PDA

Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

Dzidzia2
11-05-2009, 20:04
nvm , juz po

Voyphox
11-05-2009, 20:11
Mimo ze nie ujawniacie kim jestescie, sprobujcie zachowac twarze przynajmniej przed samymi soba :)

dopalacz.Vis
11-05-2009, 23:31
Nie rozumiem na jakiej podstawie wyciągasz jakiekolwiek wnioski. Nie rozumiem dlaczego uwazasz ze DR wygralo, nie rozumiem po co mam brac jakis wyimaginowany urlop. Mysle jednak ze slowo "wziol" pokazuje calkowicie poziom ktory prezentujesz. Jak podasz jakies uzasadnienia swojego posta to bede w stanie Ci cokolwiek odpowiedziec.

@dzidzia2
Ta Twoja lazienka, ciagle sie swieci. zgas swiatlo xd

Wzioł czy tam wziął, ważne jest że moja komunikacja jest na takim poziomie że bez trudu się rozczytałeś;). Ale że Twoje czułe jak ważka oczka to "wychaczyły" za trzecim bądź nie twierdze, że za pierwszym razem ten odstręczający błąd przez którego teraz naprawdę mi głupio że mój "przyjaciel forumowicz" mało co oczu nie pokaleczył. Mam nadzieje że dobrze to ujołem.

Tak na poważnie, żeby Twój post był bardziej kolorystyczny wykorzystałeś mój błąd do "dopieczenia mi" :p Ale czemu mój całkowity poziom się ujawnia ;D ? A może w niedziele późno do domu wróciłem bo banie miałem i rano (12+) jakoś trochę inaczej mi się pisało albo po prostu jebnąłem się i żyje dalej ;< Ja się dziwie, że takie prostactwo jak Yołen Cie nie zraża. Przecież to chyba elita ze stolicy ;D. Dziwie sie też że takiemu inteligentowi jak dzidzia2 odpisujesz ;D

1. Źle ująłem "DR wygrało". (może przez banie ;D?) Chodziło mi bardziej o tych co już dali sobie spokój z tą gierką-oni wygrali. A reszta uzależnionych neo-zombi co poszła na inne serwery i od początku botuja bądź co głupszy wali to ręcznie-tych zmietliście. Im wcześniej się zorientujesz tym lepiej ponieważ to nic nie daje i jestem pewien że to wiesz ale jakoś ciężko jest Ci to zrozumieć ;p

2.Napisz ile grasz to Ci odpisze na drugą niejasność.

PS. Uważaj na oczka bo pułapkę Ci zostawiłem ;)
PS.2 Nie odbieraj mnie jako wroga przyjacielu .

Viitro
11-05-2009, 23:47
Uwaga Uwaga !
Coś z ostatniej chwili...
...Death Rose zrobiło massloga aby ukraść Impikowi lota z żółwi:
Końcowy efekt tego był następujący:

http://img262.imageshack.us/img262/3793/najzd2.jpg

Dzidzia2
12-05-2009, 00:36
@ dopalacz.Vis
edit: psia kość, jednak nie chce mi się tyle pisać i Ci pewne rzeczy tu tłumaczyć, bo i tak tego nie pojmiesz :D
Pozdro dla "otwartych" ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MXtUx4JUgmY :o

Ratillt
12-05-2009, 09:50
lol karol jaki filmik ;d

dopalacz.Vis
12-05-2009, 13:37
Przecież i tak masz tyle wolnego czasu, mógłbys mnie troche uswiadomic.
Pzdro dla "zamknietych".

Wojtek19
12-05-2009, 14:02
Insomniacs Entries
DATE TIME LEVEL
2009-05-09 23h
15m 354

Spaawowi az sie pewnie bocik zagrzał za bardzo, co =/ ?

Ekwador
12-05-2009, 15:23
Uwaga Uwaga !
Coś z ostatniej chwili...
...Death Rose zrobiło massloga aby ukraść Impikowi lota z żółwi:
Końcowy efekt tego był następujący:

http://img262.imageshack.us/img262/3793/najzd2.jpg

wez sie qrwa lecz zerowcu

Voyphox
12-05-2009, 15:48
Wzioł czy tam wziął, ważne jest że moja komunikacja jest na takim poziomie że bez trudu się rozczytałeś;). Ale że Twoje czułe jak ważka oczka to "wychaczyły" za trzecim bądź nie twierdze, że za pierwszym razem ten odstręczający błąd przez którego teraz naprawdę mi głupio że mój "przyjaciel forumowicz" mało co oczu nie pokaleczył. Mam nadzieje że dobrze to ujołem.

Tak na poważnie, żeby Twój post był bardziej kolorystyczny wykorzystałeś mój błąd do "dopieczenia mi" :p Ale czemu mój całkowity poziom się ujawnia ;D ? A może w niedziele późno do domu wróciłem bo banie miałem i rano (12+) jakoś trochę inaczej mi się pisało albo po prostu jebnąłem się i żyje dalej ;< Ja się dziwie, że takie prostactwo jak Yołen Cie nie zraża. Przecież to chyba elita ze stolicy ;D. Dziwie sie też że takiemu inteligentowi jak dzidzia2 odpisujesz ;D

1. Źle ująłem "DR wygrało". (może przez banie ;D?) Chodziło mi bardziej o tych co już dali sobie spokój z tą gierką-oni wygrali. A reszta uzależnionych neo-zombi co poszła na inne serwery i od początku botuja bądź co głupszy wali to ręcznie-tych zmietliście. Im wcześniej się zorientujesz tym lepiej ponieważ to nic nie daje i jestem pewien że to wiesz ale jakoś ciężko jest Ci to zrozumieć ;p

2.Napisz ile grasz to Ci odpisze na drugą niejasność.

PS. Uważaj na oczka

bo pułapkę Ci zostawiłem ;)
PS.2 Nie odbieraj mnie jako wroga przyjacielu .

ujołem H@H@H@H@ nie czytam dalej

Seetho
12-05-2009, 15:54
Wojpoks aka INfamia

Tobie czlowieku tak tibia mozg zezarla ze to jest chuj...Nie wierze w to co widze.
Nie wiem naprawde czy powinienem sie smiac czy isc i rozplakac.

Voyphox
12-05-2009, 16:27
Wojpoks aka INfamia

Tobie czlowieku tak tibia mozg zezarla ze to jest chuj...Nie wierze w to co widze.
Nie wiem naprawde czy powinienem sie smiac czy isc i rozplakac.

Placza ludzie slabi.

Zreszta nie rozumiem, jak znajomosc paru zasad jezyka polskiego moze byc spowodowane "zezarciem mojego mozgu przez tibie" O_O

Seetho
12-05-2009, 16:31
Placza ludzie slabi.

Zreszta nie rozumiem, jak znajomosc paru zasad jezyka polskiego moze byc spowodowane "zezarciem mojego mozgu przez tibie" O_O

przeczytaj swoje ostatnie 20 postów i placz...naprawde

Voyphox
12-05-2009, 16:33
Lepiej podaj powody. Pisanie zarzutow bez uzasadnienia, jest jak podlewanie ogrodka kiedy pada deszcz - bez sensu.

Seetho
12-05-2009, 16:56
miedzy innymi to ze siedzisz na tym forum cale dnie i kazdemu odpisujesz na post, post po poscie.. ale mniejsza
pijesz do monitora wódke (nawet nie skomentuje)

furora fail by debils

Voyphox
12-05-2009, 17:00
miedzy innymi to ze siedzisz na tym forum cale dnie i kazdemu odpisujesz na post, post po poscie.. ale mniejsza
pijesz do monitora wódke (nawet nie skomentuje)

furora fail by debils

Siedziec moge jedynie w godzinach 16 - 22. Odpisywanie na posty jest chyba normalna rzecza, jezeli temat dotyczy mnie. Nie rozumiem, chcesz mnie potyrac, a nie chcesz zebym odpisywal. Co do picia wodki do monitora, zrobilem to raz, bylo fajnie, elo :)

dopalacz.Vis
12-05-2009, 17:02
ujołem H@H@H@H@ nie czytam dalej

Czasami trzeba czytac do końca żeby zrozumiec początek (Post scriptum-dokładnie ;) ) .

To co wielki wojowniku tibi, powiesz nam ile juz czasu ogarniasz to eldorado jakim jest Tibia :) ?

Placza ludzie slabi.

Ale czy jemu na pewno chodziło o Twoją znajomość paru zasad języka polskiego ?

Mi sie wydaje że chodziło mu o to że jesteś po prostu uzależniony od Tibi ;)

Seetho
12-05-2009, 17:07
nie chce cie potyrac mowie prawde ;] chociaz wiem, jaka jest mentalnosc vision - nikt nie jest uzalezniony, niektorzy lubia po prostu posiedziec sobie 16h przed komputerem (for fun ofc) - patrz Spaaw, Rodine, Azor etc etc moglbym wymoenaic w nieskonczonsc Gremar oo

co do picia wodki przed monitorem i zrobienia tego tylko raz..nie skomentuje nawet, ale chyba demotywatory beda haha

furora to jest jeden wielki przyslowiowy FAIL ...

Wojtek19
12-05-2009, 17:10
chociaz wiem, jaka jest mentalnosc vision - nikt nie jest uzalezniony, niektorzy lubia po prostu posiedziec sobie 16h przed komputerem (for fun ofc)

Hahaha xD Itak czesc z nich to boty ;d

Voyphox
12-05-2009, 17:13
Gram 1,5 roku z 3 miesieczna przerwa na matury i dwa miesiace bylem bez neta. Rok i jeden miesiac?

Uzaleznienie? Wracam do domu po pracy, odpalam bota, wypijam sobie piwko, w weekend na imprezke. Masz na mysli ze to odpisuje Ci teraz na forum? Ze odswiezam je, ze mam nad nim jakas kontrole. Widzisz, to sa rzeczy ktore nie wplywaja na mnie. Nie zmienilem sie w zaden sposob, moze jestem teraz troche pewniejszy siebie i umiem jasniej okreslic swoje zdanie w pewnych kwestiach. Zamiast sobie zaprzatac glowe tym co robie, popatrzcie na siebie. Jedynym Waszym celem, w ktorym piszecie do mnie, jest ublizenie mi :) . Moze zaczne sugerowac ze skoro mi odpisujecie to jestescie uzaleznieni od tego :D ?

Seetho
12-05-2009, 17:16
Gram 1,5 roku z 3 miesieczna przerwa na matury i dwa miesiace bylem bez neta. Rok i jeden miesiac?

Uzaleznienie? Wracam do domu po pracy, odpalam bota, wypijam sobie piwko, w weekend na imprezke. Masz na mysli ze to odpisuje Ci teraz na forum? Ze odswiezam je, ze mam nad nim jakas kontrole. Widzisz, to sa rzeczy ktore nie wplywaja na mnie. Nie zmienilem sie w zaden sposob, moze jestem teraz troche pewniejszy siebie i umiem jasniej okreslic swoje zdanie w pewnych kwestiach. Zamiast sobie zaprzatac glowe tym co robie, popatrzcie na siebie. Jedynym Waszym celem, w ktorym piszecie do mnie, jest ublizenie mi :) . Moze zaczne sugerowac ze skoro mi odpisujecie to jestescie uzaleznieni od tego :D ?

"wypijam sobie piwko" - chyba u npc w svargrond
"w weekend na imprezke" - chyba na imprezke na frosty, podobno dobre picie jest

Voyphox
12-05-2009, 17:18
"wypijam sobie piwko" - chyba u npc w svargrond
"w weekend na imprezke" - chyba na imprezke na frosty, podobno dobre picie jest

Dalej twierdzisz ze nie chcesz mi pocisnac ;) ?

Seetho
12-05-2009, 17:20
owszem ;;]

Elisabett
12-05-2009, 17:42
http://img361.imageshack.us/img361/2885/1242142453.jpg
Seetho nie wysilaj się on i tak będzie maniaczył dalej...

Voyphox
12-05-2009, 17:51
owszem ;;]

Czyli jezeli nie klamiesz to rozumiem ze stwierdzasz fakt, a tu musze Cie zmartwic. Nic o mnie nie wiesz, nigdy ze mna nie gadales, nie mozesz o mnie nic wiecej powiedziec, procz tego co mozesz przeczytac na tym smiesznym forum.

Maniaczyl, co masz na mysli?

dopalacz.Vis
12-05-2009, 17:56

Uzaleznienie? Wracam do domu po pracy, odpalam bota, wypijam sobie piwko, w weekend na imprezke. Masz na mysli ze to odpisuje Ci teraz na forum? Ze odswiezam je, ze mam nad nim jakas kontrole. Widzisz, to sa rzeczy ktore nie wplywaja na mnie. Nie zmienilem sie w zaden sposob, moze jestem teraz troche pewniejszy siebie i umiem jasniej okreslic swoje zdanie w pewnych kwestiach. Zamiast sobie zaprzatac glowe tym co robie, popatrzcie na siebie. Jedynym Waszym celem, w ktorym piszecie do mnie, jest ublizenie mi . Moze zaczne sugerowac ze skoro mi odpisujecie to jestescie uzaleznieni od tego ?

To po robocie juz z domu nie wychodzisz ? Nie wychodzisz do znajomych? Nie idzesz do kina,basen na trenig siatkówki? Wyobraź sobie że ludzie po robocie przychodzą do domu i od 16 wszyscy botują w stolicy. ALLELUJA NIE MA KORKÓW.
Słyszałeś kiedyś że każdy uzależniony nie powie o sobie że jest uzależniony ? Piszesz że odpalasz bota. I co dalej ? Bedziesz go tak dalej odpalał aż Ci 300-400 level nabije ?Widzisz wogóle w tym jakiś sens ? Nie sądzisz że to strata czasu? Pewnie powiesz że kiedyś Ci sie to znudzi i nie bedziesz grał. Ale czy nie będzie za późno ? Ty jesteś raczej zapatrzony w "ja swoje wiem" i nikomu nie przyznasz racji chodź ją ma. Życie jest jedno czasu nie cofniesz.

Co chciałeś wtedy z tym piciem przez internet nam pokazac :| ? Chcesz wiedzieć czy to było fajne? Zrób sondę to sie przekonasz co ludzie o tym myślą(tylko nie mów dzidzi o sondzie bo na bank wygrasz). Mi sie wydaje że troszkę chciałeś się przylansowac ale wyszło jak wyszlo. Przynajmniej na Vt respect podrósł parę leveli :|

Voyphox
12-05-2009, 18:06
To po robocie juz z domu nie wychodzisz ? Nie wychodzisz do znajomych? Nie idzesz do kina,basen na trenig siatkówki? Wyobraź sobie że ludzie po robocie przychodzą do domu i od 16 wszyscy botują w stolicy. ALLELUJA NIE MA KORKÓW.
Słyszałeś kiedyś że każdy uzależniony nie powie o sobie że jest uzależniony ? Piszesz że odpalasz bota. I co dalej ? Bedziesz go tak dalej odpalał aż Ci 300-400 level nabije ?Widzisz wogóle w tym jakiś sens ? Nie sądzisz że to strata czasu? Pewnie powiesz że kiedyś Ci sie to znudzi i nie bedziesz grał. Ale czy nie będzie za późno ? Ty jesteś raczej zapatrzony w "ja swoje wiem" i nikomu nie przyznasz racji chodź ją ma. Życie jest jedno czasu nie cofniesz.

