Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
60 ed 55mlvl eq bohy demonka c legs g arm c helmet chodzi mi o szybkie wbicie 80lvl probowalem na necro i dragi ankh ale wolno idzie... i czesto zajete serv non pvp do zwastowania jakies 100k tylko tyle mam... Prosze o szybka odpowiedz :]
Cloudres
22-09-2008, 19:21
Ja bym polecił ASy, gs isle, jakieś quary np pod gs isle... A najlepiej załatw sobie blokera i idzcie na frosty, będziesz go siochał i używał exori vis, powinno być dobrze.
Wiktor911
22-09-2008, 19:26
mam 55 ek skile 73/72 dsm boh relic sword royal helmet c legs demon shield... Gdzie mogę szybko nabić lvl możebyć mały wast?
Brakuje mi już pomysłów, a wy może coś ciekawego zaproponujecie;p
71 EK 78/75, MMS itd, nie mam softow :/
co polecicie dla 42 palla skille 71/51 eq plejt set dwarven shield bohy? moze byc waste...
@Up
Polecam jezeli oczywiscie masz PACC Ape City na Tiquandzie...B)(świetny exp i cash) a jesli nie to niestety ale ;( Mt.Sternum (cyklopy, tomb pod cyckami) albo guardy w kopalniach -4 -5 :):):)
Gothanor
22-09-2008, 23:22
co polecicie dla 42 palla skille 71/51 eq plejt set dwarven shield bohy? moze byc waste...
Dobij 75 dist i próbuj dragi na d lairach, cyclopolis -1 nie wchodząc na zerki, leadera, arcana i magi, wyverny na edron, piraci na pierwszym i drugim poziomie, małpy, tomby.
Zakładam, że masz pacc..
Elder Druid 41 lvl i mlvl eq: dragon shield, HOTM, Spirit Cloak, plate legs, BoHy, hailstorm rod/springsprout rod
PACC ofc ;)
gdzie polecacie mi expic? :) może byc waste ale nie za duże.. i weźcie pod uwage to że nie grm jesczez tak bardzo dobrze ponieważ to moja 1 postać :)
Witam
Posiadam 92ek skille 84/80 non-pvp, niedawno kupiłem pacc i nie wiem gdzie miałbym najlepszy exp. Narazie próbowałem na Djinnach - 15%/h , Banuta - 11%/h , d lairy 14%/h, żółwie 10%/h . Najlepszy exp miałem na Ice Tower ale tam roi sie od noobów, którzy wbijają się bez kolejki na respa. Mam więc prośbę o wskazanie miejsca, gdzie wbijałbym 70~k /h. Jeżeli chodzi o frosty to jest to dla mnie zbyt duży waste.
Z góry dzięki.
Ma.TT-
52 Knight 70/70
EQ: G armor, medusa, royal helmet, bohy, k legi, cranial basher (na razie icy, pozniej normalny).
FACC
Gdzie mogę w miarę szybko expić, (świat non-pvp) zarabiać?
na OF nie mam waste tylko jeśli robię lootbagi.
na EF jest pełno ludzi
na DC jeszcze nie byłem, ale ponoć dużo ludzi
na Dragach mam waste, jeśli nie spadnie loot (a mam takiego pecha, że niestety tylko raz na 10 huntów mam zysk :/)
Chciałbym zarobić kasę na lepsze eq bez robienia lootbagów (jeśli będzie trzeba, to w ostateczności...)
Ma.TT-@
Dragi na Edron, Bog Raidery, Culty, możesz spróbować podziemia BB island, lizardy o ile są puste (szkoda ,że non pvp :/ ), Stone Tomb za tp, Barbariany (duży camp), Helheim (beholdery)
Vishimu @
Piraty, Dragi (trzeba mieć trochę wprawy), tomby ( w tym też ten pod Mt.Sternum), małpy (źle nie jest), guardy , Mintwallin,
Wiktor911 @
Helheim -1 i -2, OF (tylko uważaj), Draconia tomb (o ile to jest non-pvp (fast resp )), Barbariany, Frost Gianty, Cyclopis, Piraty
PS lekkie waste może być
Max_33 @
DC -1 (zależy od ilości osób , na twoim lvl z full respem robiłem tam 30k/h), Chakoye i Dworci ( o ile masz pacc) , EF,
mob @
Zółwie, Helheim -1 i -2, OF , EF, Guardy , Małpy, Lizardy, Piraty, Cyclopis, Culty (waste), Djinny
21 Knight z PACCem. K set, Crusader, Medusa, Crimson. Praktycznie 0 kasy w banku, więc waste odpada :F. Skille me to 51/50. PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.
up@
Przy takich skillach to mogę ci polecić tomby -1. Sporo ich jest , więc zawsze jakiś znajdziesz dla siebie;p ,np. Penisula tomb czy tar tomb.
Jimoroks
24-09-2008, 21:04
47lvl 46mlvl MASTER SORCERER
eq:
hotm
spirit cloak
b leg
boh
demonka
Gdzie szybko exp? Waste moze byc narazie expie na tomb vampiry i bonebesty, ale juz troche muli expa gdzie bedziesz sie dalo wiecej exp/h wyciagnac??
LibellAstus
24-09-2008, 23:40
a więc
Royal paladin lvl 48 80/65
Crown Helmet , Golden Armor , blue legs , bohy , vampire shield no i tyle:D
od 37lvl do 48 wiec 11lvl siedzialem na cyclopis kolo edron -2 i z nudow czasami -3 ale tam zawsze ktos jest :P wiec rzadko tam byłem ale rade dawalem.
Co radzicie? bo mnie juz cyce wkurzaja :D
LibellAstus@
Tar tomb -3, OF, Barbarzyńcy, Helheim -1 , -2 i -3, Frost Gianty, Malpy, POH, Piraty,
Piciawek
26-09-2008, 16:41
Witam
Gdzie mogę expić Sorcem?
Lvl - 27
Mlvl - 29
Eq: Spirit cloak, crown helmet, WoCE, Beholder shield , plate legi
Może być waste,zależy mi tylko na szybkim expie ;)
bardzo polecam cyce albo na mount stetrum (czy jak to sie tam pisze) lub w drodze na fibule
47lvl 46mlvl
Gdzie szybko exp? Waste moze byc narazie expie na tomb vampiry i bonebesty, ale juz troche muli expa gdzie bedziesz sie dalo wiecej exp/h wyciagnac??
przydalaby sie profesja i eq bo kiepsko sie bedzie doradzac.
Sry za double post
Czy dam radę expić na którejś wyspie z Laguna islands na 32 lv i skillach 57/538oChodzi mi tyllko o ground floor
up@
Dać rade to dasz, tylko nie obiecuje ,że się zwróci ;] Chodź ostrożnie.
52 Knight 70/70
EQ: DSM, vampirka, Crusader helmet, steel boots, k legi, sapphire hammer.
FACC
Gdzie mogę w miarę szybko expić, (świat non-pvp) zarabiać?
na OF nie mam waste tylko jeśli robię lootbagi.
na EF jest pełno ludzi
na DC jest strasznie dużo ludzi
na Dragach mam waste, jeśli nie spadnie loot (a mam takiego pecha, że niestety tylko raz na 10 huntów mam zysk :/)
Chciałbym zarobić kasę na lepsze eq bez robienia lootbagów
Ponawiam!!
up@
1. DC -2
2.Mintwallin (kumpel wysyła ci loota)
2 up@
Takie rzeczy tylko w Erze^
Odrzucasz wszystkie dobre miejsca na facc <lol>. Więc albo OF z lootem albo Mint z lootem.
witam posiadam druida na 42 poziomie doświadczenia z 50 magic levelem.
gdzie expic w miarę szybko i na plus (no moze byc malutkie waste)?
skille i set nie sa wazne ;p
up@
Tar tomb , piraty, może stone tomb za tp ? , Dragi, Barbarzyńcy duży camp,
MuLtI_^of^_HeLL
28-09-2008, 19:55
Juz Wiele razy pytalem na forum gdzie expic royal paladynem na 32 lv ze skilami 65/50 i 9 mlv eq balted cape dawarven shield plate legs and royal spear i nikt mi nie odpowiedzial prycyzyjnie chce zeby byl dobry exp i duzo kasy
areczek1988
28-09-2008, 21:08
Witam, gdzie mam expic 17 paladynem ze skillami 52/36
eq to p set, chcialbym jak najszybciej wbic 30 lvl. Pomocy
2up@
To ci napiszę to samo poraz 3 ^^^^
Piraty, małpy , Guardy, Mintwallin, Cyclopis oraz przed OF.
PS Po skilluj trochę^
up
Cyclopy :) Z takimi skillami nie ma ,co za bardzo huncić ;]
15 Knight FACC
skille 53/53
Eq: soldier helmet, plate armor, brass legs, ancient shield, orcish axe, leather boots.
