Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
Nie przeniesiecie sie z furory bo widzicie co sie dzieje na kyrze ;]
Majty pelne, lepiej chronic swoje botowiska xd
Jakby wam na non-pvp swiat zmienili to nawet byscie nie zauwazyli ;0
Zazdrocha?
Mamy server aby botować, bogacić się i grać spokojnie, a jak jest ktoś chętny( a jest :p) to idziemy powalczyć np. na Kyre ^^
Nie podoba ci się? Zbieraj Ekipe i wpadaj na Furore...
Zazdrocha?
Mamy server aby botować, bogacić się i grać spokojnie, a jak jest ktoś chętny( a jest :p) to idziemy powalczyć np. na Kyre ^^
Nie podoba ci się? Zbieraj Ekipe i wpadaj na Furore...
Zazdrocha? Chlopie, czego ja ci mam zazdroscic?
Cale zycie bocisz, pvp zapewnie masz zadne, bo jak nie walczysz, to sie nie nauczysz nigdy. Twoja gre w tibie porównałbym do grania w CS'a z botami, a moją z realnymi graczami. Dajesz rade botom, wiec myslisz ze jestes dobry, ale wskoczylbys na multi, i by sie okazalo ze jednak chyba nie jest za dobrze.
Mozesz miec miliony, ale jak nie masz pvp, to bedziesz mial po prostu kase na blessy.
Kolek el'baq sie od was przesniosl i co? Na opence exeta res uzywa? Powiedz mi, po kiego ch*** mu w war configu exeta res? Co on mysli ze on dalej botuje, czy hotkeya w elfie jeszce z furory nie wywalil?
Jednym slowem, zenua.
Diablord
18-12-2009, 08:47
Zazdrocha? Chlopie, czego ja ci mam zazdroscic?
Cale zycie bocisz, pvp zapewnie masz zadne, bo jak nie walczysz, to sie nie nauczysz nigdy. Twoja gre w tibie porównałbym do grania w CS'a z botami, a moją z realnymi graczami. Dajesz rade botom, wiec myslisz ze jestes dobry, ale wskoczylbys na multi, i by sie okazalo ze jednak chyba nie jest za dobrze.
Mozesz miec miliony, ale jak nie masz pvp, to bedziesz mial po prostu kase na blessy.
Kolek el'baq sie od was przesniosl i co? Na opence exeta res uzywa? Powiedz mi, po kiego ch*** mu w war configu exeta res? Co on mysli ze on dalej botuje, czy hotkeya w elfie jeszce z furory nie wywalil?
Jednym slowem, zenua.
HAHAHAHAHHAHAHA
Zawsze uzywa sie exety res botujac xD
Twoja ocena pvp Kolka jest rownie trafna jak ten txt z exeta res.
Z tego co pamietam to Kolek zawsze dawal rade i nie na jednym swiecie juz walczyl wiec przestan pisac mi tu texty o execie res [...]
Xamianowa
18-12-2009, 10:36
Liczy się ilość zdobytych fragów i bronienie serva.
Opisuje to co widze, proste xd
Diablord
18-12-2009, 11:23
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=swo932kgayk6ho8q
Trzeci demon oak na furorze.
Loot z demcow:
http://s96.photobucket.com/albums/l177/Diablord/Loot/?action=view¤t=demonyLoot.jpg
Gratulacje Diabllord :cup:
3rd na Furo, a w Tibii? (7?, 8?)
---edit---
Nie wliczając tarczy, której cena na pewno przekracza 5kk, to miał bym pytanie, czy zarobiłeś na queście, a dokładniej czy Loot (licząc MPA po 250k i mms/g legs po 100k) wyniósł więcej niż manasy i assassinki które zużyłeś na zabicie ów 6667 demonów? (oczywiście nie wliczając wydanych pieniędzy na blessy :| )
Xamianowa
18-12-2009, 12:17
Gratki! ;]
Diablord
18-12-2009, 12:49
Gratulacje Diabllord :cup:
3rd na Furo, a w Tibii? (7?, 8?)
---edit---
Nie wliczając tarczy, której cena na pewno przekracza 5kk, to miał bym pytanie, czy zarobiłeś na queście, a dokładniej czy Loot (licząc MPA po 250k i mms/g legs po 100k) wyniósł więcej niż manasy i assassinki które zużyłeś na zabicie ów 6667 demonów? (oczywiście nie wliczając wydanych pieniędzy na blessy :| )
Liczac takie ceny za rary, to na pewno sporo na +, ale rarow raczej nikt nie kupi, z itemow do djinow i rashida i dustow raczej na minus, a do tego siano na blessy, przez problemy z netem.
tym bardziej gratki za wytrwałość :p
Dzidzia2
18-12-2009, 21:14
ups
http://img707.imageshack.us/img707/1492/dzidzia2ups.jpg
GoToSleep
18-12-2009, 21:31
Gratulacja Diablo !
GzzZZzz
p.s. pr0 paint skill ; d
wrogonastawiony
19-12-2009, 15:50
(...)
15:43 Xaveloth [87]: nie mam nic kasy
15:43 Xaveloth [87]: za hunta zaplacilem ;/.
15:43 Namsto [116]: komu ?
15:43 Xaveloth [87]: Ezazin
15:47 Xaveloth [87]: mam zaplacic 50k
15:47 Xaveloth [87]: w ratach po 10k
Name: Ezazin
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 94
World: Furora
Residence: Thais
Guild membership: Vis of the Vision Academy
8o
15:53 Ranviv [185]: 15:52 Ranviv [185]: zwidek play namsto? 15:52 Zwidek [319]: no
15:53 Ranviv [185]: now u are ded
];->
Diablord
22-12-2009, 16:25
Banished: until Jan 21 2010, 16:02:22 CET because of using unofficial software to play
idealny prezent na swieta...
Fan_Dzidzi2
22-12-2009, 16:59
:elf: wrescie przescigne cie pallem :D
:( ;(
No i tak się ładnie trzymaliście na Furorze .Pierwszy raz chyba ktoś od Was z wyższych leveli dostal bana:p
Zaczelo sie, cipy ogarnely elfbota ;]
A czy ktoś jeszcze dostał bana?Btw jak już jest mowa o botach to wie ktoś jak zrobić by w elfie postać przykrywała loot vialami podobnie jak to się robi w Blackd?
Dzidzia2
23-12-2009, 12:20
fajne mass kicki :baby:
fajne mass kicki :baby:
CipSoft się cieszy, że potrafią wykryć ElfBota :confused: i tak się śmieją, że wtyczki wyskakują z serverów :o
Prz3j38a X(
KoniecPolski
23-12-2009, 16:34
:elf: wrescie przescigne cie pallem :D
:( ;(
You will be next...:ban:
A czy ktoś jeszcze dostał bana?Btw jak już jest mowa o botach to wie ktoś jak zrobić by w elfie postać przykrywała loot vialami podobnie jak to się robi w Blackd?
moveitemonground {sx} {sy} {sz} {dx} {dy} {dz}
Fan_Dzidzi2
23-12-2009, 20:19
zrzucanie loota wyszlo z mody, tera uzywa sie depositerow lecz gdy:
biegasz po respie to mozsesz uzyc
N XXX YYY ZZ
N XXX YYY ZZ
N XXX YYY ZZ
N XXX YYY ZZ
N XXX YYY ZZ
A XXX YYY ZZ
if [$topitem.XXX.YYY.ZZ == Iditemka_ktorychceszprzesuwac] moveitemonground XXX1 YYY1 ZZ1 XXX2 YYY2 ZZ3
N XXX YYY ZZ
A XXX YYY ZZ
dropitems iditemkowdodropowania
A XXX YYY ZZ
if [$topitem.XXX.YYY.ZZ == iditemka_ktorychceszprzesuwac] moveitemonground XXX2 YYY2 ZZ2 XXX1 YYY1 ZZ1
N XXX YYY ZZ
np do przesuwania bp z suppliesami, do tego ogarnij czy przypadkiem potwor nie wali jakichs fieldow bo moze ci zasrac bp, wiec ogarnij dodatkowe sqmy do trzymania suppliesow / dodaj skrypta do dfowania fieldow, lub zrób depositer (łatiwej i szybciej)
no tak,ale jak botuje na MT,OF,Campach z Barbami to nie użyje depositera :p A tak to sobie przykryje loot vialami i nooby nie bd mi go kradlyB)
no tak,ale jak botuje na MT,OF,Campach z Barbami to nie użyje depositera :p A tak to sobie przykryje loot vialami i nooby nie bd mi go kradlyB)
Powiem Ci ze znam takiego wariata z Aldory co ma depositer z campa.
Fan_Dzidzi2
23-12-2009, 22:38
na aldorze to wszedzie depositerym nawet na dle fenrock lol
Xamianowa
24-12-2009, 00:05
Wesołych Świąt Wszystkim =D
sell depositer z fenrock dl msg priv! 300 ms wariat z aldory co na recznym wbil lvl je poleca!
Fan_Dzidzi2
24-12-2009, 07:28
ja mam twoje all skrypty, to jak cos moge obnizyc cene ;;
jak ktoś chce, to nawet te viale ci nie pomogą
Najlepiej i najszybciej : Official tutorials na Tibiabot.com.
Tam jest cała dokumentacja jezyka elfowskiego ;)
Powiem Ci ze znam takiego wariata z Aldory co ma depositer z campa.
Niestety Galana to nie Aldora.:p Dobra jakąś sobie już poradzilem,ale dzięki.
Fan_Dzidzi2
24-12-2009, 15:39
ah te wlasne trafione prezenty na swieta :) _/
http://img694.imageshack.us/i/dsc00151p.jpg/
Życzę wszystkim radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.
---edit---
\/ News ?;)
Name: Xolorian
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 192
World: Furora
Former World: Kyra
Residence: Thais
Last login: Dec 26 2009, 15:11:59 CET
Account Status: Premium Account
Nie wiem co Wam o nim powiedziec w tym momencie. Troche wszyscy sa skonfudowani, no ale poki co sobie gra i nie ma vt.
Dzidzia2
27-12-2009, 16:48
konfundacja polaczona ze skrajnym zazenowaniem i gleboka acz dobrze skrywana irytacja :baby:
wrogonastawiony
27-12-2009, 17:04
17:01 Namsto [116]: Ty
17:01 Namsto [116]: Zwidek here
17:01 Namsto [116]: jestes ?
17:01 Xolorian [193]: ta
nowy przybysz zostal poddany próbie 8o
Nie wie ktoś czy Sowx zrobił Oka czy przeniósł Demon Legi z innego serva?
Pomyśl... :D
Nie żartuj.
btw. Szczęśliwego Nowego Roku 2010 !
@
A co do gaci ... who cares.
Wszyskiego Najlepszego W Nowym Roku 2010!!:D A teraz pucowac sie kto sylwestrowal na frostach xd
Jan 01 2010, 21:26:46 CET Slain at Level 119 by Elen Garon, Gladast, Nights Nifare, Panoramix Bartolo, San Ti, Saugoretus and Vura.
Jan 01 2010, 21:30:21 CET Crushed at Level 237 by Elen Garon, Friszot, Furor seba, Gladast, Nights Nifare, Panoramix Bartolo, Rapi The Bolter, Saugoretus, Vaneta and Vura.
:))
Sanijoleczek
02-01-2010, 18:38
Jakis cam?
Diablord
03-01-2010, 12:08
http://www.youtube.com/watch?v=42GLmBFop50
Az zal komentowac.
Skullcrack
03-01-2010, 12:24
Jeżeli te typy to czytaja to:
Potrenuj weście na bit albo przesłuchaj diss peji na żuroma tam uczył dosyć przejrzyście tego.
Nagrywane było zwykłym mikrofon i na ventrilo ta?
Zmarnowany podkład sam w sobie mistrzowski.
Mogłeś głos pogrubić chociaż bo jeżeli dojrzejesz, dorośniesz i tego będziesz słuchać zrozumiesz co zrobiłeś albo zrobiliście a jak pomyślisz że skasujesz to pomyśl teraz ze ludzie to kopiują i pamięć o Tobie nie zginie.
Wasi odbiorcy do których to kierujecie zapewne w dupie mają to więc też FAIL.
Żalicie sie że są hajtami na serwie. SIĘ GRA SIĘ MA. jak sam "ŚpierwasZ" nie możesz nawet na roty iść więc sądze ze nawet 30stki nie wbiłeś:D
Idź na harmonie, celeste lub refugie.
--------------------------------------------------------------------------
A na furorze jak tam nowi przybysze ochrzczeni czy free?
Nobska ekipa...
Dedon najpierw lizał dupke bo nie chciał być na żyd liscie, Dzity tez płacz jak do Millaa biła, Kussant to drugi owner... co nie zmienia faktu, że niepotrzebnie się pchał w takie coś. Bilet też ledwo z listy został wypisany, wbił pare leveli i... n/c
Reszta to jakieś noby... Mai iam <- kto to ku*wa jest o.O? Za dużo się nasłuchali dissów Tedego i Peji i myślą, że fajnie nagrali a i tak będą gadali, że to dla łachu....
A co do końcówki filmy, ''Zwidek, pozdrów mamę...'' na chuj to? Nie znacie zapewne ani jego ani jego mamy... chore to, ale to nie dlatego, że to do Zwidka, mogli by to mówić do 8 lvl z depo carlin to i tak wjazd na rodzinke i takie teksty są doprawdy żenujące i świadczą jedynie o wykonawcach utworu...
Trochę to śmieszne może i było, ale tak do 40 sekundy, potem został żenujący posmak.... :confused:
Fan_Dzidzi2
03-01-2010, 16:18
niewiedzialem ze czytanie tekstu i rozmowy z kumplem siedzacym obok nazywa sie teraz spiewaniem, niewspominajac o doklejaniu tekstow piosenek i zalosnej wzmianki o czyichs rodzicach
Xamianowa
03-01-2010, 19:30
http://www.youtube.com/watch?v=42GLmBFop50
Az zal komentowac.
to się uśmiałam xD
Skullcrack
04-01-2010, 14:43
http://www.youtube.com/watch?v=2KoCiwImeic
LUDZIE GADAJO ŻE TO CI DWAJ.
Ten co się bał śpiewać bije, a ten co śpiewał leży.
Fan_Dzidzi2
04-01-2010, 14:58
lódzie gadajo rórzne żeczy
http://www.youtube.com/watch?v=2KoCiwImeic
LUDZIE GADAJO ŻE TO CI DWAJ.
Ten co się bał śpiewać bije, a ten co śpiewał leży.
