Pokaż pełną wersje : Manga&Anime
Whaaa!? Jak to!? Gdzie wy macie nowego chaptera Naruciaka? ;<
Na onemanga jeszcze niema... :(
http://mangahelpers.com/forums/forumdisplay.php?f=25
Większość czyta spoilery wychodzące już w środę.
Pacz_knight
11-03-2009, 15:11
Ohoo, wielkie dzieki... Domo arigato (musialem zaszpanowac x.X). ;p
No to ladnie jestem w plecy! Zabieram sie za tego chaptera xd
@nowy Fairy Tail :
Ultimate Dragon Slayer <3 xD. Wiedziałem że to sie tak skończy ;d
@Naruto, Bleach
W tym tygodniu postanowiłem odpuścić se spoile ;dd
@Sygny
WON! Won mi od mojej C.C! bo tentaclami ciosne! XD
DDoS i dobrze : p przynajmniej ty normalny...ale Amber tez nie ruszaj XDD
@naruto
DDoS spokojnie gosciu XD to tylko stary naruto XD
ale tak to będzie epic chapter.
@bleach
teraz moja kolej, HOLLOW! HOLLOW! yayy! Hichigo >D!!!!
GargoinX
11-03-2009, 16:24
Bleach:
Ta, pusta truskawa rox. Przynajmniej będzie się coś działo. x]
@Down:
Zaiste.
ta, czyż Hichigo nie jest extra ^w^?
http://evilhollow.deviantart.com/art/Hichigo-and-Zangetsu-97735407
http://evil-siren.deviantart.com/art/Hichigo-Cosplay-3-104605397
@Soul Eater 59
Czytał ktoś już ?:D
Yaaa! Let's Destroy Arachne ! :D Fajny Soul Resonance ;d.
ta, czyż Hichigo nie jest extra ^w^?
http://evilhollow.deviantart.com/art/Hichigo-and-Zangetsu-97735407
http://evil-siren.deviantart.com/art/Hichigo-Cosplay-3-104605397
Mina Zangetsu powala na kolana, hahaha :D
http://evilhollow.deviantart.com/art/He-s-back-101382934
http://evilhollow.deviantart.com/art/Hichi-81469912
@Bleach210
Moze byc ;)
@Soul Eater 59
Yaaa! Let's Destroy Arachne ! :D Fajny Soul Resonance ;d.
chyba Demon Slayer Resonance : p 2 raz pokazany i tym razem maka nie oszalała ^^
ahh ja bym juz naruto i bleach oraz one piece i eyeshield 21 przeczytal na one manga. cholero pewnie dopiero w piatek przed szkola to zrobie =/
A tu mały suprise
8 ogonów http://i39.tinypic.com/xo323c.jpg
Corgar Frizz
11-03-2009, 21:12
@Bleach, Naruto
No, zaczyna się ciekawie robić. Teraz tylko doczekać do piątku i zobaczymy jak będzie to wyglądać.
Saikano... Chyba pierwsze anime któr nie potraktowałem jako rozrywkę, tylko naprawdę poważną pozycję. Zmiena to sposób w jaki odpiera się anime, a także zmusza do intensywnego myślenia. Chyba powinienem ponownie obejrzeć Byousoku, tym razem jednak w ten sam sposób jak Saikano. Co sądze o Saikano powiem jak skończę tą serie, ale po obejrzeniu połowy nie jest źle.
Nipah~!
Corgar Frizz
GargoinX
11-03-2009, 21:21
A tu mały suprise
8 ogonów http://i39.tinypic.com/xo323c.jpg
Już to widziałem, ale i tak muszę stwierdzić, że zaczyna robić się naprawdę ciekawie. Teraz to kyuubiego nawet przypomina. xP
@Bleach, Naruto
No, zaczyna się ciekawie robić. Teraz tylko doczekać do piątku i zobaczymy jak będzie to wyglądać.
Saikano... Chyba pierwsze anime któr nie potraktowałem jako rozrywkę, tylko naprawdę poważną pozycję. Zmiena to sposób w jaki odpiera się anime, a także zmusza do intensywnego myślenia. Chyba powinienem ponownie obejrzeć Byousoku, tym razem jednak w ten sam sposób jak Saikano. Co sądze o Saikano powiem jak skończę tą serie, ale po obejrzeniu połowy nie jest źle.
Nipah~!
Corgar Frizz
Najwidoczniej tylko ja jestem tak głupi, że nie potrafię pojąć geniuszu Saikano xD.
Nari, ciiii, moze nikt sie nie zorientuje. xD
@Bleach
Nic!
@Naruto
Jeszcze wieksze NIC!
@Corgar
Zakladamy z Czegochceszem fanclub Chise?
jezeli nie przestaniecie spoilowac o naruto etc to wam lby urwe.Nie mozecie poczekac do jutro ?
@Bleach
Nic!
@Naruto
Jeszcze wieksze NIC!
Juz sie przestraszylem ze zostalem ostatni... Ale ostatnio jakos mam ochote na jakiegos tasiemca mange : P chyba zalacze sobie TLR : ] rayzo, wychodzi to jeszcze?
@down
thx : )
Wychodzi i nie tylko Rayza to czyta ;d. Co sobote (czasem niedziele) :D. A spoilów postanowiłem w tym tygodniu nie czytać, bo są bee ;d. Ale fajnie jest móc znajomych straszyć że im zaspoiluje ;d
@edit:
I jak jeszcze nie-tasiemce to ci w sumie Fairy Tail polecam jak nie czytałeś ;d
http://www.youtube.com/watch?v=9O_mV7p129w <333
@kołbaś
Nie da sie czekać. Te spoilery po prostu za mocno kuszą ; ). Jeśli nie chcesz ich czytać to radzę nie otwierać hide kiedy pisze słowo "spoiler Naruto" luc coś w tym stylu xP.
wiem jednak jezeli cala strona wyglada tylko
Naruto spoler
nic
Bleach spiler
nic
to mnie *****ca strzela!
Naruto spoil
tak, lubimy cie denerwować =]
@I
taa,nie długo będzie ch.140...
chyba znalazlem moja boginie
yoruichi <3
i maj wajf na poprawke humoru
kuchiki rukia
GargoinX
11-03-2009, 23:03
Naruto
Ichibi
Nibi
Sanbi
Yonbi
Gobi
Rokubi
Shichibi
Hachibi
Kyuubi
Nic - też chciałem być fajny. :/
aaa co mi wpadlo w rece xD
doujin spice and wolf PL bardzo podniecajacy i rozdzial 0 i 1 umineko~ PL, noi jak nie kochac chomikuj ;]
AzuranskiRookstayerXL
11-03-2009, 23:55
Rotfl. Mógłbym dać ci stronę z tysiącami doujinów, a Umineko to już dawno przeczytałem do 3 chaptera. Jeszcze czymś chcesz sie chwalić?
@up
Ale ty nie rozumiesz!! One były "bardzo podniecające". A ty masz pewnie jakiś chłam xPp
AzuranskiRookstayerXL
12-03-2009, 00:08
Aaa. Chyba że Bardzo Podniecające. Ja to lepiej się schowam z moimi Boner Killerami. :<.
Wie ktoś skąd ściągnąć Chi's sweet home (?lub Ouchi ga Ichiban?)? Jakoś tak mam fazę ;3
AzuranskiRookstayerXL
12-03-2009, 08:23
Mininova :]
Serious Sam
12-03-2009, 09:49
Albo przejdź na 1 str. tematu i tam masz strony z których możesz ściągać anime.
