xD
11:33 Lavathorn [100]: ja mam 23 :p
11:33 Lisek Van Liden [141]: z mojm?
11:33 Lavathorn [100]: z moim
11:33 Lavathorn [100]: ja na wencie sie nieodzywam prawie:p
11:33 Lisek Van Liden [141]: no wlasnie ja slyszalem zawsze jakiegos gnoja
11:33 Lisek Van Liden [141]: ;]
11:33 Lavathorn [100]: brata:p
11:34 Lisek Van Liden [141]: aha i po co tam jedziesz do imy?
11:34 Lavathorn [100]: chyba tak
11:34 Lisek Van Liden [141]: co chyba tak?
11:34 Lavathorn [100]: zawsze mialem nienawisc do imy
11:34 Lavathorn [100]: dowiesz sie na vencie :>
no to chuj ima podpisal na siebie wyrok lavathorn jedzie do gdyni go bic bo kumple z vt maja dobre namiary ;/
\o/ Napinacze \o/
Ima chowaj bohy do szafki na buty bo moze być lipka, p amra na plecy bo jak spadnie to mała strata i na fajt !! :D
Uwielbiam napinke netową "nethools" karają :)
Pozdro dla napinaczy \o/
Pro_Evo_Mastach
13-04-2008, 12:35
Taki kozaq jestes, a jak byl meeting to nie chciales z domu wyjsc:D:D:D
martynkAA
13-04-2008, 12:44
ta gra to mòzgojeb
ta gra to mòzgojeb
Nom po Tobie to widze
@Quanchi
30 day XP history of Poul Nohan (*), knight from Candia:
Poul Nohan is currently online.
Total +10,423,388
To wpizdu odpoczywacie
martynkAA
13-04-2008, 13:01
slovik masz nieladny avatar :<<<
Nom po Tobie to widze
@Quanchi
30 day XP history of Poul Nohan (*), knight from Candia:
Poul Nohan is currently online.
Total +10,423,388
To wpizdu odpoczywacie
Odpoczywaja nie martw sie wkoncu od czego jest NG ? ;o
Padam, odpoczywam, zabijam, zarabiam... Full Servis o/
ziomal.aiem
13-04-2008, 14:14
11:29 Lisek Van Liden [141]: Ej
11:29 Lisek Van Liden [141]: wpadniesz tez do mnie?
11:30 Lavathorn [100]: lisek onli imargam
11:30 Lisek Van Liden [141]: why onli on?
11:31 Lavathorn [100]: ta
11:31 Lisek Van Liden [141]: co ta?
11:31 Lavathorn [100]: hehe:>
11:31 Lisek Van Liden [141]: ?;op
11:31 Lavathorn [100]: kurwa tylko do imargama:>
11:31 Lisek Van Liden [141]: no i kurwa spytalem czemu tylko do niego ;o
11:31 Lavathorn [100]: zeby mogl mnie zapamietac bo na dniach jade na melanz do was:>
11:31 Lisek Van Liden [141]: do braniewa ?
11:32 Lavathorn [100]: niee
11:32 Lisek Van Liden [141]: to co mowisz do was
11:32 Lavathorn [100]: skad mam wiedziec gdzie mieszkac
11:32 Lisek Van Liden [141]: Ty a ty skonczyles juz 16 lat ze chcesz jezdzic autobusem ?
11:32 Lisek Van Liden [141]: bo z tego co slyszalem to max 13
11:32 Lisek Van Liden [141]: na ventrilo
11:32 Lisek Van Liden [141]: ';]
11:33 Lavathorn [100]: to z mojm braciakiem siedziales mlodyszm xD
11:33 Lavathorn [100]: ja mam 23 :p
11:33 Lisek Van Liden [141]: z mojm?
11:33 Lavathorn [100]: z moim
11:33 Lavathorn [100]: ja na wencie sie nieodzywam prawie:p
11:33 Lisek Van Liden [141]: no wlasnie ja slyszalem zawsze jakiegos gnoja
11:33 Lisek Van Liden [141]: ;]
11:33 Lavathorn [100]: brata:p
11:34 Lisek Van Liden [141]: aha i po co tam jedziesz do imy?
11:34 Lavathorn [100]: chyba tak
11:34 Lisek Van Liden [141]: co chyba tak?
