Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
Kaliciakus
30-09-2007, 23:43
Na takich skillach newt nie expij. Wbij przynajmniej 75/75 i lec na scaraby, zolwie, lub tomby. Na takich skilla bedzie ci bardzo ciezko expic.
Jak tomby to które?
Hrothgar
01-10-2007, 09:48
Mam Kina 28 lvl Skille 75\75, prawie 5 mlvl, <bez pacca>
i czy sobie poradze na EF z bp of uh i MF?? B)
Pavel321
01-10-2007, 16:13
Siema , 69 ek skile ( nie śmiać sie miałem 8 deadow przez kicki ) 77/74 axe
eq golden armor , k legi , rh , tower shield , heroic axe , war axe .
Zostało mi 10 dni pacc chce zarobić jak najwięcej kasy i przy okazji poexpic , lootbagi mogę robić byle by nie na minosach bo mi sie znudziły
Bonished
01-10-2007, 16:53
Co tu dużo mówić.
55 Druid
50 Magic
25 shield
crown helmet, b robe, plate legi, dragonka, tempest rod, fur boots
Nie mam pacca
Gdzie expic?
Nacpany_Wlodek
01-10-2007, 19:56
Ms - 70 poziom oraz 60 poziom magiczny. Ostatnio przyjąłem 2 gleby, a co za tym idzie 100k poszło w piździec. Pytanie, gdzie expiąc (nie chodzi o jakiś gigantyczny exp), można się dużo i dość pewnie wzbogacić. Także mile widziane miejscówki, które są w miarę bezpieczne (na razie odechciało mi się kików w wampirzym piekle oraz nadzwyczajnej zdolności smoka do combowania). Testowałem jak już mówiłem wampiry, smoki, piraty.. ale nie mogę wyjść na +, a nie przepadam za kopalniami w kazordoonie.
1.Elf Fortess
2.Soldy
3.Zamek Elvenbane
Jak masz pacca to jeszcze mino pyramid , tomby...
Hmm.. Zamek Elvenbane?!
A i co do skilli to 62/60 : ]
Witam!
Mam 30 knighta, niedługo 80/80 i Pacc no i 5 mlvl.
Pożyczyłem od kolegi troche kaski an eq:
Fs, k armor,crus hlmet, meduska.
Chciał bym mu szybko oddać i tu kieruje moje pytanie? Gdzie najlepiej expić żebym szybko zarobił kaske? Scaraby,Tomby,zlowie? boje się expić narazie bez Pacc bo wiadomo jak to z pk a kaski na uhy to nie mam:P
Pozdrawiam ^^
Kiter Rookmaster
02-10-2007, 09:02
co sie teraz po update opyla bic knightowi?
ja teraz na rooku na paccu siedze i niedlugo wychodze potem bije roty do 20 i skilluje do 60/60 a potem? zolwie? czy co? :P
MAm pytanie gdzie skillowac pallem na lvl 20 ze skillami 55 ? prosze szybką odp :(
Knigth, lvl 33, skille 67/66 (nie smiac sie ;/ ) prawie 5mlvl i PACC oczywiscie..
K-arm, K-legs, medusa, crown helmet, BS.
Podajcie swoje propozycje miejsc do exp. Dzieki :)
olimpijski
02-10-2007, 15:01
Mam 30 knighta, niedługo 80/80 i Pacc no i 5 mlvl.
Pożyczyłem od kolegi troche kaski an eq:
Fs, k armor,crus hlmet, meduska.
Z takim EQ i skilami z PACC żółwie lub w Port Hope nad dp Croco, slimy, terror bildy, ale ja polecam żółwie, mf ida, ale sie zwracają z nawiązką.
MAm pytanie gdzie skillowac pallem na lvl 20 ze skillami 55 ? prosze szybką odp
Summony Ghoul/Monk
Knigth, lvl 33, skille 67/66 (nie smiac sie ;/ ) prawie 5mlvl i PACC oczywiscie..
K-arm, K-legs, medusa, crown helmet, BS.
Z takim EQ i skilami z PACC żółwie lub w Port Hope nad dp Croco, slimy, terror bildy, ale ja polecam żółwie, mf ida, ale sie zwracają z nawiązką.
Bonished
02-10-2007, 16:15
Czy mógłby mi ktoś dać odpowiedź gdzie expic 55 Druidem z 50 m lvl bez pacca?
proszę o szybką odpowiedz.
PS Widzę ze wszyscy sie pytają a nikt nie odpowiada.
Silarion
02-10-2007, 16:39
@up
Bez PACC na ten lvl ciężko. Możesz expić na DC i na Guardach (pełno ludzi).
To teraz powiedz gdzie moge poexpic pallkiem lvl 17 skille 59/38 eq k armor, k legi, medusa shield,cruzader helmet fur butki???
To teraz powiedz gdzie moge poexpic pallkiem lvl 17 skille 59/38 eq k armor, k legi, medusa shield,cruzader helmet fur butki???
Mój kumpel na ~19lvl z podobnymi skillami i eq expił na wivernach koło OF.
2 wivy, można pojedynczo lurować. Za jedną wchodziło mu coś około 5% jeśli dobrze pamietam. Z boltów walił. Zarcia nie zabraknie, bo niedaleko jest resp 3 war wolfów.
Michnik of Celesta
02-10-2007, 19:51
Hmm.. Zamek Elvenbane?!
A i co do skilli to 62/60 : ]
Tak się nazywa zamek koło ab.
Soldy , guardy na poziomie -4 i -5 lecz uważaj , cyce na pohu , katedra.
No więc mam 46 lvl pacc ms zawsze expiłem na tombach ale juz mi sie znudziły jakoś brak mi pomysłu gdzie expic proszę o odpowiadać na prywatne wiadomości :P. Aha może ice golem tylko napiszcie gdzie jest pojedyńczy resp bo niebyłem jeszcze na nim.
a PLX bez textow ze kupilem hara na allegro bo takie dzieci już mnie nudzoX(
bartii10
02-10-2007, 20:43
humm...
40+ ms?
solo nargor
team hydry?
Mój kumpel na ~19lvl z podobnymi skillami i eq expił na wivernach koło OF.
2 wivy, można pojedynczo lurować. Za jedną wchodziło mu coś około 5% jeśli dobrze pamietam. Z boltów walił. Zarcia nie zabraknie, bo niedaleko jest resp 3 war wolfów.
spox to teraz co to jest OF nigdy o tym nie slyszalem o.o
spox to teraz co to jest OF nigdy o tym nie slyszalem o.o
orc fortress?? ale tam nie mam wyvek a skrot jest of ;pp
MAm pytanie gdzie skillowac pallem na lvl 20 ze skillami 55 ? prosze szybką odp :(
hehe .. ;] bierzesz kamyczki i proponuje minoski na foldzie szybko i dist i shielding ;p
mam 21 knighta skille narazie 67/67 jednak chce dobic do 80/80 i dopiero zaczac skillowac wiec chce sie odrazu dowiedziec gdzie mam chodzic z takimi skilami??
P.s dsm vamp devil helmet k legs fur boots o crimson sword!!!! czekam na odpowiedz
tak żebym wbijał z 10k expa na godzine i zeby była duuuuuza kasa:) wiem że juz raz dostalem odp ale chce wiedziec wiecej rozwiazan
proponowalbym w ghostlandzie kasa bardzo duza z ghouli lub zamek elvenbane a troche pozniej mintwallin
Pomocny Murzyn
02-10-2007, 22:16
Wiecie gdzie expić 51 lvl druid (48 mlvl)? Narazie expie na guardach (a niby gdzie?), mam FACC. Myślałem o mint~,można tam wyciągnąć 25k/h, jeśli runy potrzebne gadać ile, czy będzie waste (btw. mam postmana :))?
@up
Raczej przydałby się pacc, ale tak no to na guardach możesz siedzieć, huncić drag&gs,cyclopy,ghostland, ogólnie możesz popróbować na pohu, mintwalin nie wydaję mi się dobra miejscówką dla takiego druta, ale zarobić możesz.
Witajcie
Mam teraz duzy problem
potrzebuje miejsce z dobrym expem i duzym zyskiem
Dokladnie to chodzi mi o 53 Knighta 81/80 skile na faccu
Ekspilem na guardach ale tam troche mi to cienko szlo tzn potwory slabe ale eksp tez taki sobie i kasy tylko 6 k / h
Ekspilem w miejscowce pod Kazo
Potrzebuje miejsca gdzie moge szybko ekspic na malym waste i duzej kasie
Moga nawet byc guardy tylko jakas odpowiednia gora
Plx pomozcie z gory dzieki :*
Pomocny Murzyn
03-10-2007, 18:31
@Up
Idź do dwarf hell (nie na final room) i labirynt...
Witam, mam problem mam 21 level, profesja sorcerer i nie wiem gdzie expić
do tej pory moim źródłem expa i kasy była Folda, ale teraz już mi sie znudziła potworki są troche za słabe:p
jestem FACC i myślałem o cyklopach w Thais, ale moze wy cos doradzicie?
Pomocny Murzyn
03-10-2007, 18:59
@Up
Ja radze soldy, amazoni/valkyrie (obok Carlin lub Venore), cyce (w mount sternum {nie zapuszczaj się na PoH , archery by cię zjechały}), roty na fibuli lub w veno, ghostland obok Carlin, draconia (+1 i +2, chociaż dojście jest długie, ryzykowne i drogie :P, ale zaletą jest to że często wolne...).
na Ghostland sporo pk...
a gdzie sa soldy obok Carlin bo nigdy nie zapusczałem sie dalej niż Folda, chyba że do innych miast, a na no pvp trzymałem sie raczej Ab
Pomocny~ moglbys blizej wytlumaczyc bo tam jeszcze niebylem a mam shodzic za bramke levelowa ?
bo niewiem powiedz dokladniej gdzie sie to znajduje
Witam, mam problem mam 21 level, profesja sorcerer i nie wiem gdzie expić
do tej pory moim źródłem expa i kasy była Folda, ale teraz już mi sie znudziła potworki są troche za słabe:p
jestem FACC i myślałem o cyklopach w Thais, ale moze wy cos doradzicie?
