Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
JechaczNakonny
18-03-2008, 18:45
Ten glupi druid ogarniał twoja znubiala dupe tyle razy, ze akurat TY nie powinienes sie na ten temat wypowiadac ;>
po jakiego .... sie im tlumaczysz popelniles moze pare bledow oni zawsze wysmieja.. tylko nie bylo wam tak do smiechu jak wy po dupie dostawaliscie i to pewnie nie raz dostaniecie.. AVE..
A teraz ciśnijcie mi 100 stron że jestem przydupasem ;)
Jestes, bo jak Inshon/WRA dostawalo po dupie to malo nie srales z radosci, a jak sie role odwrocily to juz nie jest ci do smiechu.
http://www.***********.com/468403247.html- part1
http://www.***********.com/438754958.html- part2
http://www.***********.com/765692836.html- part3
Jeszcze nie ogladalem, znalezione na tibia.de
Jaki program to otwarza:/? bo ja mam Tibi Cam a niestety taki format pliku nie smiga na tym programie
pozdro,
Ultymatywny widze ze przejebany grajek jestes, forumowicze przywitajcie go oklaskami.
neotheo :"a jak sie role odwrocily to juz nie jest ci do smiechu." role sie odwroca jak dusk&vision bedzie grzalo dp
JechaczNakonny jestes przydupasem : D
Evil co tam gdzie byles?
NetowyHooligan
18-03-2008, 19:11
We Rule Again & Inshon deaths :
Kerson
Mag Olimp
Sachista
Rivsonn
Etteron 2 x
TOTAL : 6
Vision & Duskiness deaths :
Laen Loys
Gremar
Magiq
Zwidek 2 x + ban
Sowx
Ymy
Apff
Azor Danor
Kiyoshiko
Berak Exis
Diabllord
Dreamaxor
Ciix
Edray Nabu 2 x
Vivi Vandes
Warrior Antos
Burn Abl 2 x
Niraet 2 x
Cecieboh Sworagidok
Detektor
Ratillt
Spidim
Trealyn 2 x
Xespoz
Pita Garosi
Salvatorre
TOTAL : 31
BC ON?
A ja widziałem na tym filmiku jak biegał w tę i spowrotem tylko a wszyscy tylko exiva go i exiva...
musicie niestety troche sie jeszcze zgrac, bo jakbyscie mieli brac udzial w wojnie z gildia rowną sobie [pod względem lvli i ilości] to byście dostawali aż miło.
Nie mówie tego oczywsicie bo was nie lubie, poprostu to są spostrzeżenia moje[nie tylko moje]
to zachowaj je dla siebie, po to się wybiera lidera żeby za nim biec i wskazywał nam drogę jak powinniśmy walczyć więc sądzę że twoje stwierdzenie na temat że tylko przydupasy biegają za katrilą są delikatnie mówiąc idiotyczne, czym przykładem był dzisiejszy open na którym dostaliśmy :). pomyśl za nim coś napiszesz. aha i jeszcze coś więc myśląc twoim tokiem myślenia jest wojna między LIZODUPAMI KATRILI przeciwko LIZODUPOMI PASTERZA !
http://www.***********.com/468403247.html- part1
http://www.***********.com/438754958.html- part2
http://www.***********.com/765692836.html- part3
Jeszcze nie ogladalem, znalezione na tibia.de
tam gdzie kropeczki to co mam wpisac?
UNholy90's
18-03-2008, 19:35
We Rule Again & Inshon deaths :
Kerson
Mag Olimp
Sachista
Rivsonn
Etteron 2 x
TOTAL : 6
Vision & Duskiness deaths :
Laen Loys
Gremar
Magiq
Zwidek 2 x + ban
Sowx
Ymy
Apff
Azor Danor
Kiyoshiko
Berak Exis
Diabllord
Dreamaxor
Ciix
Edray Nabu 2 x
Vivi Vandes
Warrior Antos
Burn Abl 2 x
Niraet 2 x
Cecieboh Sworagidok
Detektor
Ratillt
Spidim
Trealyn 2 x
Xespoz
Pita Garosi
Salvatorre
TOTAL : 31
Więc nie było do zera, jak tam ktoś napisał (32-0.....)
No cuż, udało się Wra i Inshon, więc dla was...
...pozdrownienia środkowym palcem (-_-) ..\..
Nie jesteś z furory, nie zaglądaj:evul:Ale i tak pełnym składem Ins/Wra na pełen skład Dusk/Vison to szans nie macie żadnych.
tam gdzie kropeczki to co mam wpisac?
RedTube : )))
kornik ponoc juz sciagnol 5 par bohow:D
Pro_Evo_Mastach
18-03-2008, 19:47
kornik ponoc juz sciagnol 5 par bohow:D
Ja juz 10 par sciagnalem :D:D Trzeba sobie jakos radzic na war, nie?:D
Ultymatywny
18-03-2008, 19:50
to zachowaj je dla siebie, po to się wybiera lidera żeby za nim biec i wskazywał nam drogę jak powinniśmy walczyć więc sądzę że twoje stwierdzenie na temat że tylko przydupasy biegają za katrilą są delikatnie mówiąc idiotyczne, czym przykładem był dzisiejszy open na którym dostaliśmy :). pomyśl za nim coś napiszesz. aha i jeszcze coś więc myśląc twoim tokiem myślenia jest wojna między LIZODUPAMI KATRILI przeciwko LIZODUPOMI PASTERZA !
Po to sie wybiera lidera, żeby on wszstko ogarniał. Skoro to co robi Katrila nazywacie, że on was prowadzi to współczuje, zgrania wogóle nie macie, byc może dlatego, że cały czas te fronty się zmienają, nie wiem.
Zreszta te wsze trapy też takie o dupe roztrzaskac
Co do twierdzenia, że wojna jest między lizodupami to ie wiem, opisłem to co widzialem na filmie
A co do "pomyśl za nim coś napiszesz." nie wypowiem sie bo to co chwile widze na forach lub w grach i przeważnie piszą to ludzie którzy nie potrafią zaargumentowac swojego zdania więc uciekają się do takich tekstów. Jeszcze powinieneś dodac "żal mi cie" albo coś w tym rdzaju
Pozdrawiam was.
UNholy90's
18-03-2008, 19:54
Po to sie wybiera lidera, żeby on wszstko ogarniał. Skoro to co robi Katrila nazywacie, że on was prowadzi to współczuje, zgrania wogóle nie macie, byc może dlatego, że cały czas te fronty się zmienają, nie wiem.
Co do twierdzenia, że wojna jest między lizodupami to ie wiem, opisłem to co widzialem na filmie
A co do "pomyśl za nim coś napiszesz." nie wypowiem sie bo to co chwile widze na forach lub w grach i przeważnie piszą to ludzie którzy nie potrafią zaargumentowac swojego zdania więc uciekają się do takich tekstów. Jeszcze powinieneś dodac "żal mi cie" albo coś w tym rdzaju
Pozdrawiam was.
Pomyśl zanim coś napiszesz. Żal mi cię.
Pozdrawiamy cię.
Ja wspułczuję twojej starej, że prowadza cię do szkoły.X(
19:50 xxx [17]: sciagneli z ciebie juz boszki:D?
19:51 xxx [72]: ta skad wiedizales??
Pozdrawiam was.
STARY
całe życie walczyliśmy przeciwko duskom a teraz jesteśmy razem więc wybacz kolego
I GDYBYŚ MIAŁ OKAZJE PODSŁUCHAĆ NASZEGO VENTA TO BYŚ TAK NIE MYŚLAŁ
BEZ ODBIORU ZIOM
Jaki program to otwarza:/? bo ja mam Tibi Cam a niestety taki format pliku nie smiga na tym programie
pozdro,
Tibicam tv
Ktos tam wyzej napisal, ze nie jest mi do smiechu jak dostalismy w dupe.. Ja jestem prorLIFER i powiem Ci, ze po tej "akcji" poszedlem sobie spac ;o
@Reloop
Mowiac 'role sie odwrocily' mialem na mysli to, ze do tej pory Inshon/WRA dostawalo po dupie na openach, a dzis bylo inaczej, jeszcze nie przesadzam wyniku wojny ;)
Pro_Evo_Mastach
18-03-2008, 21:01
@neotheo
Masz racje, jeden dzien nic nie przesadza, dalej nikt nie bedzie expil:P
@Vlodzimierz
Mieszkam kolo Debicy :D
Kiedy ob bedzie wie kts z inshon/wra?!?!?
