PDA

Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

Fan_Dzidzi2
23-10-2009, 16:42
Brakiem argumentow pierdolisz jakies farmazony idz pograj w tibie lepiej tylko do tego sie nadajesz.

to mi podaj argument ktory utwierdzi mnie w przekonaniu ze tibia zostanie skasowana

ide do sklepu, tylko mnie nie napadnij :< brb

Kreatyna3000
23-10-2009, 18:34
i tak wszyscy dedniemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2012 rok sie zblizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
armageddon nadchodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wielka kupa boga zbliza sie do ziemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
juz wojsko przygotowuje mega pieluche na zlapanie tej wielkiej kupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ale to nic nie daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wszyscy dedniemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kto nas uratujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????? ????????????????//////

@ D'OH (2 do dolu)
zabrales mi pomysl ;(

lecz sie ziom

Dzidzia2
23-10-2009, 18:58
lecz sie ziom

lol ziomow to ty se szukaj na ulicy / pod latarnia

ps: jak bylo w psychiatryku (w czasie bana)?

Kreatyna3000
23-10-2009, 19:11
no to znalazlem ciebie pod latarnia, wiec wszystko ok.
i po co pytasz ?;o jak przychodziles mi jaja myc za 20k

Viitro
23-10-2009, 23:40
JUŻ JUTRO ADAMEK VS GOŁOTA KTO WYGRA, JAK MYŚLICIE?

http://img19.imageshack.us/img19/7493/gootaczyadamek.jpg

Mi sie wydaje że Gołota, waga ciężka robi swoje ;D

Rbk
23-10-2009, 23:44
W boksie na tym poziomie liczy sie bardziej szybkosc, spryt, umiejetnosc szybkiego myslenia, a gołotaniech pamieta o gardzie bo ciota pierdolona po kilku rundach sie zapomina ;D-d-d Adamek wygra.;]

Figo
23-10-2009, 23:47
jeszcze troche i youen będzie znów błyszczał pvp hahahahaha

thoro
24-10-2009, 00:57
O ja pierdole co oni znowu zrobili....

Najlepsze kwiatki z nowego pvp:
* jak jestes w zadeklarowanej wojnie, to nawet jak przeciwnik Cie atakuje, automatycznie masz PZ'ta
* koniec atakowania z jednego sqma, moze atakowac tylko pierwsza postac
* zdobywanie expa za zabicie na pvp enfo USUNIETE!
* na enfo dodane aole i blessy

no to, pzdro cip ;P

Syf_Zor_
24-10-2009, 01:03
Golota dostanie w nosek i ucieknie z ringu do swojej komory ;/

Flows
24-10-2009, 10:15
Każdy bokser ma swoje plusy,Gołota jest o 20kg(bardzo dużo w boksie) cięższy jego prawy prosty może posłać Adamka na deski..aczkolwiek Adamek jest nadal szybki chociaż przytył ok 15kg. Jeżeli Gołota przetrwa 5 rund wygra walke..

AwangardowyKaloryfer
24-10-2009, 10:46

* jak jestes w zadeklarowanej wojnie, to nawet jak przeciwnik Cie atakuje, automatycznie masz PZ'ta

no to, pzdro cip ;P
o kurwa....

Silverr
24-10-2009, 11:15
Daje Tydzien max dwa i patch zostanie dodany :evul::)

mYchas
24-10-2009, 11:44

no to, pzdro cip ;P

to nie jedyne nowosci...
# Leczenie
W ciągu pierwszych 60 sekund od otrzymania obrażeń od przeciwnego gracza/jego summona, gracz nie może zostać uleczony przez postacie niezwiązane z wojną. Dotyczy to również Party Buffs. Dodatkowo nie będzie już możliwe leczenie innych graczy i potworów za pomocą potionów, na wszystkich typach światów.

# Paraliż
Gracze nie mogą używać na innych paraliżu, o ile nie są z nimi w wojnie.

# Magic Wall i Wild Growth
Jeśli jedna z tych run zostanie użyta przez uczestnika wojny, jej znane efekty odczuje tylko i wyłącznie przeciwna gildia. Wild Growth, w odróżnieniu od Magic Walli, pozostaną widoczne dla wszystkich, jednak przyjaciele i osoby postronne będą po nich swobodnie przechodzić. Magic Walle, rzucone przez uczestnika, będą znikać gdy tylko wejdzie na nie ktoś z własnej gildii, lub osoba postronna. Natomiast Magic Walle rzucone przez zwykłych graczy znikną przy kontakcie z jakimkolwiek innym graczem.

# Skillowanie
Aby uniknąć nadużycia systemu w celach trenowania na innych graczach, w ramach wojny skille nie będą rosły.(skopiowane z newsa z torga bo nie chciało mi się samemu pisać)

Miało być pięknie ,a będzie jak zwykle lipa.

WuKaEs
24-10-2009, 12:00
Co do walki wydaje mi się, że wygra Gołota.
A co do zmian, to magic wall'e to patologia... reszta jakoś wygląda, ale już nie bedzie wojen z 1SQM więc pewnie Niklasy itp, nie przyjdą :p

Magalav
24-10-2009, 12:11
też bym na Gołotę stawiał

thoro
24-10-2009, 12:20
Mwalle i wild growth chyba tylko na non-pvp (optional), wiec pol biedy.
Smieszna tez maksymalna kwota, 2kk za wygrana wojne (to chyba jakby bylo od osoby to ok).

A co do tego sqma, to z tego co wynika z arta, nie bedzie mozna atakowac tylko bedac w wojnie, wiec jezeli tak bedzie to noobchary nadal beda mogly. Glupota. Z drugiej strony, jezeli bedzie to zablokowane globalnie, to ciekawe jak bedzie wygladalo bicie ferumbrasa czy np ghazbarana ;p Na pewno bedzie ciekawiej;]

Co do walki Adamek - Golota, imo wygra Adamek.
Golota jest juz stary i za powolny.

mYchas
24-10-2009, 13:21
lepiej było by gdyby:
-kwotę jaka ma zapłacić gildia po przegranej wojnie ustalały walczące z sobą gildie bez żadnego limitu do 2kk
-dalej można było by paraliżować kogo się chce
-serwery nadal były pvp itd bez żadnego niepotrzebnego przemianowania
-nie było by systemu wojen na no-pvp ponieważ gracze graja tam po to aby expic,expic,expic,expic ,a nie oglądać/uczestniczyć w wojnach

Co do sqma to jedyny dobry dodatek.Teraz pokonanie bossa np.Feru nie będzie już takie łatwe i nie zabije już go byle idiot team z nerany który najchętniej potrapował by polowe swoich żeby dobić się do loota.Reszta oprócz transferu charów,war systemu i squma to kompletne dno i wodorosty.

ps.Gołota wygra :P

abece
24-10-2009, 16:44
http://www.youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8&feature=channel

WuKaEs
24-10-2009, 17:47
Polecam TO (http://www.youtube.com/watch?v=Y3LRf2DqwZA)

Viitro
24-10-2009, 18:05
Odnośnie Remiego to chyba the best akcja jest ze ślimakiem:
http://www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7G18

@up z piłką to fotomontaż;p

abece
24-10-2009, 18:23
Wg mnie jego 3 najlepsze akcje to

1.KANGAROO http://www.youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8&feature=channel

2.PACMAN http://www.youtube.com/watch?v=pIrvpn3k9A4&feature=channel

3.GREAT PARTY http://www.youtube.com/watch?v=RGy6txj8FQ0&feature=channel

ten koles jest genialny ; D

AwangardowyKaloryfer
24-10-2009, 21:07
Co do tego update ,pisali ,że nie będzie się można leczyć będąc na staku inną ,niż pierwsza osoba. Wyobraźcie sobie ludzi stojących w 15 na staku ,walnięcie 3 ue i większość śpi ,bo nie mogła się leczyć. Nie pomyśleli i jak zwykle się nie przyznają...

WuKaEs
24-10-2009, 22:54
Gołota przegrywa z Adamkiem, ale i tak Gołota jest ''większym'' bokserem od Adamka.
Gołota for ever <3
Lata robią swoje, chociaż Evander Holyfield i Cassius Clay dawali rade walczyć po 40, jednak zbyt duża przerwa...

Rbk
25-10-2009, 00:08
Mówiłem mówiłem Adamek best ;-p

Sienx
25-10-2009, 00:10
Adamek wygrał zasłużenie, szczerzę mówiąc myślałem ze walka potrwa do 12 rund no ale jednak..

WuKaEs
25-10-2009, 00:45
Gołota to świetny bokser, ale za duża przerwa.
Adamek był szybszy i tyle...
... jednak wątpie, żeby miał taką historię jak Andrzej.

Dwie przegrane walki z Riddickim Bowe (obydwie prowadził, w drugiej posłał Bowe na deski jako pierwszy bokser na Świecie i odbydwie przegrał za ''nielegalne'' ciosy)
Następnie Andy przegrał z Lennoxem Lewisem - co prawda w pierwszej rundzie Gołota został znokautowany, ale wygrać z Lennoxem to było jak by dzisiaj pokonać na steke Bolta, albo obronić rzut wolny Ronaldo - możliwe... ale tylko dla nielicznych) Druga sprawa, że ciosy zadawane przez Lewisa były jak udeżenie metalowym prętem w skroń...
Potem Gołota wygrywał i doszło do pojedynku z Mikiem Tysonem... Andrzej uciekł z ringu, lecz miał złamaną szczenke. Po zbadaniu Tysona okazało się, że miał on w sobie niedozwolone środki i walka została odwołana.
Potem z Byrdem był remis - a przypomnijmy, że Byrd poradził sobie z Evanderem Holyfieldem.
Z Johnem Ruizem Andrzej przegrał niesłusznie na punkty... w tej sprawie było miliony zdań więc ja zachowam swoje dla siebie.
Potem niezapomniane 53 sekundy z Brewsterem... który był świetnym zawodnikem.
Z Austinem przegrał z kontuzją....
A z Adamkiem? Przegrał raczej z wiekiem i brakiem dobrego przygotowania... ale głównie z wiekiem...
Oczywiście między tymi wyżej wymienionymi walkami były zwycięstwa Andrzeja i to aż 41 (33KO), wiec jest to fenomenalny bokser...
---
Wydaje mi się, że Adamek nie stoczy takich walk jak Andrzej. Walk które zapadną w pamięć na zawsze, walk w których nie ważne czy wygra czy przegra stanie się wielki.
Na dzień dzisiejszy pokonał świetnego gracza, ale wyglądało to tak jak by Irek Jeleń okiwał Maldiniego...
Jeżeli Adamek chce udowodnić, że jest najlepszy to powinien walczyć z Royem Jonesem Jr.(który chciał walczyć z Adamkiem) i może będzie ta walka.

Viitro
25-10-2009, 01:40
No Adamek mile zaskoczył. Chociaż teraz widze że Gołocie chodziło tylko o $$$$$$

WuKaEs
25-10-2009, 02:14
No Adamek mile zaskoczył. Chociaż teraz widze że Gołocie chodziło tylko o $$$$$$

Fakt... 300.000$
Osobiście myślałem, że Andrzej powalczy... ale nie tylko ja tak myślałem, to było słychać po sali.
btw.
15.000 ludzi na trybunach, a najtańszy bilet 500zł.
18 miejsc wokół ringu 20.000zł/ea
Więc te 300.000$ (śr. 2,78zł) ~834.000 zł to raczej barszcz ^^
2 x 834 =1.668.000 + 840.000(dla Polsatu) = +/- 2.500.000 zł
Druga sprawa, że po każdej rundzie była reklama, z którą Polsat zainkasowął pewnie z 500.000+
---
Jedno jest pewne, jeżeli nie dojdzie do wali Adamek vs. Roy Jones Jr. to ''Góral'' będzie mistrzem przez małe ''m''.
Jones jest rocznikowo rok młodszy od Gołoty, ma 13 walk wiecej wygranych i o 4 porażki mniej... ale przecież, co to za różnica.
Różnica jest taka, że Gołota dawno nie walczył i widać było po nim jaki jest wolny, a Jones Jr. ora dzisiaj w ringu jak by miał z 19 lat.
---
Gratulacje dla Adamka, ale Jones chce walczyć ! B)
Czas pokaże...