PS Dostałem ostrzeżenia na forum za spam! xD
Wy dostaliście?
Ja nie spamuję - ja nie dostałem : P
Higurashi Kai - nawet nie zauwazylem kiedy wciagnalem 14 odcinkow... wciaga strasznie...
AzuranskiRookstayerXL
12-03-2009, 11:19
SS, mówisz coś? Na pewnym forum dostałem
"Powód: Post nie na temat
Temat: Total Offtopic"
Sammy lubi chyba dostawac warny i bany : ).
AzuranskiRookstayerXL
12-03-2009, 13:05
Saito podnieca bicie, SS - warnowanie? xP
ja to bym juz mange poczytal =P
btw oglada ktos lub ogladal Antique Bakery, dla mnie anime wymiatające.
ja to bym juz mange poczytal =P
btw oglada ktos lub ogladal Antique Bakery, dla mnie anime wymiatające.
Oglądałem, dosyć ciekawe anime.
Serious Sam
12-03-2009, 16:41
Nie bądźcie tacy mądrzy. Jak by się któremuś z modów chciało 'przelecieć' cały temat w poszukiwaniu spamu i offtopu, to zostało by chyba z 150stron ^_^
Mininova :]
Chciałbyś. Nie ma, tylko opening jest...
elos nie wiem czy to odpowiedni dział ale tutaj dużo fanów anime zagląda
a zatem poszukuje utworu "Nothing Can Be Explained" jest to kawałek z bleach ost jednak na necie są same z vocal vers. a ja właśnie poszukuje bez wolaku jest ktoś kto posiada lub ma jakieś informacje gdzie taki kawałek mogę znaleźć bardzo bym był wdzięczny kto wie niech mi podpowie na pw albo tutaj
AzuranskiRookstayerXL
12-03-2009, 20:46
ale tutaj dużo fanów anime zagląda
Gdzie? Tu? Ej, czy jest tu ktoś, kto jest fanem anime? *.*
Przeciez tu nikt nie lubi anime LOL... jakies kreskowki dla geji, loliconow, hentaiowce, tanclowce...
elos nie wiem czy to odpowiedni dział ale tutaj dużo fanów anime zagląda
a zatem poszukuje utworu "Nothing Can Be Explained" jest to kawałek z bleach ost jednak na necie są same z vocal vers. a ja właśnie poszukuje bez wolaku jest ktoś kto posiada lub ma jakieś informacje gdzie taki kawałek mogę znaleźć bardzo bym był wdzięczny kto wie niech mi podpowie na pw albo tutaj
czyli sama muzyka jak pod karaoke?
poszukaj na YT lub Gendou.com
Przeciez tu nikt nie lubi anime LOL... jakies kreskowki dla geji, loliconow, hentaiowce, tanclowce...
Zapomniałeś o tranwestytach i zoofilach xD
@Margid
Wita sie, wita.
@Topic
W ramach nadrabiania zaleglosci w klasyce obejrzalem GiTSa (film). Cuudo, fabula wymiata, muzyka swietna, kreska naprawde dobra. Jak ktos nie obejrzal to najwyzsza pora.
Teraz sciagam SAC ^^
a ja nie chwalac sie obejrzalem 78 odcinkow bleacha w 4-5 dni ;):cup:
@Topic
W ramach nadrabiania zaleglosci w klasyce obejrzalem GiTSa (film). Cuudo, fabula wymiata, muzyka swietna, kreska naprawde dobra. Jak ktos nie obejrzal to najwyzsza pora.
Teraz sciagam SAC ^^
Pierwszy film jak na dzisiejsze standardy miał mierną kreskę :D
Nie obejrzałeś przypadkiem Innocence (2 film) albo Solid State Society (3 film)? ;P
Tak czy siak - GitS ogólnie wymiata
a ja nie chwalac sie obejrzalem 78 odcinkow bleacha w 4-5 dni ;):cup:
GZ,mogłeś przez te dni obejrzeć 3 serie po 24 odc. : p
@Mar
bonsowa-ru Mar-chan , Siema
@Higurashi ...Rei
Fajny opening a zwłaszcza intro jest : p czego wy sie tam czepialiście?....
ale 1 ova zabij smiechem XDD rotfl'n'lol jak oglądałem ^^ za 2 tyg. ova 2!
AzuranskiRookstayerXL
13-03-2009, 00:53
Jedyne, co odrzuca od Rei, to Ooishi w kąpielówkach X_x
Serious Sam
13-03-2009, 01:13
wita się ładnie
Hejże!
Dawno nie pisałaś ; >
Co oglądasz teraz?
@Sam hej Ci również
hmm golden boy'a skończyłam wczoraj ;p teraz miałam zamiar zacząć oav'y R.O.D'a oglądać, ale zatrzymała mnie myśl, że muszę dokończyć wiele anime, które dawno zaczęłam :P
@eerion
Nie, jedynke, z 95 roku. Innocence juz widzialem dawno. Co do kreski - nie ma co oceniac 14 letniego anime wzgledem wspolczesnych :) A jak na tamte czasy to kreska imo naprawde niezla.
@eerion
Nie, jedynke, z 95 roku. Innocence juz widzialem dawno. Co do kreski - nie ma co oceniac 14 letniego anime wzgledem wspolczesnych :) A jak na tamte czasy to kreska imo naprawde niezla.
Na wtedy to to było zuo wcielone ;)
Ale dobrze, że są tu ludzie, którzy potrafią jeszcze ocenić anime w normalniejszy sposób :D
@eerion
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/Wharrgarbl.jpg
Chyba tak sie nowy chapter naruto spodobal ze serwer nie wytrzymal, bo mi nie chce doczytac obrazkow 0_o
Announcement: If you are having problems with Naruto, try again in a few minutes. Usually it fixes itself by then. If not, you can also try clearing your browser cache and restarting the browser. We hope to have the problem fixed soon!
No, cos w tym jest :)
Chyba tak sie nowy chapter naruto spodobal ze serwer nie wytrzymal, bo mi nie chce doczytac obrazkow 0_o
Dlatego ja ściągam sobie można spokojnie przyjrzeć się zdjęciom, powiększyć popatrzeć na szczegóły, Naruto i Bleach jedynie gromadzę na dysku, resztę po przeczytaniu WON! :D
Jak Onemanga wam tak chodzi, ta sama skanlacja jest dostępna:
http://manga.bleachexile.com/naruto-chapter-439.html
Naruto
Yondaime powiedział Naruto ze jest jego ojcem....pojawił sie full 8T
n/c
Bleach
najlepszy chapter! Ichigo martwy ,Ishida pól martwy Orihime n/c....HELL YEAH!
@ Naruto
Po prostu ciekaw jestem jak to przedstawią w anime : P. Mam wobec tego mieszane odczucia.
@Bleach
Mam nadzieję, że Ishida zginie. Przynajmniej komuś przytrafiłoby się to w tej serii.
@Nari nim to co jest obecnie w mandze Naruto pojawi się w anime minie kilka dobrych lat, bo nie dość, że są lata za mangą to na pewno jeszcze sporo fillerów dorzucą do tego.
@Bleach
Ichigo nie jest martwy, oberwał cero dokładnie w miejsce gdzie miał dziurę przy treningu z Vizardami - http://www.onemanga.com/Bleach/222/02/ ,więc pewnie Kubo da nam Ichigo w pełni Vizardem - ulubiona taktyka Kubo nagły przyrost siły.
