PDA

Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

abece
01-10-2009, 20:53
http://demotywatory.pl/90897/Masz-kontakt-z-Jezusem

Razor_Vis
02-10-2009, 02:58
w tym problem ,słonko ,że nie ja prosiłem o zdjęcie hunta ,tylko Rafal ,bo chciał mi sytuacje uratować ,jednak doszedłem już do wniosku ,że po co on ma płakać na vc'ie o brak hunta ,jak zaraz i tak go dostane za każde kolejne słowo
Fail =]

poza tym jesteś cieciem ;x zrobiłeś taki płacz na thaisie i orałeś każdego nooba z pk/rs/bs ,jeśli powiedział coś ,co mimo braku przekleństw ,czy innych chamskich odzywek traktowałeś jako wielkie bluzgi i powód do zbierania paymentu -.-
co do systemu pe fau pe ,to jak powszechnie wiadomo jest on chujowy jak barszcz

Zgadzam sie z moim kuzynem ;) tutaj paymenty lecą za free też zrezygnowałem z Pomocy Rli i jednemu z nich oddałem wszystkie moje hary ;) niebęde nikomu lizał dupy żeby tutaj grać. A RL to żadna pomoc przekonałem sie o tym nieraz tak jak Kaloryfer. Bo znajdzie sie jakiś kozak w Vision co go żaden argument nieobchodzi . Dziekuje rla i reszcie friendów za gre. Przestaje tutaj grać bo się nieda ;)

A co do żydów też należy zachować do nich szacunek (Anaboll,Montura,Barles Karste itp .) wszystko zydzi ! Wiele zrobili w wojnie Vision vs Dusskines
gdyby nie oni Vision mogło by nie powstać
oto filmik na przypomnienie starych dobrych czasów :
http://www.youtube.com/watch?v=KiniHIB7EQA

Pozdrawiam old owner Razor Vis

Fan_Dzidzi2
02-10-2009, 05:23
kto cie zhuncil i za co ? mozna wszystko odkrecic tylko powiedz ocb : P

69AruS69
02-10-2009, 14:05
Zgadzam sie z moim kuzynem ;) tutaj paymenty lecą za free też zrezygnowałem z Pomocy Rli i jednemu z nich oddałem wszystkie moje hary ;) niebęde nikomu lizał dupy żeby tutaj grać. A RL to żadna pomoc przekonałem sie o tym nieraz tak jak Kaloryfer. Bo znajdzie sie jakiś kozak w Vision co go żaden argument nieobchodzi . Dziekuje rla i reszcie friendów za gre. Przestaje tutaj grać bo się nieda ;)

A co do żydów też należy zachować do nich szacunek (Anaboll,Montura,Barles Karste itp .) wszystko zydzi ! Wiele zrobili w wojnie Vision vs Dusskines
gdyby nie oni Vision mogło by nie powstać
oto filmik na przypomnienie starych dobrych czasów :
http://www.youtube.com/watch?v=KiniHIB7EQA

Pozdrawiam old owner Razor Vis

panikujesz bo masz hunta na 45 lvl'u....
ile to się bije ? 3 dni zwykłego expa na paccu ;D

Razor_Vis
02-10-2009, 15:08
miałem hunta na 117 ek którego już nie mam bo go oddałem ;) a wiele osob pamięta mnie tu jako Razor Vis ;)

A Razor Visa już dawno sprzedałem teraz gra nim Exortes bo potrzebował jakiegoś noob hara

69AruS69
02-10-2009, 15:10
miałem hunta na 117 ek którego już nie mam bo go oddałem ;) a wiele osob pamięta mnie tu jako Razor Vis ;)

A Razor Visa już dawno sprzedałem teraz gra nim Exortes bo potrzebował jakiegoś noob hara

name tego ek'a ?

Razor_Vis
02-10-2009, 15:22
Napisze ci na gg :D

--- Razor_Vis dodał 8 minut i 40 sekund później ---

UP@ Fan_Dzidzi2

Dzięki Karol że usiłujesz pomuc ale prędzej czy poźniej i tak załapie hunta za nic. Niestety tak działa większość Visionów. Zrób sobie noob hara na innym acconuncie i graj bez ujawniania się to zobaczysz jak naprawde wygląda gra na Furorze. Mimo 2 rli którzy są w Vision dostawałem paymenty za nic. Stwierdziłem tak po co robić problem i po co się meczyć ;) rl mi dał 99 sorca na Jamera a tam można normalnie grać nie to co na furce ;)

Dion
02-10-2009, 15:38
bo furora to serwer na którym nie pograsz nie będąc w Vision/Dusk ale możesz zapłacić payment , po update wkręcić się do dusk/vis , powalczyć i potem expic - coś za coś ( o ile będzie możliwość wkręcania się do vis/dusk).

Fan_Dzidzi2
02-10-2009, 15:43
niebedzie na 99% zadnej wojny wiec ciezko z tym dochodzeniem do vision, aczkolwiek 1% szansy jest ze przyjdzie jakas ekipa 100 sorcow ; D

Dion
02-10-2009, 15:50
ojj nie był bym tego taki pewien jak ty ,że nie będzie wojny
w huj teamów chciało by sie z wami zmierzyć do tego będzie możliwa zmiana serwera co im takowa walkę z wami umożliwi wiec stawiał bym na to ,ze po patchu będziecie mieli jakaś wojnę:p

Razor_Vis
02-10-2009, 15:56
Moim zdaniem granie tutaj to strata czasu , ja za hunta zapłaciłem i dobrowolnie odszedłem od Vision Academy. A po 2 wkurza mnie to że czepiacie się mojego rla Awangardowego Kaloryfera. Coraz więcej ludzi robi retired przez działania Vision. Powodzenia ;) widać że się wam nudzi i wojna by się wam przydała

hmm .. niedługo zaczniecie sie nawalać między sobą z nudów co juz robicie przykładem na to jest Yuron Azra który padł za darmo jakiś czas temu.

Elisabett
02-10-2009, 18:24
Moim zdaniem granie tutaj to strata czasu , ja za hunta zapłaciłem i dobrowolnie odszedłem od Vision Academy. A po 2 wkurza mnie to że czepiacie się mojego rla Awangardowego Kaloryfera. Coraz więcej ludzi robi retired przez działania Vision. Powodzenia ;) widać że się wam nudzi i wojna by się wam przydała

hmm .. niedługo zaczniecie sie nawalać między sobą z nudów co juz robicie przykładem na to jest Yuron Azra który padł za darmo jakiś czas temu.

A tak szczekałeś w Carlin że Vision jest takie zajebiste i co teraz? Już nie? Wyzywałeś od Żydów teraz Ty nim jesteś? Odpowiem Ci... Tak.

Razor_Vis
02-10-2009, 18:54
A tak szczekaÓeÖ w Carlin ße Vision jest takie zajebiste i co teraz? Juß nie? WyzywaÓeÖ od Ďydłw teraz Ty nim jesteÖ? Odpowiem Ci... Tak.

Widze ze nadal placzesz o to ze z L arckiem cie bilismy:> Zal mi na ciebie czasu . Idz do piaskownicy tam znajdziesz kolegow na twoim poziomie umyslowym ;)

Elisabett
02-10-2009, 20:09
Widze ze nadal placzesz o to ze z L arckiem cie bilismy:> Zal mi na ciebie czasu . Idz do piaskownicy tam znajdziesz kolegow na twoim poziomie umyslowym ;)

Nie wiem czy wiesz ale ja w tą grę nie gram już od jakiegoś czasu więc jak mogłem płakać za to że mnie ubiliście? Kto to jest Larck?

Morganin
02-10-2009, 20:19
ale o co chodzi?

Dion
02-10-2009, 21:19
up
jesli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniadze

aaa pytanie do was mam
jeśli wyboce/przeniosę tu chara i będę kutał w wojnie przeciwko wam (czyt. Vision/Dusk/Sun/Miski itp itd) to będę mógł się po tej wojnie wypłacić?

Fan_Dzidzi2
02-10-2009, 22:30
niebedzie wojny, niebedziesz mogl sie wyplacic, posiedzisz w pz 6 miesiecy i sie przeniesiesz na inny serwer

Diablord
03-10-2009, 12:37
11:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Diabllord. She was killed by an elephant.

Brak pradu... Rozumiem pasc na kicku na frostach, dlach, hydrach, nightmarach, demonach itd, ale na tiquandzie -.-

Dion
03-10-2009, 14:57
niebedzie wojny, niebedziesz mogl sie wyplacic, posiedzisz w pz 6 miesiecy i sie przeniesiesz na inny serwer

nieee ziooom

ja i pz lekki fail
jak by co sklepał bym jakiś pk team i był by przynajmniej jakiś fun ale na pewno nie siedział bym w pz :P
btw
skąd taka pewność ,że war nie będzie?znasz wyrocznie z matrixa?

Voyphox
03-10-2009, 15:54
Nie bedzie wojny. Nikt sie nie przeniesie tutaj tylko po to by padac. To jest pol roku w plecy na charze. Jak ktos chce sie przeniesc to proponuje jakis perspektywiczny serwer, ale nie furore ;)

Dion
03-10-2009, 16:16
No już odrazu padać...

Wiesz jak by ktoś pomyślał to mógł by wam porządnych problemów narobić
Pomyśł..jak przejdzie kilka teamów z np 3 serwerów , zrobią se jedna gildie ( wtedy i wy czyli duski vision itp będziecie musieli się połączyć bo wypowiedzą wojnę tylko jednej gildi żeby odrazu na polowe serwa sie nie kopać) i będą wypowiadać wam wojnę o 100k , 200k czy tam 300k?Nie przyjmiecie wyzwania - będą wam wbijać na exp , przyjmiecie - nawet jeśli jesteście lepsi to gówno wam to pomorze z tego względu gdyż ,aż ponieważ w war nie będzie skulli , pz itp wiec będą u*******ać wam po kilka osób i uciekać se wosolo do pz.I tak powstała by niekończąca się wojna,nawet jak by taki team który by się na furore przeniósł przegrał z wami war o 300k to huj nie strata pieniędzy ,tylko siedzieć ,na*******ać się i ściągać paymenty z osób które nie dają już se rady

Lukasz'92
03-10-2009, 16:19
chyba o to w tym wszystkim chodzi zeby sie przeniesc dla zabawy?
moze wam w to trudno uwierzyc ale niektorzy nie graja po to zeby miec 1000lvl tylko 4fun...

no ale w sumie znajac zycie to jakbyscie nie mogli wygrac, to byscie nie zaakceptowali wara i sobie dalej bocili. swoja droga ktos was chyba musial na duchu podnosic bo jeszcze nie dawno na calej furorze byl lament, ze was rozjebia heh

Diablord
03-10-2009, 16:24
Ja mam nadzieje, ze jednak Szwedzi z Svenska Landslaget wbija do nas na furore w 80+ charow. Niklas wyraznie napisal, ze nie liczy na opanowanie servera, ale chce wbic 4fun. Jesli wbija do nas w ~100 charow to nie bedzie im sie chcialo tylko robic sneakow i uciekac do pz, tylko normalnie walczyc. Mozna wypowiadac wojne do 5 gildii wiec Duskiness i Vision wcale nie musi sie laczyc. Mam nadzieje ze wszyscy zaakceptuja wojne i bedziemy miec po 5+ openow tygodniowo, a na poczatku wojny to pewnie po 2 openy dziennie.

Pytanie tylko ile osob bedzie naprawde brac udzial w wojnie jesli bedzie ciezko? Moze czesc osob zmieni server albo dojdzie do neutralnych gildii.

Dion
03-10-2009, 16:32
No tak wiem ,że będzie można wypowiedzieć wojnę 5 gildiom ale załóżmy ,że
gildia składająca się z osób które się przeniosły na furore zaakceptuje wojnę tylko z np . Vision?I co wtedy?Nie będziecie mieli wyjścia będziecie musieli się połączyć chyba ,ze czujecie się na tyle silni ,ze pokonacie ich sami

pS
zna się ktoś na kompach i umiał by mi sprawdzić logi z HijackThis?

Sienx
03-10-2009, 17:08
Czemu napisałeś ze muszą ? nic nie muszą, jeśli Niklas wbije z ekipą na furora mało prawdopodobne żeby walczył tylko jedną z Vision albo Dusskines, raczej nie pójdzie na łatwiznę po za tym nie jest taki głupi żeby się ośmieszyć.

Dion
03-10-2009, 17:13
czy ja pisałem o tym twoim Niklasie?Nie
po prostu może być tak ,że kilka zaprzyjaźnionych gildi przeniesie się na furore , zbije się w jedna gildie i zaakceptuje wojnę tylko z jedna z panujących gildi po to aby np po wojnie do 300 fragow nie wylecieć z serwera albo po to aby sprawdzić swoje siły bądź może być tak ,ze będą chcieli zawalczyć o panowanie na serwerze ,a wykluczyć osobno jedna z panujących gildi jest łatwiej niż walczyć z 5 gildiami na raz

Sienx
03-10-2009, 17:27
Ale po co mieli niby to robić jeśli jakaś ekipa przychodzi na server to chyba po to żeby powalczyć bo jeśli jakieś 3 servery zjednoczyły by się i wpadli na furore i wypowiedzieli wojnę tylko Vision to wcale nie muszą się godzić walczyć bez Dusskines, wtedy ta ekipa będzie miała problem bo nie będą mieli z kim walczyć.

Dion
03-10-2009, 17:34
ale mi i problem..
jeśli Vision nie zaakceptowało by wojny wyszli by na tchórzy , debili którzy rozwalili inshon , dr ,a z głupimi transferami bali się walczyć bez pomocy Dusk
zresztą vision , dusk , sun walczyli by z niklasem i jego ziomami ,a oni w tym czasie mogli by się wyexpic , nazbierać kasy , ludzi itp żeby w przyszłości znowu wypowiedzieć wojnę

Sienx
03-10-2009, 17:46
No tak tylko za pomniałeś ze nie tylko Vision pokonało Death Rose,Inshon.Po za tym ten team który by wpadł na furore tez by wyszedł na idiotów bojąc się walczyć z Vission i Dussk.Po za tym po upie będą bardziej się liczyć Team a nie gildie bo widzisz Vision i Dussk to dwie inne gildie ale mające ten sam team.