Dzidzia2
25-10-2009, 04:30
roy jones jr juz nie jest taki fajny nie dla adamka taka szmacianka

http://img33.imageshack.us/img33/6125/lifehasitsupsanddown.jpg
ta to na klasowach bedzie miala latwo
sciagac bedzie prawym okiem a pisac lewym xd

Mooi
25-10-2009, 12:00
no kurwa super jestes bez porownania poprostu nie masz co niedojebie o 6;30 robic tylko zdjecia ludzi chorych wklejac pierdolnij sie w leb, bo zachowujesz sie jak jakis niewyzyty zlew na sperme ...

Fan_Dzidzi2
25-10-2009, 12:07
chyba o 4:30

WuKaEs
25-10-2009, 12:36
chyba o 4:30

Co nie zmienia faktu, że niezła bania siedzieć na forum o 4:30.

Ja zapewne w tym czasie pierdziałem w prześcieradło i chrapałem :confused:

Dzidzia2
25-10-2009, 12:44
w taka noc spac ??? xddd

o 6;30 robic tylko zdjecia ludzi chorych wklejac
to wyslij swoja siostre do lekarza

thoro
25-10-2009, 14:35
Zdjecie perfekt :D

Biooolyy
25-10-2009, 22:01
eeee karol infamia i piekielnoogniowe bójcy cie pogłaskały czy jak to; /

Mooi
25-10-2009, 22:42
nie mam siostry fajo btw. nawet jesli to mozesz sam skoczyc ewentualnie nie mam zamiaru sie z toba klucic na ten temat wyczesancu

Syf_Zor_
26-10-2009, 01:16
Eskalacja na forum! Bedzie boks niczym andref golota!

Co tam Kotki u was?
Ja przerwe sobie robie ,bo noge zlamalem jutro operacja.. 3 tyg treningow poszlo sie walic ;s

WuKaEs
26-10-2009, 10:04
Co tam Kotki u was?
Ja przerwe sobie robie ,bo noge zlamalem jutro operacja.. 3 tyg treningow poszlo sie walic ;s

Jaka operacja? Jakieś konkrety?
I tak apropo co trenowałeś?

Dzidzia2
26-10-2009, 12:15
zmienili max wygrana z wara na 2 miliardy gp

hah noo XD
V V V V

Fan_Dzidzi2
26-10-2009, 14:20
te 2 miliardy to tylko na furore sie zaliczaja :D

Kreatyna3000
26-10-2009, 16:08
nie mam siostry fajo btw. nawet jesli to mozesz sam skoczyc ewentualnie nie mam zamiaru sie z toba klucic na ten temat wyczesancu

DOOOBRZE!!!!!

Dion
26-10-2009, 17:16
no i co w zwiazku z tym?kozaczysz ,ze umiesz posty cytowac czy dopiero sie uczysz?

thoro
27-10-2009, 10:59
te 2 miliardy to tylko na furore sie zaliczaja :D

Mysle ze na elerze lord ze swoimi aprentice'ami by spokojnie mogl sie z wami potargowac ;]

Voyphox
27-10-2009, 11:58
Mysle ze kiepsko by sie targowal :D

SzybkaKakaSzaka
27-10-2009, 15:25
Witam Serdecznie Chlopakow z Furory.. :]
Niedlugo nadchodzi uptade i zapraszam wszystkich graczy z Furory na Aurea rozpoczyna sie bardzo ciekawa wojna czym wiecej ludzi tym lepiej :)B)B)

Dzidzia2
27-10-2009, 18:05
A private test server for the autumn patch has been started to which tutors, GMs, senators and fansite representatives have been invited. If you have such a position, please have a look at the test board to get further information.

---------
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=25346447#post25346447
Attacking players in a stack
On a certain position in a stack, players become "invisible" and disappear from the battle list. Hence, the battle list cannot be used to attack those "invisible" players. They are, however, still vulnerable to area effects, but they cannot fight back. That's why players are advised to leave the stack in such case.

Stacking is considered to be a game weakness abuse and should not be part of a combat strategy. So, the upcoming changes are an additional restriction in order to further limit its excessive abuse.rotfl

WuKaEs
27-10-2009, 19:09
Witam Serdecznie Chlopakow z Furory.. :]
Niedlugo nadchodzi uptade i zapraszam wszystkich graczy z Furory na Aurea rozpoczyna sie bardzo ciekawa wojna czym wiecej ludzi tym lepiej :)B)B)

A ja myślałem, że na furorze będzie jakaś fajna wojenka :( i że będe mógł sobie w końcu poklepać death roseów... ;s
Niby na grudzień zapowiadali, że przyjdą jakieś pro elo 200+ levele... ale bez bicia z 1sqm pewnie dempach nie przyjdzie...

Fan_Dzidzi2
27-10-2009, 19:21
najnowszy update robiony jest ewidentnie noobow z non pvp i open battle

AwangardowyKaloryfer
27-10-2009, 19:49
Odnośnie Syfozordzika ,trenił on Muay Thai Fighting o/.
A co do walki to myślałem ,że padnę ,kiedy zobaczyłem PAS POLSATU ;d

Syf_Zor_
27-10-2009, 21:29
Odnośnie Syfozordzika ,trenił on Muay Thai Fighting o/.
A co do walki to myślałem ,że padnę ,kiedy zobaczyłem PAS POLSATU ;d

Zgadza sie ,wlasnie niedawno wrocilem z operacji ,bo dzis mialem. Ale napieprza i gips irytuje ;p

Dzidzia2
27-10-2009, 22:01
http://img17.imageshack.us/img17/8418/transfo.jpg

Szeff
28-10-2009, 00:46
:evul: Karol naprawdę mi cię szkoda... wyśmiewać się z chorych ludzi i myśleć , że jest się fajnym haha pzdr o/

Fan_Dzidzi2
28-10-2009, 11:55
:evul: Karol naprawdę mi cię szkoda... wyśmiewać się z chorych ludzi i myśleć , że jest się fajnym haha pzdr o/

z kogo sie smialem?

WuKaEs
28-10-2009, 13:42
Widze, że ludzie mylą Dzidzie2(nn) z Fanem Dzidzi2 (youen) i obrywa się temu drugiemu.

Jety
28-10-2009, 15:18
Ludzie zacznijcie ogarniac ludzi po nickach a nie po avatarach _/

dopalacz.Vis
28-10-2009, 15:52
Ludzie zacznijcie ogarniac ludzi po nickach a nie po avatarach _/

HAHA po co ludzie maja te dwie niedorozwinięte dzidzie odróżniać jak są tak samo głupie

mYchas
28-10-2009, 17:09
HAHA po co ludzie maja te dwie niedorozwinięte dzidzie odróżniać jak są tak samo głupie

A ty sie za inteligenta uwazasz tak?:D

AwangardowyKaloryfer
28-10-2009, 17:10
Ja nie wiem ,chcecie pokazać jacy jesteście dorośli karcąc Karola pyskiem ,że wkleja chore dzieci?:o
Mnie się tam to podoba ,a oprócz tego jest taka niepisana zasada :nie podoba się ,to wyjdź.

Syf~ ciekaw jestem co żeś zrobił ;>

BTW ,fajny bachor. Na bank ściągnie co chce.

dopalacz.Vis
28-10-2009, 17:28
@kaloryfer

Nie wiesz juz komu w dupe wejsc? i tak na furorze jestes hunted ;)

@mychas

aha.

Syf_Zor_
28-10-2009, 17:32
Ja nie wiem ,chcecie pokazać jacy jesteście dorośli karcąc Karola pyskiem ,że wkleja chore dzieci?:o
Mnie się tam to podoba ,a oprócz tego jest taka niepisana zasada :nie podoba się ,to wyjdź.

Syf~ ciekaw jestem co żeś zrobił ;>

BTW ,fajny bachor. Na bank ściągnie co chce.

Wkladalem chyre tam gdzie nie potrzeba xD
Pozniej jak zeskanuje to moze wrzuce foto mojej nogi z widocznym metalem ;d
Niech przeciwnicy sie teraz boja ,bo bede zelazna noga _/

Fan_Dzidzi2
28-10-2009, 18:09
moze zrobia z ciebie terminatora jak z marcusa ??

$.$

thoro
28-10-2009, 19:23
ja sie smialem sytuacyjnie z tego ze laleczka miala opuszczone oczko. nie z dziewczynki chorej

AwangardowyKaloryfer
28-10-2009, 19:51
@Syf~
Ta ,żelazna noga ;D
jak możesz daj mi raz jeszcze nazwę tego filmu ,o którym pisałeś. Tym zakazanym w 120 krajach xD
mam ochotę ściągnąć go;)

@dopalacz.~
jeśli umiesz czytać ,to wiesz ,że już tam nie gram =]
a pogadać ,ludzka rzecz ;))

Syf_Zor_
28-10-2009, 20:14
@Syf~
Ta ,żelazna noga ;D
jak możesz daj mi raz jeszcze nazwę tego filmu ,o którym pisałeś. Tym zakazanym w 120 krajach xD
mam ochotę ściągnąć go;)

Salo - 120 dni sodomy i gomory (goromy lol)

Krotki opis xD :
Tytułowe Salo; to miasteczko na północy Włoch, w którym Mussolini założył Republica Sociale Italiana, będącą ostatnią próbą utrzymania faszyzmu w okupowanych przez armię niemiecką Włoszech. Czterej dygnitarze republiki – prezydent, książę, burmistrz i biskup – urządzają wśród miejscowej ludności łapankę. Podpisują pakt, który zobowiązuje ich do zachowania tajemnicy o wydarzeniach mających wkrótce nastąpić.

Sekwencje filmowe poprzedzają napisy zawierające drobiazgową bibliografię, z której korzystano w trakcie pracy nad scenariuszem. Obraz zaczyna się niewinnie: delikatna muzyka klasyczna, powolne kadrowanie, w tle bliżej niesprecyzowani żołnierze. Kolejne sceny z podtytułem Przedsionek piekła to łapanka, ale nie podaje się, w jakim celu. Porwane zostają najdorodniejsze „okazy” chłopców i dziewcząt – po osiem „sztuk” z każdego „rodzaju”. Na samym początku jest o dwie „sztuki” więcej, ale jeden chłopak ginie podczas próby ucieczki, a dziewczynie podrzyna się gardło dla zachowania proporcji. Ofiary zostają sprowadzone do odludnej willi. Tam rozpoczyna się wielodniowa orgia pełna gwałtów, tortur, poniżania i mordowania.

Wy, zgromadzone tu słabe stworzenia przeznaczone dla naszych przyjemności nie spodziewajcie się, że znajdziecie tu wolność, jaką cieszyliście się w świecie zewnętrznym. Jesteście tu poza zasięgiem jakiejkolwiek legalnej władzy. Nikt nie wie, że tu przebywacie. Dla świata jesteście już martwi.
Tytuły kolejnych sekwencji nawiązują do Boskiej Komedii Dantego: W kręgu manii, W kręgu gówna, W kręgu krwi. W trakcie orgii m.in. chłopak musi zjeść własne odcięte genitalia, dziewczynie oprawcy zaszywają w pochwie żywe szczury, skalpuje się żywcem, wyłupuje oczy, odcina język i je odchody. Wszystko to przy wtórze perwersyjnych opowieści i fortepianowej muzyki, wśród wyrafinowanych obrazów.

Przyjaciel nalegał, by wszystkie ekskrementy, które zjadał każdego dnia pochodziły od żebraczki, tak by były bardziej śmierdzące i smakowite. Znalazłem dla niego siedemdziesięcioletnią staruchę. Zepsute jedzenie wywołało cudowną sraczkę. Dawca powinien jeść w pośpiechu, o różnych porach, by przeładować żołądek. Musimy kiedyś to wypróbować, drogi Prezydencie.

