PDA

Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

AwangardowyKaloryfer
24-01-2010, 00:06
kolejny wyprowadzony z równowagi .buehueheuehue
nie bucz tam ,tylko się pogódź z tym , że to widać i ,ze poznać można kogoś ,kto sam się expi od zera i kogos kto ma plecy i wieczny hajs na waste ,bo inaczej expic nie umie :)
bardziej się już nie pogrążaj :P

Szeff
24-01-2010, 00:21
taki Digeff byl tu bez znajomych , gral recznie i potrafil wbic 200 i wydymac was jeszcze xd , reszta przydupasow Zwidka i Imy to zwykle allegrofightery , ktorzy placa za pro ;)

psyduck
24-01-2010, 00:46
Wiele mozesz ziomek powiedziec, ale nie to ze digef recznie 200 wbil ahahahahhahahah

MarianKalina
24-01-2010, 02:59
Veltaxio jesteś średnio rozgarniętym człowiekiem i zaraz napiszę dlaczego. Mam jedno pytanie: na jakiej podstawie uważasz siebie za inteligentnego? Dlatego, że w tibię grałeś od początku furory i mogłeś zabijać czasowo innych? Nie rozśmieszaj mnie.
O Twojej w najlepszym wypadku przeciętności, świadczy fakt, że za osoby "ogarnięte" (życiowo czy tylko tibijsko?) uważasz największych debili tego serwera - misiek, budyń (baku nie znam chyba). Ci ludzie nie znaczą nic, skończą na winie pod blokiem lub na budowie, bo nie potrafią się wysłowić, a tym bardziej zachować.

Obrażasz wszystkich których nie znasz, a prawda jest taka, że Ciebie większość osób kojarzy tylko z nickiem, z nędzną postacią, którą możesz zabić im też tylko postać. Nie potrafisz, jak cała Twoja rodzina, rozmawiać o niczym innym niż o tibii - to jest skrajnie żałosne. Nie stanowisz dla mnie jakiegokolwiek partnerstwa do rozmowy, bo chociaż
Ciebie nie znam to mogę zaryzykować stwierdzenie, że na wszystkim (poza tibią - tu jesteś niewątpliwie lepszy) lepiej się od Ciebie znam. Więc proszę, nie nazywaj mnie od "ciołków" bo naprawdę to nie Ty ze mną ale ja z Tobą nie miałbym ochoty rozmawiać.

Co z tego, że możesz wpaść mnie zabić, skoro ja mogę przenieść sobie postać za niewielkie pieniądze. I co mi wtedy zrobisz?
Pomyśl czasem, bo też byłeś kiedyś nowy, tak samo jak Twój brat Piotrek. Nie każdy kogo nie znasz na vencie jest też od ciebie młodszy. Z Twoim podejściem do kontaktów międzyludzkich nie wróżę Ci świetlanej pozatibijskiej przyszłości. Ale wiesz co, nauczyłem się czegos od Ciebie, mam to w dupie.

Lista osób które według Twojego jedynego słusznego zdania są inteligentne (dlatego, że mają 20-22 lata - od kiedy wiek wpływa na inteligencję? a także dlatego, że grają długo w tibię - jeśli ma to wpływ to ujemny moim zdaniem) jest delikatnie mówiąc obrazem Twoich horyzontów pojmowania - dość wąskich.

Naturalnie się nie podpiszę, bo tu jesteś kimś, a mi się nie chce użerać w gierce z zapatrzonym w siebie debilkiem. Jak się kiedyś spotkamy na jakimś meetingu to wtedy mogę Ci to powiedzieć wprost.

A teraz możesz dalej dowartościowywać się na forum jaki to jesteś zajebisty i jak to nikt dla Ciebie nic nie znaczy.

P.S.
Skończyłeś jakieś studia? Na jakiej uczelni? A może jakieś osiągnięcia w liceum/technikum, jakieś konkursy na arenie krajowej wygrane (nie konkurs na najlepszy plakat z plastyki w szkole)? A może coś w sporcie? Nie ... ? Kurcze, to "ciołki" osiągnęły jednak więcej.

Lion_Lith
24-01-2010, 03:29
kolejny wyprowadzony z równowagi .buehueheuehue
nie bucz tam ,tylko się pogódź z tym , że to widać i ,ze poznać można kogoś ,kto sam się expi od zera i kogos kto ma plecy i wieczny hajs na waste ,bo inaczej expic nie umie :)
bardziej się już nie pogrążaj :P

na jakiej podstawie wyciagasz wniosek ze jestem wyprowadzony z rownowagi?????
nigdy nie ukrywam ze mi siana nie brakuje bo wlasciwie mozna prawie wszystko zalatwic, cos nie tak sium sium sianka rzucisz pieskom i spoko no problemo a cos to zawsze sa inne serwery
ale widze ze zle ci z tym ze nie mozesz sobie pograc, spac nie mozesz spokojnie, tlumaczysz dla imcia jaka byla sytuacja a co go to i co innym do tego, masz hunta i nara ;*

Veltaxio jesteś średnio rozgarniętym człowiekiem i zaraz napiszę dlaczego. Mam jedno pytanie: na jakiej podstawie uważasz siebie za inteligentnego? Dlatego, że w tibię grałeś od początku furory i mogłeś zabijać czasowo innych? Nie rozśmieszaj mnie.
O Twojej w najlepszym wypadku przeciętności, świadczy fakt, że za osoby "ogarnięte" (życiowo czy tylko tibijsko?) uważasz największych debili tego serwera - misiek, budyń (baku nie znam chyba). Ci ludzie nie znaczą nic, skończą na winie pod blokiem lub na budowie, bo nie potrafią się wysłowić, a tym bardziej zachować.

Obrażasz wszystkich których nie znasz, a prawda jest taka, że Ciebie większość osób kojarzy tylko z nickiem, z nędzną postacią, którą możesz zabić im też tylko postać. Nie potrafisz, jak cała Twoja rodzina, rozmawiać o niczym innym niż o tibii - to jest skrajnie żałosne. Nie stanowisz dla mnie jakiegokolwiek partnerstwa do rozmowy, bo chociaż
Ciebie nie znam to mogę zaryzykować stwierdzenie, że na wszystkim (poza tibią - tu jesteś niewątpliwie lepszy) lepiej się od Ciebie znam. Więc proszę, nie nazywaj mnie od "ciołków" bo naprawdę to nie Ty ze mną ale ja z Tobą nie miałbym ochoty rozmawiać.

Co z tego, że możesz wpaść mnie zabić, skoro ja mogę przenieść sobie postać za niewielkie pieniądze. I co mi wtedy zrobisz?
Pomyśl czasem, bo też byłeś kiedyś nowy, tak samo jak Twój brat Piotrek. Nie każdy kogo nie znasz na vencie jest też od ciebie młodszy. Z Twoim podejściem do kontaktów międzyludzkich nie wróżę Ci świetlanej pozatibijskiej przyszłości. Ale wiesz co, nauczyłem się czegos od Ciebie, mam to w dupie.

Lista osób które według Twojego jedynego słusznego zdania są inteligentne (dlatego, że mają 20-22 lata - od kiedy wiek wpływa na inteligencję? a także dlatego, że grają długo w tibię - jeśli ma to wpływ to ujemny moim zdaniem) jest delikatnie mówiąc obrazem Twoich horyzontów pojmowania - dość wąskich.

Naturalnie się nie podpiszę, bo tu jesteś kimś, a mi się nie chce użerać w gierce z zapatrzonym w siebie debilkiem. Jak się kiedyś spotkamy na jakimś meetingu to wtedy mogę Ci to powiedzieć wprost.

A teraz możesz dalej dowartościowywać się na forum jaki to jesteś zajebisty i jak to nikt dla Ciebie nic nie znaczy.

P.S.
Skończyłeś jakieś studia? Na jakiej uczelni? A może jakieś osiągnięcia w liceum/technikum, jakieś konkursy na arenie krajowej wygrane (nie konkurs na najlepszy plakat z plastyki w szkole)? A może coś w sporcie? Nie ... ? Kurcze, to "ciołki" osiągnęły jednak więcej.

musze przyznac ze nieprzecietnie pojechane ;D
odpowiedz bedzie pewnie niegorsza ;D

Misi3k
24-01-2010, 03:43
siema \o/!!

Veltaxio
24-01-2010, 09:38
Veltaxio jesteś średnio rozgarniętym człowiekiem i zaraz napiszę dlaczego. Mam jedno pytanie: na jakiej podstawie uważasz siebie za inteligentnego? Dlatego, że w tibię grałeś od początku furory i mogłeś zabijać czasowo innych?

Wykształcenie średnie po maturze... pracuje? A mówiąc o inteligencji miałem na myśli postrzeganie Tibi przez starych wyjadaczy, bo to że ty nie jesteś nowy mogę stwierdzić z tego posta... nowe ciołki mają gdzieś panujące zasady i za wszelką cenę starają się je łamać...

Ja ich troszeczkę inaczej odbieram, a to że ty stwierdziłeś że skończą z winem w dłoni ? Skąd ta pewność ? Ten kraj jest taki że na zasiłku + dorabianiu na czarno zarobisz więcej i się nie narobisz więc wcale to by nie było głupie wyjście.

Dokładnie, mówimy o tibi a nie o realnym życiu, jeśli bym miał komuś coś zrobić to w Tibi a nie jechać/grozić w realnym życiu, uwierz mi że z moją rodziną mamy większe pole do rozmowy niż tylko tibia a twoje domysły pokazują jakim ciołkiem jesteś :D!

Już powiedziałem komuś, dajesz nick i będziemy mogli się przekonać czy się przeniesiesz, każdy kto mnie zna wie że jestem negatywnie nastawiony do Polski, Kościoła i do 99% społeczeństwa... w tym do ciebie.

Pewnie z 2 godziny pisałeś tego posta co nie ? Osoby o których napisałem że są inteligentne poznałem w 85% w realu, a z resztą gadałem na Vent... pamiętasz listę władców furory? Widzisz tam azora ? Myśl człowieku...

No to ja nie rozumiem na co ten post, co wniósł, co zmienił ? Pojechałeś po emerycie ? Wiesz doskonale jak to odbiorę, zdania nie zmienię i ogólnie przejdzie to bez echa... jak poprzednie 2 tys stron....

Dziękuje za pozwolenie o wielki ;)!

Niestety, liceum z maturą, bez większych osiągnięć... to prawie tak jak 90% naszego społeczeństwa... ale chętnie poznam twoje dokonania ww. dziedzinach. :D

:baby::baby::baby:

I jeszcze jedno, jako że nie gram to już raczej nie mam nic do powiedzenia, a więc proponuję ci rozmowę na Vent i daje słowo że nic ci się niestanie po tej rozmowie... Co ty na to ? Przeanalizujemy wszystkie twoje zarzuty :D!

.
.

wrogonastawiony
24-01-2010, 11:18
a ja ? a jjaaaa ? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?! ja tez cem z tobom pogadac !!!

Szeff
24-01-2010, 12:23
psyduck : Wiele mozesz ziomek powiedziec, ale nie to ze digef recznie 200 wbil ahahahahhahahah

Popytaj ludzi z vt to Ci powiedzą czy nie expił chłopak ręcznie do 200 lvl , a nawet 202 , a jeśli na myśli masz bana za bota to pomyśl jak miał zarabiać jak nie na demcach góra/dół ? :)

Zoodix
24-01-2010, 12:52
dlugo mnie nie bylo tu na forum bo niemam obecnie kompa i przejzalem u ziomka ostatnie pare stron z grubsza i powiem wam ze to tylko jedna wielka napina kto najinteligentniejszy kto no-life i kto wali starych na sare i kupuje gp na allegro a co do zwida to niedziwne ze nikt nie kupil gp od niego bo na tym swiecie 1.1 zl za10k to za wiele. pozdro i niedlugo bedzie tu gp po 30gr i niebedzie wam sie zwracac za prad boty ;d

Kreatyna3000
24-01-2010, 13:22
siema wrocilem!!
tak czytam i widze, ze niezle niedo***** jestescie. nie znudzilo wam sie jeszcze napinanie na siebie?:D

Smerfu
24-01-2010, 15:27
taki Digeff byl tu bez znajomych , gral recznie i potrafil wbic 200 i wydymac was jeszcze xd , reszta przydupasow Zwidka i Imy to zwykle allegrofightery , ktorzy placa za pro ;)

Bez znajomych?
byl przydupasem Bukiego i tylko dzieki temu mial venta, a wylecial jak wiekszosc przydupasow Bukiego wsrod ktorych zdecydowana wiekszosc to byli kretyni albo naciagacze,
Gral recznie to znaczy sharowal z X kretynami i jumpowal na skryptach na demcach za co chyba dostal bana? no ale tak, na furorze takie cos to i tak prawie jak gra solo i bez bota :p
Wydymac to znaczy przyciac pare gp od ludzi ktorzy w jakims stopniu mu ufali i poczuc sie fajnym? ciekawe czy jak na rl babce wyciagnie 5zl z portfela tez bedzie uwazal sie za zajebistego zioma, zlodziej to zlodziej, bez roznicy w grze czy na rl

Jarek'Gru
24-01-2010, 15:51
Chcialem zauwazyc, ze ty tez w sposob nie legalny powiekszasz swoje srodki na

koncie, oczywiscie mozesz temu zaprzeczac, tylko po co?

Veltaxio
24-01-2010, 15:59
Chcialem zauwazyc, ze ty tez w sposob nie legalny powiekszasz swoje srodki na

koncie, oczywiscie mozesz temu zaprzeczac, tylko po co?

To kłamstwa!!! Smerfu nie ma żadnych korzyści z tibi...

Jarek'Gru
24-01-2010, 16:06
To przepraszam, ze naskoczylem na smerfa skromna osobe.

Syf_Zor_
24-01-2010, 16:49
Ale panowie wypowiedzi, a ledwo nie bylo mnie 2 dni :P
Kaloryferze pewnie chodzby zaraz haha:D

Taka mala zmiana tematu.
Pomozcie mi kur, wstalem wlasnie po 2 dniach melanzu i nic nie pomaga znacie jakies metody?:P

A ogolnie to dzieki za mile wypowiedzi na moj temat ;)

Furor001
24-01-2010, 18:43
Witam zgromadzonych.Chcialbym poinformowac o nowym filmie z naszych skromnych ale jakze przepieknych akcji.Youtube- furora war.Ów film po wielu dniach oczekiwania wkoncu mogl ujrzec swiatlo dzienne.:p a tak ukradkiem to pozdrawiam imcia emeryta ktory dal mi hunta bo za nim na statek bieglem;( i zwidka na sołt gejcie na blak hape o/ Zemsta udana8o

Gesar
24-01-2010, 18:49
Macie moze jakiegos hotkey'a albo cokolwiek co pozwoli na przechodzenie przez parcele, meble itp? ;P

Partyzant_Felix
24-01-2010, 19:42
I znów kurwa 2h jazdy xd tym razem pks.

Zapytałem się kolegów z gildi (tj. Drizera) czemu skoro ekipa rządząca tylko ma najlepsze respy na furorze to inni się nie buntują i wojny nie ma. Otrzymałem odpowiedź -'bo tylko oni tam już grają'. :D

Furor001
24-01-2010, 20:16
Maja najlepsze respy bo to jest vision.PA i kozactwo(ktorego doswiadczylem wielokrotnie zreszta);) i nie mowie tu o gildii Duskiness gdyz darze ja szacunkiem(nie wszystkich ale wiekszosc).Pamietam jak za old times Vision wyrzucalo z respow po wygraniu wara jak ktos nie chcial zejsc wyrzucali go sila(zazwyczaj bylo to tp do temple).Teraz Furora stala sie mennicą;P gdzie lazi 100 botow Azora na 1 respie.Wojny z Niklasem tez sie bali bo stracili by mozliwosc zarabiania!8o Ja przeciwstawilem sie "królom" tego serva i oprocz swietnej zabawy na akcjach poznalem wiele osob z calkiem innej perspektywy;)

Lion_Lith
24-01-2010, 20:51
no wyrzucali bo to byly jeszcze dzieci ;D teraz sa starsze a doszly inne dzieci i one robia PA
taka prawda

spowalniacz
24-01-2010, 20:57
Witam, chce tylko powiedzieć że wszystko co powiedział Sebastian to szczera prawda, duskiness nalerzy się szacunek bo vision wywalalo nas z respawnuw i jeszcze kazali buty dawac... najgorszy byl youen i rayl paladyn... dzialai w zespole i najczesciej czaili sie w kazordon przy wejsciu na guardy, uwazajcie byscie ich tam nie spotkali!!! Czajom sie tam okolo 19...