Trochę dziwnie to wyglądało... jakoś tak na podłodze jak by czekał aby go pies zapakował między poślady. :confused:
Ja osobiście stałem, oparłem się o blat i dostałem takie w sumie (może nie lajtowe, ale w brew pozorom kumple jakoś nie mogli trafić mocniej, a jeden sobie strzelił pasem w udo :D), no ale to moja autopsja, może w niektórych regionach robi się to na pół leżąco...
A co do zachowania ojca... a no może nadal myśli, że syn nie pali, nie pije a paskiem dostanie na niby :confused:
ja tam juz nie moglem tego looknac bo ten pajac co to wstawil juz usuna ;/
Fan_Dzidzi2
04-01-2010, 20:50
klikkkkkkk (http://www.youtube.com/watch?v=4GLdkzTdyXg)
Bartonisko
05-01-2010, 21:06
Mam pytanie do was Dzięcioły :baby::baby:
Jest jakaś stronka na której można sprawdzić kto z jakiego serwa gdzie polazł ??
Karol tylko mi tu nie pierdol głupot bo Ciebie się nie pytam....
Dupa Dupa i Dupaka
Maciu noooobku:cup:
Ale masz grzyba na czole bartoniaz ten brzuch to rosnie ci bardziej niz jajca:P dobrza grzyby szef wbil 50 lvl PG PG PG mastah ;] Wisnia odswiez;P
Bartonisko
05-01-2010, 21:17
Co za świerzb ....
A reszta forumowych gnid niech mi odpowie na pytanie .... :evul:
kasaj zylke pedałko ;P nikt ci nie powie bo kazdy sieka na grubasow; P
KŁUDZIENKO I DAMIAN N i MARIUSZ Z dawaj bracia potajemnie knujacy spisek :P
KŁudzienkowska Arkadia ;] jak miło ;*
Bartonisko
05-01-2010, 21:21
Masz wychetany czerep jak siemasz.. o masz!! 8o
Proponuje teraz z lekka pod*****ć Karola bo coś za cicho siedzi w tej swojej piwnicy..:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby ::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
Mordor zamieszkiwany przez barbare blejd ;} kocham ja !!:D;P
a teraz na powaznie Karol nie ma kolan bo to kibic legi mieszkajacy w warszawie choc nigdy go na dzielni nie widzialem ;P bo sie boi wychodzic bo raz staruszki swoim bladyn ciałem :D
grzyb Moczykijek ;P
brak wiary w ludzi ;p
wisnia szykuj sie ;P
Bartonisko
05-01-2010, 21:29
stworzyłem wspaniały podpis pod moimi postami i jestem zadowolony...
dzisiejszy dzień mogę zaliczyć do udanych :cup::cup:
Lubie używać emotek bo są fascynujące X(
Karol gdzie do szkoły chodzisz czy też już nie chodzisz ??;(;(
Xamianowa
06-01-2010, 13:40
kiedy wy obaj zmądrzejecie ? hemm ;>?
Większości postów w tym jakże burzliwym temacie odpowiada to zdjęcie*:
http://img109.imageshack.us/img109/3300/50613798.jpg
*okładka płyty jednego z moich ulubionych artystów.
Bartonisko
06-01-2010, 17:51
Dupa Dupa Dupa.
Nioch Nioch
Habba Babba
Siała Baba Mak Nie Wiedziała Jak A Dziad Wiedział Nie Powiedział A To Było Tak .
Dupaka.... barton to nie tak
Siała baba mAK nie wiedziała jak a chłop wiedzial i powiedzial ze to było tak ;D
Maniek maniutek wracaj szybko bo sie martwimy ze koxem bedziesz jak z pierdla wyjdziesz:P
Apropo szef dalej expi ;]
Bartonisko
06-01-2010, 21:38
Dzięcioł coś mi się wydaje że przejęliśmy to forum, Karol nic nie pisze chyba sie boi.
Reszta też z kraju wyjechała
FORUM NALEŻY DO NAS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAX(
Fan_Dzidzi2
06-01-2010, 23:34
dENAT przylapany na ... XD (http://www.youtube.com/watch?v=cagJJ1TUlpo)
dENAT przylapany na ... XD (http://www.youtube.com/watch?v=cagJJ1TUlpo)
OWNED 8o
1. Skąd się ten koleś wziął? (Skoro ten drugi chce dzwonić do jego starych?)
2. Skąd wiedział, że ten męczy konia?
3. Beka w hói
Fan_Dzidzi2
07-01-2010, 01:30
filmik nagrywalem ja, a widac na nim infamie luzujacego sie po zrobieniu barbarian outfita
Xamianowa
07-01-2010, 11:26
Nie bo:
Siała Baba mak, nie wiedziała jak, Dziadek wiedział, nie powiedział i za kare w kiblu siedział.
Kurzak mówił, aby tak Wam napisać ;D
Dupakakakakaka ;] Nie ma kurzak mówi ;]
jest tylko Maniek śpiewa ;D
Ciekawe czy an słozewcu tez takie jazdy maja jak my z nim przez 17 lat ;P
Dobra beka;D
Amigos 4 ever ;D xD
Barton podupadłeś bo do sql poszedłeś ;> ;P
Em A Gie I Ka
Pojawiam sie i znikam taka rola magika <3
salaverd
Jan 06 2010, 18:59:22 CET Slain at Level 138 by Bilet'Fox, Fussy Hunter, Lady Marysq, Panoramix Bartolo, Rapi The Bolter, Salabimbon, San Ti, Szyychu and Vaneta.
senzel
Jan 06 2010, 19:04:18 CET Crushed at Level 157 by Bilet'Fox, Fussy Hunter, Lady Marysq, Meraid, Nymusis, Panoramix Bartolo, Rapi The Bolter, Salabimbon, San Ti, Saugoretus, Szyychu, Vaneta and Vura.
averkania
Jan 06 2010, 19:43:43 CET Slain at Level 136 by Anne Saisikblor, Elegantus, Gesar, Lady Marysq, Nights Nifare, Riber Tinar, Saugoretus and Smiercionosna Wojowniczka.
to oni dalej walcza ?? ... Hura
Nie będzie może tak nudno na tej furorze...
nie będzie miliona bootw azora donara ;>
nie będzie bootow na dc ..
Ja i tak was inkwizuje ale ja sam to za mało ;]
CYNICZNY RYCERZ
Dec 21 2009, 10:58:14 CET
Killed at Level 108 by Danor Moonspius, Grailknight, Neathor and Shel Keia.
POTENRZNY KNIGHT
Dec 21 2009, 09:27:55 CET
Killed at Level 117 by Danor Moonspius, Neathor and Shel Keia.
SILNY RYCERZ
Dec 22 2009, 11:39:42 CET
Killed at Level 127 by Shel Keia and a minotaur archer of Kapitan Nuup.
xD zapraszam dalej
filmik nagrywalem ja, a widac na nim infamie luzujacego sie po zrobieniu barbarian outfita
Daj mi mandrake, potem Ci oddam :D
Siała Baba mak, nie wiedziała jak, Dziadek wiedział, nie powiedział i za kare w kiblu siedział.
Siała baba mak... i dostała 10 lat.
Bartonisko
07-01-2010, 15:41
Pozdro San Ti.
A więc tak film usunięty przez serwis lipa w huj bo nie zobaczyłem ;/
a tak poza tym Panek śmierdzi ;/ ;(;(
A filmik był całkiem odpalowy :D
nie moglem z pompy oglądałem chyba 6 razy i za każdym razem sie śmiałem :d
barton wykladziny i podlogi:D
salaverd
Jan 06 2010, 18:59:22 CET Slain at Level 138 by Bilet'Fox, Fussy Hunter, Lady Marysq, Panoramix Bartolo, Rapi The Bolter, Salabimbon, San Ti, Szyychu and Vaneta.
senzel
Jan 06 2010, 19:04:18 CET Crushed at Level 157 by Bilet'Fox, Fussy Hunter, Lady Marysq, Meraid, Nymusis, Panoramix Bartolo, Rapi The Bolter, Salabimbon, San Ti, Saugoretus, Szyychu, Vaneta and Vura.
averkania
Jan 06 2010, 19:43:43 CET Slain at Level 136 by Anne Saisikblor, Elegantus, Gesar, Lady Marysq, Nights Nifare, Riber Tinar, Saugoretus and Smiercionosna Wojowniczka.
Ty frajerze i backstabberze miałeś być loyal!!
Ty frajerze i backstabberze miałeś być loyal!!
Drogi kolego :) Wybacz ale nie bede loyal wobec kogos kto mi daje payment 500k za strapowanie 60 ek bez gildii i totally afk ;D Juz wole sobie powalczyc troszke. A slowa typu "frajerze" to nie do mnie bo tibia to jest tylko gierka ktora powinna sluzyc zabawie i takie slowa sa tutaj niepotrzebne.
http://www.speedyshare.com/files/20201888/zwidek.cam
prawie -.- ;p
gufnojad
07-01-2010, 22:21
Sorry że się wcinam w zakąskę, ale kim ty do k**** jasnej jesteś?
Bo nie pamiętam cię żebyś był władcą na furorze, to pewnie jesteś jednym z tych którym janko muzykant buty zabierał, prawda to ? :baby::baby::baby:
Wybacz ale nie bede loyal wobec kogos kto mi daje payment 500k za strapowanie 60 ek bez gildii i totally afk
Ty już jesteś żywym trupem na furorze, każdy twój real uśnie w carlin, każdy twój real będzie miał rabbit hunta, każdy twój real 3 x zapłacze że nie walczył i dlaczego ma taki a nie inny payment.
Juz wole sobie powalczyc troszke.
Będziesz walczył, będziesz umierał a koniec i tak będzie taki sam... sellniesz chara albo uciekniesz do ziomków na candi.
A slowa typu "frajerze" to nie do mnie bo tibia to jest tylko gierka ktora powinna sluzyc zabawie i takie slowa sa tutaj niepotrzebne.
A co ma frajer do tibi ? Nie wszyscy frajerzy grają w tibie, ale co można powiedzieć o człowieku który opłacał x czasu pacc by potem zaatakować władców servera? No chyba jednak jesteś nim :D!
Bo nie pamiętam cię żebyś był władcą na furorze, to pewnie jesteś jednym z tych którym janko muzykant buty zabierał, prawda to ? :baby::baby::baby:
Ty już jesteś żywym trupem na furorze, każdy twój real uśnie w carlin, każdy twój real będzie miał rabbit hunta, każdy twój real 3 x zapłacze że nie walczył i dlaczego ma taki a nie inny payment.
Będziesz walczył, będziesz umierał a koniec i tak będzie taki sam... sellniesz chara albo uciekniesz do ziomków na candi.
A co ma frajer do tibi ? Nie wszyscy frajerzy grają w tibie, ale co można powiedzieć o człowieku który opłacał x czasu pacc by potem zaatakować władców servera? No chyba jednak jesteś nim :D!
No właśnie i wszystko jasne;p
uuuu, gesar dlaczego na allegro :) ?
oo jak mi przykro ze nie jestem "wielkim" jolenem czy smieciem azorem. jestem tym kim jestem i sie tego nie wstydze :P
Ohh boje sie okrutnie :(
No i co z tego ze sellne chara? Albo sellne albo transferne. Jak narazie mam oferte 300 zl wiec go najprawdopodobniej sprzedam. Nie martw sie mam kim grac ;) a do tego czasu jeszcze pewnie padnie kilku "wladcow serwera" i takich lizodupow jak ty.
W miesiac zrobilem tego chara ;) ty bys pewnie prosil o przebaczenie ;D A tutaj wiadomosc do zwidka: mimo ze macie niebagatelna przewage to i tak szukacie sobie spy'ow. nie bedziesz mial wiekszej satysfakcji w normalnej walce? :D
uuuu, gesar dlaczego na allegro :) ?
na allegro poniewaz nie oplaca mi sie transferowac takiego chara (chociaz rozwazam jeszcze taka ewentualnosc) no i jak ogolnie wiadomo postac jest hunted hehe a skoro mam okazje wyciagnac pare groszy to czemu nie? ;)
Jak widac GM tez czasem ma swoje wpadki:)
Wiecej na torgu;p
http://tibia.org.pl/forum/showthread=5353434.html (http://tilbia.org.pl/forum/showthread=5353434.html)
To tyle:)
Pozdrawiam
taaa
a temat jest z przed 1.5 roku xd
gufnojad
08-01-2010, 09:04
oo jak mi przykro ze nie jestem "wielkim" jolenem czy smieciem azorem. jestem tym kim jestem i sie tego nie wstydze :P
Wielki Karol moze nie jest ale przynajmniej na*******a takie pidy jak ty, azora moze ludzie jak smiecia traktuja ale on ma wy (kwiatko) ne i nie siedzi 24/7 przed kompem... puszcza bota i se idzie.
Ohh boje sie okrutnie :(
A widziales wczoraj siebie na filmie jak szybko potrafiles uciekac do pztu ? Gdzie ta odwaga ethernetowy holsie...
No i co z tego ze sellne chara? Albo sellne albo transferne. Jak narazie mam oferte 300 zl wiec go najprawdopodobniej sprzedam. Nie martw sie mam kim grac ;) a do tego czasu jeszcze pewnie padnie kilku "wladcow serwera" i takich lizodupow jak ty.
Co za czlowiek moze chciec kupic postac za 300 zl ktora ma hunta, bedzie umierac i prawdopodobnie bedzie chciec odzyskac kase. A niech te dupolizy padaja, mam to w dupie... zawsze tresowalem nooby, dziennie bylem w stanie zabic i 100 osob... ale to sie kiedys nudzi xD!