AwangardowyKaloryfer
28-10-2009, 21:30
Merci Beacoup <3
zaraz to ściągnę i będzie pompa o/

thoro
28-10-2009, 23:11
Jak lubisz takie klimaty, to sciagnij tez Necromantic. Wprawdze zarowno ten jak i salo sa bardzo stare (na tamte czasy to byl szok, teraz to pol/pol), ale nadal sa za mocne dla wiekszosci ludzi (czyt. obzydliwe i zboczone). Wylegarnia pedofilów, zboczencow.
Albo cos typu Guinea Pig, Man behind the sun etc. 10x mocniejsza piła, nie taka plastikowa, z Hollywooda ;)

Dzidzia2
29-10-2009, 00:40
http://img337.imageshack.us/img337/4901/1256679044bycyruss.jpg

Fan_Dzidzi2
29-10-2009, 05:00
ahahahahha

Dzidzia2
29-10-2009, 17:09
ze tez takich centaurow nie ma jeszcze w tibii xdd
http://img213.imageshack.us/img213/421/121005890790.jpg

Franius
29-10-2009, 18:41
hahaha smiechowe, ale trzeba przyznac orginalny pomysl xD

DajKamienia
31-10-2009, 13:39
Kreatyna3000 powraca z podwojna sila.
Pani Moderator sie na mnie uwziela i zeby mnie udupic forever wyszukala posty z X miesiecy wstecz i dostalem znow bana :baby:? .Ale to nic.
@Centaur
Fajny kostium xd

Diablord
31-10-2009, 20:44
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=q89qjdktl9g4h7zx

Dynia na furorze.

DajKamienia
31-10-2009, 22:26
Na Arcani tez byla xd

Jety
02-11-2009, 00:11

xdddddddddddddddddddddd

Xamianowa
02-11-2009, 09:47
The Mutated Pumpkin z tamtego roku
http://img526.imageshack.us/img526/3100/pumpim.png

-Maniek-
02-11-2009, 15:57
O Kochanie mamy wspolna fotke:*
Szkoda ze te kurwy zajumaly lota x)

Xamianowa
02-11-2009, 16:18
hej hej a no mamy no niestety ;p

Mar'syl
02-11-2009, 21:31
i z tego roku :)

Najbardziej dojebał ten 60ek w rogu w pomarańczowym begarze xDD spadł lot za 5kk i ludzie się pytają co spadło a on "zabawki-śmieci jakieś" xD Failed

http://img11.imageshack.us/img11/265/92jpg.png (http://img11.imageshack.us/i/92jpg.png/) http://img11.imageshack.us/img11/92jpg.png/1/w775.png (http://g.imageshack.us/img11/92jpg.png/1/)

bartek8808
02-11-2009, 21:40
Co Wy jakas dynia sie podniecacie? ;/

Paczajcie tutaj:
http://video.xnxx.com/video200001/pearfectpxxx

Franius
02-11-2009, 22:10
@up
Co to za durna "moda" z takimi filmikami na forum ostanio (...)?

bartek8808
02-11-2009, 22:44
@Up
Nie lubisz? :/

Puff
03-11-2009, 00:01
fee ona jest czarna !! ;/

ostro0
03-11-2009, 09:28
mam pytanie jak mozna sie dostac do vision akademi ??:)

Voyphox
03-11-2009, 11:01
Ja jestem liderem tej gildii mwahaha. No i nie ma invow tak ogolnie mowiac "od tak sobie" wiec niestety, ale nie dodam Cie. Ale powiem Ci, ze jezeli bedziesz trzymal sie zasad serwera (nie bedziesz kradl i zabijal za free) to nie potrzebna jest gildia ;)

dopalacz.Vis
03-11-2009, 11:17
@ostro0

to wcale nie jest takie trudne jak sie może wydawac :)
A więc, nie zaczyna sie zdania od "a więc", a więc podam Ci 4 najbardziej znane techniki dostania sie do "wymarzonej gildi" :

1)Najlepiej znaleźć sobie jakiegos łatwego cela z dussk/vision i zostac jego utrzymankiem będąc w gildi VA. (podlizywanie sie)

2)Można także sie dostac za swoje poświęcenie do gry i wierność swojemu panu zakupując od niego k bądz kk pieniążków na allegro, wtedy dostajesz złotą karte tibijczyka . (Polecam kk wtedy jest się juz nietykalnym pzdr. zwidu)

3)Trzeba wejśc na forumtibi.pl ogarnąć kto jest kim i systematycznie powolutku włazić w dupke swojego nowego przyjaciela. Technika wysłużona paru osobom sie udało(yołeny, infamie) oraz nie udało (awangardowy kaloryfer ROX)

4) chyba najlepszy sposób za rządów szczura...dac liderowi bądź vice (ewentualnie osobiew która cie utrzymuje) od 20-80k i juz jesteś w wymarzonej guild :).

Czy to nie proste ?

Voyphox
03-11-2009, 11:32
no no no. ktos taki bedzie to leci z gildii i jeszcze placi. Tylko cos takiego zlapie ;)

Fan_Dzidzi2
03-11-2009, 11:43
mwahaha mwahaha mwahaha

Leewy
03-11-2009, 11:46
haahahhahah

dopalacz.Vis
03-11-2009, 12:21
@infamia

Wlazłem na tbi.com i kurde żeś porządek w tej gildi zrobił, wszystko poukładane :) graty

Fan_Dzidzi2
03-11-2009, 14:02
mwahaha mwahaha mwahaha

dopalacz.Vis
03-11-2009, 14:09
Blady ryju co tak zacieszasz, cieszysz sie że zimno i teraz wszyscy w domach siedzą jak ty całe życie :)?:)

Dzidzia2
03-11-2009, 14:32
to wcale nie jest takie trudne jak sie może wydawac :)
3)Trzeba wejśc na forumtibi.pl ogarnąć kto jest kim i systematycznie powolutku włazić w dupke swojego nowego przyjaciela. Technika wysłużona paru osobom sie udało(yołeny, infamie)

@infamia

Wlazłem na tbi.com i kurde żeś porządek w tej gildi zrobił, wszystko poukładane :) graty
5P13RD4L4J
:baby:

dopalacz.Vis
03-11-2009, 14:40
juz zapomniales jak andrzejowi w dupe wchodziles :) ?

Franius
03-11-2009, 15:04
@Up
Nie lubisz? :/

Bez przesady xDD

Syf_Zor_
03-11-2009, 16:45
Ja tam lubie czarne, grube murzynskie kapska i co moze mi sie tak podoba? XD

AwangardowyKaloryfer
03-11-2009, 17:37
a ja murzynskie czlony o/
@Dopalacz~
wybacz ,ale nie musialem sie podlizywac ,do Rafala mam 2 kroki ,wiec luzik;)

Xamianowa
03-11-2009, 17:42
po co komu guild? wystarczy grac uczciwie!

mYchas
03-11-2009, 18:57
On Thursday, November 5, the autumn patch will be released. Due to the complex changes, all game servers and the website will be offline from 12:00 CET up to approximately 23:00 CET.

No to zobaczymy czy niklas i reszta rzeczywiście się przeniesie czy se z mordy dupe robił..

dopalacz.Vis
wez wystaw tamto na allegro "poradnik-od zera do furora mastera" 5zl ea..w hooy zarobisz

Tezaho
03-11-2009, 19:08
No to zobaczymy czy niklas i reszta rzeczywiście się przeniesie czy se z mordy dupe robił..

Wydaje mi się, że ten gif odwzorowuje sytuacje jaka miała by miejsce gdyby Niklas przyszedł na Furore.
(Niklas na 'motorku')
http://img338.imageshack.us/img338/1541/obingrandma.jpg

Eneris
03-11-2009, 19:14
średnio śmieszne

Tezaho
03-11-2009, 19:21
średnio śmieszne

No to będzie ty wyglądało o tak o :
http://img442.imageshack.us/img442/2012/eacnk.gif

Viitro
03-11-2009, 19:46
Wydaje mi się, że ten gif odwzorowuje sytuacje jaka miała by miejsce gdyby Niklas przyszedł na Furore.
(Niklas na 'motorku')
http://img338.imageshack.us/img338/1541/obingrandma.jpg

Pewnie by tak było (podstawiając Andiego za Jedi'aya a Niklasa za babcie;p)

Firenzik
03-11-2009, 20:24
kijjjjj jaki ty masz mlvl na tym swoim czolgu???

AwangardowyKaloryfer
03-11-2009, 20:51
Dopalacz ,powiem ci tak. Na początku miałem cię za irytującego idiotę ,którego bym najchętniej zabił ,teraz dalej mam cię za irytującego idiotę ,ale teraz mam zwałę z każdego twojego postu ,chcesz po kimś pojechać ,ale wywołujesz tylko śmiech ;|

Voyphox
03-11-2009, 22:00
@infamia

A dziekuje bardzo :]
@ Awangardowy
Dopalacz ,powiem ci tak. Na początku miałem cię za irytującego idiotę ,którego bym najchętniej zabił ,teraz dalej mam cię za irytującego idiotę ,ale teraz mam zwałę z każdego twojego postu ,chcesz po kimś pojechać ,ale wywołujesz tylko śmiech ;|

Wy ciagle to samo, jak dzieci. Macie cos do siebie => idzcie na priv :)

AwangardowyKaloryfer
03-11-2009, 22:27
Wybacz ,mistrzu Łukaszu. Zostałem chwilowo wyprowadzony z równowagi ,normalnie bym tego nie napisał ,bo miałem go ignorować ,jednak pod wpływem alkoholu pojawił się owy post.

abece
03-11-2009, 22:46
od wodki rozum krotki

Puff
04-11-2009, 10:00
co

.....................................

ze co

....................

dopalacz.Vis
04-11-2009, 11:31
wez wystaw tamto na allegro "poradnik-od zera do furora mastera" 5zl ea..w hooy zarobisz

to nie ja shuntowane chary kupuje na allegro...

...a ty miales juz tu nie zaglądac na forum. Wogóle Kaloryfer powiem Ci tak...dzięki Rayl ;)

Puff
04-11-2009, 14:38
4u

http://img88.imageshack.us/img88/962/timirelandidiot.jpg

mYchas
04-11-2009, 14:53
to nie ja shuntowane chary kupuje na allegro...

...a ty miales juz tu nie zaglądac na forum. Wogóle Kaloryfer powiem Ci tak...dzięki Rayl ;)

fail nie na allegro tylko na forum :) 3 razy to pisalem ..naucz sie czytac kretynie

hmm niech zgadne dopalacz jestes kolejnym idiota z cyklu "wyjebali mnie z furory" ,a teraz napinasz sie na forum zeby udowodnic ze zla decyzja bylo pozbywanie sie ciebie?

AwangardowyKaloryfer
04-11-2009, 15:00
i znów nastał chaos o//

forum fajters ar bek uheuehu

w ogole dzieje sie cos teraz na furce?

Puff
04-11-2009, 15:48
hmm chyba

http://img97.imageshack.us/img97/8127/nothing3.jpg

dopalacz.Vis
04-11-2009, 16:08
fail nie na allegro tylko na forum :) 3 razy to pisalem ..naucz sie czytac kretynie

hmm niech zgadne dopalacz jestes kolejnym idiota z cyklu "wyjebali mnie z furory" ,a teraz napinasz sie na forum zeby udowodnic ze zla decyzja bylo pozbywanie sie ciebie?