NetowyHooligan
18-03-2008, 21:42
no i huj?? kazdy na furorze pinguje(pingowal) wiec jesli chcesz pokazac jakie duski fajne to ci nie wyszlo
Pro_Evo_Mastach
18-03-2008, 21:45
Betii nie byl pingowany na POI. Wtedy multimedia wariowala i tez odczulismy to.
@Ratillt
Jutro o 8.00 sie zbieramy i na*******amy :D
Ultymatywny
18-03-2008, 21:53
Pomyśl zanim coś napiszesz. Żal mi cię.
Pozdrawiamy cię.
Ja wspułczuję twojej starej, że prowadza cię do szkoły.X(
GZ!
A wiadomośc w ukrytym teksie pokazuje jaki słaby jesteś, nie masz co powiedziec, nie potrafisz żadnej inteligentnej riposty dac to uciekasz sie do tych najbanalniejszych środków, wyzywania...
JechaczNakonny
18-03-2008, 21:57
Jestes, bo jak Inshon/WRA dostawalo po dupie to malo nie srales z radosci, a jak sie role odwrocily to juz nie jest ci do smiechu.
od poczatku jestem za visionm.. zawsze bylem..
@up
No co ty, nie zauwazylem ;)
Ja jestem za Inshon, ale uwazam ze zawsze powinno sie miec jakis szacunek do przeciwnika, a ty z Pasterza sie smiejesz, a Ymy to juz tylko 'popelnil kilka bledow'...
UNholy90's
18-03-2008, 22:19
GZ!
A wiadomośc w ukrytym teksie pokazuje jaki słaby jesteś, nie masz co powiedziec, nie potrafisz żadnej inteligentnej riposty dac to uciekasz sie do tych najbanalniejszych środków, wyzywania...
THX!
-Najbanalniejsza forma wyzywania sie: Y P 1 3 R D @ L A J
-Mniej banalna forma wyzywania się: Twoja stara jest jak wózek w Tesco. Dajesz 2 złote i jeżdzisz cały dzień.
SIJA
http://img399.imageshack.us/img399/4668/xcxx5.th.jpg (http://img399.imageshack.us/my.php?image=xcxx5.jpg)
Znalazles kreta 8o?!
Firenzik
18-03-2008, 22:54
Co do twierdzenia, że wojna jest między lizodupami to ie wiem, opisłem to co widzialem na filmie.
-.^ rotfl... w naszym polskim tibijskim swiecie katrila jest jednym z najlepszych BC (mowie to jako przyjaciel duskow) a tak wogole mam uczucie ze nie byles na wielu OB o ile w ogole walczyles kiedykolwiek na battle... wiec nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz bladego pojecia...
btw last openek... fucking nice guys;] GL and HF next time ;]
Dużo osób też przez to popadało, że były debugi jak an 1 polu wszysyc stali np ja :P Ale już odrobione :D
Ultymatywny
18-03-2008, 23:20
-.^ rotfl... w naszym polskim tibijskim swiecie katrila jest jednym z najlepszych BC (mowie to jako przyjaciel duskow) a tak wogole mam uczucie ze nie byles na wielu OB o ile w ogole walczyles kiedykolwiek na battle... wiec nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz bladego pojecia...
btw last openek... fucking nice guys;] GL and HF next time ;]
Hmm, na wielu serverach widziałem znacznie lepszych bc, byłem pod dowództwem nie jednego znakomitego wodza[Xantera,Jamera,Aldora] więc nie mów, że nie mam o tym pojęcia.. teraz przychodze na furore i widzę, że uważacie się za najlepszy świat, wszyscy są pro a tak nie jest.
Wojny tutaj sa oczywiście efektowne, ale to dzieki temu, że połowa servera się klepie i nie można byc pewnym, że przyjazna gildia może jutro stac się twoim wrogiem.
pozdrawiam
P.S UNholy90 twoje posty są żenujące. 0 kultury osobistej, nie warto z tobą rozmawiac
Proszewas
18-03-2008, 23:21
ale nie byłeś pod wodzą Andiego... trochę mu brak zdecydowania ; pp
jak kazdemu w pewnych sytuacjach.
Firenzik
18-03-2008, 23:37
Hmm, na wielu serverach widziałem znacznie lepszych bc, byłem pod dowództwem nie jednego znakomitego wodza[Xantera,Jamera,Aldora] więc nie mów, że nie mam o tym pojęcia.. teraz przychodze na furore i widzę, że uważacie się za najlepszy świat, wszyscy są pro a tak nie jest.
Wojny tutaj sa oczywiście efektowne, ale to dzieki temu, że połowa servera się klepie i nie można byc pewnym, że przyjazna gildia może jutro stac się twoim wrogiem.
pozdrawiam
P.S UNholy90 twoje posty są żenujące. 0 kultury osobistej, nie warto z tobą rozmawiac
ja rowniez widzialem lepszych ale sa to tylko pojedyncze jednostki a andi zalicza sie do gornej polki... ja rowniez walczylem pod wodza wielu
znakomitych graczy na kyrze novej arcani hiberni... i nawet jesli bys tam spytal takich graczy jak BSB TSP Geddarm KJ oni zawsze ci powiedza ze kat~jest dobrym batte comanderem...
ja rowniez widzialem lepszych ale sa to tylko pojedyncze jednostki a andi zalicza sie do gornej polki... ja rowniez walczylem pod wodza wielu
znakomitych graczy na kyrze novej arcani hiberni... i nawet jesli bys tam spytal takich graczy jak BSB TSP Geddarm KJ oni zawsze ci powiedza ze kat~jest dobrym batte comanderem...
bo to jego koledzy ;d jakby nie patrzeć to dobry bc, ale czasem jego decyzje prowadzą do klęski wielu :P Jest dużym kozakiem tibijskim co oznacza, że potrafi przebiec przez trapa i wylądować w templu.
btw. ciekawe czy Imargam zaktualizuje nowe fragi na forum tibia.com :P
UNholy90's
19-03-2008, 00:17
Dzięki, już możesz spobie iść, nikt nie będzie tensknił.
NetowyHooligan
19-03-2008, 00:31
milcz;)<10znakoof>
sam zamknij ryj lamusie<10znakoof>
Ximonus
Mar 19 2008, 02:38:06 CET Killed at Level 106 by Dratewek
SOLO!!!
pozdrowienia dla ximonusa :}
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=7lxhsu33ysvgy9fs
sam zamknij ryj lamusie<10znakoof>
Ximonus owned by Dratewek :)))
02:34 Van Rebelion [117]: buhaahahaha
02:34 Ximonus [105]: japa
Sie w*****l haha
@Ximonus
nisko upadles (dosłownie)
Ultymatywny
19-03-2008, 08:00
Ximonus
Mar 19 2008, 02:38:06 CET Killed at Level 106 by Dratewek
SOLO!!!
Ohohho solo, a na filmiku go 7 osób bije :P
Moze Andi jest dobrym battle commanderem ale nie zawsze mu to wychodzi ;)
Moze Andi jest dobrym battle commanderem ale nie zawsze mu to wychodzi ;)
tobie zawsze wychodzi ;* na KAŻDYM SWIECIE o/
Ohohho solo, a na filmiku go 7 osób bije :P
wiesz co to jest solo frag czy tylko udajesz?
Bana wbiłem ponieważ niechcialem paść trzeci raz. Tyle z mojej strony
Wasz,
Zwidek.
10:55 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Benek Karste. He was killed by a minotaur archer.
o/ XD!
