Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
Od którego lvl druid moze chodzic tak w miare oplacalnie na dragi? Mówie tu o tempest rod + HMM'y.
Alessandro Del Piero
12-11-2006, 16:39
Druid
lvl/mlvl: 11/6
eq: sneakebite rod, soldier helmet, noble armor, plate legs, dwarven shield, leather boots
Gdzie mam expić? W gre wchodzą tylko tereny FACC
Starczyk
12-11-2006, 18:23
pytanie, jaki summon był by najlepszy do blokowania Vampów????
◘◘Witam! Mam 30 mastera. Do piatku chcę wbić 33 lvl. Dziś niedziela. Gram ok. 1,5 h dziennie. Eq mam dobre. Nie mam zamiaru zwastowac, ale chce wyjsc przynajmniej na ZERO. Co bedzie dla mnie najlepsze?
Mówiłem to już pare postów wcześniej, choć mam wyższy lvl w twoim przypadku będzie i tak się dobrze expiło (2 lvl nie robi praktycznie różnicy). Nie wiem jak dobre masz eq, ale radze albo tombe pod blotem -1 (choć dużo ludu). Bardziej od tego bym poradził roty poziom -2 na liberty bay są tarantulki na caly poziom -2 ponad 10 przy normalnym respie. Otóż dlaczego to ja swoim sorkiem wyciągam tam w półtorej h 20k expa normalnie kasa za manasy sie zwraca, loot malo oplacalny do zbioru chyba ze czasem tarantulka nam cos sypnie, a tak to nic. A poza tym w weekendy (wiem, że mówisz tylko do piątku, ale to sie może i potem przydać) zrana po restarcie tomba błocko z godzinke to exp dobry loot świetny, a wieczorem roty liberty bay i tak w ciągu dnia wyciągnołem w niecałe 3-4h (nie hardcorowego grania z przerwami) 40k expa.
@ Neo ef nie sprawdzalem i zabardzo nie mam przekonania bo nie bylem.
34 lvl knight skile 66/67 ma ktoś pomysł gdzie expić chodzi mi o expa a nie o pieniądze ( oczywiście zebym nie wychodził na - XD)
Starczyk
12-11-2006, 19:10
Prosze o odpowiedź
pytanie, jaki summon był by najlepszy do blokowania Vampów????
mysle ze ds albo orc leader ;) sproboj ktory lepszy :p
Teraz moje pytanie , a mianowicie :
Gdzie expic palkiem 35 lvl 64 dist (sux) i 12 mlvl dla facc?? Jak gaurdy to ktora kopalnia , czym i czy wyjde na + albo chociaz na 0
teletoobis
12-11-2006, 20:15
Druid
lvl/mlvl: 11/6
eq: sneakebite rod, soldier helmet, noble armor, plate legs, dwarven shield, leather boots
Gdzie mam expić? W gre wchodzą tylko tereny FACC
No rzeczywiscie taki duzy wybor masz, ze az musisz sie spytac :| Trolle, Roty i NIC innego ...
Od którego lvl druid moze chodzic tak w miare oplacalnie na dragi? Mówie tu o tempest rod + HMM'y.
Powtarzam pytanie...
kurde nie mam gdzie expic
12 lvl pall skill 44/37
eq:
soldier helmet, p-set, bootsy
fajnei bylo na ghoulach ale za duzo h'lvlow wpychaja sie :((
gdzie mam expic?
no właśnie?
35+ jeśłi chcesz bez praktycznie 0 ryzyka, ale możesz od 28, bo masz wtedy ds'y (najlepsze na dragi);)
kurde nie mam gdzie expic
12 lvl pall skill 44/37
eq:
soldier helmet, p-set, bootsy
fajnei bylo na ghoulach ale za duzo h'lvlow wpychaja sie (
gdzie mam expic?
Cyce koło Thais (mam na myśli północny-wschód). Ale radziłbym jeszcze potrenic do 50+;)
Gdzie expic palkiem 35 lvl 64 dist (sux) i 12 mlvl dla facc?? Jak gaurdy to ktora kopalnia , czym i czy wyjde na + albo chociaz na 0
Cyce, ale spróbuj guardy. Nie wiem która kopalnia bo nie wiem gdzie jest jaka liczba osób na twoim servie :D
34 lvl knight skile 66/67 ma ktoś pomysł gdzie expić chodzi mi o expa a nie o pieniądze ( oczywiście zebym nie wychodził na - XD)
Elf Fortess:] Będziesz miał tam nie tylko super exp jak dla takiego knight'a ale jeszcze kasę;) Mam jeszcze taka małą radę: Poćwicz skille, żeby były chociaż po 70/70, bo za niedługo będzie Ci to potrzebne:)
Mam nadzieję, że pomogłem:)
~~Rohas~~
@down
Zapomniałem, że ty druid:p Sorka mój błąd. Co do tego 41 lvl, to bez najmniejszych obaw możesz expic :D POstaw 2 ds'y i wio :p
Mi sie albo wydaje, albo druid nie ma exevo mort hur? Bynajmnniej ja go w zadnym spisie czarów nie widze...
Mam 41 lvl, czyli moge hasać na dragi bez obaw? Bez sunmonów? HMM'y + Tempest rod?
Mi sie albo wydaje, albo druid nie ma exevo mort hur? Bynajmnniej ja go w zadnym spisie czarów nie widze...
Mam 41 lvl, czyli moge hasać na dragi bez obaw? Bez sunmonów? HMM'y + Tempest rod?
jakbyś miał pacc(masz?) to bez summunow (vis..vis...Ahhh....vis..[i tak w kolko ;]]
natomiast na facc lepiej z summunwami latac gdyz dragi moga niezle combo walnac ale tez i waste niezle mzoe wpasc bo zadko zrzucaja cos dobrego ;]
ogolnie powinienes dać rade ale licz sie z tym ze moze ci sie nie zwrocic...
Co zabrac na Oasis Tomb -2 31 masterem? Ile bp manasów, gfb itd.?
ChrisCross
14-11-2006, 19:21
15 kina,pacc.
Skills 60/60 4 mlvl eq dopiero kupuje ale podejzewam ze fa i g-hally bedzie + p-set,draggy shield itp.
Gdzie moge szybko wbic 30 lvl?Nie chce duzego waste.
@Messij-osobiscie uwazam ze oassis tomb nie jest az taki dobry.Ale jezeli chcesz isc to najwiecej manasow,troche gfb i ihow.
15 kina,pacc.
Skills 60/60 4 mlvl eq dopiero kupuje ale podejzewam ze fa i g-hally bedzie + p-set,draggy shield itp.
Gdzie moge szybko wbic 30 lvl?Nie chce duzego waste.
Bij elfy, bo to dla knight do 30 (może nawet wyżej) to suuuuper exp;) Weź kilka uh jak sie boisz:D
Karakanar
15-11-2006, 11:19
Z jakimi skillami moge iść na dragon z war hammerem ???
Prosze o szybką odpowiedz mam
Moje skille to 55/55 cluba Za odpowiedz wielkie dzienki !!!
Necromantor
15-11-2006, 12:14
gdzie expic ze skillami 43/41 eq serpent sword,n00ble armor,warrior helm
Gdzie expić drutem 15lvl ( w sumie to 14, ale 22% do 15 ... padłem ) 13 MLVL, ale expic chce bez run i manasow ( byl 14, ale j/w padłem ) ! EQ to Moonlight Rod, Crown Helmet, Plate Set, Guardian Shield, Scarf, Leather Boots ! Czekam na odpowiedź ;p
roty, amazonki + valkyrie, DC...
jak jestes odważny i sie nie boisz bez runek i manasow idź na ghoule w ghostlandzie
ale lepiej NA WSZELKI WYPADEK(nie musisz ale radze) weź kilka manasów i jakies dobre runki(GFB beda najlepszym rozwiazaniem) jakby cie okrazyly te potworki...
ChrisCross
15-11-2006, 18:50
Bij elfy, bo to dla knight do 30 (może nawet wyżej) to suuuuper exp;) Weź kilka uh jak sie boisz:D
OMG.Po 1. Jak dla mnie bicie elfow to strata pacca.Po 2.Wiem co to jest EF i niestety jest tam od groma Scoutow.Jak zle wejde to ded po kilku sekundach.A poza EF nie ma zadnego dobrego spawna elfow.Na ef sa elfy + scouty zalozmy na 15 lvlu mam ~~300 hp.3 scouty i padam bardzo szybko...Powyzej 30 lvla to i owszem wybiore sie.Ale ja sie pytam 10-30 lvl gdzie wyexpic ;] A nie 30 +.W kazdym razie dzieki za checi.
@Matej-niestety nie ma expa bez manasow/run.Zawsze musisz zabierac,bo tak to cie 8 lvle pkna xP Wez troche manasow i gfb i idz na gh tak jak kolega radzil,lub na dwarfy,roty.
Yo gdzie moge iść na 21lvl knightem skill 57/57
eq:Knight armor Giant Sword P-legi Scarf Boots leather strange helmet.
4mlvl jak co mam.No have PACC :(
ChrisCross
15-11-2006, 20:21
Yo gdzie moge iść na 21lvl knightem skill 57/57
4mlvl jak co mam.No have PACC :(
Sproboj na rotach,dwarfach,soldach,slimach.Mozesz ten cave na pohu sprobowac roty + slimy.Tylko uwazaj na lurniete gsy i cyce/mino xP.Mozesz tez wszystkie jaskinia z rotami i soldami.Na rotach i soldkach uzbierasz se troche kasy,najlepiej kup warior helmet za to :p I troche poskiluj bo ja 60/60 mam na 10 lvlu ,a ty 57/57 na 21 ;]
Dawny wojownik
15-11-2006, 23:01
Witam.Mam 45 druta z 46 magiclvl.EQ : curs helmet,b robe,boh,v shield i all rods.I moje pytanko.
Gdzie expić?Może być waste, byle żeby lvl szedł.Jestem Facc(niestety)
sprobój na POHu, MOTLS, jakieś miejsca z dragami, popróbuj w FE lub FO, także możesz w mintwallin, ghostland niższe poziomy, niskie poziomy kopalń i niskie poziomy kazio, ciekawe meijsce dla ciebie moze być triangle tower i niskie poziomy mount sternum
(niskie poziomy chodzi mi o poziomy od -2)
Dawny wojownik
16-11-2006, 14:15
A na POH to na GSach?Jeżeli tak to co mam wziąść?
ChrisCross
16-11-2006, 15:52
Witam.Mam 45 druta z 46 magiclvl.EQ : curs helmet,b robe,boh,v shield i all rods.I moje pytanko.