1)Fail to twoje kont na tym forum. Daj mi strone tego forum to może i ja sobie jakąs zajebistą postac kupie, pozniej sie ponapinam na forum pt. "DLACZEGO MNIE HUNCĄ PRZECIEŻ TO JUZ NIE JEST TEN SAM OWNER, KTOŚ ROZUMIE DLACZEGO ??? "

2)Nie musisz zgadywac, ty to wiesz że mnie wyrzucili z serwera i wiesz ze teraz sie będę sie napinał do rozpuku bo to zła decyzja była. Wez ty sie kurwa zastanów co piszes popaprańcu.

abece
04-11-2009, 16:13
Wam sie nie nudzi to pierdolenie bez sensu?xd dobrze wiecie ze ta klutnia nie bedzie miala konca a jednak dalej sie napinacie

mYchas
04-11-2009, 16:15
1)Fail to twoje kont na tym forum. Daj mi strone tego forum to może i ja sobie jakąs zajebistą postac kupie, pozniej sie ponapinam na forum pt. "DLACZEGO MNIE HUNCĄ PRZECIEŻ TO JUZ NIE JEST TEN SAM OWNER, KTOŚ ROZUMIE DLACZEGO ??? "

2)Nie musisz zgadywac, ty to wiesz że mnie wyrzucili z serwera i wiesz ze teraz sie będę sie napinał do rozpuku bo to zła decyzja była. Wez ty sie kurwa zastanów co piszes popaprańcu.

chlopczyku wiesz co to jest "napinanie" ?Pierdolisz o czym o czym w ogole nie masz pojecia.Nie bede ci pisal jak to bylo ,sam se kurwa tempaku przejdz kilkanascie stron wstecz i czytaj az se wbijesz to do tego pustego lba ..moze w koncu zrozumiesz.A ,ze jestes imbecylem ktorego boli z kazdej strony to ,ze ktos zamiast wydawac tak jak ty po 90zl na pacc woli wydac 1kk wirtualnej waluty to gowno mnie obchodzi i nie pisz o tym do mnie poniewaz mam w dupie twoje kompleksy.
ps.
popaprancow poszukaj w rodzinie ,dlugo szukac nie bedziesz musial

jebane dziecko ulicy ktore normalnego wyjasniania sprawy od napinki nie odroznia...patologia

dopalacz.Vis
04-11-2009, 16:25
Ja na 3miesiące pacca zarabiam w 2godziny swojej pracy wiec jakoś za bardzo mi nie szkoda tych śmiesznych pieniędzy chłopczyku bez pracy. Ty zamiast zarabiac swoje wirtualne kk bys kurwa poszedł do normalnej roboty bo bedziesz kolejnym idiotą na zasiłku a z tibi nie wyżyjesz lamusie :D

Za głupi jestes na mnie. Idz lepiej sobie jakaś postac kup frajerzyno za swoje ciężko przybocone kaka.

i juz mi nie odpisuj nawet bo mam w leszcza wyjebane :)

mYchas
04-11-2009, 16:33
No i po raz kolejny udowodniles ,ze jestes pierdolonym bezinteligenciem.
Wpisz w google/popytaj ziomkow od "JP JP NA 100%!!" co to takiego oznacza slowo "frajer".Co do kaka i mojej roboty to wole wlaczyc botai nazbierac te jebane kilka k na pacc niz tak jak ty robic z siebie zjeba na szostke z plusem i w wieku 20 paru lat wydawac realne pieniadze na jakas gre.

Puff
04-11-2009, 17:19
co

........................

ze co

.........

dopalacz.Vis
04-11-2009, 17:32
No i po raz kolejny udowodniles ,ze jestes pierdolonym bezinteligenciem.
Wpisz w google/popytaj ziomkow od "JP JP NA 100%!!" co to takiego oznacza slowo "frajer".Co do kaka i mojej roboty to wole wlaczyc botai nazbierac te jebane kilka k na pacc niz tak jak ty robic z siebie zjeba na szostke z plusem i w wieku 20 paru lat wydawac realne pieniadze na jakas gre.

Pierwsza sprawa. Frajerem zapewne byłeś, jesteś i będziesz. Dla mnie frajer to np. osoba która wydaje na coś pieniądze a gówno z tego ma. (np.kase na tą postac bez hunta a jednak z huntem). Ale nie martw sie bo wasze grono idiotów co tak kupują chary jest całkiem spore.

Druga sprawa. Dla mnie wydac 90zl na pacca nie jest jak u ciebie cięciem żył bo to tyle kasy. Zdaje sobie sprawe że dla ciebie gnoja 90zl to dużo. Jak utrzymują cie starzy i jeszcze Ci kasy nie dają to pewnie masz naprawde ciężko, bo nawet na maliny nie mozesz pojsc zarobic bo nie ma sezonu i musisz poraz kolejny rok czekac. Wiec nie wydaje mi sie ze jestem zjebem bo na to kase wydaje.

Viitro
04-11-2009, 18:06
Coś z testserva:
http://img267.imageshack.us/img267/7995/testowu.png

http://img257.imageshack.us/img257/383/test2eg.jpg

mYchas
04-11-2009, 18:20
1.Frajer to konfident,sprzedawczyk ,a nie osoba ktora wydaje kase ktorej i tak w rzeczywistosci nie ma pajacu.
2.Zarabiam 5,800~zl miesiecznie ,a ty?ile wyciagasz na roznoszeniu ulotek albo zbieraniu puszek?
3.Po przeliczeniu na sniadanie,obiad i kolacje+fajki itp wydaje ponad 100zl czyli codziennie przejadam twojego paca wiec jakos nie ciazy mi te 90zl.
4.twoje grono idiotow od pacca na 90 dni jest wieksze od mojego :<
5.nie opisuj mi swojej sytuacji w rodzinie.Jak serio masz ,az tak ciezko zglos sie do "kochaj mnie" tam cie przygarna

Puff
04-11-2009, 18:27
Że co?

....................

co

................

--- Puff dodał 1 minut i 18 sekund później ---

1.Frajer to konfident,sprzedawczyk ,a nie osoba ktora wydaje kase ktorej i tak w rzeczywistosci nie ma pajacu.
2.Zarabiam 5,800~zl miesiecznie ,a ty?ile wyciagasz na roznoszeniu ulotek albo zbieraniu puszek?
3.Po przeliczeniu na sniadanie,obiad i kolacje+fajki itp wydaje ponad 100zl czyli codziennie przejadam twojego paca wiec jakos nie ciazy mi te 90zl.
5.nie opisuj mi swojej sytuacji w rodzinie.Jak serio masz ,az tak ciezko zglos sie do "kochaj mnie" tam cie przygarna

czy ty piszesz do przyjaciolki ku!!a kogo obochodza twoje osobiste rozterki.

mYchas
04-11-2009, 18:28
Jakie rozterki?O czym ty do mnie balwanie piszesz?Z reszta z toba gadam?nie to wypier**
Rozterka to problem...widzisz gdzies idioto zebym tam jakis problem opisal?Chciales tekstem zablysnac?

Dion
04-11-2009, 18:55
dopalacz
morda w dupe i zryj kupe;)
zarabiasz ty chyba zebrajac na tego paca od starych ,a jesli serio gdzies robisz to sory to daj mi adres/fona do twojego szefa to mu gratulacje wysle ,ze takiego tumana jak ty wzia do roboty:)
tak z ciekawosci
trzepiesz worki po cemencie czy smarujesz drzwi do lasu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puff
http://img340.imageshack.us/img340/5062/japierdole.jpg (http://img340.imageshack.us/i/japierdole.jpg/) http://img340.imageshack.us/img340/japierdole.jpg/1/w318.png (http://g.imageshack.us/img340/japierdole.jpg/1/)

Sienx
04-11-2009, 19:04
O też się pochwalił... 5,800 zł miesięcznie ? myślisz ze ktoś ci uwierzy ? mój kolega ma hotel i kawiarenkę i jego stara zarabia 6000zl miesięcznie. Weź się jeszcze pochwal kim jesteś z zawodu ?

Dion
04-11-2009, 19:07
On ma firme przewozowa cos jakby przewozy prywatne w kraju za granice itp itd i tvn i hbo wiec jakos takos te 6 kola na miecha mu wychodzi

Viitro
04-11-2009, 19:40

HAHAHAHAHA
na jakim ty świecie żyjesz ziom:)
Może te miesięcznie pomyliło Ci sie ze słowem rocznie;p

Franius
04-11-2009, 19:45
Ja na 3miesiące pacca zarabiam w 2godziny swojej pracy wiec...

Tak dobrze w Polsce to nawet prezydent nie ma xDDD
P.S moge sie mylic :D

mYchas
04-11-2009, 20:21
HAHAHAHAHA
na jakim ty świecie żyjesz ziom:)
Może te miesięcznie pomyliło Ci sie ze słowem rocznie;p

Nie zioooom bo ziomkiem z pod bloku ci nie jestem nie bylem i nigdy nie bede ,a dwa to slyszales kiedys o liniach prywatnych?Ogrniasz ile osob z tego korzysta?
Nie to zamknij pysk bo gowno wiesz na ten temat.To ,ze ty albo twoi rodzice,znajomi itd ciagaja po 1,400zl miesiecznie nie oznacza ,ze kazdy tak ma i musi tyrac po 8h dziennie przez siedem dni tygodniu zeby przez miesiac wyciagnac 1,5k :)

up
Nie wcale.Glupi robol na budowie od wykonczen bierze 25zl za godzine to masz pacc w 4h.Zeby zarobic w 2h na pacc musial by miec 50zl za godzine ,a jedyna taka robota do ktorej wzieli by przyglupa visa to czyszczenie zbiornikow na stacjach paliw...to juz wiem czemu vis jest taki wykrecony.Nawdychal sie biedaczek oparow i pisze mamroty na forum.

Fan_Dzidzi2
04-11-2009, 21:31

chcesz kupic 40kk?

Delirium_89
04-11-2009, 21:38

Czy ty sądzisz że tu są jacyś wieksi debile od Ciebie i beda Ci wierzyc w te glupoty ? Jak zarabiasz tyle kasy na miesiac to nie szkoda Ci 90zł na 3miesiące ? To jebane 90zł podzielic 90dni=1zł dziennie . GÓWNO ZARABIASZ jak gp'ki handlujesz:D:D:D co za frajer

Puff
04-11-2009, 21:58
TAK tępaku jak masz chec tutaj pisac swoje przezycia to za*******aj na priv

--- Puff dodał 3 minut i 3 sekund później ---

Jakie rozterki?O czym ty do mnie balwanie piszesz?Z reszta z toba gadam?nie to wypier**
Rozterka to problem...widzisz gdzies idioto zebym tam jakis problem opisal?Chciales tekstem zablysnac?

W sensie ze do ciebie cieciu

a problem to ty masz czlowieku z głową.

btw. mozesz zarabiac swoje 6k ale i tak bedziesz kretynem :)

http://img215.imageshack.us/img215/3529/iamstupidar7.jpg

DajKamienia
04-11-2009, 22:15
Oo kolega mYchas przyszedl i znowu go wszyscy cisnal xd
Jak zarabiasz prawie 6 kolek miesiecznie to czemu kupiles 100~ kine zamiast 200+ msa? :o

dopalacz
morda w dupe i zryj kupe;)
zarabiasz ty chyba zebrajac na tego paca od starych ,a jesli serio gdzies robisz to sory to daj mi adres/fona do twojego szefa to mu gratulacje wysle ,ze takiego tumana jak ty wzia do roboty:)
tak z ciekawosci
trzepiesz worki po cemencie czy smarujesz drzwi do lasu?

Pisze sie "wziął" a nie jakies "wzia". I kto tu tuman..

Dzidzia2
04-11-2009, 23:10
daj kamienia

Fan_Dzidzi2
04-11-2009, 23:11
Jak zarabiasz prawie 6 kolek miesiecznie to czemu kupiles 100~ kine zamiast 200+ msa? :o

malo 200 msow na furo do kupienia ;P

dopalacz.Vis
04-11-2009, 23:35
haha 6tys zarabiasz, powiadasz? Chłopaczku , gubisz już się w swoich historyjkach co nam tu usiłujesz wcisnąc :D <frajer>

VeB
05-11-2009, 01:08
że zarabia 6 tys. miesięcznie.

Voyphox
05-11-2009, 01:52
Uczepiliscie sie. No niech sobie zarabia ile sobie tam napisal ;) . Jego sprawa w sumie, aczkolwiek pisanie czegos takiego na forum jako argument do czegokolwiek jest bledem :confused:

Viitro
05-11-2009, 06:43
Uczepiliscie sie. No niech sobie zarabia ile sobie tam napisal ;) . Jego sprawa w sumie, aczkolwiek pisanie czegos takiego na forum jako argument do czegokolwiek jest bledem :confused:

Tylko widzisz, jak by zarabiał 6 tyś to by sie niechwalił na jakimś tiPiJskim forum;p

Voyphox
05-11-2009, 07:46
Tylko widzisz, jak by zarabiał 6 tyś to by sie niechwalił na jakimś tiPiJskim forum;p

Udowodnij ;)

AwangardowyKaloryfer
05-11-2009, 09:07
Ja na 3miesiące pacca zarabiam w 2godziny swojej pracy wiec jakoś za bardzo mi nie szkoda tych śmiesznych pieniędzy chłopczyku bez pracy. Ty zamiast zarabiac swoje wirtualne kk bys kurwa poszedł do normalnej roboty bo bedziesz kolejnym idiotą na zasiłku a z tibi nie wyżyjesz lamusie :D

Za głupi jestes na mnie. Idz lepiej sobie jakaś postac kup frajerzyno za swoje ciężko przybocone kaka.

i juz mi nie odpisuj nawet bo mam w leszcza wyjebane :)

to ty chyba kaczyńskim jesteś ,jeśli tyle zarabiasz ;|

Quake3arena
05-11-2009, 10:22
Ja na 3miesiące pacca zarabiam w 2godziny swojej pracy wiec jakoś za bardzo mi nie szkoda tych śmiesznych pieniędzy chłopczyku bez pracy. Ty zamiast zarabiac swoje wirtualne kk bys kurwa poszedł do normalnej roboty bo bedziesz kolejnym idiotą na zasiłku a z tibi nie wyżyjesz lamusie

i juz mi nie odpisuj nawet bo mam w leszcza wyjebane

No tak jak dajesz dupy to w 2 h masz 2 pacce , wkoncu za 1 h 100 zł nie ?