W miesiac zrobilem tego chara ;) ty bys pewnie prosil o przebaczenie ;D A tutaj wiadomosc do zwidka: mimo ze macie niebagatelna przewage to i tak szukacie sobie spy'ow. nie bedziesz mial wiekszej satysfakcji w normalnej walce? :D
W miesiac zrobiles chara by teraz mowic ze niejestes frajerem ? 30 dni robiles chara, odliczmy energie, jedzenie, prad i wyciagasz 300 zl... moim zdaniem jestes na minusie.. Frajer? Tak. Zwidek wie ze dzieki temu ze ludzie dla niego spy wala bedzie mogl kazda wasza akcje zniszczyc i pozbierac plecaki, majac odrobine radochy... :D
na allegro poniewaz nie oplaca mi sie transferowac takiego chara (chociaz rozwazam jeszcze taka ewentualnosc) no i jak ogolnie wiadomo postac jest hunted hehe a skoro mam okazje wyciagnac pare groszy to czemu nie? ;)
A wyciagnij se nawet i weza z gaci, piszesz ciagle te same pierdoly, heroiczna walka ze zlem, wy jak te chlopy jestescie gotowi stanac na barykadach i ginac za swoje przekonania, Mel Gibson bylby z was dumny.. ale o dziwo... na furorze zawsze pojawiali sie tacy jak ty... byli tu prawnicy, dj'e, mordercy na zlecenie, alkoholicy, chyba nawet tranzwestyta ktory chcial karolowi wylizac plecy... 8o8o
Pozdro
Co za czlowiek moze chciec kupic postac za 300 zl ktora ma hunta, bedzie umierac i prawdopodobnie bedzie chciec odzyskac kase. A niech te dupolizy padaja, mam to w dupie... zawsze tresowalem nooby, dziennie bylem w stanie zabic i 100 osob... ale to sie kiedys nudzi xD!
i pewnie mogles dostac 10 banow naraz
gufnojad
08-01-2010, 13:12
Widzisz zodiksie w swojej tibijskiej karierze zabiłem więcej ludzi niż ty obiadków zjadłeś i pamiętaj zodiksie że to nie ja dostałem bana za oszukiwanie w grze tylko ty, czy to aby nie ty za t deleta wyłapałeś ? :D
אני הוא ששוכן בתוך קין.
Ego sum quis habitavit in Nerone.
Mιά φορά κατοίκησε μέσα σε Ιούδας!
Ich war mit Legion.
ܐܢܐ ܒܠܝܐܝܠ.
Pogadam jak odkryjesz sens tych słów. :D
gionojad
08-01-2010, 14:00
:d:d:d:d:d:d:d
No name mowi o no name'ie... gufnojadzieczy jak ty sie tam zwiesz nie bede juz odpowiadal na twoje prostackie wypowiedzi bo typowym forum fajterem to jestes wlasnie ty a z takimi prostakami dyskusji nie bede podejmowal. idz sobie zarob na chleb i prad zebys mogl grac w tibie bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze. a co do tej heroicznej walki ze zlem to ogarnij sie troszke ja traktuje ta gierke wylacznie jako zabawe a ty zapewne jezeli masz jakies klopoty (i bylbys zagrozony tym ze sobie nie poexpisz) to jestes na pograniczu zycia i smierci ;D
Xamianowa
08-01-2010, 15:07
omg, jakie wypowiedzi... widzę, że tu sami władcy Furory...
gufnojad
08-01-2010, 15:25
No name mowi o no name'ie... gufnojadzieczy jak ty sie tam zwiesz nie bede juz odpowiadal na twoje prostackie wypowiedzi bo typowym forum fajterem to jestes wlasnie ty a z takimi prostakami dyskusji nie bede podejmowal. idz sobie zarob na chleb i prad zebys mogl grac w tibie bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze. a co do tej heroicznej walki ze zlem to ogarnij sie troszke ja traktuje ta gierke wylacznie jako zabawe a ty zapewne jezeli masz jakies klopoty (i bylbys zagrozony tym ze sobie nie poexpisz) to jestes na pograniczu zycia i smierci ;D
Nick gufnojad zostal zalozony bym nigdy sie nie pomylil piszac twoj name, masz racje w momencie gdy padalem od rayl paladyna to dostalem drgawek i epilepsji jednak w tym momencie czekajacej na mnie rychlej smierci pomyslalem o tobie i o twoich juz badz co badz slynnych 300 zl... :cup::cup::cup:
gionojad
08-01-2010, 15:33
bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze.
Ty pewnie 100 złotowymi banknotami dupe podcierasz nie ? :confused:
Skąd taka ofiara losu wzięła się na furorze to ja nie wiem. :baby:
Fan_Dzidzi2
08-01-2010, 15:54
tez bym cos o tobie napisal, gdybym tylko wiedzial kim jestes 8o
Eklezjastyk
08-01-2010, 16:16
300 zl za 86 msa?
zamknij juz morde lisciu bo sie posmiac z tego nawet nie mozna huj wie czym jestes a szczekasz jak rotfajler;c
gufnojad
08-01-2010, 16:24
Do mnie szczekasz eklezjastyk ? Czy do tej baleriny na G~ co koks i 300 zl za chara juz ma ?!?!
Eklezjastyk
08-01-2010, 16:34
trudno fhuj sie domyslec, iq wysoko widze
gufnojad
08-01-2010, 17:00
Twoja wina bo tak piszesz, iq 108 mam więc odwal się! Dawaj jedziemy po tym na G~ :D
--- gufnojad dodał 6 minut i 42 sekund później ---
Drogi gufnojad,
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Obleśny avatar
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.
Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------
To ostrzeżenie nakłada 2 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.
Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl
tez bym cos o tobie napisal, gdybym tylko wiedzial kim jestes 8o
Nie wiem co masz na mysli pytajac kim jestem :P Np dla gownojada jestem frajerem ;D Dla Ciebie moge byc kim sobie chcesz ;) Jezeli chodzi o moje postacie na furorze to mialem ich kilka, mniej znaczacych zawsze majacych hunta hehe
Pierwsza moja postac to Slayer Micky, Fonari, Riztor, Cuguar ktore zostaly sprzedane... mialem/mam tez kilka innych postaci na roznych serwerach. Chcesz cos jeszcze wiedziec? :P
A tutaj troszke zabawy knajcikiem :P
http://www.speedyshare.com/files/20219518/faver.cam
@klocojad czy jak ci tam
ta dostalem bana za bota ale mam to daleko w powazaniu;< tibia to tibia czyli tylko gra wiec where is u problem? a co do tych slow to niemam zamiaru ich rozszyfrowywac i niechce wiedziec co tam pisze. moze jakis forumowy filozof to rozszyfruje. tym czasem ide spuniac. papa
gionojad
08-01-2010, 22:44
spuniac to jakies nowe okreslenie na dworzec centralny, tam robisz cieple lody ? :D
Eklezjastyk
08-01-2010, 23:47
Nie wiem co masz na mysli pytajac kim jestem :P Np dla gownojada jestem frajerem ;D Dla Ciebie moge byc kim sobie chcesz ;) Jezeli chodzi o moje postacie na furorze to mialem ich kilka, mniej znaczacych zawsze majacych hunta hehe
Pierwsza moja postac to Slayer Micky, Fonari, Riztor, Cuguar ktore zostaly sprzedane... mialem/mam tez kilka innych postaci na roznych serwerach. Chcesz cos jeszcze wiedziec? :P
A tutaj troszke zabawy knajcikiem :P
http://www.speedyshare.com/files/20219518/faver.cam
fajnie ze sie cieszysz ze ludzie uwazaja cie za frajera, dostrzegam tu wielkie kompleksy z dziecinstwa ew z zycia codziennego polaczone z niedowartosciowaniem spolecznym nastepujace wywyzszaniem sie w grze zwanej kosc piszczelowa, btw. fajnie tak zawsze miec hunta, widze ze to cie cieszy tez, no ale kazdego cieszy co innego w tej grze, wiec tego akurat nie polacze z twoimi urojeniami psychicznymi
siema
fajnie ze sie cieszysz ze ludzie uwazaja cie za frajera, dostrzegam tu wielkie kompleksy z dziecinstwa ew z zycia codziennego polaczone z niedowartosciowaniem spolecznym nastepujace wywyzszaniem sie w grze zwanej kosc piszczelowa, btw. fajnie tak zawsze miec hunta, widze ze to cie cieszy tez, no ale kazdego cieszy co innego w tej grze, wiec tego akurat nie polacze z twoimi urojeniami psychicznymi
siema
Zauwaz ze nie ludzie uwazaja mnie za frajera tylko jakis forum fighter ktory ma dla mnie znikome znaczenie. Pokaz mi jakas sytuacje gdzie sie wywyzszam ;) Jezeli chodzi o furore to zawsze mialem hunta bo po prostu nie toleruje niektorych ludzi i nie potrafie sie komus podporzadkowac, zwlaszcza jezeli ten ktos nie ma racji. Mnie cieszy w tej grze w szczegolnosci mozliwosc popekowania. Tobie natomiast co innego moze sprawiac jakas tam przyjemnosc w tej grze, wiec badz odrobine tolerancyjny i nie wyskakuj z jakimis tekstami zwiazanymi z dziecinstwem bo sa one po prostu nie na miejscu :P
Eklezjastyk
09-01-2010, 01:03
musial kurwa pojeb sciagac mapy do n97, wyjebalem sie przez pleba jebanego; d
spuniac to jakies nowe okreslenie na dworzec centralny, tam robisz cieple lody ? :D
Probujesz byc smieszny na sile?;>
gionojad
09-01-2010, 11:05
Po co zoix piszesz na forum furory skoro tu nie grasz/ Jesteś większym śmieciem niż ten na g w outficie barbariana...
gufnojad
09-01-2010, 11:25
Zauwaz ze nie ludzie uwazaja mnie za frajera tylko jakis forum fighter ktory ma dla mnie znikome znaczenie
Katrila ma cie za smiecia i frajera
Zwidek ma cie za smiecia i frajera
Imargam ma cie za smiecia i frajera
Azor Danor ma cie za smiecia i frajera
Xespoz ma cie za smiecia i frajera
Youen ma cie za smiecia i frajera
Voyphox ma cie za smiecia i frajera
Rayl paladyn ma cie za smiecia i frajera
Kelston ma cie za smiecia i frajera
A to sa tylko osoby ktore zapytalem w ciagu 3 minut...
Fan_Dzidzi2
09-01-2010, 11:36
mnie nie pytales wiec nie wciskaj kitu nonamie
i KUP SE slownik
gionojad
09-01-2010, 12:27
Nonejmie?!?! Zabrali Mi Micro Z Pokoju WiĘc Czep SiĘ! A To Że Nie Moge OtworzyĆ Do Ciebie Prv To Inna Baja!
mnie nie pytales wiec nie wciskaj kitu nonamie
i KUP SE slownik
FrriendsS??????? :baby:
Przed chwilka xan'princess upadla ale nie mam filmiku no i jakis tam 60 ek wbil bsa:
http://www.speedyshare.com/files/20227721/penelopes.cam
Po co zoix piszesz na forum furory skoro tu nie grasz/ Jesteś większym śmieciem niż ten na g w outficie barbariana...
hahaha e no swir jest z ciebie i tyle, nie zabronisz mi sie tu wypowiadac, a co do smiecia to poszukaj go sobie wsrod twoich kolegow i kolezanek o ile je masz ;< a teraz mozesz isc dalej orac trole w ab, a tak poza konkurencja - dalej bedziesz noname czy bedziesz tym kto sie nie boi i powiesz kto sie ukrywa za nickiem?
gionojad
09-01-2010, 15:43
A pytałeś kim jestem zjebie ? Bolu z tej strony gram na hiper popiele!!!
oj zodix olej go sam widzisz ze to zwykly konfabulant ;D ten gufno i gionojad to prawdopodobnie ta sama osoba albo para chorych kolezkow ktorzy chca komus zaimponowac swoim prostackim sposobem wypowiadania sie. no i nie ujawni sie bo jezeli juz faktycznie ma to vt do vision (w co szczerze watpie) to bardzo szybko sie go pozbedzie poniewaz nie trzyba byc bardzo rozgarietym zeby zobaczyc ze to zwykly idiota ;(
gufnojad
09-01-2010, 17:52
widzisz dziwolągu na furorce było wiele takich robaków jak ty ale o dziwo 95% z nich już tu nie gra, ciekawe dlaczego :]!
gesar ja kojarze bola jak jeszcze tam mialem vt vision to chyba na vt sie nazywal fast hog-bolu ale co do tego nie jestem pewny tylko ze wiesz jak sie jest z nimi to inaczej gadaja odchodzisz i juz jestem smieciem ktory chuj wie skad sie wzia i wgl jestes najgorszy no ale co poradze- przyroda, niektorzy chca tylko zaimponowa "ej andrzej patrz jak pocisnelem zoodixa" hahaha poprostu jeden smiech. a tak pozatym do bola nic nigdy nie mialem wydawal mi sie spoko.
@edit
zeby nie bylo ten text ze pocisnelem zoodixa nie jest do ciebie bolu. chodzilo mi o takich ludzi co doszli do vis i zeby sie pucowac do podwladnych robia konta na tibia.pl i cisna wsyzstkich. pozdro wbijcie se wszyscy 500 lvle :D
Diablord
09-01-2010, 21:56
http://img341.imageshack.us/img341/1229/bolu.jpg (http://img341.imageshack.us/i/bolu.jpg/)http://img341.imageshack.us/img341/bolu.jpg/1/w570.png (http://g.imageshack.us/img341/bolu.jpg/1/)
Najgorsze jest to ze jak ktos zrobi tutaj konto i zacznie sie podszywac pod kogokolwiek to wiekszosc z was to lyka.
Nie wydaje mi sie ze ktos to lyknal. Od razu widac ze to jakis dzieciuch.
Witam!:) Jako że mój dobry kolega z gildii, Diabllord, powiedział mi, a w zasadzie uświadomił, iż dzieje się tu proceder bardzo nie mile przeze mnie widziany! Dowiedziałem się, iż jakiś rudy gbur podszywa się moim nickiem oraz ksywą.... to ja się staram ku**a być na tym serverze w miarę kulturalny, a ktoś mi tutaj pięknie dupę obrabia!! Ja to nawet bijąc na tym serverze to zazwyczaj zapytam się czy np. "nie ma za dużo potionów na sobie" a dopiero potem zabiję.
Chciałbym więc ogłosić, iż kolega podszywający się pode mnie jest bez wątpienia i jednoznacznie idiotą:)
(jak widzicie na załączonym obrazku, byłem szczerze zaskoczony tą informacją)
Pozdrawiam, Bolu!:)
Fan_Dzidzi2
09-01-2010, 23:09
bolu ogól loki,
ps kiedy masz ferie ?;
15 lutego - 28 lutego 2010 r. lubelskie bolu
15 lutego - 28 lutego 2010 r. śląskie thersox misiekk
15 lutego - 28 lutego 2010 r. łódzkie rayl
oj bedzie zyganie ;;
Eklezjastyk
09-01-2010, 23:24
ja pierdole jacy wy niedojebani jestescie, a te gownojady i 86 msy to kurwa matko bosko nuklearna
Fan_Dzidzi2
09-01-2010, 23:28
matko boska nuklearna od jamesa camerona
jak juz
Palladyn of nile
10-01-2010, 07:58
bolu ogól loki,
ps kiedy masz ferie ?;
15 lutego - 28 lutego 2010 r. lubelskie bolu
15 lutego - 28 lutego 2010 r. śląskie thersox misiekk
15 lutego - 28 lutego 2010 r. łódzkie rayl
oj bedzie zyganie ;;
Lubuskie* jak cos ;P
Btw. Gesar, naprawde uwierzyleś ze jak do ciebie na gesara napisalem ze nie jestes hunted i poszedles sobie na golemy ? xd
gionojad
10-01-2010, 08:45
Bolu downie, ogóra nie poznajesz ?????????? B)
Diablord zawiodlem sie na tobie bardzo mocno, mnie nie poznales ? Ogor czy Talko XD?
