Pokaż pełną wersje : Manga&Anime
Corgar Frizz
08-02-2009, 17:26
*Corgar rozpacza, gdyż podczas odciągania Sama został ranny i nie może brać udziału w dalszej części orgii*
@Kuma
Znałem imię Raya, ale jakoś mi tak z głowy wyleciało ;p
Nipah!
Corgar Frizz
Macieju nie wróciłem jeszcze ; >
Łukaszku zapomniałeś o Seba-kunie? : <
Serious Sam
08-02-2009, 17:29
To co ja ciągle siedzę w tej klatce?
@Sam
Przypuszczam, że tak. I to najwyraźniej sam, no chyba że Seba-chan zostawił jakiegoś tentacla.
Corgar Frizz
08-02-2009, 17:31
Tak, musisz czekać aż wróci Ray do domu. A wtedy musisz zrobić to co on będzie ci kazał.
Nipah!
Corgar Frizz
Serious Sam
08-02-2009, 17:33
*A będę mógł wylizać mu pięty i dziąsła?
KURDE, ale spam, teraz czekamy na warny : }
Kuchinoyose no jutsu!! WIELKI TENTACL!
Dobra sam nie jesteś juz sam zaraz bedzie tentacl :p
Serious Sam
08-02-2009, 17:38
WIELKI TENTACL włazi mi między nogi, wychodzi ustami i włazi między nogi Rayzy, wychodzi uszami Rayzy, wchodzi w nos Grocixa i wychodzi mu uchem, wchodzi w usta Que i wychodzi mu okiem, następnie wchodzi w tył Otakumy i wychodzi mu przodem, a Corgar Frizz się patrzy.
@down
yay!
OMG OMG OMG!!
Sammy awansujesz na pierwsze miejsce najbardziej zboczonego człowieka na tym forum.
I co nie głupio ci Corgar?? Straciłeś tą całą zabawę.
nie zmyslaj : / to jutsu summoningu , nie przemiany ja jestem daleko~~
@Sam
o.O Masz chlopie wyobraznie... xD
Taaaaaa? ; >
a mam napisać moją homo wersje wydarzeń Sam'a? ; 3 na Yaoi tekstach sie znam...
Serious Sam
08-02-2009, 17:51
Rayza 17:34:43
nie dorastasz mi do piet
Rayza 17:34:47
w zboczemstwie
Ja 17:34:51
wiem, wiem
Rayza 17:35:05
a te płotki!
Rayza 17:35:12
czcą cie teraz!
HAHA, wygrałem.
Mam zdjęcie Rayzy z tentaclem!
http://theinspirationroom.com/daily/commercials/2008/3/dunkelziffer-tentacle.jpg
@sam
Ja1 17:39:21
to nie tak działa
Ja1 17:39:29
same capy i ohy
Sam 17:39:46
wygrałeś...
hee? ;>
Sam nie wiem jak ci to powiedzieć, ale to nie jest powód do dumy i chwały, no chyba że przy tych wszystkich zboczonych myślach krzyczysz SSSSSPPPPPPAAAAAAAAARRRRTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAA!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jesli bede często dawał takie teksty to to będzie nudne i będę tylko podrzędnym-dającym-z-przymusu-hentaicem xD...
i to all xD....
ps:
odkładam siły na ecchicon ^^.....
I tak Rayza stracił swoją pozycje, jako największego spamera i największego zboczeńca tematu.
Ray-chan czyżbyś był spadającą gwiazdą? Czy skończyła się twoja era?
Tak apropos kogo nazywasz płotką!!!? HUUUH??
Serious Sam
08-02-2009, 17:58
Byłem...*chlip* ... byłem.... MISTRZEM, przez ...*chlip* kilka sekund...
I tak Rayza stracił swoją pozycje, jako największego spamera i największego zboczeńca tematu.
Ray-chan czyżbyś był spadającą gwiazdą? Czy skończyła się twoja era?
Tak apropos kogo nazywasz płotką!!!? HUUUH??
Sam juz nie jest masterem,oddał mi spowrotem tą władze, nie samym spamem człowiek zyje xD
btw: znalazłem swoich zboczonych ''rówieśników'', mnie czasu tutaj jestem...
*Przerwa w spamowaniu na temat nie związany z anime*
Już chyba miesiąc Amaenaideyo mi się ściąga.
No jak tak można ;(
Quezacoatl
08-02-2009, 18:06
Wszyscy oblali bo rzescie czytali opis na koncu AMV...
A tak btw, moje stopy sa tylko dla loli. A na me rany potrzeba mi okladu ze swiezych mlodych piersi.
Już chyba miesiąc Amaenaideyo mi się ściąga.
No jak tak można
Przerzuc sie na lolicon jak jazdy normalny, wiesz jakie ilosci seedow? Arr
@eerion
Amenaideyo jest niewarte sciagania - baardzo podrzedne ecchi.
@Rayza
Pffft.
@eerion
Akurat to anime jest bardzo średniawe.
@Otakuma
Po raz pierwszy sie zgadzamy?xD
Wszyscy oblali bo rzescie czytali opis na koncu AMV...
ja nie : P
zobacz ile minęło od pokazałeś amv : p a moją odp... ta mała chce miec najsilniejszego dzieciaka robiac to z Tosuhim : p
Przerzuc sie na lolicon jak jazdy normalny, wiesz jakie ilosci seedow? Arr
Signed!
A btw. que... daj jakies linki na PMa :<
@Otakuma
Po raz pierwszy sie zgadzamy?xD
Nie przesadzaj, nie jest tak źle.
Nie przesadzaj, nie jest tak źle.
No dobra, ale takie przypadki moznaby policzyc na palcach jednej reki.
Quezacoatl
08-02-2009, 18:44
ja nie : P
zobacz ile minęło od pokazałeś amv : p a moją odp... ta mała chce miec najsilniejszego dzieciaka robiac to z Tosuhim : p
Sonotori. Ale tyle to i mozna z wiki wyczytac... :p Ale dobra nie czepiam sie.
Btw, jak macie jakies konkretne pojecie co chcecie to pytac, ja linkow nie zapisuje nigdzie, ale zawsze mozna uploadnac to i owo, albo przeslac mailem.
Sonotori. Ale tyle to i mozna z wiki wyczytac... :p Ale dobra nie czepiam sie.
Btw, jak macie jakies konkretne pojecie co chcecie to pytac, ja linkow nie zapisuje nigdzie, ale zawsze mozna uploadnac to i owo, albo przeslac mailem.
Dziekiiii ; ) No ale dobra, koniec tematu, bo nas jeszcze zaczna o cos podejrzewac (jakby bylo o co o.O)...
@Nooby na górze:
So what?
Nie oglądam samych topówek czy nówek.
A średnie, czy kiepskie serie... Po nich cała reszta smakuje inaczej.
No i we fragmencie AMV było Amaenaideyo, spodobało mi się, toteż ściągam.
Więc dzięki za ostrzeżenie, ale spokojnie.
Zresztą. Od Popotana gorsze być nie powinno xD
@Nooby na górze:
So what?
Nie oglądam samych topówek czy nówek.
A średnie, czy kiepskie serie... Po nich cała reszta smakuje inaczej.
No i we fragmencie AMV było Amaenaideyo, spodobało mi się, toteż ściągam.
Więc dzięki za ostrzeżenie, ale spokojnie.
Zresztą. Od Popotana gorsze być nie powinno xD
Baaka... No dobra, ale nie zapomnij, ze ostrzegalismy! A Popotan jest trv, bo ma caramelldansen.
Grocix, co ty gadasz. Mi na półmetku C;H się całkiem podoba ; P. Poza tym b. spodobały mi się seyuu Seiry i Rimi : ).
Ja zaczynam sie was wszystkich bac... ;< w LOLICONY! Czy tylko ja tu jestem normalny i ogladam tylko hentaie i nie mam zadnych skrzywien?: P
Ja zaczynam sie was wszystkich bac... ;< w LOLICONY! Czy tylko ja tu jestem normalny i ogladam tylko hentaie i nie mam zadnych skrzywien?: P
Nawet jeśli nie widzisz ich na ciele (tak jak np. tentacle wystawające Rayzie z czoła i pleców) to z pewnością masz je na sercu.