Co chciałeś wtedy z tym piciem przez internet nam pokazac :| ? Chcesz wiedzieć czy to było fajne? Zrób sondę to sie przekonasz co ludzie o tym myślą(tylko nie mów dzidzi o sondzie bo na bank wygrasz). Mi sie wydaje że troszkę chciałeś się przylansowac ale wyszło jak wyszlo. Przynajmniej na Vt respect podrósł parę leveli :|

Najczesciej nie wychodze do znajomych, gdyz to znajomi przychodza do mnie :) . Posiadam wlasna shishe, a to przyciaga ludzi do mnie, co nie zmienia faktu ze czasem ja ja pakuje i do kogos jade :) .

Co do lvla i bicia go na bocie. Niektorych jara expienie, a ja z kolei tego nie lubie. Czasem oczywiscie to robie, jak chodzimy na jakies hunty na poi itd, ale to sie zdaza czasem. I do tego wlasnie botuje lvl, ze lepiej sobie radzic w tej grze w teamie. Strata czasu? W pewnym sensie napewno, ale napewno nie taka strata, jakbym to robil recznie.

Picie przez neta. Napisalem ze zrobilem to raz i bylo fajnie. Widze z kolei ze nie potrzebnie sie z tym tak ujawnilem, gdyz widze, ze ludzie mnie z tego powodu tylko atakuja. Nie rozumiem zupelnie dlaczego. Kazdy jakos w zyciu eksperymentuje i poznaje nowe rzeczy, a ja wlasnie chcialem zobaczyc jak to jest.

dopalacz.Vis
12-05-2009, 18:26
Co do lvla i bicia go na bocie. Niektorych jara expienie, a ja z kolei tego nie lubie. Czasem oczywiscie to robie, jak chodzimy na jakies hunty na poi itd, ale to sie zdaza czasem. I do tego wlasnie botuje lvl, ze lepiej sobie radzic w tej grze w teamie. Strata czasu? W pewnym sensie napewno, ale napewno nie taka strata, jakbym to robil recznie.

Picie przez neta. Napisalem ze zrobilem to raz i bylo fajnie. Widze z kolei ze nie potrzebnie sie z tym tak ujawnilem, gdyz widze, ze ludzie mnie z tego powodu tylko atakuja. Nie rozumiem zupelnie dlaczego. Kazdy jakos w zyciu eksperymentuje i poznaje nowe rzeczy, a ja wlasnie chcialem zobaczyc jak to jest.

Czyli botujesz level żeby z kolegami na hunty łazic ? A jak juz nabijesz ten 200level to bedziesz już tylko chodził na drużynowe huncenie ? Wątpię. Będziesz raczej do tego momentu botowal dopóki Ci bana nie strzelą. Mam nadzieje że ogarniesz moje słowa za jakis czas :p

Trzeba czasem odróżniać experyment od żenady. Ludzie przez to picie przez neta atakują Cie bo odskoczyłeś od norm społecznych. Innymi słowy nie jest to akceptowane przez społeczeństwo (forumowiczów). Jest to dziwne, nikt takich rzeczy nie robi. Nastepnym razem z dwiem laskami sobie poeksperymentuj, a nie będą sie z Ciebie smiac tylko zazdrościć.

Voyphox
12-05-2009, 18:43
Czyli botujesz level żeby z kolegami na hunty łazic ? A jak juz nabijesz ten 200level to bedziesz już tylko chodził na drużynowe huncenie ? Wątpię. Będziesz raczej do tego momentu botowal dopóki Ci bana nie strzelą. Mam nadzieje że ogarniesz moje słowa za jakis czas :p

Trzeba czasem odróżniać experyment od żenady. Ludzie przez to picie przez neta atakują Cie bo odskoczyłeś od norm społecznych. Innymi słowy nie jest to akceptowane przez społeczeństwo (forumowiczów). Jest to dziwne, nikt takich rzeczy nie robi. Nastepnym razem z dwiem laskami sobie poeksperymentuj, a nie będą sie z Ciebie smiac tylko zazdrościć.

Poki mam ochote chodzic na hunty to bede to robic. Co do bana, to oczywiscie sie z tym licze, jak zreszta kazdy kto uzywa nielegalnego oprogramowania.

Pisalem juz o tym piciu, nie jestem dumny z tego ze sie tym pochwalilem, jestem tylko czlowiekiem ;)

AwangardowyKaloryfer
12-05-2009, 19:03
No ,co jest złego w piciu przed komputerem?
To jego życie i jego problem. Umie przynajmniej ładnie pisac po polsku.
"Ujołem" też mnie nieźle obiło. Chłopie ,idź do szkoły.
A tak w ogóle ,to wypadałoby się liczyc z tym ,że Twoje nielegalne oprogramowanie (jeśli nie jest to Black D) ,nie zostanie wykryte do tibii 10.0 ,chyba ,że jakiś nub Cię kapnie i będziesz miec szczęście spotkac GM'a online.
Szansa jest jednak taka ,jak spotkanie inteligentnej blondynki na polskiej autostradzie porwanej przez ufo _/

dopalacz.Vis
12-05-2009, 19:37
No ,co jest złego w piciu przed komputerem?
To jego życie i jego problem. Umie przynajmniej ładnie pisac po polsku.
"Ujołem" też mnie nieźle obiło. Chłopie ,idź do szkoły.
A tak w ogóle ,to wypadałoby się liczyc z tym ,że Twoje nielegalne oprogramowanie (jeśli nie jest to Black D) ,nie zostanie wykryte do tibii 10.0 ,chyba ,że jakiś nub Cię kapnie i będziesz miec szczęście spotkac GM'a online.
Szansa jest jednak taka ,jak spotkanie inteligentnej blondynki na polskiej autostradzie porwanej przez ufo _/

Czy mam to Ci młotku wytłumaczyć indywidualnie ??

To że sie jebnĄłem w słowie "wzi(o/ą)łem" a on zaraz na mnie naskoczył ze przez to "pokazuje całkowicie poziom ktory prezentujesz"
Napisalem na koncu postu "PS. Uważaj na oczka bo pułapkę Ci zostawiłem" i chodziło mi o to słowo "ujołem". Ironicznie to napisałem, zajarzyłeś ??

A o tym piciu przez kompa nie będę się już wypowiadał bo tępym ludziom ciężko cos wytłumaczyć. Przeczytaj sobie mojego posta wyżej i sam dojdź do wniosku bo ja nie mam zamiaru wszystkiego Ci tłumaczyć bo Twoja matka jest od tego tępy Janku. Z nim chociaż się nie zgadzam w niektórych kwestiach to przynajmniej moge normalnie popisac wymiec sie pogladami. Z Tobą nawet muchy w kiblu bym nie chciał ubic . ;<

Sprawdz sobie w necie "norma społeczne" i przeczytaj po raz kolejny raz mój post. :|

montura
12-05-2009, 20:23
Czy wy jakąś kampanię antytibijską prowadzicie? Infamia sam niedługo określi co chce robić w życiu i będzie to jego wybór nie wasz, więc zajmijcie się sobą.

Pozdrawiam wszystkich. ;]

Wojtek19
12-05-2009, 21:47

Hahaha xD Mozesz dac lepsza jakosc foty ;p ?

Wojtek19
12-05-2009, 21:54

Oj bys sie zdziwlil z tym botem... whu* osob dostalo bana za same uzywanie, a czegos takiego jak GM na Furorze nie ma ... pare razy sie co najwyzej zdarzylo... Przyjdzie warn, potem delete i spokuj :D
Dlaczego taki Spaaw nie dostal ? Bo kupil juz z 20 paków i Cipom sie to nie opyla... Wiedza ze jak ujeb** to przestanie grac i dzieci beda plakaly "o my gy, omy gy moj idol banned ;d" Tak samo Lord'Paulistinha ...

Sienx
12-05-2009, 22:26
Jest kilka określeń dla którego nie mówi ze ktoś jest brzydki, jedno z najważniejszych, jakie ?

po prostu nie wypada

Buakaw
12-05-2009, 22:38
popieram w 100% polityke dopalacza ;]
Zuccie Tibie wpizdu

Bartonisko
12-05-2009, 23:20
ZJADŁBYM KEBABA A WY ??

Karol Śmierdzisz !!!
I ten cały dopalacz.vis też śmierdzi kasztanem jeb się chłopie

wrogonastawiony
13-05-2009, 06:02

eh, kto to zrobil, zrobil glupote... wiekszosc z was nie wie nawet jak alko smakuje a smiejecie sie ze pili przed monitorem, no kurwa, na dobrą sprawe to co w tym zlego ? oO tekst pod obrazkem tez niebardzo, biorac pod uwage ze jedyne co muszą zrobic przy tej gierce to 2 razy kliknac na ikone tibii i zaladowac ustawienai na bota, tyle...

AwangardowyKaloryfer
13-05-2009, 08:25
Wybacz ,nie czytałem dalej. Starczył mi ten jeden piękny ort.
A co do tibii ,to przydałoby się (jak już mówiłem wcześniej) uczyc w szkołach.
Ludzie potem mówią ,że tibia to gra dla idiotów i analfabetów (żadnym z nich się nie czuję ,mimo ,że w nią gram) ,bo połowa polskiej społeczności nie wie jak się pisze słowo "rzucic" ,najlepszym tego przykładem jest post ziomka up("zuccie tibie").

Diablord
13-05-2009, 09:50
Ale spamu....

Jak tak wam się tibia nie podoba to po co siedzicie na tym forum (to jest forum o tibii jakby ktos nie wiedzial), pospamujcie, np. na onecie.

Najezdzacie na Infamie, ze tyle na tym forum siedzi, to jest jego sprawa ile czasu tu spedza. Forum jest po to, zeby odpisywac na posty. Cisniecie Infamie, ze ciagle odpisuje, to samo robi Dopalacz~, ale jego jakos nikt nie cisnie.

Mowicia ze Infamia traci tyle czasu na botowanie w tibii, ale on tylko odpala bota, a pozniej robi to co wy, czyli marnowanie czasu na fora/gg/nk/vt itd. Kazdy decyduje sam za siebie, jak spedza czas wolny. Relax, take it easy. Zmiencie temat.

Zoodix
13-05-2009, 11:01
jezu ludzie najezdzacie na tego infamie jakby chuj wie co zrobil-.- poprostu siedzi sobie chlopak przed kompem tyle ile moze albo tyle ile lubi ;] nic na to nie poradzicie a co do picia przed kompem to czasem sa takie sytuacje ze nie ma nikogo z kim mozna wypic a sie chce to sie pije samemu . noe niestety tak bywa nie poradzicie nic a co do bledow mam to w dupie poprostu nie zwracam na to uwagi i jak ktos sie machnie i zle napisze to nie odrazu znaczy ze ma jakis gorszy poziom od kogos innego ludzie wezcie uspokujcie sie

Fan_Dzidzi2
13-05-2009, 15:53
zoodix ty masz rude wlosy wiec sie nie odzywaj ok?

Mooi
13-05-2009, 16:46
A Ty czarnego wacka, ok ?
Teraz może będziesz Zoodixa jechał bo wstawił się i mówi prawde.

@ Infamia

Rozumiem Twoje podejście. Też wracam z pracy, jem pooglądam TV i siadam na kompa odpalam bota kminie co dalej robić. Wychodze do koleżki czy na dwór pogadać wracam godz 22 nie ma czasu na nic. Poniedziałki, Środy, Piątki treningi 19:30 - 21:00. Jeszcze w piątek to sie na jakąś bibe wyskoczy ale inne dni to nic innego jak komputer bo nie ma gdzie się zapuszczać bo zaraz trzeba wracać. Przyznam się że co do picia on-line nie mam nic a nawet mi sie podobało jak próbowałem z kolegą z Bostonu x))

@ Dopalacz

Teraz i mnie będziesz uważał za maniaka? Jeśli tak to wporządku możemy podyskutować na ten temat ;)

AwangardowyKaloryfer
13-05-2009, 17:07
Ale spamu....

Jak tak wam się tibia nie podoba to po co siedzicie na tym forum (to jest forum o tibii jakby ktos nie wiedzial), pospamujcie, np. na onecie.

Najezdzacie na Infamie, ze tyle na tym forum siedzi, to jest jego sprawa ile czasu tu spedza. Forum jest po to, zeby odpisywac na posty. Cisniecie Infamie, ze ciagle odpisuje, to samo robi Dopalacz~, ale jego jakos nikt nie cisnie.

Mowicia ze Infamia traci tyle czasu na botowanie w tibii, ale on tylko odpala bota, a pozniej robi to co wy, czyli marnowanie czasu na fora/gg/nk/vt itd. Kazdy decyduje sam za siebie, jak spedza czas wolny. Relax, take it easy. Zmiencie temat.

To ja Ci powiem tak. Jadą na Infiamę ,bo mają kompleks długości czasu spędzanego przed komputerem i lubią po kimś pojechac ,żeby temat sprowadzic na inne "tory". Poza tym dopalacz jest jakimś pajacem ,który niczym małe dziecko ciśnie bluzgami. Dziwię się ,że po rodzicach nie pojechał. Masz rację lepiej zmienic temat.

dopalacz.Vis
13-05-2009, 17:15
@Bartonisko

Nie jestes ani śmieszny ani zabawny, szkoda czasu na dyskusje z Tobą , niestety.

@Mooi

Policz od jakiego czasu w Tibie ciupiesz + dodaj swoje latka i odpowiedz czy było warto tyle tego czasu poswiecic w tą gre. Ja gram/grałem ze 4 lata i moge stwierdzic że jak bym cofnoł czas to bym koledze za to że mi powiedzial o Tibi w ryj plomb sprzedał i poszedł w drugą strone. Teraz jak patrze na swoim przykladzie jak siedzialem czasami po 8-12h to naprawde się załamuje. Bo ta gra nic mi nie dała tylko pochłaniała mój czas . :/

EDIT: AwangardowyKaloryfer:
To ja Ci powiem tak. Jadą na Infiamę ,bo mają kompleks długości czasu spędzanego przed komputerem i lubią po kimś pojechac ,żeby temat sprowadzic na inne "tory". Poza tym dopalacz jest jakimś pajacem ,który niczym małe dziecko ciśnie bluzgami. Dziwię się ,że po rodzicach nie pojechał. Masz rację lepiej zmienic temat.

No i co takiemu tępemu Jankowi odpisac ? :|

AwangardowyKaloryfer
13-05-2009, 17:39
Wiem za to ,co Tobie odpisac. Znów ten sam błąd ,tym razem przestudiowałem dogłębnie całego posta i nie było wzmianki o niespodziance. "Cofnoł" ,nawet nie wiesz jak normalnych ludzi to razi po oczach. W tibii przecież inna pisownia się nie przyjmie. Kiedy jednak wypowiadasz się pisząc na forach z ludzmi na ogół wyształconymi ,którzy grają/grali w tibię z nudów ,to staraj się uważac co piszesz i jak to robisz. Pisz w Mozilli ,ona podkreśla błędy.

Wracając do tematu myślę ,że przydałoby się zrobic jakiś update uwsteczniający tibię ,bo pomysł na schody przebił wszystko.
Poty to też nie było najmądrzejsze rozwiązanie.

Diablord
13-05-2009, 18:11
Dopalacz jak juz zmarnowales ten czas na tibie, teraz zalujesz, ze tyle grales, nie zamierzasz wiecej grac, to podaj chociaz nick swojego chara. Zawsze byles anonimowy, teraz mozesz to zmienic, nie powinno ci to juz sprawiac problemow.