1. Gdzie w miarę szybko expić żeby nie było waste?
2. Gdzie zarabiać?
<Server PvP>
Expic mozesz na cyckach albo na soldkach z takim eq cycki troche bendom bily
'soldki' mnie mocno bija a co dopiero cyce :/
61 Ek PACC
Skile 79
Gdzie mam expić ,żeby dobrze poexpić i troszkę zarobić(Mam Postmena, Server No-PvP). :)
25 rp, 80/6x
Szybki exp...
hansik60
30-09-2008, 14:51
Pewnie mnie wyśmiejecie ale zapytam się gdzie pomogę pójść poexpic 108 edem.Tylko proszę nie pisać żebym szła na frosty/dle/hydry/warlocki bo duże straty na nich mam.Dziękuje za pomoc
ppaawweell
30-09-2008, 16:16
Witam! Mam pytanko gdzie moglbym expic 13 pallem(swiat pvp) skille 62/47 oraz eq: crown helmet, Mammoth fur cape, plate legs, dragon shield i spears/ luk i strzaly? Gdzie moglbym w miarę szybko zarobic, exp mniej wazny? gdzie moglbym duzo przyexpic z ew. waste? Prosze o szybka odpowiedz. Pozdro
ppaawweell
30-09-2008, 16:22
Aha moge ew. expic z kolega jesli nigdzie nie bedzie dobrze. (kolega to bloker 23 knight)
ppaawweell
30-09-2008, 16:44
Witam! Mam pytanko gdzie moglbym expic 13 pallem(swiat pvp) skille 62/47 oraz eq: crown helmet, Mammoth fur cape, plate legs, dragon shield i spears/ luk i strzaly? Gdzie moglbym w miarę szybko zarobic, exp mniej wazny? gdzie moglbym duzo przyexpic z ew. waste? Prosze o szybka odpowiedz. Pozdro
hansik60@
Hmm frosty , dl i hydry to zgadzam się , że solo to waste ale wrl ? Kumpel tam expił od 65lvl z SD i dotrwał tak do 90lvl i łącznie przez te 25lvl na wrl nie miał waste. NVM
Spróbuj po expić sobie np. na Dragon lair (zajmij sobie) , Stone tomb za tp ? ogólnie myślę , że tomby na najniższym poziomie za tp będą z zyskiem ;p
hmm GS island , Necro + Vamp hell, Culty na Goromie , Dragi + DL w Ankh (czasem może być waste ale jak spadnie dsm czy RH to masz zysk na kilka kolejnych huntów).
25 RP ^^^
Idziesz na tar tomb -3 lub za tp i jedziesz ;p
61EK@
OF, Lizaki, Małpy (ale jak są wolne np. rano ), Dragi, Draconia (dragi + tomb),
piraci,żółwie;p
A tobie ppaawweell nie odpowiem póki nie nauczysz się cierpliwości. LOL 3 identyczne posty pisać po kolei co 10 minut.
ppaawweell
30-09-2008, 17:25
Sorry za te 3 posty ale net mi sie przymulil i przypadkiem kliklem ;/
Wiktor911
01-10-2008, 07:09
mam 55 ek skile 73/72 dsm boh relic sword royal helmet c legs demon shield... Gdzie mogę szybko nabić lvl może być mały wast?
napisałem tego posta ale nie uzyskałem odpowiedzi...
Czy mógłby mi ktoś coś poradzić??
19 palladyn FACC
SKille 63/51 i w góre
Na jakim monsterku moge skillować?
Ostatnio treniłem na minosach ;/
@up jak dobre eq na slimach
25 rp, 80/6x
Szybki exp...
Bump........
up@ Już ci odpowiedziałem ^ ;]
Wiktor911@
Piraty, wkładaj sword itp. na siebie do full capa i wysyłaj loota :)To jeszcze zarobisz przy tym ;p
ppaawweell@
Jak może się przymulić komp i wysyłać posty ,co 15 minut? Ja bym po 5 minutach zresetował kompa ,a co dopiero po takim czasie^
Idź na Helheim -1 ^ Mówiłeś , że może być waste , więc przypuszczam ,że kasę na questa też masz. Jak nie to cyce.
Gdzie mogę expic sorckerem na 19 levelu bo niewiem :(
wojo1310
01-10-2008, 17:55
Dwarf (krasnolud)
knight - 20/20 i mozna bic
paladin - wloczniami bo slaby jest:P
mage - 20/20 i mozna bic
Dwarf soldier (krasnolud zolnierz)
knight - 40/40 stracza do ubicia jednego
paladin - uwaga, atakuje z dystansu, raczej i tak bije sie boltami czy strzalami
mage - hmmami
z tym co do knighta na tej stronie ktora zostala gdzies powyzej podana sie nie zgadzam.... lol... na 40/40.. chyba przy k-secie... lol przeciez kuwa ja na 20 poziomie skillach 64/58 dostaje bencki jak mnie 2 soldy dopadna.... bija mnei czasmai za 40-50 przy ciosie.. wiec wiecie co... bez komentarza lepiej
uahsuahsuahsuahsuahsuaha to masz pecha koles ja na 15 lvlu juz na -3 siedzialem luzem ze skilem ~40 a na 16 lvlu na darc catedhral siedzialem ze skilem 50 nie no no coment i w dodatku mialem eq-dark helmet,dragonka,p armor,p legi i serpent haha
Gdzie expić?
ED 21 lvl, 19 mlvl,
eq: steel helmet, spirit cloack, plate legs, dragonka, necrotic rod, scarf i zwykłe buty.
PACC
Hmm mam kina 55 lvl skille 63/56(dzwigne do 70/70)
Swiat:PVP
EQ: K-Set Nie stac mnie xD
Hmm co chce?
Czy skilujac na slimie bde obrywal duzo?
Gdzie expic jesli wbije te skille? Tak zeby duzo zarobic i szybki exp? albo szybki exp ale zeby byc na lekkim +?
MnichU1007
01-10-2008, 20:07
Pallek 15 lvl
Skille 60/49
M lvl 7
EQ Steel helmet, ancient shield, plate set, scarf
Nie musi być szybki exp, byle kasa duża była.
zawada666
01-10-2008, 20:11
@up
Jezeli szybka kasa to najlepiej ghoule, crypty, ds'y itd. Ja bym ci polecal Ghoustland w Carlin a takze Mount Sternum. Pozdro...
MatusThePall
01-10-2008, 21:19
Witam!!
A więc posiadam Sorca na 19 lvl :P
EQ
Plate armor
Plate Legs
Viking Helmet
Dwarven Shield
no i oczywiście Wand of Decay :) :)
Co zabijać?? Żeby uzyskać szybko next lvl!
Danon-Druid
01-10-2008, 21:38
31 ek skile 66/65 :) eq :
dsm
rh
b legs,
boh,
p ammy,
d shield,
k axe/noble axe gdzie by skilac???:D
Zadennickniedziala
02-10-2008, 09:25
Świat non-pvp. Pal (32 lvl), skille 70/60, eq średnie i knight eq:C Armor, K legs, Medusa Shield, Crusader Helmet itp... level 28, na czym expić tym i tym charem??;(
FadoXarios
02-10-2008, 15:32
Siema :]
A więc od razu do rzeczy!!
Sorc
19 lvl
EQ
Viking Helmet
Plate legs
plate armor
dwarven shield
wand of decay :) :)
Gdzie warto mi expić??
amisek12
02-10-2008, 17:05
Sprubuj cyclopy i crypt shlambery
Siema :]
A więc od razu do rzeczy!!
Sorc
19 lvl
EQ
Viking Helmet
Plate legs
plate armor
dwarven shield
wand of decay :) :)
Gdzie warto mi expić??
dwarfy/cyce/roty fibula
@
a ty sprÓbuj wziąć słownik w ręce
prosto z mostu :
Czy ~40 ED będzie mógł expić na żółwiach bez jakiegoś wielkiego waste? Ile expa ~/h bym tam wyciągnął ? Czy może lepiej expić na d lair w ankh albo tombach ?
Danon-Druid
02-10-2008, 21:54
31 ek skile 66/65 :) eq :
dsm
rh
b legs,
boh,
p ammy,
d shield,
k axe/noble axe gdzie by skilac???:D
Czy kiedys padnie odpowiedz? ;(
Czy kiedys padnie odpowiedz? ;(
na slimach
50 pall skille75/55 gdzie expic? i czy warto kupic pacca
Rafal_Dudek
03-10-2008, 11:58
50 pall skille75/55 gdzie expic? i czy warto kupic pacca
Pacca zawsze warto kupić:P chociaż tobie w sumie nie jest aż tak potrzebny
Idź na Dwarf Guardy w kopalniach albo na Cyclopy w Mt. Sternum. Jeśli masz lagi albo sobie nie radzisz, polecam Mintwallin albo Shadowthorn
Danon-Druid
03-10-2008, 14:25
na slimach
normalna odpowiedz -.-
Farfocel
03-10-2008, 14:56
witam ;) mam 63 palladyna na non-pvp i nie wime na czym expic, posiadam postmana lecz nie mam pacc.
skille mam 83/70 prosze niech wypowiadaja sie tylko gracze którzy grali ta profesja na tym lvlu ;)
normalna odpowiedz -.-
a co to nie jest normalna opdowiedz? nie rozumiem.. ;s
@up
dragon lairy, poh, hellgate, z postaman mozesz skorzystac na Mintwallin ;] niezla kaska wtedy jest
Rafal_Dudek
03-10-2008, 16:18
a co to nie jest normalna opdowiedz? nie rozumiem.. ;s
@up
dragon lairy, poh, hellgate, z postaman mozesz skorzystac na Mintwallin ;] niezla kaska wtedy jest
za słaby jest na DLe, chyba że z silnym blokerem ale nie bardzo się opłaca.
Poh w porządku. Hellgate - nie wiem co tam masz ... dragi ze spearów?
Na mint można posiedzieć dla kasy...