Furo-war
05-11-2009, 11:18
myślę ze was to zaciekawi, post znaleziony na forum Azury wiec go zacytuje bo dotyka tematem furory :evul:

Na poczatku zaczne od tego, ze zarejestrowalem sie tu tylko po to, by wyjasnic pewna sprawe. Po tym sie odrazu wyloguje i juz nie bede tu pisal, bez wzgledu na to czy ktos mi uwierzy czy nie, bez wzgledu na to co napiszecie.

Gildia Wanted istotnie ma zakaz uzywania botow od swojego lidera Urbexxa i faktycznie nie botuja, z bardzo prostej przyczyny: niedlugo po update (gdzie wchodzi mozliwosc transferowania swoich postaci) na Furore wbijaja szwedzi z roznych swiatow (o czym pewnie zreszta wiecie, albo i nie), miedzy innymi z Obsidii. Wlasciwie to przejdzie tam wiekszosc gidlii Niklas Soderlund, by pomoc rodakom odbic Furore z polskich (naszych) rak. Dlatego tez ich lider - Skulterpa ba Ulpa - zawarl umowe z Wanted, ze Obsidia Team przejdzie na Furora wziasc udzial w tamtejszej wojnie, a w tym czasie Wanted przeniesie sie na Obsidie, by tam pilnowac im servera (kilka memberow NS tez zostanie, w tym Ulpa przez jakis czas, poniewaz ma final warninga). Na Obsidii opozycja nie jest taka slaba, jak sie powrzechnie wydaje, i gdyby 3/4 NS opuscilo server, to napewno by im sie udalo go podbic. Dlatego Wanted bedzie tam siedzialo i z czescia NS kontolowalo sytuacje (i oczywiscie expilo, by za szesc miesiecy powrocic na Azure i sprobowac odbic ja z rak gildi Nephilims. Oczywiscie kazdy transfer (zarowno NS na Furore, jak i Wanted na Obsidie) bedzie sponsorowany przez pewnego bogatego Szweda (ktorego nicka nie musicie znac), ktory ma podobno irl naprawde sporo hajsu, dlatego tez nie bedzie problemem z zadnym transferem w ramach umowy (kazdy supporter Wanted, ktory bedzie chcial, tez bedzie mial to zasponsorowane, oczywiscie jesli to zaakceptuje ich lider Urbexx).
I dlatego wlasnie, botowanie jest zabronione przez Wanted, poniewaz jak wiecie, nie bedzie mozna prznosic kont z final warningiem. Z tego co mi wiadomo, to w Wanted nie ma zawiele takich osob, wiec raczej wiekszosc z nich sie faktycznie przeniesie, a ci co nie moga, beda pomagali sharowac im tam chary.
Wiec to chyba smutna dla was wiadomoc, wojna na Azurze powoli zmierza do konca, a wraca dopiero za jakies 6-8 miesiecy (powrotne transfery tez beda oplacone przez ww Szweda).

Pozdrowienia z Furory.

Fan_Dzidzi2
05-11-2009, 11:20
straszne w chooy, czekam aby poznac tego szweda ktory wyda 10k euro na tibie hauysuyashuahs, jak cos powiedz mu ze mam gpki na sell elo

Puff
05-11-2009, 11:33
więc

http://img694.imageshack.us/img694/7141/657welcomewitamywctabli.jpg

Niklas i ten jego sponsor

http://img254.imageshack.us/img254/5618/31596268.jpg

Voyphox
05-11-2009, 11:47
Szkoda tylko ze Urbexx i cale top 25 (chyba) nie bedzie moglo sie ruszyc z serwera. Czyli max lvl od nich jaki bedzie mogl tu zawitac to 197.

Fan_Dzidzi2
05-11-2009, 11:47
hahahhaha;ddddddddddddddd

Diablord
05-11-2009, 12:48
Oryginalnie napisane przez Omega6000
Na poczatku zaczne od tego, ze zarejestrowalem sie tu tylko po to, by wyjasnic pewna sprawe. Po tym sie odrazu wyloguje i juz nie bede tu pisal, bez wzgledu na to czy ktos mi uwierzy czy nie, bez wzgledu na to co napiszecie.

Gildia Wanted istotnie ma zakaz uzywania botow od swojego lidera Urbexxa i faktycznie nie botuja, z bardzo prostej przyczyny: niedlugo po update (gdzie wchodzi mozliwosc transferowania swoich postaci) na Furore wbijaja szwedzi z roznych swiatow (o czym pewnie zreszta wiecie, albo i nie), miedzy innymi z Obsidii. Wlasciwie to przejdzie tam wiekszosc gidlii Niklas Soderlund, by pomoc rodakom odbic Furore z polskich (naszych) rak. Dlatego tez ich lider - Skulterpa ba Ulpa - zawarl umowe z Wanted, ze Obsidia Team przejdzie na Furora wziasc udzial w tamtejszej wojnie, a w tym czasie Wanted przeniesie sie na Obsidie, by tam pilnowac im servera (kilka memberow NS tez zostanie, w tym Ulpa przez jakis czas, poniewaz ma final warninga). Na Obsidii opozycja nie jest taka slaba, jak sie powrzechnie wydaje, i gdyby 3/4 NS opuscilo server, to napewno by im sie udalo go podbic. Dlatego Wanted bedzie tam siedzialo i z czescia NS kontolowalo sytuacje (i oczywiscie expilo, by za szesc miesiecy powrocic na Azure i sprobowac odbic ja z rak gildi Nephilims. Oczywiscie kazdy transfer (zarowno NS na Furore, jak i Wanted na Obsidie) bedzie sponsorowany przez pewnego bogatego Szweda (ktorego nicka nie musicie znac), ktory ma podobno irl naprawde sporo hajsu, dlatego tez nie bedzie problemem z zadnym transferem w ramach umowy (kazdy supporter Wanted, ktory bedzie chcial, tez bedzie mial to zasponsorowane, oczywiscie jesli to zaakceptuje ich lider Urbexx).
I dlatego wlasnie, botowanie jest zabronione przez Wanted, poniewaz jak wiecie, nie bedzie mozna prznosic kont z final warningiem. Z tego co mi wiadomo, to w Wanted nie ma zawiele takich osob, wiec raczej wiekszosc z nich sie faktycznie przeniesie, a ci co nie moga, beda pomagali sharowac im tam chary.
Wiec to chyba smutna dla was wiadomoc, wojna na Azurze powoli zmierza do konca, a wraca dopiero za jakies 6-8 miesiecy (powrotne transfery tez beda oplacone przez ww Szweda).

Pozdrowienia z Furory.

post tygodnia!

Tezaho
05-11-2009, 12:56
Teraz się zacznie... ruszył ten 'patch' to do 23 na forum przybędzie z 5 stron tematu ;d

Fan_Dzidzi2
05-11-2009, 13:07
taaaaa, i co teraz robic bez tibi ???????? jakies propozycje ?

Tezaho
05-11-2009, 13:44
taaaaa, i co teraz robic bez tibi ???????? jakies propozycje ?

Ja tam muszę się uczyć na zajęcia... i jeszcze mam z 20 stron notatek przepisac ;(
Dobrze, że patch aż do 23... :baby:

Puff
05-11-2009, 13:54
Stawiam na :

http://img59.imageshack.us/img59/5783/deinferno00001.jpg

Dzidzia2
05-11-2009, 14:08
http://download.tibia.com/tibia853.ekse

mozna pocwiczyc logowanie

mYchas
05-11-2009, 15:12

Nie chwale sie tylko odparlem "atak" ktory pajac vis wyprowadzil w moja osoba piszac ,ze 90zl to dla mnie fortuna.Napisalem jak jest na prawde i tyle,a wy jak zwykle robicie z tego wielkie halo.Chociaz nie dziwie sie ,ze zzera zazdrosc chlopczyka z TBS'ow bo ktos zarabia wiecej w miesiac niz jego starzy w pol roku.Ogarnijcie sie serio ,nie kazdy klepie biede kaloszem i nie kazdy ma najebane w glowie zeby wydawac niby zarobione przez 2 godziny 90zl na cos czego tak na prawde nie ma.

ps.
Vis powiadasz ,ze pracujesz?No to pochwal sie gdzie 16 latek ma 50zl na godzine.

Puff
05-11-2009, 15:27
jesteś człowieku taki płytki ze aż mi ciebie "RZAL"

ale co tam zarabiaj ile zarabiasz i ciesz sie życiem

http://img10.imageshack.us/img10/5349/sknerus.jpg

Tezaho
05-11-2009, 15:36
Gdzie idioci zarabiają 5.800 zł miesięcznie? (może ja się załapie)
Klocenie sie na necie to jak bieganie na paraolimpiadzie - nawet jak wygrasz i tak jestes uposledzony.

abece
05-11-2009, 15:37
Nie chwale sie tylko odparlem "atak" ktory pajac vis wyprowadzil w moja osoba piszac ,ze 90zl to dla mnie fortuna.Napisalem jak jest na prawde i tyle,a wy jak zwykle robicie z tego wielkie halo.Chociaz nie dziwie sie ,ze zzera zazdrosc chlopczyka z TBS'ow bo ktos zarabia wiecej w miesiac niz jego starzy w pol roku.Ogarnijcie sie serio ,nie kazdy klepie biede kaloszem i nie kazdy ma najebane w glowie zeby wydawac niby zarobione przez 2 godziny 90zl na cos czego tak na prawde nie ma.

ps.
Vis powiadasz ,ze pracujesz?No to pochwal sie gdzie 16 latek ma 50zl na godzine.

Takie sprawy to sobie mozecie na prv zalatwic ;p Bo w sumie to kazdego pierdoli gdzie pracujecie i ile zarabiacie ; D

Puff
05-11-2009, 15:39
oj stary nie pytaj :)

jest pilotem z Orbisu !

mYchas
05-11-2009, 15:39
Gdzie idioci zarabiają 5.800 zł miesięcznie? (może ja się załapie)
Klocenie sie na necie to jak bieganie na paraolimpiadzie - nawet jak wygrasz i tak jestes uposledzony.

ty sie mozesz zalapac manekinie na wystawe w lumpeksie ,a ty puf nie rob z siebie wiekszego kretyna niz jestes i nie wyskakuj z swoimi genialnymi tekstami jak gumka z majtek ;]

up no genialny zart boki zrywac ha ha ha tylko zapomniales dopisac na koncu kiedy zaczac sie smiac

Puff
05-11-2009, 15:45
hueahuehaue dżizas co ty czlowieku wypisujesz to jest istne KINOOO ;dddddddddddddddd

Tezaho
05-11-2009, 15:45
oj stary nie pytaj :)

jest pilotem z Orbisu !

Pilotem to owszem, ale chyba od telewizora.