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=pgkn4o1naonhqkt7
pozdro
Master of Puppets
19-03-2008, 11:13
Wasz,
Zwidek.
Mogłbyś sie podemnie nie podszywać? Bana wbiłem bo pomyliłem sd z uhem
Od kiedy to Vision/Duskiness robi akcje noobcharami ? xd
JechaczNakonny
19-03-2008, 11:21
Hmmmm co do BC katrili .. jest dobry aczkolwiek każdy człowiek popełnia błedy więc wiesz..:O:)
Hmmmm co do BC katrili .. jest dobry aczkolwiek każdy człowiek popełnia błedy więc wiesz..:O:)
Skąd Ty coś o nim możesz kurwa wiedziec? Skoro nawet nigdy z nim nie gadales ?xd
Wasz,
Zwidek.
A gówno prawda bo ban został wbity w chwili drugiej śmierci, chciał uniknąc drugiej gleby a nie trzeciej. Chciałeś zabłysnąc i zyskac wiarę noobów, że jesteś Zwidkiem lecz - nie udało się :X
JechaczNakonny
19-03-2008, 12:09
Skąd Ty coś o nim możesz kurwa wiedziec? Skoro nawet nigdy z nim nie gadales ?xd
No bo przecież z drzewa by go nie ściągneli i od razu na BC ..
WYCIAGNALEM WNIOSKI ..;)
i co jeszcze ci sie snilo?
no widzisz lisku, moj se sie spelnil ;]
Od kiedy to Vision/Duskiness robi akcje noobcharami ? xd
od zawsze :)) Tylko dzialamy w ukryciu
Patrz bo uwierze ;)
Mythic Sniper
19-03-2008, 14:04
taki tajny ruch oporu :) cos jak Armia Krajowa na poczatku swojego istnienia :P
Pupulekk
19-03-2008, 14:28
Ema było dobrze ale wiadomo ze Andrzej nie odpuści nikomu ;D
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA. Robisz z siebie największego debila na tym forum.
Pro_Evo_Mastach
19-03-2008, 14:33
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA. Robisz z siebie największego debila na tym forum.
Popieram, dla niego bedzie dobra muza Onara "Teraz Ty Jestes Pragnienie". W sam raz ^^
http://img509.imageshack.us/img509/2007/uo0030ja3.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/2007/uo0030ja3.58ede42cb0.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=uo0030ja3.jpg) ;////////////////
yohakuza http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=fe7szqx9mz7fdbao
żałosc ... smieja sie z nas wymyslaja od niewiem kogo ze tylko noobami bijemy a teraz kazdy frag na 40+ lvl wielki mi chalo przez was zrobiony ...
nie zebym cos mial od tego bo to czesc wojny i czesc tej gry ale po ch*j wczesniej sie smiejecie i pierdolicie glupoty a teraz to samo robicie i jest wszystko ok nawet wielka podnieta bo jołen to prawie z gaci nie wyskoczy ;s
EDIT : tak debile napisalem Halo przez Ch najezdzac !!
Popieram, dla niego bedzie dobra muza Onara "Teraz Ty Jestes Pragnienie". W sam raz ^^
Zajebista jest ta nuta, a jeszcze lepsza Plomien 81 - Knebel w Pysk
@sry za offtop ;s
Youen skrzetnie dokumentuje kazde ich 'osiagniecie' xd
@down
Kiss for You ;*
Youen skrzetnie dokumentuje kazde ich 'osiagniecie' xd
;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Pro_Evo_Mastach
19-03-2008, 15:44
żałosc ... smieja sie z nas wymyslaja od niewiem kogo ze tylko noobami bijemy a teraz kazdy frag na 40+ lvl wielki mi chalo przez was zrobiony ...
nie zebym cos mial od tego bo to czesc wojny i czesc tej gry ale po ch*j wczesniej sie smiejecie i pierdolicie glupoty a teraz to samo robicie i jest wszystko ok nawet wielka podnieta bo jołen to prawie z gaci nie wyskoczy ;s
EDIT : tak debile napisalem Halo przez Ch najezdzac !!
Olej fragi przyjacielu, ta wojne fragami sie nie wygra, napewno na 40+ czlonkach gildi :)
A co do Yohakuzy to nie moja wina, ze jest noobem:D
EDIT
DAWAC 300 STRONE xD
Psycho-Tata
19-03-2008, 15:51
hmm a ktory post trzea na 300 strone?
Psycho-Tata
19-03-2008, 15:52
Hauahaha Pierwszy Na 300 Stronie
@down
\o
15:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lola'Gru. He was killed by Hypnot'ic.
o/ XD!
JechaczNakonny
19-03-2008, 16:23
o/ XD!
Mógłbyś dać screena chociaż ;) pozdro
Ultymatywny
19-03-2008, 16:27
o/ XD!
Kurcze! stałem w kolejce przy loli w magicznym sklepie moim noob charem , nagle m wall to szybko relog na innego nooba bo byscie mi pewnie tego ubili znając was ;d
W sumie to ta akcja mi sie podobała, ładnie przeprowadzona.
Z mojej perspektywy:
http://img247.imageshack.us/my.php?image=lalg6.jpg
A gówno prawda bo ban został wbity w chwili drugiej śmierci, chciał uniknąc drugiej gleby a nie trzeciej. Chciałeś zabłysnąc i zyskac wiarę noobów, że jesteś Zwidkiem lecz - nie udało się :X
Sprawdzałem was, przeszedłeś test pozytywnie.
Wasz,
Zwidek
spowalniacz
19-03-2008, 16:30
Film z loligru przekazany mi przez Azor Danora
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=ia6mxkq15da01mzu
JechaczNakonny
19-03-2008, 16:51
Nieźle xD..
Podobała mi się akcja na PoHu ..
Sardendor
19-03-2008, 18:46
Wasz,
Zwidek
Stary wez juz pieprzyc glupoty,podnieca cie jak sie pod kogos podszywasz ?? :/
@ About Zwidek Pozer lama
Nie odpisujcie na jego pozerskie posty to zmieni piaskownice i stąd pójdzie.
to nie jest zwidek o/
Kurde, a już chciałem pro od niego kupić :\
DuRi_Zmc
19-03-2008, 21:21
Wasz,
Zwidek
Wez ty czlowieku wypie*****j myslisz ze ktos się nabrał ze taki pajac jak ty to zwidek?Juz dawno było napisane!! ZWIDkA KONTO TO GLACA X(X(X(X(X(
@up
Myslisz ze to co napisales jest fajne?:/
udana prowokacja mu wyszla
Mati1298
19-03-2008, 21:31
Co to tak spokojnie. Nic się nie dzieje,nikt nie padł, no Panowie do roboty bo wieje nudą :D
Fallathanu
19-03-2008, 21:44
Wez ty czlowieku wypie*****j myslisz ze ktos się nabrał ze taki pajac jak ty to zwidek?Juz dawno było napisane!! ZWIDkA KONTO TO GLACA X(X(X(X(X(
@up
Myslisz ze to co napisales jest fajne?:/
Boze zal mi takich jak Ty, pewno sie prawie posrales piszac tego posta. Idz pobij matke teraz krzeslem !! go go kids of neostrada !
Pro_Evo_Mastach
19-03-2008, 21:44
Tentenri Elon
until Mar 26 2008, 21:36:07 CET because of excessive unjustified player killing
Popadalo jeszcze kilku noob charow :p
Grzeeesiu
19-03-2008, 22:23
to nie jest zwidek o/
PITOLISZ?! :o CZYLI JAK KUPIŁEM U NIEGO PRO, TO SIE NIE LICZY?!
JechaczNakonny
19-03-2008, 23:21
Nie karmcie trolla to mu sie znudzi, znając was będzie teraz 5 stron o pseudo zwidku xD
#6000 haha 6k post ;)
Nie_a_ty
20-03-2008, 00:07
Wiecie jaki jest wasz problem. Wszyscy chcecie być fajni na siłe, chcecie pokazać co nie umiecie przez te prowokacje posty ironiczne czy nawet pokazanie, że to jest tylko gra i w rl chodzicie najebani.