I chcem powiedziec ze krule byly tylko w bajkach bo furora jest publiczna i tu niemcy rzondza a polacy mogom tylko grac i wywalac innych polakuw.. swojom drogom mysle ze to wszystko jest ustawione bo polak zabije polaka potem kaze mu placic a ten niemajac pieniendzy kupi gp by byc fre i tak sie to krenci!!!

Czy ktos moze nas uratowac? B)

Fan_Dzidzi2
24-01-2010, 21:40
@up

dlaczego masz mojego chara w avatarze ?

Furor001
24-01-2010, 22:21
Nigdy nie okazywalem sympatii do gildii Vision.I nie bede.Idac za ciosem podam przyklad Spaawa ktory za dawnych czasow po wojnie wygranej przez Vision mogl wbic tylko dwusetny poziom pozniewaz gdyby wbil 201 zostalby surowo ukarany8o.A teraz?A co by sie stalo gdyby wybuchla niespotykana jak dotad wojna na Furorze?Polowa ludzi by na chleb nie miala w rl;) Bulpa chcial walczyc lecz Vision nie i wszyscy siedzieli cicho pod jego butem.Cale(nieszczescie) ze poszedl na Kyre.Ale Kyra to zapewne dopiero poczatek:evul: a pokazalismy ze odebranie zycia 200+ nie stanowi duzego problemu, przynajmniej dla nas.
Jak wszyscy z Soderlund by sie tu przeniesli ohoho...Ale pozyjemy-zobaczymy.Jak to sie zazwyczaj mawia:p

Lukasz'92
24-01-2010, 22:48
troche chyba za bardzo narzekacie na te PA furory. Wlasciwie to w tej chwili prawda jest taka, ze zaden czlonek "liczacych sie" gildii nie moze nikogo zabic ot tak ani bohow sciagac. to, ze maja dobre respy te w sumie niczym nie dziwi, wygrali wojne, kontorluja serwer to moga sobie zajmowac dobre respy, a jak ktos ma problem to moze im wypowiedziec wojne... wiadomo, jak na kazdym servie.
wiekszym probleme furory sa te wszystkie boty 24/7, co robia sobie niewiarygodne ilosci kasy + wbijaja na tych botach chary niczym na otsie... to przez to ten server spada na psy, jak juz ktos wyzej pisal, niedlugo tu gp bedzie stalo po 30gr to moze wreszcie zacznie sie cos dziac na tym w polowie non-pvp servie, jak juz tym wszystkim botom biznes upadnie xD
no i spojrzcie w sumie na tych wystraszonych noobkow z przeszloscia va, wings itd, ktore stanowia w sumie w tej chwili wiekszosc rzadzacych gildii, a ktore boja sie cos zrobic, mimo to, ze sa traktowani tam jak psy... byle tylko moc expic.

MarianKalina
25-01-2010, 01:56
Jakbym się chciał chwalić, lansować, to bym się podpisał. Dla anonima nie przynosi to żadnych korzyści, więc bezpodstawne zarzuty.

Imargamie, być może za ostro zareagowałem ale zdenerwowało mnie określanie wszystkich jednakowo, uważanie kogoś za debila tylko dlatego, że nie potrafi grać lub gra krótko. Jednocześnie biorąc za mądrego kretyna który jedyne co potrafi to tibia. Ja szanuję ludzi, nie graczy.

Przyznaję, tak na chłodno, że ze stylu pisania nie mogę Ci zarzucić bycia idiotą, a nie znamy się więc nie powinienem oceniać. Zasugerowałem się rodzinką (braciszkiem i siostrzyczką, która chluby to nie przynosi ale może z wiekiem zmądrzeje), a także tym co napisałem powyżej.

Jestem już trochę na vencie, będzie ze dwa lata, więc miałem okazję poznać większość ludzi, zarówno nowych jak i starych. I zgadzam się z Tobą, że zdecydowanie za dużo osób się tam przyjmuje, osób których jedyną zasługą jest kupno gp na allegro. Zgodzę się też, że jest mnóstwo idiotów ale to zarówno pośród tych nowych jak i starych graczy (odsetek podejrzewam tak samo wysoki).
Tibijsko wbrew pozorom popierałem zachowanie w Twoim stylu. PA, zabijanie dla zabawy, hierarchia odpowiednia w szeregu - to sprawiało, że gra była ciekawsza. Obecne zasady matki boskiej katrilowskiej prowadzą do tego, że ten serwer przypomina sanatorium dla osób typu Thenea, która popłakała się w rękaw Andrzejowi, że zabrali jej dle darashia i ona się przenosi na inny serwer. A niech spada. Natomiast Andrzej zrobił awanturę o to kilku co jak co ale zasłużonym osobom.

Jest pełno osób na ventrilo których nie powinno tam być. W gildiach "rządzących" to samo. Ale to także Wasza wina, bo do ekipy misia dostać się można poprzez allegro bądź stosowną opłatę w gp. Wychodzi teraz na to, że przyjmujemy każdego kto się nawinie, a potem nie ma kogo zabijać, dlatego tak nudno się zrobiło.

Naturalnie tym razem też się nie podpiszę i nie mogę tym samym być posądzony o włażenie w dupę, chwalenie się, kozaczenie, cwaniakowanie.

P.S.
Azor jest osobą najbardziej niedocenianą na serwerze ale póki ma swoje małpy i coś tam jeszcze ma na to kompletnie wyjebane :) I to jest jego największa zaleta.

Lion_Lith
25-01-2010, 02:09
matka boska katrilowska lol ;D
nom sensnie podsumowane (kto ty??)
ale war by sie jakis przydal bo nuda zapierdziela ;D

thoro
25-01-2010, 02:18
ulpa bulpa nie przyszedl na furore bo wiedzial, ze tutaj bedzie nuda z siedzenia w pz

Veltaxio
25-01-2010, 08:52
Jakbym się chciał chwalić, lansować, to bym się podpisał. Dla anonima nie przynosi to żadnych korzyści, więc bezpodstawne zarzuty.

Imargamie, być może za ostro zareagowałem ale zdenerwowało mnie określanie wszystkich jednakowo, uważanie kogoś za debila tylko dlatego, że nie potrafi grać lub gra krótko. Jednocześnie biorąc za mądrego kretyna który jedyne co potrafi to tibia. Ja szanuję ludzi, nie graczy.

Przyznaję, tak na chłodno, że ze stylu pisania nie mogę Ci zarzucić bycia idiotą, a nie znamy się więc nie powinienem oceniać. Zasugerowałem się rodzinką (braciszkiem i siostrzyczką, która chluby to nie przynosi ale może z wiekiem zmądrzeje), a także tym co napisałem powyżej.

Jestem już trochę na vencie, będzie ze dwa lata, więc miałem okazję poznać większość ludzi, zarówno nowych jak i starych. I zgadzam się z Tobą, że zdecydowanie za dużo osób się tam przyjmuje, osób których jedyną zasługą jest kupno gp na allegro. Zgodzę się też, że jest mnóstwo idiotów ale to zarówno pośród tych nowych jak i starych graczy (odsetek podejrzewam tak samo wysoki).
Tibijsko wbrew pozorom popierałem zachowanie w Twoim stylu. PA, zabijanie dla zabawy, hierarchia odpowiednia w szeregu - to sprawiało, że gra była ciekawsza. Obecne zasady matki boskiej katrilowskiej prowadzą do tego, że ten serwer przypomina sanatorium dla osób typu Thenea, która popłakała się w rękaw Andrzejowi, że zabrali jej dle darashia i ona się przenosi na inny serwer. A niech spada. Natomiast Andrzej zrobił awanturę o to kilku co jak co ale zasłużonym osobom.

Jest pełno osób na ventrilo których nie powinno tam być. W gildiach "rządzących" to samo. Ale to także Wasza wina, bo do ekipy misia dostać się można poprzez allegro bądź stosowną opłatę w gp. Wychodzi teraz na to, że przyjmujemy każdego kto się nawinie, a potem nie ma kogo zabijać, dlatego tak nudno się zrobiło.

Naturalnie tym razem też się nie podpiszę i nie mogę tym samym być posądzony o włażenie w dupę, chwalenie się, kozaczenie, cwaniakowanie.

P.S.
Azor jest osobą najbardziej niedocenianą na serwerze ale póki ma swoje małpy i coś tam jeszcze ma na to kompletnie wyjebane :) I to jest jego największa zaleta.

Amen :)! Matka boska katrilowska XD!

spowalniacz
25-01-2010, 11:03
@up

dlaczego masz mojego chara w avatarze ?

To muj ludzik kturego robilem z wielkom sypmatiom i milosciom a co ci daje prawo aby przypisac se mojogo ludzika? Jestes jednym z tych zlych kturzy kradnom buty? :baby:

Furor001
25-01-2010, 12:42
Zgadzam sie z ta kwestia ze jezeli rzadza to moga zajmowac najlepsze respy ale bez przesady.Spotkalem sie z paroma przypadkami naduzycia wladzy.Np. na d lair venore.Gracz expil po czym wbija Jolen czy inny i mowi "leave now".I co takiemu zrobic?Jak chce bedzie rozmawial i domagal sie sprawiedliwosci.Ja tak zrobilem poniewaz zarowno w rl jak i w tej grze juz taki jestem.Nie dam sobie w kasze dmuchac:p Jezeli gracz chce pograc to zalize dupe i zejdzie jeszcze mowiac "przepraszam"8o A PA na Furorze osiagnelo wysoki poziom.Np. zaoranie Flugella w thais.Byl sobie 70+ knight i lal chara Flugellowi po czym Flugell otrzymal pozwolenie by go ukarac.Lecz gdy przeszedl do rewanzu wbiegl Gremar z innymi botami i ubili Flugella dla fun'u.Gdyby wszyscy umieli postawic na swoim i domagac sie prawdy wkoncu ludzie wszczeli by bunt..Ja z moimi znajomymi pokazalismy pare akcji ze jak sie chce to sie moze, bo mamy honor.A Bulpa raczej w pz by nie siedzial bo jezeli by przyszedl to znajac go by walczyl.Oczywiscie Vision nie zaakceptowaloby wojny pokazujac swoj niski poziom.I Bulpa o tym wie:D A mistyczne Vision nie jest najlepsza gildia we wszechswiecie8o w rzeczywistosci kozaki a jak przyjdzie co do czego to cicho siedza. pozdro:D

Lukasz'92
25-01-2010, 12:54
@Furor001

no akcje byly zajebiste, ekipa tez ;p
szkoda tylko, ze wiekszosc juz wogole vt nie odwiedza, bo moznaby bylo sie dalej pobawic :)

Eklezjastyk
25-01-2010, 13:47
Macie moze jakiegos hotkey'a albo cokolwiek co pozwoli na przechodzenie przez parcele, meble itp? ;P

masz zydsonie qrwa

auto 100 allowwalk 2774 2775 2776 2777 2778 2779 2780 2781 2782 2783 2784 2785 2786 2787 2788 2789 2790 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 2801 2802 2803 2804 2805 2806 2807 2808 2809 2810 2811 2812 6114 6115 7864 7865 9061 831 832 833 834

Furor001
25-01-2010, 14:46
Ja jestem calkowicie za:p Drugiego takiego teamu jak nasz nie ma i nie bylo na Furorze. Pionki Vision probowaly vt ode mnie wyciagnac8o Ale takiego wała!:]
Najlepszy byl 81+ lvl z Ekipy Misia "ja za 2 dni odchodze z Ekipy i ide do was, to daj vt" HA... HA...HA!! Pokazalismy ze przy odpowiedniej mobilizacji sil jestesmy zdolni ubic nawet Zwidka.A tak nawiasem mowiac to duzo nie brakowalo bo 1 hit.Zreszta Senzel i tak poszedl spac a to jeden pies;) Vision takie kozaki? Nie taki diabel straszny jak go maluja:p A mysleli ze nikt im nic nie moze zrobic.A nasz team przeciez niebyl super hiper jak chary Azordona z Kazordon8o Ja w 100 procentach odegralem sie na Imargamie za hunta ktorego otrzymalem za free.Mozna powiedziec ze to on "zabil" Antosa, Senzela i innych.PA nie zawsze poplaca;) pozdrawiam kumpli z Kuass Sqad good job guys! Honour and Loyality.

NoToTak
25-01-2010, 14:54
Ja jestem calkowicie za:p Drugiego takiego teamu jak nasz nie ma i nie bylo na Furorze. Pionki Vision probowaly vt ode mnie wyciagnac8o Ale takiego wała!:]
Najlepszy byl 81+ lvl z Ekipy Misia "ja za 2 dni odchodze z Ekipy i ide do was, to daj vt" HA... HA...HA!! Pokazalismy ze przy odpowiedniej mobilizacji sil jestesmy zdolni ubic nawet Zwidka.A tak nawiasem mowiac to duzo nie brakowalo bo 1 hit.Zreszta Senzel i tak poszedl spac a to jeden pies;) Vision takie kozaki? Nie taki diabel straszny jak go maluja:p A mysleli ze nikt im nic nie moze zrobic.A nasz team przeciez niebyl super hiper jak chary Azordona z Kazordon8o Ja w 100 procentach odegralem sie na Imargamie za hunta ktorego otrzymalem za free.Mozna powiedziec ze to on "zabil" Antosa, Senzela i innych.PA nie zawsze poplaca;) pozdrawiam kumpli z Kuass Sqad good job guys! Honour and Loyality.

O kurwa, nie podpalaj sie tak. Jestescie zdolni ubic Zwidka... yhym, jakos nie padl. Myslisz, ze oni Was w ogole traktuja powaznie? Nie widze w Was zadnego zagrozenia dla nich...

gufnojad
25-01-2010, 15:02

Ty tak na poważnie te bzdury piszesz ? Boże z twoich postów naprawdę można stwierdzić że wierzysz w to... omfg... człowieku pisząc że zabiliście PRAWIE zwidka, ja kiedyś prawie spaawa na duelu zabiłem ale to było prawie bo był czerwony ale jeszcze jeden hit i by spał a ty tu mówisz o śmierci zwidka, człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.. A nie zdziwiło cię ze po 5 sekudach od zaatakowania zwidka byliście już orani? Wierz mi że te twoje pleby sprzedały tą akcję a wy poszliście spać. A teraz HAIL FREEEDOM HAIL REVOLUTIA!!!!!!!!!!!!!!! :baby::baby::baby:

spowalniacz
25-01-2010, 15:08
Dobsze muwisz seba!! tam w tais zwidson plakal ze upadnie i nasze kombo byl zajebiste!! zwidek wolal o pomoc a my stalismy obok niego i sie smialismy!!! i wtedy pojawila sie ekipa zwidsona ale to oszusci bo bylo ich wiencej niz nas... aleoni tylko oszukiwac potrafia!! Noby i oszusty a jolen napisal mi ze mnie na realu doriwe i on tom gre za bardo realnie postrzega bo jak sie bijem w grze to umeiram w grze a nie grozi w relu a potem jeszcze ten janusz buciasz ktury powiedzial mi ze biega w moich trampkach szybkosci ale to znowu bylo nie fer bo jak je tracilem to przez to ze sznurufki mi sie zaplontaly aha i co to jest feir ze 200 i 100 goniom 50 lvl??!! EJ FAIR
???

;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Jarek'Gru
25-01-2010, 15:31
Ty tak na poważnie te bzdury piszesz ? Boże z twoich postów naprawdę można stwierdzić że wierzysz w to... omfg... człowieku pisząc że zabiliście PRAWIE zwidka, ja kiedyś prawie spaawa na duelu zabiłem ale to było prawie bo był czerwony ale jeszcze jeden hit i by spał a ty tu mówisz o śmierci zwidka, człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.. A nie zdziwiło cię ze po 5 sekudach od zaatakowania zwidka byliście już orani? Wierz mi że te twoje pleby sprzedały tą akcję a wy poszliście spać. A teraz HAIL FREEEDOM HAIL REVOLUTIA!!!!!!!!!!!!!!! :baby::baby::baby:

Z twojego posta zrozumiałem, ze to wszystko bylo ustawione, i zwidek wiedzial,

ze nie padnie.. oO

gionojad
25-01-2010, 15:41
Z twojego posta zrozumiałem, ze to wszystko bylo ustawione, i zwidek wiedzial,

ze nie padnie.. oO

Nie jesteś bystrzachą w szkole nie ??? :baby:

Lukasz'92
25-01-2010, 16:10
no akcja byla na bank sprzedana, bylo to widac w ogole po zachowaniu zwidka. no ale troche sie chlopak zdziwil na pewno, ze mimo sio, ssa i ludzi czekajacych na statku, ledwo sie leczyl ;) no ale na spy w sumie nic nie poradzisz, zwlaszcza, ze dostac sie do gildii nie bylo tak trudno. no ale innego wyjscia w sumie nie bylo.

Furor001
25-01-2010, 17:08
O kurwa, nie podpalaj sie tak. Jestescie zdolni ubic Zwidka... yhym, jakos nie padl. Myslisz, ze oni Was w ogole traktuja powaznie? Nie widze w Was zadnego zagrozenia dla nich...

