Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
Irytator
10-02-2009, 18:33
dostałem konto od kolegi: druid lvl 12.
gdzie sie udać, co kupić i na czym expić?
gram po raz pierwszy, więc nie śmiejcie sie z tego pytania!
Małpki??<10 znakow>
Na małpkach można się zajeb**ać, exp max 20k exp/h i pełno ludziX(
@ masz.malego
Myślę, ze najszybciej lvl wbijesz na ancient scarabach, tylko musisz mieć kilka bp icicle/avalanche/gfb do wybijania większej ilości monsterów.
Clansman
11-02-2009, 09:50
Witam
Mam 57 RP skille 81/63
eq: pal armor, blue legi, crus helmet, bohy i demon shield.
Mam do zwastowania 300 ench spearów.
Gdzie polecacie expić?
19Bobek92
11-02-2009, 11:02
43 Sorc FACC B robe Skull Helmet Demonka B legsy boh p ammy WOI[Moge zmienic na WOCE lubna wand of starstorm]
@ masz.malego
Myślę, ze najszybciej lvl wbijesz na ancient scarabach, tylko musisz mieć kilka bp icicle/avalanche/gfb do wybijania większej ilości monsterów.
Dzisiaj probowałem na ancient scarabach ale byly dwa na zejsciu plus scaraby. Nie mogłem zejsc na ich poziom. Jak to wybic?
Dzisiaj probowałem na ancient scarabach ale byly dwa na zejsciu plus scaraby. Nie mogłem zejsc na ich poziom. Jak to wybic?
wypadaloby najpierw zejsc zeby to wybic, miej juz wcisniety przycik z gfb/ava zeby tylko kliknac myszka i odrazu go gory
przydalby Ci sie bot zeby na paralyze sie exurowal
@down
owszem, jestem jak najbardziej normalny ;)
wypadaloby najpierw zejsc zeby to wybic, miej juz wcisniety przycik z gfb/ava zeby tylko kliknac myszka i odrazu go gory
przydalby Ci sie bot zeby na paralyze sie exurowal
Proponujesz używanie botów, normalny jesteś??
Astilinek
11-02-2009, 20:28
gdzie mogę expić bez waste (byle nie kopy kazo- PK) 35 druidem z 37 mlvl eq: bohy, hat of the mad, spirit cloak, blue legs, vampire shield, necro, terra i hailstorm. Profitu nawet nie musi być dużo ważne by exp był w miare przyzwoity- 20k/h
miki23gd
11-02-2009, 21:21
Gdzie expić ?71 Ms i mój ziomek 60 Rp razem WASTE nie ma znaczenia !!!
Nygrigas14
11-02-2009, 21:22
Up
Demony dle dragi itp
miki23gd
11-02-2009, 21:25
Up
Demony dle dragi itp
A były tam Smerfy ?
Ponawiam
Nygrigas14
11-02-2009, 21:40
no ba papa smerf i gargamel!!
a tak na serio idz na dragi
miki23gd
11-02-2009, 21:46
no ba papa smerf i gargamel!!
a tak na serio idz na dragi
A dragi i dle to leje nie powiem z czym i gdzie bo warna dostanę
Jak nie wyszedłeś jeszcze z Rookgardu to się nie udzielaj ok?
Ponawiam (Nygrigas14 nic nie mów)
@up
Respy frost dragów, hydry?? można demony juz powoli;]
miki23gd
11-02-2009, 22:12
Wiesz ale hydry też słabe a frosty zawszę zajęte przez jakieś h lvl
Ponawiam
Astilinek
11-02-2009, 22:48
gdzie mogę expić bez waste (byle nie kopy kazo- PK) 35 druidem z 37 mlvl eq: bohy, hat of the mad, spirit cloak, blue legs, vampire shield, necro, terra i hailstorm. Profitu nawet nie musi być dużo ważne by exp był w miare przyzwoity- 20k/h
PONAWIAM...
yyyy
Próbuj na potworach typu Hydra ale uważaj na waste bo jak cię przybloczom przy ścianie to świeć nad moją duszą panie ale lepiej idź na kopy w kazo z kumplem jak mówisz że pk
Proponujesz używanie botów, normalny jesteś??
Sam pewnie masz bota :D
miki23gd
12-02-2009, 07:41
Refresh :)
Możesz pohuncić infernalisty góra/dół. Demy też możesz góra/dół ale byś miał duże waste. Spróbuj zająć sobie jakiś resp frostów, albo po kilka hydr brać jak one dla ciebie takie słabe.
PS Zmień sobie podpis bo wszystkim jedziesz że dają za słabe dla ciebie potwory, a masz podpis Best solo: drag
lukkistak102
12-02-2009, 12:36
46 Ek
Eq: Full set
skile po 70
Gdzie expic zebym wyszedl przynajmniej na czysto z jakims nice expem
pow3ll92
12-02-2009, 14:09
Tak więc posiadam Elite Knighta 74 lvl. PACC kupiłem parę dni temu i kompletnie nie wiem gdzie iść expić. Proszę o podanie miejsc do expienia i zarabiania. Z góry dzięki :)
SirMesto
12-02-2009, 14:52
WItam.
9lvl druid z noob eq (najlepszym z rooka).
Mlvl: 10
Strasznie zalezy mi na kasie.
Jutro wysylam pieniadze na PACC i tu tez pojawia sie pytanie (nie chce robic nowego tematu takze tu spytam):
Czy moge wyslac pieniadze na PACC do Dr. Omadera z Londynu >?
Z goryu thx.
@up człowieku jeśli masz taki lvl, nie opyla ci się kupować pacca, jeśli jednak kupisz, to rotwormy darashia, a jesli nie kupisz to rotwormy thais, venore. Ogólnie to roty na twoim lvl
SirMesto
12-02-2009, 15:49
A wie ktos czy mozna dokonac przelewu do Dr Omadera z Londynu ?
Astilinek
12-02-2009, 16:12
gdzie mogę expić bez waste (byle nie kopy kazo- PK) 35 druidem z 37 mlvl eq: bohy, hat of the mad, spirit cloak, blue legs, vampire shield, necro, terra i hailstorm. Profitu nawet nie musi być dużo ważne by exp był w miare przyzwoity
PONAWIAM...............
miki23gd
12-02-2009, 17:48
@up
Może Mintwallin spróbuj
Albo POH
Accuount
12-02-2009, 20:03
http://img201.imageshack.us/img201/7014/44700828pt2.png
tak więc ^^
Dotychczas expiłem na tzw. Tombie pod MS.Guardy odpadają, nie wiem może mógłbym POH spróbować
Accuount
12-02-2009, 20:04
ops sorry za dooble posta ale zapomniałem napisać ze FACC
Minitawlin z 2 monkami/gozzlerami opłaca się?
miki23gd
12-02-2009, 22:22
tak więc ^^
Dotychczas expiłem na tzw. Tombie pod MS.Guardy odpadają, nie wiem może mógłbym POH spróbować
A może dragi Venore właściwie to bez PACC to ciężko lepiej kup PACC
O kurde sorry źle spojrzałem i myślałem że masz 71 lvl xd
@topic
To spróbuj mint z summonami
Z kumplem Próbuj Orcland
Ewentualnie solo POH
Karol4722
13-02-2009, 00:39
65 EK
80/79
rh, mms, dsm, b legs, boh, mystic
Gdzie mogę dobrze poexpić?
Może być małe waste ale chodzi mi o jak najszybszy exp, chcę jak najszybciej wbić lvl.
I na co mogę chodzić z teamie (115ed i 80rp)
GalusMaximus
13-02-2009, 12:10
@up
Moze jakiś D lair,banuta,lizardy
Gdzie expic 27 paladin z royalami?
Jeszcze pytanie z innej beczki przy okazji- czy pal może nosi jeszcze blue legi? Pogubiłem się już przez te update'y
Yondaime92
13-02-2009, 12:13
pall moze nosic b legi.
Accuount
13-02-2009, 14:41
tak więc ^^
Ponawiam xD
Kamilq96
13-02-2009, 15:50
Gdzie expic 12 pallkiem na swiecie pvp Isara ze skillami 37/25 ??
Chester47
13-02-2009, 15:55
23 sorc, 16 mlvl wod gdzie expić?? Bo jak na razie expie głownie na cycach ale może jest coś lepszego na co mogę iść bez waste? mam facc
23 sorc, 16 mlvl wod gdzie expić?? Bo jak na razie expie głownie na cycach ale może jest coś lepszego na co mogę iść bez waste? mam facc
Możesz spróbować w kazz - kopalnie do poziomu z guardami i pojedyńczymi guardami, expi się tam wmiare fajnie ale na pvp można dośc często natknąć się na PK a na non-pvp czesto lurują guardy....
Profesja: Druid,
Poziom: 24,
Poziom Mag.: 26,
Żywioł, którym walczę: Śmierć,
Eq:
-Leather Boots | Fur Boots,
-Blue Legs,
-Ethno Coat,
-Crown Helmet,
-Beholder Shield.
Gdzie na pewno NIE:
-Ancient Temple,
-Kazo,
-Cyklopy przy MS.
Wymogi:
-Mało PK i ludzi,
-Dużo expa i kasy.
Ponawiam.
I pytanko czy zostają mi same rooty ?
Yondaime92
13-02-2009, 19:23
@Kamilq96:
roty, od 45 skilla cycki,
@Syfors:
Dwarfy z pojedynczymi guardami, cycklopy na pohu, outlaw camp,
Gumior_Ava
13-02-2009, 20:05
22 druid PACC pvp serv
palte set necro rod 20 mlvl
potrzbuje zarobic kase 15k gdzie ! ?
Gdzie expic 12 pallkiem na swiecie pvp Isara ze skillami 37/25 ??
Doskillować do chociaz 50 albo 60, no bo co to jest 37/25? A potem rotwormy, dwarfy
22 druid PACC pvp serv
palte set necro rod 20 mlvl
potrzbuje zarobic kase 15k gdzie ! ?
Spróbój roty na darashi...
gdzie szybko wbiję lvl 25 rpkiem z skilami 66/55 PROSZĘ O ODPOWIEDŹ
mogę wydać 10 k ale najlepiej jak by się zwracało
Nick : Sir Zordon
Server : Celesta
Profesja : Paladin
Level : 24
Skile : 65/45
EQ : Steel Helmet
Spear Belted Cape Medusa Shield
Knight Legs
Boots of Haste
GDZIE MOGE EXPIC
Yondaime92
14-02-2009, 10:25
@up:
Cyklopy, guardy, ghoustland, EF
Smoczek8228
14-02-2009, 15:31
12 Pall 47/37
Dobre eq (Belted Cape, P legs, Crown Helmet, Ancient Shield)
Dam radę Cyclopy? Do jakiego lvla?? SKillować do 60 ??