Cz4rny
03-10-2009, 17:57
ale mi i problem..
jeśli Vision nie zaakceptowało by wojny wyszli by na tchórzy , debili którzy rozwalili inshon , dr ,a z głupimi transferami bali się walczyć bez pomocy Dusk
zresztą vision , dusk , sun walczyli by z niklasem i jego ziomami ,a oni w tym czasie mogli by się wyexpic , nazbierać kasy , ludzi itp żeby w przyszłości znowu wypowiedzieć wojnę

póki co na debila to wychodzisz tylko ty ;s

Dion
03-10-2009, 17:58
tak ale większym upokorzeniem w oczach innych jest odrzucenie wyzwania przez panującą gildie niż rzucenie wyzwania dla jednej z panujących gildii przez osoby które przeniosły się
co do teamów to masz racje ale zauważ pomijając już te upokorzenia itp ,że gdy jakaś gildia rzuci wyzwanie tylko dla Vision nie wnikając już z jakich przyczyn tylko im to dojdzie do podziału tego teamu i Vision wraz z innymi gildiami będą musieli się połączyć bądź niektóre osoby będą musiały przejść do Vision wiec raczej doszło by już do tego połączenia gildi niż przenoszenia osób z teamu i wybierania kto by się jeszcze nadawał do walki

up

won stad forum fajterze idź się na interie/onet/inne badziewie ponapinaj
btw sam jesteś debilem :) idź do szkoły i naucz się czytać z zrozumieniem

Voyphox
03-10-2009, 18:55
Tu nie chodzi o nie przyjecie wyzwania, tylko raczej to ze do tego w ogole nie dojdzie. Nikt nie skreci takiej ekipy. W tej grze sa tacy co expia by walczyc, ale wiecej jest takich co walcza by expic, i nie potrzebuja kolejnych wojen, jak maja opanowany serwer, a przenoszenie sie jest tylko dodaktowym szukaniem wyzwan. Wydaje mi sie ze szukanie zabawy to logiczna sprawa, ale jeszcze trzeba wliczyc w to ze jak beda wpadac i wszyscy popadaja 2 lub 3 razy jednego dnia to odechce im sie takiego orania. Moim zdaniem nic tu nie bedzie.

ps. w koncu jakas dyskusja w miare "na poziomie"

Fan_Dzidzi2
03-10-2009, 19:20
w dalszym ciagu nie zobaczycie na furorze bulpy z jego obecnym lvlem ;P

Ratillt
03-10-2009, 19:20
Tu nie chodzi o nie przyjecie wyzwania, tylko raczej to ze do tego w ogole nie dojdzie. Nikt nie skreci takiej ekipy. W tej grze sa tacy co expia by walczyc, ale wiecej jest takich co walcza by expic, i nie potrzebuja kolejnych wojen, jak maja opanowany serwer, a przenoszenie sie jest tylko dodaktowym szukaniem wyzwan. Wydaje mi sie ze szukanie zabawy to logiczna sprawa, ale jeszcze trzeba wliczyc w to ze jak beda wpadac i wszyscy popadaja 2 lub 3 razy jednego dnia to odechce im sie takiego orania. Moim zdaniem nic tu nie bedzie.

ps. w koncu jakas dyskusja w miare "na poziomie"

Watpie zeby ludziom ktorzy wydaliby po 20 ojro zeby przeniesc sie do nas obchodzilo ze padli na akcjach 2-3 razy i na tym koniec orania. Jak juz by tu byli to by walczyli do momentu az straca all hajs/nie bedzie aktywnych liderow/inne czynniki uniemozliwiajace prowadzenia dalejszej walki. Zgadzam sie tez ze nic tu nie bedzie.

p.s zmien rangi ci mowilem jakbys zapomnial

Dion
03-10-2009, 19:38
przeciez ten niklas napisal ,ze po patchu przeniesie na furore team zeby powalczyc 4fun wiec jesli nie wkrecal bedzie jakas wojna zreszta nigdy nic nie wiadomo moze ktos napalil sie na podbuj furory ,a moze ktos przeniesie sie powalczyc 4fun
co do tego padania po 2-3 razy dziennie to z tego co wiem w trybie wojny ma nie byc pz wiec o ile tak bedzie to osoby ktore przezyja openke uciekna do pz ,a taka wojna nie szybko by sie skonczyla

wow
fan dzidzi gdzie ty takiego lootbaga na tyle kk sklepales?

wrogonastawiony
03-10-2009, 21:24
chce ktos deda ? :(

Dion
03-10-2009, 22:29
No dobra piszecie ,ze zadnej wojny na furo nie bedzie i co zamierzacie przez kolejne 2 lata kopac frosty albo dl'e?czy moze sami zrobicie(o ile jeszcze nie macie) inne chary i przeniesiecie sie na jakis serwer powalczyc 4fun?

Voyphox
04-10-2009, 11:22
No dobra piszecie ,ze zadnej wojny na furo nie bedzie i co zamierzacie przez kolejne 2 lata kopac frosty albo dl'e?czy moze sami zrobicie(o ile jeszcze nie macie) inne chary i przeniesiecie sie na jakis serwer powalczyc 4fun?

>No dobra piszecie ,ze zadnej wojny na furo nie bedzie i co zamierzacie przez kolejne 2 lata kopac frosty albo dl'e?

To nie zalezy od nas, tylko od nich.

>czy moze sami zrobicie(o ile jeszcze nie macie) inne chary i przeniesiecie sie na jakis serwer powalczyc 4fun?

Byla taka propozycja, ale nie wydaje mi sie by wypalilo.

Dion
04-10-2009, 11:56
od nich czyli od kogo?skoro wiekszosc z was jest taka pewna ,ze wojny nie bedzie to to czy bedziecie walczyc czy tez nie zalezy tylko od tego czy bedziecie woleli expic/botowac po 12h dziennie ,az sie to nie znudzi czy bedziecie woleli przeniesc sie i powalczyc

Sienx
04-10-2009, 13:22
@Dion

Voyphox napisał ze to nie od nich zależy tylko tych ludzi co przyjdą na Furore wiesz co to oznacza ? ze Vis i Dussk nigdzie się nie ruszają ewentualnie jak ktoś wpadnie na furore powalczyć to czemu nie ?

Voyphox
04-10-2009, 13:42
Najpierw niech tu dotra ;)

Dion
04-10-2009, 14:19
juz troche tego nie rozumiem , jedni pisza ,ze wojny nie bedzie ,a inni pisza ,ze bedzie to zadam inne pytanie
w ogole ktos napisal wam ,ze po patchu przeniesie tu team zeby z wami powalczyc?

Diablord
04-10-2009, 16:50
juz troche tego nie rozumiem , jedni pisza ,ze wojny nie bedzie ,a inni pisza ,ze bedzie to zadam inne pytanie
w ogole ktos napisal wam ,ze po patchu przeniesie tu team zeby z wami powalczyc?

Kazdy twoj post to jakis epic fail. Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Najlepiej wychodzi ci wypowiadanie sie na temat, o ktorym w ogole nie masz pojecia...

Dion
04-10-2009, 17:08
jaki epic fail?jakie czytanie z zrozumieniem?
rozumiem co czytam za to ty nie rozumiesz co ja pisze
napisalem ,ze juz sie gubie bo jedni pisza ,ze nie bedzie wojny ,a jedni ,ze bedzie
,a nie ,ze nie rozumiem co piszecie
skoro jestes taki elo inteligentny napisz mi co bys myslal po przeczytaniu kilku postow w ktorych jedni pisze ,ze beda sie teamy przenosic i bedzie war, jedni pisza ,ze zadnej wojny na 99% nie bedzie ,a jeszcze ktos pisze " poczekamy ,az do nas dotra" -,-
ja niestety w przeciwienstwie do was nie mam infa od boga i nie prowadze staststyk wiec sie pytam

Ratillt
04-10-2009, 17:11
plany i pragnienia a rzeczywistosc wszystko zmienia..

Lukasz'92
04-10-2009, 17:22
wg mnie tu bedzie wojna, w koncu zebrac te 30-50 charow z kilku serwow to nie powinien byc dla swe problem, a chyba nie twierdzicie, ze takim teamem nie narobia tutaj szkod? was tam w sumie jest pewnie ze 100, ale procz tych wszystkich starych graczy, ktorych w sumie zostalo malo, to duzo ludzi to tylko wybocone chary, ktore padna 3-4x i im padnie morale :p

a swoja droga kiedys cos tam czytalem w tych zapowiedziach, ze beda jakies swiaty "free to move" czy cos, to jest taka opcja zeby wszyscy ci, co pragna walczyc poszli na te swiaty bez straty chajsu i sobie walczyli? wiem, ze jeszcze nie wiadomo, ale moze cos tam pozniej zmienili albo zle to zrozumialem ;d

Voyphox
04-10-2009, 17:54
jaki epic fail?jakie czytanie z zrozumieniem?
rozumiem co czytam za to ty nie rozumiesz co ja pisze
napisalem ,ze juz sie gubie bo jedni pisza ,ze nie bedzie wojny ,a jedni ,ze bedzie
,a nie ,ze nie rozumiem co piszecie
skoro jestes taki elo inteligentny napisz mi co bys myslal po przeczytaniu kilku postow w ktorych jedni pisze ,ze beda sie teamy przenosic i bedzie war, jedni pisza ,ze zadnej wojny na 99% nie bedzie ,a jeszcze ktos pisze " poczekamy ,az do nas dotra" -,-
ja niestety w przeciwienstwie do was nie mam infa od boga i nie prowadze staststyk wiec sie pytam

> bo jedni pisza ,ze nie bedzie wojny
PRAWDOPODOBNIE nie dojdzie nawet do przeniesienia charow
> a jedni ,ze bedzie
JAK JUZ DOTRA to bedzie
> jedni pisza ,ze zadnej wojny na 99% nie bedzie
Ta, jak tak twierdze
> a jeszcze ktos pisze " poczekamy ,az do nas dotra"
Nie, to pisalem tez ja. Poczekajmy, nie napalajmy sie. Posty z grozbami inwazji na serwer sa czesto pisane pod wplywem emocji, bez zbytniego przemyslenia. NIE MA CO SIE NAPALAC.

psyduck
04-10-2009, 20:37
Wojna nastąpi w ciągu najbliższych dwóch tygodni, kto zna akcje z Januszem i guardami w kazo ten z cala pewnością może stwierdzić ze Gremar i Katrila wystąpią przeciwko Small Teddy'emu który napadł na janusza gdy ten ekspil na labiryncie. Teddy jest już po słowie z niklasem i częścią fantastycznej czwórki. (kumaci wiedza o czym mowie)

Na razie trwa organizacja ludzi, strony starają sie przekonać neutralnych do podzielenia się, najbardziej stronom będzie zależeć na przychylności Olafa oraz Knight Von Breakera który tera śmiga na Rodine.

//pozdrawiam Neutral spoko kaczka

Emperor_Lovah
04-10-2009, 21:20
Wojna nastąpi w ciągu najbliższych dwóch tygodni, kto zna akcje z Januszem i guardami w kazo ten z cala pewnością może stwierdzić ze Gremar i Katrila wystąpią przeciwko Small Teddy'emu który napadł na janusza gdy ten ekspil na labiryncie. Teddy jest już po słowie z niklasem i częścią fantastycznej czwórki. (kumaci wiedza o czym mowie)

Na razie trwa organizacja ludzi, strony starają sie przekonać neutralnych do podzielenia się, najbardziej stronom będzie zależeć na przychylności Olafa oraz Knight Von Breakera który tera śmiga na Rodine.

//pozdrawiam Neutral spoko kaczka

Jestem nie w temacie. (nie kumaty ;))Możesz przybliżyć sytuację?

Fan_Dzidzi2
04-10-2009, 21:23
i po co ty to piszesz na tibi.pl lol

601
04-10-2009, 21:32
Specjalnie założyłem tutaj konto i muszę powiedzieć, że wojna zapowiada się bardzo ciekawie.
Nie mówię tutaj ani o walce w samej grze [czyt. PVP], ani o jakiś patologicznych sytuacjach typu : ''wjazdy'' na Rl, groźby telefoniczne itp.
Cała wojna będzie miała miejsce w internecie, chociaż nie wiem czy zostanie stawiony opór, chyba, że chłopaki załatwią coś lepszego niż Nortony.
Najlepsze, że jak się dowiedziałem dzisiaj, jak ogarnięci ludzi będą brali w tym udział, to zaniemówiłem. A najlepsze w tym jest to, że ci ludzie tak samo jak moja skromna osoba, nie grają w tibię (już, bądz wogóle nie grali).
No ale teraz chłopaki pokażą może na co poszło siedzenie przed PCtem i mamy nadzieje, że nie było to tylko siedzenie przy botach, a c2+ i hatki macie w jednym paliczku.

Pozdro, osobiście chciał bym, żebyście pokazali jacy jesteście kumaci, bo nie zaważy tutaj poziom w grze...

Nie będziesz znał dnia ani godziny...