Zdecydowanie cyklopy w Thais lub Dwarfy. Na dwarfach dobry loot i exp. Tylko, że na dwarfach byś musiał exić z wand of dragonbreath, ale na dwarfy zwykłe i soldiery to wystarcza.
Grabarz'ek
03-10-2007, 21:01
34 lvl paladyn, 64 dist, plate - set, BoHy, royal speary - czy będzie mi się opłacało expić w Hellgate?
To znowu ja :P
Mam problem bo nie wiem jak dojsc na zlowie i wogole nie wiem jak zrobic tego questa, wiec moze gdzie indziej? Expie na scarabach, czy to dobry wybor? Moze lepiej tomby? :confused:
Dzieki wielkie za odpowiedzi! :)
dudaj_mpl
04-10-2007, 23:14
siemano POwiem wam Tak Sam robie Kinghta
Mam skile 67/66
i Tak Na Początek Proponuje wbić skile 60 60 bo bez tego lipa z Expieniem....
Jeżeli na 10 lvl wbijecie skile 60 ( Dwarf , Rotworn , ) to automatycznie bedziecie miali ok. 20 lvl i wtedy ja expiłem na dwarfach i rotach bo jest ich duzo i szybko je ubijac bedziecie takze lvl bedzie szedl szybko......
Na 25 lvl proponuje isc na TAk zwana Katedre tam są Wild wariory Taratule slimy guhole smuglery itd te potwory bez problemu bedziecie ubijac i wbijecie tam 30 lvl a gdy to nastąpi......
:evul:
Przerwa w Expieniu i Bierzemy się za skile Na 30 lvl skile powiny byc conajmniej 75/75 ale ja proponuje wbic 80/80 zeby potem miec spokoj ! tyle ODemnie ja Tez teraz skiluje i Napisze kolejny raz jak wbije skile 80/80 :):D:D:D:D:D
Allchemick
04-10-2007, 23:23
46 Master Sorcerer
46 Magic Level
Eq: Blue Robe, Crown Helmet, Crown Legs, Bohy i Demon Shield.
Chodzi mi o miejsca gdzie nie będzie waste :). Aktualnie expie na Stone Tomb za Tp i na kazde 100 manafluidow zarabiam ze 3k ;/ Czyli jakies 2k waste. Prosze o miejsca gdzie wyciągnę co najmniej 20k/h i bez waste:).
Z góry Dziękuje:)
Mam knightA 20lvl skile 52-52 Gdzie mam expic?
Wiesz,zalezy czy masz pacc czy nie.jak masz to proponowal bym chyba tortoise land ale troche mozesz miec waste bo z takimi skilami troche moga cie zolwiki ciac,a jak nie to sczerze polecam kopalnie dwarfow kolo Ab.najlepiej bedzie jak jeszcze poskilujesz do 80 skila (okolo) i wtedy tortoise na spokojnie jak masz jeszcze w miare eq.sam wiem bo 70 ek tam expilem i jakos szlo ;P sporo lvl sie tam wbilo ;D najlepiej to skiluj man a pozniej jedz ostro z expem.ja polecam najpierw wyskilowac pozadnie a pozaniej expic.sam tak zrobilem i na 30 lvl 80 skila i od tamtej pory mam spokoj...i nic tylko exp ;p pozdro all ;P ;)
Zielony kabanos
05-10-2007, 15:30
Paladyn lvl 20 dist:65...Gdzie mógłbym expić? prosiłbym o podanie miejscówek Facc i Pacc.Kasy mam dużo, eq dobre.
Z góry dzięki. Pozdramiwam Mango :D
filip1432
05-10-2007, 19:48
gdzie ekspić 28 lvl druid 30 mlvl eq k set dragon shield wszystkie rody dark helmet
mam jeszcze jedno pytanie czy mógłbym trochę po huncić dragi i czy będzie maga waste i co na nie wziąć
gdzie ekspić 28 lvl druid 30 mlvl eq k set dragon shield wszystkie rody dark helmet
mam jeszcze jedno pytanie czy mógłbym trochę po huncić dragi i czy będzie maga waste i co na nie wziąć
Z DSami + hmmy przy odrobinie szczęścia waste by raczej nie było. A ja ci polecam cyklopy z quagmire albo z volcanic na guardach.
Bartek112
07-10-2007, 14:06
gdzie moge expic sorkiem 21lvl 16mlvl.
Eq: Noble armor, Crown Helmet, Guardian Shield, Wop i Wodb, Leather Boots
gdzie moge expic sorkiem 21lvl 16mlvl.
Eq: Noble armor, Crown Helmet, Guardian Shield, Wop i Wodb, Leather Boots
to pytanie nie ma zbyt wielkiego sensu ;] powinienes caly czas cisnac cyklopy az do 26 levela potem poprawic eq i wybrac sie na probe na guardy
Ancient900
07-10-2007, 17:50
Mam 55 ek, skile 66/61. Eq średnie, gdzie moge expić oprócz zółwi i scarabów?
Hm.. Majac troche lepsze skile czasem bawilam sie takze na mino, cyklopki (cyklopolis), mozesz sprobowac na lizardach/banucie (mi tam wogole nie szlo), chaykoye, frost gianty, barabiany (mniejsze campy), mozesz bawic sie takze z dragami (ale moze byc waste), culty... Mamuty ;D. Koniec pomyslow.
w sumie to sie zgadzam,dobrze mowi.ja expilem glownie na zolwiach ale z powodu sporych zasobow finansowych dragi tez mi ladnie szly bez obaw o waste.na Poh moze byc good (gragi,gs-y) ale nie wiem czy wyrobisz z gs a jezeli tak to mozesz miec spore waste.jednak chyba najbardziej polecam zolwie,sam na nich na poczatku sie dorobilem 70 lvl i od chuj*** ;D kasy mozna zebrac jezeli sie dobrze siedzi i nie jest sie noobem xD.oczywiscie mozesz probowac na takich miejscowkach jak np cycopolis edron czy zamek orkow w edron (berserkery,lidery,ridery itp) ale szczerze mowiac cienko j(bynajmniej jak dla mnie) i ja szybko zrezygnowalem z nich.jedyne co to lidery sie jakos nadaja ale za maly resp tam.powodzenia w biciu lvl ;) B)
Założyłem sobie paladyna, szybko wszedł 35 lvl, ale pierwszy raz gram tą profesją i nie wiem gdzie najlepiej expić, tak żeby troche zarobić i szybki exp bez wielkiego ryzyka ;pp skilel 68/53
Poprostu Pitbul
09-10-2007, 18:02
33lvl pallek, 14mlvl i skille 90/67. Nie wiem gdzie mógłbym nieźle poexpić.
Nosferatu_Niedziel
09-10-2007, 19:07
@up
a serio jakie skille? xD
Palem opłaca sie expic naminosach kolo kazordoon (darmowe bolty) do tego mozna zebrac niezly bag lot o ile chce ci sie to wszystko puzniej sprzedawac. a tak na marginesie trzeba byc debilem zeby knajtem expic na dragach ta profesja na wyzszym levelu mozna np. na dwarf gardach, cyklopach a najlepiej na sumonie monka jesli masz wyzszy level napewno znasz kogos kto by Ci mogl takiego postawic(do tego 2 raty naprzyklad).
Mam knighta 15lvl 70/70 i k seta gdzie expic?
Poprostu Pitbul
09-10-2007, 20:25
@up
a serio jakie skille? xD
Naprawdę takie skille wyćwiczyłem. :P
Knight level 26 skille 60/59. Eq: devil helmet, k armor, k axe, medusa shield, platinum amulet, boots. Skillować czy expić, jeśli expić to na czym.(Zastanawiałem się czy może na POH)
[QUOTE=Szporku;1687519] a tak na marginesie trzeba byc debilem zeby knajtem expic na dragach ta profesja na wyzszym levelu mozna np. na dwarf gardach, cyklopach
ty sorry ale czemu niby nie mozna na dragach expic.a na czym niby??na tym najlpszy exp.ja jakos znam goscia 130 ek ktory nadal na dragach,dl i gs expi i nie jest jakos zle?? a na co mam isc expic??moze na raty??smiem twierdzic ze 70 ek to niezbyt duzo wbije na cyckach czy guardach.dragi raczej troszke lepsze pod tym wzgledem -.- bynajmniej taka jest moja opinia...
chomik93
10-10-2007, 14:22
14 paladyn 53 dist 38 shielding expic już na czymś czy dalej skillowac? W przyszłym tygodniu będzie PACC. A może poczekać z PACCiem do wyższego lvla?
Pomóżcie bo mi sie trochę nudzi już te skillowanie. Zacząłem od expa a dopiero od 11 lvla skillowałem. Czy to był duży błąd?
pall swiat n-pvp 58/47 lv20
eq: devil helmet, mammoth fur cape, boots, v shield, p legs
swiat n pvp, wiec skillowac do ilu?? ewentualnie gdzie expic??
Dzieki za wszystkie rady :)
GrubySwordfighter
11-10-2007, 19:00
pall swiat n-pvp 58/47 lv20
eq: devil helmet, mammoth fur cape, boots, v shield, p legs
swiat n pvp, wiec skillowac do ilu?? ewentualnie gdzie expic??
