Pokaż pełną wersje : Manga&Anime
http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2501051#post2501051) To byl chyba gej na pol etatu, jak zdolal sie loli zadowolic.
Męskie loli? xD
Za 'loli', to Cię zaraz odbyt zaboli.
Sam widzę, że ty jesteś wielbicielem męskich odbytów!
Serious Sam
21-03-2009, 01:00
Sam widzę, że ty jesteś wielbicielem męskich odbytów!
Szczególnie lubię, jak kopnę z glana.
Też miałem coś podobnego napisać : P
@Nari
Witaj, mój Panie.
Mianuję Cię przełożonym sługi mego przebrzydłego Otakumę! All hail Nari!
Corgar Frizz
21-03-2009, 01:14
Ciekawa sprawa.... każdy w tym temacie ma jakieś poważne zboczenie, większość osób ma swojego niewolnika, a słowo potocznie uznane za obraźliwe nabierają tutaj nowego znaczenia. I to wszystko dlatego że anime oglądamy.
@Nari
Zakupiłeś górniczy abonament na stręczycielstwo? Bo jak nie to nie możesz nazywać siebie panem Kumy, bo jest to w świetle prawa niemożliwe.
Nipah~!
Corgar Frizz
AzuranskiRookstayerXL
21-03-2009, 01:19
@Nari
Zakupiłeś górniczy abonament na stręczycielstwo? Bo jak nie to nie możesz nazywać siebie panem Kumy, bo jest to w świetle prawa niemożliwe.
Z drugiej strony nikt inny by go nie chciał :P
@Corgar
to jest taki temat : p
tylko u nas gej pedofil hentai lolicon niewolnik gwałt wyk seksualne odbyt ma zabarwienie pozytywne XD
twoim niewolnikiem jest kto?
Serious Sam
21-03-2009, 01:31
Otakuma jest moim sługą, dobrze zrozumiałem?
@Corgar Frizz
Myślę, że to wpływ 4chana i innych mniejszych czynników ; ]
Corgar Frizz
21-03-2009, 01:33
Taaa, 4chana wielkie wpływy widzę tu ja. To łatwa, ale ciemna mocy strona jest.
Dawno temu illya nam obrazki z anime wklejał, teraz brak mi trochę jego głupich postów.
Nipah~!
Corgar Frizz
nie,
ja - i386
frizz - ? lub kuma
eerion - gro
nari - sam
?
@3 strony wzwyz
A ja wam powiem, ze... poj*balo was :<
Corgar Frizz
21-03-2009, 01:38
@Gro
Już im to powiedziałem, ale to nieuleczalne przypadki są. Daj się pochłonąć lub sie nie zbliżaj xD
Kto Ergo Proxy oglądał!
Nipah~!
Corgar Frizz
@up
gz Maciuś dop. dziś odkryłeś USA XD
Inteligentnych i umiejących czytać ;]?
Ze niby Ty inteligetny?:D
Męskie loli? xD
Own3333d.
Ciekawa sprawa.... każdy w tym temacie ma jakieś poważne zboczenie, większość osób ma swojego niewolnika, a słowo potocznie uznane za obraźliwe nabierają tutaj nowego znaczenia.
Ja nie mam swojego niewolnika. I jeszcze nie nadaliscie mi "nazwy". No chyba ze moj nick juz mowi sam za siebie, hahaha :D
Serious Sam
21-03-2009, 01:46
Ta, ale do 4chana trzeba mieć wielki dystans - można się powygłupiać, ale na forum.
@3 strony wzwyz
A ja wam powiem, ze... poj*balo was :<
Ha! Mścisz się, bo nie pospamowałeś dzisiaj : )
Corgar Frizz
21-03-2009, 01:55
@Koszyk
Jak to nie masz własnego kryptonimu.... Przecież jesteś Koszykiem, to już wystarczająco dziwne jest.
Oyasumi, ide spać. Jutro Ergo Proxy dokończe bo to świetna seria.
Nipah~!
Corgar Frizz
Ze niby Ty inteligetny?:D
Ja nie mam swojego niewolnika. I jeszcze nie nadaliscie mi "nazwy". No chyba ze moj nick juz mowi sam za siebie, hahaha :D
a rozmawiałeś kiedyś ze mną kiedy miałem doła lub byłem poważny? nie? to nie komentuj : p
tylko twój nick ma jakieś znaczenie w Polskim i używasz go w temacie o Jap. ...nie zapadasz w pamięć niczym innym niz nickiem : p nawet I386 zapada w pamięć jako mój sługa : p
Quezacoatl
21-03-2009, 02:09
Za 'loli', to Cię zaraz odbyt zaboli.
Juz mnie boli... Rozpakowalem jeden folder loliconu i byl troche nie w moje gusta. Rozumiem loli, ale jak dziewczyna ma pajecze nogi i penisa a chlopak slimacze rece i pochwe to juz sie robi troche dziwnie. Nie mowiac ze w tym jednym przypadku od cholery tam bylo kzyzowek dzieciakow z wazkami, zabami, nietoperzami i czymtam jeszcze...
Męskie loli? xD
To sie zwie shota. Lub jak juz koniecznie homo to yaoi. Znam kilka dziewczyn z tych kregow wiec powiem wam ze wcale tacy zboczeni nie jestescie... Dziewczyny sa czesto fankami yaoi (2 lub more malych chlopcow w akcji).
Ja nie jestem tutaj wyznawca 4chana. Tozto potoczna religia dla prostakow. Jam w imieniu not4chan tu wystepuje.
a rozmawiałeś kiedyś ze mną kiedy miałem doła lub byłem poważny? nie? to nie komentuj : p
Gomennasai
(2 lub more malych chlopcow w akcji).
BLE! Bedziesz mi placil za lekarza poki nie wyrzuce tego z glowy...
Serious Sam
21-03-2009, 02:27
Ja nie jestem tutaj wyznawca 4chana. Tozto potoczna religia dla prostakow. Jam w imieniu not4chan tu wystepuje.
A byłeś kiedyś na owej stronie?
Ha! Mścisz się, bo nie pospamowałeś dzisiaj : )
Jakbys nie zauwazyl, to w temacie siedzialem caly dzien :) Tylko dyskusja byla na takim poziomie, ze nawet nie chcialo mi sie nic pisac.
@Que
<zwierzece instynkty>A masz tam gdzies fur-loli?</zwierzece instynkty>
Toradora 8-23
kurna, ewenement, zawsze anime tego typu po paru odcinkach mnie nudzily, i ogladalem jakby troche z przymusu, ale to nawet mnie wciagnelo : P cos czuje ze 24 ep bedzie bardzo ciekawy : ] biore sie do ogladania
ogolnie i tak bym wolal zeby byl z Minorin, ale co sie nie stanie i tak bedzie OK : P chyba ze zakonczenie typu sd, ale to juz bylaby maxymalna schiza : D
Serious Sam
21-03-2009, 02:35
Jakbys nie zauwazyl, to w temacie siedzialem caly dzien :) Tylko dyskusja byla na takim poziomie, ze nawet nie chcialo mi sie nic pisac.
A czasami bawisz się z nami.
@gro
to jakim cudem masz tu #2 w kwestii ilości postów?
@Sam
Jak widac na przykladzie moim i Corgara - czas pozostaly do matury jest wprost proporcjonalny do checi do glupich zabaw :P
@Rayza
???
już nic odp. Samowi ,dostałem odp. na mój nie zrozumiały dla ciebie post
@up
jahaahahahaha: D
@Toradora24
Taaaaaaa...
@Rayza
Ok.
@boniedwa
Pewnie!...
...NOOOT!
Całe to anime to jedno wielkie chińskie gówno, te śmieszne obrazki z wielkimi gałami jak po jakimś ćpaniu, ta animacja jak pokaz slajdów w power poincie... masakra. Jedyną chińską bajeczką jaką dało się oglądać to dragon ball, ale to i tak tylko w wieku poniżej 13:)
fajnie a teraz idź graj w niemieckie pikseli ktorego gat. jest mmorpg a z tym gat. ma h** wspólnego tylko nazwę gat. wspólna : p gdzie schematem rozmowy jest
-free itemz?
=no
-fuc|<!n noob
Serious Sam
21-03-2009, 03:18
Na takie posty się nie zwraca uwagi. Ignorujemy Panowie...
