PDA

Pokaż pełną wersje : Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony

Stron : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

Yebro
15-08-2007, 01:41
Tutaj możecie podzielić się swoimi sugestiami, problemami, smutkami na temat Furory.

Hellraiser
15-08-2007, 02:00
Fajnie z twojej strony że założyłeś temat, lecz może nie długo na betandwin.com będzie można obstawiać ile wytrzymają u nas takie tematy. I kto nastepny będzie je zakładał.

@Furora

Co do Furory, że jednak myśle że wojna oficjalnie się nie skończyła, i w Furoriańskim powietrzu czuć tuż za rogiem partyzantke.

Slovik
15-08-2007, 02:08
@offtop (mam nadzieje że będzie ich mało )

Tylko prosze nie róbcie durnych kłotni itd.

@Furora

Czy wojna się skończyła ? Jeżeli w ogóle można to nazwać wojną... chyba dla zasady to jest "wojna" 8o

sallceson
15-08-2007, 02:27
wojna się skończyła

i niestety nie ma tu już nic możliwego do zmiany, jedynie partyzantka
Vision majac 220 Ek, 200 RP, 175 MS, 170 Rp i 170 EK i paru 150+lvli (niemowiac o masie 130+) nie jest mozliwe do pokonania - a przeciez to jest najblizsza przyszlosc - trzeba czekać na rozłam

yebro, jesli mozesz, zmen nazwe tematu bo znowu nam zamkna, napiszjakos inaczej, obojetnie co nawet np "Furora pod nowymi rządami" ale na pewo nie "wydarzenia z furory"

Hellraiser
15-08-2007, 02:38
Jeśli dobrze pamiętam nazwy tematu nie można edytować.

sallceson
15-08-2007, 03:13
zawsze można założyć nowy, bo niestety jestem pewien że ten nam zamknąjak jakiś mod sie wbije ;/

Slovik
15-08-2007, 12:55
Jak nam skasują to wtedy się taki zrobi ;)

Yebro
15-08-2007, 13:09
Jeśli któryś z adminów będzie miał zły dzień, to skasuje nam temat bez względu na to jakkolwiek jest on nazwany.

A na Furorze dalej lagi :(

Calorn
15-08-2007, 14:58
Skąd ta pewność, że to już koniec, że dusków już na nic więcej nie stać? Chociaż w sumie jeśli stoją w pz, nawet czasami się nie logują po 2 tyg, to takim czymś nie mogą nic zdziałać.

sallceson
15-08-2007, 15:25
Skąd ta pewność, że to już koniec, że dusków już na nic więcej nie stać? Chociaż w sumie jeśli stoją w pz, nawet czasami się nie logują po 2 tyg, to takim czymś nie mogą nic zdziałać.

heh, zaprzeczasz sam sobie w jednym poscie ;]
pewnosc stad, ze Duskiness oddało Furorę bez walki po tej akcji z PtA i Thell~ bo pkowanie noobami nie mozna nazwac walką -.- a Vision wygrywło na poczatku iedy mieli iskie lvle wiecdlaczego mieliby nie wygrac teraz , kiedy maja duzo kasy/wysokei lvle/po ostatnim pokojowym czasie wzgledne poparcie co raz wiekszej czessci Furory ?

Andarist
15-08-2007, 17:43
Pricelista

jaki jest jej sens, jesli nawet czlonkowie Vision jej nie przestrzegaja?

Milten
15-08-2007, 20:57
Jestem tylko ciekaw czy Vision się w końcu nie rozpadnie, jak Duski się nie logują to nie mają z kim się bić ;p większość z h lvl jest albo w Vision i expi bez żadnej rozrywki a druga część w Duskiness którzy nie grają, na dłuższą metę to stanie się dla nich nudne ;]

sallceson
16-08-2007, 03:34
http://www.youtube.com/watch?v=UOfEZafY6XA

ponoć to film z meetingu vision ;]

napisy koncowe zalosne ale w/e

Proszewas
16-08-2007, 03:47
no napisy im nie wyszły ale może być ;-)

bez odbioru.

Gelt
16-08-2007, 11:31
No tak, meeting to oczywiście w głównej mierze chlanie do upadłego >.> Jak oddadzą butelki do skupu to może wystarczy im blessy jak popadają od noobcharów xD

Hellraiser
16-08-2007, 19:27
Co do meetingu, normalnie sklepane estetycznie.

Co do wydarzeń z Furory, możecie mnie wyśmiać ale podaje takiego niusa.

17:43 You advanced from Level 87 to Level 88.

druiDxD
17-08-2007, 11:18
H@H@H@H@ - prowokacja usunieta

Gelt
17-08-2007, 12:03
@up

O.o To ma być szpan? A ile wiader rzygów? Btw czego te 20 g? Ścierwo? Sensi? Koks? Krach?xD

Bartholomew
17-08-2007, 12:40
oni przyanjmniej korzystaja z zycia i robia co chca, nie tak jak vision balanga przy Karmi i Kubusiu przed kompem

Kolos from rodos
17-08-2007, 12:55
H@H@H@H@H@, moge powiedziec tyle: 2-dniowy miting Vision podobno zakonczony wpierdolem ssie jajca w porownaniu do naszej calotygodniowej biby u orzecha (respekt dla ciebie i krisa za ta wszystko).

http://s4.photobucket.com/albums/y102/Moons_Mage/Rl/szczecin%20meeting/

poki co czesciowy zrzut z telefonu petra, niedlugo gorace gowno od wampira i najgoretszy szit od olka xd. oprocz fotek bedzie duzo filmow, wiec juz jarajcie dupki, szykujcie swoje zajebiste teksty, bedzie co ogladac i komentowac.

btw - ponad 60 litrow wodki, kilka skrzynek browarow, kilka zgrzewek apetitow mocnych, 20 g na 5.

WASZ SUKIN YMY aka SUCHY BEZ PRYSZCZOW NA RYJU YO.

sory, jak dla mnie ten wasz meeting (?) to ścierwo z ludźmi bez ambicji ;s

oni przyanjmniej korzystaja z zycia i robia co chca, nie tak jak vision balanga przy Karmi i Kubusiu przed kompem

no no, powiedz mi co robiło duskiness jeszcze rok temu, na*******ało w pixele 24/7

Yebro
17-08-2007, 13:07
H@H@H@H@H@, moge powiedziec tyle: 2-dniowy miting Vision podobno zakonczony wpierdolem ssie jajca w porownaniu do naszej calotygodniowej biby u orzecha (respekt dla ciebie i krisa za ta wszystko).

http://s4.photobucket.com/albums/y102/Moons_Mage/Rl/szczecin%20meeting/

poki co czesciowy zrzut z telefonu petra, niedlugo gorace gowno od wampira i najgoretszy szit od olka xd. oprocz fotek bedzie duzo filmow, wiec juz jarajcie dupki, szykujcie swoje zajebiste teksty, bedzie co ogladac i komentowac.

btw - ponad 60 litrow wodki, kilka skrzynek browarow, kilka zgrzewek apetitow mocnych, 20 g na 5.

WASZ SUKIN YMY aka SUCHY BEZ PRYSZCZOW NA RYJU YO.

Ta, już mi sie jara dupka...

@ontopic
http://rapidshare.com/files/49510570/Kara_lamusieeeee.rec.html
Enjoy

ruts
17-08-2007, 13:22
Fotki prawie jak z biwaku w 8 klasie podstawówki tylko ze pewnie żaden z was nie miał okazji chodzić nawet do 7 klasy :D
Ogólnie to spęd gówniarstwa i kupa smiechu. Kilkanaście miechów przed kompem a teraz szpan z jednego nędznego spotkania. Już wole wasze kozaczenie na temat gry niż wasze opowieści o "meetingach" bo nie ma się czym chwalić.

No i pytanie na koniec. Jeśli już wrzuciliście te foty to może ktoś powiedzieć czy jest tam i który to Forum "Imprezowicz" Fighter Falla~?????

QuanChi
17-08-2007, 13:39
@up

O.o To ma być szpan? A ile wiader rzygów?

Rozpierdzieliło mnie to Xd ashuashuahsuahushau

Turon De'Galx
17-08-2007, 15:18
Co tu dużo można powiedziec jestescie żałośni... -.- Będziecie teraz zaśmiecac forum zdjęciami z imprez kto zrobił lepszą itd... Czy Wy macie jakieś kompleksy ? (mowa tu i o Vision i o Duskach...) Musicie sobie nawzajem coś udowadniac ? Nie rozumie tego... a te gadki "Duski maja rl a Wy Vision nie macie" Ludzie zastanówcie sie... co Was obchodzi życie kogoś innego ? Nie macie swojego ? a jestem zupełnie pewien, że nie wiecie ile Imargam ma ownerów czy wychodzi na dwór bo przecież w ogole go nie znacie... -.^ ale Wy dalej wolicie się kłocic...
Tak wiec powodzenia :)

Proszewas
17-08-2007, 16:37
Lepiej być uzależnionym od kompa czy od Alkoholu? ;p Informatyk, No Lifer (jak to mówicie) czy Menel?

@down

może

Lubie_orzechy
17-08-2007, 19:33
Lepiej być uzależnionym od kompa czy od Alkoholu? ;p Informatyk, No Lifer (jak to mówicie) czy Menel?

Sadzisz ze ktoś z Vision nadaje sie na informatyka :) ?

Borin
17-08-2007, 20:33
Nie informatyka lecz Fanatyka!. A co do duskow ,,Apetity mocne" o k...wa co wy pijecie xD. Napoj za 3,50 :D , ludzie jak mozna pic takie scierwo:o?!

Widac ze i w realu schodzicie na psy ... .

