Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
19Catek08
05-07-2009, 13:08
@UP
Może jakiś d-lair dla expa? A jeśli zabraknie kasy to na mintw lootbaga robić.
D lair zajete sa na moim serwerze cały czas... jakieś inne propozycje?;> Ile na duzym obozie barbarianow wyciągne expa/h?
Mostolix
05-07-2009, 14:22
A więc chodzi o to że niemam pojęcia gdzie będzie dobry exp dla mojego palka na faccu. Gora cyckow ciagle zajeta poh tak samo a w guardy zadko trafiam. To jest server nonpvp wiec bez pk.
Info o moim charze:
http://img20.imageshack.us/img20/5858/pallek.png
Czekam na szybką odpowiedź ;)
RaymoNdo
05-07-2009, 15:37
Witam.
Mam problem gdzie expić 74 sorcerer mlvl 52
eq słabe niestety po hacku ;/
Wszystko oprócz d lair i poh i najlepiej chce wyjść na + bądź 0
Niechce tam expić bo cały czas zajęte.
Prosze o odp. :]
Dkkmaster
05-07-2009, 16:17
0123456789
Dkkmaster
05-07-2009, 16:19
0123456789
Pomoże mi ktoś w końcu ? Byłem pierwszy a jeszcze nie usłyszałem odpowiedzi ;(
Dkkmaster
05-07-2009, 17:58
0123456789
Mam 20 lvl pall skille 56/33 eq steel helmet noble armor p legi i dragon shield. nie wiem gdzie expic. Help
Jak widzie takie skille to mnie krew zalewa... no ale cóż twoje skille - twoja sprawa. Polecam fibule Mount Sternum, no i kopalnie (soldiery)
Dkkmaster
06-07-2009, 00:13
0123456789
30 rp 70/58 z boszkami
gdzie dobrze zarobic ?
(najlepiej pacc area)
16 knight, p set, dwarven/beho shild, spike sword.
Skil 39/37, gdzie mam expić ? Jeżeli muszę popracować na skillami a wiem, że muszę, to gdzie najlepiej, najczęściej gram rano.Do jakich skilli się doprowadzić?
Prosił bym o radę dla pacc oraz facc bo jak na razie mam facc ale być może zakupie PACC-a :)
Diablo91
06-07-2009, 13:05
@up
Na twoim miejscu skillował bym do 70. Wiem że to długo ale uwierz mi, opłaca się ;). Jeśli natomiast nie masz czasu/nie chce Ci się tyle skillować to wbij skille 55-60.
Patr'yn
Darashia Minosy (lootbagi), Mintwalin (lootbagi), Fox Tower (to samo)...
@topic
Level: 22
Profesja: Knight
Skille: 70/70
Eq: K-set, medusa shield, warrior helmet, p-ammy.
Prosił bym o jakieś miejscówki do szybkiego expienia z minimalnym waste :). (tylko PACC, facc znam)
Pozdr.
@up
Posiedź tak do 25 na rotach w darashii albo lb żeby Ci trochę hp weszło. Później na spokojnie cyc polis edron albo zółwie :)
zółwie :)
Po co mu więcej hp, jak one praktycznie mało co biją, nic potków nie schodzi...
Hmm, możesz także na scaraby się przejść, elfy i mino w yala, banuta(powierzchnia i wyższe poziomy póki co.)
Demoninus
06-07-2009, 13:39
39 lvl i 39 mlvl druid PACC. EQ: Hat of the Mad, Vamp Shield, Hailstorm Rod, Bohy, Focus Cape, Blue Legi. Nie wiem za bardzo teraz gdzie expić --> dragi duże waste, a na Mount Sternum już nie opłaca mi się expić więc gdzie z PACC druidem.
39 lvl i 39 mlvl druid PACC. EQ: Hat of the Mad, Vamp Shield, Hailstorm Rod, Bohy, Focus Cape, Blue Legi. Nie wiem za bardzo teraz gdzie expić --> dragi duże waste, a na Mount Sternum już nie opłaca mi się expić więc gdzie z PACC druidem.
Hmm tradycyjnie tomby, możesz spróbować na -3, np. taki tarpit byłby niezły(nie trzeba za tp włazić), golemy, o ile ogarniasz, bo na tym lvl, może być ciężko(no i nie wiem jak z nimi po update, bo biłem ich jeszcze), hmm necro, hero w yala... No i dzielnica cmentarna(zombie, nightstalkery), ale także tam jest ryzyko.
16 knight, p set, dwarven/beho shild, spike sword.
Skil 39/37, gdzie mam expić ? Jeżeli muszę popracować na skillami a wiem, że muszę, to gdzie najlepiej, najczęściej gram rano.Do jakich skilli się doprowadzić?
Prosił bym o radę dla pacc oraz facc bo jak na razie mam facc ale być może zakupie PACC-a :)
Moim zdaniem:
Bierz słabą broń (np. knife, dagger) i leć trenować na trolle, na przykład pod Ab. Jak będą za szybko padać weź nieco lepszą (sword?) i skilluj np. na dwarfach i rotach, chociażby w cave'ach na zachód od kazo, które wystarczą Ci może nawet do ponad 60 skilla (oczywiście w międzyczasie musisz zmienić sworda na daggera czy knife'a, bo inaczej potworki będą za szybko padać). Później slimy, może cyklopy, ewentualnie summonowany monk. Nie mówię żebyś wbijał od razu 80/80, ale skille około 60/60 są wskazane na tym levelu.
A co do expienia to z tymi skillami które masz teraz nadawałyby się dwarfy i roty (np. we wcześniej wspomnianym miejscu), gdybyś wbił te 60 - soldy w tych samych jaskiniach, cyklopy na mount sternum (chociaż jeszcze byś obrywał dość mocno), ewentualnie choćby miejscówka ze slimami, ghoulami itp. na północ od Ab, Elvenbane, może facc tomb - ghoule, szkielety i beho.
EndikPall
06-07-2009, 14:48
107 EK, Full set, Avenger.
Pacc..
Zeby bylo szybko i z lootem..
Mi sie juz skonczyly pomysly..
46 EK, 48 ED, 59 MS. Gdzie expić razem? Najlepiej tak, żeby wychodzić na + albo =...
Z góry dziękuję za odpowiedź :P
P.S. Jest jeszcze możliwość zabrania 87-88 msa, ale to niekoniecznie. Najlepiej w 3.
Świat PVP
107 EK, Full set, Avenger.
Allegro ;)
Tak serio na tym lvl nie ma zbytnio dużego wyboru, exp na tym na czym zrobiłeś 100lvl. Polecam jakieś d lairy, nightmare, banuta... Albo share exp z jakimś ed.
UP:
Tomby...
EndikPall
06-07-2009, 16:52
do tej pory byly barby, piraty i dragi.. + hunty.
Ale znudzilo mi sie i szukam oplacalnego miejsca.
Nightmare.. hmm :D
dzieki za pomoc :)
Dkkmaster
06-07-2009, 17:50
0123456789
@Diablo91
Skille dobre no to hmm
-cyclopolis
-zolwie na lagunie/ w port hope
-yalahar elfy minoski
-piraty yalahar (palkiem waste nie mialem ale ek chyba bedzie xd)
-mistrock (yalahar) cyce
@EndikPall
Jak juz powiedziano, nightmare w yalahar.
A jak ci się ek troszke nudzi i chcesz se odreagowac to bierz siochera i moze formorgar mines .
Gdzie expić 40 ED 40 m lvl z eq hotm , focus cape , halistrom rod , dragon shield ,plate legi i soft bootsy :p . Mam yalahar questa .Co myślicie o Ancient Scarabach?Jeżeli nie teraz to od jakiego lvla?podajcie gdzie i jaki tam będzie exp/h :D
Gdzie expić 40 ED 40 m lvl z eq hotm , focus cape , halistrom rod , dragon shield ,plate legi i soft bootsy :p . Mam yalahar questa .Co myślicie o Ancient Scarabach?Jeżeli nie teraz to od jakiego lvla?podajcie gdzie i jaki tam będzie exp/h :D
Jak ogarniasz to na AS sobie poradzisz, ale trzeba uważać, teoretycznie od 33lvl można tam łazić z najlepszym rodem/wandem. Co do expa to zależy od świata, ale więcej niż 80k/h raczej się nie da wyciągnąć, u Ciebie sądzę, że będzie w przedziale 40-60k(a no i bez zbierania p armów, ciężko na + wyjść). W sumie na tym lvl to tylko tomby/dragi w yala/hero i necro w yala i wspomniane as'y.
33 palladyn
65/50 skille
9 magiczny
PACC
Expilem dotychczas na peninsula tomb przed teleportem jednak teraz tam jakis frajer botuje do save serwera :/... Probowalem frost gianty ale exp slabo idzie a wydatek na potki przewyzsza zysk... Jakies propozycje? Najlepiej kilka. Only pacc...
Dkkmaster
07-07-2009, 00:40
0123456789
Diablo91
07-07-2009, 11:31
33 palladyn
65/50 skille
9 magiczny
PACC
Expilem dotychczas na peninsula tomb przed teleportem jednak teraz tam jakis frajer botuje do save serwera :/... Probowalem frost gianty ale exp slabo idzie a wydatek na potki przewyzsza zysk... Jakies propozycje? Najlepiej kilka. Only pacc...