@update

Nie ma co cofac tibii, bo wiekszosc updatow poprawialo gre. Wedlug mnie dobrze ze wyeliminowali skakanie, bo jak 40 ed solowalem demony i to z profitem, to cos bylo chyba niezbalansowane. Powinni natomiast zostawic bicie graczy na schodach, bo z tym czekaniem 2 sec ciezko jest czasem ubic 20 lvl na schodach solo.

AwangardowyKaloryfer
13-05-2009, 18:31
Wiesz... potwory to zawsze jakoś się da "wykiwac" ,gorzej z graczami. Poza tym zobacz jak teraz sie knight składa. Kiedyś Imuś stał sobie i dopiero padał na combo ,teraz 5 ms'ami 50lv+ można zabic spokojnie 129 kinę. WystarcZy chłopa pospamowac. Z 2 strony masz rację ,updaty polepszają tibię ,ale upadabniają ją do Mario lub innych gier tego pokroju. Zobacz jak teraz wyglądają army. Są takie "bajkowe" ,a nie jak plate armor ,proste i cieszące oko. Robi się to teraz takie Barokowe ,cechujące się przepychem. Kiedyś addony były proste ,a teraz Yalahari addon wygląda tak ,że cięzko go do czegokolwiek porównac.

Jety
13-05-2009, 18:55
Prosta sprawa jesli ktos spedza wiecej niz 6h przed samą tibią powinien sie leczyc a jesli 10h codziennie nawet i bez tibi nie robiąc np czegos do szkoly czy tam pracy to rowniez powinien sie leczyc =D

Seetho
13-05-2009, 19:15
A Ty czarnego wacka, ok ?
Teraz może będziesz Zoodixa jechał bo wstawił się i mówi prawde.

@ Infamia

Rozumiem Twoje podejście. Też wracam z pracy, jem pooglądam TV i siadam na kompa odpalam bota kminie co dalej robić. Wychodze do koleżki czy na dwór pogadać wracam godz 22 nie ma czasu na nic. Poniedziałki, Środy, Piątki treningi 19:30 - 21:00. Jeszcze w piątek to sie na jakąś bibe wyskoczy ale inne dni to nic innego jak komputer bo nie ma gdzie się zapuszczać bo zaraz trzeba wracać. Przyznam się że co do picia on-line nie mam nic a nawet mi sie podobało jak próbowałem z kolegą z Bostonu x))

@ Dopalacz

Teraz i mnie będziesz uważał za maniaka? Jeśli tak to wporządku możemy podyskutować na ten temat ;)

Liczysz na free itemy albo cos? Naprawde chce to wiedziec, interesuje mnie to. Bo takiego lizania dupy jak na Furorze to nie ma na zadnym innym swiecie, i podejrzewam ze nawet Voypox jak ten post przeczyta to ryknie ze smiechu XDDDDDDDDD bo ja płakalem

Voyphox
13-05-2009, 19:33
Wszystko tak naprawde opiera sie na "tolerancji". Za duzo opinii tutaj wyszlo jak mnie nie bylo, zeby je skomentowac. Ogolnie to nie widze sensu interesowania sie moimi sprawami na forum. Zrobilem blad dajac ta fote :D

AwangardowyKaloryfer
13-05-2009, 19:40
Po trochu zrobiłeś ,po trochu nie.
Ty potrafisz się przyznac do tego ile siedzisz przed komputerem ,bo masz "2 życie" ,nie jesteś no-lifer'em.
A zdjęcie mogłeś dac ,kto Ci broni. Jak zostanie odebrane zależy tylko od nich.
Świadczy to w tym momencie o stosunku do Ciebie lub o kulturze/jej braku.

Suczy
13-05-2009, 20:23
zoodix ty masz rude wlosy wiec sie nie odzywaj ok?

Nie ma rudych wlosow tylko glowa bigos miesza i tak mu zostalo

abece
13-05-2009, 20:26
Normalnego czlowieka gowno obchodzi kto gdzie i z kim pije ale na tym forym polowa uzytkownikow to ludzie szukajacy zaczepki wiec to byl dla nich dobry temat

dopalacz.Vis
13-05-2009, 20:36
@AwangardowyKaloryfer

Czy oprócz tego że znów sie jebn"O"łem z tym "Ą" jesteś w stanie w jakiś inny sposób mnie ośmieszyć/upokorzyć ? Staram sie błędów nie robić ale czasem mi się zdarza. Przynajmniej cieszy mnie to że czytasz moje posty kilkakrotnie, szkoda tylko ze nie w takim celu jakim powinieneś.

@Diabllord

Nie chodzi mi całkiem, że to strata czasu na tą grę. Chodzi mi bardziej o ilość spędzonego czasu przed komputerem. Przy Tibi naprawdę się dobrze bawiłem tak jak zapewne każdy kto w nią grał przez dłuższy czas. Mi bardziej chodzi o to że ta gra się nigdy nie skończy. Jaki byś kurde nie wbił level ta gra i tak będzie ciągnęła się dalej swoim torem. Ja po prostu żałuje że aż tyle czasu poświęcałem na tą grę. I wierz mi, że każdy ma takie przemyślenia "czy nie pora z tym skończyć" . Dlatego śmiem twierdzić ze sporo ludzi w dussk/vision jest naprawdę uzależniona. I nie pisz mi aby że Ciebie(Was) atakuje, bo ja wyrażam aby swoją opinie. To że moje posty są odbierana ofensywnie przez większość forumowiczów to już chyba znak że coś w tym racji jednak jest. Kto wpadnie pod koła ten uciec nie zdoła.

A co do mojej anonimowości, to jednak dalej wole być anonimowy, taki mój wybór. Jak bym Ci podał nick to coś by to zmieniło ? Czy aby byś ciekawość zaspokoił ?

Delirium_89
13-05-2009, 21:06
biorac pod uwage ze jedyne co muszą zrobic przy tej gierce to 2 razy kliknac na ikone tibii i zaladowac ustawienai na bota, tyle...

I nadal czerpiesz satysfakcje z gry poprzez klikniecia 2 razy ;d ? Jaki w tym sens xD ?

AwangardowyKaloryfer
13-05-2009, 21:32
@Dopalacz.vis
Jakbym ci chciał dopierdolic ,to bym to zrobił. Póki co chcę ci pokazac twoje błędy i uchronic przed dalszą kompromitacją na forum.
Co do ofensywnego stylu ,to napewno możesz się nim poszczycic.
Osobiście nie lubię ortów i za to gnębię ,nic poza tym.
@temat
podaj już ten name i koniec. ewentualnie przyznaj się ,że nie masz chara na furorze i chciałeś tylko znaleźc kolegów.
O tym ,że tibia jest stratą czasu ,i uzależnia wiadomo nie od dziś.
Poszukaj na youtube filmów o tibijczykach.
Wątpię jednak ,że Vision/Dusk lub ktokolwiek "z h-lvl'em" był ciężko uzależniony ,bo tibia na tym poziomie gry(o ile nie kupiłeś postaci) nudzi. Wtedy do gry wkraczają boty. Oczywiście nie każdy pomyśli o tym ,że ściągając go z jakiejś dziwnej stronki w 99% łapie keyloga.
Wtedy ludzie się denerwują i wyżywają na rodzicach/kolegach.
Potem ludzie mówią ,że tibia to gra dla debili i morderców.

VeB
13-05-2009, 23:00
@Awangardowy~

prawda jest taka, ze jak ludzie nie wiedza jak kogos zagiac, bo nie maja argumentow albo nie potrafia ich sensownie przedstawic, to czepiaja sie bledow. dopalacz napisze rzetelnie posta operujac poprawna polszczyzna i skladnia, ale mimo to zamiast podac kontrargumenty, to czepiasz sie jednego jedynego bledu jaki zrobi i probujesz go "skompromitowac" uciekajac od wlasciwego tematu.

AwangardowyKaloryfer
13-05-2009, 23:18
@VeB
Przeczytaj raz jeszce mojego last posta pr0 inteligencie.
Może dojdziesz do właściwego wniosku...

Wracając do tematu. "Co to za gra"
Ja ci powiem. Otóż są ludzie mądrzejsi od innych ,którzy sprawiają sobie bota.
Klikają 2 razy na dzień ,żeby nie musiec przy tym siedziec i jednocześnie nie uchodzic za no liferów. Gra polega na tym ,że tym co zrobi bot można się dobrze zabawic na huncie ,pkingu ,warze etc.

Zoodix
13-05-2009, 23:51
pff co do obrazy w moja strone to mi to wisi drodzy koledzy bo tam przed kompem kazdy cwaniak pozatym karolq niewidziales mnie na rl i nie mam rudych wlosow mozesz zapytac miśka jak bedzie na vt tak btw masz jakis kompleks co do rudego?;/ jesli masz taki na jajkach to kup farbe. tyle z mojej strony. bye

Flows
14-05-2009, 10:39
Kurwa Wszyscy Nie Macie Życia !b)

Dzidzia2
14-05-2009, 12:11
"co rude to wredne"
musisz byc rudzielcem , moze sam sie wyfarbowales lol

----
rotfl:
http://img509.imageshack.us/img509/8100/k4vs.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/1665/morelagb6.jpg

AwangardowyKaloryfer
14-05-2009, 13:19
Tak xD! Dzidzia ma rację. W sumie jakby nie patrzec ,to rudy generalnie jest wnerwiającym kolorem.

Może na plecach rosną mu rude włosy i o tym nie wie <lol2>.

Zajebisty masz ten śloniowy anal xD!
Myślałem ,że jebnę.
To nie był Hytrus przypadkiem?... A nie ,ten słoń żył.

dopalacz.Vis
14-05-2009, 18:38
@Dopalacz.vis
Jakbym ci chciał dopierdolic ,to bym to zrobił. Póki co chcę ci pokazac twoje błędy i uchronic przed dalszą kompromitacją na forum.
Co do ofensywnego stylu ,to napewno możesz się nim poszczycic.
Osobiście nie lubię ortów i za to gnębię ,nic poza tym.
@temat
podaj już ten name i koniec. ewentualnie przyznaj się ,że nie masz chara na furorze i chciałeś tylko znaleźc kolegów.
O tym ,że tibia jest stratą czasu ,i uzależnia wiadomo nie od dziś.
Poszukaj na youtube filmów o tibijczykach.
Wątpię jednak ,że Vision/Dusk lub ktokolwiek "z h-lvl'em" był ciężko uzależniony ,bo tibia na tym poziomie gry(o ile nie kupiłeś postaci) nudzi. Wtedy do gry wkraczają boty. Oczywiście nie każdy pomyśli o tym ,że ściągając go z jakiejś dziwnej stronki w 99% łapie keyloga.
Wtedy ludzie się denerwują i wyżywają na rodzicach/kolegach.
Potem ludzie mówią ,że tibia to gra dla debili i morderców.

Klikanie bota 2 razy przez X lat nie jest uzależnieniem ?

I chciałbym żebys mi dokopał słownie. Bo narazie do wazelina wycieka z twoich postów. Kiedys yolen wchodzil w zadek innym a teraz wchodzi sam sobie ;)

Uzależnionych w Vis/dussk jest dużo. Chcesz przykładów ? Katrila.

@Zoodix

Dzidza/yolen to pleb nawet nie warto dyskutowac .

AwangardowyKaloryfer
14-05-2009, 19:03
Jak dla mnie klikanie bota nie jest uzależnieniem. Wyobraź sobie chłopa ,który zamiast kliknąc dziennie 2 x bota ,steruje ręcznie charem przez ileś tam lat.
Wyjątki są zawsze ,więc ktoś musi byc uzależniony.
Mimo wszystko wole jołenowi mówic "Dzidzia";> i nie wynika to z "wazeliniarstwa".
Poprostu podobały mi się te słonie i elos.
BTw cZytam to forum może od 5 dni i nie wiem póki co jak mam ci dopierdolic ,jeśli nawet nie znam twojego nicku ,a osobiście nic nie mam do twojej osoby.
Może tyle ,że często bredzisz.

Voyphox
14-05-2009, 19:03
Prosze Was. Dajcie spokoj z uzaleznieniem kogokolwiek. Kazdy niech sobie gra ile chce, nikomu krzywdy z Was nie robi ;)

AwangardowyKaloryfer
14-05-2009, 19:10
Wiesz... mnie to nie przeszkadza. Niech sobie będą uzależnieni ,ich życie.
Wbij to temu UP do głowy ;>

Voyphox
14-05-2009, 20:21
Nie widze w tym sensu. Kazdy ma prawo posiadac swoje wlasne zdanie i ja je szanuje, co nie oznacza ze sie z nim zgadzam.

Tomkooo
14-05-2009, 20:33
Tak tak wiem lansssssssssssss

http://img261.imageshack.us/img261/985/mistrzowieinterneta.jpg

AwangardowyKaloryfer
14-05-2009, 20:42
Gratz ;p
Huj ,że lans (wiem ,pisze się chuj ,ale ja uznaję tylko taką wersję:-)).

Ja też szanuję czyjeś zdanie ,ale denerwuje mnie ciągłe podkreślanie ,że chłop zakończył już grę i każdy inny jest uzależniony.
Można to powiedziec raz i koniec.

dopalacz.Vis
14-05-2009, 21:03
BTw cZytam to forum może od 5 dni i nie wiem póki co jak mam ci dopierdolic ,jeśli nawet nie znam twojego nicku ,a osobiście nic nie mam do twojej osoby.
Może tyle ,że często bredzisz.

"Jakbym ci chciał dopierdolic ,to bym to zrobił."- czyli jednak nie możesz, wiec po co glupoty piszesz ;d

O uzależnieniu juz mi sie nie chce produkowac. Co moje to powiedziałem. Ja pasuje.

Cz4rny
14-05-2009, 21:38
Dopalacz i inni mają problemy sami ze sobą i zarzucają je innym. To była cała prawda o was. (tych co zarzucają jakieś uzależnienie czy inne cholerstwo innym)

dopalacz.Vis
14-05-2009, 21:46
@up

szalona 16nastka powiedziala co wiedziala .

abece
14-05-2009, 21:52
Masz cos do mojego zioma?!XDDD

Flows
15-05-2009, 17:12
ja gram w tibie 20h dziennie i co ? moja sprawa >.<!

Zoodix
16-05-2009, 13:49
ajj ludzie widze ze polowa ma problem kto ile siedzi przed kompem ;s niech sobie siedza i te 24/7 i chuja zrobicie omg ludzie kazdy gra ile chce ;s

thoro
16-05-2009, 14:01
Głodny głodnemu wypomni.

dopalacz.Vis
16-05-2009, 14:53
Wiecie wogóle co to za temat ? " Hyde Park (Furora) " jeśli się nie mylę można tu o wszystkim pisać o Furorze jak i o innych sprawach .

Tomkooo
16-05-2009, 22:49
Mmmm złe masskicki nawiedziły tibie !

AwangardowyKaloryfer
16-05-2009, 23:07
Kurwa! Poszedłem się zabawic wracam i co widzę?! Kurwa!! 5 botów padlo. Grr...