Skillnij do 65 jeżeli chcesz a tak to idz na guardy (dwarfy)
ja proponowal bym wyskilowac go do okolo 70 lub nawet 80 skila (polecam bo sam mam takie i wiem jak to jest) i idz na lajcie na dragi.exp dobry a z takimi skilami to bierzesz all.jezeli masz pacc to najlepiej wez enchant speara (nie wiem czy dobrze napisalem :p ale wszyscy wiedza o co chodzi :] ) bo dobre hity i ci nie powinien zniknac. i jedziesz :elf: vs :creature: B)
a co sadzicie jesli chodzi o mnie ?
knight
12 lvl
42/42
KnightLordofDemons
12-10-2007, 17:33
gdzie najlepiej expic ze skilami 70-70 i czy dragon slayer czy bs i vamp shield mam pacc mam bohy c armor gdzie zeby zarobic a gdzie zeby szedl exp
Elo. gdzie expic 22 sorc 19 mlvl? mam spoko eq,bez pacca jeszcze
Tomcio Pall
13-10-2007, 09:07
@hash
Skilluj, skilluj i jeszcze raz skilluj!!
@up
Cyclopy Mount Sternum(jakoś tak)
filip1432
13-10-2007, 10:19
mam pytanie czy knightem na 15 lvl ze skilami 50/50 dobrze będzie mi sie ekspic na fibuli kasę na key mam
@hash
Skilluj, skilluj i jeszcze raz skilluj!!
@up
Cyclopy Mount Sternum(jakoś tak)
kupic se wand of plague czy z wand of dragonbreath chodzic na nie? i jeszcze loot musi byc dobry xD
Witam mam 25 sorca mlvl 24 nie wiem gdzie expic gdzie bylby w miare dobry loot i exp. Moje eq: Dark helmet blue robe, p legs, guardian shield. wand of plague / dragonbreath. I co musialbym jeszcze zabrac typy runy?
Radekpirat
13-10-2007, 12:44
guard i solidery ( kazi )
KnightLordofDemons
13-10-2007, 17:28
gdzie najlepiej expic ze skilami 70-70 i czy dragon slayer czy bs i vamp shield mam pacc mam bohy c armor gdzie zeby zarobic a gdzie zeby szedl exp
Gdzie mogłbym expic pallkiem level 21 skille 60/45 k armor k legi crusader helmet, fur boot drag shield pomozcie paca nie mam ;/
filip1432
13-10-2007, 23:04
gdzie ekspić druidem 28 lvl 31 mlvl
eq k set dark helmet dragon shield wszystkie rody
może być niewielkie waste
scaraby na pustyni.sadze ze najlepiej.a waste nie powinno byc...
dark1992
14-10-2007, 10:18
65 RP Skille 80
Wale z Royal Spearow ...
Aktualny exp 50k/h- 60k/h
Michnik of Celesta
14-10-2007, 14:12
Gdzie mogłbym expic pallkiem level 21 skille 60/45 k armor k legi crusader helmet, fur boot drag shield pomozcie paca nie mam ;/
1.Kopalnie (guardy , soldy) -3 i -4 poziom
2.Cyce na POH-u
3.Mino Mount koło kazz
Później możesz zejść na niższe poziomy kopalni. Poza tym wal ze spearów potem z royal spearów i najlepiej kup b robe i sprzedaj k arma , cap bardziej ci będzie potrzebny.
1.Kopalnie (guardy , soldy) -3 i -4 poziom
2.Cyce na POH-u
3.Mino Mount koło kazz
Później możesz zejść na niższe poziomy kopalni. Poza tym wal ze spearów potem z royal spearów i najlepiej kup b robe i sprzedaj k arma , cap bardziej ci będzie potrzebny.
luz planuje kupic golden arma mam juz kase tylko boje sie ze guardowi nie dam rady ;/
46 ek, 71/70.
Gdzie wyciągnę 40k/h. Nie musi być zysk, ale żeby chociaż na 0 wychodzić.
Żółwie: Niesamowity exp i kasa. Strasznie oblegane, czekać trzeba po 5h żeby wejść na respaX(
Scaraby: Exp w miare, kasa też. Troche waste bo jeśli pójdę do ukrytego cave'u to sporo jest tam scarabów i nieźle biją:)
Nie próbowałem piratów, ale zapewne jest tam sporo ludzi.
Dragi - waste.
Mamuty: czy jest ich jakiś większy resp? Bo jak chodziłem to widziałem je, ale to nie w dużych grupach.
Więc jakieś pomysły?
Pal 20 skille 71, z royalkami non pvp, zeby mnie nie zbloczyli i szybko lvl wszedl
Ancient900
15-10-2007, 15:24
@Szpaku
Spróbuj dworce, barbariany, guardy
Mam 34k nighta skille 80/80 Eq to k armor, meduska, bs, crus,p legi i fur buty.
Chce expić szybko kasa się nie liczy no żebym jakoś na to 0 wyszedł. Do tej pory na skill 77/77 z Fsem expiłem na Scarabach, na ukrytym cave szło tak że wychodziłem lekko na +, jak myślicie czy dalej tam chodzić? Może jakieś cyclopolis? ;p albo fajny tomb, bylem na penisula ale crypty są w cholere mocne :(
2 pytanie jest takie Kiedy bede mógł chodzić na smoki? chodzi mi o coś w stylu hunt a nie zabicie kilku dla sportu:P
Mam już prawie 80/80 i bsa więc nie wiem może teraz bedzie ciut lepiej:P
Mariusz94
16-10-2007, 08:50
Azbest
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Dwarf (krasnolud)
knight - 20/20 i mozna bic
paladin - wloczniami bo slaby jest
mage - 20/20 i mozna bic
Dwarf soldier (krasnolud zolnierz)
knight - 40/40 stracza do ubicia jednego
paladin - uwaga, atakuje z dystansu, raczej i tak bije sie boltami czy strzalami
mage - hmmami
^^^^^^>czy tam o maga skile 20/20 chodzilo o m lvl i obrone?
Henio_Bozydar
16-10-2007, 09:37
Gdzie mam expić, Jestem sorcererem 17lvl 13mlvl, Dark helmet, Plate armor, plate legs, beholder shield, leather boots, wand of dragonbreath?
chyb apozostaja ci tylko kopalnie dwarfow kolo kazo (w dol od ab) a jesli umiesz grac i jestes odwazny to poczatek poh (cycki) kolo venore al euwazac trzeba i musisz umiec :p czasem mozesz wyskoczyc na guarda ale to tylko tak dla sportu bo jak cie ten stworek dopadnie to mf niezbedne beda B)
czy dałbym rade w mino mount pallkiem level 21 skille 60/45 i co bedzie mi potrzebne do wziecia fast
18 lvl knight,skille 55/53,w helmet,g arm,k legi,orcish axe,vampka.
gdzie expic na facc?
Elveriax
16-10-2007, 19:46
siemka wszystkim xD Mam knighta 15 lvl skile 45/43 plate seta,dwarven shielda,serpent sworda. Mam expic czy skilowac? proszę was o wasze wypowiedzi. I podajcie jakies fajne expowiska dla mnie. :)B) gram na serwerze pvp. ;o
Gdzie mogę expic palem na 29 lvl skillach 62/41 Pacc?
Michnik of Celesta
16-10-2007, 22:45
@up
1.Shadow tomb -1
2.Peninsula -2
3.Inukaya island (chakoye)
chyba tyle jeśli chodzi o pacc area.
Sir_Marekk
17-10-2007, 18:03
całkiem nice
Gdzie móglbym skillować 54 knightem ze skillami 76/74? Slimy zaczynaja za szybko padać :/
gdzie expić bez pacca:(, blisko carlin, 16 lvl, sorc, 9 mlvl, EQ: P set, soldier helmet, leather boots, dwarven shield, wand of dragonbreath B)
Gdzie expić na 25 lvlu, 26 mlvlu, dobry eq., sorcem, bez facca? Tylko nie mówcie że d. guardy or cyce, ew. Elvanabane, bo to wszystko tak przepełnione... :/
Gdzie expić sorcem 24, 26 mlvl, db eq? (tyko nie elvanabane, cyce or d. guardy, bo masa ludzi tam sie kręci)
orromiss
18-10-2007, 19:28
@up
spróbuj ghostland, a od 25 z summonkami na guardy i wywerny i dragi(prawie wszystko z tych średnich potworów).
A ja mam pytanko Mam 11 knighta level 47/46 i 1 mlv(i pol, wiem ze malo) czy mam szanse na 15 levelu(jeśli bede skilowal) wbić
55/55 i 2 mlv. I gdzie w tedy expić.
Pambinho
19-10-2007, 11:47
Mam 24lvl chce jak najszybciej wbic 33lvl i chce expic na tombach tylko nie wiem na ktorym i co wziasc na niego i chce byc conajmniej na zero
w sumie to idz na polnoc od dp ank i idz na tomby przy bagnach.na 1 i 2 poziomie siedz i powinienes nabic latwo :] tak mi sie wydaje bo dawno tam nie bylem B) nizej nie schodz (stalkery itp) i mozesz zlapac lipe.powodzenia w biciu lvl ;p
Pambinho
19-10-2007, 12:44
w sumie to idz na polnoc od dp ank i idz na tomby przy bagnach.na 1 i 2 poziomie siedz i powinienes nabic latwo :] tak mi sie wydaje bo dawno tam nie bylem B) nizej nie schodz (stalkery itp) i mozesz zlapac lipe.powodzenia w biciu lvl ;p
Ale co mam wziasc na 1h huntu??