Gdzie expić?Może być waste, byle żeby lvl szedł.Jestem Facc(niestety)
Dwarfy Guardy-wez troche manasow,gfb najlepiej 2 monki i spoko jest.
Orc Land - czesc przed OF mozesz z monkami,mozesz bez.Przy szybkim respie nawet,nawet.
Smoczki z dsami - kolo thais,dragon lair venore(latwiejsze spawny),najlepiej idz z blokerem :>
POH-roty,slimy,cyce,mino,dragi,orki.Gsow unikaj bo akurat masz sppeda takiego samego jak gsa wiec cie moze dogonic.
Poprostu Pitbul
16-11-2006, 17:12
Gdzie mogę expić sorcererem na 9 lvlu?
Eq:Scale armor, wand of vortex, brass legs, dark helm, leather boots.
Jestem FACC i mam2 magic lev. Gdzie expić?
ChrisCross
16-11-2006, 17:16
Gdzie mogę expić sorcererem na 9 lvlu?
Eq:Scale armor, wand of vortex, brass legs, dark helm, leather boots.
Jestem FACC i mam2 magic lev. Gdzie expić?
Trolle,gobliny,waspy,wolfy.
Najlepiej zamieszkaj w thais/ab/carlin.Tam jest duzo miejsc dla low lvli.
Skills
<--------------
Eq: k-arm i legi , w-helmet , leather boots , v-shield & faxe , p-ammy
Tylko prosze powiedzieć coś innego od soldów i dc B)
Poprostu Pitbul
16-11-2006, 17:21
Ale niestety ja gram na PvP i tam pkują mnie. Już mam hunta w Carlin. Boję się przejść do innego miasta.
powiedz im ze zaplacisz lub cos
a jak to tez nic nie daje to zawsze miej ze soba ihy, zrob se 4 mlv i miej ze soba uhy zaczna cie pkowac zuzyjesz ihy/uhy ae zawsze bedziesz zyl a jak dalej bedzie tak pisz im ciagle hunted a jak nadal to nic nie da radze zrobic nowa postac np. w świecie non-pvp albo w tym samym
tak czy siak poexpij sobie w femour hills i uwazaj podczas explorowania na resp w pewnej dziurze DSa i omijaj lepiej respy cyckow a tak to duzo jest szkieletow zwyklych troszke rotow i duzo goblinow nie wkurzaj nikogo np. gdy skilluje pod zadnym pozorem mu nie zabijaj goblina a moze wtedy bedziesz mneij pkowany
21lvl
18 mlvl
wand of dragonbreath
fire field
BRAK ultimate healing spell
ChrisCross
16-11-2006, 18:38
21lvl
18 mlvl
wand of dragonbreath
fire field
BRAK ultimate healing spell
ghoule,cyce,soldiery,slimy,roty....
Sir Radzio Angelus
16-11-2006, 22:07
Pall 22lvl, 55 dist, 8 mlvl, p-set.
Gdzie mogę bezpiecznie expić? Najlepiej na otwartym powietrzu, musze miec troche miejsca.
Aktualnie expię na wejściu do PoH'a. Exp całkiem ładny (cyce, minoguardy+archery), tylko problem w tym, że dzisiaj przewinął mi się już zlurowany 2x gs, drag +ds'y, więc troche niebezpiecznie tam...
Piotyrus
16-11-2006, 23:53
Gdzie expic na facc knightem 30 level skile 77/77 mlvl 5 eq: crown armor, warrior helmet, plate legs, medusa shield i bright sword lub giant sword, platinum amulet? Exp w dc jakos mi nie podchodzi...
ChrisCross
17-11-2006, 09:18
Pall 22lvl, 55 dist, 8 mlvl, p-set.
Gdzie mogę bezpiecznie expić? Najlepiej na otwartym powietrzu, musze miec troche miejsca.
Aktualnie expię na wejściu do PoH'a. Exp całkiem ładny (cyce, minoguardy+archery), tylko problem w tym, że dzisiaj przewinął mi się już zlurowany 2x gs, drag +ds'y, więc troche niebezpiecznie tam...
Ghoule,soldiery,cyklopy,roty
@piotyrus
W dc najlepiej tak do 14,bo potem duzo ludzi jest.Sproboj po ssie zobaczysz ,ze sporo exp.Sproboj tez poh - cyce,minosy,orki.A jak masz za duzo kasy to tez na pohu na dragi zagladaj :] Pozatym kopalnie glownie soldow,mozesz tez niekiedy na guardow kilka wyskoczyc.Cyce,minosy(mozesz mintwalin sprobowac),bardzo dobrym miejscem jest forteca elfow kolo venore.
robbertt
17-11-2006, 18:14
Gdzie mam isc expic mam 11 lvl. Jestem sorc mam 1 rozdzke . jak chcecie sos jeeszcze wiedziec pisac.
ChrisCross
17-11-2006, 18:16
Trolle,gobliny,waspy,wolfy.
Najlepiej zamieszkaj w thais/ab/carlin.Tam jest duzo miejsc dla low lvli.
@Robert
Tak trudno chwile poszukac?Na poprzedniej stronie na prawie takie samo pytanie odpowiadalem.....
Gdzie expic na facc knightem 30 level skile 77/77 mlvl 5 eq: crown armor, warrior helmet, plate legs, medusa shield i bright sword lub giant sword, platinum amulet? Exp w dc jakos mi nie podchodzi...
Słyszałem, że EF jest dobry, choć tego nie potwierdzam. Soldki mógłbyś spróbować, a doradziłbym cyce na pohu. Wybór należy do ciebie.
@Neo_pl
Stary czemu się tak ciągle pytasz, chyba ci odpowiedziałem. Poradziłbym cyce na pohu, albo podpracuje skille do 75/75 lvl troszke i na elfy :).
Witajcie ,
Posiadam 35 lvl Sorcerer , 33 mlvl EQ : Crusader Helmet , Crown armor , Knight Legs , Zwykle buty , Vampire shield , Wand of inferno raz szalik
Gdzie mam nim expic prosze pisac na gg 846816 lub e-mail
[email protected] ;)
Witajcie,
Posiadam 35 lvl Sorcerer , 33 mlvl EQ : Crusader Helmet , Crown armor , Knight Legs , Zwykle buty , Vampire shield , Wand of inferno raz szalik
Piszcie mi na gg 846816 , gdzie byscie mi radzili expic
dziekuje, PAPA ;)
na rabitach
na demony
na dirki
na swamp trolo
na trole
Ogórkowy
17-11-2006, 19:33
38 lvl 38 magiczny... Crown Helmet, Noble Armor, Plate Legsy, Tempest/Volcanic Rod, BoH, Vampire Shield PACC
Gdzie expić?
ChrisCross
17-11-2006, 19:41
Witajcie ,
Gdzie mam nim expic prosze pisac na gg 846816 lub e-mail
[email protected] ;)
Po pierwsze wbij z 35-40 mlvl,wtedy bedzie ci sie lepiej expilo.Polecam expienie na guardach/poh(bez gsow).
ChrisCross
17-11-2006, 19:43
38 lvl 38 magiczny... Crown Helmet, Noble Armor, Plate Legsy, Tempest/Volcanic Rod, BoH, Vampire Shield PACC
Gdzie expić?
Guardy,Tomby....
Sir Radzio Angelus
17-11-2006, 20:34
Po pierwsze wbij z 35-40 mlvl,wtedy bedzie ci sie lepiej expilo.Polecam expienie na guardach/poh(bez gsow).
już lepiej guardy, PoH = gs, zawsze sie znajdzie jakiś zlurowany, ja expie na wejściu a już kilka widzialem...
Ogórkowy
17-11-2006, 21:04
@2up
Tempest i vis czy volcanic? (Jeżeli na Guardy) a jeżeli Tomb to jaki?
ChrisCross
17-11-2006, 21:22
Zalezy czy chcesz expic z monkami czy bez...Mozesz 2 monki + volcanic ,lub tempest + vis.Z tempestem troche szybciej ale za to wiecej kasy musisz wydac :P Tomby hmm praktycznie wszystkie.Jezeli nie zalezy ci na kasei to tar tomb -3 tam bardzo dobry exp,zrob tylko 2 dski lub jednego.A jezeli nie masz za duzo kasy to Tar Tomb -2,Oasis Tomb -2,Flame Tomb -2,itp...
31 lvl skille 68/68 najt bs crown shield FACC gdzie expic zeby wyniesc troche kasy... i nabic dosc szybko poziom?... ja mysle o Cycach a wy co na to? Aha i jeszcze zeby nie bylo tam za duzego tloku..:)
gdzie mogę pofrunąć knightem 17 lvl skills 79/80 eq: c helm, c arm, p legs, scarf, c shield, FA ?? Halp Plx :D
gdzie mogę pofrunąć knightem 17 lvl skills 79/80 eq: c helm, c arm, p legs, scarf, c shield, FA ?? Halp Plx :D
takim knightem to mozesz bana dostac... kto by myslal ze na 17 lvl bedziesz mial 79/80 hahha
Marander
18-11-2006, 15:27
Mam pytanie,gdzie mi się opłaca expić druidem z lvl 30,mlv 35,eq p set,c helmet,d shield (mam takie bo szkoda mi w przypadku deda).Chodziłem na guardy wyciagałem tam 18k expa/h ale mi się znudziły dragi to zamało expa ale dobry loot,mintwalin to chyba zawczesniej,katedra zajęta...
Prosze o odpowiedź:)
Mam 18 lvl magiem, chciałbym szybko wbić 25. Gdzie moge szybko expic ? Soldy odpadają bo expi się bardzo długo. Cyce także. Wiem także że na DC exp leci tak samo jak na soldach, więc odpada. Jest jeszcze coś ? : )
48lvl druid, 53magic, FACC. Co polecacie?
Yo gdzie moge iść na 25lvl knightem skill 59/59
Mam 4mlvl. Tylko niemówcie że DC bo tam za dużo ludu.