Gesar pedałku, ile juz targasz za chara? 400 ? :D
To 100% dowód że jestem bolem! :
http://r11.bloodwars.interia.pl/r.php?r=2392
--- gionojad dodał 6 minut i 51 sekund później ---
Witam!:) Jako że mój dobry kolega z gildii, Diabllord, powiedział mi, a w zasadzie uświadomił, iż dzieje się tu proceder bardzo nie mile przeze mnie widziany! Dowiedziałem się, iż jakiś rudy gbur podszywa się moim nickiem oraz ksywą.... to ja się staram ku**a być na tym serverze w miarę kulturalny, a ktoś mi tutaj pięknie dupę obrabia!! Ja to nawet bijąc na tym serverze to zazwyczaj zapytam się czy np. "nie ma za dużo potionów na sobie" a dopiero potem zabiję.
Chciałbym więc ogłosić, iż kolega podszywający się pode mnie jest bez wątpienia i jednoznacznie idiotą:)
(jak widzicie na załączonym obrazku, byłem szczerze zaskoczony tą informacją)
Pozdrawiam, Bolu!:)
bolu masz wpierdol :P
--- gionojad dodał 3 minut i 0 sekund później ---
Lubuskie* jak cos ;P
Btw. Gesar, naprawde uwierzyleś ze jak do ciebie na gesara napisalem ze nie jestes hunted i poszedles sobie na golemy ? xd
No przeciez sam powiedzial ze jest frajerem, co wiecej potrzeba ? :D
Veltaxio
10-01-2010, 08:55
Ogór że bolu to łyknie wiedziałem, ale że ty ? Wstyd... :D
Pamięta ktoś to ? :)
http://img63.imageshack.us/img63/849/hahaci.jpg
A to ?
http://img405.imageshack.us/img405/7123/gs3w.jpg
GM!!!
http://img16.imageshack.us/img16/6049/22348588.jpg
Pierwszy raz publikacja 100 lvla Imargama, ciekawe dlaczego teraz? :D
http://img121.imageshack.us/img121/6167/100lvl.jpg
Chcecie więcej ? XD
co do gesara
ziomek niewiem ale ty chyba z nieba spadles 350 zl za 70+ kine i 80+ sorka oba z huntem to niewiem czy ci ktos kupi
http://allegro.pl/item875535782_tibia_furora_90_ms_75_ek_60_dni_pacc .html
tu link jakby ktos chcial zobaczyc
Palladyn of nile
10-01-2010, 11:08
w sumie gesar to nie mozesz chodzic na akcje ;( zginiesz i spadnie wartość twojego potenrznego zorcerera 8o
imargam daj wiecej fotek :D poogladamy. szkoda ze nie gralem na tamtej tibi bo to wlasnie wtedy miala sens a nie teraz chuj wie co pokemony lataja
Ma ktoś może jeszcze filmiki z wojny Death Rosse-Vision/Duskiness ??
Veltaxio
10-01-2010, 14:50
Taaa wtedy to były czasy, orało się 100 osób dziennie i bylo bez przypału a teraz? Byle jakiś geso coś się pojawi i myśli że może kozaczyć...
Żeby nie było, ja jestem retired i na niczym obecnie niegram... poprostu ot tak se pisze na forum z pokemonów, psich kupek czy innych glonojadów. :D
w sumie gesar to nie mozesz chodzic na akcje ;( zginiesz i spadnie wartość twojego potenrznego zorcerera 8o
Moge i chodze ;) Szkoda tylko ze Ty nie chodzisz :( I jakos nie padlem jak narazie. A co do tego czy Ci uwierzylem to i tak wolalem sie przekonac hehe bo juz wczesniej mialem ochote sie cos pobawic.
A co do sprzedazy chara to mam oferte 300 zł (w pon bym sie przekonal czy jest prawdziwa) ale jednak zdecydowalem sie nie sprzedawac postaci. Transferne sobie ;d
A co do kozaczenia to nie wydaje mi sie zebym to robil, wiec sie ogarnijcie.
Taaa wtedy to były czasy, orało się 100 osób dziennie i bylo bez przypału a teraz? Byle jakiś geso coś się pojawi i myśli że może kozaczyć...
Żeby nie było, ja jestem retired i na niczym obecnie niegram... poprostu ot tak se pisze na forum z pokemonów, psich kupek czy innych glonojadów. :D
popatrzmy na tibie 8.5x a na 7.5 to jest przepasc. od czasu do czasu gram na otsach i jakos wole 7.6 nawet te zasrane apo a teraz co sie z tym dzieje, jeszcze z 3 wersje tibi i beda fury. You see Imargam. He is a owner Audi A4 2.0 16V. niema co smiac sie nawet slyszalem w carlin ze bedzie tramwaj z kazo do ab ktory bedzie jezdzil przez gobliny.
@edit
hahahah look
http://allegro.pl/item881915029_royal_spear_arcania_tanio.html
wrogonastawiony
10-01-2010, 16:25
Najgorsze jest to ze jak ktos zrobi tutaj konto i zacznie sie podszywac pod kogokolwiek to wiekszosc z was to lyka.
coś mi sie z tym kojarzy... :D
Veltaxio
10-01-2010, 16:41
Dokładnie, tera średnia wieku w tibi spadła do 12~ ? Ulepszają, psują żeby więcej ludzi grało ale to spowodowało to że z mojej ekipy zostało może 15 osób? Liczę tu Vis i Dusk... a teraz wchodzisz na ventrilo i zadajesz sobie pytanie czy to napewno vt furory :baby:!
.................................
Bartonisko
10-01-2010, 17:52
Bo tu wszystko teraz rozchodzi się o to, że sam nie wiem.
Jakoś tak podejrzewam że teraz szefem furory zostanie nasz dzielny koleżka Ciapen. On ma predyspozycje do tego.
Hail Ciapen.:cup::cup:
HAIL JA :!:cup::cup:
Szefem jestem i bede szefem :]
Pleb borin:p
a pan sieranski robi knighta;P
Pozdro dla azord danora czy tam kiego grzyba ;p
dopalacz.Vis
10-01-2010, 19:25
Dokładnie, tera średnia wieku w tibi spadła do 12~ ? Ulepszają, psują żeby więcej ludzi grało ale to spowodowało to że z mojej ekipy zostało może 15 osób? Liczę tu Vis i Dusk... a teraz wchodzisz na ventrilo i zadajesz sobie pytanie czy to napewno vt furory :baby:!
Średnia wieku spada bo to nadal jest i bedzie tylko GRA. Ze starej gwardi zostaną tylko albo poj*by typu Blada kaczka yolen co słonca nigdy nie widział, albo ludzie co sobie zarabiają na tibi na 12latkach co z kasą nie maja co robic.
Wogóle ja sie wam dziwi że taka nagonka jest na CIP'y za te updaty. Gdyby oni nie ulepszali wogole tibi to by wam się ta gra juz dawno znudziła. Zresztą chyba cała społecznośc tibijska czeka własnie na nowe updejty. Dziwicie sie że CIP'y robią wiecej miejsc do expowisk co przypominają OTeSy. Wyobraźcie sobie że pare lat temu gdzie na serwerze było może ze 3 moze ze 4 chary powyżej 200levela to nie potrzeba było tylu expowisk. A teraz jak to wyglada ? Na furorze spaaw 400+, Gremar na dniach 400, jeszcze z 5 osób 300+ i 80osób 200+ . I powiedzcie mi gdzie oni mają k***a expic/bocic jak nie na miejscówkach typu OTS. Jak by były takie miejscówki jak na 7.5 i by nie było updejtów to by nikt nie grał. Chcecie cos zmienic? Pozbądzcie się botów, bo z botami to juz nie jest ta sama gra a nie przez updaty.
Wogóle pytanie do graczy furory, kto ostatnio expił na frostach bądz DL'ach fenrock :D ? HAIL BOT
Thuygioshok
10-01-2010, 19:52
Średnia wieku spada bo to nadal jest i bedzie tylko GRA. Ze starej gwardi zostaną tylko albo poj*by typu Blada kaczka yolen co słonca nigdy nie widział, albo ludzie co sobie zarabiają na tibi na 12latkach co z kasą nie maja co robic.
Wogóle ja sie wam dziwi że taka nagonka jest na CIP'y za te updaty. Gdyby oni nie ulepszali wogole tibi to by wam się ta gra juz dawno znudziła. Zresztą chyba cała społecznośc tibijska czeka własnie na nowe updejty. Dziwicie sie że CIP'y robią wiecej miejsc do expowisk co przypominają OTeSy. Wyobraźcie sobie że pare lat temu gdzie na serwerze było może ze 3 moze ze 4 chary powyżej 200levela to nie potrzeba było tylu expowisk. A teraz jak to wyglada ? Na furorze spaaw 400+, Gremar na dniach 400, jeszcze z 5 osób 300+ i 80osób 200+ . I powiedzcie mi gdzie oni mają k***a expic/bocic jak nie na miejscówkach typu OTS. Jak by były takie miejscówki jak na 7.5 i by nie było updejtów to by nikt nie grał. Chcecie cos zmienic? Pozbądzcie się botów, bo z botami to juz nie jest ta sama gra a nie przez updaty.
Wogóle pytanie do graczy furory, kto ostatnio expił na frostach bądz DL'ach fenrock :D ? HAIL BOT
ziomek zauwaz, ze updaty sa dobre ale z GLOWA. nie update pokroju przed ostatniego z 20 unj za 1 osobe, to byl update ktory zjebal wojny,a pa jak bylo tak jest(sam robie, wystarczy klientowi 2 ueki puscic to sam da buty, nie trzeba zabijac, a jak sie zabija to 1 unj bo sam go zabijam). uwazam rowniez ze yalahar to przesada. za tamten update powinni oddac kase za pacce, bo zmienil on oblicze gry o 180 stopni. i nie oszukujmy sie, zadne war mody, srody, gowna tego nie odda, teraz war mode mamy a 5 osob lata na 100 ek/ed zawsze sie tak trafi i nie mozna ich ubic. na wojnach lipe wbic skulla bo druga ekipa sd charami sciagnac moze nawet jak ma 10~ osob na vt. jedyne rozwiazanie to puknac sie w czolo i przyznac do bledu po czym przywrocic 2 unjusty za osobe <--- ofc nierealne :>
http://img704.imageshack.us/img704/2615/thorgrimiix.jpg (http://img704.imageshack.us/i/thorgrimiix.jpg/) http://img704.imageshack.us/img704/thorgrimiix.jpg/1/w588.png (http://g.imageshack.us/img704/thorgrimiix.jpg/1/)
dobra ale niech dodaje sobie expowiska bo wiadomo coraz wiecej mlodych gra bo tata kupil kompa na komunie i internet zalozyl kiedys to sie ludzie mojego pokroju cieszyli jak mieli neta w 2 gimnazjum bo wtedy zaczeli wprowadzac to masowo i nie trzeba bylo placic kroci, a teraz idzie taki 12 latek wy*******a staremu z portfela 90 zl i pacca mu kumpel kupuje. co do tych update cd to wlasnie jak wspomnieliscie jest ten system 20 fragow za typa to jest porazka. stary pvp byl najlepszy wg mnie byla wojna i nikt sie nie bal wbic skula bo teraz jak niema wypowiedzianej wojny to gidia ktora pierwsza zrobi skule ma przejebane i zapewne dostanie po pizdzie bo ofc gildia co bije skuli moze wjebac sie do pz jak ktos nie zajebal 15 min oj kurwa to jest wgl chore zeby takie scierwo do gry dawac kiedys bylo fajnie tako do 7.92. jedyne co bylo dobre to hotkeye wprowadzili i na tym mogli poprzestac ingerowanie, zabranie uhow kinowi to zaczelo jebac gre powoli, pozniej kurwa balans postaci i to juz wgl porazka kiedys bylo git. druidzi od leczenia kiny od blokowania, a teraz ? juz prawie wgl sie nie chodzi na hunty we 2, bo kazdy daje sobie rade sam, a kiedys szedl kin i bral np druida i palka bo kinem mial chujowe hity druid go leczyl a palek shoter i chuj a teraz idzie 5 kinow kazdy siebie nawzajem leczy i pogrom. chuj koniec wykladu xd
dopalacz.Vis
11-01-2010, 13:59
juz prawie wgl sie nie chodzi na hunty we 2, bo kazdy daje sobie rade sam, a kiedys szedl kin i bral np druida i palka bo kinem mial chujowe hity druid go leczyl a palek shoter i chuj a teraz idzie 5 kinow kazdy siebie nawzajem leczy i pogrom. chuj koniec wykladu xd
kiedys chodzilo sie na dl'e we 2-3 ale mialo sie 50-80 level. bo nie wyobrazam sobie 200knajta, 180 ed i 190 rp na dle sie razem wybrali. A teraz grupkami chodzi sie na bossy z inq~.
A ja tam jestem pewny ze jeszcze usuną ten jebany War Mode
Palladyn of nile
11-01-2010, 14:31
Moge i chodze ;) Szkoda tylko ze Ty nie chodzisz :( I jakos nie padlem jak narazie. A co do tego czy Ci uwierzylem to i tak wolalem sie przekonac hehe bo juz wczesniej mialem ochote sie cos pobawic.
A co do sprzedazy chara to mam oferte 300 zł (w pon bym sie przekonal czy jest prawdziwa) ale jednak zdecydowalem sie nie sprzedawac postaci. Transferne sobie ;d
A co do kozaczenia to nie wydaje mi sie zebym to robil, wiec sie ogarnijcie.
eh ;p jeżeli zakładasz, że chodzenie na akcje to wbieganie wam na Hotel w Thais to tak nie chodze ;) Jeżeli bede mial tylko okazje was wyorac w jakis normalnych warunkach to to zrobie ;P
Oj Liva raczej nie masz co sie spodziewac normalnych warunkow, gdyz w takich nie mamy najmniejszych szans :fuck:
kiedys chodzilo sie na dl'e we 2-3 ale mialo sie 50-80 level. bo nie wyobrazam sobie 200knajta, 180 ed i 190 rp na dle sie razem wybrali. A teraz grupkami chodzi sie na bossy z inq~.
a teraz 60 lvlem sam expisz na dlach xd
Po prostu ludzie, dorastacie i tibia sie przestaje podobac.