Cyclopolis Edron
Laguna Island (żółie, thronback i blood craby)
Small Barbarian Camp
Yalahar (piraty lub cyklopy)
Larosdoros
07-07-2009, 12:47
co polecacie:
93 Palladyn
skile 86/68
mlvl 17
crown armor, golden legs, demon shield, Demon Helmet, bohy
PACC
doradźcie coś bo konczą mi się pomysły
Dkkmaster
07-07-2009, 12:53
0123456789
Master Sorcerer 25 lvl.
22 mlvl (robię co mogę żeby go poprawić ;/)
Nie wiem za bardzo na czym expić. Larwy idą coraz wolniej, próbowałem tombów, ale na osiągalnych dla mnie poziomach jest albo za mało potworków, albo za szybko mana schodzi, albo za dużo ludzi.
Filipusek
07-07-2009, 14:54
Sorc 23 lvl chciałbym szybko wbić 26 lvl mlvl 25 eq jak na mój lvl dobre.Gdzie mogę expić szybko może być małe waste.Nie mówcie że cyce i dwarfy bo zajęte cały czas :P a i bije z decaya.
gdzie mam expic 51 pallem FACC skille 80/63 ;/ ;/ ;/ chodzi mi o szybki zysk po hacku ;/
eq: c helmet/pall armor/blue legs/dragonka/rs no i bohy
Sorc 23 lvl chciałbym szybko wbić 26 lvl mlvl 25 eq jak na mój lvl dobre.Gdzie mogę expić szybko może być małe waste.Nie mówcie że cyce i dwarfy bo zajęte cały czas :P a i bije z decaya.
Spróbuj na Fibuli
gdzie mam expic 51 pallem FACC skille 80/63 ;/ ;/ ;/ chodzi mi o szybki zysk po hacku ;/
eq: c helmet/pall armor/blue legs/dragonka/rs no i bohy
Poh? Jak masz postmana, to mill, kopalnie w kazz, tam czego byś nie robił, zawsze się zwróci...
Dkkmaster
07-07-2009, 16:29
0123456789
Dark_Exhado
07-07-2009, 16:43
Witam,
mój problem:
56 Ed,Eq Pod arma [oprocz focus cape] , moj poziom magiczny to 49
Gdzie expić dla expa? Interesuje mnie conajmniej 90k/h.
PS.Tylko nie ancienty.
Dziękuje :)
Witam,
mój problem:
56 Ed,Eq Pod arma [oprocz focus cape] , moj poziom magiczny to 49
Gdzie expić dla expa? Interesuje mnie conajmniej 90k/h.
PS.Tylko nie ancienty.
Dziękuje :)
Może Ramoa(vide bb island), ale może być bardzo ciężko.
Dkkmaster
07-07-2009, 18:15
0123456789
Dark_Exhado
07-07-2009, 18:18
Może Ramoa(vide bb island), ale może być bardzo ciężko.
jaki k/h? hethte
33 palladyn
65/50 skille
9 magiczny
PACC
Tarpit tomb przed tp, tylko nie przesadzaj z vampami bo pewnie będziesz miał waste (no chyba że przyfarcisz i jakaś vampirka poleci;P).
A tak poza tym może yalahar mino/elfy.
jaki k/h?
Hmm sądzę, że w przedziale 80-100k/h, ale tu dużo zależy od tego jakie waste chcesz mieć(nie no nie raz się zwraca ;))
22 rp skille 73/62 oprócz cyclopolis najlepiej pacc area
@up
Próbuj tomby przed tp, scaraby, może elfy w yala, cycki w yala...;)
22 rp skille 73/62 oprócz cyclopolis najlepiej pacc area
Dzielnica cmentarna w yala(crypty, ds, tam w podziemiach), hmm na Zombie i Nightstalkery lvl może być za mały... Hmm tomby jak już zostało powiedziane, można na barbarianach próbować, ale też ostrożnie.
@up
Cyklopy przy Thais
edit
gdzie wcielo tego posta co byl nademna ? :D
Dkkmaster
08-07-2009, 13:45
0123456789
Mort Ange
08-07-2009, 13:57
Świeżusieńko po hacku, mój pall:
38 lv
Plate set
Dragon shield
70/54
Gdzie expi, żeby odbić kaskę?
666 strona ;o
@up
dc, dwarfy wszystkie, i ogólnie tam, gdzie lootbagi porobisz. Możesz przy okazji zacząć questa na foxa i na minosach sobie lootbagi pykać poźniej tylko na foxa pójdziesz i masz ringa ;]
Voogelitt
08-07-2009, 15:49
Gdzie expic z PACC po update zeby nie bylo takiego waste a byl dobry exp.
Expie na mino yalahar , czasem dragi yalahar , mutated human/rat ale dragi - waste , mutated - maly exp tak samo jak mino . Co radzicie?
PS Tombow nie nawidze
Worker golemy próbowałeś?
Mastaszek
08-07-2009, 16:37
Gdzie expic 31 Druidem .. 31 m lvl do tego hat of the mad ...spellbok of enlightenment.. spirit cloack.. Chodzi mi glownie o szybki exp waste niewazne..
Dark_Exhado
08-07-2009, 17:39
Gdzie expic z PACC po update zeby nie bylo takiego waste a byl dobry exp.
Expie na mino yalahar , czasem dragi yalahar , mutated human/rat ale dragi - waste , mutated - maly exp tak samo jak mino . Co radzicie?
PS Tombow nie nawidze
tez nie nawidze tombow : D nie wiem czemu XD
@up
nie ogarnie workerow..na 100%.
Dragi darashia :>.
beko123654789
08-07-2009, 19:11
Gdzie moge poexpic palkiem lvl 29 skile 69/52
eq: Belted Cape , plate legs , crown helmet , guardian shield , leather boots
Wrocilem do tibii i nie wiem gdzie moge expic.Podobno duzo sie pozmeiniało.
Z góry dzieki
Siema mam pytanie gdzie mozna dobrze i w miare szybko expic 42 ed tak zeby nie bylo waste zbyt duzego i w miare bezpiecznie ?
Mlvl - 45
EQ - Hotm,Spirit cloak,p legi,Book co daje m lvl ewt. jakis guardian shield,leather bootsy. :d i hailstrom/spring rody..
Niemampomyslunanick
08-07-2009, 22:12
Gdzie expic 31 Druidem .. 31 m lvl do tego hat of the mad ...spellbok of enlightenment.. spirit cloack.. Chodzi mi glownie o szybki exp waste niewazne..
Hmm FACC czy PACC/? Jak FACC to utama i jedziesz na OF'ie, ew. DC za TP
PACC - Tomby -3,Dlairy,
Brtek00 Siema mam pytanie gdzie mozna dobrze i w miare szybko expic 42 ed tak zeby nie bylo waste zbyt duzego i w miare bezpiecznie ?
Mlvl - 45
EQ - Hotm,Spirit cloak,p legi,Book co daje m lvl ewt. jakis guardian shield,leather bootsy. :d i hailstrom/spring rody..
FACC czy PACC???
FACC: Utama i mozesz sprobowac DC -2,Kopalnie Guardy z monkami
PACC: Tomby,Cyclopolis,Moze Malpy??,Dworcki
Up@ i 2x up. dzieki a jeszcze jedno pytanie od jakiego lvla zaczynac expic ed na worker golemach albo assach? Cholera strona 666 Omg xd
nom 666 the best xd
golemy to tak myślę ze od 40 z blokerem a solo 50+.
@2up bodajże
Druidem na of z utamą? Powodzenia...
Diablo91
08-07-2009, 23:14
FACC czy PACC???
FACC: Utama i mozesz sprobowac DC -2,Kopalnie Guardy z monkami
PACC: Tomby,Cyclopolis,Moze Malpy??,Dworcki
Utama na ofie? Monki na guardach? o0
Utame się stosuje tylko wtedy kiedy możesz paść na combo bo inaczej sensu nie ma. Np. 30 druid/ 30 m lvl leczy się Exura gran za jakies 150 hp, a manas mu daje 100 mp. Więc nim coś % lvl wbije to już będzie wracał po manasy.
Co do guardów z monkami to już lepiej roty bez sumonów, exp taki sam bo na guardach dzielony na 2 lub 3. Zależy ile summonów.
beko123654789
Nie wiem czy pacc/facc. No ale ok.
Facc:
- dwarf guards
- horned fox tower
- Elf Fortes
- Dark Catedral
Pacc:
- Scaraby
- Tomby
- Cyclopolis (poziom -1, omijaj miejsce z Berkami i Liderem)
- Laguna Island's (żółwie, thornbacki, blood crabs)
- Cyclo na yalahar
- Muted Humans [yala] (chyba dasz rade)
@topic:
666!!
Apage! Apage :D
Co do guardów z monkami to już lepiej roty bez sumonów, exp taki sam bo na guardach dzielony na 2 lub 3. Zależy ile summonów.
Ale lepszy loot :)
Eq jest chyba najmniej ważną tutaj informacją. Potrzebuje miejsca gdzie mogę expić z exori~ i żeby choć w 65% zwracało się za zużyte mf. Ofc pacc.