@edit
czyli nie brac nic wiecej jak tylko mf i uh zadnych gfb ani hmm??i ile bp mf wziasc na ta h huntu??:P
mf powinno styknac.uh na wszelki wypadek ale to nalezy (bynajmniej wedlug mnie) zawsze miec przy sobie na wypadek pk czy jakiejs innej lipnej akcji.eq no to blue robe itp czyli klasyczne eq drutka jezeli o to ci chodzi.powinno byc good ale nie potrafie ci powiedziec dokladnie ile mf moze ci zejsc.powinno w miare mozliwosci malo jezeli sie nie wjebiesz na jakiegos mocniejszego respa czy cos.waste to raczej watpie zebys mial raczej wyniesiesz troche kasy z tego ;p
Goberusus
19-10-2007, 16:02
Wiec, mam zamiar kupić pacc niedługo, chciałbym sie dowiedzieć ile exp/h będę w stanie wyciągnąć na żółwiach? do momentu kiedy pacc kupie dobije 45 lvl i skille ~83/83.. a tak przy okazji ile byłbym w stanie na piratach wyciągnąć exp/h? POzdro.
teraz bedzie dlugi post xD
gdzie moge expic pallkiem level 22 (moge strzelac z royal spearow)skille 60/45 best hit 163.!~~~~~~~~~~~~~~~` a teraz co moge huncic tym pallkiem dla przyjemnosci i co mi bedzie do tego potrzebne moje eq - k armor k legi crusader helmet fur boot i drag shield pomocyy xD^^:baby:
Oskar111
19-10-2007, 16:58
na piratach to na tym lvlu raczej nie licz krociowe zyski xDXDXD ja w tej chwili mam 40k/h okolo ale taki pirate marauder sam za 80 mnie moze walnac ... wiec poki co nie polecam ofc sprawdz sam x)
22 lvl rp hmmm bij wszystko co sie rusza daje expa i nie sciagnie cie na hita/combo ;d mozesz po tiquandzie polatac /\ od port hope hmmmm cyclo -1 ? tomby jakies np penusila czy mountain -1/-2 (tak zeby duchow nie bylo ) scaraby ? niewiem z czym to sie jje palkowi ;d
poza tym mozesz tez expic tam gdzie przed kupnem pacca
Knight level 27 skille 62/62. Eq: k axe, devil helmet, k armor, p legs, boots.
czyli nie brac nic wiecej jak tylko mf i uh zadnych gfb ani hmm??i ile bp mf wziasc na ta h huntu??:P[/QUOTE]
gfb wez na wypadek stalkerow ale to tak1-max 2 bp hmm to nie wiem raczej nie ale na crypt shamblera jak chcesz to mocniej go pojedziesz bo takto chwile moze ci zejsc walenie go a co do mf to nie potrafie ci powiedziec ile bp bo nie jestem w stanie okreslic dokladnie jak cie beda hitac...ja tam nosze praktycznie zawsze 5 bp przy sobie na jakiegos ciezszego hunta i jest good.sadze ze tez tak mozesz zrobic ale pewnie ci zostanie troche mf.nie wiem ciezko powiedziec.ja knightem na tombach expilem z 1 bp mf i to zeszlo mi doslownie kilka no ale ja bylem ostatnio na 65 lvl z o wiele mocniejszymi skilami niz twoje wiec wiesz... :] wez ile uznasz za stosowne sadze ze minimum to 2-3 bp (powinno styknac)
Gdzie expic 69 sorcem na facc? xD
Z 53 mlvl :p
hm w sumie to az ciezko powiedziec niby moglo by to byc wszystkim znane i uniwersalne expowisko czyli guardy albo takie miejscowki jak poh,orc fortress itp.ciezko powiedziec ale ja radze miejscowki typu PoH a jak nie chcesz sie meczyc to po prostu guardy,pozbierac na pacc i wtedy sie pobawic juz normalnie :]
Bartek112
20-10-2007, 10:48
gdzie expic knightem 8lvl skille 30/28 eq:chain armor , studded legs , leather boots, dwarven shield, soldier helmet, carlin sword. mam 800gp jesli poradzicie co dokupic to dzienki
gdzie expic knightem 8lvl skille 30/28 eq:chain armor , studded legs , leather boots, dwarven shield, soldier helmet, carlin sword. mam 800gp jesli poradzicie co dokupic to dzienki
kup plate armor i brass legi i zdobadz kasy na spike sworda okolo 500 gp
Witam, gdzie mógłbym wyciągać 7k expa/h 20 knightem ze skillami 60/56 i 4 mlvl ?
Eq: Crusader Helmet, Golden Armor, Medusa Shield, Knight Legs, Fur Boots, Serpent Sword
Nie mam pacca. Z góry dzięki ;P
Na PACC to ja wiem gdzie pójść ale na facc to jest problem :/
to na huj sie udzielasz ? -.-
to nie było do ciebie tylko komentarz do mojego wcześniejszego posta i odpowiedzi niektórych ludzi czytaj forum a nie tylko na swoją odpowiedź czekasz a co do Ciebie xD to idź na OF tam najszybciej jak narazie nabijesz expa i sporo kasy przyniesiesz ;)
fireball
20-10-2007, 15:34
Druid 21 lvl
shieldning:21
Mlvl 24
eq:volcanic rod, scale armor, steel helmet,leather bots,tortoise shield.
kasa:17k
accont:free
ziomki :palek 25lvl
Pytałem sie wielu ludzi ale nie wiem gdzie exepić.:confused:
Martoleo
20-10-2007, 16:11
Świat: Pythera
Profesja: Knight
Level: 41
Premium account: Nie
Skille: 70/70
Magic level: 5
Equipment: Knight armor, Knight legs, Crusader helmet, Fur Boots, Dragon slayer
Fundusze: około 20.000 gold
Gdzie mam expić, co huncić, jakie waste (jeśli jakieś wogóle), Ile expa na godzine, co brac ze sobą, co zbierać (co wkładać do lootbaga)...???
Proszę o rzetelną odpowiedź...
Nie dam rady na OF wątpie czy zsoluje berserka a tam jest ich kilka na raz :)
fireball
20-10-2007, 16:32
faktycznie jest problem .
Martoleo
20-10-2007, 16:37
Druid 21 lvl
Mlvl 24
eq:volcanic rod, scale armor, steel helmet,leather bots,tortoise shield.
ziomki :palek 25lvl
Pytałem sie wielu ludzi ale nie wiem gdzie exepić.:confused:
Kup sobie Knight armor (6 lub 7k na Candii), Plate legs (około 1k) , Dragon shield (3,5 k). Potem biegnij do kopalnii w Kazzo na dwarfy solidery, cyklopy w Mount St., polanka w Elf Fortrest ( elfy, czasem scout), Dark Catedral ( pierwszy poziom- uważaj na asassiny-->kick, hicks)... Odemnie to tyle...
Paladin'Popek
20-10-2007, 16:47
Świat: Pythera
Profesja: Knight
Level: 41
Premium account: Nie
Skille: 70/70
Magic level: 5
Equipment: Knight armor, Knight legs, Crusader helmet, Fur Boots, Dragon slayer
Fundusze: około 20.000 gold
Gdzie mam expić, co huncić, jakie waste (jeśli jakieś wogóle), Ile expa na godzine, co brac ze sobą, co zbierać (co wkładać do lootbaga)...???
Proszę o rzetelną odpowiedź...
jesli zalezy ci na kasie to minosy mintawn najlepiej jak bedziesz wynosil lootbaga to w nocy ale wczesnie rano zeby bylo malo ludzi
co masz wkladac do lootbaga ? Plate Shield, Chain Armor, Brass Helmet, Sword, Chain Helmet
jesli bardziej na expie i troche kasy mozesz experydentowac z elfami ale 2 reczna bronia bedziesz duze hity obrywal przydal by sie bs + jakies vamp shield
teraz ja :PP
Profesja: Paladyn
LvL: 30
Skille 68/47
Pacc: nie :(
Eq: Blue Robe, Plate Legsy, Steel Helmet, Dragon Shield, Leather Boots
Fundusze: jakies 20k
moje pytanie na czym bym mogl expic guardy i dsy mi juz sie troche znudzily wiec prosze o odpowiedz jakiegos doswiadczonego Paladyna
fireball
20-10-2007, 16:51
Dziękuje właśnie jestem na dwarft soliderach mam p legi i do którego mam siedzieć na nich
@up
Chodz tez na pojedyncze guardy, rob tak do 33 gdzies ;p potem to tylko guardy i najlepiej loot bagi rob :]
Martoleo
20-10-2007, 17:40
Paladin... tylko zauważ, że Dragon Slayer ma 44 ataku i aż 28 defa (!!!) ... może on spokojnie dorównywać tortoise shield... więc myśle, że tak będzie lepiej niż 36 ataku z bs i 34 defa z v shield + 31 defa z bs-a ... wole więcej walić-> szybciej zabijać, mniej czasu tracić, więcej expa zgarniać... Jakiego max hita walne przy 70 skill z Dragon Slayerem w gs-a, draga, ds-a??? narazie w dwarfy guardy szło mi po jakieś 70.... dokładnie nie pamietam bo dawno nie grałem... mała przerwa... czy opłaci mi się expić na dragon lair w Venore?? a co będzie jak pójde do Ghost Landu??
Prosze na odpowiedź na wszystkie pytania i wątki...
Pavel321
20-10-2007, 17:44
Witam , jestem 39 sorcem z 42 mlvl gdzie mam expic bez waste i lootbagow ? Moje eq to b robe , v shiled , p legi , crusader helmet , p amulet , woi , fury boots , 25k ktore moge zainwestowac. Cya
Moze ktos odpowiedziec na wczesniejsze moje pytanie ? ;/
Witam, gdzie mógłbym wyciągać conajmiej 7k expa/h 20 knightem ze skillami 60/56 i 4 mlvl ?