Nie tedy droga panowie nie tędy, zreszta i tak mnie nie posłuchacie bo wy wiecie lepiej. No ok tylko jaki jest sens oszukiwać samego siebie.
P.S. Slovik zarzuć jakieś fotki z konertu "Ruchanny" bo słyszałem że jedziesz tam. Właściwie to już byłeś. Chętnie bym sobie poogladał. Peace.
Nie_a_ty
20-03-2008, 00:25
Sry double post :/
PLEBSTER
20-03-2008, 00:32
toc jak byscie nie traktowali Zwidka jak PANA to zadnemu lamusowi nie chcialo by sie robic fake konta i pisac do was ;d sami jestecie winni, w sumie nie do konca bo zwidek ma duza popularnosc u dzieci neo i to widac ktos se zrobi konto zwidek i odrazu 10000 postow z wyzwiskami do niego. Olac go i tyle.
Haahhahah :d
a gdzie Wasz, Zwidek ?
JechaczNakonny
20-03-2008, 01:10
Dobra cicho, to może kolejny "TEST"??
Jezeli chodzi o ciebie to do ciebie pasuje "anytliroy"
Jezeli chodzi o ciebie to do ciebie pasuje "anytliroy"
Hmm, a do Ciebie Pih - Nie wiesz co spotka Cie jutro o/
@ tak tak slovik jest pojebany i w ogole miałem mu nie pisać bla bla
@Saptus
niestety, ale twoje huncenie rotów poszło na marne ;(
@down
;* ale nie chce Cie dotknąć o/
JechaczNakonny
20-03-2008, 02:18
Hmm, a do Ciebie Pih - Nie wiesz co spotka Cie jutro o/
Wole PIH - PROSTO W TWARZ
a coś tam pisaliście o Avatarach...
MOJ JEST NAJLEPSZY!!
neutral.forum.fighter
20-03-2008, 06:20
skoro wy kłucicie się kto to jest Zwidek to ja pozwolę sobie zamieścić screen z questa :D
http://img329.imageshack.us/img329/4889/hotady8.png
DuRi_Zmc
20-03-2008, 08:49
Boze zal mi takich jak Ty, pewno sie prawie posrales piszac tego posta. Idz pobij matke teraz krzeslem !! go go kids of neostrada !
Wlasnie zal mi ciebie jebany trollu.W przeciwienstwie do ciebie ja szanuje rodzicow nie jak ty :/ osmieszyłes się pipo po raz kolejny forum fajterze o/ poniewaz nie mam neostrady ; Dd
Bez Odbioru :>
Wlasnie zal mi ciebie jebany trollu.W przeciwienstwie do ciebie ja szanuje rodzicow nie jak ty :/ osmieszyłes się pipo po raz kolejny forum fajterze o/ poniewaz nie mam neostrady ; Dd
Wyjdź stąd.
Fallathanu
20-03-2008, 09:39
po pierwsze nie obrazilem Ci rodzicow bez mozgu
po drugie juz to keidys pisalem nie musisz miec neostrady zeby byc' dzieckiem neostrady' , wystarczy poczytac Twoje posty zeby to wywnioskowac
po trzecie jesli Ty nazywasz mnie forum fajterem to boje sie spytac kim Ty jestes ^^
po czwarte chyba znowu sie skompromitowales, czemu w ta gre graja dzieci w wieku 15 lat ehh
Xartinho : http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=rxgnfrcciiholkb6
Qarmi : http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=wi0upd92462oeiji
pozdro //
hahahah zalosni patetyczni debile xD za lepsza furore -.- zeby pa nie bylo itp -.-
Guild membership: Commander of the Neutral Six --> Xartinho
peszek ;]
Pro_Evo_Mastach
20-03-2008, 13:21
Nic sie nie dzieje... nananana... Wszyscy expia nananana...
Przechodzimy do Ofensywy.
Wasz,
Zwidek
JechaczNakonny
20-03-2008, 14:18
@Zwidek
Ty masz ale kredki w tej bani xD
Że Ci się chce... xD
@up
fajny masz avatar zrobie sovie podobny ; D
Sir_Elioth
20-03-2008, 17:19
skoro wy kłucicie się kto to jest Zwidek to ja pozwolę sobie zamieścić screen z questa :D
Congratulations!
Nie wiem po co zamazałeś czerwoną kropką ikonkę Tibii NG w trialu jak widać na backpackach kolejność -1, -2, -3 :) zresztą większość graczy używa bota więc to bez różnicy mogłeś sobie odpuścić.
DuskinessvsVision
20-03-2008, 17:42
#up
Own3d.
A teraz żeby nie było offtopa to może mi ktoś powiedzieć kiedy Spaaw ostatni raz padł zabity przez gracza?Czyżby to był ostatni raz?
http://youtube.com/watch?v=poLfzf_ygEo&feature=related
Koleś nawet ogarnia, albo ma farta.Na tym filmiku też o mało nie zabił Nireata, miał pecha.Pamiętam, że jak pastuchy wychujały dusków to też im jakimś cudem spierdolił.
Miał odpalone 3 boty i dlatego byl niezniszczalny !
UNholy90's
20-03-2008, 19:02
A teraz żeby nie było offtopa to może mi ktoś powiedzieć kiedy Spaaw ostatni raz padł zabity przez gracza?Czyżby to był ostatni raz?
http://youtube.com/watch?v=poLfzf_ygEo&feature=related
Koleś nawet ogarnia, albo ma farta.Na tym filmiku też o mało nie zabił Nireata, miał pecha.Pamiętam, że jak pastuchy wychujały dusków to też im jakimś cudem spierdolił.
Tak, to był ostatni raz, jak do tej pory, kiedy Spaaw został zabity przez innego gracza. GUILD]Vision[/GUILD] po rozłamie na Vision i Inshon miało zbyt wiele problemów na głowie aby zajmować sie Spaaw'em. Więc mógł on poświęcić sie expieniu. Było jeszcze kilka akcji związanych z tym że płacił żeby wbić 200 lvl , ale nieważne.
Miał odpalone 3 boty i dlatego byl niezniszczalny !
No i co z tego? Wielu podczas OB itp. używa botów, a tak nieogarniają.
A co do Spaaw'a to pierszego deda miał na 128 levelu (pro!) na faraonie, jak HoTA robili .
A co do Spaaw'a to pierszego deda miał na 128 levelu (pro!) na faraonie, jak HoTA robili .
Na 126. Widzę, że archiwalne forum przeglądałeś, lecz niedokładnie : o
Kiedys mial w commencie coś takiego "0-126lv 0 deaths. Than came a kick and..."
;)
DuskinessvsVision
20-03-2008, 19:56
Szkoda tylko, że rzadko jest na akcjach, co spowodowane jest tym, że mieszka w Kanadzie.
A może ktoś to potwierdzić, że Fenix sprzedany?Jak tak to dlaczego?Kto go kupił?Ktoś ogarnięty?Jakoś po stracie full rare seta tego nie widać ;d.
#down
No przecież on (chyba) tam mieszka.Przynajmniej tak plebs z carlin mówi, no i chyba ymy tak pisał.
Szkoda tylko, że rzadko jest na akcjach, co spowodowane jest tym, że mieszka w Kanadzie.
A może ktoś to potwierdzić, że Fenix sprzedany?Jak tak to dlaczego?Kto go kupił?Ktoś ogarnięty?Jakoś po stracie full rare seta tego nie widać ;d.
W Kanadzie ? xD Dlaczego ? xd
UNholy90's
20-03-2008, 20:51
Na 126. Widzę, że archiwalne forum przeglądałeś, lecz niedokładnie : o
Kiedys mial w commencie coś takiego "0-126lv 0 deaths. Than came a kick and..."
;)
Heh, nie musiałem przeglądać jakiś archiwów. Poprostu pamiętam tamte czasy w miare. No może i na 126, może wiesz z kim on robił HoTA, bo ja nie mam pojęcia.