Dziwota, ale niektórzy nie dorosną nigdy. Grałem ostro w tibie od 11-13 roku życia to nie było świata poza tibią. Teraz mam 16 i jakoś mnie to nie kręci, nie chce mi się ? Nie rozumiem trochę też tych co graja w ta gre już ileś tam lat z rzędu... Wagarują, rzucają szkoły siedzą na utrzymaniu rodziców mając po te 20 lat.
Delirium_89
14-01-2010, 13:44
20lat to tam huj, gorzej jak 30 sie ma i ze starą mieszka :(
Dziwota, ale niektórzy nie dorosną nigdy. Grałem ostro w tibie od 11-13 roku życia to nie było świata poza tibią. Teraz mam 16 i jakoś mnie to nie kręci, nie chce mi się ? Nie rozumiem trochę też tych co graja w ta gre już ileś tam lat z rzędu... Wagarują, rzucają szkoły siedzą na utrzymaniu rodziców mając po te 20 lat.
według mnie każdy normalny mając 20 lat jest na utrzymaniu rodziców, będąc na studiach xd
Thuygioshok
14-01-2010, 17:49
zagadaj z Boil na arcanii, ziomek 23 lata, z wyksztalcenia technik kucharz, pracy 0 srednia online na rook 2008 byla 7h/dzien, na arcanii ma pseudonim "nietoperz"
Eklezjastyk
14-01-2010, 18:27
moze byc bill gates jak ma elfa to rowniez moze byc robol 24/h robiacy mutant lol
Bartonisko
14-01-2010, 21:23
Dobry Dzień .
Daj 5 zł :cup:
Thuygioshok
15-01-2010, 10:19
moze byc bill gates jak ma elfa to rowniez moze byc robol 24/h robiacy mutant lol
nie boci i nie stoi na anty idle, normalnie przy kompie jest lol o l olo o lo l o lo l ol ollo lo lololo l ol ol ololol o lol ol o lololol ol o l olol olol
jak lubi to siedzi xd oj zreszta wydaje mi sie ze kazdy wyrasta z tibi ;d ale za to dla zabawy robia sobie od czasu do czasu male pk zeby powqrwiac i pozabijac noob-liferow co musza wbijac lvl! xD! pozdrawiam mame i tate
Lion_Lith
17-01-2010, 17:22
zabawa? a jaka tu zabawa u nich z bocenia 24/7? np smerf ora bot knightami (jak kazdy wie) jak mu sie nie udalo z farmami uhow jak wycofali i nawala na wszystkich miejscowkach botami i normalnie nie idzie poexpic zal..... nawet nie idzie zabic botow bo potem sapanie czemu byles na ekranie iles tam minut itp itd ze probowales mnie uwalic i takie tam albo "kradniecie" loota dla y...... czy t....., zeby to oni recznie zbierali to ok, a jak na ziemi i jeszcze wybocony loot to nie "kradziez" a zwykle "branie". No ale przeciez to zabawa ;D to tez jest czescia tej gry. ale zeby nie bylo jest ok i dorbze ze na furorze panuja polacy bo koledzy itp W sumie wole na optional pvp ale tam duzo botow i noobow a tu mozna przynajmniej zabic sensownie ;D
zabawa? a jaka tu zabawa u nich z bocenia 24/7? np smerf ora bot knightami (jak kazdy wie) jak mu sie nie udalo z farmami uhow jak wycofali i nawala na wszystkich miejscowkach botami i normalnie nie idzie poexpic zal.....
Prawda jest taka ze 3/4 ludzi widzi tylko dragi, dle i inne culty a nie szukaja alternatywnych miejsc do expienia i tyle.
nie idzie zabic botow bo potem sapanie czemu byles na ekranie iles tam minut itp itd ze probowales mnie uwalic i takie tam
albo "kradniecie" loota dla y...... czy t....., zeby to oni recznie zbierali to ok, a jak na ziemi i jeszcze wybocony loot to nie "kradziez" a zwykle "branie".
No nie wiem czy zbieranie czegos co nie nalezy do Ciebie jest braniem. Botowanie jest lamaniem praw tibijskich, ale nie lamie zasad kultury. Za to zlodziejstwo... sami wiecie.
No ale przeciez to zabawa ;D to tez jest czescia tej gry. ale zeby nie bylo jest ok i dorbze ze na furorze panuja polacy bo koledzy itp W sumie wole na optional pvp ale tam duzo botow i noobow a tu mozna przynajmniej zabic sensownie ;D
Co prawda to prawda.
Tak z ciekawości ile Smerfu wyciąga miesięcznie plnów z sprzedaży gp?
gufnojad
18-01-2010, 11:17
Po oplaceniu rachunkow (co 3 miechy 1200 zl) oraz karola i janusza (placi im pensje za sortowanie po 1500 zl kazdy) na czysto ma 8400 zl dla siebie (na miesiac)....
Delirium_89
18-01-2010, 11:31
I kto by pomysłał że taka rumańska twarz co ma zęby koloru "zepsuty żółty ser" i nie stac go na żyletke zarabia jak jakis pierdolony poseł.
gufnojad
18-01-2010, 11:45
Smerfu otworzyl dzialalnosc e gospodarcza i podpiol tibie pod uslugi.... zus mu nic nie moze zrobic, legalnie sella kase na allegro i nie musi odprowadzac podatkow... plota glosi ze jeszcze w wowie stawia boty i sprzedaje warcraftowa walute... wiec nalezy doliczyc 3-4 tys dodatkowo... ostatnio mowil ze sobie mustanga sprowadza ze stanow bo ma juz 25 tys odlozone na ten cel :o
Te Wasze posty sa ponizej jakichkolwiek slow krytyki.
Te Wasze posty sa ponizej jakichkolwiek slow krytyki.
Ja spytalem normalnie tak po prostu z ludzkiej ciekawości i nie mialem zamiaru nikogo obrażać .
gufnojad
18-01-2010, 14:27
Ja spytalem normalnie tak po prostu z ludzkiej ciekawości i nie mialem zamiaru nikogo obrażać .
Na huj sie tlumaczysz ? 8o
oj nie do Ciebie
Delirium_89
18-01-2010, 17:33
Może na mustanga jakas dziunia mu wkońcu da 30letniemu prawiczkowi xD
Na huj sie tlumaczysz ? 8o
Nie tlumacz się tylko Mu chcialem wyjaśnić tak robią normalni,kulturalni ludzie korzystający z forum.
@topic
To ile w końcu wyciąga ten Smerfu jeśli to nie tajemnica?:p
Lion_Lith
18-01-2010, 19:38
Nie tlumacz się tylko Mu chcialem wyjaśnić tak robią normalni,kulturalni ludzie korzystający z forum.
@topic
razem ze swoja stara i smerfetka 6 k zl ;D pasi ?
@topic
Nie pytalem, nie wiem.
Lion_Lith
19-01-2010, 03:49
nO toc juz napisalem ile mniej wiecej a jak komus bardzo zalezy na dokladnych cyferkach to moge podac nr domowy do jego starej huaeheahhea ;D
Po oplaceniu rachunkow (co 3 miechy 1200 zl) oraz karola i janusza (placi im pensje za sortowanie po 1500 zl kazdy) na czysto ma 8400 zl dla siebie (na miesiac)....
Więc określe to poprostu trzema słowami ; Nie mam pytań !
Taki hajs trzepać na gierce to trzeba mieć patenty ;d
Niektórzy zarywają lewe noce za hajsem a taki Smerf siedzi sobie w domu
i tylko boty ustawia. Bez kitu patent wyjebał kozacki.
Choć moim zdaniem i tak lepsza sara by była gdyby otworzyć burdel z dziećmi ;)
Czy to prawda,że chcecie iść walczyć na Aurea?
Syf_Zor_
19-01-2010, 23:52
@ Second charami Kyre cisniemy ;)
Roodzielec
20-01-2010, 00:41
@ Second charami Kyre cisniemy ;)
po stronie bsp czy dempaha??
moze jakies nicki??
i tak btw bo juz kilka razy pytalem ale glucho wiec jaki mlvl ma gremar??
gufnojad
20-01-2010, 15:56
Gremar przez tydzien wydal na manasy 41 mln gp ktore kupil od smerfa za 3800 zl, wbil 29 m lvl
dopalacz.Vis
20-01-2010, 16:33
@up
Gówniany nick=gówniane informacje
gionojad
20-01-2010, 18:54
dopalacz = gowniany nick = gowniane informacje
Roodzielec
20-01-2010, 20:49
no raczej nie 29 bo z tego co pamietam widzialem go kiedys na camie jak na ~280 +\- biegal z 28mlvl i sie zastanawiam czy nie ma najwiekszego wsrod palli a z tego co sie orientuje najwiekszy to 32 z jakiegos nonpvp
Skullcrack
21-01-2010, 00:39
chuj z tym ile zarabia wazne ze kosi kase na tobie i twoich durnych kolegach proste:)
wrogonastawiony
21-01-2010, 00:46
po stronie bsp czy dempaha??
moze jakies nicki??
Po stronie bsp. Przykladowo, kołek juz sie przekonal o znaczeniu wojny, w prawdziwym znaczeniu tego slowa :P
Jołen tez widze ladnie zaczal na galanie :D
Lion_Lith
21-01-2010, 01:50
dobra we pochwal sie swojej starej i skoncz pierdolic ''kozaku'' bo zal juz czytac
Elisabett
21-01-2010, 17:03
"Od tej pory będzie to stałą karą dla wszystkich graczy, którzy uzyskali trwałe korzyści poprzez akt oszustwa, który obejmuje korzystanie z nieoficjalnego oprogramowania do gry, dzielenie konta oraz handel kontem. Jak wielu z Was w przeszłości pragnęło, każde konto, który zostało zidentyfikowane i uznane za oszusta, będzie teraz uzyskiwać trwałe, ostateczne, ostrzeżenie, które nie zniknie już więcej po 6 miesiącach. Ponadto, wszystkie konta, które obecnie posiadają ostateczne ostrzeżenie, w związku z korzystaniem z nieoficjalnego oprogramowania do gry, dzieleniem konta lub handel kontem, nie straci już tego ostrzeżenia. W przypadku dalszego naruszania zasad, które mogą skutkować banem, konta z finałowym ostrzeżeniem będą automatycznie kasowane bez żadnej informacji."
Dziękuje koniec imprezy. Dobranoc
AwangardowyKaloryfer
21-01-2010, 19:04
idioci :P
myślą ,że w ten sposób wyeliminują botterów i więcej ludzi będzie grac ,a co za tym idzie kupować PACCE ,nic bardziej mylnego ;)
jeszcze będą błagać ,żeby ludzie wracali ,bo im się biznes nie będzie kręcić...
debile xDD
Razor_Vis
21-01-2010, 19:08
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2912412
Podpisujcie sie pod tym pokażmy CipSoftowi jakie bedzie mial straty jak tego nie zmienią :D
Xamianowa
21-01-2010, 19:18
kto tym razem ban na furorze? :(
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2912412
Podpisujcie sie pod tym pokażmy CipSoftowi jakie bedzie mial straty jak tego nie zmienią :D
Ja osobiscie nie dbam o cipsoft, tylko o furore ;) . Zobaczycie jaka bedzie parodia. Ja sie powoli wycofuje z tego gowna. Nie mam niby nigdzie warninga, i raczej przy tym ile uzywam tego "unofficial software to play" jest male prawdopodobienstwo, ale ta gra zmierza w jakims zjebanym kierunku.
wrogonastawiony
21-01-2010, 23:55
Cóż, zmiana ta byla potrzebna. Od kilku lat pozwalali na botowanie, a mimo to liczba graczy spadala, miedzy innymi przez takich jak wy, ktorzy sobie 'zawlaszczyli' serwer. Gdyby liczba graczy znacząco rosla to zapewne nie szukaliby nigdzie winnych, a tak to co maja do stracenia jak i tak coraz mniej ludzi gra ?
bardzo dobra zmiana w zasadach, cipsoft <3 !
Zawlaszczyli?! Stary, Ty sobie nie wyobrazasz ile expowisk stoi wolnych i nieruszanych. Ludzie sa poprostu ograniczeni i nie chce im sie robic questow. Widza tylko vdl, dle poi, frosty i takie tam. Zamiast pojsc na inne miejscowki, ktore wcale nie odbiegaja standardami od tych co sa popularne, najlepiej jest plakac.
Lion_Lith
22-01-2010, 01:05
Zawlaszczyli?! Stary, Ty sobie nie wyobrazasz ile expowisk stoi wolnych i nieruszanych. Ludzie sa poprostu ograniczeni i nie chce im sie robic questow. Widza tylko vdl, dle poi, frosty i takie tam. Zamiast pojsc na inne miejscowki, ktore wcale nie odbiegaja standardami od tych co sa popularne, najlepiej jest plakac.
na przyklad.............? :geek:
Diablord
22-01-2010, 01:23
Wlasnie dzisiaj mi sie skonczyl ban a tutaj takie zmiany. Jednak to jest niejednoznaczne i nie wiem czy dopiero te 16k kont ma permanentnego bana czy wszyscy ktorzy maja teraz warninga (normalnie mialbym warninga przez 6 miesiecy, a teraz nie wiem czy mam permamanentnie i np nie moge juz transferowac postaci).