Co do Ishidy i jego śmierci - wątpię w to, zaraz wstanie Ichigo, a Inoue wyleczy Ishidę, Kubo nie ma tendencji do zabijania dobrych jak Kishi :D
B: DDoS
Ja bym był bardziej skłonny ze obudzi sie nie vizard, a Hollow (nie hichigo) lub Hichigo : p ale z małą szansą ze powróci do ludzkiej formy
B: DDoS
Ja bym był bardziej skłonny ze obudzi sie nie vizard, a Hollow (nie hichigo) lub Hichigo : p ale z małą szansą ze powróci do ludzkiej formy
Logicznie tak powinno być, ale to Kubo :) Inoue wrzasnęła "Pomocy!" Ichigo dostał power up "Ocalę wszystkich" będzie w next :D lub Kubo ściąga z Naruto i w obu będziemy mieć podobną sytuację Inner Ichigo vs Ichigo kontra Naruto vs Kyubi (oba w sferze myśli xD)
@Higurashi Kai
Skonczone, ogolnie wykrecone serie (obie), teraz sie biore za Rei i Nekorogoshi <3
Wy tu o Naruto a tu KangZengBang na onemanga zaczął wychodzić ;d. Wreszcie true ending Shaman Kinga (którego btw. ostatnio skończyłem ;d).
i tak pewnie większość tylko anime oglądało : p
GargoinX
13-03-2009, 15:24
Naruto:
Kuźwa, a już się napaliłem, że Naruto zerwie pieczęć i wyleci Kyuubiś. ;s Ale 8 ogonów rox. ;d I Naruto już wie, że Yondaime to jego stary. Jakby nie patrzeć, chapter mi się podoba.
DDoS, przeglądałem listę twoich anime i... Nie obejrzałeś Ghost in the Shella!
Straszne czasy nadeszły. Na nikim (prawie) polegać nie można
Serious Sam
13-03-2009, 16:36
@Higurashi Kai
Skonczone, ogolnie wykrecone serie (obie), teraz sie biore za Rei i Nekorogoshi <3
Może sobie usiądziesz pierw, jeśli wiesz, co mam na myśli : )
@up
No domyslam sie xDD Juz Rayza mi mowil : D
@edit
myslalem ze chodzi Ci o fanserwis : P
Corgar Frizz
13-03-2009, 17:45
Naruto
Nawet ciekawy ten chapter był, zwłaszcza technika paina. Licze że kolejne chaptery będą na podobnym, albo wyższym poziomie
Bleach
Podobnie jak w naruto, tyle że już wczesniej spodziewałem się takiego rozwoju akcji. Obstawiam że tym razem to inner ichigo przejmie kontrole, a za 2-3 chapy ichigo odzyska władze.
Nipah~!
Corgar Frizz
DDoS, przeglądałem listę twoich anime i... Nie obejrzałeś Ghost in the Shella!
Straszne czasy nadeszły. Na nikim (prawie) polegać nie można
Mam w want to watch!!!!!! Kiedyś się za to zabiorę.
Soul Eater anime ep. 47 no teraz to naprawdę zachciało mi się skończyć oglądać te anime
Nie dość że walka Mifune z Black Star dennie pokazana, to jeszcze zamki roboty, eh?
właśnie skończyłam "zakazane" anime i w sumie już wiem czemu jest zakazane :D
mi się podobało, nigdy nie podejrzewałam, że Japończycy są aż takim porąbanym narodem
mi się podobało, nigdy nie podejrzewałam, że Japończycy są aż takim porąbanym narodem
skasuj to~ zakazane jest zakazane jak tasiemce jedna z reguł tematu nipah~~
mow od razu ze school days czyli jedno z arcydziel kinematografii japonskiej w calym stuleciu...
Dawno nie bylo zadnego flame'a na ten temat ;/
skasuj to~ zakazane jest zakazane jak tasiemce jedna z reguł tematu nipah~~
to.. to czemu gadacie teraz o naruto i bleachu? =.=
gadamy o aktualnym rozdziale mangi w hide a to mozna...
AzuranskiRookstayerXL
13-03-2009, 23:11
Ale mandze :>
dobra.. tak, jasne, uhm, nie mam racji
AzuranskiRookstayerXL
13-03-2009, 23:16
Nie przejmuj się. My zwykle też nie.
my racje? to jak gadać ze my tu nie spamujemy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
99% tutaj to spam manga anime : p
ja tylko powiedziałam, że JA nie mam racji, nie mówiłam nic o tym, że wy macie : PP
ale, że jestem tu nowa,to nie wypada się od razu kłócić prawda?
my racje? to jak gadać ze my tu nie spamujemy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
99% tutaj to spam manga anime : p
http://img.photobucket.com/albums/v458/czuk85/orly_anime.jpg
Albo inne, bo sporo fanów tu tego :D
http://img.photobucket.com/albums/v458/czuk85/Haruh.jpg
jeeeest zaczyna sie klotnia, moje prosby zostaly wysluchane.....
Ogolnie jestem na 96 epie bleacha i denerwuje mnie to ze smierc bohaterow moge wyliczyc na palcach u nogi ;l
Przestańcie pierdzielić o SD! Znowu będzie flame na 20 stron XD
@Down
SD
Serious Sam
13-03-2009, 23:45
Jakież to anime obejrzałaś?
AzuranskiRookstayerXL
13-03-2009, 23:55
jeeeest zaczyna sie klotnia, moje prosby zostaly wysluchane.....
Ogolnie jestem na 96 epie bleacha i denerwuje mnie to ze smierc bohaterow moge wyliczyc na palcach u nogi ;l
Z głównych bohaterów, o ile pamiętam, nie umiera NIKT.
WOHOHOOOOOOO! SCHOOOOL DAAYS!! YAYYYYYYYYY!
Ile razy mam Wam, smiertelnicy, tlumaczyc, ze beze mnie flejmu o SD nie bedzie?:<
Serious Sam
14-03-2009, 00:08
WOHOHOOOOOOO! SCHOOOOL DAAYS!! YAYYYYYYYYY!
Ile razy mam Wam, smiertelnicy, tlumaczyc, ze beze mnie flejmu o SD nie bedzie?:<
No i? Jesteś siebie dumny? ; ]
@Sam
Oczywiscie, jestem z siebie dumny, jako kolo napedowe flejmu o School Days ; )
Corgar Frizz
14-03-2009, 00:37
@Gro
Jak ty jesteś koło napędowe to ja jestem wał korbowy. W każdym razie bez nas nie ma flejmu o SD.
@Milano8
Cicho, Illyo ty jedna.
Niee!! To ja jestem dumny że to beze mnie nie będzie flejma o SD. Tak właściwie to tylko ja i Gro nakręcaliśmy tego flejma...
Nipah~!
Corgar Frizz
@Corgar
No to mamy juz prawie caly uklad napedowy! Kolo i wal! A Milano tez mi poniekad przypomina Illye, pewnie dlatego go nie lubie :<
Mam w want to watch!!!!!! Kiedyś się za to zabiorę.
Kiedyś to oboje martwi będziemy.