A tak apropo pamiętasz jak Thellionn miał 6 lvl :P ded na ghulu, i coś jeszcze ale nie wiem już co to było. A teraz heh.
PoZdRo :P
UNholy90's
20-03-2008, 21:00
#down
No przecież on (chyba) tam mieszka.Przynajmniej tak plebs z carlin mówi, no i chyba ymy tak pisał.
Ej koleś, a wiesz że Imargam ma 15 mlvl, przynajmniej tak plebs z carlin mówi. (żal?)
Załużmy że Fenixa kupił ktoś, jak to napisałeś ogarnięty i jak już wiesz stracił on Full Seta + 2x Softy (padł mając RS), to chyba wiadomo że teraz posiada słabsze EQ i możliwe że ni do końca swoje własne (może ktoś mu pożyczył). Więc po co się wychylać i paść aby stracić jeszcze jedno EQ? Lepiej poczekać aż minie RS. Wtedy maksymalna strata będzie wynosić 100k (50-aol/50-blessy).
DuskinessvsVision
20-03-2008, 21:24
Z plebsami z karlin chciałem pokazać Wam stan Waszej wiedzy, który sie na nich opiera.
No właśnie, a kto ogarnięty wychodzi z rs z rare setem i dwoma softami?Jakos Diablolord potracił założyć p arma jak miał rs.
Z plebsami z karlin chciałem pokazać Wam stan Waszej wiedzy, który sie na nich opiera.
No właśnie, a kto ogarnięty wychodzi z rs z rare setem i dwoma softami?Jakos Diablolord potracił założyć p arma jak miał rs.
On wbil rs w trakcie, a ty gadasz ze nasza wiedza sie opiera na noobach z carlin ...
DuskinessvsVision
20-03-2008, 21:34
yyy... nie chce z siebie robić alfe i omege, ale wiedząc, że do rs brakuje mi 1 un~ to zakładam słabsze eq.
Jeżeli miał free 3 un~ to chyba przy drugim mógł oddac eq kumplowi.Zawsze więcej to da niż paść i straci w chuj kasy.Jeżeli był w trapie/w sytuacji bez wyjścia to zwracam honor.
Faktycznie o tej sprawie z rs fenix'a mało wiem. Z noobami z karlin też nie chodziło mi dosłownie.
Co was to obchodzi co stracil?Fakt w chuj stracil ale nie ma co sie przejmowac to on z noobil i wylecial w takim eq ,wiec ogarnijcie dupska i zajmijcie sie wojną,dajcie jakies filmiki,ssy byle co...
Pozdro,
Kibli również miał 3 free nie zdążył dać eq i wyjebał do bagna demon arma g legi a reszta spadla z niego proste
Rasta-Vandetta
20-03-2008, 23:02
o ja pierdole za dużo wypiłem. Mój błąd/
@Rasta
Ale mamy 20 marca, nie 15 :D.
JechaczNakonny
20-03-2008, 23:15
Katrila
Mar 15 2008, 13:47:19 CET Killed at Level 234 by Triondusis Sevon
and by Koxiq
No po prostu mnie rozjebałeś :D
Koleś żyje 5 dni do tyłu ^^
Lucarian
Mar 20 2008, 23:04:46 CET Killed at Level 45 by Chyli
Akcja 3-ma noobami:) BOTTER:)
Pozdro,
JechaczNakonny
20-03-2008, 23:32
Lucarian
Mar 20 2008, 23:04:46 CET Killed at Level 45 by Chyli
Akcja 3-ma noobami:) BOTTER:)
Pozdro,
Dasz autograf?..
Ale pk akcje sie dopiero zaczynaja, to byl trening... takie skilowanie na nuubkach xD.
A tak w ogole to ktos mi zhaczyl noob acca z pacc....
o nie! borin poworcil
znowu posty typu 'cioty bota nie umia ustawic na mf.solo zabilem 15 lvlem 30 na bocie nawet sie nie exurowal' etc
gl licze na ss
I zycze wkoncu jakiegos wyzwania na tych rotach
o/
JechaczNakonny
21-03-2008, 00:11
A tak wogule to ktos mi zhaczyl noob acca z pacc....
W ogóle Ty głupcze patentowany .. xD
ściągnij mozille może Cię to nauczy pisać.. ;)
Rasta-Vandetta
21-03-2008, 00:13
HAHAHAH sami swoi widze, ze tez jestes po winie za 4,90
pjona ziąąąąą
Troszke sie pomyliłeś. Leśna Beczułka 3.99
JechaczNakonny
21-03-2008, 00:29
Osprzetu nie wliczyles w koszty (kubek 10gr)
No chyba, ze kultura w domu ze szklanki to sorry.
widzialem u siebie w miescie jak kolesiowa do jabola dawala kubeczek plasikowy za free jak ja kolo poprosil takze to jest darmowe ;P
Master of Puppets
21-03-2008, 01:39
zawsze mozesz pic z gwinta
o nie! borin poworcil
znowu posty typu 'cioty bota nie umia ustawic na mf.solo zabilem 15 lvlem 30 na bocie nawet sie nie exurowal' etc
gl licze na ss
I zycze wkoncu jakiegos wyzwania na tych rotach
o/
Spoko, mysle ze uda mi sie wkoncu ubic jakiegos nuubka z vision ;p specjalnie dla ciebie wkleje tu screena z tym ...
@ Jechacz...
Taki maly blad xD, to bylo takie podchwytliwe slowo ...
JechaczNakonny
21-03-2008, 01:54
Spoko, mysle ze uda mi sie wkoncu ubic jakiegos nuubka z vision ;p specjalnie dla ciebie wkleje tu screena z tym ...
@ Jechacz...
Taki maly blad xD, to bylo takie podchwytliwe slowo ...
Mały ale jaki żałosny.. ile masz lat ze takie błędy pizgasz 8...?
Kazdy sie czasami myli, odwal sie juz bo ty sie robisz zalosny jak bawisz sie w wypominanie kazdego bledu... 8 lat to moze ma twoj wujek.
JechaczNakonny
21-03-2008, 02:34
Kazdy sie czasami myli, odwal sie juz bo ty sie robisz zalosny jak bawisz sie w wypominanie kazdego bledu... 8 lat to moze ma twoj wujek.
Bo Cię nie lubię i będe Cię tępić xD Proste..
ide w kime naaraa
Master of Puppets
21-03-2008, 03:12
no nara nara <.>
[QUOTE=JechaczNakonny;1962485]Bo Cię nie lubię i będe Cię tępić xD Proste..
QUOTE]
No kill me \('v')/ ...
Jechacz pacanie bo cie nie nazwe inaczej, ile ty masz lat ze takie pierdoly wypominasz... jest taka pewna choroba ze sie bledy robi i tu wiek nie pomoze .. cos o tym wiem -.-
astaro: Mar 21 2008, 08:44:38 CET Killed at Level 107 by Hunis
and by Hypnot'ic
exita dal zerowiec HAHAHAH
NetowyHooligan
21-03-2008, 10:15
Troszke sie pomyliłeś. Leśna Beczułka 3.99
Złote grono - 2,70 zl
Wiśnia- 3 zl
Beczka wisniowa - 4,99 zl
Rasta-Vandetta
21-03-2008, 10:20
Złote grono - 2,70 zl
Wiśnia- 3 zl
Beczka wisniowa - 4,99 zl
No i Comandos 3,79 zł. Jak mogłeś zapomnieć ;S
Pro_Evo_Mastach
21-03-2008, 10:28
astaro: Mar 21 2008, 08:44:38 CET Killed at Level 107 by Hunis
and by Hypnot'ic
exita dal zerowiec HAHAHAH
Jak On jest zerowcem, to kim Ty kurwa jestes? Zawsze lizales dupe Katrili/Imie wiec? ;o
Jak On jest zerowcem, to kim Ty kurwa jestes? Zawsze lizales dupe Katrili/Imie wiec? ;o
Zawsze lizales dupe Dracowi wiec? Myslisz ze jestes kanapka?
spowalniacz
21-03-2008, 10:42
OCb z ta kanapka??? Slyszalem cos w carlin ze pasterz the axemaster po przegranej na svargrond (jak uciekal) to powiedzial na vent ze ludzie sa gownem a on musi z nich zrobic kanapke...