Gelt
17-08-2007, 20:48
Informatyk no life? Zależy jaki;p Jak dobry to no life >.> Jak średni... Da się żyć :P

@Borin

Brakuje jabola xd

@topic
Hmm... Czyli wygląda na to, że na nową wojnę sie nie szykuje? Nie licząc snake attacków.

fundak
17-08-2007, 21:03
komentowanie tych zdjec zostawmy na bok...
Ymy skoro zagosciles na forum to mam takie pytanko...
Czy jeszcze cos macie zamiar podzialac, czy juz koniec ??
Spaaw odszedl, Czipsu tez i sobie expia w najlepsze a duskow juz nie znaja
Czy oni cos placili ?? Tylko niech odpowie ktos kto sie zna na rzeczy

DuskinessvsVision
17-08-2007, 23:08
Jak ktoś pisał to sorry :
Lady Moki

Borin
17-08-2007, 23:08
Ta wojna jest juz skonczona. Przegrana Duskow byla tylko kwestia czasu, te podzialy i chec dozenia do wladzy rozdarly ich szyki. Pekania noob charow nic nie dadza, a oni normalnymi charami palcem nie rusza. A nawet jesli beda probowali teraz walczyc to co im to da? Wiekszosc serva przeszla na strone Vision widzac bezczynnosc Duskow. Juz nie zapanuja nad Furora tak jak kiedys.
Teraz to im pozostaje tylko payment lub bye bye Furora.
A swoja droga Vision nie rzadzi zle servem... przynajmniej ja tak odczuwam.

A taifun i spolka niech sie uzala nad przegrana przy swoich ,,apetitach mocnych" i 20g.

A ze pomyslec ze kiedys Duskiness bylo duza niepokonana zgrana gildia.

DuskinessvsVision
17-08-2007, 23:29
Ta dobrze rządzi:
Aug 16 2007, 19:57:13 CEST Killed at Level 21 by Odin De'North
jakiś odyniec mnie for free zabił.

Było zgraną gildią, ale to było kiedyś.Ludzie odeszli przez retired, hacki, etc.

Wuzwar
18-08-2007, 00:22
a ja mam pytanie do graczy Vision czy ktokolwiek z was spodziwal się gdy przystąpiliście do wojny, że zakończycie ją zwycięstwem?Xd ja bylem zdecydowanie za Vision, ale nie wydawalo mi się żeby ta wojna mogla się skończyć xd

Proszewas
18-08-2007, 02:32
Ima mówił "Ja kur... Wygram tę wojnę" albo coś w tym stylu =)

Taifun chciał wyrzucić o jedną gildie za dużo =] z Sunblade jakoś "drzwiami kuchennymi" wyszedł z opresji...

21:44 Thor Razar [88]: 21:44 You see a mandrake. It weighs 1.80 oz. This rare root is often used for shamanic medicines.

ciekawe... przecież na to pielgrzymki chodzą żeby to zlocić ; p

Masywny_Titania
18-08-2007, 03:01
Ymy:

http://i4.photobucket.com/albums/y102/Moons_Mage/Rl/braniewo%20meeting/12072007061.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y102/Moons_Mage/Rl/braniewo%20meeting/15072007260.jpg

i to jest to wasze rl imprezowanie i rl life ktorymi sie tak szczycicie??:|
dzieki ale chyba wolalbym siedziec przy kompie niz chlac i jarac jakis syf caly tydzien z banda zmulonych idiotow

Master of Puppets
18-08-2007, 04:46
Sorry, ale chuj was to obchodzi co palili, co pili, wazne sie przytym niezle bawili.
@Masywny~
Nikt Ci nie broni

Proszewas
18-08-2007, 06:44
ae to oni chyba nam hucznie obwieścili co pili etc etc...

Zegenis
18-08-2007, 11:45
Ja tez sie zajefanie bawilem!! polalo sie z 60 kubusiow, 45 l wody utlenianej i palilismy tez trawe ktora dzien wczesniej skosilem, jestem fajny jak wy?!

Wojny poprzegrywali to teraz chca to odbic chwalac sie jakie to rl maja? X_x
PHIEEE...

QuanChi
18-08-2007, 13:11
Wiekszosc serva przeszla na strone Vision

No bo kurwa są ludzikami-chorągiewkami i idą gdzie jest im dobrze? Jak by Vision przegrywało to by byli z nami, proste. Ale mnie to jebie, chorągiewki nic dla mnie nie znaczą, niech sobie będą gdzie chcą niech grają na servie który się kompletnie zeszmacił. Ja nie muszę.
Nikt ze starych kumpli już tu nawet nie loguje. Grać dla samego grania w tibie? Niee... To nie o to tu chodzi. Może to kiedyś zrozumiecie...

Andarist
18-08-2007, 13:13
ktos wczesniej napisal, ze Czipsu expi w najlepsze, chyba nei na Furorze, co?

Niezwyciezony
18-08-2007, 13:14
Vision dostanie w dupsko tak ze sie nie pozbiera bo to banda nobow ci sie 50 lvl boja. Bez botow by 10 sorca nie pokonali :/

Trevour
18-08-2007, 13:31
No bo kurwa są ludzikami-chorągiewkami i idą gdzie jest im dobrze? Jak by Vision przegrywało to by byli z nami, proste. Ale mnie to jebie, chorągiewki nic dla mnie nie znaczą, niech sobie będą gdzie chcą niech grają na servie który się kompletnie zeszmacił. Ja nie muszę.
Nikt ze starych kumpli już tu nawet nie loguje. Grać dla samego grania w tibie? Niee... To nie o to tu chodzi. Może to kiedyś zrozumiecie...

Jeżeli dobrze rozumiem, to grał byś tylko po to żeby rządzic servem ;o?
No to dlaczego nie ruszycie "dupsk" i nie staniecie do walki ? A nie no sry zapominałem że macie "meeting" na którym było 20g i wuchte alkoholu.
Nie możecie już rywalizowac w grze to próbujecie zrobic lepszy meeting od Vision?! Narrow zejdź na ziemie i pogodź sie z tym ze ich jest ~80 ( 10x 150+, 30x 120+, 40 100+/-) widocznie ludzie wolą żeby to oni rządzili Furorą, jak do nich dochodzą!
Znowu będzie że jestem "chorągiewką" ale zrozum że, jak mam byc przekonany do Was skoro w h*ja robicie, tylko pi***olicie jak to było za waszych czasów, jak chcecie żeby było tak jak kiedyś to ruszcie dupy i do walki, to jest tylko gra więc nie rozumiem, czemu sie tak boicie o lvle.

Jedyny Spaaw, który nie przelicza Tibia money na rl money. Nie żal mu 2tyś (4kk), żeby sobie pograc, a Wam żal 100k ( 50zł ) jak ewentualnie padniecie.

Pozdro. Bez odbioru

QuanChi
18-08-2007, 13:35
Grałbym gdyby grali moi kumple. Ludzie, z którymi zaczynałem i przez długi czas grałem. A o Spaawie jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

BTW zrozum że kurwa ile byśmy nie zrobili to i tak to co było kiedyś już nie wróci. To jest już koniec.

Trevour
18-08-2007, 13:38
Grałbym gdyby grali moi kumple. Ludzie, z którymi zaczynałem i przez długi czas grałem. A o Spaawie jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

Wiem dużo o Spaawie bo wczoraj z nim gadałem jak skillował ;] o wszystkim więc nie mów jak czegoś nie wiesz chociaż na 99% ;>

QuanChi
18-08-2007, 13:41
Wiem dużo o Spaawie bo wczoraj z nim gadałem jak skillował ;] o wszystkim więc nie mów jak czegoś nie wiesz chociaż na 99% ;>

I tak wiesz za mało ; p

Dobra, pierdolić to, jadę nad morze.
Lagów i kicków Wam NIE życzę ; ] grajcie sobie w pokoju na nowej Furorze ; ]
Nowej, lepszej Furorze...

Trevour
18-08-2007, 13:43
BTW zrozum że kurwa ile byśmy nie zrobili to i tak to co było kiedyś już nie wróci. To jest już koniec.

@Edit
Próbowac możecie..... Chociaż sneaki jak to robili Vision jak przegrywali.

"(...)To jest już koniec." Jesteś tego pewny ?

slayton
18-08-2007, 13:46
Ktos tam wkleil fotki...na pierwszej jest raczej Taif...
Czesc osob dziwi sie dlaczego Vision ma coraz wieksze poparcie, ale jesli idac z Ab do Carlin musialem uciekac przed noob charami duskow to sie nie nie dziwcie. Teraz piszcie, ze jestem choragiewka, ale od poczatku bylem z nimi, robiac nawet hmm i inne runki dla nich....

druiDxD
18-08-2007, 13:49
hahaah, widac prowokacja podzialala. smieje sie wam prosto w twarz, jaracie dupe mimo wszystko i komentujecie ciagle w ten sam sposob. ton mojego posta byl utrzymanie CELOWO w takim tonie.

ciekawe kiedy skumacie, zeby sie tak tymi wszystkimi plotami i zajebistymi niusami z furory nie podniecac

aha, bo bym zapomnial - TAK, CZESC Z NAS MA AKTUALNIE WYJEBANE NA FURORE, nie bedziemy z tego powodu plakac. sa inne serwery, a znajac zycie to i tak w niedalekiej (a moze i nawet troche dalszej) przyszlosci dojdzie do rozlamu vision. znam pastucha i jego ekipe lepiej niz myslicie, uwierzcie mi.

pozdro i bez spinek ludzie

Trevour
18-08-2007, 13:50
hahaah, widac prowokacja podzialala. smieje sie wam prosto w twarz, jaracie dupe mimo wszystko i komentujecie ciagle w ten sam sposob. ton mojego posta byl utrzymanie CELOWO w takim tonie.

ciekawe kiedy skumacie, zeby sie tak tymi wszystkimi plotami i zajebistymi niusami z furory nie podniecac

To ruszcie wkońcu tyłki i nie bac sie o lvle ;] spalic 20g na ~20 i napewno wygracie :]

druiDxD
18-08-2007, 13:56
ktos tam sie przyjebal do naszego sposobu imprezowania - no coz, tak sie teraz bawi mlodziez, jak wolicie imprezy przy herbatce i ciasteczkach to robcie tak, kto wam broni?

@up - ja sie o lvl nigdy nie balem, skoncz pierdolic. mam wyjebane po prostu. zacytuje katrile: "gdybym stracil 270 ms to bym sie zabil na realu". wnioski sobie sami wyciagnijcie. nie ten server to inny, coz za pech. przejmujecie sie bardziej od nas samych.

Trevour
18-08-2007, 13:59
przejmujecie sie bardziej od nas samych.