Gdzie mógłbym najlepiej expić? Mam knighta 31lev skile 71/71. Eq: knight armor, medusa shield, plate legs, crusader helmet. bright sword, boots, scarf. Chodzi mi o miejsce gdzie zdobywałbym przynajmniej 20k exp/h i wychodził na swoje z kasą. Byłem na cycach na południe od thais w mt. sternum i na pohu, beho na fibule, i obok thais, soldiery w kopalniach kazz i pobliskie minosy, mino achery i DC. Wszędzie zdobywałem wolno exp . Kumpel mówił o slimach w kopalniach kolo kazz. Byłem na slimach w tej kopalni przed rzeką, gdzie razem są dwie, ale 3-4 osoby tam trenowały i też exp wolno leciał:( . Może za ktoś inne dobre miejsce ze slimami? Albo coś innego, ważne żeby było mało ludzi i szybki exp.
edit: mam 3% to 5mlvl
Gdzie expić 20 lvl paladinem?(żeby się zwracało za strzały)
Exp-byle się zwracało
PZdro
edit-dista mam 50
Gdzie mógłbym najlepiej expić? Mam knighta 31lev skile 71/71. Eq: knight armor, medusa shield, plate legs, crusader helmet. bright sword, boots, scarf. Chodzi mi o miejsce gdzie zdobywałbym przynajmniej 20k exp/h i wychodził na swoje z kasą. Byłem na cycach na południe od thais w mt. sternum i na pohu, beho na fibule, i obok thais, soldiery w kopalniach kazz i pobliskie minosy, mino achery i DC. Wszędzie zdobywałem wolno exp . Kumpel mówił o slimach w kopalniach kolo kazz. Byłem na slimach w tej kopalni przed rzeką, gdzie razem są dwie, ale 3-4 osoby tam trenowały i też exp wolno leciał:( . Może za ktoś inne dobre miejsce ze slimami? Albo coś innego, ważne żeby było mało ludzi i szybki exp.
Tak z tego co słyszałem EF.
@Xetasi
Podtrenuj troche skille i możesz jechać soldy, dc, cyce poh, EF.
@mwlodi
Otóż w twoim wypadku narazie polecam soldy i dc. :P Za mały lvl.
Tak z tego co słyszałem EF.
Moge tam nie wyjś na swoje z kasą i tracić dużo uhów?Mam wziąś inne runki np gfb?I ile exp tam dostane?
Necromantor
18-11-2006, 21:56
gdzie expic ze skillami 45/42 lvl 17 ??
gdzie expic ze skillami 45/42 lvl 17 ??
W kopalniach roty dwarfy i slodiery, można do dc i na minosy obok kopalń przy kazz. N tym ostatnim to tylko archery i zwykle, bądź tam ostrżny. Archery mogą nieźle przylać;) .
Moge tam nie wyjś na swoje z kasą i tracić dużo uhów?Mam wziąś inne runki np gfb?I ile exp tam dostane?
Otóż sprawa miewa się tak, że słyszałem od kumpli z rl, że se radzą kasa za uhy sie zwraca. Czasem są lekkie minusy. Exp to mówili, że 20expa/h. Jeśli chodzi o runy to wiem, że uhy, choć pare gfb w krytycznej sytuacji zawsze pomoże.
Piotyrus
19-11-2006, 01:02
Ok fajnie brzmi EF, ale na czym dokladniej expic tam, lac tez arcany, dsy i dragi? A co do cycow na pohu to jaki jest tam mniej wiecej resp, i czy sa one rowniez w podziemiach, bo z tego co wiem to resp 3 gsow jest tuz obok tych cycow.
Ja mam pytanie dotyczące expania na dragach.
Expie tam moim 41 druidem, 40 mlvl. Często bywa tak, że po huncie ponad godzinnym musze wyrzucac co sie tylko da, ostatnio np. nie potrafilem uniesc dragon shield :o wyrzucilem buty (zwykle :P), wedke, robaki i jakos sie zmiescila. Ale zaświtał mi w głowie pewien pomysł, nie stać mnie na b robe i chodze w zbroi ważącej 120oz!!! Gdybym chodził bez niej pogłbym pomiescic wiecej run, wiecej mf'ów, a pod koniec hunta nie było by problemu z zebraniem loota... Co o tym sądzicie? Czy jezeli zostawie armor w depo to bedzie to robilo jakas duza roznice? Oczywiscie mowie o DRAGONACH.
@up spoko, zrzuc armora do depo i jazda na dragony
dedniesz raz dwa
to chyba oczywiste ze jak zostawisz armor dostaniesz wiecej hitow i nei tlyko na zwyklych potworkach uzywajacych atakow niemagicnych jak i do potworkow ktore uzywaja atakow magicznych...
ja bym ci szybko zarobil obojetnie na czym i kupic se blue roba
na takim lvlu to piwnna byc podstawa...
@exeros przed wszystkim doskiluj do przynajmniej 60 dista i uzywaj kuszy.
a expowiska to jak wbijesz ten skill to jest duzo ofert:
ghostland
molts
ab'dendriel fortress
hell gate
kopalnie
dc
mount sternum
jak znajdzisz jakis team idz na dragon lair, mintwallin lub EF
GeneralBot
19-11-2006, 11:41
Gdzie expić sorcem na 20 lvl z 15 mlvl (mlvl mogę potrainić trochę)?
Dołączam się do pytania kolegi wyżej
48lvl druid, 53m lvl, FACC, jaki w miare opłacalny exp polecacie (zależy mi żeby wbić 50+)?
KnightLordofDemons
19-11-2006, 14:37
Skile 60/60 gdzie expic 4 mlv guardian shield FS
Dzięki za pomoc Lirdej
EF zobacze później, ale teraz znalazłem extra miejsce w kopalniach ze slimiami. Jak nikogo nie ma to idzie nawet przeszlo 30k exp/h. Minus taki że nie ma z tego rzadnej kasy:( , ale narazie jej nie potrzebuję.
Mam sorc i nie wiem gdzie expic mam 9lvl gdziie najlepiej?
Mam sorc i nie wiem gdzie expic mam 9lvl gdziie najlepiej?
zależy w jakim mieście jesteś i gdzie ci najbliżej. Thais - orki i roty w ancient temple. Carlin -trole w podziemich na wschodzie albo folda, venore- swamp trole i roty na wschodzie, kazz kopalnie dwrfy i roty. Na rtoy i dwarfy trzeba troiche uwazac ale od 11-12 lev spokojnie bedziesz je lac.
48lvl druid, 53m lvl, FACC, jaki w miare opłacalny exp polecacie (zależy mi żeby wbić 50+)?
Spróbuj guardy,poh, lub ds'y na ghostland.
Dolanczam sie do pytania...
GeneralBot
20-11-2006, 07:57
No to powiedział że guardy i poh.
KnightLordofDemons ja bym proponował dc slimy tarantki i ghule.
No i ja się pytam gdzie expić sorcem na 20 lvl z 15 mlvl
KnightLordofDemons
20-11-2006, 08:27
Skile 60/60 gdzie expic 4 mlv guardian shield FS i co moge blokować ??
Skile 60/60 gdzie expic 4 mlv guardian shield FS i co moge blokować ??
Expić dc/zamek/soldy/mino tower/senja mino(mf's na wszelki wypadek i df) (jak wiesz jak dojść)
Blokować to co najwyżej możesz cyce dla low level sorc ....
KnightLordofDemons
20-11-2006, 13:32
a mozna rozwinac te skroty i gdzie to jest
Gdzie expić pallem 16 lvl , 47/33 , 6 mlvl ?
a mozna rozwinac te skroty i gdzie to jest
dc dark catherdral na zachod od POHu
zamek ab'dendriel fortress na zachod od ab jest grota tam wchodzisz idziesz na wschod ciagle jak bedzie koniec idziesz na poludnie i sa schody TADAAAM ab'dendriel fortress
soldy dwarf soldiery - kopalnie blisko kazio(kazzordon)
mf - mana fluidy
cyce - cyklopy duzo miejsc m.in. mount sternum
najlepiej szybko sobie doskilluj do 70/70 albo lepiej na 75/75 lepsze eq(crown helmet, knight armor/crown armor, plate/crown/knight legs, crown/medusa shield, bright sword i giant sword i oczywiscie zalezne jest jaki masz lvl napisz) idz se z teamem na molts lub hell gate albo na dragony(wazne jaki masz lvl jesli niski mniejszy niz 35 zapomnij o tych miejscach dopoki nei wbijesz ten lvl)
@up doskilluj do 55/xx(shielding dowolny) i sproboj na mount sternum, nizsze poziomy ghostlandu i na ancient temple...
KnightLordofDemons
20-11-2006, 16:33
a bez pacca monza tam isc "ghostlandu i na ancient temple" nie mam teamu taczej sam musze jeszcze poskilowac mam 20 lv moze ktos hetny z amery
Jako, że będę grał sorciem rezydującym w Thais, pytam się, gdzie można szybko i bezproblemowo expić ;) . Żeby tylko daleko nie było.
Dzięki za pomoc Lirdej
EF zobacze później, ale teraz znalazłem extra miejsce w kopalniach ze slimiami. Jak nikogo nie ma to idzie nawet przeszlo 30k exp/h. Minus taki że nie ma z tego rzadnej kasy:( , ale narazie jej nie potrzebuję.
Służe pomocą, choć pomagam tym, którzy mają coś podobnego domnie wlvl'u i skillach (bo wtedy doradzam to na czym i jak expie) :P.
skille 16/16 lvl 8 najlepiej blisko thais knight
GeneralBot
20-11-2006, 17:06
@UP
nie expic tylko skillować do 60/60
GDZIE EXPIC SORCEM NA 20 LVL z 15 MLVL>???
skille 16/16 lvl 8 najlepiej blisko thais knight
orci orci spermany(jak trafisz na wirora to uciekaj!!!)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ja chce wiedzieć gdzie expić ze skilami 40/33 noble armorem,plate legami,stell helmetem,serpend swordem,dawen shieldem,15 lvle kinghtem
??
Adow Adan
20-11-2006, 21:13
DCciągle zaludnione -.- , elf fortess rąbie podziemia(elfy,3 cyce, socut) i 2/4 innych pięter (22k/h ale mało kasy ;/) , zamek koło ab=pierwszy raz widze zeby na mino lecialy 3 osoby -.- , tak więc gdzie expic?? :
39 lvl , skille 67/65 , 5 mlvl , eq: Crus Helmet,Crown Armor,K-legi,V-Shield,Bright Sword,Giant Sword, bohy,botsy,platinum amulet , bez paccia ;/
Ps. próbowałem w 2 kopalniach , po 4 soldiery(banał), gorzej z guardem troche hity wali ;/ , reszta kopalń zaludniona
Ps2.wiem wiem , skilować, robię to ;] 70/70 ale chodzi tak jakbym teraz chcial expic to gdzie??
Podobna sytuacja do pana up, ale ja mam PACC!
40 knight, 5 mlvl, 75/75, BS & GS.
Potrzebuje expowiska na którym moge sporo zarabiac kasy (lootbagi itp.) mam postmana.
Oraz expowiska zeby szybko wbijac lvl'e, nie patrząc na waste.
Czekam na wasze porady, opinie.