11:34 Lavathorn [100]: zawsze mialem nienawisc do imy
11:34 Lavathorn [100]: dowiesz sie na vencie :>
no to chuj ima podpisal na siebie wyrok lavathorn jedzie do gdyni go bic bo kumple z vt maja dobre namiary ;/
hehehe nawet sie uśmiałem... ale niestety tak jest jak dzieci sobie w tibii nie umieją poradzić to na rl straszą ... przykre ale prawdziwe :(
a ten Lavathorn chyba nie może sie pogodzić z tym, że ima jest lepszy w tą gre niż on :D
ty pierdolony nobie nie kumasz ze to jest fake ?
to nie jest prawdziwa rozmowa z lavathronem jebany nobie
Niestety ale to nie fake wierz mi lub nie , w kazdym razie ja sie usmialem z niego
@offtop
Policja zatrzymała nożownika z Krakowa, który zaatakował kierowcę
wiadomosci z wp.pl
Domyslacie sie kto to ?:}
Odpoczywaja nie martw sie wkoncu od czego jest NG ? ;o
Apr 05 2008, 11:58:10 CEST Died at Level 226 by a quara hydromancer scout
ng?
@down
nie wiem jakie powody deada, ale raczej nie botujeszna Quarach \o/
ziomal.aiem
13-04-2008, 17:14
ty pierdolony nobie nie kumasz ze to jest fake ?
to nie jest prawdziwa rozmowa z lavathronem jebany nobie
spokojnie nie jaraj sie tak dziecko, bo to tylko gra.... widze, że nie wszyscy jeszcze to rozumieją ... ehh
Od Ciebie sie już nauczyłem i dzięki temu mówią do mnie mistrzu na non pvp;) gz 141
Trolle z ab ci tak mowia czy Vandetta? Wsumie na jedno wychodzi....
Pro_Evo_Mastach
13-04-2008, 20:13
Pozatym to zajebisty z Ciebie koleś fajne masz postacie Lisek van liden i fanka Liska.. Zakochany w sobie jesteś?
Owned:D:D:D
DuRi_Zmc
13-04-2008, 20:50
[/QUOTE]Pozatym to zajebisty z Ciebie koleś fajne masz postacie Lisek van liden i fanka Liska.. Zakochany w sobie jesteś?[/QUOTE]
To go pojechałeś xd!
martynkAA
13-04-2008, 21:25
slovik widzisz ludzie cie kochaja mozesz byc z siebie dumny
Diabelek
14-04-2008, 00:07
slovik widzisz ludzie cie kochaja mozesz byc z siebie dumny
Agreed.
@Poul
Psie ze Stargardu, zmien avatar - hanbisz Pogon!
@Ratillt
Siema ziomek!
Signed,
Diabel\
Pozatym to zajebisty z Ciebie koleś fajne masz postacie Lisek van liden i fanka Liska.. Zakochany w sobie jesteś?
To go pojechałeś xd!
Idziemy na dyske szkolną?
No i juz nawet poula wkreciliscie w tematy piłki hmm forum chyba juz nie do odratowania :(
<<<GanzeR>>>
14-04-2008, 11:31
BP -1 BP -2 BP -3 no ladnie Youen, bez bota nie potrafimy co?
Co do Poyana to z tego co wiem zaden z nich na nim nie gra, powiedziałbym ze new owner, ale nie wiem.
Btw pokaż softy na chwile ;p.
martynkAA
14-04-2008, 12:28
BP -1 BP -2 BP -3 no ladnie Youen, bez bota nie potrafimy co?
Co do Poyana to z tego co wiem zaden z nich na nim nie gra, powiedziałbym ze new owner, ale nie wiem.
Btw pokaż softy na chwile ;p.
a Ty to napewno nie uzywasz bota co?=OO!
JechaczNakonny
14-04-2008, 13:24
Ganzer w wowie też czitujesz? są tam czity w ogole?
Ganzer, sam na BlackD jedziesz, pamietam jak w starej gildii na gc mowiles. @WoW - były kiedyś exploity, ale już dawno nie działaja. Teraz to tylko Mountain Climbing, Speed hack itp.
Ganzer, sam na BlackD jedziesz, pamietam jak w starej gildii na gc mowiles. @WoW - były kiedyś exploity, ale już dawno nie działaja. Teraz to tylko Mountain Climbing, Speed hack itp.