UP
Człowieku szukałem dobre 5 min jaki masz lvl... :D
Hmm barby, tomby, dragi(jak będziesz zbierał śmieci to się zwróci), ale na twoim lvl pojedyncze, cyclopolis, no i tradycyjnie dzielnica cmentarna w yala, necro możesz próbować(ze zwrotem tutaj to zależy od farta).
32 knight Pacc
61\60
4 mlvl
Eq: Platinum Amulet,Crusader Helmet,Golden Armor,Vampire Shield,Knight Legs,Skull Staff,Leather Boots
Gdzie expić, bez waste.
UP
Katedra? EF, Mintlawin.
W sumie zrobiłbyś skille 70/70 musiałbyś zrobić.
50 lvl skille 73/72 Ek EQ : Rh , dsm , bs , demonka , bohy , k legi , p ammy Gdzie expic oczywiscie na pacc arena ? :p
FreeMartin58
09-07-2009, 17:40
Mam kina 39 lvl skille 67/65.
EQ: Crus helmet, crown armor, k legs, bohy, headchopper.
1.I mam pytanie gdzie mogę zabić 5k minosów (tak, tak, quest :p), żeby nie było waste?
2.Od którego lvl i z jakimi skillami opłaca się na mint iść?
Mam postmana i lubię (jak trzeba) robić lootbagi.
Myster:
Laguna, Yala, OF? Jest sporo miejscówek.
FreeMartin58
Skille sux, ale na mint da radę, tylko weź 1 ręczną broń i shielda, bo archery i guardy mocna walą i będziesz miał niepotrzebne waste(jak się wie jak chodzić nic potów nie idzie), a z lootbagiem nie ma możliwości, aby się nie zwróciło.
Pall 20 lvl
skill:56/40
Gdzie expić?? Jak trzeba doskillować to gdzie prosił bym o miejscówkę.
Dark_Exhado
10-07-2009, 02:16
@up
Doskilluj do 60,potem cyclopy mount sternum,ew. amazon camp. Ostatecznym wyjsciem sa dwarf guardy ale t o od 25 z rsami.
Ggdzie zrobić pg 60 edem z 49 mlvlem?
Mam do dyspozycji blokera 103 lvl EK i 5 bp sd,reszta to sio,frigo czy tam vis
Jaki lvl wbije za te sdki i gdzie?
Ja bym proponował p*erdolić blokera, sprzedać sdki i pojść na ancienty xDD
Darkomaster
10-07-2009, 13:02
145 lvl Elder Druid 85 mlvl
EQ: RH, Spirit Cloak, C legi, demon shield, bohy/softy
Swiat PVP
@up
Spytaj się poprzedniego ownera...
Żeby nie było offtopu
dragi/dl'e darashia, dl'e poi, potworki z poi w yala, demce z kimś najlepiej... Ogólnie większość tego na co masz ochotę z tych mocniejszych z blokerem np.
Royal Paladin ,40 lvl
Skills: 81/62
Eq: Crus Helm
Paly Arm
B legs
Mms
Boh
Gdzie expic bez waste? A gdzie ze srednim waste ale z dobrym expem?
Gdzie zarabiac wiem :)
@UP
Pacc czy nie??
Na faccu to poh, guardy, tomba facc.
Dark_Exhado
11-07-2009, 11:54
@UP
Royal Paladin bez pacca?.. ogarnij sie.
Stone tomb za tp,cyclopolis edron,cyclopy mistrock,dragi yalahar / darashia.
Filipusek
11-07-2009, 15:43
26 lvl sorc facc eq hotm focus cape dwarven shield plate legi woce mlvl 27 gdzie mogę expic by sobie zarobic (lootbagi odpadaja)
@up
Próbuj cyce na mt.sternum/poh, roty fibula, trolle ab(?) xd, ewentualnie dc -1.
Scypozoasss
12-07-2009, 01:23
Elo! Ja też szukam dobrej miejscówki do expienia (tylko PACC).
Royal Paladin 44 Lvl
Skills 78/66
Eq: Royal Helmet, G Armor, Blue Legs, Boh, Demon Shield, Platinum Amulet, Rs'y.
Tak jakoś myślę o Stone Tomb -6 (3), a także o piratach/// Co jest według Was lepsze? A może znacie jakieś lepsze miejscówki (tylko nie inny tomb, nie chce mieć stalkerów za moimi plecami). Chociaż bardziej skłaniam się ku Tombowi, ale tu mi chodzi przede wszystkim o dobry rate, i żebym zarabiał i nie był na -.
P.S. Od 45 lvla będę już oczywiście w stanie expić z enchanted spearami, ale czy to zmieni w tym przypadku dobór expowiska? POzdro.
becek123
12-07-2009, 09:36
Siema.
Gdzie mam expić 55 knightem (FACC)
skile : 80/80
eq : demon helm, dsm , mms , boh , relic sword , p ammy , g legi
z góry dzieki za odp.
@2up
Stone tomb do dobry pomysł, enchanted speary zmienią Twoje hity na większe jakby nie patrzeć ;).
@up
d lair veno, próbuj d lair thais, dc -2, ef, of. ;)
yokamiza
12-07-2009, 17:18
42 knight skille 68/65
eq:crus helmet,golden armor,knight legs,noble axe,dragon shield
próbowałem mt sternum za dużo ludu,DC też dużo ludzi
39rp skile 75/62 eq pala armor, vamp shield, b legi, bohy, crus helmet p ammy, bez dużego ryzyka deadów, z profitem lub na 0(musi być doobry exp)
39rp skile 75/62 eq pala armor, vamp shield, b legi, bohy, crus helmet p ammy, bez dużego ryzyka deadów, z profitem lub na 0(musi być doobry exp)
Hmm cyce w yalahar, barbariany, tomby, cyclopolis, frost gianty itp. co do ryzyka, ono jest wszędzie ;)
@3up
cycki poh, tam po drodze na dracone bh itd., cyce na południe od thais.
Hmm cyce w yalahar, barbariany, tomby, cyclopolis, frost gianty itp. co do ryzyka, ono jest wszędzie ;)
mógłbyś dokładniej opisać? tomby.. tombów jest bodajże 7 a i jeszcze poziomy, gdzie barbariany
@up
Za pewne stone tomb za tp a barbariany to mały camp ;p
Gdzie mogę expić 116ek mając stamine, które zwiększa o 50% expa żeby nie było dużego waste ale exp dobry. Myślałem o frostach ale nie znam się na tych respach i niewiem jaki resp moge zająć.A i coś poza tematem mam 35 ed 31 m lvl expić czy wbijać lvl?
Zielony910
12-07-2009, 21:32
Witam , gdzie mogę expić na 46 levelu , profesja Elite Knight , Skille 72/71 ;s , EQ : Crus helmet , dsm , blue legs , boh , mms , assasin dagger
Pozdrawiam :)
@3up
spytaj się poprzedniego ownera... dragi darashia, yala.
Ed'em też spytaj ownera poprzedniego co lepsze... według mnie mlvl wbijaj.
@2up
małpy dla kasy, dragi yala, darashia
@up
dragi darashia, yala, workery
@3up
spytaj się poprzedniego ownera... dragi darashia, yala.
Ed'em też spytaj ownera poprzedniego co lepsze... według mnie mlvl wbijaj.
@2up
małpy dla kasy, dragi yala, darashia
@up
dragi darashia, yala, workery
Na jakiej podstawie wnioskujesz, że kupiłem chara?? Chara nie kupiłem ale jak ty kupujesz chary bo nie umiesz wbić to mi przykro.Ponawiam pytanie :
Gdzie mogę expić 116ek mając stamine, które zwiększa o 50% expa żeby nie było dużego waste ale exp dobry. Myślałem o frostach ale nie znam się na tych respach i niewiem jaki resp moge zająć.A i coś poza tematem mam 35 ed 31 m lvl expić czy wbijać lvl?
@up
Odpowiedziałem Ci przecież na Twoje pytanie gdzie expić także nie spamuj. Skąd wnioskuje? Bo dziwne dla mnie jest żeby tak doświadczony gracz jak Ty 100+ lvlową postacią pytał się gdzie nią może expić ;s taka postacią powinieneś znać, każdy zakątek tibii. Ehh... I nie wkręcaj, że nie kupiłeś ok?
@up
Odpowiedziałem Ci przecież na Twoje pytanie gdzie expić także nie spamuj. Skąd wnioskuje? Bo dziwne dla mnie jest żeby tak doświadczony gracz jak Ty 100+ lvlową postacią pytał się gdzie nią może expić ;s taka postacią powinieneś znać, każdy zakątek tibii. Ehh... I nie wkręcaj, że nie kupiłeś ok?
Nie kupiłem chara jestem doświadczonym graczem i gram w tibie około 2 lata. I powtarzam NIE KUPIŁEM CHARA.
Jeżeli jesteś takim doświadczonym graczem to jak do jasnej cholery nie wiesz, gdzie iść expić 100+ ek?? omfg ludzie ogarnijcie
Ale jak mam 1h tej staminy dodatkowej. Tak to wiem gdzie mam expić.
jak masz 1h staminy dodatkowej to exp tam, gdzie normalnie expisz przecież będziesz miał więcej expa/h no nie? ;s
Jeżeli chcesz zarobić i lepiej poexpić przez tą godzine to tomby, lizardy, małpy.