Bo z wami było lepiej ;>

Pandoria?;o

druiDxD
18-08-2007, 14:02
Bo z wami było lepiej ;>

Pandoria?;o

no bylo bylo. ale juz nie jest. czlowiek sie uczy na bledach.

a tak w ogole to ja nie kumam czegos tutaj, wy sie podniecacie faktem, ze mozecie sobie anonimowo mniej lub bardziej powbijac nawzajem z elo kul zajebistymi haj lewelami z duskiness albo vision?

Trevour
18-08-2007, 14:07
no bylo bylo. ale juz nie jest. czlowiek sie uczy na bledach.

a tak w ogole to ja nie kumam czegos tutaj, wy sie podniecacie faktem, ze mozecie sobie anonimowo mniej lub bardziej powbijac nawzajem z elo kul zajebistymi haj lewelami z duskiness albo vision?

Przycztałem to 10 razy i nadal tego nie kumam xd

druiDxD
18-08-2007, 14:10
Przycztałem to 10 razy i nadal tego nie kumam xd

uwazasz, ze jak ktos ma wysoki lvl to jest zajebisty ziomek? klotnia z nim i proba wyperswadowania mu swoich zajebistych racji to powod do dumy i radosci?

Trevour
18-08-2007, 14:12
uwazasz, ze jak ktos ma wysoki lvl to jest zajebisty ziomek? klotnia z nim i proba wyperswadowania mu swoich zajebistych racji to powod do dumy i radosci?

Nie każdy :> , Nie, a dlaczego tak uważasz? Czy ja sie z tobą kłuce ?

QuanChi
18-08-2007, 14:49

Haha Suchy rozjebałeś mnie Xd
Ale to w sumie prawda, na tibii mu nikt nie odpisze a na forum wszyscy są sobie równi i mogą się później jarać że gadali z jakimś h lv.

@co do rzekomego pekowania noobami:

To nie my. Jest jakaś ekipa która sobie pekuje ale to nikt powiązany z Duskiness. Przeszedłem się noobem z 2 razy z nimi na d lair i gdzieś tam jeszcze ale to dawno temu i to jak mieliśmy pognębić kogoś z Vision. A teraz się od nas kompletnie odcięli i robią co chcą, my tego nie kontrolujemy i kontrolować nie zamierzamy. Niech sobie Vision radzi z tym problemem, teraz to oni tutaj są Panem.

elo

Trevour
18-08-2007, 14:53
Haha Suchy rozjebałeś mnie Xd
Ale to w sumie prawda, na tibii mu nikt nie odpisze a na forum wszyscy są sobie równi i mogą się później jarać że gadali z jakimś h lv.

To nie my. Jest jakaś ekipa która sobie pekuje ale to nikt powiązany z Duskiness. Przeszedłem się noobem z 2 razy z nimi na d lair i gdzieś tam jeszcze ale to dawno temu i to jak mieliśmy pognębić kogoś z Vision. A teraz się od nas kompletnie odcięli i robią co chcą, my tego nie kontrolujemy i kontrolować nie zamierzamy. Niech sobie Vision radzi z tym problemem, teraz to oni tutaj są Panem.

elo

Jesteś tego taki pewny ? Ehh myślisz że dostałeś/kupiłeś chara ~120 i jestes boski, nie byłeś z nimi od poczatku wojny a najwiecej sie udzielasz;] Pozdro

Borin
18-08-2007, 16:08

elo

To my pekujemy xD.I jestesmy troche powiazani z Duskiness a nawet Vision. Od 22.08 zaczynamy znowu. Wtedy w D lair to na Gohana szlismy. Odcielismy sie , bo nikt nikogo nie kontroluje... u nas malo kto sie zna. Jednym slowem zbiorowisko dzikich noobow, ktore powstrzyma jedynie zrookowanie, wiec Vision sobie z nami nigdy nie poradzi.

Valerek
18-08-2007, 17:15
Zgadzam sie z Ymy co do tego ze jak nie ten server to inny.
Czas sie ujawnic .
Iperator here.
Ymy pamietasz jaka byla ze mna sytuacja z poi??
hahah:P:baby:

Teraz na Thori jestem w ekipie ktora wygrywa z murzynami i to nie ma porownania do furory .
Furora SUX.
THORIA ROX!!!!!!!!!!!!

Proszewas
18-08-2007, 17:40
fakt pastuchy szaleją w najlepsze ; p Borin jak chcecie coś zdziałać to róbcie naloty na mniejsze na lvl a nie na Gohana ;p

@Trevour
był 50 najtem ;D ;D

Borin
18-08-2007, 19:02
Gdyby bylo nas nie 25 lecz 50 Xd to bysmy zdjeli sephriota. Bo walnelismy mu combo i zjechal na yellow hp, po czym wszyscy zostalismy zabici. Z Gohanem to bylo samobojstwo, do tego mi tam net padl i bye bye. Ale spokojnie niedlugo jakis Vision padnie. A duski by mogly nam pomoc swoimi noob charami. Na D lair ladna ekipa byla.

DuskinessvsVision
18-08-2007, 20:17
Zabijcie Lady-Maximus xd.Ale tak na serio to bijcie Rodireza Maximusa, 74, rs ostatnio w ab zabił 2 ludzi, miał pz.

Proszewas
18-08-2007, 21:55
@Trevour
z nimi nie ma co dyskutować żyją przeszłością ich sprawa są free na pandori wiec grają...
@Borin
Private MSG

Lubie_orzechy
18-08-2007, 23:38
Gdyby bylo nas nie 25 lecz 50 Xd to bysmy zdjeli sephriota. Bo walnelismy mu combo i zjechal na yellow hp, po czym wszyscy zostalismy zabici. Z Gohanem to bylo samobojstwo, do tego mi tam net padl i bye bye. Ale spokojnie niedlugo jakis Vision padnie. A duski by mogly nam pomoc swoimi noob charami. Na D lair ladna ekipa byla.

Ja z tobą gadałem i moge iść wszedzie, tyle ze teraz wyjezdzam 21 i wracam okolo 2 wrzesnia:) Nie mozna zrobic jakiegos skoku wczesnieJ:) ::D::D:D

Borin
19-08-2007, 00:37
Zawsze sie zbieralismy w domku kolegi 70+sqm, ale bedzie on po 22. A na moj domek nie ma co liczyc, 7 smq xD. Ok sprobuje wczesniej.
Rodriguez mowicie, hmmm u Yubitha mialem hunta... mozna sprobowac go ubic, Gdyby byla tylko ekipa... Hussarisa jakos ubilismy wiec i Rodri tez powinismy dac rade.

To moze spotkamy sie w grze??? Bo na forum za duzo Vision siedzi.

@ Ekipa noob charow duskow i inni - Co wy na to zeby polaczyc sie znowu i ruszyc na jakiegos z vision w skladzie jak na D lair?

Trevour
19-08-2007, 00:45
@up
Ajm jin!

Borin
19-08-2007, 00:57
Albo .... szpiegow sie nie pozbede, a wiec :
CI CO CHCA WALCZYC PRZECIWKO VISION, NIECH PRZYJDA NA STATEK W VENORE 20.08 o 20.00 .

Ewentualnie mozna uzgodnic godzine czy cos. Chyba ze macie jakis domek na poswiecenie i zaproszenie kilkunastu osob.

A tak co do furory- Czemu domek Imargama w edron jest pusty i stoi w nim 23:56 You see Anawery (Level 6). He is a master sorcerer z red hp? Czyzby kogos zhackowali???
Niewiadomo , ale jedno jest pewne -Aug 18 2007, 23:14:16 CEST Died at Level 216 by a dragon lord
Tak to jest jak sie tnie na bocie.

sallceson
19-08-2007, 01:36
gdyby ktos zrookowal to bym sie muisial dowiedziec kto to i mu prezent wyslac.. za to wszystko co Imargam odwalil na furorze od jej poczatkow do teraz ;]

Borin
19-08-2007, 01:43
A to teraz wam walne niusa :
Imargam HACKED
00:38 Frutek Tutek [20]: a swoja droga, czemu chata imargama stoi pusta?
00:39 Ratillt [125]: bo mial hacka
00:39 Ratillt [125]: i hacker padl
00:39 Frutek Tutek [20]: Aug 18 2007, 23:14:16 CEST Died at Level 216 by a dragon lord
00:39 Ratillt [125]: tak
00:39 Ratillt [125]: :/
00:39 Frutek Tutek [20]: uuuu
00:39 Frutek Tutek [20]: w domku od chuja itemow bylo
00:39 Ratillt [125]: Ciezkie rzycie tibijczyka jest!
00:39 Frutek Tutek [20]: imek wie o tym?
00:39 Ratillt [125]: jeszcze nie
00:40 Frutek Tutek [20]: uuuu
00:40 Frutek Tutek [20]: ciekawe czy odzyska chara
00:42 Ratillt [125]: watpie bo sprzedal niedawno

Masywny_Titania
19-08-2007, 02:08
A to teraz wam walne niusa :
Imargam HACKED
00:38 Frutek Tutek [20]: a swoja droga, czemu chata imargama stoi pusta?
00:39 Ratillt [125]: bo mial hacka
00:39 Ratillt [125]: i hacker padl
00:39 Frutek Tutek [20]: Aug 18 2007, 23:14:16 CEST Died at Level 216 by a dragon lord
00:39 Ratillt [125]: tak
00:39 Ratillt [125]: :/
00:39 Frutek Tutek [20]: uuuu
00:39 Frutek Tutek [20]: w domku od chuja itemow bylo
00:39 Ratillt [125]: Ciezkie rzycie tibijczyka jest!
00:39 Frutek Tutek [20]: imek wie o tym?
00:39 Ratillt [125]: jeszcze nie
00:40 Frutek Tutek [20]: uuuu
00:40 Frutek Tutek [20]: ciekawe czy odzyska chara
00:42 Ratillt [125]: watpie bo sprzedal niedawno

moge cie dotknac?:oooooooooo

Borin
19-08-2007, 02:14
O co ci chodzi?
Jezeli nie wierzysz to lec se na edron i sobie zobacz. Jakies smieci leza , a bylo sporo dsm itd.

karate:]
19-08-2007, 02:46
Spójrz na ton Ratillta i pomyśl, potem wejdz na erig i zobacz ile wbil exp ima i znowu pomyśl.
Over and out.