@mYch~
No pytam się, bo tylko kretyn kłóci się na forum i myśli, że wygra.
To jak, gdzie ta fucha za 6k/mc B) ??

mYchas
05-11-2009, 15:48
Aaa juz wiem ty myslisz ,ze fajny jestes tak?:D
A wiesz co ci jeszcze powiem?Masz to napisane kretynie kilka stron wstecz wiec sobie poszukaj ale watpie zeby ktos wkrecil w to 18 letniego debila po zawodowce ;)

No no dzieciaki gratulacje przebiliscie glupota dzieci z torga!GZ

Fan_Dzidzi2
05-11-2009, 15:49
lecim lecim jeszcze 8h a stron za duzo nie przybylo!!!!!!!!!!!

mYchas
05-11-2009, 15:53
Jak ci malo stron spamu to wspomoz "dzieci ulicy","reprezentuje biede","jpjp na 100%" to wbijemy w kilka h z 10 stron idiotywmow.Chcetnie z wami popisze;)

no puff dalej , dawaj jakis elo tekscik z podblokowej piaskownicy.Moze sie wypromujesz to ci na rotach dadza przyzwolenie poexpic

Puff
05-11-2009, 15:56
KAROL pomóż nam !! : >

--- Puff dodał 1 minut i 1 sekund później ---

Jak ci malo stron spamu to wspomoz "dzieci ulicy","reprezentuje biede","jpjp na 100%" to wbijemy w kilka h z 10 stron idiotywmow.Chcetnie z wami popisze;)

no puff dalej , dawaj jakis elo tekscik z podblokowej piaskownicy.Moze sie wypromujesz to ci na rotach dadza przyzwolenie poexpic

ha ha i ha

mYchas
05-11-2009, 15:57
Juz ci sie teksty skonczyly?Oj ubogi masz slownik

Puff
05-11-2009, 16:02
nie, poprostu doszedlem do wniosku ze dalsza konwersacja z tobą prowadzi jedynie do

http://img194.imageshack.us/img194/440/sucide.jpg

Fan_Dzidzi2
05-11-2009, 16:09
"dzieci ulicy","reprezentuje biede","jpjp na 100%"

nie obrazaj mnie k?

mYchas
05-11-2009, 16:10
No łał jeszcze nie tak dawno nie w ogole nie wiedziales o czym piszesz ,a teraz NAWET zdjecia umiesz na forum wrzucac?Czyzby kolega ci tutorial napisal?:>A moze ktos ci dyktuje co masz pisac?:>
A tak bez robienia z siebie pajaca to wypier**.Rozmowa z toba =0,000000...
Nie pisz do mnie ,za cienki jestes;)

up
Czytanie z zrozumieniem plx?Przeczytaj calosc ,a nie kilka wyrazow wyrwanych z srodka zdania

Viitro
05-11-2009, 16:13
Udowodnij ;)

OK.
Bo jak by zarabiał 6k zł to by grał w WoWa a nie w Tipie;p

@Postu tygodnia
Czekamy z niecierpliwością;p

Fan_Dzidzi2
05-11-2009, 16:14
Czytanie z zrozumieniem plx?Przeczytaj calosc ,a nie kilka wyrazow wyrwanych z srodka zdania

no przecztalem ze zrozumieniem, i nie mam zamiaru jak to okresliles 'wspomagac dzieci ulicy' bo dla mnie to jest smieszne i czuje sie obrazony iz porownales mnie do tego elementu (czyt. ja nie slucham rapu i hip hopu)

Puff
05-11-2009, 16:17
No łał jeszcze nie tak dawno nie w ogole nie wiedziales o czym piszesz ,a teraz NAWET zdjecia umiesz na forum wrzucac?Czyzby kolega ci tutorial napisal?:>A moze ktos ci dyktuje co masz pisac?:>
A tak bez robienia z siebie pajaca to wypier**.Rozmowa z toba =0,000000...
Nie pisz do mnie ,za cienki jestes;)

up

Jaki ty jesteś głupi

mYchas
05-11-2009, 16:17
Pewnie zeby ktorys z was zarabial 6 tys zl miesiecznie to by przejebal to w tydzien ,a to tu kupie se konto premium ,a to tu ,a tu to ,a jeszcze tu co mi tam 6k zarabiam no nie?

up
Prosze serio przestan pisac bo juz nawet smieszny nie jestes tylko zalosny

Fan_Dzidzi2

No to sory jak tak to odebrales ale w ogole chodzilo mi o cos innego

down.
Jako ,ze nie da sie tu dac ignora od tej mam wyjebane na twoje posty.Jak by cie tu nie bylo.Strzalka

Puff
05-11-2009, 16:20
ehh złamałeś mnie już.

for u >:cup:

btw. od teraz bede sie tylko przyglądal k?

no to spadam na tibiabr.com

Fan_Dzidzi2
05-11-2009, 16:22
puff zabierz rece pokaz cycki :/

Puff
05-11-2009, 16:25
puff zabierz rece pokaz cycki :/

Mówisz masz .

http://img4.imageshack.us/img4/2229/nikibelucci2.jpg

abece
05-11-2009, 16:31
OK.

a moze Tipia mu sie bardziej podoba?: O

Ban_Pernamentny
05-11-2009, 16:43
a moze Tipia mu sie bardziej podoba?: O

Jak mu sie tipia bardziej podoba to jest niezle pojebany ;d :D

Sienx
05-11-2009, 16:43
Przestańcie pisać z tym debilem tak ? Chciał bym zarabiać 5,800
zł miesięcznie ale nie chciał bym zarabiać tyle co Mychas a no i jeszcze jedno Mychas fail, nie z czaiłeś żartu.

abece
05-11-2009, 16:47
Jak mu sie tipia bardziej podoba to jest niezle pojebany ;d :D

no wlasnie o to chodzi ze on jest pojebany Xd

Puff
05-11-2009, 16:47
^up i 2x up agree ...

pup
05-11-2009, 17:44
Fajna ta diżejka! hehe czekam aż tutaj się będzie działo, prócz jakiś kłótni. Pozdro.

mYchas
05-11-2009, 18:01
Smiech na sali..Puff 22 letni koles nie umiejacy sie wyslowic pisze mi ,ze jestem pojebany.To powiedz mi imbecylu po co grasz w tibie?Bo masz tam dziewczyne?Czy nie bedziesz mial tematow do rozmow na przerwach w szkole co?

abece
Jestem pojebany bo nie wydaje realnej kasy na tibie?Bo nie pucuje dup tak jak wy?Bo wole grac w tibie przy czym utrzymywac kontakt z dawnymi znajomymi niz (tak jak wy byscie to zrobili) grac w wowa ,wywalac na niego kase ,a znajomych olac?Bo sam miesiecznie zarabiam wiecej niz twoi rodzice razem?Wymienilem wszystkie rzeczy ktore cie gryza czy o czyms zapomnialem?hmm....

zalosny jestes koles innym slowem ciebie nie okreslisz

Sienx
05-11-2009, 18:32
Po co się przechwalasz ze zarabiasz więcej niż większość na tym forum czyich rodziców, i tak ci nikt tu nie wierzy po za tym za głupi jesteś. Myślisz ze ktoś ci zazdrości ? pieniędzy, twojej głupoty ? niestety ale jesteś w błędzie bo nikt nie chce być takim debilem jak ty. Jestem pewny na 80% ze ty nie zarabiasz tych 5,800 zł miesięcznie i nigdy nie będziesz. Za głupotę płacą w mediach.

Puff
05-11-2009, 18:53
Mialem nie pisac ale nie mozna przejsc obojetnie obok takiego przyjeba jakim jestes ty. W wieku 22 lat nie chodzi sie juz do szkoly (studia/praca) takie sprostowanie jesli tego nie wiesz. w Tibie gram z czystej przyjemnosci i nic wiecej, lubie wjesc pogadac itp. A jesli ty tego nie rozumiesz to powiem ci jedno : wypie$$$$aj : ->napisalem to prostym jezykiem, zebys mogl wszystko dokladnie zrozumiec i przeanalizowac.

pozdrawiam cie serdecznie

Voyphox
05-11-2009, 18:59
Taa, wrocilem wlasnie z uczelni. Widze ze zdazyliscie troche naspamowac ;)

dopalacz.Vis
05-11-2009, 19:00

ps.

Zarabiam przez żołądek do portfela frędzlu. Wogóle to wyjdź stąd najlepiej bo znowu tu przylazłes po x czasu i w*****asz nie mnie a całe nasze zacne forum.

@edit

Nawet zoodix z którym nigdy nie mialem na tym forum zdania chciał zebym Ci przygłupie cos przekazał.

Zoodix
Zbanowany

Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rasta Farray
Profesja: Elite Knight
Gildia: OTS
Świat: Szkoła
Poziom: 666
Skille: 10/10
Ostrzeżenia: /3 (11)

Domyślny pocisk na mychasia
ja mam bana. ale wez temu przyglupkowanemu mychasiowi napisz odemnie ze jest niedojebany bo 90 smiesznych zl to nie jest duzo wiecej wyda na prad zeby wybotowac sare na pacc xD dziekuje z gory

mYchas
05-11-2009, 19:27
Zarabiam przez żołądek do portfela frędzlu. Wogóle to wyjdź stąd najlepiej bo znowu tu przylazłes po x czasu i w*****asz nie mnie a całe nasze zacne forum.

@edit

Nawet zoodix z którym nigdy nie mialem na tym forum zdania chciał zebym Ci przygłupie cos przekazał.

Zoodix
Zbanowany

Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rasta Farray
Profesja: Elite Knight
Gildia: OTS
Świat: Szkoła
Poziom: 666
Skille: 10/10
Ostrzeżenia: /3 (11)

Domyślny pocisk na mychasia
ja mam bana. ale wez temu przyglupkowanemu mychasiowi napisz odemnie ze jest niedojebany bo 90 smiesznych zl to nie jest duzo wiecej wyda na prad zeby wybotowac sare na pacc xD dziekuje z gory

ŁAŁ ale pocisk.. i tak pc jest wlaczony 24/7 wiec co za roznica tempaku czy wlacze do tego bota czy nie?
Co do ciebie Vis to zadalem 2 pytania a ty nadal nie odpowiedziales.Napisz mi gdzie pracujesz i swoj name w tibii
Co do ciebie Sienx to n/c.Moze mi bledy ortograficzne sprawidzisz co?:>Jednak dobrze myslalem,jestes kolejnym dzieckiem z kompeksami.
Ps.Powiedz mi skad masz takie statystyki?:>

reszta pucodupcow-poczekajcie na swoja kolej ,potem z wami popisze :*

up.
Jestem wspolwlascicielem firmy przewozowej.Jak bys czytal to bys wiedzial ale nie przeczytasz 3 posty i strugasz kozaka.pozdro lapsie

Lukasz'92
05-11-2009, 19:45
po kiego chuja sie klocicie kto ile zarabia...?

pewnie, ze bym chcial zarabiac 6 patykow na miesiac i chuj mnie obchodzi czy jakis kretyn tyle zarabia czy nie. ogolnie popatrzcie tylko na to co ten mychas wypisuje... pieniadze niszcza ludzi i to wiadomo od dawna. majac do wyboru najnizsza krajowa albo byc jakims zadufanym pedalem, co byscie wybrali? pieniadze to dobra sprawa, ale jest cala masa wazniejszych i lepszych rzeczy. a ty mychas jestes tepym idiota jesli nie wiesz co by sie stalo bez tych "glupich roboli", ktorzy zarabiaja po 1000zl... sam mendo sie prawdopodobnie wzbogaciles na plecach takich ludzi. brzydze sie toba...

VeB
05-11-2009, 19:45
ty czy twoj tata?

bartek8808
05-11-2009, 19:49
OK.

No z tym to akurat sie nie zgadzam. Jakby koniecznie chcial grac w WoWa to by to robil nawet na jakims prywatnym serwerze. Na pewno wielu forumowiczow stac na to zeby sobie pograc w WoWa ale mimo tego graja w Tibie ;)

Jaki ty jesteś głupi

No jest glupi i z kazdym swoim postem pokazuje to coraz bardziej hehe. Adrian tak? Jakos nie znalem Cie z tej strony zebys wdawal sie w dyskusje z idiotami no ale ten jest wyjatkowym idiota wiec Cie rozumiem B)

Smiech na sali..Puff 22 letni koles nie umiejacy sie wyslowic pisze mi ,ze jestem pojebany.To powiedz mi imbecylu po co grasz w tibie?Bo masz tam dziewczyne?Czy nie bedziesz mial tematow do rozmow na przerwach w szkole co?

abece
Jestem pojebany bo nie wydaje realnej kasy na tibie?Bo nie pucuje dup tak jak wy?Bo wole grac w tibie przy czym utrzymywac kontakt z dawnymi znajomymi niz (tak jak wy byscie to zrobili) grac w wowa ,wywalac na niego kase ,a znajomych olac?Bo sam miesiecznie zarabiam wiecej niz twoi rodzice razem?Wymienilem wszystkie rzeczy ktore cie gryza czy o czyms zapomnialem?hmm....

zalosny jestes koles innym slowem ciebie nie okreslisz

Mniemam ze Puff nie ma problemow z wyrazaniem swoich mysli, z wyslawianiem sie. Pisze ci ze jestes pojebany... Zauwaz, ze nie tylko on tak twierdzi wiec cos musi w tym byc :baby:
Zadajesz pytania na bardzo niskim poziomie, w dodatku sam sobie na nie odpowiadasz. Ludzie graja w tibie z roznych powodow. Ja np gralem po to zeby sobie pochodzic na hunty, pogadac z kolegami, wypelnic sobie wolny czas. Niekotrzy to robia bo sa uzaleznieni, chca sobie zarobic lub chca po prostu znalezc sie w pewnej grupie i miec z kim porozmawiac lub tez komus zaimponowac np tym ile sie zarabia w rl.
Drogi kolego musisz wiedziec, ze nie dla kazdego pieniadze sa wyznacznikiem wartosci. Z tego co widze to spora czesc uzytkownikow tego forum interesuje sie tym gdzie pracujesz i poglebia temat. Mnie natomiast to zupelnie nie interesuje i dla mnie mozesz zarabiac 20 tys miesiecznie, co nie zmienia faktu ze dla mnie jestes po prostu zwyklym idiota.