Dion
04-10-2009, 21:35
Fan dzidzi
slaba z ciebie pogodynka :P
jednak bedzie wojna

Fan_Dzidzi2
04-10-2009, 22:12
a moze jednak nie

Dion
04-10-2009, 22:15
a moze jednak tak?nie?50/50?
srac na to czas pokaze

Fan_Dzidzi2
04-10-2009, 22:17
ale ja ci mowie ze nie

Dion
04-10-2009, 22:21
no ok wierze ci

Razor_Vis
04-10-2009, 23:45
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2780695

hmm... FAKE czy nie ;>

widziałem też temat o tym że Karolowi ktoś loota ukradł

Name: Dreamaxor
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 109
World: Furora
Residence: Venore

Account Information
Real name: Niklas
Created: Apr 04 2005, 22:01:26 CEST

ta sama osoba

Character Information
Name: Skulterpa ba ulpa
Profession: Royal Paladin
Level: 256
World: Obsidia

Account Information
Real name: Niklas
Created: Aug 19 2004, 22:17:03 CEST

Ten który ukradł loota Youenowi to ta sama osoba z Obsidi która chciała wam wypowiedzieć WARA.

Kradnąc looty pewnie zbierają kase na wojne więc coś się szykuje ... :P

Ratillt
05-10-2009, 00:39
Tak Tak wiedzialem ze to Niklas "Skulterpa ba ulpa" Soder-twoja-stara-lund a.k.a Dream(h)axor za tym stoi !!!

Fan_Dzidzi2
05-10-2009, 01:00
bo to jednemu psu azor na imie

Ratillt
05-10-2009, 01:15
nie bedzie medre plul nam w twarz

Fan_Dzidzi2
05-10-2009, 02:11
no a fragi z paki jak ze sraki

Razor_Vis
05-10-2009, 02:29
Mimo ze jestem retired przez waszych niektorych kolegow z Vision to dalem wam cynka tylko dlatego ze Youen probowal jako jedyny mi pomuc.Ale mam dosyc placenia za nic wiec na furore nie wroce. O tym skulpetrze dowiedzialem sie przez przypadek przegladajac chary piszace na forum tibia.com.

Fan_Dzidzi2
05-10-2009, 02:32
LoL no tak Skull_Petro !! kto by sie posdziewal po Skullpetrze ze bedzie sie mscil za swojego zhuntowanego Taifuna ?

neathor
06-10-2009, 20:26
Pum pUm puM

Xamianowa
06-10-2009, 20:53
Pum pUm puM

Tobie się to jeszcze nie znudziło???!! ;> pzdr

neathor
06-10-2009, 20:57
Ja to mam w kazdym podreczniku w kazdym zeszycie na kazdej mojej ławce przy ktorej siedze ;D

Xamianowa
06-10-2009, 21:15
Ja to mam w kazdym podreczniku w kazdym zeszycie na kazdej mojej ławce przy ktorej siedze ;D

Widzę,że przemienia się to w pewnego rodzaju Twój fetysz :o

P.I.M.P
07-10-2009, 11:42
LoL no tak Skull_Petro !! kto by sie posdziewal po Skullpetrze ze bedzie sie mscil za swojego zhuntowanego Taifuna ?

Mógł byś jakoś wyjaśnić to co napisałeś? Nachodzą mnie pewne refleksje, ale wydają mi się sprzeczne z informacjami jakie kiedyś tam posiadałem.
Chodzi mi o podkreślony tekst.

Ratillt
07-10-2009, 13:05
oddajcie taifuna skullpetrze -.-

P.I.M.P
07-10-2009, 13:40
oddajcie taifuna skullpetrze -.-

A co Skullpetra był kiedyś ownerem Taifuna, czy to może jego char?
Zawsze wydawało mi się, że od zera Taifunem gray 3 osoby ale z Polski, a wydaje mi się, że skullpetra jest Szwedem.

Może się mylę, albo nie rozumiem czegoś, ale nie dziwie się, ponad 40 dni nie gram ... bla bla....

NoToTak
07-10-2009, 13:56
Może się mylę, albo nie rozumiem czegoś, ale nie dziwie się, ponad 40 dni nie gram ... bla bla....

Wydaje mi sie, ze nawet dluzej niz 40 dni...

dopalacz.Vis
07-10-2009, 14:18

...albo jestes kolejnym noobem spod carlin który chce wejsc karolkowi w blady zadzior bo na tym forum to nie jest trudne.

P.I.M.P
07-10-2009, 14:19

No dobra prawie 2 miechy, co nie zmienia faktu, że zamiast to pisać, mógł byś się pochwalić swoją wiedzą, a nie udajesz, że niby wszystko wiesz.
Teraz czekam na twoją wypowiedz w tej sprawie, jeżeli nie uzyskam jej od ciebie, będzie to znak, że wiesz o tej sprawie tyle co ja....

dopalacz.Vis
07-10-2009, 14:47
skullpetra to starsza siostra petra(taifuna), kiedys ,raszowali' levele we dwójke. poźniej S-petra ojebala chara i petro postanowil sie jej pozbyc wysylajac najblizszym promem Skull'e do szwecji . Tam w szwecji Skull'a zmienila serwer bo na furce wiedziala ze nie ma szans. Teraz Cip'y dowiedziawszy sie o kurestwie petra postanawiaja jej pomoc poprzez transfery postaci.

Xamianowa
07-10-2009, 15:13
skullpetra to starsza siostra petra(taifuna), kiedys ,raszowali' levele we dwójke. poźniej S-petra ojebala chara i petro postanowil sie jej pozbyc wysylajac najblizszym promem Skull'e do szwecji . Tam w szwecji Skull'a zmienila serwer bo na furce wiedziala ze nie ma szans. Teraz Cip'y dowiedziawszy sie o kurestwie petra postanawiaja jej pomoc poprzez transfery postaci.

teraz all zrozumiale ;D ;p

P.I.M.P
07-10-2009, 16:13

:o
OWNED :D

szymyy
07-10-2009, 16:18
a Wy jestescie takimi idiotami, ze mi Was nawet nie zal HAHHEUsheHeueHAUHEHA

P.I.M.P
07-10-2009, 16:25
a Wy jestescie takimi idiotami, ze mi Was nawet nie zal HAHHEUsheHeueHAUHEHA

A do kogo skierowane są twoje słowa, przepraszam bardzo?

szymyy
07-10-2009, 16:27
m.in. do Ciebie, nie chce wchodzic w ta dyskusje, jednakze chyba juz za pozno, jestem za stary doswiadczeniem tego servera zeby to robic, ale widze kazdy popelnia bledy: D po prostu ulegacie bardzo prostemu zabiegowi robienia Was w chuja i łykacie to jak mlode pelikany, az milo popatrzec. A osoba przedstawiajaca stan umyslu na dosc dobrym poziomie do tego sie nie posunie, stad moj wniosek i takowe okreslenie ;d

P.I.M.P
07-10-2009, 16:33
m.in. do Ciebie, nie chce wchodzic w ta dyskusje, jednakze chyba juz za pozno, jestem za stary doswiadczeniem tego servera zeby to robic, ale widze kazdy popelnia bledy: D po prostu ulegacie bardzo prostemu zabiegowi robienia Was w chuja i łykacie to jak mlode pelikany, az milo popatrzec. A osoba przedstawiajaca stan umyslu na dosc dobrym poziomie do tego sie nie posunie, stad moj wniosek i takowe okreslenie ;d

To może chcesz mi powiedzieć to prosto w twarz, że jestem idiotą?
Teraz chwilkę pomyś czy to aby nie jest na wyciągnięcie ręki ?
I czy w tym:
:o
Owned :D
Nie było ironii.........

szymyy
07-10-2009, 16:37
Karol sie specjalizuje w tego typu akcjach ;d skullterpa to zyd z obsidii, szwed, mialem nawet przyjemnosc go ubic;d nie ma on raczej nic wspolnego z taifunem, terpa/petro, ktos tam zajebal dobrego missclicka z czego wyszedl skullPETRA, a sprawa ulegla ewolucji i karol zapewne ma beke xd

P.I.M.P
07-10-2009, 16:43
Karol sie specjalizuje w tego typu akcjach ;d skullterpa to zyd z obsidii, szwed, mialem nawet przyjemnosc go ubic;d nie ma on raczej nic wspolnego z taifunem, terpa/petro, ktos tam zajebal dobrego missclicka z czego wyszedl skullPETRA, a sprawa ulegla ewolucji i karol zapewne ma beke xd

Ciężko jest być na bieżąco w sprawach Furory, jeżeli nie gra się w tą grę troszkę czasu.
Ale jak się dostaje newsy :''Ty wojna będzie... stary taifun bedzie walczył... bla bla...'' to ciekawość nie wytrzymała i chciałem się coś dowiedzieć.
Jednak nie pomyślałem, że forum.tibia.pl jest jednak jak Super Express - 1000 informacji a tylko część prawdziwa...

peace

szymyy
07-10-2009, 16:45
wojny u nas nie bedzie, do wszystkich ktorzy tak bardzo interesuja sie transferami : D wiele poglosek, chuj z tego i tak wyjdzie, bedziemy dopiero myslec jak ktos sie pojawi, zawsze jednak pozostaje opcja nie zaakceptowania oficjalnej wojny i nowoprzybyli tubylcy beda musieli przeczekac pol sezonu w pzcie aby ponownie transferowac swoje chary : ]

P.I.M.P
07-10-2009, 16:50
A odbiegając od tematu, wie ktoś kto się przenosi z Dusk/Vis na inny server?
Dostałem info, że Kris chce przenieść Taifuna na Pandorię... hueh hueh xd

edit
http://img233.imageshack.us/img233/5595/1254924985bykubolpl500.jpg
Kurde no musiałem xD

szymyy
07-10-2009, 16:53
nie wydaje mi sie, tam maja mocna ekipe, a z furory raczej nikt sie nei rusza

P.I.M.P
07-10-2009, 16:58
nie wydaje mi sie, tam maja mocna ekipe, a z furory raczej nikt sie nei rusza

Poprostu słyszałem, że chce przenieść.
Źródło pewne, ale osoba która mi to mówiła, wspominała, że to przeniesienie nie jest na 100% pewne. Poprostu taki pomysł niby jest.
Nie moja sprawa w sumie.

Xamianowa
07-10-2009, 19:17
teraz all zrozumiale ;D ;p

chyba moja minka na koncu wypowiedzi wskazuje na ironie...

P.I.M.P
07-10-2009, 19:33
chyba moja minka na koncu wypowiedzi wskazuje na ironie...

Chyba nie. xD

Xamianowa
08-10-2009, 00:49
Chyba nie. xD

to jestes w bledzie

thoro
08-10-2009, 08:21
wojny u nas nie bedzie, do wszystkich ktorzy tak bardzo interesuja sie transferami : D wiele poglosek, chuj z tego i tak wyjdzie, bedziemy dopiero myslec jak ktos sie pojawi, zawsze jednak pozostaje opcja nie zaakceptowania oficjalnej wojny i nowoprzybyli tubylcy beda musieli przeczekac pol sezonu w pzcie aby ponownie transferowac swoje chary : ]

Dla czegóż to w pzcie?

Dzidzia2
08-10-2009, 15:04
ktory tam kozak na forum ? niech przykozaczy na cascie :evul:
http://img410.imageshack.us/img410/7708/tibiacast.png
TibiaCast - official site (http://tibiacast.com/)
Tibiacast jest programem dzięki któremu możesz
oglądać na żywo rozgrywkę innych graczy pokazywać
innym swoją grę. Program jest nowy, ale zaczynają go
używać sławy Tibii.
Poradnik dla dzieci (http://tibiacast.com/pl/support/guide)
FA(k ju)Q (http://tibiacast.com/pl/support/faq)

http://img123.imageshack.us/img123/8899/syfzor.png
http://img63.imageshack.us/img63/9149/irondeimon.png

lul
http://img257.imageshack.us/img257/5251/beztytuuct.png

szymyy
08-10-2009, 18:28
Dla czegóż to w pzcie?

poniewaz innej opcji im nie pozostawimy

Skullcrack
09-10-2009, 22:03
ale wy jestescie glupi niski poziom cos ostatnio na forum a ty ymy nie odpisuj im bo szkoda klawy na to..

Fan_Dzidzi2
09-10-2009, 23:02
da sie na tibiacasie odpalic elfa? jak tak to puszcze demon hunt 24 godzinny ;p

thoro
09-10-2009, 23:29

Mysle że obecnie nie wiele możecie, a oni tylko beda czekali na wasze proby udaremnienia im mozliwosci expienia.

ale wy jestescie glupi niski poziom cos ostatnio na forum a ty ymy nie odpisuj im bo szkoda klawy na to..

Wypowiadajac sie tylko pogarszasz sprawe

dopalacz.Vis
10-10-2009, 09:28
Mysle że obecnie nie wiele możecie, a oni tylko beda czekali na wasze proby udaremnienia im mozliwosci expienia.

jeszcze jak DR do nich dojdzie to juz calkiem vision wypedzi sie z serwera

wrogonastawiony
10-10-2009, 09:39

problem nie przyjecia deklaracji to pryszcz, poczytaj oficjalny temat a dopiero potem sie mądrzyj ;-)

Voyphox
10-10-2009, 11:06
jeszcze jak DR do nich dojdzie to juz calkiem vision wypedzi sie z serwera

Jak dla mnie to prawie pewne jest ze DR sobie poprzenosza chary na swoje nowe swiaty. Ale oczywiscie nic nie jest przesadzone ;)

Roodzielec
11-10-2009, 20:06

wybacz ale na tym swiecie (bez kyry i aldory) gra 3 pvperow... i ty nie jestes jednym z nich...
wiec wasza liczebnosc + elf + pińcet scryptow <<<< Svenska...

_/ Rudowaty from Antica

Diablord
11-10-2009, 21:02
Jesli wbija w grudniu na Furore spora ekipe to bedziemy mogli sprawdzic kto pokaze lepsze pvp. Tak jak juz wczesniej wspominalem, na innych serverach czasami wygrywalismy my, a czasem oni. Jesli myslisz ze tylko Furora uzywa botow, a Svenska walczy bez scryptow, to ciekawe dlaczego Niklas czeka z przeniesiem postaci do konca warning delete?

