Pokaż pełną wersje : Manga&Anime
Yuri_Hyuga
20-10-2009, 20:54
Nyan! Nyan! ni hao nyan!
http://www.youtube.com/watch?v=cy7yhjeELpI&feature=related
kawaii : 3 strój tez..
Yeah, ale...to na pewno jest dziewczyna? xD Vid słabej jakości, niestety, so I can't make out whether it's a cat-girl or cat-boy : /
Tak czy inaczej - tesh lubiem kat-gerle! <3
@down
Eee...w japońskim dźwięk, który wydają psy, gdy szczekają, to hau? W takim razie Hau. Hau? Hau?! Hau!!!!!!
Nyan. Nyan? Nyan?!Nyan!!!!!
AzuranskiRookstayerXL
20-10-2009, 21:58
Eee...w japońskim dźwięk, który wydają psy, gdy szczekają, to hau? W takim razie Hau. Hau? Hau?! Hau!!!!!!
...Gdy chce się na youtubie wyszukać "Anime Dog", to zanim skończy się pisać, wyskakuje w propozycjach "Anime Doda"...
-=DanieL=-
20-10-2009, 22:20
2 odc 2 serii Darker than BLACK - poodooobaaaaaaaa miiii sięęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!! naprawde jestem pod wrażeniem, wciagnelo mnie na maksa, odpalilem odcinek i prawie odrazu sie skonczyl - tak to wygladalo w mojej perspektywie :D
#up
Miałem tak z Geassem ; oo.
#top
FMA 28
Dużo się działo w tym odcinku : O.
Lin jako nowy Greed? - o tak!
@DB kai 28
Prawdziwy materiał na tapetę:
http://img515.imageshack.us/img515/2248/matg.jpg
Nie pchajcie się... =)
@Nari
Jak oglądałem ten odcinek to, te siły specjalne, od razu mi się skojarzyły z power rangers :D
Po dwóch odcinkach "Green Green" jestem święcie przekonany że tak zboczonego anime jeszcze nie widziałem. ^^ Chociaż dwa odcinaki to jeszcze za mało żeby oceniać. :) Ale i tak wydaje mi się bardzo zboczone. ^^ Zobaczymy co będzie dalej. B)
-=DanieL=-
20-10-2009, 23:28
Po dwóch odcinkach "Green Green" jestem święcie przekonany że tak zboczonego anime jeszcze nie widziałem. ^^ Chociaż dwa odcinaki to jeszcze za mało żeby oceniać. :) Ale i tak wydaje mi się bardzo zboczone. ^^ Zobaczymy co będzie dalej. B)
dobrze wiemy, że to lubisz bardziej niż Rayza tentacle, ale sie skrywasz!
Yuri_Hyuga
20-10-2009, 23:35
...Gdy chce się na youtubie wyszukać "Anime Dog", to zanim skończy się pisać, wyskakuje w propozycjach "Anime Doda"...
Hmm, chyba wiem z czego dokładnie się z nas nabijają ludzie z zagranicy : D
2 odc 2 serii Darker than BLACK - poodooobaaaaaaaa miiii sięęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!! naprawde jestem pod wrażeniem, wciagnelo mnie na maksa, odpalilem odcinek i prawie odrazu sie skonczyl - tak to wygladalo w mojej perspektywie :D
Bo to przekozaczne anime jest. W dodatku Hei teraz taki badass jest, że Dante z DMC'a przy nim wymięka. Chyba tylko Prince z PoP może mu dorównać w poziomie bycia badassem.
power rangers :D
All hail the mighty Power Rangers *kneels down and starts praying*!
Ano, Guriin Guriin jest zboczone tak bardzo, jak kozackie jest DtB (czyli bardzo). Zapewne jesteś jednym z miłośników hentai, więc cała seria powinna ci się spodobać (ah, ah, żeby mnie ignorantem nie nazwali, bo pracę domową odrobiłem, żeby nie było, że nie - tylko OVA do Green Green jest uznawane za hentai, reszta za ecchi _/) :x
Ale nie bój żaby, jest trochę "całkiem" normalnych i przyzwoitych odcinków, chociaż nie ma żadnego, który byłby pozbawiony erotyki.
Mało widziałeś! Chociaż na bank jest serią mocno ecchi :P
Yeah, ale...to na pewno jest dziewczyna? xD Vid słabej jakości, niestety, so I can't make out whether it's a cat-girl or cat-boy : /
Tak czy inaczej - tesh lubiem kat-gerle! <3
młody jakbyś sie przyjrzał zauważyłbyś tą ładną dziewczynę w uszkach^_^
ale +1 do obronny przed tentaclami zyskałeś : 3!
@Azur
pi..kolego co ty brałeś? XD
@Nari
przyznaj sie,też jak frizz lubisz umięśnionych facetów...
@Grycan
bądź w błogostanie! Wielki JA! wskaże ci drogę ku nowemu oświeceniu!
Zobacz Queen Blade/Kanokon i nie wymięknij po 2 epach....
@Yuri
Zagranica,Polska,tylko doda,nabijają..
Dawg you so fckn failed : /....
All hail the mighty Power Rangers *kneels down and starts praying*!You know what to do? it's MORPHING TIME!
Corgar Frizz
21-10-2009, 00:10
Jeśli chodzi o poziom zboczenia, to Kiss x Sis spokojnie zrównuje się z Green Greenem, a nawet go wyprzedza. A w tej chwili ma tylko 2 epy.
@Yuri
Twój podpis dosłownie mnie zmiażdżył.
@B-con, Mackon
No ludziska, kto się na to pisze? Zostało troszeczkę ponad miesiąc, więc trzeba się szybko zdecydować.
@Rayzah
Miałeś iść już spać. I nie polecaj nikomu Queen's Blade. Do dzisiaj nie potrafię sobie tego wytłumaczyć jak ktoś kto zraził się do Green Greena, był w stanie to obejrzeć.
Nipah~!
Corgar Frizz
@Nari
Zwłaszcza ten zielony z Ginyu mi się podoba. Prawdziwy macho =).
Quezacoatl
21-10-2009, 02:07
Po dwóch odcinkach "Green Green" jestem święcie przekonany że tak zboczonego anime jeszcze nie widziałem. ^^ Chociaż dwa odcinaki to jeszcze za mało żeby oceniać. Ale i tak wydaje mi się bardzo zboczone. ^^ Zobaczymy co będzie dalej.
W dalszych czesciach zaczniesz na jakis czas zmieniac zdanie, bo wzrosnie ilosc romansu. Ale potem przyjdzie scena w schowku i sprowadzi cie do parteru. Powiem tyle, zakonczenie jest czysto romantyczne, bez erotyki. :>
VibulZiom
21-10-2009, 06:21
Green Green akurat wspominam sobie dobrze... Mieliśmy się z czego śmiać z kumplami w wakacje :) Misiu rlz, no i oczywiście dobrze że: Yusuke spiknął się z Futabą :P
W każdym bądź razie to echii powinno być obejrzane przez każdego fanatyka tej serii :D
Pacz_knight
21-10-2009, 08:29
Jeny, Green Green, jak na moj gust bylo nieco ponad przecietna seria...
Jedynie zaskoczyl mnie ostatni odcinek i to wszystko. ;p
@Fairy Tails
Muahahahaha! Cos co lubie, czyli niezle szykujacy sie shounen? ^^
Irrytuje mnie tylko rozowa czupryna tego magika >.>
Yuri_Hyuga
21-10-2009, 09:28
W dalszych czesciach zaczniesz na jakis czas zmieniac zdanie, bo wzrosnie ilosc romansu. Ale potem przyjdzie scena w schowku i sprowadzi cie do parteru. Powiem tyle, zakonczenie jest czysto romantyczne, bez erotyki. :>
Yup, wszystko powyżej 100% true ; D
Yusuke spiknął się z Futabą :P
Yeah, też mi się tak wydaje. Midori taka sexi nie jest : O Ale cóż, my tu chyba seriously otaku jesteśmy, jeżeli się podniecamy laskami w 2d : /
Po powrocie ze szkoły oglądam Onegai Twins, Ó!
@Rayza
Kanokona widziałem. ^^ Taka sobie seria. :) Ale trochę nagości tam było, nie powiem. ^^
@Yuri
Najpierw Onegai Teacher, zanim weźmiesz się za Twinsy, tego nie można oglądać pierwszego.
Istnieje ktos, kto nie wymiekl po pierwszym epie konakona? To jest tak bezdennie glupie, ze na cala reszte czlowiek juz nie zwraca uwagi.
ja bo zem jeszcze nie ogladal(malo czasu mam, ledwie go znajduje na telenowele naruciarsko-bleachowskie)
Pacz_knight
21-10-2009, 14:32
Wlasnie obejzalem jedna z jesiennych nowosci, a mianowicie 11 eyes. ;)
Wlasciwie to nie mam jakiejs scislej opini na temat tego tytolu, ale moge szczerze przyznac, ze pierwszy odcinek podobal mi sie, a nawet bardzo.
Tajemnicza fabula, nutka humoru no i przepiekne dziewczeta (omg, patrzcie na ta pielegniarke! 8o). Zapomnial bym jeszcze o dziwacznych potworach z tentaclami (nie, to chyba nie byl Rayza), ktore nie pasowaly mi do reszty klimatu - smiesznie wygladaly >.<
Czekam na nastepny odcinek i ze swojej strony polecam obejzenie. ;p
Naruto. A konkretnie Tobi. Kim jest naprawdę?
Mam 3 propozycje.
Danzou
Tak-Nie ma jednego oka.
Nie-Tobi mówi młodzieńczym głosem.
Madara
Tak-Posiada sharingan.
Nie-Emm. Tobi jest raczej młody. A Madara jak już to ile? Z 130 lat?
Obito
Tak-Nie ma jednego oka,jest w wieku Kakashiego,posiada zdolność teleportacji,którą wymyślił Yondaime,Obito-To,Bi,O.
Nie-Przysypały go kamienie i raczej "zdechł".