Jak to non-pvp to spawny guardów mogą być zadowalająco szybkie, ew. można nadrobić GSami w kopalni jak za wolno
Jimoroks
03-10-2008, 17:54
Mam 50ms z 50mlvl. Zakupiłem softy.
Mam pytanie gdzie expić zebym miał za co naładować softy??
eq:
hotm
spirit cloak
b legs
boh/soft boots
vand of inferno/ voodo
demon shield
witam ;) mam 63 palladyna na non-pvp i nie wime na czym expic, posiadam postmana lecz nie mam pacc.
skille mam 83/70 prosze niech wypowiadaja sie tylko gracze którzy grali ta profesja na tym lvlu ;)
veno d lair, gs na poh albo dwarfy dla kasy
Czy 18lvl-19lvl Sorc z WoD/WoDB + exevo flam hur da rade huncić dla expu i kasy beholdery?
PS.Sory za błąd :D
Czy 18lvl-19lvl Sorc z WoD/WoDB + exevo gran hur da rade huncić dla expu i kasy beholdery?
powiedz mi jeszcze co to jest exevo gran hur to powiem czy da rade
Chodzilo mu o exevo flam hur :D
Mam 9 Paladina,dobijam 45-50 skile...
Gdzie szybko wbic 20lvl? Bo zrobilem tego chara na dezert quest ;p
EQ: Steel helmet,belted cape,plate legs,leather boots,dwarven shield...
Mam 170 kamieni starczy mi aby ze 34 skila nabic 50?
Narazie wale gobliny i z tych kamieni co z nich wypadaja zabijam ich na balance ;p
Mam sorca 22 lvl i niewiem gdzie expic powiedzcie miejsce i potworki jakie tam sa tylko zeby malo bylo PK i zeby malo bylo ludzi ktorzy tam expia zeby nie wybijali respa.
pomorzcie plx plx plx
Na czym expic 24 Drutem niedlugo ED bo zbieram kase na promo 23mlvl eq:B legi crown helmet mamutka dragonka i zwykle buty Moze byc male waste ale lepiej nie. Próbowalem zólwie gdzies 50-60 manasów na lvl a zwrcaca sue tego 1/3-2/3 ;(
Danon-Druid
04-10-2008, 11:47
Na czym expic 24 Drutem niedlugo ED bo zbieram kase na promo 23mlvl eq:B legi crown helmet mamutka dragonka i zwykle buty Moze byc male waste ale lepiej nie. Próbowalem zólwie gdzies 50-60 manasów na lvl a zwrcaca sue tego 1/3-2/3 ;(
Penisula -2 albo larvy do 30 ;)
Kurwa >.< Świeży ded ale dobra
Gdzie 19lvl z 14mlvl(mlvl spadł o 3 dziwne) z eq plate set dwarvenka dark helmet
Wand of Dragon i 2,5k może expic? -.-
Danon-Druid
04-10-2008, 11:59
Gdzie 19lvl z 14mlvl(mlvl spadł o 3 dziwne) z eq plate set dwarvenka dark helmet
cyce , dwarfy guardy popbróbuj
Dwarf Guard za silny jak dla mnie a z cyców to tylko exp a ja chce kase i exp
Może coś jeszcze?
SaintPro
04-10-2008, 13:31
Gdzie expic z:
Druid
22lvl
19mlvl
15k gp
eq:
dark helmet
noble armor
plate legs
leather boots
medusa shield
necro rod
No i teraz wszyscy mi poradza femor hills i guardy. A ja wam powiem, ze na femor hills smigaja 50kiny i 25palle z white skullami... Na dwarfach czesciej respia sie pkrzy niz krasnale (chodze na te pod miastem i 3 kopalnie na lewo od gory) Znacie moze jakies malopopularne miejsca na moja postac?
Z gory dziekuje. (nie chce waste i nie chce robic lootbagow).
Kurczakos
04-10-2008, 13:35
Gdzie expic z:
Druid
22lvl
19mlvl
15k gp
eq:
dark helmet
noble armor
plate legs
leather boots
medusa shield
necro rod
No i teraz wszyscy mi poradza femor hills i guardy. A ja wam powiem, ze na femor hills smigaja 50kiny i 25palle z white skullami... Na dwarfach czesciej respia sie pkrzy niz krasnale (chodze na te pod miastem i 3 kopalnie na lewo od gory) Znacie moze jakies malopopularne miejsca na moja postac?
Z gory dziekuje. (nie chce waste i nie chce robic lootbagow).
Dark Catedra.
SaintPro
04-10-2008, 13:41
Ale ja mam necro rod a tam sa ghoule i szkielety...
Ponawiam pytanie mausi być bez waste i zarobek :/
grzesio512
04-10-2008, 14:09
gdzie expić 21 sorkiem facc z p setem (X(;()?? żeby nie było waste i pk i exp dobrze szedł
Proponuję "facc tomb" pod Mount Sternum - poziom bez Cryptów, Mumii i Beho , czyli same Ghoule i Skeletony. Myślę , że i exp i kase będzie Ci tam jakoś lecieć. Nie zaszkodzi spróbować
@Up hehe
A mogłbyś podać drogę? xD I do jakiego lvl tam siedzieć?
kombossik123
04-10-2008, 14:44
56 ms (PACC) mlvl 46 (zawalisty wiem)
- gdzie mogę ładnie przyexpic (ancienty , tomby , dragi odpadają o tych miejscówkach już wiem)
- gdzie mogę zarobic (exp żeby był przynajmniej z 15k/h no i wiadomo kasa!)
- gdzie mogę expic , robiąc runy (walic z fire sworda) (wiem już o tombach -1 chodzi mi o coś innego)
- gdzie mogę pójśc zabic coś dla odmiany - nie ważne waste byle by zabawa była (np dl, hero)
- gdzie mogę expic z softami ? - w większosci miejsc potrzebna mi jest szybkośc (uciekanie przed ancientami/vampami) więc szukam miejsca gdzie mogę byc ,,wolny''
66 knight (FACC) skile 70/70 equ g arm , k legs , boh , demonka , crus hemet , plat amulet , mystic blade
- gdzie expic (żeby było 35-40k/h)
- gdzie zarabiac (nie mam postmana) (odpada EF)
@DOWN
jak pójdzie jak ty mówisz to padnie na 2 hity od cyc smitha... (chyba że fartem za 1 razem wejdzie w dobrą dziurę)
SaintPro
04-10-2008, 14:45
@Up hehe
A mogłbyś podać drogę? xD I do jakiego lvl tam siedzieć?
Idziesz tak jak na cyclopy i schodzisz w podziemia... W podziemiach wchodzisz w rozne dziury a jak trafisz na szkielety to jestes w tombie...
SaintPro
04-10-2008, 14:46
66 knight (FACC) skile 70/70 equ g arm , k legs , boh , demonka , crus hemet , plat amulet , mystic blade
Banuta, banuta, banuta do 100lvl+
Banuta, banuta, banuta do 100lvl+
Na małpach jest teraz wielkie gówno, a nie zarobek. Idź lepiej na lizardy.
kombossik123
04-10-2008, 15:02
Na lizardy msem? - nigdy nie widziałem żeby tam ms expił wiem że ek/rp może ale postacie magiczne? ;p
A banuta to lipa moim zdaniem chyba ze gfb na -2 to wtedy to mam exp 100k/h xD
Na lizardy msem? - nigdy nie widziałem żeby tam ms expił wiem że ek/rp może ale postacie magiczne? ;p
A banuta to lipa moim zdaniem chyba ze gfb na -2 to wtedy to mam exp 100k/h xD
lepiej by Ci bylo z avalanche ale jak wolisz gfb...
kombossik123
04-10-2008, 15:43
To był tylko przykład a avalanche nie miałem ,,pod ręką'' a gfb mi zostały jak se kiedyś robiłem to chyba nie będą się marnowac ;]
ponawiam
- gdzie mogę ładnie przyexpic (ancienty , tomby , dragi odpadają o tych miejscówkach już wiem)
- gdzie mogę zarobic (exp żeby był przynajmniej z 15k/h no i wiadomo kasa!)
- gdzie mogę expic , robiąc runy (walic z fire sworda) (wiem już o tombach -1 chodzi mi o coś innego)
- gdzie mogę pójśc zabic coś dla odmiany - nie ważne waste byle by zabawa była (np dl, hero)
- gdzie mogę expic z softami ? - w większosci miejsc potrzebna mi jest szybkośc (uciekanie przed ancientami/vampami) więc szukam miejsca gdzie mogę byc ,,wolny''
Gdzie expić
31 Druidem 35 mlvl
Eq:
Blue set, Hat of the mad, Beho Shield, Terra Rod, ??
p.s. By tez Zarobić
Gdzie expić?
35 knight, 67/66 z Eq : k set, crus, meduska, noble axe, p ammy. Posiadam PACC'a!
Tylko proszę nie scraby/tomby!
czipsu_flipsu
04-10-2008, 16:41
gdzie expic 32 knight 64/62
eq:royal helmet,golden armor,knight legs,vampier shiled,knight axe
bez pacc
mt.sternum odpada bo tam za duzo ludzi
moze byc lekkie waste
Danon-Druid
04-10-2008, 16:44
UP
wyskiluj sobie 70/70 :baby:
i mozesz na pohu : cyce , i mino albo mintwalin
:) Np ^^
34 Master Sorcerer,34 magic level.
Tomby i Mino na Darashi znam,co jeszcze?