Vol'can
17-05-2009, 00:10
jak padly boty to mowi sie trudno

AwangardowyKaloryfer
17-05-2009, 07:25
mimo wszystko szkoda mi lvl'i;>

Zoodix
17-05-2009, 18:23
affff boty smierdza ;s

Yakky
17-05-2009, 20:48
Widzę, że znowu tona spamu i wyzwisk. Więc trzeba coś z tym zrobić (bo mi w końcu odbanowali konto).
Nie ma już wojny, ale kilka łachowych (przerobionych) fotem moge dać :D

TRUE LOVE
http://img20.imageshack.us/img20/3667/kole10kont.jpg
ZASTANAWIAŁEŚ SIĘ DLACZEGO W KLASIE TWOJEJ MAMY NIE BYŁO CHŁOPCÓW?
http://img20.imageshack.us/img20/9339/klasa.jpg
LAGI - czyli to co niszczy naszą ekonomię w tibii.
http://img20.imageshack.us/img20/7975/botx.jpg

Vol'can
18-05-2009, 00:19
cos sie dzieje na furorze 8o
!!!8o8o8o;

Boozara juz nie ma!
May 17 2009, 21:51:19 CEST Killed at Level 206 by Kerston
and by Smash'Qu
Smasza tez nie ma
May 17 2009, 21:54:13 CEST Killed at Level 65 by Senzel
texon tez
May 17 2009, 21:54:04 CEST Killed at Level 37 by Senzel
and by Zwidek
i nawet zloten padl!
May 17 2009, 21:52:17 CEST Killed at Level 6 by Smash'Qu
and by fire

Tomkooo
18-05-2009, 00:27
Nie ma się co jarać o.0

Yakky
18-05-2009, 02:38
Yakky został odblokowany i wychaczył fajny dowćip/opowiadankę, to się z wami podzieli:

Mały Rysio napisał list:

Panie Jezu,
byłem grzecznym chłopcem, czy mógłbym dostać rowerek?
Twój oddany Rysio

Jednak Rysio wiedział, że Jezus wie wszystko, czyli również to, jakim chłopcem Rysio był na prawdę. Chłopiec podarł więc list i napisał nowy:

Panie Jezu,
byłem w miarę grzecznym chłopcem, czy mógłbym dostać rowerek?
Na zawsze ufający Tobie Rysio

Pomyślał, chwilę Rysio i doszedł do wniosku, że i to "niedomówienie" nie pozostanie przez Jezusa niezauważone. Podarł list i napisał tak:

Panie Jezu,
myślałem o tym, by być grzecznym chłopcem, czy mógłbym dostać rowerek?
Wielbiący Ciebie Rysio

Popatrzał Rysio na list, zajrzał w głąb swego serca i wiedział, że był tak złym i niedobrym chłopcem, że nie ma szans na to, by Jezus go wysłuchał. Wziął więc podarł list i wybiegł na ulice ze łzami w oczach. Chodził bez celu po ulicach, rozmyślając nad swoją krnąbrnością, wszystkimi złośliwościami jakich się dopuścił, gdy nagle znalazł sie pod kościołem. Wszedł do środka, przeszedł środkiem pod ołtarz i uklęknął. Łzy jak grochy spływały mu po policzkach. Po chwili wstał i udał się w kierunku wyjścia. Zanim jednak wyszedł złapał stojącą na postumencie małą figurkę i pobiegł szybko do domu. W domu schował figurkę pod łóżko, złapał długopis i kartkę i napisał:

Panie Jezu.
Mam twoją matkę. Jesli chcesz ją jeszcze kiedyś zobaczyć, to jutro pod domem widzę nowy rowerek.
Twój oddany ty już wiesz kto.

BTW.
LAL 4:3 HR
na Zachodzie.

Vol'can
18-05-2009, 07:28
yakky dobry ten kawal B)B)B)

Yakky
18-05-2009, 13:41
Fajnie, że wam się podoba.

Aktualnie nie ma mnie w domu, ale mam dostep do pcta to zapodak jeszcze jakiś 'joke'.

Bolek i Lolek leżą w namiocie. Bolek pyta:
- Ej Lolek, walisz konia?
- No.
- To wal swojego.

Niedźwiedź szaleje w lesie... strasznie podniecony, wszystko co się rusza ma zamiar grzmocić. Wiewiórka schodzi sobie z drzewa, ten dopada do niej, łapie ją za szyję i dawaj, ale to mu nie wystarcza... zza krzaków wychyla się lisica, dopada do niej i zaczyna gwałcić. W pewnym momencie lisica krzyczy :
-o kurwa niedźwiedź, jaki z ciebie wspaniały kochanek, jakiego masz ogromnego i owłosionego kutasa!
niedźwiedź robi głupią minę i myśli:
- O kurwa! Nie zdjąłem wiewiórki!

Przychodzi Jasiu do domu, wchodzi do pokoju patrzy, a tam ojciec rucha matke, speszony zamknął drzwi i poszedł do swojego pokoju. Następnego dnia ojciec wchodzi do pokoju jasia, patrzy a Jasiu rucha babke, krzyczy do niego :
-co ty kurwa robisz ?!
a Jasiu na to:
-ty pierdolisz moją matkę, to ja pierdolę twoją.

Facet lekko na bani wraca do domu. Żona od razu, srata- tata, pijak, tylko wódka ci w głowie itp...
Facet sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi:
- OK, przyniosłem test, zaraz zobaczymy jaka ty obeznana i kulturalna jesteś!
Żona:
- Zobaczymy, czytaj.
- Taaak, pytanie pierwsze. Podaj jakieś dwie waluty.
- Łatwizna! No chociażby dolar i euro.
- Dobra, podaj dwa typy środków antykoncepcyjnych.
- Jejku, mogę ci co najmniej 10 podać!
- Wierzę. Pytanie trzecie. Podaj mi nazwy dwóch rzek w Islandii...
Żona:
- .........?.........
- Milczysz? Ha! Wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, żadnych, kurwa, zainteresowań!...

Narazie to tyle, bo robota mi się zaczyna to mykam.
Bede na chacie coś dam :)

Miłego czytania :)

Wojtek19
18-05-2009, 16:29
Hahahah :D
Yakky zajebist* :D

Voyphox
18-05-2009, 18:34
W sumie fajne, ale znam wiekszosc :)

dopalacz.Vis
18-05-2009, 20:58
o bolku i lolku masakryczny ;D Wiecej takich ;D

AwangardowyKaloryfer
18-05-2009, 22:40
Kawały są jebne xD
A to ciekawe ,że na furce znów się coś dzieje :)

Yakky
18-05-2009, 23:18
Chcesz odszukać kumpla po numerze?
Bardzo ciekawy i miły w obsłudzę program.
Wybieramy kraj POLAND i wpisujemy numer.
http://www.phonetrace.org

I kilka żarcików:

Dzwoni gość do pracy:
- Szefie nie mogę dziś przyjść do roboty... jestem tak skacowany, że i tak nie będę mógł pracować, więc chyba wezmę zwolnienie lekarskie.
Szef na to:
- No co ty, na kaca jest super sposób. Ja zawsze jak mam kaca to proszę moją żonę żeby zrobiła mi laskę i potem czuję się doskonale. Powinieneś to wypróbować.
- Hmm… OK spróbuję.
Po godzinie pracownik przychodzi na swoje stanowisko w pełni sił.
Szef podchodzi i zagaduje:
- I co, jak działa mój sposób ?
- Doskonale, a w ogóle to fajną ma szef chałupę.

Przychodzi 4 letni Jasiu do taty i pyta:
- jak ja się znalazłem na świecie?
Tata tak myśli co mu powiedzieć.
- Jasiu, bocian cię przyniósł.
Jasiu:
- tato, czemu ty jesteś taki głupi?
Tata:
- Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz?
Jasiu:
- bo my mamy taką fajną mamę a ty pierdolisz bociany?

Mąż do żony:
-Kochanie powiedz mi coś takiego co mnie jednocześnie podbuduje i w*****.
Żona: - masz większego fiuta niż twój brat.

pewnego niedzielnego poranka mąż bierze żonę i psa na ryby.
Ta jednak ewidentnie nie znosi wypraw na ryby i robi co może by się tylko wymigać..
Wkurzony mąż mówi jej:
"Słuchaj, cały tydzień haruję jak wół i dziś się dobrze zabawię!
Więc daję ci wybór:
1. jedziesz ze mną i psem na ryby
2. albo mi obcią*niesz
3. albo seksik analny na drogę"

Żona ewidentnie nie zadowolona żadną opcją dalej kręci, ale mąż mówi twardo:

"Mam to gdzieś. Jedno z tych trojga dziś zrobisz. Idę teraz załadować sprzęt wędkarski do wozu, a jak wrócę chcę usłyszeć konkretną odpowiedź!"

Jak powiedział tak też i zrobił i po powrocie zażądał odpowiedzi. Padło na robienie loda.

Baba ciągnie mu, ciągnie..ale nagle przerywa i z obrzydzeniem krzyczy:
"Nie mogę On smakuje jak gówno"

"Taaak....pies też nie chciał jechać na ryby...."

@AwangardowyKaloryfer
Co się znowu dzieje :o ?
(cos poza dedem Boozara?)

Dzidzia2
18-05-2009, 23:28
Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do
wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego
faceta ubranego w biały szlafrok.
- "Co ty do kurwy nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?"
zapytał Kazik.
- "To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteśw niebie" dodał.
- "Że co ??!!Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na
to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!"
- "To nie takie proste" odpowiedział Święty. "Możesz wrócić jako kura
albo jako pies. Wybór należy do ciebie"
Kazio pomysłał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest
stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i
relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.
- "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział.
W kilka sekund pózniej znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie
upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje.
Wtedy podszedł do niego kogut.
- "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr"
powiedział kogut "Jak ci się podoba bycie kura?"
- "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje"
- "Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko" powiedział kogut
- "Jak mam to zrobić?"
- "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz"
Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chluś" i
jajko było już na ziemi.
- "Łoł to było zajebiste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł
się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał
usłyszał krzyk swojej żony :
-"Kazik co ty kurwa robisz! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!"

Yakky
19-05-2009, 01:11
Dobre Dziadzia2 :D

Też coś dam bo mnie znowu bezsenność męczy :/

Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa. Kosmonauci już zbierają się
do wyjścia, aż tu nagle podleciało 2 Marsjan i... .bbzzzzz......zaspawali im
drzwi wyjściowe.
Amerykanie próbują wyjść... 10 minut, 30 minut... Po godzinie się udało.
Wyszli, a tam już zebrała się większa grupka Marsjan. No więc witają się i
pytają:
- Czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe?
Na co Marsjanie:
- Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno tu
Polacy byli... Koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już
byli na zewnątrz. I jeszcze prezenty przywieźli!
Amerykanie:
- Prezenty? Polacy? Jakie prezenty?
Marsjanin:
- A nie wiem... Jakiś wpierdol, ale wszyscy dostaliśmy.

Zatonął statek, uratowało się jak zwykle tylko 3 ludzi: Amerykanin, Francuz i Polak. Płyną sobie na tratwie ratunkowej, ale po paru dniach skończył im się prowiant i woda pitna. Na szczęście, gdy byli już do kresu sił, złowili złotą rybkę (a jakże!). Rybka, jak to one mają w zwyczaju (ale tylko te złote), obiecała spełnić 3 życzenia - po jednym na każdego z rozbitków. Na pierwszy ogień poszedł Amerykanin:
- Ja chcę się znaleźć w domu, w ramionach mojej żony, przy dzieciach, psie i Cadillacu...
Rybka machnęła płetwą i *pstryk*... Amerykanin zniknął. Teraz Francuz:
- No, moi też chce się stąd wydostać, ale woli być na francais Riviera, wśród femmes belles, wiesz rybka, plaża, topless, te sprawy.
Rybka oczywista spełnia jego życzenie - *pstryk* ! Nie ma Francuza na tratwie.
Ostatni wyraża swoje życzenie Polak:
- Tego... yyyyy.... ja chcem 4 półlitrówki i... tamtych dwóch z powrotem!!!

A i jeszcze niezła wersja ''kółka i krzyżyk''. Może nie jak ''Strip Poker'', ale też fajne :
http://web.clicknet.ro/eddy23/x-si-zero.swf

AwangardowyKaloryfer
19-05-2009, 08:20
@Yakky
Co do rozkręcania się furory ,to miałem na myśli Bózara i nubki ,którzy całkiem nieźle ogarniają i zaczynają pkowac.
Przelec się kiedyś na nogach np. z thais'u do carlin.

Kawały pwnują ,gratz :)

Becia
19-05-2009, 11:12
May 19 2009, 03:31:15 CEST Killed at Level 123 by Xespoz

taja cadar

:DDDD

Wielki Youen pogromca mąki bal sie pz odpalic AHAHAHAHAAHAHAHA

montura
19-05-2009, 20:34
Ooooohahahahuahuahauhauahuahuha
Yakky ten pierwszy dowcip miażdży!!! Huahuahuahuah

AwangardowyKaloryfer
19-05-2009, 22:28
Jak dla mnie wszystkie 3 ownują;D
a teraz jeden ode mnie xD

Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji,podpiera się dlonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...
- Tutaj? Jesteś nienormalny.
Noooo, Tak szybciutko, nic się nie stanie...
Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...
Ale to tylko laska, nic więcej... Kobieto..
Nie, a jak ktoś będzie wychodził...
No dawaj, nie bądź taka...
Powiedziałam Ci, że nie i koniec!
No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia.
Nie!
W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny. W koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:
- Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, i jak Ty Mu nie zrobisz to ja mu mam zrobić, a jak nie, to tata mówi, że zejdzie i on mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego k.rewskiego domofonu bo jest 3 w nocy Do cholery!

Vol'can
20-05-2009, 00:48
mysle czy dr wroci do fragowania :]
ale jak cos to piszcie o war stats

Jety
20-05-2009, 01:05
@up
Wez z siebie nie rob miernoty i usun te dane na profilu ze jestes z noob pvp a najlepiej usun chara =D

Yakky
20-05-2009, 02:02
@AwangardowyKaloryfer
Fajny kawał 8o
Tylko nie ma kto Mi laseczki teraz zrobić to chyba się o domofony sąsiadów pójde poopierać :D

No i ja też dam coś, a co tam jak szaleć to szaleć :D

Znany ale ''jary'' :)
Do sypialni, w momencie zakładania przez tatę prezerwatywy, bezceremonialnie
wkracza mały Jasio.
Żeby ukryć swój stan, tata udając, że niby nic się
nie dzieje schyla się i szuka czegoś pod łóżkiem.
- Co robisz? -pyta Jasio
- A szukam kota - odpowiada tatuś.
- I co, będziesz go ruchał?!

Sportowy xD
Miał odbyć się mecz bokserski USA - Polska w Zakopanem. Stany wystawiły Tysona, a Polska oczywiście Gołotę. Jednak tuż przed samą walką Gołota złamał rękę i na gwałt potrzebny był jakiś bokser aby uniknąć kompromitacji. Trener wyskoczył na Krupówki i zobaczył wielkiego górala. Podleciał i zapytał:
- Chcesz zarobić 100$?
- Noooo... chce - odparł góral.
Trener wziął go do szatni, dał spodenki i rękawice i mówi:
- Wyjdź na ring, zasłoń się rękawicami i stój. Jak przetrzymasz pierwszą rundę dostaniesz pieniądze.
Góral wyszedł, Tyson go poobijał, ale góral przetrzymał. No to trener mówi:
- Jak przetrzymasz drugą dostaniesz 1000$.
Góral wyszedł, Tyson go już teraz mocno poobijał, no ale i tę rundę przetrzymał.
Trener zachwycony mówi:
- Jak przetrzymasz trzecią dostaniesz 10 000$ !
Góral wyszedł, ale już ledwo zszedł po tej rundzie. A trener do niego:
- Słuchaj jak wytrzymasz czwartą...
- Nie wytrzymam!!!!!! Wpierdolę w końcu czarnuchowi!!!