@up Możesz spróbować na mintwallin. W niektorych miejscach nie tylko sa mino. Exp spoko, a loot dobry, szybko wysyłasz na skrzynke dla gości ktorzy zrobili postmana. Reszta w poradnuiku o mintwallin, chyba o im slyszaleś i czytałes?
Gdzie exp :)
25LvL 4MLvL
Skille59/59
K-arm, GS, P-legi
Bez BOH bez PACC ale bede kupował raczej.
MI sie fajnie expi na GH jak nikogo niema :) A tak na 30lvl gdzie iść??
GDZIE EXPIC SORCEM NA 20 LVL z 15 MLVL>???
Mozesz soldy,ghostland,czasami dc
Knight Patryk
21-11-2006, 17:12
18lvl
54 dist
O mintwalin wiem, ale u mnie na serwie wiecznie tam zatloczone. Moze jakies expowiska dla pacca?
18lvl
54 dist
Exp na cyklopach, bo to dla ciebie najlepsze rozwiązanie;)
Knight Patryk
21-11-2006, 22:28
ale gdzie na poh czy mount sterum?Bo ja tam w poh sie nie znam:P ale jak wbije 20 to lece do 70 dista i chyba zaczne na guardach ale dzieki jak co:P
Poh napewno nie.
Poexpij na mount sterum lub mino city pod thais, a potem guardy od odpowiedniego lvlu.
Mam 2 pytanie prosze o odpowiedz z goóy thx.
1.mam knighta 42 lvl skille 75/75.
gdzie moge expic by w pełni wykorzystac pacca jezeli jakis tomby prosze screenmy jakie i jezeli ktos by mogl to ze screenami z respawnem potworow.
2.mam sorca 33 lvl 37 mlvl gdzie moge expic na pacc .eq slabe all na knigcie blue robe plate legi crus helmet crown shield Wand of inferno i cosmi energy prosze o odp :]
Knight Patryk
22-11-2006, 16:50
Mino city mowisz mintwallin?:P
Mam 2 pytanie prosze o odpowiedz z goóy thx.
1.mam knighta 42 lvl skille 75/75.
gdzie moge expic by w pełni wykorzystac pacca jezeli jakis tomby prosze screenmy jakie i jezeli ktos by mogl to ze screenami z respawnem potworow.
2.mam sorca 33 lvl 37 mlvl gdzie moge expic na pacc .eq slabe all na knigcie blue robe plate legi crus helmet crown shield Wand of inferno i cosmi energy prosze o odp :]
Co do knighta. Hmm. Możesz spróbować żółwie (nie główna wyspa bo full ludu, radziłbym mniejsze wysepki poziom -2 same żółwiki). Widziałem jak koleś coś chyba 40 lvl skille niestety nie wiem expił mino darashia. Słyszałem, że draggy są całkiem, całkiem. Oprócz tego scaraby. Co do tomb to raczej jakaś -2, ale nigdy na żadnej nie byłem, więc nie polecam.
Sorc podobny do mojego tylko znacznie słabsze eq. Radziłbym w godzinach rannych (góra do 8.00 w weekend i to czasem zajęte) tomba pod błotem -1. Exp i kasa duży +. Potem możesz się nie załapać. Polecam również roty -2 na liberty bay. Dlaczego tak? Sporo tarantul, exp bardzo dobry, jak weźmiesz bp mf to zwróci ci się + jakieś 500 gp :).
DAROZAMOSC
22-11-2006, 21:45
mam 43 knight skile 71/70 nom i gdzie teraz expic tylko jak powiecie ze dc albo cos to dokładnie jaki poziom.eq to sie nie pochwale stracilem all teraz mam bs,dark armo,p-gi medusa shield dark helmet leather boot.....Próboje w podziemiach mount sterrum ale widze że mały resp i wolno sie chodzi bo jest podłoże kiepskie;(
Anonimek
22-11-2006, 21:48
Paladyn, 22lvl, 56 dista, 9 magic, wszystkie runy mogę mieć w każdej ilości, p set, pełno strzał, ewentualnie boh(chyba nie będą potrzebne) Gdzie expić żeby się zwróciło ? Albo jakiego skila wbić i wtedy gdzie expic? Zapomniałem dodać że mam PACC :)
DAROZAMOSC
22-11-2006, 21:51
Paladyn, 22lvl, 56 dista, 9 magic, wszystkie runy mogę mieć w każdej ilości, p set, pełno strzał, ewentualnie boh(chyba nie będą potrzebne) Gdzie expić żeby się zwróciło ? Albo jakiego skila wbić i wtedy gdzie expic? Zapomniałem dodać że mam PACC :)Nom ja to bym pochodził do 30 lvl na roty na darashi potem troche scaraby a jak ci sie znudza to dragi których jest całe mnostwo niedaleko ank
Anonimek
22-11-2006, 22:39
Nom ja to bym pochodził do 30 lvl na roty na darashi potem troche scaraby a jak ci sie znudza to dragi których jest całe mnostwo niedaleko ank
roty trochę wolny exp ;s a dragi to 70+ skil :D
G dzie expić druidem z 15 lvl i 21 mlvl ? Fibula przepełniona..
firedragon
23-11-2006, 18:35
Witam,
Mam problem nie wiem gdzie jest jakiś dobry respawn Ghouli i dużo miejsca (oczewiście dla FACC). A i aby można było max 3 na raz żeby za mną biegły :).
Siemka.
Jestem palladynem z 11 lvl i 2 mlvl. Mam 37 dystansa i 20 axe (orisch). Chce bardzo szybko dobic do 13 lvl i nie wiem gdzie. Mam malo kasy a server jest pvp. Jestem FACC. Gdzie polecacie mi szybko expic i szybko zarabiac?
Palkiem to idz na cyclopy (tylko uwazaj zeby ktos cie nie przybloczyl) albo na folde (minoski, roty)
A teraz moje pytanie.
Proffesion: Knight
Level: 29
Mlv: 4
Skills: 58 (sword) / 56 (shielding)
Eq: Knight Arm, Vampire Shield, Bright Sword, Crush Helmet, Plate Legs, Scarf, Leather boots
Stan: FACC(er)
Gdzie moglbym poexpic? Zamek obok AB jest ciagle zajety (zbieraja high levele skórki z mino), a w DC jest duzo nabkow :P
Co do skilli to raczej nie chce mi sie trenowac, bo nie mam duzo czasu na gre :baby: :baby: :baby: :baby:
@up jeśli naprawde chcesz dobrze sobie poexpic to musisz niestety przynajmniej doskillowac do 65/65 i idz na soldki
A do której kopalni. Bo zazwyczaj trafialem: soldki i guardy. I odechcialo mi sie szukac :p
Karakanar
24-11-2006, 12:04
Hej mam pytanie gdzie moge expic na 14 lvl i skille 56/56 cluba mam war hammer i dragon hammera :p
swiat non pvp
DAROZAMOSC
24-11-2006, 14:16
Jeszcze raz pytanko gdzie expic 42 knightem skile 71/70 z p-setem med shield i bs
Jeszcze raz pytanko gdzie expic 42 knightem skile 71/70 z p-setem med shield i bs
Elfy.........
Gdzie moge expić moim palem ze skilami 30/28 ?
Niezwykle_Piekna_Druidka
24-11-2006, 19:12
Gdzie expic 41 ED .Wszystko widac w opisie :))
Maldoryz
24-11-2006, 19:42
Cześć, jestem 14 lvl Sorc, mam 13mlvl i plate seta (Oprócz shielda, mam dvarfen), wale z wand of dragon breath. Najczęściej bywam w Venore. Pytanie, gdzie expić? Ale nie mówcie że na swampach, zawsze tam siedze...
Artursowi
24-11-2006, 20:05
up może daleko masz ale gl to dobre rozwiązanielub dwarf kolo kazo. Jeżeli gl to radze miec exane pox
Pan Goner
24-11-2006, 20:55
@up
???...z TAKIMI skilami gs???...just LOL!
offtop@
on mowi o Giant Sowrdzie A nie o Giant SPiderze -.-'
Yo
A gdzie ja moge szybko nabic lvl ?
Mam knighta 19 lvl skile 50/50 a eq to: crousander helmet, crown armor ,knight legsy ,medusa shield ,fire axe /guardian halbert, scraf i leather boots
Maldoryz
24-11-2006, 21:32
Sorki, wiem ze gl to Ghost Land, ale czy tam niema przypadkiem Ghuolow i tak dalej? Przeciez ja niedam rady z 2! Ja raptem z jednym nie daje rady...
kali1245
24-11-2006, 22:23
Witam wszystkich (jestem nowy na forum xD)
Proffesja: Knight
Level: 23
Mlv: 3
Skills: 52 (sword) / 48 (shielding)
Eq: Crown Armor, Medusa Shield, Gaint (or bringht) Sword, Crush Helmet, Knight Legs, Scarf (ale w najblizszej przyszlosci protection amulet), Croco boots
Acc na Faccu. Gram na swiecie PvP... (aurea)
Gdzie moglbym poexpic Waszym zdaniem bo na sama mysl o fibuli mi sie niedobrze robi xD
Witam wszystkich (jestem nowy na forum xD)
Proffesja: Knight
Level: 23
Mlv: 3
Skills: 52 (sword) / 48 (shielding)
Eq: Crown Armor, Medusa Shield, Gaint (or bringht) Sword, Crush Helmet, Knight Legs, Scarf (ale w najblizszej przyszlosci protection amulet), Croco boots
Acc na Faccu. Gram na swiecie PvP... (aurea)
Gdzie moglbym poexpic Waszym zdaniem bo na sama mysl o fibuli mi sie niedobrze robi xD
Przy takich skillach to soldy, darc cathedral i cyce na monsternum. Przy lepszych skillach cyce poh, ef (elf fortrec) :P.
@Niezwykle piękna druidka
Znajdujesz team i na hyderki
@Maldoryz
Roty kolo Veno
Adow Adan
24-11-2006, 23:13
Ostatnio expilem na ef (22k/h best exp) ale puzniej duzo ludu tam poszlo -.- , w sumie exp dobry ale loot sredni(cieżko lootnąć hb ) i DC tez zaludnione.
Tak więc gdzie expić:
Profesja:Knight
Lvl:40
Skille:68/66
Mlvl:5
Eq:
-Crusader Helmet
-Crown Armor
-Knight Legs
-Vampire Shield
-Bright Sword
-Giant Sword
-Platinum Amulet
-Boots of Haste
-Leather Boots
-26k na UH.