@Grocix
A po maturze będzie już wszystko w normie, tak?
Kto Ergo Proxy oglądał!
ja, i co świetne anime no nie ? nie jest specjalnie bezmózgie, ba nawet trzeba nad nim posiedzieć, przemyśleć. Normalnie chyba zaraz obejrzę od nowa xD
i nocki ze mna nikt nie robil bo szybko poszedlem spac, bo zaraz do szkoly... Ale chyba Sam byl chetny bo na gg sie upomnial, no ale niestety mnie nie bylo...
Ciekawa sprawa.... każdy w tym temacie ma jakieś poważne zboczenie,
Ja nie mam?
Halo!
Jestem "normalny"!
Pozwolę sobie odpowiedzieć fajnym angielskim zdaniem.
"Who cares what are you doing in your emo corner?"
To sie zwie shota. Lub jak juz koniecznie homo to yaoi. Znam kilka dziewczyn z tych kregow wiec powiem wam ze wcale tacy zboczeni nie jestescie... Dziewczyny sa czesto fankami yaoi (2 lub more malych chlopcow w akcji).
Ten to musiał myśl rozwinąć.
O Dżołka chodziło!
D-Ż-O-Ł-K-A!
erion nie pierdol tylko choc na skypa!
Ty, bo dopiero teraz przeczytałem :P
Dalej mam przyjść?
no raczej! ja na skype jestem ciagle tylko etraz sniadanko jem. Wchodz, jak skoncze to zadzwonie.
GargoinX
21-03-2009, 10:47
Jesteście dziwni... Środek nocy - spamujecie, a rano to żadnych postów nie ma. ;<
Żeby nie było, że spamuję - znudziłem się Green Greenem po 4 epach, więc wziąłem się za Clannada i muszę przyznać, że po 7 epach wydaje się milutką serią.
@up
Mi sie Clannad podobal, ale After Story rzucilem po 3 epach :P Kiedys pewno dokoncze : ]
A Green Green nie jest wcale takie zle... : p
Corgar Frizz
21-03-2009, 11:13
@Clannad super jest! ;p Wczoraj go skończyłem... 15 początkowych epów oglądałem rok temu, a reszte wczoraj. Z tego powodu miałem lekkie luki w tym co i dlaczego sie dzieje. After Story obejrzę jak będe miał czas, więc dość szybko bo do matury 1,5 miesiąca.
Nie rozumiem jak ci sie Green Green mófł nie spodobać.... To było pierwsze ecchi jakie oglądałem i bardzo miło je wspominam.
Nipah~!
Corgar Frizz
Kto Ergo Proxy oglądał!
Ore-sama!
nie,
ja - i386
frizz - ? lub kuma
eerion - gro
nari - sam
O przepraszam bardzo, ja mam Daniela. Myślisz, że dlaczego sie nie wypowiada na forum? Bo trzymam go w piwnicy. No i miałem jeszcze Nariego ale był bezużyteczny więc go porzuciłem :P.
Koszyk is Koszyk...
Nie rozumiem jak ci sie Green Green mófł nie spodobać.... To było pierwsze ecchi jakie oglądałem i bardzo miło je wspominam.
Pierwsze anime zawsze robi wrażenie.
A z tą maturą to jeden wielki bullshit!! Zobaczymy ile na prawdę będziesz sie uczył
GargoinX
21-03-2009, 11:25
Może nie tyle co nie podobało, ale nie dało rady mnie wciągnąć na dłużej. Ale jak skończę Clannad to z pewnością GG dokończę. xP
Corgar Frizz
21-03-2009, 11:29
@Kuma
Źle mnie zrozumiałeś. Ilość wolnego czasu jest wprostprzeciwnie proporcjonalna do czasu pozotałego do matury. W sumie to już się psychicznie przygotowałem że jej nie zdam xD Ale dzięki temu mam naprawdę dużo czasu na oglądanie anime.
Nipah~!
Corgar Frizz
@UP
No to z takim podejsciem to ja Ci zycze powodzenia !: D
Ore-sama!
O przepraszam bardzo, ja mam Daniela. Myślisz, że dlaczego sie nie wypowiada na forum? Bo trzymam go w piwnicy. No i miałem jeszcze Nariego ale był bezużyteczny więc go porzuciłem :P.
Koszyk is Koszyk...
Pierwsze anime zawsze robi wrażenie.
A z tą maturą to jeden wielki bullshit!! Zobaczymy ile na prawdę będziesz sie uczył
No nie, kolejny Josef Fritzl się nam szykuje :/
@Juzefek
Juzef Fritz?
@eerion
http://img16.imageshack.us/img16/221/simpsonowieepicfail.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=simpsonowieepicfail.jpg)
ok, go back now to your corner..
Przegladam devianta i patrzcie co znalazlem
http://rweon.deviantart.com/art/Urahara-is-a-35178927
Prawda wyszla na jaw! :D
@edit
http://fer-nanda-ssk.deviantart.com/art/BGB-Yoruichi-and-Urahara-83901025
own3d.
@Juzefek
Juzef Fritz?
@eerion
ow to your corner..
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,24-lata-wiezil-corke-w-piwnicy-mial-z-nia-7-dzieci,wid,9898227,wiadomosc.html?ticaid=17b55
J. ya failed !
Juzef Fritz
Josef Fritz
dżołk men...
@Rayza
No offense, ale... styl twojego pisania upodabnia sie do tego milano, takze... posiedz nad postem troche dluzej i pisz normalnie.
Corgar Frizz
21-03-2009, 13:04
...
Juzef Fritz
Josef Fritz
Corgar Frizz
Rayza... do piwnicy!!
Zna ktoś anime w takich klimatach?
Nipah~!
Corgar Frizz
GargoinX
21-03-2009, 13:11
Ej, znajdźcie coś na mnie bo się głupio czuję. :s
poleci mi ktoś jakieś dobre ecchi? bo niemam co oglądać
Green green mowiles ze nie ogladales, to zobacz wreszcie ; P
Quezacoatl
21-03-2009, 14:17
@Que
<zwierzece instynkty>A masz tam gdzies fur-loli?</zwierzece instynkty>
No przeciez ze mam. Jakie? Loli przebrana za kota? Loli/kot/pies (uszy + ogon)? Calkiem futrzane usuwam, bo mi tak srednio, ale w tym pakiecie rar tez byly i takie.
http://i41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/Other/UPTRY036.jpg
A byłeś kiedyś na owej stronie?A skad biore fajne obrazki/gify? A zapytam, byles kiedys na tej drugiej stronie? :>
Ja nie mam?
Halo!
Jestem "normalny"!
Ty sie zwyczajnie kryjesz ze swoim zboczeniem. Dlatego mamy podstawy podejzewac ze masz znacznie gorsze.
Ten to musiał myśl rozwinąć.
O Dżołka chodziło!
D-Ż-O-Ł-K-A!
A ja wiem, twierdzisz ze jestes "normalny" to uznaje ze nie wiesz co to shota i yaoi, wiec cie uswiadamiam... XD
W sumie to już się psychicznie przygotowałem że jej nie zdam xD
Nie wiem jak polska matura, ale miedzynarodowa byla w zeszlym roku calkiem przystepna.
@koszyk
wole anime z jakąs fabułą dobrą gdzie boh. nie pokazuje publicznie perwersji XD
all musi mieć dobre rece i nogi dla mnie
Goshuushou-sama Ninomiya-kun - genialna fabuła tylko Jap. mogli na to wpaść XD
nie śmiała androfobiczna nie kontrolująca swej mocy sukuba
w dodatku jej brat zabije gł. boh. jeśli nie będzie jej ochraniał.
recenzja 1 epa.
Corgar Frizz
21-03-2009, 15:05
@Rayza
Ahahahahaha, zaczynasz już przesadać, znowu myślisz tak jak ja.... Miałem ci to polecić xDD Bo widziałem 1ep i nawet mi się spodobało xD Może kiedyś dokoncze to anime ;p
Nipah~!