Zyphius-Knight
14-02-2009, 15:35
12 Pall 47/37
Dobre eq (Belted Cape, P legs, Crown Helmet, Ancient Shield)
Dam radę Cyclopy? Do jakiego lvla?? SKillować do 60 ??
Ta dasz rade ale po co? lepiej isc na roty, bo zanim ubijesz 1cyca z takimi skillami... skilluj do 65/65 z uwagi iz pallkowi nie leca tak wolno skille jak knightowi
Arathorn
14-02-2009, 17:31
65 ek
wh, dsm, demon shield, boh, b legs, p ammy
80/80
Świat pvp
Gdzie moge szybko poexpić?
Barbarian camp (duży). Knightem na 47 ze skilami 70/69 robię tam 50k/h + około 10k czystego zysku. A nawet jak nie ma za dużo ludzi (koło południa) to i tak nie nadążam z czyszczeniem wszystkiego, de facto expię gdzieś na 1/2-2/3 obozu. Dobra rada - bez exori/exori mas nawet tam nie podchodź.
Profesja: Master Sorcerer, Lvl: 45 Mlvl: 50 Eq: Blue set, vampire shield, boh.
expilem na tombach exp 30-35k/h ale juz mi sie znudziło. Moze cos na lodowych wyspach? podajcie kilka propozycji.
Patrz wyżej, sorkiem może nie będzie aż takiego ładnego zarobku, ale powinno dać radę wyjść na plus. Trzeba tylko uważać żeby uciekając z jednego spawnu nie wpaść na drugi.
57 rp skile: 82/62 15mlvl
Eq: crusader helmet, paladina armor, k legs, tower shield, bohy, p ammy
Żeby szybki expi mało ludzi
Patrz wyżej + dowolne dragi
65 EK
80/79
rh, mms, dsm, b legs, boh, mystic
Gdzie mogę dobrze poexpić?
Może być małe waste ale chodzi mi o jak najszybszy exp, chcę jak najszybciej wbić lvl.
I na co mogę chodzić z teamie (115ed i 80rp)
Również patrz wyżej, jak może być waste to podczas czyszczenia barbarian campu możesz jeszcze czyścić ice witch tower.
sebastiano
15-02-2009, 07:47
Mojim zdaniem to na 8-20 lvl idz do kazo na kopalnie dwarfow.Niema sensu na 8 lvl chodzic na orki.... Gdy bedziez mial dobre skille to exp wtedy na dwarfach guardach i soldierkach i siedz w kazo nawet do 50+ lvl :baby:
No nie ma sesnu na typu orki/trolle i inne gówna - kopalnia to dobre rozwiązanie ale od 13lvl+ dla druta/sorca, dla pallka/knighta z dobrymi skillami kopalnia będzie w sam raz. Ale wątpie żeby siedzieć, aż do 50+ na takim lvl to bardziej w Veno na Dragon Lair czy coś w stylu Gs :)
I chciałbym też się zapytać mam 28 druta, 35 mlvl, eQ to ; focus cape, hat of the mad, medusa shield, boh, blue legs i oczywiście terra rod. Chciałbym pójść na 30 lvlu na pare dragów i nie zabardzo znam miejsc gdzie się respi tylko 1 drag w Thais z tego co pamiętam są 2, ale tam zawsze ktoś siedzi, jeśli ktoś zna to niech powie :D
Do 50+ morzna siedziec jesli chcesz miec duzo kasy w banku.A tak to morze se expic nawet na pohu jezeli niepotrzebuje kasy a chce miec wieksza satysfakcje ze ubil np. jakiegos lepszego potworka niz dragon.
Piszę się Można* 8o A po drugie jak mówiłem, że na d-lair siedzisz na 50+ a nie na kazz, chyba że bocisz ;)
wektor500
15-02-2009, 13:53
Knight 22lvl skille 57/50 eq, knight set
Z jakimi skillami i z lvlem mogę iść na dc -1 żebym nie miał waste ?
zolwik_007
15-02-2009, 19:13
@Up
Ghoule na dc,
a jak nie to może spróbuj na draconii coś, ale tam ciężko.
Możesz też spróbować minosy na mintwalin.
nic innego raczej nie ma dla Ciebie...
grzech_91
15-02-2009, 20:16
Witam, chciałem się dowiedzieć gdzie będzie najlepsza miejscówa do najszybszego expienia dla mojej postaci wraz z doborem EQ i jak sprawa z hp potkami, na Paccu:
Profesja: Knight,
Skille: 80/80,
Mlvl: 5,
Lvl: 11,
Serwer: PVP,
Pacc: Tak,
Eq które mam do wyboru:
-Dark Helmet/Crown Helmet,
-Scarf/Platinum Amulet,
-Plate Armor,
-Orcish Axe,
-Dwarfen Shield/Medusa Shield,
-Plate Legs/Knight Legs,
-Fur Boots.
Witam
Elite Knight [41] skille [77/77] mlvl [5]
Eq :
- Royal Helmet
- Dragon Scale Mail
- Blue Legs
- Mastermind Shield
- Boots of Haste
- Platinum Amulet
- Assasin Dagger / Bright Sword
- Bp Sword Rings
Jakies pomysly gdzie moglbym expic zeby wychodzic na +?
Chodzi mi glownie o miejsca dostepne dla pacca.
Dzieki.
Witam
Eq :
- Royal Helmet
- Dragon Scale Mail
- Blue Legs
- Mastermind Shield
- Boots of Haste
- Platinum Amulet
- Bp Sword Rings
Dzieki.
laguna island, elfy yalahar, banuta, cyclopolis, dwarfy fenrcok
Arathorn
15-02-2009, 22:47
#up
65+/65+ lvl = 30+ Ale dla pewności możesz wziąc parę potionów.
#topic
Moje zapytanie brzmi:
Gdzie expic?
37 knight, facc.
Eq:
DSM,
Crusader Helmet,
Knight Legs,
Vampire Shield,
BOH,
Bright Sword,
Skile: 70/66
Gdzie expic? Wykluczając mini-tomb pod MS(znudziło mi się), cyklopy na MS(nudyyy), EF(w*****a mnie ganianie za Elf Scoutami...), oraz wykluczając miejsca, gdzie będę miał mniej niż 13k expa/h, odrazu mówię, że próbowałem katowac Guardy, i szczerze, to mam lekkie waste.
Jakieś sugestie?
#down
Jesteś pewien że na DC będę miał więcej niż 13k/h i profit?
Spróbuj orcland (poza fortem) przy odrobinie szczęścia będziesz miał zarobek a do tego exp leci jak szalony, tylko uważaj na potrójne spawny zerków, uciekaj i bij pojedynczo.
Zostaje jeszcze mintwalin, na twoim levelu dobry exp i ogromny zarobek, o ile masz postmana albo będziesz tachał lootbaga do thais co może być trochę uciążliwe :p
O innych facc miejscach nie jestem w stanie pomyśleć. Może czas pomyśleć o kupnie pacca? Ja bym się zasiekał na myśl o expie na poziomie 13k/h. Leveuję teraz sorca na 25+ exp na poziomie 25k/h wydaje mi się być kiepski...
Witam
Eq :
- Royal Helmet
- Dragon Scale Mail
- Blue Legs
- Mastermind Shield
- Boots of Haste
- Platinum Amulet
- Bp Sword Rings
Dzieki.
Patrz mój poprzedni post, tam napisałem jak wyglądało moje expienie w dużym barb campie. Tylko nie leć na pałę, a jak zobaczysz jakiś masowe spawny to uciekaj za róg i bij pojedynczo, naprawdę mistrzowska miejscówka. Do tego jak masz fuksa to można non-stop lecieć na lootowanych liferingach (kiedyś mi się udało lootnąć 3 w godzinę, chociaż przeciętnie to leci mi 1/h). Polecam zapoznać się z poradnikiem na temat tego miejsca w odpowiednim dziale tego forum.
8-15lvl rotworm,orci,spidery
15-25lvl-monsterum cyclopy
25-60lvl-monsterum,ghoule,crypty shanblery,mumie,dragony,ghosty,cyclops
potem jzu skille do 90:):)
Furo'Voodoo
16-02-2009, 08:56
Witam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę expić. Trochę informacji o postaci:
Level: 49
Profesja: Master Sorcerer
Pacc: Jest
M-lvl: 43 (z itemami 46)
EQ: Scarf, Hat of the Mad, Spirit Cloak, BOH, Plate Legs, Spellbook of enlightenment.
Dotychczas od levelu 36 expiłem na Ancientach. Teraz muszę zmienić expowisko gdyż wbiłem rs'a a tam wiele ludzi chodzi i łatwo trapnąć. Najlepiej jakby exp był na +. Ew. jaki Tomb z szybkim expem i dobrą kasą? Dziękuje.
grzech_91
16-02-2009, 10:53
Witam, chciałem się dowiedzieć gdzie będzie najlepsza miejscówa do najszybszego expienia dla mojej postaci wraz z doborem EQ i jak sprawa z hp potkami; na Paccu, i jednoczesnie zeby bylo gdzies blisko capa zwolnic:
Profesja: Knight,
Skille: 80/80,
Mlvl: 5,
Lvl: 11,
Serwer: PVP,
Pacc: Tak,
Eq które mam do wyboru:
-Dark Helmet/Crown Helmet,
-Scarf/Platinum Amulet,
-Plate Armor,
-Orcish Axe,
-Dwarfen Shield/Medusa Shield,
-Plate Legs/Knight Legs,
-Fur Boots.
grzech_91
polecilbym tobie ank (larvy,scaraby), ale ostroznie
niski lvl masz szybko mozesz pasc
, a szkoda skilli:)
GalusMaximus
16-02-2009, 18:53
27 paladi Facc
62 dist
Gdzie szybko do 30lvl z royal spearami
27 paladi Facc
62 dist
Gdzie szybko do 30lvl z royal spearami
Dwarfy guardy...
Pacc w przyszłym tygodniu byc może. Euro zdrożało i teraz będę zmuszony zapłacic 100zł, gdzie jeszcze 3tyg. temu mogłem zapłacic jedyne 83zł, cóż poradzic, gospodarka... Do tego czasu, gdy kupię pacc chciałem jeszcze dobic 40 lvl. Narazie jest 37, poradzicie coś?