Eq: Crusader Helmet, Golden Armor, Medusa Shield, Knight Legs, Fur Boots, Serpent Sword
Nie mam pacca. Z góry dzięki ;P
dawid000
20-10-2007, 17:49
21 pall skille 57/41
gdzie polecacie expic?
eq to
viking helmet(tak wiem slaby ;[)
plate set
acient shield
speary
butki zwykle
protection ammy
gdzie expic? tylko blagam nie na dwarfach
Moze ktos odpowiedziec na wczesniejsze moje pytanie ? ;/
To może spróbuj na EF tam się szybko expi i nawet szybko kasa wchodzi ja bym ci jeszcze polecał skille wbić tak gdzieś na 65/65 i potem możesz się nie martwić bo na pewno się zwróci tylko se jakiegoś lepszego sworda załatw xD
21 pall skille 57/41
gdzie polecacie expic?
eq to
viking helmet(tak wiem slaby ;[)
plate set
acient shield
speary
butki zwykle
protection ammy
gdzie expic? tylko blagam nie na dwarfach
Wbij skille 65 kup lepsze EQ i wtedy możesz się pytać bo tak to ja polecam tylko dwarfy (ale ty nie chcesz) albo możesz spróbować na POH na cyklopach i minosach
gdzie moge expic pallkiem level 22 (moge strzelac z royal spearow)skille 60/45 best hit 163.!~~~~~~~~~~~~~~~` a teraz co moge huncic tym pallkiem dla przyjemnosci i co mi bedzie do tego potrzebne moje eq - k armor k legi crusader helmet fur boot i drag shield pomocyy xD^^
dawid000
20-10-2007, 22:05
Wbij skille 65 kup lepsze EQ i wtedy możesz się pytać bo tak to ja polecam tylko dwarfy (ale ty nie chcesz) albo możesz spróbować na POH na cyklopach i minosach
mam z 14k bo kupilem bp uhow
co kupic?
mam z 14k bo kupilem bp uhow
co kupic?
To co podstawa pallka czyli b robe
A tu możesz expić http://img405.imageshack.us/img405/7458/minoclanhi5.jpg
Na cyklopach tylko nie schodź niżej bo tam sa GS i jeżeli chcesz tam iść to tylko od północy jedynie co ci się trafi to tarantula szybko się tam expi i miło xD
gdzie moge expic pallkiem level 22 (moge strzelac z royal spearow)skille 60/45 best hit 163.!~~~~~~~~~~~~~~~` a teraz co moge huncic tym pallkiem dla przyjemnosci i co mi bedzie do tego potrzebne moje eq - k armor k legi crusader helmet fur boot i drag shield pomocyy xD^^ Albo to co napisałem wyżej albo dwarf guardy xD
To co podstawa pallka czyli b robe
A tu możesz expić Na cyklopach tylko nie schodź niżej bo tam sa GS i jeżeli chcesz tam iść to tylko od północy jedynie co ci się trafi to tarantula szybko się tam expi i miło xD
Albo to co napisałem wyżej albo dwarf guardy xD
a to wyzej to gdzie to jest? to to na poludnie od thaisu?
Czy ktoś zna miejsce blisko Thais do skilowania się na wolfach Bez zagrożenia ze strony dwarfów, cyclopów itd?
na wolfach chcesz skillowac ? idź na trolle bynajmiej kasa leci ;]
niedaleko kazoo a venore jest ich camp ;D
lol nie lepiej summona i na monku albo ghoula jezeli jestz a slaby na monka??na trolach to sobie poskilujesz .....:baby:
Najlepiej to bys poszedl pod ad na trole poskilowac.
Grabarz'ek
21-10-2007, 17:01
Paladyn 36 lvl, 65 dist - mogę już expić na całym Hellgate, włącznie z Elder Beho?
plz gdzie expic: 16lvl, 11mlvl, EQ: soldier helmet, plate armor, brass legs, leather boots, dwarfen shield, wand of dragonbreath. SORC. PLZ pomurzcie:( ??????????????????????????????
a to wyzej to gdzie to jest? to to na poludnie od thaisu?
To jest na zachód od veno a potem na południe
plz gdzie expic: 16lvl, 11mlvl, EQ: soldier helmet, plate armor, brass legs, leather boots, dwarfen shield, wand of dragonbreath. SORC. PLZ pomurzcie ??????????????????????????????
Na dwarfach soliderach xD
Dzieki, a przy okazji widzieliście dzisiaj atak niebieskich na Venore? :evul:
Zabili z 20 ludzi;(
14 knight, 53/53, 3.5 mlvl, gdzie podexpic?!
EQ: C arm, wampka, serpent/crimson/bs, k legi, crus helm, fur booty, obsidian knife...
Od kiedy moge na slimie trenic?!, bo na 12lv i tych skillach zabil mnie takowy xd
14 knight, 53/53, 3.5 mlvl, gdzie podexpic?!
EQ: C arm, wampka, serpent/crimson/bs, k legi, crus helm, fur booty, obsidian knife...
Od kiedy moge na slimie trenic?!, bo na 12lv i tych skillach zabil mnie takowy xd
narazie expij na soldierach(dwarfach) i w zaknu elvenbane... na tym levelu to tyle... na 20 lvlu ze skilami 65 przenies sie poziom nizej na guardy..
Czy ktoś zna miejsce blisko Thais do skilowania się na wolfach Bez zagrożenia ze strony dwarfów, cyclopów itd?
chłopaku ty chcesz skilowac na wolfach?? :O na dwarfach skilluj ..
Dzieki, a przy okazji widzieliście dzisiaj atak niebieskich na Venore? :evul:
Zabili z 20 ludzi;(
naab >.> tutaj są osoby z różnych światów, nie tylko z twojego a ataki nie są na każdym świecie w tym samym czasie -.-
i jakich zaś niebieskich ?
srry za offtop
Master_Noob
21-10-2007, 20:35
Kolejne pytanko a właściwie kilka:
1.Co polecacie mi 33 sorc 35mlvl ? Wszystko oprócz guardów
2.Czy mino mount było by dla mnie odpowiednie?? Jakoś nie pale się żeby tam iść bo jak dostałem combo od archera i 2 orc warrior wolałbym to przemyśleć(w sek 170hp :))
3.Dark Catedral -1,widzialem filmik i nawet fajne miejsce mysle ze byłoby idealne smuglery,wild warriory i inne słabsze z wodb a silniejsze z woi + pare hmm i gfb.Podobno dużo tam ludzi ale brazole chyba bedą jeszcze o 14-16 w szkole :) mają czas o 5 godzin wstecz czyli u nas 15 u nich 10 :) Ile jest hunterów jeśli idziemy przez Outlaw Camp??
Eq:Crown helmet,Blue robe,Demon shield,Bohy,P ammy,gacie sprzedalem ze wzgedu na cap, jak już p legsy z 2 chara oraz 5k na manasy,runy mam
plz gdzie expic: 16lvl, 11mlvl, EQ: soldier helmet, plate armor, brass legs, leather boots, dwarfen shield, wand of dragonbreath. SORC. PLZ pomurzcie:( ??????????????????????????????
expij na minosach na foldzie
narazie expij na soldierach(dwarfach) i w zaknu elvenbane... na tym levelu to tyle... na 20 lvlu ze skilami 65 przenies sie poziom nizej na guardy..
Na guardach to on nie da rady na tych skillach gdzieś na 70/70 i lepszym eq to może bez waste expić
54 RP <pacc>
75 / 54
eQ : Aol , C helmet , DSM , P legi , BOH , Demon Shield
Paciorek_ms
21-10-2007, 22:29
54 RP <pacc>
75 / 54
Według mnie żółwie, albo Dragon Lair ;)
20 knight- facc, eq:G arm,Demon shield,warrior helmet,k legs,orcish axe. gdzie expic? skills 56/54 wystarczają.
A i jeszcze 3 sprawy...
1. Gdzie moge robic lootbagi tak, by nooby obok miasta nie staly i nie wrzucali do wody >.< (na zamku 3 stracilem w ten sposob...)
2. Od kiedy moge smigac na mintwalin? ;>
3. Od jakich skilli/lvl moge bezpiecznie na slimie trenic?! xD
1. Gdzie moge robic lootbagi tak, by nooby obok miasta nie staly i nie wrzucali do wody >.< (na zamku 3 stracilem w ten sposob...)
2. Od kiedy moge smigac na mintwalin? ;>
3. Od jakich skilli/lvl moge bezpiecznie na slimie trenic?! xD
Hmm... Na dwarfach da sie robić loot bagi :D zawsze jest szansa aby ktos ci zabrał loot ;/ wystarczy że jakiś noob będzie odkrywał teren i akurat trafi na twojego baga :( Jest sposób aby nie stracić lota i nie ciągnąć go do miasta :D powiem ci że stracisz tylko 15gp (z dwarfów nie musisz mieć postmana aby wysłać) :D musisz tylko dobrze poszukać skrzynki :D Na slimy możesz chodzić spokojnie od 20lvl nie bojac sie :]
A na mintwalin od 30lvl możesz chodzić ale będziesz miał waste w uh i mf
Z dwarfow to elegancko ciagnalem ;DD Ale to na Galanie bylo... Teraz gram na Securze i z zamku nie moge do ab dociagnac.... A kolo dwarfow to fajny trick (jesli to mozna tak nazwac ;s) jest...
Czy skille 55/55 wystarcza na skillowanie na slimie? xD
54 RP <pacc>
75 / 54
Ja ci polecam na edron. Jest taka miejscówka tak na zachód z dragami nie wiem jak to się dokładnie nazywa xD I niedaleko są też wyverny więc też możesz mój kumpel tam expi i spokojnie wbija dziennie lvl
manichee
22-10-2007, 20:32
Knight <FACC>
DSM, BS, VAMPIRE SHIELD, DEVIL HELMET, K LEGI
skile 84/85.. 5mlvl
Gdzie moge poexpic i zarobic ..?(szybko zarobic)
EDIT... Zapomnialem dodac ze 37 lvl;pp
Poprostu Pitbul
22-10-2007, 20:48
81 RP
<skille i mlvl w profilu>
Eq dobre.
Gdzie by tu naexpić???
+
17 knight
50/50
Eq słabe
Gdzie expić?
Mam knighta skille 57/57 23lvl eq: DSM, K legs, Crusader helmet, Vampire shield, BOH, Wyvern fang i tu moje pytanie, gdzie mógłbym dobrze poexpić i zdobyć ciekawego loota?? Teraz expie na cyklopach, ale jak dla mnie cienki loot :confused: prosiłbym o szybką diete.