Corgar Frizz
czemu braciszku? XD
nyoro~
Niedlugo biore sie za Code Geass, potem moze nawet Lucky Stara, daje rade? :p
Ogolnie to polec ktos serie typu Toradora, bo sie nakrecilem : P
PS. Serial Experiments Lain juz na dysku, ale boje sie narazie to zaczynac : P
GargoinX
21-03-2009, 16:31
Zawziąłem się na Clannad. :p Mam już z głowy 13 epów, trochę samozaparcia i jutro, albo może nawet dzisiaj uda mi się go skończyć. Plusem tego anime jest jak dla mnie to, że nieźle wciąga. ;d
ty nawet nie wiesz jaka *****ca strzelala jak obejzalem kolejny odcinek i na nastepny czekac tydzien!!! Ale chlopcy ja juz wrzucilem na looz 22 coolery jabłkowe czekają na mnie w lodoweczce(60gr jeden!!!!) wiec i sporo anime bedzie(choc bede je ogladac z dziewczyną wiec tez nie jestem pewnien czy cyms innym sie nie zajmiemy xD)
Serious Sam
21-03-2009, 19:10
Niedlugo biore sie za Code Geass, potem moze nawet Lucky Stara, daje rade? :p
Ogolnie to polec ktos serie typu Toradora, bo sie nakrecilem : P
PS. Serial Experiments Lain juz na dysku, ale boje sie narazie to zaczynac : P
Polecam Lucky Stara, bo Code Geass nie oglądałem.
Code Geass w pierwszej kolejności, to trzeba obejrzeć, Lucky Star dunno nie widziałem i nie zobacze :P
Shigofumi - done. Bardzo fajne anime.
Następne Ghost in the Shell, jak tylko ściągną się wszystkie filmy i odcinki.
Pacz_knight
21-03-2009, 19:52
Ehhh, a ja powstrzymam sie jeszcze z ogladaniem GG i najpierw obejze chyba DMC. Gra swietna to anime pewnie tez. Polecacie? A tak poza nawiasem, gdzie moge pobrac calego DMC anime i zobaczyc online? ;)
Serious Sam
21-03-2009, 19:58
i386
Powiedz, że nie lubisz mechów : (
a ja nie wiem co ogladac... Jest cos podobne do bleacha ze sie napieprzaja na katany ?
i386
Powiedz, że nie lubisz mechów : (
Nie lubie mechow. Ale CG to jest cos, co trzeba obejrzec (od wielu ludzi to slyszalem) niezaleznie czy to mechy czy nie : P
Toradora 25 dopiero w czwartek, aaaargh >.<
nie, jeśli już to D.Gray Man tylko ze tam mają inną artylerie : p
jedna z lepszych akcji ^^
http://img15.imageshack.us/img15/7710/dgrayman020136.jpg (http://img15.imageshack.us/my.php?image=dgrayman020136.jpg)
Serious Sam
21-03-2009, 20:09
@i386
Ja też, tak twierdziłem. Ściągnąłem na dysk, ale po 5 minutach skasowałem. Jak tam chcesz.
@up
No trudno : P
No dobra - bylo juz pewno milion razy - na co czekacie z tej listy?
http://img26.imageshack.us/img26/6636/animespring2009v2a.jpg (http://img26.imageshack.us/my.php?image=animespring2009v2a.jpg)
Ja mysle o Ristorante Paradiso, Natsu no Arashi, Phantom, 07-Ghost, Tears to Tiara, i byc moze Hatsukoi Gentei.
Pacz_knight
21-03-2009, 20:22
Fullmetal Alchemist oczywiscie... Jeszcze mogli by Kizune wypuscic >.>
co do opisu pod fma to sux bo jezeli nie bedzie kontyunuacji przygod ed'a i al'a to zal
K-ON,Spice and Wolf,To love ru OVA,obecnie
Pacz_knight
21-03-2009, 20:45
Hmmm w sumie to powinna byc kontunuacja. Ale ogolnie obojetne mi to. Jak chce moje stare kochane FMA ;p
ogladac prawie to samo to nud@. przeciez dobrze se moge sciagnac stare fma na kompai obejrzec jeszcze raz. Ja chce cos nowego!!!
@i
Fma i Phantom-to jest to na co czekałem do tej pory. Po zobaczeniu obrazków chyba skuszę się na zakosztowanie w kilku innych pozycjach.
@milano
Chyba lepsze wydanie zgodne z mangą niż żadne i może(miejmy nadzieję) tym razem anime sięgnie dalej.
Serious Sam
21-03-2009, 21:07
Full metal alchemist oczywiście : )
a no bo masz racje bo zapomnialem ze manga inna niz anime, mimo ze nie czytalem mangi bo nie chcialem se zepsuc dobrego smaku po anime
@edit
mogliby zrobic tak jak w higurashi podzielone na rozne "scenariusze" ale nie wiem czy to by wypalilo
A wiecie co ja wam powiem? Że DB. Reszta wychodzących serii mnie nie obchidzi. Albo może raczej tak: będą mnie może obchodziły za pół roku jak wyjdą. A DB z efektami lepszymy można pooglądać : P.
@milano
;| ta mogliby, a ludzkość mogłaby podjąć próbę kolonizacji Słońca...
Pacz_knight
21-03-2009, 21:28
W sumie to nie bedzie tego samego w FMA, a raczej nie moze byc. Chociaz fakt faktem jakas tam kontynuacja mogla by byc i chyba najbardziej by mi odpowiadala, ale nowe przygody tez bylo by ciekawie poogladac. ^^
da sie tylko trzeba byc taki jak ten ogniowy z fantastic 120 czy ile tam ich bylo
Quezacoatl
21-03-2009, 21:29
a ja nie wiem co ogladac... Jest cos podobne do bleacha ze sie napieprzaja na katany ?
Tak to:
http://www.youtube.com/watch?v=IvGH3nM08iI
No dobra - bylo juz pewno milion razy - na co czekacie z tej listy?
Na nic z listy.
Czekam na update KNJ.
A wiecie co ja wam powiem? Że DB.
Bylo.
http://www.youtube.com/watch?v=haIO5WRipyo
DB juz moge sciagnac ale ze wersja CAM to wole poczekac na better.. A co do filmu Versus co dales linka, to mam chrapke bo sie zapowiada ciekaweie
Wohooo, SnW \o/ Nawet nie wiedzialem ;) A nowo-wychodzacych serii nie mam zamiaru zaczynac, dopoki nie obejrze wszystkich ciekawych, starszych serii. Chociaz, K-on kusi, moze jednak obejrze ^^
Serious Sam
21-03-2009, 22:12
DB oglądałem na rtl'u i to mi starczy =]
Argh chłopaki potrzebuje krwawego anime z demonami, silami nieczystmi etc, a w roli głównej ma grac wielki miecz(lub cokolwiek innego ale wielkiego i robiacego duza krzywdę)! Ogladalem juz claymore, berserk, chrno crusade, Devil may cry, Hellsing. Pomoze ktos ?
@down
ano FSN ogladalem
Fate stay night ? ale pewnie ogladales
@SZS
Hahaha- dobra komedyjka. Ep 2 rox: Death Note- notes partnerów w samobójstwie i podręczny zestaw do samobójstw : P.
Argh chłopaki potrzebuje krwawego anime z demonami, silami nieczystmi etc, a w roli głównej ma grac wielki miecz(lub cokolwiek innego ale wielkiego i robiacego duza krzywdę)! Ogladalem juz claymore, berserk, chrno crusade, Devil may cry, Hellsing. Pomoze ktos ?
@down
ano FSN ogladalem
Co powiesz na Night Wizard? Takie w kit, Grocek mi chyba kiedyś polecił : P.
Zobacze, jutro rano powiem czy chce cos innego czy to moze byc =)
Quezacoatl
21-03-2009, 23:31
Duzy miecz... Demony... aha... aha... Krew... Okej... Zobaczymy co jest na magazynie.
Bede odkrywczy:
Bleach?
PS
Lololol... http://www.youtube.com/watch?v=2bNxkRDFRh4&feature=related
Serious Sam
21-03-2009, 23:53
To nie o anime/mandze, ale warto zobaczyć i się pośmiać : )
http://www.wykop.pl/link/157680/szatan-w-twoim-komputerze-streaming-prawdy-objawionej-tyary-elzbiety-gas-lol
Quezacoatl
22-03-2009, 00:03
To nie o anime/mandze, ale warto zobaczyć i się pośmiać : )
http://www.wykop.pl/link/157680/szatan-w-twoim-komputerze-streaming-prawdy-objawionej-tyary-elzbiety-gas-lol
Nie klikac w tego linka bo caly internet padnie (http://www.youtube.com/watch?v=lvpuT3aoypE&feature=related)!