Knight, 37 lvl, 70/66 sword, eq: DSM, Crus helmet, Vamp shield, BOH, bright sword, k legs. Ponawiam pytanie, gdzie będę miał więcej niż 15k/h i 2k goldów/h Odliczając facc tomb, cyklopy na MS, EF, i kopalnie ; )
hmm odłączyłeś najlepsze miejscówy na pacc ;d
może DC albo poh ?
33 knight 71/71, magic lvl 5,
eq : warrior helmet,golden armor, knight legs,scarf,leather boots, tower shield, bright sword + fire sword . Chciałbym się dowiedziec gdzie ładnie poexpie do 40 lvl. Z góry thx.
DC, PoH (cyclopy, minotaury i orki), cyce pod mount sternum i tomb.
Gdzie Expic 25 Elder Druidem.Mam odblokowane yalahar.Good Eq
miki23gd
17-02-2009, 11:56
@up
Dzielnica uchodźców yalahar chodź po całej ja tak wyciągałem 43k exp/h
Naprawdę polecam !!!
Arathorn
17-02-2009, 17:08
Gdzie Expic 25 Elder Druidem.Mam odblokowane yalahar.Good Eq
No to yalahar właśnie :p Trade quarter/Foreign quarter - do tego drugiego wygodniejsze dojście. Jak na ziemi będzie za wolny exp (o foreign quarterze mówię) to możesz próbować zapuszczać się na wyższe poziomy, przeważnie jest w miarę łatwo (jeżeli mowimy o ludzkiej części) ale łątwo się wkopać w coś nieprzyjemnego (w części mino np. 5xguard + jakieś archery i magi). Albo ew. dragi z exori frigo, od dwóch dni się tak bawię moim sorcem na 27, przepuściłem jakieś 5k na manę ale level leci jak szalony - jak jest dużo ludzi na serwie to w~45min. Minus taki że łatwo paść na najmniejszym nawet lagu.
grzech_91
17-02-2009, 19:54
23 palladyn 59/41, magic lvl 8, facc, srv pvp
Eq: Belted Cape, Dwarfen Shield, Plate Legs, Soldier Helmet, Leather Boots, Spears
Gdzie expic?
Piciawek
18-02-2009, 06:29
@grzech_91
Ghostland, Cyklopy na powierzchni Mount Sternum ,Amazon Camp , Zamek Elvenbane.
Bartoszek^^
18-02-2009, 21:46
Siema! Gdzie moge expić 25 druidem magic level 30 z itemami 32. Eq: Hat of the mad, focus cape, blue legs, dragon shield, necrotic rod. Proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dziękuje i życze powodzenia w grze!;)
kubus2543
18-02-2009, 23:25
mam problemik:
ledwo wszedłem na maina. Jestem na 8 lvl jeszcze . skille 18/16. Moj equip to: scale armor, brass legs, broad sword i soldier helmet(czyli podstawowy equip newbiego na mainie) i pytam się: gdzie mogę w miare bezpiecznie expic na terenach miedzy carlin, ab i northport? podziemia northport juz znam. jest jeszcze jakies dobre expowisko dla newbie?
PS: gram na harmonii bo sie dopiero ucze :baby:
na Trole do ab sobie idz a ja kjuz nabijesz 10 lvl i 20 shield i ile s tam sworda to na amazon camp ale nie na najwyzsze piętro bo tam witch
Bubusiek
19-02-2009, 12:23
@bartoszek
-ghostland
-amazonki nad carlin
-amazon camp
-soldki
-jak sie juz rozgrzejesz na soldkach to guardy
-ghoule,roty jak sie idzie na draconie
jest jeszce duuzo miejsc ale wymyslilem te które znam
13 socrcer z pacc z wandem od 13 lvl i p setem :baby:
darkEEEr
19-02-2009, 15:49
86 RP
92/72 skille
gdzie moge expic zebym był na +
Skylanek_95
19-02-2009, 17:05
@darkEEEr
of, dragi ank (wszystkie respy), jak chcesz to spróbuj ancientów ;d tam to trzeba mieć najebane w główce żeby takim lv z takimi skillami mieć tam waste :D, jak masz farta do loota to może frosty albo jakieś poi dl z blokerem i siocherem ;]
Tam gdzie wbiłeś ten 13 -.-
-Rooty,
-Dwarfy,
-Soldki,
-Minosy,
-Mino Guardy,
-Gobliny,
-Cyce.
Staraj się uciekać przed cycami i mino guardami.
Gdzie expić? Sorc 26 lvl WOCE, Dragonka, Blue Robe, Warrior Helmet. Z góry dzięki za logiczne podpowiedzi.
Sory ja mam 13 lvl i nie wiem gdzie expić,
Na cycach czy mino guardach.
Zabić cyca to pestka, ale żeby go wpieprzyć do backpacka i sprzedać na Allegro za 50 k to problem!
X(
darkEEEr
20-02-2009, 21:00
86 rp skille 92/72
Gdzie moge expic zeby był dobry exp i zebym był na +
lachu543
20-02-2009, 22:08
Siema,
Gram palladynem. Mam 18 lvl i skille 65/50. Posiadam PACC. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie expic, aby był szybki exp? Najlepiej gdyby to byly wyspy pacc.
Mr.Punisher
20-02-2009, 22:16
86 rp skille 92/72
Gdzie moge expic zeby był dobry exp i zebym był na +
frosty z assasinkami,dobry exp ale nie wiadomo czy na + wyjdziesz,goroma,gs island
@up
peninsula tomb -2,scaraby -3,ew mino tower cały
lachu543
20-02-2009, 22:27
Gdzie są te scaraby -3 ?
EDIT: Do którego expić w penisula tomb ? I Gdzie potem ?
@up
do ktorego chcesz, az cie nikt za to nie zabije nawet bij to do zasranej "trzysetki"... glupie pytanie !
Scaraby znajdziesz w "larva cave" na pustyni jest ich kilka. Na tibia.wikia.com wpisz sobie larva cave wyskoczy ci pozadany wynik..
@punisher
Jaki ty glupi jestes... "ziom" sie pyta gdzie moze expic zeby bylo na + a ty mu mowisz zeby poszedl z Ass na frosty o/ o/ o/
@Ten co mu mr Pro punisher udzielał rady
Smoki na Yalahar (polnocne albo zachodnie : same dragi bez hydry/ss kasa miód :] )
Gormitas
21-02-2009, 18:16
9 lvl sorc
scale armor WoV (wand of vortex),plate legs,dvarfen shield, steel helmet
3 mlvl
16 shield
19Bobek92
21-02-2009, 18:28
Gdzie Expic??
Sorcer 45lvl bez PACC 45mlvl(wszystkie wandy,SD)
chce szybko zaexpic nie musi byc waste
Mr.Punisher
21-02-2009, 18:31
@punisher
Jaki ty glupi jestes... "ziom" sie pyta gdzie moze expic zeby bylo na + a ty mu mowisz zeby poszedl z Ass na frosty o/ o/ o/
byles kiedys z assami na frostach? jak miales waste to raczej peszek,ja tam wychodzilem 5k~ na + z prawie każdego huntu,raz czy dwa na -
@up
Thais
trolle,-> od thais,roty
Carlin
Amazonki
Venore
Rotwormy
Jimoroks
21-02-2009, 20:40
Witam! Chce sie poradzic ogolnie co zorbic z mym palladynem.
Wiec mam 58 palka 77/60 i od razu pierwsze pytanie co do jakich skili go wyciagnac?
Drugie pytanie jest odnosnie eq. Poniewaz konto zostalo "zhackowane", a ja dawno nie gralem owa profesja pytam jakie eq najlepiej sprawdza sie na tym lvl. Na calosc moge wydac ok. 300k.
Zeby nie bylo off topu
Gdzie moge nim exp ;]
Pacc jest
Mr.Punisher
21-02-2009, 21:16
Witam! Chce sie poradzic ogolnie co zorbic z mym palladynem.
Wiec mam 58 palka 77/60 i od razu pierwsze pytanie co do jakich skili go wyciagnac?
Drugie pytanie jest odnosnie eq. Poniewaz konto zostalo "zhackowane", a ja dawno nie gralem owa profesja pytam jakie eq najlepiej sprawdza sie na tym lvl. Na calosc moge wydac ok. 300k.
Zeby nie bylo off topu
Gdzie moge nim exp ;]
Pacc jest
First - skilluj do 80,potem skille nie powinny Cie obchodzić - wejdzie pare na expie
Second - Hm. Pall arm,blue legi,demonka,bohy,crown helmet[lekki] no i rs.Jak lubisz być tankiem to pall arm g legi mms bohy rh powinno staczyć
Third - stone tomb za tp -2 [hardcore] albo stone tomb za tp poprostu
albo dragi yalahar
daniexx333
22-02-2009, 01:14
Pall
20lvl
8mlvl
70/50 >>>Jesli sa slabe piszcie doskiluje
FaCC
Szybki exp moze byc z malym waste :)
MuLtI_^of^_HeLL
22-02-2009, 09:09
Gdzie moge expic 53 druidem z 50 mlv na faccu nie jestety nie długo bedzie co prawda pacc a chce dobic 54 do niego a że nigdy nie expiłem na faccu więc pytam sie was.
Ps. Musi być dość szybko , może być exp z blokerem i malutkie waste
Dla każdego rycerzyka skile są podstawą. Na początku tak bardzo tego nie widać ale jeżeli nie chcecie na 40 lvl biegać na gl slimach dwarfach soliderach tylko bawić się na guardach i bić szybko lvl polecam jak najprędzej dobić przynajmniej skile 75/75. Wiem, że to bardzo pracochłonne ale ja tak zrobiłem i teraz naprawdę nie żałuje.
darkEEEr
22-02-2009, 11:54
Gdzie moge expic 53 druidem z 50 mlv na faccu nie jestety nie długo bedzie co prawda pacc a chce dobic 54 do niego a że nigdy nie expiłem na faccu więc pytam sie was.
Ps. Musi być dość szybko , może być exp z blokerem i malutkie waste
Solo mozesz expic na dwarf guardach ## albo na MINTWALIN ## POH ##dragi venor
Z blokerem hmm.... Black knight slaby exp ale jak ci sie poszczesci mozesz zarobic ## Albo mozesz pobiegac PO POH'u włacznie z dragami
Mr.Punisher
22-02-2009, 12:15
Pall
20lvl
8mlvl
70/50 >>>Jesli sa slabe piszcie doskiluje
FaCC
Szybki exp moze byc z malym waste :)
guardy,cyclopy thais.
Gumior_Ava
22-02-2009, 12:39
35 elder pvp
plate set 34 mlvl
potrzebuje exp bez waste..
HAILSTORM ROD!