Jeżeli chcesz powaścic przez tą godzinę, bdb poexpić to demce, w yala potworki z poi, najty itd itd.
Demce solo knightem?? Chyba oszalałeś. Widać kto tu kupił chara.
Jeżeli chcesz powaścic to pojedynczo możesz solować omfg weź już się nie odzywaj lepiej :confused:
56 ED z 51 mlvl. Jakie miejscówy polecacie bo necro/hero na yalahar wiecznie zajęte tak samo jak all dragi :)
Pojedyńczo solować demce dla expa ta?
To już 100x lepiej wyjdzie waląc najty lub nawet jak by botował na małpach żal.
Oczywiście co do expa, chociaż do loota też bo zanim by coś lootnoł tym 100+ ek solo z demców to by więcej kasy zarobił na małpach/najtach hauhau.
Ponawiam pytanie:
Gdzie expić moim Master Sorkiem?
29/30 lvl
29 mlvl
^RautaRehki^
13-07-2009, 08:24
21lev
skille 60/60
knight facc
Chcialbym expic na beholderach, poniewaz mam na nich duzy zarobek, do tej pory expilem kolo thais, na tym quescie z life ringiem, ale tam troche maly resp jest, za to an fibuli juz za duzy :P
Znacie mzoe jakies inne miejscowki z beholderami? :>
Filipusek
13-07-2009, 08:32
21lev
skille 60/60
knight facc
Chcialbym expic na beholderach, poniewaz mam na nich duzy zarobek, do tej pory expilem kolo thais, na tym quescie z life ringiem, ale tam troche maly resp jest, za to an fibuli juz za duzy :P
Znacie mzoe jakies inne miejscowki z beholderami? :>
Jeśli chcesz zarobić to rób lootbagi na mino tower.Weź obsidiana mi na jeden hunt kiedyś koło 30 skorek spadało.Jeśli chcesz poexpic to dobij 65 skilla i lec na cyce koło thais.Z beholderami możesz spróbowac na fibuli ale z potkami.Na początku by było ciężko ale potem już pojedyńczo sie je wybija.Co do innych miejscówek to nie znam ;(
^RautaRehki^
13-07-2009, 09:30
wolalbym zeby ktos podal jakas miejscowke z beho bo na nich bez lootbagow niezle zarabiam ;)
Jimmy456
13-07-2009, 10:30
@up
jak się idzie na black knighta to tam są jakieś
@down
może Dragon Lair ? , Fibula ? MT Sterum , DC -2 -3
Voodevill
13-07-2009, 10:47
60 knight na faccu, 77/74 w lapie mistic blade, reszta eq slabiutka:
gdzie expic?
gdzie zarobic? (mint 24/7 zajete - <3 non pvp)
25 Royal Paladin Sille: 80/66 Eq: Blue robe, boh, dragon shield, crusader helmet, platinum amulet, plate legs, royal spears.
Gdzie expic na paccu? Zysk moze byc 0 lub minimalny. Prosilbym o miejscowki i do kazdej ile mniej wiecej k expa na godzine.
Mort Ange
13-07-2009, 11:44
Tak samo jak mój pall... Świeżo po hacku:
45 Knight
70/68
Postman quest done
Facc
Crown helment/Knight Armor/Knight Legs/Medusa Shield/Bright Sword
Mógłbym doskilować do 75/75 ale gdzie expić?
@Piwekk
Yalahar cemetery quarter, nie wiem ile k/h, ale powinno być sporo ;p
Mam 450 kamieni 15lvl skille 51/36 mam takie pytanie czy uda mi sie doskilowac do 65/55?shielding od kamieni nie zalezy wiem o tym ale przy okazji
@BloodB
A nie pisałem nic o kurwa małpach, najtach etc.? Jeżeli chce na prawdę powaścic i wbić duużo expa tp pójdzie na pojedyncze respy dema. Przecież jest doświadczonym graczem (jak sam napisał) to ujebie dema solo... "tempaki"...:confused:
Żeby nie było ze offtop.
@Anqarix
workery yala.
@Solaxe
larvy/scaraby, penisula tomb bodajże.
@^RautaRehki^
w drodze na dracona quest masz tam pełno bh...
@Mort Ange
guardy lootbagi sobie cykaj, of na powierzchni ładnie też zarobisz z lootbagiem bo widzę, że masz postmana ;)
larwy daja mi juz bardzo malo exp, zaś scaraby zabijam jeszcze za wolno, ale spróbuję tych tombów, dzięki.
Gdzie expic 60 msem zeby byl exp najs waste nie gra roli moge nawet sd uzywac ale bez przesady
@up
Nie wiem czy ogarniesz, ale dl'e darashia, workery yala, może na goromie coś(?). :)
Pacc (niedlugo kupuje) :)
54 lvl :p
66/60 X(
ml 5
Tomb Odpada xD :(
EQ: DSM,Crown Legs, RH,boh,Vamp Shield,Thian Sword(spróbuje kupic), Fire Sword
MAm Qesta na Yalahar
Fenreall
13-07-2009, 19:03
68 lvl
80/79 (2% do 80 xDDD)
MPA, g legs, dh, mms, mystic blade, boh, p ammy
Gdzie mogę dobrze poexpić. Nie chodzi mi o zysk - mogę wychodzić na zero lub mieć minimalne straty.
@2up
dragi yalahar,darashia
@up
to samo co up+ stone tomb za tp, piraty.
gdzie moge poexpic na faccu, swoim najtem.
90 lvl ; 85/80 ; justice seeker, g arm, k legi, d shield, bohy, rh.
Zeby nie byc w plecy, postmana mam. Narazie expie na OFie ale juz nudno sie robi...robie tam jakos 70k/h i wychodze jakos 10k na +,po godzinie expienia,ale nudnoo :D
da sie lepiej gdzies?
@up
Spróbuj dwarf hell, ale nie wiem jak tam z kasą wyjdziesz, do tego możesz deep fibule czyścić, dc -2 tam z 50k w porywach wyciągniesz, ale kase za to masz.
36 rp, 62 dista. Słaby eq, royal speary. Co można z tego zrobić ? ;f
60 knight na faccu, 77/74 w lapie mistic blade, reszta eq slabiutka:
gdzie expic?
gdzie zarobic? (mint 24/7 zajete - <3 non pvp)
60 knight może expić:
-ORC FORTEC (omijając Orc Warlord's)- Opłacalne Loootbagi :)
-D-Lair (koło venore) -Dragi,Dle :)
-Dark Catedra -Może dla kasy
-Dwarf Guardy
-Poh??-[Cyce,Drag,demon Skeleton,Orki]
Prosze mam nadzieje że się przyda :)
~~XOo~~VALoRiA ~~hoCuS PoCuS ~~
Dark_Exhado
14-07-2009, 14:14
peninsula tomb -2 lootbaguj wszystko co sie da [mace z ghouli,two handed swordy [450gp u npc] , viking helmy itd ] szybko zarobisz na pall arma itd.. potem dragi darashia ale uwazaj bo czasami po 2-3 wychodza.
W tym przypadku 36 Royal Paladin można iść na
-Dragi, pojedyńcze dragi (Ankrahmun)
-Dwarf Guards - kopalnie przy kazordoon
-Tomby
-Małpy (północny-zachód) od port hope
Gdzie Expić??
30 drucik na faccu, 30mlvl, b robe, hotm, plate legs, medusa shield? :p
Nargor. Od 25 lvl palem tam expilem skille sadze ze nie wieksze jak 60 i zawsze bylem 2k+ kasy i itemy na plus, jak dobrze ogarniasz nawet 1 potion nie zejdzie.
#Up
Druidem na faccu nie ma za wiele mozliwosci - roty, moze cyklopy, PoH, DC?
becek123
15-07-2009, 16:04
Gdzie expić 60 EK
nie chcem wyciagnac jak najwiecej kasy tylko jak najwiecej expa/h oczywiscie zebym wychodzil na 0 albo troszke na +
EQ : DH, DSM, Boh, soft boots, mms, mystic blade,p ammy, g legi
Do tej pory expilem na frost giantach wyciagam tu 45-50k/h
a chcem czegos wiecej czekam na odp.
Gdzie Expić??
30 drucik na faccu, 30mlvl, b robe, hotm, plate legs, medusa shield? :p
Mógłbyś spróbować z Cycami pod Mount Sternum, ew. głębiej na ghoulach.
thomson1708
15-07-2009, 17:16
W mount sterum musisz uważać bo jak cie cyce dopadną to kicha, a jak mi wiadomo dużo osób tak expi :(
Znajądz życie padniesz tam a o zwrocie eq możesz se pomażyć
becek123
15-07-2009, 17:30
Gdzie expić 60 EK
nie chcem wyciagnac jak najwiecej kasy tylko jak najwiecej expa/h oczywiscie zebym wychodzil na 0 albo troszke na +
EQ : DH, DSM, Boh, soft boots, mms, mystic blade,p ammy, g legi
skills . 81/80
Do tej pory expilem na frost giantach wyciagam tu 45-50k/h
a chcem czegos wiecej czekam na odp.
@2up zgłoszony...
@up
piraty, dragi yala, dragi darashia...
A oprócz Ghouli bo z tym rodem od 26 o żywiole ziemi to mało efektywne... A z kolei necrotic od 19 śmierć i nic Ghoulowi nie zrobie...
