Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony
Kaffexo wez s*******aj z tymi urywkami napisalnej przez ciebie rozmowy. Sam zes to napisal majac w nadziei ze ktos z Vision na mnie zapoluje. Żal !
A tak na marginesie miszczu to ja w rozmowach nie uzywam skrotow typu ofc. I bys nie podawal sie za mojego rla, bo nie masz passow do Naruto. Zes mial do quil tarkanna i co? Jak cie rzekomo wkurzyl to padles nim hamsko i ojebales itemki.
Wiekszego nooba od ciebie to niewidzialem. Sam grzales pz nevickiem, i tera myslisz ze inni maja dzielic twoj los.
Wyp...dalaj na nerane !
Niech Karolek Ci opowie jak to było. Chyba, że dobrze wiesz i mimo to ryzykujesz z nim przyjaźń. :)
Nie mam pojęcia "jak to było" i jeśli dotyczy to spraw związanych z tibią, to zupełnie mnie to nie interesuje xP Ludzi nie ocenia się po tym, jak zachowują się w wirtualnej rzeczywistości, tylko jacy są naprawdę :p A twierdząc, że coś ryzykuję, masz na myśli to, że mogę mieć hacka lub coś w tym stylu? ;( :D:D:D:D
Nie mam pojęcia "jak to było" i jeśli dotyczy to spraw związanych z tibią, to zupełnie mnie to nie interesuje xP Ludzi nie ocenia się po tym, jak zachowują się w wirtualnej rzeczywistości, tylko jacy są naprawdę :p A twierdząc, że coś ryzykuję, masz na myśli to, że mogę mieć hacka lub coś w tym stylu?
Wiesz, to nie do końca tak, że inaczej w rl a inaczej w grze. Dla mnie to człowiek spalony zarówno w "wirtualnej rzeczywistości" jak i w tej prawdziwej, bo takich rzeczy się po prostu nie robi, jeśli się ma czelność nazywać kogoś kumplem. A jaki jest naprawdę poznajesz dopiero po zsumowaniu zachowań z obu środowisk. I po tym, co zrobił w grze, nie chciałbym go poznać w rl, bo mogłoby to się skończyć dla niego w przykry sposób. Po prostu nie zasłużył sobie na to, by go poznać "naprawdę".
Chodzi mi o to, że dobrze dla Ciebie by było wiedzieć, z kim się przyjaźnisz, bo wątpię, żebyś popierała jego zachowanie.
Pozdrawiam, Narrow vel Invisible'Andzia :)
Kaffexo wez s*******aj z tymi urywkami napisalnej przez ciebie rozmowy. Sam zes to napisal majac w nadziei ze ktos z Vision na mnie zapoluje. Żal !
A tak na marginesie miszczu to ja w rozmowach nie uzywam skrotow typu ofc. I bys nie podawal sie za mojego rla, bo nie masz passow do Naruto. Zes mial do quil tarkanna i co? Jak cie rzekomo wkurzyl to padles nim hamsko i ojebales itemki.
Wiekszego nooba od ciebie to niewidzialem. Sam grzales pz nevickiem, i tera myslisz ze inni maja dzielic twoj los.
Wyp...dalaj na nerane !
HAHAHA ŻALED. Jak idiota sie wypierasz. Czemu w takim razie ukryłeś swoje chary na hidden Shmaug i Borrina? Moze masz cos na sumieniu??
Nie mam pojęcia "jak to było" i jeśli dotyczy to spraw związanych z tibią, to zupełnie mnie to nie interesuje xP Ludzi nie ocenia się po tym, jak zachowują się w wirtualnej rzeczywistości, tylko jacy są naprawdę :p A twierdząc, że coś ryzykuję, masz na myśli to, że mogę mieć hacka lub coś w tym stylu? ;( :D:D:D:D
o to bym sie nie martwil, szkoda czasu na hakowanie takiego sorka ;)
za to na rl zostaw portfel przy Khazulku, ciekawe ile z niego zniknie jak z postaci na ktore mial wpada
Wiesz, to nie do końca tak, że inaczej w rl a inaczej w grze. Dla mnie to człowiek spalony zarówno w "wirtualnej rzeczywistości" jak i w tej prawdziwej, bo takich rzeczy się po prostu nie robi, jeśli się ma czelność nazywać kogoś kumplem. A jaki jest naprawdę poznajesz dopiero po zsumowaniu zachowań z obu środowisk. I po tym, co zrobił w grze, nie chciałbym go poznać w rl, bo mogłoby to się skończyć dla niego w przykry sposób. Po prostu nie zasłużył sobie na to, by go poznać "naprawdę".
Chodzi mi o to, że dobrze dla Ciebie by było wiedzieć, z kim się przyjaźnisz, bo wątpię, żebyś popierała jego zachowanie.
Piszesz, że "takich rzeczy się nie robi", a ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia co masz na myśli. Nie wiem jakie były relacje Karola z Piotrkiem i co między nimi zaszło, więc trudno wypowiedzieć mi się na ten temat. Wydaje mi się, że spryt w tibii to podstawa, jeśli chce się coś w tej grze osiągnąć. Nie chodzi mi tu oczywiście o okradanie czy hackowanie znajomych, bo tego jak najbardziej nie popieram, jednak Karol nie wydaje mi się być złodziejem =P Na tyle, na ile zdążyłam Go poznać, nie mogę powiedzieć o Nim nic złego, wręcz przeciwnie ;)
HAHAHA ŻALED. Jak idiota sie wypierasz. Czemu w takim razie ukryłeś swoje chary na hidden Shmaug i Borrina? Moze masz cos na sumieniu??
... hmm , gdybym nie odslonil 3 dni temu swoich all charow to bys nawet niewiedzial ze Shmaug to ja. Ukrylem wiekszos, bo widze ze ludzie tacy jak ty proboja to wykorzystac przeciwko mnie.
I wlasciwie dlaczego to robisz?
wrogonastawiony
13-10-2007, 19:59
Idzcie sobie na priv, po co tutaj wypisujecie te wasze wzajemne żale ?
@Smerfu
Wydaje mi sie ze na twoj portfel w rl strach by mu spojrzec nie pozwolił.
@Hahym
Nierozumiem toku myslenia takich jak ty. Dlaczego nie ? Ktos ciezko miesiacami na cos pracuje a ty to roz*******asz to w moment to o niczym nie swiadczy ? Swiadczy swiadczy...
Masywny_Titania
13-10-2007, 20:11
@dyskusja o borinie
Kogo to obchodzi kto za kim jest, zmieni cos jakis 35 ms w tej sytuacjii? lol
Proszewas
13-10-2007, 21:47
jo tam gadacie...
POLSKA!!!
@down
Hej Borat GOL!!
nie to jest chyba parodia... na stadionie światła nie ma... Khazul wiesz coś o tym :>>
EBI SMOLAREK!!!
@up
TA JEST !! POLSKA !
btw.
Seba daruj sobie ;)) zrób tak jak ja i nie pisz postów tutaj ; ))
Hellraiser
13-10-2007, 22:40
Przestańmy flejm-łory, przecież Ojczyzna Borata wygrywa, łączmy się w ekstazie!
Piszesz, że "takich rzeczy się nie robi", a ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia co masz na myśli.
Nie wiem jakie były relacje Karola z Piotrkiem i co między nimi zaszło, więc trudno wypowiedzieć mi się na ten temat.
Okradł ziomka po 3 latach znajomości, znali się jeszcze z innego serva, już wiesz? To byli praktycznie najlepsi kumple.
Wydaje mi się, że spryt w tibii to podstawa, jeśli chce się coś w tej grze osiągnąć.
Spryt - TAK, natomiast frajerstwu mówimy zdecydowane NIE
Karol nie wydaje mi się być złodziejem =P
I o to złodziejowi chodzi, żebyś się nie spodziewała, że nim jest. I wtedy okrada.
Na tyle, na ile zdążyłam Go poznać, nie mogę powiedzieć o Nim nic złego, wręcz przeciwnie
Nie zdążyłaś go jeszcze poznać. I nie staraj się do tego dążyć, bo naprawdę nie warto.
dzisiaj pkowalismy sobie troche w carlin i robilismy combo sd. i trafilo ze padl jakis przydupas od zwidka ;p
oczywiscie wielki obronca przybiegl i po kilkunastominutowej walce z naszymi noobami dosiegl tego z 15min pz. ale my wtedy mu trap xd i dalej 30 min zabawy .
wielu przydupasow zobaczylem podczas tej akcji a zwidek do kazdego party byle z trapa wyjsc -.- fajnie i smiesznie bylo ;p
odrazu mowie ze nie zamierzam tu si eklocic z asslikerami poprostu fun bylo ;p
Fernandos
14-10-2007, 15:41
kto padl naprzyklad?
nie wiem czy zauwazyliscie ale chyba Elite Bomszek mial hacka :
Oct 13 2007, 06:20:55 CEST Died at Level 99 by fire
Oct 13 2007, 06:19:42 CEST Died at Level 102 by fire
Okradł ziomka po 3 latach znajomości, znali się jeszcze z innego serva, już wiesz? To byli praktycznie najlepsi kumple.
Skoro doszło do takiego czegoś, to chyba jednak mylisz się twierdząc, że byli najlepszymi kumplami. Może jest jakiś aspekt tej sprawy, o którym nie wiesz, a który tłumaczyłby zachowanie Karola. być może Piotrek wcale nie jest taki święty, może czymś mocno zdenerwował przyjaciela, a zapewne sam wiesz, że człowiek w złości potrafi zrobić najrozmaitsze rzeczy. Jesteśmy tylko ludźmi i różne czynniki mogą wywoływać u nas różne zachowania, to nie jest do końca tak, że wszystko jest czarno-białe...