OPŁACI MI SIE NA ANCIENT SCARABACH? ( icicle + frigo )
67 rp 81 dist
Gdzie mogę szybko wbić 80 lvl ? W miarę możliwości chciałbym jeszcze zarobić ale ewentualnie małe waste może też być ;]
Arathorn
22-02-2009, 16:12
Dragi.
Ew. spróbuj barb camp duży, sam tam palkiem nie próbowałem ale podobno jest prawie tak dobrze jak knightem.
MuLtI_^of^_HeLL
22-02-2009, 16:29
Solo mozesz expic na dwarf guardach ## albo na MINTWALIN ## POH ##dragi venor
Z blokerem hmm.... Black knight slaby exp ale jak ci sie poszczesci mozesz zarobic ## Albo mozesz pobiegac PO POH'u włacznie z dragami
Wielkie dzięki
67 rp 81 dist
Gdzie mogę szybko wbić 80 lvl ? W miarę możliwości chciałbym jeszcze zarobić ale ewentualnie małe waste może też być ;]
Lecisz na dragi/DL, jak masz mało kasy lecisz duży camp barbów (siedziałem tam na niższym levelu niż twój, bez waste). Ewentualnie jakiś tomb. Poh możesz również.
Powodzenia : D
PACC się skończył i nie wiem gdzie expić ;)
Paladyn, 53lvl, 78 distance. Serwer pvp. Może być waste.
Jak narazie biegam do HG (przy bibliotece), guardy + gsy (Crusader helmet).
D-lair w veno wiecznie zajęty. PoH także wiecznie zajęty.
Myślałem o dragach i dragon lordach na fibuli ale nie wiem czy dam radę.
Z góry dziękuje za propozycję.
wektor500
23-02-2009, 00:38
30 knight skille 70/68 eq:knight armor, knight legs, warior helmet, vampire shield
Gdzie mogę jak najszybciej wbić 60lvl ??
Kosax777
23-02-2009, 00:42
20 lvl Royal Paladin 71/59 z pacc :P
Wektor - do 40 lvl elf fortress, cycki pod mount sternum, facc tomb, soldy i guardy, wszystko się zwróci z nawiązką.
Później - mintlawin (ale możesz i wcześniej ;)), OF, dragi i to co wcześniej oprócz tomba i same guardy zamiast soldów.
up - tomby, na yalahar jakieś miejscówki też się znajdą pewnie, może frost gianty, a i hellheim na pierwszych poziomach.
jansar14
23-02-2009, 08:43
witam gdzie mam expic 60 knight 73/70 eq:mystic blade,demon shield,g arm,crus helm,boh,knight legs.Na lagunie i banucie za duzo botow jest ;(
mariannos
23-02-2009, 11:40
Witajcie. Gdzie mogę expić 20pall crusader helmet blue legs dragon shield oraz crown armor ? skille 60/55 (ciągle skiluje teraz :baby: ) ?:confused: Facc na locie nie specjalnie zależy
Palek - soldy, guardy i tomb dla facc, cyklopy na poh i mount sternum.
lachu543
23-02-2009, 16:13
RP 30 lvl 70/52 PACC.
Gdzie expić ?
Vistusia
23-02-2009, 17:43
@UP Tomb...
Lub..
Nowy tomb pod Mt. Sterum ;)
lachu543
23-02-2009, 17:52
Do którego lvla tam expić w tombach? Mt.Sterum mi nie odpowiada ze względu na dużą ilość ludzi. I czy Penisula Tomb -2 jest ok ? Czy w jakimś innym expic ?
Pytanie jak w temacie - Gdzie expić? Zależy mi na szybkim expie i abym wychodził na plusie. Dane postaci:
Profesja: Knight
Poziom: 54
Poziom magiczny: 5
Skille: 67/66
Konto: Premium
Eq: RH, DSM, BLUE LEGS, BOH, DEMON SHIELD, RELIC SWORD, P AMMY
Pytanie kieruję wyłącznie do doświadczonych rycerzy ze znajomością terenu. Jeżeli można to proszę podać również ewentualny exp na godzinę oraz godzinny zarobek.
piternet
23-02-2009, 20:34
Pytanie jak w temacie - Gdzie expić? Zależy mi na szybkim expie i abym wychodził na plusie. Dane postaci:
Profesja: Knight
Poziom: 54
Poziom magiczny: 5
Skille: 67/66
Konto: Premium
Eq: RH, DSM, BLUE LEGS, BOH, DEMON SHIELD, RELIC SWORD, P AMMY
Pytanie kieruję wyłącznie do doświadczonych rycerzy ze znajomością terenu. Jeżeli można to proszę podać również ewentualny exp na godzinę oraz godzinny zarobek.
Próbowałeś na żółwiach? Albo piratach? Jak chcesz dużo zarobić możesz też na małpy iść ;-)
Piraty narazie chyba odpadają, malpy to zawsze pelno ludu i botujacych high lvli.
Zolwie ok, poza tym frost gianty na tyrsung
kula2552
24-02-2009, 07:56
ehe masz facc tym kina to idz na orc land to sa te "obozy" przed orc landem tam na 52 lvl kina do 60+ a jak masz pacc zlowie , yalahar magiciany,yalahar dragi,piraty na yalahar,gladiatory na yalahar, barbariany svargrond, a najleprzy exp moim zdaniem dla knighta pacc to yalahar cemetery quater na zombie necro nightstalker itp tam ekiem 50k/h wyciagam+ i loot zajebisty typu halabardy steel helmety a rzadsze itemki to haunted blade i boh ;>... a i jescze jedno wcale niejest powiedziane ze jesli masz pacc to niemozesz expic na facc dla ciebie głownie polecam cemetery quater i orc land dobry loot i na + wychodzisz ;]
lachu543
24-02-2009, 18:56
Powie mi ktoś w którym tombie expić ? I do którego lvla ?
( RP 32 lvl 70/52 )
Więc... 34 ED 37mlvl terra/hailstorm rod. Dobry exp jak i zarobek, ale bez waste (kasa ._. )
Dotychczas expiłem na small barbarian camp i > nargor (2 monki - low exp) < ale do końca tygodnia są pozajmowane ;/
Tomby odpadają - woooolny exp albo waste - zależy od poziomu
roty
fgdgdfh
Idź spać pało
StagG: Ja na twoim lvlu na barbarian campie expiłem i rzadko był ktoś
lachu543
25-02-2009, 16:06
@up3 pomoże ktoś ?
@2up
Taaa na saphirze prawie zawsze full...
@up
na wiki zobacz jakie potwory są na którym poziomie, a następnie pooglądaj tomby na wiki i wybierz ten który najbardziej ci odpowiada :)
lachu543
25-02-2009, 17:56
A tak ogólnie to tomby są nadal dobrym expowiskiem dla mnie ? Chodzi mi o szybki exp. Do tej pory expiłem w Penisula Tomb -2 i już wolno mi sie expi.
Witam!
Elite Knight [52], skille [78/78], mlvl 5
Eq:
Royal Helmet
Dragon Scale Mail
Golden Legs
Boots Of Haste / Steel Boots
Mastermind Shield
Relic Sword
Platinum Amulet
Bp Sword Rings
Gdzie moglbym expic?
Mr.Punisher
25-02-2009, 18:59
Po 1 kup aola,spadnie ci mms i g legi i okolo 140k w dupe,expic mozesz na yalahar dragi/ankh dragi 1 wejscie,peninsula tomb -2 i fenrock zolwie
A tak ogólnie to tomby są nadal dobrym expowiskiem dla mnie ? Chodzi mi o szybki exp. Do tej pory expiłem w Penisula Tomb -2 i już wolno mi sie expi.
Jak wolno leci exp to albo expisz piętro niżej, albo zmiana expowiska... osobiscie polecam ci dragi w ankh albo maly barbarian camp :>
Karol4722
26-02-2009, 11:45
15 sorcerer mam pacc
spirit cloak, wand of dragonbreath, dragon shield, plate legs, leather boots, ragnir helmet/hotm, scarf
10mlvl
Wbijać mlvl czy tylko expić?
Gdzie expić żeby szybko wbić 20 lvl i kupić promocje?
Hmm a więc ktoś może wpadnie na jakiś pomysł gdzie mozna ładnie przyexpić z Royal Spearami dla 87rp, 91/67 (z pall armorem), eq : pall armor, g legi, dh, mms, aol, bohy ;d
liczę na coś innowacyjnego ? xd
15 sorcerer mam pacc
spirit cloak, wand of dragonbreath, dragon shield, plate legs, leather boots, ragnir helmet/hotm, scarf
10mlvl
Wbijać mlvl czy tylko expić?
Gdzie expić żeby szybko wbić 20 lvl i kupić promocje?
wbij 5-10mlvl i idź expić na roty
daniexx333
26-02-2009, 14:40
LVL: 29
Profesja: MS
MLVL: 32
EQ: Bohy, B robe, P Legs, C helmet, Vamp Shield, WOCE, Wand Of Decay.
Szybki exp moze byc z waste.
wektor500
26-02-2009, 15:24
mam 35 knighta ze skillami 72/70
z jakimi skillami i jakim eq mogę iść na orc fortes żeby expienie nie przynosiło strat ??
LukibossKomboss
26-02-2009, 16:16
Up wbije 60 lvl weź broń z areny i możesz chodzic ,ale nie wszędzie nie właź w duże grupy berserkerów. Zakup dobre equ , skile ci same się wbiją pewnie z 75-76 do tego czasu więc myślę że dasz radę ;p
LVL: 29
Profesja: MS
MLVL: 32
EQ: Bohy, B robe, P Legs, C helmet, Vamp Shield, WOCE, Wand Of Decay.
Szybki exp moze byc z waste.
Szybki exp - dragi ankh z iccycle / frigo
Szybki exp - barbarian camp średni (od 35lvl z niewidką + stone shower)
Szybki exp - tomby -3
Dość dobry exp bez waste - barbarian camp small (warto zaopatrzyć się w stone shover)
ps. Shielda zmień lepiej na spellbook of englightenment - +1 do mlvl, a ze słabym shieldem i tak vamp ci nie pomoże
B robe zmień na focus cape - 2 arma mniej, ale +1mlvl
45 knight FACC, EQ: KNIGHT LEGS, CROWN HELMET, CROWN ARMOR, BRIGHT SWORD, MEDUSA SHIELD, LEATHER BOOTS( Zmieniać coś, czy na taki lvl starczy takie eq?)
skille 70/70
Gdzie expic:
Szybki exp, małe waste-??
Szybki exp, wychodzenie na +??
W miarę szybki exp, dużo kasy??