Trevour
19-08-2007, 11:48
;1610712']Spójrz na ton Ratillta i pomyśl, potem wejdz na erig i zobacz ile wbil exp ima i znowu pomyśl.
Over and out.

Tylko ze wpadnij na to że erig liczy exp od 8.00 do 8.00 dnia nastepnego czy jakos tak. I np. zaczoł liczyc dnia 17.08 od godziny 8.00 a skaczyl 18.08 o godzinie 8.00 to zalicza date 18.08 a nie 17.08 wiec z tym sie mylisz :]

Sorry, ale możecie tego nie pojąc bo zle mogłem napisac :D dla mnie jest to zrozumiałe

Borin
19-08-2007, 12:10
Jednak sie mylilem. Nie hakneli go. Itemki leza juz zpowrotem w jego domku.
Ale skad mialem wiedziec ze Imargam po dedzie na dragach, bedzie bawil sie w chowanie swoich all rzeczy w bagi i potem rozpakowywanie ich swoim 6 msem przez 4 h.

Hellraiser
19-08-2007, 15:12
Btw, gra tu ktoś na Furorce poprzez Linuxa, bo chciałbym dowiedzieć się czy na Linuxie też są lagi,..

Wiem, desperacja, to pisze głupoty,..

Masywny_Titania
19-08-2007, 15:29
Btw, gra tu ktoś na Furorce poprzez Linuxa, bo chciałbym dowiedzieć się czy na Linuxie też są lagi,..

Wiem, desperacja, to pisze głupoty,..

Watpie zeby ci cos to dalo, skoro tyle osob ma te lagi, sa one spowodowane polaczeniem z serwerem gry, a nie twoim os... moze odczujesz roznice, jesli os tez spowalnia ci gre, ale lagi ktore masz od serva zostana;s

Proszewas
19-08-2007, 15:34
Tylko ze wpadnij na to że erig liczy exp od 8.00 do 8.00 dnia nastepnego czy jakos tak. I np. zaczoł liczyc dnia 17.08 od godziny 8.00 a skaczyl 18.08 o godzinie 8.00 to zalicza date 18.08 a nie 17.08 wiec z tym sie mylisz :]

Sorry, ale możecie tego nie pojąc bo zle mogłem napisac :D dla mnie jest to zrozumiałe

erig jest popier... zaczyna od 8 a konczy chyba o 2.00 zaliczac exp

Sir_Elioth
19-08-2007, 15:52
Witam, pisze do wszystkich którzy myślą ze Vision jest super elo fajna. Dzisiaj około godziny 3:00 w nocy przybiegło do Ab'dendriel 5 membersow bijąc wszystkich którzy nie byli w pz. Zabili przy tym 14 druida, 50+ druida, oraz mnie (SS). Porozrzucali w całym mieście fire bomby i pobiegli w stronę Venore. Czy to ma być do cholery ta nowa LEPSZA Furora ??

kthxbye

http://foteka.pl/full/4451747f5fecdfcc4449fcfafb18293a.jpg (http://foteka.pl/4451747f5fecdfcc4449fcfafb18293a)

Masmix
19-08-2007, 16:07
W sumie z Imargamem nigdy nic nie wiadomo. W nocy sobie stalem pod dp, przyszedl 25druid zaczal mnie bic. Problemem nie bylo ubicie go, polozyl sie na 2sd. Powyzywal mnie, pozaslanial sie Ima~, Zwidkiem i kimstam jeszcze.
Nie minelo 5min i zjawil sie zolto-czerwony czlowiek(czyt. Imargam). Nie pisal nic, odrazu przystapil do ataku. Niestety skulla nie mialem to staral sie wyreczyc tym gostkiem ktorego zabilem (Daw'idos). Pobiegalem z nimi troche, zanim z ab przeszedlem do carlin pz znikl.

Pozniej jeszcze Ima~ namowil tego Daw'idosa do bicia kogostam, w we dwoch zabili biednego idiote, ktory wierzyl w kazde slowo.

@EDIT:
CHAJL NEW FURORA, CHAJL IMARGAM.

Smerfu
19-08-2007, 17:45
W sumie z Imargamem nigdy nic nie wiadomo. W nocy sobie stalem pod dp, przyszedl 25druid zaczal mnie bic. Problemem nie bylo ubicie go, polozyl sie na 2sd. Powyzywal mnie, pozaslanial sie Ima~, Zwidkiem i kimstam jeszcze.
Nie minelo 5min i zjawil sie zolto-czerwony czlowiek(czyt. Imargam). Nie pisal nic, odrazu przystapil do ataku. Niestety skulla nie mialem to staral sie wyreczyc tym gostkiem ktorego zabilem (Daw'idos). Pobiegalem z nimi troche, zanim z ab przeszedlem do carlin pz znikl.

Pozniej jeszcze Ima~ namowil tego Daw'idosa do bicia kogostam, w we dwoch zabili biednego idiote, ktory wierzyl w kazde slowo.

@EDIT:
CHAJL NEW FURORA, CHAJL IMARGAM.

widac wypil za duzo lemoniady i musial zrobic mala balange

sallceson
19-08-2007, 18:18
Nie wiecie ze Imargam to NIE Vision ? widze ze lwia czesc Vision jest (teraz) w miare spokojna i stara sie przekonac Spoleczenstwo Furory do siebie.. a niestety Imargam jaki byl tak bedzie i mysli ze jes 'pan i wladca' na Furorze

Borin
19-08-2007, 18:35
vISION OSTATNIO ZA DUZO SOBIE POZWALA.
Trzeba cos z tym zrobic!
Ci co chca walczyc z vision i innymi noobami ich pokroju niech przyjda na statek w veno jutro o 20.00 .

Fernandos
19-08-2007, 19:15
Aug 19 2007, 17:41:24 CEST Killed at Level 56 by Blokers Ivan
and by Yarkald
grrr -.- znowu free frag od vision ... super furora zeszla na psy i tyle
brakuje mi tych czasow kiedy duski byly na servie :(:(

slayton
19-08-2007, 19:22
Albo .... szpiegow sie nie pozbede, a wiec :
CI CO CHCA WALCZYC PRZECIWKO VISION, NIECH PRZYJDA NA STATEK W VENORE 20.08 o 20.00 .

Ewentualnie mozna uzgodnic godzine czy cos. Chyba ze macie jakis domek na poswiecenie i zaproszenie kilkunastu osob.

A tak co do furory- Czemu domek Imargama w edron jest pusty i stoi w nim 23:56 You see Anawery (Level 6). He is a master sorcerer z red hp? Czyzby kogos zhackowali???
Niewiadomo , ale jedno jest pewne -Aug 18 2007, 23:14:16 CEST Died at Level 216 by a dragon lord
Tak to jest jak sie tnie na bocie.

Ja sie dolacze, padlem za free to moze znajde jakiegos noobchara i powalcze;]

Fernandos
19-08-2007, 19:25
a wlasnie ja tez sie przylaczam :)

Khazul
19-08-2007, 20:36
pozdrawiam wszystkie pelikany z tibia.pl oraz moja ukochana gildie :D

elo !

Borin
19-08-2007, 20:44
Te pelikany niedlugo zasraja ta wasza gildie.
Jutro o 20 na statku w veno , pamietajcie. Jak bedzie nas wystarczaajaco duzo to mozna kogos peknoc.
Youen nie ciesz sie... zalapiesz sie na deda z naszej strony.

Fernandos
19-08-2007, 21:10
Youen czy jak ci tam na jakiej dzielnicy mieszkasz?

Khazul
19-08-2007, 21:33
Te pelikany niedlugo zasraja ta wasza gildie.
Jutro o 20 na statku w veno , pamietajcie. Jak bedzie nas wystarczaajaco duzo to mozna kogos peknoc.
Youen nie ciesz sie... zalapiesz sie na deda z naszej strony.

Mam nadzieie rze uda wam sie kogos peknoc, tylko rzebym to nie byl ia ! i nie czesze sie bo jestem lysym dresiażem !

@up a chu1 cie to obchodzi?

Fernandos
19-08-2007, 21:38
misiek grzeczniej juz i tak wiem na tibi podales mi :P :)
ja w sumie tez nie chcialbym zebys padl bo z wawy ale jak bedzie trzeba to trzeba :D

sallceson
19-08-2007, 22:19
wiecie co... nie gram juz w Tibie.. wiec moze moj 35+ najcik FACC doczegos sie przyda ;] zabawic sie zawsze mozna ;] byle PeKowane osoby daly jakis powod, a nie ze free 'bo maja inva do domqu supportera Vision' ;]
bede jutro o 20 w venore o ile bede domu ;]

Borin
19-08-2007, 22:25
0 TOLERANCJI DLA VISION !!! 0 LITOSCI !!! :kat:
KAZDEGO Z VISION KTOREGO BEDZIEMY W STANIE UBIC, WALIMY.:crusader:
JAKOS VISION NIE MIALO LITOSCI DLA NAS W D LAIR, WIEC I MY TEZ NIEBEDZIEMY MIELI DLA NICH !]
SZYKUJCIE SDKI :mag::wiking::elf:

Bert
19-08-2007, 22:29
misiek grzeczniej juz i tak wiem na tibi podales mi :P :)
ja w sumie tez nie chcialbym zebys padl bo z wawy ale jak bedzie trzeba to trzeba :D

żałosne xd

Bartholomew
19-08-2007, 22:43
21:28 You see Imargam (Level 215). He is an elite knight. He is Rita of the Vision (Spispi zasnol).

21:28 Matthew Jackson [8]: ZASNOL
21:28 Matthew Jackson [8]: oooloool
21:28 Matthew Jackson [8]: co za idiota
21:28 Matthew Jackson [8]: zasnal sie pisze
21:28 Matthew Jackson [8]: IMARGAM GLAB
21:28 Imargam [215]: A TWOJ STARY TO JUHAS

aff, szczerze mowiac niczego bardziej skomplikowanego sie po nim nie spodziewalem xd

Slovik
19-08-2007, 23:30
Z miłą chęcia się przyłacze ;)

VISION MUST OUT OF THE FURORA

uashasuhasuhas

@DOWN

TA JEST !! MY NOOBY SIE NIE PODDAMY PADAJCIE

MUAHAUAHAUHAHA owned

Ratillt
19-08-2007, 23:38
JEB@C VISION JEB@C!!!