Ekranizacja bleacha ? Dżołk!!!!
http://img257.imageshack.us/img257/3881/uo0044.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/1752/uo0045.jpg
Dziwny ten hollowdog troche, noi ten tył yourichi lub rukii ;s
Ps: zaznaczcie poczatkowy tekst
Corgar Frizz
22-03-2009, 01:01
@Milano
Masz 90% na to że rano wejdzie Gro i cie pojedzie...
@Kółbaś
Od biedy D.Gray Man może być....
Nipah~!
Corgar Frizz
Hah, tylko na to czekam... Zapewne bedzie cos takiego:
"Nie zachowuj sie jak 2 ilya, zastanow sie nad postem zanim go napiszesz".
Ale po co sie zastanawiac jak i tak tu 3/4 threada to spam
@edit
nie wiem co ogladac naprawde nie mam pomyslu na zadne anime... Mam nadzieje ze na shinde anime cos znajde ciekawego ;l
Corgar Frizz
22-03-2009, 01:17
3/4 to troche przesada xD.... Gro-chan i Ray-chan napisali jedynie 1/4 postów w tym temacie. A są także posty takich osób jak ja czy Kuma. A wiadomo że my piszemy posty wręcz idealne!
Nie ide spać, zaczynam czytać D.Gray Man'a.... Anime było ciekawe, więc licze że manga będzie jeszcze lepsza.
Nipah~!
Corgar Frizz
a ja se dragon balla movie sciagam czyli tak do 3 zejdzie bo straszny transfer ;l
nowa reklama FMA na hagaren.jp, ale nie wiadomo czy to o mandze bedzie bo pokazane tylko z wskrzeszeniem matki
@2nd edit
a jednak chyba mangowa wersja bo na koncowce jest pokazana nowa postac ktorej w anime nie widzialem ;s
Wchodze juz:
/care
Oyasuminasai.
Czy mnie sie tylko wydaje, czy paranoia agent jest bardzo paranoiczne?
@Gangrel
Tak, Paranoia Agent jest bardzo paranoiczny. Czemu? Wyjasni sie na koncu. Z tej serii mozna wyciagnac naprawde ciekawy wniosek.
jednak twoje przypuszczenia corgar sie nie spelnily poniewaz gro~ mnie nie pojechal ;s
Poleciacie .hack czy odrzucic ?
seria twilight i tylko manga imo
a twilight to 2 seria czy cos bo na .fani.pl niby tak pisze, wiec ogladajac 2 serie nie bede pewnie wiedzial o co kaman czyz nie ?
ja czytałem tylko mange .hack///legend of twilight : p ale anime jest fillerowane..
AzuranskiRookstayerXL
22-03-2009, 04:05
ale anime jest fillerowane..
Jak większość wieloodcinkowych :P
Ale Hack ma podział na serie po 12 - 24 odc...
@SZS
Co powiesz na Night Wizard? Takie w kit, Grocek mi chyba kiedyś polecił : P.
ani to demony ani tutaj krwi. Do dupy =/ No i taka ladniutka, kolorowa kreseczka... Ja potrzebuje czegos takiego jak berserk! hellsing, o wyraznej, ostrej kresce i z duza iloscia krwi i latających rąk(ręka, noga mózg na ścianie). Pomoze ktos ?
Quezacoatl bleach juz widzialem, anime zaprzestalem ogladac, czytam mange co tydzien.
Corgar Frizz
22-03-2009, 07:16
@Kołbaś
Hellsing Ultimate widziałeś? Jak tak, to nie przychodzi mi do głowy nic innego.
Nipah~!
Corgar Frizz
tez widziałem, mangę hellsing tez przeczytałem do końca , berserka tez =/
to może Hello Kitty??
Ostra masakra fabułowa i postaciowa nawet Alucard wymięka
Seria wciąż trwa jako klasyka nie... Epicka Klasyka Horroru to jest aż taka rzeźnia ze nie wydali tego nawet na DVD! bo za mocne..
Serious Sam
22-03-2009, 08:24
Dzisiaj siedziałem całą noc.Trochę mangi poczytałem, trochę muzyki posłuchałem. Ogólnie wszystko było super, oprócz tego, że nad ranem ten ZUY człowiek, Corgar Frizz zaczął ciągle zmieniać status na gg!!! To pikanie mnie dobijało!!! Niech Cię piekło pochłonie, grzeszniku!
nah juz ogladalem tez =/ Cat Soup tez ogladalem =/
Dzisiaj siedziałem całą noc.Trochę mangi poczytałem, trochę muzyki posłuchałem. Ogólnie wszystko było super, oprócz tego, że nad ranem ten ZUY człowiek, Corgar Frizz zaczął ciągle zmieniać status na gg!!! To pikanie mnie dobijało!!! Niech Cię piekło pochłonie, grzeszniku!
w ustawieniach gg jest wylaczenie tego dzwieku xD mnie tez to w*****ało.
AzuranskiRookstayerXL
22-03-2009, 09:36
A mnie nie denerwowało. Głównie dlatego, że go na liście nie mam.
Corgar Frizz
22-03-2009, 09:40
GG musiało się zwalić, bo specjalnie tego nie robiłem ;p Koniec nocki, a z czytania mangi buba wyszła... Sciągło sie Devil May Cry 4 i przez większość nocy grałem.
Nipah~!
Corgar Frizz
AzuranskiRookstayerXL
22-03-2009, 09:56
Jakby co służe pomocą.
Pamietajcie, jutro do 20.30 macie czas wysylac mi pw czy jedziecie oraz jaka data wam pasuje.
@Milano
Masz 90% na to że rano wejdzie Gro i cie pojedzie...
Akurat to był pierwszy joke milano który nie wzbudził we mnie tego uczucia
http://i412.photobucket.com/albums/pp202/otakuma/omfg_another_repost_shake_head.gif
; P
@kołbaś
Zobacz sobie Akire(Akira), tam nie bawią się w takie coś jak cenzura ale nie ma też tego przesadyzmu ze leją sie hektolitry krwi. Ogólnie film godny polecenia ;)
GargoinX
22-03-2009, 12:10
Skończyłem Clannad, miła seria. Zaraz zabieram się za Clannad After Story. Mam nadzieję, że nadal tak wciąga, jak poprzednia seria. ;d
Pacz_knight
22-03-2009, 12:32
Ja chce DMC, ale niewiem gdzie online obejzec... ;<
Serious Sam
22-03-2009, 12:36
Skończyłem Clannad, miła seria. Zaraz zabieram się za Clannad After Story. Mam nadzieję, że nadal tak wciąga, jak poprzednia seria. ;d
Oj, tak, druga seria nawet lepsza od pierwszej : )
Ja chce DMC, ale niewiem gdzie online obejzec... ;<
DMC=Devil May Cry ?? jak tak to na kreskowki.fani.pl jest
Detroit Metal City : D
@down
ech... przeciez wiem...
Pacz_knight
22-03-2009, 13:08
@kołbas
Aha, Arigato! Zabieram sie za ogladanie ^^
@up
Niestety nie o to mi chodzilo... ;p
@edit
Ja tez wiem ze ty wiesz. >.>
Aj oznaczyłem anime jako Watched, a go nie widziałem i zapomniałem :D Więc od bardzo wczesnego rana obejrzałem Ga-Rei-Zero - zajebiste :D
Detroit Metal City : D
@down
ech... przeciez wiem...
to tez jest tam xD
a ja obejrzalem 1 ep .hack/sign i musze przyznac ze mimo ze tylko 1 ep watched to fajne.
+ oprawa muzyczna
+ zapewnie beda ciekawe walki
Wiecej sie nie wypowiem dopoki nie skoncze serii czy cos ...