Dion
11-10-2009, 22:49
bo gra z botem tak jak ty i inni pvp mastah wiec ktos tam up skoncz pieprzyc glupoty bo prawie kazdy kto bral/bierze udzial w wojnie cisnie z elfem albo jakims innym botem;)

Lukasz'92
11-10-2009, 23:07
a szkoda, bo o ile mozna sie pogodzic, ze ludzie boca na expie, to boty na wojnie (nie liczac skrypta na odznaczanie) sa czyms bezsensownym :/

Dion
11-10-2009, 23:12
boty byly,sa i beda tego nie zmienisz ty ani ten cipowski antybot system

ps.
jak sie brazol zarobil...i wlasnie dlatego coraz wiecej osob leci z botem
http://img14.imageshack.us/img14/48/2lc8inr.jpg (http://img14.imageshack.us/i/2lc8inr.jpg/)

Razor_Vis
11-10-2009, 23:42
hahahaahah

Character Information
Name: Sasho Pansa
Profession: Sorcerer
Level: 119
Residence: Carlin
Guild membership: Beztitlowiec of the Vision Academy
Last login: Oct 11 2009, 19:51:32 CEST
Account Status: Free Account

I co ? Postacie zydów są hunted forever ? xD hahaha. Ustalacie zasady a potem je łamiecie po to by zarobić ;/ Furora robi sie coraz bardziej żałosna :D

Diablord
11-10-2009, 23:49
hahahaahah

Character Information

I co ? Postacie zydów są hunted forever ? xD hahaha. Ustalacie zasady a potem je łamiecie po to by zarobić ;/ Furora robi sie coraz bardziej żałosna :D

Oct 09 2009, 22:16:26 CEST Killed at Level 121 by Infamia Nitroraptor.
Oct 09 2009, 21:38:13 CEST Killed at Level 122 by Ashall, Detektor and Xivanez.

Zanim cos napiszesz, pomysl.

Voyphox
11-10-2009, 23:49
hahahaahah

Character Information

Nawet nie raczyles zobaczyc jaki piekny title mu nadalem, i ze go dwa razy ubilismy. W akademii jest dla beki.

yo.

Roodzielec
12-10-2009, 00:03
Jesli wbija w grudniu na Furore spora ekipe to bedziemy mogli sprawdzic kto pokaze lepsze pvp. Tak jak juz wczesniej wspominalem, na innych serverach czasami wygrywalismy my, a czasem oni. Jesli myslisz ze tylko Furora uzywa botow, a Svenska walczy bez scryptow, to ciekawe dlaczego Niklas czeka z przeniesiem postaci do konca warning delete?

z 46 osob na vt 11 ma bota ---> ~25% wiec liczac wszystkich swe 30+% ma bota... a jak sie sytuacja ma na furorze?? chyba odwrotnie z tendencja rosnaca...

Razor_Vis
12-10-2009, 00:32
Nawet nie raczyles zobaczyc jaki piekny title mu nadalem, i ze go dwa razy ubilismy. W akademii jest dla beki.

yo.

Żałosny sposób wyciągania żydów z dp ;/ wmawiając nowemu ownerowi że nie ma już hunta i może grać.

Diablord
12-10-2009, 01:00
Żałosny sposób wyciągania żydów z dp ;/ wmawiając nowemu ownerowi że nie ma już hunta i może grać.

Jak ktos kupuje postacie w ciemno, to tak konczy.

AwangardowyKaloryfer
12-10-2009, 18:03
to się nazywa furora. nubski server botów ,bez przyszłości. mieć fun z zabijania 119 maga w kilka osób. żenada. zamiast dać się wyexpić komuś ,kto będzie mieć chęc i team do fajtu ,to hunty rozdają na 20 lvl'u
gratki panowie

dopalacz.Vis
12-10-2009, 18:42
Nie pekuj to nie twoje podwórko :D

Voyphox
12-10-2009, 19:12

Najlepiej to krytykowac, no nie ;) ?

Dion
12-10-2009, 19:18
z 46 osob na vt 11 ma bota ---> ~25% wiec liczac wszystkich swe 30+% ma bota... a jak sie sytuacja ma na furorze?? chyba odwrotnie z tendencja rosnaca...

wez jeszcze przeprowadz statystyki co ile twoj leader skarpety zmienia...jak cie to tak mocno boli kup bota i botuj jakis problem?

Voyphox
te beztitlowce to nowi ownerzy zyd charow?

lol
kilka stron , AwangardowyKaloryfer post placzu ,kilka stron , AwangardowyKaloryfer post placzu, idz do Faktu daj newsa jaka ta furora zua i bee ,a nie tu gorzkie zale piszesz

Shermonator.
12-10-2009, 19:37
Voyphox

Zyd chara to masz ty...

Dion
12-10-2009, 20:30
morda w dupe i zryj kupe

zydow wsrod allegrowych ziomkow se poszukaj

Voyphox
12-10-2009, 20:44
Zyd chara to masz ty...

Beztitlowce to osoby ktore nie maja title. A Sasho to wyjatek, mimo ze ma title. Poprostu nie ma dla niego rangi.

Razor_Vis
12-10-2009, 20:53
to się nazywa furora. nubski server botów ,bez przyszłości. mieć fun z zabijania 119 maga w kilka osób. żenada. zamiast dać się wyexpić komuś ,kto będzie mieć chęc i team do fajtu ,to hunty rozdają na 20 lvl'u
gratki panowie

Czego ty sie po Furorze spodziewałeś dlatego właśnie odszedliśmy ;) Vision bawi sie tylko dając paymenty za free, ubijajac noobow którzy kupią sobie huntowanego hara a takto bot 24/h i jazda kasa leci potem cc na allegro :P.
Niczego tutaj niemożna wyjaśnić normalnie przykładem tego jestem ja dostając hunta od Apffa którego nie interesowały nawet screeny które miały mnie oczyścić z hunta ;)
Zapłaciłem za hunta , mogłem grać dalej tylko nie mam ochoty być okradany przez botterów z Vision i gram na innym serverze i gra sie o wiele lepiej ;)

Dion
12-10-2009, 20:57
Czego ty sie po Furorze spodziewałeś dlatego właśnie odszedliśmy ;) Vision bawi sie tylko dając paymenty za free, ubijajac noobow którzy kupią sobie huntowanego hara a takto bot 24/h i jazda kasa leci potem cc na allegro :P.
Niczego tutaj niemożna wyjaśnić normalnie przykładem tego jestem ja dostając hunta od Apffa którego nie interesowały nawet screeny które miały mnie oczyścić z hunta ;)
Zapłaciłem za hunta , mogłem grać dalej tylko nie mam ochoty być okradany przez botterów z Vision i gram na innym serverze i gra sie o wiele lepiej ;)

a na co ty liczyles ze kupisz hunconego chara , znajdziesz ziomka w vision i bedziesz sie wozil jak gowno po klozecie?nie srales dzis chyba ,nie po to tyle walczyli zeby noby sepiace sie na 200gp sie bujaly po venore tak samo bocenie 24/7 wywalczyli -maja

Fan_Dzidzi2
12-10-2009, 21:06
w ciemno to on jej niekupil przeciez bylo na allegro napisane wyraznie ze postac jest hunted wiec ocb

Razor_Vis
12-10-2009, 21:08
a na co ty liczyles ze kupisz hunconego chara , znajdziesz ziomka w vision i bedziesz sie wozil jak gowno po klozecie?nie srales dzis chyba ,nie po to tyle walczyli zeby noby sepiace sie na 200gp sie bujaly po venore tak samo bocenie 24/7 wywalczyli -maja

Po 1 mój har nie był huntowany ale załapał hunta bo Visioną sie nudziło po 2 mam 2 rli w Vision (Którzy jako jedyni oprucz Youena byli wporządku) po 3 awangardowy kaloryfer to mój rl który też załapał hunta za nic po 4 jak Vision powstawało to u ich progu przeciwko Duską tacy jak Barles Karste (Mag Olimp) Anaboll (Xareta) itp gdyby nie ich pomoc Vision moglo już wtedy poledz. Więc nie wypowiadaj się na forum jak nieznasz całej Histori tego serva

@UP Fan_Dzidzi
Chodzi o to że wmówiliście nowemu ownerowi że może grać i włożyliście go do VA po to żeby wyszedł z dp co było żałosne. Rozumiem że ten har jest hunted ale mógł po update nie tracąc lv przenieść sie na inny server i grać

Dion
12-10-2009, 21:15
Po 1 mój har nie był huntowany ale załapał hunta bo Visioną sie nudziło po 2 mam 2 rli w Vision (Którzy jako jedyni oprucz Youena byli wporządku) po 3 awangardowy kaloryfer to mój rl który też załapał hunta za nic po 4 jak Vision powstawało to u ich progu przeciwko Duską tacy jak Barles Karste (Mag Olimp) Anaboll (Xareta) itp gdyby nie ich pomoc Vision moglo już wtedy poledz. Więc nie wypowiadaj się na forum jak nieznasz całej Histori tego serva

Visią ,Duską>?!co to kurwa jest?!
dla mnie mozesz miec polowe oski w vision i tak bedziesz cipka ktora placze miesiac czasu czy tam ile na forum z powodu 50k ,a ten twoj kaloryfer z tego co tu wyczytalem dostal hunta bo sie sepil dac 200 gp dla noob chara jakiegos kolesia z vision/dusk wiec bye bye i skonczcie plakac

Razor_Vis
12-10-2009, 21:51
Visią ,Duską>?!co to kurwa jest?!
dla mnie mozesz miec polowe oski w vision i tak bedziesz cipka ktora placze miesiac czasu czy tam ile na forum z powodu 50k ,a ten twoj kaloryfer z tego co tu wyczytalem dostal hunta bo sie sepil dac 200 gp dla noob chara jakiegos kolesia z vision/dusk wiec bye bye i skonczcie plakac
Zobacz sobie lepiej jak twoje kochane Vision ogarnia na wojnie pierdolony lizodupie.

http://www.vimeo.com/3070258

Powodzenia na wojnie z Szwedami nie ma to jak bot :D

Dion
12-10-2009, 22:01
dobrze tylko wiesz nie lize dupy tylko stwierdzam fakty ,a ze ty i twoj ziomek jestescie ostatnimi debilami , ofiarami losu dla ktorych rl'e nie chca juz pomagac to wybacz ale to nie moja wina ani nikogo z tego forum wiec nie zal sie juz tu

Razor_Vis
12-10-2009, 22:23
dobrze tylko wiesz nie lize dupy tylko stwierdzam fakty ,a ze ty i twoj ziomek jestescie ostatnimi debilami , ofiarami losu dla ktorych rl'e nie chca juz pomagac to wybacz ale to nie moja wina ani nikogo z tego forum wiec nie zal sie juz tu

Ja tylko przyznaje racje mojemu rlowi(Awangardowemu). I nie życzę sobie by taki kretyn jak ty go bezpodstawnie beształ nawet go nie znasz więc morda psie
a to że Rle nie chcieli mi pomóc to jest nieprawda sam zrezygnowałem z gry na tym porąbanym servie jak mówiłem zapłaciłem tego hunta i mogłem normalnie grać a to że nie gram tu to już moja sprawa

Lukasz'92
12-10-2009, 22:28
kogo procz mnie ten Dion deneruje? :|

koles, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze zachowujesz sie w tej chwili tak, jak kaloryfer kiedys :D i pewnie skonczysz tak samo. wypisujesz jakie te vision wspaniale i w ogole, bo prawdopodobnie dostales inva od ktorejs ze wspanialych gildii jak vision academy, ekipa misia itp. i myslisz, ze jestes ich czescia :(

jezeli nie jest tak, jak napisalem, to sa 2 inne opcje:
a) dopiero zaczales grac na furorze, ale planujesz w przyszlosci dostac sie do ktorejs z tych zajebistych gildii
b)nie grasz w ogole na furorze, a na te forum przyszedles z zamiarem w*****ania ludzi

Razor_Vis
12-10-2009, 22:38

koles, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze zachowujesz sie w tej chwili tak, jak kaloryfer kiedys :D i pewnie skonczysz tak samo. wypisujesz jakie te vision wspaniale i w ogole, bo prawdopodobnie dostales inva od ktorejs ze wspanialych gildii jak vision academy, ekipa misia itp. i myslisz, ze jestes ich czescia :(

a) dopiero zaczales grac na furorze, ale planujesz w przyszlosci dostac sie do ktorejs z tych zajebistych gildii
b)nie grasz w ogole na furorze, a na te forum przyszedles z zamiarem w*****ania ludzi

No coż są ludzie i podludzie ;)

Dion
12-10-2009, 22:55

c) GRALEM na furorze jak ty ssales jeszcze mamie suty

razor
i sa dzieci manekiny takie jak ty ktore bez kumpli w panujacej gildi( i znimi se nie poradziles)i 200zl na chara od tatusiow grac nie umie ,a bot zly i bee i fuu

Voyphox
12-10-2009, 23:00
A zaczynalo byc juz jakos normalnie na tym forum :(

Razor_Vis
12-10-2009, 23:25

razor
i sa dzieci manekiny takie jak ty ktore bez kumpli w panujacej gildi( i znimi se nie poradziles)i 200zl na chara od tatusiow grac nie umie ,a bot zly i bee i fuu

a) w porównaniu do ciebie mam życie rl no liferze
b) na tibie nie wydałem ani grosza nawet pacc kupowałem za cc
c) gram dłużej niż myślisz ;) - http://fotozrzut.pl/zdjecia/97578eabaf.jpg
d) używałem kiedyś bota tylko do robienia skilli

wieć teraz zamknij łaskawie ryj i nie wymądrzaj się

szymyy
13-10-2009, 00:58
wybacz ale na tym swiecie (bez kyry i aldory) gra 3 pvperow... i ty nie jestes jednym z nich...
wiec wasza liczebnosc + elf + pińcet scryptow <<<< Svenska...