Życiowe (troche :D)
Pijak wraca do domu o trzeciej nad ranem.
- Gdzie byłeś? - pyta zona.
- Na... czynie.
- Na jakim czynie?
- Naczynie!!! Będę rzygał...

Dobra pozdrawiam :D

Vol'can
20-05-2009, 02:38
a wiesz mi to wisi jaki dam sobie avatar i co pod nim popisze
i masz racje ja jestem noobkiem z non pvp ale bym cie za to 13 lvl z carlin zjechal -,-

Fan_Dzidzi2
20-05-2009, 03:22
http://img42.imageshack.us/img42/5910/331500.jpg (http://img42.imageshack.us/my.php?image=331500.jpg)

AwangardowyKaloryfer
20-05-2009, 09:43
Czyżby lekka aluzja co do miejsca zamieszkania Hytruska?:P

Becia
20-05-2009, 10:22
http://img42.imageshack.us/img42/5910/331500.jpg (http://img42.imageshack.us/my.php?image=331500.jpg)

wiesz co to jest? teraz wklejasz zdjecia a noc temu bales sie pz odpalic pogromco mąki.

Diablord
20-05-2009, 12:27
Dajcie filmik z akcji Spoxstera.

Becia
20-05-2009, 15:42
niE ma cama ale niech ci youen opowie :D

Fan_Dzidzi2
20-05-2009, 17:20
ta ja Ci powiem Ogór jak to było

mieli sie lognac we 2, Xespoz i Fischkela, ale lognal tylko Xespoz ;p

Becia
20-05-2009, 17:25

hahahaah i bales sie pz odpalic w nocy.

Fan_Dzidzi2
20-05-2009, 18:11
no balem sie bardzo, do tej pory mecza mnie koszmary ze mnie fiszkela na frostach zabije :/

(ciagle zapominam ze to tylko sen)

Zoodix
20-05-2009, 19:55
no niestety bal sie i tyle nie ma co ukrywac szkoda lvl ;/

Jety
20-05-2009, 20:00
a wiesz mi to wisi jaki dam sobie avatar i co pod nim popisze
i masz racje ja jestem noobkiem z non pvp ale bym cie za to 13 lvl z carlin zjechal -,-

Marzenia kiedys sie spelniaja...leszcz

Suczy
20-05-2009, 20:08
no balem sie bardzo, do tej pory mecza mnie koszmary ze mnie fiszkela na frostach zabije :/

(ciagle zapominam ze to tylko sen)

Nie widze nic w tym smiesznego co ty piszesz o fish~~ to ze dostal rooka to raczej nie powod do radosci nie wazne kim byl w obec ciebie plebie -.-

Jety
20-05-2009, 20:30
To jest poroprostu idiota i tyle..Jak latal noob charem na svar =D strach o lvl karolka jest wiekla oj wielka chodz jestesmy po jednej stronie to ciebie nie lubie ass lickerze

Fan_Dzidzi2
20-05-2009, 20:41
To jest poroprostu idiota i tyle..Jak latal noob charem na svar =D strach o lvl karolka jest wiekla oj wielka chodz jestesmy po jednej stronie to ciebie nie lubie ass lickerze

ale juz nie przyznasz sie kim jestes jeb@ny nonamie :}

mozesz mi poss@c berlo, patrz jak wbijam lvle, i uwierz mi jak tylko dojdzie do rozlamu i bedziesz po przeciwnej stronie to sobie dodam auto 100 sd Jety :}

Becia
20-05-2009, 21:13
youen bal sie odpalic pz i tyle.... a teraz forum fajta jestes wszyscy wiedza jak andrzej cie zabil na okolnir to plakales a jak bylo wojna to na noobie biegales. HAIL Młynarz.
mąka.pl

Fan_Dzidzi2
20-05-2009, 21:26
ponoc teraz razem z michalem na otsie gracie

Delirium_89
20-05-2009, 21:42
Yolen zamknij ryj bo kurwa aby grasz w ta gre nic wiecej nie robisz lamusie. Bardziej bys rozpaczal jak bys hacka dostal niz jak by ci matka zdechla.

Becia
20-05-2009, 22:10
ponoc teraz razem z michalem na otsie gracie

i kąpiemy sie w mące

idz lepiej stachowi bzdur naopowiadaj :)

Sienx
20-05-2009, 22:21
Fan_Dzidzi2
Prędzej czy pozniej dostaniesz haka i bedziesz płakał ze straciles 230eka bo jestes uzalezniony od tibii forever :evul: a po za tym lecz sie frajerze

Jety
20-05-2009, 22:25
ale juz nie przyznasz sie kim jestes jeb@ny nonamie :}

mozesz mi poss@c berlo, patrz jak wbijam lvle, i uwierz mi jak tylko dojdzie do rozlamu i bedziesz po przeciwnej stronie to sobie dodam auto 100 sd Jety :}

Akurat karolku drogi stoje na furorze o wiele dluzej od ciebie x] pamietam jak byles malym 100ekiem ktory chuja mogl a teraz jestes 220ek i tez chuja mozesz :/ a z lvlami nie lece bo czasu nie mam a i tak jak juz tak sie chawilsz to jestem kila przed tobą =D

Caravagio
20-05-2009, 22:38
Jestem z innego servera, wiec sorry, ze sie wtracam, ale mam do was jedno pytanie. Otoz slyszalem, ze wyzej wymieniony Youen to legenda Furory. To prawda, ze koles ma niebagatelne pvp (podobno jest lepszy od samego Dempaha?). Jezeli ktos moglby mi opowiedziec o nim kilka slowek, bylbym wdzieczny.

Biooolyy
20-05-2009, 22:41
Nie no musiałem

H@H@H@H@H@H@H

XD

dopalacz.Vis
20-05-2009, 22:50
Chodzą słuchy że urodził sie jako syn młynarza i od tej pory jest biołym-wojownikiem Tibi.

Caravagio
20-05-2009, 22:55
Chodzą słuchy że urodził sie jako syn młynarza i od tej pory jest biołym-wojownikiem Tibi.

Syn mlynarza? To ma jakis zwiazak z kolorem jego outfitu? Jest bialy?

Yakky
20-05-2009, 23:23
Jety mi troche na Haszka pasuje ;)

Ale dobra, teraz troche fanu.

No i kaFau
Trzy wzburzone żony spotykają się 3 tygodnie po tym, jak ich mężowie zapisali się do Bowling Clubu.
- Tak dalej być nie może! - zaczyna pierwsza. – Oni tam grają i chleją piwsko! Mój wczoraj po treningu nie był w stanie dojść do mieszkania i zasnął na wycieraczce!
- To się musi skończyć! - nawija druga. – Mój doszedł wprawdzie do domu, ale bąkał tylko coś niewyraźnie i w końcu położył się spać w wannie!
- Koniec, raz na zawsze! – wrzeszczy najbardziej wkurzona trzecia żona. - Mój doszedł wprawdzie o własnych siłach do mieszkania, położył się nawet do łóżka i zasnął. Po chwili przebudził się jednak i zaczął się do mnie dobierać. Wsadził mi dwa palce do ci*ki, trzeci do du*y i po chwili zaczął się drzeć:
„Józek, daj inna kulę, bo ta mi się coś, kur*a, ślizga!!!“

- Mamusiu... co to jest to między twoimi nogami? - pyta 3-letni synek.
- Tu mnie Bóg dźgnął siekierką, synku.
- No to zajebisty strzał! Prosto w cipę!
:evul:
Małgosia podgląda tatę pod prysznicem.Nagle mówi:
-Tatusiu kiedy będę miała miedzy nogami coś takiego jak Ty?
-Jak nie powiesz nic Mamusi to za minutkę.
:o :D ;(
Góral dobiera się do żony.
Nagle żona:
-Gniewam sie
-Za co?
-Ja nie mówię ze się na was gniewam ino że Ci się chuj gnie

Dobra,
PozdRo :D

Fan_Dzidzi2
20-05-2009, 23:31
Jestem z innego servera, wiec sorry, ze sie wtracam, ale mam do was jedno pytanie. Otoz slyszalem, ze wyzej wymieniony Youen to legenda Furory. To prawda, ze koles ma niebagatelne pvp (podobno jest lepszy od samego Dempaha?). Jezeli ktos moglby mi opowiedziec o nim kilka slowek, bylbym wdzieczny.

ta to prawda, jestem de bezd

Elisabett
20-05-2009, 23:35
ta to prawda, jestem de bezd

Dla siebie i może jesteś "de bezd" szkoda że dla innych jesteś tylko wysranym z chuja uzależnionym od Tibii człowiekiem.

Jety
20-05-2009, 23:59
Ehhh ja chcem furore 2 lata temu gdzie petro(pozrawiam cie Bartek)mial jakis respekt za to ze wymeczyl ten lvl..Kazdy chcial jego pomoc itp..Draco i akcja na kazzo..ehh..Bring back old time?Kiedys tez pamietam jak stalem w trapie(140ek) to 5 osob nie moglo do yellowa a teraz?Zgon po 3 turach -.- PRO

Flows
21-05-2009, 00:11
każdy to powie że na Furorze jest parę takich osób które swoje jedyne życie mają przed PC :D nie chcę wymieniać kto nimi jest,ale to coś pięknego siedzieć po 15h przed komputerem!. możliwe że te osoby na rl nie mogli niczego osiągnąć,byli bici poniżani przez rówieśników! więc postanowili być kimś w wirtualnym świecie ! pozdrawiam te osoby i życzę powodzenia w nabijaniu kolejnych poziomów,pamiętajcie kiedyś i tak to stracicie ;(

GL & HF GRAJĄC PO 15H W TIBIE !

postrzegany jako złodziej,
Maks ;D

ps, zawsze nad wami pierdo.....i zydami oleeeee

Yakky
21-05-2009, 00:28
Wychaczyłem mega Gifa u ziomka na MYS
http://img200.imageshack.us/img200/1893/m5e44c90d4a114b61b207c1.gif
Ten ''zonk'' miśka mnie rozjebał totalnie ;D
A wy się spinacie, kto jest biały a kto czarny, kto ma 8 lvl a kto 300, kto gra w Tibię 15h a kto 1h, co to ku*wa za wyznaczniki.
Każdy z was chciał by mieć ten 300+ czy ile tam, a ci co maja to gdzieś się tu nie wypowiadają. Tylko ja jestem wyjątkiem bo robie to dla fanu ( co nie znaczy, że 300 lvl było by fajnie mieć, ale nie ma czasu grać ;().
Dlatego panowie i panie pełen luzzz i obczajcie mine tego miśka, bo się nie moge od śmiechu powtrzymać :D

X (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2547733&postcount=14774)

Diablord
21-05-2009, 00:39

own3d xDDDDDDDDDDDDDDDDD
dobry pocisk xD

Seetho
21-05-2009, 01:23
każdy to powie że na Furorze jest parę takich osób które swoje jedyne życie mają przed PC :D nie chcę wymieniać kto nimi jest,ale to coś pięknego siedzieć po 15h przed komputerem!. możliwe że te osoby na rl nie mogli niczego osiągnąć,byli bici poniżani przez rówieśników! więc postanowili być kimś w wirtualnym świecie ! pozdrawiam te osoby i życzę powodzenia w nabijaniu kolejnych poziomów,pamiętajcie kiedyś i tak to stracicie ;(

GL & HF GRAJĄC PO 15H W TIBIE !

postrzegany jako złodziej,
Maks ;D

ps, zawsze nad wami pierdo.....i zydami oleeeee

MESTOR RHU AKA RODINE, JOŁEN I OCZYWISCIE NIE WOLNO ZAPOMNIEC O ANDRZEJKU !

Fan_Dzidzi2
21-05-2009, 01:26
ta , ty wiesz lepiej co ja robie

Vol'can
21-05-2009, 07:26
@Jety

chyba zaczne do ciebie mowic masta
naucz mnie jak to jest byc kims na pvp? PLX?

Ja przynajmniej pokaze jeden z moich charow co moge grac lub gram, wiec mozesz mnie dojezdzac ile chcesz, a pisac bede pisal na furorze, bo moze chce grac lub gram lub gralem ;-]

wiec Peace ;-] jak cos znaczy (pokoj)

Becia
21-05-2009, 09:35
own3d xDDDDDDDDDDDDDDDDD
dobry pocisk xD

Diallbord a ty idz lepiej zaplac 500k i uwazaj bo znowu neltharion moze przyjsc na smoki edron

Flows
21-05-2009, 09:44
MESTOR RHU AKA RODINE, JOŁEN I OCZYWISCIE NIE WOLNO ZAPOMNIEC O ANDRZEJKU !

Wiele,wiele innych 8o

Diablord
21-05-2009, 09:49
Diallbord a ty idz lepiej zaplac 500k i uwazaj bo znowu neltharion moze przyjsc na smoki edron

Nie macie sie do czego przy*ebac to poruszacie ten sam temat po raz setny, chociaz juz dawno sprawe wyjasnilem. Jak nie macie pomyslow to moze pocisnijcie mi po starych, to takie popularne na tym forum.

Becia
21-05-2009, 12:32
own3d xDDDDDDDDDDDDDDDDD
dobry pocisk xD

dopalacz.Vis
21-05-2009, 12:33
ta , ty wiesz lepiej co ja robie

Kazdy wie co ty robisz. Siedzisz calymi dniami na VT i pucujesz wszystkie boty jakie masz . Ale bardzo dobrze że masz BOTy przynajmniej, teraz masz te 15h na siedzenie na NK, co nie ?

AwangardowyKaloryfer
21-05-2009, 15:10
@dopalacz~
zostaw go już pierdolony plebie ,do*******asz się nie orientując w ogóle w temacie ,piszesz rzeczy napisane już 5 razy ,byleby tylko się na forum pokazac i polizac dupę Beci ,która jedzie po Dzidzi.
Chuj ci do tego.

@diab~
tylko jazdy po starych brakuje ,dokładnie. Olej ich ,będą tak roztrząsac ten temat z 50 razy

@Yakky
zajebiste masz te kaFau'y
więcej plx

Yakky
21-05-2009, 16:00
Na rozluźnienie atmoŚfiry

Przychodzi garbata baba do lekarza, a lekarz do niej:
-co się pani tak skrada?

Przychodzi baba do lekarza z mózgiem w rękach i mówi:
-Panie! to się w głownie nie mieści!!!

Mistrz Polski w skokach spadochronowych wspomina swój "pierwszy raz":
- Wyskoczyłem z samolotu i poczułem sie jak ptak...
- Taki wolny ? - przerywa jeden ze słuchaczy.
- Nie po prostu leciałem i srałem...

Poszedł facet do burdelu z banknotem 100 złotowym i pyta burdelmamy co może otrzymać za te pieniądze ale tak aby została mu jakaś reszta na kolejne razy.
Burdelmama odpowiada że może przelecieć niebrzydką dziewczynę za 80 złotych.
Facet się godzi.Kolejnego dnia przychodzi ponownie z 20-oma złotymi i pytanko - co dostanę aby był reszta?
Burdelmama coś mruczy pod nosem , w końcu mówi że za 15 zeta może zabawić się z żywą świnią .
Facet trochę pomarudził ale w końcu się godzi.
Wchodzi do pokoju z dużym lustrem na ścianie,na środku którego leży świnka i zabiera się ostro do roboty.
Trzeciego dnia pyta co burdelmama może mu zaoferować za 5 zyla.Ta odpowiada że kino na żywo.Facet wchodzi do pomieszczenia w którym już inny gościu ogląda przez lustro weneckie igraszki pewnej pary na żywo.Nagle podniecony woła - ale jazda ,ostro ją bierze -tak jak lubię .
Na to odpowiada mu obecny tam gość - człowieku dziś to słabizna ale wczoraj,wczoraj to była jazda - jakiś facet ostro posuwał świnię .