Do stron z których ściągamy anime proponuje dodać :
www.afboard.pl/download
Całkiem sporo serii ;d
@Xantro
Tylko szkoda, że lwia część w częściach ;<
Nagle wszyscy spamować przestali ;P
GargoinX
22-03-2009, 21:28
Bez obawy, jak zawsze rozkręcą się w nocy. Jutro z rana będę miał jak zawsze 2-3 strony nie przeczytane. : p
No bo sa wybory na modow :D Poczytaj sobie podania to sie dowiesz, dlaczego juz nie spamuja :P
@topic: Czy GTO jest smiesznym (wesolym?) anime? Nie chce mi sie na anidb wchodzic xd
Serious Sam
22-03-2009, 21:48
Bez obawy, jak zawsze rozkręcą się w nocy. Jutro z rana będę miał jak zawsze 2-3 strony nie przeczytane. : p
Wątpię, dzisiaj niedziela.
@Tompior
No a jak? Oczywiście, że GTO jest i śmieszne i wesołe ; ]
hehehehhehe to co obecni modkowie, erion i ja spamujemy dzisiaj w nocy bo nam rybka z tymmi wybormai na modow tak ?
Quezacoatl
22-03-2009, 22:30
No bo sa wybory na modow Poczytaj sobie podania to sie dowiesz, dlaczego juz nie spamuja
Lol... To wy sie ludzie jeszcze ludzicie ze modami zostaniecie?
Powiem wam jedno, ja bym pozycji moda na tibia.pl nie wzial nawet gdyby mnie prosili. Szmbo mozna wachac, ale sie w nim nie plywa. :p
Wątpię, dzisiaj niedziela.
Ja bym sobie mogl nocke zarwac gdybym chcial. Jutro pewno znowu wstane ok poludnia i bede myslal co dzisiaj robic jak nie ma nic do roboty. De facto studenci maja znacznie wiecej czasu na anime czy tam inne rozrywki niz wy licealisci, lecz wy, majac problemy ze zdaniem matury, zapewne sie na takie zycie nie zalapiece. :p
No bo sa wybory na modow :D Poczytaj sobie podania to sie dowiesz, dlaczego juz nie spamuja :p
Lól!
Też bym złożył, ale ryzyko, że zostane wybrany (tak 0,012%) jest wciąż zbyt duże.
No cóż - w trakcie jak ci będą się przymilać, ja wejdę do top3 spamerów w tym temacie :D
Quezacoatl
23-03-2009, 00:51
Lól!
Też bym złożył, ale ryzyko, że zostane wybrany (tak 0,012%) jest wciąż zbyt duże.
No cóż - w trakcie jak ci będą się przymilać, ja wejdę do top3 spamerów w tym temacie :D
Bedziesz sie musial obejsc smakiem, bo to ja sie do top 3 wybieram.
a ja zlozylem podanie na modka wiec jak zostane (w snach) modem to pol tematu usune i tylko zostawie posty ilyi czyli mego boga ;s
Obejrzalem 2 pierwsze epki Mushishi - zapowiada sie swietna seria, w stylu genialnego Haibane Renmei. Wielkie dzieki dla Czegochcesz'a za polecenie ;)
Ciagne GTO torrentem (z boxtorrents). 10GB :( Ciekawe, czy w ciagu 1-2 tyg zakonczy pobieranie :P
eerion, myślałem, że swego czasu dostałeś odemnie wystarczający dowód na to, że nie masz nawet 0.00000000000000000000000000000001% szans ;)
@Gangrel
A ja mialbym ile?;) 0.000000000000000000000000000000001%?
Offtop: Ciekawe ile aktywnych modów teraz tu jest, z którymi współpracowałem jak jeszcze byłem modem. Dobijające bywa, że nawet po roku czasu nadal niektórzy w grze myślą, że jestem modem.
Ontopic: GTO trzeba obejrzeć, a nawet przeczytać :D Co mnie wzięło, że kupiłem 11 tomów Evangeliona to nie wiem, ale już wiem, że jakbym miał kupować mangę to zza granicy, aby nie po polsku.
true, true manga po polsku ssie
DK-LOG.911
23-03-2009, 07:46
dawniej GTO ogladalem, NGE, Chobits, a teraz na kreskowce DB lece :D
Pacz_knight
23-03-2009, 09:22
No bo sa wybory na modow :D Poczytaj sobie podania to sie dowiesz, dlaczego juz nie spamuja :P
@topic: Czy GTO jest smiesznym (wesolym?) anime? Nie chce mi sie na anidb wchodzic xd
Ooo jeny! Pewnie ze tak. Przy tym anime usmialem sie i na drugi dzien jeszcze w szkole "rotflowalem" z tego animca >.<
Jak nie ogladales to na co jeszcze czakasz czleku! ;)
boże wszyscy startują na modkow!!?? no to z kim mam niby teraz pisac o bzdurach kompletnych ?? a wiecie co chyba tez nawet napisze tyle ze mam to w nosie czy beda moje obecne posty czytać =P
boże wszyscy startują na modkow!!?? no to z kim mam niby teraz pisac o bzdurach kompletnych ?? a wiecie co chyba tez nawet napisze tyle ze mam to w nosie czy beda moje obecne posty czytać =P
Nie ja nie :D Bo nie kce i bym miał 0% szans (bosal :D)
Kurde Ghost in the Shell nie mogę dorwać tego najstarszego filmu.
Obejrzalem 2 pierwsze epki Mushishi - zapowiada sie swietna seria, w stylu genialnego Haibane Renmei. Wielkie dzieki dla Czegochcesz'a za polecenie ;)
O_o
Groc!
Jeśli obejrzysz i to będzie a'la Haibane - to od razu mi o tym powiedz!
Takiego anime nie można puścić bokiem :D
eerion, myślałem, że swego czasu dostałeś odemnie wystarczający dowód na to, że nie masz nawet 0.00000000000000000000000000000001% szans ;)
Jak nic się nie zmieniło, to masz rację.
Mały błąd w obliczeniach xD
Ale...
Who cares? ;)
Kurde Ghost in the Shell nie mogę dorwać tego najstarszego filmu.
Porozglądaj isę za Ghost in the Shell 2.0 (nie 2 - Innocence).
Jest to "odnowiony" najstarszy film.
Zresztą (już pewnie Groc wszystkim rozgadał) - na Boxtorrents jest.
I stary i 2.0
Quezacoatl
23-03-2009, 13:19
Ze mna, z tym ze ja wybredny jestem. Choc mysle ze sam niemialbym szans na moda, W ksiedze mam wprawdzie tylko 4 pokemony, ale Waldi to mnie kocha do bolu.
Eerion, a co powiesz na zlozenie podania z jajem?
Imie: Maciek
Zainteresowania: Koszenie orcow moim uber knightem na 19 lvlu, za pomoca mojego super axa.
Dlaczego mod: Bo jestem pro i w ogole super, no i czasem nawet free itensy rozdaje noobom.
etc.
Eerion, a co powiesz na zlozenie podania z jajem?
Imie: Maciek
Zainteresowania: Koszenie orcow moim uber knightem na 19 lvlu, za pomoca mojego super axa.
Dlaczego mod: Bo jestem pro i w ogole super, no i czasem nawet free itensy rozdaje noobom.
etc.
Rozchodzi się bez echa.
Niestety - nudne zakończenie xD
To jest ktos jeszcze z tego tematu, kto nie zlozyl podania?: P
@topic
Aaaa, znowu czekanie na bleacha, to mnie zabije kiedys X_x
@down
czyli w ogole?:D
No baaa. Ja nie złożyłem xD. A nie powiem nadawałbym się jak nikt ; p
Otakuma, jak jeszcze nie składałałeś i nie masz zamiaru to skopiuj czyjeś co ostatnio dostał modka, ciekawe co by sie stało ;d
Co do anime, to ostatnio jakoś nie moge nic oglądać ;d Nawet GG który jest wybitnie lekki mi nie wchodzi ;d
Quezacoatl
23-03-2009, 16:59
Rozchodzi się bez echa.
Niestety - nudne zakończenie xD
Bo fajnie by bylo gdyby dalo sie zorganizowac tak aby na ktores wybory poszly same takie podania. Ale niestety zawsze bedzie grupa tych, ktorzy ludza sie ze piszac to samo podanie w kazdych wyborach w koncu dostana prawa moredatorskie. Niepoprawni marzyciele, i nieuswiadomieni chlopi pragnacy wladzy, ktora potem okazuje sie byc brzemieniem nie do udzwigniecia.