A obejrzeć klasyk, w dodatku trzymający naprawdę wysoki poziom to trzeba zrobić jak najszybciej xD
Serious Sam
14-03-2009, 01:07
@Corgar
No to mamy juz prawie caly uklad napedowy! Kolo i wal! A Milano tez mi poniekad przypomina Illye, pewnie dlatego go nie lubie :<
Ja mogę być hamulcem : )
Biorę przeciwmgielne! ^O^
A pedałem nikt nie chce być? :/ Bo Corgar niestety zajal juz inna pozycje.
@Topic
W planach na weekend mam dokonczenie Azumangi i zaczecie 1 serii GiTSa ^^
do ilyi mi daleko bo on chyba wklejal duzo obrazkow, ale dzieki za komplementy ze porownujecie mnie do mego bozyszcza ilyyi czy jak sie tam pisze...
Do 4 daleko czyli jeszcze pare odcinkow wybielacza obejrze ;s
Corgar Frizz
14-03-2009, 02:00
Akurat obrazki Illyi zwykle mi się podobały....
@Gro
Ja ci łepek za tego pedała chyba ukręce.....
Nipah~!
Corgar Frizz
@Corgar
Tak, obrazki byly ok.
P.S.
,,l,,
AzuranskiRookstayerXL
14-03-2009, 02:02
@Gro
Ja ci łepek za tego pedała chyba ukręce.....
Głowe mu w łańcuch wkrę... Dobra, dobra, nic nie mówiłem :>
wiem! Kuma przejmie twoją role pedała (u roweru) Frizz! ok ? : 3
ja biorę Gaz
AzuranskiRookstayerXL
14-03-2009, 02:05
To ja biorę role rowerzysty :)
Dobra, to ja zostaje kierowcą. Gdzie rosnie najblizsze drzewo?
Serious Sam
14-03-2009, 03:43
do ilyi mi daleko bo on chyba wklejal duzo obrazkow, ale dzieki za komplementy ze porownujecie mnie do mego bozyszcza ilyyi czy jak sie tam pisze...
Do 4 daleko czyli jeszcze pare odcinkow wybielacza obejrze ;s
Wcale nie wszyscy porównują Cię do Illyi : )
AzuranskiRookstayerXL
14-03-2009, 05:51
http://www.youtube.com/watch?v=xiTx7IoNzw8&feature=related całkiem ciekawie się zapowiada.
Dobra, to ja zostaje kierowcą. Gdzie rosnie najblizsze drzewo?
1 był Illia,2gim nie wiadomo kto : /
Pacz_knight
14-03-2009, 11:54
@Naruto
Cholercia jak zobaczylem ta nowa technike Paina to nie robilo na mnie z poczatku wielkiego wrazenia, ale po tym jak cala powierzchnia ziemi zaczela sie odrywac, to bylo juz cos (pozatym i tak chcialem zeby byl jakis wielki zajebisty wybuch, ale trudno...) ^^
Kyuubi Naruto coraz bardziej sie przeobraza. Na poczatku sama powloka, nastepnie kosci, a teraz juz miesnie xd
Co do Yondaime, to zdaje mi sie ze tak naprawde nie wrucil w rzeczywistosci, tylko objawil sie blondasowi w podswiadomosci.
Ogolnie chapter byl ok, na wysokim poziomie. ;)
@Azu~
Ja bym niczego lepszego niz pierwszy Live Action po tym trailerze nie oczekiwal ;)
ciekawe jaki scenariusz bedzie...
Ja chce tlumaczenie od fushigi subs clannadu !!!!!!!!!
AzuranskiRookstayerXL
14-03-2009, 17:10
@
Co do Yondaime, to zdaje mi sie ze tak naprawde nie wrucil w rzeczywistosci, tylko objawil sie blondasowi w podswiadomosci.
No co ty nie powiesz? ;]
Ja już obejrzałem clannada. I tak mi sie widzi, że
ciut przegieli z tym happyendem.
ja tez juz bym dawno obejrzał tego clannad po eng na veoh.com ale tam jest tak beznadziejna wersja, tak dźwięk ścina, taka tego jest słaba jakość ze nawet ze to clannad jest to nie chce mi się tego psuć. A to dosyć ważny ostatni odcinek!.
@up
To sciagnij z mininovy. Mi torrent lecial 8 minut. Cala serie zreszta z tamtad sciagalem.
no i właśnie w tym jest problem, bo ja mam stamtąd tak beznadziejny transfer ze szybciej obejrzę online odcinek który będzie za tydzień niż ten =/
Corgar Frizz
14-03-2009, 19:46
Omg, czemu wy nigdy nie szukacie....
Kołbasiu drogi masz na 1. stronie linki do stron.... Tutaj masz wszystko na megauploadzie http://getfansub.com/wiki/Clannad_After_Story i http://getfansub.com/wiki/Clannad_After_Story
Nipah~!
Corgar Frizz
@Eerion - klasyk wiem, jest jeszcze kilka innych pozycji starych za które miałem się zabrać, ale obecnie losowo oglądam anime z Want to watch.
Teraz trafiłem na Koihime Musou - 3 anime z rzędu ecchi (4 ep. done)
Potem mam kolejne 3 losowe pozycje:
- Kite Liberator
- Shigofumi
- Nabari no Ou
Corgar to nie tak ze mi sie szukac nie chce. Ostatnio moj transfer tak slabo dziala ze nie mam innej mozliwosci zeby sciagac. Zostaje tylko online. A ze najlepiej(moim zdaniem) tlumaczy fushigisubs to czekam az na clannad.wbijam.pl sie ukaze =P
A nie wolicie SS-eclipse?
Wg mnie jeszcze lepsze tlumaczenia ;)
BTW. Jestem juz na 8 ep clannada after story :>
Hai gaiz! byłem na spotkaniu po-ecchiconowym dziś i takie pytanko XD
kiedy all sie spotykamy? all wbijać od wawy pójdziemy do Wieżycy na piwo i będzie Kur. zaj. XDDDD *wciąz nakręcony*
Najpierw to może poczekaj do 18-stki :D
Najpierw to może poczekaj do 18-stki :D
A od kiedy trzeb mie 18 by pic piwo xD
w Wiezycy 14 latek potrafi kupic piwo : p wiec tu już widac próg od kiedy mozna pic : p
AzuranskiRookstayerXL
14-03-2009, 21:53
A nie można bliżej Poznania? Poza tym nie pije piwa :P
nie bo mnie z Białego blizej do wawy niz do poznania xD
eerion jak ty tez sie wybierasz to weź dejma z soba xD
@azur
ja też ale zawsze można zacząć nawet okazjonalne! XD
i do wawy są tanie bilety pociągowe
Hmm, ja mam problem... Bo ja wszedzie mam daleko :\.
ludzie dzisiaj padłem, byłem dzisiaj z moja dziewczyna na mieście w ogóle etc, i jak wróciliśmy do niej i się mizialiśmy, a ze jej róże kupiłem to ona delikatnie mnie po nosku stuka. I nagle wychodzi jej sąsiadka(taka babcia pod 85+) i mówi "ładnie to tak chłopca kwiatkiem bić? Nogę od stołu weź i pierdolnij!!!" Myślałem ze padnę i umrę xD
...byłem dzisiaj z moja dziewczyna na mieście w ogóle etc, i jak wróciliśmy do niej i się mizialiśmy...
I co bylo dalej? :D
@Topic: To dlaczego nie sciagacie clannada AS z torrentow eclipsa? :>
@kolbas
Primo - who cares?