Ej Narrow Oddam Ci Te Bohy Wkoncu, Ktore Z Ciebie Imargam Sciagnal, Tylko Przestan Po Mnie Jechac Ok ? ;\
@up
Ale ty zabawny ;)
@Lady Maximus
Ja nawet jak by mi kumpel zrobił coś najgorszego to bym go nie okradł a ochotę okraść w tibii już miałem, ale nie okradłem ;) Yay wymiatam
Ja tu napisze , o Polskiej ll lidze ^^
Slask - Motor
10 : 1
Mały pogrom ;D
Pozdrawiam was (możecie po mnie jechac jak wam cos nie pasuje) xD
kthxbye
Baxmen900
14-10-2007, 22:26
SPORT??? OK na nadziejach olimpijskich w siatkówkce 92' lodzkie wygralo xD na szeroka kadre powolali 3 ze slaska. obchodzi was to?;p
*Lady - widać strasznie go polubiłaś, że jesteś nim taka zaślepiona. Twoja sprawa, powiedziałem już co o tym myślę więc na ten temat koniec.
Proszewas
15-10-2007, 16:19
*Lady - widać strasznie go polubiłaś, że jesteś nim taka zaślepiona. Twoja sprawa, powiedziałem już co o tym myślę więc na ten temat koniec.
skończcie już!! są ludzie którzy lubią khazula i są którzy nie lubią...
@Flows
jakieś czerwone kartki tam widziałem ; p i karnego... (do prokuratury daleko nie macie ^^)
Arka 2 Polonia 0
KaeSPe MISTRZ POLONIA OLE!!!
Diabelek
15-10-2007, 18:22
Spryt - TAK, natomiast frajerstwu mówimy zdecydowane NIE
I o to złodziejowi chodzi, żebyś się nie spodziewała, że nim jest. I wtedy okrada.
Nie zdążyłaś go jeszcze poznać. I nie staraj się do tego dążyć, bo naprawdę nie warto.
Dokladnie ; FRAJERSTWU MOWIMY NIE ! Ja tez mowie i strasznie w*****asz mnie wiesz? mowisz ze rl i virtualny swiat traktuesz tak samo, ok...
ciekawe czy potrafilbys nazwac go w rl frajerem? ; albo mnie? jestem bardzo ciekawy kurwa... pierdolony 10cio latek ktoremu wydaje sie ze jego uwagi na forum cos daja ... idz do mamy i poplacz jej w rekaw...
na 2 raz nie nazywaj tutaj nikogo frajerem ani w inny obrazliwy sposob ;
@Baxmann~
nie obraza sie kobiet czlowieku ; zato mozna dostac....
Signed,
Diabel\
Baxmen900
15-10-2007, 19:12
Dokladnie ; FRAJERSTWU MOWIMY NIE ! Ja tez mowie i strasznie w*****asz mnie wiesz? mowisz ze rl i virtualny swiat traktuesz tak samo, ok...
ciekawe czy potrafilbys nazwac go w rl frajerem? ; albo mnie? jestem bardzo ciekawy kurwa... pierdolony 10cio latek ktoremu wydaje sie ze jego uwagi na forum cos daja ... idz do mamy i poplacz jej w rekaw...
na 2 raz nie nazywaj tutaj nikogo frajerem ani w inny obrazliwy sposob ;
@Baxmann~
nie obraza sie kobiet czlowieku ; zato mozna dostac....
Signed,
Diabel\
a kto mnie zbije w virtual swiecie?? skoro mowisz ze rl i virtual to 2 inne rzeczy to tego nie porownoj...w rl bym dostal a tu co mi ktos zrobi?
Diabelek
15-10-2007, 23:21
@baxx
mozesz dostac w rl jak sie tak prosisz ;;
wrogonastawiony
15-10-2007, 23:28
Nie! Prosze nie bij !
Chyba znow na furorce bedzie stan wojenny :)
ciekawe czy potrafilbys nazwac go w rl frajerem? ; albo mnie? jestem bardzo ciekawy kurwa... pierdolony 10cio latek
Myślę, że mógłbyś się trochę przeliczyć :)
I myślę, że nazwanie Ciebie lub Khazula w rl w jakikolwiek sposób nie sprawiłoby mi najmniejszego problemu. Ale nie będziemy o tym rozmawiać, bo to nie ma sensu, przecież i tak mi wmówisz że jestem dzieciakiem i ciotą :)
Pozdro
Hellraiser
15-10-2007, 23:57
Chyba znow na furorce bedzie stan wojenny :)
Jakieś propozycje, sugestie ;>
Proszewas
16-10-2007, 00:07
Jakieś propozycje, sugestie ;>
Szukajcie a znajdziecie ; p (gildie)
@down
akurat (chyba) nie za bardzo o to chodzi ;p
Hellraiser
16-10-2007, 00:22
Szukajcie a znajdziecie ; p (gildie)
@down
akurat (chyba) nie za bardzo o to chodzi ;p
Tja, niby nie to ale może jednak, ale wyjdzie że mozliwe,..
Lecz od początku Furory był "stan wojenny", więc bez różnicy :P
I dobrze niech sie pozabijają :))) Galana Rox
btw.
Jak zobaczyłem 10:1 dla Śląska... to spadłem z krzesła
Sir_Elioth
16-10-2007, 00:47
Panowie ma to moze cos wspolnego z Inshon ???
The guild was founded on Furora on Oct 15 2007.
Tez tak mysle ze bedzie stan wojenny.
Slyszalem ze pare osob sie oburzylo wyje***iem Pastucha z serva.
No ale moge sie mylic.
Ps. Nie jechac mnie ze napisalem "Slyszalem" bo to nie sa info od 11 druida w Venore.
@Up
Mozliwe, ale jest duzo pieskow ktore cha przejac wladze na servie :PP
co jak co ale pastucha kazdy ma w dupie :D
Sir_Elioth
16-10-2007, 01:31
Czas pokaże wszystko.
Mam nadzieje ze nie wyniknie z tego nic wielkiego, ten server już za dużo przeszedł, a kolejna wojna tak czy siak nie wywali ekipy z Gdańska.
co jak co ale pastucha każdy ma w dupie :D
Popieram!! Dał dupy z obu stron i mu sie jak najbardziej należało.
Podobno,podobno Inshon Oraz Duskiness
Będą walczyły przeciwko osobą z Gdańska
Czekamy na pierwsze fragi, duzo akcji i oczywiscie filmiki ; )
Nacpany_Wlodek
16-10-2007, 15:00
Z całym szacunkiem dla Inshon, ale na razie ich skład może co najwyżej pojebać kozy.
@down
Spaaw, yakapushi to mięso ? ;s
Proszewas
16-10-2007, 16:06
Let's start party!!
Terravita
16-10-2007, 16:26
I jest ql. Znowu się zaczyna. :) Nawet Mr.Petro porzucił grę na "swoim" ek na pandorii i łaskawie raczył się zalogować na furorze. :)
wrogonastawiony
16-10-2007, 18:23
Czekalismy długo, ale było warto... mam nadzieje ze to prawda a nawet ze duski teraz spiora vision ;p
Podobno,podobno Inshon Oraz Duskiness
Będą walczyły przeciwko osobą z Gdańska
Youen w ekipie z Gdańska ? Proszę nie obrażaj mnie Gdańszczanina
Start Game :)
@edit
Moze ktos z Vision sie wypowie ?
Robicie wielkie halo a tak naprawde wiecie, że z tego nic nie będzie. Nie potrafili pokonać Vision jak mieli dużo wyższe lvle to teraz dadzą ?;] W gildi Yenxa jest moze 5 osób które mogą coś zdziałać reszta to pionki, a Vision teraz ma pionków co nie miara ;] Pozdro.
player01
16-10-2007, 19:34
Zaraz powinny posypac sie fragi
sallceson
16-10-2007, 19:39
olewajcie Slovika to wyjdzie wszystkim na +
ta nowa gildia to gówno zrobi jak poprzednie 'zrywy niepodległościowe' jedynie więcej osób do zrokowania
a pelikan awansował o jedną pozycję :D (fakt ze z ostatniej na przedostatnią ale zawsze coś :D)
wrogonastawiony
16-10-2007, 19:41
Robicie wielkie halo a tak naprawde wiecie, że z tego nic nie będzie. Nie potrafili pokonać Vision jak mieli dużo wyższe lvle to teraz dadzą ?;] W gildi Yenxa jest moze 5 osób które mogą coś zdziałać reszta to pionki, a Vision teraz ma pionków co nie miara ;] Pozdro.
No wlasnie, wiekszosc vision tez zaczelo robic nowe chary, gówno moga tymi ~100 ek/rp, a do tego maja mniej magów ;)
Proszewas
16-10-2007, 20:27
mam nadzieje że jeszcze sie zdziwisz ;]]
@sallc
no no ale będziecie grac w nowej 2 lidze ; pp (choć nie wszystko przesądzone)
@Reloop 2x down
jeszcze dużo może sie zmienić ; p
Czekamy na Draca , Felka , Alabolka i Tridusa Sewonusa na join do Yenxa gildii.
:-)))))))
ALEM BENDZIE SÓPCIO
Wlasnie!!
Teraz beda mieli dylemat na ktora postac sie lognac :D
Chyba ty bedziesz mial dylemat. Mając takich blokerów chyba logiczne ze beda magami grali ;] Pozatym niezapominajcie o pallach to Vision ma najlepszych.
I moja mała sugestia nie sugeryjcie sie listą fragów jeżeli w ogóle jakieś będą. Bo te 100 ek z Vision to nie raz padną i będą nabijać punkty na wyrali. Ale elita z Vision ma w nich wyjebane ;]
@Proszewas
Ja też ale powiedzialem jak jest.
Sir_Elioth
16-10-2007, 20:51
Powstała nowa gildia We rule again na czele z Drakiem.
To moze niech gildie Inshon , We rule again , i Duskiness sie zrobia w 1 wielka calosc i Vision dostanie po pupie ;D
sallceson
16-10-2007, 21:05
To moze niech gildie Inshon , We rule again , i Duskiness sie zrobia w 1 wielka calosc i Vision dostanie po pupie ;D
To jest Furora.
<innymi słowy: takie rzeczy to tylko w erze>
Nacpany_Wlodek
16-10-2007, 21:10
Coś mi sie nie widzi współpraca Dusków z Pastuchem i Thelionem.