Otakuma, jak jeszcze nie składałałeś i nie masz zamiaru to skopiuj czyjeś co ostatnio dostał modka, ciekawe co by sie stało ;d
Permaban za plagiat... :D
Ja :P
Bo fajnie by bylo gdyby dalo sie zorganizowac tak aby na ktores wybory poszly same takie podania. Ale niestety zawsze bedzie grupa tych, ktorzy ludza sie ze piszac to samo podanie w kazdych wyborach w koncu dostana prawa moredatorskie. Niepoprawni marzyciele, i nieuswiadomieni chlopi pragnacy wladzy, ktora potem okazuje sie byc brzemieniem nie do udzwigniecia.
Ześ naprodukował ćwierćgłębokich bzdetów w tej wypowiedzi xD
To Aru Majutsu no Index - done, ale niedosyt mam, oby kontynuowali serię, a nie zakończyć tak!!
Casshern Sins - done. Świetne.
Co do anime, to ostatnio jakoś nie moge nic oglądać ;d Nawet GG który jest wybitnie lekki mi nie wchodzi ;d
czyli przekopiować mega krótkie podanie Tompa? : p
@
ja nie złożyłem : p
@DearS
po goshoushou sama ninomiya kun już m sie to anime podoba ^^ uwielbiam oryginalne sensowne fabuły ^^ i oryginalne postacie ^^
C.C jedzie do Włoch na pizze,przylatuje Ren ^^
a ja zlozylem, bo sie nudzilem. A wy gady siedzieliscie w szkole hehehehehhe
GargoinX
23-03-2009, 18:30
Jestem pod wrażeniem Clannada. Obejrzałem całą pierwszą serię i 22 epów 'After strory' i muszę przyznać, że byłem nastawiony raczej na milutkie, spokojne anime, a już dawno nic mnie tak nie wzbudziło do przemyśleń.
Spojler: I już dawno żadne anime mnie tak nie zdołowało. Jednak nie źle mnie zaskoczyło. Nie sądziłem, że Nagisa będzie jeszcze żyć oraz, że wszystko zakończy się takim 'hepi endem'. Gra (więc i również anime) do końca przemyślana. ^^
@Up:
Ja nie byłem w szkole. Chory jestem. : p
Coś nam temat z mangi&anime odbiega na to dlaczego poskładaliśmy/nie poskładaliśmy podań. A na co? Na moderatora, który byłby przeciwnikiem czegoś takiego : P. All hail t.pl m&a thread!
cos malo tego spamu dzisiaj...
dokladnie zazwyczaj jest go o wiele wiecej =P no bo w sumie to jedyny taki topic na forum.tibia.pl w ktorym nawet modkowie spamują =P
Quezacoatl
23-03-2009, 20:26
Ześ naprodukował ćwierćgłębokich bzdetów w tej wypowiedzi xD
Bom poeta. A do tego lubie popieprzyc od rzeczy tak od czasu do czasu. Z przyzwyczajenie, ma sie rozumiec, naturalnie.
@Up:
Ja nie byłem w szkole. Chory jestem. : p
Idac twoim tokiem rozumowania nikt z tego tematu nie powienien chodzic do szkoly. Na szczescie ZUS uzdrawia.
dokladnie zazwyczaj jest go o wiele wiecej =P no bo w sumie to jedyny taki topic na forum.tibia.pl w ktorym nawet modkowie spamują =P
M&A jest jak subforum tibia.pl.
IIE~!
Forum t.pl to sub forum M&A Thread!
IIE~!
Forum t.pl to sub forum M&A Thread!
yyyy... Tak
A ja się zastanawiam co by sobie obejrzeć.
Polec mi ktoś coś. Gatunek dowolny - byleby wciągające
GargoinX
23-03-2009, 20:40
Idac twoim tokiem rozumowania nikt z tego tematu nie powienien chodzic do szkoly. Na szczescie ZUS uzdrawia.
Hmm, tokiem... czego? =o
Przykro mi, ale nie macie takiej mozliwosci :D
@Topic: 2 odcinki gto obejrzane. SUPER XD Niezla polewka :)
Erion moze antique bakery ? fajna seryjka.
Zalgadis
23-03-2009, 21:21
To jest ktos jeszcze z tego tematu, kto nie zlozyl podania?
Ja.
W piątek o 6:45 zawsze czytam sobie mangę Naruto oraz Bleacha :D
No i Anime odpadło w zapomnienie. Jakiekolwiek xP
Quezacoatl
23-03-2009, 21:36
A ja się zastanawiam co by sobie obejrzeć.
Polec mi ktoś coś. Gatunek dowolny - byleby wciągające
Nie, moge tobie polecic co przeczytac. Np takie Mx0, z tym ze niestety zostalo "na szybko" skonczone z powodu malego nakladu.
od dziś nienawidzę gołębi ==" po cholerę mi tresowanie ich jak nawet po jagody [add mana] nie może polecieć? a po bombe może! ach te Animeowe zwierzęta == w RPG
@Koszyk:
Może Macross Zero ? Sam nie oglądałem, ale strasznie dużo osób mi to polecało i jak tylko uporam się z GG i Cowboyem Bebopem to ściągam (a ostatnio nie moge sie zmusić do oglądania anime ;d).
GargoinX
23-03-2009, 22:56
Kontynuuję oglądanie Green Green, muszę obejrzeć coś pozytywnego, z jajem po obejrzeniu Clannada. I mam jedno pytanie: zna ktoś tytuł piosenki openinga w GG? ^^
@Down:
Arigato gozaimasu.
http://gendou.com/amusic/?filter=green+green
Ja ostatnio oglądam Sayonara Zetsubou Sensei. I powiem jedno: polecam wszystkim, którzy jeszcze nie oglądali : P.
czyli tak jak przedtem nakłaniałem was :p
Ja nie składałem podania, i między bogiem a prawdą nie musiałem, zostałem wybrany bezpośrednio :P
A co kopiowania kandydatur, ja się tam szczególnie nie interesuje tymi wyborami, pracuje na innej stronie(Nari wie jakiej ;)), ale podanka pewnie przejrze i się wypowiem. To taka świetna zabawa ^^
bo jesteś tu od pocz. forum? : p
bo jesteś tu od pocz. forum? : p
Gdzie tam od początku. Od dość dawna, fakt, ale byłem jakos 2700 użytkownikiem, czy coś koło tego, a nowe fora rosną wolno. Dodaj do tego, że to był 2004 rok, wtedy ciągle mało ludzi miało stały internet.
ah, no to zwracam honor : p
to czemu cie wybrali :p?
A do tego Gangrel dostał moda chyba w 2005 :D
A czemu go wybrali?
Znał nr. konta Matkusa ofc :P
Nie no to nasz dzielny obrońca przed spamem. I mój były GDW.
Chyba GDW :P
Nie no to nasz dzielny obrońca przed spamem.
ten temat,te słowa,ten nie zapomniany fail xD
@eerion, w grudniu 2005, choc sygnaly mialem wczesniej. Heh, pamietam jak mi wtedy zalezalo ^^
@Rayza
Teraz to sobie mogę. Już dawno podziękowałem za funkcję. To też sobie spamuje, choć faktycznie tylko w tym temacie. Nie ma co Wieszokowi i Tompiorowi zachowaniem roboty utrudniać ;)
grrrrrrr dopiero dzisiaj fushigisubs przetłumaczyło 23ep clannad as. No myślałem ze zabije....
ALL HAIL HARUHI~~~!
http://www.sankakucomplex.com/2008/12/28/mini-haruhi-cosplayer/
OOOOOOOOOOOOOOo How Cute It Is
HAIL!!!!
Ja nie składałem podania, i między bogiem a prawdą nie musiałem, zostałem wybrany bezpośrednio :P
A co kopiowania kandydatur, ja się tam szczególnie nie interesuje tymi wyborami, pracuje na innej stronie(Nari wie jakiej ;)), ale podanka pewnie przejrze i się wypowiem. To taka świetna zabawa ^^
Nie tylko on :P
GargoinX
24-03-2009, 10:30
grrrrrrr dopiero dzisiaj fushigisubs przetłumaczyło 23ep clannad as. No myślałem ze zabije....
Dokładnie to wczoraj około 22.30, ale szczegóły. :d
@Down:
No i wszystko jasne. ;p
sorry wtedy to ja juz bylem pozadnie spity i nie mialem jak wchodzic na anime.wbijam.pl =P kurde nie ma to jak promocja 1 cooler jabłkowy 60gr.