Secundo - co to za otaku z DZIEWCZYNA... Pfffffffffffffff...
ona tez jest fanem anime ha! i niedlugo organizujemy sobie maraton clannad. Caly dzien na obejzenie clannad + clannad AS
btw topmior, to nei chodzi z czego mam sciagac, tylko o to ze net mam na tyle hujowy ze predzej ja sam nagram clannad as jako film niz to sciagne! dlatego czekam na online puszczone przez fushigisubs
hehe słowa~ pokaz to zdjęcie to uwierzymy : p
@gro
normalny : p
AzuranskiRookstayerXL
14-03-2009, 23:17
ona tez jest fanem
Ehm... Czemu rodzaj męski? :)
; D
bo kołbaś woli tra...takie dziewczyny ^^
bo w sumie znamy się niecałe 1,5 tygodnia i jeszcze się w pewnych słowach nie przyzwyczaiłem odmieniać także w innej płci. Ale ok FANKĄ
znamy się niecałe 1,5 tygodnia
byłem dzisiaj z moja dziewczyna na mieście
aha ok...aaa
jedno nie wyklucza 2 =P znasz cos takiego jak "jebudu w łep" jak kogos poznasz ? No to trafiło nas oboje =P
jedno nie wyklucza 2 =P znasz cos takiego jak "jebudu w łep" jak kogos poznasz ? No to trafiło nas oboje =P
nie, say moar plx :p
AzuranskiRookstayerXL
14-03-2009, 23:35
Otaku czegoś takiego nie zna... :P
Ale nadal czekamy na zdjęcia.
ok, ale pamiętaj sam chciałeś, kumple zadzwonili po mnie mówiąc "idziemy do BLUE(taki pub) standard pytania czy będzie ktoś nowy do poznania etc a oni ze raczej nie. Spoko trochę szkoda ale cóż zawsze to się wypije. Ja tam wpadam a oni mi przedstawiają koleżankę która spotkali po drodze. No i tak jakoś wpadliśmy sobie w oko, i już tego samego wieczoru siedzieliśmy przyssani do siebie =P A zdjęcia można znaleźć na NK, polecam wpisać w wyszukiwarce Rafał Kołban i zajrzeć do galerii.
@kołbaś
to to : p ?
http://photos.nasza-klasa.pl/558649/7/other/std/31990550b1.jpeg
tak =) zaraz podeśle jeszcze coś jak rządni wiedzy jesteście =P
http://photos.nasza-klasa.pl/14214832/84/main/cb220c12b4.jpeg
AzuranskiRookstayerXL
14-03-2009, 23:57
Dziwnie wyszliście :P
bo my ogolnie dziwni jestesmy =P btw jeszcze troche i bedzie 8k post xD
@down
nie denerwuj mnie ok ?
@down
tak jakos z przyzwyczajenia ?
@kolbas
Lacze sie z Toba w bolu xDDDDDDDD
@up
Czemu?^^
Jeszcze tydzien na L4, mysle co by tu poogladac : ) Oprocz True Tears i Spice and Wolf moze cos zaproponujecie? ; )
@Higurashi
chyba wszystko co z tym zwiazane to przeczytalem/obejrzalem... Mange tez juz polknalem : D
no i żeś przerwał łańcuszek spamu i rozmowie o moim życiu osobistym, damn!
AzuranskiRookstayerXL
15-03-2009, 00:27
@i
Umineko też? :P
@down Agh... Avatary, whatever xD
oh myy, ja nie Corgar : d a Umineko to nie jest only gra? : P grac nie gralem w nic narazie, ale to sie niedlugo zmieni ; )
a, i czytalem, ze te Umineko ma byc zekranizowane - prawda li to?
no i żeś przerwał łańcuszek spamu i rozmowie o moim życiu osobistym, damn!
im so sorry : D ale nie potrafie tak spamowac jak wy : d
looz ja tutaj juz 4.5 roku siedze i sie nauczylem =P najgozej bedzie jak jutro tompior wkuriony wstanmie i pokasuje nam to wszytsko + powstawia warny za spam =P i przestaje pic i ide spac bo juz mi sie zbyt cholera w glowie kreci.
AzuranskiRookstayerXL
15-03-2009, 00:43
Tak, ma być zekranizowane. Panie i386 (nie wiem kto mógłby strzelić błąd w takim nicku). Jest jeszcze manga, ale przetłumazone 4 chaptery.
@up
A, to milo, ale mam przeczucie ze nie wciagnie mnie jak higurashi ze wzgledu na inne postacie : P wydaja sie takie bardziej hmm powazne? no ale zobaczy sie : ) kiedy maja zaczac robic? jeszcze w tym roku? : )
a co do nicka, to juz mnie ktos przekonywal do zmiany go, bo nie mozna sobie z niego skrotu zrobic... no ale coz : D
Corgar Frizz
15-03-2009, 00:48
A tam Tompior..... Jak coś chcesz od tompiego to z Gro gadaj, on wszystko załatwi. Myślicie że czemu post Rayzy zniknął? To Gro kazał Tompiemu usunąć tego tamtego posta.
Takie życie...
@Gimlos
Jak już tu dojdziesz to daj sobie spokój bo całkiem temat rozwalisz... zbanujesz chyba wszystkich -.- Jaki jest sens rozdawać warny za posty napisane dawno temu? Chcesz moderować ten temat? Rób to na bierząco. Bo dawanie warnów za posty wyrwane z kontekstu bez znajomości reszty tematu jest trochę niesprawiedliwe. Masz urazę do kołbasia? To załatw to z nim, a nie czepiaj się postronnych osób.
Nipah~!
Corgar Frizz
AzuranskiRookstayerXL
15-03-2009, 00:49
@i (da się skrócić!)
Muszę przyznać, że tego nie jestem pewien, ale najprawdopodobniej tak.
Corgar Frizz
15-03-2009, 00:51
Hmmm, co wybrać? Manga, pewno jakiś shounen czy raczej Clannada skończyć?
PS. Rayza, ty już się na 8k post kampisz?
Nipah~!
Corgar Frizz
Ze niby Gro ma jakies wtyki u niebieskich? : OO
GRO NIGDY NIE POWIEDZIALEM O TOBIE ZLEGO SLOWA!
jaki ten bleach jest nudny jak narazie, a jestem na tych bountach co sie z nimi bija w soul society. Jest to najgorszy sezon bleacha chyba ;l
btw. chcecie zdjecie mojej dziewczyny too ? Powiem wam ze jest szybka i mruczy... Ten kto odgadnie to bedzie fajny i dostanie puchar
Corgar Frizz
15-03-2009, 01:11
@Milano
Neko-chan?? ;>
Pewno że Gro ma wtyki. Może tego nie wiesz ale gro to Krzysiu Jarzyna ze Szczecina, szef wszystkich szefów!
Jest niczym Urahara z Bleacha!
Nipah~!
Corgar Frizz
@koszyk
cała elita ma.
@milano
zrób to dla dzieci przysłośći i środowiska i dla nas miej dobre serce,nie dawaj
@milano
Pierwsze co mi sie skojarzylo - Aprilla, ew. Yamaha lub Honda ; ) W kazdym razie, jednosladowiec. A jednosladowce ssa :< Zgadlem?
@Corgar
Wlasnie, tylko ja mam tu prawdziwa wladze, a podlegam tylko eerion-samie.
AzuranskiRookstayerXL
15-03-2009, 01:15
I tak wszyscy podlegamy Oyashiro-samie... Ew. Hanyuu
Corgar Frizz
15-03-2009, 01:16
@Up
Auauauaua!