Account Status:Facc
Preemy: No
Artursowi
24-11-2006, 23:30
Sorki, wiem ze gl to Ghost Land, ale czy tam niema przypadkiem Ghuolow i tak dalej? Przeciez ja niedam rady z 2! Ja raptem z jednym nie daje rady...
musisz umieć manewrować i bedzie spoko
robbertt
25-11-2006, 14:53
Mam skile 25/19 lvl 8 gdzie isc expic moja profesja to Knight.,
Mam paladyna 20 lvl , 66 dist , BEZ PACC ! Aktualnie trenie , expiłem na beholderach na Fibuli (dobra miejscówka) ale jestem ciekaw co Wy proponujecie. No guards blx ! (na nich to tylko w nocy ,jak ludzi nie ma )
Mateusz666
25-11-2006, 17:48
sorc,12lvl,10mlvl
soldier helmet, scale armor, studded legs, leather boots, dwarven shield,wand
gdzie expic powiedzcie
sorc,12lvl,10mlvl
soldier helmet, scale armor, studded legs, leather boots, dwarven shield,wand
gdzie expic powiedzcie
Roty na południowy-wschód od venore:) Poprostu suuper exp;)
Mam paladyna 20 lvl , 66 dist , BEZ PACC ! Aktualnie trenie , expiłem na beholderach na Fibuli (dobra miejscówka) ale jestem ciekaw co Wy proponujecie. No guards blx ! (na nich to tylko w nocy ,jak ludzi nie ma )
Ja radziłbym cyce w Mt.Sternum;) Ale to twój wybór. Na guardach się nie opłaci
Firczan_Niszczyciel
25-11-2006, 19:24
skile 55:43 17 level 10 magiczny Gdzie iść ??
Gdzie expić 27LvL skill-60/60
Crown arm
P-legi
GS (giant sword)
Warrior helm
Scarf
Leather Boots
Expiłem na GL fajnie jest ale często zaludnione
Co radzicie??????
robbertt
25-11-2006, 20:44
Mam skile 35/32 lvl 10 gdzie isc expic moja profesja to Knight.,
Rooker666
25-11-2006, 20:49
Mam skile 35/32 lvl 10 gdzie isc expic moja profesja to Knight.,
Dwarfy(zwykłe) Rotwormy Ale najlepiej zrób wyższe skille
Tomcio Pall
25-11-2006, 22:18
Mam 16 palla prawie 17 skille to 49 dista mlvl 7. Eq: Noble arm, p legs, bootki i helmeta nie nosze. Mam w dp bp arrowsow. Gdzie expic?? Expilem na soldach ale czesto ludzie sa i kradna lootbagi. Nie mam paca.
Mam 16 palla prawie 17 skille to 49 dista mlvl 7. Eq: Noble arm, p legs, bootki i helmeta nie nosze. Mam w dp bp arrowsow. Gdzie expic?? Expilem na soldach ale czesto ludzie sa i kradna lootbagi. Nie mam paca.
Dawaj z arrowsami na Mt.Sternum;) I exp będzie i skile porobisz przy okazji:) Ale pamiętaj, żeby przed nimi uciekać;)
Mam druida 29 lvl,28 mlvl.
Eq:Vampire shield,Crown armor,plate legs,crown helmet,leather boots i quagmire rod.
Gdzie expić??
Z gory dziekiuje za odpowiedz.
Guardy, bo to dla ciebie w aktualnej chwili najlepszy zarobek. Postaw se monka, albo 2 jak se nie bedziesz dawac rady.
P.S.
Dawalibyście notki :p
Karas_932
25-11-2006, 22:34
Mam druida 29 lvl,28 mlvl.
Eq:Vampire shield,Crown armor,plate legs,crown helmet,leather boots i quagmire rod.
Gdzie expić??
Z gory dziekiuje za odpowiedz.
DRUID -19LVL i 18MLVL ( ok. 30% do 19) eq to : Crown Helmet, Blue Robe, Guardian Shield, Leather Boots, Plate Legs, Volcanic Rod, Moonlight Rod, Snakebite Rod, Scarf. Gdzie mogę expić żeby jak najszybciej wbić 24LVL ? Próbowałem na Guardach + Soldach, ale nie wiem czy to najlepszy pomysł. Chodzi mi o to żeby exp był jak najlepszy i loot dosyć dobry (niekonecznie jakiś kosmiczy, że tak powiem ;p)
Mam Knighta Skille 50/49
eq:Knight Armor,Plate Legi,Crown Helmet,Guardian Shield,Skull STaff,Scarf I leather bootsy
Gdzie expic? chce szybk owbic 25 lv Help plx :)
@@Edit Lvl 21
Mam palka 20lvl, skills 60.40/ mlvl 10.
Where expic?
No więc: Knight, level 31, skille 72/72, mag 5 bez pacc. Do dyspozycji bp uhów, Secura(po 4 zapomnij o expie dobrym)troche gfb i hmm. Nie mówcie mi o guardach, bo mam cienkie eq. Elf Fortress?
@Sairas Roty? Potrenuj! Ew. Dwarf Soldy, ale raczej będziesz obrywał.
Firczan_Niszczyciel
26-11-2006, 18:46
Mam druida 17 level 12 mlevel
eg; Scale Armor , Brass legs Dvarfen Shield , Legion Helmet
Gdzie mogę iść ??
Thx
(stawiam notki za odpowiedz )
kali1245
26-11-2006, 19:22
Przy takich skillach to soldy, darc cathedral i cyce na monsternum. Przy lepszych skillach cyce poh, ef (elf fortrec) :P.
aha no spoko faktycznie, na soldach exp idzie szybciej niz na fibuli xD
przy lepszych skillach czyli mniej wiecej jakich? lepszych o 2? 10? a moze 20? x) ale i tak gdzieki za podpowiedz cu
dla mnie 8 lvl z rooka leci do veno kupiuje itemki scale arma dark shield i helmeta brass legi chyba ze ktoś kasiast to p seta bieze machete i na roty po drodze znajdzie sworda lub mace i skill
ja na 16 lvl mam k armor, crown helmet, p legi, wand dla sorka,beho shield,
i biore 3 mana fluidy i lece na cyklopy .utamo vita i po sprawie :] ;) :cup: B) :berserk: :dance:
Mam druida 17 level 12 mlevel
eg; Scale Armor , Brass legs Dvarfen Shield , Legion Helmet
Gdzie mogę iść ??
Thx
(stawiam notki za odpowiedz )
o lol 17 lvl i scale armor bras legi ,dvarfen shield legion helmet!!!!! co jest forsy nie ma na świeci??
kali1245
26-11-2006, 19:52
Firczan_Niszczyciel ja bym na Twoim miejscu poszedl na fibule... rotwormy to dosc prosci przeciwnicy a w dodatku kasa z nich leci dosc niezla... wtedy szybki uzbierasz na plate set xD i bedzie mozna pomyslec o lepszych rywalach xD
jak wbił 17 lvl to na cym na wężach że niema forsy ?? ja na 10 kupilem k armor bez 2 hara :) chodz expilem na walkyriach i amazonkach p armor double axe wylatują ale czasami :P
Mam palka 20lvl, skills 60.40/ mlvl 10.
Where expic?
na razie jeszcze na cycach
zrob z 25 lvl skille z 65+ i mozesz spoko na duzo silniejsze potwory
na razie jeszcze na cycach
zrob z 25 lvl skille z 65+ i mozesz spoko na duzo silniejsze potwory
Na jakie duzo silniejse potwory!?
juz na 60 dist mozesz isc na jakies mniejsze cave na dwarvy guardy moge ci polecic kopalnie ze slimami jest tam okolo 8 guardow na respie a slimow jest 4 na wyzszym dyscie moglbys isc na lepsze:)
Ja mam sorcka na 10 levelu, i musze przyznać że nie do końca sie zgadzam.
Na 8 levelu chodziłem na roty, amazonki, trolle i orci do orca warriora.
Na 9 levelu chodziłem na valkyria, ale miałem scale armor i cooper shielda.
Na 10 waliłem cyce z dystansu.
Powiedzcie mi, czy warto żeby 10 levelowy sorck wybrał sie na Vege?
v0n_oswiec0ny_
26-11-2006, 22:19
Ja mam sorcka na 10 levelu, i musze przyznać że nie do końca sie zgadzam.
Na 8 levelu chodziłem na roty, amazonki, trolle i orci do orca warriora.
Na 9 levelu chodziłem na valkyria, ale miałem scale armor i cooper shielda.
Na 10 waliłem cyce z dystansu.
Powiedzcie mi, czy warto żeby 10 levelowy sorck wybrał sie na Vege?
trenuj mlvl... idz na amazonki expic nieradze na vedze pojdziesz pozniej... ;) nie baw sie w mastera ktory potrafi rozwalic demona na 20 lvlku sorcem... lepiej podchodz tak zeby nie wastowac kasy za szybko kiedys gralem jak ty... i nic nie osiagnalem bo wastowalem co sie dalo zeby zrobic jak najlepszy rekord... idz na amazonki moja rada, rob runy jak sie da i m lvl... zbieraj kase i rob looty sprzedawaj i kolekcjonuj rare... ;) pozniej bedziesz miec tylko kasy ze bedziesz miec dobre EQ... i duzo run...
Gdzie expić ze skilami 40/33 noble armorem,plate legami,stell helmetem,serpend swordem,dawen shieldem,15 lvle kinghtem
??
Chciałem wiedzieć na jakie stwory chodzić jak bede miał sorcka z 14 levelem?
Bo mój kolega wali z wand of dragonbreath i chodzi na Dwarfy Guardy...
Mam pytanie.
Gdzie zdobyć jakąś bardzo dobrą zbroje?
Bo na razie mam scale armor?
Peter of Refugia
27-11-2006, 18:57
Gdzie expić: 25 sorc (może być z fd?), plate set, dragonbreath, 19 mlvl, pacc.. Szybko, sprawnie i bezboleśnie..
1.interesuje mnie gdzie mogę skillowac moim knightem : 14lvl skille: 52/51 FACC, eq: crown helmet, c shield,KATANA-.-(fs mi gdzieś wcięło z depo:/,ale chyba kupie go za niedługo:p),p legs,l boots,noble arm...aktualnie bywam na soldach,ale trochę mi się nudzą(siedzę tam już od dłuższego czasu wliczając inne postacie...) chodzi mi o w miarę dobrą kasę, bliskie depo, bezbolesnośc;)...
2.Przy okazji...od jakich skilli można się bez obaw wybierac na cyklopy?szybko,tanio(nie wydawac kasy na runki), bezboleśnie;)
dzięki za odp.
Pozdrawiam
Gdzie expić: 25 sorc (może być z fd?), plate set, dragonbreath, 19 mlvl, pacc.. Szybko, sprawnie i bezboleśnie..