Sir_Elioth
16-10-2007, 21:20
Popieram, ROZ.....LCIE TEN SERVER A RAZEM Z NIM vision XD
Proszewas
16-10-2007, 21:30
wielki powrót "wszystkich" na furore?? ta wojna nigdy sie nie skończy ; pp (zdaje mi sie że Andi sięgnie po usługi pasterza ;p)
@down
z tego co wiem w Duskach trzeba "soldinego" lidera bo jak chcą to mogą ; p
Coś mi sie nie widzi współpraca Dusków z Pastuchem i Thelionem.
Mi też nie bardzo :)
W każdym bądź razie jest postęp, bo zacząłem znowu zaglądać na ventrilo :P
player01
16-10-2007, 22:16
W Vision jest duzo osob
duzo ktore ostatnio wbil pare lvl (parenascie)
chodzi mi o tych 100 +
dolaczyli glownie dlatego, ze nie chcieli byc wywalni z expa oraz zeby nie mieli klopotow ze wszelkimi pk itd kolegami ludzi z vision
teraz albo dojda do ktorys z gildi nowo-powstalych albo beda dzielnie padac :P
Fernandos
16-10-2007, 22:42
wielki powrót "wszystkich" na furore?? ta wojna nigdy sie nie skończy ; pp (zdaje mi sie że Andi sięgnie po usługi pasterza ;p)
@down
z tego co wiem w Duskach trzeba "soldinego" lidera bo jak chcą to mogą ; p
LoL Pastuch i Andi znowu razem watpie?:P chyba ze Pasterz jest imbecylem no to wtedy widze to
W Vision jest duzo osob
duzo ktore ostatnio wbil pare lvl (parenascie)
chodzi mi o tych 100 +
dolaczyli glownie dlatego, ze nie chcieli byc wywalni z expa
I tak byli wywalani : P
Hubertuse
Oct 16 2007, 18:14:17 CEST Killed at Level 70 by a minotaur archer of Fanston
Noob chars power
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32505
Temat znowu kwitnie życiem :D
@Ri~
Niezłe tylko mało brakowało a ten ek by uciekł wam gz fraga
Specjalnie sie przesuwalismy aby mogly go karac nasze archery ;)
Ale koleś i tak słabo ogarniał coś : P
Zmieniał co chwila target bez sensu ;f
Ten typek wczoraj nam kilku noob charow ubil jak mielismy akcje na Mistic Capa my mu poprostu oddalismy :)
Wreszcie zobaczymy pewupe hajlefelów z Candi.
Fajnie będzie zobaczyć Ri i Nohana w akcji.
Ri mógłbyś coś powiedzieć o ewentualnych sojuszach?
Życzę tyle fragów w tej wojnie ile mieliście ofiar na ostatnim organizowanym przez was Poiu na Candi xD
Jutro sie wszystko wyjasni narazie oczekujemy :)
A co do poi to nie dalo sie tych naabkow ogarnac :p
Proszewas
17-10-2007, 00:30
Użytkowników czytających ten temat: 10
23:15 wtorek ; o huh
nie chce mi sie wierzyć Taifun 273 ; p
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1865713 - ehh
player01
17-10-2007, 00:40
I tak byli wywalani : P
Tak i pewnie tez padali od swoich
ale napewno mieli wiecej mozliwosci expienia od tych poza vision bo sami mogli wywalac
Jezeli bedzie war to "opozycja" pieknie na nich zafraguje
23:11 Taifun Devilry [273]: You advanced from Level 272 to Level 273.
Podziwiam chłopa ;P
player01
17-10-2007, 02:19
Czemu po niego nie szli ? :)
wrogonastawiony
17-10-2007, 07:38
23:11 Taifun Devilry [273]: You advanced from Level 272 to Level 273.
Podziwiam chłopa ;P
O Qrwa... hahaha normalnie grats roku ! :D
Tego to sie nie spodziewalem ;p
Nacpany_Wlodek
17-10-2007, 08:12
Pewnie miał z max. 5% do levela, co nie zmienia faktu, że to jest nieoczekiwany advance.
Ale koleś i tak słabo ogarniał coś : P
Zmieniał co chwila target bez sensu ;f
Taa... i lepszej miejscówki do treningu nie mógl sobie znaleść, z tego cypelka jest jednokratkowe przejście wiec nie miał szans sie wydostac .
Pasterz the Axemaster
Oct 17 2007, 15:32:29 CEST Killed at Level 176 by Yeetro
and by Zwidek
1;0
You recognize Pasterz the Axemaster. He was killed by Zwidek.
2:0
16:04 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE REBIC. HE WAS KILLED BY CARIOSAN.
rl barlesa papa
1;0
Odezwał sie ten co najwięcej zrobił ;D Bujaj zada z tego Forum nikt Cie tu niechce Khazul
Odezwał sie ten co najwięcej zrobił ;D Bujaj zada z tego Forum nikt Cie tu niechce Khazul
lol znowu zaczynasz? Każdy ma prawo pisac na forum -.- to ze go tu nie chcą to inna sprawa:P . Nie wiem co wtedy zaszło miedzy nim a Ratiltkiem wiec sie nie odzywam w tej sprawie...
Also Gz fraga;]
Proszewas
17-10-2007, 17:46
1;0
ale chyba w wojnie we rule again vs vision ; p
widze ze wracacie do naliczania fragow typu Roger :D
Jak Pastuch padł ? Filmik plax :))
Proszewas
17-10-2007, 19:23
Lady Toffina
Oct 17 2007, 17:55:22 CEST Killed at Level 91 by Cassi
and by Ghostfacce
1:0 dziękujemy ^^
tamte dwa fragi to propaganda ;] pasterz nie jest z Duskami ani Inshon a rebic bez gildii ;]
@down
ważne żeby zabić a czym i jak to już chyba mało istotne? pokażą że Vision musi się z nimi liczyć ^^
@up
Każdy orze jak może ^^
@Up
Zal noobami-.-
Dla czego nie przyszli zabic main charami? boja sie o lvl?
Pierwszy raz widzę jak ktoś pisze słowo "Dlaczego" oddzielnie ;o
Nawet nie wiedziałem, że można tak rozdzielić ;o
Ale wracając do twojego pytania, może po prostu chcieli pokazać, że nawet 90+lvl z Wirzyn może paść od nabów.xD
Capality
17-10-2007, 19:49
Loguję się po pół roku przerwy gry na Furorze:
od razu widzę pk team, Brawo dla Vision za to co robią z Furorą
[QUOTE=Proszewas;1699485]Lady Toffina
Oct 17 2007, 17:55:22 CEST Killed at Level 91 by Cassi
and by Ghostfacce
1:0 dziękujemy ^^
tamte dwa fragi to propaganda ;] pasterz nie jest z Duskami ani Inshon a rebic bez gildii ;]
no nie draco dogadany z orzechem(ktory kupil taifuna)
i laen dogadany z kerstonem
a rebic to rl barlesa byl w gildii barles assasino squad, z ktorej wszyscy sa hunted ;-)
Proszewas
17-10-2007, 20:15
i laen dogadany z kerstonem
a rebic to rl barlesa byl w gildii barles assasino squad, z ktorej wszyscy sa hunted ;-)
Unforgotten - licz sobie na nich fragi baranie ;]] bo są hunted...
wrogonastawiony
17-10-2007, 20:22
Yyy czy my o czyms nie wiemy ? ;)
Pierwszy raz widzę jak ktoś pisze słowo "Dlaczego" oddzielnie ;o
Nawet nie wiedziałem, że można tak rozdzielić ;o
jak sie gra w tibie zamiast chodzic do przedszkola to naprawde wiele mozna
a jak Draco jest z nami to ja jestem gamemasterem ;)
Unforgotten - licz sobie na nich fragi baranie ;]] bo są hunted...
twoj stary to baran
http://img292.imageshack.us/img292/6982/uo0118js9.th.jpg (http://img292.imageshack.us/my.php?image=uo0118js9.jpg)
Użytkowników czytających ten temat: 15 (zarejestrowanych: 8, gości: 7) :O
Toffinka
17-10-2007, 20:55
a co do fraga na mnie, ktory wbily noobchary, ktore nie sa w inshon wiec dodajcie tez te fragi co my zrobilismy na nich:
Volcano'Knight
Oct 17 2007, 17:57:10 CEST Killed at Level 41 by Blokers Ivan
and by Vuaevo Bruth
Zosia Zabijaka
Oct 17 2007, 17:55:52 CEST Killed at Level 23 by Blokers Ivan
Zbyszek Zabijaka
Oct 17 2007, 17:55:43 CEST Killed at Level 29 by Blokers Ivan
Thosh
Kris Mystic
Oct 17 2007, 17:55:26 CEST Killed at Level 32 by Blokers Ivan
Amazonek
Oct 17 2007, 17:55:24 CEST Killed at Level 21 by Blokers Ivan
i wiele wiecej :)
Baxmen900
17-10-2007, 21:04
twoj stary to baran
http://img292.imageshack.us/img292/6982/uo0118js9.th.jpg (http://img292.imageshack.us/my.php?image=uo0118js9.jpg)
Użytkowników czytających ten temat: 15 (zarejestrowanych: 8, gości: 7) :O
poziom twojej wypowiedzi swiadczy o twoim starym :baby::baby:
@Up
Zal noobami-.-
Dlaczego nie przyszli zabic main charami? boja sie o lvl?