Ciekawe kto to będzie ;)
Masz to w hide bo to raczej spoilowanie ; oo.
To ani nie Danzou, który ma oko Shisui'ego Uchichy.
Ani nie Obito, który faktycznie zdechł.
No to masz 3 możliwość, która jest jak najbardziej prawdziwa i słuszna - patrz Madara.
@Nari
On woli koks zwierzaki ;]
Istnieje ktos, kto nie wymiekl po pierwszym epie konakona? To jest tak bezdennie glupie, ze na cala reszte czlowiek juz nie zwraca uwagi.
Ja- nie oglądałem tego!
@Bleach242
Zapowiada się kilka ciekawych kolejnych epów... Nie mniej jednak chciałbym żeby było już po fillerach
A ja zakupiłem nowy monitor! O! Teraz będę miał Yoko w lepszej rozdzielczości! Ale najpierw powtórka z "Place promised in our early days".
Nowy monitor? Pamiętam jak się cieszyłem z mojej zmiany:z 17 calowego na 21 calowy ;]
a ja obejzalem nowego bleacha, nawet niezly, ale liczylem na wiecej =) no za tydzien soifon wkracza =)
A ja zakupiłem nowy monitor! O! Teraz będę miał Yoko w lepszej rozdzielczości! Ale najpierw powtórka z "Place promised in our early days".
Oglądałem Place i zastanawia mnie co Ty w nim widzisz, żeby robić powtórkę. Film dobry, ale są dużo lepsze.
Oglądałem Place i zastanawia mnie co Ty w nim widzisz, żeby robić powtórkę. Film dobry, ale są dużo lepsze.
Ja Promised Place widziałem z 5 razy. :) Lepszych pełnometrażówek widziałem mało, dużo lepszych - żadnych.
Corgar Frizz
22-10-2009, 12:23
K-ON! po raz drugi, tym razem jednak w full HD. Po prostu kocham tą serie. Jak ktoś jeszcze nie widział, to zdecydowanie pierwszą rzeczą jaką powinien zrobić po dojściu do komputera, jest obejrzenia K-ON!.
GITAH~!
Corgar Frizz
Pacz_knight
22-10-2009, 14:00
@up
Hai! Najlepsza scena z K-ON! :p
http://www.youtube.com/watch?v=rNPPhQVeF6c
@topic
Zabieram sie za drugi odcinek Fairy Tail i 11eyes. ;)
Fabularnie są moze i lepsze, ale dotąd chyba nie widziałem niczego, w czym kreska bardziej by mi się podobała. A wersje mam z bluraya w HD ;)
ohohohohooh manga bleach wyjebanga w kosmos normalnie! az sie nie moge dozcekac next chapa, no i ta koncowka, normalnie kosmos.
@Bleach
Aż mi ulżyło, bo już myślałem, że Tite zrobi z Ichigo koksa, który może rozwalać sobie espadę tak, jak chce. A truskawek ma najwidoczniej jakiś kryzys =).
Quezacoatl
23-10-2009, 02:51
@Bleach
Ja chcem zobaczyc trio Byakuya+Ichigo+Zaraki w akcji. Jestem ciekaw jak im to pojdzie. No i nie mozna zapominac ze Unahana i Mayuri tez tam sa, choc pewnie nie pomoga.
@bleach
Też mam smaczek na walkę Zarazka&Byakui&Truskawy vs 0 espada ;]
A mnie manga bleacha jakos tak osobiscie nudzi. Czytam jakos tak z przyzwyczajenia, ale na dobra sprawe nic ciekawego sie tam nie dzieje. Cale gotei13 nie nauczylo sie od poczatku niczego ciekawego, i jedyne co zostaje interesujace, to tych pare bankai, ktorych do tej pory nie pokazano.
Yuri_Hyuga
23-10-2009, 15:10
No, to robię pro rewatch SnS. Normalnie kocham tą serię ; O
Tak btw, nie nudzi wam się ten wybielacz, albo Naruto? No ile można jedno anime oglądać? : < Ja osobiście trochę ponad 200 odcinków Pokemonów obejrzałem, ale to jak mały byłem.
sie nazywa masochizm xD ale akurat manga jest ok gozej z anime.. zwlaszcza jak sa fillery...
No, to robie pro rewatch SnS. Normalnie kocham tą serię ; OTo może zainteresuje Cię informacja o tym (http://myanimelist.net/anime/6572/Shakugan_no_Shana_S)? Po tych 4 odcinkach OVA pojawi się trzeci, i ostatni, sezon SnS.
Yuri_Hyuga
23-10-2009, 17:02
To może zainteresuje Cię informacja o tym (http://myanimelist.net/anime/6572/Shakugan_no_Shana_S)? Po tych 4 odcinkach OVA pojawi się trzeci, i ostatni, sezon SnS.
Jeah, czytałem o tym. Już przygotowuję się psychicznie : O
A ja, zrobię sobie powtórkę "Onegai Teacher". ^.^ A może później skończę Green Green'a, bo obecnie dostęp do komputera mam ograniczony. -.-
-=DanieL=-
24-10-2009, 17:30
naruto akurat dostarcza mi wiele emocji i przyjemnie się ogląda bo fabuła jest często zaskakująca, a walki nieszablonowe ;) Wiadomo, że postacie muszą mieć dość trywialny charakter i denne powody do walk (są wyjątki) bo to anime z grubsza dla mas :=)
@Daniel
Że tak zacytuję pewną rudą dziewczynkę:
AAANTAAAAA BAAAAKAAAAAAAAA?
-=DanieL=-
24-10-2009, 17:47
@Daniel
Że tak zacytuję pewną rudą dziewczynkę:
AAANTAAAAA BAAAAKAAAAAAAAA?
dlaczego uwazasz ze jestem idiotą?
dlaczego uwazasz ze jestem idiotą?
Bo najpierw krytykujesz serię o lata świetlne wyprzedzającą Naruto, po czym piszesz, że "Naruto dostarcza ci wielu emocji". Sorry, albo baka - albo bezguście.
Corgar Frizz
24-10-2009, 17:52
Oj Danielku drogi. Macross F był dla ciebie trywialny, wręcz niemożliwy do obejrzenia, a tak zachwycasz się nad Naruto?
Asuke zaklepała sobie Grocia, więc ja zacytuje Excalibura.
http://s621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/?action=view¤t=Soul_eater_Excalibur_by_WensX.jpg
Nipah~!
Corgar Frizz
-=DanieL=-
24-10-2009, 17:55
gdzie napisałem, ze zachwycam się naruto? Aż tak bierzecie do siebie, że nie podoba mi się MF? Odpuściłem sobie odrazu po tym jak na mnie wjechałeś po moim poście i myślałem, że jest ok, ale widze, że coś tu nie gra :D
Tak, naruto dostarcza mi emocji i często mnie zaskakuje, ale to anime dla mas :) jest wystarczająco dobre żebym co tydzien wchodzil na stronke i oglądał go online (!) nie, nie bluraje, hd, a nawet rmvb :)
Corgar Frizz
24-10-2009, 17:57
Brak mi słów żeby powiedzieć co myślę, więc wkleję obrazek.
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/Soul_eater_Excalibur_by_WensX.jpg
Nipah~!
Corgar Frizz
-=DanieL=-
24-10-2009, 18:07
hhehehe, obrazek najbardziej pokręconej, wyrachowanej i egoistycznej postaci w SE mnie bawi :-) bakuś z ciebie także
gdzie napisałem, ze zachwycam się naruto? Aż tak bierzecie do siebie, że nie podoba mi się MF? Odpuściłem sobie odrazu po tym jak na mnie wjechałeś po moim poście i myślałem, że jest ok, ale widze, że coś tu nie gra :D
Tak, naruto dostarcza mi emocji i często mnie zaskakuje, ale to anime dla mas :) jest wystarczająco dobre żebym co tydzien wchodzil na stronke i oglądał go online (!) nie, nie bluraje, hd, a nawet rmvb :)
To ja też wstawię obrazek:
http://i441.photobucket.com/albums/qq131/jeycam/facepalm.jpg
-=DanieL=-
24-10-2009, 18:17
to ten typo co ma pukać haruhi czy tam hiruhi, prawda?
Corgar Frizz
24-10-2009, 18:31
Illya, Milano08, -=Daniel=-. Aż boję się pomyśleć kto będzie następny.
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/facepalmlf9.jpg
Nipah~!
Corgar Frizz
Yuri_Hyuga
24-10-2009, 18:58
Illya, Milano08, -=Daniel=-. Aż boję się pomyśleć kto będzie następny.
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/facepalmlf9.jpg
Nipah~!
Corgar Frizz
WOAH! PRAWIE JAK NA OKŁADCE MOJEGO PODRĘCZNIKA OD RELIGII! Tyle że tutaj widać tego gościa z jakiegoś serialu (którego nie oglądałem, i tytułu nie pamiętam, ale wiem o istnieniu...to jest chyba jakiś sit-com albo coś w stylu Startreka), jak robi facepalm. Ziom, amazing!
Btw, nie flejmujcie się, nawet, jeżeli macie tylko wyzywać się od idiotów : /
Nie flejmować się? Przecież flejmłory to kwintesencja tego klimatu.
Quezacoatl
24-10-2009, 19:37
to jest chyba jakiś sit-com albo coś w stylu Startreka)
Nawet nie wiesz jak mnie ten koment rozbawil.
@topic
Przymusilem sie i obejzalem te 2 odcinki FT anime. Wrazenia? Pod wzgledem fabuly sa ok, zawarli tyle ile trzeba, wystarczajaco dynamicznie itd. Narracja jest wpleciona do amine "nieladnie", tj. nie komponuje sie. W mandze nie bylo porzadnego wprowadzenia do kazdej pobocznej postaci bo opisy takie byly na okladkach kazdego chapa. W anime tego tak ladnie wkomponowac nie mozna, wiec zrobili to inaczej, nie jest to tragiczne, ale mogliby wykonac lepiej. Kreska i kolory ok. Jedyny problem mam z glosem Natsu, zdecydowanie zbyt dorosly :p Myslalbym cos w stylu tej kobiety co podkladala glos pod Eda z FMA, i Hitsugaye z Bleacha. Albo jakis podobny glos. Jego obecny jest jakis taki... zbyt gleboki i meski.