VeB
05-11-2009, 19:50
kuzwa. >.<

mYchas
05-11-2009, 20:01
po kiego chuja sie klocicie kto ile zarabia...?

pewnie, ze bym chcial zarabiac 6 patykow na miesiac i chuj mnie obchodzi czy jakis kretyn tyle zarabia czy nie. ogolnie popatrzcie tylko na to co ten mychas wypisuje... pieniadze niszcza ludzi i to wiadomo od dawna. majac do wyboru najnizsza krajowa albo byc jakims zadufanym pedalem, co byscie wybrali? pieniadze to dobra sprawa, ale jest cala masa wazniejszych i lepszych rzeczy. a ty mychas jestes tepym idiota jesli nie wiesz co by sie stalo bez tych "glupich roboli", ktorzy zarabiaja po 1000zl... sam mendo sie prawdopodobnie wzbogaciles na plecach takich ludzi. brzydze sie toba...

Wiesz co by sie stalo bez tych glupich roboli?Sciagneli by nowych z Chin ktorzy by za*******ali za polowe mniejsza stawke na godzine.I wbij se do glowy ze taki zadufany pajac przezyje dluzej niz twoj wzror ktory zamiata 8h dziennie chodniki zeby miec co wrzucic do garnka.I wiesz co ci powiem?Takie cipy jak ty albo vis albo leca pod most albo maluja krawezniki bo dla was pieniadz kurwa gowno znaczy wazniejsze jest co koledzy powiedza ,a wiesz czemu tak gadasz?Bo za*******asz na garnuszku u mamusi i takie jebane 90zl nie ma dla ciebie wartosci bo przeciez nie ty ta kase zarobiles.Zrozum kurwa ,ze w zawodowce/lo/technikum wiecznie uczyc sie nie bedziesz i w koncu bedziesz musial isc cepie do roboty bo mamusia z tatusiem umra i juz nie bedzie kogo doic na pacc.Bedziesz szukal roboty jak pies kielbasy i skonczy sie sen technika informatyka o pracy w zawodzie kurwa z 7 tys miesiecznie ,a wtedy sam zaczniesz za*******ac po trupach zeby miec byle jaka prace nie koniecznie w zawodzie.Ale zeby taki tuman jak ty albo vis to poja potrzebny jest czas.

Jestescie dnem skonczonym dnem

bartek8808
Co mnie kurwa obchodzi po co ty grasz w tibie?Jebnij idioto sie w leb zanim nastepny raz zaczniesz mi opisywac swoje przezycia.

DajKamienia
05-11-2009, 20:06
@mYchas
1. Jestes po.... kazdy wie o co chodzi i nie napisze inaczej bo znow mnie zbanuja xd
2. Co Ty tak ciagle z tymi rodzicami do kazdego? Wszystkim mowisz, ze ile to Ty nie zarabiasz i ze kogos rodzice razem zarabiaja mniej. Masz jakis problem z tym lub z rodzicami swoimi?
3. Nie rob z siebie jakiegos Boga, ze zarabiasz 6k, ze masz kompa i tak wlaczonego 24/7 bo mowisz to tylko po to, aby ktos nie mogl Ci dogadac i masz zamiar ze sie zglebi.

Juz raz Cie pogonili stad. Wrociles znow. I chyba dlatego wyjebalem Cie na Lelevafu hahah XD(dlatego, ze jestes takim dzbanem)

yo

Tymmon
05-11-2009, 20:12
Jak ty masz chłopie najebane... 5,800? Moze do groszy nam jeszcze powiesz? Poszedł byś do roboty to byś wiedział ze wyplata nigdy (a przynajmniej rzadko jest taka sama) bo stawka wypłaty zależy od przychodów firmy. No chyba ze jesteś szefem albo posłem... w co wątpię. Żeby zarobić 5,800 trza się narobić, a ktoś taki jak ty który zamiast pracować siedzi 24/h na forum i się wykłóca jak gówniarz raczej nie pracuje za ciężko jeżeli w ogóle pracuje...

Ciekawe jak mi teraz dojebiesz lapsie :) Dajesz, wyżyj sie

Generalnie w dupie mam te całe wasze dywagacje i napinanie się aczkolwiek chciałem zauważyć, że jak podpisujesz umowę o pracę to z reguły masz stałe miesięczne wynagrodzenie, które zmienia się tylko w przypadku uzyskania premi lub podwyżki. Chyba, że miałeś na myśli miesięczną inflację i realną wartość pieniądza, to fakt, każdego miesiąca dostajesz te same pieniądze ale o różnej sile nabywczej.

A 5,800 miesięcznie, niezależnie czy brutto czy netto, jeżeli ktoś w młodym wieku zarabia, to albo jest dobrym informatiem/grafikiem komputerowym albo pracuje w dobrze prosperującym portalu typu wp.pl...albo można znaleźć jego zdjęcia na odloty.pl

Edit:

Aha, od razu mówie że nie czytałem całych wypowiedzi, więc jeżeli ten oto pacjent chwali się że zarabia 5800 miesięcznie, grając w Tibie...to mi brak słów na komentowanie tego:)

POZDRO

Puff
05-11-2009, 20:13
ha ha i ha

Sienx
05-11-2009, 20:15
@Mychas

Czemu piszesz ze ktoś nie umie się wysłowić ? Widziałeś na realu jak porusza językiem i się jąka ? lub zamiast -R mówi L ? a może napiszesz ze ktoś kto pisze ze Jesteś pojebany i nie pisze spontanicznie nie umie się wysłowić ? Nie wiem jak możesz odróżniać osobę która w rozmowach z ludźmi nie potrafi się wysłowić poprzez jego posty.

Puff
05-11-2009, 20:18
cześć .....

VeB
05-11-2009, 20:18
walczcie wojownicy! trzeba wytepic napinaczy z forum! gogogog

Tymmon
05-11-2009, 20:21
Nie wyjebales mnie pajacu tylko jakiegos Szweda/Brazola hooy go wie dla ktorego ojebalem chara za gp na guardi przed tym jak go odzyskales kumasz zjebie?

Powiedz dla mamy żeby obiad wstawiła.

VeB
05-11-2009, 20:22
Kurwa lomie nikt mnie nie wyjebal z forum tylko sam przestalem pisac bo mam inne ciekawsze zajecia niz pisanie z marginesami z chelma.Co do tego chara to kurwa juz chyba tradycja ,ze nikt kurwa ale to nikt nic nie czyta.Nie wyjebales mnie pajacu tylko jakiegos Szweda/Brazola hooy go wie dla ktorego ojebalem chara za gp na guardi przed tym jak go odzyskales kumasz zjebie?

A teraz elo ide pisac z normalnymi ludzmi ,a nie pierdolonym marginesem spolecznym , dziecmi ulicy dla ktorych kazdemu z osobna trzeba pisac to samo bo kurwa w*******a sie cep nie w temacie i pisze bzdury.Tak tak tylko temu chwilowo opuszczam to forum.Za jakis czas tu wpadne.Moze sie w koncu kurwa nauczycie czytac posty niedojeby.

up
To ,ze koles pisze do mnie wyrazy ktorych nie zna znaczenia to tez jest blad co do poprawnego wyslawiania sie.Boze ale ty tempy jestes.Przestan grac i idz do szkoly okey?A teraz bb

czlowieniu, bo ci zylka peknie. wnioskujac po twoim sposobie pisania postow, to niedlugo dostaniesz palpitacji serca i jebniesz w kalendarz z nerwów. nie tlumacz sie i tak wiemy, ze zostales wyjebany z chara. ahahahaha

bartek8808
05-11-2009, 20:23
bartek8808
Co mnie kurwa obchodzi po co ty grasz w tibie?Jebnij idioto sie w leb zanim nastepny raz zaczniesz mi opisywac swoje przezycia.

Cos tam wczesniej chyba wspominales o czytaniu ze zrozumieniem. Wiecej nie pisz o rzeczach o ktorych kompletnie nie masz pojecia.

Tymmon
05-11-2009, 20:30
Chyba się od "tego marginesu" wiele nauczyłeś co chłopaku z grubym portfelem?

Mi się nie chce, więc daruj sobie...chciałem Ci tylko wytknąć wieś którą tutaj szczerzysz a o którą oskarżasz innych.

Idź już, ja też ide. nie mój server, nie moje forum.

Fan_Dzidzi2
05-11-2009, 20:33
Jak ty masz chłopie najebane... 5,800? Moze do groszy nam jeszcze powiesz? Poszedł byś do roboty to byś wiedział ze wyplata nigdy (a przynajmniej rzadko jest taka sama)

albo masz umowe o prace/dzielo, wtedy kwota jaka otrzymujesz jest zawsze taka sama. wiem z wlasnego doswiadczenia :P

mYchas
05-11-2009, 20:34
Szerze wies bo mieszkam na ogromnej wski ktora zwie sie bialystok ,a tego ,ze ktos pisze "se","dla" itd jebie mnie ,a na pewno tego nie wytykam ( chyba mnie z Sienxem polonista po zawodowce pomyliles).

up
Co ty piszesz dla debila ktory czytac nie umie?Wyraznie napisalem ,ze mam 5,800~ miesiecznie gdzie ~co oznacza ,ze kwota nie jest stala ,a ten cep pierdoli po swojemu.

Dobra serio papa krzyzyk wam na droge i s*******am z tej meliny,coraz czesciej przez was uzywam wulgaryzmow ,a to zleeee
papa pacaneria

bartek8808
05-11-2009, 20:36
VeB
to gowno pedaly wiecie ;)

up
No nie mam pojecia chociaz teraz juz mam bo mi napisales dlaczego grasz w tibie bo mnie to gowno obchodzi rozumiesz?
Piszesz mi o czytaniu z zrozumieniem chociaz sam debilu napisales wczesniej po jakiegos hooya po co ktos moze grac w tibie jak kurwa nawet nie o to chodzilo ;]
strzalka

No do ciebie widocznie trzeba pisac bezposrednio bez zadnego wprowadzenia w temat. Wlasciwie nie ma znaczenia w jaki sposob ktos sie do ciebie zwraca bo i tak nie zrozumiesz.

DajKamienia
05-11-2009, 20:38
Juz 2 lub 3 raz wytykasz komus, ze jest po zawodowce lol.
Wez wyjdz. Sam chyba tylko zawodowke skonczyles i dlatego tak kazdego sie czepiasz, lub teksty sie powoli Ci koncza :(

mYchas
05-11-2009, 20:41
Wez wyjdz. Sam chyba tylko zawodowke skonczyles i dlatego tak kazdego sie czepiasz, lub teksty sie powoli Ci koncza :(

ej wrozko zamknij pysk ok?Skonczylem technikum , mam mature ,licencjat ,studiuje nadal czyli cos czego ty nigdy nie osiagniesz

bartek8808
05-11-2009, 20:41

on zarabia 5 800 wiec nie podskakuj

Sienx
05-11-2009, 20:45
Powiedz mi w czym złego być Polonistą ? ze ty w młodym wieku zamiast się uczyć to pracowałeś bo hajs jest dla ciebie najważniejszy. Napisałem ci już czemu ci wytykałem błędy.