Powiem Ci w ten sposob.Mowie to tez do Gufnojada.Zwidek nawet z ssami 3x mial red hp.W pewnym momencie zostalo mu 100-200hp~ a to jeden hit sd.A bylo przy nas cale Vision w 5 sec bo stalismy w depo od pol godziny.M wall poszedl kratke za daleko dlatego byli odrazu przy nas.Ale gdybysmy sie bali wyjsc to bysmy w dp siedzieli:p Mamy honor i swoje wartosci a zabawa byla fajna;) Pozatym Zwidek to tylko jedna z akcji.Owszem moze bylismy minimalnym zagrozeniem dla Vision.Ale za to w Thais nikt skulla jakos nie odpalal przez pewien okres czasu po naszych akcjach.Vt tez probowali wyciagnac od nas wszelkimi sposobami.I z taka ekipa owszem bylismy zdolni do ubicia Zwidka, i prawie sie udalo.Moze kiedys? ktoz to wie (: To bylo czyste i nieskazitelne pk.Ubilismy mnostwo osob lacznie mamy ponad 25 fragow z czego 90% to lvle 100+ i wyzsze.;)

Jarek'Gru
25-01-2010, 17:13
Nie mnie to oceniac czy jestem inteligentny gionojad.

Poprostu nie wierze w to, ze zwidek poszedl gdzies gdzie szykuja na niego trapa i przez przypadek nie padl.

Chyba, ze to cale combo przewidzial i wiedzial, ze zostanie mu 100 hp ?

spowalniacz
25-01-2010, 17:47
HEJ!!! Muj znajomy prosil mnie zebym tu napisal ze dzis dostal pracem w biedronce, bendzie ukladal banany na pulki w sivi napisal w osiongnienciach

-Grajonc w gre tibia zabilem 150 + Druida Sensla
-Grajonc w gre tibia zabilem 200 + Knighta Warior Antosa

I go pszyjeli!!! I powiedzieli mu ze ma bogate zainteresowania i to zadecydowalo!!! WARTO GRAC W TIBIE!!! :cup::cup::cup:

Furor001
25-01-2010, 18:13
HEJ!!! Muj znajomy prosil mnie zebym tu napisal ze dzis dostal pracem w biedronce, bendzie ukladal banany na pulki w sivi napisal w osiongnienciach

-Grajonc w gre tibia zabilem 150 + Druida Sensla
-Grajonc w gre tibia zabilem 200 + Knighta Warior Antosa

I go pszyjeli!!! I powiedzieli mu ze ma bogate zainteresowania i to zadecydowalo!!! WARTO GRAC W TIBIE!!! :cup::cup::cup:

Najlepiej jest byc noname i lizac dupe takimi tekstami, no ale sa ludzie i parapety;)

Zgadzam sie z Jarek'Gru a te nonamy Gufnojady itd mnie smiesza rzucajac tekstami typu "człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.."-Zwidek byl na ssach i ledwo sie leczyl.Jakby wiedzial ze mamy tam trapa gotowego to by tam nie wszedl. ALE TO NIEMOZLIWE ZEBY ZWIDEK MOGL PASC:D to tak jakby ojca zabili dzieciom z sierocinca:D O NIEE!:o

psyduck
25-01-2010, 18:17
Najlepiej jest byc noname i lizac dupe takimi tekstami, no ale sa ludzie i parapety;)

Zgadzam sie z Jarek'Gru a te nonamy Gufnojady itd mnie smiesza rzucajac tekstami typu "człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.."-Zwidek byl na ssach i ledwo sie leczyl.Jakby wiedzial ze mamy tam trapa gotowego to by tam nie wszedl. ALE TO NIEMOZLIWE ZEBY ZWIDEK MOGL PASC:D to tak jakby ojca zabili dzieciom z sierocinca:D O NIEE!:o

AAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HHAHAH

Debil.

AwangardowyKaloryfer
25-01-2010, 18:20
Widzę ,że spowalniacz się udziela ,niemal niezauważalnie ,ale praca w biedronce za grę w tibie i ubicie Senzela/Warriora Antosia,to dało mi kompletnego owneda xDD
Nie mówiąc już o matce boskiej katrilowskiej <hahaha>!!!
Co do tematu ,to myślę ,że prawda leży pośrodku. Furor Seba ma rację ,śtanowią jakieś zagrożenie ,ale nie znów takie małe jak jakiś pionek napisał.
Logiczne jest ,że przy tworzeniu gildii z ludzi hunted ,któryś odzyska dawny "unhunt" i palnie w przypływie altruizmu ,co się dzieje.

Niestety sytuacja na furorze jest dokładnie taka ,jak ją opisał MarianKalina.
Nikt się z nikim nie liczy, każdy tylko dba ,aby jego boty śmigały i zarabiały ,zupełnie zapominając o tym ,że tibia jest tylko grą ,która służy do tego ,aby się zrelaksować ,tudzież pobawić/odpocząć.
Ja osobiście podziwiam Azora ,który zadowala się tym co ma ,co jednocześnie łamie zasadę ,którą wyznaje większość naszego społeczeństwa ,mianowicie "daj mu palec ,a weźmie całą rękę".

Boli mnie również to ,że tutaj piszecie w większości na poziomie (poza paroma noname'ami), a w tibii już tak ładnie nie ma ,bo wg mnie twierdzicie ,że tam macie do czynienia z idiotami ,a tu jednak są ludzie na poziomie.

Piję to tego ,że patrzycie na level danego gracza ,zamiast uprzednio z nim pogadać po ludzku. Oczywiście są też wyjątki od tej reguły np Has'ek ,czy nasz kochany Rafał.

Wracając do akcji z Flugelem ,to jest moja ulubiona akcja ,bo mimo iż w Polsce panuje mit o Niemcach nazistach i raczej tak się ich woli postrzegać, tak tylko on mi pomógł ,co przypłacił huntem i zgonem.
Nawiązując do przyszłości Furory ,to rysuje się ona chujowo ,że się tak wyrażę. Będzie to serv botterów ,którzy chcąc iść w ślady Smerfa zniszczą mu branżę :cup: ! A jednocześnie server ,na który wbije kilku typa ,którzy będą logować z nudów i będzie to rzadkie logowanie ,ale będzie ono tak jak WWO ,będzie z tego przekaz odpowiedni. Skończy się bocenie i zacznie płacz ,bo bot niestety za was się pvp nie nauczy ,a takiego 300 Jołena się składa (bez urazy) jak szmatę.
Tyle ode mnie na dziś ,dziękuję za wysłuchanie mojego skromnego zdania i byłoby miło ,gdybyście sobie to wzięli do serca.
Au revoir!

spowalniacz
25-01-2010, 19:20
Widzę ,że spowalniacz się udziela ,niemal niezauważalnie ,ale praca w biedronce za grę w tibie i ubicie Senzela/Warriora Antosia,to dało mi kompletnego owneda xDD
Nie mówiąc już o matce boskiej katrilowskiej <hahaha>!!!
Co do tematu ,to myślę ,że prawda leży pośrodku. Furor Seba ma rację ,śtanowią jakieś zagrożenie ,ale nie znów takie małe jak jakiś pionek napisał.
Logiczne jest ,że przy tworzeniu gildii z ludzi hunted ,któryś odzyska dawny "unhunt" i palnie w przypływie altruizmu ,co się dzieje.

Niestety sytuacja na furorze jest dokładnie taka ,jak ją opisał MarianKalina.
Nikt się z nikim nie liczy, każdy tylko dba ,aby jego boty śmigały i zarabiały ,zupełnie zapominając o tym ,że tibia jest tylko grą ,która służy do tego ,aby się zrelaksować ,tudzież pobawić/odpocząć.
Ja osobiście podziwiam Azora ,który zadowala się tym co ma ,co jednocześnie łamie zasadę ,którą wyznaje większość naszego społeczeństwa ,mianowicie "daj mu palec ,a weźmie całą rękę".

Boli mnie również to ,że tutaj piszecie w większości na poziomie (poza paroma noname'ami), a w tibii już tak ładnie nie ma ,bo wg mnie twierdzicie ,że tam macie do czynienia z idiotami ,a tu jednak są ludzie na poziomie.

Piję to tego ,że patrzycie na level danego gracza ,zamiast uprzednio z nim pogadać po ludzku. Oczywiście są też wyjątki od tej reguły np Has'ek ,czy nasz kochany Rafał.

Wracając do akcji z Flugelem ,to jest moja ulubiona akcja ,bo mimo iż w Polsce panuje mit o Niemcach nazistach i raczej tak się ich woli postrzegać, tak tylko on mi pomógł ,co przypłacił huntem i zgonem.
Nawiązując do przyszłości Furory ,to rysuje się ona chujowo ,że się tak wyrażę. Będzie to serv botterów ,którzy chcąc iść w ślady Smerfa zniszczą mu branżę :cup: ! A jednocześnie server ,na który wbije kilku typa ,którzy będą logować z nudów i będzie to rzadkie logowanie ,ale będzie ono tak jak WWO ,będzie z tego przekaz odpowiedni. Skończy się bocenie i zacznie płacz ,bo bot niestety za was się pvp nie nauczy ,a takiego 300 Jołena się składa (bez urazy) jak szmatę.
Tyle ode mnie na dziś ,dziękuję za wysłuchanie mojego skromnego zdania i byłoby miło ,gdybyście sobie to wzięli do serca.
Au revoir!

Dzienkuje ci pszyjacielu za szczerom wypowiedz! Chociaz jeden siom mnie tu lubi bo reszta mnie wyzywa od debili i ólomuw a to nie prawda, poprostu jak sybko pisze to nie mysle o ortach ale tak ma kaszdy tibijczyk ktury ma pvp.

Furora to serwer stracony i niedlugo zwidek i katrila padnom od naszej mega ekipy a fraga zdobeddzie edgard myszolow i furora seba, ziomy ktore razem uciekaja z kosciola!!! :]:]

--- spowalniacz dodał 5 minut i 50 sekund później ---

veltaxio urzywal bota jako pierfszy

a tu dowud

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=226567

Diablord
25-01-2010, 19:25
Co do waszych akcji w thais, to ja praktycznie wcale nie zwrocilem na nie uwagi. I chyba nikt nie traktowal tych akcji powaznie, chociaz dla wielu osob (zarowno u nas na vt jak i u was) byla to swietna zabawa i wlasnie o to chodzi w tej grze. Zal troche glupoty tych osob, ktore wchodzili w tego slynnego trapa w hotelu. Dobrym przykladem jest moj RL ziomek Sermaios, ktory przez wlasna glupote dal sie strapowac w hotelu, a potem byl z siebie dumny ze przezyl wbijajac red skulla -.-
Prawdziwy pogrom byl na Furorze kiedy Inshon polaczylo sie z WRA i kiedy Dempah dowodzil Death Rose, a wy byliscie tylko jak dobrze zorganizowany pk team, ktoremu daleko do ubicia Zwidka.

Lukasz'92
25-01-2010, 21:03
wiadomo, ze malo kto zwracal na to uwage, bo my w sumie nie moglismy wyjsc dalej niz thais ze wzgledu na facce :D no i bylismy pk teamem.. nikt nie mowil przeciez o walce z wami. cala ekipa bysmy popadali na 3 ogarnietych hlvlach od was :D

a do ubicia zwidka nie bylo wcale tak daleko... wez pod uwage, ze rozkminiliscie, ze cos szykujemy i byliscie przygotowani, zwidek mial sio, a wy odrazu do nas podbiliscie... gdyby to bylo w normalnych okolicznosciah to by sie spokojnie zlozyl ;)

Furor001
25-01-2010, 21:20
Ciesze sie ze dostarczylismy rozrywki bo wieje nuda na servie;) Ja chcialem sie odegrac na paru osobach i ten cel osiagnalem, paru ziomkow poszlo na Thorie bo wojna czy pk to dobra zabawa a na Furorze nic innego mi nie zostalo.Na kyrze to dopiero sie dzieje np. Kolek pokazal ze kasa czy mozliwosc expa to nie wszystko i za to go podziwialem i chce go pozdrowic przy okazji:).No ale co tu duzo gadac ktos chce walczyc to sie przenosi Vision nie chce zadnej wojny to trudno:p na Furore nikt normalny sie nie przeniesie poza paroma wyjatkami.Ja wybralem droge bólu i udzwignalem ciezki krzyz ktory spoczywal na mych barkach.Teraz czuje ze osiagnalem swoj cel po otrzymanym za free huncie;)
Postawilem sie bo nie chcialem placic za cos co jest idiotyczne.Wolalem umrzec walczac o cos tym razem byl to honor.

psyduck
25-01-2010, 21:22
Ciesze sie ze dostarczylismy rozrywki bo wieje nuda na servie;) Ja chcialem sie odegrac na paru osobach i ten cel osiagnalem, paru ziomkow poszlo na Thorie bo wojna czy pk to dobra zabawa a na Furorze nic innego mi nie zostalo.Na kyrze to dopiero sie dzieje np. Kolek pokazal ze kasa czy mozliwosc expa to nie wszystko i za to go podziwialem i chce go pozdrowic przy okazji:).No ale co tu duzo gadac ktos chce walczyc to sie przenosi Vision nie chce zadnej wojny to trudno:p na Furore nikt normalny sie nie przeniesie poza paroma wyjatkami.Ja wybralem droge bólu i udzwignalem ciezki krzyz ktory spoczywal na mych barkach.Teraz czuje ze osiagnalem swoj cel po otrzymanym za free huncie;)
Postawilem sie bo nie chcialem placic za cos co jest idiotyczne.Wolalem umrzec walczac o cos tym razem byl to honor.

A ty gościu w każdym poście to samo, hunt za free, walczysz o HONOR, niesiesz krzyż na swoich barkach a może jesteś nowym Chrystusem ? 8o8o8o8o8o8o8o

Furor001
25-01-2010, 21:39
A ty gościu w każdym poście to samo, hunt za free, walczysz o HONOR, niesiesz krzyż na swoich barkach a może jesteś nowym Chrystusem ? 8o8o8o8o8o8o8o

A Ty co bez oczu przyszedles?8o Mow co chcesz wypowiadaj sie bo wolnosc slowa panuje w dzisiejszych czasach.KRZYZ NA DROGE WOJOWNIKU!:D a moze boisz sie ze pare osob ma podobne zdanie? boli Cie to ze cenie takie wartosci? NO POWIEDZ BOLI CIE TO?:d

psyduck
25-01-2010, 21:42
A Ty co bez oczu przyszedles?8o Mow co chcesz wypowiadaj sie bo wolnosc slowa panuje w dzisiejszych czasach.KRZYZ NA DROGE WOJOWNIKU!:D

No hunta na forum nie dostaniesz hehehe, walczyć o honor tu nie będziesz musiał, a bawić się w mesjasza też nie musisz więc lajt ziomek...