Idz na dwarfy ale przed tym troche poskiluj zebys mogl bic guardy.
dwarfy to niezbyt loot bo na guardy moze isc ale...jezeli masz pacc to zolwie i loota nie masz nazbyt wielkiego ale tam sie glownie kase zbiera ewentualnie war hammery itp.na guardy za cienkie skile i cie beda cialy ale mozesz sprobowac.mozesz rez isc na wieze mino (dwarf cage<hell>) kolo kazo.ja tam w okolo godzinke wynosze okolo 9000 wagi lota i z tego od 6 do 9 k no i skorki oczywiscie sie zbiera jezeli masz obsidiana a jak nie to sobie zalatw bo sie bardzo przydaje :]
Reblax a na żółwie to od którego lvl i jakich skilli?
EQ: dsm, demonka, k legsy, crusader helmet, bs i boh. Starczy?
bercik-knight
23-10-2007, 17:19
witam mam knighta na harmoni :
lvl:25
skils:65/65
m lvl:4
eq:dsm, royal helmet, demon shield, c legs, platinum amulet, boh, crystal sword/wyvern fang
gdzie moge expic??
cze dam rade na quardach??
bedzie duze waste?
prosze o szybkom odpowiedz z gory thx
Na guardach powinienes dac rade ja expilem z gorszym eq ale lepszym skilem, mozliwe ze bedzie podobnie najlepiej sam sprawdz nie powinny ci robic duzo.
Xardas2320
23-10-2007, 17:51
Spoko mam chara knighta na malverze do 16 lvl skiliłem na rotach i nic nie straciłem shielding 57 to już jest dobrze
Xardas2320
23-10-2007, 17:55
gra ktoś na guardii,Malverze lub saphirze??
dzięki za pomoc ale niestety pacca nie mam ;/ a może znacie jeszcze jakieś miejsca poza tymi?? Bo dwarfy jednak za mało expa, a na wieże mino jeszcze sie troche boje
Witajcie
27 paladyn z paccem skile 68 gdzie mam ekspic ?
dobra ziomki ja teraz need help.moje zapytanie jest takie:kto zna jakiegos dobrego boota zeby mnie nie wylogowalo za afk jak skiluje najta.za link bede wdziczny ale tylko tibia.org czy pl bo goldena nie chce :P czy czegos z tym stylu :] Xirgan moze Ty cos znasz??
Reblax a może spróbuj z Tibia Auto ;) A co do tych żółwi to od którego lvl i jakich skilli żeby na + było?
no wlasnie o to biega ze auto mi nie chodzi :( nie wiem czemu a co do zolwi to sadze ze minimum tak ze 40 lvl (widzialem 30 ale ciagle yellow czy red) no i skile to mozemy pogadac minimum od 60 ale to wlasciwie za malo w sumie.nie wiem jak sie bedziesz trzymal.z jakis sensownym eq i skilami 70 lub 70+ to jedziesz na lajcie i nic nie wydajesz na mf czy uh (chyba ze na pk ale zadko jest).I gz avataru Vincyl xD jest cool (tez ogladam ;D )
Master_Noob
24-10-2007, 21:20
Gdy pytam sie szczegółowo nikt nie odpowada więc:
33s 35mlvl eq:Blue robe,Hat of the Mad,Bohy,Demon shield,P ammy,Knight legs sprzedane, moge porzyczyć
ps:wszystko tylko nie guardy :/
Michnik of Celesta
24-10-2007, 21:28
Witajcie
27 paladyn z paccem skile 68 gdzie mam ekspic ?
1.Peninsula tomb -2
2.Piraty na nargor +1
3.Dworce
To tak do 40 lvla potem możesz lecieć na małpy i niższe poziomy tombów.
@down
na tym samym co napisałem wyżej
Zielony kabanos
24-10-2007, 21:34
Mam Paladyna 25 lvl skille 70/58, eq : HotM,B robe, P legi, Vampirka,BOH,P Ammy...Gdzie mógłbym expić-PACC?
Chodzi o szybki exp no i żeby sie zwracało:D Z góry thx.
Pozdrawiam Mango
Neurocarium
27-10-2007, 13:30
Moim zdaniem powinno byc tak:
8-15 LvL (30/30) Orci,Orc Warrior.
15-25 LvL (60/60) Ghoule,Cycklopy.
25-40 LvL (70/70) Dwarfy.
40-60 LvL (75/75) Mintwallin, Smoki, Mozna próbować hydry z ekipą.
Dalej juz jak sami bedziecie wiedziec :)
Pozdrowionka ;)
Tomcio Pall
27-10-2007, 14:45
20 Paladyn. Skille 60/42. Eq: Steel Helmet, Mammoth Fur Cape, P Legs, Dwarven Shield. Kasa około 4k + niewykonany Desert. Gdzie expić??
Czy knightem na 31lvl, skille 63/62 dałabym radę w miarę efektywnie expić na Hellgate? Co mam wziąć na ok. 2h expienia tam?
OldSpice
27-10-2007, 15:08
Hellgate?! Knightem??
Michnik of Celesta
27-10-2007, 15:44
20 Paladyn. Skille 60/42. Eq: Steel Helmet, Mammoth Fur Cape, P Legs, Dwarven Shield. Kasa około 4k + niewykonany Desert. Gdzie expić??
Facc:
-Soldy + guardy
-Poh - cyklopy
-Mount sternum - cyklopy
Pacc :
- Shadow tomb -1
- Peninsula -1 i -2 (tutaj ostrożnie w miejscach gdzie są crypty)
- Mino pyramid
- larvy + scaraby
i tak można do ~40 lvla nawet. Potem piraty , banuta niższe poziomy tombów itd.
dawid000
27-10-2007, 18:18
23 pall skill 65/50
gdzie expic? bez waste
FACC
@dawid000
Cyklopy na POH, beholdery na BK house ...
I gz avataru Vincyl xD jest cool (tez ogladam ;D )
Oglądasz tylko polską wersję czy angielską?
23 pall skill 65/50
gdzie expic? bez waste
FACC
Dwarf Guardy
Megumiak
27-10-2007, 22:04
Gdzie expic 9lvl knight 35/35 serpent sword ,vampirka, boh, b robe
pacc
Lissek92
27-10-2007, 22:28
@up
skilluj, skilluj i jeszcze raz skilluj, przy twoich skillach bardzo ciezko bedzie ci expic, ale jezeli bardzo chcesz to mozesz roty sprobowac
a teraz moje pytanie:
gdzie expic drutem- 34 lvl 36 mlvl?? eq dosyc dobre
Megumiak. Skiluj, skiluj, i jeszcze jedno jezeli twoj server jest normal pvp to nie nos takiego eq.
Wyimaginowany
27-10-2007, 23:34
Gdzie expić 27 paladynem skille 65/50?? Eq: Devil Helmet, Guardian Shield,Noble armor, P legs, Fur boots. Czekam na odpowiedzi.
dark1992
28-10-2007, 00:04
72 Royal Paladin skille : 81
Aktualnie mam 55k-60k/h
filip1432
28-10-2007, 10:50
gdzie mogę ekspić druidem 29 lvl 32mlvl eq dobre
i dobrze by było gdybym był na +
Gdzie moge poexpić moim 12 palkiem ze skillami 46/30?
TiKItAkI
28-10-2007, 21:09
a ja na czym mam expić?? 12 lvl, knight, thais. Skille 30/26
eq:
Sepent Sword
Krimhorn Helmet
Fur Boots
Tusk Shield
Plate Legs
Knight Arrmor
A przynajmniej takie eq miałem przed dednięciem, zaktualizuje tą wiadomość jak coś mi wypadło (aktualnie mam problemy z zalogowaniem sie)
51 Elite Knight
Skile:72/72
EQ: DSM,Demon Shield, BOH,Knight Legs, Crusarder Helmet, Fire Axe
Gdzie mógłbym expić oprócz Małp i Żółwi , bo na moim serwie te miejsce są oblegane.
Proszę o pomoc .
proponuje piraty,dragony lub cos z tym stylu a przede wszystkim szybka zmiane axe.czlowieku nie lataj na takim lvl z fa.albo kup inne albo wbijaj fast 60 lvl i idz na questa arene (heroic axe).najszybciej nabijesz na dragach (poponuje sie wbijac jak tylko dasz rade na miejscowke przy venore).na zolwiach tez mozesz duzo nabic bo to bardzo obry spocik ale skoro sa oblegane proponuje predzej robic nocki...ja tak robilem i good ;)
fireball
29-10-2007, 15:59
ruid 24 lvl
Mlvl 30
eq:volcanic rod, scale armor, steel helmet,leather bots,tortoise shield p legi.
ziomki; palek 25lvl,palek,62lvl,knight84lvl.
Może dostane jeszcze jakiś help .
Elite Knight 28 lvl 70/70 eq royal helmet, dsm, demonka, k legi, p amu, bohy i bright sword. Gdzie expić, żeby było około 20k/h albo więcej bez dużych strat? Na banucie dobrze by było?
jedz na zolwie tylko wez sobie troche mf ale nie powinny cie mocno ciac z takim eq i z takimi skilami.a jezeli twoj serwer jest pvp to nie radze na takim lvl nosic takiego eq chyba ze jestes szczesliwym posiadaczem aola :p
Forceware
29-10-2007, 21:22
Royal Paladin 44 lvl 75/56
EQ: CRUZ HELMET, B ROBE, P LEGI, BOHY, VAMP SHIELD
Niby sprawa prosta mogę nawet iść na dragi, jednak mam słabego neta, lagi, kicki i ostatnio padłem nawet na piracie... Nudzą mi się już scaraby i tomby, powiedzcie proszę gdzie mogę expic zeby bylo bezpiecznie i w miarę dobry exp.
Zdzichuu
29-10-2007, 22:33
Paladin
26 lvl
skille 65/47 10 mlvl
eq knight armor plate legsy fur bootsy Vampire shield crusader helmet royal speary. Niewiem gdzie expić HELP.