Potwierdzi ktos to ?
ja nie jestem z domu dziecka i nie mam brata :|
Pro_Evo_Mastach
21-03-2008, 11:06
Zawsze lizales dupe Dracowi wiec? Myslisz ze jestes kanapka?
Smieszny jestes
Smieszny jestes
no a Ty jestes debilem i kanapką ;/
Nelvotta
21-03-2008, 11:56
HAHAHAH sami swoi widze, ze tez jestes po winie za 4,90
pjona ziąąąąą
;** Mazowieckie rox tylko lipa ze za 5 zł a nie za 4,90 =\
http://www.allegro.pl/item327911191_130_knight_furora_.html
Van Soyer??
bartek8808
21-03-2008, 12:31
Bo Cię nie lubię i będe Cię tępić xD Proste..
ide w kime naaraa
Jak już jesteś taki ą ę to będę a nie będe hahaha!!! pajac...
12 stycznia 2008
Poul the Pall [149]: za nooba z candi
Poul the Pall [149]: ty kurwo
Poul the Pall [149]: pierdolona
yy... Chłopaki, czyj to War jest? mam IP banished i nie wiem za co, a bym popykał trochę :p
JechaczNakonny
21-03-2008, 14:18
Jeszcze jest taki winiacz UROK TEŚCIOWEJ ostantio widziałem :PP
Noilleth taka jest prawda jestes najwiekszym lizodupem i przydupasem na tym servie nawet twoj nick po przestawieniu liter <thellion> a co masz w dopisku ? Prawie jak thellion , ty wez mu jeszcze petarde opierdol
Noilleth taka jest prawda jestes najwiekszym lizodupem i przydupasem na tym servie nawet twoj nick po przestawieniu liter <thellion> a co masz w dopisku ? Prawie jak thellion , ty wez mu jeszcze petarde opierdol
kto był pierwszy? Imargam czy Magrami? Van Liden czy Lisek Van Liden?
mhm...
EDIT: a moze powinno być, kto komu liże dupe?
JeszczejedenEDIT: liże/lizał, bo Magramiego już nie ma? :p
ODPOWIEDŹ:
Zgasiłeś mnie >,<
hmm... to, że byli razem nie wyklucza tego, że mogli sobie dupę lizać ;dd
Zrobię sobie chara, nazwe Kesil Van Lider, napiszę sobie 'prawie jak lisek van liden', to bede mogl byc Twoim dobrym kolegą?
Uwazasz, ze oni są kolegami bo Noilleth zrobił taki nick i lizał/liże dupę Thellionowi?
Ja myślę, ze nie dlatego... :D dalej nie wnikam bo i tak nic nie wiem tylko rozumuję po swojemu xD
ODPOWIEDŹ 2.:
Myślisz, ze to zrobił, żeby pokazać, ze jest fajny? Ja myślę, ze to dla jaj... nie masz poczucia humoru, albo glupi jestes :p
kto był pierwszy? Imargam czy Magrami? Van Liden czy Lisek Van Liden?
mhm...
EDIT: a moze powinno być, kto komu liże dupe?
JeszczejedenEDIT: liże/lizał, bo Magramiego już nie ma? :p
I teraz cie zgasze bo te postacie powstaly napoczatku servera gdzie zadna ze stron nie dominowala a w zasadzie all byli razem :) a teraz gdy thellion mial 150+ powstal noilleth wzorujac sie na nim i wylizujac mu doszczetnie rowek.
Pozatym chcialem dodac ze zadna z wymienionych postaci nigdy w zyciu nie miala takich dopiskow jak on "Prawie Van liden" czy "Prawie imargam" PFFF DUPOLIZ I CHUJ !
w tej sytuacji spr sie powiedzenie "w dupie byles gowno widziales".
Keten ty lizodupie xD
EDIT: Po niektorych wypowiedziach wnioskuje ze powinni ich autorzy dopisac sobie "Prawie dorosly czlowiek".
ZBIOROWE LIZANIE ROWA !!
Pozdro,
Witam wszystkich łobuzów z Fórory, dawno tu nie zaglądałem ale widze ze nadal są dobre akcje na tym forum, więc i mnie nie moze tu zabraknąć (największego ForumFajtera!)
A na Furorce jak zwykle syf bo inaczej tego nie mozna opisać :P Dobrze ze ja juz nie gram. Ale jak ktos potrzebuje wojownika to chętnie powojuje :D:D
Z biało-zielonym pozdrowieniem, dla wszystkich forum fajterów, w nas siła! 8o
Witam wszystkich łobuzów z Fórory, dawno tu nie zaglądałem ale widze ze nadal są dobre akcje na tym forum, więc i mnie nie moze tu zabraknąć (największego ForumFajtera!)
A na Furorce jak zwykle syf bo inaczej tego nie mozna opisać :P Dobrze ze ja juz nie gram. Ale jak ktos potrzebuje wojownika to chętnie powojuje :D:D
_/ hejl forum fajta
czE!
idziemy postrzelać głowy w kanterA?
yy... Chłopaki, czyj to War jest? mam IP banished i nie wiem za co, a bym popykał trochę :p
Ja, ban znika wraz z resem.
http://img384.imageshack.us/img384/747/siekanananarw6.jpg
masslog na boat venore, ale to śmieszno wyglądało bo ja lognelem sprawdzić kto na statku a tu nagle ... ;o
DuskinessvsVision
21-03-2008, 20:49
Nao możesz jeszcze zarzucić ip tego ots, na priv jak chcesz.Noi jakiegos ip changera (czystego!).
dobra ip mam
Tarin joŁraps! o//////////
bartek8808
21-03-2008, 21:35
I teraz cie zgasze bo te postacie powstaly napoczatku servera gdzie zadna ze stron nie dominowala a w zasadzie all byli razem :) a teraz gdy thellion mial 150+ powstal noilleth wzorujac sie na nim i wylizujac mu doszczetnie rowek.
Pozatym chcialem dodac ze zadna z wymienionych postaci nigdy w zyciu nie miala takich dopiskow jak on "Prawie Van liden" czy "Prawie imargam" PFFF DUPOLIZ I CHUJ !
Lisek ty chyba jestes zazdrosny ze tobie nikt dupy lizac nie chce ;p Dla wiekszosci (przynajmniej dla mnie) jestes tutaj po prostu pajacem a nie autorytetem o/
JechaczNakonny
21-03-2008, 22:10
Kurwa wy*******aj stąd z tym tanim OTSem znowu będzie 10 stron o tym gównie i masa SSów stamtąd..
A tak ogólnie to jakieś OB mogliby jebnąć bo nudą zawiało:P
ZBIOROWE LIZANIE ROWA !!
Pozdro,
a Ty... dopisz w swoim podpisie ... ' Matt_PL Prawie jak lisekvl '
OB nie ma bo bawią sie wszyscy na OTSie :D tam planują akcję w Thais xd
Dlaczego Kerston jest bez gildii?
Ja tylko zapytałem dlaczego nie jest w gildii :p
Zdało mi się to trochę dziwne, bo ma inva do Inshon i go nie przyjmuje :d
NetowyHooligan
21-03-2008, 23:28
a po co ma byc w gildi ?? zachowujecie sie jak szwedzi ...
Pro_Evo_Mastach
21-03-2008, 23:30
@lisek
twoj stary
JechaczNakonny
21-03-2008, 23:39
@Vlodzimierz
Co to znaczy że jest BEJEM ??