_/ Rudowaty from Antica

a zreszta co ja tu bede pisal, Twoje zdanie, ja mam inne, oczywiscie nie o moim pvp, bo jesli o to chodzi jestem kompletnym nieogarem, gram na bocie i Andrzej tylko na mnie drze ryja, ale o tej grze i o tych wojnach calych troche wiem, wiec moze jesli nie walka, to chociaz sensownym wydarciem ryja pomoge ;d co do tego, nie sadze aby inni fachowcy od miecza i szabli brzydzili sie botami ;d

Fan_Dzidzi2
13-10-2009, 04:18
:king::blazen::angry::fool::browar::gazeta: :wasacz: :blush::lolo::Ork::creature::oks::glupek::swe: :kat: :lucznik: :miecz:

a i jeszcze:kon:

Lukasz'92
13-10-2009, 13:23
tak dla rozladowania klotni...
koniecPZPN.pl

jezeli tez macie dosc pzpnu to dolaczcie do protestu i do akcji "pusty stadion" - nie jedzcie na mecz, ani nie ogladajcie go w telewizji. (mowa o meczu Polska - Slowacja)

Sienx
13-10-2009, 16:36

razor

O boże ale ty głupi jesteś, wg o co ci chodzi, jakie ty w ogóle zdania układasz, jak ty ssałeś jeszcze mamie suty powiadasz ?:D popraw ortografie jeśli chcesz zabłysnąć i nie kłuć się z ludźmi którzy mają racje a w dodatku jak ich nie znasz.

Couranger
13-10-2009, 17:01
O boże ale ty głupi jesteś, wg o co ci chodzi, jakie ty w ogóle zdania układasz, jak ty ssałeś jeszcze mamie suty powiadasz ?:D popraw ortografie jeśli chcesz zabłysnąć i nie kłuć się z ludźmi którzy mają racje a w dodatku jak ich nie znasz.

Hahahaha ty za to jestes mistrzem ortografii , jak chcesz kogos pouczac sam najpierw zajrzyj do slownika.

Sienx
13-10-2009, 17:25
A czy kłuć ma coś to tego co napisałem ? i czy napisałem ze jestem mistrzem ortografii, wcale nie muszę robić błędów na duża skale żeby go upominać i na pewno nie robię tyle błędów co pan Dion ogólnie rzadko to robię.

W cale nie muszę zaglądać do słownika żeby napisać dobrze słowo, poza tym tylko po to żeby mu napisać ze jest głupi ? po za tym ty też nie masz idealnej ortografii wiesz ze brak pisania kreseczek kropki czy ogonków przy ź-ż-ć-ś-ę,ą itp,też jest kiepską ortografią.

Dion
13-10-2009, 19:27
A czy kłuć ma coś to tego co napisałem ? i czy napisałem ze jestem mistrzem ortografii, wcale nie muszę robić błędów na duża skale żeby go upominać i na pewno nie robię tyle błędów co pan Dion ogólnie rzadko to robię.

W cale nie muszę zaglądać do słownika żeby napisać dobrze słowo, poza tym tylko po to żeby mu napisać ze jest głupi ? po za tym ty też nie masz idealnej ortografii wiesz ze brak pisania kreseczek kropki czy ogonków przy ź-ż-ć-ś-ę,ą itp,też jest kiepską ortografią.

wiesz ,ze zalosny jestes?
jak by mi sie chcialo ,a nie chce mi sie siedziec 15 minut z firefoxem tak jak ty i odpisywac (tak tak kozak jestes bo ff masz no nie?) na posty debili ktorzy mysla ,ze maja 4 rl w vision i sa elo super fajni + sepia na 200gp badz sa tacy super z ortografi jak ty to bym nie robil bledow jak w gole brak polskiego znaku mozna nazwac bledem..
tak wiec skoncz puce i wymandrzanie sie bo tak jak ktos up napisal sam robisz bledy w dodatku z ff i jeszcze kozaka strugasz
btw
ja jestem glupi?to co napiszesz o sobie kretynie nieumiejacy poprawic wyrazu podkreslonego przez ff ?

Couranger
13-10-2009, 19:38

Tylko idioto zauwaz to ze jest to jezyk forumowy i internetowy wiec nie jest wymagane pisanie kreseczek i kropeczek. A pisane kluc przez u otwarte mowi o tym jakim jestes idiota.

Dion
13-10-2009, 19:46
debil wyskoczyl jak gumka z majtek ,myslal ze zablysnie ,a tu zonk:D

LaRrYxX
13-10-2009, 22:04
jułen jestęs tam ; d?

Fan_Dzidzi2
13-10-2009, 23:02
co jest stefan

Razor_Vis
13-10-2009, 23:06
debil wyskoczyl jak gumka z majtek ,myslal ze zablysnie ,a tu zonk:D

Wy*******aj z tego forum frajerze bo tylko wszystkich w*****asz ... weź się zarejstruj na forum z ludźmi twojej orientacji seksualnej czyli gejowo.pl albo odwiedź swoją stronę domową www.dion.homo.com ;) i przypomnij sobie wspomnienia z swoich wakacji ;)

Dion
13-10-2009, 23:27
hahaha jaki bulwers
wez tak nie napinaj kaszalocie bo ci zykla peknie:D
pewnie jak padniesz w tibi bijesz mame krzeslem ,a tato ja siocha no nie?
btw
to idz sie lecz albo jebnij meliske na uspokojenie i wtedy cos do mnie pisz

VeB
13-10-2009, 23:48
Hahahaha ty za to jestes mistrzem ortografii , jak chcesz kogos pouczac sam najpierw zajrzyj do slownika.

nie zrobił błędu w słowie kłuć, mistrzu.

Skullcrack
14-10-2009, 00:04
SPAAW
gratz 400.

Cz4rny
14-10-2009, 00:54
nie zrobił błędu w słowie kłuć, mistrzu.

owszem, zrobił, "mistrzu"
zacznijcie pisać ze słownikami, bądź nie poprawiajcie innych jeśli sami nie jesteście lepsi [; XD

Roodzielec
14-10-2009, 01:00
wez jeszcze przeprowadz statystyki co ile twoj leader skarpety zmienia...jak cie to tak mocno boli kup bota i botuj jakis problem?

Voyphox

lol
kilka stron , AwangardowyKaloryfer post placzu ,kilka stron , AwangardowyKaloryfer post placzu, idz do Faktu daj newsa jaka ta furora zua i bee ,a nie tu gorzkie zale piszesz

jestes zajebisty.... a jednak nie...
leaderem ja jestem!! bo gdy gralem w ta gre to ty komputera nie miales... a gdy osiagnalem 100 to ty dalej go nie miales bo nie bylo cie na niego stac...
ost raz znizam sie do takiego poziomu ale obawialem sie ze mozesz mnei nie zrozumiec...

_/ Rudowaty from antica

Eklezjastyk
14-10-2009, 01:13
leaderem ja jestem!! bo gdy gralem w ta gre to ty komputera nie miales... a gdy osiagnalem 100 to ty dalej go nie miales bo nie bylo cie na niego stac...
ost raz znizam sie do takiego poziomu ale obawialem sie ze mozesz mnei nie zrozumiec...

_/ Rudowaty from antica

Dużo razy jeszcze bedziesz wspominał jaki ty to nie jestes bo grales za tipji starej? wez no mozna jeden raz drugi raz ale leczyc tak kompleksy tym to nie no, w cv se napisz gralem jak mateusz dragon wielki nie urodzil sie jeszcze lol

a co tego 'nie stac na komputer' to juz przegieles pale totalanie, huj cie obchodzi kogo stac kogo nie, ja wyjebie w sweteru z lumpa na miasto a stac mni ena garniaka od armaniego, powiesz ze mnie nei stac? skonczcie sie wywyzszac tymi slowami stac, nie stac, bo to naprawde ubacza w godnosc drugiej osoby czytajacej i nie majacej na czynsz

ah no i jeszcze jedno, dopisz sobie cos w podpisie tutaj jeszcze zeby kazdy wiedzial o co chodzi, huehueu

Lukasz'92
14-10-2009, 09:36
teksty typu "nie stac cie..." bardziej cisna autorowi niz odbiorcy, no ale trzeba przyznac, ze Roodzielec zrobil to dla waszego dobra, bo proboje zniechecic w ten sposob Diona do przegladania tego forum :p

btw. pamietajcie: Polska - Slowacja, nie jedzcie na ten mecz, ani nie ogladajcie go w tv!

Dion
14-10-2009, 11:20
teksty typu "nie stac cie..." bardziej cisna autorowi niz odbiorcy, no ale trzeba przyznac, ze Roodzielec zrobil to dla waszego dobra, bo proboje zniechecic w ten sposob Diona do przegladania tego forum :p

btw. pamietajcie: Polska - Slowacja, nie jedzcie na ten mecz, ani nie ogladajcie go w tv!

lol?niby w jaki sposob ten koles ma mnie zniechecic?
ze koles pisze jakies bzdury na moj temat w ogole mnie nie znajac?:>

Roodzielec
przetlumacz na polski plx bo z tego co tu wyczytalem to chara kupiles na allegro ,a leaderem zostales bo ja nie mialem kompa

Sienx
14-10-2009, 11:38
Tylko idioto zauwaz to ze jest to jezyk forumowy i internetowy wiec nie jest wymagane pisanie kreseczek i kropeczek. A pisane kluc przez u otwarte mowi o tym jakim jestes idiota.

Myślałem ze już za kończyliśmy ten temat a ty znów powracasz do tego ? ile razy się jeszcze napniesz ? jeśli niczego nie zrozumiałeś to przeczytaj mój post jeszcze raz a może i kilka razy

dopalacz.Vis
14-10-2009, 12:55
Po co wy z tym DION'em nawiązujecie dyskusje, z nim nie wygracie. Najpierw was sprowadza da swojego parterowo-niskiego poziomu intelektualnego a później was pokonuje samozaparciem i doświadczeniem.

Dion
14-10-2009, 14:21
Po co wy z tym DION'em nawiązujecie dyskusje, z nim nie wygracie. Najpierw was sprowadza da swojego parterowo-niskiego poziomu intelektualnego a później was pokonuje samozaparciem i doświadczeniem.

nie najlepiej gadac z takim debilem jak ty ktory udaje forumowego straznika teksasu i do tego wpierdolil wszystkie rozumy
jebnij sie glowa w sciane ze 2 razy moze ci sie w dobra strone tam przestawi

dopalacz.Vis
14-10-2009, 15:16
o tym wlasnie mowilem trolu from forum:D

Roodzielec
14-10-2009, 15:39
Dużo razy jeszcze bedziesz wspominał jaki ty to nie jestes bo grales za tipji starej? wez no mozna jeden raz drugi raz ale leczyc tak kompleksy tym to nie no, w cv se napisz gralem jak mateusz dragon wielki nie urodzil sie jeszcze lol

a co tego 'nie stac na komputer' to juz przegieles pale totalanie, huj cie obchodzi kogo stac kogo nie, ja wyjebie w sweteru z lumpa na miasto a stac mni ena garniaka od armaniego, powiesz ze mnie nei stac? skonczcie sie wywyzszac tymi slowami stac, nie stac, bo to naprawde ubacza w godnosc drugiej osoby czytajacej i nie majacej na czynsz

ah no i jeszcze jedno, dopisz sobie cos w podpisie tutaj jeszcze zeby kazdy wiedzial o co chodzi, huehueu

bede wam dogryzal bo przez takich gowniarzy niespelnionych w rzeczywistym zyciu jak wy ta gra stala sie takim niewypalem... kiedys gralo sie dla przyjemnosci i dla ludzi a teraz?? chocbys nie wiem jak sie wysilil wraz ze swoim protegowanym i tak mnie to nie ruszy... 2x w zyciu musze sie wkurw... na forum przez nastolatka...

Rudy... -.-

Dion
14-10-2009, 15:42
o tym wlasnie mowilem trolu from forum:D

skoncz pierdolic zacznij myslec
tyle na twoj temat

up
skad ty mozesz wiedziec pajacu ile kto ma lat?
kolejny debil ktory leczy kompleksy na forum

bartek8808
14-10-2009, 16:56
SPAAW
gratz 400.

Jakis screen jest?

Drago2009
14-10-2009, 17:09

Człowieku czy ty wiesz co piszesz czytaj kolo kupił chara a ty go skreślasz poza margines tak jak by był wrogiem publicznym nr 1.Fakt faktem poprzedni owner zaszalał i miał swoje powody ale to nie znaczy że kolejnego typa musicie gnębić tylko po to że kupił chara od kogoś.Znasz nowego typa co gra Sasho Pansa więc się nie wypowiadaj bo gówno masz do gadania tylko kozaczyć potrafisz i nic więcej gdybyś pomyślał inaczej byście z typem rozmawiali.Zawsze można ustalić co i jak a nie od razu kolo hunted 4ever albo coś w tym stylu.Najlepiej zwołać kolegów i go ubić bo ducha winny do tego nazywać go żydem.Żal waszej postawy panowie wstyd i tyle zero ogaru X(

Dla panów z Vision , Vision Academy , Duskines i innych gildi zróbcie sobie prządek w gildiach bo jak na razie to burdel jest na całym serwie i ustalcie kto ma zostać a kto nie.Najlepiej napisać na forum tibia.pl i tibia.com oficialnie kto ma zapłacić za hunty oraz wojny.

Ps: Mam nadzieje że znajdziecie kompromis i dacie innym szansę na to żeby sobie spokojnie grali na Furora.Liczę również na wyrozumiałość liderów i vice liderów wszystkich gildi o wyrażenie własnej inicjatywy by stan bytu na furora znacznie się polepszył.

Gorąco pozdrawiam.