Nao dzieki za zwrucenie uwagi, ale jestem na zejsciach :PP czasami mam takie pyry w glowie :D
Nie ważne kim, ważne że ujebali, i jest wiekszy wstyd:P
Proszewas
17-10-2007, 21:58
twoj stary to baran
Wszyscy dobrze o tym wiedza
Jest to prawdą oczywista
Lepiej jest mieć siostrę w burdelu
Niż zostać Legionista ; ]]
@Toffinka
to liczcie sobie te fragi nie robi ;]
@down
bo ja chce mieć takie odjazdowe eq ^^
sallceson
17-10-2007, 22:10
UWAGA UWAGA
taki mini konkursik ;]
EQ dla początkującego Rycerza na włościach Furory w postaci Golden Arm'a, Knight Legs'ów, Crousader Helmet'a, Medusa Shield'a, Bright Sword'a a także na dokładke 10k można dostać ode mnie w bardzo prosty sposób: napisać w tym temacie dlaczego właśnie ty powinieneś to dostać :D jak mi się jakaś wypowiedź spodoba to Poczta Tibijska będzie miała jedną paczkę więcej do zawiezienia ;]
enjoy!
wrogonastawiony
17-10-2007, 22:56
Drogi Sallcesonie, Thais, 17,10,07
Od mojego ostatniego listu mineło sporo czasu, ale pojawiło się coś co skłoniło mnie do napisania tego listu. Miałem iść spać jednak niechce mi sie myć zębów więc sobie trochę popisze.
Jestem potężnym rycerzem, twoje skarby bardzo by się przydałby w mojej walce ze złem... mozna rzec, iz jestem tibijskim robin hoodem - biednym pomagam, a bogatych prawości ucze. Dlatego twoje cenne przedmioty bardzo by mi pomogły w moich akcjach charytatywnych. Tak, tak... jak sie juz pewnie domyślasz zawsze staje po stronie słabszych, dziś idąc na polowanie na glizdy spotkałem początkującego czarodzieja, a no pomyslisz co za baran ze mnie, ze mowie o takiej pierdółce, a no pomysl sobie ze ów czarodziej był juz na "redzie", miał pewnie nie wiecej niz 10hp... i co ja na to ? Swoim poteznym rycem ? Pomyslicie wszyscy "zabił ch*ja".. otóż nie! Wyjałem z plecaka jednego z 5 IHów ktore nosze na czarna godzine i uleczyłem go ! Ale pokusa była wielkaaa, oj była! I co może nie jestem dobry i najsprawiedliwszy ?!
I po co ja ci to mowie ? Bo widzisz, życie to nie bajka. Moja walka ze złem pochłania mnóstwo zdrowia i funduszy, z ekipy z którą czyściłem furore z wszelkiego gówna zostałem tylko ja... jednak respekt, szacunek i uznanie wśród obywateli naszego świata jest dla mnie najwazniejsze !
Z poważaniem dla Ciebie (=D)
Hubert!
pS. dasz cos
\/
\/
PLZ
Ymy założył new guild Da Crew.
Diablord
17-10-2007, 23:26
Skuner był chyba afk bo przesunałem go w krzaki i 7 min się nie ruszał, ale n00bchary nie zdążyły dobiec :(
http://i96.photobucket.com/albums/l177/Diablord/UO0382.jpg
Proszewas
17-10-2007, 23:45
Oct 17 2007, 22:28:55 CEST Killed at Level 181 by Jitvey
and by Shelbo
Siła i mięśnie to nie wszystko ;]]
Psycho-Tata
17-10-2007, 23:47
22:30 You see a dead human (Vol:10). You recognize Gohan Oblivion. He was killed by Shelbo.
22:28 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fens on Furora. He was killed by Diamalleron.
kminisz?
@down
Ha yobak bylem first! xD
Fens on Furora
Oct 17 2007, 22:27:36 CEST Killed at Level 110 by Ymy
and by Diamalleron
_/
Psycho-Tata
17-10-2007, 23:51
2:38 You see a dead human (Vol:10). You recognize Aquku. He was killed by Jitvey.
Czyli jednak Inshon i Da Crew vs Vision?
Piszcie więcej o tym co się dzieje xD
Nacpany_Wlodek
17-10-2007, 23:56
A więc stara dobra furka wróciła, najgorętszego gówna w tibii ciąg dalszy.
Firenzik
18-10-2007, 00:06
bedzie jazda... biorac pod uwage ze battle alliance bedzie kierowal gedd~ ... mozemy byc pewni wielu fragow i efektownych OB
Hellraiser
18-10-2007, 00:34
Inshon & Da Crew versus Vision, tak się prezentuje skład na tą wojnę?
Sir_Elioth
18-10-2007, 00:47
Filmik z akcji:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32551
"Nie chwal dnia przed zachodem słońca" ale wojna zapowiada sie sie bardzo ciekawie.
Życzę powodzenia w dalszych bitwach Inshon & Da Crew & Duskiness
HAIL _/
Firenzik
18-10-2007, 01:27
hehehe xD zaczelo sie :]
Nacpany_Wlodek
18-10-2007, 01:38
Filmik z akcji:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32551
"Nie chwal dnia przed zachodem słońca" ale wojna zapowiada sie sie bardzo ciekawie.
Życzę powodzenia w dalszych bitwach Inshon & Da Crew & Duskiness
HAIL _/
Nie myślałem, że wszystkie Duski były, a tu niespodzianka
Sir_Elioth
18-10-2007, 03:09
Nikt chyba jeszcze nie wspomniał o gildii Vision Academy pod wspaniałym dowodzeniem jednego z największych asslickerow pana Rayl Paladyn'a x]
player01
18-10-2007, 04:24
Nikt chyba jeszcze nie wspomniał o gildii Vision Academy pod wspaniałym dowodzeniem jednego z największych asslickerow pana Rayl Paladyn'a x]
Tylko popatrz na ich death list
Ta gildia ma siłę , trzeba się bać ;)
Co to bitki , gz :)
wrogonastawiony
18-10-2007, 08:54
bedzie jazda... biorac pod uwage ze battle alliance bedzie kierowal gedd~ ... mozemy byc pewni wielu fragow i efektownych OB
Masz na mysli Xoloriana z Kyry ?
Gz!
_/
Wedlugo mnie pierwsze lepsze OB i visionki pozamiatane ;p Ehh przyznam ze lezka sie w oku kreci jak po tak dlugim czasie znow widze np. czipsa na bitwie w tym jego outfticie;p On go kiedys zmieniał ? xD
Nelvotta
18-10-2007, 10:05
Hahahah Apokalipsa gogo walczcie o stara furore !! :DDDDD
09:05 Warning! The murder of Yakapushi Mastah was not justified.
+ yubov deded?:(
wrogonastawiony
18-10-2007, 10:17
Yubov ubity, a teraz Yakapushi, 3 levelce w dupe ;p Ja tego kolesia nie rozumiem, najpierw marnował zycie przed kompem zeby wbijac te levele, a teraz nie dosc ze na faccu to jeszcze wychodzi sam i daje (?) sie zabic.
Edit; znowu wyszedł, teraz 5 levcow w dupe ;p Glupszego posuniecia w zyciu nie widzialem =)
Imargam [228]: nie lac yakapushiego
Hellraiser
18-10-2007, 10:42
Yubov ubity, a teraz Yakapushi, 3 levelce w dupe ;p Ja tego kolesia nie rozumiem, najpierw marnował zycie przed kompem zeby wbijac te levele, a teraz nie dosc ze na faccu to jeszcze wychodzi sam i daje (?) sie zabic.
Edit; znowu wyszedł, teraz 5 levcow w dupe ;p Glupszego posuniecia w zyciu nie widzialem =)
No to co?, stary owner odzyskał chara i go teraz niszczy or so?
wrogonastawiony
18-10-2007, 12:11
Watpie zeby ten char był sprzedany, niedosc ze dlugo nie logowal to do tego bez pacca, powiesz jeszcze ze to wlasnie wskazuje na to ze char był sprzedany ? ;0
Eldruinek
18-10-2007, 15:57
Może ktoś napisać o co poszło, że ludzie z Candi i nietylko odeszli od Visionów i walczą ze sobą?
wrogonastawiony
18-10-2007, 16:00
No troszku teraz to dziwnie wyszło, bo wczesniej co drugi post kogos z Candii grajacego na Furce zawierał "hail vision" ;p Na tibia.com Yenx napisal ze probowali go zabic (vision) no a candia poszla za nim :)
neutral.forum.fighter
18-10-2007, 17:17
w dupie byles gowno widziales
yaka mial hacka
Imargam [228]: nie lac yakapushiego
16:51 Ziperus Karste [125]: JEST YOUEN ? CZY LIZE DUPSKO ZNOW ?
Wiec prawda wyszła na jaw ! ;<
player01
18-10-2007, 18:10
Pieknie wojna dopiero sie zaczela a w kazo juz Pkery wlasnie padlem :))
ciekaw czy to jakis freelancer team czy nob chary ktorejs z gildi :) bioracej udzial w wojnie
Wlasnie sie dowiedzialem Ze to nowy owner belix sacrum zwola grupke noobkow zeby mnei ubili
pewnie sie obrazil za to ze "nadalem" na niego vision ze ma 15 min pz :)))
DuRi_Zmc
18-10-2007, 18:15
a ja nie wierzylem ze duski wroca na serv,spadlem z krzesla jak sie dowiedzialem ze new war.8o
Fallathanu
18-10-2007, 18:26
Tutaj jest moj filmik, ktory pokazuje co i jak sie dzialo od samego poczatku
http://www.***********.com/171256173.html
:)
edit: s p e e d y s h a r e zamiast gwiazdek ;D
a co do fraga na mnie, ktory wbily noobchary, ktore nie sa w inshon wiec dodajcie tez te fragi co my zrobilismy na nich:
Volcano'Knight
Oct 17 2007, 17:57:10 CEST Killed at Level 41 by Blokers Ivan
and by Vuaevo Bruth
Zosia Zabijaka
Oct 17 2007, 17:55:52 CEST Killed at Level 23 by Blokers Ivan
Zbyszek Zabijaka
Thosh
Kris Mystic
Oct 17 2007, 17:55:26 CEST Killed at Level 32 by Blokers Ivan
Amazonek
Oct 17 2007, 17:55:24 CEST Killed at Level 21 by Blokers Ivan
i wiele wiecej :)
JAKI TY POTENSZY JESTES JAK SFITEK NORMALNIE;O
AureaWar
18-10-2007, 19:47
a ja nie wierzylem ze duski wroca na serv,spadlem z krzesla jak sie dowiedzialem ze new war.8o
Wojna ktora na 90% przegraja ale zawsze cos sie dzieje:)
Firenzik
18-10-2007, 20:05
Masz na mysli Xoloriana z Kyry ?