45 knight FACC, EQ: KNIGHT LEGS, CROWN HELMET, CROWN ARMOR, BRIGHT SWORD, MEDUSA SHIELD, LEATHER BOOTS( Zmieniać coś, czy na taki lvl starczy takie eq?)
skille 70/70
Gdzie expic:
Szybki exp, małe waste-??
Szybki exp, wychodzenie na +??
W miarę szybki exp, dużo kasy??
1. Venore dragon lair, szybki exp, mała kasa, rzadko się zwraca (nie wiem jak u knighta bo ja jak miałem 45 lvl i tam expiłem to zawsze miałem waste)
2.Mintwalin dosyć dobry exp, bardzo duża kasa,
W eq zmień buty na bohy,
----------------
Teraz ja:
Gdzie by dało się good kase zarobić oraz dobrze poexpić?
Mlvl i lvl widoczny po lewej
Eq:
Wand of Voodoo, crown helmet, focus cape, blue legs, demon shield, bohy, platinum amulet
jansar14
26-02-2009, 19:27
60 knight pacc skille:73/71 eq:mystic blade demon shield,g arm,k legs,crus helm,bohy.
expilem juz na lagunie (duzo botow),malpy (to samo),barb camp (caly czas zajete)
60 knight pacc skille:73/71 eq:mystic blade demon shield,g arm,k legs,crus helm,bohy.
expilem juz na lagunie (duzo botow),malpy (to samo),barb camp (caly czas zajete)
Może lizardy?
Gdzie by dało się good kase zarobić oraz dobrze poexpić?
Mlvl i lvl widoczny po lewej
Eq:
Wand of Voodoo, crown helmet, focus cape, blue legs, demon shield, bohy, platinum amulet
Knight lvl 31
Skille 75/75
Eq: royal helmet, knight set, bohy (fut boots), vampire shield, scarf, bright sword
FACC
Mam 40k w depo i niedługo kupuje PACCA, gdzie moge troche kasy zarobić na FACCU? i gdzie potem expic na PACCU?
Stefan68
26-02-2009, 21:10
gdzie mam expic z takim skilem i levelem :baby::D dzieci to jest gra i sie bawcie w nia poznawajcie sami nowe tereny i czerpcie przyjemnosc z gry;) szkoda ze nie ma pytan a jak mam trzymac myszke w jakiej pozycji mam siedziec na krzesle czy moge pic cos w czasie grania:D:Dprzez ulice tez was trzeba przeprowadzac za reke bo nie radzicie sobie na niej tak jak w grze :baby::baby::baby::baby:
gdzie mam expic z takim skilem i levelem :baby::D dzieci to jest gra i sie bawcie w nia poznawajcie sami nowe tereny i czerpcie przyjemnosc z gry;) szkoda ze nie ma pytan a jak mam trzymac myszke w jakiej pozycji mam siedziec na krzesle czy moge pic cos w czasie grania:D:Dprzez ulice tez was trzeba przeprowadzac za reke bo nie radzicie sobie na niej tak jak w grze :baby::baby::baby::baby:
gralem kiedys palkiem i duzo odkrylem, a ze zaczelem knightem to nie wiem gdzie X(
Stefan68
26-02-2009, 21:48
gralem kiedys palkiem i duzo odkrylem, a ze zaczelem knightem to nie wiem gdzie X(
chyba nie za duzo jak teraz nie wiesz gdzie knightem expic ;) ale dobra koniec tematu :x:
daniexx333
26-02-2009, 21:55
Jeszcze jeden char.
Gdzie expic.:
LVL: 28
SKILE: 59/57
PACC
KNIGHT
eq: k set p ammy c helmet v shield i k axe.
Szybki exp. Nie mowcie zebym skilowal bo mam pacca na miesiac i dopiero jak sie skonczy bd skilwoal.
Vistusia
27-02-2009, 13:08
Witam.
Jestem po hacku, takze mam p seta, fs, dwarven shield, 18k z loota (zamek, ab)
Skills- 77/76.
Lvl- 62.
Gdzie najefektowniej poexpic na facc zeby byla kasa ? (Mam postmana)
Witam.
Jestem po hacku, takze mam p seta, fs, dwarven shield, 18k z loota (zamek, ab)
Skills- 77/76.
Lvl- 62.
Gdzie najefektowniej poexpic na facc zeby byla kasa ? (Mam postmana)
Spróbuj na mintwalin chociaż możesz trochę obrywać ale to nic, fs'em weźmiesz guarda zanim zada znaczne obrażenia, z archerami tak samo a kasa leci pięknie
Daniexx: z takimi skillami na tym lvlu to na paccu nie masz co szukać
-Lyon- (czy jakoś tam) Kasa na mintwalin, na paccu może tomb?
Karol4722
27-02-2009, 14:58
18 sorc 15 mlvl z pacc
Gdzie expić? Może coś innego niz roty? xD
@UP
Tomby na ankh.
Chyba cie porypało koleś -.- Z 15 mlvlem to exori flamem/frigo nie walnie więcej niż 35 a + różdżka wyjdzie z 50, nie da rady, shamblerzy albo mumie go zjadą bez trudu
gdie expic 77 ek z avengerem , rare setem
i czy dam rade ujebac ungreza
Gdzie mogę poexpić?
45 RP, 80 dist, eq: Paladin armor, Crus, Medusa, K-legi, BoH.
Mam PACCa.
Jeśli tomb, to proszę o konkretny.
Rare set czyli? Czyżbyś kupił acc i podniecał się "superowymi" (jak dla noobka) itemami? A po drugie (wiem, kupujący acców tego nie wiedzą bo podniecają się lvlem) podaje się skille no chyba że skille dla ciebie to "nie potszebne cos pszeciesz ubijam roty 1 chitem nie?"
@up O co Ci chodzi idioto? Po primo nie kupiłem acc a po secundo nie podniecam się itemami (które samodzielnie zdobyłem) a po tertio nie myśl ze jak jakiś większy lvl zadaje pytanie to od razu acc kupuje-.-.
Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.
@up O co Ci chodzi idioto? Po primo nie kupiłem acc a po secundo nie podniecam się itemami (które samodzielnie zdobyłem) a po tertio nie myśl ze jak jakiś większy lvl zadaje pytanie to od razu acc kupuje-.-.
Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.
Weź kurwa dzieciaku powiedz mi co to rare set a po drugie powiedz jakie masz skille -.-
Karol4722
28-02-2009, 14:00
21 MS
Ragnir helmet/hotm, Spirit Cloak, Plate Legs, Leather boots, Scarf, Dragon Shield
18mlvl
Gdzie moge pegować? xD
Oplaca się kupować tego wanda na 22 lvl?
21 MS
Ragnir helmet/hotm, Spirit Cloak, Plate Legs, Leather boots, Scarf, Dragon Shield
18mlvl
Gdzie moge pegować? xD
Oplaca się kupować tego wanda na 22 lvl?
Załóz hotm, idź na "mino camp" na południe od thais, masz tam 4-5 minosów i spawn 1 guarda na tratwie, jest gdzie uciekać, na prawo od tego campa masz cyce (nie ma hardcoru, rzadko kto jest), cyce bij wand of decay ale weź ze sobą wand of dragonbreath żeby wispy ubijać (mało ich jest ale są), tą różdżke na 22 lvl kup, wtedy nie będziesz musiał zmieniać wandów non-stop (będzie więcej capa)
Jak zabić tego http://images.tibia.pl/static/monsters/beholder.gif
B o m a m z n i m p r o b l e m y
Mr.Punisher
28-02-2009, 15:00
Załóz hotm, idź na "mino camp" na południe od thais, masz tam 4-5 minosów i spawn 1 guarda na tratwie, jest gdzie uciekać, na prawo od tego campa masz cyce (nie ma hardcoru, rzadko kto jest), cyce bij wand of decay ale weź ze sobą wand of dragonbreath żeby wispy ubijać (mało ich jest ale są), tą różdżke na 22 lvl kup, wtedy nie będziesz musiał zmieniać wandów non-stop (będzie więcej capa)
no,XDDDDD
bedzie mial tam 10k/h wiec moze sie zesrac tam
idz na peninsula tomb -2,jak chcesz pg to manasy i flam hur/flam
no,XDDDDD
bedzie mial tam 10k/h wiec moze sie zesrac tam
idz na peninsula tomb -2,jak chcesz pg to manasy i flam hur/flam
Mówiłem o FACC a jakby powiedział że jest PACC to bym napisał tomby
Jak zabić tego http://images.tibia.pl/static/monsters/beholder.gif
B o m a m z n i m p r o b l e m y
Najlepiej bij fistem -.- Ja go na tibi 8.1 na 10 lvlu zjechałem (wtedy runy nie miały wymagań lvlowych, waste było dużo ale dałem rade...)
żeby nie było że jestem chamski:
Weź pare potów, wrzuć utamke i "przygrzej" go do ściany, wtedy co 4 hit to magia a reszta to hity po 3-5 z łapki
Mówiłem o FACC a jakby powiedział że jest PACC to bym napisał tomby
Po pierwsze - funkcja edytuj.
Po drugie - od kiedy MS można być FACC?
Po trzecie - ponawiam :P
Gdzie mogę poexpić?
Mam PACCa.
A moja babcia expi na ratach i ma 55 lvl a to ona http://images.tibia.pl/static/monsters/diblis_the_fair.gif
43 druid 45 mlv i chce szybko wbić 45 level
nie mam najmniejszej ochoty nim grać, ale 45 level muszę dobić, więc nasuwa się pytanie - gdzie NAJSZYBCIEJ wbiję ten level expiąc solo? waste nie gra roli... myślałem nad dragami z icicle, więc rodzi się drugie pytanie - ile expa wbiję na 1 bp icicle?
dz, cu
@down
przecież napisałem, że druid (czyli facc) i bez blokera...
Mr.Punisher
28-02-2009, 20:02
@up
no to nie ma innego wyjscia jak venore dragon lair ; p
43 druid 45 mlv i chce szybko wbić 45 level
nie mam najmniejszej ochoty nim grać, ale 45 level muszę dobić, więc nasuwa się pytanie - gdzie NAJSZYBCIEJ wbiję ten level expiąc solo? waste nie gra roli... myślałem nad dragami z icicle, więc rodzi się drugie pytanie - ile expa wbiję na 1 bp icicle?
dz, cu
Jeżeli masz blokera,idź na vamp hella i klep frigo hur/jak dragi to only yalahar,zajmij sobie respa jak pvp,jak non-pvp to poprostu klep[botą też]
ew. arena z blokerem [behe,gs,dl i AS] nawet dobry exp,w 1.5h wbilem lvl z 46 na 47
Co do ostatniego - nie mam pojecia
SirFlovv
28-02-2009, 20:44
gdzie expic 33rp żebym wyszedł na plus skille 72/59:)
Mr.Punisher
28-02-2009, 20:52
Po pierwsze - funkcja edytuj.