Yuri_Hyuga
24-10-2009, 20:07
Nawet nie wiesz jak mnie ten koment rozbawil
Sorry, nie mam nieograniczonej wiedzy; that was just a guess : /
@Gro&Frizz Combo
Jak zwykle atakujecie parą xd. Ktoś się z wami nie zgadza = zuuo? Dajcie spokój i dajcie żyć innym.
Prawda jest taka, że każdy może mieć własne zdanie i nie powinien być nazywany idiotą jeśli jest ono inne od waszego.
Corgar Frizz
24-10-2009, 21:25
Oj, wrzućcie na luz. Mały flejmik jeszcze nikomu nie zaszkodził ^^ Pamiętacie co krzyczał Illya, zanim go wywaliliśmy? "Ten temat jest nudny, nic się w nim nie dzieje, kilka osób gada wiecznie o tym samym". Staramy się wprowadzić odrobinkę życia do tego tematu.
Ktoś się z wami nie zgadza = zuuo?
Jak zawsze, muszę się z tobą zgodzić.
Prawda jest taka, że każdy może mieć własne zdanie i nie powinien być nazywany idiotą jeśli jest ono inne od waszego.
Tak samo jak każdy może powiedzieć co o czyimś zdaniu sądzi.
Inne=/=złe, złe=głupie.
A to że został nazwany BAKA, podkreśla jedynie co sądzę o skreśleniu świetnej serii po obejrzeniu zaledwie jej cząstki.
Nipah~!
Corgar Frizz
Oj, wrzućcie na luz. Mały flejmik jeszcze nikomu nie zaszkodził ^^ Pamiętacie co krzyczał Illya, zanim go wywaliliśmy? "Ten temat jest nudny, nic się w nim nie dzieje, kilka osób gada wiecznie o tym samym". Staramy się wprowadzić odrobinkę życia do tego tematu.
Jak zawsze, muszę się z tobą zgodzić.
Tak samo jak każdy może powiedzieć co o czyimś zdaniu sądzi.
Inne=/=złe, złe=głupie.
A to że został nazwany BAKA, podkreśla jedynie co sądzę o skreśleniu świetnej serii po obejrzeniu zaledwie jej cząstki.
Nipah~!
Corgar Frizz
Teraz flame to nie to samo co kiedyś :P
Kibole pewnie też robią burdy na stadionach żeby rozruszać mecz.
Tak samo jak każdy może powiedzieć co o czyimś zdaniu sądzi. No nie do końca.
No chyba że tak.
-=DanieL=-
25-10-2009, 01:10
@frizz
teraz ty się ograniczasz mówiąc, że każda seria moze być oceniona po obejrzeniu całości. W mojej strategii poznawczej psychologia postaci jest najważniejsza dlatego po 2 odcinkach moge sprawdzić czy bedzie mnie ta seria bardziej w*****ać niż interesować. Trafiasz przypadkowo na wyjątkowo słabą serie dla amerykańskich nastolatek z ubytkiem intelektu, ogladasz to do konca zeby to wyłączyć? Nie ;)
napisałem co mnie do takiej oceny skłoniło, a nie był to komentarz nieuzasadniony. Tobie mogło się podobać, mi nie, prawda?
Luzik już tentacle
@Quezacoatl
Same here. Wszystko jest w zasadzie jak w mandze, tylko ten głos...ale to można przeboleć, po 30 odcinkach przyzwyczaimy się ;)
Quezacoatl
25-10-2009, 11:15
@Quezacoatl
Same here. Wszystko jest w zasadzie jak w mandze, tylko ten głos...ale to można przeboleć, po 30 odcinkach przyzwyczaimy się ;)
Tez mam nadzieje ze przeboleje. Bo poza tym glosem to anime bardzo ladnie im wyszlo w porownaniu do mangi, cos jak z Death Note. Ale nie konczmy oceniac po 2 epach, zobaczymy co zrobia jak dogonia mange i zaczna sie fillery...
W tym tempie to jest w zasadzie jeden odcinek/jeden chapter mangi, wiec szybko nie dogonią ;)
Jedyny problem mam z glosem Natsu, zdecydowanie zbyt dorosly :p Myslalbym cos w stylu tej kobiety co podkladala glos pod Eda z FMA, i Hitsugaye z Bleacha. Albo jakis podobny glos. Jego obecny jest jakis taki... zbyt gleboki i meski.
Natsu wygląda jak wygląda, ale ma 20 lat. Nie można mu dać takiego dzieciego głosu. Głos jest w porządku.
DB KAI 28 - Motyw muzyczny pod koniec (Special forces!) mnie zniszczyl :<
nawet mi sie tego chłamu z 1dnej str. jak mnie nie było nie chce czytać XD
ale powiem wam jedno!...
Mangi w Kopenhadze ssą bardziej niż wasz flame XD
i Obejrzyjcie sobie świetny SHUFFLE! ....
Jestem fanem DB ale nie jestem na biezaco.
Powstala nowa seria czy jak?!
Juz znalazlem DB Kai i sie zabieram za ogladanie.
Ale to tylko poczatek DB Z tak zrobili. Mam nadzieje ze zrobia tak z kazda seria :)
Jestem fanem DB ale nie jestem na biezaco.
Powstala nowa seria czy jak?!
Juz znalazlem DB Kai i sie zabieram za ogladanie.
DB Kai to odświeżona wersja DBZ, bez bezsensownych najazdów na oczy i otoczenie, bez powtarzanych sekwencji ciosów i w ogóle wypasiona :)
Weź przestań, przecie to słabe jest i nudne ; P
Ja sobie zacząłem konsumować "Sola" i nawet fajno się zapowiada, oglądał to kto? ; P
Kilka dni temu wreszcie znalazłem czas żeby śmignąć całą Suzumiye i... Niestety z wielkim bólem muszę stwierdzić że się zawiodłem na nowych odcinkach, nie wiem co oni chcieli osiągnąć motywem z endless eight ale u mnie to wzbudziło jedynie wymioty... Starałem się być wyrozumiały, próbowałem, Bóg mi świadkiem że próbowałem ale po 4 epach miałem dość tego szajsu, resztę E8 przewijałem i starałem się jedynie wyłapać nowe sceny. Co te potfory zrobiły mojej małej, pięknej Haruhi. Jak można było to tak (za przeproszeniem) zje*ać? Ja się pytam gdzie byli rodzice? xDD
Hanbun znów zaliczony, ehhh... Rika Rika...
@CNRDG
widziałęś całą serie? nie? to uruse : p..
Widziałem i żałuje, sam się dziś zastanawiam jak ja dotrwałem do końca... Dość dawno to oglądałem, z 2 lata temu jakoś, ale nie smak pozostał : D
CNRDG
to nie wiem jakim cudem ci sie nie spodobało..
to anime swietnie all układa,początkowy humor,dobre ecchi bez jakiś mass pantsu,poważne cześć z yandere,dramat z próbą samobójstwa Rina,i to ze wybrał kogoś innego niz boginni i demonka..
@Rayza
Ja, Cię bardzo proszę, następnym razem zaznacz że spoil. Właśnie oglądam Shuffle! :(
DB Kai to odświeżona wersja DBZ, bez bezsensownych najazdów na oczy i otoczenie, bez powtarzanych sekwencji ciosów i w ogóle wypasiona :)
Dodaj jeszcze, że planują dodać coś zupełnie nowego, bo w takim tempie jak teraz lecą to 100 odcinek kaia wypadnie w Buu Saga :P
Skończyłem Kurogane no Linebarrel - CO ZA SYF! No po prostu nie da się inaczej określić tej beznadziei ;/
Dodaj jeszcze, że planują dodać coś zupełnie nowego, bo w takim tempie jak teraz lecą to 100 odcinek kaia wypadnie w Buu Saga :P
Nie wiem czy mają dodać coś nowego czy nie(stawiał bym na nie), ale Kai ma być krótszy od zetki z tego co słyszałem to coś koło połowy krótszy.
Kai z zalozenia ma sie konczyc na Frezerze.
Przez pierwszych kilkanascie odcinkow leciali z fabula bardzo szybko, ale teraz na namek akcja troszeczke (nieznacznie) zwalnia.
@up
Porównałem nr odcinków przy obecnym momencie Kaia: 29 (ten co teraz wyjdzie) kai = 61 starej wersji xD
Nie wiem czy mają dodać coś nowego czy nie(stawiał bym na nie), ale Kai ma być krótszy od zetki z tego co słyszałem to coś koło połowy krótszy.
Ma mieć około 100 odcinków, chociaż bym wolał by miał połowę starego (145 by dało o ile dobrze pamiętam :P).
Ja sobie zacząłem konsumować "Sola" i nawet fajno się zapowiada, oglądał to kto? ; P
Fajne anime. Matsuri gościła nawet przez jakiś czas u mnie na tapecie. Może jest parę zgrzytów w fabule, które mogą się nie spodobać, ale jakoś ujdzie.
Wie ktoś, gdzie mógłbym kupić taki pierścień, jaki nosi Nana z Nany? Bo latanie po jubilerach w moim mieście nie przemawia do mnie ze względu na cenę.
Chodzi o takie coś:
http://img8.imageshack.us/img8/693/nana11600.jpg
@DBkai
Jak na moje, to mogliby robić do końca starej Z. Chętnie obejrzałbym sobie te odnowione walki.