Proszę od razu podać miejsca gdzie mogę kaskę trzepnąć.
Pozdrawiam.
kombossik123
04-10-2008, 17:44
UP
Larvy , scaraby , ancient scaraby (ale nie idź na pałę)
Gdzie expić
31 Druidem 35 mlvl
Eq:
Blue set, Hat of the mad, Beho Shield, Terra Rod, ??
p.s. By tez Zarobić
Gdzie expić ??
Andromen
04-10-2008, 18:11
Gdzie mogę expic 25lvl pall z eq:
Devil Helmet, Belted Cape, P Legs, Leather Boots, Drag Szeld i Royal Spears?
Skile 60/45
UP
Larvy , scaraby , ancient scaraby (ale nie idź na pałę)
tzn e flam, ew. jakies gfb/fireballe ; P
tzn e flam, ew. jakies gfb/fireballe ; P
A tzn Facc
Fristajlowiec
04-10-2008, 18:31
Gdzie expić 15 sorcem
Eq:
Dwarven shield, p legs, wand of dragonbreath, magician robe
Bez PACC :|
Żeby zarobić troszki
Aron Roar
04-10-2008, 18:42
Żeby zarobić to fibula rots, a jeżeli chcesz troszkę zaryzykować to tomby pod mt sternum. Może być deczko niebezpiecznie ale zarobek całkiem, całkiem.
Możesz też na północ od Carlin iść do Amazon Camp dobry exp
Huntingi spery też lecą a i plate armor pada więc 500gp do przodu :baby:
kombossik123
04-10-2008, 18:51
Proszę aby osoby poniżej 20 lvl się nie pytały gdzie mają expic bo odpowiedź jest jedna... ROTY , ROTY , ROTY... zal czy myślicie że mając 13 lvl macie duży wybór co do miejscówki do expa?
39 royal paladin
skills 71/51
eq blue robe, dragonq, k legi, amazon helmet, p amulet, bohy, r speary,/za chwile enchanty.
bardziej chodzi mi o to na czym niz gdzie.
;] no i chciałbym troszku zarobić;]
prosze o rozne propozycje.:):p
Midashex
04-10-2008, 19:16
26 druid. 25 m lvl PACC
Eq:
Etho Coat
P legs
zwykle buty
dwarven shield
crown helmet
Necro rod (mogę kupić terra rod ale nie wiem czy ma to wogóle sens)
A więc co polecacie? Ważne żeby exp był tak 22k/h +
Może byc waste ale nie więcej niż 1,5k na godzinę
kombossik123
04-10-2008, 19:32
UP
Z takimi rodami to ty se możesz hu.. zrobic a nie wyciągnoc 22k/h... , bo tomby/scaraby odpadają... Najlepiej to idź se dobij 33 lvl na dwarfach (później już możesz i guardach) albo nomadach (w ich kryjówce) ewentualnie jeszcze spróbuj minoski (na darashi) a jak chcesz miec mega exp (nawet i 30k/h) to idź tam na minosy i jak jest full resp to z gfb/avalanche ubijaj to za każdym razem ci z 20% pójdzie xD (oczywiście mowa o -3 gdzie są również mino magi)
znasz odpowiedz na moje pytanie/?
kombossik123
04-10-2008, 19:56
UP
DC -2 (spróbuj exp niezły ale nie wiem czy dasz radę) , scarabki , minoski , Elf Fortress , dla jajc możesz up/down gs'a na darashi (tego na skale)
aa i możesz ładnie ciąc wywki tam koło kazo + 1 drag , exp niezły i loot jak masz farta to też ;p
Graventer
04-10-2008, 20:03
39 royal paladin
skills 71/51
eq blue robe, dragonq, k legi, amazon helmet, p amulet, bohy, r speary,/za chwile enchanty.
bardziej chodzi mi o to na czym niz gdzie.
;] no i chciałbym troszku zarobić;]
prosze o rozne propozycje.:):p
Barby (mały, średni camp), małpy, dragi (ank, edron), scaraby, żółwie, minosy, piraty, stone tomb za tp (ostrożnie)
kombossik123
04-10-2008, 20:13
Barbki ok ale tera małpki są kijowe , na dragach będzie miał waste to samo na piratach (ja 54 ms'em z miałem tam waste -.- [chodzi o piraty] żółwie mają masowy def a jak wiadomo każdy hit palka kosztuje , a na stone tomb za tp też mu łatwo nie będzie.
Ja z własnego doświadczenia wole pobic 0,5/1h dłużej łatwiejsze potwory niż te na którym jest większy exp ale większa możliwośc deda :/
Przykład dzisiaj poszedłem se na hero (resp x 2) schodze aby oblukac co tam słychac patrze 2 hero do mnie biegną no ok chce wbic na górze (po drabince) a tu nic , dostałem za 180 (kombo od 2 na raz) no to mówie wejde na górę i się wyleczę naciskam znowu na drabinkę a tu nic.. i znowu kombo i ded... lvl + mlvl poszedł się jeba... no dobra nikogo w pobliżu nie było to idę po deda (były tam mfki , kaska [3k] , stealth ring i jakieś gówna. Idę se biorę deda wracam jest 1 hero no ok wale to ubije se jednego nawet uciekac nie będę wali mnie waste , leje se luzem hero ma juz masowo red hp (jeszcze 1 hit i leży) a tu od hero 170 + przyszedł dark magician i mi doprawił z dysta no i tp do świątyni a co poleciało ? rh... Więc ogólnie byłem -3 lvl , -2 mlvl , rh , no i reszta... ;/
Druga wyprawa piraci ;[ - leje se piratów (chyba na +1 poziomie expiłem) właśnie ubiłem buccanera a tu kick , no mówie dobrze że chociaż jak nie było żadnego pirata wbijam na postac mam 19 hp a przy mnie stoi pirat , no i zgadnijcie co dalej... hit = aol w plecy (miałem wtedy softy przy sobie) + darmowy tp do świątyni .
Graventer
04-10-2008, 20:23
Jak ma doświadczenie to da rade. Za pierwszym razem może będzie hard, ale jak sie przyzwyczai, będzie wiedział co i gdzie sie respi to pójdzie mu bardzo dobrze. Na dragach i piratach niekoniecznie będzie waste. A rsy są tanie. 1 hit z rs'a kosztuje 0,5gp, a vis druida/sorca ~8gp.
@edit
Zapomniałem dodać cyclopolis : P
kombossik123
04-10-2008, 20:26
UP
wiesz waste to można nie miec i 50 msem na demcach jak ma się potężnego farta ;]
Witam. Otóż mam taki problem. Nie wiem gdzie expić 141 elite knightem. Ostatnio biłem demony w edron z exori grana, ale tam duże waste było ;/
Potem poszedłem na frosty, ale one ciągle paraliżują. Przyszło mi na klate 5 frostów i nie dałem rady uciec ani się wyleczyć potionami i zeszłem na combo. Doradźcie mi coś.
jakies kopalnie w svar, poi dls? cos w tym stylu ; p
kombossik123
04-10-2008, 20:48
Frosty (to się nie było pchac...) , DL'e , Lizardy , Banuta (Serpent Spawny z shooterem/siocherem) Nightmary , Ice Witche , Big Barbarian Camp.
Nie wiem za ile kupiłeś chara że lałeś demce solo...
A tak w ogóle to było se kupic ms/ed/rp bo taki 140 lvl to demce se luzem leje solo nawet waste nie ma a ty ekiem to na 350 lvlu będziesz miał na nich solo waste :)
Midashex
04-10-2008, 21:46
UP
Z takimi rodami to ty se możesz hu.. zrobic a nie wyciągnoc 22k/h... , bo tomby/scaraby odpadają... Najlepiej to idź se dobij 33 lvl na dwarfach (później już możesz i guardach) albo nomadach (w ich kryjówce) ewentualnie jeszcze spróbuj minoski (na darashi) a jak chcesz miec mega exp (nawet i 30k/h) to idź tam na minosy i jak jest full resp to z gfb/avalanche ubijaj to za każdym razem ci z 20% pójdzie xD (oczywiście mowa o -3 gdzie są również mino magi)
Później na guardach? na guardach mozna siedzieć od 19 lvl'a jak się ma pacca.
Haha. grałeś Ty kiedyś drutem...? Ja na guardach na luzie wyciągam 25k/h ale chciałem coś zastępczego, bo guardy często zajęte.
Mam 12 rookslayera ... gdzie expic ? Facc ofc... posiadam full rookgaard eq i bp small health potion :D
17 club fighting,19 shielding ,16 dystance... mam bowa... lecz brak ammunicji a u blind orca placic 300gp za 100 strzal to czyste szalenstwo xd
Znalazlem na ziemi 20 strzal ;p Bo expie na mino hell narazie
To exp se na mino hell czasami wejc se na bugi szkielety roty itp. To znaczy ja tak expilem na 12
Mam sorca 22 lvl i niewiem gdzie expic powiedzcie miejsce i potworki jakie tam sa tylko zeby malo bylo PK i zeby malo bylo ludzi ktorzy tam expia zeby nie wybijali respa.
pomorzcie plx plx plx
Czekam na odpowiedz.
Kidler1993
05-10-2008, 10:09
Witam. Gdzie expic?