Powodzenia i wielu fragow!

Bo my ludzie z Vision to nie przypadek!

Trevour
20-08-2007, 00:17
JEB@C VISION JEB@C!!!

Powodzenia i wielu fragow!

Bo my ludzie z Vision to nie przypadek!

Zamknij sie bociarzu i wyjdź

wrogonastawiony
20-08-2007, 00:23
Bicie ludzikoFF z vision chyba nie ma sensu. Stawialbym na qpli, supporterow i tych branów ktorzy kupuja protekcje od nich =]

DejvidxD
20-08-2007, 00:27
JAKOS VISION NIE MIALO LITOSCI DLA NAS W D LAIR, WIEC I MY TEZ NIEBEDZIEMY MIELI DLA NICH !]

YYY... no to gdzie i o której ?

Edit:
"Jutro o 20 na statku w veno , pamietajcie. " - Było stronę wcześniej ;d mam nadzieje ze 28 ms sie przyda xdd

Suppcio
20-08-2007, 01:17

ale zal....

Lubie_orzechy
20-08-2007, 03:08
ale zal....

Idz dobij LVL na roty a nie pierdolisz na forum -.- 33 Pr0 Player jestes; ]

Borin
20-08-2007, 04:16
NOOBY Z vISION SA I NA ROTACH. Aug 20 2007, 02:57:04 CEST Killed at Level 25 by a demon skeleton of Furora Druid .
Za to all ,,ostatni bastion" ma hunta. POHUNCIMY I ICH.

@ Suppcio - idz lizac dupe vision gdzie indziej, i spadaj na Pandorie

Ratillt
20-08-2007, 04:37
Ciezkie zycie bottera jest!

A tak pozatym to zal.anty-vision.pl co ty ze soba nosiles :<

Borin
20-08-2007, 04:57
I co podnieciliscie sie ze ubiliscie 25 druida noobchara, ktory siedzial na bocie?
Dowartosciowales sie ze zlociles , kilkaset gp i moonlighta?
LOL

Ratillt
20-08-2007, 10:50
Zawsze te 3k do przodu :P
W koncu kazdy orze jak moze.. jedni sprzedaja pro rookstayerom inni ubijaja botterow ;)

Borin
20-08-2007, 11:19
Pekaj dalej botterow. Nabijcie rsy kazdym charem. Bedzie co ubijac.

Andarist
20-08-2007, 11:22
hah, no to teraz Ratillt wywolales usmeiszek na mej twarzy, ze jeszcze ktos pamieta jak to napisalem, ze Sephriot rookstayerowi memu probowal sprzedac ta jego pro evul protekcje :D

pozdrawiam tak btw Sephriota, aktualnie chyba na Furorze to noob z najwiekszym lvlem ;p

Master of Puppets
20-08-2007, 12:38
Imargam ma wiekszy lvl ; )

Andarist
20-08-2007, 13:33
ale nie noobi az tak jak Sephriot ;]

choc Pan Pro ostatnio popadal tez ladnie ;] zycze wiecej wydanej kasy na blessy tak btw :)

Masywny_Titania
20-08-2007, 13:48
Pekaj dalej botterow. Nabijcie rsy kazdym charem. Bedzie co ubijac.

Chyba vision juz portkami trzesie jak czyta twoje wypowiedzi:o

Fernandos
20-08-2007, 15:06
Hmm jestem ciekawy ile osob bedzie dzis :)

Trevour
20-08-2007, 15:14
Hmm jestem ciekawy ile osob bedzie dzis :)

Ja przyjde pokarac troche ;>

Borin
20-08-2007, 16:38
Dzisiaj to tylko chce zrobic spis ludnosci xD. Moze cos sie popekuje, ale Vision i inni napewno beda juz na to przygotowani. A szkoda odrazu pasc.
Prawdziwe pekanie rozpocznie sie za kilka dni.

Avarich
20-08-2007, 17:56
dawno mnie nie było ^^
gogogo panowie, karać vision, karać xD
chcialbym przyjsc ale za duze lagi mam ;/

Rodri
20-08-2007, 18:15
Czytajac ostatnie kilka stron zesralem sie ze strachu 3 razy :< Borrin przed chwilka bieglem po Ciebie w strone elfow ale loga dales :) gl & hf wieczorem, szkoda ze mnie nie bedzie :(

Tedinaa
20-08-2007, 19:06
Oj szkoda :(

DuskinessvsVision
20-08-2007, 19:16
Ja mógłbym iść ale ob z vision to samobójstwo, nie lepiej robić pojedyńcze ataki na dlair?

btw.też macie takie lagi?

Tedinaa
20-08-2007, 19:18
Ja mam :/

Moze jeszcze powiesz kiedy i o ktorej godzinie ? ...

DuskinessvsVision
20-08-2007, 19:46
od rana cały czas stoje w dp chodze sobie bo mam lagi minutowe, kicki.

Lubie_orzechy
20-08-2007, 19:52
Dzisiaj to tylko chce zrobic spis ludnosci xD. Moze cos sie popekuje, ale Vision i inni napewno beda juz na to przygotowani. A szkoda odrazu pasc.
Prawdziwe pekanie rozpocznie sie za kilka dni.

o której wychodzicie ? Ja Ide [[; Znasz moj nick :)

Borin
20-08-2007, 20:25
Czytajac ostatnie kilka stron zesralem sie ze strachu 3 razy :< Borrin przed chwilka bieglem po Ciebie w strone elfow ale loga dales :) gl & hf wieczorem, szkoda ze mnie nie bedzie :(

Spokojnie, zdazysz jeszcze pasc. Lepszego ek ubilismy juz, wiec z toba tez nie bedzie problemu.
Leciales pewnie podniecony swoim 70 ek myslac ze ubijesz 36 knighta. Zal.
Myslalem ze po hacku zapomnisz o mnie, ale jednak nadal masz mnie w vip xD.
Kolejny naiwny, ktory mysli ze podaje tu prawdziwy czas naszego pk. LOL

Res'tes
20-08-2007, 21:42
ale zal....

Wy*******aj, proszę Cie...

Rodri
20-08-2007, 21:58
Spokojnie, zdazysz jeszcze pasc. Lepszego ek ubilismy juz, wiec z toba tez nie bedzie problemu.
Leciales pewnie podniecony swoim 70 ek myslac ze ubijesz 36 knighta. Zal.
Myslalem ze po hacku zapomnisz o mnie, ale jednak nadal masz mnie w vip xD.
Kolejny naiwny, ktory mysli ze podaje tu prawdziwy czas naszego pk. LOL

Nie mam Cie w vip, po prostu przypomniales mi sie na forum, wlasnie wbilem 15 fragow pod dp venore na ludziach z Anty Vision

http://img512.imageshack.us/img512/1491/maximus0042vq3.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-08-20

Bartholomew
20-08-2007, 22:09
up
jeszcze sie doigrasz, zalatwiamy juz pare rzeczy, na nastepny raz to my wbijemy na tobie 15 fragow

Borin
20-08-2007, 22:27
Niewytrzymales z podniecenia i musiales to napisac, nie? 70 ek ubil kilku 20+ lvli, w czym tu sie chwalic?

Slovik
20-08-2007, 22:59
Na tym ss jest ten przydup o nicku Rayl Paladyn... ile ten 11 latek już wam liże dupe ?

@suppcio

Żal? Tak w domu rodzice się do Ciebie zwracają ?

slayton
20-08-2007, 23:23
Bylem tam 19 sorkiem(Sandvoss) i myslalem ze cos ciekawego bedzie. A tu Sasho Pansa Ue puscil i sie pusto zrobilo ;]

@Slovik
Rayl Paladyn wielce kozaczyl ale jak Anty~ wyszlo ze statku to uciekal najpierw po schodach, a pozniej tp do swiatyni ;]

Fernandos
20-08-2007, 23:41
Ej Rodri tylko szkoda ze mnie jeszcze nie ubiles :) ladne eq masz :P
pozdrow Rayala od nas .
Jutro mamy caly dzien zeby se all po ustawiac i jeszcze zgrac duzo wam pomogl sasho co tu duzo gadac xD
Wracajac do rayala to tak sie kozaczyl ze w pz stoimy thor i ima gdzies poplyneli to nagle on stal w pz dziwne no nie ? mam wrazenie ze brakowalo mu odwagi gdy h lvli zabraklo :)
Pozdro

Smirtlex
21-08-2007, 00:35
Wiecie co dziwni jesteście.... najpierw gadacie że oho 70lvl ubił kilku z 20 i ma co się chwalić... Potem wyskakujecie z tekstem że jeszcze Xxxx nie ubiłeś sami sie prosicie o dedy... nie wiem co wy myślicie że jak Taifun zobaczy że jesteście w anty vision to wam pomoże?? Ja jestem w 100% za Vision chociaż wszystkie moje izomy za Duskie ponieważ tam jest taifun... Wszyscy ida za Taifunem a jednak on deda więcej niż Imargam czy taka Katrila... Magrami wielkie halo robił dopóki nie zrookowali <początkowo player z mojego miasta nim grał a Taifun mieszka w mieście obok> jedyne co wam powiem to

!!!HAIL VISION!!!!

Vexart
21-08-2007, 00:59
Rayl ma max 10lat.Wiecej mu nie dam :D:D
Co do Rayla , kozaczyl kozaczyl i mielsmy go lać i do pz wbiegl i tp do temple ;<.