@Rayza
Ja, Cię bardzo proszę, następnym razem zaznacz że spoil. Właśnie oglądam Shuffle! :(
no sorry,ale my tu właśnie tak oznaczamy spoilery poprzez [.hide][./hide] a jakbyś przeczytał post wyzej byś wiedział ze gadaliśmy o ów serii : /
Kai z zalozenia ma sie konczyc na Frezerze.http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2531288&postcount=156
no sorry,ale my tu właśnie tak oznaczamy spoilery poprzez [.hide][./hide] a jakbyś przeczytał post wyzej byś wiedział ze gadaliśmy o ów serii : /
A także o Hanbun i Haruhi ;)
@Cystof
Weź przestań, przecie to słabe jest i nudne ; P
@CNRDG
widziałęś całą serie? nie? to uruse : p..
Widziałem i żałuje, sam się dziś zastanawiam jak ja dotrwałem do końca... Dość dawno to oglądałem, z 2 lata temu jakoś, ale nie smak pozostał : D
@CNRDG
ale widać było ze o shuffle gadamy : p..
AzuranskiRookstayerXL
26-10-2009, 11:42
Druga seria DtB zaczyna naprawdę, naprawdę się szmacić.
Dla wszystkich fanów K-ONa :P
http://www.youtube.com/watch?v=WxX0B8-ohto
\m/
Dla wszystkich fanów K-ONa :P
http://www.youtube.com/watch?v=WxX0B8-ohto
\m/
WIN! xD To już wiadomo dlaczego Yui miała taki głos tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=MzwH0ekHNTE
@sola
Mi się też podobała - tak jak mówił Nari, jest kilka niedociągnięć w fabule, ale ogląda się przyjemnie, kreska jest ładna, a "mellow melody" FTW.
Yuri_Hyuga
26-10-2009, 15:40
Druga seria DtB zaczyna naprawdę, naprawdę się szmacić.
There's a spoiler down here, in this hide window, y'know?
No. Jeżeli Hei nie ma już swojej super-wyczesanej mocy, i w ogóle stracił nadprzyrodzonego pałera, to noobsko.
Oprócz tego Suou ma głupią moc jako kontraktor trochę. Tzn, fajny ten karabin, ale no kaman...wielki karabin wyrasta z kawałka meteoru? Hukowo : /
AzuranskiRookstayerXL
26-10-2009, 16:20
No. Jeżeli Hei nie ma już swojej super-wyczesanej mocy, i w ogóle stracił nadprzyrodzonego pałera, to noobsko.
Oprócz tego Suou ma głupią moc jako kontraktor trochę. Tzn, fajny ten karabin, ale no kaman...wielki karabin wyrasta z kawałka meteoru? Hukowo : /
A moc Tanyi? Przyzywa ROBALE. Cholerne, bezużyteczne ROBALE. A poza tym - http://yfrog.com/0pdtbip NO KAMAAAAN. To ma być Kuro no Shinigami?!? I miejscami mi strasznie animacja zgrzyta. Jak tak dalej pójdzie, oleję tę serię.
PS: Za dwa posty będzie post numer 12345. Kto zdobędzie?
No wiecie co... Na posta polować, normalnie jak dzieci. Trzymajcie, pokażcie kto jest najszybszy.
Corgar Frizz
26-10-2009, 17:08
http://www.youtube.com/watch?v=QplANx3KGvg Też całkiem niezłe ^^
Nipah~!
Corgar Frizz
N I E E E!
On miał być mój.
Ech, dzisiaj skończe NBT a pozniej biore się za Paranoia Agent :p
AzuranskiRookstayerXL
26-10-2009, 17:09
Gdybym tego nie napisał, to by nikt nie zauważył. Głupi, głupi ja.
Długo mnie tu nie było i widzę że temat się diametralnie zmienił :) Teraz odrobinę więcej życia w nim jest, naprawdę pozytywna zmiana.
Koszyk, oglądaj Paranoia Agent, naprawdę bardzo dobra seria.
Yuri_Hyuga
26-10-2009, 19:27
A moc Tanyi? Przyzywa ROBALE. Cholerne, bezużyteczne ROBALE. A poza tym - http://yfrog.com/0pdtbip NO KAMAAAAN. To ma być Kuro no Shinigami?!? I miejscami mi strasznie animacja zgrzyta. Jak tak dalej pójdzie, oleję tę serię.
Nom. Myślałem, że będzie coś bardziej szpanerskiego. A tu zonk - chmara jakichś niedorozwiniętych szarańczy napierdziela w takiego Heia. Fail : /
Co do wyglądu Heia, to IMHO w tej serii wygląda lepiej - prawdziwy bad ass, prawie jak Yuri Hyuga z SH 2. Tyle że w tym wypadku część druga jest gorsza od pierwszej...oj, oj : /
Heh, ale nawet, jeżeli będzie dalej tak źle, i nawet, jeżeli Mao nie będzie znów kotem, to i tak będę to oglądał - mam mały sentyment do tej serii.
http://www.youtube.com/watch?v=QplANx3KGvg Też całkiem niezłe ^^
Nipah~!
Corgar Frizz
LoL. Prawie spadłem z krzesła, serio.
@DtB
Spoiler do następnego odcinka:
http://img268.imagevenue.com/img.php?image=68014_25-10-2009-6595_122_161lo.jpg http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif (http://urlguard.pl/l/http://img268.imagevenue.com/img.php?image=68014_25-10-2009-6595_122_161lo.jpg)
db kai 29
Nareszcie zaczyna się na dobrze rozkręcać Namek Saga. Podoba mi się motyw muzyczny Ginyu Tokusenkai (czy jak to się piszę), no i nie przedłużali walk, więc pan brzydki zielony już się głowy pozbył
Fairy Tail
6 kryształów naraz? Ciekawe jak oni to wykombinują. Natsu wstał, ale to nic niespodziewanego :P. Ciekawe kto spuści baty przywódcy Oracion Seis
@up
Jak to jak? natsu jak zawsze spuści wpierdol przeciwnikowi i tyle :P
http://img218.imageshack.us/img218/5485/libu.jpg
_/
@Fairy Tail:
Niby wstali, ale ledwo sie na nogach trzymają. Na zwycięstwo raczej nie mają szans, chyba że Wendy jakoś ich poleczy. No nie wiadomo, zobaczy się. .
Yuri_Hyuga
27-10-2009, 17:02
http://img218.imageshack.us/img218/5485/libu.jpg
_/
Yes, that's the truth, there's no mistake about it - all you wapanese (http://www.urbandictionary.com/define.php?term=wapanese) people are GAY! A&M FANS ARE GAY!!!
@ SnS S 1ep
Rotflnąłem. No, może nie tak jak po Seitokai no Ichizon, ale niemniej - rotflnąłem. Bardzo się cieszę, że zaczęli z humorem, nie jakieś fajty srajty i w ogóle : ) Odliczam czas do następnego odcinka \o/
@down
Yes, master Basket.
@UP
Nie cytuj zdjęcia :p
No to dziś WRESZCIE biorę się za Paranoia Agent bo już zbieram się do tego od 3 tyg i jakoś nie miałem czasu żeby tą serie zacząć.
Mnie tam paranoia agent jakoś odrzuciło. Na razie kurzy się nie dysku, ale zobaczymy później, może się jakoś zmuszę.
Quezacoatl
27-10-2009, 21:42
Fairy Tail
6 kryształów naraz? Ciekawe jak oni to wykombinują. Natsu wstał, ale to nic niespodziewanego :P. Ciekawe kto spuści baty przywódcy Oracion Seis
No teraz jest 6 na 6. Ale nie zgodze sie ze z tym pokonywaniem to bedzie Natsu. Znaczy moze i bedzie, ale nie sam. Chcialbym rowniez zobaczyc tych z Kait Shelter jak sie wlaczaja do akcji. To z Wendy i leczeniem pewno trafiliscie, ale ktos bedzie musial pokonac Zero. A ze nie wiadomo gdzie on jest, jest spora szansa ze kto inny niz Natsu sie na niego natknie.
@Paranoia Agent1-3
Całkiem ciekawie zaczyna się seria, ciekawe jak się rozwinie sytuacja. Póki co idę kimać :P
Powtórka "Onegai Teacher" zaliczona. ^^ Jest to chyba jeden z najlepszych romansów, jakie widziałem. To anime nigdy mi się nie znudzi. B)
Pamiętacie słuchawki, które miała Mio w K-ONie? O te:
http://i441.photobucket.com/albums/qq131/jeycam/mioakg2.jpg
Właśnie je kupiłem, o:
http://i441.photobucket.com/albums/qq131/jeycam/e057030b.jpg
xDD
..::QRAS::..
28-10-2009, 15:39
Up /\
Widze husteczki sie przydaja xd
Pewnie, że się przydają. xD
Yuri_Hyuga
28-10-2009, 15:53
Pamiętacie słuchawki, które miała Mio w K-ONie? O te:
http://i441.photobucket.com/albums/qq131/jeycam/mioakg2.jpg
Właśnie je kupiłem, o:
http://i441.photobucket.com/albums/qq131/jeycam/e057030b.jpg
xDD
Jest jakaś granica bycia fanem, nie? xD
Ja miałem kupić empetróchę i słuchawki takie same, jak ma Minato Arisato w P3, ale bez przesady, nie będę kasy łejstował na takie pierdoły : O
PS.:
Witaj w klubie Tych-co-mają-burdel-na-biurku
Corgar Frizz
28-10-2009, 16:24
@Yuri
Ty to syfem na biurku nazywasz? Popatrz co ja na biurku mam
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/Zdjcie002.jpg
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/Zdjcie001.jpg
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/Zdjcie000.jpg
To można nazywać "syfem". Ale muszę przyznać że moje biurko przeżywało lepsze okresy... czasem rękę było ciężko od klawiatury odkleić.
PS. Żeby zrobić zdjęcia szukałem komórki przez 5 min^^ Leżała pod stertą śmieci xD
Nipah~!
Corgar Frizz
@Yuri
Wiesz, dla mnie muzyka i audio to hobby większe od kwestii animo-japonistycznych. ;) Słuchawki grają w swoim przedziale cenowym według mnie najlepiej z konkurencji, dlatego je kupiłem.
@Syf
FTW!