Gz!
_/
Wedlugo mnie pierwsze lepsze OB i visionki pozamiatane ;p Ehh przyznam ze lezka sie w oku kreci jak po tak dlugim czasie znow widze np. czipsa na bitwie w tym jego outfticie;p On go kiedys zmieniał ? xD
no ten gedd:] a zapewanim cie ze jest prze hu**em :] a wie ktos za ile orzech kupil taifa;> czy pogloska mowiaca o 4k zl jest prawdziwa;>
co do akcji: yubow mistrzem ucieczki nie jest.... podobnie jak skill trapu ima~pozal sie borze...
nic tylk oczekiwac na OB... boje sie tylko o nooby z aldory grasujace na swoich 30lvl..... pzdr
oCoKaman
18-10-2007, 20:15
07:18 Kerugo on Furora [95]: wy myslicie ze wojne wygracie ?07:18 Kerugo on Furora [95]: mylicie sie07:18 Kerugo on Furora [95]: petro dlugi czas tak myslal07:18 Kerugo on Furora [95]: i sie obsral a nie wygral
07:18 Kerugo on Furora [95]: i to sie dla was tak samo skonczy 07:19 Kerugo on Furora [95]: ja pasc moge pamietajcie narazie na mnie fraga szmaty nie zrobicie07:19 Kerugo on Furora [95]: ale na was czas odemnie przyjdzie
07:19 Kerugo on Furora [95]: i przysiewgam to swoja krwia07:19 Kerugo on Furora [95]: zdziwisz sie i zobaczysz wtedy lalus07:19 Has'ek [138]: Kerugo rodzina zdrowa ? bo po Tobie Tego nie widac
07:21 Sauronuss [122]: musisz tyle gadac? 07:22 Kerugo on Furora [95]: twoja stara klaszcze dla rubika07:22 Sowx [116]: A TWOJ STARY W*******A MEBLE07:22 Kerugo on Furora [95]: dupa tam morda kiepy
07:23 Kerugo on Furora [95]: ymy a ty dawno wpierdol w rl nie dostales?
07:24 Kerugo on Furora [95]: vision tanczymy bo to jednak my wygramy :D07:24 Kerugo on Furora [95]: a twoja stara
Oct 18 2007, 18:56:42 CEST Killed at Level 95 by Kerston and by Taifun Devilry
xD
Fallathanu
18-10-2007, 20:21
Upadl.. ;/
Cos sie chlopaki boja wyjsc na ob :O a tak sie wozili ze nas rozjebia ^^ CZekamy pod wejsciem na barbarian camp misiaczki
Jak tak oglądałem film to sie dziwiłem, czemu Vision toleruje zachowanie supportera takiego jak Kerugo. Koleś jest pojebany :D
wrogonastawiony
18-10-2007, 20:53
no ten gedd:] a zapewanim cie ze jest prze hu**em :]
Yy toż on z vision sie zawsze ziomował, ze zwidkiem, qel itd. wiec WTF ?
Proszewas
18-10-2007, 21:02
lol? provider rox....
Proszewas
18-10-2007, 21:18
widzę że parę osób na forum wróciło ^^
a co do Kerugo moim zdaniem ass~ pełną gębą + texty niestety ma z basha ; p lans lans lans
@Firenzik
info z forum?
@down baxmen900
sorry przepraszam za moją luke w informacjach szefie z edron :<<
Hahahahhaha... wracam ze studiow do domku patrze i prawie sie udlawilem bo akurat spozywalem obiadek jak zobaczylem co jest grane ;]
ciesze sie ze chlopaki wrocili ;]
Diab shar i stary sklad przyfragujcie cos dla mnie Hail Aberratio & Duskiness ;]
/old Merlin of Furora
Baxmen900
18-10-2007, 21:28
uidishfgiulshdfluhsdFUhsIUHDFiushfhidUFhiuhfhdfihd fihs
DuRi_Zmc
18-10-2007, 21:30
MOZECIE powiedziec kto to ten "orzech" bo wiecie nie jestem dobrze zorientowany.:baby:
Fernandos
18-10-2007, 21:58
Laen Loys to Orzech xD
MOZECIE powiedziec kto to ten "orzech" bo wiecie nie jestem dobrze zorientowany.:baby:
chopak, któremu tata kupił taifa i inne chary.
eek!
DuRi_Zmc
18-10-2007, 22:01
Dziękuje za Rozjasnienie.
@ Proszewas
smieszny jestes carlinowy chlopcze...taif zostal sprzedany orzechowi za 5.000zł
a itemy z niego za 10k zł+
ta a swistak siedzi i zawija ;)
Fernandos
18-10-2007, 22:02
Tez mi tak sie zdaje ze Orzech nie kupil Taifuna =/
ta a swistak siedzi i zawija ;)
no ale nie zaprzeczysz, że został sprzedany
eek!
Firenzik
18-10-2007, 22:18
Yy toż on z vision sie zawsze ziomował, ze zwidkiem, qel itd. wiec WTF ?
heh... ziomowal jak ziomowal... znali sie z aldory z venta... a co do qel to geddziu podobnie jak w mighty agnes sie podkochiwal (szczeniacka milosc) no a gdy sie dostaje kosza to sie olewa znajomych :(
a co to taifa to info na 87.3 % ze kupil go orzech (1 z ownerow laen loysa)
DuRi_Zmc
18-10-2007, 22:19
Nie macie dowodu ze zostal sprzedany.
Tak czy siak nie sprzeda Taifuna bo to jego char na ktorym only gra.
mozecie mi nie wierzyc ale ja wiem swoje.(NIE PISAC ZE JESTEM LIZODUPEM)B)
Ot takie coś trafiło dzisiaj do mnie .
http://img136.imageshack.us/img136/3237/taifbd5.jpg
i f4jterowskie:
Pozdro dla kumatych!
eek!
Nacpany_Wlodek
18-10-2007, 22:23
Trochę sie tego spodziewałem, Etteron zrobił coś na wzór Black Galaxy - We takin over
DuRi_Zmc
18-10-2007, 22:26
LOL,to cos ma niby "grac taifunem" i niby "wyjebac vision z serva"?:o.
Ehh pozyjemy zobaczymy mam nadzieje ze vision wyjebia:p
Firenzik
18-10-2007, 22:28
Nie macie dowodu ze zostal sprzedany.
Tak czy siak nie sprzeda Taifuna bo to jego char na ktorym only gra.
mozecie mi nie wierzyc ale ja wiem swoje.(NIE PISAC ZE JESTEM LIZODUPEM)B)
niestety taif nie mial 1 ownera:( znany wam wszytkim petro glowny uzytkownik... koles rozumial gre i byl dobry... oraz lukasz... niestety noob... lukasz jest z bielska i petro CHYBA tez...
a co do foty to nie orzech... tyylko orzeszek xD
Baxmen900
18-10-2007, 22:29
smerfek dobrze wiesz ze mowie prawde a pierdolisz tu takie glupoty ;]
DuRi_Zmc
18-10-2007, 22:30
wiem ze petro nie gral solo i jakbym chcial to bym mogl sie dowiedziec czy zostal sprzedany ale nie mam kontaktu z kumplem ktory pil znimi na rl.
Baxmen900
18-10-2007, 22:30
niestety taif nie mial 1 ownera:( znany wam wszytkim petro glowny uzytkownik... koles rozumial gre i byl dobry... oraz lukasz... niestety noob... lukasz jest z bielska i petro CHYBA tez...
a co do foty to nie orzech... tyylko orzeszek xD
petro jest z bielska z cyganskiego:p
Sir_Elioth
18-10-2007, 22:32
LOL,to cos ma niby "grac taifunem" i niby "wyjebac vision z serva"?:o.
Ehh pozyjemy zobaczymy mam nadzieje ze vision wyjebia:p
Po 1 nie to cos po 2 zastanów sie kilka razy zanim coś napiszesz. Co ma wygląd w RL do jego możliwości pvp i ogarnięcia w grze ??
Hahaha my odżyliśmy i widzę, że to forum razem z nami xD
Keep it going!
Proszewas
18-10-2007, 22:34
Użytkowników czytających ten temat: 40
@down
jak już masz prawie wszystko... to dlaczego nie wydać reszty kasy?
DuRi_Zmc
18-10-2007, 22:35
wyluzuj stary...tego typa widze first raz wiec to bylo moje zdziwienie..myslalem ze to jakis joke xD..jeju...zal troche ze stracil tyle kasy na tibie?;S
Grimberg
18-10-2007, 22:37
Moze troche zrozumiecie..Napisze tak
Orzech gral takimi postaciami jak :
Magiq,Laen Loys,Raaell Nabu (nie jestem pewien)
Wszystkie postacie były kupione przez tatusia aka Kris.
Po czym Orzech zaczal grac na Pandorii..dostal 180rp~ a tatus kupowal jego "kolegom" kolejne chary.. po czym przegrali wojne. Z tego co wiem Taifun gral rowniez na pandorii na Kaiobito,potem juz nie wiem co sie stalo ale gral nim Dinox. A co do tego ze Kris kupil Taifa to nie wiem..Jesli bede mial pewnie informacje to dam znac.
Pozdro
Vlaaaadek
18-10-2007, 22:41
Widze ze Kris wyplate dostal ;););)
Styl gry jego synka można przedstawić krótko i zwięźle
Oct 14 2007, 20:04:16 CEST Killed at Level 176 by Radolv
and by Wizzazor
Oct 13 2007, 18:16:21 CEST Killed at Level 177 by Squidster
and by Nareli
Oct 03 2007, 23:52:57 CEST Killed at Level 179 by Glidarn
Sep 20 2007, 23:55:49 CEST Killed at Level 180 by Radolv
and by Exefs
"Ejjjj dobra rashujemy ich panowie !!! 3-2-1... Dobra padłem:("
Firenzik
petro jest z bielska z cyganskiego:p
baxmen a lukasz chodzi tam do szkoly mechanicznej?? ZSEEiM... rocznik 89;>??