@Gro, Ray
OMG, ale się biednego Milano uczepiliście.... Wy chcecie z niego 2. Illye zrobić xD. Rozszyfrowałem was.
Nipah~!
Corgar Frizz
@Milano
Neko-chan?? ;>
Pewno że Gro ma wtyki. Może tego nie wiesz ale gro to Krzysiu Jarzyna ze Szczecina, szef wszystkich szefów!
Ej, ale Krzysia znam osobiscie! Wiec mi tu nie kituj! No chyba ze o czyms nie wiem Oo'.
@koszyk
cała elita ma.
Jestem w top8 spamerow tego tematu, zaliczam sie do elity?
Corgar Frizz
15-03-2009, 01:22
@Koszyk
NIE! Elyta ma 480+ postów.... Chyba że ci Gro i Rayza pozwolą być w elycie. Ponad to musisz miec obejrzane minimum 100 serii anime. Wtedy mozemy o tym rozmawiac.
Nipah~!
Corgar Frizz
ja tez znam krzycha bo on z moich stron tez wiec koszyk nie wywyzszaj sie...
@corgar
niech se robia ilyie ze mnie chce byc slawny..
@my girl
http://img10.imageshack.us/img10/8259/bleachyoruichi152.jpg
a wiec nikt nie zgadl
btw. to jest moj 1st obrazek na forum ;]
@koszyk
elita to są dusze tematu i rozp. etc. osoby tu >D co do spamu też : p
@frizz
- Frizz-kun can i make Milano second Illia? : 3
= no
- nyoro~~ : 3
Corgar Frizz
15-03-2009, 01:42
@
Ai ya fatha Ray... Rób z Milano co chcesz xD
@Gro
Daj mi na gg pare próbek tych flaców z anime.
Nipah~!
Corgar Frizz
@
Ai ya fatha Ray... Rób z Milano co chcesz xD
Bedziesz tego zalowal...
A ja czuje sie spelniony - znalazlem ponad 1200 albumow z muza z anime we FLACach, mwhahahaahahahaha!!! xD
Corgar Frizz
15-03-2009, 01:48
@Gro
Woah! Daj linka to umieszcze w 1. poście. No chyba że się nie dzielimy z innymi twoim znaleziskiem ;p
Nipah~!
Corgar Frizz
żartujesz? : p toż to biały kruk Macieja! nie mozna tak XD
nie martw nic z nim nie zrobie....zgubiłem gdzieś patyka : / ...
AzuranskiRookstayerXL
15-03-2009, 02:04
A kij wam w mrowisko, skąpce :< A tak btw. W Higu Daybreak można grać przez neta? :3
AzuranskiRookstayerXL
15-03-2009, 02:35
Eee, to źle. A w co-op przez hamachi chociaż?
EDIT
Oj, właśnie znalazłem na ślepo jakiś napis, po którym należy wpisać IP... Chyba jednak się da.
EDIT2
Oho, jeszcze chce się z internetem łączyć.
EDIT3
Ktoś chętny sprawdzić?
EDIT4
No świetnie. Wymiatam. Klikałem ikonki, przez co usunąłem całość z dysku. Grmfghsdh...
Serious Sam
15-03-2009, 06:53
Piątek i sobota - żyję w nocy ^_^ Pewnie, jak wstanę, to już będzie 5 stron spamu ofc, na razie.
a ja sie dalej w*****am, ja chce clannad!
http://www.animea.net/download/1423-29198/clannad-after-story-episode-22.html
O to chodzi?
Zalgadis
15-03-2009, 11:08
Ja Cię słucham lecz nie odpowiadam :P
nikt mnie nie slucha...
Fakt, nie słucham. Widziałem tylko ostatni post.
nikt mnie nie slucha...
przefarbuj włosy na czarno zrób grzywkę potnij sie :3
No i tak jakoś wpadliśmy sobie w oko, i już tego samego wieczoru siedzieliśmy przyssani do siebie =Phm...
sorka, ale musze zapodać tym kawałem (18+)
Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami.
On poszedł zaprosić na parapetówkę, a ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało. Zrobiła szpagat i się przyssała!
Mąż wraca, patrzy, łapie pod pachy, próbuje podnieść.... nic!
Dzwoni po majstra. Ten przyjechał, patrzy i mówi:
- Panie, trzeba kuć!
- Co Pan, k****? Gres z Włoch za 4 tys. euro!
- Jest inna metoda, ale może się nie spodobać...
- Panie, wszystko ale nie gres...
Majster ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić...
- Co Pan, k**** odp*********? - pyta mąż
- Panie...podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumolitem
A jednosladowce ssa :< Zgadlem?Dawno ci nosa nie modelowali?
edit:
Dla tych, co czytają na bieżąco naruto :D
http://www.newgrounds.com/portal/view/486350
edit:
Hahaha, dobre nie powiem. Imo najlepszy ten fragment o Sasuke.
edit:
Hahaha, osobiście jestem za pairingiem NaruHina, jednakże... to mnie powaliło. Po prostu powaliło xD Kocham parodie fioriparty~
Heh, pół godziny temu wstałem, zrobiłem sobie noc z Clannadem. Obejrzałem ok. 12 odcinków (ta, wiem że mało) i o 7 poległem ;d. A co do Clannada to :
Zastanawiam kto jeszcze okaże się wróżką/demonem/kotem/lisem/ etc.
To jeszcze 6 odcinków mi zostało ;d
ahhh w końcu obejrzałem, Jezu jaki świetny był ten docinek, normalnie bomba, a Fu jest rozwalająca xD
A ja mam ostatnio jakiegoś doła i nie mogę się zmusić do oglądania anime : |. Może polecicie na poprawę apetytu jakąś dobrą serię?
Serious Sam
15-03-2009, 19:19
A ja mam ostatnio jakiegoś doła i nie mogę się zmusić do oglądania anime : |. Może polecicie na poprawę apetytu jakąś dobrą serię?
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, no ale to żeby się jeszcze bardziej zniechęcić.
Rideback, Antique Bakery to jest cos co pownienes zobaczyc.
Skończyłem Kanona ;d.
A Ridebacka jeszcze wypuszczają ? Bo oglądałem 1 odcinek i mi sie spodobało, ale pomyślałem że poczekam że wszystkie wyjdą.
A moze azumanga daioh? :D
A z takich pewniakow, to Shinchan - on chyba smieszy kazdego :P
Obejrzę sobie ridebacka, dzięki : P.
A moze azumanga daioh? :D
A z takich pewniakow, to Shinchan - on chyba smieszy kazdego :P
Grocek nigdy by mi nie wybaczył gdybym obejrzał takie ecchi jak azumanga : P. Za to shinchana do czasu oglądałem : P. Może kiedyś wrócę?
Corgar Frizz
15-03-2009, 20:21
@Nari
A czemu Gro miałby ci nie wybaczyć? Sam przecież ostatnio azumange oglądał xD
Nipah~!
Corgar Frizz
Ostatnio nie mam co oglądac ,
Może poleci mi ktoś jakieś anime godne uwagi (Obojętnie jaki gatunek) ?
[To co oglądałem -> anime-planet w podpisie ^^)
BTW. Why nie pokazuje mi obrazka z anime-planet ;/ ?
Thx
Ale właśnie od paru miesięcy przymierzałem się do Kanona tylko kreska mnie odrzucała ;d
@Up: Bo tibia.pl blokuje takie "dynamiczne" sygnatury.