A za ile? Znając Ciebie, cena mnie przerazi =).
Yuri_Hyuga
28-10-2009, 17:22
@Yuri
Ty to syfem na biurku nazywasz? Popatrz co ja na biurku mam
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/Zdjcie002.jpg
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/Zdjcie001.jpg
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/Zdjcie000.jpg
To można nazywać "syfem". Ale muszę przyznać że moje biurko przeżywało lepsze okresy... czasem rękę było ciężko od klawiatury odkleić.
PS. Żeby zrobić zdjęcia szukałem komórki przez 5 min^^ Leżała pod stertą śmieci xD
Nipah~!
Corgar Frizz
Coś jak...dużo śmieci...bardzo...w ogóle jogurty...geez...co to...
Wuju Frizzie, jesteś chyba dorosły, a dorośli po sobie sprzątają, nie? : <
@Yuri
Wiesz, dla mnie muzyka i audio to hobby większe od kwestii animo-japonistycznych. ;) Słuchawki grają w swoim przedziale cenowym według mnie najlepiej z konkurencji, dlatego je kupiłem.
@Syf
FTW!
Niemniej jednak, gdybym ja wydał te 200+ zł na te słuchawki, jakie ma Minato Arisato w P3, to bym żałował wydatku, mimo iż jestem wielkim fanem Persona 3.
@Syf
Clean this mess up, dudes : /
Ile sie trzeba smieci naznoscic, zeby mozna sie swoim burdelem pochwalic. Cala rodzinka musiala jogurty w*******ac :P
A za ile? Znając Ciebie, cena mnie przerazi =).
Taką sknerę jak ty to przeraża nawet wydanie 40 zł...
Syf na biurku rządzi!
Corgar Frizz
28-10-2009, 18:18
@Yuri
Ja dorosły? Przecież oglądam chińskie porno bajeczki :) Jak ja mogę się dorosłym nazwać.
Na biurku już czysto, niestety mamusia interweniowała i w trybie natychmiastowym musiałem sprzątnąć. Inaczej ryzykowałbym spędzenie najbliższej nocy na dworcu.
Co do ceny słuchaweczek Groci, to na pewno was przerazi cena ^^ Poczekajmy na niego, niech się sam pochwali ile potrafi wydać na słuchawki ^^
Nipah~!
Corgar Frizz
Eee, nie powiem za ile, bo wyjdę na freaka. :P W każdym razie, są fajniutkie.
@Yuri
Spoko. Ja się w to już wkręciłem, to wiesz... ;> A jeszcze mnie stać.
Yuri_Hyuga
28-10-2009, 19:32
@Yuri
Ja dorosły? Przecież oglądam chińskie porno bajeczki :) Jak ja mogę się dorosłym nazwać.
(...)
Nipah~!
Corgar Frizz
Normalnie, lol. Moi bracia (22 i 27 lat) dalej oglądają Flinstone'ów, Laboratorium Dextera etc. Kreskówki młodości : D
Dojrzałości nie ocenia się raczej po zainteresowaniach.
@Yuri
Spoko. Ja się w to już wkręciłem, to wiesz... ;> A jeszcze mnie stać.
Mnie niby też stać na takie pierdoły, ale i tak nie wydam. Co ciekawe tak samo robię w rpgach/jrpgach - nigdy nie wydam całej kasy, nawet, jeżeli jest jakiś zajebisty scyzoryk/kawałek blachy, bo wiem, że potem będzie coś zajebistszego, co będzie kosztowało 1.5/2x tyle : D Nawet mając max kasy w grze, żal mi jej wydawać xD
@Down
Ha, wiedziałem, wiedziałem, że sobie robisz jaja z tych ziomów, co piszą "wy jakieś dzieci jesteście - jak można oglądać japońskie bajeczki? :x=*()<>][} [dziwny emotikon o nieokreślonym znaczeniu]".
Co do RPG, to ja i tak zostanę przy tym, co robię, bo ostatnio grałem w takie jrpgi, co z kasą krucho, chyba że na ng+ się gra : D
Yea, zróbmy temat o jrpg xD
Corgar Frizz
28-10-2009, 19:42
Oj Yuri, nie bierz dosłownie wszystkiego co ja pisze. A w RPG'ach przez długi czas miałem podobnie, ale uświadomiłem sobie że do następnego miasta/sprzedawcy stan mojej sakiewki wzrośnie kilkukrotnie, a pieniądze zaoszczędzone na dziadowaniu ledwo wystarczą na mocniejsze potiony.
A w rl jest wprost przeciwnie. Dowolną ilość pieniędzy potrafię przepuścić bardzo szybciutko. I zwykle sam nie wiem na co^^
@jRPG
A po co oddzielny temat? Gadaliśmy o tym kto jest niewolnikiem Eeriona, kto ze mną zawiąże przymierze przeciw niepokojącemu wzrostu Eeriona i jego popleczników w siłe, ile Kołbaś browarów wypił, a nawet kto z nas jest większym zboczeńcem. Czemu nie gadać o jRPG ^^
Nipah~!
Corgar Frizz
Yuri_Hyuga
28-10-2009, 20:10
In that case, officially rename the thread to "Manga&Anime&Jrpg". Ya? : D
No, to kto grał we wszystkie części FF (niekoniecznie przeszedł)!?!?
\o/
@down
Yo, dawg, I herd u like jrpgs, so we put a tifa hentai-figurines in yo room, so you can masturbate while you play jprgs!
A tak na serio, to grałem w prawie wszystkie (oprócz XI, VIII i spin-off'ów (w Dirge of Cerberus tylko grałem)). Jednak przeszedłem tylko 1-dynkę i 12-nastkę. W siódemce na 3ciej płycie byłem, 3-jka mi hukowo chodziła (lipny emulator), w 6-stce straciłem sejwa (a szkoda, bo jedna z najzajebistszych części), 5-tka mi się znudziła, czwórka za bardzo lamiła, dwójka była lipna. X i X-2 uznałem za zbyt durne (Wakka mnie zniechęcił tak mocno, że aż zacząłem się bać, że w KH I będzie znaczącą postacią; Yuna za to wywoływała u mnie paniczny śmiech na cute-overload). W 9-ątkę krótko grałem, ale strasznie dobre wrażenie na mnie wywarła.
Yo, dawgs, have yo evah played Shadow Hearts?
Corgar Frizz
28-10-2009, 20:45
Może nie we wszystkie, ale w większość grałem. Niestety w przypadku FF 3-6 to były raczej króciutkie przygody. Ale za to na 1,2,7 i X spędziłem setki godzin, najwięcej przy VII ^^
@B-con
Właśnie była rzucona pierwsza pula wejściówek. A dokładniej 125 sztuk. Rozeszły się w niecałe 5 minut^^
Kto jedzie? Jak na razie od nas na 100% jadą 3 osoby. Ja, Kuma, Grocix. Rayza chyba wpadł w dołek i teraz nie chce jechać, ale będę mu truł przez najbliższe 3 tygodnie więc powinien się na to zgodzić.
Nipah~!
Corgar Frizz
Raczej się nie wyrobie. Wiem, że ja akurat to mam blisko, ale jakoś tak wypada, że już dwa weekendy w listopadzie mam zajęte, jak 3 zawale, to mam po zaliczeniach :P
Ale z drugiej strony, za dużo nauki szkodzi...jeszcze zobacze.
@Bleach243
ZARAKI, SAUHAHSUASHUSHUAHSUAHSUAHS! : D
-=DanieL=-
28-10-2009, 21:51
@Yuri
@Syf
FTW!
masz jakies tematyczne srodowisko? konto na lastfmie np?
Na biurku już czysto, niestety mamusia interweniowała i w trybie natychmiastowym musiałem sprzątnąć. Inaczej ryzykowałbym spędzenie najbliższej nocy na dworcu.
ty z kazdą kłótnią to ryzykujesz : p
Eee, nie powiem za ile, bo wyjdę na freaka.
ya're late,for 2 years...
In that case, officially rename the thread to "Manga&Anime&Jrpg". Ya? : D
We wanted rename it time after time : D always we failed..
A temat był kiedyś w grupie "Otaku" : p
Yo, dawgs, have yo evah played Shadow Hearts?
no dawg,an' do ya have played Star Ocean?
Rayza chyba wpadł w dołek i teraz nie chce jechać, ale będę mu truł przez najbliższe 3 tygodnie więc powinien się na to zgodzić.
demooo....miałeś po mnie na białych koniu przyjechać C: !
masz jakies tematyczne srodowisko? konto na lastfmie np?
Nie, na forach tylko siedzę.
ya're late,for 2 years...
Tru. :<
-=DanieL=-
28-10-2009, 22:43
Nie, na forach tylko siedzę.
Tru. :<
zaloz konto na lastfm.com, lepsze od naszej klasy (lawl)
moje konto to: Teleskop
zaloz konto na lastfm.com, lepsze od naszej klasy (lawl)
moje konto to: Teleskop
Napisz to na nk to zobaczysz co ci napisza ;P
-=DanieL=-
28-10-2009, 23:32
Napisz to na nk to zobaczysz co ci napisza ;P
moga mnie cmoknac w pupe
moga mnie cmoknac w pupe
Wow,nie tak ostro z tymi słowami! tu są nie pełnoletni a ty tak wulgarnie gadasz ! będzie warnik oj będzie..
Corgar Frizz
28-10-2009, 23:42
Dokładnie, drogi Danielu. Jesteśmy tą sytuacją bardzo zbulwersowani. Używanie takiego słownictwa nie przystoi gentlemanowi. Takiego zachowanie nie możemy zignorować, zostaną wysunięte konsekwencję. Jako że to nie pierwsza sytuacja tego typu jesteś skazany na inercję analną 3 tentacli typu U-kształtnego.
Mistrzu Rayzosławie, proszę wykonać wyrok.
Nipah~!
Corgar Frizz
Już zaczynam rysować krąg alchemiczny Mistrzu Frizzgehstmanie,
CZAS NA PRZYWOŁANIE HOMONCULUSA OD TENTACLII ROZMIARU XXLL!