PS: po naszym spotkaniu na funekaiu z pewnością załapiesz się na te pierwsze : P.
Grocix, co ty gadasz. Mi na półmetku C;H się całkiem podoba ; P. Poza tym b. spodobały mi się seyuu Seiry i Rimi : ).
Ogladaj dalej i sie wypowiedz ; )
Nawet jeśli nie widzisz ich na ciele (tak jak np. tentacle wystawające Rayzie z czoła i pleców) to z pewnością masz je na sercu.
PS: po naszym spotkaniu na funekaiu z pewnością załapiesz się na te pierwsze : P.
Ojj tak xD
Corgar Frizz
08-02-2009, 22:58
Mi też sie podobało Chaos;HEAd ze względu na Rimi i Sailor Moon Girl ;p
@Sam
Nie poznaje cię. Zawsze byłeś spokojny, a tu nagle eksplozja zboczenia. Trzymaj tak dalej!
Nipah!
Corgar Frizz
Sam po prostu zaczyna sie tu "odnajdywać" ; ] kto wie ? czy wkrótce nie będzie w elicie ...
@down
a twoim mistrzem jest Que master of Loli! będący w cieniu w elicie
@Up
Jak elita to Ty i Twoje zboczenia (wirtualne xD) to ja sie wypisuje!
Quezacoatl
08-02-2009, 23:10
Ty jestes normalny tak, a my inaczej.
Poza tym, lolicon to podtyp hentai. Zwyczajnie lubimy inne kategorie niz babki o cyckach jak ciezarowka. Poza tym prawie wszystkie hentaje z doroslymi maja ten niemily dodatek typu niesmaczne owlosienie lonowe u kobiet. (Tak panie, tu notka do was, golcie sie na litosc boska...)
@down
a twoim mistrzem jest Que master of Loli! będący w cieniu w elicie
Nah, elita to te churra na pierwszej linji. Ja jestem tym co pociaga za sznurki elity z ukrycia. A.K.A. puppet master!
Ja i mój sługa Otakuma wraz z jego sługą Danielem też się wycofujemy : P.
Serious Sam
08-02-2009, 23:11
@Sam
Nie poznaje cię. Zawsze byłeś spokojny, a tu nagle eksplozja zboczenia. Trzymaj tak dalej!
Sam siebie nie poznaję, dzięki.
Sam po prostu zaczyna sie tu "odnajdywać" ; ] kto wie ? czy wkrótce nie będzie w elicie ...
Jaka tam ze mnie elita =P
Jak się codziennie przegląda ten temat, to można się od was zarazić i tak eksplodować.
Jezu Chryste Niedogolony, więcej nie zajrzę do takiego tematu! Z polową tego forum już NIE ROZMAWIAM.
Jezu Chryste Niedogolony, więcej nie zajrzę do takiego tematu! Z polową tego forum już NIE ROZMAWIAM.
Czy to ma być jakaś aluzja wobec naszego towarzystwa? Szczerze mówiąc też bym się obrzydził Rayzą i moim sługą Otakumą, ale to nie ich wina.
AzuranskiRookstayerXL
08-02-2009, 23:21
I to mówi preclofil ;>
Nah, elita to te churra na pierwszej linji. Ja jestem tym co pociaga za sznurki elity z ukrycia. A.K.A. puppet aster!
*Zaczyna modly na czesc Mistrza*
I to mówi preclofil ;>
Precel to mój bóg, a nie obiekt pożądania.
Serious Sam
08-02-2009, 23:25
I o to chodzi chłopaki? Żeby moderatorzy/supporterzy etc. brzydzili się tu wchodzić? ; ]
''Precel to mój bóg, a nie obiekt pożądania.''
Mój też, mam nawet jego zdjęcie oprawione w ramki, powieszone nad łóżkiem - modlę się do niego rano i na wieczór. Mam też mini-ołtarzyk w living rumie.
@Michoss
LOLI MOIMI BOGINIAMI <3 W kazdym tego slowa znaczeniu!
@Up
Tak, ale tylko ci nieoswojeni.
No. Bogiem Grocixa jest Que, a ja, jako pan i w ogóle oyabin, Otakumy i zarazem jego sługi Daniela. To tak skromnie : P.
Nah, elita to te churra na pierwszej linji. Ja jestem tym co pociaga za sznurki elity z ukrycia. A.K.A. puppet master!
Pedofil nie hidden master : p ja stworzyłem to miejsce! [z pomocą Gro i frizza!] i ja je mogę zabic!
@Up
Wlasciwie to Frizz stworzyl xD
ale ja atmosferę i ludzi tu ; ] a on tylko sam temat, bez nas temat zginie, ja nie będę pisał to ty tez i reakcja łańcuchowa ...
ale ja atmosferę i ludzi tu ; ] a on tylko sam temat, bez nas temat zginie, ja nie będę pisał to ty tez i reakcja łańcuchowa ...
Spójrzmy prawdzie w oczy. Może byłby i koniec świata, ale nadal byś tu pisał : P.
chcesz sie przekonać ze nie? ; ] mogę tydzień tu nie pisac ..
chcesz sie przekonać ze nie? ; ] mogę tydzień tu nie pisac ..
Och, Rayzo. A czymże jest tydzień? Myślałem o co najmniej roku... : P.
PS. Niech Ci będzie. Wytrzymasz.
@Rayza
A ty co? Drugi Illya?
Poza tym, lolicon to podtyp hentai. Zwyczajnie lubimy inne kategorie niz babki o cyckach jak ciezarowka.
A ja tam wolę coś koło miseczki B. Widok, płaskiej jak decha dziewczynki w wieku około 10 lat jakoś mnie nie kreci. No może z małymi wyjątkami. :p
Ja i mój sługa Otakuma wraz z jego sługą Danielem też się wycofujemy : P.
DAMARE!! Baka inu. Twój właściciel wrócił.
Chwilkę mnie nie ma i już szalejesz? Pogódź się wreszcie z tym że jesteś częścią mojej kolekcji. Każdy rodzaj oporu jest daremny *wpada w demoniczny śmiech*
to co zakład? ; D ze od 0:00 9.02.09 do 0:00 15.02.09 nie będę tu pisał ; ] ?
@up
Samo pisanie to mało. Możesz poświadczyć ze przez tydzień ani raz nie zajrzysz do tego tematu?
czyli 0 pisania na forum? ok
DAMARE!! Baka inu. Twój właściciel wrócił.
Chwilkę mnie nie ma i już szalejesz? Pogódź się wreszcie z tym że jesteś częścią mojej kolekcji. Każdy rodzaj oporu jest daremny *wpada w demoniczny śmiech*
Nandaio korre? Przez chwilę pozwoliłem ci nazywać mnie, tzn. siebie, panem a ty sobie już przywłaszczyłeś ten tytuł! Bakayaro! Za karę podczas naszego wyjazdu do Japonii zrobię specjalną przedziałkę dla ciebie z dorosłymi paniami, loliconie!
@Rayza
Tylko jakoś nie wydaję mi się, żeby kogokolwiek obchodziła ta twoja, jakże heroiczna, próba męstwa, odwagi i wytrwałości w jednym. Ale jak chcesz udowodnić jaki to z ciebie twardziel... krzyżyk na drogę xD
Serious Sam
09-02-2009, 00:11
to co zakład? ; D ze od 0:00 9.02.09 do 0:00 15.02.09 nie będę tu pisał ; ] ?
Dobra, masz nie pisać, zobaczymy, czy jesteś twardziel.
On chyba już rozpoczął swój plan zbrodni niepisania na forum : P.
@Wy
No i pieknie, zrobiliscie z Rayzy drugiego Illye... Gratuluje.
Serious Sam
09-02-2009, 00:43
@Wy
Zobaczymy czy wytrzyma. Poza tym będzie trochę ''świeżego powietrza''.