O PROSZE ganzer ma tyle siana przeciez , ponoc w pizdu a na ng go nie stac ;/
o ile dobrze pamietam blackD proxy drozsze bylo od Ng -.-
martynkAA
14-04-2008, 14:14
jaki pocisk odrazu po nim xD panowie nie tedy droga \o7
o ile dobrze pamietam blackD proxy drozsze bylo od Ng -.-
wystarczyl keygen , poszukasz i masz jak etteron :)
Ganzer wrzuć na looz im nie przemówisz do głowy, są zamknięci na wszelkie bodźce z zewnątrz...
Diabelek
14-04-2008, 17:27
Psa szukaj w domu, wyjdź z piwnicy...
Ch*j Ci do tego skąd jestem, ale na każdym meczu jestem a Ty? Mimo że mieszkasz w Szczecinie to nie chodzisz na mecze... Więc komentarz schowaj w kieszeń ;)
Do Pyrzyc na wyjazd jedziesz? Czy ty huliganka taka jestes i po lasach sie na*******asz?
Haha a zkad ty wiesz gdzie ja jestem?;> Stary ja na pogon chodzilem jak ty na komputer bubu mowiles chlopcze ;)
Signed,
Diabel\
Idziemy na dyske szkolną?
Widać, że brak Ci argumentów ;) Ja chodze na dyskoteki do parlamentu Tobie zostawiam szkolne jeśli dobrze się w tym czujesz
@down
Pojechałeś mi ;) potwierdź swoje hasełko jakimś argumentem. Wiem trudne zadanie Ci daje \o/ Ale spoko punkt dla Ciebie dałem się sprowokować
1. Lechia Gdańsk
2. Piast Gliwice
3. Śląsk Wrocław
Haha Lechia Gdańsk... co to za klub ;) Lechia Gdańsk ! Kur... Szajs !
Trelemorele Lechia to ...
martynkAA
14-04-2008, 18:32
slovik a moge isc sie z toba pogibac?
O PROSZE ganzer ma tyle siana przeciez , ponoc w pizdu a na ng go nie stac ;/
Nie porownoj NG do BlackD. BlackD jest lepszy w pewnych aspektach, NG w innych.
@ Ceny botów - Na dłuższą metę za BlackD Proxy wychodzi więcej. Kosztuje 30 zł na rok. NG kupujesz na zawsze o ile sie nie mylę.
I keygenem nic nie zrobisz. Nie pamietam dokładnie jak aktywowałem Blackd bo robiłem to dość dawno, ale dostajesz login i hasło od Daniela (twórcy Blackd)
@Diabeł
Kiedyś na ventrilo normalnie rozmawialiśmy i coś wspominałeś o tym że rodzice Ci chyba na 18stce w piwnicy palarnie zrobili... Ja na Pogoń jeżdze od 9 roku życia więc przestań tutaj ludziom na forum imponować jaki ty to chojrak nie jesteś...
elo
DuskinessvsVision
14-04-2008, 20:37
@Diabeł
Kiedyś na ventrilo normalnie rozmawialiśmy i coś wspominałeś o tym że rodzice Ci chyba na 18stce w piwnicy palarnie zrobili... Ja na Pogoń jeżdze od 9 roku życia więc przestań tutaj ludziom na forum imponować jaki ty to chojrak nie jesteś...
elo
Błękitni Stargard - jak to dumnie brzmi :D. Ogólnie to piłka nożna ssie, a tym bardziej 4-ligowa Pogoń szczecin ;d. A w ogóle to ja już nawet nie wiem w jakiej lidze oni są, ani czemu spadli O.o.
basketball > all
@Lisek van srlisek
Ty lisek jestes glupszy niz ustawa przewiduje... zawsze musisz dolozyc sowje pierdo*lone 5 gr? Czytam twoje posty od dluzszego czasu i widze ze plywasz w plytkim brodziku inteligecji ... zastanow sie czasem zanim cos napiszesz bo tylko sie blaznisz :baby:
@Błękitni Stargard - mimo iż mieszkam w Stargardzie 19 lat to ani razu nie byłem na tym stadionie, w tym roku będę poraz pierwszy jak Pogoń przyjedzie :P
<<<GanzeR>>>
14-04-2008, 21:35
@ Owenikk
Musisz mu to narysować, bo słownie to nawet nie dociera do niego jak mu stara gada żeby nosił dłuższe miniówki bo mu jaja wystają.
martynkAA
14-04-2008, 21:45
przestancie pierdolic i zacznijcie sie napierdzielac
Bartholomew
14-04-2008, 21:48
smieszycie mnie, bando pseudokibicow...
martynkAA
14-04-2008, 21:49
a ty wy*******aj na arcanie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.