Był sobie bardzo brzydki gej.
Na nieszczęście nie mógł nikogo poderwać ze względu na swój wygląd, więc szukał innego sposobu zaspokojenia się.
Pewnego dnia przechodzi obok wystawy, na której leży dojarka.
Zastanowił się, po czym stwierdził, że to nie taki zły pomysł wykorzystać ją w trochę inny sposób.
Zadowolony wrócił z dojarką do domu, usiadł na fotelu, podłączył dojarkę...
Było mu wspaniale, orgazm za orgazmem.
Po pewnym czasie wszystko zaczęło go boleć, więc szuka wyłącznika, ale z przerażeniem stwierdza, ze wyłącznika nie ma!
Zrozpaczony dzwoni do producenta:
Panie, kupiłem od was dojarkę! Jak się ją wyłącza ?
Proszę Pana, to najnowszy model duński.
Wyłącza się automatycznie po 25 litrach!

Couranger
21-05-2009, 22:25
Youen to nie jest przypadkiem twoja ziomkowa z meczu ?
http://cda.pl/gry-online/4/legia.php

Jety
21-05-2009, 22:36
@Jety

chyba zaczne do ciebie mowic masta
naucz mnie jak to jest byc kims na pvp? PLX?

Ja przynajmniej pokaze jeden z moich charow co moge grac lub gram, wiec mozesz mnie dojezdzac ile chcesz, a pisac bede pisal na furorze, bo moze chce grac lub gram lub gralem ;-]

wiec Peace ;-] jak cos znaczy (pokoj)

Naucze naucze
Green weed peace?

Cz4rny
21-05-2009, 23:18
Tak! jeździjcie po youenie, skoro nie możecie i nigdy nie będziecie mogli osiągnąć tego co on w tej grze to przynajmniej to wam zostaje!

Fan_Dzidzi2
21-05-2009, 23:52
ogolnie rzecz biorac to mam w dupie co piszecie, wam sie moze wydawac ze mnie to urazi/obrazi, pojde plakac. niestety ale tak mnie to interesuje jak kosciol - czyt. wogóle

ps. czekam na wiecej wrzutów, moze wreszcie napiszecie jakies fajne

ps.2 ktos tam z plocka mial mnie odwiedzic :(

Seetho
22-05-2009, 00:32
Tak! jeździjcie po youenie, skoro nie możecie i nigdy nie będziecie mogli osiągnąć tego co on w tej grze to przynajmniej to wam zostaje!

mzoe ci kupie czupa czupsa?

Suczy
22-05-2009, 00:49
Zaczeliscie jechac bladego od mojego posta w obronie lukasza, jezeli wiedzial bym ze tak to bedzie wygladac nic bym nie pisal ale swoja droga chyba taki los tego servera ze tu kazdy kazdego musi pocisnac aby poczuc sie fajnym. To smutne ;( ps po chuj diablord udajesz ze zart bladego byl udany -.- ... mimo ze jestesmy wrogami nie cieszyl by mnie hack zadnego z was rozroznijmy emocje zwiazene z gra a jaka taka powage gdybys ty swoj lvl stracil pomylal bym hmm wrog nie wrog ale osoba ktora cos zrobila by ten lvl wbic poswiecila duzo czasu itp... nauczcie sie nawzajem szanowac pozdrawiam osoby ktore mimo tego ze stoimy po innych stronach potrafia wpasc do mnie napic sie wodki i pogadac jak czlowiek z czlowiekiem. sry za ort nie pisane po trzezwemu

Yakky
22-05-2009, 02:30
Zaczeliscie jechac bladego od mojego posta w obronie lukasza, jezeli wiedzial bym ze tak to bedzie wygladac nic bym nie pisal ale swoja droga chyba taki los tego servera ze tu kazdy kazdego musi pocisnac aby poczuc sie fajnym. To smutne ;( ps po chuj diablord udajesz ze zart bladego byl udany -.- ... mimo ze jestesmy wrogami nie cieszyl by mnie hack zadnego z was rozroznijmy emocje zwiazene z gra a jaka taka powage gdybys ty swoj lvl stracil pomylal bym hmm wrog nie wrog ale osoba ktora cos zrobila by ten lvl wbic poswiecila duzo czasu itp... nauczcie sie nawzajem szanowac pozdrawiam osoby ktore mimo tego ze stoimy po innych stronach potrafia wpasc do mnie napic sie wodki i pogadac jak czlowiek z czlowiekiem. sry za ort nie pisane po trzezwemu

Na innych serverach zapewne też sobie cisną, ale ciężko ''nam'' zrozumieć brazoli czy szwedów i w drugą stronę.
Zapewne Furora nie jest wyjątkowa pod tym względem, że ludzie po sobie jadą.
---
Druga sprawa, co do hacków. Jak by to ująć względem całej guildi ''Noisł wilk razy kilka...'' dalej pewnie znacie :p

Yo o/

Fan_Dzidzi2
22-05-2009, 02:51
wystarczy miec troche oleju w glowie i nie logowac na nie swoich komputerach ;]

Couranger
22-05-2009, 08:42

LICK LICK LICK !

ogolnie rzecz biorac to mam w dupie co piszecie, wam sie moze wydawac ze mnie to urazi/obrazi, pojde plakac. niestety ale tak mnie to interesuje jak kosciol - czyt. wogóle
ps. czekam na wiecej wrzutów, moze wreszcie napiszecie jakies fajne

ps.2 ktos tam z plocka mial mnie odwiedzic :(

W ogóle * panie idealny :/

Diablord
22-05-2009, 09:03

Nie popieram hackow, oraz rookowania, ale czasem czyjs blad trzeba wykozystac do konca. Wojna ma swoje prawa. Uwazam tez, ze trzeba do wszystkiego podchodzic z dystansem, smieje sie z zydow
itd choc nie jestem antysemita. Jak mam ochote to zartuje z siebie, rodziny, papieza, dzieci glodujacych w Etiopii, wiec dlaczego sie nie smiac z blyskotliwego pocisku Karola? Relax, take it easy!

Flows
22-05-2009, 09:43

LANSSS ZIAAAAA,kogo to obchodzi co robisz ? -.-

Fan_Dzidzi2
22-05-2009, 09:59
niewiem czemu Max tak sie zachowujesz no ale coz moge powiedziec ;p Twoja sprawa nvm

@ktorystamup

w dupie mam bledy ortograficzne, jak lubisz je innym wytykac to zostan nauczycielem polskiego

tymczasem ide dalej spac ;p

dopalacz.Vis
22-05-2009, 10:37
@dopalacz~
zostaw go już pierdolony plebie ,do*******asz się nie orientując w ogóle w temacie ,piszesz rzeczy napisane już 5 razy ,byleby tylko się na forum pokazac i polizac dupę Beci ,która jedzie po Dzidzi.
Chuj ci do tego.

Wez skończ bo widać ze to Ty w pupę to umiesz włazić(uczysz sie od najlepszego). A w temacie sie orientuje bo na VT zbita jest z młynarza. Kiedy sie sie zalogujesz to bioły jest na posterunku. Szybki fon od kumpli i dalej można siedziec przed kompem. A ogólnie mam w dupie ciebie, yołenów, fiszkele-TEN SAM SYF. Wszyscy jestescie siebie warci. Te piksele wam powoli mózg wyżerają. Nie wiem czy ktos czytał forum-tibi.de za czasów kiedy wasza K***A elita rzucała sie mięsem z DR jak jakies plebstwo pokroju linariego_back . Jechali po sobie, rodzinie, po dziecku fiszkeli. Typ jakiś z Chełma sie powiesił to wasz młynarz pisał posty "NIE WAŻNE ŻE KOLES NIE ŻYJE TA POSTAC I TAK JEST HUNTED". Po prostu brak słów. Obudźcie się popaprańcy bo całe życie nie bedziecie grac w to gówno. Chcesz sie liczyc w życiu, musisz miec papier a nie 230EK. Dla mnie jesteście idiotami (yoleny,TY itp.) Aby rester, diab~ , infamia poziom trzymaja/li na forum, reszta to matoły co nawet szkoły im sie nie chce skończyć i chodzą zaocznie tylko dlatego zeby nastawic bota. Jesteście idiotami.

I nie liże dupy jakiemus beci, nawet nie wiem kim on jest.

Ktos tam pisał że reszta zazdrosci biolemu i go jadą. A mi sie wydaje że reszte po prostu on irytuje i go cisną.

Zresztą co on osiągnoł w tą gre ? OŚWIEĆCIE MNIE

Fan_dzidzia

Slodkich snów blady nietoperzu. Pobudka o 18 i znowu caly swoj czas spedz przed kompem, wkoncu czas Ci ucieka ;)

Pzdro dla wszystkich co marnuja czas.

Jety
22-05-2009, 11:14
@ktorystamup

w dupie mam bledy ortograficzne, jak lubisz je innym wytykac to zostan nauczycielem polskiego

Tyle ze to sa podstawowe bledy ..widac co tibija ci z mozgu zrobila

Tucz
22-05-2009, 12:01
@Dopalacz to jest dopiero pocisk... :D

p.s. widzial ktos film anioly i demony? chcialbym wysluchac opini czy warto go poogladac.. (do dzieci neo, synow mlynarzy itp - hydepark moge pisac co chce :D:D )

Cz4rny
22-05-2009, 14:27
LICK LICK LICK !

tak, masz racje, Youen dasz mi pro, bo sobie na servie nie radze?;(

AwangardowyKaloryfer
22-05-2009, 14:27
W ogóle * panie idealny :/[/QUOTE]
Dobrze napisał...
Wogóle=wcale ,w ogóle=ogólnie.
Granij macicę.
@Dopalacz~
Powtarzasz się tak ,jak napisałem. Spisujesz to co zobaczyłeś ,obrabiasz po swojemu i tyle. Nie pasuje forum -wy*******aj. Nic prostszego.

@diablord
uważaj na te hasła antysemickie ,kiedyś jakiś idiota na arcanii mnie nagrał i miałem wjazd na chatę.

@któryśtamup
nie wiem czy film fajny ,ale radzę na necie recenzji poszukac.:)

dopalacz.Vis
22-05-2009, 14:35
@up
Cieszy mnie fakt że, nie masz żadnych argumentów żeby mi coś sensownego odpisać i bronic swojego Białego Pana. Najlepiej napisać w*******aj co nie ?

AwangardowyKaloryfer
22-05-2009, 14:46
@dopalacz~
to ci powiem tak ,najlepiej napisac wy*******aj ,bo jeśli już skończyłeś grac w tibię i jesteś w ogóle taki pr0 zayebisty i niewiadomo co jeszcze ,to nie zadawaj się z "idiotami" ,jak to mądrze ująłeś. Z tym ,że jest jeden problem ,nie każdy kto siedzi przed komputerem po 15h jest nieukiem ,chodzi na studia w weekendy. Może mówisz patrząc po sobie. Generalnie w życiu jest tak ,że jeśli jesteś uzależniony obciążasz tym innych. Wg mnie ty masz problemy ze sobą i tyle. Btw daruj sobie hasła pod tytułem biały pan ,czy coś.

@któryś post wstecz
co z tego ,że chłop się powiesił?
Jest idiotą ,to kończy na drzewie.
Jołen ma rację mówiąc ,że nie ważne czy owner żyje ,czy też nie postac jest hunted.
w tej grze ma się "problemy" do postaci ,a nie do ich realnych ownerów.

abece
22-05-2009, 15:02
@dopalacz~
to ci powiem tak ,najlepiej napisac wy*******aj ,bo jeśli już skończyłeś grac w tibię i jesteś w ogóle taki pr0 zayebisty i niewiadomo co jeszcze ,to nie zadawaj się z "idiotami" ,jak to mądrze ująłeś. Z tym ,że jest jeden problem ,nie każdy kto siedzi przed komputerem po 15h jest nieukiem ,chodzi na studia w weekendy. Może mówisz patrząc po sobie. Generalnie w życiu jest tak ,że jeśli jesteś uzależniony obciążasz tym innych. Wg mnie ty masz problemy ze sobą i tyle. Btw daruj sobie hasła pod tytułem biały pan ,czy coś.

@któryś post wstecz
Jołen ma rację mówiąc ,że nie ważne czy owner żyje ,czy też nie postac jest hunted.
w tej grze ma się "problemy" do postaci ,a nie do ich realnych ownerów.

Przejdz sie czasem do Ab'dendriel tam co 4 zdanie to "POWIEDZ GDZIE MIESZKASZ A ZOBACZYSZ JUZ KUMPLE "JADOM" :D

AwangardowyKaloryfer
22-05-2009, 15:25
No tak xD!
Jednak chodziło mi o grę na poziomie ,kiedy bierzesz udział w wojnie. Nie interesuje Cię wtedy kto siedzi po 2 stronie komputera ,tylko to ,jak chłopa ubic.
Wracając do tematu AB ,wygląda to zgoła inaczej ,lecz sens jest ten sam xD
"zobaczyrz jusz jadom po ciebie koledzy masz wpierdol daj tylko adres"
Coś tego pokroju ,chciałem zwrócic uwagę na ortografię ;D

Yakky
22-05-2009, 15:25
p.s. widzial ktos film anioly i demony? chcialbym wysluchac opini czy warto go poogladac.. (do dzieci neo, synow mlynarzy itp - hydepark moge pisac co chce :D:D )
Jeżeli podobały Ci się takie filmy jak; ''Kod Leonardo'', ''Skarb Narodów'', ''Constantine'', to ten film napewno przypadnie Ci do gustu.
---
Co do spary Youena, to troche głupie, że go tak jeździcie. Nie mam nic przeciwko temu, ale zaprzeczacie sobie troche. Najpier gadacie, że koleś siedzi przez PCtem po 15h i tylko tibia, a wy, że niby takie pro i macie w dupie Tibie i Furore i wogule w Rl jesteście fajni. No ok. Ale z mojego punku widzenia jesteście tacy sami jak on, a nawet ''gorsi'', bo siedzicie tutaj i tylko go ciśniecie.
Co do tego, że tam jakiś ziomek się powiesił a ''Y'' napisał, że jego postać i tak hunted to świadczy tylko o nim, jego swerze moralnej, braku szacunku do człowieka co prawdopodobnie jest skutkiem mało przyjemnych zdażeń w dzieciństwie lub czasie teraźniejszym. Ale czy to oznacza, że macie być tacy sami?
Ja bym na waszym miejscu odpuścił. Poprzez to co on robi, zwraca na siebie waszą uwagę. Ale jeżeli zignorowalibyście jego zaczepki typu ''Miał lognąć Xespoz i Fischkela, a lognol tylko Xespoz'' itp. to by mu się w końcu odechciało i nie było by tej niesmacznej toksycznej atmosfery.
---
PozdRo

AwangardowyKaloryfer
22-05-2009, 15:32
Ładnie im to zobrazowałeś.

Tucz
22-05-2009, 15:43
Co do recenzji na necie i trailerow to sami wiecie jak z nimi jest... nie chce streszczenia filmu tylko opini na jego temat :) chodzilo mi o takie cos jak napisal Yakky. Dzieki ;]

dopalacz.Vis
22-05-2009, 16:03
Jak sie nie gra to i na forum nie mozna pisac ? Dziwna polityka.

@Yakky

Tak mam problemy z osobowością .