ZIEEEEEEEEEEW
Dobranoc...
Quezacoatl
09-02-2009, 00:46
I pan precel rzekl do Michossa gdy tenze wyszedl z arki preclowej, "Nie przeklne juz wiecej tej ziemi preclowej dla dobra ludzi. Bo w koncu wyobraznia ludzkiego serca idzie w lolicon od poczecia. Nie bede tez wiecej niszczyl wszystkiego co zywe."
Sayonara.
Ja wole aby bog = obiekt porzadania, wtedy modlac sie do niego moze ci sie dostac sexu w nagrode...
I o to chodzi chłopaki? Żeby moderatorzy/supporterzy etc. brzydzili się tu wchodzić?
Oczywiscie, mamy tu juz takie mile grono animcow/moe/tentaclow/loliconow/mangowcow i narutardow ze nikt nie odwazylby sie tu zajzec i probowac glosic swoja herezje wszelkiego pokroju.
ale ja atmosferę i ludzi tu
Stworzyles ludzi tu? Tatus!
A ja tam wolę coś koło miseczki B. Widok, płaskiej jak decha dziewczynki w wieku około 10 lat jakoś mnie nie kreci. No może z małymi wyjątkami.
Totez my z wydzialu "Applied Lolicon" zajmujemy sie doglebnym badaniem tychze wyjatkow, ktorych wbrew pozorom jest calkiem sporo.
to co zakład? ; D ze od 0:00 9.02.09 do 0:00 15.02.09 nie będę tu pisał
A teraz szybko ludzie! Spamimy ze jak wroci bedzie na 8 miejscu w postowaniu! Posralby sie z wrazenia.
Moral?
"Badz twardzielem, a skonczysz jak Illya."
Niestety muszę potwierdzić bardzo przykre informacje:
Rayza 00:05:06
a zebys wiedział ze zaczołęm =D
00:05:21
zabije ten temat brutalnie nie pisąc
Ja
00:05:22
to jak zaczales skoro przeczytales? : P
Rayza
00:05:25
XD
Rayza
00:05:31
ale
Ja
00:05:33
a skad bedziesz wiedzial ze umrze? : P
Rayza
00:05:36
umowa dot. n ie pisania
00:05:44
nie bede pisał
Ja
00:05:47
tam niepisanie to nic
00:05:50
ale nieczytanie
Rayza 00:05:51
po paru dniach i msie znudzi
00:06:02
ok etz mzoe byc ; ]
00:06:11
ide spac
Otóż wiadomość jest naprawdę zła: Rayza zachorował na bardzo ciężką, miejmy nadzieję, uleczalną chorobę, Illyyzis Voninzberosię. Miejmy nadzieję, że nie będzie miał częstych nawrotów.
@up:
Czyli mówiąc w skrócie - odjebało mu.
Who cares. Rayza nie robił numerów jak Ilya. Jak zacznie - nie będzie mi go żal (teraz też nie jest, ale to zbędny detal :P)
Serious Sam
09-02-2009, 02:40
@up:
Czyli mówiąc w skrócie - odjebało mu.
Who cares. Rayza nie robił numerów jak Ilya. Jak zacznie - nie będzie mi go żal (teraz też nie jest, ale to zbędny detal :P)
A co robił Illya?
W prawdzie zacząłem się udzielać w temacie, jak Illya jeszcze był, ale pamiętam tylko, że wrzucał dużo fotek itp.
GTFO ode mnie ludzie,co ja fochajacy sie Illya XD?
wiadomo ze pisać będę bo jak nie to sie zrobi mi miano "2 gi illya".... i będę spadać i spadać i nie będę miał spadochronu! : o
@Nari
ZDRAAAAAAAAAAAAAADDAAAAAA! KRWI z odbytu WYMAGA!!!! NAŚLE ANTY-FRIZZOWEGO TENTACLA!
@eerion
mi ciągle odwala XD zalezy jaki mam nastrój ; ]
@que
wiem,ze brak ci rodziców po tym jak Illyus pospolitos na nich napadł, ale I'M NOT YOUR DADDY! XD
@gro
don't worry be happy ; D
@Sam
Illya 8383 razy "odchodzil" z tematu.
@Rayza
A jednak FAIL xD Prowokacja zadzialala, mwhaahahahaah!
No, długo nie wytrzymał ; p
o
@Nari
ZDRAAAAAAAAAAAAAADDAAAAAA! KRWI z odbytu WYMAGA!!!! NAŚLE ANTY-FRIZZOWEGO TENTACLA!
Chyba trzeba poprawić trochę ranking.
Aktualny ranking:
Nari-Zoofil [Inutard]
Gro-Lolicon [furryfan]
Kuma-Lolicon [shota/loli]
Frizz-Gej[gej]
rayza-hentai[furry]/Drugi Illya (Illya the Second, Nidaime Illya)
Juzufek-Trans? [???]
Tomp-freak[FSN]
ZenekGrab
09-02-2009, 11:12
Mam prośbę mógłby ktoś podać tą stronkę do nauki japońskiego co są tam obrazki i jest wymowa miałem ją ale przez format straciłem
@Rayza
Gratuluję wytrwałości!! :D
@Nari
Shidaime? A nie czasem nidaime?
@Rayza
Gratuluję wytrwałości!! :D
@Nari
Shidaime? A nie czasem nidaime?
Też się zastanawiałem : P. Fakt, nidaime.
Serious Sam
09-02-2009, 14:15
Hehe, Rayza, nie wytrzymales dlugo. Uswiadomiles sobie, ze przez tydzien, Grocix Cie z postami przegoni i wymysliles glupi pretekst z Illya =P
@eerion
mi ciągle odwala XD zalezy jaki mam nastrój ; ]
No wiesz, niektórzy ludzie mają swoje dni w miesiącu :P
Quezacoatl
09-02-2009, 14:46
Tyle ze tentaclowce maja okres raz w tygodniu a nie miesiecznie.
Corgar Frizz
09-02-2009, 14:48
@Sam
To że Illya xxx razy odchodził to nic. Miał taki szczególny styl pisania ze umiał nieźle człowieka zdenerwować. Do tego jeszcze pisał o wyższości tanuki nad tym tematem, o tym że cały czas piszemy co samo. Ze 3 strony flejmu było aż wspólnymi siłami Illye przegoniliśmy.
@Ray
Daijobu desu ka? Szczerze mówiąc dawałem 3 dni.... wytrzymałeś 9h xD Tyle ile przeciętnie spisz.
Nipah!
Corgar Frizz
@Sam
To że Illya xxx razy odchodził to nic. Miał taki szczególny styl pisania ze umiał nieźle człowieka zdenerwować. Do tego jeszcze pisał o wyższości tanuki nad tym tematem, o tym że cały czas piszemy co samo. Ze 3 strony flejmu było aż wspólnymi siłami Illye przegoniliśmy.
@Ray
Daijobu desu ka? Szczerze mówiąc dawałem 3 dni.... wytrzymałeś 9h xD Tyle ile przeciętnie spisz.
Nipah!
Corgar Frizz
Illyę przegonił ten, kto dał mu bana : P. Nie wskazujemy palcami.
@C;H
Podczas oglądania pewnej sceny w 10 epie pomyślałem sobie jakie to smutne. Bardzo się wzruszyłem. A co jest w tym dziwnego? To, że scena polegała na zdaniach typu "where is my bangle", lub "have you got my bangle"? Chyba oglądam za dużo anime... : P
@do all
phi nie fail nie złamałem sie : p po prostu po waszych postach ze robiąc "takie rzeczy" zachowuje sie jak illia etc, miało to charakter ze "nie pisze to zachowuje sie jak idiota xp " wiec zdecydujcie sie czy denerwujecie mnie/sie za "nie pisanie" czy za " pisanie"... bo takim zachowaniem odrazu skazujecie mnie na ślepy zaułek...