Rayza! Skasuj ten obrazek zanim Queza i Grocek wejdą! : P
sorry wtedy to ja juz bylem pozadnie spity i nie mialem jak wchodzic na anime.wbijam.pl =P kurde nie ma to jak promocja 1 cooler jabłkowy 60gr.
Przecież tak się najlepiej ogląda : |.
Quezacoatl
24-03-2009, 12:04
Rayza! Skasuj ten obrazek zanim Queza i Grocek wejdą! : P
Juz widzialem. Ide o zaklad ze po tej sesji jakis moe lolicon ja napadl w drodze do szkoly.
PS
Zreszta wcale nie jest taka super.
Ta (http://i41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/Other/040.jpg) jest lepsza... :>
nari ogląda a i owszem ale trzeba jeszcze tam wejść i włączyć a to jest dosyć trudne jak te wszystkie przyciski się tak śmiesznie machają xD
ehh google wie lepiej
Wyniki 1 - 10 spośród około 1,620,000 dla zapytania nudze sie. (Znaleziono w 0,07 sek.)
Wyniki 1 - 10 spośród około 260,000 dla zapytania nie nudze sie.
A wszystkie mangi przeczytane =/ anime obejrzane =/ albo nie ma co ogladac =/ halp me....
@eerion, w grudniu 2005, choc sygnaly mialem wczesniej. Heh, pamietam jak mi wtedy zalezalo ^^
Ale wtedy to wszystko "trochę" inne jeszcze było ;)
Dobra dzisiaj czas zakończyć tego bamboo blade :P
Potem obejrze reszte Kara no Kyoukai, bo zapomniałem, że mam jeszcze :D
Nari
never! zle ci tu bezniego? :p [pyt.retoryczne xD] ps: pisze z psp wempiku
ps: pisze z psp wempiku
A ja z peceta w domu :D
A ja z peceta w domu :D
A ja z peceta w pracy.
GargoinX
24-03-2009, 13:41
Pecet w prawy po raz pierwszy, po raz drugi... ktoś przebije? =o
@que
daj more plx plx plxplx
Ja się nudzę i czytam Girl-Saurs DX :D
A ja piszę sprawozdania finansowe i uchwały stowarzyszenia, w międzyczasie lookam na fora, kto przebije? : P
siedzę na dupie, wypijam powoli zapasy piwka, gadam z erionem na skype, i gotuje się żeby wyjść z dziewczyna na miasto, a potem może do mnie. Przebiłem ? btw kocham rekolekcje i moją wiarę w kamień xD
Ten temat coraz mniej zaczyna przypominać temat o M&A :P
Może byśmy wrócili na tory?
DDoS - o!
Jak sytuacja z GitSem? :D
Quezacoatl
24-03-2009, 15:00
A ja z peceta w pracy.
A ja z laptopa w akademiku!
@que
daj more plx plx plxplx
Mowi sie: "daj moe (http://i41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/Other/041.jpg)!"...
Wypostowalbym tu cale, ale mody sie pewno beda czepiac... XD
Ten temat coraz mniej zaczyna przypominać temat o M&A
Może byśmy wrócili na tory?
Co jak co, ale ja tu co chwila postuje strony z "mang"...
eerion, to ja tez napisze podanie! xD
Odnosnie mini-Haruhi, nie ma to jak rodzice otaku ;)
A teraz MEGA-NEWS! Zaczalem w szkole czytac mange, efa... Moze sie jednak przekonam do tej formy spedzania czasu... :P
@manga update
do wawy w końcu po 3tyg poślizgu trafił nowy Naruto,a ja zaczołęm czytać mangę o
"*jak patroszyć ludzi?
*jak zabić ludzi zastawą stołową i zdążyć zrobić obiad?
*Jak nie zamordować debilnego ogrodnika" czyli Kuroshitsuji ^^
A ja z laptopa w akademiku!
a ja z kompa w mieszkaniu rzut beret od strefy podmiejskiej Wawy : p
Zaczalem w szkole czytac mange, efa... Moze sie jednak przekonam do tej formy spedzania czasu...
Come to the dark side! we have cookies! and Frizz as slay!
@Up
Przeciez zarowno Frizz, Ty i reszta tematu juz jestescie moimi slejwami. Tylko Que i eerion sa moimi senseiami...
ja?! *rotfl* XD ja nigdy nie bylem : p
Serious Sam
24-03-2009, 17:43
ja?! *rotfl* XD ja nigdy nie bylem : p
Wydaje Ci się : )
Pacz_knight
24-03-2009, 17:45
@FMA2
http://www.youtube.com/watch?v=Fg1Ia-3b6tg&feature=rec-HM-farside_rn
Jak widac na trailerze sa postacie z pierwszej seri, wiec moze nowe odcinki o alchemiku beda kontunuacja poprzedniej wersji o.O
Do konca nie jestem przekonany, ale jestem prawie pewien ze tak bedzie...
GargoinX
24-03-2009, 17:52
Ty i reszta tematu juz jestescie moimi slejwami
Żebyś się nie zdziwił jak zobaczysz bunt tych "slejwów". =J
Poza tym mogę być tylko slejwem Rayzy-san. :s
Jak widac na trailerze sa postacie z pierwszej seri
o.O zaskoczony?
wiec moze nowe odcinki o alchemiku beda kontunuacja poprzedniej wersji o.O
Do konca nie jestem przekonany, ale jestem prawie pewien ze tak bedzie...
No ja bym jednak wolał żeby go zrobili od początku do końca ale tym razem porządnie. Chociaż nie powiem FMA w tej wersii, w której został wydany też jest zajebisty.
Pacz_knight
24-03-2009, 18:00
o.O zaskoczony?
Ja? Raczej nie, bo wiedzialem o tym juz dosc dlugi okres czasu temu. Mowie to innym takim jak Milano ktorzy maja watpliwosci co do fabuly...
Oczywiscie nie chodzi mi tutaj o Edwarda, Roya czy innych, tylko o ekipe Homonokulusow (tak, dobrze napisalem? o.O). To ze glowni bohaterowie beda, bylo juz oczywiste przy potwierdzeniu drugiej odslony FMA.
@FMA
no wiadomka ze nie bedzie na podstawie mangi, ale to tez nie bedzie kontyunacji 1 serii. Dlaczego ? Bo w 1 serii wszystkie homunculusy zginely jak sie nie myle, wiec mozna powiedziec ze to bedzie remake 1 serii ;/ Szkoda
A Bleacha jeszcze nie ma :<
btw. "Za tydzień: 213. "The Soul Burial Detective, Karakuraizer is Born" - pierwszy odcinek fillerów. " czyli dupa, nuda będzie...
GargoinX
24-03-2009, 19:05
Znowu fillery?! Litości, ludzie. Idzie się załamać.
God bless manga!
Oto dlaczego mam pass na bleacha i naruto anime...
Właśnie oficjalnie na skype zostałem padawanem Eeriona! Pokłony dla mego mistrza !!!!!!
Aye!
Teraz na zajęciach Grocix będzie miał z kim pogadać.
Bo z Mistrzem i nauczycielem to średnio ciągle cisnąć
@kołbaś
Mów do mnie Sempai! Zakładamy zakon?
@Gargoin
Ciebie nie liczyłem, masz za mały staż ;>
Yaha!!! to co, jak go nazywamy sempai? Bo nasz sensei jest aktualnie w wowie na raidzie =P
sprzedawczyki!
jakie sprzedawczyki?
Uargumentuj swoje bezpodstawne oskarżenie!
Zakładamy zakon?
?
Serious Sam
24-03-2009, 20:20
Nie nudzi wam się to ? Bo mnie tak.
AzuranskiRookstayerXL
24-03-2009, 20:21
Raczej zagon... :P
oddali swoje ciała zeby być w twoim zakonnie! [zart jak byś na początku nie zrozumiał]
kto zaruje ten zartuje, a ja jeszcze sobie zaraz 9 piwko trzasnę a co!
oddali swoje ciała zeby być w twoim zakonnie!
To nie twój zakon noobie.
Mój nie wymaga takich bezeceństw
<podjąłem dżołka!>
Anyway - właśnie utwierdziłem się w przekonaniu, że Kara no Kyoukai naprawdę karci!