Cz4rny
22-05-2009, 16:07
@któryś post wstecz

sam kretynie pierd.lony na drzewie możesz skończyć, nie wiesz o co chodzi to zamknij kur.wa ryj

AwangardowyKaloryfer
22-05-2009, 16:12
Widac ,że masz problemy ze sobą.
btw czytaj dokładnie... wszyscy tu gramy ,jesteśmy cięzko uzależnieni ,walimy głowami ,gdy nie możemy grac.
Jesteś inny ,dlatego lepiej ,żebyś się nie udzialał ,jako jedyny przecież uciekłeś temu nałogowi. Gratuluję.

MYŚLEC KURW@ MYSLEC!!

sam kretynie pierd.lony na drzewie możesz skończyć, nie wiesz o co chodzi to zamknij kur.wa ryj

Nie bardzo rozumiem twoją złośc. Chyba miałeś problemy w dzieciństwie ,ktoś ci się powiesił ,to jedyne sensowne wytłumaczenie.
Nie chodziło mi o to ,by chłopa (trupa) obrazic ,chodziło mi o to ,aby wytłumaczyc fakt ,że gdy ktoś się wiesza "to jego postac dalej żyje i jest hunted" ,jak to napisał jołen ileś tam postów wstecz.
Spokojnie ,wdech i wydech ;-)

dopalacz.Vis
22-05-2009, 16:13
Biały Pan bedzie dumny jak wstanie o 18 i zobaczy jak go ladnie bronisz.
Dawno takiego wazeliniarza na forum nie było. Brawo kaloryfer.

AwangardowyKaloryfer
22-05-2009, 16:17
a ty w kółko to samo ,czy to nie bot?;>
Daruj sobie te głupie hasła.
Poprostu tłumaczę dziecku ,że idiotyzmem jest wieszac się za grę i...
Czytaj posty dowiesz się reszty.

Tomkooo
22-05-2009, 16:19
Pawełek powiem ci ,że film taki sobie bo dziś właśnie oglądałem ^.-

Spoiler
Okaże się ,że iluminaci to taki "fake" a osobą która wszystko wymyśliła i ich zabija jest taki młody ksiądz ,który chciał zostać głową kościoła (czyt.Papieżem) no i oczywiście doktor dostanie "pamiętnik" aby dokończyć swoją książkę

dopalacz.Vis
22-05-2009, 16:20
A skąd wiesz że chłopak powiesil sie za przez gre ? Może miał inne problemy nie związane z grą ? Ale jak ktos sie do kogos chce upodobnic (wejsc w rów) to czasem nie mysli co pisze.

MYŚL KURCZAK MYŚL

Voyphox
22-05-2009, 16:29
Zamiast sie obrzucac miesem itd, to byscie wyrazili swoja opinie nt. porannych akcji :D

May 22 2009, 07:55:25 CEST Killed at Level 83 by Xespoz
May 21 2009, 08:00:07 CEST Killed at Level 76 by Tritii

AwangardowyKaloryfer
22-05-2009, 17:08
Moja opinia jest taka:
Cieszy mnie to ,bo furora się rozkręca.
@dopalacz~
pierdoli mnie to ,łapiesz ignora ,bo nudne jest oglądanie w kółko jednego i tego samego :)

Flows
22-05-2009, 18:40
Karol - z całym szacunkiem dla Was,ale znowu posądzono mnie za złodzieja ;p przykro mi z tego powodu xd powodzenia bo doszły mnie słuchy ze mass loguja ;p GL&HF

POZDRO

Yakky
22-05-2009, 20:39
Karol - z całym szacunkiem dla Was,ale znowu posądzono mnie za złodzieja ;p przykro mi z tego powodu xd powodzenia bo doszły mnie słuchy ze mass loguja ;p GL&HF

POZDRO

Jakieś fragi?

Zoodix
22-05-2009, 20:51
ludzie spokojniej w tibi chodzi o dobra zabawe o napierdzielanie sie na tzw warach i kazdy NORMALNY czlowiek wie ze to tylko zabawa a ze cisniemy sie na forum to raczej tez czesc tej zabawy ;d kazdy ktory czuje ze cos osiagna w tej grze bo nie chodzi mi tu o same h lvle bo jesli ktos wie ze to jest to i to i mozna sie tym bawic to ta osoba dopiero COS OSIAGNELA a nie i tu bez przykladow bo niechce nikogo cisnac idzie taki 200 lvl i kozaka zgrywa a jakby go zrookowali to by sprzedal dom zabil matke i kolesia ktory go zrookowal kupil pacca na i na nowo zeby ten 200 miec ludzie czasem trzeba myslec nie tylko F5 myszka i klawisze zeby za*******ac jak glupi ;s

sory za bledy za składanie zdan ale mam to w dupie kazdy powienien wiedziec o co chodzi

Vol'can
22-05-2009, 20:53
ktos zapomnial o tym :
leo
May 22 2009, 17:13:20 CEST Killed at Level 189 by Efreo and by Kerston

abece
22-05-2009, 22:22
Nie klikniemy xd

Ratillt
22-05-2009, 23:07
gdzie film chce zobaczyc ile unjustow wbiliscie

Vol'can
22-05-2009, 23:12
2 filmy sa na .de
z akcji an leo mowia ze nie ma ;p

czarizard
22-05-2009, 23:41
Przedstawiam wam tu jednego z najwiekszych lvli na furorze, a dokładniej jego nowy zawód xD produkcja pierników dla prestiżowej firmy biedronka :)

http://img134.imageshack.us/img134/1001/dsc00390b.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=dsc00390b.jpg)

http://img268.imageshack.us/img268/1945/dsc00391s.th.jpg (http://img268.imageshack.us/my.php?image=dsc00391s.jpg)

Viitro
23-05-2009, 02:13
ktos zapomnial o tym :
leo
May 22 2009, 17:13:20 CEST Killed at Level 189 by Efreo and by Kerston

http://img198.imageshack.us/img198/1345/pleby.jpg

Dzidzia2
23-05-2009, 02:24
g*wno moga procz wieszania sie ;)

:baby:Na wojnie w Iraku idzie żołnierz i widzi płaczącą dziewczynkę.
Pyta dziewczynkę co się stało, no to ona opowiada, że zginęła jej rodzina,
jej ojciec, matka, brat, siostra, że sama jest postrzelona itd...
żołnierz rozejrzał się i ściągając spodnie mówi, "ale masz dziś pecha"

Tucz
23-05-2009, 10:34
:D stracony serwer jak kilku ludzi z niego straconych dla rzeczywistosci :D

Yakky
23-05-2009, 12:46
:D stracony serwer jak kilku ludzi z niego straconych dla rzeczywistosci :D

Nic nigdy nie jest stracone. Zawsze jest nadzieja i zawsze można wygrać.
Np.:
Finał LM 98/99
90' MU 0:1 B.Monachium ( Basler 6' )
93' MU 2:1 B.Monachium ( Sheringham 90+1' | Solskjær 90+3' )

albo coś z bliskiej przeszłości:
Playoff NBA 2009
47:59 O.Magic 95:93 Cavs
48:00 O.Magic 95:96 Cavs (LbJ za 3 w jedną sekundę)

Tylko ilu to już było tych LbJ na Furorze, a i tak nic nie wskurali. Np.:
*Spoxster (Xespoz)
*Pasterz the Axemaster
*Dreamaxor
*Drizer Mastach
*Maria Frezer
* ~ Dempah
itd.
----
A co do straconych ludzi dla rzeczywistości.
Hmmm.... Who cares?

Viitro
23-05-2009, 12:56
@Yakky
W pełni sie zgadzam;p
Stracona to jest Saphira gdzie nie istnieje coś takiego jak lojalność:)

Suczy
23-05-2009, 18:40
Nic nigdy nie jest stracone. Zawsze jest nadzieja i zawsze można wygrać.
Np.:
Finał LM 98/99
90' MU 0:1 B.Monachium ( Basler 6' )
93' MU 2:1 B.Monachium ( Sheringham 90+1' | Solskjær 90+3' )

albo coś z bliskiej przeszłości:
Playoff NBA 2009
47:59 O.Magic 95:93 Cavs
48:00 O.Magic 95:96 Cavs (LbJ za 3 w jedną sekundę)

Tylko ilu to już było tych LbJ na Furorze, a i tak nic nie wskurali. Np.:
*Spoxster (Xespoz)
*Pasterz the Axemaster
*Dreamaxor
*Drizer Mastach
*Maria Frezer
* ~ Dempah
itd.
----
A co do straconych ludzi dla rzeczywistości.
Hmmm.... Who cares?

Porownanie tibijczykow do Lebrona jest troche na wyrost nie uwazasz
up:
co ty z ta lojalnoscia wyleciales ... tam od dluzszego czasu wojny nie bylo to normalne ze byl podzial i sie oraja. Chyba ze nawiazujesz do Draka to co innego;p

Yakky
23-05-2009, 19:27
Porownanie tibijczykow do Lebrona jest troche na wyrost nie uwazasz

Chciałem to dobrze zobrazować. :p
A Druga sprawa; dla James'a koszykówka jest zapewne jedną z ważniejszych żeczy na Świecie, tak samo jak tibia dla co poniektórych graczy.

Delirium_89
23-05-2009, 19:47
Chciałem to dobrze zobrazować. :p
A Druga sprawa; dla James'a koszykówka jest zapewne jedną z ważniejszych żeczy na Świecie, tak samo jak tibia dla co poniektórych graczy.

rzecz w tym ze gowno wiesz :D

Dzidzia2
23-05-2009, 20:07
Poznajecie zioma?
http://img16.imageshack.us/img16/727/21ml5.jpg

Caravagio
23-05-2009, 20:32
Ludzie, a ten caly Youen to jak mysliscie, ma jakas dziewczyne w rlu? Bo mnie sie osobiscie wydaje ze to taki troche tibioman, ale moge sie mylic.

Tomkooo
23-05-2009, 20:36
@Dzidzia
Youen ?

Delirium_89
23-05-2009, 20:51
Ludzie, a ten caly Youen to jak mysliscie, ma jakas dziewczyne w rlu? Bo mnie sie osobiscie wydaje ze to taki troche tibioman, ale moge sie mylic.

Taaaa, Yolen to polski Hugh Hefner na redtubie kocha sie z każdą xD

Wigget
23-05-2009, 20:57

Żałosny poziom, ludzie bez mózgu nie są tu mile widziani... zresztą nigdzie nie są.

Taaaa, Yolen to polski Hugh Hefner na redtubie kocha sie z każdą xD

Ty masz 20 lat? współczuje.

Viitro
23-05-2009, 21:17

A co Cie obchodzi Trolu cudze życie? Nie masz własnego?
Po co sie wypowiadasz o ludziach z którymi nigdy nie rozmawiałeś?
Chcesz pospamować zapraszam do Carlin. (może spotkasz fischkele lub innych ludzi na twoim poziomie).

Becia
23-05-2009, 22:07
Viitro kto ty jestes ? elf bot ? albo ziomek youena???? albo jeszcze lepiej ziomek z tibia.pl?
czepiasz sie fischkeli tylko jak on siedzial na vt to ty wlasnie takim ludzia jak on lizales pupe....
PS. wykap sie w mace z karolkiem ak pseudo kibicem LEGII

Viitro
23-05-2009, 22:20
Viitro kto ty jestes ? elf bot ? albo ziomek youena???? albo jeszcze lepiej ziomek z tibia.pl?
czepiasz sie fischkeli tylko jak on siedzial na vt to ty wlasnie takim ludzia jak on lizales pupe....
PS. wykap sie w mace z karolkiem ak pseudo kibicem LEGII

A więc Ci odpowiadam:
Gram na Furorze od początku serva i troche więcej wiem niż Ci sie wydaje.
Nigdy nie gadałem z Fischkelą bo jest on dla mnie zdesperowanym cieciem, śmieciem co kradnie i desintegruje loty, a następnie wali koniucha przez pół godziny.Liżecie (wręcz pucujecie) rowa wy!, chociażby dla Dempaha który jak reszta ma na was wyjebane :)

Becia
23-05-2009, 22:41
Bo jestes noob.pl i nigdy z nim nie gadales , bo on z takimi zerowcami jak ty nie rozmawia.
A ze sam se walisz pol h gruche to nie wnikam
<jak zadna laska nie chce takiego nooba to musisz sam przykre ;/ >

Viitro
23-05-2009, 22:49
Bo jestes noob.pl i nigdy z nim nie gadales , bo on z takimi zerowcami jak ty nie rozmawia.
A ze sam se walisz pol h gruche to nie wnikam
<jak zadna laska nie chce takiego nooba to musisz sam przykre ;/ >

Już Ci mówiłem (up) czemu z nim nie rozmawiam/łem. CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM!. Bez odbioru ;)

Becia
23-05-2009, 22:54
bo jestes noblet. teraz to mozesz max lizac dupe andrzejowi i imargamowi/zwidkowi aha i smerfowi bo andrzej pracuje u niego PAMIETAJ.

Poziom: 142 i kozak " HAIL Sunblade " HAHAHAHAHAHHA gie zeta.

Zoodix
23-05-2009, 23:06
ehhh ;/ niestety widze ze udziela sie takie cos jak dzielenie ludzi na lepszych i gorszych ;s to jest chore kazdy ma takie same prawa i chuj ze jeden to dr a drugi vis. ci z dr tez kiedys byli w vis/dusk a taki viitro np mogles mu dupe luzac a teraz kozak bo zostales i wypinasz sie na nich... chore -.-;(

Voyphox
24-05-2009, 00:06
Tez mam chara w sunblade, kozak :D ?

Yakky
24-05-2009, 00:34
rzecz w tym ze gowno wiesz :D

O baskecie więcej niż ty napewno. A o tibii? A kogo tibia obchodzi?
Ale co prawda to prawda, więc nie gadaj, że dla niektórych tibia nie jest jedną z ważniejszych rzeczy na Świecie.
Przecierz gdyby było inaczej, to ludzie nie robili by sobie dziarki swojej ukochanej guildi, której nie będą nawet Vice-Liderem.

Pozatym wytykasz mi błędy ortograficzne a zaczynasz zdanie z małej litery. Żałosny dzieciak :D

Seetho
24-05-2009, 01:38
Wiadomość usunięta przez użytkownika.

Voyphox
24-05-2009, 01:46
Po co sie czepiac takich rzeczy, kto ile avatarow, kto ile czasu spedza, kto to, kto tamto. Zadawajcie sobie takie pytania na prv, jezeli nie dotycza furory i wydarzen.

Dzidzia2
24-05-2009, 02:07
a moze tego?
http://img26.imageshack.us/img26/7127/52smallwu1.jpg

Seetho
24-05-2009, 09:00

AwangardowyKaloryfer
24-05-2009, 09:08
Powiem tak ,Seetho ,odczep się łaskawie od Yakky'ego . Wyskakując z hasłem "ile razy zmieniłeś avatar no liferze" pokazujesz tylko swój mierny poziom i brak ogarnięcia na forum. Nie wiesz o co zagadac. Żenada.

@becia
Mówisz ,że Viitro prezentuje sobą mierny poziom (wg mnie ,to ty taki prezentujesz) ,to nie zadawaj się jeśli wg ciebie jest żydem/czarnuchem/plebem(cokolwiek wymyślisz).

@Viitro
Olej pleba ,ma problemy ze sobą i cześc. Szkoda czasu z takim się zabawiac ,jeśli nie rozumie prostego hasła. Btw "lizanie dupy" coś się modne zrobiło ,połowa używa tego określenia ,nie wiedząc co to znaczy. To samo z hasłami "xxx" liże dupe na vt "yyy". Myślę ,że wielu nasZych drogich forumowiczów nie wie nawet co to vt.