Powtórzę.. bawcie się na tych OTSach a potem będziecie płakać że was pingują ;)
Ty... coś się stanie jak będą pingować Nala Lalunia? I tak 90% Online spędzam na statku w KARLIN xD a ci hlvlowcy podejrzewam, ze nie grają :p ogólnie tam chłopaki biegają i rzucają od tak sobie Fire Bomby pod siebie, wątpię, że to są chłopaki z REAL FURORA WAR :D
Lisek ty chyba jestes zazdrosny ze tobie nikt dupy lizac nie chce ;p Dla wiekszosci (przynajmniej dla mnie) jestes tutaj po prostu pajacem a nie autorytetem o/
Wole byc pajacem niz dupolizem ktory pod kazdym wzgledem chce sie do kogos upodobnic pozdro klaunie
@lisek
twoj stary
Brakuje ci argumentow i jedziesz po rodzicach ? haha pozdro Noilleth aka prawie thellion hahahaha Stara bije cie kablem bezprzewodowym ze tak ci mozg wypalilo lamusie bez nogi?
wyhylylybymy
22-03-2008, 00:28
Brakuje ci argumentow i jedziesz po rodzicach ? haha pozdro Noilleth aka prawie thellion hahahaha Stara bije cie kablem bezprzewodowym ze tak ci mozg wypalilo lamusie bez nogi?
twoja stara myje wegiel !!!!:baby:
JechaczNakonny
22-03-2008, 00:33
twoja stara myje wegiel !!!!:baby:
a twoja stara 4.
Master of Puppets
22-03-2008, 00:46
ej paczcie tam na zdienciu jestem ja tam gram tarinem keraksen i robie tak: ; /
widzicie?
Pro_Evo_Mastach
22-03-2008, 00:48
Jak Ty miotasz, jak nie zobaczyles "twoj stary" to jest Twój styl. Specjalnie tak napisalem, no ale ty nie masz czym myslec.
Jak Ty miotasz, jak nie zobaczyles "twoj stary" to jest Twój styl. Specjalnie tak napisalem, no ale ty nie masz czym myslec.
o jezu co Ty czlowieku wypisujesz twoje zdania nie maja sensu tak samo jak i Ty wiec mikolaja mi opierdol zerowcu z miszigen
HAHAHA dam se na opis tego mikolaja bo dobre
jest 3:20, a andrzej trenuje na sorcu fista na goblinach.. patologia
a karol sie osral H@H@H@H@HH@H@
Yohakuza
Mar 22 2008, 10:58:31 CET Killed at Level 89 by Doom Harvester
and by Wofuvan
Tefria Rhir
Mar 22 2008, 11:27:14 CET Killed at Level 44 by Shay Mack
and by Teddy Kiler
Paiify
Mar 22 2008, 11:33:17 CET Killed at Level 81 by Lepsterek
and by Darxen da'soul
3 akcje, 3 fragi
Nie rozumiem po co wklejacie te fragi... skocz na forum tibia.com zobacz nasze i nie wklejaj takich fragów bo tylko forum zaśmiecasz, za jakies 2 tyg podaj liczbę ile macie fragów i tyle.
BingooCola
22-03-2008, 12:40
Niech ktoś mi teraz tylko napisze kto z kim ma wojne ?
Mistrzunio_IIII
22-03-2008, 13:00
Niech ktoś mi teraz tylko napisze kto z kim ma wojne ?
To jest jakaś wojna ? Nie ma nic..... wkręcają
spowalniacz
22-03-2008, 22:11
Jest to moj ostatni post w tym temacie, chcialbym w nim opisac moje odczucia w stosunku do furyry i ludzi na niej grajacych.
Zauwazylem ze wiele osob z furory, wypowiadajacych sie w tym serwisie nie zna innych slow niz kurwa,twoj stary, twoja stara. To swiadczy nie o was a o waszych rodzicach i ich podejsciu do waszego wychowania.
Wiele osob przekonalo mnie ze mylilem sie w stosunku do nich, myslalem ze sa jacys niedojebani a tu taka mila niespodzianka. Pozdrawiam z tego miejsca Glace, Miska, Suchego, Grimpa udowodniliscie ze mozecie szanowac innych i dac im szanse wypowiedzi!
Co do wojny to moge dodac tylko tyle ze strasznie mi sie niepodobala wczoraj akcja gdy Yenx napisal do mnie ze sella pro, gdy powiedzialem ze nie chce ochrony to ten sila staral sie mnie przekonac do zmiany zdania. Calym sercem jestem za zniszczeniem Pa i PK z servera, i gdybym mial wybrac strone to w tym momencie wybralbym mniejsze zlo jakim z cala pewnoscia jest Vision i Duskiness, wiem wiem zara mi powiecie ze tam Zwidek i Imargam, lecz czy ktos o zdrowych zmyslach moze przedstawic dowody na nich ? Rozmawialem z Katrila i Taifunem Devilry gdy Xareta robil Pa i o dziwo sluchali mnie!! Sluchali 40 lvla... To bylo cos pieknego i pokazalo ze jest szansa dla servera.
Zegnam was, moze spotkamy sie na tibia.org lub tibia.xx~
Master of Puppets
22-03-2008, 22:30
spam jak po open battle ; /
Sir_Elioth
22-03-2008, 23:36
Sanyol Mar 22 2008, 23:27:48 CET Killed at Level 150 by Thellius and by Ricton
Pro_Evo_Mastach
22-03-2008, 23:46
Mar 22 2008, 23:27:48 CET Killed Sanyol at Level 150 ok
Troojka91
23-03-2008, 00:12
Frag z przed kilku minut
Sanyol
Mar 22 2008, 23:27:48 CET Killed at Level 150 by Thellius
and by Ricton
Pro_Evo_Mastach
23-03-2008, 00:43
Juz 5 masskick na Furorze, do tego freezy i lagi,wtf?
Tak dokładniej to już 7 dziś ... w tym raz wyłączyło wszystkie Niemieckie Servery ...
PAMIĘTAJCIE!!!
Slovik JEST TYLKO JEDEN! 8o
xDDDDD pozdro ja żyje wiecznie, ale obaj padliśmy _/ btw. czemu sie obraziłeś i poszdłeś ;/
to znaczy, ja padłem ze 10 razy, ty 2 razy ;d
@down
e tam ja nie miałem kolejek o/ tak samo seba albo irow
bartek8808
23-03-2008, 00:58
xDDDDD pozdro ja żyje wiecznie, ale obaj padliśmy _/ btw. czemu sie obraziłeś i poszdłeś ;/
to znaczy, ja padłem ze 10 razy, ty 2 razy ;d
Jestem jak Ima a Imy sie kula nie ima wiec poszedlem sobie :(
A poszedlem sobie bo jak umarnolem to byla kolejkaa ;(
Dobra Teraz żeby nie było offtopa może coś o Tibi ?
Jak myślicie zrobią cofke czy nie ?!?!?!?!
UNholy90's
23-03-2008, 01:50
Dobra Teraz żeby nie było offtopa może coś o Tibi ?
Jak myślicie zrobią cofke czy nie ?!?!?!?!
No ja uważam że nie będzie cofki jednak. I tak mają problemy a się jeszcze będą nami interesować? Prędzej nam ten temat modki zamkną. Takie moje zdanie.
Apropo to co siępisze żeby litery były niewidoczne?
[???]...[/???] <-plx odp ;(
Dobra za dużo kicków a tu już się nudno robi .... =(((
Idę w kime 3mcie się
Luis Drax
24-03-2008, 02:09
masslog????
---edit.
mialem racje
Cate Valio
Mar 24 2008, 02:04:11 CET Killed at Level 104 by Ymy
No, niezlego balaganu w temacie sobie porobiliscie, chociaz trzeba przyznac - niektore bluzgi byly naprawde wyszukane.