A oprócz Ghouli bo z tym rodem od 26 o żywiole ziemi to mało efektywne... A z kolei necrotic od 19 śmierć i nic Ghoulowi nie zrobie...
Guardy, bierzesz manasy + możesz jakiegoś life ringa. Gdzie? W kopalni, ktora znajduje się na przeciwko 'domku' i skrzynki pocztowej. Najniższy poziom.
Up
Resp guardów x 5...
Ktos mowi ze musisz brac 5 na klate? Ja tam 19 druidem z necrotic rodem wyrabiałem, z malym waste... Wiec jak 30 ma nie dac? Ew. nie masz frigo hura?
kombos665
16-07-2009, 00:51
127ms , best (nie BEZ) equ , tylko 100k w depo ;p No-Pvp
Gdzie jak najszybciej nazbierac kase? Najlepiej Solo.
I proszę nie mówcie mi że kupiłem chara bo nie wiem gdzie zbierac kase... bo wiem tylko na tym forum jest wiele bardziej obeznanych odemnie osób i znają oni może więcej lepszych miejscówek...
Nie mam goromy/ice island.
Exp żeby przynajmniej 50k/h było.
@up
Nie ten temat...
Ale Ci odpowiem.
Wszystkie nieumarlaki dobrze by było jak byś zrobił ice island wtedy helheim. A tak to w yala necro itd. Ewentualnie djiny. Powinno być dobrze ;)
Zachaarys
16-07-2009, 14:23
Witam
Mam 22 palla
Skille 69/59
Mlvl 9
Chciałbym się dowiedzieć gdzie moge expić, żeby jak najszybciej wbić 30 lvl. Chodzi mi o miejsca które są rzadziej odwiedzane przez użytkowników.
Z góry dzięki
57 MS
Nie zależy mi na kasie byle by się zwróciło za expa : )
Exp minimum 60k/h
odpadają dragi w dara, yalahar, ankh i ancienty : )
@2up
cyce poh, dc, dwarfy, cyce na południe od thais...
@up
Faktycznie czekałeś godzinę na odpowiedź to trzeba zakładać nowy temat -.-
workery w yala, necro w yala, culty, djiny (tu masz jakies 40k/h ale kasa ladna)...
Seeleesee1992
16-07-2009, 17:24
55 elder druid, 54mlvl. Eq: hotm, focus cape, plate legs, spellbook of enlightenment, boh. Od niedawna mam pacc i nie wiem gdzie expic xP. Exp nie musi być rewelacyjny, ważne żeby się kasa zwracała ;) Tylko nie ancienty bo z moim netem każda wyprawa tam = samobójstwo
Dragi darashia, djiny yala, dragi yala, dragi ankh, workery (nie wiem czy ogarniesz ale spróbuj), bogi (?), nieumarlaki. Starczy?:)
25 MS
mlvl 23
eq: Blue robe/spirit cloak Blue legs. wand of draconia, beholder shield,crown helmet,bohy. (itemy mam z pallka)
Gdzie expić żeby w miare szybko exp i kasa szła (Bo od tego do 40 lvl MS ma zawsze waste :confused:). Wiem że podstawa to ankh tomb, ale jak już to jaki ?
@up
Bodajże penisula tomb ten na prawo od ankh zaraz. Spoko kasa i exp na Twój lvl.
nawadonok
16-07-2009, 20:34
2Up Możesz próbować na hydrach ale po 1, również tarpit tomb za tp, lub powoli już zamek w ab.
16-33 (mlvl na razie 10), druid pacc, jaknajszybszy exp, może być na 0 lub lekkie waste,(dobrze by było, gdyby trzeba było dużo się manasować i leciało troche kasy żeby nie było tak bardzo dużego waste) na pacc area. Eq:na 16lvl: spirit clok, p legs, hotm, dark shield, scarf, leather boots , na około 20-25 : focus cape (blue robe), blue legs, hotm (crusader helmet), vampire shield, platinum amulet, boh
PUSZEKXD
16-07-2009, 21:43
gdzie expic ?
lvl 23 sorc mlvl 27+ rośnie
Eq: crown helmet > mfc > dragon shield > plate legs >wod (wand of dracinia obrażenia od ognia) > szalik
gdzie expic mam ?? tam do 25lvl
i nastepne miejsce do 30 lvl
albo jedna dobra miejscówka : FACC !
gdzie expić 64 knightem / k set, warrior helmet, dragonka i mystic blade .. skille 72/70. slabe, bo nigdy nie trenilem : ] gdzie expic zeby lvl w 2h byl i dobra kaska?
@edit
Pacc !
@up w 2h to powodzenia ..
zombie yalahar, masz tam też nighstalker, i inne badziewia,dużo halberdów i steelow , ogółem dużo kasy leci a exp też bardzo dobry podobno
mistrz99
16-07-2009, 22:20
gdzie expić 19 druidem?
pacc
eq
to blue legs ( w dp a chodzę w plate legs) spirit cloak, hat of the mad, necro/moonlight rod,leather boots, dwarven shield ( w dp mam jakiegoś spellbooka od 30 lvl +1 m lvll ale od 30)
14 (prawie 15 m lvl) z itemkami a bez to 12 (prawie 13)
Witam ;d
Mam 47 palla skille 73/54 wiem lipa ;d
Eq: Skull Helmet , b legs , demon shield , pall armor , bohy , aol
I pytanie oplaca mi sie expic na gsch na cruz helmet czy bedzie waste i ile okolo exp/h
z góry dzieki
Jestem facc ;d
@up
exp powinien dochodzic do 50k/h, to zalezy od respa i jak szybko bedziesz je zabijał. Pamiętaj o t ringach + bohy, bo inaczej Cie dogonią ..
dzieki, lookne te zoombiaki :D
ale jeszcze poslucham rad innych uzytkownikow :D
gdzie expić 64 ek Golden Armors, blue legs, warrior helmet, crown shield i mystic blade, p ammy. .. skille 72/70. slabe, bo nigdy nie trenilem : ] gdzie expic zeby lvl w 2h byl i dobra kaska?
50 EK.
Gdzie mogę się powastować na Yalahar? Możliwi jeszcze 50 ED, 60 MS i możliwe że 70 EK. Z góry dziękuję za odpowiedź :P
@up
Mutated~~, bogi (czasem pal arm spadnie to na +), z ed/ms workery próbuj.
@Mistrz~
roty darashia, minosy darashia.
@Weeman
Nie będziesz miał w 2h lvla. Idź na dragi yala, dragi darashia... Nie będzie lvla w 2h ale będzie szybki exp i dobra kasa.
19-33 (mlvl na razie 14), druid pacc, jaknajszybszy exp, może być na 0 lub lekkie waste,(dobrze by było, gdyby trzeba było dużo się manasować i leciało troche kasy żeby nie było tak bardzo dużego waste) na pacc area. Eq:na 16lvl: spirit clok, p legs, hotm, dark shield, scarf, leather boots , na około 20-25 : focus cape (blue robe), blue legs, hotm (crusader helmet), vampire shield, platinum amulet, boh
mistrz99
17-07-2009, 11:30
@up2
tam wiecznie zajęte...
ponawiam pytanie
gdzie expić 19 druidem?
pacc
eq
to blue legs ( w dp a chodzę w plate legs) spirit cloak, hat of the mad, necro/moonlight rod,leather boots, dwarven shield ( w dp mam jakiegoś spellbooka od 30 lvl +1 m lvll ale od 30)
14 (prawie 15 m lvl) z itemkami a bez to 12 (prawie 13)
PUSZEKXD
17-07-2009, 11:30
@up facc czy pacc?
FACC
gdzie expic ?
lvl 23 sorc mlvl 27+ rośnie
Eq: crown helmet > mfc > dragon shield > plate legs >wod (wand of dracinia obrażenia od ognia) > szalik
albo jedna dobra miejscówka : FACC
@3up
najpierw roty/minosy do 22 lvla~ później cycki tak do 30 lvla i dragi poźniej próbuj.
@2up
Nie wierzę, że nie ma miejsca na minosach w darashii-.-
Roty LB, dwarfy wszędzie, trolle edron, próbuj cycki w edron, larvy/scaraby ankh. Więcej chyba sie nie wymyśli.
@up
do 25 lvla roty fibula, dwarfy kazz, ghostland, później na dc idź
mistrz99
17-07-2009, 12:53
@up
thx
ale sobie zagraj na neranie i idź spróbuj na minosy na darshii expić to 1 lvl będziesz tydzień bił ponieważ byłem tam godzine i ubiłem 2? 3 minosy?
[QUOTE=Artur0;2600218]@3up
najpierw roty/minosy do 22 lvla~ później cycki tak do 30 lvla i dragi poźniej próbuj.
to był żart? co za popierdol...
@Oktaw
Uważaj na słowa oczywiście zgłoszony, prosiłbym innych użytkowników o nie odpowiadanie na jego posty bo w większości kończą się tego typu zaczepkami...
PUSZEKXD
17-07-2009, 14:29
PONAWIAM ;/
gdzie expic ?
lvl 24 sorc mlvl 27+ rośnie
albo jedna dobra miejscówka : FACC[/QUOTE]
@up
Przecież Ci pisałem....