29 knight skille: 64/64 mlv: 4 eq: K-set, Medusa(moge zakupic vampke), Knight Axe, Crus, Scarf... Gdzie expic żeby szybko zarobic na golden armor i bohy ;] Pozdrawiam :)
dc -1, ghostland, ghoule pod mt. sternum (czasem mozna zejsc nizej na beho/crypty)... na ghoulach zbierasz viking helmety i na full capie zanosisz je do dp, pozniej sprzedajesz.. kasa tam 4~7k/h z vikingami
Kidler1993
05-10-2008, 10:39
Dzieki robek :) Bede robil tak z tymi viking helmetami :)) Pozdro :)
pokers39
05-10-2008, 10:58
Witam. Otóż mam taki problem. Nie wiem gdzie expić 141 elite knightem. Ostatnio biłem demony w edron z exori grana, ale tam duże waste było ;/
Potem poszedłem na frosty, ale one ciągle paraliżują. Przyszło mi na klate 5 frostów i nie dałem rady uciec ani się wyleczyć potionami i zeszłem na combo. Doradźcie mi coś.
Mam na sell 8 kina moze Ci nim lepiej pojdzie oke?
ppaawweell
05-10-2008, 12:07
Witam! Nie mam czasu skillowac moim pallkiem (szkolaX() wiec postanowilem zalozyc druida. I na tym polega moj problem, ze nie mam doswiadczenia w druidach i chcialbym spytac was gdzie zaczac expic na 8 lvlu? Fibula? Moze gdzie indziej?
@edit
a moze Elf Fortress? Jak nie to od ktorego lvla moge tam expic?
trolle, dwarfy, roty... na efie sie prof. magiczymi nie oplaca, najwyzej na 19 lvl z nowa rozdzka
Fristajlowiec
05-10-2008, 13:00
58 Kina
Eq:
Noble axe(heroic axe) , p amulet, rh, dsm, demonka, k legi, bohów nie kupuje bo od 60 banshee ;]
Chcialbym troszki zarobić ;]
przem123
05-10-2008, 13:08
mieszkam w thaisie mam 11 knight ze skilami 35/35
i nie wiem gdzie mam expic pomuzcie :(:(:(
Fristajlowiec
05-10-2008, 13:11
@up
Najpierw poskilluj 55/55, kup exane i idz na ghostland na ghoule. Ładna kasa leci, a jak ci sie fartnie to i Life Ring:)
34 Druid z 37 mlvl
Eq niestety słabe:
Crown Helmet
Noble Armor
Plate Legs
Dragon Shield
Terra/Hailstorm Rod
Gdzie mogę szybko expić? Nie zależy mi na jakimś niezwykłym zarobku. Tylko nie Mount Sternum bo expie tam od 15 lvla -,-.
Druidek_Canadia
05-10-2008, 16:56
Up
Kopalnie kazzo i guardy z summonami Ds'ami i jedziesz weźmiesz ze 2 hp manasow i masz epxo na ponad 3-4 h
A teraz o mnie 40 pall skille 75 gdzie mam expić Crusader helmet , Blue Robe - Ewentualnie G armor , Medusa Shield , RS'y - Kusza, K legsy, fur bootsy - bohy , tylko nie na Gs'ach bo to waste za duze i nie mount sternum bo expie tam od 30 lvla
Up
Kopalnie kazzo i guardy z summonami Ds'ami i jedziesz weźmiesz ze 2 hp manasow i masz epxo na ponad 3-4 h
A teraz o mnie 40 pall skille 75 gdzie mam expić Crusader helmet , Blue Robe - Ewentualnie G armor , Medusa Shield , RS'y - Kusza, K legsy, fur bootsy - bohy , tylko nie na Gs'ach bo to waste za duze i nie mount sternum bo expie tam od 30 lvla
guardy, okolice OFa, EF, dc -2
MnichU1007
05-10-2008, 19:02
@2x up
Dragi na Mt Sternum, wyvki Veno (okolice amazon camp resp x3).
Kurczakos
05-10-2008, 19:14
34 Druid z 37 mlvl
Eq niestety słabe:
Crown Helmet
Noble Armor
Plate Legs
Dragon Shield
Terra/Hailstorm Rod
Gdzie mogę szybko expić? Nie zależy mi na jakimś niezwykłym zarobku. Tylko nie Mount Sternum bo expie tam od 15 lvla -,-.
Guardy, DC.
Cloudres
05-10-2008, 19:59
34 Druid z 37 mlvl
Eq niestety słabe:
Crown Helmet
Noble Armor
Plate Legs
Dragon Shield
Terra/Hailstorm Rod
Avalanche w łapę i ablo DC -2 albo mintwallin jeśli pusto
Mógłby mi ktoś doradzić gdzie expic 63 msem z 55 mlvlem?
bez waste i gdzie nie ma ludzi ;/
kombossik123
05-10-2008, 22:22
UP
tar tomb -3?
Lub jakiś inny tomb za tp
No i oczywiscie ANCIENTY... ja już 44 msem nie miałem tam waste a exp jest taki sam jak na tombie (albo i lepszy)
Mógłby mi ktoś doradzić gdzie expic 63 msem z 55 mlvlem?
bez waste i gdzie nie ma ludzi ;/
-Na pewno tomby -2 i za tp.
- Dragi (male waste, czasami duzo ludzi)
- frosty z ek?jak masz dobry mlvl to e vis i wand od energi lub smierci i jedziesz :)
BTW:
CZY OPŁACA SIE BIC HERO 74 ED 58 MLVL.???
ILE EXPA/H ?
JAK Z KASA/ITEMAMI?
CZY BEDZIE WASTE?;d
pozdr.
A ja na Mt. Sternum wbilem moim najtem kiedys od 28 lvl do 55 i skile od 50/50 do 74/72 siedzialem tam chyba ze 4 miechy bo gralem nie wiele dziennie ale sie udalo potem juz tylko dobilem 60lvl i jazda :) POLECAM dluugo to trwa ale bezpiecznie a potem to sie zaczyna jazda :]:]B)
Graventer
06-10-2008, 20:16
36MS, 37 mlvl, bohy, vamp shield, hotm, focus cape. Gdzie expić? Nie musi się zawsze zwracać byleby dociągnąć jak najszybciej do 60.
tyle razy walkowane... tomby, piraty, asy... cyclopolis moze? sprobuj helheim, nie wiem jak z barbamii u prof. magicznych... dragi... moze wyvki kolo of. chociaz mysle ze asy to najlepsze rozwiazanie, co do tombow to mysle ze stone tomb za tp - nie jest tam trudno a exp 35k/h~ wpadnie co jest dosyc duzo jak bez waste ktorego raczej nie bedzie, 0 ghostow i stalkerow z tego co pamietam (chociaz to nie problem dla msa) i malo vampirow (mozna zejsc na -4 jak chcesz, waste powah).. ew. tarpit i duzo innych ktore znasz ; p co ja ci bede mowil o tombach...
36MS, 37 mlvl, bohy, vamp shield, hotm, focus cape. Gdzie expić? Nie musi się zawsze zwracać byleby dociągnąć jak najszybciej do 60.
Ice Witch Tower, Barbariany, piraci, od 45+ możesz spróbować ASy, aczkolwiek wiąże się to z pewnym ryzykiem.
Sorc 20lvl 17mlvl
Eq: Blue Robe, Plate legs, Guardian Shield, Wand of Decey/Wand of Draconia
Dark Helmet.
Dam radę spokojnie, bez stresu chodzić na Elf Fortress?
I czy dam radę ubić Elf Arcanist z exevo flam hurem i utamo vita?
I czy wogule opłaca mi się tam?
Sorc 20lvl 17mlvl
Eq: Blue Robe, Plate legs, Guardian Shield, Wand of Decey/Wand of Draconia
Dark Helmet.
Dam radę spokojnie, bez stresu chodzić na Elf Fortress?
I czy dam radę ubić Elf Arcanist z exevo flam hurem i utamo vita?
I czy wogule opłaca mi się tam?
Moim zdaniem ef jest wysoce nieopłacalne...nawet dla knighta...
w każdym razie polecam dwarf guardy -jak tylko umiesz biegać od 19 lvl można nieźle poexpić bo raczej bez lootbaga to wyjdziesz na 0.
Ghoule i inne pojedyńcze umarlaki z wand of draconia pod cycami kolo thais.
(kasa, kasa ,kasa!)
Cyce kolo thais.
(niezły exp)
Thx Levi a mógłbyś mi pokazać drogę dzięki tibian earth?
czy moge z kolegom 30 msem ja 25 ed expic se na d lair veno?
Aron Roar
07-10-2008, 18:29
@up
W sumie możesz tylko po co?
Rafal_Dudek
07-10-2008, 20:59
@up
W sumie możesz tylko po co?
Niektórych to ekscytuje :D trochę wyrozumiałości :(
czy moge z kolegom 30 msem ja 25 ed expic se na d lair veno?
Nie, 2 dragi i leżycie.
Czy dam rade solo bez waste poexpić na hero rp ze skillami 83/65??
Co mam brać p bolty i kusze czy coś innego??
Czekam na odpowiedz.
czekam i czekam a nikt nie odpowiada.
Aron Roar
08-10-2008, 14:24
@up
Jeśli chodzi o miejsce z małą ilością ludzi to na facc trudno takie znaleźć. Spróbuj na umarlakach pod mt sternum. ;)
Blade2000
08-10-2008, 16:15
Hej, gdzie expić. Miejscówkami w których jak dotąd expiłem mam dość i już rzygam nimi. Czyli żółwie, minosy na darashi, frost gianty. Jakie inne miejsca możecie polecić?