Fernandos
Użytkowników czytających ten temat: 36 (zarejestrowanych: 17, gości: 19)
Jazda xD
DuRi_Zmc
Chodzi ci o ten nick "Wulfgar von'Cookie" ? faktycznie mowiac nie popisal sie na pandorii wiec mam nadzieje ze cos pokaze Taifunem na Furorce
Vlaaaadek
18-10-2007, 22:45
Orzech gogog 300 (taifun powraca) xDDDDDD
Kris wykupil juz wszystkie polskie chary na Pandorii nie ma co kupować wiec wracaja na Furore xDDD
DuRi_Zmc
18-10-2007, 22:48
no no czyzby expil?hum widac ze chlopakow nie boi sie ze padnie.
Wiec chwala mu za to! :)
Firenzik
18-10-2007, 22:55
[QUOTE=Grimberg;1701267]Moze troche zrozumiecie..Napisze tak
Orzech gral takimi postaciami jak :
Magiq,Laen Loys,Raaell Nabu (nie jestem pewien)
Wszystkie postacie były kupione przez tatusia aka Kris.
Po czym Orzech zaczal grac na Pandorii..dostal 180rp~ a tatus kupowal jego "kolegom" kolejne chary.. po czym przegrali wojne. Z tego co wiem Taifun gral rowniez na pandorii na Kaiobito,potem juz nie wiem co sie stalo ale gral nim Dinox. A co do tego ze Kris kupil Taifa to nie wiem..Jesli bede mial pewnie informacje to dam znac.
Pozdro[/QUOTE
heh to szczerze mowiac jesli wazacie go za big acc buyer to sie mylicie... najwiecej zakupionych charow posiada mr. Z3N3K z kyry... ma on 10!!!! kupionych charow o lvl 100+ i tylko 1 wyexpil z lvl 100 do 160 (garlerdon) a reszta to zachcianka bogatego chlopczyka...
DuRi_Zmc
18-10-2007, 22:56
Ludzie pokroju orzecha to juz nie sa normalnymi graczami xD:D
@up
A dzieci w afryce nie maja za co jeść ;<
Chodzi ci o ten nick "Wulfgar von'Cookie" ? faktycznie mowiac nie popisal sie na pandorii wiec mam nadzieje ze cos pokaze Taifunem na Furorce
Nie wiem czy ten wasz orzeszek kupił tego Wulfgara czy nie, ale według mnie ma najlepsze pvp w tej polskiej gildi na Pandori.
Hahahahahahahahahhahahahahahahahaha Hu'Hu to co teraz napisałeś jest mistrzostwem świata!! Pozdrowienia z Pandorii Orzeszq GL na Furorze xDDD:evul:
Vlaaaadek
18-10-2007, 23:07
Nie wiem czy ten wasz orzeszek kupił tego Wulfgara czy nie, ale według mnie ma najlepsze pvp w tej polskiej gildi na Pandori.
TIAAA HAAHAHAHAH JEŚLI ON MA DOBRE PVP TO JA WSTEPUJE DO ZAKONU HAHAHAHA. Spędziłem z nim dość sporo czasu na ventrilo i wiem jaki to idiota. Przykład? Pierwsze battle na Pandorii ( wojna Aristocracy vs Mortal Sin na Edron ). Gildia stoi w trapie, Orzech krzyczy "Ejj dobra panowie rashujemy na nich na 3. 3-2-1 ( Orzech wybiega na 2 )... Ej dobra padłem... ( padł 1s. po wbiegnięciu w Mortal Sin ).
Mam przeczucię, że jak Inshon etc. wygrają wojne... to będzie tak samo
Fallathanu
18-10-2007, 23:14
Widze ze chlopcy z pod dp Carlin nowa opowiesc wymyslili o kupnie Taifuna ^^
Ej wiecie slyszalem, ze Seromontisa kupil Cachero bo sie w*****l ze zjebali sorca...seriiioooooooooooooo :OOOOOOOO
TIAAA HAAHAHAHAH JEŚLI ON MA DOBRE PVP TO JA WSTEPUJE DO ZAKONU HAHAHAHA. Spędziłem z nim dość sporo czasu na ventrilo i wiem jaki to idiota. Przykład? Pierwsze battle na Pandorii ( wojna Aristocracy vs Mortal Sin na Edron ). Gildia stoi w trapie, Orzech krzyczy "Ejj dobra panowie rashujemy na nich na 3. 3-2-1 ( Orzech wybiega na 2 )... Ej dobra padłem... ( padł 1s. po wbiegnięciu w Mortal Sin ).
Przyznam się że nie znam Pandorii ale na 1 filmiku gdzie Wulfgar wpadł w trapa przy miejsciu na bk to elegancko się bronił i prawie uciekł z trapa, po zatym to palek i jak na palka to długo się trzymał.To tylko moje i jednorazowe spostrzeżenie xD
Ja Wam lepszego newsa powiem:
MDW kupił Narrowa! Bez kitu. I to za dolary. Amerykańskie!
Firenzik
18-10-2007, 23:29
to teraz tylko czekac az narrow kupi mozg za te dolary.....
joke bracie <peace> :*
Vlaaaadek
18-10-2007, 23:32
Haha? To miało być zabawne? Raczej nie było:(
A tak btw. ciekawe czy Taifun jest równie szybki co Opel Astra za 6 tyś. ;)
Przyznam się że nie znam Pandorii ale na 1 filmiku gdzie Wulfgar wpadł w trapa przy miejsciu na bk to elegancko się bronił i prawie uciekł z trapa, po zatym to palek i jak na palka to długo się trzymał.To tylko moje i jednorazowe spostrzeżenie xD
Passy do Wulfa miało pół Dusk. Myślę że komentarz jest zbyteczny;)
Fallathanu
18-10-2007, 23:34
Haha? To miało być zabawne? Raczej nie było:(
A tak btw. ciekawe czy Taifun jest równie szybki co Opel Astra za 6 tyś. ;)
hahahahaah xDDDDD Udal Ci sie "dżołk" nie powiem :D
Napinacz Fallathanu znow w akcji!
Co do serwera do vision zrobilo sobie polowanko na low levele.
22:20 xxxxxxxx [XXX]: teraz do veno
You recognize Ghostfacce. He was killed by Zwidek.
You recognize Wuwenko. She was killed by Katrila.
You recognize Neon Genezis. He was killed by Sephriot.
You recognize Zardzewiala Igla. He was killed by Neltharion.
You recognize Pleniu Of Furora. He was killed by Neltharion.
You recognize Gawain Shan. He was killed by Sephriot.
Diablord
19-10-2007, 00:11
Co za SPAM...
Jutro w Fakcie będzie na okładce pytanie "Czy Orzech kupił Taifuna?!"
Jak tak dalej pójdzie to proponuje założyć sonde kiedy kupi Imargama i Katrile i będzie po wojnie :D
Ehh, weźcie to na logike xd, kto by sprzedał 1st postac na serverze? Chyba tylko 10 latek, który nie widzial na oczy 500zł.
Chociaz dużo rzeczy wskazuje na to że to jednak Orzech gra Taifunem, czysty przykład, spell czarów.
Na ugh Laenek mialem ""Explosion, no i taifun ma to samo :))
Zbieg okoliczności ?
Psycho-Tata
19-10-2007, 01:10
23:56 Masqe [90]: conan
23:56 Masqe [90]: juz ded
Oct 18 2007, 23:54:49 CEST Killed at Level 97 by Czipsu
Proszewas
19-10-2007, 01:52
Mam przeczucię, że jak Inshon etc. wygrają wojne... to będzie tak samo
nie będzie chyba tak samo ; pp choć kto wie...
@Trevour
różne lvle ludzie sprzedawali ; pp więc nie był bym zdziwiony zmiana ownera u Taifa ale... ; pp
@Masmix
Musieli sie dowartościowa na to wyglada ;p
wrogonastawiony
19-10-2007, 08:09
Ehh, weźcie to na logike xd, kto by sprzedał 1st postac na serverze? Chyba tylko 10 latek, który nie widzial na oczy 500zł.
Chociaz dużo rzeczy wskazuje na to że to jednak Orzech gra Taifunem, czysty przykład, spell czarów.
Zbieg okoliczności ?
A moze nie sprzedał, tylko dał w dzierżawe i za każdy dead bedzie brał 500 zeta ? >:)
Mistic Cap:
Oct 19 2007, 07:34:42 CEST Killed at Level 76 by Has Tauron
and by Laen Loys
Baxmen900
19-10-2007, 09:27
Zbieg okoliczności ?
dokladnie... tak samo na pandori wulfrag ma expolsion przy utani hur.
a co do lukasza on chodzi(ł) na slowackiego do LO.
nie będzie chyba tak samo ; pp choć kto wie...
Mi nie chodzi o Duskiness i Da Crew, chodzi mi o Inshon... Yobak etc.
Im może też odpier3olić
@Taifun
Dobrze wam idzie rozpoznawanie po hotkeyach... może niedługo po outficie rozpoznacie ?
Baxmen900
19-10-2007, 11:04
Mi nie chodzi o Duskiness i Da Crew, chodzi mi o Inshon... Yobak etc.
Im może też odpier3olić
@Taifun
Dobrze wam idzie rozpoznawanie po hotkeyach... może niedługo po outficie rozpoznacie ?
ja wiem swoje a to jest jeden z dowodow dla takich jak Ty
Zakładając że ta dziwna koalicja wygrywa wojnę, dochodzę do wniosku że i tak yenx&kerston polecą. To coś na styl Pasterza i Thellionna. Pomogą i dowidzenia z serva. Więc ogólnie gz dla typów.