Otóż wbij szybko 26 lvl na rotach darashia. Potem z lepszą różdżką możesz tomba -1 pod gsem (10k/h), tomba na plazy -1, a jak sprawisz sobie lepsze eq to roty liberty bay -2.
1.interesuje mnie gdzie mogę skillowac moim knightem : 14lvl skille: 52/51 FACC, eq: crown helmet, c shield,KATANA-.-(fs mi gdzieś wcięło z depo:/,ale chyba kupie go za niedługo:p),p legs,l boots,noble arm...aktualnie bywam na soldach,ale trochę mi się nudzą(siedzę tam już od dłuższego czasu wliczając inne postacie...) chodzi mi o w miarę dobrą kasę, bliskie depo, bezbolesnośc;)...
2.Przy okazji...od jakich skilli można się bez obaw wybierac na cyklopy?szybko,tanio(nie wydawac kasy na runki), bezboleśnie;)
dzięki za odp.
Pozdrawiam
Skills 65/65 <10~>
gdzie bedzie dobrze expic sorkiem lvl 33 chodzi mi gluwnie o tereny pacc bo nie dlugo zamierzam miec pierwszy raz pacca chodzi o dobry loot i exp
Siema
Przedstawię moją postać:
Prof : Sorcerer
LVl : 17
Mlvl : 10
World : Premia
Eq : Plate Set, Wand of Dragon~, Dark Helmet, Dwarv Shield
Runy/Manasy : Mogę kupić manasy, runy...zależy jakie
PACC/FACC : pacc
I tu pojawia się moje pytanie...gdzie expić?
gdzie bedzie dobrze expic sorkiem lvl 33 chodzi mi gluwnie o tereny pacc bo nie dlugo zamierzam miec pierwszy raz pacca chodzi o dobry loot i exp
polecam cyclopolis i gdzies te okolice upstrzone malpami miedzy 7-10 jest najczesciej full resp
Od którego lvlu mozna blokowac BK? Tak dla sportu...
@up Od 50 :) Tylko na tym lvlu możesz wbić do BK.
Adrian Orzeł
28-11-2006, 18:04
Ja expilem (i expie) swoim knightem ze skilami 27/27 na trolach,batach,spiderach i czasami na rotwormy pojedyncze. Przynosi skutki.
Huehehehe, ale wpadka, myslalem ze bramka jest ZA bk, a nie PRZED bk ;/ ehhh... no to pojdziemy na DLa....
Warriorek
28-11-2006, 18:44
No będe mieć pacca i jestem palek 26lvl 60/45 eq p set c helmet i bohy może gdzie mam expić??:D
a gdzie expić 16 sorkiem narazie na cyklopach ale słaby loot i dużo mi zadaje :(
Shagarot
28-11-2006, 19:58
A może ktoś doradzi mi? :d
Lvl i skille pod avkiem ;p
Aktualnie latam z GS na Scarbach lub Żółwiach, UHy zadko schodzą, dobry zarobek i exp, ale wybrałbym sie an coś z... ciekawszym lootem :P
Xzonixek
28-11-2006, 20:07
Jak wytrenisz 80/80 zolwie -2 z gsem (50k/h) lub cyc polis/scaraby do 80+. Ryckiem nic innego nie zjadziesz:(
Necromantor
28-11-2006, 21:38
gdzie expic sorcem 18 lvl 13 mlvl eq warrior helm,nOOble amor,plate legsy
doradzcie cos plzzZ
pressescape
28-11-2006, 23:36
Amazon camp, moze soldy(ale to troche mniej)
Roty fibula
Zamek kolo Ab
Ghostland
ale poki masz rozdzke dla 13 lv to chyba Amazon Camp najlepiej
jak zdobedziesz rozdzke dla 19, mozesz pokombinowac z minosami na wschod od kazz
27 MS , 25 mlev (sux) gdzie expić dosyć szybko?? Stone tomb -2 z monkiem = SUX , scaraby 2 monki = jeszcze gorzej jak na stone tomb :(((
Gdzie expić druidem z 14 lvl i 20 mlvl ? Fibula i DC i Ghule pod Ab zapchane.
BlackWolf
29-11-2006, 21:02
! Witam !
Gdzie expic 22 palkiem ze skillami 60/45 z plate setem , dark helmetem , scrafem , leather bootsami i ewentualnie beho shieldem ? Niech to bedzie miejsce , gdzie w miare duzo mozna dostac expa ( minimum 10k/h ) i kaski .
Ps. prosze o szybka odp. i dziekuje za wszystkie posty skierowane do mnie !
@up
Możesz już iść na 1 kopalnię dwarfów, albo nieco hardkorowo: orcland, ewentualnie małe respy dragów.
prof: 51 ek
skille: 73/70
eq: w helmet, vamp shield, g arm, k legi, skull staff, bohy
pytanie: gdzie mogę dość dobrze zarobić w jak najkrótszym czasie ?
eryk_9_lat
29-11-2006, 21:24
masz słabe skille moj koles Knight jan 37lvl skille 70/68 eq:Golden armor,Crown legs,fire axe,Royal helmet,platinum amulet,vampire shield
Hellraiser
29-11-2006, 21:30
masz słabe skille moj koles Knight jan 37lvl skille 70/68 eq:Golden armor,Crown legs,fire axe,Royal helmet,platinum amulet,vampire shield
Widac ze jestes bardziej trollem, ale powiem kiedys bylo takie powiedzonko,..
..,Kazdy umie wbic skille, ale "doswiadczenia" nie bardzo,..
Czy jakos tak :P Häär :P
a gdzie expić 16 sorkiem narazie na cyklopach ale słaby loot i dużo mi zadaje :(
soldy, DC, amazon camp
Gdzie expić druidem z 14 lvl i 20 mlvl ? Fibula i DC i Ghule pod Ab zapchane.
Po raz 3 się pytam!! Odpowiedzcie!
27 MS , 26 mlev (sux) gdzie expić dosyć szybko?? Stone tomb -2 z monkiem = SUX , scaraby 2 monki = jeszcze gorzej jak na stone tomb :(((
Omg czemu niektóre wypowiedzi pomijacie ?? :(
Master sorcerer-63 lvl,53 mlvl eq:royal helmet,crown armor lub blue robe,knight legsy,boh,demon shield,woi gdzie moge expic?? (podajcie minimum 3 expowiska xD) ;)
zna ktoś expowiska na których moge wbić dużo expa w małym czasie na słabych potworach np coś w stylu fortecy w ab tylko bez lepszych potworków tam są OB i MG i wiecie pare razy tam dedłem :(;(
Gdzie ExpiĆ 14 Druidem Z 20 Mlvlem Do Cholery Jasnej Juz 5 Raz Sie Pytam I GÓwno Kto Odpowiada!!
V.Kitthix
01-12-2006, 20:17
Gdzie ExpiĆ 14 Druidem Z 20 Mlvlem Do Cholery Jasnej Juz 5 Raz Sie Pytam I GÓwno Kto Odpowiada!!
Jeśli masz już 2 Rod(a) to idz expić na Dwarfy a jeśli umiesz grać na poziomie "Podstawowym" to idz sobie poexpić na Dwarf Solidery, zabieraj sobie po 2 MFy(Mana Fluidy - Dodają manę) na wszelki wypadek gdyby się mana skończyła.
@Down: Byłem szybszy.
Einstein15
01-12-2006, 20:19
@Dudus15
Mysle ze powinnes posiedziec na dwarfach lub rotach a jezeli zalezy na loociku to zejdz na soldy(bron boze guardy:P),
@kyrtap
Polecam dark Katedre.
Ponadto ja mam pytanie.Knight 36 lvl 75/75 eq:warrior helm,crown arm,plate legs,buciki,bs+wampirka.Gdzie expic?.Ps nie mam pacc :P
katedra osobiscie nigdy niebylem:( ,narazie siedze na rotach i wbijam skille:]
ale jak cos to powiedzcie gdzie najlepiej expic z calkiem niezlym lootem ale niezaduzym ,chodzi mi o exo,:p lvl 21 skille 60/60 kiespkie eq
Sir szofer
01-12-2006, 21:33
42lvl EK 6 mlvl skille 65/66 wiem ze Załosne 60 dni pacca left. na co radzicie isc expic zeby wykorzystac pozostale dni pacc'a najefektywniej?
28 MS , 29 mlev (sux) gdzie expić dosyć szybko?? Stone tomb -2 z monkiem = SUX , scaraby 2 monki = jeszcze gorzej jak na stone tomb :P Dragi = troche waściak ale tam to raczej dla wrażeń i loota ;p
Po raz 3 prosze o odpowiedź ....
Tomcio Pall
02-12-2006, 19:26
Gdzie mam expic 28 sorcem(byl 29 ale dzieki neo) z eq: medusa shield, b robe, hat of the mad i p legs?
Melivi_Sawdow
02-12-2006, 21:39
Elo All
Gdzie isc po expis ???
Knightem
lvl: 21
Skils: 61/59
mlvl: 4
Eq : Stell helmet , P-Set , Scarf , GS
Prosze o odpowiedz xD
42lvl EK 6 mlvl skille 65/66 wiem ze Załosne 60 dni pacca left. na co radzicie isc expic zeby wykorzystac pozostale dni pacc'a najefektywniej?
Zółwie. gggggggggggg
28 MS , 29 mlev (sux) gdzie expić dosyć szybko?? Stone tomb -2 z monkiem = SUX , scaraby 2 monki = jeszcze gorzej jak na stone tomb Dragi = troche waściak ale tam to raczej dla wrażeń i loota ;p
Po raz 4 prosze o odpowiedź .... i dzięki wszystkim za pomoc .... -.- X( X( ;( ;(
qwert_stary
03-12-2006, 11:11
Zalezy jaki dla ciebie jest szybki exp...Moim zdaniem 20 k exp/h na 30 lvlu to dobry wynik.Bo zeby wbijac 50 + k exp/h to musisz miec 50 lvl.Dobra jaskinia ze scarabami z monkami,tar tomb -2,Zolwie,Guardy(mniejsze kopalnie dla loota,wieksze dla expa),mino darashia,Penisula tomb,City tomb,Poh(cyce,slimy,roty,mino,orki,dsy),Cyclopolis na Edron,Roty liberty bay(15 k exp + dobra kasa),Flame tomb(-1 lub -2),Tiquanda z monkami(slonie itp.),szybki exp prawie napewno z waste to jaskinia na polnoc od dp w liberty bay(cultisty,witche,tarantule).Sproboj wszystkie warianty a potem odpisz :P
Pohuntuj 2 godziny w kazdym miejscu,policz exp,waste,zysk.I wybierz najlepsze miejsce.