"do 25 lvla roty fibula, dwarfy kazz, ghostland, później na dc idź"
PUSZEKXD
17-07-2009, 16:52
ok no to do 25 lvl
a od 25lvl ?? :)
, później na dc idź"
... mam nadzieję, że już nie będziesz spamować...
PUSZEKXD
17-07-2009, 17:37
dc odpada cos innego moze ?
cycki mt. sternum, cycki na południe od thais, cycki poh, zamek w ab...
PUSZEKXD
18-07-2009, 10:48
dobra dzięki :D teraz puki co ide zobaczyć na fibułe :P
puzniej pujde sobie na mt. sternum
dzieki :D
Dragonbite
18-07-2009, 21:35
Pytanie dla osób kompetentnych:
50 Elder Druid, 40 mlvl.
Blue legi, robe, demon shield (na zmianę z SMC), bohy - jednym słowem stand. EQ
I teraz zastanawiam się nad:
-małpami,
-nargor,
-tombami, jak tak to jakim?
Chodzi mi głównie o to żeby był stosowny profit, aby waste pokrywały się w respie HP a nie na odzyskiwaniu many na następne hity.
*Do osób bazujących na nabijaniu postów.
Lepiej nie odpowiadajcie bo nie skorzystam.
Z góry dziękuję
Penisula tomb 2/3 poziom próbuj, ewentualnie tarpit tomb 2 poziom. Małpy? Nie wiem czy spełnią Twoje wymagania i mana się tak będzie odnawiać ale na + wyjdziesz na pewno. Nargor? Możesz jechać z monkami będzie trochę lepiej niż na małpach z maną.
Gdzie mam expic na 41 lev drut m lvl 40 prawie 41
eq: focus cape , blue legs , boh , hat of the mad , vamp shield , halisterm rod
Tak zeby zarobic nie mam pacca
Zarobić bez pacc? Toż jedno wyklucza drugie:p Jak już chcesz ładnie zarobić i poexpić to Guardy. Rób lootbagi to wyjdziesz na 0 lub lekki +
60 ed, 53 m lvl, gdzie expić, narazie mam takie expowiska: Ankh d lair i alternatywę ancient scaraby w ankh.
Zielony910
19-07-2009, 11:36
Witam , otóż mam pytanko w jakiej dzielnicy na Yalahar mogę expić EK ( 48 level ) ? Skille 73/71 , eq : Assassin dagger , mms , crus helmet , dsm , blue legs , boh .
I czy opłaca się expić w cyclopolis ( czy jak to się zwie ) na Edron ?
W obydwóch przypadkach chciał bym wyjść chociaż na lekki + .
@2up
Jeżeli chcesz zmienić expowisko idź na dragi yala, dragi darashia.
@up
Nie znam nazw dzielnic także powiem jakie potworki. W yala na dragach i ogólnie tam ta cała dzielnica.
Na cyclopolis wyjdziesz raczej na + ;)
Witam! Moja postać to:
elder druid, 20 lvl, 13 mlvl
moonlight rod, dwarven shield, soldier helmet, brass armor, brass legs, leather boots, scarf
Level 9 nabiłem na Island of Destiny, od 9-13 expiłem na goblinach na Edron, 13-16 rotwormy i carrion wormy na Darashii + lootbagi na wieży minotaurów, 16-20 larvy na Ankrahmun.
I mam pytanie: co dalej? Nie chcę już tam expić, ponieważ nudzi mnie długie przebywanie w jednym miejscu. Mogę wbić jeszcze, powiedzmy, ze 2 levele na larvach/rotach, ale wolałbym jak najszybciej przenieść się na jakieś inne opłacalne expowisko (jak najszybszy exp + chociaż niewielki zysk, mogę robić lootbagi, aczkolwiek póki co nie mam wykonanego Postman Questa). W chwili obecnej jestem bez pieniędzy - wszystko wydałem na promocję i czary, więc muszę jakoś expić z tym co mam. Chciałbym wiedzieć, gdzie mógłbym przebywać do 28 levelu, kiedy to będę już mógł robić runy Icicle. Wtedy wykonam parę questów i zobaczę, co dalej :) Na tę chwilę proszę o udzielenie mi pomocy nt. gdzie i jak expić.
Chciałbym dodać, że narazie nie mam wykonanych jeszcze żadnych questów na Mainie, więc, proszę, nie piszcie: "Yalahar". Interesują mnie tylko ogólnie dostępne tereny dla posiadaczy PACC (chyba, że znacie naprawdę dobre miejsca na FACC area, ale nie wydaje mi się).
Z góry dzięki i pozdrawiam,
Marixon
Próbuj pojedynczo cycki na cyclopolis Edron. Ale tak na prawdę nie ma sensu się, gdzie indziej przenosić z larv. Poza pojedynczymi cyckami nie mam więcej pomysłów być może jeszcze ktoś inny napisze propozycje.
Aha, dzięki ;] To ja lepiej wbije jeszcze level, czy dwa na larvach, może pójdę na Vocation Questa lada dzień, za zarobione pieniądze kupię lepszą różdzkę i może wtedy się przeniosę na inne tereny. Zobaczymy, co wtedy. Chyba, że ktoś ma jeszcze inne propozycje dla mnie ;] Mam w tej chwili 21 lvl i 14 mlvl.
prof.Toudi
19-07-2009, 18:20
palek 39 lvl 11 mlvl 70 dist b robe crus bohy p-ammy dragon shield - gdzie expic na paccu? (moze byc minimalny waste, chodzi mi o jak najszybszy exp) podajcie mi wiecej niz jedna miejscowke [bylem na small barb camp tam jest zaledwie 25k/h)
@up
stone tomb za tp, dragi darashia, dragi yala, cycki edron, próbuj helheim, pojedyncze bogi(?).
59 rp, eq dobre .. gdzie szybko 70 ? ;d tak w tydzień? ;d moge bic z p boltow, royal spearow.. moze byc lekki minus.
W tydzień 11 lvli? ;o
Będzie ciężko na pewno, ale pomyślmy.
Będziesz musiał być hardkorem xd, Próbuj frosty, ale POJEDYNCZO wpadasz w większa kupkę i tp do świątyni. Możesz jeszcze dl'e w darashii, nie wiem jak z wyrmami jaki tam exp, ale też spróbuj. Ewentualnie gs'y w yala albo goroma.
W tydzień 11 lvli? ;o
Będzie ciężko na pewno, ale pomyślmy.
Będziesz musiał być hardkorem xd, Próbuj frosty, ale POJEDYNCZO wpadasz w większa kupkę i tp do świątyni. Możesz jeszcze dl'e w darashii, nie wiem jak z wyrmami jaki tam exp, ale też spróbuj. Ewentualnie gs'y w yala albo goroma.
Hmm, co do frostów i dli, to się boje. Gsy na goromie dobre, ale nie ma mgoromy, i narazie nie bede mial. A co do wyrm, to mysle ze tam bedzie zajeb**cie ;) bylem ostatnio z kumplem i mialem 80k/h :d dzieki za pomysl ;]
31 druid mlvl 27. Eq b set, hotm, demon shield, boh, platinum ammy, northwind rod. Premium, zastanawiam się nad cyclopolis, mino yala ? Potrzebuje jakiegoś expa do 40 lv, później pójdę na dragi z blokerem lub sam. xd
@Edit
Ok dzięki, a i jeszcze jedno pytanie... Na penisula tomb siedzieć na -1 i -2 czy tylko -1? xd
Cyclopolis dobry pomysł, możesz ewentualnie scaraby albo penisula tomb.
Piotreqdelta
19-07-2009, 23:17
Gdzie expić 18 palem? Waste. Loot jak najlepszy, a waste 25% loota max
Mam problem z kasą. Eq Belted cape/plate legs/ leatherk bootsy/dragonka/soldier helmet/
Skille 65/46
Cycki mt. sternum, dc, dwarfy z lootbagami, mino z lotbagami.
Pan_Kalafiorek
20-07-2009, 08:40
@Weeman
- bb island
@Ango95
- Mintwalin
@lolnik1
- workery
Gdzie mam expić 32 ms'em 32 mlvl? Żeby dobrze kasa szła :P
@up
W zasadzie nie ten temat. Scaraby/larvy, penisula tomb.
OldWerladyn
20-07-2009, 13:34
Elo
Gdzie mogę expić 60ek 83/80 z 2nd Axe z Areny, Demon Shieldem, BoH i PSet?
tak żebym miał z 30k+/h i kasa leciała ;] żeby na eq dozbierać ;]
pozdro
tylko 30k chcesz? ;p Na piraty idź kasa ładna exp w granicach 40-50k. Ewentualnie helheim.
loosemole
20-07-2009, 20:16
Witam.
Pall
22lvl
sklle - 55/38
FACC
eq : belted cape ; dark helmet ; dragon shield ; brass legs ; leather boots
I teraz mam pytanie gdzie mogę poexpić byle by nie było waste'a bo cienko u mnie z kasą. I od razu z czego atakować? Bow , Crossbow czy może Spear'y?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
PUSZEKXD
21-07-2009, 12:53
siema :P
26 sorc
mlvl 29+
Eq : dragonka > mfc > plate legsy > crown helmet > woce > wod > wod (draconia)
FACC
gdzie expić ??
witam, to znowu ja :D
tym razem pytam z ciekawości, gdzie expic zeby lecialo dosyc duzo kasy, przyczym exp 75k/h ;d
60 rp, 77/63 Paladin Armor, Warrior Helmet, Blue Legs, Boh, Crown Shield.
witam, to znowu ja :D
tym razem pytam z ciekawości, gdzie expic zeby lecialo dosyc duzo kasy, przyczym exp 75k/h ;d
60 rp, 77/63 Paladin Armor, Warrior Helmet, Blue Legs, Boh, Crown Shield.