HAIL VISION
A orzech kupil zwidka i 5ton ponczkowwwwwwww i tez bedzie taki fajny :baby:
Hellraiser
19-10-2007, 12:13
23:56 Masqe [90]: conan
23:56 Masqe [90]: juz ded
Oct 18 2007, 23:54:49 CEST Killed at Level 97 by Czipsu
Zbytnio to nie wiem co wam to dało ;s
ciebie tez powinni sciagnac xd joke ;p
Proszewas
19-10-2007, 13:01
Zakładając że ta dziwna koalicja wygrywa wojnę, dochodzę do wniosku że i tak yenx&kerston polecą. To coś na styl Pasterza i Thellionna. Pomogą i dowidzenia z serva. Więc ogólnie gz dla typów.
HAIL VISION
ohhh rly?
@Hellraiser
sam fakt że pasterz nie jest z Aliantami ; p
@Baxmen900
powołaj komisje śledcza ds "Przejęcia Taifuna przez Orzecha"
@Slovik
zrób sobie też takie hoty ^^ będą sie jarać "ooo patrz orzech"
wrogonastawiony
19-10-2007, 13:18
Ten conan to typowy szwed, mial tam kogos w vision i myslal ze mu wszystko wolno, wbijal sie regularnie ludziom na respa etc. Mam nadzieje ze wlasnie z takich osob furora zostanie wyczyszczona ;p
DuRi_Zmc
19-10-2007, 15:01
omfg bedzie pierwsze lepsze open battle i sie przekonacie czy taifun sprzedanyB)
Fallathanu
19-10-2007, 15:21
To ze Conan to ziomek pastucha z Seleny :)
omfg bedzie pierwsze lepsze open battle i sie przekonacie czy taifun sprzedanyB)
ehe nie wiadomo kiedy będzie openik bo jakoś Visionki boją sie wyjśc, juz 3 razy byli wyzwani na pojedynek.
Według mnie Orzech ma lepsze pvp ( moge sie mylic ).
Ale jeżeli Taifun, Laen i reszta kupionych przez niego charów jest online to kto nimi na*******a? Tylko nie mówcie ze ochnaście "mc" ma włączone;P
DuRi_Zmc
19-10-2007, 15:57
rodzice graja <lol> :D a co do orzecha pvp to lepiej nie komentowac ale tez moge sie mylic:]
DuRi_Zmc
19-10-2007, 16:01
zeby nie bylo tak ze wiecej padnie taifunem niz petro xdxd;)
dupa jasia Orzech to fajny gosc pamietam go z venta jeszcze jak gralem i sie bilem przez tyle lat grania nauczyl sie cos ogarniac ;p btw fajnych gosci pzdr szYMY i Haszek xd no i Przemo i nasz forjóm fajta Fallek ;]
Spełniamy marzenia. Ot, proszę, marzeniem Yenxa było, żeby napisali o tej wojnie na hunted.pl i jest.
Ja marzę o starej dobrej Furorze, bez frajerstw itd. Czy też się spełni?
Fallathanu
19-10-2007, 16:53
dupa jasia Orzech to fajny gosc pamietam go z venta jeszcze jak gralem i sie bilem przez tyle lat grania nauczyl sie cos ogarniac ;p btw fajnych gosci pzdr szYMY i Haszek xd no i Przemo i nasz forjóm fajta Fallek ;]
A no dzieki xDDD Pozdro dla Ciebie ^^
Z foróm fajtowania przeszedlem do dzialania ;D Szkoda tylko ze mi sie pacc na knighcie skonczyl, bo nowego napewno nie kupie :S Bo bez sensu jest kupowania pacc tylko na wojne, tibia to scierwo^^
Firenzik
19-10-2007, 16:53
zeby nie bylo tak ze wiecej padnie taifunem niz petro xdxd;)
padal lukasz :]
Proszewas
19-10-2007, 17:27
Spełniamy marzenia. Ot, proszę, marzeniem Yenxa było, żeby napisali o tej wojnie na hunted.pl i jest.
Ja marzę o starej dobrej Furorze, bez frajerstw itd. Czy też się spełni?
jak sie postaracie ^^ to dlaczego nie?
padal lukasz :]
W Dupie byłeś i Gówno widziałeś :)
Po co piszesz na forum rzeczy, na temat których nei masz żadnych informacji?...
Firenzik
19-10-2007, 17:32
W Dupie byłeś i Gówno widziałeś :)
Po co piszesz na forum rzeczy, na temat których nei masz żadnych informacji?...
a kto padl na demoni??
juz wiem dlaczego jestes tu taki nielubiany:(
DuRi_Zmc
19-10-2007, 17:38
juz klotnie ida nie ma znaczenia ktory padl owner taifuna,wazne ze padl i nikt tego nie zmieni teraz to tylko czekac na OB. Mam nadzieje ze teraz wyjebiecie vision z server?;<:evul:
player01
19-10-2007, 18:05
Tak poza wojna
Tomo Crusade
Hacked...
GZ
Łukasz padł w grudniu 2006 w trapie na Edron, a resztę to Petro.
A z jakiego powodu QuanChi ma być nielubiany ? ;)
jak nie macie pojecia ocb to sie nie wypowiadajcie, bo tylko zal
DuRi_Zmc
19-10-2007, 19:06
no to moze nas rozjasnisz?B)
DuRi_Zmc
19-10-2007, 19:08
no to moze nas rozjasnisz?B),
no to moze nas rozjasnisz?B),
A co znaczy "rozjaśnisz" ?
hmm...
chyba wiem .. murzyna można "rozjaśnić" xD
ale śmieszne ... XD
Fallathanu
19-10-2007, 19:28
Az zal dupe sciska jak sie czyta te bzdury ktore tutaj wymyslacie, kazdy ma inny pomysl tego kto padl, jak padl, kto kim gra itp
Jesli gowno wiecie tosie nie wypowiadajcie bo naprawde robicie z siebie idiotow
Az zal dupe sciska jak sie czyta te bzdury ktore tutaj wymyslacie, kazdy ma inny pomysl tego kto padl, jak padl, kto kim gra itp
Jesli gowno wiecie tosie nie wypowiadajcie bo naprawde robicie z siebie idiotow
Nom, wypowiedz się wielki INGLISZ MASTERZE czego nie wiemy, że głupoty piszemy?
Jedyną głupotą jest to, że orzech kupił Taifuna za 2 tysiące...
Nikt nie wie za ile go kupił bo się nie chce przyznać^^
Duski nawet tego nie wiedzą.
Pewnie dałłłł dużżżżoooo bo kupił go z Full EQ, Domkiem itp. :)))))
A powodem dla którego Kałwa sprzedał Taifuna jest .... xD a to będzie taka nutka tajemnicy x) co za dużo to nie zdrowo.
Fallathanu
19-10-2007, 20:20
Nastepny.. ;)
Wszedlem na 2 dni na to forum, usmialem sie po pachym, poczytalem troche debilizmow i lece ,strzalka noobki
Idzcie pod dp posluchac co pisza 20 lv =)
LOL Zaczela sie Wojna i nagle wpadlo tu kilka osob i pisze wiesci z Carlin...jakos mi nie wydaje sie to prawda...WIEC JAK WAS NIE BYLO WCZESNIEJ TU TO PO CO TERAZ PISZECIE?!
TAK TAK WYZYWAC MNIE!!!
Nastepny.. ;)
Wszedlem na 2 dni na to forum, usmialem sie po pachym, poczytalem troche debilizmow i lece ,strzalka noobki
Idzcie pod dp posluchac co pisza 20 lv =)
Berecie ]ebany , jak Vision się dowiedziało, że Kałwa sprzedał postać to wiadome było, że na forum tu będziecie kłamać, że ktoś z pod dp w carlin to wymyślił , aby niektorzy mysleli, ze to klamstwo i ze niby dalej Taifunem gra Petro i Kałwa HAHAHAH weź sie ogarnij!
Ty znasz prawde, ja znam prawde wiec nie wiem po kiego hu]a te wszystkie kłamstwa?!
Tak samo z tym , jak taifun nie grał na 205 , ze niby do Anglii wyjechal HAHAHAH to też wałek moje drogie dzieci... poprostu mu się nie chciało expić taifunem i zrobił sobie palka. -.-
Ahhh
sallceson
19-10-2007, 21:41
życzę powodzenia duskiness / da crew / inshon i jakaby tam jeszcze gildia nie była ;d
Baxmen900
19-10-2007, 21:44
Berecie ]ebany , jak Vision się dowiedziało, że Kałwa sprzedał postać to wiadome było, że na forum tu będziecie kłamać, że ktoś z pod dp w carlin to wymyślił , aby niektorzy mysleli, ze to klamstwo i ze niby dalej Taifunem gra Petro i Kałwa HAHAHAH weź sie ogarnij!
Ty znasz prawde, ja znam prawde wiec nie wiem po kiego hu]a te wszystkie kłamstwa?!