AzuranskiRookstayerXL
09-02-2009, 18:47
Fajne są ślepe zaułki, bo można być zgwałconymj przez bandę niewyżytych kobiet-nindża.
olej mange zostan ninja xD
@do all
phi nie fail nie złamałem sie : p po prostu po waszych postach ze robiąc "takie rzeczy" zachowuje sie jak illia etc, miało to charakter ze "nie pisze to zachowuje sie jak idiota xp " wiec zdecydujcie sie czy denerwujecie mnie/sie za "nie pisanie" czy za " pisanie"... bo takim zachowaniem odrazu skazujecie mnie na ślepy zaułek...
Miętki jesteś i tyle.
Dałeś się sprowokować, żeby napisać i tyle.
Myślisz, że po co to było?
Quezacoatl
09-02-2009, 19:39
Fajne są ślepe zaułki, bo można być zgwałconymj przez bandę niewyżytych kobiet-nindża.
http://thegrowinglife.com/wp-content/uploads/2008/05/sexy-ninja.jpg
Serious Sam
09-02-2009, 19:57
http://thegrowinglife.com/wp-content/uploads/2008/05/sexy-ninja.jpg
Łee ; / Hops siup trala la la la, Rayza tentacla w nosie ma.
Dobra może zmieńmy temat i zejdźmy z Rayzy. Na przykład co powiecie o przewspaniałym anime zwanym School Days. Moim zdaniem bohater zachował się...
Serious Sam
09-02-2009, 20:41
Dobra może zmieńmy temat i zejdźmy z Rayzy. Na przykład co powiecie o przewspaniałym anime zwanym School Days. Moim zdaniem bohater zachował się...
Błagam, nie zaczynaj. Ja myślę, że to sprawa gustu - kto co lubi. Anime złe nie jest.
Po długiej nieobecnosci - czesc ; )
@up
Ostatnio gralem w gre SD, z walkthroughiem zaliczylem narazie chyba 7 zakonczen, i naprawde, mogli wybrac cos lepszego ; ) No ale - chcieli rozglosu - to maja. Gdyby SD mialo normalne zakonczenie, to nikt by nawet o tym nie gadal, a tak to na forach (np takich jak to) flejmy o SD ciagna sie dluugi czas... Jednym slowem - seria srednia - zakonczenie zajebiste.
@topic
Ogolnie ostatnio sie na gry jakos napalilem, teraz w Wanko to Kurasou sobie pogrywam, przyjemne nawet (przynajmniej narazie)
ps. zaczynam KGNE, mam nadzieje, ze sie nie zawiode ; )
Błagam, nie zaczynaj. Ja myślę, że to sprawa gustu - kto co lubi. Anime złe nie jest.
To miała byc ironia, czy sarkazm, jak kto woli : P.
Serious Sam
09-02-2009, 20:57
To miała byc ironia, czy sarkazm, jak kto woli : P.
No wiem^^ trilala
Grocix no baka! Mi się CH;H całkiem spodobał. Niestety mam bardzo złą wiadomośc. Wyjeżdżam do czwartku, nie płaczcie!
Quezacoatl
09-02-2009, 23:28
Wyjeżdżam do czwartku, nie płaczcie!
A kto ty?
A tak calkiem na temat, wie ktos czyjego autorstwa jest ten krotki loli doujin pt "Who comes first?" (wiem ze pewno nikt mi nie odpowie... brakuje mi tu ludzi w temacie :p)
PS
Mam juz 12 utworow x-ray dog'a i nie zamierzam przestac sciagac!
Serious Sam
10-02-2009, 01:54
Grocix no baka! Mi się CH;H całkiem spodobał. Niestety mam bardzo złą wiadomośc. Wyjeżdżam do czwartku, nie płaczcie!
Do zobaczenia.
No i ja mówię wam Dobranoc - tentacle na noc.
A ja... powrocilem!
@i386
Jak spodobalo ci sie SD (z dowolnie jakim zakonczeniem, bo to nie wszystko) to KGNE bedzie za*****te ; ) A odnosie Wanko - welcome to the Dark Side of Lolicon (chyba, ze wolisz Kuu >.<)
@up
Narazie najbardziej podoba mi sie Kotarou i oczywiscie Mikan ; ) A co do SD, to podobalo mi sie tylko zakonczenie, ale tak jak mowilem - mogli wybrac cos lepszego.
ps. nie ma to jak klawiatura ekranowa...
@SD
Bohater - idiota
W sumie korzystal z tego co mogl. Sam nie wiem czy bym nie korzystal... :P
No, ale przesadil.
koniec.
@topic.
Nowy wybielacz! ale czekam na DB ;<
@Koszyk
Mowa jest o grze, nie o anime. Z reszta... nie prowokuj losu ;)
@i386
Zakladamy fanclub Mikan?:3
@
Ide dokonczyc Nane...
Quezacoatl
10-02-2009, 16:03
@
Ide dokonczyc Nane...
Co wypowiedziane przez tentaclowca brzmi conajmniej dwuznacznie...
@Que
xDDD Ja nie Rayza, tentacla mam jednego xD
@Edit
Mhm, chyba polubie Bleacha:
http://metanorn.kokidokom.net/wp-content/uploads/2009/02/inoue.jpg
mhmhm
@gro
Jak będzie Cie karmiła takimi wynalazkami, jak Inoue jada, to zmienisz zdanie :P
@Gangrel
Taka to mnie moze karmic czym chce : P Wiesz, u mnie przyslowie "przez zoladek do serca" nie ma zastosowania... :3
Mhm, chyba polubie Bleacha:
Ja sie pytam - GDZIE BYLI RODZICE? : D
@down
oj, widze, ze nie zrozumiales ; )
Tak sobie przeglądam filmiki z 4chan i znalazłem to:
http://www.youtube.com/watch?v=1o9CPZnvvb4&feature=related
HAHAHAHA
Ultra pedobear, nie no lezeeee.
Dajcie mi jakies fajowskie ecchi ! :D
@Juzefek
Caly 4chan xD
A tak btw. z jakiego anime jest ta laska z jednym czerwonym, a z drugim zielonym okiem? Postac dosc popularna, a ja jej jeszcze nie widzialem, hm!
@Koszyk
Moze To love ru? Mialem to obejrzec, ale trafilem na ciekawsze tytuly (NHK, KGNE) i zostawilem sobie na pozniej ; )
Obejrzalem Nane, jedna z najlepszych serii obyczajowych (po prostu zycie, bez zadnych Clannadowych swiatelek czy innych bajerow) jaka widzialem. Do tego swietna muzyka, rockowy klimat i bardzo dobrze przemyslane postacie. Jak ktos ma ochote na cos o milosci, przyjazni i przy okazji muzyce to polecam z calego serca! Z tym, ze zakonczenie jeszcze do mnie nie dotarlo, bede musial przemyslec...
@Maly update
Z wiecznie zywego CG:
http://img382.imageshack.us/img382/6375/2fb44a8789e5c0fullhm2.jpg
Niestety nie loli :S
Quezacoatl
10-02-2009, 21:16
Czy ja tu jestem jedynym, ktory czyta/oglada jedna rzecz na 3 miesiace? Zawsze myslalem ze anime/manga maja limitowany zakres oryginalnosci i ze w pewnym momencie wszystko zacznie wygladac tak samo...
http://i41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/1223265338.jpg
Serious Sam
10-02-2009, 21:30
4chan jest fajne.
Czy ja tu jestem jedynym, ktory czyta/oglada jedna rzecz na 3 miesiace? Zawsze myslalem ze anime/manga maja limitowany zakres oryginalnosci i ze w pewnym momencie wszystko zacznie wygladac tak samo...
[/IMG]
Niech no pomyśle jakie tam są anime: Code Geass, One Piece, Bleach, Naruto, BoBobo (czy jak to się pisze :P), i coś jeszcze ale nie znam
@Que
Spytaj DDoSa xD Jedynie calkowicie nieoryginalne anime, z ktorym ja sie spotkalem to Da Capo.