Myth-Leder
30-10-2007, 00:30
Knight
40 lvl
Skile : 75/74
Czy dam sobie radę na Of , a jeżeli nie to chociaż na bramie czy dam radę ??
guardy ziomek.to najlepsze praktycznie co moze byc na facc dla najta z takimi skilami a jezeli jestes pacc lec na zolwie chyba ze masz jeszcze dobre eq i slabo cie tna to mozesz pojsc na piraty tez bedzie good
reblax są gdzieś żółwie tylko zwykłe? Bez thornback tortoise i toadów?
Tony_Gdansk
30-10-2007, 13:41
@up
niema
@Forceware
Małpy, Lizardy
JA chcialem sie spytac czy knight lvl [34] 575HP 165MANA EQ :
-Platinium Amulet ( 2 ARM )
-Warrior Helmet ( 8 ARM )
-Knight Legs ( 8 ARM )
-Crown Armor ( 13 ARM )
-Vampire Shield ( 34 ARM )
-Boots of Haste ( 0 ARM )
- Sword Fighting 63
- Shielding 62
powinien skilowac na slimach bez obawy o dead ( lecz kiedy skonczy mi sie jedzenie , bo dlugo skilluje , no i zdarza mi sie odejsc od kompa z wymuszonej sytuacji ;( ) , bo tak zauwazylem , ze przez pierwsze 20 min , nic mnie nie hituja , no moze raz czy dwa do max 8 hitpoints zjada , a po tym czasie czesciej i mocniej hituja X( Czy mam taki niefart , slaby lvl , skille lub eq ? Czy kolejne klony slima sa mocniejsze ? :confused:
yo chlopaki gdzie expic pall 24 lvl 65/47 c armor k legs crus helmet fur boot vamp shield tylko nie guardy xDD mam pacc
Elo mam 9 palla skile 40/23 eq: dwarven shield, speary ,scale arm,dark helmet. Czy dalej skilowac i do jakich skilow czy troche poexpic i gdzie?
Dobij z 18 lvl na fibuli na rotach i carionnach, a potem znowu skile.
Sorc, 29 lvl, mlvl przyzwoity (34^^), noble arm, plate legs, stell helm, WoCE, gdzie expic? ;] Ale bez waste, zeby sie oplacalo
Lissek92
30-10-2007, 17:41
Ponawiam swoje pytanie, ponieważ nie ma pomysłu na exp druidem 35lv. Dobre eq. Na brak kasy na runy także nie narzekam. Nie mam pacca.
Michnik of Celesta
30-10-2007, 20:10
yo chlopaki gdzie expic pall 24 lvl 65/47 c armor k legs crus helmet fur boot vamp shield tylko nie guardy xDD mam pacc
1.Dworce
2.Peninsula -2
3.Piraty +1 i podziemia
4.Shadow tomb -1
Później banuta (40+) , piraty +2(40+) shadow tomb -2 (35+ , omijaj fe) , tarpit -3 (50+) itd.
Siemka. Mam pytanie.
Gdzie moge expic palem 19 lcl skille 60 distans
eq jak naarzie slabe po hacku : scale arm, leather legs, dwarven shield , spear, legion helmet i zwykle buty
Chcialbym jak najszybciej miec 25 lvl na lepsze speary i kupic sobie pacc...
Z gory dzieki
Einstein15
30-10-2007, 22:55
Siemka. Mam pytanie.
Gdzie moge expic palem 19 lcl skille 60 distans
eq jak naarzie slabe po hacku : scale arm, leather legs, dwarven shield , spear, legion helmet i zwykle buty
Chcialbym jak najszybciej miec 25 lvl na lepsze speary i kupic sobie pacc...
Z gory dzieki
No coz eq cie deklasuje troche :/.Postaraj sie skolowac jak najszybciej plate secika i steel/dark helm.Nastepnie moge polecic tobie soldki a szczegolnie kopalnie z crus helm quest masa soldkow i mozna dobrze poexpic lub zarobic :).ponadto mozesz probowac zachaczac o kopalnie mino w kazz jednak uwazaj na mino archy ktore moga cie troche zjezdzic.Poluj na zwykle minoski i staraj sie zachaczac o mino archy ale pojedyncze :)
@Lissek92
No coz nie wiem gdzie expiles wczesniej dlatego jesli wymienie expowisko przez ciebie dostatecznie "zwiedzone" to przepraszam xD
A wiec expowisk na jakich mozesz probowac expic jest wiele.
1.Guardy
2.Dark Catedral
3.Ghostland (dsy i inne potworki typu ghule itp.Nie zapomnij o niewidce)
4.Dragi z dsami
5.Mintwalin z monkami :)
Na banucie jakie skille, lvl i eq dla ek?
Nolfaverll
31-10-2007, 13:53
Cóż...Mam pytanie niedotyczące expowania, ale skillowania knightem. Od jakiego lvl, skilli, ostatecznie eq polecacie skillowanie na slimach? I mniej więcej, od którego skilla polecacie expić?
Alphonse
31-10-2007, 14:36
Cóż...Mam pytanie niedotyczące expowania, ale skillowania knightem. Od jakiego lvl, skilli, ostatecznie eq polecacie skillowanie na slimach? I mniej więcej, od którego skilla polecacie expić?
wszystko zalezy od tego, co cie zadowoli :)
mysle, ze skillowanie na slimach mozna zaczac, jak bedziesz za szybko zabijal minosy/dwarfy/roty :] bierzesz najlepszy set i jazda :)
co do expienia, wydaje mi sie, ze skille i exp powinny isc rownolegle..
ja np. wbijam sobie 5lvli potem 5skilli itd. inni wola wbic 90+skilla na 30lvlu i dopiero expic. co kto lubi.
sa tez tacy, co na 60lvlu maja skile po 60 ;)
gdzie (s)expić?
steel helmet, plate armor&legs, lider bootsy, kusza, 50 dista...
Moze cos wiecej bys powiedzial:/ Jaki lvl?? A tak pozatym to lepiej nosic speary i tarcze.
14 lv
tak uważasz?
ok
gdzie mógłbym expić?
Nolfaverll
31-10-2007, 17:10
@Melbeth
Na takim lvl można expić na....Dwarfach (soldiery, guardy). Musisz trochę uważać, hity od nich mogą być dość wielkie obrażenia.
Jednym z także dobrych rozwiązań mogą być roty/c-wormy pod Fibulą, albo cyklopy w Mount Steroum. Na PoH'u nigdy nie expiłem, więc nie wiem, ale tam też można expić (nawet dobrze, pdobno)
@up
dwarfy...
a mógłbyś dokładniej?
jakiś dobry poziom, kopalnia...
srochminer
31-10-2007, 20:36
A wiec tak
Paladyn Lvl 39 Skills 68/46 Eq B Robe, P Legs, P ammu, Medu Shield, C Hemlet
a i czy ubije gs'a?
A wiec tak
Paladyn Lvl 39 Skills 68/46 Eq B Robe, P Legs, P ammu, Medu Shield, C Hemlet
a i czy ubije gs'a?
jak masz boh to raczej tak jak cie nie dogoni to ubijesz:baby:
ee... Ponawiam pytanie, bo nikomu nie chcialo sięprzeczytać poprzedniego posta chyba :/. Sorc 28 lvl, plate legs, helm, noble armor, WoCE, 34 mlvl, bez pacca.. .gdzie expic?
HeppiChinol
01-11-2007, 15:45
Moze poprobojesz na guardach? Wtedy mozesz se np jakiegos monka czy archera przywolac i exp jest mily :p
A może gdzieś jesze? bo guardy u nas oblegane bardzo ;p
Witam wszystkich
Mam pytanko , gdzie moglbym szybko przyexpic 53 master sorcem z 48 magicem : P na guardach juz mi ostro nudno :p i wiem ze na tombach są takie miejscowki ze mozna masówki z gfb walic i exp jest ostry tylko pytanie gdzie ? Jakby ktos wiedzial lub mnie jakos naprowadził to byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam
44 knight, skille: 76/74 eq: bs,dsm,crus helmet,vamp shield,fur boots i k legs
ostatnio siedzialem na guardach - przeludnione i mam juz ich dosc.Żółwie tosamo co guardy + denerwuja mnie Toady.tombow nigdy nie ma wolnych - dodam ze gram na no-pvp,wiec nic dziwnego.
myslalem o mino tower(obok kazo) ale nie wiem czy to nie bedzie tylko strata uhow/mf.
moze cos doradzicie,czy jestem skazany na w/w moby?
@down
Wybacz,ale mi sie nie chce siedziec do konca zycia w 2-3 miejscowkach ktore sa przeludnione.Teraz chce czyms urozmaicic moja gre.
Dziwi mnie to, ze gracze z lvlem 40+ nie wiedza gdzie expic, chyba gracie juz wystarczajaca dlugo zeby to wiedziec :/.
HeppiChinol
02-11-2007, 13:01
@Dram
Jak najbardziej mino tower, wg. mnie bedzie to koszt bag manasow/4 uh na 1h expa. (moze nieco wiecej, gdy archery sie wkurza). Wyjdziesz na tym zapewne na ,,+",poniewaz z archerow leca piercing bolty i bolty, ktore sprzedajesz palkom. Z guardow i zwyklych leca chainr armory, gp, mace, swordy i plate shieldy. Zbierasz do lootbaga i jazda :D
Mozesz takze z jakims kolega 30+ Sork (najlepiej) Pohuntowac na mintwalin.
@Gravier
Hm.. Szkoda ze pacc nie masz :P
A tak to chyba robisz hmm i idziesz na poh na cyce+mino, jak all pozostale zajete. Moze tez (niebezpieczne), ale mozesz na elf fortress zrobic troche gfb i hmm, wybic glowny resp, wyrownac exp i spoko idzie :P
filip1432
02-11-2007, 18:01
gdzie ekspić druidem 29 lvl 32mlvl eq dobre FACC
żeby nie było waste i nie kopalnie bo non stop zajęte
Panoramix
02-11-2007, 18:42
@up
idz na:
1. hellgate
2. ghostland
3. cyklopy w mount sternum
4. mino tower na lewo od kazo
Cze;) skilluje do 63/63, i gdzie później expić?