Furor001
25-01-2010, 22:04
Ja po prostu wyrazam swoje zdanie na dany temat;)

Gesar
25-01-2010, 22:26
masz zydsonie qrwa

auto 100 allowwalk 2774 2775 2776 2777 2778 2779 2780 2781 2782 2783 2784 2785 2786 2787 2788 2789 2790 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 2801 2802 2803 2804 2805 2806 2807 2808 2809 2810 2811 2812 6114 6115 7864 7865 9061 831 832 833 834

Dziekowka qrwa :browar:

A co do Zwidka i pewnych akcji to i tak wydaje mi sie ze San Ti to byl spy :P Nie ma sie czym podniecac chlopaki, bylo troszke fajnej zabawy i to sie liczy. Wszyscy dobrze wiemy ze nie bylismy zadnym zagrozeniem dla Vision ;) Odegralismy sie przynajmniej w takim stopniu :P

Misi3k
26-01-2010, 00:02
Furor Seba - ale z ciebie kiep jajebie hahaha

Lion_Lith
26-01-2010, 03:43
Co do waszych akcji w thais ... byla to swietna zabawa i wlasnie o to chodzi w tej grze.

no to trzeba zrobic nastepna akcje jak wam pasuja ;D

a to jest pewnie fan_dzidzi2 ktory kocha dzieci haeuehuaeh
http://img269.imageshack.us/img269/6381/zezadunaverejnosti.jpg
kozak ;D (nie obraz sie :P)

Fan_Dzidzi2
26-01-2010, 07:06
nom to ja i twoja siostra na tej focie

Furor001
26-01-2010, 11:00
Furor Seba - ale z ciebie kiep jajebie hahaha

Na jakiej postawie tak sadzisz? Moze nie chcesz zeby ludzie uslyszeli troche prawdy o Vision?.Fragowalismy ludzi dla zabawy i pokazalismy innym jakimi byli nieogarami np.Antos, pozniej Senzel,Averkania,Salaverd-te fragi pokazuja wasze umiejetnosci.Chyba Cie to zabolalo i musisz wyrzucic swoja bezsilnosc na forum. A przeciez ja nie jestem w Death Rose a jednak nawet szary obywatel z thais moze cos zdzialac...Zreszta zauwazylem ze chcecie zmienic szybko temat tekstami "ale z ciebie kiep" itd. itp. N.i.e. rusza m.n.i.e. to:p Proste. To pokazuje na jakim naprawde Vision jest poziomie o ile wogole ma jakis poziom hehe:D Ale jednak sa ludzie z ktorymi mozna normalnie pogadac i rozumieja na czym polega ta gra np. Diabllord. Cos czuje ze rok 2010 na Furorze bedzie ekscytujacy i niezwykle emocjonujacy:) Pozdrawiam tych ktorzy nam kibicowali.Szacun~

thoro
26-01-2010, 13:55
L'p deleted hmm?
Moze sie w koncu ruszylo.. xd

Furor001
26-01-2010, 14:10
Na elerze LP deleted.To pokazuje ze kazdy moze podzielic jego los za uzywanie nielegalnego oprogramowania;) Cordek banished, Akall Thares i Sirag Gala deleted:D Jednak cipsy wysluchaly opinii wielu osob co do botow i sposobu ich zwalczania w tym rowniez mojej, jak widac dalo to pozytywny rezultat:) Koniec Furory i botow NADSZEDL. Uwazam ze Tibia jest gra w ktorej ludzie powinni nawiazywac nowe znajomosci i przyjaznie i miec przyjemnosc z gry a nie z botowania i robienia z niej sposobu na zycie;) Teraz na Furorze nie zostanie nic innego jak robotki reczne. TAK 3MAC O/

gionojad
26-01-2010, 14:41
Na elerze LP deleted.To pokazuje ze kazdy moze podzielic jego los za uzywanie nielegalnego oprogramowania;) Cordek banished, Akall Thares i Sirag Gala deleted:D Jednak cipsy wysluchaly opinii wielu osob co do botow i sposobu ich zwalczania w tym rowniez mojej, jak widac dalo to pozytywny rezultat:) Koniec Furory i botow NADSZEDL. Uwazam ze Tibia jest gra w ktorej ludzie powinni nawiazywac nowe znajomosci i przyjaznie i miec przyjemnosc z gry a nie z botowania i robienia z niej sposobu na zycie;) Teraz na Furorze nie zostanie nic innego jak robotki reczne. TAK 3MAC O/

Mam niestety wątpliwości czy ty byłbyś w stanie napisać posta po angielsku widząc jak ci idzie pisanie w ojczystym języku, tera pewnie opowiadasz ziomom w real że napisałeś posta i zdeletowali tego Lp brazola. Był debilem i wpadł trudno... człowieku ile ty masz lat, 15 ??? Czemu nie w szkole ? Spierdoliłeś ? :)

--- gionojad dodał 3 minut i 10 sekund później ---

Na jakiej postawie tak sadzisz? Moze nie chcesz zeby ludzie uslyszeli troche prawdy o Vision?.Fragowalismy ludzi dla zabawy i pokazalismy innym jakimi byli nieogarami np.Antos, pozniej Senzel,Averkania,Salaverd-te fragi pokazuja wasze umiejetnosci.Chyba Cie to zabolalo i musisz wyrzucic swoja bezsilnosc na forum. A przeciez ja nie jestem w Death Rose a jednak nawet szary obywatel z thais moze cos zdzialac...Zreszta zauwazylem ze chcecie zmienic szybko temat tekstami "ale z ciebie kiep" itd. itp. N.i.e. rusza m.n.i.e. to:p Proste. To pokazuje na jakim naprawde Vision jest poziomie o ile wogole ma jakis poziom hehe:D Ale jednak sa ludzie z ktorymi mozna normalnie pogadac i rozumieja na czym polega ta gra np. Diabllord. Cos czuje ze rok 2010 na Furorze bedzie ekscytujacy i niezwykle emocjonujacy:) Pozdrawiam tych ktorzy nam kibicowali.Szacun~

Szary obywatel z thais aahahahahahhahahahaha ! Nobie śmierdzący uczyć się a nie w tibię grasz! A jaka jest różnica między ekscytujący a emocjonujący ziomku? Czy chodzi o to że bierzesz swoją maczugę w dłoń a potem...

spowalniacz
26-01-2010, 14:44
sebus poczekaj s ta ekstycacja asz bendziesz u mnie, mam swierza waselinke i bende dzis delikatny dla ciebie... wienc o kturej wpadasz?

twuj romuald grosny!

Furor001
26-01-2010, 15:26
Mam niestety wątpliwości czy ty byłbyś w stanie napisać posta po angielsku widząc jak ci idzie pisanie w ojczystym języku, tera pewnie opowiadasz ziomom w real że napisałeś posta i zdeletowali tego Lp brazola. Był debilem i wpadł trudno... człowieku ile ty masz lat, 15 ??? Czemu nie w szkole ? Spierdoliłeś ? :)

--- gionojad dodał 3 minut i 10 sekund później ---

Szary obywatel z thais aahahahahahhahahahaha ! Nobie śmierdzący uczyć się a nie w tibię grasz! A jaka jest różnica między ekscytujący a emocjonujący ziomku? Czy chodzi o to że bierzesz swoją maczugę w dłoń a potem...

Szukasz dziury w calym? Nie masz mnie jak pojechac to doczepiasz sie o pisownie i wyrazy.Nawet czytac dobrze nie umiesz bo ja bylem jednym z setek o ile nie tysiecy ktorzy pisali. Tyle na ten temat kimkolwiek jestes;) tym samym pokazujesz innym ze wyszedles na idiote.Nie tylko ja pisalem posta ale od groma osob. I nie denerwuj sie tak bo Ci zylka peknie:p Najlepsza metoda na noname co proboje Cie pojechac bo nie ma co robic to zignorowanie go. Myslisz ze bede gadal z ludzmi na takim poziomie jak Ty? Mylisz sie.Gram 5 lat w ta gre i widzialem mnostwo takich ja Ty.To jest nawet troche smieszne jak probojecie wszelkimi sposobami bronic swoich panow z Vision:D Prawda boli ale nie sadzilem ze niektorych na forum zabolala za bardzo a wiec gionojadzie, ja morfiny nie sprzedaje:cup:

bulbazaur
26-01-2010, 16:08
Wracam tu po banie i co widzę, jakieś dzieci pokroju Lion coś tam czy ten Furora serbia coś tam... boże wiem że ferie się zaczeły ale na boga... grajcie w tibie a nie spamujcie na tym kulturalnym forum gdzie wypowiada się elita bo ani śmieszni nie jesteście ani nie wnosicie nic nowego i fajnego.

Więc bez pozdrowień. 8o8o8o8o

Lion_Lith
26-01-2010, 17:57
nom to ja i twoja siostra na tej focie

chyba twoja bo nie mam ;D

Master93
26-01-2010, 18:34
UP

Powiedz czemu podajesz sie za lion lith'a skoro to nie Twoj char ?

AwangardowyKaloryfer
26-01-2010, 18:52
Jak znam życie to jest rl lion ,aż emanuje głupota :))

Lion_Lith
26-01-2010, 20:09
Jak znam życie to jest rl lion ,aż emanuje głupota :))

ty juz wystarczajaco wyemanowales swoim debilizmem z kazdym postem sie osmieszasz ;*

pup
26-01-2010, 21:02
Kiedy się można spodziewać was na kyrze? Czekam kiedy będę mógł z czystym sumieniem zainstalować tibie na kompie i camy oglądać!

Lion_Lith
26-01-2010, 22:46
Kiedy się można spodziewać was na kyrze? Czekam kiedy będę mógł z czystym sumieniem zainstalować tibie na kompie i camy oglądać!

z czystym sumieniem misiu powinienes zostawic tibie w spokoju ;D

_Sod_
26-01-2010, 23:35
Ej ziomy odjebac sie od Tomka :/ (Syf zor)

Syf_Zor_
27-01-2010, 02:02
lolll <znakkk> ;d

Zoodix
27-01-2010, 16:01
pozdrawiam pogromcow jp z furory :D

Furor001
27-01-2010, 19:44
Ezazin
Jan 27 2010, 07:58:08 CET Killed at Level 112 by a fire elemental of Orizz Aldo.
Ogieeeen!:p

Jarek'Gru
27-01-2010, 20:38
Nie wiem czy jest sie czym chwalic;

w otwartej walce napewno z nim nie wygral.

Elisabett
27-01-2010, 20:54
Nie wiem czy jest sie czym chwalic;

w otwartej walce napewno z nim nie wygral.
To nie Ty miałeś czasem nick Avatar'Gru;)?

Lion_Lith
27-01-2010, 22:16
ponoc carlos ( lord'paulistinha ) pobil swoja kobiete jak nie mogl wbic na swoje usuniete konto ;D

Gesar
27-01-2010, 23:38
A tutaj mala zabawa knightem ;d

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=9b9437xok9j04dku

_Sod_
27-01-2010, 23:40
pozdrowka dla tomka \o

Lion_Lith
28-01-2010, 05:50
pozdrowka dla tomka \o

sie zaciales misiu czy co? ;D A tak ten Spaaw pewnie sie cieszy ze jest 3 na swiecie w lvlu w Tibi nie? ;D
1. Tomurka- 454
2. Scorpion Andree- 445
3. Spaaw- 429

spowalniacz
28-01-2010, 10:08
siemano siomki posiomki, ucieklem dzis ze szkoly hehehe i gram w tibie tera

bo kto rano uceka ten dobry spawn zlapie :cup::cup::cup:

Delirium_89
28-01-2010, 10:53
niedojebani jestecie wszyscy. pierdolicie od rzeczy s*****ele

AwangardowyKaloryfer
28-01-2010, 11:50
Lion~
Skończ opowiadać rzeczy oczywiste :
sie zaciales misiu czy co? ;D A tak ten Spaaw pewnie sie cieszy ze jest 3 na swiecie w lvlu w Tibi nie? ;D
1. Tomurka- 454
2. Scorpion Andree- 445
3. Spaaw- 429

dowiedz się co się dzieje na furorZe i zacznij się wtedy wypowiadać ,póki co robisz sobie obciach ,a reputacja wśród "elity furory" ci nie podskoczy.
; >

Delirium_89
28-01-2010, 11:52
tobie tez nie podskoczy

Furor001
28-01-2010, 15:48
Xaveloth
Jan 27 2010, 23:28:54 CET Slain at Level 88 by Eluminatores, Faver, Nymusis, Panoramix Bartolo and Saugoretus.
Ogieeeeen!!!1

Jarek'Gru
28-01-2010, 15:57
To nie Ty miałeś czasem nick Avatar'Gru;)?

Tak mialem :d

Cz4rny
28-01-2010, 18:03
Xaveloth
Jan 27 2010, 23:28:54 CET Slain at Level 88 by Eluminatores, Faver, Nymusis, Panoramix Bartolo and Saugoretus.
Ogieeeeen!!!1

OSTRO! zabiliscie czlowieka z huntem xd

Furor001
28-01-2010, 18:08
Veriuro Tern
Jan 28 2010, 17:06:59 CET Killed at Level 69 by Dercos, Furor seba and Saugoretus.
Ogieeasbhdbaadsa!!111

Syf_Zor_
28-01-2010, 19:49
Veriuro Tern
Jan 28 2010, 17:06:59 CET Killed at Level 69 by Dercos, Furor seba and Saugoretus.
Ogieeasbhdbaadsa!!111

Kto to?;ppp

Furor001
28-01-2010, 21:25
Nie wiem nawinal sie to padl \o

AwangardowyKaloryfer
28-01-2010, 23:36
C'etait un noob. o/

Syf_Zor_
29-01-2010, 01:39
Oui oui. Il est un sans-abri perdant ;s

AwangardowyKaloryfer
29-01-2010, 10:58
Ah ,ouais tu est sure :P
Pour quoi tu ne joue pas? Je n'ai pas vu toi online ;<

Diablord
29-01-2010, 12:16
Maly hunt na ghastly dragonach na Zao Palace:

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=tvbd4ucv5ewqjfk7

Gesar
29-01-2010, 18:53
No filmik calkiem fajny jak mozesz to zarzuc jakis huncik royal crossbow +pb.

Lion_Lith
29-01-2010, 22:06
http://img686.imageshack.us/img686/3650/trolleforum.jpg
Ah ,ouais tu est sure :P
Pour quoi tu ne joue pas? Je n'ai pas vu toi online ;<

La recherche d'associes??? Aller viol ta mere ;D

Furor001
30-01-2010, 17:14
Pelila Poseidon
Jan 29 2010, 16:54:22 CET Killed at Level 80 by Cat Nabu, Lady Marysq, Nymusis and Sowa Of Furora.
Jan 29 2010, 18:08:11 CET Slain at Level 79 by Cat Nabu, Elder Daxter, Erterius, Lady Marysq and Nymusis.

Bonus: Yoko Brah black skull.
Podobno Alex na Furorze jest noobem i nawet w u swoich ma taka opinie.
Kiedys jak Kolek go oral to wolal "plx vision help me":D

Alex Poseidon
Jan 09 2010, 03:52:34 CET Killed at Level 162 by Mikushia, Sha Kun and an orc berserker of Luntex. 8o

Zniszczylismy zwiazek Ewusigp z Sowxem:(

Ewusiagp
Jan 30 2010, 14:50:03 CET Slain at Level 65 by Con Vers, Furor seba, Nymusis, Panoramix Bartolo and Simeone. :o

http://patrz.pl/mp3/karolek-gda <--Jolen nic sie nie zmienil \o

Diablord
30-01-2010, 21:11
No filmik calkiem fajny jak mozesz to zarzuc jakis huncik royal crossbow +pb.

Nie expie juz z kusza i pb. Najekonomiczniej jest z royalkami expic, ale na lepsze potworki najbardziej przydaja sie assassinki. Maja lepsze dmg od pb i tarcze, ktora czesto sie przydaje.

22:23 Diabllord [258]: masz konto na forum tibia pl?
22:23 Lion Lith [81]: Znamy sie?
22:23 Lion Lith [81]: Nie
22:23 Lion Lith [81]: a co ?
22:23 Diabllord [258]: tak myslalem
22:23 Diabllord [258]: bo jakis debil podszywa sie pod Ciebie
22:23 Lion Lith [81]: o co chodzi ?
22:24 Lion Lith [81]: wiem
22:24 Lion Lith [81]: slyszalem od katuniego
22:24 Lion Lith [81]: koles prawdopodobnie zrobil mi screena na cascie
22:24 Lion Lith [81]: jakbys mogl napisz na forum ze to oszust
22:24 Lion Lith [81]: Dzieki

http://www.youtube.com/watch?v=pazQoQbe8UY&feature=related

epicki melanz, melanz ostateczny!

Lion_Lith
31-01-2010, 02:12
To nie jaaaaa

bylam Ewaaaaa ;D

http://img229.imageshack.us/img229/3446/mojapuszka.jpg

Sanijoleczek
31-01-2010, 13:58
Masz cama z Alex poseidon?

Lion_Lith
31-01-2010, 15:50
Masz cama z Alex poseidon?

ma <<<<<<znakkkkkkkkiiiii>

AwangardowyKaloryfer
31-01-2010, 19:04
dawać cama z dziś akcji o/

Furor001
31-01-2010, 21:20
Dare Paiel
Jan 31 2010, 16:10:45 CET Slain at Level 80 by Elen Garon, Eluminatores, Jay Butson, Keepsake of furora, Kusynho-Salenza, Lady Marysq, Lady Meros and Morty Lump.

16:10:45 Loot of Dare Paiel: a backpack, a vampire shield

Sh...sh sh...sh...sh... SHOW ME WHAT U GOT!

Lukasz'92
31-01-2010, 22:04
no ta akcja nie ma sie w sumie co chwalic, bo jakis czas pozniej 3 od nas padlo xd ale i tak dobrze, ze znow cos sie dzieje ;p

Yayka
01-02-2010, 16:21
W związku z nowinką na Tibia.com
Któż taki dostał ban/deleted dzisiaj?
Ja dostałem na 9-tym druidzie xD

Yayka
01-02-2010, 16:34
Sebastian lamusie :P
Widzę że odwiedzasz forum :]

AwangardowyKaloryfer
01-02-2010, 20:16
Ban mnie ominął ;D

Btw ,czekam na ten filmik!!

Lion_Lith
01-02-2010, 20:50
fajny filmik ;D dla katuniego tez sie podoba
co tam misie?

Edrack
04-02-2010, 21:50
Cóż tu się dzieje bo dopiero wpadłem!?