Razor_Vis
14-10-2009, 17:41
Człowieku czy ty wiesz co piszesz czytaj kolo kupił chara a ty go skreślasz poza margines tak jak by był wrogiem publicznym nr 1.Fakt faktem poprzedni owner zaszalał i miał swoje powody ale to nie znaczy że kolejnego typa musicie gnębić tylko po to że kupił chara od kogoś.Znasz nowego typa co gra Sasho Pansa więc się nie wypowiadaj bo gówno masz do gadania tylko kozaczyć potrafisz i nic więcej gdybyś pomyślał inaczej byście z typem rozmawiali.Zawsze można ustalić co i jak a nie od razu kolo hunted 4ever albo coś w tym stylu.Najlepiej zwołać kolegów i go ubić bo ducha winny do tego nazywać go żydem.Żal waszej postawy panowie wstyd i tyle zero ogaru X(

Dla panów z Vision , Vision Academy , Duskines i innych gildi zróbcie sobie prządek w gildiach bo jak na razie to burdel jest na całym serwie i ustalcie kto ma zostać a kto nie.Najlepiej napisać na forum tibia.pl i tibia.com oficialnie kto ma zapłacić za hunty oraz wojny.

Ps: Mam nadzieje że znajdziecie kompromis i dacie innym szansę na to żeby sobie spokojnie grali na Furora.Liczę również na wyrozumiałość liderów i vice liderów wszystkich gildi o wyrażenie własnej inicjatywy by stan bytu na furora znacznie się polepszył.

Gorąco pozdrawiam.

Z jednej strony się z tobą zgadzam a z drugiej strony nie. Wiem jak wygląda teraz sytuacja na furorze bo sam dostałem hunta nie słusznie. Miałem screeny które by mnie oczyściły ale Apff nawet nie chciał ze mną tego wyjaśnić ;/ a z drugiej strony trudno się dziwić Visioną że ubijają Sasho Panse bo niewiadomo czy stary owner nadal nie posiada rk i niewejdzie na hara. Przykładem takim był Digeff którego zrookował stary owner ;)

dopalacz.Vis
14-10-2009, 17:57
@Drago2009

Zrozum marginesie że to postac oprócz właściciela tez jest hunted. Wyobraź sobie ze sasho ojebał cie na 5kk(caly domek+wszystko z banku) i sie nie loguje . Mija półtorej roku odkąd sasho sie zalogował. ALE TY KURWA NIE ROZUMIESZ ZE TO NOWY OWNER CO NIC NIE ZROBIŁ I IDZIESZ GO NAPEIRDALAC BO WISI CI JEBANE 5kk I WALCZYL PRZECIWKO TOBIE. Zrozumiales dlaczego CHAR Sasho jest hunted ??

Dion
14-10-2009, 18:14
Drago2009
to nie owner postaci jest huntowany tylko char ,a jak bys czytal to bys wiedzial ,ze zyd chary nie sa do wyplacenia
zrob tak jak mychas i sprzedaj chara dopuki jest jeszcze cos wart

razor
w kazdym poscie masz zamiar plakac o tym huncie?:D
co za ofiara omg

Drago2009
14-10-2009, 18:32
@Drago2009

Zrozum marginesie że to postac oprócz właściciela tez jest hunted. Wyobraź sobie ze sasho ojebał cie na 5kk(caly domek+wszystko z banku) i sie nie loguje . Mija półtorej roku odkąd sasho sie zalogował. ALE TY KURWA NIE ROZUMIESZ ZE TO NOWY OWNER CO NIC NIE ZROBIŁ I IDZIESZ GO NAPEIRDALAC BO WISI CI JEBANE 5kk I WALCZYL PRZECIWKO TOBIE. Zrozumiales dlaczego CHAR Sasho jest hunted ??

A czy ktoś nowemu właścicielowi wytłumaczył że postać która zakupił zrobiła takie rzeczy a do tego walczyła przeciwko ? Nikt chyba mu nic nie wytłumaczył skoro został zabity parę razy.Cytuję "sasho ojebał cie na 5kk(caly domek+wszystko z banku)".Czyli Sasho trzymał wspólną kasę do tego miał domek ale z kim ? Ja bym na miejscu poszkodowanego żądał 10 kk i to by w zupełności wystarczyło. W sumie pytanie kieruje teraz do wszystkich ~ Jak byś się zachował na miejscu nowego właściciela postaci że twoja nowa zakupiona postać zrobiła bardzo złe rzeczy ?

Dion
14-10-2009, 18:36
ja bym zrobil tak jak mychas i jak najszybciej sprzedal bym postac
takim pisaniem raczej nic nie zmienisz , zostalo kiedys tam ustalony ,ze chary walczace przeciwko im( vision dusk itp) nie moga sie wyplacic-nie wiem czy tak to szlo ale jakos podobnie xd
wiec tak jak napisalem sprzedaj chara dopoki ma ten 100+lvl.

Sienx
14-10-2009, 18:38
up
skad ty mozesz wiedziec pajacu ile kto ma lat?
kolejny debil ktory leczy kompleksy na forum

No właśnie, nie zauważasz swoich błędów ? nie che ci już wymijać ortografie, ale sam gadasz ze ktoś gada skąd może wiedzieć ile kto ma lat ? a powiedz mi panie Wielki skąd ty możesz wiedzieć ze siedzę 15min przy Firefox i odpisuje ci na durne posty ? buraku chyba tak ? :D

Drago2009
14-10-2009, 18:42
Drago2009
to nie owner postaci jest huntowany tylko char ,a jak bys czytal to bys wiedzial ,ze zyd chary nie sa do wyplacenia
zrob tak jak mychas i sprzedaj chara dopuki jest jeszcze cos wart

razor
w kazdym poscie masz zamiar plakac o tym huncie?:D
co za ofiara omg

A nie lepiej powiedzieć nowemu żeby dał sobie spokój i zmienił serwer ? Ja bym starał się rozwiązać problem jak najkorzystniej by nie ucierpiały na tym obie strony ale skoro taka wrogość na Furora to najlepiej sobie wszystko odpuścić.Jak będą chcieli to go wysłuchają bo jak na razie nikt nie chce słuchać a to dlatego że mają bardzo duże mniemanie o sobie.

Dion
14-10-2009, 18:44
kurwa ty dalej o tym?powiedz mi chlopcze co ty chcesz udowodnic?chcesz zaszpanowac ortografia ?jaki to ty elo inteligentny jestes ?

up

na tym moze ucierpiec tylko jedna strona bo 100 knight nie wiele moze im zaszkodzic
zreszta probuj moze cos zdzialasz ale watpie , taka sama sytuacje mial mychas tez kupil chara tez z huntem i chcac niechac musial sprzedac postac bo wyplacic sie nie mogl poniewaz "zostalo ustalone ze zyd chary wyplacic sie nie moga"

Sienx
14-10-2009, 18:47
@up

Nie, czekam na sensowną odpowiedz

Dion
14-10-2009, 18:52
to se poczekasz tumanie8o
szczerze to nawet mi sie juz z toba nie chce gadac polonisto
wymysl cos nowego niz przypieprzanie sie do ortografii albo skladni zdan to pogadamy :baby:

Sienx
14-10-2009, 18:57
No i znów nie zauważasz swoich błędów, wiesz jaki tym razem ? takim ze z tobą nie da się normalnie pogadać to jest twój problem a i widzisz ? nie musiałeś czekaj 15min na odpowiedz B)B)

Dion
14-10-2009, 19:00
kurwa to ,ze nie odpisuje nie oznacza ,ze nie widze swoich bledow
boze alez ty ulomny
po prostu nie chce z toba gadac bo jedyny temat na ktory umiesz cos napisac to ortografia albo skladnia zdan

Diablord
14-10-2009, 19:30

_/ Rudowaty from antica

Zawsze mialem szacunek do graczy z czasów, kiedy Bubble miala 100+ lvl itd. Mialem szacunek do Ciebie bo czesto czytalem temat o Antice i Twoje wypowiedzi, ale tym postem pokazales jaki jestes plytki...az zal odpisywac na takie posty...

Gorąco pozdrawiam.

Kolejna osoba, ktora wypowiada sie nic nie wiedzac o temacie.
Jak juz inni wczesniej pisali, postacie ktore walczyly przeciwko nam (czyli dolaczyly do zdrajcow i zlodziei) sa hunted 4ever. Dzieki temu osoby ktore byly przeciwko nam nie moga nawet zarobic za postaciach, ktorymi kiedys walczyly, bo nikt, znajacy sie na temacie ich nie kupi (wyjatkiem sa takie osoby jak obecny owner Sacho~). Wiem co pisze, w przeciwienstwie do ciebie udzielam sie w tym temacie od bardzo dawna, a ty przeczytales kilka postow i juz kozaczysz (albo przeczytales calosc i zrozumiales kilka %).

Nie wiem czy jest sens cokolwiek wyjasniac na tym forum, juz chyba lepiej jak ludzie nas bluzgaja.

Roodzielec
14-10-2009, 20:49
Zawsze mialem szacunek do graczy z czasów, kiedy Bubble miala 100+ lvl itd. Mialem szacunek do Ciebie bo czesto czytalem temat o Antice i Twoje wypowiedzi, ale tym postem pokazales jaki jestes plytki...az zal odpisywac na takie posty...

Wyobraz sobie ze pierwszy raz znizylem sie do takiego poziomu:( za duzo czasu spedzam z debilami i nabieram ich nawykow... kiedys mialem dystans a teraz taki gowniarz potrafi mnie doprowadzic do szewskiej pasji... choc z 2 strony z nimi nie da sie w sposob inteligetny... Ale tez nie musiales mnei od razu przekreslac i mowic ze jestem plytki;] zaszufladkowales mnie ;]

Zeby nikt nie powtorzyl mojego bledu: ignorujcie troli;]

poirytowany rudy...

HIP_HOP_PEEL
14-10-2009, 21:08
SIEMA KURWY TIBIJSKIE WPADNIJCIE ZOBACZYC JAK ROBIMY DISTROJ WASZEGO FORUMA TU: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2666730&posted=1#post2666730

POZDRO LOOŚNE

Diablord
14-10-2009, 21:18
Wyobraz sobie ze pierwszy raz znizylem sie do takiego poziomu:( za duzo czasu spedzam z debilami i nabieram ich nawykow... kiedys mialem dystans a teraz taki gowniarz potrafi mnie doprowadzic do szewskiej pasji... choc z 2 strony z nimi nie da sie w sposob inteligetny... Ale tez nie musiales mnei od razu przekreslac i mowic ze jestem plytki;] zaszufladkowales mnie ;]

Zeby nikt nie powtorzyl mojego bledu: ignorujcie troli;]

poirytowany rudy...

Nie zaszufladkowalem, tylko ocenilem na podstawie plytkiej wypowiedzi. Na takich trolli jest tylko 1 metoda, ignorowanie ich.

VeB
14-10-2009, 23:25
gratz dla spaawa.

Drago2009
14-10-2009, 23:42
Name: Spaaw
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 400
House: Marble Lane 4 (Liberty Bay) is paid until Nov 06 2009
Guild membership: Dark of the Vision
Last login: Oct 14 2009, 20:53:18 CEST
Account Status: Premium Account

No proszę doczekał się 400 ehh przy 500 będzie DELTED przez CIP SOFT za bota hahaha.

GZ lev BOTQ-u.

Dzidzia2
15-10-2009, 04:15
Name: Spaaw
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 400
House: Marble Lane 4 (Liberty Bay) is paid until Nov 06 2009
Guild membership: Dark of the Vision
Last login: Oct 14 2009, 20:53:18 CEST
Account Status: Premium Account

No proszę doczekał się 400 ehh przy 500 będzie DELTED przez CIP SOFT za bota hahaha.

GZ lev BOTQ-u.

http://img200.imageshack.us/img200/8237/dzidzia2fochomg.jpg
dobra teraz juz sie moge przyznac !
to ja mu pomagalem , specjalnie sie nie odzywalem i takie sexy kocie ruchy robilem zeby wygladalo na bota !
XD! a swistak siedzi i expi

Xamianowa
15-10-2009, 08:53
masz te poczucie humoru ; :cup:

Shermonator.
15-10-2009, 21:24
kurwa to ,ze nie odpisuje nie oznacza ,ze nie widze swoich bledow
boze alez ty ulomny
po prostu nie chce z toba gadac bo jedyny temat na ktory umiesz cos napisac to ortografia albo skladnia zdan

No a ty nawet o tym nie umiesz napisac... Zal mi takich forum FAJTEROW jak ty...

Dion
15-10-2009, 22:25
No a ty nawet o tym nie umiesz napisac... Zal mi takich forum FAJTEROW jak ty...

idz sie mamie wyzal poniewaz twoje zdanie mnie gowno obchodzi ;)
btw
piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz
popatrz na siebie kretynie ,a potem cosz pisz

Shermonator.
15-10-2009, 23:04
idz sie mamie wyzal poniewaz twoje zdanie mnie gowno obchodzi ;)
btw
piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz
popatrz na siebie kretynie ,a potem cosz pisz

Nie szukam "zaczopki". To ty poprostu myslisz ze wiesz wszystko na wszystkie tematy a tak naprawde w dupie byles i gowno widziles, w*****asz wszystkich swoimi glupimi postami...

Sienx
15-10-2009, 23:30
Ah..dokładnie, Dion grałeś kiedyś na furorze ? bo jedynie umiesz się kłócić, a tak na prawdę nic nie wiesz o tym świecie. Ktoś odpisuje ci sensownie a ty nie mając argumentów zaczynasz swoje tradycyjne tekścik.
Czy tyna prawdę nie umiesz ułożyć zdania ?
Pierwszy raz widzę takiego typka który za każdym razem ma
głupie wypowiedzi, wiesz co ? nawet jak piszesz posta to co drugie słowo nie ma znaczenia co ktoś napisał o tobie (krytyka), nawet nie wiesz kiedy przecinka stawić ( ,,piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz " )
albo stawiasz byle gdzie tak ja w tym zdaniu :confused:
Najlepiej to ty leć do Mamy niech cie przypilnuje trochę.