BigBadWolf
03-12-2006, 12:51
Gdzie moge pujść i spokojnie expic ?
FACC, Palladyn 53lvl, skile 82/50, moge używać SD.
32 Knight, eq : crusader helmet, crown armor, knight legs, vampire shield + f-axe/ dragon lance, boots of haste, skille 73/73 (planuję w przeciągu tygodnia+ wbić 75/75.) Interesują mnie miejsca dla PACCa, tylko coś konkretnego proszę, gdzie mogę sensownie zarobić i wbić 'parę' k expa :>.
Excalibug
03-12-2006, 14:51
Gdzie mogę efektywnie expić?(Z wyjątkiem dwarfów guardów)
Mam 36 level, 41 magic level. Jestem Sorciem.
Myślałem o wyborze Mintwalin, ale nie wiem czy dam rade, a jeśli tak, to jak mam tam expić??
Proszę o szybką odpowiedź B)
Kretek1509
03-12-2006, 15:01
3 up
proponuje vampy/ dragi
2up
możesz spróbować na scrabach z manasami, nie gwarantuje że się zwróci ale napewno wielkich strat nie będzie a exp całkiem dobry
up
ja proponuje guardy, aczkolwiek jeśli guardy odpadają to możę sprubój cyclopolis -2 poziom. ja expiłem sorrcem tylko na -1 ale słyszałem że na -2 jest całkiem dobrze i nie ma dużo fe, max 1 więc hmm sie przyda .
3 up
proponuje vampy/ dragi
2up
możesz spróbować na scrabach z manasami, nie gwarantuje że się zwróci ale napewno wielkich strat nie będzie a exp całkiem dobry
up
ja proponuje guardy, aczkolwiek jeśli guardy odpadają to możę sprubój cyclopolis -2 poziom. ja expiłem sorrcem tylko na -1 ale słyszałem że na -2 jest całkiem dobrze i nie ma dużo fe, max 1 więc hmm sie przyda .
A co z Minosami na Darashii? Słyszałem coś o zamku, tylko czy jest tam jakiś sensowny exp i loot?
Excalibug
03-12-2006, 16:09
@Kretek1509
Zapomniałem dodać, że nie mam pacca :P
BigBadWolf
03-12-2006, 16:27
@kretek1509
A w jakich miejscach Vampy i dragi dla FACC?
@kretek1509
A w jakich miejscach Vampy i dragi dla FACC?
Pojedynczy resp Vampa jest na POHu. Zaś dwa pojedyncze respy z Dragonami są koło Kazo (na powierzchni i pod ziemią).
Zalezy jaki dla ciebie jest szybki exp...Moim zdaniem 20 k exp/h na 30 lvlu to dobry wynik.Bo zeby wbijac 50 + k exp/h to musisz miec 50 lvl.Dobra jaskinia ze scarabami z monkami,tar tomb -2,Zolwie,Guardy(mniejsze kopalnie dla loota,wieksze dla expa),mino darashia,Penisula tomb,City tomb,Poh(cyce,slimy,roty,mino,orki,dsy),Cyclopolis na Edron,Roty liberty bay(15 k exp + dobra kasa),Flame tomb(-1 lub -2),Tiquanda z monkami(slonie itp.),szybki exp prawie napewno z waste to jaskinia na polnoc od dp w liberty bay(cultisty,witche,tarantule).Sproboj wszystkie warianty a potem odpisz :P
Pohuntuj 2 godziny w kazdym miejscu,policz exp,waste,zysk.I wybierz najlepsze miejsce.
To już ci mówie : dragi z 15k/h , stone tomb 16 k/h , scaraby (ostatni poziom przed acientami koło stone tomb) 12k/h :/ A ja już z 20k/h to naprawde był bym zadowolony :)
Roty :waliłem do 27 levela i naprawde żygam !
P.S. Tak wszystko sprawdze to omg waste 30k ? ;p
Gdzie expic:
26 RP.
Skills 65.
Eq P-Set, Stell Helm, Kusza/Bolce.
Jestem posiadaczem PACC-a.
Chodzi mi o szybki exp i w miare dobry loot.
40 Palladyn
Bohy, PlateSet
79 Dist 60 Shield 14 mlvl
gdzie expic ?! by w miare zarobic i lvl nastukać ??
kubexsik
04-12-2006, 16:00
kup sobie lepsze eq ^^ i idz do mintwalin ja tez jestem palem :lucznik:
@3 up
Powinienes juz sobie poradzic z dworcami.
olimpijski
04-12-2006, 17:01
hacked niewazne juz
@up : NA to co do teraz expiłeś , czyli pewnie soldy & dc & minosy :)
Wg. mnie to już chyba standart mieć na tym levelu 70 skill.
Więc wbij go a najlepiej 75 i wtedy sio na elfy , mintwailln, ew. z pacc Scaraby(można próbować z 70/70)!
35 knight (bez pacc)
eq: crusader helmet, k-armor, k-legs, leather boots, medusa shield, scull staff, scarf
skile 60/60 (moge nosic club ringa all time czyli 64 skil)
Soldy i zwykle dwarfy, Dark Catedral.
Moga byc elfy, ale musisz uwazac ;p
MiodzioScreenek
04-12-2006, 22:06
ja na 22 lvl knight ze skillami 78/76 chodzilem spokojnie na Dragi trzeba sie uhac szybko ale kazy da rade,najlepiej juz chodzic z GS-em jak chcecie przesle wam screeny z Expowisk niestyetry rookuje postac poniewaz przez tibie mam juz same problemyB)
MiodzioScreenek
04-12-2006, 22:10
ja na 22 lvl knight ze skillami 78/76 chodzilem spokojnie na Dragi trzeba sie uhac szybko ale kazy da rade,najlepiej juz chodzic z GS-em jak chcecie przesle wam screeny z Expowisk niestyetry rookuje postac poniewaz przez tibie mam juz same problemyB)
Piszcie na :6227985 przesylam screeny:]
Druid, 21 LVL, 21MLVL ( ok. 20% do 22MLVL ), B Robe, Plate Legs, Crown Helmet, Volcanic Rod, Scarf, Guardian Shield. Gdzie expić, żeby wbijać z 9k+exp/h ( orientacyjnie, chodzi o dobry exp :) ) !
CZEKAM NA ODPOWIEDŹ I MAM NADZIEJE, ŻE JĄ UJRZĘ !
Dodzio_Szczodre
04-12-2006, 23:28
Mam sorcerer'a 34 lvl 35 mlvl ( wiem- sux, ale nie chce mi się stać pod dp i runy etc.) i chciałbym w miarę poepić, lecz bez starty mf'ów lub żeby się zwróciło. Proszę o odp.
lethal'knight'danera
05-12-2006, 20:42
gdzie expic knightem ze skillami 60/60 4mlvl ?? mieszkam w carlin !!
Mateusz666
06-12-2006, 19:15
gdzie expic żeby był też dobry loot
sorc 14lvl,13mlvl,eq:soldier helmet,scale armor,studded legs,dwarven shield, vand of vortex (jestem w kazo) facc
narazie chodze na soldiery ale ciągle ktoś tam jest a cyklopy slaby loot
Mam knighta 40 lev, skile: 71/71. Czy jest jakieś miejsce dla facc gdzie mógłbym wyciągnąć przynajmniej 30kexp/h i żebym wychodził z kasą w najgorszym wypadku na 0? Jeśli nie to jakie miejsce byłoby najlepsze?
mam sorca prawie 31 lvl 33 mlvl i najlepiej expi mi sie na poh z 2 monkami loot super i jescze niedaleko skrzynka wiec loot latwo wyslac :)
Gdzie expić?
33 lvl sorc 28 mlvl (nie śmiać się, bo nie jestem debilem, który gra według noob-mlvl-systemu, tylko poprostu expiłem zamiast stać pod DP).
Łączny arm 27, def 28, wszystkie wandy do dyspozycji. 20k w złocie na manasy/lepsze eq (np. bohy, bo nie mam akurat). Nie przewiduje kupowania runów, chyba że w małych ilościach, bo mam słabą siłę magii, a nie chce mieć waste.
Mam knighta 40 lev, skile: 71/71. Czy jest jakieś miejsce dla facc gdzie mógłbym wyciągnąć przynajmniej 30kexp/h i żebym wychodził z kasą w najgorszym wypadku na 0? Jeśli nie to jakie miejsce byłoby najlepsze?
Dark Catedral
@UP
Dwarfy Guardy z Summonami (MONK), Dragi z summonami (DS),
Dark Catedral (Poziom -1, na -2 i reszte Monki)
Roty na Fibuli.
@up a ile tam dam rade zebrać expa?
Jak kiedys tam expiłem to nie było zbyt dobrze
Swmikolaj
07-12-2006, 19:04
Nie gram od pewnego czasu w rl. tibie i nie orientuje się w nowych expowiskach ( i ogulnie expowiskach dla PACC-ów). Mam zamiar nabyć palka i pograć z kolegami lecz niestety nie wiem gdzie moge expić 37 palkiem, 71 dyst, 12 mlvl + PACC i gdzie moge robić za shotera. Z góry dziękuje za odpowiedź.
gdzie expic 17 lv sorc zeby szybko nabic 20 lv ?
mam noble armor,dragon shield,dark helmet, plate legs
mam 15 magic lv
prosze o szybką odpowiedż
gdzie expic 17 lv sorc zeby szybko nabic 20 lv ?
mam noble armor,dragon shield,dark helmet, plate legs
mam 15 magic lv
prosze o szybką odpowiedż
Fibula na Rotach.
2xUP
Hydry, Dragi
Samemu, hmmm, moga byc Tomby :P
od którego skilla skilować na slimie można?? ja zaczołem na 35 :):P
Swmikolaj
07-12-2006, 20:33
Mam jeszcze jedno nOOb pytanie, na którym tombie najlepiej expić ? bo ja jeszcze nigdy tam nie byłem ;D
Od jakich skilli zolwie? ale nie te gowno co po powierzchni lata tylko te duze na dole :P GS czy Bs + shield? Z gory dzieki za all porady.
BigBadWolf
08-12-2006, 08:47
Palladyn 52 lvl skile 80/50 FACC
Eq: c-armor, c-helmet, p-legs, bohy, p-amulet(2arm.)
Powiedzcie gdzie moge szybko expić ? nie wiem czy opłaca mi się iść na d-lair koło veno. Doradźcie coś...
v0n_oswiec0ny_
08-12-2006, 12:01
Gdzie expić pallem 16 lvl , 47/33 , 6 mlvl ?