Fan_Dzidzi2
22-01-2010, 01:29
From now on, there will be permanent punishments for all players who gained permanent advantages through the act of cheating which includes the use of unofficial software to play, account sharing and account trading. As many of you have requested in the past, every single account which is identified for having cheated will now get a permanent final warning that does not vanish any more after 6 months. Also, all accounts which currently have a final warning due to the use of unofficial software to play, account sharing or account trading will not lose this warning either.
czytanie ze zrozumieniem
Lion_Lith
22-01-2010, 02:17
Wlasnie dzisiaj mi sie skonczyl ban a tutaj takie zmiany. Jednak to jest niejednoznaczne i nie wiem czy dopiero te 16k kont ma permanentnego bana czy wszyscy ktorzy maja teraz warninga (normalnie mialbym warninga przez 6 miesiecy, a teraz nie wiem czy mam permamanentnie i np nie moge juz transferowac postaci).
tibiopedia.pl plaxxxxxxxxxxx??????? -.-
dopalacz.Vis
22-01-2010, 09:36
Co ty wogóle gadasz człowieku. Frosty CAŁE (powtarzam CAŁE) są zajęte przez Gremarów/Spaaw'ów 24/7, DL'e przez yołenów/zwidków. Chłopaki nie dośc że level im leci to zarabiają do tego kupe hajsu. Czego oni(wy-vision/dusskines) kurwa nie pójdziecie na "inne miejscówki" tylko oracie dzień w dzień same najlepsze nie licząc sie kurwa z nikim, albo macie po te 10acc (AZOR BOT) i zajmujecie te "inne miejscówki". Zobacz ile kłótni na vt jest przez to botowanie wasze. Coraz mniej jest szacunku między ludzmi na vt. Takie zachowanie co niektórzy przedstawiają może prowadzic do rozwalenie gildi nawet sam wielki wódz vision tak uważa że burdel się zrobił. Jedyne co trzyma tą gildie w kupie to to że wpływowe osoby na serwerze zarabiają sporą kase i nikt nie będzie robił wojny żeby zarżnąc kure znoszącą złote jajka. Wkońcu CIP'y dobiorą wam sie do dupy. Przypomniecie sobie jak ciężko level wbic.
Partyzant_Felix
22-01-2010, 10:16
Cipsoft jak zwykle chce dobrze a wychodzi im coś zupełnie innego. Tak samo zamiast wyeliminować PA wyeliminowali wojny, to teraz zamiast eliminować boterow którzy boca 24/7 kinami albo 12/7 to bana przeważnie wylapie taki gracz nieszkodliwy co 3h na dragi postawi od czasu do czasu. Już mnie to w*****ac zaczyna, na arcanii 2 osoby które prawie że nie grały tylko walczyły z elfem dostały bana, a 150 bot kina 24/7 nie lol to absurd. Powinni GM'ą oddać banowanie. Co do warningów forever też idiotyzm. Dużo ludzi delejta złapie a co się mija z celem. Przeszkadzają przecież te boty po 24/7 powinni pod względem właśnie od tych najbardziej online wypadły by bot kiny, a to że ktoś na 5h zajmie workery czy coś podobnego to jebie już normalnego gracza. Ave pdg
Diablord
22-01-2010, 13:23
^up w tym adresie jest tiLbia.org wiec to kolejney pr0 elo hacker.
Co ty wogóle gadasz człowieku. Frosty CAŁE (powtarzam CAŁE) są zajęte przez Gremarów/Spaaw'ów 24/7, DL'e przez yołenów/zwidków.
Moze zacznijmy od tego ze jest od groma innych miejscowek, a nie tylko te frosty i dle. Dla mnie jest to parodia ze jest od groma miejscowek ktore nie sa nawet zwiedzane. Ludzie sie naczytali o tych frostach itd nie wiadomo czego i teraz placza jak nie moga wejsc. Powiem tyle: banuta jest wolna, Kharos jest wolne, quary yala sa wolne. Jest poprostu multum miejscowek, a Wy sie trzymacie tych co tylko znacie. Ograniczeni ludzie, ot co ;)
Chłopaki nie dośc że level im leci to zarabiają do tego kupe hajsu.
Nie zagladaj innym do portfela
Czego oni(wy-vision/dusskines) kurwa nie pójdziecie na "inne miejscówki" tylko oracie dzień w dzień same najlepsze nie licząc sie kurwa z nikim, albo macie po te 10acc (AZOR BOT) i zajmujecie te "inne miejscówki".
Co masz na mysli najlepsze? Poprostu moge tylko odeslac do mojej wypowiedzi wyzej. JEST OD GROMA NIE ODWIEDZANYCH MIEJSCOWEK.
Zobacz ile kłótni na vt jest przez to botowanie wasze. Coraz mniej jest szacunku między ludzmi na vt. Takie zachowanie co niektórzy przedstawiają może prowadzic do rozwalenie gildi nawet sam wielki wódz vision tak uważa że burdel się zrobił. Jedyne co trzyma tą gildie w kupie to to że wpływowe osoby na serwerze zarabiają sporą kase i nikt nie będzie robił wojny żeby zarżnąc kure znoszącą złote jajka. Wkońcu CIP'y dobiorą wam sie do dupy. Przypomniecie sobie jak ciężko level wbic.
Hehe, jak to mowia korzystaj poki mozesz, wiec dlaczego mieliby porzucic cos takiego.
Ja jestem ciekaw teraz tylko co zrobią ludzie ,którzy żyli ze sprzedaży gp oraz twórcy Elfa bo sprzedaż im na pewno spadnie.
dopalacz.Vis
22-01-2010, 14:35
Moze zacznijmy od tego ze jest od groma innych miejscowek, a nie tylko te frosty i dle. Dla mnie jest to parodia ze jest od groma miejscowek ktore nie sa nawet zwiedzane. Ludzie sie naczytali o tych frostach itd nie wiadomo czego i teraz placza jak nie moga wejsc. Powiem tyle: banuta jest wolna, Kharos jest wolne, quary yala sa wolne. Jest poprostu multum miejscowek, a Wy sie trzymacie tych co tylko znacie. Ograniczeni ludzie, ot co ;)
Jak byś nie zauważył to Tibia jest grą online i na 300-400 osób co się codziennie loguje to założe się że ze 100osób napewno a to na 100we by chciało sobie pójśc na te frosty. Przykro mi że tego nie zauważasz i że popierasz to że 2 osoby siedzą na najlepszej miejscówce zmieniając się między sobą i to nie tylko na frostach jest taka sytuacja. I nie mów że zaglądam do kogoś do portfela bo takie są realia TYLKO KASA SIE JUZ W TIBI LICZY. Nikomu się juz nie chce expic tylko boty ustawiają i zarabiają kase. Tak nie jest ? To mi udowodnij.
Diablord
22-01-2010, 14:46
Jak byś nie zauważył to Tibia jest grą online i na 300-400 osób co się codziennie loguje to założe się że ze 100osób napewno a to na 100we by chciało sobie pójśc na te frosty. Przykro mi że tego nie zauważasz i że popierasz to że 2 osoby siedzą na najlepszej miejscówce zmieniając się między sobą i to nie tylko na frostach jest taka sytuacja. I nie mów że zaglądam do kogoś do portfela bo takie są realia TYLKO KASA SIE JUZ W TIBI LICZY. Nikomu się juz nie chce expic tylko boty ustawiają i zarabiają kase. Tak nie jest ? To mi udowodnij.
Nie wszyscy graja tylko dla kasy. Ja np. nie sprzedawalem kasy ani itemow na allegro, bo gram w te gre dla przyjemnosci. Fakt, ze nie chcialo mi sie expic recznie bo to nic przyjemnego kiedy na lvl trzeba expic 15h na np frostach, a zeby wbic lvl siedzialo sie wiele czasu na tych samych frostach. Bardzo szybko nudza sie tez inne dobre do expa miejscowki jak np banuta, dle, vats na inq itd. Najlepszym przykladem osoby ktora w te gre po prosltu gra jest Opi.
Jak byś nie zauważył to Tibia jest grą online i na 300-400 osób co się codziennie loguje to założe się że ze 100osób napewno a to na 100we by chciało sobie pójśc na te frosty.
Powiem Ci tyle, mimo ze gram msem, nie mam cisnienia na ta miejscowke.
Przykro mi że tego nie zauważasz i że popierasz to że 2 osoby siedzą na najlepszej miejscówce zmieniając się między sobą i to nie tylko na frostach jest taka sytuacja.
Na frostach siedzi teraz Spaaw, Gremar, i Hasek bez polany. Jezeli umiemy liczyc to dochodzimy do wniosku ze i tak ten dzien wolny od expa jest, i jezeli sie potrafi, to mozna przejac ktorys resp na tych frostach. Widocznie nikt nie chce.
I nie mów że zaglądam do kogoś do portfela bo takie są realia TYLKO KASA SIE JUZ W TIBI LICZY.
Nie zarobilem na tej grze zlotowki, tyle Ci moge powiedziec ;)
Nikomu się juz nie chce expic tylko boty ustawiają i zarabiają kase. Tak nie jest ? To mi udowodnij.
Strasznie demonizujesz, naciagasz ogolnie fakty, i sie mylisz w zeznaniach bejbe. Albo nikomu sie nie chce expic i ludzie chca tylko zarabiac, albo na frosty sie nie da wbic bo 2 osoby je trzymaja. Coz, proponuje bardziej sie zastanawiac nad przekazywanymi tresciami na przyszlosc :)
tak btw, kolo 14 cale frosty byly wolne
http://i57.photobucket.com/albums/g228/groovv/ddd.jpg
I dobrze wiecie ze Zwidu sie nie wchodzi normalnie na frosty.
EDIT ! WLASNIE ZSZEDL Z FROSTOW, SA CALE WOLNE, TERAZ 100 osob z tych 400 online chca wejsc, ale sie NIE DA, bo "2 osoby siedzą na najlepszej miejscówce zmieniając się między sobą "
elo.
Veltaxio
22-01-2010, 16:45
Te dopalacz, ale powiedz mi tak szczerze dlaczego niby Vision czy Dusk mieliby iść na gorsze miejscówki ? Myślisz że razem z moją ekipą tresowałem takie nobki jak ty by teraz z dobrego serca im oddawać expowiska ?:)))
Wróć na ziemię, chcesz expić na frostach? To trzeba tu było walczyć gdy server się tworzył. Powiesz pewnie co mi dawało prawo by tak traktować młodych toporników czy iluzjonistów... powiem ci tyle "PVP" - czt. moc mojego topora. Jeśli czujesz się pokrzywdzony to cip sowt dał wam opcje przeniesienia postaci na inny świat. Wbijaj na Candie czy jakieś inne non pvp i expuj na frostach.
Z tego co tu się dopalacz wypowiadasz nonajmie to mogę już stwierdzić że masz venta, masz konto u nas... ale jesteś jednym z tych plebów na których mówię teletubisie... pewnie zapłaciłeś 100 zł swojemu pro za miech protekcji z opcją ventrilo wbiłeś na vent stwierdziłeś że teraz zaczniesz podbijać ten server... polazłeś na frosty a tu dupa zbita... bo resp zajęty...8o A ty wielki pan życia i śmierci stwierdziłeś że za te 100 zł powinieneś dostać coś więcej niż tylko vt i ochronę, stwierdziłeś że miejscówka ci się należy z urzędu.. nie mój kochany... tutaj tak niema i nie będzie bo czasy kiedy ja miałem prawo zająć sobie smoki ven na miesiąc już mineły a tibia płonie i niedługo ta gufniana gra zniknie na zawsze... :cup:
Co tam Łukasz, pierdolisz już tą grę ? :D 8o8o
Veltaxio
22-01-2010, 17:10
Ah biedny skrzywdzony dopalaczu, prawda... wykładasz swoje zdanie na stół ale to tylko dlatego że boisz się podać swój nick, myślisz że jakbyś podał nick to byś jeszcze mógł wyjść z depo ? A tak jesteś szlachetnym nonejmem który walczy o lepszą furorę hehehehe... prawda jest taka że tresowanie kilkuletnie noobków sprawiło że furora jest bardzo przyjemnym miejscem dla ekipy a gufnianym dla tobie podobnych. Koniec, kropka i git majonezka... :p
dopalacz.Vis
22-01-2010, 17:13
1)Te dopalacz, ale powiedz mi tak szczerze dlaczego niby Vision czy Dusk mieliby iść na gorsze miejscówki ? Myślisz że razem z moją ekipą tresowałem takie nobki jak ty by teraz z dobrego serca im oddawać expowiska ?:)))
Wróć na ziemię, chcesz expić na frostach? To trzeba tu było walczyć gdy server się tworzył. Powiesz pewnie co mi dawało prawo by tak traktować młodych toporników czy iluzjonistów... powiem ci tyle "PVP" - czt. moc mojego topora. Jeśli czujesz się pokrzywdzony to cip sowt dał wam opcje przeniesienia postaci na inny świat. Wbijaj na Candie czy jakieś inne non pvp i expuj na frostach.
Z tego co tu się dopalacz wypowiadasz nonajmie to mogę już stwierdzić że masz venta, masz konto u nas... ale jesteś jednym z tych plebów na których mówię teletubisie... pewnie zapłaciłeś 100 zł swojemu pro za miech protekcji z opcją ventrilo wbiłeś na vent stwierdziłeś że teraz zaczniesz podbijać ten server... polazłeś na frosty a tu dupa zbita... bo resp zajęty...8o A ty wielki pan życia i śmierci stwierdziłeś że za te 100 zł powinieneś dostać coś więcej niż tylko vt i ochronę, stwierdziłeś że miejscówka ci się należy z urzędu.. nie mój kochany... tutaj tak niema i nie będzie bo czasy kiedy ja miałem prawo zająć sobie smoki ven na miesiąc już mineły a tibia płonie i niedługo ta gufniana gra zniknie na zawsze... :cup:
Uderz w stół a nożyce się odezwą co nie ZWIDU
http://www.allegro.pl/item890541093_tibia_furora_5000k_50x100k_pewnie_ta nio_szybko.html
Zwidek says : KUP U MNIE !
Mówisz że vis/duss siedzi na frostach a i tak wszyscy wiedzą że tam 2 osoby expią. Dlaczego jak cała gildia walczyła to tylko elita biznesmenów z allegro ma najlepsze miejscówki od miesięcy ??? I tak nikt wam sie nie postawi ale na VT coraz wiecej zgrzytów :)
Imciu moc Twojego toporka mnie nie przeraża od kiedy nie robisz PA. Ja mam we frosty wyjebane, tylko jak tak się mydli oczy ludziom to coś jest nie tak. I wiedz że nie tylko pare osób wygrało ta wojne a cała gildia.Pewnie zaraz znowu będzie na Vt gadane "kto to dopalacz, czemu znowu prawde na forum wylewa. Ludzie jeszcze się zorientują że robimy z nich baranów bo siedzimy na miejscówkach ile chcemy".
Veltaxio
22-01-2010, 17:24
Uderz w stół a nożyce się odezwą co nie ZWIDU
http://www.allegro.pl/item890541093_tibia_furora_5000k_50x100k_pewnie_ta nio_szybko.html
Zwidek says : KUP U MNIE !