Dajcie nam sie czas. Musimy sie ogarnąc, bo dużo nobków w guilds.B)

Slovik
21-08-2007, 01:24
Wiecie co dziwni jesteście.... najpierw gadacie że oho 70lvl ubił kilku z 20 i ma co się chwalić... Potem wyskakujecie z tekstem że jeszcze Xxxx nie ubiłeś sami sie prosicie o dedy... nie wiem co wy myślicie że jak Taifun zobaczy że jesteście w anty vision to wam pomoże?? Ja jestem w 100% za Vision chociaż wszystkie moje izomy za Duskie ponieważ tam jest taifun... Wszyscy ida za Taifunem a jednak on deda więcej niż Imargam czy taka Katrila... Magrami wielkie halo robił dopóki nie zrookowali <początkowo player z mojego miasta nim grał a Taifun mieszka w mieście obok> jedyne co wam powiem to

!!!HAIL VISION!!!!
Po 1:
Katrila to on panie 100 % Vision
Po 2:
Masz 8 lat max
Po 3:
Na Furorze pograłeś max 5 dni i nie wiesz co robi Vision
Po 4:
Wyjdź, zamknij drzwi i nie trzaskaj.

Vexart
21-08-2007, 01:32
up
Co Racja to racja :D

Rodri
21-08-2007, 03:01
Noobki tam wyzej :)

Nie podniecam sie tym ze ubilem paru 20 lvli, chodzi o to ze wy robicie wielkie halo odnosnie waszej egzystencji na Furorze. Borin, a Ty stojac na statku nie pisales przypadkiem czegos w stylu "Sluchajcie to ja borin, ale nie moge sie teraz wlogowac bo sie na mnie juz szykowali " ? :D

Zalosne _/

Te-besque
21-08-2007, 03:03
Rodrii poklikamy? x D

Rodri
21-08-2007, 03:08
Oo Pewnie :D a co masz ciekawego do powiedzenia mi tej pieknej gwiezdzistej nocy :D haha

Te-besque
21-08-2007, 03:11
Ze jesteś słodki jak kethup!

<zeroo czata>

Hubi ale jutro nas skarają na forum, aż mi ciarki po plecach przechodzą :(

Rodri
21-08-2007, 03:13
A Ty Ada jak... hmmm =D powiem Ci kiedy indziej bo sie wstydze... =D

Slovik
21-08-2007, 03:19
Hy romantyczne Chusteczke ?

@down

O jejku jejku ! Nie płacz bo ja się rozpłacze ;////

Te-besque
21-08-2007, 03:21
oj Ty moj romantq!!!!!!!!! dobra nie "oftopujmy"!
porozmawiajmy lepiej o Furorze! więc dziś wiecie co się stało?
Rodri dokończ bo ja... bo ja ...jakos...NIE MOGE

Rodri
21-08-2007, 03:22
Co sie stalo.. ? Zeby bylo do rymu.. Vision zydow pokaralo =D!

Slovik
21-08-2007, 03:24
O kuwa, ale ty męski daj autograf !!

Nazajutrz pewnie bany polecą jak... właśnie panie Mickiewicz wymyśl coś

@down

Taa racja ;/

Qel tam gdzie ty zawsze kłopoty 8o

Hellraiser
21-08-2007, 03:26
Rano, czy tam popołudniu tego tematu już nie będzie, lub będzie zamknięty, po łatwiżnie.

Te-besque
21-08-2007, 03:26
a nic się nie staO xD

oj tam banami będziecie się przejmować! Helllo!

znacie Gabryśke nie?

Rodri
21-08-2007, 03:28
Wiadome ! Zawsze sie z nia brechtamy i fakolce kazdemu pokazujemy :D

A wogole popatrz jaki zbieg okolicznosci, moj piekny mroczny paladyn rook i Twoj wielki potezny druid tez <chlip chlip>

Slovik
21-08-2007, 03:29
uahauha taa

Bo ona jest taka Krejzi nie ? ale my krejzole !1 oneoeneo

My tu se krejzi do Maćka przychodzimy a tu słuchajcie go nie ma

@down

Dobra koniec żartów 15 latko... zamkną nam temat przez to, że ty i twój kompan Rodri sobie pazokcie malujecie 8o

spokój

Te-besque
21-08-2007, 03:30
O Jezu xD I dlatego ja w brecht Ty w brecht..

Hubi wiesz jak ładnie paznokcie pomalowałam przed chwilą?

Slovik no helllo no!

Rodri
21-08-2007, 03:31
Nie wiem ;o pokaz

Hellraiser
21-08-2007, 03:33
Hubi wiesz jak ładnie paznokcie pomalowałam przed chwilą?

lol, myślałem że to do mnie ;s.

Btw, http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1792085

Macie coś oldschool rpg style.

Te-besque
21-08-2007, 03:34
Love Ty moje! ale jak?XD

a tak w ogóle to wiesz.. że z Tobą jestem zdolna do najwiekszych szaleństw!

np... głaskanie po ręce?

Slovik
21-08-2007, 03:34
@Hellraiser

ze wzgledu na to że mój język angielski jest ubogi więc poprosze o przetłumaczenie8o8o8o8o8o8o8o8o

Rodri
21-08-2007, 03:35
Nie, wiesz co... ja nie jestem chyba jeszcze gotowy na glaskanie po rece... Rozumiesz, nie chce pozniej niczego zalowac :<

Te-besque
21-08-2007, 03:36
Ranisz mnie:/

Rodri
21-08-2007, 03:39
Ehhh <glaszcze po rece> hahah :D

Te-besque
21-08-2007, 03:43
No i o to chodzi..
Ej krejzole wy tu śpicie, spamujecie, a potężny palladyn walczy z równie potężnymi demonami i krejzole wiecie co się stało hello? katrila 199 !
ale on jest krejzol cooo?XD

Slovik
21-08-2007, 03:44
Dziewczyno zacznij pisać po ludzku dobra ? Bo to już zaczyna być denerwujące...

zapytaj sie tego pana czy ma lagi ?

Rodri
21-08-2007, 03:46
Taa Andi to krejzol ponad krejzole, zawsze nosi pałer bełty i wogole yo jest niezniszczalny :D

Te-besque
21-08-2007, 03:49
Ej Slovik ale...ale...ja...jakos...NIE MOGE ;(;(;(
a pan katrila SAjs : Nie mam lag i loot sprzyja!: D

Slovik
21-08-2007, 03:52
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1792128

Zapraszam ;))

Rodri
21-08-2007, 03:53
A pan reklama odpisuje na kazdego posta jaaa ale on jest krejzi :D

Te-besque
21-08-2007, 03:56
Noooo:D

Slovik... mhm może zapytaj Spaawa?!

pan reklama jest jak infobot na moim gg. Zawsze mi odpisze, a w dodatku moge się pochwalić, że mam takiego mądrego kolege:D

Rodri
21-08-2007, 04:01
Swoja droga, infobot to bardzo zajedwabista sprawa :P

Te-besque
21-08-2007, 04:03
wiadomka:P
Ej ej spiąca jestem : D

Rodri
21-08-2007, 04:11
Ja teeeez... to moze jakas hardkorowa akcja na dobranoc :D ?

SpAyKeR
21-08-2007, 04:19
A tak w ogóle co się porobiło z dawnymi player'ami ? Mestor Rhu znów przywrócony do gry, wie ktoś co się z nim dzieje?

Proszewas
21-08-2007, 04:38
@Hellraiser

ja obstawiam że dzisiaj popołudniu już tematu nie będzie : p

@Akcja Venore

fakt szum robiliście z tego a wyszło wam jak wyszło ; p a Rayla ignorujcie...

zresztą teraz wątpię żebyście zabili Rodrigeza...

@pan reklama
o kim mowa jeżeli można wiedzieć... bo mam na myśli jedna osobę ; p

Fernandos
21-08-2007, 08:52
No co racja to racja za duzo szumu zrobilismy i sie przejechalismy na tym :)
Mamy teraz sporo czasu zeby wszystko sobie poukladac i nastepnym razem powinno byc lepiej ... chyba ze znowu jakis sorek pusci ue pod dp :PP

Tedinaa
21-08-2007, 09:12
Moze nastepnym razem nie bedzie tak zle :D

druiDxD
21-08-2007, 10:28
kurwa, beka z was wszystkich jak to czytam, zal w chuj, ogarnijcie sie troche yo

akcje niedojebow na nócharah organizowane na forum, zajebiscie smieszne gadki ady i rapera maximusa, itd itp.

poprosze wiecej

Te-besque
21-08-2007, 10:34
Ymy masz gadanie.. żałuje iż ja tak nie potrafie ; o

Clerasil ftw!!!!!!!!!!!!!!!

Andarist
21-08-2007, 11:06
przepraszam za offtopa, ale nei mgoe juz wytrzymac...

@Ada~
jego wina, ze wyglada jak wyglada? to jest powod do jechania po kims? juz jestes nudna z tym Clerasilem... zacznij oceniac ludzi nei po wygladzie

co do twojej urody
moze to Twoj urok, moze to Photoshop? (nie widzialem na rl, wiec nei wiem, ale czesc fotek wyglada jak po korekcie :>)

Fernandos
21-08-2007, 11:18
przepraszam za offtopa, ale nei mgoe juz wytrzymac...

@Ada~
jego wina, ze wyglada jak wyglada? to jest powod do jechania po kims? juz jestes nudna z tym Clerasilem... zacznij oceniac ludzi nei po wygladzie

co do twojej urody
moze to Twoj urok, moze to Photoshop? (nie widzialem na rl, wiec nei wiem, ale czesc fotek wyglada jak po korekcie :>)

Popieram w calości !!

Te-besque
21-08-2007, 11:29
odpisywanie do was nie ma najmniejszego sensu, skoro wy nawet nie wyczuwacie ironii, no i z reszta "nie kloc sie z glupim, bo ktos nie zauwazy roznicy miedzy wami"

fotki są z kamerki więc jakości dobrej nie masz, a Twoje durnowate komentarze zachowaj dla siebie:-)

KKTHXBB

A tak btw:>
Nie ty mnie bedziesz kultury uczyl bo za krotki na to jestes.

Rodri
21-08-2007, 11:40
Ej nie no, nie wierze... ktos widze nie podlapal Ada ze wczoraj sobie chcielismy troche z nudow popisac i wzial to na powaznie :) "zajebiscie smieszne gadki ady i rapera maximusa, itd itp." nie wierze HAHAHA :D

Te-besque
21-08-2007, 11:46
Hubi jak wiesz .. są ludzie i podludzie:D

Rodri
21-08-2007, 11:52
Czekamy dzis na kolejna spektakularna akcje noobow w okolicach Venore :) moze bedzie mniej nudno niz zawsze... Wpadniesz Ada pokarac :D ?

slayton
21-08-2007, 11:55
I nastepny temat zaraz zostanie zamkniety....