Xamianowa
05-02-2010, 13:01
Witam, witam i o zdrówko pytam cycolino ;D =**

Lion_Lith
05-02-2010, 22:08
Cóż tu się dzieje bo dopiero wpadłem!?

wpadles w g... misiu ;D

Edrack
05-02-2010, 22:25
aż tak źle mówisz? : P nie możliwe :D i co chcesz przez to powiedzieć ;d znaczy się napisać ;p

Lion_Lith
06-02-2010, 03:58
aż tak źle mówisz? : P nie możliwe :D i co chcesz przez to powiedzieć ;d znaczy się napisać ;p

niewiem ze masz sexy szabelke i czapeczke ;P

Furor001
06-02-2010, 14:27
Teysey
Feb 05 2010, 20:47:30 CET Slain at Level 75 by Elen Garon, Erterius, Gorgiax, Kusynho-Salenza and Lady Marysq.

Trean Aliann
Feb 05 2010, 21:26:41 CET Killed at Level 138 by Kazik Paladin, Kusynho-Salenza and Lady Marysq.

Yoko Brah
Feb 06 2010, 12:06:33 CET Slain at Level 117 by Dercos, Endwind Vaskin, Fazer Chaos, Lady Meros and Thorus Kara.

Addor 3x
Feb 06 2010, 11:42:30 CET Killed at Level 74 by Dercos, Gorgiax, Kusynho-Salenza and Lady Meros.
Feb 06 2010, 11:47:04 CET Killed at Level 72 by Szyychu.
Feb 06 2010, 12:12:16 CET Slain at Level 71 by Danio Shizofremik, Dercos, Fazer Chaos, Gorgiax, Kusynho-Salenza and Lady Meros.

Adrian
Feb 06 2010, 12:29:46 CET Killed at Level 61 by Dercos, Gorgiax, Kusynho-Salenza and Lady Meros.

Bonus: Arisstos rs.
12:07 Imargam [296]: ku*wa
12:23 Zwidek [322]: kurswa wychdzic
:confused:

Fan_Dzidzi2
06-02-2010, 14:32
o aristos rs to mi sie podoba

AwangardowyKaloryfer
06-02-2010, 14:39
Bonus odnośnie Adriana xD
Loot: Boh ,Demonka ,RH ,Blue Legi ,Pal Arm ,Demon bp i brocade bp :)
+ black skull na 50 dni xD

Lion_Lith
06-02-2010, 20:26
hheaheheh i dobrze adriankowi bo gejuch z niego ;D

AwangardowyKaloryfer
07-02-2010, 09:51
I teraz mój frag "koronny" ;)!!

Po długich gonitwach za moim szanownym noob charem i irytowaniu mnie Sowxem/Apff'em i tym oto Papugiem... Zabiliśmy go noobami ;)

Loot niczego sobie ,z tego co mój rl zauważył to było tam :g legi ,boh ,backpack of holding ,justice seekeer ;)))
Feb 06 2010, 21:32:35 CET Slain at Level 76 by Fazer Chaos, Gorgiax, Kazik Paladin, Kusynho-Salenza and Lady Meros.

Furor001
07-02-2010, 10:04
Gege Pal
Feb 06 2010, 19:40:05 CET Slain at Level 109 by Cinnku, Elen Garon, Furor seba, Jay Butson, Kusynho-Salenza and Szyychu.

Sir Bydlak
Feb 06 2010, 19:48:03 CET Slain at Level 95 by Cinnku, Fazer Chaos, Jay Butson, Kusynho-Salenza and Szyychu.

Bonus: Papug of Furora spi + rs na 30 dni yo!

Zadne ptaszysko nie bedzie krakać przed dp!

Xid
07-02-2010, 15:34
15:21 Bzik Peace Master [187]: Buy Rh
15:21 Bzik Peace Master [187]: 33k?
15:21 xxx [24]: 35k
15:21 Bzik Peace Master [187]: ok
15:21 xxx [24]: venore?
15:21 Bzik Peace Master [187]: wyslij mi na edron go
15:22 xxx [24]: wysle jak wyslesz pierwszy
15:22 xxx [24]: nie jestem nobem
15:22 xxx [24]: .
15:22 Bzik Peace Master [187]: nie wyslij pierwszy nie mam czasu
15:22 xxx [24]: bye
15:22 Bzik Peace Master [187]: ja mam 180 nie wyjebe
15:22 Bzik Peace Master [187]: kurwo
15:22 Bzik Peace Master [187]: wysylasz?
15:22 xxx [24]: a co mnie to ze masz 180
15:22 xxx [24]: nie wysylam
15:22 xxx [24]: bb
15:22 Bzik Peace Master [187]: hunted
15:22 xxx [24]: adhd?
15:22 Bzik Peace Master [187]: ?
15:25 You see Bzik Peace Master (Level 187). He is an elite knight.
takze no ten teges? ; P

Furor001
07-02-2010, 21:24
Proogress
Feb 07 2010, 11:36:42 CET Slain at Level 103 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Jay Butson, Lady Marysq, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Szyychu.

Wozonkoo
Feb 07 2010, 12:09:00 CET Slain at Level 87 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Jay Butson, Lady Marysq, Lady Meros, Panoramix Bartolo and Szyychu.

Norm Nugh
Feb 07 2010, 12:07:56 CET Killed at Level 84 by Furor seba, Lady Meros, Panoramix Bartolo and Szyychu.

Wiele osob nienawidzi kozactwa.My swa nienawisc zamieniamy w czyny...
Nikt nie bedzie naduzywal wladzy na innych, bezbronnych graczach \o

Lion_Lith
07-02-2010, 22:11
Proogress
Feb 07 2010, 11:36:42 CET Slain at Level 103 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Jay Butson, Lady Marysq, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Szyychu.

Wozonkoo
Feb 07 2010, 12:09:00 CET Slain at Level 87 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Jay Butson, Lady Marysq, Lady Meros, Panoramix Bartolo and Szyychu.

Norm Nugh
Feb 07 2010, 12:07:56 CET Killed at Level 84 by Furor seba, Lady Meros, Panoramix Bartolo and Szyychu.

tak ciebie prosimy boze wszechmogoncy AMEN ;D

Sanijoleczek
07-02-2010, 22:53
Do szczęścia brakuje tylko wrzucaniu filmików tutaj lub na tibia.de ;]

dopalacz.Vis
07-02-2010, 23:51

Daje wam góra miesiąc na tą partyzantke

Eneris
08-02-2010, 10:11
2 tygodnie :P a za 2 dni już jeden z was będzie spajował z nadzieją że Vision pozwoli mu expić na oil tombie.

Mooi
08-02-2010, 15:07
2 tygodnie :P a za 2 dni już jeden z was będzie spajował z nadzieją że Vision pozwoli mu expić na oil tombie.

hehe tam już ktoś wali z dupy, nie Karol jak to jest ? Oświeć dobrych chłopaków.

Furor001
08-02-2010, 18:01
Daje wam góra miesiąc na tą partyzantke

Hehe wiekszosc moich rli robi juz sdkerow i bedzie nas jeszcze wiecej:p
Sa zreszta ogarnieci dwoch jest z morgany ktorzy byli juz tam w sd teamie i latali w 40 osob i uwalali kazdego kogo chcieli. Napisali mi ze z checia sie pobawia:] Nikt nie bedzie juz wyrzucal ludzi z expa, bil za free. Zrobimy z Furory non-pvp. Grunt to mobilizacja osob. PROPAGANDA! DO BRONI TOWARZYSZE! DO BRONI!!

yolwik
08-02-2010, 19:41
hmm i co wy na tym zyskacie ludzie , ja powiem tak przegrana wojna wszystko wyjasnia , jak komus sie nie podoba server to moze zmienic bo jak dla mnie to niektórzy chcą grac normalnie i nie wzniecają bójek tylko rozmawiaja a jak ktos jest cwaniaki kozak to bd walczył i co kasa sie wam skaczy kupicie od vision bo jak inaczej a im i tak na was nie zalezy wiec po co ta zabawa cała :P , kto niechce grac na tym serwie to nie sie przeniesie po to jest to dodane , ale moze pekowac jak chce , tak jak wy. Milej zabawy chłopacy :):p

a wałasnie to jest zemsta bo ja nie wiem po co walczycie :P, bo nic nie czaje a troszke poczytałem co tu pisaliscie i dalej nie wiem po co ta walka :P

Lion_Lith
08-02-2010, 20:13
hmm i co wy na tym zyskacie ludzie , ja powiem tak przegrana wojna wszystko wyjasnia , jak komus sie nie podoba server to moze zmienic bo jak dla mnie to niektórzy chcą grac normalnie i nie wzniecają bójek tylko rozmawiaja a jak ktos jest cwaniaki kozak to bd walczył i co kasa sie wam skaczy kupicie od vision bo jak inaczej a im i tak na was nie zalezy wiec po co ta zabawa cała :P , kto niechce grac na tym serwie to nie sie przeniesie po to jest to dodane , ale moze pekowac jak chce , tak jak wy. Milej zabawy chłopacy :):p

a wałasnie to jest zemsta bo ja nie wiem po co walczycie :P, bo nic nie czaje a troszke poczytałem co tu pisaliscie i dalej nie wiem po co ta walka :P

Misiu my nie potrzebujemy kupowac bo kto nie ma to wyboci a jak i nie to darmowa kasa z expow vision botow (wiadomo o co chodzi) ;D

Morganin
08-02-2010, 20:38
rOZPIERDUCHA Xd

Voyphox
08-02-2010, 23:05
Misiu my nie potrzebujemy kupowac bo kto nie ma to wyboci a jak i nie to darmowa kasa z expow vision botow (wiadomo o co chodzi) ;D

lul. O czym Ty mowisz...

Lion_Lith
09-02-2010, 02:07
lul. O czym Ty mowisz...

no o skladowaniu przez boty golda na ziemi

Fan_Dzidzi2
09-02-2010, 02:07
teraz to juz era depositerow :)

Lion_Lith
09-02-2010, 02:12
teraz to juz era depositerow :)

nie kazdemu chcialo sie robic depositera ;D przez 1-2 dni mozna ladnie podskubac golda z ziemi przykrytego vialami i innym syfem ;D

Fan_Dzidzi2
09-02-2010, 03:07
gdzie ;o ;o ;o ;o

Lion_Lith
09-02-2010, 04:04
gdzie ;o ;o ;o ;o

a u takiego jednego misia waszego pionka ;D 2 razy sie niestety w nocy obudzil zabil noobchara i zebral co lezalo : ( ale hajsu bylo w h....

dopalacz.Vis
09-02-2010, 10:33
Hehe wiekszosc moich rli robi juz sdkerow i bedzie nas jeszcze wiecej:p
Sa zreszta ogarnieci dwoch jest z morgany ktorzy byli juz tam w sd teamie i latali w 40 osob i uwalali kazdego kogo chcieli. Napisali mi ze z checia sie pobawia:] Nikt nie bedzie juz wyrzucal ludzi z expa, bil za free. Zrobimy z Furory non-pvp. Grunt to mobilizacja osob. PROPAGANDA! DO BRONI TOWARZYSZE! DO BRONI!!

Z chęcią i ja się do was dołącze

Mooi
09-02-2010, 17:09
No i ja bym podbił do takiego hardcorowego teamu, podbij mi gg na prv czy coś mam 63 druida jak mnie weźmiesz to pacca kupie i moje marzenie się spełni!

Lion_Lith
09-02-2010, 18:28
ewusiagp mowi papa BUEAEHAHHAEHAH sucz padla

Feb 09 2010, 18:09:14 CET Killed at Level 71 by Alex Poseidon and Sowx.

i dobrze walic ja ile sie da
flage na ryło i za ojczyzne hueahuehau

spowalniacz
09-02-2010, 18:43
wrucilem dzis z feri zimowych w alpach i jestem zondny gry w tibie bendonc w alpach pisalem sobie na kartkach co musze w pierwszej kolejnosci zrobic i jak budowac postac, Sebus kiedy dasz mi namiary na tem speak bo juz chce znowu orac bo ten caly lion muwi ze mi nieda bo sprzedam katrili a przeciez znamy sie z real i wiesz doskonale ze ja kocham polske i nasz zond.... HAIL WOLNosc zabijajmy wiec jejjeejje 8o

Lukasz'92
09-02-2010, 19:11
ale wy przezywacie. nikt tu nie walczy, my tylko sobie zabijamy od czasu do czasu jakichs noobkow. a co do tego, ze nie wytrzymamy 2 tyg czy tam miesiaca, to pierwsze fragi byly juz na poczatku tego roku, wiec aktualnie juz pkujemy od 5 tygodni.

Lion_Lith
09-02-2010, 21:09
moze sie infamiasty cep nawinie ;D (zart)

Eneris
10-02-2010, 02:11
oro jak huj usuneli tibie bo bo vision zaczeło się was bać !!!

Lion_Lith
10-02-2010, 10:49
aeahehhue ale mialem sen ze hacka mieli katrila imargam stigandi zwidki itp haheahe jazda jazda jazda ;D

Furor001
10-02-2010, 10:51
Wreszcie na Furorze bedzie mozna sie pobawic w tym roku:D no Vision z pewnoscia sie nas nie boi bo moga expic(bocic) ale juz niedlugo...:evul:

Voyphox
10-02-2010, 12:54
Wreszcie na Furorze bedzie mozna sie pobawic w tym roku:D no Vision z pewnoscia sie nas nie boi bo moga expic(bocic) ale juz niedlugo...:evul:

Powiem ogolnie tak: jezeli dalej bedzie sie wszystko krecilo wokol thais to nic nie ugracie w tym temacie.

Fan_Dzidzi2
10-02-2010, 13:02
dobrze powiedziales denacie, zesraj mu sie na klacie

Kusynho
10-02-2010, 13:58
dobrze powiedziales denacie, zesraj mu sie na klacie

extra rym ;)

ogólnie powiem wam jedno, my będziemy walczyć. po nas bedą inni, aż wreszcie skończy się era (z)visow. żal mi ludzi, którzy na poważnie biora tę grę. bot, zbieranie kasy, sprzedaż na allegro, i co to wam da? a my się przynajmniej z wami bawimy ;]

Voyphox
10-02-2010, 14:11
extra rym ;)

ogólnie powiem wam jedno, my będziemy walczyć. po nas bedą inni, aż wreszcie skończy się era (z)visow. żal mi ludzi, którzy na poważnie biora tę grę. bot, zbieranie kasy, sprzedaż na allegro, i co to wam da? a my się przynajmniej z wami bawimy ;]

Niektorzy widza ta gre jako sposob na zycie. Jezeli sprzedajesz gp i mozesz dzieki temu prowadzic zycie takie jak Ci sie podoba to dlaczego tego nie robic? Bo to nielegalne wg praw gry? Bo to nieetyczne? Bo ktos ma cos przeciwko?

Nie mysl ze jak wy sie bawicie to u nas jest stypa ;)

Furor001
10-02-2010, 17:03
My sie bawimy, mozecie sobie bocic itd itp ale nas nie powstrzymacie;) my za wszelka cene w tym roku bedziemy starali sie wam utrudnic zycie. Pokazujemy ludziom z innych serverow ze uwalic kogos od was to pikuś. PAN PIKUŚ!:D Wasi ludzie sa nieogarami(nie wszyscy)pamietajcie ludzie lvl nie zrobi z Was kogos. Nie wierzcie w slowa Vision;) my karamy ich za to co robia z drugim czlowiekiem, wielu z nich obudzilo/obudzi sie w temple. Te dwa miesiace to tylko przedsmak dania glownego:]

Sanijoleczek
10-02-2010, 17:41
co drugi post jest prawie od Ciebie i piszesz w nich ze tak karacie "elo elo" a z fragów które wklejasz (grałem tutaj 2006-2007) znam tylko Alex Poseidon a reszta to sa osoby których i prawdopodobnie losowo nawinięte osoby. Zresztą zabijanie niektórych 60 levelów na 5~ fragów (chyba ze mieli czaszki to zwracam honor) jest troche bezsensowne,lepiej chapnąc raz a dobrze jakiegos 150> B)

Lion_Lith
10-02-2010, 18:03
infamia sie wam nawinie lub ktos podobny to bedziecie kozaki ;D

////// infa poswiec sie i bedzie spokoj z misiami ;D

Voyphox
10-02-2010, 18:22
My sie bawimy, mozecie sobie bocic itd itp ale nas nie powstrzymacie;)

Kto powiedzial ze ktos chce Was powstrzymac ;)

my za wszelka cene w tym roku bedziemy starali sie wam utrudnic zycie. Pokazujemy ludziom z innych serverow ze uwalic kogos od was to pikuś.

Znaczy sie powiem Ci ze zabic kogokolwiek w tej grze to nie jest juz jakies wyzwanie. Wystarczy ze ktos popelni jakis blad i tyle.