A ja chce wiedzieć gdzie expić ze skilami 40/33 noble armorem,plate legami,stell helmetem,serpend swordem,dawen shieldem,15 lvle kinghtem
??
rada do obu skillowac... bo niestety macie za slabe skille jak na swoje lvle... jak chcecie miec jakis dobry lvl to skillujcie teraz do 65~ i potem dwarfy dwarfy i jeszcze raz dwarfy!!!
Druid, 21 LVL, 21MLVL ( ok. 20% do 22MLVL ), B Robe, Plate Legs, Crown Helmet, Volcanic Rod, Scarf, Guardian Shield. Gdzie expić, żeby wbijać z 9k+exp/h ( orientacyjnie, chodzi o dobry exp :) ) !
CZEKAM NA ODPOWIEDŹ I MAM NADZIEJE, ŻE JĄ UJRZĘ !
wiec jesli jestes facc
Dark Cathedral ale nie schodz na -2! exp na -1... ewentualnie zejdz na tarantulle tylko musisz tez troche uwazac :P i miec uhy w pogotowiu no i manaski
ElvenBone (castle) - zamek kolo AB.... tutaj tez mozesz expic tylko jak nikogo nie ma i nie probuj bic sie z zerkami ;)
ale osobiscie polecam... DWARFY :D:D:D tylko znajdz dobra kopalnie gdzie bedziesz mogl czasem guarda zsolowac :)
PS. zycze powodzenia w Expieniu :D
a jesli jestes PACC
to pytaj kogos kto mial xDDD bo ja nie wiem ;)
Palladyn 52 lvl skile 80/50 FACC
Eq: c-armor, c-helmet, p-legs, bohy, p-amulet(2arm.)
Powiedzcie gdzie moge szybko expić ? nie wiem czy opłaca mi się iść na d-lair koło veno. Doradźcie coś...
dobry pomysl z D-lairem ale tez mozesz pojsc na guardy... ewentualnie dark cathedral ale musisz uwazac ale najlepszy chyba pomysl z blokerem na GSy ;).... no chyba ze bedziesz bardzo uwazny to mozesz sam ;)
46 knight, skille 76/75, C-arm, Crus Helm, K-legs, GS (lub BS+VS), Pirate Boots, FACC
Do tej pory expilem na minosach w okolicach mint, ale exp leci wolno. Probowalem na samym mincie, ale bez lootbagow wychodzilem na zero z kasa :/ choc exp byl niezly. DC odpada bo pelno luda non stop. Macie jakiej rady? :>
Z gory dziekuje :D
@2 up
Coś nie tak z głową? Pall na dc? ElvenBone? Zaprowadź mnie tam to sobie poexpie, bo nie znam tego miejsca, chyba że po uptadzie będzie. A dwarfy i soldy to też super pomysł, bo 15lvl na guardy chyba nie pójdzie. Samo to, że nie ma nigdzie dobrego expowiska na dwarfach, bo wszystko ci zabiją h-lvl przy okazji. A drut na -2 może iść na slimy i ghule. A jak nie wieszto nie pisz.
@up
EF z arcanami, albo waste (czasami 0) na d-lair.
@BigBadWolf
D-lair, albo guardy w maze, lub dwarf hell.
z tym co do knighta na tej stronie ktora zostala gdzies powyzej podana sie nie zgadzam.... lol... na 40/40.. chyba przy k-secie... lol przeciez kuwa ja na 20 poziomie skillach 64/58 dostaje bencki jak mnie 2 soldy dopadna.... bija mnei czasmai za 40-50 przy ciosie.. wiec wiecie co... bez komentarza lepiej[/QUOTE]
chlopiue jak ty "becki' od soldow 2 na 20 lvl dostajesz to ty chyba w tibie grac nei umiesz8o
@up
LOL. Mojego druida 14 level p set dark shield 2 soldy leją max 10-208o
mam sorca 23 lvl i 19 mlvl, co polecacie teraz bić?? moze isc na ghoule kolo carlin albo Dark Katedra?? nie mam pacc myślalem o ghoulach kolo carlin ale jakos rzadko slysze zeby ktos sie tam wybieral z moim lvl co wy o tym myslicie ?
Mateusz666
10-12-2006, 16:59
14 sorc, 13mlvl
eq:soldier helmet,scale armor,studded legs,dwarven shield,vand of vortex
FACC
jestem w kazo i chodze na soldiery bo dobry loot ale ciągle zajęte a na cyklopach duzo dostaje (ok. 35 hp) ale dobry exp
wiec pytam się gdzie mam isc expic zeby byl też dobry loot?
prosze o odpowiedź
Swmikolaj
10-12-2006, 18:46
To ja napisze jeszcze raz bo chyba zostałem niezauważony :p, W którym tombie zbiore najwięcej expa ? jakie musze brać runki ? i czy na 1 czy 2 poziomie ?, lvl/mlvl/skille na poprzedniej stronie
Mam 24 lvl (hujowe eq) skille 60/60 z bright swordem na co chodzic? chodzi mi bardziej o loota niz exp bo roty daja huj malo 1k moze ciut wiecej mam pacc plz o fast odpowiedz
14 knight 60\60 k arm ,plate legs,crown,dragon shield,bright sword ,scraft,
jeszcze niemam tych skili bo skiluje ale czekam na odpowiedzi narazie chcem sie dowiedziec na co mugłbym chodzić a wtym czasie wbije mi się troche lvl
ps. od jakich skili skilować na slimach
@Up
Na slimach można od 65/65 i duza iloscia zarcia, proponuje dobic tych skilli i na dk isc, w sumie to juz mozesz na spoko tam isc. Bardzo przyjemny exp :D
No czas na mnie:
40 lvl i 5 mlvl PACC
72/72
Eq dobre nie bede sie rozpisywal
Nie bede narazie skillowal, potrzebuje szybkiego expa do 50 lvl, loot w sumie tez nie wazny, liczy sie tylko exp i oczywiscie bez uhow lub mala iloscia ich, jak napisalem jest pacc wiec miejsca facc odpadaja. Prosze o odpowiedz
Tosik Tepek
12-12-2006, 19:28
24 paladin, 70 dista, 12 magic :) Gdzie expić żeby wychodzić na minimalny + ? Oczywiście FACC :D i co ze sobą wziąść? :]
hiho xD
jestem Knightem, 30 lvl, skile 60/58,(SUX), eq: Crus Helmet, P ammy, Crown Armor, Knight Legs, Vampire Shield + Bright Sworg (albo tylko Giant Sword zaznaczcie z czym isc x) ) Boots of Haste... no i oczywiscie 4 mlvl xD
gdzie można expić najepektywniej takim charkiem na faccu?
polak1111
13-12-2006, 17:06
co powiedzie o mnie?
43 elite knight 80/80 6 mlvl eq;crus helm, golden arm, deomon shiled, bs/gs, crown legi, bohy, p ammy
oczywiscie pacc wiec gdZIe isc zeby nie lyo waste uh/manasów.. na tombach niestety tak jest.. cyclopolis fajne ale powoli zówie..?? epxie tma od jakiegos czasu... ale.. moz emacie lepszy pomysl .. PLX HALP:PP
Na Levie 24+ i skilach 70/70 albo lepszych możesz lecieć na dragi z Dragon Lance, Giant Swordem . . . zależy co trenisz :D a jeżeli chodzi o szybki respawn i dobry exp polecam Dc i expienie na slimkach =] :2handed:
28 level , 30 mlev , wszystkie dostępne wandy , hotm , blue robe , plate legs ,leather boots , dwarven / vampire shield !!!
Prosze o jakiś sensowny .... byle by nie było waste i z 15k/h :/
@Omg czy jesteś aż taki głupi czy ci za to płacą ?
Prosze o szybką odpowiedź bo chce wiedzieć gdzie moge expic :( A takto nic nie robie i trace czas !!
Pan Goner
14-12-2006, 15:35
to masz plate czy leather legi ? :P
Sorc
22 lev
20 mlev
21 shield
Wand of Dragonbreacht
Pacc
Jeszcze nie mam stike'ów (powiedzcie czy kupić na te potwory do doradzicie)
Ja napisze to co wiem z mojego doświadczenia w Tibi
Roogkard
1-4 Level - Raty (jeśli znasz dobre miejsce tak jak ja)
4-5/6 Level - Wolfy, Bugi, Spidery, Trolle, Orcki
6-8 Level+ - Poison Spidery głównie, Orcki, Wolfy, Bugi
Palladin
8-10 - Zajmijcie się treningiem conajmniej do stanu 45 Distance Fighting
10-14 - Roty, Cyclops (jesli masz Arrowy), Trole, Orcki (Sperman, Warrior i Zwykły), ewentualnie Slimy
14-20 - Cyclops, Ghule, Slime, Dwarf Soldier (jeśli masz dosyć dobry ekwipunek)
20-25 - PoH (z blokerem GS, Dragon), Orc Berserker (potrzebne BoHy i Bolty)
25+ - PoH
Resztę napiszę kiedy indziej, ponieważ muszę lecieć
Lisuu-aleniewrl
14-12-2006, 16:45
:evul: :cup: DZiS SkiLL
http://foteka.pl/min/10636.jpg
(http://foteka.pl/pokaz.php?id=10636)
Omg, widać, że nikt mi nie pomoże, więc wszystko spada na mnie :P
@Tosik Tepek
Dwarfy - wszystkie kopalnie (zawsze znalazłem jakąś wolną), jak gralem palem to bez problemu tam szło.
@Klixi
Dk - najsensowniejsze miejsce dla knighta do 40 lvlu
@Polak1111
Ja tu bym wziął albo właśnie zółwie albo słonie(bardziej jednak na słonie, gdyz ładnie wzbogacis sie mozna, zreszta na zolwiach tez :D)
@Neo_pl
Sam nie wiem, moze tez dwarfy? Jak Pacc tomby ofc a tak to spróbowałbym moze ghost land albo te kopalnie. Mozna tez cyclopolis, ale niewiem czy tam bys wyszedl dobrze
@Michoss
Exori Vis i jazda na tomby :P Nie widze innego sensowniejszego miejsca dla Pacc sorca
A kto mi odpowie? Tylo doswiadczonych graczy o to prosze :P
@Down
tutaj masa poradników sie kłania :P
@Neo_pl
Sam nie wiem, moze tez dwarfy? Jak Pacc tomby ofc a tak to spróbowałbym moze ghost land albo te kopalnie. Mozna tez cyclopolis, ale niewiem czy tam bys wyszedl dobrze
Wiesz określenie tomby to baaaaardzo pojętne zagadnienie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.