Te-besque
21-08-2007, 11:58
wiadomka!:D

"I was 5 and he was six, we rode down on horses made of sticks... He were black and I was white... He would always win the fight... BANG BANG He shot me down... BANG BANG I hit the ground... BANG BANG that awful sound... BANG BANG my baby shot me down...."

BANG BANG:D

Rodri
21-08-2007, 12:07
Ja wole feuer frei :D mimo ze po niemiecku... :) BANG BANG :D

Calorn
21-08-2007, 12:20
@Te-besque
Możesz już sie zamknąć ale tak na serio, bo żal mi ciebie jak piszesz takie głupoty jak 12 latka, zresztą więcej pewnie też nie masz, tym bardziej mi ciebie żal, że chcesz aby zamkneli ten temat, jadąc po Ymym chcesz sobie coś udowodnić, może to jaka naprawde jesteś głupia? Ty zresztą też nie wyglądasz najlepiej, jednak to przesiadywanie najpierw po 24/7 przed Tibią grając swoim jakże cudownym "16" druidem, później pisząc bzdurne posty nocami na forum dali po sobie znać...

KKTHXBYE

Borin
21-08-2007, 12:35
@ Rodrigez - po cholere mialem leciec z elfow swoim 36 knightem, z zapelnionym kasa backpackiem? Zeby wasze noob chary mnie ubily, lol.
Zalosne to bylo jak Rayl kozaczek, zwial do protection zone gdy wylezlismy ze statku.

Taa Qel dawaj w okolice veno jak bedzie dym, chetnie walne w ciebie kilka sd.

Gelt
21-08-2007, 12:36
O rany koffane WaRiAtY uspokójcie się bo zamkną znów temat ;*;*;*;*;*

@Calorn
Z ludźmi trzeba umieć rozmawiać w ich języku xP

Hegemmon
21-08-2007, 12:43
zmieniłem wam nazwę tematu, aby bardziej pasowała do tego, co się tutaj dzieje.
Nie ma sensu was powstrzymywać, więc zrobimy nieco inne zasady.
Tutaj możecie sobie trochę pooftopować a temat, w razie potrzeby, będzie co jakiś czas czyszczony, czy coś w tym stylu.

Cena tego wszystkiego jest jedna- surowsze kary za łamanie regulaminu i nie mam tu na myśli lekko zwiększonych kar... co to to nie. Do każdej kary +1/+3 pkt z wydłużeniem o 1 - 2 miesiące. Karane będą również błahsze przewinienia.
Zatem zastanów się nad tym, czy warto napisać to, co zamierzasz, bo może cię to drogo kosztować.

DuskinessvsVision
21-08-2007, 12:54
No to zaje*iście, teraz jakaś niewyżyta nastolatka z adorującym ją młodzeńcem będą robili tu syf, a nie temat o furorze.

R.I.P Temat o furorze własnie umarł, wraz ze zrobieniem z niego hyde parku

Rodri
21-08-2007, 12:55
@ Rodrigez - po cholere mialem leciec z elfow swoim 36 knightem, z zapelnionym kasa backpackiem? Zeby wasze noob chary mnie ubily, lol.
Zalosne to bylo jak Rayl kozaczek, zwial do protection zone gdy wylezlismy ze statku.

Taa Qel dawaj w okolice veno jak bedzie dym, chetnie walne w ciebie kilka sd.

A czym Ty walniesz te sd ? Swoim poteznym rycerzem czy moze 21 paladyneM ? A odnosnie Rayla to po co nam to mowisz? Kogo to obchodzi wogole ze on uciekl przed wami... po co mial pasc skoro mogl sie schowac? Ty kozaczysz wiecej niz on a nie wyszedles swoim "main charem".

@up

Nie jestesm adorujacym Qel mlodziencem hahah :D mam kogo innego do adorowania :) Ty nie rozumiesz o co chodzi w naszych postach chyba ;)

slayton
21-08-2007, 13:00
@Rodri
Uderz w stol, a nozyce sie odezwa...

Borin
21-08-2007, 13:01
Paladyna mam na pandori :}. Mam jeszcze 1 chara, ale nicku nie podam narazie. ,,Potezny Rycerz" lol,? Uwazasz ze kozacze ze mam 36 knighta? To jest slaba ci..ka a nie knight. Wiec daruj sobie tego typu komentarze.
A narobie sobie uhow i wyjde sobie swoim ,,poteznym rycerzem" xD.

Rodri
21-08-2007, 13:05
Paladyna mam na pandori :}. Mam jeszcze 1 chara, ale nicku nie podam narazie. ,,Potezny Rycerz" lol,? Uwazasz ze kozacze ze mam 36 knighta? To jest slaba ci..ka a nie knight. Wiec daruj sobie tego typu komentarze.
A narobie sobie uhow i wyjde sobie swoim ,,poteznym rycerzem" xD.

Nie powiem ze "fajnie ze narobisz uhow - wiecej spadnie" bo wyjdzie ze jestem kozak :D

Borin
21-08-2007, 13:12
,,Wiecej spasc" , zapewniam cie ze malo spadnie, bo knight po haku. A w ogule czemu myslisz ze padne? Moze mi sie uda przezyc....
Wyluzujcie to tylko gra. Na forum powinna byc zgoda a nie dogryzanie sobie nawzajem.

Rodri
21-08-2007, 13:15
,,Wiecej spasc" , zapewniam cie ze malo spadnie, bo knight po haku. A w ogule czemu myslisz ze padne? Moze mi sie uda przezyc....
Wyluzujcie to tylko gra. Na forum powinna byc zgoda a nie dogryzanie sobie nawzajem.

Zgadzam sie w 100 % :) Ale to nie ja nazywam Qel glupia idiotka itp.. wy nie rozumiecie ze to co sie tu pisze z naszej strony to nie na powaznie tylko dla zartow ?

Gelt
21-08-2007, 13:15
Rodri w takim razie wytłumacz o co chodzi w tych postach? Mają może jakiś... Podtekst seksualny? ;> Czy tak teraz zapoznaje się młodzież? Przez internet? xP

DuskinessvsVision
21-08-2007, 13:28
@Rodri
No żarty mogą być, ale bez przesady że co słowo to nowy post.Wczoraj wieczorem było 13 stron tematu dzisiaj rano 19...

Rodri
21-08-2007, 13:32
Przepraszam juz nie bede ;) Btw nie ma w tym zadnych jak to okreslil ktos wyzej "podtekstow seksualnych" hahaha :D a tak ogolnie to znamy sie z rl z Ada, jesli chodzi o Furore to hydry mi wlasnie zajeli :(

DuskinessvsVision
21-08-2007, 13:42
Jak to hyde park to tęz trochę oftop zrobię.:P

No pozwalam ci już tak nie robić :D
A co do hydr to : Przykro mi :(

Te-besque
21-08-2007, 14:22
Borinn.. mhm o ile sobie przypominam ostatnio normalne posty pisałeś co do mojej osoby.. widze, że jednak szybko zdanie zmieniasz, ale że tępy jesteś to chyba widać. Brak inteligencji, bardzo puste teksty, myślisz, że jesteś najlepszy.
Forum to zabawa, ale żeby się pobawić jest potrzebna mała wprawa.

To co pisze z Hubim to sprawa między nami a tu wszyscy są w mieszani. kto z nami jest wie, ze Vision zawsze trzyma się xD!

Rodri
21-08-2007, 14:24
Oj Ada Ada a to o mnie mowili ze jestem Raper na pol etatu hahaha :D
Wiadome ze Vision sie trzyma razem, a jesli chodzi o Vision to niedlugo bedzie sie dzialo cos fajnego :D

Borin
21-08-2007, 14:29
To z tymi SD, to glupio wyszlo. Ale skoro wtracilabys sie do walki, to chyba normalne ja za dusk ty za vis, wiec bysmy byli w tibi przeciw sobie. Ale tu mysle ze tak nie jest.
A co do braku inteligencji, pustych tekstow - Jestem inteligentny ale tu tego nie pokazuje, z humanistyki jestem slaby, wiec pisanie nie wychodzi za najlepiej. Ale na niektore tematy wiem duzo wiecej niz ty (nie tibia xD).
I nie czuje sie jak najlepszy... czuje sie normalnym uzytkownikiem tego forum.

Rodri
21-08-2007, 14:32
A ja sobie siadlem z nudow na mojego rookstayera Yiubha do'urden :) noobki ssy ze mna robia hahah :D

Gelt
21-08-2007, 14:49
Przepraszam juz nie bede ;) Btw nie ma w tym zadnych jak to okreslil ktos wyzej "podtekstow seksualnych" hahaha :D a tak ogolnie to znamy sie z rl z Ada, jesli chodzi o Furore to hydry mi wlasnie zajeli :(

Szkoda, chciałem o tym pogadać :(

A wiesz co? A wiesz, że hydrom odrastają nie tylko głowy jak im się utnie xDDD

Calorn
21-08-2007, 15:43
@up
A co jeszcze ??xDDD
Czyli ogolnie podpisujecie pakt o nieagresje widze? :D

Proszewas
21-08-2007, 17:29
a jesli chodzi o Vision to niedlugo bedzie sie dzialo cos fajnego :D

ktoś wyleci? czy Andi wbije 200?

@Calorn
na to wygląda że teraz wszyscy na forum będą sie kochać ; p

Gelt
21-08-2007, 17:44
Jeśli ten pakt tyczy sie mnie <w co watpie :P ) to ja jestem bardzo nieagresywny :D No czy ja kiedyś napisałem coś agresywnego?