PAN PIKUŚ!:D Wasi ludzie sa nieogarami(nie wszyscy)pamietajcie ludzie lvl nie zrobi z Was kogos. Nie wierzcie w slowa Vision;) my karamy ich za to co robia z drugim czlowiekiem, wielu z nich obudzilo/obudzi sie w temple. Te dwa miesiace to tylko przedsmak dania glownego:]

Czekamy na danie glowne :)

co drugi post jest prawie od Ciebie i piszesz w nich ze tak karacie "elo elo" a z fragów które wklejasz (grałem tutaj 2006-2007) znam tylko Alex Poseidon a reszta to sa osoby których i prawdopodobnie losowo nawinięte osoby. Zresztą zabijanie niektórych 60 levelów na 5~ fragów (chyba ze mieli czaszki to zwracam honor) jest troche bezsensowne,lepiej chapnąc raz a dobrze jakiegos 150>

Nie tyle co losowo nawiniete osoby, co w ogole niektorzy ktorych zabiliscie to jacys neutrale

Cz4rny
10-02-2010, 18:35
Nie tyle co losowo nawiniete osoby, co w ogole niektorzy ktorych zabiliscie to jacys neutrale

tak na dobra sprawe, to teraz nie ma stron, wiec wszyscy sa neutralami

Diablord
10-02-2010, 19:49
Nightmare Infamia Nitroraptor (Shisha Master)

Vision ma nowego lidera i jeszcze nikt tego nie skomentowal?!

Lion_Lith
10-02-2010, 21:38
nom plotka z carlin sie sprawdzila ze teraz kazdy nup moze zostac liderem vision ;D :p

Eneris
10-02-2010, 21:38
e tam i tak wam zabiorę lidera na Galane :D

Voyphox
10-02-2010, 22:05
Wyexpie Magnamortusa i nim polece na Galane i tyle w tym temacie jak na teraz :D

Jety
11-02-2010, 01:04
My sie bawimy, mozecie sobie bocic itd itp ale nas nie powstrzymacie;) my za wszelka cene w tym roku bedziemy starali sie wam utrudnic zycie. Pokazujemy ludziom z innych serverow ze uwalic kogos od was to pikuś. PAN PIKUŚ!:D Wasi ludzie sa nieogarami(nie wszyscy)pamietajcie ludzie lvl nie zrobi z Was kogos. Nie wierzcie w slowa Vision;) my karamy ich za to co robia z drugim czlowiekiem, wielu z nich obudzilo/obudzi sie w temple. Te dwa miesiace to tylko przedsmak dania glownego:]

HAHAHAH LEZE XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ROZJEBALES MI TYM BANIE XDDDDD

A ja chcialem dobic do 300 kiedys : / : / : / a jak taki kogz mi wylecial to ja...chyba chara sprzedam ;/;/;/; ;(;(

A tak na serio to ema i chyba troche za bardzo sie w to wczules dzieciaczku?xd

daj sobie na lajt

--- Jety dodał 2 minut i 23 sekund później ---

Wyexpie Magnamortusa i nim polece na Galane i tyle w tym temacie jak na teraz :D

A jak ten kogz przyjdzie tam tez?!
i endriu nas nie obroni :(

ema,jeet

Furor001
11-02-2010, 15:09
Hehe tez Cie zabolalo widze, po pierwsze odpowiem Ci tak:nie masz nic do gadania nonamie, a po drugie to my mamy swoj maly plan:D myslisz ze nam zalezy na podbiciu Furory?Nie. Liczy sie zabawa i fragi i o to w tym wszystkim biega;)
O jety jaki Ty jestes niedorozwiniety nonamku:p Vision ogarnelo cale Twoje zwoje mozgowe hehe

A tak po za tym to kiedy next impreza u Crespy na housie?:D Bzik odwalil dobra robote \o

thoro
11-02-2010, 17:00
Przypadkowo udalo mi sie dostac ten maly plan o ktorym mowi furor:

http://img246.imageshack.us/img246/5500/beznazwy1kopia.gif

Sami mowicie ze to tylko taka niewinna zabawa for fun, a podniecacie sie jak dziewica po pierwszym stosunku ;D

Fan_Dzidzi2
11-02-2010, 17:23
nie ma takiego botowania! koniec imprezy, dziekuje dobranoc

sorry ale musialem : d

Gesar
11-02-2010, 17:42
Rodine
Sowx
Apff
Thor Razar
Mirh

ktoś jeszcze? :ban:

Kusynho
11-02-2010, 18:10
o jak przykro. (z)visy zaczynają dostawać bany :(

Furor001
11-02-2010, 18:59
Widac ze Thoro ma talent do rysowania ale w Tibii nie ma nieba takze otrzymal falsyfikat planu!:D
A tym czasem pozdrowmy wszyscy Sofksa Thora Rodine Apff Mirha oraz zdeletowanego Mikablona(PO-ZDRA-WIA-MY!)

Oraz Pelile Poseidon
Feb 11 2010, 17:07:55 CET Killed at Level 78 by Furor seba, Keepsake of furora, Nynyy and Panoramix Bartolo.

Oraz Cuc Judl z przecudnym setem skladajacym sie z Avangera, G legow, Dsma i takich tam:p
Feb 11 2010, 17:50:37 CET Slain at Level 82 by Dercos, Dexter Oly, Faver, Furor seba, Keepsake of furora, Panoramix Bartolo, Sebuch Knight and Zodie Lee.

Moral z tego taki...(nie jedzcie lodówki po 23...:confused:)

Nargo
11-02-2010, 21:43
@up
fajnie, fajnie...

miłego spamu z fragami na low lvach i napinki noobku :)

Lion_Lith
11-02-2010, 21:58
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie maaaaaaammmmmmm baaaaaaaaannnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa dziekuje dziendobry musialem napisac

Furor001
12-02-2010, 15:16
@up
fajnie, fajnie...

miłego spamu z fragami na low lvach i napinki noobku :)

3m kapuste nonamie:p

Jety
12-02-2010, 20:54
Hehe tez Cie zabolalo widze, po pierwsze odpowiem Ci tak:nie masz nic do gadania nonamie, a po drugie to my mamy swoj maly plan:D myslisz ze nam zalezy na podbiciu Furory?Nie. Liczy sie zabawa i fragi i o to w tym wszystkim biega;)
O jety jaki Ty jestes niedorozwiniety nonamku:p Vision ogarnelo cale Twoje zwoje mozgowe hehe

A tak po za tym to kiedy next impreza u Crespy na housie?:D Bzik odwalil dobra robote \o

Przykro mi ale vision nie zjadlo mi mozgu :/

A tak ogolnie to ema bo w vis jestesm od poczatku jego istnienia a nawet przed ;) jak bylo w planach ..czyli to byly czasy gdy ty jeszcze byłes kijanką w mosznie taty <33

ahh...te czasy jak na snejjka wystarczaly dwie osoby ;DD petro i benek "raz dwa czy" i magiczne ue umrzywalo przeciwnika ;*

Furor001
13-02-2010, 12:30
Przykro mi ale vision nie zjadlo mi mozgu :/

A tak ogolnie to ema bo w vis jestesm od poczatku jego istnienia a nawet przed ;) jak bylo w planach ..czyli to byly czasy gdy ty jeszcze byłes kijanką w mosznie taty <33

ahh...te czasy jak na snejjka wystarczaly dwie osoby ;DD petro i benek "raz dwa czy" i magiczne ue umrzywalo przeciwnika ;*

Hahah dla mnie jestes zwyklym noname;) Ja pamietam jak Fazest z rooka wylazil wiec Ty równiez zamknij twarz.

Waleczny Winy Tome8o
Feb 12 2010, 18:26:20 CET Slain at Level 112 by Dercos, Furor seba, Gorgiax, Lady Marysq, Panoramix Bartolo, Szyychu, Zana Zidus and Zodie Lee.

Mamy mnostwo sdkerow a nawet jeszcze wiecej \o
Do konca roku zostalo mnostwo czasu bedzie nas z 30~ osob.
No to nie kazdy bedzie mogl expic spokojnie:)

ATAAAK!

Voyphox
13-02-2010, 15:19
No widzialem cala akcje gdyz w niej uczestniczylem. Powiem tyle - nic specjalnego ;) . Bil Szyycha, nie ogarnal, tak bywa. No ale od Was tez padl Panoramix Bartolo, tak to jest jak 200+ master rzuci soulfire. Szyychu mial szczescie ze nie mialem wtedy otwartego key ringa z tymi runami. Czekam na ten ogien, moze mnie tez poparzy ;)

Cz4rny
13-02-2010, 16:32
No widzialem cala akcje gdyz w niej uczestniczylem. Powiem tyle - nic specjalnego ;) . Bil Szyycha, nie ogarnal, tak bywa. No ale od Was tez padl Panoramix Bartolo, tak to jest jak 200+ master rzuci soulfire. Szyychu mial szczescie ze nie mialem wtedy otwartego key ringa z tymi runami. Czekam na ten ogien, moze mnie tez poparzy ;)

polecam hotkey, zawsze gdy ta runa jest potrzebna, nie ma jej na wierzchu;p

Voyphox
13-02-2010, 18:02
Tym razem Szyychu podpalony ;)

Feb 13 2010, 17:51:34 CET Slain at Level 111 by Dili Eoo, Grube Loloo, Shani Arcam, Sivin and Venz.

AwangardowyKaloryfer
13-02-2010, 19:07
H@H@H@H@H@!
Dzisiejsza akcja była wyj3bana w kosmos !
Na vencie było nas dużo jak nigdy ,co jak co ,ale w naszym przypadku 15 osób to jest coś ,ale przyszedł ziomek i stwierdził ja komanderuje ,powiedzieliśmy :okej ,komanderuj. Wyszło kosmicznie :o ,pompa nieziemska ,jest wśród nas Milla (109 palek) leci na combo ,ale on twardo bijcie Imargama (buaushauhauhua) ,ale to nic wpada nam Łukasz (z wyżej wymienioną runką xd) i chłopak zaczął się drzeć :na trapa wszyscy ,trap strapowany ,chuj miały być nooby na hotelu i co się stało? Szychu leci na hotel ,a tam tylko ja i nasze 2 noobki xD!
W ogóle wyszedł z akcji w połowie ,bo ktoś mu zwrócił uwagę ,że jest noobem. Koniec świata xD Dawno się tak nie ulachałem ,w trakcie sfailowanego ratowania Szyycha Venz zostawił mnie na 2 manie ,8 hp ,to bot wpierdolił się w drabinkę a tam szyychu temple po 2 sekundach....

beka w kosmos ,ale Vizjon pokazało klasę ,sZczególnie Łukasz Groszkiem xD!!!
Zamiast mnie słuchać i się chować kiedy Groszek on screen ,to nie chuj BIJCIE IMARGAMA ,PADNIE MAMY TAKI PAŁER!~!!!
BUAHAUHAUAHUAUAH

Next time będzie lepiej ;d

Jety
13-02-2010, 19:20
Hahah dla mnie jestes zwyklym noname;) Ja pamietam jak Fazest z rooka wylazil wiec Ty równiez zamknij twarz.

Waleczny Winy Tome8o
Feb 12 2010, 18:26:20 CET Slain at Level 112 by Dercos, Furor seba, Gorgiax, Lady Marysq, Panoramix Bartolo, Szyychu, Zana Zidus and Zodie Lee.

Mamy mnostwo sdkerow a nawet jeszcze wiecej \o
Do konca roku zostalo mnostwo czasu bedzie nas z 30~ osob.
No to nie kazdy bedzie mogl expic spokojnie:)

ATAAAK!

58 lvl to jest to!

Zapewniam cie ze nikt nie bd sie bał expic szczegolnie przed wami <3
Ty chcesz nas przestraczyc? haha rotfl xddddd

--- Jety dodał 3 minut i 33 sekund później ---

H@H@H@H@H@!
Dzisiejsza akcja była wyj3bana w kosmos !
Na vencie było nas dużo jak nigdy ,co jak co ,ale w naszym przypadku 15 osób to jest coś ,ale przyszedł ziomek i stwierdził ja komanderuje ,powiedzieliśmy :okej ,komanderuj. Wyszło kosmicznie :o ,pompa nieziemska ,jest wśród nas Milla (109 palek) leci na combo ,ale on twardo bijcie Imargama (buaushauhauhua) ,ale to nic wpada nam Łukasz (z wyżej wymienioną runką xd) i chłopak zaczął się drzeć :na trapa wszyscy ,trap strapowany ,chuj miały być nooby na hotelu i co się stało? Szychu leci na hotel ,a tam tylko ja i nasze 2 noobki xD!
W ogóle wyszedł z akcji w połowie ,bo ktoś mu zwrócił uwagę ,że jest noobem. Koniec świata xD Dawno się tak nie ulachałem ,w trakcie sfailowanego ratowania Szyycha Venz zostawił mnie na 2 manie ,8 hp ,to bot wpierdolił się w drabinkę a tam szyychu temple po 2 sekundach....

beka w kosmos ,ale Vizjon pokazało klasę ,sZczególnie Łukasz Groszkiem xD!!!
Zamiast mnie słuchać i się chować kiedy Groszek on screen ,to nie chuj BIJCIE IMARGAMA ,PADNIE MAMY TAKI PAŁER!~!!!
BUAHAUHAUAHUAUAH

Next time będzie lepiej ;d

a Furor001 tak sie podnieca wszystkim xddd pro eful tibijiczyk!
pozdro Furor001 i ema zerowcu..

AwangardowyKaloryfer
13-02-2010, 19:31
Jety ,bądź kulturalny :P
Chodzi o to ,że niektórzy traktują to jak życie (proogres na przykład ,padł i 5 min później -Sell character!)
xD
a reszta ,jak ja mam zlewe w chuj xDD
ale zobaczycie ,będzie jeszcze sieka ;d już ja o to zadbam o/

napisałem o Szyychu ,żeby mu złożyć hołd i oto co dostałem na priva
19:26 Manafakture [13]: po co go ubili..

HAHAHAHAHHAHAHAHA
MASTAH POWAH OWNAH!

Furor001
13-02-2010, 20:52
Zabili szycha i wszystkie nonamy sie onanizuja tym na forum8o
Raz na wozie raz pod wozem a watpie zeby frag na szychu mial jakies wieksze znaczenie.
Wiec zamknijcie kalafiory;)
Czas pokaze do czego bedziemy zdolni w przyszlosci:]

Voyphox
13-02-2010, 21:23
Specjalnie groszkiem wyszedlem byscie skulle poodpalali, ale widzialem ze nic nie robicie wiec sie ogolnie zdziwilem. nie jest mi zal nim pasc a chcialem cos sprowokowac, a potem relog i jadymy. Questa mielismy ogarnietego, bo dili zbloczyl i nie mogliscie tam uciec. Wybierajcie lepsze cele, a moze cos z tego bedzie, pozdrawiam :)

Nargo
13-02-2010, 22:41
Zabili szycha i wszystkie nonamy sie onanizuja tym na forum8o
Raz na wozie raz pod wozem a watpie zeby frag na szychu mial jakies wieksze znaczenie.
Wiec zamknijcie kalafiory;)
Czas pokaze do czego bedziemy zdolni w przyszlosci:]

Wystarczy, że wasze fragi mają "duże znaczenie" :D

Lukasz'92
13-02-2010, 23:50
to, ze quest bedzie trapniety po wyjsciu stamtad i bieganiu 10 minut jak idioci za sprawa comanderowania wspomnianej osoby, bylo wiecej niz oczywiste ^^
dawno nie widzialem u nas tyle os. na vt, a nawet nikogo nie zabilismy xd

AwangardowyKaloryfer
14-02-2010, 00:08
Ja wiem Łukaszu <3
Też to mówiłem wyżej wymienionemu komanderowi xDDD
ale gdzie tam ,moje słowo się nie liczy...
LEJCIE IMARGAMA KURWA MAMY PAŁER!!

Jety
14-02-2010, 00:24
I mial racje xDDDDDDD

thoro
14-02-2010, 01:04
No sytuacja jest napeta i powazna.
Ponoc slyszalem, ze na furorze ma byc wprowadzony stan wojenny.

Syf_Zor_
14-02-2010, 10:12
Dochodze..!

Furor001
14-02-2010, 12:23
Pokazujemy brak pvp ludzi na Furorze.