Mówisz że vis/duss siedzi na frostach a i tak wszyscy wiedzą że tam 2 osoby expią. Dlaczego jak cała gildia walczyła to tylko elita biznesmenów z allegro ma najlepsze miejscówki od miesięcy ??? I tak nikt wam sie nie postawi ale na VT coraz wiecej zgrzytów :)
Imciu moc Twojego toporka mnie nie przeraża od kiedy nie robisz PA. Ja mam we frosty wyjebane, tylko jak tak się mydli oczy ludziom to coś jest nie tak. I wiedz że nie tylko pare osób wygrało ta wojne a cała gildia.Pewnie zaraz znowu będzie na Vt gadane "kto to dopalacz, czemu znowu prawde na forum wylewa. Ludzie jeszcze się zorientują że robimy z nich baranów bo siedzimy na miejscówkach ile chcemy".
ahahahahahahahahahah a od kiedy to ja nie robię Pa? Chyba od 7 miechów od kiedy nie gram, możesz mi jednak wierzyć że znając twój nick bardzo szybko bym wbił na postać i razem z andrzejem byśmy cię zaorali ot tak dla zabawy... skoro się mnie już nie boisz to daj nick... zobaczymy twardzielu :)!
A miejscówki mają wymiatacze, a to że już na vt ich wielu nie zostało bo takie pleby jak ty wykupują za rl cash wejście to już inna baja hehehehe...
No i co że łukasz sobie kase zarabia ? Masz coś przeciwko ? Puści bota i jedzie a to że gufniany wykrywacz botów banuje takich ludzi jak ogór który bota puści od święta XDDD....
Dopalacz... twoje zdanie jest tyle warte co janusza więc ukrywaj się mów prawdę, bo ja też mogę ją powiedzieć...
Furora należy do Vision i Duskiness. Expowiska są Vision i Duskiness. Jeśli padacie od Vision i Duskiness to na 99,9% nic się z tym nieda zrobić.
Nie podoba się ? Odpalaj transfer postaci i jedziesz... NIE NO JAK MNIE TO BAWI.... Dopalacz wylewa prawdę na forum bo Vision i Duskiness boi się pospolitego ruszenia nobow... DAWAJ DOPALACZ zrób marsz równości do Thais hahahahhahahahahahahaah
Łzy mi lecą xd
Partyzant_Felix
22-01-2010, 18:12
Dobry flame war naprawdę jeden z lepszych jakie miałem okazję oglądać o,o
gionojad
22-01-2010, 18:14
Co to flame war felix ? :o
Partyzant_Felix
22-01-2010, 18:16
Co to flame war felix ? :o
No że się wzywają od najgorszych cięte riposty lecą itd! Z telefonu pisze sory za polskie znaki wybacz przepraszam prosze błagam
gionojad
22-01-2010, 18:18
Spokojna dupa... ale co to za flame war skoro ja i tak mam racje a ten nob dopalacz tylko spamuje, mówiłem niech robi marsz z giertychem i staną pod thais... tam mogą nawet pikietować... może nawet Kaczynski z kazordon przyjdzie na pikiete XDDDDDDDDDDDDDDDDD
dopalacz.Vis
22-01-2010, 18:22
ahahahahahahahahahah a od kiedy to ja nie robię Pa? Chyba od 7 miechów od kiedy nie gram, możesz mi jednak wierzyć że znając twój nick bardzo szybko bym wbił na postać i razem z andrzejem byśmy cię zaorali ot tak dla zabawy... skoro się mnie już nie boisz to daj nick... zobaczymy twardzielu :)!
A miejscówki mają wymiatacze, a to że już na vt ich wielu nie zostało bo takie pleby jak ty wykupują za rl cash wejście to już inna baja hehehehe...
No i co że łukasz sobie kase zarabia ? Masz coś przeciwko ? Puści bota i jedzie a to że gufniany wykrywacz botów banuje takich ludzi jak ogór który bota puści od święta XDDD....
Dopalacz... twoje zdanie jest tyle warte co janusza więc ukrywaj się mów prawdę, bo ja też mogę ją powiedzieć...
Furora należy do Vision i Duskiness. Expowiska są Vision i Duskiness. Jeśli padacie od Vision i Duskiness to na 99,9% nic się z tym nieda zrobić.
Nie podoba się ? Odpalaj transfer postaci i jedziesz... NIE NO JAK MNIE TO BAWI.... Dopalacz wylewa prawdę na forum bo Vision i Duskiness boi się pospolitego ruszenia nobow... DAWAJ DOPALACZ zrób marsz równości do Thais hahahahhahahahahahahaah
Łzy mi lecą xd
Ja w vision juz ładnych pare lat jestem wiec takie teksty to sobie daruj że pro kupiłem. Łukasz, Darek czy tam Twoja grubiutka siostrzyczka niech sobie zarabiają i krocie, mnie to akurat gówno obchodzi. Tylko że obłudni jesteście whooy. Przykro jest że tylko ja tu mam odwage cos napisac chociaż jestem noname. I Ty Imciu nikomu oczek nie zamydlisz bo wszyscy wiedzą jak jest tylko nikt nie ma odwagi wam tego powiedziec bo na tym serwie pare osób rządzi i jak tym osobom coś nie podpasuje to leca teksty:
"razem z andrzejem byśmy cię zaorali ot tak dla zabawy"
"wykładasz swoje zdanie na stół ale to tylko dlatego że boisz się podać swój nick, myślisz że jakbyś podał nick to byś jeszcze mógł wyjść z depo ?"
"prawda jest taka że tresowanie kilkuletnie noobków sprawiło że furora jest bardzo przyjemnym miejscem dla ekipy"
No i co ? Dzieki takim tekstom jakie tu walisz myślisz że ktoś mnie poprze ? Ludzie po kanałach was klną ale i tak nikt sie nie odważy nic powiedziec.
Veltaxio
22-01-2010, 18:27
No więc po co zaczynasz tą dyskusję ? Jesteś w vision od paru lat ? To musze cię znać ze zjazdów ? A może nie miałeś siana na dres ? HEHE
Fakt faktem, skoro klną po kanałach a normalnie boją się to powiedzieć to znaczy że wszystko jest po staremu a ciołki znają swoje miejsce w szeregu. Prawda jest taka że jesteście z trzeciego/czwartego sortu więc zostają wam kazo guardy lub malpy 0 bo malpy -1 to tak raz na miesiac sie wam uda zdobyc.
Tyle misiu od mistrza cienkiej riposty do ciołka cienkiej maści. xd
Partyzant_Felix
22-01-2010, 18:28
Mam jeszcze 4h około jazdy samochodem to może się wtrące. Dopalacz jeśli jestes noname to nie świadczy o jakiejś odwadze z twojej strony, o odwadze świadczyło by zebranie ekipy i zrobienie wojny, skoro każdy ich nie lubi i elita to 10-20 osób to jaki problem o,o kurwa pada mi bateria w telefonie
Veltaxio
22-01-2010, 18:30
Felix, ile placisz za minute korzystania z neta w komorce ? Czy masz jakis pakiet ?:o
Lista wladcow Furory
Yeetro, Katrila, Diablord, Youen, Infamia, Azor, Zwidek, Gremar, Smerfu, Olaf, Imargam, Ciix, Opi, Rester, Bolu, Benek, Buki, Taifun, Niraet i jeszcze kilku kozakow ktorzy nie boja sie pisac co im sie nie podoba... reszta to ciołki. xd
Partyzant_Felix
22-01-2010, 18:32
10zł na miech w plusie. Nokia n95 8gb dzięki czemu korzystam prawie w 100% z tego co jest pokroju youtube ale zaraz bateria jebnie
Veltaxio
22-01-2010, 18:35
A ladowarka samochodowa ? xDDD
dopalacz.Vis
22-01-2010, 18:47
Felix, ile placisz za minute korzystania z neta w komorce ? Czy masz jakis pakiet ?:o
Lista wladcow Furory
Yeetro, Katrila, Diablord, Youen, Infamia, Azor, Zwidek, Gremar, Smerfu, Olaf, Imargam, Ciix, Opi, Rester, Bolu, Benek, Buki, Taifun, Niraet i jeszcze kilku kozakow ktorzy nie boja sie pisac co im sie nie podoba... reszta to ciołki. xd
O to chodziło.Ładnie to ująłeś. Reszta to żołnierzyki na posyłki, Ty przynajmniej napisałes kto jest gosc a kto tu jest ciec(3/4vis i duss). :) infamia by mydlił oczy dalej :p
Partyzant_Felix
22-01-2010, 18:49
Właśnie nie mam tego. Kurwa wkurilem się w palmiarni na dolnym śląsku bo z gór wracam kupiłem sobie roślinę dzwonecznice czy coś takiego muchy je. Patrzę kurwa no stary 20zł to biorę. Przed sec patrzę siostra przygniotla reklamówka jakąś bo między siedzeniami postawiłem ją. Ja pierdole kurwa a tak się cieszyłem i chuj
gufnojad
22-01-2010, 18:50
O to chodziło.Ładnie to ująłeś. Reszta to żołnierzyki na posyłki, Ty przynajmniej napisałes kto jest gosc a kto tu jest ciec(3/4vis i duss). :) infamia by mydlił oczy dalej :p
Bo ja jestem ten pojebany ktory ma wyjebane na wszystkich :)))
Ale w sumie to ja cały czas piszę że wchodzę na vent i tu 90% pedałow nie znam... xd
--- gufnojad dodał 0 minut i 47 sekund później ---
Właśnie nie mam tego. Kurwa wkurilem się w palmiarni na dolnym śląsku bo z gór wracam kupiłem sobie roślinę dzwonecznice czy coś takiego muchy je. Patrzę kurwa no stary 20zł to biorę. Przed sec patrzę siostra przygniotla reklamówka jakąś bo między siedzeniami postawiłem ją. Ja pierdole kurwa a tak się cieszyłem i chuj
Moze nie zdechla jeszcze ?
Partyzant_Felix
22-01-2010, 19:05
No mam taka nadzieję ale jak jej popękały te dzbanki to chujem będzie łapac muchy/komary i zdechnie z głodu. Może jej kroplówkę kupię o.o ja pierdole 200km jeszcze gdzieś a niedługo przerzucam się na telefon siostry i gram w snake 3! Tu mam aoe3 ass~ creed 1 i 2 i chuj innych lipa naprawdę :( na furorze mogli by się zbuntować jakby stanęli jak jeden mąż to być może costam by mogli zrobić nie uważacie? Przecież kurwa na każdym innym serwerze tak się dzieje :f
Ja traktuje i tak wszystkich w ten sam sposob, oczywiscie sa pewne wyjatki, ale to nie zmienia faktu ze w kazdym spoleczenstwie sa osoby ktore sa wyzej i nizej.
Ja też zawsze wszystkich traktowałem tak samo,
"bić z topora, orać z łapy tak ci dzisiaj radzi frodo kudłaty" 8o
Witam, czasami sie udzielam. Śledzę losy furory od 1 deda taifuna na 282? lvl. Gralem na pvp/npvp wiec moze sie nie znam ale napisać mogę. Jak przeglądam sobie vis/dusk gildie to patrze ze 3/5 członków to osoby które nic nie wniosły w ostatniej wojnie z żydami. Dziwie się co one robią. Ci co coś robili to retaired albo przetransferowali albo robią co chcą ale nieliczne osoby. Nie dziwie się ze ci co ten serwer zdobyli, zaliczyli najwięcej dedów w wojnach trzymaja serwer. Jołen na wojnie vis vs dusk/zydy miał 120lvl i walczył kurwa. I teraz ma prawo do robienia co chce. Hmm jak jest takie niezadowolenie to zróbcie wojnę. Napewno się ten temat ożywi troszkę i będzie ciekawie jak kiedyś. Pozdrawiam.:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Lion_Lith
23-01-2010, 05:36
no to koniec spinania sie ;( jeszcze sie poobzucajcie gufnem ok? plxx ej nom ;D
to kiedy wolne frosty bo tak sie nie chce expic a tak by se bocik polatal fajne skrypty itdd no i kto bana zarombal? Chyba nikt bo dalej te same boty online ;D i beda sie bali puszczac kto mial juz 1 to moze tak nie beda napindalac 25/8 ;D
08:09 Royal Urlin [125]: Siema, masz frosty?
08:10 Has'ek [303]: nie
08:10 Has'ek [303]: wolne chyba
AwangardowyKaloryfer
23-01-2010, 12:05
Lion ,jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia na forum ,to się nie odzywaj. Pierdolisz jak pojebany myśląc ,że jeśli Ima~ się udziela i mu poliżesz dupę/pokażesz jaki jesteś fajny ,to "będzie twoim kolegą", Tak kurwa nie będzie!
Btw dopalacz ,widzę ,że nie tylko ja proszę byś ujawnił swój elo nick ; >
Veltaxio
23-01-2010, 12:31
Nic mu nieda że mi poliże bo niegram i w sumie pierwszy raz widzę takie nicki jak syfzor czy lion coś tam...
Nie wiem skąd się wzieli i mam to gdzieś xD
dopalacz.Vis
23-01-2010, 14:19
@awangardowy~
Jak się krytykuje system, to system chce cie zniszczyc :D
Bartonisko
23-01-2010, 16:50
Kto chce jechać na kulig taczkami ??
8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
Diablord
23-01-2010, 18:12
Nie od swieta tylko 24/7 na 3 kontach, ale zjebalem cos na malpach i pewnie dlatego ten ban.
A co do ewentualnego buntu to ciekawy jestem ile z tych nowych osob walczyloby tracac lvle itd, bo raczej wielu weteranow furory wrociloby do gry na wojne. Ima gralbys gdyby trzeba bylo ponownie stanac do boju w obronie Furory?
Lion_Lith
23-01-2010, 18:43
Lion ,jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia na forum ,to się nie odzywaj. Pierdolisz jak pojebany myśląc ,że jeśli Ima~ się udziela i mu poliżesz dupę/pokażesz jaki jesteś fajny ,to "będzie twoim kolegą", Tak kurwa nie będzie!
Btw dopalacz ,widzę ,że nie tylko ja proszę byś ujawnił swój elo nick ; >
buehehe ty tylko o lizaniu myslisz a tak sie sklada ze nie musze juz nikomu lizac rowa nawet dla koksa Ima~ ;D
awangardowy a ty kto nonamie? Ty tu tylko umiesz krytykowac innych a w samej grze jestes na 1000% zwyklym noobem z thais ;* wiec kazesz sie ujawnic dla dopalacza a sam sie chowasz cfaniaku
Kto tyra teraz Dragon Lair Venore?