~Homunculus XXtentaclL stawia się na rozkaz.~
-=DanieL=-
28-10-2009, 23:58
spotkaliscie sie kiedys we 3 w rlu? zaloze sie, ze od tego dnia zaczelibyscie ogladac anime z podtekstami homoseksualnymi ;pppppppppppppppp
Corgar Frizz
29-10-2009, 00:07
Spotkaliśmy się? Rayza mnie ściskał, a ja pchałem Grocusia. A momentami go nawet nosiłem. Po prostu orgia. Niestety od momentu gdy się spotkaliśmy nie cierpię Yaoi. Do dziś nie wiem jakim cudem mój słuchał wytrzymał jazgot setek yaoistek.
O wielki Homonculusie XXtentaclL, władco tentacli, rozpruwaczu odbytów, pogromco pośladów! Ja, Frizzgehstman rozkazuję ci rozpocząć analną orgię w odbycie Daniela! Niech jego poślady spłyną rozkoszą i jego własną krwią!
Nipah~!
Corgar Frizz
-=DanieL=-
29-10-2009, 00:10
o kuhwa. Ide spać. Tak w ogóle to z tentaclami jestem na równo, pilem z nimi vóde w piatek ;] swojego nie ruszą!!!
Frizzgehstmanie, zapomniałeś powiedzieć o Rayzosławie robiącym napady na toalety z okrzykiem bojowym "WAZZAAAAAAA" na ustach.
Poza tym, Tengen Toppa Tentacle - aktywowany!
spotkaliscie sie kiedys we 3 w rlu? zaloze sie, ze od tego dnia zaczelibyscie ogladac anime z podtekstami homoseksualnymi ;pppppppppppppppp
tak było zanim sie spotkalismy XD,ta ja z Gro nawet Tompiora znamy z rl..
@
Frizzgehstmanie,przywołany!penetruj ile sie da! przez odbyt nast przez zoładek i prosto do usta...
@tentaclduet
Mówiliście coś o nieletnich a sami teraz gadacie o różnych dziwnych "karach" ;] Powinniście się sami ukarać!
Corgar Frizz
29-10-2009, 09:53
My się codziennie tak karzemy :3
Nipah~!
Corgar Frizz
Yuri_Hyuga
29-10-2009, 16:54
no dawg,an' do ya have played Star Ocean?
Naw, but I've heard about it. Have ya ever played Xenosaga?
Jako że to nie pierwsza sytuacja tego typu jesteś skazany na inercję analną 3 tentacli typu U-kształtnego.
Mistrzu Rayzosławie, proszę wykonać wyrok.
Nipah~!
Corgar Frizz
Rozbroiłeś mnie tym...
GargoinX
29-10-2009, 17:01
Dżizas, nie wchodziłem do tego tematu przez miesiąc i moje życie straciło sens. Zajrzałem do tego tematu odrazu jebnąłem ze śmiechu. Macie zjechaną psychikę : D
Dżizas, nie wchodziłem do tego tematu przez miesiąc i moje życie straciło sens. Zajrzałem do tego tematu odrazu jebnąłem ze śmiechu. Macie zjechaną psychikę : D
Dziękujemy! dziękujemy i na kota w 7miu smakach zapraszamy! bardzo o to dbamy by drogie "chamy" nie zniszczyły tamy! dziękujemy!
@
By naprawdę jesteśmy dumni ze zje... psychy XD
Sado maso? :O
nago,w ruskiej saunie ; <! o piątej,przyjdz.
Yuri_Hyuga
29-10-2009, 18:09
Hmm, nadeszła piękna wiosna...
One Piece
Zabili Whitebearda?! :O. Tego sie nie spodziewałem ;d
HAHAAHHAHAAH OGLĄDAĆ I PODZIWIAĆ MNIE!
http://sendables.jibjab.com/view/RFA3lSWqOlrM3rgK
A przy okazji, polecam się tym pobawić samemu.
Pradatorek
29-10-2009, 20:59
Zna ktos tytuł ?
Video semi-related
http://www.youtube.com/watch?v=yMx2YGxDecU
-=DanieL=-
29-10-2009, 21:09
mama zabroniła mi otwierać linkuf od obcych :'(
frizz, wiesz co?
Szkło po szybie szło, bweheeheheh
Paranoia Agent ep 4-7
Whoa, niezle popaprana seria :D
Yuri_Hyuga
29-10-2009, 22:49
Whoa, niezle popaprana seria :D
Ja bym to mógł powiedzieć o Furikuri, ale cóż ; p
Zna ktos tytuł ?
Video semi-related
http://www.youtube.com/watch?v=yMx2YGxDecU
Tu (http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0) jest ta piosenka z podanym tytułem.
@Koszyk
Z Paranoia Agent można wyciągnąć ciekawe wnioski, chętnie posłucham co o tej serii sądzisz po obejrzeniu całej. ;)
NARUTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Did you fking see that?! http://www.onemanga.com/Naruto/469/10/ WTF?!!?!?!?!??!!?!? : DDDD No, teraz czekam na zamiane naruto w jakiesz ecchi, gdzie Sakura będzie walczyła z Hinatą. : D
@Sayonara Zetsubou Sensei
Eee, pierwszy ep był cholernie nudny i nie zbyt fajowy... Póki co podziękuje i po stoję. Dalej nie oglądam.
@Nyan Koi!
Bauashuauehasuhaueha! OMG! Tak zajebistej komedii mi brakowało! Nie no, tego lepiej nie oglądać z pełną buzią :d Muahahaha, zaprawdę rzecz wielka jest. Nyamses : >
@Kimi ni Todoke
300% Innocent :) Trochę naiwna seria ale przyjemnie się ogląda.
Yuri_Hyuga
30-10-2009, 17:47
@Darker than BLACK s2 ep 4
E no, nie jest tak źle. Robi się ciekawiej, śmieszniej i w ogóle wypas. Tylko wciąż nie mogę przemóc straty:
-mocy Hei'a
-kuloodpornego płaszcza Hei'a
-maski Hei'a
Masakra normalnie, jak oni mogli mu to zrobić!? : /
Zapodaj ktoś jakieś Anime do looknięcia, bo wszystko mi się już nudzi ;S
Pacz_knight
30-10-2009, 21:38
@up
Ja aktualnie ogladam 11eyes (swietne anime jak narazie) i Fairy Tails.
Mozesz sprobowac, bo to calkiem niezle nowosci. ;)
NARUTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Did you fking see that?! http://www.onemanga.com/Naruto/469/10/ WTF?!!?!?!?!??!!?!? : DDDD No, teraz czekam na zamiane naruto w jakiesz ecchi, gdzie Sakura będzie walczyła z Hinatą. : D
A najlepsze jest to, że o 7 razno gdy czytałem tego chapa było napisane I really like you ;]
Pacz_knight
30-10-2009, 21:50
@up
Dokladnie! Niewiedziec czemu sie zmienilo. xd
No to Narucio, ciekawe z kim bedzie zwiazany w przyszlosci? ;p
Corgar Frizz
30-10-2009, 21:53
Pacz uke-chan! Gdzie ty się podziewałeś?! Jedziesz na b-con i mackon? Będzie świetnie jak uda się ponownie zebrać ekipę z balconu ^^
Naruto
Zmieniło się bo poprzednia grupa przetłumaczyła zbyt dosłownie. Prawdopodobnie zostało użyte słowo "suki", które można tłumaczyć jako "lubię cię", a powinno być tłumaczone jako "kocham cię"
Nipah~!
Corgar Frizz
Ta zmiana to dlatego że SleepyFans dał lepszą jakość i coś się pozmieniało ;D
Naruto
Muszę przyznać że walka Hachibi vs Kisame będzie fajna ;D A co do Naruto i Sakury to chyba im nie wyjdzie ;S A mogło być tak pięknie.
@Naruto
panowie wiecie ze to 'i <3 ya" śmierdzi na kilometr przekrętem? nawet lee etc pokazali to twarzą...
Corgar Frizz
30-10-2009, 22:02
Naruto
Na Naruto x Sakura nie ma co liczyć. Ostatni panel to potwierdza. Za to mam nadzieję że potwierdzi się stara filmowa reguła, gdzie wyznanie miłości oznaczało zwiększoną szansę na śmierć :)
Nipah~!
Corgar Frizz
Chesterkaa
30-10-2009, 22:08
Ja skonczylam Detroit metal city ; [ Glupawa, parodia roznych subkultur, ale mozna sie posmiac. Glupie zakonczenie, moim zdaniem i nie wiem czy to plus na minus ale 12 ep po ok. 10min. A jestem w ciagu Umineko ~ i FMA 2 <3
Naruto troszke ssie jak dla mnie. Ale co kto lubi.
Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 2, gości: 0) Ghernie (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://forum.tibia.pl/member.php?u=166974), Corgar Frizz (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://forum.tibia.pl/member.php?u=64632)
Wy się nigdy nie rozstajecie z tym tematem? JEST PIĄTEK, WIECZÓR!
@Edit
Sprawdzę jeszcze po 24. :>
Corgar Frizz
30-10-2009, 22:24
Nooooo, bycie hikikomori ma pewne obowiązki. Swoją drogą, to co ty tutaj robisz :> Jest PIĄTEK, WIECZÓR :)
Nipah~!
Corgar Frizz
Pacz, ja ci coś wiszę bo 11eyes jest tym czymś czego potrzebowałem ;D
A najlepszy był Penzou-san
A tutaj jeszcze pytanie:
Dlaczego w Anime w którym mian char jest dziewczyną, muszą być Hentaie? To się robi już denne.
@Up
Nie musi. :) Obejrzyj chociażby Blue Drop.
Mogę się wypowiedziec? Dziękuje.
Nie oglądam anime.Anime jest zue.Czytam Mange.
A mianowicie FMA...
Tak więc koniec mojej jakże zacofanej odpowiedzi na jakże zacofany temat.