Postać to 52 EK rh, dsm, knight l, demon shield, relic sword i bohy. skile 75/71 Na kasie zbytnio nie zależy chociaż dobrze by było gdybym na jakimś małym plusie był.
Panteer@
Spoko dasz radę , a co do waste to zależy czy coś ci spadnie czy nie ;]
Najlepiej weż royal spears albo enchanted spears.
Blade2000@
Helheim (bez waste , a nawet plus ):
-1, -2 (słaby resp )
-1 i czasem -2 (szybki resp)
Piraty z lootbagiem będzie bez waste
Barbariany średni camp
Cyclopis
$$$S_z_a_j_b_u_s$$$
08-10-2008, 18:03
Do którego lvl opłaca się expić na cycach pod thais?
MnichU1007
08-10-2008, 18:38
@up
Do 25-30 lvla, ale niektóre profesje siedzą dłużej i jeszcze zależy od stylu gry gracza. :)
Midashex
08-10-2008, 20:07
Witam. Mam 2 chary i mam plan wbić 60 lvl palkiem, zrobić banshee, Deep fibule itp. a następnie dobic 33 ed i teraz pytanie.
29 ed 27 m lvl
-crown helmet
-blue robe
-plate legsy
-bohy
-dwarven shield
-necro rod (mogę kupić terre ale nie wiem czy ma to sens wogóle)
Tym charem może być waste. ważne żeby był jak najszybszy exp. Ogólnie na czym wbić 33 (guardy? mam tam ~27k/h ale często zajęte i chciałbym coś zamiennego) i co potem jak już będę miał Hailstorma?
teraz drugi char:
56 rp skile 78/58
Eq zamienne z drutem. Mogę dokupić jakiś lepszy shield. ofc Royal speary.
Najlepiej, żeby było dośc dużo na plus i oczywiście dobry exp.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam ;]
chciałbym sobie poexpić na tarantulkach tylko nie wiem gdzie - DC odpada koło thais też PoH no comment - GS ale czy gdzieś nie ma fajnego respu tarantulek żeby można se było poexpić?
Sawanodo
09-10-2008, 10:02
A więc proszę o poradę na czym mogę bezpiecznie poexpić
20 lvl Knight, świat nonPvP, 3 mlvl, skille 45/40, eq Crimson sword, Devil helmet,
Plate legs, Knight armor, Dragonka i Fur boots.
A i posiadam konto Facc :(
ty nie exp tylko skilluj jak masz zamiar kiedys skillować
flecher777
10-10-2008, 07:09
20lvl/20mlvl Sorc:
Eq:steel helmet/plate armor lub spirit cloak/plate legs/norse shield/wand
Gdzie expic zeby waste niebylo oprocz dwarfow
Ps:mieszkam w ab
@ Midashex
tomby
- dla palka -2 tarpit tomb (tam gdzie plamy oleju - północny wschód od ankrahmun)
- dla drutka -1 tarpit tomb albo shadow tomb (przy wschodniej bramie ankrahmun)
@Sehrman
a co za problem przejść przez Outlaw Camp?? czy Huntery stanowią dla ciebie problem? GSa raczej tam nie lurną bo zniknie
a na dc chyba jest najlepszy spawn tarantul dla facc
@ Sawanodo
idź skilluj na trolle, od 40 lub 45 skilla idź na rotsy, a lvl sam urośnie...
@ flecher777
Elvenbane - obrzeża i -1 raczej spokojnie - jeśli chcesz spróbować w środku na powierzchni: uważaj na zerki ;)
Kamilq96
10-10-2008, 09:32
mam dylemat 48 knight narazie sobie radze ( dragi/vyw/cyc/dark magician drark appetrice ghoul elf / i czasami se tak chodze byle gdzie zawsze cos poleci.Ale co mam robic na 50+ za draga nawet % nie poleci a wooolny resp ze szok!!
PS mam 66 skille w sword malo brakuje do up
mam dylemat 48 knight narazie sobie radze ( dragi/vyw/cyc/dark magician drark appetrice ghoul elf / i czasami se tak chodze byle gdzie zawsze cos poleci.Ale co mam robic na 50+ za draga nawet % nie poleci a wooolny resp ze szok!!
PS mam 66 skille w sword malo brakuje do up
poskilluj do 75 sworda wtedy sword ring+relic sword i lecisz na dragi bedzie waste ale exp spoko
dla kasy mozesz chodzic na ofa dookola murow a dla expa se idz na mintwalin i rob loot bagi :D
@ Midashex
tomby
- dla palka -2 tarpit tomb (tam gdzie plamy oleju - północny wschód od
hahahaha pojebało cie? ja 40 rp czyscilem tar -4 za tp bez behe, to on lol.. 20k/h bedzie tam miał? sprobuj nizsze poziomy cyclo, necro , piraty, malpy, stone -3/-4, barby najwiekszy camp, jakies d lairy itd.
Gdzie expić 27 ED z 26 mlvl Eq:p set stell terra rod/northwind/necrotic
Gdzie expić bez waste i szybko wbic 30 lvl??
Cześć. mam pytanie. gdzie expić 34 knightem?? chce szybko zrobic 40 lvl. skille 65/60 eq: k arm reszta noob set i dragonka 8o ( po hacku proboje sie pozbierac :confused: ). od razu mówie że :
ma być dobry exp
może być małe waste i hardcowo też
absolutnie nie nieumarli ani cyce na mt ( pełno pk i ludzi )
ef też nie duzo ludu i pk
mino tower : zazwyczaj zajęte :o
gram na faccu ;)
plz help :p
Jestemfajny
10-10-2008, 20:42
@ up
dc -1
<durzo znakuw>
Ziomkers
11-10-2008, 01:18
Knight 15 lvl,skile 55/55.
Gdzie najlepiej expic? Aktualnie Fibula ale tycke za duzo ludu.
EQ: Plate Set(Steel Helmet) + Scarf + Leather Boots + Dwarven Shield + Steel Axe.
Od 20 eq zmieni sie na Dwarven Axe i Guardian Shield.
FACC
Gdzie moge expic pallem 17lvl 7mlvl skille 60/49 equ b robe k legs c helmet 30k na waste brac pacca
przem123
11-10-2008, 10:02
dzie moge skillowac i expic na 9 lvl mieszkam w thais brass set soldier helmet steel shiled skill 35/35 skillac czy expic chodzi mi o to zeby to bilo blisko thais bo nie mam zamiaru podruzowac
@Przem~
Kup sobie P set, Dwarvenke i do Kazo na dwarfy skillowac:p
Wyskillujesz 55 (ja akutar skillowalem do 60 wiec tego ci serdecznie zycze) i jak wyskillasz to lecisz na soldy do 20 lvl ;)
@Jab~
Lec na M.Sternum do 30 lvl. Tylko na niektorych servach sa Pk :p
@Ziom~
M.Sternum ale nie za nisko :p
Ewentualnie dwarfy...
@UP
Dwarfy soldy, przy okazji pojedyncze spawny guadrów-exp
Mino Tower- z lub bez obsi. knife jest zarobek :P exp też może być
Jeżeli się nie peniasz to możesz chodzić na 1/2 spawny beholdery loot tez godd i exp niezły
A bota nie używaj sorcem. Jak coś to tylko do trenowania mlvl :P
Ja mam palka 15 lvl. Skille 51/39.
Myślałem o ghostlandzie, tam gdzie sa te wszystkie ds itp.
ale na to chyba zasłaby skill. Na cycach za duzo ludzi.
PS.Może zna ktoś kogos zaufanego na Zanerze kto mógłby postawi monka?:)
Rafal_Dudek
11-10-2008, 18:03
Gdzie expić 27 ED z 26 mlvl Eq:p set stell terra rod/northwind/necrotic
Gdzie expić bez waste i szybko wbic 30 lvl??
Cyclops będą w sam raz
Nieuchwytny_Uchwyt
11-10-2008, 18:30
37 elite knight, vampirka, k legs, bright sword, noble armor, steel helmet, 73/73
Podstawowe pytanie: gdzie expic?
Cyclops będą w sam raz
Ale gdzie??
gdzie mam expic 21 sorcem eq b dobre wand of decay
@Nieuchwytny_Uchwyt
scaraby, zolwie
@Mosted
cyce kolo thais, ewentualnie w kopalniach poziom -3
paluch89
11-10-2008, 20:32
37 elite knight, vampirka, k legs, bright sword, noble armor, steel helmet, 73/73
Podstawowe pytanie: gdzie expic?
Stone tomb za tp na prawo.
Bald Drah
11-10-2008, 22:05
18 lvl knight
52\50
Niby dwarv soldy ale ich mało i serio ten exp wolno idzie ..
Gdzie expić?
@UP
a tych mniejszych lvl idzie wolniej niż na tych większych czasami -.-
A do rzeczy możesz spróbować na Mino Tower na Zachód od Kazzo :P
www.wiki.hunted.pl Wejdź w "Miejsca" i już tam znajdziesz a tam i droga.
Dobra pofatygowałem się :P http://www.wiki.hunted.pl/wiki/Minotaur_Mount
A jeżeli będzie przy trudno to możesz próbować 1/2 spawny beho :P
Klosorox
11-10-2008, 22:29
34 drut b robe, plate legi, c helm,dragonka,boszki, hailstormka :P gdzie mam expic??