@Topic
Z braku innych serii na laptopie zaczalem Romeo x Juliet. Zapowiada sie lekka fantasy seria, czemu nie? A, i kreska smieszna, bo postacie maja strasznie dlugie nosy : P
Toradory ile bylo, tyle obejrzałem, teraz ściągam Genshiken. Nie ma to jak otaku w świecie 3D.
@Grocix
Dzieki za nową tapete :D
@Juzefek
Caly 4chan xD
A tak btw. z jakiego anime jest ta laska z jednym czerwonym, a z drugim zielonym okiem? Postac dosc popularna, a ja jej jeszcze nie widzialem, hm!
Rozen Maiden
Niech no pomyśle jakie tam są anime: Code Geass, One Piece, Bleach, Naruto, BoBobo (czy jak to się pisze :P), i coś jeszcze ale nie znam
To coś jeszcze to Inuyasha
Od razu widać kto ma trochę anime za sobą :P. Ale gdzie mi tam jeszcze do DDos'a
Gro, zajebista Karen muszę przyznać. Czyżbyś zdradzał loli?
@Up
Rozen Maiden? Dzia ;)
A Loli nie zdradzam, Kallen jest dla Was :<
@Koszyk
xD Np!
@Gremlin
Genshiken jest swietne, ale zamiast sciagac... WON DO EMPIKU! xD Jedna z niewielu dobrych serii zlicencjonowanych na nasz kraj.
A ja sobie robie powtórke z Seto~ a potem kończe Evangeliona :P
@Up
Koncz, bo koncowka jest swietna : )
Quezacoatl
11-02-2009, 00:38
4chan jest fajne.
Nie4chan jest lepsze. Nie odwiedzam 4chan bo znalazlem odpowiednik tej strony w wydaniu bardziej zaspokajajacym moje potrzeby. Gro juz wie o czym mowie.
Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 2, gości: 0)
Quezacoatl, Michoss+
Miales juz tu nie wchodzic... XD
@2up
Zamknij się, nie lubię cię, nie znasz się, czuje się niekochany, idę do sądu. Żądam alimentów na mojego tamagotchi.
Wpisałoby się Desu w Google i byś miał.
DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU
@edit
http://www.encyclopediadramatica.com/Image:Desu_sandwich.png
Serious Sam
11-02-2009, 02:56
Nie4chan jest lepsze. Nie odwiedzam 4chan bo znalazlem odpowiednik tej strony w wydaniu bardziej zaspokajajacym moje potrzeby. Gro juz wie o czym mowie.
Prześlij mi adres na PW.
@Up
A jestes na to gotowy... psychicznie?
Hihi wspomnieli mnie. Okularki z Tengen Toppa Gurren Lagann. BooBooBoo nie widzę tam. Włosy i uszy są Inuyashy.
Zastanawiam się czy ściągać nowe anime czy pozostać na tych wychodzących, a trochę mi tego się nazbierało: Bleach, Naruto, Tytania, Kurogane no Linebarrels, Soul Eater, Casshern Sins, Clannad After Story, One Piece, Shikabane Hime: Kuro, Pokemon D&P, Slayers Evolution-R, Taless of the Abyss, Toaur Majutsu no Index, Toradora! lol po wypisaniu tego sam się dziwię, że tego aż tyle jest. Przydałoby się jakieś pełne anime teraz żeby ta lista nie rosła. :D
Ponownie w pracy więc czasu na anime mi zmalało :P
Quezacoatl
11-02-2009, 10:58
Ja tez czytam za duzo wychodzacych jeszcze... (Lub bedacych nadal w uploadzie)
KNJ, Bleach, Claymore, HSDKenichi, SE, MSN!, FMA, FT, R+V2...
Prześlij mi adres na PW.
Edit
lulz
http://farm4.static.flickr.com/3179/2537204983_15c98fe6ef.jpg
@Que-sama
Jaki kosplej! : D Swoja droga, zaczynam lubic ta strone :3 Loli yuri FTW, hihihi.
A odnosnie wychodzacych serii, mi sie pokonczyly i teraz nie ogladam za duzo. Z reszta malo czasu : P
Ja tez chce linka ! ja tez!
Serious Sam
11-02-2009, 22:02
@Up
No przecież wchodzę w ten temat często ; ]
@Quezacoatl
Jestem gotów. Startujemy.
Quezacoatl
11-02-2009, 22:06
@2up
Zamknij się, nie lubię cię, nie znasz się, czuje się niekochany, idę do sądu. Żądam alimentów na mojego tamagotchi.
Prawda jest taka, ze ja nigdy nie wierzylem w precla! Kochalem cie za preclowatosc, ale potem sie tak zsupporciles ze juz nie preclujesz... Koniec z nami, znalazlem lepszego. :p
Ja tez chce linka ! ja tez!
Co to za sekret jak wszystkim linki porozdaje? XD
Mowilem wczesniej, walic na PW (zrobilem porzadki wiec jest 90% pelna, a nie 98 jak wczesniej). Ale jak, dyskusji nt raportow z Dwimem czy nt wyborow na moda z Sylthia to ja usuwac nie chce...
Koniec z nami, znalazlem lepszego. :p
*winks* To shota tez lubisz?: D
Nie ma ktos dobrych zrodel do Live Action? Pilnie poszukuje filmowej Nany :p
Wybielacz
Noo! Wreszcie cos wiecej wiadomo o Uraharze! Cieszy mnie to! oby wiecej taki odc :p
Serious Sam
11-02-2009, 23:26
Prawda jest taka, ze ja nigdy nie wierzylem w precla! Kochalem cie za preclowatosc, ale potem sie tak zsupporciles ze juz nie preclujesz... Koniec z nami, znalazlem lepszego. :p
Teraz się śmiejesz, ale później będziesz płakał. Twoje męki będą niewyobrażalne! Będziesz się smażył w piekle po wsze czasy. Masz jeszcze szanse - możesz się nawrócić.
PS Wyślij linka!
Quezacoatl
12-02-2009, 00:45
*winks* To shota tez lubisz?: D
Shota w stylu 2 guys x 1 girl to jeszcze zjem. Ale 2 spolkujacych chlopakow to wole nie ogladac...
Juz wole jakis doujin SaHa przeczytac.
Genshiken zakończone, to chyba najlepsza seria w której w sumie nic poza siedzeniem i gadaniem postacii nic nie robią :D
Teraz ściąga się Air.
Ogólnie to opracowałem metode wyberiania kolejnej serii: otwieram na chybił trafił którąś z poprzednich stron i szukam jakiegoś tytułu xD
@Que
Haha xD
@Gremlin
I jak taki system sie sprawuje?xD Air jest dobre, ale... smutne.
@Sam
Ohh, Sammy. Nie wiesz co tracisz:
http://www.myspace.com/orbitalmanga
JA... TAM... CHCE! :<
A to i tak pikus w porownaniu do japonskich sklepow...
Serious Sam
12-02-2009, 03:00
@Grocix
A wiesz jak tam trudno dojechać samochodem? A innymi środkami transportu, to pewnie z 4h stąd gdzie ja mieszkam, no i trzeba się nakombinować, bo to 1 strefa : P. Widząc zdjęcia wewnątrz sklepu, nabieram motywacji, żeby się tam kiedyś wybrać ; ]
@Que
No dzięki ^^'
No a gdzie jest link dla mnie?:( Tez chce!
@Sam
Ty masz 4h, a ja... 24h. Ale tez sie wybiore ; )
@Gro
Czemu, do cięzkej cholery, piszesz do mnie per Gremlin? Przecież to zupełnie inny modek.
Grocix
http://img243.imageshack.us/img243/4162/fatestaynightscreenshotpx6.jpg
@gREMLIN
ŁIIIII TAAAM. xD Pasuje!
@Up
A masz... cos... z Illya?:<
@up
Nie wywołuj wilka z lasu!