Och!
Uch!
@Ragnav
Cieszę się razem z tobą. So what? ;>
Ach!
Corgar Frizz
30-10-2009, 23:32
Drogi Ragnavie.
Twoją daleko wysuniętą ignorancję wobec naszego sacrum jakim jest anime serdecznie ci wybaczamy. Nie mamy także wobec ciebie żadnego żalu z tego powodu i nie nosimy się zamiarem chowania urazy. Przecież każdy kto się mylił ma prawo do następnej szansy. Nie można przekreślać kogoś za te kilka błędów popełnionych w przeszłości. Ponadto każdy ma prawo do własnego zdania, nawet jeśli ogół się z nim nie zgadza.
Ale czego kurw* piszesz kursywą? :)
Nipah~!
Corgar Frizz
Ale czego kurw* piszesz kursywą?
He want to be like Illya...annoying too ....
Wy się nigdy nie rozstajecie z tym tematem? JEST PIĄTEK, WIECZÓR!
miałem być o 23 w domu ale mieszkam na obrzeżach miasta i ost autobus mam o 21.30 D :
@Chesterkaa
o kur... mać! ty żyjesz? XD
A Dokuro-chan to ty widziałaś? : p
welcome to land of mindfuck.
Ja skonczylam Detroit metal city ; [ Glupawa, parodia roznych subkultur, ale mozna sie posmiac. Glupie zakonczenie, moim zdaniem i nie wiem czy to plus na minus ale 12 ep po ok. 10min. A jestem w ciagu Umineko ~ i FMA 2 <3
Naruto troszke ssie jak dla mnie. Ale co kto lubi.
DMC trzeba traktować bardziej jako parodię. Imho udaną =).
He want to be like Illya...annoying too ....
He wants to be Illya-like.*
@Corgar
Tja, masz coś do kursywy!? ^^
Hejo Rayza :)
Corgar Frizz
31-10-2009, 00:38
@Chesterkaa
Ze 2 latka minęły odkąd ostatni raz tu pisałaś ^^ Aż mi się stare dobre czasy przypomniały gdy byłem młody, piękny i mądry. Dalej kochasz FMA? :3 Głupie pytanie, tego nie da się przestać kochać ;p
Gdzie tam, ja miałbym kursywy nie lubić? On też pisał kursywą na forach, potem go dorwałem gdy słodko spał.
http://i621.photobucket.com/albums/tt299/Frizz-kun/Zdjcie011.jpg
^^
Nipah~!
Corgar Frizz
@up
Piękny "ludź", ale nie lepszy niż mój Edward w avku...Mwahaha xd
@Frizz
Moe moe kyun! (couldn't resist)
http://i441.photobucket.com/albums/qq131/jeycam/Connn/IMG_0040.jpg
@Gro
widać ze twój humor dorównuje twojej inteligencji ; ]
Aż mi się stare dobre czasy przypomniały gdy byłem młody, piękny i mądry.
NOT! i hetero?
@Gro
widać ze twój humor dorównuje twojej inteligencji ; ]
Un-tan, un-tan!
@Gro
wha?
@
http://www.youtube.com/watch?v=Sib2L6A6xgw&feature=player_embedded# piosenka i postacie <3
Czego tu się bać.
Jak ja dawno tu nie zaglądałem i pisałem.
Mały maratonik Elment Hunters i już taka godzina się zrobiła.
Znowu tyle nowych serii powychodziło.
Czasu nadal brak na oglądanie tego wszystkiego.
Oyasumi nasai.
Pacz_knight
31-10-2009, 09:06
@Corgar
Ehhhh, kolejne kony!? xd
No nie wiem... Kase zbieram na PSP i niewiem, czy sie ze tak powiem wykalkuluje z konwentami.
Ale oczywiscie wszystko jeszcze przemysle. ;p
A na pytanie czemu mnie nie bylo, odpowiem ze uczylem sie dosc masywnie Japonskiego w tygodniu. ^^
@topic
Zostawcie Rayze w spokoju! Co on wam takiego zrobil!? LEAVE HIM ALONE!!!111 ;(;(;(
Chesterkaa
31-10-2009, 10:19
@up
Piękny "ludź", ale nie lepszy niż mój Edward w avku...Mwahaha xd
Moj jest lepszy =/
Tak ja zyje ! ; o
@topic
Zostawcie Rayze w spokoju! Co on wam takiego zrobil!? LEAVE HIM ALONE!!!111 ;(;(;(
A Daj spokoj Gro,on ma swój mały zamk, swiat któremu nie przemówisz ze to co robi nie jest śmieszne ^^
Gadasz jak typ z YT XD...
A widzieliście to: http://glosrydzyka.blox.pl/2009/10/Radio-Maryja-szatan-w-japonskich-kreskowkach.html
Normalnie padłem =p
Yuri_Hyuga
31-10-2009, 15:12
A widzieliście to: http://glosrydzyka.blox.pl/2009/10/Radio-Maryja-szatan-w-japonskich-kreskowkach.html
Normalnie padłem =p
Szykują się wyprawy krzyżowe na bezbożną Japonię : (
FANI A&M&KKW, ŁĄCZMY SIĘ!
Biorąc pod uwagę naszą liczebność, będziemy mogli w jakiś sposób zapobiec atakowi chrześcijan na KKW. \o/
Chesterkaa
31-10-2009, 17:01
No jasne.
To mi przypomina scene z LOSUXa, gdzie Sven przyniosl na religie mange Love Hina a ksiadz stwierdzil, ze to zlo i nalezy to spalic.
Szkoda tylko, ze mialo to rozbawic czytelnika komiksu, a teraz jest to najprawdziwsza prawda! : D
Dzisaj sie wzielam za Kino no tabi. Przypadlo mi mocno do gustu. Stwierdzam ze nota 9,5/10 w Otaku byla nota trafiona! ; o
Normalnie padłem =p
"Ale tego, że złe duchy mogą zawładnąć dziatwą, która ogląda filmy animowane z kraju kwitnącej wiśni – mangi i anime, mogli się dowiedzieć tylko słuchacze Radia Maryja."
I wszystko jasne :P
Ma ktos juz moze namiar na 3 ep Fairy tail? Taka sie chyba jeszcze nie wyrobilo, ale za anime planet mozna sadzic ze juz jest gdzies...
@Gangrel
Spróbuj torrenty, ja ściągałem już we wtorek
http://img62.imageshack.us/img62/7235/halloweenanime.jpg
Ten obrazek mówi sam za siebie.
Quezacoatl
31-10-2009, 22:59
Ma ktos juz moze namiar na 3 ep Fairy tail? Taka sie chyba jeszcze nie wyrobilo, ale za anime planet mozna sadzic ze juz jest gdzies...
http://www.anilinkz.com/fairy-tail/fairy-tail-episode-3/
Nigdy nie watp w potege ciemnej strony loli!
Zła wiadomość: Wujek Czyste Zuo wrócił!
@top
Trigun skończony- fajna seryjka :P
Yuri_Hyuga
01-11-2009, 15:16
Yeah, łatwo zauważyć.
Well, anyways, po pięciu odcinkach Nyan Koi oznajmiam, że będę oglądał tą serię do końca, nieważne, czy się zeszmaci (mała szansa, serio), czy nie. _/
Akiyama_Mio
01-11-2009, 15:31
@Chesterkaa
Mówisz? Bo właśnie kończy się ściągać. Mam nadzieję, że rzeczywiście taka fajna.
@Railgun
Nowy epek roksi, Kuroko roksi. :<
@Wujek
:*
Nie ma to jak ban za offtopic, prawda?*
:3
* - Powinniście się domyślić do kogo to było skierowane.
Zzirf_Ragroc
01-11-2009, 15:35
No i doczekaliśmy się kolejnego pogromu w m&a. Ale ktoś z wiatrakami musi walczyć, więc nie ma się co wściekać.
@Yuri
Nyan Koi jest świetne :3 Co prawda widziałem tylko 3 epy, ale nie zapowiada się żeby seria zeszła na psy^^
@Up
Nie wysiliłeś się za bardzo z tym nickiem. Lecz nie martw się, też dostałem kilka punkcików.
@Edit
Skoro już tu jestes, to poradź jakieś fajne ecchi. ;D
Zzirf_Ragroc
01-11-2009, 15:43
Fajne ecchi mówisz? Ja ci nie pomogę, rzadko oglądam coś z tego gatunku. Green Green obejrzyj, dawniej bardzo mi się spodobało.
Meh. Ogladałem. Pogogluje w takim razie.
Akiyama_Mio
01-11-2009, 16:07
Kanokon~! Hrhrhrhr.
Quezacoatl
01-11-2009, 17:54
Ktos oglada to Aoi Bungaku? Nowa seria z tego co slyszalem, i czekam na recenzje, a tu wszystkie glaby zbanczyc sie daly. I wrocili jak zawsze na zapasowych kontach.
O.o Znów banami sypnęło.
Cześć Wujek Samo Zło. :*
Bez obrazy stary. B)
@top
Jako, że szlaban na kompa mi się skończył, zamierzam skończyć Green Green w tym tygodniu. A później Spice and Wolf!! B)
Well, anyways, po pięciu odcinkach Nyan Koi oznajmiam, że będę oglądał tą serię do końca, nieważne, czy się zeszmaci (mała szansa, serio), czy nie. _/
Zeszmaci sie a to dlatego gdyz junpei wybierze na 1000% kaede zamiast kany no ale coz w kazdej haremowce tak jest ze, ta gorzej narysowana (jak dla mnie, wyjatkiem jest r+v) bedzie z glownym bohaterem =\
Tak w ogole to czesc siema i elo
Wiadomość od Grocka:
walnij ode mnie notke, ze jak mi juz 2 konta zbanowali to juz zrobie sobie przerwe poczekam do konca
@Bakemonogatari
Po paru pierwszych odcinkach średnie, może później się rozwinie. Fajny ending.
Corgar zapewne też ma bana :d.
#top
Jedziem, jedziem. Zaczynam Clannada.