Tak samo z tym , jak taifun nie grał na 205 , ze niby do Anglii wyjechal HAHAHAH to też wałek moje drogie dzieci... poprostu mu się nie chciało expić taifunem i zrobił sobie palka. -.-
Ahhh
dokladnie downy z dusk ymy szymy i next forum fighter wiedza dokladnie ze taif selniety! a moze nie powiedzieli falat~~ nie lubią cie juz:(
Zapraszam do tematu o wojnie (jka macie cos przeciwko cos sie wam nie podoba nie piszcie poprostu chcialem jakos to ogarnac)
A oto link http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1702539#post1702539
Couranger
19-10-2007, 22:27
Orc Tym razem roz*** Vision w pył , wieże w was chłopaki :D
DuRi_Zmc
19-10-2007, 22:59
ta ja czuje ze teraz to vision przegra wojnę.
nie mogę sie doczekać first ob ;d
Firenzik
20-10-2007, 00:07
ta ja czuje ze teraz to vision przegra wojnę.
nie mogę sie doczekać first ob ;d
bedziesz czekal az ekipa z Aldory sie pofatyguje pomoc Visionistom
Andarist
20-10-2007, 00:51
Mass log ladny przed chwila, jak sie Vipy nagle rozwinely :D
beda sie lac chyba na Port Hope :)
PS. juz widze pierwszego fraga
Yubov
Oct 19 2007, 23:37:44 CEST Killed at Level 153 by Vuaevo Bruth
and by Katrila
oraz Krol Asslickerow padl od jednego ze swoich bostw
Rayl Paladyn
Oct 19 2007, 23:39:37 CEST Killed at Level 58 by Krolmazik
Niraet
Oct 19 2007, 23:49:40 CEST Killed at Level 121 by Laen Loys
and by Taifun Devilry
Blokers Ivan
Oct 19 2007, 23:40:48 CEST Killed at Level 142 by Laen Loys
and by Raaell Nabu
Pita Garosi
Oct 19 2007, 23:58:15 CEST Killed at Level 73 by Laen Loys
and by Kerston
Neviv
Oct 19 2007, 23:50:03 CEST Killed at Level 90 by Has Tauron
and by Krolmazik
Vision Frags
Has Tauron
Oct 19 2007, 23:53:22 CEST Killed at Level 129 by Gohan Oblivion
and by Crusay
Leo Nitu'sho
Oct 19 2007, 23:36:49 CEST Killed at Level 125 by Katrila
and by Zwidek
Basadoni
Oct 19 2007, 23:55:06 CEST Killed at Level 110 by Avalar Potcho
and by Conan El Barbaro
Leo Nitu'sho
and by Zwidek
Has Tauron
and by Crusay
Basadoni
and by Conan El Barbaro
Nirae
tOct 19 2007, 23:49:40 CEST Killed at Level 121 by Laen Loys
and by Taifun Devilry
Pita Garosi
and by Kerston
Blokers Ivan
and by Raaell Nabu
Neviv
and by Krolmazik
Trealyn
Oct 19 2007, 23:55:06 CEST Killed at Level 91 by Avalar Potcho
and by Crusay
Leo Nitu'sho
and by Zwidek
Has Tauron
and by Crusay
Basadoni
and by Conan El Barbaro
and by Taifun Devilry
Pita Garosi
and by Kerston
Blokers Ivan
and by Raaell Nabu
Neviv
and by Krolmazik
Trealyn
and by Crusay
@ Sry za dubble : /
Nacpany_Wlodek
20-10-2007, 01:19
Uhu, to chyba nie koniec jeszcze :D
Ku**a, ale mnie oczy bolą ;)
Movie plx
ale ten Laen zapier*olił z fragami co nie ? Kto nim gra ?
Name: Has Tauron
Oct 20 2007, 00:09:25 CEST Killed at Level 128 by Katrila
x2
nie ma dnia chłop :)
Sephriot
Oct 20 2007, 00:05:33 CEST Killed at Level 134 by Armara
and by Kozackii
Laen Loys
Oct 20 2007, 00:27:13 CEST Killed at Level 152 by Katrila
and by Artido Core
po battle 6/5 jak narazie się naliczyłem
Nacpany_Wlodek
20-10-2007, 01:47
Sephriot
Oct 20 2007, 00:05:33 CEST Killed at Level 134 by Armara and by Kozackii
huhu
Proszewas
20-10-2007, 01:52
no to sie nam rozpędzili chłopaki ; pp
Ymy
Oct 20 2007, 00:36:11 CEST Killed at Level 147 by Imargam
and by Skuner el'Baq
Aurix Vantie
Oct 20 2007, 00:37:46 CEST Killed at Level 131 by Haasky
and by Gohan Oblivion
@edit
Oni walczą już od 30 minut
Chyba loga dali ?
@Yobak
Movie blx
Name: Has Tauron
x2
nie ma dnia chłop :)
1 dead 23:53:22 CEST - Wczoraj
2 dead 00:09:25 CEST - Dzisiaj
Więc nie mam "złego dnia".
Pozdro ;p
ano fakt mój błąd :)
Dajcie cam lepiej :P
Czyli ogólnie się skończyło ile bo nie chce mi się liczyć ^^
A nie 9:6 ?
Nacpany_Wlodek
20-10-2007, 02:02
Wygląda na to, że końcówką Vision wygrało ob :o
Proszewas
20-10-2007, 02:06
7:6 dla Vision? myśle że Allies jeszcze nie raz dadza popalić bądź co bądź kolegom z większymi lvl ; pp
Prośba niech ktoś spisze fragi wszystkie blx mnie oczy bolą ;D
Leo Nitu'sho
and by Zwidek
Has Tauron
and by Crusay
Basadoni
and by Conan El Barbaro
Laen Loys
Oct 20 2007, 00:27:13 CEST Killed at Level 152 by Katrila
and by Artido Core
Ymy
Oct 20 2007, 00:36:11 CEST Killed at Level 147 by Imargam
and by Skuner el'Baq
Aurix Vantie
Oct 20 2007, 00:37:46 CEST Killed at Level 131 by Haasky
and by Gohan Oblivion
and by Taifun Devilry
Pita Garosi
and by Kerston
Blokers Ivan
and by Raaell Nabu
Neviv
and by Krolmazik
Trealyn
and by Crusay
Sephriot
Oct 20 2007, 00:05:33 CEST Killed at Level 134 by Armara
and by Kozackii
Prosze Cie bardzo
Nacpany_Wlodek
20-10-2007, 02:13
jeszcze Caponeq
@Wigget
Thx
8:6 Dla Vision
MoViE BlX!
lejecie frajerów
Hail Vision!
Hail Youen :D !
Hail Fragzzzz !
Hail nowa furora, czekam na fraga na Taifie
Boom Baba Du Bibi Bom
Kto Chce Filmik Z Mojego Widoku?
ale byly nerwy cala relacja na zywo a ja blokowalem npc z blessami ;p oczywiscie puszczalem Allies ;p
czyli w koncu 8:6 bo tam jeszcze kolo padl z johnie walkera ale jak jego liczyc ot rayla 2x tez ;p
khazul odezwij sie na komunikator :D
PizaroVision
20-10-2007, 02:42
Przedstawiam wam inteligentna rozmowe ze zwidkiem...Zwidus roxxxx...jestes tak samo "inny" jak twoi kumple z Gdańska :P
00:44 Zwidek [175]: I co cwaniaczku ?
00:44 Pizaro [119]: ja?:D
00:44 Pizaro [119]: haha
00:44 Pizaro [119]: stary
00:44 Pizaro [119]: gracie nieuczciwie jak zawsze
00:44 Zwidek [175]: Zmietlismy was
00:44 Zwidek [175]: Zycie
00:44 Pizaro [119]: jakim sposobem?
00:44 Pizaro [119]: takim jak wygraliscie wojne
00:44 Pizaro [119]: gdzie zaluje,ze bylem z wami
00:44 Zwidek [175]: Zycie ;)
00:44 Pizaro [119]: no...nie zalowalem
00:44 Pizaro [119]: do czasu
00:45 Zwidek [175]: Taki przydupas jak ty jest nic nie warty
00:45 Zwidek [175]: Przykre
00:45 Pizaro [119]: kiedy imie strzelil aids na mozg
00:45 Pizaro [119]: wiesz...ja sie ksztalce
00:45 Pizaro [119]: umiem myslec
00:45 Pizaro [119]: a wy?
00:45 Zwidek [175]: Ja jestem
00:45 Pizaro [119]: podstawowke ledwo skonczyli
00:45 Pizaro [119]: siedza na tibii
00:45 Pizaro [119]: az zal
00:45 Zwidek [175]: W jednej z najlepszych szkol w gdansku
00:45 Pizaro [119]: przyznaj
00:45 Pizaro [119]: ;]
00:45 Zwidek [175]: Wiec nie mów mi o nauce
00:45 Zwidek [175]: Lamusie
00:45 Pizaro [119]: jasen ale glupi jak but
00:45 Pizaro [119]: :D
00:45 Pizaro [119]: slyszalem o tobie
00:45 Pizaro [119]: te twoje miesnie
00:45 Pizaro [119]: haha
00:45 Pizaro [119]: a ponoc
00:45 Zwidek [175]: Nom
00:45 Pizaro [119]: niski
00:45 Pizaro [119]: gruby
00:46 Pizaro [119]: bez miesni
00:46 Pizaro [119]: xD
00:46 Pizaro [119]: ocet to klasa
00:46 Zwidek [175]: 180 wzrostu
00:46 Pizaro [119]: miesne
00:46 Zwidek [175]: 70 kg
00:46 Pizaro [119]: i facet
00:46 Pizaro [119]: a ty to ciota i tyle
00:46 Pizaro [119]: ina tez
00:46 Pizaro [119]: chudy
00:46 Pizaro [119]: niski
00:46 Pizaro [119]: ciota
00:46 Pizaro [119]: andi wysoki
00:46 Pizaro [119]: gruby
00:46 Pizaro [119]: quel nawet na niego nie patrzy
00:46 Pizaro [119]: dziwisz sie?
00:46 Pizaro [119]: bo ja nie
00:46 Pizaro [119]: xD
00:46 Zwidek [175]: Ciagnij ^^
00:46 Pizaro [119]: dobrze,ze mam takie zajebiste rl zycie
00:46 Zwidek [175]: Palke
00:46 Pizaro [119]: widzisz
00:46 Zwidek [175]: Twoja stara klaszcze u rubika
00:46 Zwidek [175]: A twój stary rydzyk
00:46 Zwidek [175]: xD
00:46 Pizaro [119]: hahaha
00:46 Zwidek [175]: Ignored daje
00:46 Pizaro [119]: widzisz
00:47 Pizaro [119]: i tak sie konczy
00:47 Pizaro [119]: jak nie wiesz co powiedziec
00:47 Pizaro [119]: jedziesz na rodzine
00:47 Pizaro [119]: ja nie mam zamiaru tak gadac na twoja matke
00:47 Pizaro [119]: jedyne co moge
00:47 Pizaro [119]: to jej wspolczuc
00:47 Pizaro [119]: ze ma takich niedojebow w domu
00:47 Pizaro [119]: ;]
To mówi o jego inteligencji,prawda? :P Jezeli jestescie spostrzegawczy to w tej rozmowie jest wymieniona sytuacja dlaczego tak sie stalo jak sie stalo ;p:baby:
Yeetro view
http://www.***********.com/321178845.html <<<< s p e e d y s h a r e ;))
Macie xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.