Quara scouty, BB, GSy, culty.
160ek, 95(+2=97)/90
Długo nie grałem i szukam jakiegoś expowiska, żeby odpocząć od nightów, dl'i i frostów. Chciałbym conajmniej 150k/h i bez większego waste;)
siema :P
26 sorc
mlvl 29+
Eq : dragonka > mfc > plate legsy > crown helmet > woce > wod > wod (draconia)
FACC
gdzie expić ??
Guardy, FACC tomb i cyclopy/minosy/undeads na PoH.
@2up
dl'e darashia z dragów zazwyczaj coś spadnie także wyjdziesz na + może z mniejszym expem, ale dobrą kasą culty? :)
Rp (Pacc ofc) 83/70 z paladin arm. P arrm,b legs,bohy p amulet,rh,demonka
Gdzie expic w miare szybko z małym zyskiem lub na 0
Thx
ArmorDlaEd
22-07-2009, 14:57
Mam 10Knighta Eq Plate Set, Beho shield i vampirka i 5k w depo. Nie mam PACC. Skile 50/50 i co dalej? Gdzie mam expić co mam kupic narazie mam axa tego co jak wybierasz profe to go dostajesz co mam teraz zrobic? Kupic jakiegos axa albo eq? Prosze pomurzcie na jakich potworkach mam expic do 30lvl? i z jakim eq? i skilami?
@2up
lvl... Na takie informacje to Ci mogę polecić jedynie dragi bo nie wiem jaki lvl.
@up
Eq masz dobre, poskilluj nawet do 60
Jeżeli chodzi o exp to:
10-15 lvl ->trolle, frost trolle
15-20+lvl ->roty, ghostland
20-30lvl ->ghostland, dc, cyce mt sternum, cyce poh.
virus127
22-07-2009, 16:18
Gdzie expić 15 sorcem z 7 mlvlem? :D wiem ze mlvl slaby :D ale to nic, sie zrobi :> chciałbym bez waste. mam PACC :D i tylko nie mowcie scaraby, larvy, roty darashia, tomby i mino tower :D
tequila51
22-07-2009, 18:35
Dawno nie grałem, na razie tylko facc.
85 knight skille 76/72
Eq Rare
Softy
Gdzie mogę expić?
D lair venore, deep fibula, elf f, mint, of i dark cathedral znam
cos jeszcze jest?
Gdzie mogę się przejść z kumplem 70 pal.
Przypominam, że Facc.
@2up
mino yalahar, ale nie wiem czy ogarniesz.
@up
dwarf hell. Na facc raczej nic więcej nie znajdziesz.
36lvl skile 65/45
eq.
Crus Helmet
Blue Robe
Knight Legs
Boh
Demon Shield
gdzie expic i do jakich skili dotrenic dawno nie gralem i nie wiem co robic
żeby nie było waste i troche na +
jestem FACC
SkaleArmor
22-07-2009, 21:23
36lvl skile 65/45
eq.
Crus Helmet
Blue Robe
Knight Legs
Boh
Demon Shield
gdzie expic i do jakich skili dotrenic dawno nie gralem i nie wiem co robic
żeby nie było waste i troche na +
jestem FACC
ja tam radze latac z scale armorem,no ale jak chcesz.
Doskilluj do 75,jak wyskillujesz 75 to :
Facc tomb,
Cyclopy mt sternum -1
Dwarfy guardy,
Venore dragon lair [ostroznie]
37 lvl Knight, PACC, skille 62\61. Moje eq to: crus helmet, golden armor, vampire shield, knight legs, leather boots, skull staff, p ammy. Do tej pory expiłem na tombie -1. W pierwszą godzinę miałem 30k expa potem to już po 18. Teraz interesuje mnie zmiana miejscówki. Liczy się zarówno exp jak i kasa. Czy znajdzie się coś dla mnie? Interesuje mnie raczej miejscówka pacc bo na facc to mam elfy,dc, tomb, soldy. Głównie expiłem na dc -1 i wyciągałem tam niecałe 20k expa (świat non-pvp).
Dziękuję sprawdzę je jutro.
Pan_Kalafiorek
23-07-2009, 08:25
żółwie ssą...
polecam małpy (+1, 0,-1)
-Pogromca-
23-07-2009, 11:52
Expienie sorcem,drutem i pallem na levelach,na którch nie trzeba wydawać sporo kasy na Potiony !! :
8-10 lvl : Trolle,rotwormy,skeletony,skeletony warriory ( w podziemiach ab'dendriel,Ghostland poziom 0 i -1 )
11-20 lvl : dwarfy,dwarfy soldiery,dwarfy Guardy,Ghule,( Kopalnie Dwarfów,Ghostland )
21-30 : Cyklopy,Cyklopy drony,Cyklopy Smithe ( Miasto cyklopów na północy wschód od thais )
31-35 : demony skeletony,stalkery ( Ghostland )
36-45 : Tarantule,slimy,beholdery,Assassiny,Dark monki,Witche ( Dark Catedral )
46-60 : Dragi,Dragon hatchling ( Dragon Lair ) na południowy zachód od Venore - Bagna )
61-70 : Giant Spidery (Poh : Plain of Havoc - na wschód od Dark Catedral )
71-... : Dragi lordy,Banshee ( Dragon Lair najniższe piętra,Banshee quest - dużo banshee do rozwalenia )
SkaleArmor
23-07-2009, 12:10
@up
weź zmykaj na swojego 30 druida
na 40+ lvlu bez pacca nie pograsz na profesji magicznej
na pohu tez rzeczywiscie 30k/h na 70 lvl bardzo zadawalajace,
a pomysl zeby expic na banshee quescie - :cup:
Witam.
Gram w tibie od dwóch miesięcy, jest to moje pierwsze konto i zbytnio nie wiem gdzie expić :baby:
Moje Staty : Elite Knight lvl 38 (prawie 39), Skille 62/54
EQ : W. Helmet, DSM, Demon shield, B legi, BOH i noble axe.
Interesuje mnie bardziej coś dla PACC, bo nie lubie jak ktoś siedzi na moim expowisku ;)
Z góry dzięki i pozdro
PCE
To ja zrobię małego upa.
44 level, rp, 70 dista, pall armor, bohy, blue legs, crus helm, royal speary.
Na dragi na darashii jeszcze za wcześnie, te części tombów, które mogę czyścić już mnie nie satysfakcjonują.. Jest coś pomiędzy ? ;f
Tibianka
23-07-2009, 13:41
To ja zrobię małego upa.
Na dragi na darashii jeszcze za wcześnie, te części tombów, które mogę czyścić już mnie nie satysfakcjonują.. Jest coś pomiędzy ? ;f
ja bym polecała zombie na yalahar.;)
Rp 54lv(zapomniałem dopisać...) (Pacc ofc) 83/70 z paladin arm. P arrm,b legs,bohy p amulet,rh,demonka
ja bym polecała zombie na yalahar.;)
Waste bedzie mial. Conajmniej 50 lvl i dobre skille zeby wyjsc tam na zero, wypada tez robic lootbaga.
#up
Zombie mozesz sprobowac, z lootbagiem powinien byc lekki plus.
Witam,
Gdzie mogę expić paladynem na FACCu ze skillami 85/70(55 lvl)? Mogę wychodzić na 0, ale raczej nie mogę pozwolić sobię na waste. Po wakacjach funduję sobię PACCA, gdzie expić jak już będę miał? Mam lekki gear + royalki. I pytanie, kiedy i na co zmienić Royale?
prof.Toudi
23-07-2009, 15:31
To ja zrobię małego upa.
mozesz smialo isc na dragi na darashi, mam identyczne staty i eq i daje tam rade i nawet waste nie ma zazwyczaj :) mozesz sprobowac tarp tomb -3 i duzy barb camp
Gothanor
23-07-2009, 19:35
70Rp, 85/65, 15 mlv:
-Szukam expowiska z bardzo dobrym expem, na którym wychodziłbym na 0.
-Oraz miejsca gdzie mógłbym expić z 100 ek z 82 ed.
- -ll- bez sio.
Rp 55lv(zapomniałem dopisać...) (Pacc ofc) 83/70 z paladin arm. P arrm,b legs,bohy p amulet,rh,demonka
może inne propozycje??
chucky997
24-07-2009, 09:41
Expienie sorcem,drutem i pallem na levelach,na którch nie trzeba wydawać sporo kasy na Potiony !! :
8-10 lvl : Trolle,rotwormy,skeletony,skeletony warriory ( w podziemiach ab'dendriel,Ghostland poziom 0 i -1 )
11-20 lvl : dwarfy,dwarfy soldiery,dwarfy Guardy,Ghule,( Kopalnie Dwarfów,Ghostland )
21-30 : Cyklopy,Cyklopy drony,Cyklopy Smithe ( Miasto cyklopów na północy wschód od thais )
31-35 : demony skeletony,stalkery ( Ghostland )
36-45 : Tarantule,slimy,beholdery,Assassiny,Dark monki,Witche ( Dark Catedral )
46-60 : Dragi,Dragon hatchling ( Dragon Lair ) na południowy zachód od Venore - Bagna )
61-70 : Giant Spidery (Poh : Plain of Havoc - na wschód od Dark Catedral )
71-... : Dragi lordy,Banshee ( Dragon Lair najniższe piętra,Banshee quest - dużo banshee do rozwalenia )
Palkiem mozna skrocic twoja liste ...