BTW też mam chara w sunblade ,i co?:>

Yakky
24-05-2009, 10:19
yakky ile juz awatarów w tym tyg. zmieniles?

Z dwa.

pierdolony pokemon aka forum lifer
Haha, jaka bania.
Przychodzi Seetho do lekarza, a lekarz też baba.

@AwangardowyKaloryfer
Może koleś chciał na siebie zwrócić czyjąś uwagę. Olać go :D Ale thx.

Druga sprawa, czemu nie zapytał ile razy zmieniłem kalesony w tym tygodniu, tylko o avatar? :confused:
No ale, zyskałem status Forum Lifer'a, czuje się zaszczycony, nie ma co. :D

---*---*---4fun---*---*---

Mąż i żona w trakcie stosunku.
Nagle żona zaczyna:
- Ty już mnie chyba nie kochasz ...
- Jak to Cię nie kocham
Przecież bzykam Cię powolutku,
żeby popiół z fajki nie spadł Ci na ...... buźkę

Poszedł facet z buldogiem do parku, a tam odbywały się wyścigi hartów. Buldog mówi do faceta:
- Zapisz mnie proszę. na pewno wygram! Zobaczysz...
- Co ty buldog, nie dasz rady.
- Mówię ci, że dam. Proszę zapisz mnie.
Więc zapisał facet buldoga na wyścigi. Po chwili wszystkie psy stanęły na starcie, a wśród nich buldog. Sędzia dał znać, otworzyły się boksy i psy wystartowały. Pierwsze okrążenie i buldog przebiega linię mety ostatni. Właściciel zaniepokojony wydziera się z trybun:
- No i co? Jesteś ostatni!
- spoko spoko
Drugie okrążenie i pies znów przebiega przez metę na samym końcu. Facet się wydziera:
- Buldog, co jest?!
- spoko spoko
Przed ostatnim okrążeniem pies znów ostatni przebiegł linię mety. facet krzyczy:
- Buldog, co jest? Dasz radę?!
- Dam, spoko spoko
Na ostatniej prostej pies znów był najgorszy i przybiegł na metę ostatni. Po wyścigu podchodzi do niego pan:
- No i co? Mówiłeś, że dasz radę. Co jest buldog?
- Kurwa nie wiem.
:evul:
Jest pogrzeb... Trumna w dole, ludzie rzucają kwiaty... Nagle coś uderzyło w trumnę. Ludzie patrzą po sobie. Facet stojący przy dole mówi:
- Przepraszam bardzo, kwiaciarnia była zamknięta, kupiłem bombonierkę.

Narazie tyle, czas zawijać do kościoła.

yo ;)

Seetho
24-05-2009, 10:30

dopalacz.Vis
24-05-2009, 10:40
Jak tam chłopaki po baletach ;) ?

Wczoraj 23:06 Zoodix
Dzisiaj 00:06 Voyphox
Dzisiaj 00:34 Yakky
Dzisiaj 01:38 Seetho
Dzisiaj 01:46 Voyphox

a Zwycięzcą IBIZA PARTY ALL NIGHT jeeeees... DZIDZIA2
Dzisiaj 02:07 Dzidzia2 Najinteligentniejszy z inteligentów. Nie dość że chłopak zostaje na imprezie (ZAWSZE ALE TO ZAWSZE) do końca to jeszcze zajefajny obrazek kumplom wrzuci i reszta balangowiczów z rana może się rozerwać jaki on jest mądry i błyskotliwy :D

Seetho
24-05-2009, 10:47

Yakky
24-05-2009, 12:15
gdzie tak napisalem ; P?

yakky ile juz awatarów w tym tyg. zmieniles?

pierdolony pokemon aka forum lifer

--------

Dzisiaj 02:07 Dzidzia2 Najinteligentniejszy z inteligentów. Nie dość że chłopak zostaje na imprezie (ZAWSZE ALE TO ZAWSZE) do końca to jeszcze zajefajny obrazek kumplom wrzuci i reszta balangowiczów z rana może się rozerwać jaki on jest mądry i błyskotliwy :D

Beznadziejnie. Los Angeles Lakers wygrało z Denver ;(
A ty co już o 21 spałeś ;p
------------

Seetho
24-05-2009, 13:07

Zoodix
24-05-2009, 13:22
no niestety jak sie uzywa botow to ma sie tysiac charow i ten akurat jest w sunblade i co na akcje i tak bys szedl jedna postacia -.-

Yakky
24-05-2009, 14:49
za przeproszeniem idioto - napisalem NO LIFER, czy FORUM LIFER?
jebany daun

Nikogo raczej to nie obchodzi. Tak samo jak twoje problemy emocjonalne.
Pozdrawiam, bo i tak mi nie dorastasz do pięt.
Miłego dnia. B)

abece
24-05-2009, 16:43
Nikogo raczej to nie obchodzi. Tak samo jak twoje problemy emocjonalne.
Pozdrawiam, bo i tak mi nie dorastasz do pięt.
Miłego dnia. B)

Ktos tu popadl w samouwielbienie?XD

Seetho
24-05-2009, 17:10

Yakky
24-05-2009, 17:23
Ktos tu popadl w samouwielbienie?XD

Poprostu wiem kim jestem i ''jakki'' jestem i mam gdzieś jakiś tam błaznów, tylko chciałem mu powiedzieć co o nim myślę.
Odemnie ten człowiek nie otrzyma już żadnej odpowiedzi, no bo po co?
Samouwielbienie? Pfff... chyba ty :D

Idzie wiewiórka przez las, spotkał ją niedźwiedź i mówi:
- wiewiórko dajesz mi dupy bo mi się tak chce?!
Wiewiórka:
- nie bo jestem dziewicą
Niedźwiedź:
- a mam takiego znajomego jeża co Ci później zaszyje będziesz miała po problemie
Wiewiórka się zgodziła, po wszystkim poszli do jeża. Jeż jej zaszył tak jak obiecał niedźwiedź.
Znowu idzie wiewiórka przez las, spotkał ją wilk i mówi:
Wiewiórka:
- nie bo jestem dziewicą
Wilk
- a mam takiego znajomego jeża co Ci później zaszyje będziesz miała po problemie
No więc wiewiórka się zgodziła, po wszystkim poszli do jeża . Jeż jej zaszył tak jak obiecał wilk.
Znowu idzie ta sama wiewiórka przez las, spotkał ją zajączek i mówi:
Wiewiórka:
- nie bo jestem dziewicą
Zajączek
- ale mam takiego znajomego jeża co Ci później zaszyje będziesz miała po problemie
No więc wiewiórka się zgodziła, po wszystkim poszli do jeża .
Jeż tak patrzy na nią i mówi:
- gdybym wiedział żeś ty taka kórwa to bym ci zamek błyskawiczny wprawił...

Strzałka ide na MU vs. Hull city o/

Viitro
24-05-2009, 18:15
ehhh ;/ niestety widze ze udziela sie takie cos jak dzielenie ludzi na lepszych i gorszych ;s to jest chore kazdy ma takie same prawa i chuj ze jeden to dr a drugi vis. ci z dr tez kiedys byli w vis/dusk a taki viitro np mogles mu dupe luzac a teraz kozak bo zostales i wypinasz sie na nich... chore -.-;(

Jak by Ci wytłumaczyć żebyś zrozumiał hmm...

Nie dziele ludzi na lepszych czy gorszych. Są u was wporządku osoby, takie jak chociażby Olip Knight, ale jest również ostre chamstwo i złodziejstwo Beti,Aqo,Fischkela itd. Do Ciebie Zoodix też nic nie mam, jesteś z Chelma czyli byłeś skazany na tą całą chałe.

Fan_Dzidzi2
24-05-2009, 18:21
Lanena Ragus (http://www.allegro.pl/item643153239_156_lvl_rp_furora.html)

btw postac ma 200k dlugu wiec radze rozwazyc kupno

Cz4rny
24-05-2009, 18:43
Jak by Ci wytłumaczyć żebyś zrozumiał hmm...

Nie dziele ludzi na lepszych czy gorszych. Są u was wporządku osoby, takie jak chociażby Olip Knight, ale jest również ostre chamstwo i złodziejstwo Beti,Aqo,Fischkela itd. Do Ciebie Zoodix też nic nie mam, jesteś z Chelma czyli byłeś skazany na tą całą chałe.

czyli jak ktoś jest z Chełma to ma przej. ebane, bez wzgledu na to jakie jest jego zdanie w tym?:p

Viitro
24-05-2009, 20:32
czyli jak ktoś jest z Chełma to ma przej. ebane, bez wzgledu na to jakie jest jego zdanie w tym?:p

No tylko Yeetro pokazał że ma jaja;p

Zoodix
24-05-2009, 20:53
@viitro
no niestety byłem
@up
nie o to chodzi ze pokazal ze ma jaja poprostu on jest jutz trooooooooooooooooche w vis i jest z nimi no niestety a ze ja poszedlem do dr to sprawa tego ze to sa moi koledzy wiec na kogo ja bym wyszedl ?;/ pozatym odrazu wyjebali mnie z vision takze ;p

Voyphox
24-05-2009, 21:34

Nie wiem czy jest sens to komentowac. Nie mozna soboty spedzic przy kompie?

Viitro
24-05-2009, 21:41
@viitro
no niestety byłem
@up
nie o to chodzi ze pokazal ze ma jaja poprostu on jest jutz trooooooooooooooooche w vis i jest z nimi no niestety a ze ja poszedlem do dr to sprawa tego ze to sa moi koledzy wiec na kogo ja bym wyszedl ?;/ pozatym odrazu wyjebali mnie z vision takze ;p

No dlatego mówie że chała;p Chociaż myśle że jak byś pozostał neutral nikt by o to żalu nie miał.

Diablord
24-05-2009, 21:44
No tylko Yeetro pokazał że ma jaja;p

Nie tylko Yeetro. Vesnil rowniez zostal z nami. Szacunek tez dla Kaczora (~Sealqiev), bo jako jedyny pozegnal sie przed wysciem z venta, wyjasnil sytuacje, podziekowal za wspolna gre itd. Nie sciemnial ludzi na pacce jak niektorzy.

Viitro
24-05-2009, 21:52
Nie tylko Yeetro. Vesnil rowniez zostal z nami. Szacunek tez dla Kaczora (~Sealqiev), bo jako jedyny pozegnal sie przed wysciem z venta, wyjasnil sytuacje, podziekowal za wspolna gre itd. Nie sciemnial ludzi na pacce jak niektorzy.

W takim razie zwracam szacun dla budynia :)

Dzidzia2
25-05-2009, 05:24
www.smog.pl/wideo/26415/mala_mistrzyni_samby_slodzinka

Becia
25-05-2009, 08:59
boozar , rodine usmazeni na okolnir , Youen pogromca maki wpadl poskakac na 2 min do ss , a viiitro stal w pz veno WIELCY WOJOWNICY,

08:47 Youen [232]: zal mi cie
08:47 Youen [232]: xD

AwangardowyKaloryfer
25-05-2009, 09:40
Takie hasła jak "żal mi cię" ostatnio są w modzie ,dziwię się ,że nikt jeszcze nie wpadl na to jakie herezje wygaduje.
Jakby mi ktoś powiedział ,że mu mnie żal ,to bym się wręcz ucieszył ,że ktoś się ze mną łączy w kłopocie ,a tutaj ma to zgoła odmienne znaczenie.:D

@coś tam up
ta ,szacunek dla kiśla ,chłop wykazał się odwagą

btw coś ciekawego miało dziś miejsce na furce ? Niestety nie orientuję się..:(

Hytry1988
25-05-2009, 10:01
Rodine:
May 25 2009, 07:57:47 CEST Killed at Level 291 by Xespoz
and by Efreo

Boozar:
May 25 2009, 08:00:25 CEST Killed at Level 207 by Tritii

dopalacz.Vis
25-05-2009, 10:30
Nie wiem czy jest sens to komentowac. Nie mozna soboty spedzic przy kompie?

Ależ oczywiście że można. Wogóle cały tydzień można sobie posiedziec i też jest pozytywnie.

@hytry

A kaske z podłoża też kasujecie czy aby random pk?

Yebro
25-05-2009, 10:56
@hytry

A kaske z podłoża też kasujecie czy aby random pk?

Ogłaszam KONKURS!!

Kto najwiecej loota skasuje komus z vision ten wygrywa!

Robcie screeny i filmiki.

Nagroda!

Z edytuje pierwszego posta tego topicu na wybrany przez zwycięzce tekst.
Zaraportujecie go i w końcu zamkną ten temat!

DO ROBOTY!

Diablord
25-05-2009, 13:40
http://tibia.looki.de/forum/showpost.php?p=2403082&postcount=66

dusze sie ze smiechu!

Jety
25-05-2009, 15:20
Ciekawe co by bylo gdyby petro ciagle gral taifem i tak expil jak na 7.6~
Hmmm 350-400? =D

Yakky
25-05-2009, 16:01
Ciekawe co by bylo gdyby petro ciagle gral taifem i tak expil jak na 7.6~
Hmmm 350-400? =D

Pewnie miał by zajebiście pogorszony wzrok.
Co do poziomu... 400 hmmm... nie wiem czy tak jak expił od 205 do 280 to czy teraz nie miał by więcej expa niż Lord'P~ z Elery.

Dobry numer:
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1243250755

Zoodix
25-05-2009, 17:01
@viitro
no i budyn ale on tylko z yeetrem trzymal takze;p a co do tego to by pewnie gadali dobra pozatym usuneli mi chara wiec o czym ja tu dyskutuje xd

Eklezjastyk
25-05-2009, 17:32
Pewnie miał by zajebiście pogorszony wzrok.
Co do poziomu... 400 hmmm... nie wiem czy tak jak expił od 205 do 280 to czy teraz nie miał by więcej expa niż Lord'P~ z Elery.

Dobry numer:
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1243250755

jesli petro na taifunie robil wtedy 2.5 mln dzien to teraz by robil z tym samym wysilkiem + elfbot z 10 mln dzien czyli expil jak boty rodine spaaw to chaczylby o 500

Delirium_89
25-05-2009, 17:35
http://tibia.looki.de/forum/showpost.php?p=2403082&postcount=66

dusze sie ze smiechu!

Masa.

Youen aka. Biały Apacz xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD o kurwa owwned xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jety
25-05-2009, 17:36
Wyobrazcie sobie taifun 500 a za nim spaaw 350~ xd

MMApanowieMMA
25-05-2009, 17:43
o kurwa poprostu genialne :D

AwangardowyKaloryfer
25-05-2009, 19:11
Nie no... nie jestem w stanie pisac xDDD To jest K.O.
"Leczenie się było dobrym pomysłem ,jednak przejście kratki po ukosie na paralizy ,to stanowczo zły plan" hahahahha

Zoodix
25-05-2009, 19:42
asuhasuahsuahsuahsuahsuahs :D
pozdro dla was i dla Białego Apacza

Zoodix
25-05-2009, 19:43
Wyobrazcie sobie taifun 500 a za nim spaaw 350~ xd

tylko kurwa nie zapomnijcie ze co lvl wiecej expa wiec zaraz ktos piewrdolnie ze taif by mial 700 -.- a spaaw bez bota by jeszcze rooka przechodzil xd

Gensty
25-05-2009, 20:13
Dobrze Zoodix walcz do upadlego :D