Miałeś już iść ? jak lecisz to cię Żegnam

mYchas
05-11-2009, 20:53
Ty nie rob zjeba na szostke z plusem tylko kurwa napisz mi co takiego niezwyklego widzicie w tym ,ze ktos zarabia 6k?
Co kurwa w wiosce nikt nie zarabia wiecej niz 2k/mc i macie teraz szaaal kurwa nie mozliwe patologia
staczajcie sie dalej sami

jasne ty i twoje patafiany z chelma do tych zwyczajnych sie nie zaliczacie, wasz szczyt hierarchii to wojt ehehe po co ja z dziecmi pisalem
elo pedaly

KoniecPolski
05-11-2009, 20:58
ktos taki jest poprostu zwyklym czlowiekiem, a ty jestes zwyczjnym deklem

DajKamienia
05-11-2009, 20:59
Wyjdz mYchas..

Cz4rny
05-11-2009, 21:02
Kurwa lomie nikt mnie nie wyjebal z forum tylko sam przestalem pisac bo mam inne ciekawsze zajecia niz pisanie z marginesami z chelma.

1 przyjedź do Chełma to cie te "marginesy" nauczą kultury
2 pracujesz, zarabiasz, masz mature itd więc hmm... masz lat 20+ z pewnością, teraz przeczytaj swoje posty wstecz i zobacz na jakim poziomie tak naprawde jesteś pisząc to co piszesz[;
3 z tego co widze to juz kilka godzin wychodzisz z forum na jakis dluzszy okres czasu, wiec zamiast pisac ze to robic po prostu to zrob, uwierz, wszystkim bedzie tu lepiej bez ciebie i twoich "inteligentnych" postow
4 jak wszyscy widzimy mychas za madry nie jest wiec zamiast sie z nim sprzeczac po prostu go ignorujmy
to tyle, elo mychas

a tak btw wytykasz innym, ze widza cos niezwyklego w tym ze zarabiasz te 6k ale to jednak ty z tym czujesz sie lepszy od innych
i najpierw sprawdz ile zarabia taki "glupi robol" potem mow

KoniecPolski
05-11-2009, 21:04
Ty nie rob zjeba na szostke z plusem tylko kurwa napisz mi co takiego niezwyklego widzicie w tym ,ze ktos zarabia 6k?
Co kurwa w wiosce nikt nie zarabia wiecej niz 2k/mc i macie teraz szaaal kurwa nie mozliwe patologia

jasne ty i twoje patafiany z chelma do tych zwyczajnych sie nie zaliczacie, wasz szczyt hierarchii to wojt ehehe po co ja z dziecmi pisalem
elo pedaly

Zjedz moje jaja i popij wodą z paróffki !

bartek8808
05-11-2009, 21:08

elo pedaly

No widzisz jestes takim idiota ze nawet nie zauwazasz ironii w pewnych wypowiedziach. Od dluzszego czasu nikt sie nie podnieca tym ile zarabiasz tylko w miare inteligentny sposob staramy sie uswiadomic tobie ze jestes zalosny i ze nie potrzebujemy tutaj kogos twojego pokroju. Wrzuty typu: "ja kurwa debilu jebany zarabiam wiecej od twoich rodzicow, ty kurwa pierdolony pedale co zawodowki nie skonczyles" zachowaj dla siebie bo takim slownictwem nic ciekawego soba nie reprezentujesz.

Sienx
05-11-2009, 21:11
0o szkoda ze ty najwięcej piszesz o ludziach których nie znasz. Powiedz mi skąd możesz wiedzieć ze ludzie by 6 tyś zł przejebali w tydzień ? Skąd wiesz ze ktoś ci zazdrości ?
Skąd możesz wiedzieć ze kogoś stary zarabia 6,000 przez pół roku ? A ten teks ze ktoś nie umie czytać jest spoko fajny

Powiem ci tak:

-Nie pracujesz (Bo nikt debila nie przyjmie)
-Nie zarabiasz 6,800 miesięcznie
-Nie skończyłeś technikum-nie masz matury-nie studiujesz
-Nie jesteś inteligentny (z wiadomych względów)
-Nie masz znajomych (żeby się z nimi spotkać)

bartek8808
05-11-2009, 21:24
Nie chce stawac w jego obronie ale Sienx Ty rowniez go nie znasz i nie powinienes mowic takich rzeczy, mimo tego ze prawdopodobnie masz racje.

abece
05-11-2009, 21:27
Ja za wszystko winie cipsoft bo gdyby nie robili tego glupiego update kazdy by spokojnie botowal i w dupie mial to forum!xd

DajKamienia
05-11-2009, 22:02
Nawet Ty Martynka hehe xd

Magalav
05-11-2009, 23:06
ja wogóle nie widze sensu wdawania się w takie debilne dyskusje, ale dobra hf

Tezaho
06-11-2009, 00:04
We hope to be back online by 02:00 CET.
Mniejmy nadzieje...

Diablord
06-11-2009, 00:51
Jaka parodia na forum...

Mychas na prezydĘta ! ! !

Wsumie wszystkie te osoby, ktore podjely sie takiej wymiany postow z mychasem przyczynily sie do powstania tego spamu. Przynajmniej mozna sie posmiac xD

Tezaho
06-11-2009, 01:02
Teraz się zacznie... ruszył ten 'patch' to do 23 na forum przybędzie z 5 stron tematu ;d

Przez godzinę miałem wiare, że moje przypuszczenie będzie błędne...
... myliłem się.

Lukasz'92
06-11-2009, 01:14
Wiesz co by sie stalo bez tych glupich roboli?Sciagneli by nowych z Chin ktorzy by za*******ali za polowe mniejsza stawke na godzine.I wbij se do glowy ze taki zadufany pajac przezyje dluzej niz twoj wzror ktory zamiata 8h dziennie chodniki zeby miec co wrzucic do garnka.I wiesz co ci powiem?Takie cipy jak ty albo vis albo leca pod most albo maluja krawezniki bo dla was pieniadz kurwa gowno znaczy wazniejsze jest co koledzy powiedza ,a wiesz czemu tak gadasz?Bo za*******asz na garnuszku u mamusi i takie jebane 90zl nie ma dla ciebie wartosci bo przeciez nie ty ta kase zarobiles.Zrozum kurwa ,ze w zawodowce/lo/technikum wiecznie uczyc sie nie bedziesz i w koncu bedziesz musial isc cepie do roboty bo mamusia z tatusiem umra i juz nie bedzie kogo doic na pacc.Bedziesz szukal roboty jak pies kielbasy i skonczy sie sen technika informatyka o pracy w zawodzie kurwa z 7 tys miesiecznie ,a wtedy sam zaczniesz za*******ac po trupach zeby miec byle jaka prace nie koniecznie w zawodzie.Ale zeby taki tuman jak ty albo vis to poja potrzebny jest czas.

Jestescie dnem skonczonym dnem

A czy to jest Polak, czy chinczyk czy kurwa rumun to jakas roznica? wiesz co im dluzej tak czytam twoje posty zaczynam miec wrazenie, ze nie masz pojecia co to praca. a nazywaj se mnie marginesem czy jak tam chcesz, wyjebane mam w ciebie i ludzi twojego pokroju. na pewno pracuje ciezej od ciebie, a paccy nie kupuje, bo nie gram. a ty albo siedzisz se za biurkiem czy tam za kierownica i dupe grzejesz, lub co bardziej prawdopodobne jestes jakims podirytowanym emo boyem.

btw. kupiles chara za wybocone gp, a pozniej sie pytales jak uzywac bota? pewnie za jakis czas przyjdziesz na te forum sie spytasz gdzie znalesc prace z zarobkiem 5800zl...

Viitro
06-11-2009, 07:45
btw. kupiles chara za wybocone gp, a pozniej sie pytales jak uzywac bota? pewnie za jakis czas przyjdziesz na te forum sie spytasz gdzie znalesc prace z zarobkiem 5800zl...

Haha OW/\/3D

Eneris
06-11-2009, 12:29
@Puff
co to za Dj-ka?

@Mychas
jesteś naprawde zajebisty :) ale wyjdź już z tego forum.

@Karol
to co mi pisałeś na privie dalej aktualne? bo dopiero teraz zobaczyłem że mam wiadomość.

Puff
06-11-2009, 12:44
@Puff
co to za Dj-ka?

A to jest Niki Belucci :)

DajKamienia
06-11-2009, 17:25
Fajna rura, tylko po co sie tak rozbiera xd

Fan_Dzidzi2
06-11-2009, 19:42
@Karol
to co mi pisałeś na privie dalej aktualne? bo dopiero teraz zobaczyłem że mam wiadomość.

no jasne ze aktualne :-) tylko jak cos to na edron : P

DajKamienia
06-11-2009, 19:49
Chce ktos kine kupic do bocenia?za gp na furo xdd

Quake3arena
06-11-2009, 20:48
Ma ktos jakiegos MS/ED 100 + na furorze na sell ?

Puff
07-11-2009, 00:16
Fajna rura, tylko po co sie tak rozbiera xd

bo ma fajne cycki : >

DajKamienia
07-11-2009, 00:21
bo ma fajne cycki : >

Nie, widzialem zwykle zdjecie i tez ladna jest ;d

NoToTak
07-11-2009, 09:37
Nie wstyd wam? :<<<
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223788

Viitro
07-11-2009, 15:34
Nie wstyd wam? :<<<
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223788

Wstyd powinno być dla typa, wrzuca filmilk jak 100+Msem zabija 50 lvle. Żeczywiście wyczyn!

NoToTak
07-11-2009, 15:45
Wstyd powinno być dla typa, wrzuca filmilk jak 100+Msem zabija 50 lvle. Żeczywiście wyczyn!

Wstyd powinno byc tym ogarom co go gonili. Tobie powinno byc wstyd za te "Ź"eczywiscie. :)

Quake3arena
07-11-2009, 16:30

"Żeczywiscie" Jak jemu powinno byc wstyd to co dopiero "WAM"?

bartek8808
07-11-2009, 17:14
Wstyd powinno byc tym ogarom co go gonili. Tobie powinno byc wstyd za te "Ź"eczywiscie. :)

I jeszcze za to ze nie wszyscy wiedza co to soulfire :P No ale na dragach to sie raczej nie przydadza (czy gdzie tam sobie botuja) xD

Firenzik
07-11-2009, 19:04
@mychas

Gdyby Ci brakowalo gotowki to daj znac pozycze ci boroczku...

NIE KARMIC TROLA!!!!!!!!!

psyduck
07-11-2009, 19:23
OTO NAJLEPSZY RAPER NA FURORZE!!!!

PART 1!!!

http://w891.wrzuta.pl/audio/071q1B0QBiE/baku_squad_-_diss_vision_vol1

POTEM PART 2!!!

http://w501.wrzuta.pl/audio/4BPyNPLde9O/baku_squad_-_diss_vision_vol2

PART 3 !!!

http://w545.wrzuta.pl/audio/4ep4eirITnf/baku_squad_-_diss_vision_vol3

PART 4 !!!

http://w946.wrzuta.pl/audio/3Gyp4RRDt6Z/vision_vol.4_baku_squad_diss_na_duskiness

HAIL 8o

bartek8808
07-11-2009, 19:34
@ up
2 pierwsze moga byc ale te 2 kolejne to szkoda komentowac

Puff
07-11-2009, 20:38

Jemu raczej nie chodzilo o pokazanie filmiku na ktorym zabija 50 lvle, tylko o pokazanie tego jak bardzo mozna nie ogarnac.

DajKamienia
07-11-2009, 22:46
Baku miazdzy :cup:

bartek8808
07-11-2009, 23:05
Jemu raczej nie chodzilo o pokazanie filmiku na ktorym zabija 50 lvle, tylko o pokazanie tego jak bardzo mozna nie ogarnac.

Dokładnie o to mi chodzilo ;) Ale jak sie szuka usprawiedliwienia na sile to rozne rzeczy wychodza hehe

DajKamienia
08-11-2009, 14:33
Fajny łoś w avatarze

Sienx
09-11-2009, 22:50
Ehh.. wszędzie wojny tylko nie u nas :(

Delirium_89
11-11-2009, 13:02
@up

ten wypadek popierdolil ci chyba cos w tej malej tepej główce

AwangardowyKaloryfer
11-11-2009, 18:35
Deli~
japa ,nie podoba się twórczość ,to siedź cicho.
ewentualnie zaprezentuj swoją ,żeby można było porównać