@UP
Możesz z icycle/avalanche chodzić na 1x spawn draga :P
A teraz ja :D(Nie specjalizuję się w lol lvl -.-)
23lvl-20mlvl
Eq:Mammoth fur cape, guardian shield, dark helmet, plate legs, wand of decay/wand of draconia.
Obecnie siedzie na Mino tower od 20lvl i zbieram tam niezłą kasę (3k-2h) ale lvl co 1,5h :/ Więc zostać tam do któregoś lvl czy się gdzieś indziej przenieść?
Jeżeli przenieść do ma być dobry exp i kasy co najmniej 1-1,5k/h
Bald Drah
12-10-2008, 07:40
A w tym Mint tower to expić w tych podziemiach? bo już na wieży nie dam rady -,-
A i zalezy mi na expie nie na kaise
przem123
12-10-2008, 08:11
dzie moge skillowac i expic na 9 lvl mieszkam w thais brass set soldier helmet steel shiled skill 35/35 skillac czy expic chodzi mi o to zeby to bilo blisko thais bo nie mam zamiaru podruzowac
kto mi odpowie
MnichU1007
12-10-2008, 08:54
@up
skilluj na trolach do 40/40 potem na rotwormy do 47/47, a następnie dwarfy do 55/55 i możesz iść expić.
__Kaczorek__
12-10-2008, 10:18
Gdzie expić szybko Druidem? Moze być małe waste...
Posiadam :
-36 lvl
-36 mlvl
-b set
Proszę o jak najszybszą odpowiedź, z góry dzięki ;)
Sawanodo
12-10-2008, 10:46
Na czym mam expić knightem??
20 lvl, 3 mlvl, 47/43 skile, EQ: Knight armor, Devil helmet, Plate legs, Dragon shield, Fur boots, Crimson sword.
Jutro zamawiam pacc i kupie promocje.
larvy, roty, tomby -1.... z takim skillami duzo mozliwosci nie masz =/
co do Kaczorka - mintwallin, dc, guardy, moze jakies tereny przy wejsciu do of, mt sternum... na facc nie ma duzo mozliwosci;/
23lvl-20mlvl
Eq:Mammoth fur cape, guardian shield, dark helmet, plate legs, wand of decay/wand of draconia.
Obecnie siedzie na Mino tower od 20lvl i zbieram tam niezłą kasę (3k-2h) ale lvl co 1,5h :/ Więc zostać tam do któregoś lvl czy się gdzieś indziej przenieść?
Pytam się :D
30 sorc Pacc eq:
Hat of the mad,
Blue robe i legs,
vampire shield
boh,
gdzie mogę z tym expic na Pacc proszę o szybką odpowiedź!
38 ed 36mlvl
b set , hotm, boh
gdzie expić bez dużego waste i żeby exp ładnie wchodził ?
66 Ek
Eq: DSM , MMS , G LEGS , BOH , CRANIAL BASHER , D HELMET.
Skill : 77/76
Where?
marcin_1991
13-10-2008, 11:46
@up
żółwie, smoki, tomby, scaraby, guardy:)
2x up
dragi, necro, vamp hell, ancienty z blokerem
Co powiecie o expieniu 38 ED 36mlvl na Malpach, Lizardach , Barbarianach ??
23lvl-20mlvl
zostan do 26 lvl, pozniej guardy... ew. teraz ale moze byc waste, zalezy od tego czy lootbaga zrobisz i czy expisz z life ringami/rohem/manasami.
77 ek mam czas do 25 października żeby wbić 80lvl. Świat non-pvp więc dragi czy tam bogi odpadają bo zajęte. Normalnie expił bym na piratach, ale exp za mały :/ Interesuje mnie exp okolo 80k/h ktoś ma jakieś pomysły?
@down
76/73 :/
77 ek mam czas do 25 października żeby wbić 80lvl. Świat non-pvp więc dragi czy tam bogi odpadają bo zajęte. Normalnie expił bym na piratach, ale exp za mały :/ Interesuje mnie exp okolo 80k/h ktoś ma jakieś pomysły?
@down
76/73 :/
I że niby chcesz wbijać 80k/h na takich skillach? Zapomnij... no chyba, że weźmiesz jakiegos 90 ed na frosty i na share polecicie. Albo quary możesz spróbować... albo bonebeast island, lurujesz sporo i exori. Waste spore, ale exp 100k/h +. A i jeszcze jedno, nie potrzebujesz 80k/h, żeby w prawie 2 tygodnie wbić 3 lvle... no chyba, że grasz tylko w weekendy i po 2h...
paluch89
13-10-2008, 20:55
Z takimi skilami solo 80k/h nie ma szans. 50k/h to bedzie max.
Z sio to frosty/quary/dle/bb island/hydry/behemoty?
LibellAstus
13-10-2008, 21:02
wbije 50 lvl zrz (długo bije... ale dead i brak czasu) więc dojdą lepsze potionki :P czy warto expic na dragi+dl(pojedynczy resp jakis z enchatami np.) mam 81 distance. i jaki by exp był i gdzie :) PACC of cors
Smoczek8228
13-10-2008, 22:43
21 Sorcerer, 20 M LvL... Dobre eq...?
@Smoczek
Mino Tower dobra kasa exp średni :P
Dwarf Soldy średnia kasa exp dobry :D
Co powiecie o expieniu 38 ED 36mlvl na Malpach, Lizardach , Barbarianach ??
Ponawiam.<znaki>
Davido16
14-10-2008, 08:15
42 ED, 55 mlvl
kumpel mówi, że może być waste.
@Matinn
Małpki mogą być ale jak wejdziesz z merklinami i sinbagami to możesz temple odwiedzić.
Mogą tez być lizy :P 3 nie polecam tobie.
Ewentualnie dragi Ankh d lair venore itd.
@
Davidos
Dragi/Ancient Scraby jaku miesz grać 1x/2x spawn ofc. :D I jakieś tomby może w Ankh :P
Bald Drah
14-10-2008, 08:31
to znó ja 19 lvl knight 52-50 eq p set dwarven shield serpent sword od 20 crimson
expie na ghostlandzie fire devil cave ale male exp i duzo ludu. gdzie moge expic? amazon camp mzoe(i piszcie gdzie to jest) :D
a i mam 9k w banku jestem przed desertem 1 lvl co kupic(eq)
A te mumy i ghoule to w podziemiach ??
A i możesz dać lepsza mapke z dojściem od Ab? Wiem wiem wymaganie ale na tej nic nie widać i nie mam meczety -,- :D
@UP
Amazon Camp na północ od Carlin już nie dla ciebie :P
To tak Amazon camp na północ od Venore weż apre hp/manasów bo jak się z spotkasz z witch to ci trochę hp odbierze. Na ogół to exuro się wyleczysz ale weż parę manasów.
http://www.wiki.hunted.pl/wiki/Amazon_Camp dorga jak dojść
Ghule/Mummy tylko 2x pod ziemią :P 1x pod ziemią , na powierzchni i wyżej nie ma :D
Moża podaj jakie masz eq ;) i skille
Marcin00712
14-10-2008, 08:56
SORCERE 32LVL FACC
woce->woi
g arm
crown helmet
k legsy
medusa shield
boh
gdzie expic (guardy biore 2+ na raz) zeby szybko wbic lvl i zeby nie bylo mass waste, wiadomo minimalne bedzie na 100%:D
Kileros fire'son
14-10-2008, 09:14
88 ED, 40k w kasie, 62 MLVL. :F
Gdzie można ładnie zarobić a zarazem przyexpić (nie chodzi mi tutaj o to, spadnie Ci to, spadnie tamto i będziesz na plusie. W grę wchodzi tylko pewny zarobek!) :baby:
@Marcin
Albo dalej guardy jedziesz albo pozostaje ci drag z kumplem.
@Killer
Frosty możesz spróbować 1xspawn samemu a więcej to z knigtem by było najlepiej.
thomson1708
14-10-2008, 10:21
2 razy up@
Morzesz na guardach koło kazzdo, mont sterum w podziemiach som cyclopy smithy hp:435 exp:225 d helmet zbieraj sellniesz za 400gp batle shield za 75gp w thais i spike squarcher wyciągniesz tak ze 5k/h,ghost land około -5 poziom na ds hp:400 exp:240 batle harmery thais:120gp towning stary 15gp za szczuke graczom iron helmet thais 145gp batle shield 95 lub 75gp carlin guardian shield graczom 1k lub w sklepie 180gp thias nawet czasami 10k/h(zalaży od lvl-a)
metoda na cyclops smith
trzymaj sie z daleka wal z sd jak jest sam albo z magii ziemi trzymaj dystans potrafi zabić w grupie nawet graczy 50lvl+ morzesz używać czaru inwisible(czy jakoś tak) gdzyż nie widzi niewidzialnych
minimóm lvl:25
skille:60/60(z użyciem czasami 1 uh)
65/65(morzna ekspić)
70/70(na luzie)
pallek od minimóm skilli:55/50
metoda na dwarf guardard
wal z sd,firebomba,fire wala i innych magi tego typu trzymaj dystans w grupie zabijom gracza 50lvl+ morzesz używać czarów paralyze ponieważ nie jest odporny ani sie nie leczy w ten sposób go znieróchomisz
minimóm:30lvl
skille:55/55(dla spotru i zależnie od eq)
skille:60/60(zależy od eq)
skille 65/65(z użyciem uha)
skille:70/70(na luzie)
pallek od minimóm skilli:60/55
metoda na ds
trzymaj dystans wal z magi lodu i energi uważaj na hity dochodzące do 150hp
nie pozwól żeby cie biło wiencej niż 1ds ewentualnie 2 w grupie mogom zabić graczy 70lvl+ som powolne lecz ich nie lekceważ
minimóm:20lvl
skille:60/50(pall)60/60(knight strata 1-2 ichów)
skille:65/60(pall)65/65(knight strata 1 icha)
skille:70/70(knight)strata 1 uha
-sorki za ortografie
-nie traktójcie aż tak dosednie tego co napisałem
-morzecie komentować
@thomson
Wow, miszczu, nie wiedziałem że guardy i cyclop smithy trzeba bić z sd, a 3+ dsy zabijają 70+lvle ;/ i z całą pewnością są mega groźne dla 88 ED ;/.