Wybielacz
Noo! Wreszcie cos wiecej wiadomo o Uraharze! Cieszy mnie to! oby wiecej taki odc :p
Już są tam z anime? Jak tak, to czas ściągac :P
@gro
http://i412.photobucket.com/albums/pp202/otakuma/omfg_another_repost_shake_head.gif
To, że ktoś wstawi jakiś obrazek znaczy że jest powiązany z Illy'a?? W czym przeszkadzają ci screeny/obrazki?
@Otakuma
A teraz napisz jeszcze raz... po polsku, bo chyba sie nie rozumiemy. Malydok dal obrazek z Rin to spytalem, czy ma tez jakis fajny z Illya. Dla ciebie to zbyt skomplikowane, nie?
http://i412.photobucket.com/albums/pp202/otakuma/omfg_another_repost_shake_head.gif
----------------
Ok, i tym malo przyjemnym akcentem pisze swoj tysieczny post w temacie : )
http://i441.photobucket.com/albums/qq131/jeycam/M%20and%20A/ilya_105a.jpg
@up
SONOTORI!!! Fail, nie doczytałem posta.
Ale to nie zmienia faktu, że masz jakiś sentyment do Illy'i, ponieważ co pewien czas lubisz wspomnieć sobie nick tego, obecnie byłego usera. Czemu jesteś taki, łagodnie określając, nieuprzejmy?
@Up
Kiedy ostatnio? Teraz chodzi mi tylko o evul loli z F/SN (po ktorej nasz user mial nick) >.<
Możesz być z siebie dumny to był właśnie twój 1001 post w tym temacie ^^
Jak obiecałem spadam na ZnT
1/3 postow tego tematu maja tutaj Ray&Gro.
rotfl. :D
Zeby nie bylo ze offtop, Kumalski juz jest do sciagniecia ale RAW ;<
Serious Sam
12-02-2009, 19:08
Gratulacje, spamerzy.
piternet
12-02-2009, 19:10
Death Note ;) I oczywiście Naruto ;p Ale DN rządzi!!!
@Up
Ale o co chodzi?
@minna
Arigatou gozaimasu : D
Dostalem zajawki na To LOVE-Ru, mialem tego narazie nie ogladac, ale mnie przemoglo : ( Obejrzalem juz 5 epow, w sumie normalne ecchi, nic specjalnego. Ale najgorsze tez nie jest ; )
btw, musze zaczac ogladac serie typu DN, CG, bo skonczy sie na tym, ze bede mial ~50 anime obejrzanych i nie bede znal zadnych "must watch" serii : D
@Up
Tak, musisz : P
Wracam do Romeo x Juliet.
Ktoś oprócz mnie nowego soul eatera widział ? ;p Kozak.
Manga Spoil
Pewnie Shinigami będzie musiał ją ścisnąć :D
Quezacoatl
12-02-2009, 21:46
A jakie niby tytuly to "must watch"?
Tadajiima!
Wróciłem! Po przeglądnięciu tematu od ostatniej wizyty zauważyłem jedną zmianę: stężenie Rayzy w temacie spadło ponad 99,999%! Czyżby miał focha?
@Nari
Tak, Rayza stwierdzil, ze pokaze, ze bez niego temat "uschnie". Chociaz... jak narazie ma sie raczej dobrze ; )
@Nari
Okairinasaii.
Rayza nee-chan chyba jednak podjął sie tygodniowego celibatu na m&a
@Nari
Tak, Rayza stwierdzil, ze pokaze, ze bez niego temat "uschnie". Chociaz... jak narazie ma sie raczej dobrze ; )
Będę tu spamować chociażby po to żeby Rayza nie miał racji!
PS: wiecie, że FF nie zaznacza wyrazu "spamować"? Czyżby byli zwolennikami spamu?
Serious Sam
12-02-2009, 23:00
@Nari
Serio tak powiedział? ; P
@
Byłem dzisiaj w................chińskiej restauracji ; /
@Sam
Tak, serio, na GG : P
I jak chinszczyzna? Ja lubie.
Serious Sam
12-02-2009, 23:43
@Grocix
Ochyda.
A ja się biorę ponownie za School Rumble II : P. Tzn. nie ponownie, ale kończę
"ostatnie" 14 epów.
@Sam
To zle wybrales/zla restauracja : P
@Nari
Bo w SR wieje nuda xD
Serious Sam
13-02-2009, 00:40
@Grocix
Czy ja wiem, po prostu nie lubię chińszczyzny, a mieliśmy tylko wybór; Mcdonald, albo restauracja =P
@Sam
A probowales kiedys cos z kuchni japonskiej? Jesli nie, a nie lubisz chinszczyzny, to pewnie tez ci nie podpasuje. Kuchnia japonska dla polakow wydaje mi sie jeszcze trudniej przyswajalna od chinskiej.
Bylo isc na Big Maca :<
@Edit
Znalazlem zdjecie dziewczyny Rayzy:
http://img217.imageshack.us/img217/5651/illithid1ac8.jpg
A polaczyly ich tentacle xDDDDDDD
Quezacoatl
13-02-2009, 02:14
@Up
Pomyliles temat.
"Zdjecia z RL" jest dwa tematy wyzej. :p
IlyaVonEinzbern
13-02-2009, 02:39
ohayou albo raczej konbanwa
Wielki powrót ?
@Grocix & Sam:
Ja preferuje milosc mojego zycia (niezdrowe jak skurczybyk, ale pyszne) - kebab! : D
ps. chinczyk tez moze byc, ale wole takie dzielnicowe sajgonki niz jakas prawdziwa restauracje : )
@Que
Ale to nie zdjecie uzytkownika, tylko jego milosci! :<
@Ilya(?)
Ye, whatever.
@i386
Ty to na miejscu masz Inabe - polecam z calego serca.
@Up
Tia, albo Rayzie sie nudzi >.<
Obejrzałem najnowszego wybielacza. Kawaii, chyba pierwszy raz spodobał mi się filler, to nic, że pół-odcinkowy : P.
@Nari
No tak, fakt, ze naspamowalismy kilka stron bez niego doskonale o tym swiadczy xD
No tak, fakt, ze naspamowalismy kilka stron bez niego doskonale o tym swiadczy xD
Ale bądź co bądź bez Rayzy jest jakoś mniej postów : P. Trzy dni mnie nie było a tu tylko strony doszły 2 strony, 158-160.
Obejrzałem najnowszego wybielacza. Kawaii, chyba pierwszy raz spodobał mi się filler, to nic, że pół-odcinkowy : P.
Ze co?! Najnowszy Bleach to przecież dawne dzieje SS i to nie jest filler!!
IlyaVonEinzbern
13-02-2009, 13:49
rayza nie powazny jest odchodzic z tego tematu no ale zawsze ja moge zastapic jego miejsce
@DDoS
Ktory to juz odcinek?
@Up
Dzieki :*
@up
23165746513
@DDos
Ep jest trochę rozszerzony poza mangę. Moim zdaniem to lepsza forma przedłużania serii niż xxx filerów, potem 10 normalnych, znowu filery i tak w kółko- tak jak w przypadku Naruto.
Corgar Frizz
13-02-2009, 14:06
@Illya Ohayou i Sayonara ;p Nikt cie tutaj nie potrzebuję.
Rayza wróc!
W/g mnie anime powinno byc lekko rozszerzone ponad mangę. Nie wszystko idzie umieścić w mandze.
Nipah!
Corgar Frizz
@up
23165746513
@DDos
Ep jest trochę rozszerzony poza mangę. Moim zdaniem to lepsza forma przedłużania serii niż xxx filerów, potem 10 normalnych, znowu filery i tak w kółko- tak jak w przypadku Naruto.
Takim tam szczegół jak większe ubarwienie osoby Urahary (historyjka przed zostaniem kapitanem) to szczegół :) Nie jest to całkiem odrębny Arc od mangii, jak te denne Naruto -.-.
@ Naruto manga
Czyżby następny Chapter trochę retrospekcji Paina i zakończenie walki - sugeruje się ostatnią stroną i słowną zapowiedzią następnego chapterka - "Peace!"