Dion
16-10-2009, 00:03
Ah..dokładnie, Dion grałeś kiedyś na furorze ? bo jedynie umiesz się kłócić, a tak na prawdę nic nie wiesz o tym świecie. Ktoś odpisuje ci sensownie a ty nie mając argumentów zaczynasz swoje tradycyjne tekścik.
Czy tyna prawdę nie umiesz ułożyć zdania ?
głupie wypowiedzi, wiesz co ? nawet jak piszesz posta to co drugie słowo nie ma znaczenia co ktoś napisał o tobie (krytyka), nawet nie wiesz kiedy przecinka stawić ( ,,piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz " )
albo stawiasz byle gdzie tak ja w tym zdaniu :confused:
Najlepiej to ty leć do Mamy niech cie przypilnuje trochę.

kurwa to teraz powiedz mi co ty chcesz udowodnic?ze jestes lepszy z polskiego?ze cie w wioskowym gimnazjum wyedukowali?chcesz komus zaimponowac swoja ortografia?zrozum kurwa ,ze mam w dupie twoje ąęćżź przecinki i kropki rozumiesz?
głupie wypowiedzi
spojrz w lustro.prawie w kazdym poscie wyskakujesz jak debil z ortografia albo skladnia zdan.szpanujesz bo wiesz gdzie przecinek postawic?ahahah
twoje zdania sa za to inteligentne ,piszesz mi o moich bledach ,a swoich nie widzisz
przyklad
nawet jak piszesz posta to co drugie słowo nie ma znaczenia co ktoś napisał o tobie

pajac nad toba

zrozum ,ze na tym forum rozmowa na poziomie odbywa sie od swieta i jest to wymiana 2-3 postow poniewaz wejdzie taki pajac jak ty i zacznie "zal mi cie" albo koleszka typu sienx i zacznie chuj wie po co i na co wypisywac twoje bledy ortograficzne jak by to kogos interesowalo ,a jak cie wkur*** to won!prawy gorny rog i klikasz X

dzazga
16-10-2009, 00:26
Sienx zanim zaczniesz kogos uczyc o przecinkach moze powinienes cos o nich poczytac. Zdanie ktore podales jako przyklad "piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz" ma przecinki tam gdzie miec powinno czyt.(przed ze,a itd przecinki sie stawia)
Nie zmienia to faktu, ze Dion jes idiota.

mYchas
16-10-2009, 00:27
sienx
Myślałem ,że jesteś normalny ,a jednak nie.Z ta ortografia zrobiłeś z siebie totalnego idiotę.Każdy post ortografia,interpunkcja....w Fire Foxa się bawisz?Serio jest dużo innych ciekawszych zajęć niż robienie z siebie kretyna wytykając błędy

Diablord
16-10-2009, 01:07
Sienx zanim zaczniesz kogos uczyc o przecinkach moze powinienes cos o nich poczytac. Zdanie ktore podales jako przyklad "piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz" ma przecinki tam gdzie miec powinno czyt.(przed ze,a itd przecinki sie stawia)
Nie zmienia to faktu, ze Dion jes idiota.

sienx
Myślałem ,że jesteś normalny ,a jednak nie.Z ta ortografia zrobiłeś z siebie totalnego idiotę.Każdy post ortografia,interpunkcja....w Fire Foxa się bawisz?Serio jest dużo innych ciekawszych zajęć niż robienie z siebie kretyna wytykając błędy

Jak czytam to forum to widze samych idiotow xD Nie zrozumieliscie ze Sienx tylko cytowal wypowiedz Diona?
Dion jest totalna parodia, a Sienx go poprawia, a nie umie odpowiednio postawic znaku " ? ".

mYchas
16-10-2009, 08:40
Jak czytam to forum to widze samych idiotow xD Nie zrozumieliscie ze Sienx tylko cytowal wypowiedz Diona?
Dion jest totalna parodia, a Sienx go poprawia, a nie umie odpowiednio postawic znaku " ? ".

Może na inaczej.Sienx go poprawia i to totalna parodia ,a Dion to 15 latek który chce zabłysnąć na forum.Nie wiem może jesteś ślepy ale nie zauważyłeś ,że w większości swoich postów Sienx pisze tylko o ortografii,interpunkcji jak by chciał tym komuś zaimponować?Przecież ten Sienx jest jeszcze bardziej denny niż Dion.Uczepił sie jednego tematu i go ciśnie...nie Sienx ty i twoja ortografia nie jesteście fajni.

Diablord
16-10-2009, 09:16
Nie chce mi sie juz pisac na temat tych trolli.

Zrobilismy dzisiaj anni ekipa 2 x 160+ ek, 135 ms i 119 ed.

Mój filmik:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=vfii5910wr73sxmv

dopalacz.Vis
16-10-2009, 10:12
Może na inaczej.Sienx go poprawia i to totalna parodia ,a Dion to 15 latek który chce zabłysnąć na forum.Nie wiem może jesteś ślepy ale nie zauważyłeś ,że w większości swoich postów Sienx pisze tylko o ortografii,interpunkcji jak by chciał tym komuś zaimponować?Przecież ten Sienx jest jeszcze bardziej denny niż Dion.Uczepił sie jednego tematu i go ciśnie...nie Sienx ty i twoja ortografia nie jesteście fajni.

denny to ty jestes, juz cie nie było a znowu przylazłes. Z łaski swojej zabieraj swojego idiote brata diona i idzcie na forum Zanery.

mYchas
16-10-2009, 10:17
Denny jest twój tok rozumowania noname
pocwicz

Sienx
16-10-2009, 10:21
@Dion

Szkoda ze w moich postach widzisz tylko jak ci wytykam błędy.
Napisałem czy grałeś kiedyś na furorze i cokolwiek o niej wiesz, niestety pominąłeś ten temat. Myślisz ze wytykam komuś błędy ? Tak ale tylko tobie ! Nie lubię nikogo upominać żeby pisał poprawnie, a ciebie tylko dlatego ze to ty się do mnie dojebałeś pisząc głupie posty ze bronie Mychasa, a wiesz czemu ? Bo on oprócz ciebie umiał się wypowiedzieć na poziomie. Potem zacząłeś mnie cisnąć, i po jakimś czasie znów się to powtórzyło a ja ci odpisałem ,, Popraw ortografie " i cie po cisnąłem na całej linii , miałem argument ? miałem ty ich niestety nie masz. Powiedz czemu mówisz ze inni są burakami,debilami,pajacami ? Każdy może se przez Sieć powyzywać innych bezpodstawnie, napisałem już skąd możesz wiedzieć ze siedzę 15min przy Firefoxie ? No cóż nie odpisałeś, więc nie wyzywaj kogoś na różny sposób jak go nawet nie znasz.

Nie będę ci już odpisywał, może będzie inny temat w którym będę się z tobą zgadzać.

mYchas
16-10-2009, 10:49
Sienx dąży do kompromisu ,a dopalacz wszczyna następna kłótnie.
Naprawdę przez takich ludzi to forum schodzi na psy.Normalni ludzie nie mogą się wypowiedzieć ponieważ zaraz zaczynacie sypać teksty"allegro buyer , debil , kretyn , idiota,won stad"itd tylko po co?To ,że 24/7 jest tu jakiś flame war podnosi to was na duchu?Przez ludzi jak dopalacz zostanie wam przeczepioną latka debili,prymitywów którzy jedynie umieją się nawzajem wyzywać i chcecie tego?Aby każdy z góry tak jak wy teraz sądził ,że jesteście debilami,kretynami,ciotami itd od flame war'ów?
Pokażcie ,że nie jesteście upośledzeni i umiecie przeprowadzić normalna rozmowę ,a nie tylko się wyzywać.

dopalacz.Vis
16-10-2009, 11:35
Sienx dąży do kompromisu ,a dopalacz wszczyna następna kłótnie.
Naprawdę przez takich ludzi to forum schodzi na psy.Normalni ludzie nie mogą się wypowiedzieć ponieważ zaraz zaczynacie sypać teksty"allegro buyer , debil , kretyn , idiota,won stad"itd tylko po co?To ,że 24/7 jest tu jakiś flame war podnosi to was na duchu?Przez ludzi jak dopalacz zostanie wam przeczepioną latka debili,prymitywów którzy jedynie umieją się nawzajem wyzywać i chcecie tego?Aby każdy z góry tak jak wy teraz sądził ,że jesteście debilami,kretynami,ciotami itd od flame war'ów?
Pokażcie ,że nie jesteście upośledzeni i umiecie przeprowadzić normalna rozmowę ,a nie tylko się wyzywać.

Nie wydaje mi się żebym z jakims noname co kupuje chary z hunted forever miał jakis temat do rozmów o furorze.

ps: mychas i tak wiemy ze dion to Twój char ;)

mYchas
16-10-2009, 11:46
Nie wydaje mi się żebym z jakims noname co kupuje chary z hunted forever miał jakis temat do rozmów o furorze.

ps: mychas i tak wiemy ze dion to Twój char ;)

Jestem noname ponieważ jak bym napisał tu swój nick rzucilibyście się z paymentami jak psy na mięso.Straszne ,ze kupiłem postać prawda?Nie możesz tego przecierpieć ,aż tak cie to boli.Tylko powiedz mi co ci do tego?Chce to kupuje i dla twojej świadomości.Dion to nie jest mój "char".Dion to chłopak z osiedla obok który pomagał mi skilować po tym jak sprzedałem tego hunconego knighta.Piszesz ,ze nie chcesz gadac z noname który kupuje postać.Osobiście wolal bym gadać/trzymać z takim noname niz z takim tobą-osoba która afiszuje się nie wiadomo czym i myśli ,że zjadła wszystkie rozumy.
Ps.
Może sam ujawnisz swój name co?:>

Fan_Dzidzi2
16-10-2009, 11:57
qurw@ dajcie sobie juz spokoj, ktora by nie byla godzina wy sie klocice o jakies gowno, zal.pl

zmiencie temat pleby

Fan_Dzidzi2
17-10-2009, 08:01
moze dam wam temat do rozmow:

co brac, demon legsy czy rainbow shield? 1400 demonow zostalo mi do zabicia, w poniedzialek po ss ide oaka karac ??

thoro
17-10-2009, 10:10
O ile oak nie pokara ciebie ;p

A tak btw, czym rozni sie forum fajter od tibijskiego pro fajtera?

mYchas
17-10-2009, 11:23
moze dam wam temat do rozmow:

co brac, demon legsy czy rainbow shield? 1400 demonow zostalo mi do zabicia, w poniedzialek po ss ide oaka karac ??
rainbow shield

-Maniek-
17-10-2009, 11:36
wez tego spellbooka

Magalav
17-10-2009, 11:54
ja bym brał demon legi

abece
17-10-2009, 13:08
shield jest lepszy po chuj ci te legi xD

Xamianowa
17-10-2009, 14:54
shield zdecydowanie

Dzidzia2
17-10-2009, 15:06
http://img62.imageshack.us/img62/9696/dlegs.png

Pomocny_Duszek
18-10-2009, 15:55
Bier "Musk" jak jest do wyboru przyda ci sie najbardziej.

Voyphox
18-10-2009, 19:39
Demon Legi ;)

montura
18-10-2009, 19:42
http://www.nume.pl/images/8lhm9ayfwm4zv00u5z.png

A co tam, pochwale się ;]

Pomocny_Duszek
18-10-2009, 21:44
@up

Co to jest.

mYchas
18-10-2009, 21:56
up
Wejdź i zobacz zamiast kleić durnia

montura
w czym masz neta i ile płacisz miesięcznie?

montura
19-10-2009, 00:01
up
Wejdź i zobacz zamiast kleić durnia

montura
w czym masz neta i ile płacisz miesięcznie?

Mam to doliczone do czynszu, więc trudno mi powiedzieć. Dostawcą jest dialog.

Voyphox
19-10-2009, 05:45
Predzej czy pozniej sie o tym dowiecie wiec napisze odrazu :P

http://i57.photobucket.com/albums/g228/groovv/demonlegi.jpg

Puff
19-10-2009, 12:09
no no "pogiezetowac sakrafajsa " ;)

Pomocny_Duszek
19-10-2009, 13:11
Qrwa jak mozna wziac takie denne legi >< nie rozumiem trzeba byc idiota xD

Eneris
19-10-2009, 13:29
kurwa Karol masz wpierdol ...

12:47 Kaargon [175]: za to ze masz
12:47 Kaargon [175]: bpp
12:47 Kaargon [175]: na wocie
12:47 Kaargon [175]: 2kk
12:47 Kaargon [175]: za to ,ze znasz youenna
12:47 Kaargon [175]: wiec 4kk

Fan_Dzidzi2
19-10-2009, 14:27
bpp?

przenies chary na furore najwyzej : P

http://img10.imageshack.us/img10/8103/45169118.jpg (http://img10.imageshack.us/i/45169118.jpg/)

Voyphox
19-10-2009, 18:07
Qrwa jak mozna wziac takie denne legi >< nie rozumiem trzeba byc idiota xD

Ja nie rozumiem jak mozna nie rozumiec tak prostej i klarownej sprawy ;)

Eneris
19-10-2009, 23:17
na furore? tylko wtedy jak te niklasy kutasy się tu przeniosą

Silverr
20-10-2009, 18:42
17:15 You advanced from Level 149 to Level 150.
;)

Kreatyna3000
20-10-2009, 19:01
siemka wrocilem ;)

Razor_Vis
20-10-2009, 20:03
na furore? tylko wtedy jak te niklasy kutasy się tu przeniosą

Nie tylko Niklas ;) Nemtor też raczej coś kombinuje http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2795326 skoro chce sie skontaktowac z Xespozem

AwangardowyKaloryfer
20-10-2009, 21:07
Gz Silveros!
Meros tu. Chaiałbym się pożegnać z ludźmi ,których darzyłem szacunkiem tj. Thor~ ,Silveros ,Razor Vis ,Libi Galiverle ,Dawid Do ,Syf Zor i wielu innych.