Po drugie - od kiedy MS można być FACC?
Po trzecie - ponawiam :P
Gdzie mogę poexpić?
Mam PACCa.
Weź 2 mana potów i idź na stone tomb za tp,exp b. dobry , weź scarab coina i baga z 200~rsami,ja tak robilem starczylo na 3h~huntu gdzie wbijalem okolo 2 lvle.
@up
Yalahar piraty,yalahar dragi[zalezy od farta,ale exp przyzowity],barb camp [średni] i scaraby
specjalnie dla Kropika skille 77/77:baby:
DisBanneD
01-03-2009, 02:19
Szukam jakiejs alternatywy to moze ktos pomoze :p
ms 80 na softach gdzie moge poexpic bez waste ?
ASy mi sie troszku znudzily
na dragach wiecej ludzi niz dragow ;s
Moze ktos zna jakies fajne miejsca dla 80+ ms + 90+ ek ?
z gory dzieki
Szukam jakiejs alternatywy to moze ktos pomoze :p
ms 80 na softach gdzie moge poexpic bez waste ?
ASy mi sie troszku znudzily
na dragach wiecej ludzi niz dragow ;s
Moze ktos zna jakies fajne miejsca dla 80+ ms + 90+ ek ?
z gory dzieki
Może frosty? Bardzo ładny loot, exp niczego sobie tylko uważaj na grupy
Frostów nawet nie próbuj, bo tam loot graniczy z cudem. Pobiegaj na hero/necro na yalahar, tam niezła kasa, ale nie wiem jak z expem.
A z blokerem to nie mam pojęcia;d
Frostów nawet nie próbuj, bo tam loot graniczy z cudem. Pobiegaj na hero/necro na yalahar, tam niezła kasa, ale nie wiem jak z expem.
A z blokerem to nie mam pojęcia;d
Nie no sorry nie wiedziałem o tym że na frostach słaby loot, wszyscy mówią że jest dobry
Pall 28lv
skille: 62/50
eq: vampire shield, crown helmet, plate legs, blue robe, boots, royal speary
Chcialbym sie poradzic gdzie moglbym poexpic, w sumie bardziej mnie interesuje zarabianie niz exp. Nie skilluje bo mam dosc malo czasu na gre:)
Brak PACCa
burak4123
01-03-2009, 11:31
Lvl 47 FACC !!
Skille 78/61
Eq Crusader helmet,paladin armor,blue legs,dragon shield,bohy,royal speary
Gdzie expic aby szybko dobic 55 lvl ?? Prosze o odpowiedz !
Lvl 47 FACC !!
Skille 78/61
Eq Crusader helmet,paladin armor,blue legs,dragon shield,bohy,royal speary
Gdzie expic aby szybko dobic 55 lvl ?? Prosze o odpowiedz !
Na FACC ciężko, kup PACC to będzie łatwiej doradzić
Aonim: Ghostland?
Gdzie expić 47 ek (zaraz 48) :D z 5 mlvl i skillami 69/68 ( blisko 70/69 ).
Eq : RH , DSM , B LEGS , NOBLE AXE , DEMON SHIELD , p ammy i boszki :D.
Expiłem na barbach ( nie za ciekawie , maly exp expilem na malym camp ) ,
na żółwiach (20k expa na h , moze byc ale chcialbym więcej i troche tu nudno bo od 30 lvl siedze xD ) , Malpy próbowałem to masa noobów exp cieńki. Czekam na propozycje :).
PS: Świat non-pvp ,
35 RP 69/52
Idzie mi o expowisko, gdzie będę mógł wbić ponad 35k/h. Może być małe waste, ale wolałbym wychodzić na 0 lub na plus :P
35 RP 69/52
Idzie mi o expowisko, gdzie będę mógł wbić ponad 35k/h. Może być małe waste, ale wolałbym wychodzić na 0 lub na plus :P
mino na yalahar - 40k/h wbijałem tam 30rp 76/59, więc Ty tak z 37k/h wyrobisz raczej
@down
to samo
lachu543
01-03-2009, 18:07
40 Lvl Palladin ( 73/53 ). PACC.
EQ: Crown Helmet, Paladin Armor, Vampire Shield, Blue Legs, BOH.
Może być z waste byle by exp był szybki.
Pozdro.
Pacc
od 8 lev do 30+ -larvy na bocie lub roty
potem zowie nawet do 100 lev
i potem dragi frosty co popadnie xD |\/
pisac na gg wrazie scryptow
81 ED, Pacc. Interesuja mnie propozycje z dobrym expem no i lootem ( zeby nie bylo na - tylko 0 albo profit. )
DisBanneD
01-03-2009, 19:44
81 ED, Pacc. Interesuja mnie propozycje z dobrym expem no i lootem ( zeby nie bylo na - tylko 0 albo profit. )
napisalem na prive gdzie expilem do tej pory :p mam nadzieje ze sie przydalem :)
Gdzie expić 47 ek (zaraz 48) :D z 5 mlvl i skillami 69/68 ( blisko 70/69 ).
Eq : RH , DSM , B LEGS , NOBLE AXE , DEMON SHIELD , p ammy i boszki :D.
na żółwiach (20k expa na h , moze byc ale chcialbym więcej i troche tu nudno bo od 30 lvl siedze xD ) , Malpy próbowałem to masa noobów exp cieńki. Czekam na propozycje :).
Ponawiam pytanie ;d
Gothanor
01-03-2009, 20:16
Gdzie mogę poexpić?
Mam PACCa.
Piraci na Nargor, Barbarzyńcy jak potrzeba będzie coś kasy, Hellheim na poziomie z bonebeast i ds, a jak nie dasz rady(trza dobrze uciekać by sobie nie zlurować 2x bb i 3x ds) to poziom z ds, mumie, crypty. Ja do tombów mam uraz jakiś, nigdy nie lubiłem tam expić, zawsze dużo ludzi.
19 Drut,19 m lvl Eq:Hat of the Mad,Focus Cape,Magma Legi,Leather Booty,Vampire Shield
FACC
Gdzie mogę szybko wbić 60 lvl? Stać mnie na małe waste.
burak4123
02-03-2009, 07:54
Ponawiam pytanie
Pacca kupie na 55 lvl narazie FACC!
Lvl 47
Skille 78/61
Eq paladin armor,blue legs,crusader helmet,bohy,dragon shield
Prosze o odpowiedz !!
jansar14
02-03-2009, 08:28
Oryginalnie napisane przez Jackson
Gdzie expić 47 ek (zaraz 48) z 5 mlvl i skillami 69/68 ( blisko 70/69 ).
Eq : RH , DSM , B LEGS , NOBLE AXE , DEMON SHIELD , p ammy i boszki .
na żółwiach (20k expa na h , moze byc ale chcialbym więcej i troche tu nudno bo od 30 lvl siedze xD ) , Malpy próbowałem to masa noobów exp cieńki. Czekam na propozycje .
mozesz expic na yalaharze na fortecy elfow,lub fortecy minosow (dobry exp jak sobie zajmiesz)ja mialem tam 35k/h expa a u ciebie wiecej ludu wiec lepiej.Kasy z tego duzo z samej kasy jestes na rowno a jeszcze holy orchids,woce itp.
jansar14
02-03-2009, 08:35
Ponawiam pytanie
Pacca kupie na 55 lvl narazie FACC!
Lvl 47
Skille 78/61
Eq paladin armor,blue legs,crusader helmet,bohy,dragon shield
Prosze o odpowiedz !!
idz na dragon lair w venore.Albo exp na pohu:]
jansar14
02-03-2009, 08:38
40 Lvl Palladin ( 73/53 ). PACC.
EQ: Crown Helmet, Paladin Armor, Vampire Shield, Blue Legs, BOH.
Może być z waste byle by exp był szybki.
Pozdro.
no to jak waste to idz na hero cave.Super exp tylko nie chodz na hero bij dragi i tam co wyzej priessty,necromanty itp. Bardzo dobry exp polecam
Bercik_14
02-03-2009, 14:17
Gdzie expic sorciem (ms od 20) 18 lvl z EQ: hat of the mad, spirit cloak, dwarven shield, plate legs, rod + all strike (energy, terra, flame, ice i death). Moze byc facc, moze byc pacc. Promocja bedzie kupiona na 20 lvl. Exp bez waste.
gdzie expić 31 pallem (70/54) RS, żeby szybko wbić 40 lvl (Non-PvP) FACC,
szukam jakiejś miejscówki gdzie jest mało noobów i ludu (nie tomby, bo tam ciecie latają na botach -.-)
Karol4722
02-03-2009, 19:03
26 MS
wand of decay / wand of draconia
23mlvl
Expie teraz na peninsula -2. Gdzie mogę lepiej poexpic?
Oryginalnie napisane przez Jackson
Gdzie expić 47 ek (zaraz 48) z 5 mlvl i skillami 69/68 ( blisko 70/69 ).
Eq : RH , DSM , B LEGS , NOBLE AXE , DEMON SHIELD , p ammy i boszki .
na żółwiach (20k expa na h , moze byc ale chcialbym więcej i troche tu nudno bo od 30 lvl siedze xD ) , Malpy próbowałem to masa noobów exp cieńki. Czekam na propozycje .
mozesz expic na yalaharze na fortecy elfow,lub fortecy minosow (dobry exp jak sobie zajmiesz)ja mialem tam 35k/h expa a u ciebie wiecej ludu wiec lepiej.Kasy z tego duzo z samej kasy jestes na rowno a jeszcze holy orchids,woce itp.
qrde powiesz mi gdzie sa te elfy i mino? ;/
Narrruto
03-03-2009, 12:46
120 ek k arm drag shield p legi royal axe crown helmet (tak, tak mialem hacka) gdzie moge expic zeby dorobic sie hajsu? slyszalem ze na Cultach mozna gdzies za pianinem.. lecz gdzie to jest? prosze o odpowiedz gdzie moge szybko dorobic sie hajsu + troszke podexpic
Karol4722
03-03-2009, 14:58
26 MS
woce / wand of draconia
23mlvl
Do jakiego lvl expić i kiedy zacząć robić jakieś runy (i jakie) i wbijać mlvl?
Narrruto
03-03-2009, 15:54
26 MS
woce / wand of draconia
23mlvl
Do jakiego lvl expić i kiedy zacząć robić jakieś runy (i jakie) i wbijać mlvl?