Dec 30 2009, 12:10:23 CET Killed Qetero at Level 97 unjustified
Dec 30 2009, 17:36:34 CET Killed Xaveloth at Level 88 unjustified
Jan 01 2010, 03:43:04 CET Killed Xocotla at Level 61 unjustified
Jan 01 2010, 04:12:47 CET Killed Zordonowy Rycerz at Level 108 unjustified
Jan 01 2010, 21:26:46 CET Killed Gerardio at Level 119 unjustified
Jan 01 2010, 21:30:21 CET Killed Warrior Antos at Level 237 unjustified
Jan 01 2010, 21:56:03 CET Killed Eddie Halliwell at Level 107 ok
Jan 02 2010, 14:53:08 CET Killed Sir Almiras at Level 140 ok
Jan 02 2010, 15:07:41 CET Killed Lady Colla at Level 99 ok
Jan 02 2010, 17:50:24 CET Killed Wise Paladin at Level 100 unjustified
Jan 03 2010, 20:19:01 CET Killed Angorn at Level 134 unjustified
Jan 03 2010, 20:22:18 CET Killed Soveign at Level 80 unjustified
Jan 04 2010, 19:02:55 CET Killed Yogidd Kion at Level 141 unjustified
Jan 04 2010, 20:10:23 CET Killed Yoko Brah at Level 119 unjustified
Jan 04 2010, 20:03:07 CET Killed Lion Lith at Level 80 unjustified
Jan 05 2010, 20:14:55 CET Killed Sir Bydlak at Level 95 ok
Jan 06 2010, 10:13:46 CET Killed Zigy Dragon at Level 131 unjustified
Jan 06 2010, 18:59:22 CET Killed Salaverd at Level 138 unjustified
Jan 06 2010, 19:04:18 CET Killed Senzel at Level 157 unjustified
Jan 06 2010, 19:43:43 CET Killed Averkania at Level 136 unjustified
Jan 09 2010, 13:28:22 CET Killed Xan'Princess at Level 101 ok
Jan 09 2010, 19:24:47 CET Killed Sir Bydlak at Level 96 ok
Jan 10 2010, 20:00:42 CET Killed Thor Grimix at Level 145 unjustified
Jan 11 2010, 10:16:50 CET Killed Mike Reeves at Level 98 ok
Jan 27 2010, 07:58:08 CET Killed Ezazin at Level 112
Jan 27 2010, 23:28:54 CET Killed Xaveloth at Level 88 ok
Jan 28 2010, 17:06:59 CET Killed Veriuro Tern at Level 69 ok
Feb 05 2010, 20:47:30 CET Killed Teysey at Level 75 unjustified
Feb 05 2010, 21:26:41 CET Killed Trean Aliann at Level 138 ok
Feb 06 2010, 11:42:30 CET Killed Addor at Level 74 ok
Feb 06 2010, 11:47:04 CET Killed Addor at Level 72 ok
Feb 06 2010, 12:12:16 CET Killed Addor at Level 71 ok
Feb 06 2010, 12:06:33 CET Killed Yoko Brah at Level 117 ok
Feb 06 2010, 12:29:46 CET Killed Adrian at Level 61 ok
Feb 07 2010, 11:36:42 CET Killed Proogress at Level 103 ok
Feb 07 2010, 12:07:56 CET Killed Norm Nugh at Level 84 ok
Feb 07 2010, 12:09:00 CET Killed Wozonkoo at Level 87 ok
Feb 11 2010, 17:07:55 CET Killed Pelila Poseidon at Level 78 ok
Feb 11 2010, 17:50:37 CET Killed Cuc Judl at Level 82 ok
Feb 12 2010, 18:26:20 CET Killed Waleczny Winy Tome at Level 112 ok

Pozdrawiam tych czterdziestu chlopa:D

Fan_Dzidzi2
14-02-2010, 15:05
nie dziwne ze zabiliscie mnie na 80 sorcu jak bylem na hp a was 5? mnie bilo

tak czy siak gownem jestescie i gownem pozostaniecie

spowalniacz
14-02-2010, 16:47
ktos mondry kiedys pofiedzial ze z guwna nie da sie zrobic kanapki !!!

Sebus baranku, czemu mamie nie pofiedziales ze w piontek byla wywiadufka i ze cie wychowawczyni zatrzyma na nastempny rok ?? :cup::cup::cup:

Furor001
14-02-2010, 18:02
a kto powiedzial ze chcemy byc kims?:D ja poprostu lubie sobie ubijac botow na Furorze:) mam wyebane na to co inni o nas mysla. robimy swoje:]
dostalem hunta za free-uwalam za free. proste. KARA!

Cz4rny
14-02-2010, 19:11
a kto powiedzial ze chcemy byc kims?:D ja poprostu lubie sobie ubijac botow na Furorze:) mam wyebane na to co inni o nas mysla. robimy swoje:]
dostalem hunta za free-uwalam za free. proste. KARA!

nono, ale przypucować sie na stronie trzeba, żeby zobaczyli, podziwiali, a przecież masz to gdzieś?

Furor001
14-02-2010, 20:25
wolnosc slowa obowiazuje a wiec OGLASZAM WPROWADZENIE STANU WOJENNEGO!

Xamianowa
14-02-2010, 22:38
pokazanie listy fragów było fajnym pomyslem jak dla mnie, nie gram juz, ale bynajmniej wiem kto padl za sprawa "niby no name" jak to okreslacie... na marginesie ladna lista ;] more more...

Elisabett
14-02-2010, 23:48
Ubijcie kogoś kto ma pvp, a nie kogoś kto jest botem.

wrogonastawiony
15-02-2010, 09:04
nono, ale przypucować sie na stronie trzeba, żeby zobaczyli, podziwiali, a przecież masz to gdzieś?

Zapewne w celach informacyjnych cycu =] gratz fragow ogolnie, w sumie tu najlatwiej bo to chyba najbardziej nieogarniety serwer pod wzgledem pvp no ale milo jest popatrzec ze cos robicie :P

Furor001
15-02-2010, 09:24
Sadzac po poscie Grederta Vision nie ma lepszych pomyslow na pojechanie nas:(
Wiecej fragow bedzie to obiecujemy. Wiecej osob wieksza sila.
Wtedy bedzie pokaz fajerwerkow jak 30 grudnia kiedy to wszystko zaczelismy.
A ludzi z pvp nie mozemy uwalic bo tacy sie nam nie trafiaja hehe ale jak Vision wleci w 50 osob 200+ to to ma byc pvp?;)
Wystarczy ze ktos sie wnerwi i wkoncu przyjda na Furore Niklasy czy inne Dempahy i rozpoczna bardzo prosta w tym przypadku "likwidacje" Vision:cup:
A wiem ze jest to bardzo prawdopodobne poniewaz ludzie dowiedzieli sie calej prawdy o Vision. Spojrzcie na Sowxow, Apffow, Thorow, Mikablonow itd. itp.
I jak tu nie sadzic ze Vision to tylko PA i boty:D
CALA PRAWDA!

dopalacz.Vis
15-02-2010, 10:02
nie dziwne ze zabiliscie mnie na 80 sorcu jak bylem na hp a was 5? mnie bilo

tak czy siak gownem jestescie i gownem pozostaniecie

a ty tak czy siak pozostaniesz pozerem co spierdolił na inne serwery żeby hajs zarabiac. I kto tu teraz jest gównem ???

@Furor001

Walcie tych debili ile wlezie.

Cz4rny
15-02-2010, 10:12
Sadzac po poscie Grederta Vision nie ma lepszych pomyslow na pojechanie nas:(

Wystarczy ze ktos sie wnerwi i wkoncu przyjda na Furore Niklasy czy inne Dempahy i rozpoczna bardzo prosta w tym przypadku "likwidacje" Vision:cup:

CALA PRAWDA!

po 1 to nie była żadna próba "pojechania was", bardziej ironia
po 2 jest problem, jak sie nie myle Niklas wraz ze swoja ekipą już dokonał transferu, więc następny jest możliwy dopiero za pół roku, o ile w międzyczasie nie dostaną banów za bota

AwangardowyKaloryfer
15-02-2010, 10:21
Sebuś <3
Wszystko fajnie xD
Zgadzam się z tym co mówisz itp ,bo w sumie walczymy razem xd
ale mam jedno ale!
Odnośnie botów ,wyżej wymieniony Thor Razar nie jest botem! Całego chara wbił ręcznie! A bota użyqwał do zbierania loota ,aże cipy go wkryły to już nie mój problem xd

NAMSTO! CHODŹ DO NAS ;D
Btw znalazłem kolejnego dzielnego fajtera ,dziś go przedstawię ,jest to ROJAL ULRIN!
xD

Fan_Dzidzi2
15-02-2010, 10:48
a ty tak czy siak pozostaniesz pozerem co spierdolił na inne serwery żeby hajs zarabiac. I kto tu teraz jest gównem ???

@Furor001

Walcie tych debili ile wlezie.

przynajmniej nie chowam sie jak mysz w dziurke i kazdy wie z im rozmawia, nonamie :-)

dopalacz.Vis
15-02-2010, 12:05
Może i noname ale na inny serwer dla pieniędzy nie uciekam wiec możesz juz nie wchodzic na nasze zacne forum bo juz do naszej społeczności nie należysz :)

Ps. jak tam kasa na galanie stoi? :D

thoro
15-02-2010, 12:54
po 1 to nie była żadna próba "pojechania was", bardziej ironia
po 2 jest problem, jak sie nie myle Niklas wraz ze swoja ekipą już dokonał transferu, więc następny jest możliwy dopiero za pół roku, o ile w międzyczasie nie dostaną banów za bota

Niklas dostal bana na ostatnim massie ;)

Fan_Dzidzi2
15-02-2010, 14:30
Może i noname ale na inny serwer dla pieniędzy nie uciekam wiec możesz juz nie wchodzic na nasze zacne forum bo juz do naszej społeczności nie należysz :)

Ps. jak tam kasa na galanie stoi? :D

-nie ucieklem na Galane dla pieniedzy
-dalej mam postac na Furorze, i uwierz mi gdy tylko sie dowiem kim jestes bedziesz pierwszym moim fragiem
-niewiem bo nie poszedlem tam dla pieniedzy

ps. nie rozmawiam z nieznajomymi wiec to byly ostatnie moje slowa do ciebie

OaO

Niklas dostal bana na ostatnim massie ;)

co nieoznacza ze nie moze sobie kupic jakiegos sorca i go tu przeniesc :P (oby, wreszcie zrobi sie porzadek na ventrilo, i niektorzy beda mieli sprawdziany z matmy)

dopalacz.Vis
15-02-2010, 15:22
Galana
Rank Name Level Points
1 Youen 301 445789068
2 Trifali 260 288689767
3 Xivanez 257 277023390
4 Sulle Vidfamne 254 266741962
5 Galamot 249 252685908
6 Sakunar 247 247597122
7 Al Vinston 246 242778086
8 Sikens 242 232277553
9 Szakal edek 236 215252028
10 Gladianos 236 214970685
11 Vuxes 235 211572352
12 Huyibert 233 205517941
13 Xuzoun 231 202497492
14 Verymozmus Dreath 229 196972572
15 Luntelito 227 191766948
16 Larizzo 221 176694891
17 Clarence Arne Riise 221 176275788

pewnie chciałes byc pierwszy na serwerze razem ze swoim palladynem oraz knajtem hmm ??? A może za duża konkurencja na allegro w dziale furora hmm ??? A może kasa na furorze za tanio chodzi hmm ???

A kim jestem to sie nigdy raczej nie dowiesz, mozesz mi jedynie okazjonalnie lukier zlizac :)

ps. nie rozmawiam z nieznajomymi wiec to byly ostatnie moje slowa do ciebie
bo zamiast wchodzic ci w dupe to prawde napisałem ;) ???

a sio z forum :D

Furor001
15-02-2010, 16:22
Dopalacz ma racje taki Youen chcial sie podlizac na Furorze i leci tylko na blache jak niektore dziewczyny i cale Vision;) wkoncu go zatkalo bo jak sie powie prawde na temat Vision czy takiego Jolena to odrazu proboja zmienic temat rozmowy albo wysylaja jakiegos wojownika na forum co by probowal cala sytuacje rozdmuchac:D
A za pol roku sie okaze czy ten "smieszny Furor" mial racje czy nie:)
Vision po prostu boi sie zeby ludzie sie dowiedzieli prawdy.
Jest wielu ktorzy nie lubia Vision nawet u nich samych w teamie.
Tylko po co walczyc skoro mozna normalnie grac? Po co miec hunta jak mozna zalizac czy zaplacic? Nie ze mna takie numery;) nie bojcie sie postawic!8o
CALA PRAWDA O VISION X2
GRUNT TO BUNT!!

Diablord
15-02-2010, 17:12
Moze zalozymy koalicje? Wszyscy fighterzy z thajs, karlin, wenor i ap dolacza do Duskow i zmieciemy wizje! Jesli chcecie dolaczyc piszcie do Milaa albo do Rayl Legenda Furory (to sa nasz BC)!

Gesar
15-02-2010, 19:16
Elvessa Feb 15 2010, 18:33:37 CET Slain at Level 174 by Bilet'Fox, Dercos, Faver, Keepsake of furora, Lady Marysq, Panoramix Bartolo, Saugoretus and Zodie Lee.

Furor001
15-02-2010, 21:34
Diablord widze tez proboje zmienic temat:D
Diab uwazaj bo skonczysz jak Elvessa albo jak...

Taki maly Bonus: Chexel
Feb 15 2010, 18:33:43 CET Slain at Level 67 by Dercos, Faver, Keepsake of furora, Lady Marysq, Saugoretus, Tinki linki and Zodie Lee.

;)

Fan_Dzidzi2
16-02-2010, 00:40
diablord nie jest niedojebem zeby wlazic w jakies trapy, no chyba chce ogarnac leczenie bez bota

Diablord
16-02-2010, 00:50
Dacie filmik jak padl Neltharion? Podobno loot wam dopisal...

Gesar
16-02-2010, 00:51
Neltharion Feb 16 2010, 00:10:18 CET Slain at Level 153 by Bzik Bruth, Dercos, Szyychu, Thee roxs, Zana Zidus and Zodie Lee.

Dark Weest Feb 16 2010, 00:18:05 CET Slain at Level 201 by Bzik Bruth, Kalin Exoria, Szyychu, Zana Zidus and Zodie Lee.

Assesorr Feb 15 2010, 22:59:23 CET Slain at Level 117 by Keepsake of furora, Lady Marysq, Lady Meros, Panoramix Bartolo, Szyychu, Zana Zidus and Zodie Lee.

Grube Loloo Feb 15 2010, 23:57:15 CET Killed at Level 102 by Bzik Bruth, Kalin Exoria, Szyychu and Zodie Lee.

Lukasz'92
16-02-2010, 00:59
i rixari ;p

Feb 15 2010, 22:17:45 CET Slain at Level 180 by Bilet'Fox, Keepsake of furora, Lady Marysq, Lady Meros, Saugoretus, Szyychu and Zana Zidus.

dobrze, ze furor seby nie bylo, bo byscie teraz mieli 2 strony spamu xd

acid22
16-02-2010, 02:05
Diablord widze tez proboje zmienic temat:D
Diab uwazaj bo skonczysz jak Elvessa albo jak...

Taki maly Bonus: Chexel
Feb 15 2010, 18:33:43 CET Slain at Level 67 by Dercos, Faver, Keepsake of furora, Lady Marysq, Saugoretus, Tinki linki and Zodie Lee.

;)

koleś daruj se z wrzucaniem takich fragów na forum bo tylko się ośmieszasz.

Strzała !

Fan_Dzidzi2
16-02-2010, 04:52
to moze zrobimy war system? nas 10 na 80 lvlach vs wasza cala ekipa ?

thoro
16-02-2010, 11:13
Po co zabijac 80 levele, jak mozna zabijac 200 ?
Gratuluje w koncu ladnych fragow :P

A ty tak furor nie licz na niklasa, bo z pustego to i salomon nie naleje ;p
Jak sami sie na vt nie umiecie zachowac, to i z nim sie nie bedziecie umieli, wiecej powiem, tylko sie skompromitujecie.
To moze lepiej, ze go nie ma ;)

Gesar
16-02-2010, 11:13
Zabijanie 80 lvli nie satysfakcjonuje nas wiec podziekujemy.

Lion_Lith
16-02-2010, 11:22
za duzo dzieci na vt a niklasa wolac lol ;D by zwatpil jak by wszedl
oranie oranie oranie ihaaaaaaaaaaaaaa ;D;D

AwangardowyKaloryfer
16-02-2010, 12:23
Lion nie odzywaj sie napinaczu. Jesteś tu no namem z podpisem Liona Litha ,więc elo. jak ktos chce to mam cama z rixariego xd

--- AwangardowyKaloryfer dodał 40 minut i 26 sekund później ---

jak mozecie to chce cama z dark westa i nelthariona

Fan_Dzidzi2
16-02-2010, 12:28
Zabijanie 80 lvli nie satysfakcjonuje nas wiec podziekujemy.

to sie ustawmy 10x 200 i cala wasza reszta, no chyba ze naprawde wolicie zabic 3 osoby i do defa... jesli to was cieszy to gl&hf dzis wprowadzimy nowa regule i skonczy sie wasze kozakowanie

dopalacz.Vis
16-02-2010, 12:43
Dzis wprowadzimy nowa regółe : IDZIEMY MAIN CHARAMI NA INNE SERWERY KASE ZARABIAC

Lukasz'92
16-02-2010, 14:48
Youen, ty jestes taki tepy czy tylko udajesz?

chcecie sie usatwiac 10cioma 80 sdkerami na nas? lol...

u nas jest swieto jak jest online 10 sdkerow i to sa w wiekszosci ok. 50 lvle..