W tym momencie brawa ode mnie dla moderatorow, zamiast sie wdawac w glupie sprzeczki to poczekali az troche ucichnie i posprzatali syf :D
Proszewas
24-03-2008, 12:58
ile stron poszło? ; p
cos kolo 600 postow
Wreszcie zajrzał tutaj jakis Modek :) HURA !XD
Pozdro,
http://img297.imageshack.us/img297/4594/0074265917yn0.jpg
by wampir nitu'sho
Haha ten co ma głowę do abstrakcji :P
UNholy90's
24-03-2008, 13:52
ile stron poszło? ; p
340 łapaliśmy na luzie ;( conajmniej 35 stron usunięto :P
Ale w sumie to dobrze
Ładny aligatro-bóbr ładny....:cup:
Pro_Evo_Mastach
24-03-2008, 15:28
Ogolnie beka z gildi Duskiness Assistance ahahaaha:D:D8o8o8o8o
i bardzo dobrze zal czytac wypowidzi jechacza fightera z candii -.-
Ogolnie beka z gildi Duskiness Assistance ahahaaha:D:D8o8o8o8o
ogolnie beka z gildi karacze hahahahaha albo nie zrobie jak Ty ahahahaha bo pewnie thellion tak pisal xD
Jakaś akcja jest teraz na furorze? Jakieś konkrety? :p
Pro_Evo_Mastach
24-03-2008, 17:02
ogolnie beka z gildi karacze hahahahaha albo nie zrobie jak Ty ahahahaha bo pewnie thellion tak pisal xD
twoj stary
twoj stary
Smieszny jestes
UNholy90's
24-03-2008, 17:33
Mój tata to Thellionn a wy się ze mnie śmiejecie ;(
o rly o_O' ?
nooo Mam nadzieje że teraz ten temat będzie stale kontrolowany :)
http://www.***********.com/407595666.html
bylo wczesniej, ale skasowali chyba ;o
Master of Puppets
24-03-2008, 18:01
Pro Evo Mastach, nie wiem, zalezy Ci zeby to forum zamknieto?
Co do furory, to duzo mniej ludzi expi w ostatnich czasach :d
Fernandos
24-03-2008, 18:02
Ogarnij tylko to ze Karacze to noob chary Inshon a nie ludzie ktorzy zostali wywaleni z Dusk i zrobili jakis Asystentow jak pieski wierne ;]
Pro_Evo_Mastach
24-03-2008, 18:34
Ogarnij tylko to ze Karacze to noob chary Inshon a nie ludzie ktorzy zostali wywaleni z Dusk i zrobili jakis Asystentow jak pieski wierne ;]
Dokladnie i to pewnie jeszcze pomysl Andrzeja xDD, dobrze mysli:D:D
nie, to pomysl rayla, a my zawierzylismy mu bezgranicznie
JechaczNakonny
24-03-2008, 20:22
i bardzo dobrze zal czytac wypowidzi jechacza fightera z candii -.-
Nie gram na candii zerowcu _/
Ale co ma piernik do wiatraka ? ja mam beke z tej gildii i tyle i wali mnie kto w niej jest
DuskinessvsVision
24-03-2008, 21:14
Spaaw
Account Status: Free Account
Czeka na dostawe PACC, czy retired, bo ostatnio coś mało expi.
Spaaw
Account Status: Free Account
Czeka na dostawe PACC, czy retired, bo ostatnio coś mało expi.
a widziales w jakiej gildi jest?
@down
zejdź ze sceny i oddaj mikrofon. Mi chodziło o to że nie może za bardzo expić
W Wizyn, a co ?
@down
No expic to niebezpiecznie, ale myslalem ze Suovik ma na mysli ze skoro Spaaw jest w Wizyn to ma pograne juz ;p
DuRi_Zmc
24-03-2008, 21:46
Co tam noobki slychac na tej furorze?:/
ehh myslalem ze juz 400 stron wbite xd
@up
jest w vision ktore ma wara wiec nie bedize expil bo padnie proste nie ?;o
UNholy90's
24-03-2008, 21:59
O lol ziomek mi wysłał 2 minuty temu zdjęcie i prosił abym dał na forum.
Niby nic, ale jebnołem ze śmiechu...
http://i195.photobucket.com/albums/z207/unholy1990/rozmowaznabem-2.jpg
I Nastały złe czasy ...... ;/ Masskicki powróciły na Furore ...
Ja widze cos lepszego na tym zdjeciu. ze statku gosciu leci na femore hill.. dobry jest ciekawe czy dolecial...
I Nastały złe czasy ...... ;/ Masskicki powróciły na Furore ...
Nie tylko ...
Padłem ;D
Ale mam had-tricka (czy jak to się pisze) na Zwyrol'ek
Warto było;]
Pro_Evo_Mastach
24-03-2008, 23:44
@Up
Miotasz kolego.
ta jestem kuzynem pawla kalisiaka XDdddxDxdXDddddddXDddxxx
bartek8808
25-03-2008, 00:15
Ale co ma piernik do wiatraka ? ja mam beke z tej gildii i tyle i wali mnie kto w niej jest
Śmieć :)
Sir_Elioth
25-03-2008, 00:20
PIERNIK I WIATRAK MAJA TYLE SAMO LITER ZEROWCU :D
Ale dziś dostaliście w dupe noobami :D
JechaczNakonny
25-03-2008, 02:06
Jest może jeszcze jakaś szansa że będzie jakaś openkaaa... ? bo coś czuje że się nie doczekamy.. xD
Siema
Wiecie moze czy dracko z debicy to pierwszy owner Pasterza, czy byl przed nim inny owner ktory sellnal pasterza na 120lvlu~? Pytam bo mam znajomego ktory upiera sie ze on jest pierwszym ownerem pasterza i ze gral nim rowniez pozniej gdy Draco sobie nie radzil np. uwaza ze on gral pasterzem kiedy Tajfun padl na Edron. Moj znajomy sie mocno przy tym upiera ale jakos nigdy nie potrafil mi tego udowodnic...i jakos mu nie wierze... Wiecie cos na ten temat? ;)
pzdr
JechaczNakonny
25-03-2008, 04:26
Na furorze conajmniej połowa sharowała/sharuje albo kupują chary także wiesz ;)
@up
Pozdrów kolege (= Co jak co ale Draco siedział na Pastuchu w momencie tej całej akcji na Edron.
Pozdro
Wasz Tarin Forum Fajta
ta jestem kuzynem pawla kalisiaka XDdddxDxdXDddddddXDddxxx
Przeczytaj dokładnie xd
Napisał coś takiego:
"jestem kolega paweł, kuzyn patryka kalisiaka" xd
Przynajmniej ja tak odczytałem to co on pisal xd
co nie zmienia faktu że szaruje z innym noobem ; o
siema kalisiak !
chyba anusiak ;p
dla tych ktorzy nie wiedza to nelthariopn padl 2 razy nnoi oczywiscie bedzie pisanie ze ma hacka,ale to oczywiscie nie prawda za trzecim razem zlapalismy go na boat trapa noi potem czlowiek sie zalamal,i dzieki za eq przyda sie na mordowanie waszych noobów
http://img248.imageshack.us/img248/7758/ppaccnj0.jpg
olimpijski
25-03-2008, 12:50
@up
PACC się skończył, a on od tego czasu się nie logował? :>
Który to zrobił tego otsa z furora war ? Ważna sprawa.
Proszewas
25-03-2008, 13:06
Siema
Wiecie moze czy dracko z debicy to pierwszy owner Pasterza, czy byl przed nim inny owner ktory sellnal pasterza na 120lvlu~? Pytam bo mam znajomego ktory upiera sie ze on jest pierwszym ownerem pasterza i ze gral nim rowniez pozniej gdy Draco sobie nie radzil np. uwaza ze on gral pasterzem kiedy Tajfun padl na Edron. Moj znajomy sie mocno przy tym upiera ale jakos nigdy nie potrafil mi tego udowodnic...i jakos mu nie wierze... Wiecie cos na ten temat? ;)
pzdr
a ty co z policji?
sorki jednak mam 2 fragi xD
Mar 25 2008, 12:56:44 CET Killed Gelmar at Level 99 unjustified
Mar 25 2008, 12:54:38 CET Killed Has Tauron at Level 157 ok
Mar 25 2008, 13:05:51 CET Killed Kerston at Level 179 ok
Mar 25 2008, 12:54:48 CET Killed Sendrius at Level 113 unjustified
Sasho Pansa -> http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=qe130tax8jope4qj
Dramarox Karste -> http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=80ta03nxfgv3l7xf
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.