Takim tam szczegół jak większe ubarwienie osoby Urahary (historyjka przed zostaniem kapitanem) to szczegół :) Nie jest to całkiem odrębny Arc od mangii, jak te denne Naruto -.-.
Dlatego mi się spodobało. Nie są to denne fillery ani głupie przedłużanie jak w Naruto (jak nie ma fillerów ofc : P)
Mógłby polecić ktoś jakieś anime? Ale tak żeby było fajne i wciągające, i to bardzo : P. Może być komedia, czy coś typu szkoła itp. Byleby fajne.
@Nari
Powtorze sie... Wolf's Rain
IlyaVonEinzbern
13-02-2009, 17:46
@Illya Ohayou i Sayonara ;p Nikt cie tutaj nie potrzebuję.
czemu myslalem ze bedziecie happy ze wrocilem
@Nari
Powtorze sie... Wolf's Rain
Niech będzie... Sprawdzę. Wątpię, czy mi się spodoba, ale niech będzie : P.
Bleach 345
http://www.onemanga.com/Bleach/345/14/
Znacie jakieś anime podobne do Beck: Mongolian Chop Squad?
Bleach 345
http://www.onemanga.com/Bleach/345/14/
Uluś ma przyzwoite ressurection. Ciężko było sobie coś wyobraźić.
Ale z kolei, teraz znowu będzie - pokazanie paru umejętności, kopanie i kaleczenie tyłka Ichigo a później :
Nie zginę kurwa i wszystkich ocalę!!!!111oneone
I Ichigo wygra jakimś cudem, już wolałbym żeby Unohana mu tyłek uratowała ale znająć życie opcja pierwsza już się czai za ekranem
@ down
fakt, rozpędzony byłem. :P
@UP
Pózniej*
Ja bym wolal zeby Urahara pokazal wreszcie co potrafi ; >
@Naruto.
Zapowiadaja sie ciekawe walki ; )
Znacie jakieś anime podobne do Beck: Mongolian Chop Squad?
Jesli to ten rockowy Beck to Nana.
@up
A "Nana" o czym jest? ;]
@Up
http://www.anime-planet.com/anime/nana
316 ep. Eyeshielda 21 skończone. Warto było nie spać 3 noce : DDD
@naruto
Kosimy kosimy. Bohaterów przy dobrych wiatrach zostanie 1/2 : p
Serious Sam
13-02-2009, 22:18
Piątek trzynastego - brak neta przez pół dnia ; P
Ja natomiast siedze i ogladam Romeo x Juliet. Na polmetku - nie takie zle jak mozna by sie spodziewac.
Piątek trzynastego - trzy pały i zepsuty autobus.
Ale przesadny nie jestem ; )
Haha wszedłem by pograc moim sobie moim pallkiem a tu gracz o nicku Konata xD
Oglądam Rosario to Vampire i już sam nie wiem...
Co jest gorsze.
ten shit, czy zero no shitaima?
(pralka) Boszzzz....
@eerion
Wlasciwie... Jak wiekszosc ecchi, niestety : P
Serious Sam
14-02-2009, 00:21
@eerion
Ja tez nie miałem pozytywnych uczuć oglądając 1 odcinek RtV. Zbyt dużo ''majtek'' , ''echhi'' , ''piersi'' , a ta vampirzyca taka głupawa, albo naiwna sądząc po 1 odcinku...
Manga lepsiejsza. Olej anime zostan ninja
Serious Sam
14-02-2009, 00:26
@kołbaś
Dobrze wiedzieć. Wezmę się za nią wkrótce, jak skończę 1000 rzeczy, które mam w najbliższym czasie do zrobienia =P
Noo, panowie... Moje 250GB anime poszlo sie jednym slowem je*ac. Zajek*rwabiscie...
Cos zrobil?: |
Bo watpie zebys to zrobil z wlasnej nie przymuszonej woli.
PCet odmowil wspolpracy przy probie odratowania dysku. Epic fail, sprzedaje wszystko co z nim zwiazane x|
Ech... sh!t happns.
RIP anime Grocix'a
Quezacoatl
14-02-2009, 01:10
@Grocix
Piatek 13stego... posty ida podwojnie!
A kompy zdychaja.
A ja slyszalem o nowym wirusie co na windowsa sie haczy, moze tez masz...
A w moim przypadku jakis kolek wcisnal przycisk i wlaczyl alarm przeciwpozarowy... Ofc cos takiego to "criminal offence", wiec bedzie dochodzenie... Pewnie zedra z nas kazdego po 20 funtow i dostaniemy reprymende >.>
@Que
Nie, to raczej nie wirus.
A co do dnia, niby przesadny nie jestem, a wszystko sie wali akurat dzisiaj... Swietnie!
@Edit
Nie wiem czy dawalem, ale TAK wygladalaby Haruhi w RLu:
http://www.youtube.com/watch?v=O1WdLALG1jI
Zakochalem sie xD Przeciez ta laska nawet ma wyraz twarzy jak nasza bogini, ahh!
Serious Sam
14-02-2009, 03:35
Grocix, nie możesz użyć ''Przywracanie systemu operacyjnego''?
''Nie wiem czy dawalem, ale TAK wygladalaby Haruhi w RLu:
http://www.youtube.com/watch?v=O1WdLALG1jI
Zakochalem sie xD Przeciez ta laska nawet ma wyraz twarzy jak nasza bogini, ahh!
''
Kurde! No nie? : ]
Corgar Frizz
14-02-2009, 08:50
Hah.... No jest spore podobieństwo do Haruhi. Żal twoich anime troszkę. Napisz dokładnie co się stało z dyskiem na gg, może uda się odzyskać animu.
Nipah!
Corgar Frizz
@Sam
Nie, bo system byl na innym dysku ; )
Rest in Peace HDD.
Oj chyba bym nie wytrzymał jakby mi moje 1,5 TB znikło.
@up
Tyle to ja nie mam pamięci w całym kompie xD
PCet odmowil wspolpracy przy probie odratowania dysku. Epic fail, sprzedaje wszystko co z nim zwiazane x|
Ja moje anime bronię nawet za cenę życia! Dlatego mam oddzielną partycję do anime i do reszty...
@Nari
Baa, ja mialem oddzielny dysk. Padl mi natomiast dysk systemowy i na tej 500ce na Anime probowalismy wydzielic z 60GB na system. I co...? Oczywiscie crash podczas dzielenia.
@Nari
Baa, ja mialem oddzielny dysk. Padl mi natomiast dysk systemowy i na tej 500ce na Anime probowalismy wydzielic z 60GB na system. I co...? Oczywiscie crash podczas dzielenia.
W takim razie:
http://i107.photobucket.com/albums/m291/SamOtox/maelstrom_rip.gif
Serious Sam
14-02-2009, 14:16
@Nari
Chyba 13.02.2009 ; P
No cóż. Ja zamierzam sobie niedługo kupić twardy dysko (taki przenośny). Dołączasz do komputera bodajże za pomocą USB i jest 1 TB pamięci. Sprytne, bo można mieć anime zawsze w plecaku, jak jadę do Polski ; ]
Hanndo90
14-02-2009, 14:23
dlatego Anime nagrywam na Płytki : ) Ekonomicznie i bezpiecznie : P
@down
nie no jak sie ładnie wsadzi do pudełko i zrobi dobrą okładkę to wygląda całkiem efektownie na półce : P
@Hanndo
Ale niekomfortowo i balaganiarsko ; )
Nieno, jakos przezyje, badz co badz, wiekszosc byla juz obejrzana. Jesli natomiast moglby ktos zarzucic Saikano i Azumanga, ktore ogladalem, bylbym wdzieczny.
@Edit
Jakby ktos chcial:
http://www.myapple.pl/sprzedam-pozostale/96597-caly-zestaw-komputerowy-pc-lcd-20-i-wiele-wiele-wiecej.html
@Hanndo
Ale niekomfortowo i balaganiarsko ; )
Nieno, jakos przezyje, badz co badz, wiekszosc byla juz obejrzana. Jesli natomiast moglby ktos zarzucic Saikano i Azumanga, ktore ogladalem, bylbym wdzieczny.