Oj, Jestem bardzo ciekaw kto 1st wbije ten 200. Andi rano był on-line. Za to Spaaw już trochę długo wbija ten 200. Wydaje mi się, że znaczące będą godziny xP

slayton
21-08-2007, 18:04
Napewno Katrila, przeciez gdyby Spaaw wbil przed Katrila to bylby "Hnted Forever" i pewnie szybko stracil by ten 200. Spaaw moze ma kilka % do 200, ale musi czekac. Przeciez nie wbijalby na dobe od 200 do 600 expa(a tak jest juz 4 dzien). Jestem prawie pewien, ze gdy Katrila wbije ten 200, niedlugo pozniej zrobi to Spaaw.

Hellraiser
21-08-2007, 18:10
Admin coś dużo wie? <nazwa tematu>

Khazul
21-08-2007, 18:12
Napewno Katrila, przeciez gdyby Spaaw wbil przed Katrila to bylby "Hnted Forever" i pewnie szybko stracil by ten 200. Spaaw moze ma kilka % do 200, ale musi czekac. Przeciez nie wbijalby na dobe od 200 do 600 expa(a tak jest juz 4 dzien). Jestem prawie pewien, ze gdy Katrila wbije ten 200, niedlugo pozniej zrobi to Spaaw.

Z tego co wiem Spaaw skilluje do 100/100 :}

Gelt
21-08-2007, 18:27
Admin coś dużo wie? <nazwa tematu>

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1614486&postcount=183

Slovik
21-08-2007, 19:55
No to zaje*iście, teraz jakaś niewyżyta nastolatka z adorującym ją młodzeńcem będą robili tu syf, a nie temat o furorze.

R.I.P Temat o furorze własnie umarł, wraz ze zrobieniem z niego hyde parku

Wszystko powstało dlatego, że dzisiaj w nocy o 3:00 nie wytrzymałem i napisałem do Hege żeby zrobił zasady bo to jest żenujace

@ Rodri

oj przepraszam hydry Ci zająłem jaka szkoda ;/

Hyrzy
21-08-2007, 23:14
20:18 Basterr Lord of Darkness [36]: No dobrze, zakonczmy to. Kogo chcialbys pozdrowic?
20:21 Poul Nohan [205]: Gildie Vision
20:21 Basterr Lord of Darkness [36]: To narazie
20:21 Poul Nohan [205]: No nara.

:O
XD!

Yebro
22-08-2007, 04:15
20:18 Basterr Lord of Darkness [36]: No dobrze, zakonczmy to. Kogo chcialbys pozdrowic?
20:21 Poul Nohan [205]: Gildie Vision
20:21 Basterr Lord of Darkness [36]: To narazie
20:21 Poul Nohan [205]: No nara.

:O
XD!

Twój poziom inteligencji jest olśniewający...

o/ Poul~

@Furo~
Lagi ;]]]]

Borin
22-08-2007, 11:01
Co do Furory - Wiecie czy te lagi sie kiedys skoncza :p?

Rodri
22-08-2007, 11:53
Haha ten wywiad poula wogole mnie rozbroil =D siedzielismy na vencie i sie razem smielismy jak on sie wypowiadal =o "sorcerer? Czarna malpa" hahaha

Reloop
22-08-2007, 12:58
Edit. Usuwam

slayton
22-08-2007, 13:59
Ja gralem.:D

Hellraiser
22-08-2007, 14:04
Co do Furory - Wiecie czy te lagi sie kiedys skoncza :p?

To była?, jest i będzie? nie kończąca się opowieść.

Gulka
22-08-2007, 17:05
Fajny news na tibia.pl, czyzby to ktos z furory? ^.^

Xzizikur
22-08-2007, 17:19
up@

Daje reke uciac, ze to ktos z furo:P.

sallceson
22-08-2007, 17:49
to ze z Furory to raczej pewne :D a w kazdym razie powiazany z Furorą :d
teraz zakłady... kto to ? :d

Proszewas
22-08-2007, 18:45
Buki Przemo i VL hrhrhr niedługo będzie "zatrzymano 3 osoby z Bielska" i tak aż dojdą do orzecha ; p

Diablord
22-08-2007, 21:03
Ide sobie makerem przez Edron a tu nagle spora ekipa Visi0n w domq Katrili:
http://i96.photobucket.com/albums/l177/Diablord/Katrila200.jpg
Niestety Katrila wbił 200 lvl przed Spaaw'em :(

Hellraiser
22-08-2007, 21:58
Niestety Katrila wbił 200 lvl przed Spaaw'em :(

Niestety?, przecież to normalka, nawet nie wyobrażam sobie co to byłoby gdyby Spaaw począł trzecią dwusetke.

Andarist
22-08-2007, 22:20
18kk+ na screenie minimum jest co daje nam 9000zl+

i pomyslec, ze Tibia moze byc tyle warta ^.^

Diablord
22-08-2007, 23:21
Andi mógł wyjebać all z domq i sie wzbogacić :D

Slovik
23-08-2007, 00:03
[QUOTE=Reloop;1616382]Grał ktoś z was może na moim otsie, Furora(Vision) vs Azura(Wanted), pozniej Furora vs Azura Top 40 ?;] Pozdrowienia dla osób które na nim grały. Ots niestety padł bo niema hostera;[

Kurwa szkoda bo ja na nim za*******ałem od rana do 24:00 w ogóle fajny otsik no szkoda ale jak pojawi sie hoster to zrób ;p

Suppcio
23-08-2007, 12:37
NOOBY Z vISION SA I NA ROTACH. Aug 20 2007, 02:57:04 CEST Killed at Level 25 by a demon skeleton of Furora Druid .
Za to all ,,ostatni bastion" ma hunta. POHUNCIMY I ICH.

@ Suppcio - idz lizac dupe vision gdzie indziej, i spadaj na Pandorie

Nie będziesz mi mówił co mam robić dzieciaczku.

Lubie_orzechy
To że posiadam takie a nie inne konto na tibia.pl nie oznacza że moim jedynym osiągnięciem jest tylko 33 s. Więc japa.

Wigget
23-08-2007, 14:59
Youen

Aug 23 2007, 04:43:18 CEST Killed at Level 100 by Magiq

Khazul
23-08-2007, 15:12
Youen

nie p!erdol

gz akcji

Wigget
23-08-2007, 15:29
nie p!erdol

gz akcji

gz żydzie...widze że jeszcze nie ochłonęłaś anyway gz again muahaha

Slovik
23-08-2007, 22:48
Youen

Przykre ;/ Nareszcie cos sie dzieje...

Movie ?

Yebro
24-08-2007, 12:21
Przykre ;/ Nareszcie cos sie dzieje...

Movie ?

"jak chcesz to załatwisz, a jak nie to jesteś głupi"
Płomień 81 - WWA

~topic
Wbiłem 100 ;]

Suppcio
24-08-2007, 13:10
"jak chcesz to załatwisz, a jak nie to jesteś głupi"
Płomień 81 - WWA

~topic
Wbiłem 100 ;]

Spoko teledysk

Topic:
gz

Hellraiser
24-08-2007, 15:22
Jestem prawie pewien że "VL" ma problemy z prawem, kiedy weszedł ostatni materiał w mediach.

sallceson
24-08-2007, 16:15
jest tam jakis Przemek w braniewie? ;]

Reloop
24-08-2007, 16:27
No jest Przemo (Sasho Pansa) takiego znam ;]. A o co kaman :P?

Slovik
24-08-2007, 18:05
~topic
Wbiłem 100 ;]

Tak przy tym nie dając mi expic -.- Musisz mi potwory wybijać jak ja leje ?8o

Calorn
24-08-2007, 19:01
Huahahah powstała nowa gildia "Vision Academy" strach się bać, Vision sie rozszerza ;/:D

sallceson
24-08-2007, 19:07
No jest Przemo (Sasho Pansa) takiego znam ;]. A o co kaman :P?

Na pomysł takiego zarabiania pieniędzy wpadł 16-letni Przemek, który także wymyślił jak przejmować konta innych użytkowników.

no to sie pytam ;]

Proszewas
24-08-2007, 20:22
Huahahah powstała nowa gildia "Vision Academy" strach się bać, Vision sie rozszerza ;/:D

no i Vision pozbyło sie "noobów"

Yebro
24-08-2007, 21:14
Tak przy tym nie dając mi expic -.- Musisz mi potwory wybijać jak ja leje ?8o

Czy to ty jesteś tym odważnym idiotą ze screena niżej?
http://i114.photobucket.com/albums/n268/Celeto/visionskipiesxxx.jpg
:>
Pozdro

Slovik
24-08-2007, 21:17
WRONG

Pall-bone here

Mam Hunta od super mega Rayl Paladyna i jego gildi Black Terror...

.. w której jest mój były najlepszy kumpel ^^

ah te "Imargamy" myslą że dużo mogą... ;/

@down

Ja czy Yobak ?;S

Proszewas
25-08-2007, 00:49
widać że lubisz hardcorowo expić ; p

Reloop
25-08-2007, 04:57
no to sie pytam ;]

ten Przemo nie ma na banq 16 lat ;]

Proszewas
25-08-2007, 05:06
że jest w gimnazjum to nie znaczy ze musi mieć 16 lat ; p

Te-besque
26-08-2007, 01:17
Jaki tu spokój, nanana

Nic sie nie dzieje, nananana

Nikt sie nie bawi, nanana

Wszyscy sie nudza, nananana

:P

Slovik
26-08-2007, 01:18
@up

Przynajmniej do tej pory nic pokroju Ciebie sie nie zjawiało na forum... ;/

Te-besque
26-08-2007, 01:28
Mów mi dalej ja Cie slucham xD

Borin
26-08-2007, 01:38
Qel widze ze probujesz ozywic forum. No tu sie z toba zgodze ze nudno cos tu jest xD.

Te-besque
26-08-2007, 01:45
Gooosh :/ tak btw... Borinq przeczytaj skrzynke odbiorczą ;o

Razor_Vis
26-08-2007, 01:54
Wie ktos co sie stalo z vivi vanesem? Wiem ze poryte duski hackly go . Slyszalem od leady caeli ze ligu odzyskal hara ale czy bedzie grac?

Borin
26-08-2007, 02:01
Ha, kolejny hack :/. Niedlugo to stanie sie codziennoscia na furorze.

Te-besque
26-08-2007, 02:03
Życie taaaa :o

Borin
26-08-2007, 02:05
Cipsoft moglby cos z tym zrobic. Ale po co sie trudzic.