Nadal Karol?
Fan_Dzidzi2
23-01-2010, 19:17
ta ja a co?
Lion Twoje wypowiedzi sa conajmniej zalosne :creature: Wiec jakbys mogl to niech Twoje wypociny nie przekraczaja 20 slow bo szkoda czasu na czytanie tych bzdur. Z gory dzieki.
A co do wladcow Furory to fajnie ze osoby ktore potrafia poprawnie zlozyc zdanie, sa w miare inteligentne i sie tak nie przejmuja ta gra maja cos do powiedzenia. Mam tutaj na mysli Infamie, Restera, Diablorda, Opiego. Od razu zaznaczam ze to nie jest żadne lizanie dupy, bo nie mam takiego zwyczaju a takze potrzeby :P
Co do ludzi pokroju Azora to mam pewne watpliwosci. Kogo bym sie nie spytal z vision/dusk czy sunblade jest on po prostu, i tutaj zacytuje "psem, nieogarem itp." Wg mnie jezeli ktos ma wladze to powinien byc choc troszke szanowany. Tutaj podam przyklad Katrili... Mam kilku znajomych ktorzy otrzymali hunta z roznych powodow i mieli do czynienia z wyzej wymienionym czlowiekiem to i tak go szanuja bo na to zasluguje.
Jeszcze ktos tam wspominal o wyrazaniu swojego zdania "za plecami" na vt. Co do tych ludzi to juz naprawde brak mi slow. Widac ze potrzeba wyzszego szczebla czyli expienie jest wazniejsze od pewnych wartosci moralnych (umiejetnosc swobodnego wyrazania swojego zdania na pewne kwestie a co za tym idzie odwaga i honor). Jezeli koniecznie chcesz expic to zamknij pyszczek i zachowaj swoje zdanie dla siebie bo gadaniem za plecami albo wypisywaniem roznych informacji na forum niczego nie zwojujesz. Chcesz cos zrobic? To walcz :P
I teraz wyprzedze kolejne pytanie, ktore zapewne niedlugo padnie. Wiec pisalem bo mi sie nudzilo xD
ta ja a co?
Bo facc jestem i nie mam gdzie expic ;]
Veltaxio
23-01-2010, 20:50
Nie od swieta tylko 24/7 na 3 kontach, ale zjebalem cos na malpach i pewnie dlatego ten ban.
A co do ewentualnego buntu to ciekawy jestem ile z tych nowych osob walczyloby tracac lvle itd, bo raczej wielu weteranow furory wrociloby do gry na wojne. Ima gralbys gdyby trzeba bylo ponownie stanac do boju w obronie Furory?
Jasne :D! Ale teraz jest tak zepsuty system walk....
Azora podałem bo jest spoko na realu i ma wysrane na tą gierkę... puszcza bota i sobie idzie a to że płakał jak stracił full seta? Kto by nie płakał XDDDDDDD
--- Veltaxio dodał 13 minut i 0 sekund później ---
Jeszcze ktos tam wspominal o wyrazaniu swojego zdania "za plecami" na vt. Co do tych ludzi to juz naprawde brak mi slow. Widac ze potrzeba wyzszego szczebla czyli expienie jest wazniejsze od pewnych wartosci moralnych (umiejetnosc swobodnego wyrazania swojego zdania na pewne kwestie a co za tym idzie odwaga i honor). Jezeli koniecznie chcesz expic to zamknij pyszczek i zachowaj swoje zdanie dla siebie bo gadaniem za plecami albo wypisywaniem roznych informacji na forum niczego nie zwojujesz. Chcesz cos zrobic? To walcz :P
Zaczynasz dobrze gadać gesar.. czytałeś coś? :D
A moja ekipa którą wymieniłem jest bardzo inteligentna bo większość ma już pokończone 20-22 lata a do tego przez wiele serverów zdobyli mega doświadczenie i to oni jak zwykle by decydowali o losach wojny, bo jakbym miał coś powiedzieć o nowych tibijczykach w vision i dusk to chyba bym musiał zastosować określenie "Janusze" - rządne krwi nastolatki (wtajemniczeni wiedzą co to za legenda ;) ).
Masowe przyjmowanie nobow powoduje to że normalnie ludzie jak Kafar mają to w dupce a innym gufniane updaty nie przypadły do gustu i olali tą mega gierkę, ludzie tacy jak baku, budyń, misiek to byli wymiatacze którzy nie bali się wybiegać i najczęściej padać....
Pozdrawiam wszystkich ziomków ze starej ekipy :)! :cup::cup::cup::cup:
Pamietaj ze Gesar zawsze madrze gada tylko nie zawsze kazdy potrafi go zrozumiec xD
Fan_Dzidzi2
23-01-2010, 21:56
Bo facc jestem i nie mam gdzie expic ;]
a jaki ja mam w tym interes? kup se pacca i za*******aj na frosty/kopy -3/kopy -4/drzewka/ culty goroma/ hydry goroma/ serpenty goroma/ hero edron/ demony na singlu i parchmencie/ zao dls/ zao lizardy/ hydry ankh/ guardy pod kazoo/ guardy cormaya/ tomby (5 tombow, 5 floorow, 25 postaci), scaraby/ancienty/ dragi ankh
ITD.
podalem ci okolo 50 miejscowek wiec nie pierdol ze nie masz gdzie expic
Veltaxio
23-01-2010, 22:15
a jaki ja mam w tym interes? kup se pacca i za*******aj na frosty/kopy -3/kopy -4/drzewka/ culty goroma/ hydry goroma/ serpenty goroma/ hero edron/ demony na singlu i parchmencie/ zao dls/ zao lizardy/ hydry ankh/ guardy pod kazoo/ guardy cormaya/ tomby (5 tombow, 5 floorow, 25 postaci), scaraby/ancienty/ dragi ankh
ITD.
podalem ci okolo 50 miejscowek wiec nie pierdol ze nie masz gdzie expic
Zawsze może też iść na facc land... Smoki fibula... Katrila tam expiła do 165 lvla 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
Lion_Lith
23-01-2010, 22:35
Zawsze może też iść na facc land... Smoki fibula... Katrila tam expiła do 165 lvla 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
bo Katrila to mistrz i jemu wszedzie dobrze a takie biedne noobki nie maja gdzie expic
AwangardowyKaloryfer
23-01-2010, 22:56
Lion znów liże dupkę :)
Liczysz ,że Endrju to przeczyta?
Znając życie twoje plecy wyglądają tak "słuchaj XxX(tu nick jakiegoś typa)
jutro będziesz mieć na koncie te 200 zł i załatw ,żebym dalej wbijał 80 lv przez pół roku.
BTW jestem Lady Meros o którym mało kto słyszał ,miałem tu 104 lv (before hacked) i jako jeden z nielicznych odważyłem się powiedzieć (mimo pleców u Rafała itp) co sądzę o takim postępowaniu, zostałem za to ukarany u Gremara ,którego jak dziecko doprowadziłem do szewskiej pasji kulturalną rozmową. Ale mniejsza o to ,z tej strony chciałbym pozdrowić wyżej wspomnianego Syf Zora (Im~ POZNAJ go ,uwierz ,jest w porządku) ,DiabllordA ,z którym nie miałem doczynienia ,ale widzę ,że mądrze pisze ,Andrzeja ,RAfala i jeszcze paru ludzi. Co do przeciwstawiania się obecnemu systemowi gratuluję Gesar tobie i twoim ludziom ,pokazaliście ,że się nie boicie i że macie twarze ,których nie spuszczacie widząc h lv z Vision/Dusk/Sun~
100% szACUNKU
http://www.vimeo.com/3070258
"padne ,jak mu zapierdole kurwa ,się odwinie 2 razy i salto pierdolnie..."
xDDD
Lion_Lith
23-01-2010, 23:01
jutro będziesz mieć na koncie te 200 zł i załatw ,żebym dalej wbijał 80 lv przez pół roku.
BTW jestem Lady Meros o którym mało kto słyszał ,miałem tu 104 lv (before hacked) i jako jeden z nielicznych odważyłem się powiedzieć (mimo pleców u Rafała itp) co sądzę o takim postępowaniu, zostałem za to ukarany u Gremara ,którego jak dziecko doprowadziłem do szewskiej pasji kulturalną rozmową. Ale mniejsza o to ,z tej strony chciałbym pozdrowić wyżej wspomnianego Syf Zora (Im~ POZNAJ go ,uwierz ,jest w porządku) ,DiabllordA ,z którym nie miałem doczynienia ,ale widzę ,że mądrze pisze ,Andrzeja ,RAfala i jeszcze paru ludzi. Co do przeciwstawiania się obecnemu systemowi gratuluję Gesar tobie i twoim ludziom ,pokazaliście ,że się nie boicie i że macie twarze ,których nie spuszczacie widząc h lv z Vision/Dusk/Sun~
100% szACUNKU
http://www.vimeo.com/3070258
"padne ,jak mu zapierdole kurwa ,się odwinie 2 razy i salto pierdolnie..."
xDDD
i kto tu komu lize dupke buahahaha zalosne
Veltaxio
23-01-2010, 23:13
100% szACUNKU
No ja do syfzora nic niemam, wypowiada się na com i tutaj, pisze całkiem do rzeczy i to mi się podoba jest taką okrojoną wersją Opiego albo Diablordeczka XD! Powiem ci awangardow że chyba kiedyś widziałem twój nick, ale to było chyba tylko raz w thais... a tak to pamiętam cię bardziej z tego forum. :P
http://www.youtube.com/watch?v=Y_zfLepNkwI&NR=1
Sialalalalala, czemu nie śpicie ? :)
--- Veltaxio dodał 10 minut i 30 sekund później ---
i kto tu komu lize dupke buahahaha zalosne
Ej, ale moje ptaszniki syberyjskie zostaw w spokoju.... ??? Po co kradniesz latające ptaszniki ??? :baby:
Lion_Lith
23-01-2010, 23:21
ok oddaje ci je
i juz nie bede pisal na forum ;(
trza poexpac troche
AwangardowyKaloryfer
23-01-2010, 23:24
Dostojny Imargamie ,czuję się zaszczycony ,że pamiętasz moją skromną osobę xDDDDD
a tak serio ,(bo wyjdzie ,że dupę Ci liżę ):P
Liion ,przyznaj się ,ile płacisz za miesiąc na VT/no hunta?:P
i komu?:)
BTW Ima!!
Van Soyer był od ciebie ,sure?
To weź mu ode mnie przekaż , że nie ma za chuj honoru!
Była akcja od której mi się zaczęły problemy ,polega ło to na tym ,że napisał mi prośbę o pomoc ,bo jakiś 70 kina stakował z rs'em i mu kogoś tam zabił. Miałem Bs, ale żeby się pokazać jako jude fragger etc (wtedy byłem zaślepiony swoją zajebistością bycia w VA (bhuehueheu))) i pomagam mu go bić ,ziomek pada (nie ma to tamto ,jakieś lelum polelum) i wpadA Apffiątko z Gremciem ,myślałem ,że oni do pomocy, ewentualnie pogratulować :P i mnie zgasili ,straciłem full seta (nie ,nie płakałem jak (R)azor) i obiecał mi oddać jakąś rekompensatę (bo tY go uratowałeś) i nawet zwykłego przepraszam nie zobaczyłem ;/
/Syfciu<3
Quand on peut parle francais? xd
obiecałeś mi to kiedyś ;D
Teraz czekam na zarzut lizania du;py11!!!
Veltaxio
23-01-2010, 23:34
BTW Ima!!
Van Soyer był od ciebie ,sure?
To weź mu ode mnie przekaż , że nie ma za chuj honoru!
Była akcja od której mi się zaczęły problemy ,polega ło to na tym ,że napisał mi prośbę o pomoc ,bo jakiś 70 kina stakował z rs'em i mu kogoś tam zabił. Miałem Bs, ale żeby się pokazać jako jude fragger etc (wtedy byłem zaślepiony swoją zajebistością bycia w VA (bhuehueheu))) i pomagam mu go bić ,ziomek pada (nie ma to tamto ,jakieś lelum polelum) i wpadA Apffiątko z Gremciem ,myślałem ,że oni do pomocy, ewentualnie pogratulować :P i mnie zgasili ,straciłem full seta (nie ,nie płakałem jak (R)azor) i obiecał mi oddać jakąś rekompensatę (bo tY go uratowałeś) i nawet zwykłego przepraszam nie zobaczyłem
Tibie odpalam gdy brat niema blokera i na gwałt potrzebuje pomocy... czyli raz na 2 miesiące... akurat nie ja siedziałem wtedy, tego van soyera kojarzę, pewnie płacil Łukaszowi za pro... ale dobrze wiedzieć ze kij i papug zabijają ludzi i ten świat jeszcze ma pvp :P!
Lion_Lith
23-01-2010, 23:43
I co z tego ze lize dupy, to ze lize nie znaczy ze nie czerpie z tego przyjemnosci a i korzysci z tego plyna!!!!111
nic dodac nic ujac ;D
AwangardowyKaloryfer
23-01-2010, 23:53
To teraz patrząc na to z perspektywy człowieka ,który nie gra powiedz mi za co ja hunta miałem ,za brak myślenia dziecka z allegro ,które ma sto tysięcy ołtów i zerowe pe fał pe? ku*wa!
z 2 strony szkoda ,że mi spłonął HD ,dałbym ss jak się Kinjacz wqrwił xDDD
ja byłem kulturalny ,ale wytykałem mu jego błędy i zrobił się cyrk xD
wiadomość (jak dla mnie) z ostatniej chwili ,Jołen jest 300 ekiem ,gratz
--- AwangardowyKaloryfer dodał 2 minut i 16 sekund później ---
nic dodac nic ujac ;D
Dorośnij i wejdź raz jeszcze na owe forum:)
bo póki co błyskotliwością nie zachwycasz ,wręcz irytujesz.
jeszcze ktoś stwierdzi ,że może mieć problemy przez to i przyjmie kolejne 2 stówki za możliwość gry ,ale już ci jej nie zapewni :)
Lion_Lith
23-01-2010, 23:57
bo póki co błyskotliwością nie zachwycasz ,wręcz irytujesz.
jeszcze ktoś stwierdzi ,że może mieć problemy przez to i przyjmie kolejne 2 stówki za możliwość gry ,ale już ci jej nie zapewni :)
martw sie o siebie a nie o mnie bo ja sie nie musze martwic
takie leszcze jak ty moga mi naskoczyc i musisz sie z tym w koncu pogodzic ;D
PS. znowu lizesz rowa
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.