Lion_Lith
16-02-2010, 14:53
Opi Fex aka kozak w tibii i na ventrillo. Jest przykladem czlowieka nieudacznika, ktory rzucil szkole dla tibii(albo raczej zosztal wyrzucony ze szkoly przez tibie) i proboje panowac na furorze, jednak mu to nie wychodzi.
Czemu nigdy nie ma cie jak robimy akcje? Bo z tego co pamietam zawsze ladnie sie skladales. W koncu cie stad wyrzuca chlopaki ze starej ekipy napewno kozaczku maslaczku.

pojechane prawdą ??/ ;D

Gesar
16-02-2010, 14:57
Wszyscy doskonale wiemy ze jest "jakis tepy" delikatnie mowiac. I nam nie bedzie ustalal zasad jakis no-lifer, bedziemy robic to co do tej pory i nie masz na to zadnego wplywu. A to ze my padamy to na prawde nie robi to na nas wiekszego wrazenia. Nie placzemy pozniej jak rixari: "cenzura cenzura cenzura cenzura cenzura " przez pol godziny pod depo. A ty zamiast kozakowac to idz wytatuuj sobie na 2 rece "Rasz Dem" i dopiero bedziemy z toba rozmawiac. joł

Fan_Dzidzi2
16-02-2010, 15:00
ale pocisk, ide plakac ;/

ps podzrowienia do szczurzej nory :D

Furor001
16-02-2010, 16:38
Wirzyn boty szczyt glupoty. Nic dodac nic ujac czekamy na ludzi ktorzy przyjda walczyc na Furore w tym roku wtedy Vision kompletnie upadnie:D

Thuygioshok
16-02-2010, 17:11
ziomki znam sie akurat na tym waszym zagadanieniu bo bylem i w gildi rzadzacej przeciw pk i w pk przeciw rzadzacej.

w gildii pk, mysla sobie OOOOOO rozwalimy ich, gdzie zabija 3 neutrali, 2 kolegow, 1 raz na jakis czas z tej gildii

w gildii rzadzacej 99,9% osob nie zwraca na to uwagi, nic na tym nie traci, ewentualnie idzie sobie wybic/pobawic sie dla swojej wlasnej przyjemnosci tylko i wylacznie :p kiedys fakt faktem moze byscie cos zdzialali (zabicie wiekszej ilosci osobnikow) ale tymi unjustami czy chcecie czy nie to i tak lipa

^+ przez swoja glupote/blad/przypadek padnie czasem

Jety
16-02-2010, 17:28
....................

--- Jety dodał 2 minut i 34 sekund później ---

ziomki znam sie akurat na tym waszym zagadanieniu bo bylem i w gildi rzadzacej przeciw pk i w pk przeciw rzadzacej.

w gildii pk, mysla sobie OOOOOO rozwalimy ich, gdzie zabija 3 neutrali, 2 kolegow, 1 raz na jakis czas z tej gildii

w gildii rzadzacej 99,9% osob nie zwraca na to uwagi, nic na tym nie traci, ewentualnie idzie sobie wybic/pobawic sie dla swojej wlasnej przyjemnosci tylko i wylacznie :p kiedys fakt faktem moze byscie cos zdzialali (zabicie wiekszej ilosci osobnikow) ale tymi unjustami czy chcecie czy nie to i tak lipa

^+ przez swoja glupote/blad/przypadek padnie czasem

dokladnie
pozdrawiam tego co mu staje jak kogos "sfraguja" z 80lvlem ...tak ema seba,to ty :|

Jarek'Gru
16-02-2010, 18:04
Chcialbym zglosic swoja kandydature i sie troche pobawic.

W swoim magazynie mam 128 pala i pare sdkerow + duzo noobkow na roznych kontach.

Nie zalezy mi w 100 % na grze wiec moge nawet robic za przynete.

Mysle, ze moje umiejetnosci w tej grze sa bardzo dobre, poniewaz duzo czasu tutaj spedzilem przez wiele lat.
(bardzo serdecznie tego zaluje).

Vt nie potrzebuje, zebyscie nie czuli dyskomfortu.

Chcialem zaznaczyc, ze nie dostalem hunta, i sie mszcze -
poprostu chcialbym troche pograc, az do czasu kiedy nie wyrwe mojej nowej kolezanki z kanady :D

Czekam na PW

Kuassant666
16-02-2010, 18:15
Wirzyn boty szczyt glupoty. Nic dodac nic ujac czekamy na ludzi ktorzy przyjda walczyc na Furore w tym roku wtedy Vision kompletnie upadnie:D

Postaramy się.
Pozdro dla lojalnych ziomów
:evul:

millaa
16-02-2010, 19:04
Witam ; ) Jak po akcji ?

Gesar
16-02-2010, 19:08
Bardzo pozytywnie ;) Niezla faza byla jak takie noobki jak ty wbijaly na nas fragi a ile rs'ow sie u was porobilo huhu ciekawe ile wytrzymacie ;p

millaa
16-02-2010, 19:12
No trochę rsów poleciało

Sienx
16-02-2010, 19:26
Ale wy jesteście chorzy ;/ Liga mistrzów po wróciła buraczyny :dance::dance::dance::flaga_pl:

Kuassant666
16-02-2010, 19:26
Nam nie straszne dedy tylko szkoda ze tylko ty bijesz nas jak jesteś z kolegami bo ile razy chcieliśmy cie ujebać to ty ciągle w pz lub stoisz kolo dp a expisz huj wie kiedy bo słabo ci to wychodzi. ale przyjdzie twoja kolej ;D

millaa
16-02-2010, 20:02
Nam nie straszne dedy tylko szkoda ze tylko ty bijesz nas jak jesteś z kolegami bo ile razy chcieliśmy cie ujebać to ty ciągle w pz lub stoisz kolo dp a expisz huj wie kiedy bo słabo ci to wychodzi. ale przyjdzie twoja kolej ;D

W kupie siła !

Lukasz'92
16-02-2010, 20:38
Dercos
Furor Seba
Jay Butson
Keepsake of Furora x3
Lady Marysq x2
Zodie Lee
Saugoretus
Szyychu x3
Faver
Bzik Bruth x2
Kalin Exoria

cos nam dzis nie pyklo xd

a od nich z tego co widzialem tylko jakis 120 ms i 80 ek ;d

Cz4rny
16-02-2010, 22:26
Witam ; ) Jak po akcji ?

o nie, ja na to "kulturalne" forum przestane wchodzić, jest Millaa fajter
a tak btw ktośtam powiedział, że święto jak jest 10 sdkerów, forum fajterów macie troche więcej niż 10 (:

Lukasz'92
17-02-2010, 10:14
ty umiesz chlopaku liczyc?

AwangardowyKaloryfer
17-02-2010, 11:53
Tylko spokojnie ;)
Millaa ty cieciu nie udzielaj się forum fajterze ,kozaczysz tylko gdy jest was 20+ ,a jak przyxchodzi co do czego to grzejesz pzta.
Nawet Diabllord po tobie jeżdzi ,więc teraz możesz sobie pomyśleć ile jesteś wart ;)

Jety
17-02-2010, 15:56
kogz jest to ze pare osob od was zakupiło odemnie 500k na allegro xddddd
widze dobrze z kasa stoicie na servie jak i w realu(RODZICE POWER)

Pytasz ile my wytrzymamy?
rotfl :DDDDDDDDD

psyduck
17-02-2010, 16:23
Powracam odmieniony, bany i resocjalizacja dobrze na mnie działają hehe!!!

A więc zaczynamy, więc tak niedojebie sebo chce ci powiedzieć pewną prawdę.

Wy zabijacie cioty które płacą nam kase w realu za to że nie zabijamy ich na tibi, wy jak te cioty zabijacie te cioty i te cioty kupują od nas jeszcze więcej kasy bo muszą kupować blessy, wy jako cioty kupujecie od nas kase aby pekować i nas irytować ale powiedz mi seba co ci to daje skoro dzięki waszym atakom sellanie kassy na allegro wzrosło o 25% ?

Człowieku jesteś zajebisty, pekuj dalej a może KIEDYŚ kiedy już demposz wpadnie na furore to dostaniesz nawet ventrilo!! Ale uważaj bo demposz nie lubi jak takie cioty jak ty zadają mu pytania typu "Dempah: Back Back to the city! / FuroraSeba: DEMPAH KURWA DO PRZODU ????!?!". I pewnie po pierwszej akcji na pierwszym pierdolnięciu wy*******asz się conajmniej 2 razy o glebę, raz na blesach a potem już bez.. swoją drogą ten ciotmen szychu? 3 razy wczoraj padł? Boże ale pizda a kurwa nawet rayl skakał mu po kręgosłupie....

A teraz pisz dalej że Vision płaci za to że cię z servera wygnało ale pamiętaj o tym że to ty nie masz skończone 18 lat, że to ty uciekasz ze szkoły bo ownić tibię, że to ty płacisz Visionom kase matki z torebki które uda ci się wyjebać.

Adminstracje proszę o łagodny wymiar kary bo takie niedojeby jak on to się kiedyś do gazu dawało.

Bez pozdrowień, waleczna kaczka! 8o

Gesar
17-02-2010, 16:39
Jaki z tego wniosek?? Robcie sobie noob chary i sami zabijajcie jakies 80 lvle co kupuja kase na allegro. Nie dosc ze dobra zabawa to i jeszcze interes sie kreci hehe. Rixari, Elvessa itp chyba nie kupuja? A tamci co kupuja to raczej gdzies sie nawina, specjalnie na nich akcji nie planujemy :P

Furor001
17-02-2010, 17:43
Padlismy bo nie odczuwamy strachu:p watpie zeby Neltharion Elvessa Rixari Dark Weest itd kupowali kase chociaz kto wie jakich Vision ma pionów8o
Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo:D
Wpadna calym serverem i to nazywaja pvp najlepszy byl ima jak latal po thais i "wsciekly z radosci" krzyczal na capsie HAHAH!!
Ja sie zdenerwowalem i kurnaa macie eeeeeeeeeefekt...(cwaniacko)

Feb 16 2010, 18:20:41 CET Slain at Level 120 by Alma Drax, Bzik Bruth, Dercos, Furor seba, Kalin Exoria, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Tinki linki.

a po za tym Vision nie placi za to ze mnie wyrabali z serva bo kase sam od nich biore z full setow:D
zarobilem 296k juz:p

Psyduck tez sie wkurzyles widze zreszta jak cale Vision gdy elveske rixarka wescika i neltharionka UBILISMY!!1;)
A do szkoly nie chodze bo pracuje pozdro psie(duck):D

wrogonastawiony
17-02-2010, 17:55
296k ? kiepawo :D moze kiedys dorownasz mi i rapiemu the bolterowi ];->

@imargam
'hehe',

widze ze na xerenie sie zaczales czaic, tylko dlaczego znowu masz ch.j a nie ekipe ? :D Ja nie wiem czy tak lubisz jak Ci gówno pod butem śmierdzi czy coś, ale skad Tyś kurwa ich wytrzasnal ? ^^ pandorczyki chyba tam ladnie musialy Ci w poslady zaczac wchodzic bo cos chyba miejsca na stronie zaczelo brakowac na te ich deady XD wybocili postacie i mysleli ze sobie serwer przejma : < ale nie z tym skillem panowie, nie z tym skillem. I juz mi sie ziomki z drugiej strony chwala 'furora wpada !!! wygraja za nas wojne !!! zwidkowi zniknie rs to przyniesie tutaj 15kk i was wszystkich pozabijaja !!!'

o/

wrogonastawiony
17-02-2010, 18:01
eh, wydawalo mi sie ze Zwid jest na tym samym accku co Imargam ;> ale nie wiem do konca jak to u was jest, kto na nim siedzi, czy starszy, czy mlodszy, czy calkowicie ktos inny.

Furor001
17-02-2010, 18:12
Snorlaaxie licza sie fragi na tych lvl nie wazne czy boty sroty czy tam cos innego.
Mamy najlepszy team pk, mamy zabawe, mamy filmiki i nam to styka:]
Snorlaax-przyklad kolejnego nonama co sie wkurza jak psyduck z powodu tych fragow:D
Vision nie jest najlepsze i nie bedzie i szukaja serverow co aby dobrze kase szlo zarabiac Vision to zal a nie gildia:D
Chcecie zlota jak golota pff:D

bulbazaur
17-02-2010, 18:34
Furora seba, wszystkie 150 pokemonow wbija na to forum by ci pokazac gdzie jest twoje miejsce w szeregu, swoja droga kto ci tu pozwolil przyjsc i nas spamowac swoimi zalosnymi przekonaniami.. tu nie alkaida!

Matka boska katrilowska czuwa nad Furora ! Aleluja!

Bartonisko
17-02-2010, 18:36
Furor Seba ty czasem nie jesteś Mariusz Zieliński ?? Kurwa umysłem jak dwie krople wody...

Takiego niedojebanego dziecka to ja jeszcze nie widziałem.

dopalacz.Vis
17-02-2010, 19:08
NOOO... do bandy niedorozwiniętych pokemonów aka. imagramy jeszcze brakowało aby ćwierć mózga bartoniska. Dawac chlopaki teraz to forum jest wasze. Dzieki wam juz poziom nie może spasc niżej. WYGRALISCIE...a teraz \/\/YPI3RD4LAC STĄD

Partyzant_Felix
17-02-2010, 19:17
Padlismy bo nie odczuwamy strachu:p watpie zeby Neltharion Elvessa Rixari Dark Weest itd kupowali kase chociaz kto wie jakich Vision ma pionów8o
Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo:D
Wpadna calym serverem i to nazywaja pvp najlepszy byl ima jak latal po thais i "wsciekly z radosci" krzyczal na capsie HAHAH!!
Ja sie zdenerwowalem i kurnaa macie eeeeeeeeeefekt...(cwaniacko)

Feb 16 2010, 18:20:41 CET Slain at Level 120 by Alma Drax, Bzik Bruth, Dercos, Furor seba, Kalin Exoria, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Tinki linki.

a po za tym Vision nie placi za to ze mnie wyrabali z serva bo kase sam od nich biore z full setow:D
zarobilem 296k juz:p

Psyduck tez sie wkurzyles widze zreszta jak cale Vision gdy elveske rixarka wescika i neltharionka UBILISMY!!1;)
A do szkoly nie chodze bo pracuje pozdro psie(duck):D

Odrazu zastrzegam że nie gram na furorze, nikomu nie lize dupy, pisze tu tylko czasem z telefonu więc nie masz po chuj mnie wzywać, ot tylko moja opinia.

Co ty pierdolisz, sam przeczytaj klika razy co ty piszesz. Że Vision nie ma pvp? Człowieku, kurwa, kim ty jestes by oceniać ich pvp? Zwykły przeciętny janusz jak ty, a ekipa która na taka skalę zawładnela serverem że mogą robić co tylko chcą, to jak niebo i ziemia. Jeszcze żebyście faktycznie pokonali ich na openie, nie wiem sprawili że przestaną expic COKOLWIEK, ale wklep sobie to do twojej durnej głowy iż zabiliscie TYLKO KILKA NOOB CHARÓW/RANDOM PRZYDUPASÓW. Z całym szacunkiem wasze pk jest fajne, ale nie podniecaj się tym jakbyś przelecial 19stke. Tak samo powaliło mnie nazwanie snorlaaxa noname gdzie jak byk namsto napisał że to imargam. Pozdro elo wojtek sokół

Fan_Dzidzi2
17-02-2010, 19:28
Co ty pierdolisz, sam przeczytaj klika razy co ty piszesz. Że Vision nie ma pvp? Człowieku, kurwa, kim ty jestes by oceniać ich pvp? Zwykły przeciętny janusz jak ty, a ekipa która na taka skalę zawładnela serverem że mogą robić co tylko chcą, to jak niebo i ziemia. Jeszcze żebyście faktycznie pokonali ich na openie, nie wiem sprawili że przestaną expic COKOLWIEK, ale wklep sobie to do twojej durnej głowy iż zabiliscie TYLKO KILKA NOOB CHARÓW/RANDOM PRZYDUPASÓW. Z całym szacunkiem wasze pk jest fajne, ale nie podniecaj się tym jakbyś przelecial 19stke. Tak samo powaliło mnie nazwanie snorlaaxa noname gdzie jak byk namsto napisał że to imargam. Pozdro elo wojtek sokół

pierwszy normalny post od 300~ stron, masz u mnie browara jesli kiedykolwiek sie spotkamy : P