@Edit
Jakby ktos chcial:
http://www.myapple.pl/sprzedam-pozostale/96597-caly-zestaw-komputerowy-pc-lcd-20-i-wiele-wiele-wiecej.html (http://urlguard.net/l/http://www.myapple.pl/sprzedam-pozostale/96597-caly-zestaw-komputerowy-pc-lcd-20-i-wiele-wiele-wiecej.html)
Yatta! Mamy numer kom. Grocixa : P.
@Up
Lol, przeciez z polowa tematu juz SMSowalem :P
@Up
Lol, przeciez z polowa tematu juz SMSowalem :P
Ale ja o tym nie wiedziałem! : P
Corgar Frizz
14-02-2009, 18:41
@Nari
Jeśli jeszcze nie podałeś Rayzie numeru telefonu to nie rób tego xD Funekai się powoli zbliża, czas zacząć kase odkładać.
Nipah!
Corgar Frizz
Serious Sam
14-02-2009, 18:48
dlatego Anime nagrywam na Płytki : ) Ekonomicznie i bezpiecznie : P
Nagrywasz na płytki? TO ile ich masz?
@Nari
Chyba 13.02.2009 ; P
No cóż. Ja zamierzam sobie niedługo kupić twardy dysko (taki przenośny). Dołączasz do komputera bodajże za pomocą USB i jest 1 TB pamięci. Sprytne, bo można mieć anime zawsze w plecaku, jak jadę do Polski ; ]
Ja myślę nad zakupem drugiego już, nie lubię nagrywać na DVD, a ten prawie już zapchany :P
Ja też mam dylemat: nowy dysk/płyty DVD. Jednak na razie zostanę przy płytach- moje DVD z tv nie obsługuje USB, więc sprawi mi to problem : P.
@Nari
Jeśli jeszcze nie podałeś Rayzie numeru telefonu to nie rób tego xD Funekai się powoli zbliża, czas zacząć kase odkładać.
Nipah!
Corgar Frizz
Już powoli odkładam kasę : P.
@edit!
Katastrofa! Tragedia! Kryzys! Okropieństwo! Syf! Ściągałem sobie Wolf's Rain a tu angielski dubbing! Mam focha na to anime, polećcie jakieś inne.
@Nari
Jak to mkv to mozesz wylaczyc : P
@Topic
A ja siedze i gram w Wanko to Kurasou :3
O! Clannada najnowsze epy sobie pooglądam. Tak mi się skojarzyła gra Grocka z grą Clannad a później przypomniało mi się, że mam anime do oglądania : P.
btw. as suspected... Gra warta Grocixa, od razu widać, że loli : P.
@Up
Expected jak juz xD A gre polecil mi Rayza! Ale racja, pasuje mi... ; D
@Up
Expected jak juz xD A gre polecil mi Rayza! Ale racja, pasuje mi... ; D
Suspected też pasuje! Choć raczej mi się pomyliło... Nie! Suspected jest i tak lepsze : P. Lepiej podejrzewać niż spodziewać się, nee? Nee?
Serious Sam
14-02-2009, 22:10
Też muszę niedługo pobrać drugi sezon Clannada.
Suspected też pasuje! Choć raczej mi się pomyliło... Nie! Suspected jest i tak lepsze : P. Lepiej podejrzewać niż spodziewać się, nee? Nee?
Actually... not in English ; )
@Wanko
No i koniec sesji, starzy w domu >.<
Actually... not in English ; )
@Wanko
Stop complaining.
Mówiłem, że chodziło mi o expected tylko, że źle napisałem.
A co mają rodzice do gry? : P
Clannad AF 15-18
Niby dramatyczna seria odcinków, ale tak naprawdę 15-17 trochę przynudzają, choć uważam, że 18 jest najbardziej wzruszający w całej serii, pierwszej i drugiej.
I niech ktoś mi poleci jakieś fajne anime. Może być smutne, komedia, byleby fajne i wciągające. Onegaishimas.
@Wanko
W ktorym momencie jestes?
ocena TLR po 8 epach - 7/10, klasyczne ecchi, nic specjalnego ; ) ale pewien czlowiek z tego tematu polecil mi mange, bede musial zobaczyc, bo podobno wiele lepsza niz anime
BTW
http://images49.fotosik.pl/63/04b3f9ccdc4f2c48med.jpg
edit: walentynka dla was : ]
Serious Sam
15-02-2009, 00:04
Pedobear na walentynki? : P
@Nari
No a co moga miec do loli eroge... Mmh...
@i386
Starzy weszli jak dobieralem sie do Nadeshiko-san, po urodzinach Kotarou :<
Pedobear na walentynki? : P
No baa każda przykładna uczennica przedszkola marzy o swoim prywatnym Pedobearze xD
ocena TLR po 8 epach - 7/10, klasyczne ecchi, nic specjalnego ; ) ale pewien czlowiek z tego tematu polecil mi mange, bede musial zobaczyc, bo podobno wiele lepsza niz anime
Przeczytałem całą i śmiało mogę stwierdzić, że po pewnym czasie robi się tan nużąco jak w mało którym eechi (czyli BAAAARDZO).
Przeczytałem całą i śmiało mogę stwierdzić, że po pewnym czasie robi się tan nużąco jak w mało którym eechi (czyli BAAAARDZO).
Lol, z tego co mi pisal rayza, to nadal wychodzi ;>
Ajj, nie dopisałem. Przeczytałem całą, jaka wyszła : D
#edit
A i jeszcze jedno, ja polecam ci przeczytać Mysterious Girlfriend na onemandze. Dużo mniej ep (+), bardziej poważne (+) no i mniej, a właściwie duuużo mniej nagości (no tu zależy dla kogo +/-).
Serious Sam
15-02-2009, 03:38
No baa każda przykładna uczennica przedszkola marzy o swoim prywatnym Pedobearze xD
No co ty xD
@Topic
Ej, jak gadacie o anime, którym nie oglądałem robi się nudno : P
To co? Porozmawiamy o SD? Poświęcimy te 4 strony ?
Po długim namyśle, bohater SD nie był AŻ tak podły jak by się wydawało. Nie wiedział do końca którą z tych 2 dziewczyn (już nie pamiętam jak się nazywały, tu się pokazuje jak ja oglądam animki) kocha, ta koleżanka ze wcześniejszej szkoły to go do łóżka sama zaciągnęła a tamte trzy to się mu do domu wpakowały... (chyba).
P.S.: Tylko ten temat z CAŁEGO forum potrawi być prowadzony nawet w nocy ; ] MANIAKI !
Serious Sam
15-02-2009, 05:16
Po długim namyśle, bohater SD nie był AŻ tak podły jak by się wydawało. Nie wiedział do końca którą z tych 2 dziewczyn (już nie pamiętam jak się nazywały, tu się pokazuje jak ja oglądam animki) kocha, ta koleżanka ze wcześniejszej szkoły to go do łóżka sama zaciągnęła a tamte trzy to się mu do domu wpakowały... (chyba).
P.S.: Tylko ten temat z CAŁEGO forum potrawi być prowadzony nawet w nocy ; ] MANIAKI !
Nie, nie, tamte trzy mu uległy, a ten to wykorzystał. Prawdą jest natomiast, że w końcowych odcinkach przemyślał swoje postępowanie i zdał sobie sprawę z tego co zrobił - niestety było już za późno. Jak Grocix i reszta wstanie, to dopiero będzie pisanie, albo może i nie! Nie zaczynajcie,pls. Już ja wiem, jak wy to anime umiecie rozłożyć na ''czynniki pierwsze''.
Za późno, jesteśmy jak tsunami (or whatever).
Niestety, z tego co pamiętam on wcale się nie opamiętał na końcowe odcinki. Był wściekły jak tamta powiedziała, że jest w ciąży, bo przez to nie mógł się już ru***ć a kiedy zobaczył tamtą pierwszą w święta odrazu do domciu zaprosił ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.