Corgar Frizz
24-03-2009, 20:46
Widze że sprawy zmierzają w złym kierunku... Eerion powoli zdobywa coraz większą władze, skupiając wokół siebie kolejne osoby. Trzeba jakoś przeciwdziałać temu! Rayza, Kuma! Apeluję do was o zachowanie rozsądku i dołączenie do mnie! Rayza, ty jesteś do mnie podobny ( z charakteru )! Kuma, potrzebujemy siły bojowej, a wiadomo że w tym temacie to ty dysponujesz największą. Ja zaś zajmę się przewodnictem naszego tajemnego stowarzyszenia. Zachowajmy równowagę na tym świecie i nie pozwólmy aby zapanował chaos pod rządami Eeriona!
Gambatte!
Corgar Frizz-Sama
AzuranskiRookstayerXL
24-03-2009, 20:46
Właśnie! Wymaga większych...
@up
Wasze tajne stowarzyszenie niech sobie wydrukuje wizytówki :P
<podjąłem dżołka!>
Anyway - właśnie utwierdziłem się w przekonaniu, że Kara no Kyoukai naprawdę karci!
eeeee.... ja nie mam zakonu : p nie potrzebuje mieć podwładnych...
mój by nie wymagał nawet... czemu ci to do głowy przyszło? Oo
Serious Sam
24-03-2009, 20:48
Ludzie sobie próbują urozmaicić jakoś swoje nędzne życia - powodzenia.
Będę później, muszę rozkręcić na moment obudowę : )
GargoinX
24-03-2009, 20:50
@Gargoin
Ciebie nie liczyłem, masz za mały staż ;>
Ulżyło mi. =J
kto zaruje ten zartuje, a ja jeszcze sobie zaraz 9 piwko trzasnę a co!
Najpierw włącz animca, bo ci znowu będzie wszystko skakać. :s
Corgar Frizz
24-03-2009, 20:52
@Rayza
Już masz organizację. Zostałeś obowiązkowe wcielony w szeregi mojego stowarzyszenia. Masz także podwładnych. Od teraz dowodzisz moim osobistym milanem!
Nipah~!
Corgar Frizz
już skacze, dobrze ze mam firefoxa to mi chociaż literówki(liczne!) poprawia, no i już zaraz 12 będzie xD
Corgar Frizz
24-03-2009, 20:54
12 piw wypiłeś? Ładny wynik, ciekawe przy którym zarzygasz klawiaturę....
Nipah~!
Corgar Frizz
@Corgar
Chętnie się dołączę byleby nie zajmować stanowiska pod twoim dowództwem xP
@kołbaś
Albo masz super twardy łeb albo pijesz jakieś sikacze. Nie mniej gratuluje pojemności żołądka xD
Widze że sprawy zmierzają w złym kierunku... Eerion powoli zdobywa coraz większą władze, skupiając wokół siebie kolejne osoby. Trzeba jakoś przeciwdziałać temu!
Pff...
Mortals... You are weak
Rayza, Kuma! Apeluję do was o zachowanie rozsądku i dołączenie do mnie! Rayza, ty jesteś do mnie podobny ( z charakteru )! Kuma, potrzebujemy siły bojowej, a wiadomo że w tym temacie to ty dysponujesz największą. Ja zaś zajmę się przewodnictem naszego tajemnego stowarzyszenia.
Myślsiz, że się na to nabiorą? Dołączą do ciebie bo się powołałaś na moje imie?
Zachowajmy równowagę na tym świecie i nie pozwólmy aby zapanował chaos pod rządami Eeriona!
Prosze cię. Pomijając to twoje żałosne nawoływanie, to pod moimi rzadami nastała by złota era!
Właśnie! Wymaga większych...
Podam cię do sądu za te oszczerstwa!11oneone
eeeee.... ja nie mam zakonu : p nie potrzebuje mieć podwładnych...
mój by nie wymagał nawet... czemu ci to do głowy przyszło? Oo
Słyszałem od ludzi, którzy robili wywiad u ciebie
@Rayza
Już masz organizację. Zostałeś obowiązkowe wcielony w szeregi mojego stowarzyszenia. Masz także podwładnych. Od teraz dowodzisz moim osobistym milanem!
Widzisz Rayza? Rzucił tekst i mysli, że może rzadzić i dużą grupę tworzyć xD
12 piw wypiłeś? Ładny wynik, ciekawe przy którym zarzygasz klawiaturę....
Nipah~!
Corgar Frizz
ale to oglnikowo bo od 18.30 wypilem juz chyba z 7 xD
Corgar Frizz
24-03-2009, 21:03
Dołączą się ponieważ ja tego chce! U mnie nie ma niewolnictwa... jedynie kapitalistyczne wyzyskiwanie.
Złota era.... Gdzie niewolnicy tam złota era. Logiczne ;p
Nipah~!
Corgar Frizz
Ghosta jeszcze nie zacząłem, nadal brakuje tego od czego trzeba zacząć :D (0)seed (0)peer.
Widzę jeden torrent, ale jakość HD, Naruto Movie 3 mam w takiej wersji to się nie da oglądać - za słaby komp xD
Wkurzające. Dlatego zacząłem Kuroshitsuji.
i jak według ciebie Kuro~? mi sie bardzo podoba ^^ ale czytam mange
undertaker ma ciekawe hobby, jak patroszyc ludzi?
@frizz
dołączą sie bo all sie boją Dark Frizza...
@eerion
ty to zacząłeś : p tą mode...
Widzę jeden torrent, ale jakość HD, Naruto Movie 3 mam w takiej wersji to się nie da oglądać - za słaby komp xD
;( Znam ten ból, 1000x xxx jeszcze działa normalnie ale 1280 x 720 nie da sie już normalnie oglądać.
Corgar Frizz
24-03-2009, 21:19
Ty Dark Frizza jeszcze nie widziałeś... Nawet Kuma nie miał okazji mnie zobaczyć w takim stanie.
Nipah~!
Corgar Frizz
mowił wtedy kiedy chciałeś go zamordować za to ze sie wypaplał : p
już skacze, dobrze ze mam firefoxa to mi chociaż literówki(liczne!) poprawia, no i już zaraz 12 będzie xD
Nie chwal sie, ze pijesz alkohol !
@zakony,klany,wojny,pokoje,dwa swiaty, i inne.
Oferuje swoją pomoc temu ktory zaplaci wiecej! Jak wiecie moja moc jest nieobliczalna! Potrafie przeniesc niezliczone jednostki w tajemniczy i niezauwazalny dla wroga sposob!
zeby nie bylo ze offtop.
@topic
A bleacha jeszcze nie ma do sciagniecia :\\\
JA CHCE ZOBACZYC URAHARE W EKSZYN!
AzuranskiRookstayerXL
24-03-2009, 21:25
@Rayza
Kuro~ świetne, a w anime udało się nawet klimat wzbogacić, co jest nieczęstym zjawiskiem.
Corgar Frizz
24-03-2009, 21:25
@Koszyk
400k na arcani za głowę Eeriona i jego popleczników. Jeśli to zbyt mała suma, zawsze możemy negocjować.
Nipah~!
Corgar Frizz
Ja sie nei chwale jha tylko inforumije xD btw wkoncu moja silna wola przezwyciezyla lenistwo i polazlem odebrac dowodzik! I wkoncu mam dowod! to komu kupic jakis alkohol bo nie wytzrymam xD
@azur
tak to świetna manga pilot ch. mego imiennika owni x3
@Koszyk
Pokarze im jak wyglądasz jak sie nie przyczyniasz :p
Złota era.... Gdzie niewolnicy tam złota era. Logiczne ;p
Proszę cię. Ja wiem, że twój umysł jest zbyt ograniczony, by zrozumieć mój geniusz, ale chociaż spróbuj!
Ghosta jeszcze nie zacząłem, nadal brakuje tego od czego trzeba zacząć :D (0)seed (0)peer.
Wkurzające. Dlatego zacząłem Kuroshitsuji.
http://btjunkie.org/torrent/Ghost-in-the-Shell-1995-BRRip-x264-BluDragon/395291b261e7d867aa700795b0b0d55b82a0a8770cbc
Chyba mid-res
Bo mało waży.
@eerion
ty to zacząłeś : p tą mode...
Ja? To wy tam się bawiliście w panów i niewolników. Ja po prostu jestem mistrzem i nauczam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.