Tomby bagna -2 , scaraby.
120 ek k arm drag shield p legi royal axe crown helmet (tak, tak mialem hacka) gdzie moge expic zeby dorobic sie hajsu? slyszalem ze na Cultach mozna gdzies za pianinem.. lecz gdzie to jest? prosze o odpowiedz gdzie moge szybko dorobic sie hajsu + troszke podexpic
Czekam na odpowiedz
Mr.Bloody
03-03-2009, 18:01
Wtrace swoje 3gp.
hehe :p
Narrruto
03-03-2009, 18:21
@up
Ty jesteś jakiś chory? Coś Cię boli? Jak tak idź do lekarza, a nie piszesz jakieś bezsensowne posty .... I na co to było ;F?
lachu543
04-03-2009, 19:29
no to jak waste to idz na hero cave.Super exp tylko nie chodz na hero bij dragi i tam co wyzej priessty,necromanty itp. Bardzo dobry exp polecam
A jak tam z ludzmi? Dużo goni ? ( Na dragi )
Knight Lvl 32
Skille: 72/72
Mlvl: 5
Eq: Royal helmet, golden armor, knight legs, demon shield, bright sword, scarf, Boots of Haste (fur boots)
jutro chyba będe mieć Pacca...
Gdzie expić?:
Solo?
z Palkiem?
z Drugim Knightem?
z Druidem?
Knight Lvl 32
Skille: 72/72
Mlvl: 5
Eq: Royal helmet, golden armor, knight legs, demon shield, bright sword, scarf, Boots of Haste (fur boots)
jutro chyba będe mieć Pacca...
Gdzie expić?:
Solo?
z Palkiem?
z Drugim Knightem?
z Druidem?
solo mino na darashi (podziemia), scaraby, trochę żółwie, jakieś tomby, potem barbariany
z palkiem na dragi spróbuj
z druidem jako sio możesz bić dragi, a jako hunt to od 40 lvla hydry
darkEEEr
05-03-2009, 17:50
91 rp skille 93/72 gdzie expic zeby zarobic ;] (o huntach mi nie mówcie)
26 Pall skile 62/45 (wiem słabe), gdzie by można było podexpić w miarę szybko i bez waste PACC.
Smoczek8228
05-03-2009, 21:32
16 Pallek
52/42
Crown Helmet
Spears - Belted Cape - Ancient Shield
Plate Legs
Leather Boots
Cos ponad 3k na potiony. (Błagam, nie roty ;()
@ Smoczek8228
Z takimi skilami nie masz dużego wyboru.
Wbij 65-70 distance, wtedy będziesz mógł huncic dragi, cyclo, dwarfy, minosy, orce
@ darkEEEr
Rozumiem, że chodzi o dobrą kasę i niezbyt dobry exp:
duży camp barbarianów, quary scouty, ancient scaraby, djiny
Druid lvl 28, magic 25(+ hat of the mad, focus cape = 27)
Eq: Hat of the mad, focus cape, boh, beho shield, terra rod, p legi.
Gdzie expic, bez zbędnego waste, MAM PACC!!
small barbarian camp, od 35 lvl na tym największym, bez ice witch tower.
Small: 15-25k/h (trzeba czekać na respawn x ( )
największy: 25-60k/h
Oczywiście zaopatrz się w runki stone shower. (hmm też się może przydać)
Expiąc tam są baaardzo małe szanse na waste, w każdym bądź razie ja zawsze wychodzę ~~3-4k+ na tym największym :P
49 rp 77/57
eq : crus helmet, paladin armor, blue legs, vampirka, bohy..
gdzie expic by szybko 60 bez waste?? odpadaja piraty, dragi, cyklopy.
Kromka123
06-03-2009, 22:32
Gdzie expić 49 ek , ze skillami 69/68 ( prawie 70/68 )i mlvl 5 ^^.
EQ:
-Platinum Ammulet ( P AMMY )
-Royal Helmet ( RH )
-Dragon Scale Mail ( DSM )
-DEMON SHIELD ( D SHIELD )
-BLUE LEGS ( B LEGI )
-BOOTS OF HASTE ( BOHY )
-ORNAMENTED AXE / NObLE AXE ( proszę też o doradzenie czy bić do 50 z noble czy z ornamented :) )
Pytanie : Gdzie expić by było szybko tak do 60 :). Yalahar odpada. Z góry thx :D
Kromka123
07-03-2009, 23:07
Gdzie expić 50 ek , ze skillami 70/68 mlvl 5 ^^.
EQ:
-Platinum Ammulet ( P AMMY )
-Royal Helmet ( RH )
-Dragon Scale Mail ( DSM )
-DEMON SHIELD ( D SHIELD )
-BLUE LEGS ( B LEGI )
-BOOTS OF HASTE ( BOHY )
-ORNAMENTED AXE
Pytanie : Gdzie expić by było szybko tak do 60 :). Yalahar odpada. Z góry thx :D
ponawiam pytanko < pilne plx >
ponawiam pytanko < pilne plx >
barby, malpy, scaraby, cyclopolis, zolwie, lizardy, forst gianty, helheim do -2, mistrock?
gdzie mogę expić 38 ek z eq blue robe knight legs crusader helmet vampire shield pirate boots broń wyvern fang - blacksteel sword a skille 62/58 wiem , że słabe
http://img25.imageshack.us/img25/1777/stanchara.jpg
FACC, chodzi mi o spokojny exp, ze średnim zarobkiem oraz średnim waste..
@up
mintwalin, cyclopy mt, ghoule mt, guardy?, EF (mozesz próbować i tower ale pewnie zajete jak zawsze) DC -2. :)
a ja ponawiam swoje ..
50 royal paladin
skills : 75+2/57
eq : Crusader Helmet, Paladin Armor, Blue Legs, Vampire Shield, Bohs, Royal Spears.
PACC! - gdzie najszybciej wbic 60 lvl? odpadają cyclopy, piraty, dragi.. myslalem o tombie ale zadna mi nie pasuje, ale jesli macie jakis pomysl to podajcie konkretna ;p moze byc waste ale nie duze ..
z góry dzieki;p
dam rade na 33 lvl-u expić na Orc Fortess?
Kromka123
08-03-2009, 14:20
barby, malpy, scaraby, cyclopolis, zolwie, lizardy, forst gianty, helheim do -2, mistrock?
dzięx a co najlepsze na non-pvp? :P
27lvl skille 62/45 PACC gdzie expić?
Ponawiam...
Colo_2006
08-03-2009, 18:12
Knight 40 lvl
skille: 72/72
eq: crus helm, dsm, boh, bright sword, knight legs, vamp shield :D
Zalezalo by mi expowisko z dobrym zarobkiem i małmy waste :D
27lvl skille 62/45 PACC gdzie expić?
Ponawiam...
Probowales na tombach?
@Colo : Jesli pacc - moze malpy, tomby? Bez pacc warto wpasc na elf fortress (loot mierny), guardy (to czesto zajete), mt.sternum.
Colo, spróbuj minotaury na Yalahar i tamtejsze Elfy. W sumie polecał bym Ci także Cyclopsy na Mistrock, całkiem niezła miejscówka.
Dark_Exhado
08-03-2009, 20:47
53 ROYAL pal,b.dobre eq,enchanted speary do wykorzystania,3 dni pacca. CHCE JE WYKORZYSTAC I WBIC 60 LVL. Moze być waste,prosze o szybką odpowiedź bo czas premium się kończy.
@edit
77/60 skils
jansar14
09-03-2009, 08:32
53 ROYAL pal,b.dobre eq,enchanted speary do wykorzystania,3 dni pacca. CHCE JE WYKORZYSTAC I WBIC 60 LVL. Moze być waste,prosze o szybką odpowiedź bo czas premium się kończy.
@edit
77/60 skils
ja polecam ci hero cave
Dark_Exhado
09-03-2009, 15:46
ja polecam ci hero cave
tzn? co mam tam bić? jakies suppiles mam wziąść?
Karol4722
09-03-2009, 16:33
31 ms
33 mlvl
eq dobre
Siedze teraz w yalahar, gdzie mogę dobrze poexpić?
sephirothl
09-03-2009, 17:12
51 pall 84/69 skill eq:rh,pally armor,b legs,bohy,demon shield,royal/enchanted spears. Gdzie Expic Na Tym Lvlu I Skilach ?
Diablo91
09-03-2009, 18:21
sephirothl
Szkoda że nie sprecyzowałeś czy PACC/FACC. No ale ok.
Pacc:
- Bog Raider Cave na Edron (Z lootem będzie ciężko)
- Dragi na Edron
- Hero Cave (masz fart to się exp zwróci)
- Tomby
- Dragi na Yalahar*
Facc:
- Guardy w Kazzo (loot bagi)
- DC
- Elf Fortes
- PoH
- Orc Fortes
- Dragon Lair (Same dragony, DLe jedynie dla sportu)
* Sam tam nie byłem, ale znajomy tam expi.
Ja tak expiłem na 55 levelu (też rp) i na podobnych skillach. Jedynie nie expiłem na Yalahar bo ostatni PACC przed updatem z Yalahar miałem.
Karol4722
Kurcze, nie znam Yalahar i nie moge powiedzieć Ci czy na 100% będziesz mieć wiecej expa. Próbuj na Tombach, djiny? Sam nie wiem. Przyrko mi ale Ci nie poradze. Musisz czekać na kogoś kto gra akutalnie magiem(ost. ms-a miałem za czasów 7.9 xD).
Kromka123
09-03-2009, 20:43
Gdzie expic 89 ms na non-pvp z 61 mlvl?
Heya :)
Druid 18 lvl 13 magic lvl.
Non-pvp
Steel helmet
Scarf xD
Noble Armor
Norse Shield
Plate legs
Snakebite Rod
Moonlight Rod
Skill shielding 19
Mam pacc'a na 30 dni - 29 jeszcze zostało :)
52 RP 73/50 Dobry Exp a zarobek w miare:>
Kromka123
10-03-2009, 10:26
Heya :)
Druid 18 lvl 13 magic lvl.
Non-pvp
Steel helmet
Scarf xD
Noble Armor
Norse Shield
Plate legs
Snakebite Rod
Moonlight Rod
Skill shielding 19
Mam pacc'a na 30 dni - 29 jeszcze zostało :)
larvy / tomby
52 RP 73/50 Dobry Exp a zarobek w miare:>
doskilluj do 75 i helheim -1 + -2
Dark_Exhado
10-03-2009, 12:12
doskilluj do 75 i helheim -1 + -2
Jak dojść do hellheim i jakie questy trzeba mieć?