Ja moim palkiem juz na 13 lvl ubijalem dsy guardy itp.
-Pogromca-
24-07-2009, 11:44
@up
weź zmykaj na swojego 30 druida
na 40+ lvlu bez pacca nie pograsz na profesji magicznej
na pohu tez rzeczywiscie 30k/h na 70 lvl bardzo zadawalajace,
a pomysl zeby expic na banshee quescie - :cup:
No teraz gram knightem,druid mi się znudził.Za słaby jest jak dla mnie :)
9lvl knight, skille 21/21, eq- soldier helmet, noble armor, jagged sword, brass legs, leather boots. jestem w ab. nie mam pacc.
@up
trolle. Tak wgl skilluj.
Witam
chciałby dowiedzieć się gdzie 25 ek i 25 ed moga razem expic tak zeby rate exp/h byl duzy. Zaznaczam, ze mamy jakies 70k do wydania tylko na exp.
Dzieki z góry
Tibianka
25-07-2009, 12:44
może inne propozycje??
bog raidery, chociaż nie wiem, czy będzie waste. z takimi skillami to możesz spróbować.;)
a na zombie nie ma szans, żeby było waste bo jeśli pójdziesz tam z 30 spearami to z samej kasy masz jakies 3k. a lootbagi zawsze się opłaca robić, z halberdów, steel helmetów i battle hammerów.
Santiago75
25-07-2009, 14:30
52 EK, 70/70 w swordzie
Pacc
Rh,Dsm,Demon Shield,BoH,Relic,Platinium amulet
Gdzie efektywnie expić ? Nie zbierać kase tylko expić ?
Chcę wyćiągać około 45k/h, 50k/h lub więcej.
Bercik_14
25-07-2009, 15:55
Gdzie expic 62 ms z standardowym eq (hotm, spellbook of warding, b legs, all wands)? Dragi juz mi sie znudzily.
PS. Bez waste
Tomcio Pall
25-07-2009, 16:40
@up
Ancienty, Nightstalkery i Earth Elementale na LB, Tomby(Tar -3, Penisula za TP), Necro na Yala.
virus127
25-07-2009, 17:01
Gdzie expic 71 rp? :> Eq normalne (b legs, pall armor, meduska, boh, warrior helmet). Skille - 85/67. Tylko nie tomby i dragi w ank :)
p.s nie mam goromy :) pacc sie za kilka dni konczy i nie bede juz robil :) podpowiedzcie! chcialbym bez waste.
Santiago75
25-07-2009, 17:24
52 EK, 70/70 w swordzie
Pacc
Rh,Dsm,Demon Shield,BoH,Relic,Platinium amulet
Gdzie efektywnie expić ? Nie zbierać kase tylko expić ?
Chcę wyćiągać około 45k/h, 50k/h lub więcej.
Odświerzam^
55 lvl pala, 84/70, 15 m lvl Facc. Bez waste, lub ew. bardzo małe.
Astilinek
25-07-2009, 18:01
witam
gdzie mogę expić 53 ED z 47 mlvl dla kasy?? chce mieć duży profit, exp nie ma dla mnie znaczenia byle było jak najwięcej kasy.
Valas Hune
25-07-2009, 19:13
Szukam expa, gdzie nie było by dużego waste, ale za to, by exp też nie był za wolny. Aktualnie expie na tarpit tombie, gdzie na -2 praktycznie zawsze mi się zwraca, ale za to exp idzie wolno. Na -3 exp lvl śmiga już szybciej, ale za to duży waste. Szukam czegoś względnie pomiędzy, najchętniej gdzieś w okolicach ankh, darashia, tiquanda. Dragi są często pozajmowane, więc liczę na jakieś ciekawe propozycje. Oczywiście jak już nie ma tam żadnych możliwości, może być gdzie indziej.
Lvl: 50
Mlvl: 47
Eq: crown helmet, blue legs, blue robe, vampire shield, boh
Voc: sorc
Pacc
Tomcio Pall
25-07-2009, 19:14
Gdzie expic 71 rp? :> Eq normalne (b legs, pall armor, meduska, boh, warrior helmet). Skille - 85/67. Tylko nie tomby i dragi w ank :)
p.s nie mam goromy :) pacc sie za kilka dni konczy i nie bede juz robil :) podpowiedzcie! chcialbym bez waste.
Na PACC:
Dragi Yalahar
Necro Yalahar
EDL
FACC:
VDL
PoH
Thais Dragon Lair
Deep Fibula
@up
Ancienty
Yala Dragi
Earthy Edron
EDL
30 Royal Paladin 78/68 Eq: Crus Helm, Blue Robe, Plate Legs, Dragon Shield, Platinum Ammy, Boh, Royal Spears.
Gdzie expic na pacc area, oprocz tombow. Yalayar? Gdzie?
35k+/h expa. Z gory dzieki.
30 Royal Paladin 78/68 Eq: Crus Helm, Blue Robe, Plate Legs, Dragon Shield, Platinum Ammy, Boh, Royal Spears.
Gdzie expic na pacc area, oprocz tombow. Yalayar? Gdzie?
35k+/h expa. Z gory dzieki.
może mino i zrobisz questa na foxa, mistrock(cyklopy), piraci,zmutowani ludzie i szlam na 0 i +1 w yalahar
danielsoft
26-07-2009, 10:01
49 Royal Paladin
Eq: Bohy, Blue Legs, Paladin Armor, Crown Helmet, Dragon Shield
Expiłem na cyclopolis, ale chciałbym poexpić gdzie indziej. Szukam miejsca w którym jest dosyć wysoki exp/h i można zarobić
Mam pytanie. Jaki lvl trzeba mieć minimum by wyczyścić OF quest solo.
MuLtI_^of^_HeLL
26-07-2009, 10:47
@up
Pallkiem to myśle że gdzieś z 60 ze skilami 80
empuszek
26-07-2009, 16:14
mam MS 36lvl 38 mlvl eq: crown helmet, spirit cloak, plate legs, woi, griffin shield
teraz expie na tombach z runami GFB i FB i jest super ale szukam jakiejs alternatywy do expienia, chcialbym poprobowac jakies inne expowiska
co radzicie ??? mam Pacc
chlopomania
27-07-2009, 02:15
Druid, 33 lvl, 33 mlvl. Facc. Na co isc i z czym (mam na mysli rozdzke/runy, jesli tak, to jakie)? Bardziej zalezy mi na pieniadzach, niz expie.
@up: weź odpowiedniego wanda i może guardy i solidery? mój kumpel dawniej tak expił, z tym że miał pacc więc ciężko mi powiedzieć...
Knight. lvl 25, skile 80.80, 5mlvl, Crown Armor/Golden Armor, Knight Legs, Crusader Helmet, boh/leather boots, Demon Shield/Medusa Shield, K axe z możliwością umagiczniania.
Zależy mi na bardzo dobrym i szybkim expie, bez ogólnego waste (dragi itp:p)
Do 25lvl expiłem na tombie pod MS, ale obawiam się niższych pięter, ze nie wyrobie na takim lvl (dużo beho, crypt shamblery), a może się mylę? I jakieś inne porady? :p
Witam
chciaÓby dowiedzieŚ si gdzie 25 ek i 25 ed moga razem expic tak zeby rate exp/h byl duzy. Zaznaczam, ze mamy jakies 70k do wydania tylko na exp.
Dzieki z głry
Jakies sugestie?
Damicoras
27-07-2009, 15:26
32 MS, 31 mlvl, dark helmet/hat of the mad, spirit cloak/plate armor, plate legs, bohy/leather boots, bright sword/wand of cosmic energy, PACC, gdzie mogę expić? tak żeby się opłacało, nie schodziło dużo manasów i był niezły exp.
@3up
Na 25 lvlu zbytnio nie poszalejesz. Idź próbuj ghostland, dc, tereny przed of, ef.
@2up
Jak ek jest dość doświadczony to pojedyncze dragi. Próbujcie jakieś tomby.
@up
Penisula tomb.
MuLtI_^of^_HeLL
27-07-2009, 19:32
Gdzie mógł bym expić 40 ed mlv prawie 35 oczywiscie żeby wyjść na 0 lub +
prof.Toudi
27-07-2009, 20:49
royal paladin 50 lvl 76/55 (z paladin armorem) - gdzie moge expic? moge wychodzic na 0 lub na lekki waste. dodam ze expie na dragach w darashii [80k/h przy zregenerowanej staminie jesli jest pusto] i jest niezle, ale czesto sa tlumy i wtedy zamula straszna zreszta troche to monotonne ciagle klepac te zielone bestie :P jakies propozycje?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.