Oraz podzielić się fajną anegdotką dotyczącą Vision. Otóż dziś zostałem zaspamowany przez Rayla Legendę Furory (legenda ,jak chuj...). Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra. Myślę ,chłopak nie jest małolatem ,najwyżej coś poora. Po długim namyśle stwierdziłem ,że może mi go nawet haknąć ,i tak nie gram. Ok godziny 19:30 dostaje info od rl'a ,że mam haka. Odzyskuję postać i jakimś cudem ktoś zna do niej maila i all. Dziwne ,nie?:)
Mimo wszystko zakończyło się to rooknięciem chara. Chciałbym zadać jedno pytanie ,mianowicie ,warto było? Pokazać się ze strony dziecka ,rookującego postać z powodu braku pomysłów na życie? Dla mnie jest to żenada =]
Żegnam;>

Razor_Vis
20-10-2009, 21:45
Gz Silveros!
Meros tu. Chaiałbym się pożegnać z ludźmi ,których darzyłem szacunkiem tj. Thor~ ,Silveros ,Razor Vis ,Libi Galiverle ,Dawid Do ,Syf Zor i wielu innych.

Oraz podzielić się fajną anegdotką dotyczącą Vision. Otóż dziś zostałem zaspamowany przez Rayla Legendę Furory (legenda ,jak chuj...). Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra. Myślę ,chłopak nie jest małolatem ,najwyżej coś poora. Po długim namyśle stwierdziłem ,że może mi go nawet haknąć ,i tak nie gram. Ok godziny 19:30 dostaje info od rl'a ,że mam haka. Odzyskuję postać i jakimś cudem ktoś zna do niej maila i all. Dziwne ,nie?:)
Mimo wszystko zakończyło się to rooknięciem chara. Chciałbym zadać jedno pytanie ,mianowicie ,warto było? Pokazać się ze strony dziecka ,rookującego postać z powodu braku pomysłów na życie? Dla mnie jest to żenada =]
Żegnam;>

Rayl nowy wylizywacz rodzynów z Dupy Andrzeja ;). Kiedys Etteron z Inshon. Teraz musi niezle Andrzejowi pucować żeby tutaj grać jak widać. Awangardowy też dziekuje za grę jak sie namyslisz możesz sharować ze mną hara na innym świecie.
Pytanie co wam to dało ? ten 70 + nie zagrażał nikomu.
Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika. I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów.

Pytania do Rayla :
Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ? :D:D:D
I jak ostrego orgazmu dostaleś z powodu tego że zrookowaleś mojemu rlowi hara?? pewnie caly pokój wymalowany na biało świeżą farbą własnej roboty:D

Voyphox
20-10-2009, 22:12
> Rayl nowy wylizywacz rodzynów z Dupy Andrzeja.

Jezeli w ogole to nie taki nowy

> Awangardowy też dziekuje za grę jak sie namyslisz możesz sharować ze mną hara na innym świecie.

Bardzo slodko :)

> Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika.

Zawsze tak pisaliscie, zawsze bylo na odwrot, zawsze my na gorze, nie wiem po co te smety -.-

>I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów.

Przerobiony temat.

>Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ?

zadaj mu na tibii, nie ma konta na tibii.pl

Razor_Vis
20-10-2009, 22:33
> Rayl nowy wylizywacz rodzynów z Dupy Andrzeja.

Jezeli w ogole to nie taki nowy

> Awangardowy też dziekuje za grę jak sie namyslisz możesz sharować ze mną hara na innym świecie.

Bardzo slodko :)

> Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika.

Zawsze tak pisaliscie, zawsze bylo na odwrot, zawsze my na gorze, nie wiem po co te smety -.-

>I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów.

Przerobiony temat.

>Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ?

zadaj mu na tibii, nie ma konta na tibii.pl

A po co mam gadać z jakimś frajerem który sprzedał by matkę po to by grać na Furorze ?. Nie gram tutaj zal robić jakiego kolwiek hara tutaj i logować na tym świecie. Strata czasu. Bawicie się dalej w huntowanie za nic czyli przykładowo : Podkładanie jakis 6 lv i bicie nimi ludzi a potem zbieranie paymentu za ubicie nooba , podstawianie jakis kozaków typu Bakuś który wyjezdza z grozbami za nic itp. Nareszcie moge się wyżyć za te wszyskie problemy które przyspożyła mi wasza gildia.

alahakbar
20-10-2009, 22:42
Człowieku... nie chce Ci ublizac, ale jakim trzeba byc glupcem zeby dac passy do swojej postaci komukolwiek... a juz tym bardziej raylowi. Tak bardzo chciales pograc ze zdecydowales sie na cos tak glupiego? A ten twoj post? Przeciez to jest placz dziecka ktoremu zabrano lizaka. Ogarnij sie a moze wyjdzie ci to na dobre, np skonczysz z tibia i zajmij sie zyciem czy czyms tam zamiast spamowac na forum 24/h

Bez urazy, pozdro.

Napster
20-10-2009, 23:46
http://www.nume.pl/images/8lhm9ayfwm4zv00u5z.png

A co tam, pochwale się ;]

Wrocławskie E-wro ;)?

Fan_Dzidzi2
20-10-2009, 23:49
jak tepym trzeba byc zeby dac komus passy lol, tymbardziej raylowi

montura
21-10-2009, 00:02
Wrocławskie E-wro ;)?

O ile dobrze kojarzę E-wro to taka większa siec (coś jak DC) i tam te 100 Mbps jest tylko wewnątrz niej. A ja mam tyle wszędzie ;p

@Awangardowy
Naprawdę nie wiem co Ty sobie myślałeś dając Raylowi te pasy, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jaką bekę ludzie mieli z Ciebie na Vencie.

dopalacz.Vis
21-10-2009, 00:03
Gz Silveros!

Żegnam;>

""Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra"" i co pograles sobie debilu ? Przyszedles tu pare miesiecy temu na forum, rżnąłeś kozaka co ty kurwa nie wiesz o furorze, kogo ty nie znasz, co ty kurwa nie widziales. Swoim niewyparzonym ryjem wkoncu kogos zdenerwowales i Gremar cie ustawił. A na koniec oddajesz passy jak ostatni DEBIL jakiemus plebowi co Ci chara okrada. Jak dla mnie nie ogarniasz tej gry, nie umiesz przeżyc w tej dzungli jaka jest furora, znajdz inny serwer najlepiej non-pvp.

@razor_vis

Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika.

Po co maja walczyc jak idioci samowolnie passy oddają ? :D:D:D

Razor_Vis
21-10-2009, 00:29
Gz Silveros!

Żegnam;>

Mówiłeś że podałeś mu passy ale zaraz potem je zmieniłeś w obawie przed hackiem ;s
Zdecyduj sie bo inaczej mi piszesz na gg a inaczej na forum ;p

Diablord
21-10-2009, 02:01
Gz Silveros!

Żegnam;>

o.O dac passy Raylowi (najwiekszemu noobowi furory) i liczyc na to ze zdejmie hunta?! Epic fail xDDDDDDDDDDD
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
-Albert Einstein

Dzidzia2
21-10-2009, 06:30
nic dodac nic ujac xd

Sienx
21-10-2009, 15:08
A ja dodam... właśnie to

Diablord
21-10-2009, 18:48
Oct 21 2009 -
Today, 4963 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.

Kto dostal banana na furorze?

Dzidzia2
21-10-2009, 18:57
Averkania
Evo Muri
Van Soyer

i paru innych xd

Viitro
21-10-2009, 21:22
Kłakpłat aka Laqpat;p

Veltaxio
21-10-2009, 21:38
Dac passy raylowi, najwiekszemu oszolomowi furory bezcenne, janusz pamietaj o kara musi byc 8o

//Emeryt ;)

AwangardowyKaloryfer
21-10-2009, 22:48
Człowieku... nie chce Ci ublizac, ale jakim trzeba byc glupcem zeby dac passy do swojej postaci komukolwiek... a juz tym bardziej raylowi. Tak bardzo chciales pograc ze zdecydowales sie na cos tak glupiego? A ten twoj post? Przeciez to jest placz dziecka ktoremu zabrano lizaka. Ogarnij sie a moze wyjdzie ci to na dobre, np skonczysz z tibia i zajmij sie zyciem czy czyms tam zamiast spamowac na forum 24/h

Bez urazy, pozdro.
Diablord ,Tobie też dzięki za szczerość. Chciałem mu dać ,żeby zobaczyć ,czy jest dzieckiem ,czy nie. Tylko tyle ,jak widać jest nim;).
Pucuje się 20k z mojej postaci.

alahakbar
jest jedna sprawa ,nie płaczę ,chciałem się just pożegnać. 2 mam real życie ,a w tibię i tak czynnie nie grałem ,chciałem tylko pokazać bywalcom forum ,że nie opłaca się wchodzić na furorę ,bo to jest bezsensowne.
oddanie pasów ,kiedy się \nie gra ,człowiekowi (jak wynikało z rozmowy na poziomie) nie było dla mnie głupim pomyśłem ,myślałem ,że może zdejmie hunta ,a może coś popkuje i to all. Jednak się myliłem ;)

dopalacz.Vis
21-10-2009, 23:14
/\

nie pierwszy nie ostatni...

Kreatyna3000
22-10-2009, 18:43
Dac passy raylowi, najwiekszemu oszolomowi furory bezcenne, janusz pamietaj o kara musi byc 8o

//Emeryt ;)

umyj zeby wariacie

Voyphox
22-10-2009, 23:52
Kumsztyk

Oct 22 2009, 19:19:01 CEST Slain at Level 217 by Aniol Miecza, Belyssis, Infamia Nitroraptor, Iron Stysiek, Lisek Van Liden, Mirh and Opi Fex.

Ten gosc ( nowy owner ) poprostu mi zrobil w glowie balagan. Mowi mi bym sie schowal w "tej mojej tibii" i w "moich czterech scianach" i gral skoro takie jest moje powolanie. Wiecie, wszystko fajnie, ale mowi to gosc CO WYDAL 1200 ZL NA CHARA :D:D:D:D:D:D

Razor_Vis
23-10-2009, 00:31
Kumsztyk

Oct 22 2009, 19:19:01 CEST Slain at Level 217 by Aniol Miecza, Belyssis, Infamia Nitroraptor, Iron Stysiek, Lisek Van Liden, Mirh and Opi Fex.

Ten gosc ( nowy owner ) poprostu mi zrobil w glowie balagan. Mowi mi bym sie schowal w "tej mojej tibii" i w "moich czterech scianach" i gral skoro takie jest moje powolanie. Wiecie, wszystko fajnie, ale mowi to gosc CO WYDAL 1200 ZL NA CHARA :D:D:D:D:D:D

Za co wy go lejecie ;>?

Voyphox
23-10-2009, 00:55
Zaczal bic naszego chara bez powodu to padl.

Fan_Dzidzi2
23-10-2009, 07:54
qrwa debil mi 14 potow spalil i loota nie dal 0mg zal

thoro
23-10-2009, 10:47
Kumsztyk

Infamia w rzeczy samej to tak czy siak wychodzi taniej ;]
Jezeli ktos jest bogaty, i zarabia 10 tys miesiecznie, to wychodzi na to, że, pracując 22 dni w tygodniu, 1200 zł zarabia w niecałe 3 dni. To po co sie pierolic z elfami, z innymi graczaim, jak mozna miec gotowy produkt?

A to i tak nadal nie robi z takiej osoby nolifera ;]

Fan_Dzidzi2
23-10-2009, 11:48
a kiedys straci prace i mu bedzie zal tych 1.2k zl :D

Quake3arena
23-10-2009, 12:02
a kiedys straci prace i mu bedzie zal tych 1.2k zl :D

Kiedys skasuja tibie i bedzie ci zal zmarnowanych lat spedzona przed ta gra , ale wtedy bedzie juz za pozno , wychodzac na dwor okaze sie ze nie jestes juz takim kozakiem jak twoj pixel na furorze.

D'OH
23-10-2009, 14:02
@Quake
Czepiasz się ludzi...
Kiedyś skonczy się wszystko... Życie dla każdego z nas kiedyś się także skończy, więc po co żyć jak i tak się skończy? ... Tibia jest, dla niektórych umilaczem, zabijaczem czasu, możliwość się rozładowania, zwykłą grą albo sposobem na życie (na tibii także można zarobić patrz LordOfWar).

Play4fun, loyal4ever.

Strzała ;)
Btw. Jestem z furo, a ten filmik ze sraniem do ryja mi sie nie podobal... (wiesz ocb)

Fan_Dzidzi2
23-10-2009, 14:06
Kiedys skasuja tibie i bedzie ci zal zmarnowanych lat spedzona przed ta gra , ale wtedy bedzie juz za pozno , wychodzac na dwor okaze sie ze nie jestes juz takim kozakiem jak twoj pixel na furorze.

predzej ciebie na realu skasuje w tramwaju jakis kox niz skasuja tibie, no chyba ze nie masz nóg i mieszkasz w sanatorium, inwalidów nikt nie bije :<

Dzidzia2
23-10-2009, 14:37
i tak wszyscy dedniemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2012 rok sie zblizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
armageddon nadchodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wielka kupa boga zbliza sie do ziemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
juz wojsko przygotowuje mega pieluche na zlapanie tej wielkiej kupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ale to nic nie daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wszyscy dedniemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kto nas uratujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????? ????????????????//////

@ D'OH (2 do dolu)
zabrales mi pomysl ;(

Quake3arena
23-10-2009, 15:09
predzej ciebie na realu skasuje w tramwaju jakis kox niz skasuja tibie, no chyba ze nie masz nóg i mieszkasz w sanatorium, inwalidów nikt nie bije :<

Brakiem argumentow pierdolisz jakies farmazony idz pograj w tibie lepiej tylko do tego sie nadajesz.

Dzidzia2
23-10-2009, 16:29
Oct 23 2009 - World Type Realignment and War System
teaser time
http://www.tibia.com/news/?subtopic=latestnews