Diablo91
10-03-2009, 15:15
@Kromka123
Acienty, Ice Withe, Dragi, Frosty (z blokerem najlepiej).
@Locost
Larvy, Scaraby (z exevo flam hurem), Nomady (jak wolne całkiem przyjemnie exp leci), Minotaury (na Darashi bodajże).
Karol4722
10-03-2009, 15:16
32 ms
33 mlvl
eq dobre
Siedzę teraz w yalahar, gdzie mogę dobrze poexpić?
Mam kilka propozycji:
Dark magiciany itp w yalahar (te 3 wieże) - z waste ale super exp
Mino tower na darashii - mam postmana chyba bym miał tam spoko kase i chyba nie było by waste - exp nie wiem jaki
Tomby przed tp - słabiutki chyba exp + troche kasy
Może of z exori tera? ale ruzge mam od energii ;/
Necro? Ale nie wiem gdzie i jak
Nic więcej nie przychodzi mi do głowy... Gdzie bym mógł szybko poexpić? Chcę tylko szybko wbijać lvl :D może być małe waste ale jak już podajcie miejsce gdzie będę miał szybki exp ale waste to gdzie mogę zarobić trochę kasy.
Gdzie expic 89 ms na non-pvp z 61 mlvl?
No troche dziwne. Powiec ty mi, czy ty aby nie nabijasz postów? Stronę wcześniej pytałeś się o 49 ek tera o 89 ms, po lewej stronie masz 20 kine, a na koncie nie masz 49 ek i 89 ms. Więc?
Dark_Exhado
10-03-2009, 15:33
32 ms
33 mlvl
eq dobre
Siedzę teraz w yalahar, gdzie mogę dobrze poexpić?
Mam kilka propozycji:
Dark magiciany itp w yalahar (te 3 wieże) - z waste ale super exp
Mino tower na darashii - mam postmana chyba bym miał tam spoko kase i chyba nie było by waste - exp nie wiem jaki
Tomby przed tp - słabiutki chyba exp + troche kasy
Może of z exori tera? ale ruzge mam od energii ;/
Necro? Ale nie wiem gdzie i jak
Nic więcej nie przychodzi mi do głowy... Gdzie bym mógł szybko poexpić? Chcę tylko szybko wbijać lvl :D może być małe waste ale jak już podajcie miejsce gdzie będę miał szybki exp ale waste to gdzie mogę zarobić trochę kasy.
*Dark magiciany? Nigdy jakos ich nie lubilem,nic z nich nie leci,expa dają tyle że kot napłakał,a exp jakiś taki nie taki..
*Mino tower - w sumie tak - dobre rozwiązanie,kasy dużo i expa niemało
*Tomby..hmm..dobre rozwiązanie to jedynie peninsula tomb -2 i bagna -2 i troche -3,waste BARDZO DUŻE,exp powalający,lvl w 1.30h
*Necro - Nie,nie,nie! Nie wybieraj się na nie przed 60 lvlem..Waste,a exp masz lepszy już na tombach.
Dorzuce swoje...
Mistrock Cyclopy - +1 i 0,zawsze sie zwraca z samych halberd + kasa i jesteś 3k na + na lvl,exp pomiędzy 35k-45k/h
Mutated Humans - Dobre miejsce do pobicia umarlaków i szlamów,możesz tu też zwastować kase z cyclopów. Exp od 35k/h do nawet 50k/h Z MUTATED RATAMI.
Tomb z umarlakami - Zarobić tu możesz 2k/h,exp około 30k/h,troche cryptów i ghouli. Dobre miejsce do odpoczęcia po szybkim expie..
Elfy Yalahar - Kasa leci cudnie,w 1h mialem 12 holy orchid i jakoś 5~woce,mozna zejsc na dragi i zabić pare sztuk,może coś zleci. Exp na elfach - 30k/h,z dragami 35k/h. Kasa MIOOODZIO...
sephirothl
10-03-2009, 16:20
[QUOTE=Diablo91;2490549]sephirothl
Szkoda że nie sprecyzowałeś czy PACC/FACC. No ale ok.
Pacc:
- Bog Raider Cave na Edron (Z lootem będzie ciężko)
- Dragi na Edron
- Hero Cave (masz fart to się exp zwróci)
- Tomby
- Dragi na Yalahar*
Facc:
- Guardy w Kazzo (loot bagi)
- DC
- Elf Fortes
- PoH
- Orc Fortes
- Dragon Lair (Same dragony, DLe jedynie dla sportu)
* Sam tam nie byłem, ale znajomy tam expi.
Ja tak expiłem na 55 levelu (też rp) i na podobnych skillach. Jedynie nie expiłem na Yalahar bo ostatni PACC przed updatem z Yalahar miałem.
OBECNIE POSIADAM FREE ACCOUNT PO DOBICIU 60 LVLA STAN KONTA ZAMIENI SIE NA PACC OD RAZU MOWIE ELF FORTRESS ODPADA,GUARDY SLABY EXP RESZTA UJDZIE.
A więc ...
13 pall ;D
Skille: 60/50
Eq: Optymalne dla pall'a ;]
Status: FACC ;/
Mam trochę kasy na poty więc może być jakiś lekki hard core ;]
Najlepiej gdyby było to miejsce gdzie nie chodzi zbyt dużo ludzi ( o ile jest to możliwe na facc'u) ;p
Z Góry Dzięki ;]
Zakletyksiaze
10-03-2009, 21:17
A więc ...
13 pall ;D
Skille: 60/50
Eq: Optymalne dla pall'a ;]
Status: FACC ;/
Mam trochę kasy na poty więc może być jakiś lekki hard core ;]
Najlepiej gdyby było to miejsce gdzie nie chodzi zbyt dużo ludzi ( o ile jest to możliwe na facc'u) ;p
Z Góry Dzięki ;]
cyklopy thais, guardy w kazzo;p
33 MS 35 Mlvl
eq b legi, spirit cloak, v shield, bohy, hat of the mad, WOI gdzie expic zebym mial z 45k expa na godzine albo wiecej do dosypozycji mam duzo bp Hmm i troche Gfb oraz manasy ale bez przesady niechce wszystkiego zwastowac powiedzmy ze jakas czesc tego ma sie zwrócić
Dark_Exhado
10-03-2009, 23:56
@up pare postow wyzej masz odp dla 33 msa...
Mistrock Cyclopy - +1 i 0,zawsze sie zwraca z samych halberd + kasa i jesteś 3k na + na lvl,exp pomiędzy 35k-45k/h
Mutated Humans - Dobre miejsce do pobicia umarlaków i szlamów,możesz tu też zwastować kase z cyclopów. Exp od 35k/h do nawet 50k/h Z MUTATED RATAMI.
Tomb z umarlakami - Zarobić tu możesz 2k/h,exp około 30k/h,troche cryptów i ghouli. Dobre miejsce do odpoczęcia po szybkim expie..
Elfy Yalahar - Kasa leci cudnie,w 1h mialem 12 holy orchid i jakoś 5~woce,mozna zejsc na dragi i zabić pare sztuk,może coś zleci. Exp na elfach - 30k/h,z dragami 35k/h. Kasa MIOOODZIO...
Karol4722
11-03-2009, 15:36
67ek
full set
80/80
Gdzie moge zarobić jak najwiecej kasy w jak najkrótszym czasie? Liczy sie tylko kasa
Dark_Exhado
11-03-2009, 15:52
67ek
full set
80/80
Gdzie moge zarobić jak najwiecej kasy w jak najkrótszym czasie? Liczy sie tylko kasa
cyclopy mistrock 4k kasy na godzinke
Radzio95
12-03-2009, 16:50
sorc facc wszystko pisze po lewej stronie eq:b robe, hat of the mad, p legs, woi, fur boots liczy sie przede wszystkim kasa
lachu543
12-03-2009, 17:14
Elder Druid 20lvl Magic Level 12
- Crown Helmet
- Vampire Shield
- Blue Legs
- Blue Robe
- BOH
Gdzie expić? I z czym ( chodzi mi o rozdzke + czary ). PACC.
sorc facc wszystko pisze po lewej stronie eq:b robe, hat of the mad, p legs, woi, fur boots liczy sie przede wszystkim kasa
Tomby pod mount sternum, guardy w kopalniach...
@up
tomby.. może być peninsula -1, bij je z moonlight roda.. ew. możesz sobie pomagać exori flam (najlepszy chyba będzie)...
@edit
67ek
full set
80/80
Chakoye, dworce, ew. Mintwallin (postman wymagany)
35 pall FACC eq jak eq dla palla... ~72/55
@up
Moun sternum, guardy w kopalniach, dc -1 -2(tarantule?)
mam 28 i moge już iść na gsy dragi wyvy czy jeszcze nie?
Diablo91
13-03-2009, 15:34
mam 28 i moge już iść na gsy dragi wyvy czy jeszcze nie?
Jeszcze jak byś napisał jakie skille (bo o profesje się domysliłem).
Na dragi (pojedyncze) potrzebujesz 65 dista+, Gsy na twoj level za silne.
Witam
EK [61], mlvl [5], skills [80/78]
Eq:
-Royal Helmet
-Dragon Scale Mail
-Golden Legs
-Mastermind Shield
-Boots Of Haste
-Mystic Blade
-Backpack Sword Ringow
~*~*~*~*~*~*~*~*~
RP [43], mlvl [13], skills [78/66]
Eq:
-Crusader Helmet
-Paladin Armor
-Blue Legs
-Demon Shield
-Boots Of Haste
Gdzie moglbym expic?
BryqHero
13-03-2009, 17:32
@ UP
Obyma charami mógłbyś znaleść jakieś fajne tomby w ank :)
Tym ek możesz zrobić quest i isc na piraty :) dużo kasy ^^
Witam
EK [61], mlvl [5], skills [80/78]
Eq:
-Royal Helmet
-Dragon Scale Mail
-Golden Legs
-Mastermind Shield
-Boots Of Haste
-Mystic Blade
-Backpack Sword Ringow
~*~*~*~*~*~*~*~*~
RP [43], mlvl [13], skills [78/66]
Eq:
-Crusader Helmet
-Paladin Armor
-Blue Legs
-Demon Shield
-Boots Of Haste
Gdzie moglbym expic?
Polecam tym knightem dragi w ankrahmun,i żolwie :)
67 EK
79/77
Eg: DSM, MMS, Gloden LEgs, bohs (softs) demon helmet mystic blade
potrzebuje szybkiego expa. nie chodzi o kase byle sie zwróciło.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.