Musisz zrobic upload sygnatury na imageshack i dopiero wtedy wkleic do podpisu z url'em animeplanet :>
A co godnego uwagi moge polecic? Serei no moribito, kanon, fate/stay night.
@up: Kreska kanona cie odrzuca? 0.0 Dziwne... :P
@Nari
Azumanga nie jest ecchi. Jest komedia, nudna piekielnie - ogladam juz ja jakis miesiac i nie moge skonczyc. Sa rozwalajace momenty, ale niektore sa sztucznie przedluzone, ze po prostu ma sie ochote zamknac okienko odtwarzacza, chyba tworcy nie mieli pomyslu.
A Ridebacka jeszcze wypuszczają ? Bo oglądałem 1 odcinek i mi sie spodobało, ale pomyślałem że poczekam że wszystkie wyjdą.
tak dzisiaj albo wczoraj wylazł 10 odcinek do środy będzie przetłumaczony. Wiec jeszcze tylko 2 odcinki i done(chyba bo to raczej 12-odcinkowe anime)
Ride Back - 12 ep. ja czekam, aż wyjdą wszystkie i dopiero zacznę.
Kite Liberator - done.
Chyba obejrzę jeden odcinek Shigofumi, a potem serial na Polsat - Kości.
@Kmati:
Kanona 2002 czy 2006 ? Bo jak 2002 to sie nie dziwie że kreska odrzuca. A 2006 jeśli chodzi o oprawe audiowizualną praktycznie miażdży ;d. No i fabułe ma trochę smutną, ale niezłą ;d.
@Down:
Smutne w Kanonie ? Czy ja wiem ;p
B. czesto dobre anime ma "smutne" zakonczenie :0
@Up: A chodzilo mi o kanona 2006
@Xantro
Fabularnie to to samo lub prawie to samo, za to graficznie Kanon 2006 jest o niebo lepszy. Choć trochę smutny, Kanon strasznie mi się podobał ; )
Spoko ja tez... tylko Wybielacz do Blond wlosow ogladam (Bleach&Naruto)
Jakos za cos innego nie moge sie zabrac...
@Nari
Azumanga nie jest ecchi. Jest komedia, nudna piekielnie - ogladam juz ja jakis miesiac i nie moge skonczyc. Sa rozwalajace momenty, ale niektore sa sztucznie przedluzone, ze po prostu ma sie ochote zamknac okienko odtwarzacza, chyba tworcy nie mieli pomyslu.
No ale czegoś takiego się spodziewałem : P. Poza tym odrzuca mnie jeszcze zdjęcie przedstawiające to anime na anime-planet, dziwny jestem, co nie? :P
Ride Back - 12 ep. ja czekam, aż wyjdą wszystkie i dopiero zacznę.
Kite Liberator - done.
Chyba obejrzę jeden odcinek Shigofumi, a potem serial na Polsat - Kości.
To jeszcze nie wyszło? Lipa : |
@Kmati:
Kanona 2002 czy 2006 ? Bo jak 2002 to sie nie dziwie że kreska odrzuca. A 2006 jeśli chodzi o oprawe audiowizualną praktycznie miażdży ;d. No i fabułe ma trochę smutną, ale niezłą ;d.
@Down:
Smutne w Kanonie ? Czy ja wiem ;p
No pewnie, że powala. Przecież to Kyoto Animation, czyż nie? : P
Może to jakaś choroba? : |. PS. w Shippuudenie ciągle fillery?
Postanowiłem nie wyrzucać z dysku (wypalać) anime, którego nie obejrzałem.
Do jasnej ch... Nigdy nie sądziłem, że dysk potrafi się tak szybko zapchać xD
W wolnym czasie znowu pykam w Rome:Total War (Medieval 2 żre się z moją kartą graficzną, a Empire ssie).
A jak nie gram to oglądam... Obecnie Shingetsutan Tsukihime. Powinienem jutro skończyć. I wtedy się zabiorę za następny tytuł. Myślę, że Amaenaideyo Katsu obejrzę, to zamkne temat.
No ale czegoś takiego się spodziewałem : P. Poza tym odrzuca mnie jeszcze zdjęcie przedstawiające to anime na anime-planet, dziwny jestem, co nie? :P
Przy tej i paru innych seriach mam to samo.
Toradora! i Spice and Wolf (i moze True Tears) - tytuly na moj ostatni tydzien L4, niezbyt ambitne, no ale coz : )
@down
Tez tak mysle, ale jest tu paru przeciwnikow serii typu Toradora ; ) a ogladalem malo anime i naprawde moglem wybrac cos lepszego : P bardziej o to mi chodziło ; )
Toradora! i Spice and Wolf (i moze True Tears) - tytuly na moj ostatni tydzien L4, niezbyt ambitne, no ale coz : )
Jakie nieambitne!? Wszystkie są, moim zdaniem bardzo dobre.
to jeszcze za tasiemca JednoKawałkowego sie weź XD (One Piecie)
a ja to juz poza polowa wybielacza jestem i jak narazie mi sie podobaja walki arrancarow z shinigami a to dopiero poczatek... Jak dojde do konca czyli 210, to bedzie z tydzien przerwy chyba od anime ;s
Zacząłem Saikona, 5 epów za mną. I mam dziwne wrażenie, że to będzie 2 seria w życiu jaką z nudów porzuce. Jak na razie nie zdołała mnie przyssać do monitora. Jakoś brak jej uroku :/
Może to jakaś choroba? : |. PS. w Shippuudenie ciągle fillery?
Tia, zief.
Skończyłem Clannada AS. Super anime. Bardzo mi się podoba ukazany tutaj bieg czasu, budowanie rodziny itp. itd.
Uwaga! Jeżeli nie obejrzałeś całej serii to nie czytaj spoilera!
Tak myślałem. Wiedziałem, że będzie jakiś happy end. Uśmiercenie całej rodziny głównego bohatera i zakończenie w takim momencie byłoby lekkim przegięciem :P Cała Japonia by się chyba zamknęła w sobie.
AzuranskiRookstayerXL
16-03-2009, 02:46
Mi by się podobało :)
Edit:
Do moich ulubionych cytatów z anime dołącza
"-Zapomnij, widzę twoje majtki, Riko-neechan.
-Sama ci je pokazuje. Powiedz, twoje serce bije mocniej?
-Bicie serca? Proszę, nie rób takich rzeczy publicznie."
Serious Sam
16-03-2009, 04:00
Trochę offtopu.
Czym się zajmujecie poza oglądaniem Anime, czytaniem Mangi?
AzuranskiRookstayerXL
16-03-2009, 04:40
Oj... Jedno z tych trudnych...
Trochę offtopu.
różnymi rzeczami z moją dziewczyną =P
Szkoła ;d. No i wyjścia gdziekolwiek :D. A tak wogle to sie pochwale że mam dziś urodziny ;d.
A żeby ci mangowe dziewczyny się nigdy nie znudziły
A żeby anime ciebie zaskoczyło
A żeby hentai był milszy od poprzedniego
A żeby loli nie zmieniła się w CP
Życzę ci ja w dniu twych urodzin =)
Corgar Frizz
16-03-2009, 07:41
Złożyłbym ci dziś życzenie,
lecz za dużo w tym myślenia.
Już na gg pisze do Rayzy,
żeby tentacle ci do d*** wlazły xD
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;p
Nipah~!