@Anime :
Ostatnio skończyłem K-Ona i Dears. Teraz będe oglądał Triguna. Polećcie mi coś w stylu Wolf's Raina ALBO jakaś haremówke fajną ;d.
@Manga:
Yay! Nowa seria Shaman Kinga ;]. Co prawda troche naciągana - ale jest. A już myślałem że nawet tej starej porządnie nie skończą ;].
Nowy shaman king!
Podoba mi się Anna wersja 2.0 :P
@Paranoia Agent podsumowanie
Nie ogladałeś nie czytaj.
Nieźle pokręcona seria, postacie ciekawie przedstawione, ich życie w którym w końcu nie wytrzymują i stają przed sytuacjami bez wyjścia. Fajnie były zobrazowane te historie tych ludzi. Podobało mi się motyw w którym już niby mieli "Shounen Bat" w celi a chwilę później znaleźli go martwego w niej. No i ten mindfuckowy ostatni odc. Ogólnie serię oceniam na + i zastanawiam się czy nie zrobić z tego jakiegoś amv :D
No to po PA czas na Claymore, pytanie tylko czy warto? :p
Warto. A mangę bardziej.
Anime Claymore uznaję za średnie, a porównywanie go do Berserka obrazą dla tego drugiego.
Całkiem fajna seria, manga lepsza.
Widze, że te PA może być całkiem fajne. Oblukam w wolnym czasie.
No to z nudów zacząłem czytać mangę "Toradora!" Porównam sobie później z anime, które obejrzałem wcześniej. :) Ciekawe co bardziej mi się będzie podobać. B)
Anime Claymore uznaję za średnie, a porównywanie go do Berserka obrazą dla tego drugiego.
Manga Claymore jest równie dobra co manga Berserka. ^^ Anime trzyma poziom anime Berserka do momentu rozjechania fabuły względem mangi. O.
No z tym, że w Berserku dużo ładniej potraktowano zakończenie anime (chyba liczyli wtedy jeszcze na kontynuacje?).
Quezacoatl
02-11-2009, 20:17
No to z nudów zacząłem czytać mangę "Toradora!" Porównam sobie później z anime, które obejrzałem wcześniej. Ciekawe co bardziej mi się będzie podobać.
Co za pytanie, oczywiscie ze manga.
Manga Claymore jest równie dobra co manga Berserka. ^^ Anime trzyma poziom anime Berserka do momentu rozjechania fabuły względem mangi. O.
Musze sie zgodzic, poczatek anime Claymore nie byl zly, nadal imho anime nie trzymalo poziomu mangi, ale bylo niezle, potem jak sie z fabula rozjechalo to juz sie zrobil z tego badziew. Jezeli chodzi o Claymore to tylko mange.
PS
Ja czekam na kolejne epy FT, zeby sie przekonac czy tez cos wkoncu sknoca.
Edit
Juz sie odcinek laduje XD
No z tym, że w Berserku dużo ładniej potraktowano zakończenie anime (chyba liczyli wtedy jeszcze na kontynuacje?).
Od samego początku anime miało być jedynie zachętą do czytania mangi.
@Que
Czy dla Ciebie choć raz jakieś anime było lepsze niż manga?
@UP:
Nawet mi zdarzyło się to tylko raz - i tym przypadkiem jest Wolf's Rain.
@Topic:
Teraz oglądam Triguna, a potem nie wiem :<. Polećcie jakąś fajną haremówke podobną do DearS, To-Love Ru (nie koniecznie z kosmitami ;p).
Quezacoatl
03-11-2009, 17:03
@Que
Czy dla Ciebie choć raz jakieś anime było lepsze niż manga?
Jak dotad jeszcze nie. Powiem ze DN jest blisko, tj anime/manga sa prawie takie same pod tym wzgledem.
To samo z ekranizacjami ksiazek. Zadna nie jest lepsza niz sama ksiazka :p A jak sie to juz zdarza to bardzo zadko.
PS
I jak na razie anime FT jest rowniez bardzo blisko mangi, wiec mozliwe ze bedzie powtorka jakosci manga->anime z DN.
@UP:
Nawet mi zdarzyło się to tylko raz - i tym przypadkiem jest Wolf's Rain.
@Topic:
Teraz oglądam Triguna, a potem nie wiem :<. Polećcie jakąś fajną haremówke podobną do DearS, To-Love Ru (nie koniecznie z kosmitami ;p).
z haremowek, ja wlasnie przeczytalem Ayu Mayu.. takie tam , nawet smiechowe ;d na onemanga.com masz
@UP:
Akurat chodziło mi o anime jakieś ;d.
@Topic:
Fariy Tail !
Gerard come back! :D. Póki co nieźle im idzie rozkręcanie całej akcji ;].
Yuri_Hyuga
03-11-2009, 22:53
Zeszmaci sie a to dlatego gdyz junpei wybierze na 1000% kaede zamiast kany no ale coz w kazdej haremowce tak jest ze, ta gorzej narysowana (jak dla mnie, wyjatkiem jest r+v) bedzie z glownym bohaterem =\
No. Dobrze, że w Clannadzie dali specjalne odcinki (z Tomoyo i Kyou), bo Nagisy specjalnie nie lubię.
Neways, zaczynam czytać mangę Touhou i oglądam Kuroshitsuji (12 odcinków obejrzałem, bardzo mi się podoba - szczególnie że ending nie brzmi jak kupa engrishowego sh!tu, oraz to, że Sebastian jest taki zajebisty xD).
@UP:
Akurat chodziło mi o anime jakieś ;d.
@Topic:
Fariy Tail !
Gerard come back! :D. Póki co nieźle im idzie rozkręcanie całej akcji ;].
no to moze love hina ;d
Ktoś z was używa tych sposobów z 1 strony? Działa? Nie lubię limitów, a przydałoby się ominąć kilka zbędnych minut.
Hail Torrenty _/ na nich nie ma limitów :p
Ktoś z was używa tych sposobów z 1 strony? Działa? Nie lubię limitów, a przydałoby się ominąć kilka zbędnych minut.
Kiedyś działały, przynajmniej AOL. Ale polecam torrenty i ew. irca.
Pamiętam, że kiedyś ściągałem z Torrentów. Niezbyt za nimi przepadałem, strasznie zamulały mi transfer, dodatkowo prędkość pobierania wahała się w okolociach zera. Ale oblukam to. ;D Z jakich stron to ściągacie?
Po 11 chapterach mangi Toradora, jestem do niej bardzo pozytywnie nastawiony. Chyba się wkręcę w mangę bardziej, niż dotychczas.
Pamiętam, że kiedyś ściągałem z Torrentów. Niezbyt za nimi przepadałem, strasznie zamulały mi transfer, dodatkowo prędkość pobierania wahała się w okolociach zera. Ale oblukam to. ;D Z jakich stron to ściągacie?
bakabt albo mininova.
Tasiemce
Coś wcześnie w tym tygodniu :P W każdym razie: naruto- w końcu Kisame pokazał nam swój mieczyk w pełnej okazałości. Bleach- Ichigo, tylko ty możesz pokonać Aizena..., czyli poradnik domowy "Jak pokonać Aizena" pod redakcją Unohany ;]
4 dni bez posta : O!!!!!!!!!!!!!!
Kto mi znajdzie jakiś dobry torrent z Shuffle! Bo jestem dupa wołowa i nie mogę znaleść...
Zapodaj ktoś linka skąd mogę ściągnąć 11eyes, episody 6~~
Kto mi znajdzie jakiś dobry torrent z Shuffle! Bo jestem dupa wołowa i nie mogę znaleść...
http://www.bakabt.com/130484-shuffle-memories-ayako-h264.html
Lepszego nie widze.
Zapodaj ktoś linka skąd mogę ściągnąć 11eyes, episody 6~~
Nigdzie nie widze jeszcze 6 odcinka.
@Shakugan no Shana S
Jest juz pierwszy ep na stronie eclipse. Całkiem miło się oglądało, ale nie dużo można po jednym odcinku stwierdzić. :)
Thank You very much! :D
A za Claymore nie moge sie jakos zabrac :o
Thank You very much! :D
A za Claymore nie moge sie jakos zabrac :o
Stracilem na to 20 sekund :P
Też jakoś nie mogę ruszyć Claymore. : /
Wezmę się teraz za Byousoku 5cm, a co. : )
Nie wszystkim musi Claymore przypasić :P
Yuri_Hyuga
10-11-2009, 08:28
Joł, obejrzałem Kuroshitsuji i teraz biorę się za Persona Trinity Soul, mimo że wielu ludzi twierdzi, iż jest to lipne anime. Cóż, zobaczymy, bo 3 odcinkach bardzo mi się podoba, oprócz op i ed song ; D
Dobrze, że druga seria Kuroshitsuji nadchodzi, yeah ^_^
Quezacoatl
10-11-2009, 13:33
FT ep 5
No, jak narazie Erza jest swietna :p Troche dramatyzuje jak gada, ale poza tym jest taka jaka byc powinna. A jak Luci, Natsu, Grey, i Erza sa ok to juz pol sukcesu dla anime. Do tego Loki w dobrym wykonaniu. Troche szkoda ze juz wiem jaka historia bedzie sie kryc za Lokim... :p
Joł, obejrzałem Kuroshitsuji i teraz biorę się za Persona Trinity Soul, mimo że wielu ludzi twierdzi, iż jest to lipne anime. Cóż, zobaczymy, bo 3 odcinkach bardzo mi się podoba, oprócz op i ed song ; D
Dobrze, że druga seria Kuroshitsuji nadchodzi, yeah ^_^
A weź się postaw na miejscu tych, co czekają na Kuro~ już pół roku :P
fairy tail manga
A nie mówiłem? Natsu spuszcza łomot.
Zazwyczaj ja mangi takie jak Naruto, Bleach itp. czytam co 2 miesiące. Wtedy mam kilka odcinków naraz. Czy ktokolwiek z was postępuje jak ja?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.