Moje eq : K armor, K legs, Devil helmet,Crown shield,Fur boots,Serpent sword :) obowiązkowo zabieram bp ih & bp mf !
Iść na d guardy czy z kolega sprobowac na wywernie? :baby:
facc...
Sardynka
03-11-2007, 21:52
Cze;) skilluje do 63/63, i gdzie później expić?
Moje eq : K armor, K legs, Devil helmet,Crown shield,Fur boots,Serpent sword :) obowiązkowo zabieram bp ih & bp mf !
Iść na d guardy czy z kolega sprobowac na wywernie? :baby:
facc...
jaki lvl?
z takimi skilami i jak wnioskuje bez 4 mlvl mozesz co najwyzej :
DC
ghostland
elvenbane
A gdzie jest elenbane , i co tam jest?
Witam
24 ED z pacc mlvl 30
Gdzie mam ekspic ?
Podajcie mi najlepiej miejsowy z szybkim ekspem bez "duzego" waste
mllvl moze byc wyzszy wiec bylbym wdzieczny , gdybyscie podali mi inne miejsca na wyzszym mlvlu :p
Z Gory dziekuje ! Pozdrawiam !
A gdzie jest elenbane , i co tam jest?
http://tibia.pl/earth.php?x=32593&y=31645&z=0&q=43.12
Pozdro :P
paulgustav
04-11-2007, 12:49
Witam
Gdzie mogę expić z 65 lvl knightem i 77 skill w axe i by nie było wasty
eq-aol,rh,dsm,herotic,demon shield,knight legs,bohy,steel,
HeppiChinol
04-11-2007, 14:06
26 knight, 69/65
crus helm, c-armor, k-legi, vampirka, fur bootsy, dwarven axe i scarf.
gdzie moge expic?
(facc)
Michnik of Celesta
04-11-2007, 14:29
@HeppiChinol
1.Elf fortess
2.Soldy , nieco później guardy
3.Cyce na pohu
4.Dark Katedra
Możesz też pójść do mintwallin jednak często zajęte...
18 pall, 52/37
eq: c helmet, mammoth fur cape, plate legs, dragon shield, leather boots.. wale z throwing knife/spear
chce tam zarobic duzo kasy ale tez zeby mi expa przychodzilo.. jest takie miejsce?
Witam
Gdzie mogę expić z 65 lvl knightem i 77 skill w axe i by nie było wasty
eq-aol,rh,dsm,herotic,demon shield,knight legs,bohy,steel,
Okolice OF
18 pall, 52/37
eq: c helmet, mammoth fur cape, plate legs, dragon shield, leather boots.. wale z throwing knife/spear
chce tam zarobic duzo kasy ale tez zeby mi expa przychodzilo.. jest takie miejsce?
Miniotaury, najlepiej lootbagując
tylko gdzie? do zamku nie pójde bo full ludzi
Mam się tak. 21lvl Skille 55/36, 8 m lvl, crusahder helmet, medusa shield, knight legi, furki, speary. Gdzie mogę expić, żeby sporo expa wbijać, aczkolwiek bez wastów i zagrożenia. Z góry mówię, że nie chce, żeby to był POH. Potworki w stylu cyców, ale nie same cycki (120+expa) Proszę o szybką pomoc.
P.S Nie moge expic na D.C bo nie mam tam dojścia (gs na drodze :/) Palek! FACC!
Dwarfy, Dwarf Soldiery, Rotki, Carriony. Wszystko w Kazo, zazwyczaj poziomy -1, -2. Od biedy mozesz isc na Amazon Camp albo Beho kolo Venore
Mam się tak. 21lvl Skille 55/36, 8 m lvl, crusahder helmet, medusa shield, knight legi, furki, speary. Gdzie mogę expić, żeby sporo expa wbijać, aczkolwiek bez wastów i zagrożenia. Z góry mówię, że nie chce, żeby to był POH. Potworki w stylu cyców, ale nie same cycki (120+expa) Proszę o szybką pomoc.
P.S Nie moge expic na D.C bo nie mam tam dojścia (gs na drodze :/) Palek! FACC!
Guardy^^ Dam radę, ale słaby loot ;/
Pall, 21lvl 60/47 7mlvl, Non-PvP, steel helmet, leopard armor, plate legs, dwarven shield i zwykle buty, wale najczesciej ze spirow, czasami z kuszy. Mam problem bo nie wiem gdzie moge na tym lvl expic. Prosze pomozcie.
Knight 11 skille 36/35 lub 37/36 Trenie ..
Eq Scale armor , Solider helmet , studded legs , dwarven i Battle Hammer
PVP
Prosze o podpowidz
PS Kopalnie sa zajete ...
_PALLEK_
04-11-2007, 19:44
MAM 30 lvl skille 65/51
blue robe
vampire shield
plate legs
Royal spears
wiem ze moge bic guardy ale czy cos lepszego ?
NIE MAM PACC.....
jeszcze;p
Henio_Bozydar
05-11-2007, 17:53
Mam Paldka 15 lvl, 3 mlvl skile 43/26, Scale armor, dwarven shield, dark helmet, leather boots, plate legi.
Beholdery raczej odchodzą, gdyż chodzi dużo osób, na demon skletony chodzę, lecz zadko mi się nieoplaca, gdyż żadki dobry loot, cyklopy też nie bo zadużo osób i mnie też nudzą.
Henio_Bozydar
05-11-2007, 17:54
i mnie nieobchodzi gdzie to będzie, mam uzbro na całej pierwszej wyspie. I nie mam paca
Henio_Bozydar
05-11-2007, 17:57
wszystkim knightom do 30-40 lvl doradzam kazoo, najpierw do 10 na dwarfach, potem na soldierach, potem na guardah, gdy się czują na siłach to z 20-30 lvl to na beho
Henio_Bozydar
05-11-2007, 18:03
paladynom radze
-beholdery w thais, lecz trzeba mieć sporo many, i trzymać odpowiedni dystans, żeby niewalnal serii z trucizny energii i ognia, najlepiej widziać go tylko w polowie,
-demon skletony niedalko carlin, są pod ghulami, trzeba je wyciagac z dziury i walić pojedyńczo z dystansu, lecz wielkie ryzyko, gdyż dużo hitają, nawet w ciągu 1s. walnąc z 200, lecz naszczęście rzadko.
-mniejszym lvl cyklopy
-slimy
-można dedać orc shaman
-ogułem prawie wszystko, co nie deda z dystansa, i cie niedogoni.
Sardynka
05-11-2007, 18:11
paladynom radze
-beholdery w thais, lecz trzeba mieć sporo many, i trzymać odpowiedni dystans, żeby niewalnal serii z trucizny energii i ognia, najlepiej widziać go tylko w polowie,
-demon skletony niedalko carlin, są pod ghulami, trzeba je wyciagac z dziury i walić pojedyńczo z dystansu, lecz wielkie ryzyko, gdyż dużo hitają, nawet w ciągu 1s. walnąc z 200, lecz naszczęście rzadko.
-mniejszym lvl cyklopy
-slimy
-można dedać orc shaman
-ogułem prawie wszystko, co nie deda z dystansa, i cie niedogoni.
Wyjdź...
nie wiesz co piszesz za bardzo
Czy dam radę moim knightem (skille pod nickiem) expić w miarę efektywnie na Orc Fortress? Co wziąć na ok. 2h expienia?
Teraz do palkow...
Od 20 lv (vita) mozecie ze skillem 58+ latac na guardy z kusza. Jest jako taki zysk. Koniecznie robcie lootbagi. Na 25 lev zmieniacie kusze na royal speary i najlepiej jak byscie mieli juz vampire shielda. Jesli nie to dwarven/bh shield wystarczy. Siedzicie na guardach do 45 lv i zbieracie all zlom z guardow + grzyby (przydadza sie na gl na przyklad jak na 35+ wyskoczycie na ds). Od 45 lv boh+time ring i gs na poh tyle was widzial :P
Thx za uwage.
Bujnik
Mam 21 pallka z 8 mlvlem, i skillami 55/36 ( nie chce mi sie trenować i na pewno nie bede trenowal ).
Moje eq to p set i dwarvenka. W depo mam 12 k, nie robilem jeszcze deserta. Do tego mam 1 bp boltow.
Gdzie moge expic? Narazie expie na soldach i wychodzi 7-11 k/godzine. Oraz czym moge expic?
Mam rowniez nieaktywowanego pacca. Gdzie moge expic i czy aktywowac PACCa.
Mam 21 pallka z 8 mlvlem, i skillami 55/36 ( nie chce mi sie trenować i na pewno nie bede trenowal ).
Moje eq to p set i dwarvenka. W depo mam 12 k, nie robilem jeszcze deserta. Do tego mam 1 bp boltow.
Gdzie moge expic? Narazie expie na soldach i wychodzi 7-11 k/godzine. Oraz czym moge expic?
Mam rowniez nieaktywowanego pacca. Gdzie moge expic i czy aktywowac PACCa.
Dobij 60 dista, zrób deserta, aktywuj pacca. Potem do ankrahmun na scaraby expiąc z kuszy aż do 25 lvla!
20 pall, facc, skille 53/38 (wiem ze slabe ale opierałem sie na eq). mam: c helmet, c armor, p legi, vamp shield i wale z beltow lub ze spear (hunting jak mam). wiem, ze musze naskillowac do 55-60, ale gdzie mam teraz expic? bo mi sie by zdał lvl..
elo ja tez mam pytanie gdzie mgoe expic moim knightem 28 lv fACC 60/60 skille :l Tylko nie piszcie ze soldiery bo ja gram na no pvp i one caly czas oblegane sa :/ Eq moje to
rh dsm c legs boh aol mms i swordzik ten an 25 lv
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.