PS. czy zainstalowanie firefoxa jest takie trudne? a, no i jeszcze trzeba klikać prawym przyciskiem na to co przeglądarka ci podkreśla... masz rację, nie przemęczaj się.
topic.
Ja bym polecał barbarian camp (duży, tam na 100% zarobisz) lub necro na drefii, na - nie będziesz raczej na pewno, z kasy się zwróci a każdy przedmiot jaki spadnie, to już czysty zysk.
Proszę o odpowiedź!
30lvl 30 m lvl
Eq: blue legs i armor hat of the mad, boh, vampire shield.
Gdzie mogę z tym expić na Pacc?
thomson1708
14-10-2008, 11:42
2xup@
Dzienki przemyśle to:confused:
@Paciuch
Tarpit tomb -1 niedaleko bramy ankh :P
Shennroon
14-10-2008, 14:35
Witam. Mam pytanie dot. expienia ed'em.
Mam 28 ed / 33 mlv i mam problem z expieniem.
Tomby odpadają bo mam necrotic/terra roda, a jak wiadomo nieumarłe potowry są odporne na śmieć, a większość z nich jest też odporna na ziemię. A nie będę chyba bił na 28 lvlu z moonlight roda... Czy mógł by mi ktoś poradzić jakieś miejsce oprócz rotów i scarabów? Czy wogóle jest takie miejsce w którym ed na moim lvlu może dobrze poexpić bez waste? Proszę o odpowiedź. Z góry dzięki.
@Paciuch
Tarpit tomb -1 niedaleko bramy ankh :P
na luzie da rade na -2, lol... na wiekszosci tombow -2 jest git dla ciebie, moze jeszcze jakies scaraby, piraci, cyclopolis (polecam) czy cos w tym stylu. dragi z blokerem...
padaka12
14-10-2008, 14:51
Gdzie mam expic:
Mam lvl 18RP (Pacc)
Skills: 57/41
Mlvl: 5
obecnie cały czas skilluje bo chce miec około 70 dystansu
Witam. Mam pytanie dot. expienia ed'em.
Mam 28 ed / 33 mlv i mam problem z expieniem.
Tomby odpadają bo mam necrotic/terra roda, a jak wiadomo nieumarłe potowry są odporne na śmieć, a większość z nich jest też odporna na ziemię. A nie będę chyba bił na 28 lvlu z moonlight roda... Czy mógł by mi ktoś poradzić jakieś miejsce oprócz rotów i scarabów? Czy wogóle jest takie miejsce w którym ed na moim lvlu może dobrze poexpić bez waste? Proszę o odpowiedź. Z góry dzięki.
Polecam ci kupić Northwind rod u ludzi jest tani ja kupilem za 2k. I lec na tomba ja expie z monkiem na shadow tomb -2 z kolegom a jak ejst vampire to szybko z exori flama i z roda.
86ek skille 83/83 eq najlepsze z dostepnych itemow.
Gdzie szybko nabije 90lvl? mam na to 600k waste moze byc duze.
Stanley6a
14-10-2008, 18:14
52 MS 48 mlvl
Eq - mało defa - mam eq pod mlvl a nie pod defa ;P
unkownX2
14-10-2008, 18:15
35 druid bez PACC 36 mlvl. Gdzie moge nie poexpić blisko thais, bez większego waste, i w miarę szybko.
P.S
Opłaca się kupić 4 blessy na moim lvl??
Davido16
14-10-2008, 18:37
@
Davidos
Dragi/Ancient Scraby jaku miesz grać 1x/2x spawn ofc. :D I jakieś tomby może w Ankh :P
Które tomby, który piętro?
Stanley6a
14-10-2008, 18:44
35 druid bez PACC 36 mlvl. Gdzie moge nie poexpić blisko thais, bez większego waste, i w miarę szybko.
P.S
Opłaca się kupić 4 blessy na moim lvl??
Nie oplaca sie. Blessy od 55+ mysle
paluch89
14-10-2008, 20:14
86ek skille 83/83 eq najlepsze z dostepnych itemow.
Gdzie szybko nabije 90lvl? mam na to 600k waste moze byc duze.
Poi dls, hydry z sio/ek/rp, frosty, behe etc...
40 Ek Eq Kina Armor P Legi sandals (tylko dlatego że dedłem) soldier helmet(tylko dlatego że dedłem) Blacksteel sword I Scarf Kupić Lepsze Eq W Banku Mam 9k
wszystko zalezy od skilli.. moze peninsula -2 z dobrymi skillami (ponad 75), tomby -1, scaraby, cyclopolis z dobrymi skillami, malpy , zolwie , barby itd
78RP
Pal arm
Bohy/Softy
Blue legs
Royal helmet
MMS
84/70
PewienFajter
15-10-2008, 08:59
Knight, level 35, skille 74/73. Moje eq to K-Set, Crusader Helmet, Medusa Shield, BS i fur boots. Nie wiem gdzie expić, chodzi mi o 0 waste i niezły exp...
PewienFajter
15-10-2008, 09:00
Knight, level 35, skille 74/73. Moje eq to K-Set, Crusader Helmet, Medusa Shield, BS i fur boots. Nie wiem gdzie expić, chodzi mi o 0 waste i niezły exp...
@edit
Mam obs knife :)...
34 Paladyn.
65 Distance. Ekwipunek: Crown helmet, b robe/w depo golden armor;x, b legi, vampirka, rsy/lub coś innego, Leather boots(w depo boh).
FACC, mieszkam w thais, dotychczas expiłem na południe thais na cycach.
Odpada POH na pewno!
Świat Nerana (non-pvp).
PS : Oczywiście mieszkam w thais ale moge sie przenieść.
Prosiłbym o wszystkie możliwe rozwiązania.
Pzdr. ;x
EDIT: Jak mam iść na guardy to już wole na cyclopsy na południe thais.
Dwarfy Guardy, na POHu byś miał dobrze ale jak nie chcesz to nie... MT ale zazwyczaj tam dużo ludzi jest...
MnichU1007
15-10-2008, 15:13
@edit
Mam obs knife :)...
Możesz spróbować MT (ghoule, beho, crypty, mumie), Mintawlin (ciężko jest wyczyścić jak dopiero wchodzisz), a i jeszcze cycki POH i koło Thais.
gdzie polecicie mi expic 27 msem ? mam 25k do wydania na exp
@UP
Ostrożnie na tarpit tomb -1 no nie aż tak ostrożnie ale zachowaj czujność
Lub guardy :P PoH z blokerem jak nie będzie zajęty. Dużo jest możliwości :P
78RP
Pal arm
Bohy/Softy
Blue legs
Royal helmet
MMS
84/70
BB Isle, Dragony, Frosty z p boltami. to tak na szybko, według mnie z naciskiem na BB isle.
BB Isle, Dragony, Frosty z p boltami. to tak na szybko, według mnie z naciskiem na BB isle.
Frosty odpadają bo są od 100 lvla (Takie zasady na moim serwerze)dragi wszystkie pozajmowane,można je zająć tylko po ss od razu.Tak samo BB isalnd kolejki długie jak na ice tower.Jakieś inne propozycje?
34 Paladyn.
65 Distance. Ekwipunek: Crown helmet, b robe/w depo golden armor;x, b legi, vampirka, rsy/lub coś innego, Leather boots(w depo boh).
Odpada POH na pewno!
Świat Nerana (non-pvp).
Pzdr. ;x
Refresh...;x
Brain...
15-10-2008, 17:34
34 Paladyn.
Odpada POH na pewno!
Świat Nerana (non-pvp).
Pzdr. ;x
Ja bym Ci radził tam POH chyba, że pallem na POH'u grać nie umiesz to wtedy guardy a jeśli chcesz zarobić to rób na guardach odrazu loot bagi
Gdzie sie moze wybrac 70EK z 40-50ED~
Jakies propozycje odnosnie takiego wspolnego huntu ?
Jimi666@
Gs Ilsnad
Lich Hell??? Pod BB Island
Hydra Islands
Quary pod GS Island.
Culty na Goromie
Tomby za tp ^
mob@
Może Behe ? DL ?
Jimi666@
Gs Ilsnad
Lich Hell??? Pod BB Island
Hydra Islands
Quary pod GS Island.
Culty na Goromie
Tomby za tp ^
mob@
Może Behe ? DL ?
Behe to raczej zły pomysł, prędzej Dl lub niech Cię posiocha na dragach.
Refresh...;x
A może powiedz czy chcesz mieć waste jak tak to jakie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.