Corgar Frizz
Trochę offtopu.
Fotografia, i podrozami po krajach wschodnich (Ukraina, Rosja itp.)
@Xantro
Najlepszego : D
Serious Sam
16-03-2009, 09:44
Wszystkiego najlepszego Xantro! : ]
btw, znacie jakas strone z... angielskimi subami? Spice 'n' Wolf mi sie po rosyjsku sciagnelo, a polskich napisow nie bede sciagal : P
@down
do anime : p
Trochę offtopu.
rysowaniem,muzyką,łażeniem po mieście z kumplami ....
@up
mangahelpers.com?
@xantro
Najlepszego : p
http://img21.imageshack.us/img21/6328/beztytuudtb.png (http://img21.imageshack.us/my.php?image=beztytuudtb.png)
..::QRAS::..
16-03-2009, 11:21
Tia, zief.
ale koncowka juz xd
@Xantro
Sto lat ciezkich robot w kamieniolomach!
Trochę offtopu.
Gram w bierki rozgotowanym makaronem pod wodą ;x
Szkoła ;d. No i wyjścia gdziekolwiek :D. A tak wogle to sie pochwale że mam dziś urodziny ;d.
Najlepszego!
@Sam
Gram, czytam, słucham muzyki :P
Szkoła ;d. No i wyjścia gdziekolwiek . A tak wogle to sie pochwale że mam dziś urodziny ;d.
Najlepszego xD
@edit
Osz, zaraz 400 strona :P
Serious Sam
16-03-2009, 15:03
Konkurs:
Kto znajdzie mi avatar, ten dostaje...pochwałę ~.~
@Rozpocząłem 400 stronę!
@down
HA!
Edit @osz ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eerion w następnym tygodniu Ghost in the Shell jest na liścię do obejrzenia.
Eerion w następnym tygodniu Ghost in the Shell jest na liścię do obejrzenia.
:D
Ze światem nie jest jeszcze aż tak źle xd
Właśnie obejrzałem Shingetsutana. Fajne anime :P. Niedługo jeszcze wszamam Fate/Stay Night (ale najpierw Kara no Kyoukai) :P
No i ostatnio mnie wzięło, żeby sobie odświeżyć Cowboya Bebopa. To sobie ściągam zremasterowaną wersję.
26 odcinków zajmuje zaledwie... 13 GB :P
Teraz coś lżejszego (pewnie bamboo blade skończe), może wszamam Genshinkena, a potem 5 odcinków Kara na Kyoukai.
MNIAM!
Wszystkiego najlepszego!
http://i107.photobucket.com/albums/m291/SamOtox/895276viowtq7qxc.gif
Pacz_knight
16-03-2009, 20:15
Ukonczylem wszystkie 3 serie ZnT i tak jak mnie ostrzegaliscie, ostatnia seria sux >.>
Ogolnie to fajowskie anime. Dobrze ze zaprzestali na tej 3 serii i nie kontynuowali tego na sile, bo niewiadomo co by z tego wyszlo...
@topic
Teraz biore sie za Green Green, albo Noein'a. Co polecacacie obejzec najpierw? ;)
Btw.
Ahhh jeszcze pol micha i doczekamy sie drugiej odslony FMA ^^
AzuranskiRookstayerXL
16-03-2009, 20:40
Ależ ją będą kontynuować.
Ta, serii ma być 5 ;d. Może następne będą lepsze ale w sumie to wcho cares... xD. A tak w ogóle to dzięki za życzenia ;d. Teraz se Cowboya Bebopa odświerze, ale coś mało czasu na oglądanie ostatnio mam.
Ta, serii ma być 5 ;d. Może następne będą lepsze
za Kadencji obecnego rządu też bedzie dobrze zwłaszcza w czasie kryzysu i nie-euro XD niema to jak być optymistą XD
Cóż, ZnT chyba niżej nie upadnie...niżej się nie da, prawda? No dobra, jest jedno anime, które bym ocenił niżej niż 3 seria ZnT ;)
Wiecie co ? A ja SD nie oglądałm ;dd. Tylko mnie nie zachęcajcie, i tak nie obejrze xD. Może polecicie mi coś w stylu Kanona, co ?:D Clannad sie nada ?:P. A może lepszy jest Kanokon (z tego co słyszałem przez pierwsze 10~ chapterów to zwykłe ecchi, potem sie uspokaja) ? No po prostu coś polećcie, bo nie wiem co będe oglądał jak skończe Cowboya (max. 30 odcinków prosze :D)
Ukonczylem wszystkie 3 serie ZnT i tak jak mnie ostrzegaliscie, ostatnia seria sux >.>
Ogolnie to fajowskie anime. Dobrze ze zaprzestali na tej 3 serii i nie kontynuowali tego na sile, bo niewiadomo co by z tego wyszlo...
@topic
Teraz biore sie za Green Green, albo Noein'a. Co polecacacie obejzec najpierw? ;)
Btw.
Ahhh jeszcze pol micha i doczekamy sie drugiej odslony FMA ^^
Green green!
Wiecie co ? A ja SD nie oglądałm ;dd. Tylko mnie nie zachęcajcie, i tak nie obejrze xD. Może polecicie mi coś w stylu Kanona, co ?:D Clannad sie nada ?:P. A może lepszy jest Kanokon (z tego co słyszałem przez pierwsze 10~ chapterów to zwykłe ecchi, potem sie uspokaja) ? No po prostu coś polećcie, bo nie wiem co będe oglądał jak skończe Cowboya (max. 30 odcinków prosze :D)
Co powiesz na starego Aira? : P. Clannad też ujdzie.
@topic
GG ! :D
Wiecie co ? A ja SD nie oglądałm ;dd. Tylko mnie nie zachęcajcie, i tak nie obejrze xD. Może polecicie mi coś w stylu Kanona, co ?:D )
SD ! :D
Corgar Frizz
16-03-2009, 22:09
Zdecydowanie Green Green. Jedno z pierwszych anime jakie oglądałem i pierwsze ecchi jakie widziały moje oczy. Wtedy to był dla mnie niezły hardcore, ale przynajmniej niesamowicie się uśmiałem.
Nipah~!
Corgar Frizz
Jeśli coś w stylu Kanona chcesz, to zdecydowanie Clannad. Air też jest niezły. Konakon sux hardly ;0
AzuranskiRookstayerXL
16-03-2009, 22:19
Nienienie to nie Kanokon ssie - to ta laska (i to dosłownie?!?).
GargoinX
16-03-2009, 22:19
Ja Green Green kiedyś oglądałem kilka epów, jak jeszcze nie interesowałem się anime, a byłem tylko ciekaw co to jest ecchi. I muszę powiedzieć, że było warto. I zaraz po tym jak dokończę 3 epy 3 serii ZnT to chyba wezmę się za GG. ;d
mi sie GG nie podobało moze dla tego ze widziałem 1 odc.? XD
Corgar Frizz
16-03-2009, 22:33
To zobacz całe xD Warto bo mimo że to ecchi to całkiem niezła seria.
Nipah~!
Corgar Frizz
AzuranskiRookstayerXL
16-03-2009, 22:33
Scena z niedźwiedziem <3
Corgar Frizz
16-03-2009, 22:34
Yatta! 8k post jest moj xD
@Rayza
To całe obejrzyj ;p Po paru epach nie mozna serii ocenic!
Nipah~!
Corgar Frizz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.